PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

la_villa
25/02/2008, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι έβγαλαν κοινή ανακοίνωση ΑΕΚ και Ηρακλής όπου λένε για τον διαιτητή και ότι δεν σφύριξε καλά. Λένε για ότι είναι κρίμα οι προσπάθειες των παικτών ν' αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια των διαιτητών και τέτοια. κλπ κλπ

@@ριες μπλε

συμφωνώ με το επόμενο ποστ σου απο κάτω...δουλεύουν τα γίδια που έχουν απο κάτω

αμα θέλουν να το παίξουν υπεράνω και το εννοούν ας ζητήσουν επανάληψη του αγώνα....εκει να τους δούμε

τα γνωστά καραγκιοζιλίκια και αδερφίστικα του emo-ντεμάκου τα έχουμε δει πολλές φορές

el_hymador
25/02/2008, 20:21
επεσε και :a021: :a01: στο βολεϋ

3-1 σετ και πρωτος ο Παναθηναϊκος...

και στο μπασκετ πρωτος...

και στο ποδοσφαιρο πρωτος...

ΛΗΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!!

:lol:

mats8282
25/02/2008, 22:34
Εμενα μου αρεσε αυτη η κινηση των 2 προεδρων.-

Τωρα τα λαμογιστικα σεναρια δεν με απασχολουν....Ηταν η πρωτη φορα που βγηκε ανακοινωση απο 2 σωματεια....

Καληνυχτα στην παραγκουπολη...

mats8282
25/02/2008, 22:40
Α και που ειστε....Να προσεχετε οταν μιλατε για την ΑΕΚ...Απο Contra.gr

:uplate:

Ο φίλος αναγνώστης Θεοδόσης έστειλε αυτό το σχετικά μακάβριο, αλλά απόλυτα σωστό mail...

"Φίλε Paparazzi,

Δε σου έστειλα φωτογραφία, σου έστειλα αυτό το e-mail γιατί χθες (21-02-2008) ολοκληρώθηκε ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Πιστέψτε το! Η ευρωπαική ΑΕΚ κάνει κηδείες! Οχι όμως μεταφορικά... Ας δούμε τα γεγονότα ένα-ένα:

1)Παραμονές του αγώνα με τη Sevilla πεθαίνει ο Antonio Puerta...
2)Παραμονές του αγώνα με τη Fiorentina πεθαίνει η γυναίκα του προπονητή της Fiorentina...
3)Παραμονές του αγώνα με τη Villarreal πεθαίνει ο πατέρας του Ismael Blanco...
4)Παραμονές του αγώνα με τη Getafe πεθαίνει ο πατέρας του Cosmin Contra...
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και να εκφράσω τη χαρά μου που αποκλειστήκαμε. Και να θέσω το ερώτημα:

Τελικά η ΑΕΚ είναι αρρώστια;

Με δέος και συγκίνηση,
Θεοδόσης"

Akatanomastos
25/02/2008, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εμενα μου αρεσε αυτη η κινηση των 2 προεδρων.
Τωρα τα λαμογιστικα σεναρια δεν με απασχολουν....Ηταν η πρωτη φορα που βγηκε ανακοινωση απο 2 σωματεια....

BRAVO αγορι μου.
παρε και ενα σταυρο στο χερι και πηγαινε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
26/02/2008, 01:38
Εμενα μου αρεσε αυτη η κινηση των 2 προεδρων.-

Καληνυχτα στην παραγκουπολη...

mpeeeeeeeeeeeee mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Akatanomastos
26/02/2008, 02:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

ειπε ο γαυρος οπαδος και πηγε να γραφτει στον Ολυμπιακο Συνδεσμο Φιλαθλων Πλεξιματος (Ο.Σ.Φ.Π) μετα απο τα παραπονα του κατα τα αλλα πτωχου πλην τιμιου προεδρου κ.κ. Σωκρατη Κοκκαλη :bigcry: :bawl:

:a43: :a43: :a43:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
26/02/2008, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ειπε ο γαυρος οπαδος και πηγε να γραφτει στον Ολυμπιακο Συνδεσμο Φιλαθλων Πλεξιματος (Ο.Σ.Φ.Π) μετα απο τα παραπονα του κατα τα αλλα πτωχου πλην τιμιου προεδρου κ.κ. Σωκρατη Κοκκαλη :bigcry: :bawl:

:a43: :a43: :a43:

:l

Σωκρατης ΚοκΚαϊλας!

''Παρτε καλε κυριε εγγραφες...ειμαστε φτωχος συλλογος.....σας παρακαλω!''

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

mats8282
26/02/2008, 10:28

Ειδικα σε κατι που δεν επηρρεαζει την προσωπικη μου ζωη προτιμω να ειμαι ευκολοπιστος και ρομαντικος απεναντι σε νεες καταστασεις.

:wave2:

ΥΓ Δέκα χούλιγκανς του Ολυμπιακού,εκ των οποίων οι πέντε είναι και υπάλληλοι της Π.Α.Ε. , είναι αυτοί που συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα γεγονότα της Παιανίας, πριν από περίπου ένα χρόνο. Τους ενόχους καταδεικνύει ο αντιεισαγγελέας εφετών κ. Αριστείδης Φραγκιαδάκης, σε 48σέλιδη έκθεση-πρότασή του.

www.cosmo.gr

la_villa
26/02/2008, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

και για αντίδραση ο πράσινος φίλος πήγε και γράφτηκε στην ΠΕΚ του επίσης φτωχού πλην τίμιου και ρομαντικου Βγενόπουλου
:lol: :lol: :lol: :bawl:

που φυσικά είναι ένα τίποτα αλλα ο φίλος βάζελος τόσα χρόνια αυτό ξέρει αυτό εμπιστεύεται
:lol: :lol:

el_hymador
26/02/2008, 11:05
και για αντίδραση ο πράσινος φίλος πήγε και γράφτηκε στην ΠΕΚ του επίσης φτωχού πλην τίμιου και ρομαντικου Βγενόπουλου
:lol: :lol: :lol: :bawl:

που φυσικά είναι ένα τίποτα αλλα ο φίλος βάζελος τόσα χρόνια αυτό ξέρει αυτό εμπιστεύεται
:lol: :lol:

καλα κοιτα προβατο, αμα χρειαστει να ξανακατεβεις για να σωσεις κανα λαμογιο - σωτηρα του γαυρου, να εισαι στις επαλξεις...στα χαρακωματα...

el_hymador
26/02/2008, 11:09
Για το γεγονος οτι πεντε μισθοφοροι - πληρωμενοι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ θα παρει θεση ο εθνικος προδοτης σας;

Μηπως αν κανουν πως τον πειραζουν θα κατεβειτε στο πασαλιμανι να δΙαδηλωσετε;

αντε παλικαρι να περασεις περιοδευων στο γαυρο....σε χρειαζονται :lol: :wave2:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
26/02/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για το γεγονος οτι πεντε μισθοφοροι - πληρωμενοι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ θα παρει θεση ο εθνικος προδοτης σας;

ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟΝ ΟΦΗ!!

ΞΕΡΕΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!

:lol: :lol: :lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?

:wave2: :wave2:

irinia
26/02/2008, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

ΞΕΡΕΙΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ!!!

Nά καί μιά φορά πού έχεις δίκαιο..........ώς προς τό πρώτο μέρος
μή παίρνεις θάρρος.......
Τώρα γιά τό Λονδίνο τί να πώ..........
Δέν παίζουμε εκείνα τά 30 ευρώ πού σού χρωστάω στό πάτσι.....??
1 εγώ.........
Χ-2 εσύ............

άμα θές καί γκόλ αβάντσο έχω .............αλλά κατεβάζω τήν προσφορά........
κάθε γκόλ 10 ευρώ.........
Στό 2-0 20 ευρώ.........
στά 3-0 10 ευρώ.........
στά 4-0 5 ευρώ.............!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ..........ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.......
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ............
ΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

el_hymador
26/02/2008, 13:19

ναι, ναι στις μ@λ@κιες που γραφουμε, πρωτοι ειμαστε ολοι....

το θεμα ειναι πολυ πιο σοβαρο απο οσο νομιζεις.

και φυσικα τα ιδια θα ελεγε σε περιπτωση που στην θεση των γαυρων μισθοφορων βρικοντουσαν Παναθηναϊκοι, ΑΕΚτζηδες κτλ-κτλ

dez
26/02/2008, 13:57

stratocaster :D

la_villa
26/02/2008, 14:01

αν μου εξηγήσεις τον λόγο που πρέπει να το κάνει θα σου πω!!!

να σου πω ...αν λέμε αν...κάνει μεγάλο σεισμό λέμε τώρα με καταστροφές μήπως πρέπει να βγει και τότε να μιλήσει?
μαλακια που δεν βγήκε μετα τις φωτιές τον Αύγουστο...

αν ναι σου έχω και ένα νεο....δεν κυβερνάει ο κόκκαλης...στο λέω όσο πιο μαλακά μπορώ...μην πάθεις κ τίποτα απο το σοκ

el_hymador
26/02/2008, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
stratocaster :D

εχεις δικιο

el_hymador
26/02/2008, 14:07
αν μου εξηγήσεις τον λόγο που πρέπει να το κάνει θα σου πω!!!

να σου πω ...αν λέμε αν...κάνει μεγάλο σεισμό λέμε τώρα με καταστροφές μήπως πρέπει να βγει και τότε να μιλήσει?
μαλακια που δεν βγήκε μετα τις φωτιές τον Αύγουστο...

αν ναι σου έχω και ένα νεο....δεν κυβερνάει ο κόκκαλης...στο λέω όσο πιο μαλακά μπορώ...μην πάθεις κ τίποτα απο το σοκ

ενταξει δεν υπαρχει λογος....

απλα μωρε καποιοι υπαλληλοι της ΠΑΕ τυγχανει να εχουν λαβει μερος σε οργανωμενα επεισοδια οπου δολοφονηθηκε ενας ανθρωπος....και τι εγινε; το πρωταθλημα να παρουμε μωρε... :a31:

CIRUS
26/02/2008, 14:18

ενταξει δεν υπαρχει λογος....

απλα μωρε καποιοι υπαλληλοι της ΠΑΕ τυγχανει να εχουν λαβει μερος σε οργανωμενα επεισοδια οπου δολοφονηθηκε ενας ανθρωπος....και τι εγινε; το πρωταθλημα να παρουμε μωρε... :a31:

κανένας δε λέει αυτό ρε hymador και μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή τα αποβράσματα που λέρωσαν με αίμα τα χέρια τους.

πες πως είχες ιδιοκτησία μια εταιρία και ενας από τους υπαλλήλους σου σκότωνε έναν άνθρωπο, νομικά σε τι ευθύνεσαι εσύ? σε τίποτα

άρα τι θα ήθελες εσύ να γίνει εκτός από το να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι εξήγησε μου γιατί ειλικρινά δεν έχω καταλάβει:confused:

:confused:

el_hymador
26/02/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
κανένας δε λέει αυτό ρε hymador και μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή τα αποβράσματα που λέρωσαν με αίμα τα χέρια τους.

πες πως είχες ιδιοκτησία μια εταιρία και ενας από τους υπαλλήλους σου σκότωνε έναν άνθρωπο, νομικά σε τι ευθύνεσαι εσύ? σε τίποτα

άρα τι θα ήθελες εσύ να γίνει εκτός από το να καταδικαστούν αυτοί οι άνθρωποι εξήγησε μου γιατί ειλικρινά δεν έχω καταλάβει:confused:

Ρε σεις εχεις μια ΠΑΕ και εισαι εργοδοτης σε καποιους υπανθρωπους....

Δεν ξερεις ποιοι δουλευουν στην εταιρεια σου;

δεν μιλαμε να εχεις σουβλατζιδικο και ο ενας ψηστης να δολοφονησει την αρραβωνιαστικα του επιεδη την επιασε να πηδιετε με αλλον!!!

Μιλαμε οτι στην εταιρεια σου (ΠΑΕ), εργαζονται καποιοι ανθρωποι που μετειχαν σε επεισοδια μεταξυ οπαδων

αποδοση ευθυνων;; δεν υπαρχουν για τον Κοκκαλη και καλως δεν αποδιδονται στον εργοδοτη... νομικα ο Κοκκαλης δε εμπιπτει σε καποιο παραπτωμα, κακουρημα, η πλημελημα, συμφωνω με αυτο...

Αλλα υποτιθεται οτι ολοι προσπαθουν για την εξυγιανση του ποδοσφαιρου τουλαχιστον σε οτι αφορα στην βια.

Και εσυ εχεις προσλαβει στους κολπους της ΠΑΕ υπαλληλους που προαγουν το ευγενες αθλημα τις βιας...

μην νομιζετε οτι μιλαμε για καθαριστες και επιστατες....το ενα απο τα καλοπαιδα ηταν μεχρι προτινως ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.!!!!!

Για να μην παρεξηγηθω...υπανθρωποι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες...απλα αλλες διοικησεις εχουν διαλυσει (αναγκαστικα) οργανωμενους οπαδους που μπορουσαν να εκθεσουν τον συλλογο ποικιλοτροπως...

δεν λεω να τιμωρηθει ο Κοκκαλης...εδω εκανε αλλα και αλλα και του κλασανε τα @@...αλλα να βγει και να πει εστω μια μ@λ@κι@ για τους τυπους....

η σιωπη ειναι συνενοχη λενε...

mats8282
26/02/2008, 14:44
Ερωτηση...

Οι υπαλληλοι της ΠΑΕ που πηραν μερος στα επεισοδια και στην δολοφονια,οπως ισχυριζεται ο δικαστικος,βρηκαν την δουλεια μεσω αγγελιας?Κατα τυχη?

Δεν τους ξερανε δηλαδη στην ΠΑΕ οταν τους προσλαβανε....Κατα τυχη ηταν Ολυμπιακοι και οργανωμενοι χουλιγκαν....Και οταν λεμε υπαλληλοι γενικα και αοριστα τι εννοουμε?Τι δουλεια κανανε στην ΠΑΕ?Πως τους εχουν δηλωμενους στο ΙΚΑ?

Λογιστες?Διοικητικοι υπαλληλοι?Διευθυντες?Πωλητες εμφανισεων?Εξωτερικοι?

:wacko:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
26/02/2008, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Nά καί μιά φορά πού έχεις δίκαιο..........ώς προς τό πρώτο μέρος
μή παίρνεις θάρρος.......
Τώρα γιά τό Λονδίνο τί να πώ..........
Δέν παίζουμε εκείνα τά 30 ευρώ πού σού χρωστάω στό πάτσι.....??
1 εγώ.........
Χ-2 εσύ............

άμα θές καί γκόλ αβάντσο έχω .............αλλά κατεβάζω τήν προσφορά........
κάθε γκόλ 10 ευρώ.........
Στό 2-0 20 ευρώ.........
στά 3-0 10 ευρώ.........
στά 4-0 5 ευρώ.............!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ..........ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.......
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ............
ΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΑΒΑΝΤΣΟ!!

:beer:

blackbusa
26/02/2008, 15:06
Ερωτηση...

Οι υπαλληλοι της ΠΑΕ που πηραν μερος στα επεισοδια και στην δολοφονια,οπως ισχυριζεται ο δικαστικος,βρηκαν την δουλεια μεσω αγγελιας?Κατα τυχη?

Δεν τους ξερανε δηλαδη στην ΠΑΕ οταν τους προσλαβανε....Κατα τυχη ηταν Ολυμπιακοι και οργανωμενοι χουλιγκαν....Και οταν λεμε υπαλληλοι γενικα και αοριστα τι εννοουμε?Τι δουλεια κανανε στην ΠΑΕ?Πως τους εχουν δηλωμενους στο ΙΚΑ?

courrier....αφου με παπια δεν ηταν.....???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
26/02/2008, 15:11

δεν μιλαμε να εχεις σουβλατζιδικο και ο ενας ψηστης να δολοφονησει την αρραβωνιαστικα του επιεδη την επιασε να πηδιετε με αλλον!!!

Μιλαμε οτι στην εταιρεια σου (ΠΑΕ), εργαζονται καποιοι ανθρωποι που μετειχαν σε επεισοδια μεταξυ οπαδων

αποδοση ευθυνων;; δεν υπαρχουν για τον Κοκκαλη και καλως δεν αποδιδονται στον εργοδοτη... νομικα ο Κοκκαλης δε εμπιπτει σε καποιο παραπτωμα, κακουρημα, η πλημελημα, συμφωνω με αυτο...

Αλλα υποτιθεται οτι ολοι προσπαθουν για την εξυγιανση του ποδοσφαιρου τουλαχιστον σε οτι αφορα στην βια.

Και εσυ εχεις προσλαβει στους κολπους της ΠΑΕ υπαλληλους που προαγουν το ευγενες αθλημα τις βιας...

μην νομιζετε οτι μιλαμε για καθαριστες και επιστατες....το ενα απο τα καλοπαιδα ηταν μεχρι προτινως ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.!!!!!

Για να μην παρεξηγηθω...υπανθρωποι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες...απλα αλλες διοικησεις εχουν διαλυσει (αναγκαστικα) οργανωμενους οπαδους που μπορουσαν να εκθεσουν τον συλλογο ποικιλοτροπως...

δεν λεω να τιμωρηθει ο Κοκκαλης...εδω εκανε αλλα και αλλα και του κλασανε τα @@...αλλα να βγει και να πει εστω μια μ@λ@κι@ για τους τυπους....

ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΟ Η ΠΑΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ !!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ!!

ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ:wave2:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
26/02/2008, 15:15
ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ!

el_hymador
26/02/2008, 15:29
ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΡΙΑΛΙΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΟ Η ΠΑΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ !!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ!!

ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ:wave2:

καλα αστο....:rolleyes:

CIRUS
26/02/2008, 15:32

να βγει και να πει τι φίλε μου? οτι καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια, ειναι αυτονόητο αυτό και το έχουν γράψει όλες οι διηκοίσεις όποτε γίνονται επεισόδια πόσο μάλλον όταν σκοτώνεται ένας άνθρωπος, το θέμα είναι να γίνει κάτι ποιο ουσιαστικό από αυτό. όλοι καταδικάζουν τα επεισόδια όταν γίνονται μα κανένας δυστηχώς δεν κάνει ουσιαστικά βήματα για να μην γίνουν και σε αυτό ναι συμφωνώ απολύτως φταίνε και οι παε!!!

CIRUS
26/02/2008, 15:39
Ερωτηση...

ωραία τα λες, μπορεί να το αποδείξει αυτό κανένας? (οτι τους ξέρανε από πριν)

ΟΧΙ, οπότε τι συζητάμε???

δεν το λέω για να πω ότι έχεις άδικο και βέβαια τους ξέρανε και βέβαια όλα τα ρεμάλια και τραμπούκους βάζουνε αλλά το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτο οπότε είναι χωρις νόημα η συζήτηση.

blackbusa
26/02/2008, 15:40
να βγει και να πει τι φίλε μου? οτι καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια, ειναι αυτονόητο αυτό και το έχουν γράψει όλες οι διηκοίσεις όποτε γίνονται επεισόδια πόσο μάλλον όταν σκοτώνεται ένας άνθρωπος, το θέμα είναι να γίνει κάτι ποιο ουσιαστικό από αυτό. όλοι καταδικάζουν τα επεισόδια όταν γίνονται μα κανένας δυστηχώς δεν κάνει ουσιαστικά βήματα για να μην γίνουν και σε αυτό ναι συμφωνώ απολύτως φταίνε και οι παε!!!

Βασιλακι φανταζομαι κανεις πλακα,εεεεε????και τι να βγει να πει???''Εμεις σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικαζουμε αυτα τα γεγονοτα,ζηταμε την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που αμαυρωνουν το ονομα της ομαδας μας,και δεν θελουμε τετοιους ανθρωπους οχι μονο στην εργασια της ΠΑΕ,αλλα δεν τους θελουμε ουτε σαν φιλαθλους''.....αυτο θα ηταν μια καλη αρχη.....βεβαια η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ θα ειχε γινει κιολας....αλλα το ''ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ'' ζει και βασιλευει με τις ευλογιες της διοικησης...:wave2:

mats8282
26/02/2008, 15:41
ΞΥΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ!

Εγω ξυλο για ομαδα δεν εχω παιξει ποτε...Και πηγαινα Σκεπαστη και εκτος εδρας παιχνιδια συνεχεια...Μια φορα,πριν 11 χρονια,ενας βρηκε αφορμη απο το τι ομαδα ειμαι αλλα ηταν στανταρ οτι θα επεφτε ξυλο για αλλους λογους....

Οποτε ντροπη και φουστανια στους υπαλληλους σας???Και σε αυτους που προσλαμβανουν τετοια καλοπαιδα???

δεν το λέω για να πω ότι έχεις άδικο και βέβαια τους ξέρανε και βέβαια όλα τα ρεμάλια και τραμπούκους βάζουνε αλλά το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτο οπότε είναι χωρις νόημα η συζήτηση.

Ρητορικη ηταν η ερωτηση...Αλλα η απαντηση σου μου κανει :wave2:

CIRUS
26/02/2008, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Βασιλακι φανταζομαι κανεις πλακα,εεεεε????και τι να βγει να πει???''Εμεις σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικαζουμε αυτα τα γεγονοτα,ζηταμε την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που αμαυρωνουν το ονομα της ομαδας μας,και δεν θελουμε τετοιους ανθρωπους οχι μονο στην εργασια της ΠΑΕ,αλλα δεν τους θελουμε ουτε σαν φιλαθλους''.....αυτο θα ηταν μια καλη αρχη.....βεβαια η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ θα ειχε γινει κιολας....αλλα το ''ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ'' ζει και βασιλευει με τις ευλογιες της διοικησης...:wave2:

γιατί αν αποδειχτούν ένοχοι αυτό δε θα βγουν να πουν ρε παναγιώτη???

το θέμα είναι να μην μένουμε μόνο εκεί να κάνουμε και το παραπάνω να φύγει όσο γίνεται η σαπίλα και εκεί δυστηχώς είμαι απαισιόδοξος. :(

δεν κατάλαβα σε τι διαφωνούμε???????:confused:

el_hymador
26/02/2008, 15:48

Ρε συ καταλαβαινεις τι σημαινει μελος του Δ.Σ. ;;;!!!

ελεος ρε πο*υστη μου ξεκοληστε απο το γαυριλικι σας!!!

πρωτος θα πω οτι ειχαμε του χειροτερους φασιστες στον ΠΑΟ (νοπο) και οτι υπαρχουν ''μπουμπουκια'' παιδια και σε εμας!!!

παντου τα ιδια χαμενα κορμια ειναι!

αλλα μην το περνετε και στο τελειως ζαμανφου οτι οι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ...ελεος δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε ρε πο*στη μου...

τον Κοκκαλη μονο για χαζο δεν τον εχω...οποτε το να μην ξερει και να μην εχει παρει γραμμη δεν το συζηταω...ξαναλεω! μιλαμε για μελος του Δ.Σ.!!!

Ας βγει ο καραγκιοζης και ας πει οτι οποιος υπαλληλος της ΠΑΕ συμμετεχει σε επεισοδια θα απολυεται αμεσως....και ας μην το πραξει στην πραγματικοτητα...ετσι για να σπασει λιγο τον τσαμπουκα των ηλιθιων που δεν γνωριζουν ουτε χρωμα, ουτε ομαδα, ουτε τιποτα...

CIRUS
26/02/2008, 15:53

ελεος ρε πο*υστη μου ξεκοληστε απο το γαυριλικι σας!!!

πρωτος θα πω οτι ειχαμε του χειροτερους φασιστες στον ΠΑΟ (νοπο) και οτι υπαρχουν ''μπουμπουκια'' παιδια και σε εμας!!!

αλλα μην το περνετε και στο τελειως ζαμανφου οτι οι δολοφονοι ηταν υπαλληλοι της ΠΑΕ...ελεος δηλαδη τι αλλο θα ακουσουμε ρε πο*στη μου...

τον Κοκκαλη μονο για χαζο δεν τον εχω...οποτε το να μην ξερει και να μην εχει παρει γραμμη δεν το συζηταω...ξαναλεω! μιλαμε για μελος του Δ.Σ.!!!

Ας βγει ο καραγκιοζης και ας πει οτι οποιος υπαλληλος της ΠΑΕ συμμετεχει σε επεισοδια θα απολυεται αμεσως....και ας μην το πραξει στην πραγματικοτητα...ετσι για να σπασει λιγο τον τσαμπουκα των ηλιθιων που δεν γνωριζουν ουτε χρωμα, ουτε ομαδα, ουτε τιποτα...

εσύ ξεκόλλα ρε hymador και κατάλαβε τι λέμε, μη προσπαθείς να πας κόντρα και όταν συμφωνούμε!!!!!!!!!!!!!!

έλεος!!!!!

στο ξαναλέω γιατί δεν το κατάλαβες πάλι. λέω και βέβαια είναι όπως τα λες αλλά δεν μπορούν αυτά να στηρίξουν κατηγορία γιατι δεν μπορεί να αποδείξει κανένας τίποτα, τι δεν καταλαβαίνεις????????????????????????????????????????????

blackbusa
26/02/2008, 15:54
γιατί αν αποδειχτούν ένοχοι αυτό δε θα βγουν να πουν ρε παναγιώτη???

το θέμα είναι να μην μένουμε μόνο εκεί να κάνουμε και το παραπάνω να φύγει όσο γίνεται η σαπίλα και εκεί δυστηχώς είμαι απαισιόδοξος. :(

δεν κατάλαβα σε τι διαφωνούμε???????:confused:

μαλλον παιζουμε με τις λεξεις.....σε τι διαφονουμε????αμα αποδειχτουνε ενοχοι,ισως δεν θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που θα ζητηση η ΠΑΕ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ....με την σταση σιωπης που κρατησε/κραταει η ΠΑΕ ειναι σαν να συμφωνει με αυτα τα γεγονοτα.....αρα γνωριζει (οχι για το γεγονος που εγινε) αλλα για το τι καλοπαιδα ειχε στην εργασια του...και με αυτο τον τροπο μπορει να πιεζει για μια πιο ''μαλθακη''ενοχη....αρα συγκαλυπτει για να μην βρεθει εκτεθημενη....οτι υποθαλπτει καποια κακοποια στοιχεια....και ακομα δεν εχω ακουσει απο κανεναν οτι τους ΑΠΕΛΥΣΑΝ...:wave2:

la_villa
26/02/2008, 15:56
Ερωτηση...

γιατι σου έχει πει εσένα κανείς ότι όταν προσλήφθησαν ήταν εγκληματίες με βεβαρημένο ποινικό μητρώο???
ρε την παλεύετε????

πως μπορεί να γνωρίζει ο κάθε εργοδότης τι κάνει ο κάθε υπάλληλος του στον ελεύθερο χρόνο του?

απο την μια ζητάμε (εγω για εσας αμφιβάλλω) όχι κάμερες,όχι φακέλους και λοιπά τετοια προσωπικά στοιχεία και διακρίσεις στον εργασιακό τομέα και τώρα εσεις ζητάτε οι εργοδότες να γνωρίζουν την ζωή του καθενός

εγώ σαν κόκκαλης το μόνο που θα έκανα θα ήταν να τους απολύσω...τίποτε άλλο

εσείς δεν ξέρω

la_villa
26/02/2008, 15:58

γιατι ρε ελ ξέρει εσενα ο εργοδότης σου με τι ασχολείσε εκτός δουλειάς??τους επιτρέπεις να σε ρωτήσει και να σε ελέγξει???πλάκα μας κάνεις?

σε ένα σουβλατζίδικο ναι μπορεί να ελέγξεις
αλλά σε μια εταιρία πολλών εργαζομένων δεν νομίζω

el_hymador
26/02/2008, 15:58
εσύ ξεκόλλα ρε hymador και κατάλαβε τι λέμε, μη προσπαθείς να πας κόντρα και όταν συμφωνούμε!!!!!!!!!!!!!!

έλεος!!!!!

στο ξαναλέω γιατί δεν το κατάλαβες πάλι. λέω και βέβαια είναι όπως τα λες αλλά δεν μπορούν αυτά να στηρίξουν κατηγορία γιατι δεν μπορεί να αποδείξει κανένας τίποτα, τι δεν καταλαβαίνεις????????????????????????????????????????????

ρε συ ποιος μιλησε για κατηγοριες;;;;!!! σε ποιον;;; στον Κοκκαλη;;;

αυτο εδω το διαβασες στο προηγουμενο post μου;

αυτο που λεω απο την αρχη ειναι πως οφειλει ο Κοκκαλης να παρει μια θεση!!!!

πραγμα που δεν εχει κανει....

la_villa
26/02/2008, 16:02

.ξαναλεω! μιλαμε για μελος του Δ.Σ.!!!

όπως μέλος Δ.Σ και όχι ιδιοκτήτης

μέλος Δ.Σ εκλέγεσαι δεν ορίζεσαι απο τον πρόεδρο
οπότε τι θέλεις να μας πει με αυτο?ότι ξέραν και τι είναι?μέλος Δ.Σ σοβαρος τίτλος

απο ότι έχω καταλάβει έχεις μπερδέψει τις έννοιες μέλος και ιδιοκτήτης
λύστες και τα λέμε

CIRUS
26/02/2008, 16:03
μαλλον παιζουμε με τις λεξεις.....σε τι διαφονουμε????αμα αποδειχτουνε ενοχοι,ισως δεν θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που θα ζητηση η ΠΑΕ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ....με την σταση σιωπης που κρατησε/κραταει η ΠΑΕ ειναι σαν να συμφωνει με αυτα τα γεγονοτα.....αρα γνωριζει (οχι για το γεγονος που εγινε) αλλα για το τι καλοπαιδα ειχε στην εργασια του...και με αυτο τον τροπο μπορει να πιεζει για μια πιο ''μαλθακη''ενοχη....αρα συγκαλυπτει για να μην βρεθει εκτεθημενη....οτι υποθαλπτει καποια κακοποια στοιχεια....και ακομα δεν εχω ακουσει απο κανεναν οτι τους ΑΠΕΛΥΣΑΝ...:wave2:

αντε πάλι ρε το είπα και πιο πριν, δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι τους υπέλθαλπε διότι οι μεγαλοδικοιγόροι θα υσχυριστούν ότι δεν γνώριζαν τι άτομα ήταν κτλ. με λίγα λόγια όπως είπα πριν δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που λέτε και ας το ξέρουμε όλοι!!!!!!!!!!!!

μη κολλάτε ρε παιδια συμφωνούμε μαζί σας αλλά αφού ξέρετε τα κόλπα τω δικηγόρων, όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι γουστάρει!!!!!!!!

el_hymador
26/02/2008, 16:04
γιατι ρε ελ ξέρει εσενα ο εργοδότης σου με τι ασχολείσε εκτός δουλειάς??τους επιτρέπεις να σε ρωτήσει και να σε ελέγξει???πλάκα μας κάνεις?

σε ένα σουβλατζίδικο ναι μπορεί να ελέγξεις
αλλά σε μια εταιρία πολλών εργαζομένων δεν νομίζω

τα γ@μηκατε και ψοφηκε μαγκες....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!

θες να πιστευεις οτι δεν γνωριζε....οκ...πιτσευε το

Ας βγει λοιπον να πει οτι απο εδω και περα θα ειμαστε πολυ πιο προσεκτικοι στις επιλογες των υπαλληλων μας και ειδικοτερα στα ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.!!!

Ας βγει να πει αυτα που εγραψε ο blackbusa...

''Εμεις σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικαζουμε αυτα τα γεγονοτα,ζηταμε την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που αμαυρωνουν το ονομα της ομαδας μας,και δεν θελουμε τετοιους ανθρωπους οχι μονο στην εργασια της ΠΑΕ,αλλα δεν τους θελουμε ουτε σαν φιλαθλους''

ημαρτον ρε γαμοτο γιατι κανετε πως δεν καταλαβαινετε;

μιλαμε πως εχασε την ζωη του ενας ανθρωπος!!!

la_villa
26/02/2008, 16:05

θες λίγο να μας εξηγήσεις τον λόγο που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάποια δήλωση?
τι είναι πρωθυπουργός για να κάνει δηλώσεις για προσωπική επιλογή του?

ιδιοκτήτης είναι...απολύει και τελειώνει

σου χρωστάει καμιά εξήγηση??τον έχεις βγάλει πουθενά και είναι υποχρεωμένος?

εξήγησε λίγο το ΠΡΕΠΕΙ γιατι ...

CIRUS
26/02/2008, 16:06
ρε συ ποιος μιλησε για κατηγοριες;;;;!!! σε ποιον;;; στον Κοκκαλη;;;

αυτο εδω το διαβασες στο προηγουμενο post μου;

ο κόκκαλης αυτό που θα κάνει είναι ότι όταν θα βγεί απόφαση δικαστηρίου που θα κρίνει τους χ ενόχους να πει : εμείς σαν ολυμπιακός τα καταδικάζουμε αυτά κτλ, αλλά μέχρι να βγεί η απόφαση δικαστηρίου δεν είναι κανένας ένοχος, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια και βγήκε η απόφαση οπότε κάθομαι και λέω ΠΙΠΕΣ!!!!!!!:D

el_hymador
26/02/2008, 16:13
οκ ληγει το θεμα εδω.

blackbusa
26/02/2008, 16:16
Αν και με προλαβε ως ενα σημειο ο Χυμας....παμε παλι μια πο την αρχη σε μορφη νιανια.....

Νομικα η ΠΑΕ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ δεν εχει καμμια ευθυνη για το γεγονος που εγινε...απο την στιγμη ομως που εγινε αυτο το θανατηφορο επεισοδιο μεταξυ ΟΠΑΔΩΝ 2 ομαδων,πρεπει εστω για το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΥΠΙΚΟ να βγουνε οι διοικησεις των 2 ΠΑΕ να βγουνε και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ το γεγονος,και να ζητησουν την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθυνων....πρωτον γιατι χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη για μια μαλακια....δευτερων για να αποτρεψουν οσο γινεται, να ξαναγινουν τετοια επεισοδια....και τριτον για να μην ξαναγινει κατι παρομοιο σε κανα γηπεδο (μετα απορουμε γιατι δεν παει ο κοσμος στα γηπεδα)...:rolleyes:

στο ηθηκο θεμα τωρα...απο την στιγμη που καποιοι απο τους κατηγορουμενους δουλευαν στην ΠΑΕ (καποιος ηταν και στο ΔΣ) ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ/ΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ....με την σταση που εχει κρατησει μεχρι τωρα δειχνει οτι....η ηξερε τι μπουμπουκια ειχε και την πατησε και κανει την παπια για να μην γινει ακομα μεγαλυτερη η κατακραυγη....η ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ....και οταν υπαρχει και η επισημη δηλωση..''ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???''...αντι πχ...''ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ''.....μαλλον η ΠΑΕ θελει να υπαρχουν τετοιοι ''υπανθρωποι'' στην οικογενεια του Ολυμπιακου.:(

τι δεν καταλαβαινετε η που ειναι το παραλογο της υποθεσης???

blackbusa
26/02/2008, 16:24
θες λίγο να μας εξηγήσεις τον λόγο που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κάποια δήλωση?
τι είναι πρωθυπουργός για να κάνει δηλώσεις για προσωπική επιλογή του?

ιδιοκτήτης είναι...απολύει και τελειώνει

σου χρωστάει καμιά εξήγηση??τον έχεις βγάλει πουθενά και είναι υποχρεωμένος?

εξήγησε λίγο το ΠΡΕΠΕΙ γιατι ...

νιανια παλι.....ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ (ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ) ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΩΝΩΣΕΙ.....ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....γκεγκε...

CIRUS
26/02/2008, 16:28
Αν και με προλαβε ως ενα σημειο ο Χυμας....παμε παλι μια πο την αρχη σε μορφη νιανια.....

Νομικα η ΠΑΕ/ΚΟΚΚΑΛΗΣ δεν εχει καμμια ευθυνη για το γεγονος που εγινε...απο την στιγμη ομως που εγινε αυτο το θανατηφορο επεισοδιο μεταξυ ΟΠΑΔΩΝ 2 ομαδων,πρεπει εστω για το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΥΠΙΚΟ να βγουνε οι διοικησεις των 2 ΠΑΕ να βγουνε και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ το γεγονος,και να ζητησουν την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ των υπευθυνων....πρωτον γιατι χαθηκε μια ανθρωπινη ζωη για μια μαλακια....δευτερων για να αποτρεψουν οσο γινεται, να ξαναγινουν τετοια επεισοδια....και τριτον για να μην ξαναγινει κατι παρομοιο σε κανα γηπεδο (μετα απορουμε γιατι δεν παει ο κοσμος στα γηπεδα)...:rolleyes:

στο ηθηκο θεμα τωρα...απο την στιγμη που καποιοι απο τους κατηγορουμενους δουλευαν στην ΠΑΕ (καποιος ηταν και στο ΔΣ) ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ/ΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ....με την σταση που εχει κρατησει μεχρι τωρα δειχνει οτι....η ηξερε τι μπουμπουκια ειχε και την πατησε και κανει την παπια για να μην γινει ακομα μεγαλυτερη η κατακραυγη....η ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ....και οταν υπαρχει και η επισημη δηλωση..''ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???''...αντι πχ...''ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ''.....μαλλον η ΠΑΕ θελει να υπαρχουν τετοιοι ''υπανθρωποι'' στην οικογενεια του Ολυμπιακου.:(

τι δεν καταλαβαινετε η που ειναι το παραλογο της υποθεσης???

ρε busa έχει γίνει το δικαστήριο και έχει βρεθεί κάποιος ένοχος??

αν έχει γίνει συμφωνώ μαζί σου αλλά αν δεν έχει γίνει ακόμα να ξέρεις ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να βγει η απόφαση!!!!!!!!!!!!!!!!! όταν βγει θα δούμε αν θα βγάλει ανακοινωση η παε ολυμπιακός ως οφείλει.

mats8282
26/02/2008, 16:36
Δέκα χούλιγκανς του Ολυμπιακού,εκ των οποίων οι πέντε είναι και υπάλληλοι της Π.Α.Ε. , είναι αυτοί που συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα γεγονότα της Παιανίας, πριν από περίπου ένα χρόνο. Τους ενόχους καταδεικνύει ο αντιεισαγγελέας εφετών κ. Αριστείδης Φραγκιαδάκης, σε 48σέλιδη έκθεση-πρότασή του.

www.cosmo.gr

Το παραπανω κειμενο το ειχα κανει copy-paste αυτουσιο απο το site....

Τωρα γραφει αυτο

Δέκα χούλιγκανς του Ολυμπιακού, εκ των οποίων οι πέντε ήταν πρώην υπάλληλοι της Π.Α.Ε., είναι αυτοί που συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στα γεγονότα της Παιανίας, πριν από περίπου ένα χρόνο. Τους ενόχους καταδεικνύει ο αντιεισαγγελέας εφετών κ. Αριστείδης Φραγκιαδάκης, σε 48σέλιδη έκθεση-πρότασή του.

Οτι να ναι....Ακομα γραφει αυτο

Πέντε εκ των κατηγορουμένων, εναντίον των οποίων είχε αρχικά ασκηθεί δίωξη και για ηθική αυτουργία στη δολοφονία, απαλλάσσονται με την πρόταση του κ. Φραγκιαδάκη από το συγκεκριμένο αδίκημα, σε μια προσπάθεια να ξεπερασθούν τα νομικά κωλύματα και τα λάθη, εξ αιτίας των οποίων υπήρχε κίνδυνος οι κυριότεροι από τους δράστες να αποφύγουν το εδώλιο.

Υπενθυμίζεται ότι δικαστικοί λειτουργοί είχαν ασκήσει έντονη κριτική στον τρόπο διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία, κυρίως όσον αφορούσε στην «εσφαλμένη λήψη ένορκων καταθέσεων από υπόπτους».

Αντε καλη Super League

STOYBI
26/02/2008, 16:49
ψιτ... Σαινια....... :rolleyes:

Μολις διελευκανετε ( και βγαλετε αποφασεις ) το συγκεκριμενο εγκλημα ,εχω και ενα απο την περιοχη της Λουτσας το βραδυ της τεσσαρας...... :uplate:

Σηκωστε τα μανικια λοιπον γιατι εχετε δουλεια..... :sick: :sick:

:sick: :sick: :sick:

blackbusa
26/02/2008, 17:22
ρε busa έχει γίνει το δικαστήριο και έχει βρεθεί κάποιος ένοχος??

αν έχει γίνει συμφωνώ μαζί σου αλλά αν δεν έχει γίνει ακόμα να ξέρεις ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να βγει η απόφαση!!!!!!!!!!!!!!!!! όταν βγει θα δούμε αν θα βγάλει ανακοινωση η παε ολυμπιακός ως οφείλει.

Βασιλακι τοτε ας το παρουμε αλλιως.....οπαδοι του Ολυμπιακου (οπου δεν υπαρχουν εργαζομενοι στην ΠΑΕ) και του Παναθηναικου (αυτο ελπιζω οτι το αποδεχεστε) πανε καπου και σφαζονται....και κυριολεκτικα ενας σφαζεται και πεθαινει....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
για ποιους λογους???μπας και αυτοι που αποδεδειγμενα ΣΚΟΤΩΣΑΝ καποιον,δεν θα ερθουν την επομενη Κυριακη στο γηπεδο που θα ειμαι και εγω/εσυ/οποιοςδηποτε,γινει κανας τσαμπουκας (που δεν θα παρω μερος αλλα βρεθω στην αναμπουμπουλα)και φαω καμμια αδεσποτη στο ασχετο.....και μπας ολοι η τσαμπα μαγκες,την επομενη φορα μπορει να κοτεψουν (γιατι μυαλο δεν προκεται να βαλει)...

με την σιωπη του Ολυμπιακου και ολες οι υποπτες ανακριτικες διαδικασιες,το αντιθετο απο το οτι θελουνε να τελειωσουν ολα αυτα....

το γεγονος ειναι οτι καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.....αρα καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ υπαρχει....και αφου σκοτωσαν Παναθηναικο,λογικα το εκαναν Ολυμπιακοι.....αρα παλι παιζουμε με τις λεξεις...

SPORAKIAS
26/02/2008, 17:25

δεν νομιζω να χρειαζετε απαντηση στο ερωτημα....

για τον προεδρο μου δεν ξερω.....μπορει και να ειναι στα @@...αλλα ο απλος φιλαθλος-οπαδος δεν νομιζω να μην το καταδικαζει....και μην περνουμε τα ακρα..τους ''χουλιγκαν-κολλημενους''...

βεβαια το προβλημα εδω ειναι το εξης....

το εν λογω παλληκαρι σε προηγουμενο σκηνικο ειχε σφαξει (ευτυχως δεν ειχε σκοτωσει) τον ξαδερφο του παλληκαριου που τον σκοτωσε (ο δολοφονος ειναι ενας και οχι πεντε....ενας εριξε τις μαχαιριες οι υπολοιποι απλως ηταν παροντες αρα βεβαια και συνεργοι)....

για αυτο το θεμα κανενας δεν μιλησε ...ολοι γαργαρα...και δεν λεω για εσενα και εμενα αλλα για τα ΜΜΕ ...για τον προεδρο σας....κ.λ.π....και μη μου πεις που να το ηξερε ο προεδρο σας....γιατι και αυτος σαν τον δικο μας ξερει τι γινετε στο σπιτι του...

το ολο σκηνικο εκεινη τη μερα( η συναντηση) εγινε μονο και μονο για το παλληκαρι που ''εφυγε'' αδικα...αυτον ειχαν στοχο......

απλα ελπιζω να μην ξανα επαναληφθει ουτε απο τη μερια σας αλλα και ουτε απο την μερια μας...αλλα και ουτε σε κανεναν αλλον....

απλα να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.....

blackbusa
26/02/2008, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
δεν νομιζω να χρειαζετε απαντηση στο ερωτημα....

για τον προεδρο μου δεν ξερω.....μπορει και να ειναι στα @@...αλλα ο απλος φιλαθλος-οπαδος δεν νομιζω να μην το καταδικαζει....και μην περνουμε τα ακρα..τους ''χουλιγκαν-κολλημενους''...

βεβαια το προβλημα εδω ειναι το εξης....

το εν λογω παλληκαρι σε προηγουμενο σκηνικο ειχε σφαξει (ευτυχως δεν ειχε σκοτωσει) τον ξαδερφο του παλληκαριου που τον σκοτωσε (ο δολοφονος ειναι ενας και οχι πεντε....ενας εριξε τις μαχαιριες οι υπολοιποι απλως ηταν παροντες αρα βεβαια και συνεργοι)....

για αυτο το θεμα κανενας δεν μιλησε ...ολοι γαργαρα...και δεν λεω για εσενα και εμενα αλλα για τα ΜΜΕ ...για τον προεδρο σας....κ.λ.π....και μη μου πεις που να το ηξερε ο προεδρο σας....γιατι και αυτος σαν τον δικο μας ξερει τι γινετε στο σπιτι του...

το ολο σκηνικο εκεινη τη μερα( η συναντηση) εγινε μονο και μονο για το παλληκαρι που ''εφυγε'' αδικα...αυτον ειχαν στοχο......

απλα ελπιζω να μην ξανα επαναληφθει ουτε απο τη μερια σας αλλα και ουτε απο την μερια μας...αλλα και ουτε σε κανεναν αλλον....

απλα να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.....

ρε φιλε....μαζι σου εγω....αλλα πηγαν 200 απο την μια και 200 απο την αλλη για να σφαξουν αποκλειστικα εναν???
και την γνωμη του απλου φιλαθλου δεν την ακουει κανενας....τις ανακοινωσεις των ΠΑΕ ολοι...:wave2:

SPORAKIAS
26/02/2008, 17:53
ρε φιλε....μαζι σου εγω....αλλα πηγαν 200 απο την μια και 200 απο την αλλη για να σφαξουν αποκλειστικα εναν???
και την γνωμη του απλου φιλαθλου δεν την ακουει κανενας....τις ανακοινωσεις των ΠΑΕ ολοι...:wave2:

και ομως ναι...το ολο σκηνικο για εναν...:( ....

για το δευτερο συμφωνω....:( :yuck:

CIRUS
26/02/2008, 17:59
Βασιλακι τοτε ας το παρουμε αλλιως.....οπαδοι του Ολυμπιακου (οπου δεν υπαρχουν εργαζομενοι στην ΠΑΕ) και του Παναθηναικου (αυτο ελπιζω οτι το αποδεχεστε) πανε καπου και σφαζονται....και κυριολεκτικα ενας σφαζεται και πεθαινει....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
για ποιους λογους???μπας και αυτοι που αποδεδειγμενα ΣΚΟΤΩΣΑΝ καποιον,δεν θα ερθουν την επομενη Κυριακη στο γηπεδο που θα ειμαι και εγω/εσυ/οποιοςδηποτε,γινει κανας τσαμπουκας (που δεν θα παρω μερος αλλα βρεθω στην αναμπουμπουλα)και φαω καμμια αδεσποτη στο ασχετο.....και μπας ολοι η τσαμπα μαγκες,την επομενη φορα μπορει να κοτεψουν (γιατι μυαλο δεν προκεται να βαλει)...

με την σιωπη του Ολυμπιακου και ολες οι υποπτες ανακριτικες διαδικασιες,το αντιθετο απο το οτι θελουνε να τελειωσουν ολα αυτα....

το γεγονος ειναι οτι καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ.....αρα καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ υπαρχει....και αφου σκοτωσαν Παναθηναικο,λογικα το εκαναν Ολυμπιακοι.....αρα παλι παιζουμε με τις λεξεις...

ρε ειτε ολυμπιακός είτε παναθηναικός δεν παίζει ρόλο για μένα απλά σου είπα ότι φαντάζομαι οτι θα τα καταδικάσει μόλις βγει η απόφαση του δικαστηρίου, βεβαίως και θα ήταν καλύτερα να γίνουν από τώρα αυτά που λες μα δυστηχώς δεν σκεύτονται οι παε όπως εμείς, βασικά στα @@ για εμάς γενικά, ακόμα και να γινόταν αυτό που λες πάλι για τα μάτια του κόσμου θα γινόταν.

εγώ βεβαίως και θέλω να γίνει αυτό που λες, αλλά θα ήθελα να πάρουν επίσης και μέτρα για να μην θρηνήσουμε άλλους ανθρώπους. δε χωράει αμφισβήτηση ότι θέλουμε να σφαζόμαστε μεταξύ μας μόνο στα λόγια και αυτό για να περνάμε καλά, δεν θέλουμε να σφαζόμαστε στην πραγματικότητα αν είναι έτσι να παει να γ@μηθει και ο θρύλος και η αεκ και ο παο.

το κακό είναι οτι ακόμα και να γίνει αυτό που λέτε σιγά τα ουα, το θέμα είναι να γίνει κάτι ακόμα πιο ουσιαστικό που να βγάλει τα τσογλάνια από το γήπεδο αυτο θελω εγώ και χέστηκα αν θα καταδικάσει ο κόκκαλης ή όχι το περιστατικό και συνεχίζονται τα ίδια μετά. και δυστηχώς δεν βλέπω να γίνεται απολύτως τίποτα:(

la_villa
26/02/2008, 19:56
νιανια παλι.....ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ (ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ) ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΩΝΩΣΕΙ.....ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....γκεγκε...

πάμε στην γλώσσα σας λοιπόν...νιανια δηλ αν και δεν την ξέρω καλα

ΠΟΤΕ ακριβώς γίναν τα επεισόδια???
ΤΟΤΕ γίνονται και οι δηλώσεις οπο΄τε τη μαλακίες πετάτε ελαφρά την καρδία...αυτό το θέμα είναι πέρα απο τα αθλητικά και τα αντιολυμπιακά σας αισθήματα αλλά και πάλι ΔΕΝ έχετε την δύναμη να σκεφτείτε λογικά

τον μαλάκα τον πρωθυπουργο και τον κάθε μαλάκα που βγάζουμε ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να βγει και να δώσει εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ εγω ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ μαλάκας τον βάζω εκεί που είναι και δεν μπορεί να ε έχει γραμμένο στα παχουλά Αχδια του...ΓΚΕΓΚΕ αυτό...και παρόλα αυτά ΓΡΑΦΕΙ στα @@ του 11.000.000 ανθρώπους και τους πηδάει κάθε μέρα απο παντού
τους υπόλοιπους πλούσιους @@ (και όποιος πιστεύει ότι κάποιος τα έβγαλε τίμια και ηθικά του δίνω συγχαρητήρια και το στέμμα του Αυτοκράτορα των ηλιθίων) με έχουν γραμμένο στα πλούσια @@ τους για το αν και πότε θα βγάλουν δηλώσεις...

ΑΝ δεν μπορείτε να καταλάβαιτε απλές και ουσιαστικές διαφορές και μιλάτε για τέτοια θέματα με βάση την ομάδα σας ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αλλάξτε πλευρό μην πιαστείτε
τι άλλο να πούμε δηλ

la_villa
26/02/2008, 19:59

αυτοί φίλε μου δεν εχουν για μένα καμία σχέση με τον αθλητισμό...ούτε πιστεύω είναι οπαδοί μιας ομάδας
βρήκαν μπουλούκι και μπήκαν...

τις ΠΑΕ τις έχουν γραμμένες κανονικά...και τις ομάδες..

blackbusa
26/02/2008, 23:45
πάμε στην γλώσσα σας λοιπόν...νιανια δηλ αν και δεν την ξέρω καλα

ΠΟΤΕ ακριβώς γίναν τα επεισόδια???
ΤΟΤΕ γίνονται και οι δηλώσεις οπο΄τε τη μαλακίες πετάτε ελαφρά την καρδία...αυτό το θέμα είναι πέρα απο τα αθλητικά και τα αντιολυμπιακά σας αισθήματα αλλά και πάλι ΔΕΝ έχετε την δύναμη να σκεφτείτε λογικά

τον μαλάκα τον πρωθυπουργο και τον κάθε μαλάκα που βγάζουμε ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να βγει και να δώσει εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ εγω ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ μαλάκας τον βάζω εκεί που είναι και δεν μπορεί να ε έχει γραμμένο στα παχουλά Αχδια του...ΓΚΕΓΚΕ αυτό...και παρόλα αυτά ΓΡΑΦΕΙ στα @@ του 11.000.000 ανθρώπους και τους πηδάει κάθε μέρα απο παντού
τους υπόλοιπους πλούσιους @@ (και όποιος πιστεύει ότι κάποιος τα έβγαλε τίμια και ηθικά του δίνω συγχαρητήρια και το στέμμα του Αυτοκράτορα των ηλιθίων) με έχουν γραμμένο στα πλούσια @@ τους για το αν και πότε θα βγάλουν δηλώσεις...

ΑΝ δεν μπορείτε να καταλάβαιτε απλές και ουσιαστικές διαφορές και μιλάτε για τέτοια θέματα με βάση την ομάδα σας ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αλλάξτε πλευρό μην πιαστείτε
τι άλλο να πούμε δηλ

Eισαι τοσο κολλημενος που ακομα δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μειλαμε.....αυτη η συζητηση δεν γινεται για να δειξουμε τα αντιολυμπιακα μας αισθηματα.....γινεται επειδη καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ....και ενας απο τους κατηγορουμενους ηταν στο ΔΣ του Ολυμπιακου.....και παρολα αυτα η επισημη ΠΑΕ δεν βγηκε να καταδικασει τα επεισοδια......ουτε τοτε ουτε τωρα....και το θεμα δεν ξεθαφτηκε στο ασχετο.....εγινε συζητηση επειδη χτες ο αντιεισαγγελεας εβγαλε πορισμα και κατηγοριες...οποιασδηποτε ομαδας γινοντουσαν παρομοια επεισοδια η ακομα και μικροτερης κλιμακας θα ηταν το ιδιο κατακριτεα και καταδικαστεα....οποιας ομαδας και να ηταν....και για να καταλαβεις την διαφορα,οταν ο Νικολαιδης εδωσε στεγνα καποιους οργανωμενους,ολοι οι αλλοι τον λεγανε Αρτεμη Ματσα,καρφι,σπιουνο κλπ....μονο οι Αεκτζηδες(εκτος απο την original βεβαια) και ολοι οι υγειεις φιλαθλοι των αλλων ομαδων συμφωνησαν μαζι του,και ειπαν καλα εκανε.....αν εκανε κατι παρομοιο ο Κοκκαλης,Τζιγγερ παλι εγω μαζι τους θα ημουνα....αλλα δεν το εκαναν....καταλαβες τωρα....νομιζα οτι εδω μεσα κανουμε πλακιτσα και χαβαλε.....αλλα δεν θα περιμενα να ειστε καποιοι τοσο κολλημενοι με τα ''δηθεν'' συμφεροντα της ομαδας σας σε ενα τοσο σοβαρο θεμα....και αυτο εκτος απο λυπηρο ειναι και αρρωστο....ευχομαι αν πηγαινετε ποτε στο γηπεδο να μην βρεθητε ποτε στον λαθος τοπο την λαθος στιγμη γιατι οι κακοι θα ειναι σιγουρα....:(

irinia
27/02/2008, 07:36
Eισαι τοσο κολλημενος που ακομα δεν εχεις καταλαβει για τι πραγμα μειλαμε.....αυτη η συζητηση δεν γινεται για να δειξουμε τα αντιολυμπιακα μας αισθηματα.....γινεται επειδη καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ....και ενας απο τους κατηγορουμενους ηταν στο ΔΣ του Ολυμπιακου.....και παρολα αυτα η επισημη ΠΑΕ δεν βγηκε να καταδικασει τα επεισοδια......ουτε τοτε ουτε τωρα....και το θεμα δεν ξεθαφτηκε στο ασχετο.....εγινε συζητηση επειδη χτες ο αντιεισαγγελεας εβγαλε πορισμα και κατηγοριες...οποιασδηποτε ομαδας γινοντουσαν παρομοια επεισοδια η ακομα και μικροτερης κλιμακας θα ηταν το ιδιο κατακριτεα και καταδικαστεα....οποιας ομαδας και να ηταν....και για να καταλαβεις την διαφορα,οταν ο Νικολαιδης εδωσε στεγνα καποιους οργανωμενους,ολοι οι αλλοι τον λεγανε Αρτεμη Ματσα,καρφι,σπιουνο κλπ....μονο οι Αεκτζηδες(εκτος απο την original βεβαια) και ολοι οι υγειεις φιλαθλοι των αλλων ομαδων συμφωνησαν μαζι του,και ειπαν καλα εκανε.....αν εκανε κατι παρομοιο ο Κοκκαλης,Τζιγγερ παλι εγω μαζι τους θα ημουνα....αλλα δεν το εκαναν....καταλαβες τωρα....νομιζα οτι εδω μεσα κανουμε πλακιτσα και χαβαλε.....αλλα δεν θα περιμενα να ειστε καποιοι τοσο κολλημενοι με τα ''δηθεν'' συμφεροντα της ομαδας σας σε ενα τοσο σοβαρο θεμα....και αυτο εκτος απο λυπηρο ειναι και αρρωστο....ευχομαι αν πηγαινετε ποτε στο γηπεδο να μην βρεθητε ποτε στον λαθος τοπο την λαθος στιγμη γιατι οι κακοι θα ειναι σιγουρα....:(

Γειά σου Πάνο............

Μή συγχίζεσαι..........μερικοί δέ θέλουν νά καταλάβουν ποτέ......
Έχουν ταυτιστεί μέ τό ίνδαλμα τους.........τόν Πρόεδρο τους...........
Καί τή μάνα τους νά σκοτώσει.............
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ........!!!!!!!

Πάνω απ'όλα ή ομάδα..........

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ..............ΠΟΥ ΛΕΝΕ.......!!!!!!!

Άμα σέ πιάνει καί σένα ρέ παιδί μου τό πάθος.........τρελλαίνεσαι.........!!!!!!
ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ..............ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.........

ΑΕΚΑΡΑ.............ΡΕ............

Όταν ξαναανεβείς ............θά πάμε γιά φαί.........!!!!!!!!!

Gandalf dr685sm
27/02/2008, 10:27
επιτέλους...

ΑΠο όσο ακούγεται η ΑΕΚ ήδη κινείται για την αγορά του Μπλάνκο μέσω της οψιόν. Κάτι είναι και αυτό.

Αίντε να δούμε.

Επίσης ο Κούλης σαν μέτοχος της ΑΕΚ δήλωσε πως η αποζημίωση Φερέρ θα βγεί απο τις τσέπες τους και οχι απο τα ταμεία της ΑΕΚ, σαν δικό τους λάθος που αν και είναι κίνηση χωρίς όφελος (τα ταμεία απο αυτές τις τσέπες συντηρούνται) είναι μια ενδεικτική κίνηση οτι αποδέχονται λανθασμένες κινήσεις που έκαναν όπως π.χ. το κλειστό συμβ'ολαιο του Ισπανού.

Γαύροι ... τι θα κάνετε σήμερα με τον Ηρακλή;

Gandalf

la_villa
27/02/2008, 10:56
αυτη η συζητηση δεν γινεται για να δειξουμε τα αντιολυμπιακα μας αισθηματα.....γινεται επειδη καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ....

ουφ
τουλάχιστον το Α μέρος το έπιασες

α μπράβο αλλά εσεις έχετε κάνει επίκεντρο τον κόκκαλη και τι κάνει και όχι αυτό που συνέβει
εσένα σε ενδιαφέρει να δεις τι θα κάνει ο κόκκαλης και ο Τζίγγερ...ττο έχει κεντρικό στοιχείο στα λεγόμενα σου....αυτο λέγεται αρρώστια
εμένα με ενδιαφέρει τι θα γίνει με αυτούς

ΟΤΑΝ καταφέρεις και πιάσεις και αυτό τα ξαναλέμε

ναι και μετα ο εμο-ντεμης πήγε και τους έβγαλε...άσε λέμε

la_villa
27/02/2008, 13:30
"εμείς και άλλα δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκοί "

"Πρέπει να δεχθείτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων, υπεράνω όλων μας. Μήπως πρέπει για το καλό του Παναθηναϊκού να μιλήσουμε; Ο διάλογος δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν και τον αρνούνται μόνον οι δικτάτορες"

mouhahahahhhahahahah

α ρε βαζέλια

διάλογο για την ιδιοκτησία καποιου άλλου????ρε την παλεύει και τα λέει???
μήπως θέλει να κάνει ένα διάλογο και μαζί μου για το σπίτι του...έτσι μωρέ να μου το παραχωρήσει

ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε...αλλά μάλλον ξέρει που τα λέει

el_hymador
27/02/2008, 14:00
"εμείς και άλλα δύο εκατομμύρια Παναθηναϊκοί "

"Πρέπει να δεχθείτε ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων, υπεράνω όλων μας. Μήπως πρέπει για το καλό του Παναθηναϊκού να μιλήσουμε; Ο διάλογος δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν και τον αρνούνται μόνον οι δικτάτορες"

mouhahahahhhahahahah

α ρε βαζέλια

διάλογο για την ιδιοκτησία καποιου άλλου????ρε την παλεύει και τα λέει???
μήπως θέλει να κάνει ένα διάλογο και μαζί μου για το σπίτι του...έτσι μωρέ να μου το παραχωρήσει

ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε...αλλά μάλλον ξέρει που τα λέει

ρε παλικαρι....τα εχουμε πει...κοιτα να ανανεωσεις την εγγραφη σου και ασε τα ψοφια περι ΠΕΚ.

Αυτοι εχουν καταθεσει καποιες προτασεις τις οποιες αρνειτε ακομα και να απορριψει ο Τζιγγερ...εννοωντας να βρεθουν και μιλησουν - διαφωνησουν.

Να βαλουμε χρηματα λενε αυτοι...βεβαια δεν ειναι μ@λ@κες να δωσουν τα φραγκα ορμωμενοι απο τα φιλο Παναθηναϊκα τους αισθηματα και μονο..μην γελιομαστε!

Ολοι οι μετεχωντες στην ΠΕΚ το φιλετο κοιτανε....τι να λεμε τωρα;

Απλα ειναι πολυ πιο υγιες καποιοι να επιθυμουν να παρουν μια εταιρεια και να την κανουν κερδοφορα απο κατι ''αλλους'' που εχουν μπαστακωθει χρονια εξυπηρετώντας αλλους σκοπους.

Οχι οτι ο Βγενοπουλος κοιταει το επιχειρηματικο κομματι με την εννοια της κερδοφοριας και μονο...μεγαλοεπιχειρηματιας ειναι και δεν παει με τον σταυρο στο χερι.

Αν ειχαμε την Μητερα Τερεζα για προεδρο -ιδιοκτητη και ο Παναθηναϊκος πηγαινε καλα, δεν νομιζω να υπηρχε βαζελος που να ηθελε τον Βγενοπουλο....

Δεδομενης ομως της σημερινης καταστασης -η οποια σημειωτεων ειναι χρονια και οχι συγκυριακη- δεν βλεπω γιατι καποιος να μην θελει τον Βγενοπουλο...

Αλλωστε ποσο χειροτερα μπορει να γινουν τα πραγματα δηλαδη;

Για να καλυτερεψουν, με την υπαρχουσα διοικηση, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο και αυτο ειναι κατι που εχει επαληθευθει δυστυχως πολλες φορες...καθε περισυ και καλυτερα για τον ΠΑΟ...

Το μονο στο οποιο δεν μπορει να στηριζεται ο Βγενοπουλος ομως, ειναι το να χρησιμοποιησει τον κοσμο του Παναθηναϊκου ως μοχλο πιεσης η στρατο για να επιτυχει τις φιλοδοξιες του...θα τον φαει το μαυρο φιδι και θα παρει τα @@ μας...οκ εγω συντασσομαι στο να παρει την ΠΑΕ (γιατι αυτο θελει) αλλα αν κανει Κοκκαλικα και Κοσκωτικα τερτιπια που πιανουν στους ιθαγενεις, θα μεινει αυτος και αλλοι 4 -5.000 σε ενα αδειο γηπεδο, οπως δηλαδη και ο Τζιγγερ τωρα.

la_villa
27/02/2008, 14:44
Το μονο στο οποιο δεν μπορει να στηριζεται ο Βγενοπουλος ομως, ειναι το να χρησιμοποιησει τον κοσμο του Παναθηναϊκου ως μοχλο πιεσης η στρατο για να επιτυχει τις φιλοδοξιες του...θα τον φαει το μαυρο φιδι και θα παρει τα @@ μας...οκ εγω συντασσομαι στο να παρει την ΠΑΕ (γιατι αυτο θελει) αλλα αν κανει Κοκκαλικα και Κοσκωτικα τερτιπια που πιανουν στους ιθαγενεις, θα μεινει αυτος και αλλοι 4 -5.000 σε ενα αδειο γηπεδο, οπως δηλαδη και ο Τζιγγερ τωρα.

όχι καθόλου είμαι σίγουρος γι'αυτό

όσο για το δεύτερο ομοίως είμαι σίγουρος...εξάλλου το έχω δει με τους αλήτες τους γιαννακοπουλαίους πόσο τους πειράζεται και πως τους βλέπεται...
και ο κ όκκαλης μπορεί να προκαλέι και να του λέτε τα όσα γι'αυτά αλλά ντου και ξύλο στο γήπεδο αδερφέ δεν έχει κανει όπως οι δικοί σας

οπότε μεταξύ μας τώρα μην λέμε μαλακίες
για μαύρα φίδια και @@ γιατι στους άλλους προσκυνάτε...άντε

:lol: :wave2:

el_hymador
27/02/2008, 14:49

όσο για το δεύτερο ομοίως είμαι σίγουρος...εξάλλου το έχω δει με τους αλήτες τους γιαννακοπουλαίους πόσο τους πειράζεται και πως τους βλέπεται...
μεταξύ μας τώρα μην λέμε μαλακίες

δεν καταλαβαινω....

του Γιαννακοπουλαιαους τους εχει σε εκτιμηση ολος ο κοσμος του ΠΑΟ, επειδη οντως ειναι μια απο τις μοναδικες περιπτωσεις αρρωστων με την ομαδα.

CIRUS
27/02/2008, 15:00

δεν καταλαβαινω....

του Γιαννακοπουλαιαους τους εχει σε εκτιμηση ολος ο κοσμος του ΠΑΟ, επειδη οντως ειναι μια απο τις μοναδικες περιπτωσεις αρρωστων με την ομαδα.

αυτό σου λέει ότι τον έχετε σε εκτίμηση ενώ είναι τα ίδια με τον κόκκαλη που λες πως δε θα το κάνατε ποτέ και σου αναφέρει τη φορά που είχαν μπει μέσα στο γήπεδο για επεισόδια.:wave2:

el_hymador
27/02/2008, 15:14

και ο κ όκκαλης μπορεί να προκαλέι και να του λέτε τα όσα γι'αυτά αλλά ντου και ξύλο στο γήπεδο αδερφέ δεν έχει κανει όπως οι δικοί σας

οπότε μεταξύ μας τώρα μην λέμε μαλακίες
για μαύρα φίδια και @@ γιατι στους άλλους προσκυνάτε...άντε

πραγματικα δυκολευομαι να εξηγω σε γαυρους...

σαφως και υπαρχει μεγαλη εκτιμηση για τους αφους Γιαννακοπουλους, αλλα πιστεψε με, κανενας δεν θα κατεβαινε να διαδηλωσει σε περιπτωση που βρισκοντουσαν υπολογοι για καποιο αδικημα.

Και ουτε νομιζω πως οι Γιαννακοπουλαιοι χρησιμοποιουν τον κοσμο με αυτον τον τροπο...

οποιαδηποτε προσπαθεια συγκρισης ειναι εντελως ακυρη :wave2:

irinia
27/02/2008, 15:45
πραγματικα δυκολευομαι να εξηγω σε γαυρους...

σαφως και υπαρχει μεγαλη εκτιμηση για τους αφους Γιαννακοπουλους, αλλα πιστεψε με, κανενας δεν θα κατεβαινε να διαδηλωσει σε περιπτωση που βρισκοντουσαν υπολογοι για καποιο αδικημα.

Και ουτε νομιζω πως οι Γιαννακοπουλαιοι χρησιμοποιουν τον κοσμο με αυτον τον τροπο...

οποιαδηποτε προσπαθεια συγκρισης ειναι εντελως ακυρη :wave2:

Kρίμα είσαι και βάζελος............

Περίμενα να δώσεις μιά πιό έξυπνη απάντηση...........

Ή μεγάλη διαφορά τών Γιαννακοπουλέων από τόν Πρόεδρο είναι................
ότι.........
ό ένας............

ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..............

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ...........ΑΠΟ ΕΚΕΙ.......!!!!!!!!!!

Τί νά συγκρίνεις............??

Τόν άνθρωπο πού έφερε στήν Ελλάδα............Ντομινίκ Γουίλκινς............πήρε Γκάλη.........
Ράτζα....Γιασκεβίτσιους........κ.λ.π.....κ.λ.π......

la_villa
27/02/2008, 17:38

δεν καταλαβαινω....

χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις

και έρχεσαι σε αντίθεση με αυτά που έλεγες με Βγενόπουλο

γιατι οι γιαννακοπουλαίοι δεν έχουν κάνει λίγα που θα έπρεπε να τους βρίζεις
ντου,ξύλο στους διαιτητες

αν σ΄γημερα ο κόκκαλης μπει στον αγωνιστικό χώρο στο ματς κυπέλλου και δείρει τον διοαιτητη και μείνει ατιμώρητος και εγώ τον αποθεώνω πες ειλικρινά όμως ...ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ

τώρα όπου κόκκαλης βάλε γιαννακόπουλος και πηρες την απάντηση σου

αλλα δεν περιμένω να καταλάβεις

la_villa
27/02/2008, 17:40
Kρίμα είσαι και βάζελος............

Περίμενα να δώσεις μιά πιό έξυπνη απάντηση...........

Ή μεγάλη διαφορά τών Γιαννακοπουλέων από τόν Πρόεδρο είναι................
ότι.........
ό ένας............

ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..............

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ...........ΑΠΟ ΕΚΕΙ.......!!!!!!!!!!

Τί νά συγκρίνεις............??

Τόν άνθρωπο πού έφερε στήν Ελλάδα............Ντομινίκ Γουίλκινς............πήρε Γκάλη.........
Ράτζα....Γιασκεβίτσιους........κ.λ.π.....κ.λ.π......

για το καλό των αθλημάτων ασχολήσου με το κρίκετ

Τζιοβάβι, Ζάχοβιτς, Καρεμπέ, Ριβάλντο, Κοβάσεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Ζε ελίας

ασχολήσου με κάτι άλλο ρε αδερφε...αφού το βλέπεις ότι είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

δεν βρέχει ρε...

υ.γ εκτος αν περιμένεις Κακά, Ντρογμπα, Ροναλντίνιο στην ελλάδα στα 25 τους οπότε πάλι πρέπει να αλλάξεις άθλημα

irinia
27/02/2008, 18:36
για το καλό των αθλημάτων ασχολήσου με το κρίκετ

Τζιοβάβι, Ζάχοβιτς, Καρεμπέ, Ριβάλντο, Κοβάσεβιτς, Ραούλ Μπράβο, Ζε ελίας

ασχολήσου με κάτι άλλο ρε αδερφε...αφού το βλέπεις ότι είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ

δεν βρέχει ρε...

υ.γ εκτος αν περιμένεις Κακά, Ντρογμπα, Ροναλντίνιο στην ελλάδα στα 25 τους οπότε πάλι πρέπει να αλλάξεις άθλημα

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ
ΞΑΝΑΠΕΙΣ..........
ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ..........ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟΠΟΥΛΟ........!!!!!!!

10 χρόνια μαζεύει ό άνθρωπος ,μέχρι πιστωτικές κάρτες
σάς βγάζει..............

ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΕΦΤΑ..............

ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ..............άν δέν ήσουν τόσο πανάσχετος
..........καί φανατίλας καί έπαιρνες ένα.........
απλό περιοδικό μπάσκετ.............τούβλο μου εσύ ,θά
διαπίστωνες ότι κάθε χρόνο ..............
Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...........
ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.............!!!!!!!!!!!

Καί ναί...........μικρό μου τούβλο.............
αυτοί πού έφερε ό Γιαννακόπουλος στό μπάσκετ............
είναι επιπέδου..............Ροναλντίνιο........!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΣΟ..................

ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ...................ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΣ.........

Άντε μικρό μου καί τριανταφυλλένιο αγόρι...............άντε στό καλό........!!!!!!

Μέ μένα όταν θά μιλάς.............δέ θά λές κοτσάνες.........!!!!!!!!!!

υγ. Ούτε τίς ψωλότριχες τών Γιαννακοπουλέων..........δέν ακούμπησε
κανένας γαύρος........!!!!!!!!
Μέ τήν τρέλλα πούχουν αυτοί γιά τόν ΠΑΟ πουλάνε καί όλη τή φαρμακοβιομηχανία τους
άμα λάχει.........!!!!!!

kalant
27/02/2008, 19:02
ΞΑΝΑΠΕΙΣ..........

σάς βγάζει..............

ΠΑΝΤΣΟ..................

Άντε μικρό μου καί τριανταφυλλένιο αγόρι...............άντε στό καλό........!!!!!!

Μέ τήν τρέλλα πούχουν αυτοί γιά τόν ΠΑΟ πουλάνε καί όλη τή φαρμακοβιομηχανία τους
άμα λάχει.........!!!!!!

ετσι οπως απαντας και με το λεξιλογιο που χρησιμοποιεις θα μιλας μονος σου σε λιγο, θα σε γραφουν ολοι στα π@π@ρια τους...

οχι πως δεν σε γραφουν και τωρα καποιοι αλλα λεμε τωρα...

μετα θα αλλαζεις nick name παλι και θα μπαινεις να μας το παιζεις δασκαλος...

τον σεβασμο του αλλου τον κερδιζεις κακομοιρη, δεν τον επιβαλεις...

el_hymador
27/02/2008, 19:45
χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις

και έρχεσαι σε αντίθεση με αυτά που έλεγες με Βγενόπουλο

γιατι οι γιαννακοπουλαίοι δεν έχουν κάνει λίγα που θα έπρεπε να τους βρίζεις
ντου,ξύλο στους διαιτητες

αν σ΄γημερα ο κόκκαλης μπει στον αγωνιστικό χώρο στο ματς κυπέλλου και δείρει τον διοαιτητη και μείνει ατιμώρητος και εγώ τον αποθεώνω πες ειλικρινά όμως ...ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ

τώρα όπου κόκκαλης βάλε γιαννακόπουλος και πηρες την απάντηση σου

αλλα δεν περιμένω να καταλάβεις

καλα οτι να ναι...

να σου πω;... εχεις την παραμικρη ιδια για το τι συζηταμε;

οτι θες καταλαβαινεις....

προσεξε με, θα το πω μια και τελευταια φορα αν δεν το καταλαβεις και τωρα :wave2:

Το λοιπον αυτο που εγραψα ειναι οτι ο Βγενοπουλος και η ΠΕΚ θα την πατησουν ασχημα ετσι και προσπαθησουν να χρησιμοποιησουν τον κοσμο του Παναθηναϊκου ως μεσο προκειμενου να πετυχουν:

-ασχετους επιχειρηματικους στοχους
-να διαικπερεωσουν ασχετες υποθεσεις τους
-η να την βγαλουν καθαρη σε περιπτωση χρεων, ρεμουλας κτλ-κτλ

μιλαμε για πραγματα που δεν εχουν σχεση με την ΠΑΕ δηλαδη και αφορουν η προερχονται απο ασχετες επιχειρηματικες δραστηριοτητες.

Αυτα τα απολυτως καταληπτα (θελω να πιστευω) ειπα.

Τωρα σε οτι αφορα στους Γιαννακοπουλαιους που χρησιμοποιησες ως παραδειγμα, πες μου ΜΙΑ φορα που να χρησιμοποιησαν την τεραστια εκτιμηση που τους εχει ο κοσμος του Παναθηναϊκου προκειμενου να επεκτεινουν τις φαρμακοβιομηχανιες τους η να ασκησουν πιεση ωστε ενας νομος που τους συμνφερει να περασει νυχτα, η στη τελικη να επιτυχουν μια αθωωση για ενα αδικημα/ κακουργημα που εχουν κανει.

Σε προκαλω, βρες μου οχι μια, μιση φορα που να εχει γινει κατι τετοιο...

Αλλοι λοιπον ειναι αυτοι που χρησιμοποιησαν τους οπαδους μιας ομαδας για διαφορες μεθοδευσεις...τετοιο πραγμα δεν εχει συμβει στον Πανθηναϊκο και ουτε προκειτε να συμβει. Πολυ απλα αλλοι βρισκουν και τα κανουν...

STOYBI
27/02/2008, 20:29
ΞΑΝΑΠΕΙΣ..........

σάς βγάζει..............

ΠΑΝΤΣΟ..................

άμα λάχει.........!!!!!!

Τι καρτες και σαπιες τυροπιτες μας τσαμπουνας τωρα.....?????

Τερενς...????

ΑΡΘΡΟ 44 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............

Και τα παιρνεις απο ολους ......

Και απο εμενα ,και απο εσενα , και απο τον γιανακοπουλο........ :smokin:

Κοιταξε λοιπον την αεκαρα σου.........

Την Μακαρα σου......

Την Μελισανιδαδαρα σου........

Την enicαρα σου...........

Την Φερεραρα σου ......

Τις ποδηλαταρες σας .......

Και κανε μας την χαρη..........

Περιμενετε και που θα κατουρησουμε για να γλυψετε ( μπας και ελθει κανας κραχτης στην ομαδιτσα σας....)

Και κανε μας την χαρη...........

:smokin:

arxaios
27/02/2008, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ετσι οπως απαντας και με το λεξιλογιο που χρησιμοποιεις θα μιλας μονος σου σε λιγο, θα σε γραφουν ολοι στα π@π@ρια τους...

οχι πως δεν σε γραφουν και τωρα καποιοι αλλα λεμε τωρα...

μετα θα αλλαζεις nick name παλι και θα μπαινεις να μας το παιζεις δασκαλος...

τον σεβασμο του αλλου τον κερδιζεις κακομοιρη, δεν τον επιβαλεις...

Για ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ απαγορεύεται να μιλάς ......... ΤΟΣΟ ΕΣΥ ........... ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΑΥΡΟΙ !!!
Και μην με κάνεις να αρχίσω τις παραθέσεις , γιατί απλά ο κατάλογος είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ !!!
Τουλάχιστον για λεξιλόγιο ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ !!! ΑΝΤΕ ΠΙΑ !!!
:yuck: :yuck: :yuck:

Ελπίζω να μην χρειάζεται να σου θυμήσω ...........

STOYBI
27/02/2008, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ απαγορεύεται να μιλάς ......... ΤΟΣΟ ΕΣΥ ........... ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΑΥΡΟΙ !!!
Και μην με κάνεις να αρχίσω τις παραθέσεις , γιατί απλά ο κατάλογος είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ !!!

Εμενα μπορεις να μου θυμισεις....???? :confused:

arxaios
27/02/2008, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εμενα μπορεις να μου θυμισεις....???? :confused:

"Περιμενετε και που θα κατουρησουμε για να γλυψετε"

1 μόλις ποστ από πάνω .........
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

el_hymador
27/02/2008, 20:58
"Περιμενετε και που θα κατουρησουμε για να γλυψετε"

1 μόλις ποστ από πάνω .........
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

ειναι BDSM φαση...:lol:

οκ ο Stoubis και ο Cirus ειναι πολιτισμενοι γαυροι...δυσκολα να τους πετυχεις αλλα να που υπαρχουν.

ολοι οι υοπολοιποι ειναι καφροι :D

arxaios
27/02/2008, 21:01

οκ ο Stoubis και ο Cirus ειναι πολιτισμενοι γαυροι...δυσκολα να τους πετυχεις αλλα να που υπαρχουν.
:D
Το ξέρω αλλά κάποιες φορές .............. παρασύρονται ...........

STOYBI
27/02/2008, 21:14
Το ξέρω αλλά κάποιες φορές .............. παρασύρονται ...........

Και μιας και πιασαμε κατρουλοκατασταση..........

[/QUOTE] arxaios
BBBZZZZZIIIIIIIIIIIINNNNN

Εγγεγραμμένος από: 18-11-04
Τόπος διαμονής:

Α, και που 'σαι ΑΝΤΡΑΚΛΑ, κατούρα και λίγο .......... [/QUOTE]

H μας παρασυρουν............:sick:

Τελος...... Εδω...!!!

STOYBI
27/02/2008, 21:26
Κατα τα αλλα........

Τα θαυμασια δευτερα της ολυμπιακαρας εκαναν καταπληκτικη δουλεια...!!! :D

Ο προεδρος του ηρακλη θα πρεπει να ειναι φανερα ανακουφισμενος με την διαιτησια μετα το σφαξιμο της περασμενης εβδομαδας ....!!!

kalant
27/02/2008, 21:28

καποια στιγμη ολοι μπορει να ξεφυγουμε, αλλα ο συγκεκριμενος το κανει συνεχεια και μετα μας το παιζει και σοφος κιολας, διαβαστε με να μαθαινετε κλπ, λεει συνεχεια...

αυτο πως σου φαινεται εσενα?

kalant
27/02/2008, 21:30
Κατα τα αλλα........

Τα θαυμασια δευτερα της ολυμπιακαρας εκαναν καταπληκτικη δουλεια...!!! :D

Ο προεδρος του ηρακλη θα πρεπει να ειναι φανερα ανακουφισμενος με την διαιτησια μετα το σφαξιμο της περασμενης εβδομαδας ....!!!

ωραιος ο μενδρινος...

:beer:

el_hymador
27/02/2008, 22:45

arxaios

Τόπος διαμονής:

Τελος...... Εδω...!!! [/QUOTE]

μλκ...ο καταδοτης ο ιδιος!!

arxaios
27/02/2008, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
καποια στιγμη ολοι μπορει να ξεφυγουμε, αλλα ο συγκεκριμενος το κανει συνεχεια και μετα μας το παιζει και σοφος κιολας, διαβαστε με να μαθαινετε κλπ, λεει συνεχεια...

αυτο πως σου φαινεται εσενα?
Μου φαίνεται απλά ότι αν ξαναδιαδάσεις το κείμενο του ........... θα βρεις 1 και μόνο λέξη "εκτός ορίων" και ακόμα και αυτή ΔΕΝ απευθύνεται προσωπικά σε κάποιον !!!
Όσο για την επιθετική εισαγωγή ...... νομίζω ότι ο la villa την έχει "δουλεμένη" που λένε και ήταν απλά θέμα χρόνου ........
Ξέρεις ότι προσωπικά προτιμώ την κόσμια αντιπαράθεση και αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς ....
Μήπως λοιπόν τελικά θα πρέπει ΟΛΟΙ να προσέχουμε τι γράφουμε ;;; Ουδείς αναμάρτητος ..... εαυτού συμπεριλαμβανομένου ..............
Εδώ μέσα κάποιοι ΚΑΜΑΡΩΝΑΝΕ για το ξύλο που έχουν ρίξει στα στενά ..........
Θες και ονόματα ;;; Μπορώ να στα γράψω ........
Όμως ............ Αντώνη ............... αν σε βρω πεσμένο σε τίποτα μπαρριέρες στην Ε.Ο., θα σε αφήσω εκεί επειδή είσαι γαύρος ;;; Αυτό θα κοιτάξω ή το ότι είσαι άνθρωπος ;;;
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ .... ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ, αντι να τους κάνει στελέχη ΔΣ ..... και ΝΑΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!

arxaios
27/02/2008, 23:08

arxaios

Τόπος διαμονής:

Τελος...... Εδω...!!! [/QUOTE]
Για να είσαι ΔΙΚΑΙΟΣ θα έπρεπε να βάλεις και το πόστ στο οποίο απαντούσα ...........

Παρ' όλα αυτά "Ουδείς αναμάρτητος ..... εαυτού συμπεριλαμβανομένου .............."
όπως έγραψα παραπάνω .........
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ........

vangelis 64
28/02/2008, 00:37
Τι καρτες και σαπιες τυροπιτες μας τσαμπουνας τωρα.....?????

Τερενς...????

ΑΡΘΡΟ 44 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............

Και τα παιρνεις απο ολους ......

Και απο εμενα ,και απο εσενα , και απο τον γιανακοπουλο........ :smokin:

Κοιταξε λοιπον την αεκαρα σου.........

Την Μακαρα σου......

Την Μελισανιδαδαρα σου........

Την enicαρα σου...........

Την Φερεραρα σου ......

Τις ποδηλαταρες σας .......

Και κανε μας την χαρη..........

Περιμενετε και που θα κατουρησουμε για να γλυψετε ( μπας και ελθει κανας κραχτης στην ομαδιτσα σας....)

Και κανε μας την χαρη...........

:smokin: Μάστα μάααστα....Εσείς καλέ πτωχοί,πλην όμως τίμιοι βιοπαλαισταί,πούθε τα βρήκατε τα γήπεδα και τα όβολα;Σε ποιό άρθρο υπάγεστε;
Μήν είναι το άρθρο τού Κοσκωτά,μήνα τού Σαλιαρέλη;Μην είναι τα,βγαλμένα με κόπο και ιδρώτα λεφτουδάκια τού Κόκκαλη;
Πάρτε λοιπόν τίς προεδράρες σας,πάρτε τούς Τσουκαλάδες και τούς Αλέφαντους,πάρτε και την προπονητάρα τον Λεμονή και πορευτείτε.
Και ανάψτε και καμμιά λαμπαδίτσα που υπάρχει η ΑΕΚ και κάνατε ομάδα.Εκτός αν δεν σού άρεσαν ο Μπάγεβιτς,ο Αλεξανδρής,ο Οκκάς,ο Μπατίστα και ο Σαμπανάζοβιτς.
Δεν πειράζει,άρεσαν στον Σωκρατάκια.Όπως τού άρεσαν και ο Νικολαΐδης με τον Λάκη αλλά τού ρίξανε χυλόπιττα οι αχρείοι.
Θυμάσαι τότε STOYBI μου που,όποιον παίχτη ήθελε ο Ντούσαν,τον χτύπαγε ο θρύλος;(Ίβιτς πχ)Θυμάσαι τι είχαν δηλώσει οι Γεωργάτος,Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλος πριν πάρουν μεταγραφή;Ότι θα πήγαιναν όπου πήγαινε ο Μπάγεβιτς.
Και τον διώξατε το Μπάγεβιτς γιατί δεν έκανε για Ευρώπη.Ε βέβαια...κάνανε ο Μπιγκόν και ο Προτάσωφ.:rotflmao: :rotflmao:

Άντε λοιπόν,κατουρείστε γιατί διψάμε.:lol: :lol: :lol: :wave2: :wave2:

irinia
28/02/2008, 06:01
AN KAI ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ........ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΟΒΑΡΑ......γιατί σέβομαι τούς
υπόλοιπους.........

ΧΥΔΑΙΕΣ.......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.............

Όταν λοιπόν δικαιολογείτε ........ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ..........
πράγματα και καταστάσεις........επιθέσεις καί φόνους συνανθρώπων μας.......
χάριν τού χρώματος, τότε........ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ...........
καί όχι τά μουνιά καί οί ψωλές πού περέθεσα.........
Μερικές φορές ή οργή γιά.........
ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ..............ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ........

ΟΥΤΕ..........ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ............!!!!!!!

Ζητώ συγνώμην από όσους...........ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ.........κόκκινοι, πράσινοι,
κ.λ.π......

καί εύχομαι νά μήν ξαναδώ άλλο ......ΝΕΚΡΟ.............γιά τά δολλάρια........!!!!!!!

ΣΤΟΥΜΠΙ..............απλά ,...........ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.......

Γράψτε τώρα ποιός έχει καλύτερη ομάδα........καί τούς μεγαλύτερους
παικταράδες.......!!!!!!!
Ποιό είναι τό καλύτερο κοράκι καί ποιόν θά σφάξουν τήν Κυριακή........

Κάποια παιδάκια ΝΑΙ........κάποιοι μεγάλοι όμως...??
ΔΕΝ θάπρεπε νά παρασύρονται...........καί νά αφήνουν ,<ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ>,.....
νά χαράσσουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ πολιτική.........προσφέροντας τους μέ τή φανατίλα τους..........ασυλία
καί ασπίδα προστασίας..........!!!!!!!!!

Μή περιμένετε νά γράψω κάτι παραπάνω.........κι αυτά πού είπα πολλά είναι......!!!!!!
Θα συνεχίσω πάλι γιά τό Ντέμη ,τό Λεμονή.........κ.λ.π........

ΚΑΛΑΝΤ............LA VILLA..........σάς ζητώ νά μέ συγχωρέσετε.............
δυστυχώς δέν έχουμε σημείο επαφής.......
Άλλη γενιά εγώ ,άλλα ήθη εσείς.........
Είστε.........TO FAST......όπως καί όλη σας ή γενιά γιά μένα......!!!!!!!!

ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..........
ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...........
ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ........!!!!!!

alximistis
28/02/2008, 06:16
Μία κουβέντα και μόνο! ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ!!! ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!
Ρε όταν γράφετε σκέφτεστε και βλέπετε τι γράφετε; καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ τι κάνετε; Έχετε στήσει ολόκληρο σκηνικό γύρω από το φόνο ενός ανθρώπου και κάθεστε και το έχετε αναγάγει σε μείζονα διαμάχη; Σκοτώθηκε ένας άνθρωπος εξίσου χουλιγκάνος και αυτός για να μην λέμε πίπες και κάθεστε και τσακώνεστε γύρω από αυτό.
Λίγο ντροπή ρε! Και λίγη από λογική δεν βλάπτει. Κατά τα άλλα το παίζετε και σκεπτόμενοι. καιρό είχα να διαβάσω τέτοια καφριλίκια... μπράβο ρε... :(

ΥΓ Πάει σε αυτούς που έγραψαν αναλόγως...

TROOPER
28/02/2008, 06:47
τι παθατε μωρε κοπελια και τα χωνει ο ενας στον αλλο ???

αιντε χαλαρωστε και καντε τη πλακα σας !!!

δεν αξιζει να χαλιεστε !!!!

irinia
28/02/2008, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μία κουβέντα και μόνο! ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ!!! ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!
Ρε όταν γράφετε σκέφτεστε και βλέπετε τι γράφετε; καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ τι κάνετε; Έχετε στήσει ολόκληρο σκηνικό γύρω από το φόνο ενός ανθρώπου και κάθεστε και το έχετε αναγάγει σε μείζονα διαμάχη; Σκοτώθηκε ένας άνθρωπος εξίσου χουλιγκάνος και αυτός για να μην λέμε πίπες και κάθεστε και τσακώνεστε γύρω από αυτό.
Λίγο ντροπή ρε! Και λίγη από λογική δεν βλάπτει. Κατά τα άλλα το παίζετε και σκεπτόμενοι. καιρό είχα να διαβάσω τέτοια καφριλίκια... μπράβο ρε... :(

ΥΓ Πάει σε αυτούς που έγραψαν αναλόγως...

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙΚΑ ΤΟ ΘΈΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ...........

Δέν είναι τόσο επιδερμικά τά πράγματα όσο νομίζεις........
Ναί σκοτώθηκαν οί κάφροι...........και...??
Εσύ καί γώ πόσο απέχουμε από αυτό τό καφρηλίκι...??
Είδες ποτέ κάτι νά αγγίζει κανέναν από τούς μεγάλους..??
Στήν καλύτερη περίπτωση ............ή απάντηση τους θά ήταν
ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ........ΑΥΤΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.......!!!!!

Δέν είναι απλά μεμονωμένα γεγονότα................
Είναι μιά ολόκληρη................πολιτική.........
Εγώ απλά πήρα αφορμή τό γεγονός τού πόσο ελαστικοί είμαστε μέ τή συνείδηση μας
καί τό πόσο εύκολα παίρνουμε τό μέρος τής μιάς ή της άλλης πλευράς μόνο καί μόνο
επειδή είναι τό χρώμα πού μάς ταιριάζει............
αγνοώντας τόν παράγοντα άνθρωπο........!!!!!

Αν φίλε μου ή προτροπή σου έχει νά κάνει μέ τό όσοι πέσουν στά 4 καί γίνουν ζώα
άς τούς αφήσουμε εκεί.............
ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ..........ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.........
γιατί μέ αυτή τή λογική...............
ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ........................ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΗΚΟΙ.............!!!!!!!!

Έτσι ούτε σωφρονιστικά ιδρύματα θά είχαμε ούτε τίποτε..............
Υπάρχει μιά διαδικασία πού λέγεται..........
ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..................

Θέλοντας νά προλάβω αυτήν έκανα τίς αναφορές πού έκανα.........!!!!!!!!!

ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ..................ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..............

Η ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ.....................

ΑΛΛΑ ΠΩΣ.....................ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...........

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..................

ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ.......................
ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ.......................
ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ............................!!!!!!!!!!

Λυπάμαι για αυτούς πού δέν μέ κατάλαβαν...............όποιος θέλει μπορεί νά ξαναπέσει στα 4.....

Έχασα πιά τό ενδιαφέρον μου..............κάποια νέα παιδιά ούτε κάν τήν αίσθηση τού
χιούμορ δέν έχουν...........
κάποιοι μεγαλύτεροι..............ίσως είναι αργά γιά νά τούς λές τήν αλήθεια κατάμουτρα.......
Καί κάποιοι άλλοι όπως ό..........

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ.................γιά παράδειγμα μέ πιάσανε καί ήταν μέσα στό πνεύμα........
τού όλου θέματος................

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.............ΓΕΡΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ............ΜΟΝΟΠΑΤΑ.................
καί τό ψιλοβαρέθηκα.........

Gandalf dr685sm
28/02/2008, 08:40
Γειά σου ρε Trooper, ... για αυτό σε πάω ρε φίλε.

Ξεκολάτε ρε χαμένοι απο τα οικονομικά των ΠΑΕ. Στην τσέπη σας θα πάνε; Κάντε πλάκα, ... κάντε καζούρα... πικάρετε το πολύ πολύ. Για τόσο είναι το ποδόσφαιρο. Μου πιάσατε για hooligans λες και είναι μόνο αθλητικό και οχι κοινωνικό φαινόμενο.

Αν κάναμε πλάκα μόνο ο ένας στον άλλον , όλα τα παραπάνω δεν θα ίσχυαν. Καταλάβες φίλε Terens, πως γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος;.. .μέσα απο το humor και έχοντας σωστές ιεραρχιές σε ζητήματα καθημερινότητας.

Το ποδόσφαιρο και γενικά τα αθλήματα απο την μεριά των φιλάθλων πρέπει να είναι διασκέδαση. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ...ΑΡΡΩΣΤΑ....

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Τον Νίνη και τον Μανούτσο , το πορτογαλικό τρομπόνι θα τους έχει με εμάς την Κυριακή; Ο Μπλάνκο θα παίξει βασικός ή απο τον πάγκο πάλι με το ηλιθίο 4-5-1 που θα κατέβουμε;

Αυτά είναι σοβαρά ερωτήματα κύριοι.

Gandalf

nvov
28/02/2008, 08:48
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙΚΑ ΤΟ ΘΈΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ...........

Δέν είναι τόσο επιδερμικά τά πράγματα όσο νομίζεις........
Ναί σκοτώθηκαν οί κάφροι...........και...??
Εσύ καί γώ πόσο απέχουμε από αυτό τό καφρηλίκι...??
Είδες ποτέ κάτι νά αγγίζει κανέναν από τούς μεγάλους..??
Στήν καλύτερη περίπτωση ............ή απάντηση τους θά ήταν
ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ........ΑΥΤΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.......!!!!!

Δέν είναι απλά μεμονωμένα γεγονότα................
Είναι μιά ολόκληρη................πολιτική.........
Εγώ απλά πήρα αφορμή τό γεγονός τού πόσο ελαστικοί είμαστε μέ τή συνείδηση μας
καί τό πόσο εύκολα παίρνουμε τό μέρος τής μιάς ή της άλλης πλευράς μόνο καί μόνο
επειδή είναι τό χρώμα πού μάς ταιριάζει............
αγνοώντας τόν παράγοντα άνθρωπο........!!!!!

Αν φίλε μου ή προτροπή σου έχει νά κάνει μέ τό όσοι πέσουν στά 4 καί γίνουν ζώα
άς τούς αφήσουμε εκεί.............
ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ..........ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.........
γιατί μέ αυτή τή λογική...............
ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ........................ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΗΚΟΙ.............!!!!!!!!

Έτσι ούτε σωφρονιστικά ιδρύματα θά είχαμε ούτε τίποτε..............
Υπάρχει μιά διαδικασία πού λέγεται..........
ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..................

Θέλοντας νά προλάβω αυτήν έκανα τίς αναφορές πού έκανα.........!!!!!!!!!

ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ..................ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..............

Η ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ.....................

ΑΛΛΑ ΠΩΣ.....................ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ...........

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..................

ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ.......................
ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ.......................
ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ............................!!!!!!!!!!

Λυπάμαι για αυτούς πού δέν μέ κατάλαβαν...............όποιος θέλει μπορεί νά ξαναπέσει στα 4.....

Έχασα πιά τό ενδιαφέρον μου..............κάποια νέα παιδιά ούτε κάν τήν αίσθηση τού
χιούμορ δέν έχουν...........
κάποιοι μεγαλύτεροι..............ίσως είναι αργά γιά νά τούς λές τήν αλήθεια κατάμουτρα.......
Καί κάποιοι άλλοι όπως ό..........

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ.................γιά παράδειγμα μέ πιάσανε καί ήταν μέσα στό πνεύμα........
τού όλου θέματος................

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.............ΓΕΡΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ............ΜΟΝΟΠΑΤΑ.................
καί τό ψιλοβαρέθηκα.........

ela poy twra poy tha poyn kai ta xanoymia oti exoyn omada poy an toys rwthseis th sxhma einai h mpala oyte kan tetragwno den tha soy poyn tha soy poyn piramida

Gandalf dr685sm
28/02/2008, 08:51
σιγά μην πουμε πυραμίδα....και τετράγωνη...αφου όλοι ξέρουμε οτι η μπάλα είναι ....π@@τ@ν@!!!!

Gandalf

nvov
28/02/2008, 08:58
oi aloi nai eseis apo pote apokthsate kai apopsh me proedro ton ntemi akoy twra onoma proedroy kai mono poy to akoys gelas pws na sas parei kaneis sta sobara

el_hymador
28/02/2008, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι παθατε μωρε κοπελια και τα χωνει ο ενας στον αλλο ???

αιντε χαλαρωστε και καντε τη πλακα σας !!!

δεν αξιζει να χαλιεστε !!!!

Δεν μας χεζεις και συ ρε Γιωργο!!!

....sorry απλα ηθελε να σε βαλω στο κλιμα :D :wave2:

Gandalf dr685sm
28/02/2008, 09:19
nvov...

δεν ξέρουμε ρε φίλε... ούτε ο Ντέμης που σας κάρφωνε μπαλάκια και αναρωτιόσασταν πως γινόταν..

Αίντε περάσατε και μια φορά Ευρώπη και μάθατε περί μπάλας και εσείς.

ΕΝΣΤΑΣΗ...ΕΝΣΤΑΣΗ...ΕΦΕΣΗ..

Gandalf

nvov
28/02/2008, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
nvov...

δεν ξέρουμε ρε φίλε... ούτε ο Ντέμης που σας κάρφωνε μπαλάκια και αναρωτιόσασταν πως γινόταν..

Αίντε περάσατε και μια φορά Ευρώπη και μάθατε περί μπάλας και εσείς.

ΕΝΣΤΑΣΗ...ΕΝΣΤΑΣΗ...ΕΦΕΣΗ..

Gandalf

an to ekane na ton fwnazete oxi ntemh alla ntenhs o tromeros:p :p :p

poy sthn eyrwph eikanoi eisastan mono na steilete thn despoina bandi kai paloi skata ta ekane paketo mas thn esteilan pisw thelete na milate kai eseis meta apo ayto to rezhlikh

irinia
28/02/2008, 10:04
Αν κάναμε πλάκα μόνο ο ένας στον άλλον , όλα τα παραπάνω δεν θα ίσχυαν. Καταλάβες φίλε Terens, πως γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος;.. .μέσα απο το humor και έχοντας σωστές ιεραρχιές σε ζητήματα καθημερινότητας.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΙΑΤΙ...........ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.......??

Όσο γιά τήν καθημερινότητα μου........??
καλώς ή κακώς δέ μπορώ νά τή δώσω μέσα από τό νέτ.........
κάποιοι πού μέ γνώρισαν ίσως κατάλαβαν.................

Πάντως ευχαριστώ ,γιά τίς υποδείξεις...........μάλλον καί σύ .........ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ...!!!
Άφού μού λές γιά χιούμορ........??????????????????????

Gandalf dr685sm
28/02/2008, 10:25
Τerens,

είδες τι είπες;... όσοι με γνώρισαν απο κοντά!!! Πως λοιπόν περιμένεις να σε γνωρίζω καλά φίλε απο τα γραπτά σου που τις περισσότερες φορές διαθέτουν ειρωνικό ή σαρκαστικό τόνο, άρα και "μάσκα" στο ποιός πραγματικά είσαι;

Για σκέψου το λίγο!

Gandalf

CIRUS
28/02/2008, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τerens,

είδες τι είπες;... όσοι με γνώρισαν απο κοντά!!! Πως λοιπόν περιμένεις να σε γνωρίζω καλά φίλε απο τα γραπτά σου που τις περισσότερες φορές διαθέτουν ειρωνικό ή σαρκαστικό τόνο, άρα και "μάσκα" στο ποιός πραγματικά είσαι;

Για σκέψου το λίγο!

Gandalf

+100000 αν σε γνωρίζαμε από κοντα μπορεί και να είχαμε άλλη άποψη αλλά όταν ειρωνεύεσαι συνέχεια όλους τους άλλους και το παίζεις ο μεγάλος γκουρού του ποδοσφαιρου πως περιμένεις δηλαδή διαφορετική αντιμετώπιση. το χιούμορ σου πάλι μπορεί να είναι καλό πάλι μόνο για αυτούς που σε ξέρουν από κοντά αν είναι χιούμορ γιατι δεν μου φαίνεται πολλές φορές για τέτοιο.