PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36

Akatanomastos
27/05/2008, 10:28
ακριβως ρε παιδια..

εγω που βρισκομαι στο Ηρακλειο-Κρητη, εχω επιχειρησει αρκετες φορες να παω να δω, οφη, εργοτελη(ακομα και στην Β εθνικη),

γιατι για μενα αυτο ειναι μια απο τις ομορφιες του ποδοσφαιρου, καθε περιοχη, και στην επαρχια, να εχει μια δυνατη ομαδα που να κοντραρει τους παντες με λαο να την στηριζει.

οσες φορες εχω παει που λετε το μετανιωνω, αδεια γηπεδα, χαλια θεαμα, ψιλοακριβα τα εισητηρια (15 ευρω για παιχνιδια της πλακας δεν εχω να δινω καθε σαββατο)

Sferopetadhn
27/05/2008, 14:35
Α) όσο το ποδόσφαιρο διοικείται από λαμόγια εγώ δεν ξαναπατάω,

Β) όσο μου φέρονται σα σκουπίδι ενώ είμαι πελάτης τους και τους πληρώνω εγώ δεν ξαναπατάω,

Γ) όσο δε νοιώθω ασφαλής να πάω να δω την ομάδα μου οπουδήποτε χωρίς να κινδυνέυω να σκοτωθώ δεν ξαναπατάω,

Δ) όσο ξέρω ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις δεν ξαναπατάω.

Γι' αυτούς τους λόγους αγαπητοί συν-οπαδοί εγώ θα δω Euro, θα γουστάρω, θα πορωθώ και από Σεπτέμβρη θα ξαναδώ τα ίδια σκατά που βλέπουμε σε αυτή τη χώρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου... χάλια μπάλα, μιζέρια, γκρίνια, "διαιτητικά λάθη" κλπ

Καλές οι ιδέες, καλή και μία μικρή πόρωση με τις ομάδες και οι φιλοσοφίες αλλά χωρίς να δω πραγματική πρόοδο εγώ δεν τους ξαναδίνω λεφτά τους πούστηδες... Σκεφτείτε ρε παιδιά λίγο τί λεφτά και δύναμη έχουν αυτοί οι τύποι και εμείς καθόμαστε και γράφουμε κατεβατά επί κατεβατών για μαλακίες, λες και θα πείσει ο ένας τον άλλον ότι η ομάδα του είναι καλύτερη...

Αφού είπαμε... αμάξι/μηχανή/σπίτι/γυναίκα αλλάζεις, ομάδα ποτέ!!!

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!! :beer:

zzr2005
27/05/2008, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Για τους Ελληνες επιχειρηματιες ομως εισαι λαθος...Αμα θελουν και τους αφησουν μπορουν....Η Λαρισα αμα εχει 100,000 κοσμο αλλους 20,000+++ εχει ο καμπος....Οποτε ενας μεσος ορος πιστευω 20,000 θεατων μπορει να βγει....Ειτε με χαμηλοτερο κοστος στα διαρκειας ειτε οπως νομιζει ο Πηλαδακης ή ο καθε ιδιοκτητης...

εγώ σου λεω οτι εχει και 120.000 ...απο αυτους οι μισοι ειναι γυναικες μενουν 60000 αντε σου βαζω και 10000 γυναικες που ενδεχεται να πανε στο γηπεδο....
αρα 70.000
απο αυτους δεν θα ειναι καμια 10.000 ανηλικα ,γεροι και γενικα ατομα που δεν θα πανε στο γήπεδο??
μενουν 60000 περιπου απο τους οποιους ζητας 1 στους 3 να πηγαινει καθε εβδομαδα στο γήπεδο....και μαλιστα σε ενα αθλιο γηπεδο ....
να παει να φτιαξει ενα παλατακι ο κ. Πηλαδακης και μετα να ζητησει την στηριξη του κοσμου.....και θα δεις οτι θα εχει 20.000 κοσμο....
εδώ ο Ολυμπιακος παει απο το κακο στο χειροτερο και μαζευει κοσμο απλα και μονο λογω Καραισκακη ....
οι λογικη Πηλαδακη ειναι του τύπου: εχω ενα κοτέτσι και να ζητάω να ερθουν τουρίστες απο τη Σκανδιναβια να με ενισχυσουν και μετα να φτιάξω ξενοδοχειο πολυτελειας για να τους περιποιούμε.....
:confused: :eek:
ΜΙΛΑΜΕ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ....ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ....:eyepop:

Η ΑΕΚ παντως δεν ειχε 35,000 διαρκειας περσυ....Γυρω στα 20-25,000 αν θυμαμαι καλα....Σε λιγους αγωνες περασε τους 35,000 κοσμο φετος....Με τον ΟΣΦΠ ειχαμε 40κατι ψιλα μεσα....Και μην ξεχνας οτι παιζει στο νοικι που κοστιζει....Οπως και το γεγονος οτι δεν εχουν πεσει τα τραγικα λεφτα στην ομαδα....Την γλυτωσανε με το 44 και τους διακανονισμους και με μπατζετ της πλακας φτασαμε στο φετινο με Ριβαλντο και Αραουμπαρενα....Μονο αυτοι οι 2 κοστισανε πανω κατω 3,000,000Ε...Εξωπραγματικο για την ΑΕΚ αν βαλεις και Λυμπε-Ζηκο κυριως......

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΕΡΣΙ....
και δεν εχει σημασια ποσοι πανε στο γηπεδο αλλα ποσοι εχουν αγορασει διαρκειας και εχουν ενισχυσει την ομαδα....
και οσο για το νοικι να παει να φτιαξει γηπεδο να μην εχει νοικι....αλλα θελει λεφτα βλεπεις και δεν υπαρχει κανα αρθρο 45 να μοιραζει γηπεδα.....και οι επομενοι Ολυμπιακοι Αγώνες αργουνε....

Τελοσπαντων....εγω ισχυριζομαι οτι κανενας επιχειρηματιας δεν θα παρει το υψηλό ρισκο να ριξει λεφτά σε μια τοσο μικρή αγορά παρα μονο αν παιζονται αλλα παιχνιδια απο πισω....

vangelis 64
27/05/2008, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Α) όσο το ποδόσφαιρο διοικείται από λαμόγια εγώ δεν ξαναπατάω,

Β) όσο μου φέρονται σα σκουπίδι ενώ είμαι πελάτης τους και τους πληρώνω εγώ δεν ξαναπατάω,

Γ) όσο δε νοιώθω ασφαλής να πάω να δω την ομάδα μου οπουδήποτε χωρίς να κινδυνέυω να σκοτωθώ δεν ξαναπατάω,

Δ) όσο ξέρω ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις δεν ξαναπατάω.

Να προσθέσω....

Όσο παίζουνε κατσίκια που θεωρούνται ποδοσφαιριστές.:wave2:

mats8282
27/05/2008, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
..........

Δεν διαφωνω με αυτα που λες αλλα απο οτι βλεπεις συμφωνεις και εσυ οτι με σωστες κινησεις η Λαρισα μπορει να εχει 20,000 κοσμο στο γηπεδο....Τουλαχιστον λεω εγω....Φαντασου τωρα Παναχαικη,Ν.Βολου,ΠΑΟΚ,Αρη,ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ κτλ που μπορουν να εχουν τριπλασιους....

Απλα θελει επενδυσεις σωστες..Οκ συμφωνουμε....Οι λογοι που δεν γινονται ειναι κατανοητοι και τους ξερω...Αλλα δυναμικη για ενα καλο πρωταθλημα ακομα και με τα ευρωπαικα προτυπα εχουμε σαν χωρα....Αυτο λεω εγω και σταματαω την συζητηση γιατι εχω την αισθηση οτι δεν με καταλαβαινεις και επαναλαμβανουμε τα ιδια...

Η ΑΕΚ ποτε δεν ειχε 35,000 διαρκειας παντως :p

la_villa
27/05/2008, 19:24
πάντως ο βάζελος θα έχει μπάτζετ 60.000.000 euros
:lol: :lol: :lol: :lol:

ρε βαζέλια που πήγαν τα λεφτά???:lol: :lol: :lol: :lol:

ή μιλάτε πάλι για 5ετες πλάνο???:lol: :lol: :lol:

zzr2005
27/05/2008, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πάντως ο βάζελος θα έχει μπάτζετ 60.000.000 euros

ρε βαζέλια που πήγαν τα λεφτά???:lol: :lol: :lol: :lol:

ή μιλάτε πάλι για 5ετες πλάνο???:lol: :lol: :lol:

καλα εσεις δεν ξερετε ποσο ειναι το μπατζετ...
δεν ξερετε ποσο ειναι το μετοχικο κεφαλαιο....
δεν ξερετε ποιος ειναι προπονητης...
δεν ξερετε ποιος ειναι διευθυνων στελεγχος...
το μονο που ξερετε ειναι οτι η μονη σας φετινη μεταγραφη θα ειναι ο γιγαντας ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.....ΣΩΚΡΑΤΕΣ......:lol: :lol:

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ
ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΩΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΕΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.....
:lol:

Gandalf dr685sm
28/05/2008, 12:07
μπα... πλέον προπονητή έχουν... Υπέγραψε ο Βαλβέρδε στο ΟΣΦΠ. Το θέμα βέβαια έιναι να δούμε αν θα προλάβει καταρχάς παρέλαση και στην συνέχεια αν θα μπορέσει να κλείσει χρόνο.

Μένει να δούμε ποιός θα είναι προπονητής του ΠΑΟ τώρα.

Gandalf

kalant
28/05/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
μπα... πλέον προπονητή έχουν... Υπέγραψε ο Βαλβέρδε στο ΟΣΦΠ. Το θέμα βέβαια έιναι να δούμε αν θα προλάβει καταρχάς παρέλαση και στην συνέχεια αν θα μπορέσει να κλείσει χρόνο.

Μένει να δούμε ποιός θα είναι προπονητής του ΠΑΟ τώρα.

Gandalf

αντε να δουμε τι θα κανει και αυτο το κελεπουρι...

:evil:

la_villa
28/05/2008, 13:20
καλα εσεις δεν ξερετε ποσο ειναι το μπατζετ...
δεν ξερετε ποσο ειναι το μετοχικο κεφαλαιο....
δεν ξερετε ποιος ειναι προπονητης...
δεν ξερετε ποιος ειναι διευθυνων στελεγχος...
το μονο που ξερετε ...

ahahahha
για πείτε εσείς που ξέρετε να γελάσουμε

σας το πασάραν καλά το κουτόχορτο
τώρα που φαίνεται η αλήθεια για πες μας
ahahahhahahahha
τι άλλαξε???:lol: :lol: :lol: :lol:

υ.γ εσείς ποιον έχετε προπονητή αλήθεια?
πάντως δεν ξέρω μπορεί να είναι καλός ο βαλβέρδε αλλα προτιμούσα Τερίμ

irinia
28/05/2008, 13:32
ΡΕ ΣΕΙΣ............

Αύτός μάς έχει γονατίσει........όλους....!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

la_villa
28/05/2008, 14:39
εδώ και χρόνια είστε στα γόνατα terens
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

TROOPER
28/05/2008, 20:13
φιλοι βαζελοι.ειμαι χαρουμενος για σας!!!

επιτελους αποκτησατε μπαμπα !!!!!

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

132223

la_villa
28/05/2008, 20:19
εεεεεεεεε
μην πειράζεις τα προβ...εεε.... παιδιά

80.000.000 μπάτζετ λέμε

40.000.000 έβαλε μόνος του ο ΟΤΕς
:lol: :lol:

mats8282
28/05/2008, 22:12
<<Παρόλο που η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε κι άλλο την πρότασή της στη Λάρισα για την αγορά του Σίλβα Κλέιτον στα 1, 7 εκατ. ευρώ, η καθυστερημένη απάντηση του προέδρου των Βυσσινί, Κώστα Πηλαδάκη, ανάγκασε την Ενωση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το Βραζιλιάνο παίκτη. Ο πρόεδρος των Κιτρινόμαυρων, Ντέμης Νικολαΐδης, αποφάσισε να μη συνεχιστεί άλλο το σίριαλ, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα φλερτ που κράτησε για αρκετό καιρό.>>

Ε μα πια μας ζαλισανε τον ερωτα....

Akatanomastos
28/05/2008, 22:41
<<Παρόλο που η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε κι άλλο την πρότασή της στη Λάρισα για την αγορά του Σίλβα Κλέιτον στα 1, 7 εκατ. ευρώ, η καθυστερημένη απάντηση του προέδρου των Βυσσινί, Κώστα Πηλαδάκη, ανάγκασε την Ενωση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το Βραζιλιάνο παίκτη. Ο πρόεδρος των Κιτρινόμαυρων, Ντέμης Νικολαΐδης, αποφάσισε να μη συνεχιστεί άλλο το σίριαλ, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα φλερτ που κράτησε για αρκετό καιρό.>>

Ε μα πια μας ζαλισανε τον ερωτα....

σιγα ρε κακοι:rotflmao: :rotflmao:

ο πατερας ειναι σαν τον μαυρο πητ:bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol:

STOYBI
28/05/2008, 23:10
Ρε..... Μην σπαμαρετε συνεχεια με ποδοσφαιρο...... :sick: ( Μεχρι νεωτερας τουλαχιστον..)

ΑΑΑΑΑΑΑΑ......... ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!!

132260

vangelis 64
28/05/2008, 23:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε..... Μην σπαμαρετε συνεχεια με ποδοσφαιρο...... :sick: ( Μεχρι νεωτερας τουλαχιστον..)

ΑΑΑΑΑΑΑΑ......... ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
29/05/2008, 09:58
Αν ο Σάχα , αποδειχτεί οτι τελικά έρχεται στην ΑΕΚ και μάλιστα με αυτά τα χρήματα, μιλάμε για μια πάρα πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.

Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας αξιολογείται ώς απο τους πιο ικανούς και σίγουρα θα αποτελέσει ενα πολύ μεγάλο επίτευγμα του scouting της ΑΕΚ. Αν έρθει τελικά , θυμηθείτε τι σας γράφω εδώ.

Επίσης σημειώστε το εξής πλέον... Ο Νίνης με το ζόρι θα μείνει ενα χρόνο στον ΠΑΟ. Ήδη ομάδες, όπως ....Μίλαν , Μάντσεστερ, Ρεάλ , Άρσεναλ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον ταλαντούχο νεαρό παίκτη και έχουν ήδη αποστείλει scouters στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Νέων. Η θέση που παίζει και κυρίως η καταπληκτική του εμφάνιση με την Ανδρών στο παιχνίδι με την Κύπρο , έχει προκαλέσει τα βλέματα τους.

Gandalf

Cpt. Haddock
29/05/2008, 10:02
Επίσης σημειώστε το εξής πλέον... Ο Νίνης με το ζόρι θα μείνει ενα χρόνο στον ΠΑΟ. Ήδη ομάδες, όπως ....Μίλαν , Μάντσεστερ, Ρεάλ , Άρσεναλ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον ταλαντούχο νεαρό παίκτη και έχουν ήδη αποστείλει scouters στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Νέων. Η θέση που παίζει και κυρίως η καταπληκτική του εμφάνιση με την Ανδρών στο παιχνίδι με την Κύπρο , έχει προκαλέσει τα βλέματα τους.
Gandalf

ΜΑΚΑΡΙ να φύγει το παιδί, να σταδιοδρομήσει έξω σε ωραία γήπεδα με ωραίες ομάδες και σε πιο "γνήσια" πρωταθλήματα.

Αν παει έξω θα ειναι μεγάλο κερδος και για την Εθνική Ομάδα

Gandalf dr685sm
29/05/2008, 11:58
o Σάχα έκλεισε...

exedrasports.gr

Εκλεισε Σάχα-Σενάριο για Μελισσανίδη 29-05-2008 Ο Σάχα είναι η τρίτη μεταγραφή για την ΑΕΚ, μετά τους Αντώνη Ρίκκα και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η συμφωνία είναι περίπου στις 600.000 ευρώ χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου. Ο 29χρονος Αργεντινός είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της χώρας του και μάλιστα το 2002 είχε βραβευθεί ως κορυφαίος γκολκίπερ της Νότιας Αμερικής. Αλλωστε, ο παίκτης το είχε δηλώσει στην «Εξέδρα», «Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι μου παρουσιάζεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Το θέλω πάρα πολύ». Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε…

Μελισσανίδης και Ρέστης συζητούν για πρόταση αγοράς

Εντείνεται η φημολογία που φέρει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ετοιμάζει μαζί με τον εφοπλιστή Βίκτορα Ρέστη, πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι δύο συνεργάτες φέρονται να έχουν μελετήσει το τελευταίο διάστημα ένα σχέδιο για να πάρουν στα χέρια τους την ΠΑΕ. Οι πληροφορίες οδηγούν στην εκτίμηση ότι το θέμα αυτό δεν έχει συζητηθεί με τους νυν μετόχους της Ενωσης. Οι μετοχές κοστολογούνται με ένα ποσό άνω των 35 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που η πρόταση κατατεθεί, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Νικολαΐδη, όσο και τα δεδομένα που θα δημιουργήσει στον σχεδιασμό.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις για τον "Τίγρη", αλλά επίσης δεν ξέρω και τι θα μπορεί να κάνει ο ίδιος στην Λίγκα , απέναντι στην βρώμα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο , μετά απο τις δηλώσεις του Νικολαϊδη περί αδικίας της ΑΕΚ κτλ..

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο "Τίγρης" δεν είχε πάρει και πρόσκληση κάτω απο το τραπέζι απο τον Ντέμη , για να μπεί στο σχήμα . Ειδικά αν ακούσω απο τον Ντέμη , οτι όλοι οι ΑΕΚτζήδες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, με τέτοιες κινήσεις.

Ειδικότερα ακόμα όταν ο ΠΑΟ εμφανίζεται πλέον με μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις και επιρροές... και ο ΟΣΦΠ δείχνει να θέλει να κάνει την υπέρβαση.

Πολύ παρασκήνιο φέτος... το δυστυχές είναι οτι οι μόνες ομάδες που αγωνιστικά τουλάχιστον δείχνουν να το παλεύουν με το ΠΟΚ, είναι ο ΑΡΗΣ και κάτι ψιλά ο ΠΑΟΚ... αλλά απο όσο φαίνεται το ΠΟΚ περνάει άλλο ενα επίπεδο παραπάνω στο αγωνιστικό.

Gandalf

blackbusa
29/05/2008, 12:14
Τιγρης???:(

ξανα???:sad:

Ρεστης???:rolleyes:

Ντεμης στην απ'εξω???:look:

παλι απο το μηδεν δηλαδη???τι να τα κανω 2-3 πρωταθληματα,αν μετα χρειαστει παλι ενας Ντεμης να σωσει την ομαδα απο αφανιση,αφου μολις κονομησουν καποιοι ξαναπουλησουν σε καποιον που θα πουλησει σε Εβραιους,για να την παρει ενας νονος και λαμογιο...:yuck:

αν γινει κατι τετοιο με βλεπω παλι ΑΠΟΧΗ απο ολα τα δρωμενα της ομαδας....(ουτε καν αναγνωση το τι γινεται)....ρε τι κανει η Αγια Σοφια???:sick:

giobazolias
29/05/2008, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΜΑΚΑΡΙ να φύγει το παιδί, να σταδιοδρομήσει έξω σε ωραία γήπεδα με ωραίες ομάδες και σε πιο "γνήσια" πρωταθλήματα.

Αν παει έξω θα ειναι μεγάλο κερδος και για την Εθνική Ομάδα

γιατι οχι????

να σκασουν καμια 20αρια εκατομμυρια στον ΠΑΟ και να το παρουν το παιδι να κανει την καριερα που του αξιζει!!!!

οι παικτες που ανδρωνονταν στον ΠΑΟ ειναι και ηταν παντα μεγαλο κερδος για την Εθνικη Ελλαδως............γιατι ο ΠΑΟ εχει υποδομη που καμια ελληνικη (τουλαχιστον απ τους μεγαλους) οδα δεν μπορει να πλησιαζει!!!!

mats8282
30/05/2008, 09:30
Φημες για παραχωρηση Δελλα και Λυμπεροπουλου σε περιπτωση καλης προτασης λογω Euro και κατι μου λεει οτι ειναι λογω της στασης τους στα playoff και την σαφεστατη διαφωνια με την διοικηση.....Οχι οτι θα τους χαλασει αμα πανε εξωτερικο αλλα λεμε τωρα :)

Κατα τα αλλα...

Επιδημια στην SuperLeague

Μετα την ΠΕΚ 2 κιτρινες φυλλαδες μιλανε για ΑΕΚ (Αεκτζιδικη Ενωτικη Κινηση :p )

Με 70,000,000Ε να μπουνε Μελλισανιδης και Ρεστης....

Εμενα γιατι μου φαινεται οτι λενε χαζομαρες :confused:

la_villa
30/05/2008, 09:51
ελα ρε
καντε τα 80.000.000
να φτάσετε τα βαζέλια

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ε ρε δούλεμα το πιάσανε το νόημα οι τύποι μου φαίνεται...

Gandalf dr685sm
30/05/2008, 10:34
Για να προλάβω τις φυλλάδες...

Απάντηση Ντέμη...

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πωλείται. Η συνεισφορά κάθε φιλάθλου που αγαπάει την ομάδα , είναι δεκτή, όμως στην παρούσα φάση δεν έχει ολοκληρωθεί το πλάνο εξυγίυανσης που έχουμε δεσμευθεί οτι θα πραγματοποιήσουμε, οπότε κάθε πρόταση αγοράς της ομάδος , είναι άκαιρη και άτοπη"

Πως σας φαίνεται;... πάμε ενα στοιχηματάκι οτι θα το δούμε μέσα στις επόμενες μέρες, με παραπλήσια λόγια;

Gandalf

idi
30/05/2008, 12:42
:lol: :lol: :lol: :lol: καλα καποιοι ακομα πιστευουν σε παραμυθια και ΑΡΔ. :lol: :lol: :lol:

οι μετοχοι ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ και δε πουλανε γιατι ο κοσμος της ΑΕΚ τους θελει... ασχετα με οσα γραφουν οι σκατοδημοσιογραφισκοι του κωλου...

btw ξερει κανεις ποιοι ειναι οι μετοχοι? οχι... καλα που ειναι ο idi και σας μαθαινει τιποτα...

Νίκος Νοτιάς 25% του μετοχικού πακέτου
Γκίκας Γκούμας 20%
Τάκης Κανελλόπουλος 14%
Πέτρος Παππάς 12%
Ερασιτεχνική ΑΕΚ 10%
Ντέμης Νικολαΐδης 9%
Νάσος Θανόπουλος 7%
Ενωση 1924 2%
Νίκος Κούλης 1%
μικρομέτοχοι το υπολοιπο

και κανενας δε πουλαει!

και αν πουλαγε ... κανενας δε θα πουλαγε στο Μελισσανιδη που κατεστρεψε την ΑΕΚ πουλωνας στο Τρωχανα ή το 2004 που την εβλεπε να πεθαινει και δεν εκανε τιποτα... (μονο τρελος ή λαμογιο... θα αγοραζε την ΑΕΚ.... "

ONLY in Demis Nikolaidis CHAMPION President WE TRUST

αντε αλλαξτε πλευρο τωρα...:beer:

mats8282
30/05/2008, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ONLY in Demis Nikolaidis CHAMPION President WE TRUST

We do :)

Gandalf dr685sm
30/05/2008, 14:47
περισσότερα και πιο εκλογικευμένα για τις κινήσεις Ρέστη - Μελισσανίδη.

http://www.sport-fm.gr/article/132847

Gandalf

giobazolias
31/05/2008, 15:47
ασχετο αλλα ειναι κριμα που παικτες σαν αυτους σπανιζουν πλεον στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ESWh1sDhcrs&eurl=http://www.contra.gr/videos.aspx?vID=1646

http://www.youtube.com/watch?v=CzEJLncp150

:a19:

STOYBI
31/05/2008, 17:06
Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενη...... :sad:

http://www.youtube.com/watch?v=LSWy4UOEVRo

:sad:

132471

arxaios
31/05/2008, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ασχετο αλλα ειναι κριμα που παικτες σαν αυτους σπανιζουν πλεον στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ESWh1sDhcrs&eurl=http://www.contra.gr/videos.aspx?vID=1646

http://www.youtube.com/watch?v=CzEJLncp150

:a19:

:confused: :confused: :confused:
respect ???
Στις αλήτρες ............ ΟΧΙ από εμένα ..............:nono: :nono: :nono:
Δε μπα να σκαμπάζουνε 2 τόνους μπάλλα ............. ΔΕΝ
:yuck: :yuck: :yuck:

Για μένα ............
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝΕ !!!

blackbusa
31/05/2008, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
respect ???
Στις αλήτρες ............ ΟΧΙ από εμένα ..............:nono: :nono: :nono:
Δε μπα να σκαμπάζουνε 2 τόνους μπάλλα ............. ΔΕΝ
:yuck: :yuck: :yuck:

Για μένα ............
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝΕ !!!

+1299

Akatanomastos
31/05/2008, 21:07
Ο Δανός τεχνικός αποτελεί τον πρώτο στόχο του "τριφυλλιού", όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, και οι "πράσινοι" στην προσπάθειά τους να τον δελεάσουν προσφέρουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και μπάτζετ που ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Κώστας Αντωνίου με τον Γιάσμινκο Βέλιτς βρίσκονται από την Παρασκευή (30/05) στην Ισπανία και σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα είναι καλό στις συναντήσεις τους με τον Λάουντρουπ και τον Τούρκο μάνατζέρ του.

γαμωτ, ολο και πεφτει το μπατζετ:rolleyes:

:lol: :lol: :lol:

el_hymador
31/05/2008, 21:41

Το ακουσα σημερα και ειναι καλο...

Τι κοινο εχει η Καλομοιρα και η κακομοιρα του ελληνικου ποδοσφαιρου; (ΑΕΚ)

και οι δυο ξεκινησαν για πρωτες αλλα κατεληξαν τριτες!

Akatanomastos
31/05/2008, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το ακουσα σημερα και ειναι καλο...
Τι κοινο εχει η Καλομοιρα και η κακομοιρα του ελληνικου ποδοσφαιρου; (ΑΕΚ)
και οι δυο ξεκινησαν για πρωτες αλλα κατεληξαν τριτες!

χαχααααχ τρελο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
02/06/2008, 08:27
Τα σενάρια για την πώληση της ΑΕΚ συνεχίζονται και το κακό είναι οτι το θολό τοπίο αν δεν τελειώσει γρήγορα, θα επηρρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι παίκτες και ο προπονητής θα πρέπει να γνωρίζουν ποιός είναι τελικά εκείνος που θα διοικεί την ομάδα , και πως θα κυλήσει αυτός ο χρόνος.

Πολλά είναι τα σενάρια της αγοράς.

Πρόσεγγιση των μετόχων της ΑΕΚ για επιλεκτική αγορά πακέτου μετοχών , πράγμα που δεν φαίνεται να είναι πιθανό , αφού οι μέτοχοι της ΑΕΚ αν πουλήσουν θα το κάνουν ώς ομάδα και οχι ώς άτομα.

Πώληση του πακέτου των μετοχών , συμπεριλαμβάνοντας και την πιθανή αγορά προπονητικού κέντρου.

Μη πώληση και απλά το παρόν να είναι μια διερευνητική κίνηση των κυρίων αυτών για αντίδραση κόσμου , παικτών και μετόχων. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έλεγα πως καλό είναι να τελειώνει το θέμα εδώ και τώρα , καθώς μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα.

Προσωπικά αν με ρωτήσετε , δεν θέλω Μελισσανίδη και Σια στην ομάδα, καθώς το ιστορικό τους παρελθόν έχει δείξει να καταλήγει η ΑΕΚ στην Enic και να φτάνουμε στο τέλος στο άρθρο 44. Προτιμώ την ΑΕΚ να επενδύει αυτά τα λίγα που δίνει τώρα και να ξέρω οτι έχει μέλλον ώς υγιής ομάδα, παρά να ακούω για ανοίγματα και θα...θα..θα..κτλ... και να πληρώνουμε τους καφέδες , 1000€ το κυπελάκι μετά (αλά "αγαπούλα" )με τιμολόγιο.

Το δις εξαμαρτείν λένε ουκ ανδρός σοφού. Και απο την στιγμή που η ΑΕΚ δεν είναι στο Χ.Α.Α και οι μετοχές ανήκουν σε ιδιώτες, απλά θα πω το εξής..... ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ. Αν βέβαια τηρείτε αυτά που λέτε περί αγάπης προς την ομάδα και το οτι την θέλετε υγιή και με μέλλον.

Φήμες βέβαια αναφέρουν πως το ταμείο της ΠΑΕ είναι μείον και δεν έχει ρευστό για πληρωμές... δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό αλλά μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο, ειδικά απο την στιγμή που κάνει μεταγραφές και αγορές παικτών. Καλά θα κάνουν λοιπόν τα παπαγαλάκια και οι Α.Ρ.Δ , να κάτσουν σιωπηλοί , γιατί ναι μεν καλοί-καλοί οι ΑΕΚτζήδες,.....αλλά αν τους πατήσεις τον κάλο, ούτε έξω απο το ΟΑΚΑ δεν θα τους αφήσουν να περνάνε μετά.

Gandalf

Gandalf dr685sm
05/06/2008, 10:00
και η απάντηση της ΑΕΚ...

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Μαζί σας... δεν θέλουμε φαντάσματα του παρελθόντος... ας κάτσουν εκεί που είναι.

Και μιας και μιλάμε για ΑΕΚ.. δείτε τι εστί Σάχα και γιατί ειχα γράψει πως πρόκειται για μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ φέτος.

Πρόλαβε την Βιγιαρεάλ! 04-06-2008 Μετά από πολλά... επεισόδια, ο Σεμπάστιαν Σάχα συμφώνησε με την ΑΕΚ και αποτελεί την τρίτης της μεταγραφή μετά τους Αντώνη Ρίκκα και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Από τον μάνατζερ του 29χρονου τερματοφύλακα δόθηκαν οι απαιτούμενες διαβεβαιώσεις για το ότι στην Ενωση δεν πρόκειται να ζητηθεί να πληρώσει αποζημίωση στην Σαν Λορέντζο, η οποία υποστηρίζει ότι ο παίκτης της ανήκει ακόμα και έτσι οι Κιτρινόμαυροι ενέταξαν στο δυναμικό τους έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή ο οποίος θα πάρει τη φανέλα με το Νο1. Ακόμα πιο πολύ ανεβαίνουν οι μετοχές του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Κιτρινόμαυρων από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η δευτεραθλήτρια Ισπανίας, που πραγματοποιεί τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και το Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε τον Σάχα, μέσω του βοηθού του προπονητής της, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πολύ τυχερή μπορεί να αισθάνεται η ΑΕΚ, αλλά και πολυ καλά γιατί κινήθηκε πολύ γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι και έκλεισε ένα από τα καλύτερα ονόματα στη συγκεκριμένη θέση. Την ώρα που την Τρίτη (02/06) ο Σάχα και μάνατζέρ του βρίσκονταν στα γραφεία της Ενωσης με σκοπό να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο του Αργεντινού, ο Φερνάντο Κοσεντίνο έλαβε τηλεφώνημα από το βοηθό του Χιλιανού τεχνικού της Βιγιαρεάλ, Ρούμπεν Κουσίγιας ο οποίος ζήτησε να μάθει αν τελικά έκλεισε στην ΑΕΚ ο Σάχα! Οι Αμαρίγιος εξέφρασαν τον ενδιαφέρον τους για τον παίκτη όμως ο ατζέντης του είχε βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει και δε μπορούσε να αθετήσει τη δέσμευσή του. Είναι εύκολα κατανοητό ότι αν η ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είχε κάνει νωρίτερα πρόταση για τον πρώην τερματοφύλακα της Σαν Λορέντζο, σίγουρα ο τελευταίος θα είχε προτιμήσει να μετακομίσει στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου

Θέλω να τον δώ πάντως τι θα κάνει στο γήπεδο... γιατί πάντα οι περγαμυνές είναι καλές... αλλά το γήπεδό είναι ο καθρέφτης

Gandalf

Gandalf dr685sm
05/06/2008, 14:44
ωωωωππππ... εδώ βλέπω φάουλ.... πιο ακριβά τα διαρκείας για ΑΕΚ φέτος.

Με αυτό που είδαμε πέρισυ και επειδή η ΑΕΚ δεν έχει δείξει κάτι σημαντικό ακόμα... θα πρέπει να γνωρίζουν οτι τα 25.000+ διαρκείας που κυνηγάνε και πάλι φέτος...ούτε με κυάλια δεν θα τα δούν.

Αντί να τα ρίξουν σε τιμή και να κυνηγήσουν τον κόσμο , αυτοί τα αυξάνουν;... άσε ... θα δώ πρώτα τι ψάρια πιάνει η ομάδα και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω.

http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=4206

Gandalf

mats8282
05/06/2008, 19:22
Πουληθηκε ο Τοζερ 1.500.000Ε....Οριστικη ρηξη για Κλειτον αναφερουν παλι σημερα....Ο Κατσουρανης για να παει στον ΠΑΟ,οπως γραφουν καποιες φυλλαδες,θα πρεπει να δωσουν 5.000.000Ε μονο στην ΑΕΚ...

Αυτααααα.......

ΥΓ Οντως τσουχτερες οι τιμες των διαρκειας....
ΥΓ2 Αυτος ο <<Τιγρης>> θα μας τρελανει....Θελει να βαλει χωρις να παρει την διοικηση 70,000,000Ε...Γιατι δεν τα εβαζε πριν 4 χρονια να γινει και ηρωας??

idi
06/06/2008, 15:09
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΣΥ
μονο στα φτηνα ακριβηναν απο 200 στα 250 γιατι η σουπερλιγκ ορισε κατοτατο οριο στα διαρκειας 10 ευρω τον αγωνα (φετος παιξαμε 25 αγωνες μεσα)

STOYBI
06/06/2008, 15:30
[B]ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΣΥ

Δηλ ποσο ειχαν τα διαρκειας περισυ...?????:confused:

idi
06/06/2008, 15:35
τις ιδιες τιμες ειχαν! 300, 500, 700, 5000

μονο αυτα των 2000 εγιναν 2500
και των 200 (πεταλο original) εγιναν 250

btw για τους γκρινιαριδες...

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο "Γ.Καραϊσκάκης" την Παρασκευή (06/06) το μεσημέρι ο Ολυμπιακός. Σε σχέση με την περσινή σεζόν οι τιμές αυξήθηκαν κατά 10%, με το φθηνότερο να τιμάται 450 ευρώ

STOYBI
06/06/2008, 15:41

Ε..... Εισαι αδικος τωρα...... :smilea:

Οτι πληρωνεις παιρνεις..... :winka:

( Καλα.... Εσεις πληρωνετε κατι παραπανω για αυτο που παιρνετε... :rotflmao: )

idi
06/06/2008, 15:43
Ε..... Εισαι αδικος τωρα...... :smilea:

Οτι πληρωνεις παιρνεις..... :winka:

( Καλα.... Εσεις πληρωνετε κατι παραπανω για αυτο που παιρνετε... :rotflmao: )

οχι εσυ πληρωνεις τον γκαγκατση με τη διαφορα αχχααχαχ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao:
:rotflmao:

132883

irinia
06/06/2008, 16:55
Πουληθηκε ο Τοζερ 1.500.000Ε....Οριστικη ρηξη για Κλειτον αναφερουν παλι σημερα....Ο Κατσουρανης για να παει στον ΠΑΟ,οπως γραφουν καποιες φυλλαδες,θα πρεπει να δωσουν 5.000.000Ε μονο στην ΑΕΚ...

Αυτααααα.......

ΥΓ Οντως τσουχτερες οι τιμες των διαρκειας....
ΥΓ2 Αυτος ο <<Τιγρης>> θα μας τρελανει....Θελει να βαλει χωρις να παρει την διοικηση 70,000,000Ε...Γιατι δεν τα εβαζε πριν 4 χρονια να γινει και ηρωας??

AYTON...........ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ........

Νά μέ θυμάσαι.......!!!!!

Θές άπάντηση γιά τόν Μελλισάν....??
Πόσα βενζινάδικα Έτζίαν είχε πρίν 4 χρόνια καί πόσα τώρα....??

irinia
06/06/2008, 16:58
Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενη...... :sad:

http://www.youtube.com/watch?v=LSWy4UOEVRo

:sad:

ΠΡΕΠΕΙ...........ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.....!!!!

Γυρίστε καί διαβάστε με ρέ...........Άεκάρες....!!

ΟΝΤΩΣ...........

ΠΩΛΕΙΤΑΙ..........ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ.....!!!!!!!

Τρέχτε κορόιδα γιά διαρκείας πάλι..........ΕΜΕΙΣ........μπίζνες κάνουμε....!!!

ΕΚΕΙΝΟΣ............Ο ΦΛΑΥ...........ΠΟΥΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ............πού μάς έλεγε ότι....
έχουμε.......τέτοιο πώς τό λένε.....
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ.....!!!!!!!

irinia
06/06/2008, 17:04
ΤΗΝ...............ΚΑΘΕ ......................ΑΕΚ

Μόνο έμείς τήν άγαπάμε..............

Αύτοί.....??

ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ.........!!!!!!!!

zzr2005
06/06/2008, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
AYTON...........ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ........

Νά μέ θυμάσαι.......!!!!!

Θές άπάντηση γιά τόν Μελλισάν....??
Πόσα βενζινάδικα Έτζίαν είχε πρίν 4 χρόνια καί πόσα τώρα....??

τι να πουμε και εμεις ???
κανουμε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου 80.000.000 ευρω και δεν δινουν 1,5 για να γορασουν τον Ιβανσιτς πριν απο το ευρωπαικό μάλιστα....:eyepop:
τι να πει κανεις.....

kalgeorge
06/06/2008, 18:11
τι να πουμε και εμεις ???
κανουμε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου 80.000.000 ευρω και δεν δινουν 1,5 για να γορασουν τον Ιβανσιτς πριν απο το ευρωπαικό μάλιστα....:eyepop:
τι να πει κανεις.....

esy diladi pisteueis oti axizei na dwsis tosa lefta gia ....ton ivancits??:confused: :confused:

an nai , prepei na allaxeis ta kritiria sou axiologisis podosfairistwn

zzr2005
06/06/2008, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
esy diladi pisteueis oti axizei na dwsis tosa lefta gia ....ton ivancits??:confused: :confused:

σοβαρά μιλας???
σε μια εποχή που πουλάς τον Βυντρα 1,2 εκατομμυρια δεν αξιζει ο Ιβανσιτς 1,5 - 2 εκατομμυρια??
και μιλαμε για ενα παιχτη που ηταν η μονη αξιολογη λυση στα αριστερα .....ο μονος παιχτης που ειχε να επιδειξει κατι ....
ποιο ηταν το τελευταιο αριστερο χαφ που θυμασαι στον Παναθηναικο καλύτερος απο τον Ιβανσιτς???
ελεος ρε.....

kalgeorge
06/06/2008, 18:28
σοβαρά μιλας???
σε μια εποχή που πουλάς τον Βυντρα 1,2 εκατομμυρια δεν αξιζει ο Ιβανσιτς 1,5 - 2 εκατομμυρια??
και μιλαμε για ενα παιχτη που ηταν η μονη αξιολογη λυση στα αριστερα .....ο μονος παιχτης που ειχε να επιδειξει κατι ....
ποιο ηταν το τελευταιο αριστερο χαφ που θυμασαι στον Παναθηναικο καλύτερος απο τον Ιβανσιτς???
ελεος ρε.....

o ivancits agapite sta duo xronia parousias exei paixei metrimena 4 PAIXNIDIA!!!!!
KAI MILAME METRHMENA.

an esy ton thes....ok :wave2:
oso gia aristera xaf.......kai kolka xilies fores kaluteros...kai minx xilies fores kaluteros (kai as itan back half) mexri kai ninis ka dimoutsos otan epaizan aristera xalf itan kaluteroi

zzr2005
06/06/2008, 18:55
o ivancits agapite sta duo xronia parousias exei paixei metrimena 4 PAIXNIDIA!!!!!
KAI MILAME METRHMENA.

an esy ton thes....ok :wave2:
oso gia aristera xaf.......kai kolka xilies fores kaluteros...kai minx xilies fores kaluteros (kai as itan back half) mexri kai ninis ka dimoutsos otan epaizan aristera xalf itan kaluteroi

αν ο Ιβανσιτς εκανε 4 ματς ο Κολκα εκανε μισο.....
ο ΜΙνχ ηταν ΜΠΑΚ......παει και τελειωσε....μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα....γιατι θα σου πω οτι και ο Νικοπολιδης ηταν καλυτερος του Ιβανσιτς

οσο για τους αλλους δυο....πραγματικα πρεπει να γινεις προπονητης.....
εσυ αν ειχες εναν δεξιοπόδαρο που παιζει τελεια τη δεξια πλευρα θα τον μετακινούσες στα Αριστερά???:eyepop: απλα και μονο για να μην πληρωσεις φράγκο για εναν καθαρο αριστερο χαφ???
μιλάμε για αριστερους ΧΑΦ....
και περιμενω να μου βρεις καλυτερο....ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ....Ο Κολκα εκανε πολυ λιγοτερα καλα ματς απο τον Ιβανσιτς και μαλισα σε καλυτερη ομαδα (γιατι παντα μετραει και τι παιχτες εχεις διπλα σου)
ο Κολκα δεν ειχε την τριπλα του Ιβανσιτς , δεν ειχε τη σεντρα του Ιβανσιτς, δεν ειχε τις στημενες φασεις του ίβανσιτς και εβαζε πολυ σπανιοτερα γκολ σε σχεση με τον Ιβανσιτς....απλα ηταν γρηγορότερος......

Υ.Γ. Πες μου ενα παιχνιδι που έπαιξε καθαρά αριστερα ο Νινης...γιατί εγώ πραγματικά δεν θυμαμαι....
μην μου πεις για κανα ηλιθιο πειραματικο 10λεπτο του βλακοπεσέιρο....

kalgeorge
06/06/2008, 19:06
αν ο Ιβανσιτς εκανε 4 ματς ο Κολκα εκανε μισο.....
ο ΜΙνχ ηταν ΜΠΑΚ......παει και τελειωσε....μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα....γιατι θα σου πω οτι και ο Νικοπολιδης ηταν καλυτερος του Ιβανσιτς

οσο για τους αλλους δυο....πραγματικα πρεπει να γινεις προπονητης.....
εσυ αν ειχες εναν δεξιοπόδαρο που παιζει τελεια τη δεξια πλευρα θα τον μετακινούσες στα Αριστερά???:eyepop: απλα και μονο για να μην πληρωσεις φράγκο για εναν καθαρο αριστερο χαφ???
μιλάμε για αριστερους ΧΑΦ....
και περιμενω να μου βρεις καλυτερο....ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ....Ο Κολκα εκανε πολυ λιγοτερα καλα ματς απο τον Ιβανσιτς και μαλισα σε καλυτερη ομαδα (γιατι παντα μετραει και τι παιχτες εχεις διπλα σου)
ο Κολκα δεν ειχε την τριπλα του Ιβανσιτς , δεν ειχε τη σεντρα του Ιβανσιτς, δεν ειχε τις στημενες φασεις του ίβανσιτς και εβαζε πολυ σπανιοτερα γκολ σε σχεση με τον Ιβανσιτς....απλα ηταν γρηγορότερος......

Υ.Γ. Πες μου ενα παιχνιδι που έπαιξε καθαρά αριστερα ο Νινης...γιατί εγώ πραγματικά δεν θυμαμαι....
μην μου πεις για κανα ηλιθιο πειραματικο 10λεπτο του βλακοπεσέιρο....

sou eipa apla kapoious pou epaixan kai ta pigan kalutera apo ton ivancits....
an esy twra sunexizeis kai thewreis kalo podosfairisti ton ivansits...den tha sou xalasw xatiri..
mono mia xari...

mi les oti einai kaluteros apo ton kolka...tah pesoun ta tsimenta tis leoforou na se plakwsoun:lol:

zzr2005
06/06/2008, 19:16

mi les oti einai kaluteros apo ton kolka...tah pesoun ta tsimenta tis leoforou na se plakwsoun:lol:

μιλάς για ενα απλα καλό παιχτη οπως ηταν ο Κολκα λες και ηταν ο Γκαριντσα.....ηταν απλα ενα πολύ γρηγορο αριστερο χαφ ....
και αν ηταν τοσο παιχταρας για πες μας ...ποια ηταν η πορεια του μετα τον Παναθηναικο.....σε ποιες ομαδες επαιξε? ποσα γκολ εβαλε?ποσες εμφανισεις?
για να δουμε ποιον θα πλακωσουν τα τσιμεντα της Λεωφορου.....

Υ.Γ. απο οτι θυμαμαι παντως πρεπει να εχει αλλαξει καμια 10αρια ομαδες....;)

la_villa
06/06/2008, 19:23

απολύτως λογικό

η διαφορά των ομάδων είναι τεράστια...τι να συγκρίνουμε τώρα????

la_villa
06/06/2008, 19:27
sou eipa apla kapoious pou epaixan kai ta pigan kalutera apo ton ivancits....
an esy twra sunexizeis kai thewreis kalo podosfairisti ton ivansits...den tha sou xalasw xatiri..
mono mia xari...

και ύθστερα μου λέτε ότι τα βαζέλια δεν τρώνε κουτόχορτο....

κοίτα ρε πως άρχισαν να βρίσκουν κιόλας δικαιολογίες που δεν πέφτει χρήμα....που είναι τα 80 ρεεεε
α ρε πρόβατα...
γουστάρω γέλιο φέτος....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

συμφωνώ να αφήσετε τον Ιβανσιτς....μην κάνετε καμια μαλακία και τον κρατήσετε

zzr2005
06/06/2008, 19:37

και ύθστερα μου λέτε ότι τα βαζέλια δεν τρώνε κουτόχορτο....

κοίτα ρε πως άρχισαν να βρίσκουν κιόλας δικαιολογίες που δεν πέφτει χρήμα....που είναι τα 80 ρεεεε
α ρε πρόβατα...
γουστάρω γέλιο φέτος....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

συμφωνώ να αφήσετε τον Ιβανσιτς....μην κάνετε καμια μαλακία και τον κρατήσετε

ε ο,τι περισευει απο λιμανι μερια κατι τσιμπανε και οι δικοι μας.....;)
το κακο ειναι οτι οι δικοι μας καναν μεχρι και πορεια για να το φάνε....
ενω εσεις με μια καρτα μελους ερχεται σπιτι σας.....:lol: :lol:

la_villa
06/06/2008, 20:03
ε εσας σας βγάζουν και καμιά βόλτα απο τις στάνες....μαζεμένους....

τα δικά μας τουλάχιστον κερδίζουν και κάτι...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
06/06/2008, 20:15

αν θυμαμαι καλα ο ιβανσιτς δεν ηθελε να παιζει εκει που επαιζε

εκτος απο αυτο, δεν ειναι ο παιχτης ηγετης που θα παρει την ομαδα στην πλατη του
πιστευω ομως οτι με να καλο συνολο να τον ανεβαζει και συστημα που του ταιριαζει μπορει να προσφερει πολλα.

ειναι ενας μετριος προς καλος παιχτης που μπορει να βελτιωθει πολυ (και να γινει καλος)
κανει πολλες κακες μπαλιες και σουτ για την φημη που εχει ως τεχνικος σουτερ, θελει
πολυ δουλεια,

σιγουρα δεν ειναι παιχταρα αλλα οχι και του πεταματου ομως οπως το λες εσυ,
για εναν παιχτη που παιζει στην εθνικη, ειχε ικανοτητες εξελιξιμος κλπ κλπ η αξια ειναι γυρω στα 1-1,5εκ

kalgeorge
06/06/2008, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αν θυμαμαι καλα ο ιβανσιτς δεν ηθελε να παιζει εκει που επαιζε

εκτος απο αυτο, δεν ειναι ο παιχτης ηγετης που θα παρει την ομαδα στην πλατη του
πιστευω ομως οτι με να καλο συνολο να τον ανεβαζει και συστημα που του ταιριαζει μπορει να προσφερει πολλα.

ειναι ενας μετριος προς καλος παιχτης που μπορει να βελτιωθει πολυ (και να γινει καλος)
κανει πολλες κακες μπαλιες και σουτ για την φημη που εχει ως τεχνικος σουτερ, θελει
πολυ δουλεια,

σιγουρα δεν ειναι παιχταρα αλλα οχι και του πεταματου ομως οπως το λες εσυ,
για εναν παιχτη που παιζει στην εθνικη, ειχε ικανοτητες εξελιξιμος κλπ κλπ η αξια ειναι γυρω στα 1-1,5εκ

a bravo..twra milas swsta...zzr diavazeis???
einai metrios pros kalos.....pou simainei...oti me ta lefta pou tou dinoun ...standar vriskis poly kalutero...
to piasate twra???

kalgeorge
06/06/2008, 20:21
μιλάς για ενα απλα καλό παιχτη οπως ηταν ο Κολκα λες και ηταν ο Γκαριντσα.....ηταν απλα ενα πολύ γρηγορο αριστερο χαφ ....
και αν ηταν τοσο παιχταρας για πες μας ...ποια ηταν η πορεια του μετα τον Παναθηναικο.....σε ποιες ομαδες επαιξε? ποσα γκολ εβαλε?ποσες εμφανισεις?
για να δουμε ποιον θα πλακωσουν τα τσιμεντα της Λεωφορου.....

Υ.Γ. απο οτι θυμαμαι παντως πρεπει να εχει αλλαξει καμια 10αρια ομαδες....;)

oso gia to epixeirima sou ...¨pou paizei twra o kolka¨ :lol: :lol: fovero epixirima re man.
me epises :rotflmao:

Akatanomastos
06/06/2008, 21:14

einai metrios pros kalos.....

ε ναι ρε συ, πρεπει καποιος να εινα ιτυφλος για να μην εχει δει οτι στις 10 σεντρες οι 6-7 πανε τσαρουχια, και τα σουτ αντιστοιχα.

εμενα μου φαινετε πως εχει ταλεντο, αλλα μαλλον δεν δουλευει πολυ, και δεν εχει μεσα του ανταγωνιστικοτητα.

ειναι παρα πολυ σημαντικο
και το λεω αυτο γιατι στα πλαιη οφφ και σε 2-3 παιχνιδια της σεζον, τον ειχα δει μανιασμενο, και το ματι του να γυαλιζει.αν ηταν ετσι σε καθε αγωνα θα μιλαγαμε για αλλον παιχτη και με αξια στα 2 - 2,5 εκατομυρια

arxaios
06/06/2008, 22:41
Όπως και να 'ναι .........ΔΕΝ διώχνεις - αφήνεις παίκτη ΠΡΙΝ βρεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΟ αντικαταστάτη !!! (και να τον έχεις δοκιμάσει)

kalgeorge
06/06/2008, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Όπως και να 'ναι .........ΔΕΝ διώχνεις - αφήνεις παίκτη ΠΡΙΝ βρεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΟ αντικαταστάτη !!! (και να τον έχεις δοκιμάσει)

agorina auto lew kai egw...sumfwnw me sena kai me akatanomasto-....

apla i diafwnia mou einai ston ntoro pou ginetai gia ton ivancits....
imarton diladi...an einai na kanoume etsi gia ena paixti metrio pros kalo....

el_hymador
06/06/2008, 23:29
agorina auto lew kai egw...sumfwnw me sena kai me akatanomasto-....

apla i diafwnia mou einai ston ntoro pou ginetai gia ton ivancits....
imarton diladi...an einai na kanoume etsi gia ena paixti metrio pros kalo....

+1

Καλος ο Ιβανσιτς, αλλα εχει υπερεκτιμηθει η αποδοση του.

Με τα χαλια που ειχαμε τι περιμενεις...σε συγκριση με κατι Βυντραδες και κατι Τζιοληδες το παλικαρι ειναι αστερι... αντικειμενικα ομως ειναι απλως ενας καλος παικτης με πολυ ασταθη αποδοση.

giobazolias
07/06/2008, 01:30
λοιπον!!!

ο Ιβανσιτς ειναι πολυ καλος παικτης που θα μπορουσε να εχει προσφερει πολυ περισσοτερα αλλα δεν φταιει αυτος ομως!!!!

οταν ο Λοταρ Ματεους ελεγε οτι ο Ιβανσιτς για να γινει ηγετης πρεπει να μαθει να χρησημοποιει τους αγκωνες του, εννοουσε οτι ο Ιβανσιτς πρεπει να γινει ποιο σκληρος με τους συμπαικτες του στα αποδυτηρια!

ειναι ευγενης χαρακτηρας χαμηλων τονων με αποτελεσμα καποιοι κλικαδοροι ελληνες (μην λεμε ομονατα) να τον παραγκωνιζουν!!!!!

περσι, παρολο που ηταν γνωστο οτι αυτος ο παικτης ειχε τις καλυτερες εκτελεσεις φαουλ στον Παναθηναικο, βλεπαμε κατα καιρους να χτυπανε τα φαουλ κατι Τζιοληδες, Παπαδοπουλοι, ακομα και ο Μορις...........και αυτο ειναι 1 δειγμα της θεωρειας αυτης!!!!

η αληθεια ειναι οτι ο Ιβανσιτς δεν ειναι ο ταχυτατος παικτης ωστε να δικαιολογει την υπαρξη του στα πλαγια, ομως απ τον αξονα μπορει να κανει πολυ περισσοτερα πραγματα!!!!
Επισης εκει στα πλαγια που τον βαζαν να παιζει ητε δεξια ητε αριστερα.........ο Ιβανσιτς δεν ειχε συμπαικτη που θα μπορουσε να συνεργαστει μιας και απ τη μια ηταν ο μαλακας ο Βυντρα και απ την αλλη ο βλακας ο Σεριτς!!!!!!
οτι εκανε το εκανε μονος του!!!!

αν καποιος προπονητης προσεξει αυτον τον παικτη και του δειξει οτι πιστευει σε αυτον, ο Ιβανσιτς θα κανει μεγαλα πραγματα!!!

οπως για παραδειγμα στο 1-1 στο Καραισκακι................
εκει που οι φιλοδοξοι ηγετες αφησαν χωρο στον Ιβανσιτς μιας και σε εκτος εδρας ντερμπυ η μπαλλα ειναι ποιο βαρια................ο Ιβανσιτς εκανε μεγαλο αγωνα και ηταν ο καλυτερος παικτης του ΠΑΟ!!!

το οτι επιλεγει να ειναι καλος σε συγκεκριμενους αγωνες (κυριος τους σημαντικους) δεν σημαινει οτι ειναι και ασταθης......................
με την ιδια λογικη, και ο Σαραβακος ασταθης ηταν............μιας και (για οσους θυμουνται) ο Σαραβακος με τους μικρομεσαιους Σ Ε Ρ Ν Ο Τ Α Ν και στα ντερμπυ και την ευρωπη εβγαζε ματια!!!!!

η ουσια ειναι οτι το μυαλο και το ποδι του Ιβανσιτς...............πολυ λιγοι παικτες το εχουν!!!!!!!
ο Ιβανσιτες πρεπει να μεινει!!!!!

υ.γ. το οτι ο ΠΑΟ εχει μπολικο χρημα για να ριξει, δεν σημαινει οτι απαγορευεται να διαπραγματευτει την οποιαδηποτε μεταγραφη παικτη!!!!!!
καλα κανει και διαπραγματευεται.............αλλα τον Ιβανσιτς πρεπει να τον κρατησει...........και θα επρεπε να τον κλεισει πριν αρχισει το Euro γιατι ο Ιναβσιτς ειναι αρχηγος της διοργανοτριας Αυστριας!
1 απ τους 2 διοργανοτες (μαλλον η Ελβετια) θα περασει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ τους ομιλους!!!
σε περιπτωση που σπασει ο διαολος το ποδαρι του και περασει/περασουν την Αυστρια, τοτε η τιμη του Ιβανσιτς θα υπερδιπλασιαστει!

vangelis 64
07/06/2008, 02:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

με την ιδια λογικη, και ο Σαραβακος ασταθης ηταν............μιας και (για οσους θυμουνται) ο Σαραβακος με τους μικρομεσαιους Σ Ε Ρ Ν Ο Τ Α Ν και στα ντερμπυ και την ευρωπη εβγαζε ματια!!!!!
Εχμ...συνονόματε τού Σαραβάκου...:D Μιλάς για έναν ηγέτη πάνω στον οποίο προσαρμόζονταν οι αντίπαλες άμυνες.
Να σού πω ότι,αν και ΑΕΚτζής,πήγαινα στο γήπεδο να βλέπω Σαραβάκο και Ζάετς.
Καλός ο Ίβανσιντς αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας!:lol: :wave2:

kalgeorge
07/06/2008, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εχμ...συνονόματε τού Σαραβάκου...:D Μιλάς για έναν ηγέτη πάνω στον οποίο προσαρμόζονταν οι αντίπαλες άμυνες.
Να σού πω ότι,αν και ΑΕΚτζής,πήγαινα στο γήπεδο να βλέπω Σαραβάκο και Ζάετς.
Καλός ο Ίβανσιντς αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας!:lol: :wave2:

+1000

mazeuteite lemeeee..:rotflmao: :rotflmao:

mualo kai podi o ivancits???
re bas kai exoume ton overmars kai den to exoume katalavei? :rotflmao:

Akatanomastos
07/06/2008, 09:31
ναι ρε παιδια.. δυστηχως εχουμε ριξει πολυ το επιπεδο

εγω που ειμαι σχετικα πιτσηρικας, απο τους μαγους εχω δει μονο (και λιγο) τον σαραβακο και στα τελευταια του..
απο κει και περα λιγους θυμαμαι που καναν παπαδες και ειχαν γνωσεις μπαλας, αλλα και προσωπικοτητα μεγαλου παικτου (αλεφαντος:D )

zzr2005
07/06/2008, 11:19
ενταξει παιδια ο Βυντρα αξιζει 1,2 εκατομμυρια και ο Ιβανσιτς αξιζει 1 ...:eek: :eek:
λετε για ασταθή παιχτη κλπ...
σε μια πληρως ασταθη ομαδα
σε μια ομαδα που ο Πεσέιρο δεν του έδωσε ποτε ουσιαστικα θεση βασικου...
παρολα αυτα ηταν απο τους λίγους παιχτες (1-2) που δημιουργουσαν κατι επιθετικα....

ο μονος παιχτης που κανει ατομικες ενεργειες και παιρνει πρωτοβουλιες (εκτος απο τον Καραγκουνη που οι ενεργειες του ειναι ανουσιες....:lol: )
...
εσεις με 1,5 εκατομμυρια να ειστε σιγουροι οτι θα βρουμε πολυ καλυτερο παιχτη....ειδικα αριστερο χαφ
οταν ο Τοζερ πουληθηκε 1,5 εκατομμυρια που περασε και δεν ακουμπησε απο την ΑΕΚ.....
οταν αγορασες τον Σπυροπουλο που ειναι μπακ 2 εκατομμυρια χωρις ολα τα δικαιώματα μαλιστα....οκ
οτι πειτε....
ο Καραγκουνης ποσα παιρνει???
ποσες σωστες σεντρες εκανε??
ποσα γκολ εβαλε στο πρωταθλημα?
ποσα σουτ πηγαν στο τερμα????

Akatanomastos
07/06/2008, 17:16
[B]ενταξει παιδια ο Βυντρα αξιζει 1,2 εκατομμυρια και ο Ιβανσιτς αξιζει 1 ...:eek: :eek:
λετε για ασταθή παιχτη κλπ...
σε μια πληρως ασταθη ομαδα
σε μια ομαδα που ο Πεσέιρο δεν του έδωσε ποτε ουσιαστικα θεση βασικου...

...
εσεις με 1,5 εκατομμυρια να ειστε σιγουροι οτι θα βρουμε πολυ καλυτερο παιχτη....ειδικα αριστερο χαφ
B]

1ον) εγραψα ποιο πριν οτι τα λεφτα του ειναι φυσιολογικα, κανονικη τιμη ειναι

2ον) επισης ειπα πως δεν ειναι ηγετης, και ειναι ασταθης επειδη δεν ειναι αυτος που θα παρει την ομαδα απο το χερι, αλλα η ομαδα θα τον παρει απο το χερι και θα παιξει(και συνηθως ολη η ομαδα σερνοταν)

αν η ομαδα ηταν συνολικα 2 κλικ πανω θα ανεβαζε και ο ιβανσιτς αρκετα την αποδοση του και θα βγαζε ματια, γιατι εχει ικανοτητες..

οπως και να χει, ειναι εδω 2 χρονια, γουσταρει, εχει μαλλον συνηθισει, ο κοσμος τον αγαπαει,
δεν υπαρχει λογος να φυγει, δικαιουτε σιγουρα θεση στην 11αδα

idi
11/06/2008, 13:40
απολύτως λογικό

η διαφορά των ομάδων είναι τεράστια...τι να συγκρίνουμε τώρα????

NAI EINAI

KAI EINAI KAI METRISIMI

2 PONTOYS PERISSOTEROUS PIRAME KAI VGIKAME PRVTATHLITES

OTAN DE FAGATE 4 EIDES KAI ESY TIN DIAFORA POSO ITAN....

ANTE GEIA :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
11/06/2008, 22:50
<< Ο Σίλβα Κλέιτον τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό και κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο! Πάνω από 1,5εκ. ευρώ, συν δύο παίκτες ως δανεικούς (Σιόντη και Τσίγκα πιθάνότατα) θα πάρει η Λάρισα για να πει το τελικό «ναι»...>>

Ντροπη σας βαζελοι να χτυπατε ετσι τον Ντεμη.... :mad:

Gandalf dr685sm
12/06/2008, 08:25
Με τόσα λεφτά;... χάρισμα τους!... Εντάξει καλός παίκτης, αλλά οχι και έτσι. Μόνο αν σκεφτείς οτι με 1,5 πάτε να πάρετε εσείς έναν εκ των Σκολάρι - Σαβιόλα... δεν νομίζω οτι χωράει σύγκριση.

Καλός παίκτης λοιπόν , αλλά αίντε 1,5 μύριο καθαρά χωρίς άλλα ανταλλάγματα. Μου προξενεί πάντως εντύπωση πως δίνει τόσα για Κλέυτον και δεν αυξάνει για Ιβανσιτς. Παράδοξα και παράξενα πράγματα.

Gandalf

el_hymador
12/06/2008, 09:46
Με τόσα λεφτά;... χάρισμα τους!... Εντάξει καλός παίκτης, αλλά οχι και έτσι. Μόνο αν σκεφτείς οτι με 1,5 πάτε να πάρετε εσείς έναν εκ των Σκολάρι - Σαβιόλα... δεν νομίζω οτι χωράει σύγκριση.

Καλός παίκτης λοιπόν , αλλά αίντε 1,5 μύριο καθαρά χωρίς άλλα ανταλλάγματα. Μου προξενεί πάντως εντύπωση πως δίνει τόσα για Κλέυτον και δεν αυξάνει για Ιβανσιτς. Παράδοξα και παράξενα πράγματα.

Gandalf

+0,5

Συμφωνω αλλα εν μερει....

ο Κλεϊτον ειναι ενας πολυ καλος παικτης. Σιγουρα τα λεφτα που δωσαμε ειναι τραβηγμενα απ τα μαλλια, αλλα δεν παιζει μονο το γεγονος οτι θελαμε τον παικτη...δεν ξερω αν με εννοεις...

Για τα αλλα ονοματα που ακουγονται ειμαι επιφυλακτικος....θα δειξει....

Αυτον που θελω στον Πανθηναϊκο ειναι ο Κυργιακος!
Ενας παικτης και εχεις δεσει την αμυνα σου....τωρα για Σαβιολα και Αϊμαρ κτλ-κτλ τα ακουω λιγο βερεσε...καλως να ρθουν, αλλα δεν θα σκασουμε κιολας...

irinia
12/06/2008, 10:10
ΑΛΛΟ ΛΑΡΙΣΣΑ.............ΑΛΛΟ ΠΑΟ...

Ό Δώνης τόν είχε τρελλάνει στό καψώνι τό Βραζιλιάνο μας....
Άλλά καί μέ 1,5 μύρριο στήν Εύρώπη....
ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...

Gandalf dr685sm
12/06/2008, 12:20
Δεν είναι 1.5 Terens... σύμφωνα με τον sportfm είναι 1,5 + bonus = 2,2 περίπου + ανταλλάγματα δύο παίκτες... τουτέστιν χαλαρά κοντά στα 2,5.

Gandalf

mats8282
12/06/2008, 12:31

Gandalf

Νομιζω παντως καπου τοσα διναμε και εμεις...Και μαλλον αφου χαλασε το θεμα με εμας και για να μη του μεινει του Πηλαδακη ο Βραζιλιανος στην Λαρισα,λογικα θα ηθελε να φυγει και αυτος,τον εδωσε στον ΠΑΟ...

Σολαρι οχι Σκολαρι...Ο δευτερος πηγε προπονητης στην Τσελσι :p

ΥΓ Αμα εφτασε 2.2 χαρισμα τους :look:

STOYBI
12/06/2008, 15:13

Άλλά καί μέ 1,5 μύρριο στήν Εύρώπη....
ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...

Στο ντεμη να τα πεις... :winka:

idi
12/06/2008, 23:06
Στο ντεμη να τα πεις... :winka:

ναι τα λεω στο Ντεμη και δε με ακουει... με 7.5 μυρια αγοραζεις μισο Μπελουτσι APO ARTSENTINA που ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του BLANCO

ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
13/06/2008, 17:05
ναι τα λεω στο Ντεμη και δε με ακουει... με 7.5 μυρια αγοραζεις μισο Μπελουτσι APO ARTSENTINA που ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του BLANCO

ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ..........

Έδωσε 7,5 μύρρια γιά τή Μόνικα Μπελούτσι...??

vangelis 64
13/06/2008, 17:11
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ..........

Έδωσε 7,5 μύρρια γιά τή Μόνικα Μπελούτσι...??

:wave2: Μωρέ άμα τά'δινε για τη Μόνικα,θα πιάνανε και τόπο.:p

irinia
13/06/2008, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μωρέ άμα τά'δινε για τη Μόνικα,θα πιάνανε και τόπο.:p

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΚΟΡΜΙΑ..........

Τό Καραισκάκη.........

Όλοι οί κερατάδες άπό έκεί έχουν περάσει....!!!!

Μή πούμε όνόματα καί θίξουμε ύπολείψεις......:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

STOYBI
13/06/2008, 18:26

Ρε συ....... :D

Να κατσω να σου γραφω τωρα το καλοκαιρι η θα γραφω τσαμπα.........

Σε εψαχνα τον χεμωνα που μας περασε να σου θυμισω τι σου ελεγα και εσυ......... Ελειπες... :(

STOYBI
13/06/2008, 18:29
ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΚΟΡΜΙΑ..........

Τό Καραισκάκη.........

Όλοι οί κερατάδες άπό έκεί έχουν περάσει....!!!!

Μή πούμε όνόματα καί θίξουμε ύπολείψεις......:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Ρε θα εκτεθειτε στο τελος.......... ( Μιλαω σοβαρα...)

Κατα τα αλλα τερενς......

Κατσε να ξυστουμε..........

:D

voufi
14/06/2008, 08:59
Κι εγώ δεν έχω ενθουσιαστεί από την Monica αλλά κάτσε να τον δούμε και με κανονική προετοιμασία...Σύγκριση με το Blanco δε γίνεται σε καμία περίπτωση, μιλάμε για χαφ και για επιθετικό... τι να συγκρίνεις....Και στο κάτω κάτω τουλάχιστον εμεις έχουμε 7,5 τα οποία μπορούμε να πετάξουμε, η ΑΕΚ τι να δώσει????

arxaios
14/06/2008, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
..... στο κάτω κάτω τουλάχιστον εμεις έχουμε 7,5 τα οποία μπορούμε να πετάξουμε.....

Μα καλά εσείς δεν είσαστε η ομάδα των ψαράδων , των μεροκαματιάριδων, των ταπεινών και καταφρονεμένων που μένουν στα Ταμπούρια και την Κοκκινιά, του τίμιου μόχθου, το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί, των φτωχών πλην όμως τίμιων, των διδαχών του Ξανθόπουλου, της Βούρτση και του Βασιλάκη Καΐλα ;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έτσι πετάτε τα εκατομύρια ;;;:confused: :confused: :confused:

Νόμιζα ότι οι πλούσιοι είμαστε ΠΑΟ !!!:confused: :lol:

voufi
14/06/2008, 21:35
Αφού οι μεροκαματιάρηδες ψαράδες έχουν 7,5 για χαρτοπόλεμο, φαντάσου σε τι κατάσταση είναι το αεκ. :hypnotize

mats8282
15/06/2008, 11:08

133494

irinia
15/06/2008, 18:51

ΠΑΛΙ...........ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ........

'Οτι περισσεύει...........παίρνουμε........

Καί ποιός είναι αύτός ό Σκόκο πού μάς έχουνε σπάσει τόν έρωτα....???

Πρός τό παρόν μόνο ό Δώνης μετράει ,άλλά καί αύτός τί νά σού κάνει...??

Δέν έχει τό μαγικό λυχνάρι......!!!!!

STOYBI
15/06/2008, 22:51
Ρε...

Σαν τον τσικι-τσικι δεν μοιαζει αυτος...??? :look:

133512

idi
15/06/2008, 23:43

Καί ποιός είναι αύτός ό Σκόκο πού μάς έχουνε σπάσει τόν έρωτα....???

http://www.youtube.com/watch?v=EiWltG5hTPU&feature=related

τη προηγουμενη φορα που εβαλα βιντεο για παιχτη που πηραμε ξερεις ποιος ηταν...

idi
15/06/2008, 23:45
Ρε συ....... :D

Να κατσω να σου γραφω τωρα το καλοκαιρι η θα γραφω τσαμπα.........

Σε εψαχνα τον χεμωνα που μας περασε να σου θυμισω τι σου ελεγα και εσυ......... Ελειπες... :(

ολα οσα ελεγα το χειμωνα εγιναν το καλοκαιρι

και πρωταθλημα πηραμε σας καναμε και special περιποιηση.... :a021: :a021: :a021: :a021: :a54: :a54: :a54: :a54:

idi
15/06/2008, 23:47
Ρε...

Σαν τον τσικι-τσικι δεν μοιαζει αυτος...??? :look:

http://www.youtube.com/watch?v=9tRMqC74haM

και ηρθε στην ομαδα που ταιριαζει...

περαια - περαια (ξερεις τι ειναι αυτο?) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
15/06/2008, 23:52
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕIΡΑΙΑ ΕΧΕΙ GAY !!!

και για οσους δεν καταλαβαν παρτε την μεταφραση του τσικι τσικι του euroτραγουδου της Ισπανιας Goo

Μετάφραση του Τσικι - Τσίκι

Perrea, perrea Sarcastic
Baila el Chiki Chiki
El chiki chiki mola mogollon
Lo bailan en la China y tambien en Alcorcon

Dale chiki chiki a esa morenita
Que el chiki chiki la pone muy tontita

Lo baila Jose Luis
Lo baila Hugo Chavez
Lo baila Mariano
Mi amol ya tu sabes
Lo bailan los broder
Lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata
Con la braga en la mano

Perrea! Perrea!

El Chiki Chiki is a Reaggetton
Dance in Argentina , Serbia and Oregon
Give el Chiki Chiki to that little sister
With el Chiki Chiki she's gonna
like it, mister

Dance it with Alonso,
dance it with Gasol
Dance it with your brothers,
all around the world
Dance it with Bardem,
dance it with Banderas
Dance with Almodovar,
dance la Macarena

Y el chiki chiki se baila asi:
&#161;Uno! El breikindance
&#161;Dos! El crusaito
&#161;Tres! El Maiquelyason
&#161;Cuatro! El Robocop

Baila el chiki chiki
Baila el chiki chiki
Lo bailan los heavies
Y tambien los frikis
Lo bailan en la carcel
Lo bailan en la escuela
Lo baila mi madre
Y tambien mi abuela

Lo canta el tigre puma
Con su traje a rayas
Y Juan Carlos le dice:
“Por que no te callas?”

En el velatorio del padre Damian
Pusieron chiki chiki y el muerto
echo a bailar
Bailar, bailar, bailar…

&#161;Uno! El breikindance
&#161;Dos! El crusaito
&#161;Tres! El Maiquelyason
&#161;Cuatro! El Robocop

Perrea, perrea

Lo baila Jose Luis
Lo baila Hugo Chavez
Lo baila Mariano
Mi amol ya tu sabes
Lo bailan los broder
Lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata
Con la braga en la mano

Uno! El breikindance
Dos! El crusaito
Tres! El Maiquelyason
Cuatro! El Robocop

Uno! El breikindance
Dos! El crusaito
Tres! El Maiquelyason
Cuatro! El Robocop

Perrea, perrea

Χορέψτε πισωκολλητά,
χορέψτε πισωκολλητά

Το τσίκι-τσίκι είναι τόσο ωραίο,
το χορεύουν στην Κίνα κι
ακό&#181;α και στο Αλκοθρόν.

Δώσε σ’ εκείνο το &#181;ελαχρινό κορίτσι
τσίκι-τσίκι
γιατί το τσίκι-τσίκι την ξετρελαίνει.

Το χορεύει ο Χοσέ-Λουί,
το χορεύει τόσο στρωτά.
Ο Μαριάνο το χορεύει,
αγάπη &#181;ου το ξέρεις,
Τα αδέλφια &#181;ου το χορεύουν,
τα αδέλφια &#181;ου το χορεύουν.
Η &#181;ιγάδα &#181;ου το χορεύει,
&#181;ε το &#223;ρακί στο χέρι.

Χορέψτε πισωκολλητά, χορέψτε πισωκολλητά.

Το τσίκι- τσίκι είναι ένας Reaggetton
χορός στην Αργεντινή, στη Σερ&#223;ία και στο Όρεγκον.
Δώσε το τσίκι-τσίκι σε αυτήν
τη &#181;ικρή αδερφή.
Με το τσίκι-τσίκι θα το γουστάρει, κύριε

Χόρεψε το &#181;ε τον Αλφόνσο,
χόρεψε το &#181;ε τον Γκαζόλ.
Χόρεψε το &#181;ε τα αδέρφια σου
σε όλο τον κόσ&#181;ο.
Χόρεψε το &#181;ε τον Μπαρδέ&#181;,
χόρεψε το &#181;ε τον Μπαντέρας.
Χόρεψε το &#181;ε τον Αλ&#181;οδό&#223;αρ,
χόρεψε το Μακαρένα.

Και το τσίκι-τσίκι χορεύεται έτσι:
Ένα : breakdance
Δύο : &#181;πλεγ&#181;ένα πόδια
Τρία : Michael Jacson
Τέσσερα : Robocop

Χορέψτε το τσίκι-τσίκι,
χορέψτε το τσίκι-τσίκι
Οπαδοί του heavy-metal χορέψτε το,
το ίδιο κάντε και τα φρικιά.
Το χορεύουν στη φυλακή,
το χορεύουν στο σχολείο.
Η &#181;άνα &#181;ου το χορεύει,
το ίδιο κάνει και η γιαγιά &#181;ου.

Ο Eλ-Πού&#181;α το τραγουδάει
&#181;ε το γυ&#181;νό κουστού&#181;ι του.
Και ο Χουάν-Κάρλος λέει:
“Γιατί δεν το &#223;ουλώνεις;”

Όταν ο πατήρ-Δα&#181;ιανός ξυπνούσε,
του έπαιζαν το τσίκι-τσίκι
και το πτώ&#181;α άρχιζε να χορεύει.
Χορεψτε, χορέψτε, χορέψτε

Χορέψτε πισωκολλητά,
χορέψτε πισωκολλητά.

Το χορεύει ο Χοσέ-Λουί,
το χορεύει τόσο στρωτά.
Ο Μαριάνο το χορεύει,
αγάπη &#181;ου το ξέρεις.
Τα αδέλφια &#181;ου το χορεύουν,
τα αδέλφια &#181;ου το χορεύουν.
Η &#181;ιγάδα &#181;ου το χορεύει,
&#181;ε το &#223;ρακί στο χέρι.

Χορέψτε πισωκολλητά,
χορέψτε πισωκολλητά :lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
16/06/2008, 13:16
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ...........

προσφυγα να σου θυμισω τοσο για το ποστακι σου οσο και για την υπογραφη σου οτι εισαι 3ος.

STOYBI
16/06/2008, 13:41

Perrea! Perrea!
Χορέψτε πισωκολλητά
χορέψτε πισωκολλητά :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα ρε φιλε...... :sad:

Θα σας χορεψουμε και πισωκολλητά.....

Αλλα... Θα πλυθειτε πρωτα.... :D

Akatanomastos
21/06/2008, 09:32
Σε μεταγραφικό ντεμαράζ προχώρησε την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, έκλεισαν τον Ερνάν Ντάρβο Πεγεράνο και αγόρασαν τα δικαιώματα του Αντρέας Ιβανσιτς. Προς την έξοδο ο Γιάννης Γκούμας.

ολα καλα εως εδω:D

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον ΠΑΟΚ 2,2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και μια χορηγία ύψους 1,6 εκατομμυρίου ευρώ, από εταιρεία συμφερόντων του Ανδρέα Βγενόπουλου, για δύο χρόνια

εδω αρχιζουν τα καραγκιοζιλικια..

πολυ νωρις:rolleyes:

el_hymador
21/06/2008, 09:41
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bigcry: :bawl: :lol: :lol: :lol:

πιτουροοοοο, καλαμποκιιιιι, κολοτουμπεεεες ....παρε κοσμε!

134128