View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Joyrider
01/03/2012, 15:18
Σε είδα φορτηγατζή να μου κορνάρεις για να μην σε προσπεράσω καθώς ερχόντουσαν άλλοι από απέναντι.
Δεν το είχα σκοπό αλλά θενκς. Δεν τα κάνουν πια αυτά. :beer:
AUFGEBRACHT
04/03/2012, 17:08
Σε είδα χτες στο Λουτράκι χοντρομ@λάκα όνομα και πράγμα με το καγκούρικο παπί να παραβιάζεις 2 κόκκινα φανάρια στη σειρά...φαντάζομαι πως το μόνο που διαθέτει το χοντρό σου κεφάλι είναι άφθονο ζελέ και τίποτα άλλο...
Σε είδα ρε μεγάλε με το μούλτι ανεβαίνοντας απο Νεα Μάκρη. Είμαι απο πίσω σου για 5 στροφές και όλο με κλείνεις. Κανε λιγο σην άκρη να περάσω να παω και εγω με τον ρυθμό μου. Αντε μπραβο... Αγόρασες το δρόμο μη χεσω.
Σας είδα αρκετούς από εσάς στην Κορίνθου – Πατρών κατά τις 10 και κάτι το πρωί. Περίμενα να σας δω δηλαδή και είχα το νου μου, ξέροντας ότι θα πάτε στο Παναγιώτη. Και γω ήθελα να έρθω αλλά έπρεπε να ανεβώ την Αθήνα για επαγγελματικό σκοπό. Ήμουν με το αμάξι με συναδέλφους και τους έλεγα ότι θα σας πετύχουμε στο δρόμο, και περιληπτικά την ιστορία με το ταξιδιωτικό στη Μόσχα κτλ…..
Αν και δεν έχουν σχέση με τη μοτοσικλέτα, η ιστορία τους συγκίνησε.
Σας έκανα σινιάλο με τα φώτα και αρκετή ανταπέδωσαν. Έβγαλα το χέρι από το παράθυρο και χαιρέτησα και κάποιος από εσάς ανταπέδωσε με το χέρι το χαιρετισμό.
Τότε κατάλαβαν το πάθος μου για τη μοτοσικλέτα και τις ‘σχέσεις’ που δημιουργούνται από αυτήν.
Να είστε καλά ρε παλικάρια και καλούς δρόμους να έχουμε όλοι μας…..
:beer::beer::beer:
sernodas2
04/03/2012, 19:37
σε ειδα να κατεβενεις απο τετρακομο αρτα με το ss σου....ωραιες στροφες εχει ο δρομος αρτα-τρικαλα
:beer::beer::beer::beer::wave2::wave2:
DimChios
05/03/2012, 09:40
Σας είδα αρκετούς από εσάς στην Κορίνθου – Πατρών κατά τις 10 και κάτι το πρωί. Περίμενα να σας δω δηλαδή και είχα το νου μου, ξέροντας ότι θα πάτε στο Παναγιώτη. Και γω ήθελα να έρθω αλλά έπρεπε να ανεβώ την Αθήνα για επαγγελματικό σκοπό. Ήμουν με το αμάξι με συναδέλφους και τους έλεγα ότι θα σας πετύχουμε στο δρόμο, και περιληπτικά την ιστορία με το ταξιδιωτικό στη Μόσχα κτλ…..
Αν και δεν έχουν σχέση με τη μοτοσικλέτα, η ιστορία τους συγκίνησε.
Σας έκανα σινιάλο με τα φώτα και αρκετή ανταπέδωσαν. Έβγαλα το χέρι από το παράθυρο και χαιρέτησα και κάποιος από εσάς ανταπέδωσε με το χέρι το χαιρετισμό.
Τότε κατάλαβαν το πάθος μου για τη μοτοσικλέτα και τις ‘σχέσεις’ που δημιουργούνται από αυτήν.
Να είστε καλά ρε παλικάρια και καλούς δρόμους να έχουμε όλοι μας…..
:beer::beer::beer:
κι εμεις σε ειδαμε και ημουν σιγουρος οτι εισαι ενας απο εμας!
Ο δικαβαλος στο τουονο!
:wave2::wave2:
KostasV2
06/03/2012, 23:19
Σε είδα να ανεβαίνεις την Ιερολοχιτών απόψε με το μπλέ SV650 με την trioval, και το αυτοκόλλητο moto.gr στην πινακίδα. :-) Username?
GIXXERAKIAS
07/03/2012, 08:20
Σε είδα εχθές στην Δεκελείας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου κοτσιδάτε (για πολύ μακρυά κοτσίδα λέμε) φίλε προβλεπέ με πάνω-κάτω bering εξοπλισμό και λευκό κράνος με το παπάκι.Καλούς δρόμους να έχεις!
harris_x
07/03/2012, 19:04
Με έκοψες που ετοιμαζόμουν να σε καταπιώ με το θηρίο και πάτησες το γκαζάκι σου στο καλοσυντηρημένο Volvo 240 σου και μου έκοψες τη φόρα!
Το όλο ικανοποίηση και περηφάνια βλέμμα σου μετά όταν σε κοίταξα, πραγματικά παππού, μου έφτιαξε τη μέρα.
Να ‘σαι καλά!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Σας ειδα σημερα καθως περιμενα το λεοφωρειο πανω απο 15 ακρανωτους...που πατε ρεεεεε......
Το (πρώην) δικό μου!!! το χει πάρει ο Lepa απο εδώ και έχει βάλει φουλ φέρινκ ... δώστου χαιρετίσματα!
249326
axxx.....:a07:
KostasV2
08/03/2012, 00:12
Το (πρώην) δικό μου!!! το χει πάρει ο Lepa απο εδώ και έχει βάλει φουλ φέρινκ ... δώστου χαιρετίσματα!
249326
axxx.....:a07:
Roger that!
DimChios
08/03/2012, 09:00
Removed by McGyver
Σας είδα ακρανο ζευγαρακι δικαβαλο πάνω στο υπο διαλυση DUCATI 749 ΜΑΛΛΟΝ, στο φαναρι του Χιλτον με κατευθυνση προς Συνταγμα. Χαλαρα αδηγουσες, δε μπορω να πω αλλα "εσφαξες" μπροστα απο ενα GOLF και εναν ταριφα και τις 2 λωριδες Εννοειται χωρις φλας (ουτε καν φως δεν ειχες πισω)...στο μισο μετρο για να στριψεις Κολωνακι!!!
Μιλάμε χέστηκαν πανω τους οι ανθρωποι! :eek:
Σε είδα λίγο αργά κοπελάρα μου καθώς πέρναγα το δρόμο πρωί πρωί πεζός με την τσίμπλα στο μάτι
αλλά ευτυχώς εσύ με είχες δει πιο νωρίς ότι πάω για φούντο και είχες σταματήσει το λευκό σου Golf.
