PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

webassasin
22/04/2012, 23:43
Οσο ανοιγει ο καιρος,σας βλεπω και δεν την παλευετε καθολου.
προβλεπεται δυσκολο το καλοκαιρι.

akis_trevor
23/04/2012, 14:21
Οσο ανοιγει ο καιρος,σας βλεπω και δεν την παλευετε καθολου.
προβλεπεται δυσκολο το καλοκαιρι.

ρε φιλε,το ιδιο ηθελα να γραψω,,ακριβως ομως...πηγα χτες πατρα-αιγιο απο την παλια και αρχισα να βλεπω μπαμπα-μαμα-πιτσιρικι 5-6 χρονων σε παπι,ακρανωτοι με κοντομανικα!!

theofilos888
23/04/2012, 16:23
Σε είδα με το παπί στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου στο ύψος της κακιάς σκάλας μεσα στη νυχτα χωρίς φώτα μόνο με το δεξί φλας να αναβοσβήνει! Φορούσες κράνος αααααα όλα κι όλα!!!!! :eek::eek::eek:
Σε είδα και εσένα με το Gs να ανεβαίνεις για Βυτίνα Σάββατο πρωί δικάβαλο και πολύ σε χάρηκα!!!

ghostkon
23/04/2012, 16:36
σας ειδα με τα εργαλεια σας χθες προς Τριπολη, πηγαινοντας να δουμε τον πρωτο αγωνα του Πανελληνιου πρωταθληματος ταχυτητας...δειτε αυτο το video (http://www.greektube.org/content/view/173810/2/) και αναγνωριστε τους εαυτους σας...

Opisthogonia
23/04/2012, 21:54
sas eida extes(kirgiaki)sto gnosto vouno tis pentelis xeretisate kai antapodosame ;) kairo eixa na do tosa atoma sto vouno ante na mazevomase siga siga

teogtp
23/04/2012, 22:36
Σας ειδα μπατσοι της ΔΙΑΣ Κυριακατικα στο κεντρο της πολης να πινετε το καφεδακι σας και να αδιαφορειτε για τον κακο χαμο που εγινε απο τα διπλοπαρκαρισμενα αυτοκινητα και εμεις οι μ@λ@κες οι οδηγοι να προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη μονοι μας .......:moutza:

VASOS
24/04/2012, 14:38
Σε είδα παλίκαρε σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας τη Λ. Μεσογείων με το Tuono Factory και πραγματικά το λιμπίστηκα.
Αλλά και εσύ εξοπλισμένος και μετρημένος :beer:

TROOPER
24/04/2012, 19:58
σε ειδα κατα τις 4.20 το μεσημερι εσενα με το v-max.ακρανοτος,με γυαλι μασκα μαυρο να ειμαι σταματημενος επι της πειραιως με κατευθυνση προς αθηνα στο φαναρι με τη χαμοστερνας,να ερχεσαι με ολα και αφοτου περασες μπροστα απο ολους μας (εμενα με περασες απο αριστερα μου) να βγαινεις σχεδον στη μεση της διαβασης,να στριβεις 180 μοιρες και να περνας ξανα απο αριστερα μου, αντιθετα,: γιατι ηθελες να στριψεις στο στενο του φαζ τελικα :eyepop:!!!εκοψες και οσους ερχοτανε κανονικα και μπηκες εκει που ηθελες κυριος!!!:eleison

καπακι περασα απο ψυχιατρικη κλινικη οπου βεβαιωθηκε μετα απο ψυχομετρικα τεστ οτι και δεν το ειδα στον υπνο μου,και χαιρω ακρας υγειας.σειρα σου να πας απο κει!:moutza:

KostRider
24/04/2012, 21:23
σε είδα ηλίθιε με το hilux στον κόμβο,να περιμένεις ευλαβικά να περάσουν τα κουτιά και μόλις ερχόμουν,επιχείρησες να βγείς...η μούντζα όλη δικιά σου....:moutza: ,γρόθε...

Opisthogonia
25/04/2012, 00:43
etheathis platia koridalou ...odigouses kratontas ....ENA KALAMAKI XIRINO kai o sinodigosou pitogiro ....pragmatika se thavmasa to mono pou sou elipe einai enas kafes anamesa sta podia kai me to alo xeri na kratas kinito ....zoa mathete oti otan odigame ODIGAME den kanoume tpt allo .-

railDG
25/04/2012, 10:10
etheathis platia koridalou ...odigouses kratontas ....ENA KALAMAKI XIRINO kai o sinodigosou pitogiro ....pragmatika se thavmasa to mono pou sou elipe einai enas kafes anamesa sta podia kai me to alo xeri na kratas kinito ....zoa mathete oti otan odigame ODIGAME den kanoume tpt allo .-

Αν εννοείς την πλατεία Ελευθερίας αυτό είναι σύνηθες για τους οδηγούς μας...
Εγώ είδα τη Βαρβάρα να έχει πέσει πάνω στο λεωφορείο και να μην το αφήνει να περάσει.Στην προσπάθειά τους να την τραβήξουνε άφησε τη μπλούζα της να βγει...Παρακάτω δεν μπορούσα να δω.:rolleyes:

koufou
25/04/2012, 12:34
Σε ειδα Tuono που περασες σαν αστραπη απο μπροστα μου και ενα χαμογελο εμφανιστηκε στο πρωσοπο μου....τι φτιαχνουν οι Ιταλοι ρε φιλε...:look::D:a012:

lice13
25/04/2012, 14:58
Σας είδα πρίν λίγο με τα ΒΜW περνάγατε απο τη Λιβαδειά... Καλό δρόμο μάγκες!! :wave2:

GrDreamer
26/04/2012, 01:15
Σε είδα μωρή μαλ@κώ σήμερα στην Αλεξάνδρας με το 50αρι σκούτερ ακράνωτη, με την ακράνωτη φίλη σου πίσω και το ακράνωτο παιδί σου μπροστά όρθιο να κοιτάει έντρομο τον δρόμο:uplate:, τρικάβαλο ρε μπετότουβλο:eyepop: ,να προσπαθείς να προσπεράσεις ένα τρόλεϊ από αριστερά ενώ σε προσπερνούσε μια κλούβα των ΜΑΤ :eyepop: !!!!!!!!! έχε χάρη που βιαζόμουν λόγω δουλειας......:mad:

Σας είδα και σας ζευγάρι βουβάλίων πάνω στο παπι εσείς ακράνωτοι και το παιδακι στη μέση ακράνωτο ίσα που φαινόταν λες και ήταν το μπιφτέκι ανάμεσα σε αφράτα ψωμάκια χαμπουργκερ!!!!!!:lol:

Για να μη παρεξηγηθω δεν έχω κανα πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά ετσι και αλλιώς έχω και εγω.... :)

GIXXERAKIAS
26/04/2012, 08:27
Σε είδα κουφάλα Opisthogonia να περνάς από την δουλειά με το χρέπι σου σε φάση προσγείωσης και εξόδου από τον Κηφισσό και να με αναστατώνεις με τα μπάμ μπούμ της εξάτμισής.:beer::p

Θέλω και γώωωωω!!!!:cry::cry::cry:

micro_fresh
26/04/2012, 10:07
Σε είδα αρ...δι με το fiesta σου από Φειδιπίδου προς Αλεξάνδρας (διαστ με Κηφισίας-Βασ. Σοφίας) να κόβεις από την ΤΕΡΜΑ δεξιά λωρίδα (από τις 6-7 που έχει εκεί) ΑΡΙΣΤΕΡΑ για Βασ. Σοφίας και μάλιστα με φόρα για να προλάβεις πριν ξεκινήσουμε οι υπόλοιποι. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να σε δει το παλικάρι με το σκούτερ και έπεσε πάνω σου! Ευτυχώς τον ρώτησα και ήταν οκ, λίγο τον αγκώνα κρατούσε, ελπίζω εκδορές.

Χόρτασες καντήλι από όλους τους παρόντες όμως, δεν έχεις παράπονο! :evil:

karellen
26/04/2012, 16:20
Σας είδα εξατμισόνια μου μετά από πολλές δοκιμές, βάλε-βγάλε πετροβάμβακα, να αποκτάτε ένα μπάσο επιβλητικό ήχο χωρίς όμως να ενοχλείτε τα αυτιά μου ούτε του κοσμάκη.
Τώρα πλέον το ΧΤάκι αναπνέει και πάει καλύτερα.:smokin:

nikos_abel
26/04/2012, 16:43
ΔΕΝ σε είδα παλιοκ@ρι0λα που κάθησες στο πόδι μου, σε ένιωσα όμως να μου τραβάς μια τσιμπιά μέσα από το τζίν στο μπούτι ΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

Ρε τι πόνος....

Χυμαδόρη, με φάγανε τα κορίτσια σου:lol:

koufou
26/04/2012, 18:26
Σε ειδα φιλε με το τσοπερακι σου με το τιμονι στα υψη πολυ cool....σε ειδα και εσενα εξυπνακια ποδηλατη να κατεβαινεις ολοκληρη κατηφορα χωρις τιμονι....ηθελα να ηξερα τι θα εκανες αμα σου εβγαινε κουτι...

webassasin
26/04/2012, 23:50
Ειδα γνωστο διαιτητη ( που τον ξυλωσαν για κατι κακες διαιτησιες κατα ολυμπιακου η κατι τετοιο ) που μενει απεναντι μου, να φωναζει περιχαρος τα 2 αγγελουδια του και να τα φορτωνει στην τιτανοβεσπα.
Γνωστη η ιστορια,αλλα αμα δεν εχετε μυαλο απο μονοι σας μεγαλοι ανθρωποι,δε θα ακουσετε καποιον νεωτερο σιγουρα.
Περαστικα.

Opisthogonia
27/04/2012, 00:46
Σε είδα κουφάλα Opisthogonia να περνάς από την δουλειά με το χρέπι σου σε φάση προσγείωσης και εξόδου από τον Κηφισσό και να με αναστατώνεις με τα μπάμ μπούμ της εξάτμισής.:beer::p

Θέλω και γώωωωω!!!!:cry::cry::cry:

kathe mera pernao moromou esi den me vlepeis malon :PPP

raildg omg man giati eprepe na to diavaso afto gia tin varvara 2 to proi? plzzzzzzzzzzzzzzzz

se eida simera zita ....kai esi malon gia ligo....kavalas ora 1 to proi....kali tixi

DimChios
27/04/2012, 08:03
σε ειδα πριν λιγο (κατα τις 8:30) στην Παπαγου, με το εντουρακι σου (δεν ειδα μοντελο-XR,TTR...κατι τετοιο) μαυρο-πορτοκαλι μπουφαν, μαυρο κρανος, μακρυ μαλλακι και στην top case αυτοκολλητακι moto.gr

Ποίος? :wave2:

GIXXERAKIAS
27/04/2012, 12:03
Σε είδα HONDA FOUR 350 Λαδί,καλοδιατηρημένο στην πένα (ίσως από ανακατασκευή?) κάτω από το γραφείο που δουλεύω σε παράδρομο του Κηφισσού.Κανείς απο εδώ?:confused:

Σάν αυτό.255948

Αλλά με εξατμίσεις σαν αυτό.255949

sniper
27/04/2012, 12:41
Σε είδα HONDA FOUR 350 Λαδί,καλοδιατηρημένο στην πένα (ίσως από ανακατασκευή?) κάτω από το γραφείο που δουλεύω σε παράδρομο του Κηφισσού.Κανείς απο εδώ?:confused:

Σάν αυτό.255948

Αλλά με εξατμίσεις σαν αυτό.255949

Επίσης σε είδα με το παρακάτω, σε αριστη κατάσταση, με βρετανικές πινακίδες στην Κηφισίας την Τετάρτη να είσαι μπροστά μου, να μου κλείνεις το δρόμο, να με ακούς και να με βλέπεις κι αντί να κάνεις στην άκρη, ανοιγες το γκάζι λες κι είχες ελπίδα.

Οι ελιγμοί σου είναι τραγικοί κι επικίνδυνοι.. Πρόσεχε.
255950

harris_x
27/04/2012, 13:08
Σας είδα ΔΙΕΣ ( :tooth: ) να με κοιτάτε σαν χάνοι...

Τι σας έκανε εντύπωση, το παπί ή το RX7GP

GIXXERAKIAS
27/04/2012, 14:32
Σας είδα ΔΙΕΣ ( :tooth: ) να με κοιτάτε σαν χάνοι...

Τι σας έκανε εντύπωση, το παπί ή το RX7GP

Kαι εμένα έτσι με κοιτάνε όταν σκάω στο φανάρι δίπλα τους με επιγονατίδες,μπουφάν,γάντια και το X Spirit II Kiyonari με το σκούτερ.:bawl:

Ζεύκας
27/04/2012, 16:36
Με είδα πεζός να πάω να διασχίσω την Μάρνη και πριν φτάσω στη νησίδα άναψε πράσινο για τα οχήματα.

Σε είδα συνάδελφε με transalp να σταματάς και να περιμένεις να περάσω. χαιρέτησα και έφυγα. ευχαριστώ :beer:

theofilos888
27/04/2012, 19:38
Με είδα πεζός να πάω να διασχίσω την Μάρνη και πριν φτάσω στη νησίδα άναψε πράσινο για τα οχήματα.

Σε είδα συνάδελφε με transalp να σταματάς και να περιμένεις να περάσω. χαιρέτησα και έφυγα. ευχαριστώ :beer:

εσυ ήσουν;;;; τι ωρα;

και εγω σας είδα να φευγετε σημερα στην αθηνων λαμίας και πολυ ζηλευωωωωωωωωω!!!!!!!:cry: Καλουσ δρόμους όπου και αν πάτε!!!!!

Ζεύκας
27/04/2012, 20:05
αααα πάνε μέρες....Δευτέρα? Τρίτη? απλά σήμερα μου έσκασε σαν ανάμνηση.

γκρι Transalp 700 αν θυμάμαι καλά

GIXXERAKIAS
30/04/2012, 08:16
Σάς είδα εχθές Vstromαδες στην Ευθεία της Τριπόλεως στο γυρισμό από βόλτα!Ζηλέψαμε ρεμάλια με την γυναίκα μου αλλά είχαμε πάει σκ με το Atos λόγω προμηθειών από το χωριό και του κτήνους στο πίσω κάθισμα.:p
Σας χαιρέτησα κιόλας όταν σας πέρναγαμε.:beer:

kokkiklhs
30/04/2012, 10:27
Σε είδα με ΜΖ ΕΤΖ 251 μπλε, φορτωμένο, να με χαιρετάς στο ύψος της Θερμής στη Λέσβο, ανεβαίνοντας προς Μανταμάδο...
Εγώ κατέβαινα με το Anhelo μου και χαζεύοντας, δεν πρόλαβα να αντοποδώσω εγκαίρως... :(
Δεν έχω δει άλλους ΜεΖέδες σε κυκλοφορία στη Μυτιλήνη, ξέρει κανείς τίποτα;
:rolleyes:

RocknRollas
30/04/2012, 10:57
Με το Atos φορτωμένος πέρασες τα V-Strom στην ευθεία της Τρίπολης? Και περιμένεις να σου απαντήσει κανένας "εμείς είμαστε κλπ κλπ μπύρες κλπ κλπ"?

χαχαχαχα λογικα σταματημενοι ηταν οι V-Stromαδες

Σε ειδα γιαγιουλα να μου πλενεις την μηχανη και εμεινα μαλακας!
ειναι μια γιαγια απο την απεναντι πολυκατοικια και ειχε κατεβει χτες την κυριακη και επλενε το πεζοδρομιο. και ειχε ακουμπησει την σκουπα της πανω στην μηναχη.οταν τελειωσε με το πεζοδρομιο αρχισε να ριχνει νερο πανω στην μηχανη! και με το χερι της επλυνε σελα πισω σελακι τεποζιτο κλπ..την κοιταζα και δεν το πιστευα!περασαν κανα 2-3 μηχανοβιοι απο κει και την κοιταγαν τοσο επιμονα και απορουσαν!

χαχαχα να σαι καλα γιαγια, λιγο νερο το χρειαζοταν η καλη μου.

dukeandthecity
30/04/2012, 11:13
σε ειδα να εχεις τρακαρει με τον σκυλο και πολλα φιλαρακια σου να ειναι διπλα σου στην έξοδο του Βόλου. Τοσα νιατα μαζεμενα ελπιζω να σε βοήθησαν και να εισαι καλά.

KostRider
30/04/2012, 13:33
σε είδα ηλίθιε-α με το atos να ξεκινάς χωρίς να κοιτάς,ευτυχώς το άνοιξα και πρόλαβα τα χειροτερα...

GIXXERAKIAS
30/04/2012, 13:34
Με το Atos φορτωμένος πέρασες τα V-Strom στην ευθεία της Τρίπολης? Και περιμένεις να σου απαντήσει κανένας "εμείς είμαστε κλπ κλπ μπύρες κλπ κλπ"?

Όντως δίκιο έχεις!:bawl::bawl:

χαχαχαχα λογικα σταματημενοι ηταν οι V-Stromαδες

Έν κινήσει ήτο τα παλικάρια αλλά ήταν πάρα πολλοί και πήγαιναν αρκετά αργά και δεξιά.;)

Επίσης σε είδα βλαμμένη συνοδηγός να πετάς το τσιγάρο σου ενώ ήμουν πίσω στο μπουρδέλο που οδήγαγε ο άντρας-γκομενός-γαμι@ς σου.Όταν ήρθα δίπλα σου και έφαγες την μούτζα με κοίταγες με απορία και ο γαμι@ς σου φούσκωσε σαν κοκκόρι.Στήν έξοδο του Κηφισσού για Καβάλας με ρώτησε ο γαμι@ς με τσαμπουκά και όταν του είπα γιατί έφαγε τα βρισίδια εκείνη μετά. :bawl:

teogtp
30/04/2012, 13:46
Σε ειδα καραγκιοζη με το Monster Wrangler να παντιλικονεις μες την βροχη και να κοβεις το αιμα στους απεναντι διερχομενους.

McTalas
01/05/2012, 10:18
...κυριακη απογεμα, φαναρια σκαραμαγκα, ποδηλατο, μπλουζα περιστερας,
ποιος?

Volo
01/05/2012, 13:59
Σε είδα χθες πρωί στην Κηφισίας στο Μαρούσι με το Ζ750 σου. Δερμάτινη στολή, φαγωμένα λάστιχα, κίτρινες ταινίες στις μπότες,
μπαμ έκανες πως ήσουν από track day. Στο φανάρι σε ρώτησα αν έρχεσαι από το CSS στα Μέγαρα. Ναι μου λες και το χαμόγελο
σου βγήκε έξω από το κράνος :lol: Καλές βόλτες φίλε ελπίζω να το απόλαυσες :beer:

antsoar
01/05/2012, 15:18
Είδα γνώριμα KTM σήμερα στο Λαύριο, κάποιοι από εδώ μέσα πρέπει να ήταν, εγώ πέρναγα με τον πιτσιρικά βόλτα και χάζευε τα μηχανάκια :beer::beer:

taxydromos
01/05/2012, 17:16
Είδα γνώριμα KTM σήμερα στο Λαύριο, κάποιοι από εδώ μέσα πρέπει να ήταν, εγώ πέρναγα με τον πιτσιρικά βόλτα και χάζευε τα μηχανάκια :beer::beer:

το ktm hellas club επινε καφεδακι στο Λαυριο.....δεν σου στειλανε προσκληση?:p

drowvarius
01/05/2012, 18:40
Σε είδα εξυπνάκια να βουτάς την τσάντα μιας θείας μου στα κρυφά, στην έκθεση λουλουδιών στον Πειραιά. Με είδες και με ένιωσες κι εσύ όταν σε βούτηξα και σε έκανα μπλε στο ξύλο. Και είδα μέσα στην τσάντα που κράταγε και άλλες γυναικείες τσάντες. Αλλά είδα και εσάς ηλίθιοι ψευτοανθρωπιστές, να ορμάτε και να φυγαδεύετε τον κλέφτη μακρυά μου, πριν καν προλάβω να σας πω ότι κάποιοι κλαίνε τα λεφτά και τα υπάρχοντά τους, και πριν καν προλάβω να σε πάω στο τμήμα.

Πως φτάσαμε στο σημείο ο κλέφτης και ο λαθρομετανάστης να έχει περισσότερα δικαιώματα από ότι έχουν όλοι οι υπόλοιποι πολίτες;;;

γιωτάς
01/05/2012, 20:23
Σας είδα το Σαββατο 3 καβαλεϊρος έξω από τη Θήβα με τα βεσπόνια σας στην πένα. Πηγαίνατε κονβόϊ στην παλιά εθν. οδό και παλεύατε μέσα στη βρόχα...

Σας κόρναρα με το κουτί...
Πολλά respect !

:beer:

Panoskl
01/05/2012, 20:51
Σας είδα 2 παλικάρια πάνω σε δύο σούπερ φορτωμένα DR 600 (αν δεν κάνω λάθος) με γερμανικές πινακίδες το απόγευμα σήμερα στην Βασ. Όλγας, στο Ζάππειο.

Καλούς δρόμους!

TROOPER
02/05/2012, 09:34
σε ειδα αναποδα στο ποταμι με το παπι!!!!τι αλλο να πω !!!(ο golis ηταν μαζι μου και μπορει να το επιβεβαιωσει!!!)

sniper
02/05/2012, 11:11
Με είδα την Δευτέρα 30.04 να είμαι bingo αλλά τελικά να μένω έξω από το 251.. Τυχαίο; Δεν νομίζω :tooth:

Με είδα να περπατάω για να βρω βενζινάδικο, μπετόνι και πίσω για να φύγω.

Σε είδα φίλε με το RMX (εποχή τσακαλιών) που ρώτησες τι έπαθα, με φόρτωσες στο RMX και με πήγες πίσω.

Σίγουρα δεν διαβάζεις εδώ μέσα (αμφιβάλλω αν ξέρεις τι είναι υπολογιστής) αλλά σ' ευχαριστώ.

Operater
02/05/2012, 12:43
Σε είδα να με κράζετε μαντραχαλαίοι, χοντρομπαλάδες (με όλη τη σημασία της λέξεως), νεόβλαχοι, με περισσή μαγκιά και τσαμπουκα (ξέρετε "δένω χειρόφρενο-βγάζω ζώνη-έτοιμος να βγω για ντράβαλα") επειδή ενώ ήμουν φορτωμένος και δικάβαλο, σου πήρα τη θέση στα διόδια Αττικής Οδού της εθνικής.. Δε σεβαστήκατε ούτε τη κοπελιά που είχα μαζί μου, ούτε αυτή που είχατε μαζί σας. Συνήθως ρωτάω για να μπω μπροστά, αλλά επειδή είχα το νου μου να κρατήσω λίγο ισορροπία λόγω του αέρα, δεν το έκανα.
Αυτή τη μαγκιά στα υπόλοιπα κακώς κείμενα να είχαμε, σαν Ελληνες, θα ήμουν ευτυχισμένος, αλλά τα παντελόνια τα φοράμε για συγκεκριμένο λόγο..
Νεοελληναράδες, σας ζητώ συγνώμη που σας καθυστέρησα για 15 δευτερόλεπτα της πολύτιμης ζωής σας (τα ψιλά τα έχω πάντα έτοιμα)...
:bawl:
Α, ρε...πότε θα φύγω στο νησί να βρω την ηρεμία μου...

kordix
02/05/2012, 13:27

Το αυτό, και γω βόλταρα τον μικρό και χαζεύαμε τα μπόλικα μηχανάκια στο καφέ "ρολόϊ" στο Λαύριο. :wave2:

Λίγο πιο πριν είδα ενα ΗP 2 με μπροστινό ohlins ttx τούμπανο και ενα agusta επίσης τούμπανο, και το βράδυ εβλεπα περίεργα ονειρα τουμπανιασμένος.

Ειδα και μια παρέα από 4 μηχανές να ανηφορίζουν προς Αγ. Κωνσταντίνο λίγο πριν το σούρουπο.

nassosxlvbros
02/05/2012, 15:46
Σε είδα γιατρίνα με το Xsara να περνάς με κόκκινο μες τους μπάτσους να γλυτώνεις το τράκο στο παρατσάκ και να συνεχίζεις σα να μη τρέχει μία...και οι μπάτσοι....νιρβάνα απόλυτη...

blackhornet78
02/05/2012, 19:01
σας ειδα ξανθουλες πανω στο σκουτερακι, καυταντζογλου για λαμπρακη (θεσ/νικη), φουλ εξαρτηση

γυαλι ηλιου, μαλλι κομμωτηριου, σορτσακια ασπρα, πεδιλακια,

δε λεω χαρμα οφθαλμων ηταν :eyepop::eyepop:

spyrakos35
02/05/2012, 21:44
σε είδα μ@λ@κ@ άντρα με την γυναίκα σου και το μωρό να κοιμάται ανάμεσά σας πάνω στο σκουτερ μπροστά από τον άγιο αλέξανδρο στο παλιο φάληρο....

με είδε και η γυναίκα σου που της έκανα :a31: και χαμήλωσε το βλέμμα της....

ελπίζω να την έβαλε σε σκέψεις.....

GIXXERAKIAS
02/05/2012, 23:22
Ευτυχώς σε είδα μαλ@κοπίτουρα με το μπουρδέλο σου στην Γαλατσίου (άνοδος πρός Περιφερειακό) στο φανάρι της Βείκου από τέρμα δεξία να το κόβεις αριστερά με τα όσα μόλις άναψε το φανάρι...αν δεν έκοβα το τιμόνι να κάνω 2 μέτρα αριστερά θα με έπαιρνες μαζί σου και αν την γλύτωνα να είσαι σίγουρος ότι ακόμα θα σε γ@μούσ@ χωρίς σάλιο π@ύστη άντρα.....

GIXXERAKIAS
03/05/2012, 15:48
Σε είδα σήμερα και σε χάρηκα με την πλήρη εξάρτηση σου και τα μαλλάκια σου πλεξούδα να ξεπροβάλλον από το λευκό σου κράνος στην Πανεπιστημίου στο Σύνταγμα.Και ναί ήσουν με το Suzuki το 750 και ήσουν Ζητού.:uplate:

asimaki
03/05/2012, 16:20
Και ναί ήσουν με το Suzuki το 750 και ήσουν Ζητού.:uplate:

Και το είχα παράπονο που δεν εχω δει ΠΟΤΕ (μα ΠΟΤΕ όμως) Ζητού... Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπήρχαν καν..

nikos_abel
04/05/2012, 07:49
Ποιο κόκκινο R1 τσάγιωσα σήμερα το πρωί κατά τις 6:40 στη Λαυρίου, κανένας από δω;

(όταν λέμε τσάγιωσα εννοώ ότι ο άνθρωπος πήγαινε χαλαρότατα και απλά πέρασα από αριστερά του. Νάσαι καλά γιατί όταν το κάνω αυτό συνήθως τρελαίνονται που τους πέρασε σκούτερ)

webassasin
05/05/2012, 01:06
Βλεπω πολλους πεζους, να περνανε το δρομο με το κεφαλι κατω.
μου φαινεται θα βαλω τη sebring.
Ξερω οτι εχετε τις εννοιες σας ολοι,αλλα προσεξτε λιγο για να γυρισουμε σπιτι μας ολοι.

RocknRollas
05/05/2012, 02:25
στη συγγρου στο ρευμα προς αθηνα στο υψος της καλλιροης εχει γινει ατυχημα και εχει ολος ο δρομος λαδια.
ειχε φτασει πυροσβεστικη και καλυψε ολο το δρομο με πριονιδι αλλα καλου κακου προσοχη παιδια.

TROOPER
05/05/2012, 04:37
ΔΕΝ σε ειδα,ειδα ομως το μηχανακι σου στη π.ραλλη εξω απο τον ''σπαρτακο''.ροζ τζιξερ και εγραφε princess!

EVI
05/05/2012, 11:20
χαχαχαχαχ....σε ειδα να βγαινεις απο το αμαξι και να φωναζεις <<ΝΑΙΙΙΙΙΙ SLAYER ΡΕ Μ$%^@Α>> ΧΑΧχαχαχ (Ακομα γελαω)

KAGOURO
06/05/2012, 19:36
Σε είδα φίλε μου σε όλα τα φανάρια της Λ.Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα το απόγευμα στις 6:30 περίπου να μην ακουμπάς τον μπροστινό τροχό του λευκού GSXR1000K8 κι όταν σου είπα οτι ευτυχώς που υπάρχουν τα φανάρια και σε πιάνω με κέρασες αλλη μια λαμπάδα μέχρι τη γέφυρα στο ποτάμι ! Καλούς δρόμους !:beer:

DimChios
07/05/2012, 10:16
Σε είδα φίλε μου σε όλα τα φανάρια της Λ.Καβάλας στο ρεύμα προς Αθήνα το απόγευμα στις 6:30 περίπου να μην ακουμπάς τον μπροστινό τροχό του λευκού GSXR1000K8 κι όταν σου είπα οτι ευτυχώς που υπάρχουν τα φανάρια και σε πιάνω με κέρασες αλλη μια λαμπάδα μέχρι τη γέφυρα στο ποτάμι ! Καλούς δρόμους !:beer:

πρεπει να τον εχω πετυχει κι εγω και μαλιστα με λινά στο πισω λαστιχο!!!

Με ειδα να κανω το πρωτο μου μπανιο στη θαλασσα χθες! Ωραια ήταν!

...μετά είπαμε να σταματησουμε στα Μεγαρα να χαζεψουμε λιγο το TrackDay και σας είδα odin#%$^@# με το νεο σου ΚΤΜ RC8 (ΤΟΥΜΠΑΝΟ) και εσενα sardnasagam με το SV να γυρνοβολατε! Ωραιοι!!

Το βραδυ στο σπιτι, πρωτα σε ακουσα και μετα σε ειδα που.. επεσες απο τον 4ο και... :( Το ασθενοφορο ηρθε γρηγορα αλλα μετα απο λιγο κατεληξες απο εσωτερικη αιμοραγια

Κριμα, κριμα!!!

Odin#9681
07/05/2012, 13:41
...μετά είπαμε να σταματησουμε στα Μεγαρα να χαζεψουμε λιγο το TrackDay και σας είδα odin#%$^@# με το νεο σου ΚΤΜ RC8 (ΤΟΥΜΠΑΝΟ) και εσενα sardnasagam με το SV να γυρνοβολατε! Ωραιοι!!

αντε αντε ετοιμασε το πιστολιε δι σιρκουιτ ιζ γουετινγν μπρε
:beer:

tom kissas
07/05/2012, 18:53
σε ειδα bandit με αυτοκολλητο moto.gr στο κολοφαναρο στα φαναρια οθωνος και μ.μποτσαρι στην κιφισια ειμουν με ραννερ μαυρο - γκρι
ΥΓ ωραιο κρανος ;)

eBoLaGR
07/05/2012, 19:32
Σε ειδα με το ανασφαλιστο BMW σου, να παιρνας STOP σε κεντρικη λεωφορο του Πειραια και να με κανεις καινουριο...

g_m900
07/05/2012, 20:08
σας βλεπω κουτακηδες να παραβιαζετε σωρηδων τα φαναρια ακομα και οταν εχει αναψει κανα δευτερολεπτο κοκκινο.
οταν σας ρωταω γιατι...ακουω την καθε απιστευτη μαλακια,
οταν σας λεω να κανετε ακρη να σας παρω το διπλωμα...αρχιζει το κλαμα οταν πριν ριχνατε μπινελικια.

προσεξτε ρε παιδια και αν αναψει πρασινο...περιμενετε λιγο κι ας σας κορναρουν.
εχουν δει απιστευτες καταστασεις τα ματια μου τωρα τελευταια...:wave2:

PortisHead
07/05/2012, 22:01
σε ειδα bandit με αυτοκολλητο moto.gr στο κολοφαναρο στα φαναρια οθωνος και μ.μποτσαρι στην κιφισια ειμουν με ραννερ μαυρο - γκρι
ΥΓ ωραιο κρανος ;)

Στον "Μπαμπη" ε ?
Κατι θυμαμαι τωρα που το λες.
Πες ενα γεια...

:wave2:

tom kissas
07/05/2012, 22:08
χαχαχα ναι στον μπαμπη εεε μολις το ειδα αναψε πρασινο
εισαι της γειτονιας?
:)

PortisHead
07/05/2012, 22:17
χαχαχα ναι στον μπαμπη εεε μολις το ειδα αναψε πρασινο
εισαι της γειτονιας?

Κοντογείτονας...Πειραια μενω :D ...απλα για δουλεια ειμαι εκει πανω αυτον τον καιρο

tom kissas
07/05/2012, 22:19
χαχαχαχ διπλα
την επομενη φορα θα χερετησω
πολυ ωραιο το bandit ;)

fournas
07/05/2012, 23:59
σε ειδα κατα τις 12:30 περιεργο συννεφο που φαινοσουν σαν καθετο με τον ουρανο :alien: :eyepop:

(οποιος το ειδε ισως καταλαβει και τι γραφω :lol: )

RizlaPlusPlus
08/05/2012, 09:00
Ειδα τα απομειναρια του ασημενιου γυμνου street σου, ισως YBR250, ισως CB400, ισως Hornet, το οποιο μολις ειχε καρφωθει πισω απο Αccent στην Αττικη οδο. Εσυ σκεπασμενος με κουβερτα πανω σε φορειο, πιθανοτατα ζωντανος. Μακαρι δλδ...

mikRRopixel
08/05/2012, 09:39
Σε είδα να περνάς το καρα-κόκκινο και να έρχεσαι κατα πάνω μου, μάλλον δεν είδες καν ότι υπάρχει φανάρι σε αυτή τη διασταύρωση. Αν δεν σου είχα κορνάρει να ξυπνήσεις ζώον δεν ξέρω που θα βρισκόμουν τώρα.

σας βλεπω κουτακηδες να παραβιαζετε σωρηδων τα φαναρια ακομα και οταν εχει αναψει κανα δευτερολεπτο κοκκινο.
οταν σας ρωταω γιατι...ακουω την καθε απιστευτη μαλακια,
οταν σας λεω να κανετε ακρη να σας παρω το διπλωμα...αρχιζει το κλαμα οταν πριν ριχνατε μπινελικια.
:

Να τους το παίρνεις το δίπλωμα όσο και να κλαίνε! Γιατι αν δεν τους πάρεις το δίπλωμα, θα μας πάρουν παραμάζωμα!

sniper
08/05/2012, 10:35
Σε είδα κοπελιά να σταματάς στο φανάρι του Παράδεισου στο Μαρούσι όπου ρύθμιζαν την κυκλοφορία 2 τρροχονόμοι.. ο ένας στο κέντρο της διασταύρωσης κι ο άλλος ακριώς μπροστά σου να μαθαίνει (δόκιμος).. Σε είδα με τη σκουτεροβέσπα σου και το τζετ κρανάκι να τους γράφεις στα @@ σου και να ξεκινάς και να φεύγεις χωρίς να τους ρωτήσεις και να σου φωνάζει ο πιτσιρικάς τροχονόμος "Που πας ρε ζώο;" :tooth:

McTalas
08/05/2012, 23:32
...Σημερα στο mcArthur στο υπογειο παρκινγ με κοκκινη μπλουζα μοτο, ποιος? και δεν προλαβα να σταματησω...

teogtp
09/05/2012, 08:39
Σε ειδα βλαμμενη με το Micra να ξεπαρκαρεις και να μου κλεινεις το δρομο ...εχε χαρη που ειχαμε και οι δυο τα παιδια μαζι μας και δεν σε στολισα....
(Παντα κρανος παιδες και στα παιδια)

Gms
09/05/2012, 14:17
Σε ειδα μλκισμενη με το smart και τον σκυλο στο καθισμα του συνοδηγου να πατας τερμα φρενο στην μεση του δρομου και να σταματας και κατι να κοιτας προς την μερια του σκυλου φαινεται μεχρι και ο σκυλος σου σε ειπε ζωο και παρεξηγηθηκες ζωο.

latris mixanis
09/05/2012, 17:11
Σε είδα πρώην σύνοικε... ωραίο το νέο κράνος!;)

GIXXERAKIAS
09/05/2012, 17:50
Ευτυχώς σε είδα μ@υν@πανο Βούλγαρε που ήρθες στην μεσαία λωρίδα από προσπέραση με το Scania φορτηγό+ρυμουλκούμενο και αναγκάστικα να πλακωθώ στα φρένα για να μήν γίνω αλοιφή στο αμάξι που ερχόταν στην δεξιά λωρίδα αφού δεν είχα χώρο να πάω εκεί.Σε έφθασα-προσπέρασα ρίχνοντας σου γαλλικά εκλεπτυσμένα και με κοίταζες χωρίς να ξέρεις γιατί τα ακούς.:moutza:

Μιλάμε χ@στηκα πάνω μου όταν συνειδητοποίησα ότι είχε και ρυμουλκούμενο μόλις με έκλεισε-πέρασε και πήγα να μπώ πίσω του με σκοπό να τον προσπεράσω για να τα ακούσει.:uplate:

railDG
09/05/2012, 21:59
Βλέπω τα φανάρια,πριν ή μετά τις γραμμές του τρένου στα Καμίνια να είναι χαλασμένα εκ περιτροπής εδώ και 2 μήνες περίπου.Προ-βλέπω να γινόμαστε σαλάτα κάποια στιγμή...

koufou
10/05/2012, 19:35
Σε ειδα Yamaha...δε θυμαμαι τι μοντελο να περνας με το που βγαινω απο το σπιτι και μιλαμε οτι χαζεψα κανονικα....σε ειδα και εσενα φιλε με το σκουτερακι σου να σπρωχνεις μια μηχανη....δε θυμαμαι τι μηχανη ηταν....ουτε τι σκουτερ ειχες....επισης δε θυμαμαι και που σας ειδα....τι εχω παθει? :confused::sick:...τουλαχιστον εμαθα πως μια μηχανη σπρωχνει μια αλλη :D

Επισης με ειδα να κανω την πρωτη μου βολτα με μηχανακι επιτελους!!!!:a25::a09::a54::a2::vroum:...οφειλω να ομολογισω οτι νιωθω σαν να πηγα στον παραδεισο!!!

Volo
10/05/2012, 20:23
Σε είδα μωρή πέτσα με το χάρχαλό σου να περνάς το κόκκινο σιγά σιγά χωρίς καν να κοιτάς και να μιλάς και στο κινητό με μέγα απάθεια.
Κρίμα που είχα μέσα τη γιαγιά, μάνα και πατέρα αλλιώς θα το έσκαγα πάνω σου να δεις τη γλύκα παλιοβρώμα :moutza:

webassasin
11/05/2012, 02:00
Σε ειδα να βγαζεις τη μουρη σου,σου κορναρα κιολας,αλλα με εγραψες στα π@π@ρι@ σου και βγηκες και στο αντιθετο ρευμα για να ξεπαρκαρεις,μιας και δε χωρουσε το seicento.
Ηρθα διπλα σου και σε στραβοκοιταζα,αλλα ειχες και τη γκομενα διπλα και το επαιζες κυρια.
2 φορες ακομα σε εχω δει να κανεις μ@λ@κι@.
Η αλλη μ@λ@κι@με την Καλαματα ειναι οτι σας ξερω και ξερω και που μενετε.

KostRider
12/05/2012, 15:38
σε είδα μαλ@κισμένη να περιμένεις να περάσουν τα κουτιά και αμέσως μετά να διασχίζεις το δρόμο,παρόλο που με ειδες...τι νομίζετε ότι οι μοτοσυκλέτες σταματάνε ακαριαία;;;

aircop
12/05/2012, 19:58
Σε είδα κοπελιά με το Φίατ Πούντο να βγαίνεις από στενάκι με ΣΤΟΠ και μετά να θες να στρίψεις στο αμέσως επόμενο αριστερά. Κι επειδή όπως είπες δεν με είδες θα είμαι για 30 μέρες με γύψο στο κρεβάτι με σπασμένα τα 2 τελευταία δάχτυλα του δεξιού ποδιού μου. Όπως λέει και ο Dream_Z750 νομίζετε πως δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής για τις μηχανές και σταματάν ακαριαία;

Ichigo
13/05/2012, 00:54
Σε είδα θωρηκτό X5 να έχεις βουλιάξει το peugeot στη Λ. Σουνίου κ Καραμανλή :sick:. Σας βλέπω κι όλους εσάς γαμ@κουτάκιδες που ενώ με βλέπετε ότι κινούμαι σε λεωφόρο με ταχύτητα, πετάγεστε από τα στενά για να μη σας πιάσει η επερχόμενη κίνηση κι εγώ να δουλέυω υπερωρίες το ABS ξεχνώντας φυσικά πως δεν έχετε τη δυνατότητα να έχετε 300 άλογα τουλάχιστον ώστε να καταφέρετε να επιταχύνετε αντίστοιχα το ίδιο με εμένα! :moutza:

asimaki
14/05/2012, 21:52
ΔΕΝ σε είδα, αλλά άκουσα ότι έχασες τον έλεγχο της μηχανής σου κι έπεσες πάνω στις μπάρες της Αμφιθέας στις 5 το πρωί... Καλό ταξίδι... :(

latris mixanis
15/05/2012, 19:43
:moutza::moutza::moutza::moutza::a52::a52::a52::a52::a52:

Στους 2 Βήξα που πέρασαν το κόκκινο αέρα πατέρα κοράκι βγες να πάρεις μέτρα... Ο ένας στη Μεσογείων κι ενώ είχαμε ξεκινήσει αποφάσισε να περάσει κι όταν του κορνάραμε σταμάτησε μέσα στη μέση και κοιτούσε σαν χάνος του στυλ τι έγινε ρε παιδιά;; και ο άλλος στη Μαραθώνος που ενώ ήταν όλοι σταματημένοι αυτός ούτε καν έκοψε... Ευτυχώς δεν είχαμε ξεκινήσει!!!

GIXXERAKIAS
17/05/2012, 08:05
Σε είδα εχθές κατά τις 23:45 να σε παίρνει με φορείο το ασθενοφόρο στον Κηφισσό.Είχαν σταματήσει και αμάξια και 2-3 μηχανές,ελπίζω όλα να πήγαν καλά......

Σε είδα και σένα φίλε να έχεις όρεξη πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι να κάνεις πάντες με ένα TIGER 2000 στην Ν.Φιλαδέλφεια.Χ@στηκές λιγάκι σε κάποια φάση....

J.T.R
19/05/2012, 06:49
Σας βλεπω, Roufianos και John the Son ,να φευγετε απο τα Βαλκανια για το Μοναχο:)

Καλο δρομο παιδια και με προσοχη!!!:)

akis_trevor
19/05/2012, 12:17
γυρνωντας σημερα με το παπι σπιτι,σταματαω στο φαναρι,διπλα μου,οτι εχει παρκαρει ενα αυτοκινητο.κατεβαινει ενας τυπος,ανοιγει την πισω πορτα και κατεβαζει ενα πιτσιρικο 3-4 χρονων.μολις κατεβαινει ο μικρος με κοιταει εμενα και το παπι,απο πανω μεχρι κατω.του λεει ο μπαμπας:βλεπεις που το παιδακι φοραει κρανος;ετσι πρεπει,να φοραμε παντα κρανος!και εσυ με το ποδηλατο και το πατινι σου,να φορας το κρανος σου.του εγνεψα καταφατικα και του ειπα,σωστος!!!ειλικρινα μου εφτιαξες την μερα,μακαρι να ηταν ολοι οι γονεις σαν και εσενα.να δινουν το καλο παραδειγμα και να διδασκουν την ζωη ετσι,απο αυτην την ηλικια. και οχι οταν φτανουν 16-18.να σαι καλα και να χαιρεσαι τον πιτσιρικα σου!!!

jimmy10
19/05/2012, 16:36
Σε είδα Αθήνα χθες. Άδεια, μόνη, θλιβερή.

Acacius
19/05/2012, 18:14
Είδα σήμερα στο μηχανουργείο της γειτονιάς μου μια παλιά βέσπα, ένα Z&#252;ndapp και ένα παλιό παπί σε φάση "θέλω αναπαλαίωση", να κάθονται δίπλα-δίπλα πίσω από το τζάμι... Ετοιμάζει κανείς εδώ μέσα υπερπαραγωγή;

jimmis5
19/05/2012, 18:22
Δεν σε ειδα δεν με ειδες και τρακαραμε στον αερα...
Αστρονομικη ταχυτητα 60κμ περιστερι καπου δεξια σηκωνετε για πτηση το περνει ο αερα και τρακαρη στη ζελατινα του κρανος
μου πηγε το σκατο στην καλτσα αφου δεν επεσα...Ο περιστερης εφυγε σαν ξεπουπουλιασμενη κοτα.
Τελος καλο ολα καλα και η ζελατινα αντεξε!!!

ghostkon
20/05/2012, 17:19
ειδα πολλους την κυριακη 13/05 σε μια ωραια βολτα με παρεα αλλα 13 μηχανακια >>> http://www.greektube.org/content/view/175771/2/

KostRider
20/05/2012, 21:34
σε είδα μπατσικό να έρχεσαι απο το αντίθετο στη σήραγγα,ενώ τη διέσχιζα με 200+ κοίταξα λίγο στον καθρέπτη,μην κάνεις αναστροφή και ανάψεις το μπλέ φάρο...:eek:
σε είδα πιο κάτω TDM να μου κάνεις σινιάλο και ανταπέδωσα,καλούς δρόμους:beer:

Red Rider
20/05/2012, 23:54
Πειραια κεντρο σημερα κατα τις 20.00 CBF 600 μαυρο με εξατμιση,ασημι κρανος και αυτοκολλητο moto.gr πανω του.

GrDreamer
21/05/2012, 00:30
Σέ είδα φίλε στο φανάρι απο φειδιπίδου προς Αλέξάνδρας, να σταματάς δίπλα μου με το Harley Πάπινσον - Modenas ακράνοτος να φοράς ολόσωμη δερμάτινη μαύρη φόρμα και στα πόδια αθλητικό puma κοντό με άσπρη κάλτσα.....:bawl: Ακόμα γελάω όταν σε σκέφτομαι!!!!

mikRRopixel
21/05/2012, 10:15
Σε είδα γελοίε τύπε στο Varadero με την κοπέλα πίσω, να ανεβαίνεις τον Κηφισσό στην αριστερή λωρίδα και να κινείσαι με ταχύτητες 130-140 km. Ακράνωτοι και οι δύο σας.... και εσύ εκεί, καρφωμένος στην αριστερή λωρίδα και φουλ στις σφήνες. Η κοπέλα ήταν μέσα στην αστάθεια μιας και δυσκολευόταν πολύ γιατί είχε τα χέρια της στα γυαλιά ηλίου της στο κεφάλι της να μη της φύγουν από τον αέρα, απορώ και εσύ πως έβλεπες. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....

KostRider
21/05/2012, 11:11
σε είδα βλάκα με το CZT να βγαίνεις σε διασταύρωση με stop και να σταματάς μέσα στη μέση,για να αποφασίσεις που θα πάς,τι να πώ....:moutza:

stynikop
21/05/2012, 11:15
Σάββατο βράδυ, στη Μεσογείων στην Αγ. Παρασκευή με κατεύθυνση για Αθήνα (θα έστριβα στο φανάρι για Χαλάνδρι). Πηγαίνοντας σε φίλους να δω τον αγώνα και καθώς όλοι με κοιτάνε να περνάω ανάμεσα στα αυτοκίνητα με ένα sixpack δεμένο πίσω στη σέλα!

Άσπρο αυτοκίνητο, δεν θυμάμαι μοντέλο.

Το φανάρι ήταν κόκκινο και καθώς πηγαίνω να βγω μπροστά στο φανάρι δεν μου βγαίνει και σταματάω.

Εσύ, κατέβασες το παράθυρό σου όλος χαμόγελο και διάθεση, έκλεισες τον καθρέφτη σου και αμέσως έκανες δεξιά για να περάσω.
Σου χαμογέλασα και σου είπα πως μάλλον θα είσαι μοτοσικλετιστής, αλλιώς δεν εξηγείται η συμπεριφορά σου!
"Ναι" μου απάντησες με χαμόγελο, και σου ευχήθηκα καλά χιλιόμετρα!
Σου εύχομαι πάντα δρόμους ανοιχτούς με συνοδοιπόρους ευγενικούς, συνεργάσιμους και με κατανόηση!

EVI
21/05/2012, 13:37
σε ειδα εξω απο το ΤΑΛΟΣ να μου φωναζεις... <<εεεε ρε κοπελι τι θεριο ειναι αυτο που οδηγεις?>>

σας βλεπω να μου πεταγεστε ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ σε ΚΑΘΕ δρομο του ηρακλειου

σε ειδα πιτσιρικα με το σκουτερ που ηθελες να κανεις κοντρα σε ενα gsxr1000 ενα R6 και μια busa ... raki connect people :lol:

@αρχαιε - ποπαυ και υπολοιποι : κρανη φασαριοζικες εξατμισεις και μοχιτο? αγαπω αχαχαχαχαχαχ