PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

STOYBI
22/02/2008, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα κατσε να δουμε τι θα λεει ο πρωταθλητης και το φως σε δυο εβδομαδες...:D

Εχουν παρθει τα καταλληλα μετρα....!!
:a01: :a01: :a01:

Οι καταληλες ευχες για να εχουν τα αγγλακια καλη επιτυχια εχουν παρει το δρομο τους !! :D

121355

la_villa
22/02/2008, 22:33
σε δυο εβδομαδες...:D

όπως είπες σε δύο (2) βδομάδες...

αλλά ας μιλήσουμε για το σήμερα....μίλησε μας...βγάλε τον πόνο σου...
:lol: :lol: :lol:

εσύ δεν έχεις να περιμένεις τίποτα σε δύο (2) βδομάδες

el_hymador
22/02/2008, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
όπως είπες σε δύο (2) βδομάδες...

αλλά ας μιλήσουμε για το σήμερα....μίλησε μας...βγάλε τον πόνο σου...

εσύ δεν έχεις να περιμένεις τίποτα σε δύο (2) βδομάδες

:nono:

κανεις λαθος...

αυριο εχει Μπαοκ και τα πραγματα θα ειναι πολυυυυυυυυ δυσκολα.:D

με τοσες ελειψεις, στανταρ ασσο το βλεπω το ματσακι.

και τοτε η αποσταση απο την κορυφη θα μεγαλωσει και αλλο.

και σας τελειωσε και ο μπαλαντερ των ενστασεων-εφεσεων :D

zolotas
22/02/2008, 23:52
[B

αυριο εχει Μπαοκ

[/B]

:a36:

irinia
23/02/2008, 08:02
ΑRE............YOU RENTY........??????

Έρχεται.............7 ή ώρα το απόγευμα...........

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ..........!!!!!!!!!!!
Τάμπα-Τούμπα.........

Αύριο θα παιχτεί ένα νέο δράμα στο Καυταντζόγλειο...........
Κωστένογλου πάρε το Ευαγγέλιο και φύγε για Άγιο Όρος........άσε καναν
άλλο για το πάγκο.......εσύ πάνε και προσευχήσου.......για μας......!!!!!!!!

υγ. Έγραφε ή γελοία φυλλάδα..........ΣΚΑΝΔΑΛΟ...........αθωώθηκε
ό Γεωργιάδης.........
Ποιόν ρε..??
Αυτόν που στείλατε εσείς ??
Και άφηνε τον ΠΑΟΚ με 10....??
Μα καλά σε τόσο μαλάκες ........απευθύνονται.....??
Μόνο που ξέχασαν να ρωτήσουν τον Πορτογάλλο..........
Τα πλάνα μας όλη την εβδομάδα έγιναν χωρίς τον Γεωργιάδη.........
δεν τον υπολογίζω για βασικό......ΣΑΝΤΟΣ

:wave2:

STOYBI
23/02/2008, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑRE............YOU RENTY........??????

Έρχεται.............7 ή ώρα το απόγευμα...........

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ..........!!!!!!!!!!!
Τάμπα-Τούμπα.........

Αύριο θα παιχτεί ένα νέο δράμα στο Καυταντζόγλειο...........
Κωστένογλου πάρε το Ευαγγέλιο και φύγε για Άγιο Όρος........άσε καναν
άλλο για το πάγκο.......εσύ πάνε και προσευχήσου.......για μας......!!!!!!!!

υγ. Έγραφε ή γελοία φυλλάδα..........ΣΚΑΝΔΑΛΟ...........αθωώθηκε
ό Γεωργιάδης.........
Ποιόν ρε..??
Αυτόν που στείλατε εσείς ??
Και άφηνε τον ΠΑΟΚ με 10....??
Μα καλά σε τόσο μαλάκες ........απευθύνονται.....??
Μόνο που ξέχασαν να ρωτήσουν τον Πορτογάλλο..........
Τα πλάνα μας όλη την εβδομάδα έγιναν χωρίς τον Γεωργιάδη.........
δεν τον υπολογίζω για βασικό......ΣΑΝΤΟΣ

Ποσα ξερεις.........Ποσα ξερεις.......... :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
23/02/2008, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ποσα ξερεις.........Ποσα ξερεις.......... :eyepop:

Ξεμεθύσατε.............???????

Με βρήκατε.............????????

Εδώ γράφουμε για το Γεωργιάδη............πές του Πάντσο Βίλλα.......

Ή πολλή τεκίλα φταίει..........

Πάντως μεταξύ μας νομίζω πώς το ντέρμπυ κρίθηκε στή συμμετοχή του
Γεωργιάδη..........!!!!!!!

Αυτός, μόλις μπήκε διαμόρφωσε το αποτέλεσμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ένώ ο πορτοφολλάς που σάς έσωσε σέ Σμύρνη και Τούμπα.............

ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.............

ΜΕΓΑΛΕ...............ΠΑΝΤΣΟ.................

la_villa
23/02/2008, 21:22
Ξεμεθύσατε.............???????

Με βρήκατε.............????????

Εδώ γράφουμε για το Γεωργιάδη............πές του Πάντσο Βίλλα.......

Ή πολλή τεκίλα φταίει..........

Πάντως μεταξύ μας νομίζω πώς το ντέρμπυ κρίθηκε στή συμμετοχή του
Γεωργιάδη..........!!!!!!!

Αυτός, μόλις μπήκε διαμόρφωσε το αποτέλεσμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ένώ ο πορτοφολλάς που σάς έσωσε σέ Σμύρνη και Τούμπα.............

ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.............

ΜΕΓΑΛΕ...............ΠΑΝΤΣΟ.................

τα χάπια φταίνε...:wave2:

ωραίο πέναλτυ ανακάλυψε το κοράκι
δηλ αν έβαζε γκολ ο γεωργιάδης τι θα λέγατε?θα τους βρίζατε?μην λέμε ότι θέλουμε

arxaios
24/02/2008, 00:24
Τι να γράψουμε δηλαδή για τον Γεωργιάδη αφού και αυτός ...........
ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλήθεια τα μπουκέτα στη φυσούνα γιατί ;;; Τι έγινε ;;;

arxaios
24/02/2008, 00:31
τα χάπια φταίνε...:wave2:

ωραίο πέναλτυ ανακάλυψε το κοράκι
δηλ αν έβαζε γκολ ο γεωργιάδης τι θα λέγατε?θα τους βρίζατε?μην λέμε ότι θέλουμε
Αφού με το που έπιανε το τόπι στα πόδια του το έστελνε κερκίδα ....... τι γκολ να βάλει ;;;
:confused: :confused: :confused:

irinia
24/02/2008, 06:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αφού με το που έπιανε το τόπι στα πόδια του το έστελνε κερκίδα ....... τι γκολ να βάλει ;;;
:confused: :confused: :confused:

Πές τα ρε αγόρι μου πές τα..........

Επιτέλους και μία προχωρημένη άποψη...........

Παιδιά και λίγη αυτοκριτική..........

Ό Πάμπο...........ΚΩΛΟΣΕ.........ή Τούμπα έβραζε και ...........
έρχεται ή ώρα τού ΠΑΟ.........πράσινος είναι ό τίτλος.........

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........ΠΡΑΣΙΝΟΣ...........!!!!!!!!

Ναί μέν θα μπορούσε ό ΘΡΥΝΟΣ............νάναι με 10 ή 9............
το γνωστό σύστημα..........ο Πατσατζόγλου αλλαγή...........γιατί γλύτωσε
τή δεύτερη κίτρινη...............
Ο Σίσιτς.............ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ..........ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ..........
ο μεγάλος ΠΑΜΠΟ............έδειξε πλάγιο........τι κουφαλίτσα..................
αλλά βλέποντας το καζάνι να βράζει.......................
έκανε τη χοντράδα και έδωσε........................

ΕΝΑ...........................ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.........100%

Δέκα φορές το είδα...........μεγάλη απάτη.............

ΤΕΤΟΙΟ..................ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ................

Έπεσα λοιπόν έξω στίς προβλέψεις μου περί σφαγής.......................

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ................................ΠΡΟ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ....

Η ΤΟΥΜΠΑ...................ΗΤΑΝ ΤΟΥΜΠΑ...................

Επιτέλους μετά από καμμιά 10αριά χρόνια κλείσαν τα σκέλια.........!!!!!!!

Και επειδή ό ΠΑΜΠΟ.........ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕ............είχαμε τό Χ............

Και τώρα τί κάνουμε..........???????

ΕΝΣΤΑΣΗ......................ή......................ΕΦΕΣΗ................?????????

LA...........VILLA...........

Eίσαι.............πιό γαύρος και από τό γαύρο......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήν ξεχνάς κάθε μέρα να διαβάζεις τόν πρωταθλητή σου.......
Ό Γεωργιάδης σέ έτσουξε...........ε ??
Για τόν Κοβάσεβιτς........πού ρίχνει τα μπαλλάκια καί έπρεπε να είναι στήν κερκίδα........
ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................ΡΕ ΓΑΥΡΟΓΑΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......???????

Άι στό διάολο με συγχίσατε πάλι πρωί -πρωί...........αν και το χειρότερο γιά να πώ την
αλήθεια.........τό περιμένω στίς................7..............ΩΧ.........ΩΧ.........

ΥΓ. Παιδιά ό γαύρος...............ΚΛΑΤΑΡΕ...........με τα δεύτερα θα πάνε στό Λονδίνο......!!!!!

CIRUS
24/02/2008, 09:47
ρε γαμώτο δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται φέτος, προσωπικά χ3στηκα για την ισοπαλία με τον παοκ, αυτο που με ανησυχεί είναι ότι ο ολυμπιακός στο πρωτάθλημα σέρνεται και δεν το λέο για την τωρινή αγωνιστική με τον πάοκ, το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε λίγο μπάλα της προκοπής ήταν αυτό με τον πανιώνιο και πριν ούτε που θυμάμαι.... αντικειμενικά ρε γαμώτο αν το δεις έχουμε τόσους καλούς παίχτες που τους βλέπω στην ευρώπη να το γυρίζουν το τόπι σωστά και να κάνουν φάσεις και στην ελλάδα πάσες μέχρι το κέντρο και μετά δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε.

δεν έχω συνηθήσει έτσι το θρύλο ρε γαμώτο και κάνω υπομονή να δέσει λίγο η ομάδα που είναι καινούργια φέτος ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες μπελούτσι και λεονάρντο αλλά δεν μπορώ να βλέπω να μην μπορούν να αλλάξουν μια σωστή πάσα ρε γαμώτο, και ο ντάρκο μόνος του πάλευε και έβαλε γκολ, μια σωστή πάσα δεν πήρε. αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ακόμα και με την τσέλσι που παίξαμε άμυνα κάργα οι πάσες μας για να αναπτυχθούμε προς τα εμπρός για να βγούμε σε κόντρα ήταν καλές σχετικά και με τον πάοκ που αντικειμενικά η άμυνα του είναι χ3σ3 μέσα και δεν κάναμε τίποτα.

δεν αμφισβητώ τους παίχτες του θρύλου ίσα ίσα που πιστεύω ότι έχουμε κάποιους που είναι πολύ καλοί αλλά δεν τραβάει σαν ομάδα στο πρωτάθλημα δεν αλλάζουν μια μπαλιά της προκοπής και δεν κάνουμε φάσεις ρε φούστη μου ελπίζω να ξυπνήσουν, να δούμε λίγο μπάλα δεν βλέπετε αυτό το πράγμα άλλο. και μη μου πείτε φίλοι σύνγαυροι ότι είχαμε απουσίες γκαλέτι, λούα λούα, λεντέσμα κτλ γιατί δεν λέω για το χθεσινό παιχνίδι, γενικά στο πρωτάθλημα είμαστε χειρότεροι από άλλες χρονιές και τα παιχνίδια που έχουμε δει το θρύλο να παίζει λίγο μπαλίτσα στο πρωτάθλημα είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

και δεν είναι επείσης δικαιολογία ότι και οι άλλοι 2 χάλια είναι, εμείς πρέπει να κοιτάμε να παίζουμε καλά ανεξαρτήτως τι κάνουν οι άλλοι, δε με νοιάζει βρε αδερφέ έτσι και αλλιώς εγώ από το θρύλο θέλω να βλέπω καλή μπαλίτσα και αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα δεν είμαι ικανοποιημένος.

arxaios
24/02/2008, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
..........

Αν και είσαι από τους πιό μετριοπαθείς γαύρους, παραμένεις γαύρος σε πολλά θέματα !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ...............
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΠΑΙΖΕΤΕ ............
Απλά δεν σας σπρώχνουν τόόόόόόόόσο τα κοράκια, γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θα έπεφτε γερό σουλτάν μερεμέτ !!!

Όταν το καταλάβετε αυτό, τότε καταλάβετε και το γιατί .......... ποιός φταίει ............. και πως σας ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ και σας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ σαν προσωπική σωματοφυλακή για να μείνει εκτός ευαγών ιδρυμάτων όπως οι ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!

Αυτά βέβαια δεν ισχύουν μόνο για τον δικό σας ....... αλλά και για άλλους ........... καθώς τα πολλά φράγκα δεν γίνονται με τον σταυρό στο χέρι ..........

CIRUS
24/02/2008, 12:24
Αν και είσαι από τους πιό μετριοπαθείς γαύρους, παραμένεις γαύρος σε πολλά θέματα !!!
Απλά δεν σας σπρώχνουν τόόόόόόόόσο τα κοράκια, γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θα έπεφτε γερό σουλτάν μερεμέτ !!!

Όταν το καταλάβετε αυτό, τότε καταλάβετε και το γιατί .......... ποιός φταίει ............. και πως σας ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ και σας ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ σαν προσωπική σωματοφυλακή για να μείνει εκτός ευαγών ιδρυμάτων όπως οι ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!

Αυτά βέβαια δεν ισχύουν μόνο για τον δικό σας ....... αλλά και για άλλους ........... καθώς τα πολλά φράγκα δεν γίνονται με τον σταυρό στο χέρι ..........

στο τελευταίο μόνο που είπες συμφωνώ κανενας δεν τα βγάζει με το σταυρό στο χέρι αλλά δεν είναι δουλειά μας να τους ελέγχουμε. σε αυτή τη χώρα όλα σκ@τα λειτουργούν αλλά δεν το συνεχίζω γιατί είναι μεγάλη και πολιτική συζήτηση και δεν έχει λόγο ύπαρξης σε αυτό το thread.

εκμεταλεύονται και χειραγωγούν φίλε μου τα ζώα όχι εμάς τους γαύρους, αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες και αυτοί που χειραγωγούνται είναι άξιοι της μοίρας τους είτε είναι γαύροι είτε βάζελοι είτε οτιδήποτε.

οσον αφορά το πως παίζουμαι κάνεις λάθος, χρόνια τώρα ο ολυμπιακός παιζει καλή μπαλίτσα, πολύ καλύτερη από εσας και φέτος ως ένα βαθμό έχει μια δικαιολογία απλά δεν μαρέσει να βλέπω να παίζουμε έτσι, εσείς παραμυθιάζεστε και νομίζετε (κάποιοι τουλάχιστον) ότι πέζετε καμοιά μπάλα της προκοπής.

για τα κοράκια κτλ έχω βαρεθεί να τα λέω οι 3 του κέντρου δεν έχουν δικαίωμα να αναφέρουν τη λέξη αδικία και εσύ σαν παναθηναικός είσαι μέσα σε αυτούς, άσε να μιλήσει καμοιά λάρισσα καμοιά βεροια κτλ για κοράκια μη μου το πέζετε αδικημένοι πεθαίνω στα γέλια. χωρια που κόμπος στο χτενι, μαχαίρι στο κόκκαλο είναι προτάσεις που συνέχεια χρησιμοποιούμε και ποτέ δεν εφαρμόζονται (άλλη ιστορια αυτή βέβαια αλλά μου τη θύμισες :D )

la_villa
24/02/2008, 13:44

ahahahahaha
πάλι έγραψες
σου προτείνω να τα κάνεις συλλογή και να τα κυκλοφορήσεις σαν ανέκδοτα

αλά έχω μια πραγματική απορία?
τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν ή αλλα θες να πεις και άλλα σου βγαίνουν
πραγματικά απορώ

μιλάτε για σπρώξιμο!!!ΠΟΙΟΙ????οι απόγονοι του καπετάνιου
μιλάτε για φυλακές και σταυρούς με πλούτη???σώπαααα....μιλάμε εσύ πρέπει τώρα να ανακάλυψες την αμερική....έχεις την εντύπωση ότι κάποιος απο αυτούς είναι καθαρός?και τα έβγαλε τίμια?ο δικός σου ας πούμε
γιατι αποδείξεις δεν έχεις για τίποτα...τι ραδιοαρβύλα κυκλοφορεί και ειδικά στα ελληνικά γίδια που αρέσκονται σε αυτά είναι χρυσάφι...μπορεί να ισχύει μπορεί όχι..προσωπικά στα @@ μου
για όποιον βρουν αν μπορούν να τον πάνε μέσα...αλλά τότε θα πάνε όλοι

φέτος μετράς 4
άσε τα κοράκια φέτος γιατι σε πάνε καροτσάκι μέχρι τώρα...όταν ακούς κοράκι εσέ πρέπει να σφυρίζεις κλέφτικα

arxaios
24/02/2008, 14:53
ahahahahaha
πάλι έγραψες
σου προτείνω να τα κάνεις συλλογή και να τα κυκλοφορήσεις σαν ανέκδοτα

αλά έχω μια πραγματική απορία?
τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν ή αλλα θες να πεις και άλλα σου βγαίνουν
πραγματικά απορώ

μιλάτε για σπρώξιμο!!!ΠΟΙΟΙ????οι απόγονοι του καπετάνιου
μιλάτε για φυλακές και σταυρούς με πλούτη???σώπαααα....μιλάμε εσύ πρέπει τώρα να ανακάλυψες την αμερική....έχεις την εντύπωση ότι κάποιος απο αυτούς είναι καθαρός?και τα έβγαλε τίμια?ο δικός σου ας πούμε
γιατι αποδείξεις δεν έχεις για τίποτα...τι ραδιοαρβύλα κυκλοφορεί και ειδικά στα ελληνικά γίδια που αρέσκονται σε αυτά είναι χρυσάφι...μπορεί να ισχύει μπορεί όχι..προσωπικά στα @@ μου
για όποιον βρουν αν μπορούν να τον πάνε μέσα...αλλά τότε θα πάνε όλοι

φέτος μετράς 4
άσε τα κοράκια φέτος γιατι σε πάνε καροτσάκι μέχρι τώρα...όταν ακούς κοράκι εσέ πρέπει να σφυρίζεις κλέφτικα

Ρε 'συ λοβοτομημένη αμοιβάδα :lol: να διαβάζεις ξέρεις ;;;
Καταλαβαίνεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ διαβάζεις ή κάνεις υποθέσεις ;;;
Εξαίρεσα πουθενά τον δικό μου ;;;

Η μόνη διαφορά μας είναι ότι όταν ........ ο καπετάνιος ....... τα ξέρεις .............
Έστω για τα μάτια του κόσμου, αν θες ............... ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!
Ο δικός σας το έχει ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ και γι' αυτό ξεσηκώνετε τόση αντιπάθεια ..........

Αν τώρα ΕΣΥ πιστεύεις ότι αυτά τα δέκα πρωταθλήματα τα έχετε πάρει ΟΛΑ με την αξία σας ...... τότε .......... να το κοιτάξεις ...... πες στο γιατρό να σου αλλάξει χάπια .......... αυτά σου φέρνουν παραισθήσεις .........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΛΛΑ εμείς τα βλέπουμε ............

Εσείς ........ ΓΤΠΚ ............ ο τεντζερες στο Λιμάνι και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!

arxaios
24/02/2008, 14:56
... χρόνια τώρα ο ολυμπιακός παιζει καλή μπαλίτσα ...

Καλή π2π2ρίτσα παίζει, αλλά δεν το βλέπετε ...........:sad:

Για τα υπόλοιπα διάβασε παραπάνω ........:wave2:

CIRUS
24/02/2008, 15:24
Ρε 'συ λοβοτομημένη αμοιβάδα :lol: να διαβάζεις ξέρεις ;;;
Καταλαβαίνεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ διαβάζεις ή κάνεις υποθέσεις ;;;
Εξαίρεσα πουθενά τον δικό μου ;;;

Η μόνη διαφορά μας είναι ότι όταν ........ ο καπετάνιος ....... τα ξέρεις .............
Έστω για τα μάτια του κόσμου, αν θες ............... ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ !!!
Ο δικός σας το έχει ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ και γι' αυτό ξεσηκώνετε τόση αντιπάθεια ..........

ΑΛΛΑ εμείς τα βλέπουμε ............

Εσείς ........ ΓΤΠΚ ............ ο τεντζερες στο Λιμάνι και ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!

δηλαδή η διαφορά μας για να ξέρω δηλαδά είναι ότι ο καπετάνιος απλά έδινε και κανένα ξερολούκουμο και εμείς δε δίνουμε?????????

αν τα πιστεύεις αυτα μεγια σου με χαρά σου εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο προσωπικά

αλλά πες πως είναι έτσι για μια στιγμή, δηλαδη αν σου πετάξω άλλο ένα ξερολούκουμο και ένα που και που θα είμαι πιο συμπαθής και θα είναι πιο σωστό από το να τα παίρνω όλα????????? εγώ στη λογική του παραλόγου δεν μπορώ να μπω γιατί δεν την καταλαβαίνω το μόνο που βγάζω σαν νόημα είναι ότι αν όντως τα πιστεύετε αυτά μην ασχολείστε με το ελληνικό πρωτάθλημα ρε παιδιά αν βρωμάει τόσο, βλέπετε λίγο ισπανικό ή αγγλικό να χαμογελάσει το χειλάκι σας.

το μόνο που πιστεύω είναι πως τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια πάντα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται απέναντι στις μικρές και από εκεί και πέρα υπάρχει και η εν μέρη ανικανότητα των ελλήνων διαιτητών αλλά εσείς βλέπετε τα πάντα σαν το φάντασμα του κόκκαλη και της παράγκας, ε δεν ισχυει ρε παιδιά τι να κάνουμε!!!!!!!!!!!

τελωσπάντων εγώ απλά πιστεύω ότι φέτος δεν παίζουμε καλή μπαλίτσα στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως παίζουμε τα τελευταία χρόνια, αν έχεις αντίθετη άποψη οκ αλλά ειλικρίνα πιστεύεις οτι τα τελευταία χρόνια ο βάζελος ήταν ποτέ καλύτερη ομάδα από τον ολυμπιακό και άξιζε το πρωτάθλημα???? αν απαντήσεις σε αυτό οτι ναι ήταν και άξιζε το πρωτάθλημα και δεν το πήρε η απάντηση μου είναι ότι γιαυτό και μόνο σας αξίζει να έχετε το τζίγκερ στη διοίκηση και να σου φέρνει τον κάθε τυχάρπαστο για παιχταρά. αν όχι συγχαρητήρια είσαι από τους λίγους βάζελους που το κατάλαβαν.

mats8282
24/02/2008, 18:44
Συμπτωση η λυση της συνεργασιας Καμπος και Αστερα??

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AsterasTr/188932.html

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Πάουλο Κάμπος, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην Ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον".

Να εχει σχεση με την ΑΕΚ αραγε?

Akatanomastos
24/02/2008, 18:52
ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

el_hymador
24/02/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Στα @ρχιιιιιιιιιδι@@@@@@@ μας

Εστω οτι παιρνει ο Παο το πρωταθλημα....τι θα γινει;

Το μονο που θα χαρω θα ειναι το πικαρισμα στους Ταλιμπαν τους γαυρους...

Θα ειμαστε δηλαδη ολοι ευχαριστημενοι με την κατακτηση του τιτλου ενεκα της συμπληρωσης των 100χρονων ιστοριας του συλλογου;

Ρε σεις ξεκινησα να δω το ΠΑΟ - Λεβαδειακος και βαρεθηκα....προτιμω να βλεπω το Pc να κανει ανασυγκρoτηση δισκου....εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον!!

Ενα γκολ απο τον Γκουμα (αυριο δεν εχει ψωμι...και οι τελευταιοι φουρνοι γκρεμιστηκαν πλεον!) και μετα;

Κατσε να δεις που θα γινει ντερμπυ και αυτο το ματς...

Βαριεμαι να βλεπω μια ομαδα που δεν εχει αναπτυξη και σωστη κυκλοφορια της μπαλας...τα βασικα δηλαδη!

ΓΤΠ ποδοσφαιρο επιπεδου γ' εθνικης και θα πρπει δηλαδη να πανηγυρισω επειδη κερδισαμε (ακομα δεν ειναι σιγουρο βεβαια) τον Λεβαδειακο και ειμαστε πρωτοι στο πρωταθλημα...

ασε ρε Τζιγγερ...να το δεις μονος σου το ματς και τα χαλια μας!

Μολις 5.000 κοσμος στην Λεωφορο...απορω ποια ζωα πανε να δουν αυτη την ομαδα...:confused:

arxaios
24/02/2008, 19:05
δηλαδή η διαφορά μας για να ξέρω δηλαδά είναι ότι ο καπετάνιος απλά έδινε και κανένα ξερολούκουμο και εμείς δε δίνουμε?????????

αν τα πιστεύεις αυτα μεγια σου με χαρά σου εγώ δεν πιστεύω κάτι τέτοιο προσωπικά

αλλά πες πως είναι έτσι για μια στιγμή, δηλαδη αν σου πετάξω άλλο ένα ξερολούκουμο και ένα που και που θα είμαι πιο συμπαθής και θα είναι πιο σωστό από το να τα παίρνω όλα????????? εγώ στη λογική του παραλόγου δεν μπορώ να μπω γιατί δεν την καταλαβαίνω το μόνο που βγάζω σαν νόημα είναι ότι αν όντως τα πιστεύετε αυτά μην ασχολείστε με το ελληνικό πρωτάθλημα ρε παιδιά αν βρωμάει τόσο, βλέπετε λίγο ισπανικό ή αγγλικό να χαμογελάσει το χειλάκι σας.

το μόνο που πιστεύω είναι πως τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια πάντα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται απέναντι στις μικρές και από εκεί και πέρα υπάρχει και η εν μέρη ανικανότητα των ελλήνων διαιτητών αλλά εσείς βλέπετε τα πάντα σαν το φάντασμα του κόκκαλη και της παράγκας, ε δεν ισχυει ρε παιδιά τι να κάνουμε!!!!!!!!!!!

τελωσπάντων εγώ απλά πιστεύω ότι φέτος δεν παίζουμε καλή μπαλίτσα στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως παίζουμε τα τελευταία χρόνια, αν έχεις αντίθετη άποψη οκ αλλά ειλικρίνα πιστεύεις οτι τα τελευταία χρόνια ο βάζελος ήταν ποτέ καλύτερη ομάδα από τον ολυμπιακό και άξιζε το πρωτάθλημα???? αν απαντήσεις σε αυτό οτι ναι ήταν και άξιζε το πρωτάθλημα και δεν το πήρε η απάντηση μου είναι ότι γιαυτό και μόνο σας αξίζει να έχετε το τζίγκερ στη διοίκηση και να σου φέρνει τον κάθε τυχάρπαστο για παιχταρά. αν όχι συγχαρητήρια είσαι από τους λίγους βάζελους που το κατάλαβαν.
Τα βλεπεις τώρα ;;;
Πάλι σαν γαύρος σκέφτεσε .........
Είπα πουθενά ότι αυτό που έκανε ο δικός μας είναι σωστότερο ;;; ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ !!!
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ !!!

Εσύ δηλαδή λες ότι ο γαύρος ΆΞΙΖΕ 10 πρωταθλήματα !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!! ΦΑΣΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!! Γιατί άραγε ;;;

Σου αφιερώνω το τραγουδάκι που λέει .........
Πήρα ΚΟΚΚΙΝΑ γυαλιά,
κι όλα γύρω, σινεμά, τα βλέπω .........

Είσαστε για να ΄σαστε !!! Κρίμα .............

:sad: :sad: :sad:

Όσο κύριοι τα γήπεδα ξεπλένουν χρήμα και υπολήψεις ........... αυτά θα είναι τα χάλια του ποδοσφαίρου ...........

ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ............ του τίποτα !!!

ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

Akatanomastos
24/02/2008, 19:09
[B]

Εστω οτι παιρνει ο Παο το πρωταθλημα....τι θα γινει;
/B]

πραγματικα, μολις ειδα το 1 -1 του γαυρου χτες, με την μια ηρθε στο μυαλο μου η λεξη πρωταθλημα..

τωρα βλεποντας τον κουτσο ndoy να μην μπορει να κανει ενα κοντρολ και μια κοφτη τριπλα μετα απο την πασα του καραγκουνη που θα βγαινε μονος του απογοητευτηκα ξανα..

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

το μονο καλο που λες, ειναι απλα να πουμε οτι πηραμε πρωταθλημα μετα απο χρονια..

el_hymador
24/02/2008, 19:25
πραγματικα, μολις ειδα το 1 -1 του γαυρου χτες, με την μια ηρθε στο μυαλο μου η λεξη πρωταθλημα..

τωρα βλεποντας τον κουτσο ndoy να μην μπορει να κανει ενα κοντρολ και μια κοφτη τριπλα μετα απο την πασα του καραγκουνη που θα βγαινε μονος του απογοητευτηκα ξανα..

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

το μονο καλο που λες, ειναι απλα να πουμε οτι πηραμε πρωταθλημα μετα απο χρονια..

ε το απλα να πουμε οτι πηραμε το πρωταθλημα δεν μου λεει τιποτα εμενα και φανταζομαι και σε πολλυς αλλους Παναθηναϊκους.

Δεν ειμαστε γαυροι.

Ας παιζει μπαλα η ομαδα και ας τερματιζουμε 5οι... :a12:

Πες μου απο ποτε η κατακτηση του ελληνικου πρωταθληματος ειναι ενδεικτικο της αξιας μια ομαδας....

και για να μην πεταχουν οι βρωμεροι ιχθυες, αυτο ισχυει και σε πολλες πριπτωσεις του ΠΑΟ στις δεκαετιες 80 - 90.

Παιξτε μπαλα ρεεεεεεεεεεεεεεε

la_villa
24/02/2008, 19:25
Τα βλεπεις τώρα ;;;
....

πραγματικά κανένα νόημα...εντελώς ότι να ναι

δεν πιστευω καν ότι καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις
απολύτως κανένα νόημα...απλά χάσιμο χρόνου

arxaios
24/02/2008, 19:39

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ...........
Θα σου χαλάσει το image ...............
Πρωταθλητή του ΤΙΠΟΤΑ ..........
:evil: :evil: :evil:

STOYBI
24/02/2008, 19:47

Ρε la_villa.....

Τι τους εκανες παλι και παραληρουν........... :confused: :confused:

arxaios
24/02/2008, 20:11
Ρε la_villa.....

Τι τους εκανες παλι και παραληρουν........... :confused: :confused:

Καλώς το και το άλλο το ψαράκι ...........
Άντε να γίνετε κοπαδάκι ..........

el_hymador
24/02/2008, 20:14
Και αυτα τα ''το πρωταθλημα ειναι πρασινο'' να τα ξεχασετε..

εχετε δει το προγραμμα και τι αγωνες προκειτε να δωσει ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναϊκος;

τωρα βρηκαμε νεα τακτικη...ενα γκολ (με τον Γκουμα σε ρολο ...φορ:rolleyes: ) και μετα δεν μπαινει δευτερο που να χτυπιομαστε...

:lol: :lol: και με αυτη την νοοτροποια βαφτιστηκαμε πρωταθλητες :lol: :lol:

εχουμε να ριξουμε γελιο μεχρι το τελος του πρωταθληματος...

εμεις ΓΤΠ

ο γαυρος τελειωμενος απο αντοχες

και η ΑΕΚ να μην ξερει τι της γινεται...

Της πουτ@ν@ς θα γινει μεχρι τελους να το θυμηθειτε αυτο!

οποιος εχει αντιθετη γνωμη εδω ειμαστε να τα συζητησουμε με επιχειρηματα και οχι κραυγες...

STOYBI
24/02/2008, 20:28
Καλώς το και το άλλο το ψαράκι ...........
Άντε να γίνετε κοπαδάκι ..........

Θελεις δεν θελεις .... Η ξεφτυλα εχει ονομα...

ΠΑΟ..!!!!

Για αυτο ειναι καλα να αναρωτιεσε....... :D

121534

STOYBI
24/02/2008, 20:31
Και αυτα τα ''το πρωταθλημα ειναι πρασινο'' να τα ξεχασετε..

εχετε δει το προγραμμα και τι αγωνες προκειτε να δωσει ΑΥΤΟΣ ο Παναθηναϊκος;

τωρα βρηκαμε νεα τακτικη...ενα γκολ (με τον Γκουμα σε ρολο ...φορ:rolleyes: ) και μετα δεν μπαινει δευτερο που να χτυπιομαστε...

:lol: :lol: και με αυτη την νοοτροποια βαφτιστηκαμε πρωταθλητες :lol: :lol:

εχουμε να ριξουμε γελιο μεχρι το τελος του πρωταθληματος...

εμεις ΓΤΠ

ο γαυρος τελειωμενος απο αντοχες

και η ΑΕΚ να μην ξερει τι της γινεται...

Της πουτ@ν@ς θα γινει μεχρι τελους να το θυμηθειτε αυτο!

οποιος εχει αντιθετη γνωμη εδω ειμαστε να τα συζητησουμε με επιχειρηματα και οχι κραυγες...

Εαν αποκλειστουμε απο την τσελσυ ( και προσγειωθουμε......)

Απλα μετα εσεις οι υπολοιποι .... Τον πουλ@......!!!!

Απλα τα πραγματα....... Να το θυμηθεις αυτο...!

el_hymador
24/02/2008, 20:39
Εαν αποκλειστουμε απο την τσελσυ ( και προσγειωθουμε......)

Απλα μετα εσεις οι υπολοιποι .... Τον πουλ@......!!!!

Απλα τα πραγματα....... Να το θυμηθεις αυτο...!

:lol: :lol: :lol: :lol:

πρωτα απο ολα μου αρεσει που το θετεις υποθετικα...εαν...:lol: :lol: :lol:

κατα δευτερον ο γαυρος δεν εχει ανασες και μεχρι να τις επανακτησει θα εχετε φαει τετοιο στραπατσο που θα τρεχετε και δεν θα φτανετε ....για να φτασετε στο τελος του πρωταθληματος που παλι θα εχετε μεινει απο ανασες :D :wave2:

αντε με τις υγειες σας και εσας :beer:

STOYBI
24/02/2008, 20:53
:lol: :lol: :lol: :lol:

πρωτα απο ολα μου αρεσει που το θετεις υποθετικα...εαν...:lol: :lol: :lol:

κατα δευτερον ο γαυρος δεν εχει ανασες και μεχρι να τις επανακτησει θα εχετε φαει τετοιο στραπατσο που θα τρεχετε και δεν θα φτανετε ....για να φτασετε στο τελος του πρωταθληματος που παλι θα εχετε μεινει απο ανασες :D :wave2:

αντε με τις υγειες σας και εσας :beer:

Πρωτον.... Η "μπαλα ειναι πορνη... Ιβιτσα Οσιμ..." Μπορει και να αποκλειστουμε... :winka:

Κατα δευτερον...... Ποτε ειχατε εσεις ανασες απο την αρχη του πρωταθληματος και δεν το εχετε παρει χαμπαρι...????

Στο πρωτο στραπασο που θα βρεθειτε δευτεροτριτοι , παλι θα κραζετε.... :D :wave2:

Σωστα με τις υγειες μας... ( αν και δεν θυμαμαι το τελευταιο αγωνα που ειχαμε μετρησει......4..!!! ) :beer:

el_hymador
24/02/2008, 21:03
Πρωτον.... Η "μπαλα ειναι πορνη... Ιβιτσα Οσιμ..." Μπορει και να αποκλειστουμε... :winka:

Κατα δευτερον...... Ποτε ειχατε εσεις ανασες απο την αρχη του πρωταθληματος και δεν το εχετε παρει χαμπαρι...????

Στο πρωτο στραπασο που θα βρεθειτε δευτεροτριτοι , παλι θα κραζετε.... :D :wave2:

Σωστα με τις υγειες μας... ( αν και δεν θυμαμαι το τελευταιο αγωνα που ειχαμε μετρησει......4..!!! ) :beer:

Καλα η μπαλα μπορει να ειναι πορνη, αλλα δεν καθεται και στον τελευταιο απενταρο λιγουρη..δεν ξερω αν καταλαβαινεις τον συσχετισμο :winka:

Τωρα σε οτι αφορα τις ανασες, ψαξου λιγο το πως τελειωσαν σε εσας ...θυμασαι οταν τρεχατε λες και σας ειχαν βαλει νεφτι στον κολο στα Ευρωπαϊκα σας παιχνιδια...ειπαμε αν δεν εχεις τον Οβελιξ στην εντεκαδα σου, οι επιδρασεις των ''φιλτρων'' καποτε τελειωνουν...ελπιζω παλι να το επιασες...:winka:

Οσες πιθανοτητες εχουμε εμεις γα στραπατσο, αλλες τοσες εχετε και εσεις...εκτος και αν η αγωνιστικη κατασταση του γαυρου σε πειθει πως θα βγαλεις το πρωταθλημα ετσι ευκολα...

αυτο που μου αρεσει με εσας τους γαυρους ειναι οτι ζειτε σε ενα παραλληλο συμπαν σε καποια αλλη διασταση...ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα μιλαμε!

STOYBI
24/02/2008, 21:13
Καλα η μπαλα μπορει να ειναι πορνη, αλλα δεν καθεται και στον τελευταιο απενταρο λιγουρη..δεν ξερω αν καταλαβαινεις τον συσχετισμο :winka:

Τωρα σε οτι αφορα τις ανασες, ψαξου λιγο το πως τελειωσαν σε εσας ...θυμασαι οταν τρεχατε λες και σας ειχαν βαλει νεφτι στον κολο στα Ευρωπαϊκα σας παιχνιδια...ειπαμε αν δεν εχεις τον Οβελιξ στην εντεκαδα σου, οι επιδρασεις των ''φιλτρων'' καποτε τελειωνουν...ελπιζω παλι να το επιασες...:winka:

Οσες πιθανοτητες εχουμε εμεις γα στραπατσο, αλλες τοσες εχετε και εσεις...εκτος και αν η αγωνιστικη κατασταση του γαυρου σε πειθει πως θα βγαλεις το πρωταθλημα ετσι ευκολα...

αυτο που μου αρεσει με εσας τους γαυρους ειναι οτι ζειτε σε ενα παραλληλο συμπαν σε καποια αλλη διασταση...ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα μιλαμε!

Μα δεν με πειθει η αγωνιστικη κατασταση του γαυρου...... Η δικη σας και των ανυπαρκτων με πειθει...... :winka:

Στο ξαναειπα και στο κοντινο-οδυνηρο παρελθον....:rolleyes:

Αμα πιανει "ροπη " ο γαυρος ειναι μακραν απο τους υπολοιπους....... :rolleyes:

Απο εκει και περα οι δικαιολογιες με διαιτησιες και λογια 'φασκω και αντιφασκω" τυπου τερενς μονο διαιωνιση στην κακομοιρια των ομαδων σας μπορουν να προσφερουν..... :)

Akatanomastos
24/02/2008, 21:19
ελ χυμα,

το πρωταθλημα ειναι δικο μας

και απο το οακα θα περασουμε
και απο τα πηγαδια θα περασουμε

τα λοιπα ειναι η εντος η
<<ευκολα>> εκτος

el_hymador
24/02/2008, 21:22
ελ χυμα,

το πρωταθλημα ειναι δικο μας

και απο το οακα θα περασουμε
και απο τα πηγαδια θα περασουμε

τα λοιπα ειναι η εντος η
<<ευκολα>> εκτος

α μαλιστα ...

οπως το σημερινο ''ευκολο'' ας πουμε;

Akatanomastos
24/02/2008, 21:24
α μαλιστα ...

γιαυτο σου βαλα << >>

τον βαζελο τον φετινο τον εχεις δει, ετσι ειναι.
στο ελλαντα τα παιρνουμε ετσι τα ματσ.
με ραιντζερσ ομως που ειναι 1-2 κλασσεις πανω ετσι την παθαμε..
οι σκωτοι δεν ειναι μαλακες το παιξανε καλα το ματς..

STOYBI
24/02/2008, 21:29
α μαλιστα ...

'' Ακόμα και ο κατά τα άλλα ήρεμος Αντώνης Ρέμος «βγήκε από τα ρούχα του» με την διαιτησία του Κάκου. Ο πρόεδρος του «γηραιού», εμφανώς χολωμένος, μετά το τέλος του ματς του Ηρακλή με την ΑΕΚ, είπε: «Δεν μιλάμε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κι αυτό. Η προσπάθειά μας πάει στο βρόντο. Λέμε στον κόσμο να μην φωνάζει για τη διαιτησία, αλλά γίνονται συνεχώς λάθη εις βάρος μας. Εχετε μάτια και είδατε τι έγινε σήμερα. Ευτυχώς που ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός»."

"Στο 62΄ ο Ντίας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Δέλλας έριξε στο τερέν τον παίκτη του «Γηραιού», με τον Κάκο να λέει «παίζεται». Ήταν ένα πέναλτι που έπρεπε να δοθεί... "

:smokin:

Akatanomastos
24/02/2008, 21:35

ρε γαυρουκο, στην ελλαδα ειστε οι τελευταιοι που θα μιλατε για διαιτησια.
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 200 χρονια, θα μιλανε ολοι οι αλλοι πρωτα, εργοτελης, βεροια, αρης κλπ κλπ

και ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
24/02/2008, 21:46
Πές τα ρε αγόρι μου πές τα..........

Επιτέλους και μία προχωρημένη άποψη...........

Παιδιά και λίγη αυτοκριτική..........

Ό Πάμπο...........ΚΩΛΟΣΕ.........ή Τούμπα έβραζε και ...........
έρχεται ή ώρα τού ΠΑΟ.........πράσινος είναι ό τίτλος.........

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........ΠΡΑΣΙΝΟΣ...........!!!!!!!!

Ναί μέν θα μπορούσε ό ΘΡΥΝΟΣ............νάναι με 10 ή 9............
το γνωστό σύστημα..........ο Πατσατζόγλου αλλαγή...........γιατί γλύτωσε
τή δεύτερη κίτρινη...............
Ο Σίσιτς.............ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ..........ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ..........
ο μεγάλος ΠΑΜΠΟ............έδειξε πλάγιο........τι κουφαλίτσα..................
αλλά βλέποντας το καζάνι να βράζει.......................
έκανε τη χοντράδα και έδωσε........................

ΕΝΑ...........................ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.........100%

Δέκα φορές το είδα...........μεγάλη απάτη.............

ΤΕΤΟΙΟ..................ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ................

Έπεσα λοιπόν έξω στίς προβλέψεις μου περί σφαγής.......................

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ................................ΠΡΟ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ....

Η ΤΟΥΜΠΑ...................ΗΤΑΝ ΤΟΥΜΠΑ...................

Επιτέλους μετά από καμμιά 10αριά χρόνια κλείσαν τα σκέλια.........!!!!!!!

Και επειδή ό ΠΑΜΠΟ.........ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕ............είχαμε τό Χ............

Και τώρα τί κάνουμε..........???????

ΕΝΣΤΑΣΗ......................ή......................ΕΦΕΣΗ................?????????

LA...........VILLA...........

Eίσαι.............πιό γαύρος και από τό γαύρο......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μήν ξεχνάς κάθε μέρα να διαβάζεις τόν πρωταθλητή σου.......
Ό Γεωργιάδης σέ έτσουξε...........ε ??
Για τόν Κοβάσεβιτς........πού ρίχνει τα μπαλλάκια καί έπρεπε να είναι στήν κερκίδα........
ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................ΡΕ ΓΑΥΡΟΓΑΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......???????

Άι στό διάολο με συγχίσατε πάλι πρωί -πρωί...........αν και το χειρότερο γιά να πώ την
αλήθεια.........τό περιμένω στίς................7..............ΩΧ.........ΩΧ.........

ΥΓ. Παιδιά ό γαύρος...............ΚΛΑΤΑΡΕ...........με τα δεύτερα θα πάνε στό Λονδίνο......!!!!!

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ
ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!!!

el_hymador
24/02/2008, 21:49
'' Ακόμα και ο κατά τα άλλα ήρεμος Αντώνης Ρέμος «βγήκε από τα ρούχα του» με την διαιτησία του Κάκου. Ο πρόεδρος του «γηραιού», εμφανώς χολωμένος, μετά το τέλος του ματς του Ηρακλή με την ΑΕΚ, είπε: «Δεν μιλάμε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κι αυτό. Η προσπάθειά μας πάει στο βρόντο. Λέμε στον κόσμο να μην φωνάζει για τη διαιτησία, αλλά γίνονται συνεχώς λάθη εις βάρος μας. Εχετε μάτια και είδατε τι έγινε σήμερα. Ευτυχώς που ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός»."

"Στο 62΄ ο Ντίας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά ο Δέλλας έριξε στο τερέν τον παίκτη του «Γηραιού», με τον Κάκο να λέει «παίζεται». Ήταν ένα πέναλτι που έπρεπε να δοθεί... "

και αυτο τι σχεση εχει να το κανεις παραθεση στο μηνυμα μου;
:confused:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ\

ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.

Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΚΚΙΝΟ :wave2: :wave2:

el_hymador
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ\

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΚΚΙΝΟ :wave2: :wave2:

ας ειναι...:rolleyes:

STOYBI
24/02/2008, 21:58
και αυτο τι σχεση εχει να το κανεις παραθεση στο μηνυμα μου;
:confused:

Η δικη μου εννοια στη λεξη "ευκολο" :)

Τιποτα παραπανω.....

Ασε που δεν εχεις παρει σημα κατατεθεν για το μηνυμα σου ( οποτε και το χρησιμοποιουμε οποτε θελουμε...) :wave2:

Akatanomastos
24/02/2008, 21:58
καλα αυτος ο νικοπολιδης εγινε τοσο αληταρας? τωρα βλεπω που μολις εχασε το πεναλτι ο του παοκ πηγε πανω του και κατι του ελεγε:confused:

STOYBI
24/02/2008, 22:03
καλα αυτος ο νικοπολιδης εγινε τοσο αληταρας? τωρα βλεπω που μολις εχασε το πεναλτι ο του παοκ πηγε πανω του και κατι του ελεγε:confused:

Και εσυ εβγαλες συμπερασμα οτι εγινε αληταρας ο Νικοπολιδης..?? ( χωρις να ξερεις αν ειχε προυγηθει κατι..??)

Νομιζω οτι οσα χρονια ειναι στο προσκηνιο αυτος ο ανθρωπος δεν εχει δωσει τετοια δειγματα.... :rolleyes:

Akatanomastos
24/02/2008, 22:06

Νομιζω οτι οσα χρονια ειναι στο προσκηνιο αυτος ο ανθρωπος δεν εχει δωσει τετοια δειγματα.... :rolleyes:

γιαυτο ακριβως λεω:

εγινε αληταρας, γιατι δεν ηταν.

και εκτος απο το πεναλντι και στα αποδυτηρια πεσαν κατι ψιλες με νικοπολιδη μεσα

α ρε γαυροι τα χαλατε ολα τα παιδια..

STOYBI
24/02/2008, 22:09
γιαυτο ακριβως λεω:

εγινε αληταρας, γιατι δεν ηταν.

και εκτος απο το πεναλντι και στα αποδυτηρια πεσαν κατι ψιλες με νικοπολιδη μεσα

α ρε γαυροι τα χαλατε ολα τα παιδια..

Ετσι ειμαστε εμεις...!!

Τους κανουμε αντρες...

Akatanomastos
24/02/2008, 22:14
Ετσι ειμαστε εμεις...!!

Τους κανουμε αντρες...

χαχα ναι
συγχαρητηρια

el_hymador
24/02/2008, 22:14
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!! ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙΘΕΙΤΕ!!!!

ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ!!!! ΣΠΕΥΣΑΤΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ!!!!

"Την ανάγκη για εγγραφή περισσότερων μελών, εξέφρασε ο Σωκράτης Κόκκαλης σε εκδήλωση της Π.Ε.Φ.Ο για τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου, που έλαβε χώρα την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, κατά την βράβευσή του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε:

<<Εχω όμως και ένα παράπονο. Εδώ και 5 χρόνια έχουμε αρχίσει την εγγραφή μελών στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι θα έχουμε εκλογές και δυστυχώς σήμερα τα μέλη που παρέχουν στήριξη στον σύλλογο είναι πολύ λίγα. Ο κ. Μπαρμπής είπε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανέρχονται στο 50% των φιλάθλων όλης της χώρας. Αυτό το ποσοστό μεταφράζεται σε μερικά εκατομμύρια (...ΕΥΡΩ :lol: ). Είναι απαράδεκτο λοιπόν τα μέλη αυτή τη στιγμή να μην ξεπερνούν τις 50.000. Να το καταλάβουν όλοι. Να επισημάνω επίσης και την προσπάθεια του κ. Μπαρμπή για το γήπεδο Καραϊσκάκη".

ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ;;;;!!!! ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΛΕΜΕ !!!!!

121575

el_hymador
24/02/2008, 22:17
και για του λογου το αληθες...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/188957.html

ΣΕ ΒΕΛΕΠΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC!!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
24/02/2008, 22:26
και για του λογου το αληθες...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/188957.html

ΣΕ ΒΕΛΕΠΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ PC!!!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!

ΠΟΥ? ΠΟΥ?
ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ?

el_hymador
24/02/2008, 22:40
ΠΟΥ? ΠΟΥ?
ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ?

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ?

στο λιμανι, τους δινεις τα λεφτα και σου πετανε την καρτα - μελους στην θαλασσα και εσυ βουτας οπως στα θεοφανεια για να την πιασεις...:D

alximistis
24/02/2008, 23:32

Μόλις άκουσα το Βαρούχα και είδα σε ριπλέι τις φάσεις από το ματς μας με τον Ηρακλή. Πράγματι δεν χωρά αμφισβήτηση η φάση του 62 λεπτού ήταν πέναλτι! Πέναλτι μαρς! Δεν έχει μήπως και ίσως κλπ. Πεναλτάρα! Το άλλο που ζητάν στο πρώτο ημίχρονο δεν το έδινε ούτε ο... Παπουτσέλιτς :D ενώ κι ένα οφσάιντ με το οποίο σταμάτησε την ΑΕΚ όντως δεν ήταν. Για την άλλη φάση που λέει ο Μαυρογενίδης με ένα χτύπημα παίκτη δικού μας σε αντίστοιχο του Ηρακλή δεν την είδα και δεν έχω ιδέα για τι μιλάει.
Από κει και πέρα καθαρά αγωνιστικά το σωστότερο αποτέλεσμα θα ήταν το Χ. Θεωρώ ότι μέχρι και κανά πεντάλεπτο-δεκάλεπτο μετά το γκολ μας ήμασταν καλύτεροι αλλά από κει και πέρα η μόνη ομάδα μέσα στο γήπεδο ήταν ο Ηρακλής. Αλλά από την άλλη... όλα εδώ πληρώνονται! ;) Όταν τους είχαμε πατήσει μέσα στο ΟΑΚΑ όχι μόνο την έβγαλαν καθαρή αλλά κέρδισαν κιόλας. Έτσι είναι η μπάλα τι να κάνουμε. :)

"ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ\

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΚΚΙΝΟ"

Από που το βγάζεις το συμπέρασαμα του διασυρμού; Ρε μανία κάτι άνθρωποι να μην κατανοούν το πραγματικό επίπεδο της ομάδας τους... δεν λες που κερδίζεις τσούκου τσούκου το Λεβαδιακό θες και διασυρμό;

la_villa
25/02/2008, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
γκολ μας ήμασταν καλύτεροι αλλά από κει και πέρα η μόνη ομάδα μέσα στο γήπεδο ήταν ο Ηρακλής. Αλλά από την άλλη... όλα εδώ πληρώνονται! ;) Όταν τους είχαμε πατήσει μέσα στο ΟΑΚΑ όχι μόνο την έβγαλαν καθαρή αλλά κέρδισαν κιόλας. Έτσι είναι η μπάλα τι να κάνουμε. :)

ωραία δικαιοσύνη απο τον "ξεχωριστό" λαό :lol: :lol: (έτσι δεν το λέτε) του emo-αεκάκι

αφού εμένα με πέρασαν ασάλιωτο δικαιότατα στον Α γύρο εμείς και ο διαιτητης τους κερδίσαμε στον Β γύρο...γιατι πάνω απ'όλα ήμαστε τίμιοι και ηθικά στοιχεία

ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ???αυτοαναιρείστε συνέχεια και ξεφτυλλιζόσαστε...προσέξτε τι γράφετε
ε ρε ξεφτύλες

vangelis 64
25/02/2008, 00:33

:smokin: Ακόμα λίγο κλάψε και σού πάει.:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::beer: :beer: :wave2:

alximistis
25/02/2008, 00:56
ωραία δικαιοσύνη απο τον "ξεχωριστό" λαό :lol: :lol: (έτσι δεν το λέτε) του emo-αεκάκι

αφού εμένα με πέρασαν ασάλιωτο δικαιότατα στον Α γύρο εμείς και ο διαιτητης τους κερδίσαμε στον Β γύρο...γιατι πάνω απ'όλα ήμαστε τίμιοι και ηθικά στοιχεία

ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ???αυτοαναιρείστε συνέχεια και ξεφτυλλιζόσαστε...προσέξτε τι γράφετε
ε ρε ξεφτύλες

Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι που γράφουν εδωμέσα. Αυτοί που ξέρουν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν ελληνικά κι εκείνοι που δεν. Εσύ ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία! Ή δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ότι γράφω. Επειδή όμως το έχεις ξανακάνει αυτό αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε πέστο μας να στο εξηγούμε. Μέχρι τότε δεν έχει νόημα να κάνουμε διαμάχες μαζί σου γιατί χάνεται και η έννοια της πλάκας και του χαβαλέ. Όταν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τι λέω... τα ξαναλέμε!!!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
25/02/2008, 02:02
Από που το βγάζεις το συμπέρασαμα του διασυρμού; Ρε μανία κάτι άνθρωποι να μην κατανοούν το πραγματικό επίπεδο της ομάδας τους... δεν λες που κερδίζεις τσούκου τσούκου το Λεβαδιακό θες και διασυρμό; [/B][/QUOTE]

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,

ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ!!
:lol: :lol:

Ο ΠΑΟ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ

ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΡΕ

ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

:wave2: :wave2:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
25/02/2008, 02:11
στο λιμανι, τους δινεις τα λεφτα και σου πετανε την καρτα - μελους στην θαλασσα και εσυ βουτας οπως στα θεοφανεια για να την πιασεις...:D

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!

ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟ?

ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ?

ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΓΚΑΛΕΤΙ ΝΤΑΡΚΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ ΤΟ 4-0 ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ?

ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ
ΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

:wave2: :wave2: :wave2:

alximistis
25/02/2008, 05:47
Από που το βγάζεις το συμπέρασαμα του διασυρμού; Ρε μανία κάτι άνθρωποι να μην κατανοούν το πραγματικό επίπεδο της ομάδας τους... δεν λες που κερδίζεις τσούκου τσούκου το Λεβαδιακό θες και διασυρμό;

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ

:wave2: :wave2: [/B][/QUOTE]

Ούτε ομαδάρα βλέπω ούτε παράγκες και ιπτάμενα αντικείμενα! Επίσης δεν είδα πουθενά διασυρμό του ΠΑΟ από εσάς στο πρωτάθλημα. Και δεν τον κερδίσατε και πρώτος είναι!!! Άλλο το κύπελλο είναι άλλη ιστορία. Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει. Τέλος το ότι είναι πιο μεγάλη ομάδα από μας σε τι; Θα σου θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια τερματίζει από κάτω μας επομένως... ο συλλογισμός σου κάπου δεν στέκει. :)

el_hymador
25/02/2008, 07:23
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!

ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟ?

ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ?

ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΓΚΑΛΕΤΙ ΝΤΑΡΚΟ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ ΤΟ 4-0 ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ?

ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ
ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ
ΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

:wave2: :wave2: :wave2:

:lol: μ@λ@κ@ ο Νεατερνταλ ο ιδιος...

κανε μια τοιχογραφια με τις σκεψεις σου...:lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
25/02/2008, 09:25
Τι έγινε;... τελείωσε η Ευρώπη και έχουμε πάλι τα μαύρα μας τα χάλια;....

Η ΑΕΚ με Ηρακλή βλεπόταν με 1-2 ποτηράκια ουίσκυ σε σύγκριση με τις φιάλες πριν. Μάλλον τις ήπιε ο Κάκος για αυτό έσφαξε τον Ηρακλή (αναμενόμενο μιας και την ΑΕΚ την θέλουν ακόμα ζωντανή για να ρυθμίσει κάποιες "λεπτομέρειες" αυτή την Κυριακή)

Ο ΟΣΦΠ μαύρα χάλια... ο Νικοπολίδης σας έσωσε πάλι. Απαράδεκτος ο Πορτογάλος στην φυσούνα. Απαράδεκτος ο Νικοπολίδης εντός παιχνιδιού μετά την εκτέλεση... ότι και αν του είπε ο Κονσεισάο , μπροστά σε τόσο φανατισμό δεν δίνεις συνέχεια. Αρκεί το τάπωμα του χαμένου πέναλτυ.
Η ισοπαλία ήταν λογικό αποτέλεσμα. Γκαλέτι εκτός....

Ο ΠΑΟ σαν την ΑΕΚ πρώτος ναι μεν , αλλά δεν βλέπετε για αυτό και επειδή έχει και κάποιους νοήμονες ανθρώπους στην εξέδρα που θέλουν να βλέπουν μπάλα πρώτα και μετά κούπες, τους πήραν με τις γιούχες. Τα άκουσε και το Πορτογαλικό τρομπόνι λόγω Νίνη... και καλά έκαναν και του τα έσουραν.

Οι υγιείς ανθρώποι είπαμε οτι πρώτα θέλουν να βλέπουν προϊόν για το 20-30-40-50αρι που σκάνε και μετά τι θα κονομήσουνε οι ΠΑΕ τους μέσω τίτλων. Εξού και πλέον προτιμώ να δώ άλλα πρωταθλήματα αν παίζουν την ίδια ώρα με τα δικά μας (ακόμα και αν παίζει η ΑΕΚ)

Απο όσο είδα πάντως ο Μπλάνκο έκανε την διαφορά πάλι... αναμενόμενο..

ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ..... Ακόμα περιμένουν τα κοθώνια και δεν τον υπογράφουν εδώ και τώρα!
Επειδή είπε αυτός θα το δούμε Ιούνιο, τι έγινε;... με μια καλή πρόταση να είστε σίγουροι οτι το παληκάρι θα μείνει στην ΑΕΚ.

Για το θέμα Κάμπος και Αστέρα... οχι ρε... δεν τον θέλουμε στην ΑΕΚ...Οχι άλλους λατίνους! Ποτέ δεν τους συμπάθησα σαν ποδοσφαιριστές ή σαν νοοτροπία ποδοσφαιριστών. Ίσως να φτάιει και αυτό για την προκατάληψη μου..

Για το Κυριακάτικο ντέρμπυ να πω μόνο πως με τα χάλια που έχουν και οι δύο , το αποτέλεσμα θα είναι πολύ αμφίροπο για όποια πρόβλεψη.

Gandalf

mats8282
25/02/2008, 10:11
Για την Χεταφε τα ακουσατε??

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 0-1
(64' Ούτσε)

Ενταξει χασαμε απο υπερομαδα :lol:

la_villa
25/02/2008, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Για την Χεταφε τα ακουσατε??

Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 0-1
(64' Ούτσε)

Ενταξει χασαμε απο υπερομαδα :lol:

πως φαίνεται ποια ομάδα έκανε περίπατο μεσοβδόμαδα ε?

nvov
25/02/2008, 10:30

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ

:wave2: :wave2: [/B][/QUOTE]

Τι λες έχεις και εσύ άποψη

zzr2005
25/02/2008, 11:31
μιας και απο θεαμα τα παιχνιδια ηταν χαλια μαυρα ας βαλουμε λιγο φωτια στη συζητηση

ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ???
΄Η ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ?:rolleyes:

οσο για μας....αντε να φυγει ο πανιβλακας ο Πεσειρο....το εκτρωμα....το οργιο....
μου βαζει τον Παπαδόπουλο που δεν πετυχαινει το τερμα ουτε 1 φορα στις 20....
και μου κανει αλλαγή δυο αμυντικα χαφ (Ματος-Τζιολη) για να κρατησει το αποτελεσμα με τον Λεβαδειακο μεσα στην εδρα του.....βγαζοντας το μονο παιχτη (Γκονζάλες) που αν και κακος εχει δωσει 2 ασιστ στο πρωτο μερος....
και ξεκινωντας το δευτερο ημιχρονο με τον καλύτερο σου παιχτη του γηπεδου (Ιβανσιτς) στην αντιθετη πλευρα, καταφερνοντας να τον εξαφανισει και να αποδοργανωσει την μονη πτερυγα που λειτουργουσε (την αριστερη "Σπυροπουλος-Ιβανιτς)....
βαζει μεσα και τα αμυντικα χαφ και καταφερνει αν δεχτει για πρωτη φορα πιεση στη λεωφορο απο μικροτερη ομαδα.....:eek:

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΗ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟ....
σηκωνει για ζεσταμα το παλτο τον Πόστιγκα και αφηνει κατω τον Νινη...ελεος....
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙΟΘ ΗΤΑΝ "ΦΑΜΠΙΟ ΚΑΠΕΛΟ"....
ΟΥΣΤ....

el_hymador
25/02/2008, 12:06
Αν αυτος ο Παναθηναϊκος ειναι πρωτος στην βαθμολογια, φαντασου τα χαλια των υπολοιπων, πραγματικα για κλαματα το επιπεδο των ελληνικων ομαδων.

Οταν φωναζαν ολοι να μεινει ο Μουνιοθ, ο Τζιγγερ επαιζε με το τηλεκατευθυνομενο wrc αυτοκινητακι του...

Μακραν ο πιο σοβαρος προπονητης που ειχαμε απο την μετα-Κυραστα εποχη...

Αντε τελευταια αγωνιστικη θα παιξει και ο Μανουτσο απο οτι ακουσα...αλλαγη στο 70' :lol:

Πιασαν τοπο τα λεφτα σου παλι σωφερακο...και εις αλλα με υγεια...

Παλι του χρονου με νεο προπονητη και σε περιπτωση που παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟ θα αναρωτιεται ο Πεσεϊρο γιατι πηρε τον πουλο...οπως αναρωτιοταν και ο αλλος μεγιστος προπονηταρας ο Σουμ...

Οι γνωστοι ''Παναθηναϊκαρες'' εχουν εναποθεσει τις ελπιδες τους στο καινουργιο γηπεδο...με την εννοια οτι τοτε ο σωφερακος θα επενδυσει σημαντικα σε παικτες προκειμενου να αποτελεσουν κραχτη για τον κοσμο...οκ συμφωνω...

αλλα ποιος θα επιλεξει αυτους τους παικτες; ο Βελιτς; :rotflmao: η μηπως ο Λιβαθηνος :rotflmao: θα του τα μασησουνε παλι κανονικοτατα του μικρου και θα του πουλανε παραμυθια...

τα ιδια Τζιγγερακο μου, τα ιδια Τζιγγερη μου...

συνεχισε να κρατας αυτο το επιτηδευμενο low-profile που το μονο που υποδηλωνει ειναι αγνοια και ασχετοσυνη.

la_villa
25/02/2008, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
μιας και απο θεαμα τα παιχνιδια ηταν χαλια μαυρα ας βαλουμε λιγο φωτια στη συζητηση

ΠΟΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ???
΄Η ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ?:rolleyes:

φωτιά???γιατι???
τιμωρία?γιατί?είχαν μια διαφωνία εκτός αγωνιστικού χρόνου.μπορεί να ήταν και προσωπική?οπότε...τι δουλειά έχει αυτό με τα αγωνιστικά?

μήπως είδες καμιά φωτιά στην αθώωση γεωργιαδη οπότε να υπάρχει λόγος για τώρα?
κοίτα ρε πως πετάγονται απο τις τρύπες τους

el_hymador
25/02/2008, 13:37
φωτιά???γιατι???
τιμωρία?γιατί?είχαν μια διαφωνία εκτός αγωνιστικού χρόνου.μπορεί να ήταν και προσωπική?οπότε...τι δουλειά έχει αυτό με τα αγωνιστικά?

σε αυτο εχεις δικιο.

Τιμωρια για την συγκεκριμενη περιπτωση μονο τα σωματεια που ανηκουν οι δυο ποδοσφαιριστες -αν θελουν- επιβαλλουν και αυτο με την μορφη προστιμου.

αν γινοταν μεσα στον αγωνιστικο χωρο και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, μονο τοτε θα αναλλαβανε η αθλητικη διακαιοσυνη.

Για τον Γεωργιαδη ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι μεμπτο και υποπτα μεθοδευμενο το δικαιωμα της συμμετοχης του;

Κανονικα δεν θα επρεπε να παιξει!

Τι θες να κανω τωρα; να βγω και να διαριγνυω τα ιματια μου για την αδικια κατα του γαυρου;

ελεος!

CIRUS
25/02/2008, 13:41

Τι θες να κανω τωρα; να βγω και να διαριγνυω τα ιματια μου για την αδικια κατα του γαυρου;

ναι αυτό να κάνεις!!!!!!

:a014:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
25/02/2008, 13:51
ναι αυτό να κάνεις!!!!!!

μπα ετοιμαζομαι να ριξω και αλλο γελοιο...:lol: :lol: :lol:

απο http://www.msfree.gr/details.php?id=623

"Πανέτοιμο!
Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα το μονοθέσιο του Ολυμπιακού

Το ντεμπούτο του εντός πίστας θα κάνει το μονοθέσιο της Superleague Formula, το οποίο θα κάνει την πρώτη του δοκιμή στην πίστα του Silverstone το πρωί της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες πίστας το μονοθέσιο που σχεδιάζεται από την υπεύθυνη για το σασί αμερικανική εταιρεία Elan Motorsport Technologies και την υπεύθυνη για τον κινητήρα βρετανική Menard Competition Technologies. Σκοπός των δοκιμών είναι η αξιολόγηση του πακέτου σασί-κινητήρα, με τα πρώτα συμπεράσματα να χρησιμοποιούνται για την περαιτέρω εξέλιξή του.

Ως γνωστόν, τα μονοθέσια θα έχουν τα χρώματα γνωστών ποδοσφαιρικών συλλόγων, με τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική συμμετοχή από τη χώρα μας. Θυμίζουμε πως, ουσιαστικά, ο πειραϊκός σύλλογος έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα χρήσης του σήματος και των χρωμάτων με αντάλλαγμα την παγκόσμια προβολή του γεγονότος. Η σύνθεση των ομάδων αλλά και η επιλογή των πιλότων που θα οδηγήσουν για κάθε σύλλογο θα γίνει από την ίδια την οργανωτική επιτροπή της Superleague Formula, με στόχο την προσέλκυση σημαντικών ονομάτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο ημερολόγιο της πρώτης χρονιάς συμπεριλαμβάνονται έξι αγώνες, με την αυλαία να ανοίγει στο Donington Park το διήμερο 30-31 Αυγούστου και μετά να ακολουθούν οι αγώνες σε Nurburgring, Zolder, Ιταλία, Estoril και Ισπανία. Ο σχεδιασμός του μονοθεσίου με κωδική ονομασία DP09B ακολουθεί σαν κριτήρια την υψηλή ανταγωνιστικότητα και την εξελιγμένη τεχνολογία. Η αεροδυναμική του, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την απουσία διαχύτη στο κάτω μέρος, θα ευνοεί τα προσπεράσματα ενώ θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά slick ελαστικά. Ο δωδεκακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 4,2 λίτρων, με υπολογιζόμενη απόδοση 750 ίππων στις 11.750 στροφές, έχει ήδη δοκιμαστεί σε συνθήκες αγώνα στα εργαστήρια της MCT και αύριο θα είναι η πρώτη φορά που θα λειτουργήσει σε πραγματικές συνθήκες.''

Απ οσα γνωριζω η φορμουλα ειναι ενας χωρος οπου γ@μιουνται ολοι στις ενστασεις!!

Μια χαρα θα τα πατε!!!

Στον ρολο του Ζαν Τοντ, ο Τακης...:lol: :lol: :lol:

Ποιος θα το οδηγησει αυτο ρε; δεν μας ειπατε ακομα...

Ολοι μελη και στην φορμουλα. :lol:

121665

blackbusa
25/02/2008, 13:54
σε αυτο εχεις δικιο.

Τιμωρια για την συγκεκριμενη περιπτωση μονο τα σωματεια που ανηκουν οι δυο ποδοσφαιριστες -αν θελουν- επιβαλλουν και αυτο με την μορφη προστιμου.

αν γινοταν μεσα στον αγωνιστικο χωρο και κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, μονο τοτε θα αναλλαβανε η αθλητικη διακαιοσυνη.

Για τον Γεωργιαδη ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι μεμπτο και υποπτα μεθοδευμενο το δικαιωμα της συμμετοχης του;

Κανονικα δεν θα επρεπε να παιξει!

ελεος!

δεν θα απανταγα αλλα....ρε Χυμα δεν τα ξερεις καλα....για αλλη μια φορα....οσπου να κλεισει το Φ.Α. ο διαιτητης πρεπει να καταγραψει τα παντα....δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να κανει συμπηρωματικη αφου κλεισει.....και αυτο με την αθλητικη δικαιοσυνη μην το ξαναγραψει κανεις....τελευταιος αγωνας για τα προκριματικα Μουντιαλ 2006....με το που τελειωνει ο αγωνας μπαινουν στην φυσουνα οι ποδοσφαιριστες της Ελβετιας και της Τουρκιας (που αποκληστικε)....γινεται της π@υτανας απο το ξυλο....αποτελεσμα....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΗΣΤΕΙΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΙΞΕ 2-3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Η ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ....

arxaios
25/02/2008, 13:58
ναι αυτό να κάνεις!!!!!!

Γιατί ρε παιδιά ;;;
Το ότι μπήκε αλλαγή ο Γεωργιάδης, με τις μ@λ@κίες που έκανε, είναι ότι καλύτερο συνέβη για τον Γαύρο ......... :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα για θυμηθείτε ποιόν αντικατέστησε ............

el_hymador
25/02/2008, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν θα απανταγα αλλα....ρε Χυμα δεν τα ξερεις καλα....για αλλη μια φορα....οσπου να κλεισει το Φ.Α. ο διαιτητης πρεπει να καταγραψει τα παντα....δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να κανει συμπηρωματικη αφου κλεισει.....και αυτο με την αθλητικη δικαιοσυνη μην το ξαναγραψει κανεις....τελευταιος αγωνας για τα προκριματικα Μουντιαλ 2006....με το που τελειωνει ο αγωνας μπαινουν στην φυσουνα οι ποδοσφαιριστες της Ελβετιας και της Τουρκιας (που αποκληστικε)....γινεται της π@υτανας απο το ξυλο....αποτελεσμα....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΗΣΤΕΙΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΙΞΕ 2-3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Η ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ....

ναι αλλα υπαρχει διθαφορα μεταξυ των προκριματικων για το Μουντιαλ και τους αγωνες σε εθνικο επιπεδο σε σχεση με τον θιασο της Super League και το συλλογικο εθνικο πρωταθλημα καθε χωρας.

Αλλο ειδικο βαρος και η FIFA δεν χαμπαριαζει απο ''περασμενα-ξεχασμενα'', ''δωσαμε τα χερια'' και ''συμβαινουν αυτα''...

Φυσικα και ο διαιτητης επρεπε να καταγραψει το συμβαν στο φυλλο αγωνος, αλλα θεωρω υπερβολικο τα να τιμωρηθουν δυο παικτες επειδη παιξαν μερικες ψιλες στην φυσουνα...

CIRUS
25/02/2008, 14:02
Γιατί ρε παιδιά ;;;
Το ότι μπήκε αλλαγή ο Γεωργιάδης, με τις μ@λ@κίες που έκανε, είναι ότι καλύτερο συνέβη για τον Γαύρο ......... :lol: :lol: :lol:
Σοβαρά τώρα για θυμηθείτε ποιόν αντικατέστησε ............

ασε τελείως μούφα παιχνίδι και από τις 2 ομάδες όποιος και να έπαιζε, αφού και τα 2 γκολ από μαλακίς των αμυντικων μπήκαν, απλά το παιχνίδι δε βλεπόταν, προσωπικά χ3στηκα για τον γεωργιαδη.

arxaios
25/02/2008, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
+1
Η φυσούνα, καθώς και τα αποδυτήρια είναι ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ - ΓΗΠΕΔΟΥ ...........

arxaios
25/02/2008, 14:06
ασε τελείως μούφα παιχνίδι και από τις 2 ομάδες όποιος και να έπαιζε, αφού και τα 2 γκολ από μαλακίς των αμυντικων μπήκαν, απλά το παιχνίδι δε βλεπόταν, προσωπικά χ3στηκα για τον γεωργιαδη.

Μην το λες γιατί άλλο σημαίνει "παίζω" και άλλο "τον παίζω" (Γεωργιάδης):lol: :lol: :lol:
Για το μούφα παιχνίδι απόλυτο δίκιο .............. το ίδιο και το δικό μας ...........:sad:

blackbusa
25/02/2008, 14:06
ναι αλλα υπαρχει διθαφορα μεταξυ των προκριματικων για το Μουντιαλ και τους αγωνες σε εθνικο επιπεδο σε σχεση με τον θιασο της Super League και το συλλογικο εθνικο πρωταθλημα καθε χωρας.

Αλλο ειδικο βαρος και η FIFA δεν χαμπαριαζει απο ''περασμενα-ξεχασμενα'', ''δωσαμε τα χερια'' και ''συμβαινουν αυτα''...

Φυσικα και ο διαιτητης επρεπε να καταγραψει το συμβαν στο φυλλο αγωνος, αλλα θεωρω υπερβολικο τα να τιμωρηθουν δυο παικτες επειδη παιξαν μερικες ψιλες στην φυσουνα...

δεν αναφερομαι στο τι που πως γιατι....αλλα το τι πρεπει και το τι λεει ο κανονισμος και ο νομος να γινει.....και βασικα δεν ειναι μομφη για εσενα.....αλλα διατυπωση κανονισμων επειδη διαβαζουμε που διαβαζουμε τα κουλα εδω μεσα....να μαθαινουμε και κατι εστω.....:wave2:

υ.γ. οπως και το θεωρω και εγω υπερβολικο βεβαια.....αλλα αλλο αυτο....και αλλο σιγα δεν εγινε και τιποτα....

Gandalf dr685sm
25/02/2008, 14:08
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=121235

Περί τιμωρίας των παικτών... δεν φαίνεται να την σκαπουλάρουν πάντως.

Gandalf

zzr2005
25/02/2008, 14:10
φωτιά???γιατι???

ρε πατε καλα??
μηπως δεν θυμαστε ποσες αγωνιστικες ειχαν φαει στο οι παιχτες της ιντερ κ της βαλενθια για το ξυλο μετα το τελος του αγωνα σε αγωνιστικο χωρο κ αποδυτηρια???:confused: :confused
καλο και αυτο....
ειχαν προσωπικα κ πλακωθηκαν στα αποδυτηρια,...δεν αφορα κανεναν αυτο....:lol: :lol: :bawl:

arxaios
25/02/2008, 14:18
Άσχετα με το ΠΟΙΟΙ είναι οι παίχτες, για μένα πρέπει να τιμωρούνται με πολύ μεγάλη αυστηρότητα !!!
Και 4 και 5 αγωνιστικές + γερό χρηματικό πρόστιμο !!!
Το ίδιο να ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όμως ...............:mad:

el_hymador
25/02/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf

ενσταση Νικοπολιδη: ''Με βαρεσε πρωτος''

:lol:

blackbusa
25/02/2008, 14:19

Gandalf

α ρε μαγε....με βαζεις παλι στην μπριζα.....ΑΝ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μικρη παρενθεση και παπαλα......σιγουρα πολλοι αν οχι ολοι οι ποδοσφαιριστες βριζουν μεσα στο γηπεδο...και αρκετα φανταζομαι....οσο δεν τους αντιλαμβανονται η κανουν την παπια το διαιτητικο τριο ολα καλα....αν ομως τους πιασει η καμερα στα πρασα τι γινεται???το τι χριστοπαναγιες εριξε ο Μαυρογενιδης στον εποπτη και τον επιασε η καμερα δεν λεγεται....μαλλον ο εποπτης θα ηταν Βουδιστης,γιατι και κουφος να ηταν θα καταλαβαινε....αυτο θεωρητε βλασφημια και τιμωρειται....αν πεις καποιον μ@λ@κ@ μπορει να την γλυτωσεις....αν θειξεις ιερα και οσια (βαση της επισημης θρησκεισς της Ελλαδας) οχι....βεβαια τους πειραξε ο Μπλανκο με την μασκα του Ζορρο,και με το μπλουζακι που ευχοταν στον πατερα του περαστικα(μετα απο 3 μερες πεθανε:( )....

Gandalf dr685sm
25/02/2008, 14:26
Περί Νίνη...

μια ερώτηση ρε παιδιά να κάνω γιατί δεν τα γνωρίζω καλά αυτά του ΠΑΟ...

Απο όσο λένε , ισχύει οτι ο Νίνης δεν υπογράφει το 5ετες συμβόλαιο με ρήτρες που του είχαν πεί και για αυτό γυαλίζει πάγκο άκρα δεξιά;

Για επιβεβαιώστε οι πράσινοι αν γνωρίζετε.

Gandalf

el_hymador
25/02/2008, 14:34
Περί Νίνη...

Απο όσο λένε , ισχύει οτι ο Νίνης δεν υπογράφει το 5ετες συμβόλαιο με ρήτρες που του είχαν πεί και για αυτό γυαλίζει πάγκο άκρα δεξιά;

Gandalf

δεν εχει ακουστει κατι τετοιο, αλλα δεν το θεωρω απιθανο με τον μ@λ@κ@ τον Τζιγγερ...

αυτος ειναι ικανος να διωξει και τον πιτσιρικα...:mad:

zzr2005
25/02/2008, 14:41
ενσταση Νικοπολιδη: ''Με βαρεσε πρωτος''

ενσταση Κονσεισαο....το χτυπημα ηταν αντικανονικο κ θελω να επαναλαβουμε τον γύρο....
ενσταση Νικοπολιδη....το χτυπημα ηταν αντικανονικο κ θελω ο γυρος και το παιχνιδι να κατοχυρωθει υπερ μου στα χαρτιά.....:lol: :lol:

zzr2005
25/02/2008, 14:46
Περί Νίνη...

Gandalf

Ετσι και αλλιως 5 ετες συμβολαιο δεν ισχυει πλεον....περα απο τα 3 χρονια μπορει να το προσβαλει ο παιχτης.....
πανε οι εποχες του Καπετανιου που εθαβε καριερες.....

δεν αποκλειεται να εχει παιχτει κατι με το συμβολαιο....και το οτι διεθνη πρακτορεια κανουν ακομα λογο για ενα απο τα μεγαλα ταλεντα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου παρα το γεγονος οτι δεν παιζει καθολου φετος κατι σημαινει.....μαλλον εχουν εκδηλωσει ηδη ενδιαφερον καποιες ομαδες...;)

και οι δικοι μας πανε να πιασουν τον παπα απο τα @ρχιδια και να βγαλουν μερικα εκατομμυρια....

CIRUS
25/02/2008, 14:47
Περί Νίνη...

Gandalf

αν είναι αυτο, αν λέω γιατί δεν έχω ιδέα είναι απίστευτα Μ@Λ@ΚΕΣ όλοι τους εκει πέρα που θέλουν να φάνε την καριέρα του παιδιού, αστο δια....

Eaglos
25/02/2008, 14:57
Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι έβγαλαν κοινή ανακοίνωση ΑΕΚ και Ηρακλής όπου λένε για τον διαιτητή και ότι δεν σφύριξε καλά. Λένε για ότι είναι κρίμα οι προσπάθειες των παικτών ν' αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια των διαιτητών και τέτοια. κλπ κλπ

CIRUS
25/02/2008, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι έβγαλαν κοινή ανακοίνωση ΑΕΚ και Ηρακλής όπου λένε για τον διαιτητή και ότι δεν σφύριξε καλά. Λένε για ότι είναι κρίμα οι προσπάθειες των παικτών ν' αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια των διαιτητών και τέτοια. κλπ κλπ

του ηρακλή να κάνουν ένστανση και της άεκ να πέσουν κάτω να κλάψουν γιατί αυτό ξέρουν μόνο!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eaglos
25/02/2008, 15:12
Εμένα μου φάνηκε μιλημένο το ματσάκι, τα κανόνισαν τα φιλαράκια Ντέμης Ρεμος. Δεν χάνονται αυτά τα γκολ που έχασε ο Ηρακλής :) Μιλάμε έκαναν προσπάθεια οι παίκτες του για να μην τα βάλουν και να μην φανεί.....

the who
25/02/2008, 15:43
Γιατι δε βαλαμε το γ@μημενο το πεναλτι στο γαυρο γ@μω την τυχη μου?
Μη δινετε σημασια,ειναι η μοναξια του Παοκτζη στον Πειραια.
Και ναι δεν την πολυπαλευω τελευταια.

vangelis 64
25/02/2008, 17:54
του ηρακλή να κάνουν ένστανση και της άεκ να πέσουν κάτω να κλάψουν γιατί αυτό ξέρουν μόνο!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...και ο θρύλος να κάνει έφεση επί τής ενστάσεως και να μην κατέβει να παίξει,ξέρετε εσείς...χε χε χε:D :D

121706

mats8282
25/02/2008, 18:46
Για τους φιλους γαυρους που εσπευσαν να καταδικασουν τον διαφορετικο λαο και διοικηση της ΑΕΚ.

Το κείμενο της ανακοίνωσης

"Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο 'Καυτανζόγλειο Στάδιο' ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας, στo πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague. Δυστυχώς, το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον κ. Κάκο με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Από το ξεκίνημα της περιόδου οι ομάδες μας έχουν σε όλους τους τόνους διακηρύξει την επιθυμία και τη βούλησή τους για ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κοινή πεποίθηση μας είναι ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι κρίμα οι προσπάθειες τους να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των «αρχόντων» της αναμέτρησης .

Η παρατεινόμενη και συνεχής συζήτηση για την διαιτησία δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε αδικαιολόγητη. Δυστυχώς, η ελληνική διαιτησία από μέρος του παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε μέρος – και ίσως το μεγαλύτερο – του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ομάδες μας ανήκουν σε ένα Συνεταιρισμό που ξεκίνησε με στόχο και όραμα να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και να το αναβαθμίσει ως προϊόν. Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σταματήσουμε να επιδιώκουμε ένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα . Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι πρωτοβουλίες μας για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και οι ευθύνες ανήκουν πρωτίστως σε εμάς. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία, είτε όχι.

Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ".

el_hymador
25/02/2008, 18:49
Για τους φιλους γαυρους που εσπευσαν να καταδικασουν τον διαφορετικο λαο και διοικηση της ΑΕΚ.

Το κείμενο της ανακοίνωσης

"Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο 'Καυτανζόγλειο Στάδιο' ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας, στo πλαίσιο ............ πρωτίστως σε εμάς. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία, είτε όχι.

Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ".

εκανε ενσταση ο γαυρος μεσω της οποιας επιθυμει να τελειωσει στα χαρτια ο αγωνας με ηττα και των δυο!

mats8282
25/02/2008, 19:01

SPORAKIAS
25/02/2008, 19:06
καλα κανετε και γελατε ...γιατι ειστε για πολλα γελια....:wave2:

τσιρακι του κοντου ....ο τραγουδιαρης....

ειναι για πολλα respect o κοντος....:beer:

121732

Akatanomastos
25/02/2008, 19:18

Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ".

ματσ8282,
τι ειχε να χασει ο ντεμης συμμετεχοντας σε αυτην την ανακοινωση?
τους βαθμους τους πηρε, σου λεει να κανουμε και τους καλους και τους δικαιους..
και να χουμε και το διαρκες παραπονο ετσι για εφφε και αλλοθι.

καραγκιοζηλικια

la_villa
25/02/2008, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
σε αγωνιστικο χωρο κ αποδυτηρια???:confused: :confused

πραγματικά διαβάζεις τι γράφεις???
όπως είπες ΣΕ αγωνιστικό χώρο

τίποτα δεν γίνεται και δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς για φυσούνα υπόθεση...αν "παίζαν" μέσα στον αγώνα ήταν σίγουρο