Πρέπει να μου έφυγε η ψυχή όταν το πήρα χαμπάρι αλλά εσύ μετά, μου έκανες μαγκιόρικη χειρονομία
"σε είχα δει μην ανησυχείς". Άντε ναμαστε καλά :beer:
akis_trevor
08/03/2012, 21:49
σας ειδα αντρες της διας πριν καμια ωριτσα στην νεο πατρων (προς ριο)να εχετε σταματησει ενα παλικαρι ντελιβερα,να του εχετε ανοιξει το κουτι πισω και να ψαχνεται κατι,ανακατευοντας,οπως ειδα απτις κινησεις των χεριων σας,τα πραγματα που ειχε μεσα!νεα πιτα χασισακι βγηκε?η νομιζατε πως ειχε κρυψει κανεναν πακιστανο μεσα εκει;;;;;:confused::confused::confused:
AUFGEBRACHT
09/03/2012, 17:59
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι γνωστή και μη εξαιρετέα τύπισσα με το γιαπωνέζικο custom, ακράνωτη όπως πάντα, να στέλνεις sms με το κινητό πάνω στη μοτοσυκλέττα και να μην κοιτάς καθόλου το δρόμο, ενώ στο καπάκι άρχισες να προσπερνάς αντικανονικά τα αυτοκίνητα και όταν δεν υπολόγισες καλά χώθηκες με το έτσι θέλω μπροστά από έναν ανυποψίαστο φουκαρά για να αποφύγεις την τράκα...και μετά από λίγο άρχισες πάλι την ίδια ιστορία... είσαι που είσαι παλιοπατσαβούρα, έχεις και αντιπαθητικό υφάκι πάνω στο μοτοσακό σου...είσαι πολύ δήθεν...
σε ειδα σημερα με το streetακι σου δεν προλαβα να δω τι μαρκα ηταν...ειχες και το κρανος ακουμπισμενο στο ντεποσιτο.....
σε ειδα και εσενα με την μαυρη Z750 που εσκασες μυτη στο σχολειο προφανως για να παρεις την κοπελια σου...κρανος ουτε λογος...
Μα καλα ρε παιδια τοσο δυσκολο σας ειναι να το φορατε δηλαδη? οχι για εσας για την φουκαριαρα την μανα σας...
Να ειστε καλα ρε μαγκες να χαιρεστε τα εργαλεια σας και παντα ορθιοι...αν εξαιρεσουμε το κρανος που δεν φορουσατε σας χαρηκα και τους δυο...θα ερθει και για εμενα η ωρα να γινω σαν εσας...δεν βλεπω την ωρα....
Σε είδα φιλαράκο με το FouJouRa ( FJR1300 ) εγώ είμουνα με το ZZR μου και αρχίσαμε παιχνιδάκια απο την Παπανδρέου μέχρι και την έξοδο Allou Fun Park και πηγαίναμε παρεούλα . Μου είπες οτι γύρισες στο φανάρι μόλις απο Ισπανία και σε ΄χαρηκε η ψυχή μου. Σου είπα να μην τσιμπάς το φρενάκι στην γλυστρα στροφή της Παπανδρέου και μου πες ο καθένας οπως εχει μάθει, έχεις και τα δικια σου :) Να σε καλά αν είσαι απο εδω μέσα και ΠΑΝΤΑ όρθιος παλικαρά μου. :) Αντε και αλλα 1000 ταξίδια να πας.
σας ειδα να βγαινετε απο το ημιυπογειο οταν ακουσατε την μηχανη να βρονταει.καθησατε και τη κοιτουσατε...σας ρωτησα αν σας ενοχλει και με ενα τεραστιο χαμογελο μου ειπατε ''ολα οκ''.μετα με ρωτησατε αν ειναι ακριβη και αφοτου μιλησαμε λιγακι μου ειπατε ''φιλε θα σου τη προσεχουμε εμεις οσο την εχεις εδω''.οσες φορες βγηκα για να τσεκαρω το μωρο μου απο τον οροφο επανω εισασταν εκει και μου τη φυλαγατε.χωρις να ειστε υποχρεωμενοι.σας ευχαριστω ρε παιδες....απο τη μεση ανατολη!
μετα σε ειδα να μου κλεινεις το δρομο στη λεωφορο πεντελης με το αμαξι κοπελια χωρις φλας,χωρις τπτ.ευτυχως που ο ασσος (μπροστινο ελαστικο) δουλεψε τελεια σε γλιστερο οδοστρωμα και ευτυχως που παρα το λαθος σου,τσεκαρες τελευταια στιγμη τον καθρεφτη σου και δεν συνεχισες να με κλεινεις αλλα διορθωσες!!!αλλη φορα ειδοποιουμε εγκαιρα.
Σε είδα γιαγιά να πετάγεσαι 10 μέτρα πριν το φανάρι από το πουθενά μπροστά στη ρόδα μου. Τρόμαξες, έριξες μια πλάγια ματιά προς το μέρος μου και εξαφανιζόλ τρέχοντας απέναντι πριν προλάβω να αρχίσω τα καντήλια, να συνειδητοποιήσω ότι δεν σε πάτησα, να δω ότι πρόλαβε και ο πίσω μου να φρενάρει.. να.. να..
Αυτό το "ό,τι δεν γυρίζω να κοιτάξω, απλά δεν είναι εκεί" δεν το χω χωνέψει ακόμα..
Aggelos_SV
15/03/2012, 09:28
Σε είδα το πρωί της Κυριακής 11 Μαρτίου γύρω στις 10.45-11.00 να κατεβάινεις την Μεσογείων καβάλα σε μαύρο triumph street (ή speed ??) triple με κράνος SHOEI.
:a8:
Περισσότερα δεν πρόλαβα να διακρίνω γιατί χάζευα ....γενικώς και ειδικώς :a07:
Φτού σου κοπελάρα μου!!:a8:
Σε ακολούθησα από την Αγία Παρασκευή μέχρι σχεδόν τον Χολαργό...
μετα σε ειδα να μου κλεινεις το δρομο στη λεωφορο πεντελης με το αμαξι κοπελια χωρις φλας,χωρις τπτ.ευτυχως που ο ασσος (μπροστινο ελαστικο) δουλεψε τελεια σε γλιστερο οδοστρωμα και ευτυχως που παρα το λαθος σου,τσεκαρες τελευταια στιγμη τον καθρεφτη σου και δεν συνεχισες να με κλεινεις αλλα διορθωσες!!!αλλη φορα ειδοποιουμε εγκαιρα.
Το αυτό σήμερα το πρωί, αλλά αντί για κοπελιά ήταν Αλβανός, δεν ήμουν μόνος μου ήμουν με το τσούπι και τα φρένα κυρίως το μπροστινό δούλεψαν υποδειγματικά.
Εγώ βέβαια δυο καντήλια τα έριξα η αλήθεια είναι και μάλλον του κοπανούσα το τζάμι (δεν θυμάμαι αλλά πονάνε οι κόμποι στη δεξιά μου γροθιά).
Είπε το κλασικό δε σε είδα και όλα καλά.
τες πα.
Το Σάββατο βράδυ στην Πάτρα,στην Πατρέως απέναντι απο μπαρ είδα Ducati 800SS νομίζω ή κατι παρόμοιο με αυτοκόλλητο Simoncelli απο DimChios...ποιος ήταν;
Eγω,ημουν Σκουφακι...:smokin:
Σε ειδα σημερα Κωστα Σομερ με την κοκκινη BMW σου...ωραια moto ρε μεγαλε...
Τι εγινε αγορινα μου???? Ποιος φουρνος γκρεμιστηκε και φορεσες κρανος???
Παλι καλα που εβαλες μυαλο!!!
Καλες βολτες να εχεις και να χαιρεσαι το εργαλειο σου...
Σε είδα εχθές στην Δεκελείας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου κοτσιδάτε (για πολύ μακρυά κοτσίδα λέμε) φίλε προβλεπέ με πάνω-κάτω bering εξοπλισμό και λευκό κράνος με το παπάκι.Καλούς δρόμους να έχεις!
Τον αδερφό μου ειδες...
Σε είδα hornetσκι μου στην πωσηδονος στην προσπάθεια μου να κανω ένα μπατιλικι και ενώ το άρχησες,,μου σηκωθηκες καντήλι...
Και εκει εκφωνησα "παναγίτσα μου με τα παναγιακια σου"
ghostkon
15/03/2012, 19:46
σε ειδα σημερα εξω απο το τουνελ στο Καλογερικο προς Τριπολη...λευκο SS ή Street και σιγουρα κατι το λευκο στο κρανος...σε ειδα τελευταια στιγμη και δεν
προλαβα να σε χαιρετησω...ενα κουνημα του κεφαλιου μου προλαβα να κανω, δεν ξερω αν το ειδες...ημουν στο μαυρο busa στο απεναντι ρευμα πηγαινοντας
προς Καλαματα...ηρωες και οι δυο μας με αυτο το κρυο εκει γυρω...καλες βολτες φιλε μου, εισαι η δευτερη μοτοσυκλετα που συναντησα σημερα στην εθνικη οδο.
Varadero δικαβαλο (γυναικα συνεπιβατης) εξω απο την Αθηνα με κατευθυνση προς Κορινθο...σας ειδα βγαινοντας απο τα Goodys και πολυ σας χαρηκα.................
σε ειδα την επομενη της Κ Δευτερας στον περιφεριακο οδηγουσες stret triple με ψιλοβροχο,χοντροκρυο και δυο υπεροχα λεπτοκαμωμενα ποδια να διαγραφονται κατω απο το κολαν σου.πηγαινες και ταπα παλικοριτσο:beer:
GIXXERAKIAS
16/03/2012, 08:16
Τον αδερφό μου ειδες...
Έλα ρε Τάσο γείτονα!!
Τον βλέπω αρκετά συχνά,εγώ είμαι με γκρί Runner 125,λευκό-μαυρο Shoei xr1100,dainese μπουφάν (με παρασημά:lol:) και επιγονατίδες.Στάνταρ με έχει δεί.:beer:
mikRRopixel
16/03/2012, 10:05
Σας είδα χθες στα Μέγαρα, 2-3 να έχετε πάει για "χόρτα", ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Σε είδα και σένα απαράδεκτε tdmάκια να μου χώνεσαι στην είσοδο της στροφής στην "πλατεία" από την εσωτερική (!) (μπας και προλάβεις να πάρεις θέση στο podium), να ξύνεις μασπιέ και να το γλιτώνεις το μεγαλοπρεπές highside στο τσακ. Πρόσεχε λίγο την επόμενη φορά γιατί αν ο επόμενος που θα το κάνεις δεν σε έχει δει, θα πάτε τούρτα και οι δύο κατευθείαν στα pits :wave2:
Σε ειδα κοπελιά με το 250 εντουράκι Ακτή Μιαούλη, γκρι κρανάκι,φιμέ ζελατίνα και όση σκουριά υπάχει στο κόσμο πάνω στην αλυσίδα σου:a07::a07::a07:
KostRider
16/03/2012, 18:30
σε είδα,όχι εγκαίρως παππού να έχεις φλάς για αναστροφή σε κόμβο κι εγώ να επιχειρώ να σε περάσω απο αριστερά:uplate: (μεγάλη μαλακία μου),με αποτέλεσμα να πέσω στα φρένα και να αγκαλιαζόμαστε,ευτυχώς με μηδενικά χιλιόμετρα και με αποτέλεσμα να σε εμβολίσω με το....μανιτάρι:eek: και να σου σπάω την βάση απο τον πίσω προφυλακτήρα και απώλειες εκ μέρος μου(αφού έφταιγα) λίγο χρώμα απο το μανιτάρι και 3,64 εβραίους για την βάση σου...:eyepop:
μιλάμε για κωλοφαρδία...:smokin:
GrDreamer
18/03/2012, 12:46
Σας είδα σήμερα μοτοπαρέα στα φανάρια της Κορίνθου που αράζουν τα Κτέλ, να πηγαίνετε μάλλον για Επίδαυρο... Έτσι μου ήρθε να κάνω αναστροφή και να σας ακολουθήσω...
Κόκκινο Fazer με σακίδιο για συνοδηγό...
karellen
18/03/2012, 16:22
Σας είδα χτες Σάββατο στις 5 και 10 στα διόδια της Κορίνθου προς Αθήνα να περνάτε τσίτα από την ανεβασμένη μπάρα, δίπλα μου, 1-2-3 ss και ένα TDM ( ? ).
Το ΤΔΜ μάλιστα το σήκωσε για λίγο το παλληκάρι.:beer:
Μέσα στο γκισέ πρέπει να έχουν κάποιο είδος καταχώρησης-μαγνητοφώνησης γιατί η κοπέλα απήγγειλε 'παραβίαση διοδίων από 3 μοτοσυκλέττες'.
Τι ρώτησα αθώα τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση και μου 'πε αδιάφορα 'τίποτα'.
tzeronymo
18/03/2012, 17:07
Eιδα που βγηκατε ολοι σημερα εξω, αλλωστε το επεβαλε αυτη η ηλιολουστη μερα.....και χαιρετω και απο δω το φιλο που ηταν Μαρινα Ζεας και μου εδωσε προτερεοτητα στο αλλαλουμ με τα κουτια , καλο δρομο φιλε με το gs 1200 ασημι με τα παραξενα παιδικα αυτοκολητα !!!!!!!!!!!
mikRRopixel
18/03/2012, 18:05
Σας είδα σήμερα με τέτοια υπέροχη μέρα:
- στα διυλιστήρια ασπροπύργου το πρωί πολλά tdm, μάλλον κάποιο club(?)
- στην πλατεία στο Λεβίδι να απολαμβάνετε το καφεδάκι σας με τα μοτόρια μαεστρικά παρκαρισμένα απέναντι (10-11 σε αριθμό)
- το τσούρμο που πέτυχα στην επιστροφή στην κόρινθο, μπήκατε στα ΣΕΑ Μεγάρων και σας έχασα (zx-?r, multistrada, transalp κ.α.)
- "ένστολους" που μπαίνατε εθνική από είσοδο Πάχης, μάλλον φεύγατε από track day
Ένα πράγμα....σαν να μπήκε η Άνοιξη! :wave2:
Joyrider
18/03/2012, 18:26
Ποια είναι τα τρία δικάβαλα που μπαίνανε Έδεσσα κατά τις 11:30; Πρέπει να μας έχετε σε βίντεο να χαιρετάμε :lol:
Πρέπει να είδα και παλικάρια του ΜΟΕ να ετοιμάζοντε για (?) MX στην Παναγίτσα;
drowvarius
18/03/2012, 19:01
- Σας είδα καβάλα πάνω στο παπάκι και τους δύο, ακράνωτους στην Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά. Και οι τρεις είδαμε τα υπέροχα οπίσθια της κοπελιάς με το ροζ καυτό σορτσάκι που προχωρούσε στο πεζοδρόμιο. Το θέμα είναι ότι εγώ πάτησα φρένο. Εσείς δεν πατήσατε και κολλήσατε πίσω από το μπροστινό αυτοκίνητο, όταν αυτό σταμάτησε στο φανάρι.
- Σε είδα και εσένα πάνσοφε πατέρα να είσαι στο Νέο Φάληρο με το σκουτεράκι σου. Η κόρη σου, 6-7 χρονών το πολύ, να κάθεται όρθια μπροστά σου. Ακράνωτοι και οι δύο φυσικά Εσύ να κρατάς με το δεξί χέρι το κινητό σου και να μιλάς. Και το γκάζι να το ελέγχει η μικρή κόρη σου. Και επειδή το γκάζι μπορεί να γίνει πολύ εθιστικό η μικρή να το ανοίγει συνέχεια. Και εσύ μεγάλε πατέρα να καταλαβαίνεις τελευταία στιγμή ότι τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα, και λίγα μέτρα πριν από το στοπ να πετάς το κινητό στον δρόμο, να βγάζεις το χέρι της κόρης σου από το γκάζι και να πλακώνεσαι στα φρένα. Αν θες να πεθάνεις άντε ψόφα μόνος σου ηλίθιε. Το μικρό δεν σου φταίει σε τίποτα.
drowvarius
18/03/2012, 20:57
Και επίσης σας είδα το καλοκαίρι στην Κάλυμνο. Πάνω σε παπάκι και οι δύο, ακράνωτοι. Βράδυ, σε δρόμο χωρίς φώτα, μακρυά από κατοικημένη περιοχή.
Ή μάλλον, δεν σας είδα. Γιατί το μηχανάκι σας δεν είχε φώτα. Είδα όμως τον οδηγό να κρατάει στο αριστερό του χέρι ένα φακό στο μέγεθος lazer pointer και να το έχει στο κέντρο του τιμονιού...Μετά από αυτό είπα ότι τα έχω δει όλα...
mikRRopixel
18/03/2012, 21:12
..και επειδή παραλίγο να το ξεχάσω:
Σε είδα και σένα παλίκαρε με το μαύρο Z1000, να πηγαίνεις σιγά-σιγά στη ΛΕΑ με το κράνος ανα χείρας. Ελαττώνω λίγο ταχύτητα να δω τι παίζει, μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα. Προς έκπλήξή μου σε βλέπω να παίρνεις τις τελευταίες τζούρες απο το τσιγάρο που κρατούσες, το πετάς, φοράς κράνος επιτόπου εν κινήσει, άνοιγμα γκαζιού και τσαααακ, χάθηκες στον ορίζοντα σαν άλλος Tζένγκις Xαν. Τα σέβη μου :lol:
taisteal
18/03/2012, 23:36
σας ειδα παιδες στο 51 μετα την αμφισσα χθες και χαιρετησατε ολοι...καλους δρομους boyzzzzzzz
HelenKoR
18/03/2012, 23:56
σας ειδα παιδες στο 51 μετα την αμφισσα χθες και χαιρετησατε ολοι...καλους δρομους boyzzzzzzz
To Σαββατο; Μήπως είδες εμάς διότι περάσαμε (και) απο κει. :D
σε είδα σήμερα στην παλιά εθνική που είχα σταματήσει για τσιγάρο,με το πανέμορφο ΚΤΜ να μπαίνεις σαν :a29:και στην έξοδο της στροφής να κάνεις ''σούζα''
ΓΙΑΤΙ αγόρι μου? το κορίτσι που έχεις πίσω τι φταίει?
σε ειδα με το cbr 1000 rr στο φαναρι π.ραλλη και ποταμι χτες.κρανος,γαντια,μποτες,ολοσωμη με τις ξυστρες (λες και ησουν σε td) με τη κοπελια απο πισω η οποια δεν φορουσε ουτε κρανος και κρατουσε κι ενα κουτι!!! :lol:
και μετα ειδα και εσενα στην παραλιακι ρε φιλε με το μπλε 636 με κρανος,γαντια,διαιρουμενη χωρις τις ξυστρες και απο κατω αθλητικο παπουτσακι και καλτσα σοσονι!!!
πθτ ειναι αυτα τα νεα εμοτικονς να κανω το σταυρο μου??????????:lol::lol::lol::lol:
DimChios
19/03/2012, 09:32
σε ειδα με το cbr 1000 rr στο φαναρι π.ραλλη και ποταμι χτες.κρανος,γαντια,μποτες,ολοσωμη με τις ξυστρες (λες και ησουν σε td)
:lol::lol::lol::lol: μεχρι εδω, νομιζα οτι ειδες εμενα και λεω θα με κραξει (που υπερεβαλα) και θα τον αρχισω στα φασκελα! :lol:
ΣΕ ΕΙΔΑ όμως κι εσενα όμορφε Σωτήριε μαζί με τη γυναικα στην καντίνα στη Μιχαλακοπουλου... κατα τις 2:00 που επεστρεφα απο τη βραδυνη μου, να καταβροχθιζεις ενα βρωμικο και σταματησα!
Τα ειπαμε, μου ευχηθηκατε, θυμηθηκαμε τη βραδυα που σε πετυχαμε (με το ΤΟΥΟΝΟ σου τοτε) με τον Τρουπερ μετα (παλι) απο νυχτερινη, και αρχισαμε να θυμομαστε και να γελαμε!
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ για μια βραδυνη συντομα δωθηκε και τραβηξαμε το δρομο μας...
ΓΙΟΥΧΟΥ......
"Τα πιστονια θα βαρεσουν στις 12" soon....
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Σε είδα φίλε χθες βράδυ με το kawasaki (rickman?) λίγο μετά την Aλεξάνδρας.
Τα είπαμε και λίγο στο φανάρι... Ωραίο!!!...
Πάντα όρθιος και να το φχαριστιέσαι!!! :beer:
blackhornet78
19/03/2012, 17:40
Ποια είναι τα τρία δικάβαλα που μπαίνανε Έδεσσα κατά τις 11:30; Πρέπει να μας έχετε σε βίντεο να χαιρετάμε :lol:
τα παιδια τα ειδα κ γω κ τα χαρηκα, γυρνωντας απο γιαννιτσα πριν την πελλα η μια 3αδα, τους εκανα κ σινιαλο για το μπλοκο που ειχε παρακατω
και αλλη μια παρεα 3-4 στη χαλκηδονα
ξεμυτισαν ολοι κ τους χαιρομουν
εγω με το κουτι γυρνωντας απο δουλεια
Nexus 250 στην καφετέρια ΦΑΡΟΣ στο Μάτι με αυτοκόλλητο moto.gr στον λασπωτήρα!
Ποιός είσαι βρε καρντάση μου γιατι ειχαν πολλοί κράνη εκει μεσα κ δε σε βρηκα να σου πω ενα γεια..
KostRider
19/03/2012, 19:56
σε είδα φίλε με το gixxer στον Αγ. Γεώργιο με την κοπελιά σου,σου κόρναρα και χαιρέτησες!καλούς δρόμους!!!:beer:
taisteal
20/03/2012, 01:06
To Σαββατο; Μήπως είδες εμάς διότι περάσαμε (και) απο κει. :D
γυρω στις 12 το πρωι του σαββατου..πανω απο 15 μηχανες:)ολοι μαζι.
yianyian
20/03/2012, 01:10
Σας είδα Κυριακή στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας vstromαδες και σας χάρηκα....ανταποδώσατε και χαιρετούρες στην επιστροφή και ας ήμουν με κουτί...σύντομα θα με βρείτε δίτροχο σε εκείνα τα μέρη :smokin:
GIXXERAKIAS
20/03/2012, 08:35
Σε είδα σήμερα το πρωί στην γέφυρα της Λένορμαν Hyuindai Getz με πολλά αυτόκολλητα στο πορτ μπαγκάζ (ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ,transalp forum).Κανείς από εδώ?
PortisHead
20/03/2012, 10:02
Ειδα κι εγω μια αμαζόνα χτες μεσημέρι...με πισσα κατάμαυρη Harley (παλιο μοντελο) και να πηγαίνει μπούνια στην παραλιακή.
:-)
drowvarius
20/03/2012, 10:15
Σε είδα μηχανικέ μου να έχεις τη μηχανή μου τρισήμιση μήνες στο συνεργείο, και να ξεκινάς να δουλεύεις πάνω της πριν από μία εβδομάδα....και ακόμη περιμένω και μου το πας από μέρα σε μέρα...Περιττό να πω ότι αναζητώ νέο μηχανικό στην περιοχή του Πειραιά. Όποιος ξέρει κανέναν καλό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα ρε παιδιά.
Red Rider
20/03/2012, 11:08
Σε είδα πρίν λίγο στο κολυμβητήριο της ιχθυόσκαλας,με το κόκκινο κλασσικό honda,πινακιδα ΟΜΕ,σαν καινούριο,σελα cafe racer.Δεν κατάλαβα ποιό μοντέλο ήταν πάντως ηταν πολύ όμορφο!
HERCAKOS
20/03/2012, 13:47
σε ειδα πριν καμια ωρα στο ρευμα προς πειραια της συγγρου ροζ φορμιτσα απο κατω και λευκο Τshirt πανω επισης ειδα μια οδικη βοηθεια να ερχεται προς τα εμε την ωρα που εγω κοιτουσα εσενα...........:eyepop:
george''italian
20/03/2012, 16:30
και εγω σε είδα την παρασκευή 15/3 να κατεβα'ινεις την Πεντέλη προς Ν.μάκρη με το βυσσινί vfr800 και να νομίζεις οτι επειδή βγαζεις γόνατο είσαι γρηγορος........
άλλη φορά ασεμε με το κίτρινο FIATAKI να είμαι μπροστά για να μην μπαίνεις και στο κόπο να μου κάνεις νοημα να κόψω......... :@
Σε ειδα cbr σε αλλη "σταση" απο το πως σε ειχα αφησει εξω απο την σχολη και αμεσως καταλαβα οτι εχει γινει η μλκια.Τελικα δεν ειχε μεγαλη ζημια αλλα το μ0!νι που σε τρακαρε θα ηθελα να δω να του πω 2 λογακια.Αντε τωρα να αλλαξεις δισκο μπροστα που στραβωσε απο το disklock.
HelenKoR
20/03/2012, 17:49
γυρω στις 12 το πρωι του σαββατου..πανω απο 15 μηχανες:)ολοι μαζι.
:beer: Λογικά εμείς ήμασταν, απο το forum της Triumph. Πόσοι να είχαν την ίδια ιδέα; Πήγαμε Μετέωρα για Γαλατόπιτα :winka:
taisteal
20/03/2012, 17:58
:beer: Λογικά εμείς ήμασταν, απο το forum της Triumph. Πόσοι να είχαν την ίδια ιδέα; Πήγαμε Μετέωρα για Γαλατόπιτα :winka:
ναι ειδα πολλους τιγρεις...παντα τετοια λοιπον
GYROSCOP FENOM
20/03/2012, 21:43
Σε ειδα σημερα το πρωι να στριβεις μπροστα μου την ωρα που μπαιναμε στην κυμης απο παραδρομο και να κατεβαινεις αναποδα καταβαση κυμης .:eek:
(ασημι πεζο 206)οδηγος με ασπρα μαλλια
ευτυχως που μαλλον δεν προκαλεσες σοβαρο ατυχημα
Πιστευω να καταλαβες τι εκανες και να πας σε γιατρο
Τελικά αυτα δεν γινονται μονο στο ιντερνετ
mats8282
21/03/2012, 15:30
Σε είδα στον αέρα φιλαράκι με το ΖΧ250R στην Κηφισίας μαζί με την κοπελιά....Ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα....Την επόμενη φορά να κρατάς αποστάσεις από τον μπροστινό....
στον κηφισσο, γυρω στη 1 το μεσημερι, απριλια (pegaso?), και κοκκινο αυτοκολλητο moto.gr
who?
Σε είδα ρε φουκαρά να βάζεις αγγελία ΤΙΜΗ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ - ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΩ - ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ και άλλες εξυπνάδες, και κάθε εβδομάδα κόβεις από 100 ευρώ και έχεις πέσει ολόκληρο χιλιάρικο. Ρε φιλαράκι, κι εμείς βάλαμε αγγελίες, αν ξέρεις ότι μπορεί να χρειαστεί να το ρίξεις μη γράφεις μ@λ@κίες δεν είμαστε χτεσινοί, αλλιώς κράτα το στην τιμή που θες και περίμενε. Η θα βιάζεσαι να φύγει ή θα περιμένεις τα λεφτά σου μην τα θέλουμε και όλα.
MPAMPoULAs_FMX
21/03/2012, 22:26
Σε είδα παπουτσάκι μου να τρίβεσαι στο λάστιχο του κόκκινου κουτιού που “οδηγούσε” κυρία που προφανώς ήταν τσακωμένη με τούς καθρέφτες και ούτε να τους δει δεν ήθελε. :a21:
Σε είδα και σένα για πρώτη φορά χεράκι μου, να επεκτείνεσαι και να ανοίγεις ταυτόχρονα την παλάμη προς το πρόσωπο της παραπάνω κυρίας.:sad:
drowvarius
22/03/2012, 11:54
Δε είσα μηχανή μου να βγαίνεις και πάλι στους δρόμους μετά από τρισήμιση μήνες στο συνεργείο. Και εγώ να πηγαίνω σιγά γιατί πρέπει να την στρώσω.
Και στην εθνική είδα κι εσένα φίλε με το σκουτεράκι να πηγαίνεις ακράνωτος και να φοράς ακουστικά και να ακούς μουσικούλα. Μαλακία δεν είναι αυτό;;;;
KostasV2
22/03/2012, 17:01
Σε είδα κ*λόπαιδο να έρχεσαι πλακωμένος κατά πάνω μου με το tuono (φυσικά ακράνοβιτς), ανάποδα στο μονόδρομο της Χριστομιχάλη Ξυλούρη... Κι όταν σου έκανα νόημα "που πας", μου έκανες και "άσεμνη χειρονομία". Να εύχεσαι να μη σε ξαναπετύχω...
Takata Dome
22/03/2012, 19:01
Είδα μηχανόβιο να κάνει καγκουριές πανω σε Honda Deauville,είναι σοβαρό γιατρέ μου; :cry:
MG-KTiNoS
22/03/2012, 19:03
Αν και είμαι μεγάλος πια για τέτοια, οφείλω να αποδώσω φόρο τιμής στην ομορφιά
Σε θαύμασα κοπέλα σήμερα το πρωί στις στήλες με το 2,5άκι cbr, μπότα σίντι, μαύρο κολάν , δερμάτινο και κράνος.
Μπάι δε γούι με το γκούτσι δεν κάνω κόντρες…
(σ άφησα)
:lol:
Υγ
Κι εσένα ρε παπάρα με το σκούτερ το κουβερτωμένο, σε είδα δίπλα και αναρωτήθηκα γκέι είσαι και δεν ντράπηκες….
:lol:
spyrakos35
22/03/2012, 20:00
και επειδή η μέρα μου ξεκίνησε βρίζοντας σκέφτηκα να ανοίξω ενα θέμα οπου θα βάζουμε φωτό με τα απαράδεκτα μοτοσυκλετιστικά (ο θεός να τα κάνει) που βλέπουμε στους δρόμους....
ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός
πρωι πρωι λοιπόν ο παππούς (αν κρίνω από το γκρίζο μουστάκι που είδα) πηγαίνει το εγγόνι στο σχολείο....
παλαιό φάληρο, αφροδίτης και αμφιθέας φανάρι...... μπράβο ρε μεγάλε..... όταν μεγαλώσει το παιδί, θα ξέρει περί μοτοσακού τι πρέπει να κάνει για την ασφάλειά του..... :sad:
250677
υγ.... αν οι αντμίν/μόντς κρίνουν οτι πρέπει, ας το κόψουν....
akis_trevor
22/03/2012, 21:27
σε ειδα σημερα πανω στο fazerακι σου.κρανακι ομορφο,μπουφανακι δερματινο,και απο κατω σορτσακι!!!!!την παλευεις ρε φιλε??τι διαολο?ταχυθερμαντηρα στα ποδια σου εχεις?
σε ειδα κυριε καβαλα στο παπακι σου με τα δυο σου τα παιδακια επανω προσπαθωντας να ξεκινησεις απο το στοπ χανοντας την ισορροπια σου...εμ βεβαια αφου απο την βιασυνη (η την μ@λακια σου) ξεχασες να βαλεις πρωτη πριν προσπαθισεις να ξεκηνισεις...ευτυχως το εσωσες τελευταια στιγμη και δεν σαβουριαστικατε και εσυ και τα παιδακια σου...
σε ειδα και εσενα φιλε με την busa να κανεις "μαγικα" στο δρομο και κ@υλωσα!!!
και εσενα σε ειδα με το aprilia σου (δεν καταλαβα τι μοντελο ηταν) να σκας μυτη αιφνιδιαστικα πισω απο το τζαμι του λεοφωρειου στην Βαρης-Κοροπιου σημερα το μεσημερι...οφειλω να ομολογισω οτι το ειχες υπερπροσεγμενο... να το χαιρεσαι φιλε και καλες βολτες να εχεις
:beer:
route 66
22/03/2012, 21:55
Σήμερα στη μεσογείων κάπου στο γέρακα με χαιρέτισες με μιά b&w νομίζω f800gs με βαλίτσες, εγώ με το αμάξι:sick: σου ανταπώδωσα χαιρετισμό,υποθέτω ότι πήρε το μάτι σου το αυτοκόλητο του dim chios του marco simoncelli. Εαν είσαι από εδώ ξαναχαιρετώ αμα δεν είσαι
πάλι ξαναχαιρετώ :wave2:
FotisFz1
22/03/2012, 22:32
σε ειδα με το rsv4 στην Ολγας το μεσημερι κατα τις 14¨30
πηγαμε μαζι μεχρι το σημειο που εστριψες αριστερα προς παραλιακη
πολυ ωραιο το εργαλειο σου
Σε είδα φιλαράκο (η μάλλον σε άκουσα) να σκας με το παπάκι πίσω από τη μερτσέντα πριν από λίγο στην Ακτή Δυμαίων και Λεύκας. Να σωριάζεσαι και να σηκώνεσαι και να κάνεις στην άκρη με τη βοήθεια των 20 και ατόμων που τρόμαξες από το γωνιακό καφε. Να πονάς και να φωνάζεις ότι το μηχανάκι το έχεις πληρώσει, λες και σου έφταιξε κανείς. Λεφτά για κράνος όμως δεν έδωσες! Όπως και να έχει περαστικά.
Σε ειδα με το στρωματακι σου βαλιτσωμενο και προβλεπομενο στην Εγνατια πριν τη Βεροια και σε ζηλεψα ρε μπαγασα, ηλιο ιδανικη θερμοκρασια και μοναχικο ταξιδακι. Σου κορναρα με το κουτι και με χαιρετησες, εγω συνεχισα να πηζω στη δουλεια,εσυ σιγουρα οχι.
Σε ειδα και σενα φιλε με το XTX να τρελαινεσαι στην Ολγας επειδη ο μαλακας με το Multistrada σε περασε απο δεξια στην λεωφορειολωριδα και αργοτερα να τον κυνηγας μεχρι τη ΧΑΝΘ.....μα τι του κατεβαζες τοση ωρα?????
kiloMeater
23/03/2012, 07:57
Ρε παιδια, ποια ειναι η κοπελια με το κιτρινο SRAD που κινειται στην Περιοχη Πειραια-Κερατσινι, με σηματακι Moto.gr?
Την εχω πετυχει πολλες φορες (πχ χθες στην Υπαπαντη - Κερατσινι, εγω με το VFR πισω σου) και παντα μου κανει εντυπωσει γιατι το "εχει" και ειναι σπανιο ...
Σε είδα μπροστά στο Hilton Τροχονομίτσα να μιλάς στον παπάκια που ήθελε να στρίψει παράνομα απο την Κηφισίας προς Μιχαλακοπούλου, {με την κηφισίας χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και με ταχύτητες όλοι μας πάνω απο 80-90} και να μην δίνεις σημασία σους 2 πεζούς που πέρασαν με Σταμάτη απέναντι.. Δεν σε είδε το Vstrom αλλα είδε τους πεζούς και το κοκκάλωσε. Δεν σε είδε το 650GS αλλά ούτε σκέφτηκε ότι θα καταφέρει να κοκκαλώσει το Vstrom κι καρφώθηκε πίσω του, ευτυχώς χωρίς να γίνουν παραπάνω ζημιές σε ανθρώπινο υλικό..
Σας είδα όλους εσάς, κι ευχαριστώ ακόμα μία φορά τους καθηγητές μου στα διάφορα σχολεία, και σας απέφυγα σχεδόν ξυστά.
σε ειδα προχθες το βραδυ μεγκασκουτερ γιαμαχα
κρυμενο πισω απο κατι κολωνες στην αθηνας να σε ξετρυπωνουν απο το πουθενα τα παιδια του περιπολικου
κλεμενο το ιδιο απογευμα απο το συνταγμα βγηκες στον ελεγχο...
καποιος ξαναβρηκε το χαμογελο του
σε ειδα Yamaha ΜΤ παρκαρισμενη διπλα απο ενα παγκακι μαυρη καλογυαλισμενη προσεγμενη...καθομασταν με τον κολλητο μου και σε θαυμαζαμε πανω απο μιση ωρα...τυχερο το αφεντικο σου :winka:
ghostkon
24/03/2012, 18:56
σε ειδα δικαβαλο λευκο Hayabusa στον Ταυγετο σημερα το μεσημερι, σε χαιρετησα παρκαρισμενος διπλα στο δικο μου μαυρο Hayabusa αλλα δεν ανταπεδωσες
AUFGEBRACHT
24/03/2012, 19:23
Έχω βαρεθεί να βλέπω στο Λουτράκι ντόπιους οδηγούς αποκλειστικά σκούτερ και παπιών να παραβιάζουν τους ερυθρούς σηματοδότες, τον ένα πίσω από τον άλλο. Πάτε καλά ήθελα να 'ξερα;;; Σε είδα κι εσένα πάνω στο SS με το παιδάκι ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ, απλά σφηνωμένο ανάμεσα στα χέρια σου και ανατρίχιασα!!! Τί το πέρασες το αγγελούδι ρε μαλάκα, tank bag;;;; Τόσο λίγο σκέφτεστε τη ζωή των παιδιών σας κρετίνοι;;; Ήμαρτον!!!
Σε είδα με το SS (χρώματα RIZLA αν θυμάμαι καλά) Αργυρουπόλεως και Θησέως στην Καλλιθέα.
Τί το ήθελες ακράνωτος να περάσεις πρώτος για να περιμένεις στο κόκκινο φάναρι;
2 δευτερόλεπτα μετά στην πέσανε οι 2 ζητάδες...
GYROSCOP FENOM
24/03/2012, 19:54
Σε ειδα κλασικε θαμωνα της ομονοιας να μου κλεβεις στα μουλωχτα το ποδηλατακι μου καθως επινα καφεδακι στο θησειο......
-φιλε ωραιο το ποδηλατο?
-ε ναιιιιιιιιι
-δεν το αφηνεις για να γυρισω και σπιτι
-ε ναιιιιιιιιι
-καλα δεν ντρεπεσε να κλεβεις ποδηλατα?
-ε δεν ειχα τι να κανω:hypnotize
τυχερος ησουν που με βρηκες στις καλες μου ρε μπαγασα!!
theofilos888
25/03/2012, 09:02
Σε είδα γρήγορε με το ducati 749/999 (δεν κατάλαβα, συγχώρα με) να μου την πέφτεις για άνοιγμα παρασκευή βράδυ στην καλλιρόης και να μην μπορείς να μου ξεκολήσεις. Τα κακόμοιρα τα κόκκινα φανάρια τι σου έφταιγαν και τα εκτέλεσες αμέσως μετά; Μην τσαντίζεσαι με τόσο ανούσια πράγματα! Μπορεί κάποια μέρα να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου...... :(
spyrakos35
25/03/2012, 16:03
σε είδα παπαρα κουτάκια στο ύψος της πέτρου ράλλη επί της εθνικής προς πειραιά που ήθελες να με περάσεις μεταξύ εμού και του διαζώματος.... για να πας που??? στα δέκα μέτρα είχε ουρά τα κουτιά.....
έκανες φιλότιμες προσπάθειες δεν λέω.... αλλά ροπή φίλε, ροπή.... δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα ξέρεις και θα κάτσεις στ αυγά σου, κυρία.... μαλάκα....
Σε ειδα και σε χαζεψα στα φαναρια πανεμορφη Triumph Tiger...οπως σε χαζευα ομως κατι δεν μου πηγε καλα καπετανιε μου...εσυ καλα ησουν ακρανωτος οκ...ειδα ομως και το παιδακι σου ηταν δεν ηταν (δε θα 'ταν) 2 χρονων(?) να το εχεις πανω στο ντεποσιτο σαν αυτες τις τσαντες που βασουν για να κουβαλανε πραγματα (δεν θυμαμαι πως λεγονται)...στεναχοριθηκα παρα πολυ οταν το ειδα αυτο πραγματικα ηθελα να να κατεβω απο το κουτι και να σου πω δυο λογακια αλλα αναψε πρασινο και δεν οδηγουσα εγω...
Μην το ξαναδω αυτο σε παρακαλω μην κανεις μαλακιες με το μωρακι εσυ αμα θες αυτοκτονα αφου κουβαλας τετοιο μυαλο...
RizlaPlusPlus
26/03/2012, 00:15
Σε ειδα πριν απο λιγο στην Πριαμου, με το μαυρο XRακι(???) σου. Παρατηρησα απο μακρια τη μικρη σου φιγουρα, και το μαυρο κολαν σου επιβεβαιωσε τις υποψιες μου. Πηγαμε μαζι μεχρι το τελος της Οθωνος, εβγαλα αριστερο φλας για το ρεμα και εβγαλες δεξι προς αγιου δημητριου. Το τελευταιο που ειδα στον καθρεφτη μου ηταν το κρανος σου να ειναι στραμμενο προς εμενα.
Το fazer της γειτονιας σου... :a07::a07::a07:
σας ειδα ολο περηφανια και χαρη να εχετε απλωθει σε ολο το πλατος του δρομου ηλιθιοι ποδηλατες την πεμπτη το βραδυ γυρνοντας απο πεντελη στο φαναρι που βγαζει στη κηφισιας.μπηκα μεσα στο μπουλουκι σας με το παπι και περιμενα να στριψω αριστερα στην κηφισιας.εσεις ξεκινησατε οταν πρασινισε να κοψετε την κηφισιας καθετα για να βγειτε για μαρουσι.στριβοντας κι εγω με κατευθυνση προς αθηνα, παραλιγο να πεσω πανω στον αρχιμ@λ@κ@ σας ο οποιος για να ανεβασει το ιβεντ στο φεισμπουκ εχει κατσει στον δρομο μου επανω, μετα την στροφη, ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΙΦΙΣΙΑΣ, ΚΑΘΕΤΑ και σας βγαζει φωτογραφιες.στο χιλιοστο δεν τον πηρα μαζι μου!!!!!!!!!βλακες!
drowvarius
26/03/2012, 11:05
Σε είδα ηλίθιε ή ηλίθια πάνω στην Αττική Οδό με το χαζοκούτι σου το βυσσινί, να φεύγεις από τη μεσαία λωρίδα χωρίς φλας και να έρχεσαι στην αριστερή, ακριβώς μπροστά μου, και να κόβεις και ταχύτητα αντί να αναπτύσσεις. Και εγώ να τσακίζομαι στα φρένα για να μην γίνω αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι σου. Και παρόλο που κόρναρα με έγραφες κανονικά. Έπρεπε να σου κάνω νόημα με το χέρι για να φύγεις από μπροστά μου...
micro_fresh
26/03/2012, 11:38
Σε είδα κοπελιά τις προάλες στην Μαραθώνος αναίσθητη δίπλα στο λεωφορείο και το ΕΚΑΒ από πάνω σου, ενώ παραδίπλα ήταν ακουμπισμένο στο λεωφορείο το ποδήλατο. Μακάρι να είσαι καλά.
Καλή η άθληση, χρυσό το ποδήλατο, μαλακία μας που δεν έχουμε υποδομές, αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ρε παιδιά! Δε λυπάστε τη ζωή σας, που σας βλέπω κάθε μέρα με τα ποδήλατα σε Μαραθώνος-Μεσογείων ανάμεσα στον πανικό;
:confused:
Σε είδα αμόλυβδη κοντά στην Θήβα να γράφεις 1.919….. εχ’ς κσεφυγ’….
Σε ειδα με το translap σημερα το πρωι στην Κηφησίας απεναντι απο το Υγεια να μποκαρεισ τον πισω τροχο για να γλυτώσεις απο τον βλακα με το jeep που βγηκε απο τον παραδρομο χωρις να σε δει και περασεσ ξυστα διπλα του! Πραγματικα πρέπει να εισουνα τυχερος αλλα το κράτησες άψογα το μηχανακι!!
Ωραιος φίλε και πάντα όρθιος!!!
Σε είδα φευγαλέα στην Τατοϊου να περνάς έξω από το Βενέτη με το Gsxr σου και την υπέροχη κορμοστασιά σου!! Έμεινα με τις φρατζόλες στο χέρι.
Αχ γυναίκα να οδηγεί SS είναι όνειρο! MOY AΡΕΣΕΙ :evil:
Σε είδα μο το kτm; Στην Πειραιώς με της βαλίτσες πίσω και να κανείς μπατιλικια είσαι ωραίος χαχαχα μου έκανε εντύπωση το πιστονι στην τσάντα για μπρελοκ, εγω έχω το ρουλεμαν, κανένας άλλος με μπιελα; Σου κορναρα να σε καλά μου έφτιαξες την μέρα
GIXXERAKIAS
26/03/2012, 18:12
Σέ είδα παλίκαρε "σταυρωμένο" πάνω στο honda τύπου chopper (virago ίσως?) στήν Βρυούλων κατά τις 5:15-20 και συνεχίσαμε μέχρι τήν Πατριάρχου Κων/νου μαζί.(σκούτερ Runner με λευκό-μαυρό κράνος)
Ρε φίλε πώς την παλεύεις με τόσο ψηλό τιμόνι?:uplate:
Δέν λέω το καλοκαίρι γ@μάει αερίζονται οι μασχάλες.... :rotflmao: :rotflmao:
Σας είδα βρε παλιόπαιδα "ακράνοβιτς" και "απινακίδοβιτς" χθες, καμιά δεκαριά από εσας στην Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού, οι περισσότεροι "επιβήτορες" ΚΤΜάδων ! Προφανώς γυρνάγατε από μια μαγευτικη βόλτα στα Λιμανάκια ! Οι μισοί περάσατε κανονικά με κόκκινο και οι υπόλοιποι παράνομα με σούζα(πάντα με κόκκινο) ! Σας εύχομαι πραγματικά να γυρίσατε όλοι σπίτι....γιατί πάντα κάποιοι σας περιμένουν αγωνιώντας ! Προσοχή άμυαλα ......!
theofilos888
27/03/2012, 08:09
Σε είδα κουτάκια με το πανάκριβο άτι σου να προσπαθείς να μας αποδείξεις πως είσαι γρήγορος! μα η χθεσινή βραδινή βολτούλα μας δεν χάλασε ακομη και οταν σε κεράσαμε πολυ τσάι στον καρέα!!! :lol:
Σε είδα βενζινούλα να έχεις σκαρφαλώσει στο 1,836 :eyepop::eyepop::eyepop: σε κεντρικότατο πρατήριο στην Πάτρα. Η ζωή τραβάει την ανηφόρα κατά το επαναστατικό άσμα, μαζί της κι εσύ.
Είμαστε πολύ κοντά στη μετατροπή της χοντρής σε γκαζοτενεκέ.
:sad::sad::sad:
drowvarius
27/03/2012, 13:14
Σε είδα φίλε μου με το TDM χθες πάνω στην ΕθνικήΝα με προσπερνάς, και η μπροστινή μου ρόδα να βρίσκεται μερικά εκαταοστά από την πίσω δική σου. Και ήσουν και ακράνωτος. Με 100+ χιλιόμετρα, χωρίς κράνος πως βλέπεις ρε φίλε; Ένα μυγάκι να μπει στο μάτι σου τι θα κάνεις;;;