View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)
kalgeorge
20/02/2008, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
και εγώ νομίζω οτι κάνεις λάθος, νομίζω οτι η τσέλσι προσπάθησε αρκετά αλλά δεν τα κατάφερε γιατι ο ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά αμυντικά απλά που μετά το 65-70 που τα ψιλοφτύσαμε (εδώ έχεις δίκιο) ανέβηκε η τσέλσι και προσπάθησε μια χαρά να χτυπήσει το παιχνίδι, έβαλε ανελκά και καλού και λαμπαρντ που ήθελε να τον προφυλάξει για τον τελικό το σκ αλλά δεν του βγήκαν. εγώ πιστεύω ότι ο ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά έκανε και 3 ευκαιρίες στο παιχνίδι μπας και το πάρει δεν του βγήκαν και ήρθε 0-0. μια χαρά ήταν. τώρα για το άλλο που είπες ότι ήταν βαρετό το παιχνίδι, πιστεύω ότι μόνο εμείς οι γαύροι μπορούσαμε να το δούμε όλο και να το ζήσουμε το παιχνίδι. ήταν όπως έβλεπα το βάζελο παλιά στην ευρώπη και με έπαιρνε ο ύπνος μόνο που τώρα παίζαμε εμείς και ήμουν στην τσίτα. αλλά τι τα θες δυστηχώς έτσι πρέπει να παίζουν οι ελληνικές ομάδες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους αν θέλουν να έχουν ελπίδες. απλά είμαι αντίθετος σε αυτό που έκανε ο βάζελος που με όλους τους αντιπάλους έπαιζε έτσι, εμείς τουλάχιστον το κάνουμε μόνο με καμοιά τσέλσι αυτό και όχι με όλους.
re Billy, ta thes kai ta les auta? :rotflmao:
koita pou xemitisan ta gaurakia kai milane gai eurwpi re :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re Billy, ta thes kai ta les auta? :rotflmao:
koita pou xemitisan ta gaurakia kai milane gai eurwpi re :rotflmao:
ναι ρε ξεμιτύσαμε μια χαρά εσείς έχετε χωθεί στις τρύπες σας!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν καταλαβαίνεις τίποτα ε??
σ'ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις συνεχώς αυτά που λεω Ω ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ ΟΜΑΔΑ
και στα προηγούμενα ματς για να τερματίσετε πρώτη σας κάθονταν τα υπόλοιπα αποτελέσματα απο το πουθενά
άστα παίξει εκεί με Ρειντζερ...τα υπόλοιπα περασμένα μεγαλεία...2001...1995...γάματα
με 11 βαθμούς 1ος λεέι :: α ρε σούφρα και δεν το καταλαβαίνεις κιόλας και τα γράφεις :lol: :lol: :lol:
καλα εισαι για την Πεντελη κατευθειαν...
4 ομαδες εχει ο ομιλος ρε....εμεις φταιμε που συνεχεια κερδιζαμε και οι αλλοι τρωγονται μεταξυ τους....???
ετσι ειναι...οι μεγαλες ομαδες ξεμπερδευουν ΠΡΩΤΕς και πανε τελευταιο αγωνα αδιαφορες.....
ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΑΝΤΑ...
:lol:
ακομα και στο ΟΥΕΦΑ....ποσες πορειες εχετε κανει στο ουεφα αληθεια???:lol:
που το απαξιωνετε?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ....
ΣΤΟΥΣ 16 ΠΗΓΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ....
:lol:
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΔΗΛΑΔΗ....
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ....:lol:
kalgeorge
20/02/2008, 15:30
ναι ρε ξεμιτύσαμε μια χαρά εσείς έχετε χωθεί στις τρύπες σας!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
edw eimaste kai sas krazoume re
:evil:
:p
el_hymador
20/02/2008, 15:47
απο contra.gr
Equipe (Γαλλία): "Η Τσέλσι δεν έδωσε όλες τις δυνάμεις της κόντρα στον Ολυμπιακό (0-0). Ο Αβραμ Γκραντ δεν πήρε σοβαρά τους Ελληνες, που είναι πάντα αήττητοι εντός έδρας φέτος, και άφησε στον πάγκο βασικά στελέχη της ενδεκάδας, προφυλάσσοντάς τα για τον τελικό του Λιγκ Καπ της Αγγλίας".
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
απο contra.gr
Equipe (Γαλλία): "Η Τσέλσι δεν έδωσε όλες τις δυνάμεις της κόντρα στον Ολυμπιακό (0-0). Ο Αβραμ Γκραντ δεν πήρε σοβαρά τους Ελληνες, που είναι πάντα αήττητοι εντός έδρας φέτος, και άφησε στον πάγκο βασικά στελέχη της ενδεκάδας, προφυλάσσοντάς τα για τον τελικό του Λιγκ Καπ της Αγγλίας".
Σε εχει πειραξει el_hymador ετσι....... :(
Πεστα μας να ξαλαφρωσεις.... :D
τοσο καιρο φιλοι σου ειμαστε..... :p
el_hymador
20/02/2008, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σε εχει πειραξει el_hymador ετσι....... :(
Πεστα μας να ξαλαφρωσεις.... :D
τοσο καιρο φιλοι σου ειμαστε..... :p
ρε συ εγω το εβαλα για να αποδειξω σε ολους οτι ο ολυμπιακος ειναι αηττητος στην εδρα του...
το γραφει δεν το γραφει;
πα-πα-πα κατευθειαν με τον κακο τον λογο στον στομα μερικοι...:D
ρε συ εγω το εβαλα για να αποδειξω σε ολους οτι ο ολυμπιακος ειναι αηττητος στην εδρα του...
το γραφει δεν το γραφει;
πα-πα-πα κατευθειαν με τον κακο τον λογο στον στομα μερικοι...:D
Μην μιλατε εσεις για εδρες και ειδικα στην Ευρωπη...... :rolleyes:
Αν η λεωφορος ειχε ποδια θα σας ειχε παρει στο κυνηγι χρονια τωρα..... :lol: :lol:
:wave2:
Αν η λεωφορος ειχε ποδια θα σας ειχε παρει στο κυνηγι χρονια τωρα..... :lol: :lol:
αστους stoubi άστους να μας κράζουν, έχουν εξάλου 4 συμαντικότατους λόγους να το κάνουν:smokin:
αστους stoubi άστους να μας κράζουν, έχουν εξάλου 4 συμαντικότατους λόγους να το κάνουν:smokin:
Μπαααα....... Ποιους...??? :confused: :confused:
121122
el_hymador
20/02/2008, 16:09
καλα η δικη σας η εδρα ειναι σιγουρα η καλυτερη στην Ευρωπη (και πολυ αγαπητη-δημοφιλης))
αλλα οταν λεμε εδρα που αναφερομαστε;
καλα η δικη σας η εδρα ειναι σιγουρα καλυτερη στην Ευρωπη (και πολυ αγαπητη-δημοφιλης))
αλλα οταν λεμε εδρα που αναφερομαστε;
Που αναφερομαστε..???
el_hymador
20/02/2008, 16:15
Που αναφερομαστε..???
εγω παντως οταν μιλαμε για την ξακουστη εδρα σας στην Ευρωπη, αναφερομαι στην νο 9 εννοια που δινει το Βικιλεξικο για το σχετικό λημμα ...
http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B1
:D :wave2:
εγω παντως οταν μιλαμε για την ξακουστη εδρα σας στην Ευρωπη, αναφερομαι στην νο 9 εννοια που δινει το Βικιλεξικο για το σχετικό λημμα ...
Δεν εχεις αδικο...!!Μου αρεσεις .... Λες τα πραγματα με το ονομα τους !!! :D
Σας ποναει πολυ ετσι..??? :sad:
Ειδες τι παθαινεις οταν θες να το παιξεις ζορικος στην εδρα μας...:(
:lol: :lol: :lol:
mats8282
20/02/2008, 17:08
Παει ο Φερερ...Τσιμπησε 1,500,000Ε και την εκανε για Χαβαη......
Στα αλλα νεα της ημερας Λεβαδιακος-Ηρακλης 3-0 ανετα κιολας...
Δεν εχεις αδικο...!!Μου αρεσεις !!! Λες τα πραγματα με το ονομα τους !!! :D
Σας ποναει πολυ ετσι..??? :sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Παει ο Φερερ...Τσιμπησε 1,500,000Ε και την εκανε για Χαβαη......
Στα αλλα νεα της ημερας Λεβαδιακος-Ηρακλης 3-0 ανετα κιολας...
