PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36

el_hymador
21/06/2008, 09:43
"Λεει θρυλος η καρδια του"...

....αλλα ΠΑΟ η τσεπη του :winka: :lol: :lol: :lol:

134129

el_hymador
21/06/2008, 09:58
Παντως η καλυτερη μεταγραφικη κινηση μεχρι στιγμης για τον Παναθηναϊκο ηταν....

....οτι εκλεισε στη Στουτγαρδη ο Βυντρα! :bigcry: δοξασοι ο Θεος...καταφεραμε και τον πουλησαμε!

Φευγει λεει και ο Γκουμας...μια χαρα παμε! :wacko: :beer:

irinia
21/06/2008, 10:07
Α..........ΤΟ ΓΚΟΥΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....

Μήν άγχώνεστε.....!!!!

:wave2:

el_hymador
21/06/2008, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Α..........ΤΟ ΓΚΟΥΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....

Μήν άγχώνεστε.....!!!!

τι;! οχι ο γαυρος;

συνηθως αυτοι ''τσιμπανε" τα απορριμματα μας...:lol:

irinia
21/06/2008, 10:18
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.............Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...!!!!

Θές όνόματα...???......τό πιό πρόσφατο....???ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.....!!!!!!

el_hymador
21/06/2008, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.............Ο ΝΤΕΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...!!!!

Θές όνόματα...???......τό πιό πρόσφατο....???ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.....!!!!!!

πωωωω....

απο τα "ανακυκλωμενα" ψωνιζετε και εσεις...:rolleyes:

Αφιερωμενο:

Το παλιο μου παλτο

Στίχοι: Σάνυ Μπαλτζή
Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Χρήστος Δάντης

Έχω πέσει και κλαίω στο παλιό μου παλτό
που το είχα ξεχάσει στο πατάρι κλειστό
μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ
και στη φόδρα του θέση για τον δρόμο κονιάκ

Πόσες κρύες στιγμές στη καρδιά μου ζεστές
μέσα στο σινεμά και στους δρόμους μετά
μου 'μαθε τα ταξίδια να αλητεύω εν ψυχρώ
να περνάω καλά και με χάλια καιρό
το παλιό μου παλτό

Κι έσβηνε το τσιγάρο στο υγρό πάνω χώμα
σ' ένα υπόστεγο κάτσαμε και γίναμε λιώμα
και μια νύχτα τρελή σ' ένα άδειο βαγόνι
μείναμε ως το πρωί και έξω έριχνε χιόνι

Πώς περάσαν τα χρόνια τι είναι αυτά που φορώ
ποιο σατέν ποιο μετάξι θα με βγάλει χορό
το παλιό μου παλτό το χαρίζω σε 'σένα
να προσέχεις μικρή μου γιατί μοιάζει σ' εμένα
γιατί μοιάζει σε 'μένα

idi
21/06/2008, 10:23
ρε τερενσ που ειδες ενδιαφερον για το κωνσταντινου κατι? ουτε να τον βλεπουν δε θελουν στη παε ΑΕΚ...

αυτα ειναι μανατζεροδουλιες... αφου η μονη ομαδα που εκανε προταση για αυτον (ΑΡΗΣ) πληρωνε 350.000 ενω αυτος επειρνε νομιζω 700-800 περσυ.... τι θα κανανε οι μανατζαρεοι... θα λεγαν οτι η ΑΕΚ ή καποια αλλη ομαδα τον θελει για να ανεβασουν το κασε...

δεν υπαρχει μια στο εκατομυριο να ερθει ο κωνμσταντινου στην ΑΕΚ λεμε μην ακους τα λοιμα τους ΑΡΔ!!!!

τις μεταγραφες της ΑΕΚ τις μαθαινουν ΑΦΟΥ τους εχουμε κλεισει και υπογραφουν...μεχρι τοτε γραφουν οτι θελουν...

idi
21/06/2008, 10:25
τα ιδια δε σας ελεγα γαι τον κλειτον? δε τον ηθελε η ΑΕΚ απλα εκανε το παιχνιδακι του Πηδαλακη να τσιμμπισει ο Βγενο και να τον δωσουν!

ειδικα τις εφημεριδες ΓΑΤΑ και ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ μην τις διαβαζετε καθολου για τα μεταγραφικα οτι γραφουν ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

la_villa
21/06/2008, 14:24
το παράρτημα του παο καλά δουλεύει...

μουχαχαχαχαχα

με το ζόρι να τον καταστρέψουν τον παίχτη...αφου ήθελε μεγάλη ομάδα γιατι δεν τον αφήνουν να κάνει το μεγάλο βήμα?

el_hymador
21/06/2008, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το παράρτημα του παο καλά δουλεύει...

μουχαχαχαχαχα

με το ζόρι να τον καταστρέψουν τον παίχτη...αφου ήθελε μεγάλη ομάδα γιατι δεν τον αφήνουν να κάνει το μεγάλο βήμα?

καλα, χαιρετηστε τον και αυτον τωρα και ετοιμαστειτε να χαιρετησετε και οποιονδηποτε αλλον ειναι διεκδικησιμος απο εμας και απο εσας...

οταν σας τα ελεγα εγω οτι οι κινησεις αυτες ειναι για σπασιμο του τσαμπουκα εσεις λεγατε περι ΠΕΚ και Βγενοπουλους κτλ-κτλ....

να τα μπροστα σας τωρα...:D

οσονουπω θα σκασει και το μεγαλο ονομα και you can kiss goodbye παραγκα!

ειτε το θελετε, ειτε οχι αυτη ειναι η νεα ταξη πραγματων

με τις υγειες σας:wave2:

edit α ναι ξεχασα! αμα δεν μας βγει καλος θα τον πουλησουμε σε εσας (βλεπε Μιχαλακη και Αντωνακη)

la_villa
21/06/2008, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα, χαιρετηστε τον και αυτον τωρα και ετοιμαστειτε να χαιρετησετε και οποιονδηποτε αλλον ειναι διεκδικησιμος απο εμας και απο εσας...
οταν σας τα ελεγα εγω οτι οι κινησεις αυτες ειναι για σπασιμο του τσαμπουκα εσεις λεγατε περι ΠΕΚ και Βγενοπουλους κτλ-κτλ....
να τα μπροστα σας τωρα...:D

οσονουπω θα σκασει και το μεγαλο ονομα και you can kiss goodbye παραγκα!

ειτε το θελετε, ειτε οχι αυτη ειναι η νεα ταξη πραγματων

μπαααα
μην ξεγελιέσαι
ο Θρύλος δεν μπαίνει σε τέτοια

δεν άλλαξε τιποτα...δες Κωνσταντίου που ξεπαραδιαστηκατε
δες σαλπι που πάλι το ίδιο
δες Σπυρόπουλο
απλώς ανεβάζουμε τις τιμές και δίνετε διπλάσια απο ότι θα έπρεπε...πρωτη φορά βλέπω κοροιδα να πανηγυρίζουν

δες Γκαλίτσιο που θελαμε τον πήραμε...Λεονάρντο το ίδιο

όπως καταλαβαίνεις δεν έχει αλλάξει τίποτα...συνεχίστε να μασάτε κουτόχορτο κ απο γενάρη πάλι θα φωνάζετε...τα γνωστα δηλ

ειδικά ο Αντωνάκης ΕΜΑΣ δεν μας χάλασε καθόλου...εσας??? ποιον έχετ τώρα σταθερό τερματοφύλακα???για πε για πε...και ο Μιχαλάκης αλλά τραυματιστηκε

υ.γ τελικά πρέπει να είστε οι πιο βολικοί φίλαθλοι...νομιζα τα απόλυτα πρόβατα ήταν τα χανούμια αλλά τελικά τους έχετε...λίγο τυράκι σας πετάνε και νομίζετε ότι φάγατε χαβιάρι:lol: :lol: :lol:

giobazolias
21/06/2008, 16:06
μπαααα
μην ξεγελιέσαι

δες Σπυρόπουλο
απλώς ανεβάζουμε τις τιμές και δίνετε διπλάσια απο ότι θα έπρεπε...πρωτη φορά βλέπω κοροιδα να πανηγυρίζουν

όπως καταλαβαίνεις δεν έχει αλλάξει τίποτα...συνεχίστε να μασάτε κουτόχορτο κ απο γενάρη πάλι θα φωνάζετε...τα γνωστα δηλ

ειδικά ο Αντωνάκης ΕΜΑΣ δεν μας χάλασε καθόλου...εσας??? ποιον έχετ τώρα σταθερό τερματοφύλακα???για πε για πε...και ο Μιχαλάκης αλλά τραυματιστηκε

υ.γ τελικά πρέπει να είστε οι πιο βολικοί φίλαθλοι...νομιζα τα απόλυτα πρόβατα ήταν τα χανούμια αλλά τελικά τους έχετε...λίγο τυράκι σας πετάνε και νομίζετε ότι φάγατε χαβιάρι:lol: :lol: :lol:

Οσα δεν φτανει η αλεπου ..............τα κανει κρεμασταρια!!!!

Αντε δωστε τωρα αλλα 7,5 για να βρειτε το αλλο ποδι του Μπελουτσι γιατι απο Ελληνικη αγορα μονο ο Λεβαδιακος θα μεινει που θα μπορειτε να ψωνισετε κανα Σισιτς.

υ.γ. γινομαι υπερβολικος αν πω οτι ο Μπελουτσι μου θυμηζει κατι πιτσιρικαδες antiglobal με ττις βερμουδες και τα σακιδια στην πλατη........................... στη Genova 2001????????.................:lol:

vangelis 64
21/06/2008, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

υ.γ. γινομαι υπερβολικος αν πω οτι ο Μπελουτσι μου θυμηζει κατι πιτσιρικαδες antiglobal με τα σακιδια στην πλατη........................... Genova 2001????????.................:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
22/06/2008, 01:09
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=4595&catid=77

.+_ δεν εχω να πω τιποτα αλλο...

vangelis 64
22/06/2008, 01:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

.+_ δεν εχω να πω τιποτα αλλο... Ωραίος ο Θόδωροοοος!!!:a23: :a23: :a23: :a23:

giobazolias
22/06/2008, 05:11
σωπα ρε!!!

τοσο τσακαλι ειναι ο δημοσιογραφος αυτος???
ξερει πολλους ελληνες στην ηλικια του Χριστοδουλοπουλου με το ταλεντο του?

μηπως περσι υπηρχε παικτης του ΠΑΟΚ με καλυτερη παρουσια απο αυτη του Χριστοδουλοπουλου?

μηπως και η Λιβερπουλ χαζη ηταν που τον εκανε κοζι στα 19 του μολις χρονια?

εκτος και αν 2/2,5 μυρια ειναι πολλα για 1 απ τα μεγαλυτερα ελληνικα ταλεντα!

Akatanomastos
22/06/2008, 08:11

πωπω βλακειες που λεει ο τυπος..
εκανε λεει ο ζαγορακης τριπλα, και τους εβαλε επιτηδες να τσακωνονται:bigcry:
αμα ηταν τοσο γατα ο ζαγαγορακης..

ρε μαγκες, δηλαδη οτι καθε παπαρα λενε την ακουμε?

καθηστε να δουμε στο γηπεδο τι πουλια πιανει ο πιτσηρικας και αφηστε τους προφητες..

el_hymador
22/06/2008, 10:44
μπαααα
μην ξεγελιέσαι

δες Σπυρόπουλο

:lol: :lol: :lol:

εκτος απο μελος (που σιγουρα εισαι) ....πρεπει να εχεις συνδρομη στο Φως και στον πρωταθλητη...

Σταθερο τερματοφυλακα;

Γιατι εσεις με τον Αντωνη ειχατε "σταθερο" τερματοφυλακα; :lol: :lol:

Θα δουμε μωρε....αμα βαλετε κανεναν στο ματι, αυτον θα παρουμε... :lol:

Παντως για τον Μπελουτσι εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον ο Πανθαρακικος, η Ζμποβεκτσι Βελιγραδιου και τα πιστισρικια που παιζουν μπαλα στην αλανα λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου...μπορειτε να βγαλετε τα σπασμενα μην ανησυχειτε! :lol:

Akatanomastos
22/06/2008, 10:58

Παντως για τον Μπελουτσι εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον ο Πανθαρακικος, η Ζμποβεκτσι Βελιγραδιου και τα πιστισρικια που παιζουν μπαλα στην αλανα λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου...μπορειτε να βγαλετε τα σπασμενα μην ανησυχειτε! :lol:

ρε μην το κοροιδευεις το παιδι:bigcry:
ηταν 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥς ΜΗΝΕς ΕΚΤΟς και προσπαθει να μπει σε προγραμμα εδω και 5 μηνες:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bigcry:

εδω αλλοι σπανε τα ποδια τους και σε 6 μηνες παιζουν μπαλα.
αυτος θελει 2 χρονια γιαι να ετοιμαστει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
22/06/2008, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ωραίος ο Θόδωροοοος!!!:a23: :a23: :a23: :a23:

συμφωνώ αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τακτική Ζγοράκη αυτή

αλλά τακτική Κόκκαλη....δες τι ειχε κανει παλιότερα στους Γιαννακοπουλαίους...
απλά τους ανεβάζει υπερβολιά το κασε των μεταγραφών και τιναζει τα ταμεία των αντιπαλων...
γνωστό το κόλπο δες και σπυρόπουλο Τι εδωσε ο παο για να πάρει το 50% του παίχτη
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
22/06/2008, 12:28

απλά τους ανεβάζει υπερβολιά το κασε των μεταγραφών και τιναζει τα ταμεία των αντιπαλων...

