View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)
vangelis 64
11/05/2008, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re man stous panw pou aneferes, tous dikaiologis kai tipota allo na min eixan :lol:
alla min tous vazoume estw kai sto idio postaki me ton tsiarta :rotflmao: :wave2: Τι γράφεις εκεί ρε παπάρα!!Θύμησέ μου,όταν ξαναπαίξουμε,να σού δώσω το δεξί στη λαδόκολλα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Να εισαι Καυτατζογλειο.......
Να την χαρεις απο κοντα.....!!!!! :beer: :beer:
:wave2:
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..........
Πρίν άπό αύτό πού είπες....!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τις ιδιες πορείες κάναμε σχεδόν αν εξαιρέσεις το '96....
να εξαιρεσεις το 1984,το 1987, το 1991 , το 1996 , το 2001, το 2002, το 2003 , τα δισεκτα ετη, τα μονά ετη, τα ζυγά ετη οντως καναμε τις ιδιες πορειες....:lol: :lol: :lol:
επισης αν εξαιρεσεις τα ετη απο το 1800-2008 ο Ολυμπιακος εκανε τις ιδιες πορειες με την Ρεάλ....
αλλα περιεργως η Ρεαλ και ο Παναθηναικος ειναι στους δυνατους και ο Ολυμπιακος στους αδυνατους με κατι γραφικες ομαδουλες του ανατολικου μπλοκ....:lol: :lol: :lol: :lol:
μαλλον αυτοι που βγαζουν την βαθμολογια στην ΟΥΕΦΑ υπολογιζουν ολα αυτα τα χρονια...
αλλα τα μαθηματικα που σας μαθαινει ο Κοκκαλης σας βγαζουν δυνατοτερη εδρα στην Ευρώπη....:lol: :lol: :
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΔΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ....:lol:
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ 4 ΟΜΙΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ......
Υ.Γ. Το 1984 δεν το θυμασαι αλλα τη χουντα τη θυμασαι....
και μαλιστα ξερεις και το ρολο που επαιξε στην πορεια του Παναθηναικου...βρε περιεργα πραγματα.....:eyepop:
ανίατη γαβρασθενεια....:lol:
Τελικα καποιοι εκει στον Παναθηναικο αρχιζουν και καταλαβαινουν το μελλον της πολυμετοχικοτητας.....!!! :rolleyes:
Δηλωσεις του Θαν Γιανακοπουλου πριν λιγο ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΠΟΡ......
<<<Λίγο μετά τον Βγενόπουλο έφτασαν στο γήπεδο ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο μεν πρώτος χαρακτήρισε «ευχάριστη» την παρουσία του Βγενόπουλο στις εξέδρες, λέγοντας χαρακτηριστικά «όλοι οι καλοί Παναθηναϊκοί είναι ευπρόσδεκτοι», αλλά τα σημαντικότερα τα είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Οταν του είπαν πως το αποψινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, απάντησε: «Εγώ νομίζω ότι και του χρόνου θα παίζει εδώ», ενώ όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει, περιορίστηκε να πει «για να το λέω κάτι θα έχω στο μυαλό μου».
Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το θέμα της πολυμετοχικότητας και μεταξύ άλλων είπε: «Είναι δύσκολο εγχείρημα. Εδώ εμείς που είμαστε δύο αδέλφια στο μπάσκετ και πολλές φορές έχουμε διαφωνίες. Φανταστείτε τι θα γίνει στην ΠΑΕ, αν υπάρχουν περισσότερα άτομα. Κι επειδή τον τελευταίο καιρό ακούω διάφορα ονόματα για τη θέση του προέδρου, αυτό που έχω να πω είναι ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει... βαρίδια εκεί που ξέρετε, να είναι τίμιος, να είναι σωστός και πάνω απ' όλα να ξέρει το αντικείμενο.
Πρέπει να γκρεμίσει σφηκοφωλιές, να γκρεμίσει παράγκες και να αντιμετωπίσει τον Κόκκαλη. Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις είναι δύσκολο να βρεθεί ένα τέτοιο πρόσωπο, αλλά εφόσον βρεθεί όλοι θα πρέπει να σταθούν στο πλάι του».
Οταν του ζητήθηκε να προτείνει κάποιο πρόσωπο για τη θέση του προέδρου, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα γίνει πολυμετοχικός οι άνθρωποι που θα μπουν θα βρουν και την καλύτερη λύση». Οταν ρωτήθηκε αν η οικογένειά του θα αγοράσει μετοχές, απάντησε: «Οποιος πίστεύε ότι δεν θα μπούμε είναι αφελής η βλάκας. Είμαστε 40 χρόνια Παναθηναϊκοί και δεν θα βοηθήσουμε;». >>>
Τα ωραια......
Τωρα ερχονται....!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..........
Πρίν άπό αύτό πού είπες....!!!!
Τι πραγμα...????? :confused:
el_hymador
11/05/2008, 21:34
Τελικα καποιοι εκει στον Παναθηναικο αρχιζουν και καταλαβαινουν το μελλον της πολυμετοχικοτητας.....!!! :rolleyes:
Τα ωραια......
Τωρα ερχονται....!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μονοι σας καθεστε και βγαζετε τα ματια σας...:lol: :lol: :lol:
μεχρι τωρα το ισχυροτερο χαρτι των γαυρων εναντια στο εγχειρημα της πολυμετοχικοτητας, ηταν η αμφιβολη (συμφωνα με τις φυλλαδες) συμμετοχη των Γιαννακοπουλων...οτι δηλαδη για να μην μπαινουν τα αδερφια καποιο λακκο εχει η φαβα...
αφιερωμενο λοιπον σε ολους εσας:
«Οποιος πίστεύε ότι δεν θα μπούμε είναι αφελής η βλάκας. Είμαστε 40 χρόνια Παναθηναϊκοί και δεν θα βοηθήσουμε;»
σε ευχαριστω ρε συ Stoubi που εκανες τον κοπο να το postαρεις...:lol: :lol: :lol: :wave2:
υγ. το υπολοιπο των δηλωσεων μπορειτε να το ερμηνευσετε οπως σας βολευει, για μενα ειναι μια χαρα...εσεις ψαξτε...ψαξτε ....ολο και κατι μεμπτο θα βρειτε για να ασχολειθειτε αυτη την εβδομαδα:lol:
και μην ξεχνιομαστε ε...απο τον "Μονομαχο"...Μαρκος Αυρηλιος στον μουφα και πετσινο καισαρα:
''The time for honoring yourself will soon be at an end...''
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μονοι σας καθεστε και βγαζετε τα ματια σας...:lol: :lol: :lol:
σε ευχαριστω ρε συ Stoubi που εκανες τον κοπο να το postαρεις...:lol: :lol: :lol: :wave2:
υγ. το υπολοιπο των δηλωσεων μπορειτε να το ερμηνευσετε οπως σας βολευει, για μενα ειναι μια χαρα...εσεις ψαξτε...ψαξτε ....ολο και κατι μεμπτο θα βρειτε για να ασχολειθειτε αυτη την εβδομαδα:lol:
και μην ξεχνιομαστε ε...απο τον "Μονομαχο"...Μαρκος Αυρηλιος στον μουφα και πετσινο καισαρα:
''The time for honoring yourself will soon be at an end...''
Δεν κανει τιποτα....... :wave2:
Για τα υπολοιπα.....
( Αρκει να μην την κανεις γυριστη σε κανα χρονο και να λες οτι δεν στα λεγαμε....... :winka: )
kalgeorge
11/05/2008, 22:42
re paidia ekeinoi oi ithikoi prwtathlites....pou kruftikan??:lol:
alla eipame...den tous endiaferei....etsi Pano?
:lol: :wave2:
blackbusa
11/05/2008, 22:49
re paidia ekeinoi oi ithikoi prwtathlites....pou kruftikan??:lol:
alla eipame...den tous endiaferei....etsi Pano?
:lol: :wave2:
φιλαρακι εγω δεν κρυβομαι ΠΟΤΕ....οχι σαν και σενα που εισαι σαν τα σαλιγκαρια.....του χρονου παλι...και θυμασαι τι σου ειπα και στον καφε.....:winka:
kalgeorge
11/05/2008, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
φιλαρακι εγω δεν κρυβομαι ΠΟΤΕ....οχι σαν και σενα που εισαι σαν τα σαλιγκαρια.....του χρονου παλι...και θυμασαι τι σου ειπα και στον καφε.....:winka:
agorina egw eimai edw apo augousto kai krazw sunexia, dne efuga stigmi
kai otan efaga tesera apo ton gauro me peiraxe kai to eipa
oxi san esas pou exafanistikate twra kai lete den mas noiazoun oi tesares giati iemaste ithikoi prwtathlites :wave2:
kalgeorge
11/05/2008, 23:14
kai mia aporia re paides :confused:
stin aek kanoun diagwnismo poios ienai pio tsirko??
ti kotsanes elege o lube :rotflmao:
leei oti den eprepe i aek na katevei...as ton enimerwsi kapoios oti dne ienai sto xeri tis, DEN GINETAI NA MHN KATEVEI
den exei kinitro leei....to champions league ton xalaei mallon :rotflmao: kai oute thewrei sovaro thema na foraei tin fanela tis aek kai na katevei na tin timisei
an i aek evgene C L omws, den tha elege tipota apo auta...
telos leei... i aek antimetwpizetai san mikri omada.......TI TO PERIERGO VRIKE SE AUTO? :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
:D
130305
blackbusa
11/05/2008, 23:17
agorina egw eimai edw apo augousto kai krazw sunexia, dne efuga stigmi
kai otan efaga tesera apo ton gauro me peiraxe kai to eipa
oxi san esas pou exafanistikate twra kai lete den mas noiazoun oi tesares giati iemaste ithikoi prwtathlites :wave2:
απο τον αυγουστο κραζεις....αλλα ασχολεισε και με την ομαδα μου....συνεχεια ομως.....και σου ειπα εγω οτι ευχαριστηθηκα με τις τεσσαρες???και ναι....στο γηπεδο θεωρω οτι ειμαι πρωταθλητης...αφου πηρα τους περισσοτερους βαθμους....
υ.γ. εχω γραψει απο καιρο,οτι δεν θα ξανασχοληθω με τα αγωνιστικα....μονο σε θεματα κανονισμων και γεγονοτων θα επεμβαινω για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....μην με τσιτωνεις γιατι ξερεις οτι θα μου ειναι δυσκολο να μην απαντησω....
kalgeorge
11/05/2008, 23:21
απο τον αυγουστο κραζεις....αλλα ασχολεισε και με την ομαδα μου....συνεχεια ομως.....και σου ειπα εγω οτι ευχαριστηθηκα με τις τεσσαρες???και ναι....στο γηπεδο θεωρω οτι ειμαι πρωταθλητης...αφου πηρα τους περισσοτερους βαθμους....
υ.γ. εχω γραψει απο καιρο,οτι δεν θα ξανασχοληθω με τα αγωνιστικα....μονο σε θεματα κανονισμων και γεγονοτων θα επεμβαινω για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε....μην με τσιτωνεις γιατι ξερεις οτι θα μου ειναι δυσκολο να μην απαντησω....
panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite
eipes oti den euxaristithikes, alla den se enoiaxe kiolas
ante stamatw na se tsiglaw :lol: :wave2:
blackbusa
11/05/2008, 23:25
panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite
eipes oti den euxaristithikes, alla den se enoiaxe kiolas
ante stamatw na se tsiglaw :lol: :wave2:
αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....ειπα οτι με χαλασε.....αλλα οχι και να μου κοπει και ο υπνος....ναι εχει τυχει και αυτο.....αρα μην το συνεχισουμε αλλο....αλλα γουσταρεις και αισθανεσαι για την ομαδα σου....και αλλα εγω.....:winka:
mats8282
11/05/2008, 23:27
Ποιος εξαφανιστηκε????Εδω ειμαστε και τα λεμε....Τι αλλο να πουμε...Εμεινε και τιποτα?
Αντε να δουμε τι αλλαγες θα κανει ο Δωνης τωρα γιατι πολλα μας λενε οι φυλλαδες....
Για το σημερινο τι να πω....Ειδαμε τον Ασκαρατε!!!!!!!!!!!!
kalgeorge
11/05/2008, 23:33
αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....ειπα οτι με χαλασε.....αλλα οχι και να μου κοπει και ο υπνος....ναι εχει τυχει και αυτο.....αρα μην το συνεχισουμε αλλο....αλλα γουσταρεις και αισθανεσαι για την ομαδα σου....και αλλα εγω.....:winka:
re katsiki otan se prokalesw tha to katalaveis :rotflmao:
mats8282
11/05/2008, 23:35
Μαλλον το τελος του Λυμπεροπουλου απο την ΑΕΚ....
"Γιατί δεν λέει κανείς ότι πήραμε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους. Γιατί δεν το είπε κανείς; Παίξαμε στους τελευταίους δέκα αγώνες κι είχαμε 8 νίκες και 2 ισοπαλίες και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε 55.000 κόσμο και ξαφνικά με τον Πανιώνιο είχαμε 5.000. Είμαι 33 χρονών. Πέστε μου εσείς τι κίνητρο να έχω; Τι κίνητρο να έχω, σε ποια έδρα παίζουμε σε ποιες εγκαταστάσεις προπονούμαστε; Είμαι στην ΑΕΚ τόσα χρόνια. Αντε μην ανοίξω το στόμα μου".
"Η αλαζονεία πάει για όλους τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όχι φυσικά τον κόσμο".
Αντε να δουμε....Αντι να παρουμε πρωταθλημα,οχι μονο λογω ενστασης,θα δυαλυθουμε....Πρεπει να γινετια κολαση στα αποδυτηρια...
blackbusa
11/05/2008, 23:46
εγραψες.....
panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite.....
εγραψα....
αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....
απο εμενα τελος εδω....
kalgeorge
12/05/2008, 08:47
εγραψες.....
panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite.....
εγραψα....
αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....
απο εμενα τελος εδω....
re katsiki xekola to mualo sou :lol:
kai sou eipa, otan tha se prokalesw tha to katalaveis.
alliws an to thewreis proklisi auto na min kaneis katholou suzitisi ....oute kan stous kafedes ;)
Dodok edessa
12/05/2008, 08:48
αφου πετάξαμε το αεκακι απο το πρωτάθλημα και στην συνεχεία απο το τσαμπιον λιγκ...δωσαμε μια ευγενικη χορηγία στον βαζελο,στο δευτερο ημίχρονο μονο και μονο για την ευγενικη αντιμετώπιση τους προς την ομαδαρα μας !:D
Σειρα εχει τωρα το ψαρι .....4 και σημερα !!:a23: :a08: :a23: :a08: :a23: :a08:
Αρε προεδραρα τρέλανε μας κι'αλλο !!!:a23:
http://www.youtube.com/watch?v=Hw8jBjaAMvQ
http://www.youtube.com/watch?v=EoPFR-O9rYw&feature=related
130343
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...
θοδωρα τα πμ σου αδειασε!~ :wave2:
Dodok edessa
12/05/2008, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θοδωρα τα πμ σου αδειασε!~ :wave2:
ΟΚ :wave2:
τι ?ο σκορδας θελει να με στειλει μηνυμα και δεν μπορει ??:lol: :rotflmao: :lol:
Gandalf dr685sm
12/05/2008, 11:02
όταν μιλάω μου λέτε διάφορα αστεία και δικά σας αποφθέγματα.
Οι δηλώσεις του Λύμπε το λένε ξεκάθαρα...
"ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ PLAYOFFS!Το λάθος ξεκίνησε επειδή δεν επιμείναμε αρκετά σε αυτό."
Όταν σας τα έλεγα εγώ, μου λέγατε οτι λέω απίθανα πράγματα κτλ...
Η ΑΕΚ έπρεπε να διαφυλάξει εικόνα απο το τέλος του πρωταθλήματος, ανάσες για τους παίκτες και να έχει και το κεφάλι της ήσυχο όσον αφορά το τι θα γίνει του χρόνου με την αντίδραση του κόσμου.
Κανείς δεν είπε να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ... δεν θέλουμε να υποβιβαστούμε ή να φάμε τιμωρία. Υπάρχει πάντα και η Β ομάδα της ΑΕΚ (Νέων).
Τώρα ηθελέστα και παθέστα. Και οι παίκτες φθείρονται σωματική και ψυχολογικά... και η εικόνα της ομάδας έχει χαλάσει πάρα πολύ (τώρα να δείς μείωση σε διαρκείας) και η διοίκηση στριμώχθηκε χωρίς λόγο.
Γιατί ακόμα και να πέρναγε η ΑΕΚ , στο CH.L. , θα ήταν στους αδύνατους και με 4 έξτρα παιχνίδια στο κατακαλόκαιρο πριν τους ομίλους. ΄
Για μένα καλύτερα που τελικά θα πάει UEFA. Λόγοι;
1- Πιο ξεκούραστη ομάδα με καλύτερο αγωνιστικό προσανατολισμό , καθώς θα παίξει τα πρώτα παιχνίδια πλέον τέλος Αυγούστου.
2- Έκαναν καλό οι σφαλιάρες στα παιχνίδια με ΑΡΗ και ΠΑΟ (και μακάρι να φάμε και άλλο) για να ξεκαθαρίσει λίγο το οτι η ομάδα δεν είναι "μικρή" όπως λέει ο Λύμπε και πρέπει κάποια στιγμή να διαφυλάττουν το κύρος της , με χαμηλούς τόνους και σωστές δράσεις... και οχι το αντίστροφο.
Η ΑΕΚ είναι ομάδα που δεν λειτουργεί καλά με πίεση... εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ούτε η διοίκηση της (όποια και αν ήταν αυτή) , ούτε οι παίκτες αλλά ούτε και ο κόσμος της (πολλοί ανυπόμονοι όλοι τους).
Ειδικά σήμερα , διακρίνω καταστροφολογία και τι πάθαμε ... και τούτο... και κείνο , κτλ.
Θα πρέπει η ΑΕΚ να διακρίνει οτι θέλει και οργάνωση (μόνο στο PR έχει), θέλει όπως και δήποτε προπονητικό κέντρο (πολύ πριν απο το γήπεδο) και φυσικά να τονίσει στον κόσμο οτι ΄διαθέτει τα @@ να δείξει , όταν χρειάζεται και δεν κάνει πίσω για τον κορβανά του παρά, μειώνοντας την εικόνα της.
Αυτό έγινε με την ΑΕΚ και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα.
Ο ΠΑΟ έκανε οτι καλύτερο , συσπειρώνοντας πλέον τον κόσμο του, και δείχνοντας οτι προσπαθεί τουλάχιστον όσο μπορεί με ορίζοντα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.. κυριολεκτικά σε όλα.
Για τον ΟΣΦΠ , μια απο τα ίδια... Προπονητής, τεχν. διευθυντής, φροντιστής, γυμναστής, scouter, ... Socrates Kokalis. Όποιος πιστεύει κάτι άλλο , ζεί σε άλλο πλανήτη.
Για την ομάδα της ΑΕΚ δεν νομίζω οτι αντέχει κάποιου σχολιασμού καθώς η εικόνα της πλέον είναι οικτρή και αμφιβάλω αν θα έχει την Τετάρτη πάνω απο 10.000 ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ. και πολλούς λέω δηλαδή.... και θα είναι φυσιολογικό.
Το θέμα είναι απο εδώ και πέρα πως θα αντιδράσει. Τέρμα οι δημόσιες σχέσεις. Τώρα θέλει δουλειά και ελπίζω να γίνει με χαμηλούς τόνους. Αλλιώς πάλι του χρόνου , με τέτοια εικόνα , δύσκολα βλέπω να αλλάζει το "ΑΕΚ-ακι" όπως μας αποκαλούν (και πλέον δικαιολογημένα) στην ΑΕΚ που έχουμε μάθεί όλοι.
Πως το λένε με μια φράση να δείς;.... Την αλήθεια κατάματα.
Gandalf
kalgeorge
12/05/2008, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όταν μιλάω μου λέτε διάφορα αστεία και δικά σας αποφθέγματα.
Οι δηλώσεις του Λύμπε το λένε ξεκάθαρα...
"ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ PLAYOFFS!Το λάθος ξεκίνησε επειδή δεν επιμείναμε αρκετά σε αυτό."
Όταν σας τα έλεγα εγώ, μου λέγατε οτι λέω απίθανα πράγματα κτλ...
Η ΑΕΚ έπρεπε να διαφυλάξει εικόνα απο το τέλος του πρωταθλήματος, ανάσες για τους παίκτες και να έχει και το κεφάλι της ήσυχο όσον αφορά το τι θα γίνει του χρόνου με την αντίδραση του κόσμου.
Κανείς δεν είπε να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ... δεν θέλουμε να υποβιβαστούμε ή να φάμε τιμωρία. Υπάρχει πάντα και η Β ομάδα της ΑΕΚ (Νέων).
.
Gandalf
re mage oti thes les....
an i aek katevaine me twn newn opws les, kai etrwge 6 ....oloi tha to gurizate kai me to dikio sas..
DROPI NA KATEVEI ME TOYS NEOYS KAI NA FAME TOSA...EXOYME KAI MIA ISTORIA...DEN GINETAI NA DROPIAZOMASTE ETSI.. KLP KLP KLP---
katalave to...eprepe na kateveite kai katevikate ...twra to an dialuthike to paramuthaki tis omadas pou exete...auto einai allo thema :wave2:
Gandalf dr685sm
12/05/2008, 11:39
Αν ήμασταν βάζελοι ή γαύροι θα το λέγαμε... αν ήσουν όμως στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα , θα το άκουγες απο 8 στους 10...
"Κατεβείτε με τους νέους και ρεζιλέψτε το πανυγηράκι που έχουν στήσει".
Αυτό άκουγες όποιον και αν ρώταγες.. απο την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη ηλικία. Μέχρι και σε εφημερίδες το διαβάσαμε.
Οι Νέοι έχουν το ελαφρυντικό οτι είναι ακριβώς αυτό... "Νέοι".. και 10 να έτρωγαν ,στην ουσία η ΑΕΚ δεν θα έπαιζε... τουρνουά θα το έκανε όπως και ήταν.
Οι παίκτες ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ... το είπε ξεκάθαρα. Πως αλλιώς να το πούμε δηλαδή;
Όταν ενας παίκτης δεν θέλει να παίξει και μπαίνει "υποχρεωμένος" δεν έχει ούτε ψυχολογία ούτε την δύναμη σε τέτοια παιχνίδια. Το είπα και τότε και μου έλεγες άλλα περί ΠΓΣ και 5αρας.
Μα ήταν εμφανές πως οι παίκτες μπήκαν απλά με την φόρα του πρωταθλήματος και λόγω "τσαντίλας" περισσότερο αλλά και επειδή έκατσαν τα σούτ πήρε τόσο μεγάλο σκορ.
Η ΑΕΚ πιο κερδισμένη θα έβγαινε αν κατέβαζε νέους... και στον ηθικό και στον αγωνιστικό τομέα.
Επειδή με τα "ΑΝ" δεν κάνεις δουλειά όμως, πλέον όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να διαλέξει η διοίκηση αν θέλει την ΑΕΚ όπως της θέλουμε εμείς, ή όπως την θέλουν αυτοί και να επωμιστούν την ευθύνη.
Gandalf
kalgeorge
12/05/2008, 11:41
Αν ήμασταν βάζελοι ή γαύροι θα το λέγαμε... αν ήσουν όμως στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα , θα το άκουγες απο 8 στους 10...
Αυτό άκουγες όποιον και αν ρώταγες.. απο την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη ηλικία. Μέχρι και σε εφημερίδες το διαβάσαμε.
Οι Νέοι έχουν το ελαφρυντικό οτι είναι ακριβώς αυτό... "Νέοι".. και 10 να έτρωγαν ,στην ουσία η ΑΕΚ δεν θα έπαιζε... τουρνουά θα το έκανε όπως και ήταν.
Οι παίκτες ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ... το είπε ξεκάθαρα. Πως αλλιώς να το πούμε δηλαδή;
Όταν ενας παίκτης δεν θέλει να παίξει και μπαίνει "υποχρεωμένος" δεν έχει ούτε ψυχολογία ούτε την δύναμη σε τέτοια παιχνίδια. Το είπα και τότε και μου έλεγες άλλα περί ΠΓΣ και 5αρας.
Μα ήταν εμφανές πως οι παίκτες μπήκαν απλά με την φόρα του πρωταθλήματος και λόγω "τσαντίλας" περισσότερο αλλά και επειδή έκατσαν τα σούτ πήρε τόσο μεγάλο σκορ.
Η ΑΕΚ πιο κερδισμένη θα έβγαινε αν κατέβαζε νέους... και στον ηθικό και στον αγωνιστικό τομέα.
Επειδή με τα "ΑΝ" δεν κάνεις δουλειά όμως, πλέον όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να διαλέξει η διοίκηση αν θέλει την ΑΕΚ όπως της θέλουμε εμείς, ή όπως την θέλουν αυτοί και να επωμιστεί την ευθύνη.
Gandalf
egw allo rwtaw...
wraia o paixtis DEN THELEI NA PAIXEI...
apo tin stigmi omws pou den sou pernaei.... simainei oti tha fas duo tesares apanwtes kai tha se petaxei kai o paniwnios apo cl??
antithetws tha elega oti katevaineis, tous ga@@@ olous kai deixneis ti magas eisai
ektos kai an den eisai....
vangelis 64
12/05/2008, 11:51
antithetws tha elega oti katevaineis, tous ga@@@ olous kai deixneis ti magas eisai
ektos kai an den eisai.... Μπζιτ Γεώγιε,να σού θυμήσω ότι η ΑΕΚ μάζεψε 68 βαθμούς στο πρωτάθλημα,έβγαλε την καλύτερη επίθεση,την καλύτερη άμυνα και τον πρώτο σκόρερ.
Τώρα στα πλέϊ οφ έπεσε το παραμυθάκι,ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα που γίνατε εσείς μάγκες,πανηγυρίστε την είσοδο στούς προκριματικούς τού Ιουλίου.Άντε βρε,καλό βόλι.:wave2:
Gandalf dr685sm
12/05/2008, 12:13
Βρε Γιώργο... πραγματικά τι αξία θα είχε;
Ίσα , ίσα που θα έδειχνε πως η ΑΕΚ αποδέχεται πως πρέπει να παίξει στα playoffs , αφού δίκαια ( ;;; ) βρίσκεται εκεί κατά ΕΠΟ.
Έλα στην θέση του Λύμπε αφού έκανες πρωταθλητισμό. Επί ενα χρόνο κάνεις οτι μπορείς και τα δίνεις όλα εντός γηπέδου. Υπερβαίνεις σε σημεία εαυτόν και πνίγεις εγωισμό , αφού κάποιες στιγμές , μένεις και εκτός 11αδος. Στο τέλος της κούρσας με μια νίκη που ποτέ δεν πήρε ο ΟΣΦΠ εντός γηπέδων με τα πόδια των παικτών του, χάνεις την πρωτιά.
Αντιδράσεις πολλές και μαζί με αυτές έχεις και την διοίκηση σου που τις στηρίζει!!!
Αμέσως μετά όμως αποδέχεται το τι γίνεται και λέει παίξτε για Β θέση στα Playoffs, παρόλο που λέει πως είναι άδικος θεσμός. (ετεροχρονισμένα και παράδοξο , στο χρονικό σημείο και σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε).
Οι παίκτες έχουν φτιαχτεί ήδη απο την κόντρα αυτή και μαζί τους και ο κόσμος. Εξού και απο 50.000 στις 5.000 με τον ΠΓΣ.
Πρέπει λοιπόν όταν κάποια στιγμή δηλώνεις οτι αδικήθηκες και οτι γενικά επικρατεί ενα μπάχαλο, να δίνεις τα σημάδια αποστασιοποιήσης σου. Αυτό θα έπρεπε να γίνει με την Νέων και την συμμετοχή της στο πανυγήρι που δεν θα συνεχίσει του χρόνου.
Δεν μπορείς να δημιουργείς παράδοξο και να λές οτι πάμε για την Β θέση και στα προκριματικά του CH.L. που λόγω συμμετοχής σε αδυνάτους δεν είναι σίγουρο οτι θα περάσεις κιόλας ενώ δηλώνεις τα παραπάνω.
Ή έχεις τα @@@ λοιπόν ή κάνεις μόκο και βάζεις κάλτσα στο στόμα και δεν κάνεις δηλώσεις.
Η ΑΕΚ φυσικά θα περάσει και απο αυτό το στάδιο μιας και πέρασε και απο χειρότερα. Απλά οι κακές παρενθέσεις μαζεύονται σιγά σιγά μετά την ομάδα των νέων του 2004 που έχασε στο τσακ fair and square το πρωτάθλημα. Όμως εκεί , όλοι δεν είπαν κάτι ακόμα και με τις δηλώσεις του "Δεν πάμε για τίποτα", μιας και όντως.... Οι ΝΕΟΙ δεν πήγαιναν για τίποτα.
Σήμερα όμως μετά απο την αλληλουχία δηλώσεων και δεν ξέρω τι άλλο, λογικό είναι να γίνεται οτι γίνεται.
Η ΑΕΚ θέλει πειθαρχία για μένα. Απο την διοίκηση που πρέπει να αυτο-περιοριστεί σε πράξεις πλέον και οχι λόγια , τους παίκτες και πλέον να κάνουν αυτό που σκέφτονται ... να έχουν τα παντελόνια και να το δείχνουν δηλαδή, μέχρι και τον κόσμο που ενθουσιάζεται και απογοητεύεται εύκολα... ευκολότερα απο όσο πρέπει.
Η ΑΕΚ θα έχει καλό σύνολο αν την δέσει ο Δώνης, ειδικά τώρα που οι "παλιοί" πλέον φεύγουν (Σίγουρα Λύμπε απο όσο φάνηκε, Ζήκος σταμάτησε... Ρίμπο μάλλον 99% φεύγει) και θα έχει τους νέους για να κάνει χημεία. Τώρα τι αποτέλεσμα θα έχει... θα δούμε.
Καλή επιτυχία στο CH.L.
Υ.Γ. Να είστε σίγουροι πως στο παιχνίδι της Τετάρτης, οι κερκίδες θα είναι σχεδόν άδειες.
kalgeorge
12/05/2008, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπζιτ Γεώγιε,να σού θυμήσω ότι η ΑΕΚ μάζεψε 68 βαθμούς στο πρωτάθλημα,έβγαλε την καλύτερη επίθεση,την καλύτερη άμυνα και τον πρώτο σκόρερ.
Τώρα στα πλέϊ οφ έπεσε το παραμυθάκι,ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τώρα που γίνατε εσείς μάγκες,πανηγυρίστε την είσοδο στούς προκριματικούς τού Ιουλίου.Άντε βρε,καλό βόλι.:wave2:
re man kaneis den panigirise tin exodo, oute kanw kolotoubes
akoma pisteuw oti tsirko eimaste
alla eseis ( proedros ntemis kai sia) kanate dilwseis....den exoume omada, den kataferame tipota fetos, apotuxame klp klp klp....kai twra xafnika eiste i omadara pou adikithike
kalgeorge
12/05/2008, 12:20
Βρε Γιώργο... πραγματικά τι αξία θα είχε;
Ίσα , ίσα που θα έδειχνε πως η ΑΕΚ αποδέχεται πως πρέπει να παίξει στα playoffs , αφού δίκαια ( ;;; ) βρίσκεται εκεί κατά ΕΠΟ.
Έλα στην θέση του Λύμπε αφού έκανες πρωταθλητισμό. Επί ενα χρόνο κάνεις οτι μπορείς και τα δίνεις όλα εντός γηπέδου. Υπερβαίνεις σε σημεία εαυτόν και πνίγεις εγωισμό , αφού κάποιες στιγμές , μένεις και εκτός 11αδος. Στο τέλος της κούρσας με μια νίκη που ποτέ δεν πήρε ο ΟΣΦΠ εντός γηπέδων με τα πόδια των παικτών του, χάνεις την πρωτιά.
ιες.
re man egw sou eipa pia einai i antirisi mou
DEN TOUS PERNAEI...PREPEI NA PAIXOUN PLAY OFF, THA PAIXOUN.
apo ekei kai pera ti ginetai?
i istoria re man tha grapsei duo tesares...kai tiin aek na paizei uefa
den tha grapsei....eixe stravwsei o lube kai o rivaldo kai etsi i aek den epaixe oso eprepe
ekei fainetai i magia, o epagelmastismos, i fanela ola
twra diladi pou fagate tesares kai paizete kai uefa einai kalutera?:confused:
Gandalf dr685sm
12/05/2008, 12:42
όπως σου είπα και πριν... με τα "αν" δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όντως "έγραψε" οτι είπες.
Απο εκεί και πέρα, "το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού".
Gandalf
el_hymador
12/05/2008, 12:46
Ελα ρε παιδια τωρα...
Δεν μπορω να ακουω οτι μπηκατε με κεκτημενη ταχυτητα απο το πρωταθλημα και ριξατε 5 στον Πανιωνιο!
Αντε πες πως εβαλες ενα - δυο ....αλλα πεντε;
Ελεος δηλαδη...
Αν οι παικτες δεν θελαν να παιξουν ας το δειχναν απο την αρχη μεσα στο γηπεδο...
το να το σκεφτονται απλως δεν μου λεει τιποτα απολυτως.
Μαζι σας 100% στο οτι τα play-off ειναι μια μαλακια και μιση...ουτε χαιρομαι με το γεγονος οτι ο Παναθηναϊκος ειναι πρωτος...κοροϊδια ειναι, φιλικα ματσακια.
Βεβαια πηραμε την δευτερη θεση για CH-L....αδικα; τι να πω...απο την στιγμη που μπηκαν ολες οι ομαδες στον χορο θα επρεπε να χορεψουν...
ο ΠΑΟ παρουσιαζει -συγκυριακα- το καλυτερο δυνατο προσωπο λογω των αλαγων στα διοικητικα...αν δεν υπηρχε αυτο, τα ιδια γνωστα χαλια θα ειμασταν.
εδω αλλοι βγηκαν πρωταθλητες στα ψεμματα η δευτερη θεση μας μαρανε...:rolleyes:
vangelis 64
12/05/2008, 13:05
ekei fainetai i magia, o epagelmastismos, i fanela ola
Πιά φανέλλα και πράσιν' άλογα μού λες τώρα....Αυτά τα πράγματα είναι για μάς τούς μαλάκες τούς ρομαντικούς.Το χρήμα να τρέχει κι όλα τ' άλλα να πα να......:lol: :lol: :lol:
Να βγει η ΑΕΚ δευτερη και να παει στα προκριματικα για ποιο λογο ρε παιδια? Να παιξει 2 προκριματικους με το πρωτο 12 Ιουλιου?Και αν περασει να μπει στο γκρουπ αδυνατων και να περιμενει καμια Σεβιλλη και να γ....θει το θεμα μετα. Το ηξεραν οι παικτες αυτο απο τη στιγμη που δε πηραν το πρωταθλημα, οποτε τι να λεμε τωρα γιατι φαγαμε 4 ? Σιγα, οπως τα ριξαμε τα φαγαμε, με αυτα θα ασχολουμαστε τοσο σοβαρα? Πλακα κανουμε? Η ομαδα παει με νεο προπονητη και αρκετους παικτες που θα χρειαστει για νεο σχεδιασμο, πως να θελει να μπει στη διαδικασια των προκριματικων ? Δεν υπαρχει περιπτωση με επισημα παιχνιδια με το καλημερα της προετοιμασιας να τον κανει σωστα το σχεδιασμο.
Αυτο πιστευω για την ομαδα μου τουλαχιστον , και πιστευω οτι και οι παικτες το γνωριζαν καλυτερα απο ολους μας απο την αρχη πως ειχαν τα πραγματα.
vangelis 64
12/05/2008, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
Να βγει η ΑΕΚ δευτερη και να παει στα προκριματικα για ποιο λογο ρε παιδια? Να παιξει 2 προκριματικους με το πρωτο 12 Ιουλιου?Και αν περασει να μπει στο γκρουπ αδυνατων και να περιμενει καμια Σεβιλλη και να γ....θει το θεμα μετα. Το ηξεραν οι παικτες αυτο απο τη στιγμη που δε πηραν το πρωταθλημα, οποτε τι να λεμε τωρα γιατι φαγαμε 4 ? Σιγα, οπως τα ριξαμε τα φαγαμε, με αυτα θα ασχολουμαστε τοσο σοβαρα? Πλακα κανουμε? Η ομαδα παει με νεο προπονητη και αρκετους παικτες που θα χρειαστει για νεο σχεδιασμο, πως να θελει να μπει στη διαδικασια των προκριματικων ? Δεν υπαρχει περιπτωση με επισημα παιχνιδια με το καλημερα της προετοιμασιας να τον κανει σωστα το σχεδιασμο.
Αυτο πιστευω για την ομαδα μου τουλαχιστον , και πιστευω οτι και οι παικτες το γνωριζαν καλυτερα απο ολους μας απο την αρχη πως ειχαν τα πραγματα. Ακριβώς.Κι αν ο ΠΑΟ θέλει να το δει σοβαρά το θέμα πρόκριση,θα πρέπει ν' αγοράσει μια καινούργια ενδεκάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ γιατί αλλιώς....έχετε γεια,έχετε γεια μουνουχισμένα μου τραγιά.:lol: :lol:
la_villa
12/05/2008, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΔΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ....:lol:
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ 4 ΟΜΙΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ......
μάλλον για τα γκρουπ δεν τα ξέρεις καλά...
επίδης την έδρα δεν την είε βγαλει ο κόκκαλης 2η δυνατ'ότερη στην ευρώπη μετα την M.U
αλλά η ουεφα
(μεχρι το 2003 νομίζω περίπου)
με τον σόλιντ καταντησε μπουρδέλο
la_villa
12/05/2008, 14:34
με 2 λόγια μάγε μας λες ότι θέλατε να κρυφτείτε απο τα playoffs, γιατι αυτό που λες είναι να χώσετε το κεφάλι στην άμμο...δυστηχώς δεν είσατε γαύροι ή βάζελοι και θέλατε να κρυφτείτε έτσι
ο βάζελος έπαιξε κ καθάρισε...το ίδο θα έκανε κ ο γαύρος...
τα περι πανυγηράκι,τουρνουα ρεζιλίκια είναι τουλαχιστον γελοία και απίστευτα φτηνες δικαιολογίες...γιατι όπως λες να βλέπουμε την αλήθεια καταματα
ΔΕΝ ήθελαν να παίξουν????ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΕΣ δεν είναι???επαγγελματίες ποδοσφαιριστές??εφόσον φέτος υπήρχαν playoffs (καλώς ή κακως πλέον δεν εχει σημασία) το βουλώνουν και κανπυν την ΔΟΥΛΕΙΑ τους....δεν μπορώ να φανταστώ άλλο επαγγελματικό σωματείο να δέχεται τετοια ρεζιλίκια???μόνο στα καφενεία τα λένε αυτα
ελεος δηλ αλλά μην λέμε ότι να ναι
Gandalf dr685sm
12/05/2008, 14:52
Είπαμε ... δεν περιμένω καλύτερη άποψη απο γαύρο.
Εδώ ενα πρωτάθλημα πήρε ο Πράσινος ενδιάμεσα και έχετε να λέτε ακόμα για Δούρο κτλ... αν και δικαίως εκεί το χάσατε.
Μιλάτε τώρα για την ΑΕΚ που όπως είπα και πριν... τερμάτισες δεύτερος και νιώθεις οτι αδικείσαι;.. οκ... μην κατεβαίνεις να παίξεις σε κάτι που σε δείχνει να αποδέχεσαι αυτό που λές οτι νιώθεις πως σε αδικεί. Κατέβασε τους νέους, μείωσε την αξία του.
Εγώ θα έλεγα να βγάλετε πρώτα το δοκάρι απο το δικό σας μάτι και μετά αφαιρείτε την όποια σκλήθρα έχουμε στο δικό μας.
Gandalf
giobazolias
13/05/2008, 04:54
Εδώ ενα πρωτάθλημα πήρε ο Πράσινος ενδιάμεσα και έχετε να λέτε ακόμα για Δούρο κτλ... αν και δικαίως εκεί το χάσατε.
Gandalf
δικαιως????
οσο δικαιος χασατε εσεις το φετινο!!!!!
τοσο δικαιος!!!
κολλησατε ολοι σε μια φαση, ενω υπαρχαν αλλες 100 ολη τη χρονια που δεν τις λαμβανετε υπ οψην, αλλα ακομα και σε αυτον τον αγωνα ο οσφπ ισπφαρησε με γκολ που δεν μπηκε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
δικαιως????
οσο δικαιος χασατε εσεις το φετινο!!!!!
τοσο δικαιος!!!
κολλησατε ολοι σε μια φαση, ενω υπαρχαν αλλες 100 ολη τη χρονια που δεν τις λαμβανετε υπ οψην, αλλα ακομα και σε αυτον τον αγωνα ο οσφπ ισπφαρησε με γκολ που δεν μπηκε!
:rotflmao:
δικιο εχετε, ενα καθε 15 χρονια περνετε, τουλαχιστον ας νομιζετε οτι το αξιζατε...
:rotflmao:
Gandalf dr685sm
13/05/2008, 07:53
giobazolias...
το ίδιο λέμε ρε φίλε... χαλάρωσε. Δικαίως εννοώ το κέρδισε ο ΠΑΟ.
Gandalf
la_villa
13/05/2008, 08:38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
13/05/2008, 11:04
Παπασταθόπουλος ... τα έλεγα αλλά κανείς δεν με άκουγε... το παληκάρι θα κάνει καριέρα έξω αν κάποιος μπορεί καί δώσει τα 5 μύρια στην ΑΕΚ (υπερβολικό λίγο το ποσό).
Είναι στα 19-20 , έχει σωματοδομή και κυρίως χρόνο και κουράγιο να δουλέψει σε άλλο πρωτάθλημα που είναι και άλλες οι δομές και ο βαθμός δυσκολίας.
Wiggan , Marselle, Monaco, Manc. City, και ο κατάλογος αυξάνεται.
Έχει πραγματικά ενδιαφέρον , γιατί αν φύγει ο Παπ, η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί γρήγορα δεδομένου οτι μένει με Αλεξόπουλο, Δέλλα, Γεωργέα και Τσιρίλο που μάλλον επιστρέφει , σαν καθαρούς αμυντικούς.
Άλβεζ, Αζκάρατε μάλλον προς την έξοδο κοιτάνε.
Λύμπε και Ρίμπο , ξεχάστε τους και μπορώ να σας το πω με απόλυτη σιγουριά αυτό.
Καλόν μάλλον μένει παρά τα 800.000 που ζητάει , αφού Λύμπε 99.999% φεύγει.
Θέλω να δώ τι σχέδια έχει ο Δώνης για την ΑΕΚ, καθώς αυτό που βλέπω , αν γίνουν τα παραπάνω, η ομάδα να έχει δυνατότητες πλέον να γίνει γρήγορη ....
Θα δούμε
Λάουντρουπ στον ΟΣΦΠ;... και τι;... να έχει μόνο 1 άνθρωπο δικό του κατά τις δηλώσεις του Κόκκαλη;... Σε ποιό ανέκδοτο αυτό;
Ενας απο τους δύο θα πρέπει να κάνει πίσω και σίγουρα δεν βλέπω τον Δανό να το κάνει ... πόσο μάλλον όταν έχει και άλλο ενα χρόνο συμβόλαιο με Χετάφε.
Για τον ΠΑΟ... ΄θα δούμε , προς το παρόν Γκαλίνοβιτς παραμένει.
Gandalf
kalgeorge
13/05/2008, 11:10
Παπασταθόπουλος ... τα έλεγα αλλά κανείς δεν με άκουγε... το παληκάρι θα κάνει καριέρα έξω αν κάποιος μπορεί καί δώσει τα 5 μύρια στην ΑΕΚ (υπερβολικό λίγο το ποσό).
Είναι στα 19-20 , έχει σωματοδομή και κυρίως χρόνο και κουράγιο να δουλέψει σε άλλο πρωτάθλημα που είναι και άλλες οι δομές και ο βαθμός δυσκολίας.
Έχει πραγματικά ενδιαφέρον , γιατί αν φύγει ο Παπ, η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί γρήγορα δεδομένου οτι μένει με Αλεξόπουλο, Δέλλα, Γεωργέα και Τσιρίλο που μάλλον επιστρέφει , σαν καθαρούς αμυντικούς.
Άλβεζ, Αζκάρατε μάλλον προς την έξοδο κοιτάνε.
Gandalf
re agorina diwxnete ton askarate????
oxi re gamwto, tetoion paixtara??
pw pw zimia :rotflmao: thumamai ti xamos ginotan otan irthe:lol:
gia ton papastathopoulo den tha diafwnisw, apla gia na ginei podosfairistis, PREPEI OPWSDIPOTE NA PAIXEI EKSW ME KANA SOVARO PROPONHTH
oso gia tous della alexopoulo, tsirilo..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mats8282
13/05/2008, 11:36
Το προβλημα μας δεν θα ειναι οι κεντρικοι αμυντικοι....Εκει με σχετικα λιγα χρηματα μπορεις να κανεις δουλεια....Το προβλημα μας ειναι οι πλαγιοι μπακ και τα αμυντικα χαφ....Πρεπει να ερθουν μεγαλοι παιχτες σε αυτες τις θεσεις...
Gandalf dr685sm
13/05/2008, 11:43
Κάποιος απλά έβγαλε το "κάτιτις" του απο την περίπτωση Αζκάρατε.
Υπάρχουν και αυτά , και γίνονται παντού.
Για τον Τσιρίλο και Αλεξόπουλο , θα έλεγα να τους δούμε λίγο και του χρόνου και μετά κρίνουμε. Ο Δέλλας σίγουρα θα γυρίσει "άδειος" απο το Euro 2008.
Gandalf
mats8282
13/05/2008, 11:52
Παντως με τα 5,000,000+ του Σωκρατη μπορουμε να φερουμε Μπασινα και Κατσουρανη εαν θελουν να γυρισουν....Αλλιως να χτυπησουμε καλους παιχτες σε νευραλγικες θεσεις....Δεδομενου οτι θελουν να ριξουν αρκετα λεφτα στην ΑΕΚ οι μετοχοι μπορουμε να κανουμε την υπερβαση του χρονου :)
giobazolias
13/05/2008, 12:09
giobazolias...
το ίδιο λέμε ρε φίλε... χαλάρωσε. Δικαίως εννοώ το κέρδισε ο ΠΑΟ.
Gandalf
λαθος μου!!!!!
συνγνωμη!!!
:a15:
kalgeorge
13/05/2008, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Παντως με τα 5,000,000+ του Σωκρατη μπορουμε να φερουμε Μπασινα και Κατσουρανη εαν θελουν να γυρισουν....Αλλιως να χτυπησουμε καλους παιχτες σε νευραλγικες θεσεις....Δεδομενου οτι θελουν να ριξουν αρκετα λεφτα στην ΑΕΚ οι μετοχοι μπορουμε να κανουμε την υπερβαση του χρονου :)
twra diladi gia na katalavw...
to na fereis ton basina to thewreis kali metagrafi?:confused:
mats8282
13/05/2008, 12:39
Φυσικα....
kalgeorge
13/05/2008, 12:47
Φυσικα....
ok.....
la_villa
13/05/2008, 13:36
α...
vangelis 64
13/05/2008, 13:40
Η επιχειρηματολογία δίνει και παίρνει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απιστευτοι !!!!!!!
ασχολειστε ακομα ρε παλτα ??????
ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ
ΤΡΙΤΗ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!
giobazolias
13/05/2008, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απιστευτοι !!!!!!!
ασχολειστε ακομα ρε παλτα ??????
ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ
ΤΡΙΤΗ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!
τι τελος???
τωρα ειναι τα καλα...................μεταγραφες!
επιτελους μετα απο 2 χρονια αγωνα...........ο Κυριακος εκλεισε στον Ολυμπιακο!!!
ανανεωσε και ο Ριβαλντο με την ομαδα του Λιμανιου!
ο μεγαλος Σεγκουρα δεν αποδεχτηκε την προταση ανανεωσης, και στον παγκο θα ειναι ο Κοκκαλης με βοηθο το Λιπι!!!
ο Γκαγκατσης φευγει απ τον Ολυμπιακο και παει στον Κορυδαλλο........οχι στον Ιωνικο ομως, ουτε προοδευτικη.....εκει θα εχει τον Αραβαντινο να του φερνει τσιγαρα!
:a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
τι τελος???
τωρα ειναι τα καλα...................μεταγραφες!
επιτελους μετα απο 2 χρονια αγωνα...........ο Κυριακος εκλεισε στον Ολυμπιακο!!!
ανανεωσε και ο Ριβαλντο με την ομαδα του Λιμανιου!
ο μεγαλος Σεγκουρα δεν αποδεχτηκε την προταση ανανεωσης, και στον παγκο θα ειναι ο Κοκκαλης με βοηθο το Λιπι!!!
ο Γκαγκατσης φευγει απ τον Ολυμπιακο και παει στον Κορυδαλλο........οχι στον Ιωνικο ομως, ουτε προοδευτικη.....εκει θα εχει τον Αραβαντινο να του φερνει τσιγαρα!
:a5:
:a23: :a23: :a23:
:a23: :a23: :a23:
<<< Βάσει του συμβολαίου ο «Ρίμπο» θα εισπράξει για την επόμενη σεζόν το ποσό του 1,1εκ. ευρώ, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται τα πιθανά πριμ επίτευξης στόχων.>>>
Ο λογος του αλλοδαπου σας ειχε μεινει τερενς αλλα .....@χιδι@ και αυτος...!
Εγω στα ελεγα....... Θα σας τα μασουλησει..... :winka:
el_hymador
13/05/2008, 18:24
Αν γυρισει ο Κυργιακος θα πεσει πολυ γελιο.:wave2:
mats8282
13/05/2008, 18:43
Παίκτης της ΑΕΚ και τη νέα χρονιά θα είναι ο Ριβάλντο, ο οποίος μετά τη συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, πείστηκε τελικά να εξαντλήσει το συμβόλαιό του.
Την απόφαση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ενωσης:
"Μετά από συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ομάδας αποφάσισα ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και αδικία αλλά η αγάπη και η στήριξη που πήρα από την ομάδα και τους φιλάθλους της συνέβαλαν στην τελική μου απόφαση", τόνισε χαρακτηριστικά.
Το δεύτερο ραντεβού του Ριβάλντο με τον Ντέμη Νικολαΐδη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης και κράτησε λιγότερο από μισή ώρα. Ο Βραζιλιάνος άκουσε ξανά τον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να του αναλύει τα πλάνα του και να εκφράζει τη θέλησή του να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο.
Όλα αυτά μαζί με την αντιμετώπιση που είχε από τους συμπαίκτες του, τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, έπεισαν τον Ρίμπο να πει το ναι, παραμένοντας για ένα ακόμη χρόνο στην Ενωση.
www.contra.gr
Αν γυρισει ο Κυργιακος θα πεσει πολυ γελιο.:wave2:
Και ξυλο θα ελεγα..... :sick: :sick: :sick:
Κατα τα αλλα............
Χασαμε απο τον βαζελο στο βολευ γυναικων...... :sad:
ΧΑΛΑΛΙ....!!!!! :D
130802
el_hymador
13/05/2008, 22:05
Κατα τα αλλα............
Χασαμε απο τον βαζελο στο βολευ γυναικων...... :sad:
ΧΑΛΑΛΙ....!!!!! :D
και ειστε τοσο καφροι που κανατε και επειδσοδια...:rolleyes:
el_hymador
13/05/2008, 22:07
Κοκκκαλη, κοκκαλη σε παρακαλωωωωω φερε μας την Gamova στον ολυμπιακο
:lol: :lol: :lol:
και ειστε τοσο καφροι που κανατε και επειδσοδια...:rolleyes:
Οσα δημιουργησατε και εσεις σε αλλους αγωνες...... :sick: :sick:
(Θελεις λεπτομερη αναφορα...??)
Ωρες ...Ωρες φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελεις να το χεζεις το θεμα..... :sick: :sick: :sick:
EIΣΑΙ ΠΟΛΥ........ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ....!!!!!!
Δέ χτίζονται έτσι οί όμάδες..........
Μόλις προκύψει ένας σοβαρός παίχτης .......άντε δώστε τον..........
Αύτή τή στιγμή παρά τό νεαρό τής ήλικίας καί τά όποια μειονεκτήματα του
ό Παπασταθόπουλος είναι ........
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ....!!!!!
Πού πάς ρέ καραμήτρο Ντέμη...??
Πάλι ξεπούλημα.....??
Τώρα έχεις χρήμα......τά στάξαμε έμείς....!!!
Πόσους βαθμούς στοίχισαν Σορεντίνο καί Τσιρίλο....?????
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ......??????
Τί νά σού θυμήσω........τήν Τρίπολη.......τή Λάρισσα.......???
Τίς γκάφες τού άνώριμου Παπασταθόπουλου....???
Τίς άνάποδες κεφαλιές του άσίστ στούς άντιπάλους...??
Πάρε τήν τελευταία στόν Παπαδόπουλο στήν τεσσάρα....!!!
Τό παιδάκι φορτώθηκε ύπερβολικά γιά τά 19 του χρόνια......τραυματίστηκε
καί έπανήλθε άνέτοιμος γιατί δέν........
ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ..........
ή ψυχή τής όμάδας τήν περασμένη χρονιά.......σύνθημα στά χείλη όλων
τών Άεκτσήδων.....!!!!!!!!!
Καί περιμέναμε ποιόν...??? τόν Άλεξόπουλο καί τό Γεωργέα...???
ΠΕΡΙΟΔΟΣ..........ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΕΛΟΣ............ΝΤΕΜΗ.....!!!!!!!
Τό μόνο σωστό πού είπες είναι ό Κατσουράνης........κι αύτός μάς έφυγε
είμαστε άνίκανοι νά κρατήσουμε παίκτη....!!!!!
Ό Μπασινάς...???
Τί νά κάνει ό 34χρονος.......μισθοφόρος....????
Μετά άπό ένα άκόμα ΕURO....???
Άπλά 2 μύρρια ψάχνει ό άνθρωπος.......!!!!!!!
Μόνο......
Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ..........ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ..........!!!!!!
Σύμβολο άπό πολλές πλευρές γιά τήν ΑΕΚ.........
Άπό άγωνιστικής πλευράς ,μέχρι μάνατζερ,δημόσιες σχέσεις καί πρεστίζ....!!!!!
Ό Λύμπε.....??
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ........!!!!!!!
Δέν τόν διαχειρίστηκε σωστά, καλύτερα νάπαιρνε τά 2 μύρρια άπό τούς
Γερμανούς.........τώρα θά πάρει ........νά μήν πώ τί....!!!
Γυρίστε καί διαβάστε τί έγραφα πρίν άρχίσει ή χρονιά......γιά Λύμπε
ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ...........ΜΕ ΡΙΜΠΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ.....γιά κάποια παιχνίδια....!!!
Έγώ ρέ πούστη..........ένας άπλός φίλαθλος τό έβλεπα..........
αύτή ή διοίκηση......ΚΟΙΜΟΤΑΝ.....???
ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.........προωθούσε,μή φύγει καί ό Λύμπε καί χάσουμε
τά 25000 διαρκείας.....!!!!!
Στό μόνο παιχνίδι πού ήταν καλός μαζί μέ τό Ριβάλντο.....ήταν μέ τούς γαύρους
κι αύτό γιατί...........ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟΣ......είχε φάει πάγκο....!!!!
Αύτό πού έπρεπε νά γίνει άπο τήν άρχή..........καί όχι νά σέρνεται στό γήπεδο...!!!
Άλεξόπουλος,Γεωργέας.Ράμος.Άρουαμπαρένα,Μάχο,Μορέττο, Σέσαρ,Μαντούκα,
Μπούρμπος,Άσκάρατε,Πλιάτσικας,Καπετάνος,Άλβεζ,Καφές,Π αππάς...........
ΤΕΛΟΣ.............ΑΠΟ ΑΕΚ........ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.....!!!!!!!
Ό Λύμπε........τήν κάνει μόνος του είναι έξυπνος.......!!!!
Ό Δέλλας ύπό όρους....!!!
Ό Μανού........ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.....!!!
Ό Άραμπατζής.........έπιτέλους νά γίνει δεύτερος......δέν είναι καλύτερος ό Μάχο
Ό Παυλής .....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.........!!!!!!!!
Ο Ν'ΣΑΛΙΒΑ...........ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ............πίσω άπό τό
κέντρο όμως καί όχι μπροστά άπό τόν Καφέ......ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ.....
ΚΟΦΤΗΣ..........ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....τόν γαμίσαμε μιά χρονιά
όλόκληρη καί δέν είπε κίχ.....!!!!!!!
Ο ΛΑΓΟΣ...........στή θέση του.............!!!!!!!...ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ.......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.............ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ......!!!!!!!
Πρώτη καλή κίνηση.........Έντίνιο ,Καλόν καί Μπλάνκο.....είναι μιά καλή άρχή
μαζί μέ τό Δώνη........έπιτέλους....
ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ............!!!!!!!!
Ό Τόζερ είναι μπαλλαντέρ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ.....
ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ............ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ..........
Είναι παικταράς.........νά μείνει καί νά περιμένει τόν Ρίμπο........!!!!!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ........
50 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ........!!!!!!!!
<<< Βάσει του συμβολαίου ο «Ρίμπο» θα εισπράξει για την επόμενη σεζόν το ποσό του 1,1εκ. ευρώ, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται τα πιθανά πριμ επίτευξης στόχων.>>>
Ο λογος του αλλοδαπου σας ειχε μεινει τερενς αλλα .....@χιδι@ και αυτος...!
Εγω στα ελεγα....... Θα σας τα μασουλησει..... :winka:
ZHΛΕΥΕΙΣ......???
Τόν έχει πληρωμένο άπο πέρσυ ό πετρελαιάς.....!!!!!!
Έχετε καί σείς βρέ είδωλα......μήν άγχώνεσαι.....!!!!
Πώς τόν λέν αύτόν τόν κοντό μέ τά 7 μύρρια...??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
kalgeorge
14/05/2008, 08:34
Ό Μπασινάς...???
AYTO LEW ALLA KAPOIOI THN THEWROUN METAGRAFH
OXI RE FILE...KAI OTAN TA ELEGA EGW STHN ARXH ME KRAZATE ..XAAAXAAXAXAXAX
HMARTON PIA ME TON AMPALO
THA SYMFWNISW
Ό Τόζερ είναι μπαλλαντέρ....
NA ASXOLHTHEI ME TRAPOULA XAXXXXAXAXAXAX
OXI ME TO PODOSFAIRO OMWS
Gandalf dr685sm
14/05/2008, 08:42
μιας και το ντέρμπυ μόνο ντέρμπυ δεν θα είναι σήμερα, με τόσους νέους απο την μία και τόσους αναπληρωματικούς απο την άλλη , ας πιάσουμε την μεταγραφο-προπονητολογία.
Για την ΑΕΚ..
Θέμα Λύμπε. Σίγουρα θα φύγει και θα είναι με 1 ή 1.5 μύρια ευρώ. Προς Ολλανδία η Γερμανία μεριά πιθανόν. Στην θέση του , Καλόν κατά 90% αν τα βρούν με τον Ντέμη και τον Δώνη. Για μένα η καλύτερη κίνηση , καθώς ο παίκτης είναι 28 στα 29 και έχει να αποδείξει οτι μπορεί ακόμα. Τα βασικά της μπάλας τα ξέρει καλά και είχε και ενα δύο φεγγάρια στην Ίντερ που έβγαζε μάτια. Κάτι μπορεί να κάνει παραπάνω.
Θέμα Ριβάλντο. Εδώ είναι και καλό και κακό. Εξαρτάται απο τις προυποθέσεις που μένει. Σίγουρα μεγάλη προσωπικότητα και δίνει κύρος στα αποδυτήρια αλλά και στο διεθνές στερέωμα που βλέπει Ρίμπο + ΑΕΚ σε παιχνίδια. Όπως και να το κάνεις , είναι ενας απο τους τελευταίους ποδοσφαιρικούς ηγέτες στον πλανήτη που παίζει ακόμα μπάλα. Πέρα απο Τζέραρντ και ίσως 1-2 που δεν μου έρχονται στο μυαλό , δεν βλέπω κάποιο νέο παίκτη που να έχει την δυνατότητα να παίξει ηγετικό ρόλο στην ομάδα του στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι τα δύσκολα όμως. Όταν είσαι 37 όσο καλός και να είσαι οι ανάσες δεν σου βγάινουν για όλη την σαιζόν , σε 90λεπτο. Ο Δώνης το γνωρίζει αυτό και σίγουρα δεν θα τον έχει σε όλα τα παιχνίδια , να παίζει συνέχεια. Όταν θα τον βγάλει πλέον για αλλαγή ο άκρως πεισματάρης Δώνης, τι θα κάνει τότε ο Ριβάλντο;... θα έχουμε πάλι θέματα πειθαρχίας;
Επίσης δεν μπορεί να επιλέγει παιχνίδια που θα αποδίδει.. πρέπει να παίζει σε όλα με το ίδιο πείσμα. Δεν μπορώ να δώ πως κάποιος μπορεί να του το εμφυσήσει αυτό, καθώς το έχει σαν χαρακτηριστικό του γνώρισμα απο την Μπαρτσελόνα ακόμα. Αν δεν τηρήσει τα παραπάνω θεωρώ οτι το 1,1 εκ. που θα πάρει και φέτος , ίσως πάει για τον άπατο κουβά και οχι σε καλή επένδυση.
Μεγάλο κεφάλαιο ο Ριβάλντο που για μένα αν παίξει 20-30 λεπτά φούλ σε παιχνίδια , και την εικόνα του θα φτιάξει και θα δώσει πολύ σημαντική βοήθεια στην ΑΕΚ. Το μόνο καλό βέβαια είναι οτι πέφτει και λίγος πάγος στο θέμα Κλέυτον καθώς τα 4 μύρια που πλησίαζε παίρναμε Τιράμ για ενα χρόνο ρε παιδιά.
Για παίκτες που φεύγουν. Με τους δανεικούς πρώτα. Ο Μορέτο μένει λέει καθώς τον αφήνει η Μπενφίκα ακόμα. Λογικό δεν είναι;... τι να τον κάνει;... Πολύ ασταθής και παρόλο που θέλει να το βελτιώσει απλά δεν του βγαίνει. Τι να κάνουμε; Πρέπει να το έχεις και μέσα σου. Σίγουρα έχει βελτιωθεί αλλά με τίποτα δεν μπορεί να γίνει 1ος τερματοφύλακας. Μανού τώρα γρήγορος , εκπληκτικά γρήγορος και ξέρει να κουβαλάει μπάλα αλλά μέχρι εκεί. Ούτε σέντρα μπορεί να βγάλει , ούτε τέρμα βλέπει. Αν ήταν τόσο καλός φίλε Terens, σαν δεξί χαφ , θα τον είχαν αρπάξει ομάδες της Ισπανίας που βλέπουν συνεχώς Πορτογαλία λόγω ομοιότητος περιβάλλον σε προσαρμογή παικτών.
Μάχο... Μου αρέσει..δεν είναι τεχνικά άρτιος, αλλά το λέει η ψυχούλα του. 3 φορές τραυματίστηκε γιατί όρμαγε προς την μπάλα χωρίς φόβο. Αυτό λέει πολλά απο μόνο του. Θεωρώ οτι είναι ικανός τερματοφύλακας και ας μην ξεχνάμε οτι μπορει να είναι και στην Αυστρία. Κελεπούρι θεωρώ για τις 300.000 που δόθηκαν για την αγορά του.
Τώρα σαφώς και υπάρχουν παίκτες που πρέπει να δοθούν σε άλλες ομάδες καθώς δεν τράβηξαν που θα κρίνει ο προπονητής, αλλά ας πούμε Αζκάρατε, Άλβεζ (καμία σχέση με τον αδερφό του), κάνουν μπαμ πως δεν μπορούν.
Για τον Παπασταθόπουλο έχω τοποθετηθεί εδώ και καιρό. Το παληκάρι στα 19 του έχει καταφέρει να κάνει ενα δίδυμο άμυνας με τον Δέλλα που έφερε (μαζί με άλλους βέβαια) την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα είναι για να τα λέμε μεταξύ μας. Και μόνο που κινούνται ομάδες απο διάφορες χώρες προς αυτόν , με τον τεχν.διευθυντή της Wiccan χθές σε Αθλητ. Εφημερίδα της Αγγλίας να δηλώνει και επίσημα το ενδιαφέρον του και να λέει πως μπορούμε να δώσουμε 4 μύρια στερλίνες για αυτόν (5 μύρια ευρώ) δεν χρειάζεται άλλες αποδείξεις. Και για μένα ανεξάρτητα αν θέλω την ΑΕΚ δυνατή, καλά θα κάνει να φύγει μπας και κερδίσει η Εθνική τουλάχιστον ενα καλό αμυντικό που μαζί με Κυριάκο θα ισοπεδώνουν τους αντιπάλους της.
Για την επίθεση το δίδυμο Εντίνιο Μπλάνκο και προσθήκη Καλόν αρκεί.
Για την διοίκηση.. Το προπονητικό και το γήπεδο τι γίνονται;.. Το πρώτο ειδικά είναι το Α και το Ω για να χτίσεις ομάδα. Δεν μπορείς να έχεις ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο και να το βάζεις να τρέχει σε κροκάλες. Κάποια στιγμή θα βγάλει προβλήματα. Ούτε βέβαια μπορείς να κάνεις και "ακριβές προσθήκες" σε αυτό , με αυτή την εικόνα.
Το ζητούμενο για τον επόμενο χρόνο στην ΑΕΚ είναι να έχει πειθαρχία αγωνιστική , χημεία (δεν την είχε ποτέ φέτος), και οι διοικούντες να περιοριστούν σε πράξεις ουσίας και να αφήσουν τις δηλώσεις.
Σε αυτό που θα συμφωνήσω με τον Terens είναι πως ήταν ο τελευταίος χρόνος ανοχής και απο εδώ και πέρα , θα υπάρχουν σίγουρα έντονες αντιδράσεις σε κάθε λάθος.
Gandalf
mats8282
14/05/2008, 09:09
Ο Μπασινας ειναι 32 ετων(3/1/1976)...Εγω τον θεωρω καλο παιχτη και πολυ ανωτερο απο οποιοδηποτε αμυντικο χαφ παιζει στις ομαδες του ΠΟΚ...Τωρα αν ειναι μισθοφορος ή οχι λιγο με νοιαζει..Αλλα ενας παιχτης που επαιζε χρονια στον ΠΑΟ με ψιχουλα,οπως και ο Καραγκουνης,δεν νομιζω να ειναι μισθοφορος...Τελος παντων προσωπικη γνωμη...
Ναι Τερενς δεν ειναι οτι καλυτερο να πουλας τον πιο εξελιξιμο Ελληνα αμυντικο....Αλλα 5,000,000Ε+ ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα που δεν θα τα δεις ποτε....Εγω στην θεση του θα εφευγα με αλματα....Απο το να κανω προπονηση στο πεζοδρομιο και στο παρκο της γειτονιας και να παιζω σε χωραφια θα πηγαινα στην Αγγλια...Εστω στην Γουιγκαν...Θα ξερω ομως οτι θα εξελιχθω σαν παιχτης πολυ καλυτερα και θα με προσεξουν και μεγαλυτερες ομαδες της Premierleague εκει...
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι σε 2 χρονια στην ΑΕΚ ο Παπασταθοπουλος θα ειναι πολυ καλυτερος παιχτης???Και οτι στα 22-25 του ας πουμε θα ερθει να τον παρει με 10,000,000Ε η Μπαρτσελονα???Ηλικιακα με τα δεδομενα της Ευρωπης δεν ειναι ιδιαιτερα μικρος...Ενταξει δεν τον πηραν και τα χρονια 20 ειναι(9/6/1988)...Αλλα η μεγαλη εξελιξη ειναι πριν τα 20...Απο τις ακαδημιες...
Ειναι καλυτερο πρωτα για αυτον και μετα για εμας να φυγει....Με τα λεφτα αυτα αν δεν θελουν να παρουν παιχτες ή εχουν καταρτισει τον προυπολογισμο με αλλα χρηματα να φτιαξουν προπονητικο κεντρο...
Συμφωνω με οσα λες για αυτους που πρεπει να φυγουν πλην Γεωργεα....
Gandalf dr685sm
14/05/2008, 09:24
δημοσίευμα και στο www.exedrasports.gr για Παπ... παραθέτω..
Πρόταση 5,3 εκατ. από Γουίγκαν για Παπασταθόπουλο 13-05-2008 Από τις πρώτες φορές που ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πήρε φανέλα βασικού στην ΑΕΚ η θεαματική βελτίωση του, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Ελληνας στόπερ ανεβάζει μέρα με τη μέρα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βρετανία η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερομένων για την απόκτησή του είναι η Γουίγκαν. Κατά το παρελθόν, σύλλογοι από την Γαλλία, την Αγγλία, την Γερμανία, την Ρωσία και την Ισπανία έχουν εξετάσει την περίπτωσή του, όμως η εφημερίδα Daily Mirror θέλει το αγγλικό κλαμπ να προτίθεται να δαπανήσει 5,3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον 20χρονο άσο.
«Ο Στιβ Μπρους κυνηγάει τον Ελληνα σταρ. Ο τεχνικός της Γουίγκαν σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό, Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Μπρους έστειλε τον αρχισκάουτ, Τζον Μπένσον, να παρακολουθήσει τον εξαιρετικό 20χρονο αμυντικό της ΑΕΚκαι πιθανότατα θα καταθέσει πρόταση άμεσα προτού ο νεαρός αγωνιστεί στο Euro» ανέφερε το εν κείμενο το οποίο στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε και σχολιάστηκε ακόμα και από το BBC!
Η «Εξέδρα» επικοινώνησε με τον Μπένσον, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έχει δει από κοντά τον παίκτη της ΑΕΚ. «Είναι αλήθεια ότι έχω δει τον αμυντικό της ΑΕΚ αγωνιζόμενο. Και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι στα ματς που τον παρακολούθησα ήταν πολύ καλός. Εχω σχηματίσει πολύ καλή άποψη και εκτιμώ ότι πρόκειται για εξαιρετικό αμυντικό. Δε θέλω να σχολιάσω τα δημοσιεύματα του Τύπου και δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να συζητήσω σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε στις μεταγραφές. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχουμε κάνει πρόταση» ήταν τα λόγια του.
Σημειώνεται πως στην Ενωση δεν καίγονται να παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι τον Παπασταθόπουλο, για τον οποίο πρόσφατα απέρριψαν προτάσεις από τη Ρωσία αφού ο ίδιος δε θέλει καν να συζητήσει τον ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Εκτός αυτού, πρόταση υπήρχε από την γαλλική, Ρεν, όμως τα δύο εκατ. ευρώ που προσέφερε ο σύλλογος δεν ήταν δυνατόν να συγκινήσει την ΑΕΚ, που δε πρόκειται να τον αφήσει να φύγει με λιγότερα από 5 εκατ. Ο Ελληνας άσος είναι πιθανό να παίξει ακόμα ένα χρόνο στους Κιτρινόμαυρους (σαν βασικός), αφού η τιμή του αν μείνει και τη νέα χρονιά θα αυξηθεί.
Μακάρι να παίξει ενα ακόμα χρόνο, να κάνει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και ας έρθουν να τα χώσουν για να τον πάρουν μετά. Πάντως έχουμε ελπίδες ακόμα σαν Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ενθαρρυντικό αυτό...
Νίνης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος είναι μόνο δείγματα οτι έχουμε καλή φουρνιά νέων παικτών.
Gandalf
Gandalf dr685sm
14/05/2008, 09:30
να και μια μεταγραφή με πιθανό μέλλον ... θεωρώ οτι είναι καλή επένδυση και έχει γίνει και αθόρυβα σε θέση που πονάει η ΑΕΚ...
Ονομα: Αντώνης Ρίκκα
Θέση: Μέσος
Ημ. γέννησης: 3.3.1986 (22-23ετών)... καλή ηλικία.
Tόπος γέννησης: Γαλλία
Ύψος: 1.78
Ο Αντώνης Ρίκκα ήρθε στην Ξάνθη από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη Μαρσέιγ τον χειμώνα του 2005. Επαιξε σε 5 αγώνες για να δοθεί στη συνέχεια δανεικός για ένα χρόνο στη Νίκη Βόλου όπου αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια. Φέτος, επέστρεψε στην ομάδα της Ξάνθης, κερδίζοντας θέση βασικού σε πολλά από το παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Συνολικά, ο νεαρός μέσος έπαιξε σε 27 αγώνες.
Η μεταγραφή έγινε και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.
Gandalf
μονο μη του φερθουμε οπως στον πλιατσικα που παμε να τον βαφτισουμε-και να τον καψουμε-δεξι μπακ
ή όπως στον κονέ, τον παυλή, τον τόφφα, τον λαγό, τον μπαρμπούδη, τον κυριακίδη (πλάκα θαχει να τον φερει πισω ο δωνης).......μέχρι και τον χετεμάι
Ο Μπασινας ειναι 32 ετων(3/1/1976)...Εγω τον θεωρω καλο παιχτη και πολυ ανωτερο απο οποιοδηποτε αμυντικο χαφ παιζει στις ομαδες του ΠΟΚ...Τωρα αν ειναι μισθοφορος ή οχι λιγο με νοιαζει..Αλλα ενας παιχτης που επαιζε χρονια στον ΠΑΟ με ψιχουλα,οπως και ο Καραγκουνης,δεν νομιζω να ειναι μισθοφορος...Τελος παντων προσωπικη γνωμη...
Ναι Τερενς δεν ειναι οτι καλυτερο να πουλας τον πιο εξελιξιμο Ελληνα αμυντικο....Αλλα 5,000,000Ε+ ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα που δεν θα τα δεις ποτε....Εγω στην θεση του θα εφευγα με αλματα....Απο το να κανω προπονηση στο πεζοδρομιο και στο παρκο της γειτονιας και να παιζω σε χωραφια θα πηγαινα στην Αγγλια...Εστω στην Γουιγκαν...Θα ξερω ομως οτι θα εξελιχθω σαν παιχτης πολυ καλυτερα και θα με προσεξουν και μεγαλυτερες ομαδες της Premierleague εκει...
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι σε 2 χρονια στην ΑΕΚ ο Παπασταθοπουλος θα ειναι πολυ καλυτερος παιχτης???Και οτι στα 22-25 του ας πουμε θα ερθει να τον παρει με 10,000,000Ε η Μπαρτσελονα???Ηλικιακα με τα δεδομενα της Ευρωπης δεν ειναι ιδιαιτερα μικρος...Ενταξει δεν τον πηραν και τα χρονια 20 ειναι(9/6/1988)...Αλλα η μεγαλη εξελιξη ειναι πριν τα 20...Απο τις ακαδημιες...
Ειναι καλυτερο πρωτα για αυτον και μετα για εμας να φυγει....Με τα λεφτα αυτα αν δεν θελουν να παρουν παιχτες ή εχουν καταρτισει τον προυπολογισμο με αλλα χρηματα να φτιαξουν προπονητικο κεντρο...
Συμφωνω με οσα λες για αυτους που πρεπει να φυγουν πλην Γεωργεα....
AN H ΔΙΟΙΚΗΣΗ..................ΕΧΕΙ ΚΑΚΚΑΛΑ..........
ΝΑΙ............
Ό Παπασταθόπουλος πρέπει νά τελειώσει τό συμβόλαιο του στήν ΑΕΚ..........!!!!!!!
Άλλά τό μυαλό τών διοικούν των είναι πώς θά τά πάρουν άπό παντού......!!!!!!
22 ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ...??
Είναι καλύτερο νά προσφέρει 2 χρόνια καί μετά άν δέν τόν χωρά ή Έλλάδα καί ή
Άεκάρα μας νά πάει στό καλό...!!!
Μέ αύτή τή λογική τί νά τούς κάνουμε τούς άνερχόμενους καί τά ταλέντα...??
Νά τούς δίνουμε άπό τήν Καρδίτσα κατευθείαν Εύρώπη..??
ΟΧΙ ΦΙΛΕ......ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΙΚΗ..!!!
Νά πά νά γαμηθούνε καί νά έπενδύσουν τά λεφτάκια μας καί ό Παπασταθόπουλος νά
κάτσει στ'αύγά του...!!!
Δέ γίνεται ότι καλό εμφανίζεται καί φτιάχνεται στήν πλάτη μας,νά τήν κάνει μέ τήν πρώτη....
Γιατί τότε θάμαστε χειρότεροι άπό τούς γαύρους...!!!
ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΙΚΡΕΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ....
ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.........
ΠΑΡΑΜΥΘΙ.........ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.............ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ....!!!!!!
Άν έκανα ένα χρόνο λάθος γιά Μπασινά ,γιατί τού χρόνου πού θά παίζει θάναι 33......
δέν άλλάζει καί κάτι δραματικά.
Συντήρηση κάνει ό άνθρωπος καί μαζεύει λεφτά..
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..........!!!!!!
Όσο γιά τό Γεωργέα.........
είναι ό πιό άγαπητός παίκτης γιά μένα ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ......
άπλά δέν πρέπει νά παραμυθιάζουν τόν κόσμο μέ τό όνομα Γεωργέας,όπως έσένα γιά
παράδειγμα,χρησιμοποιώντας τό συναισθηματικό μέρος τής ίστορίας...!!!
ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ..........πιό πολύ άπό σένα τό Γεωργέα,καί παρακολούθησα όλη του τήν πορεία στήν ΑΕΚ.........
ΑΛΛΑ...........
πρέπει νά βρεθεί ένα μπάκ στή θέση του........
Άν είναι νά μείνει καλώς νά μείνει γιατί έχει ίστορία στήν όμάδα καί είναι καί ό πλέον φιλότιμος
παίκτης έδώ καί χρόνια,καί παίρνει καί ψίχουλα
ΟΧΙ ΟΜΩΣ..........σάν πρώτος παίκτης στή θέση του άλλά σάν άναπληρωματικός ...ΑΥΣΤΗΡΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ....!!!!!!!!!
Ή καραμέλλα έχουμε μπάκ τό Γεωργέα...........ΕΛΙΩΣΕ ΦΙΛΕ...!!!!!!!!!!
δημοσίευμα και στο www.exedrasports.gr για Παπ... παραθέτω..
Μακάρι να παίξει ενα ακόμα χρόνο, να κάνει ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και ας έρθουν να τα χώσουν για να τον πάρουν μετά. Πάντως έχουμε ελπίδες ακόμα σαν Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ενθαρρυντικό αυτό...
Νίνης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος είναι μόνο δείγματα οτι έχουμε καλή φουρνιά νέων παικτών.
Gandalf
ΡΕ ΜΑΓΕ...........
Σταμάτα νά παραμυθιάζεσαι μέ τό ποιός θά πουλήσει στήν καλύτερη τιμή...
Είς βάρος μας είναι .........ΗΜΩΝ.........ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ....
Μή τρελλαίνεσαι μέ τίς λίρες τού άδερφάτου...!!
Ό Μπασινάς...???
AYTO LEW ALLA KAPOIOI THN THEWROUN METAGRAFH
OXI RE FILE...KAI OTAN TA ELEGA EGW STHN ARXH ME KRAZATE ..XAAAXAAXAXAXAX
HMARTON PIA ME TON AMPALO
THA SYMFWNISW
Ό Τόζερ είναι μπαλλαντέρ....
NA ASXOLHTHEI ME TRAPOULA XAXXXXAXAXAXAX
OXI ME TO PODOSFAIRO OMWS
ΕΣΥ..............ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΓΟΣ...!!!!!! ΚΑΚΩΣ............ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
Άφού έχεις άποψη πρίν δείς...........όντως είσαι μάγος....
Γιά τόν Τόζερ πλάκα κάνεις μάλλον...
Άν σέ βάλω νά όδηγήσεις τό μηχανάκι σου μέ τόν κώλο....ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ...????
Ο ΤΟΖΕΡ...........μιά καί όπως μού είπε κάποιο πουλάκι έπαιξες μπάλλα...........
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ............ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..........
Σέ αύτή πού είναι στήν Έθνική Ούγγαρίας....!!!!!
'Εχει φοβερό άριστερό..........είναι πολύ δυνατός γιά 10άρι,παίζει ξύλο δηλαδή καί είναι πολύ
μικρός γιά νά τόν άπορρίψουμε....!!!
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ...............πρέπει νά κόβει τό ματάκι σου....
Φιλάκια.....
kalgeorge
14/05/2008, 12:40
Άφού έχεις άποψη πρίν δείς...........όντως είσαι μάγος....
Γιά τόν Τόζερ πλάκα κάνεις μάλλον...
Ο ΤΟΖΕΡ...........μιά καί όπως μού είπε κάποιο πουλάκι έπαιξες μπάλλα...........
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ............ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..........
Σέ αύτή πού είναι στήν Έθνική Ούγγαρίας....!!!!!
'Εχει φοβερό άριστερό..........είναι πολύ δυνατός γιά 10άρι,παίζει ξύλο δηλαδή καί είναι πολύ
μικρός γιά νά τόν άπορρίψουμε....!!!
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ...............πρέπει νά κόβει τό ματάκι σου....
Φιλάκια.....
tous paixtes pou les oti prepei na fugoun tous leme apo tin arxi file mou...mazi me autous tou panathinaikou....tsekare kai tha to diapistwseis.
twra an esy thewreis ton tozer paixti gia tin aek....ti na pw...
den sas ftiaei kaneis meta sto telos kathe xronias pou klaigeste, kai apaiteitai tin exodo paixtwn opws o mantouka, sezar klp klp
afou esy exeis parakolouthisei ton tozer stin ougaria kai ton thewreis paixti axio na proxwrisei tin aek...tote na to xairesai to mataki sou
Gandalf dr685sm
14/05/2008, 12:52
Για τον Τόζερ προσωπικά και εγώ είμαι διχασμένος.. δείχνει οτι έχει πόδι, αλλά δεν έχει αντίληψη του γηπέδου.
Τάδε έφη προπονητής του στην Εθν. Ουγγαρίας.
Δεν ξέρω .. ή αν θέλετε δεν έχω τις ικανότητες να κρίνω τι μπορεί να κάνει το παληκάρι δεδομένου οτι έχει περάσει προ πολλού την ηλικία του ταλέντου ακόμα και για τα Ελληνικά δεδομένα.
Για το θέμα πωλήσεων φίλε Terens, σε ενα άθλημα που πλέον ΟΛΑ... πωλούνται και ... ΟΛΑ... αγοράζονται, το μόνο που ελπίζεις για μια ομάδα του μεγέθους της ΑΕΚ σε σύγκριση με τα Ευρωπαϊκά μεγαθήρια και δή απο μεγάλα πρωταθλήματα , είναι να κρατήσεις όσο μπορείς αυτό που έχεις και αν κάποια στιγμή θέλει και ο ίδιος να φύγει , να τον δώσεις σε καλή τιμή.
Δυστυχώς στην Ελλάδα καμία ομάδα δεν έχει τα πεπόνια και τα @@ για να κρατήσει οικονομικά παίκτες που μπορούν να παίξουν μπαλάρα και να κοστίζουν πολύ παραπάνω αργότερα.
Πάρε ας πούμε τον Τουρέ που πλέον είναι μήλον έριδος σε Μπάρτσα, Μάντσεστερ κοκ.
ήρθε μικρός για πάτημα εδώ , έτσι ώστε να πάει έξω. Τον Παπ , όσο και αν με περιγελάσετε εκεί τον κατατάσσω παιδιά. Σε αυτή την κατηγορία και ίσως καλύτερα καθώς το παιδί έχει και τσαγανό για δουλειά κάτι που ο Γιάγια δεν είχε.
Ταβλαρίδης ας πούμε που έκανε αρκετά καλά παιχνίδια μέχρι να τον κάψουν με τραυματισμούς κτλ.. πέρασε απαρατήρητος απο εδώ για να κάνει καριέρα έξω.
Κατσουράνης που κρίθηκε ώς καλύτερο χαφ στην Πορτογαλλία για το περσινό πρωτάθλημα.. κτλ.
Όταν λοιπόν μια ομάδα στα Ελληνικά μεγέθη τυγχάνει να πετύχει "κελεπούρι" μικρό όπως είπες σωστά Terens, τον κρατάει βία μέχρι 21-22 και μετά αμέσως τον δίνει για να εισπράξει. Το κακό είναι οτι αυτές οι εισπράξεις όμως ποτέ δεν επενδύθηκαν σωστά. Και εκεί είναι που πάσχει το Ελληνικό πρωτάθλημα , μαζί με το κλίμα αναξιοπιστίας που υπάρχει.
Τα ίδια συνέβαιναν και στο basket μια περίοδο που ερχόντουσαν μέχρι και Ισλανδοί να παίξουν (!!!) ξυλοκόποι επί το πλείστον παρά αθλητές. Μέχρι που έφυγε η μεγάλη βρώμα απο τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και πήγε και λίγο "λαδάκι-χρήμα" σε ακαδημίες και παιδικά τμήματα , που μεγάλωσαν με ινδάλματα τον ομάδα του 87 και μετέπειτα απέκτησαν και δικές τους εμπειρίες με επιτυχίες απο το 2002 και μετά με αποκορύφωση το 2004 που πήραν Κούπα και δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο το 2005.
Εκεί είναι η διαφορά λοιπόν φίλε Terens. Στις επενδύσεις. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει Βρεττανία ούτε Ισπανία... δεν έχει το αγοραστικό κοινό για αυτό. Αλλά μπορεί κάλλιστα να κάνει ενα ποιοτικό πρωτάθλημα για τα δικά της μεγέθη στο ποδόσφαιρο αν άδειάσει ο τόπος απο λαμόγια και τον βόθρο της αναξιοπιστείας που μας δέρνει απο τα χρόνια του Καπετάνιου με τα κουμπούρια, του "Τίγρη", του Μουστάκια, του Κοσκωτά , του Σαλιαρέλη , του Κόκκαλη κτλ.
Αν ζήσουμε ποτέ να δούμε κάτι τέτοιο , βέβαια , μιας και το ποδόσφαιρο μας είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Όσο μπουρδέλο είναι αυτή άλλο τόσο είναι και το άθλημα.
Gandalf
Gandalf dr685sm
15/05/2008, 09:33
Νεότερα για ΑΕΚ...
Ρίκκα κλεισμένος, Μορέτο έφυγε μαζί με Μανού, Καλόν μάλλον φεύγει με την θέληση του, Κλέυτον υπό συζήτηση, και μια έκπληξη απο όσο φαίνεται με το παρακάτω.
Παίρνει Μαϊστόροβιτς
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 31χρονος Σουηδός κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία και η «Ένωση» λέγεται ότι του προσφέρει 800.000 ευρώ ετησίως για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Ο παίκτης έφτασε χθες βράδυ στην Αθήνα, επισήμως για… τουρισμό, αλλά δεν αποκλείεται να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο διεθνής άσος (14 συμμετοχές και 1 γκολ) φέρεται να έχει δεσμευτεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ μετά το πέρας των υποχρεώσεών του στο EURO 2008, όπου αναμένεται να έχει θέση βασικού. Ο θηριώδης στόπερ (1,90μ.) είχε φέτος 32 συμμετοχές και 10 γκολ (τα περισσότερα με πέναλτι), ενώ πέρυσι 35 εμφανίσεις και 8 τέρματα.
Ο Μαϊστόροβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρομαποϊκάρνα και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Φορτούνα Κολωνίας, Βέστερας, Μάλμε και Τβέντε. Έχει δύο παιδιά και μιλά επτά ξένες γλώσσες (!), σερβικά, δανέζικα, ολλανδικά, αγγλικά, νορβηγικά κι ελβετικά πλην της μητρικής του γλώσσας.
Πολύ καλός και έτοιμος παίκτης. Θεωρώ οτι δεν είναι κορυφαίος αλλά έχει πάντα σταθερές αποδόσεις (με την Εθνική του) και αν κάνει και παιχνίδι στο Euro, θα έχει καλό στόπερ η ΑΕΚ.
Αν ισχύουν πάντα τα απο πάνω.
Gandalf
ZHΛΕΥΕΙΣ......???
Τόν έχει πληρωμένο άπο πέρσυ ό πετρελαιάς.....!!!!!!
Έχετε καί σείς βρέ είδωλα......μήν άγχώνεσαι.....!!!!
Πώς τόν λέν αύτόν τόν κοντό μέ τά 7 μύρρια...??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αστα σαπια.... ( περι πετρελαια & λαδεμπορων..) :o
Τον 7 μυρρια δεν σου λεω πως τον λενε......
(Θα τον μαθεις του χρονου που θα ερθεις για τα πεντε....)
Gandalf dr685sm
15/05/2008, 15:20
Ακόμα, αποκάλυψε πως η διοίκηση τον έχει ενημερώσει πως από τα μέσα της περιόδου η ομάδα θα έχει καινούριο προπονητικό κέντρο... www.exedrasports.gr συνέντευξη Δώνη της ΑΕΚ πλέον.... και εγώ θα πώ ενα ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!
Καιρός ήταν ... αίντε να δούμε. Περιμένουμε βέβαια και την επίσημη ανακοίνωση πλέον. Έπρεπε να βγεί ο Λυμπερόπουλος να τα χώσει μπας και κινηθεί κάτι πάλι... δεν τα χώνει και για το γήπεδο;
Gandalf
Αν ζήσουμε ποτέ να δούμε κάτι τέτοιο , βέβαια , μιας και το ποδόσφαιρο μας είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Όσο μπουρδέλο είναι αυτή άλλο τόσο είναι και το άθλημα
MHN ΞΕΧΝΑΣ.........ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ.........ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...!!!!
ΑΛΛΟ ΔΥΝΑΤΟΣ..........ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΟΣ....
Σέ όλη τή γή αύτό συμβαίνει.......!!!!!
Δέ διαφωνούμε σχεδόν πουθενά ......έκτός άπό ΤΟΖΕΡ.....
Άσε τό βάζελο σέ τοπικό έπαιζε........
Άς προσφέρει αύτά τά 2 χρόνια ό Παπασταθόπουλος.....ΠΡΩΤΑ........καί μετά άς γίνει
μάγκας........!!!!!!
Όχι μόλις τόν είδαμε ...........Γιάννη τόν βαφτίσαμε.......!!!!!!!!
Άλλιώς δώστε 10 μύρρια .........καί πάρτε τον........ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ....!!!
Νά χτίσουμε κανά γήπεδο ......όπως ό Άγιαξ.....!!!!!!!!!
ΑΝ.........έπενδυθούν σωστά τά λεφτά καί ΑΝ......δέν τά μοιραστούν,καί μέ τό δίκιο τους
αύτοί πού έπενδύουν.......
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ............ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕΚΑΡΕΣ.......!!!!!!!!!
Θά τελειώσω μέ αύτό πού όλως παραδόξως όλοι έμείς οί φίλαθλοι,όπαδοί,τρελλαμένοι
μέ τήν ΑΕΚ...............τό κάναμε γαργάρα....!!!!!!!!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.............ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ.......
ΠΡΟΕΔΡΕ............ΝΤΕΜΗ......!!!!!!!
Έπρεπε νά βάλει ό Θεούσος........Λύμπε,Ρίμπο κ.λ.π.....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ..................Χ..............άπό τά τρίτα τής Πανάθα...........πού έπαιζε μισή
ώρα μέ 9.....?????????
ΠΑΛΙ.................ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΑ................ΚΑΝΑΤΕ......!!!!!!!
Αστα σαπια.... ( περι πετρελαια & λαδεμπορων..) :o
Τον 7 μυρρια δεν σου λεω πως τον λενε......
(Θα τον μαθεις του χρονου που θα ερθεις για τα πεντε....)
ΚΑΘΕ............ΠΟΝΤΟΣ................ΚΑΙ ΜΥΡΡΙΟ.........!!!!!!!
ΔΩΝΗΣ + RIVALDO = ΑΕΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ...
ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mats8282
15/05/2008, 18:42
"Έχω τη διαβεβαίωση από τη διοίκηση πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχει παραδοθεί το νέο προπονητικό κέντρο".
"Αν δεν άντεχα την πίεση, θα έκανα άλλο επάγγελμα. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο και περιμένω να βοηθήσει την προσπάθεια".
"Η Λάρισα έχει αξιόλογους παίκτες αλλά δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποιο άλλο σχόλιο".
"Θεωρώ μεγάλη τύχη για ένα νεαρό προπονητή να συνεργάζεται με έναν παίκτη όπως ο Ριβάλντο. Όπως σε κάθε άλλο παίκτη πάντως θέλουμε να του περάσουμε τη διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέται τις προπονήσεις."
"Δεν τρομάζω, δεν φοβάμαι δεν με απασχολούν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός". :look:
Επισης οτι ο μεταγραφικος σχεδιασμος εχει γινει,εχει αξιολογησει το υπαρχον υλικο και ανεφερε τα συστηματα που θα δουλεψει στην ομαδα....4-3-3 και 4-4-2 ρομβος....
Akatanomastos
16/05/2008, 02:58
ΝΤΟΥΣΑΝ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
και επισης ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΕ Γ@ΜΟΥΣ@Ν
:look:
Gandalf dr685sm
16/05/2008, 08:42
απο όσο φαίνεται κάνουν κάποιες επενδύσεις οι μέτοχοι της ΑΕΚ... βέβαια δεν έχουμε δεί ακόμα την υπέρβαση ... που για μένα θα είναι πιστεύω το προπονητικό κέντρο που σίγουρα θα κοστίσει αρκετά.
έχουμε και λέμε λοιπόν.
- Ρίκκα , Μαιστόροβιτς, οι σίγουρες μεταγραφές προς το παρόν.
- Μάκκο , Νάτσο Γκαρσία, οι κινήσεις που γίνονται.. .Απο όσο φαίνεται δεν θα παίξουν το παζάρι για Κλέυτον ειδικά μετά την παραμονή Ριβάλντο και ερχομό Ρίκκα.
- Αρουαμπαρένα, Μορέτο , Μανού, Παππάς, Καπετάνος, Αζκάρατε , Σέζαρ, Καλόν (κρίμα! ) προς την έξοδο.
- Υπο συζήτηση Αλεξόπουλος και Γεωργέας.
- Πιθανή πώληση Σορεντίνο και ... κανένα νέο ακόμα για Τσιρίλο. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ BRUNO.
- Πιθανή πώληση και Παπ, καθώς και ήρθαν και τον είδαν και είναι αρχικά προετοιμασμένοι να δώσουν απο Wiccan μεχρι και 6 μύρια euro.
- Λύμπε θα φύγει σίγουρα... απλά περιμένει πρόταση.
Αν δείτε τώρα αποχωρήσεις και μεταγραφές, οι επενδύσεις δεν είναι τρομερές μιας και ισοσκελίζονται απο τα 800.000 του αρουαμπαρένα και τα 500.000 του Καλόν. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Για το θέμα Βενετίδη στην ΑΕΚ.. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ... οχι ρε παιδιά πάλι παίκτες που θα είναι μόνο για μέσα. Θέλουμε καλό αριστερό μπάκ που να μπορεί να κάνει και παιχνίδι. Ο Βενετίδης είναι "κόφτης" αριστερός... δεν δημιουργεί. Πες κάτι και εσύ ρε Terens...
Α.... και αύριο είναι και ο τελικός κυπέλου , με Λούα εκτός και απειθαρχίας συμπτώματα να εμφανίζονται στους κόκκινους, την ίδια στιγμή που ο ΆΡΗΣ φορτσάρει και ο Ντούσαν μάλλον θέλει να δώσει ενα τρόπαιο ώς "δώρο αποχώρησης".
Α... ΨΙΤ... ΞΥΠΝΑΤΕ... 7/6 ....EURO 2008 , .. να οργανωθούμε , να βρούμε φυλλάδια delivery κτλ.
Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..
Gandalf
κοινως όσους εφερε ο φερερ πηραν πόδι.
και διωξαμε και τον μόρα...
Akatanomastos
16/05/2008, 10:53
Α.... και αύριο είναι και ο τελικός κυπέλου , με Λούα εκτός και απειθαρχίας συμπτώματα να εμφανίζονται στους κόκκινους, την ίδια στιγμή που ο ΆΡΗΣ φορτσάρει και ο Ντούσαν μάλλον θέλει να δώσει ενα τρόπαιο ώς "δώρο αποχώρησης".
καλα ρε παιδια, ο λουα λουα τοσο μ@λ@κ@ς ειναι?
2 μερες πριν τον τελικο εκανε φασαρια?:confused:
μακαρι να το παρει η Αρειαναρα, μπροστα σε αυτον τον γαυρο το αξιζει,
το μονο που με ανησυχει ειναι πως οι περισσοτεροι τον εχουμε για <<φαβορι>>
γκαρσια εξω για τον αρη..
θα δουμε, μαλλον θα γινει ωραιο παιχνιδι
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΤΩς ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Ο οποιος εαν ειχε φετος 3 καλους παγκιτες θα επαιρνε τιτλο (και εφοσον βεβαια το πιστευε και ο ιδιος).
kalgeorge
16/05/2008, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΤΩς ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Ο οποιος εαν ειχε φετος 3 καλους παγκιτες θα επαιρνε τιτλο (και εφοσον βεβαια το πιστευε και ο ιδιος).
re paides sorry kiolas....alla toso megali omada exei pia o aris???
mipws eiste thumata plusis egefalou apo tin tv?
afou exei toso megali omada giati termatise 20 vathmous pisw?
giati den pire oute ena ntermpi?
an eixe diladi 3 paixtes akoma, itan favori gia titlo?
:confused: :confused:
giobazolias
16/05/2008, 14:11
με διαιτησια που θα επαιζε τον Αρη οπως παιζει τις ομαδες του ΠΟΚ.............
και με το 70% ομαδες απο βορεια ελλαδα στην Α Εθνικη............
θα ειχε και ο Αρης τις οποιες πηθανοτητες του για τιτλο..........
αλλα στην Ελλαδα που ζουμε.........ποτε δεν θα το μαθουμε!!!
Gandalf dr685sm
16/05/2008, 14:42
δεν χρειάζεται πλύση εγκεφάλου... δες πως παίζουν και πως βρίσκονται στο γήπεδο και θα καταλάβεις.
Και στα έξι ντέρμπυ αδικήθηκε ο ΑΡΗΣ.. απλά σε άλλα λιγότερο και σε άλλα περισσότερο. Θα τους δούμε πάντως το Σάββατο.
Gandalf
δεν χρειάζεται πλύση εγκεφάλου... δες πως παίζουν και πως βρίσκονται στο γήπεδο και θα καταλάβεις.
Και στα έξι ντέρμπυ αδικήθηκε ο ΑΡΗΣ.. απλά σε άλλα λιγότερο και σε άλλα περισσότερο. Θα τους δούμε πάντως το Σάββατο.
Gandalf
ΣΤΑ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ...???
Δέν τό νομίζω.....Ίσως στό Χαριλάου άν ήταν πιό τυχερός έπαιρνε τό Χ......!!!!
Άλλά άδικήθηκε....??
ΠΟΥ......???????
Στό Καραισκάκη έγιναν όργια.........ΕΚΕΙ ΝΑΙ......!!!!!!
Μέ τό βάζελο στού Χαριλάου........ΝΑΙ............!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ.........δέν έχει άλλα....
Άντε καί στή Λεωφόρο νάπαιζε λίγο Πανάθα......
απο όσο φαίνεται κάνουν κάποιες επενδύσεις οι μέτοχοι της ΑΕΚ... βέβαια δεν έχουμε δεί ακόμα την υπέρβαση ... που για μένα θα είναι πιστεύω το προπονητικό κέντρο που σίγουρα θα κοστίσει αρκετά.
έχουμε και λέμε λοιπόν.
- Ρίκκα , Μαιστόροβιτς, οι σίγουρες μεταγραφές προς το παρόν.
- Μάκκο , Νάτσο Γκαρσία, οι κινήσεις που γίνονται.. .Απο όσο φαίνεται δεν θα παίξουν το παζάρι για Κλέυτον ειδικά μετά την παραμονή Ριβάλντο και ερχομό Ρίκκα.
- Αρουαμπαρένα, Μορέτο , Μανού, Παππάς, Καπετάνος, Αζκάρατε , Σέζαρ, Καλόν (κρίμα! ) προς την έξοδο.
- Υπο συζήτηση Αλεξόπουλος και Γεωργέας.
- Πιθανή πώληση Σορεντίνο και ... κανένα νέο ακόμα για Τσιρίλο. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ BRUNO.
- Πιθανή πώληση και Παπ, καθώς και ήρθαν και τον είδαν και είναι αρχικά προετοιμασμένοι να δώσουν απο Wiccan μεχρι και 6 μύρια euro.
- Λύμπε θα φύγει σίγουρα... απλά περιμένει πρόταση.
Αν δείτε τώρα αποχωρήσεις και μεταγραφές, οι επενδύσεις δεν είναι τρομερές μιας και ισοσκελίζονται απο τα 800.000 του αρουαμπαρένα και τα 500.000 του Καλόν. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Για το θέμα Βενετίδη στην ΑΕΚ.. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ... οχι ρε παιδιά πάλι παίκτες που θα είναι μόνο για μέσα. Θέλουμε καλό αριστερό μπάκ που να μπορεί να κάνει και παιχνίδι. Ο Βενετίδης είναι "κόφτης" αριστερός... δεν δημιουργεί. Πες κάτι και εσύ ρε Terens...
Α... ΨΙΤ... ΞΥΠΝΑΤΕ... 7/6 ....EURO 2008 , .. να οργανωθούμε , να βρούμε φυλλάδια delivery κτλ.
Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..
Gandalf
Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ...........ΗΤΑΝ,..........ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ......!!!!!!!
Καί παρά τό ότι δέν ήταν.....Ο τεχνίτης ,πατούσε άντίπαλη περιοχή..........όπως είναι τώρα
ό Τοροσίδης......
Μήν ξεχνάς ότι......ΗΤΑΝ.......ό μοναδικός παίκτης τού γαύρου πού έπαιξε τελικό,έστω καί
λίγο.........στό EURO 2004......!!!!!!
Άλλά φίλε μου ..........ΗΤΑΝ.........!!!!!!!
Τώρα.......ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ............θά είναι άπλά ένας άλλος Καφές....!!!!
Καί χειρότερος,γιατί καί τραυματισμό είχε καί κοιλιά έκανε στήν καρριέρα του......άλλο
Λάρισσα,άλλο κατευθείαν, άπό ΟΣΦΠ.....!!!!!!
Έτσι όπως είναι τώρα ό Βενετίδης........καλύτερα ό Γεωργέας πού είναι καί ΑΕΚΑΡΑ......!!!!!!
Γιατί ό Βενετίδης έχει προκαλέσει στό παρελθόν τήν ΑΕΚ καί τούς φιλάθλους της....
ώς παίκτης τού γαύρου....!!!!!!!!
Ό Καλόν όμως είναι ...ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ........αύτός ό τύπος ξέρει πολύ μπάλλα,τό θέμα είναι
νά θέλει νά παίξει ,καί όπως φάνηκε ,δέ γουστάριζε τήν Έλλάδα καί τήν ΑΕΚ....στά 29 του..!!
Τώρα μέ Παπασταθόπουλο,πάλι τά ίδια θά λέμε......??
Νά χέσω τά μύρρια......!!!!!!
Πούλα..........πούλα..........πούλα...........σύστημα ΠΑΟ.......ξεπούλησαν καί άκόμα ψάχνουν....
Ένας γύρισε καί κούτσα - κούτσα καί μέ κωλοτούμπες τούς πήγε στό CH.L........!!!!!!
NA ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.......
Μήν είστε τόσο σίγουροι ..........γιά τόν Άρη...
Ή ψυχολογία τής παραλίας είναι άνίκητη...Θυμάστε τούς Δανούς.....???
Μπάλλα ξέρουν,ψυχολογία νικητή έχουν
ξεκουράστηκαν κιόλας έκεί πού σερνότανε
........ε.........άν τούς κάτσουν καί οί φάσεις δέ πά νά τρέχει καί ό Γιούγκο μαζί....
Καί ό Άρης μάς έδειξε ........ότι στά μεγάλα μάτς........ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΟΥ.....?????
70%........ΓΑΥΡΟΣ
30%........ΑΡΗΣ......!!!!!!!
Αύριο βράδυ θά ξέρουμε,.........ποιός θάθελα νά τό πάρει...???
Άν δέν ήταν αύτή ή φάτσα στό μπάγκο.......πού γιά μάς έγινε σύμβολο μίσους......
δέ χρειάζεται έρώτημα........
Τώρα ,όμως είμαι είλικρινά άδιάφορος.....
Δέν θυμάμαι άλλη φορά νάπαιζε αύτή ή όμάδα ...άπό τόν καιρό τής μούφας
........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.........!!!!!!!!!
Κάτι μού θυμίζει.........φίλοι Άρειανοί αύτή ή ίστορία μέ τόν τελικό κυπέλλου....
κάτι μού θυμίζει..........
Τότε μέ μιά έφτάρα..........πού κάποιος όρκιζόταν ........
ΟΤΙ.............ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ..............άν τό πάρουμε.........ένώ είχε φροντίσει
μέ τόν τρόπο του νά βγεί στό GH.L.ή όμάδα πού θά πήγαινε νά δουλέψει.....!!!!!!!
kalgeorge
16/05/2008, 19:13
Gandalf
pou adikithike re man?
sta paixnidia me mas sto prwtathlima den itan pouthena...duo faseis oles kai oles.
me tin aek den adikithike pouthena, ektos isws apo kati kartes.
me ton gauro den thumamai.
apo ton paok efage tesera
min ta leme opws na nai....
Κάτι μού θυμίζει.........φίλοι Άρειανοί αύτή ή ίστορία μέ τόν τελικό κυπέλλου....
μέ τόν τρόπο του νά βγεί στό GH.L.ή όμάδα πού θά πήγαινε νά δουλέψει.....!!!!!!!
Ποιον λες τερενς...???? :confused: :confused:
Αυτον...???? :confused: :confused:
131138
nocarder
16/05/2008, 19:34
Ρε παιδιά το έχετε καθυστερήσει...κανά μπινελίκι στο γαύρο δε θα χώσετε? Άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες...!!!
kalgeorge
16/05/2008, 20:00
Gandalf
pou adikithike re man?
sta paixnidia me mas sto prwtathlima den itan pouthena...duo faseis oles kai oles.
me tin aek den adikithike pouthena, ektos isws apo kati kartes.
me ton gauro den thumamai.
apo ton paok efage tesera
min ta leme opws na nai....
Akatanomastos
16/05/2008, 20:51
Άν δέν ήταν αύτή ή φάτσα στό μπάγκο.......πού γιά μάς έγινε σύμβολο μίσους......
πικραμενα χανουμακια..
δεν το θελατε κατα τ αλλα το τσου λου:lol:
σας χαλασε πολυ ο βατραχος εσας..
εχετε καλυτερους τοσα χρονια.. και σεις και τα γαυρακια:rolleyes: