PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

alximistis
30/03/2008, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
κατι μου λεει οτι θα κανει την εμφανιση του ο idi :lol:

:smokin:

Τι στα εύκολα;;; Τόσο καιρό... μόνος μου και κανά δυο άλλοι παλεύουμε. :lol: :lol:
Παίδες... θα ξαναμπώ να γράψω αφού... ηρεμήσω!!! :D

HEATSEEKER750
30/03/2008, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μαλλον στερεψαν τα επιχειρηματα περι λουσερς και κανεις κωλοτουμπα στην τεσσαρα!

αλλα ακομα και ετσι...................
αν αυτο που σε ικανοποιει ειναι να ριχνεις 4 στο θεσμο του κυπελλου (παρολο που στο πρωταθλημα εχεις να κερδισεις πανω απο 2 χρονια).............κατσε παιζε κυπελο με τον Πας Γιαννενα και τον Ιωνικο.

τον Κοκκαλη ομως δεν τον ρωτησες ποσα λεφτα θα βαζει απο του χρονου, μιας και δεν θα εχει τα εσοδα που ειχε μεχρι τωρα...........ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΣΕΡΣ!!!!!

:winka:

:wa :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :beer: ::lol: :lol: :a021: :a021: :a021: :a021:

Καλά ήταν σήμερα.....βρε το ΑΕΚΑΚΙ???:look:

Akatanomastos
30/03/2008, 20:13
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΖΕΛΕ:lol: :lol: :lol:

και αλλα 3 πεναλντυ να χρειαζομασταν θα μας τα δινε..
δεν τα τσιγγουνευτηκε καθολου..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
30/03/2008, 20:50
μεγαλη αποδοση η αεκ και καλο ποδοσφαιρο απεναντι σε εναν ολυμπιακο χωρις αρχη και τελος.

δικαιη νικη !!!

απολυτη συντριβη !!!!

ε μια φορα στη δεκαετια εχετε και το δικαιωμα.:smokin:

τα λεμε απο του χρονου χανουμισες. :wave2:

mats8282
30/03/2008, 21:03
Αυτο ηταν το κερασακι στην φετινη τουρτα που φαγαμε στην μαπα....Ετσι για την γλυκα....Μπορω να πω οτι αν και χαλια λογω μιας αλλεργιας που με εχει *$&@*& ηταν το καλυτερο μου απογευμα στο ΟΑΚΑ....Δεν μπορουσα ουτε να χειροκροτησω αλλα η φωνη εβγαινε....

Παρτε την ομαδαρα σας τωρα που μας φαγατε τα συκωτια απο την αρχη της χρονιας για το υλικο της και πηγαινετε στον Λεμονη να ζητησετε αφεση αμαρτιων.....Θελω να δω τι θα πει ο Κοκκαλης....Πραγματικα ειμαι περιεργος.....

Το χειροτερο ολων για εσας ειναι οτι το σκορ θα μπορουσε να ειναι 7-0 ανετα...Αντε με το πεναλτι και την κεφαλια του Στολτιδη 7-2....Ανετοτατα....

Αντε γεια :smokin:

:wave2:

TROOPER
30/03/2008, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
................

ε ειπαμε να χαρειτε, παραδεχτηκαμε την ηττα μας αλλα μη ξεχνατε....still 3rd !!!!

blackbusa
30/03/2008, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
busa ένα σου λέω 1-3 στο χαλαρό!!!!!!!!

ρε μπαμια...τι μαλακια αβαταρ ειναι αυτο???:look:

αλλαξε το λεμε....

blackbusa
30/03/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μεγαλη αποδοση η αεκ και καλο ποδοσφαιρο απεναντι σε εναν ολυμπιακο χωρις αρχη και τελος.

δικαιη νικη !!!

απολυτη συντριβη !!!!

ε μια φορα στη δεκαετια εχετε και το δικαιωμα.:smokin:

τα λεμε απο του χρονου χανουμισες. :wave2:

ακομα να με παρεις τηλεφωνο εσυ???:look:

mats8282
30/03/2008, 21:15
ε ειπαμε να χαρειτε, παραδεχτηκαμε την ηττα μας αλλα μη ξεχνατε....still 3rd !!!!

Ριβάλντο: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, στα επίπεδα του 7-0 και του 8-0. Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός γηπέδου. Αυτό ερμηνεύστε το όπως θέλετε. Επιπλέον, δεν κερδίζονται με τα χρήματα (σ.σ. εννοώντας τα μπάτζετ). Δεν είμαστε ξεγραμμένοι και το αποδείξαμε σήμερα. Μπορούσαμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και τελικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαν δίκιο οι φίλαθλοι που μας αποδοκίμασαν σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια".

Οπως λες και εσυ ειμαστε 3οι.....Αλλα ηταν χαστουκαρα για τους 2ους και ο 1ος χαροπαλευει....Κοιταξτε να χασετε την ψυχραιμια σας τωρα και τα λεμε....Μου εκανε τεραστια εντυπωση το μαυρο χαλι σας....Πραγματικα και χωρις να κοροιδευω....Το πολυ Χ το εβλεπα το παιχνιδι....

Παιχτε ετσι και με την ΑΕΛ την αλλη αγωνιστικη εσεις και να συνεχισει τις τρομερες εμφανισεις ο ΠΑΟ και τα λεμε και με τους δυο....Αν και δεν μπορω να προβλεψω τον 1ο στο τελος η σημερινη εμφανιση μου εδωσε ελπιδες....

Συνεχιστε λοιπον εσεις ετσι και ξεγραψτε μας :wave2:

ΥΓ Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ

TROOPER
30/03/2008, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ακομα να με παρεις τηλεφωνο εσυ???:look:

εσυ κερδισες

εγω θα σε παρω τηλεφωνο ???

:confused:

STOYBI
30/03/2008, 21:17

Παρτε την ομαδαρα σας τωρα που μας φαγατε τα συκωτια απο την αρχη της χρονιας για το υλικο της και πηγαινετε στον Λεμονη να ζητησετε αφεση αμαρτιων.....Θελω να δω τι θα πει ο Κοκκαλης....Πραγματικα ειμαι περιεργος.....

Ε... Εδιωξε τον Λεμονη ο ανθρωπος γιατι ηθελε γκολ & θεαμα...!!! :uplate:

Γιατι να ειναι δυσαρεστημενος...?? :confused:

blackbusa
30/03/2008, 21:18
εσυ κερδισες

εγω θα σε παρω τηλεφωνο ???

:confused:

:blush:

:beer:

TROOPER
30/03/2008, 21:18
Ριβάλντο: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, στα επίπεδα του 7-0 και του 8-0. Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός γηπέδου. Αυτό ερμηνεύστε το όπως θέλετε. Επιπλέον, δεν κερδίζονται με τα χρήματα (σ.σ. εννοώντας τα μπάτζετ). Δεν είμαστε ξεγραμμένοι και το αποδείξαμε σήμερα. Μπορούσαμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και τελικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαν δίκιο οι φίλαθλοι που μας αποδοκίμασαν σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια".

Οπως λες και εσυ ειμαστε 3οι.....Αλλα ηταν χαστουκαρα για τους 2ους και ο 1ος χαροπαλευει....Κοιταξτε να χασετε την ψυχραιμια σας τωρα και τα λεμε....Μου εκανε τεραστια εντυπωση το μαυρο χαλι σας....Πραγματικα και χωρις να κοροιδευω....Το πολυ Χ το εβλεπα το παιχνιδι....

Παιχτε ετσι και με την ΑΕΛ την αλλη αγωνιστικη εσεις και να συνεχισει τις τρομερες εμφανισεις ο ΠΑΟ και τα λεμε και με τους δυο....Αν και δεν μπορω να προβλεψω τον 1ο στο τελος η σημερινη εμφανιση μου εδωσε ελπιδες....

Συνεχιστε λοιπον εσεις ετσι και ξεγραψτε μας :wave2:

ΥΓ Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...σας καταλαβαινω...:cool:

υ.γ.ενσταση για κατι καθαρο ???? :nono: :nono: :nono:

P70
30/03/2008, 21:47
.....
:a021: :a021: :a021:

kalant
30/03/2008, 21:49
ενταξει αεκακια κερδισατε δικαια...

αλλα παιζατε και μονοι σας ομως, μην το ξεχναμε, μεχρι και ο τζορτζεβιτς εχασε σημερα το πρωτο πεναλτι της καριερας του :eyepop:

ο τοροσιδης χανει γκολ σε κενη εστια και ο στολτιδης χανει κεφαλια μονος του...

ε ολα αυτα δειχνουν την κατασταση μας σημερα, η χειροτερη εμφανιση μας τα τελευταια χρονια, ετυχε να την κανουμε μαζι σας, θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε αλλος...

τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...

la_villa
30/03/2008, 22:04
εμεις πότε θα μπούμε στο γήπεδο για τον αγώνα
:lol: :lol: :lol:

ρε τους ξεφτύλες καναν ομάδα το αεκακι

STOYBI
30/03/2008, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ενταξει αεκακια κερδισατε δικαια...

αλλα παιζατε και μονοι σας ομως, μην το ξεχναμε, μεχρι και ο τζορτζεβιτς εχασε σημερα το πρωτο πεναλτι της καριερας του :eyepop:

ο τοροσιδης χανει γκολ σε κενη εστια και ο στολτιδης χανει κεφαλια μονος του...

ε ολα αυτα δειχνουν την κατασταση μας σημερα, η χειροτερη εμφανιση μας τα τελευταια χρονια, ετυχε να την κανουμε μαζι σας, θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε αλλος...

τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...

Ξεχασες να πεις οτι..... Ειχαμε και το μυαλο μας στον αγωνα της Τεταρτης με τον Θρασυβουλο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
30/03/2008, 22:24
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ....

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΗΘΙΚΗΣ....

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙΜΙΟΤΗΤΟΣ....

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ...

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ;;;

- ΟΣΚΑΡ Α ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ;;;
- ΑΨΟΓΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ;;;
- ΤΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ;;;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ :wave2:

P70
30/03/2008, 22:31
1

125603

P70
30/03/2008, 22:32
2

125604

P70
30/03/2008, 22:33
3

125606

P70
30/03/2008, 22:34
kai 4 paidia...

125607

P70
30/03/2008, 22:35
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

125609

el_hymador
30/03/2008, 22:49
παραδοξως πως και τα τεσσερα ηταν πεναλτυ!!!

εβλεπα το ντερμπι και δεν ειδα τον αγωνα, αλλα αφοτου παρακολουθησα τις φασεις στην Α.Κ. ολα ηταν κανονικοτατα πεναλτυ..για τις καρτες δεν ξερω, η κοκκινη στον Τζιμπουρ ηταν παντως...

τωρα για το οτι "κιτρινισε" ολος ο Πανιωνιος κραταω τις επιφυλαξεις μου...

τεσπα αθλια εμφανιση για αλλη μια φορα παντως...κακως κερδισαμε παλι!!!

Τζιγγερ τον μΠουλο!

P70
30/03/2008, 22:59

125626

mats8282
30/03/2008, 23:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.....

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ :wave2:

:a6:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ε... Εδιωξε τον Λεμονη ο ανθρωπος γιατι ηθελε γκολ & θεαμα...!!! :uplate:

Γιατι να ειναι δυσαρεστημενος...?? :confused:

kalgeorge
31/03/2008, 00:05
:a6:

η απαντηση ενος αεκτζη....ειναι...οφ τοπικ;;

α ρε κολοτουμπες

( λεσ και το θρεντακι εχει μια σειρα )

alximistis
31/03/2008, 01:10
η απαντηση ενος αεκτζη....ειναι...οφ τοπικ;;

α ρε κολοτουμπες

( λεσ και το θρεντακι εχει μια σειρα )

Όχι η απάντηση ενός αεκτζή είναι... 4!!!
Κι αν δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω πιο απλά. Η ομαδάρα ο θρύλος των γηπέδων η ομάδα των αστέρων του Γκαλέτι του Λεντέσμα του... τεράστιου Μπελούτσι του Σίσιτς του Νικοπολίδη του Σέζαρ του Στολτίδη και γενικά όλων αυτών που στοιχίζουν πολλά πάρα πολλά εκατομύρια η ομάδα του Κόκκαλη ο οποίος πήγε στου Ρέντη πριν τον αγώνα για να μην ξεχνιόμαστε ξεφτιλίστηκε δεν έχασε ξεφτιλίστηκε εύκολα από το αεκάκι! από την ομαδούλα που κοροϊδεύαν και έκαναν πλάκα. Του γέρου του Ρίμπο του 34χρονου Ζήκου του Μπούρμπου και του Γεωργέα. Που έχει προπονητή όχι έναν Ισπανό τον οποίον πάλι για να μην ξεχνιόμαστε τον έφερε ο πολύς Κόκκαλης διώχνοντας τον Λεμονή αλλά έναν παλιό και μέτριο παίκτη του... αεκακίου όσο έπαιζε τον Κωστένογλου. Αυτό το αεκάκι τους έκανε ρόμπα!!! Με όλη την σημασία της λέξεως!!!!! Κι αν δεν αντιλαμβάνονται αυτοί ή εσύ που κόλλησες στη φάση του Δέλλα (κάκιστο αυτό που έκανε) πόσο ρόμπα έγιναν εχτές ε πάρε κανά γαύρο και τράβα ρώτα τον Νικοπολίδη ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:
Είναι μία ταπεινωτική ήττα! Ταπεινωτική είπε ο άνθρωπος!!! Κι αν δεν σου κάνει τίποτα από αυτά τράβα ρώτα τα 1000 άτομα οπαδοί γαύροι βαμμένοι που πήγαν στον Ρέντη και περίμεναν πως και πως την... ομαδάρα να τους... ψιθυρίσουν δύο φωνήεντα. Να σου πω δε πως... η ομάς ο γαύρος ντε δεν πήγε μετά στου Ρέντη!!! Ουχί! Πήγε στο Λίντρα Μάριοτ. Εκεί κατέλυσε!!! Κι αν δεν σου κάνουν τίποτα από όλα αυτά τότε... ε τότε...

απλά πράγματα. Έχασε ο ΟΣΦΠ από έναν θεατρίνο και μία ομάδα από... κωλοτούμπες!!!!!! Από αυτούς έχασε η σούπερ ομάδα!!!! :D :D

ΥΓ. ΑΛήθεια ο βάζελος γιατί δεν μας κέρδισε; θα μου απαντήσει κανείς σε αυτό το βασικό ερώτημα; :D Τόσο κωλοτούμπες που είμαστε θα έπρεπε όλες οι ομάδες να κάνουν περίπατο. Οι... μεγάλες δηλαδή. αλλά μπα! μόνο με πέναλτι κερδίζει ο βαζελιακός. Αλλιώς δεν έχει.
Ασχοληθείτε λοιπόν με την μαλακία γιατί ήταν μαλακία του Δέλλα. Κι αφήστε τα 4 σε μας. :)

alximistis
31/03/2008, 01:20
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...σας καταλαβαινω...:cool:

υ.γ.ενσταση για κατι καθαρο ???? :nono: :nono: :nono:

Τι να καταλάβεις ρε καυμένε!!! :D Τέσσερα γράφει το σκορ δεν έγραψε 1 0 ή 2 1 να πω ότι ήταν απλώς μία νίκη. Τέσσερα!!! Άντε διάβασε και τι γράφω παραπάνω μπας και αντιληφθείς το μέγεθος της ήττας! :D Καμμένε!!! :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
31/03/2008, 01:34
Άντε να πω κι εγώ δυο κουβεντούλες,στα σοβαρά όμως.:D

Όταν ένας παίχτης δεν έχει δυνάμεις,δεν τού πιάνει τίποτα.
Όταν δε είναι άμπαλος,όπως ο μηδέν φαντασία-δημιουργηκότητα Τζόλε,που δεν μπορεί να πασάρει και να κοντρολάρει τής προκοπής,όπως ο Στολτίδης που τρέχει...πέφτει..πηδάει και δεν ξέρει πού είν' η μπάλα.....
όπως ο Παναγιά βόηθα-Σέζαρ,ο ντελικάτος Μπελούτσι:lol: :lol: :lol: ο παιχταράς(πράγματι)Γκαλέτι,που βγάζει σέντρες για τον 2μετρο Μάχο και τον 2μετρο Δέλλα με προορισμό τον πεθαμένο κίλερ(άσε που είδαμε και το αντίστροφο κάποιες φορές..χαχαχαχαχαχαχ).....όταν αφήνεις τον Λυμπε να σουτάρει με την άνεσή του.....
όταν είσαι καμμένος γενικώς..........είσαι για πολλά.Και ο θρύλος έφαγε λίγα.

Προσωπικά χειροκρότησα τίς πάσες τού Ριβάλντο και το απίθανο γκολ τού Λυμπερόπουλου.Μετά δεν ήθελα να δω τίποτ' άλλο.
Έβλεπα μια ΑΕΚ να παίζει μια μπαλίτσα τής προκοπής(λέμε τώρα)απέναντι σε μια ομάδα Δ' εθνικής και βγάλε.Το οποίον,το φυσιολογικό σκορ έπρεπε να ήταν τουλάχιστον διπλάσιο.

Ρε συ Γιώργο(kalgeorge)η τούμπα τού Δέλλα σού έμεινε από το μάτς ή το λες για άλλο λόγο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2:

giobazolias
31/03/2008, 02:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
:a021: :a021: :a021: :a021:

Καλά ήταν σήμερα.....βρε το ΑΕΚΑΚΙ???:look: καλο το ΑΕΚΑΚΙ αλλα....................μπορουσε ομως και καλυτερα!!!!

σε 3/4 περιπτωσεις οι Μπλανκο, Ριβαλντο, Λυμπεροπουλος ολιγορησαν και χασαν καποιες ευκαιριες που θα επρεπε να τις αξιοποιησουν!!!

ο Εντινιο ειναι 1 ξυπασμενο κριαρι και δεν εχει καμια θεση στην ενδεκαδα!!!!!
αντιθετα ο Καλον ειναι παικτης παγκοσμιου κλασης και θα επρεπε να ειναι στον αγωνα οπως και να χει................ιδιως τωρα που εχει αρχισει να ξαναβρησκει τα πατηματα του!!!!
με Καλον, πιστευω οτι η ΑΕΚ θα μπορουσε να αξιοποιησει ακομα 3/4 απ τις ευκαιριες που δημιουργησε, μιας και το τελικο σκορ (4-0) δεν αντικατοπριζει την πραγματικη διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων!!!!
Δυστηχως ομως, ο Κωστενογλου προτιμησε να αφησει τον Καλον εκτος αποστολης στεροντας απ την ΑΕΚ αλλα 3 τουλαχιστον γκολ!!!

καλα τα πηγε το αεκακι......................................αλλα μπορουσε και καλυτερα!!!!

:a01:

TROOPER
31/03/2008, 06:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι να καταλάβεις ρε καυμένε!!! :D Τέσσερα γράφει το σκορ δεν έγραψε 1 0 ή 2 1 να πω ότι ήταν απλώς μία νίκη. Τέσσερα!!! Άντε διάβασε και τι γράφω παραπάνω μπας και αντιληφθείς το μέγεθος της ήττας! :D Καμμένε!!! :lol: :lol: :lol:

ληθη....ασχημο πραμα στελακι....

εχεις να με κερδισεις στην εδρα σου για πρωταθλημα απο το 99.

εχεις χασει με μεγαλυτερα σκορ ουκ ολιγες φορες και επεφτες κατω, εκλαιγες για τις διαιτησιες, απειλουσες οτι θα φυγεις προσφυγας στη τουρκια κλπ κλπ.

σε εχω ξεβρακωσει τοσες φορες που δεν κανω το γυρο του θριαμβου αν σε ξεβρακωσω αλλη μια.

κερδισες.αξια και με μεγαλο σκορ !!!!μαγκια σου αλλα μη βγαζεις γλωσσα για ολους τους παραπανω λογους και γιατι εισαι ακομα τριτος.

και να σου πω και κατι...και πρωτος να βγεις εμενα να μου.παιρνω πρωταθληματα κυπελλα και νταμπλ μια 10ετια τωρα.εσυ εισαι κατα βαση ο στερημενος.

αντε καλημερα τωρα και τα λεμε απο του χρονου κακομοιρ-ΟΓΛΟΥ.

SPORAKIAS
31/03/2008, 08:11
μπραβο στο αεκακι...το αξιζε με χιλια....

αλλα οχι και η πουτσα της δεκαετιας το χθεσινο (οπως γραφουν καποιες φυλλαδες)...μην τρελαθουμε κιολας....:hypnotize

εχετε φαει κατι χειροτερες που δεν ξερατε που να κρυφτειτε....:smokin:

el_hymador
31/03/2008, 08:34
Εγω στο μονο που μπορω να συνεισφερω στην συζητηση ειναι να παραθεσω ενα σημερινο πρωτοσελιδο αφιερωμενο σε οσους αναρτουσαν επισης πρωτοσελιδα μετα το 4-0 του κυπελλου...

ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ:lol: :lol: :lol: :lol:

125698

Sferopetadhn
31/03/2008, 08:36
Δεν το καταλαβα το "τελειως διαφορετικο στην ριζουπολη."

Πηγαιινες ποτε στην τουμπα μεχρι και πριν πεντε χρονια..???

Τι να πρωτοθυμιθεις..??

Τα εκατονταδες ιχ να πετροβολανε απο τα τεμπη το πουλμαν του ολυμπιακου..???

Το οτι ποτε σε αυτο το γηπεδο δεν ειχε να πλυθεις γιατι οι βρυσες και οι ρουμπινεδες πεταγοντουσαν στα κεφαλια των παιχτων του Ολυμπιακου την ωρα του αγωνα...??

Οτι δεκαδες αναμετρησεις αρχισαν με ωριαιες και βαλε καθυστερισεις απο τις φασαριες και τους τραμπουκισμους στα αποδυτηρια..???

ΤΡΙΧΕΣ ηταν η ριζουπολη, στο οτι τραβαγε η ομαδα του Ολυμπιακου επι χρονια στην τουμπα....

Ρωτησε καποιον παλιοτερο το τι σημαινε τουμπα για τον Ολυμπιακο ..!

(Αλλωστε μονος σου το ειπες ... Κανενα καλλυτερο αποτελεσμα περα μερικων ισοπαλιων τοσα χρονια.. Μονο που κατα τα αλλα εμεινες στα δυο πετραδακια στον εποπτη..)

Παμε παρακατω.......

Αρνουμε να συμετασχω στην εξυπνη ιδεα καποιον να ανακυρυξω τους πεντε παιχτες του Παο που παιζουν στην εθνικη ως....ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ....!! ( προσπαθω οσο μπορω να μην μπλεκω την εθνικη με οπαδικα αισθηματα...)

Για να μην ειναι αυτοι οι παιχτες λουζερς στην εθνικη σημαινει οτι ειχαν καποιους αξιους συμπαιχτες στην εθνικη απο αλλες ομαδες και σαν συνολο ( καποιοι εδω μεσα εχουν ξεχασει οτι το ποδοσφαιρο παιζετε με 11 +αλλαγες) μπορεσαν και βγηκαν απο την μιζερια τους στην ομαδα που επαιζαν...!

Η ομαδα το Παναθηναικου σαν συνολο ( μαζι με αυτους τους παιχτες ) ηταν λουζερς .....

Πολλοι φιλοι της ομαδας αυτης σημερα εχουν ξεχασει τους λογους που φωναζαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον τζιγγερ να τους διωξει ( ασχετα αν ο πανυβλακας τα εκανε χειροτερα..)

Για να μην τρελαθουμε τελειως....

:uplate:

Το ίδιο πράγμα λέμε stoubi... όσο το γήπεδο ήταν κόλαση (τα 1-2 πετραδάκια που ανέφερα έπεφταν πριν ξεκινήσει καν το ματς για να μην ξεχνιέται ο επόπτης) και είχαμε μία αξιοπρεπή ομάδα και διοίκηση ο γαύρος είχε δεκαετίες να πάρει αποτέλεσμα. Ακόμη και το Χ ήταν επιτυχία, κάτι που σήμερα ακούγεται ανέκδοτο. Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σε τέτοια γήπεδα, αλλιώς θα πληρώνονταν για άλλη δουλειά... Τα λέω γιατί την Τούμπα την έχω ζήσει κυρίως στα καλά της μιας και πλέον δε θεωρώ ότι αξίζει να πηγαίνω... Άντε 1 ματς το χρόνο αν τύχει να βρεθώ Θεσσαλονίκη και αυτό πιο πολύ για χαβαλέ και σποράκια...

DUKASII
31/03/2008, 08:39
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!! :lol: :bawl: :lol: :bawl:

ΜΟΖΑΡΤ
31/03/2008, 08:44
ρε παιδια ο idi ειναι καλα.
δεν εχει γραψει τιποτα και ελπιζω να επαθε 4 εφραγματα :rotflmao:

CIRUS
31/03/2008, 08:53
συγχαρητήρια στην αεκ που μας έσκισε χθες:(

το γ@μημένο φετινό πρωτάθλημα δεν το θέλω με τίποτα να το πάρουμε, ελπίζω να ξαναχάσουμε γιατί θα είναι γελοίο να το πάρουμε με αυτά τα χάλια.

μπράβο ξανά στο αεκάκι που μας τα έριξε σαν σε προπόνηση!!!

el_hymador
31/03/2008, 08:55

Ποιος Ν' Ντοϊ και ποιος Δελλας....ο καραγκιοζης της χρονιας ειναι ο Ογκουνσοτο!!!

Ειδατε τις φασεις απο το Εργοτελης - Λεβαδειακος;

Μιλαμε ο τυπος εκτος απο πολυ καλος παικτης ειναι πολυ πανηγυρι :lol: :lol: :lol:

Μεχρι που να μπουν τα σχετικα βιντεο στο youtube ας θαυμασουμε τις δηλωσεις του μετα απο το ματς Εργοτελης - Οφη και το πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ του:lol: :bigcry: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=8inqsMGf1_U&feature=related

mats8282
31/03/2008, 08:59
Διασυρμος απο την ομαδα του.....Κωστενογλου και του Μπουρμπου...4-0 και λιγα ηταν....

Απο εδω και περα θα διαβαζω μονο Πρωταθλητη

:lol: :rotflmao: :lol:

ΥΓ Και για να μην ξεχασω....MVP για εμενα χθες ηταν ο Κωστενογλου....Μεχρι και καποιοι παιχτες το παραδεχτηκαν οτι επαιξαν βαση σχεδιου....Μαλλον η επισκεψη Ντεμη ειχε αποτελεσμα....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.-

makis206
31/03/2008, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ας θαυμασουμε τις δηλωσεις του μετα απο το ματς Εργοτελης - Οφη και το πεναλτυ που δεν δοθηκε υπερ του:lol: :bigcry: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=8inqsMGf1_U&feature=related

:lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Ετελείωσα !:rotflmao: :bawl:

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 09:13
Το είπα πριν , το λέω και τώρα...

Ναι το χάρηκα σαν ηθική ικανοποίηση , επειδή η ΑΕΚ...

1. Έπαιξε μπάλα...
2. Νίκησε με μεγάλο σκόρ (το μεγαλύτερο που έφαγε ο ΟΣΦΠ απο την ΑΕΚ εδώ και 25 έτη).
3. Έδειξε πάθος και δύναμη.
4. Έδειξε οτι αν θέλουν μπορούν και δεν φταίει απαραίτητα η ποδοσφαιρική τους ικανότητα.

Αλλά...

το πρωτάθλημα έχει ακόμα ώς φαβορί τον ΟΣΦΠ σίγουρα και οι 3 αγώνες που εναπομένουν , δεν αποτελούν και κάτι δύσκολο για τον κόκκινο , εκτός ίσως της Λάρισσας. Η Ξάνθη είναι αδιάφορη και τελευταία αγωνιστική ο ΟΣΦΠ, απλά δεν χάνει.

Η βαθμολογία σίγουρα είναι "δαμόκλειος σπάθη" για όποιον απωλέσει βαθμούς, αλλά αυτό περισσότερο νομίζω οτι αγχώνει τους δεύτερους παρά τον πρώτο. Γνώμη μου.

Ακόμα και έτσι όμως... ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ το πρωτάθλημα με την εικόνα που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής σίγουρα. Ο ένας κάνει δώρο στον άλλον το πρωτάθλημα.

Για την εικόνα του ΟΣΦΠ, σίγουρα ήταν χείριστη αλλά αυτό σε τίποτα δεν μειώνει την αξία της νίκης της ΑΕΚ. Απλά υπενθυμίζει στους κόκκινους , οτι ούτε ομαδάρα έχουν , αλλά είναι και σε αγωνιστική πτώση που σημαίνει πιο δύσκολη διαχείριση για μετά.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ δεν το είδα και δεν έχω γνώμη. Άκουσα κάτι για 4 πέναλτυ στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι , ειδικά αν όντως έγιναν.

Για το "μαλακία του Δέλλα".... σιγά τα ωά! Έχουμε δεί κάτι βουτιές απο Ντού και Τζόρτζεβιτς που έπαιρναν όσκαρ... αυτό σας ενόχλησε;

Δεν είδε αλήθεια κανείς , το τι κούρσα έκανε ο Παπασταθόπουλος για 70 μέτρα περνώντας για σταματημένους τους παίκτες του ΟΣΦΠ;
Μήπως τις πάσες του Ριβάλντο που (επιτέλους) τις έκανε με ακρίβεια;

Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή μπάλα και φτηνά την γλυτώσατε...αλλά το πρωτάθλημα είναι άλλη ιστορία βέβαια... για όσους τους ενδιαφέρει.

Gandalf

kalgeorge
31/03/2008, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όχι η απάντηση ενός αεκτζή είναι... 4!!!
Κι αν δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω πιο απλά. Η ομαδάρα ο θρύλος των γηπέδων η ομάδα των αστέρων του Γκαλέτι του Λεντέσμα του... τεράστιου Μπελούτσι του Σίσιτς του Νικοπολίδη του Σέζαρ του Στολτίδη και γενικά όλων αυτών που στοιχίζουν πολλά πάρα πολλά εκατομύρια η ομάδα του Κόκκαλη ο οποίος πήγε στου Ρέντη πριν τον αγώνα για να μην ξεχνιόμαστε ξεφτιλίστηκε δεν έχασε ξεφτιλίστηκε εύκολα από το αεκάκι! από την ομαδούλα που κοροϊδεύαν και έκαναν πλάκα. Του γέρου του Ρίμπο του 34χρονου Ζήκου του Μπούρμπου και του Γεωργέα. Που έχει προπονητή όχι έναν Ισπανό τον οποίον πάλι για να μην ξεχνιόμαστε τον έφερε ο πολύς Κόκκαλης διώχνοντας τον Λεμονή αλλά έναν παλιό και μέτριο παίκτη του... αεκακίου όσο έπαιζε τον Κωστένογλου. Αυτό το αεκάκι τους έκανε ρόμπα!!! Με όλη την σημασία της λέξεως!!!!! Κι αν δεν αντιλαμβάνονται αυτοί ή εσύ που κόλλησες στη φάση του Δέλλα (κάκιστο αυτό που έκανε) πόσο ρόμπα έγιναν εχτές ε πάρε κανά γαύρο και τράβα ρώτα τον Νικοπολίδη ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:
Είναι μία ταπεινωτική ήττα! Ταπεινωτική είπε ο άνθρωπος!!! Κι αν δεν σου κάνει τίποτα από αυτά τράβα ρώτα τα 1000 άτομα οπαδοί γαύροι βαμμένοι που πήγαν στον Ρέντη και περίμεναν πως και πως την... ομαδάρα να τους... ψιθυρίσουν δύο φωνήεντα. Να σου πω δε πως... η ομάς ο γαύρος ντε δεν πήγε μετά στου Ρέντη!!! Ουχί! Πήγε στο Λίντρα Μάριοτ. Εκεί κατέλυσε!!! Κι αν δεν σου κάνουν τίποτα από όλα αυτά τότε... ε τότε...

απλά πράγματα. Έχασε ο ΟΣΦΠ από έναν θεατρίνο και μία ομάδα από... κωλοτούμπες!!!!!! Από αυτούς έχασε η σούπερ ομάδα!!!! :D :D

ΥΓ. ΑΛήθεια ο βάζελος γιατί δεν μας κέρδισε; θα μου απαντήσει κανείς σε αυτό το βασικό ερώτημα; :D Τόσο κωλοτούμπες που είμαστε θα έπρεπε όλες οι ομάδες να κάνουν περίπατο. Οι... μεγάλες δηλαδή. αλλά μπα! μόνο με πέναλτι κερδίζει ο βαζελιακός. Αλλιώς δεν έχει.
Ασχοληθείτε λοιπόν με την μαλακία γιατί ήταν μαλακία του Δέλλα. Κι αφήστε τα 4 σε μας. :)

NA ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ :lol:
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ...ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ :lol: :lol:
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ... ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ;)
ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΕΚΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ
ΠΕΜΠΤΟΝ ΜΗ ΛΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ 4ΑΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΠΟΥ@@@:p
EXETE ΓΕΛΙΟ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΙΤΕ....

κανε θεους τουσ μπουρμπους και γεωργεους...που μεχρι χτες βριζατε...ετσι ετσι.....
μαγεε...που εισαι ρε;;; κατι για οπαδικα γυαλια ελεγες :lol:

kalgeorge
31/03/2008, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Άντε να πω κι εγώ δυο κουβεντούλες,στα σοβαρά όμως.:D

.

Ρε συ Γιώργο(kalgeorge)η τούμπα τού Δέλλα σού έμεινε από το μάτς ή το λες για άλλο λόγο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2:

οχι ρε βαγγο, αλλα για το παιχνιδι θα μιλησουν οι γαυροι και οι αεκτζηδες, οχι εμεις...
εγω θυμαμαι μονο τα αεκακια και τον δελλα να χτυπιουνται για το ποσο τιμιοι πρεπει να ειναι οι παιχτες στο γηπεδο :p :wave2:

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 09:46
Τον Μπούρμπο και τον Γεωργέα ποτέ δεν τους έβρισα φίλε... ίσα ίσα που τον δεύτερο τον θεωρώ σαν πολύ καλό εργάτη και ικανό μπάκ.. είναι σκύλος και δουλεύει πολύ. Καλύτερος απο πάρα πολλούς στην άμυνα της ΑΕΚ, αν με ρωτήσεις.

Οπαδός δεν είμαι φίλε.... φίλαθλος είμαι που του αρέσει να ΄βλέπει καλή μπάλα... αν ήμουν οπαδός θα πανυγίριζα σήμερα και θα έλεγα περί κίτρινης ομαδάρας κτλ... όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Παίξαμε καλά ... ναι
Θέλουμε δουλειά ακόμα... ναι

Δεν είμαστε ομαδάρα όμως ακόμα με τίποτα.

Όσο για τον ΠΑΟ , καλά θα κάνει να κοιτάξει την καμπούρα του και τις φασαρίες που έχετε εντός των δικών σας αποδυτηρίων... δες τις ιστοσελίδες ΄σήμερα για να δείς τι έγινε μετά το Α ημίχρονο χθες σε εσάς. Και αφήστε εμάς στα "Χάλια" μας.

Gandalf

iosif
31/03/2008, 09:48
επιτελους εσπασε η γκαντεμια με τους λαομισητους. τε τελευταιοα χρονια παιζουμε καλύτερα αλλά....

μας εφτιαξε τη βδομαδα η ΑΕΚαρα. δεν έπρεπε να σταματησουν, να γραφαμε μια εξάρα. για πρωτη φορά εδώ και 4 χρόνια η ομάδα έπαιξε με πάθος όπως πρέπει και αντιλήφθησαν ότι φοράνε την πιο ιστορική φανέλα. (ουτε τη φανέλα που άλλαξε τρια χρωματα όπως του παο ούτε την απομίμηση της αρσεναλ οπως του οσφπ)

και για άλλη μια φορά ο οσφπ πλήρωνε την υπεροψία, την έπαρση του όπως πάντα (89 με τακη, γιουβε, τελικος κυπέλλου 02, τσέλσι κλπ)

kalgeorge
31/03/2008, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τον Μπούρμπο και τον Γεωργέα ποτέ δεν τους έβρισα φίλε... ίσα ίσα που τον δεύτερο τον θεωρώ σαν πολύ καλό εργάτη και ικανό μπάκ.. είναι σκύλος και δουλεύει πολύ. Καλύτερος απο πάρα πολλούς στην άμυνα της ΑΕΚ, αν με ρωτήσεις.

Οπαδός δεν είμαι φίλε.... φίλαθλος είμαι που του αρέσει να ΄βλέπει καλή μπάλα... αν ήμουν οπαδός θα πανυγίριζα σήμερα και θα έλεγα περί κίτρινης ομαδάρας κτλ... όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Παίξαμε καλά ... ναι
Θέλουμε δουλειά ακόμα... ναι

Δεν είμαστε ομαδάρα όμως ακόμα με τίποτα.

Όσο για τον ΠΑΟ , καλά θα κάνει να κοιτάξει την καμπούρα του και τις φασαρίες που έχετε εντός των δικών σας αποδυτηρίων... δες τις ιστοσελίδες ΄σήμερα για να δείς τι έγινε μετά το Α ημίχρονο χθες σε εσάς. Και αφήστε εμάς στα "Χάλια" μας.

Gandalf

den ennoousa esena me to opadika gualia...alla kapoious omoious sou:)

la_villa
31/03/2008, 10:44
ε ρε κάναμε το αεκάκι ομάδα τώρα
:lol: :lol: :lol: :lol:

κ εγώ με την παρέα μου να παίζαμε αυτόν τον Θρύλο θα τον νικούσαμε
κάναμε τους μπούρμους κ γεωργέα παίκτες τώρα....αχαχαχχαχαχαχα

έτσι γιατι ο μαλάκας ο κόκκαλης είναι για τον πέο...ήθελε να διώξει λεμονή 6 αγωνιστικές πριν το τέλος

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 10:52
Το "ΑΕΚακι" δεν το κάνατε τίποτα... αντίθετα εκείνο σας έκανε ρεζίλι με το μεγαλύτερο σκορ της 25ετιας για την μεταξύ μας ιστορία.

Μπορείτε να λέτε οτι θέλετε τώρα και μέχρι το επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι (εκτίμηση μου ... στα playoffs) αλλά προς το παρόν,.... σόδα και κορνέδες ειναι προς δική σας κατανάλωση...:lol: :rotflmao:

Gandalf

la_villa
31/03/2008, 10:56
νομίζω είχαμε πάει και ένα 6-1 μεταξύ μας πρόσφατα
άρα όχι το μεγαλύτερο μεταξύ μας αλλά η μεγαλύτερη νίκη σας

εντάξει μωρέ δεν γαμιέται...μια φορά στα 25 χρόνια ας χαρεί και το αεκακι...ε ας νικήσετε και εσείς μια φορά..συμβαίνουν και θαύματα μπορείτε να χαρείτε γιατι ποιος ξέρει πότε θα καταφέρετε να νικήσετε πάλι

υ.γ αυτός ο μπελούτσι σίγυρα είναι ποδοσφαιριστής ή έκανε κανα ξέπλυμα όπως ακούστηκε ο πρόεδρος?και τα 7,5 είναι ιστορίες για αγρίους??το παληκάρι ούτε στα 2 μέτρα δεν μπορέι να κάνει πάσα

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 11:07
Εντάξει, τώρα μεταξύ μας.... μια νίκη αυτού του μεγέθους έχει περισσότερη ηθική/ψυχολογική αξία , μιας και βαθμολογικά πάντα μετράει για 3 βαθμούς. Αλλά μας δίνει το δικαίωμα να σας κάνουμε χοντρή καζούρα...:D

Για το θέμα Μπελούτσι,.... τι να σου πω... και στο FIFA 07 και στο Championship Manager τον έχει με καλές ικανότητες πολύ πάνω απο τον μέσο όρο. Και πριν το γελάσεις, να σου πω οτι ειδικά για το δεύτερο παιχνίδι, δουλεύουν μαζί με τους προγραμματιστές αληθινοί scouters, όσο περιέργο και αν φαίνεται!!!

Τώρα να σας δώ με την Λάρισσα πάντως ή ακόμα καλύτερα με τον Θρασύβουλο. Εκεί να δείς τι θα γίνει αν έχετε απώλειες.

Gandalf

iosif
31/03/2008, 11:08
ναι βεβαια ενα 6-1 στο κυπελλο

στο πρωτο ματς ειχε 2 αποβολες η ΑΕΚ και εναν αυτοξεφτιλισμο

αλλά η ΑΕΚ ειναι ΑΕΚάρα ΌΧΙ "αεκάκι".

γιατι θα αναγκαστω να θυμισω μαύρους, ντεμηδες, παπαιωάννου κάποιους που ΔΕΝ κατεβηκαν σε μπαραζ τιτλου κλπ
και ιδρυθηκε απο πρόσφυγες ΟΧΙ από εφοπλιστές

α και ο μπουρμπος ειναι σιγουρα καλυτερος του πάντου!

la_villa
31/03/2008, 11:19
καλά απο ψυχολογική αξία σίγουρα είναι μεγάλη....4-0 είναι μεγάλο σκορ
ειδικά για το αεκάκι απέναντι στον θρύλο

φίλε iosif για μένα είστε αεκάκι τα τελευταία χρόνια...όπως είχα πει και πρίν το ματς το αεκακι δεν το λογάριαζα (φυσικά λογάριαζα ότι θα κατέβουμε στοιχειωδώς σοβαροί,χτες δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο)...
απεναντιας το ματς στην ξάνθη θεωρώ ότι το έχουμε χαμενο και αυτό φοβο΄μουν και πριν

τωρα αμα παμε σε playoff με εσας δεν θα έχετε την ίδια τύχη...μου θυμίζει κάτι απο βάζελο αυτή η ιστορία....υπεροψία,αλαζονεία στο πρώτο και αφού μπει το αγγούρι ακολουθεί η ισοπέδωση του αντιπάλου
κράτα μπούρμπο να κρατήσω παντο..τον προτιμώ 10 φορές
αλλα εκει θα έχει και Ντούσαν :beer:

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 11:33
Για τον ΑΡΗ έχεις δίκιο... και τον παίρνουν πολύ αψήφιστα όλοι (κακώς), αν και θα ξεκινήσει με τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα με 2 έναντι 6 βαθμών του δεύτερου και τρίτου βαθμολογικά.

Θα κάνει μεγάλη ζημιά εκεί , να το θυμηθείτε αυτό.

Gandalf

iosif
31/03/2008, 11:52
αν ο αρης ειχε 3-4 παιχτες παγκου καλους θα επαιρνε πρωταθλημα φετος. και πιστευω οτι θα παρει το κυπελλο

αλλα τι λεω!
σημερα απλα γιορταζω την ΤΕΣΣΑΡΑ!!!!!!!!

el_hymador
31/03/2008, 11:59
Κατσε να δουμε τι θα γινει και με την προσφυγη της Καλαμαριας...

μπο*ρδελο εχει γινει αυτο το πρωταθλημα παντως μαγκες....ο ενας χειροτερος απο τον αλλον ειναι...

Ουτε λεπρα να ειχε ο τιτλος και τον αποφευγουν τοσο:lol:

CIRUS
31/03/2008, 12:50
εγώ πάντως 1ος δεν θελω να βγω πια μετά από ενστασεις και 4ρα προτιμώ τη 2η θέση διοτι δεν αξίζουμε τον τίτλο

έχουμε παίχτες σίγουρα καλύτερους από όλες τις ομάδες και σίγουρα καλοπληρωμένους αλλά τα μ@λ@κιστίρια χθες δεν υπήρχανε στο γήπεδο χώρια που δεν υπήρχε πάθος και σε καμία περίπτωση δε δικαιολόγησαν τα χρήματα που παίρνουν και αφού είναι τόσο μ@λακες που τους έκαναν πλάκα χθες ο μπούρμπος και ο γεωργέας ε δεν αξίζουν να βγουν πρωταθλητές. ηλίθιοι στο θρύλο παίζετε πρέπει να τιμάτε τη φανέλα που φοράτε κάποιος πρέπει να τους τρίξει τα δόντια, η χθεσινή συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη.

όλοι τα χάλια μας έχουμε φέτος αλλά λόγω του ότι το αεκάκι είναι ανεβασμένο τελευταία και έπαιξαν με πάθος φοβερό χθες (άσχετα του ότι ο ολυμπιακός ήταν ανύπαρχτος) θα προτιμούσα να τον πάρει το τίτλο η ΑΕΚ που δεν μπορώ να πω ότι τον δικαιούται βάση της απόδοσης της φέτος αλλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος θα πρέπει να βασιλεύσει (προσοχή δεν λέω για χθες αναφέρομαι σε όλο το πρωτάθλημα)

kalgeorge
31/03/2008, 12:58
εγώ πάντως 1ος δεν θελω να βγω πια μετά από ενστασεις και 4ρα προτιμώ τη 2η θέση διοτι δεν αξίζουμε τον τίτλο

έχουμε παίχτες σίγουρα καλύτερους από όλες τις ομάδες και σίγουρα καλοπληρωμένους αλλά τα μ@λ@κιστίρια χθες δεν υπήρχανε στο γήπεδο χώρια που δεν υπήρχε πάθος και σε καμία περίπτωση δε δικαιολόγησαν τα χρήματα που παίρνουν και αφού είναι τόσο μ@λακες που τους έκαναν πλάκα χθες ο μπούρμπος και ο γεωργέας ε δεν αξίζουν να βγουν πρωταθλητές. ηλίθιοι στο θρύλο παίζετε πρέπει να τιμάτε τη φανέλα που φοράτε κάποιος πρέπει να τους τρίξει τα δόντια, η χθεσινή συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη.

όλοι τα χάλια μας έχουμε φέτος αλλά λόγω του ότι το αεκάκι είναι ανεβασμένο τελευταία και έπαιξαν με πάθος φοβερό χθες (άσχετα του ότι ο ολυμπιακός ήταν ανύπαρχτος) θα προτιμούσα να τον πάρει το τίτλο η ΑΕΚ που δεν μπορώ να πω ότι τον δικαιούται βάση της απόδοσης της φέτος αλλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος θα πρέπει να βασιλεύσει (προσοχή δεν λέω για χθες αναφέρομαι σε όλο το πρωτάθλημα)

ο μονοφθαλμος ειμαστε εμεις ρε:mad:
εμεις δεν εχουμε χασει ντερμπυ...
ακους εκει..να το παρουν αλλοι:mad:

ρε που φτασαμε...να τσακωνομαστε ποιοι ειναι πιο μαλακες.......:(

DUKASII
31/03/2008, 13:02
συνεχιζω στο ιδιο κλιμα με το προηγουμενο μου μυν...

ΚΟΚΑΛΗ ΚΟΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩΩΩ...:D

ΚΑΙΙΙ...

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ..ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑΑ...ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...

CIRUS
31/03/2008, 13:06
ο μονοφθαλμος ειμαστε εμεις ρε:mad:
εμεις δεν εχουμε χασει ντερμπυ...
ακους εκει..να το παρουν αλλοι:mad:

ρε που φτασαμε...να τσακωνομαστε ποιοι ειναι πιο μαλακες.......:(

που το βρήκατε το μάτι εσείς ρε???? εγώ τυφλούς σας είχα αφήσει.

αγοράσατε κανένα σε ευκαιρία?

αστα να πάνε george χάλια φέτος και εντάξει εσείς έχετε το σωφερ με τους καραγκιόζηδες παίχτες οπότε περιμένεις να είσαι χάλια, εμείς που έχουμε δώσει τόσα χρήματα για παίχτες και τους χρυσώσαμε και βλέπουμε τα χθεσινά τι να πούμε......

:mad:

CIRUS
31/03/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
συνεχιζω στο ιδιο κλιμα με το προηγουμενο μου μυν...

ΚΟΚΑΛΗ ΚΟΚΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩΩΩ...:D

ΚΑΙΙΙ...

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ..ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑΑ...ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...

ντάξει εσύ φίλε μου έχεις μείνει πίσω πια χαρτιά και κουραφέξαλα, έχουμε εξιχρονιστεί θα το πάρουμε με E-MAIL

DUKASII
31/03/2008, 13:11
ντάξει εσύ φίλε μου έχεις μείνει πίσω πια χαρτιά και κουραφέξαλα, έχουμε εξιχρονιστεί θα το πάρουμε με E-MAIL ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ...

ΑΝΤΩΝΗ>????ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΣ??:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:

irinia
31/03/2008, 13:11
TI ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ................ΣΩΜΑΤΕΙΟ............

ΒΟΗΘΑ.............ΡΕ ΖΩΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........

ΒΟΗΘΑ.............ΡΕ ΖΩΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........

ΤΩΡΑ...........ΜΠΟΡΕΙΤΕ...........

ΝΑ ΠΑ ΝΑ.........

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.........!!!!!!!!!!!!!

Κι εσείς.............καί ό Ζωγράφος μέ τούς πλαινούς του.........
κι οί ενστάσεις σας..........
καί τά λεφτά σας ..............
κι οί Μπελούτσηδες σας................
καί τά πρωταθλήματα σας..............

ΑΧ ΡΕ ΡΙΜΠΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ............ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ............

Άν μοίραζες τή μπάλλα καί δέν ήθελες τόσο πολύ νά τούς βάλεις γκόλ.........
στό τέλος θά χρειάζονταν 2 χέρια γιά νά δείξεις ........!!!!!!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΩ...........

ΤΟ ΛΥΜΠΕ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.............

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ 60.................ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΤΟ............

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ....................όπως έγραψαν οί φυλλάδες.......

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ....................ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ............

Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Ε Σ.................

blackbusa
31/03/2008, 13:12
ντάξει εσύ φίλε μου έχεις μείνει πίσω πια χαρτιά και κουραφέξαλα, έχουμε εξιχρονιστεί θα το πάρουμε με E-MAIL

εσυ ακομα να αλλαξεις αυτο το μαλακια αβαταρ???και εν πασει περιπτωσει...τι ακριβως ειναι???:confused:

CIRUS
31/03/2008, 13:14
εσυ ακομα να αλλαξεις αυτο το μαλακια αβαταρ???και εν πασει περιπτωσει...τι ακριβως ειναι???:confused:

αφού δε σαρέσει θα το αφήσω:lol: :lol: :lol:

ιός

kalgeorge
31/03/2008, 13:19
που το βρήκατε το μάτι εσείς ρε???? εγώ τυφλούς σας είχα αφήσει.

αγοράσατε κανένα σε ευκαιρία?

αστα να πάνε george χάλια φέτος και εντάξει εσείς έχετε το σωφερ με τους καραγκιόζηδες παίχτες οπότε περιμένεις να είσαι χάλια, εμείς που έχουμε δώσει τόσα χρήματα για παίχτες και τους χρυσώσαμε και βλέπουμε τα χθεσινά τι να πούμε......

:mad:

εσεισ μια ζωη μπουρδελο εισασταν ρε, απλα δεν το ειχατε καταλαβει..:wave2:

STOYBI
31/03/2008, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
TI ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ................ΣΩΜΑΤΕΙΟ............

ΒΟΗΘΑ.............ΡΕ ΖΩΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........

ΒΟΗΘΑ.............ΡΕ ΖΩΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........

ΤΩΡΑ...........ΜΠΟΡΕΙΤΕ...........

ΝΑ ΠΑ ΝΑ.........

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ.........!!!!!!!!!!!!!

Κι εσείς.............καί ό Ζωγράφος μέ τούς πλαινούς του.........
κι οί ενστάσεις σας..........
καί τά λεφτά σας ..............
κι οί Μπελούτσηδες σας................
καί τά πρωταθλήματα σας..............

ΑΧ ΡΕ ΡΙΜΠΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ............ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ............

Άν μοίραζες τή μπάλλα καί δέν ήθελες τόσο πολύ νά τούς βάλεις γκόλ.........
στό τέλος θά χρειάζονταν 2 χέρια γιά νά δείξεις ........!!!!!!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΩ...........

ΤΟ ΛΥΜΠΕ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.............

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ 60.................ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΤΟ............

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ....................όπως έγραψαν οί φυλλάδες.......

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ....................ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ............

Ξ Ε Υ Τ Ι Λ Ε Σ.................

Τερενς........... :wave2:

Τα γιαλια ηλεκτροκολησεως μην ξεχασεις να φορεσεις και σε πειραξει στα ματια ο ηλιος καλε μου...!!!!

CIRUS
31/03/2008, 13:23
εσεισ μια ζωη μπουρδελο εισασταν ρε, απλα δεν το ειχατε καταλαβει..:wave2:

ασε ρε που είμασταν μπ@@ρδελο, μια χαρά είμασταν φέτο άλλαξε το σκηνικό αλλά που θα πάει του χρόνου ελπίζω να διορθωθούμε.

υ.γ. κανόνισε καμοιά μπάλα ρε κατσίκι να παίξουμε βαρεθήκαμε στο ψυγείο

iosif
31/03/2008, 13:35
ναι ο μονος παιχτης του οσφπ που επαιζε χθες πήγε να τους βαλειθ στο ματς αλλα ατυχησε. θα πληρωσει και ο ζωγραφος προστιμο?

la_villa
31/03/2008, 13:37

οι παίχτες δεν φταίνε σε τίποτα
τόσα χρόνια ο Θρύλος πάει με αυτοματο πιλότο ελεω σωκράτη
εντάξει ο λεμονής δεν παρουσίασε πέρα απο την ευρώπη τίποτε άλλο σαν ομάδα αλλά 6 αγωνιστικές πριν το τέλος δεν τον διώχνεις
για να έχεις τον σεγκούρα...πάντως καλύετρα έτσι γιατι ο κίνδυνος να έχουμε σεγκούρα του χρόνου ήταν πολύ μεγάλος

απο κει και πέρα πιο αεκάκι να πάρει...αν βγάλεις το τρελό σπρώξιμο που είχε απο την αρχή του πρωταθλήματος και ειδικά στις πρώτες 10 αγωνιστικές τώρα θα πάλευε για την 5η θέση (κι αμα)
και μετα είναι ξεφτύλα για το ελληνικό πρωτάθλημα να πάρει το αεκακι πρωτάθλημα και ειδικά για τις δυο μεγάλες ομάδες...φυσικά έτσι όπως παρουσιάζονται εκει το καταντήσαμε

el_hymador
31/03/2008, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τόσα χρόνια ο Θρύλος πάει με αυτοματο πιλότο ελεω σωκράτη

σοφα λογια και περα για περα αληθινα....αυτο λεμε ολοι αλλα σας πηρε καιρο να το καταλαβετε..

:D :wave2:

o_gavros
31/03/2008, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ναι ο μονος παιχτης του οσφπ που επαιζε χθες πήγε να τους βαλειθ στο ματς αλλα ατυχησε. θα πληρωσει και ο ζωγραφος προστιμο?

έτσι εν τάχει γιατί πρέπει να φύγω.
ο Ζωγράφος τι έκανε που σας χάλασε ρε φιλε?

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 13:47
για μένα εκείνος τίποτα... αλλά οι επόπτες του αρκετά... ειδικά σε κάτι ανύπαρκτα offside.

Το πέναλτυ για μένα ήταν καθαρό. Περίπου όμοιο σαν και εκείνο που αδίκως δεν είχαμε πάρει με τον Ριβάλντο.

Gandalf

STOYBI
31/03/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Το ίδιο πράγμα λέμε stoubi... όσο το γήπεδο ήταν κόλαση (τα 1-2 πετραδάκια που ανέφερα έπεφταν πριν ξεκινήσει καν το ματς για να μην ξεχνιέται ο επόπτης) και είχαμε μία αξιοπρεπή ομάδα και διοίκηση ο γαύρος είχε δεκαετίες να πάρει αποτέλεσμα. Ακόμη και το Χ ήταν επιτυχία, κάτι που σήμερα ακούγεται ανέκδοτο. Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σε τέτοια γήπεδα, αλλιώς θα πληρώνονταν για άλλη δουλειά... Τα λέω γιατί την Τούμπα την έχω ζήσει κυρίως στα καλά της μιας και πλέον δε θεωρώ ότι αξίζει να πηγαίνω... Άντε 1 ματς το χρόνο αν τύχει να βρεθώ Θεσσαλονίκη και αυτό πιο πολύ για χαβαλέ και σποράκια...

Ενσταση μου ειναι οτι η ριζουπολη δεν ηταν τιποτα παραπανω απο αυτα που τραβαγε ο Ολυμπιακος εκει πανω τοσα χρονια ( μιας και την παρουσιασες ως κατι χειροτερο...)

Κατα τα αλλα συμφωνουμε απολυτα..!

blackbusa
31/03/2008, 13:49
[B

απο κει και πέρα πιο αεκάκι να πάρει...αν βγάλεις το τρελό σπρώξιμο που είχε απο την αρχή του πρωταθλήματος και ειδικά στις πρώτες 10 αγωνιστικές τώρα θα πάλευε για την 5η θέση (κι αμα)
[/B]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑ

kalesin
31/03/2008, 13:52

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΧΑ

α να χαθεις μωρη λινατσα μας ξυπνησες μεσημεριατικα

:mad: :mad:

o_gavros
31/03/2008, 13:52
για μένα εκείνος τίποτα... αλλά οι επόπτες του αρκετά... ειδικά σε κάτι ανύπαρκτα offside.

Το πέναλτυ για μένα ήταν καθαρό. Περίπου όμοιο σαν και εκείνο που αδίκως δεν είχαμε πάρει με τον Ριβάλντο.

Gandalf

Ε μα ξέρω κι εγώ?
μήπως το παραψιρίζουμε το ζήτημα?

αυτό το παιχνίδι περιμέναμε για να διαπιστώσουμε ότι οι λάινςμεν στην Ελλάδα είναι για το μπέο?

μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί "αεκάκι",γιατί "κλάψες",κλπ.

Νικήσατε άξια με 4 γκολ ρε!αφήστε το διαιτητη στην μπάντα και χαρείτε τη νίκη σας.
κάθε πότε είπαμε ότι νικάτε τον Ολυμπιακό με ανάλογο σκορ?εγώ στα όσα χρόνια μου θυμάμαι πάντως,δεν είχα δει ανάλογο.

Μάγε,προφανώς και δεν απευθύνονται σε σένα τα παραπάνω.

Akatanomastos
31/03/2008, 13:56
οι παίχτες δεν φταίνε σε τίποτα

To υπουργείο προπαγανδας του Κοκκαλη δουλευει ρολοι :lol:

οταν θελει να πιστεψετε πως δεν φταιει ο προπονητης σας πειθει οτι φταινε οι παιχτες
τωρα που ειναι στο ψαξιμο προπονητη σας πειθει οτι οι παιχτεσ ειναι καλοι αλλα φταιει ο προπονητης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[/χαμηλο επιπεδο on]
εσας πως σας φανηκαν τα 4 μπαλακια στον κ@λ@?, που μας ειχατε ζαλισει 3 μηνες τωρα
[/χαμηλο επιπεδο οff]

blackbusa
31/03/2008, 13:59
αχχχχχχχχχχχχχχχχ ρε Ριμπο.......αχχχχχχχχχχχχχχχ...........:sad: :sad: :sad:

STOYBI
31/03/2008, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

[/χαμηλο επιπεδο on]
εσας πως σας φανηκαν τα 4 μπαλακια στον κ@λ@?, που μας ειχατε ζαλισει 3 μηνες τωρα
[/χαμηλο επιπεδο οff]

Ας μας ζαλισουν και εμας οι αεκτζηδες ( αφου τους παρακαλεσετε η τους κανετε σημαια σαν τους υπολοιπους.....) :D

Εσεις ομως.......... :nono:

Οποτε .. Σιωπη..! :a9:

CIRUS
31/03/2008, 14:05
To υπουργείο προπαγανδας του Κοκκαλη δουλευει ρολοι :lol:

οταν θελει να πιστεψετε πως δεν φταιει ο προπονητης σας πειθει οτι φταινε οι παιχτες
τωρα που ειναι στο ψαξιμο προπονητη σας πειθει οτι οι παιχτεσ ειναι καλοι αλλα φταιει ο προπονητης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[/χαμηλο επιπεδο on]
[/χαμηλο επιπεδο οff]

κοίταξε όλοι έχουν ευθύνη σε μια τέτοια ήτα, μα κυρίως οι παίχτες τι να λέμε τώρα

[/χαμηλο επιπεδο on]
όπως και εσάς αλλά εσείς τι ρωτάτε?? αφού ξέρετε καλύτερα από εμάς αφού το νιώθετε συχνά τα τελευταία χρόνια:evil:
[/χαμηλο επιπεδο οff]

Akatanomastos
31/03/2008, 14:08
Ας μας ζαλισουν και εμας οι αεκτζηδες ( αφου τους παρακαλεσετε η τους κανετε σημαια σαν τους υπολοιπους.....) :D

Εσεις ομως.......... :nono:

Οποτε .. Σιωπη..! :a9:

κοιτα ο πονος στον ποπουδακο ειναι ιδιος, οποιος και να σου βαλε 4, οποτε μπορει να ρθει και ενα παοκι και να στο πει αυτο, ενας οφητζης κλπ κλπ:rotflmao: :rotflmao:

MikeG
31/03/2008, 14:10

κοιτα ο πονος στον ποπουδακο ειναι ιδιος, οποιος και να σου βαλε 4, οποτε μπορει να ρθει και ενα παοκι και να στο πει αυτο, ενας οφητζης κλπ κλπ:rotflmao: :rotflmao:

Εσύ βαζελάκο σβήσε κανά πμ! & πρόσεχε τον ΟΦΗ :smokin:

Akatanomastos
31/03/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εσύ βαζελάκο σβήσε κανά πμ! & πρόσεχε τον ΟΦΗ :smokin:

done

καλα που υπαρχει και το <<καφενειο των φιλαθλων>> και ξερετε που θα μας βρειτε:lol:

σαν τους γερους, καφε ταβλι και βρισιδια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
31/03/2008, 14:24
σοφα λογια και περα για περα αληθινα....αυτο λεμε ολοι αλλα σας πηρε καιρο να το καταλαβετε..

:D :wave2:

μα ποιος δεν το έλεγε
μα γι'αυτό και επι σόλιντ έπεσε το βρισίδι στην ευρώπη

ο μόνος πο άξιζε ήταν ο Ντούσαν και πιστεύω ο Κατανετς (αλλο που έφυγε νύχτα αδικα)

η μαλακία είναι ότι με τέτοιους παιχταράδες κάνει πειράματα αντι να έχει ένα σταθερό καλό προπονητή και η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο
τεσπα για να δούμε ποιος θα έρθει το καλοκαίρι

mats8282
31/03/2008, 14:26
Χθες στην αθλητικη Κυριακη ηταν η πρωτη φορα που αρχισε ο σχολιασμος του ντερμπυ μετα τις 12 και μαλιστα μετα απο τηλεφωνηματα τηλεθεατων ή εμενα μου φανηκε???Καμμια κουβεντα....

Να πεσουνε για υπνο οι γαυροι πρωτα και μετα ε?Μηπως βαλανε και το Χ πανω δεξια για προφανεις λογους :confused:

Δεν ξερω,ενημερωτικα ρωταω,γιατι εβαλα τους Αντωνηδες που μολις ξεκινησαν και εχουν πιο πολυ πλακα απο τους μασκαραδες

:rolleyes:

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 14:30
άστο φίλε Μάκη... τους είχε πάρει απο κάτω στην Αθλ.Κυρ. Γνωστές γαυρόφατσες όλοι.

Το τι γέλιο έριξα δεν περιγράφεται , ειδικά όταν προσπαθούσαν να βρούν δικαιολογίες γιατί εμφανίστηκε έτσι ο ΟΣΦΠ.... ούτε το Magic να έβλεπα.:lol:

Όταν μάλιστα έκανε στην αρχή νύξη ο Αντωνίου για την ένσταση.... αβαβαβαβαβαβα... απο Μίχο και υπόλοιπους.

Gandalf

kalgeorge
31/03/2008, 14:32
άστο φίλε Μάκη... τους είχε πάρει απο κάτω στην Αθλ.Κυρ. Γνωστές γαυρόφατσες όλοι.

Το τι γέλιο έριξα δεν περιγράφεται , ειδικά όταν προσπαθούσαν να βρούν δικαιολογίες γιατί εμφανίστηκε έτσι ο ΟΣΦΠ.... ούτε το Magic να έβλεπα.:lol:

Όταν μάλιστα έκανε στην αρχή νύξη ο Αντωνίου για την ένσταση.... αβαβαβαβαβαβα... απο Μίχο και υπόλοιπους.

Gandalf
εγινε νυξη απο τον αντωνιου...και πεταχτηκε ο σκατογαυρος ο παπαδημητριου και του λεει...αστο τωρα κωστα να τελειωσει αυτο που λεει ο πετρος και τον εκοψε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
31/03/2008, 14:32
παντως το θεμα του απολλωνα εχει παει στα ευρωπαικα δικαστηρια, οποτε αναμενουμε και απο κει εξελιξεις, και μπορει και πολλα γελια

el_hymador
31/03/2008, 14:41
Χθες στην αθλητικη Κυριακη ηταν η πρωτη φορα που αρχισε ο σχολιασμος του ντερμπυ μετα τις 12 και μαλιστα μετα απο τηλεφωνηματα τηλεθεατων ή εμενα μου φανηκε???Καμμια κουβεντα....

Να πεσουνε για υπνο οι γαυροι πρωτα και μετα ε?Μηπως βαλανε και το Χ πανω δεξια για προφανεις λογους :confused:

Δεν ξερω,ενημερωτικα ρωταω,γιατι εβαλα τους Αντωνηδες που μολις ξεκινησαν και εχουν πιο πολυ πλακα απο τους μασκαραδες

:rolleyes:

Ναι, ναι ενω ο μπασμενος ο Καρπετοπουλος το ειχε παρει ψυχραιμα...

μου φανηκε οτι για πρωτη φορα χασαν το χιουμορ που τους διακρινει παντως...

Δεν μπορεις να εισαι σοβαρος παρουσιαστης στην TV και να λες...''ποσες φορες ομως εχουν αναγκαστει οι αντιπαλοι να φυγουν ντροπιασμενο με τετοια σκορ...'' οταν συζητας για την ξεφτιλα σου...

οπαδικα και εκτος τηλεορασης ειναι θεμιτο να ειπωθει....στην τηλεοραση ομως και μαλιστα απο παρουσιαστη οχι.

τι να κανουμε ρε μ@λ@κ@ Καρπετοπουλε τον ηπιες!!! χολη και κακιες στο καφενειο και με τους κολητους σου... εκτος και αν θελετε η -ωραια κατα τα αλλα- εκπομπη σας να αποκτησει σταδιακα υφος Τσουκαλα...

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 14:46
καλά τις καλύτερες κωλοτούμπες τις είδα και άκουσα απο το magic που το έβαλα επίτηδες μετά το ντέρμπυ, για να ακούσω τι θα πούνε...

Σας πληροφορώ οτι άκουσα απίστευτα πράγματα και κλασσικές τακτικές εκτροπής αντιδράσεων όπως γιατί έδωσαν 4 πέναλτυ στο παιχνίδι με ΠΑΟ και μάλιστα δεν αποβλήθηκε ο Μώρις....

Μαι΄στα...

Για τους εαυτούς τους , κάτι είπαν για παίκτες, κάτι για προπονητή.... αλλά για τον μόνο υπεύθυνο (ξέρετε ποιόν).... χαχαχα... κουβέντα μιας και δεν θα δουν ποσό μισθοδοσία μετά.

Για την Καλαμαριά, ακούγεται πως έχει δοθεί αίτηση απο Superleague (βλ. Τζίγγερ) να εκδικαστεί απο τα όργανα εκεί μέχρι τις 20-4 που λήγει ουσιαστικά το πρωτάθλημα (προ playoffs). Για να δούμε τι θα γίνει.

Ουσιαστικά μάλλον τίποτα μιας και η FIFA σπανίως ασχολείται με τοπικά θέματα , αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα την δουν και τι θα γίνει στο τέλος....

Gandalf

CIRUS
31/03/2008, 15:09
καλά τις καλύτερες κωλοτούμπες τις είδα και άκουσα απο το magic που το έβαλα επίτηδες μετά το ντέρμπυ, για να ακούσω τι θα πούνε...

Σας πληροφορώ οτι άκουσα απίστευτα πράγματα και κλασσικές τακτικές εκτροπής αντιδράσεων όπως γιατί έδωσαν 4 πέναλτυ στο παιχνίδι με ΠΑΟ και μάλιστα δεν αποβλήθηκε ο Μώρις....

Μαι΄στα...

Για τους εαυτούς τους , κάτι είπαν για παίκτες, κάτι για προπονητή.... αλλά για τον μόνο υπεύθυνο (ξέρετε ποιόν).... χαχαχα... κουβέντα μιας και δεν θα δουν ποσό μισθοδοσία μετά.

Για την Καλαμαριά, ακούγεται πως έχει δοθεί αίτηση απο Superleague (βλ. Τζίγγερ) να εκδικαστεί απο τα όργανα εκεί μέχρι τις 20-4 που λήγει ουσιαστικά το πρωτάθλημα (προ playoffs). Για να δούμε τι θα γίνει.

Ουσιαστικά μάλλον τίποτα μιας και η FIFA σπανίως ασχολείται με τοπικά θέματα , αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα την δουν και τι θα γίνει στο τέλος....

Gandalf

καλά ρε συ μάγε βάζεις magic για να δεις εκπομπή??? τι περιμένεις να ακούσεις δηλαδη????

αφού τα ξέρεις πως είναι, είναι σαν να ζητάς από το derby, τον πρωταθλητή κτλ να γράψουν αντικειμενικά και να παραδεχτούν τον αντίπαλο.

εγώ σα γαύρος και δε βλέπω το magic ποτέ γιατι με εκνευρίζουν περιμένεις εσύ σαν αεκτζής να ακούσεις κάτι λογικό από αυτούς???

el_hymador
31/03/2008, 15:18
καλά ρε συ μάγε βάζεις magic για να δεις εκπομπή??? τι περιμένεις να ακούσεις δηλαδη????

αφού τα ξέρεις πως είναι, είναι σαν να ζητάς από το derby, τον πρωταθλητή κτλ να γράψουν αντικειμενικά και να παραδεχτούν τον αντίπαλο.

εγώ σα γαύρος και δε βλέπω το magic ποτέ γιατι με εκνευρίζουν περιμένεις εσύ σαν αεκτζής να ακούσεις κάτι λογικό από αυτούς???

αυτο που θα επρεπε να σε προβληματιζει ειναι γιατι υπαρχει το συγκεκριμενο καναλι και γιατι σε πιο παλιες εποχες δεν ειχε ποτε επεμβει το ΕΣΡ...

Οπαδικες εκπομπες εχουν ολες οι ομαδες, καναλι ομως μονο μια...:rolleyes:

δεν μιλαμε για συνδρομητικο τυπου Chelsea TV, Barcelona, Ρεαλ κ.τ.λ....

μιλαμε για ενα καναλι ευρειας εκπομπης το οποιο αποτελει φερεφωνο του κυρ Σωκρατη...

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 15:23
cirus... μα για πλάκα το έβαλα, γνωρίζοντας το ποιόν του. Αντί ας πούμε να δώ την καρμοιριά των δελτίων ειδήσεων και τα γαυγίσματα απο τα παράθυρα.... έβαλα "κωμωδία":D

Για το τι υπάρχει το κανάλι... σίγουρα οχι για φερέφωνο ή οπαδικά... περισσότερο για "μπουγάδα-πλύσιμο" , ίσως είναι μια σκέψη. Κάθε επιχειρηματίας άλλωστε έχει και το δικό του "πλυντήριο".

Gandalf

CIRUS
31/03/2008, 15:25
αυτο που θα επρεπε να σε προβληματιζει ειναι γιατι υπαρχει το συγκεκριμενο καναλι και γιατι σε πιο παλιες εποχες δεν ειχε ποτε επεμβει το ΕΣΡ...

Οπαδικες εκπομπες εχουν ολες οι ομαδες, καναλι ομως μονο μια...:rolleyes:

δεν μιλαμε για συνδρομητικο τυπου Chelsea TV, Barcelona, Ρεαλ κ.τ.λ....

μιλαμε για ενα καναλι ευρειας εκπομπης το οποιο αποτελει φερεφωνο του κυρ Σωκρατη...

δε σε καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει δηλαδή????

όποιος θέλει μπορεί να φτιαξει κανάλι κουμάντο θα του κάνουμε, και συ αν έχεις φράγκα μπορεις να ανοίξεις.

για το εσρ δεν ξέρω για τι λες αλλά υποψιάζομαι ότι στον μ@λ@κα τον τάκη θα είχαν βρίσει οπότε αν είναι αυτο συμφωνώ αλλά το εσρ θα έπρεπε να βάλει πρόστιμα για 1000 λόγους σε όλα τα κανάλια για να είναι σωστο και δε μιλάω μόνο για ακατάληλα προγράματα αλλά και που μας έχουν γ@μήσει στις διαφημίσεις, πας να δεις έργο και βλέπεις 15 λεπτά διαφιμίσεις και 10 λεπτά έργο αλλά αστο είναι μεγάλο θέμα

εγώ βλέπω μόνο τηλεφώς ναουμ καθότι και αντικειμενικό και έχει και πλούσιο θέαμα!!!! :lol: :lol: :lol:

alximistis
31/03/2008, 15:27
NA ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ :lol:
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ...ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ :lol: :lol:
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ... ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ;)
ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΕΚΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΝΙΚΗΣΑ
ΠΕΜΠΤΟΝ ΜΗ ΛΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ 4ΑΡΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΠΟΥ@@@:p
EXETE ΓΕΛΙΟ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΡΙΤΕ....

κανε θεους τουσ μπουρμπους και γεωργεους...που μεχρι χτες βριζατε...ετσι ετσι.....
μαγεε...που εισαι ρε;;; κατι για οπαδικα γυαλια ελεγες :lol:

Μάλλον... δεν διαβάζεις και πολύ καλά. να σου φέρω γυαλιά μυωπίας αν βοηθά. :D
Το ξέρω ότι είσαι βάζελος γι αυτό δεν απάντησα σε δεύτερο πρόσωπο. Φαντάζομαι το πρόσεξες αυτό.
Δεύτερον... άνοιξε τα μάτια σου και βλέπε τι γράφω! Απάντησα για το Δέλλα και μάλιστα ΔΥΟ φορές. Την μία είπα ότι ήταν κάκιστο αυτό που έκανε και μία προς το τέλος είπα ότι ήταν μαλακία του. Ή λοιπόν αγόρασε γυαλιά ή πάρε λεξικό να μαθαίνεις τις ελληνικές λέξεις. :lol: :lol:
Τρίτον το επιχείρημά σου είναι ανυπόστατο μέχρι αηδίας. ΑΝ ήσουνα που ΔΕΝ είσαι σοβαρή ομάδα θα με είχες νικήσει έτσι κι αλλιώς. Δεν θα περίμενες να ισοφαρίσεις αλλά θα με είχες διαλύσει. Όπως είχες κάνει όντως στον πρώτο γύρο! Αντίθετα σε ακόμα πιο κρίσιμο ματς, λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος, χαιρόσουν για το Χ! μεγάλη ομάδα!!!
Τέταρτον σου απάντησα για την Αλεξάνδρας με νίκησες το είπαμε αυτό.
Πέμπτον πέρσι την τεσσάρα όντως μου την έριξες και για τα καλά όπως εγώ σε είχα σκίσει στην έδρα σου με τον... Δέλλα!!! Αν θυμάσαι αλλιώς εκτός παό γυαλιά να σε πάω και σε γιατρό για την μνήμη. :D
Αυτά και χαίρομαι που θυμήθηκες να τα πεις όλα αυτά μετά την τεσσάρα που έφαγε ο γαύρος! Μήπως πειράχτηκες γιατί δεν τον κέρδισες ούτε μία φορά φέτος; Ή γιατί σε ξέσκισε εσένα με την τεσσάρα;;; :D

ΥΓ. Μόνιμα τρίτος; Θύμησε μου σε παρακαλώ... πέρσι και πρόπερσι... ποιος ήταν τρίτος;;;;;;;;

alximistis
31/03/2008, 15:32
ληθη....ασχημο πραμα στελακι....

εχεις να με κερδισεις στην εδρα σου για πρωταθλημα απο το 99.

εχεις χασει με μεγαλυτερα σκορ ουκ ολιγες φορες και επεφτες κατω, εκλαιγες για τις διαιτησιες, απειλουσες οτι θα φυγεις προσφυγας στη τουρκια κλπ κλπ.

σε εχω ξεβρακωσει τοσες φορες που δεν κανω το γυρο του θριαμβου αν σε ξεβρακωσω αλλη μια.

κερδισες.αξια και με μεγαλο σκορ !!!!μαγκια σου αλλα μη βγαζεις γλωσσα για ολους τους παραπανω λογους και γιατι εισαι ακομα τριτος.

και να σου πω και κατι...και πρωτος να βγεις εμενα να μου.παιρνω πρωταθληματα κυπελλα και νταμπλ μια 10ετια τωρα.εσυ εισαι κατα βαση ο στερημενος.

αντε καλημερα τωρα και τα λεμε απο του χρονου κακομοιρ-ΟΓΛΟΥ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μα ακριβώς γι αυτούς τους λόγους μιλάω ρε!!! Γι αυτούς τους λόγους καυμένο!!!! Γιατί σε ξέσκισε το κριάρι ο Μπούρμπος οι παππούδες Ριβνάλντο και Ζήκος και ο... Γεωργέας!!! ποιος ο Γεωργέας!!! Που σας έκανε και πλάκα!!! Άντε τώρα... πιάστε τον Τσουκαλά αγκαλιά να τα πείτε να ξεσπάσετε.

ΥΓ. Ξέχασα. Ευτυχώς πήγε πριν τον αγώνα ο Κόκκαλης στο Ρέντη ρε για... εμψύχωση!!!
Είδες πόσο πονάει όταν γαμάει ο Κακομοίρογλου;;;;;;; Γιατί το να σε πηδά η Τσέλσι ας πούμε οκ. Αλλά το να σε σκίζει το αεκάκι το καυμένο... ε ρε γλέντια!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

el_hymador
31/03/2008, 15:33
δε σε καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει δηλαδή????

όποιος θέλει μπορεί να φτιαξει κανάλι κουμάντο θα του κάνουμε, και συ αν έχεις φράγκα μπορεις να ανοίξεις.

για το εσρ δεν ξέρω για τι λες αλλά υποψιάζομαι ότι στον μ@λ@κα τον τάκη θα είχαν βρίσει οπότε αν είναι αυτο συμφωνώ αλλά το εσρ θα έπρεπε να βάλει πρόστιμα για 1000 λόγους σε όλα τα κανάλια για να είναι σωστο και δε μιλάω μόνο για ακατάληλα προγράματα αλλά και που μας έχουν γ@μήσει στις διαφημίσεις, πας να δεις έργο και βλέπεις 15 λεπτά διαφιμίσεις και 10 λεπτά έργο αλλά αστο είναι μεγάλο θέμα

εγώ βλέπω μόνο τηλεφώς ναουμ καθότι και αντικειμενικό και έχει και πλούσιο θέαμα!!!! :lol: :lol: :lol:

δεν λεω για τα βρισιδια αλλα για την υποκινηση της βιας που γινοταν μεσω αυτης της εκπομπης...ελεος...κανανε συζητησεις για τσαμπουκαδες και πεσιματα και ποιος εσπασε περισσοτερους στο ξυλο κτλ-κτλ...

για αυτα λεω...

τωρα το magic δεν νομιζω οτι ξεπλενει χρημα, αλλωστε μια ''μεταγραφη - βομβα για τα Ελληνικα δεδομενα να σκασει'' ο Κοκκαλης εχει ξεπλυνει τα κερατα του...

απλως το magic θα πεισει τον κοσμο για το ποσο της μεταγραφης ...

:winka:

CIRUS
31/03/2008, 15:36
cirus... μα για πλάκα το έβαλα, γνωρίζοντας το ποιόν του. Αντί ας πούμε να δώ την καρμοιριά των δελτίων ειδήσεων και τα γαυγίσματα απο τα παράθυρα.... έβαλα "κωμωδία":D

Για το τι υπάρχει το κανάλι... σίγουρα οχι για φερέφωνο ή οπαδικά... περισσότερο για "μπουγάδα-πλύσιμο" , ίσως είναι μια σκέψη. Κάθε επιχειρηματίας άλλωστε έχει και το δικό του "πλυντήριο".

Gandalf

ναι το κατάλαβα μωρέ απλά ούτε για κωμωδία δεν είναι αυτές οι εκπομπές :wave2:

κοίταξε αν εξαιρέσεις αυτές τις καφροεκπομπές το tvmagic είναι χρήσιμο καθότι βάζει και ωραίες εκπομπες για την ιστορία του ολυμπιακου ή κανένα παιχνιδάκι επανάληψη που μπορεί να θέλει να δει κάποιος οπότε έχει και κάποιες λίγες φορές ενδιαφέροντα σχετικά θέματα άρα και λόγο ύπαρξης αλλά αυτές οι εκπομπές που λέτε παραπάνω είμαι σίγουρος ότι τηλεθέαση κάνουν μόνο από αεκτζήδες και παναθηναικούς που θέλουν να γελάσουν διοτι αλλιώς δεν βλέπονται!!!!!

Gandalf dr685sm
31/03/2008, 15:37
el_hymador... τα έξοδα ενός καναλιού είναι σχεδόν πάντα παθητικά... ειδικά στα "μικρά". Οπότε είναι πρώτης τάξης μέσο για μπουγάδα... και να στα βγάζει μετά ολόλευκα.

Gandalf