ενω ο ιδιος κραταει τα λεφτα του για να κανει τις πραγματικα καλες μεταγραφες, που αξιζουν,που δεν τις ειδε κανεις αλλος στο παζαρι, λες και το σκαουτινγκ του ολυμπιακου ειναι απο αλλο πλανητη:lol:

γιατι στην τελικη, αν δεν φερνεις τρεις 30αρηδες καθε χρονο στην ομαδα, δεν πας πουθενα:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bigcry: :bawl: :bigcry:

μπραβο παντως, τσακαλος ο προεδρος σας, μας κοροιδεψε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιαυτο του γλυφετε τα παπαρια ε? γιατι ειναι εξυπνος, μαγκιορος και αλανι:rotflmao: :lol: :bigcry: :bawl: :rotflmao:

arxaios
22/06/2008, 12:40
συμφωνώ αλλά θεωρώ ότι δεν είναι τακτική Ζγοράκη αυτή

αλλά τακτική Κόκκαλη....δες τι ειχε κανει παλιότερα στους Γιαννακοπουλαίους...
γνωστό το κόλπο δες και σπυρόπουλο Τι εδωσε ο παο για να πάρει το 50% του παίχτη
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλό !!! Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι ακριβώς έκανε ο Κόκκαλης στους Γιαννακόπουλους ;;;
Α, έτσι εξηγούνται τα πρωταθλήματα που τους έχει πάρει ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μάλλον μια μάντρα @@@ τους έχει κλά.........:evil: :evil: :evil:

EVI
22/06/2008, 23:28
σωπα ρε!!!

τοσο τσακαλι ειναι ο δημοσιογραφος αυτος???
ξερει πολλους ελληνες στην ηλικια του Χριστοδουλοπουλου με το ταλεντο του?

μηπως περσι υπηρχε παικτης του ΠΑΟΚ με καλυτερη παρουσια απο αυτη του Χριστοδουλοπουλου?

μηπως και η Λιβερπουλ χαζη ηταν που τον εκανε κοζι στα 19 του μολις χρονια?

εκτος και αν 2/2,5 μυρια ειναι πολλα για 1 απ τα μεγαλυτερα ελληνικα ταλεντα!

για πες μου τι εχει κανει ο ποδοσφαιριστης Χριστοδουλοπουλας (ΜΑΚΗΣ) στη καριερα του ρε φιλε για να μαθω και εγω για το ταλεντο του....

εχει κανει 2 παιχνιδια στη ζωη του ολα και ολα και εγινε παιχταρας? ειναι επιθετικος και εχει βαλει ποσα ...2-3 γκολ στη ζωη του? μολις φετος επαιξε και αυτο αμφιβαλω αν θα γινοταν αν ο ΠΑΟΚ δεν εχε τα φετινα του χαλια....

btw να δω ποτε θα παιζει ο Νινης (αυτος ειναι παιχταρας) αφου πρεπει να βαζουν στη θεση του τον Χριστοδουλοπουλο ή Κλειτον να δικιαολογισουν τα λεφτα που χαλασαν να τους παρουν...

( idi :D :D :D )

el_hymador
22/06/2008, 23:44
Λες να παρουμε και Αβρααμ; :lol:

Περα απο την πλακα που κανουμε στους γαυρους, καλο θα ηταν να δωσουμε και κανα φραγκο για να ρθει ο Κυργιακος...

Για ξενο - ονομα, σιγουρα θα ερθει κατι πολυ καλο!

και με τα ρεστα χτυπαμε και κανα Τζιμπουρ...

giobazolias
23/06/2008, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
για πες μου τι εχει κανει ο ποδοσφαιριστης Χριστοδουλοπουλας (ΜΑΚΗΣ) στη καριερα του ρε φιλε για να μαθω και εγω για το ταλεντο του....

εχει κανει 2 παιχνιδια στη ζωη του ολα και ολα και εγινε παιχταρας? ειναι επιθετικος και εχει βαλει ποσα ...2-3 γκολ στη ζωη του? μολις φετος επαιξε και αυτο αμφιβαλω αν θα γινοταν αν ο ΠΑΟΚ δεν εχε τα φετινα του χαλια....

btw να δω ποτε θα παιζει ο Νινης (αυτος ειναι παιχταρας) αφου πρεπει να βαζουν στη θεση του τον Χριστοδουλοπουλο ή Κλειτον να δικιαολογισουν τα λεφτα που χαλασαν να τους παρουν...

( idi :D :D :D )

κανε λιγο υπομομη και θα δεις το αν και τι μπαλλα ξερει ο Χριστοδουλοπουλος!
για το Νινη εχουμε πει γιατι δεν επαιξε!!
κανε λιγο υπομονη και θα τον δεις και το Νινακο να παιζει!

και με τα ρεστα χτυπαμε και κανα Τζιμπουρ...
:wave2: ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη!!!!!
δεν πρεπει να χασουμε αυτον τον παικτη!!!

Gandalf dr685sm
23/06/2008, 09:03
Δεν θα σταθώ στο τι αξίζει ο παίκτης του ΠΑΟΚ (νυν του ΠΑΟ)... θα σταθώ όμως στον τρόπο που μπήκε σφήνα ο ΠΑΟ και "έκλεψε" ουσιαστικά τον παίκτη απο τον Κόκκαλη , διπλασιάζοντας ουσιαστικά την προσφορά του.

Γιατί τέτοιο κάζο δεν έχει ξαναφάει ο Πάρεδρος... να τον στέλνουν δηλαδή "πακετάκι" μέσα σε λίγες ώρες , επειδή τον "τάπωσαν" οικονομικά.. εκεί που είναι ο τομέας του ουσιαστικά.

Και αν κάποιος σπεύσει να πει πως , επίτηδες δεν έδωσε άλλη προσφορά καθώς ο παίκτης δεν αξίζει τα 4-5 μύρια που πήρε, θα ρωτήσω το εξής....

Αν αύριο ο ΠΑΟ μπεί σφήνα με διπλάσια προσφορά σε άλλο θέμα παίκτη που θέλει ο ΟΣΦΠ (και κάνει και στον ΠΑΟ) , τότε τι γίνεται;... γιατί με τις κινήσεις που κάνει ο ΠΑΟ , δείχνει οτι αν θέλει να το κάνει , πλέον, .... απλά μπορεί με καλύτερη οικονομική προσφορά!

Gandalf

idi
23/06/2008, 09:54

για το Νινη εχουμε πει γιατι δεν επαιξε!!
κανε λιγο υπομονη και θα τον δεις και το Νινακο να παιζει!

να παιξει που? τερμα? κεντρικος αμυντικος? γιατι Χριστοδουλοπουλος, Κλειτον, Ιβανσιτς και Νινιης ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ...δυσκολα χωρανε και 2 απο αυτους μαζι αν θες και τη γνωμη μου...

la_villa
23/06/2008, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Γιατί τέτοιο κάζο δεν έχει ξαναφάει ο Πάρεδρος... να τον στέλνουν δηλαδή "πακετάκι" μέσα σε λίγες ώρες , επειδή τον "τάπωσαν" οικονομικά.. εκεί που είναι ο τομέας του ουσιαστικά.

Αν αύριο ο ΠΑΟ μπεί σφήνα με διπλάσια προσφορά σε άλλο θέμα παίκτη που θέλει ο ΟΣΦΠ (και κάνει και στον ΠΑΟ) , τότε τι γίνεται;... γιατί με τις κινήσεις που κάνει ο ΠΑΟ , δείχνει οτι αν θέλει να το κάνει , πλέον, .... απλά μπορεί με καλύτερη οικονομική προσφορά!

μπαααα πάλι λάθος είσαι μάγε

δες σπυρόπουλο...Κωνσταντίνου...Κλέυτον
απλά ο Κόκκαλης όταν ανεβαίνουν υπερβολικά τα ποσά απλά δεν παίζει...

δεν το κάνει τώρα αυτό...το έκανε πάντα με εξαίρεση το 96 που έφτιαξε την ομάδα

τωρα καλό αυτό...κακό? θα φανεί στην συνεχεια

el_hymador
23/06/2008, 10:41
μπαααα πάλι λάθος είσαι μάγε

δες σπυρόπουλο...Κωνσταντίνου...Κλέυτον
απλά ο Κόκκαλης όταν ανεβαίνουν υπερβολικά τα ποσά απλά δεν παίζει...

δεν το κάνει τώρα αυτό...το έκανε πάντα με εξαίρεση το 96 που έφτιαξε την ομάδα

τωρα καλό αυτό...κακό? θα φανεί στην συνεχεια

α, το 96 φτιαχτηκε η "ομαδα";

απο τοτε δεν χρειαστηκε φρεσκαρισμα :lol:

el_hymador
23/06/2008, 10:42
να παιξει που? τερμα? κεντρικος αμυντικος? γιατι Χριστοδουλοπουλος, Κλειτον, Ιβανσιτς και Νινιης ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΕΚΑΔΑ...δυσκολα χωρανε και 2 απο αυτους μαζι αν θες και τη γνωμη μου...

θα εχουμε καβα...:D (οχι kawa....καβα!)

Gandalf dr685sm
23/06/2008, 10:43
Ειδικά για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου, δεν νομίζω... γιατί τα χρήματα των 2,2 εκατομυρίων που έδινε ούτως ή άλλως ήταν αρκετά πάνω απο την τιμή που υπολογιζόταν ο παίκτης.

Και σου είπα... δεν είναι τόσο το τι αξίζει ο παίκτης, αλλά στο οτι για δεύτερη φορά μετά τον Σπυρόπουλο, ο ΠΑΟ "κλέβει" παίκτες απο το μεταγραφικό πανέρι του ΟΣΦΠ. Με οτι συνεπάγεται αυτό , όσον αφορά το δόγμα πλέον των πρασίνων "οτι θέλουμε , το αγοράζουμε".

Το αντίθετο βέβαια γίνεται στο basket που εσείς κάνατε colpo grosso με Παπαλουκά και Βουίσιτς... θα έχουμε μεγάλες κόντρες φέτος!!

Βέβαια το τι θα κάνουν στο γήπεδο είναι ενα άλλο θέμα... που θα το σχολιάσω όταν τους δώ εντός γηπέδου...

Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα μου. Όπως και πέρισυ, λέω οτι θέλω να δώ την "χημέια" που θέλει να κάνει ο Δώνης στην ομάδα. Απο εκεί θα κρίνω.

Gandalf

Gandalf dr685sm
23/06/2008, 10:52
α... και μιας και μιλώ για ΑΕΚ και Δώνη...απο exedrasports.gr

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί ότι ο Μιχάλης Παυλής μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, τον υπολογίζει για τη φετινή περίοδο και μάλιστα αναμένεται να δουλέψει πολύ πάνω του (όπως και στους άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές). Η «Εξέδρα» αναλύει τη «νουβέλ βαγκ» του Δώνη με τους υπόλοιπους «μικρούς».Οι νέοι ρόλοι για τους Κουτρουμάνο, Γκέντσογλου, Ταχτσίδη, Χετεμάι, Αραμπατζή και Ντιούφ.

Μου αρέσει που επιτέλους ενα προπονητής θα εκμετταλευθεί τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ. Όσοι αξίζουν θα είναι μια σημαντικότατη (και φτηνή) προσθήκη στο ρόστερ της ομάδος , κατεβάζοντας έτσι και τον μ.ο. ηλικίας της. Για να δούμε!

Gandalf

la_villa
23/06/2008, 11:12
Ειδικά για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου, δεν νομίζω... γιατί τα χρήματα των 2,2 εκατομυρίων που έδινε ούτως ή άλλως ήταν αρκετά πάνω απο την τιμή που υπολογιζόταν ο παίκτης.

Και σου είπα... δεν είναι τόσο το τι αξίζει ο παίκτης, αλλά στο οτι για δεύτερη φορά μετά τον Σπυρόπουλο, ο ΠΑΟ "κλέβει" παίκτες απο το μεταγραφικό πανέρι του ΟΣΦΠ. Με οτι συνεπάγεται αυτό , όσον αφορά το δόγμα πλέον των πρασίνων "οτι θέλουμε , το αγοράζουμε".

μα δεν κλέβει παίχτες
ο Κόκκαλης εκτινάσσει το κασε και ο παο πάει κ ψωνίζει

με τον Γκαλίτσιο που τον ήθελε ο Κόκκαλης τον πήρε και κανεις δεν πήρε πρέφα...ο παο ακόμα ψάχνει να καταλάβει τι έγινε

εβαλε τον παο να πλερώσει 5 εκ τότε στον ηρακλη για τον Κωνσταντίνου...

ο άνθρωπος είναι γατα και το έχει αποδείξει...αλλα τώρα έγινε και λίγο τσιφούτης

δες τι είχε κανει στους γιαννακοπουλαίους παλιά με τυον ιωαννίδη;) ;)

Gandalf dr685sm
23/06/2008, 11:23
Μα τον Γκαλίτσιο δεν τον ήθελε ούτε η ΑΕΚ , ούτε ο ΠΑΟ... προφανώς για δικούς τους λόγους, χωρίς να μειώνω την αξία του παίκτη. Με αυτό θέλω να πω, πως εκεί ο ΟΣΦΠ έπαιζε χωρίς αντίπαλο... και ήταν και αγορά , "προ-Πολυμετοχικού ΠΑΟ".

Απο την στιγμή που ο ΠΑΟ έχει γίνει πολυμετοχικός, ο ΟΣΦΠ έχει χάσει 3 φορές παίκτες (και η ΑΕΚ μία) με Κλέυτον , Σπυρόπουλο και τώρα Χριστοδουλόπουλο. Να το πω άλλη μια φορά... ανεξάρτητα την αξία των παικτών, το θέμα είναι πως ο ΠΑΟ εκείνο που θέλει θα το πάρει όσο και να κοστίσει... και ας έχει απέναντι του τον ΟΣΦΠ που σε άλλες εποχές , απλά θα τα έσκαγε ο Κόκκαλης και θα τον έπαιρνε...

Σαφώς βέβαια και δεν έχει σημασία , όσον αφορά την εικόνα τους στο γήπεδο , γιατί μένει να το αποδείξουν, αλλά απο μόνο του σαν γεγονός δημόσιας εικόνας, πραγματικά ενισχύει το δόγμα των πρασίνων "οτι θέλουμε το αγοράζουμε"... ακόμα και αν βρεθεί ο Κόκκαλης μπροστά τους.

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Με Σπυρόπουλο, Νίνη, Δημούτσο, Δάρλα έχει σχεδόν την μισή βασική εντεκάδα της εθνικής νέων , ο ΠΑΟ. Έχει μαζέψει με λίγα λόγια τους πιτσιρικάδες και πάλι.

Η ΑΕΚ έχει Παπασταθόπουλο, Γκέντσογλου, Παυλή, Κουτρομάνο.

Ο ΟΣΦΠ έχει Μήτρογλου μόνο απο αυτή την Εθνική.

Μπορείς να δείς τώρα τι γίνεται σαν μεγάλη εικόνα; Κάποιοι ψάχνουν σε φυτώρια και φτιάχνουν παίκτες και κάποιοι τους ψάχνουν να τους πάρουν έτοιμους.

Υ.Γ. α... και για να συμπληρώσω... παλεύει λέει ο Κόκκινος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο με τον ΆΡΗ να τον πάρει... ποιός σου λέει εσένα οτι ο ΠΑΟ δεν θα πάει να δώσει τα 3-4 που ζητάει ο ΑΡΗΣ και να τον πάρει και πάλι απο τα χέρια του ΟΣΦΠ; Καταλαβαίνεις τώρα τι εικόνα δημιουργείται;

Gandalf

el_hymador
23/06/2008, 11:27
μα δεν κλέβει παίχτες
ο Κόκκαλης εκτινάσσει το κασε και ο παο πάει κ ψωνίζει

με τον Γκαλίτσιο που τον ήθελε ο Κόκκαλης τον πήρε και κανεις δεν πήρε πρέφα...ο παο ακόμα ψάχνει να καταλάβει τι έγινε

εβαλε τον παο να πλερώσει 5 εκ τότε στον ηρακλη για τον Κωνσταντίνου...

ο άνθρωπος είναι γατα και το έχει αποδείξει...αλλα τώρα έγινε και λίγο τσιφούτης

δες τι είχε κανει στους γιαννακοπουλαίους παλιά με τυον ιωαννίδη;) ;)

κολοτουμπα μου εσυ!!

μιλαμε δεν εχω ξαναδει ανθρωπο να ακολουθει κατα γραμμα οτι ακριβως θελουν να του περασουν...και να το πιστευει κιολας!

Τις προηγουμενες χρονιες, γαβγιζατε για τις μεταγραφαρες που εκανε ο προεδρος σας και στο οτι εμεις δεν επενδυουμε και οτι δεν εχουτμε δυναμικο κτλ-κτλ

τωρα ξαφνικα με μια κολοτουμπα, ο Κοκκαλης ειναι γατα και παρασυρει τους αλλους στο να σπαταλανε χρηματα....

τακτικη του να τρως το Budget των αλλων και εσυ να παιρνεις τα @@ σου πρωτη φορα ακουω :lol: :lol: :lol:

μεχρι στιγμης σας εχουν πεισει οτι η αδυναμια ειναι "εξυπναδα"....η νεα σεζον θα εχει πολυ γελιο! ποιος ξερει τι αλλα παραγμτα θα σας βαλουν να πειτε! :lol: :lol: :lol: :wave2:

la_villa
23/06/2008, 13:17
Μα τον Γκαλίτσιο δεν τον ήθελε ούτε η ΑΕΚ , ούτε ο ΠΑΟ... προφανώς για δικούς τους λόγους, χωρίς να μειώνω την αξία του παίκτη. Με αυτό θέλω να πω, πως εκεί ο ΟΣΦΠ έπαιζε χωρίς αντίπαλο... και ήταν και αγορά , "προ-Πολυμετοχικού ΠΑΟ".

Απο την στιγμή που ο ΠΑΟ έχει γίνει πολυμετοχικός, ο ΟΣΦΠ έχει χάσει 3 φορές παίκτες (και η ΑΕΚ μία) με Κλέυτον , Σπυρόπουλο και τώρα Χριστοδουλόπουλο. Να το πω άλλη μια φορά... ανεξάρτητα την αξία των παικτών, το θέμα είναι πως ο ΠΑΟ εκείνο που θέλει θα το πάρει όσο και να κοστίσει... και ας έχει απέναντι του τον ΟΣΦΠ που σε άλλες εποχές , απλά θα τα έσκαγε ο Κόκκαλης και θα τον έπαιρνε...

Υ.Γ. α... και για να συμπληρώσω... παλεύει λέει ο Κόκκινος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο με τον ΆΡΗ να τον πάρει... ποιός σου λέει εσένα οτι ο ΠΑΟ δεν θα πάει να δώσει τα 3-4 που ζητάει ο ΑΡΗΣ και να τον πάρει και πάλι απο τα χέρια του ΟΣΦΠ; Καταλαβαίνεις τώρα τι εικόνα δημιουργείται;

Gandalf

δεν νομίζω
το Γκολίτσιο ο βαζελος τον είχε ήδη κλείσει...νόμιζε....

Κλέυτον είχαμε αποσυρθεί απο νωρίς...και σπυρόπουλο με τόσα που έδωσε καλα έκανε και τον πήρε...με τόσα λεφτά βρίσκεις δεκάδες παίχτες κ καλύτερους

το αν παίζουν στην εθνική νέων δεν μου λέει κατι...

αν δώσει 4 εκ για έλληνα αμυντικό ο παο ας τον πάρει...χαρισμα του

και φυσικά προτιμώ φτασμένους παίχτες τύπου γκαλέτι...λεντέσμα...στολτίδη...

Gandalf dr685sm
23/06/2008, 13:31
Για το θέμα νέων παικτών απο Ελλάδα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω καθώς μόνο κέρδος είναι για κάθε ομάδα...

Δες πόσα χρήματα δίνουν τον Παπασταθόπουλο, Νίνη,... ακόμα και τον Γκέντσογλου που έκανε πρόταση η Βέρντερ Βρέμης για να τον πάρει! Με ελάχιστα χρήματα έχεις παίκτες που δεν έχουν φτάσει, αναπτύσσονται και στο τέλος τους πουλάνε πολλά χρήματα. Το ίδιο δεν κάνατε με τον Καστίγιο;

Gandalf

giobazolias
23/06/2008, 14:02
δεν νομίζω
το Γκολίτσιο ο βαζελος τον είχε ήδη κλείσει...νόμιζε....

Κλέυτον είχαμε αποσυρθεί απο νωρίς...και σπυρόπουλο με τόσα που έδωσε καλα έκανε και τον πήρε...με τόσα λεφτά βρίσκεις δεκάδες παίχτες κ καλύτερους

το αν παίζουν στην εθνική νέων δεν μου λέει κατι...

αν δώσει 4 εκ για έλληνα αμυντικό ο παο ας τον πάρει...χαρισμα του

και φυσικά προτιμώ φτασμένους παίχτες τύπου γκαλέτι...... λεντέσμα......στολτίδη...

ΛΕΝΤΕΣΜΑ??????
αυτος που εδω και μηνες δεν εκανε ουτε για βασικος?????

ενταξει!!!!!
παρτε εσεις τους ετοιμους Λεντεσμα, Ραουλ Μπραβο, Μπελουτσι, Νουνιες δινοντας 20εκατ και βαλε, που δεν κανουν ουτε για ενδεκαδα....................
και αφηστε σε μας την υπερκοστολογημενη αφροκρεμα του ελληνικου πρωταθληματος ξοδευοντας ΜΟΛΙΣ το 1/8........................... της αυξησης μετοχικου κεφαλαιου!!!

Ρε ζημια που εκανε ο Κοκκαλης........εκλασε μια μαντρα μυδια στην πολυμετοχικοτητα!!!
:sick:

κατσε να παρουμε και τον υπερκοστολογιμενο Τζιμπουρ με 3εκατομμυριακια τωρα, και εσεις στειλτε το τσακαλι το Νινιαδη να σας φερει τους νεους Λεντεσμα, Νουνιες και Μπελουτσι!!!!!!

γιατι Γκαλετι και Λεοναρντο δεν προκειτε να βρειτε.....μιας και αυτους τους 2 τους μαθατε απ το σκαουτινγκ του ΠΑΟ!!!!

Τον Γκαλετι τον ηθελε προπερσι ο ΠΑΟ αλλα η Ατλετικο δεν τον εδωσε γιατι επαθε ριξη χυαστων ο Μαξι Ροντριγεζ, και τον Λεοναρντο τον εντοπισε ο ΠΑΟ εχοντας τον ως εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που εχανε το Σπυροπουλο!

Gandalf dr685sm
23/06/2008, 14:30
Μου αρέσουν μέχρι τώρα οι κινήσεις της ΑΕΚ...

Κονέ μένει τελικά...., Παυλής, Χετεμάι, Κουτρομάνος, Γκέντσογλου, Παπασταθόπουλος (μέχρι στιγμής),... Ο Δώνης δίνει ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες , επιτέλους...Πραγματικά θέλω να δώ τι θα κάνει η ΑΕΚ του χρόνου.

Ο μέσος όρος ηλικίας πάντως κατεβαίνει και επίσης έχει και τους έμπειρους για να βάλει τους μικρούς μέσα στο κλίμα. Δέλλας, Μαιστόροβιτς, Ριβάλντο, Αρουαμπαρένα, Λυμπερόπουλος είναι παίκτες με παραστάσεις και εμπειρίες που θα βοηθήσουν τους μικρούς να μπούν στο κλίμα... έχει και τους ενδιάμεσους ηλικιακά και με καλή απόδοση , όπως Εντίνιο , Μπλάνκο , Σκόκο (να τον δούμε και αυτόν), Ενσαλίβα, Γεωργέα...

Θέλω να δώ όπως είπα τι χημεία θα κάνουμε , αλλά μέχρι στιγμής οι κινήσεις μου αρέσουν.

Αν δεν επέμεναν και τόσο στο θέμα Μπασινά, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Gandalf

la_villa
23/06/2008, 14:31
Τον Γκαλετι τον ηθελε προπερσι ο ΠΑΟ αλλα η Ατλετικο δεν τον εδωσε γιατι επαθε ριξη χυαστων ο Μαξι Ροντριγεζ, και τον Λεοναρντο τον εντοπισε ο ΠΑΟ εχοντας τον ως εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που εχανε το Σπυροπουλο!

στον βγενόπουλο το είπες

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer:

υ.γ ε ρε να μην έχω λεφτά να αγοράσω και εγώ μια στάνη... α ρε τσοπάνι βγενόπουλε

idi
24/06/2008, 09:49

Η ΑΕΚ έχει Παπασταθόπουλο, Γκέντσογλου, Παυλή, Κουτρομάνο.

+Πλιατσικα , Μπαρμπουδη (δανεικος)

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 10:02
idi... έχει και άλλους , αλλά όπως είπες ειναι δανεικοί (π.χ. Ντιούφ)... τον Πλιάτσικα δεν τον έδωσαν;

Gandalf

idi
24/06/2008, 10:22
idi... έχει και άλλους , αλλά όπως είπες ειναι δανεικοί (π.χ. Ντιούφ)... τον Πλιάτσικα δεν τον έδωσαν;

Gandalf

ο Πλιατσικας ακομα ειναι στο ροστερ της ΑΕΚ δε ξερω τι θα γινει μετα

η ΑΕΚ εχει καμια δεκαρια δανεικους στην Αναγεννηση Καρδιτσας και αλλους τοσους στη Νεα Ιωνια, τον Ζορμπα στο Αργος και κατι αλλους στη Β και Γ εθνικη

φετος θα δωθει ο Αραμπατζης στο Θρασυβουλα και ο Ττοφας και Ντιουφ στην Αναγεννηση (μαλλον και ο Γιαχαγια ) και θα επιστρεψει ο Κουτρουμανος+Αμαραντιδης απο καρδιτσα και Γκετζογλου απο Νεα Ιωνια σιγουρα μπορει και αλλοι 2-3 στη πρωτη ομαδα

kalgeorge
24/06/2008, 10:47
Μου αρέσουν μέχρι τώρα οι κινήσεις της ΑΕΚ...

Κονέ μένει τελικά...., Παυλής, Χετεμάι, Κουτρομάνος, Γκέντσογλου, Παπασταθόπουλος (μέχρι στιγμής),... Ο Δώνης δίνει ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες , επιτέλους...Πραγματικά θέλω να δώ τι θα κάνει η ΑΕΚ του χρόνου.

Ο μέσος όρος ηλικίας πάντως κατεβαίνει και επίσης έχει και τους έμπειρους για να βάλει τους μικρούς μέσα στο κλίμα. Δέλλας, Μαιστόροβιτς, Ριβάλντο, Αρουαμπαρένα, Λυμπερόπουλος είναι παίκτες με παραστάσεις και εμπειρίες που θα βοηθήσουν τους μικρούς να μπούν στο κλίμα... έχει και τους ενδιάμεσους ηλικιακά και με καλή απόδοση , όπως Εντίνιο , Μπλάνκο , Σκόκο (να τον δούμε και αυτόν), Ενσαλίβα, Γεωργέα...

Θέλω να δώ όπως είπα τι χημεία θα κάνουμε , αλλά μέχρι στιγμής οι κινήσεις μου αρέσουν.

Αν δεν επέμεναν και τόσο στο θέμα Μπασινά, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Gandalf

ρε γκανταλφ θυμασαι κατι που σου ελεγα;;,
παλι φετος μιλας γαι παιχτες οπως ο παυλης, χετεμαι , κουτρουμανο και τετοια.
προσπαθειτε απεγνωσμενα να παρετε μπασινα :confused:
δηλαδη ετσι θα πορευτειτε του χρονου;
μετα λετε γιατι εχετε 14 χρονια να παρετε πρωταθλημα.

οχι οτι εμεις παμε πισω...υποτιθεται οτι φετος εχουμε γαμώ τα μπατζετς, και ασχολουμαστε με παγερανο και μαλακιες :wave2:

idi
24/06/2008, 10:49
πρωταθλημα πηραμε φετος :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

kalgeorge
24/06/2008, 10:50
πρωταθλημα πηραμε φετος :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 11:02
Ρε Γιώργη... με κάτι τέτοιους παίκτες, λαχταρίσαμε τον ΟΣΦΠ το 2004-5 (ισοβαθμία... γμτ.. τον Ιωνικό μου μέσα), και σας αφήσαμε πλάτη ...

Θυμάσαι;... κάτι παιδιά σαν τον Καμπαντάη, τον Μπούρμπο, τον Κρασά, κτλ. ή μήπως το ξέχασες;

Πιτσιρικάδες με ικανότητες θέλουμε να τρέχουν και τους έμπειρους να μοιράζουν μπαλιές και να οργανώνουν παιχνίδι. Αυτό θέλει η ΑΕΚ... βέβαια θέλει και χημεία.. και το τονίζω οτι περιμένω τον Δώνη να δώ τι θα κάνει.

Για το θέμα του Μπασινά.. .μαζί σου όπως και πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες πλέον. Τόσα και τόσα χαφ , υπάρχουν , εκεί κολήσαμε;

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 11:04
Ρε Γιώργη... με κάτι τέτοιους παίκτες, λαχταρίσαμε τον ΟΣΦΠ το 2004-5 , και σας αφήσαμε πλάτη ...

Θυμάσαι;... κάτι παιδιά σαν τον Καμπαντάη, τον Μπούρμπο, τον Κρασά, κτλ. ή μήπως το ξέχασες;

Πιτσιρικάδες με ικανότητες θέλουμε να τρέχουν και τους έμπειρους να μοιράζουν μπαλιές και να οργανώνουν παιχνίδι. Αυτό θέλει η ΑΕΚ... βέβαια θέλει και χημεία.. και το τονίζω οτι περιμένω τον Δώνη να δώ τι θα κάνει.

Για το θέμα του Μπασινά.. .μαζί σου όπως και πάρα πολλοί ΑΕΚτζήδες πλέον. Τόσα και τόσα χαφ , υπάρχουν , εκεί κολήσαμε;

Gandalf

ρε αγορινα αλλο σου λεω....το οτι το εκανες μια χρονια οπως λες...δε λεει κατι...δηλαδη εισαι ικανοποιημενος;;;εκει θα μεινεις;; το ιδιο θα ελεγα και αν ηταν η ομαδα μου.
θελεις ετοιμους ΚΑΛΟΥΣ παιχτες να κανεις το κατι παραπανω που δεν εχεις κανει τοσα χρονια ρε συ.αυτο σου λεω....
αλλιως παλι τιποτα του χρονου και θα ψαχνετε παλι να βρειτε τι φταιει.

idi
24/06/2008, 11:08
TO TIΠΟΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΥ FRIEND..... ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΝ....

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ... PΧ ΠΗΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ SCOCCO ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ.... ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΝΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΛΚΗΣ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 11:14
Τους "φτασμένους" δεν τους "φτάνει" το πορτοφόλι της ΑΕΚ.

Γιατί φτασμένοι για μένα θα ήταν να έφερνε παίκτες απο 5 εώς και 15 μύρια ευρώ , ποδοσφαιρικής αξίας, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει και κυνηγάει ευκαιρίες, στυλ Μπλάνκο , Σκόκο ή παλαιότερα αν θυμάσαι τον Γκαμάρα που ήταν μια άμυνα μόνος του (εξού και πήγε μετά στην Ίντερ και έκανε απίστευτα πράγματα! )

Αυτοί είναι φτασμένοι για μένα.... απο την στιγμή που δεν μπορείς όμως να πιάσεις εκεί , τότε παίρνεις μικρούς με ικανότητες , τους χτίζεις μαζί με έμπειρους και παίρνεις μετά οτι μπορείς απο τίτλους... αλλά κυρίως... ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ!

Για τον δικό σας ΠΑΟ... να σου πω την ειλικρινή μου αληθεια , με τα χρήματα που ακουγόντουσαν , έλεγα μήπως ακούσω κανά όνομα στυλ Ετό (φεύγει απο Μπάρτσα άκουσα) που είναι 30+ και σίγουρα θέλει καλό συμβόλαιο για να κλείσει καριέρα (10+ μύρια για 2-3 χρόνια)! Με τέτοιο όνομα στην Ελλάδα , ξέρεις τι θα γινόταν απο διαρκείας σας;

Αλλά εκεί πρέπει να ρίξεις χρήμα πλέον και οχι λόγια... είναι Ευρωπαϊκό χρηματιστήριο το ποδόσφαιρο.. .δεν είναι μπακάλικο της γειτονιάς ή της Λατινικής Αμερικής. Δεν λέω καλοί και οι παίκτες που ανέφερα σαν μικροί και ταλαντούχοι , αλλά όταν λες πως θα δώσεις χρήμα... τότε δείξτο κιόλας εκεί που είναι δύσκολα... οχι στην Ελληνική και περιορισμένη απο ανταγωνισμό αγορά (ΟΣΦΠ , αίντε και λίγο η ΑΕΚ).

Έξω έχει θηρία.. πάρτους ενα παίκτη απο εκεί και μετά όντως να δηλώνεις οτι έχεις χρήμα. Αλλιώς άραξε στα κυβικά σου, μάζεψε πιτσιρικάδες όπως κάνει ρεαλιστικά η ΑΕΚ και έχε 1-2 έμπειρους να σου κάνουν το παιχνίδι.

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 11:27
Τους "φτασμένους" δεν τους "φτάνει" το πορτοφόλι της ΑΕΚ.

Γιατί φτασμένοι για μένα θα ήταν να έφερνε παίκτες απο 5 εώς και 15 μύρια ευρώ , ποδοσφαιρικής αξίας, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει και κυνηγάει ευκαιρίες, στυλ Μπλάνκο , Σκόκο ή παλαιότερα αν θυμάσαι τον Γκαμάρα που ήταν μια άμυνα μόνος του (εξού και πήγε μετά στην Ίντερ και έκανε απίστευτα πράγματα! )

Αυτοί είναι φτασμένοι για μένα.... απο την στιγμή που δεν μπορείς όμως να πιάσεις εκεί , τότε παίρνεις μικρούς με ικανότητες , τους χτίζεις μαζί με έμπειρους και παίρνεις μετά οτι μπορείς απο τίτλους... αλλά κυρίως... ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ!

Για τον δικό σας ΠΑΟ... να σου πω την ειλικρινή μου αληθεια , με τα χρήματα που ακουγόντουσαν , έλεγα μήπως ακούσω κανά όνομα στυλ Ετό (φεύγει απο Μπάρτσα άκουσα) που είναι 30+ και σίγουρα θέλει καλό συμβόλαιο για να κλείσει καριέρα (10+ μύρια για 2-3 χρόνια)! Με τέτοιο όνομα στην Ελλάδα , ξέρεις τι θα γινόταν απο διαρκείας σας;

Αλλά εκεί πρέπει να ρίξεις χρήμα πλέον και οχι λόγια... είναι Ευρωπαϊκό χρηματιστήριο το ποδόσφαιρο.. .δεν είναι μπακάλικο της γειτονιάς ή της Λατινικής Αμερικής. Δεν λέω καλοί και οι παίκτες που ανέφερα σαν μικροί και ταλαντούχοι , αλλά όταν λες πως θα δώσεις χρήμα... τότε δείξτο κιόλας εκεί που είναι δύσκολα... οχι στην Ελληνική και περιορισμένη απο ανταγωνισμό αγορά (ΟΣΦΠ , αίντε και λίγο η ΑΕΚ).

Έξω έχει θηρία.. πάρτους ενα παίκτη απο εκεί και μετά όντως να δηλώνεις οτι έχεις χρήμα. Αλλιώς άραξε στα κυβικά σου, μάζεψε πιτσιρικάδες όπως κάνει ρεαλιστικά η ΑΕΚ και έχε 1-2 έμπειρους να σου κάνουν το παιχνίδι.

Gandalf

ακριβως τα ιδια λεω...δες πιο πανω....και εγω με αυτα που ελεγαν δεν θεωρω οτι εχουμε ανοιχτει.....θα επρεπε να ασχολουμαστε με παιχταραδες πχ αιμαρ. και οχι με παγερανο και τετοια....
αλλα μη μου λες για σκοκο τωρα...δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα....τα ιδια ελεγες και με αρουαμπαρενα, και ασκαρατε ...και και και ....

προς idi: σιγουρα ολα στο χορταρι φαινονται, με αγορες ονοματων μονο δεν γινεται δουλεια.

δεν διαφωνω για χριστοδουλοπουλο, οχι οτι ηταν μαλακια μεταγραφη.....αλλα διαφωνω με το ποσο που δαπανηθηκε

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 11:35
O Αρουαμπαρένα για μένα , απλά δεν έκατσε... σαν όνομα όμως και ικανότητα ήταν καλός αμυντικός και αγορά. Το ίδιο ισχύει φέτος και για τον Μαιστόροβιτς.

Ο Αζκάρατε... ενα "παλτό" όλες οι ομάδες το τρώνε κάθε χρόνο. Ανεξαρτήτως δυναμικής της ομάδος.

Για τον Σκόκο , Μπλάνκο, Εντίνιο κτλ... σου είπα και πριν.. παίκτες νέοι που τρέχουν με ικανότητες. Δεν είναι "φτασμένοι" , δεν είναι παικταράδες αλλά μπορούν να σου κάνουν ζημιά αν τους δώσουν σωστή μπαλιά οι έμπειροι της ομάδος που ήδη γνωρίζουν πως να παίξουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σου είπα και πριν... "φτασμένους" η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει με το σημερινό της πορτοφόλι. Πως θα γίνει λοιπόν;... θα έχει τους πιτσιρικάδες και 1-2 παίκτες με κάποια αξία και αυτό είναι. Κάθε χρόνο τα ίδια δεν γίνονται ρε Γιώργο;.. απο όλες τις Ελληνικές ομάδες!

Είδες καμία ομάδα μας, να χώνει 10-15 εκατομύρια ευρώ για ενα παίκτη που θα κάνει πάταγο; Σε σωστή ποδοσφαιρική ηλικία;... Μόνο ο Ριβάλντο είχε έρθει στα 32-33 του, με τον ΟΣΦΠ και αμέσως έγινε χαμός.. και ήταν και ευκαιρία , τιμής, καθώς ο παίκτης πλέον δεν συγκαταλεγόταν σε αυτό που λέμε "ελίτ" του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου όσον αφορά την απόδοση του επί 90λεπτου στο γήπεδο. Στο Ελληνικό καταξιώθηκε, γιατί απλά παίζουμε πάρα πολύ αργό και πεπαλαιωμένο στύλ παιχνιδιού, κουβαλώντας την μπάλα!

Α... να μην το ξεχάσω... ο ΟΣΦΠ έδωσε 7 μύρια και πήρε το ένα πόδι του Μπελούσι , που θέλω να δώ αν τελικά θα κάνει κάτι φέτος, ή θα μιλάμε για γούνα βιζόν που θα φορεθεί πολύ απο τους κόκκινους!

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 11:41
O Αρουαμπαρένα για μένα , απλά δεν έκατσε... σαν όνομα όμως και ικανότητα ήταν καλός αμυντικός και αγορά. Το ίδιο ισχύει φέτος και για τον Μαιστόροβιτς.

Ο Αζκάρατε... ενα "παλτό" όλες οι ομάδες το τρώνε κάθε χρόνο. Ανεξαρτήτως δυναμικής της ομάδος.

Για τον Σκόκο , Μπλάνκο, Εντίνιο κτλ... σου είπα και πριν.. παίκτες νέοι που τρέχουν με ικανότητες. Δεν είναι "φτασμένοι" , δεν είναι παικταράδες αλλά μπορούν να σου κάνουν ζημιά αν τους δώσουν σωστή μπαλιά οι έμπειροι της ομάδος που ήδη γνωρίζουν πως να παίξουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σου είπα και πριν... "φτασμένους" η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει με το σημερινό της πορτοφόλι. Πως θα γίνει λοιπόν;... θα έχει τους πιτσιρικάδες και 1-2 παίκτες με κάποια αξία και αυτό είναι. Κάθε χρόνο τα ίδια δεν γίνονται ρε Γιώργο;.. απο όλες τις Ελληνικές ομάδες!

Είδες καμία ομάδα μας, να χώνει 10-15 εκατομύρια ευρώ για ενα παίκτη που θα κάνει πάταγο; Σε σωστή ποδοσφαιρική ηλικία;... Μόνο ο Ριβάλντο είχε έρθει στα 32-33 του, με τον ΟΣΦΠ και αμέσως έγινε χαμός.. και ήταν και ευκαιρία , τιμής, καθώς ο παίκτης πλέον δεν συγκαταλεγόταν σε αυτό που λέμε "ελίτ" του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου όσον αφορά την απόδοση του επί 90λεπτου στο γήπεδο. Στο Ελληνικό καταξιώθηκε, γιατί απλά παίζουμε πάρα πολύ αργό και πεπαλαιωμένο στύλ παιχνιδιού, κουβαλώντας την μπάλα!

Α... να μην το ξεχάσω... ο ΟΣΦΠ έδωσε 7 μύρια και πήρε το ένα πόδι του Μπελούσι , που θέλω να δώ αν τελικά θα κάνει κάτι φέτος, ή θα μιλάμε για γούνα βιζόν που θα φορεθεί πολύ απο τους κόκκινους!

Gandalf

δεν καταλαβες τι σου λεω....δεν ειπα οτι χωνουν φραγκα και περνουν παιχταραδες...αλλα προσεξε...

γαυρος : βαλβερδε, εσκερο, παβον...κλπ κλπ ( ασχετα αν κατσουν ή οχι )
βαζελος : κατε, κλευτον, χριστοδουλοπουλο, παγερανο, ματος, και τα ονοματα που ¨ακουγονται¨
ή αεκ τι αντιπαρατασει σε αυτο;;, μπασινα και σκοκο;; και σου ξαναλεω...τα ιδια θα ελεγα αν ηταν η ομαδα μου, δεν στα λεω αυτα για να σου την πω....τα ιδια ελεγα για εμας πριν χρονια αν θυμασαι που ο γαυρος επαιρνε παιχτες και εμεις μαλακιζομασταν...τα ιδια και περυσι με καραγκουνη φυσσα και μαλακιες.....

για τον μπελουτσι διαφωνω...ξερει μπαλα και θα το δειξει...δεν μπορεις να κρινεις καποιον απο 4 παιχνιδια που επαιξε μονο

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 12:03
AEK... πέρα απο Σκόκο...

Πέρνει Μπέρνς, πέρνει Μαιστόροβιτς... είναι ονόματα που ακούγονται έξω.. ειδικά του δεύτερου. Τον πρώτο εμείς δεν τον γνωρίζουμε γιατί παίζει σε πρωτάθλημα της Αυστραλίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλός... Φτασμένος απλά δεν είναι.

Η ΑΕΚ σου επαναλαμβάνω οτι κινείται ρεαλιστικά. Δεν κυνηγάει παίκτες κράχτες , αλλά εκείνους που θα αποδώσουν με λίγα χρήματα , γιατί τόσα μπορεί να δώσει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε... και τον Μπλάνκο και τον Εντίνιο τον απαξιώναν όταν ήρθαν , αλλά την ΑΕΚ την βοήθησαν πάρα πολύ , με τον πρώτο να γίνεται πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και τον δεύτερο να σημειώνει σε 5-6 συνεχή παιχνίδια , goal.

Οι κράχτες παίκτες είναι όντως μια καλή κίνηση , αλλά θα πρέπει να σου "βγουν". Διαφορετικά θα σου βγούν παλτά-καμπαρντίνες. Για τον Μπελούτσι που είπες... ναι μπορεί να δείξει κάτι καλό... αλλά όπως και να έχει , κάποια δείγματα στα 4 αυτά παιχνίδια θα έβλεπες (παραπάνω ήταν αλλά δεν πειράζει). Προσωπικά δεν τον θυμάμαι όμως να δείχνει κάτι που να προβάλει εικόνα παίκτη ηγέτη ή με ταλέντο στην μπάλα και τον χειρισμό της.

Αν θες σύγκριση, πάρε τον πιτσιρικά Νίνη που έχετε... ενα ημίχρονο τον είδαμε με την Εθνική , μετά απο μήνες απραξίας και χαιρόσουν να τον βλέπεις να κινείται με ή χωρίς την μπάλα στο γήπεδο. Δείγματα είναι αυτά... δεν έχει παίξει ακόμα!

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 12:05
AEK... πέρα απο Σκόκο...

Πέρνει Μπέρνς, πέρνει Μαιστόροβιτς... είναι ονόματα που ακούγονται έξω.. ειδικά του δεύτερου. Τον πρώτο εμείς δεν τον γνωρίζουμε γιατί παίζει σε πρωτάθλημα της Αυστραλίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλός... Φτασμένος απλά δεν είναι.

Η ΑΕΚ σου επαναλαμβάνω οτι κινείται ρεαλιστικά. Δεν κυνηγάει παίκτες κράχτες , αλλά εκείνους που θα αποδώσουν με λίγα χρήματα , γιατί τόσα μπορεί να δώσει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε... και τον Μπλάνκο και τον Εντίνιο τον απαξιώναν όταν ήρθαν , αλλά την ΑΕΚ την βοήθησαν πάρα πολύ , με τον πρώτο να γίνεται πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και τον δεύτερο να σημειώνει σε 5-6 συνεχή παιχνίδια , goal.

Οι κράχτες παίκτες είναι όντως μια καλή κίνηση , αλλά θα πρέπει να σου "βγουν". Διαφορετικά θα σου βγούν παλτά-καμπαρντίνες. Για τον Μπελούτσι που είπες... ναι μπορεί να δείξει κάτι καλό... αλλά όπως και να έχει , κάποια δείγματα στα 4 αυτά παιχνίδια θα έβλεπες (παραπάνω ήταν αλλά δεν πειράζει). Προσωπικά δεν τον θυμάμαι όμως να δείχνει κάτι που να προβάλει εικόνα παίκτη ηγέτη ή με ταλέντο στην μπάλα και τον χειρισμό της.

Αν θες σύγκριση, πάρε τον πιτσιρικά Νίνη που έχετε... ενα ημίχρονο τον είδαμε με την Εθνική , μετά απο μήνες απραξίας και χαιρόσουν να τον βλέπεις να κινείται με ή χωρίς την μπάλα στο γήπεδο. Δείγματα είναι αυτά... δεν έχει παίξει ακόμα!

Gandalf

ναι ρε συ..αλλα και παλι...μπερνς;;;; χου ιζ χι;;;
μαιστοροβιτς;; φανταζομαι το ξερεις οτι προκειται γαι ενα δολοφονικο αγριοκατσικο και τιποτα αλλο, παρολο που πανε να τον παρουσιασουν σαν παιχταρα.
μπλανκο δεν ειναι στην ιδια μοιρα με τους αλλους που προανεφερες...
anyway.....

el_hymador
24/06/2008, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

οχι οτι εμεις παμε πισω...υποτιθεται οτι φετος εχουμε γαμώ τα μπατζετς, και ασχολουμαστε με παγερανο και μαλακιες :wave2:

πω ρ.π.μ. γκρινια...

σε χαλαει δηλαδη ο Παγερανο;

θυμασαι κατι εποχες που παικτες αντιστοιχης αξιας τους προυσιαζαν ως μεταγραφες - βομβες;

κατσε ρε συ kal να ολοκληρωθει η περιοδος των μεταγραφων και μετα εχουμε ολο τον χρονο να κραξουμε η να επευφημισουμε...

αλλα τωρα ειναι νωρις για συμπερασματα.

kalgeorge
24/06/2008, 12:14
πω ρ.π.μ. γκρινια...

σε χαλαει δηλαδη ο Παγερανο;

θυμασαι κατι εποχες που παικτες αντιστοιχης αξιας τους προυσιαζαν ως μεταγραφες - βομβες;

κατσε ρε συ kal να ολοκληρωθει η περιοδος των μεταγραφων και μετα εχουμε ολο τον χρονο να κραξουμε η να επευφημισουμε...

αλλα τωρα ειναι νωρις για συμπερασματα.

δεν καταλαβες τι ειπα κωστα.....
βαλε την σημερινη κατασταση...και βαλε την περυσινη....με τα μπατζετ και τις δυνατοτες εννοω.

ο παγερανο ειναι ενας παιχτης με τον οποιο θα ασχολουμασταν ΠΕΡΥΣΙ....
ενας παιχτης αγνωστος δηλαδη, που θα παρακαλαμε να μας βγει.
αυτο ειπα, σε συγκριση με φετος....δνε ειπα οτι δεν θα κανουμε κινησεις...( το ελπιζω τουλαχιστον):wave2:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 12:20
Ποδόσφαιρο , φίλε Γιώργο δεν παίζει μόνο η Ευρώπη και η Λατινική Αμερική... δες παρακάτω.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Burns

He competed for the Joeys at 2005 FIFA U-17 World Championship in Peru. He formerly played for Parramatta Eagles and trained at the AIS.

He scored his first goal for the Young Socceroos in the AFC Youth Cup in a 3-1 win over Thailand.

He made his debut for the Socceroos with a brief appearance in the 3-0 win over Singapore on the 30th of June 2007.

Όπως είπα και πριν... με λίγα χρήματα, μαζεύεις ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες-νεαρούς και κάνεις ενα ρόστερ ομάδος που θα τρέχει πάνω-κάτω (αυτό είναι και χαρακτηριστικό του Δώνη) και έχεις 1-2 καλούς και έμπειρους στο πως παίζεται το Ελληνικό πρωτάθλημα και βοηθάνε.

Για το θέμα του Μπλάνκο... ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΙΣ.. όταν τον πήραμε τον Δεκέμβρη , αρχίσαν όλοι και λέγανε , "σιγά"... ΄"πρώτος σκόρερ στην Β Αργεντινής" λέγανε κτλ... μέχρι που έβαλε περίπου τα ίδια goal και εδώ και για όσους θυμούνται έβαλε και εκείνο το goal απο το πουθενά με την Χετάφε και κράτησε έστω και για μερικές μέρες την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι.

Οι πιο έξυπνες αγορές scouting φίλε Γιώργο , δεν είναι όταν αγοράζεις παίκτες με ουρές και σεντόνια απο τίτλους και περγαμυνές... ναι.. φέρνουν έσοδα και πιθανόν να σου δώσουν τίτλους αν παίξουν αυτό που μπορούν. Μόνο που στην Ελλάδα...... ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ σε ποδοσφαιρική ηλικία των 25-30 που είναι και η ακμή τους. Οπότε τους παίρνεις στα 30+ (με πολλά χρήματα, δυσανάλογα πλέον προς τα πορτοφόλια των εδώ ομάδων) ή τους παίρνεις στα πρώιμα ποδοσφαιρικά τους χρόνια ελπίζοντας σε κάτι καλό.

Θυμίσου λίγο και τον Άλβεζ (τον Μπρούνο) που είχε η ΑΕΚ σαν δανεικό... ή τον Ασουνσάο... κανείς δεν τους ήξερε τότε!

Οι πιτσιρικάδες είναι το ζητούμενο , φίλε Γιώργο, αν δεν μπορείς να τα "σκάσεις" για να πάρεις όνομα.. και φυσικά δεν κυνηγάς φαντάσματα , ακούγοντας περί Σαβιόλα κτλ... που δεν μπορείς οχι να τους πάρεις, αλλά ούτε καν να τους πλησιάσεις οικονομικά και αγωνιστικά!

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 12:31
Ποδόσφαιρο , φίλε Γιώργο δεν παίζει μόνο η Ευρώπη και η Λατινική Αμερική... δες παρακάτω.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Burns

Όπως είπα και πριν... με λίγα χρήματα, μαζεύεις ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες-νεαρούς και κάνεις ενα ρόστερ ομάδος που θα τρέχει πάνω-κάτω (αυτό είναι και χαρακτηριστικό του Δώνη) και έχεις 1-2 καλούς και έμπειρους στο πως παίζεται το Ελληνικό πρωτάθλημα και βοηθάνε.

ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΕΚ Ή ΛΑΡΙΣΑ;;

Οι πιο έξυπνες αγορές scouting φίλε Γιώργο , δεν είναι όταν αγοράζεις παίκτες με ουρές και σεντόνια απο τίτλους και περγαμυνές... ναι.. φέρνουν έσοδα και πιθανόν να σου δώσουν τίτλους αν παίξουν αυτό που μπορούν. Μόνο που στην Ελλάδα...... ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ σε ποδοσφαιρική ηλικία των 25-30 που είναι και η ακμή τους. Οπότε τους παίρνεις στα 30+ (με πολλά χρήματα, δυσανάλογα πλέον προς τα πορτοφόλια των εδώ ομάδων) ή τους παίρνεις στα πρώιμα ποδοσφαιρικά τους χρόνια ελπίζοντας σε κάτι καλό.

ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ , ΜΕΝΕΙΣ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ

Οι πιτσιρικάδες είναι το ζητούμενο , φίλε Γιώργο, αν δεν μπορείς να τα "σκάσεις" για να πάρεις όνομα.. και φυσικά δεν κυνηγάς φαντάσματα , ακούγοντας περί Σαβιόλα κτλ... που δεν μπορείς οχι να τους πάρεις, αλλά ούτε καν να τους πλησιάσεις οικονομικά και αγωνιστικά!

ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ : ΥΠΟΔΟΜΕΣ...ΕΛΠΙΔΕΣ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

Gandalf

idi
24/06/2008, 12:38
ακριβως τα ιδια λεω...δες πιο πανω....και εγω με αυτα που ελεγαν δεν θεωρω οτι εχουμε ανοιχτει.....θα επρεπε να ασχολουμαστε με παιχταραδες πχ αιμαρ. και οχι με παγερανο και τετοια....
αλλα μη μου λες για σκοκο τωρα...δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα....τα ιδια ελεγες και με αρουαμπαρενα, και ασκαρατε ...και και και ....

προς idi: σιγουρα ολα στο χορταρι φαινονται, με αγορες ονοματων μονο δεν γινεται δουλεια.

δεν διαφωνω για χριστοδουλοπουλο, οχι οτι ηταν μαλακια μεταγραφη.....αλλα διαφωνω με το ποσο που δαπανηθηκε

EIΣΑΙ 100% ΦΑΟΥΛ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.... ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΚΑΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΛΥΣΗ ΠΑΓΚΟΥ (ΟΠΩς ΚΑΙ Ο ΑΛΒΕΣ)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ... ΑΛΛΟ ΑΝ ΒΓΗΚΕ... ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ....

kalgeorge
24/06/2008, 12:41
EIΣΑΙ 100% ΦΑΟΥΛ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.... ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΚΑΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΛΥΣΗ ΠΑΓΚΟΥ (ΟΠΩς ΚΑΙ Ο ΑΛΒΕΣ)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ... ΑΛΛΟ ΑΝ ΒΓΗΚΕ... ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ....

εγω και στην αρχη αν θυμασαι ελεγα οτι ο μπλανκο ειανι πολυ καλος και απορουσα γαιτι δεν τον εβαζε...πηγαινε λιγο πισω και θα δεις.
απλα ελεγα οτι δεν εχει καποιον να τον πλαισιωσει...μετα πηρατε τον καλον αλλα τον εφαγε ο παγκος....
ο αρουαμπαρενα δεν εχει καποιο φοβερο βιογραφικο μην τρελαθουμε....αλλιως τι να πει και ο ραουλ μπραβο,

με αρουαμπαρενα και ασκαρατε εκραζα απο την αρχη...δεν περιμενω μετα να βγω οπως μερικοι :wave2:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 13:29
Ρε Γιώργο.. ειλικρινά, .. κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή όντως δεν καταλαβαίνεις;

Ποιά ομάδα ρε φίλε στην Ελλάδα έφερε παίκτη απο αυτούς που περιγράφεις;

Είδες κανά Σίλβα, κανά Γκατούζο, ... μήπως Τζέραρντ, Ινζάγκι ή δεν ξέρω άλλης εφάμιλης αξίας στην Ελλάδα και δεν το ξέρουμε εμείς; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!

Τα πόδια σου τα απλώνεις ώς εκεί που έχεις σεντόνι! Η ΑΕΚ αυτά τα λεφτά έχει, αυτή είναι η αγοραστική της δύναμη και αν θες.... αυτό είναι και το αγοραστικό κοινό που στοχεύει για να κάνει μεταγραφές. Δεν μπορείς τώρα να ζητάς απο την ΑΕΚ να πάει να πάρει τον Βίγια ή τον Κλόουζε για να πείς ωραία μεταγραφή. Που θα είναι και ρίσκο, μιας και δεν ξέρεις αν θα σου βγεί!!!

Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα Καλόν που για μένα κακώς-κάκιστα έφυγε , αλλά ρε φίλε , οι Ελληνικές ομάδες όπως και να το κάνεις, ότι και να λέμε, αυτή είναι η δύναμη τους. Μέχρι το πολύ 5 εκατομύρια που θα γίνει και ντόρος στις εφημερίδες. Απο εκεί και πάνω έχει απαγορευτικό!

Ποιόν να φέρει δηλαδή η ΑΕΚ και ποιόν να κυνηγήσει στα 2 βία 2,5 που δίνει για παίκτη απο εξωτερικό; Οτι θέλουμε λέμε τώρα; Να πούνε οτι πάνε ας πούμε για τον Γκόμεζ της Μάντσεστερ και να μας πάρουν με τις πέτρες;

Έλα ρε φίλε , λίγο λογική δεν βλάπτει... και αν με ρωτάς... την ΑΕΚ την θέλω αρχικά να φτάσει στο επίπεδο του '96.. .Μπορεί; .. μπορεί να ξαναπαίξει μπάλα σε τέτοιο επιπεδο;

Είχε ενα δημοψήφισμα στην Εξέδρα του Σαββάτου νομίζω και θα το σκανάρω να το περάσω εδώ... είχε παρθεί απο την Metron Analysis και έδειχνε οτι σε ηλικίες άνω των 35 εώς και 45 η ΑΕΚ έιχε πλησιάσει πάρα πολύ σε κόσμο (αριθμό φιλάθλων στην επικράτεια) τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ (περίπου 23% ) ενώ σε νεαρότερες ηλικίες πλέον φτάνει το 16-19%!!!! Την ΑΕΚ του '91-'96 αυτές οι ηλικίες την έβλεπαν στο γήπεδο!(35-45).

Θυμάσαι τότε με ποιούς έπαιζε;... μήπως με παικταράδες;... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... με Κασάπη , Κωστένογλου, Δημητριάδη , Σαβέβσκι , Πέτκοφ, Ζήκο, Ραβούση κτλ, έπαιζε. Και όμως... στην τελευταία της χρονιά (96) υποχρέωσε την μέγιστη Ρεάλ (με Ραούλ, Κάρλος, Ζιντάν, κτλ. ) να φέρει 3-3 εδώ (στο 31 τους είχαμε πάρει φαλάγγι) και με 2-2 (ανατροπή τεραστίου μεγέθους) μέσα στο Μπερναμπέου.

Γιατί σηκώνω σκελετούς τώρα;... γιατί φίλε μου οι φτασμένοι παίκτες είναι για μένα το κερασάκι στην τούρτα! Το κυριότερο είναι να έχεις ομάδα που τρέχει και αλληλοκαλύπτει... παίζει μπάλα με την μία και δεν την κουβαλάει για τσαλιμάκια και μαϊμουδό-τούμπες. Οι πιτσιρικάδες με ταλέντο και πνευμόνια θα το κάνουν αυτό... και θα έχουν ενα τύποις "Σαβέβσκι-Τσιάρτα" να πετάξει την μπαλιά και να κάνει άνω - κάτω την άμυνα των άλλων.

Η ΑΕΚ έχει υποδομή όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό και σύντομα θα έχει και προπονητικό (γιατί νομίζεις οτι το λέω συνέχεια;... οι νέοι που θα προπονούνται; ). Για τον Παυλή ειδικά κοίτα τον καλά.. και θυμίσου τα λόγια μου. Το παληκαράκι είναι νέος Νικολαϊδής σε θέση και ταλέντο.

Οι παικταράδες δεν μου λενε μια... είδες την Ζενίτ;... προ 5ετιας μόνο εμείς την γνωρίζαμε στο UEFA που μας είχε κάνει κόσκινο το τέρμα. Είδες τι έγινε μέσα σε λίγα χρόνια;... με δικούς της παίκτες και οχι με Βραζιλιάνους-Λατίνους-μπαλαδόρους και δεν συμμαζεύεται...

ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ , φίλε Γιώργο... οχι με λεφτά στον κουβά για "παιχταράδες" ... που στην τελική δεν είναι και φτασμένοι όπως τους προβάλουν τα εδώ ΜΜΕ.

Gandalf

mats8282
24/06/2008, 13:33
Εγω θελω η ΑΕΚ να παιξει μπαλα...Αν το κανει με αγορασμενους ετοιμους παιχτες οπως λετε εσεις ή τα καταφερει με ταλαντουχους νεαρους το ιδιο μου κανει....

Λες και ο Μπαγιεβιτς στον ΟΣΦΠ οταν πηγε ειχε το απιστευτο μπατζετ να φτιαξει ομαδα....

Ποσα εδωσε για Τζορτζεβιτς,Γιαννακοπουλο,Ελευθεροπουλο,Γεωργατο,Ανα τολακη και λοιπους που αποτελεσαν την βαση για μια 10ετια θυμαται κανενας?Τον Αλεξανδρη και τον Σαμπανατζοβιτς?

Με λιγα λογια δεν χρειαζεται να ριξει καποιος 20,000,000Ε σε 2-3 παιχτες για να φτιαξει ομαδα...Αρκει να εχει υποδομες και καλους κατασκοπους :)

Η ΑΕΚ ειχε πληρωσει πολλα λεφτα για τον Τσιαρτα,τον Μπορμποκη,τον Κετσπαγια,τον Κασαπη,τον Δημητριαδη κτλ κτλ???????

Εγω θελω τον Μπασινα και τον Κατσουρανη αμυντικα χαφ...Να εχει κορμο για 3 χρονια τους 2 και να βρει και ενα ταλεντο να παρει την θεση του Μπασινα μετα διπλα στον Κατσουρανη...

Για αν δουμε ηλικιες παιχτων που πηρε η ΑΕΚ μεχρι στιγμης...

23 ο Σκοκο,20 ο Μπερνς,31 o Μαιστοροβιτς,22 ο Ρικκα,29 ο Σαχα...

I like :)

kalgeorge
24/06/2008, 13:35

Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα Καλόν που για μένα κακώς-κάκιστα έφυγε , αλλά ρε φίλε , οι Ελληνικές ομάδες όπως και να το κάνεις, ότι και να λέμε, αυτή είναι η δύναμη τους. Μέχρι το πολύ 5 εκατομύρια που θα γίνει και ντόρος στις εφημερίδες. Απο εκεί και πάνω έχει απαγορευτικό!

ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ , φίλε Γιώργο... οχι με λεφτά στον κουβά για "παιχταράδες" ... που στην τελική δεν είναι και φτασμένοι όπως τους προβάλουν τα εδώ ΜΜΕ.

Gandalf

θα σου ξαναπω τι εννοω..γιατι κατι δεν εχεις καταλαβει καλα...
ετσι φτιαχνονται οι ομαδες οπως λες....αλλα ΟΧΙ ΟΤΑΝ εχεις να παρεις 15 χρονια πρωταθλημα...
αυτο σου λεω....
ο γαυρος ας πουμε μπορεις να πεις οτι θα επιχειρησει να στησει μια ομαδα αποτην αρχη...εχει παρει τοσα πρωταθληματα, ε στον βωμο του να φτιαξει ομαδα μελλοντικα, ας χασει και ενα δυο.
εσεις δεν εχετε αυτην την πολυτελεια :wave2:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 13:42
em... για αυτό ρε Γιώργη δεν είσαι ΑΕΚτζής.. αν είχες μπεί στην φιλοσοφία μας, θα έβλεπες οτι πρώτα οι (νοήμονες) ΑΕΚτζήδες, θέλουν να δούν ποιοτική μπάλα και χεστήκαν για τα κατσαρολικά!

Δεν βλέπεις τον φίλο mats πιο πάνω τι είπε;...

Να παίξουμε μπάλα .. και να είναι διαρκείας! Μόνο έτσι καταξιώνεσαι φίλε..

Ξέχασες τα δικά σας , που είχατε Ευρωπαϊκές παρουσίες παρόλο που κούπες έπαιρνε ο Κόκκινος και έβγαινε έξω και του είχαν κάνει τον πισινό κουμπαρά οι άλλες ομάδες;

ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ φίλε... αυτό είναι το ζητούμενο και αυτοσκοπός. Αυτό θα φέρει και πάλι τον κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο. Αυτό ήταν και το ζητούμενο πέρισυ... μέχρι και τις πρώτες 6 αγωνιστικές μετράγαμε 30-40.000 κόσμο μέσο όρο. Για την ΑΕΚ , είναι πολύς κόσμος! Μόλις όμως ήρθαν οι ήττες με τον τρόπο που ήρθαν, ακόμα και όταν ήμασταν ουσιαστικά δεύτεροι , ο κόσμος απομακρύνθηκε.

Τα ίδια δεν έγιναν και με εσάς;... ο κόσμος θέλει να βλεπει μπάλα φίλε , γιατί είναι πελάτης και τα πονάει τα λεφτά που σκάνει σε διαρκείας ή κάθε Σ/Κ. Αν δεν το δεί , πάει παραλία ή με την γκόμενα για καφέ και το διασκεδάζει καλύτερα! Εκτός απο κάτι κολλημένους που τρέχουν και φωνάζουν λες και τους ανήκει η κάθε ΠΑΕ.

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 13:47
em... για αυτό ρε Γιώργη δεν είσαι ΑΕΚτζής.. αν είχες μπεί στην φιλοσοφία μας, θα έβλεπες οτι πρώτα οι (νοήμονες) ΑΕΚτζήδες, θέλουν να δούν ποιοτική μπάλα και χεστήκαν για τα κατσαρολικά!

Gandalf

αυτο μην το πεις και αλλου :p
σαν δικαιολογια καλο ακουγεται.....
θες δηλαδη εσυ αλλα δεκα χρονια χωρις πρωταθλημα...αλλα τουλαχιστον να βλεπεις μπαλα;;;
και αφου οι νοημονες αεκτζηδες αυτο θελουν...γιατι οταν στο τελος της περιοδου που η αεκ ειχε ανεβει και επαιζε μπαλα...στον τελευταιο αγωνα στο οακα που ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΘΑΥΜΑ και εχανε βαθμους ο γαυρος θα παιρνατε πρωταθλημα , πηγαν στο γηπεδο μονο 35000 κοσμος;;:confused:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 13:54
Γιατί θα ήταν ΘΑΥΜΑ... είμαστε ρεαλιστές ρε φίλε... αν θυμάσαι πέρισυ είχα πει οτι απο την στιγμή που χάσαμε εμείς τον βαθμό με τον ΆΡΗ και η Λάρισσα δεν ανέκοψε τον ΟΣΦΠ (ελέω Δώνη κυρίως που θα ερχόταν στην ΑΕΚ)... πάει το πρωτάθλημα.

35.000;... κάνεις λάθος... μήπως εννοείς 45.000 παρά κάτι ψιλά;.. γιατί τόσο είχε γράψει το ταμπλό του ΟΑΚΑ αν ενθυμούμαι καλά!

Και στο ξαναλέω... η κούπα δεν με νοιάζει στην Ελλάδα, έχω βαρεθεί να το λέω. Μπάλα μπορούμε να παίξουμε;.. να βλέπω την ΑΕΚ να ξαναγονατίζει θηρία σαν την Μίλαν και την Ρεάλ στην έδρα της και να πάει να ... συνουσιαστεί το εσωτερικό κοτέτσι. Ούτως ή άλλως , εδώ μέσα με τις λαμογιές που παίζονται εις βάρος μικρών και μεγάλων ομάδων , σιχαίνεσαι και να τους βλέπεις πλέον... και το κακό είναι οτι κανείς δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για να αλλάξει αυτό!

Ούτε ο Ντέμης, που θα έπρεπε τώρα να πάρει την προεδρία (ακόμα και αν δεν του κάνει πλέον ο θεσμός της S.L. ) και να πιέσει Γκαγκάτση και ΚΕΔ να αναλάβουν ευθύνες πλέον ή να πάρουν λαϊκά και κοινώς .... τον πούλο!

Για αυτό σου λέω... προτιμώ Ευρώπη και να παίζω μπάλα , παρά κούπα εσωτερική σαν αυτοσκοπός με παίκτες "φωτοβολίδες" που μπορεί να αποδώσουν και μπορεί και οχι.

Gandalf

idi
24/06/2008, 13:55

ο αρουαμπαρενα δεν εχει καποιο φοβερο βιογραφικο μην τρελαθουμε....αλλιως τι να πει και ο ραουλ μπραβο,

καλα θα με τρελανεις η το παιζεις τρελιτσα? επιδη δεν εχει παιξει στην ΑΕΚ τα λες αυτα???/....

μιλαμε για παιχτη ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ αρκετα χρονια!!!!

:look: :look: :look: :look: :look: :look:

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ? ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (ΞΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...) ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ !!!!..... και στη Boca Juniors και Rosario Central ακομα μιλανε με τα καλυτερα λογια γι'αυτον!!!

ο Ραουλ μπραβο ποσες συμετοχες εχει ρε φιλε?????? ε οχι και να συγκρινουμε καριερες Αρουαμπαρενα με Ραουλ μπραβο... παγκο σκουπιζε!!!!

καλα νταξ εισαι γαυρος καταβαθος γιατι δε το παραδεχεσαι????... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
24/06/2008, 13:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Γιατί θα ήταν ΘΑΥΜΑ... είμαστε ρεαλιστές ρε φίλε... αν θυμάσαι πέρισυ είχα πει οτι απο την στιγμή που χάσαμε εμείς τον βαθμό με τον ΆΡΗ και η Λάρισσα δεν ανέκοψε τον ΟΣΦΠ (ελέω Δώνη κυρίως που θα ερχόταν στην ΑΕΚ)... πάει το πρωτάθλημα.

και επειδη θα ηταν θαυμα;;; δεν επρεπε να πατε να γεμισετε το γηπεδο;; να χειροκροτησετε γαι την προσπαθεια και την αποδοση της;;;;:confused:

λοιπον anyway, ο καθενας οπως το βλεπει

:wave2: :wave2:

kalgeorge
24/06/2008, 13:57
καλα θα με τρελανεις η το παιζεις τρελιτσα? επιδη δεν εχει παιξει στην ΑΕΚ τα λες αυτα???/....

μιλαμε για παιχτη ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ αρκετα χρονια!!!!

:look: :look: :look: :look: :look: :look:

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ? ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (ΞΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...) ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ 8 ΧΡΟΝΙΑ !!!!..... και στη Boca Juniors και Rosario Central ακομα μιλανε με τα καλυτερα λογια γι'αυτον!!!

ο Ραουλ μπραβο ποσες συμετοχες εχει ρε φιλε?????? ε οχι και να συγκρινουμε καριερες Αρουαμπαρενα με Ραουλ μπραβο... παγκο σκουπιζε!!!!

καλα νταξ εισαι γαυρος καταβαθος γιατι δε το παραδεχεσαι????... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν μετρησεις ποσα κατσικια επαιζαν στην εθνικη αργεντινης για χρονια θα παθεις πλακα.

οσο για ...βιγιαρεαλ...μεγαθηριο :lol:

Cpt. Haddock
24/06/2008, 13:58
Και στο ξαναλέω... η κούπα δεν με νοιάζει στην Ελλάδα, έχω βαρεθεί να το λέω. Μπάλα μπορούμε να παίξουμε;.. να βλέπω την ΑΕΚ να ξαναγονατίζει θηρία σαν την Μίλαν και την Ρεάλ στην έδρα της και να πάει να ... συνουσιαστεί το εσωτερικό κοτέτσι. Ούτως ή άλλως , εδώ μέσα με τις λαμογιές που παίζονται εις βάρος μικρών και μεγάλων ομάδων , σιχαίνεσαι και να τους βλέπεις πλέον... και το κακό είναι οτι κανείς δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για να αλλάξει αυτό!

σορυ ρε Μαγε, αλλά λιγο "οσα δε φτάνει η αλεπού" μου φαίνεται αυτό :wave2:

idi
24/06/2008, 13:59
αντε να μαθαινεις...

http://en.wikipedia.org/wiki/Rodolfo_Arruabarrena

idi
24/06/2008, 14:00
αν μετρησεις ποσα κατσικια επαιζαν στην εθνικη αργεντινης για χρονια θα παθεις πλακα.

οσο για ...βιγιαρεαλ...μεγαθηριο :lol:

χαχαααχα ΑΜΠΑΛΟΣ!!!!

φιλε μου κριμα που δεν επαιξε στο μεγαθηριο ΠΑΟ χαχαχαχα τι λεμε ρε πουστη μου εδωμεσα χαχαα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 14:05
Cpt...όταν παίζεις μπάλα, πρέπει να γίνουν εξωφρενικά πράγματα για να χάσεις τίτλο. Αν η περισινή ΑΕΚ δηλαδή συνέχιζε χωρίς κοιλιά , νομίζεις οτι θα την πλησίαζε κανείς;

Εδώ 12 παιχνίδια παίξαμε μπάλα απο τα 30 και κοντέψαμε να το σηκώσουμε αν δεν γινόταν το γνωστό με την Καλαμαριά!

Το ζητούμενο είναι να παίξεις μπάλα... αν το κάνεις και είναι διαρκείας η απόδοση σου, δεν πά να χτυπιέται ο άλλος, θα το πάρεις χαλαρά και χωρίς να το έχεις βάλει στόχο-σκοπό.

Kalgeorge...δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Προσπαθώ όμως να σου δώσω την δική αλλά και μερικών ακόμα οπτική , στο πως βλέπουν την ομάδα τους. Ειδικότερα στο τελευταίο παιχνίδι , ... η ΑΕΚ έφερε πολύ κόσμο , αν αναλογιστείς οτι κάποιοι είναι και φίλαθλοι εκτός γηπέδου ... στον καναπέ... που μόνο αν πραγματικά είχε ελπίδες η ΑΕΚ για τιτλο θα πήγαιναν.

Τέλος πάντων... θα δούμε κύριοι. Η προετοιμασία της ΑΕΚ και του ΠΑΟ αν δεν απατώμαι ξεκινούν 1/7 και 1/8 εμείς έχουμε και φιλικό με Μπόλτον στο ΟΑΚΑ. Οπότε ίδωμεν τι ψάρια πιάνουμε, να έχουμε να πειράζουμε ο ένας τον άλλον απο την νέα σαιζόν. Προς το παρόν ας απολαύσουμε μπάνια, euro08, προ-Ολυμπιακό Τουρνούα basket, Ολυμπιακούς στην Κίνα...

αλλά κυρίως καλή παρέα, μοτο-βόλτες, κανά ωραίο θέαμα απο ημίγυμνο πιπίνι στον δρόμο και ας περιμένουμε για την νέα σαιζόν. Ούτε καν διακοπές δεν έχουμε κάνει άλλωστε!

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 14:06
χαχαααχα ΑΜΠΑΛΟΣ!!!!

φιλε μου κριμα που δεν επαιξε στο μεγαθηριο ΠΑΟ χαχαχαχα τι λεμε ρε πουστη μου εδωμεσα χαχαα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ρε πηγε στη αεκ για καριερα...για να κατακτησει τιτλους και να τον δει και η ευρωπη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
24/06/2008, 14:08
Cpt...όταν παίζεις μπάλα, πρέπει να γίνουν εξωφρενικά πράγματα για να χάσεις τίτλο. Αν η περισινή ΑΕΚ δηλαδή συνέχιζε χωρίς κοιλιά , νομίζεις οτι θα την πλησίαζε κανείς;

Εδώ 12 παιχνίδια παίξαμε μπάλα απο τα 30 και κοντέψαμε να το σηκώσουμε αν δεν γινόταν το γνωστό με την Καλαμαριά!

Το ζητούμενο είναι να παίξεις μπάλα... αν το κάνεις και είναι διαρκείας η απόδοση σου, δεν πά να χτυπιέται ο άλλος, θα το πάρεις χαλαρά και χωρίς να το έχεις βάλει στόχο-σκοπό.

Kalgeorge...δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Προσπαθώ όμως να σου δώσω την δική αλλά και μερικών ακόμα οπτική , στο πως βλέπουν την ομάδα τους. Ειδικότερα στο τελευταίο παιχνίδι , ... η ΑΕΚ έφερε πολύ κόσμο , αν αναλογιστείς οτι κάποιοι είναι και φίλαθλοι εκτός γηπέδου ... στον καναπέ... που μόνο αν πραγματικά είχε ελπίδες η ΑΕΚ για τιτλο θα πήγαιναν.

Gandalf
ρε μαν ουτε εγω προσπαθω να σου επιβαλω την δικη μου..απλα σου λεω οτι καθε χρονο φωναζετε, αλλα οταν καθε χρονο δεν βλεπετε πραγματα, λετε...μα αυτο θελουμε εμεις...δεν θελουμε πρωταθλημα......anyway, τερμα εδω :)

οσο για την κοιλια...ολες οι ομαδες κανουν μαγε....δεν γινεται να παιζεις καλα συνεχεια...

idi
24/06/2008, 14:08
οχι ρε πηγε στη αεκ για καριερα...για να κατακτησει τιτλους και να τον δει και η ευρωπη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι να παει στο ΠΑΟ χααχχ μαζι με Μπισκαν και Κονσεισαο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
24/06/2008, 14:09
οχι να παει στο ΠΑΟ χααχχ μαζι με Μπισκαν και Κονσεισαο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συγκρινε τους ....γελαει ο κοσμος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mats8282
24/06/2008, 14:26
Ε ναι 2 παλτα vs τον αρχηγο της Βιγιαρεαλ,και ρεκορντμαν συμμετοχων...

Με καριερα σε Μποκα και 9 συμμετοχες στην Εθνικη Αργεντινης...

kalgeorge
24/06/2008, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ε ναι 2 παλτα vs τον αρχηγο της Βιγιαρεαλ,και ρεκορντμαν συμμετοχων...

Με καριερα σε Μποκα και 9 συμμετοχες στην Εθνικη Αργεντινης...

ετσι ετσι...παλτα οι μπισκαν κονσεισαο....ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και παιχταρα ο αρουαμπαρενα :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι ειστε εσεις οι αεκτζηδες λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 14:47
Του Μπασινά φαίνεται να δυσκολεύει (ευτυχώς! ) και απο όσο φαίνεται γυρνάμε στην κλασσική τακτική των νέων και ελπιδοφόρων...

Απο το να πάρουμε Μπασινά, χίλιες φορές καλύτερο το "βαρελάκι".

http://www.sport-fm.gr/article/135981

Gandalf

mats8282
24/06/2008, 14:56
ετσι ετσι...παλτα οι μπισκαν κονσεισαο....ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και παιχταρα ο αρουαμπαρενα :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι ειστε εσεις οι αεκτζηδες λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παιχταρας ηταν....Οι αλλοι 2 παλτα ηταν και παλτα παρεμειναν....Ο Βασκος τουλαχιστον εχει βιογραφικο και αποδοση απο το 92 μεχρι πριν 1-2 χρονια....Οι αλλοι εχουν βιογραφικο του Χουνταλα...

Gandalf dr685sm
24/06/2008, 14:59
επ... τι έγινε;...λες να αλλάξουν τα όσα , μόλις είπα και κάποια Ελληνική ομάδα , είναι έτοιμη να υπερβεί το όριο των 10 μυρίων ευρώ για μεταγραφή;... κάτσε πάντως να πάρω ενα μικρό καλάθι πάντως γιατί ακούω πολλά κεράσια ξαφνικά.

http://www.sport24.gr/html/ent/888/ent.239888.asp

Gandalf

kalgeorge
24/06/2008, 15:00
Παιχταρας ηταν....Οι αλλοι 2 παλτα ηταν και παλτα παρεμειναν....Ο Βασκος τουλαχιστον εχει βιογραφικο και αποδοση απο το 92 μεχρι πριν 1-2 χρονια....Οι αλλοι εχουν βιογραφικο του Χουνταλα...
ετσι ετσι φιλε...παλτα ηταν,,,,,και οι δυο

και ο μπισκαν πρωταθλητης ευρωπης, και ο κονσεισαο νομιζω δις....

ρε παλτα σου λεω...
ο αρουαμπαρενα ειανι ο παιχταρας μονο....
κανενας αλλος...

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.....να το κοιταξεις τωρα που ειανι νωρις λεμε

la_villa
24/06/2008, 22:55
Ρε Γιώργη... με κάτι τέτοιους παίκτες, λαχταρίσαμε τον ΟΣΦΠ το 2004-5 (ισοβαθμία... γμτ.. τον Ιωνικό μου μέσα), και σας αφήσαμε πλάτη ...

εδώ η ελλάδα τότε πήρε ευρωπαικό πρωτάθλημα

θαύματα γίνονται ΜΟΝΟ μια φορά...

και ειδικά φέτος ξεχάστε το γιατι κ ο παο κυνηγάει με μεγάλες πιθανότητες και πολύ σοβαρά την 2η θέση...:lol: :lol: :lol:
κ θα σας την πάρει για πλάκα....

la_villa
24/06/2008, 23:13
επ... τι έγινε;...λες να αλλάξουν τα όσα , μόλις είπα και κάποια Ελληνική ομάδα , είναι έτοιμη να υπερβεί το όριο των 10 μυρίων ευρώ για μεταγραφή;... κάτσε πάντως να πάρω ενα μικρό καλάθι πάντως γιατί ακούω πολλά κεράσια ξαφνικά.

http://www.sport24.gr/html/ent/888/ent.239888.asp

Gandalf

μπαααα
κλασσικές ελληνικές εφημερίδες ...:lol: :lol: :lol: :lol:
καλά περνάμε κ φέτος

el_hymador
24/06/2008, 23:16
εδώ η ελλάδα τότε πήρε ευρωπαικό πρωτάθλημα

θαύματα γίνονται ΜΟΝΟ μια φορά...

και ειδικά φέτος ξεχάστε το γιατι κ ο παο κυνηγάει με μεγάλες πιθανότητες και πολύ σοβαρά την 2η θέση...:lol: :lol: :lol:
κ θα σας την πάρει για πλάκα....

να σου πω...

δεν αρχιζεις να γινεσαι μπασκετικος σιγα-σιγα;

πεφτει χρημα εκει και θα φτιαξετε ομαδουλα...ακου που σου λεω:winka:

σε οτι αφορα την συγκριση Μπισκαν - Κονσεϊσαο - Αρουαμπαρενα....με το συμαθειο....παλτα ηταν και οι τρεις!

χεστηκα για το παρελθον τους....απο την στιγμη που η προσφορα τους σε ΠΑΟ και ΑΕΚ ηταν επιεικως απαραδεκτη, για μενα ηταν παλτα.

Αν ειναι να αξιολογουμε παικτες με βαση το τι ειχαν κανει στο παρελθον, την κατσαμε την βαρκα....

Δωσαμε πολλα χρηματα και πηραμε τα @@ μας....αυτο ειναι το ρεζουμε και το αν ηταν πρωταθλητες Ευρωπης η αν ειχαν παιξει βασικοι σε ομαδαρες δεν μου λεει τιποτα.

kalgeorge
24/06/2008, 23:23
να σου πω...

δεν αρχιζεις να γινεσαι μπασκετικος σιγα-σιγα;

πεφτει χρημα εκει και θα φτιαξετε ομαδουλα...ακου που σου λεω:winka:

σε οτι αφορα την συγκριση Μπισκαν - Κονσεϊσαο - Αρουαμπαρενα....με το συμαθειο....παλτα ηταν και οι τρεις!

χεστηκα για το παρελθον τους....απο την στιγμη που η προσφορα τους σε ΠΑΟ και ΑΕΚ ηταν επιεικως απαραδεκτη, για μενα ηταν παλτα.

Αν ειναι να αξιολογουμε παικτες με βαση το τι ειχαν κανει στο παρελθον, την κατσαμε την βαρκα....

Δωσαμε πολλα χρηματα και πηραμε τα @@ μας....αυτο ειναι το ρεζουμε και το αν ηταν πρωταθλητες Ευρωπης η αν ειχαν παιξει βασικοι σε ομαδαρες δεν μου λεει τιποτα.

re kwsta ta thes kai ta les? :lol:
den milame gia to ti kanoun twra, alla gia to ti itan.
den sugkrinetai o arouabarena me tous allous, oute gia plaka.
kai me to ti ekanan twra na sugrines...pali...o arouba skoupize pago.
ara??
re min lete oti thelete.
ante ferte kai ton maradona na paixei bala twra,,,,alla einai palto :lol:

el_hymador
24/06/2008, 23:27
re kwsta ta thes kai ta les? :lol:
den milame gia to ti kanoun twra, alla gia to ti itan.
den sugkrinetai o arouabarena me tous allous, oute gia plaka.
kai me to ti ekanan twra na sugrines...pali...o arouba skoupize pago.
ara??
re min lete oti thelete.
ante ferte kai ton maradona na paixei bala twra,,,,alla einai palto :lol:

ρε πας καλα;

Για πες μου δηλαδη που φανηκε ο πολυδιαφημιζομενος Μπισκαν στον ΠΑΟ; την ιδια ομαδα βλεπαμε οταν επαιζε;

οτι θα εκανε ενα παικτης με το 1/10 της αξιας του εκανε...οποτε προς τι ο ντορος;

καλα για Κονσεϊσαο τι να πουμε....

ισως η μεγαλυτερη παλτουδια που εχει περασει απο το ελληνικο πρωταθλημα...οχι απλως δεν προσεφερε, αλλα ηταν και αρνητικος....τζαμπα χρημα, τζαμπα καιει η λαμπα, Jumbo bebe...

kalgeorge
25/06/2008, 08:10
ρε πας καλα;

Για πες μου δηλαδη που φανηκε ο πολυδιαφημιζομενος Μπισκαν στον ΠΑΟ; την ιδια ομαδα βλεπαμε οταν επαιζε;

οτι θα εκανε ενα παικτης με το 1/10 της αξιας του εκανε...οποτε προς τι ο ντορος;

ισως η μεγαλυτερη παλτουδια που εχει περασει απο το ελληνικο πρωταθλημα...οχι απλως δεν προσεφερε, αλλα ηταν και αρνητικος....τζαμπα χρημα, τζαμπα καιει η λαμπα, Jumbo bebe...

re den eipa oti prosefere...oute autos oute o konseisao.
lew oti DEN BOREIS na sugkrineis tis mexri tote pories tous, me tou arouabarena.
giati enas paixtis krinetai oxi mon apo to oti ekane ston panathinaiko...alla apo tin geniki tou poreia

el_hymador
25/06/2008, 08:43
re den eipa oti prosefere...oute autos oute o konseisao.
lew oti DEN BOREIS na sugkrineis tis mexri tote pories tous, me tou arouabarena.
giati enas paixtis krinetai oxi mon apo to oti ekane ston panathinaiko...alla apo tin geniki tou poreia

οκ με βαση το τι εκαναν, συμφωνω...δεν μπορουν να συγκριθουν.

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπηκαμε σε αυτη την διαδικασια :confused:

kalgeorge
25/06/2008, 08:48
οκ με βαση το τι εκαναν, συμφωνω...δεν μπορουν να συγκριθουν.

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπηκαμε σε αυτη την διαδικασια :confused:

giati oi aektzides tous sugrinoun kai lene malista oti o arouabarena einai kaluteros kai me pio plousio biografiko :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
25/06/2008, 09:04

και να φανταστείς ότι προσπαθήσαμε να σας τον πάρουμε....ευτυχώς αποτύχαμε...:lol: :lol: :lol: :lol:

έτσι είναι ... μεγάλα ονόματα αλλα ποτε δεν μπορείς να ξερεις...

mats8282
25/06/2008, 09:20
ετσι ετσι φιλε...παλτα ηταν,,,,,και οι δυο

και ο μπισκαν πρωταθλητης ευρωπης, και ο κονσεισαο νομιζω δις....

ρε παλτα σου λεω...
ο αρουαμπαρενα ειανι ο παιχταρας μονο....
κανενας αλλος...

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.....να το κοιταξεις τωρα που ειανι νωρις λεμε

Ναι βεβαια με 45 συμμετοχες σε 4 χρονια στην Ρεαλ ο ενας και 72 στην Λιβερπουλ σε 5 χρονια ο αλλος επαιξαν μεγαλο ρολο στις κουπες,τι να σου πω...Για αυτο εφυγαν νυχτα,οπως νυχτα εφυγαν και απο τις ομαδες τους σε καλες ποδοσφαιρικες ηλικιες κιολας...27 ηρθε εδω ο Μπισκαν και 31 ο Κονσεισαο...Ο αλλος ηρθε στα 33 του και περιμεναν να ανεβοκατεβαινει την πλευρα ασταματητα...Και ειχε 25 συμμετοχες...

Προσωπικα πιο πολυ θα ηθελα εναν Αρουαμπαρενα σε καλη ηλικια και κατασταση στην ομαδα μου απο τους 2 τεμπεληδες που πηρατε μαζι να κανουν παρεα στον Γκουμα...

:lol:

kalgeorge
25/06/2008, 09:50
Ναι βεβαια με 45 συμμετοχες σε 4 χρονια στην Ρεαλ ο ενας και 72 στην Λιβερπουλ σε 5 χρονια ο αλλος επαιξαν μεγαλο ρολο στις κουπες,τι να σου πω...Για αυτο εφυγαν νυχτα,οπως νυχτα εφυγαν και απο τις ομαδες τους σε καλες ποδοσφαιρικες ηλικιες κιολας...27 ηρθε εδω ο Μπισκαν και 31 ο Κονσεισαο...Ο αλλος ηρθε στα 33 του και περιμεναν να ανεβοκατεβαινει την πλευρα ασταματητα...Και ειχε 25 συμμετοχες...

Προσωπικα πιο πολυ θα ηθελα εναν Αρουαμπαρενα σε καλη ηλικια και κατασταση στην ομαδα μου απο τους 2 τεμπεληδες που πηρατε μαζι να κανουν παρεα στον Γκουμα...

:lol:

e entaxei logiko eiani na theleis tetoious paixtes stin omada sou
afou mexri ekei eiste.
giauto kai vlepete prwtathlima ana eikosaetia :lol:

mats8282
25/06/2008, 10:00
Ε ναι βεβαια....Ενας βασικοτατος παιχτης και αρχηγος της Βιγιαρεαλ με 430 ματς εκει και στην Μποκα δεν κανει να περνει τιτλους....Εχει παρει μονο πρωταθληματα και κουπες Αργεντινης δεν ειναι για το Κοκκαλισταν και τον πρωταθλητη Ενστασιακο...

:wacko:

Gandalf dr685sm
26/06/2008, 13:21
Παπαδόπουλος και Μόρις , είναι εκτός ΠΑΟ. Επίσης έκανε λέει πίσω στα 7 μύρια που θα έδινε στον Αιμάρ για τεχνικούς λόγους (λες και δεν είχαν ρωτήσει πριν κάνουν την επαφή... απλά είδαν οτι είναι πολλά και έκαναν πίσω! )

Μπούρμπος , ... το ίδιο απο ΑΕΚ..

Για ΟΣΦΠ αντίθετα φημολογείται οτι ο Όσκαρ Γκονζάλεζ υπέγραψε αντί 3 εκατομυρίων ευρώ...

Και η μεταγραφολογία συνεχίζεται ...

Gandalf

el_hymador
26/06/2008, 13:27
Παπαδόπουλος και Μόρις , είναι εκτός ΠΑΟ. Επίσης έκανε λέει πίσω στα 7 μύρια που θα έδινε στον Αιμάρ για τεχνικούς λόγους (λες και δεν είχαν ρωτήσει πριν κάνουν την επαφή... απλά είδαν οτι είναι πολλά και έκαναν πίσω! )

Gandalf

Αυτα ειναι....

φευγει Παπαδοπουλος, φευγει Μορις, φευγει Βυντρα, μενει Γκουμας (δυστυχως)...με τον Τζιολη τι γινεται;

Εξυγιανση το λεω αυτο και ειμαι 110% συμφωνος....

Για τον Αϊμαρ δεν μου αρκει το "τεχνικοι λογοι"....προφανως οπως ειπε και ο μαγος τα λεφτα ηταν παρα πολλα, η ο παικτης -δικαιως- δεν ηθελε να ερθει Ελλαδα.

Ονομα μεγαλο θα σκασει σιγουρα παντως :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
26/06/2008, 13:27

Μπούρμπος , ... το ίδιο απο ΑΕΚ..

Για ΟΣΦΠ αντίθετα φημολογείται οτι ο Όσκαρ Γκονζάλεζ υπέγραψε αντί 3 εκατομυρίων ευρώ...

Και η μεταγραφολογία συνεχίζεται ...

Gandalf
oxi re poysti mou papadopoulos moris.....apo tous pio agapimenous mou paixtes kai oi duo :(

el_hymador
26/06/2008, 13:39
oxi re poysti mou papadopoulos moris.....apo tous pio agapimenous mou paixtes kai oi duo :(

Πες μου οτι κανεις πλακα...:confused:

Αν πραγματικα το εννοεις τι να πω ρε συ Kal...πρεπει να επανπροσδιορισεις τις αποψεις σου για το ποδοσφαιρο...:lol: :lol: :lol: