View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
DimChios
27/03/2012, 13:27
ΣΕ ΕΙΔΑ φοιτητριουλα μου καλη και μου πεσαν τ αυτια! :a03::a03::a8:
ηρθε η ανοιξη και αρχισατε... :a13::a25:
Σε είδα Simoncelli πριν μερικές μέρες το βράδυ σε διαφημιστικό βίντεο στο Dainese Store στη Μιχαλακοπούλου.
Μεγάλη μ@λ@κί@... :sad:
Σε βλεπω λεβεντη με το GS να πηγαινεις ταπα καθε μερα οπου σταθεις και οπου βρεθεις και με την μ@λ@κι@ που εχεις βαλει για εξατμιση μου τα κανεις τσουρεκια.Τις πιστες δεν τις ξερεις?:a31:
σε ειδα νταλικα στην δεξια λωριδα, μπροστα μου, στην εθνικη στο υψος της Κινετας, βραδυ κυριακης, να σου σκαει προφανως το λαστιχο, να βγαζει καπνους ντουμανια, το οχημα να χανει τον ελεγχο κ η ζαντα να αρχιζει να βγαζει σπιθες πεταγοντας το λαστιχο προς τα πισω σε πολυ κοντινη αποσταση απο μας, 2 μηχανακια....
κ στην μεσαια κ αριστερη λωριδα, να περνάνε φουλ τα αμαξια...
δεν θελω να το ξαναζησω ποτε μου... ουτε κανεις αλλος ευχομαι!
μακρια απο νταλικες στην εθνικη.... το νου σας!
σε ειδα νταλικα στην δεξια λωριδα, μπροστα μου, στην εθνικη στο υψος της Κινετας, βραδυ κυριακης, να σου σκαει προφανως το λαστιχο, να βγαζει καπνους ντουμανια, το οχημα να χανει τον ελεγχο κ η ζαντα να αρχιζει να βγαζει σπιθες πεταγοντας το λαστιχο προς τα πισω σε πολυ κοντινη αποσταση απο μας, 2 μηχανακια....
κ στην μεσαια κ αριστερη λωριδα, να περνάνε φουλ τα αμαξια...
δεν θελω να το ξαναζησω ποτε μου... ουτε κανεις αλλος ευχομαι!
μακρια απο νταλικες στην εθνικη.... το νου σας!
Εχει φαει ο αδερφος μου κομματι απο λαστιχο στο προσωπο......αν τον βλεπατε πως ειχε γινει.Αουτσ
DimChios
28/03/2012, 08:26
ΣΕ ΕΙΔΑ και απορρησα ποσο εντυπωση μπορει να μας κανει καμια φορα το αυτονόητο!
Παπακιας με KazerR, REVIT μπουφαν, κρανάκι μαυρο GREX αν δεν κανω λαθος στο φαναρι στο Χιλτον σταματησε ΠΡΙΝ τη διαβαση! Στο επομενο για να μπει Μιχαλακοπουλου σταματησε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ τη διαβαση! Στο επομενο στην καντινα επι της Μιχαλακοπουλου ΞΑΝΑΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΡΙΝ τη διαβαση!
Μιλαμε ρε παλληκαρι ΕΥΓΕ ΣΟΥ!
Παραλληλα, ακριβως διπλα σε αυτον, στα ιδια φαναρια, ακρανο δικαβαλο με γκομενιτσα βεστρομ, με εξατμισονι-τζιτζιλονι, χωρις πινακιδα και ΑΣΦΑΛΩΣ φατσονι-μπατσονι να κοντοστέκεται στα φαναρια και να τα περναει με κοκκινο!
99,99% μπατσος ομως!
Μετα τη Μιχαλακοπουλου στριβοντας για Ζωγραφου, αρχισε και τα μπαντηλικια...
ΟΥ ΡΕ!
Σε ειδα κι εσενα κοπελια με το βεστρομ, το κρανακι, το μπουφανακι σου και την κοτσιδα σου μεχρι...τη σελα! (ειδατε, δεν ειπα μεχρι τον κ@λο)
Κυριλε και ανετη! Μπραβο σου! (ο μπουσακιας βεβαια διπλα σου μπαντηλικια, σουζες κλπ κλπ)
Ειδα κι εσενα MG KTINOS στο μαγαζι σου. Ολα να πανε καλα απο δω και περα!
:beer::beer::beer::beer:
Mike.CBF
28/03/2012, 08:48
Οδηγουσα με το αυτοκινητο στην Αθηνων στο υψος Χαιδαριου..και με περασες σφαιρα απο δεξια με λευκο TDM 900
και καπακι το εστησες ορθιο..με το κοριτσι πισω σου, εννοειται χωρις κρανος και οι δυο.
Μαγαλε να τα φας τα μουτρα σου αμα γουσταρεις, το κοριτσακι απο πισω τι σου φταιει ρε?
Τι να πεις...keep :a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31::a31:..ing
Σε είδα παλικάρι΄μ πρωί-πρωί ,μπροστά απ΄το Γερμανικό προξενείο, να τραβιέσαι και να κοιτάς μια απ΄τα δεξιά και μια απ΄ τα αριστερά το μοτέρ του Multi .......
ελπίζω να μην είναι τα πιστόνια αυτα που ακουγόταν και να έφτασες μέχρι το συνεργείο ...........:(
drowvarius
28/03/2012, 09:42
Σε είδα φίλε μαζί με την γυναίκα σου πάνω στο V-strom στον Πειραιά. Πήγαμε μαζί από Ηρώων Πολυτεχνείου - Βασιλέως Γεωργίου - Γρηγορίου Λαμπράκη. Εσύ συνέχισες για Πειραιώς και εγώ έστριψα στο Γηροκομείο. Την μούντζα σου πάντως την έφαγες μέσα στη μάπα και ήταν και βασιλική. Δεν φτάνει που ήσουν εσύ ακράνωτος, ήταν και η γυναίκα σου, και πάνω στο ντεπόζιτο, σαν σακίδιο ήταν πεταμένο το τρίχρονο παιδάκι σου. Ελπίζω να κατάλαβες γιατί έφαγες την μούντζα, γιατί με κοίταγες σαν χάνος. Ντροπή και στους δυο σας. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θέλεις να φωνάξεις την Πρόνοια.
Σε είδα κι εσένα σκουτερόβιε, δικάβαλο στην Αττική Οδό χωρίς κράνος και οι δύο σας. Ρε παιδιά, που πάτε χωρίς κράνος; Πως μπορείτε και βλέπετε;;;Άλλο σε ένα μικρό δρόμο και άλλο στην Εθνική ή στην Αττική. Πως στο καλό βλέπετε;;;
GIXXERAKIAS
28/03/2012, 12:19
Σέ είδα φίλε με το μπλέ ΧΤ 600 E να Ζμπρώχνεις στον Κηφισσό και σε πήγα "πατάκι" με το σκούτερ μέχρι το βενζινάδικο στον παράδρομο μετά την Ιερά οδό.:)
Πονάει ο πόδις τώρα (βαρύ το άτιμο) αλλά άξιζε που βοήθησα μιας και με ευχαριστούσες συνέχεια και ένοιωσα πολύ καλά που μπόρεσα να βοηθήσω.:D
alexzafeir
28/03/2012, 13:34
Σε βλεπω (θαυμάζω-ζηλέυω) καθε μερα να πηγαινεις με το moto guzzi le mans Χαλκίδα - Οινοφυτα (απο τον παραδρομο) και εγώ δεν βγάζω ο μ......ς ουτε το v stromaki και πάω με το υπηρεσιακο γ...ω την οικονομική κρίση, μπράβο ρε φίλε καλές βόλτες
σε ειδα αεροπλανοφορο :eyepop::eyepop::eyepop:!!!!οπως κατεβαινα προς καστελα την κατηφορα της β.γεωργιου στον πειραια.
