View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
AUFGEBRACHT
01/07/2012, 09:53
Σας έβλεπα όλους εσάς χτες τα ξημερώματα γυρνώντας απο το αεροδρόμιο, σε ΑΔΕΙΟ δρόμο να προσπερνάτε από τη δεξιά λωρίδα... :a31:
ΕΥΤΥΧΩΣ σε είδα τρισμέγιστε κάφρε στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, να κουβαλάς την κωλόβαρκά σου σε τρέϊλερ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ και αντανακλαστικά, ενώ και στο τριμπούρδελό σου δούλευαν μόνο τα φώτα πορείας μπροστά... Είπες να παρατήσεις τη μ@λακία και να το ρίξεις στο ψάρεμα δολοφόνε της ασφάλτου;
Σε ειδα μαλάκα Αραβα με γυναίκα και παιδί (το παιδί κλασικά αερόσακκος γιά την μανα....) να πηγαίνεις
αντίθετα στό αντίθετο ρεύμα γιά 50 περίπου χλμ!!!!!!!!!!!
263116
Σε είδα πριν απο λίγο με το κίτρινο 2006-2007 (λες και ξέρω τα μοντέλα σας) GS 1200 σου, στο δαχτυλίδι της Κηφισίας να μη "προλαβαίνεις".
ξετάπωτη acrapovich (αν δε κάνω λάθος) μες τα κολωπάντηλα.
Ήσουν δεν ήσουν στη πραγματικότητα ..……. δε με νοιάζει, ............ εμένα κορίτσαρος μου φάνηκες
Να σαι καλά
:beer:
DimChios
02/07/2012, 09:14
Σε είδα πριν απο λίγο με το κίτρινο 2006-2007 (λες και ξέρω τα μοντέλα σας) GS 1200 σου, στο δαχτυλίδι της Κηφισίας να μη "προλαβαίνεις".
ξετάπωτη acrapovich (αν δε κάνω λάθος) μες τα κολωπάντηλα.
Ήσουν δεν ήσουν στη πραγματικότητα ..……. δε με νοιάζει, ............ εμένα κορίτσαρος μου φάνηκες
Να σαι καλά
Σωστα ειδες! ;)
5αρι νομιζω ειναι και ξανθο για να ταιριαζει με το κιτρινο!
ΣΕ ΕΙΔΑ παλιοταριφα (εχετε γινει η χειροτερη φαρα εδω και καιρο) να μου χωνεσαι στο φαναρι σφηνα μπροστα μου λες και δεν εισαι ενας απο αυτους που πανε με 5χαω μπας και τσιμπησουν κανα πελατη παραπανω, αφηνωντας απο τον προηγουμενο ταριφα 300 μετρα αποσταση, που πανε λαου λαου στο φαναρι να τους πιασει κοκκινο μπας και απομακρυνθουν πιοτερο απο τον προηγουμενο...
Τί ηθελες δλδ, και εβριζες κιολας? Ησουν ΠΙΣΩ μου κι εφυγες να ερθεις ΜΠΡΟΣΤΑ μου!
τα καντηλια που μου εριχνες τα ειδα απο τον καθρεφτη σου ωσπου οταν κατεβηκα αρχισες τα "συγνωμη ρε φιλε, σιγα!"
εχω και την ψυξη μου... πρωι πρωι στα διαλα! :lol:
mats8282
02/07/2012, 10:50
Σας είδα λεβέντες του ΧΤ club,κουκλιά τα 550,να σκάτε ομαδικά στο λιμανάκι πίσω από τον Βαμβακούση...Αλλά ήταν φίσκα και την κάνατε...
ΥΓ Πείτε στους 3 που πήγαν καβάλα να δούνε οοοοολη την τεράστια παραλία των ~50 μέτρων από το χωματόδρομο,να είναι λίγο πιο προσεκτικοί τουλάχιστον...
Σε είδα χαρτόνι 2χ2μ να πετάς στα σίδερα Χαλανδρίου από τον δεξιά παράδρομο της Κηφισίας που ξεφόρτωναν στην αριστερά πλευρά της Κηφισίας και να κολλάς πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό... Το συνεφφο από το σπασμένο φελιζόλ το έκανε πολύ κινηματογραφικό..
Προσοχή με τον αέρα.. ότι σκουπίδι υπάρχει, αρχίζει και πετάει..
GIXXERAKIAS
02/07/2012, 12:06
Προσοχή με τον αέρα.. ότι σκουπίδι υπάρχει, αρχίζει και πετάει..
Σε είδα γ@μημένο σκουπιδάκι να περνάς ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.,από την ίσα ίσα ανοικτή ζελατίνα και μου γ@@@ας την ορατότητα στην εθνική για πάνω από ένα χιλίομετρο.Με ένα μάτι και το άλλο κλειστό έφτασα στο γραφείο βρίζοντας θεούς και δαίμονες,πήγα στο μπάνιο στον καθρέφτη και είδα το μάτι μου να έχει γίνει τούμπανο και κατακόκκινο.Ευτυχώς είχαμε φυσικό ορό στο γραφείο και ηρέμησε κάπως.:sick:
mikRRopixel
02/07/2012, 16:04
Σε είδα απάλευτο και ατελείωτο σμήνος από μυγάκια στην κοπαϊδα να μου κάνετε όλο τον εξοπλισμό κώλος! Τί και αν έσκυβα πίσω από τη ζελατίνα, δεν μπορούσα να κρυφτώ πουθενά... Μέχρι να φτάσω Αράχωβα σταμάτησα 3 φορές για να καθαρίσω τη μπίχλα που μου έκρυβε την ορατότητα. Μυρωδιά κλασικά σάπια ψαρίλα...μπλιαχ
Σε είδα κουβαδοκράνος να φεύγεις λόγω αέρα από το κεφάλι του μπάρμπα με το παπί, να σε πατάει το αυτοκίνητο μπροστά μου και να εξσφενδονίζεσαι όπως νά 'ναι...
Φτηνά τη γλιτώσαμε γαμώ την ανεγκεφαλίτιδά σας μέσα...
...παλληκαρι με το ΤΑ650 ξαπλωμενο στην Μαραθωνος [στον Γερακα] να περιμενεις το ασθενοφορο, αφου η κοπελιτσα με το Punto θεωρησε οτι μπορει να κανει αναστροφη σε σημειο που ουτε η στροφη αριστερα δεν επιτρεπεται, με αποτελεσμα να μην προλαβεις να κανεις κιχ.
Ειχες τις αισθησεις σου, ευτυχως το ΕΚΑΒ ηρθε στο 10λεπτο.
Ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μεινουν μονο οι υλικες ζημιες.
dimmie_72
03/07/2012, 01:11
Σας είδα και σας ένιωσα για τα καλά στο αριστερό πόδι και στα πλαστικά του τεπόζιτου παλιόχορτα της νησίδας να ξεπροβάλετε ανένταχτα και κυριαρχικά απ τις μπαριέρες έχοντας καταλάβει το μισό εναέριο χώρο του αριστερού ρεύματος. Είσοδος Βόλου από Εθνική τυφλή αριστερή στροφή. Ακόμη τσούζει το μπούτι απ το αγιόκλημα. Εμ, δεν έχετε εκεί στο Δήμο να πληρώσετε υπαλλήλους να κουρεύουν τα φυτά οι φοίνικες και το αγιόκλημα σας μάρανε....:moutza:
Johnny_Nik
03/07/2012, 06:41
Σε είδα στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μετά από ξάπλα, αυτή τη φορά με ποδήλατο. Μου είπες ότι πήγαινες αριστερά στην Πανεπιστημίου και ήρθε ένα αμάξι και στην έριξε από πίσω. Όταν σε ρώτησα τι δουλειά είχες ΑΡΙΣΤΕΡΑ μου είπες ότι έχω ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κυκλοφορώ σε όποια λωρίδα θέλω. Δεν ξέρω αν έχεις ή όχι δικαίωμα, αλλά σίγουρα τα ήθελε ο κ@λος σου. Το κακό είναι ότι δεν έβαλες μυαλό, ούτε αυτή τη φορά....
GIXXERAKIAS
03/07/2012, 08:21
Σε βλέπω κάθε μέρα στον Κηφισσό ταλαιπώρημένο από τα χρόνια και την χρήση παπιού CBR 400RR με την topcase και στεναχωριέμαι ξέροντας πώς κάποτε ξύριζες στους δρόμους σαν άλλο τερατάκι ιπποδύναμης στα χέρια κάποιου πιτσιρικά.....
Σε είδα και εσένα φίλε με το καλτσάκι το λευκό (admiral:D) πάνω από την φόρμα μέχρι την γάμπα και puma(?) χαμηλό παπουτσάκι λευκό και ήσουν όλα τα ευρά.Κατά τα άλλα Shark κρανάκι με το λουράκι να πεταρίζει από τον αέρα και bell δερμάτινο μπουφάν.
PortisHead
03/07/2012, 10:22
Σε ειδα κοπελιτσα με το σκουτερ στον Κηφισσό και το κίτρινο ξώπλατο δετό στο λαιμο , αλλα απο τον αέρα να έχει μεταφερθεί το κένο της πλάτης....way too much προς το πλαϊ....:D , κι εγω να βλέπω τελικα την πινακίδα του προπορευόμενου Quasquai απο 1 μετρο απόσταση.
Επίσης σας βλέπω καθημερινα 10δες jokey στο δρόμο , να εχετε φύγει απο τα κουφια κεφάλια κάποιων και αρχιζομαι να σκεφτομαι μηπως να σταματω να τα μαζευω για συλλογη.
GIXXERAKIAS
03/07/2012, 12:07
Σε είδα (για την ακρίβεια σε άκουσα από μακρυά και ίσα που σε είδα...) Τάκη με το Κτήνος στον Κηφισσό και έπαθα σοκ!!:uplate:
ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
Σε είδα κοπελιά χθες το απόγευμα να βάφεσαι στο τζάμι-καθρέπτη του φυλάκιου του αστυνομικού έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία :cry: :bawl:
Εχετλαίος
03/07/2012, 12:21
Σε είδα να ξεκινάς για τη μεγάλη μάχη της ζωής σου σε ειδικευμένη κλινική της Γαλλίας.
Σε είδα αγέρωχο, περήφανο, με πείσμα. Όπως σε ξέρω τόσα χρόνια.
Εύχομαι ξανά σύντομα νικητής κοντά μας, με υγεία να ξανακαβαλήσεις.
:wave2:
GIXXERAKIAS
03/07/2012, 12:24
Σε είδα να ξεκινάς για τη μεγάλη μάχη της ζωής σου σε ειδικευμένη κλινική της Γαλλίας.
Σε είδα αγέρωχο, περήφανο, με πείσμα. Όπως σε ξέρω τόσα χρόνια.
Εύχομαι ξανά σύντομα νικητής κοντά μας, με υγεία να ξανακαβαλήσεις.
Συμφωνω και επαυξάνω να βγεί νικητής!Περαστικά με γρήγορη ανάρρωση και πάντα με υγεία!:wave2:
Σε είδα baron με το Tuono στο φανάρι του Πειραιά. Σε κατάλαβα όταν με προσπέρασες και είδα το αυτοκολητάκι moto.gr στο κράνος. Ήμουν καβάλα στο περίεργο Χάσκι.
ghostkon
03/07/2012, 16:18
Σε είδα (για την ακρίβεια σε άκουσα από μακρυά και ίσα που σε είδα...) Τάκη με το Κτήνος στον Κηφισσό και έπαθα σοκ!!:uplate:
ΤΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
μηπως ειδες εμενα? ειχα μονο το χταποδι και πηγαινα για να βαλω το τελικο στον Πειραια...
webassasin
04/07/2012, 01:42
Για αλλη μια φορα ειμαι ευγνωμων που εφτασα σπιτι και αποψε.
GIXXERAKIAS
04/07/2012, 08:12
μηπως ειδες εμενα? ειχα μονο το χταποδι και πηγαινα για να βαλω το τελικο στον Πειραια...
Όχι Κώστα,σίγουρα έιδα το μακρυψάλιδο μαυρο ματ κτήνος με τον Κ8 1000 Κ@ΛΟ και την Γιουσιμούρα TRC να ξερνάει τεράστιες ποσότητες καυσαερίων.:p
Σε είδα baron με το Tuono στο φανάρι του Πειραιά. Σε κατάλαβα όταν με προσπέρασες και είδα το αυτοκολητάκι moto.gr στο κράνος. Ήμουν καβάλα στο περίεργο Χάσκι.
Αχα...
Που λίγο πρίν, στο ύψος του Κεράνη ήταν ένας τρόμπας που έκανε σφήνες μπροστά σου και έκοψες για να τον αποφύγεις.
Την άλλη φορά μίλα για να σου δώσω αυτοκολλητάκι να αναγνωριζόμαστε ευκολότερα. :D
PortisHead
04/07/2012, 09:38
Σε ειδα φιλαρακο (Αγχιαλου & Αγ.Δημητριου - Πειραια) να πετας πάνω απο το καπό του αυτοκινήτου και να προσγειώνεσαι στο δρομο , σερνομενος με το προσωπο για καμια 10ρια μετρα και σταματώντας τελικα με ενα κοπανημα του κεφαλιου στο πεζοδρομιο.
Σηκώθηκες , τιναχτηκες , ξεσκονιστικες και αρχισες τον απολογισμο των ζημιων....κι ολα αυτα μπορεσες και τα εκανες γιατι φορουσες Full Face κράνος !!!
Επισης 100 μετρα παραπανω , σας ειδα πακιστάνια να θελετε να καβαλησετε το παπι (για 1η φορα μαλλον) και στο ξεκίνημα να τρωτε ενα εντυπωσιακο καπάκι.
Για το μηχανακι που επεσε πανω στην Z3 την μπεμπα...φανταζομαι θα αφησατε σημειωμα για τον ιδιοκτητη...
Επεισοδειακο πρωϊνό
dukeandthecity
04/07/2012, 09:49
σε ειδα φιλε με το βαραδερο στο φανάρι του Πυργου με την πινακιδα βιδωμένη αναποδα (το μεσα-έξω). Δεν σε προλαβα να σε ρωτήσω... τι φάση ????
Έχω! Απλά είχα το άλλο κράνος μαζί μου. Θα βάλω και σ' αυτό λοιπόν. :wave2:
akis_trevor
04/07/2012, 13:56
ειδα beverly με τριβαλιτσο!!!και οι πλαινες ειχαν και λογοτυπο "beverly".αναβαθμιστηκαν ετσι;
GIXXERAKIAS
04/07/2012, 14:55
Σε είδα γιαγιά με το Chapy στην Βάρκιζα να προσπαθείς να το πάρεις μπροστά και να τα έχεις παίξει.Κάνω αναστροφή και έρχομαι δίπλα σου.
-Καλησπέρα θέλετε βοήθεια?Μείνατε από βενζίνη?
-Οχι παλικάρι μου,θέλει πετάλι (μανιβέλα :lol:),πείσμωσε το άτιμο και δεν παίρνει μπροστά.
-Κάτσε να σε βοηθήσω.
-Να'σαι καλά χρυσό μου παιδί
Γκάν...γκάν...γκάν...και δώστου,μπουκωμένο το εργαλείο.Ρίχνω 5-6 χωρίς γκάζι και γκαγκακάααααανννννν το Αργαλείο!:p
-Εντάξει γιαγιά?
-Σε ευχαριστώ πολυ παιδάκι μου,καλό δρόμο να έχεις.
-Γειά σου γιαγιά αρχόντισα!:beer:
KostRider
04/07/2012, 15:45
σε είδα κωλόσκυλο να έρχεσαι καταπάνω μου,καθώς έστριβα αριστερά σε διασταύρωση,με βλέπεις ξαφνικά,τραβάς φρεναρισιά και φεύγεις με χίλια και πολλά κάϊ,κάϊ,κάϊ...:lol::lol:
σε είδα κι εσένα ή μάλλον σε ένιωσα γάτα,καθώς έφευγες απο γατοκαυγά,να σκάς πάνω στο δεξί μου πόδι....
πολύ ζωϊκό βασίλειο.....:D
αφού είμαι όρθιος,πάλι καλά...:smokin:
σε ειδα κοπελια με την κιτρινη gts250 μαυρο παντελονι, μαυρο-κοκκινο dainese μπουφαν, shoei με γραφικα σε ασπρο και μαυρο, και κοκκινο σκελετο γυαλιων, να περιμενεις διπλα μου στο φαναρι καλλιροης και φρατζη (πριν την υπογεια γεφυρα) κατα τις 5 και! εγω πηγα για χαμοστερνας εσυ εφυγες προς συγγρου! δεν σου μιλησα γιατι δεν ημουν απολυτα σιγουρος!
noble εσυ ησουν???
Σε ειδα τελευταια στιγμη Γιαννη road spirit στο φαναρι της παλληνης.
Το σκουτερ με τον πιτσιρικα απο πισω.
Ε??????
Σε είδα γιαγιά με το Chapy στην Βάρκιζα να προσπαθείς να το πάρεις μπροστά και να τα έχεις παίξει.Κάνω αναστροφή και έρχομαι δίπλα σου.
-Καλησπέρα θέλετε βοήθεια?Μείνατε από βενζίνη?
-Οχι παλικάρι μου,θέλει πετάλι (μανιβέλα :lol:),πείσμωσε το άτιμο και δεν παίρνει μπροστά.
-Κάτσε να σε βοηθήσω.
-Να'σαι καλά χρυσό μου παιδί
Γκάν...γκάν...γκάν...και δώστου,μπουκωμένο το εργαλείο.Ρίχνω 5-6 χωρίς γκάζι και γκαγκακάααααανννννν το Αργαλείο!:p
-Εντάξει γιαγιά?
-Σε ευχαριστώ πολυ παιδάκι μου,καλό δρόμο να έχεις.
-Γειά σου γιαγιά αρχόντισα!:beer:
Θεα η γιαγια με το chappy την βλεπω καθε μερα αλλα ποτε δεν εγραψα για αυτην
road spirit
05/07/2012, 10:34
Σε ειδα τελευταια στιγμη Γιαννη road spirit στο φαναρι της παλληνης.
Το σκουτερ με τον πιτσιρικα απο πισω.
Ε??????:D :beer:
MG-KTiNoS
05/07/2012, 22:46
Σε είδα μωρή μαλακισμένη με το γαμωποδήλατο να ανεβαίνεις ανάποδα την Πειραιώς και να σκούζεις
-ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Να ξέρεις, είσαι κωλόφαρδη, το μηχανάκι έχει συνδυασμένα φρένα που κάνουν τα ΑΒΣ να χλομιάζουν
(γιατί άμα έριχνες το guzzi κάτω …ΟΥΤΕ ξέρω ΤΙ θα σου είχα κάνει ! )
263502
:priest:
chducos1
06/07/2012, 19:55
σας ειδα βαρκαντερα να εχετε πλυμηρησει το νησι για την συγκεντρωση σας.
τυχαια η επιλογη νησι+βαρκαντερο+βοριαδακι+πανι=reggata:bawl:
καλα να περασετε
Σε είδα μεταλλικό αντικείμενο στη μέση του δρόμου στην Αχιλλέως. Κόκκινο το φανάρι κατεβαίνω να το μαζέψω, δεν είχα υπολογίσει σωστά και το "πραγμα" είναι κάτω από το αυτοκίνητο, μπαίνω να κάνω λίγο πίσω αλλά εντωμεταξύ πλάκωσε η κίνηση από πίσω και αναγκάστηκα να φύγω. :a06:
Παρακάτω παρκάρω σε πάρκινγ στην Καρόλου και εκεί που περιμένω να περάσω απέναντι βλέπω τρεις μπετόβεργες από 1,5μ η κάθε μία, να περνάνε από πάνω τα αυτοκίνητα και να εκτοξεύονται από εδώ και από εκεί. Αυτές τουλάχιστον κατάφερα και τις μάζεψα.
Κάποιος μαλάκας σκόρπιζε μεταλλικά αντικείμενα στην Αθήνα σήμερα :a37:
garfieldmaria
07/07/2012, 16:48
Σε είδα και με είδες ΒΟΔΙ!!!!! περιφερειακό Θεσ/νικης να πηγαίνω με 140 στην ταχεία χθες βράδυ κατά τις 2 και μόλις σε πέρασα και είδες ότι είμαι γυναίκα, αμέσως γκάζωσες το bmw, μ έφτασες και κόντεψες να με σκοτώσεις! Κλείνουν ποτέ καρφωτά μια μηχανή που πηγαίνει με 140 σε στροφή επάνω??? Μα....κα!!!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό στο φανάρι της Ευκαρπίας είχες το θράσος με το άλλο το βόδι που χες δίπλα σου να σταματήσετε δίπλα μου , να γκαζώσετε και να μου ανοίξετε και κουβέντα! Τούβλα!!!!! Ακούσατε τα γιοκαψίδια σας βραδυάτικα και ησυχάσατε!!! Θέλεις να μου μιλήσεις? Κάντο με όμορφο τρόπο δίπλα μου, θα σ απαντήσω! Δεν είναι ανάγκη να με σκοτώσεις!!!!! ΒΛΗΜΑ!!!!! Ε ΒΛΗΜΑ!!!!!
Allst@rf
07/07/2012, 19:53
Σε είδα taxydromos ,μετά τα φανάρια στο Λουτράκι ,σου κορναρα όταν περασες διπλα μου, σου έκανα και σινιαλο αλλά δεν κατάλαβες..με το ταξί ήμουν γιαυτο μαλλον ...
Καλούς δρόμους...
RizlaPlusPlus
08/07/2012, 23:53
Σε ειδα βρε moonακι με το Rx-8 σου το μπλε, το τουμπανο, το βγαλμενο απο ταινια, φορωντας εξατμισεις, μποντυκιτ κ τα σχετικα διακριτικα καγκουριλας, να πατας γκαζι σε μποτιλιαρισμενο δρομο για να με κλεισεις. Ουτε καν για αστειο, γυρισες και τιμονι καταπανω μου. Ουτε ξερω τι σε πειραξε, ουτε ξερω ποτε σε γ@μ... τελευταια φορα ο γκομενος σου, παλιοαδερφη. Ξερω μονο οτι θα ηθελα να πεθανεις αργα. Και μακαρι να ειχα δει στοιχεια για να στο πω και στη μαπα.
PortisHead
09/07/2012, 09:14
Ξεχαστε τα ολα.
Το "Σε ειδα" μπορει μετα απ'αυτο να κλεισει... :D
Δεν υπαρχει αυτο που ειδα.
Η πιο καγκουραδικη , πρόστυχη , sexy περιπτωση στο "Σε είδα".
Κινεττα , μεσημερακι Κυριακης , gsxr , νεαρος οδηγος με βερμουδα , συνεπιβάτιδα πιπινάκι θεά...στην πισω θεση...και το απόλυτο sexy πιπινακι Nr.2 μπροστά , πάνω στο ρεζερβουαρ , με τα πόδια ανοιχτα να αγκαλιαζει τη μέση του πιτσιρικα με το προσωσπο προς αυτον και την πλατη ακουμπισμενη στη ζελατινα.
ΤΟ ΤΡΙΟ ΛΕΜΕ !!!
Ξεχαστε τα ολα.
Το "Σε ειδα" μπορει μετα απ'αυτο να κλεισει... :D
....
Όχι δεν θα κλείσει αλλά θα παρακαλέσω τους υπόλοιπους να μην σχολιάζουν τα ποστ. Τζαμπα κόπος δικός τους και δικός μας.
Σε ειδα φιλαρακι με το BMW F650GS ολο κάρμπον στη Μεσογείων στο Πεντάγωνο!Γαμάει το εργαλείο...
Σε είδα κι εσενα με το GSX λιγο πιο πάνω φορτωμένο με σαμαρια και τα ρέστα!Καλούς δρόμους όπου κι αν πας αλλά μην περνάς απο κει μεσημερίατικα γιατί ζηλεύουμε!!!
karellen
09/07/2012, 15:31
Σε είδα κάγκουρα με το Opel corsa να περνάς την παραλιακή στην Καλαμάτα και το ράδιο-CD με την ένταση στο φουλ και τα τζάμια να τρίζουν...
Σε είδα και σε χάρηκα γιατί είχες βάλει Metallica!
Επιτέλους κι ένας σωστός κάγκουρας,είχαμε πήξει στο hip-hop και στα σκυλάδικα.:evil:
Σε είδα κάγκουρα με το Opel corsa να περνάς την παραλιακή στην Καλαμάτα και το ράδιο-CD με την ένταση στο φουλ και τα τζάμια να τρίζουν...
Σε είδα και σε χάρηκα γιατί είχες βάλει Metallica!
Επιτέλους κι ένας σωστός κάγκουρας,είχαμε πήξει στο hip-hop και στα σκυλάδικα.:evil:
Μιας και ανεφερες την Καλαματα:
Σας εβλεπα το Σαββατο κατσικια με τα παπια να πηγαινετε ολο "μπαντες" στην παραλιακη.
Μεχρι που την περπατησα κι εγω! [και αλλαξα 3 πανες]
Και με 4η ο κωλος ανησυχος ηταν.
akis_trevor
09/07/2012, 21:56
σημερα ειδα 2 τραγικα για μενα,καθημερινα για τους περισσοτερους.ζευγαρι γυρω στα 30 πανω σε στρωμα,το οποιο ειχε βαση gps,πλαινη βαλιτσα,κλπ μπλιμπλικια,ο οδηγος με διχαλα,μπανιερο(που ελεγε και η γιαγια μου)φανελιτσα αμανικι και στο κεφαλι,τσουλουφι να ανεμιζει.ανλογου αμφιεσης και η δεσποινιδα οπισθεν του.και μετα απο αυτο....40-45αρης πεδιλο(χωρις καλτσα τουλαχιστον)βερμουδιτσα και,η μπακα εξω...τι σκατα εχουν μεσα τα κεφαλια μερικων ρε φουστη μου????
Όχι ότι θα το διαβάσεις ποτέ ... αλλά σε είδα με το "διαφορετικό" GS 1200 λίγο έξω από την Κόρινθο. Μου έφυγε η μαγκιά και πρέπει να έδειχνα πολύ ηλίθιος όταν σε ρώτησα αν ισχύει το "Alaska" που έλεγε η πινακίδα σου. :uplate:
Μέσα σε όλα μου είπες πως έχεις ξεκινήσει τον προηγούμενο Σεπτέμβρη από κει και δεν ξέρεις πότε θα επιστρέψεις....
Με έχουν πιάσει τα υπαρξιακά μου από εκείνη τη στιγμή...
Πολλά respect.... Να είσαι πάντα όρθιος ρε φίλε...:beer:
Σε είδα, πριν καμιά ώρα στη Λαμπράκη, να μου κάνεις τον γρήγορο με το ΒΕΣΤΡΩΜ. Δυστυχώς, δε σε πήρα χαμπάρι νωρίτερα, αλλά ΒΕΣΤΡΩΜ? Really?
Τελευταίες 4 μέρες έκανα Κορυδαλλός-Σπάρτη-Ελαφόνησος-Σπάρτη-Κορυδαλλός και με το ζόρι είδα 10 μηχανάκια, τα 7 εκ των οποίων στην ΕΟ κατά την επιστροφή. Κανείς δεν ήθελε να χαιρετήσει το μικρό ΚΤΜ :(
tom kissas
09/07/2012, 23:36
Σε ειδα και σε βλεπω καθε μερα σχεδον εδω και εναν μηνα πρασινο υδροψυκτο προφανως ανακατασκεβασμενο ZUNDAPP να σπερνεις διχρονιλα σε ολη την Κηφισια.Με κοιτουσες καλα καλα που εβαζα μπρος το GARELLI μου αλλα δεν προλαβα να σε χερετησω αλλα πολυ το χαιρομαι διχρονακι σου :beer:
Σε είδαμε τύπε με το λευκό σκούτερ χθές γυρνώντας από Άγιο να προσπαθείς να αποδείξεις (μάλλον στην κοπελιά από πίσω) πως μπορείς να κινηθείς το ίδιο γρήγορα με δυο ''μεγάλες'' μοτοσυκλέτες...Εξοπλισμός παραλίας συν κράνος...Η κοπελιά πίσω τι έφταιγε;;;:confused:
Σε είδα ρε αλήτη ταρίφα που έβριζες τη γιαγιούλα. Σε είδα ρε κτήνος που της φώναζες μέσα στα μούτρα κι αυτή είχε βάλει τα κλάματα. Σε είδα ρε μουνόπανο που την ταρακούναγες και της έλεγες με όλη σου τη μαγκιά "κατάλαβες μωρή καριολόγρια???" . Το είπες μία το είπες δύο το είπες τρεις και όλοι είχαμε μείνει μαλάκες και σε κοιτάζαμε να ταρακουνάς ένα μάτσο κοκαλάκια για ν' αποδείξεις τη μαγκιά σου.
Όταν όμως κατέβηκα από το παπί και σου άστραψα 2 καλά χαστούκια το βούλωσες, όταν πήγες κάτι να πεις τσίπμησες και άλλα δύο και ήρθες και στάνιαρες. Και όλα αυτά ρε βρωμο σκατο αλήτη γιατί???? Γιατί πήγε να πέσει η γιαγιά καθώς περνούσε τη διάβαση κι έκανε λάθος ν' ακουμπήσει στο υπέρτατο μπουρδέλο σου, έστω και να στο γρατζουνίσει (που δεν το είδα όμως). Είναι λόγος αυτός ρε να βρίζεις τη μάνα της μάνας σου?????
ΚΑΘΙΚΙ Ε ΚΑΘΙΚΙ. Δεν κάθισες όμως να ζητήσεις τα ρέστα από την ΔΙΑΣ που κάλεσα. Την πήρα όμως την πινακίδα σου και περιέγραψα τα χαρακτηριστικά σου στα παιδιά της ΔΙΑΣ που ήρθαν και λόγω του ότι ξέρω προσωπικά μερικούς από αυτούς είμαι σίγουρος ότι θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους.
Μισή ώρα μετά και η γιαγιά δεν είχε συνέλθει, έτρεμε ολόκληρη. Τελικά καλέσαμε ΕΚΑΒ φοβούμενοι για την έκβαση της υγείας της.
Δεν μπορώ να το πιστέψω ρε γαμώτο πόσο αλήτες είμαστε μερικές φορές, δεν πάει το μυαλό μου λέμε.
Περαστικά μας.:yuck::yuck::yuck:
με αυτα που εγραψε το παλικαρι πιο πανω
Κολωνακι ωρα 11:45 28/06/2012
Στην γνωστη πλατεια οπου παρκαρουν οι μηχανες, ενας συνανθρωπος μας με "προβλημα" χτυπησε/ακουμπησε καταλαθος με το μπαστουνι του ενα GS στα πλαστικα του εκει που ειναι το στοπ, φοβουμενος απλα ειχε το μπαστουνι αγγιζοντας την μηχανη ωστε να περασει, "κυριος" πενηνταρης κουστουματος κ κατοχος της μηχανης σηκωθηκε απο το καφε οπου καθοταν πλησιασε τον ανθρωπο αυτο κ ξεστομισε τα εξης "εισαι με τα καλα σου ρε αρχειδι του κρτ απλυτε μαλακα" κ οχι μονο αυτο, αλλα τον εσπρωξε με αποτελεσμα να πεσει κατω....το αποτελεσμα αυτης της κινησης ηταν να σηκωθουν 3 παλικαρια ο 1 απ αυτους σηκωσε τον ανθρωπο αυτον κ οι αλλοι 2 εκαναν μπλε μαρε τον "κυριο" με το κουστουμι....
ξεχασα να σας πω οτι αυτο το απλυτο αρχειδι ηταν ενας παππους γυρω στα 70 ΤΥΦΛΟς
επισης οταν τις ετρωγε κανενας δν σηκωθηκε να σταματησει τα παιδια αυτα
Σε ειδα τυπα στο astrea σου με το δεξι χερι να οδηγεις και με το αριστερο να κρατας στην αγκαλια το παιδι σου θα ταν δεν θα ταν 2 χρονων.Τι να πω πια μονο απο μερια κρισης μπορω να το εξηγισω αυτο.
harris_x
11/07/2012, 08:56
Eίδα μλκ το κουτί σου να με έχει κλείσει μαζί με άλλα 4-5 μηχανάκια στην Εμμανουήλ Μπενάκη, άλλα έχε χάρη που βρέθηκαν 2 παιδιά και με βοήθησαν να το βγάλω από το πεζοδρόμιο.
Ευχαριστώ ρε μάγκες :beer:
Μου κόρναρες από τον κάθετο και σε (ξανα)είδα, Νίκο (npat). :wave2:
Άλλη μια, να τριτώσουμε; Κάπου αλλού τώρα, ναι; :lol:
7gibernau
11/07/2012, 12:21
το ειχα ακουσει αλλα δεν το ειχα δει και επαθα σοκ μαζι με τον τυπο που του ετυχε....
γυφτισα με δυο παιδακια να περπαταει κατω απο πεζοδρομιο και τη στιγμη που περασε διπλα το αμαξι πεταξε το ενα πανω στην πορτα του οδηγου....
αρχησε να του φωναζει και οταν κατεβηκα και της ειπα οτι ειχα δει τι εκανε εφυγε πιλαλα ενω ο τυπος ειχε μεινει προκοπης..ουτε το τηλ μου δε μπορουσε να γραψει..του εδωσα μια καρτα τον ρωτησα αν θελει τιποτε αλλο και εφυγα....
αυτη τωρα λεγετε μανα?????????????το τσαντιρι σου μεσα παλιο βρομιαρα γυναικα.
nikos_abel
11/07/2012, 12:49
Σε βλέπω συχνά πυκνά το πρωί με το μπλε ελεκτρίκ και με μια οριζόντια γραμμή από λεντ κάτω από το εμπρός φανάρι σου άφρικα
και δεν μπορώ να αποφασίσω αν το κιτσαριό ξεπερνά την ομορφιά του που μοιάζει με το έντερπραιζ.....
panos1050
11/07/2012, 22:50
σας ειδα ρε παιχτες σημερα με τα adventure 640 λιγο πριν το αντιριο καθως γυρνουσα απο λευκαδα,καλους δρομους.....
σας ειδα και εσας με τα στροματα στην γεφυρα στο αντιριο ,σας αναψα φωτα ,καλους δρομους και σε εσας....
Σε είδα φίλε αργά το απόγευμα κατεβαίνοντας την Βασ. Κωνσταντίνου πριν το Καλλιμάρμαρο να έχεις φορτωμένο στο τρέιλερ ένα RGV/Γ στην πένα. Ωραίος! :beer:
nikos_abel
12/07/2012, 06:14
Σε είδα το πρωί κατά τις 6:00 στην καποδιστρίου, με το γκιλέρα ράνερ 125 και το αυτοκόλητο μότο τζι αρ στο κράνος.
Σε ένα φανάρι είχες πιάσει κουβέντα με έναν παπόβιο με μπλε μπλούζα ακράνωτο.
Ένυμπόντυ φρομ χίαρ?
Σε ειδα φιλαρακι με τον εργαλο,το λευκο multi εψε:D το βραδυ στη βουλιαγμενης πηγαμε μαζι μεχρι τη βουτα,μετα πηγα για υπνο..
καλους δρομους:wave2:
AUFGEBRACHT
12/07/2012, 17:54
Σε είδα μπάρμπα με το πιτσιποπάκι σκουτεράκι να παίρνεις τη στροφή λες και κουμάνταρες το αεροπλανοφόρο Nimitz και ήρθες καταπάνω μου στο ρεύμα μου...μετά πανικοβλήθηκες παραλίγο να πέσεις... το κακόμοιρο το νήπιο που είχες να κρατιέται από τους καθρέπτες δεν το σκέφτεσαι; Τί έχετε μερικοί μέσα στο σκατοκέφαλό σας ήθελα να ήξερα!!! Εάν τα αντανακλαστικά ήταν λίγο πιο αργά ή πήγαινα με παραπάνω θα μου είχες σκάσει πάνω και στα παπάρια μου για εσένα, το αγγελούδι που είχες μπροστά σου τί σου φταίει ρε γαμώτο;;;
Εχετλαίος
12/07/2012, 18:57
Σας είδα όλους σαλεμένους να οδηγάτε σαν τρίχρονα σε σιρκουί συγκρουόμενων.
Σας σιχάθηκα πια!
:yuck:
blackhornet78
12/07/2012, 19:39
Σε ειδα τωρα το απογευμα κοπελια πεσμενη στη συμβολη Κ. Καραμανλη με Αλ. Παπαναστασιου (Θεσ/νικη), ενα παλληκαρι απο πανω σου, δε σε κουνουσαν, ειχες το κρανος σου
πολλα σκουτερακια μαζεμενα, ενα ss, ενα κουτι σταματημενο στραβα...
ημουν μεσα σε λεωφορειο, οποτε παραπανω δεν καταλαβα
ευχομαι ολα καλα κ περαστικα:(
KernelPanic
12/07/2012, 22:12
Σε είδα κ@λ@γυφτε να σπέρνεις καρποζια στην εθνικη Αθηνων - Κορίινθου και έγω να κανω slalom για να τα αποφύγω...
Ελπίζω να σε τσίμπησαν τα στρουμφακια...
RizlaPlusPlus
13/07/2012, 10:51
Σε ειδα χθες κατα τις 6 στην Αττικη οδο, με το CBF. Με ειδες κι εσυ και ανεβασες ρυθμους. Παιξαμε στον περιφερειακο, φτασαμε Καρεα και τα ειπαμε λιγο στο φαναρι για Βυρωνα. Καιρο ειχα να δω αντρικο τιμονι στη διαδρομη σπιτι-δουλεια. Παντα ορθιος, φιλε!
BLACKGAS
13/07/2012, 20:39
Σε είδα @@!#$%^&* με την BMW να χώνεσαι σφήνα για προσπέραση, με καμιά 200άρα, στο δρόμο εξόδου από την ΕΟ μετά την Κόρινθο που βγαίνει στη Σωληνουργία (1 λωρίδα ανά κατεύθυνση - γνωστή καρμανιόλα) και να με κάνεις να "γλύφω" τις μπαριέρες με τα πιτσιρίκια μέσα στο κουτί. Μετά είδα και τους ΔΙΕΣ + το ασφαλίτικο xsara να είναι στο κατόπι σου και κατάλαβα. Εύχομαι τα χειρότερα και να γνωρίσεις πολλούς ''ανεβασμένους'' bro στην στενή. Sissy.
:a36:
KostRider
14/07/2012, 01:34
σε είδα ηλίθια,λίγο μετά τον Ντουλάκη,να έρχεσαι απο το ρεύμα απο Λαμία και να στρίβεις αριστερά χωρίς φλάς και νύχτα,ευτυχώς σε είδα εγκαίρως και πρόλαβα τα χειρότερα.... :moutza:
webassasin
14/07/2012, 02:11
Βλεπω συνεχεια ισχυρους οδηγους να κανουν μ@λ@κιες , να τους κορναρω και να μου ζητανε και το λογο..
2 ειχαν τις γκομενες μαζι και ψαχναν για παρεξηγηση,αλλα ειδικα καλοκαιρι που κυκλοφορει το τρελο αιμα,καλο ειναι να μην βρεθουμε αγκαλιασμενοι στην ασφαλτο..
Ηρεμηστε λιγο για να παμε ολοι σπιτι μας.
σας βλεπω ολους που γυρνατε απογευματακι απο την παραλια με τις μηχανες σας μικρες μεγαλες παπια σκουτερ....βλεπω και πιτσιρικαδες της ηλικιας μου με τα παπια τους....εχετε δεν εχετε με βαζετε στην μπριζα....
Καλους δρομους :wave2:
karellen
14/07/2012, 08:26
Σας βλέπω αλεπουδίτσες να μου πετάγεστε στη μέση του δρόμου στη Μάνη τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Προσέχετε ρε μ@λακισμένα,είσαστε και χαριτωμένες γαμώτο. :smokin:
DimChios
14/07/2012, 09:19
Σε ειδα φιλαρακι μου, και πολυ χαρηκα που ηρθες να με επισκευθεις!
Σου χαλασα την εκπληξη τυχαια, το ξερω αλλα η χαρα μου που πηρα ηταν τοση που...χαλάλι!
Σε ειδα μαζι με τη γυναικα σου και τον αλλο το φιλο μας (τον οποιο τον βλεπω συχνα οποτε και τον εγραψα στα @@δια μου) :lol:
Εγω, βλεποντας το τριβαλιτσο ΤΑ700 στο κεντρο του Ζωγραφου, και μην αναγνωριζοντας σε με το κρανος, ετοιμαζομουν να σου φερω αυτοκολλητα κερασμα αλλα τελικα...
Παντως ρε αδερφε, εχεις γινει τοσο μα τοσο τουμπανο! Στα χερια το κουβαλας το ΤΑ? :bawl:
Καλή επιστροφή Μακη μου... με ξεσηκωσες για τα καλα πανω που την ειχα απορριψει την Κρητη για φετος...
I love you ρε μπαγασα!
:beer::beer::beer::beer::beer:
Με είδες με το deliveraδικο παπί, κράνος και καλοκαιρινό μπουφάν με 40 κελσίου και με ρωτησες αν ζεσταίνομαι...
Ζεσταίνομαι ρε φιλε, αλλα τι να κανω?
Εχετλαίος
15/07/2012, 10:37
Και το βραβείο σίγουρα πηγαίνει στον μετανάστη με το απέραντο χαμόγελο στα φανάρια των Μουρνιών που, με το που ανάβει κόκκινο, πλησιάζει με το τζαμοκαθαριστήρι να καθαρίσει το τζάμι του... περιπολικού που είναι πρώτο στην ουρά! Ο αστυνομικός κάτι του λέει, αυτός απτόητος! Θέλει να του καθαρίσει το παρμπρίζ! Ο αστυνομικός τώρα κάνει μανιωδώς τη γνωστή χειρονομία (όχι δε θέλω ρεεεεεεεεε) και τελικά ο καθαριστής, με ένα απέραντο χαμόγελο, κάνει στην άκρη και πάει στο επόμενο αυτοκίνητο.
Από τη μια να γελάς, από την άλλη...
Σε είδα χθες το βράδυ με το κόκκινο Alfa Romeo στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά δεν αντιλήφθηκα έγκαιρα με πόσα πήγαινες. Εγώ πήγαινα με 140, δεξιά υπήρχε κίνηση, και όταν κοίταξα πάλι καθρέπτες ήσουν ακριβώς πίσω μου, έτοιμος να περάσεις από δεξιά με σφήνα, όπως και έκανες. Αυτός που με ακολουθούσε μου είπε ότι δεν έκοψες σχεδόν καθόλου και ερχόσουν καταπάνω μου. Μετά παρολίγο να πέσεις πάνω σε ένα φορτηγάκι, αλλά ευτυχώς σε κράτησε.
Στο καπάκι πέρασε και ο γρήγορος με το μαύρο Audi που σε κυνηγούσε και συνεχίσατε...
Η αλήθεια είναι ότι με τρόμαξες πολύ και σε θεωρώ επικίνδυνο μ@λάκα, ομολογώ όμως ότι δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πιάνομαι στον ύπνο.
devil's animal
21/07/2012, 18:18
Σημερα κατα τις 6+ κατι το απογευμα, κατευθυνση απο Βουλιαγμενης προς Συγγρου, λιγο πριν την διχαλα, μετα την αριστερη με τα 2 bumps.... klv1000 με σπασμενα πλαστικα και ζελατινα και μικρο σκουτερακι επισης λαβωμενο...
ειχε ηδη παει το περιπολικο και εγω ακολουθουσα το ασθενοφορο που εφτασε εκεινη την στιγμη...
προσωπικη εκτιμηση: το σκουτερακι προπορευοταν του klv στην αριστερη λωριδα και το klv ερχοταν με πολλα... λογω του οτι ειναι τυφλη στην εξοδο πρεπει να το ειδε τελευταια στιγμη και να αγκαλιαστηκαν...
ελπιζω ολοι να ειναι καλα..
:rolleyes:
KostRider
21/07/2012, 22:05
σας είδα μπεμβεδακιδες με τα ξενον και τα ακρανοβιτς,χωρίς να ανταποδίδετε χαιρετισμό...κλασικοί κάτοχοι BMW.... :yuck:
σε είδα κι εσένα γρόθε με το αγροτικό,να με βλέπεις που έρχομαι,σου κάνω σινιάλο,να πετάγεσαι,σου κορνάρω έντονα στα παπάρια σου βγήκες,το κ@λοδάκτυλο,ξέρεις που να το βάλεις...:evil: :moutza:
FotisFz1
21/07/2012, 23:09
σε ειδα σημερα το μεσημερι με το tuono factory
πηγαμε παρεα ολοι μαζι μεχρι Χαλκηδωνα
καλα χιλιομετρα παντα να εχεις
parachuter
22/07/2012, 00:37
σε ειδα χθες το απογευμα GS1200 κοκκινο κι απο πισω ενα γυμνο που δε προλαβα να δω και με χαιρετησες στον περιφερειακο απο Τρικαλα προς Τυρναβο.....ειδα και το λευκο 990 τιγκα προβλεπομενο το μεσημερακι φευγοντας απο Βολο και χαιρετηθηκαμε(τουμπανο το ειχες φιλε).....και ο "κλασσικος" ανικητος.....πριν τη Ναυπακτο γυριζωντας απο Ιτεα ενα Βαρκαντερο μας προσπερασε ολους και σε στροφη και προσπαθουσε να ξυσει με κρανος-κοντομανικο-σορτσακι.......που πας ρε καραμητρο;;;;δε ξερεις οτι ο χειροτερος συνδυασμος ξυσιματος ειναι σορτς και Βαρκαντερο;;;ελεος!! καλους δρομους σε οσους με χαιρετουσαν στο μινι τουρ που εκανα....αντε και στις ντιβες που δε χαιρετουν κι ας εχουν στρωματα!! :p
Opisthogonia
22/07/2012, 04:03
se eida simera me gixxer 1000 07/08 sto xaidari ston dromo pou pernaei apo to attiko nosokomio ...prepei na pernas sixna apo ekei nomizo se exo xanadi...eimouna me to honda se afisa na perasis brosta kai exafanistikes ...outre ena bip den axizoume? :P
stynikop
23/07/2012, 10:14
Σε είδα το Σάββατο μεσημέρι με το Gixxer σου και το κάρμπον κράνος σου, σαν το δικό μου, στη Μαραθώνος προς Πικέρμι. Στα φανάρια χαιρετηθήκαμε και τα είπαμε! Σου είπα καλούς δρόμους, και κάπου εκεί σε αφήσαμε και έστριψες!
Αν σε ξαναδώ κερνάω καφέ επι τόπου!
GIXXERAKIAS
23/07/2012, 11:23
Σε είδα να καθαρίζεις τα κράνη σου πρίν καμμιά ώρα,εκείνη την ώρα καθάριζες ένα χωμάτινο SHOEI.Νέα Φιλαδέλφεια οδός Παραδείσου.Κανείς από εδώ?
Επίσης σε είδα έξω από το γήπεδο της Φιλαδέλφειας παλαί ποτέ πανέμορφο GSX 750 (το μπατσικό με το fairing στο φανάρι) με τις βαλίτσες τις λευκές και στην πίσω θέση τελάρο ιδιοκατασκευή.:cry:
LogOutGoRide
23/07/2012, 11:36
Ευτυχώς σε είδα κοπελιά με το smart να κατεβαίνεις μονόδρομο,να στρίβεις μπροστά και να με κλείνεις σαν να μην υπάρχω. Όταν σε πλησίασα και άνοιξες το παράθυρο για να σου πω να προσέχεις ,μου είπες το κορυφαίο, ''μα ήσασταν σταματημένος''. Εγώ έλιωνα μέσα στο κράνος αλλά εσένα σε πείραξε η ζέστη.
george_636
23/07/2012, 12:17
σε είδα bikenet που έκλεισες.
Άσχετα με το πως είχε εξελιχθει το forum, πολλοί από εμάς πήραμε γνώσεις από άτομα που πραγματικά "το είχαν" :a012:
άντε και μια :beer: για το μακαρίτη ;)
KostRider
23/07/2012, 22:12
σε είδα ηλίθιε SUVάκια,να κάνεις όπισθεν σε στροφή πλατείας,να σου κορνάρω για να μην πέσεις πάνω μου και να με ρωτάς γιατί κορνάρω....έχε χάρη που ήταν πλατεία,στροφή και είχε κόσμο,θα τα άκουγες :evil:,τους πίσω απο μένα κουτάκιδες που σου κορνάρανε,γιατί δεν τους ρώτησες;
σε είδα Dim με το λευκό κουτάκι σου να με καλημερίζεις στη ΒΡ στην Κουσίδου.
καλημέρες και σε σένα μέντορα :wave2:
DimChios
24/07/2012, 09:38
σε είδα Dim με το λευκό κουτάκι σου να με καλημερίζεις στη ΒΡ στην Κουσίδου.
καλημέρες και σε σένα μέντορα :wave2:
με ειδες AΦΟΥ μας ακουσε βεβαια οοοοοοολη η γειτονια!!! :lol:
Πρωι πρωι αερα στα λαστιχα... :p
Καλημερες! :sun:
Σε ειδα ηλιθιε με το corolla στα σωληνουργεια στη Κορινθο να κανεις σφηνα δεξια και να σταματας μπροστα στην κυρα με το Atos που ειχε κατεβει απο την αερογεφυρα και κινουνταν στην λωριδα επιταχυνσης με σκοπο να μπει αριστερα. Μα ποσο κουφιο ειναι το κεφαλι σου, εκοψες ουτε μισο μετρο μπροστα της!!! Και οταν κορναρε για να μην πεσεις πανω της την εβριζες και απο πανω!!!!!!!!
Σας βλεπω εδω και πανω απο 15 χρονια και σας παρατηρω. Ειχαμε βγαλει για πλακα μια θεωρια με εναν φιλο, και τελικα ισχυει 100%. Μαζευω στατιστικα απο τοτε, τι οδηγειτε οσοι κανετε υπερτατες και επικινδυνες λαλακιες, και αντιστροφως απο τοτε οταν βλεπω τετοιο αμαξι προσεχω x10.
Λοιπον, βασιλιαδες στην βλακεια, ισοβαθμια στην πρωτη θεση ειναι oi:
Hyundai με δουρειο ιππο το Accent & Toyota, με το Corolla ως πρωτοστατη στην βλακεια.
Παλια ηταν το πρωτο, τωρα τελευταια το 2ο παει να ξεπερασει. Βλεπω Corolla και ειμαι ετοιμος οτι θα γινει βλακεια, και τις περισσοτερες φορες γινεται!! Φαινεται η ψυχοσυνθεση του 80% των ατομων που για Χ λογους αγοραζουν αυτα τα αμαξια, ειναι αυτη που τους λεει να ειναι επικινδυνοι με τον πιο βλακωδη και αντιστροφης λογικης τροπο.
Στην τριτη θεση ειναι πολλοι, δεν ειναι τοσο καθαρο το τοπιο (Ε-class, Almera, Jeep κτλ)
chr1s_86
26/07/2012, 15:12
Σε είδα με το πράσινο-λαχανί Tiger στο φανάρι να μου λες ότι είχες Βros 650 πριν 13 χρόνια! :rockon:
Σας είδα στη γέφυρα Πλάκας να βάζετε καύσιμα και να ανηφορίζετε προς τη συνάντηση στη Πράμαντα , 3 Ktm adv . :beer:
Ναι , εγώ με το φορτηγό ήμουν που είχα το datsun με τα καρπούζια φορτωμένο :lol::lol:
Σας είδα στη γέφυρα Πλάκας να βάζετε καύσιμα και να ανηφορίζετε προς τη συνάντηση στη Πράμαντα , 3 Ktm adv . :beer:
Ναι , εγώ με το φορτηγό ήμουν που είχα το datsun με τα καρπούζια φορτωμένο :lol::lol:
Να σε καλά φίλε, περνά από το καταφύγιο για καμιά μπύρα.
Να σε καλά φίλε, περνά από το καταφύγιο για καμιά μπύρα.
χαχα...σας κατάλαβα πως είστε εσείς .;)
Θα προσπαθήσω αν και λόγο εργασίας δύσκολο , εκτός αν μείνει κανένα εκεί πάνω και έρθω έτσι και αλλιώς το Σάββατο αλλά με το φορτηγό πάλι :lol:
όπως και να χει καλά να περάσετε !! :wave2:
Σε είδα Βασίλη στα Πράμαντα με το "θηρίο" σου ….ωραίο μοτορι…;)
Μπορεί να το κατέχεις το άθλημα ( αν και την κατηφορα με το χαλικακι περπατοντας την κατεβηκες)
αλλά από εξοπλισμό….. :rolleyes:
λευκό βαμβακερό πουκαμισάκι και τζελ στο μαλλί…:cool:
Τόσα λεφτά έδωσες για το πανακριβο και σπανιο "θηρίο" σου και λυπήθηκες 200 ευρώ για ένα κράνος ? . :nono:
Το χουμε πει χίλιες φορές εδώ στο μοτο ,αλλά δεν διαβάζεις ….:rolleyes:
Πρώτα αγοράζουμε εξοπλισμό και μετά μοτο..:D
σε ειδα ται στο μπετζιναδικο :D
Red Rider
30/07/2012, 16:46
Σε είδα στο Σχιστό σήμερα με το Duke II,πρέπει να έβαλες και 5η στη μία ρόδα.:smokin:
Σε ειδα την κυριακη το βραδυ στα διοδια ελευσινας με το Fz1 βεραμαν:p χρωματος δικαβαλος full fairing κ σειρες,σου εδειξα το αυτοκολλητο στην πινακιδα μου;)
καλους δρομους :wave2:
fz1 μπλε:eek:
Σας είδα με τα μηχανάκια στην Αθηνών Πατρών..
Όπως και παλιά αλλά τώρα μόνο σκούτερ βλέπω.. μεγάλα μεν, σκούτερ δε.. και ξεκράνωτοι όλοι... Εύγε..
parachuter
31/07/2012, 21:59
σε ειδα 990 Adv S να περνας απο την Πατρων Κλαους γυαλισμενος και με κρανος τυπου jet....σε εχω ξαναδει...εριξα τοοοοσο γελιο αλλα παλι jet φορουσες!φορεστε κανενα σωστο κρανος ρε παιδια
Σε είδα με το MV Agusta F3 να βγαίνεις στην έξοδο για Δ. Πλακεντίας...
σε ειδα ρε καραγκιοζη να μιλας στο κινητο 13:50 και να οδηγας το ΤΜΑΧ αναμεσα απο την κινηση!
ποσο μα ποσο Γελαδια ειστε μερικοι???
επισης σε ειδα μπλε ford fiesta να βγαινεις απο τον παραδρομο στο φαρο του ψυχικου με κατευθυνση προς Χαλανδρι.
με ενα αριστερο φλας νομιζες οτι θα βγεις απο τερμα δεξια σε τερμα αριστερα αδιαφορωντας για την κινηση!
φρεναρα ισα ισα και σου κορναρα.
μολις με ειδες ΜΩΡΗ (!!!!!) μου εκανες νοημα με το χερι κατι σαν να με γραφεις.....ξερεις που !!!
Μολις ηρθα διπλα σου και αρχισα τα καντηλια....σα να σαστισες λιγο !
ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΣΚΑΛΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟς - ΘΑΝΑΤΟΣ !!!