PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

DimChios
15/12/2011, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
Εμαθα και ποσο βαρυ ειναι το cbr οταν προσπαθησα να το σηκωσω.

[spam] δεν ειναι βαρυ απλα προσπαθησες 1000% να το σηκωσεις με λαθος τροπο

:winka:

Περαστικα σου

Σε ειδα ρε τυπε (με το στρωμα, δικαβαλος, ακρανοι ασφαλως) απο τον καθρεφτη μου που τσεκαρισα για να ανοιξω πορτα, να εισαι στην αριστερη απο τις δυο λωριδες της καθοδου στην Παπαγου, ετοιμος για διήθηση και ανοιξα κατοπιν τη πορτα μου. Εσυ ομως αλλαξες τελευταια στιγμη γνωμη και ειπες να την κανεις τη διηθηση σου απο την πλευρα μου...
αρκετα παρολ αυτα πριν φτασεις στην πορτα μου αναφωνησες "ΟΟΟΟΟΟΟοοοουυυ", η δικια σου εβαλε τα γελια κι εγω σου ειπα οτι σε ειδα που πηγαινες απο εκει, δεν την ανοιξα στα τυφλα!

:winka:

Αϊντε.... ΖΩΟ!

mikes
15/12/2011, 18:59
σε ειδα danaos75 να περιμενεις σε στοπ καπου στη δαφνη!
σε ψαρωσα για τα καλα ομως ετσι???

κουκλα το ΧΤ φιλε!! οι φωτο το αδικουν!!:beer:

σας βλεπω καθε μερα που ποσταρετε εδω μεσα: "σε ειδα κοπελια με το τζιξερ...." και απορω:
τι σκατα, ΟΛΕΣ οι μηχανοβιες γκομενες τζιξερ παν και παιρνουν? δεν το ξερουν οτι υπαρχουν
κι αλλα μηχανακια? και εγω γιατι δεν εχω δει καμια ακομα?? :confused: :confused:

Jo.Da.
15/12/2011, 23:52
Σας είδα κλειδιά να κρέμεστε στο πλάι μιας virago 250 (εν κινήσει), κάτω από τη σέλα. Σταμάτησα την οδηγό για να την προειδοποιήσω ότι θα τα χάσει, κάπου στο Παγκράτι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό με είδα να γίνομαι ρόμπα παίρνοντας την απάντηση ''η μίζα είναι''...:blush: :lol: :bigcry:

''Καλό βραδυυυυυυυυυυυυυυ... κοπελιά! :beer:

Lioulios
16/12/2011, 00:27
Σε είδα με το 800άρι το BMW (εγώ με ασημί Λεόν με το αυτ/λητο AGV στο πίσω τζάμι) από Ρέθυνμο προς Ηράκλειο αλληλοπροσπεραστήκαμε 2-3 φορές και μετά κόλησα πίσω από το μπατσικό που εσύ προσπέρασες και χαθηκες ....

:wave2: :wave2:

KostRider
16/12/2011, 16:20
σε είδα στην άκρη του καθρέπτη βλάκα κουτάκια να επιχειρείς να με περάσεις στα μουλωχτά,ενώ πήγαινα χαλαρά,χωρίς να κορνάρεις μήπως δεν σε έχω δεί...:mad:
το άνοιξα και έφυγα,αλλά σε είδα να το πατάς για να με φτάσεις:rotflmao: το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :lol:

AUFGEBRACHT
16/12/2011, 18:30
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι 75άρη με το καινούριο Opel Insignia να προσπαθείς να παρκάρεις σε χώρο που χώραγε το αεροπλανοφόρο Kuznetzov και τελικά να πετάς κάτω ένα άμοιρο παπάκι...πάντως τα στοιχεία της πινακίδας σου τα έχω...

webassasin
16/12/2011, 19:11
Mε ειδα να ανοιγω κλειστο δεξι καθρεφτη κουτιου,σχεδον εν κινησει, σε φαναρι και ο μ@λ@κ@ς απο πισω να μου κορναρει επειδη εκοψα για να το κανω.
Ο οδηγος του κουτιου παλι, ακουσε το κλακ,αλλα ισα που κοιταξε.
Δε νομιζω να εσωσα βεβαια κανεναν,γιατι προφανως και δεν κοιταζει τον δεξι καθρεφτη...

akis_trevor
16/12/2011, 22:15
σε ειδα γρηγορε με το runner στην ακτη δυμαιων στον αγ.ανδρεα την εκκλησια να περνας σφερα απο διπλα μου (με το κρυπτονακι εγω) και οταν βγηκες αγ.ανδρεου,πηχτρα απο τουτου αφου απο αριστερα δεν μπορουσες να περασεις πηγες να χωθεις αναμεσα στις 2 λωριδες και με εκοψες..αφου δεν χωρας ρε μαστορα ασε να περασει κανας αλλος,κοβεις τον διαδρομο καθετα!!!στα + φοραγες κρανος στα ?!@#$%^!! ειχες αυτοκολλητα ducatisti στο gillera...

tomy
16/12/2011, 23:09
Σας είδα ή μάλλον σας άκουσα υπανθρωποι με παπια-σκουτερ όταν σταμάτησα στην διάβαση της Λ. Κηφισίας στους Αμπελόκηπους να περάσει ο τρομοκρατημενος γεράκος και μετα αναρωτιόμαστε για τα αίτια της οικονομική χρεωκοπίας όταν προ πολλού έχει προηγηθεί η ηθική..

Gms
17/12/2011, 00:37
Σε ειδα φιλε με το χτχ το ασπρο κρανος και το νταινεζ μπουφανακι στην παραλιακη ειχες και φαγιτο κρεμασμενο στο τιμονι αριστερα αλλα οτι και να ηταν μαλον παγοτο θα εγινε μεχρι να πας στον προορισμο σου,καλους δρομους να εχεις.
Σε ειδα και σενα νοτη σφακιανακη με το ασπρο gtr να αλλαζεις λοριδες λες και ηταν ολος ο δρομος δικος σου,αισχος μονο αυτο εχω να πω.:evil:

anwrimos
17/12/2011, 11:00
Σε είδα εχτές σούρουπο στην εθνική στο ύψος κακιάς σκάλας να ρυμουλκείς τρέιλερ με βάρκα χωρίς φώτα!!!!!!! :eyepop: τόσος κόπος είναι να τσεκάρεις αν δουλέυουν τα γ@μόφωτα πριν βγείς στο δρόμο δηλαδή?

nikos_abel
17/12/2011, 15:36
Σας είδα χθες το βράδυ στη Πατησίων μελαμψά κορίτσια ελαφρών ηθών....

Πως έφτασα σπίτι όρθιος ακόμη απορώ....

Michaelsif
17/12/2011, 19:33
Σε είδα με ένα μαύρο VW Golf να προσπαθείς να παρκάρεις σε μέρος που χωρούσε φορτηγό και να ρίχνεις κάτω την ΧΤ... Απορούσα πως τα κατάφερες, μέχρι που βγήκε ο σουβλατζής απο το απέναντι ψητοπωλείο που καθόμουν και είπε πως τελικά η μ@λ@κία είναι χάρισμα...
Δεν είχες ασφάλεια και κλαιγόσουν... Σε άφησα να φύγεις αν και ακόμη κλαίω τον αεραγωγό που έσπασες... :evil:

sfigas
17/12/2011, 19:41
Σε ειδα κοπελια στην κηφισιας με την φιλη σου πανω στο χορνετ να πηγαινεις οπως ναναι. Πραγματικα αναρωτηθηκα πρωτον γιατι δεν φορουσε καμια κρανος και δευτερον μεχρι ποτε νομιζεις θα προλαβαινουν τα αυτοκινητα να φρεναρουν χωρις καποιο να σε χτυπησει ετσι οπως οδηγας και αλλαζεις λωριδες???.!! Καλους δρομους να εχεις.

KAGOURO
18/12/2011, 15:53
Σε είδα "ξανθιά αγαπημένη Παναγιά" με το 1200gs Κυριακή μεσημεράκι παραλιακή !
Μου φταξες τη συνεφιασμένη μέρα μου !:sun:

:beer:

Gms
18/12/2011, 16:09
Σε ειδα τυπε με το σκουτερακι που πηγενες αναποδα στο στενο δρομακι του χωριου καταφερα και σε αποφυγω αλλα ο διαολος ειχε αλλα σχεδια και μου πεταξε μπροστα μου αμεσως μετα μια γατα την οποια δεν ξερω και εγω πως καταφερα και δεν την πατησα.Η γατα απο το χεσιμο εκανε κολια και απο εκει που ηταν καθετη σε μενα αρχησε να τρεχει διπλα μου.Α ρε Μβ παλι την γλιτωσαμε την τουμπα:D

GIXXERAKIAS
19/12/2011, 08:10
Σε είδα φίλε με το Tenere το 750 με την Race tech πλήρως εξοπλισμένο εκτός από μπότες (αθλητικά με σακούλες για τα νερά :p ).σου βγήκε η **ριόλα και καπάκι έβγαλε μούρη πιό κάτω και ένας από στενό καθώς προσπερνάγαμε την τύπισσα,βγήκαμε μαζί πρός Πειραιά από την γέφυρα της Φιλαδέλφειας. :wave2:

Επίσης βλέπω καθημερινά έναν τύπο με μαύρο Gsr με λινά (καραλινά όμως!!) και τον είδα και σήμερα στην βροχή ξανά στον Κηφισσό και να πηγαίνει κομμάτια ανάμεσα στα αυτοκίνητα. :uplate:

harris_x
19/12/2011, 17:21
Σε είδα ρε δικιέ μου με βαρκαdero να μην έχεις «δίπλωμα για ταχύπλοο» και εκτός αυτού να κάθεσαι καμαρωτός μες την βροχή σε σημείο που χωρούσες να περάσεις και να κρατάς και ‘μας πίσω σου!

Όχι ότι βράχηκα (τα αδιάβροχα γιατί τα έχουμε :smokin: ) αλλά με τσάντισε η τακτική σου!

ΑΜΑ ΔΕ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

sniper
21/12/2011, 13:00
Σε είδα σήμερα στην Κηφισάις κατά τις 9.30 με το άσπρο gixxer..

Κράνος, μπουφάν, γάντια κλπ κομπλέ...

Την ξύλινη γκλίτσα τι την ήθελες μαζί κι έβγαινε μέσα από το μπουφάν, πίσω στον σβέρκο σου; :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gms
21/12/2011, 13:45
Σε ειδα σημερα φιλε στην πατησιων κατα τη 1 να εισαι κατω καθιστος τερμα αριστερα με το κρανος στα χερια και με ορους.Ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο.Προσοχη μαγκες εκει εξω γινεται πολεμος.:(

TROOPER
22/12/2011, 08:24
σε ειδα χτες βραδυ κατα τις 10 θηβων και ιερα οδο.εστριψες δεξια προς αθηνα με το ταξι σου στο οποιο ειχες αυτοκολητα μοτοσυκλετιστικα πισω.κανενας απο δω?

panagath
22/12/2011, 09:11
Δεν είδα κανέναν σήμερα. Μόνο μια μηχανή στο βάθος. Κωλόκαιρε.

Σε είδα κ σένα μοντένας μετά από 25 λεπτά στη βροχή να αρχίζεις να ρετάρεις κ να σε κρατάω με το τσοκ. Μάλλον η μπουζόπιπα μπάζει λίγο.

DrEvil
22/12/2011, 10:24
Σε ειδα φιλε μου με το Στρωμα σου χθες, κατα τις 20:15 στην Α.Ο., με το μπουφανακι σου, τα μποτακια σου, το σκουφακι σου και το κρανος στο χερι, να ριχνεις κουτουλιες στις σταγονες της βροχης.:bigcry:

Μετα απο 4 εξόδους, αποφάσισες να βραχει ο αγκωνας σου και να προστατευσεις το κεφαλι σου, οπως και να βοηθησεις την οραση σου φορώντας το κρανος.

Δεν σε καταλαβαινω.:sad:
Παντα ορθιος.

Εχετλαίος
22/12/2011, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Δεν σε καταλαβαινω.:sad:

Όπως και εγώ δεν καταλαβαίνω το κοπέλι με το σκούρο πορτοκαλί Tiger διβάλιτσο που πήγαινε με καμιά κατοστάρα στην εθνική προς Ρέθυμνο, σε ένα δρόμο τίγκα στο νερό και στην κίνηση.
:confused:

Ichigo
22/12/2011, 11:10
Σε βλέπω pilot road 3 να με διασκεδάζεις καθημερινά τις τελευταίες βροχερές μέρες :D

DimChios
22/12/2011, 11:33
...με βλέπω...καθε μέρα... όλο και πιο κοντά στην πραγμάτωση....

:wacko: :D

THEOD
22/12/2011, 12:06
Εγώ είδα εμένα με απλό μπουφανάκι στο ψιλόβροχο που ξαφνικά έγινε μπόρα... Μόλις 1 χιλιόμετρο ήτανε να πάω... Ακόμα στάζει το σώβρακό μου... :lol:

GIXXERAKIAS
22/12/2011, 14:17
Δεν με είδε κανείς να κάνω καγιάκ στον Κηφισσό.....:sad:

Αν'αυτού σε είδα παππού και γιαγιά απάνου στην φλορέττα με προστασία από την βροχή μια ομπρέλλα θαλάσσης.:eyepop:

Nostradamus
22/12/2011, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όπως και εγώ δεν καταλαβαίνω το κοπέλι με το σκούρο πορτοκαλί Tiger διβάλιτσο που πήγαινε με καμιά κατοστάρα στην εθνική προς Ρέθυμνο, σε ένα δρόμο τίγκα στο νερό και στην κίνηση.
:confused:

Και μαλλον ειναι ο ιδιος που συνεχισε προς Σπιλι πηγαινοντας συνεχως αντιθετο ρευμα σε σημεια που απλα δεν πας ΠΟΤΕ!!

nikos_abel
23/12/2011, 06:02
Σε βλέπω (σχεδόν) κάθε πρωί να ανεβαίνεις κατά τις 6:15με το πορτοκαλί σου KTM με φουλ κορντούρες,
κράνος Shoei με την αγγλική σημαία, μπότες και τα συναφή. Είσαι κανείς από δω;

micro_fresh
23/12/2011, 08:58
Σε είδα διανομέα με το παπί φορτωμένο κάργα -κούτες δεμένες κτλ- και την ομπρέλα για να μη βραχείς στο αριστερό χέρι! Τι κατάφερες που δεν θα κατάφερνε ένα κράνος ακόμα δεν το 'χω καταλάβει!

GIXXERAKIAS
23/12/2011, 12:13
Σε είδα runnerάκι μου να με αφήνεις στην μέση του Κηφισσού,με πολύ προσπάθεια πήρες μπροστά και με έφθασες μέχρι το συνεργείο παληκάρι μου!!:smilea:

Η δεύτερη φορα μέσα σε 2 μήνες με τα ίδια συμπτώματα (μπουκώματα σαν να μένεις από καύσιμο) και ποτέ εδώ και 8 χρόνια που σε πήρα καινούριο.....γιατί ρε θηρίο?:sad:

4aug89
23/12/2011, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα χτες βραδυ κατα τις 10 θηβων και ιερα οδο.εστριψες δεξια προς αθηνα με το ταξι σου στο οποιο ειχες αυτοκολητα μοτοσυκλετιστικα πισω.κανενας απο δω?

είδα και εγώ ταξί ΤΟΥΟΤΑ με 2 μοτοσυκλετιστικά αυτοκόλλητα πάνω από την πίσω πινακίδα!!!

DrEvil
28/12/2011, 10:44
...παππου (πανω απο εβδομηντα ετων) να κινησαι στο αριστερο ρευμα της Κηφισιας καβαλα στο Lifan σου με 35 χαω και χωρις κρανος και ισορροπια.

Προσεχε!

akis_trevor
28/12/2011, 13:42
σε ειδαι τυπα με το nexus το κοκκινο να με προσπερνας(ανεβαινωντας την παπαφλεσσα προς ψηλα αλωνια) και μετα στην δεξια στροφη να με κλεινεις μπαινοντας μπροστα μου.και τι καταλαβες?αφου ηταν το αμαξι στα 5-6 μετρα μπροστα.απο πισω του πηγαιναμε τρενακι.τι διαολο ρε φουστη μου,λογικη 0?η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε..η και τα 2 μαζι!!!

PortisHead
28/12/2011, 14:09
Κοπελιά με gixxer 1000 (μαλλον)
2 μπουκες πισω ,
ασπρο - ?ροζ? βαμμενο , ροζ κρανος ,ροζ τσαντα
Λαοδικίας...Νικαια

:bigcry:

4aug89
28/12/2011, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Κοπελιά με gixxer 1000 (μαλλον)
2 μπουκες πισω ,
ασπρο - ?ροζ? βαμμενο , ροζ κρανος ,ροζ τσαντα
Λαοδικίας...Νικαια

:bigcry:

και γραμμένο princess στο ντεπόζιτο???
την έχω δει+εγώ!!

Ασωτος
28/12/2011, 19:19
Suzuki DR 350, με άσπρο φαίρινγκ, πάνω στο πεζοδρόμιο, απέναντι από το Ιπποκράτειο....

Ο οδηγός, (και η συνοδός του), μέσα στο καφέ .....

Nemes 74, σε έδωσα στεγνά ... αλλά το μηχανάκι ωραίο :wave2: :wave2:

Panoskl
29/12/2011, 08:53
Σε είδα να έχεις παρκάρει την BMW σου, πάνω στο πεζοδρόμιο απέναντι από το αστυνομικό τμήμα.

Όλοι οι "άστεγοι" εκεί προτιμάμε να παρκάρουμε (όταν βρούμε θέση) για ασφάλεια. Αν δεν βρούμε ρισκάρουμε και πάμε αλλού. Δεν ανεβαίνουμε στο (στενό) πεζοδρόμιο.

Είχες παρκάρει (διαγώνια κι όλας!) μεταξύ της γραμμής των προσόψεων και της άκρης του πεζοδρομίου. Ευτυχώς εκεί είναι το μόνο σημείο όπου υπάρχει μια μικρή στοά. Όλοι οι πεζοί έπρεπε να κάνουν παράκαμψη, να μπουν στη στοά και να ξαναβγούν μετά από 3-4 μέτρα. :nono:

Ερώτηση 1: Αφού η στοά έχει ένα ξενοίκιαστο μαγαζί γιατί δεν πάρκαρες (στην χειρότερη περίπτωση) μέσα στη στοά ώστε να μην είσαι στην φυσική πορεία των πεζών (να μην αναφέρω την γραμμή κάτω για τους τυφλούς); Φαντάζομαι ότι το έκανες επειδή εκεί δεν είχε σταθερό σημείο για να περάσεις την κουλούρα σου.

Ερώτηση 2: Τί νόημα είχε η μεγάλη κουλούρα περασμένη στον μπροστινό τροχό και στο κολωνάκι του πεζοδρομίου; Είναι σταθερό σημείο βέβαια αλλά αφού το ύψος του είναι-δεν είναι 50 πόντους τί ασφάλεια σου προσφέρει; Όποιος ήθελε απλά σήκωνε την κουλούρα και την περνούσε από πάνω...
:dizzy: :eyepop:

eagleye101
29/12/2011, 09:11
Σε ειδα ασημι GSR σημερα στη Συγγρου, να σε κηνηγγαω με 140 και να μη μπορω να σε πιασω... και καπου εκει ενας παππους να φευγει απο την αριστερη λοριδα και οταν πηγα να προσπερασω, ο παππους το μετανοιωσε και ξαναγυρισε αριστερα με αποτελεσμα να χεστω απο φοβο!
Ευτυχως με 140χμ δε μυρισε...:look:

spyrakos35
29/12/2011, 09:49
Σας βλέπω καθε μέρα αυτή την εβδομάδα το πρωί (7κ30 πμ) κ@υλιάρηδες με τα κουτιά που δεν εχει κίνηση και πάτε τον πάτο σας με τα τριμπούρδελά σας στις στροφές μεταξύ μαρίνας φλοίσβου και αλίμου στην παραλιακή.....

δεν σας έχω αρχίσει τα πουστριλίκια γιατί ειναι και γιορτινές μέρες..... αλλά που θα πάει...

KostRider
29/12/2011, 21:28
σε είδα π@παρα με το smartaki να παρκάρεις κάθετα σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας και το μισό να είναι μέσα στο δρόμο,ενώ χώραγε να το παρκάρεις κανονικά...πολύ πούλ-μούρ βρε αδελφέ....:yuck:

jimmis5
01/01/2012, 11:53
Μας ειδα σημερα για το καλο του χρονου 9 μηχανακια για καφεδακι στο Αιγιο,ειδα τον κοσμο που κρυωνε το πρωι,ειδα και μοτοσυκλετιστες κλεισμενους μεσα σε αυτοκινητα με την οικογενεια να μας παιζουν τα φωτα ασταματητα,ειδα και τον παππου εξω απο το καφενειο να λεει μπραβο,ειδα ομως και τον ποδηλατη να τον χαιρεταμε και ανταποδιδει..

Ποσο μου ειχε λειψει εκεινο το φιδι απο κωλοφαναρα και η καλη μοτοπαρεα!!

Καλη χρονια σε ολους μας

242955

dim_rac
02/01/2012, 04:56
Σε ειδα κοπελια με το ΑΨΟΓΟ sr σου με μαυρη βαλιτσουλα απο πισω, στη πατησιων και γουσταρα!

Ειδα Παρασκευη βραδυ να με πιανει βροχη στο δρομο με τη κοπελα μου κοντα στο κουκακι και να βρισκουμε καταφυγειο στο Pulp.Πρωτη φορα βρεθηκα εκει και (παλι)γουσταρα!

Και αφου σταματησε η βροχη και φυγαμε ειδα την σελα μου (corbin μη χεσω) να εχει παρει νερο στις ραφες, παρολο που την ειχα περασει με λιπος, και να κανει το παντελονι μου μ@υνι..και δεν γουσταρα..

Καλη χρονια σε ολους!!!

jpag
02/01/2012, 12:51
σε ειδα Ferrari να εχεις καρφωσει το swift στην κωνσταντινουπολεως στο μπουρναζι και να χετε γινει και τα 2 σωβρακο!

ευτυχως δε χτυπησε κανεις!

ολη νυχτα χτες εξω και λιγες μονο μοτοσυκλετες στο δρομο!!!!

το πινω και δεν οδηγω εφαρμοστηκε ή κρυωνατε?????

KostasV2
02/01/2012, 20:39
Σε είδα να έχεις παρκάρει το λευκό Bros με την LPA και τις μαύρες ζάντες μπροστά από το δικό μου στην είσοδο του πεδίου του Άρεως. Φαίνεται ότι του είχες δώσει πολλή αγάπη στο παρελθόν, αλλά λιγότερη τώρα τελευταία...

elpo
02/01/2012, 21:36
Σε είδα εννέαενενήντα μου να αρνείσαι να ξεκινήσεις σήμερα, ένεκα χαμήλ μπατάρ... Τουλάχιστον δε με άφησες υπό βροχή, όπως πριν ένα μήνα, ή βράδυ μετά τη δουλειά (το χαιδάρι πολύ το γουσταρεις για αντβέντσουρ)... Ας όψεται το "οριακό ηλεκτρικό σου σύστημα"... Ορίακό τεινει να γίνει το δικό μου νευρικό σύστημα.

KostRider
03/01/2012, 17:05
σε είδα φίλε με το golf,να σταματάς για να μπώ κι ας είχες προτεραιότητα....:beer:
καλούς δρόμους φίλος....:wave2:

Tedvj23
03/01/2012, 17:14
Σε ειδα μπακαλιαρε-ανεγκεφαλε με το μαυρο ολοκαινουργιο multi να πεταγεσαι με κοκκινο στην αγιου ανδρεου και ενω εφαγες την μουντζα που ηταν ολη δικια σου συνεχισες την ανωμαλη πορεια σου αναμεσα στα αυτοκινητα ελπιζω να μην βασανιζσεις κανεναν αθωο..

Υ.γ.Δεν φτανει που το παταγες με τις μυτες εκανες και τσαλημακια..:a31:

AUFGEBRACHT
03/01/2012, 17:19
Σε είδα μινάρα με τις πατρινές πινακίδες με το seat σήμερα το πρωί, δεν χρησιμοποίησες ΟΥΤΕ μια φορά μ@λάκα το γαμωφλάς όταν έστριβες...και έστριψες ουκ ολίγες φορές γιατί ήμουν πίσω σου και σε έβλεπα...Δε δαγκώνει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χρησιμοποίησέ το!!!!!!

mikRRopixel
03/01/2012, 18:00
Αυτό με τα φλας έχει παραγίνει πια..
Σε είδα μπετόβλακα να θες να σταματήσεις δεξιά αλλά τελικά να σταματάς 1,5 μέτρο από το πεζοδρόμιο, χωρίς καμία προειδοποίηση (φλας ή αλάρμ).
Όταν πέρασα αριστερά σου, σου κόρναρα και σε κοίταξα, εσύ είχες ένα ύφος απορίας στα μούτρα σου της φάσης "τι θες ρε φίλε, τι έκανα ??" ενώ θα έπρεπε να αναρωτηθείς τί ΔΕΝ έκανες...

webassasin
03/01/2012, 21:12
Σε ειδα και δε σε ειδα,αλλα ευτυχως ησουν μακρια,τρισμεγιστε μαλακα.
Διασχιζοντας το δρομο με το παπι για να περασω στο απεναντι πεζοδρομιο , σε ειδα να ερχεσαι φορτσατος, χωρις φωτα, σε δρομο και αυτος χωρις φωτα, με μαυρο αμαξι
( με το ζορι το ειδα ) και μιλουσες και στο κινητο.
Περασα αρων αρων και γυρισες να ζητησεις και παρεξηγηση.
Χρονιαρες μερες θελετε να μη φτασετε σπιτια σας...

BLiTzER
03/01/2012, 22:16
Σε είδα πάνω στην αριστερή στροφή, από Χαμοστέρνας/Κωνσταντινουπόλεως προς Π. Ράλλη, με το παπί σου και σου πήρα την εξωτερική, ώστε να στρίψω δεξιά κλειστά στη Ράλλη και να μη σε ενοχλήσω. Με άφησες άφωνο, βέβαια, όταν, ενώ είχες όλο το χώρο δικό σου, βγήκες χύμα στην αριστερή λωρίδα της Ράλλη και ο ταρίφας κόρναρε επίμονα και άλλαξε λωρίδα για να σε γλυτώσει... Γύρισα κεφάλι 5 φορές προσπαθώντας να διανοηθώ τι έκανες. 20 μέτρα πιο μπροστά ο ταρίφας και θα σε είχε κάνει αλοιφή. Γιατί? .

Gi_4ce
03/01/2012, 23:07
Με είδα να τριγυρναω βραδιατικα στην Αθηνα μονος, δοκιμαζοντας την αναρτηση στο Αφρικα!

Ρε οταν εχεις κεφια να μην μπορεις να βρεις κανεναν να παιξετε...

akis_trevor
03/01/2012, 23:09
σε ειδα χτες βραδυ μεσηλικα ποδηλατη να εισαι στην Ν.Ε.Ο. πατρων μεταξυ αμερικης και αρεθα να πηγαινεις προς τα εξω χωρις ουτε ενα φως,τερμα αριστερα.ημουν με το αμαξι σε ειδα στα 10 μετρα και ειχα κενο δεξια ευτυχως.ελπιζω οταν ηρθε το επομενο "κυμα"οταν αναψε το φαναρι πισω σου να σε ειδαν και αυτοι εγκαιρα.καλο το ποδηλατο ρε γαμωτο αλλα βαλτε 2 φωτακια....

webassasin
04/01/2012, 23:28
Σας ειδα στο φαναρι, 2 κατσικες πανω σε βεσπα,περιγραφη δε μας νοιαζει.
Σε ακουσα απο πισω μου,να λες: Τωρα θα φταιω να περασω χωρις πρασινο?
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ.
Ναι μωρη γιδα,θα φταις, γιατι ο νομος αλλα οριζει.
Και μετα γελουσατε, ηλιθιες.
Δεν ειχα ορεξη να σας κραξω, αλλα καπως ετσι σκεφτομαστε και συνεχιζουν ολοι αυτοι να κανουν ασυνειδητα ολες αυτες τις μαλακιες.
Και σε ειδα και εσενα που προχωρουσες μπροστα μου και με τους 2 καθρεφτες κλειστους.
Στα @@ σας ολα...

Allst@rf
04/01/2012, 23:51
σε είδα ρε τυπα με το Αdv 990 dakar και την 2 σε 1 εξάτμιση χωρίς σιγάστηρα να σκόρπας τον "τρόμο" στο κέντρο της κορίνθου ,αλλά κύριος όμως με το κράνος σου και τα γάντακια σου και όλα...σωραίος...

Σε είδα και σε σένα ρε μπουχεσα με το Αdv 990 και την πιπίλα στην μάσκα του :yuck: ,με τις άκραποβιτσ χωρίς σιγάστηρα και συ άκρανοβιτσ με ένα άθλιο μπουφάν ,να ξεκινάς μαλλιά από το προπο στο κέντρο του λουτρακίου και να σκόρπας τον τρόμο κυριολεκτικά όμως σε όλους γύρο σου νομίζοντας ότι θα καρφωθείς πουθενά...κρίμα το εργαλείο χαράμι πάει με κάτι τέτοιους τρομπες...:yuck:

DimChios
05/01/2012, 08:43
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε ειδα ρε πρωι πρωι με το κουτι να βγαινεις απο στενο και να με "ψιλοκλεινεις" ρε....
οταν ηρθα διπλα σου χωρις να πω τιποτα και απλα σε κοιταξα ΜΠΑΣ και μου κανεις κινηση "συγνωμης" κατεβασες το παραθυρο.
ΦΩΡΤΩΣΑ και λεω "θα μου πει καμια μλκια και θα τον καντηλιασω για καλημερα" λεμε....
αν αυτου μου ειπες κουνωντας το χερακι σου "σε ειδα καλε μου, δε θα επεφτα πανω σου"

:eyepop:

ΕΚΛ@Σ@ στο γελιο λεμε και μουγκαθηκα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου ηρθε στο μυαλο η σκηνη με το ανεκδοτο.... "αμα σε γ@μησω θα σου πω εγω" - "καλα, πως κανεις ετσι? οριστε! Γ@μησε με"

:bawl: :bawl: :bawl:

Ρε το ΜΠ00στη πρωι πρωι

:bawl:

243223

Johnny_Nik
06/01/2012, 15:47
Σε είδα ψευτόμαγκα με το μπουρδέλο σου (gsxr, street κάτι, whatever) στην Ουλωφ Πάλμε χθες να προσπαθείς να περάσεις από δεξιά ενώ ο δρόμος ήταν ήδη κλεισμένος από παρκαρισμένα. Έχω φλάς να στρίψω ΔΕΞΙΑ παπάρα, και εσύ έρχεσαι καρφωτός και μου κολλάς ανάμεσα και ζητάς και τα ρέστα από πάνω.

Γι αυτό φίλε, ξεκράνωτε και μάγκα, αν είσαι από εδώ μέσα και το διαβάζεις αυτό, πρόσεχε γιατί την επόμενη φορά μπορεί να βρεθεί κανένας πιο μουρλός από μένα και να σε κάνει αλοιφή ανάμεσα στα παρκαρισμένα.

(ξέχασα όμως, το φλάς προειδοποιεί και δεν υποχρεώνει, αλλά επειδή σε άκουσα και στη συνέχεια σε είδα πως προσπαθούσες να χωθείς μια κουβέντα ακόμα αν έλεγες θα σε έστελνα εγώ αδιάβαστο)

TROOPER
08/01/2012, 10:26
σε ειδα φιλε με το φειζερ και το σοει στη δημητρακοπουλου που εκανα οσο πιο αριστερα μπορουσα για να περασεις και εσυ μου ειπες ευχαριστω.καλους δρομους :beer:

ειδα και σενα μουστογρια ται !! οτι ειπαμε το ειπαμε πολυ βιαστικα αλλα νομιζω οτι μου χαρισες μια στιγμη απο αυτες τις αξεχαστες. δε μπορεις να φανταστεις πως αστραψανε τα ματια σου οταν σου ειπα ''αυριο παμε στορκ,ελα!''.δυστυχως δεν μας εκανε ο καιρος τη χαρη.δε γαμιεται νεξτ ταιμ. :beer: :beer:

panos1050
08/01/2012, 20:18
Σε είδα αραγμενο στο λιμανι ναυπλιου με το τέλειο κόκκινο χρώμα σου αγαπημένο μου Ducati desmocedisi.
Σε είδα και εσάς παρεακι στο ίδιο μέρος multi 1200,adv 990 κλπ κλπ

BLACKGAS
08/01/2012, 21:58
Σε είδα βλαμμένη με το γκρι ίμπιζα Ι** 4441 να πνίγεις 3 κόκκινα φανάρια σερί στη Μαραθώνος γιατί .... έτσι γούσταρες.

Είσαι τυχερή που ήμουν με το κουτί και δεν σε πρόλαβα γιατί θα άκουγες ότι μπινελίκια δεν άκουσες από τον πατέρα σου και κάνεις αυτές τις μακακίες.
:a29:

tzeronymo
09/01/2012, 12:52
Σε ειδα πανηλιθιε στο Σχιστο Κερατσινιου με το μαυρο punto το τουμπανο και καργα μουσικη το κινητο στο χερι να περνας αεροπορια το κοκκινο και να εχω αγιο μη σε καβαλησω ελπιζω καποια στιγμη να σε πετυχω με την νταλικα μιας και κινουμαι εκει και τοτε να δουμε τι θα πεις και τι θα κανεις !

McTalas
09/01/2012, 17:16
Με ειδα το πρωι πριν βγει ο ηλιος να περιμενω στην ουρα της εφοριας και μολις ανοιγουν οι πορτες να περνω μερος σε ενα τρελο σπριντ ανεβαινοντας 2-2 τα σκαλια οπου και τερματισα 6ος :a25: και πηρα το μαγικο χαρτακι με τον αριθμο 6, ας ειναι βεβαια καλα ο καλος πακιστανουλης που για καποιους λογους που μονο ο αλλαχ γνωριζει να μου δεινει τον αριθμο 3 :eyepop: .
παρολα αυτα ξεμπερδεψα σε μιση ωρα...

με ξαναειδα οξω απο τον ΟΑΕΔ να ζοριζομαι να κανω οπισθεν με το κτηνος το στρωμα, ας ειναι καλα το παλικαρι που με εσπρωξε :lol: ευχαριστω φιλε, ειναι που λενε βαρυ το στρωμα...

:D

Volo
09/01/2012, 17:58
Σας είδα 2 τις Δίας μαζί με ένα περιπολικό να με περνάτε μαλιοκούβαρα στην Εθνική και από
πίσω σας να τρέχει και ένα GSX-R.... Τι του κάνατε του παιδιού και σαν πήρε στο κυνηγί :lol:

chr1s_86
09/01/2012, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Σας είδα 2 τις Δίας μαζί με ένα περιπολικό να με περνάτε μαλιοκούβαρα στην Εθνική και από
πίσω σας να τρέχει και ένα GSX-R.... Τι του κάνατε του παιδιού και σαν πήρε στο κυνηγί :lol:

Δικός τους θα ήταν :o :p

...

In other news, σε είδα πιτσιρικά που την είπες στον τυπά με το MP3 που περίμενε το φανάρι όλος πάνω στη διάβαση... ;)

latris mixanis
09/01/2012, 20:05
Σε άκουσα παπιομπ@τσε να βρίζεις μια που σε έκλεισε και να απλώνεις χέρια..
Αλήθεια τι είχε ο πάτος της?? :lol: :lol: :lol:

skolari
09/01/2012, 21:12
se eida simera na peftis mposta mou stis tris gefires kai eftixos ekopsa to timoni kai de se patisa...perastika opios kai an eisai.

KostRider
09/01/2012, 21:47
σας είδα χθές στη διασταύρωση της γέφυρας Ρίου-Αντιρίου 4-5 γυμνά street και σας χαιρέτισα,στρίβοντας προς Ναύπακτο,ήμουν ο κουτάκιας με τη μπέμπα και ανταποδώσατε....:beer:
καλούς δρόμους να έχετε....:)

RizlaPlusPlus
10/01/2012, 00:45
Σε ειδα πριν απο λιγο στην παραλιακη, να με πλησιαζεις με ενα μαυρο απριλια και ρυθμους λιιιγο πιο γρηγορους απο μενα. Ησουν και ο μοναδικος που ειδα σημερα, οποτε επιταχυνα για να κινηθω παρεα σου. Φτασαμε μεχρι την Καλαμακιου, οπου και εστριψα. Αν το διαβαζεις, γεια σου αδερφε!! :beer:

PalLoukiLuke
10/01/2012, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
Σε είδα αραγμενο στο λιμανι ναυπλιου με το τέλειο κόκκινο χρώμα σου αγαπημένο μου Ducati desmocedisi.
Σε είδα και εσάς παρεακι στο ίδιο μέρος multi 1200,adv 990 κλπ κλπ

:D :D :D
λιγος κοσμος πολύ ηλιος!!
:beer:

Ichigo
10/01/2012, 17:18
Σε είδα να έχεις πλαγιάσει τέζα την τρίκυκλη ΜΡ3 σου περπατούρα και να προσπαθείς να με φτάσεις στην κίνηση της Μεσογείων. Πότε θα καταλάβετε ότι τέτοια μαούνα και δε μπορεί να χωθεί όπως μια μηχανή άλλα ούτε και γκάζι έχει :confused: ;

PetranGR
12/01/2012, 14:50
σε είδα με το μαύρο το Triumph , αλάνι εχθές κατά της 2 το μεσημέρι , στην εγνατία ,και μετά να πηγαίνεις και στο μαγαζί της Triumph , όταν όλοι σου έκλειναν τον δρόμο για να περάσεις ενδιάμεσα απο τα κουτιά , εγώ το μοναδικό κουτί , έκανα στην άκρη για να περάσεις :)
Με χαιρέτησες, και ανταπέδωσα :) Τι όμορφο πράγμα,να προσέχεις :)

Cpt. Haddock
12/01/2012, 15:46
Σε είδα στο δρόμο σήμερα. :eyepop:

Κούκλα το εργαλείο :beer:

244077

BLiTzER
12/01/2012, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σε είδα στο δρόμο σήμερα. :eyepop:

Κούκλα το εργαλείο :beer:

Σε ποιο δρόμο ακριβώς? Κάποιον του '70?

KostRider
12/01/2012, 16:19
σε είδα σήμερα να έχεις "διπλοπαρκάρει",ενώ δίπλα σου ο χώρος ήταν κενός και χωρούσαν τουλάχιστον 3 κουτιά,τι σκεφτόσουν;:confused:

EVI
14/01/2012, 20:45
σε ειδα σημερα στο συνταγμα να τρως τουμπα με το που ξεκινησαμε στο φαναρι... εβρεχε και ο δρομος ηταν πατιναζ.... σταματησα αλλα σταματησαν και αλλες 4 μηχανες περαστικα!

Johnny_Nik
14/01/2012, 21:11
Σας είδα κάμποσες μηχανές σταματημένες στη ΣΕΑ Σπαθοβουνίου προς Αθήνα. Κανένα γκρουπάκι από εδώ?

Σε είδα και εσένα φίλε στη Λ. Αθηνών να προσπαθείς να βάλεις μπρός το μοτόρι σου σπρώχνοντας (κάτι μεγάλο σε στυλ χάρλευ και φορτωμένος μάλλον από ταξίδι) . Θα σταματούσα να δω αν χρειάζεσαι κάτι αλλα δυστυχώς ήμουν στην αριστερή και όταν έπιασα τέρμα δεξιά είχα πάει ήδη αρκετά μακριά. Ελπίζω να έβγαλες άκρη!

webassasin
14/01/2012, 22:22
Σας ειδα στο φαναρι με τα ριμαδοGLX σας και οταν ξεκινησαμε, σε δρομο διπλης, ηρθες και εκατσες δεξια απο το αμαξι, εκλεισα γκαζι για να περασεις μη γινει καμια στραβη και εσυ μου μαρσαρες.
Πλακωσα κορνες μαζι με καντηλια γιατι πηγαιναμε 200 μετρα ετσι και σου εκανα και καλα οτι σε κλεινω για να καταλαβεις τι μαλακας εισαι.
Μετα μεινατε και οι 2 στα 50 μετρα.
Παρακαλουσα να ζητησετε το λογο στο φαναρι,αλλα @@.

karellen
15/01/2012, 09:50
Σας είδα πρωί της Κυριακής καμμιά 10ριά V-stromάκηδες με τα εργαλεία σας στην Καλαμάτα, Σιδηροδρομικού Σταθμού επάνω στο πεζοδρόμιο.
Ωραίο θέαμα,καμμιά συνάντηση ή κόψιμο πίττας; :beer:

nikos_abel
15/01/2012, 16:00
Τον είδα σήμερα το μεσημέρι όπως κατέβαινα από το Παρνασός με το κουτί.

Παπί naked, ακράνοβιτς, στροφή πέταλο, πάγος και χιόνια, τσιγάρο στο στόμα και το αριστερό
χέρι στη τσέπη να ψάχνει για αναπτήρα....

McTalas
15/01/2012, 20:11
ειδα πολυ κρυο σημερις...:D

schumifer
16/01/2012, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ειδα πολυ κρυο σημερις...:D

Ανέβηκα Πεντέλη με την πάπια. Ε, σιγά τα ωά, κάθε μέρα τα ίδια.
Κρύο , ε..., σιγά... τις τελευταίες μέρες έχει κρύο...
Μόνο που σήμερα ήμουν τρελά αγουροξυπνημένος... το ένιωσα πολύ καλύτερα από άλλες φορές.
Τρέμοντας μιλάμε ότι έκανα όλη τη διαδρομή.

Και σε είδα αριστερό καλάμι μου να κλαις ....τα .............
....................
ολοκαίνουρια 20άρια λαδάκια σου...
Γιατί καλό μου? Δε σου έβαλα καινούρια τσιμούχα?
Τι θες? Να σε ξαναλύσω?
Θα σε ξαναλύσω.
Να σου βάλω καινούρια -πάλι- τσιμούχα?
Να το κάνω κι αυτό.
Μετά θα είσαι καλό παιδάκι? (βαμώ το κέρατό σου)

webassasin
16/01/2012, 18:23
Eιδα αυτοκινητο με σκασμενο λαστιχο να πηγαινει κυριλε.
Οδηγος με κινητο στο αυτι.
Μαντεψτε φυλο.

Gi_4ce
16/01/2012, 20:14
Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν δεξιά σήμερα στην Εθνική οδό, για να περάσω.

Σόρι μαγκες, βιαζόμουν αρκετα...

Allst@rf
16/01/2012, 22:34
σε είδα @δι αλλοδαπό με τα ακριβά ρούχα ,το δερμάτινο ανδρικό τσάντακι να είσαι κάπως περίεργος και να μπαίνεις στο ταξί μου για μια κούρσα 10 χλμ...

...και φτάνοντας να μου λες ότι δεν έχεις λεφτά.και να ψάχνουμε να βρεις να με πληρώσεις και να ειρωνεύεσαι κιόλας ...και να τσαμπουκάλευεσαι και να σηκώνεις και χέρι:evil:

...και να τρως εντέλει 3~4 low ,που ούτε κατάλαβες από που ήρθαν ,καταλαβαίνοντας ότι δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω "γκόμενα" κανενός...σιγά μη δε με πλήρωνες...

Έχουμε ΤΑ χάλια μας από δουλειά μας μπαίνει και ο κάθε παρμενος μέσα...

Αι σιχτίρ σκατοκαριόλια...:yuck:

GIXXERAKIAS
17/01/2012, 14:56
Σε είδα σιχαμένε ντελιβερά (Έλληνας πιτσιρικάς) να είσαι ακράνωτος,να δακρύζεις από το κρύο,να οδηγάς με το αριστερό χέρι στο γκάζι και με το δεξί να κρατάς το ρουθούνι σου και να φυσάς την μύτη σου και να πετάς μύξες παντού.Να σε χαιρεται η μάνα σου παληκάρι μου.

Σε είδα και εσένα με το Gsxr k6 600 να περνάς στο Περιστέρι φορώντας μπουφάν,γάντια και πάνω μόνο fullface κουκούλα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.Πολύ μπροστά λέμε,ελπίζω να με άκουγες που χασκογέλαγα μέσα από το κράνος.

Σας είδα και εσάς παλικάρια στον Πειραιά απέναντι από τον ηλεκτρικό,σταμάτησα να βοηθήσω άν μπορούσα και μου είπατε τι πάθατε.Φρέναρε το CBR 1000 RR μόνο του από το μπροστινό σιγά σιγα.Ευτυχώς που την γλυτώσατε την σαβούρα.:beer:

fournas
17/01/2012, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Eιδα αυτοκινητο με σκασμενο λαστιχο να πηγαινει κυριλε.
Οδηγος με κινητο στο αυτι.
Μαντεψτε φυλο.

Ωχ ... λες να με ειδαν ? :look:

σε ειδα τραγοπαπα να εχω κοψει το δρομο με το βανακι , να εχω βγαλει το χερι και να κανω νοημα να κοψεις για να περασουν 3 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ χερι-χερι και εσυ .... βρηκες χωρο , περασες , γυρνας και με κοιτας στραβα και μιλας στο κινητο !!! :mad: :yuck: μπαινεις μπροστα μου για αρκετη ωρα πηγαινοντας το μαξιμουμ 35χλμ (κατα τα αλλα βιαζοσουν ) , οοοολη αυτη την ωρα ( μενιδι-καματερο ) μιλαγες στο τηλ/νο και εννοειται οταν εστριψες δεν εβγαλες φλας ..

με εσκασες ρεεεε :a023:

Gms
18/01/2012, 01:51
Σε ειδα MB μπλε αν ειδα καλα να περνας μολις πριν λιγο μπροστα απο την εκκλησια της μεταμορφοσεος στην καλλιθεα.Ακουσα διχρονο ειδα και στρογκυλο φαναρι αλλα δεν περιμενα να δω MB.Να σε καλα μεγαλε οπου και να εισαι.:wave2:

nikos_abel
18/01/2012, 07:23
Σε είδα να φοράς μπουφάν, μάλλινα γάντια, σκούφο και κασκόλ, να τουρτουρίζεις και να
επιχειρείς να κάνεις διήθηση μια από δεξιά, μια από αριστερά σα τρελός.

Α! Ναι. οδηγούσε Smart. Ρε φίλε, δεν είναι όλα τα οχήματα δύο επιβατών μηχανές :lol:

TROOPER
18/01/2012, 09:06
σε ειδα και εισαι απο δω μεσα.το λεω με σιγουρια γιατι ειχες το αυτοκολητο που εφτιαξε ο ντιμτσιου του σιμοντσελι κολημενο στην πινακιδα.

cbr 125 μπλε στην καλλιθεα μεταξυ γρυπαρη και αριστειδου,επι της μαντζαγριωτακη χτες το μεσημερι γυρω στις 5.ειχα σταματησει δεξια με το παπι και μιλουσα στο τηλεφωνο.

ποιος?:D

Panoskl
18/01/2012, 09:21
Σας είδα καμένες λάμπες στα φανάρια...

Τώρα πια στις διασταυρώσεις υποχρεωτικά κοιτάς δεξιά-αριστερά ψάχνοντας ποιό φανάρι δουλεύει...

Αν είσαι τυχερός, μπορεί να βρεις αν πρέπει να σταματήσεις ή να φύγεις.

Ελπίζω το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι, αλλοιώς... :bigcry:

Η χρεωκοπία του ελληνικού κράτους βγήκε και στον δρόμο.

DimChios
18/01/2012, 09:23
σε ειδα και εισαι απο δω μεσα.το λεω με σιγουρια γιατι ειχες το αυτοκολητο που εφτιαξε ο ντιμτσιου του σιμοντσελι κολημενο στην πινακιδα.

cbr 125 μπλε στην καλλιθεα μεταξυ γρυπαρη και αριστειδου,επι της μαντζαγριωτακη χτες το μεσημερι γυρω στις 5.ειχα σταματησει δεξια με το παπι και μιλουσα στο τηλεφωνο.

ΣΕ ΕΙΔΑ που αναρωτιεσαι ποιον ειδες και σου απαντω: Gms

:wave2:

Gms
18/01/2012, 13:35

Α ρε ρανταρ μου εχετε βαλει εκει που με ειδες ειναι η δουλεια μου αλλα εσυ με τι παπακι εισαι?

Giorgos19
18/01/2012, 14:27
ΔΕΝ τον είδα τον μαμημένο τον πάγο, σήμερα το πρωί κοντά στην πύλη της Πανεπιστημιούπολης από τη μεριά της Καισαριανής.
Με βλέπω να μην μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς διάολο κατάφερα και έμεινα όρθιος... Ουφ!

GIXXERAKIAS
18/01/2012, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
ΔΕΝ τον είδα τον μαμημένο τον πάγο, σήμερα το πρωί κοντά στην πύλη της Πανεπιστημιούπολης από τη μεριά της Καισαριανής.
Με βλέπω να μην μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς διάολο κατάφερα και έμεινα όρθιος... Ουφ!

Eγώ τον είδα τον άτιμο τον πάγο αλλά τον είδα τελευταία στιγμή και κατάφερα μετά από τριπλό άξελ και ένα αισθησιακό λίφτ στο δρόμο ενώ σερνομανέ στην ασφαλτΡό να το σηκώσω ξανά το τιμημένο το σκούτερ,χωρίς γρατζουνιά και ταυτόχρονα τίναγμα το πόδι με χάρη να μην καταλάβουν οι κριτές-κόσμος στο φανάρι (είχαν ήδη βγάλει 6 με τόνο :smokin: ) ότι χ@στηκ@ πάνω μου.:D

georgio
18/01/2012, 16:41
Σε είδα λεωφορείο το μεσημεράκι στην Ακαδημίας, εκτός υπηρεσίας, και είχες ένα παπί μέσα! :eek:

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αν μείνω να πάρω και τη μηχανή μαζί στο λεωφορείο. :lol:

aris79
18/01/2012, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panoskl
Σας είδα καμένες λάμπες στα φανάρια...

Τώρα πια στις διασταυρώσεις υποχρεωτικά κοιτάς δεξιά-αριστερά ψάχνοντας ποιό φανάρι δουλεύει...

Αν είσαι τυχερός, μπορεί να βρεις αν πρέπει να σταματήσεις ή να φύγεις.

Ελπίζω το ίδιο να κάνουν και οι άλλοι, αλλοιώς... :bigcry:

Η χρεωκοπία του ελληνικού κράτους βγήκε και στον δρόμο.

και γω σας είδα λάμπες καμμένες και καθρέφτες στραβά βαλμένοι, που αντί να βλέπεις ποιος έρχετε από αριστερα και δεξιά σου βλέπεις μόνο τον ευατό σου. Σε μια πόλη όπως η Χίος, γεμάτη καθρέφτες στις διαστραυώσεις, ας τους βάζουν σωστά!!!!

TheFace
18/01/2012, 18:17
Σε ειδα εχθες στη ακτη μιαουλη περιβοητο ΡΟΖ gsxr να κανεις διηθηση και να με περνας... ημουν με το κουτι και δεν μπορουσα να σε "καταδιωξω" και να παρω τις πληροφοριες που ηθελα... εισαι αραγε τοσο εντυπωσιακη οσο το μηχανακι σου??? :blush:

webassasin
18/01/2012, 18:53
Bλεπω πολλους με αυτοκινητα χωρις πινακιδες.
Δεν περιμενα κατι αλλο, τοσο << μαγκας >> που ειναι ο ελληνας.
Ελπιζω να σας ευχηθουν πολυ συντομα για τη νεα χρονια τα οργανα της ταξης.