PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

jezuz
16/06/2012, 18:03
O εφιάλτης κάθε οδηγού!
Οδηγώ στην "εθνική" από Σούδα προς Χανιά. Είμαι στην αριστερή πάνω σε μια προσπέραση και κοντά στο τοιχείο που μας χωρίζει με το άλλο ρεύμα.
Τότε διακρίνω στο βάθος άσπρο αυτοκίνητο που μεγαλώνει σαν εικόνα δυσανάλογα με την ταχύτητα που κινούμαι.
Και πάνω που σκέφτομαι "ρε μλκ, είτε εγώ πάω με 300 είτε αυτό είναι σταματημένος" καταλαβαίνω ότι έρχεται μούρη με μούρη καταπάνω μου! Έχει μπει (ένας θεός ξέρει πως/πότε) λάθος από κάποιο κόμβο και πάει στο ανάποδο ρεύμα για τουλάχιστον 6,5χλμ (ο κοντινότερος κόμβος Μουρνιών).
Κόβω ξυράφι δεξιά και κολλάω στο δεξιό μεταλλικό τοιχείο ενώ πετάω φώτα, κόρνες, φωνάζω, μουντζώνω.
Με φτάνει. Δεν έχει καταλάβει πράμα! Υπερήλικας, με ψαθάκι, κολλημένος στο τιμόνι, στόμα ορθάνοιχτο, πάει ανάποδα στο βέβαιο χαμό (στα @@ μου αν αυτός σκοτώθει, οι άλλοι που πάνε σωστά τι φταίνε; ). Παρόλα τα κορναρίσματα/φώτα κτλ (και από τους πίσω πια) δεν κουνάει καν το κεφάλι. Συνεχίζει ανάποδα...
Δεν ξέρω πως κατέληξε, εύχομαι να μη σκότωσε κανέναν ο σκ@τάς!

Μηπως ηταν αυτος ο μπαρμπας? Ο συγκεκριμενος εχω διαβασει καπου οτι το κανει συνεχεια. Ποσους εχετε εκει στο νησι? (Αν και αυτος ειναι σε αλλη πολη)

Εγω ειδα τον ηλιο ενω ημουν με τα δερματινα και πηγαινα για πιστα, και τα ειδα ολα μαυρα.
Σταματησα, γυρισα σπιτι και περασα την πολοιπη μερα χαλια στο κρεβατι :(

georgio
17/06/2012, 21:00
Είδα το απόγευμα στο Θησείο να έχεις παρκάρει το μπροσάκι σου δίπλα στο δικό μου, και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το 400 που είχε παλιότερα ο Anritsu από εδώ. :beer:

Σε είδα και εσένα ένα στενό κάτω από το σπίτι μου να περνάς με ένα Yamaha GTS (http://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_GTS1000), να και κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα! :eyepop:

byron
18/06/2012, 11:43
σε είδα να ανεβαίνεις την Κηφισίας με το δερμάτινο και κατάλαβα οτι μόνο ο sniper μπορεί να είναι αυτός :tooth:

GIXXERAKIAS
18/06/2012, 13:07
Σας βλέπω μερικούς με το καλοκαιρινό μπουφάν,γάντια,επιγονατίδες,μποτάκια και ζηλέυω....εγώ όλη μέρα στον δρόμο θα πρέπει να έχω ενσωματωμένο ορό με ενδοφλέβια στο μηχανάκι αν φοράω όλα αυτα για να γλυτώσω από αφυδάτωση.....:(

Τι στο διάλο μόνο εγώ ιδρώνω ελεινά ρε πστ μου??:confused:

ps:Το κράνος αυτή την στιγμή στάζει και ας κάνει πιό δροσιά από την προηγούμενη βδομάδα.:cry:

spyrakos35
18/06/2012, 20:57
σας είδα ποδηλάτες του κώλου να κυκλοφορείτε γαμιόντας στην μία ρόδα εκεί που έχει ταμπέλα οτι απαγορεύεται με κίνδυνο να χτυπήσετε κάποιον πεζό ή και μικρό/μωρό παιδί....

κατά τα άλλα τα δικαιώματά σας σας μαράνανε...... αλλά αυτοί είναι οι έλληνες, μόνο δικαιώματα, καμμία υποχρέωση.....

Translatoras
19/06/2012, 00:08
Σε είδα εχθές Κυριακή των εκλογών στις 20:29......
Σωκράτη εσύ Σουπερστάρ, Υπέρλαμπρε Καινοφανή Αστέρα μου
στην κατηφόρα μετά τη σήραγγα Ραψομμάτη
με τα XENON σου ως άλλο Άστρο της Βηθλεέμ
να αναγγέλει τον ερχομό σου άγνωστε ιπποτη της Αποκάλυψης.

Προσπάθησα (μάταια φυσικά) να αναγνωρίσω τη ράτσα του δικύκλου σου
αλλά οι εκτυφλωτικές σχάσεις από το/τα φανάρι/ρια σου, που κάποτε πρέπει να έκαψαν τα Σόδομα και τα Γόμμορα
έκαναν τα μάτια μου να πονάνε.

Λυπάμαι όσους βρέθηκαν μπροστά σου και λυπάμαι πιότερο όλους όσους διασταυρώθηκαν μαζί σου.

Άμε λοιπόν στον κόρακα και μαζί σου ΟΛΟΙ όσοι θυσιάζουν την ασφάλεια των υπολοίπων στο δρόμο.

byron
19/06/2012, 08:10
Eίδα...τι είδα ούτε που κατάλαβα καλά καλά.
Είδα πάνω στη στροφή της παραλιακής προς Συγγρού, αυτή την μαλακισμένη αριστερή με τις 2 λωρίδες, να έχει σπάσει κάποια σωλήνα ποτίσματος και εκτός των νερών πάνω στη στροφή, το spray νερού απ ΄τη σωλήνα έκανε τα πράγματα ακόμα πιό δύσκολα αφού δεν φαινόταν τι έχει γίνει και φρενάρουν.
Το GS που ήταν αριστερά φρέναρε και πήγε στη μέση σπρώχνοντας το μαύρο 950ADV στη δεξιά. Εγώ που ήμουν στη δεξιά πήγα φρεναριστός προς το πεζοδρόμιο.

Τέλoς πάντων...κακή φάση, αλλά αφού είμαστε όλοι καλά συνεχίζουμε τη μέρα μας.

ΥΓ. Το νου σας όσοι περνάτε από εκεί γύρω στις 07:30 που ανοίγουν οι βάνες ποτίσματος.

g_m900
19/06/2012, 15:08
Σε ειδα υπερμ@λ@κ@ ποδηλατη χθες στις 22:10 να κατεβαινεις αερα πατερα την Αμαλιας στις στηλες του Ολυμπιου Διος.
Εγω που ερχομουν απο το ζαππειο και περασα κανονικα με πρασινο... Γιατι ρε γελαδερε τυπε να κοψω να περασεις εσυ με κοκκινο;
Δεν ισχυει ο ΚΟΚ για σενα;;;
Ασε που δεν ειχες ιχνιος διακριτικου πανω σου να σε δω και για φωτα φυσικα ουτε λογος.
Την επομενη φορα θα σε σουβλισω και σενα και οποιον το παιζει Χειμωνετος !

Ο ΚΟΚ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ !!!

spyrval
19/06/2012, 18:21
Βραβείο :Υπάλληλος του μήνα
Εταιρεία: Αττική Οδός
Θέση: ταμίας στα διόδια
Όνομα: Πουναμπλέκωτώρας Βάγγος
Αιτιολογία: Διότι επέτρεψε σε κλειστό αυτοκινητόδρομο να κυκλοφορεί παπί αμφιβόλου καταστάσεως με 3 επιβάτες, ένας εκ των οποίων ένα μικρό παιδάκι max 7-8 χρονών, ανάμεσα σε 2 πιθηκοειδή τα οποία προφανώς ισχυρίζονται ότι είναι οι γονείς του. Το μόνο κράνος που υπήρχε βρισκόταν στον αγκώνα της μάνας (γυναίκα κράτα το κράνος να'ούμε). Ο πατέρας οδηγούσε το παπί στην τελική του ανάμεσα από τα αυτοκίνητα (βιάζομαι να'ούμε).
Δώρο: Το βιβλίο "Το λάθος του Δαρβίνου-εκεί που η εξελικτική διαδικασία σταμάτησε"

Άντε, και γιαγιά με καροτσάκι στη ΛΕΑ (2,80 ευρώ-τετράτροχο).

mikes
19/06/2012, 22:14
σε ειδα βελζεβουλη σημερα κατα τις 18:30 καλοντυμενο και κοντοκουρεμενο, στο καφε/αναψυκτηριο οπου πηγα να πιω τον καφε μου με τα μοτορεμαλια!
αν δεν εβλεπες το αυτοκολλητο moto.gr στο μηχανακι ωστε να μου πιασεις τη κουβεντα και να μου συστηθεις, ουτε που θα σε γνωριζα! αλλιως σε θυμαμαι
απο τα ΔΣ στο τσιπουραδικο του αποστολη στα πετραλωνα! αλλος ανθρωπος εχεις γινει!! :beer:

TROOPER
20/06/2012, 08:24
χαρη παιδι μου τα αυτια τα εχουμε για καποιο λογο.να ακουμε για παραδειγμα.εσυ μαλλον τα εχεις για να βαζεις καροτα.σε ειδα χτες κατα τις 5 το απογευμα τη στιγμη που ανεβαινες την γεφυρα για να πεσεις στη καβαλας με κατευθυνση προς χαιδαρι.σου κορναρα αλλα ναααα!!!εγω περασα διπλα σου με το κακο το ατι και πηγα κατω απο τη γεφυρα για να βγω καβαλας με κατευθυνση προς αθηνα.

:wave2:

harris_x
20/06/2012, 08:31
χαρη παιδι μου τα αυτια τα εχουμε για καποιο λογο.να ακουμε για παραδειγμα.εσυ μαλλον τα εχεις για να βαζεις καροτα.σε ειδα χτες κατα τις 5 το απογευμα τη στιγμη που ανεβαινες την γεφυρα για να πεσεις στη καβαλας με κατευθυνση προς χαιδαρι.σου κορναρα αλλα ναααα!!!εγω περασα διπλα σου με το κακο το ατι και πηγα κατω απο τη γεφυρα για να βγω καβαλας με κατευθυνση προς αθηνα.

αρά δε με είδες στο απίστευτο στρίψιμο στο εσακι της γέφυρας :smokin:

DimChios
20/06/2012, 08:34
αρά δε με είδες στο απίστευτο στρίψιμο στο εσακι της γέφυρας :smokin:

για τα καροτα κουβεντα!

:lol:

Σας ειδα 5-6 ΔΙΕΣ μαζι με 2 περιπολικα να πηγαινετε σφαιρα στου Ζωγραφου προς Παγκρατι! Της πτανας!!!
Κατι ακουσα για επιθεση σε αστυνομικους με οπλα στο Παγκρατι! :rolleyes:

PortisHead
20/06/2012, 09:41
Σε ειδα...αμφιβόλου μαρκας και μοντελου , διαλυμενο Super Sport , τρακαρισμενο μέχρι κακουργήματος , στην εξοδο του 1ου τουνελ της Δραπετσωνας , στο ρευμα προς Κερατσινι.
2 περιπολικα κι ενας τυπακος να το χαζευουν....μαλλον οτι εγινε , εγινε το βραδυ.
Γνωριζει κανεις κάτι ?

mikRRopixel
20/06/2012, 09:44
Σε είδα πανηλίθιε με το cbr125 να σφάζεις το κόκκινο στην Ηρακλείου, εγώ ξεκίνησα κανονικά με πράσινο για να διασχίσω κάθετα, σε είδα βέβαια και δεν σε εμβόλισα αλλά μου κόρναρες κιόλας με ύφος! Έχει ξεφύγει ο κόσμος...

VASOS
20/06/2012, 10:47
Σε είδα ταξιτζή, σήμερα το πρωί στην Αλεξάνδρας, να κάνεις σφήνα σε αυτοκίνητο για να πας αριστερά και στο καπάκι, ενώ έχω φτάσει ακριβώς δίπλα σου, να το κόβεις απότομα για να ξαναπάς δεξιά.
Το πρώτο το είχα προβλέψει αλλά το δεύτερο ήταν τόσο αψυχολόγητο που και εσύ ο ίδιος τρόμαξες και μου ζήτησες συγνώμη στη συνέχεια. Ευτυχώς δεν είχαμε άλλα.

GIXXERAKIAS
20/06/2012, 14:38
Σε είδα στον Πειραιά με το BMW R50 πολύ καλά ανακατασκευασμένο με το κουστούμι σου και κράνος UVEX.

Πολύ λαδίλα όμως ρε παιδάκι μου....ούτε δίχρονο να ήταν.:p

OldMan
20/06/2012, 14:56
Σε είδα ρε άχρηστο υποκείμενο με το FAZER στο φανάρι για Πλαγιάρι που πλεύρισες το RC8 και ακολουθούσες σαν γκαστρωμένη νύφη, παρά του ότι το πήγαινα χειρότερα από τον κουλανζόσαυρο τον αργώδη...

Σε ξαναείδα (και με είδες) στο περίπτερο που σταματήσαμε και αφού έβγαλα το κράνος και είδες την ηλικία μου, βάλθηκες να αποδείξεις πόσο γαμάτα (και όχι γάμα τα..) μπαίνει η μπλε μαστίχα σου στις στροφές...

Ευτυχώς που υπήρχε στοιχειώδης λογική (όχι δική σου, ανεγκέφαλε τρόμπα..) και μας στέρησες από την μάλλον δυσάρεστη ασχολία της ανάγνωσης των αυριανών νεκρολογιών... :a37:

Gms
21/06/2012, 10:01
Σε ειδα για την ακριβεια ειδα τη μηχανη σου πανω στην θυσεως και χαζεψα.Μπραβο ρε φιλε την κρατας σε παρα πολυ καλη κατασταση.

GIXXERAKIAS
21/06/2012, 12:45
Σε είδα το πρωί παλίκαρε με τον πάπιο και την κούτα την κίτρινη με το 46 VALENTINO ROSSI.Έστριψές προς Αχαρνών από Κηφισσό και φόραγες τα πάντα όλα λέμε,μπότες,καλοκαιρινό dainese,γάντια και Αrai Pedrosa.Κόρναρα με thumps up αλλά δεν πρέπει να με είδες.

Σε είδα επίσης στον Πειραιά με το μαύρο Dorsoduro και φόραγες την πανοπλία της Dainese.Ωραίος!

vaska
21/06/2012, 12:53
Είναι απίστευτο πόση μαλακία μαζεμένη είδα σήμερα σε απόσταση 5 χλμ.

Μάλλον φταίει η ζέστη ή οι εκλογές ή το εκλογικό αποτέλεσμα ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή η τιμή της βενζίνης που ανάγκασε όλους να πάρουν μηχανάκι ή το μαύρο μας το χάλι. Τις πιο πολλές πατάτες τις κάνουν νέα παιδιά ρε πστμ.

stynikop
21/06/2012, 14:35
Εγώ σήμερα όμως την είδα με το monsterάκι της, με τα ωραία εξατμισόνια στη μια πλευρά, με τα γαντάκια της κτλ, στην μεσογείων Αγ. Παρασκευή και χάρηκα ιδιαίτερα!!

Ήθελα να σου πω μια κουβέντα, αλλά ήμασταν μακριά, άσε που θα με περνούσες για κανα κάγκουρα έτσι όπως πήγαινα, ή πως σου την έπεφτα και θα ξενέρωνα!!!

stynikop
21/06/2012, 14:45
Πέρα από αυτό, όπως λέει και ο προλαλίσας VASKA, σήμερα έδωσε ρεσιτάλ ο καγκουρισμός και η βλακεία!

Άσχετο, αλλά γιατί η περισσότερη βλακεία μαζεύεται γύρο από βαραντέρους; τους κάνουν σεμινάρια όταν τις αγοράζουν; έχει οδηγίες στο μάνουαλ, όπως και για το πόσο προαιρετικό είναι το κράνος και τα πλεονεκτήματα της αντικατάστασης του από καπελάκι; ή είναι θέμα σύμπτωσης;
Γιατί το να θεωρήσεις λογικό, ενώ gsx1000 και cb1300 ξεκινάνε στα φανάρια κυριλέ χωρίς φιτιλιές, να περάσεις σφίνα ανάμεσά τους με τουλάχιστον +50 χιλιόμετρα είναι ηλίθιο!!!

Τέλος πάντων, έχω και καλούς φίλους με βαραντέρο και δε θέλω να κάνω γενικεύσεις που αδικούν κόσμο... :rolleyes:

Gallos
22/06/2012, 09:23
Σε είδα να βγαίνεις από το Πλαίσιο και να μην αναγνωρίζεις το επιτελούς πλυμένο παπί σου, με αποτέλεσμα να κοιτάς γύρω γύρω, που στο κάλο είναι το δικό σου...

υγ: Κανονικά πάει στο Με είδα, αλλά......

7gibernau
22/06/2012, 11:47
σε ειδα μωρη πατσαβουρα να βγαζεις φλας να μπεις δεξια στο στενο να περνεις θεση και..............τι και???????
να κοβεις το δρομο στη μεση για να μπεις αριστερα?????????????????????????
μωρηηηηηηηη πατσαβουρααααααα δε σε χαλασε ενα κρανος μες στα μουτρα σου να σου φωναζει ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
μακαρι να σου ρθε εμμηνοπαυση απο την τρομαρα παλιο καργιολα πρωι πρωι.

koufou
22/06/2012, 23:54
Σε ειδα ρε εξυπνακια "πατερα" με τα δυο σου παιδακια καβαλα στο σκουτερ (εσυ κρανος τα παιδακια τον.....) να πηγαινεις απο αριστερα καρφι δεξια χωρις φλας χωρις τιποτα στο τσακ θα σε χτυπαγαμε...και στο επομενο φαναρι αραζεις και αναβεις τσιγαρακι....παραδειγμα προς μιμηση εισαι φτου να μη ν' αμασκαθεις :moutza:

g_m900
23/06/2012, 05:16
σε ειδα ρε γελαδι με το v-strom να με ακολουθεις απο αρχες Συγγρου μεχρι τον Κωνσταντινιδη και το τελευταιο φαναρι ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ !!!

ειχε τοση κινηση εκεινη την ωρα (21:20) που δεν μπορουσα ουτε να σε βρισω!

στραβωθηκα ρε ηλιθιε !!!!!

TROOPER
23/06/2012, 08:58
ωραιο να συναντας συμφορουμητες που δεν τους ξερεις στο δρομο και να λετε 2 κουβεντες.καστορα χαρηκα που τα ειπαμε.το βαψιμο τα σπαει !!!!!!!!!!!

:beer::beer::beer:

DimChios
23/06/2012, 09:00
καλα....βλεπουμε τοσα πολλα που τί να πρωτοσχολιασεις πια... βαριεμαι!

Αλλα πριν λιγο είδα κατι που δεν το εχω ξαναδει... :lol:

ΔΙΑΣ με BMW ορθιος σε θεση εντουραδικη, τερμα σκυμενος μπροστα λες και ανεβαινε κανενα κουτελο, και πισω η γκομενα (ΔΙΑΣ) σχεδον ξαπλωμενη στη μπαγκαζιερα με τα χερια πισω απο το κεφαλι λες και ηταν σε καμμια ξαπλωστρα, απολαμβανε τη βολτα!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΛΚΕΣ! :bawl:

α, επισης χτες στο φαναρι στις 7:30 το πρωι, τερμα Ακαδημιας αναβει πρασινο και ξεκιναμε μαζι με μια porshe να μπουμε Βασιλισσης Σοφιας προς Χιλτον... ο τυπος φευγει τερμα με αναποδα να μου χωθει γιατι ηταν σε λαθος λωριδα.
Του εφυγε λιγο, το μαζεψε, με εκλεισε...γενικως μλκιζοταν!
Τον φτανω στο επομενο φαναρι, του κανω νοημα με κυκλικες κινησεις (σαν τα παλια με το χερουλι παραθυρα) να ανοξει να του πω. Υφακι ο τυπος, ανοιγει, κατεβαζει και το γυαλι...
"πωπω μεγαλε κ@υλωσα μιλαμε ε! πως το πας ετσι???!!! μου σηκωθηκε η τριχα λεμε"
...κοιτωντας με ολο απορια (δεν το πιστεψε η αληθεια ειναι αλλα που να το παραδεχθει) μου κανει νοημα "ελα μωρε, σιγα"
κουνοντας του το κεφαλι του ειπα οτι ειναι μεγαλος πεοπαιχτης!
Και εκει... τα πηρε!!! Αρχισε τα γκαζια, τα φρενα, τα μαρσαρισματα... εγω χαλαρος...με ξαναδιπλαρωνει στο επομενο φαναρι
"αλλαζουμε ρε? δε σ αρεσει δλδ το "οχημα? ελα ρε, κωλωνεις? δωσ μου το peugeot και παρε τη πορσε, αληθεια το λεω, σταματα να αλλαξουμε να δεις τι θα πει γκαζι"

ΥΣΤΕΡΙΑ λεμε!

Ακομα γελαω!

:bawl::bawl::bawl:

SpineshankD
23/06/2012, 12:21
Σε ειδα...αμφιβόλου μαρκας και μοντελου , διαλυμενο Super Sport , τρακαρισμενο μέχρι κακουργήματος , στην εξοδο του 1ου τουνελ της Δραπετσωνας , στο ρευμα προς Κερατσινι.
2 περιπολικα κι ενας τυπακος να το χαζευουν....μαλλον οτι εγινε , εγινε το βραδυ.
Γνωριζει κανεις κάτι ?

αυτο συζητουσα τωρα με ενα φιλαρακι και ειδα το ποστ σου.Παληκαρακι γυρω στα 25 απο παρεα ακρανωτων που κανουν αισθητη την παρουσια τους απο αποσταση στα δυτικα προαστεια. Μπηκε στα τουνελ με καμμια 200αρα(κοντα εκει που σκοτωθηκε ο Αγγελοπουλος) γνωστη καταληξη....

BLiTzER
23/06/2012, 14:10
αυτο συζητουσα τωρα με ενα φιλαρακι και ειδα το ποστ σου.Παληκαρακι γυρω στα 25 απο παρεα ακρανωτων που κανουν αισθητη την παρουσια τους απο αποσταση στα δυτικα προαστεια. Μπηκε στα τουνελ με καμμια 200αρα(κοντα εκει που σκοτωθηκε ο Αγγελοπουλος) γνωστη καταληξη....

Το ήξερα το παιδί. Αλλά νόμιζα ότι το ατύχημα έγινε με hypermotard, γι'αυτό δε σχολίασα (έγραψε "supersport" στην περιγραφή). Δανεικό φίλου του...

PortisHead
23/06/2012, 14:29
Με ειδες....Σε ειδα...και μιλησαμε λιγακι...
Bandit 1250 κι εσυ...στην Πετρου Ραλλη στον Κορυδαλλο....
3 φορες μου ειπες το nickname σου απο το moto....αλλα δεν κατάλαβα μέσα απο το κρανος :(
:beer:

SpineshankD
23/06/2012, 15:55
Το ήξερα το παιδί. Αλλά νόμιζα ότι το ατύχημα έγινε με hypermotard, γι'αυτό δε σχολίασα (έγραψε "supersport" στην περιγραφή). Δανεικό φίλου του...
το hypermotard το ειχε παρει απο ενα φιλο μου,αλλα οπως ειπες το ατυχημα δεν εγινε με αυτο. τι να πω...

sloumos
23/06/2012, 20:21
Με ειδες....Σε ειδα...και μιλησαμε λιγακι...
Bandit 1250 κι εσυ...στην Πετρου Ραλλη στον Κορυδαλλο....
3 φορες μου ειπες το nickname σου απο το moto....αλλα δεν κατάλαβα μέσα απο το κρανος :(
:beer:

Αν ησουν με την μαυρουκα 1250 μαζι μιλησαμε!!:wave2:

Ειδα αυτοκολλητο moto κολλημενο και ειπα να σου μιλησω μιας και δεν ειμαστε πολλοι ληστες!!!

Καλες βολτες :beer:

Black Mamba
24/06/2012, 12:18
Μολις σας ειδα ή μαλλον σας ακουσα πρωτα να περνατε
καμαρωτοι-καμαρωτοι στον δρομο μεσα στην Πανεπιστημιουπολη,
XTακιδες 550 με 600, ολη η γκαμα αποτελουμενη απο καγκουρες και μη καμια 80 μηχανακια...:a20:
Ο θορυβος που ακουγοτανε ητανε κατι μεταξυ σε απογειωση 747 και εκτοξευση στο Καναβεραλ!!!
Που πηγαινατε ωρε παιδια?
Καλους δρομους!
ΑΑΑΑ, τα κρανη μαλλον τα ξεχασατε στο σπιτακι για να μην λιαζοντε στα κεφαλακια σας πανω, υποθετω...:nono:

Joyrider
24/06/2012, 12:58
Σε είδα τρομπαδούρε να με κοπανάς από πίσω, να μου μπλοκάρεις την ρόδα με τον προφυλακτήρα και να κάθεσαι να κοιτάς σαν χάνος να παλεύω να μην πέσει η μηχανή χωρίς να κάνεις όπισθεν.

Ομολογώ πάντως δεν έχω ξαναπλαγιάσει τόσο χωρίς να ακουμπήσει η μηχανή κάτω :lol: Ευτυχώς τη γλυτώσαμε μόνο με κράμπα από την υπερπροσπάθεια :rolleyes:

castoras
24/06/2012, 20:36
ωραιο να συναντας συμφορουμητες που δεν τους ξερεις στο δρομο και να λετε 2 κουβεντες.καστορα χαρηκα που τα ειπαμε.το βαψιμο τα σπαει !!!!!!!!!!!

Ειχα πολύ καιρό να συναντήσω κράνος με αυτοκόλλητα moto.gr!Κι εγώ χάρηκα που τα είπαμε!Αντε να γίνουμε όλοι λίγο πιο κοινωνικοί στο δρόμο και να γνωριζόμαστε σιγά σιγά!!

Υ.Γ.:κι εγώ δε χορταίνω να βλέπω το βάψιμο!!!:lol:Ευχαριστώ!!!!!

DimChios
25/06/2012, 08:21
Μολις σας ειδα ή μαλλον σας ακουσα πρωτα να περνατε
καμαρωτοι-καμαρωτοι στον δρομο μεσα στην Πανεπιστημιουπολη,
XTακιδες 550 με 600, ολη η γκαμα αποτελουμενη απο καγκουρες και μη καμια 80 μηχανακια...:a20:
Ο θορυβος που ακουγοτανε ητανε κατι μεταξυ σε απογειωση 747 και εκτοξευση στο Καναβεραλ!!!
Που πηγαινατε ωρε παιδια?
Καλους δρομους!
ΑΑΑΑ, τα κρανη μαλλον τα ξεχασατε στο σπιτακι για να μην λιαζοντε στα κεφαλακια σας πανω, υποθετω...:nono:

τους ειδα κι εγω! Κατα τις 11:30 το πρωι ηταν, στην Ουλωφ Παλμε, στις εστίες!

Εγω ειδα 5 ατομα, ολα με ΧΤ 550 πολύ προσεγμένα όλα τους!

Βεβαια, must ηταν το μή κρανος, τα μπαντηλίκια, οι σουζες!

Πολυς θορυβος και σαματας όντως!

Περιεργως, ήταν μια "άλλης εποχής, οχι τοσο ενοχλητική καγκουρια"

VASOS
25/06/2012, 10:21
Σε είδα μ@λακισμένο με το λευκό Audi το Σάββατο το βράδυ, στο ύψος της εκκλησίας της Αγ. Μαρίνας, να κολάς στον προφυλακτήρα μου κορνάροντας για να σου ανοίξω χώρο, ενώ μπροστά υπήρχε κίνηση και δεξιά ήταν τίγκα στα παρκαρισμένα.
Ήσουν τόσο προκλητικός και τόσο τριμ@λακας που, μετά από αιώνες, πραγματικά μου γύρισε η βίδα και σε πήγα, ξέρεις εσύ πώς, μέχρι το Λαγονήσι, μετά έκανες αναστροφή και εξαφανίστηκες. Δεν σταμάτησες όμως κοτούλα να πούμε καλησπέρες από κοντά :smokin:.

panos_zip
25/06/2012, 10:48

Έτσι είναι, το είχα γνωρίσει κ γω κάποτε το παιδι. Είχαμε πάει με μεγάλη παρέα βόλτα με μηχανές. Το ατυχημα εγινε με ενα tiger 1050 δενεικο.

Περνάω απο το σημείο κάθε μέρα για να παω σχολή. Είναι αμαρτία να μετράει ήδη 3 εκκλησάκια απο ατυχήματα και το θανατο του Αγγελόπουλου, ένας δρόμος περίπου τριών ετών.

DimChios
25/06/2012, 11:18
σε ειδα καλό μου μπροστινό να μπλοκάρεις και να διπλώνεις μετά το απότομο τσαρουχωμα της δεξιάς μανετας...
βλέπεις δεν προνόησε ο ηλίθιος με το punto να βγαλει φλας πριν στριψει παρανόμως αριστερα!
Ευτυχως δεν ημουν κολλημενος πισω του ουτε ετρεχα οποτε και προλαβα να σε αφησω κι εσυ ισιωσες πριν καν προλαβω να κατεβασω ποδια κατω.
Ο μπασταρδος βεβαια, εστριψε αριστερα και μετά τα καντήλια, αναψε το φλας και εβγαλε χερι και κεφαλι εξω να ζητησει το λογο!

Δεν ειμαι σιγουρος απο ποτε αλλα ειχα χρονια να βρισω ετσι!

mikes
25/06/2012, 11:42
Έτσι είναι, το είχα γνωρίσει κ γω κάποτε το παιδι. Είχαμε πάει με μεγάλη παρέα βόλτα με μηχανές. Το ατυχημα εγινε με ενα tiger 1050 δενεικο.

Περνάω απο το σημείο κάθε μέρα για να παω σχολή. Είναι αμαρτία να μετράει ήδη 3 εκκλησάκια απο ατυχήματα και το θανατο του Αγγελόπουλου, ένας δρόμος περίπου τριών ετών. παλικαρια σας διαφευγει κατι ομως! το ατυχημα του γιαννη εγινε στις 12 του μηνα, και ο portishead ποσταρε στις 20 και μιλαει για ss! δεν πρεπει να ειναι το ιδιο ατυχημα!

yianyian
25/06/2012, 22:41
Σε είδα να περνάς το κόκκινο με καμιά 80ρα και να γλυτώνω επειδή άργησα παραπάνω απότι συνήθως να ξεκινήσω.
Δεν σε χάλασε τυρόγαλο που πήγα καπάκια στη τροχαία και έδωσα νουμεράκι και στοιχεία αυτοκινήτου...ελπίζω να σου κόψουν τον κ#λο.

Προσοχή παίδες στις διασταυρώσεις!

VANDA
26/06/2012, 15:21
Σε είδα, κάπου εκεί στη διασταύρωση για χαλάνδρι
να στέκεσαι στην έρημη λωρίδα αυτών που στρίβουν και να κάνεις τον τροχονόμο
ήσουν χοντρούλης, φορούσες καφέ και με μια γερή ίσως δόση αυτού που λέμε τρέλα
ο πραγματικός τροχονόμος ήταν στο άλλο ρεύμα
κι εσύ με τα χέρια να κουνιούνται με απίστευτο πάθος, έκανες ό,τι κι αυτός
σε είδα και χαμογέλασα με την ευτυχία σου, σαν να έκανες εσύ τα αυτοκίνητα να τρέχουν..
μα ΤΟΣΗ χαρά...
μετά σκέφτηκα τον τροχονόμο να σε παίρνει χαμπάρι και να σε κατσαδιάζει
και μια ίσως κουβέντα εδώ μέσα με πολλούς να σε χαρακτηρίζουν επικίνδυνο
και να σβήνει η ευτυχία σου..
και πάτησα κάτι κλάμματα εκεί στο τιμόνι.. στα καλά καθούμενα...
Δύσκολοι καιροί.. ζέστη.. δεν ξέρω τι φταίει.

GIXXERAKIAS
26/06/2012, 15:32
....και πάτησα κάτι κλάμματα εκεί στο τιμόνι.. στα καλά καθούμενα...
Δύσκολοι καιροί.. ζέστη.. δεν ξέρω τι φταίει....

Τώρα τελευταία συμβαίνει και σε εμένα αυτό με αυτά που βλέπω στους δρόμους και συνειδητοποιώ πράγματα που δεν παρατηρούσα πρίν....σε είδα παλίκαρε στη δευτέρας μεραρχίας στον πειραιά να ψάχνεις στα σκουπίδια με το μικρό σου αδερφάκι να σου κρατάει το χέρι κοιτώντας σε με λατρεία και ανυπομονησία σαν να περίμενε να δεί να βγάζεις φαγητό από εκεί μέσα.....:(

Ήθελα να πάω να τους πάρω κάτι να φάνε αλλά κόλωσα....δεν ήξερα πώς θα το πάρει και ντράπηκα,έσκυψα το κεφάλι και έφυγα με βουρκωμένα μάτια.....

ΧΟΥΦΤΑΛ
26/06/2012, 15:55
Τώρα τελευταία συμβαίνει και σε εμένα αυτό με αυτά που βλέπω στους δρόμους και συνειδητοποιώ πράγματα που δεν παρατηρούσα πρίν....σε είδα παλίκαρε στη δευτέρας μεραρχίας στον πειραιά να ψάχνεις στα σκουπίδια με το μικρό σου αδερφάκι να σου κρατάει το χέρι κοιτώντας σε με λατρεία και ανυπομονησία σαν να περίμενε να δεί να βγάζεις φαγητό από εκεί μέσα.....:(

Ήθελα να πάω να τους πάρω κάτι να φάνε αλλά κόλωσα....δεν ήξερα πώς θα το πάρει και ντράπηκα,έσκυψα το κεφάλι και έφυγα με βουρκωμένα μάτια.....

:sad:και σε μενα περναει ενα παιδακι απο την δουλεια μου που οταν του δινω φαγητο με κοιταει με ενΑ ΒΛΕΜΜΑ που με ποιανουν τα κλαματα.......

Σε ειδα σημερα το πρωι στν εξοδο για Αγιο Στεφανο να σε σηκωνουν απο τον δρομο ..εσυ κουτσαινες και δυστυχως το δεξι σου χερι απεκτησε ''τατουαζ ασφαλτου'',μακαρι να ηταν μονο αυτο....περαστικα φιλε μου..

g_m900
26/06/2012, 16:05
σε ειδα ρε καραγκιοζακη μαζι με τον πιτσικοκο παρεα σημερα το πρωι να ανεβαινεις την Κηφησιας σε Κινεζομηχανακι.

ολα καλα ολα ωραια...

-Κρανος? μπααααααα...δε βαριεσαι...!
-παντοφλα-αμανικο? τσεκ !!!
γυαλι Matrix ? τσεεεεεκ !

κανενα προβλημα αλλα ρε οργιο καθυστερουσες ολους εμας που ειμασταν απο πισω σου για να στειλεις μυνημα ενω οδηγουσες!!!

Καλλιμαρμαρο μεχρι Μεγαρο Μουσικης...τι στο διαολο εστελνες????

blackhornet78
26/06/2012, 16:36
σε ειδα στο φαναρι της Βουλγαρη (Θεσ/νικη) να χεις σταματησει δεξια με το kawa???? παπι σου (εκει πριν τα καρπουζια)
να καθεσαι πανω στο παπι με το πλαι (γυναικεια) και να προσπαθεις να βαρεσεις μανιβελα με το αριστερο ποδι :confused:
να λεω απο μεσα μου τι κανει?????
να βλεπω το ποδαρακι σου να ειναι σχεδον καθετο και ετοιμο να μαζεψει

αλλα εσυ το ειχες σκεφτει καλυτερα, το παπι ειχε ταχυτητα μεσα, κ με το που πατας μανιβελια φευγει το παπι ελαχιστα μπροστα κ τρως μια σαβουρντα...
αλλου εσυ, αλλου η σελα, αλλου κατι πανια και εργαλεια

εντωμεταξυ ειχες μπανταρισμενο αριστερο αστραγαλο αριστερο καρπο αλλα και μπανταρισμενο το δεξι μπουτι

αφου σηκωνεσαι με τα χιλια ζορια, βλεπω οτι με το ζορι πατας το δεξι ποδι:confused:

βγαζεις την ταχυτητα με το χερι, κουτσαινοντας πας απο δεξια, πατας μανιβελα με το αριστερο
παιρνει μπρος, καβαλς και φευγεις

τι σκατα ειχες στο κεφαλι σου, πως οδηγουσες με μισο ποδι κ μισο χερι... ησουν ηδη χαλια, θα πηγαινες να γινεις χειροτερα
δεν ειχες καποιον ρε γμτ να σε μεταφερει:sad::sad:

πραγματικα ακομα δεν μπορω να πιστεψω αυτο που ειδα...
μερα μεσημερι, πιωμενος δε φαινοταν, αλλα σιγουρα πονουσε πολυ το δεξι ποδι, με το ζορι το πατουσε

νταξει, να γελας κ να κλαις....

karellen
26/06/2012, 16:45
Σε είδα κερατένια ντίζα να κόβεσαι στη μέση του δρόμου και να μένω χωρίς συμπλέκτη στο KLR,ήταν και φορτωμένο.
Εντάξει, σε πήγαινα με καρφωτές, αλλά στο φανάρι πώς να ξεκινήσεις; Όσα γκάζια και να σηκώσεις άμα ρίξεις καρφωτή την πρώτη σου κάνει ένα γκάπ μισό μέτρο και σβήνει.

Άει μετά μανιβελιές...:mad:

akis_trevor
26/06/2012, 20:37
σε ειδα σημερα κατα τις 13:00 στο κεντρο της πατρας,σκουτερ,beverly νομιζω,με τις χειμωνιατικες χουφτες στα χερουλια!!!!!!!!ναι αυτες που ειναι σαν γαντια για τα ταψια....δεν εβγαλαν καντηλες τα χερια σου απτην ζεστη;;;;;;;;

harris_x
26/06/2012, 20:47
Σε είδα να βγαίνεις από παράδρομο της Λεωφ. Αθηνών χωρίς να με έχεις δει, ήμουν όμως σίγουρος και προετοιμασμένος για την π@π@ριά σου κυρία μου….
Με την ξερογκαζιά έκλασες μέντες :tooth:
Τελικά όντως κοιμόσουν στο τιμόνι…. :moutza:

parachuter
26/06/2012, 21:55
σε ειδα σημερα κατα τις 13:00 στο κεντρο της πατρας,σκουτερ,beverly νομιζω,με τις χειμωνιατικες χουφτες στα χερουλια!!!!!!!!ναι αυτες που ειναι σαν γαντια για τα ταψια....δεν εβγαλαν καντηλες τα χερια σου απτην ζεστη;;;;;;;;

το ειδα κι εγω προχθες και τρελαθηκα!

parachuter
26/06/2012, 21:56
σας ειδα γυρω στις 7-8 Ducati να ανεβαινετε την Πατρων Κλαους σημερα το απογευμα προβλεπομενοι με στολες και σας χαρηκα

Johnny_Nik
26/06/2012, 22:31
Σας είδα σήμερα Ιλισίων και Σεβαστείας, στο κλασσικό φανάρι να γίνεστε λαμπόγιαλο. Ταρίφας ξεκινά με πράσινο(wtf?? και όμως) και μεθυσμένος τυπάς με Jaguar (αν θυμάμαι καλά) σκάει από Ιλισίων και τον παίρνει παραμάζωμα!!!

Η Jaguar έφυγε λοξά και σφήνωσε ένα V-strom με τον οδηγό του που ήταν σταματημένο επάνω σε ένα παρκαρισμένο. Το παιδί δεν πρέπει να έπαθε τίποτα από ότι είδα

Είδα τους διερχόμενους οδηγούς να βρίζουν και να φωνάζουν :eek::eek::eek: να διώξουμε τα αμάξια από τη μέση για να περάσουν χωρίς όμως οι ίδιοι να παίρνουν κάποια πρωτοβουλία για την κίνηση αυτή παρα μόνο έμεναν στα αυτοκίνητά τους και κόρναραν με περισσή μανία!!! ΔΕΝ τους ένοιαζε αν είχε γίνει ατύχημα, ΔΕΝ τους ένοιαζε αν είχε χτυπήσει κανείς, ΔΕΝ τους ένοιαζει το πως θα έπρεπε να γίνει η μεταφορά.

Αλλά δεν είδα μόνο αυτούς, είδα και τον καλύτερο wannabe μπάτσο της γειτονιάς να σκάει μύτη και να αρχίζει να το παίζει εξουσία, χωρίς να καταφέρνει να βοηθήσει. Και αυτός επέμενε να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα για να αδειάσει ο δρόμος (ενώ όλη η διαστάυρωση ήταν μπάχαλο) χωρίς όμως να λέει που να τα πάνε. Άρχισε την "ανάκριση" στους περαστικούς και επέμενε να μάθει τι είχε γίνει και ζοριζόταν από πάνω γιατί τα αυτοκίνητα ήταν ακόμα μέσα στη μέση!!! Όταν του είπα να μας πεί που να τα πάμε ή τουλάχιστον να βοηθήσει σε αυτό μου είπε κοίτα τη δουλειά σου εσύ :cry::cry: Φυσικά μόλις έσκασαν μύτη οι συνάδελφοι του (πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια) άρχισαν οι χαιρετούρες και έδειχνε πόσο ωραία είχε χειριστεί την κατάσταση (βρήκε τον ένοχο που πέρασε με κόκκινο):lol::lol::lol:.

Είδα και έναν περαστικό που πήρε ένα κάδο και έκλεισε το δρόμο λίγο πιο πάνω για να μην κολλάνε τα αυτοκίνητα πίσω από τα τρακαρισμένα και κορνάρουν άδικα. Ήταν τόσο πολύπλοκο να το σκεφτεί ο αστυνόμος Μπέκας να ούμ??

Τελικά άμα στη φυλάει ακόμα και σταματημένος να είσαι δεν τη γλυτώνεις.

spyrakos35
27/06/2012, 09:15
Σε είδα, κάπου εκεί στη διασταύρωση για χαλάνδρι
να στέκεσαι στην έρημη λωρίδα αυτών που στρίβουν και να κάνεις τον τροχονόμο
ήσουν χοντρούλης, φορούσες καφέ και με μια γερή ίσως δόση αυτού που λέμε τρέλα
ο πραγματικός τροχονόμος ήταν στο άλλο ρεύμα
κι εσύ με τα χέρια να κουνιούνται με απίστευτο πάθος, έκανες ό,τι κι αυτός
σε είδα και χαμογέλασα με την ευτυχία σου, σαν να έκανες εσύ τα αυτοκίνητα να τρέχουν..
μα ΤΟΣΗ χαρά...
μετά σκέφτηκα τον τροχονόμο να σε παίρνει χαμπάρι και να σε κατσαδιάζει
και μια ίσως κουβέντα εδώ μέσα με πολλούς να σε χαρακτηρίζουν επικίνδυνο
και να σβήνει η ευτυχία σου..
και πάτησα κάτι κλάμματα εκεί στο τιμόνι.. στα καλά καθούμενα...
Δύσκολοι καιροί.. ζέστη.. δεν ξέρω τι φταίει.

τον είδα και εγώ την παρασκευή....

ναι, τώρα που το αναφέρεις, το χαμόγελό του ήταν από αυτί σε αυτί.....

jezuz
27/06/2012, 13:32
σας ειδα γυρω στις 7-8 Ducati να ανεβαινετε την Πατρων Κλαους σημερα το απογευμα προβλεπομενοι με στολες και σας χαρηκα

Πραγματικα απορω πως δεν παθαινουν θερμοπληξια, εγω στην μια ωρα θα ημουν ανασκελα

Τελικά άμα στη φυλάει ακόμα και σταματημένος να είσαι δεν τη γλυτώνεις.

:( Εχω εναν πελατη που εχει χασει το ενα ποδι του ετσι :(
Ηταν σταματημενος πανω στη μοτο διπλα στο πεζοδρομιο αναμεσα σε κατι αυτοκινητα, καποιος παραβιασε στοπ και εριξε το κανονικα διερχομενο αμαξι επανω του με αποτελεσμα να μην μεινει τιποτα απο το ποδι :sick:

ΣΕ ΕΙΔΑ παπακι με την ωραια σου αερογραφια στον Ασσο Κορινθιας

262648

πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να ειχε ο ιδιοκτητης σου στο μυαλο του οταν αποφασισε να σε κανει ετσι, αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο και μετα ειχα ενα χαμογελο στο προσωπο μου. Στρουμφακια λοιπον!

262649

spyrakos35
27/06/2012, 17:28
σε είδα παπάρα με το σκουτερ να τρως την μπανάνα στο φανάρι της γερουλάνου με την βουλιαγμένης... σε ακολούθησα από πίσω να δω τι θα κάνεις με την φλούδα σίγουρος οτι θα την πετάξεις στο πεζοδρόμιο όπως και έκανες....

την επόμενη φορά σου ευχομαι να πατήσεις μία, όχι να πέσεις, όχι να χτυπησεις αλλά να χεστεις πατόκορφα παλιομπνε....

plimiras
27/06/2012, 17:45
ΣΕ ΕΙΔΑ παπακι με την ωραια σου αερογραφια στον Ασσο Κορινθιας

262648

πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να ειχε ο ιδιοκτητης σου στο μυαλο του οταν αποφασισε να σε κανει ετσι, αλλα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο και μετα ειχα ενα χαμογελο στο προσωπο μου. Στρουμφακια λοιπον!

262649
το ειδα και εγω και το χαζευα το παπακι σημερα στο μαγαζι τα σπαει λεμε!!!!!!!!!!!!

PalLoukiLuke
27/06/2012, 18:07
Σε ειδα Diavel χτες αργα το βραδυ μεσα στην..... Κορινθο :uplate: ποτε αποκτησαμε τετοιο εργαλειο???
Συγουρα ντοπιος γιατι κρανος γιοκ...
θε'μου τι κ@λος....

Billymuse
27/06/2012, 18:36
Σε είδα σήμερα το πρωί στο τέλος της θησέως στο φανάρι πριν τη γέφυρα για καλλιρόης,ήσουν πάνω σε ένα πανέμορφο xt550 που το είχες στη πένα νικελομένο και οταν αναψε το φανάρι έκανες και 2 σούζες στην ανηφόρα! της γέφυρας φυσικά κράνος γιοκ γιατί έισαι τούβλο,αλλά πάντα σιδερένιος και όρθιος...

KostasV2
27/06/2012, 19:32
Σας βλέπω συνέχεια, με αυτοκίνητα, αλλά κυρίως με μηχανάκια, να περιμένετε ΜΠΡΟΣΤΑ από το φανάρι. Μα πόσο ηλίθιοι είστε τελικά; Δε φτάνει που κόβετε τη διάβαση των πεζών, καθυστερείτε και τους υπόλοιπους αφού φυσικά δεν μπορείτε να δείτε πότε ανάβει το πράσινο! :moutza:

Σε είδα κι εσένα με το GSXR να κατεβαίνεις την Κονδυλάκη με ολόσωμη φόρμα (!) και το κράνος στον αγκώνα. Έλεος...

Johnny_Nik
27/06/2012, 20:26
Σας βλέπω συνέχεια, με αυτοκίνητα, αλλά κυρίως με μηχανάκια, να περιμένετε ΜΠΡΟΣΤΑ από το φανάρι. Μα πόσο ηλίθιοι είστε τελικά; Δε φτάνει που κόβετε τη διάβαση των πεζών, καθυστερείτε και τους υπόλοιπους αφού φυσικά δεν μπορείτε να δείτε πότε ανάβει το πράσινο! :moutza:

Είδα πολλούς και εγώ σήμερα να κάνουν το ίδιο πράγμα. Είδα όμως και τους από πίσω να βρίζουν εμένα επειδή έκατσα πριν από τη διάβαση με τη μοτό για να μην εμποδίζω ωσάν μαλαξ. Τελικά δεν βγάζεις άκρη από πουθενά και στο 99% των περιπτώσεων θα βγαίνεις φταίχτης.

Είδα επίσης ένα λευκό μικρό (ή saxo θα ήταν ή από εκείνα τα πεζόραλα) με δύο μ@@κισμένα στη Λ.Αθηνών να βγαίνει από κάποιο κάθετο. Κοιτάζει, με βλέπει να έρχομαι και ο τύπος ΒΓΑΙΝΕΙ στο ρεύμα μου και με κλείνει!!! Με είδε ομως!!! WTF!!?!

Όσο σφίγγουν οι ζέστες τόσο την ακούνε και οι πεζοί. Παράλληλα στις γραμμές του τρένου στο ύψος στο Γκάζι περίπου πεζοί περιμένουν να περάσουν απέναντι (έχουν και πεζοφάναρο κόκκινο). Περιμένουν να περάσει το αμάξι εμπρός μου και μόλις βλέπουν ότι δεν έχω τίποτα πίσω μου αποφασίζουν να σφάξουν το φανάρι και να διασχίσουν το δρόμο (!!!) πριν περάσω εγώ!!! Απορώ τι τους έκανε να νομίζουν ότι θα σταματούσα πιο έυκολα από το αμάξι. Αλλά την τρομάρα που πήραν όταν μπλόκαρα το πίσω φρένο και άρχισα τα 8άρια προς τα πάνω τους θα την θυμούνται καιρό, μιας και τρομαγμένοι επέστρψαν πίσω στο πεζοδρόμιο από όπου ήρθαν, βρίζοντας όμως επειδή δεν σέβομαι τους πεζούς (?).

Τελευταίος και τυχερός, μεγάλος σε ηλικία με σκουτεροειδές XMAX να βγαίνει από κάθετο ΜΕ ΦΑΝΑΡΙ στην Χαμοστέρνας προς Πειραιώς. Βγαίνει ενώ έχουμε πράσινο και προσπαθεί να μπεί στη λωρίδα μου (δεν τον αφήνα) και επιμένει να μου κολλάει για να με προσπεράσει και μετά να το κόψει όοοολο τέρμα αριστερά. Δεν πτοούμαι και δεν αλλάζω λωρίδα και πάει καρφωτός ο τύπος ή να πέσει σε φορτηγό διπλοπαρκαρισμένο ή να πέσει πάνω μου (να φρενάρει και να περάσει από πίσω όυτε λόγος φυσικά). Τελικά φρενάρει τελευταία στιγμή πριν πέσει στο φορτηγό και δεν τολμά να κάνει κίνηση προς τα πάνω μου, μπαίνει στη λωρίδα και σφάζει κάθετα όλη τη χαμοστέρνας και πιάνει τέρμα αριστερά φεύγοντας φέτες! (φυσικά ακράνωτος)

Καταστάσεις που άμα γίνει ζημιά ή θα σε πάρουν στο λαιμό τους οι άχρηστοι, ή αν τη βγάλεις καθαρή θα μπλέξεις και δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι απλώς πήγαινες στη "φτώχεια" σου.

:moutza::moutza::moutza::moutza:

Αι σιχτίρ και σήμερα!!!

(το κακό είναι ότι λόγω κρίσης όχι μόνο γέμισε ο τόπος "πυροβολημένους", αλλά δεν προβλέπεται και να αδειάζει γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!)

stynikop
27/06/2012, 20:41
Είδα πολλούς και εγώ σήμερα να κάνουν το ίδιο πράγμα. Είδα όμως και τους από πίσω να βρίζουν εμένα επειδή έκατσα πριν από τη διάβαση με τη μοτό για να μην εμποδίζω ωσάν μαλαξ. Τελικά δεν βγάζεις άκρη από πουθενά και στο 99% των περιπτώσεων θα βγαίνεις φταίχτης.

Σωστός είσαι! Θέλει λίγο χρόνο αλλά πού θα πάει θα το συνηθίσουμε κι αυτό!

Αμ το άλλο; όταν κινήσαι ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα, ανάμεσα στις λωρίδες κι έρχεται ο όποιος γρήγορος ή ο πάπιας από πίσω που επιτέλους σε πρόλαβε και θέλει να εξαφανιστείς για να περάσει;
Σε μια τέτοια περίσταση κάποιο πρωί ενώ ακολουθούσα κάποιο παλικάρι με f650 στην κίνηση πήγε να πεταχτεί παπάκιας από δεξιά. Με το που τον κόρναρα να με δει, το παλικάρι μπροστά νόμιζε πως κόρναρα σε εκείνον, κι προσπαθούσε να αναπτύξει ταχύτητα ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Είδα κι έπαθα μετά στο φανάρι να του πω να μην αγχώνεται με τους από πίσω του όταν κάνει διήθηση και ούτε καν τους καθρέπτες του να μην βλέπει αν τον αποσπούν και τον αγχώνουν. Όταν κάνουμε διήθηση, ο νους μας είναι στα αυτοκίνητα μπροστά και δίπλα, στο να υπολογίζουμε καλά την πορεία μας και στο να μην μας πεταχτεί κανείς από παραδίπλα. Οι γρήγοροι να πάρουν μετρό!!!

jezuz
27/06/2012, 21:15
Σε ειδα Diavel χτες αργα το βραδυ μεσα στην..... Κορινθο :uplate: ποτε αποκτησαμε τετοιο εργαλειο???
Συγουρα ντοπιος γιατι κρανος γιοκ...
θε'μου τι κ@λος....

Σε ειδα και εγω Diavel 2 φορες τις τελευταιες μερες (εκτος αν ηταν 2 διαφορετικα, παιζει γιατι νομιζω ηταν ψιλοδιαφορετικα)
Θειος το οδηγουσε την δευτερη φορα που παρατηρησα, με jet κρανακι καφε για βεσπα.
Εχω δει και στο Βραχατι ενα, παλι θειος, με φουλ εξαρτηση, αλλα μαλλον πηγαινε σε καποιο εξοχικο.

spyrakos35
27/06/2012, 21:27
σε ειδα με την βενζίνη στο 1.58..... και γέμισα..... αύριο θα σου ξανάρθω με το μεγάλο....

KostRider
27/06/2012, 21:39
σε είδα παπάρα,φυσικά ακράνοβιτς με το σκουτεράκι να πετάγεσαι απο στενό,με το μικρό μπροστά σου και να μου σκάει χαμόγελο το παιδάκι σου(εσύ ούτε που με είδες) και γλίτωσες τα βρισίδια....
τι ηλίθιοι κυκλοφορούν ήθελα να'ξερα....

sek
27/06/2012, 21:51
Σε είδα τ'απόγεμα στις 5, στην Δωδεκανήσου (Θεσ/νίκη) να μαζεύεις το vstrom σου από το δρόμο, αφού το λεωφορείο νωρίτερα είχε αφήσει μια λωρίδα λάδια καμιά 200 μέτρα. Παραδίπλα άλλος με σκούτερ ειδοποιούσε την τροχαία και σε λίγο εμφανίστηκε τρίκυκλο του δήμου για να ρίξει πριονίδι.

Doufe
28/06/2012, 11:20
Σε ειδα 3λαλακα 45ρη με το gs 1200 στην τζαβελλα να ερχεσαι αναποδα να σταματαω με ολα κ να με #%%^σταυριζεις κ τλκ να πεφτεις γτ εισαι 1.70

nassosxlvbros
28/06/2012, 11:38
Σε είδα τρικάβαλε και τη κυρά και το κοριτσάκι ακράνωτοι ούτε πινακίδα τίποτα αεράτο και με αγέρωχο βλέμμα να ατενίζεις το πέλαο.. στη Πανεπιστημίου...καλός μαλάκας είσαι...:moutza:

DrEvil
28/06/2012, 13:59
Στρουμφακια λοιπον!

262649

Προσφατα [σκαρτος μηνας] ειχα δει ενα TA 650, λευκο με θεμα Στρουμφ.
Εχει περαση και μεγαλη πλακα.

vaska
28/06/2012, 14:01
Σε είδα αστέρι ξανθό με τα τορνευτά σου καπούλια μιας και αυτό που φορούσες το μισό το είχε πάρει ο άνεμος και το άλλο μισό απλά δεν υπήρχε. Σε είδα καβάλα στο mega scooter σου στην Κορίνθου που είναι γεμάτη λακούβες (για μια φορά τουλάχιστον φάνηκαν χρήσιμες μιας και το θέαμα από τα σκαμπανεβάσματα ήταν απόλαυση), να πηγαίνεις με μπόλικα κι εγώ ο μλκς ν΄ακολουθώ με τα μάτια καρφωμένα εκεί που πρέπει σε απόσταση αναπνοής. Μέγα λάθος γιατί ξεκούμπωσε η βαλίτσα σου κι έπεσε στον μπροστινό τροχό μου. Γκαπ, ελιγμός ξανα γκάπ και κλωτσιά, γκαπ ο πίσω δεξιά μου, κλωτσιά κλπ κλωτσιές και γκάπ από άλλα 4 μηχανάκια που κοιτούσαν οι οδηγοί τους ότι κι εγώ. Κάπως έτσι πρέπει να παίζεται το Horse Hockey (Polo) και πιθανά κερδίσαμε αυτό το τσούκας (chukkers) αφού μείναμε όλοι όρθιοι.

nassosxlvbros
28/06/2012, 15:29
Επίσης σε βλέπω τακτικά μαλακοπίτουρα με το BMW το 850 να κατηφορίζεις τέζα τη Δεινοστράτου :a31: (είναι άνοδος)...να δω από που θα σε μαζέψουν κάποια στιγμή,από το ΚΑΦΑΟ,τα παρκαρισμένα,ή τους σκουπιδοντενεκέδες...γιατί θα σε μαζέψουν κάποια στιγμή,αυτό είναι στανταράκι...

eko
28/06/2012, 15:31
Προσφατα [σκαρτος μηνας] ειχα δει ενα TA 650, λευκο με θεμα Στρουμφ.
Εχει περαση και μεγαλη πλακα.
Αυτο είναι

262814

pektis
28/06/2012, 16:44
Σε ειδα μ@λακα με το smart να αλλαζεις λωριδα χωρις φλας στην Σ.Λουη μιλωντας στο κινητο... 'Οταν ακουσες την κορνα, κοιτουσες και με απορια....:confused:
:moutza:

KAGOURO
28/06/2012, 20:15
Σας είδα χθες και σήμερα Αθηνών-Πατρών.....αναβοσβήναμε φώτα κι έφτιαχνε η διάθεση !
xl1000v blue .

nikos_abel
29/06/2012, 10:43
Δεν πολυκυκλοφορώ κέντρο (Αθήνας) και χθες που έτυχε να έχω κάτι δουλίτσες μου λύθηκαν κάποιες απορίες για το θρεντ...

Και τι δεν είδα σε 2 ωρίτσες κυκλοφορίας....ακράνωτους, παιδιά σα σακιά, τη τύπισα που ξαφνικά έκοψε με το παπί και σταμάτησε στην αριστερή πλευρά του δρόμου να κοιτάξει τη βιτρίνα με τα παπούτσια, ο άλλος ο βαρύμαγκας με το τούμπανο των 125 κυβικών σε στάση χαγιαμπούζα ναουμ,
άλλος να κόβει φέτες δεξιά αριστερά αυτοκίνητα και πεζούς να φτάσει 1ος στο κόκκινο φανάρι, μποτάκια και β1ζ@κια να φλερτάρουν με την άσφαλτο για τατού (εντάξει, αυτό μου άρεσε :D ), συνοδηγούς χωρίς κράνος με οδηγούς με κράνος "είμαι ο Περικλής", οδηγούς χωρίς κράνος με επιγονατίδες, κοπελιά με κράνος, μπουφάν πανοπλία εντουράδικο με (το πιο) καυτό σορτσάκι και τσόκαρο σε βέσπα, άλλοι με μαύρα γυαλιά για να προστατεύουν το κεφάλι τους μέσα στη νύχτα, οδηγούς και συνοδηγούς σε κάθε απίθανο συνδιασμό προστασίας και μη προστασίας και κατάστασης οχημάτων....

Σε τι κόλαση κυκλοφορείτε ρε συ, πολύ τυχερός είμαι τελικά με τις περιαστικές διαδρομές μου. Τουλάχιστον έχει και κάτι χωράφια να πάω
να πέσω να γλυτώσω από το κάθε τρελό....

Ήρωες είστε, ήρωες...

Δεν είμαστε Nation,

Είμαστε OTI' NA' TION

HelenKoR
29/06/2012, 11:18
Αν ο της Δημοτικής Αστυνομίας με TDM δεν θέλει να σκουπίζει τα δάκρυά του σε κάθε φανάρι, τότε καλό είναι να φορά κράνος. 'Η να χρησιμοποιεί Johnsons - Οχι πια δάκρυα. :p

GIXXERAKIAS
29/06/2012, 13:23
Σε είδα ακράνοβίτς 50ρη με το πουκαμισάκι και το σκαρπίνι στον πειραια με το παπί το σάπιο που δεν είχε στον ήλιο μοίρα,να έχεις στο αριστερό σου χέρι το φρεντοχύνω σου και να κτυπάει το κινητό εν κινήση,έπρεπε να το σηκώσεις.....σε είδα λοιπόν να λούζεις το πουκάμισο ξεχνώντας? ότι έχεις στο χέρι την καφεδιά και έκλασα στο γέλιο.:bawl::bawl::bawl:

the who
29/06/2012, 14:26
Ωραιο το μερσεντικο ρε θειο.Αρχοντικο,με τα δερματινα καθισματα,με sun roof κλπ.Πρεπει να εσκασες πολλα λεφτα για να το παρεις και δεν σου φτασανε για να παρεις και αριστερο καθρεφτη ε?Κωλογερε.

Ichigo
29/06/2012, 20:28
Σε είδα @##@! ποδηλάτη στη Ναυαρίνου στα Εξάρχεια στην κοσμάρα σου να σφάζεις το κόκκινο και ο Ταρίφας να βγαζει μερικές άσπρες τρίχες πέφτοντας στα φρένα μη σε πάρει παραμάζωμα!! αστα διάλα ποια με σας :yuck:

George_Sp
29/06/2012, 20:35
θυμάσαι αν ήταν από αυτούς με τα μινιμάλ κουρσάκια με το λεπτό λάστιχο? κάτι αντίστοιχο με αυτό?

262993

kostas777
29/06/2012, 20:42
θυμάσαι αν ήταν από αυτούς με τα μινιμάλ κουρσάκια με το λεπτό λάστιχο? κάτι αντίστοιχο με αυτό?

αυτός που είδα εγώ σήμερα φορούσε πλήρη εξάρτυση. οκ δεν ερχόταν κανένας και σταμάτησε να δει, αλλά οι υπόλοιποι που περιμένουμε μαλάκες είμαστε;

kostas777
29/06/2012, 20:48
και ενώ έστριβα δεξιά σε φανάρι, τυφλή στροφή, βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου, στο αντίθετο για εκείνον ρεύμα, ένα παιδάκι 4-5 ετών με σκούτερ typhoon. εκείνο γελούσε και φυσικά το είχε στην αγκαλιά ο πατέρας του για να του προστατεύει τα αρχίδια υποθέτω. προσπερνούσε τα αυτοκίνητα που περίμεναν στο φανάρι και ευτυχώς που ξέρω ότι όλο και κάποιον μαλάκα θα πετύχω εκεί και με το που στρίβω πιάνω αμέσως δεξιά κι ας έχει λακούβες. το πως μια χαρούμενη βόλτα μπορεί να καταλήξει τραγωδία.

jezuz
29/06/2012, 21:18
Και εγω προσφατα βγαινω απο στενακι (με το κουτι) με πρασινοτατο φαναρι δεξια σε δρομο διπλης κυκλοφοριας με νησιδα στη μεση και δυο λωριδες ανα ρευμα κυκλοφοριας, ειχα λιγη φορα, ο δρομος ηταν ψιλοαδειος και παω κατευθυαν για αριστερη λωριδα... και βλεπω ενα ποδηλατη να ερχετε αναποδα στη μεση της αριστερης λωριδας (!???! wtf??!?), κανω κατι ελιγμους αποφυγης, στο τσακ την γλυτωσε, με εβρισε και απο πανω!!! Και πως να μην με βρισει, φυσιολογικο να πηγαινει στη μεση της αριστερης λωριδας με αντιθετη φορα απο την κινηση των οχηματων 263013

whatever
29/06/2012, 21:24
τελείως off topic.. αλλα τί ακριβως ειναι το κουτί ;;;

jezuz
29/06/2012, 21:25

αυτο με τις 4 ροδες ;)

koufou
29/06/2012, 21:26

αυτοκινητο στην γλωσσα των μοτοσικλετιστων

whatever
29/06/2012, 21:31
αυτοκινητο στην γλωσσα των μοτοσικλετιστων

ευχαριστώ! :p

KostRider
30/06/2012, 00:16
σε είδα μ@λάκα τζιπάτε :evil: να με βλέπεις ότι έρχομαι σε διασταύρωση να βγαίνεις για να περάσεις απέναντι,να πλακώνομαι στα φρένα,σου κορνάρω κι εσύ να κάνεις νόημα ΟΚ....:cry: και σε κανά δυό χιλιομετρα να μην πετάγεσαι στο τσάκ(αν δεν κρατούσα πατημένη την κόρνα 4-5 δεύτερα) κ@λόγυφτε του κερατά απο δεξιά παράκαμψη σε κεντρικότατο δρόμο...:moutza: + πόσα άλλα μεσ'στην κίνηση,δεν περιγράφω άλλο...:ninja:

teogtp
30/06/2012, 08:21

Αυτο.......263040

whatever
30/06/2012, 11:29
Αυτο.......263040

ευχαριστώ :)

AUFGEBRACHT
30/06/2012, 11:37
Σε είδα με το R1 και το κράνος Doohan replica ευλαβικά τοποθετημένο όχι στο κεφάλι σου αλλά στο ρεζερβουάρ... περιέργως δεν είχες περασμένο στο κεφάλι σου το tankbag

george_636
30/06/2012, 14:04
kawasaki 10άρι μαύρο πήγαμε παρέα μεγάλο κομμάτι του Γαλαξίδι- Ναύπακτος σήμερα το πρωί αλλά έπρεπε να σταματήσω στον Πλατανίτη και χαιρετηθήκαμε αλλά δε μιλήσαμε.

whatever
30/06/2012, 14:39
Ένας χθες με το κράνος κρεμασμένο στο χέρι (κλασσικά.. )
Ένας σήμερα να στέλνει μήνυμα στη μέση του δρόμου (με κινητό touch):cool: και το μηχανάκι εν κινήσει, χωρις κράνος

The_bandit
30/06/2012, 15:38
Σε είδα μοσχαροκεφαλή να πέφτεις στα φρένα Συγγρού & Φραντζή χωρίς λόγο και αιτία και αφου ευχαρίστησα τον Θεό και την Τokico για την γαμιστερή 6πίστονη και όταν σε ρώτησα γιατί μου είπες ''αιντε και.......'' κατέβηκα να σου ανοίξω και άλλη τρύπα. Σε έσωσαν τα άσπρα σου μαλλιά......αυτή τη φορά.

SVX
30/06/2012, 15:48
σε ειδα πουτ@νας γιε να πετας τη σακουλα μαζι με τα περιτυλιγματα στη μεση της εθνικης οδου ....

σε ειδα πουτ@νας γιε να πετας σε μποτιλιαρισμα το αποτσιγαρο εγω απο το παραθυρο της μαλακιας που σου πουλησαν γι'αμαξι, κατευθειαν στο δρομο , μπροστα στα ποδια μου.....

δε φταις ομως εσυ.... φταιει το σπιτι σου το γ@μημενο που ειναι μαντρι ...... γιατι αμα το σπιτι σου ειχε αρχες και η μανα σου τσιπα.... θα ειχες κανει χαρακιρι... Παλιοπουσταρα Ελλεεινε ... που αμα σου λεγαν οτι ο εμετος στο πεζοδρομιο ειναι DKNY ή YvesSaintLorainte θα επεφτες στα γονατα να το γλυψεις......

ggs
30/06/2012, 21:05
Σε είδα με το απαστράπτον μπλου Τενερε 660 με πλαϊνές βαλίτσες , σήμερα το απόγευμα στην παλιά εθνική Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας … καλούς δρόμους … (κανείς από δω ?)

webassasin
01/07/2012, 00:17
Σας ακουσα και μετα απο λιγο σας ειδα,να περνατε με 140+ σε χωριο ρε μ@λ@κες, σε δρομο με καφετεριες και παραλιες και δεν προλαβα καν δω τι στο διαολο καβαλουσατε.
Ποσο ηλιθιοι εισαστε αραγε?
Σε βλεπω και σενα μπεμπα, να περνας καθε μερα απο το μαγαζι,στον ιδιο δρομο με τους μ@λ@κες απο πανω,πανω στο κρυπτον, με 50 χλμ και μονιμως να γραφεις μηνυμα.
Δε συζηταμε για κρανος η κατι αλλο,το πολυ φουστα-μπλουζα εαν δε φοραει το μαγιω της.
Καλο γιδι εισαι και του λογου σου.
Και που να σφιξουν οι ζεστες.
Περαστικα μας..

Randolphcarter
01/07/2012, 00:53
ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΑΠΑΡΟΣΦΙΧΤΗ ΜΕ ΤΟ VARAΓΕΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ Κ ΕΓΩ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΣ Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΟΥ ΤΡΟΧΟ.ΓΥΡΙΣΕΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΑΣΚΑ(ΑΣΠΡΟ)ΧΑΧΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ?ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΕΣ ΜΕ ΠΑΤΙΛΙΚΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.:a31:

thanos_s
01/07/2012, 01:53
Σε ειδα να με κοιτας στον καθρεφτη με υφος "σε γαμησα" στη μαραθωνος και επειτα να κατεβαζεις τρεις (τεσσερις?) και να ανοιγεις τσιτα το 600αρι εργαλειο (μαλλον hornet).Δεν προσεξες ομως οτι το στρογγυλοφαναρο απο πισω ηταν 1300 και αν δεν αφηνα το γκαζι θα ανεβαιναμε και οι δυο μαζι και θα πηγαιναμε τρικαβαλο...