PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20

TROOPER
26/02/2013, 08:32
σας ειδα ταριφες.

ο ενας εκανε οσο πιο δεξια γινοταν για να μου δωσει να περασω (ημουν με τη μηχανη) και ο αλλος που προσπαθουσε να αλλαξει λωριδα και κανεις δεν του δωσε εκτος απο μενα μου ειπε και ευχαριστω με τα αλαρμ και με προστατευε με την οδηγηση του σε ολη τη διαδρομη (και ημουν με το αμαξι)!!

RESPECT και στους 2 σας!:beer:

Verde
26/02/2013, 13:03
Σε είδα βλάκα στην διασταύρωση Βενιζέλου και Αγ. τριάδος, να έχει ανάψει πράσινο και να ξεκινάω και αμέριμνος με το σκούτερ σου να κόβεις το κόκκινο..Μάλιστα μου έκανες και νόημα λες και μου κάνεις "χάρη" να περάσω και σταμάτησες..

Σε είδα και σένα χάρε παππού που νομίζεις ότι το φλας καίει ρεύμα και θα σου τελειώσει η μπαταρία έτσι και το ανάψεις. από αριστερή λωρίδα χωρίς φλας, πήγες στη δεξιά και αμέσως έστριψες δεξιά στη διασταύρωση.Άμα δεν είχα το νου μου δε ξέρω αν θα έγραφα τώρα..

g_m900
26/02/2013, 14:42
σε ειδα φιλε Στεργιο (μετα απο τις απαραιτητες συστασεις) να σαβουριαζεσαι με καμποσα χλμ στο υψος του Φαρου, στο φαναρι πριν μπεις στην γεφυρα (Super Market ΑΒ).
δεν επιασε το πισω φρενο μου ειπες και πατωντας το μπροστινο ...τσακιστηκες.
Ευτυχως ολα καλα περα απο την σαβουρα.
Ειχες κρανακι-γαντια και μονο στο γονατο ειχες πληγη απο το γδαρσιμο.
Το ΧΤ600 πηρε και εφυγες.

περαστικα φιλαρακι !!!

SVX
26/02/2013, 15:52
σε ειδα μαλακα καρανφλα ξεκρανωτε με το Vstrom το μαυρο , που του φορτωσες 130 κιλα κουφαρι και νομιζα πως καβαλας Bandit......

σαυρα το εργαλειο...

parachuter
26/02/2013, 16:19
σε είδα φίλε με το 1098 πριν καμιά ώρα στη Πατρών Κλάους στο φανάρι της Βενιζέλου,μας έπιασε μαζί μόνο που εγώ έστριψα!Πανέμορφο!και μόλις πάρκαρα στο μαγαζί μου στον Άγιο Βασίλειο πέρασες μπροστά μου πηγαίνοντας προς Αίγιο!2 εκδοχές....ή είμαι γρηγορότερος από εσένα.....ή δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως είναι συντομότερος ο δρόμος από την είσοδο της Εγλυκάδας! :beer:

immoral
26/02/2013, 16:55
πειράζει πού δεν βλέπω κανέναν εδώ και 8 μήνες

νότια της Κρήτης

g_m900
26/02/2013, 17:12
σε ειδα ...μαστορα με το 1200 gs να εισαι φυσικα ξεκρανωτος, γυαλι rayban , υπερυψωμενη ζελατινα και...φτερακι Touratech για να μην χαλαει το μαλλι.

ρε μπας και σας πιανουν κοτσους και σας τα πουλανε για ...Cabrio???

taskon
26/02/2013, 19:41
Σε ειδα σκουτεροβιε το πρωι στην ανοδο του κηφισου να προσπαθεις να περασεις ασθενοφορο με φαρους και σειρηνες μεσα στην κινηση και τελικα τα καταφερες μπαινοντας μπροστα του και αναγκαζοντας τον να φρεναρει για να μην σε χτυπησει. συνηθως στο δρομο τσαντιζομαι με αυτα που βλεπω. με εσενα ομως ντραπηκα!!:nono:

pektis
26/02/2013, 20:53
Σε ειδα να βλεπεις το φαναρι που εγινε κοκκινο... φρεναρες και ξαναξεκινησες κανονικοτατα!!
Την στιγμη που πηγαινε να περασει με το παιδι της στο καροτσακι την γυναικα την ειδες?? .....:confused:

TROOPER
27/02/2013, 08:04
σε ειδα να μου πιανεις τη κουβεντα στο φαναρι κηφισιας και αλεξανδρας χτες το βραδυ παποβιε φιλε και να προσπαθεις να με νουθετησεις να μην φρεναρω δυνατα και αποτομα γιατι θα εσκαγες επανω μου.
οταν ομως σου ειπα οτι πρωτον δεν ειδες το αμαξι μπροστα μου που αλλαξε αποτομα λωριδα και αν δεν φρεναρα θα επεφτα εγω επανω του, δεν κρατουσες αποσταση ασφαλειας (επειδη πιο πριν πηγες να μου σφηνωσεις για να μπεις μπροστα μου για διηθηση αλλα σε προλαβα), δεν ξερεις να φρεναρεις γι' αυτο τρομαξες, δεν φορας κανενα απολυτως προστατευτικο και στο φιναλε εισαι και απο πισω μου....τοτε πηγες να δικαιολογηθεις λεγοντας οτι δεν ειδες το αμαξι και μου το λες οχι για να τσαμπουκαλευτεις (το καταλαβα εξ αρχης αυτο) αλλα γιατι ''ε και εγω παπι και εσυ παπι....''

ελπιζω να καταλαβες εστω μερικα απο τα λαθη που εκανες ;)

Manalishi
27/02/2013, 08:17
Σε Είδα...

στα φανάρια της Γλυφάδας, φίλε με το Caponord το μαύρο και το κόκκινο κράνος, να φρενάρεις δυνατά για να προλάβεις το κόκκινο φανάρι. Εσύ πρόλαβες αλλά όχι μόνο αυτό, πρόλαβες και να δείς και το κόκκινο Honda Jazz που δεν .......προλάβαινε και κόντεψε να κάνει endo απο το φρενάρισμα για να μην πέσει επάνω σου.

Έκανες αμέσως μπροστά και δεξιά και απέμεινες να κοιτάς με απορία την οδηγό και το αμάξι που ήταν στην θέση που ήσουν εσυ πριν λίγα δευτερόλεπτα....

