View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
Σε είδα doc να αρνείσαι να πάρεις χρήματα που πήγα να σου δώσω για το καλό που μου έκανες στο Καραμανδάνειο , και έστω και για λίγο ένιωσα πολιτισμένος άνθρωπος !!
Σε ευχαριστώ λοιπόν θερμά , και να σαι πάντα καλά !! :beer:
Επίσης σας είδα , το βράδυ της Δευτέρας στη πλατεία Γεωργίου να αφήνετε το πόστο σας όπου κάνατε ελέγχους και με το περιπολικό να με συνοδεύεται μέχρι το Νοσοκομείο για να μου δείξετε το δρόμο .
Αυτή είναι η αστυνομία που με κάνει να της τρέφω σεβασμό , και ευχαριστώ και σας θερμά για τη βοήθεια σας !! :beer:
....και επίσης ρε πστς εκεί στη Πάτρα κάθε γωνιά και κάθε πεζοδρόμιο είχε και ένα bmw επάνω . Τι στο διάολο σύμβαση έχει κάνει ο δήμος με τη bmw και τα αγοράζετε σαν στραγάλια ?? :lol::lol:
KostRider
09/01/2013, 14:32
σε είδα φίλε με το Varadero να σου κορναρω και να αντοποδιδεις! κι Εσένα φίλε Νίκο με το atv, καλούς δρόμους να έχουμε!
σε ειδα στην ιουλιανου προχτες ταριφα να τσαρουχωνεις τα φρενα και μαζι να τσαρουχωνουμε και τπο παλικαρι με το sh μπροστα μου και εγω και το παιδι με το μοντενας πισω μου μονο που ο τελευταιος δεν σταθηκε πολυ τυχερος.εχασε το μπροστινο, επεσε (ευτυχως χωρις να παθει τπτ), το μηχανακι μετρησε μερικα πλαστικα οπως και το sh που επεσε πανω του και του εσπασε το φτερο.το παλικαρι με το μοντενας ζητησε στυλο να αλλαξουνε οι 2 τους στοιχεια μια και εμενα με ακουμπησε απλα το μηχανακι στο ποδι και προς τιμη του το παλικαρι με το sh και το σπασμενο φτερο απαντησε ''σωπα ρε φιλε....ενα φτερακι με 20 ευρω ειναι μη τρελαθουμε κι ολας!εσυ εισαι καλα?''
εφυγα με την ελπιδα ζωγραφισμενη στη μαπα μου.φιλε με το μοντενας,φορα κρανακι....:wave2:
KostRider
11/01/2013, 16:14
σας είδα στο φανάρι χθες παποβιοι να το σφαζετε, ο ένας από αριστερά και ο άλλος προς τα αριστερά ξεκρανωτοι και ο ένας απινακιδοβιτς.σε είδα κι εσένα τσοπερα με την custom, να φεύγεις με πολύ ΑΓΡΙΟ βρυχυθμο από το φανάρι....ομοίως κι εσένα νταλικερη με τον τρακτορα Scania με τα αγρια μπουρια να κάνεις εκκίνηση και να τρώμε τη σκόνη σου.....
Σε ειδα να μου κλεινεις το δρομο σε προσπεραση και να περναω ξυστα....
Μου ζηταγες και τα ρεστα βλιμμα...
Μαθετε να κοιτατε τους καθρεφτες, γι'αυτο υπαρχουν και οχι μονο για να βαφεστε στα φαναρια....:moutza:
George_Sp
13/01/2013, 20:49
σε είδα παλιοηλίθιε με το κοκκινόμαυρο naked κατά τις 15:30 στον Κηφισσό. Να είμαι στο μέσον της αριστερής λωρίδας με 130 προσπερνώντας τα αυτοκίνητα στη μεσαία, και να με προσπερνάς από δεξιά στο χιλιοστό από τη μανέτα μου με καμιά 160άρα ίσως και παραπάνω.....δε πρόλαβα καν να σε δω από τους καθρέφτες που τσεκάρω γενικά αν έρχεται κάποιος πιο γρήγορος ώστε να μπω δεξιά......
αν πέφταμε με αυτά τα χιλιόμετρα και μπορούσα να σηκωθώ θα σου κανα βυθομέτρηση με τα καλάμια από την μπροστινή μου ανάρτηση.....μαζί με τη γέφυρα.
αν το διαβάζεις παλιομ@λάκα και έχεις τα @@ στείλε μου προσωπικό μήνυμα. θα τα βρούμε και με άλλου είδους μέτρηση.
taisteal
13/01/2013, 20:55
σας ειδα μουτρα στο χιονοδρομικο του μαιναλου...πινακιδες απο τριπολη..κι εκεινο το cagiva με τα redbull τα χρωματα πανεμορφο...
σας ειδα στην απογευματινη σας επιστροφη απο κορινθο για αθηνα απο την Π.Ε.Ο.Α.Κ.( εγω πηγαινα για Παχη κατα τις 4) και ησαστε αρκετοι τολμηροι λογω καλης θερμοκρασιας. με τους περισσοτερους γνεψαμε με κουνημα του κεφαλιου κ αλλοι ανταποκριθηκαν ενω αλλοι οχι. εγω 2καβαλο με ενα naked fz6
Σε είδα, χθες στο απογευμα κατα τις 7, δικάβαλλο μπουσα και cbr1000 στα φανάρια στο 251... κι οι 3 στη σειρά και μετά κι οι 3 μαζί μέχρι Καρέα... Είχα καιρό να χαμογελάσω έτσι... Καλούς δρόμους.
GIXXERAKIAS
15/01/2013, 12:25
Σέ είδα κόκκινο CBR 1000 08+ με καρατιμόνα και naked στον κηφισσό.Ωραίγιο φαινόταν όσο το είδα.:p
Odin#9681
17/01/2013, 10:57
Σε είδα ρε φιλαρα με το gs..και το τριβάλιτσό σου το είδαμε όλοι όσοι προσπαθούσαμε να κατέβουμε τη Μεσογείων σήμερα το πρωί με τον πανικό...και το τράφικ που είχες δημιουργήσει πίσω σου στάνταρ θα φαινόταν από δορυφόρο (αφού έκανες περίπου 1' να περάσει από κάθε κουτάκι..)..όμως νταξ..έριξα τα καντήλια μου για σήμερα και τώρα όοοοοοομμμμμμμμμμ
:)
RizlaPlusPlus
17/01/2013, 11:26
Κι εγω σε βλεπω αντιστοιχε μπεμβεδακια (1200 φυσικα) με τη γαλερα σου να βγαινεις καθε μερα βουλιαγμενης απο τον αγιο Βασιλη με κατευθυνση προς κεντρο, κατα τις 9.30 περιπου. Μονιμα το ιδιο τροπαρι: ελιγμοι 45 μοιρων σε μια λωριδα που προσγειωνεται αεροπλανο, και ασταματητες κορνες των 3-10 δευτερολεπτων συνοδευομενες απο αγριοκοιταγμα σε οποιονδηποτε τολμησε να σου στενεψει τον αεροδιαδρομο. Μου το κανες κι εμενα χ8ες που ημουν με το κουτι, λες και μπορουσα να δω στα 2 μετρα μεσα στον καταρρακτη. Σημερα σε καμαρωσα μπροστα μου, να σπας μπαλες σε ολους τους οδηγους κατα μηκος των 300 μετρων που διανυσαμε μαζι, μεχρι που -αυτονοητα- σφηνωσε η γαλερα σου. Θελω να φας τα μουτρα σου ρε κερατα, και θελω να τα φας σ'εκεινο το σημειο, στις 9.30 το πρωι. Να φτασω στη δουλεια με το χαμογελο. Βλακα...
DimChios
17/01/2013, 12:17
σας ειδα προ 2λέπτου καμμια 10αρια χαρλεαδες να ανεβαινετε την ανηφορα μπροστα απο το μαγαζι με κατευθυνση το Πανεπιστήμιο...
Που πατε ρε? Καταληψη?
:lol:
mitsos_chania
18/01/2013, 11:54
Σε ειδα παλιοΚ@@@@ΡΙολ@ με το βρομοκουτι σου να περνας το σταματημενο λεωφορειο με τα παιδακια χωρις καν να κοιταξεις τι ερχεται απο τη στροφη !! Και μαντεψτε πιος ερχοταν απο τη στροφη ?? :P παραλιγο να τα σκοτωσω τα παιδακια για να μην πεσω πανω σου ... ζητησα συγνωμη απο τα παιδια και σε κυνηγησα... σε προλαβα και οταν ανοιξα τη ζελατινα στο επο μενο στοπ ξαφανιστηκες ... εχε χαρη πο εδινα μαθημα αλλιως ακομα θα σε κυνηγουσα . Τις μουτζες σου τις εφαγες παντως... :moutza:
mitsos_chania
18/01/2013, 11:58
και εσενα πανιβλακα που πεσες πανω στα μηχανακια ....και καλα σ κολλησε τ γκαζι . Αν δεν το χεις μην παρκαρεις ρε φιλαρακι σε τοσο γαμησε τα σημειο, μας τα κανες ενα με το πατωμα .. παλι καλα το δικο μου το προλαβες ισα ισα και χει κατι ασπριλες απο το χρωμα του αλλου ! Να ναι καλα οι πατητηρες !! ευτυχως βγηκαν ολα !! προσεχε φιλαρακι !! τουλαχιστον σε παω γιατι και ζητησες συγνωμη και αμεσως ειπες να μας πληρωσεις :beer:
GrDreamer
19/01/2013, 20:22
Σε είδα χτες το βράδυ φίλε με το μπλε ζούζουρα, που με βρήκες στο φανάρι της Κύμης και "παίξαμε" μέχρι το Μαρούσι. Το χαμόγελό σου που είδα στο φανάρι τα έλεγε όλα!! Μαγιές το εργαλείο και καλούς δρόμους!! :beer:
MuayThai
19/01/2013, 21:45
Σε βλέπω και δε σε προλαβαίνω, κάθε Σάββατο πρωί στις 8.30 στη Β.Σοφίας μαύρο CBR600 F που στρίβεις για Κολωνάκι.
Σας ειδα πολλους σημερα στον δρομο απο/προς Επιδαυρο και στο Λουτρακι και χαιρετιθηκαμε (εκτος απο κατι GS, V-strom & Z που με κοιτουσαν σαν χανοι χαχα)
Σας ειδα δεκαδες V-strom να φτανετε κατα παρεες στο Λουτρακι, συναντηση ειχατε?
Σε είδα επαγγελματία στο Σύνταγμα και σου είπα ότι ΔΕΝ ανάβει κανένα μα κανένα από τα STOP σου.
Ούτε ένα στα τρία, έτσι για εφέ...
Δεν σε είδα να ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα και όλα καλά λοιπόν...
Γιαννης κορο
20/01/2013, 22:25
Σε βλεπω τελευταια πολυ συχνα στο ιλιον εσενα με ενα yamaha r6 2009 μοντελο αν δεν κανω λαθος ασπρο κοκκινο χωρις αυτκολλητα και παντα η μηχανη γυαλισμενη ! οποτε σε βλεπω σταματαω οτι και να κανω και απλα καθομαι και σε ζηλευω και ελπιζω σε μερικα χρονια να εχω και εγω ενα τετοιο εργαλειο !Οποιος και να εισαι καλους δρομους να εχεις !!! :) :) :)
Φιλε σε ειδα με την παπια ψιλοβρεχε ερχοσουν με αρκετα στον κομβο μπλοκαρες το πισω και τα κινεζολαστιχα σου εφεραν μεγαλοπρεπες χαισαιντινγκ,αλλα ρε μαστορα ξεκρανωτος με βροχη και χωρις γαντια δεν ειχες ουτε γρατζουνια μονο η μεση σου απο την μπανανα που φοραγες...πηγαινε αναψε κανα κερι σημερα ηταν η τυχερη σου μερα:beer:
Warlord13
22/01/2013, 10:19
σε ειδα πριν λιγο οδηγε το φορτηγου,να απλωνεις το βρωμοχερο σου και να πετας το αδειο ποτηρι απο το φρεντο στο παρτερι του δρομου.σταγονες ευτυχως δεν με πηραν αλλα γενικα μου γυρισαν αναποδες.σε προλαβαινω λοιπον στη γωνια "την αλλη φορα σε παρακαλω το ποτηρι σου στα σκουπιδια"
"γιατι σε ενοχλησε οπως το πεταξα?"
"με ενοχλησε οτι εκει θα παω μετα τα παιδια μου και το σκυλι μου βολτα και θα βρω το ποτηρι σου"
"και εγω εδω μενω"
"μπραβο τετοια παιδεια σου εδωσαν?"
"ναι ρε,γιατι?ετσι με εμαθαν...."
"μπραβο και εις ανωτερα"
περασε απο το νου μου μια και θα χασω τη βραδυνη προπονηση σημερα να την κανω πανω σου,αλλα μετα αποφασισα οτι δεν αξιζει να λερωσω τα χερια μου με σκουπιδια.εβαλα μπρος και εφυγα.ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ υπανθρωπακια :yuck::yuck:
devil's animal
22/01/2013, 11:14
σε ειδα εχθες ελατο ώ ελατο, που ησουν μεσα στην μεση της κηφησιας στην ανοδο στο υψος του ψυχικου, αναμεσα απο την αριστερη και την μεσαια λωριδα...:eek:
δεν ησουν ορθιο φυσικα αλλα κρυβοσουν μια χαρα αναμεσα απο τα αμαξια που περνουσαν διπλα σου αλλα οποιο μηχανακι εκανε διηθηση μεταξυ αριστερης και μεσαιας σε εβλεπε τελευταια στιγμη και πιθανοτατα δεν προλαβαινε να κανει τιποτα...
ευτυχως που προσπερνουσα τους παντες απο τερμα δεξια...:p
Δεν σε είδα, αλλά σε άκουσα και με ταρακούνησες.. πέτρα που προσγειώθηκες στο κράνος μου το πρωί. Το σημάδεψες :mad:, αλλά μικρό το κακό.
Αν σε έτρωγε ο πίσω, θα του άνοιγες τέτοια τρύπα που θα βλέπαμε τον εγκέφαλό του (να διαπιστώσουμε και πόσος είναι)..
GIXXERAKIAS
23/01/2013, 15:08
Σε είδα ντελιβερά με το crypton r το παλιό μέσα στα μαύρα του τα χάλια και έκλασα στο γέλιο απο την ευμεγέθη κόρνα και τον φακό με λέντ για φανάρι.:rotflmao::rotflmao:
280281
nikos_abel
23/01/2013, 15:08
Και πάλι συγνώμη ρε φιλαράκι με το μαύρο (μάλλον) fazer χθες στην Λαυρίου στη Παιανία, τι μλκ με έπιασε και μπήκα μπροστά σου να κάνω διήθηση χωρίς να κοιτάξω πίσω μου...
Πάλι καλά που σου έκοψε ότι θα τη κάνω και σε ευχαριστώ που μόλις σου έκανα νόημα ότι κατάλαβα τη βλακεία μου δε με πέρασες γενεές 14 και μου έγνεψες ΟΚ.
