PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

georgio
21/05/2012, 16:19
Σας βλέπω συνέχεια να μην μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το όχημα που οδηγάτε εκτείνεται για κάποιο μήκος μπροστά και πίσω από εσάς.

Σήμερα το είδα και σε πεζό, συγκεκριμένα μια γιαγιά η οποία έβγαλε ΟΛΟ το καροτσάκι με το μωρό στο δρόμο μέχρι να έρθει εκείνη σε θέση να δει ανάμεσα από τα παρκαρισμένα αν έρχεται κανένας... :sick:

Σε είδα και εσένα νωρίτερα στον περιφερειακό του Φιλοπάππου με το παπί να επιχειρείς προσπέραση σε ανηφόρα χωρίς ορατότητα ενώ πηγαίνετε τουλάχιστον με 40, και εκείνη τη στιγμή έρχομαι εγώ από την αντίθετη κατεύθυνση (με αυτοκίνητο).
Κόρναρα μαζεύτηκα, με καθυστέρηση μαζεύτηκες και εσύ και τη γλίτωσες. Και σε βλέπω μετά α. να κοιτάς από τον καθρέφτη πίσω μάλλον απορώντας γιατί σου κόρναρα και β. να ξαναανοίγεσαι για προσπέραση ενώ ακόμα δεν έχεις ορατότητα και ενώ μετά από 50 μέτρα έχει έχει ευθεία να περάσεις σαν άνθρωπος.

Πραγματικά μακάρι να σου συμβεί κάτι και να μην ξαναοδηγήσεις γιατί φοβάμαι ότι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε μπορεί να είμαι εγώ με τη μηχανή και εσύ με αμάξι...

theofilos888
21/05/2012, 21:01
Σε είδα χθες με το hornet 900 στην πλατεια καραισκακη με ολοσωμη φορμα μαυρη και βαραι κρανος. Καλα χιλιομετρα!!!

GIXXERAKIAS
22/05/2012, 08:00
Σε είδα εχθές καβάλα στο TDM 900 σου περίχαρος ωσάν τον Τσαλταμπάση στο I4,με το κράνος το military με σηματάκι yamaha + NoFear αυτοκόλλητο.Έκλασ@ στο γέλιο λέμε. :rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao::rotflmao:

Σε είδα και εσένα με το τζέτ κρανάκι σου του Ολυμπιακού σήμερα στον Κηφισσό.Μεγάλα όργια οι Ολυμπιακοί τελικά,μεχρι και κράνος της ομάδας παίρνουν-χρυσοπληρώνουν το οποίο είναι μόνο για καλαθάκι φράουλας για την λαική.:moutza:

sapila racing
22/05/2012, 10:43
Σε είδα χθες με το hornet 900 στην πλατεια καραισκακη με ολοσωμη φορμα μαυρη και βαραι κρανος. Καλα χιλιομετρα!!!

Eγώ ήμουνα γυρίζοντας από την ετήσια βόλτα.
Καλά χιλιόμετρα! :beer:

tkata
22/05/2012, 11:56
Σε είδα εχθές κατά τις 10:30 στην διασταύρωση Αγίας Λαύρας και Λασκαράτου, κουκλάρα μου ξανθιά, συνοδηγό στο σουπερ-τζιπ του μεσόκοπου φίλου σου, να μου πετάς στη μάπα το αποτσίγαρό σου και να θέλω να σου κάνω, εκεί στο φανάρι, ένα σωρό ανωμαλίες...

Και εσένα φίλε σε είδα την προηγούμενη Παρασκευή στην κάθοδο της Κατεχάκη προς Μεσογείων, με το ωραίο ΧΤ660 μοτάρ, που είμουν με το κουτί μου και σου έκανα χώρο να περάσεις, και σήκωσες το χέρι και με χαιρέτησες...καλούς δρόμους φίλε.

akis_trevor
22/05/2012, 14:11
σας ειδα πριν καμια ωριτσα,στο κεντρο της πατρας 10-15 μηχανες,κοιταξα πινακιδα:italia.καθησα και σας χαζεψα οπως περναγατε!απολα ειχε ο μπαξες,tiger,fjr,bandit κλπ κλπ.ετσι μου ηρθε να σας ακολουθησω με το παπι...καλους δρομους να εχετε και καλα να περασετε ο που πατε!!!

theofilos888
22/05/2012, 14:16
Eγώ ήμουνα γυρίζοντας από την ετήσια βόλτα.
Καλά χιλιόμετρα! :beer:

Το φαντάστηκα,αλλα είπα να μην σε ενοχλήσω! Ήμουν δίπλα σου στο φανάρι πριν τη στουρνάρη με το cb δικάβαλο! Καλους δρόμους!:beer:

webassasin
23/05/2012, 01:02
Σοβαρα τωρα,τα αγγελουδια σας δεν τα σκεφτεστε καθολου?
βεσπα με 3 παιδακια το πολυ 7-8 και ο γ@μωγερος στη μεση.
και να τους μιλησεις σαμπως θα καταλαβουν..

webassasin
23/05/2012, 01:12
259103
προσοχη παιδια..
δε χρειαζεται εξηγηση παραπερα..

GIXXERAKIAS
23/05/2012, 08:12
Σε είδα (μάλλον σε άκουσα) να μου κορνάρεις σήμερα το πρωί ενώ κινόμουν σε διήθηση στην αριστερή και μεσαία λωρίδα στον Κηφισσό ήδη με μεγάλη ταχύτητα στα σταματημένα από κίνηση αυτοκίνητα και βιαζόσουν φαίνεται τόσο πολύ.Με έκοψε οδηγός rav4 που ήθελε να αλλάξει λωρίδα και σου έκανα νόημα να περάσεις και έφυγες σαν να σε κυνηγάνε.Πιό μπροστά έκανες το ίδιο σε "αργο" γκρουπάκι και έκανες σφήνα από δεξιά και πέρναγες κορνάροντας και τρομάζοντας οδηγούς αυτοκινήτων.

Ελπίζω να έφθασες στο προορισμό σου π@π@ρα.BMW 1200 GS με Carbon Uvex κράνος.

the who
23/05/2012, 12:10
Σας ειδα 5 το πρωι στην Λαραμανλη,στο Μενιδι.Το παπι κοματια,ο ενας κατω απο το παπι ακινητος κι ο αλλος 3 μετρα πιο περα με το ποδι σακατεμενο και να με ρωταει αν θα πεθανει.Το ασθενοφορο αργουσε κι ο κοπριτης με το φορτηγο που σας χτυπησε την κοπανισε.Η μαλακια ειναι πως ο μαρτυρας (οδηγος οδικης βοηθειας) δεν του πηρε το νουμερο.
Το πρωι με ξυπνησε το τηλ.Ηταν απο την τροχαια.Ζουνε και οι δυο αλλα το ποδι μαλλον το εχασε ο ενας.:(

pektis
23/05/2012, 13:11
Σε ειδα μ@λακισμενη με το κινητο να βρισκεσαι δεξια λωριδα και οταν καταλαβαινεις πως φρεναρει η παπια μπροστα σου, κανεις απευθειας ελιγμο αλλαζοντας λωριδα χωρις φλας, χωρις να κοιταξεις καθρεπτη... λιγο ηθελες να με παρεις παραμαζωμα που ημουν κανονικα αριστερη λωριδα...ζωων...:moutza:

panos1050
23/05/2012, 13:57
σε ειδα ρε παιχτη στο ναυπλιο σημερα κατα τις 12 με το κατακοκκινο multistrada 1200,
τι μουναρα ειναι αυτη ?
τι θορυβος ?:beer:

tkata
23/05/2012, 21:17
Σε είδα φίλε σήμερα πάνω στο εργαλείο της δουλειάς σου με τα χέρια σου σακατεμένα από παλιό τρακάρισμα και πάγωσα που εγώ το αρχικουλάδι μετά τόσο λίγα χρόνια στη σέλα έχω ξεψαρώσει επικύνδινα...
Σε ευχαριστώ φίλε...
Καλούς δρόμους.

7gibernau
24/05/2012, 00:57
σε ειδα ρε παιχτη στο ναυπλιο σημερα κατα τις 12 με το κατακοκκινο multistrada 1200,
τι μουναρα ειναι αυτη ?
τι θορυβος ?:beer:Το είδα και γω!πρέπει να μένει Τολο γιατί πέρασε απο Ασινη με κατεύθυνση Ναυπλιο!!
Εντάξει μωρε σιγά τη βουή...:smokin:
Εμένα με έχεις ακούσει να περνάω;;Ναυπλιο μένεις;;;

Orfeus
24/05/2012, 02:43
Σε είδα γυναίκα ξαπλωμένη στο οδόστρωμα της Συγγρού (προς Αθήνα) μπροστά στη στάση Εφέσσου ημιλιπόθυμη με μια μπύρα παραπέρα.

TROOPER
24/05/2012, 11:44
φτου ενας βυρωνας στην καλλιροης προχτες με κατευθυνση προς πειραια :D

KAGOURO
24/05/2012, 14:09
Σε είδα σήμερα το πρωί μπροστά από το Μέγαρο .....στο οδόστρωμα δίπλα στη γουρούνα, με το κουτουπιέ σου να χει ανοίξει σα γαρύφαλλο, κι ένα ρίγος να με περνάει σα ρεύμα ! Κοίταξα και το αθλητικό μου και φασκελώθηκα ! Μακάρι να τη σκαπούλαρες !

Panoskl
24/05/2012, 16:02
Σε είδα σήμερα το πρωί μπροστά από το Μέγαρο .....στο οδόστρωμα δίπλα στη γουρούνα, με το κουτουπιέ σου να χει ανοίξει σα γαρύφαλλο, κι ένα ρίγος να με περνάει σα ρεύμα ! Κοίταξα και το αθλητικό μου και φασκελώθηκα ! Μακάρι να τη σκαπούλαρες !

Ωχ... Τον είδα κι εγώ κάτω με έναν αστυνομικό δίπλα του αλλά δεν είδα και τις λεπτομέρειες. :(

Περαστικά του!

Michaelsif
27/05/2012, 00:33
Σε είδα άκρανο (με το crypton 125) ολομέθυστο, να κατεβαίνεις την κατηφορά στα ΤΕΙ Ηρακλείου από την αριστερή λωρίδα, με καμιά 90αριά χιλιόμετρα (μάλλον σε πήρε ο ύπνος στο τιμόνι) και να πέφτεις πάνω μου... Ευτυχώς είμαστε όλοι ζωντανοί... Α...και υγεία στην τσέπη σου...!!!

taisteal
27/05/2012, 11:32
σας ειδα την παρασκευη μεσημερι εξω απο θεσσαλονικη για κατερινη τεσσερα chopper και ολοι στα μπουφαν γραφατε sons of hellas.σε ειδα και εσενα τενερε 660 αυτο με τα σουπερ χρωματα της ερημου,να σταματας σε παρκινγκ εξω απο την μαλακασα χθες κατα τις 11 πρωι...

nikos_abel
27/05/2012, 14:18
Σε είδα αλήτη, μαλλιά, μηχανόβιε να κάθεσαι και να πίνεις μπύρες με το φιλαράκι σου (άλλος αλήτης, μαλλιάς, δε ξέρω για μηχανόβιος :D ) και να κουβεντιάζετε
κάτι για μουσική, σε ένα παγκάκι στο Μαρούσι και είχες αραγμένο το yamahaκι σου.
Ήρθα και γω με το 3χρονο γυιο μου που όταν σε ρώτησε αν μπορεί να ανέβει, του πρόσφερες να πάρει και τα κλειδιά, και μάλιστα να βάλει και μποροστά αν θέλει.
Ο μικρός κώλωσε βέβαια, αλλά σε συμπάθησε και μετά όλο για σένα και τη μηχανή σου μίλαγε, μέχρι που ξύπνησε μες τη νύχτα γελώντας.

Να είσαι πάντα καλά και να φοράς πάντα το κράνος σου, όπως σε προέτρεψε ο δικός μου, μου θύμισες τα δικά μου αλητομαλλιόχρονα (μηχανή δεν είχα).

Καλούς δρόμους παληκάρι μου και keep rockin' (εκτός και μιλάγατε για τίποτα λαϊκά και το λουκ ήταν για ξεκάρφωμα :lol: ).

TROOPER
27/05/2012, 15:16
σε ειδα στοφαναρι της αθανασιου διακου να θες να πας προς βουλιαγμενης.εγω ημουνα στην αρδιτου και ηθελα να παω προς καλλιροης.τα φαναρια ολων ηταν κοκκινα για να περασει το τραμ το οποιο ξεκινωντας πατησε την κορνα του.κι εσυ,μαλλον θεωρησες οτι πρασινησε το δικο σου φαναρι και καποιος απο πισω σου κορναρε να ξεκινησεις.δεν το εκανες επιτηδες.φανηκε.οταν καταλαβες οτι λανθασμενα ξεκινησες,ακινητοποιησες τη μοτοσυκλετα σου και γυρισες πισω δεξια σου να δεις γιατι δεν ξεκινησαν τα αλλα αυτοκινητα.ησουνα ομως επανω στις γραμμες του τραμ το οποιο ειχε ξεκινησει και ερχοτανε κατα πανω σου.αρχισα να φωναζω μεσα απο το κρανος μου (τα γραφω και εχω ανατριχιασει!!!).φυσικα δεν με ακουσες...ο οδηγος του τραμ φρεναρε με ολη τη δυναμη του και τοτε σε θυμαμαι να γυρνας το κεφαλι σου αριστερα και να βλεπεις το τραμ να σταματαει στους 10 ποντους απο σενα.μεχρι να σταματησει το υφος σου ηταν σαν τον μελοθανατο που δεν μπορει να κανει τπτ!!!

σηκωσες το χερι ζητωντας συγγνωμη και λεγοντας παραλληλα ευχαριστω στον οδηγο του τραμ και προχωρησες μπροστα....φιλε μακαρι να εισαι παντα τοσο τυχερος!!!

sotpag
27/05/2012, 16:33
σε είδα εκεί στην εθνική κοντά στον Αλμυρό
ΑΛΛΆ με είδες εσύ πρώτη
και όταν με σταμάτησες δεν ήταν ανάγκη να μου δείξεις το ραντάρ, ήξερα με πόσα πήγαινα....

σε ευχαριστώ πάντως που δεν μου πείρες το δίπλωμα και μείωσες το πρόστιμο :)

TROOPER
27/05/2012, 16:47
κι επισης σε ειδα και σενα ρε μεγαλε με τη κιτρινη λαμποργκινι που πηγαινες το γκρουπ Α της ετησιας παρεα μεχρι που στριψαμε εμεις για τριπολη κι εσυ συνεχισες για πατρα.
ε σε ξαναειδα χτες (θυμαμαι πινακιδα,φατσα και συνοδηγο) μια στη λαμπρακη και μια κανα μισαωρο αργοτερα στην αθηνας στον κορυδαλο.τι διαολο...παντου εισα???!!!!:lol:

panos1050
28/05/2012, 19:57
Το είδα και γω!πρέπει να μένει Τολο γιατί πέρασε απο Ασινη με κατεύθυνση Ναυπλιο!!
Εντάξει μωρε σιγά τη βουή...:smokin:
Εμένα με έχεις ακούσει να περνάω;;Ναυπλιο μένεις;;;

Εγώ τον είδα στην άργους και τα είχε χωσει καλά ο φίλος ,
Ναύπλιο μένω

tiflaeisai
28/05/2012, 20:20
Σε βλέπω λάστιχό μου κάθε μέρα και θες άλλαγμα... α ρε ρημάδια karoo, γρήγορα 'λέτε τον Απόστολο'...

7gibernau
28/05/2012, 21:33
Εγώ τον είδα στην άργους και τα είχε χωσει καλά ο φίλος ,
Ναύπλιο μένω

Τον είδα και σήμερα στην ενδεκατη.πρέπει να το στρώνει απ ότι κατάλαβα....άντε να το στρώσει,να βάλω και γω λάστιχα για να του στησω καρτερι...α.... Και δε φοράει αφτερ μάρκετ εξατμίσεις.....

MPAMPoULAs_FMX
28/05/2012, 21:52
Σε είδα μπάλα στη μέση του δρόμου στη πλατεία κυπρου στη καλλιθεα
και σταμάτησα για να σε κλοτσήσω στην ακρη, απο την αλλη ομως δεν σταματησαν οι Ζηταδες και ετσι έκανα το σουτ ανάμεσα τους (ευτυχώς την ειδε και σταμάτησε ο δεύτερος)....:cool:
...Δυστυχώς, ΔΕΝ σε είδα πιτσιρικά οτι στεκόσουν απο την άλλη μερια του δρομου...:plaf:

Σε ειδα και εσενα μετά απο λιγο με το yamaha virago,μαλλον.
Πως διάολο οδηγείτε αυτα τα πραγματα στους δρόμους της αθηνας λες και είστε στο λας βεγκας δεν μπορώ να το καταλάβω.
Το κράνος επρεπε να το πάρεις τουλάχιστον 4 νούμερα μικρότερο.
Νερό σου πηγαίνει στον αγκώνα σου. Δεν το δοκίμασες πριν το πάρεις;:hmm:

parachuter
28/05/2012, 23:32
σε βλεπω συνεχεια τυπε με το ανθρακι 990 να περνας και να χαζευεις το δικο μου γαιδουρι κατω απο το δεντρο στη σκια........δε θα σου πω μη το ματιασεις....αλλα κοιτα μπροστα σου ρε βλακα μη κολλησεις σε κανενα αμαξι που εχεις περασει 150.000 κοκκινα!κερατα!θα σε δω και θα εχω τυψεις!

vaska
29/05/2012, 09:29
Σε είδα αργά τριμάλακα που βγήκες με την όπισθεν με όλα από υπόγειο πάρκιν με το 20χρονο Μερσεντικό πλοίο , κατάλοιπα καλύτερων εποχών, το μαλλί τίγκα στο λάδι και το πατσουλί με το κιλό. Σκέτη μυγοπαγίδα ήσουν. Με κοπάνησες στο πλάι, αλλά είχα ήδη προλάβει να δώσω κλίση στο παπί και απλά μου άλλαξες την πορεία. Την πλήρωσε βέβαια παρκαρισμένο που το βούλιαξα με τον ώμο μου και το γόνατό μου. Αποτέλεσμα στραβός λεβιές ταχυτήτων, πονάνε ώμος και γόνατο από την επαφή.

Χθες 4ωρη επίσκεψη του ΣΔΟΕ, σήμερα στούκα, δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος καριόλης μου ευχήθηκε "καλή εβδομάδα".

:a018::a018::a018:

Ichigo
29/05/2012, 11:12
Σας βλέπω κουτάκιδες επί το πλείστον να κοκκαλώνετε στη μέση κεντρικού δρόμου που έχετε προτεραιότητα ώστε να αφήσετε έταιρο κουτάκια ο οποίος περιμένει να βγει από στενό το οποίο φυσιολογικότατα είναι λογικό να μην έχει προτεραιότητα! Προβλέπει ο ΚΟΚ να παραχωρούμε προτεραιότητα όποτε μας καπνίσει :rolleyes:; Αλήθεια αυτό είναι "κουτακίστικη" αλληλεγγύη :rolleyes:;

eko
31/05/2012, 09:57
Σε είδα εχθές με το CBF στην Κηφισιάς να έχεις ξαπλώσει και ένα παλικάρι να σου κρατάει το κεφάλι.

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά

vasilis7
31/05/2012, 12:20
Se είδα σήμερα κατα τις 11 το προι στην εθνική περίπου στο ύψος της Φιλαδέλφειας με το 400αρι bandit ίδιο με το δικό μου. Με είδες και εσύ και αρχίσαμε το κυνηγητό.

GIXXERAKIAS
31/05/2012, 13:19
Σε είδα να μου σβήνεις το πόστ χωρίς να προλάβω να δώ τι είχες γράψει γμτ....:cry:

Επίσης σε είδα (και σε βλέπω κάθε μέρα στον Κηφισσό) CBR 400 με τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω σου να μην είναι τόσο ευχάριστα και το τελειωτικό χτύπημα σου ήταν η βαλίτσα και οι βάσεις αυτής πίσω για καθημερική χρήση παπιού.:(

jezuz
31/05/2012, 21:23
Σε ειδα σημερα που με το μαυρο MV Agusta πηγαινες προς Επίδαυρο ενω εγω γυριζα. Σας ειδα και κανα-δυο ακομα, και σας βλεπω σε ασχετα σημεια της διαδρομης Ισθμός-Επίδαυρος καθημερινες καμια φορα να τα χωνετε. Αφου ειμαστε πολλοι την επωμενη φορα να βρεθουμε να παμε παρεα!

parachuter
01/06/2012, 19:15
σε ειδα σημερα το απογευμα ΚΤΜ 950 ADV στο φαναρι να γυαλιζει το μαυρο σου το χρωμα και να αφηνουν μια ωραια μελωδια οι ξεταπωτες εξατμισεις σου!!!πολυ ωραιο!

drowvarius
01/06/2012, 22:46
Σε είδα πριν από 3 μέρες σε ένα φανάρι στην Καλλιρόης, λίγο πριν από την Αρδητού. Σε είδα πάνω στην Βαραντέρο σου, και ήθελες να κάνουμε κόντρες στις 6:30 το ξημέρωμα στο φανάρι. Εγώ φυσικά σε έγραψα. Ξεκίνησα κανονικά. Παρόλα αυτά βρέθηκα πρώτος στο επόμενο κόκκινο.Σε είδα να κάθεσαι πάλι δίλα μου και να μου μαρσάρεις με την ακράνωτη φάτσα σου κόκκινη από θυμό. Όταν έφτασα πρώτος και στο επόμενο φανάρι τσαντίστηκες τόσο που σε έβαλε κάτω 2 φορές στην εκκίνηση μία μηχανή 29 ετών που έφαγες όλα τα κόκκινα μετά στη σειρά. Συγγνώμη που θα σου το πω φίλε μου αλλά το μονοκύλινδρο τενερέ (μανιβελάτο) super motard έχει πολύ καλύτερη ροπή από το βαρκαντέρο σου. Και ειδικά στην εκκίνηση. Λίγες μηχανές μπορούν να κοκορευτούν ότι βάζουν κάτω στην εκκίνηση μονοκύλινδρη 600άρα...Την άλλη φορά μην ζητάς κόντρες. Που να ήθελα να κοντραριστώ κιόλας!!!

Σε είδα κι εσένα τενερέ μου, να σου έχει πέσει το ρελαντί και να μου σβήνεις στο τελείωμα της Συγγρού κάτω από την γέφυρα που πάει προς Πειραιά. Πάλι καλά έπιασα δεξιά στα γρήγορα, κατέβηκα, και άρχισα να σπρώχνω σαν τρελλός, μέχρι που έφτασα σε αρκετά ανοιχτό σημείο για να καταφέρω να σε ξαναβάλω μπροστά. Αυτό είναι το καλό οπυ έχετε εσείς όλοι οι μιζάτοι. Πατάτε ένα κουμπί και ανάβει αμέσως. Ενώ εμείς που έχουμε μανιβέλα.....

Michaelsif
02/06/2012, 01:17
Σε είδα στην παραλιακή Ηρακλείου, με το αμάξι σου (παππού), να είσαι στην λωρίδα κυκλοφορίας που πηγαίνεις προς Τάλως (δική μου και μάλιστα στην επιταχύνσεως) και να ΕΡΧΕΣΑΙ (προς ΤΕΙ-Αμουδάρα-Γιόφυρο)... :eek:
Εάν δεν το έβλεπα δεν θα το πίστευα... Φαντάσου να είναι κάποιος μηχανόβιος σην αριστερή και να πηγαίνει ανοιχτός και ξαφνικά να σε δεί μπροστά του να πηγαίνεις στο ρεύμα του αντίθετα... (έχει και διαχωριστική νησίδα και για να βγείς πρέπει να διασχίσεις ΟΛΗ την παραλιακή μέχρι Γιόφυρο.
Πρέπει να είσαι ο ίδιος που μπήκε ανάποδα στην εθνική οδό από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Χωστού (απο το Ηράκλειο) και οδήγησε (ανάποδα πάντα!) ως την είσοδο της πόλης του Ρεθυμνου...
Ορίστε και φώτο: http://cretalive.gr/new/82751/polites/O_Charos_bgike_..._stin_Ethniki_Odo

sapila racing
02/06/2012, 09:12
Σε είδα BMW 1150 Adv με μπαγκαζιέρες αλλά χωρίς πινακίδα στην ΑΟ σημερα το πρωί να επιταχύνεις οσο σε πλησίαζα. Ε μετα τα 200 παραδόθηκες φυσικά.
Αναρωτιέμαι γιατί οι GSακηδες το παιρνουν εγωιστικά πολλές φορές... :confused:
Ακόμα και σε φανάρι μου τα εχει χώσει GS, και τον ηπιε βεβαια.
Ισως παίζει ρόλο το αυτοκόλλητο 600 που εχω βαλει επίτηδες στο εμπρός φτερό για τις 600 νίκες της Honda στα GP. :lol:
Πιανει ακόμα και στα TDM!

KostRider
02/06/2012, 17:20
σε είδα κ@λόγερε :evil: να έρχεσαι όλος καταπάνω μου μετά απο ανοιχτή δεξιά στροφή,ευτυχώς ανταποκρίθηκες σωστά στο σινιάλο και την κόρνα....:uplate:
σε είδα κι εσένα ή καλύτερα σε ένιωσα λιγάκι σκατοβροχή και στο τσάκ πρόλαβα να φτάσω στο γκαράζ,πρίν ν'ανοίξουν οι ουρανοί το καταπέτασμα...:cry:

panos1050
02/06/2012, 17:29
Σας είδα κομβόι πολλές μηχανές στα δερβενακια προς ναύπλιο , εγω με το Dakar εσείς με διάφορα , αναψα φώτα , καλούς δρόμους

Joyrider
03/06/2012, 21:10
Είδα καμιά 20αριά μηχανάκια να κατεβαίνουν από Κοζάνη προς Βέροια. Ή περιμένατε να δέιτε αστυνομία παρακάτω ή έχει χαλάσει το σινιάλο μου ή κανείς δεν χαιρετάει πια :lol:

devil's animal
04/06/2012, 11:40
ειδα το μηχανακι σου χθες στην εθνικη οδο Αθηνων-Κορινθου αναμεσα απο Παχη και Κινετα, κομμενο στα 2 κυριολεκτικα. αλλου το μπροστινο, αλλου το κυριως μηχανακι.
χρυσα καλαμια (πρεπει να ηταν R6 ή CBR)...
ελπιζω να εισαι καλα...:rolleyes:

TROOPER
04/06/2012, 11:42
σε ειδα ρε φιλε με το εντουρακι να ανεβαινεις χτες μαλλον προς βαρυμπομπη.σε χαιρετησα και ανταπεδωσες.

ειδα κι εσενα με το λευκο rd350 ΚΟΥΚΛΑ με τη πινακιδα των κλασικων (αρη ποιος ητανε ρε?) στη κηφισιας κατα τις 5.30 και ειπαμε 2 κουβεντες.:beer:

karellen
04/06/2012, 13:01
Έπινα τον καφέ μου και πέρασες σήμερα το πρωί με το 1200 GS Adventure από Στούπα Μάνης, μονός με πινακίδα ΒΟΑ.. και την Go pro στο κράνος.
Κανείς από δω;

Volo
04/06/2012, 14:36
Σε είδα και κόντεψα να καταπιώ το τσιγάρο μου :eek: Παπάκι περνάει κόκκινο σε διασταύρωση
την στιγμή που ερχόταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να περάσει εκείνη τη στιγμή. Νταλίκα γκαζωμένη.
Πως τη γλύτωσες ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Κάνεις που κάνεις τη μαλακία κοίτα τουλάχιστον :P

KostRider
04/06/2012, 15:46
σε είδα φίλε με το megascooter και χαιρετηθήκαμε!:beer: ,ήσουν δικάβαλος με φούλ εξοπλισμό,καλούς δρόμους!!!

Jo.Da.
04/06/2012, 16:06
Σε είδαμε ταχυδρόμε με το ''σεσημασμένο'' κατέμι σου στο ΠερίΦτερο το Σάββατο. :D
1η μλκία δεν συστήθηκα, 2η μλκία δεν σε ρώτησαμε πόσο μακρύς και τι ποιότητας είναι ο χωματόδρομος από λίμνη Δόξης για Ζαρούχλα...
25 με 30 χιλιόμετρα, με αυλάκια, πέτρα φυτευτή, νερολακούβες... :cry: :lol:
Αλλά τα fazerια πέρασαν αλώβητα... :smokin:

Ελπίζω να περάσατε καλά...:beer:

jezuz
05/06/2012, 01:11
Σε ειδα ασφαλτο εκει στη στροφη μετα το στορκ να πλησιαζεις επικινδυνα, και μολις καταλαβα τη μυτη της μποτας να ξυνετε πανω σου ειπα να το σηκωσω λιγο και να ηρεμησω...

hayabusak9
05/06/2012, 12:55
Σε είδα παππού κατά τις 7 το πρωί να εχεις καταφέρει να κινείσαι στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ της παραλιακής στο ύψος του Μοσχάτου και να τραβάς πρός Πειραιά ενώ όλοι εμείς πηγαίναμε πρός Γλυφάδα...Ευχομαι να μην πήρες κανένα στον λαιμό σου...

Cpt. Haddock
05/06/2012, 14:19
Σε είδα με το παπί να έχεις ανέβει στο στενό πεζοδρόμιο της Σούτσου για να παρακάμψεις την κίνηση και να κορνάρεις στον πεζο μπροστά σου να παραμερίσει.... :moutza:

EVI
05/06/2012, 14:34
σας ειδα SEPULTURA να πινετε μπυρες στο διπλανο μου τραπεζι στο Ηρακλειο , πριν λιγες μερες σε αλλο μαγαζι ειδα τον Ψαραντωνη , αν δω και το ροσι να πινει καφε στη κρητη δε ξαναφευγω απο δω χαχαχαχχαχαχαχαχαχ

parachuter
05/06/2012, 16:00
σε ειδα με το GS1200 Adv στο κεντρο της Πατρας ακρανωτο και τριβαλιτσο!!!παρε και κανενα κανιστρο την επομενη φορα μηπως τυχει τιποτα κι ας φορας κοστουμι!!!

karellen
05/06/2012, 17:45
Σε είδα κοπελλιά με το YBR 125 να παίρνεις τις στροφές φοβισμένα αλλά είχες, παρ' όλα αυτά, μια άλλη χάρη στις κινήσεις σου.
Τελικά η γυναίκα και full plate armor με thac0 +2 και AC +5 να φοράει,πάλι κομψή είναι στη μηχανή! :smokin:

byron
05/06/2012, 19:05
Στα ανέκδοτα θα πήγαινε, αλλά πραγματικά το είδα το ΖΧ-10 πάνω στην γέφυρα του Ευρώτα με διπλωμένο μπροστινό από φρένα αφού είχες πατήσει πορτοκάλι ?? :tooth:
Nταξ αφού δεν έπεσες,μόνο η τρομάρα έμεινε.

Σε είδα λευκό ΚΤΜ 990 ADV δικάβαλλο με φλούο χρωματιστά ΜΧ κράνη λίγο πριν την Αρεόπολη, να κάνεις προσπέραση του θανάτου πάνω σε κλειστή στροφή και ο τύπος με το Ford Maverick έκοψε τελευταία στιγμή δεξιά για να μην σας πάρει παραμάζωμα. Γιατί ρε άνθρωπε? :confused:

TROOPER
06/06/2012, 08:58
σε ειδα με το dr σε ολα τα φαναρια απο τη χαμοστερνας μεχρι το ποταμι να εισαι λαμπαδα!!!

:beer::beer:

KAGOURO
06/06/2012, 09:35
CBF 600 ασημί Πειραιάς 0800 πρωινή , αυτοκόλλητα MOTO.GR κράνος-μπαγκαζιέρα ....... καλούς δρόμους !

RizlaPlusPlus
06/06/2012, 13:55
Σας ειδα, ενα 1200GS και ενα Multistrada, με αποσταση 5 λεπτων χθες το πρωι στις 8.30 στην Κορινθου-Πατρων και με χαιρετησατε κ οι 2. Εφευγα απο Κιατο και πηγαινα καρφι στη δουλεια. Καλους δρομους παιδια :)

dim_rac
07/06/2012, 02:45
Χεχε, καλη φαση!
Πως βρεθηκαν εκει, ειχαν καποια συναυλια Ελλαδα?

Ναι επαιζαν Ηρακλειο.Κι ο Ψαραντωνης επαιζε πριν καμια 10αρια μερες.

Σε ειδα 106 ραλι να σπας στην 62 μαρτυρων και να γεμιζει ο τοπος λαδια.Απο "τ αδελφια" και πανω.Το νου σας οι Ηρακλειωτες!

panos1050
07/06/2012, 14:08
σε ειδα σημερα κατα τις 1 το μεσημερι στον πυργο στην κηφισιας με το πορτοκαλι σου adventure 640,
και λιγο πιο πανω εσας τους τρεις με τα ποδηλατα σας φουλ ντυμενοι

jezuz
07/06/2012, 18:19
Σε ειδα μεσα στον καθρεφτη του μπανιου που με κοιταζες περιεργα, και σου ειπα "μα καλα, ποσο βλακας μπορει να εισαι?".
Δεν με καταλαβες και εφυγες τσαντισμενος...

SpineshankD
07/06/2012, 19:42
Σε ειδα χθες κατα τις 9 παρα το βραδυ ακρανωτο-αλλα καπελατο με λευκη μπουσα απινακιδωτη,Κηφισο προς πειραια,στην τελευταια γεφυρα πριν την εξοδο για Νικαια να ερχεσαι ΑΝΑΠΟΔΑ στην βοηθητικη και κανοντας τον κοσμο να παραμιλαει απο την ηλιθιοτητα σου.
Και ενω νομιζα οτι δεν θα σε ξαναεβλεπα,μεσα σε 5 δευτερολεπτα εσκασες να με προσπερασεις με 200 στην ιδια μου την λωριδα,αδιαφοροντας το οτι ειχα βγαλει φλας αριστερα να προσπερασω ενα σταματημενο οχημα που μου εκλεινε την λωριδα 15 μετρα μπροστα μου στην κορυφη της γεφυρας.
Το πως και δεν ειχα κανει κινηση 3 εκατοστων πιο αριστερα και να βρισκομασταν και οι δυο στα ουρανια,ο θεος μονο ξερει.
Και ετσι για να τριτωσει η μ@λακια σου,μερικα μετρα πιο κατω λιγο πριν το υψος του ΙΚΕΑ βρηκες το αλλο ακρανωτο ζευγαρακι με το supersport
και αποφασισατε να πατε με 40 στην κεντρικη λωριδα της εθνικης για να μπορεσετε να πιασετε κουβεντουλα σαν να μην τρεχει τιποτα και να πατε κωλοφερατζα και οσους ηταν απο πισω σας.
Σηκωνομαι και χειροκροταω ορθιος,ΜΠΡΑΒΟ Μ@Λ@Κ@ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑ

stynikop
08/06/2012, 12:15
Καθώς περιμένω στο φανάρι στη μεσογείων ακούω μουσική να με πλησιάζει από πίσω!! Γυρνάω και βλέπω τον γνωστό Παύλο Χαϊκάλη με την ωραία του ΜΠέΜΠα RT δικύκλινδρη, με ράδιο στο στέρεο, όμορφο κι ωραίο, όμως με ακράνοβιτς και μου την έδωσε :(
Δε σου μίλησα αν και δίπλα σου στο φανάρι, γιατί σέβομαι πως το ότι σε έχω δει στην τηλεόραση και μου είσαι γνώριμος δε σημαίνει πως πρέπει να ακούς και τη μαλακία του οποιουδήποτε σε αναγνώρισε !!!

GIXXERAKIAS
08/06/2012, 12:59
Σε είδα παλίκαρε να τρέχεις στην γέφυρα του Κηφισσου στο ύψος της Ιερά Οδού πρός την αντίθετη μεριά,για να μαζέψεις το γυαλίΗ ηλίΙου που προφανώς στο πήρε ο αέρας.Είδα και 50 μέτρα πιό κάτω το SV σου το μπλέ αραγμένο όπως όπως να προλάβεις το γυαλίΗ μήν στο σπάσουν.Την κεφάλα σου δεν σε νοιάζει άν σπάσει χωρίς κράνος?:rolleyes:

George_Sp
08/06/2012, 14:12
Σε είδα χθες το απόγευμα στο μετρό Σεπόλια με μια ασημί Transalp να μου ρίχνεις φιλικότατη χαιρετούρα ενώ ήμουνα με το ποδήλατό μου
260811

και τελικώς να πιάνουμε κουβέντα για το μελλοντικό σου ποδήλατο. Κάποια στιγμή σου γύρισα την κουβέντα και στο SYM Wolf250i που θέλω να πάρω και τα είπαμε για λίγη ώρα ακόμα. Μου φτιαξες τη μέρα με τον τρόπο σου και σου εύχομαι ασφαλείς δρόμους και πολλά υγιή χιλιόμετρα με το κουρσάκι που σου πρότεινα

http://www.youtube.com/watch?v=gLIj_kRqvF8&feature=player_embedded#!

toyar
08/06/2012, 17:38
σε ξαναειδα στο μαρουσι με το XT550 να το πηγαινεις με χιλια και σε καμαρωσα
μετα ειδα το ταμπουρο μπροστα και σκεφτηκα αυτους που χωρις σωληνακια υψηλης δεν πανε ουτε για καφε

Michaelsif
09/06/2012, 11:00
Σε ειδα 106 ραλι να σπας στην 62 μαρτυρων και να γεμιζει ο τοπος λαδια.Απο "τ αδελφια" και πανω.Το νου σας οι Ηρακλειωτες!

Το είδα και εγώ... Είχαν γεμίσει άμμο όλο τον δρόμο μετά...

railDG
10/06/2012, 22:48
Σε είδα αρχικά σταματημένο δίπλα μου,τρικάβαλο,με ένα μωρό γύρω στα 2-3 να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα μπροστά στη μηχανή και εσύ να θέλεις να προσπεράσεις τα αυτοκίνητα που είναι μπροστά,για να φτάσεις στο φανάρι.Τότε είδα και την ψυχή μου να πηγαίνει στην κούλουρη,γιατί το παιδί φάλτσαρε δεξιά αριστερά.Ήθελα να 'ξερα,είναι θέμα αδιαφορίας ή απλά μαλακίας;

teogtp
10/06/2012, 22:52
Σας ειδα σημερα μοτοπαρεα στο Πηγαδι Πτελεου να απολαμβανετε θαλασσα και σας ζηλεψα.:wave2:

webassasin
11/06/2012, 01:11
Σε ακουσα να χωνεις στην παραλια της Μαντινειας.
Μετα σε ειδα να προσπαθεις να αποφυγεις ενα σερβιτορο.
Βγηκα στο δρομο και σε στολισα που πας με 80+ σε περιοχη με καφετεριες που ειναι τιγκα πεζους,σερβιτορους και αμαξια που ξεπαρκαρουν.
Θυμαμαι και το μηχανακι,θυμαμαι και το κρανος.
Εδω θα ειμαστε.

GIXXERAKIAS
11/06/2012, 14:30
Σε είδα με την βέσπα σου παλίκαρε στην Μαρκόνι και έκλ@σα στο γέλιο!:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

Πρέπει να είχες πάνω από 30 φανάρια μπροστά πάνω σε σιδεριά νίκελ ιδιοκατάσκευη να μοιάζει με χαρχάρλευ.:lol:

McGyver
11/06/2012, 14:34
Σε είδα με την βέσπα σου παλίκαρε στην Μαρκόνι και έκλ@σα στο γέλιο!:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

Πρέπει να είχες πάνω από 30 φανάρια μπροστά πάνω σε σιδεριά νίκελ ιδιοκατάσκευη να μοιάζει με χαρχάρλευ.:lol:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=22726&p=1819494&viewfull=1#post1819494

GIXXERAKIAS
11/06/2012, 14:51
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=22726&p=1819494&viewfull=1#post1819494

Καθρέφτες δεν είδα και μάλλον ήταν μπλέ με την αγγλική σημαία στα πλαινά.Δεν πρόλαβα να εστιάσω στο χρώμα,σκάλωσα με τα φανάρια.:P

p_sapelas
11/06/2012, 16:14
Σας είδα εχτές από τα φανάρια τησ Δεκελείας στη Χαλκηδόνα να πηγαίνεται προς Ε.Ο με κατεύθυνση Λαμία. Ένα scooter όπου ο οδηγός είχε αυτοκόλλητο moto.gr στο κράνος και ένα Varadero, έστριψες με το scooter μπροστά στο δημαρχείο βγάζοντας σώμα λές και οδηγούσες SS, προφανώς πηγαίνατε βολτούλα.. εγώ διπλός με το Cbf γεμάτος περιέργεια! Φόραγες και suomy... κανονικό Cargo παντελόνι!!

ΧΟΥΦΤΑΛ
11/06/2012, 16:39
Σας ειδα εχθες να πηγαινετε για μπανιο με τις μηχανες σας φορωντας σορτσακια και μπλουζακια.Ειχατε ολοι παραμασχαλα ομπρελες για την παραλια για να μη σας καψει ο ηλιος.Ξερετε ομως ποσο ''καιει'' η ασφαλτος .......ελα να βαλουμε κανενα μπουφαν και μακρυ παντελονι μην αποκτησετε τατουαζ ασφαλτου.....!!!!!

tzeronymo
11/06/2012, 17:53
:a012: Μια απο τα ιδια οσοι πανε Σαλαμινα και καθομαι και τους βλεπω με παιδακια αναμεσα τους

karellen
11/06/2012, 18:09
Σε είδα να πηγαίνεις για μπάνιο με τη γυναίκα πίσω και το παιδάκι μπροστά πάνω στο ρεζρερβουάρ-έγερνε λίγο και το κεφαλάκι του για να βλέπεις.

Τι μηχανάκι ήταν;
NSR 250 μου 'φυγε η πιτυρίς! :eek:

4aug89
11/06/2012, 20:31
Καθρέφτες δεν είδα και μάλλον ήταν μπλέ με την αγγλική σημαία στα πλαινά.Δεν πρόλαβα να εστιάσω στο χρώμα,σκάλωσα με τα φανάρια.:P

έχει λιγότερα-λίγα φανάρια και περισσότερους καθρέφτες.....μιλάμε για τουλάχιστον 15 "ζευγάρια":wave2:

garfieldmaria
12/06/2012, 00:46
σε είδα εχθές το βράδυ μετά τις 12 να βγαίνεις περιφερειακό Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση δυτικά από ύψος κέντρου - Τριανδρίας με ένα πανέμορφο πορτοκαλί Ζ750....αλλά χωρίς κράνος.... κρίμα ωραίο παλικάρι να μείνει χωρίς κεφάλι :) Ειδικά περιφερειακό κράνος επιβάλλεται!

McTalas
12/06/2012, 06:44
με ειδα μετα απο 6 μηνες να καβαλαω το μηχανακι μου, μιλαμε για μεγαλες στιγμες... :D

GIXXERAKIAS
12/06/2012, 08:15
Σε είδα σήμερα το πρωί στην γέφυρα της Φιλαδέλφειας να κατεβαίνουμε μαζί πρός Κηφισσό-Πειραιά.Φουλ προβλεπόμενος με το μαύρο ER-F σαν να πηγαίνεις σε βόλτα.Μπότες Sidi,Dainese μπουφαν,Γάντια και Arai ασπρόμαυρο.Πραγματικά μπράβο στο κουράγιο σου σε χάρηκα!:wave2:

Εγώ λόγω του ότι είμαι έξω συνέχεια φόραγα το μπουφαν,γαντια,επιγονατίδες μέχρι πρίν δύο βδομάδες,πλέον δεν την παλεύω με την ζέστη.Είναι πολύ αντιαισθητικό να στάζεις στον ιδρώτα και να πάς σε πελάτη να μιλήσεις μαζί του.:(

spyrval
13/06/2012, 10:35
Σας είδα:
Να περνάμε μαζί τα διόδια της Α.Ο. (όταν πλήρωσα εγώ..)
Να οδηγείς με σορτσάκι, φανέλα και σαγιονάρα δίχαλο (βούτυρο το κιβώτιο ταχυτήτων του V-Strom)
Να οδηγείς το παπί στην εθνική, να αφήνεις τα χέρια από το τιμόνι και να βάζεις το κράνος με την ησυχία σου. Αμάξια μπρος,πίσω, διαγώνια, παντού, να κάνουν σφήνες κλπ.

Άλλη μια κανονική μέρα

mikRRopixel
13/06/2012, 12:06
Σας είδα χθες της ομάδας ΔΙΑΣ να σταματάτε εμένα για έλεγχο που ήμουν φουλ προβλεπόμενος και όλους τους υπόλοιπους-ακράνωτους με τα παπιά και τα σκούτερ να τους αφήνετε να περνούν σαν να μην τους είδατε... έχει αλλάξει κανας νόμος και πλέον όλοι με κράνος είναι ύποπτοι επειδή αποκρύπτεται το πρόσωπό τους?

KostRider
13/06/2012, 21:57
σ'εμένα συμβαίνει το αντίθετο....ποτέ δεν με σταματάνε...:D

Σας είδα χθες της ομάδας ΔΙΑΣ να σταματάτε εμένα για έλεγχο που ήμουν φουλ προβλεπόμενος και όλους τους υπόλοιπους-ακράνωτους με τα παπιά και τα σκούτερ να τους αφήνετε να περνούν σαν να μην τους είδατε... έχει αλλάξει κανας νόμος και πλέον όλοι με κράνος είναι ύποπτοι επειδή αποκρύπτεται το πρόσωπό τους?

σε είδα παπάρα :moutza: με το βυτίο,που ενώ πήγαινες κανονικά,χωρίς να με καθυστερείς,φρενάρεις ξαφνικά,χωρίς να λειτουργούν τα κωλοφάναρά σου για να δείς που θές να στρίψεις:eek: ,ευτυχώς κρατούσα απόσταση ασφαλείας και σε πέρασα με ελιγμό...:rolleyes:

m/m990
14/06/2012, 00:17

Και εγώ την ίδια απορία έχω!μια απο τα ίδια,κράνος,μπουφάν κτλ,μπροστά μου αμάξι Subaru impreza χωρίς πινακίδες και τελικα εγω ήμουν αυτός που πέρασε τον Ελενχο!

George_Sp
14/06/2012, 00:31
Σε είδα απόψε δικάβαλο προβλεπόμενο μαζί με ωραία θηλυκή ύπαρξη στο Γκάζι πάνω στο λευκό Sym Wolf 250....και μου φυγε το σαγόνι στο πάτωμα. Με έπεισες να πάω σε ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΓΩ!

GIXXERAKIAS
14/06/2012, 07:45
Σε είδα πρωί πρωί κοπελίτσα λαχταριστή σε πεζογέφυρα επί του Κηφισσού με το φουστάκι σου το σούπερ μίνι και γούρλοσα το μάτι από το target fixation περνώντας από κάτω σου τα είδα όλα λέμε....:D

Καπάκι επικίνδυνο ελιγμό από μεσαία λωρίδα σε διήθηση αριστερής-μεσαίας,να αποφύγω τα φούλ σταματημένα απο 90+χιλ στο απόλυτο στόπ αυτοκίνητα γιατί δεν έπαιζε να σταματήσω με την καμμία .:uplate:

koufou
14/06/2012, 16:58
Σας ειδα σημερα 2 Tuono....ποσο να αντεξει ενας ανθρωπος σε μια μερα?????:eyepop: μου πεταχτηκαν' τα ματια οξω λεμε....ωραια πραματα...

AUFGEBRACHT
14/06/2012, 17:33
Σε είδα πάλι ξέγνοιαστε καβαλάρη με το λαδωμένο μαλλί, το γυαλί μόστρα και το κράνος τοποθετημένο στον καθρέφτη... ελπίζω μόνο να το δένεις το κράνος γιατί είναι και γρουσουζιά συν τοις άλλοις εάν σπάσει καθρέφτης...

ΧΟΥΦΤΑΛ
14/06/2012, 17:38
Σε ειδα παλιομ@λ@κ@ πανω σ ενα σκουτερακι με το ενα σου παιδι μπροστα και πισω η γυναικα σου με το 3 μηνων μωρο τυλιγμενο σε σεντονι .......καπνιζατε και οι δυο:moutza:
Σε γονεις σαν και εσας πρεπει να σας κανουν ευθανασια για να μη χαλαει η ρατσα!!!!!

g_m900
14/06/2012, 19:15
Σας βλεπω ολους στα φαναρια να στηνεστε λες και παλευετε για pole position και πριν ακομα γινει πρασινο να φευγετε σφαιρα.
Μετα ποιος φταιει;
Ο μαλακας που τρωει το κοκκινο ή εσεις που κερδισατε 2,16 sec απο τη ζωη σας και βριζετε;;;

Λιγο υπομονη ρε μαγκες...

GIXXERAKIAS
14/06/2012, 20:47
Σε είδα μπάρμπα (μάλλον σε ένοιωσα) να πλένεις τα τζάμια του Tiguan σου και μαζί με αυτά και εμένα.Τα καντήλια σου τα άκουσες και χώθηκες ακόμα πιό μέσα στο κάθισμα.....τι στο καλό σκατ@ έχουν στο κεφάλι τους ρε πστ μου?Πρίν ξεκινήσουν δεν βλέπουν ότι είναι μπουρδέλο το τζαμι τους,πρέπει να το κάνουν εν κινήση?:confused:

Εχετλαίος
15/06/2012, 11:13
O εφιάλτης κάθε οδηγού!
Οδηγώ στην "εθνική" από Σούδα προς Χανιά. Είμαι στην αριστερή πάνω σε μια προσπέραση και κοντά στο τοιχείο που μας χωρίζει με το άλλο ρεύμα.
Τότε διακρίνω στο βάθος άσπρο αυτοκίνητο που μεγαλώνει σαν εικόνα δυσανάλογα με την ταχύτητα που κινούμαι.
Και πάνω που σκέφτομαι "ρε μλκ, είτε εγώ πάω με 300 είτε αυτό είναι σταματημένος" καταλαβαίνω ότι έρχεται μούρη με μούρη καταπάνω μου! Έχει μπει (ένας θεός ξέρει πως/πότε) λάθος από κάποιο κόμβο και πάει στο ανάποδο ρεύμα για τουλάχιστον 6,5χλμ (ο κοντινότερος κόμβος Μουρνιών).
Κόβω ξυράφι δεξιά και κολλάω στο δεξιό μεταλλικό τοιχείο ενώ πετάω φώτα, κόρνες, φωνάζω, μουντζώνω.
Με φτάνει. Δεν έχει καταλάβει πράμα! Υπερήλικας, με ψαθάκι, κολλημένος στο τιμόνι, στόμα ορθάνοιχτο, πάει ανάποδα στο βέβαιο χαμό (στα @@ μου αν αυτός σκοτώθει, οι άλλοι που πάνε σωστά τι φταίνε; ). Παρόλα τα κορναρίσματα/φώτα κτλ (και από τους πίσω πια) δεν κουνάει καν το κεφάλι. Συνεχίζει ανάποδα...
Δεν ξέρω πως κατέληξε, εύχομαι να μη σκότωσε κανέναν ο σκ@τάς!

Sith
15/06/2012, 11:23
ειδα χθες μια αφρικα τουιν, στην θεσσαλονικη, και επρεπε να το πω καπου! Επαθα ζημια.. Χαμηλωμενο Λευκο / χρυσο, φουλ ανακατασκευη, σε street fighter!! Εφυγε απ το φαναρι γ@μιωντας χωρις να ισιωνει ο κωλος, με εναν ηχο κολασμενο...
Ευγε παλικαρι μου! Εψαξα στο ιντερνετ για λιγο μπας και εβρισκα το συγκεκριμενο project αλλα δεν βρηκα καμια λεπτομερεια..

guzzistas
15/06/2012, 13:50
Σας είδα όλους να κοιτάτε τι κάνουν οι άλλοι....

EVI
15/06/2012, 14:12
σε ειδα και σε ερωτευτικα ... ειμαι ερωτευμενη ... ::kardoyles:: ::kardoyles::

:blush:

Red Rider
15/06/2012, 15:01
Σε είδα στην Κόνωνος στον Πειραιά με το λευκό Guzzi,κόκκινη σέλα,περιποιημένη ουρά αλά cafe racer,πολύ όμορφο..

garfieldmaria
16/06/2012, 01:46
Λεωφόρος Νίκης 4 μηχανές , η μια ΚΤΜ και οι αλλες cbf - όλες γεμάτες χώματα από πολλά χιλιόμετρα και γεμάτες αποσκευές!!! Καβαλάρηδες κύριοι κάπου στα 55-60! Πάρκαραν κοντά στην δική μου, ήπιαν καφεδάκι και αναχώρησαν ξανά για την συνέχεια του ταξιδιού τους! Τους χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ!!!! Πάντα έτσι!!! Πάντα έτσι!!!! Μπράβο τους!!!

kordix
16/06/2012, 08:49
Σε ειδα χτες μπλε ΖΧ 9 που για να αποφύγεις τα πάρα πολλά ποδήλατα του χθεσινού freeday, πήγαινες με χίλια στο πεζοδρόμιο, ακράνωτος και καλοκαιρινός και μετά μπήκες και πέρασες μέσα από τις γραμμές του τραμ και μάλιστα στα χώματα :confused:, στην παραλιακή.

Και καλά όλα αυτά, αλλα παραλίγο να στουκάρεις με το τραμ μετωπικά στην προσπάθειά σου να βγεις από τον δρόμο του. Εισαι τυχερός που ζεις, το τραμ δεν πρόλαβε να φρενάρει, απλά πρόλαβες και πέρασες οριακά :eek:.