View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
Σε είδα πανύβλακα με την άσπρη BMW χθες το βράδυ στην Κατεχάκη να σε σέρνει με σκοινί ένας άλλος πανύβλακας με κόκκινο αμάξι θέτοντας σε κίνδυνο όλη την κυκλοφορία :eek:!! Υπάρχει κάτι που το λένε οδ βοήθεια και μπορείς να το ζητήσεις απ την ασφαλιστική σου!! Αι σιχτήρ καραγκιόζη:yuck:
sotostzav
20/11/2012, 13:49
[QUOTE=TROOPER;2257722]σε ειδα παρκαρισμενο σε στενο πισω απο το πατιναζ στο αιγαλεω cbf 600 με αυτοκολητο μοτο.γρ και καπου πηρε το ματι μου ενα ''paint killer'' γραμμενο.ποιος ειναι ρε παιδια?
οπως προειπε και ο bocaros (ο οποιος μου εδωσε και το αυτοκολλητο!!)..ιτ ιζ μι!
sotostzav
20/11/2012, 13:59
σε ειδα παπαρα νταλικιερη να μου κοβεις τον δρομο καθετα,γιατι απλα αποφασισες να μπεις στην καντινα που ηταν στο ρευμα μου στον δρομο λιβαδειας-θηβας..ευτηχως που ο αγιος-abs εκανε παλι το θαυμα του και δεν μπηκα να δω την καροτσα σου απο κατω..και ευτηχως που ο εταιρος νταλικιερης που ακολουθουσε απο πισω σου,πηρε χαμπαρι την μαλακια σου και εκοψε αλλιως διπλα στο arai μου θα εγραφε και volvo τωρα....και η απαντηση οπως παντα..το κλασσικο και αγαπημενο "δεν σε ειδα ρε παλικαρι μου,οδηγαω 12 ωρες"...τι να του πεις μετα...και να ξερεις πως μεσα στην γελοια δικαιολογια του δεν σε ειδα,υπαρχει και ενα,εστω μικρο,μερος δικιου..τεσπα...προσοχη σε ολους μας.
gbtechelec
22/11/2012, 15:10
Σε είδα ρεεε... ντελιβερά παπόβιε με καφέδες στην Πέτρου Ράλλη να με κορνάρεις ανυπόμονα και με θράσος να κάνω στην άκρη για να περάσεις με κόκκινο .
Που πας ρε Καραμήτρο σου είπα .... και μου απάντησες ότι αλλιώς δε βγαίνει το μεροκάματο.
Είναι απαράδεκτο ...αλλά εμείς .
Κουβαλάμε τα παιδιά μας στη μηχανή χωρίς κράνος .....γιατί δεν έχουμε λεφτά να τα μετακινήσουμε με ασφάλεια .
Έχουμε πανάρχαιο κράνος.... γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε καινούργιο .
Αφήνουμε ασυντήρητη τη μηχανή μας ,με τελειωμένα ελαστικά ....γιατί δε μας φτάνουν τα λεφτά ούτε για βενζίνα .
Μας πατάει ο νταλικιέρης που οδηγούσε 12 ώρες ....για να βγάλει το μεροκάματο και δε μας είδε .
Οδηγούμε και είμαστε στον κόσμο μας ......επειδή το μυαλό μας είναι φορτωμένο με οικονομικά και κάθε λογής μύρια προβλήματα .
ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ το διπλανό μας ... γιατί εμείς είμαστε ..δεν ξέρω κι εγώ τι...
Είναι μια απαράδεκτη κατάσταση που μας σκοτώνει σιγά σιγά.... και κάθε μέρα .
akis_trevor
22/11/2012, 15:34
για να μην τα γραφουνε μονο οι αθηναιοι :p ...
σε ειδα βασκα χτες το μεσημερι και τα ειπαμε οσο ηταν κοκκινο το φαναρι..ελπιζω σε συντομη καφεδοσυναντηση...:wave2:
KostRider
24/11/2012, 16:34
σε είδα παπάρα μπεμβεδάκια με τη σακαράκα σου <90 μοντέλο να σου κρέμεται η εξάτμιση(όλο απο τη μέση και πίσω) και να μην παίρνεις χαμπάρι τίποτα...:eek:
σε είδα κι εσένα με το gsr 600,φούλ προβλεπόμενος,τα μπαγάζια σου σε διχτάκι και κίτρινο αντανακλαστικό μπουφάν,καλούς δρόμους να'χεις...:beer:
parachuter
25/11/2012, 16:49
Σε είδα φίλε με το κόκκινο κουτί σου (δε πρόλαβα να δω μάρκα)στην έξοδο του Αγρινίου προς Αντίρριο μέσα στο βουνό.....αν κρίνω από τον τρόπο που χαιρέτησες είσαι μοτοσυκλετιστής!εκεί φτάσαμε...να μας χαιρετούν στο δρόμο τα αυτοκίνητα αντί για τις μηχανές!καλούς δρόμους να έχεις!
Manalishi
26/11/2012, 10:01
Σας είδα.....
θα αρχίσω με τα ευχάριστα...
- Σε είδα φίλε με το Arai Jolly Roger και το μαύρο SS, νομίζω Suzuki, ίδιο κράνος με το δικό μου αλλά με ιριδίζουσα ζελατίνα, στην παραλιακή προς Γλυφάδα...Γελάσαμε στο φανάρι....με κέρασες ένα endo στο φανάρι του αεροδρομίου και μετά μια σούζα ισχύος....έχε χάρη που δεν κούμπωσε καλά η δευτέρα γιατί γλυστρισε το δωδεκάποντο σε κάτι τσίρλες γατιού που είχε φάει βρώμικο απο Μαβίλλη και μετά πήγε για δωρέαν μπύρα στην Αρεοπαγίτου και το έκοψε......
:beer:
-Και τα δυσάρεστα...
-
Σε είδα GSXR πεσμένο σήμερα το πρωί, στο φανάρι γαι Φλοίσβο απο Γλυφάδα προς Πειραιά...Σε είχε κοπανήσει ο πίσω καθώς περίμενες στο φανάρι για αν στρίψεις και έπεσες στον μπροστινό σου...Και τα δύο αυτοκίνητα άχρηστα, δεν συγκράτησα μαρκες, το μπροστά μπλέ το πίσω φυστικί με ψήγματα διαμαντιού..Ελπίζω να είσαι καλά....
- Σε είδα εχθες ποδηλάτη στην Βαρυμπόπη....
Αλλά ας το πάρουμε απο την αρχή...Γυρνώντας απο Βίλλια με τον Νίκο, φτάνοντας σπίτι βλέπω ότι δεν έχω κλειδιά μαζί μου..( Σ.Σ. τελικά τα είχα κλειδιά, αλλά μάλλον έπρεπε να γίνει έτσι για καλό του Άκη....). Αποφασίζω λοιπόν να ανέβω Βαρυμπόπη, να κατέβω Αγ. Μερκούριο, να διακτινιστώ σε ταχύτητες E=m*Vstrom και να γυρίσω σπίτι....
Ανεβαίνοντας, βρήκα κίνηση που την σουβλάκωνα δεόντως και ενίοτε παράτολμα, γνωρίζοντας οτι η κατάσταση του οδοστρώματος εκεί ψηλά, δεν είναι η καλύτερη....
Προσπερνώντας το σπίτι των Φίλων του Δάσους, απο αριστερή στροφή σε μικρή ευθεία και έπειτα ανηφορική δεξιά στο βάθος....σε είδα 15 μέτρα περίπου απο την έξοδο της δεξιάς (για μένα) στροφής αυτής να είσαι κάτω....
Σκέφτηκα, σταμάτησες να ξεκουραστείς ή να φτιάξεις κάτι στο ποδήλατο, άλλωστε δεν πάνε καλά στα μυαλά τους αυτά τα παιδιά....Μετά όμως είδα το ποδήλατο...ατάκτως....πεταμένο μεσ' την μέση του δρόμου....Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγε καλά....
Πλησιάζοντας, το πρόσωπο σου δεν φαινόταν απο την αιμορραγία.. Προσπάθησες να σηκωθείς αλλά σε κράτησα κάτω..
- Φίλε, τρέχει αίμα???
- Ηρέμησε, δεν έχεις κάτι, κάτσε κάτω σε παρακαλώ,
- Φίλε να σηκωθώ, αλλά τρέχει αίμα?
- Δεν είναι τίποτα, είσαι εντάξει, απλά έσχισες λίγο το σαγόνι σου, μην ανησυχείς, ηρέμησε..
Κατευθείαν 166. Ατύχημα με ποδηλατη, Οδός Τατοϊου, απο Βαρυμπόπη προς Κατσιμίδι/Ιπποκράτειος Πολιτεία, αιμορραγία και διάσειση, ελάτε γρήγορα!!
Το αίμα δεν σταμάταγε, σού έδωσα λίγο χαρτί να σκουπιστεί, κράταγες το χέρι σου απο τον πόνο..Αφού σκουπίστηκες, άρχισε να φαίνεται το πρόσωπο σου. Σχίσιμο βάθους 1 εκατοστού διέτρεχε το σαγόνι απο την αριστερή σου μεριά περίπου 2-2,5 εκατοστά απο εκεί που ξεκινάνε τα χείλια και κατέβαινε μέχρι λίγο πιο δεξιά απο το σαγόνι σου.. Αίμα έτρεχε: μέσα απο την μύτη, δίπλα απο τη μύτη απο άλλη μία βαθιά τρύπα διαμέτρου φ50χιλ, πάνω απο τη μύτη, και στο υπερόφριο τόξο, απο το χτύπημα του κράνους... Να ξέρεις, το κράνος σε έσωσε απο τα χειρότερα..Είχες πέσει με όλο το βάρος σου στην άσφαλτο με αυτό....
Άρχισες να επαναλαμβάνεις " Πω ρε φίλε, δεν θυμάμαι τίποτα, πως έφυγα? Δεν θυμάμαι..."
Σε 5 λεπτά έφτασαν και τα αυτοκίνητα που είχα προσπεράσει..
- Πρώτο αμάξι, αλλοδαποί...
- Ρε φίλλλε, πως έτρεχες έτσι,τον χτύπησες τον άνθρωπο!!!
- Πάρτα μαλάκα!!( Αυτολεξεί.....)Μόνος του έπεσε!!
- Αα...καλά συγνώμη....
Σταμάτησαν και άλλοι, σου έδωσαν νερό να πλυθείς και αντισηπτικά πανάκια...εσύ συνέχιζες..."Πω, δεν θυμάμαι τίποτα, πως έφυγα..." Σε ρωτήσαμε και εμείς καμιά 10αριά φορές, αν ζαλίστηκες, αν σε έκλεισε κάποιος , αν σου έπεσε κανα κλειδί άλλεν στην αλυσίδα...αλλά εσύ ανένδοτος..."Πω, δεν θυμάμαι τίποτα, πως έφυγα..."
Πριν την συνάντηση, ανεβαίνοντας εγώ με τη μηχανή, σε κάποιες στροφές, με στράβωνε ο ήλιος. Την στιγμή που σε βρήκα, παρατήρησα οτι ο ήλιος "χτύπαγε" κατευθείαν την έξοδο της στροφής που βγήκες...Μήπως σε τύφλωσε και βγήκες εκτός δρόμου??? "Πω, δεν θυμάμαι τίποτα, πως έφυγα..." Μη τα ξαναλέμε.....
Μετά απο λίγο στάματησε και ο Γιώργος, ποδηλάτης...Η υπερένταση και η αδρεναλίνη σου άρχισαν να ελαττώνονται, ένα συνεχές ρίγος σε διαπερνούσε, κρύωνες. Η ώρα πριν τις 16:00. Ο Γιώργος σου έδωσε ένα ποδηλατικό αντιανεμικό , δεν ήθελες στην αρχή, στο φορέσαμε με το ζόρι...
- συνεχίζεται.....-
Manalishi
26/11/2012, 10:46
Κόσμος πέρναγε, άλλοι απλά κοιτάγανε, άλλοι ρωτάγανε, άλλοι πρόσφεραν βοήθεια, λίγο νερό, χαρτομάντηλα....
Εσύ είχες σηκωθεί, βημάτιζες αργά και μονολογούσες.."Πω, δεν θυμάμαι τίποτα, πως έφυγα..." Σκέφτηκες να φύγεις, αλλά όχι μόνο δεν ήσουν σε κατάσταση να οδηγήσεις αλλά και το ποδήλατο είχε γίνει σαν ανάποδο Τέσσερα..Σου είπαμε να πάρεις κάποιον δικό σου τηλέφωνο, πήρες τον κουμπάρο σου τον Δημήτρη..
- Έλα ρε.....εμμ,κοίτα....έλα να με μαζέψεις....
-......
- Έλα ρε να μαζέψεις, δεν ξέρω που είμαι, έπεσα με το ποδήλατο...
Σού πήρα το τηλ γιατί δεν έβγαζες πολύ νόημα, μίλησα με τον Κουμπάρο, τον καθοδήγησα να έρθει και τον καθυσύχασα..
Σταμάτησαν άλλοι δύο ποδηλάτες, δεν ανταλλάξαμε ονόματα... Ευτυχώς είχαν μίνι φαρμακείο μαζί τους, σου έδωσαν γάζα και αντισηπτικό διάλυμα...
Μετά απο 35-40 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο, σου περιποιήθηκαν τα τραύματα και φόρτωσαν για ΚΑΤ. Εγώ περίμενα με τον Γιώργο να έρθει ο κουμπάρος για να μαζέψει το ....Τέσσερα....
Όταν ήρθε ο κουμπάρος, κοιτάξαμε το δρόμο και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε σαν CSI πώς έφυγε ο Άκης, γιατί ο ίδιος.....( είπαμε, δεν το ξαναλέμε...)
Στην άκρη του δρόμου, στο λίγο χώμα που υπάρχει φαίνονταν οι ροδιές που ...μπούκαρες για εντουράδα...μετά απο 2 μέτρα φαινόταν το δίπλωμα του τιμονιού και το χώμα που είχε σηκωθεί , όπως οταν ο Δήμαρχος Τρούπης κυνήγαγε την χήρα στα λαγκάδια...Μετά απο 3 μέτρα, τα κόκκινα σημάδια μαρτυρούσαν τις στενές επαφές με την άσφαλτο...
- Τώρα που λεώ άσφαλτο, οι περισσότεροι ίσως ξέρετε την ποιότητα της εκεί ψηλά... χοντρή πέτρα, καλυμμένη και αλφαδιασμένη με πίσσα.. στην άκρη όμως, οι μυτερές πέτρες με τις προεξοχές υπομονετικά περιμένουν τους ανυποψίαστους και τους άτυχους.....
Ολοκληρώντας, συνομιλώντας κατά τις 20:30-21:00, ήσαστε ακόμη στο ΚΑΤ, μόλις σε είχαν ράψει και σε κράταγαν για ακτινογραφίες γιατί μάλλον είχες κάταγμα στον καρπό....Θα τα πούμε κα σήμερα, Περαστικά!!!!!
:beer:
KostRider
26/11/2012, 17:05
σε είδα μαλάκω :moutza: να έρχεσαι καταπάνω μου,προσπερνώντας την τσάπα που ήταν στην άκρη για τα έργα,χωρίς να ελέγξεις εάν έρχεται κάποιος,ευτυχώς χώρεσα ανάμεσά σου και το πεζοδρόμιο κι εσένα γατούλα που πετάχτηκες ξαφνικά,φρέναρα και πέρασες στο 1 μέτρο κυριολεκτικά:eyepop:...ευτυχώς δεν τρίτωσε το κακό σήμερα...:smokin:
Σας είδα παίδες το περασμένο Σάββατο στην Ποσειδώνος??? μετά τα λιμανάκια προς Σούνιο κατεύθυνση...ένα SS κόκκινο και ένα άσπρο γυμνό (μάρκες γιόκ έτσι όπως πηγαίνατε)...σαν χαιρέτισα μετά την αναστροφή σας...καλούς δρόμους
Σε είδα πρωινιάτικο 8 παρά στο φανάρι Κηφησού με Λ.Καβάλας προς Αθήνα
με το φούλ μπλάκ Versys να με κοιτάς να σΜΠρώχνω το θηρίο που είχε μείνει απο μΠετζίνα.
Σε ευχαριστώ που προσεφέρθηκες να με πας μέχρι το μΠετζινάδικο.
Καλούς δρόμους.
yianyian
27/11/2012, 08:56
Σε είδα ψολιόγκο να αγχώνεις παπάκια σκουτεράκια και εμένα για να βγείς μπροστά από τη κίνηση στα φανάρια.
Πάρτο χαμπάρι δε χωράς από δεξιά με το κουτί σου...Κρίμα που έπρεπε να στρίψω και δεν συνέχισα τη καρότσα μέχρι το βράδυ.
thePrince
27/11/2012, 14:50
Είδες Ducati και βάλθηκες να αποδείξεις πως έχεις καλύτερο δίκυκλο; Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα αδερφέ αλλά πες μου κάτι, το λέρωσες το σώβρακο όταν σου γλίστρησε στη γέφυρα της Ν. Χαλκηδόνας που νόμιζες πως είμαι κότα και είπες να πας πιο γρήγορα; Καλούς δρόμους να έχεις αλλά μην πιέζεις πολύ την τύχη σου.
Σε είδα σήμερα στην οδό Λαγκαδα (Θεσ/νικη) με το "γαλαζοπράσινο" (βλ. teal green) Royal Enfield σου... Πολυ ομορφο και περιποιημενο.
Σε είδα γροθούλιο με το BMW R1200 RT στο φανάρι για την ανηφόρα του ΤΕΙ στο Ηράκλειο. Ήρθα δίπλα μου & αμέσως άρχισες τις ξερογκαζιές. Άναψε πράσινο και έφυγες σαν σε εκκίνηση ποδηλατικού γύρου της Γαλλίας. Η ανάρτηση σου άρχισε να χορεύει πεντοζάλη από τις λακούβες και τα σαμαράκια. & εκεί που πήγαινες έτοιμος να κατακτήσεις τη πρώτη ειδική, τσαφ Βόσκαρος με L200, σε στολίζει με όλους του Αγίους, Όσιους & Παρθένες των Βιβλίων.
Εσύ, έχεις βάλει την ουρά στα σκέλια και λες μόνο, συγνώμη.... Κρίμα που κάρφωσες τη μαούνα σου πάνω στο L200 να δω και μερικές φάπες..
AristidisZ
29/11/2012, 08:31
Σε είδα άγρυπνε φρουρέ του νόμου και της τάξης να έχεις γύρει στο τζάμι του συνοδηγού του αμεσοδρασίτικου octavia και να τον έχεις πάρει κανονικότατα 9 η ώρα το βράδυ...
Έπρεπε να χω κάνα XR να σου σκάσω μια ξερή δίπλα στο τζάμι να έκοβα αντιδράσεις :D
GIXXERAKIAS
30/11/2012, 13:29
Σε βλέπω τώρα από το γραφείο συμβάν στην γέφυρα της λένορμαν...πολύ αστυνομικοί,τοτα,περιπολικά,μηχανές και τα δυο ασθενοφορα ενώ έρχονταν μαλλικούβαρα να φευγουν μετά από φόρτωμα πολύ αργα και χωρις σειρήνες....μακάρι να βγώ ψεύτης και να έχει γλύτωσει όποιος και άν είναι....
σε ειδα στο χαιδαρι και σου παραχωρησα την θεση μου,
σε προσπέρασα μετα απο λίγο γιατι σταματισες να του την πεις του κουτακια γιατι άλλαξε λωρίδα και δεν έβγαλε ουτε φλας ουτε ειδε το βεσπακι,
σε ξανα είδα στα διόδια στην Ελευσίνα εκει οπου δεν πλήρωσα και φεύγοντας εκανες και την σουζα σου,
σε πλησίασα και σε χαιρέτισα καπως ετσι :a013: ανοίξαμε μαζί της μηχανες αλλα εγω έπρεπε να κόψω γιατι δεν ειχα και πολύ βενζινα
ναι σε είδα ΔΙΑΣ, να είσαι ελεύθερος έστω για λίγα δευτερόλεπτα
να μας προσέχεις και να προσέχεις !!!!!!!!!!!
Σε είδα το πρωί στην ερτ με το ροζ gsxr 1000. Μου έφτιαξες την μέρα.Τις ροζ εξατμίσεις που τις βρήκες?
Σε ειδα (την προηγουμενη Κυριακη) με το Ducati 888 (?) στην Επιδαυρο, να μοιαζει λες και μολις εχει βγει απο καποια εκθεση!
Ημουν με συνεπιβατη, στην επιστροφη με περασες 3 φορες χωρις να σε εχω περασει καμια (!!! που κρυβωσουν?), στο φαναρι στον Ισθμο εστριψα πισω σου και καπου μεσα στην Κορινθο σε εχασα. Καλους δρομους!
chr1s_86
02/12/2012, 15:39
Είδα δύο διαφορετικά 748 χθες βράδυ :cry:
AUFGEBRACHT
02/12/2012, 17:08
Σας είδα μαλακισμένα με τα ποδήλατα στην έξοδο της Κορίνθου για την Εθνική Κορίνθου-Πατρών στη μέση του δρόμου να παίζεται κλωτσιές πάνω στα ποδήλατα με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει σε χαντάκι και ο άλλος να σταματήσει σχεδόν μπροστά από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Πηγαίντε ρε να μαλακιστείτε στο δωμάτιό σας που είναι ακίνδυνο!!!
Σας είδα κι όλους εσάς χτες το βράδυ να κυκλοφορείτε νυχτιάτικα με σβηστά τα φώτα κι αναμμένα μόνο τα προβολάκια ομίχλης :a31: μπας και με το πούλ μούρ ξεπεράσετε το φαλλικό σας σύνδρομο. Επειδή δεν έχει ομίχλη μια καλή ιδέα είναι να βάλετε τα προβολάκια στον κώλο σας...
pipe_smoker
02/12/2012, 19:11
Λόγω επικαιρότητας (aka κωλόκαιρου):
Έχω βαρεθεί να σε βλέπω (κυρίως) κάθε φορά που βρέχει, στην Αττική Οδό να πηγαίνεις με 80 στην αριστερή λωρίδα (συχνά και με το κινητό στο χέρι), και ειδικά σε μεγάλες τυφλές αριστερές στροφές.
Θέλεις να τα πεις με την γκόμενα/γυναίκα/κολλητό/τάνα στο ροζ τηλέφωνο?
Φοβάσαι ότι λόγω βροχής, άμα πας με πάνω από 80 (σε στροφή που μπαίνεις και με 380) θα σου φύγει το αμάξι και θα φέρει δέκα σβούρες και θα κλαίει η μάνα σου στο μνήμα?
Είσαι κουρασμένος/βαριέσαι/θες να πας με το πάσο σου?
Κανένα πρόβλημα. ΠΙΑΣΕ ΔΕΞΙΑ ΡΕ ΖΩΟ ! ! ! ! Πιάσε δεξιά και κάν'τα όλα αυτά εκεί.
Το ξέχασες? Σου το θυμίζω με τον πιο προβλεπέ τρόπο. Σου ανάβω αριστερό φλας. Δεν παίρνεις χαμπάρι. Θες να σου παίξω και φώτα μπας και ξυπνήσεις? Χαλάλι σου. Και πάλι δε χαμπαριάζεις? Θες κόρνες που πιο πολύ θα ακούσω εγώ και τα δικά μου νεύρα θα σπάσω παρά τα δικά σου? Δε θα σου κάνω τη χάρη. Θα σε περάσω από δεξιά (άμα μπορώ κι αφού μου έχεις γαμήσει το ρυθμό που οδηγούσα), κι όταν θα δεις αυτό :a36: ή αυτό :a31: ή αυτό :moutza: μη θυμώσεις. Να ευχαριστείς την Αττική Οδό που δεν έχει φανάρια για να σταματήσω δίπλα σου και να την πληρώσεις εσύ για όλους τους μαλάκες που έχω κινδυνέψει να εμβολίσω γιατί έκαναν την ίδια μαλακία με εσένα.
Άει σιχτίρ πια. Όταν καβαλάμε μηχανή κινδυνεύουμε να μας σπάσετε τα κόκκαλα κι όταν καβαλάμε αμάξι κινδυνεύουμε να μας σπάσετε τα νεύρα.:moutza:
parachuter
02/12/2012, 21:18
Σε είδα ΚΤΜ Adv διπλό με βαλίτσες μέσα στη βροχή να περνάς ατάραχος το δρόμο για Δασύλλιο και σε χάρηκα!καλούς δρόμους!
GIXXERAKIAS
03/12/2012, 08:31
Σε είδα εχθές με την βροχή στον παλιό (επιστροφή Θήβας) στην Οινόη με το πορτοκαλί Adventure 990 και σε χάρηκα.Σου κόρναρα αλλά μάλλον δεν με άκουσες.Καλούς δρόμους!:wave2:
Σε είδα μούργο σήμερα στην καρότσα ενός φορτηγού να κοιτάς τα μηχανάκια που πέρνουσαν και έκανες και χαρακτιριστική κίνηση με το κεφάλι.Απίστευτη φάτσα.:lol:
Σε είδα Επαρχία να ζείς με άλλους ρυθμούς στο σκ που πέρασε και γέμισα τις μπαταρίες μου!;) (και άρπαξα και κρύωμα :p)
με ειδα προχτε με τον τρελο χαμο να ειμαι μεσ' στα ΄μαξι αφου δεν με πηρε το ποταμι να καταληξω στον πειραια παλι καλα να λεμε...
σε ειδα την περασμενη τεταρτη cbr 600f κοκκινο-μπλε-ασπρο με το αυτοκολητο που ειχε φτιαξει ο ντιμ του σιμοντσελι το νουμερο 58 στο αριστερο φερινγκ.ησουνα σταματημενος στο φαναρι της μεγ. αλεξανδρου ενω εγω ερχομουνα απο χανιων για να μπω ελ.βενιζελου στα συνορα κορυδαλλου-αγ. βαρβαρας-αιγαλεω.ποιος παλικαρος ηταν?
σε ειδα την περασμενη τεταρτη cbr 600f κοκκινο-μπλε-ασπρο με το αυτοκολητο που ειχε φτιαξει ο ντιμ του σιμοντσελι το νουμερο 58 στο αριστερο φερινγκ.ησουνα σταματημενος στο φαναρι της μεγ. αλεξανδρου ενω εγω ερχομουνα απο χανιων για να μπω ελ.βενιζελου στα συνορα κορυδαλλου-αγ. βαρβαρας-αιγαλεω.ποιος παλικαρος ηταν?
Σε βλέπω trooper να μένεις στην γειτονιά μου, πως δεν σε έχω πετύχει ποτέ;
Σε είδα με το TDM σου να φρενάρεις αδικαιολόγητα κάθε 10 μέτρα και να με καθυστερείς στη διήθηση, στη μισή Λαμπράκη, χωρίς να σου κόβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν καλύτερα. Σε είδα, 2 φανάρια μετά, να ανοίγεις δυνατά το γκάζι, όταν πλέον αραίωσαν τα αυτοκίνητα και είδες ότι έκανα κίνηση να σε περάσω από την εξωτερική, πάνω στην αριστερή στροφή, πριν τις φυλακές. Όσο και να το ανοίξεις, αν είσαι χέστης, συμβαίνει αυτό που συνέβη. 200 μέτρα μετά, έκοψα κύριος, χώθηκα χαλαρά πίσω από το ταξί, για να στρίψω δεξιά στις φυλακές και πέρασες με απειλητικές κούφιες. 10 δευτερόλεπτα αργότερα. Κλαίω.
Σε ειδα @@ρα 45ρη με 1200 gs με γκομενακι τσιλικο απο πισω να μου κοβεις 6-7 φορες τον δρομο επειδη ειχες πιασει την κουβεντουλα κ πηγαινες βαρκα γυαλο λες κ δεν συνεβαινε τπτ, αλλα η λαλακιες πληρωνοντε κ σε ευχαριστω για το απιστευτο γελιο οταν σε μαγαζι στο κολωνακι που ηθελες να παρκαρεις κ που ηταν κ ανηφορικα σου εσβησε κ επεσες σαν σκατο !!!!
το μονο κριμα ηταν η κοπελιτσα που ποναγε
chester24
04/12/2012, 14:36
Σε ειδα παλλικαρε με το R1200gs με λευκο κρανος (μαλλον hornet ds), στην ΕΟ Κορινθου-Πατρας, να μου κανεις τα φωτα!! Με ειδα και εμενα να σηκωνω το χερι μου και να σε χαιρεταω (πορτοκαλι 990 adventure)!!!!! Καλους δρομους!! :beer::beer:
skylaros
04/12/2012, 23:19
Με είδα με ποδήλατο να κάνω 5-6 χλμ ανηφόρα κατηφόρα, να το ανεβάζω σπίτι 5-6 ορόφους και μισή ώρα να θέλω να φτύσω τα πνευμόνια μου !!!
σε είδα από μακριά να έρχεσαι με το GS σου, στο δρόμο προς βρυξέλλες, με βροχούλα και μπόλικο κρύο, και να σου πω την αλήθεια... ζήλεψα λίγο! όταν τελικά με προσπέρασες σου έριξα ένα thumbs up και εσύ μου έριξες ένα :rockon:! ακόμα γελάω!
GrDreamer
05/12/2012, 00:21
Σε είδα σύντροχε γύρω στις 5 με το Street/Speed triple ανεβαίνοντας γοργά την περιφερειακή Υμηττού, σε πέρασα στην αρχή, με πέρασες μετά και σε ακολούθησα μέχρι που χωρίστηκαν οι δρόμοι μας.
Καλούς δρόμους να έχεις :beer: Cbr600f4 μαύρο
σε ειδα μαυρη GSXR στην Βουλιαγμενης να πηγαινεις απο το ενα φαναρι στο αλλο στη μια ροδα. Ωραια το πηγες δε λεω αλλα να σου θυμησω οτι σε κεινο το κομματι συχνα περνανε πεζοι οι οποιοι αγνοουν την υπαρξη της υπογειας διαβασης. Σε βλεπω και εσενα καθε πρωι που πηγαινεις την κορη σου στο νηπιο με την Varadero εξοπλισμενοι και οι 2 με μπουφαν και κρανος ασορτι στα χρωματα της μηχανης, και μου φτιαχνετε τη μερα. Σε ειδα επισης μπλε ελεκτρικ Pegaso 650i.e. με τις μαμα εξατμισεις αλλα να ακουγεσαι σαν XT που φοραει Acrapovic και απορησα τι πατεντα σου εχουν κανει :confused:
σας ειδα triumph triple street νομιζω λευκη και μαυρη εκει μετα τις τρυπες του καραμανλη οπως γυριζα απο σουνιο την κυριακη το μεσημερακι (εσεις πηγαινατε) δεν συγκρατησα κρανη. και εσενα ωραιε τυπε με το στριταδικο με κατευθυνση προς σουνιο εγω προς αθηνα που αντι να παιξεις τα φωτα ως συνηθως σηκωσες το χερι και χαιρετησες αντρικια αγνα λες κ με ηξερες καιρο.. με εκανες να νιωσω πολυ ωραια, οτι εκει εξω δεν ειμαι μονος...( α ναι ειχα κ το νετο μαζι μου...σ.σ.fight club)
οπως προειπε και ο bocaros (ο οποιος μου εδωσε και το αυτοκολλητο!!)..ιτ ιζ μι!
και τωρα που σε ειδα απο κοντα στο φαναρι της ιερας και θηβων,χαρηκα κιολας :a10:
sotostzav
05/12/2012, 20:59
και τωρα που σε ειδα απο κοντα στο φαναρι της ιερας και θηβων,χαρηκα κιολας :a10:
θα τα λεμε τωρα πιο συχνα,και γω χαρηκα!!
PortisHead
05/12/2012, 21:06
Σε ειδα φιλαρακο με το στραπατσαρισμενο σου CBF , να σε παιρνει το ασθενοφορο , 06:30 το πρωι , στο τελειωμα της Λεωφόρο Σχιστου , εκει στην τελευταια στροφη πριν βγεις εθνικη Αθηνων-Κορινθου ,στο Copa Capana (ή πως διαολο το λενε).
Δυστυχως , πολλοι δεν αντεχουν τα 100 μετρα ουρας και βγαινουν στο αντιθετο ρευμα , πανω στη γεφυρα , τυφλη παρατεταμενη δεξια και περνανε τις νταλικες.
"Ευτυχως" βρεθηκες μετωπικα με ενα Corolla και οχι με κανα Scania.
Ζυγίζετε παντα αυτο που διακινδυνευετε με αυτο που θα κερδισετε.
MuayThai
06/12/2012, 10:43
Σε είδα σήμερα τα ξημερώματα, στη στοφή της Μιχαλακοπούλου στο ύψος του Χιλτον .... ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙ!!!!! :uplate:
thePrince
06/12/2012, 19:03
Πήρες καινούργιο XT και το πρώτο πράγμα που έκανες ήταν να βάλεις Akrapovič; Πινακίδα; Καθρέπτες; Κράνος; Μπουφάν; Τίποτα; Τι να πω, ευχές να έχεις, να πορεύεσαι «με ασφάλεια» γιατί τα έχεις αφήσει όλα στα χέρια του Θεού.
chr1s_86
07/12/2012, 00:07
Σε είδα σήμερα τα ξημερώματα, στη στοφή της Μιχαλακοπούλου στο ύψος του Χιλτον .... ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΑΞΙ!!!!! :uplate:
Πριν λίγες μέρες είδαμε ένα κάθετα στο δρόμο, μάλλον επέστρεψε να ολοκληρώσει το έργο του!
σε ειδα φιλε οσαμα απο το σουδαν να τρεμεις και να πονας απο το καταγμα στην αριστερη ποδοκνημικη μετα απο συγκρουση της παπιας σου με αυτοκινητο στη σεβαστουπολεως στον ερυθρο.
περαστικα ευχομαι.ευχαριστω οσους με βοηθησαν να βοηθησω καθως και την γιατρινα που σταματησε το αμαξι της για να δει αν μπορει να βοηθησει σε κατι.μπραβο ρε ανθρωποι!
yianyian
07/12/2012, 18:41
Σε είδα και εσένα με το on off σου στο φανάρι να ρίχνεις ξερόγκαζα στα +999,99 db.
Σε κοιτούσαμε όλοι και είχες χαρά, αλλά σε είδα να σου σβήνει όταν άφησες το συμπλέκτη λες και είχε κολλήσει κάνα σκ@τό στη παλάμι σου...πρέπει να έφαγες μεγάλη ξενέρα!
theofilos888
11/12/2012, 05:39
Σας είδα βλαμμένους, πονεμένους, σιχτιριασμένους μηχανόβιους πρωι-πρωι να με κλείνετε ενώ ήμουν με το φορτηγό. Το νού σας 40 τόνοι δεν αστειεύονται! Καλό θα ήταν να φοράτε και κανένα κράνος!!!!!
Σε ειδα φιλε με το hornet να ''μπαινουμε'' παρεα στο s της Σπυρου Λουη προς Κηφισιας και σε χαρηκα:beer:
Σε είδα στην Κατεχάκη με το παλιό μου scooter και συγκινήθηκα!
Σίγουρα αυτό ήταν, είδα και την πινακίδα και την θυμήθηκα κάμποσα χρόνια μετά.
Μικρός που είναι ο κόσμος!...
sapila racing
11/12/2012, 09:51
Σε ειδα φιλε με το hornet να ''μπαινουμε'' παρεα στο s της Σπυρου Λουη προς Κηφισιας και σε χαρηκα:beer:
Κι εγώ σε είδα. :wave2:
σε ειδα οδηγε της οδικης βοηθειας να χοροπηδας πανω στην πλατφορμα για να βεβαιωθεις οτι οι ιμαντες κρατανε τη μηχανη που μολις ειχες δεσει
ηθελα να ηξερα αν εκανε οτι επεφτε πως θα την κραταγες........
(το οτι το ''φορτιο'' ηταν bmw το θεωρω πλεονασμο)
Πέρασα το ΣΚ από την Αθήνα και σας είδα, να φοράτε οι περισσότεροι κράνος και εξοπλισμό (εξωφρενικά πράγματα για Κρήτη), αλλά και να κάνετε μερικές από τις πιο ανόητα ριψοκίνδυνες σφήνες που έχω δει. Σπάνια περίπτωση όπου οι ξετάπωτες εξατμίσεις (που είχαν και αρκετοί σουπεργουαουσφηνάτοι) φάνηκαν χρήσιμες αφού προειδοποιούσαν τι πλησιάζει. Δεν απαιτούμε μόνο σεβασμό, σεβόμαστε κι εμείς τους άλλους.
Σε είδα βιαστικέ με το μαυρο hornet και το κρανος στον αγκωνα, χτες 12/12 μπροστά απο το Σύνταγμα, ακριβως πίσω μου (ασημι hornet εγω) να κορναρεις ενω είμαι κολλημενος ακριβως πισω απο ενα scooter σε διηθηση...να περασεις...ναι, οκ....κανω άκρη, έρχεσαι δίπλα μου και ρίχνεις κ ξερογκαζιά μόνο και μόνο για να κολλήσεις εσύ μετά πίσω απο το scooter...να πας που ακριβώς πρωί στο κέντρο της Αθήνας βιαστικός?
Τι να το κάνεις ε που στο επόμενο φανάρι στην Ιπποκράτους σε πέρασα πάλι....
Κάνω καθε πρωί τουλάχιστον 7χλμ με σερί, διήθηση και λυπάμαι το hornet που το ακούω να δουλεύει έτσι..μαζί με εμένα και άλλοι τόσοι. Λίγο υπομονή δεν βλάπτει παίδες στο ήδη υπάρχον χάος τα πρωινά στους δρόμους.
Εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος αδερφέ....
GIXXERAKIAS
13/12/2012, 13:32
Σε είδα AX-1 με ανεστραμμένο μπροστινό,δισκόφρενο και μοταρντ τροχούς.Σταματήσαμε στο φανάρι,σε ρώτησα και μου είπες ότι είναι από Cagiva.Καλή μαγκιά αν το γουστάρεις ένα μηχανάκι τόσο πολύ,βελτίωση τρελή!:beer:
karellen
13/12/2012, 15:21
ΣΕ είδα πρωί-πρωί στην παγωνιά με το Στρομ και τις βαλίτσες και τα γάντια και.. την κουκούλα-σκουφί τη μάλλινη, την πλεχτή στο κεφάλι.
Σαν ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ ήσουνα, ίσα τα μάτια πρόβαλλαν!
Καλά ρε φίλε ένα κρανάκι χάθηκε; :eek:
KostRider
13/12/2012, 16:57
σε είδα κοπελιά με το jog και ήσουν το μόνο δίκυκλο που συνάντησα σήμερα!φυσικά φορούσες κράνος και γαντάκι,γιατί είχε πολύ ψόφο...:cry:
PetranGR
13/12/2012, 20:15
Σε είδα σήμερα απο το αμάξι μου , να κάνεις αριστερά δεξιά με ένα CBR Repsol πάνω στην εγνατία ,αν θυμάμαι καλά λέγεται , drift το αριστερα δεξια με αποτομο γκαζι ? ε αυτο ,και σου αναψα τα φωτα απο το αμαξι και σου εδωσα ενα Thumbs UP :D
μου εφτιαξες το κεφι ..να'σε καλα ρε ψηλε!
Βρηκα λιγο χρονο και πηγα μικρη βολτα μεχρι Λουτρακι σημερα...
Σε ειδα, περνωντας μεσα απο Κορινθο πηγαινωντας, λευκο Duke III να πηγαινεις με τις μπαντες μπροστα μου, περασες τη μιση πολη ετσι με εμενα να ακολουθω. Ωραιος, ωραιο και το Dainese μπουφανακι, βαλε ομως και κανενα κρανος, ειδες τι πηγα να παθω με τον γερο.
Σε ειδα, περνωντας μεσα απο Κορινθο γυρνωντας, κιτρινο Duke II να πηγαινεις με τις μπαντες μπροστα μου, περασες και εσυ τη μιση πολυ ετσι, με εμενα παλι να ακολουθω. Καλες βολτες!
Σε ειδα και εσενα γερο που πεταχτηκες απο το στενακι χωρις να κοιταξεις καλα, για μια στιγμη πιστεψα οτι "ηρθε το τελος", αλλα ευτυχως πηρες γραμμη και σταματησες (κλεινωντας ολη τη λωριδα μου και αρκετα απο την απεναντι) και βγηκα απεναντι και περασα, γιατι για να σταματησω δεν προλαβαινα. Λιγο προσοχη παραπανω την επομενη φορα, μη σκοτωσουμε κανα ανθρωπο...
Σας βλεπω μιλουνια αυτες τις μερες λογο κρυου να φορατε κουκουλες, σκουφια, να τυλιγετε κασκολ γυρω απο το κεφαλι και αλλα παρομοια... το κρανακι κοβει καλυτερα το κρυο και προστατευει κι'ολας, γιατι δεν το φορατε??!?!?
Σας βλεπω μιλουνια αυτες τις μερες λογο κρυου να φορατε κουκουλες, σκουφια, να τυλιγετε κασκολ γυρω απο το κεφαλι και αλλα παρομοια... το κρανακι κοβει καλυτερα το κρυο και προστατευει κι'ολας, γιατι δεν το φορατε??!?!?
κι εγω μια απο τα ιδια βλεπω
ARISPEED1
14/12/2012, 18:41
Σήμερα γύρω στις 5 το απόγευμα στο Δάσος Χαϊδαρίου μπροστά στο εμπορικό κέντρο ,μάλλον..........πρέπει να έγινε πλαγιομετωπική ενός ΚΤΜ 640 LC4 με motard λάστιχα με αυτοκίνητο κ ο γερανός μάζεψε το μαύρο ΚΤΜ με διαλυμένο κ κομμένο μπροστινό......
απο τον λαιμό .......
Ξέρει κανένας τίποτα για την υγεία του αναβάτη ?
αγαπητε ταριφα καλο θα ηταν οταν σε μπαλαμουτιαζει η γκομενα να μην εισαι εν κινηση γιατι το τιμονι κανει τα δικα του και μπορει να κλεινεις κανεναν χριστιανο και οχι μονο.
9.30 χτες βραδυ στην κιφησιας λιγο πριν το χιλτον.
Σε ειδα στο φαληρο με το mv agusta f4 σταματημενο με τη δερματινη στολη σου....εγω με multi-σου κορναρα κ χαιρετησες ...
Takata Dome
15/12/2012, 19:46
Εθεάθησε στο δρόμο
Αυτό
276926
Και ένα Moto Morini Granpasso και μια BSA M20 ολα την ιδια μερα
parachuter
17/12/2012, 08:49
Σε είδα με τη πάπια χθες διπλό το απόγευμα στο κέντρο της Πάτρας να αγωνίζεσαι να με περάσεις ενώ οδηγούσα με 20 χμ λόγω κίνησης!!!Δε κατάλαβα τι προσπαθούσες να κάνεις στην αρχή αλλά το αποκορύφωμα.....το λευκό σου κράνος με το αυτοκόλλητο περιμετρικά "knight rider"!!γελούσα μόνος μου κανένα τεταρτάκι.....γειά σου knight rider ιππότη της ασφάλτου!
Εθεάθησε στο δρόμο
Αυτό
Και ένα Moto Morini Granpasso και μια BSA M20 ολα την ιδια μερα
Μπορεί να ήταν από εδώ...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131086&referrerid=25138
Σε είδα φανταστικέ (και το εννοώ) τροχονόμε να δίνεις ελεύθερο για μηχανάκια μόνο στο πηγμένο φανάρι της Βασ. Κωνσταντίνου σήμερα το πρωί.
Ευχαριστούμε!
:a18:
MuayThai
17/12/2012, 10:13
Σε είδα ταρζανο-ινδιάνε με το XT660X και δε σε πίστεψα όταν κάρφωσες με τον μπροστινό τροχό σου ΕΠΙΤΗΔΕΣ, την πόρτα του κουτάκια που σου πήρε την προτεραιότητα!!!
Και το κορυφαίο... τον μπινελίκωσες κ έφυγες κύριος! Ζάντα; Καλάμια; Το γεγονός πως πήγες να πέσεις; στα @@ σου όλα;;;
Σας είδα την Κυριακή στη Βαρυμπόμπη να βγαίνεται από την άσφαλτο και να χάνεστε στο γκρέμι με τα τίγκα στη λάσπη μηχανάκια σας... Σας είδα να πολεμάτε να ανέβετε κάτι γκρεμοπλαγιές τίγκα στο δέντρο και στη λάσπη... Μια χαρά μου φανήκατε...
PetranGR
17/12/2012, 20:57
Σας είδα την Κυριακή στη Βαρυμπόμπη να βγαίνεται από την άσφαλτο και να χάνεστε στο γκρέμι με τα τίγκα στη λάσπη μηχανάκια σας... Σας είδα να πολεμάτε να ανέβετε κάτι γκρεμοπλαγιές τίγκα στο δέντρο και στη λάσπη... Μια χαρά μου φανήκατε...
σε είδα πάνω στην εγνατία σήμερα στο κέντρο , να μην σου ανοίγει κανείς τον δρόμο να μπείς ενδιάμεσα,με την μηχανή και πήγα τέρμα αριστερά όσο μπορούσα για να περάσεις με το θυρίο και με χαιρέτησες και κατεβασες και το κεφαλι :)
σε κορναρα :)
Να'σε καλα και να προσεχεις. Αυτο θα πει παιδεια :) :smokin:
σε ειδα την κυριακη αναμεσα στα δεντρα στην ιπποκρατειο πολιτεια.στην αρχη πιστεψα οτι καποιος γαμικος αποφασισε να το κανει καλυψη-αποκρυψη για να ριξει ενα(Ν) κρυο.οταν το ειδα καλυτερα καταλαβα οτι κατι δεν στεκει.οταν πλησιασα ειδα διπλα στο χειροφρενο τη θηκη απο τα τεραστια burberry γυαλια και καταλαβα...
το 'χες αφησει στην ανηφορα χωρις ταχυτητα και χειροφρενο!!!το ψαρεψε ο γερανος μετα απο 5 ωρες :cry::cry:
υ.γ.ευτυχως δεν εσκασε πανω σε δικο μας αμαξι που ηταν κανονικα παρκαρισμενο παρακατω...
277263
277264
277265
Σας βλέπω συνέχεια να οδηγείτε με το κράνος στο χέρι...Καινούριο διακοσμητικό για το βραχίονα;
τινος μουτρου ειναι η αφρικανα με τη βαλιτσα και το αυτοκολητο του φορουμ που ειναι παρκαρισμενη στην οδο ρετσινα στη παλια κοκκινια απεναντι απο το b-eat και ειδα πριν λιγο?
αφρικανε που συναντιομαστε στην διασταυρωση του τολιμαζι μερικα πρωινα :beer:
γραφεις εδω μεσα;
Σε είδα γιαγιά πάνω στο σκουτεράκι σου! Παίζει να ήσουν γύρω στα 70.
Μπράβο, σε χάρηκα. :wave2:
κοντα στον νέο κόσμο ?? αν ναι την εχω δει και γω.
κλαιω....
κοντα στον νέο κόσμο ?? αν ναι την εχω δει και γω.
κλαιω....
Ναι!!! :)
πολυ ωραια.και τωρα που βρηκαμε τινος ηταν η αφρικανα που λεω παραπανω,ας εμφανιστει και αυτος/η που ειχε παρκαρει το οπελ κορσα χτες βραδυ κατα τις 10 στο χαιδαρι πισω απο το δημαρχειο στο σχολειο και πισω δεξια εχει σηματακι του φορουμ :)
Billymuse
20/12/2012, 14:41
Σε είδα σήμερα στην Αλεξάνδρας βλάκα μπάτσε της ομάδας δελτα να πευτεις με 2καβαλο μόνος σου χωρίς λόγο πατώντας μπρωστινο φρένο? δεν εχω ιδεα τι εκανες αλλά πάντως με έκανες και γέλασα,καλύτερα να οδηγήσει ο αλλος την άλλη φορα
Νομίζω πως σε είδα Φώτη (φωτογράφε, δεν θυμάμαι nick) που έγραφες εδώ κι είχες ένα πήγασο (?)...σε μια ορκομωσία μεταπτυχιακών...
Δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν σίγουρος και διότι ήσουν σε ώρα εργασίας (αν τυχόν δεν έκανα λάθος)...:D
:wave2:
GIXXERAKIAS
21/12/2012, 07:55
Σε είδα 599 στον Κηφισσό πρό ολίγου και ανοίξανε τα μάτια μου από την νύστα!:eek:
KostRider
21/12/2012, 15:51
σε είδα παπόβιε δικάβαλε και σου κόρναρα μιας και ήσουν το μόνο δίκυκλο που συνάντησα σήμερα,αλλά ρε αγόρι μου (50+ ετών) βάλτε το κράνος,δεν κρυώνετε,δεν βρέχεστε;
Μaggellanos
24/12/2012, 18:13
760 χιλιομετρα δρομο προς βορεια εκανα σημερα και συναντηθηκα μονο με ενα στρωμα με τριβαλιτσο εξω απο τον Βολο...Χαιρετηθηκαμε και συνεχισαμε να παγωνουμε....:lol:Να σαι καλα ρε μαγκα!:beer:
αδερφέ με το άφρικα, ευχαριστώ για το σήμα στη συγγρού, γιατί αν συνέχιζα με σβηστά τα φώτα και κολλημένο το γκάζι μπορεί να έκανα και χριστούγεννα στο κατ φέτο :beer::beer:
chr1s_86
25/12/2012, 11:11
Είδα z_armaggedon στη Βασ.Σοφίας ;
taisteal
25/12/2012, 17:39
σε ειδα ΚΤΜ 950 η 990 adv,δεν προλαβα να ξεχωρισω,να πυροβολεις στα Ψαχνα Ευβοιας....και αυτοκολλητο Μιμικος...ομορφιααααααα
AUFGEBRACHT
25/12/2012, 21:15
Σε είδα ευτραφή αναβάτη Hayabusa με ένδυση παπουτσάκι παντοφλέ και αθλητική φόρμα, η οποία μάλλον σου ήταν μικρή γιατί σου φαινόταν ο μισός κώλος και το κλασσικό παλαιομοδίτικο άσπρο σλιπάκι, εννοείται πως ήσουν ακράνωτος φυσικά... Αυτό δεν ήταν εμφάνιση, ήταν προσβολή της δημοσίας αιδούς!!!
Μάλλον εγώ ήμουν αυτός. Χαμογέλασα μέσα από το κράνος και είπα "Ελπίζω να φοράς ισοθερμικο παντελόνι γιατί εγώ το έχω δαγκώσει!". Πάντα όρθιος φίλε μου.
KostasV2
26/12/2012, 18:06
Σε είδα Brosάκι μου να νιώθεις χαλαρό και άνετο στο στροφιλίκι που σε πήγα, αντίθετα από μένα που είμαι σαν να χρειάζομαι μπάνιο σε WD40 για να μου φύγει η σκουριά...
Σας είδα κι εσάς, κλασικοί BMWδάκηδες, να μην ανταποδίδετε το χαιρετισμό (3 στους 3...). Και μετά λέτε ότι είμαστε προκατειλημμένοι!
ADVENTURAZ
26/12/2012, 19:38
σε ειδα ΚΤΜ 950 η 990 adv,δεν προλαβα να ξεχωρισω,να πυροβολεις στα Ψαχνα Ευβοιας....και αυτοκολλητο Μιμικος...ομορφιααααααα
Και γιατι παρακαλω δεν ειδοποιας νωριτερα οτι θα ερθεις στα λημερια μας?:mad:
mitsos_chania
31/12/2012, 17:19
Σε ειδα τυπε με τη τζιπαρα σου να τρως κατακοκκκκκκκινο και να ειμαστε διπλα διπλα παραμονες πρωτοχρονιας. Σε κυνηγησα να σου πω να προσεχεις και χρονια πολλα γιατι ειχες ευγενεστατη γυναικα η οποια μου ζητησε συγνωμη οπως και εσυ ( ε ειχα και τις καλες μου :p ) ! Την εκανες που την εκανες τη μ@λ@κι@ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ζητησες συγνωμη ! :) καλες γιορτες κ προσοχη στους δρομους !! :beer:
thePrince
31/12/2012, 18:13
Σε είδα άρχοντα της ασφάλτου με το BMW σου. Ξέρεις, το αριστερό σου προβολάκι είναι καμένο. Επίσης, στο κόκκινο φανάρι σταματάμε. Οι ευχές δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν, πρέπει να βάλεις μυαλό!
spyrakos35
01/01/2013, 18:00
σε είδα μπάρμπα πρωτοχρονιατικα πρωι πρωί να έχεις πέσει....
στην ακρη του δρόμου το παπί, στο πεζοδρόμιο εσύ....
και όταν ήρθα να σε βοηθήσω μου είπες "ζαλίστηκα, θα συνέλθω και θα σηκωθώ"..... είχες διώξει τρεις πριν από μένα και σε είχαν παρατήσει εκεί (!!!).... σου σήκωσα το μηχανάκι (με άφησες) για να είσαι πιο άνετα, ήρθε ο φίλος σου και μετά από λίγο έφυγες πεζός και ο φίλος με το μηχανάκι....
εύχομαι να ήταν ένα τυχαίο συμβαν..... :wave2:
Red Rider
01/01/2013, 21:30
Σε είδα με το μπλέ Norton Commando πρίν λίγο στην Πειραιώς,πολύ όμορφο:beer:
Motoneos
02/01/2013, 16:11
Σας είδα σήμερα μεσημέρι στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στην Εθνική Πατρών-Αθηνών και χαιρετηθήκαμε με μερικούς από εσάς. Άλλοι δε χαιρέτησαν και πιθανόν να μη χαιρέτησα μερικούς γιατί δεν τους είδα. Όπως και να έχει πάντα όρθιοι και να μας κάνει τέτοιο καιρό!!!!
akis_trevor
02/01/2013, 21:26
σε ειδα ζευγος με zzr 1400 (i think so)με καμερουλα στο κρανος ο οδηγος,για καπου ξεκιναγατε την βολτα σας.ειδα επισης εναν φουλ προβλεπε v-stromer.κι αυτος μια απτα ιδια...να στε καλα ρε παιδες!!!:beer:
αααααααααααααααα....ειδα πριν 2-3 μερες μπατσο με ανοιχτο το κρανος και σφηνομενο στο μαγουλο το κινητο....ηθελα πολυ να του την πω,αλλα μιλαγε ο ανθρωπος και δεν ηθελα να διακοψω...ζωον!!!!
parachuter
03/01/2013, 17:15
Καστελλόκαμπος-Δάφνες.....ασπρόμαυρο ΚΤΜ Adv 950-990 με ΚΤΜ μπουφάν....σχεδόν κάθε μέρα...ποιος;
Σε είδα γ@μημενε με το βανακι να κλείνεις κάθετα την Ηρακλείτου ενώ ερχόμουν καμιά 50αρια μέτρα πίσω σου και αφού φρέναρα στο τσακ να μου την λες κιόλας . Ήσουν πολύ τυχερος που με κράτησαν οι συνάδελφοι σου , γ@μημενε !!!
nauagios
05/01/2013, 11:39
Σε ειδα ασπρομαυρε δουκα στην καλλιροης χτες το απογευμα να με βλεπεις απο μακρια και να κανεις σλαλομ αναμεσα στην κινηση για να ερθεις να με χαιρετισεις. πολυ ομορφο το εργαλειο σου και με ολα τα καλουδια πανω. και εσενα σε ειδα με το smr 990 στα εξαρχεια που με χαιρετησες. καλα χιλιομετρα και στους 2 σας.
Red Rider
05/01/2013, 12:11
Σας είδα και σήμερα στην Αθηνών Κορίνθου,αγέλες μοτοσυκλετιστών και αρρώστησα πάλι..
Ειδικά αυτό το λευκό RSV4..:a07:
Ειδικά αυτό το λευκό RSV4..:a07:
κουκλι ειναι το ατιμο!
HelenKoR
06/01/2013, 13:34
Αγαπημένος συνδυασμός σήμερα: βρεγμένο και κατεστραμμένο οδόστρωμα ΚΑΙ αυτοκίνητο που περνά διασταύρωση με κόκκινο!
Σε είδα τσιγγανόγυφτε με το μερτσεντικό το SLK 250 το κάμπριο να βάζεις μπροστά μου 5 ευρώ βενζίνη. Είδα και σένα βενζινά να τον ρωτάς αν θα πάει ταξίδι.
:bawl::bawl:
Μου φτιάξατε τη μέρα.