μετα ειδα και σενα βλακα να θες να στριψεις χωρις φλας αριστερα στα μανιατικα και παρα λιγο να με παρεις μαζι σου.βεβαια σε ειχα διαβασει και σε περιμενα αλλα εσυ τρομαξες και κοκκαλωσες.ηρθα τοτε διπλα σου και σου μιλησα για την νεα τεχνολογια που εχουνε πλεον τα αυτοκινητα και οι μοτουκλετες και ονομαζεται φλας.με κοιτουσες λες και μιλουσα για πυρηνικη φυσικη.μαλλον δεν καταλαβες τι ελεγα αλλα κι εγω ειδες....!ουτε 1 ευρω δε ζητησα για το ιδιαιτερο!
Βλέπω όλο και συχνότερα πολλούς "εποχιακούς" και μου σηκώνεται η τρίχα...
drowvarius
29/03/2012, 09:25
Σε είδα βενζίνη, στην Αττική οδό στην Κάντζα, να έχεις φτάσει το 1,97 :uplate:.....
μάγκες για τελευταία φορά:
αναστροφή κάνουμε ΣΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ RIBAS.
όχι λίγο ΠΡΙΝ ούτε λίγο ΜΕΤΑ!
ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Σε είδα στην παραλιακή ... και τώρα πιά μπορώ άφοβα να πώ ότι έχω δει τα πάντα σαν οδηγός !!! :eyepop::eyepop::eyepop:
Καλά ρε χριστιανέ μου, πετάγεσαι ανάμεσα από 2 νταλίκες χωρίς να κοιτάξεις ... με κλείνεις πολύ άσχημα ... αλλά στο θεό που πιστεύεις ... προσπέραση σε νταλίκα με αυτοκινούμενη ΣΚΑΛΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ;;; :a21::a24::a24::a21::a31::a31:
Δε λέω έβγαλες όμως φλας !!!
KostasV2
31/03/2012, 17:50
Σας είδα, και σας χαιρέτησα "συνάδελφοι" στο δρόμο για Δαμάστα. Κανείς σας όμως δε μπήκε στον κόπο να ανταποδώσει... Κι αν από τους 2 BMWδάκηδες ήταν ίσως αναμενόμενο, το ίδιο ακριβώς έκαναν και οι άλλοι 2 με το transalp και το (fazer?). Μην έχετε τόσο ψηλά τη μύτη γιατί κινδυνεύετε να καρφωθείτε σε κάνα βράχο...
Σε είδα κι εσένα βελόνα του στροφόμετρου να μην πέφτεις κάτω από τις 6 με τίποτα. Το ξέρω πως κάποια στιγμή θα μ' εκδικηθείς Brosάκι μου, αλλά τι να κάνω; Τα αλογάκια σου είναι απελπιστικά λίγα για το βουνό...
intruder
31/03/2012, 17:59
σε ειδα ασημι bandit στην ζωωδοχο πηγη στο βερμιο με γαλαζιο μπουφαν.χαιρετηθηκαμε....καλα χλμ:beer:
σε είδα....
:( :( :( :(
προσοχή ρε παιδιά γαμώτο... κυκλοφορούν κουλοί....
tzeronymo
31/03/2012, 19:07
Σε ειδα σημερα στο Σχιστο απο Κερατσινι προς Σκαραμαγκα να πηγαινεις μαλια με το (στρωμα ) ηρεμα φιλε μου υπαρχουν και τα κουτια τα οποια καποια στιγμη σε εκλισαν και τα χρειαστηκες !!!!!!!!
guzzistas
31/03/2012, 22:05
Σε είδα φίλε μου Παναγιωτη για τελευταία φορά...
Εφυγες χθες πάνω στη μηχανή σου....
Καλό σου ταξίδι....
akis_trevor
31/03/2012, 22:30
Σε είδα φίλε μου Παναγιωτη για τελευταία φορά...
Εφυγες χθες πάνω στη μηχανή σου....
Καλό σου ταξίδι....
συλλυπητηρια...:(
σε ειδα χτες με το μεγκα σκουτερ σου,αρκετα παλιο,να σπρωχνεις με την κλασικη μεθοδο :ποδι-> πατητηρι...αλλα αντι για το πατητηρι,ηταν το πισω μερος ενος σμαρτ.πρωτη φερω βλεπω μηχανακι να σπρωχνει αυτοκινητο!!!!(εστω και μισο):a48:
karellen
01/04/2012, 18:12
Σας πέτυχα στο Γύθειο παιδιά του οδοιπορικού από το Λεωνίδιο,Άστρος κλπ που κάνατε στάση για σάντουιτς.
Εγώ ερχόμουν από το γύρο του Ταινάρου (Καλαμάτα-Αρεόπολη-Γερολιμένα-Πόρτο Κάγιο-Κότρωνα-Γύθειο) και σεις ετοιμαζόσασταν για το αντίστροφο.
Τα είπαμε λίγο,φωτογραφίες,ραντεβού στο 36ωρο με μερικούς και χωρίσαμε.Καλό ταξίδι μάγκες!:wave2:
ΥΓ Λιάκο, από Αγ.Ανδρέα Άστρους με το μαύρο Dero (και καθρέφτες από Ζ750),χάρηκα για τη γνωριμία.
ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ..ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΙΤΙΛΟ....(.ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΩΝ..) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΓΙΑ :beer:
Σας πέτυχα στο Γύθειο παιδιά του οδοιπορικού από το Λεωνίδιο,Άστρος κλπ που κάνατε στάση για σάντουιτς.
Εγώ ερχόμουν από το γύρο του Ταινάρου (Καλαμάτα-Αρεόπολη-Γερολιμένα-Πόρτο Κάγιο-Κότρωνα-Γύθειο) και σεις ετοιμαζόσασταν για το αντίστροφο.
Τα είπαμε λίγο,φωτογραφίες,ραντεβού στο 36ωρο με μερικούς και χωρίσαμε.Καλό ταξίδι μάγκες!:wave2:
ΥΓ Λιάκο, από Αγ.Ανδρέα Άστρους με το μαύρο Dero (και καθρέφτες από Ζ750),χάρηκα για τη γνωριμία.
Σας ειδα παρεακι με 5-6 μεγα scooter, v-strom και africa να περνατε απο το γεφυρακι της πλακας στο δρομο Αρτας-Φραστων...και σας ειδα που εισασταν οργανωμενο group μετα τα γρεβενα με κατευθυνση προς Γιαννενα... σας ζηλεψα (ημουν με αμαξι)... Καλους Δρομους να 'χετε
drowvarius
02/04/2012, 10:02
Σε είδα κοπέλα μου με το ποδήλατό σου, να έχεις πιάσει ΌΛΗ τη δεξιά λωρίδα και να πηγαίνεις με το πάσο σου....ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, στο ύψος της εξόδου για Πειραιά. Καλά βρε κοπέλα μου, τόσο ηλίθια είσαι; Τόσες αυτοκτονικές τάσεις έχεις; Με το ποδήλατο πάνω στην Εθνική; Πας καλά κοπέλα μου; Καλή η οικολογική συνείδηση, αλλά αυτό είναι κάλος στον εγκέφαλο.
Εγώ είμαι υπερβολικός ή αυτή είναι ηλίθια;;;
GIXXERAKIAS
02/04/2012, 12:44
Σε είδα παλίκαρε 2μετρέ να ξαπλώνεις από μπροστινό με το Multistrada 1200 στην αριστερή λωρίδα της παρατεταμένης στροφής στο ρεύμα πρός Γλυφάδα (απέναντι από Metropolitan) και ευτυχώς ο πίσω σου πρόλαβε όχι μόνο να φρενάρει αλλά και να κλείσει και την λωρίδα βάζοντας το αμάξι λοξά όσο μπορόυσε για να σε προστατεύσει μήν σε πάρουν παραμάζωμα.:uplate::sick:
Ευτυχώς δεν έσκασες στα κάγκελα,πόναγες πολύ στα πλευρά και στο πόδι.Έκατσα μαζί σου μέχρι να έρθει ο φίλος σου,είχαν σταματήσει και αλλα παιδιά αλλά έφυγαν μόλις κάναμε στην άκρη την μηχανή.Περαστικά να είναι και ποτέ ξανά!:beer:
mikRRopixel
02/04/2012, 12:58
Σας είδα με τα τουμπανιασμένα track bikes SS (ducati & zx10r) φορτωμένα στο τρέιλερ στην Λ.Αθηνών και Εθνική, προφανώς επιστρέφατε από Track day στα Μέγαρα. Ήμουν με το κουτί και σας ζήλεψα, καλά γυρολόγια! :)
σε ειδα δολοφονε ταριφα να περνας με ολα το κατακοκκινο της κονωνος για να πας για σκυλιτση ενω εγω με πρασινο πηγαινα απο εθ.αντιστασεως προς αθηνων.ευτυχως φρεναρα στο παρα τσακ και δε με εστειλες απο το λιμανι του πειραια στη ταρατσα του σ.ε.φ.!!!!
ειδα και σενα πιτσιρικα με το ινοβα που ενω με ειδες να εχομαι στην 25ης μαρτιου πηγες για αναστροφη.
εχω δει επισης 2-3 που πηγαιναν το σκυλο τους βολτα αγκαλια,ξεκρανωτους μπατσους με τα ιδιωτικα τους μοτοσακα ολο καμαρι και τσαμπουκα,εκαβιτη πανω σε παπι με προστασιες 0,ποδηλατες να πηγαινουν απο τερμα αριστερα τερμα δεξια χωρις λογο και αιτια,αυτοκινητα να κινουνται στη μεση του πουθενα και να στριβουν επισης στη μεση του πουθενα
προσοχη πολυ!!!!μπηκε η ανοιξη για τα καλα!!!
ειδα και σενα γιαννη (o_gayros) και χαρηκα που ειπαμε 2 κουβεντες. καλο καφεδακι με το φιλαρακι σου :wave2::winka:
eagleye101
02/04/2012, 16:26
se eida aderfe stin argyropolews to sabbato ksaplwmenos mazi me ti kopela.
ekana o,ti mporousa, eutyxws boh8ise kai to palikari pou eixe mazi trigwno st'amaksi.
elpizw na gineis kala
karellen
02/04/2012, 18:34
Σε είδα π@ύστη βενζινά στο Γύθειο να μου φουλάρεις το μηχανάκι με ένα πράμα 10% βενζίνη-10% πετρέλαιο και 120% νερό και το ΧΤΧ μετά να πηγαίνει σαν 250 βήχοντας και τρέμοντας.
Μα τη ΜΠαναγία άμα ξαναπεράσω από τα μέρη θα σου ρίξω μολότωφ να σε κάψω με τη βενζίνη σου (που αμφιβάλλω αν θα πάρει) :moutza:
σας ειδα κουλομαριες, ειχατε απλωθει φαρδυα πλατυα, σε ολο το μηκος και φαρδος του δρομου στη κατευθηνση ελευθερουπολης-σερρες με τα ελεφαντοειδη σας και σερνοσασταν με 80 ισως και 60 χλμ/ωρα. φυσικα δεν ελεγχατε τους καθρεπτες σας και για να περασω επρεπε να μεινω στο αντιθετο ρευμα για μηκος 3-4 επικαθιμενων !
tsompanis
02/04/2012, 21:49
Σας είδα ρε τρελαμένοι Ιταλιάνοι με τα άφρικα τούμπανο φορτωμένα,να με προσπερνάτε στην πλακωτή θεσπρωτίας,πάνω στα στροφιλίκια.εγώ φορτωμένος καλαμπόκια και αργά,έβγαλα τα χέρια μήπως και γραπωθώ σε κανέναν!
Σίγουρα βγήκατε απο το πλοίο και σίγουρα φεύγατε για μακριά!
Να πώ ότι δεν ζήλεψα,θα είναι ψέμματα.....
καλά ταξίδια ρε....:beer:
σε ειδα φιλε μου με το στρογγυλοφαναρο σου ωραιο λαμπερο κοκκινο περιποιημενο προσεγμενο που τραβουσε ολα τα βλεμματα των περαστικων...και εσυ ωραιος με το κρανακι σου θα ησουν σαν κι εμενα 17...μπορει και 16...να ηξερες ποσο πολυ σε ζηλεψα οταν σε ειδα να το καβαλας να τραβας την μανιβελα να βαζεις πρωτη....να εισαι καλα φιλε μου και προσοχη εκει εξω...
Manalishi
03/04/2012, 16:32
1.
- Σε είδα φίλε με το παπί, να σκας πίσω μου γιατί φρέναρα αποτόμα όταν με έκλεισε το μπροστινό αμάξι κατα την διήθηση μας στο ρεύμα προς Πειραιά του Κηφισσού.. Ευτυχώς για τους δυό μας, έπεσες πάνω στα κάγκελα των βαλιτσών( καλό για μένα) με το μπροστινό φτερό του παπιού σου ( καλό για σένα) και δεν έπαθες μεγάλη ζημιά...Μου είπες:
- Σορρυ φίλε, δεν έπιασαν τα φρένα μου..
- Γιατί δεν κρατάς απόσταση τότε κατα τη διήθηση? Εαν ήταν αμάξι που σε έκλεινε, τί θα έκανες?
- .....
2.
Σε είδα και εσένα με το παπί σταματημένο λίγο πριν την ανισόπεδη της Συγγρού στο ρεύμα προς Γλυφάδα, να το κοιτάς με απορία...
Σταμάτησα λίγο πιο μπροστά, σε ρώτησα εαν θες βοήθεια και μου είπες: "Όπως πήγαινα, έσβησε και δεν παίρνει μπροστά πάλι". Ρεύμα είχες, η μανιβέλα γύρναγε, βενζίνη είχες, ίσως κανα σκουπιδάκι στο κύκλωμα..
Δεν είχες κάρτα στο κινητό και σου έδωσα το δικό μου να πάρεις σπίτι:
- Έλα μάνα, έμεινα με το μηχανάκι, πες στον πατέρα να έρθει να με πάρει
- .....
- Καλά,πες του να με πάρει γιατί μιλάω απο ξένο κινητό.
.....Ντριν....
- Ελα πατέρα, έμεινα στην παραλιακή, πάρε το R1 και έλα να με πάρεις!!!!!!!!
- .......
- Ε καλά, πιες τον καφέ σου τότε και έλα μετά!!!
Σε ρώτησα εαν θες κάτι αλλό, μου είπες ολα οκ, και σε άφησα...μέχρι να πιει τον κάφε του ο πατέρας σου!!!
Υ.Γ. Εαν είσαι απο εδώ, απλά το αναφέρω χιουμοριστικά χωρίς καμία υπόννοια ειρωνείας, οκ?
stefanara
03/04/2012, 21:53
Σε ειδα δικαβαλε τσοπερα με το πρασινο νεον φως κατω απο την μηχαναρα σου να αντανακλα στην Β.Σοφιας πριν το Χιλτον.....και σε προσπερασα με το σκουτερ...
Σας είδα τέσσερις πάνω σε διαφορετικές μηχανές στο φανάρι δίπλα στο village του Ρέντη.Μπροστά μπροστά σταματημένοι κάτι ετοιμάζατε...Γνωστές φάτσες.
Σε ειδα σε παραλληλο στενο της Αγ. Νικολαου (Ιλιον) με το TDM να εχεις 2 παιδακια πισω :a31: και δεν εφτανε αυτο ... να σφαζεις το STOP :hypnotize και να μου κοβεις την ανασα ...
Σας βλεπω συχνα εξυπνοελληνες χωρις πινακιδες στα κουτια σας (υποθετω οτι οι περισσοτεροι τις εχετε καταθεσει) και παρακαλαω να πεσετε σε μπλοκο να σας κοψουν τον κ#λ* ... βγηκε η επιθυμια μου προ ημερων με εσενα με το golf και πανω που χαρηκα , φτανωντας στο μπλοκο τους παιζεις τα φωτα και τα "παιδια" σε χαιρετησαν ...:moutza: :yuck:
ειδα και τα δυο αυτοκινητα το ενα να εχει [παρει αγγαλια το ντουβαρι δεξια και το αλλο τη μπαριερα αριστερα και κατω λαδια στην χαμοστερνας με κατευθυνση προς πειραιως λιγο πριν το φαναρι των ανω πετραλωνων χτες βραδυ κατα τις 9.30.
ειδα και σενα με το β-στρομ να θελεις να με κοψεις αλλα προλαβα να σε περασω γιατι το ειχα δει και ηθελα να σε κοψω κι εγω για να μην εχουμε ασχημες εξελιξεις.περασαμε πανω απο τα λαδια.σου το ειπα για να χεις το νου σου.μου ειπες οτι το ξερεις και ο καθενας πηρε τον δρομο του.
GIXXERAKIAS
04/04/2012, 08:18
Σέ είδα παλίκαρε "σταυρωμένο" πάνω στο honda τύπου chopper στήν Βρυούλων κατά τις 5:15-20 και συνεχίσαμε μέχρι τήν Πατριάρχου Κων/νου μαζί.(σκούτερ Runner με λευκό-μαυρό κράνος)
Ρε φίλε πώς την παλεύεις με τόσο ψηλό τιμόνι?:uplate:
Δέν λέω το καλοκαίρι γ@μάει αερίζονται οι μασχάλες.... :rotflmao: :rotflmao:
Σε ξαναείδα παλίκαρε σήμερα το πρωί να βγαίνεις από το στενό του OPA στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου.Γειτονάκια είμαστε τελικά.:beer:
DimChios
04/04/2012, 08:35
ΣΕ ΕΙΔΑ...που εχω σταματησει σε φαναρι με το RR και αριστερα μου εχετε αραξει 2 ΔΙΕΣ και πινετε φραπεδουμπα!
Μου εκανες λοιπον ο ενας νοημα "φωτα, δεν εχεις φωτα! γιατι δεν εχεις φωτα?"
Κοιταω εγω μπροστα, ολα κανονικα...
σε ρωταω να επιβεβαιωσω μπας και δεν ακουσα καλα "τι ειπες?"
- "Φωτα ρε! Γιατι δεν εχεις φωτα?"
(ξανακοιταω) - "Καλα ρε, στραβομαρα εχεις? Απλα στο RR δουλευει μονο το δεξι στη μεσαια σκαλα!" :a28:
...ρουφηξε μια τζουρα απ τον καφε του με στυλ και γυρισε να χαζεψει το Versys του...
:bawl:
argy_kap
04/04/2012, 08:44
Σας είδα ΔΙΑΣ να έχετε παρκάρει δίπλα στον Τίγρη μου και να σταματάτε και να γράφετε όποιον περνάει χωρίς κράνος....με κοιτούσατε με απορία όταν με είδατε να βάζω στην μικρή κράνος, buff και εμένα με δερμάτινο και κράνος και την κόρη μου να φωνάζει "Μπαμπά, περνάει ένας χαζούλης χωρίς κράνος....θα σπάσει το κεφάλι του!" όταν είδε παπόβιο ακράνοβιτς
Γιατί το αυτονόητο έχει γίνει το περίεργο? :wave2:
Σε είδα ακράνοβιτς σερίφη της ΔΙΑΣ με το κουμπούρι εκτεθιμένο πάνω στο λευκό Τίγρη στα Πατήσια ! Νόμιζες οτι σε ψαρώνω και πλακώθηκες στα μπαντιλίκια ! Για καμιά σουζίτσα ούτε κατά διάννοια .......
Σε ειδα γιαγια με το accent στην διασταυρωση μεταμορφοσεος-ηλεκτρας να γραφεις στα @@@@ σου το STOP και να μου κλεινεις τον δρομο αναγκαζοντας με να κοκαλωσω και να πεσω.Στην αρχη μου ελεγες συγγνωμη και εχω και εγω παιδι που καβαλαει και το ενα και το αλλο αλλα οταν ειδες οτι δεν χτυπησα αρχησες να λες οτι εγω τρομαξα ενω εσυ ειχες σταματησει στο στοπ και μπορουσα να περασω.Τεσπα για να δουμε τωρα θα μου την πληρωσει την μασκα στο cbr που εγινε κωλος?Παιδες προσοχη!!!!!!!!
ΣΕ ΕΙΔΑ.... χαζέ κουτάκια που πέταξες το τσιγάρο σου έξω απο το παραθυρό σου,χωρις να κοιτάξεις εάν είναι κανένας δίπλα σου......Δεν καταλαβαίνω γιατί με κοίταξες με απορία όταν σου το πέταξα ξανά μέσα στο αυτοκίνητο....:nono:
Σε είδα χθες στην Αλεξάνδρας να ανεβαίνεις ακράνωτη,
με πλήρη στολή διασώστη ΕΚΑΒ, :moutza:
και αναρωτήθηκα απο πόσους καημένους σαν εσένα έχεις μαζέψει τα κομμάτια πάνω απο την άσφαλτο...
Να έλεγα ότι δεν είχες δει ή ότι δεν ήξερες...
drowvarius
04/04/2012, 20:18
Σε είδα 70χρονη ταξιτζού όταν μπήκα στο ταξί σου. Σε είδα να καπνίζεις το ένα τσγάρο μετά το άλλο, και να έχει γίνει το ταξί σου τεκές. Και να με βλέπεις με το κράνος στο χέρι και να μου αρχίζεις να μου διηγείσαι μια ιστορία ότι ένα παλληκάρι με μηχανή έπεσε πάνω στο ταξί σου. Τα περισσότερα δεν τα κατάλαβα, γιατί μιλούσες χωρίς ειρμό, και εντελώς ακατάλειπτα. Και πριν βγω από το ταξί σου μου είπες ότι σε λίγο έχεις και ραντεβού με τον ψυχίατρό σου. Μα, τι άτομα κρατάνε τιμόνι γαμώτο πια; Κράτησα τον αριθμό σου και σκέφτομαι σοβαρά να σου κάνω καταγγελία.
Σε είδα και εσένα τενερέ μου να έχεις πρόβλημα με το πιστόνι και να κάνεις έναν απίστευτα ενοχλητικό θόρυβο συνέχεια. Σε βλέπω να με ζαλίζεις εδώ και δύο μέρες με αυτόν τον θόρυβο...και είδα χθες το μεσημέρι δίπλα μου στην Τζαβέλλα στον Πειραιά μία Χάρλεϋ...και σφύραγα αδιάφορα, επειδή εγώ με το τενερέ έκανα περισσότερο θόρυβο στο ρελαντί, από ότι η Χάρλεϋ όταν μάρσαρε...Αλλά στον μηχανικό σε βλέπω να πηγαίνεις από Δευτέρα μηχανούλα μου...Ως τότε...αν δείτε ένα μαύρο τενερέ του 83 στους δρόμους που κάνει απίστευτα ενοχλητικό θόρυβο πείτε μου ένα γεια και ότι με κατανοείται....
Σε είδα εχθές συνάδελφε να με κοιτάς έξω από την εταιρεία με τα μάτια σου να βγάζουν σπίθες καθώς είχα βάλει μπροστά το Ληστή και ετοίμαζα την εξάρτηση για να φύγω. Κάτι σαν να έλεγε μέσα σου "έχω καιρό να καβαλήσω έχω καιρό να πάω βόλτα!!" :D:beer:
HelenKoR
05/04/2012, 14:21
Σε είδα το πρωί και μιλήσαμε για λίγο (όσο προλαβαίναμε στα φανάρια του Πειραιά στο λιμάνι)
Μου είπες οτι το πάω ωραία. Σου είπα οτι μου γλιστράει το πίσω. Αλλά δεν πρόλαβα να σου πω οτι δεν το πάω τόσο ωραία όσο εσύ το gsxr σου! Καλούς δρόμους κ.Γρήγορε! :beer:
GIXXERAKIAS
05/04/2012, 14:30
Σε είδα παλίκαρε το πρωί κατά τις 9.30 με το ασπρό-γκρί Άφρικα τουΙν στα φανάρια Κηφισσού και Καβάλας ρεύμα πρός Θηβών με αυτοκόλλητο ΜΟΤΟ.GR στην βαλίτσα και άσπρο-μπλέ SHOEI με ένα Α+ μπλέ.Ποιός είσαι ρέη και ήμανε με το αμάξι δεν μπορούσα να έρθω να χαιρετήσω.:wave2:
Σε ειδα βλακα με το TDM να τρως το φαναρι στις Στηλες Ολυμπιου Διος για να περασεις απεναντι οπου αρχιζει η Βουλιαγμενης. Το χειροτερο ειναι οτι ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ταριφας νομιζε οτι εγινε πρασινο το φαναρι και το εφαγε και αυτος δευτερολεπτα πριν φτασουν τα πρωτα αμαξια απο την ανοδο.
Εχε χαρη που δεν μπορεσα να στριψω γιατι ημουν αριστερο ρευμα αλλιως μια 700αρα θα ηταν οτι πρεπειγια να στανιαρετε ζωα!
Τι καταλαβατε που κερδισετε 4.77 δλ απο τη ζωη σας ;;;;
Σε είδα ... Κυριακή πρωί στη στροφή που σκοτώθηκε ο άντρας σου πέρισυ να κλαις γονατιστή στο εκκλησάκι του ... μας άκουσες να ερχόμαστε και γύρισες ... μας σταύρωσες με το χέρι σου καθώς περνούσαμε ... σ' ευχαριστούμε ... χτύπησα μια κόφτες όπως κάνω πάντα όταν περνάω από εκεί και συνέχισα το δρόμο μου.
Όποτε και να περάσω το καντήλι είναι αναμμένο ... ας είσαι καλά και εσύ και τα παιδιά σας ...
Ως πότε θα σκοτώνονται σε αυτό το δρόμο φίλοι και γνωστοί ;;; Ως πότε ;;;
Ας φτιαχτεί επιτέλους μια πίστα στην Κρήτη ... είναι κρίμα ...
Σε είδα παλίκαρε το πρωί κατά τις 9.30 με το ασπρό-γκρί Άφρικα τουΙν στα φανάρια Κηφισσού και Καβάλας ρεύμα πρός Θηβών με αυτοκόλλητο ΜΟΤΟ.GR στην βαλίτσα και άσπρο-μπλέ SHOEI με ένα Α+ μπλέ.Ποιός είσαι ρέη και ήμανε με το αμάξι δεν μπορούσα να έρθω να χαιρε
εγώ ήμουνα φίλε και πήγαινα αργοπορημένος στη δουλειά μου:cry:
GIXXERAKIAS
06/04/2012, 13:48
Σε είδα BMW HP2 στο κέντρο σήμερα με αναβάτη πιθανότατα Αμαζόνα.Έφυγες πρός Καβάλας και γώ έστριψα πρός Λένορμαν με το σκούτερ.Εντύπωση μου έκανε το ότι δεν το είχα ξαναδει σε χωμάτινη version.:beer:
(φιμέ ελαφρώς ζελατίνα στο χωμάτινο Αrai δεν μπουρούσα να διακρίνω καλά το φύλλο.:D)
KostRider
06/04/2012, 18:54
σε είδα ηλίθιε με την κλούβα να σφάζεις φανάρι ενώ εγώ περνούσα με πράσινο,να πλακώνομαι στα φρένα και ευτυχώς σταμάτησες,αφού άκουσες την κόρνα και δεν αγκαλιαστήκαμε,η μούντζα όμως όλη δικιά σου...:mad: :moutza:
σε είδα κι εσένα κωλόσκυλο να πετάγεσαι σε σημείο όπου η άσφαλτος είναι γλυστερή σαν πάγος,ευτυχώς δεν έτρεχα και πάτησα μόνο το πίσω,φρενάροντας θεαματικά...ευτυχώς δεν τρίτωσε το κακό...:a13:
σε είδα κι εσένα με το duccati να μου κορνάρεις,αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι μας στο τελευταίο φανάρι στο Σταυρό,καλούς δρόμους να'χεις...:beer:
ghostkon
06/04/2012, 20:00
σε ειδα χθες πηγαινοντας απο τριπολη προς κορινθο κιτρινο punto κι εβγαλα το ποδι μου για χαιρετισμο οταν σε προσπερασα...καλα γυρολογια να εχεις με το εργαλειο που ειχες στο τρειλερ...
σε ειδα κι εσενα με το on off στην τσακωνα και χαιρετηθηκαμε...καλες βολτες να εχεις...εδω και το video της συναντησης :) http://www.greektube.org/content/view/172693/2/
σε ειδα 50αρη πανω στο σκουτερ,ακρανοτος να σφαζεις το φαναρι π.ραλλη και αγ. αννης ΜΕ ΟΛΑ και ξαφνικα να αλλαζεις χερι στη γκαζιερα για να μην κοψεις μενα αλλα να εκτελεσεις και τα θρησκευτικα σου καθηκοντα δε!!!μετα σιγουρος οτι σε φυλανε οι αγιοι παντες γονατισες και ολα τα υπολοιπα φαναρια μεχρι οσο σε εβλεπα χωρις να κοβεις καν!!!!!!!
τι να πω....θα αρχισω να πιστευω ετσι οπως παει....!!!:bawl:
DimChios
07/04/2012, 11:42
(Τα ευχαριστα) σας ειδα ολοκαινουργια RENNSPORT πανω στο μοτορι και σας χαρηκα!
(Τα δυσαρεστα) σε ειδα πουστοπαιδο να μου σπας το παρμπριζ του αυτοκινητου, ετσι...γιατι στη βαρεσε κι εγω να πληρωνω τα γ@μησιατικα!
Σε ειδα φιλε μου σημερα στην Σκυλιτση στον Πειραια στο υψος του Παπαγιαννη να ...σε τρωει ο κωλος με το Ktm 950 sm.
Η ...αναζητηση σου για θυματα λιγοτερων ιππων συνεχιστηκε καθ΄ολη την κινηση σου στην παραλιακη οπου αλλαζες πορεια σαν δαιμονισμενος.
Κριμα βεβαια που στην υπογεια στροφη για Συγγρου...μου φανηκες ευθειακιας.
Αφου βρηκες θυμα (tdm900 ξεκρανωτος) εδειξες...τα αλογα σου !
Μολις ηρθα διπλα σου...προκλητικα μολις ανοιγα γκαζι , ανοιγες για να μου δειξεις οτι εχεις καλυτερα ανοιγματα.
Αφου το επανελαβες για αρκετη ωρα και ειδες οτι απλα θελω να παω στη δουλεια μου...εστριψες για να πας οπου ηταν να πας !
Να προσεχεις φιλαρακο μου μαι να κοιτας μπροστα σου αλλη φορα οταν ερχεσαι διπλα σε συνοδοιπορο σου!
ΔΕΝ ΘΑ ΦΡΕΝΑΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ !
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ !!!