Εύγε!!! Μάτια και στην πλάτη!!!

:beer:

mikRRopixel
27/02/2013, 09:52
Σε είδα χθες το βράδυ να ανεβαίνεις τη Λ.Δεκελείας (Φιλαδέλφεια) με το Duke σου. Πήγαινες αργά δεξιά, το κράνος περασμένο στο αριστερό χέρι και κράταγες το κινητό σου στο αυτί με το δεξί. Παράδειγμα προς μίμηση ήσουν! Κάνε λίγο δεξιά ρε αδερφέ, σταμάτα για ένα λεπτό και μίλα άνετος. Μα καλά, πώς έμενε εν κινήσει το μηχανάκι σε ελαφρώς ανηφορικό δρόμο, χωρίς να έχεις το χέρι σου στο γκάζι? :eek:

Acacius
27/02/2013, 10:58
Σε είδα χθες το βράδυ ντελιβερά, ΧΩΡΙΣ καμμένο πίσω φως (η εξαίρεση πλέον), με κράνος και hi-viz μπουφάν! Δεύτερος σαν εσένα δεν πρέπει να υπάρχει σε όλη την Κρήτη, πάντα όρθιος.

sotostzav
27/02/2013, 11:07
αυτο που βλεπω σχεδον καθημερινα πανω απο 5-10 αυτοκινητα να κυκλοφορουν με τους καθρεπτες κλειστους μπορει να με στειλει κατευθειαν στο δαφνι....ανοιξε τον μανιτσα μ,τι φοβασαι μην σου χαλαει την αεροδυναμικη??

railDG
27/02/2013, 11:30
Σας βλέπω,μάλλον σαλεμένους,και ανησυχώ...Δυο φορές απανωτά πέτυχα μηχανάκι να βγαίνει ανάποδα από στενό την ώρα που έστριβα και σαν να μην έφτανε αυτό είχαν και ταχύτητα.Τον επόμενο δεν τον βλέπω καλά όμως.

Sandra4
27/02/2013, 16:02
Σας είδα χτες...3 ηλικιωμένους κομπλεξικούς πεζούς να με στολίζεται επειδή κρατούσα το κινητό στο χέρι μέσα στο αυτοκίνητο σταματημένη. Ρε μπας και βγήκε εκδρομή το Δαφνί χτες?

sniper
27/02/2013, 16:05
Σας είδα χτες...3 ηλικιωμένους κομπλεξικούς πεζούς να με στολίζεται επειδή κρατούσα το κινητό στο χέρι μέσα στο αυτοκίνητο σταματημένη. Ρε μπας και βγήκε εκδρομή το Δαφνί χτες?

Θα νόμιζαν ότι έτρεχες.... :bawl:

Ichigo
27/02/2013, 18:09
Σε είδα με το V-STROM να προσπαθείς να με ακολουθήσεις (για να μας δείξεις ότι τι; :rolleyes:) χωρίς επιτυχία που έκανα διηθήσεις χωρίς αύριο λόγω βιασύνης στην Κηφισίας. Στα πανε ότι το μπρίκι σου εκτός του ότι έχει ψηλά το κέντρο βάρους δε μπορεί να χωθεί με τις @@ροχουφτες στην κίνηση; Σε είδα κι εσένα με το απεχθές ΤουΔουΜου να ρίχνεις ξερογκαζιές για φιλικό άνοιγμα αλλά κόλωσες στα πρώτα μέτρα; Γιατί; :smokin:

Ο σημερινός νικητής στη μάχη των μπρικιών και λοιπών μπακιριών :a44:

Stevious
27/02/2013, 18:59
Σε ειδα σημερα στο Χολαργο με τον παπιο σου, μεγαλοκοπελα, και πολυ σε χαρηκα. Με τα φλασακια σου,τηρωντας τα ορια ταχυτητας,με το κρανακι σου,το μπουφανακι σου,τις μποτουλες σου,τα γαντακια κου....κου......(παμε παλι) τα γαντακια ΚΟΥΖΙΝΑΣ που φοραγες ομως τι τα'θελες??? :eek: :uplate::cry::bawl:

rider
01/03/2013, 18:02
Σε είδα σήμερα με το πανέμορφο μαυρο Kawa W650 κατα τις 07:00 το πρωί στην Εγνατία... αλλα ρε φίλε με σκούφο αντί για κράνος μου το χάλασες!

Cpt. Haddock
01/03/2013, 19:32
Σας ειδα τσιγγανες εξω απο το "Αλεξανδρα", μετεμφιεσμενες σε καλόγριες, να πουλατε κομποσκοινια και σταυρουδάκια :tooth:

Σας ειδα κι εσας που αγοράζατε :moutza:

Dant3
01/03/2013, 19:33
Σε ειδα ντελιβερα ακρανωτε να τρως με το ενα χερι και να πας να μπεις αναποδα στο δρομο και παραλιγο να πεσεις πανω στο αυτοκινητο.εκτος αυτου το ειχες κανει και αυτοματο με 3η μεσα και σταματησες να κατεβασεις γιατι μετα δε τραβαγε. :moutza:

Sandra4
02/03/2013, 23:04
Σε είδα πριν καμιά ώρα στην Ποσειδώνος με το dukati σου..το κράνος σου..τα δερμάτινά σου... και την πινακίδα στη ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ :eyepop::eyepop::eyepop::eyepop: Δεν πρόλαβα όμως να δω αν φορούσες τσάντα (πλάτης) ή την είχες πάνω στο μπουφάν. Όπως και να' χει μου έφτιαξες το Σαββατόβραδο. Πάντα όρθιος!

SHOOTER045
02/03/2013, 23:40
σας ειδα σημερα το πρωι κατα τις 11 κεντρικη πλατεια εδεσσας ο πισω καταμαυρο ματ hornet μες την κακια.κρανη μπουφαν και οι δυο σας αψογοι

Indianos 46
03/03/2013, 17:51
Σε είδα πριν καμιά ώρα στην Ποσειδώνος με το dukati σου..το κράνος σου..τα δερμάτινά σου... και την πινακίδα στη ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ :eyepop::eyepop::eyepop::eyepop: Δεν πρόλαβα όμως να δω αν φορούσες τσάντα (πλάτης) ή την είχες πάνω στο μπουφάν. Όπως και να' χει μου έφτιαξες το Σαββατόβραδο. Πάντα όρθιος!

Στην τσαντα επανω την εχει την πινακιδα!Ετσι κυκλοφορει παντα!

virus
03/03/2013, 18:13
Στην τσαντα επανω την εχει την πινακιδα!Ετσι κυκλοφορει παντα!

αληθεια λεει ο ινδιανος :lol: ετσι κυκλοφοραει!

Sandra4
03/03/2013, 19:35
:lol: Τον έχετε δει κι εσείς!!! Είπα κι εγώ! Στο μπουφάν μου φαινόταν τραβηγμένο! :lol:

jezuz
04/03/2013, 13:33
Σε ειδα ντελιβερα με την παπια και φωτα δεν ειχες ουτε πισω, ουτε μπροστα, που πας ετσι ολο το βραδυ?!?!
Και εσας πιτσιρικαδες με τα παπια, μια απο τα ιδια... και εγω ειχα παπι και δεν ειχα διπλωματα και ασφαλειες και πινακιδες (λαθος μου μεγαλο, αλλα ετσι καναμε ολα τοτε), αλλα φωτα τουλαχιστον φροντιζα παντα να εχω, και 1-2 φορες που μου καηκε στον δρομο πηγαινα στην ακρη με το φλας αναμενο...

KostRider
04/03/2013, 17:16
σε είδα β-στρωμάκια να πηγαίνεις αγέρωχος, φυσικά ξεκράνωτος

daha
05/03/2013, 10:06
Σε είδα σκουτεράκια στην Θηβών στο Περιστέρι με μπουφάν για snowboard, να έχεις βάλει την κουκούλα σφιχτά για να μην κρυώνεις και στον αγκώνα..... Shoei XR-1100... :moutza:

vaska
05/03/2013, 10:20
Σε είδα χθες το βράδυ απίστευτε Ντιλιβερά (Χόμο Ντελίβερους Συγκαμένιους) να γ@μ@ς το καψερό το παπάκι, να το ξεπατώνεις κάνοντας όλες τις αλλαγές χωρίς να κλείνει το γκάζι καθόλου, να μετράς όποια γούβα έβρισκες μπροστά σου, να σφάζεις 3 κόκκινα και φυσικά να είσαι άκρανος. Το στυλάκι όμως οδήγησης με τα μπούτια ενωμένα σαν να κοτουριώσουν, δεν το έχασες καθόλου.

Το λυπήθηκα το μαυρόπαπο.

:(

AristidisZ
05/03/2013, 11:33
Σε είδα σκουτεράκια με το κόκκινο gillera, ειλικρινά σπαράζει η καρδιά μου που δε μπόρεσα να σε τραβήξω βίντεο...
Κόκκινο σκούτερ, κόκκινο κράνος, κόκκινη φόρμα, κόκκινα αθλητικά και εξατμισόνι τύφλα να χουν τα GSXR
ειλικρινά ρε παιδιά δε περιγράφεται τι έκανε το άτομο, έκανε συνέχεια ζιγκ ζαγκ για να αποφύγει τις λακούβες, τίναζε το ένα πόδι απέξω αλά Κομανέτσι, σήκωνε τα χέρια πάνω αλά Μελισσανίδης, μιλάμε το παλικαράκι ήταν το μεγαλύτερο σούργελο που έχω δει 15+ χρόνια στο δρόμο...

Να σαι καλά ρε φίλε να μας κάνεις να γελάμε (με τα χάλια σου) :beer:

SVX
05/03/2013, 11:53
σας ειδα παλιο-πεταμενες νοικοκυρες σε παραλληλη παραταξη πεζος-καροτσακι λαϊκής-πεζος -καροτσακι λαϊκης να πιανετε ολοκληρο το ρευμα κυκλοφοριας .... και να κοιτατε με απορια που δεν βγηκα στο αντιθετο ρευμα για να συνεχισετε τη μαλακια σας...

γαμW την παιδεια σας σουργελα αλλα τι να περιμενει κανεις οταν βλεπετε τουρκικα και ψηφιζετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εναλλαξ καθε 4ετια...? ο στρατος των ζομπι

Verde
05/03/2013, 19:27
σε είδα κατά τις 3-3και περίπου 100 μέτρα πριν τον Σ.Ε.Α. Μεγάρων με κατεύθυνση προς Κόρινθο, εγώ με το κουτί..είχες σταματήσει στη βοηθητική με τη μηχανή σου (v-strom?δεν είδα καλά) και κάτι έφτιαχνες στα μπαγκάζια, γιατί δε σταματούσες 100 μέτρα πιο κάτω να μην είσαι και εκτεθειμένος; ελπίζω να μην είχε πάθει κάτι η μηχανή.

Shiatman
05/03/2013, 19:35
Σε είδα chopperΑ με το dragstar και την καρατιμόνα, να μη χωράς να περάσεις ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και να αγχώνεσαι όταν με είδες πίσω σου. Πέρνετε που πέρνετε τα πλοία της αγάπης, την τιμόνα 1,5 μέτρο πλάτος τι τη βάζετε; Δεν σε χάλασε που περίμενες στην (μεγάλη) ουρά με τα κουτιά κι εγώ πέρασα άρχοντας!!

akis_trevor
05/03/2013, 20:06
καθε μερα βλεπω οτι να ναι αλλα ξεχναω να τα αναφερω...ειδα σημερα παντως:gilera runner νομιζω με αυτοκολλητα apple & ducatisti:confused:
επισης ειδα κι εσενα με το xt να κανεις μια μικρη σουζα φευγωντας απτο φαναρι και η κοπελια απο πισω να σου δινει 4-5 φαπες στο κρανος....χαχαχα γελαγα μονος μου!

pektis
06/03/2013, 11:54
Σε ειδα πρωι πρωι με το fx 125 με το γυαλι σου, το ζελεδακι σου, για κρανος ουτε λογος βεβαια, να πηγαινεις με καμια 100αρα...
Καλα, δεν ξεπαγιαζετε πρωι πρωι χωρις κρανος, ηθελα να 'ξερα?...:confused:

bonnie
06/03/2013, 14:50
καθε μερα βλεπω οτι να ναι αλλα ξεχναω να τα αναφερω...ειδα σημερα παντως:gilera runner νομιζω με αυτοκολλητα apple & ducatisti:confused:

..μαλλον δεν ειδες κ δεκα τονους ακομα αυτοκολητα, απο triumph μεχρι jolly cafe... xaxaxaxa γνωστος δουκατιστας που κινειται ολη μερα σε ολη την αθηνα με το ρανερ! ;)

akis_trevor
06/03/2013, 18:06
..μαλλον δεν ειδες κ δεκα τονους ακομα αυτοκολητα, απο triumph μεχρι jolly cafe... xaxaxaxa γνωστος δουκατιστας που κινειται ολη μερα σε ολη την αθηνα με το ρανερ! ;)
πατρα :D

AUFGEBRACHT
06/03/2013, 18:12
Σε είδα πάνω στο πεζοδρόμιο και στη ράμπα αναπήρων όπως σας βλέπω κάθε μέρα...Εεεε, δεν άντεξα τελικά να σε βλέπω και για λίγο δε θα βλέπεις από τον καθρέπτη σου μέχρι να τον φτιάξεις...

Sandra4
06/03/2013, 20:22
Σε είδα πάνω στο πεζοδρόμιο και στη ράμπα αναπήρων όπως σας βλέπω κάθε μέρα...Εεεε, δεν άντεξα τελικά να σε βλέπω και για λίγο δε θα βλέπεις από τον καθρέπτη σου μέχρι να τον φτιάξεις...

Εδώ δεν χρησιμοποιεί το νιονιό του για να μην παρκάρει σε ράμπες αναπήρων, νομίζεις θα χρησιμοποιεί τον καθρέφτη του? Εγώ μια φορά είδα έναν τύπο ίδια περίπτωση, είχα χρόνο και τον περίμενα. Τον έκανα τόσο ρεζίλι που δεν νομίζω να το τόλμησε ξανά.
Σας είδα...σκούρα μπλε στρουμφάκια στην Ν.Ερυθραία να οδηγείτε ανενόχλητα στο ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ για πάνω από 1χλμ - μετά έστριψα και σας έχασα (είχε διαχωριστικό ανάμεσα στα δύο ρεύματα). Τα σχόλια περιττεύουν.

jorge's garage
07/03/2013, 00:52
Σας ειδα ολους ρε μαγκες, σε ειδα tdmακια με το 900 πενατο να στριβεις απο φειδιπιδου στην μιχαλακοπουλου με το κρανακι σου και να κοιτας προς το μερος μου σαν να χερετας κ το χαρηκα,σας ειδα επισης οσο περιμενα απειρα tdm na pernate,ducati monster τουμπανο και gsακια ολοι ντυμενοι με κρανη κ μπουφανακια και φυσικα ειδα και σενα ρε τρελιαρη ποδηλατη πανω στο ποδηλατακι σου με enduroκρανος να κοντευεις να ξυσεις γονατο οταν εστριβες στον ιδιο δρομο.. Σοβαρα τωρα η αναλογια οσο περιμενα εκει ηταν ανα 10 tdm 3 αλλα μηχανακια :/

harris_x
07/03/2013, 08:09
Ε, ρε τι τραβάμε πρωινιάτικα… :lol:

Σε είδα λοιπόν, με gilera runner, μπότα μέχρι πάνω από το γόνατο, καυτό σορτσάκι, δερμάτινο μπουφάν με μπουτονιέρα ένα ροζ κουκλάκι και καπελάκι μπατσικό…
Τελικά είναι ωραίο το καρναβάλι :lol:

PortisHead
08/03/2013, 08:27
Σε είδα Alex14 (ή Alexk14 :rolleyes:) σημερα το πρωι ,στην περιφερειακή Αιγάλεω.
Δε σου κορναρα , γιατι ήσουν πανω στην προσπέραση και στη στροφή
:wave2:

alex14
08/03/2013, 08:49
Σε είδα Alex14 (ή Alexk14 :rolleyes:) σημερα το πρωι ,στην περιφερειακή Αιγάλεω.
Δε σου κορναρα , γιατι ήσουν πανω στην προσπέραση και στη στροφή

Εαν ησουν με ενα Hyundai με αυτοκολητο του moto.gr σε ειδα και εγω:D

PortisHead
08/03/2013, 09:50
Εαν ησουν με ενα Hyundai με αυτοκολητο του moto.gr σε ειδα και εγω:D

Με ενα 7-λιτρο Dodge ήμουν....τωρα αν εσενα σου εμοιαζε με hyundai...:bawl:

harris_x
09/03/2013, 13:49
Opel Corsa γκρι με αυτοκόλλητο moto.gr πίσω δεξιά, στην Φιλοπάππου στο Χαϊδάρι, ποιος;

TROOPER
09/03/2013, 15:29
τεταρτη βραδυ ειδα stavrogin
πεμπτη βραδυ ειδα στο υψος του μεγαρου τον καπ10 (μαλλον για τσικνισμα πηγαινες ε?)
παρασκευη μεσημερι z-armagedon τι δουλεια ειχες στο αιγαλεω???

immoral
10/03/2013, 13:14
σας είδα χθες στο ίσθμια προς Επίδαυρο με φουλ ++ με Ζ100 ? πάντα όρθιοι παλικάρια σας χάρηκα ήμουν με την κυρα μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω!!!

PetranGR
10/03/2013, 13:18
Σε είδα σήμερα στην παραλιακή με το Triumph Triple, Και ψιλο-πιάσαμε συζήτηση .

Να'σε καλά και να προσέχεις :)

spyrakos35
10/03/2013, 14:58
σε είδα......

κακόμοιρε με το καγιέν το πορσικό που είχες σταματήσει στο βενζινάδικο να αλλάξεις λάστιχο και σου έπεσε το αμαξι από το γρύλλο..... λ7 υπάρχουν, να είσαι καλά να έχεις πάντα, αλλά ας ξέρουμε και τα βασικά.... στο φινάλε κάνε μία οδική, τσιγγουνιές κάνεις???