Σε κυνήγησα να σου ζητήσω συγνώμη μέχρι τη Μεσογείων αλλά εκεί χωρίσαν οι διαδρομές μας (δε λέω ότι δε μπορούσα να σε πιάσω γιατί θε με πεις κουλάδι)
Translatoras
23/01/2013, 17:04
Σε είδα προψές ελαφάκι (ναι σωστά διαβάζετε...ΕΛΑΦΑΚΙ) δύο στροφές πριν το πάρκινγκ του τελεφερικ της Πάρνηθας στο κατέβασμα
να διασχίζεις το δρόμο με ένα σάλτο και να χάνεσαι πίσω από τα δέντρα.
Και μόνο η σκέψη ότι θα μπορούσα να έχω τρακάρει με ελάφι με γέμισε με εικόνες από Βόρειο Ακρωτήρι, Αλάσκα και Υπερσιβηρικό.
Σε είδα και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα Γιάννη J.T.R. στο ξεκάρφωτο πάνω στη λίμνη Πλαστήρα. Φρόντισε ο δρόμος τελικά...!:lol:
Παρεάκι, κουβεντούλα, αυτά είναι...:beer:
Το επόμενο ξεκούδουνο καφεδάκι δικό μου...:D
:sun::sun::sun:
Σε είδα και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα Γιάννη J.T.R. στο ξεκάρφωτο πάνω στη λίμνη Πλαστήρα. Φρόντισε ο δρόμος τελικά...!:lol:
Παρεάκι, κουβεντούλα, αυτά είναι...:beer:
Το επόμενο ξεκούδουνο καφεδάκι δικό μου...:D
:sun::sun::sun: Κι εγω χαρηκα Γιαννη!!! :)
Καλα το χες πει καποτε... ''Θα φροντισει ο δρομος''
Και στην επομενη συναντηση!!:beer::beer:
dimzab τη δευτερα στο φαναρι στο που ακουσες το ονομα σου, δεν ηταν ιδεα σου (το λεω για να μη τρεχεις σε ψυχολογους :lol::lol:)
Σε είδα πίσω δεξιά μου εγώ ο κουτάκιας μέσα στον χαμό την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα.
Πίστεψέ με. Εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε χώρος αλλιώς θα σε άφηνα να περάσεις.
Πάνε χρόνια τώρα που έχω χωνέψει ότι δεν σημαίνει τίποτα αρνητικό για το μέγεθος και την λειτουργία του πουλιού μου το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να με περάσει στο δρόμο.
Έτσι, δεν χρειαζόταν να ουρλιάζεις ότι δεν είμαι στη λουρίδα μου, γιατί απλά ήμουν.
Απλά εκεί (στο φανάρι επί της Κηφισίας στη διασταύρωση με Αλεξάνδρας προς κέντρο) ανοίγει και μια λωρίδα αριστερά για αυτούς που μετά το φανάρι θέλουν να στριψουν αριστερά προς Μεσογείων στο επόμενο φανάρι.
Αυτή η λωρίδα έχει μισό από το κανονικό πλάτος στο σημείο εκείνο και αν έχει πέντε αυτοκίνητα, κλείνει και το μισό πλάτος της κανονικής αριστερής της Κηφισίας.
Δεν είναι ανώτερα μαθηματικά να καταλάβεις γιατί εγώ μένοντας στην κανονική αριστερή δεν μπορούσα να προχωρήσω τα επόμενα 10 μέτρα που έτυχε να είναι χωρίς αυτοκίνητα μέχρι το φανάρι για να φύγεις κι εσύ. Δεν υπήρχε και χώρος σε εκείνο το χάος να κόψω λίγο εμπρός και αριστερά.
Εσύ βέβαια προτίμησες να κρατήσεις τα μάτια σου κλειστά σε αυτά που έβλεπες και τα αυτιά σου κλειστά σε αυτά που σου έλεγα. Μόνο το στόμα σου συνέχιζε να ουρλιάζει παίζοντας την κασέτα για τα επόμενα 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά μέχρι να φύγουμε. Τέτοιο κακό σου έκανα.
Καταλαβαίνω ότι δεν άντεξες την ταλαιπωρία της μηχανής στο χαλάζι και την κίνηση της μέρας εκείνης, αλλά αυτά πάνε πακέτο.
Αν σε χαλάει, κόψτο. Καλύτερα για όλους.
MuayThai
27/01/2013, 20:30
Σε είδα κ τα είπαμε στο φανάρι στην Ακαδημίας, φιλαράκι με το Ducati cafe racer... α κ μου τρέχαν κ τα σάλια αν δε το καταλαβες! γαμώ τα χοντα μου μέσα..:beer:
Σε είδα με το σκουτερ σου να αλλάζεις γνώμη και να κόβεις 2 λωρίδες κάθετα χωρίς να κοιτάξεις τι γίνεται πίσω σου, μπροστά στο μέγαρο του ΟΤΕ. Το ότι ζεις οφείλεται στο γεγονός ότι έχω καλά φρένα, ξέρω να φρενάρω, δεν έβρεχε, δεν ήμουν νταλίκα και τα καντήλια που έφαγες και κοίταζες σαν χάνος λειτούργησαν σαν ηρεμηστικά σε μένα και δεν σε πέταξα μαζί με το σκούτερ σου κάτω από τη γέφυρα!
Σε Miss Κυτταρίτιδα δικάβαλη σε SS του αγαπητικού. Κοιτούσες δεξιά κι αριστερά να δεις αν σε κοιτάνε με καυτό σορτσάκι και καλοκαιρινή αμφίεση πρωί πρωί στην Αγ. Ανδρέου. Και πως να μη σε κοιτάγαμε που ήσουν ξεβράκωτη μέσα στο καταχείμωνο. Τουρτούρισα και μόνο στην ιδέα, αλλά "Μπρος στα κάλλη τι είναι το ψωλόκρυο"???
:lol::cry:
parachuter
28/01/2013, 14:46
σε είδα κλασσικέ GSάκια (μαλλί,γυαλί,δερμάτινο) στη Ν.Ε.Ο. Πατρών σταματημένο στο φανάρι και μόλις με είδες δίπλα ξεκίνησες τα ξερόγκαζα μέχρι τις 8-9.000 λες και είχες GLX παπί...πανίβλακα!Αλλά δε ξέρω τελικά αν οι ξετάπωτες ακράπες μου ακούγονται στους πίσω.....για πες μου λοιπόν....ή μήπως ήσουν αρκετά μακριά;
Υ.Γ. Το μηχανάκι που πήρες δεν είναι για κόντρες στα φανάρια...να δω πότε θα το καταλάβεις 40 χρονών άνθρωπος! (σ'έχω ξαναπετύχει)
karellen
28/01/2013, 14:57
Σε είδα να σου τρέμουν τα τιμόνια από την ταραχή μόλις άκουσες τη σφυρίχτρα του ''τροχονόμου'',την ώρα που έσφαζες το κόκκινο στο παλιό ΚΤΕΛ στην Καλαμάτα!
Έχω μόνιμα μια σφυρίχτρα στο βαν ακριβώς για να χαρίζω συγκοπές σε κάτι τέτοιους 'υπεράνω' σκουτεράκηδες σαν κι εσένα.
(Ευτυχώς που δεν σαβουριάστηκες,θα το 'χα βάρος) :D
macdeath_s
29/01/2013, 02:07
Σε είδα σήμερα 11 παρά το πρωί με το Tiger τρισμέγιστε αρχιμ@#$%κα με να φεύγεις με κόκκινο στη βουλιαγμένης με καλιρόης στο φανάρι εκεί στις στήλες. Σκέψη ενός δευτερολέπτου να ΜΗΝ περάσω με πορτοκαλί αν και μπορούσα και είχα αργήσει ήδη μία ώρα και θα χαμε γινει και οι δύο...%$##%#$%#^#
Αντε και #$%#%$#$
Με συγχωρείτε για το εμπρηστικό post... Peace :beer:
μαλλια-μουσια με το cb 1300 και το μαυρο αραι (με τη μαυρη ζελατινα) που ανεβαινες την κηφισιας χτες κατα τις 4.30 και εστριψες στο υγεια, παρε ενα thumb up για την οδηγηση σου και το παιχνιδι που με εβαλες να κανω.
υ.γ.ο τυπος με το μπλε κρυπτονακι που σου δωσε με το ποδι και τον ευχαριστησες με τον ιδιο τροπο ;)
Cpt. Haddock
29/01/2013, 11:50
Δε σε είδα έγκαιρα κακομοιρη κοπριτακο έτσι όπως πετάχτηκες από τη στροφή....
Συγχωρέσε με.... :(
Δε σε είδα έγκαιρα κακομοιρη κοπριτακο έτσι όπως πετάχτηκες από τη στροφή....
Συγχωρέσε με.... :(
Α, εσύ είσαι ο έτερος, μάιστα
φωτακο (οπερατερ) σε ειδα μετα τις συνεχομενες κορνες και τα καργιολικια που μου ριχνες απο τον καθρευτη μου :wave2:
PetranGR
30/01/2013, 21:06
Σας είδα κουφάλες σήμερα στην τσιμισκή με έχουμε και λέμε.
GSX-R 1000 - Yoshimura Carbon - και Shoei κράνος να ανεβαίνει απο ΧΑΝΘ , σε κοιτούσα πόση ώρα μετην κοπέλα μου,που έσβησες και τον κινητήρα επιεδή είχαν κλείσει τον δρόμο
Μετά
σας είδα αλάνια (χωρίς κράνη κακός!) πάνω στην τσιμισκή λόγω άδειου δρόμου με GSXR-600 , Yamaha R1 ΑΣΠΡΗ ,και GSX-R 750 αν είδα καλά ο ένας δικάβαλος και όλοι μαζί παρεούλα...
ΜΕ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ.
AristidisZ
31/01/2013, 08:32
Σε είδα παππού στο λιμάνι, με σούπερ GLX κόκκινο, καλάθι, κόκκινο κράνος με φιμέ παρακαλώ ζελατίνα και μου φτιαξες τη μέρα
να σαι καλά, keep riding !!!!
Σας βλεπω πολλες θειαδες (50/60+) τωρα τελευταια με τα scooter & quad και με τα περιεργα κρανακια. Φαση εχετε! ;)
AUFGEBRACHT
03/02/2013, 14:32
Πηγαίνοντας σήμερα προς Επίδαυρο συνάντησα συνολικά καμιά 15-20ρια μηχανές...μήπως ήταν σήμερα η παγκόσμια ημέρα ΜΗ χαιρετισμού μοτοσυκλετιστών; Από όλους σας μόνο 3 εδέησαν να ανταποδώσουν τον πατροπαράδοτο χαιρετισμό... :(
nauagios
03/02/2013, 14:56
σε βλεπω καθε πρωι 5.30 να ανεβαινεις την κατεχακη στο υψος του 251 ΓΝΑ με το DUKE 690R. παιζει να ειμαστε τα μοναδικα που ξυπνανε τοσο νωρις το καταχειμωνο
KostRider
03/02/2013, 18:10
σε είδα βαραντέρο 1000 με ακράπες,αλλά ήσουν παρκαρισμένο...και ήσουν ο μόνος που είδα σήμερα...
Allst@rf
03/02/2013, 18:22
Σας είδα με τα ασφαλτινα μοτορια σας, σήμερα το μεσημέρι καθος γυρνουσα από το βουνό...
Καλά χιλιομετρα να χετε αλλά δε σας ζηλευω...
Motoneos
04/02/2013, 08:59
Ποιόν είδα με ένα yamaha fazer νομίζω μαύρο? Απόγευμα κατά τις 5-6 τρέχαμε στη Βουλιαγμένης και μετά τον είδα να γυρνάει στο ύψος του Ribas του καλοκαιρινού. Εγώ συνέχισα και έμεινα ο μόνος μοτο-μουρλός που έφτασε στο Λαγονήσι με τέτοιο παλιόκαιρο. Επικίνδυνα πράματα.
blackbusa
04/02/2013, 13:21
Tarifes enwmenoi gia panta gamimenoi...katarxin se katalava kai meta se eida gamw tin fyli sas gamw...really close one...calle teatro..tha diname super parastasi...elpizw na sou arese o monologos pou akoyses meta se 2 glwsses...oust
Σε ειδα μ@λακα να πηγαινεις σαν τρελος και να κανεις σφηνες με το αμαξι...
Ειδα και την χειρονομια που εκανες προσπερνωντας... καλα ρε μ@λακομπουκωμα νομιζες οτι το σαραβαλο που πηγαινες σαν τρελος θα ηταν πιο γρηγορο απο την μηχανη??
Οταν σου ζητησα τον λογο δεν σε ειδα να μιλας.... μ@λ@κα εε μ@λ@κα...:moutza:
Σας ειδα την Κυριακη Ducatisti στους Αγ. Θεοδωρους, ηπιαμε και καφεδακι μαζι, μου δωσατε και απο την πιττα σας, καλο 2013 λοιπον! Παντα τετοια!
Σε ειδα και εσενα σημερα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ στην εισοδο της Κορινθου απο παραλια Κανταρε, να μιλας στο κινητο (ή απλα χαζευες?), να πατας εξω απο το δρομο (δεκα μετρα πλατος εχει η στροφη σε εκεινο το σημειο...), να φευγεις απο το ψιλοβροχι και να σκας μετοπικη πανω στο λεωφοριο με τα παιδακια. ΜΠΡΑΒΟ ΒΛΑΚΑ, ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
Ευτυχως μαλλον απο θαυμα κανεις δεν ειναι πολυ σοβαρα... (αν και κατι παιδακια θα εχουν τρυπα στο κεφαλι για πολυ καιρο...)
chefonios
05/02/2013, 15:40
Σε ειδα γκασμα στην Βεικου που ειμουν με την παπια και εσυ στο αμαξι και ειχες και τους 2 :a018: καθρεφτες σου κλειστους..
και οταν σε ρωτησα γιατι??? μου ειπες οτι ο καθρεφτης που εχεις για να βλεπεις πισω ειναι πανοραμικος...σκεφτηκα να στον σπασω τον εναν...αλλα συγκρατιθηκα...κυριος εγω..
πρωτο μου ποστ δυναμικο:a08:
καλως σας βρηκα:)
sksgroup
05/02/2013, 20:44
σε ειδα στο φαναρι στη Λαγκαδα με το φειζερ σου να με μαρσαρεις.
ΒΡΕ ΦΕΙΖΑΡΑ το νου σε λεω και κλαιω.δικυλινδρος ειμαι στα 650 .ασε τα φαναρι φαναρι δε σε περνει.μετα τα 300 μετρα θα το κουνησεις το μαντηλι απο κει και κατω σημειωνεις την πινακιδα μου.
ειμαιμεγαλη καρδια και δε στη χαλασα τη μερα ομως .εκανα οτι δε ξερω ελληνικα
Βλέπω όλους τους δρόμους να κλείνουν λόγω έργων μετρό και τον κόσμο να τα έχει παίξει ακόμα περισσότερο.Δεν κάνουμε προσπέραση από τα δεξιά κι ειδικά όταν χωνόμαστε και δεν φαινόμαστε από τον καθρέφτη αυτού που προσπερνάμε!!!Σας βλέπω κάτω από τις ρόδες μου καμιά ώρα κι όχι τίποτα άλλο,θα σας πληρώνω κιόλας.:a26:
pasxosGS
05/02/2013, 23:34
Σε ειδα γκασμα στην Βεικου που ειμουν με την παπια και εσυ στο αμαξι και ειχες και τους 2 :a018: καθρεφτες σου κλειστους..
Όντως ρε φίλε βλέπεις πολλούς να πηγαίνουν και να πηγαίιιινουν με κλειστούς καθρέφτες σε κεντρικές λεωφόρους. Καλά έλεος τόση ώρα ούτε μια ματιά δεν έχει ρίξει στους καθρέπτες να δει ότι είναι κλειστοί ??!!!
jorge's garage
06/02/2013, 00:53
Σε είδα τρελλε μου με το tdm 900 κοκκινο που ερχομασταν μαζι απο βουλιαγμενης μεχρι συνταγμα (πριν δυο-τρεις μερες νομιζω)δεν ειχα λαστιχα και δεν μπορουσα να ακολουθησω κ επειτα εστριψες και ουτε να χερετησω δεν προλαβα, να σε καλα παντα ορθιος....
jorge's garage
06/02/2013, 01:07
Σε ειδα και σενα ΚΤΜ smc μαυρο να σβαρνας σε ολη την διαδρομη απο μενιδι μεχρι πλατεια βαρυμποπης,οταν μπηκες με powe slide σε στην στροφη με νερα, αναποδη κλιση και με ελαχιστο πλεον λαστιχο λεω ο τυπας θα φυγει, παρολα αυτα με το που τελειωσε το slide το σηκωσες στην μια ροδα και πηρες ετσι την ανοιχτη επομενη στροφη.Σταματησα στην πλατεια πανω να σου πω γεια,μου κανεις γεια με το χερι βγαζεις το κρανος και ησουν ενα μωρο τρελλο,τα ειπαμε για λιγο αλλα επρεπε να φυγεις σε περιμεναν για φαγητο μου εδωσες ραντεβου την κυριακη για enduroβολτα χωρις τηλ χωρις τπτ,σε ερωτευτηκα ελπιζω να εισαι μελος εδω και να το διαβαζεις νατασα...
Y.Γ μονο σε μενα συμβαινει αυτο? (πριν δυο χρονια το ιδιο αθηνων πατρων τυπισα με ντουκακι αλλα μονο καφε ειπιαμε :P )
:D:D:D:D:D:D:D:D:beer::beer::beer::beer::beer:
chr1s_86
06/02/2013, 02:17
Σε είδα με το GSXR και τα λάστιχα τελείως απάτητα. Στον επόμενο λέω να πιάσω κουβέντα: "τι λέει το μηχανάκι πως πάει στρίβει στρίβει;" :ninja:
Y.Γ μονο σε μενα συμβαινει αυτο?
Δυστυχώς ναι! :lol:
GIXXERAKIAS
06/02/2013, 08:03
Σε είδα ρε φίλε να κάθεσαι πάνω στο πεσμένο αφρικα σου στον κηφισσό το πρωί και κράταγες το πόδι σου.Ελπίζω να είσαι καλά,έφυγα γιατί είχε πολύ κόσμο και δεν θα μπορούσα να προσφέρω βοήθεια.:wave2:
Σε ειδα καραφλε κουτακια να με κοιταζεις οση ωρα εκανα να ξεκλειδωσω την μηχανη και να βαλω το κρανος και μετα καταλαβα γιατι.Κοιταγες την φρατζα μαλον.
:bawl:
σε ειδα μπαρμπα που παρκαρες το τογιοτα στη γωνια με το μισο αυτοκινητο στη μεση του δρομου.στην ειπα και σε προειδοποιησα οτι αν το αφησεις εκει θα σε ρουφιανεψω στη δημοτικη αστυνομια να σου κοψουν κοστουμακι
Σε είδα πριν λίγες μέρες στη Σκουφά. Βγάζω alarm (με το αμάξι) να παρκάρω και σε βλέπω να στέκεσαι στη θέση "μου". Κλασική φάτσα 60άρη Κολωνακίου με ύφος πολλών καρδιναλίων. Με βλέπει αλλά δεν κουνιέται. Κατεβάζω το παράθυρο:
- Με συγχωρείτε? Μπορείτε να πάτε στο πεζοδρόμιο για να μπορέσω να παρκάρω?
- Όχι (φεύγει από το παράθυρο και επιστρέφει στο σημείο του, ασυγκίνητος. Το ύφος παραμένει. Εγώ φουντώνω)
- :eyepop:Σας παρακαλώ κύριε, πηγαίνετε λίγο πιο πέρα!
- Περιμένω τον οδηγό μου να παρκάρει το αυτοκίνητό μου.
- Κι ποιός είστε εσείς που κρατάτε και τη θέση ρεζερβέ?
(Ξαφνικά ο τύπος κατακοκκινίζει και αρχίζει να ωρύεται:a37:)
- Ο κύριος τίποτα! Ο κύριος κανένας είμαι!
- Και τι σε βάλανε να κάνεις κύριε "τίποτα"? Τη σημαδούρα?
Ρε κάτι μ@λακες που κυκλοφορούν και νομίζουν οτι τους ανήκει ο κόσμος!
Από πίσω γίνεται της τρελής από κορναρίσματα και αναγκάστηκα να φύγω.
Σκέφτηκα να κάνω σιγά σιγά όπισθεν και να μπω. Τι θα έκανε? Θα καθόταν να τον πατήσω ή θα καβαλούσε το αμάξι? Μπα, θα φοβόταν μη του λερώσω το πολλών χιλιάδων ευρώ παλτό του και μην του τσαλακώσω την πολλών ακόμα χιλιάδων ευρώ μούρη του από τα botox. Το πολύ πολύ να μου έκανε καμιά μήνυση οτι και καλά τον χτύπησα. Έφυγα γιατί ήδη είχα πάρα πολλά νεύρα, αρχικά λόγω της 1μισης ώρας που έψαχνα να παρκάρω και μετά λόγω του "κυρίου". Αν το συνέχιζα θα γινόταν ο κακός χαμός και δεν άξιζε ούτε ο "κύριος" ούτε μια θέση parking.
Ποτέ όμως δεν το κατάλαβα αυτό με τους "συνοδηγούς-σημαδούρες" :confused:
KostRider
06/02/2013, 17:02
edited by moderation team
ας επανέλθουμε στο σε είδα: φίλε βστρομάκια να με χαιρετάς, ενώ φορούσα κράνος για να φύγω, καλούς δρόμους και με κρανάκι πάντα!
Σε άκουσα να έρχεσαι πριν σε δω κι έτσι πήρα θέση να σε χαιρετήσω εγκαίρως ... :D
Ο τρικύλινδρος ήχος είναι χαρακτηριστικός (χωρίς να χαλάει τον κόσμο). ;)
jorge's garage
06/02/2013, 17:36
Με ειδα σημερα να πηγαινω για προπονηση και στο υψος τον αγιων αναργυρων να μενω απο βενζινη, με ειδα επισης να εχω ξεχασει το πορτοφολι σπιτι και να με σταματανε μπατσοι, με ειδα να ξενερωνω που πηρα λεωφωρειο τιγκΑ στα πρεζακια για να παω σπιτι,γυρισα με βενζινα και αφου ξεκινησα με ξανασταματησαν μπατσοι....Σας ειδα πως κοιταζατε το tdmακι επειδη ηταν κιτρινο,επισης ειδα και τα σορτσακια γαντια σωβρακα κ οτι αλλο ειχα στην τσαντα απλωμενα... Αλητες.... Ποσο πιο σκατα να.παει... ΑΑΑ σε ειδα και σενα βαραντερα να με κοιτας με λυπηση που εσπρωχνα το μηχανακι φορτομενος..
Σας ειδα σημερα στο trackday, καλα ηταν, καλα να ειμαστε να τα ξαναπουμε!
Μου εδωσε και συμβουλες ο Κωστας, θα προσπαθησω...
Σας ειδα στο ακτινολογικο στο λουτρακι να με κοιτατε περιεργα που μπηκα να βγαλω πανοραμικη με φουλ εξαρτηση για πιστα πριν παω μεγαρα :D
AUFGEBRACHT
06/02/2013, 20:21
Σε είδα τελευταία στιγμή μαλακιστήρι ντελιβερά που σε δρόμο μονής κατεύθυνσης πέρασες ξυστά από εμένα και το κράσπεδο και μετά σταμάτησες να δεις τις αντιδράσεις μου... η περιφρόνησή μου μάλλον σε χάλασε κωλόπαιδο, στο καπάκι άρχισες να προσπερνάς αντικανονικά αυτοκίνητα στη σειρά μπαίνοντας στο ρεύμα τους και ξαφνικά αποφάσισες να κοκκαλώσεις επιτόπου για να γυρίσεις να χαιρετήσεις κάποιον γνωστό σου που σου κόρναρε και σα να μην έφτανε αυτό άρχισες να βρίζεις τον χριστιανό που πάτησε απότομα φρένο για να μη σε πατήσει με το αυτοκίνητο :a31: Χάρη στην κοινωνία θα έκανε άμα πέρναγε από πάνω σου, δε βλέπω να έχεις πολύ λάδι στο καντήλι σου ακόμα...
nikos_abel
06/02/2013, 20:35
Με είδες που βγαίνοντας από το στενό σα βλαμένος έπεσα με 2 χλμ ανά ώρα, γιατί το ζώον δεν είχα λίγο υπομονή να περιμένω να περάσει και το τελευταίο αυτοκίνητο για να στρίψω δεξιά στην Αλεξάνδρας και σάστισα.
Ευτυχώς που η κυρά δε χτύπησε και κρατήθηκε όρθια, όσο με νύχια και με δόντια άφηνα το σκούτερ να ακουμπήσει κάτω απαλά.
Να είσαι καλά που σταμάτησες και ρώτησες αν είμαστε καλά, μια χαρά είμασταν, μόνο ο εγωϊσμός πληγώθηκε και κανά 200άρι gr βενζίνη που χύθηκαν.
butterfly
06/02/2013, 20:35
Σε είδα παππού ν' ανοίγεις την πόρτα του Avensis σου σήμερα το μεσημέρι στην Ηλιούπολη.....σε είδα 2 nanosecond πριν πέσω πάνω σου.....ότι την είχα πάρει από service την καλή και την είχα πλύνει. Μπροστινά πλαστικά, ζελατίνα, κάγκελα και μπαγκαζιέρα....adios amigos. Kι εγώ να σφαδάζω κρατώντας το γόνατό μου ξάπλα στον δρόμο....
Μετά σε είδα να κλαίς σαν μικρό παιδί και να μην φεύγεις από δίπλα μου....να μου λες ότι θα φροντίσεις ότι χρειαστεί για εμένα και την μηχανή. Δεν μπόρεσα να σου κρατήσω κακία ρε παππού.....όλοι παιγμένοι είμαστε και οδηγούμε σαν ζαβλακωμένοι. Σε ηρέμησα, μου έκανες αμέσως φιλική δήλωση ότι φταις και ήπιαμε μαζί κι έναν καφέ..... το γόνατο πονάει και πρήστηκε αλλά ευτυχώς δεν έσπασε κάτι. Το CBF θα φτιαχτεί......να προσέχεις την άλλη φορά, καλό σου βράδυ...
parachuter
07/02/2013, 08:44
Σε άκουσα μόλις βγήκα από το παρκαρισμένο κουτί μου....ο ήχος γνώριμος.....έψαχνα να δω από που....και να που ξεπροβάλλει ξάπλα στη στροφή στον Άγιο Ανδρέα ένα 990 Adv ανθρακί.....και καπάκι στην αριστερή μετά (η αλήθεια ήταν πως με χάλασε που εγώ τελικά ήμουν με το κουτί) .....αλλά το περίεργο ποιο ήταν;;;Σε ακολουθούσε κι ένα σκουτεράκι από πίσω!!! :eek::eek:
Bradipous
07/02/2013, 20:13
Σε ειδα σημερα, περνωντας εγω αναμεσα απο τα σχεδον σταματημενα αμαξια στην Τσιμισκη μπροστα στην Αριστοτελους, να πεταγεσαι με τον παπιο σου μπροστα απο ενα βαν - φορτηγο (δεν θυμαμαι ακριβως) αλλα τελικα να σταματας, αφου με ειδες και να σε αποφευγω, οχι ομως για περισσοτερο απο 5 εκατοστα...
Ισως αν δεν σηκωνα το ποδι να μου το ειχες φαει..
Αν και σε εκοψε να σταματησεις και αποφευχθηκε το μοιραιο, το μπινελικακι σου το φαγες, καθοτι με κοψοχολιασες...
:eleison:
Ειδα και εσενα λιγα λεπτα νωριτερα με το ασπρο xciting300 και τον σκυλο στα ποδια, ο σκυλος γαμ@τος, εσυ ακρανοτος και το λουρι του σκυλου δεμενο ολο γυρο απο το τιμονι. Για κανα 2 λεπτα μετα σκεφτομουν τι θα γινοταν ετσι και εκανε πως εφευγε ο σκυλος...
jorge's garage
09/02/2013, 00:36
Σε ειδα βρωμερε και τρισαθλιε τυπε κουτακια βλαμενε,πρασινο ηταν σε μενα το κωλοφαναρο περιμενες στο κοκκινακι σου μια χαρα, ηταν αναγκη οταν το διεσχιζα να ξεκινησεις με κοκκινο ηλιθιε? Στο τσακ την κρατησα ορθια κ δεν σε ενοιαξε καν.... Συνεχισες.... Δν ηξερες ομως οτι σε αυτο το σημειο υπαρχει κ αλλος δρομος που βγαινει απο πανω σου... ΛΥΠΑΜΑΙ μονο που εισαι και μοτοσυκλετιστης,ξερω οτι το διαβαζεις λογικα αυτο γιατι υπηρχε ρουφιανο-αυτοκολιτο στο πισω μερος του κουτιου σου μοτο.γρ αν θες εξηγισεις για το σπασιμο του τζαμιου σου στειλε μ εδω να τα πουμε καθως το να μην πεσω ηταν κωλοφαρδια ο καημενος ο ντελιβερας διπλα μου ομως εσκασε στο πεζοδρομιο κ εφτυχως δεν χτυπησε εισαι κολοφαρδοε κ συ επισης ομως γιατι δεν θυμαμαι τις.πινακιδες σου...Ευχαριστω τον απο πισω μου κουτακια για τα κορναρισματα κ το βρισιμο στον αλλον
ΥΓ. Σκεφτομαι να σταματησω να κΒαλαω μηχανη με τοση γκαντεμια....
AUFGEBRACHT
09/02/2013, 14:14
ΧΤ_Billy μήπως έπινες καφέ σε κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου σήμερα; Σε είδα (αν δεν κάνω λάθος δηλ.)
George_Sp
09/02/2013, 16:12
Σε είδα σήμερα κατά τις 15:00 ρόδα αυτοκινήτου να αράζεις στη μέση της δεξιάς λωρίδας κάτω από τη γέφυρα της Κατεχάκη. Ευτυχώς ήμουν στη μεσαία και δεν χρειάστηκε ελιγμός. Ο παπόβιος στη δεξιά τελευταία στιγμή σε είδε. Στο επόμενο φανάρι άραξα στο πλάι και κάλεσα τροχαία και το ανέφερα. Στο γυρισμό προς κέντρο μετά από 1ώρα δε κατάλαβα αν σε είχαν μαζέψει.....ήταν πηγμένη η άνοδος για να σε εντοπίσω. ελπίζω να σε μάζεψαν πριν μάζευες κανέναν άλλον.
Σε είδα και σένα βεστρομά ακράνοβιτς κουστουμαρισμένος και σκαρπίνι να μας έχεις σπάσει τα @@ από την Πατησίων μέχρι τη Λιοσίων θέλοντας να βγαίνεις πάντα πρώτος και να χώνεσαι κάνοντας όλες τις άλλες μηχανές και αυτοκίνητα στην μπάντα. Δυστυχώς είσαι και πονηρός και έχεις πινακίδα με φουλ φιμε πλεξιγκλάς και όσο και αν σταμάταγα πίσω σου δε φαινόταν τίποτα από νούμερο και γράμματα.
Δε σε χάλασε όμως που τα φώτα φρένων του κουτάκια δεν άναβαν και πήγες να πέσεις πάνω του. Από τις πολλές σφήνες και για να μας τη βγεις γρήγορος και κοιτάχτε πως το πάω.....τα μάτια μπροστά...όχι πίσω να δεις αν σε κοιτάμε.
ξενέρωσα που το σωσες τελευταία στιγμή να πω την αλήθεια....ήθελα να τη φας με 20χλμ και να τσαλακωθεί η κουστουμιά και η αφεντομουτσουνάρα σου.
Σε είδα και σένα κοπελιά με το λευκό σκουτεράκι με κρανάκι μπουφάν γάντια...και λέω ωραία πράγματα....μετά όμως γκρέμισες κάθε καρδούλα που είχα σχηματίσει γιατί έσφαζες όλα τα κόκκινα λόγω βιασύνης.
Κυριακή, 10/2, μεσημεράκι.
Σας είδα, παρέα με το πορτοκαλί tiger και τα υπόλοιπα 4-5 ον-οφφ, στην ταβέρνα της πλατείας στα Πίσσια. Ή μάλλον σας μισο-είδα, γιατί γυάλιζε πολύ η βιτρίνα, αλλά σας χάρηκα.(Το κόκκινο gsxr που πέρασε προς Σχίνο).
Και σε είδα κι εσένα φίλε με το gs που ανέβαινες από Σχίνο προς Πίσσια μετά από λίγο και με χαιρέτισες...
MuayThai
11/02/2013, 16:55
Σε είδα που με είδες φίλε με το μαύρο RR στο φανάρι στη Β.Σοφίας, σε είδα μόλις ξεκινήσαμε να φεύγεις και με σούζα :beer:
Σε βλέπω και σένα στον πύργο αθηνών πράσινο 636 με τις ρόζ αυτοκόλλητες πεταλουδίτσες πάνω στα φέριγνκ... :eek:
Σε ειδα φιλε με το λευκο x-max σημερα κατα τις 16:00 πεσμένο στον ποδηλατόδρομο στην Αγ. Δημητριου με Κατσιμίδη στη Θεσσαλονικη. Ηταν ασθενοφόρο εκει και σου περνουσαν κολάρο στο λαιμο... ελπίζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρό. Περαστικά σου...
... από Σχίνο προς Πίσσια ...
Δεν ημουν με αυτη την παρεα, αλλα περναω συχνα απο εκει μονος βολτιτσα :)
Σε ειδα Σαββατο βραδυ delivera να κανεις κατι ελιγμους περιεργους που ερχοσουν απο απεναντι... κοιταω πιο καλα και ηταν ενας κονος στη μεση του δρομου. Σταματησα, τον εριξα στο πορτ-μπαγκαζ του κουτιου (αφου ειδα οτι δεν ειχε φυγει απο καπου εκει γυρω, κανα γυφτακι θα το βουτηξε και θα το πεταξε εκει), και εφυγα, μην εχουμε ατυχηματα, ειναι και πολυ στενος ο δρομος εκει...
panos1050
12/02/2013, 18:42
σε ειδα εχθες το πρωι ανθρακι 990 adventure στην κηφισιας εξω απο το υγεια ....
αχ τι μου θυμησες...........!!!
15 χρόνια οδηγός, έχω καταφέρει να βρω δικαιολογία ακόμα και για τις πιο ακαταλαβίστικες αντιδράσεις στο δρόμο.
Εκτός από την παρακάτω...
Με ποιο σκεπτικό σφάζετε το κόκκινο, όταν σε 30 μέτρα υπάρχει άλλο κόκκινο, το οποίο δεν σφάζετε...
Με πορτοκαλί, πάει στο διάλο, τουλάχιστον δεν παρανομείτε, δεν προλαβαίνετε να φρενάρετε, δεν κι εγώ δεν ξέρω γιατί...
Αλλά το κόκκινο;;; Για να σταματήσετε στα 30 μέτρα;;;
Βασανίζομαι...
Cpt. Haddock
13/02/2013, 10:48
Σε ειδα χθες στην Πανεπιστημίου με το παπι και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ Zard πισω :lol:
Τρελο γελιο :bawl:
σε ειδα σπυρακο προχτες το βραδυ στην χαμοστερνας να στριβεις για ανω πετραλωνα.τον ΜΠαιρνουν οι κουφοι!!!χαλασα την κορνα μου αλλα εσυ υπνο βαθυ!!ηταν την ωρα που εσυ νομιζες οτι κανω προβα αλλα εγω γυρναγα απο δουλεια στο σπιτι.:lol:
ειδα κι εσενα βαντα χτες ενα φαναρι πριν τη μαβιλη.τα αδιαβροχα της m-tech δεν πρεπει να τα εχεις βγαλει αυτη τη βδομαδα ε?:lol:
ημουνα στο αντιθετο ;)
spyrakos35
15/02/2013, 09:39
σε ειδα σπυρακο προχτες το βραδυ στην χαμοστερνας να στριβεις για ανω πετραλωνα.τον ΜΠαιρνουν οι κουφοι!!!χαλασα την κορνα μου αλλα εσυ υπνο βαθυ!!ηταν την ωρα που εσυ νομιζες οτι κανω προβα αλλα εγω γυρναγα απο δουλεια στο σπιτι.:lol:
όχι ρε πστμ.... μας πήραν και εδώ χαμπάρι :bawl:
αν θυμάμαι καλά, ενα παπί και ένα δικάβαλο σκούτερ ήταν εκεί.... αφού δεν ήσουν σε πρόβα, μάλλον το παπί ήσαουν.... :wave2:
όχι ρε πστμ.... μας πήραν και εδώ χαμπάρι :bawl:
αν θυμάμαι καλά, ενα παπί και ένα δικάβαλο σκούτερ ήταν εκεί.... αφού δεν ήσουν σε πρόβα, μάλλον το παπί ήσαουν.... :wave2:
μαγος θα εισαι,δεν εξηγειται αλλοιως :lol:
Σε είδα σήμερα κατα τις 9παρά Transalp ασημί στην αριστερή λωρίδα της πηγμένης εθνικής , στο ρεύμα προς Λαμία και στο ύψος της Αχαρνών περίπου, να είσαι σταματημένο πίσω απο ενα Yaris νομίζω, το οποίο ειχε μια καλή λακούβα στον πίσω προφυλακτήρα αριστερά. Όσο πρόλαβα να δώ ο αναβάτης ήταν όρθιος και μίλαγε στο κινητό,οπότε ελπίζω όλα καλά
ειδα κι εσενα βαντα χτες ενα φαναρι πριν τη μαβιλη.τα αδιαβροχα της m-tech δεν πρεπει να τα εχεις βγαλει αυτη τη βδομαδα ε?:lol:
ημουνα στο αντιθετο ;)
Τσου. :(:wave2:
thePrince
18/02/2013, 15:28
Σε είδα, αγέρωχο κι ωραίο, καβάλα στο μαύρο V-Strom 1000 σου. Αντί να πάρεις κράνος, μπουφάν, γάντια, μπότες, πήρες Akrapovič. Θα είσαι κι εσύ από αυτούς που πιστεύουν στην ασφάλεια μέσω του θορύβου… Δυστυχώς, πλανάσαι, λυπάμαι.
kouremenos
19/02/2013, 15:46
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΤΟΣΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! (σορυ μι,μετα απο 20 χρονια μοτοκαννιβαλισματος εχω κλεισει 14 μηνες χωρις μοτο και πιστεψτε με Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!! )
ΓΚΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΓΚΑΜΩ !!!!!
σε ειδα χθες με το BMW 1200 GS να κατευθυνεσαι προς Καλλιμαρμαρο εξοπλισμενος με τα παντα...
κρανος
μπουφαν
γαντια
ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ απο Scooter....:uplate::uplate::uplate::uplate::uplate:
σε είδα...
...να λικνίζεις το κορμί σου όλο χάρη!
.....να ανεμίζει το μαλλί σου στον ρυθμό της μουσικής!
.......να προβάρεις όλο νάζι για φωτό στα καθρεπτιζόμενα φώτα της νισκομπάλας ...
...στην ντισκοτέκ , στην παλιά ντισκοτέκ...
...είναι... που λείπεις.... ΕΣΥΥΥΥΥ! (μηχανήηηηηηηη) :bawl::bigcry::beer::a014:
ΥΓ. Pap έχεις κανένα δανεικό για την ετήσια? (άσχετο-σχετικό):bawl:
Cpt. Haddock
23/02/2013, 12:27
σε είδα κι εσενα...
...να λικνίζεις το κορμί σου όλο χάρη!
.....να ανεμίζει το μαλλί σου στον ρυθμό της μουσικής!
.......να προβάρεις όλο νάζι για φωτό στα καθρεπτιζόμενα φώτα της νισκομπάλας ...
...στην ντισκοτέκ , στην παλιά ντισκοτέκ...
(πάρε μηχανη ρε)
:blush::blush::blush::blush:
Σε είδα ανόητε με το γκρι λιντακι σήμερα το μεσημέρι στην Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα. Οδηγούσες με τα δύο αγγελούδια το ένα μπροστά και το άλλο πίσω σου, ξεκράνωτα και χωρίς ούτε μπουφάν για το κρύο. Μόλις δε έκανες και το απίστευτο να κροσάρεις το δρόμο αδειάζοντας και κάτι λεμόνια που κουβαλούσες στην άσφαλτο, κινδυνεύοντας να σοριαστείς, δεν άντεξα και σε στόλισα καταλλήλως ! αλλά τέτοιο ζώο που είσαι δεν σάλεψες ούτε το κεφάλι ! Μου φτάνει οτι τα παιδάκια θα θυμούνται τα μπινελίκια που έτρωγε στο δρόμο ο ανεγκέφαλος πατέρας τους !
Σας είδα κι εσάς εντουράδες έξω από τα Μέγαρα ... καλές βόλτες !
KostRider
24/02/2013, 23:17
σας είδα σήμερα έξω απο το Καρπενήσι με τα διάφορα on-off (transalp κτλ.) και ο ένας χαιρέτισε,καλούς δρόμους:beer:
σε είδα κι εσένα με το v-strom που σου κόρναρα για να σε χαιρετίσω και νόμισες ότι ήμουν κάποιος απο το γκρουπάκι και είχα σταματήσει,σταμάτησες και γύρισες και κατάλαβες ότι απλά σε χαιρέτισα,κανείς απο εδώ μέσα;
Σε ειδα super-duke να με ακολουθεις απο την Κορινθο μεχρι τον Ασσο & να με παρακολουθεις που με επιαναν τα διαολια που και που, αχαχα!
Σας ειδα αρκετους σημερα στην Κορινθο και προς Επιδαυρο, καλους δρομους! :wave2:
macdeath_s
25/02/2013, 01:53
Πορτοκαλί SuperDuke 07 και άνω παρκάρεις Κολωνάκι στη Σκουφά απέναντι από τις 2 καφετέρειες με τις γκόμενες που χουν μόστρα. Βάζω και το δικό μου αν έχει χώρο κοντά σου να χει παρέα (:confused::sick::beer:). Den se έχω πετύχει ποτέ να πούμε καμιά κουβέντα (αν θες :P )
Cpt. Haddock
25/02/2013, 06:39
Σε είδα ρε μπαρμπα να σφαζεις δυο κόκκινα στο καπάκι στη Λ. Αλεξανδρας (Βραΐλα και Μουστοξυδη), ανεβαινοντας. Στο επομενο φαναρι που στο είπα, το τελείως χαμενο βλεμμα σου ήταν όλα τα λεφτα. Όχι μονο δεν ειχες παρει χαμπαρι τι έκανες, πιθανοτατα θα το ξανακανες και λιγο παρακατω....:moutza:
Σε είδα στα σίδερα στο Χαλάνδρι με το FMX να προσπαθείς να περάσεις από την δεξιά στην αριστερή λωρίδα ανάμεσα απο τα κουτιά και να σταματάς στο χιλιοστό από το κουτί που φρέναρε μπροστά σου και δεν το είδες... Δεν φάνηκες να ταράχτηκες ιδιαίτερα... Κωλοφαρδάκι ήσουν σήμερα.
PetranGR
25/02/2013, 19:59
Σε είδα ρε κ@λοπαίδο , με το Agility 150 σήμερα στην Εγνατία πάνω,να κάνεις δεξιά σφήνα, ανάμεσα απο το αμάξι μου και απο σταθμευμένο όχημα, και να κάνεις μπροστά μου ελιγμό και φρένο και να γίνεσαι καπνός,παρότι μου κόπηκαν τα πόδια και παρότι δεν μπόρεσα να σε κυνηγήσω σου πάτησα κάτι σταυρίδια έξω απο το παράθυρο,που ελπίζω να τα άκουσες, είσαι τυχερός επίσης που είχε κίνηση και χώθηκες γιατί στο επόμενο φανάρι θα σε είχα κατεβάσει κάτω και δεν ξέρω τι θα γίνοταν...
Ηλίθιε, με κόπηκαν τα πόδια.Εύχομαι να το διαβάζεις !
Μάθε λίγο να συμπεριφέρεσε σωστά ! ! ! (Και εγώ οδηγάω μηχανή τέτοιες μ@λ@κ1ες δεν κάνω!)