PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

Akatanomastos
07/04/2008, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το... δράμα ενός 13χρονου......
Μια ενδιαφερουσα ιστορια που πραγματικα με συγκινησε..... :D

..
Σου γράφω ως θεία,

Του είπα: «Κορόιδεψε τα κι εσύ για το μπάσκετ, που κάθε χρόνο παίρνουμε
πρωτάθλημα. Έχουμε σηκώσει και τέσσερα ευρωπαϊκά» Είναι ο μόνος λόγος για να υπερηφανευόμαστε εμείς οι Βάζελοι.

Εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα εμένα όταν ήμουν 13 χρονών, τότε που η ομάδα μου είχε πρόεδρο τον δικό σου θείο και σε αντίθεση με τον δικό μου ανιψιό, εγώ είχα για καρπαζιές τον κάθε γαύρο και αεκτζή συμμαθητή μου.

Και ξέρεις τι τον συμβούλεψα στο τέλος; «Γίνε Ολυμπιακός»!

Αυτη η θεια λεγόταν Μενιος Σακελαροπουλος:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

el_hymador
07/04/2008, 21:10
Το... δράμα ενός 13χρονου......

Μια ενδιαφερουσα ιστορια που πραγματικα με συγκινησε..... :D

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8256&subid=2&tag=6112&pubid=938848

:wave2:

καλα για εμας που ειμαστε 30, θυμαμαι οτι τα ιδια παραπονα ειχαν και τα συνομιλικα μου γαυροπουλα οταν ηταν εικοσι χρονωνΕ.

Μετα ηρθε ο θειος Κοκκαλης και απο εκει που ηταν απλως βλαμμενα, τα αποβλακωσε τελειως...και ετσι παραμενουν μεχρι σημερις.

...ρε συ...ασχετο...μερικοι γαυροι γνωστοι μου εχουν ακομα ακμη...

STOYBI
07/04/2008, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα για εμας που ειμαστε 30, θυμαμαι οτι τα ιδια παραπονα ειχαν και τα συνομιλικα μου γαυροπουλα οταν ηταν εικοσι χρονωνΕ.

Μετα ηρθε ο θειος Κοκκαλης και απο εκει που ηταν απλως βλαμμενα, τα αποβλακωσε τελειως...και ετσι παραμενουν μεχρι σημερις.

...ρε συ...ασχετο...μερικοι γαυροι γνωστοι μου εχουν ακομα ακμη...

Μην χανεις την ψυχραιμια σου...... :rolleyes:

Αυτα που κατηγορεις λεει, αλλα με τα ματια ενος παιδιου....

Λεει κατι ψεματα...???

( εχεις και πορεια την Κυριακη...)

Υγ ... Υποπτη η ακμη .... Να τον κοιταξουν οι γνωστοι σου μηπως τρωνε πολλες καραμελες τεστοστερονης ( ξερεις ακρως επικινδυνοι... πρεπει να περπατας με πλατη στον τοιχο κλπ.......) :winka:

la_villa
07/04/2008, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Να αποφευγεις τα αν γινοταν αυτο και εκεινο...Το σκορ θα ηταν 3-2 οχι 2-3...Με λιγα λογια αλλο πραγμα ειναι οπως ειπα και πριν το 3-2 στο 70,εστω και με 10 δεν σημαινει οτι χαναμε...Εσεις ομως στην καλυτερη ισοπαλια αμα το τσιμπαγατε το γκολακι στο πεναλτι του 80φευγα 90ελα και εισασταν με 9 παιχτες....

ας το έδινε ας μένατε με 10 κ με τις ευκαιρίες που έκανε ο εργοτέλης θα βλέπαμε...αστον να παλέψει

για το πέναλτυ στον γκαλέτη δεν βλέπω να λέτε κ ανησυχω...γιατι δεν το εδωσε???στο Α ημίχρονο....δεν ακούω τπτ για αυτό..καραμελίτσα?

kalgeorge
07/04/2008, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
κοιτα εδω που φτασαμε, ειναι λογικο να χανει ο οποιοσδηποτε και την μικρη πιστη που ειχα σε καποιους παιχτες.

παρολαυτα επειμενω πως υπαρχουν μερικα διαμαντια εκει μεσα, που αν δεν γινει σωστη διαχειριση θα μεινουν-γινουν καρβουνα..

απλα αυτο που ξερω ειναι οτι σε μια ομαδα, αν υπαρχει σωστο συνολο, επικοινωνια, προπονητης, κλπ κλπ και ο μετριος παιχτης γινεται καλος.

για σκεψου να χε ο βαζελος τους παιχτες της λαρισας ή της τριπολης και ολες οι υπολοιπες συνθηκες να ηταν οι ιδιες.
θα πηγαιναμε για υποβιβασμο, οχι για υεφα

και ο ιβανσιτς μπορει να παιξει καλο ποδοσφαιρο, και ο καρα, και ο ματος, και ο σιμαο, και ο σαλπι, και ο μορις, και ο σπυροπουλος, και ο γκονζαλεζ, και οι περισσοτεροι εκει μεσα, αλλα ΠΟΛΛΑ δεν πανε καλα.
μαλλον πρεπει να αναζητησουμε αιτιες εξω απο τον αγωνιστικο χωρο.
στο προπονητικο τεαμ, στο κλιμα αποδυτηριων, στο αγωνιστηκο παθος που (δεν)μεταδιδεται στους παιχτες οταν ερχονται να παιξουν εδω

katarxas auta pou lew ta elega apo tin kalokairini proetimasia...opote den eimai apo autous pou ta lene twra :wave2:
deuteron ta exw xanapei...to uliko an to diavaze kapios mi gnwstis twn omadwn...tha elege oti einai roster larisas, paniwniou i kati tetoio...:wave2:
opoios thelei to katalavainei.

el_hymador
07/04/2008, 23:25
Μην χανεις την ψυχραιμια σου...... :rolleyes:

Αυτα που κατηγορεις λεει, αλλα με τα ματια ενος παιδιου....

Λεει κατι ψεματα...???

( εχεις και πορεια την Κυριακη...)

Υγ ... Υποπτη η ακμη .... Να τον κοιταξουν οι γνωστοι σου μηπως τρωνε πολλες καραμελες τεστοστερονης ( ξερεις ακρως επικινδυνοι... πρεπει να περπατας με πλατη στον τοιχο κλπ.......) :winka:

Εγω πορεια; :nono:

να πανε οι μαλακες που βαζουν το ποδοσφαιρο πανω απο το ασφαλιστικο...ΕΛΕΟΣ!!!!

el_hymador
07/04/2008, 23:36
να χασω την ψυχραιμια μου;

γιατι εγω δεν λεω αληθειες;

η μηπως η επιλεκτικη σας και πεπερασμενη λογω περιορισμενων ικανοτητων μνημη σας, εχει διαγραψει τα πετρινα χρονια;

εδω που ειμαι ησουνα και εκει που εισαι... δεν θελω να ρθω! :D

el_hymador
07/04/2008, 23:37
φιλτατοι διαμαχολαγνοι, ποδοσφαιροπαπαρολογοι, ομοϊδεατες και μη...

η κατασταση στην supa league ειναι τετοια που η ενασχοληση με την διατησια, την αγωνιστικη κατασταση των αντιπλαων καθως και καθε προσπαθεια σοβαρης συζητησης σχετικα με τα τεκταινομενα στο πρωταθλημα, μονο γελωτες μπορει να επιφερει..

Ως εκ τουτων, προτεινω συναντηση σε cafe ουδετερης περιοχης (μην πεταχτει κανας εξυπνος και πει Καμινια π.χ.) προκειμενου να αλληλοφτυστουμε και να αλληλοξεφτελιστουμε για την επιμονη και την εμμονη που εχουμε με τον θιασο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο.

Θα ακολουθησει group therapy και ανοικτο εργαστηριο zen ασχολιων οπως το κεντημα (σταυροβελονια, τα αλλα ειναι αγχωτικα), πηλο και ξυλο γλυπτικη, κατασκευη χειροτεχνιων απο ψιχα αρτου (πολυσπορο) και διαλογισμος...

εισοδος ελευθερη για καθε πικραμενο.

dress code: κελεμπιες παλ χρωματος (οχι κιτρινο, πρασινο και κοκκινο)

κατοπιν κληρωσης τρεις τυχεροι θα υποστουν εντελως δωρεαν ηλεκτροσοκ, ενω ο μεγαλος υπερτυχερος. λοβοτομη.

Akatanomastos
07/04/2008, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
katarxas auta pou lew ta elega apo tin kalokairini proetimasia...opote den eimai apo autous pou ta lene twra :wave2:
deuteron ta exw xanapei...to uliko an to diavaze kapios mi gnwstis twn omadwn...tha elege oti einai roster larisas, paniwniou i kati tetoio...:wave2:
opoios thelei to katalavainei.

δηλαδη εσυ απο το καλοκαιρι προεβλεπες την αγωνιστικη κατασταση του βαζελου? το 1 - 0
και το 0 - 1?
:confused:

προβλεπες οτι θα πλακωθουν μετα τα χριστουγεννα στα αποδυτηρια?

ηξερες οτι δεν θα παιζει ο νινης?

τι να πω..

θεωρω υπερβολικο να λες οτι το ροστερ μοιαζει με τις λαρισας.

la_villa
07/04/2008, 23:42
φιλτατοι διαμαχολαγνοι, ποδοσφαιροπαπαρολογοι, ομοϊδεατες και μη...

η κατασταση στην supa league ειναι τετοια που η ενασχοληση με την διατησια, την αγωνιστικη κατασταση των αντιπλαων καθως και καθε προσπαθεια σοβαρης συζητησης σχετικα με τα τεκταινομενα στο πρωταθλημα, μονο γελωτες μπορει να επιφερει..

Ως εκ τουτων, προτεινω συναντηση σε cafe ουδετερης περιοχης (μην πεταχτει κανας εξυπνος και πει Καμινια π.χ.) προκειμενου να αλληλοφτυστουμε και να αλληλοξεφτελιστουμε για την επιμονη και την εμμονη που εχουμε με τον θιασο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο.

Θα ακολουθησει group therapy και ανοικτο εργαστηριο zen ασχολιων οπως το κεντημα (σταυροβελονια, τα αλλα ειναι αγχωτικα), πηλο και ξυλο γλυπτικη, κατασκευη χειροτεχνιων απο ψιχα αρτου (πολυσπορο) και διαλογισμος...

εισοδος ελευθερη για καθε πικραμενο.

dress code: κελεμπιες παλ χρωματος (οχι κιτρινο, πρασινο και κοκκινο)

κατοπιν κληρωσης τρεις τυχεροι θα υποστουν εντελως δωρεαν ηλεκτροσοκ, ενω ο μεγαλος υπερτυχερος. λοβοτομη.

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

alximistis
08/04/2008, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙ..???

Τραγικά είναι αυτά πού λές..........
Στό 20ο λεπτό έχεις καθαρίσει καί αφήσει τόν αντίπαλο μέ 10.............
Όταν τραβάμε φανέλλα έξω άπό τήν περιοχή τί είναι......???????
3 φορές............
Νικοπολίδης....???
Βαρούχα βλέπεις....???
Κάτι οφσαιτάκια.........τέτ-α-τέτ..........???
Πρίν τό γκόλ τού Όλυμπιακού στήν κόντρα..............
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ................ΤΟ ΕΙΔΕΣ.....??????????????

Ό Πολατιάν καθάριζε ότι φορμαρισμένο κυκλοφοράει γιά τήν άλλη Κυριακή.........!!!!!!!
Στό Ηράκλειο ξεκινάει μέ...........
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΩΛΗ.......!!!!!!!!!

Στήν Καλογρέζα όντως ό Κάκος ήταν ντεφορμέ..........αλλά τό μάτς είχε κριθεί......

Στή Λειβαδιά πάλι χρωστούμενα..........!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.........Ε.........????????

Έτσι λές ε΄.....άν στό 89ο προηγούνταν ή Λάρισσα μέ τό πέναλτυ πού έβγαζε μάτια καί έμεναν
οί γαύροι μέ 9 ......
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....Ε...????

Άν στό Ηράκλειο δέν έδινε τό πέτσινο καί έβαζε ό ΠΑΟ πρώτος γκόλ...???
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....??????

Άν στή Λειβαδιά δέν ξεκινούσαν μέ πέτσινο.........????????

Ήταν μικρά καί ασήμαντα λάθη αυτό δέν είπες ........????

Ε καλά τότε τό βράδυ γιατί γελούσαν όλοι μπροστά στήν TV όταν οί διαιτητοπατέρες........
έλεγαν.............ΜΑΛΑΚΙΕΣ....??????????

θυμάσαι πρίν 4 χρόνια όταν ανέβηκαν οί γαύροι στήν Ξάνθη...???
Στήν κόντρα πού είχαν μέ ΠΑΟ...?????

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ...........Η ΞΑΝΘΗ ΘΥΜΑΣΑΙ.........?????????

Μέ πόσους από τή δεύτερη ομάδα έπαιξε θυμάσαι...???

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΦΕΤΟΣ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΘΥΜΑΣΑΙ............????????
έ κάπως έτσι θά παίξει καί τήν Κυριακή.........!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΕΚ...............ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.................

Θάχουμε γιά ακόμα μιά φορά έναν άξιο πρωταθλητή...ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ........
πού καταφέρνει καί καθαρίζει κατά τή γνώμη σου τούς μικρομεσαίους,....άξια...

ΠΑΝΑΞΙΑ...............θά έλεγα.....δέ μιλάμε γιά ντέρμπυ.....εκεί έσκισε ό γαύρος....!!!!!!!!

Ή κολλάρα τους στό ένα μάτς..........
τό διπλό πού ονειρευόταν ό Φερρέρ καί δέν τού έφταναν οί 3 βαθμοί διαφορά.....
καί τό υπέροχο ,πανάξιο ,πεντακάθαρο παιχνίδι μέ τόν ΑΡΗ.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άσε τά 4 δέ μετράνε........

ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ..........ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΜΕΤΑ...?????

Ούτε μεταξύ μας δέ μπορούμε νά συννενοηθούμε........

καλά ρε φίλε τι θες να μας πεις τώρα; Πως εμείς φέτος δεν ευνοηθήκαμε από τη διαιτησία; Τώρα πλάκα κάνουμε ή λέμε μεταξύ μας ψέματα; Ή θες να μας πεις πως ότι κάνουν οι γαύροι το κάνουν ελέω διαιτησίας; Την ήττα που έφαγες από τον Ηρακλή στον α γύρο, το βάζελο που δεν μπόρεσες να γονατίσεις τον Άρη που μας έφυγε με το Χ από το ΟΑΚΑ... μάνι μάνι έχουμε χάσει 7 βαθμούς! Ο γαύρος μας φταίει γι αυτό;
Αλλά σαφώς δεν μπορούμε να συνενοηθούμε όταν δεν κατανοείς τι λέω. Στ αρχίδια μου ο γαύρος. Ας πάρει όσα πέτσινα πέναλτι θέλει. Εμείς τι κάνουμε; Πάω για πρωτάθλημα; Το διεκδικώ; Γιατί δεν καθάρισα το βάζελο; Γιατί; Γιατί δεν καθάρισα τον άρη μου λες;
Ας είχα τους ρημαδοβαθμούς με τον Άρη τώρα και θα σου έλεγα που ακριβώς να βάλει ο γαύρος τη διαιτησία του που λες ότι έχει.
Όσο για την Ξάνθη ναι εκεί έχεις απόλυτο δίκιο. Όντως έτσι έγινε με την Ξάνθη και έτσι θα γίνει και φέτος.

irinia
08/04/2008, 06:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
καλά ρε φίλε τι θες να μας πεις τώρα; Πως εμείς φέτος δεν ευνοηθήκαμε από τη διαιτησία; Τώρα πλάκα κάνουμε ή λέμε μεταξύ μας ψέματα; Ή θες να μας πεις πως ότι κάνουν οι γαύροι το κάνουν ελέω διαιτησίας; Την ήττα που έφαγες από τον Ηρακλή στον α γύρο, το βάζελο που δεν μπόρεσες να γονατίσεις τον Άρη που μας έφυγε με το Χ από το ΟΑΚΑ... μάνι μάνι έχουμε χάσει 7 βαθμούς! Ο γαύρος μας φταίει γι αυτό;
Αλλά σαφώς δεν μπορούμε να συνενοηθούμε όταν δεν κατανοείς τι λέω. Στ αρχίδια μου ο γαύρος. Ας πάρει όσα πέτσινα πέναλτι θέλει. Εμείς τι κάνουμε; Πάω για πρωτάθλημα; Το διεκδικώ; Γιατί δεν καθάρισα το βάζελο; Γιατί; Γιατί δεν καθάρισα τον άρη μου λες;
Ας είχα τους ρημαδοβαθμούς με τον Άρη τώρα και θα σου έλεγα που ακριβώς να βάλει ο γαύρος τη διαιτησία του που λες ότι έχει.
Όσο για την Ξάνθη ναι εκεί έχεις απόλυτο δίκιο. Όντως έτσι έγινε με την Ξάνθη και έτσι θα γίνει και φέτος.

ΕΔΩΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ............

Σέ αυτό τό γαμημένο λοιπόν τό άθλημα .......ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ.....

Ε........αυτή είναι ή διαφορά μας μέ αυτούς................

ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ....................

ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...............

Κι άμα χάσουν εκτός προγράμματος ,τραβάνε καί μιά ένσταση........
Άν εσύ κέρδιζες , Ήρακλή, Πανιώνιο, Άρη, Λάρισσα, κ.λ.π......
ΠΑΛΙ 2ος..........θά ήσουν........!!!!!!!!

Πιό λιανά δέ γίνεται νά στό κάνω..........δές όλη τήν Ευρώπη....
Αυτό πού εσύ μέ ....ΤΟΣΗ ΑΦΕΛΕΙΑ......χαρακτηρίζεις καθάρισμα τών
μικρών..............

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ.....................ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...........!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΑ..............δέ γίνεται γιά νά πάρεις τόν τίτλο πάντα νά κερδίζεις.........

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ..............ΒΡΩΜΑΕΙ.............

ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ,

ΣΕ ΖΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..........!!!!!!!

kalgeorge
08/04/2008, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δηλαδη εσυ απο το καλοκαιρι προεβλεπες την αγωνιστικη κατασταση του βαζελου? το 1 - 0
και το 0 - 1?
:confused:

προβλεπες οτι θα πλακωθουν μετα τα χριστουγεννα στα αποδυτηρια?

ηξερες οτι δεν θα παιζει ο νινης?

τι να πω..

θεωρω υπερβολικο να λες οτι το ροστερ μοιαζει με τις λαρισας.

τα ελεγα φιλε μου ...και αν δεν πιστευεις...μαρτυρες οι trooper, busa, cirus και αλλοι.
Δεν ξερω αν θα επαιζα ο Νινης η οχι , αλλα στον π@@@@ μου κιολας...αλλη δουλεια δεν ειχα να ασχολουμαι αν θα παιξει ο νινης, την στιγμη που η ομαδα διατυμπανιζει οτι ειναι γεματη λυσεις.

ειχα πει απλα οτι με αυτην την ομαδα δενθα παμε βημα..οπως και εγινε (κυπελλο, ευρωπη, και τωρα πρωταθλημα ) ,, λεπτομεριες δεν ηξερα αλλιως θα επαιζα τζοκερ :rotflmao:

ΥΓ. χυμαδορ και ομως θα επρεπε να πας στην πορεια...εκτος και αν θεωρεις οτι συμβαλεις, οσο μπορει τουλαχιστον ο καθενας, στο να αλλαξει κατι στον παναθηναικο...με το να γραφεις σε ενα φορουμ :wave2:

126806

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 09:19
και μερικά νεότερα απο ΑΕΚ...

1. Απο όσο φαίνεται επιτέλους θα μπούν λεφτά για μεταγραφές... 1,6 εκ λέει για Κλέιτον , για να κοντράρει πλέον στα ίσα και δημόσια τον ΟΣΦΠ. Ένδειξη οτι κάτι θέλουν στην ΑΕΚ , να αλλάξει σε ποδοσφαιρική απόδοση.

2. Φήμες πολλές και έντονες για επιστροφή του Κατσουράνη. Απο το ραδιόφωνο, απο πορτογαλλικές εφημερίδες , ακόμα και απο εφημερίδες τοπικές. Ακούγεται έντονα και ο Κατσουράνης βέβαια ώς επαγγελματίας, δεν κλείνει πόρτες με δηλώσεις. Η μεταγραφή πάντως θεωρείται πολύ δύσκολη.

3. Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ στο πλευρό του Απόλλων Καλαμαριάς , απέναντι στο CAS. Καλά κάνει η ΑΕΚ και κοιτά το ΔΙΚΟ ΤΗΣ συμφέρον , απέναντι στην ένσταση του ΟΣΦΠ , που πήρε τους 3 βαθμούς στα χαρτιά. Παρόλα αυτά όπως είπα, για μένα προσωπικά , το αν θα πάρουμε ή οχι το πρωτάθλημα, δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση. Προτιμώ να παίζουμε μπάλα ποιότητας, παρά ενα κατσαρολικό σε χαρτιά ή σε λαδόκολλα.

Gandalf

irinia
08/04/2008, 09:44
Όσο για την Ξάνθη ναι εκεί έχεις απόλυτο δίκιο. Όντως έτσι έγινε με την Ξάνθη και έτσι θα γίνει και φέτος. Kαί γιά νά σέ καλύψω πλήρως...........

Χάρη τής σφυρίχτρας θεωρείς εσύ.....τό τράβηγμα πού δέν είδε ό Καζναφέρης...???
Ό Μάχο τί έκανε σέ εκείνο τό μάτς στό 10ο λεπτό καί έφυγε μέ κόκκινη...???
Πλάγια δέν έφευγε καί εκεί ή μπάλλα...??
Τίς μαλακίες ..........ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΑΚΟΥΣ.....????????
ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ............ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΕΣ....
ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ......????????????
Πολύ εύκολα θά μπορούσε νά δώσει καί εκεί κίτρινη άν ήθελε,ή επιθετικό φάουλ πρίν πάρει
τή μπάλλα ό παίκτης τής Λάρισσας.....!!!!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ.....?????
Η ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΛΑΜΕ......!!!!?????
Καί έγινε ένα πέναλτυ μέ τόν Εργοτέλη ή μπήκε ένα αμφισβητούμενο off-side ...........ή δέν
έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ μέ τήν Καλαμαριά στό 0-0...........
Ε..........ΚΑΙ.....
ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ 0-0.......??????????

Εδώ μιλάμε γιά επιστήμη μάγκα.........αυτά δέν είναι λάθη..........!!!!!!!!

ΕΔΩ ΣΕ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.............ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ...........
ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ..........!!!!!!!!!

Γιαυτό κάτσε καί φάτην όσο πιό αναίμακτα μπορείς.........!!!!!!!!!!

Καί μέ τόν Πανιώνιο άν έδινε εκείνο στό Ρίμπο μπορεί τό μάτς νά γύριζε,
Καί μέ τόν ΠΑΟ άν δέν έβγαινε παραμύθι ό Δέλλας μπορεί νά ισοφαρίζαμε........
Καί μέ τόν Ηρακλή άν δέν ακύρωνε τό γκόλ τού Δέλλα στό 45 θά προηγούμασταν.....
ΚΑΙ..........ΚΑΙ............ΚΑΙ.................

ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ...............ΤΑ ΘΕΩΡΩ................ΛΑΘΗ...............!!!!!!!!!

Ξέχασες τόν ημιτελικό κυπέλλου στό Καραισκάκη μέ τούς γαύρους..........μετά τά 5 δοκάρια............???????????
Θυμάσαι πώς μέ τό έτσι θέλω πήγαν τελικό....????
Σκοράροντας στήν παράταση............ΑΦΟΥ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ...????

Όλες οί ομάδες όσο μεγάλες καί νάναι ...........σέ όλο τόν κόσμο έχουν καί κακές στιγμές......

ΑΥΤΩΝ..............ΛΟΙΠΟΝ....................ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..............

ΑΠΛΑ...................ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..............πάντα όταν χρειάζεται όταν κάνουν ταμείο στό τέλος.........!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ 11............ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.............

Καί τή Λίβερπουλ,τή Μπαρτσελόνα,ή τή Μάντσεστερ καί τή Ρεάλ νά είχαμε εδώ...............
πολύ δύσκολα θά τούς τό έπαιρνε.........!!!!!!!

ΚΑΙ Η ΑΕΚ ...............καλώς ή κακώς δέν μπορεί νά είναι μία από αυτές........
Ούτε καί ο ΠΑΟ...........
Αυτή είναι ή αμαρτία μας...........

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ...............

la_villa
08/04/2008, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και μερικά νεότερα απο ΑΕΚ...

3. Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ στο πλευρό του Απόλλων Καλαμαριάς , απέναντι στο CAS. Καλά κάνει η ΑΕΚ και κοιτά το ΔΙΚΟ ΤΗΣ συμφέρον , απέναντι στην ένσταση του ΟΣΦΠ , που πήρε τους 3 βαθμούς στα χαρτιά. Παρόλα αυτά όπως είπα, για μένα προσωπικά , το αν θα πάρουμε ή οχι το πρωτάθλημα, δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση. Προτιμώ να παίζουμε μπάλα ποιότητας, παρά ενα κατσαρολικό σε χαρτιά ή σε λαδόκολλα.

έτσι για να ξέρουμε τι θα έκανε το αεκακι αν γίνοταν η απατεωνιά σε αγώνα του

:lol: :lol: :lol:

τα ίδια θα έκανε κ ο ντεμάκος...τώρα???θα τον κρεμάσετε???
γιατι καποιοι λέγαν ότι εχει αποδέιξη και έχει κάνει διάφορα
γλείψτε τώρα εκει που φτύνατε

υ.γ απο κει κ πέρα η απόφαση δεν αλλάζει (υπο κανονικές συνθήκες)..όλες οι άλλες περιπτώσεις τιμωρήθηκαν...αυτες περίμεναν κ οι πόντιοι μην βρουν κανα δεδικασμένο αλλα δεν τους έκατσε

LsKostas
08/04/2008, 10:40
να πανε οι μαλακες που βαζουν το ποδοσφαιρο πανω απο το ασφαλιστικο...ΕΛΕΟΣ!!!!

Φιλε el ,καποιοι εκαναν κοπανα στα σχολεια και ετρεχαν στην Θυρα 11 για προλαβουν τα
εισητηρια με τον ΟΣΦΠ στο τηγανι...

Πιστευω το να μην πατησω στο γηπεδο αλλα να δωσω το παρων ΕΞΩ απο αυτο
δεν ειναι καν υποχρεωση μου αλλα θελω να το κανω.

Επειδη δεν αρμοζει στην ιστορια του ΠΑΟ αυτη η καταντια και στην τελικη μπορει
να μην γουσταρω και το γηπεδο να γινει ενα δευτερο Mall στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ...

Τι καλυτερο λοιπον απο χιλιαδες κοσμου πρωτοσελιδο την ΔΕΥΤΕΡΑ πιεζοντας
με τον τροπο τους να αφησει η οικογενεια το χρυσορυχειο που λεγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...

Αυτο που λες με το ασφαλιστικο με βρισκει απολυτα συμφωνω αλλα θα σου
θυμισω οτι και εδω ο κοσμος χανεται αλλα καθε Δευτερα πρωι το θρεντ εδω παιρνει φωτεια...
Αυτο σημαινει οτι οσοι γραφουν εδω μεσα δεν εχουν πολιτικη αποψη???

Οσο για τον Βγενοπουλο καλο κουμασι ειναι και του λογου του,τον ειδαμε
και στο σκανδαλο του ΟΤΕ...

Τελος παντων φετος συμπληρωνονται 100 χρονια...

ο αιωνας του ΠΑΟ ας ειναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της οικογενειας ...:winka:

Εμενα σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μου φτανει και μου περισευει (για αρχη):smilea:

la_villa
08/04/2008, 10:40
α ρε χανουμάκια
ξεφτιλλυσμένο προπονητη θα πάρετε γιατι και εσεις τέτοιοι ξεφτύλες είστε

ακομα δεν ήρθε κλαίγετε σαν πο#^νακι...

κ ποιος ο Δώνης???μιλησε για διαιτησία???ο δεν σχολιάζω ποτε???
που του χαρίστηκε κιόλας η διαιτησία...
γιατι αν έδινε το πέναλτυ στον γκαλέτη
αν έβγαζε 2η κίτρινη στον παικτη των τυριών που ζήταγε κιτρινη απο τον διαιτητ για τον αντίπαλο
τότε το παραμύθι θα είχε λήξει πολύ νωρίτερα κ χωρίς κανενα παράπονο απο κανεναν
αρκεί ο ρεφερι να έκανε σωστα την δουλειά του

κ πάει ο παρατηρητης κ του βάζει και υψηλό βαθμό!!!ενω μας έσφαξε κ παρατρίχα να μας κοστίσει 2 βαθμούς

για πειτε μου χανουμακια στο σφάξιμο που κάνατε μεσα στην αελ τι είχε βγει να πει το μυγοφτυσμα ο δώνης?σας ταιριάζει γάντι πάντως
βρε ούτε αυτός λέει ότι συμφωνησε...τι σας θυμίζει τι σας θυμίζει...γλείφτε τώρα λέμε κ σε αυτό
:lol: :lol: :lol: :lol:

ελα τερενς πέτα καμια καλή αργείς κ βαριέμαι

la_villa
08/04/2008, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Οσο για τον Βγενοπουλο καλο κουμασι ειναι και του λογου του,τον ειδαμε
και στο σκανδαλο του ΟΤΕ...

α ναι
τώρα που το είπες
έλειπα όταν έσκασε η βόβμα και το ξέχασα

βαζελάκια για πείτε ρε..ο σωτήρας σας άξιος ε????υπερτίμιος

και τι έπαθε???τι του κάναν????του κλάσαν μια μάντρα
ενω σε αυτόν αποδείκτηκαν όλα...κ τα ποσά που έκλεψε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

άγιος άγιος
γλείφτε τώρα κ εσεις...:lol: :lol: :lol:

υ.γ δοκίμαζα κάτι χάπια των αρσιβαρίστων...καλά φαίνονται :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 11:07
βρε La_Villa...

MHN MΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ...

Γιατί θα αρχίσουμε πάλι τα γνωστά με παράγκες, Θωμάδες , κοράκια...τα 14 πέναλτυ μέσα σε μια σαιζόν, κοκ...

Αίντε βγάλτε καμιά άλλη πιπιλίτσα να έχετε.

Κανείς δεν είναι αθώος σε αυτό το χάλι που έχουμε για πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον ΟΣΦΠ και το πως "κατάκτησε" τουλάχιστον τα πρώτα 3-4 πρωταθλήματα.

Και μιας και μιλάμε για ΑΕΛ... Το οτι δεν έπαιξε ο Γκαλίτσιος... το οτι πέσατε με τα μούτρα στον Κλέυτον , παρόλο που ο παίκτης παίζει εδώ και αρκετό καιρό στην Λάρισσα, αλλά μόλις τον ήθελε η ΑΕΚ ορμήσατε... δεν λέει τίποτα αυτό, ε;

Κοιτάχτε τα χάλια σας, που παίζεται γιουρούσια για να μπεί το τόπι μέσα στο πλεκτό και αφήστε τους άλλους να κοιτάνε την δική τους καμπούρα. ΄

Gandalf

la_villa
08/04/2008, 11:16

Κανείς δεν είναι αθώος σε αυτό το χάλι που έχουμε για πρωτάθλημα.

Και μιας και μιλάμε για ΑΕΛ... Το οτι δεν έπαιξε ο Γκαλίτσιος... το οτι πέσατε με τα μούτρα στον Κλέυτον , παρόλο που ο παίκτης παίζει εδώ και αρκετό καιρό στην Λάρισσα, αλλά μόλις τον ήθελε η ΑΕΚ ορμήσατε... δεν λέει τίποτα αυτό, ε;

Κοιτάχτε τα χάλια σας, που παίζεται γιουρούσια για να μπεί το τόπι μέσα στο πλεκτό και αφήστε τους άλλους να κοιτάνε την δική τους καμπούρα. ΄

Gandalf

σωστός στο πρωτο αλλά εσεις το παίζατε αγίες παρθένες (δεν λέω για σενα...εσυ τουλάχιστον εχεις πει και 10 σωστα πραματα)

τον κλέυτον τον θέλαμε απο γενάρη αλλά ο λεμονής είπε για το καλοκαίρι...εσεις μετα μπλεχτήκατε...και τελος πάντων είναι ένα όνομα που παίζει κάθε καλοκαίρι...οπότε όλα τ άλλα είναι άκυρα

μωρε την καμπούρα μας την βλ΄πεω βγάζει μάτι...αλλά κοιτάξτε κ σεις την δική σας
εδω το μυγοφτυσμα ακόμα δεν έκατσε στον πάγκο του αεκακιου κοιταει καμπούρες

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 11:46
Μιας και πικάρουμε γενικώς...
να ρωτήσω κάτι τους φίλους του ΠΑΟ;

Με ποιό σκεπτικό κάποιος κάνει πορεία (άκουσον - άκουσον) επειδή η ομάδα του , πιθανόν (δεν είναι σίγουρο ακόμη) τερματίζει τρίτη και θα παίξει playoffs όπου μπορεί να καταλήξει και δεύτερη;

Γιατί να θεωρείται αποτυχημένη η χρονιά;

Δηλαδή οι φίλαθλοι της Βαλένθια που πάει μάλλον για υποβιβασμό τι να πούν;

΄Γενικά αναφερόμενος... μήπως όλα είναι πλέον υπερβολικά;

Δηλαδή αν μπεί ο Βγενόπουλος και Σια στο διοικητικό σχήμα , πρόκειται να αλλάξει κάτι σίγουρα;

Πορείες έχουν γίνει και στο παρελθόν σίγουρα. Απο τον ΟΣΦΠ στα πέτρινα χρόνια που κόντευε να υποβιβαστεί...( άρα δικαίως)... και απο την ΑΕΚ για το θέμα με τα χρέη και τον υποβιβασμό της, απο τον ΠΑΟΚ και ΑΡΗ και πάλι για υποβιβασμό και χρέη.
Οχι οτι δίνω δίκιο και εκεί, μιας και οι ΠΑΕ, είναι ιδιωτικές κερδοφόρες ή μή εταιρίες και δεν μας περιλαμβάνουν σίγουρα στην μισθοδοσία τους. Αλλά ρε παιδί μου... αίντε στην εσχάτη να δώσεις και ενα δίκιο σε κάποιους με μόνο στοιχείο της ζωής τους, είναι το ποδόσφαιρο.

Αλλά στην περίπτωση του ΠΑΟ ... τερματίζει μάλλον τρίτος με μια σχετικά καλή πορεία στην Ευρώπη και με προϋποθέσεις αν σοβαρευτεί να πάει και δεύτερος. Συγνώμη λοιπόν , αλλά κάπου θεωρώ οτι υπάρχει και υπερβολή.

Αν γίνεται κακοδιαχείριση... οκ... το αντιλαμβάνομαι, αλλά απο εκεί μέχρι και το σημείο να βγώ στους δρόμους και να κάνω τον επαναστάτη με πανό και σημαίες για να πάρει ο Βγενόπουλος την ΠΑΕ...

ε συγνώμη ρε μάγκες, αλλά μιλάμε οτι πρέπει να είσαι πολύ ΘΥΜΑ!!!

Gandalf

LsKostas
08/04/2008, 12:14
οπως θα ειδες και παραπανω το αιτημα ΟΛΟΥ του κοσμου του ΠΑΟ
είναι να φυγει ο Βαρδινογιαννης και ν αλλαξει τον ΠΛΕΟΝ αποτυχημενο προεδρο
στην ιστορια ο συλλογος οχι να ερθει ο Βγενοπουλος απαραιτητα.

Δεν χρειαζεται να δικαιολογησω καμια αυθορμητη κινηση φιλαθλων,οπαδων
παλαιμαχων του Παναθηναικου....

η "Θυρα-13" ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ και εξορισμενη σε απενατι θυρες?

ο κοσμος του ΠΑΟ στην Κρητη αποκλεισμενος απ τα εισητηρια???

ο Σουρπης παλαιμαχος του webley να πηγαινει να παιρνει εισητηριο στο ticket club και εκει να μην τον αναγνωριζουν oι ρουφιανοι της ΠΑΕ???

Οποιος εχει ματια βλεπει...πως λειτουργουν οι προεδροι αλλων τμηματων.
Το αιτημα ολων ειναι απλο.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ BUSINESS πανω στην πλατη 100 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!

τερμα οι δηλωσεις "η ισοπαλια ειναι θετικο αποτελεσμα για εμας"

Τερμα η μετριοτητα και η γαβροποιηση της ομαδας σε αναδειξη της σε βιτρινα
και ασπιδα της διοικησης !!!(Ποτε δεν ισχυε αλλωστε)

και επειδη πολυ "μα και μου" και "je suis" και τουφες λεω τωρα και απαντω
σε φιλαθλο αλλης ομαδας (τον οποιο και σεβομαι γι αυτο του απαντω)
ας αφησω λιγο απ αυτο που θα βγει απ το στομα μου την ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ
ΓΕΛΟΙΕ ΤΖΙΓΓΕΡ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....
ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ....

zzr2005
08/04/2008, 12:48
οπως θα ειδες και παραπανω το αιτημα ΟΛΟΥ του κοσμου του ΠΑΟ
είναι να φυγει ο Βαρδινογιαννης και ν αλλαξει τον ΠΛΕΟΝ αποτυχημενο προεδρο
στην ιστορια ο συλλογος οχι να ερθει ο Βγενοπουλος απαραιτητα.

Δεν χρειαζεται να δικαιολογησω καμια αυθορμητη κινηση φιλαθλων,οπαδων
παλαιμαχων του Παναθηναικου....

η "Θυρα-13" ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ και εξορισμενη σε απενατι θυρες?

ο κοσμος του ΠΑΟ στην Κρητη αποκλεισμενος απ τα εισητηρια???

ο Σουρπης παλαιμαχος του webley να πηγαινει να παιρνει εισητηριο στο ticket club και εκει να μην τον αναγνωριζουν oι ρουφιανοι της ΠΑΕ???

Οποιος εχει ματια βλεπει...πως λειτουργουν οι προεδροι αλλων τμηματων.
Το αιτημα ολων ειναι απλο.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ BUSINESS πανω στην πλατη 100 ΧΡΟΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!

τερμα οι δηλωσεις "η ισοπαλια ειναι θετικο αποτελεσμα για εμας"

Τερμα η μετριοτητα και η γαβροποιηση της ομαδας σε αναδειξη της σε βιτρινα
και ασπιδα της διοικησης !!!(Ποτε δεν ισχυε αλλωστε)

και επειδη πολυ "μα και μου" και "je suis" και τουφες λεω τωρα και απαντω
σε φιλαθλο αλλης ομαδας (τον οποιο και σεβομαι γι αυτο του απαντω)
ας αφησω λιγο απ αυτο που θα βγει απ το στομα μου την ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ
ΓΕΛΟΙΕ ΤΖΙΓΓΕΡ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....
ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ....

τι πορείες και βλακειες ρε παιδια???
μεγαλύτερη απάντηση απο την αδεια λεωφόρο σε όλο το πρωτάθλημα και την Ευρώπη υπάρχει??
το ποδοσαφαιρο ειναι ενα θεαμα....
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ???
ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.....
οι πορειες ειναι για πιο σοβαρές διεκδικήσεις.....;)

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (αν εξαιρεσουμε τη φορολογικη λαμογια που παιζει απο πισω).....

τα εισιτηρια πρεπει να διατίθενται σε καθε ανωνυμο φίλαθλο με τον ιδιο τροπο...οχι τα μελη καποιων συνδέσμων να εχουν προτεραιτότητα......
το καλυτερο θα ηταν να διατιθενται απο ταμεια ολα τα εισιτηρια σε διαφορες περιοχες της Αττικης και της επαρχειας.....και οποιος θελει στηνεται κ περνει εισιτηριακι...απλα πραγματα....
ουτε ticket club, ουτε συνδεσμοι....

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ Κ@ΒΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.....

el_hymador
08/04/2008, 12:48
Gandalf, αιτιολογω την αποφαση αυτων των οπαδων στο να διαδηλωσουν.

Δεν ειναι μονο ο απολογισμος αυτης της χρονιας...ειναι μια δεκαετια πλεον που ο Τζιγγερ εχει απαξιωσει το ποδοσφαιρικο τμημα στον μεγιστο βαθμο με τις κινησεις του.

Εχει στελεχωσει ολη την ΠΑΕ με αφερεγγυους τυπους σε ολα τα επιπεδα...απο παικτες και προπονητες, μεχρι scouters και διορισμενους προεδρους...

δεν ειναι ενα γεγονος που συνεβη μια η δυο χρονιες....μιλαμε για κατα συρροην μαλακιες και κατ επαναληψη ηλιθιοτητες απο πλευρας του.

Και σιγουρα δεν ειναι οι τιτλοι...ειναι η νοοτροπια αυτων των αχρηστων που διαχειριζονται την ΠΑΕ.

Εξιλαστηρια θυματα ηταν παντα οι παικτες....μια, δυο, τρεις....ε δεν μπορει να φταινε συνεχαια οι παικτες!! στην τελικη καποιος τους εφερε στην ομαδα, δεν ηρθαν ουρανοκατεβατοι.

Για αυτο σου λεω οτι αιτιολογω την αποφαση αυτων τον οπαδων στο να διασηλωσουν...υπομονη εδειξαν αρκετη.

Τωρα στα αν τους δικαιολογω ειναι αλλο θεμα...

αν μαζευτει αρκετος κοσμος για μενα θα ειναι θλιβερο παντως...γιατι ως επι το πλειστον θα ειναι νεα παιδια ...νεα παιδια δηλαδη και συνομιλικοι μου που θεωρουν πολυ σημαντικοτερο το να κατεβουν στους δρομους για τον ΠΑΟ και τον καθε ΠΑΟ, παρα να κατεβουν για το γεγονος οτι ζουν με 1000€ (και αν), οτι θα παρουν συνταξη στα 80 τους και οτι δεν προκειται να λαβουν δωρεαν παιδεια ποτε.

alximistis
08/04/2008, 13:13
Φιλαράκι λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση. Από την στιγμή που αρνείσαι επίμονα να δεις τη δική μου πλευρά και ούτε καν μπαίνεις στη λογική έστω να την ακούσεις δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε.
Επιπλέον από την στιγμή που υιοθετείς μία άποψη όπως "οι μισθοφόροι των καναλιών" και όλα όσα λέγονται και γράφονται είναι ας πούμε στημένα και εξυπηρετούν τους "κακούς" και την "εξουσία" και "διαμορφώνουν ελαφρές συνειδήσεις" το θεωρώ εντελώς άτοπο να συζητάμε. :)

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 13:20
Αν και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες στο θέμα συσχετισμού πορείας και σοβαρών θεμάτω, θα μου επιτρέψετε να παραμείνω στο αμιγές ποδοσφαιρικό κομμάτι και να ρωτήσω κάτι τον φίλο LsKostas...

Επειδή θέτεις ενα επιχείρημα (μάλλον το μεταφέρεις θα έλεγα καλύτερα, μιας και δεν είναι δικό σου) το οτι πρέπει να φύγει ο Τζίγγερ απο τον ΠΑΟ , γιατί .... εσείς ξέρετε καλύτερα μάλλον το γιατί... μια ερώτηση.

Πες οτι έφυγε αύριο το πρωί. Βγαίνει δηλαδή σήμερα και ανακοινώνει οτι παραιτείται. Και έστω πως ο Βγενόπουλος και σία, βλέπουν ξαφνικά τα αγγούρια να έρχονται (αλλιώς να το λές και αλλιώς το κάνεις) και κάνουν πίσω στην αγορά της ΠΑΕ.... τι θα γίνει μετά;

Με δεδομένο οτι δεν υπάρχει ούτε ενας αγοραστής της προκοπής στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά για την αγορά της ΠΑΕ, μήπως αν φύγει ο Τζίγγερ χωρίς ακόμα επίσημα ανακοινωμένο το ενδιαφέρον αγοράς του ΠΑΟ, σας φέρει σε μια θέση που ήταν η ΑΕΚ προ 2004;

Εν ολίγοις... μήπως είναι λίγο βιαστικά όλα αυτά και πιθανώς (σας θέλω πονηρούς) και .... υποκινούμενα, ένθεν και ένθεν;

Για το θέμα πορεία και θέματα ποδοσφαίρου και ΠΑΕ, το έχω δηλώσει και παλιότερα. ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ , πληρώνουμε εισητήριο για θέαμα απο μια ομάδα που μας αρέσει. Αν δεν μας αρέσει, τότε κρατάμε τα λεφτά μας και πάμε το παιδί , την γκόμενα ή ακόμα και τον εαυτό μας, να πάει να φάει σουβλάκια και να πιεί καμιά μπυρίτσα με φίλους και παρέα. Δεν αρπάζουμε πανό και πάμε να διαδηλώσουμε σε δρόμους για ενα Ιδωτικό σωματείο-εταιρία!!!!!!

Gandalf

Cpt. Haddock
08/04/2008, 13:24
Για το θέμα πορεία και θέματα ποδοσφαίρου και ΠΑΕ, το έχω δηλώσει και παλιότερα. ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ , πληρώνουμε εισητήριο για θέαμα απο μια ομάδα που μας αρέσει. Αν δεν μας αρέσει, τότε κρατάμε τα λεφτά μας και πάμε το παιδί , την γκόμενα ή ακόμα και τον εαυτό μας, να πάει να φάει σουβλάκια και να πιεί καμιά μπυρίτσα με φίλους και παρέα. Δεν αρπάζουμε πανό και πάμε να διαδηλώσουμε σε δρόμους για ενα Ιδωτικό σωματείο-εταιρία!!!!!!

Gandalf

+955 :beer: :beer:

LsKostas
08/04/2008, 13:34
αν μαζευτει αρκετος κοσμος για μενα θα ειναι θλιβερο παντως...γιατι ως επι το πλειστον θα ειναι νεα παιδια ...νεα παιδια δηλαδη και συνομιλικοι μου που θεωρουν πολυ σημαντικοτερο το να κατεβουν στους δρομους για τον ΠΑΟ και τον καθε ΠΑΟ, παρα να κατεβουν για το γεγονος οτι ζουν με 1000€ (και αν), οτι θα παρουν συνταξη στα 80 τους και οτι δεν προκειται να λαβουν δωρεαν παιδεια ποτε

el...
Υπαρχουν μεσα στον κοσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και ανθρωποι που το εχουν αγαπησει
αυτον τον συλλογο ,που εχουν μοιραστει με φιλους και φοβερες αναμνησεις και ιστοριες.
ΔΕΝ ειναι δυνατον να το περασουν ετσι...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...(και σαφως και με τα 1000e δεν ζεις τα αυτονοητα λες και καλα κανεις να μην ξεχνιομαστε )

Οπως ειδες παραπανω gandalf τα χωσα στον Βγενοπουλο και δεν εδωσα "Γη και υδωρ" οπως θα εκαναν αλλοι οπαδοι προκειμενου να βγαινει πρωτη η ομαδα τους.
Θεωρω απλα κινηση αγανακτησης ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και οχι χρισμα στον Βγενοπουλο την πορεια.

Ξερεις Gandalf υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο εκει εξω που δεν γουσταρει
τις super Λιγκες ,τα πανακριβα εισητηρια και πολυ περισσοτερο
τον προεδρο του που κανει μπιζνες μ ολα αυτα και δεν κρατα ΟΥΤΕ τα προσχηματα.
και στρεφεται ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ στο συμφερον της ομαδας του,κρατωντας τις ισοπαλιες
και ΕΞΑΡΓΥΡΟΝΟΝΤΑΣ το ονομα του ΠΑΟ στην ΕΥΡΩΠΗ.

Εγω τον ορο πελατη δεν το δεχομαι,ειναι δικαιωμα μου να απαιτησω να ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
που ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...

Και τα μαγαζια γωνια παντα εχουν υποψηφιους αγοραστες... :smilea:

alximistis
08/04/2008, 13:40
Μάγιστρε Ηλία η διαφορά σας με τον LsKostas είναι μία και μόνο. Εσείς ο ένας ως συνάρρωστος αεκτζής και ο άλλος ως πιο αποστασιοποιημένος (και καλά κάνει) από τοποδόσφαιρο-καφριλίκι δεν μπορείτε να μπείτε όχι στην ουσία αλλά στον "πόνο" του βάζελου συμφορουμίτη! Τι θέλω να πω. Συμφωνώ με τον μάγο απόλυτα και με τον Ηλία πως η πορεία για ένα ιδιωτικό σωματείο είναι π[αράλογο άτοπο όπως θέλετε πέστε το. Αλλά από την άλλη όταν είσαι οπαδός και αγαπάς μία ομάδα κάποια στιγμή φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Και οι βάζελοι έχουν άλλες απαιτήσεις από την ομάδα τους και καλά κάνουν. Θυμούνται και ένδοξες στιγμές στο παρελθόν και βλέπουν ένα μπουρδέλο. Η πορεία λοιπόν με την οποία το ξαναλέω δεν συμφωνώ εκφράζει την αγανάκτηση και τον πόνο των οπαδών. Γι αυτό και αντιδρούν έτσι. :)

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 13:41
LsKostas...

Η δική μου άποψη είναι πως το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σημαντικό στην ζωή του ανθρώπου με τις χίλιες δυσκολίες επιβίωσης ή ακόμα αν θες στην ανάπτυξη του ώς προσωπικότητα.

Υπάρχουν χιλιάδες άλλα πιο σημαντικά πράγματα, οχι μόνο να διαδηλώσεις, αλλά να κάνεις ολόκληρη επανάσταση.

Για το θέμα συσχετισμού πορείας και αθλητισμού τα παραπάνω.

Θες πιο απλό παράδειγμα;

Ο κάθε παίκτης που βλέπεις στην TV, παίρνει απο 10-100.000€ (μπορεί και παραπάνω) κάθε 2-3μηνο που πληρώνεται. Είναι επαγγελματίες και αποδίδουν επί πληρωμή. Αυτά τα λεφτά φίλε τα παίρνουν για να αποδίδουν. Εσύ τι παίρνεις είπαμε;

Ο ιδιοκτήτης κάθε ΠΑΕ παίρνει κρατικές και ιδιωτικές επιχορηγήσεις , εισπράξεις απο διαφημίσεις και εισητήρια κτλ...

Τι παίρνουμε εμείς είπαμε;

ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... αυτό παίρνουμε εμείς. Οπότε αν δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω , απλά τους γειώνω και ασχολούμαι με κάτι πιο σοβαρό και εποικοδομήσιμο.

Gandalf

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 13:45
alximistis...

ο μόνος τρόπος να τους πονέσεις , είναι να μην πατήσεις στο γήπεδο.... είδες τι έγινε με την ΑΕΚ μόλις έφτασε τους 14.000 θεατές απο 40.000;... τι γίνεται τώρα με τον ΟΣΦΠ που κόντρα σε ΑΕΛ , πάλι είχε κενά καθίσματα;

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΝΕ.

Αυτά περί πορειών και τα λοιπά, είναι αστεία... Ίσα, ίσα που θα τους δώσει το πάτημα να κάνουν καμιά "Μεταγραφή" και να λένε , εμείς κάναμε-ράναμε, και σας θέλουμε πάλι κοντά μας.

Ας μην πατήσει όλος ο κόσμος στα γήπεδα και θα δούμε μετά το γκροβεράκι τους και κατά πόσο οι ομάδες θα παίξουν επιτέλους μπάλα ή οχι...

Gandalf

la_villa
08/04/2008, 13:59

Gandalf

ακριβώς έτσι
:beer: :beer:

la_villa
08/04/2008, 14:02
Οπως ειδες παραπανω gandalf τα χωσα στον Βγενοπουλο και δεν εδωσα "Γη και υδωρ" οπως θα εκαναν αλλοι οπαδοι προκειμενου να βγαινει πρωτη η ομαδα τους.
Θεωρω απλα κινηση αγανακτησης ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και οχι χρισμα στον Βγενοπουλο την πορεια.

καλά αυτό είναι τουλάχιστον υποκριτικό
δεν θυμήθηκαν ξαφνικά την πορεία
όλα υποκινούμενα ειναι

για τον σωσία και πάνω απ'όλα υπερτιμιο βγενόπουλο...άγιος άνθρωπος

mats8282
08/04/2008, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ακριβώς έτσι
:beer: :beer:

Εσυ ρε μελος τι μιλας :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Περαν της πλακας εχει απολυτο δικιο ο Gandalf :beer:

LsKostas
08/04/2008, 14:23
Υπάρχουν χιλιάδες άλλα πιο σημαντικά πράγματα, οχι μόνο να διαδηλώσεις, αλλά να κάνεις ολόκληρη επανάσταση.

Gandalf

πολλες φορες εχω πει και εδω μεσα οτι το ποδοσφαιρο ειναι το οπιο των λαων.
Δωσε μπαλα στον νεοΕλληνα και παρτου την ψυχη και μην ξεχασεις να του δωσεις και ενα δικανο να κυνηγει τα Σαββατοκυριακα που δεν εχει ποδοσφαιρο....:rolleyes:

Αυτο δεν αναιρει την αντιθεση μου στην υπαρξη επιχειρηματιων που απομιζουν την συγκεκριμενη ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...που φετος τυχαινει να κλεινει 100χρονια.

Νομιζω οτι χωρις να ισοπεδωνουμε τα παντα,καταλαβες το σκεπτικο μου...
και ουτε για επαναστασεις μιλησα ,ουτε και νεα Βατερλο !!!

Στην τελικη ενας "επιχειρηματιας" θα αφησει το τιμονι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...

απλα κι ωραια...

GyPsy
08/04/2008, 14:37
Εάν νομίζεις οτι θα παρατήσει ο Τζίγγερ, το τιμόνι της ΠΑΕ
επειδή θα μαζευτήτε 3000 κόσμος, είσαι γελασμένος φίλε μου.
ΕΑΝ μαζευτήτε 30.000 και πάτε ΕΞΩ απο το γήπεδο, ενώ γίνετε ο αγώνας
και το κάνατε για μια χρονιά ΟΛΟΚΛΗΡΗ αυτό, τότε κάτι θα γινόταν.

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 14:54
πολλες φορες εχω πει και εδω μεσα οτι το ποδοσφαιρο ειναι το οπιο των λαων.

Δεν διαφωνώ... δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως όπου ο λαός είναι πέρα των ορίων φανατισμένος με αυτό , σημαίνει πως η χώρα του έχει χιλιάδες προβλήματα. Δες π.χ. Αργεντινή, Βραζιλία, ακόμα και η Κίνα τελευταία κάνει χρήση της συνταγής αυτής.

Απο την άλλη όμως, αφού γνωρίζουμε πως μας "χαλάει" γιατί να μπλέκουμε;

Άς το έχουμε μόνο για την διασκέδαση μας και μέχρι εκεί.

Για το θέμα τώρα του Τζίγγερ και για να επιστρέψουμε στα αμιγώς αθλητικά... μου είπες οτι κάθε μαγαζί γωνία έχει τον "αγοραστή" του. Να σου θυμίσω μήπως τον ΑΡΗ, τον ΠΑΟΚ , την ΑΕΚ, κατά πόσο περίμεναν αγοραστές να τους πάρουν; Που αν μη τι άλλο έχουν και τους οπαδούς τους απο πίσω; Αν φύγει λοιπόν ο Τζίγγερ και δεν υπάρχει αγοραστής τότε τι θα κάνετε;

Gandalf

irinia
08/04/2008, 16:24
Φιλαράκι λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση. Από την στιγμή που αρνείσαι επίμονα να δεις τη δική μου πλευρά και ούτε καν μπαίνεις στη λογική έστω να την ακούσεις δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε.
Επιπλέον από την στιγμή που υιοθετείς μία άποψη όπως "οι μισθοφόροι των καναλιών" και όλα όσα λέγονται και γράφονται είναι ας πούμε στημένα και εξυπηρετούν τους "κακούς" και την "εξουσία" και "διαμορφώνουν ελαφρές συνειδήσεις" το θεωρώ εντελώς άτοπο να συζητάμε. :)

42..............ΧΡΟΝΙΑ...................ΑΕΚ.................

Ούτε κανάλια είχε τότε ούτε τίποτε.........μόνο ένα ραδιάκι είχε κάποτε όταν ακούγαμε.......
γιά Νέστορα.........Παπαιωάννου.........Νικολαίδη........Πομώνη........ ....Βεντούρη.........
Σεραφείδη..........Σταθόπουλο...........................

Αμερικάνο............Τρόντζο............Βασιλειάδη..............Λαρεν τζάκη................Χρηστέα...........
Ζούπα..............Νεσιάδη..................ΜΟΣΧΟ.................................

Δέν περίμενα τίς...........ΕΜΜΙΣΘΕΣ...........ΡΟΜΠΕΣ............τών καναλιών.........
Εσείς οί νεώτεροι τήν τρώτε απ'αυτούς............!!!!!!

Μάλλον είσαι πολύ μικρός.............Αεκτσής.............

γιά νά μέ κρίνεις..............

:wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
08/04/2008, 16:36
Και με το που τελείωσε η συνάντηση του ΠΑΟ με τους τρείς αρχηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος, το όνομα του Σέρβου ώς φάρμακο-πανάκεια , ξανακυκλοφορεί σαν φήμη στους διαδρόμους της Παιανίας

Ποιού Σέρβου;... εκείνου που έχει τους περισσότερους τίτλους απο όλους με Ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Του Μπάγιεβιτς!!!

Αντικειμενικά μια ικανή λύση για τον ΠΑΟ και με πολλές δυνατότητες.

- θα φέρει αγωνιστική και αποδυτηριακή πειθαρχία.
- Θα δώσει ενα άρωμα ομάδος στο χάλι που φαίνεται στο γήπεδο.
- Τους παίκτες που αξίζουν και ειδικά τους νέους, θα τους ανεβάσει επίπεδο.

Αλλά έχει και τα κατά του..

- Δεν ανέχεται απο κανέναν και τίποτα, εντός αποδυτηρίων. Αυτό αφορά κυρίως τον Βέλιτς που σίγουρα δεν θα καλοδεί μια τέτοια απόφαση... και ο νοών νοείτω.

- Έχει συγκεκριμένες εμμονές σε κάποια αγωνιστικά θέματα που έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν.

- Θέλει ακόμα και αυτός τον χρόνο του για να κάνει κάτι.

Προσθέστε οτι θα γίνει επανάσταση αν φύγει απο τον ΑΡΗ, μιας και έχει καταφέρει και τον έχει φέρει πάλι μέσα στην 4αδα του Ελληνικού πρωταθλήματος αθόρυβα και με ποιοτικές αγωνιστικές αποδόσεις.

Για να δούμε... γνώμη μου είναι πως αν ο Τζίγγερ κάνει την υπέρβαση και τον φέρει, πολύ δύσκολα θα περάσουν οι υπόλοιποι του ΠΟΚ. Γιατί πλέον θα έχει και το χρήμα (αν μη τι άλλο αν χρειαστεί σε αυτό , θα τα χώσει ο Τζίγγερ...εδώ το έκανε τσάμπα) και θα έχει και υλικό (έχει κάποιους καλούς παίκτες ο ΠΑΟ... βλ. Νίνη, Σπυρόπουλο, Μάλαρτζ κτλ. )

Ίδωμεν... πολύ ντόρος όμως ρε παιδί μου..

Gandalf

alximistis
08/04/2008, 17:21
42..............ΧΡΟΝΙΑ...................ΑΕΚ.................

Ούτε κανάλια είχε τότε ούτε τίποτε.........μόνο ένα ραδιάκι είχε κάποτε όταν ακούγαμε.......
γιά Νέστορα.........Παπαιωάννου.........Νικολαίδη........Πομώνη........ ....Βεντούρη.........
Σεραφείδη..........Σταθόπουλο...........................

Αμερικάνο............Τρόντζο............Βασιλειάδη..............Λαρεν τζάκη................Χρηστέα...........
Ζούπα..............Νεσιάδη..................ΜΟΣΧΟ.................................

Δέν περίμενα τίς...........ΕΜΜΙΣΘΕΣ...........ΡΟΜΠΕΣ............τών καναλιών.........
Εσείς οί νεώτεροι τήν τρώτε απ'αυτούς............!!!!!!

Μάλλον είσαι πολύ μικρός.............Αεκτσής.............

γιά νά μέ κρίνεις..............

Δεν σε κρίνω ως άνθρωπο γιατί δεν σε γνωρίζω. Σε κρίνω από αυτά που λες όμως και από τα γραφόμενα σου. Με τον ίδιο τρόπο κρίνω και αυτά.
Στα 35 μου... αυτά ξέρω αυτά λέω.

la_villa
08/04/2008, 17:22
πραγματικά αν παρουν Ντούσαν την κάτσαμε...
ειδικά εσείς...αλλά και εμείς γιατι αυτός που θα φέρει ο σώκρατες δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου βγει

alximistis
08/04/2008, 17:23
alximistis...

ο μόνος τρόπος να τους πονέσεις , είναι να μην πατήσεις στο γήπεδο.... είδες τι έγινε με την ΑΕΚ μόλις έφτασε τους 14.000 θεατές απο 40.000;... τι γίνεται τώρα με τον ΟΣΦΠ που κόντρα σε ΑΕΛ , πάλι είχε κενά καθίσματα;

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΝΕ.

Αυτά περί πορειών και τα λοιπά, είναι αστεία... Ίσα, ίσα που θα τους δώσει το πάτημα να κάνουν καμιά "Μεταγραφή" και να λένε , εμείς κάναμε-ράναμε, και σας θέλουμε πάλι κοντά μας.

Ας μην πατήσει όλος ο κόσμος στα γήπεδα και θα δούμε μετά το γκροβεράκι τους και κατά πόσο οι ομάδες θα παίξουν επιτέλους μπάλα ή οχι...

Gandalf

Δεν διαφωνώ μάγε! Το αντίθετο. Απλώς κατανοώ και τον πόνο του οπαδού όταν εκφράζεται αλλιώς. Δεν συμφωνώ αλλά τον καταλαβαίνω. :)

el_hymador
08/04/2008, 18:31
alximistis...

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΝΕ.

Gandalf

ε τοτε ρε συ Gandalf o Τζιγγερ πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΟΧΑ!!!

Απο την αρχη του πρωταθληματος -αλλα κυριως στον β γυρο- ο κοσμος ολο και λιγοστευει...πλεον πανε στν Λεωφορο 3.000 γραφικοι εκ των οποιων το 80% βριζει χυδαια την διοικηση και το υπολοιπο 20% αποτυ\ελειται απο μισθοφορους - αυλοκολακες διορισμενους οπαδους...

αυτος η εκει οντως πονει και την καταβρισκει, η δεν τον απασχολει η παρουσια του κοσμου...γενικα το Βαρδιονογιαννεϊκο δεν μασαει απο τις αδειες κερκιδες και ο πιστολιας ειχε φαει τρελο κλασιμο απο τον κοσμο αλλα δεν καταλβε τιποτα....ξεροκεφαλοι!!

el_hymador
08/04/2008, 18:35
Και με το που τελείωσε η συνάντηση του ΠΑΟ με τους τρείς αρχηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος, το όνομα του Σέρβου ώς φάρμακο-πανάκεια , ξανακυκλοφορεί σαν φήμη στους διαδρόμους της Παιανίας

Ποιού Σέρβου;... εκείνου που έχει τους περισσότερους τίτλους απο όλους με Ελληνικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Του Μπάγιεβιτς!!!

Αντικειμενικά μια ικανή λύση για τον ΠΑΟ και με πολλές δυνατότητες.

- θα φέρει αγωνιστική και αποδυτηριακή πειθαρχία.
- Θα δώσει ενα άρωμα ομάδος στο χάλι που φαίνεται στο γήπεδο.
- Τους παίκτες που αξίζουν και ειδικά τους νέους, θα τους ανεβάσει επίπεδο.

Αλλά έχει και τα κατά του..

- Δεν ανέχεται απο κανέναν και τίποτα, εντός αποδυτηρίων. Αυτό αφορά κυρίως τον Βέλιτς που σίγουρα δεν θα καλοδεί μια τέτοια απόφαση... και ο νοών νοείτω.

- Έχει συγκεκριμένες εμμονές σε κάποια αγωνιστικά θέματα που έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν.

- Θέλει ακόμα και αυτός τον χρόνο του για να κάνει κάτι.

Προσθέστε οτι θα γίνει επανάσταση αν φύγει απο τον ΑΡΗ, μιας και έχει καταφέρει και τον έχει φέρει πάλι μέσα στην 4αδα του Ελληνικού πρωταθλήματος αθόρυβα και με ποιοτικές αγωνιστικές αποδόσεις.

Για να δούμε... γνώμη μου είναι πως αν ο Τζίγγερ κάνει την υπέρβαση και τον φέρει, πολύ δύσκολα θα περάσουν οι υπόλοιποι του ΠΟΚ. Γιατί πλέον θα έχει και το χρήμα (αν μη τι άλλο αν χρειαστεί σε αυτό , θα τα χώσει ο Τζίγγερ...εδώ το έκανε τσάμπα) και θα έχει και υλικό (έχει κάποιους καλούς παίκτες ο ΠΑΟ... βλ. Νίνη, Σπυρόπουλο, Μάλαρτζ κτλ. )

Ίδωμεν... πολύ ντόρος όμως ρε παιδί μου..

Gandalf ΟΧΙ ΝΤΟΥΣΑΝ!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ....ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕς ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ!!!!

mats8282
08/04/2008, 18:58
Να δω τον Ντουσαν Παιανια και τι στον κοσμο :lol:

irinia
08/04/2008, 19:05
Δεν σε κρίνω ως άνθρωπο γιατί δεν σε γνωρίζω. Σε κρίνω από αυτά που λες όμως και από τα γραφόμενα σου. Με τον ίδιο τρόπο κρίνω και αυτά.
Στα 35 μου... αυτά ξέρω αυτά λέω.

Πάλι τά μπερδέψαμε...........

Φυσικά καί δέν εννοούσα ότι μέ κρίνεις σαν άνθρωπο........
θά ήταν κουτό.......

ΑΠΛΑ...........ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΕΚΤΣΗ.............ΕΝΝΟΩ.........

Μέ όση σοβαρότητα μπορεί νά υπάρχει εδώ πάνω.......

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΕΚΡΙΝΑ.............ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.........
από αυτά πού γράφεις γιά τό ποδόσφαιρο καί ειδικά τήν ΑΕΚ.......

Τότε θά έπρεπε νά είχα πυροβολήσει πολλούς .......εδώ μέσα....!!!!!!!

irinia
08/04/2008, 19:09
Να δω τον Ντουσαν Παιανια και τι στον κοσμο :lol:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.....???????

Τήν προδοσία πολλοί ελάτρεψαν............

..........

: ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ..........................ΟΥΔΕΙΣ

kalgeorge
08/04/2008, 21:33
ti allo tha diavasw ......:p

diladi otan o panathinaikos nosei....na min kanoume tipota etsi;;;
na katsoume spitia mas diladi kai na poume...re den gam@@ pou tha katsw na asxolithw;

oxi re paides...egw toulaxiston tha paw sitn poreia....na fwnaxw na fugei o tziger..
kai gia na sas lusw tin aporia...

- den tha fugei o tziger to kserw..
- den tha ginei omadara o pao an paw na fwnaxw egw..
- borei kai na min petuxoume tipota apolutws...alla toulaxiston den tha katsw etsi.

lete .....kai an fugei diladi o tziger...poios tha sas parei;;;
den kserw paides...alla...one step at the time. as fugei kai vlepoume.

kai gandalf file mou ...auta pou les eiani paraloga.....
poreia den tha kanoume epidi apla xasame to prwtathlima..alla uparxei i periptwsi na termatisoume deuteroi......
kanoume epidi:
- i omada paizei XALIA podosfairo kai to anexomaste kairo, oxi mono fetos
- akoume diafora gia filotimo, thelisi, klp klp kai dne ta vlepoume.
- rezileuoun me opoion tropo boroun tin fanela tis omados, eite einai gia ta 100 xronia eite oxi.
- den epitrepetai na xaneis apo ofi , irakli, paniwnious klp kp...giati i apodosi mas se ola auta ta paixnidia isodunamei me ¨itta¨
- telos, dne eimaste aekaki, na poume, a , ok, toulaxiston tha termatisoume deuteroi....

file LSKOSTAS :beer: :wave2:

el_hymador
08/04/2008, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ti allo tha diavasw ......:p

diladi otan o panathinaikos nosei....na min kanoume tipota etsi;;;
na katsoume spitia mas diladi kai na poume...re den gam@@ pou tha katsw na asxolithw;

oxi re paides...egw toulaxiston tha paw sitn poreia....na fwnaxw na fugei o tziger..
kai gia na sas lusw tin aporia...

- den tha fugei o tziger to kserw..
- den tha ginei omadara o pao an paw na fwnaxw egw..
- borei kai na min petuxoume tipota apolutws...alla toulaxiston den tha katsw etsi.

να να παει να γ@μηθει ο ΠΑΟ...σιγα να μην χασω το απογευμα της Κυριακης για να παω να διαδηλωσω για μια ποδοσφαιρικη ομαδα...και ας ειναι η αγαπημενη μου!

Τα πραγματα ειναι απλα και τα ειπε και ο Gandalf...

προσφερεις θεαμα; ....θα ερθω στο γηπεδο καταβαλοντας το αντιτιμο του εισιτηριου, θα παρω και το κασκολακι, την φανελλα...ετσι για τον χαβαλε του πραγματος

εισαι ενα ματσο χαλια;....ουτε ζωγραφιστο δεν θα με δεις...και να βαλεις και τα προϊοντα σου στον κ*λο...

μαγκες, η εποχη του "ρομαντσιμου" στο ποδοσφαιρο εχει περασει εδω και καιρο.

la_villa
08/04/2008, 23:05
ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΤΕΜΗ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΣΤΙς ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ....

Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ...

ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

υ.γ τα κεφαλαία επίτηδες μπας κ δεν τα βλέπετε...τωρα δεν έχετε κ δικαιολογίες

LsKostas
09/04/2008, 00:19
den kserw paides...alla...one step at the time. as fugei kai vlepoume.

Οπως ειπα παραπανω μαγαζι γωνιακο να μην το φοβασαι.

Κανεις δεν ειπε οτι τα πραγματα αλλαζουν μεσα σε μια μερα.
Και φυσικα δεν αλλαζουν "απο μονα τους"... καμια φορα πρεπει να επιμεινεις.

http://www.youtube.com/watch?v=1K1RsGxavb8

Την Κυριακη υπενθυμιζω οτι θα εχει 13 ο μηνας...

mats8282
09/04/2008, 00:40

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΣΤΙς ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ....

Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ...

ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

Τι θελει να πει ο ποιητης?

blackbusa
09/04/2008, 00:54
Τι θελει να πει ο ποιητης?

μην απορεις ρε φιλε....απλα τα 4 ηταν βαρια (http://www.youtube.com/watch?v=Co0ixkmKbBE&feature=related)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

HEATSEEKER750
09/04/2008, 02:58

φωνάζει ο κλέφτης (http://www.youtube.com/watch?v=3ikQDZTRQ-4)

vangelis 64
09/04/2008, 03:29
Βάλτε ρε καμμιά ταινία τής προκοπής...Ο Μανούσος το παιδί τού λαού,Μοίρα με καταδίκασες,Πάλι ντόρτια ήφερα....για το λαό ρε γαμώτο!

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
09/04/2008, 05:19

Λοιπον Φανφαρα θα απαντησω εγω σε αυτο που θελεις....

ΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ 1000% ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΕΧΘΕΣΤΑΤΟ...ΜΠΛΙΑΧΧΧΧ...ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ...ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ ΦΜ) ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ???ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΤΟ CAS????ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΟΥ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΛΕΓΕ ''ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ'' ΦΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛAΞΕ ΓΝΩΜΗ....ΞΕΥΤΙΛΕΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΝΕΡ ΕΠΑΙΖΕ ''ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ'' ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ Α.Κ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΚΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....ΔYO ΦΟΡΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ....ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ....

ΑΥΤΟ (http://www.sport24.gr/html/ent/967/ent.227967.asp)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η Καλαμαριά είναι γνωστό οτι εδώ και μέρες έχει καταθέσεις στο CAS τον φάκελο για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ, όμως την Τρίτη είχαμε την πρώτη κίνηση απο την Λωζάννη. Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο απέστειλε έγγραφο προς την ΕΠΟ, τον Ολυμπιακό και την Καλαμαριά, ζητώντας να πληροφορηθεί τους λόγους της καθυστερησης της καθαρογραφής της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAI ΑΥΤΟ (http://www.sport24.gr/html/ent/162/ent.228162.asp)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Παντελής Δέδες, όντας ο μόνος Έλληνας μέλος του CAS, τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis για την υπόθεση του Ρόμαν Βάλνερ.

Όταν του ζητήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για την υπόθεση Βάλνερ ο κ. Δέδες τόνισε: "Είχα πει ότι δεν φταίει αποκλειστικά ο Απόλλων. Η πρωτόδικη, αλλά και η δεύτερη απόφαση δεν με δικαίωσαν. Δεν έχουν σημασία.

Εγώ από πρώτη στιγμή είπα πως δεν φταίει ο Απόλλων. Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας είναι... ένα απλό "ραβασάκι" θα έλεγα γιατί ο νόμος λέει ποιες είναι οι αποφάσεις, αυτές που περιέχουν ονόματα διαδίκων, τα πραγματικά περιστατικά, τη νομική θεμελίωση και το δια ταύτα.

Κυκλοφόρησε στις εφημερίδες από τις 5 Μαρτίου ένα "χαρτάκι" που λέει ότι επιβάλλουμε αυτές τις ποινές. Γιατί; Από ποιους; Υπήρχε μειοψηφία; Δεν υπήρχε μειοψηφία; Με ποια επιχειρήματα; Τι έκρινε το δικαστήριο;", κατέληξε ο κ. Δέδες.

ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......3 ΦΟΡΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

υ.γ. τα εγραψα με κεφαλαια για να μπορεις να τα διαβασεις.....μια και σας πεταξε τα ματια εξω ο Γεωργεας και ο Μπουρμπος :lol: :lol: :lol: :lol: εδω δεν εχει 4 φορες ξεφτιλες.....αλλα 4 μπαλλακια(δυστηχως μονο τοσα) που ρουφηξατε

irinia
09/04/2008, 06:02
TI ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...........?????????

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ................ΦΤΥΝΕΙ.........ΡΕΧΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ.........

ΚΙ ΑΥΤΟΙ..............ΜΑΣ ΛΕΝΕ.............

ΠΑΛΙ.....................ΕΠΙΑΣΕ ΒΡΟΧΗ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθεσαι καί απαντάς σέ ..........τύπο.............πού είδε πέναλτυ στό Γκαλέττι......??????...........
Τέννις παίζει τό παιδί στή γλυφάδα..........
Εδώ έγινε ό Βαρούχας άνθρωπος.............τί ψάχνεις...?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Διαβάστε ΦΩΣ καί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ρέ χαιβάνια.........έχει καί δηλώσεις τού Αλέφαντου..

ΜΗ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ...........ό ΠΑΟΚ τή ντροπή στήν Τούμπα.......ποιός μιλάει.....
ρέ...........εκεί πού έχαναν 20 χρόνια.......ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....

ΜΙΑ ΖΩΗ...........ΧΑΝΕΙ Ο ΟΣΦΠ...........μέ τόν Καζναφέρη....:lol: :lol: :lol:

Καί τό αποκορύφωμα.............ό πρωταθλητής......

ΠΑΜΕ...........ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...............!!!!!!!!!!!

ΧΑ........ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΑ........ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Θά.........τρίζουν τά κόκκαλα μερικών.........

ΤΙ................ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ......

ΑΥΤΟΙ............ΟΙ 2 ΤΥΠΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΝΕΤ............

ΕΙΝΑΙ....................

ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ............!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol:

Άς μέ συγχωρέσει ό λαικός μας ήρωας......

irinia
09/04/2008, 06:44
ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ...........

Έκατσα καί σάς διάβασα.......καί θά σάς πώ τή γνώμη μου.......

Πρώτα σάς πάω ,γιατί υπάρχει κάποιος κώδικας επικοινωνίας........όσο όπαδοί
καί νάμαστε αμφότεροι.........
Μπορεί νά τά βλέπει ό καθένας από τή μεριά του αλλά έχετε τσίπα.........
Καί όσους φίλους καί γνωστούς έχω ...........
πάντα υπάρχει τρόπος νά συζητήσουμε......!!!!!!!

Μ'αρέσει πού έχετε απαιτήσεις από τήν ομάδα σας καί τό δείχνετε μέ τόν
καλύτερο τρόπο ..........ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.............όπως καί εμείς.....

Δύο πράγματα θέλω νά πώ........

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ..........νά κατεβαίνει κάποιος σέ συλλαλητήριο επειδή δέν
τούκατσε ένα..........απ'ότι φαίνεται πρώην φιλικό σωματείο........
Γιατί αυτή ή τεσσάρα ήταν ή αφορμή...........καί κατ'επέκτασιν δέν πήρε
τόν τίτλο........
Όλη ή Ευρώπη μέ αυτή τή λογική θάπρεπε νάναι στούς δρόμους......
Γαλλική επανάσταση δηλαδή........

Ούτε αλλάζει τό ποδοσφαιρικό καθεστώς τού ΠΑΟ..........άν κάποιοι από σάς
πάρουν πανώ καί βγούν στό δρόμο........

Γιά τήν Ελλάδα τά μεγέθη είναι τέτοια πού σάν ηγεσία έχετε ότι καλύτερο υπάρχει......!!!!!
Τώρα τό γιατί,τό πώς ,καί τό διότι.........
είναι ένα θέμα πού δέ θά τό ψάξω εγώ........!!!!!!

Καί τό δεύτερο πού θά πώ καί ίσως σάς φανεί αστείο είναι ότι....................

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...........ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ........!!!!!!

ΑΠΛΑ.............Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...............ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.........!!!!!!!!!

Μιά όμάδα πού παίρνει 10 μάτς στό 1-0 καί ειδικά μέ αντιπάλους πολύ κατώτερους........
καί μάλιστα πολλές φορές καί 11 εναντίον 10.........
ή.............
σπρώχνεται..............σπρώχνεται..................σπρώχνεται........ ........

ΑΛΛΑ............από τήν άλλη...........έκανε πλάκα στήν ΑΕΚ........στό πρώτο μάτς........
έδειξε όμως ηττοπάθεια στό δεύτερο ενώ μπορούσε νά καθαρίσει.....!!!!!!!!!

διέλυσε καί από ατυχία δέν καθάρισε τόν γαύρο στό Φάληρο.............
έστω καί μέ τήν τύχη καθάρισε σέ Καυταντζόγλειο καί Χαριλάου..........γιά Τούμπα δέ θά πώ
τίποτε...........

ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΧΑΙΝΤ.........????????

Γιαυτό λέω ,δέ μπορεί στά μεγάλα μάτς νάσαι μεγάλος ..........καί στά μικρά νά παρακαλάς
νά πέσει ό Καραγκούνης................

ΕΔΩ.............ΝΟΜΙΖΩ ΦΤΑΙΕΙ.............Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..............

Λάθος επιλογές....???
Λάθος ροτέισιον...???
Λάθος στήσιμο..?????
Λάθος τακτική...????

Εγώ πάντως είδα τούς παίκτες τού ΠΑΟ καί ήθικό νά έχουν καί πάθος..........!!!!!!!!!!

kalgeorge
09/04/2008, 08:28
να να παει να γ@μηθει ο ΠΑΟ...σιγα να μην χασω το απογευμα της Κυριακης για να παω να διαδηλωσω για μια ποδοσφαιρικη ομαδα...και ας ειναι η αγαπημενη μου!

Τα πραγματα ειναι απλα και τα ειπε και ο Gandalf...

προσφερεις θεαμα; ....θα ερθω στο γηπεδο καταβαλοντας το αντιτιμο του εισιτηριου, θα παρω και το κασκολακι, την φανελλα...ετσι για τον χαβαλε του πραγματος

εισαι ενα ματσο χαλια;....ουτε ζωγραφιστο δεν θα με δεις...και να βαλεις και τα προϊοντα σου στον κ*λο...

μαγκες, η εποχη του "ρομαντσιμου" στο ποδοσφαιρο εχει περασει εδω και καιρο.

eisai lathos....
alla ok, gnwmi mou :) :wave2:

mats8282
09/04/2008, 09:06
Καλημερα στην παρεα :)

Λοιπον παιδια διαβαζω για Μπασινα-Κατσουρανη-Κλειτον και μου αρεσει παρα πολυ...Αν γινει πραγματικα τετοιο πραγμα και χτυπησουμε και τους 3 θα ειναι φοβερο...Αν και θελουμε και αμυντικους...1 κεντρικο,λογικα ρεζερβα στους Παπασταθο και Δελλα,και 1-2 πλαγιους,κατα προτιμηση οχι ρεζερβα στον Μπουρμπο αν και το παλικαρι προσπαθει...

Αν και ο Κατσουρανης παιζει και κεντρικος αμυντικος ανετα και ο ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ μοιαζει με τον Καφου 5-6 χρονια πριν σε συγκριση με Ραμος και Αραουμπαρενα :winka:

Λοιπον Ντεμη βαλε τους μετοχους στην πριζα τωρα ειναι η ευκαιρια να φτιαξεις ομαδα για 5-6 χρονια...Επιθεση εχεις,κεντρο αμα τους παρεις θα εχεις,αμυνα εστω και με Μπουρμπο καλη ειναι για τα ελληνικα στανταρ...Μπλανκο και Εντινιο ειναι μικροι....Ο Καλον αμα συνελθει εχει φοβερα προσοντα και ειναι 28 αν θυμαμαι καλα....Μπασινας εχει 2-3 χρονια μπαλα μπροστα του και δεν εχει κανενα σοβαρο τραυματισμο σαν τον σχεδον αναπηρο Ζηκο...Ο Κλειτον ειναι μικρος...Παπασταθοπουλος επισης....

Και μιας και το φεραμε στο Ντεμη...Κατι ειχα ακουσει για αυτο που ειπε ο la_villa αλλα δεν το ξανακουσα..Οτι εβαλε το νομικο τμημα να ψαξει την υποθεση Βαλνερ..

Και αληθεια να ειναι τι προβλημα υπαρχει?Εγω δεν βλεπω που βασιζεται ο αφορισμος....Δηλαδη τι εγινε???Θα σας κοψει το αυγολεμονο???

Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι ειναι η επιστημονικη μου αποψη γιατι το νομικο τμημα της ΑΕΚ δεν εχει ακρες στο CAS...Εαν δεχτουμε οτι το εκανε βεβαια...

Αντε καλημερα :wave2:

la_villa
09/04/2008, 10:35
Και μιας και το φεραμε στο Ντεμη...Κατι ειχα ακουσει για αυτο που ειπε ο la_villa αλλα δεν το ξανακουσα..Οτι εβαλε το νομικο τμημα να ψαξει την υποθεση Βαλνερ..

Και αληθεια να ειναι τι προβλημα υπαρχει?Εγω δεν βλεπω που βασιζεται ο αφορισμος....Δηλαδη τι εγινε???Θα σας κοψει το αυγολεμονο???

Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι ειναι η επιστημονικη μου αποψη γιατι το νομικο τμημα της ΑΕΚ δεν εχει ακρες στο CAS...Εαν δεχτουμε οτι το εκανε βεβαια...

Αντε καλημερα :wave2:

κανένα πρόβλημα και πολύ καλά έκανε κ ψάχνει την υπόθεση
(η @@ριες αν το έκανε αφήστε τες για αλλου...αναλόγως τι θα βρει θα πράξει ο λιγδιάρης)
όπως πολύ καλά έκανε και ο κόκκαλης....
σήμερα το γράφουν όλες οι φυλλάδες...και οι δικές σας

αλλά έτσι επειδή παπαρολογούσατε ότι ο ντέμης στην θέση μας δεν θα έκανε τέτοιο πράμα και είναι ξεφτύλα και τέτοια
εε απέδειξε μόνος του ότι ακριβώς τα ίδια θα έκανε
επιχειρηματίες είναι κοιτάζουν το συμφέρον της εταιρίας τους...πολύ καλά κάνουν
για τα πρόβατα το έγραψα που θέλουν να το παίζουν υπερανω...κ ξέρεις αυτοί είναι το χειρότερο είδος...οι κλασσικοί σύγχρονοι έλληνες της υποκρισίας

υ.γ μπορείτε να ξανασκύψετε κ να συνεχίσετε το γλύψιμο εκεί που φτύνατε...
δε μου λέτε του δώνη θα του τυπώσετε και αυτουνου χαρτονομίσματα???
όταν τελειώσετε με το γλύψιμο απαντάτε, με την ησυχία σας δεν βιαζομαι, μου λέτε

LsKostas
09/04/2008, 11:11
http://markakis.yooblog.gr/

"Παρακολουθώ μ’ ένα μίγμα θλίψης και θυμηδίας την προσπάθεια να απαξιωθεί εκ των προτέρων -ακόμη και ως σύλληψη!- το ειρηνικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Γνώμη μου είναι αυτή:
Ανάμεσα στις λίγες, σοβαρές φωνές που –ορθώς- επισημαίνουν τη μέγιστη σημασία του να είναι ΕΙΡΗΝΙΚΟ αυτό το συλλαλητήριο,
οι τσιριχτές φωνές που, απ’ την άλλη, αποπειρώνται να παρουσιάσουν την υπόθεση ως «ανώφελη γραφικότητα»,
έχουν, κατ’ αναλογίαν φυσικά, ίσως την ίδια θέση στην ιστορική πραγματικότητα με τις φωνές, που το 1992-94, αποκαλούσαν «ανώφελη γραφικότητα» τα, επίσης ειρηνικά, συλλαλητήρια για τη Μακεδονία
-κατ’ αντιπαράθεση με την… προεξοφλούμενη, «βέβαιη αποτελεσματικότητα» των όσων θα έπραττε για το ζήτημα η τότε κυβέρνηση και όσες θα την ακολουθούσαν. (Τρομάρα μας…)

Η Ιστορία, θέλω να πω, αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ουδείς δικαιούται να διεκδικήσει κατ’ αποκλειστικότητα το «σίγουρα ορθόν» των απόψεων και των πράξεών του. Και πως συχνότερα απ’ ότι σπανιότερα, το τι αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς ο μέσος άνθρωπος ως «αναγκαίο» και τι ως «αχρείαστο», όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τις ανάλογες κρίσεις της (κάθε είδους, μεταξύ τους και της τέταρτης) εξουσίας, αλλά ενίοτε είναι και πολύ πιο διορατικό και καίριο απ’ αυτές.

Με άλλα λόγια, στ’ αλήθεια, όσοι ήδη παρουσιάζουν την πρωτοβουλία για το κυριακάτικο συλλαλητήριο ως κάτι ανάλογο με τις διασκεδαστικές δημόσιες μεταμορφώσεις του Ψωμιάδη, νομίζουν ότι:
ΔΕΝ ξέρουν όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος σ’ αυτό ότι δεν θα οδηγήσουν δα και σε… πανικόβλητη αποχώρηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός της ιδιοκτήτριας οικογένειάς του;
ΔΕΝ ξέρουν ότι από τα, π.χ. δέκα κανάλια και τα δέκα ραδιόφωνα, ίσως και κανένα απολύτως δεν θα αναφερθεί εκτενώς (ίσως και καθόλου) ακόμη και στο ότι έγινε ένα συλλαλητήριο;
ΔΕΝ ξέρουν ότι αν οι, ας πούμε 5-10-20.000 δεν προλάβουν τους 50-100 που θα… «κυκλοφορούν ανάμεσά τους», τα ίδια δέκα κανάλια θα ξεσκιστούν να δείχνουν από το πρωί ως το βράδυ τα έστω πέντε, δέκα δευτερόλεπτα εικόνας μ’ ένα αυτοκίνητο που θα καίγεται ή με μια βιτρίνα που θα έχει σπάσει -αποδίδοντας εμμέσως τις ασχήμιες στο σύνολο όσων απλώς περπατούσαν ειρηνικά;
ΔΕΝ ξέρουν ότι με όρους πολιτικής ή επιχειρήσεων, ένα ειρηνικό συλλαλητήριο είναι «σπατάλη χρόνου»;

Εγώ λέω ότι το ξέρουν...."

Και συνεχιζει ο κ.Μαρκακης λεγοντας και αλλα.Καντε τον κοπο να τα διαβασετε.

Οσοι βλεπουν παραπερα απο ενα απλο συναθροισμα την Κυριακη-κοντη γιορτη θελω να πιστευω-
και οσοι αγαπουν τον ΠΑΟ ειλικρινα θα χαμογελασουν.(χαιρεκακα περνοντας το αιμα τους πισω
απ τον εχθρο που βρισκοταν εντος τελικα...)

zzr2005
09/04/2008, 11:20

Καί τό δεύτερο πού θά πώ καί ίσως σάς φανεί αστείο είναι ότι....................

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...........ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ........!!!!!!

ΑΠΛΑ.............Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...............ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.........!!!!!!!!!

εμενα παντως δεν μου φαινεται καθολου αστειο...
το φωναζω εδω και καιρο στα ποστ μου οτι ο παναθηναικος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το υλικο του ΟΣΦΠ για παραδειγμα και μαλιστα εχει νεοτερους παιχτες κ πιο πολλες λυσεις...οχι μονο 11 παιχτες...

ειχε δυο τρανταχτες ελλειψεις δεξι μπακ κ αριστερο μπακ....αριστερο μπακ πηρε τον καλυτερο της Ελλαδας.....
στα δεξια ο Νιλσον εκανε καλα παιχνιδια και αν ο Πεσειρο ειχε καποιο σχεδιο αξιοποίησής του και τον αφηνε να περναει που κ που τη γραμμη της σεντρας τοτε θα βλεπαμε ενα πολύ καλό πρωτάθλημα απο τον Νιλσον.....

Λάθος επιλογές....???
Λάθος ροτέισιον...???
Λάθος στήσιμο..?????
Λάθος τακτική...????

ολα μαζι.....;)

Cpt. Haddock
09/04/2008, 11:23
Εγω ενα πράγμα βλέπω...

Μια πόλη που, καθημερινά σχεδόν, γινεται μπουρδέλο απο πορείες/συγκεντρώσεις - τουλάχιστον όμως για αντικειμενικά σοβαρότερα θέματα, θα γίνει ξανα μπουρδελο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ για κατι ΤΟΣΟ γελοίο όσο η κατάντια (ποια; τριτος ειναι ο ΠΑΟ ρε πουστη μου δεν υοπβιβάζεται) μιας ποδοσφαιρικής ομαδας...

Μάλιστα...

ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

:rolleyes: :mad: :sick:

Akatanomastos
09/04/2008, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εμενα παντως δεν μου φαινεται καθολου αστειο...
το φωναζω εδω και καιρο στα ποστ μου οτι ο παναθηναικος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το υλικο του ΟΣΦΠ

+1000

vangelis 64
09/04/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ο παναθηναικος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο το υλικο του ΟΣΦΠ Αυτό τώρα είναι κολακευτικό για την ομάδα σου;:p

mats8282
09/04/2008, 11:26
κανένα πρόβλημα και πολύ καλά έκανε κ ψάχνει την υπόθεση
(η @@ριες αν το έκανε αφήστε τες για αλλου...αναλόγως τι θα βρει θα πράξει ο λιγδιάρης)
όπως πολύ καλά έκανε και ο κόκκαλης....
σήμερα το γράφουν όλες οι φυλλάδες...και οι δικές σας

αλλά έτσι επειδή παπαρολογούσατε ότι ο ντέμης στην θέση μας δεν θα έκανε τέτοιο πράμα και είναι ξεφτύλα και τέτοια
για τα πρόβατα το έγραψα που θέλουν να το παίζουν υπερανω...κ ξέρεις αυτοί είναι το χειρότερο είδος...οι κλασσικοί σύγχρονοι έλληνες της υποκρισίας

υ.γ μπορείτε να ξανασκύψετε κ να συνεχίσετε το γλύψιμο εκεί που φτύνατε...
δε μου λέτε του δώνη θα του τυπώσετε και αυτουνου χαρτονομίσματα???
όταν τελειώσετε με το γλύψιμο απαντάτε, με την ησυχία σας δεν βιαζομαι, μου λέτε

Ωραια θα παρω ως δεδομενο οτι το εκανε....Ειναι το ιδιο το να προστατευσει τα συμφεροντα του απεναντι σε μια οπως φαινεται αδικη αποφαση που χαρισε 3 βαθμους στον ΟΣΦΠ και το ιδιο αυτο που εκανε ο Κοκαλης?

Δεν το καταλαβαινω...

Οσο για τον Δωνη αμα του αρεσουμε....Δεν επρεπε παντως να βγει η οποια διαπραγματευση στις εφημεριδες αφου εκανε το θεμα παρωδια....Εμενα παντως μου κανει και ο Κωστενογλου...Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να συνεχισει ο Πατερ Νικολαος ειδικα αν παρει την κουπα..

blackbusa
09/04/2008, 11:43
Ωραια θα παρω ως δεδομενο οτι το εκανε....Ειναι το ιδιο το να προστατευσει τα συμφεροντα του απεναντι σε μια οπως φαινεται αδικη αποφαση που χαρισε 3 βαθμους στον ΟΣΦΠ και το ιδιο αυτο που εκανε ο Κοκαλης?

Δεν το καταλαβαινω...

Οσο για τον Δωνη αμα του αρεσουμε....Δεν επρεπε παντως να βγει η οποια διαπραγματευση στις εφημεριδες αφου εκανε το θεμα παρωδια....Εμενα παντως μου κανει και ο Κωστενογλου...Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να συνεχισει ο Πατερ Νικολαος ειδικα αν παρει την κουπα..

καθεσαι και απαντας στον λα...κοτα ρε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι να σου πω και εσενα....

kalgeorge
09/04/2008, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω ενα πράγμα βλέπω...

Μια πόλη που, καθημερινά σχεδόν, γινεται μπουρδέλο απο πορείες/συγκεντρώσεις - τουλάχιστον όμως για αντικειμενικά σοβαρότερα θέματα, θα γίνει ξανα μπουρδελο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ για κατι ΤΟΣΟ γελοίο όσο η κατάντια (ποια; τριτος ειναι ο ΠΑΟ ρε πουστη μου δεν υοπβιβάζεται) μιας ποδοσφαιρικής ομαδας...

Μάλιστα...

ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

:rolleyes: :mad: :sick:
oloi se kati einai kammenoi :)

alximistis
09/04/2008, 12:03

Φιλαράκι... δεν ξυπνάμε ξέρεις με την τσίμπλα στο μάτι να τρέχουμε να διαβάζουμε αθλητικές εφημερίδες ούτε η ζωή μας είναι τιο γράφουν αυτές. :)
Μπορείς λοιπόν να εξηγήσεις σε μας τους αμαθείς ποια ακριβώς είναι η κίνηση ντέμη γιατί δεν ξέρουμε; Εγώ προσωπικά δεν έχω ενημερωθεί. Μας λες λοιπόν τι έχει συμβεί;

LsKostas
09/04/2008, 12:03

Υπαρχουν και χειροτερα οπως το να αυτοπροσδιοριζεσαι μεσω forum.
Εκει να δεις καψιμο...
:winka:

Gandalf dr685sm
09/04/2008, 12:21
Μπασινάς στην ΑΕΚ...

http://www.sport24.gr/html/ent/073/ent.229073.asp

η φημολογία για επιστροφή του Κατσουράνη πιο έντονη παρά ποτέ, πλέον. Απο όσο φαίνεται η ΑΕΚ πάει για αναδημιουργία του κεντρικού της άξονα με Δέλλας - Παπασταθόπουλο - Μπασινά - (Κατσουράνη ;;; )- (Κλέυτον ;;;; ) και μπροστά με Μπλάνκο - Καλόν - Εντίνιο.

Αν τα καταφέρει θα έχει κάνει ενα αρκετά γρήγορο σχήμα, με άριστα ανασταλτικά χάφ (βάσει αριθμών πάντα) , ικανό κέντρο και πολύ καλή επίθεση (πάντα βάσει αριθμών).

Αίντε να δούμε... για προπονητή, μάλλον Δώνη ... με αυτούς τους παίκτες, νομίζω οτι θα έχει ενα καλό και αξιόμαχο σύνολο.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως πολύ δύσκολα θα ξαναδούμε 25.000 εισητήρια, εκτός και αν γίνει θαύμα και έρθει το πρωτάθλημα προς ΟΑΚΑ μεριά.

Gandalf

mats8282
09/04/2008, 12:28
Εγω πιστευω οτι και 2οι να βγουμε αν οντως γινουν αυτες οι μεταγραφες θα εχουμε πιο πολλα διαρκειας απο ποτε :D

vangelis 64
09/04/2008, 12:29
Καλά όλ' αυτά αλλά ο Δέλλας δεν πάει άλλο ρε μάγε.Είναι αναγκαίο να σπρώξει πολύ χρήμα για την θέση του.Θα δούμε:wave2:

blackbusa
09/04/2008, 12:30
Aν αυτο ειναι οντως αληθεια,λεμε οτι θα πεσει πολυ γελιο

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=126625

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

επεισης προτεινω σε ΕΠΟ και ΟΣΦΠ να καταργησουν και αυτους (http://www.uefa.com/) και περισσοτερο αυτους (http://www.fifa.com/)

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ....

Gandalf dr685sm
09/04/2008, 12:36
o Δέλλας (ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΑΡΙΘΜΩΝ) θεωρείται απο τους πιο σταθερούς αμυντικούς και με τα λιγότερα λάθη. Πάντως απο πίσω είναι και ο Αλεξόπουλος , αρκεί να δούμε σε τι κατάσταση θα επανέρθει απο την προετοιμασία στην επόμενη αγωνιστική σαιζόν.

Θα δούμε πάντως, μιας και οι φυλλάδες, πάντα λένε τα δικά τους.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι απο όσο φαίνεται του Μπασινά και του Δώνη (χωρίς προπονητή η ΑΕΚ δεν κάνει ποτέ μεταγραφές , όσο είναι ο Ντέμης).

Για τα υπόλοιπα θα δούμε παίδες...

Gandalf

Gandalf dr685sm
09/04/2008, 12:40
Busa...

Άσε γιατί δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν , είναι πως η γραμμή γενικά απο FIFA και UEFA, είναι να μην παίρνουν γενικώς θέση για τοπικά πρωταθλήματα. Απο την στιγμή όμως που κάποιοι καταφεύγουν στο όργανο , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, αλλά για θέματα όπως αυτό με του Βάλνερ που μπορεί να οδηγήσει σε προδεδικασμένα, δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.

ΤΟ μόνο σίγουρο είναι πως οτι και να αποφασίσει, τόσο η ΕΠΟ όσο και οι υπόλοιποι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να αποδεχτούν και να εφαρμόσουν την απόφαση του CAS.

Gandalf

blackbusa
09/04/2008, 12:57
Busa...

Άσε γιατί δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Το μόνο που μπορούν να ελπίζουν , είναι πως η γραμμή γενικά απο FIFA και UEFA, είναι να μην παίρνουν γενικώς θέση για τοπικά πρωταθλήματα. Απο την στιγμή όμως που κάποιοι καταφεύγουν στο όργανο , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, αλλά για θέματα όπως αυτό με του Βάλνερ που μπορεί να οδηγήσει σε προδεδικασμένα, δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.

ΤΟ μόνο σίγουρο είναι πως οτι και να αποφασίσει, τόσο η ΕΠΟ όσο και οι υπόλοιποι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να αποδεχτούν και να εφαρμόσουν την απόφαση του CAS.

Gandalf

Ρε Μαγε το γελοιο ειναι οτι πανε να περασουν ΕΠΟ και ΟΣΦΠ (αν ειναι αληθεια) οτι το CAS δεν ειναι αρμοδιο να δικασει....:bigcry: :bigcry: :bigcry: παρτε και ενα ωραιο κατεβατω απο ενα Blog.....δεν ξερω....αλλα με αρεσε πολυ και κατι μου εκανε κλικ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την ηλιθιότητα μιας απόφασης που είναι πέρα από κάθε λογική, σε μετωπική σύγκρουση με την ποδοσφαιρική λογική και τα απτά δεδομένα.
Το μόνο που κατανοώ είναι η βεβαιότητα κάποιων ότι το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο της Λωζάνης θα προσπαθήσει να μην αλλοιώσει τα δεδομένα μιας εθνικής βαθμολογίας (έτσι όπως την διαμόρφωσαν τα αρμόδια όργανα της διοργανώτριας Αρχής), αλλά ουσιαστικά να προκαταλάβει ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Γιατί ως υπόθεση είναι 100% ξεκάθαρη και καμία ομοιότητα δεν υπάρχει με κανέναν Μεγιόνγκ Ζε και κανένα άλλο αθλητικό προηγούμενο. Εκτιμώ ότι ελάχιστοι έχουν καταλάβει ότι μιλάμε για το «προϊόν» καθαρά βρετανικών ηθών και εθίμων, που καμία νομική υπόσταση δεν έχουν εντός της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Και εξηγούμαι.

Ο ποδοσφαιριστής Ρόμπερτ Βάλνερ ανήκε στην Φόλκερκ (Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας) με την οποία και αγωνίστηκε στις 4 Αυγούστου και 29 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας συνολικά 33 λεπτά. Τον Νοέμβριο έφυγε δανεικός από την Φόλκερκ για την Χάμιλτον (Α’ κατηγορία Σκωτίας), όπου και αγωνίστηκε στις 24 Νοεμβρίου, 1η και 8η Δεκεμβρίου, επιτυγχάνοντας μάλιστα και ένα γκολ.
Τον Δεκέμβρη επέστρεψε στην Φόλκερκ και ακολούθως μετακινήθηκε στην Καλαμαριά. Αριθμητικά, η Καλαμαριά είναι η τρίτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε φέτος, φτάνει βεβαίως η ΦΙΦΑ να αναγνωρίσει την μετακίνησή του από την Φόλκερκ στη Χάμιλτον ως διεθνή μεταγραφή!

Και ρωτάω: είναι ο Νοέμβριος μήνας διεθνών μεταγραφών; Μπορεί οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα να δανειστεί ή να αποκτήσει ποδοσφαιριστή μήνα Νοέμβριο και να τον χρησιμοποιήσει πριν τον Γενάρη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις; Φυσικά και όχι.

Εφ’ όσον λοιπόν δεν αναγνωρίζεται διεθνώς η βρετανική πρακτική δανεισμού παικτών μεταξύ των ομάδων του Νησιού ανά πάσα στιγμή εντός μιας αγωνιστικής περιόδου, πως λογίζεται ως μεταγραφή και δεύτερη ομάδα η Χάμιλτον; Απορία είναι και κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη. Ας μην υποτιμούν όμως και τη νοημοσύνη μας…

zzr2005
09/04/2008, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό τώρα είναι κολακευτικό για την ομάδα σου;:p

εμ με πιο υλικο να το συγκρινω??με της Μπαρτσελόνα???
το συγκρινω με τον πρωτοπορο....εφοσον πρωταρχικος στοχος ειναι το πρωταθλημα και θεωρησουμε οτι εχεις πληρεστερο υλικο απο τον πρωτ/ρο καιρος να ψαξουμε αλλου για τις αιτιες που ειμαστε τριτοι...

ΚΑΠΛΑΝΙ
09/04/2008, 13:35
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

Καλα ρε αραχνανθρωπε συγκρινης την ξευτιλα σας να παρετε ενα πρωταθλημα στα χαρτια με την κινηση του Ντεμη που δεν θελει να χασει το ιδιο πρωταθλημα στα χαρτια¨?
Καλα λεμε οτι ο πρωταθλητης σας εχει καψει τον εγκεφαλο τελειως..Σταματηστε να διαβαζεται ρε
καμμενοι..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
09/04/2008, 14:13
δεν σας παρακολούθησα την τελευταία εβδομάδα και δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί αλλά επειδή έχω ορεξούλα:

χανουμάκια είστε για τα μπάζα,

βαζελάκια είσαστε τα μπάζα τα ίδια,

συνγαυροι είμαστε ο κουβάς για τα μπάζα μόνο που είμαστε τρύπιος

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν βλεπόμασταν φέτος παιδια πάρτε το χαμπάρι. (σε αυτό το σημείο που είμαστε δε δίνω δεκάρα ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα)

μία λύση υπάρχει για να υπάρχει για να γίνει πιο ελκυστικό το πρωτάθλημα του χρόνου,

φέρτε τον αλέφαντο να έχει τουλάχιστον χαβαλέ η διαμάχη μας γιατί πλέον ούτε αυτή έχει ενδιαφέρον!!!!

la_villa
09/04/2008, 14:15

Δεν το καταλαβαινω...

απορώ και εγώ...που δεν καταλαβαίνεις

αδικη απόφαση???γιατι???μήπως έπαιξε νόμιμα ο βάλνερ

η καλαμαριά κ η επο περιμεναν τις υπόλοιπες παρόμοιες υποθέσεις στην ευρώπη
και οι 3 όμως καταδίκασαν την ομάδα...κ εκει οι πόντιοι στήριζαν πολλά αλλα όλες καταδικάστηκαν

όσο για το ΚΑΣ έχει ακόμα...δεν μπορεί το ΚΑΣ να βγάλει απόφαση για αυτήν την περίπτωση...

κλέβουν οι πόντιοι...άδικη η απόφαση!!!τι άλλο θα ακούσουμε!!!
μεσα στο γήπεδο νίκησαν κανονικά αλλα άλλο το ένα άλλο το άλλο
να επιβραβεύουμε την απάτη πρώτη φορά το βλέπω

la_villa
09/04/2008, 14:17
Μπορείς λοιπόν να εξηγήσεις σε μας τους αμαθείς ποια ακριβώς είναι η κίνηση ντέμη γιατί δεν ξέρουμε; Εγώ προσωπικά δεν έχω ενημερωθεί. Μας λες λοιπόν τι έχει συμβεί;

κ εγώ στο ιντερνετ τις κοιτάω

δες 2~3 σελιδες ποιο πίσω...το έχει βάλει ο μάγος απο χτες το πρωι...ο μόνος που θα τολμούσε να το αναφέρει για μένα...

όλοι οι άλλοι τουμπεκι...:lol: :lol: :lol:

alximistis
09/04/2008, 14:27
κ εγώ στο ιντερνετ τις κοιτάω

δες 2~3 σελιδες ποιο πίσω...το έχει βάλει ο μάγος απο χτες το πρωι...ο μόνος που θα τολμούσε να το αναφέρει για μένα...

όλοι οι άλλοι τουμπεκι...:lol: :lol: :lol:

Το... ανακάλυψα!!! :)
Ωραία το θέμα μας ποιο είναι;;; Γιατί το έκανε ο Ντέμης; Τι θες να σου πω; Αν ζητάς να σου απαντήσω συναισθηματικά και με τη δική μου ηθική σου λέω ότι όλα αυτά τα θεωρώ τεράστιες παπάτζες!!! Απίστευτες αλητείες! Και το λέω τόσο για το γαύρο όσο και για τον Ντέμη. Μην ανυσηχείς δεν αφήνω αυτόν τον "κύριο" απέξω! Για μένα τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και πουθενά αλλού! Γι αυτό άλλωστε όταν μία ομάδα έχει χάσει ας πούμε 2-0 και έχει δεχτεί και τα 2 γκολ με ανύπαρκτα πέναλτι δεν της έχουν δοθεί δικά της την έχουν κόψει με ανύπαρκτα οφσάιτ κλπ κλπ ο διαιτητής και οι επόπτες του τιμωρούνται ίσως και βαριά. Αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα! Γιατί οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.
Από την άλλη για να είμαστε ακριβοδίκαιοι εάν έχει υπάρξει παρατυπία ορθώς διαμαρτυρήθηκε ο ΟΣΦΠ και ορθώς κατέθεσε ένσταση. Υπάρχει όμως ή απλώς επειδή είναο Κόκκαλης εκμεταλλεύεται τη δύναμή του και νταβατζίδικα παίρνει τους τρεις βαθμούς;
Αυτή είναι η μία πλευρά. Υπάρχει και η άλλη της ψυχρής ας την πούμε λογικής. Η οποία λέει ότι γιατί να μην το κάνει ο Ντέμης; Πρόεδρος είναι το πρωτάθλημα θέλει λεφτά θέλει γιατί να μην το κάνει;
Απλά πράγματα!!!

la_villa
09/04/2008, 15:03
Ωραία το θέμα μας ποιο είναι;;; Γιατί το έκανε ο Ντέμης; Τι θες να σου πω; Αν ζητάς να σου απαντήσω συναισθηματικά και με τη δική μου ηθική σου λέω ότι όλα αυτά τα θεωρώ τεράστιες παπάτζες!!! Απίστευτες αλητείες! Και το λέω τόσο για το γαύρο όσο και για τον Ντέμη. Μην ανυσηχείς δεν αφήνω αυτόν τον "κύριο" απέξω! Για μένα τα παιχνίδια κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και πουθενά αλλού! Γι αυτό άλλωστε όταν μία ομάδα έχει χάσει ας πούμε 2-0 και έχει δεχτεί και τα 2 γκολ με ανύπαρκτα πέναλτι δεν της έχουν δοθεί δικά της την έχουν κόψει με ανύπαρκτα οφσάιτ κλπ κλπ ο διαιτητής και οι επόπτες του τιμωρούνται ίσως και βαριά. Αλλά δεν αλλάζει το αποτέλεσμα! Γιατί οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά.
Από την άλλη για να είμαστε ακριβοδίκαιοι εάν έχει υπάρξει παρατυπία ορθώς διαμαρτυρήθηκε ο ΟΣΦΠ και ορθώς κατέθεσε ένσταση. Υπάρχει όμως ή απλώς επειδή είναο Κόκκαλης εκμεταλλεύεται τη δύναμή του και νταβατζίδικα παίρνει τους τρεις βαθμούς;
Αυτή είναι η μία πλευρά. Υπάρχει και η άλλη της ψυχρής ας την πούμε λογικής. Η οποία λέει ότι γιατί να μην το κάνει ο Ντέμης; Πρόεδρος είναι το πρωτάθλημα θέλει λεφτά θέλει γιατί να μην το κάνει;
Απλά πράγματα!!!

πολύ σωστά κ πολύ καλά κάνει κ το ψάχνει

το ίδιο έλεγα κ για τον κόκκαλη...αλλα κάποιοι το παίζαν υπερανω κ ελεγαν σε αντιστοιχη περίπτωση το αεκακι δεν θα έκανε τπτ...

για αυτό το λόγω έγραψα για να θυμηθούν μερικοί τι έλεγαν...και τι ισχύει τελικά
δεν κατηγορώ τον ντέμη..σαν επιχειρηματίας κ αυτός κοιτάω το συμφέρον του...απολύτως σωστό...το ίδιο έκανε κ ο κόκκαλης κ το ίδιο θα καναν όλοι και δεν το θεωρώ ανήθικο...επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι

τωρα στάνταρ οι πόντιοι έκαναν παρατυπία...το τι πρέπει να ισχύσει δεν ξέρω...αλλά οτι βγάλουν να το βγάλουν γιατι αυτό θα είναι το σωστό...όχι για τον κόκκαλη
μια φορά η Λάρισα για τον λόγο αυτό δεν προχώρησε στην αγορά του βάλνερ το γενάρη...αυτο για να μην λένε ότι την ευθύνη την έχει η επο κ αυτοί δεν γνώριζαν

alximistis
09/04/2008, 15:15
πολύ σωστά κ πολύ καλά κάνει κ το ψάχνει

το ίδιο έλεγα κ για τον κόκκαλη...αλλα κάποιοι το παίζαν υπερανω κ ελεγαν σε αντιστοιχη περίπτωση το αεκακι δεν θα έκανε τπτ...

για αυτό το λόγω έγραψα για να θυμηθούν μερικοί τι έλεγαν...και τι ισχύει τελικά
δεν κατηγορώ τον ντέμη..σαν επιχειρηματίας κ αυτός κοιτάω το συμφέρον του...απολύτως σωστό...το ίδιο έκανε κ ο κόκκαλης κ το ίδιο θα καναν όλοι και δεν το θεωρώ ανήθικο...επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι

τωρα στάνταρ οι πόντιοι έκαναν παρατυπία...το τι πρέπει να ισχύσει δεν ξέρω...αλλά οτι βγάλουν να το βγάλουν γιατι αυτό θα είναι το σωστό...όχι για τον κόκκαλη
μια φορά η Λάρισα για τον λόγο αυτό δεν προχώρησε στην αγορά του βάλνερ το γενάρη...αυτο για να μην λένε ότι την ευθύνη την έχει η επο κ αυτοί δεν γνώριζαν

Μόνο για το τελευταίο. Σαφώς την ευθύνη την κύρια ευθύνη την έχει η ΕΠΟ! Αυτό μην το συζητάς. υποτίθεται πως θα έπρεπε να πει στην Καλαμαριά ε παλλουκάρια δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον παίκτη. Τους το είπαν; Όχι. Βγήκε πριν τον αγώνα να τους πεις αυτό δεν γίνεται; Πάλι όχι. Ούτε καν μετά δεν πήρε θέση. Και είναι η αρμόδια ομοσπονδία μην το ξεχνάμε αυτό.

blackbusa
09/04/2008, 15:31
Απλά πράγματα!!!

Ρε Στελιο θα μας τρελλανεις και εσυ???εγραψε καποιος οτι φημες λενε....η επισημη Παε εκανε καμμια κινηση???εισαι και δημοσιογραφος παναθεμασε.....ειναι απλα φημες....αν βγει και το κανει ΕΠΙΣΗΜΑ θα ειμαι ο πρωτος που θα κραψω τετοια κινηση και τον Ντεμη....μην ακουμε ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ....σε παρακαλω...ο Ολυμπιακος καλα εκανε που εκανε ενσταση....αλλα η ΕΠΟ δεν εκανε απο οτι φαινεται καλα την δουλεια της....γιαυτο τον λογο και ζηταει η CAS γιατι αργησε τοσο πολυ να καθαρογραφει η αποφαση....και μια τελευταια λεπτομερια που ολοι το περσανε στο ντουκου....στην Ελλαδα ακομα η αποφαση δεν εχει τελεσιδικηση....γιατι τοτες η βαθμολογια ειναι με δεδομενα οτι ειναι ετσι...μηπως και για ψυχολογικους λογους???

το αν εχει δικαιωμα η οχι το CAS να εκδικασει και να βγαλει την ΤΕΛΕΣΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν ξερω.....

διαβαστε ΑΥΤΟ (http://www.tas-cas.org/) να ξεστραβωθειτε τι ειναι το CAS και τι κανει...

alximistis
09/04/2008, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε Στελιο θα μας τρελλανεις και εσυ???εγραψε καποιος οτι φημες λενε....η επισημη Παε εκανε καμμια κινηση???εισαι και δημοσιογραφος παναθεμασε.....ειναι απλα φημες....αν βγει και το κανει ΕΠΙΣΗΜΑ θα ειμαι ο πρωτος που θα κραψω τετοια κινηση και τον Ντεμη....μην ακουμε ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ....σε παρακαλω...ο Ολυμπιακος καλα εκανε που εκανε ενσταση....αλλα η ΕΠΟ δεν εκανε απο οτι φαινεται καλα την δουλεια της....γιαυτο τον λογο και ζηταει η CAS γιατι αργησε τοσο πολυ να καθαρογραφει η αποφαση....και μια τελευταια λεπτομερια που ολοι το περσανε στο ντουκου....στην Ελλαδα ακομα η αποφαση δεν εχει τελεσιδικηση....γιατι τοτες η βαθμολογια ειναι με δεδομενα οτι ειναι ετσι...μηπως και για ψυχολογικους λογους???

το αν εχει δικαιωμα η οχι το CAS να εκδικασει και να βγαλει την ΤΕΛΕΣΙΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ δεν ξερω.....

διαβαστε ΑΥΤΟ (http://www.tas-cas.org/) να ξεστραβωθειτε τι ειναι το CAS και τι κανει...

άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα! είσαι κάφρος τελικά!!!! Που κολλάνε αυτά που λες σε αυτά που έγραψα;;;;; Εγώ έγραψα με βάση τις φήμες και εφόσον είναι αλήθεια. Και απάντησα το ίδιο πράγμα που θα έγραφα και θα έλεγα ακόμα και αν είχε βουίξει ο τόποα και είχε βγει επίσημα πως το έκανε ο Ντέμης. Το ίδιο θα έγραφα και στα παπάρια μου. Το θέμα σου ποιο είναι για να καταλάβω. Ξέχνα το το αν έγινε ή δεν έγινε. Ως κίνηση γιατί θα έκραζες τον Ντέμη; Γαι εξήγησέ το.
Και όσο για την ΕΠΟ σου είπα εγώ πως δεν έχει ευθύνη; Την πρωταρχική και καύρια κιόλας το γράφω.
Άντε χάζεψες μου φαίνεται. Δες την Κυριακή το Εστορίλ να ηρεμήσεις. :lol: :lol: :lol: :lol:

mats8282
09/04/2008, 15:54
Εγω παντως διαφωνω οτι ειναι το ιδιο πραγμα μια τετοια κινηση απο πλευρας ΑΕΚ με την καταδικη της Καλαμαριας λογω της ενστασης......

Ας δεχτουμε λοιπον οτι εβαλε ο Ντεμης τους δικηγορους του να ψαξουνε αν αδικηθηκε ή οχι η Καλαμαρια...Ασχετα αν το εκανε ή οχι....

Που ειναι το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω....Οτι γινεται ιδιος με τον Κοκαλη??Δεν καταγγελει..Υπερασπιζεται...

Εγω σου λεω λοιπον οτι το νομικο τμημα του ΟΣΦΠ ειχε δικιο για το εν λογω περιστατικο και δικαιωνεται και στην CAS....Περνει τα ποντακια και αντε γεια....Υποθετουμε λοιπον οτι οι δικηγοροι της ΑΕΚ ειχαν ερευνησει την υποθεση και δεν βρηκαν νομικο πατημα να ανατρεψουν τα δεδομενα...End of story και μενουν καποιοι γραφικοι να κραζουν περι ηθικης και καφενοκουβεντας...

Παμε τωρα στην αλλη εκδοχη....Βρισκουν νομικο πατημα οι δικηγοροι της ΑΕΚ και το σφυρανε στην Καλαμαρια...Βρισκει το δικιο της η Καλαμαρια και -3 ο ΟΣΦΠ και αντε γεια....Ανατρεπεται μια αδικη,εφοσον αποδειχτει,λοιπον αποφαση που ισως καθορισει το πρωταθλημα...Που ειναι το κακο σε αυτο???Οτι ανατραπηκε δηλαδη μια νομικα,ισως και ηθικα, αδικη αποφαση με αποδειξεις εκτος ΣουπερΛιγκ....

Οπως ειπα και πριν δεν ειναι ιδιο πραγμα το κατηγορω και το υπερασπιζομαι....Δικαστηριο ειναι απο οτι καταλαβα οποτε υπαρχουν επιχειρηματα....Γιατι να κατσει ο Ντεμης και ο καθε Ντεμης να κανει την παπια εαν εχει αποδειξεις περι αθωοτητας της Καλαμαριας που ΙΣΩΣ του δωσει και ενα πρωταθλημα??

Τσουβαλιασμα λεγεται....Σαν την Σαρρη που εβγαινε στα καναλια εξω απο το δικαστηριο,για την υποθεση με τον Λακη,και ελεγε τι δουλεια εχω εγω εδω και τετοιες χαριτωμενιες λες και ειχε φαει αυτη μυνηση ενω αυτη την εκανε....

blackbusa
09/04/2008, 15:57
άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα! είσαι κάφρος τελικά!!!! Που κολλάνε αυτά που λες σε αυτά που έγραψα;;;;; Εγώ έγραψα με βάση τις φήμες και εφόσον είναι αλήθεια. Και απάντησα το ίδιο πράγμα που θα έγραφα και θα έλεγα ακόμα και αν είχε βουίξει ο τόποα και είχε βγει επίσημα πως το έκανε ο Ντέμης. Το ίδιο θα έγραφα και στα παπάρια μου. Το θέμα σου ποιο είναι για να καταλάβω. Ξέχνα το το αν έγινε ή δεν έγινε. Ως κίνηση γιατί θα έκραζες τον Ντέμη; Γαι εξήγησέ το.
Και όσο για την ΕΠΟ σου είπα εγώ πως δεν έχει ευθύνη; Την πρωταρχική και καύρια κιόλας το γράφω.
Άντε χάζεψες μου φαίνεται. Δες την Κυριακή το Εστορίλ να ηρεμήσεις.

το παπαρολογιες πηγαινε στο οτι ανακαλυψες την δηθεν (ακομα οχι επισημα) κινηση του Ντεμη...για τα αλλα σχεδον συμφωνουμε....αλλα το να συγκρινουν οι γαυροι την κινηση του Κοκκαλη με την δηθεν του Ντεμη για να πουνε την μακακια τους ειναι μονο για γελια....τα παντα σε αυτην την ζωη δεν ειναι αν αλλα τι...οταν ο Ντεμης θελει να περασει το σκεπτικο οτι η ΑΕΚ εκτος απο επιχειρηση ειναι και κατι πολυ παραπανω ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ....ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...

edit....και μολις με καλυψε και ο απο πανω....με καποιες παραμετρους παντα....

alximistis
09/04/2008, 16:00
το παπαρολογιες πηγαινε στο οτι ανακαλυψες την δηθεν (ακομα οχι επισημα) κινηση του Ντεμη...για τα αλλα σχεδον συμφωνουμε....αλλα το να συγκρινουν οι γαυροι την κινηση του Κοκκαλη με την δηθεν του Ντεμη για να πουνε την μακακια τους ειναι μονο για γελια....τα παντα σε αυτην την ζωη δεν ειναι αν αλλα τι...οταν ο Ντεμης θελει να περασει το σκεπτικο οτι η ΑΕΚ εκτος απο επιχειρηση ειναι και κατι πολυ παραπανω ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ....ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ...

Ρε τρελαμένε η ομάδα η κάθε ομάδα για τον οπαδόείναι ιδέα! :) Στου ςμοντέρνους καιρούς οι ιδέες είναι για μας τους οπαδούς και τους φίλους των ομάδων και τα υπόλοιπα για τους προέδρους. ;)
Αλλά δεν βλέπω να μιλάς για το Εστορίλ. Τι έγινε κάνουμε την κότα ε;;;;; Χεσμεντέν;;; :D

blackbusa
09/04/2008, 16:06
Ρε τρελαμένε η ομάδα η κάθε ομάδα για τον οπαδόείναι ιδέα! :) Στου ςμοντέρνους καιρούς οι ιδέες είναι για μας τους οπαδούς και τους φίλους των ομάδων και τα υπόλοιπα για τους προέδρους. ;)
Αλλά δεν βλέπω να μιλάς για το Εστορίλ. Τι έγινε κάνουμε την κότα ε;;;;; Χεσμεντέν;;; :D

ακριβως....ΙΔΕΑ....οταν αυτος που εκπροσωπει αυτην την ιδεα μου χαλαει και το ονειρο μαζι....εκτος απο οτι θα τον κραξω δεν θα ξανασχολειθω με την ομαδα μου ωσπου να ερθει καποιος που θα με κανει παλι να γουσταρω και να ονειρευτω....εγω ειμαι με τον Ροσσι μεχρι το τελος του πρωταθληματος...εσυ με ποιον εισαι να δουμε ποιος θα ειναι σε ποιο υψηλη θεση???:smokin:

alximistis
09/04/2008, 16:11
ακριβως....ΙΔΕΑ....οταν αυτος που εκπροσωπει αυτην την ιδεα μου χαλαει και το ονειρο μαζι....εκτος απο οτι θα τον κραξω δεν θα ξανασχολειθω με την ομαδα μου ωσπου να ερθει καποιος που θα με κανει παλι να γουσταρω και να ονειρευτω....εγω ειμαι με τον Ροσσι μεχρι το τελος του πρωταθληματος...εσυ με ποιον εισαι να δουμε ποιος θα ειναι σε ποιο υψηλη θεση???:smokin:

Δεν είμαι με κάποιον συγκεκριμένο. Είμαι όμως αντιροσικός μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!! Την παλιοαδελφή!!! :D Κι έχω μία συμπάθεια στην Ντουκάτι να πω την αμαρτία μου όχι όμως κάτι σούπερ ντούπερ. Ας χάνει ο αχώνευτος και όλα καλά. :D

blackbusa
09/04/2008, 16:18
Δεν είμαι με κάποιον συγκεκριμένο. Είμαι όμως αντιροσικός μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!! Την παλιοαδελφή!!! :D Κι έχω μία συμπάθεια στην Ντουκάτι να πω την αμαρτία μου όχι όμως κάτι σούπερ ντούπερ. Ας χάνει ο αχώνευτος και όλα καλά. :D

KOTAAAAAAAAAAAAAAA

vangelis 64
09/04/2008, 16:24
Δεν είμαι με κάποιον συγκεκριμένο. Είμαι όμως αντιροσικός μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!! Την παλιοαδελφή!!! :D Κι έχω μία συμπάθεια στην Ντουκάτι να πω την αμαρτία μου όχι όμως κάτι σούπερ ντούπερ. Ας χάνει ο αχώνευτος και όλα καλά. :D Είστε εμπαθής κάφρος φίλτατε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
09/04/2008, 16:25
KOTAAAAAAAAAAAAAAA

Τι κότα ρε; Σου απάντησα σε αυτό που ρώτησες. Μπορεί να χάνει ο αχώνευτος σε κάθε αγώνα; Αυτό μ ενδιαφέρει! :)

alximistis
09/04/2008, 16:26
Είστε εμπαθής κάφρος φίλτατε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είμαι φίλτατε!!!! Για το εμπαθής μιλάω. :D

vangelis 64
09/04/2008, 16:28
Είμαι φίλτατε!!!! Για το εμπαθής μιλάω. :D Προσπαθώ να σε φανταστώ την πενταετία που ο γιατρός δεν άφηνε νίκη για νίκη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

alximistis
09/04/2008, 16:32
Προσπαθώ να σε φανταστώ την πενταετία που ο γιατρός δεν άφηνε νίκη για νίκη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

ΑΧ!!! Τα δύσκολα χρόνια!!! :( Τι πέτρινα και βλακείες και εξορίες και κυνήγι. Εκείνα κι αν ήταν μαύρα χρόνια... :lol: :lol: :lol: :lol: