View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)
Κερναει καλο κρασι τους αντιπαλους και μας εντυπωσιαζει... :evil:
General_lee
11/04/2008, 22:08
Εγω παλι αν ημουν Τζιγγερ θα ντρεπομουνα να βγω απτο σπιτι μου. Καταντησε να τον αντιπαθει η μεγαλη πλειονοτητα των Παναθηναικων και να τον χλευαζουν οι των υπολοιπων ομαδων. Που να μην ειχε και δικα του μεσα, εφημεριδες, καναλια δλδ....
LsKostas
12/04/2008, 02:45
Σαββατο ξημερωματα και η ΑΘΗΝΑ εχει γεμισει ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ
και πολυς κοσμος απο ΕΠΑΡΧΙΑ θα αφησουν για λιγο τους δουλειες τους και θα κατεβουν την Κυριακη
να δωσουν παρων.(Και ναι ρε μαγκες το ασφαλιστικο ειναι πιο σημαντικο Ε-Λ-Ε-Ο-Σ:rolleyes: )
2 πραγματακια θα πω και χωνεψτε τα...
Απο το 98' υπαρχει μια δευτερη διαμαχη επισημα με την ΠΑΕ και τον κοσμο του ΠΑΟ.
η ομαδα αφεθηκε πολλες φορες και σε δυσκολα ματσ χωρις οπαδους (οπως τωρα προσφατα στην ΚΡΗΤΗ)
Υπαρχει ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ????Ενα το κρατουμενο...
Ολα τ αλλα τ ακουμε βερεσε ακομα και απο μετριοποαθεις Παναθηναικους
που πιθανων να πηγαινουν Μονο στα Ευρωπαικα ματς...
που θελουν τον Μπαγιεβιτσ στην ομαδα
( δεν πηρε μονος του πρωταθληματα για να θυμηθουμε λιγο καλυτερα...ετσι μπραβο)
που στην τελικη η ΤΕΣΣΑΡΑ απο τον οΦΗ και τον ΟΣΦΠ ηταν ενα απλα ατυχο γεγονος,μια μαυρη παρενθεση...αμ δε...
Ολοι εσεις που δεν θελετε να κατεβειτε :rolleyes: και κριτικαρετε ολους εμας που επι τοσα χρονια
ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ να μην το κανετε...Δεν σας θελουμε !!!
Εμεις που θα βγουμε στους δρομους για να διωξουμε την "οικογενεια" ισως να μην το πετυχουμε αμεσως...αλλα καποια στιγμη θα ΓΙΝΕΙ...και ναι οπως εχω πει αγοραστης θα βρεθει...αλλιμονο
Και κατι ακομα ... αφου τα σκεφτεστε τοσο "αντικειμενικα" και "συμαζεμενα" :smilea:
μια ΠΑΕ εχει στοχο το ΚΕΡΔΟΣ ετσι???
Κερδος=τα εξης παρακατω..
1.Χρήματα,
2.Δόξα και εξουσία και
3.Ικανοποίηση του πελάτη–φιλάθλου-οπαδου μια και είναι και ΠΑΕ.
με πιθανο το ενδεχομενο να γινουν "μελη"
Λοιπον εχουμε και λεμε ...
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στον επίσημο ισολογισμό 2006-07 παρουσίασε ζημίες ?6.2 εκατομμυρίων για τη χρήση 2006-07. Στην προηγούμενη χρήση (2005-06) είχε ζημίες ?4.5 εκατομμύρια. Αρνητική καθαρή θέση φυσικά.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει κατακτήσει δύο τίτλους τα τελευταία 12 χρονιά έχοντας συμμετάσχει σε 36 επίσημες διοργανώσεις. (ποσοστό επιτυχίας 6%).
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο εισιτηρίων στο γήπεδο το οποίο αγωνίζεται. Τα πιθανά έσοδα και από εκεί είναι χαμηλά και συνυπολογιστε αυτο που υποθηκε πιο πανω
για αποκλεισμο των ιδιων των οπαδων μας.
Μια διοικηση λοιπον που δεν κερδιζει λοιπον:rolleyes: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ο λαος του ΠΑΟ βαζει το πρωτο λιθαρακι
οχι σε διαδηλωση εναντια στο κρατος για διαγραφη χρεων.
οπως αλλοι...(ναι αυτοι που φαγανε δημοσιο χρημα)
Καντε μας την χαρη λοιπον και μην προπαγανδιζετε σαν γαβροι... :wave2:
Χαιρετω και ανυπομονω να δω "γνωστες φατσες"
... κατω στο πεδιο...οπως παλια:smilea:
http://www.youtube.com/watch?v=Uy6kfWU4h_I&feature=related
ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ
vangelis 64
13/04/2008, 10:05
Και κάτι για τούς ΑΕΚάρες τής παρέας.Σήμερα η ΑΕΚ γίνεται 84 χρονώνε και βρήκα στο contra κάποια ωραία βιντεάκια με ιστορικές στιγμές της.
Όσοι δεν βαριέστε,δείτε αυτό που είναι αφιερωμένο στον Ντέμη για έναν και μόνο λόγο...Το γκολ που βάζει στην Τούμπα σαν παίχτης τού Απόλλωνα.
Τότε που η όλη η 4 σηκώθηκε και χειροκρότησε.Για να δούμε τι θα γίνει και σήμερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και κάτι για τούς ΑΕΚάρες τής παρέας.Σήμερα η ΑΕΚ γίνεται 84 χρονώνε και βρήκα στο contra κάποια ωραία βιντεάκια με ιστορικές στιγμές της.
Όσοι δεν βαριέστε,δείτε αυτό που είναι αφιερωμένο στον Ντέμη για έναν και μόνο λόγο...Το γκολ που βάζει στην Τούμπα σαν παίχτης τού Απόλλωνα.
Τότε που η όλη η 4 σηκώθηκε και χειροκρότησε.Για να δούμε τι θα γίνει και σήμερα.
ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ............ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ........
Μή τούς δώσουμε τή χαρά νά πάρουν τόν τίτλο .........
ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ............ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
ΖΗΤΩ...................Η ΑΕΚ.............
:wave2:
Oloi kseroun poios pire to prwtathlima...
oloi OAKA tin kyriaki gia tin fiesta tou kanonikou titlou kai oxi tou titlou tin ntropis...!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ............ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ........
Μή τούς δώσουμε τή χαρά νά πάρουν τόν τίτλο .........
ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ............ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
ΖΗΤΩ...................Η ΑΕΚ.............
:look:
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Καλο ....!!! Το αλλο με την μυγα, τα οπισθια της, και τα περι αφοδευση της το ξερεις...???? :rotflmao: :rotflmao:
Υγ... Ο προεδρακος σου το εψαξε καλα.........???? :confused:
Δεν εκανε παλι τιποτα...???
Κριμα... :smokin:
KAI................TΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ........
ΝΑ ΠΑ ΝΑ...............
Ξ Α Ν Α .......Κ Ο Ι Μ Η Θ Ε Ι Τ Ε...........!!!!!!!
mats8282
13/04/2008, 22:34
Εγω παντως θα ιδρυσω Κωστενογλου fan club....
Πολυ τον παω :)
Του χρονου για πρωτη φορα στην ζωη μου θα παρω διαρκειας το βλεπω να ερχεται :beer:
el_hymador
13/04/2008, 22:52
Τα ιδια μαυρα χαλια αλλη μια αγωνιστικη ο Παναθηναϊκος...οχι οτι περιμενε κανεις κατι αλλο βεβαια...
Σκατα τα εκανε και ο Βγενοπουλος ομως με τις σπασμωδικες κινησεις του και τον ψευτοτσαμπουκα που εβγαλε στα ΜΜΕ.
Για τις μυνησεις δεν το συζηταω...ανοησιες και χαζομαρες.
Bad Timing...την ωρα που το κλιμα ηταν πολυ θετικο για την παρτη του, εβαλε πολυ κοσμο σε σκεψη με τις μαλακιες του. Πολυ ''ανωριμες'' οι αντιδρασεις του και χωρις αντικρυσμα για την επιτευξη του σκοπου του.
Ο Σωφερ χωροις να κανει τιποτα (ως συνηθως το γιδι) βγηκε ευνοημενος...αν ηταν εστω και ελαχιστα ικανος θα εκμεταλευοταν επικοινωνιακα τις βλακειες του Βγενοπουλου.
la_villa
13/04/2008, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Υγ... Ο προεδρακος σου το εψαξε καλα.........???? :confused:
Δεν εκανε παλι τιποτα...???
Κριμα... :smokin:
τι ασχολέισε ρε στούμπι με τους ανύπαρκτους
εγω τα έχω με την υπεροψία της ομάδας μας
σήμερα επιτέλους εμφανίστηκαν προσγειωμένοι...επιτέλους
πρώτη φορά βλέπω να υποστηρίζουν τοσο ανοιχτα τους απατεωνες (βλ. πόντιους)...ειναι τα ιδανικά που λένε ότι πρεσβεύουν μάλλον...
α ρε ΞΕΦΤΥΛΕΣ
υ.γ καλη π$#@!α ο πάοκ :lol: :lol: :lol:
α ρε παοκάκια
υ.γ 2 αν παρει Ντούσαν ο παο ξεχαστε την επόμενη δεκαετία
Akatanomastos
14/04/2008, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω παντως θα ιδρυσω Κωστενογλου fan club....
Πολυ τον παω :)
Του χρονου για πρωτη φορα στην ζωη μου θα παρω διαρκειας το βλεπω να ερχεται :beer:
:rolleyes: o κλασσικος ο ******* ο ελληνας(κατα γεωργιου):lol:
νικησες τον διαλυμενο γαυρο,
τον καταστραμενο παοκ και ειδες στον κωστενογλου τον μεσσια..
οπως και να χει απο τι καταλαβαινω θα παρει πουλο το καλοκαιρι ο νικολακης..
στα δικα μας τωρα..
ΕΝΑ χαλι μαυρο παλι ο βαζελος.. περισσοτερο εβλεπα γαυρο παρα παο..
απαραδεκτο θεαμα για 25ή φορα φετος:lol:
ευτηχως ο σπυροπουλος δειχνει οτι θα μπορεσει να βοηθησει απο του χρονου με μια ποιο σοβαρη ομαδα..
κλασσικα μονο η καραγκουνα ετρεχε..
ο πεσειρο στην κοσμαρα του..ολα καλα τα βρισκει ακομα:lol:
μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι βριζαν τον Σιμαο?:confused:
τι εκανε το παλικαρακι?
Akatanomastos
14/04/2008, 00:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πρώτη φορά βλέπω να υποστηρίζουν τοσο ανοιχτα τους απατεωνες (βλ. πόντιους)...ειναι τα ιδανικά που λένε ότι πρεσβεύουν μάλλον...
α ρε ΞΕΦΤΥΛΕΣ
ρε κολοπαιδαραδες, θελω να βλεπω τα ξινισμενα μουτρα σας, και κυριως αυτουνου του αρχιαλητιριου, του πετρου κοκκαλη οταν βγει η αποφαση κατα σας..
να βγει τοτε να ξαναμιλησει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackbusa
14/04/2008, 01:05
τι ασχολέισε ρε στούμπι με τους ανύπαρκτους
εγω τα έχω με την υπεροψία της ομάδας μας
σήμερα επιτέλους εμφανίστηκαν προσγειωμένοι...επιτέλους
α ρε ΞΕΦΤΥΛΕΣ
υ.γ καλη π$#@!α ο πάοκ
α ρε παοκάκια
υ.γ 2 αν παρει Ντούσαν ο παο ξεχαστε την επόμενη δεκαετία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΠΠ.....
1.Αγορακι μου ακομα δεν εχει βγει αποφαση....αρα ακομα η Καλαμαρια δεν ειναι απατεωνες...
2.Την ενσταση για τα ιδανικα του ποδοσφαιρου εσεις την κανατε (καλως αν θεωρητε οτι εγινε απατεωνια)...βεβαια οπως εχετε πει και πιο παλια.....ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...:rotflmao: :rotflmao:
3.Στον Αλφα ηταν καλεσμενος ο αντιπροεδρος την ΑΕΚ που ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ οτι δεν θα κανει καμμια κινηση,ασχετα αν εχει το δικαιωμα...ακομα και τωρα που εχει πεσει και μαθηματικα η Καλαμαρια....ακομα και αν αποσυρει η Καλαμαρια την αιτηση για τα ασφαλιστικα...
4.Το οτι βγαινουν και θεωρουν οι παιχτες οτι εχει δικιο η Καλαμαρια ειναι αλλο θεμα....αυτοι παιζουν,κερδιζουν,χανουν ΜΕΣΑ στο γηπεδο...αρα εχουν ενα λογο παραπανω να εκφραζουν οποια πικρια/αδικια αισθανονται....αν εχεις προβλημα μπορεις να κανεις ευκολα μια Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....
5.Μολις χωνεψεις τα δυστηχως μονο 4 μπαλλακια που ρουφηξες και ερθεις στα ισια σου,ελα ξαναμιλα μας....εδω δυστηχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ κανεις Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....
αιντε και μας τα εχεις πρηξει που πας να μας συγκρινεις με εσας....ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .....ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ...:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΨΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΠΠ.....
1.Αγορακι μου ακομα δεν εχει βγει αποφαση....αρα ακομα η Καλαμαρια δεν ειναι απατεωνες...
2.Την ενσταση για τα ιδανικα του ποδοσφαιρου εσεις την κανατε (καλως αν θεωρητε οτι εγινε απατεωνια)...βεβαια οπως εχετε πει και πιο παλια.....ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...:rotflmao: :rotflmao:
3.Στον Αλφα ηταν καλεσμενος ο αντιπροεδρος την ΑΕΚ που ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ οτι δεν θα κανει καμμια κινηση,ασχετα αν εχει το δικαιωμα...ακομα και τωρα που εχει πεσει και μαθηματικα η Καλαμαρια....ακομα και αν αποσυρει η Καλαμαρια την αιτηση για τα ασφαλιστικα...
4.Το οτι βγαινουν και θεωρουν οι παιχτες οτι εχει δικιο η Καλαμαρια ειναι αλλο θεμα....αυτοι παιζουν,κερδιζουν,χανουν ΜΕΣΑ στο γηπεδο...αρα εχουν ενα λογο παραπανω να εκφραζουν οποια πικρια/αδικια αισθανονται....αν εχεις προβλημα μπορεις να κανεις ευκολα μια Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....
5.Μολις χωνεψεις τα δυστηχως μονο 4 μπαλλακια που ρουφηξες και ερθεις στα ισια σου,ελα ξαναμιλα μας....εδω δυστηχως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ κανεις Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ....
αιντε και μας τα εχεις πρηξει που πας να μας συγκρινεις με εσας....ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .....ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ...:lol: :lol: :lol: :lol:
μπουσα....ξεκολλα ρε παιδακι μου...ακολουθουνται νομιμες διαδικασιες.
εγινε παρατυπια, εκανα ενσταση, θα γινει εφεση, αν βγει υπερ μου ειμαι πρωταθλητης και για αλλη μια φορα εισαι δευτερος.αν βγει εναντιον μου, εισαι δικαια πρωτος και θα εχεις 1 πρωταθλημα παραπανω σαν ομαδα απ οσα εχει ο τζολε :lol: να το χαιρεσαι σε αυτη τη περιπτωση.απο εκει και περα οσο και να χτυπας κατω, εσυ αλλα και οι αλλοι, το χοντρο, τριχωτο, αδεξιο, βρωμικο, διακορευμενο πωπουδακι σου, εισαι στο -2 και ελπιζεις.για την ωρα ζησε με αυτο.LOOSER !!!
:smokin:
Gandalf dr685sm
14/04/2008, 08:27
Πέρα απο το πικάρισμα, νομίζω οτι όποιος και να πάρει αυτό το πρωτάθλημα , ουσιαστικά θα το έχει πάρει στα χαρτιά και έτσι θα μείνει στην ιστορία.
Πάντα μιλώντας οτι ο Ηρακλής και ο Αστέρας θα πέσουν ώς νέα λεία σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ αντίστοιχα!
Είτε το πάρει ο ΟΣΦΠ θα λένε οτι το πήρε στα χαρτιά με +3 απο αγώνα σε δικαστήριο και το αντίστοιχο θα ισχύει για ΑΕΚ. Προσωπικά νομίζω οτι φέτος είναι όλοι για κλάμματα με εξαίρεση τους τελευταίους 6-7 αγώνες της ΑΕΚ που όμως και πάλι αν τους έπαιρνε , θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα (εκείνο το 80φεύγα goal του ΑΡΗ ας πούμε).
Πάντως φέτος μπορώ να πώ οτι οι ευχάριστες εκπλήξεις αφορούσαν ομάδες χαμηλότερα της βαθμολογικής τριάδος.
Ο ΑΡΗΣ που με Ντούσαν δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του.
Η ΑΕΛ που πραγματικά παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Ο Αστέρας που αντί να παλεύει για παραμονή, παλεύει για θέση στα playoffs στην παρθενική του χρονιά στην Λίγκα.
Το πρωτάθλημα σίγουρα μαθηματικά δεν έχει τελειώσει , μιας και υπάρχει περίπτωση ακόμα για ανατροπή της κορυφής, αλλά στην πραγματικότητα, απίθανο είναι ο Ηρακλής να περάσει έστω και ενα βαθμό στο Καραϊσκάκη μέσα , με 30.000 άτομα , πάνω απο τα κεφάλια τους και οι παίκτες του ΟΣΦΠ με τον πρόεδρο πάνω απο τα κεφάλια τους. :D
Η ΑΕΚ είμαι σίγουρος οτι θα κάνει οτι μπορεί , ειδικά αν το σκορ στο Φάληρο θα είναι διαφοράς της τάξης του ενός goal. Κρίμα που δεν έφυγε νωρίτερα πάντως ο Φερέρ, μιας και σίγουρα θα είχε διαφορετική κατάληξη η προσπάθεια της ομάδος μου.
Για τα playoffs, θα υπάρξει το εξής παράδοξο... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.
Όποιος την πάρει θα κάψει παίκτες και προετοιμασία, εκτός και αν θα έχει 3 11αδες για να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις του να παίξεις Euro, CH.L προκριματικά 2ου και 3ου γύρου , και αμέσως μετά πρωτάθλημα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εγινε παρατυπια, εκανα ενσταση, θα γινει εφεση, αν βγει υπερ μου ειμαι πρωταθλητης και για αλλη μια φορα εισαι δευτερος.αν βγει εναντιον μου, εισαι δικαια πρωτος και θα εχεις 1 πρωταθλημα παραπανω σαν ομαδα απ οσα εχει ο τζολε :lol: να το χαιρεσαι σε αυτη τη περιπτωση.απο εκει και περα οσο και να χτυπας κατω, εσυ αλλα και οι αλλοι, το χοντρο, τριχωτο, αδεξιο, βρωμικο, διακορευμενο πωπουδακι σου, εισαι στο -2 και ελπιζεις.για την ωρα ζησε με αυτο.LOOSER !!!
:smokin: RE LALAKI DE SOY PA NA MH MILAS OSO THN EXEIS STO STOMA AKOMA???
BGALTH PROTA..KAI META MILA...
ELA STA 4 PALI....
XEXASES???
TOY XRONOY PALI LEME..
PERNEIS FETOS ENA KALPIKO AKOMA..KAI SAN KALPIKOS PANIGYRIZEIS.!
mats8282
14/04/2008, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:rolleyes: o κλασσικος ο ******* ο ελληνας(κατα γεωργιου):lol:
νικησες τον διαλυμενο γαυρο,
τον καταστραμενο παοκ και ειδες στον κωστενογλου τον μεσσια..
οπως και να χει απο τι καταλαβαινω θα παρει πουλο το καλοκαιρι ο νικολακης..
Ξεχασα να πω τον λογο που τον γουσταρω απο χθες ΠΟΛΥ παραπανω...
Ο ανθρωπος ειναι αλλου ρε...Τερας σοβαροτητας....
Στα γκολ μας που εδειξε η καμερα τον παγκο εδειχνε με πολυ σοβαρο τροπο στους παγκιτες και λοιπους της ΑΕΚ να παλουκωθουν και να μην κανουν σαν μικρα παιδια....
Αγελαστος....Απλα να τους δειχνει τον παγκο να κατσουνε....
Πωπωπωπωπω :smokin:
blackbusa
14/04/2008, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:smokin:
ρε παλιοκαγκουρα :beer: αν καθοσουν να διαβασεις αυτα που εγραψα,και δεν απανταγες με μια γρηγορη ματια :wacko: θα εβλεπες οτι εγραψα οτι καλως εκανες Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ αν πιστευεις οτι εγινε παρατυπια βασει τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ....τον ιδιων που προπερσι δεν υσχεισαν γιατι οι ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...:lol: και το θεμα μου δεν ειναι το πρωταθλημα (εστω οχι οσο ψυχωση εχουν καποιοι γαυροι) αλλα η συγκριση μεταξυ του ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟΥ ΣΟΥ (ακομα να χωνεψουν καποιοι τα 4 :blush: ) με την ομαδα μου σε μια περιπτωση τυπου Βαλνερ....και οτι καποιοι κανουν ανοητες συγκρισεις....:hypnotize ...τα πρωταθληματα σου να τα χαιρεσαι οπως και την φημη που εχεις στην Ευρωπη....τα τελευταια 10 χρονια που ηταν ευρης ο πεος.....αρα ευρωπαιος...:rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. και επειδη εσυ ξερεις και απο που ειμαι αν ηθελα μονο πρωταθληματα,θα δηλωνα οτι ειμαι μονο Μιλαν και παπαλα...:D
υ.γ.2 ρε πστ μου δεν θυμαμαι το σχολιο του Μπαρτ και πως σε ειπε....:sad:
ΑΙΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ,ΤΑ 4 ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Kάηκε ή Τούμπα χθές..........από τά επεισόδια....
Τό ίδιο καί ή Ξάνθη.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τήν Κυριακή ό Αστέρας καίγεται............5 βαθμούς πήρε από τό γαύρο καί μέ 10 παίκτες...ΟΡΓΙΑ
ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....!!!!!
Τό ίδιο καί ό Ηρακλής.................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάγε πέφτεις σέ λούμπα...........
ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ............θάναι στό γήπεδο.......καί όχι στά χαρτιά....ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-ΟΣΦΠ 1-0
ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.......
Εμείς οί φίλαθλοι..........καί δέν ξέρω τί θέλει ή διοίκηση..........νομίζω πώς άν ήθελε θά τόχε
κάνει πολύ νωρίτερα σέ άλλο μάτς.....μέ πιάνεις..???
ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ............
ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ..............Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥΣ.........!!!!!!
Gandalf dr685sm
14/04/2008, 09:26
Terens...
Καθόλου λούμπα... αν είχαμε περάσει νικηφόρα απο ΑΡΗ, Πανιώνιο και Ηρακλή , δεν πα να είχανε κάνει οτι θέλανε με την Καλαμαριά. Ακόμα πίσω θα ήταν!!!
Αλλά απο την στιγμή που και εμεις περιμένουμε , στο αν και πότε το CAS θα δώσει (ή οχι) τους βαθμούς ... είμαστε και εμείς , στα "χαρτιά"!
Gandalf
la_villa
14/04/2008, 10:00
ρε αεκάκια αν το πάρετε θα το πάρετε μονο στα χαρτία
δεν γίνεται να κλέβουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο με παίχτη κ να μην υπάρχει τιμωρία
οπότε πρωτάθλημα εσεις δεν έχετε εκτός κ αν ο Ηρα κόψει βαθμούς κ εσεις καταφέρετε να νικήσετε στο ντέρμπυ που έχετε με τον Αστέρα....
αλλιώς σας χαρίζουν ένα πρωτάθλημα...και θα περάσετε τον Τζόλε :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
14/04/2008, 10:02
....
αλλιώς σας χαρίζουν ένα πρωτάθλημα...και θα περάσετε τον Τζόλε :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι ναι..
ξερουμε ολοι πως εχει μαζεψει τα κατσαρολικα ο καραφλας..
mats8282
14/04/2008, 10:03
Αντιγραφω στο ακεραιο ατακα Πανουτσου στην Sportday:
<<Η ΑΕΚ χανει ενα πρωταθλημα που απο συνολικη αποδοση επρεπε να ειχε παρει.Μια απωλεια που καταλογιζεται στον <<Δον>> Λορενσο Σερα Φερερ,με τις πειραματικες του πιπες,που προβληθηκαν σαν <<rotation>> που δεν καταλαβαινουμε στην Ελλαδα>>
Επισης μια ερωτηση...Ο Τζορτζεβιτς δεν ηταν να πεσει σε κωμα???
Που να ητανε σε φορμα ε?6 γκολ θα εβαζε!
ΥΓ Μολις επεσε το ματι μου στο αρθρο του Καρπετοπουλου....
<<Ο Τζορτζεβιτς που γυρισε απο το κωμα>> :lol:
Akatanomastos
14/04/2008, 10:07
οκ να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη..
οπως αποδειχτηκε η Αεκ θεωρω πως συνολικα αξιζε μαλλον περισσοτερο την κουπα απο μας, τον Παο..
καλα τον γαυρο δεν το συζηταω..
που λετε, η Αεκ νομιζω οτι ειχε αρκετα περισοτερα παιχνιδια με καλη αποδοση σε σχεση με μας που αναθεμα αν θυμαμαι 5-6 παιχνιδια..
η Αεκ ειχε αισθητα περισσοτερα οποτε το αξιζει
βεβαια καλητερα να το παρει ο γαυρος γιατι ειναι μια εικονα συνηθισμενη,δεν τρεχει και τιποτα, ενω αν το παρετε εσεις θα μας τα κανετε νταουλια
:lol: :lol: :lol:
mats8282
14/04/2008, 10:25
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
127498
ρε αεκάκια αν το πάρετε θα το πάρετε μονο στα χαρτία
δεν γίνεται να κλέβουν ΜΕΣΑ στο γήπεδο με παίχτη κ να μην υπάρχει τιμωρία
οπότε πρωτάθλημα εσεις δεν έχετε εκτός κ αν ο Ηρα κόψει βαθμούς κ εσεις καταφέρετε να νικήσετε στο ντέρμπυ που έχετε με τον Αστέρα....
αλλιώς σας χαρίζουν ένα πρωτάθλημα...και θα περάσετε τον Τζόλε :lol: :lol: :lol: :lol: ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ..
ΡΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΥΝΑΤΕ?????
la_villa
14/04/2008, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ..
ΡΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΥΝΑΤΕ?????
δεν μας είπες...η κ$@##πίδα σας έχει κλείσει ή ακόμα?
Akatanomastos
14/04/2008, 10:45
παρακολουθουμε ακομα εναν διαλογο υψηλου επιπεδου..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
14/04/2008, 11:07
και επειδή πολλά ακούστηκαν για το αν η ΑΕΚ θα έκανε το ίδιο αν παίκτης έπαιζε "παράνομα"
Πάρτε και την επίσημη απάντηση.... έτσι για να δείτε ποιοί τελικά παίρνουν τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και οχι στα χαρτιά.
Παράθυρο για ΑΕΚ...
"Παρών" στο πάνελ ήταν και ο Νίκος Κούλης. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα ως προς την εμπλοκή της Ένωσης, αλλά άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. "Παρακολουθούμε την υπόθεση... Δεν θα ήθελα να μπω σε νομικά θέματα που αφορούν το συμφέρον της ΑΕΚ. Μπορώ να πω, όμως, ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει γίνει παρέμβαση από κάποιον τρίτο. Κάποιον τρίτο εκτός του Ολυμπιακού και της Καλαμαριάς. Οπότε προφανώς γνώριζαν τις ημερομηνίες. Με στεναχωρεί ότι σε ένα πρωτάθλημα και ένα καλό πρωτάθλημα, στο οποίο είμαι περήφανος για την ομάδα μου, καθόμαστε και μιλάμε για νομικά θέματα".
Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΚ θα επέτρεπε να αγωνιστεί παίκτης εναντίον της, που δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Νίκος Κούλης αναφέρθηκε στην υπόθεση του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. "Εμείς, όπως φαντάζομαι γνωρίζετε, είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια παρόμοια ένσταση, σε ματς το οποίο χάσαμε. Και η αποφασή μας ήταν ότι "όχι δεν κάνουμε. Οι άλλοι έπαιξαν καλύτερα από εμάς και χάσαμε". Αυτή είναι μια φιλοσοφία, δεν κρίνω την άλλη... Δεν λέω αν είναι έντιμο ή όχι. Απλά εμείς δεν το κάναμε".
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε με τη σειρά του στην ΕΠΟ και τη διάθεση επικύρωσης της απόφασης. "Είναι αδιανόητο μετά από μια 8ετια που μας λέει η ηγεσία της ΕΠΟ, ότι θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, αν η πολιτεία δεν εφατρμόσει αυτά που θέλει η ΦΙΦΑ, η ίδια ηγεσία να παρακάμψει το CAS. Εγώ περιμένω απολύτως να εφαρμοστεί η απόφαση".
Τέλος, ερωτώμενος αν η ΑΕΚ παρείχε ή θα παράσχει οικονομική βοήθεια προς την Καλαμαριά για να καλυφθούν τα έξοδα των δικηγόρων ξεκαθάρισε: "Έχοντας πει ότι δεν θέλω να μπω στο νομικό κομμάτι, μπορώ να διαβεβαίωσω πως όχι, η ΑΕΚ δεν θα βοηθούσε οικονομικά".
απο την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου
link για περισσότερα επί αυτού.... http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=76905
Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην λένε και ξε-λένε κάποιοι Πρόεδροι ομάδων για παιχνιδια εντός γηπέδων κτλ.
Gandalf
mats8282
14/04/2008, 11:34
δεν μας είπες...η κ$@##πίδα σας έχει κλείσει ή ακόμα?
Και να ευχαριστεις τον Θεο που δεν χρειαστηκε να σηκωσει και τα δυο του χερια
127508
blackbusa
14/04/2008, 11:49
Και να ευχαριστεις τον Θεο που δεν χρειαστηκε να σηκωσει και τα δυο του χερια
πλακα μας κανεις????κανονικα θα επρεπε να βγαλει και το ενα παΠΟΥΤΣΙ του να δειξει το σκορ....:sad:
mats8282
14/04/2008, 11:53
Δικιο εχεις :(
kalgeorge
14/04/2008, 12:19
πλακα μας κανεις????κανονικα θα επρεπε να βγαλει και το ενα παΠΟΥΤΣΙ του να δειξει το σκορ....:sad:
ροδα ειναι και....:lol:
οταν με εσας σταματησαμε στα 4 γκολ εμεις επειδη ειχαμε αμεσως μετα αγωνα με την Λανς..λεγατε ....¨δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα..τοσα μπορουσατε τοσα βαλατε.¨
τωρα...επρεπε να τους ριξετε και αλλα ε;;:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
14/04/2008, 12:21
εν τω μεταξυ ....ακουω συνεχεια....το πρωταθλημα το ρυθμιζει η Βορεια Ελλαδα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λοιπον στα κρισιμα...
που@@@ ο παοκ
που@@@ ο αρης
που@@@ η ξανθη
η καλαμαρια που εφαγε 5 τα εφαγε απο συντοπιτη, οποτε οκ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ροδα ειναι και....:lol:
οταν με εσας σταματησαμε στα 4 γκολ εμεις επειδη ειχαμε αμεσως μετα αγωνα με την Λανς..λεγατε ....¨δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα..τοσα μπορουσατε τοσα βαλατε.¨
τωρα...επρεπε να τους ριξετε και αλλα ε;;:rotflmao: :rotflmao: RE GIORGARA MHN ASXOLEISE RE ME TO AEKAKI ESY..ETSI EXEIS MATHEI ETSI KANE.
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
POYTANA O PAOK??NAI GIATI AMA ITHELE MAS NIKOYSE RE..APLA DENITHELE LEME..:lol: :rotflmao: H ARMADA TOY SANTOS ...
kalgeorge
14/04/2008, 12:26
RE GIORGARA MHN ASXOLEISE RE ME TO AEKAKI ESY..ETSI EXEIS MATHEI ETSI KANE.
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
POYTANA O PAOK??NAI GIATI AMA ITHELE MAS NIKOYSE RE..APLA DENITHELE LEME..:lol: :rotflmao: H ARMADA TOY SANTOS ...
οχι ρε μαν, και να ηθελε δεν μπορουσε γιατι ησασταν πολυ καλυτεροι...
αλλα δεν νομιζω να πηρε και κανενα παιχνιδι φετος....εκτος απο το χ αν θυμαμαι καλα με τον γαυρο στην τουμπα:lol:
υγ. δεν εννοουσα πουτα@@, αλλα οτι εφαγαν που@@@ :)
οχι ρε μαν, και να ηθελε δεν μπορουσε γιατι ησασταν πολυ καλυτεροι...
αλλα δεν νομιζω να πηρε και κανενα παιχνιδι φετος....εκτος απο το χ αν θυμαμαι καλα με τον γαυρο στην τουμπα:lol:
υγ. δεν εννοουσα πουτα@@, αλλα οτι εφαγαν που@@@ :) re bgenopoyle sto sylalitirio phges??phge o mpamias o xoyligan leme
kai ta spage :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: (an kai aytos malaka einai royfianos toy tziger re na xereis)
kalgeorge
14/04/2008, 12:36
re bgenopoyle sto sylalitirio phges??phge o mpamias o xoyligan leme
kai ta spage :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: (an kai aytos malaka einai royfianos toy tziger re na xereis)
piga alla oxi sygekrimena gai na erthei o vgenopoulos, alla na fugei o tziger.
kala einai autos re?? xahtike teleiws
roufianos e?? autos kai o goumas :rotflmao:
la_villa
14/04/2008, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και επειδή πολλά ακούστηκαν για το αν η ΑΕΚ θα έκανε το ίδιο αν παίκτης έπαιζε "παράνομα"
Πάρτε και την επίσημη απάντηση.... έτσι για να δείτε ποιοί τελικά παίρνουν τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και οχι στα χαρτιά.
απο την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου
link για περισσότερα επί αυτού.... http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=76905
Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην λένε και ξε-λένε κάποιοι Πρόεδροι ομάδων για παιχνιδια εντός γηπέδων κτλ.
Gandalf
σόρρυ μάγε αλλά αυτά είναι πίπες και το ξέρεις καλά κ εσύ
δεν έβαλε ετσι για την καύλα του ο εμο-ντέμης το νομικό επιτελείο να ασχοληθεί με την υπόθεση...κ ούτε γνωρίζεις παρασκηνιακά τι μπορεί να παίζει...λες να αναγνώριζαν επίσημα κάτι???
τώρα τι βρηκε κ κάνει την πάπια θα δείξει...όλα τα άλλα είναι οι συνηθισμένες κωλοτούμπες του αεκακιου...
αλλά φυσικά έχει και τον ανάλογο προβατο-λαό απο πίσω και του περνάνε...
τέλος λεέι δεν μίλησε ξεκάθαρα...ξέρεις τι σημαίνει αυτό
όπως κ αυτό "Μπορώ να πω, όμως, ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει γίνει παρέμβαση από κάποιον τρίτο. Κάποιον τρίτο εκτός του Ολυμπιακού και της Καλαμαριάς. Οπότε προφανώς γνώριζαν τις ημερομηνίες."
ποια είναι ο τρίτος???:wave2:
Gandalf dr685sm
14/04/2008, 13:35
Δεν είπα οτι δεν θα ασχοληθεί... ιδιωτική εταιρία διευθύνει και γνωρίζουμε και οι δύο , τι χρήματα διακυβεύονται ... και νομίζω όσοι έχουν κάποιο σωστό IQ.
Αν δηλαδή το μαγαζί σου είχε δυνατότητα να κερδίσει απο 1-20 μύρια euro , απο μια υπόθεση άλλου μαγαζιού προς τον αντίπαλο σου, εσύ σαν επιχειρηματίας τι θα έκανες;
Δεν θα έμπαινες στον χορό;... μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας!
Εκείνο που είπα όμως στην αρχή ισχύει... όποια ομάδα και αν το πάρει , θα λένε πως το πήρε στα χαρτιά! Εκεί είναι η διαφορά και εμένα προσωπικά ώς φίλαθλο , τέτοια κατάκτηση δεν μου λέει απολύτως τίποτα!
Μόνο ίσως το οτι του χρόνου μπορεί να έχεις περισσότερες πιθανότητες στην Ευρώπη απο τον τρίτο προκριματικό αντί τον δεύτερο. Γιατί μην ξεχνιόμαστε... απευθείας ουδείς περνά... και μπορεί κάλλιστα ο δεύτερος να είναι τυχερός και καλός και να περάσει και ο πρώτος να φάει καμιά πίπα και να πέσει με Λίβερπουλ - Γιουβέντους - Χετάφε - Σεβίλη - ΄Λεβερκούζεν κτλ... και να γίνει πανύγηρις μετά!!!!
Έτσι;... καλό είναι να έχουμε και αυτό στην άκρη του μυαλού μας!
Gandalf
vangelis 64
14/04/2008, 14:12
Gandalf Τού ποιού;:look:
la_villa
14/04/2008, 14:18
Δεν είπα οτι δεν θα ασχοληθεί... ιδιωτική εταιρία διευθύνει και γνωρίζουμε και οι δύο , τι χρήματα διακυβεύονται ... και νομίζω όσοι έχουν κάποιο σωστό IQ.
Αν δηλαδή το μαγαζί σου είχε δυνατότητα να κερδίσει απο 1-20 μύρια euro , απο μια υπόθεση άλλου μαγαζιού προς τον αντίπαλο σου, εσύ σαν επιχειρηματίας τι θα έκανες;
Εκείνο που είπα όμως στην αρχή ισχύει... όποια ομάδα και αν το πάρει , θα λένε πως το πήρε στα χαρτιά! Εκεί είναι η διαφορά και εμένα προσωπικά ώς φίλαθλο , τέτοια κατάκτηση δεν μου λέει απολύτως τίποτα!
Μόνο ίσως το οτι του χρόνου μπορεί να έχεις περισσότερες πιθανότητες στην Ευρώπη απο τον τρίτο προκριματικό αντί τον δεύτερο. Γιατί μην ξεχνιόμαστε... απευθείας ουδείς περνά... και μπορεί κάλλιστα ο δεύτερος να είναι τυχερός και καλός και να περάσει και ο πρώτος να φάει καμιά πίπα και να πέσει με Λίβερπουλ - Γιουβέντους - Χετάφε - Σεβίλη - ΄Λεβερκούζεν κτλ... και να γίνει πανύγηρις μετά!!!!
Gandalf
+399
έτσι...αν ασχοληθεί καλά θα κάνει...αυτό λέω κ εγώ...
απλά νόμιζα ότι πιστεύατε ότι αν μπορεί να κερδίσει αν ασχολήθει δεν θα το κάνει...
στα προκριματικά με τι θα πέσεις είναι θέμα τύχης...όπως είπες...
που να σου εξηγούμαι τ΄ωρα ρε vangelis64... κάποια άλλη στιγμή :beer: χεχεχεχε
υ.γ τωρα για το άλλο αρλούμπες....ότι μπορούσαμε αλλά εμεις δεν κάναμε
la_villa
14/04/2008, 14:31
τι είπε ο κόσμος του παοκ
"Μακάρι ο ΠΑΟΚ να παίξει τρία ματς του χρόνου και όχι ένα όπως με τον Ολυμπιακό"
blackbusa
14/04/2008, 15:12
Gandalf
Δηλαδη ρε Μαγε αν καθε χρονο βρισκοταν καποιος και εκανε συνεχεια ενστασεις τα πρωταθληματα θα ηταν ολα στα χαρτια....???μην τρελλαθουμε τελειως....ο Ολυμπιακος προσπαθει να το παρει στα χαρτια....αν εχει δικιο η αδικο θα το πει ο CAS....ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ...η Αεκ αν το παρει θα ειναι απο τους βαθμους που μαζεψε μεσα στο γηπεδο....και οχι επειδη της χαριστηκαν βαθμοι που εχασαν μεσα στο γηπεδο...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ και ουτε θα κανει οπως ειπε Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ...απλα εριξε 4 μπαλλακια....μονο....:sad:
ΑΡΑ ΜΕΙΛΑΜΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
Στο αλλο θεμα....δεν αμφιβαλλω οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ να εψαξε με το νομικο της τμημα τι παιζει...αλλα αυτο που κολλαει με τους ΡΕΖΙΛΙΖΕΣ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ-ΜΕΛΗ....???ειπε ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ....???αυτο μου αρκει οτι ΔΕΝ εχω ιδια διοικηση με αυτους....γιατι απο σκεφτομενους φιλαθλους :rolleyes:
@lavilla....παλικαρακι....ο τριτος αγνωστος θα μπορουσε να ειναι ο Λεβαδιακος...γκουχου γκουχου...η Βεροια....που ειχαν και αυτοι συμφερον....και ειχαν πει και απο την αρχη οτι ειναι υπερ του Ολυμπιακου.....αν θυμασαι βεβαια....αλλα μπορει και να μην θυμασαι μετα την 4αρα...:lol: :lol: :lol:
Terens...
Καθόλου λούμπα... αν είχαμε περάσει νικηφόρα απο ΑΡΗ, Πανιώνιο και Ηρακλή , δεν πα να είχανε κάνει οτι θέλανε με την Καλαμαριά. Ακόμα πίσω θα ήταν!!!
Αλλά απο την στιγμή που και εμεις περιμένουμε , στο αν και πότε το CAS θα δώσει (ή οχι) τους βαθμούς ... είμαστε και εμείς , στα "χαρτιά"!
Gandalf
MHΠΩΣ...............ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ......?????
Ήθελες νά κερδίσουμε Ήρακλή,Πανιώνιο καί Άρη..........ΠΩΣ....????
ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...??:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ....????:lol: :lol: :lol:
ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΧΘΕΣ...????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καί μέ τόν Πανιώνιο δέν είδε τό πέναλτυ πού γελούσαμε παρά τό 3-0
καί μέ τόν Ηρακλή ακύρωσε γκόλ τού Δέλλα στό 45 μέ τό σκόρ 1-1
λέγοντας πώς άλλος παίκτης έκανε επιθετικό φάουλ.........
ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.........πού δέ λένε τίποτε....!!!!
ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ...........ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ........
Δέν είναι δυνατόν γιά νά πάρεις τίτλο νά λές άς...............
κέρδιζα 30 μάτς........
Αυτό είναι αφέλεια....!!!!!
la_villa
14/04/2008, 15:23
@lavilla....παλικαρακι....ο τριτος αγνωστος θα μπορουσε να ειναι ο Λεβαδιακος...γκουχου γκουχου...η Βεροια....που ειχαν και αυτοι συμφερον....και ειχαν πει και απο την αρχη οτι ειναι υπερ του Ολυμπιακου.....αν θυμασαι βεβαια....αλλα μπορει και να μην θυμασαι μετα την 4αρα...:lol: :lol: :lol:
σόρρυ ε αλλά δεν ξέρω αν το γνωρίζεις
κ να πάρει τους βαθμούς πίσω η καλαμαριά (πρωτοφανές να κλεψεις κ να μην τιμωρηθείς αλλα δν ξέρεις τι γίνεται) δεν σώνεται...άρα δεν εχει νόημα να ασχοληθεί καποια απο αυτές
παρακάτω...ασε τα επίσημα εξάλλου είπε ότι ΔΕΝ ξεκαθάρισε ΤΙ θα κάνει το αεκάκι...αρα ΔΕΝ διέψευσε ότι έχει ασχοληθεί...
τώρα αν θέλετε να το πάρετε στα χαρτιά αλλο αυτό...αλλα νομίζω ότι ούτε στα χαρτιά θα σας φτάσει να το πάρετε
Gandalf dr685sm
14/04/2008, 15:32
Ρε παιδιά ηρεμήστε...
Terens...Busa
Να σου θυμίσω την ΑΕΚ που έπαιζε απο τις 6 νίκες και μετά και σερνόταν μέσα στο γήπεδο , μην μπορώντας να αλλάξει 3 πάσες στα 2 μέτρα;
Μήπως το οτι κανείς παίκτης, δεν έδειχνε το πάθος που έπρεπε και το θυμήθηκαν όλοι στις τελευταίες 7 αγωνιστικές; Δηλαδή μπορούσαν ... το είχαν μέσα τους... αλλά τους βγήκε όλως τυχαίως στις τελευταίες αγωνιστικές; Ποιός κοροϊδεύει ποιόν , δηλαδή , για να καταλάβουμε!
Αντί να τους πάρει με την σανίδα ο Ντέμης, που κορόιδευαν αμοιβές, συμβόλαια και κόσμο, μέχρι που έφυγε ο Φερέρ, τώρα τους επιβραβεύει με 200.000€... για τέτοιους πελάτες μας περνάνε!!! Οτι κόντρα και να είχαν με τον Φερέρ , η ΑΕΚ είναι ΄πάνω απο τέτοια και θα έπρεπε τουλάχιστον να πήγαιναν στον Ντέμη και να του έλεγαν οτι έχουμε αυτό και αυτό το πρόβλημα. Έπρεπε να φτάσουμε στο παρα πέντε και να περιμένουμε δικαστήριο να μας δώσει μια νίκη (δίκαια ή άδικα, δεν το ελέγχω) ενώ μπορούσαμε σε ενα... ΕΝΑ... απο τα παραπάνω παιχνίδια να το πάρουμε μόνοι μας;
Εκεί είναι η διαφορά της μεγάλης ομάδος ρε φίλε... Παίζεις μπάλα και κάνεις οτι μπορείς μέσα στο γήπεδο για να δείς μετά και τι γίνεται με τα παρασκήνια. Η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα μόνο 13 αγωνιστικές στις 31 του πρωταθλήματος, έχοντας και το πληρέστερο σε αριθμό ρόστερ όλων.
Δεν μπορώ να δεχτώ λοιπόν οτι θα πάρω το πρωτάθλημα απο ενα δικαστήριο (αν το πάρω!) γνωρίζοντας οτι πάνω απο το μισό πρωτάθλημα , παίζαμε τις κουμπάρες. Το μόνο ικανοποιητικό για μένα είναι οτι έριξαν μια περιποιημένη 4αρα λόγω εγωισμού στους αντιπάλους και το έδειξαν αντρίκια και με πάθος.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ...
Που θα μπεί μέσα και μπορεί να χάσει τα πάντα αλλά να παίζει μπαλάρα και να την καίνε άλλα πράγματα. Αυτό φέτος δεν το είχαμε όπως και να το κάνουμε παρά στις 13 απο τις 31 αγωνιστικές (βγάλε και την Ευρώπη και Κύπελο έξω).
O ΟΣΦΠ απο την άλλη, δεν με νοιάζει τι κάνει εξωαγωνιστικά. Παρασκηνιακά, τον έχει ξεβρακώσει όλη η Ελλάδα (μην αρχίσουμε πάλι των περί παραγκών κτλ, ειδικά στα πρώτα χρόνια) και η μισή Ευρώπη με κάτι περιποιημένα σκορ.
Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για αυτόν , να παίρνει παρασκηνιακά αυτό που θέλει. Το CAS όμως τους δίνω ενα δίκιο, γιατί μπορεί να το κάνουν εξω-αγωνιστικά, αλλά τουλάχιστον αυτή την φορά εξαντλώντας τα όποια νόμιμα ( ;;;; ) μέσα έχουν που όμως θα κριθούν στο τέλος απο αρμόδια όργανα.
Και επιμένω...
10 χρόνια απο τώρα, ποιός θα λέει πως ο ΟΣΦΠ το έχασε απο την ΑΕΚ επειδή έπαιζε καλύτερα και οχι λόγω CAS;
Ειδικά οι νεότεροι , θυμούνται μήπως πως πήρε η ΑΕΛ το πρωτάθλημα απο την ΑΕΚ;... και δεν μιλώ για "γερόντια" σαν και εμάς άνω των 30-35.... μιλώ για νεαρούς 18-25!!!
Το ίδιο θα ισχύει και τότε.
Την ΑΕΚ εγώ γουστάρω να πάρει πρωτάθλημα , με αγωνιστική διαφορά και ποιότητα. Κάτι σαν εκείνο με την 4αρα επί του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ...σαν εκείνο το 6Χ6 στην αρχή και μια ικανή συνέχεια μετά.
Σίγουρα δεν θα κερδίζουμε πάντα, αλλά το θέμα είναι να έχουμε και μια ομάδα να μπορούμε να δούμε χωρίς να πιούμε δύο μπουκαλάκια ουίσκυ πρώτα.
Μια ΑΕΚ σαν αυτή που βλέπουμε τώρα ρε αδερφέ... αν ήταν έτσι όλο το πρωτάθλημα και δεν υπήρχε η μοίρλα για διατησίες και κρυφές συνομωσίες, αλλά να τους ξεβρακώναν στα γήπεδα... όπως και το 2004 στο Καραισκάκη που ναι μεν κέρδισαν αλλά είχαν αποβάλει μέχρι και τον νεροκουβαλητή πρώτα.
Καταλάβατε τώρα μάγκες...;.... αυτή είναι η ιδέα και η νοοτροπία των "κουρελιών που τραγουδάνε ακόμα" και έβγαιναν σε σκεπαστή και σειόταν το σύμπαν με κάτι παληκάρια που δεν έχουν σχέση με τα βλαμένα σήμερα (στην πλειοψηφία τους..οχι όλα).
Η ΑΕΚ είναι ομάδα και έκανε οτι έκανε γιατί οι παίκτες και ο λαός της, δεν συμβιβαζόταν με τίποτα. Κάτι που για μένα μόνο τώρα τελευταία το δείχνει... σαν να ξυπνήσανε.
Έτσι αγαπώ εγώ την ομάδα μου και αφήνω τα CAS ... my ash... να λένε και να βγάζουν φιρμάνια για εκείνους που τα χρειάζονται για να λένε οτι είναι πρώτοι.
Καλησπέρα μας.
Gandalf
blackbusa
14/04/2008, 15:38
σόρρυ ε αλλά δεν ξέρω αν το γνωρίζεις
κ να πάρει τους βαθμούς πίσω η καλαμαριά (πρωτοφανές να κλεψεις κ να μην τιμωρηθείς αλλα δν ξέρεις τι γίνεται) δεν σώνεται...άρα δεν εχει νόημα να ασχοληθεί καποια απο αυτές
παρακάτω...ασε τα επίσημα εξάλλου είπε ότι ΔΕΝ ξεκαθάρισε ΤΙ θα κάνει το αεκάκι...αρα ΔΕΝ διέψευσε ότι έχει ασχοληθεί...
τώρα αν θέλετε να το πάρετε στα χαρτιά αλλο αυτό...αλλα νομίζω ότι ούτε στα χαρτιά θα σας φτάσει να το πάρετε
ΤΙ???ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ???ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....
και οι διαδικασιες εχουν ξεκινησει εδω και κανα μηνα που ακομα δεν ειχε πεσει η Καλαμαρια....:wave2:
τελικα νομιζα οτι κανεις πλακιτσα....αλλα τελικα εισαι απλα χαζουλης....και μελος βεβαια.....και το βασικοτερο δεν ξερεις να διαβαζεις.....και να σκεφτεσαι...μονο να αναπαραγεις.....η μαλλον οχι????
τελικα καλυτερα που φαγατε μονο 4 γιατι στα παραπανω θα ειχαμε
:lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes:
λοιπόν εγώ με το φετινό δεν ασχολούμαι άλλο ας το πάρει όποιος να ναι.
δείτε εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=YSP76OpB8AI) ένα κορυφαίο βιντεάκι με τη χαβάη της πρωτοψάλτη να πεθάνετε στα γέλια , είναι πολύ καλό και έξυπνο και δείτε το μέχρι το τέλος όπωσδηποτε!!!!! ειδικά οι αντιολυμπιακοί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
14/04/2008, 15:57
Όταν εγώ δήλωνα από τον περασμένο αγώνα με την Λάρισα πως το πρωτάθλημα τελείωσε σήμερα (τότε δηλαδή) και εξηγούσα και το γιατί κάποιοι είχαν πέσει να με φάνε. :)
Το ματαξαναλέω λοιπόν. Η μοναδική ελπίδα να μην πάρει ο ΟΣΦΠ πρωτάθλημα ήταν στον αγώνα με την Λάρισα. Τα κατάφερε τέλος. Ακόμα ένα στη συλλογή του.
Η διαφορά με τα άλλα που έχει πάρει είναι πως αν λέω αν ισχύει η φράση "δεν το κέρδισε αυτός εκείνος το έχασε" τότε ισχύει ειδικά φέτος. Ο Ολυμπιακός κανονικά το είχε χάσει. Και θα εξηγήσω τι εννοώ κανονικά. Δεν κέρδισε με εξαίρεση την ΑΕΚ ΄στο καραϊσκάκη ούτε ένα ντέρμπι! Δεν έπαιξε καθόλου μα καθόλου καλή μπάλα για εντός συνόρων μιλάω προχώρησε σε παράλογη κατ εμέ αλλαγή προπονητή είχε την κούραση από την Ευρώπη και έχασε παιχνίδια που έχασαν και οι άλλοι. Όπως στην Τρίπολη για παράδειγμα.
Απλώς φέτος αποδείχθηκε αφενός εφτάψυχος να το παραδεχτούμε και πιο αποατελεσματικός ενώ οι δύο άλλοι του κέντρου αυτοκτόνησαν κανονικά.
blackbusa
14/04/2008, 16:05
Έπρεπε να φτάσουμε στο παρα πέντε και να περιμένουμε δικαστήριο να μας δώσει μια νίκη (δίκαια ή άδικα, δεν το ελέγχω) ενώ μπορούσαμε σε ενα... ΕΝΑ... απο τα παραπάνω παιχνίδια να το πάρουμε μόνοι μας;
Εκεί είναι η διαφορά της μεγάλης ομάδος ρε φίλε... Παίζεις μπάλα και κάνεις οτι μπορείς μέσα στο γήπεδο για να δείς μετά και τι γίνεται με τα παρασκήνια. Η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα μόνο 13 αγωνιστικές στις 31 του πρωταθλήματος, έχοντας και το πληρέστερο σε αριθμό ρόστερ όλων.
Δεν μπορώ να δεχτώ λοιπόν οτι θα πάρω το πρωτάθλημα απο ενα δικαστήριο (αν το πάρω!) γνωρίζοντας οτι πάνω απο το μισό πρωτάθλημα , παίζαμε τις κουμπάρες. Το μόνο ικανοποιητικό για μένα είναι οτι έριξαν μια περιποιημένη 4αρα λόγω εγωισμού στους αντιπάλους και το έδειξαν αντρίκια και με πάθος.
Gandalf
Σε οσα εχω σβησει συμφωνω μαζι σου.....και ειμουνα και εγω μεσα στην σκεπαστη με τον ''Μπαμπη''...αλλα....
δεν περιμενουμε ΚΑΝΕΝΑ δικαστηριο να μας δωσει ΚΑΜΜΙΑ νικη....οσους βαθμους εχουμε,ειναι κερδισμενοι στο γηπεδο....καποιους παραπανω δεν μπορουσες....καποιους αλλους δεν σε αφησαν θεωρω....
επαιξα μονο 13 αγωνιστηκες οπως λες απο τις 29 μπαλλα.....και εχω...περρισοτερες νικες....καλυτερη επιθεση....ιδια αμυνα με βαζελο....αλλα και 6 ηττες....που και ποτε ηταν οι αλλοι 2 καλυτεροι και ποσες καλες αγωνιστηκες εκαναν ωστε να μην το αξιζω εγω????
το δικαστηριο δεν θα σου δωσει/χαρισει κανενα πρωταθλημα.....απλα θα αποφασισει αν εκανε καλα η οχι η Καλαμαρια με τον Βαλνερ....ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΑΕΚ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΑΓΕ....Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ...ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ.....Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΑΣΑΝ....ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ 1 ΒΑΘΜΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ....
και ολο το δουλεμα γινεται γιατι λες και ο ΒΑΛΝΕΡ ηταν ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ και εκρινε τον αγωνα.....και δεν μπορεσε ο γαυρος να κερδισει τον υποβιβασμενο Α.Κ.....και τις προ 2 χρονων δηλωσεις περι αγωνων στα γηπεδα κλπ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
14/04/2008, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
λοιπόν εγώ με το φετινό δεν ασχολούμαι άλλο ας το πάρει όποιος να ναι.
δείτε εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=YSP76OpB8AI) ένα κορυφαίο βιντεάκι με τη χαβάη της πρωτοψάλτη να πεθάνετε στα γέλια , είναι πολύ καλό και έξυπνο και δείτε το μέχρι το τέλος όπωσδηποτε!!!!! ειδικά οι αντιολυμπιακοί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το μλκ!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
mats8282
14/04/2008, 17:56
Τη δυσαρέσκεια του για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο συλλαλητήριο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΚΑΪ".
Ο "Mr MIG" αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο χαρακτηρίζοντας το "μια εκδήλωση πικρίας και αγανάκτησης των φιλάθλων", ενώ τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη συνιδιοκτησίας στον σύλλογο. Επίσης πρόσθεσε πως στόχος του είναι ο Παναθηναϊκός να είναι ενωμένος, ενώ ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά πως δεν προσβλέπει σε επιχειρηματικό κέρδος με την ενασχόληση του με τους πράσινους".
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Βγενόπουλου:http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=10012
Κακα παιδια....Ντα θα σας κανω ντα....Ακους εκει να βριζετε τον ΦΙΛΟ μου τον Βαρδινογιαννη....Αφηστε πρωτα να του κανω 5-6 μυνησεις ακομα να ζητησω 1 δις και μετα καντε οτι θελετε....
πωπωπω αμαν ποσο ανυπομονοι ειστε....
:D
la_villa
14/04/2008, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Απλώς φέτος αποδείχθηκε αφενός εφτάψυχος να το παραδεχτούμε και πιο αποατελεσματικός ενώ οι δύο άλλοι του κέντρου αυτοκτόνησαν κανονικά.
έτσι μπράβο....
στην χειρότερη χρονιά του Θρύλου εντός των πυλών ο ΠΑΟ φάνηκε ανίκανος να καθαρίσει το πρωτάθλημα σαν μεγάλη ομάδα
προσπάθησε να μπεί σφήνα το αεκάκι βλέποντας την κατάντια των 2 μεγάλων... σε ένα μεγάλο βαθμότ το κατάφερε να εχει ελπίδες μέχρι τελευταία αγωνιστική να αρπάξει απο το πουθενά ένα πρωτάθλημα...
ελπίζω ο σενιορ κοκκαλης να φέρει εναν καλό προπονητη και να τον αφήσει να δουλέψει κάποια χρόνια και όχι κάποιους μήνες με τις απαραιτητες μεταγραφές
τώρα αν ο βάζελος πάρει Ντούσαν του χρόνου θα γίνει σφαγή μεταξύ των 2 ... απο τον επόμενο χρόνο όμως ο Ντούσαν θα έχει ομαδα...εμείς?
mats8282
14/04/2008, 20:47
Απο το πουθενα???
Ξεχνας ποσο καιρο ειμασταν πρωτοι?
Ξεχνας ποιος εχει την καλυτερη αμυνα και την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα?
Ξεχνας ποιος σου εριξε 4 που μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να ειναι 8 και κριμα που δεν εγινε??
Αμα καποιος επρεπε να παρει την κουπα φετος ηταν η ΑΕΚ και με διαφορα....Ας οψεται ο ποδηλατακιας....Αυτο το πρωταθλημα το χασαμε μονοι μας και 90% φταιει ο Φερερ.Αλλα δεν ειναι δικαιολογια για να βγαζεις γλωσσα οταν εχεις χαλασει τοσα εκατομμυρια για μεταγραφες.-
Αλλα ετσι πρεπει να εμφανιστειτε στο αλλο πρωταθλημα..Υπεροπτες..Τοτε θα τα πουμε...Να εχουμε προπονητη της προκοπης και 2-3 μεταγραφες αξιας και θα τα πουμε του χρονου....
Αν και τον Ηρακλη δεν τον εχω για σφαλιαρες....Ισως εχουν αγνοια κινδυνου τα πιτσιρικια....Και ή θα φανε 5 ή θα σας βγαλουν την γλωσσα να τους κερδισετε....
Ξεχνας ποιος σου εριξε 4 που μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να ειναι 8 και κριμα που δεν εγινε??
ναι ενταξει χαλαρωσε λιγο...
Αλλα ετσι πρεπει να εμφανιστειτε στο αλλο πρωταθλημα..Υπεροπτες..Τοτε θα τα πουμε...Να εχουμε προπονητη της προκοπης και 2-3 μεταγραφες αξιας και θα τα πουμε του χρονου....
καθε χρονο τα ιδια λετε αλλα δεν...
:lol:
mats8282
14/04/2008, 21:48
Θες να μας πεις οτι δεν ηταν με ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιριες ανετα το 8-0 ε?Και λιγα λεω...Τις μισες να βαζαν ηταν τοσο...
Α ναι....Αντε βρε 8-2 το πεναλτι και η κεφαλια του Στολτιδη....
Οσο για αυτο που λεω για του χρονου πιστευω φετος(08-09) ειναι απολυτα εφικτο βαση της υπαρχουσας ομαδας...Πιστευω εχουν δειξει τι μπορουν να κανουν τις τελευταιες αγωνιστικες και οτι ο Φερερ ηταν 90% υπευθυνος για την απωλεια βαθμων και την απαραδεκτη εικονα της ομαδας...
Δεν με ξερεις και απο χθες να γενικευεις(καθε χρονο τα ιδια λετε)....Το τι ελεγα εγω καθε χρονο ασε να το ξερω καλυτερα ;)
Και μιλαω για την ΑΕΚ και μονο....Μονοι μας βγαλαμε τα ματακια μας αλλα εσεις φετος και νταμπλ να κανετε δεν πρεπει να μιλατε.Εισασταν απαραδεκτοι και περνατε τους βαθμους με την φανελα και μονο στο πρωταθλημα...Και οποιος καταλαβε καταλαβε :wacko:
Θες να μας πεις οτι δεν ηταν με ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιριες ανετα το 8-0 ε?Και λιγα λεω...Τις μισες να βαζαν ηταν τοσο...
Α ναι....Αντε βρε 8-2 το πεναλτι και η κεφαλια του Στολτιδη....
Οσο για αυτο που λεω για του χρονου πιστευω φετος(08-09) ειναι απολυτα εφικτο βαση της υπαρχουσας ομαδας...Πιστευω εχουν δειξει τι μπορουν να κανουν τις τελευταιες αγωνιστικες και οτι ο Φερερ ηταν 90% υπευθυνος για την απωλεια βαθμων και την απαραδεκτη εικονα της ομαδας...
Δεν με ξερεις και απο χθες να γενικευεις(καθε χρονο τα ιδια λετε)....Το τι ελεγα εγω καθε χρονο ασε να το ξερω καλυτερα ;)
Και μιλαω για την ΑΕΚ και μονο....Μονοι μας βγαλαμε τα ματακια μας αλλα εσεις φετος και νταμπλ να κανετε δεν πρεπει να μιλατε.Εισασταν απαραδεκτοι και περνατε τους βαθμους με την φανελα και μονο στο πρωταθλημα...Και οποιος καταλαβε καταλαβε :wacko:
ρε φιλε δεν ειναι δυνατον οποτε χανεται κλασσικη ευκαιρια να λεμε οτι ΑΝ ηταν γκολ, ε τοτε κι εσεις θα επρεπε να εχετε φαει 10 και 15 γκολ καποιες χρονιες, τωρα τι πρεπει να πουμε κι εμεις οι γαυροι, οτι κριμα που σταματουσαμε στα 6 και δεν σας βαλαμε 12?
ασε που οταν χανει καποιος κλασσικες ευκαιριες δεν ειναι να τον κολακευει και πολυ αυτο... :lol:
μαλλον κακο ειναι αν δεν γινεται γκολ...
;)
δεν μιλαω για σενα προσωπικα ρε μαστορα, μια ταση ρε π@@στη μου που εχετε...
O Δώνης σε αυτή τη συνέντευξη τύπου ήπιε το αμίλητο νερό.
Μιλαει μονο κατα παραγγελια......:yuck: :yuck:
:evil:
mats8282
14/04/2008, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ρε φιλε δεν ειναι δυνατον οποτε χανεται κλασσικη ευκαιρια να λεμε οτι ΑΝ ηταν γκολ, ε τοτε κι εσεις θα επρεπε να εχετε φαει 10 και 15 γκολ καποιες χρονιες, τωρα τι πρεπει να πουμε κι εμεις οι γαυροι, οτι κριμα που σταματουσαμε στα 6 και δεν σας βαλαμε 12?
ασε που οταν χανει καποιος κλασσικες ευκαιριες δεν ειναι να τον κολακευει και πολυ αυτο... :lol:
μαλλον κακο ειναι αν δεν γινεται γκολ...
;)
Απο οτι ειχα δει το μαλακισανε,ειδικα ο Ριμπο,με κατι λομπες και κατι κολπακια να βαλουνε γκολ ενω ανοιγεται ο συμπαικτης μονος του...Και δεν ειναι μονο οι ευκαιριες...Δεν μπηκατε ποτε στο γηπεδο...Αντι να λετε καποιοι και παλι καλα μην πατε να το περασετε στο ντουκου :)
Και εγω νομισα οτι εκανες quote εμενα οποτε μιλαγες προσωπικα :rolleyes:
:beer:
Απο οτι ειχα δει το μαλακισανε,ειδικα ο Ριμπο,με κατι λομπες και κατι κολπακια να βαλουνε γκολ ενω ανοιγεται ο συμπαικτης μονος του...Και δεν ειναι μονο οι ευκαιριες...Δεν μπηκατε ποτε στο γηπεδο...Αντι να λετε καποιοι και παλι καλα μην πατε να το περασετε στο ντουκου :)
:beer:
Aμα το παμε ετσι......:rolleyes:
Στο κοντινο παρελθον.......Εχεις ιδεα με ποσα γκολ...... σε ΠΟΣΟΥΣ αγωνες πρεπει να ειχατε φυγει και να ετρεχαν τα κουφετα και απο τις τσεπες σας...???? :confused:
Για να μην τρελαθουμε στο τελος...... :sick:
mats8282
14/04/2008, 23:57
Και βγηκε κανενας την αλλη μερα να σας μειωσει μετα απο τετοια επιτυχια και να πει ιστοριες?
Προσωπικα αμα φαω 4 και ειμουνα για 8 θα ελεγα παλι καλα δεν θα πηγαινα να το σπρωξω κατω απο το χαλι και να λεω δεν εγινε ποτε....
Αληθεια σε ποσους αγωνες?Εγω δεν θυμαμαι ποτε τετοια εμφανιση καμμιας ομαδας σε ντερμπυ...Να ειναι για 8 γκολ δηλαδη....Καλοπιστα το λεω δεν ειρωνευομαι...
ΥΓ Και το πρωταθλημα δεν κρινεται σε παλιους αγωνες...Στους φετινους κρινεται....Οπως και οι ομαδες...Και το κατα ποσο αξιζουν κατι...
Και βγηκε κανενας την αλλη μερα να σας μειωσει μετα απο τετοια επιτυχια και να πει ιστοριες?
Προσωπικα αμα φαω 4 και ειμουνα για 8 θα ελεγα παλι καλα δεν θα πηγαινα να το σπρωξω κατω απο το χαλι και να λεω δεν εγινε ποτε....
Αληθεια σε ποσους αγωνες?Εγω δεν θυμαμαι ποτε τετοια εμφανιση καμμιας ομαδας σε ντερμπυ...Να ειναι για 8 γκολ δηλαδη....Καλοπιστα το λεω δεν ειρωνευομαι...
ΥΓ Και το πρωταθλημα δεν κρινεται σε παλιους αγωνες...Στους φετινους κρινεται....Οπως και οι ομαδες...Και το κατα ποσο αξιζουν κατι...
Γιατι...??? Μειωσε κανεις την επιτυχια σας.... ??? :confused:
Τωρα για τα υπολοιπα δεν μπορω να κανω κατι αν δεν θυμασαι (καλοπιστα το λεω και εγω και δεν ειρωνευομαι...)
Υγ... Τοτε κακως δεν ριξατε αλλα τεσσερα στον μεταξυ μας αγωνα του πρωτου γυρου.....
Σκεψου απλα που θα ησασταν τωρα.....:winka:
αυτα ξερεις τα λενε πολλοι αεκτσηδες, δεν εχεις την αποκλειστικοτητα :lol:
οποτε μαλλον στους αλλους πηγαινε μιας κι εσυ δεν το εχεις ξαναπει...
ισα ισα φιλε που ειπαμε οτι κερδισατε δικαια...
βεβαια ισχυουν και τα αλλα, οτι παιζατε μονοι σας, οποτε η μεγαλη σε εκταση νικη δεν οφειλεται μονο στην εξαιρετικη σας εμφανιση αλλα και στην δικη μας χαλια εμφανιση, συμφωνουμε πιστευω σε αυτο...
δεν νομιζω αν ειμασταν σε καλη κατασταση να μας ριχνατε τεσσερα, μαλλον το αντιθετο θα γινοταν...
αν οχι με τεσσερα τουλαχιστον νικη σιγουρα...
RE LALAKI DE SOY PA NA MH MILAS OSO THN EXEIS STO STOMA AKOMA???
BGALTH PROTA..KAI META MILA...
ELA STA 4 PALI....
XEXASES???
TOY XRONOY PALI LEME..
PERNEIS FETOS ENA KALPIKO AKOMA..KAI SAN KALPIKOS PANIGYRIZEIS.!
καλα εσυ τζουτζουκο παρε την αλλη τη μπομπουκα (idi) και καντε γυρο θριαμβου την κυριακη επειδη μας εριξες 4
εγω επρεπε να να εχω πεσει κατω απο το γυρω-γυρω ολοι που σας κανω τοσα χρονια.
α και μη ξεχνας....την εβγαλα απο το στομα στο ξαναπα....απλα κολλαει λιγο αλλα ολα οκ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΕ !!!:wave2:
υ.γ. και επειδη εσυ ξερεις και απο που ειμαι αν ηθελα μονο πρωταθληματα,θα δηλωνα οτι ειμαι μονο Μιλαν και παπαλα...:D
ψιτ...και εκει looser εισαι !!!
ακου ρομα !!!! χαχαχαχαχααχαχαχχαχααχααχαχαχχ:lol: :lol: :lol: :lol:
mats8282
15/04/2008, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γιατι...??? Μειωσε κανεις την επιτυχια σας.... ??? :confused:
προσπάθησε να μπεί σφήνα το αεκάκι βλέποντας την κατάντια των 2 μεγάλων... σε ένα μεγάλο βαθμότ το κατάφερε να εχει ελπίδες μέχρι τελευταία αγωνιστική να αρπάξει απο το πουθενά ένα πρωτάθλημα...
Και ηταν αυτο το σχολιο που αρχισε τη διαμαχη και μειωσε την επιτυχια :smokin:
Οπως και την συνολικα καλυτερη και των δυο σας,ΠΑΟ+ΟΣΦΠ,παρουσια μας στο πρωταθλημα...Οχι και απο το πουθενα...Τι να κανουμε...Τα σκατωσε ο Φερερ....Ξεκινησε με 6χ6 αλλα απο μπαλα γιοκ...Και καποια στιγμη ξεφουσκωσαμε....Μονοι μας το χασαμε το ξαναλεω....Καλυτερη αμυνα και επιθεση αλλα δεν παιξαμε μπαλα τον χειμωνα....Και ειχαμε αρκετα 4-0 και 4-1...Οποτε τα 1-0 και τα 0-1 με την ψυχη στο στομα και κατι φαλτσοσφυριγματα ηταν αναμενομενα....Ακριβως οπως και οι αλλοι 2....
Και κλεινω το θεμα απο την πλευρα μου με την δηλωση οτι μετα απο χρονια ειμαι αισιοδοξος για το επομενο πρωταθλημα...Οτι θα παιξουμε μπαλα τουλαχιστον....Σε αυτο διαψευστηκαμε απο τον Ποδηλατακια....Αν και ειμασταν αισιοδοξοι στην αρχη οι αεκτζηδες ουτε μπαλα ειδαμε ουτε κουπα θα παρουμε λογικα....
ΥΓ Φοβου τον Ηρακλη και δωρα φεροντα :rolleyes:
ΥΓ2 Πολυ ντορος με το CAS γινεται στα πρωτοσελιδα σημερα...Αλλος λεει για συμπραξη Τζιγγερ και Ντεμη και ανακατεμα στην υποθεση και των δυο....Αλλος λεει για πουλημα του πρωταθληματος απο τον Ντεμη στον Σωκρατη επειδη δεν εκδηλωσε εννομο συμφερον στην υποθεση μεχρι τις 11 Απριλιου...Αλλος εχει δηλωση του Δαμηλου οτι συνεχιζει την προσπαθεια η Καλαμαρια....Ο Γκαγκατσης λεει οτι χωρις αποφαση δεν αρχιζουν τα playoffs...Οτι να ναι...
Gandalf dr685sm
15/04/2008, 08:34
ας μπούμε και λιγο στα μεταγραφικά της ομάδος ... ρε παιδιά ενα υποθετικό σενάριο, γιατί αρκετά ονόματα παίζουν και νομίζω οτι κάτι μπορεί να γίνει...
Καταρχάς δανεικοί όπως Μανού και Μορέτο μάλλον γυρνάνε απο εκεί που ήρθαν.
΄Σέζαρ μάλλον τελείωσε απο την ΑΕΚ.
Καπετάνος , Παππάς.... δεν ξέρω αν θα δοθούν δανεικοί ή θα δοθούν γενικά.
Αρουαμπαρένα και αυτός δεν έπεισε και δεν είναι και σίγουρος για του χρόνου , ειδικά με το συμβόλαιο που κουβαλάει.
Σίγουρα πώληση και του Σορεντίνο.
Τώρα έχουμε επιστροφές του Τσιρίλο και Αλεξόπουλου ... (χεχεχε... ο πρώτος μαζί με τον Παπασταθόπουλο θα σας ρίξουν κλωτσιά που θα πάει σύννεφο...:rotflmao: :rotflmao: )
Επίσης απο φημολογία μεταγραφών έχουμε τους ..
- Κλέυτον
- Κατσουράνης
- Μπασινάς
- Κυριάκος
... προσοχή ... οι παραπάνω είναι μόνο φήμες και οχι δεσμεύσεις υπογραφές.
Δέσμευση υπογραφής έχει μόνο ο Μπλάνκο και πιθανόν ο Καλόν αν συνεχίσει να δείχνει καλά δείγματα.
Για προπονητή κατά πως είναι ορατό πλέον έχουμε τον Δώνη. Εκτός και αν προκύψει κάποια θεαματική αλλαγή.
Για μένα το ιδανικό (δεν ξέρω αν θα γίνει έτσι;... να συνεννοούμαστε! ).
Θα είναι υπογραφή των Μπασινά , Κατσουράνη και σίγουρα του Κλέυτον.
Έτσι θα συμπληρώσει ενα καλό άξονα και με αιχμή τους Λυμπερόπουλο (όσο αντέξει πλέον στα 33-34 του) και τους Μπλάνκο - Εντίνιο - καλόν θα κάνουν αρκετά πράγματα.
Σημειώστε οτι για μένα ο Ρίμπο δίνει "ρέστα" φέτος. Του χρόνου δύσκολα θα μπορεί να ανταπεξέρθει σε πλήρη παιχνίδια και είναι σχεδόν σίγουρο οτι όποιος και να έρθει θα τον θέλει για ενα πλήρες ημίχρονο αλλά δεν βλέπω νόημα σε παραπάνω συμμετοχή του.
Αν η ΑΕΚ φτιάξει αυτό τον άξονα , θα μπορεί να σταθεί σε ταχύτητα - ποιότητα και συνοχή. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ,να δέσει η ομάδα με Ελληνικό στοιχείο στην καρδιά ανάπτυξης και άμυνας. Αυτό ίσως να παίξει καθοριστικότατο ρόλο του χρόνου.
Ίδωμεν...
Για το θέμα με το CAS... ποτέ δεν είπα οτι έκανε ένσταση η ΑΕΚ... αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα το πάρει ουσιαστικά στα χαρτιά αν αφαιρεθουν οι βαθμοί απο ΟΣΦΠ (το δίκαια άδικα δεν το κρίνω) ... το ίδιο θα έλεγα αν ήταν και ο ΠΑΟ ή ο ΑΡΗΣ δεύτερος. Το ίδιο βέβαια ισχύει αν τελικά το πάρει ο ΟΣΦΠ και δεν του αφαιρεθούν βαθμοί.
Όπως είπαν κάποιοι μεγαλύτεροι απο μένα... τα παιχνίδια παίζονται εντός χώρων....
α... και μην ξεχνιόμαστε .. η απόφαση του CAS είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ και υποχρεώνει τόσο την ΕΠΟ όσο και την όποια ΠΑΕ να παραδώσει βαθμούς και σκήπτρα (αν τα κατέχει) καθώς αν δεν το κάνουν θα πέσει μια καμπάνα διαστάσεων big ben στα κεφάλια τους απο την FIFA. Το CAS απο την άλλη έχει δεσμευτεί για απόφαση μέχρι τις 20/4... ε ρε γλέντια...
Οι δικαστές είναι ξένοι εκτός του προτεινόμενου απο ΟΣΦΠ που είναι Κύπριος. Για να δούμε ποιά θα είναι τα κριτήρια και η απόφαση τους τελικά... μιας και μην ξεχνάτε οτι κάθε απόφαση στο δικαστήριο αυτό δημιουργεί προδεδικασμένο... άρα θα πέσει χοντρό "¨φιλτράρισμα" πριν πουν το οτιδήποτε.
Gandalf
Cpt. Haddock
15/04/2008, 09:18
Οι δικαστές είναι ξένοι εκτός του προτεινόμενου απο ΟΣΦΠ που είναι Κύπριος.
Gandalf
σορυ για το :a6: αλλα κι ο Κυπριος ξένος ειναι. Καποτε πρέπει να απογαλακτιστεί αυτή η χώρα απο τη "μαμα" Ελλάδα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σορυ για το :a6: αλλα κι ο Κυπριος ξένος ειναι. Καποτε πρέπει να απογαλακτιστεί αυτή η χώρα απο τη "μαμα" Ελλάδα
:rolleyes: :rolleyes:
Ρε ασαπερα :a27:
kalgeorge
15/04/2008, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
tha sumfwnisw :)
TΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ.............?????
Γιά τήν απόφαση τής...........ΞΕΥΤΙΛΑΣ....?????
Στή μπανανία δέν είμαστε.......????????
Μόνο άν κάτσουν στό τραπέζι..........
ΠΑΟ...........ΑΕΚ...........ΑΡΗΣ............ΠΑΟΚ............Λάρισσα
Θά παιχτεί πρωτάθλημα στά ίσια...........
Καί όποιος παίζει μέ τούς γαύρους...............ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.............!!!!!!!
Έτσι κι αλλιώς όταν θέλουν αυτοί κανείς δέν τούς κερδίζει.........
Άρης καί Λάρισσα τό νιώσαν καλά στό πετσί τους..........καί μαζί μέ αυτούς
είχαμε καί όλοι εμείς οί άλλοι ένα πικρό χαμόγελο στά χείλη.........
Τό βαρεθήκαμε όμως τό έργο.............μόνο ένας δέν τό κατάλαβε............
Ίστορική γιά μένα στιγμή...............ή πρωτοβουλία τού Τζίγγερ νά σταθεί όχι απλά δίπλα στό
Ντέμη άλλά νά μπεί μπροστά............σέ αυτή τήν ιστορία μέ τήν Καλαμαριά......
Πάντα πίστευα ότι ό πρώτος σέ αυτή τήν προσπάθεια έπρεπε νά είναι ό πιό δυνατός...
μοναδική ευκαιρία νά ....ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..............
ΤΖΙΓΓΕΡ...........ΝΤΕΜΗΣ...........ΠΥΛΑΔΑΚΗΣ............ΣΚΟΔΡΑΣ........ ....ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.........
Όλοι μαζί μπορούν..............ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ..........!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..............ΔΙΝΕΤΑΙ..........
ΝΑ........ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΑ ..............ΓΗΠΕΔΑ
Κι άν έχεις.................ΑΡΧΙΔΙΑ...........ΚΥΡΙΑ ΕΠΟ.............
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ........!!!!!!!
Δυό μήνες τώρα τό πάνε καί τό φέρνουν...........περίμεναν τή γκέλλα νά έχουν διαφορά
μεγαλύτερη από 4 πόντους.............
ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ.........
.........ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝ.........ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ......!!!
tha sumfwnisw :)
ΝΑΙ...........ΝΑΙ............
Σιγά σιγά,νά αλλάξουνε γλώσσα ,θρησκεία καί Εθνικό Ύμνο.........καί νά πούμε τήν
Αφροδίτη γκέισσα........
Έχετε δίκαιο κι οί δυό...........τό γάλα χάλασε καί έγινε μυζήθρα......!!!!!!!!!
Ίστορική γιά μένα στιγμή...............ή πρωτοβουλία τού Τζίγγερ νά σταθεί όχι απλά δίπλα στό
Ντέμη άλλά νά μπεί μπροστά............σέ αυτή τήν ιστορία μέ τήν Καλαμαριά......
Πάντα πίστευα ότι ό πρώτος σέ αυτή τήν προσπάθεια έπρεπε νά είναι ό πιό δυνατός...
μοναδική ευκαιρία νά ....ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..............
ΤΖΙΓΓΕΡ...........ΝΤΕΜΗΣ...........ΠΥΛΑΔΑΚΗΣ............ΣΚΟΔΡΑΣ........ ....ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.........
Όλοι μαζί μπορούν..............ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ..........!!!!!!!!!
Ναι... Ναι....!! :D
Να τους πεις ομως να παρουν πολλη φορα.......
Για να αεριστει καλα.......
Η μαντρα....!!!
kalgeorge
15/04/2008, 09:39
ΝΑΙ...........ΝΑΙ............
Σιγά σιγά,νά αλλάξουνε γλώσσα ,θρησκεία καί Εθνικό Ύμνο.........καί νά πούμε τήν
Αφροδίτη γκέισσα........
Έχετε δίκαιο κι οί δυό...........τό γάλα χάλασε καί έγινε μυζήθρα......!!!!!!!!!
glwsa alli exoun....ethniko umnos episis, simaia episis....
need i go on?
Gandalf dr685sm
15/04/2008, 10:37
και κάπου εδώ αρχίζουν τα γέλια και τα κλάμματα απο το παρασκήνιο.
Η ΕΠΟ λέει και ο ΟΣΦΠ ΄δηλώνουν πως το CAS είναι αναρμόδιο ( ;;;;;;; ) για θέματα τέτοια (τι άλλο θα ακούσουμε; ) που αφορούν εσωτερικά πρωταθλήματα , παρόλο που μπορεί να γίνονται στο πλαίσιο μεταγραφών που θα μπορούσαν να είναι και διεθνής φύσης.
Μαι..στα
Συνεχίζουμε με το παρακάτω απο τον www.sportfm.gr
Το 90% των Ελλήνων δικηγόρων που ασχολούνται με τα του ποδοσφαίρου ισχυρίζεται ότι είναι απίθανο να ανατραπεί στη Λωζάνη η απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ. Το άλλο 10% υποστηρίζει ότι το θέμα είναι ανοιχτό και ότι υπάρχει πιθανότητα να δοθεί από το CAS εντολή στο τέλος της εβδομάδας να μην επικυρωθεί μέχρι νεωτέρας η βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν συμβεί αυτό, τότε το πιθανότερο είναι να μη διεξαχθούν ποτέ play-offs. Οι ημερομηνίες θα στενέψουν αφάνταστα και στις 18 Μαΐου σύμφωνα με εντολή της UEFA πρέπει να έχει λήξη κάθε συλλογική δραστηριότητα λόγω Euro. Τα πλέι οφ, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα ματαιώνονται λόγω έλλειψης διαθέσιμου χρόνου και λογίζεται ως οριστική η βαθμολογία που θα προκύψει από τους αγώνες της προσεχούς Κυριακής.
Κρατώ το τελευταίο που είναι σημαντικό , μιας και την απόφαση ενός δικαστηρίου δεν μπορεί να την προβλέψει κανείς και ας ασχολείται 500 χρόνια με το ποδόσφαιρο.
Η κατάταξη θα μείνει ώς έχει και τα playoffs δεν θα γίνουν. Νομίζω οτι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟ, ίσως... λέω ίσως... να το κυνηγήσουν αυτό , προβλέποντας τις δυσκολίες του να παίξουν έξτρα παιχνίδια και να επιβαρρύνουν και άλλο την κούραση παικτών , με Euro και προκριματικά ντάλα καλοκαίρι.
Επίσης αναφέρεται οτι ο Α.Κ. δεν έχει δώσει ακόμα 32.000€ για να προχωρήσει η διαδικασία, και θεωρητικά θα δοθούν απο τον ΠΑΟ αν συνεχιστεί το όλο θέμα.
Περιέργα πράγματα δεν νομίζετε;
Ο ΠΑΟ που ουσιαστικά περιμένει στραβοπάτημα και απο τους δύο για να πάρει κούπα, να κάνει κινήσεις για το CAS, η ΑΕΚ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ να ποιεί φανερά την νήσσαν (δεν ξέρουμε τι γίνεται απο πίσω) και ο άμεσα εμπλεκόμενος Α.Κ. και να κερδίσει να μην έχει ελπίδες.
Ανοιχτή κόντρα του ΠΟΚ λοιπόν όπως είπε και ο Terens;... για να δούμε!
Gandalf
Gandalf dr685sm
15/04/2008, 10:42
α... και μια παράκληση προς Τζίγγερ και ΠΑΟ - Πεσέιρο..
αφού ρε παιδιά ο Νίνης δεν σας κάνει και τον έχετε να γυαλίζει και να "καίγεται" σε πάγκο προθέρμανση... δεν τον δίνετε σε εμάς, έστω και ώς δανεικό;
Ενα παίκτη έβγαλε εδώ και καιρό το Ελληνικό ποδόσφαιρο με εχέγγυα για πολύ καλή μπάλα και τον έχει κάψει το Πορτογαλλικό "μάτι" του Πεσέιρο και η απραξία του Τζίγγερ που τον κοστολόγησε σε ρήτρα 14 μύρια αλλα΄δεν μπορεί να παίξει... και παίρνουν δανεικούς απο M.United για να καλύψουν ρόστερ.
Δώστε τον σε εμάς παιδιά, αν δεν σας κάνει... έστω και δανεικό.
Τρομάρα σας.
Gandalf
la_villa
15/04/2008, 10:45
Και ηταν αυτο το σχολιο που αρχισε τη διαμαχη και μειωσε την επιτυχια :smokin:
Οπως και την συνολικα καλυτερη και των δυο σας,ΠΑΟ+ΟΣΦΠ,παρουσια μας στο πρωταθλημα...Οχι και απο το πουθενα...
μα δεν σας μειώνω ρε ματς8282
ακρίβως αυτό που ισχύει λέω :D :D
την κάταντια την φετινή του ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ που παει να πάρει πρωτάθλημα το αεκάκι
για τα μέτρα σας είναι άθλος και δεν τον μειώνω...μπράβο σας
για τα μετρα μας είναι μεγάλη ξεφτύλα
αυτό λέω...
δεν πιστεύω να ξαναπετύχετε τόσο κακους ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ οπότε αν δεν πάρεις το φετινό δεν ξέρω μετα απο πόσες δεκαετίες θα καταφέρεις να πάρεις...
κ ειδικά για εμας με νέα ομάδα φέτος του χρόνου ελπίζουμε να είναι πιο στρωμένη...με τον απαραίτητο προπονητη:beer: :beer:
glwsa alli exoun....ethniko umnos episis, simaia episis....
need i go on?
[οφ τοπικ]
2 στα 3 επισημα λαθος.. δεν ειναι κακο
[/οφ τοπικ]
Gandalf dr685sm
15/04/2008, 10:50
Απο την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πως ο Πεσέιρο μετράει μέρες στους "πράσινους", όπως ήταν αναμενόμενο, το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον τεχνικό του Άρη να... ανοίγει την πόρτα στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.
Όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, η απάντηση του περισσότερο "άναψε φωτιές" παρά έσβησε: "Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και τους στόχους της. Κανείς δεν μου έχει κάνει πρόταση. Αν μου κάνει, πρώτα θα απαντήσω στην ομάδα και μετά σε εσάς. Δεν θέλω να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Σε σενάρια και υποθέσεις δεν απαντάω".
Ο "Ντούσκο" λοιπόν έστειλε το "μήνυμα" και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αυτή την φορά δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δείχνει πεπεισμένος οτι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο, ενώ στην "πράσινη" ΠΑΕ έμειναν ικανοποιημένοι απο την απάντηση που έδωσε ο Μπάγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου.
source: www.sport24.gr
Ένα προσωπικό σχόλιο μόνο....
Αν ο ΠΑΟ πάρει Μπάγιεβιτς και δουλέψει όπως θέλει με τους νέους του ΠΑΟ και την πλήρη κάλυψη κόσμου και Προέδρου.... ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τους άλλους δύο.
Γιατί ακόμα και αν κάποιοι δεν τον συμπαθούν ή δεν τον γουστάρουν , κανείς δεν αμφισβητεί οτι μπορεί να χτίσει ομάδα με μέλλον και με ικανότητες... αποδείξεις πολλές εδώ και 15 χρόνια περίπου.
Gandalf
la_villa
15/04/2008, 10:51
TΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ.............?????
Άρης καί Λάρισσα τό νιώσαν καλά στό πετσί τους..........καί μαζί μέ αυτούς
Τό βαρεθήκαμε όμως τό έργο.............μόνο ένας δέν τό κατάλαβε............
δεν μας λες
ο Αρης που στο οακα σε έκανε λάστιχο
κ η Λάρισα στο γήπεδο της ΤΙ ακριβώς νοιώσαν στο πετσί τους απο την ομαδίτσα σου????
ειδικά η λάρισα....
αν είχε τέτοια διαιτησία με εμας θα είχε αρπάξει 5...
κ αν είχε την δική μας με εσας θα είχατε χάσει άνετα
αλλά βλέπεις ο προπονητης σας τότε δεν μίλησε για διαιτησίες...για τον δώνη λέω
kalgeorge
15/04/2008, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
[οφ τοπικ]
2 στα 3 επισημα λαθος.. δεν ειναι κακο
[/οφ τοπικ]
ANYWAY :) :wave2:
la_villa
15/04/2008, 10:56
Αν ο ΠΑΟ πάρει Μπάγιεβιτς και δουλέψει όπως θέλει με τους νέους του ΠΑΟ και την πλήρη κάλυψη κόσμου και Προέδρου.... ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για τους άλλους δύο.
μάγε εγώ το έχω πει απο την αρχή
και ο Τζίγγερ δεν έιναι σαν το μαλακα τον δικό μας
εκει ο Ντουσαν θα είναι αρχηγός....σε αυτό ο τζίγγερ δεν πιάνετε
όχι σαν εμας που καναν τα τσουτσεκια ότι θέλαν κ τους κάλυπτε ο πρόεδρος
που είναι ο busa ρε παιδιά:confused: :confused: :confused:
από χθες δεν έχει γράψει τίποτα!!! γιατί????
γράψε κάτι ρε busa οτιδήπωτε!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge μήπως εσύ ξέρεις τίποτα???? άκουσα κάτι φήμες!!!!!
kalgeorge
15/04/2008, 11:36
που είναι ο busa ρε παιδιά:confused: :confused: :confused:
γράψε κάτι ρε busa οτιδήπωτε!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
egw den eida tipota.... ( ektos kai an keraseis kai potaki ) :lol:
egw den eida tipota.... ( ektos kai an keraseis kai potaki ) :lol:
ρε μην είσαι άπληστος και ξεπαραδιάσουμε το παιδί επειδή είναι αγαθός και νόμιζε πως θα κερδίσει:lol: :lol: :lol:
blackbusa
15/04/2008, 12:05
που είναι ο busa ρε παιδιά
γράψε κάτι ρε busa οτιδήπωτε!!!!!!:rotflmao:
o busa γραφει μοναχα οταν γραφονται ανακριβιες....και επειδη δεν ειμαι ΚΟΤΑ σαν και εσενα....και οι φημες που λες ειναι οτι με κερδισες στο ταβλι....αλλα ειπαμε....οσο τυχερο και αν ειναι σαν παιχνιδι στην διαρκεια φαινεται αν καποιος ξερει η οχι....κατι οπως το 5χ5 πχ....:(
mats8282
15/04/2008, 12:41
για τα μέτρα σας είναι άθλος και δεν τον μειώνω...μπράβο σας
για τα μετρα μας είναι μεγάλη ξεφτύλα
αυτό λέω...
δεν πιστεύω να ξαναπετύχετε τόσο κακους ΟΣΦΠ κ ΠΑΟ οπότε αν δεν πάρεις το φετινό δεν ξέρω μετα απο πόσες δεκαετίες θα καταφέρεις να πάρεις...
Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα....Δεν πιασαμε ουτε εμεις αποδοση ειδικα τον χειμωνα...Απλα φερναμε αποτελεσματα...Οποτε μια ή αλλη ειναι....Κανενας δεν επιασε αποδοση και παρολα αυτα εμεις εχουμε τα καλυτερα στατιστικα....Αμα παιζαμε σωστα το ειχαμε για πλακα...Δεν ειναι οτι πιασαμε το μαξιμουμ της αποδοσης μας ενω μονο εσεις τρικλιζατε...Ολοι ειμασταν για τα μπαζα φετος με την μονη διαφορα οτι στους τελευταιους αγωνες απο Αρη και μετα δειξαμε τι μπορουμε να κανουμε.
Στο δευτερο συμφωνω αν και πιστευω οτι εχουμε πολλα περιθωρια βελτιωσης και εμεις...Οποτε στα ισια θα παιχτει το επομενο πρωταθλημα που λογικα θα δουμε καλυτερη μπαλα απο ολους...Ελπιζω...
Απο www.contra.gr
Ολυμπιακός
Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει ηρεμία αναφορικά με την απόφαση της υπόθεσης και δεν κρύβεται η αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, ο σύλλογος θα δικαιωθεί και την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή θα γίνει η φιέστα κατάκτησης και του φετινού πρωταθλήματος.
ΑΕΚ
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ έκανε έγγραφη παρέμβαση έστω την τελευταία στιγμή -αφού έχει έννομο συμφέρον- και έγινε δεκτή, οπότε θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της Πέμπτης.
Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έκανε και αυτός παρέμβαση την περασμένη Παρασκευή -αφού έχει και αυτός έννομο συμφέρον- και ενημερώθηκε από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο πως έγινε δεκτή.
Απόλλων Καλαμαριάς
Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι από τη στιγμή που η Καλαμαριά υποβιβάστηκε και έχασε κάθε ελπίδα, δεν θα υποστήριζε πλέον το αίτημά της. Από την πλευρά του Δαμήλου, όμως, επαναλαμβάνεται πως δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι και ο Απόλλων θα μείνει σταθερός στην αρχική του θέση, διεκδικώντας την ηθική δικαίωσή του.
o busa γραφει μοναχα οταν γραφονται ανακριβιες....και επειδη δεν ειμαι ΚΟΤΑ σαν και εσενα....και οι φημες που λες ειναι οτι με κερδισες στο ταβλι....αλλα ειπαμε....οσο τυχερο και αν ειναι σαν παιχνιδι στην διαρκεια φαινεται αν καποιος ξερει η οχι....κατι οπως το 5χ5 πχ....:(
καλά δεν το συνεχίζω γιατί οι βιασμοί καταλαβαίνω πως είναι μια άσχημη και επώδυνη εμπειρία!!!!
:beer: :beer: :wave2:
la_villa
15/04/2008, 13:52
"Το 90% των Ελλήνων δικηγόρων που ασχολούνται με τα του ποδοσφαίρου ισχυρίζεται ότι είναι απίθανο να ανατραπεί στη Λωζάννη η απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ. Το άλλο 10% υποστηρίζει ότι το θέμα είναι ανοιχτό και ότι υπάρχει πιθανότητα να δοθεί από το CAS εντολή στο τέλος της εβδομάδας να μην επικυρωθεί μέχρι νεωτέρας η βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν συμβεί αυτό, τότε το πιθανότερο είναι να μη διεξαχθούν ποτέ play-offs. Οι ημερομηνίες θα στενέψουν αφάνταστα και στις 18 Μαΐου, σύμφωνα με εντολή της UEFA, πρέπει να έχει λήξη κάθε συλλογική δραστηριότητα λόγω Euro. Τα πλέι οφ, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα, ματαιώνονται λόγω έλλειψης διαθέσιμου χρόνου και λογίζεται ως οριστική η βαθμολογία που θα προκύψει από τους αγώνες της προσεχούς Κυριακής. "
οπότε το αεκάκι το βολεύει απίστευτα να μην επικυρωθεί η βαθμολογία...καθότι 2ο άρα και στα προκριματικα του τσ.λ αφού δεν θα γίνου πλάυ οφφς
"Ο Ολυμπιακός βρήκε και θα παρουσιάσει στην εκδίκαση δύο ισχυρά, κατά τα φαινόμενα, δεδικασμένα, αμφότερα ιρλανδικής προελεύσεως. Πρόκειται για δύο περσινές αποφάσεις του CAS σε πανομοιότυπες υποθέσεις για τους ποδοσφαιριστές Γκάρεθ Φέιρλι και Κόλιν Χίλι, που μεταγράφηκαν στην Κορκ Σίτι, αλλά δεν πήραν ποτέ το «Ο.Κ.» να παίξουν σε αυτή επειδή είχαν προηγηθεί δύο μεταγραφές σε μία σεζόν. Ο πρώτος μάλιστα είχε υπογράψει ενδιάμεσα δίμηνο συμβόλαιο με την Μπλάκπουλ, άρα μοιάζει ακόμα περισσότερο με την περίπτωση του Βάλνερ, που είχε να λέει ότι μία από τις μετακινήσεις του ήταν με τη μορφή δανεισμού. Η διαφορά είναι ότι αυτοί, σε αντίθεση με τον Βάλνερ, δεν πρόλαβαν να παίξουν καν στην τρίτη ομάδα. Το ενισχυτικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι αυτό συνέβη επειδή τους το απαγόρευσε τελεσίδικα το ίδιο το CAS. Οι δικαστές έχουν πάρει στα χέρια τους τα υπομνήματα και τα μελετούν ο καθένας στο σπίτι του ξεχωριστά."
όπως ξαναείπα αποκλείεται να γίνεται να κλέψει ομάδα σε αγώνα και να μην τιμωρηθεί
ΟΛΑ τα δεδικασμένα είναι υπερ του ΟΣΦΠ.... και λογικά και αυτό
αλλιώς κάτι άλλο συμβαίνει απο πίσω που ποτε δεν θα μάθουμε...
υ.γ ματς8282 έτσι λέμε κ για την καζούρα...ελπίζω του χρόνου να δούμε και λίγο μπάλα
υ.γ2 φυσικά αν νικήσουμε τον Ηρακλη και εσεις φυσικά τον Αστερα....για να δούμε ... δύσκολη αγωνιστική
υ.γ 3 θεωρώ τα playoffs μεγάλη μ#@$ια ... αν βγω 3ος ας παίξω ουέφα....τι ιστορίες σκαρφίστηκαν πάλι
υ.γ 4 παρέμβαση και το αεκακι και του βάζελου...αυτη κι αν είναι ξεφτύλα...να υπερασπίζουν τους απατεώνες...φαντάσου δηλ τι είστε οι ίδιοι...τα περι φυντανίδη δεν ισχύει τπτ
mats8282
15/04/2008, 15:12
υ.γ ματς8282 έτσι λέμε κ για την καζούρα...ελπίζω του χρόνου να δούμε και λίγο μπάλα
υ.γ2 φυσικά αν νικήσουμε τον Ηρακλη και εσεις φυσικά τον Αστερα....για να δούμε ... δύσκολη αγωνιστική
υ.γ 3 θεωρώ τα playoffs μεγάλη μ#@$ια ... αν βγω 3ος ας παίξω ουέφα....τι ιστορίες σκαρφίστηκαν πάλι
υ.γ 4 παρέμβαση και το αεκακι και του βάζελου...αυτη κι αν είναι ξεφτύλα...να υπερασπίζουν τους απατεώνες...φαντάσου δηλ τι είστε οι ίδιοι...τα περι φυντανίδη δεν ισχύει τπτ
1) Σωπα :eyepop: :D
2) Ναι
3) Ναι
4) Δηλαδη αμα δωσει δικιο στην Καλαμαρια το CAS σημαινει οτι ειναι απατεωνες οι ανωτατοι δικαστες?Δεν εχει σημασια η εκδηλωση νομικου συμφεροντος για εμενα...Γιατι η Καλαμαρια το συνεχιζει και δευτερον ειναι το ανωτατο δικαστηριο με κορυφαιους δικαστες....Η αποφαση τους πιστευω θα δικαιωσει αυτον που πρεπει ΝΟΜΙΚΑ....Μετα μενει το ηθικο κομματι ετσι και αλλιως...Η ρετσινια σας κολλησε στα λεπια :ninja:
giobazolias
15/04/2008, 16:19
EΣΥ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ????????????
Το γεγονος οτι η ΕΠΟ αμεσως μετα τη ληξη του αγωνα Καλαμαρια-οσφπ 1-0 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ την ΠΑΕ Ολυμπιακος οτι μπορει να κανει ενσταση, ενω ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ πριν τον αγωνα, αντιθετα εξεδωσε δελτιο στον Βλανερ.....................................
................................
................................
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ???????????????????????
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!
...................ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ................................μιας και ολοι ξερουμε τι εστει Γκαγκατσης/Κοκκαλης!!!!!
καλυτερα να μην μιλας για απατεωνες γιατι η Ελλαδα το χει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι!!!!!
el_hymador
15/04/2008, 16:24
Ρε σεις γαυροι....
Γιατι συνεχεια λετε πως η συμμετοχη του Βαλνερ ειναι κλοπη και ζαβολια;
Αυτο το λετε εσεις και η πρωτη αποφαση που σας δικαιωσε....
Κατσε να δουμε τι θα γινει τωρα και μετα μιλατε για κλοπες...
mats8282
15/04/2008, 17:02
Να τον χαιρεστε βρε :beer:
Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται την Τρίτη από τη μέρα που ο Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ήταν 15 Απριλίου του 1993 όταν ο Κόκκαλης έγινε το "αφεντικό" της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ένα χρόνο μετά την ανάληψη της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Χρειάστηκε να περάσουν 4 χρόνια για να έρθει η δικαίωση και να δημιουργηθεί η "ερυθρόλευκη" αυτοκρατορία. Από τα "πέτρινα" χρόνια και την ανυποληψία, ο Σωκράτης Κόκκαλης έφερε την αναγέννηση στο λιμάνι, κατακτώντας 10 Πρωταθλημάτα, 3 Κυπέλλα και 2 Super Cup στο Ποδόσφαιρο. Φέτος έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη δύο τρόπαια, αφού ο Ολυμπιακός διεκδικεί στο ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Αφιερωμενος λογος (http://www.youtube.com/watch?v=Tg0uTwveDI8&feature=related) :lol: :lol: :lol:
"Ο Ολυμπιακός βρήκε και θα παρουσιάσει στην εκδίκαση δύο ισχυρά, κατά τα φαινόμενα, δεδικασμένα, αμφότερα ιρλανδικής προελεύσεως. Πρόκειται για δύο περσινές αποφάσεις του CAS σε πανομοιότυπες υποθέσεις για τους ποδοσφαιριστές Γκάρεθ Φέιρλι και Κόλιν Χίλι, που μεταγράφηκαν στην Κορκ Σίτι, αλλά δεν πήραν ποτέ το «Ο.Κ.» να παίξουν σε αυτή επειδή είχαν προηγηθεί δύο μεταγραφές σε μία σεζόν. Ο πρώτος μάλιστα είχε υπογράψει ενδιάμεσα δίμηνο συμβόλαιο με την Μπλάκπουλ, άρα μοιάζει ακόμα περισσότερο με την περίπτωση του Βάλνερ, που είχε να λέει ότι μία από τις μετακινήσεις του ήταν με τη μορφή δανεισμού. Η διαφορά είναι ότι αυτοί, σε αντίθεση με τον Βάλνερ, δεν πρόλαβαν να παίξουν καν στην τρίτη ομάδα. Το ενισχυτικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι αυτό συνέβη επειδή τους το απαγόρευσε τελεσίδικα το ίδιο το CAS. Οι δικαστές έχουν πάρει στα χέρια τους τα υπομνήματα και τα μελετούν ο καθένας στο σπίτι του ξεχωριστά."
Είσαι ΛΑΘΟΣ !!!
Και στις 2 περιπτώσεις που αναφέρεις υπήρξανε 2 Μ Ε Τ Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ, άσχετα του πόσο διήρκεσαν !!!
Στην περίπτωση του Βάλνερ ήταν 1 μεταγραφή και 1 βραχύχρονος Δ Α Ν Ε Ι Σ Μ Ο Σ !!!
Βασικότατη διαφορά καθώς στην μεταγραφή υπογράφει Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ενώ στον δανεισμό Η ΠΑΕ !!!
Μιλάμε για την εν ισχύ υπογραφή, μην μου πεις ότι υπογράφουν και οι δύο, το γνωρίζουμε .....
Ο δε Βάλνερ πήρε το Ο.Κ. !!!
Α, και εδώ δεχόμαστε την αρμοδιότητα του CAS εντελώς ξαφνικά ;;;