Mην αγχώνεσαι.........
Αναλογικά με αυτά που δίνουμε εμείς για την ΑΕΚ αυτά είναι ψίχουλα για αυτούς........
Και δεν ήταν δική μας επιλογή ούτε ο Φερρέρ...........
ούτε το συμβόλαιο μαλακία που του έκανε ό Ντέμης...........
Άκου 5% από τον Παπασταθόπουλο..........!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.........ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ.........
ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΛΤΑΡΕ.......!!!!!!!!!!!!
Αν και νομίζω μεταξύ μας...............ότι 3 μήνες έκαναν για να το πάρουν απόφαση.......
το τι μαλακία έκαναν την ώρα που του υπέγραφαν το ηγεμονικό συμβόλαιο.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
[B]Έλα βρε,μη στέκεσαι σ' αυτό,πλάκα στο STOYBI κάνω.:D
Γεια σου βρε Βαγγελη με το ευρωπαικο αεκακι........
Χορατατζη !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
121143
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Mην αγχώνεσαι.........
ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.........ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ.........
ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΛΤΑΡΕ.......!!!!!!!!!!!
Μας δουλευεις...... :look:
Εδω οι φωστηρες απο εποχης τροχανα δεν μπορουν να παρουν χαμπαρι οτι για την καταντια της αεκ δεν φταιει ...... Η διαιτησια !!!! :lol: :lol: :lol:
Τον φερερ θα παρουν χαμπαρι........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε τους μλκς..... :rotflmao: :rotflmao:
Τους τα εφαγε ο μακαρος με τις φαπες.....
Τους τα εφαγε και ο φερερ με τα ποδηλατα...... :rotflmao: :rotflmao:
Παλι..... Για ζορο θα ψαχνουν του χρονου....
Για τετοιους γατους λεμε !!! :rotflmao: :rotflmao:
απο contra.gr
Ναι ε......... :rolleyes:
Αντε γεια el_hymador ...... :wave2:
<<<UEFA (Ευρώπη): “Ο Ολυμπιακός είχε σπουδαία απόδοση και δάμασε την Τσέλσι, αποσπώντας τη ‘λευκή’ ισοπαλία στο πρώτο ματς του πρώτου νοκ-άουτ γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ“.
Reuters (Αγγλία): “Ολυμπιακός και Τσέλσι έμειναν στην ισοπαλία 0-0 σε ένα όχι και τόσο θεαματικό παιχνίδι του πρώτου νοκ-άουτ γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Καμία ομάδα δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες, με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στον πλάγιο μέσο του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι στο δεύτερο μέρος“.
BBC (Αγγλία): “Η Τσέλσι κρατήθηκε από τον Ολυμπιακό μετά από μία άσχημη εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μία κρύα βραδιά στη νότια Ελλάδα”.
Skysports (Αγγλία): “Η Τσέλσι πήρε την ισοπαλία στην Αθήνα σε μία ‘φτωχή’ αναμέτρηση και βρίσκεται στην pole position απέναντι στον Ολυμπιακό“.
Gazzetta dello Sport (Ιταλία): “Δύσκολη ζωή για την Τσέλσι στο ‘Καραϊσκάκη’ κόντρα στον καλά στημένο Ολυμπιακό”.>>>
el_hymador
20/02/2008, 21:57
Ναι ε......... :rolleyes:
Αντε γεια el_hymador ...... :wave2:
<<<UEFA (Ευρώπη): “Ο Ολυμπιακός είχε σπουδαία απόδοση και δάμασε την Τσέλσι, αποσπώντας τη ‘λευκή’ ισοπαλία στο πρώτο ματς του πρώτου νοκ-άουτ γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ“.
Reuters (Αγγλία): “Ολυμπιακός και Τσέλσι έμειναν στην ισοπαλία 0-0 σε ένα όχι και τόσο θεαματικό παιχνίδι του πρώτου νοκ-άουτ γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Καμία ομάδα δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες, με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στον πλάγιο μέσο του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Γκαλέτι στο δεύτερο μέρος“.
BBC (Αγγλία): “Η Τσέλσι κρατήθηκε από τον Ολυμπιακό μετά από μία άσχημη εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μία κρύα βραδιά στη νότια Ελλάδα”.
Skysports (Αγγλία): “Η Τσέλσι πήρε την ισοπαλία στην Αθήνα σε μία ‘φτωχή’ αναμέτρηση και βρίσκεται στην pole position απέναντι στον Ολυμπιακό“.
Gazzetta dello Sport (Ιταλία): “Δύσκολη ζωή για την Τσέλσι στο ‘Καραϊσκάκη’ κόντρα στον καλά στημένο Ολυμπιακό”.>>>
εχεις κολησει οτι εβαλα το συγκεκριμενο αποσπασμα της Equipe για να σας πικαρω...
εγω απλως ηθελα να σας δειξω ποσο εκθειαζουν το επιθετικο ποδοσφαιρο που παιξατε.
Kατα τα αλλα......
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΥΡΩΠΕΟΥΣ.......
http://www.youtube.com/watch?v=aqMzHhpNwaI&feature=related
εχεις κολησει οτι εβαλα το συγκεκριμενο αποσπασμα της Equipe για να σας πικαρω...
εγω απλως ηθελα να σας δειξω ποσο εκθειαζουν το επιθετικο ποδοσφαιρο που παιξατε.
:beer: :beer:
vangelis 64
21/02/2008, 01:29
Γεια σου βρε Βαγγελη με το ευρωπαικο αεκακι........
Χορατατζη !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: Να δω τι φωτογραφία θα βάλεις μετά το ματς τής Αγγλίας.:lol: :lol: :lol:
Και βάρδα μην κάνει γίνει κανά τσαφ απόψενε στην Ισπανία.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :wave2:
πω-πω....ειδικα τα βαζελια εχετε παθει ζαβλαμα με μας !!!!
πολυ γουσταρω !!!!
συνεχιστε διασκεδαζω !!!!
υ.γ.με τα χανουμια δε πολυασχολουμαι....εφυγε ο λορεντζος ο ταβερνιαρης, κατι ακουσα οτι η σουπερ επενδυση (ριμπο) καλοκαιρακι τελος και ναι....θα τη πω την αμαρτια μου.....
IDI ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
IDI ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!! ]
κι εμενα...
σοβαρα τωρα, ειναι καλα το παλικαρι?
γιατι δεν μπαινει τοσο καιρο?
:confused:
Gandalf dr685sm
21/02/2008, 09:10
Gandalf ... ο αιρετικός...
Εμένα μου αρέσει που ήρθαν έτσι τα πράγματα στην ΑΕΚ. Ο ΄Φερέρ έφυγε (καλώς ή κακώς... θα δείξει τον Απρίλη)... οι τόνοι κατέβηκαν (επιτέλους!) .. και για πρώτη φορά δείχνει η ΑΕΚ πως την ενδιαφέρει και το αληθινό ποδόσφαιρο που μόνο στην Ευρώπη θα μπορείς να δείξεις.
Τις περισσότερες φορές που η ΑΕΚ έκανε κάτι σημαντικό , ήταν όταν οι τόνοι ήταν χαμηλοί και δεν υπήρχε τόσο έντονο άγχος και πίεση. Είναι αλήθεια οτι οι παίκτες που έχουμε δεν έχουν στόφα πρωταθλητή. Όσο και αν μας πειράζει έτσι είναι.
Έχουν μάθει να είναι αουτσάιντερ και οτι κάτσει. Ευελπιστώ οτι κάτι καλό θα κάνουν και τώρα.
όσον αφορά το υπόλοιπο ΠΟΚ... έτσι.. έτσι... αψηφήστε μας...
Πείτε οτι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα...
Πείτε οτι είμαστε ομαδούλα...
Μην ξεχνάτε όμως οτι και οι δύο μέσα απο το ΟΑΚΑ περνάτε.. .και για να πάρετε κούπα, πρέπει να μας νικήσετε. Αλλιώς μαύρο φίδι που σας έφαγε.
Όσον αφορά τον Ρίμπο... Ρε Γιώργη... περίμενες να παίξει και του χρόνου δηλαδή; Δεν έλεγα απο την αρχή της χρονιάς οτι καλυτερα θα ήταν να παίζει κανά 30-40λεπτο φούλ φέτος και 10-20 λεπτά του χρόνου;
Το κέρδος της ΑΕΚ με τον Ρίμπο είναι στο marketing και στους πιτσιρικάδες εντός ομάδος που έχουν ενα μεγάλο όνομα να κοιτάνε. Εκεί αποδίδει ο Ρίμπο. Εκεί είναι το φόρτε του.
Εμένα ο καημός μου είναι άλλος.....
ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ...
Οι Αργεντίνοι περιμένουν πως και πως να περάσει η προθεσμία και η ΑΕΚ να κάνει το παγώνι. Και απο 900.000€ οψιόν αγοράς θα δείτε τίποτα 4-5 μύρια ξαφνικά να πωλείται σε καμιά ξένη ομάδα και θα παίζει μπαλάρα εκεί.
Ο Καλόν θα φύγει... (το μόνο σίγουρο)... ο Λύμπε έιναι μεγάλος και αρκετά ντεφορμέ... ο Παυλής είναι πολύ νέος. Ποιός θα παίζει μπροστά;... ο Ντέμης;
ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ.
Gandalf
kalgeorge
21/02/2008, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[Bκαμιά ξένη ομάδα και θα παίζει μπαλάρα εκεί.
Ο Καλόν θα φύγει... (το μόνο σίγουρο)... ο Λύμπε έιναι μεγάλος και αρκετά ντεφορμέ... ο Παυλής είναι πολύ νέος. Ποιός θα παίζει μπροστά;... ο Ντέμης;
ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ.
Gandalf [/B]
tha parete pisw ton oka re, min noiazesai....
i ton Kabantai :lol: :lol: :lol:
i kante upomoni, olo kai kapion tha petaxoume emeis i o gauros kai tha ton tsibisete :wave2:
i kante upomoni, olo kai kapion tha petaxoume emeis i o gauros kai tha ton tsibisete :wave2:
κάτι παρόμοιο θα έγραφα και εγώ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
21/02/2008, 09:52
Ο οκκάς ήταν παλτό και απο την πρώτη στιγμή που άκουσα οτι ήρθε στην ΑΕΚ , δεν γούσταρα καθόλου.
Μονόπατος και δεν κοιτάει γήπεδο... τον λούστηκε και ο γαύρος για λίγο.
Ο Καμπάνταης είναι καλός , ..... δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει το παιδί, αλλά σίγουρα είχε τσαμπουκά και πάθος και "κάποια" επαφή με τα δίχτυα (εντάξει δεν ήταν και δεινός σκόρερ).
Απο εσάς τι να πάρουμε;... ο μόνος που κάτι λέει είναι ο Κοβάσεβιτς αλλά και αυτός αίντε να παίξει ακόμα μισό χρόνο... μην τον περιμένετε ίδιο και του χρόνου , ειδικά αν κάνει προετοιμασία με τον κόκκινο...:evil: :rotflmao: :rotflmao:
Οι άλλοι είναι τόσο χασογκόληδες όσο και αυτοί που έχουμε.
Με τον Μπλάνκο είναι αλλιώς... στα πρώτα μισά των 20 , ικανότατος σκόρερ που ακόμα και χωρίς τροφοδοσία θα στο καρφώσει αν του κάτσει σωστά το τόπι. Αποθέωση το τακουνάκι με κλειστά τα μάτια με την Χετάφε. Κινείται , έχει χαμηλό κέντρο βάρους κτλ... λίγη δύναμη θέλει μόνο , μιας και απέναντι σε ψηλούς και δυνατούς επιθετικούς δεν μπορεί.
Βρίσκεται πάντα σε θέση σκοραρίσματος και το μόνο που χρειάζεται είναι η τελική πάσα. Όποτε την είχε, το τόπι έβρισκε δίχτυα... Υπενθυμίζω οτι είναι 2 goal πίσω απο τον "πολύ" Κοβάσεβιτς , με όλα τα προβλήματα που έχει , όπως ανέφερα παραπάνω.
Δεν είναι τυχαίο που αρκετές Αγγλικές και Ισπανικές ομάδες, καιροφυλακτούν να δούν τι θα γίνει όσον αφορά την ΑΕΚ και την απόφαση της ....
ΡΕ ΓΜΤ... εδώ δώσαμε αεράτα απο όσο άκουσα 2,1 εκ. ευρώ στον Φερέρ για να φύγει... δεν μπορούν να δοθούν 1 σκάρτο για τον σκόρερ που έχεις τώρα;
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΜΤ... γιατί θα πέσει ντοματιά μετά που θα πάει σύννεφο (όπως λέει και ο Ζήκος!):lol: :lol: :lol:
Gandalf
kalgeorge
21/02/2008, 09:56
Ο οκκάς ήταν παλτό και απο την πρώτη στιγμή που άκουσα οτι ήρθε στην ΑΕΚ , δεν γούσταρα καθόλου.
Μονόπατος και δεν κοιτάει γήπεδο... τον λούστηκε και ο γαύρος για λίγο.
Ο Καμπάνταης είναι καλός , ..... δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει το παιδί, αλλά σίγουρα είχε τσαμπουκά και πάθος και "κάποια" επαφή με τα δίχτυα (εντάξει δεν ήταν και δεινός σκόρερ).
Απο εσάς τι να πάρουμε;... ο μόνος που κάτι λέει είναι ο Κοβάσεβιτς αλλά και αυτός αίντε να παίξει ακόμα μισό χρόνο... μην τον περιμένετε ίδιο και του χρόνου , ειδικά αν κάνει προετοιμασία με τον κόκκινο...:evil: :rotflmao: :rotflmao:
Οι άλλοι είναι τόσο χασογκόληδες όσο και αυτοί που έχουμε.
Με τον Μπλάνκο είναι αλλιώς... στα πρώτα μισά των 20 , ικανότατος σκόρερ που ακόμα και χωρίς τροφοδοσία θα στο καρφώσει αν του κάτσει σωστά το τόπι. Αποθέωση το τακουνάκι με κλειστά τα μάτια με την Χετάφε. Κινείται , έχει χαμηλό κέντρο βάρους κτλ... λίγη δύναμη θέλει μόνο , μιας και απέναντι σε ψηλούς και δυνατούς επιθετικούς δεν μπορεί.
Βρίσκεται πάντα σε θέση σκοραρίσματος και το μόνο που χρειάζεται είναι η τελική πάσα. Όποτε την είχε, το τόπι έβρισκε δίχτυα... Υπενθυμίζω οτι είναι 2 goal πίσω απο τον "πολύ" Κοβάσεβιτς , με όλα τα προβλήματα που έχει , όπως ανέφερα παραπάνω.
Δεν είναι τυχαίο που αρκετές Αγγλικές και Ισπανικές ομάδες, καιροφυλακτούν να δούν τι θα γίνει όσον αφορά την ΑΕΚ και την απόφαση της ....
ΡΕ ΓΜΤ... εδώ δώσαμε αεράτα απο όσο άκουσα 2,1 εκ. ευρώ στον Φερέρ για να φύγει... δεν μπορούν να δοθούν 1 σκάρτο για τον σκόρερ που έχεις τώρα;
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΜΤ... γιατί θα πέσει ντοματιά μετά που θα πάει σύννεφο (όπως λέει και ο Ζήκος!):lol: :lol: :lol:
Gandalf
exeis dikio re mage....ti na zilepsete kai apo emas....eksalou exete tosous skorers pou den xerete pion na prwtovalete:rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
21/02/2008, 09:56
[B]πω-πω....ειδικα τα βαζελια εχετε παθει ζαβλαμα με μας !!!!
πολυ γουσταρω !!!!
συνεχιστε διασκεδαζω !!!!
ε ναι λοιπον!
:bawl: το παραδεχομαι!
ζηλευω που φτασατε στους 16
ζηλευω που μετα απο χρονια ''πιπ@-κ*λο-εμπλοκη'' καταφερατε κατι το οποιο δεν εχει καταφερει αλλη Ελληνικη ομαδα....(αληθεια τι καταφερατε; :confused: )
ζηλευω που ειστε στην ευχαριστη θεση να περιμενετε τον αποκλεισμο σας....τι γλυκια προσμονη αληθεια....ειστε πολυ τυχεροι...
ζηλευω που δοξασατε την Ελλαδα στα περατα της οικουμενης.....
ζηλευω που ειστε πρωτοποροι και εχετε κανει μεχρι τωρα μια πρωτοφανη για Ελληνικη ομαδα πορεια στο ch-l, καμια αλλη ομαδα δεν εχει αγγιξει το ονειρο...στους 16.....τοσο κοντα....ενα τσικ ειστε απο τον τελικο!....
μα πιο πολυ ζηλευω...
που εχετε μια ωρα δωρεαν χρονου ομιλιας για καθε γκολ του ολυμπιακου.....:lol:
οριστε τα ειπα και ξελαφρωσα....:bawl:
Για το θέμα Μπλάνκο
Το πρωΐ στο ραδιόφωνο του sportime είχαν βγάλει στον αέρα τον διευθυντή της Νέας Ώρας (Διον. Αβο΄θρη) και ανέφερε ότι η ομάδα που έχει τα δικαιώματά του Μπλάνκο είχε πλησιάσει την ΑΕΚ πριν κάτι μήνες και της είχε προτείνει να της τον πουλήσει με 400-500 χιλιάδες Ευρώ εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που έχουν. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν αρνητική.
ΠΩΣ ??
ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΞΑΤΕ..................
Σειταρίδη .............
Καραγκούνη..............
Κυριάκο......................
Νικοπολίδη..................
Λυμπερόπουλο...................
Φύσσα..............................
Μπασινά..........................????????
Ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι που ξέχασα.......!!!!!!
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ............ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ????????
Μή λέμε ότι θέλουμε τώρα.............
Και άντε ή ΑΕΚ δεν είχε μία.............
ΕΣΕΙΣ...............??
Κάνατε ανανέωση ??
Gandalf dr685sm
21/02/2008, 10:17
kalgeorge...
Λυμπερόπουλος , Κονέ, Εντίνιο , έχουν την ίδια ικανότητα σκοραρίσματος με αυτούς που έχετε , πλήν ...σίγουρα... του Μανούτσο (αλήθεια αυτός γιατί δεν παίζει πάλι;... θα δημιουργήσει κόμπλεξ κατωτερότητος στου άλλους; ).
Δείξε μου ενα καλύτερο φίλε. Μόνο ο Σαλπιγγίδης σκοράρει απο εσάς και είναι απο όσο θυμάμαι στον πίνακα των σκόρερ.
Για τα υπόλοιπα με κάλυψε ο Terens.
Gandalf
el_hymador
21/02/2008, 10:20
ΠΩΣ ??
ΟΠΩΣ ΠΕΤΑΞΑΤΕ..................
Σειταρίδη .............
Καραγκούνη..............
Κυριάκο......................
Νικοπολίδη..................
Λυμπερόπουλο...................
Φύσσα..............................
Μπασινά..........................????????
Ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιποι που ξέχασα.......!!!!!!
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ............ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ????????
Μή λέμε ότι θέλουμε τώρα.............
Και άντε ή ΑΕΚ δεν είχε μία.............
ΕΣΕΙΣ...............??
Κάνατε ανανέωση ??
σε αυτο δεν εχεις αδικο παντως...
πολυ θα ηθελα να ελεγες ανακριβειες αλλα δεν ειναι ετσι δυτυχως...:sad:
για αυτο λεω και ξαναλεω οτι η καλυτερη μεταγραφη για τον ΠΑΟ, ειναι αυτη της διοικησεως.
ασχετοι, ευθυνοφοβοι, μ@λ@κες.
κανονίστε σήμερα να περάσετε γιατι πρέπει σαν ελλάδα να πιάσουμε τη 13η θέση και αφήστε τώρα ποιος σκοράρει και ποιος όχι, τι βλέπετε σήμερα για πάο και άεκ πέστε ?????, τα μάτια μας μπορούμε να τα βγάλουμε και άλλη ώρα τώρα έχει τα 2 ματσάκια!!!!!!!
Gandalf dr685sm
21/02/2008, 10:26
cirus...
μαζί σου σε αυτό...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΑ... μιας και ισοπαλία δεν υπάρχει για κανένα απο τους δύο πλέον.
Αίντε και θα τα πούμε απο αύριο, γιατί ειδικά αυτό ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, θα έχει πολύ "διαμάχη" λέμε...χεχεχε
Gandalf
kalgeorge
21/02/2008, 10:29
nai re paides etsi einai opws ta lete :rotflmao:
kai eipame to roster sas gamaei
kai meta sto telos tis xronias, na klaite pali pou xathike to prwtathlima:wave2: :rotflmao: :rotflmao:
a re mia zwi aekaki tha eiste...
kala....auto gai ton kone....to itheles kai to eipes??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μας δουλευεις...... :look:
Εδω οι φωστηρες απο εποχης τροχανα δεν μπορουν να παρουν χαμπαρι οτι για την καταντια της αεκ δεν φταιει ...... Η διαιτησια !!!! :lol: :lol: :lol:
Τον φερερ θα παρουν χαμπαρι........ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε τους μλκς..... :rotflmao: :rotflmao:
Τους τα εφαγε ο μακαρος με τις φαπες.....
Τους τα εφαγε και ο φερερ με τα ποδηλατα...... :rotflmao: :rotflmao:
Παλι..... Για ζορο θα ψαχνουν του χρονου....
Για τετοιους γατους λεμε !!! :rotflmao: :rotflmao:
ΑΜΑ............ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ............
Όταν το χρειαζόμουν....................
τότε θα σούλεγα και γω ποιός φταίει..............
ΕΙΠΑΜΕ...................ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΣΙΑ ΠΛΕΟΝ..............
στο τι σημαίνει...........
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.....................
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...................
FAIR-PLAY........................κ.λ.π.....
Αν δεν υπήρχαν οι μικροί ..........
δεν θα υπήρχαν οι μεγάλοι.........
αρνήσου το αν μπορείς...........
αρνήσου το αν μπορείς..........
από την ίδια λάσπη................
πλαστήκαμε και μείς............!!!!!!!!!!!!
12 ΧΡΟΝΙΑ...............ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙΤΕ..............................
ΚΑΙ................ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ...............
ΓΙΑ ΜΙΑ........................
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ................................και έναν..........
ΕΡΓΟΤΕΛΗ.....................
Αυτά τα ξέρει ο Πλατινί...................
Αλλά τι τον νοιάζει..............
Αυτός θέλει να βλέπει το θέατρο γεμάτο..............
Βάλε μην καταλάβουν κάποτε οι μικροί όμως, πώς χωρίς αυτούς
δεν θα υπήρχατε και σείς..................
Έτσι γράφεται ή ιστορία με...............
Σταθόπουλους..........
Ζωγράφους..............
Φωτιάδηδες.................
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΠΛΟ............ΑΛΛΙΩΣ ??
Εξάλλου τόπε και ό πρόεδρος........
ΠΟΙΟ ΚΟΡΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ......?????
Τό θέμα είναι άν .....ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ...............???
ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ..............??????????????
υγ. Θα δούμε πολλά μέχρι τό τέλος..........στη μονομαχία των ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΩΝ.........
όπως τότε στη Ριζούπολη και μετά από 2-3 χρόνια πού πήγαιναν
και οι 2 γαμιώντας..............
el_hymador
21/02/2008, 10:33
κανονίστε σήμερα να περάσετε γιατι πρέπει σαν ελλάδα να πιάσουμε τη 13η θέση και αφήστε τώρα ποιος σκοράρει και ποιος όχι, τι βλέπετε σήμερα για πάο και άεκ πέστε ?????, τα μάτια μας μπορούμε να τα βγάλουμε και άλλη ώρα τώρα έχει τα 2 ματσάκια!!!!!!!
Εγω βλεπω προκριση για ΠΑΟ* και ελπιζω (δυσκολο μεν, αλλα το 1-1 ειναι υπουλο σκορ για τους Ισπανους) για την ΑΕΚ
*με την προϋποθεση οτι Βυντρα και Γκαλινοβιτς δεν θα παιξουν το πουλακι τους και οτι ο Ιβανσιτς θα παρουσιασει την εικονα που παρουσιαζει στα τελευταια παιχνιδια....ευτυχως δεν εβαλε Σαριεγκι μεσα κατα πως φαινεται...δυστυχως συνεχιζει να εχει τον Νινη στον παγκο.
Παντως αν παιξουμε οπως παιξαμε εκτος, πολυ απλα μας αξιζει να χασουμε.
Τωρα για ΑΕΚ...τσουκου-τσουκου και αφηστε τους γαυρους να λενε...αν δεν δεχτει η ενωση γκολ στα α΄τα πραγματα δυσκολευουν για την Χεταφε. Σε καθε περιπτωση πιτευω οτι θελει ''παγωμα'' του παιχνιδιου
Γιατί έχεις πρεμούρα για το θρύλο.........???
Μπας και αρχίσει και παίζει τον Αύγουστο.............!!!!!!!!!!!!!!!!
Η σ'έπιασε το πατριωτικό σου........??????
Gandalf dr685sm
21/02/2008, 10:46
Kalgeorge...
Τον Κονέ βάλτον σε αντιστοιχεία με Τζιώλη , Βύντρα, κτλ... παιδιά που ίσως να παίξουν μπάλα , ίσως οχι.
Δεν είπα οτι είναι παικταράς... σε αντιστοιχία τους βάζω.
Tα ανέκδοτα που λέει ο προπονητής σας δεν τα διαβάζετε;... άκου έχουμε 5 επιθετικούς, άρα δεν χωράει ο Μανούτσο (έμμεσα μεν.. αυτό εννοούσε δε)... εμ βέβαια ο πρώτος σκόρερ του Africa Cup, τι μπορεί να κάνει μωρέ;... έστω και για 15 λεπτά.
Σιγά μην είναι καλύτερος απο Πόστιγκα (γιατί δεν έπαιξε στην Τότεναμ; ), Παπαδόπουλο (nickname = κριάρι), Ντού (Οσκαρ, όσκαρ στο παιδί για το νέο τρόπο απόδοσης τραυματισμού...), Σαλπιγγίδη (αίντε , αυτός κάτι μπορεί να κάνει αν δεν σκάσει απο το τρέξιμο)...
Τι να λέει μωρέ ο Μανούτσο... ωραίο το Πορτογαλικό τρομπόνι;
Gandalf
Εγω βλεπω προκριση για ΠΑΟ* και ελπιζω (δυσκολο μεν, αλλα το 1-1 ειναι υπουλο σκορ για τους Ισπανους) για την ΑΕΚ
*με την προϋποθεση οτι Βυντρα και Γκαλινοβιτς δεν θα παιξουν το πουλακι τους και οτι ο Ιβανσιτς θα παρουσιασει την εικονα που παρουσιαζει στα τελευταια παιχνιδια....ευτυχως δεν εβαλε Σαριεγκι μεσα κατα πως φαινεται...δυστυχως συνεχιζει να εχει τον Νινη στον παγκο.
Παντως αν παιξουμε οπως παιξαμε εκτος, πολυ απλα μας αξιζει να χασουμε.
Τωρα για ΑΕΚ...τσουκου-τσουκου και αφηστε τους γαυρους να λενε...αν δεν δεχτει η ενωση γκολ στα α΄τα πραγματα δυσκολευουν για την Χεταφε. Σε καθε περιπτωση πιτευω οτι θελει ''παγωμα'' του παιχνιδιου
και εγώ εύχομαι να μην παίξετε όπως στο πρώτο παιχνίδι και να το πάρετε το ματς γιατί αδερφέ αλήθεια είσασταν απαράδεκτοι και πολυ κωλόφαρδοι στο πρώτο ματς που δεν χάσατε. καλά για τον νίνη τα έχω ξαναπεί, από εκεί και πέρα είδωμεν
εγώ θέλω να πιστεύω ότι δύσκολα μεν αλλά στην επόμενη φάση θα περάσουν και οι 2, ελπίζω να μην βγω λάθος!!!!
Γιατί έχεις πρεμούρα για το θρύλο.........???
Μπας και αρχίσει και παίζει τον Αύγουστο.............!!!!!!!!!!!!!!!!
Η σ'έπιασε το πατριωτικό σου........??????
καλά τζήμα εσύ πες τα δικά σου δίδαξε μας όλους με τις πολύτιμες σου γνώσεις και άσε εμένα τον άσχετο να με πιάνει το πατριωτικό μου.
εγώ στο έχω πει και παλιότερα αν ήμουν στη θέση σου και πίστευα οτι όλα μα όλα είναι στημένα για τον ολυμπιακό και τον παναθηναικό απλά δεν θα το παρακολουθούσα το αθλημα φίλε μου θα ασχολιόμουν με κάνα ισπανικό πρωτάθλημα βρε αδερφέ.
επείδη όμως δεν είμαι και έχεις και το γέλιο σου με αυτά που λες δίδαξε με τι πρέπει να πω και απάντησε μόνος σου σε μένα!!!!!!!!!!!!!!
kalgeorge
21/02/2008, 11:20
Kalgeorge...
Τον Κονέ βάλτον σε αντιστοιχεία με Τζιώλη , Βύντρα, κτλ... παιδιά που ίσως να παίξουν μπάλα , ίσως οχι.
Δεν είπα οτι είναι παικταράς... σε αντιστοιχία τους βάζω.
Tα ανέκδοτα που λέει ο προπονητής σας δεν τα διαβάζετε;... άκου έχουμε 5 επιθετικούς, άρα δεν χωράει ο Μανούτσο (έμμεσα μεν.. αυτό εννοούσε δε)... εμ βέβαια ο πρώτος σκόρερ του Africa Cup, τι μπορεί να κάνει μωρέ;... έστω και για 15 λεπτά.
Σιγά μην είναι καλύτερος απο Πόστιγκα (γιατί δεν έπαιξε στην Τότεναμ; ), Παπαδόπουλο (nickname = κριάρι), Ντού (Οσκαρ, όσκαρ στο παιδί για το νέο τρόπο απόδοσης τραυματισμού...), Σαλπιγγίδη (αίντε , αυτός κάτι μπορεί να κάνει αν δεν σκάσει απο το τρέξιμο)...
Τι να λέει μωρέ ο Μανούτσο... ωραίο το Πορτογαλικό τρομπόνι;
Gandalf
mage esy sigkrines ton kone me tous epithetikous , oxi egw....twra giati anafereis tzioli kai vintra? :confused:
kai min to pame pali sto roster...eipame ...to diko sas oute o thrasivoulos :wave2:
la_villa
21/02/2008, 14:20
"Tο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν είναι «τσούκου τσούκου μπολ». Ο Ολυμπιακός δεν κάνει κατοχή μπάλας, δεν παγώνει τον ρυθμό και δεν παίζει οριζόντιο ποδόσφαιρο, όπως έκανε ο ΠΑΟ στις μεγάλες μέρες του Μαρκαριάν ή του Κυράστα. Ο Ολυμπιακός καλύπτει και πρεσάρει χαμηλά, όταν όμως παίρνει την μπάλα προσπαθεί να βγει γρήγορα μπροστά και με αρκετούς παίκτες. Κάποιες φορές αυτού του τύπου το transition game γίνεται σωστά και κάποιες όχι, αλλά πάντα ο στόχος είναι το ξεδίπλωμα, η απειλή, η επίθεση. Ο Ολυμπιακός ανατρέπει σκορ ακόμα κι όταν παίζει με τρεις κόφτες διότι έχει ένα πλάνο επίθεσης: οι μέσοι του με την μπάλα στα πόδια ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ο ΠΑΟ του «τσούκου τσούκου μπολ» (με το οποίο προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, πλην του ότι καμιά φορά κουραζόμουν), είχε πιο στιβαρή άμυνα, «κλείδωνε» τα ματς στα οποία προηγούνταν, εκμεταλλευόταν καλύτερα τις στημένες φάσεις –είχε άλλες αρετές. Οι δύο ομάδες δεν μοιάζουν, παρά μόνο στο παιχνίδι αναμονής. "
για να μην συγκρίνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ανόμοια πράματα
Να δω τι φωτογραφία θα βάλεις μετά το ματς τής Αγγλίας.:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :wave2:
Τον Λεμονη ζωγραφο στην εβαλα...??? :confused:
:rotflmao:
:beer: :beer:
ΑΜΑ............ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ............
Όταν το χρειαζόμουν....................
Ρε γμτ μου...... :(
Πες μου πως δεν παιζεις μπαλα οπως απαντας στα μηνυματα σου...???? :confused:
Να σου φωναζει ο αλλος.... "κανε σεντρα στην μεγαλη περιοχη..."
Και να του απαντας..... " μα μολις εβαλα καλαθι..."
:(
IDI ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ !!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι ρε γμτ... :sad:
Ρε γμτ μου...... :(
Πες μου πως δεν παιζεις μπαλα οπως απαντας στα μηνυματα σου...???? :confused:
Να σου φωναζει ο αλλος.... "κανε σεντρα στην μεγαλη περιοχη..."
Και να του απαντας..... " μα μολις εβαλα καλαθι..."
:(
Παίξαμε ,παίξαμε, με το Βαγγέλη στον Πόρο.........
Και πού να δείς πως όδηγάω μηχανάκι..........
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
]
κι εμενα...
σοβαρα τωρα, ειναι καλα το παλικαρι?
γιατι δεν μπαινει τοσο καιρο?
:confused:
kala einai :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
kala einai :winka:
οκ
:beer:
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...................
Το πρωτάθλημα είναι πράσινο............
Όποιος τολμάει............παίζω το varadero μου.........στοίχημα......
Έτσι κι αλλιώς δεν το πάω που δεν το πάω.......
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ...................
Το πρωτάθλημα είναι πράσινο............
Όποιος τολμάει............παίζω το varadero μου.........στοίχημα......
Έτσι κι αλλιώς δεν το πάω που δεν το πάω.......
Και γιατι να μην ειναι κιτρινο...????
Το varadero στοιχημα ....????? :eyepop: Για κοροιδα ψαχνεις....???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Και γιατι να μην ειναι κιτρινο...????
Το varadero στοιχημα ....????? :eyepop: Για κοροιδα ψαχνεις....???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε συ ποιό ακριβό είναι το varadero........από το hayabusa......
Aδιάβαστεεεεεεεεεεε..........
Δεύτερος ο γαύρος φέτος.........σκίζω τα ρούχα μου.....
Για τον τρίτο.........???????
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ........!!!!!!!!!
Ρεζιλίκια τα χθεσινα και από τους 2 τι να πεις???
και να πεις οτι αποκλείστεικαν από τίποτα καλές ομάδες πάει στο δια..
αλλά από χετάφε (να μου πεις αεκάκι είναι!!!) και από ρέιντζερς???
και το χειρότερο είναι όχι ότι αποκλείστηκαν αλλά και με τα κεφάλια κάτω ρε αδερφέ!!!!!
κρίμα και ήθελα πολύ να πιάσουμε τη 13η θέση.
τώρα οι 2 βουρ για το πρωτάθλημα και εμείς σε 2 βδομαδούλες μάλλον, μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος (μακάρι)!!!!!
υγ. εντάξει ο γκούμας είναι από τους αμυντικούς που έχουν βάλει αρκετά γκολ στην καριέρα τους, σχεδόν όλα βέβαια με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή όπως είναι λογικό. το χθεσινό όμως θα το θυμάται για καλά, άλλες 1000000 φορές να το κάνει δεν το πετυχαίνει αυτό, απίστευτο γκολ:eyepop: :eyepop:
Gandalf dr685sm
22/02/2008, 08:41
Αναμενόμενο για την ΑΕΚ.... δεν μου κάνει εντύπωση. Είπαμε αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί.. δεν ήταν μόνο θέμα προπονητή. Δεν ξέρω τι φταίει.. αν το γνώριζα θα ήμουν προπονητής.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι αρκετοί παίκτες που έχει , έχουν ικανότητες. Μάλλον για θέμα χημείας μου κάνει , κάτι που φαινόταν απο την αρχή της χρονιάς. Ξεγελάστηκα όπως και πολλοί άλλοι απο τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα που έκρυβαν αρκετές πληγές. (πχ. αμυντικά χαφ) δυστυχώς.
Όπως σωστά είπαν και στην erasport σήμερα το πρωί... αυτή η ΑΕΚ θέλει 1-2 μπουκάλια ουίσκι για να μπορέσεις να την δείς. Ασύνδετη, χωρίς κέντρο και χωρίς ικανή ανάπτυξη.
Το μόνο σίγουρο είναι πως 25.000 διαρκείας δεν θα ξαναδεί του χρόνου... αν δεί 5-10.000 καλά θα είναι!!!
Για playoff μας κόβω και αν τα καταφέρουμε να βγούμε του χρόνου UEFA...αν....
εμ.. αν δεν παίζεις μπάλα, στα αληθινά γήπεδα φαίνεται (βλ. Ευρώπη)
Για τον ΠΑΟ... τι να πω;
Έχει 5 επιθετικούς ο ΠΑΟ και δεν χρειαζόταν ας πούμε τον Μανούτσο χθες...
ή τόσο δυνατό κέντρο, που ο Νίνης είναι πλεονασμός.
Αλλά ας τα πουν οι Παναθηναϊκοί, καθώς εγώ σήμερα δηλώνω απογοητευμένος γενικά απο την ΑΕΚ.... και μην μου πεί κανείς για πρωτάθλημα και μαλακίες.... με αυτή την εικόνα, προτιμώ το καλοκαίρι να ξηλωθούν όλοι άνω των 33 , να φύγουν δανεικοί (άλλο παραμύθι και αυτό) και να γυρίσει μια ομάδα τύπου 2004-5 που ναι μεν δεν τους ήξερα, αλλά ήθελα να τους μάθω απο αυτά που έκαναν.
α... και.... ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ!!!!! Μια φορά πατήσαμε περιοχή χθες και ήταν απο αυτό το παληκάρι. ΕΛΕΟΣ!!!! 800.000? οψιόν αγοράς είναι... και έχεις επιθετικό που κάνει για την ομάδα και είναι μικρός , θα αντέχει σε τρέξιμο και το κυριότερο έχει αίσθηση του goal που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στην ΑΕΚ.
Gandalf
ρε παιδια τι εγινε ??
τον είπιαμε απο τους άμπαλους??:eyepop: :lol: :lol:
μεγαλο ρεζιλικι να αποκλειστεις απο σκοτσεζους ρε γαμωτο...
κριμα που δεν ειδα το ματς να εχω άποψη και να βγαλω λιγο χολή για τον βλακοπεσέιρο...:D
αλλα εμαθα ξεκινησε με βασικό τον παιχταρα τον Πόστιγκα....:eek:
ο χειροτερος του γηπεδου μου ειπαν.....τι παλτό ειναι αυτο ρε???
...
ΤΟΝ ΝΙΝΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ??????.....:(
mats8282
22/02/2008, 08:59
με αυτή την εικόνα, προτιμώ το καλοκαίρι να ξηλωθούν όλοι άνω των 33 , να φύγουν δανεικοί (άλλο παραμύθι και αυτό) και να γυρίσει μια ομάδα τύπου 2004-5 που ναι μεν δεν τους ήξερα, αλλά ήθελα να τους μάθω απο αυτά που έκαναν.
:a013: :a013: :a013: :a013:
για το εαν υπαρχουν 25.000 διαρκειας ειναι ενα θεμα
πόσα 90λεπτα εχουμε να κανουμε σοβαρη ευκαιρεία?
υγ..εχει αποκλειστει άλλη φορά ελλην, ομαδα από σκωτσέζικη?
ρε γαμώτο στα καλύτερα έφυγε ο idi!!!!!!!
τώρα ούτε βαθμολογίες ούτε προκλητικές δηλώσεις ούτε το πρωταθλημα είναι δικό μας ούτε γέλιο
γυρνα πίσω βρε και δεν θα σε δουλέψουμε πάρα πολύ το υπόσχομαι!!!!!!!!!!:wave2:
kalgeorge
22/02/2008, 09:41
ρε πατε καλα;;;;;
σας φταιει ο Ποστιγκα;;;
το παλικαρι ηρθε πριν κανα μηνα και τον βαζουν και σε λαθος θεση ( παιζει πολυ πισω)
τα κατσικια που εχουμε μαζεψει τοσο καιρο δεν τα βλεπετε;;; περιμενετε να σας το αποδειξει δηλαδη η ρειντζερσ;;;
καλα για το αεκακι.....:lol:
Gandalf dr685sm
22/02/2008, 09:56
είπαμε.. η ΑΕΚ την έχει πάρει η κάτω βόλτα...
Εσείς όμως με τέτοια ομαδάρα και να τον "τρώτε" με αυτό τον τρόπο, όπως και να το κάνουμε πονάει περισσότερο απο το καθαρό 3-0 που μας φόρεσαν εμάς οι Ισπανοί. Άστο ρε φίλε... μάυρα χάλια είναι και οι δύο.
Κοίτα που φτάσαμε...
Να βλέπουμε τον γαύρο να φοράει κοντομάνικο για πρώτη φορά φέτος, μετά απο εμάς. Να χαρώ διοικήσεις , αποφάσεις και ομάδες που έχουμε και οι δύο.
Και επειδή δεν είμαι ποτέ κακομοίρης, να ευχηθώ με όλη μου την ψυχή οι κόκκινοι να περάσουν την Chelsea,... τουλάχιστον να μπορούν να λένε οτι έδωσαν κάτι πόντους και αυτοί στην Ελλάδα , τα όσα χρόνια είναι στην κορυφή.
:D :evil: :D
Gandalf
el_hymador
22/02/2008, 09:58
ρε πατε καλα;;;;;
σας φταιει ο Ποστιγκα;;;
το παλικαρι ηρθε πριν κανα μηνα και τον βαζουν και σε λαθος θεση ( παιζει πολυ πισω)
τα κατσικια που εχουμε μαζεψει τοσο καιρο δεν τα βλεπετε;;; περιμενετε να σας το αποδειξει δηλαδη η ρειντζερσ;;;
καλα για το αεκακι.....:lol:
καλα αστο...
ποια κατσικια, τι να λεμε τωρα...στην δεδομενη στιγμη αυτοι ειναι και με αυτους θα παιξει ο Παναθηναϊκος.
Τον αποκλεισμο τον χρεωνω αποκλειστικα στον Πορτογαλο. Και ειναι διπλη η μαλακια του καθως μερικες φορες απο τυχη ισως ενεκα του Rotation (γ@μω τα Rotation μου γ@μω!) η ομαδα εχει παιξει καλα βαση των δυνατοτητων....αντι να παρει λοιπον ενα σχημα που εχει αποδωσει και να δουλεψει πανω σε αυτο, συνεχιζει να κανει πειραματισμους, λες και παιζει Tangram.
Εχθες επερεπε να ενισχυσει το κεντρο στην αρχη του β ημιχρονου αλλα :ZZZ:
εχθες οι μονοι που δεν φταιγανε ηταν οι παικτες παντως. Και καλυτερους να ειχε ο Παναθηναϊκος, αμα τους αλλαζεις καθε παιχνιδι μην περιμενεις να δεσει το γλυκο.
Τωρα αν θες να το παμε παραπερα, για το καταντημα αυτο, ξερουμε ολοι ποιος ευθυνεται εμμεσως πλην σαφως :smokin:
kalgeorge
22/02/2008, 10:00
Εσείς όμως με τέτοια ομαδάρα και να τον "τρώτε" με αυτό τον τρόπο, όπως και να το κάνουμε πονάει περισσότερο απο το καθαρό 3-0 που μας φόρεσαν εμάς οι Ισπανοί. Άστο ρε φίλε... μάυρα χάλια είναι και οι δύο.
Κοίτα που φτάσαμε...
Να βλέπουμε τον γαύρο να φοράει κοντομάνικο για πρώτη φορά φέτος, μετά απο εμάς. Να χαρώ διοικήσεις , αποφάσεις και ομάδες που έχουμε και οι δύο.
Και επειδή δεν είμαι ποτέ κακομοίρης, να ευχηθώ με όλη μου την ψυχή οι κόκκινοι να περάσουν την Chelsea,... τουλάχιστον να μπορούν να λένε οτι έδωσαν κάτι πόντους και αυτοί στην Ελλάδα , τα όσα χρόνια είναι στην κορυφή.
Gandalf
sorry mage, egw den ta vazwsto idio kazani
i triara einai triara :rotflmao: :rotflmao:
kai eidika apo tin xetafe
Κοίτα που φτάσαμε...
Gandalf
μπα το 3-0 είναι 3-0 δεν είναι 1-1 και πονάει περισσότερο
δείτε μας να μας μας χορτάσετε και να ζηλεύετε
καλά να περάσουμε κομματάκι δύσκολο :D αλλά ποτέ μη λες ποτέ αλλά πόντους έχουμε φέρει αρκετούς ήδη, ειδικά φέτος!!!!!
ζηλευουμε, ζηλεύουμε??????:winka: :evil: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
22/02/2008, 11:38
ακούω φωνές απο τον πάτο του πηγαδιού ή μου φαίνεται??
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
22/02/2008, 11:50
Οι γαύροι να μην μιλάνε μέχρι να δούμε τι θα κάνουν με τον ΠΑΟΚ που τους περιμένει πως και πως πάνω.
Και απο όσο άκουσα, ούτε Λούα, ούτε Τοροσίδη και παίζεται και ο Κοβάσεβιτς....αχμ....
Αλλά τι ανάγκη έχετε;;;.... ένσταση-έφεση = +3 , οπότε την "μπάνκα" παίζετε ούτως ή άλλως.
Gandalf
Οι γαύροι να μην μιλάνε μέχρι να δούμε τι θα κάνουν με τον ΠΑΟΚ που τους περιμένει πως και πως πάνω.
Και απο όσο άκουσα, ούτε Λούα, ούτε Τοροσίδη και παίζεται και ο Κοβάσεβιτς....αχμ....
Αλλά τι ανάγκη έχετε;;;.... ένσταση-έφεση = +3 , οπότε την "μπάνκα" παίζετε ούτως ή άλλως.
Gandalf
ε τώρα βεβαιώθηκα, ζηλεύεις!!!!!
μη ζηλευεις ατιμούτσικο κάποια χρονιά θα πας καλά και εσύ και θα έρθουν και οι Thundercats να σώσουν τη μέρα!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
22/02/2008, 13:57
Δεν εχει καμια απολυτως σημασια τι θα γινει με το γαυρο και τον ΠΑΟΚ και ποιος θα παρει την κοπυπα στην league...(το super τα αφαιρω καθοτι ειναι αστοχος αν μη τι αλλο ως χαρακτηρισμος)
Ολες οι Ελληνικες ομαδες πηραν πλεον τον πουλο απο την Ευρωπη και εμεις θα καθομαστε να τρωγομαστε με τις εσωτερικες μ@λακιες μας.
Αντε και του χρονου και περαστικα σε ολους μας...
la_villa
22/02/2008, 14:13
Ολες οι Ελληνικες ομαδες πηραν πλεον τον πουλο απο την Ευρωπη και εμεις θα καθομαστε να τρωγομαστε με τις εσωτερικες μ@λακιες μας.
όλες????
όχι όλες...ο ΘΡΥΛΟΣ έχει τουλάχιστον 12 μέρες ακόμα στην ευρώπη
ο ΠΕΚ και το αεκακι όμως ναι τον πούλο αρμ
ούτε Λεντέσμα στην τούμπα
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ούτε Λεντέσμα στην τούμπα
Φυσικα δεν πρεπει να περασει απαρατηρητο οτι ο γεωργιαδης παιζει κανονικα την κυριακη. :winka:
( Στα @χιδι@ μας μεν... Αλλα λεμε τωρα...) :smokin:
http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8220&subid=2&pubid=822347&tag=5172
----
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον «μπέμπη» και τον ΠΑΟΚ, κάνοντας δεκτή την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, όπερ σημαίνει ότι η ποινή δεν υφίσταται πλέον και ο παίκτης είναι στη διάθεση του Σάντος!
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Έκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την έφεση του ποδοσφαιριστή Γ. Γεωργιάδη κατά της υπ΄ αριθμ. 60/2008 απόφασης της ΠΕ/Super League. Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε πειθαρχική ποινή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.
----
Άμα δεν σπάσει το πόδι δεν μετράει.....
mats8282
22/02/2008, 14:31
COntra.gr
Πλέον, η συμμετοχή του «μπέμπη» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στα χέρια του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος, ερωτώμενος σχετικά στη συνέντευξη τύπου, άφησε να εννοηθεί ότι ο παίκτης δεν θα ξεκινήσει βασικός αφού, όπως είπε, «η ομάδα προετοιμάζεται σε μία εβομάδα και όχι σε μία μέρα». Ο Γεωργιάδης όμως θα είναι στην αποστολή αυξάνοντας τις επιλογές του προπονητή του.
τουλάχιστον να μπορούν να λένε οτι έδωσαν κάτι πόντους και αυτοί στην Ελλάδα , τα όσα χρόνια είναι στην κορυφή.
Gandalf
Βρε μαγε... :sick:
Την εχουμε ξανακανει την κουβεντα αυτη........:sick:
Ο ποντοι που εχει παρει η ελλαδα βασιζονται στις πορειες του βαζελου..
Και στα οποια καλα (τα οποια ειναι αρκετα) αποτελεσματα εχει φερει ο γαυρος ( ειδικα στα εντος) κυριως..... :rolleyes:
Εαν εξαιρεσεις μια χρονια σας ( αυτη με τα 6 χ και την περσυνη...) μετα.. Μονο την casio και γενικα ρωσοανατολικα ευρωπαικα χωρια γεματα αποκλεισμους απο προκριματικα ουεφα θυμιζετε....:rolleyes:
ε ναι λοιπον!
:bawl: το παραδεχομαι!
ζηλευω που φτασατε στους 16
ζηλευω που μετα απο χρονια ''πιπ@-κ*λο-εμπλοκη'' καταφερατε κατι το οποιο δεν εχει καταφερει αλλη Ελληνικη ομαδα....(αληθεια τι καταφερατε; :confused: )
ζηλευω που ειστε στην ευχαριστη θεση να περιμενετε τον αποκλεισμο σας....τι γλυκια προσμονη αληθεια....ειστε πολυ τυχεροι...
ζηλευω που δοξασατε την Ελλαδα στα περατα της οικουμενης.....
ζηλευω που ειστε πρωτοποροι και εχετε κανει μεχρι τωρα μια πρωτοφανη για Ελληνικη ομαδα πορεια στο ch-l, καμια αλλη ομαδα δεν εχει αγγιξει το ονειρο...στους 16.....τοσο κοντα....ενα τσικ ειστε απο τον τελικο!....
μα πιο πολυ ζηλευω...
που εχετε μια ωρα δωρεαν χρονου ομιλιας για καθε γκολ του ολυμπιακου.....:lol:
οριστε τα ειπα και ξελαφρωσα....:bawl:
καλα κανεις και ζηλευεις γιατι παιζουμε με σας και εχουμε 4 λ4πτα τσαμπα χρονο ομιλιας !!!!:a43:
αλλα για να δεις τι φιλος ειμαι δεν θα χρησιμοποιω τα 4λεπτα μου για δικα μου τηλεφωνα...θα σε παιρνω να σου κανω πλακα και ετσι θα τα μοιραζομαστε !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
παμε τωρα ολα τα παιδακια μαζι να γραψουνε ποια ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που συμμετεχει σε ευρωπαικο επιπεδο ......
:smokin:
με κεφαλαια γραμματα παρακαλω :winka:
Cpt. Haddock
22/02/2008, 14:54
παμε τωρα ολα τα παιδακια μαζι να γραψουνε ποια ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που συμμετεχει σε ευρωπαικο επιπεδο ......
το σωστό ειναι να περιμένουμε τη ρεβανς :evil: :D :evil:
Gandalf dr685sm
22/02/2008, 14:56
τι έγινε βρε;...
η μια ευνοούμενη ομάδα του Βορά , πήρε περισσότερο δίκιο απο αυτή του νότου;
απαπαπαπαπα... τι είπατε τώρα;... αυτά είναι πρωτόγνωρα.
Να το χαιρόμαστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Gandalf
Εισαι κακος !!!! :sad:
:a01:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το σωστό ειναι να περιμένουμε τη ρεβανς :evil: :D :evil:
το σωστο ειναι οτι εγω εχω ενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ακομα ευρωπαικο παιχνιδι ενω εσεις ποσα ειπες ??
el_hymador
22/02/2008, 14:59
εσείς είστε ήδη αποκλεισμένοι, απλά δεν το έχετε πάρει γραμμή.
εσείς είστε ήδη αποκλεισμένοι, απλά δεν το έχετε πάρει γραμμή.
εγω παλι νομιζω οτι ενα ταξιδακι μεχρι την αγγλια θα το κανω.
εσυ που πας ???:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
22/02/2008, 15:02
το σωστο ειναι οτι εγω εχω ενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ακομα ευρωπαικο παιχνιδι ενω εσεις ποσα ειπες ??
εσύ κι εγώ κανένα
για τους μ@λ@κες στις εντεκάδες που τσεπώνουν εκατομμύρια και αποκλείονται να μιλήσουμε :wave2:
Επίσης τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ειναι ζεύγη, οπότε το οτι "έχεις" ένα ακομα δε λέει τίποτα
στο 180+ ξουρίζουν το γαμπρό (κι εσύ με το ξύρισμα δεν τα πας καλα :lol: :wave2: )
el_hymador
22/02/2008, 15:02
καλα κανεις και ζηλευεις γιατι παιζουμε με σας και εχουμε 4 λ4πτα τσαμπα χρονο ομιλιας !!!!:a43:
αλλα για να δεις τι φιλος ειμαι δεν θα χρησιμοποιω τα 4λεπτα μου για δικα μου τηλεφωνα...θα σε παιρνω να σου κανω πλακα και ετσι θα τα μοιραζομαστε !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι αλλά δεν μου απάντησε έκτος του δεωρεάν χρόνου ομιλίας τι άλλο έχω για να ζηλέψω...
και σας έχω πεί, το θέμα έιναι απάτη... μπορεί να σας δίνουν μία ώρα δωρεάν χρόνου ομιλίας για κάθε γκολ που βάζει ο γαύρος, αλλά για κάθε γκόλ που τρώτε, αυξάνεται το πάγιο :rotflmao:
σε περίπτωση εφέσεων - ενστάσεων, πέφτει το δίκτυο. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εσύ κι εγώ κανένα
για τους μ@λ@κες στις εντεκάδες που τσεπώνουν εκατομμύρια και αποκλείονται να μιλήσουμε :wave2:
εγω το ζω το παιχνιδι ρε !!!
εσυ εισαι γιαλαντζης !!!
:D
el_hymador
22/02/2008, 15:04
εγω παλι νομιζω οτι ενα ταξιδακι μεχρι την αγγλια θα το κανω.
εσυ που πας ???:lol: :lol: :lol:
καλά να περάσεις, θα έχεις και άφθονο τσαϊ για τα μετέπειτα...:wave2:
ναι αλλά δεν μου απάντησε έκτος του δεωρεάν χρόνου ομιλίας τι άλλο έχω για να ζηλέψω...
και σας έχω πεί, το θέμα έιναι απάτη... μπορεί να σας δίνουν μία ώρα δωρεάν χρόνου ομιλίας για κάθε γκολ που βάζει ο γαύρος, αλλά για κάθε γκόλ που τρώτε, αυξάνεται το πάγιο :rotflmao:
σε περίπτωση εφέσεων - ενστάσεων, πέφτει το δίκτυο. :lol:
ναι αλλα βγαινουμε πρωταθλητες!!!
εννιοτε και νταμπλουχοι !!!!
εχεις δικιο !!!εσυ δεν εχεις να ζηλεψεις τπτ !!!αντιθετως εγω ζηλευω τη ζεστη ατμοσφαιρα της λεωφορου αλεξανδρας μετα απο πετυ-χυμενα ματσακια με τους power rangers!!!!
:a029:
Και αν δεν κατσει ( φτου,φτου...) Τιμημενο αποκλεισμο !!!:winka:
:evil:
για την ωρα πινω μπυρες!!!
κατα το μαρτη θα χει σαμπανιες !!!
εσυ βολεψου με τον καφε της παρηγοριας :winka:
επισης εχω να δηλωσω:
IDI ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ !!!! ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ !!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
22/02/2008, 15:09
ναι αλλα βγαινουμε πρωταθλητες!!!
εννιοτε και νταμπλουχοι !!!!
εχεις δικιο !!!εσυ δεν εχεις να ζηλεψεις τπτ !!!αντιθετως εγω ζηλευω τη ζεστη ατμοσφαιρα της λεωφορου αλεξανδρας μετα απο πετυ-χυμενα ματσακια με τους power rangers!!!!
:a029:
ενίοτε και σοκολατούχοι με 50% περίσσοτερο ασβέστιο
αλήθεια στα νταμπλ τι κάνουν; σας δίνουν 10 δωρέαν εικονομηνύματα; :lol:
el_hymador
22/02/2008, 15:11
για την ωρα πινω μπυρες!!!
κατα το μαρτη θα χει σαμπανιες !!!
εσυ βολεψου με τον καφε της παρηγοριας :winka:
:wave2: '
αμά έχει σαμπάνιες επέλεξe μια Dom ton pinion Που σας πάει:lol:
ενίοτε και σοκολατούχοι με 50% περίσσοτερο ασβέστιο
αλήθεια στα νταμπλ τι κάνουν; σας δίνουν 10 δωρέαν εικονομηνύματα; :lol:
ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ....
παρε εναν παλιοτερο :winka:
ο τωρινος αναμενεται!!!
121313
'
αμά έχει σαμπάνιες επέλεξe μια Dom ton pinion Που σας πάει:lol:
αμα ξερει απο σαμπανιες ο ανθρωπος....
vangelis 64
22/02/2008, 20:18
αμα ξερει απο σαμπανιες ο ανθρωπος.... Ρε hymador ,μην τού βάζεις δύσκολα.:lol: :lol:
Ρε hymador ,μην τού βάζεις δύσκολα.:lol: :lol:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
121353
vangelis 64
22/02/2008, 20:29
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: Α καλό.:a09: Έλα ρε τώρα,αφού εμείς το έχουμε πει...πάμε για πρωτάθλημα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
el_hymador
22/02/2008, 20:59
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
καλα κατσε να δουμε τι θα λεει ο πρωταθλητης και το φως σε δυο εβδομαδες...:D