AUFGEBRACHT
07/04/2012, 17:51
140-150 στη Συγγρού...Griechenland, ach du Griechenland
RizlaPlusPlus
08/04/2012, 02:01
Σε ειδα πριν απο λιγο ρε τυπα με το fazer, δικαβαλο, με δερματινο μπουφανακι και τυπικο ξεκωλο με ψηλο τακουνι απο πισω, να κανεις τη βολτα σου με 10χλμ/ω στη Βουλιαγμενης, πασας στην αριστερη λωριδα. Κρανος, ουτε λογος. Νταξ ως εδω, αλλα ρε φιλε, fazer του 07 με αλυσιδα να σερνεται στο πατωμα, και μαλιστα σε δικαβαλο; Οταν λενε "πιο βλακας πεθαινεις", μαλλον εσενα εννοουν...
spyrakos35
08/04/2012, 07:32
σας είδα πρώτα κάτασπρα κωλ@ράκια της σεζόν στην αλίμου που κατεβαίνατε μέρα μεσημέρι με τα αέρινα φουστανάκια.....
είτε δεν πήρατε χαμπάρι οτι φύσαγε είτε θέλατε να μας τα δείξετε.....
:a014:
Σας είδα με τη σημερινή λιάκαδα :sun: να έχετε βγεί βόλτα πρός ορεινή Χαλκιδική και σχεδόν όλοι να χαιρετάτε .
Καλούς δρόμους σε όλους. :wave2:
GIXXERAKIAS
09/04/2012, 08:01
Σε είδα ρε κούκλε (καλά όχι και τόσο κούκλος) ακράνοβιτς πρωινιάτικα στον Κηφισσό με μαυρό ΤDM,μετο ένα κράνος στην spidi θήκη πλάτης και το δευτερό περασμένο στον ώμο με την μαλακή θήκη του motogp.Tόσα κράνη πέρασες χιαστί και στην πλάτη,το ένα δεν μπορόυσες να το βάλεις στην κεφάλα σου?Πιό εύκολο και πιό ασφαλές είναι.....;)
DimChios
09/04/2012, 08:43
Με είδα στο Φρατζέλικο...εε....στη ΜΠίστα ήθελα να πω και αναφωναζα "πωπω ενα κουλαδι"!
:bawl:
DimChios
09/04/2012, 10:46
επισης, ΣΕ ΕΙΔΑ παλιογερε να κανεις παρανομη αναστοφη στην ανοδο της Κηφισιας (εσυ) στο εσάκι πριν το ΚΑΤ και εγω δικαβαλος να κατεβαινω πλαγιασμενος και ευτυχως με λιγα...προλαβα και το σωσα!
δουλεψε η ψυχραιμια, τα λαστιχα, η Χαρα δεν εκανε την παραμικρη κινηση...όλα! Αν βεβαια ήμουν με περισσοτερα ή 10 μετρα πιο μπροστα δε θα ειχαμε καλη καταληξη
Μ αυτα και μ αυτα θυμηθηκα ποσο ευαλωτοι ειμαστε ακομη κι οταν δε φταιμε!
Εφαγες καμια δεκαρια απανωτες βασιλικες αλλα σιγα μη καταλαβες τι μλκια εκανες!
Σιχτιρια
Σε είδα χθες στην Εθν. Αντιστάσεως με το πανέμορφο μαύρο Brosάκι σου, πρόσφατα ανακατασκευασμένο και άψογο στις λεπτομέρειες.
Αν δεν είχες παλιά πινακίδα θα έπαιρνα όρκο πως βρήκες stock σε αποθήκη!
Κουκλί πραγματικά, σ' έφτυνα μη σ' το ματιάσω μέχρι που χώρισαν οι διαδρομές μας...
:beer::beer::beer::beer:
Manalishi
10/04/2012, 10:17
Έχω πράμα λέμε...
- Κυριακή: Σας είδα στον δρόμο απο Καρύταινα για Στεμνίτσα-Δημητσάνα, εγώ να ανεβαίνω και εσείς να κατεβαίνετε, 1 Varadero, 1 TDM και άλλα δύο, χαιρετηθήκαμε, εγώ TDM δικάβαλο+τριβάλιτσο.
- Μετά τη Δημητσάνα, σας είδα να με προσπερνάτε, 1 Multistrada, 1 BMW F800ST και άλλο ένα, αλληλοχαιρετηθήκαμε!!
- Στην επιστροφή για Αθήνα, σας είδα 2 με τα supersport και τα κουκλάκια στη θέση του συνεπιβάτη και οι δύο, κάποια στιγμή ο ένας μας πέρασε ( κομβόι 8 TDM) με +100/120 χλμ...
- Σε είδα φίλε με το κόκκινο παπί Yamaha, να σφάζεις ΟΛΑ - όταν λεώ όλα, εννοώ ΟΛΑ - τα κόκκινα φανάρια, απο Φάληρο(Τροκαντερό) μέχρι και Γλυφάδα!!!! ΑΞΙΟΣ (της μοίρας σου, που δεν προδιαγράφεται ούτε ρόδινη, ούτε με μέλλον...)
- Σε είδα μωρή, να περνάς το STOP σαν την Ελληνική Επανάσταση, δηλ ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ!!!!!!... Σε πρόλαβα στο τσακ, σε χαιρέτησα Με όλη την παλάμη αλλά έφυγες χωρίς καν να καταλάβεις....Δυστυχώς για εσένα, πάρκαρες έξω απο την δουλειά μου!!!
Ήρθα στο τζάμι σου, στο χτύπησα και χέστηκες πάνω σου.. Οταν σου ανακοίνωσα ευγενικά " Το STOP δεν το είδες μωρή κ@ριόλ@? Τελείως στα @@ σου" , μου απάντησες με μία απο τις απαντήσεις που με τρελλαίνουν..."Έχεις δίκιο...αλλά να σου εξηγήσω..." " Δεν θέλω να μου εξηγήσεις τίποτα!!!"
Όταν βγήκες έξω , μου είπες και το άλλο θεϊκό!!!!
- Έχεις δίκιο, έκανα ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!
- Λάθος μωρή είναι να βάλεις πιο πολύ αλάτι στο φαϊ, ή να βγείς στην έξοδο 18 αντί για την 8 που ήθελες να πας Πειραιά!!!
- .....( στήλη άλατος για 4 δευτερα..) Αααα, Καλά...
και σηκώθηκες και έφυγες......
μωρή......
Κ@ριόλ@....
blackhornet78
10/04/2012, 10:30
- Λάθος μωρή είναι να βάλεις πιο πολύ αλάτι στο φαϊ, ή να βγείς στην έξοδο 18 αντί για την 8 που ήθελες να πας Πειραιά!!!
περαν της μλκ της θειας
:lol::lol: θεος!!!!
σε ειδα παλικαρε με το GSXR και το φιμε κρανος, ανοιξαμε απο το Μακεδονια Παλλας, οχι για να σου βγω, το ξερω οτι δε σε εχω, ειχα και το μωρο απο πισω,
αλλα για το γουστο, να τα ακουσουμε λιγο να στριγγλιζουν....
ωραιος!
παντα ορθιος!!!
HelenKoR
10/04/2012, 18:55
Οσο σκέφτομαι οτι εκείνος ο τύπος, κατά τον ελιγμό του, παραλίγο να με χτυπήσει και δεν ζήτησε καν μια τυπική συγνώμη, εκνευρίζομαι. :mad:
GIXXERAKIAS
10/04/2012, 19:15
Σε είδα ταρίφα να μην σταματάς ενώ έχω ανάψει αλαρμ να παρκάρω και προσπάθησες με το έτσι θέλω να περάσεις, καθως έκανα όπισθεν έκοψα αφού είδα ότι είσαι παπαρας και συνέχισες μέχρι που ήρθες δίπλα μου και άφησα τον συμπλέκτη στιγμιαία, παραδεξου το σου φθάσε στην κάλτσα ε?
Ήρθες και δίπλα μου, με κοιταξες και μόλις είδες άντρα στο τιμόνι την έκανες με ελαφρά....όταν σταματάτε κυκλοφορίες ολοκληρες είναι καλά μ@λακισμενα...ήσουν ελεύθερος που θα πήγαινες ρε και βιαζόσουν?:moutza:
Billymuse
10/04/2012, 19:36
Σε είδα χθες στην λεωφόρο ακαδημίας στο ύψος της νομικής εσένα τυπά με το diavel και το γκομενάκι πάνω να τραβάς γκάζια σε ώρα με full κινηση και εννοειται χωρίς κράνος για να μη χαλάσει το μαλί,πάντως ωραιο ήχο έχει το ατιμο
Opisthogonia
11/04/2012, 02:17
den sas vlepo pia synadelfi mixanovioi/kontrovioi ...ligo i anergia ligo h venzina sta ypsi ....xathikate kai eseis...palia olo kai kapion apo esas evlepa se kathe fanari kai anigame ...ax makari na pianame oloi to joker .....kalous dromous
σε ειδα να βγαινεις απο θηβων στην π.ραλλη με κατευθυνση προς αθηνα το πρωι,πολυ σβελτα αλλα χωρις καθρεφτες ανοιχτηκες στην τερμα αριστερη.σε ελεγχα και επεσα στα φρενα.γρηγορος και σιγουρος για οτι εκανες με το κρυπτον το 135 αλλα σε προλαβα ενα φαναρι πριν το μπαζαρ του παπασταυρου (που σταματησες) οπου σου ειπα οτι καλο θα ητανε να γυρνας κεφαλι αφου δεν εχεις καθρεφτες.εδειξες να καταλαβαινεις και απαντησες με ενα ''οκ'' οταν σου εξηγησα που με προβληματισες.μαυρο κρανος χωρις ζελατινα με το πρασινο m της monster πισω,γυαλια και φουλ εξαρτηση.καλους δρομους παλικαρε.
μετα απο λιγο σε ειδα μαλακα με το φορτηγο της ιον να αποφευγω τελευταια στιγμη να με κανεις πιστα ναπολιτανα οταν αποφασισες απο τερμα δεξια στο φαναρι της π.ραλλη και πειραιως (οπου επιτρεπεται μονο δεξια να κανεις) να αποφασιζεις τσαμπουκα να πας ευθεια αδιαφοροντας για μενα.δε σε χαλασε το φασκελο.
αλλα αυτο που εγινε λιγο αργοτερα δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου!!!πειραιως στριβω αριστερα και πιανω π.ραλλη με κατευθυνση προς ποταμι.ανεβαινω τη γεφυρα,την κατεβαινω κι εχω πρασινο.ταυτοχρονα εχουν παλλομενο οσοι ερχονται στο τελειωμα της γεφυρας απο δεξια μου (ειναι ενας μικρος κομβος που σε βγαζει απο τον σταθμο του τραινου στην π.ραλλη).αυτος ο δρομος εχει 2 λωριδες και βγαζουνε στην δεξια και τη μεσαια της π.ραλλη.
και ενω εγω κατεβαινω με ολο το γκαζι (του παπιου) απο τη γεφυρα βλεπω τον (ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) επιδοξο δολοφονο μου!βγαινει απο αυτον τον κομβο χωρις να ελεγξει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (σε φαση που σκεφτηκα οτι δεν τον παιρνει να στριψει) και σκαει στην τερμα αριστερη λωριδα που ερχομουνα εγω.φρενα,κορνα,βλεμμα στην εξοδο διαφυγης και βρισκομαι διπλα και δεξια του.ακουει το μπινελικι του και ενω εγω συνεχιζω ευθεια δεν εχω παρει χαμπαρι τι γινεται πισω μου.ο μουλος εχει κολησει το λευκο renault kangoo στο χιλιοστο πισω μου και τραβαει ξαφνικα χειροφρενο με αποτελεσμα να στριγγλιξουν οι τροχοι του σε αποσταση αναπνοης απο μενα!!!δεν το περιμενα με αποτελεσμα να τρομαξω και ομολογω οτι καποιος αλλος πιο απειρος οδηγος ισως να επεφτε (διοτι απο το ξαφνιασμα τιναχτηκα ολοκληρος και το παπι χορεψε κασιλαμα).
απο τη στιγμη που ακουσα το φρεναρισμα και μεχρι να δω καθρεφτη,να συνειδητοποιησω τι εγινε,να κρατησω το παπι και να ξαναβαλω τα ματια στο δρομο εχω φαναρι πορτοκαλι στο οποιο δεν προλαβαινω να σταματησω και το περναω τερμα γκαζι.
το @ ομως σταματαει και δε συνεχιζει.σκεφτηκα να σταματησω αλλα ηδη ειχα διανυσει καμια 200αρια μετρα μετα το φαναρι και μεχρι να γυρναγα θα εφευγε αυτος με πρασινο.τελικα συνεχισα.ακομα δεν πιστευω οτι πηγε εσκεμμενα να με σκοτωσει ο μπασταρδος!!!!
αυτα.ακομα ζωντανοι λοιπον.
προσοχη κυριες και κυριοι
PortisHead
11/04/2012, 15:52
Trooper ?
Αν σου εδινε καποιο καναλι εκπομπή , ανετα θα γεμιζες ωριαια καθημερινη εκπομπή με τα ευτραπελα στους δρομους.
Δεν βαζεις καμια μικρη καμερουλα να τα καταγραφεις καθημερινα ?
Trooper ?
Αν σου εδινε καποιο καναλι εκπομπή , ανετα θα γεμιζες ωριαια καθημερινη εκπομπή με τα ευτραπελα στους δρομους.
Δεν βαζεις καμια μικρη καμερουλα να τα καταγραφεις καθημερινα ?
To κακό είναι ότι τέτοια κινηματογραφικά τα έβαζε κι άλλος αλλά δεν βγήκε σε καλό.. :rolleyes:
@Trooper : Όταν λεει ο Καρατζαφέρης να οπλοφορούμε, εσύ διαφωνείς ε; :tooth:
Εγώ πάλι είδα σήμερα δικάβαλο σεμπε-έφ (μάλλον) 250 (σίγουρα), ο οδηγός moto.gr sticker στο κράνος, ο συνεπιβάτης το ίδιο, συν αυτοκόλλητο moto-remalia, συν αυτοκόλλητο sniper...κάπου στην αρχή της Αλεξάνδρας, ήμουν με κουτί δυστυχώς...:beer:
... συν αυτοκόλλητο sniper.... ...
Σιγά μην είδες και τον Ιησού Χριστό.
Κι εγώ αυτό είπα...:lol:
Πάντως το αυτοκόλλητο στο κράνος υφίσταται (κόκκινο - μαύρΟ)... :smokin:
Εγώ πάλι είδα σήμερα δικάβαλο σεμπε-έφ (μάλλον) 250 (σίγουρα), ο οδηγός moto.gr sticker στο κράνος, ο συνεπιβάτης το ίδιο, συν αυτοκόλλητο moto-remalia, συν αυτοκόλλητο sniper...κάπου στην αρχή της Αλεξάνδρας, ήμουν με κουτί δυστυχώς...:beer:
το μηχανακι ηταν YBR 250!! εγω ημουν, με συνεπιβατη τον πατερα μου!!:beer: :wave2:
συγνωμη sniper!! οταν ειχα αγορασει το κρανος δεν γνωριζα οτι κατεχεις τα δικαιωματα!!:(:p
253104
Είδα να έχει κλείσει όλο το ρεύμα της Κορίνθου Πατρών με κατεύθυνση προς Πάτρα, επειδή νταλίκα έμεινε απο λάστιχο...Τα ρημάδια τα κολονάκια δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια βλέπεις...Επίσης βλέπω πολλά μα πολλά scooter πλέον στις Εθνικές οδούς...Ακριβά πλέον τα ελικοφόρα Μαστόδοντα έτσι;
και ενω εγω κατεβαινω με ολο το γκαζι (του παπιου) απο τη γεφυρα βλεπω τον (ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) επιδοξο δολοφονο μου!βγαινει απο αυτον τον κομβο χωρις να ελεγξει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (σε φαση που σκεφτηκα οτι δεν τον παιρνει να στριψει) και σκαει στην τερμα αριστερη λωριδα
συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ....έχουν παλλόμενο πορτοκαλί και νομιζουν ότι έχουν πράσινο...
έχω 2 τέτοια παρόμοια σκηνικά, στο δεύτερο σταμάτησα στο φανάρι να τον κράξω και μου την είπε γτ πέρασα με κοκκινο λέει αφου αυτός είχε πορτοκαλί:moutza:
όταν προσπάθησα να του εξηγήσω πως λειτουργεί η διασταύρωση δεν με πίστευε και με κοιτούσε σαν χαζός!!
(έχω δει και σοβαρό τροχαίο στο σημείο που έστειλε το συνοδηγο στο απέναντι ρεύμα)
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΛΑΝΙΑ......
για την ακριβεια σε ακουσα να καταφτανεις χτες το μεσημερακι στο περιπτερο με το εργαλειο να βρονταει.
γυρισα και μπορουσα να διακρινω το χαμογελο μεσα απο το κρανος!!!
καλοστριφτος λοιπον...! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127644) :sun::sun::sun:
σε ειδα μικρο μπλε κομματακι (απο το φτερο?απο το φερινγκ?δε ξερω)να πεφτεις μεσα απο το σπασμενο μου κρανος οταν το εδινα και αυτο (το κρανος) στο συνεργειο που θα ερχωταν ο τυπος απο την ασφαλιστικη να βγαλει φωτο το κουκλι μου . Τουλαχιστον ολοι ειναι καλα πια!!!!!
σε ειδα σκυλι μαυρο διχρονο που σε οδηγω απο τα 20 μου χρονια (100.000 χιλιομετρα μαζι περιπου) να μπαινεις συνεργειο (παλι) μετα απο μηνες ακινησιας για να ξαναπατησεις της ηρωικες σου ροδες στην ασφαλτο παλι...υπομονη και το μεγαλο σου αδελφακι θα ξαναζωντανεψει!!!!!!
Opisthogonia
16/04/2012, 01:39
se eidame sto ferry gia salamina to savato ...full exoplismeni ....na mas vazis ta gialia otan piani vroxi kai na foras ta adiavroxasou eno emeis ta afisame spiti ...panta etsi organomeni na eisai ;)
Shinji Ikari
16/04/2012, 14:29
Σήμερα το πρωί ήμουν Αττική οδό από Παιανία. Πηγαίνοντας, μετά από λίγα λεπτά κοιτάω να αλλάξω λωρίδα, βλέπω ερημιά και πάω να μπω, ξανακοιτώντας μετά από ένα δευτερόλεπτο όμως, σε βλέπω, μια Ferrari 458! Σταματώ την κίνηση μου και μόλις περνάς τότε μπαίνω και σε ακολουθώ, σου έρχομαι κοντά και σε θαυμάζω. Μέσα στο τούνελ τα έχασα περισσότερο με την ομορφιά σου. Σε πήγα μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας όπου και βγήκα δεξιά για να σε δω καλά από μπροστά και να ακούσω και τις τουρμπίνες σου με τις οποίες ήσουν εξαιρετικά αφειδής σε όλη τη διαδρομή. Καλό ταξίδι.
Σε είδα κι εσένα στην παραλιακή με το πορτοκαλί Τriumph που ξεκινούσες με σούζες και σταματούσες με έντο. ʽσʼ ωραίος.
chr1s_86
17/04/2012, 10:48
Σε είδα z armaggedon στην Αλεξάνδρας; Ή ήταν κανας άλλος ; :p
Σε είδα οδόστρωμα επί της 28ης Οκτωβρίου στο Ψυχικό να αρχίσεις να ραγίζεις πάλι σιγά σιγά λόγω βαρέων οχημάτων! Πολύ καλό για να ναι αληθινό, και έχει και ωραία πρόσφυση η μικρή πλατεία ρε γμτ... προς το παρόν! :(
σε ειδα φιλε εχθες πρωι-πρωι στην λεωφορο φυλης στο καματερο με το διδυμο αδερφακι μου (smr 990) να με κοιτας και να με δειχνεις στην συνεπιβατιδα σου, σε χαιρετισα με την κορνα μου .. :beer:
ευχαριστω τους εκπαιδευτες μου στα css!! :beer::beer::beer::beer:
τεσσερις φορες σημερα σας ειδα να με βαζετε σημαδι και 4 φορες να γλιτωνω !!
Σε είδα να με περνάς με το NC30(VFR400) κάτω από τη γέφυρα της Αττικής στην Εθνική, βγήκες στη Mεταμόρφωση και ανέβηκες προς Πάρνηθα μεριά. Φυσικά μετά το φανάρι σε έχασα μιας και ήμουν με αμάξι. :beer:
Mike.CBF
20/04/2012, 13:27
:) :p Διάβαζα τα προηγούμενα και περίμενα να με δω σε κάποιο post..
''Κατσικι σε CBF600 στον περιφερειακο Σχιστού με 180χλμ/ωρα''
χαχαχα θα ερχόταν με αυτοκίνητο αλλα προέκυψε πρόβλημα, οπότε
αναγκάστηκα να φορτώσω το ζωντανό στο μηχανάκι.
Η τελευταια του παντως βολτα ηταν συναρπαστικη,
ίσως ηταν και το μοναδικό κατσίκι που πήγαινε με 180 χωρίς κράνος :p
σε είδα Αντωνάκη (Ρέμο) σήμερα στη γλυφάδα με τη Harley (με τον ωραίο ήχο) :)
(ακράνοβιτσ όμως και απινακίδωβιτσ:rolleyes:)
PortisHead
20/04/2012, 20:01
σε είδα Αντωνάκη (Ρέμο) σήμερα στη γλυφάδα με τη Harley (με τον ωραίο ήχο) :)
(ακράνοβιτσ όμως και απινακίδωβιτσ:rolleyes:)
Την Υβοννή ???
Δεν την ειδες ?
:(
KostasV2
21/04/2012, 11:46
Σε είδα γαλάζιο 650GS έξω από το Studio (στο Bob Marley tribute) και πάρκαρα δίπλα σου. Μετά είδα και το αυτοκολλητάκι moto.gr στην πινακίδα σου! Ποιανού ΄σαι μπρε; :)
σε ειδα φιλε με το falco και πολυ γουσταρα!!
καλους δρομους να εχεις!!:wave2:
Σε ειδα βλαμενη με το παιδικο το καροτσακι να σταματας μεσα στην μεση της λεωφορου για να μιλησεις στο κινητο!!!!!!και να συνεχιζεις να προχωρας μεσα στον δρομο.Θεε μου που δινεις παιδια....
σε ειδα φιλε με το tdm 900 το μαυρο χωρις πινακιδα και φασαρια στο φουλ , οταν σταματησα διπλα σου στο φαναρι στο υψος του Παπαγιαννη στον Πειραια.
σε ειδα να φευγεις κοφτες λες και σε κυνηγαει κανενας και μετα απο 100μ να σταματας...
κοντρα ηθελες καγκουρακο μ???
ατυχησες...
σε ειδα να φευγεις ατσαλα στη στροφη με το ΧΤΧ , περαστικα σου (το αλυτο κρανος σου που χτυπησε στο τσιμεντακι σου εφυγε να προσεχεις αλλη φορα)
Σας είδα μέσα σε ένα λεπτό σήμερα, με το που βγήκα από το σπίτι: Λευκό V-Max να περνάει γουργουρίζοντας στις χαμηλές, καπάκι τη μία HP2 που έχω ξαναδεί στο Ηράκλειο και πριν κάνω 20 μέτρα, μια γυαλιστερή δικάβαλη W650.
Α να χαθείτε μεσημεριάτικα, εγώ ακόμα κουτσαίνω :cry: