Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

chaoskiller
02/08/2012, 06:05
Σε ειδα αμαζόνα με το πρασινο BMW HP και στην βουλιαγμενης την προηγουμενη τεταρτη και η πιστη μου στην ανθρωποτητα αποκαταστάθηκε! Μπραβο!!

spyrakos35
02/08/2012, 08:48
σε είδα κυρ νίκο στο φανάρι ψες το βράδυ και χαιρετηθήκαμε.....

ομορφάντρα μου εσύ.....:wave2:

PortisHead
02/08/2012, 10:19
Ειδα κιεγω σημερα στους στήλους Ολυπιου -Διος ,ενα Ducati , απο αυτα με το full fairing , (748,749,750 φτου και βγαίνω...δεν θυμαμαι).
Ενταξει το All Star....αλλα ρε φιλε ?
Φούξια παντελονι ???

thanos_s
02/08/2012, 11:34
Σε ειδα με το RD350 ΠΕΝΑ :uplate: στο κεντρο να την παλευεις στην κινηση...

nik0las
02/08/2012, 11:37
Σε ξαναείδα, στα Ιλίσια σίγουρα θα είσαι ο ίδιος που κυκλοφορείς με XT 660 Tenere (το καινούργιο) motard...

:confused::confused::sick:

railDG
03/08/2012, 00:00
Είχα καιρό να δω δρόμο...

DimChios
03/08/2012, 08:44
Α μωρη αδερφαρα, πουσταριο του κερατα...καμια 25αρια χρονων, μουστακάκι, καπελάκι...
σε ειδα πρωι πρωι που μου πεταχτηκες απο τον καθετο με το σκουτερακι, τα ακουστικα στα αυτια κουναγες το κεφαλι σου ρυθμικα χωρις ΚΑΝ να κοψεις που βγαινεις σε κεντρικότατο δρομο!
Πως δε σε πηρα αμπαριζα μου λες?
Αλλα ξερω... τυχερος εγω που δεν ετρεχα και προλαβα... κωλοφαρδος εσυ γιατι μαλλον απο τον γκομενο γυριζες μετα απο μια νυχτα παθους και ηδονης!

Αι στα τσακιδια

webassasin
04/08/2012, 03:57
Ειδα 2 r6 ( αφου τα ακουγα ωρα ) να περνουν απο την παραλιακη μπροστα μου, εκραξα λιγο επειδη ανοιγαν στην παραλιακη ενω ειχε ακομα κοσμο και επειδη ηταν ακρανωτοι και οι 2,αλλα μεσα μου τους ζηλεψα.
Οταν γυρισα σπιτι μιλησα λιγο στη γρια, μολις πληρωθω μαλλον θα παει συνεργειο.
Φευγει και το καλοκαιρακι σιγα σιγα,να ηρεμησουμε λιγο απο τους κουλους..

g_m900
04/08/2012, 14:25
Σε ειδα μαλακα βενζινά να αλλαζεις τιμη και να την ανεβαζεις 1 λεπτο/8ωρο !!!

3 φορες περασα ...3 φορες ανεβηκε απο 1,65.9 σε 1,67.9

AEGEAN στον Λαμπρινιαδη στον Πειραια...η οδος μου διαφευγει.

karellen
04/08/2012, 21:27
Σε είδα με το Fazer στην είσοδο της Καλαμάτας,κορντούρα μπουφάν,παντελόνι,κράνος σένιος σε όλα.
Το κόκκινο γιατί το σφαξες ρε μαγκάκι και μου χάλασες την εικόνα;

Μάλλον δεν άντεχες να περιμένεις στο λιοπύρι...:sick:

jimmis5
05/08/2012, 08:44
Εσυ με ειδες οταν δεν αφηνα την κορνα μπας και ξυπνησεις ποζερα με το TDM ξεκρανωτε ηληθιε που προφανως σε βαρεσε ο ηλιος στο κεφαλι μεσημεριατικο
και ειχες και την κοπελια πισω ετοιμη για τα καλειστια 2012 και πανω σε εκεινη την γλυστερη στροφη τριμαλακα κοιταγοσουν στην τζαμαρια να δεις τα μουτρα σου να δεις την γκομενα να δεις το γαματο μηχανακι σου?...Επρεπε να δεις τα μουτρα σου ομως πανηλιθιε οταν εβλεπες ειδες επιτελους το αυτοκινητο μου και δεν ηξερες τι πατουσες φρενα γκαζι οτι να ναι.Την γλυτωσες φθηνα αλλιως θα ησουν αφισα καρτα κορνιζα..

ΕΙδα και εσενα βενζινα το μεσημερι εβαλα τζινα με 1,69 και στις 9 το βραδυ πηγε 1.756,κλειστο ρε και ξεκινα να πουλας κοκκαινη:cool:

VASOS
05/08/2012, 12:45
Σε είδα τις προάλλες με το παπί, στην άνοδο της Μεσογείων λίγο πριν τη γέφυρα, να το κόβεις ξαφνικά στην αριστερή λωρίδα και να σταματάς :eek:.
Ο λόγος? Ήθελες να κάνεις αναστροφή οπότε απλά καβάλησες το κράσπεδο... :moutza:

jezuz
05/08/2012, 13:00
Σε ειχα δει πριν χρονια και σε θυμαμαι ακομα... Ημουν στην Πανεπιστημιου στο φαναρι λιγο πριν την Ομονοια (εκει που ηταν το παλιο μετροπολις) μεσα στο κουτι και περιμενα να αναψει το φαναρι. Σκας διπλα μου στο ολοκαινουργιο Ζ750 (ηταν νεο μοντελο τοτε) τελειως squid, μαγιο, παρεό, σανδαλι, τελειο suntan, κορμι λαμπαδα και στυλ να περισσευει κτλ. Σκεφτηκα να σου ζητησω να με παντρευτεις, αλλα δεν ηθελα να σου χαλασω τη μερα, εσυ ειχες φτιαξει την δικη μου :D

DimChios
06/08/2012, 08:57
Σε είδα άδεια Αθηνα χτες στις 2 τα μεσανυχτα και πολυ σε χαρηκα!
Με ειδα να βολταρω all around...από Ζωγραφου Βουλιαγμενης μεχρι Λαιμο...και μεσω παραλιακης προς Κηφισο...Λαινοπουλο και Κηφισια...
...και να απολαμβανω χαλαρότητα, δρομους ανοιχτους και γκαζια!
Η νύχτα τελείωσε με μια απρόσμενη παγωμενη μπυρα στο γνωστο περιπτερο...κατα τις 4...
Ομορφη πόλη!

Σας βλέπω όμως κι εσας λαστιχακια μου και σας επιβεβαιωνω το "ακυρο" καθε στιγμη!
"βαλε RENNSPORT! Πολυ καλα λαστιχα και οταν ζεσταθουν γ@μανε!"

@@ΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!

Χτες ειδικα, εψηνες αυγα πανω τους... :a11:

fournas
06/08/2012, 14:53
σε ειδα ρε γιδι στους αγιους αναργυρους , με το παπι και την κοπελια πισω , να καρφωνεις το βλεμα σου στους Διας και να σφαζεις το Στοπ ... ισι -ισα που προλαβα και περασα αλλα ειχες πλακα οταν σταματησα και σε κοιταξα ζητησες και τον λογο .. :rolleyes:

σε ειδα SR Cafe Racer εξω απο το κακοφωνιξ και σε ζαχαρωνα .. πολλες :beer: για τον μερακλη που σε εχει

pakosgemistos
06/08/2012, 15:56
Σας είδα..Δύο ζευγάρια σε σκουτερ,ανεβαίνατε προς Χάνια Πηλίου για να την ''πέσετε'' από την πίσω μεριά προς Χορευτό-Μυλοπόταμο και άλλες όμορφες παραλίες!Αλλά δε προλάβατε,μόλις είδατε το μπλόκο αναστροφή και Βόλο,γιατί μυαλό είχατε μόνο για καφέ από το Μικελ,χαχαχα χαχαχου να πιάνετε ένα ρεύμα δικό σας,να λέτε τα νέα σας,λες και στη παραλία τί θα λέγατε?Ούτε κράνος ούτε μπουφάν τίποτα,κανείς!!!Να οδηγάει ο ένας με το καφέ στο χέρι,γυαλί και παντόφλα ο άλλος.οι κοπέλες όλο χαρά ομοίως!
Και σίγουρα μυαλό δε θα βάλατε,μόνο θα λέτε οτι σας χαλάσανε την εκδρομή οι μπάτσοι! Καλύτερα από το να κλαίγατε αγκαλιά με τις κοπέλες στην ασφαλτο και όχι στο κρεβάτι από ευχαρίστηση!

harris_x
07/08/2012, 13:11
Σε είδα έξω από το δημαρχείο του Αιγίου και σε θαύμασα, όταν όμως είδα το λάστιχό σου απογοητεύτηκα...

... μα 2,5 δάχτυλα chicken strip σε BMW S1000RR.........

Κρίμα το μηχανάκι ργμτ......

akis_trevor
07/08/2012, 20:24
σε ειδα 45αρη να προθυμοποιεισαι να με σπρωξεις με το σκουτερ σου οταν εμεινα με το παπι της δουλειας.δεν στο ζητησα και επεμενες παρολη την αρνηση μου.να σαι καλα ρε φιλαρακι,ειλικρινα!!

KostRider
07/08/2012, 23:13
σας είδα σήμερα όλους να πηγαίνετε αργά με τα κουτιά σας σήμερα...σας βάρεσε η ζέστη;

sotostzav
08/08/2012, 16:50
Σε ειδα παραλιακη απο το δελτα φαληρου και μεχρι το σημειο που μπαινεις στην βαρης-κορωπιου γεματη,ακομα και σε καθε στενο που εβγαινε,κυρ-αστυνομους χτες το απογευμα...τι ειχε συμβει βεβαια,ποτε δεν καταλαβα...αλλα ηταν ωραια να περναω τα "κοκκινα" νομιμα!!!

KostRider
08/08/2012, 17:15
σε είδα ηλίθιε :moutza: να σφάζεις κυκλικό κόμβο και να μπαίνεις απο το αντίθετο,σταμάτησες να δείς τι μαλακία έκανες απο τα κορναρίσματα των αγανακτισμένων οδηγών....
σε είδα κι εσένα μερσεντάκια :moutza: να κατακρεουργείς με πολλά χλμ. ΣΤΟΠ σε κεντρικότατη διασταύρωση,ευτυχώς δεν περνούσε κανείς εκείνη τη στιγμή,γιατί θα ήμουν μάρτυρας σοβαρότατου τροχαίου...:evil:

nikos_abel
08/08/2012, 21:06
Σε είδα ενώ έπινα καπουτσινοφρεντιά περιμένοντας στο Γρηγόρη στην Πανόρμου με τζιεσεξαρ (μάλλον) ενώ περίμενες στο φανάρι,
φούλ εξοπλισμός, επικαλαμίδες κλπ και αισθάνθηκα πολύ πιο απογοητευμένος από τον εαυτό μου που είχα βγεί μόνο
με γάντια και κράνος (ναι και βερμούδα και κοντομάνικο - όχι σαγιονάρα όμως :D ).
Μπράβο ρε φίλε, εγώ δεν άντεχα να κάτσω να περιμένω τόσες ώρες ντυμένος, έπαιξα με τη τύχη μου.

teogtp
08/08/2012, 21:38
Σε ειδα ντελιβερα ακρανοτε με τον καφε που σου παρηγγειλα, να σκας με την πλατη και το κεφαλι στο πεζοδρομιο και μου εκοψες το αιμα.Για κρανος ουτε λογος βεβαια....
Δεν πειραζει ο Αγιος Εσπρεσιος ειναι μεγαλος......

Cpt. Haddock
09/08/2012, 00:54
Σας ειδα ρε μαντραχαλαίοι πανω στα μικροσκοπικά BMX ποδήλατα να κατεβαίνετε αναποδα την Ακαδημίας στη μία το πρωί :lol:

Τρελο σκηνικο :lol:

Volo
09/08/2012, 15:16
Σε είδα βρωμιάρα κυράτσα στην Τατοϊου να θες να κάνεις προσπέραση και να έχεις βγάλει
το μισό mercedes στο αντίθετο και να έρχεσαι πάνω μου. Φτηνά την γλύτωσα όπως και
ο από πίσω που έβγαινε από το βενζινάδικο παραλίγο να δει τα ραδίκια ανάποδα. Mα το βλέμα
σου ήταν που μου την έδωσε στο κρανίο. Βλέμα "Τσαντίλα, κάνω ότι μου γουστάρει, σας γράφω όλους
στο γερασμένο μ@@νι μου και άιντε μαμηθείτε κάντε στην άκρη να περάσω" Έμοιαζες και με τη Λανγκαρντ :P
Εσείς οι υπεράνω θέλετε πολύ ξύλο λέμε:yuck:

karellen
09/08/2012, 21:20
Σε είδα γερμαναρά με το (τεράστιο) αυτοκινούμενό σου να μου τη βγαίνεις από πίσω αριστερά ενώ είχα σταματήσει με το βαν για να δώσω προτεραιότητα σε μια νταλίκα που περίμενε μια ώρα στο λιοπύρι να βγει από ένα στενό.
Στο τσακ κοκκάλωσες τα φρένα και ήρθες μούρη με μούρη με το φορτηγό.Κάτι απειλές πήγες να μου σούρεις αλλά άκουσες τα μπινελίκια σου από τον νταλικιέρη και κανα δυο άλλους που πέτυχαν τη φάση.:evil:

McTalas
09/08/2012, 21:44
με ειδα μετα απο 3 χρονια να μπαινω πιστα...

:a25::a25::a54:

mikRRopixel
10/08/2012, 15:42
Σε είδα πριν λίγη ώρα στην Αναγεννήσεως (Μεταμόρφωση) τύπε με το TDM. Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν το γεγονός ότι το κράνος το είχες πάνω στο ντεπόζιοτο αλλά ότι το είχες δέσει με χταπόδι από το μοτέρ για να μη σου φύγει στην Εθνική... δεν έχω λόγια.
Σε είδα και σένα σβέλτε τύπε με το λευκό ZX6R στον ίδιο δρόμο πιο πριν να έχεις ενδυμασία παραλίας και να στρίβεις αριστερά για να βγεις εθνική... πού πάτε ρε παιδια? Είπαμε έχει ζέστη αλλά αν αισθάνεστε τόσο τυχεροι...τι να πω δεν μου πέφτει και λόγος :look:

7gibernau
11/08/2012, 05:47
Είδα να περνάει ένας χρόνος απο τις 11/8/2011....σε είδα για τελευταία φορά πέρυσι τέτοια μέρα...

jimmis66
12/08/2012, 17:02
Σας είδα ντενεκέδες-ξεγάνωτους συγγν.ξεκράνωτους ηθελα να πω,,,,με βυσσινή transalp βόρεια μεριά..Μα είστε μαλάκες;;

soter3gm
12/08/2012, 18:06
Σε είδα βλάκα στη παραλιακή με το μαγιό και τη σαγιονάρα πάνω σε ένα R1 χρέπι και τη γκομενίτσα σου καθισμένοι και οι διό στη σέλα του οδηγού, να μην έχεις περάσει ούτε ένα φανάρι με πράσινο. και να πηγαίνεις (και καλά) τάπα .
Αμ έτσι κατάφερες και το έκανες μπουρδέλο το μηχανάκι με της μ@λακίες αυτές, πιστεύω να την γλυτώσεις και να μην αφήσεις το δέρμα της γκομενίτσας σε καμιά άσφαλτο ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

parachuter
12/08/2012, 21:42
σας είδα BMWακηδες σήμερα στη Παλιάμπελα πριν την Αμφιλοχία να με χαιρετάτατε καμιά 7-8 μηχανάκια τίγκα προβλεπόμενοι!ωραίοι!σε είδα κι εσένα με το Στρώμα βλάκα με μαγιώ και διχάλα να μου ανοίγεις σε επαρχιακό δρόμο στο Ρίο ενώ ήμουν με τη κοπελιά...και κοίταζες κι από το καθρέφτη να δεις αν έρχομαι!!που πας ρε καραμήτρο;;παίξε με κανένα παρόμοιο παιχνιδάκι...πανίβλακα!!
σας είδα όλους σήμερα που πήγαινα Λευκάδα...καμιά 50ρια μηχανάκια συνολικά...και να χαιρετούν οι 10!!ωραίοι είμαστε τελικά!

immoral
13/08/2012, 19:56
triumph daytona ασιμή Κοπέλα αδύνατη προβλεπέ στον Πειραιά κοντα στα κρητικά ποια??? ειν. τούτη ρε παιδιά μπράβο της όμως γιατί είδα τα λάστιχα και μάλλον πηγαίνει για track day !!!!!!!! και εγώ δεν ξέρω καν που είναι η πίστα στα μέγαρα :confused:

GIXXERAKIAS
14/08/2012, 07:57
Μάλλον εννοούσες γκρι το Daytona.Και ναι μπαίνει και πίστα η Ελένη.;)

tommy
14/08/2012, 09:59
Kor, έχεις γίνει θρύλος...! Πάντα τέτοια!
Τι να πω ότι πρωτοείδα: σε είδα βλαμμένε παγουρά με το Χ3, που το μετακινείς μόνο σ/κ γιατί δεν φτάνουν όλα τα εισοδήματα των δικών σου, που σου το πήραν για να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι, να οδηγάς με χίλια στην Εγνατία, Κυριακή μεσημέρι, ανάμεσα στα Γιάννενα και στην Παραμυθιά, για να προλάβεις να βρέξεις τον πισινό σου, και παραλίγο να παίρνεις σβάρνα δύο ιταλικά scooter φορτωμένα και ψιλοπροβλεπέ, που οι έρμοι δεν φαντάστηκαν πως μπορεί με τέτοια κίνηση να έμπαινε κάποιος σε τούνελ με 180. Εσύ κι όλοι οι άσχετοι και επικίνδυνοι καβαλημένοι και αγιογδύτες συμπατριώτες σου, όπως και όλες οι νεαρές (...λέμε τώρα) άσχετες, επκίνδυνες, (ακόμη) ξανθές, με golf, mercedes A-class ή και suv, με ψυχολογία θειάς (θείας ΟΧΙ θεάς), παγουρίτσες, που οδηγούν στους στενούς δρόμους της Ηπείρου και ειδικότερα κοντά στα παραθαλάσσια μέρη κι έχουν την απαίτηση να ανοίγει ο δρόμος σαν να περνάει ο Μωυσής την Ερυθρά θάλασσα, κι αν δεν, να ξεσκίζουν τον ΚΟΚ, εσας λοιπον σας προτείνω να μείνετε εντός Ιωαννίνων. Πάνω-κάτω στη Δωδώνης, αντε και λίγο δώδεκα και παραλίμνιο, maximum έως τη Στρούνι... Μείνετε εκεί, θα κάνει σε όλους καλό.

webassasin
14/08/2012, 23:42
Ενα GS με γερμανικες πινακιδες, προβλεπε ζευγαρακι επανω,ταξιδακι κ ετσι.
Σας χαιρετησα και ανταποδωσατε.
Ειδα και ενα ζευγαρι στο μαγαζι στη Μαντινεια με ενα παλιο αλλα σε πολυ καλη κατασταση GS,τα ειπαμε λιγο,ρωτησα αν ηταν απο εδω μεσα,αλλα δεν ειχε μπει ποτε.
οποτε του προτεινα να μπει να διαβασει για κανα ταξιδακι,αφου ειπε οτι τα γουσταρει.
Φιλε αμα το δεις μιλα μου,ο σερβιτορος ειμαι :P

guzzistas
16/08/2012, 21:03
Σε είδα αυτοκίνητο χτυπημένο και μεγάλη κυλίδα αίματος στην άσφαλτο σήμερα μετά τα Λουτρά Ωραίας Ελένης...

μια στιγμή απροσεξίας μπορεί να αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων.... για πάντα...

jezuz
17/08/2012, 00:42
Σε ειδα την Κυριακη Varadero στο υψος του Κορφου περιπου που γυριζες απο Επιδαυρο ενω εγω πηγαινα, χαιρετησες και ανταπεδωσα! Καλες βολτες! Πολυ κοτρωνα και βραχακια ( απο κατολισθησεις; ) ειχε παντως η διαδρομη αυτη τη φορα, συν ενα patch απο λευκη αμμο απλωμενη και να μην φαινεται, ευτυχως στην εξοδο της στροφης που ειχα αρχισει να ισιωνω, οποτε ολα οκ παρα το γλυστρημα...
Σας βλεπω κατα εκατονταδες καθε μερα να κανετε τα απιστευτα, αλλα δεν σχολιαζω, θα χρειαστω 10 σελιδες για να κανω αρχη μονο... :cry:

railDG
17/08/2012, 10:21
Σας είδα στην Αγία Μαρίνα που σταματήσατε στο φούρνο να φάτε κάτι και σας χάρηκα.
Μηχανή,μαγιώ,κάτι πρόχειρο για το δρόμο και άγιος ο ''Θεός''...Καλούς δρόμους!:beer:

Σε είδα και εσένα στο ίδιο μέρος να πουλάς μούρη στις 5 το πρωί με την 1.400αρα μπροστά σε τρεις ανθρώπους...Θα την πατήσεις καμιά ώρα και θα γελάω.Α,ρε ελληνικό καγκουριλίκι!

fou-zou-ar
17/08/2012, 11:13
Σε πέτυχα πάνω στον Υμηττό στη χωμάτινη διαδρομή από Παπάγου προς Παιανία, εσύ είχες το ποδήλατο εγώ το Husky. Μου πες ότι δουλεύεις ΜΟΤΟ και ότι το κράνος που φόραγα ήταν το παλιό δικό σου. Μικρός που είναι ο κόσμος αδερφέ...καλές βόλτες φίλε.

McGyver
17/08/2012, 17:54
Σε είδα να μπαίνεις στην Αττική Οδό από τα Σ.Ε.Α....

Πρόλαβα να δω την πινακίδα σου που έγραφε "FOX". Άνοιξα λίγο το VFR για να δω καλύτερα, αλλά μου τράβηξαν το μάτι τα διακριτικά στην πέμπτη "πόρτα" σου...

RS6R MTM

Δεν έχω ακούσει άλλο αυτοκίνητο να στριγγλίζει έτσι!!!

Sent from my iPhone using Forum Runner

charlie says
18/08/2012, 10:19
Σας είχα δει καλόπαιδα ,τρεις-τέσσερις φορές ,καθώς προσπαθούσατε να σηκώσετε το φορτηγάκι μου.
Τελικά, δεν σας είδα και τα καταφέρατε.
Συγχαρητήρια ,σκοτώσατε τον πεθαμένο.

soter3gm
18/08/2012, 11:51
Σας είδα στην εθνική κοντά στο καραβόμυλο με το του ντου μου ξεβράκωτους αλλά με κράνος μέσα στη βροχή μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος και εσένα με την Αφρικάνα και το σορτσάκι "παπάκι" ΡΕ δεν έχει αδιάβροχα πουθενά να φορέσετε ???????

asimaki
18/08/2012, 19:31
Σας είδα όοοοοοοοολους τους οδηγούς του σαββατοκύριακου να έχετε ξεχυθεί 15αυγουστο στο δρόμο, κανοντας την διαδρομή εντυπωσιακή έως άκρως εκπαιδευτική. Όσο για το προβλεπέ τρίπτυχο γυαλί-μαγιώ-σαγιοναρα πάνω στις μηχανές, δεν θα μπω στον κοπο να το σχολιάσω....

karellen
19/08/2012, 00:55
Σας είδα με τις κούκλες σας φορτωμένες, στο λιμάνι της Καλαμάτας να ανεβαίνετε τη μπουκαπόρτα του 'Βιτσέντζος Κορνάρος' για Κρήτη και ζήλεψα.Στο τσακ να μπουκάρω κι εγώ μαζί σας κι όπου με βγάλει η άκρη -Καστέλι που αλλού :wave2:

GIXXERAKIAS
19/08/2012, 01:06
Σε είδα αμαζόνα με το xt 250 (νομίζω) φουλ προβλεπόμενη με επιγονατιδες κτλ στο χωματόδρομο που οδηγεί στο φαράγγι της ποταμού Νέδας εχθές το μεσημέρι.

Επίσης σήμερα χαιρέτησα με το αμάξι fazer 600 ζευγάρι φουλ προβλεπόμενο επίσης με σαμάρια και backpack η κοπέλα.Σταματήσαμε στα Ολύμπους πλαζα πριν την κόρινθο και τα είπαμε λίγο πριν φύγετε.Κάνεις από εδω?

HelenKoR
19/08/2012, 10:13
triumph daytona ασιμή Κοπέλα αδύνατη προβλεπέ στον Πειραιά κοντα στα κρητικά ποια??? ειν. τούτη ρε παιδιά μπράβο της όμως γιατί είδα τα λάστιχα και μάλλον πηγαίνει για track day !!!!!!!! και εγώ δεν ξέρω καν που είναι η πίστα στα μέγαρα :confused:

Δεν το περίμενα αυτό! :)
Γεια σου immoral

Εκει λοιπόν κοντά είδα κι εγώ την Πέμπτη μαυρο daytona 675 με αυτοκόλλητα Monster

Ichigo
19/08/2012, 16:12
σας είδα χθες και σήμερα πολλούς δικάβαλους, τριβάλιτσους και με φουλ εξοπλισμο! καλό δρόμο σε όλους :)

kokar
19/08/2012, 18:13
σε είδα βρε μ@λ@κ@ στο Καβούρι πάνω στο παπάκι με μαγιό και τσόκαρο , την κηρία σου από πίσω και το παιδί για αερόσακο στην κυρία........

iliasfyntanidis
19/08/2012, 19:57
Είδα την άδεια μου να τελειώνει.Από αύριο θα κολυμπάω πάλι,όχι στην παραλία αλλά στα σκατά....

FotisFz1
19/08/2012, 20:20
σε ειδα στη Αγ.Δημητριου στη Σαλονικη
το απογευμα ξανθουλα μικροκαμομμενη με το GSXR σου
και το SHOEI στον αγκωνα και οχι στο ομολογουμενως πολυ ομορφο κεφαλακι σου
κριμα δεν ειναι??

micro_fresh
20/08/2012, 12:42
Σε είδα με το μισουσβισι τον αγρότη που δεν ειδες τα σταματημενα στην Αρφαρών-Καλαμάτας στο Αριοχώρι, τα οποια περίμεναν να περάσουν τα προβατα(!) και με τιμονια αποτομη για να μην τους εμβολίσεις κέντραρες την κολώνα της ΔΕΗ! ευτυχώς είδα ότι ήταν όλα καλα! Προσοχή παιδες.

edit: διόρθωση ορθογραφίας

Black Mamba
20/08/2012, 13:17
Σε ειδα και δυστυχως σε ακουσα, Kηφισσιας, παναθεμα με,
με λευκο Multistrada 1200 και τελικο εξατμισης
"Racetech by Papagiannis R&D",
ταπωμενο και μου ηρθε ντουβρουτζας με το ηχητικο χάλι που ακουσα:yuck:
Με τον Παπαγιαννη κανενα προβλημα, μια χαρα δεν εχω τιποτα.
Με εσενα τα εχω γιατι εδωσες πανω απο 15.000 χιλιαρικα για την κουκλα,
βαλε ρε κακομοιρη και μια Termignioni, τσιγκουνη:smokin::D

tom kissas
20/08/2012, 17:21
Σε ειδα βλακα με το Lexus που ειναι σαν διαμερισμα με ροδες να με κλεινεις 2 φορες στην γαλατσιου και οταν πηγα να σε προσπερασω κοντεψες να με βγαλεις εξω απο τον δρομο, μετα θυμηθηκες οτι εχεις γκαζι..:a31:

SVX
20/08/2012, 17:39
σε ειδα βλακα ελληνα , να ξαναπηγαινεις στην παραλια και φετος γιατι γεννηθηκες με το δικαιωμα αυτο...

και να πετας αποτσιγαρα αμετρητα οσα τα βοτσαλα στην παραλια....μπουκαλια πλαστικα αμετρητα ...καπακια απο κονσερβες γιατι την ξαναειδες χιππης και τρως ντολμαδακια διπλα στο κυμα....

γαμω το μ*%νί που σε πεταγε .... (γιατι δε φταις εσυ) που εδωσες και φετο στον "γραφικο" πελεκανο της διαφημισης οση σημασια εδινες και στον Γαλατη οταν εβγαινε στο Star

Υ.Γ. ευχομαι στα παιδια σου τετανο απο σκουπιδι που πεταξες εσυ γιατι το καρμα ειναι η μεγαλυτερη πουτ@να.....

Johnny_Nik
20/08/2012, 22:13
Σας είδα πανηλίθιους παπάκιδες να σφάζετε στεγνό το κόκκινο στις εστίες στου Ζωγράφου. Και καλά ο πρώτος έφυγε μακριά και "ανοιχτά" για να μην ενοχλήσει εμάς που είχαμε την ατυχία να πηγαίνουμε "στη φτώχεια΄μας" με πράσινο. Ο δεύτερος είχε πάρει φόρα και ερχόταν κατα πάνω μου!!! Όταν του κόρναρα με κοίταζε με ένα βλέμμα ηλιθίως αγελαδινό λες και έφταιγα εγώ που πήγαινα με πράσινο!!!!

Αμ οι φρεσκογυρισμένοι από τας διακοπάς;;; Τα ζώα μου αργά, κινήσεις εντελώς αψυχολόγητες λες και ακόμα είναι στο χωριό και το πιο πιθανό είναι δίπλα τους να βρίσκεται καμιά γίδα. Ε δεν είναι γίδα ρε!!! Μηχανάκι είναι!!! Ήμαρτον.....!!!!!!

webassasin
21/08/2012, 02:32
Σε ειδα,με το κιτρινο Arai στον αγκωνα,να ψωνιζεις στο μαγαζι.
Εφυγες με ενα ινοβα,με το κρανος ακομα στον αγκωνα,γιατι απλα αυτος εισαι.
5 κατοσταρικα κρανος,υποτιθεται οτι ξερεις για ποιο λογο το πληρωσες τοσο..

KernelPanic
21/08/2012, 12:50
Σε είδα ευτραφές ζευγάρι σε λιμάνι των Κυκλάδων με το mega scooter και το 2-3 χρονών πιτσιρίκι ανάμεσα σας (έτοιμο να σκάσει :eyepop: ) λές και ήταν βαλίτσα (καλά για κράνος και τα σχετικά ούτε ίχνος).
Και όταν σου την είπα ευγενικά για το πιτσιρίκι με διαολόστειλες...
Δεν το συνέχισα γιατί το sumo δεν το κατεχω :lol:, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατα κουβαλάς στο κεφάλι σου για να θέτεις σε τετοιο κινδυνο μια αθώα ψυχη... :( :mad:

TROOPER
21/08/2012, 13:37
σε ειδα προχτες να απογειωνεις το φοκους σου στην αριστερη λωριδα της εθνικης λιγο πριν την εξοδο της αττικης και με κατευθυνση απο αγ. στεφανο προς αθηνα.ειδα αρχικα καπνους απο τα λαστιχα στα 200-300 μετρα μπροστα μου και μετα το αμαξι σου απογειωθηκε πανω στο διαχωριστικο,εκανε 2,5 τουμπες στον αερα και αλλες 3 στο οδοστρωμα για να καταλαηξει αναμεσα σε μεσαια και δεξια λωριδα αναποδα και καθετα στον δρομο.
σταματησα για να ανασυρω πτωματα,μα εμεινα εκπληκτος οταν μεχρι να σταματησω,να βγαλω το κρανος και να σβησω τη μηχανη,ειδα να βγαινει απο το παραθυρο του οδηγου ενας τυπος,απο αυτο του συνοδηγου μια τυπισσα,να ανοιγουνε ο καθενας μια απο τις πισω πορτες και να βγαζει ο ενας την κορη τους και ο αλλος τον γιο τους και να ειναι ολοι σε αψογη κατασταση!!!!:eek:

οικογενεια αλβανων οπου ο μικρος τους απλα δακριζε απο το σοκ ενω η μικρη τους εκλαιγε γιατι φοβοτανε επειδη θα ερχοτανε η αστυνομια!

η αμεση δραση ηρθε στα 3 λεπτα και ανελαβαν αυτοι τα υπολοιπα.

σοκαριστικο αλλα ευτυχως αναιμακτο!!!

267476

parachuter
21/08/2012, 22:14
σε ειδα εξυπνε με το Versys τριβαλιτσο και την ενδυμασια σου να ερχεσαι να φουλαρεις στο βενζιναδικο....οταν σε ρωτησα για που εισαι, μου απαντησες με πολυ μεγαλη δοση ειρωνιας "μη ρωτας που παμε αλλα απο που ηρθαμε"....ξαφνιαστηκα οταν μου ειπες οτι ερχεσαι απο Σαλονικα....γιατι με διχαλα,βερμουδα και κοντομανικο εσυ και η κοπελια οχι απο Σαλονικα δεν ερχεσαι αλλα ουτε απο το περιπτερο!!

karellen
21/08/2012, 22:27
Σε είδα αμαζόνα με το xt 250 (νομίζω) φουλ προβλεπόμενη με επιγονατιδες κτλ στο χωματόδρομο που οδηγεί στο φαράγγι της ποταμού Νέδας εχθές το μεσημέρι.

XR 250
Η Ελίνα ήταν,χωματοφάγος! :wave2:

webassasin
22/08/2012, 04:08
Με βλεπω να <<ξεφυλλιζω>> το car στις 5 το πρωι...
Μια που θα την παρω και μια που δε θα εχω να της κανω τα χατηρια..

asimaki
22/08/2012, 09:00
Σε είδα (και ήσουν κούκλος) να την έχεις αράξει σε μια σκιά στη λεωφ πάρνηθος, στη μέση του ρεύματος που ανεβαίνει. Πρέπει να την είχες καταβρεί γιατί αργότερα που κατέβηκα,ακόμα εκεί ήσουν. Πρόσεχε βρε παλιομούργο, μην πάρεις κανένα στο λαιμό σου....

nassosxlvbros
22/08/2012, 11:46
Σε είδα 5/8 με το κόκκινο BMW 520 να με προσπερνάς αεροπορία πριν το Τουμπίτσι Γορτυνίας κατά τις 1:10 τα ξημερώματα...και σε ξανάδα σταματημένο με 2 ανθρώπους ξάπλα στο δρόμο...πέθαναν και οι 2 για το τίποτα...ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΒΟΥΝ, ΗΛΙΘΙΕ...

http://megalopoli-fm.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4396.html
http://www.arcadiaportal.gr/news/exase-ti-zoi-tou-kai-2o-thuma-apo-troxaio-sto-toumpitsi-gortunias

nionio$
22/08/2012, 13:59
Σε ειδα παρκαρισμενο στο Παραθιν ' αλος FZ1s μπλε με το full fairing χωρις καθρεπτες,με τις φρεναρες εμπρος την προηγουμενη εβδομαδα...
δεν παρκαρα διπλα να μη ζηλεψεις τουμπανακι!
:beer:

deus_cide
22/08/2012, 14:07
Σε είδα με το κιτρινο σφιχτό μπούστο να μη χωράει τις πελώριες βυζάρες σου επανω στο busa σου.
Παπαναστασιου εναντι νοσοκομείου... Κίτρινο arai,φιμε τζαμάκι..Βγαλε το φιμέ να δω τα μάτια σου, και θα προσπαθήσω να σηκώσω το dr στη μια!

webassasin
23/08/2012, 00:20
Aκαταλληλο το moto.gr.
Στα δικα μας.
Ρε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ,μην οδηγατε το παπι σταυροποδι,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Και εσυ αρχιδακι γειτονα,παλι ανεβαινες αναποδα το μονοδρομο μπαλα,χωρις φωτα.
Αν βρεθω στο δρομο σου θα σε ριμαξω στην κλωτσια.
Μαυρο fazer,πολυ προβλεπε ο φιλος,μπουφανακι κ μποτουλα,στο φαναρι λακωνικης.
Εκανα πισω να δω πινακιδα,αλλα ελειπε..

KostRider
23/08/2012, 13:33
σε είδα κωλόμπατσε :moutza: να μην με αφήνεις να παρκάρω δίπλα απο κάτι κώνους και καλά δεν επιτρέπεται,μετά που επέστρεψα,είχες μετακινήσει μερικούς για να παρκάρει ένας κουτάκιας...:evil:
είπα να σου πώ κανά δυό φωνήεντα,αλλά έχε χάρη η ιερή μέρα και το μέρος...

akis_trevor
23/08/2012, 13:36
σε ειδα μπατσε-ζητα να ξεκινας απο φαναρι και να προσπαθεις να κανεις σουζατο σηκωσες μιση ροδα και μετα πηγες μαλιοκουβαρα.ουτε φαρο ουτε τιποτα...ποσο θα γουσταρα να σε τραβαγε καποιος βιντεο εκεινη την ωρα και να εισαι πρωταγωνιστης σε βιντεακια στο νετ..

GIXXERAKIAS
23/08/2012, 13:37
Σε είδα κοπελίτσα με τα λαχταριστά μπουτάκια και στο σκουτεράκι σου με το χαμηλό πάτωμα είχες ένα φατσουλίνι Maltese όλα τα ευρά.:lol:
Έτσι και βάλω στο σκούτερ εγώ τον Gixxer μου δεν παίζει να κάτσει τόσο ήσυχος με την καμμία...άσε που θα ρίξει σάλτο με καμμιά 60αρια χιλιόμετρα και θα τον ψάχνω ασε τίποτε ρόδες σε αντιθέση με το Maltese της κοπελιάς που καθόταν ήσυχο στην θέση του.:)

TROOPER
23/08/2012, 17:28
μη σημαδευετε ρε κοτες κρυμενοι πανω στη γεφυρα για αφιδνες τους απο κατω που μπαινουν για αθηνα.κατεβειτε κατω, αραξτε σε ενα παρκιν και καντε οτι ειναι να κανετε παντελονατα (λεμε τωρα...)

nikos_abel
23/08/2012, 20:54
Σας βλέπω από το πρωΐ στη Σύρο να κάνετε βόλτες με τις καστομιές σας και του μικρού του τρέχουν τα σάλια.
Ποιοι είστε, που πάτε;

argy_kap
23/08/2012, 22:03
Σε είδα βυτείο να είσαι ο μισός μέσα στο ρεύμα μου σε κλειστή τυφλή δεξιά στροφή πριν την Αργαλαστή....έπεσα κι άλλο δεξιά και πέρασα....δεν σε πρόλαβε ο φίλος μου που ακολουθούσε και πέτυχε με το αριστερό του πόδι ξυστά τον λασπωτήρα σου....τον είδα να σταματάει μετά απο 200 μέτρα και με απορία επέστρεψα να δω τι έγινε... εντυπωσιάστηκα που το έσωσε και δεν έπεσε....βάλαμε πάγο στο κέντρο υγείας και γυρίσαμε Βόλο....είδαμε και την ακτινογραφία να δείχνει 3 κατάγματα στο μετατάρσιο και 4 εβδομάδες στο γύψο....γελάσαμε, χαρήκαμε και πήγαμε για ποτό με το αμάξι....

Θα μπορούσε να είναι ΠΟΛΥ χειρότερα άμα ήταν 2cm πιο μέσα....:eek:

bonnie
23/08/2012, 23:09
Σας βλέπω από το πρωΐ στη Σύρο να κάνετε βόλτες με τις καστομιές σας και του μικρού του τρέχουν τα σάλια.
Ποιοι είστε, που πάτε;

https://www.facebook.com/events/100259546786267/

Ladies and friends meeting 23-26 August

2 wheel catwalk
Burn out Show
Beach Party
BBQ
Dance show
Live
Dj's Party

lady bikers, customies ομορφες κ καλο παρεακι! :) :)

railDG
24/08/2012, 01:17
Σε είδα πάνω της και σε ζήλεψα...λίγες οι τυχερές...
Σε είδα κι εσένα ''τα ζώα μου αργά'' να με βλέπεις να περιμένω με το ποδήλατο και να χαζεύεις.Είδα και τα νεύρα μου να γίνονται κρόσια.

immoral
24/08/2012, 08:48
Δεν το περίμενα αυτό! :)
Γεια σου immoral

Εκει λοιπόν κοντά είδα κι εγώ την Πέμπτη μαυρο daytona 675 με αυτοκόλλητα Monster

για σου και σενα και μπραβο σου!!!!!

να τα βλεπουν μερικες μερικες που για να βγαλουν διπλομα κανουν 1 χρονο και οχι τιποτα αλλο τα εξοδα πληρωμενα !!!!!!!!

EVI
24/08/2012, 18:08
σε εβλεπα... να εχεις αραξει στο μηχανακι πινωντας καφε....μετα να το βγαζεις απο το σταντ και να το πηγαινεις μισο μετρο αριστερα δεξια λογο κλειδωμενου τιμονιου... και σε κοιταγα... και μου λες << γιατι με κοιτας?>> και σου απαντω... <<γιατι ακουμπας το μηχανακι μου?>> .... εφυγε... ακομα δεν ξερει ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ.... αυτα.

webassasin
25/08/2012, 03:08
Μεχρι να σε κανει μπαλα κανεις απο το ξυλο,μετα θα στρωσεις χαρακτηρα.
Βλεπω συνεχεια απο μακρια καποιο μηχανακι να με τυφλωνει με τα φωτα.
Πονταρω 1000 ευρω οτι θα ειναι σκουτεροβεσποειδες και τα πιανω παντα.
Τι συμβαινει με αυτο το πραμα,παιζει καποιο θεμα η απλα αφηνουν ολοι αυτοι οι ηλιθιοι μονιμα τα μεγαλα ?
Τελευταιες 15 μερες πανω απο 100 μηχανακια με τυφλωναν και ηταν ολα σκουτερβεσπες.

vaelsod
25/08/2012, 20:38
...

Αν εννοείς την Παρασκευή 17/8 στο χωματόδρομο που βγάζει από τα πλατάνια (πύργο Μπαρμπα-Αλέκου) προς τους καταρράκτες... :wave2:

266911

viper1
26/08/2012, 01:01
σε ειδα multistrada 1200 με multistrada σαγιοναρα διχαλο και κρανος jet στην λ.βουλιαγμενης στο υψος της γλυφαδας.ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ

GIXXERAKIAS
26/08/2012, 02:27
Αν εννοείς την Παρασκευή 17/8 στο χωματόδρομο που βγάζει από τα πλατάνια (πύργο Μπαρμπα-Αλέκου) προς τους καταρράκτες... :wave2:

266911 Εσύ ήσουν όντως! Θυμάμαι και τα αλλα δύο μοτορια αραγμενα εκει.;)

kordix
26/08/2012, 13:23
Σε είδα μπλε σκούρο V strom 650 φορτωμένο, με Ελληνικές πινακίδες στο κατέβασμα από Βελιγράδι προς Νις.

Καλούς δρόμους να εχεις.

skylaros
26/08/2012, 19:36
Σε είδα σήμερα κατά τις 4 να σφάζεις το κόκκινο διασχίζοντας κάθετα τη Λαμπράκη στον Πειραιά, να πλακώνομαι στο φρένα και να προσπαθώ να σκεφτώ που να το φουντάρω... εντάξει τον εαυτό σου δε τον σκέφτηκες τη γυναίκα σου πάλι όχι τα δύο παιδάκια σου ένα στο τιμόνι και ένα ανάμεσα σας με τις σαμπρέλες και τα κουβαδάκια στα χέρια, στα @@ σου? ελπίζω να σου χαλάσει το παπί σου και να πηγαίνεις με συγκοινωνία !!!

KostRider
27/08/2012, 01:36
σε είδα χθές στο Καστρί να με χαιρετάς με το μαύρο street(δεν είδα μάρκα-μοντέλο) και τα ξένον φώτα και σου κόρναρα,καλούς δρόμους:beer:

GIXXERAKIAS
27/08/2012, 07:58
Σας είδα ζευγάρι σήμερα το πρωί με φορτωμένο το TDM με μπαγκάζια πάνω στην πίσω βαλίτσα φίσκα!Καλές διακοπές να έχετε και καλούς δρόμους!

freco
27/08/2012, 09:11
Σε είδα ηλίθιε TDMακια :moutza: χτες μετά τα διόδια των Αφιδνών προς Αθήνα στις 9.15 το βράδυ, με ανοιγμένο το κράνος και το τσιγάρο στο στόμα να με περνάς από δεξιά με φόντο τα πρόσφατα καμμένα δέντρα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έντονη μυρωδιά καμένου και λίγο πιο πέρα η πυροσβεστική.
Τραγική εικόνα.

ΥΓ. Πότε επιτέλους η Yamaha θα βάλει τασάκια στο TDM?

TROOPER
27/08/2012, 10:17
σε ειδα ρε τριμαλακα οδηγε της υδροφορας ''ΚΟΥΒΑ'' που ειχες φορτωσει νερο το σαββατο βραδυ απο αφιδνες και πηγαινες προς κοσμοθεα και ενω ενα λεκανοπεδιο ετρεμε οτι εχασε και τον τελευταιο πνευμονα πρασινου,και ενω τελικα ΕΥΤΥΧΩΣ ολα εδειχναν οτι μαλλον τη γλιτωσαμε, και ενω κι εσυ ειχες συμβαλει με την υδροφορα σου και πηγαινες για να συνεχισεις το εργο σου......

ΠΕΤΑΞΕΣ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?????ΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ????????:eleison::eleison::eleison:

DimChios
27/08/2012, 11:32
...Με Ειδα να περναω τις χειροτερες δικοπες μου των τελευταιων χρονων!
Με ειδα να επιστρεφω με μαυρη διαθεση και δε ξερω τι θα γινει...
Σε ειδα ασφαλεια να ληγεις σε 20 μερες προβλεπεται να κλειδωνει το CBR στο γκαραζ. (μηπως το πηγα και πουθενα?)

Σε ειδα μαλακα με το ποδηλατο, φουλ εξοπλισμενο να κατεβαινεις με κοκκινο την Αυξεντιου, να μου μπαινεις σφηνα στην Ουλωφ Παλμε, να πατας νερα και να σωριαζεσαι μπροστα στις ροδες του PEUGEOT. ΠΩΣ σκατα προλαβα και σταματησα ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
Ευτυχως ουτε το ποδηλατο πηρα απο κατω, ουτε εσενα! Γιατι αν επαιρνα το ποδηλατο κι εσυ σηκωνοσουν αγρατζουνιστος θα ετρωγες δυο μπουνιδια να συνελθεις! Τσογλανε!

Με ειδα να μενω απο φρενα στο αμαξι ξαφνικα τη στιγμη που κατεβαινα απο το πανω γκαραζ του πλοιου! πως δεν πηρα αμπαριζα κανεναν...

Σε ειδα νησακι μου να φλεγεσαι και να καιγεται και η δικη μου ψυχη! Καρκινο να βγαλετε ρε πουστηδες!

Σας ειδα κι εσας Fem-Fem ζευγαρακι μου να κανετε σεξ φορα παρτιδα στην παραλια αδιαφορωντας για τους γυρω! Κλαπ κλαπ! Ευγε!

Ειδα κι άλλα, αλλά... που να τα θυμαμαι ολα ο ανθρωπος!

perseas83
27/08/2012, 11:55
Σας είδα χθές αρκετούς να έχετε βγεί για τη κυριακάτικη βολτούλα σας και να χαιρετάτε οι περισσότεροι.
Διαδρομή απο Ναύπλιο-Λεωνίδιο-Κοσμά και επιστροφή το βραδάκι... Και γαμώ!!!!! :D:D:D
R1 07-08 άσπρο-κόκκινο με Ακραπες (μα τι ήχος....!!!!:uplate:) με προσπέρασε παρέα με ένα ss μαύρο(ninja η cbr μάλλον) κοντά στους Μύλους.Full ολόσωμες φόρμες και οι 2 και να πώ οτι δε ζήλεψα, ψέματα θά'ναι........
Χαιρετώ και το ζευγαράκι με BMW GS full φορτωμένοι με πινακίδα ΧΕΖ ....... που μας χαιρέτησαν αρκετές φορές

akis_trevor
27/08/2012, 13:39
.Σας ειδα κι εσας Fem-Fem ζευγαρακι μου να κανετε σεξ φορα παρτιδα στην παραλια αδιαφορωντας για τους γυρω! Κλαπ κλαπ! Ευγε!
κινητο,καμερα και ...action!!!!!:bawl:

vaska
27/08/2012, 14:21
Σε είδα αλλοδαπό αρχηγόπουλο να προσπαθείς ν' ανεβάσεις το σκούτερ σου πάνω στο πεζοδρόμιο με φουλ γκάζι και να σημαδεύεις την τζαμαρία στη βιτρίνα μου. Πάει τη γ@μήσ@με σκέφτηκα κι ετοιμάστηκα για το μπαμ. Τελικά την πλήρωση το ψυγείο των παγωτών στο περίπτερο. Το έστειλες 15 μέτρα βόλτα, έτσι για να πάρουν τα παγωτά λίγο καθαρό αέρα.
Όταν τελικά σε σηκώσαμε και σε ρώτησα αν είσαι καλά έγινες λαγός . Τέτοια πιλάλα ούτε ο RR μπιπ μπιπ δεν κάνει.
Άφαντος έγινες λέμε, μωρέ μήπως και δεν έχεις άδεια παραμονής?????????????

bulmont
27/08/2012, 17:07
Σε ειδα Μ Α Λ Α Κ Α, με το 1200 το BMW, το γαλάζιο, στα φανάρια Εθνικής οδού και Κανελοπούλου στό ρεύμα πρός Πάτρα,
καθώς ξεκίνησες, από την μεσαία λωρίδα να στρίψης δεξιά πρός Κανελοπούλου. Πρώτα-πρώτα μάθε να οδηγάς με συμπλέκτη,
μετά μάθε γιά κράνος , και κατόπιν να στραβοκοιτάς........ που τα έμαθες όλα ανάποδα ψώλ@ , ε ψώλ@.
Α, αν προλάβεις διάβασε και λίίίίίγο Κ.Ο.Κ.

Johnny_Nik
27/08/2012, 17:48
Δεν μας έφταναν οι ανασφάλιστοι με κάθε λογής σαράβαλο

Δεν μας έφταναν τα πιτσιρίκια με τις μπάλες, ποδήλατα, πατίνια...

Έχουμε και όλους τους wannabe παλιατζήδες με τα καροτσάκια να κυκλοφορούν σε όλη την Αθήνα και να ξεχειλίζουν από παντού παλιοσίδερα. Τους είδα λοιπόν να μου σακατεύουν το αυτοκίνητο με ένα καρότσι που "ξέφυγε" της πορείας του. Πόρτα, τζάμια... Και ο πακης...? Ντεν καταλαβαίνει Ελλήνικος....

Προχθές τα ιδια στη μπαγαζιέρα γειτονικής μοτό, την οποία ξύλωσε από τη βάση της. Πριν λιγες μέρες τα ίδια (ξανά) σε διερχόμενο όχημα... Έλεος πια...!

AUFGEBRACHT
27/08/2012, 17:52
Σας είδα όλους εσάς με τα σκατά μέσα στο κεφάλι στη διαδρομή Κεχριές-Λουτρά-Αλμυρή... Μέσα σε 5 λεπτά είδα την άπειρη καγκουριά από ανεγκέφαλους αναβάτες μοτοσυκλετών και μαύρισε η ψυχή μου... εσένα λέω με το Kawasaki Z που παραβίασες το STOP με περιβολή μαγιό-λαστιχένια σαγιονάρα (για κράνος ούτε λόγος βέβαια ε...), είσαι τυχερός που είχα μέσα στο αμάξι την οικογένεια και αυτή τη στιγμή το κρανίο σου δεν κοσμεί τον προφυλακτήρα μου... σε είδα κι εσένα με το πράσινο Ζ χωρίς πινακίδα και φλάς να έχεις πιάσει κουβέντα με παπί με 30χλμ και να έχετε πιάσει όλο το δρόμο για να είναι πιο άνετη η κουβεντούλα σας, ενώ κάθε τόσο έριχνες ματιές πίσω για να δεις πόσο ουρά είχατε δημιουργήσει. Άϊ σιχτίρ δίτροχοι εποχούμενοι κάφροι!!!

micro_fresh
27/08/2012, 18:40
Σας (μας) είδα όλο και περισσότερους να βλέπουμε κάθε μέρα και χειρότερα!

Τουλάχιστον σας είδα μια παρέα μετά τα διόδια από Κόρινθο προς Αθήνα φορτωμένους με τις βαλίτσες και τα όλα σας και ζήλεψα!

parachuter
27/08/2012, 22:15
σας ειδα σημερα το απογευμα 2 FJR 1300 τιγκα προβλεπομενοι να περνατε απο τη Πατρων Κλαους κατα τις 5 το απογευμα και ζηλεψα...

webassasin
28/08/2012, 00:56
Σε ειδα να παρκαρεις εξω απο το μαγαζι,στη Μικρη Μαντινεια,εξω απο Καλαματα.οδηγος συνοδηγος προβλεπε και με ωραια κρανακια arai.
Σε ρωτησα αν μπαινεις moto, αλλα συγκρατησα μονο το πρωτο συνθετικο του nick σου.
Road-τι?
Την καλησπερα μου και καλοταξιδο το 800 :)

jezuz
28/08/2012, 23:19
Σε ειδα κοκκινο DUCATI 1098 (?) βραδακι σε ερημικο δρομο πανω στο ορος Αινος στην Κεφαλονια να κατεβαινεις ενω ανεβαινα. Ημουν με το κουτι και σε ζηλεψα, ηθελα και εγω το διτροχο μου, πολυ σκοταδι με καταπληκτικη θεα στα αστερια και καθαρος αερας, οτι πρεπει για διτροχες βολτουλες :D

Panoskl
29/08/2012, 10:42
Σε είδα με το μαύρο TDM να σταματάς στην μεσαία (άναψες και αλάρμ!) εκεί στο Hilton για να κόψεις την κίνηση.

Μπράβο! Ο παππούς που έκανε απόκρυψη / παραλλαγή στις πρασιές και που ξεκίνησε να περνάει μπροστά από το α-(αυτο)-κίνητό μου στην αριστερή ΔΕΝ είχε καμία ελπίδα να περάσει απέναντι.

Κάτι "γαλλικά" όμως πρέπει να ανταλλάξατε με έναν ακράνωτο παπάκια που ίσως είχε άλλη άποψη. Είδα ότι τον "πήγες" μέχρι τον επόμενο τροχονόμο και εκεί τον άφησες...

Συνάδελφός σου; Ο τροχονόμος εννοώ...

Johnny_Nik
29/08/2012, 20:34
Σε είδα ντελιβεράκια να κορνάρεις και να βρίζεις στο τζιπ πίσω μου γιατί είχε το "θράσος" να αλλάξει λωρίδα. Το να του λές σου κορνάρω τόση ώρα (ενώ ήδη έχει φλας και έχει δείξει την πρόθεσή του) δεν νομίζω ότι σε απαλλάσει των ευθυνών σου. Αλλά ακόμη και αν θεωρείς ότι είχες δίκιο σκέψου ποιός θα ήταν ο χαμένος στην υπόθεση όταν το τζιπ σε πέρναγε από πάνω.

Σε είδα και σένα με το ΚΤΜ να μαλακίζεσαι ασύστολα στην Ούλωφ Παλμε και να προσπερνάς παπάκια από δεξιά, μετά να χώνεσαι αριστερά και να κάνεις αναστροφή με κόκκινο προς πανεπιστημιούπολη. Πολύ έξυπνο... Ήθελα να ήξερα τι θα έκανες και εσύ αν ένα παπί ταλαντευόταν λίγο και σε έστελνε καρφί για τα παρκαρισμένα Λεωφορειοφορτηγά στην άκρη....