είδα και οτι για ρεζέρβα τέτοιο αμαξι έχει αυτήν την ψεύτικη που πας μέχρι 50 χλμ την ώρα... :moutza:

Dant3
10/03/2013, 18:37
Σε ειδα μαλακαραιε με το τζιπ vw που εκοψες γκαζωτος το στοπ.3 μετρα πιο μπροστα να ημουν και θα εγραφα απο κατ.σου κορναρα αλλα στα παπακια σου,εφτιαχνες το πουκαμισο.εχεις χαρη που δε σε βρηκα σε κανα φαναρι για να κλαις καθρεπτη και οχι μονο

jorge's garage
13/03/2013, 03:33
Σε ειδα ducati (748 νομιζω) σημερα στην δεκελειας προσεγμενο ηταν αλλα κατι ακουγοταν περιεργα απο το μηχανακι σου φιλε.. :bawl: , σε ειδα και σενα kawa 636 αραγμενο εξω απο την μαρινα φλοισβου το απογευμα-βραδυ με το αυτοκολητακι διπλα στην σελα του οδηγου "women only-men capout" !!! Αν κρινω απο το στικερ ανοικες σε γυναικα και μπραβο γιατι το μηχανακι ηταν πολυ προσεγμενο,μαλλον ησασταν παρεα με ενα k10-1000 τουμπανοοοο που ηταν αραγμενο διπλα σου.... Καλα και πολλα km :beer:

pipe_smoker
13/03/2013, 08:49
Σε είδα χθες το μεσημέρι ΚΟΠΑΝΕ με το ντουκάτι το hypermotard κι ασορτί ντουκάτι μπουφανάκι και ντουκάτι κρανάκι (σπόνσορας?) να βγαίνεις αέρα πατέρα στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ηλιούπολη λίγο πριν την πλατεία. Πλακώθηκα στα φρένα για να μην αποκτήσω αυτοκόλλητο ντουκάτι στον προφυλακτήρα μου. Κι αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο είναι ότι την κατάλαβες τη μαλακία σου γιατί με είδες την ώρα που έβγαινες κι αντί να επιταχύνεις για να βοηθήσεις στην αποφυγή πιθανής σύγκρουσης ή έστω να σηκώσεις μετά ένα χέρι για συγγνώμη, εσύ πήγαινες αργααααα σα να μην τρέχει τίποτα.
Κι εγώ έχει τύχει να βγω από στενό παραβιάζοντας την προτεραιότητα κάποιου (είπαμε, όχι κι έτσι) αλλά τσακίζομαι στο γκάζι αμέσως μόλις ευθυγραμμιστώ για να μην τον αναγκάσω να του βγεί το φαΐ από τα ρουθούνια στο φρενάρισμα. Κουτάκηδες και δικυκλιστές που σας πιάνει η κάψα να πεταχτείτε σαν τις τσουτσούδες από το στενό αλλά μετά πάτε σαν τις κότες ποτέ δε σας κατάλαβα. Βιάζεστε τελικά ή όχι???:confused:

Σε είδα κι εσένα στη συνέχεια κατά τις 5 παρά είκοσι με το CBR600RR REPSOL στα διόδια της Α.Ο. στον Περιφερειακό. Πήγαινες σβέλτα κι όμορφα. Σκέφτόμουν από μέσα μου "Τον καημένο κλήσεις που έχει να μαζέψει" μέχρι που σε είδα να πέφτεις στα φρένα πριν την πρώτη κάμερα και κατάλαβα ότι ήσουν διαβασμένος:lol:. Δεν μπόρεσα να πιέσω και πολύ γιατί κόντευα να μείνω με τα λινά (σήμερα επιτέλους ήρθαν τα λάστιχα κι έχει πάει το αμάξι για αλλαγή), οπότε σε ακολουθούσα σε απόσταση ασφαλείας.

Με έκανες και ξέχασα το μαλάκα με το ντουκάτι που με είχε τσιτώσει. Καλούς δρόμους. Αν είσαι από δω μέσα φανερώσου:ninja:

panos1050
13/03/2013, 14:38
σε ειδα τυπακο εχθες το μεσημερι στην κυμης με το duke σου,να κανεις endo στο φαναρι της πλαπουτα με τους μπατσους απεναντη να σε κοιτουν με απορια...
οταν εφυγαν τελικα ξαλαφρωσες και εβαλες τα γελια.
στο ανοιγμα μετα με το africa ποιος επικαρατησε????

jezuz
14/03/2013, 01:28
Σε ειδα βλαμενη πιο κατω απο το νοσοκομειο Κορινθου να βγαινεις στον κεντρικο με οπισθεν μεσα απο ενα γκαραζ με φορα... ευτυχως δεν ερχοταν κανενας απο απεναντι και εκανα ελιγμο να σε αποφυγω, για φρενα δεν μου αφησες περιθοριο... μα καλα, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?!??!

Σε ειδα και εσενα ανηφορα σε μια πιστα ΜΧ στο Λουτρακι με κλιση ΠΟΛΥ%, και πηγα να σε ανεβω, παρ'οτι πρωτη φορα οδηγουσα σε χωμα... τελικα με νικησες, ο φιλος που μου εδωσε το ΥΖ ειδε οτι οντως δεν επαιζε να βγω επανω οπως του ελεγα, και ο αστραγαλος ποναει λιγο... αλλα κολησα το μικροβιο τωρα, θα ξαναρθω! :evil:

TROOPER
14/03/2013, 10:45
σε ειδα προχτες το βραδυ (πρωτα σε ακουσα) να ανοιγεις στη κηφισιας απο το φαναρι του ερυθρου και να ανεβαινεις με ολα (αν καταλαβα καλα cbr) χωρις κωλοφαναρο και πινακιδα, και απο πισω σου με φαρους και σειρηνες το κωλαδικο να κυνηγαει λυσασμενα.στην ισραηλινη πρεσβεια εκανες αναστροφη και σε ειδα να κατεβαινει και παλι με ολα και απο πισω σου να συνεχιζουν οι σειρηνες...ποιος ξερει τι εγινε τελικα...

jorge's garage
15/03/2013, 06:28
Με ειδα να φτανω στο αεροδρομιο αγχωμενος επειδη η βαλιτσα μου ηταν 5 kg παραπανω,παλι καλα ηταν κομπλε η τυπισα κ μου την περασε, καλημερα σε ολους!!!!

GIXXERAKIAS
15/03/2013, 08:06
Σε είδα εχθές το βράδυ ξαπλωμένο και ακίνητο σε κάποιο φανάρι της Λ.Καβάλας,(ύψος εργοστάσιο LADA) μας προσπέρασε πιό πρίν ένα ΤΟΤΑ με όλα και ήταν εκεί.Κόσμος σοκαρισμένος,ένα bmw σειρά 1 αραγμένο πιό μπροστά και το παπί σου δίπλα,εσύ ακράνωτος.Ελπίζω να την γλύτωσες....

sniper
15/03/2013, 10:17
Σας είδα σήμερα στο Φανάρι στην Πανόρμου, 7-8 βεστρομ να ξεκινάτε όλοι μαζί και να 'ρχεστε κατά πάνω μας..... στην αρχή νόμισα ότι έβελεπα εφιάλτη... μετά ξύπνησα από το κορνάρισμα του πίσω....

LogOutGoRide
15/03/2013, 12:17
Περίμενα σε ένα φανάρι το πράσινο και σε είδα παππού να περνάς δίπλα μου αέρα το κόκκινο με το σκούτερ, χωρίς να κόψεις καν και ούτε που κοίταξες. Μόλις πέρασα και γω και ήρθα πίσω σου, έφτυσες το τσιγάρο που είχες στο στόμα... Τι να πεις!

KostasV2
15/03/2013, 18:58
Σε είδα στον καθρέφτη μου ανεβαίνοντας την 62 Μαρτύρων και σου έκανα χώρο, σου έκανα χώρο, σου έκανα χώρο... αλλά εσύ με το GS δεν έλεγες να περάσεις. Ε, στα @@ μου!
Σε είδα κι εσένα ντιλιβερά με το Nolan στο κεφάλι να στρίβεις το παπί χωρίς αύριο στις στροφές του Μαρίνα. Δεν ξέρω αν είδες το :a013: που σου έκανα... Καλούς δρόμους να έχεις, μ' έκανες να χαμογελάσω σε μια μέρα :yuck:

bonnie
15/03/2013, 20:01
ολοι οι παππουδες στο ηρακλειο κυκλοφορουν με kreidler κ πανε κ γκαζωμενοι!! δεν υπαρχει το θεαμα!! χαχχαχαχα

jezuz
16/03/2013, 12:54
Σε ειδα μπαρμπα με το αγροτικο-τερας να κατεβαινεις απο πεζοδρομιο που ειχες σταθμευσει χωρις να κοιταξεις καθρευτες αν ερχετε κανεις... ευτυχως η κοπελα που ερχοταν σε πηρε χαμπαρι και προλαβε να φρεναρει και να σταματησει διπλα σου ισα ισα χωρις να σε χτυπησει, και χωρις να κλεισει και εμενα που ερχομουν απο απεναντι...

Σε ειδα και εσενα χθες βραδυ μπαρμπα που βγηκες στον κεντρικο χωρις να με δεις... ολοκληρο κουτι οδηγουσα, και μολις σου αναβοσβησα τα μεγαλα φωτα για να μη συνεχισεις να βγαινεις και με κλεισεις και πεσω πανω σου, ε, συνεχισες 2 μετρα, εκλεισες σχεδον ολο τον δρομο καθετα, και το κοκαλωσες... ας ειναι καλα τα ABS το 1,5 μετρο που ειχες αφησει και το πεζοδρομιο που ηταν χαμηλο...

jorge's garage
16/03/2013, 18:14
με ειδα να παθαινω πολιτισμικο σοκ με την οδηγικη συμπεριφορα στην ολλανδια, οι τυποι δεν ξερουν τι παει να πει κορνα ουτε και παραβιαση σηματοδοτη,τα αυτοκινητα δεν πλησιαζουν παραπανω απο 1,5-2 μετρα τις μηχανες και τα ποδηλατα. Σας ειδα και εσας groupακι με supersport (καμια 20-25 μηχανακια) να πηγαινετε εκδρομουλα ολοι φουλ εξοπλισμενοι και σας χαρηκα σας χαιρετησα με την κορνα ποδηλατου :p και μου ανταποδωσατε σχεδον ολοι :bawl:

AntonisZx
16/03/2013, 21:53
Με είδα σήμερα το μεσημερι καθως γυρνουσα σπιτι με το glx μου να κολαει η μπροστινη ροδα σε χωματωδρομο και να πεφτω με 40 χμ πανω σε πέτρες...Ακομα δεν μπορω να περπατησω καλα...

Ichigo
18/03/2013, 22:25
Σας είδα ελάχιστους αλλά φουλ εξοπλισμένους τριβάλιτσους να γυρνάτε από τριήμερο :beer:! Μας είδα και μας να κάνουμε 5 ώρες με κουτί να φτάσουμε από Πύλο Αθήνα :eek:

Kostas2B
18/03/2013, 22:45
Σε είδα BMWακια με το GS 1200 adv πριν λίγες μέρες στην Ε.Ο. να είσαι τριβαλιτσος και πάνω από τα μπαγκαζια να έχεις και ένα ζευγάρι χωματινα λάστιχα...Καλούς δρόμους να έχεις!

KostRider
18/03/2013, 22:48
σε είδα κουτάκια,να μιλάς στο κινητό,παρκαρισμένος με ανοιχτή τέρμα την πόρτα..

AUFGEBRACHT
18/03/2013, 22:51
Σε είδα με το κόκκινο smart να μου αναβοσβήνεις τα φώτα επίμονα για να κάνω στην άκρη να προσπεράσεις μέσα σε κεντρικό δρόμο χωριού επειδή πήγαινα με 50χλμ - όσο ήταν και το επιτρεπόμενο όριο εντός κατοικημένης περιοχής και στο τέλος έκανες αντικανονική προσπέραση και όλα αυτά για 300 μέτρα υπόθεση, αφού μόλις βγήκαμε από το χωριό πήγαινες με το πάσο σου μετά, το θέμα σου ήταν δηλ να προσπεράσεις και να είσαι μπροστά... το δείγμα αυτοκινήτου που οδηγάς είναι όσο κι ο π@ύτσος μου πανίβλακα!

bonnie
18/03/2013, 22:53
σας ειδα αγροτικες γκουμουτσες στους επαρχιακους γυρω απ το Ηρακλειο (αλλα κ παντου αλλου, ειμαι σιγουρη) να μην ξερετε τι παει να πει λωριδα.. χωριο μου, δρομος μου, οπου θελω παω, ουγκ ε? :/
να στριβω ακρη ακρη κ να κινδυνευω ειτε απο κατσικι δεξια ειτε απο μοσχαρι που οδηγαει αγροτικο στ αριστερα μου... :/
αφου επεζησα λοιπον, ειδα κ ενα απο τα πιο ομορφα σημεια (με χιονια φουλ ακομα!!) στα 1750μ υψομετρο στον Ψηλορειτη κ χαζεψα κυριολεκτικα! :) :)

Lioulios
18/03/2013, 23:30
Εσύ , τόσο καιρό στο νησί ( πως δε σε πέτυχα ακόμα? ) θα έπρεπε να έχεις συνηθίσει .

...Τα ίδια βέβαια και εγώ σήμερα ... Άλλα ντ΄άλλων πάνε και είναι και τύφλα τέτοιες μέρες ...Το κορυφαίο που είδα σήμερα ήταν 2 4χ4 να πηγαίνουν με 30 φορτωμένα μέλισσες (ήταν μέλισσες?) νύχτα ώρα μέρα που είναι ...και απο πίσω εμείς στην ουρά ...

parachuter
19/03/2013, 13:49
Σας είδα χθες το απόγευμα στο Ρίο....Γερμανοί κλασσικά με GS 1200.....μόνο και μόνο την απορία στα πρόσωπά σας να βλέπατε που με είδατε φουλ προβλεπόμενο και με ξετάπωτες Ακράπες!!Φαντάζομαι δε παίζετε ξετάπωτοι στη χώρα σας! :lol:

k7600
21/03/2013, 17:05
σε ειδα φιλε με την πανεμορφη και κατακοκκινη mv agusta brutale σου εχθες Τεταρτη 20/3/ κατα τις 9.00 το πρωι στην γεφυρα της Μεταμορφωσης. Να σαι καλα φιλε μου, πηγαινα για δουλεια με το τουτου τιγκα ξενερωμενος και απλα μου εφτιαξες την μερα, καλα χιλιομετρα.

alex14
22/03/2013, 08:48
Portishead, σε ειδα που με ειδες στην Αττικη οδο :D

Lioulios
22/03/2013, 09:04
Σας είδα χθες το απόγευμα στο Ρίο....Γερμανοί κλασσικά με GS 1200.....μόνο και μόνο την απορία στα πρόσωπά σας να βλέπατε που με είδατε φουλ προβλεπόμενο και με ξετάπωτες Ακράπες!!Φαντάζομαι δε παίζετε ξετάπωτοι στη χώρα σας! :lol:
...Ένας Γερμανός που κάνουμε βόλτες φοράει ένα ελαστικό με τακούνι της Heidenau στο 990R του και μας λέει πως στη χώρα του με αυτό απαγορεύεται να οδηγάς στην άσφαλτο :confused:

Σας είδα και εγώ καμπόσα Ευρωπαικά στοκ γυμνά υπερτούμπανα να κάθεστε στον ήλιο και να με κοιτάτε σε μαγαζί δίπλα στο σπίτι μου και να σπαράζει η καρδιά μου.

GIXXERAKIAS
22/03/2013, 10:30
Σε είδα τσαντάκι μηρού να είσαι τίγκα ανοιχτό από Πειραιά μέχρι Περιστέρι και έπαθα σόκ!Ευτυχώς δεν χάθηκε τίποτα με τόσο αέρα κιόλας!:uplate:

sniper
22/03/2013, 10:30
Σε είδα γ@μημένε να μου χτυπάς εν κινήσει το δεξί μου γόνατο με το αριστερό σου φτερό του αυτοκινήτου που προσπαθούσες να οδηγήσεις το πρωί στην Κηφισίας.

Δεν σας χωράει ο τόπος;

AUFGEBRACHT
22/03/2013, 11:20
Σε είδα κάφρε με το Xsara χτες να σφάζεις το STOP και να βγαίνεις αέρα-πατέρα χωρίς να ελέξγεις εάν έρχεται κάποιος...ευτυχώς που πρόλαβα κι έπεσα στα φρένα έγκαιρα και είχα και το αγγελούδι μου μέσα στο αμάξι. Την επόμενη φορά που θα το κάνεις έρχομαι να είσαι πιο άτυχος και στη θέση μου να είναι νταλίκα...

skylaros
23/03/2013, 02:12
Σε είδα και σου φώναζα ξάδερφε να μπαίνεις ανάποδα στην πανεπιστημίου :cry: Σε είδα και σου έσκουζα φίλε μου να σφάζεις τα κόκκινα και τα stop (από Γλυφάδα μέχρι Δραπετσώνα) με εμένα συναναβάτη και εσύ να απαντάς έχω ξεχάσει τα γυαλιά μου δε βλέπω καλά !!! (σταματήστε τη γη θέλω να κατέβω). Σε είδα και σε άκουσα να μου προτείνεις δουλεία (ιδιαίτερα σκληρή και απαιτητική όπως ο ίδιος είπες) δέκα ώρες τη μέρα, έξι μέρες την εβδομάδα για 350 ευρό...

spyrakos35
23/03/2013, 05:17
σε είδα....

σταμάτησα σε σταθμό στην λαμία που ποτέ δεν σταματάω (λόγω ανάγκης) και από όλα τα μηχανάκια του κόσμου, ήσουν εσύ, φουζουρού με εξατμίσεις two brothers (που τοσο ζαχαρώνω) να μου την σπάσεις που ανεβαίνω με το κουτί.....

φούστη μέρφυ, παλιόφουστα καιρέ.....

_V_
23/03/2013, 20:35
μα να ερθω διπλα σου και να.....:a013:με ιδιο μηχανακι,και εσυ
να κανεις κατεβασμα και .......:a21:
αστο καλυτερα.
:a13:

Cpt. Haddock
23/03/2013, 20:40
Σε είδα, παρκαρισμένο ετσι στο Παγκράτι κι ακομα προσπαθω να καταλάβω το λόγο... :confused:

285600

Panoskl
24/03/2013, 07:50
Το πρώτο φανάρι το έσφαξες χαλαρά. Ησουν με το BMW σου δικάβαλος κι αν σε έριχνε ο ανυποψίαστος κουτάκιας δεν θα έφταιγε καθόλου. Και φυσικά ακράνωτοι να απολαύσετε την λιακάδα.

Στο δεύτερο φανάρι το ξανασκέφτηκες και το έσφαξες κι αυτό αλλά μόνο όσο χρειαζόταν για να το περάσεις και να σταματήσεις στη μέση της διασταύρωσης.

Δεν κατάλαβα όμως την αγανάκτηση της κυρίας στο πίσω κάθισμα για τα κορναρισματα που ακούστηκαν αφού δεν πήρες γραμμή το πράσινο καμιά ώρα αφού άναψε.

Red Rider
24/03/2013, 12:31
Λευκό ΚΤΜ Adventure με μαυρο πλεξι στην πινακίδα και ασημί VFR με βασεις τριβαλιτσου στον Αγ.Στέφανο,στο ρευμα προς Αθηνα κατα τις 13.00.

GIXXERAKIAS
24/03/2013, 13:42
Σε είδα desmosedisi στον γυρισμό από Ωροπο και ωραία τα πάντα όλα σου από ήχο από όλα αλλά από γκάζι δεν το περίμενα να σε μαζεύω έτσι στα ανοίγματα. :uplate:

SONone
24/03/2013, 14:13
Σας είδα και σας χάρηκα (οχι όλους) :p σήμερα στο σχιστο με τα κρανη σας τα μπουφαν σας τα ψωνια σας , σε ειδα και εσενα μ@%@κα στο λιμάνι μπροστά με το κουτί σου να ξεκινάς να αλλαξεις λωρίδα χωρις φλας και με έκανες να πλακωθώ στα φρένα και σαν να μην έφτανε μονο αυτο έκαστες και μες την μέση λες και περίμενες να πέσω πάνω σου, σου φώναξα "τελιωνε διάλεξε που θα πας" και τσαμπουκαλευτηκες κιόλας "τι βριζεις ρε μαλακισμενο!" ειπες. χαχαχαχαχα, είχες και τα παιδια σου μεσα γελοιε να χαιρεσε που ετυχες σε εμένα και οχι τπτ άλλους να σε βαράνε ακομα μπροστα στα παιδια σου. :moutza:

KostRider
24/03/2013, 17:08
σας είδα ένα gs1200 και ένα 990 adventure κοντά στο saloon στο Καρπενήσι, καλούς δρόμους! Σε είδα κι εσένα με το L200 να με χαιρετάς παίζοντας τα φώτα, καθώς ανέβαινα στο χιονοδρομικό! Μηχανόβιος υποθέτω....

k7600
24/03/2013, 21:07
σε ειδα ερωτα μου μεγαλε ( tuono v4r ) σημερα στο Π.Ραφτη να βολταρεις με τον ιδιοκτητη σου και σας ζηλεψα, καλα χιλιομετρα και στους δυο.

g_m900
25/03/2013, 05:03
σε ειδα ρε γελοιε TDMα χθες το βραδυ στις 10.15 στη Λεωφ.Αμαλιας να εχεις στο τεποζιτο...τον ΣΚΥΛΟ!!!!
οχι και κανενα μικρο.
για μποξερ το εκοψα...

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ???
Οχι τιποτα αλλο αλλα γκαζωσες κιολας.
αντε εσυ εισαι γελαδι ...αλλα ο αλλος διπλα σου τι φταιει αν ο σκυλος σε αιφνιδιασει και πεσεις πανω του???

μας ηξερα τους TDMαδες για καγκουρες (ησουν και αυτο) αλλα για κοπροσκυλα...οχι αλλα το ειδα!

μακαρι να σε ξαναπετυχω φιλε!

δεν θα σου αρεσει καθολου...

spyrakos35
25/03/2013, 07:03
σας είδα σύντροφοι του ΜΟΠ (Μοτοσυκλετιστικος Ομιλος Πτολεμαίδας) να πίνετε το καφεδάκι σας χθες το πρωι στους καταρράκτες της Εδεσσας και σας χάρηκα

:beer:

hayasakis
25/03/2013, 07:56
ειδα οτι...
τα πιο πολλα νεα παιδια με σκουτερ, παπια , απλα οδηγουνε σαν υπνωτισμενα.....δεν βλεπουν κανενα γυρω τους...
ειδα οτι...
ελαχιστοι χερετουνε στο δρομο ....πλεον....γιατι αραγε ??ασε που μερικοι σε κοιτανε περιεργα !!!
ειδα οτι....
γινομαστε ειδος προς εξαφανιση......κυριαρχουνε οι χρηστες μοτο ....με οσα συνεπαγετε αυτο..
αν με δει κανενας !!....ας χερετισει !!

TROOPER
25/03/2013, 12:16
σε ειδα QSPEC και σου κορναρα αλλα δε με πηρες χαμπαρι την παρασκευη επι της χ. τρικουπη, στο παρκο της ναυαρινου.

macdeath_s
25/03/2013, 14:37
Την Κυριακή προς Σούνιο στα Λιμανάκια ένα SpeedTripple πορτοκαλί να στρίβει πολύ ωραία. Σε χαιρέτησα αλλά δεν ξέρω αν το κτλβες. Επίσης πιο κάτω SM990. Ωραία μέρα ήτανε.

parachuter
25/03/2013, 20:46
πολλά R GS 1200 σήμερα από Κακιά Σκάλα προς Αθήνα....και μερικά 990 Adv...καλά ήταν αλλά χαλάστηκα που ήμουν κουτάκιας!Καλά τη κάνατε την εξόρμησή σας για 3μερο!

PalLoukiLuke
25/03/2013, 20:51
σε ειδα και χαιρετηθηκαμε στη Πατρων Κορινθου 990 (του 09-10-11 ?) με καγκελα για τριβαλιτσο και μαυρο κρανος , τη Κυριακη το πρωι με κατευθυνση και οι δυο πατρα
καλους δρομους φιλε!!

kordix
25/03/2013, 21:04
Σας είδα χτες στον Δομοκό και γενικά στον δρόμο από Καλαμπάκα προς Αθήνα.

2 fjr, μετά ενα χαγια και μια παρέα με μεγάλα στριτ και ζήλεψα αφάνταστα.

Ημουν με κουτί - τρέϊλερ με το εντούρο πάνω.

arisrodolivos
25/03/2013, 22:13
και γω σας ειδα και γουσταρα μια παρεα με ολα τα καλα gs vara africa και αλλα στο λιονταρι της αμφιπολης ακριβως στην παλια γεφυρα στρυμονα κατα τις 4.30 καλους δρομους

yianyian
26/03/2013, 11:04
Δεν σας είδα να χαιρετάτε το Σάββατο προς λίμνη Δόξα. Και όποιος χαιρέτησε, ήταν με αυτοκίνητο :rolleyes:
Δεν κοστίζει και τίποτα ξέρετε..

vstrider
26/03/2013, 11:55
Σάββατο απόγευμα 23/03/13
Αθήνα-Κόρινθος από παλιά Κόρινθος-Πάτρα από τον "νέα".
Εγώ με 1200gsa, διασταυρώθηκα με καμιά 10αριά μηχανάκια, κανένας δεν χαιρέτησε. ΚΑΝΕΝΑΣ.

Επιστροφή για Αθήνα τη νύχτα, με χαιρέτησε-ανταπέδωσε ένα δικάβαλο 800Gs.