Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

chr1s_86
19/01/2012, 22:17
Σας βλέπω (όπως κάθε χρόνο βέβαια) να οδηγείτε χωρίς κράνος/γάντια με τέτοιο ΚΡΥΟ..... WTF? πλάκα κάνετε;;;

:cry: :lol:

georgio
20/01/2012, 01:09
Σε είδα devil's σήμερα το πρωί και τα 'παμε στα γρήγορα. :beer:

Σε είδα και εσένα Vanda το απόγευμα. Πρέπει να κατεβήκαμε την Κηφισίας μαζί αλλά άργησα να σε καταλάβω και μετά δεν μπόρεσα να έρθω σε κάποιο φανάρι δίπλα σου.

Είδα και ένα σκασμό βλάκες στο δρόμο. Όπως για παράδειγμα αυτόν με το παπί στην Κηφισίας ανεβαίνοντας στο ύψος του Golden Hall στην αριστερή με 70 ενώ οι δεξιότερες ήταν άδειες... μην αγχώνεσαι αδερφέ, είναι ωραία στον παράδεισο.

Φοβάμαι γιατί έχω αρχίσει να έχω μια ανοσία στην βλακεία του καθενός και να τη θεωρώ δεδομένη... :sad:

dim_rac
20/01/2012, 04:30
Σε ειδα φιλαρακι με το κοκκινο νεξους κατα τις 9 και, 62 μαρτυρων,καλοκαιρινου και λιγο Αγ.Μηνα.Παιξαμε λιγο..Μου εφτιαξες το βραδυ-παντα ορθιος!!!

:beer: :beer: :beer:

DimChios
20/01/2012, 08:30
σε ειδα εγκαιρως βλαμενε ΔΙΑΣ που ηρθες σφαιρατος απο κοκκινο και χωρις φαρους, προλαβα και φρεναρα, εκανες και ενα σλαλομ και τη γλιτωσαμε πρωι πρωι τη στουκα

Μ@ΛΑΚΑ!

McGyver
20/01/2012, 08:33
Σας είδα μαλακισμένα 6:30 το πρωί να πηγαίνετε με τα ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΑΝΑΠΟΔΑ στη Λ. Μαρκοπούλου, τέρμα δεξιά στο έρισμα, ΧΩΡΙΣ ανακλαστήρες, σε σημείο που ΔΕΝ έχει καθόλου φωτισμό...

Θα σας πάρει κανείς αμπάριζα να σας πληρώνει για ανθρώπους...

VANDA
20/01/2012, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα και εσένα Vanda το απόγευμα.

:D

Πρέπει να κατεβήκαμε την Κηφισίας μαζί αλλά άργησα να σε καταλάβω..

:sad:

..και μετά δεν μπόρεσα να έρθω σε κάποιο φανάρι δίπλα σου.

:evil: :lol: :wave2:

Operater
20/01/2012, 10:36
Είδα παλλικάρι με KLE500 με αυτοκόλλητο του Χιου Simoncelli στο τελείωμα της Μεσογείων.
Δεν σε πρόλαβα γιατί μου την μπαίναν από παντού οι άμαξες.
Ποίος?:wave2:

Να έχω βγάλει φλας δεξιά, να διπλοτριπλοτσεκάρω και μόλις πάω να αλλάξω λωρίδα, τσουπ!
ένας πάπιος κολλητά να με προσπερνάει από δεξιά... Τα θελει ο απαυτός μας καμμιά φορά..

SoulGR
20/01/2012, 10:46
σε ειδα τυπε με το βεσποειδες και το πακετο λουκανικα στο στομα:eyepop: :eyepop: :lol: :lol:

devil's animal
20/01/2012, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα devil's σήμερα το πρωί και τα 'παμε στα γρήγορα. :beer:

:beer: :beer:

Mike.CBF
20/01/2012, 10:53
Παππούλη..δεν πρόλαβα κάν να σε δω, ετσι όπως πετάχτηκες απο το διαχωριστικό στη Λένορμαν για να προλλάβεις το λεωφορειο.
Κοιτάμε πριν περάσουμε το δρόμο :mad:
Παλι καλά που τελευταία στιγμη, γύρισες και με είδες να έρχομαι πλακωμένος στα φρένα και εκανες 3cm πίσω
...και δε βρεθήκαμε γνωστοί να αρχίσουμε τις αγγαλιές στην άσφαλτο.
Αγιο είχαμε και οι δύο:smilea:
Αγιο και ABS..

akis_trevor
22/01/2012, 20:26
σε ειδα μαυρε σκυλακο ,οταν εφευγα απτο αιγιο να γυρισω πατρα το απογευμα,στα 10 μετρα περιπου να περνας τον δρομο με την μια.πατησα αρκετα δυνατα τα φρενα,ακουσες το σφυριγμα απο το πισω λαστιχο που μπλοκαρε ελαχιστα και συνεχισες τρεχοντας την πορεια σου προς την απεναντι πλευρα του δρομου.ευτυχως δεν ερχοταν και κανεις στο αλλο ρευμα...στο τσακ την γλυτωσαμε και οι 2 μας!!!

Johnny_Nik
22/01/2012, 20:39
Σε είδα με το πολύφωτο (TA ή Varadero) στη Δάφνη, δεν φτάνει που τα φώτα σου ήταν για κυνήγι πουλιών την νύχτα, δεν φτάνει που ήσουν ξεκράνωτος, δεν φτάνει που είχες και τη γκόμενα/γυναίκα σου πάνω, έπρεπε να βγείς στο αντίθετο ρεύμα ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ μάλιστα, ούτε καν στην άκρη του και να μας στραβώνεις όλους!

ΥΓ για το πολύφωτο, μεγάλη σκάλα αναμμένη, (ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!), προβολάκια ομίχλης, και ΞΕΝΟΝ που βάζω και στοίχημα ότι ήταν κινέζικα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Σε είδα και σένα με το καρούλι (polo του 98) με ξένον κίνα να βαράνε ότι και όπου να ναι! Δεν ξέρω τι ακριβώς έβλεπες εσύ αλλά οι λοιποί διερχόμενοι δεν έβλεπαν τίποτα!

Ήμαρτον πια με τα κινεζοξένον!!!!

McTalas
22/01/2012, 21:48
το ειχα ξεχασει,
ειδα προχτες μαυρο β-στρομ με... καλυμα για τα ποδια urbano tucano

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μεγαλε εισαι θεος τελος !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jpag
22/01/2012, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
το ειχα ξεχασει,

ειδα και γω ενα στη νικαια να ανεβαινει τη ραλλη

λες ναναι ο ιδιος ή αρχισαν τις ομαδικες για κουβερτες τα στρωματα????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fournas
23/01/2012, 08:14
ειδα 5-6 καλοσυντηρημενα NSR αραγμενα στην πλατεια της βαρυμποπης .. :beer: :beer: :beer:

Skopelos
23/01/2012, 11:43
Σε είδα κάτοχε BMW κουτιού στο φανάρι της Πατησίων στο ύψος της πλατείας Αμερικής. Και ενώ όλοι είχαμε σταματήσει ευλαβικά στο κόκκινο εσύ ως ανώτερος μας προσπέρασες και συνέχισες. Εγώ όμως εκτός από εσένα είδα και τους ζητάδες που είχαν στήσει μπλόκο 70 μέτρα πιο κάτω και δεν είχες δει...

Σε είδα ζητά που μπήκες μπροστά από το BMW κουτί δείχνοντας του με το χέρι την άκρη του δρόμου.

Σε είδα ροζ χαρτάκι να βγαίνεις...

webassasin
23/01/2012, 13:34
Σας ειδα σημερα,να τρεχετε στο βρεγμενο.
Βεσπακια,παπακια κτλ.
Καλα ποσο ηλιθιοι παιζει να εισαστε?

micro_fresh
23/01/2012, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
το ειχα ξεχασει,

Το είδα και σε Africa edition το συνολάκι!!

:lol: :lol:

s_gogos
26/01/2012, 02:13
Σε είδα συνοδηγέ του μπλε Punto να ανοίγεις το παράθυρο και
να σου...πέφτουν δύο χαρτοπετσέτες, ένα σελοφάν από καινούργιο
πακέτο τσιγάρα και το παλιό πακέτο τσιγάρα!!!!

:nono:

Φυσικά σαν καλός και ευγενής συνάνθρωπος και πάνω απ'όλα σαν
ευσυνείδητος μοτοσυκλετιστής που είμαι, αμέσως τα περισυνέλεξα
και του τα έδωσα πίσω, πετώντας τα μέσα απ'το παράθυρο που
ευτυχώς είχε ξεχάσει να κλείσει!!!

:evil:

Και επειδή η μετριοφροσύνη είναι το Α και το Ω του χαρακτήρα μου,
δεν έκατσα να ακούσω ευχαριστίες κτλ και με το που άναψε το
πράσινο έγινα καπνός!!!!!!!!!

:wave2:

DimChios
26/01/2012, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Σε είδα συνοδηγέ του μπλε Punto να ανοίγεις το παράθυρο και
να σου...πέφτουν δύο χαρτοπετσέτες, ένα σελοφάν από καινούργιο
πακέτο τσιγάρα και το παλιό πακέτο τσιγάρα!!!!

:nono:

Φυσικά σαν καλός και ευγενής συνάνθρωπος και πάνω απ'όλα σαν
ευσυνείδητος μοτοσυκλετιστής που είμαι, αμέσως τα περισυνέλεξα
και του τα έδωσα πίσω, πετώντας τα μέσα απ'το παράθυρο που
ευτυχώς είχε ξεχάσει να κλείσει!!!

Εισαι ο ανθρωπος μου λεμε!!!! Το εχω κανει πολλάκις!!!

Κι αν το εχει κλεισει το παραθυρο, του χτυπας ευγενικα το παραθυρο και του λες "συγνωμη, σας επεσαν αυτα! Ευχαριστω!"

:lol: :lol: :lol:

ΣΕ ΕΙΔΑ ρε τσογλανε να ανεβαινεις την Κουσιδη με σουζα, να σου πεταγεται το γατί και να εισαι κ@λοφαρδος που δεν επεσε στη ροδα σου. Ουτε καν το ειδες.
ΕΣΥ, γιατι εγω που το ειδα ξερω οτι θα εσκαγες πανω στα παρκαρισμενα και το σκουφακι στο ξερο το κεφαλι σου δεν θα νικουσε απεναντι στους προφυλακτηρες!

ΖΩΑ!

TROOPER
26/01/2012, 09:10
σε ειδα αρμαγεδωνα χτες το πρωι κατα τις 12 οταν περασες απο μπροστα μου στον πειραια.

ημουν στο φαναρι επι της τσαμαδου.περασες επι της πολυτεχνιου με κατευθυνση προς δημοτικο θεατρο.αλλη φορα βγαλε τα καροτα απο τα αυτια

Skopelos
26/01/2012, 09:36
Σε άκουσα κάγκουρα με το μαύρο παπί να στριγγλίζεις από τα φρένα πίσω μου, χτές το απόγευμα στην Πειραιώς μετά τα Praktiker. Μόλις είχε αρχίσει να ρίχνει γερή βροχή. Έκανα στην άκρη για να περάσεις και έκπληκτος σε είδα να πηγαίνεις μαλλιά ανάμεσα στα αυτοκίνητα σε βρεγμένο δρόμο. Σου έριξα μερικά ευχόλογα από μέσα μου αλλά μετάνιωσα όπως κάνω πάντα όταν τα ρίχνω σε οδηγό.

Σε είδα ξανά μαύρε κάγκουρα πιο κάτω στη συμβολή Πειραιώς και Κηφισού να έχεις κάνει στην άκρη και να βρίζεσαι με κάποιον οδηγό. Τελικά προφανώς την έκανες τη μ@λ@κια... Καλά εσύ, η κοπέλα που είχες πίσω τι φταίει να γίνει χαλκομανία πουθενά?

GIXXERAKIAS
26/01/2012, 13:00
Σε είδα Caponord στον Πειραια φορτωμένο στην οδική.Bart??:look:

bartlal
26/01/2012, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σε είδα Caponord στον Πειραια φορτωμένο στην οδική.Bart??:look:

φτου φτου παλιοκατσικα, θα με ματιαΚΣεις!!!:mad:

:lol: :lol:

μια χαρα ειναι το capoυλι μου, κ δεν χρειαζεται (ελπιζω για πολυ) οδικες βοηθειες!

:winka:

:beer: :beer: :beer: :beer:

nikos_abel
27/01/2012, 06:40
Σε είδα στη Λαυρίου και ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις για τον μλκ με το ασημί γκολφ με το μαύρο καπώ,
που πέρασε σα τρελός ανάμεσά μας νωρίτερα.
Δε μπόρώ να περιγράψω πόσα άλλα έκανε ύστερα, γιατί ήταν πολλά και κότεψα να τον ακολουθήσω.

Κάτι για σφαλιάρες είπες εσύ, αλλά μάλλον τέτοια ώρα το πρωί όλοι στη δουλειά μας πάμε και
δυστυχώς τους συγχωρούμε με μερικά καντήλια.

Νάσαι καλά και να προσέχεις....

Panoskl
27/01/2012, 13:24
Σας είδα να βάζετε τις μηχανές σας αντί για καφάσια για να κρατήσετε θέση παρκαρίσματος για κουτί...

:yuck:

georgio
27/01/2012, 14:16
Σας είδα νωρίτερα ενώ περίμενα στο φανάρι Μιχαλακοπούλου και Βασιλέως Αλεξάνδρου (στο Χίλτον).

Ανεβαίνατε προς το Παγκράτι, παπί δικάβαλο με μπάτσους εκτός υπηρεσίας ο πίσω χωρίς κράνος, ο μπροστά δεν είδα καλά, μάλλον φόραγε, και ενώ περνούσατε από το φανάρι φωνάξε ο πίσω στο αλλοδαπό που ήταν εκεί και καθάριζε τα τζάμια των αυτοκινήτων "έλα καθάρισε κανά τζάμι" κάτι τέτοιο... :sad:

υπάνθρωποι...

μπατσάκο το ξέρεις ότι την άλλη βδομάδα που θα σταματήσεις τον βουλευτή θα κάνεις εσύ την γκόμενα ε; :winka:

μάλλον δεν σε νοιάζει που τον τρως, απλά να είμαστε οργανωμένοι να ρίχνεις κι εσύ κανέναν...

Black Mamba
27/01/2012, 16:33
Πολλα ΜΠΡΑΒΟ στο μαγκα με το ασημι BMW 1200GS που κατεβαινε
με σφηνες,
μαλλιοκουβαρα,
στην Μιχαλακοπουλου,
λες και οδηγουσε SM οπως κι εγω.
Μπαλαρινα η "χοντρη" λεμε!:D

Ολα καλα θα μου πεις...
Εκτος και αν εξαιρεσουμε οτι ενω εγω ηδη εκανα διηθυση
αν δεν τον επαιρνα χαμπαρι με το αυτι μου θα γινοτανε
σηματακι στο πορτμπαγκαζ
και ο τρισμεγιστος ολα αυτα τα εκανε ΦΥΣΙΚΑ
χωρις κρανος ΑΛΛΑ και με τσιγαρακι στο στομα (μερακλανταν που λενε).:bigcry:

Η μαλακια η δικια μου ηταν οτι "τσιμπισα" και τον κυνηγησα:nono:
Αλλα μετα κουλαρα γιατι ετσι και επεφτε κατω ετσι οπως πηγαινε με την "χοντρη"
μονο την καφτρα θα βρισκανε...:smokin:

webassasin
28/01/2012, 02:27
Σας ειδα να εχετε παρκαρει τα μπουρδελα σας οπως να'ναι,1 σε θεση για..3
Με ειδα να ψαχνω αρκετη ωρα για παρκινγκ.
Για τα δεδομενα της Αθηνας βρηκα κανονικα παρκινγκ.
Για τα δεδομενα της Καλαματας ομως,δεν παιζει.
Με βλεπω να τα φερνω τουμπα οπως καναν στο audi.
Με ειδα να τρωω μιση σοκολατα,να τη μασαω 2 λεπτα και να τη φτυνω σε ενα απο τα παρκαρισμενα.
Τραμπουκος.
Καραγκιοζηδες.

georgio
28/01/2012, 09:41
Σε είδα με το Stelvio τριβάλιτσο και συνεπιβάτη στην Πέτρου Ράλλη πρωί-πρωί με χιονόνερο. Έστριψες στον Κηφισό.

Καλούς δρόμους να 'χεις! :beer:

Johnny_Nik
28/01/2012, 20:17
Σε είχα κόψει από μακριά τι φρούτο ήσουν!!!! Παρ όλα αυτά δεν περίμενα να πάς στο φανάρι της Βουλιαγμένης και να στρίψεις δεξιά στην καλογήρων μετά τη διχάλα που υπάρχει γι αυτή τη δουλειά. Σε είδα να έρχεσαι κατά πάνω μου ενώ με πράσινο περνούσα τη διχάλα, δεν πτοήθηκα όμως, και από ότι είδα ούτε και εσύ. Ευτυχώς που δεν έκανες καμια περίεργη κίνηση να ζητήσεις και τα ρέστα που μπήκα μπροστά σου γιατί τότε δεν θα έφταναν τα τσογλανάκια της ΔΙΑΣ να μας χωρίσουν.

Αλήθεια χθές μόλις κυνηγούσαν τα πακιστάνια που πουλούσαν πραμάτεια έξω από το μετρό της Δάφνης. Τους πανίβλακες που κάνουν ότι να ναι επί μονίμου βάσεως σε εκείνο το φανάρι γιατί δεν τους κάνουν τίποτα?

(Μόνο εγώ έφταιγα μάλλον γιατί το παπί που καβαλούσα ήταν βαμμένο παραλλαγή και στην άδεια το χρώμα ήταν πράσινο....)

vaska
29/01/2012, 18:26
Σας είδα καλόπαιδα καμιά 10αριά μοτό κι ένας δικάβαλος λίγο πριν το Αγρίνιο και μετά σταματημένους έχω από την ford. Ήμουνα με το κουτί τίγκα στα τζάντζαλα και μετακόμιζα την κόρη. Ζήλεψα πολύ ο πστς. Σας χαιρέτησα κι έκανα στην άκρη να περάσετε.

Καλούς δρόμους να έχετε και πάντα όρθιοι μάγκες

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

KostRider
29/01/2012, 21:14
σας είδα να κυκλοφορείτε με ακράνοβιτς,εσένα δικάβαλο στρώμα και εσύ παπάκια που ακολουθούσες στα φανάρια στην Καρπενησίου,καλά ρε δεν κρυώνετε;;;; :eyepop: αν κρίνω απο το χρώμα σας,μάλλον ναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

anwrimos
30/01/2012, 11:43
Σας βλέπω συχνά να περνάτε ανάμεσα απο τα αμάξια με τα γ@αμ@παπα βράδυ χωρίς φώτα και πολλές φορές μαλλιοκούβαρα κιόλας.. Δώστε μου λίγα απο τα πίτουρα που έχετε στο κεφάλι να μη χαλάω λεφτά να ταίσω τις κότες, και προσφέρω δωρεάν αυγά!

Επίσης να υπενθυμίσω πως τα νέα αυτοκίνητα, επειδή ανάβει το ταμπλώ δεν σημαίνει πως ανάβουν και τα φώτα αυτόματα. Σινάμενοι κουνάμενοι βραδυνοί δολοφόνοι!

Jo.Da.
30/01/2012, 15:03
Σε είδα στη μεσογείων, στο σημείο που σπάει στα 3 και συγκριμένα στο ρεύμα που σε οδηγεί στη Μιχαλακοπούλου, να έρχεσαι ΑΝΑΠΟΔΑ με το κουτί σου (ώρα 22:00). Επίσης είδα τα αντανακλαστικά μου να λειτουργούν σωστά και την τύχη μου να μην με έχει εγκαταλείψει, γιατί αν το προηγούμενο φανάρι ήταν πράσσινο...:rolleyes: :mad:

Skopelos
30/01/2012, 16:57
Σας είδα σήμερα πάνω σε παπιά, KLE, Vstrom κτλ στην Πατησίων να κυκλοφορείτε ξεκράνωτοι, το πολύ με ένα κασκόλ στο λαιμό!
Μα καλά, πως μπορείτε?

Σε είδα και σένα με το παπί στη Σόλωνος που οδηγούσες και τραγουδούσες δυνατά! :beer: Μου φτιαξές τη μέρα από το γέλιο!

Βέβαια και συ ξεκράνωτος ήσουν! :nono:

astegos
30/01/2012, 20:16
Σας είδα την Κυριακή στις 10:30 στα διόδια της Τρίπολης, 7 μοτόρια στο ρεύμα προς Αθήνα, σταματημένους για ανασυγκρότηση. σας κόρναρα από το αυτοκίνητο, σας χαιρέτησα μου ανταποδώσατε, κοίταξα το θερμόμετρο....2 c !
Λίγο αργότερα ο ΜΖΑ.... με πέρασε με 200..... κοίταξα από τον καθρέφτη, είδα τους υπόλοιπους να έρχονται αλλά σταμάτησαν προκειμένου να μαζευτεί η ομάδα (μάλλον).
Λίγο πιο πάνω ο ΜΖΑ.... είχε κόψει στα 40 και περίμενε τους υπόλοιπους.
Μπράβο ρε μάγκες!

matmat
01/02/2012, 14:04
Σε είδα το πρωί ενω χιονιζε με το BMW 1200 φορμουλα παντελονι , παραδόξως κρανος και αθλητικο παπουτσακι με καλτσακι σοσονι , μονο που εβλεπα τον γυμνο αστραγαλο κρυωνα , μετα κατάλαβα ... ΝΑ ΓΙΑΤΙ BOXER :lol: :lol: :lol:

Mike.CBF
01/02/2012, 14:38
χαχαχαχα σορρυ ρε φιλε ακομα γελαω...
Σε ειδα με παπια στην Πανεπιστημιου στο φαναρι, λιγο πιο μπροστα απο ολους..να μαρσαρεις επιμονα και να προσπαθεις να κρατησεις ισορροπια, χαχαχα μολις αναψε το πρασινο απο τη βιασυνη σου εσβησε το μηχανακι, και εμεινες πισω να βαρας μανιβελιες βριζοντας..
χαχαχαχα ολο το φαναρι γελασε να σαι καλα και καλο μηνα..
(τελικα πηρε μπροστα ή θα σε πετυχω και τωρα που θα ξαναπερασω?):rotflmao:

pektis
01/02/2012, 16:15
:rotflmao:
Σε ειδα στην Πρωτοπαπαδακη στο Γαλατσι να μαρσαρεις με ενα παλιο ΚΤΜ (640 νομιζω) & οταν αναψε το φαναρι σου σβηνει.....
Κορναρισματα απο πισω απο τους βιαστικους και εσυ βαραγες μανιβελιες βλαστιμώντας!!:lol: :lol:

Ichigo
02/02/2012, 01:38
Σε είδα νυχτιάτικα τραγικό όχημα που έμοιζες με κάτι σταρλετοειδές να έχεις κίτρινες πινακίδες κλασσικού οχήματος και να κυκλοφορείς μέρες που δεν πρέπει!! Εκτός και αν στις 12μμ το κυκλοφορείς για λόγους συντήρησης :evil: :lol:

Καλά ο κάθε πικραμένος τρέχει να βγάλει για το χρέπι του πινακίδες κλασσικού; :bawl: :bawl:

simeon
02/02/2012, 14:14
σε είδα εχθές το βράδυ κατα τις 19:00 να περνάς με κόκκινο στην κατεχάκη στο φανάρι πριν την Κηφισίας.
ωραιο το GS σου, αλλα και εσυ πολύ μ@λ@κ@ς αδερφάκι μου (για να μην πω τιποτα χειρότερο)!

RizlaPlusPlus
02/02/2012, 19:29
Σε ειδα, με το μπλε xt(x???) και το κοκκινο μπουφαν που ειχε μπαλοναρει απο τον αερα, και τα μαυρα μαλλια σου, να προσπαθεις να σουζαρεις στη Βουλιαγμενης στις 18.20 περιπου. Ωρα αιχμης. Αναμεσα στα αυτοκινητα. Πατσαβουρια.
Χαρηκα που σε γνωρισα. Βγαζεις δε βγαζεις τη βραδια, με τα μυαλα που κουβαλας. Α, και δε θα τα κουβαλας για πολυ, αμα δεν τα κλεισεις σε κανα κρανος κιολας!

latris mixanis
02/02/2012, 21:51
Σας είδα ή μάλλον δεν σας είδα μοτοσυκλετιστές λόγω του χιονιά...

Χτες συνάντησα 6 μηχανάκια το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά. 2 κοπέλες, 2 ντελιβεράδες που δεν μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά και άλλα 2 σκούτερ, που ήταν όλοι οι άλλοι οεο?
Το δε βράδυ που γυρνούσα σπίτι σχεδόν κανένα..
Σήμερα κάποιοι ξεμύτισαν αλλά έχουμε μέλλον :look:

HelenKoR
03/02/2012, 08:20
Kαλημέρα.

Περιφερειακή οδός Δραπετσώνας: αυτοκίνητο πήγαινε αντίθετα στο ρευμα μου. Και είναι η δευτερη φορά που μου συμβαίνει κάτι τετοιο σε αυτό τον δρόμο. :(

Προσοχή παίδες!

DimChios
03/02/2012, 09:12
σε είδα τυπάκι με την παπια, το μπουφαν και το κρανος σου, να σαβουριαζεσαι απο την τυπισσα με το κουτι που αποφασισε χωρις να κοιταξει και χωρις φλας να μπει εντελως αποτομα απο Παπαδιαμαντοπουλου στην Διον. Αιγινητου!
Ημουν πισω σας. Η γκομενα, ταγιερακι περι τα 40 με το εταιρικο αμαξι, ηταν στη μεση της λωριδας, εσυ χωρις να τρεχεις περναγες απο τα αριστερα της και... μπαμ, σε βρηκε στην ουρα απο το παπι γιατι αν ηταν πιο μπροστα... θα σε εβρισκε στο ποδι
Δε χτυπησες, σηκωθηκες επι τοπου, αρχισες τα καντηλια, εγω βγηκα και ηρθα κοντα, σου ειπα να κουλαρεις αφου δε χτυπησες και σου εβαλα την ιδεα για αποζημιωση ΚΑΙ του DAINESE :winka:

Εφυγα μετα απο λιγο αφηνοντας σου το τηλ μου αν χρειαστεις κατι γιατι το οτι σου ειπε 100 φορες "συγνωμη φταιω" δεν λεει τιποτα!

Το παπι παντως επαθε ζημια ασχετως αν εσυ ελεγες "δεν επαθε τιποτα, μπουφαν να μου παρεις!" :lol:

Αϊντε... ολα καλα ευχομαι

Joyrider
03/02/2012, 09:18
Τρίτη μέρα με τίγκα χιόνι η πόλη και σας είδα να παίρνετε αέρα και να αρχίζετε να κοπανάτε πεζοδρόμια :lol:

Λες και δεν έχετε ξαναδει χιόνι ρε πστ εδώ πάνω και δεν ξέρετε.

Συν το γεγονός ότι τα πεζοδρόμια έχουν διπλάσιο χιόνι από τον δρόμο και όλοι οι πεζοί κυκλοφορούν στις ροδιές των αυτοκινήτων. :hypnotize

akis_trevor
03/02/2012, 22:24
σε ειδα πιτσιρικο να φευγεις απτο χερι της γιαγιας σου και να πεταγεσαι στον δρομο.ησουν πισω απτο αυτοκινητο που πηγαινε στο αντιθετο απο μενα ρευμα κυκλοφοριας.σε ειδα τελευταια στιγμη μεσα απο τα τζαμια του αυτοκινητου και πηγα οσο πιο δεξια με επαιρνε,προς τα παρκαρισμενα.ευτυχως λιγο σε ακουμπησα και δεν χτυπησες πολυ.μεχρι να σταματησω και να γυρισω να δω οτι εισαι ορθιος και οκ μου κοπηκαν τα ηπατα!!
αν ημουν με το fazeraki και οχι με το παπι,μαλλον το τιμονι θα σε εβρισκε στο κεφαλι....ευτυχως τελος καλο...ουφ......

immoral
05/02/2012, 08:31
σε είδα ρε παλικάρι να σαβουργιαζεσαι το πρωί της παρασκευής με ενα ασημί κουτί στην αγ.Βαρβάρας ήσουν με ένα μπλε παπι δεν πρόσεξα τι ήταν μαλών άστρα ελπίζω να είσαι σώος

σε είδα και εσένα καραγκιόζη κοντά στο σεφ να κάνεις σούζες με την κοπέλα απο πίσω και οι δυο ξεκρανοτοι

Skopelos
05/02/2012, 21:32
Σε είδα καινούρια multistrada μαύρη και εσένα fazer από πίσω της που με προσπεράσατε εμένα και την παρέα μου χτες στον Κηφισό στο ύψος της Renault. Με πόσα πηγαίνατε αλήθεια? Καλές βόλτες να έχετε!

Υ.Γ. Εγώ πάντως αν είχα λεφτά θα το έπαιρνα κόκκινο το multistrada!

TROOPER
06/02/2012, 09:21
σε ειδα ρε φιλαρακο με το αναπηρικο αμαξιδιο και την μπλουζα απο το βαραντερο κλαμπ χτες στο επισκεπτηριο στο κεμχ.
ευχομαι τα καλυτερα....!

makis206
06/02/2012, 13:04
Ερχόμενος στα Χανιά από Ηράκλειο περίπου στις 06:20 το πρωί προσπέρασα πριν το Μπαλί (με το αυτοκίνητο-μπορντώ 206) αρματωμένο αναβάτη με γκρι BMW F-800GS, υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν ο MikeG και μόλις πέρασα μπροστά έβγαλα το χέρι να χαιρετήσω, ίσως επειδή ήταν ακόμα νύχτα να μην το είδε καν βέβαια.

Μικέ εσύ ήσουν ρε ή κάνας άλλος θεοκούζουλος που βγήκε τσάρκα στην παγωνιά;:beer:

Ζεύκας
06/02/2012, 16:06
Σας είδα χθες στο πρωί από το "λαιμό" μέχρι το Λαγονήσι ποδηλάτες να κάνετε προπόνηση με τις κούρσες σας και σας χάρηκα :beer:

DimChios
06/02/2012, 16:59
σας ειδα μολις, τούμπανες, μάχιμες (με τη βρόχα) φοιτητριούλες με το gillera να ξεκαβαλάτε έξω απ το μαγαζί, να μπουκάρετε μέσα με τα κρανη και να ρωτάτε: "βγάζετε σμικρύνσεις?" Απαντησα ναι και πριν προλάβω, εχετε βγάλει κράνη και stereo ειπατε "επιτελους και εχει βραχει ο κωλος μας να ψαχνουμε"

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:bawl: :bawl: :bawl:

Ροζ κρανακια, μπουφαν κορντουρες, μποτουλες και... κολαν! :bawl: :eyepop: :hypnotize

Πιασαμε τη κουβεντα και μου ειπες οτι ετοιμαζεσαι να το πουλησεις να παρεις BMW "το μεγαλο"

:blush:

ΕΥΓΕ! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕ!

pektis
07/02/2012, 11:57
Σε ειδα μικρε με το scooter χωρις κρανος,να κανεις σφηνες με την κοπελια σου στην κινηση και να φευγεις και με κοκκινο (ελεγχοντας πρωτα για κανα μπατσο...)....Τι να πω...:alien: :confused:

schumifer
08/02/2012, 21:04
Δε σας είδα σήμερα ομορφάντρες μου καθώς ανέβαινα το πρωί στην Πεντέλη με την πάπια!!!!!!!!
Ω ναι!
Κατά τις 9 ανηφόριζα τη Μεσογείων με χιόνι μπόλικο (φυσικά κάτω μόνο νερό υπήρχε). Στρίβω Κλεισθένους-.περισσότερο χιόνιο.
Αλλά και πάλι μόνο νερό κάτω. Και συνεχίζω ευθεία προς Πεντέλη. Πολύ χιόνι. Και κάτω....πάλι χιόνι....

Έμεινα στη μέση της λωρίδας μου αναζητώντας πατημένα τμήματα γιατί εκατέρωθεν στο είχε στρώσει και στην άσφαλτο.
Ανέβηκα κοτοειδώς (περίπου γιατί ανηφορίζοντας προσπέρασα και ένα εκχιονιστικό!!!)
Φτάνοντας στην πλατεία βλέπω τον κόσμο να έχει σταματήσει τα αμάξια του και να βάζει αλυσίδες. Δε βαριέσαι λέω και στρίβω δεξιά για Παίδων Πεντέλης...αμ ΔΕ...
Εκείνος ο δρόμος είχε στρωθεί τελείως...Οπότε πήρα το δρόμο της επιστροφής...
Συνολικά πρέπει στο κομμάτι της Πεντέλη , ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας να μην είδα κανένα δίκυκλο...

GIXXERAKIAS
09/02/2012, 08:01
Σε είδα παλίκαρε με το μπόμπο-ζετάκι να με περνάς ενώ πήγαινα με κάμμια 90ρια με το σκούτερ στον Κηφισσό.Με πόσα πήγαινες μωρή χαμουρά?:eyepop:

:lol: :lol: :lol:

pektis
09/02/2012, 08:57
Σε ειδα με το cbr να χωνεσαι σφηνα απο δεξια για να περασεις ενω ειχα φλας απο πολυ ωρα πριν...
Αφου σε ειδα απο τον καθρεπτη και δεν γιναμε βιδες, παλι καλα...:dizzy:

bonnie
09/02/2012, 09:32
xteς βραδυ με τον χιονιά, μονο εγω κ τα ντιλιβερι παπιοσκουτερ κυκλοφορουσαμε...
ενιωσα μοναξια... :(

Manalishi
09/02/2012, 10:33
Σε είδα μe to ΚΤΜ το πορτοκαλί, στα φανάρια πριν το τροκαντερό για Φλοίσβο.... να το σηκώνεις λαμπάδα για λίγα μέτρα και έπειτα να στρίβεις δεξιά για Φλοίσβο....Μου έφτιαξες την μέρα!!!

TROOPER
09/02/2012, 10:36
τελικα μερικες μερες εχουν παραπανω απο 24ωρες.

σε ειδα γαμημενο λαστιχο (η μαλλον σε ενοιωσα καλυτερα) χτες βραδυ 3.00 τη νυχτα με 0 βαθμους, γυρνοντας....ευτυχως ειδα και σενα παπ που εξυπηρετησες την ειρηνη αντι για μενα,μου βρηκες φαστ (που δεν εκανε τπτ αλλα δε γαμεις) και με πεταξες και σπιτι....

τι αλλο να πω εκτος απο ευχαριστω δεν ξερω.....!!!!!!

:sun: :sun: :sun: :sun:

MikeG
09/02/2012, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ερχόμενος στα Χανιά από Ηράκλειο περίπου στις 06:20 το πρωί προσπέρασα πριν το Μπαλί (με το αυτοκίνητο-μπορντώ 206) αρματωμένο αναβάτη με γκρι BMW F-800GS, υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν ο MikeG και μόλις πέρασα μπροστά έβγαλα το χέρι να χαιρετήσω, ίσως επειδή ήταν ακόμα νύχτα να μην το είδε καν βέβαια.

Μικέ εσύ ήσουν ρε ή κάνας άλλος θεοκούζουλος που βγήκε τσάρκα στην παγωνιά;:beer:

Άλλος τρελλαμένος ήταν, εγώ έβλεπα όνειρα τέθεια ώρα :D

s_gogos
09/02/2012, 16:55
Ήμασταν με τις βεσπάρες μας και σας είδαμε με τα εντουράκια σας και τις γουρουνίτσες σας πάνω στο Χορτιάτη με μισό μέτρο χιόνι!

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;
Να σας τραβάμε θέλετε πάλι;;;

georgio
09/02/2012, 19:12
Σε είδα με το Bros στην Ευφρονίου (σύνορα Παγκράτι-Καισαριανή) το μεσημεράκι.

Εσύ ανέβαινες εγώ κατέβαινα, χαιρέτησες. :beer:

Κανείς από εδώ;

Cpt. Haddock
11/02/2012, 09:47
Σε βλέπω φαναρι της Βασ. Κωνσταντίνου και Ριζάρη, σβηστό για 4η μέρα... :look:

Το αυτό και για το φαναρι Μιχαλακοπούλου και Ηριδανού :look: :look:

Μπήκαν σε εφεδρεία αυτοι που τα εφτιαχναν? :confused:

stone83
11/02/2012, 11:32
Σας είδα όλους τους μηχανόβιους απο Καβάλα μέχρι Βόλο να ανταποκρίνεστε στον χαιρετισμο (xj6 diversion κόκκινο) είχε πανέμορφη ημέρα και όλοι απολαμβάναμε την βόλτα (02/12/2011).

Σας είδα και εσάς υπαλλήλους στα διόδια να είστε περισσότερο ευγενικοί μετα απο την πρόσφατη μπόρα που πέρασαν οι έταιρειες που εργάζεστε,(μάλλον γραμμή της εταιρείας ειναι!)

Σε είδα και εσένα οδηγέ, δεν θυμάμαι τι αυτοκίνητου, να κορνάρεις επείδη άργησα στα διόδια,βάλε γάντια και προσπάθησε με κρανος να βρεις τα ψιλά στο τσαντάκι της μέσης......άσε μή το σκέφτεσαι θα πιαστει η πλάτη σου!!

:beer: :cool:

sniper
13/02/2012, 12:23
Σε είδα ρε μ2/λάκα με το suzuki marauder στην Κηφισίας, στη ύψος της πανόρμου περίπου να κόβεις κάθετα την λωρίδα σου και να θες να μπεις μπροστά μου χωρίς να κοιτάς.. Με βροχή και γλίτσα κάτω μ' έκανες να φρενάρω ένα κλικ πριν μου διπλώσει ζώον.. Και στο φανάρι ήρθες και κούρνιασες μπροστά απ' όλους.. για να μας πάρεις στην εκκίνηση υποθέτω.

Α ρε γελοίε..

Operater
13/02/2012, 13:46
Σε είδα κύριος με το VFR και δεμένη πίσω το βιολί (ή κιθάρα) και ήθελα να σου κάνω πλάκα
αν βγαίνει και ουρα με μπουζούκι :lol: :lol: καλοπροαίρετα πάντα :)
προβλεπέ, ασπρομάλλης με κοκκινομαυρο κρανος. γυρω στις 1-1,30, καθοδος Συγγρου

Σας ειδα δικάβαλλο στο ντουκάτι, φαντάζομαι multi. Οδηγός με κράνος ντουκατι.

Καλούς δρόμους παίδες!! :beer: :beer: :beer:

κάφρος
14/02/2012, 18:44
Σε είδα BMW GS με pilot road 3.....:rolleyes:

Gms
15/02/2012, 09:13
Σε ειδα φιλε με το rgΓ 125 το μαυρο σε χαιρετησα και μετα πηρε ο καθενα τον δρομο του.Καλους δρομους να εχεις.

devil's animal
15/02/2012, 14:12
σε ειδα Δημητρη (lantz)...

Tedvj23
15/02/2012, 14:20
Σε ειδα Μ@#$%Α μπατσε που εκανες παρανομα αναστροφη,καπνιζες,δεν φοραγες ζωνη και μιλαγες και στο κινητο αν τα ειχα κανει εγω αυτα και με πιανατε θα με βαζατε ΙΣΟΒΙΑ!!:a7:

chr1s_86
15/02/2012, 20:18
Σε είδα bikerted κόντα στο παλιό δέλεαρ :look:

:beer:

HelenKoR
16/02/2012, 09:10
(Kαλημέρα)

Είδα το εντυπωσιακό βιογραφικό σας κύριε Γιάννη, οπού στα personal interests είχατε συμπληρώσει Classic Motorcycle restoring, Outdoor activities and excursions, Traveling the mainland.

Kαλή τύχη. :beer:

bikerted
16/02/2012, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Σε είδα bikerted κόντα στο παλιό δέλεαρ :look:

:beer:

Εγώ δυστυχώς δεν σε είδα......:p

Next time!!!

BlackAdder
17/02/2012, 07:46
Σε είδα με το κίτρινο άσπρο εντούρο πραπρά να μαρσάρεις πρωινιάτικα στη Β. Κων/νου για να περάσεις, σε άφησα αμέσως και μετα σε κέρασα πρωινό αφέψημα συνοδευόμενο απο αγωνιστικό χαιρετισμό.

Ο χαιρετισμός ήταν ειλικρινά καλοπροαίρετος συνέχεια μιας άτυπης "κόντρας" που εσύ ξεκίνησες.

Μέχρι εδώ όλα καλά στα πλαίσια της πρωϊνής "γυμναστικής".

Όταν ήλθες δίπλα και αγριοκοίταξες τσαμπουκαλεμένος κατάλαβα ότι είσαι κλασσική περίπτωση κομπλεξικού ελληνάρα.
Θα σου έδινα μια ευκαιρία να καταλάβεις τα παραπάνω αλλά δεν γίνεται εν κινήση και μέσα απο το κράνος, άσε που πιθανότα δεν θα τα καταλάβαινες ούτως ή άλλως.

Η συμπεριφορά σου λοιπόν με κάνει να μετατρέψω έστω και ετεροχρονισμένα το χαιρετισμό σε ύψωμα του μεσαίου δακτύλου, και την επόμενη φορά που θα τσαμπουκαλευτείς χωρίς λόγο πρόσεξε γιατί πιθανότατα δεν τα το αφήσω υψωμένο στον αέρα...

Α... και όταν βλέπετε κάποιον με σκουτεράκι να σας κερνάει διάφορα μη το παίρνετε τόσο βαριά δεν είναι όλοι πρώην κουτάκιδες, κάποιοι έχουμε και άλλες μηχανές να παίζουμε...

GIXXERAKIAS
17/02/2012, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder

Α... και όταν βλέπετε κάποιον με σκουτεράκι να σας κερνάει διάφορα μη το παίρνετε τόσο βαριά δεν είναι όλοι πρώην κουτάκιδες, κάποιοι έχουμε και άλλες μηχανές να παίζουμε...

Έεεεετσι!:winka:

Σε είδα το πρωί τυπάκι (τύπου Γαβαλά) μέσα στο SUV να ακούς τσίτα Γουίτνευ Χιούστον και να τραγουδάς στην διαπασών! :wacko:

Ψόφησα στο γέλιο λέμε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
17/02/2012, 10:41
Σε είδα ρε όρνιο με το μαυροκόκκινο GSR600 να με περνάς από δεξιά πριν τον φάρο Ψυχικού, για να αλλάξεις στο καπάκι 2 λωρίδες αριστερα και να μπεις στην ανισόπεδη διάβαση..
Κούνησες το χέρι και δεν κατάλαβα γιατί, αφού για να μπεις Ψυχικό μένεις δεξιά για να πιάσεις τον παράδρομο.
Κούνησα το χέρι για να σου πω πως είσαι μαλάκας, αλλά δεν με είδες.

Πάρτα μη στα χρωστάω

247713

Skopelos
17/02/2012, 14:09
Σε είδα σήμερα τύπισα με το Mini Cooper που κόντεψες να πατήσεις τον κακόμοιρο τον τροχονόμο στη διασταύρωση Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού.... Σε είδα και εσένα τροχονόμε και καλύτερα είδα την έκπληξη-τρόμο στα μάτια σου όταν πέρναγε ξυστά το Mini!

georgio
17/02/2012, 17:29
Σε είδα το μεσμέρι στον περιφεριακό του Φιλιπάππου με κάποιο moto guzzi κόκκινο μαύρο, φτιαγμένο σε cafe racer (?)

Ωραία ακουγόνταν! :beer:

jimmis5
19/02/2012, 16:48
Σας ειδα ρε εντουραδες πανω απο 10 να κατεβαινεται την ρεματια,Ειδα και εσενα με το ασημι ντουκα αλλα και εσενα με το ΚΤΜ να ανεβαινεις στον Καταρακτη μαζι με το φιλαρακι σου με το Μπλε Φειζερ

Ειχε Παγο ελπιζω να την ευχαριστηθηκατε την βολτα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

alres
19/02/2012, 17:29
1) οι μαλάκες στο δρόμο σχεδόν μονίμως τη γλιτώνουν
2) προσοχή: τα κουτιά ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΛΑΣ (είτε δουλεύουν είτε όχι). Τα έχουν για ομορφιά
3) όταν οι μοτό βγάζουν φλας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ
4) τα απροειδοποίητα μπουνίδια σε καθρέφτες και πόρτες μαζεύουν τους τσόγλανους, προσωρινά
5) τα γαμωφάναρα δεν δουλεύουν
6) τα γαμωφάναρα όταν δουλεύουν τα γράφουν όλοι στα παπάρια τους ( Κηφισίας!!!! )

προσοχή στους πεζούς, έχουν λαλίσει και διασχίζουν την Καβάλας αέρα πατέρα

κάθε μέρα τα βλέπω όλα

akis_trevor
19/02/2012, 20:26
σε ειδα μωρη ΗΛΙΘΙΑ με το τζιπακι σου το μουρατο,φτανωντας στο λουτρακι(στον δρομο με τις 2 λωριδες +διαζωμα)να εισαι τερμα δεξια,να αναβεις φλας(αριστερο)και χωρις να σε νοιαζει τιποτα αλλο να περνας 2 λωριδες και να στριβεις!!!ετσι,ερημι!!!εγω στα 20-25 μετρα,ευτυχως δεν ετρεχα,πλακωθηκα στα φρενα και εγειρα δεξια και περασα στο μετρο απο διπλα σου...τα καντηλια που ακουσες και απτους 3 μας θα κανουν μερες να σε αφησουν ησυχη....

σε ειδα fazeraki μου,να σηκωνεσαι σουζιτσα με ανοιγμα 1ης χωρις να το περιμενω...γουσταρα ομως!!!

σας ειδα και εσας μηχανοβιους(ιδιαιτερως με ss)στο λουτρακι,στην εθνικη κλπ κλπ και χαρηκα ρε παιδες!!λιγο το οτι ειχα καιρο να παω βολτα,λιγο οι πραγματικα πολλες μηχανες στο δρομο,σαν μικρο παιδακι νιωθω!!!

RizlaPlusPlus
20/02/2012, 01:11
Σε ειδα να βγαινεις απο κοκκινο και να μπαινεις αναποδα στη Βουλιαγμενης, στην αριστερη, στο υψος της Παναγιτσας με το μαυρο σου γκολφ. Με ειδες μεσα απο το κρανος και σε ειδα κι εγω, με το τσαμπουκαλεμενο βλεμμα σου, ενω ερχοσουν καταπανω μου χωρις ουτε καν να κοψεις. Ειδα και τον κοσμο πισω μου να κορναρει πανικοβλητος. Ειδα και που το αφησες το αμαξι ομως βρε κ@ργιολη, για να μην κανεις γυρω το τετραγωνο. Στ'ορκιζομαι, θα σου κανω μια επισκεψη εντος ημερων. Στ'ορκιζομαι...

DimChios
20/02/2012, 08:27
σας βλεπω ρε ταριφες (9 στους 10) να πηγαινετε μονιμως "βολτα" με 30 σε δρομους που δε μπορουμε και να σας προσπερασουμε, με αποτελεσμα δρομος 200 μετρων να εχει 3-4 ταριφες με αποσταση 50 μετρων ο ενας απο τον αλλο... και πισω σας ουρα εμεις οι μαλακες!

Το τι καντηλια τρωτε ρε πστ μου και δεν ιδρωνει το αυτακι σας!

:a023: :a023: :a023: :a023: :a023:

AUFGEBRACHT
20/02/2012, 18:48
Σε είδα μ@λακισμένο με το παπί πρίν λίγη ώρα που έστριψες καρφί με το κωλόπαπό σου στην κατηφόρα και ενώ ήθελες να ανέβεις έσκασες ξαφνικά διαγώνια και παραλίγο να πέσεις πάνω μου...και επειδή η μ@λακία σου ήταν σε δυσθεώρητα ύψη, καβάλησες το πεζοδρόμιο επειδή θεώρησες ότι έπρεπε να σου κάνω χώρο να πας ανάποδα...
Σε είδα κι εσένα με το μπλε ΧΤ και το κράνος στον χέρι την ώρα που έβρεχε. Ελπίζω ο αγκώνας σου να έφτασε στεγνός και ζεστός σπίτι :a31:

Εχετλαίος
21/02/2012, 08:59
Μ@λάκα, γ@μώ και σένα και την τυρόπιτά σου και το κινητό σου και το τιμόνι που κρατούσες με τα πόδια!
:mad:

aris_n
21/02/2012, 11:33
Όταν βλέπεις στην Αττική οδό, αναβάτη ο οποίος φοράει πλήρη στολή του ΕΚΑΒ με την επιγραφή "Διασώστης", στο κεφάλι μπαλακλάβα και μαύρο γυαλί, αλλά το κράνος στον αγκώνα, όπως εγώ το Σάββατο...ότι και να πούμε χάνουμε τα λόγια μας...
Αν αυτός που μαζεύει κόσμο και κοσμάκι απο τον δρόμο με το κουταλάκι συμπεριφέρεται έτσι...έχουμε περάσει προ πολλού το point of no return...

KostRider
21/02/2012, 20:55
σας είδα όλους σήμερα ακράνοβιτς,εκτός απο 2-3 παπόβιους και έναν ΔΙΑΣ...
σε είδα κι εσένα Ζ παλιοκάγκουρα με τον φίλο σου τον on-off με τα ξένον μικρή-μεγάλη αναμένη μέρα μεσημέρι να ξεκινάτε απο το φανάρι στην Καρπενησίου και Κύπρου,δίχως αύριο...
σε είδα κι εσένα παπ@ρα με το Fabia RS να μη με αφήνεις να σε περάσω,ενώ πήγαινες με 50:mad:
ευτυχώς σε έπιασε το φανάρι,αλλιώς,ακόμη θα τ' άκουγες,γρόθε...:a31:

vaska
21/02/2012, 21:08
Σε είδα ξαφνικά στα 2 μέτρα να μου πετάγεσαι από στενό κάθετα στην Κορίνθου τριμάλακα, με το μαύρο ΧΤ χωρίς φώτα, το μαύρο παντελόνι, το μαύρο μπουφάν και τη μαλακία το φούτερ δεμένο στο λαιμό σαν μπέρτα (ως άλλος Ζούπερμαν) και ανταριάστηκα. Με τα κορνίδια όμως που σου πάτησα χέστηκες πάνω σου και μπλοκάρισες το μπροστινό και σαβουριάστηκες. Σταμάτησα και γύρισα να σε δω και είχες βάλει τα κλάματα :eyepop: :eyepop: :eyepop: .

Σε ρώτησα αν χτύπησες, αν πονάς πουθενά, αν θες να πάμε νοσοκομείο και άρχισες με νάζι και τσαχπινιά :yuck: :yuck: :yuck: να μου λες ότι είσαι εντάξει και να σκουπίζεις τα μάτια σου.

Μα ρε φίλε εσύ κλαις, σου είπα, πρέπει να πονάς. Είσαι σίγουρος ότι δεν χτύπησες.

Και τότε μου εξήγησες ότι ο πόνος είναι μεγάλος και το δάκρυ αστείρευτο, όχι για την τούμπα αλλά γιατί τα χάλασες με το αγόρι σου :a53: :a53: :a53: :blush: :blush: :blush: .

Ασταδιαλα βραδιάτικα, με τρόμαξες μωρή έτσι όπως έκλαιγες.

:rotflmao: :rotflmao:

DimChios
22/02/2012, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Και τότε μου εξήγησες ότι ο πόνος είναι μεγάλος και το δάκρυ αστείρευτο, όχι για την τούμπα αλλά γιατί τα χάλασες με το αγόρι σου :a53: :a53: :a53: :blush: :blush: :blush: .

Ασταδιαλα βραδιάτικα, με τρόμαξες μωρή έτσι όπως έκλαιγες.

:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κλαιω μλκ, κλαιω!!!!!!

ΣΕ ΕΙΔΑ τουμπανο ΚΤΜ 990, φουλ εξτρα, στο φαναρι Κηφισου και Λενορμαν, εξοπλισμενος αρκετα, και σε καμαρωνα!
Μου ρθε να σου πω να φυγεις με κανενα σουζιδι να γουσταρουμε (ειχες παρει θεση μαχης αλλωστε) αλλα το δευτεροσκεφτηκα μη σε παρω και στο λαιμο μου!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ το mp3 σου "κολλησε" κι εκει γελασα που εκλεισες το γκαζι και πηγαινες με 30 ωστε να σε περασει ο "τρισμεγιστος" μς 70! :lol:

ΩΡΑΙΟΣ!!!! :sun:

karellen
22/02/2012, 15:23
Σε είδα με το μέγκα-σκούτερ να πηγαίνεις πατητός την Βασ.Γεωργίου και θέλοντας να στρίψεις αριστερά στην Ηρώων μπλόκαρες το πίσω φρένο και μπήκες γερτός σε στύλ μοτάρντ,μιλάμε πολύ πλάγιασμα και ο πίσω τροχός να σέρνει!
Μπράβο μαγκάκι!

thagro
22/02/2012, 21:49
Σε ειδα με το μαχιμο και βρωμικο GS 1200 στην Νικης σημερα το απογευμα.

Ειχες τις αλουμινενιες βαλιτσες σου,το Shoei Xr1000 με καρφωμενη την καμερα ,το χαρακτηριστικο

"NZ" στην βαλιτσα πισω αριστερα και το εξτρα λαστιχο σου συσκευασμενο και στερεωμενο πισω,απο

τη μεση του οποιου εβλεπες το κωλοφαναρο.

Καπου επαιζε και ενα μικρο σημαιακι Αυστραλιας...

Ημουν με το κουτι και πηγμενος απο τα προβληματα της δουλειας, και σε ζηλεψα αφανταστα ρε φιλε.

Τρεξαμε κανα χιλιομετρο μαζι και σε κοιταγα απο τον καθρεφτη,εστριψες καπου στην καλλιδοπουλου.

Να σαι καλα φιλε,παντα ορθιος. :wave2:

pektis
23/02/2012, 12:00
Σε ειδα μαλακισμενη να φευγεις χαλαρα με κοκκινο και με το κινητο κλασικα... Οταν ακουσες την κορνα και τα μπινελικια κοιτουσες σαν μ@λ@κισμενο...ζωων εεε ζωων...:sick:

KostRider
24/02/2012, 18:51
σε είδα βλάκα με το καθαρό,να με περνάς προκλητικά,μέσα στην κίνηση,φυσικά ακράνοβιτς:yuck:

GIXXERAKIAS
24/02/2012, 19:29
Σας είδα σήμερα αρκετούς με την λιακάδα στα γνωστά ακρανωτά κόλπα.....:(

Σε είδα και εσένα μαλ@κα bmwδακία κλασικά χωρίς κράνος με γυαλάκια ηλίου και τίγκα ζελέ να με περνας φίλερ στην Λαμπράκη στον Πειραιά μέσα στην κίνηση και να συνεχίζεις κάνοντας σφήνες και πέρνοντας σβάρνα καθρέφτες και σκουτεροπαπα..:rolleyes:

ΧΟΥΦΤΑΛ
28/02/2012, 17:56
Σε είδα εχθές έξω απο την Τρίπολη που χιόνιζε να πηγαίνεις με το Varadero σιγά σιγά για να μην γλυστρήσεις ,είχες χιόνι απο το κράνος μέχρι τα πόδια και έκανα το σταυρό μου να γυρίσεις στο σπίτι σου σώος...καλούς δρόμους φίλε...

Takata Dome
29/02/2012, 12:14
Το Σάββατο βράδυ στην Πάτρα,στην Πατρέως απέναντι απο μπαρ είδα Ducati 800SS νομίζω ή κατι παρόμοιο με αυτοκόλλητο Simoncelli απο DimChios...ποιος ήταν;

mikRRopixel
29/02/2012, 13:03
Σας είδα όλους το Σάββατο στο δρόμο προς Δελφούς, άλλοι μεγάλες παρέες και άλλοι σε πιο μοναχικούς ρόλους. Η μέρα ήταν υπέροχη και ανταλλάξαμε χαιρετισμούς με όλους :D

KostRider
01/03/2012, 15:08
σε είδα βλάκα με το pick up,να στρίβεις δεξιά χωρίς φλάς και στο καπάκι να βγαίνεις αριστερά για αναστροφή,στο τσάκ την γλυτώσαμε...ευτυχώς άκουσες την κόρνα,αλλά και τα μπινελίκια που σε στόλισα,ηλίθιε... :mad::a29::a37::a52: