View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
Billymuse
26/03/2013, 14:18
σε είδα σήμερα στη κηφισίας στο ύψος του ότε,με το ducati 1098 σου και το arai σου,απλα θεικός ο ήχος της καλής σου..καλούς δρόμους να έχεις..
DimChios
26/03/2013, 16:45
Σας είδα αρκετούς προχτές στη βόλτα μας και πολύ γούσταρα!
Θύμιζε λίγο άλλες εποχές... :D
Σας βλέπω να σχολιάζετε που δε σας χαιρετάνε! Ε, και? Τόση εμμονή πια? Cool! :wave2:
GIXXERAKIAS
27/03/2013, 08:17
Το είδα και δεν το πίστευα....σήμερα το πρωί στην γέφυρα της Ν.Φιλαδέλφειας "μπαμπάς" με 5-6 ετών παιδάκι πάνω στο σκουτεράκι να το έχει δεμένο πάνω του με κάτι σαν ζώνη.Μέτα βίας το πιτσιρίκι κρατιόταν από πάνω του....τι να πείς.....:(
Kostas2B
30/03/2013, 23:09
Σε είδα ΚΤΜακια σήμερα το απόγευμα με το πορτοκαλι 990 adventure σου να ξεκινάς απο το φανάρι των ΤΕΙ της Αθήνας με σούζα και να το πηγαίνεις πορεία...Το ευχαριστηθηκα αλλά άργησα να ξεκινήσω απο το βενζινάδικο και σε έχασα!!!
PetranGR
30/03/2013, 23:24
Σε είδα καθώς πήγαινα Χαλκιδική , με το Translap σου,σε χαίρετησα και ανταπέδωσες.
Σε είδα στην συνέχεια με το πορτοκαλί CBR 125 2005 , και χαιρέτησες και ανταπέδωσα.
Επίστροφή.
Σε είδα Ducatti 749 κόκκινη πήγαινες προς χαλκιδική και απο πίσω ήταν ένα Gixxer Μαύρο; χαιρεήσατε και ανταπέδωσα :)
..ειδα σημερα το πρωι περιφεριακη Υμητου χτυπημενο μαυρο Ζ με ζελατινακι και τους τροχαιους να μετρουν αποστασεις κτλπ.
Ελπιζω να εισαι καλα.
Σε είδα παππού με το κόκκινο παπί να περνάς το stop, τη καρδιά μου να φτάνει στο παπούτσι γιατί ήδη είχα δει το λευκό peugeot με το οποίο θα διασταυρωνόσουν και είχα κόψει για να αφήσω να εξελιχθεί η μαλ..κία. Ευτυχώς σε είδε έγκαιρα και σου έδωσε προτεραιότητα και λίγο καιρό ζωής ακόμη. Εσύ μάλλον δεν είδες τίποτα.
KostRider
01/04/2013, 08:45
σε είδα πιτσιρικά να με χαιρετάς και σου κόρναρα! σε είδα κι εσένα με το cbr να παρκάρεις φούλ εξοπλισμένος και σου κόρναρα!
Σας ειδα χθες Norton να γυριζετε απο βολτα στο Ναυπλιο και χαιρετηθηκαμε, ωραιοι ειστε!
Σε ειδα και εσενα σημερα ΖΩΟ με το πρασινο Saxo στον κεντρικο δρομο στο Κιατο να μου πεταγεσαι απο εκει που ειχες παρκαρει με φορα, το πολυ 3 μετρα μπροστα μου... τα ABS στο γκολφ δουλεψαν υπερωριες και ισα-ισα την γλυτωσες... και ενω σου πατησα κορνα μπας και προσεξεις λιγο, εβγαλες και το χερι απο το παραθυρο και μου εκανες και χειρονομιες και πηγες να σταματησεις για να ζητησεις και τα ρεστα, αντι να ζητησεις συγνωμη (αν και με τοσο αστρονομικη βλακεια, ουτε η συγνωμη σου θα μετρουσε), αλλα οταν ειδες να πανε να ανοιξουν οι πορτες και τρεις μουσατους μαλιαδες να σε βριζουν εκανες την κοτα και εφυγες ΖΩΟ.
Στον ιδιο δρομο γυριζωντας απο την δουλεια σε ειδα ντελιβερα να βγαινεις απο μια αυλη κοιτωντας το απειρο, και πεταχτηκες και εσυ στον δρομο χωρις καν να δεις αν ερχεται κανενας (κοιτουσες απεναντι, δεξια, το βουνο?), εκανα λιγο αριστερα και σε απεφυγα, σου πατησα και ενα *μπιπ* την κορνα να καταλαβεις οτι καποιος ειναι διπλα σου, και ανταπεδωσες με κορνα-χαιρετισμο!?!?! Δεν πατε ΚΑΘΟΛΟΥ καλα...
Johnny_Nik
02/04/2013, 08:14
Είδα και εγώ αυτοκίνητο, με άντρα οδηγό και γυναικόπαιδα να βγαίνει από στενάκι που είχε στοπ χωρίς να κοιτάξει και από τις δύο πλευρές. Υποψιασμένος, όμως εκοψα ταχύτητα, αλλά αναγκάστηκα να φρενάρω απότομα για να μη γίνει ζημιά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία, μου ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ από την πλευρά που ερχόμουν. Επέμενε μάλιστα να περάσω ενώ είχε μισοβγεί στο δρόμο, αλλά του έκανα νόημα μιας και είχε κλείσει την κυκλοφορία σε όλα τα ρεύματα. Περνώντας δίπλα μου μου ξαναζήτησε συγγνώμη. Κάπου υπάρχουν ακόμα άνθρωποι....
αντίθετα, παπάκιας επέμενε να με περάσει από δεξιά, ενώ είχα ήδη ανάψει φλας για να στρίψω σε στενό. Όταν εγώ έστριβα, ο παπάκιας γκάζωσε, και γραπώθηκε στο πίσω πίσω μασπιέ μου, με αποτέλεσμα να ξαπλωθεί φαρδύς πλατύς στο δρόμο και το παπί να σκάσει επάνω σε ένα παρκαρισμένο... Σηκώθηκε βρίζοντας (!!!) και μου είπε γιατί έχεις αναμμένο φλας δεξιά και στρίβεις; Εγώ νόμιζα ότι το άναψες για να σε περάσω (από δεξιά !!???). Φυσικά δεν είχα ούτε όρεξη να ασχοληθώ μαζί του και του είπα να καλέσουμε την αστυνομία, για τα περαιτέρω. Μόλις το άκουσε αυτό σηκώνεται, πιάνει το παπί και φεύγει καπνός! Όσο για τον ιδιοκτήτη του παρκαρισμένου, κατέβηκε λίγο πριν φύγει ο πιτσιρίκος και ευτυχώς είχαμε δει και οι δύο το σκηνικό και την πινακίδα από το παπί. Κάποια στιγμή ήρθε και η αστυνομία, κατέγραψε το συμβαν και ψάχνει τον πιτσιρίκο να πληρώσει τα σπασμένα. Περαστικά του!!!!
Kostas2B
02/04/2013, 09:42
Σε είδα κύριε μαλάκα μου,ενώ ήμουν σταματημενος στο φανάρι στο Σχιστο μετά τη γέφυρα,να έχεις βγει στο αντίθετο να προσπερασεις πάνω στη διασταύρωση και να έρχεσαι κατα πάνω μου...Τελευταία στιγμή προλαβες και έκανες σφήνα ανάμεσα σε ένα φορτηγό και στη νησίδα,παραλίγο και θα με είχες βάλει γκολ στα διυλιστήρια!!!
KostRider
02/04/2013, 17:36
σε είδα ηλίθιε με το μανάβικο-αγροτικό να ξεκινάς πάνω από στροφή παρκαρισμένο και να περνάω στο τσακ... σε είδα κι εσένα με το aprillia pegaso να μου κορνάρεις, , καλούς δρόμους!!!
taisteal
02/04/2013, 18:14
σε ειδα ρε ατιμε να μου παιρνεις το BSA μεσα απο τα χερια.....
AUFGEBRACHT
02/04/2013, 18:19
Ευτυχώς σε είδα ξεκράνωτε με το Ηayabusa και 2 σακούλες από super market στο δεξί χέρι :eek: να μου κάνεις σφήνα αντικανονικά... σε έκοψα από πρίν για μαλάκα και ευτυχώς δικαιώθηκα (και σώθηκα...)
ρε φιλε με το xt το απογευμα στην αθηνων λαμιας, όταν σπας καθρέπτη αυτοκίνητου με μπουνιά κοίτα τους καθρέπτες σου πρώτα.. τα τζάμια με πήραν στο πόδι..
Σε ειδα καραγκιοζη με το κρυπτον στη κηφισιας να κοβεις το κοκκινο ακρανωτος με το γυαλι και να βριζεις και απο πανω το πεζο που περναγε κανονικα οταν πηγες να τον παρεις μαζι σου.
μα ποσο ζωον εισαι??
Nina-Matilda
03/04/2013, 00:07
σας είδα σύντροφοι του ΜΟΠ (Μοτοσυκλετιστικος Ομιλος Πτολεμαίδας) να πίνετε το καφεδάκι σας χθες το πρωι στους καταρράκτες της Εδεσσας και σας χάρηκα
:beer:
Την επόμενη φορά αγαπητέ Σπύρο, να έρθεις στην παρέα μας να πιουμε μαζι καφεδάκι!!! :)
σε ειδα georgio-ποδηλατη :lol:
ειδα και σενα κοπελια στο αιγαλεω με το κατεμι το πολεμικο, την κρανουμπα την εντουραδικια, τη μασκα και ... την σακουλα απο το αττικα :lol: με τα καινουργια παπουτσια ετοιμη να σου σκιστει και σου το ειπα. παρακαλω :wave2:
και τελος...διποδο ζωο, αν ποτε σε ξαναπετυχω να πετας τα χαρτια απο την τυροπιτα οπως εκανες χτες προκλητικα διπλα μου στις γραμμες, στην κωνσταντινουπολεως, δεν θα τα μαζεψω και θα σου τα σκασω πανω στο παρμπριζ αλλα θα σε σταματησω και θα σου τα δωσω να τα φας!αντε με τον καθε πουστη.
σε είδα δεξιό αντίβαρο να λείπεις απο το hornet σημερα το πρωί και ΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑ !!!! μα πόσο μαμάκας είσαι αγόρι μου αφού δέν μπορούσες να πάρεις και το άλλο το ένα τι το θες πάρε και το δεύτερο να τελειώνουμε , χαμένο κορμί που αν σε 'έπιανα θα στα φόραγα σκουλαρίκια
PetranGR
03/04/2013, 17:16
Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου , στο φανάρι άσπρο Honda CBR 1000 R , αντίθετο ρεύμα εσύ και εγώ στην άλλη μεριά εγώ χάζευα το δικό σου και εσύ το δικό μου και όταν ξεκινήσαμε το ίδιο ... σε χαίρετησα αλλα΄με έγραψες στα @@ σου !
Ε ,ρε Σαλονικιε!
DimChios
04/04/2013, 09:41
Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου , στο φανάρι άσπρο Honda CBR 1000 R , αντίθετο ρεύμα εσύ και εγώ στην άλλη μεριά εγώ χάζευα το δικό σου και εσύ το δικό μου και όταν ξεκινήσαμε το ίδιο ... σε χαίρετησα αλλα΄με έγραψες στα @@ σου !
Ε ,ρε Σαλονικιε!
ΣΕ ΕΙΔΑ ηλιθιε με την παπια να μου μπαινεις χωρις φωτα χθες βραδυ απο δεξια στο στενο δρομακι που κινουμασταν, φυσικα δε σε ειχα δει, παραλίγο να σε κλεισω και στο ΤΣΑΚ σε πηρα πρεφα και σου εκανα χωρο... κι εσυ... με χαιρετησες-ευχαριστησες που σ αφησα να περασεις! Ε, εισαι μλκας! Τιποτα δεν καταλαβες!
ΣΑΣ ΕΙΔΑ Δ.Ι.Α.Σ και μολις κι εσείς με κοιτάξατε είπα απο μεσα μου χαμογελωντας "πάλι τα ιδια θα έχουμε...."
Ε, φυσικα δεν επεσα εξω... μερικά μετρα παρακάτω, επί της Πανεπιστημίου, μέσα στη μεσαία λωρίδα μου κάνατε ντου... και με σταματήσατε στην αριστερή, ΠΑΝΩ στην λεοφωρειολωρίδα που ανεβαίνει
Ρε πστ μου, δε γινεται αυτη η κατασταση 2-3 φορες τη βδομαδα η ιδια ιστορια... ή φατσα πρεπει να αλλάξω ή αμαξι!
Manalishi
04/04/2013, 11:26
Σας είδα φευγαλέα σήμερα στη Γλυφάδα, αλλά επέστρεψα να σας αποθανατίσω...
286645
AUFGEBRACHT
04/04/2013, 17:45
Σε είδα σήμερα ξέγνοιαστε καβαλάρη...νομίζω πως το κράνος σου είναι μικρό και χρειάζεσαι μεγαλύτερο νούμερο γιατί δεν προστάτευε όλο το ρεζερβουάρ, άσε που το είχες και και άμα έπεφτες θα έφευγε από το καημένο το ρεζερβουάρ και θα ήταν εκτεθειμένο στην πτώση...
xaotikos
04/04/2013, 18:36
Σας είδα φευγαλέα σήμερα στη Γλυφάδα, αλλά επέστρεψα να σας αποθανατίσω...
286645
Πως τα φέρνει η τυχη...
ήθελα καιρό να πάω από το 500 και όταν πήγα βρήκα αυτούς (http://blog.ktm.com/bikes/deutsch-around-the-world-%E2%80%93-panini-moto-tour-abfahrt/)! :)
Καλό δρόμο να έχετε στο ΜΑΚΡΥ ταξίδι!
sapila racing
05/04/2013, 09:14
Σε είδα manhunter στην πλατεία Καραισκάκη σημερα το πρωι meto busa σου, ημουν με το αμάξι όμως και δεν με είδες. :wave2:
ντελιβερας με κιτρινο κουτι valentino rossi 46 και φουλ εξοπλισμενος, μιλαμε για πολυ φουλ οχι μαλακιες!!!
ποιος ειναι??? σιγουρα θα τριγυρνα εδω μεσα...!
μπραβω ρε φιλε εισ' ωραιος!!! :beer:
webassasin
07/04/2013, 22:16
Eιδα το varadero club να πινει καφε Αθανασιου παραλια Καλαματας και μετα να φευγει προς τα πανω.
Καλη επιστροφη !
akis_trevor
07/04/2013, 22:19
νομιζω σε ειδα nio προχτες την παρασκευη το μεσημερι να κατεβαινεις την ελ.βενιζελου κατα τις 4.ημουν με το ποδηλατο και δεν προλαβα ουτε να σε δω καλα ουτε να μιλησω....:wave2:
Dragonfly
08/04/2013, 09:39
Σας ειδα ολους το Σαββατο το πρωι και τα ειδα και ολα! Απο Αθηνα-Χαλκιδα για Αλιβερι με την μαυρη τη γρια ημουνα!, ενα μηχανακι μονο χαιρετισε, αλλα αυτο δεν με πειραξε τοσο, οσο τα παπουδια και οι Χαλκιδοκαγκουρες που στο δρομο για Νοτια Ευβοια, δεν ξερουν τι θα πει λωριδα, δεν ξερουν τι θα πει στριβω αριστερα στο χωραφι μπαινοντας αντιθετο ρευμα διχως φλας! και μαλλον δεν ξερουν οτι οταν σε ενα μηχανακι το κεφαλι του οδηγου ειναι πιο κατω απο το τιμονι δεν μπαινεις στη λωριδα του για να του κανεις fatality!
Δοξα στον μεγαλοδυναμο γυρισαμε σωοι!
Σας ειδα οπισθια μου να εχετε μουδιασει μετα απο 7 ωρες οδηγηση με το κουτι! :D
Σε ειδα και εσενα squid με το R6 να με περνας με σουζα βγαινοντας απο το Κιατο, και αμεσως μετα στη στροφη στα σφαγεια να προσπαθεις να το στριψεις αλλα να μην το πολυ-εχεις...
Σε ξαναειδα να με περνας μετα απο λιγο μπαινοντας Κορινθο, και μετα να ξανασηκωνεις ροδες...
Σε ειδα και εσενα με το παπι μεσα στην Κορινθο, με μια αλυσιδα να κρεμετε απο καπου πανω απο το παπι δεμενη, και να κυλαει ακριβως διπλα στην πισω ροδα, ετσι και την πατουσες την ειχες πολυ ασχημα... αρχισα τις κορνες και να σινιαλα, καποια στιγμη πηρες χαμπαρι, σταματησες, ειδες τι επαιζε και μου ζητησες με ενα μεγαλο χαμογελο ευχαριστω. Πακι προσεχε, ησουν ετοιμος για σαβουρα!
KostRider
09/04/2013, 17:40
σε είδα φίλε με το gixxer κ9 να πηγαίνεις αγέρωχος με ακράνοβιτς και με δύο gp με υπέροχο ήχο...
mikRRopixel
09/04/2013, 20:38
Σε είδα φίλε μου στη λ. Φιλαδελφείας σήμερα το βράδυ, ήσουν ξαπλωμένος στην άσφαλτο και σταμάτησα. Δεν θα είχε κάμποσα δευτερόλεπτα που σε είχε φάει η κυρία βγαίνοντας από το στενάκι. Προσπάθησα να σε ηρεμήσω όσο γινόταν μέχρι να έρθει βοήθεια, ήσουν σοκαρισμένος και δεν μπορούσες να μου πεις ούτε το επώνυμό σου, ούτε να μου δώσεις κάποιον αριθμό δικού σου να τον πάρω τηλ να έρθει. Χέρια-πόδια ευτυχώς δεν πρέπει να χτύπησες σοβαρά αλλά είχες πόνο στο στήθος και την κοιλιά. Δεν σε αφήναμε να βγάλεις κράνος ούτε να σηκωθείς για ευνόητους λόγους. Όταν ήρθε η αστυνομία έφυγα, Ηλία ελπίζω να μην έχεις κάτι σοβαρό. Το κράνος σου σε έσωσε, αν φόραγες και γάντια θα είχες γλιτώσει αρκετά εξωτερικά χτυπήματα στα χέρια.
Μερικά δευτερόλεπτα μπροστά να ήμουν και μπορεί να είχε φάει εμένα...προσοχή παιδιά, δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει..
gsx b king στην Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ ποίος? απλά ενα όνειρο το μηχανάκι !!!!:eek:
Σε είδα Ελληναρά χοντρέ με το άσπρο μούσι χθες στην Βούρβαχη να σπρώχνεις με όλη σου τη δύναμη τον Πακιστανό που ήρθε να σου πλύνει το τζαμι για όσα ψιλά θα του έδινες... Ειδα τον μικρό να σαστίζει, να πέφτει κάτω με ματωμένα χέρια και να μην λέει κουβέντα.
Είδα, με έκπληξη, το τσοκαρο τη γυναίκα σου αντί να σου την λέει να τα χώνει στον μικρό.
Δεν σε ειδα να σπρώχνεις κι εμένα όταν κατέβηκα απο τη μηχανή και σου μίλησα αλλα σε είδα να την κάνεις σφάζοντας το κόκκινο και δεν πρόλαβα να δω την πινακίδα σου στο σκοτάδι... Έπρεπε να έρχόταν σκουπιδιάρα να σε κάνει αλοιφή, γελοίο υποκείμενο.
PetranGR
10/04/2013, 13:40
Σε είδα καθυστερημένη γυναίκα να κοντεέυεις να με σκοτώσεις πάνω στην Δωδεκανήσου, επειδή το είδες κάποια.
Γυναίκα στο τιμόνι = χάρος με πολυβόλο.
Άκουσες καντήλια απο εμένα και 2-3 μηχανές ακόμα,και το γέλιο ; Ερχόταν ομάδα Ζ απο πίσω και σε σταμάτησε,εύχομαι να "Χεστηκες" πάνω σου.
σε είδα με το Gsxr 1000 μαύρο χρυσό...τζάμι, να περνάς με κόκκινο στο τέρμα της Συγγρού προς Σύνταγμα χωρίς πινακίδα. Δεν είδες οτι μπροστά σου ήταν Διας και πίσω σου Ζ.
Θαύματα δεν γίνονται. Ελπίζω να τη γλύτωσες φθηνα.
σας ειδα μεσημεριατικα στις 2 στο φαναρι της Κηφησιας και Πανορμου με κατευθυνση προς Μαρουσι.
ενα Gsr600 και ενα Tdm900.
κανατε κοντρα ρε π@π@ρες στο αριστερο ρευμα με φουλ κινηση.
αμα εβγαζε κανενας το αμαξι του στο δρομο σας μετα θα μιλαγαμε για κριμα και αδικο???
ρε ουσττττττττττττττττ !!!!!!!!!!!!!!!!
Σε είδα με ΤΟΥΟΤΑ COROLLA :rolleyes: 20φευγα-ετίας να κυκλοφορείς με πινακίδες της ΕΟΟΕ. Το να προσπαθείς να χαρακτηρίσεις το συγκεκριμένο και επίσης σε κατάσταση σακαράκας όχημά σου "κλασσικό ή "εποχής", προσβάλλει τη νοημοσύνη μας δε νομίζεις; :rolleyes:
KostRider
10/04/2013, 23:47
σε είδα bmwδάκια στο φανάρι της Κύπρου να μου την βγαίνεις από δεξιά και να μου το παίζεις γρήγορος, δεν σε χάλασε που σε είχα από πίσω και όσο που το πάταγες δεν...
σε είδα κι εσένα με το punto να επιχειρείς να βγείς με όπισθεν χωρίς να ελέγξεις, κόρναρα και τότε με πήρες είδηση...
σε είδα κι εσένα ηλίθιε να μου πετάγεσαι από στενό παρόλο που με είδες, την κόρνα και τις μούντζες τα κατάλαβες κανονικά, σε γλύτωσε το πράσινο, αλλιώς...
Σε ειδα κοπελια με το Transalp (?) μεσα στην Κορινθο να με αφηνεις να περασω, γιατι με ειδες που ειχα πηξει να περιμενω να περασουν ολα τα φορτηγα, ευχαριστω! :wave2:
Σε ειδα και εσενα μπαρμπα με το huyndai accent (τυχαιο?) να μπαινεις απο την εξοδο ΜΕ ΦΟΡΑ στην Shell διπλα στον ΟΣΕ στην Κορινθο, την ωρα που πηγαινε να βγει ο φιλος με το Street Triple, και παραλιγο να τον παρεις μαζι. Μειναμε να σε κοιταμε σαν χαζοι, του Τασου του κοπηκαν τα ποδια, και εσυ απλα δεν ειχες παρει χαμπαρι τι εκανες...
Σε ειδα και εσενα Καγκουρα στο Βραχατι με το 206 να ξεκινας απο την Aegen δεξια μου, και να πας να βγεις αριστερα μου για κατευθυνση αντιθετη με εμενα, ενω ειχα φτασει πολυ στο σημειο. Εκανα να περασω πισω σου, ομως εσυ καταλαβες την βλακεια που εκανες και αντι να φυγεις με φορα να μου αδειασεις το δρομο, φρεναρες και τον εκλεισες ολο, ουτε μπροστα να περασω, ουτε πισω... ευτυχως δεν ερχοταν κανενας απο απεναντι και το εκοψα τερμα και περασα.
Σε ειδα και εσενα ΖΩΟ ΓΙΔΙ ΒΟΔΙ μπαρμα στο Κοκκωνι με το βανακι (citroen?) ενω ανεβαινα και εσυ κατεβαινες, να σταματας και χωρις φλας να πας να μπεις στο στενο δεξια μου, κλεινωντας μου σχεδον τον δρομο, με ελαχιστη αποσταση απο εμενα... μπλοκαρε το μπροστινο, λεω δεν τη γλυτωνουμε την μετοπικη, ευτυχως ακουσες το φρεναρισμα, σταματησες και μου αφησες 1 μετρο αναμεσα στον προφυλακτηρα σου και το αυλακι να περασω (ειναι και πολυ στενος ο δρομος εκει)... Τι εχετε μεσα στο κεφαλι σας τελος παντων?
Sorry gια το κατεβατο, αλλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, και αν τα λεω ηρεμω λιγο...
εχτες κατα τις 20.30 στο φαναρι που βγαζει απο τροκαντερο παλικαρι 2καβαλο με τριβαλιτσο μπαντιτ και με αυτοκολητακι μοτο.ποιος?
σε χαιρετησα δειχνοντας σου το δικο μου αυτοκολητο και την εκανα για π.φαληρο.
το κρυπτονακι που περιμενε διπλα σου να αναψει πρασινο το φαναρι. :wave2:
DoctoR_k6
12/04/2013, 12:21
Σας ειδα εχθες το βραδυ να μαζευεστε κοντα στο σπιτι μου 5-6 ss γυρω στις 23.30 με τα εξατμισονια σας, με τις κρυμμενες πινακιδες(εως ανυπαρκτες) κ μερικοι με μπουφανακια...
Φαινοσασταν ετοιμη για βραδυνη εξορμηση στα γνωστα μερη των "αλητειων" κ ψιλολησμονησα προηγουμενα ετη ΑΛΛΑ ρε μαγκες βαλτε κ κανα κρανος!!!!
Για το θεο δηλαδη κανεις με κρανος??!!!:cry:
Ετοιμαζεστε για σουζες, εντο κ ο,τι αλλη μλκ προκυψει μεσα στους δρομους κ πατε ξεκρανωτοι??? Συνηλθα αποτομα ενθυμουμενος διαφορα σκηνικα αυτα τα βραδια στην παραλιακη κ συνεχισα να απολαμβανω το μπασκετακι μου...(Σε ειδα Διαμαντιδη να σηκωνεσαι για 3 ποντακια κ ξυπνησε η περιοχη απο τις φωνες μας!!!)
akis_trevor
12/04/2013, 13:13
πατρα,πλατεια γεωργιου πανω μερος,διαβαση πεζων.φτανω πρωτος και περιμεναν 4-5 ατομα και ενας 60αρης με ποδηλατο.σταματαω να τους αφησω να περασουν,αυτοκινητο απο πισω μου κανει δεξια να μπει στην διπλα λωριδα γιατι ως γνωστον βιαζοταν.πρεπει να περασαν 6-7 αυτοκινητα αλλα τοσα μηχανακια,μεχρι που ειχε ενα ανοιγμα και περασανε.ποσο ζωα ρε φιλε;
Σε ειδα το μεσημερι στην Γλυφαδα πεσμενο ΧΤ και ενα ασθενοφορο διπλα. Απ' οτι καταλαβα ο "κυριος" βγηκε απο στοπ και σε χτυπησε πλαγια. Ελπιζω να εισαι καλα
σημερα βγηκα στους ελληνικους δρομους για πρωτη φορα με δικικλο....τελικα αυτο που ελεγαν οτι τα δικυκλα ειναι αορατα για τους οδηγους, ισχυει και με το παραπανω!!!!
Takata Dome
14/04/2013, 11:58
Σε είδα με το Gilera Saturno Sport στην Πάτρα προχθές.Σε άριστη κατάσταση η μηχανή,μου έφτιαξες τη μέρα! :beer:
εχτες κατα τις 20.30 στο φαναρι που βγαζει απο τροκαντερο παλικαρι 2καβαλο με τριβαλιτσο μπαντιτ και με αυτοκολητακι μοτο.ποιος?
σε χαιρετησα δειχνοντας σου το δικο μου αυτοκολητο και την εκανα για π.φαληρο.
το κρυπτονακι που περιμενε διπλα σου να αναψει πρασινο το φαναρι. :wave2:
Κι εγώ σε είδα.... αλλά μέχρι να στροφάρει ο καμένος εγκέφαλος είχες εξαφανιστεί.
Στην αρχή νόμιζα ότι μου έλεγες πως ξέχασα τα κλειδιά στη πίσω βαλίτσα (ναι το κάνω σχεδόν καθημερινά :) ) όταν συνειδητοποίησα τι μου λες είχες ήδη στρίψει δεξιά. :beer:
Υ.Γ. Αυτό το φανάρι πως και δε το πήραν χαμπάρι οι ζογκλέρ; Τρως, πίνεις, κοιμάσαι, ξυπνάς κι ακόμη κόκκινο είναι!!
Σας χαιρέτησα στο δρόμο για Λαγκαδια (2 KTM ADVENTURE, TDM 900,.....) καλούς δρόμους !!!!!!!
Σε είδα χθες το πρωι με το πάπιο μπροστά από το Καλιμάρμαρο με το αυτοκόλλητο του μοτο.γρ στην μπαγκαζιέρα και το ασημί Shoei κράνος...
Σε είδα στην Κηφισίας με το κίτρινο GS650 (και με μουσταρδί μπουφάν) και τ' αυτοκόλλητα του moto.gr...
1. Ήταν η μέρα του αυτοκόλλητου χθες
2. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πηγαίνετε αναμεσα στα κουτιά με την ιδια ταχύτητα με αυτά...
Σε είδα στο φανάρι πριν την Αμερ. πρεσβεία με το κόκκινομαυρο 954 + Nakano κρανάκι.
Σου έσκασα ένα φάσκελο, αλλά δεν πήρες χαμπάρι...:moutza:
Σε είδα στο φανάρι πριν την Αμερ. πρεσβεία με το κόκκινομαυρο 954 + Nakano κρανάκι.
Σου έσκασα ένα φάσκελο, αλλά δεν πήρες χαμπάρι...:moutza:
Δεν κοιτάω τριγυρω μου εκει, για να μην με κοιτάνε! :tooth:
Σε είδα φίλε με το transalp 650 στην Βασ. Κων/νου το πρωί, με μαύρο δερμάτινο μπουφάν, κρανος αράι, γυναικείες μπότες dainese και αυτοκόλλητο μοτο στη μπαγκαζιέρα. Τα τσάκισες όλα τα περτικαλί φανάρια :p. Βιαζόμασταν;
Σε είδα φίλε με το transalp 650 στην Βασ. Κων/νου το πρωί, με μαύρο δερμάτινο μπουφάν, κρανος αράι, γυναικείες μπότες dainese και αυτοκόλλητο μοτο στη μπαγκαζιέρα. Τα τσάκισες όλα τα περτικαλί φανάρια :p. Βιαζόμασταν;
Με μένα μοιάζει αυτός... αλλά πού τα είδες όλα τα περτικαλί ρε φίλε; Ένα πέρασα (Ριζάρη) και σταμάτησα στο επόμενο. Και αυτό για να μην φορέσω τον πίσω που ερχόταν αποφασισμένος. Μήπως ήσουν αυτός; :hmm::D Άσε που τελευταία ειδικά δεν βιάζομαι να φτάσω στη δουλειά.. :a11:
blackbusa
20/04/2013, 14:42
μουσταρδί
πορτοκαλι ηταν...
Σας είδα σήμερα παρέα με τα 3 Τiger στους πίσω δρόμους κοντα στην Καλλικρατεια Χαλκιδικης... κανεις απο δω?
Joyrider
21/04/2013, 19:27
Και τι δεν είδα τελευταία.
Νταλίκα που έγραφε the doctor και τον ήλιο του rossi στο πλάι κοντά στην Καβάλα.
Σήμερα πολλά γκρουπάκια μηχανών στην Βέροια.Ζευγαράκια, πατεράδες με παιδιά, καγκουράδες.
Χαιρέτησα και μια τριάδα ssάδων που ανέβαιναν προς Κοζάνη. (ένα χέρι που βγήκε από κουτί αν είδατε.. :lol:)
Όποτε παίρνω άδεια όλο και πληθαίνουν οι μηχανές στους δρόμους και ζηλεύω ρεε :cry:
κατεμι και ντουκατι φευγατε απο καπανδριτι σας χαιρετησα απο κουτι :wave2:
Σας είδα όλους να έχετε ξεμυτίσει με πάσης φύσεως εργαλεία... μέχρι και καγκουρόπαπα :lol:. Στρίψαμε χαρήκαμε χαιρετήθηκαμε με αμέτρητους από εσάς :beer:
Σε είδα επίσης διαλυμμένο SS στον άγιο.. Δυστυχώς έμαθα ότι ο αναβάτης... :( Κάθε βδομάδα τα ίδια ρε πστμ :(
Red Rider
21/04/2013, 22:32
Σε είδα g_m 900 στο λιμάνι Πειραιά με το tdm κατα τις 19.00.
Πέρασες και το σκελετό με plastidip?:wave2:
macdeath_s
21/04/2013, 22:36
Ρε μπούλη με το FS 800, πιστεύεις ότι έχει έστω και ελάχιστο νόημα να ανοίξω οπουδήποτε μαζί σου, όταν το SD είναι πιο δυνατό ακόμη και από τα μεγάλα τα GS ??? Δεύτερον άμα ο άλλος είναι ακράνωτος δεν ανοίγω για κανένα λόγο και δεν κάνω το παραμικρό. 3ον και κυριότερο, στη Κηφησίας πήχτρα στην κίνηση με πορεία να χει κλείσει το άλλο ρεύμα κι σχεδόν όλο το κέντρο, γιατί να μου κλείνεις το δρόμο γκαζώνοντας προσπαθόντας να βγεις μπροστά από μένα ? Προφανώς για να μου κλείνεις το δρόμο και να με καθυστερείς και να κινδυνεύεις να καρφωθείς σε σταματημένα....
Σε είδα g_m 900 στο λιμάνι Πειραιά με το tdm κατα τις 19.00.
Πέρασες και το σκελετό με plastidip?:wave2:
με ειδα και γω ομως να υποκυπτω στα θελω της γυναικας και το κρανος να παει περιπατο...προς τερψην του μεηκαπ !!!
Παντως ναι το περασα ολο με το plastdip και ειμι πολυ ευχαριστημενος !!
Ριξε μια χαιρετουρα να σε δω βρε αρχοντα !!!!:wave2:
Red Rider
22/04/2013, 09:45
με ειδα και γω ομως να υποκυπτω στα θελω της γυναικας και το κρανος να παει περιπατο...προς τερψην του μεηκαπ !!!
Παντως ναι το περασα ολο με το plastdip και ειμι πολυ ευχαριστημενος !!
Ριξε μια χαιρετουρα να σε δω βρε αρχοντα !!!!:wave2:
Πέρασα από πίσω σου ενώ περίμενες στο φανάρι και δεν με είδες.Το tdm πάντως κάνει μπάμ,το αναγνώρισα αμέσως!
:)
yianyian
22/04/2013, 12:25
Σε είδα Εγνατία και σε ζήλεψα, ωραιότατη διαδρομή και ωραιότατος δρόμος!
Σε είδα και εσένα σπασμένε κώνε στην αριστερή λωρίδα μέσα στη σήραγγα. Ευτυχώς που σε βρήκα ξόφαλτσα και δεν είχαμε άλλα...:eek:
thePrince
22/04/2013, 14:26
Εντυπωσιακό το κατακόκκινο, ολοκαίνουργιο… γιαπωνέζικο έξω από τον Σκλαβενίτη στη Ν.Χαλκηδόνα. Τα πρώτα που έκανες όταν το αγόρασες ήταν να βγάλεις τους καθρέπτες, να βάλεις ελεύθερη εξάτμιση και να βάλεις σπαστή βάση πινακίδας, χωρίς την πινακίδα; Είσαι τυχερός που δεν ήταν αραγμένοι στη γωνία οι ζητάδες, όπως συνηθίζουν. Καλά μυαλά.
gbtechelec
22/04/2013, 19:37
Σε είδα καλή μου να πέφτεις :( απο κολλημενη ντίζα συμπλέκτη σε στροφή ευτυχώς με λίγα ... και μου τόχε πει ο μηχανικός
αλλά όταν το ταμείο ειναι μειον ...τι να πεις.:sick:
Αυτή η κρίση θα μας σκοτώσει . Η ασφάλεια στην οδήγηση δυστυχώς κοστίζει .:nono:
PetranGR
22/04/2013, 23:14
σας είδα προχθές προς Θέρμη , πακέτο SS δεν πρόλαβα να δώ γιατί πήγαινα λίγο γρήγορα,αλλά πρόλαβα να χαιρετίσω και ανταπωδώσατε όλοι σας,απο εδώ μέσα είστε ρε αλάνια;
Αν είδα καθαρά ήσασταν 3 μηχανές και όλες μαύρες - γενικά σκούρα χρώματα.
Επίσης σας είδα μετά το μεσημέρι στην αρχή της Βασ.Ολγας απο Νταλίπη στρατόπεδο προς τα μέσα,πακεταρισμένοι με αποσκευές Sport Touring BMW με φούλ εξοπλισμό και ένα Kawasaki ZZR1400 με μαύρη Dianese στολή ,καλούς δρόμους ,σας χαιρέτησα παρότι πεζός.
KostRider
23/04/2013, 18:16
σε είδα τρισμέγιστε μαλάκα με το golf να βγαίνεις από διασταύρωση με γκάζι και να τραβάς χειρόφρενο σαν να έκανες drift, ,ήθελα να σε τσίμπαγαν οι μπάτσοι...
σε είδα κι εσένα βαραντέρο με τις ακράπες να περνάς 5-6 αυτοκίνητα μαζί, ευτυχώς φορούσες κράνος σπάνιο για βαραντέρο...
σε είδα μωράκι να με χαζεύεις από την στάση του αστικού, δυστυχώς από το αντίθετο ρεύμα, σου κόρναρα πάντως!!!
Joyrider
23/04/2013, 20:41
...
Είδα την μηχανή σου σήμερα στη σχολή. Ανέβηκα πάνω να ψαρώσεις αλλά δεν ήσουν τριγύρω τελικά. :lol:
PetranGR
23/04/2013, 22:28
Είδα την μηχανή σου σήμερα στη σχολή. Ανέβηκα πάνω να ψαρώσεις αλλά δεν ήσουν τριγύρω τελικά. :lol:
ΚΟΥΦΑΛΑ! Πως και δεν χτύπησε ο συναγερμός ;;; Θα πεταγόμουν απο κανένα θάμνο!
Σε ειδα μικρουλη να χαζευεις την μηχανη και να φωναζει η γιαγια σου ''δεν ειναι αυτα για 'σενα''...:p
Γεννημενος μηχανοβιος απο μικρος!!:):lol:
akis_trevor
24/04/2013, 00:04
σε ειδα ρε φιλε με το xt600 και ειχες δερματινα σαμαρια,μεσα στην πατρα...τουλαχιστον δεν ειχαν κροσια..
AristidisZ
24/04/2013, 07:50
Σας είδα χτες, ανεβοκατεβαίνοντας όλη τη Θηβών, με δύο λωρίδες και παρκαρισμένα, να δημιουργείτε το υπέρτατο σκηνικό αλληλοκάλυψης ούτως ώστε να μη μπορεί να χωράει μηχανάκι πουθενά... πραγματικά ήθελε προσπάθεια για να το καταφέρετε αυτό
Είδα το αυτοκόλλητο moto.gr στην μπαγκαζιέρα σου. Αν άκουσα καλά, μου είπες ότι είσαι ο zizou. :wave2:
parachuter
24/04/2013, 10:44
ένα μπλε παλιό;;Αν ναι γνωστή φυσιογνωμία χρόοοονια τώρα στη πόλη
akis_trevor
24/04/2013, 13:59
ένα μπλε παλιό;;Αν ναι γνωστή φυσιογνωμία χρόοοονια τώρα στη πόλη
yeap!!!κρανωμενος ηταν.δεν το ειχα ξαναδει,η εστω δεν το ειχα παρατηρησει!!!
Joyrider
24/04/2013, 18:59
Και τι δεν είδα τελευταία.
Νταλίκα που έγραφε the doctor και τον ήλιο του rossi στο πλάι
Σήμερα εθεάθει και nissan qashqai βαλεντίνικο. The doctor is back and so are the fans? :p
KostRider
24/04/2013, 19:12
σε είδαμε τρελό μελαχρινό με το κολάν να περνάς μπροστά από το καφέ και την κεφαλή δεξιά!!!
Σε είδα με ύφος αμέριμνο, πάνω στο naked, ακράνωτο με το 4χρονο πιτσιρικάκι σου μπροστά στη σέλα να πηγαίνεις ανάποδα στον μονόδρομο...μπράβο!
tzimidis
25/04/2013, 01:54
Σε είδα (ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα στην άκρη) τη νύχτα στις 2.30 στην Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό με το μπλε ηλεκτρίκ υπεραυτοκίνητό σου, το αριστερό κουλό σου σε θέση 12.00 στο τιμόνι, τον δεξιό σου ώμο στο ύψος της μέσης, το κεφάλι σου γερμένο σε φάση σημαδεύω μπεκάτσες, και αναρωτήθηκα :από πότε το Kia Rio βγαίνει σε έκδοση Καγκουρέϊτορ ??
Είδα το αυτοκόλλητο moto.gr στην μπαγκαζιέρα σου. Αν άκουσα καλά, μου είπες ότι είσαι ο zizou. :wave2:
Καλά άκουσες.Καλημερα.
akis_trevor
25/04/2013, 14:50
ειδα σημερα δυο πιτσιρικαδες να φορτωνουν σε σκουτερακι μια σκαλωσια!!!!τουλαχιστον δεν ειχαν τα μαδερια γιατι αλλιως θα μιλαγαμε για κονταρομαχια....και μετα μου λετε για κρανη....
Σε είδα στο δαχτυλίδι στην Κηφισίας πριν λίγο...
Φόρτωνες κι έδενες με σχοινιά πάνω στο Astrea 3 μπουκάλες γκάζι... τις μεγάλες... Γεμάτες γιατί δυσκολεύτηκες να τις σηκώσεις μία-μία... Σε άλλη πόλη θα είχαν πλακώσει πυροτεχνουργοί, ελικόπτερα, ΕΚΑΜ, ΕΔ....
σε είδα κοπελιά με το ασπροκόκκινο cbr 600rr να πηγαίνεις κυριλέ και το λάστιχο πατημένο μέχρι τέρμα (μέγαρα λογικά)
έστριψες για γαλάτσι :wave2:
spyrakos35
26/04/2013, 07:48
σε είδα και σε ερωτεύτηκα.........
...κοπελάρα πάνω στο v strom σου σήμερα το πρωι στο π. φαληρο.....
:a07:
AristidisZ
26/04/2013, 08:41
Σε είδα παππού
με πάπια GLX (χρέπι φυσικά) και:
καυτό λευκό βαμβακερό κολλητό σορτσάκι μέχρι τον αφαλό και την κλασσική σαγιονάρα
288580
φόραγες κράνος πάντως :D
GIXXERAKIAS
26/04/2013, 08:49
Σε είδα φίλε με το Vstrom σου το πρωί στην Ν.Φιλαδέλφεια με τις επιγονατίδες σου,το μπουφάν με τις προστασίες και το κράνος περασμένο στο αριστερό αγκώνα.Γιατί?Μέχρι να βγείς εθνική?Ποιός ο λόγος?:confused:
devil's animal
26/04/2013, 12:05
σε ειδα χαραματα...6 παρα κατι να περνας με τρεϊλερ την παναγη τσαλδαρη στο περιστερι...
πανω στο τρεϊλερ ενα ss με πολυεστερικα (μαλλον gixxer), ενα κτμ με τακουνια, και ενα σκουτερ με μπαγκαζιερα...
respect man...
οτι και να σου συμβει στο διαβα σου, εισαι καλυμμενος!!
:beer::beer:
σε ειδα φιλε πριν μερικες εβδομαδες με το ασπρο το σκουτερ σου στην Βαρη να εχεις φορτωσει μια μπουκαλα υγραεριου στην πισω σελα και να την εχεις στερεωσει με κολλητικη ταινια και το αριστερο χερι να την κραταει απο τον πατο....γιατι? μην τυχων και πεσει?
Σας ειδα την Κυριακη κατα εκατονταδες στην Επιδαυρο και στο Ναυπλιο και χαρηκα, εγω ημουν με μια παρεα με Ντουκατι στο μεγαλυτερο μερος της διαδρομης, μακαρι να ηταν καθε μερα ετσι! :a013:
Σας ειδα και εσας στην Κορινθο στο πεζοδρομο στην παραλια παρεα με μεγαλα on-off (κυριως GS, 1 KTM990 Adventure, 1 Guzzi Stelvio), με go-pro & contour στα κρανη, καλο δρομο!
Σε ειδα και εσενα με το πουντο εξω απο το σουβλατζιδικο να εχεις παρκαρει κυριως πανω στο πεζοδρομιο, και οταν εφτασα κοντα σου (ημουν με το κουτι) ανοιξες την πορτα και πεταχτηκες με φορα εξω... ελιγμο δεν μπορουσα να κανω γιατι θα ειχαμε μετοπικη, ο δρομος μοιαζει με παγοδρομιο σε εκεινο το σημειο, ευτυχως δεν πηγαινα κομματια οπως συνηθως, το ABS δουλεψε υπερωριες, και την γλυτωσες για πολυ λιγο... σταματησες σαν μ@λ... καθρευτες δεν κοιτας πριν βγεις σε κεντρικο δρομο?
Σε ειδα και εσενα μπαρμπα με το Navara, μολις ειχα αφησει το Buell & ειχα παρει το Ibiza... εσυ ομως δεν με ειδες, και πηγαινες στη μεση του δρομου (προς το απεναντι μαλλιστα)... λεω θα με δει θα κανει ακρη... τιποτα... κοιταω να δω μηπως κοιταζει αν εχει κουρεψει καλα τον κηπο ο γειτονας πανω απο τη μαντρα, οχι, προς τα εμενα κοιταζει, θα κανει ακρη... τιποτα εσυ... ακομα προς τα εμενα κοιταζει, καμια αλλαγη πορειας... κανω ακρη, παταω φρενο, βαραω μπουνιες στην κορνα, ενα μετρο πριν πεσει πανω μου ξυπναει, κανει εναν ελιγμο και με αποφευγει ισα-ισα... τι στο καλο? Μεθυσμενος ησουν? Η επερνες τον μεσημεριανο υπνο? Ολοκληρο Ibiza δεν το ειδες? Που θα κατεληγες τεσπα αν δεν πατουσα κορνα? Τι να πει κανεις...
parachuter
26/04/2013, 18:50
Σας είδα ΚΤΜάδες με τα Adv σας και με Αθηναϊκές νομίζω πινακίδες να περνάτε τριβάλιτσοι μπροστά από το μαγαζί μου στη Π.Ε.Ο. στον Άγιο Βασίλη και σας χάρηκα!
Translatoras
27/04/2013, 01:49
σε είδα και σε ερωτεύτηκα.........
...κοπελάρα πάνω στο v strom σου σήμερα το πρωι στο π. φαληρο.....
:a07:
Ποια κοπελάρα;;;; Εγώ ήμουν ρε Πίπη, μεταμφιεσμένος για να μην με πάρουν χαμπάρι οι Μπεμπέδες και μου κόψουν και την "Gutten Tag"!!!
pasxosGS
27/04/2013, 19:03
Σε είδα σήμερα στο Balux στη Γλυφάδα Harley Davidson παρκαρισμένη με την αμερικάνικη σημαία ζωγραφισμένη στα ντουλαπάκια και μου πέσανε τα σαγόνια σε μενα και σε όποιον άλλον πέρναγε από δίπλα σου ! Πραγματικά δε παίζει να υπήρχε ούτε κόκκος σκόνης πάνω σου και γυάλιζες από πάνω μέχρι κάτω. Μεγάλε πρέπει να ριξες πολλάαα λεφτά στη μηχανή σου αλλά ήταν πραγματικό στολίδι ! Καλούς δρόμους να έχεις αν διαβάζεις !
Bradipous
27/04/2013, 19:51
Σας ειδα ενω επινα το καφεδακι μου στο μπαλκονι να περνατε και οι 2 σκουτεραδες με διαφορα 5" και να εχετε το παιδι μπροστα ορθιο και εσεις ξεκρανωτοι αφου το κρανος το ειχατε φορεσει στο παιδι...
AristidisZ
27/04/2013, 20:00
Σε είδα cb 1000 παρκαρισμένο δίπλα μου, στο παλιό ble στην Αλίμου, και πιάσαμε κουβέντα για τα αδερφάκια μας
να σαι καλά να το χαίρεσαι :wave2:
Σε είδα με την Mercedes SLK200 στην Αττική Οδό...
α) Το θέαμα ενός roadster με "Ν" πίσω είναι κομματάκι γελοίο.
β) Το θέαμα ενός roadster με "Ν" πίσω, ανάποδα κολλημένο, είναι γελοίο.
γ) Το θέαμα ενός roadster με "Ν" πίσω, ανάποδα κολλημένο στην έξω μεριά του τζαμιού είναι εντελώς γελοίο.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σε ειδα Χριστοφορε στην Τριπολη, και παρ'ολο που ξερω πως σε λενε, με το κοκομπλοκο που ειχα παθει εκεινη τη στιγμη απο το αγχος μου σε ειπα Πανο, με συγχωρεις! (αγχος γιατι εψαχνα τα κλειδια, μολις τα ειχα βρει πανω στο μηχανακι, νομιζα οτι τα ειχα χασει στα λιβαδια...)
Σε ειδα και εσενα στρατοπεδο μετα απο χρονια και μου ξυπνησες ασχημες μνημες, και ο ηλιος με εκανε ενα Ferrari Red οπως και τοτε...
και τι δεν είδα εδώ και μία βδομάδα απο Σουφλί μέχρι και ΑΓΡΙΝΙΟ και απο ΑΓΡΙΝΙΟ μεχρι Αθήνα σας χαιρέτισα όλους κάλους δρόμους
στο ΜΠΡΑΛΟ το team 5-6 μηχανακία .........ναστε καλα πάντα όρθοιοι
τής βέσπες κοντά στα κοκαίικα δεν σας θυμάμαι όλους .....
πολλα ακρανωτα κεφαλακια ειδα....
.........ζεστη?
και ενα μελοντικο μελος......
288712
PetranGR
28/04/2013, 21:17
Λοιπόν .
1)Σε είδα στην περαία με το CBR600RR .
2)Σας είδα στον δρόμο και σας χαιρέτησα BMW τρελιάρηδες.
3)Μας κέρναρες , στην δυχάλα προς επανομή καλούς δρόμους να έχεις.
4)Σε είδα με το CBR600RR της Movistar πήγαινες με παρέα προς χαλκιδική
KostasV2
28/04/2013, 23:54
Σε είδα λευκό FZ6, παρκαρισμένο απέναντι από το Τάλως σήμερα το πρωί, με το αυτοκόλλητο του φόρουμ στην πινακίδα. Ποιανού 'σαι μπρε; :p