PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

panos1050
26/10/2011, 15:19
σε ειδα βρε βλακα σκατογερε,
επειδη σου την εδωσε να στριψεις αριστερα,
να το κανεις χωρις φλας και να πετας κατω το παλικαρι που ηταν διπλα σου
με ενα ninja 250.
σταματησα αλλα αφου ειδα το παιδι οτι ειναι καλα,σου εριξα ενα φασκελο και εφυγα

tiflaeisai
26/10/2011, 23:58
Σας βλέπω κάθε μέρα σε όλη την Κηφισίας, με τα καινούρια σας αυτοκίνητα...

Τι έγινε ρε π#$%η μου; Είναι δυνατόν από το Μαρούσι μέχρι το Ψυχικό, 3 λωρίδες αυτοκίνητα, και όλα τα κουτιά να είναι μοντέλα 2005+; Άντε, πέτυχα και 2-3 παλαιότερα, αλλά ήταν BMW 316...

Κρίση σου λέει ύστερα...

bonnie
27/10/2011, 00:25
το απογευμα στον βυρωνα στην καραολη, πανω σε ενα μαυρο ΚΤΜ, μπαμπας και ο πιτσιρικος του, μαζι κ μια μαυρη μεγαλη τσαντα που κουβαλαγε ο μικρος, περασαν με κοκκινο, κανανε σφηνες και γενικως μ@λ@κιζοντουσαν, αναμεσα στην κινηση..
α, κ ξεκρανωτοι ε? το πα? δεν το πα..

webassasin
27/10/2011, 08:23
Σε ειδα μπαμπα,ο θεος να σε κανει,
με τα 3 αγγελουδια σου πανω στο megascooter.
εισαι και πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ.

nikos_abel
27/10/2011, 08:37
Είπα να μη τα πω αλλά....να, με τρώει

Βρε ηλίθιε (το πρωί 6:30 από Καποδιστρίου ως και Μεσογείων), Χιουντάι μάτριξ έχεις, όχι
μπε εμ βε ρε κακομοίρη, που κόρναρες σε όλα τα παπιά για να ανοίξουν να πας πρώτος
στο φανάρι, να κλείσεις τη διάβαση, να ξεκινήσεις πριν γίνει πράσινο σπινιάροντας και να
καταλήξεις να πηγαίνεις με 60χλμ/ώρα και να σε περνάνε πάλι όλοι μέχρι το επόμενο φανάρι
που έκανες τα ίδια από την αρχή.
Και ο Μπαρικέλο με το άστρα, πάλι στην ίδια διαδρομή, να σφηνώνεται ανάμεσα στα
παπιά πάλι για να κάνει το ίδιο με τον από πάνω...τουλάχιστον αυτός όταν έβλεπε δρόμο
έτρεχε...

Κούρεμα θέλετε....

MavrosPan
27/10/2011, 08:45
Σε ειδα καλη μου με το μαυρο σου το Ζ750 παλι στο Κερατσινι. Αμαν βρε κοπελα μου! Ή βαλε κρανακι ή βαλε καμμια φουστιτσα!

sniper
27/10/2011, 09:29
Ζ750 μάλλον, πράσσινο με Arrow, Αλεξάνδρας και Κηφισίας..

Εκκίνηση από φανάρι και αριστερά στην Κηφισίας.. Κόφτες και γόνατα..

Ανατρίχιασα λέμε.. :bawl: :lol: :lol:

Joyrider
27/10/2011, 18:24
Σε είδα hayabusa με το δίμετρο ψαλίδι στη Βέροια. Η νταλίκα από πίσω σου με μικρότερη ακτίνα έστριψε :rotflmao:

Τι να πω, μάλλον τα dragsterάδικα βολεύουν ακόμα πιο πολύ στα ψώνια :bigcry:
.
.
.

Είδα τις προάλλες και κάτι harleάδες μεταξύ Κοζάνης - Καστοριάς και χαιρέτησαν :eek:

:beer:

Ο ένας δηλαδή, οι άλλοι δεν πρόλαβαν να κατεβάσουν τα χέρια από το ape hanger :p

eagleye101
28/10/2011, 08:40
Ωραιο το μηχανακι σου ειπα στην εξοδο του Πειραια προς Σκυλιτση
Ξεχωριζουν αυτα τα SV!
Καλους δρομους φιλε!

Σε ειδα κ εσενα με το daytona το κοκκινο εχτες ξυμερωματα να πηγαινουμε μαζι στην Αμερικης, Ακαδημιας και μετα εξαφανιστηκες στη Β. Σοφιας.
Ενταξει μου το'φαγες το gsr αλλα ειμαι και Ν. οδηγος ακομα, δεν εχω μαθει ποτε βαζουμε δευτερα...:cry:
Ωραιος παντως!

Σας ειδα κ εσας μλκισμμεν@ την ημερα του αγιου δημητριου κατα τις 10 το βραδυ στη γεφυρα της καλληροης μετα τη φραντζη.
ακρανωτοι κ οι δυο πιτσιρικαδες να το πηγαινεις το παπι πιτα...
ρε σεις, μια πετρουλα να βρεθει στην ροδα σου εχεις φυγει κ εσυ κ ο αλλος και θα σα μαζευαν με το κουταλακι!

Takata Dome
28/10/2011, 09:04
Είδα εχτες την πρώτη μου μαύρη BMW S1000RR.Ο κινητήρας της έκανε εναν ήχο τετρακύλινδρο μεν,αλλα λίγο διαφορετικό απο τους ιαπωνικούς.Ωραία ήταν!!!:)

KostRider
29/10/2011, 20:54
σε ειδα ηλιθιε κουτακια να μην κοιτας αριστερο καθρεπτη,οταν σε προσπερνουσα και παραλιγο να με ριξεις κατω προσπαθωντας να περασεις τον προπορευομενο αργο κουτακια:mad:
σε σταματησα πιο κατω,σου εξηγησα τη χρησιμοτητα των καθρεπτων και ευτυχως για σενα εδειξες μεταμελεια και κατανοηση...:)
αλλα η απαντηση σου οτι φαινομουνα μακρια απο το καθρεπτη,απλα,δεν υπαρχει...:rotflmao:

webassasin
30/10/2011, 08:26
Ειδα να παραβιαζουν 4 στοπ μεσα σε 10 λεπτα.
Η αντιδραση στην κορνα και στις υποδειξεις του στοπ, ηταν απο ολους τσαμπουκας και αδιαφορια.
Ενας μαλιστα με χαιρετησε..
Ο καλυτερος απο τους 4 ηταν ο τυπας που εστελνε μηνυμα πανω στη βεσπα, κοντεψε να με πεισει οτι εφταιγα..
Και μετα απο λιγο,αφου ηρεμησα, ενας καραγκιοζης που προσπαθουσε να στριψει αριστερα πριν απο μενα ενω ηταν στα δεξια μου, με εκανε να αρχισω να ουρλιαζω καντηλια και καταλαβε οτι πρεπει να σταματησει.
Καλαματιανοι οδηγοι, ολοι οι ξενοι μου λεγαν οτι ειναι χειροτεροι απο τους αθηναιους,αλλα δεν το εβλεπα,γιατι ημουν συνεχεια με τη μηχανη.
Οταν παω να κανω καμια δουλεια με το αμαξι, βλεπω απλα οτι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.

karellen
30/10/2011, 09:27
Σας έχω δει πολλές φορές να ποστάρετε στις 3,4,5 η ώρα το πρωί και σε άλλα θρέντ.
Τι διάλο, δε κοιμόσαστε ρε φαντάσματα;:alien: :alien:
Ή εμένα με πήραν τα χρόνια ρε πστμ; :bigcry:

webassasin
30/10/2011, 12:28
Ειδα τυπο με τη φαμιλια ολη μεσα,να ανεβαινει αναποδα τη φαρων,μετα τα φαναρια..

gs 500 f
30/10/2011, 14:08
σε ειδα κατα της 2 το μεσημερι ερχομενος απο χαιδαρι προς αθηνα με το κοκκινο ντουκατι 999 και φουλ πιστας εξοπλισμο!!!ωραιος βρε μαγκα μου αν και αναμεσα απο τα αυτοκινητα τον ειχες τον φοβο σου οταν περνουσες!!!:wave2:

AUFGEBRACHT
30/10/2011, 16:35
Σας είδα ακράνωτους και με αθλητικό παπουτσάκι πάνω στο GSXR να παραβιάζετε το STOP και να μην κοιτάτε καν αν έρχεται κάποιος. :a31: :a31:
Έχω βαρεθεί να σας βλέπω πάνω σε παπάκια-σκουτεράκια να στέλνετε μηνύματα με το κινητό...

Gms
30/10/2011, 16:44
σε ειδα παππου με το chaly που περναγες τον δρομο καθετα χωρις να κοιταξεις και με ταχυτητα βαδισματος και μολις ακουσες το φρενο του Mb εβαλες τα ποδια κατω και σταματητες στην μεση του δρομου για να κοιταξεις :cry:

taskon
30/10/2011, 18:55
Σας εισα αρκετους γυρνωντας απο Σουνιο σημερα το πρωι, πολυ κριση ρε πστ μου 11.30 το καφε στο ναο ηταν αδειο και στο παρκινγκ μονο ενα σκουτερ

ps οσοι δεν ανταποσωσατε το χαιρετισμο μου σας εχω χεσμενους:lol:

PalLoukiLuke
30/10/2011, 19:30
8.30-9 στη Γαρδενια ΚΑΜΙΑ μηχανη .. ουτε παραστικοι!!
320 κμ μεχρι στεμνιτσα δημητσανα ... 3 μηχανες...
που θα μας φτασουν ρε πστμ...:mad:
στο γυρισμο ειδα 3.. XT aspro me 2 vstrom παρεα, δεν την παλευες με το αερα με τιποτα ε??respect...

panos1050
30/10/2011, 23:50
σε ειδα στα δυοδια της κορινθου με το s1000rr,(bmw) κατα τις 8.00 το βραδυ
τρελος ηχος,τρελο εργαλειο
μπραβο ρε μαγκα

panagath
31/10/2011, 08:00
Είδα στου Ζωγράφου άτομο ηλικίας 40-50 ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ πάνω σε Hayabusa :eyepop: :eyepop: με τους γιούς του απ ότι κατάλαβα πίσω, όλοι ακράνωτοι. Μπράβο ρε... Πάντως δε σας άκουσα στο βραδινό δελτίο...

Είδα τα 2 fazer που μου άρεσαν να έχουν πουληθεί μέχρι να ηρεμήσει ο πατέρας μου ότι θα πάρω 600άρι. :mad: :mad: :bigcry: :bigcry:

Marshal
31/10/2011, 14:21
Σε είδα χαζούλη κοπριτάκο στην Πραξιτέλους στο κέντρο, να γαυγίζεις στο παπί που κατέβαινε και με το που έπεσε, εξαφανιστηκες σαν να κατάλαβες οτι έκανες λ@λ@κία!
Είδα και τον τρόμο σε σένα φιλαράκο οδηγέ του παπιού που τρόμαξες απο τον σκύλο , έπεσες και χτυπησες στην άσφαλτο με το κεφάλι...
Ευτυχώς που φοραγες το κρανάκι σου, το μπουφανάκι σου και πήγαινες με λίγα παλικάρι μου, γιατί αλλιώς...

Ούτε του παπά μην το πεις, που δεν έπαθες ουτε γρατζουνιά.

Sele
31/10/2011, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dream_Z750
σε ειδα ηλιθιε κουτακια να μην κοιτας αριστερο καθρεπτη,οταν σε προσπερνουσα και παραλιγο να με ριξεις κατω προσπαθωντας να περασεις τον προπορευομενο αργο κουτακια:mad:
σε σταματησα πιο κατω,σου εξηγησα τη χρησιμοτητα των καθρεπτων και ευτυχως για σενα εδειξες μεταμελεια και κατανοηση...:)

Ακριβώς ίδιο σκηνικό στη γέφυρα μπροστά από το Καραϊσκάκη αλλά αντί για μεταμέλεια ο δικός μου απάντησε με "άντε φύγε ρε μαλάκα μη σε γαμήσω" και γκάζι...
Όταν 200 μέτρα πιο κάτω που κόλλησε στην κίνηση, σταμάτησα στο παράθυρό του και του φώναζα να κατέβει να με γαμήσει, απλά κοίταγε σα βλάκας και έκανε κοκοκο. Μουνόπανο έπρεπε να σου κατεβάσω τον καθρέφτη φεύγοντας ώστε την επόμενη φορά να σκεφτείς λίγο παραπάνω πριν ανοίξεις το στοματάκι σου να το παίξεις μάγκας ελληναράς πίσω από το τιμόνι, αλλά έχε χάρη.

300 μέτρα παρακάτω δικάβαλο παπί πάει να περάσει κάθετα την Ηρώων Πολυτεχνείου χωρίς να κοιτάξει δεξιά. Πλακώθηκα στα φρένα και για μισό μέτρο γλιτώσαμε το στούκο αλλά ένα απλό κούνημα του κεφαλιού και μια συγγνώμη από το παλικάρι αρκούσαν και no big deal αφού το σωσαμε.
Παρόμοιες συνθήκες, εντελώς διαφορετική κατάληξη...

karellen
31/10/2011, 16:57
Σε είδα έξω από το jumbo στο λιμάνι.
Μπλε σκούτερ,μπλε μπουφάν,μπλε φουστίτσα,μίνι.
Α! και μπλε κράνος.
Μωρό μου..:a07:

Ichigo
31/10/2011, 17:00
Σε είδα στην Καισαριανή με το ένα χέρι στο τιμόνι το άλλο να κρατάει το παιχνίδι του μικρού κοριτσιού και το κοριτσάκι όρθιο πάνω στο σκούτερ, ίσα που έφθανε να κρατηθεί στο τιμόνι!! Τώρα να σε πω ηλίθιο, ανεύθυνο; Ότι και να πω είναι λίγο!!:mad:

bonnie
31/10/2011, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Σε είδα στην Καισαριανή με το ένα χέρι στο τιμόνι το άλλο να κρατάει το παιχνίδι του μικρού κοριτσιού και το κοριτσάκι όρθιο πάνω στο σκούτερ, ίσα που έφθανε να κρατηθεί στο τιμόνι!! Τώρα να σε πω ηλίθιο, ανεύθυνο; Ότι και να πω είναι λίγο!!:mad:

..k εγω νομιζα οτι ειδες καπου κ εμενανε... :D

βλεπω καθε μερα τους οδηγους αυτοκινητων να χανουν την μπαλα ολο κ περισσοτερο..
τιγκα στα κινητα την ωρα που οδηγανε, κανεις δεν κοιταει καθρεφτες για να βγει, το μυαλο τους ειναι οπουδηποτε αλλου εκτος απο τον δρομο...
καθε φορα που κατεβαινω απο την μηχανη, μου φαινεται αθλος στους δρομους της αθηνας... :/

a bit of alive .. each and every day ...

McTalas
31/10/2011, 17:59
σε ειδα Mini cooper προχτες, λαυριου, στη μία μερια το "ring" και στην αλλη τα Σαιρρας!!

'σαι ωραίος !!

:beer: :winka:

panagath
01/11/2011, 08:57
Σε είδα βρωμιάρη μουσάτε μπετίβλακα με το παπί στο φανάρι κοκκινοπούλου-κατεχάκη με το κοριτσάκι σου από πίσω το οποίο αντί να το μάθεις να κρατιέται, κράταγε ένα τετράδιο και χάζευε. Και οι 2 ακράνωτοι... Ρε δε ντρέπεσαι? Τι θα γίνει αν σε κλείσει ένας? Νομίζεις το κοριτσάκι θα ξέρει πως να μαζέψει το σώμα του να σώσει τα άσωστα ακράνωτο?

Βλάκες κάθε μέρα, εντάξει εσείς ρε ζώα. Τα παιδάκια σας γιατί τα ανεβάζετε ακράνωτα πάνω??

Red Rider
01/11/2011, 13:51
Σε είδα πρίν λίγο με το μαυρο busa,να πετάς φλόγες μέσα στο τούνελ του Πειραιά και να κάνεις σούζες,στις στροφές όμως :a9:

GIXXERAKIAS
02/11/2011, 13:51
Σας είδα ρεμάλια μοτοσακόβιοι με τους ματρακάδες τους χωμάτινους,μαζεμένοι έξω από το 'Ιδρυμα Θεοχαράκη στην Βασιλισσής Σοφίας κατά της 10 με 11 το πρωί.Για πούθε το βαλατέ μέσα στην Αθήνα ωρέ??:look:

Ζήλεψα!!:beer: :beer: :beer:

KostRider
02/11/2011, 21:41
σε ειδα παπαρα ντελιβερα στα φαναρια στο ΚΕΥΠ να κανεις παραβαση 3 κανονες του ΚΟΚ ταυτοχρονα(κοκκινο,κινητο και φυσικα ακρανωτος):yuck:

anwrimos
03/11/2011, 22:58
Σε είδα στη μέση της διαστάυρωσης Κηφησιας- Αλεξάνδρας στην άσφαλτο. Ελπίζω όλα καλά δεν έδειχνε κάτι το σοβαρό.
Προσοχή παίδες...

tiflaeisai
04/11/2011, 14:44
Σε είχα δει στο φανάρι Πεντέλης/Κηφισίας στο Μαρούσι, πριν καμπόσο καιρό... περιμέναμε να κάνουμε αριστερά προς κέντρο... ήμουν με το παπάκι και ήσουν με σκουτεράκι και ροζ κρανάκι... (Nolan νομίζω)

Και εσύ είχες πει την ατάκα 'Ωραίο το εργαλείο σου' (Honda Supra μαύρο, γυμνό από πλαστικά)

Και σου είπα 'το έχω από τα 17 μου'... και γέλασες...

Ωραία μάτια είχες...

ΥΓ. Το παπάκι μου το κλέψανε... και κυκλοφορώ με τη μηχανή... Και ακόμα σε βλέπω κάτι πρωινά (8-8μιση...)

spikeR6
04/11/2011, 14:46
σε ειδα hondakia σημερα στο κεντρο να σταματας για να μου παραχωρησεις προτεραιοτητα (εγω πεζος) οταν αποφασισα να περασω μεσα απο τη κινηση.

respect....

AUFGEBRACHT
04/11/2011, 20:37
Ευτυχώς σε είδα μαλάκα με το mega scooter το λευκό που πετάχτηκες μπροστά μου ενώ έβγαινα από το υπόγειο γκαράζ κι εσύ ερχόσουν σφαίρα, αντίθετα σε μονόδρομο :a31: :a31:

crfouras
04/11/2011, 21:17
Σε ειδα παιχταρα μου με το τζιτζιλατο KLE σου να το στροφαρεις κ να το πιεζει παντου για να παμε παρεα με το LC8 μου..........τρομοκρατωντας κοσμο κ κοσμακι στο περασμα μας:winka: :winka: :winka:

Σε χαρηκα ρε XT-ακια που ανεβηκαμε τον παραδρομο του Κηφισου μεχρι το Περιστερι κ μου εστριβες την εσωτερικη τεζα............:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Ευτυχως υπαρχουν ακομα κ αυτοι οι αναβατες..........Μου φτιαξατε την μερα σας ευχαριστω

KostRider
05/11/2011, 17:03
σας είδα σήμερα τους περισσότερους να φοράτε κράνη!!!:)

Allst@rf
05/11/2011, 17:05
με είδες ρε γάτε...

Αufgebraht... :a10:

AUFGEBRACHT
05/11/2011, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
με είδες ρε γάτε...

Αufgebraht... :a10:

Xάρηκα που τα είπαμε για πρώτη φορά από κοντά, ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε καμιά χαλαρή βολτούλα :wave2: :wave2: :wave2:

KostRider
06/11/2011, 17:45
σε είδα παλιοκάγκουρα με το civic,να το ανοίγεις για να μου φύγεις μπροστά,αλλά τζάμπα βενζίνη χάλασες,με μια γκαζιά,έφαγες τη σκόνη μου....:D

camen
06/11/2011, 17:53
Ειδα διαφορους...Κυριως μια μεγαλουτσικη παρεα στο Μπραλο με κατευθυνση Αμφισα...
Εκανα ακρη να περασετε μην σας κοψω το ρυθμο μιας κ κινουμασταν σε λιγο διαφορετικα μηκη κυματος...:D

Σε ειδα και σενα στο Μπραλο σταματημενο με το μπλε bmw1200 το street(δε ξερω το μοντελο:blush: ) και την κοκκινη ολοσωμη που "ξαλαφρωνες" στην ακρη του δρομου...Σου κορναρα περνοντας και πιο κατω μου κορναρες εσυ περνοντας:smokin:

Χαιρετισα και μερικους που πηγαινατε προς Γαλαξιδι...

Γενικοτερα περιμενα να δω περισσοτερους στο δρομο ...Παντα καλους δρομους

sernodas2
06/11/2011, 19:31
σας ειδα σημερα πρωι πρωι στην γεφυρα του ριου παρεουλα με τα DL να μαζευόσαστε για βολτα :wave2: :wave2: :wave2: κοντά στην Αμφιλοχίας με περάσατε όλοι μαζεμένοι

:) :)

aris_n
06/11/2011, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
σας ειδα σημερα πρωι πρωι στην γεφυρα του ριου παρεουλα με τα DL να μαζευόσαστε για βολτα :wave2: :wave2: :wave2: κοντά στην Αμφιλοχίας με περάσατε όλοι μαζεμένοι

:) :)

Τους είδες να πηγαίνουνε Ζαγοροχώρια....:wave2:

κάφρος
06/11/2011, 20:33
σε είδα τρίπουστα με το αμάξι σου στο χειρότερο δρόμο της Ελλάδας, την Αθηνών - Κορίνθου, να πηγαίνεις με τη μεγάλη σκάλα μόνο και μόνο για να σε αφήνουν να περάσεις.:a37: Θάμπωσες αρκετούς μαζί και εμένα γ αυτό και σε πήγα καροτσάκι για λίγο με 60 στο κομμάτι που δε μπορούσες να περάσεις και μετά σε έκανα ρεζίλι.

crfouras
06/11/2011, 21:34
σε ειδα XT660........με την ξανθια σου συνεπιβατη, να θες να ακολουθησεις στον περιφερειακο Λυκαβητου, drift-αρωντας κ σουζαροντας...........και δεν φορουσατε ουτε κρανη...........ΚΡΙΜΑ!!!!
Για ξανασκεψου το................

sernodas2
06/11/2011, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Τους είδες να πηγαίνουνε Ζαγοροχώρια....:wave2:

nice!!!!

χαρηκα ρε που τους ειδα, κ τετοια ωρα λεω...για καπου μακρια πανε αυτοι πρωι πρωι, κ πειρα κουραγιο να αρμενισω το κουτι με τι καροτσα για τα επομενα 500+χιλ

:rotflmao:

Operater
07/11/2011, 12:21
Σας είδα δυο χαζοχαρούμενους αφγανους (σορυ αν κανω λαθος την ωρα...) να περνάτε αέρα την πανεπιστημείου με το καρότσι τίγκα στα σιδερικά. Αλλά σας είδα να ξεπετιέστε λιγο πριν πέσω πάνω σας. ευτυχως κοιταξα ευθεία και δεν συγκρουστήκαμε να πάρετε και σιδερα την αφρικάνα. Που σας βρήκαμε ωρε΄...!!! :lol:

DimChios
07/11/2011, 12:29
Σε είδα μπετόβλακα με το varadero χτες το βραδακι κατα τις 8 παρά στο φαναρι του Χιλτον. Καλα, για κρανος δεν συζητω καν....
Φοραγες ενα μαυρο DAINESE κορντουρα, γυρω στα 45 και εντελως ηλιθια φατσα του "γαμαω και δερνω"!
Εφυγες με κοκκινο αριστερα προς Καλλιμαρμαρο... κοβοντας το αμαξι που ανεβαινε απο Συνταγμα... και επειδη δε σε επερνε και πολυ ανετα, ειπες να πλαγιασεις περισσοτερο για να τον αποφυγεις και προς στιγμην να νοιωσεις Βαλεντινο....
ΟΜΩΣ Μ@Λ@Κ@ ΜΟΥ, σε παραδεχτηκα γιατι εισαι και ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ! Εσκασες πανω στη νησιδα με την πισω ροδα, η βαρκα εκανε 2-3 τρελα, εσυ σχεδον εφυγες απο πανω αλλα ξανακαβαλησες και στην τριχα δεν εφαγες την τουμπα της χρονιας!

Deleted by McGyver

4aug89
07/11/2011, 13:26
σε είδα στην πειραιώς (ύψος κηφισού) να πηγαίνουμε μαζί με τα fazer...είπα να πω ένα γεια στο φανάρι αλλά κώλοσα....

είδα επίσης να με γκαντεμιάζεις ρε φιλαράκι στο Γουδί!
"τι ωραία φώτα, που τα έβαλες κλπ" και την επόμενη μέρα καμμένη λάμπα στο fazer!!!:bawl:

mikRRopixel
07/11/2011, 14:51
Σε είδα τσοπαναραίε καφετεριάκια (akranovic φυσικά) με το GSXR 1000 στη θηβών να σφάζεις το κόκκινο, έτσι απλά. Δύσκολα κόβονται οι συνήθειες ε?

Acacius
07/11/2011, 20:54
Σε είδα στον ανισόπεδο της Κνωσού πάνω σε Guzzi V7 (το καινούργιο), με κράνος, τζάκετ και μπότες μοτοσυκλέτας και κόντεψα να πάθω αφού πιο εύκολα βλέπεις χαμαιλέοντα να κάνει snowboarding. Σου κόρναρα αλλά δε νομίζω ότι πήρες πολύ χαμπάρι.

Κάτι έχω πάθει και μου αρέσουν οι μπετονιέρες... :lol:

GIXXERAKIAS
08/11/2011, 08:09
Σε είδα transalp μαύρο σήμερα στον Κηφισσό και μία βέσπα παλιά με περιπολικό και ασθενοφόρο.Ελπίζω όλα να είναι καλά!:winka:

contravener
08/11/2011, 12:50
Σε είδα καλόγερε σήμερα στα δικαστήρια...
Μαύρα τα ράσα σου, μαύρο το 500ράκι abarth που οδηγούσες, μαύρες και οι πολυάκτινες aftermarket ζαντες που φορούσε...

Μου φαίνεται ότι θα... μονάσω για να μην πεινάσω

tiflaeisai
09/11/2011, 18:48
Σε είδα ρε πιτσιρικά στο φανάρι χαμηλά στη Βουλιαγμένης. Στο πίσω κάθισμα του BMW του μπαμπά, και με κοίταζες με γουρλωτά μάτια που είχα σταματήσει στο φανάρι. Μόλις γύρισα, ντράπηκες, αλλά χαμογέλασα και έσκασα και τη γκαζιά και χάρηκες μπαγάσα!

Μου έφτιαξες το υπόλοιπο της ημέρας!!!!

Σε βλέπω στα 15 σου να γκρινιάζεις στο μπαμπά να πουλήσει το BMW για να σου πάρει μηχανή... Μη μασάς, πιάσε μια δουλίτσα και πάρτη μόνος σου!

guzzistas
09/11/2011, 19:14
Σε είδα φίλε με το triumph bonneville σήμερα το μεσημέρι στην παραλιακή... πρέπει να το έστρωνες...

καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο :beer: :beer:

bonnie
09/11/2011, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σε είδα φίλε με το triumph bonneville σήμερα το μεσημέρι στην παραλιακή... πρέπει να το έστρωνες...

καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο :beer: :beer:

αν ηταν κ ασπρομαυρο.. ξερω ποιος ηταν... ;)

TROOPER
10/11/2011, 09:56
σε ειδα αναποδα στη ρετσινα!!!!!!!:eyepop: :eyepop:

KostRider
10/11/2011, 19:08
σας είδα πιτσιρικάδες παπόβιοι να με κοιτάτε σαν χάνοι,μακάρι να πάρετε όταν ενηλικιωθείτε να αποκτήσετε κι εσείς μοτοσυκλέτα,αλλά το κρανάκι βρε παιδιά είναι απαραίτητο...

Gi_4ce
10/11/2011, 21:18
KLE γυρω στις 2.45 σημερα στον Κηφισό.

Επιτέλους ενας άνθρωπος που κρατάει "σωστο" ρυθμο στην Εθνική.

Καλά χιλιόμετρα ρε παλήκαρε!

McGyver
11/11/2011, 07:04
Σας βλέπω κάθε πρωί πουλάκια μου σε τεράστιο σμήνος να "γεφυρώνετε" την Αττική Οδό πριν την έξοδο της Δ. Πλακεντίας και σκέφτομαι...

...άμα σας πιάσει κόψιμο όταν περνάω από κάτω τη γ@μησα!

VOSDOGIAN
11/11/2011, 08:50
Σε είδα ρε φιλαράκι με το απορριμματοφόρο στα διωδία στην αττική οδό στην είσοδο της Μεταμόρφωσης να ανοίγεις το παράθυρο και να μου κανείς νόημα με το χέρι να περάσω μπροστά σου,και όταν έφτασα κάτω από το παράθυρο σου και πήγα να σε ευχαριστήσω μου είπες, πόσο μαλάκας πρέπει να είμαι να σε αφήσω από πίσω να τρως την βρώμα !!!!!!!!!!
Να είσαι πάντα καλά μου εδειξες ότι υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!

Και επειδή μάλλον έχεις και εσύ μηχάνη-ακι να έχεις πάντα καλά χλμ....

:beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
11/11/2011, 09:21
...σας ειδα αρκετους να ερχεστε για τα αυτοκόλλητα αλλα....

....δεν σας θυμαμαι ολους γμτ! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

Σε είδα (σε βλεπω) και θα σε βλεπω ΣΥΝΕΧΕΙΑ εσενα ρε McGyver? :bawl:

TROOPER
11/11/2011, 11:36
σε ειδα στα καγκελα να εχεις τουρλωσει και δε μπορεσα να αντισταθω....!!!

φανερωσου τωρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giuzer
11/11/2011, 12:04
Σε είδα καστανομάλλα με το GS και το κόκκινο Arai χθές να βάζεις όλο σου το βάρος και θάρρος για να με κοντράρεις καθώς ανεβαίναμε μαζί τη Πεντέλης.
Καλούς δρόμους νάχεις ....

:wave2:

Allst@rf
11/11/2011, 14:38
σε είδα Moto Guzzi Νevada να έχεις επάνω σου τον Guzzista και να τσουλας...με είδα και μενα να με χεις δικαβαλο...

Θα σε παρακαλούσα να επιστρέψεις τον Φάνη στην Βreva...

:mad:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

ρε Φάνη αν καβάλας από τώρα τέτοιο μότοσακο ,τι θα καβάλας στα 60 σου;
τρίκυκλο;

devil's animal
11/11/2011, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα στα καγκελα να εχεις τουρλωσει και δε μπορεσα να αντισταθω....!!!

φανερωσου τωρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:blush: :blush:

Jo.Da.
11/11/2011, 17:06
Σε είδα τύπε 40φεύγα με το παπί με το που κόβουμε κάθετα την Αλεξάνδρας από Σούτσου για Πανόρμου να με προσπερνάς κι αμέσως να κόβεις μπροστά μου (η ρόδα σου από τη ρόδα μου ίσα με 10 πόντους) και να σταματάς στο ΕΛΤΑ (νομίζω) δεξιά. Στάματησα να σου τα χώσω.
-Ρε είσαι σοβαρός? :mad:
-Δεν σε είδα.
-Τι δε με είδες, από πίσω μου ερχόσουν. :rolleyes:
-Έλα μωρέ αυτά κάθε μέρα γίνονται.
-Ρε σοβαρέψου δεν κυκλοφορείς μόνος στο δρόμο.
-Ναι αλλά αυτά κάθε μέρα γίνονται, (ξεκινάς για να μπεις μέσα).
-Αν με ξάπλωνες κι ήμουν σε θέση να σηκωθώ θα σου έδειχνα κι εγώ πράγματα που γίνονται κάθε μέρα. :evil:
-Ε τώρα δεν έχεις δίκιο. :alien:

Κάπου εδώ κατάλαβα ότι είσαι υπερβολικά ανίκητος κούμπωσα 1η κι έφυγα.

Γιατί τα λέω όλα αυτά? Απλά αναρωτιέμαι πώς θα τη γλιτώσω όσα χρόνια μείνω στο τρελάδικο (ακα Αθήνα) χωρίς α) να με ξαπλώσει κάποιος, β) να πάω κατηγορούμενος γ) διαταραχθεί η ψυχική μου υγεία, δ) όλα τα παραπάνω μαζί.

Operater
11/11/2011, 17:57
Kαι όμως.. ορκίζομαι ότι το είδα! στον Πειραια στο Παπαστράτο κοντά.. :look: :eek: :eek: :eek:

Ducati Diavel ! (http://www.ducati.com/bikes/diavel/index.do)

bonnie
11/11/2011, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Kαι όμως.. ορκίζομαι ότι το είδα! στον Πειραια στο Παπαστράτο κοντά.. :look: :eek: :eek: :eek:

Ducati Diavel ! (http://www.ducati.com/bikes/diavel/index.do)

καθε πρωι βλεπω ενα παρκαρισμενο σε κεντρικο δρομο στριβοντας στο φαναρι για την δουλεια... το πρωινο μου στανταρακι..
ασε που νομιζω οτι ειναι το καρμπον.. :smokin:

εχω πετυχει κατα καιρους αλλα 2-3 On the road..
κυκλοφορουν φημες οτι οι ιδιοκτητες τους τα πουλανε... :eek:

o teos
13/11/2011, 00:20
Σας ειδα παλιο καγκουρες λουληδες πριν καμια ωρα στο φαναρι στην καληροης και φραντζη 6-7 ατομα να βγαινουν απ τα αμαξια τους, στη μεση του δρομου(παρεα) για να πουλησουν τσαμπουκα σε αναβατη σκουτερ ολοι μαζι στην αρχη του φαναριου και σενα φιλε με το cbr να κανεις στην ακρη για να βοηθησεις.. μαλακια που δεν σταματησα με το κουτι ρε γαμωτη αλλα απο τερμα αριστερα..ομως ειδα και σας ΔΙΑΣ στην εξοδο για συγγρου και σας εστειλα για back-up στο παληκαρι..:smokin:

gliout
13/11/2011, 10:47
Χθες το βράδυ στο πλοίο Κέρκυρα Ηγουμενίτσα. Πήγαινες για Αθήνα, με στάση Αρτα, εγώ Γιάννενα.

Είπαμε πριν βγούμε τα δικά μας..Καλούς δρόμους!

route 66
13/11/2011, 11:00
σε είδα χθές αραγμένο στου παπάγου :eek:

239804

7gibernau
13/11/2011, 14:36
εντουραδες σας ειδα απο ψιλα σημερα πρωι πρωι κατα τις 9 μεσα στο ξεροποταμο αναμεσα στο νεο ρο''ινο και στον αγ.ανδριανο και μουτονεατσαλωσατε πρωι πρωι μες στο κρυο...

trelos_paros
13/11/2011, 18:27
Σε είδα πατέρα με το cbf να ανεβαίνεις την Αγίου Σύλλα στην Πεντέλη, με το γιο σου σαν τον δικό μου σκάρτα 2 χρονών, σφηνωμένο μπροστά σου στο ντεπόζιτο, φυσικά ακράνωτοι.....κρίμα....

Σας βλέπω και εσάς εντουράδες κάθε ΠΣΚ να περνάτε από τον ίδιο δρόμο ανεβαίνοντας για το βουνό και ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ ρε μαμώτοοοοοοο!!!! Καλές εντουράδες!!!

loylas
13/11/2011, 19:56
Σε ειδα Jimmy να πηγαινεις, μαλλον, για αναβαση Πιτιτσας. Σωστα;;;
:beer: :beer: :beer:

jimmis5
13/11/2011, 21:19
Σωστοοος ο Χαρης με εφαγε το αγιαζη 2 μερες στο βουνο:sun: :sun: :beer: :beer: :beer: :beer:

Johnny_Nik
13/11/2011, 22:25
Σας είδα σήμερα με το ψιλόβροχο και μπόλικο κρύο να κυκλοφορείτε ακράνωτοι από παπάκια και βέσπες μέχρι TDM και λοιπά. Εγώ μια φορά βγήκα ακράνωτος με λιγότερο κρύο για βενζίνη και την άκουσα στέρεο.! Δεν σας πιάνει κρύο??:confused: :confused: :confused:

Gms
14/11/2011, 19:54
Σε ειδα στο μοσχατο τυπα που μου την ειπες γιατι σταματαγα και κοιταγα στα στοπ.Η ατακα σου φοβερη προχωρα παπουλη σε 18 πιτσιρικα με glx και την μανα του απο πισω στην σελα πρεπει να βλεπεις πολυ καλα :cry:

Johnny_Nik
15/11/2011, 20:54
Σε είδα παπιοκάγκουρα να περνάς ξυστά ανάμεσα σε μένα και το παπάκι κορνάροντας για να πάς που ακριβώς? Να προλάβεις το φανάρι στο Χίλτον κόκκινο? Δεν σου έφταναν όλα αυτά ζήταγες και τα ρέστα από πάνω ότι σε κλείσαμε?

panagath
16/11/2011, 07:51
Σε είδα μοντένας να με φτάνεις ίσια ίσια στο πάρκιν στη δουλειά, με το γκάζι να σπάει κάθε φορά που γύρναγα καρπό. Στέγνωσες καημένο. Δεν προλάβαινα το πρωι να σταματήσω για βενζίνη και λεω θα με φτάσει :P. Ευτυχώς στο γυρισμό το βενζινάδικο είναι στα 100μ και έφτασες με το ζόρι και ελάχιστο γκάζι μέχρι εκει!!!!!! Γι αυτό και εγώ σου έβαλα 100αρα βενζίνη για να μην παραπονιέσαι... :P

GIXXERAKIAS
16/11/2011, 08:20
Σε είδα εχθές παλίκαρε με τον πάπιο να αφήνεις λουλούδια σε παράδρομο της Συγγρού....ελπίζω ο πόνος να απαλύνει γρήγορα.....

Σε είδα και εσένα κοπελιά με τον λευκό Δούκα III στον Κηφισσό κατά τις 17:15-20 με το Shoei με τις πεταλουδίτσες.Καλούς δρόμους να έχουμε!:wave2:

MavrosPan
16/11/2011, 17:17
Σε ειδα φιλαρακι να με σπρωχνεις με το ποδι πανω απτο καραισκακη με το transalp σου και γω με το xt που ειχε μεινει απο βενζινη καθοτι ειμαι και χαπατο. Με ειδε που το τσουλαγα το παλικαρι και ειπε να βαλει ενα χερακι (ή μαλλον ποδαρακι). Αν διαβαζεις σε ευχαριστω και παλι κ γω κ η κοπελια μου και καλους δρομους!

KostRider
16/11/2011, 17:32
σε ειδα ηλιθιε κουτακια να φρεναρεις αποτομα για να στριψεις αριστερα,φυσικα χωρις φλας...:mad:
την κορνα και τη μουντζα την καταλαβες,ελπιζω και τη μ@λακια σου...

Joyrider
17/11/2011, 16:40
Σε είδα ξανθομαλλούσα με ένα παλιό cbr, στην καμάρα και τα παπιά από πίσω να κάνουν..... string streaming :wacko:

jtoros
18/11/2011, 12:59
Σε είδα αποστραγγιστικό σωληνάκι...

Δίπλα σε βυτίο πασίγνωστης εταιρίας στο φανάρι και κάνω μια δεξιά το κεφάλι να χαζέψω... Και το βλέπω!
Στη βάση της δεξαμενής και κατα μήκος της, υπάρχουν μικρότεροι κύλινδροι για την αποθήκευση των σωλήνων εφοδιασμού. Από το τέλος τους ξεπροβάλλουν 2 σωληνάκια, πάνω από Φ18, τα οποία καταλήγουν επιμελλώς κρυμμένα πίσω από τον λασπωτήρα της ρόδας του τελευταίου άξονα... Ήτοι, το περισσεύον πετρέλαιο καταλήγει στο δρόμο... Και σε σημείο που δεν μπορείς να δεις... Εγώ προσωπικά, ούτε να το φανταστώ μπορούσα...

Άκουγα για πετρέλαια στο δρόμο, αλλά τόση καφρίλα δεν την περίμενα...
ΠΡΟΣΟΧΗ!

ggs
18/11/2011, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Ήτοι, το περισσεύον πετρέλαιο καταλήγει στο δρόμο... Και σε σημείο που δεν μπορείς να δεις... ΠΡΟΣΟΧΗ!

:eyepop: :eyepop:

Τι λες τώρα ?
Από πού περισσεύει το «περισσεύον πετρέλαιο»?
Αν είναι έτσι , μιλάμε για απόπειρα φόνου εκ προμελέτης…
εταιρία , πινακίδα ,περιοχή κ.λ.π για ΑΜΕΣΗ καταγγελία

Ichigo
18/11/2011, 21:17
Σας βλέπω δρόμους γύρω από τη γειτονιά μου να στε τιγκα στις λαδιές λόγω πετρελαίου :mad: :mad: :mad:

taisteal
18/11/2011, 21:35
σε ειδα κυρια να πινεις καφε στην αμφισσα στην πλατεια,με μπουφανακι ζορικο,μποτες και το σουπερ κρανος διπλα σου.κοιταξα γυρω,μηχανη δεν εβλεπα.οποτε οταν εφυγες σε ακολουθησα διακριτικα,και σε ειδα να ζεσταινεις το R1 σου:eyepop: :eyepop:
πολλες μπυρες για παρτυ σου λοιπον

:beer: :beer: :beer: :beer:

webassasin
20/11/2011, 22:21
Σας βλεπω σχεδον καθε νυχτα να παρκαρετε οπως να'ναι, 5 αμαξια σε χωρο για 10
και εγω να κανω κυκλους για να βρω παρκινγκ 3 τετραγωνα πιο κατω.

EL BANDIT
20/11/2011, 22:26
αρκετοι αναβατες με ss και οχι μονο (και δικαβαλοι με κοπελα) στη βουλιαγμενης ξεκρανωτοι...κριμα...

EVI
20/11/2011, 22:28
σας ειδα 3 ολους και ολους με μηχανη στο Βουκουρεστη και ειπα οτι ειστε ηρωες... τι ψωφοκρυο ηταν αυτο οεο :beer:

nikos_abel
21/11/2011, 06:30
Ποιους εντουράδες από δω είδα στο Τατόι χθές;

Ο γυιός μου ενθουσιάστηκε!!! (ενώ εγώ όχι :smilea: )

TROOPER
21/11/2011, 09:29
σε ειδα εχτες στην αττικη να ερχεσαι με ολα μπαρμπα στην δεξια λωριδα και να αναβεις φωτα στην κοπελια που ηταν μπροστα σου.οταν καταλαβες οτι δεν μπορει να κανει αριστερα γιατι θα πεσει επανω μου,ουτε δεξια γιατι δεν ειχε χωρο ηρθες απο πισω μου στη μεσαια.μου κολησες και αρχισες το παιχνιδι με τα φωτα.κατεβασα καθρεφτη,εφαγες και τα ομιχλης στη μουρη και περασες βιαστικος οπως ησουνα απο αριστερα.μια χαρα θα τη θυμασαι τη κωλοφερατζα και τα πουστριλικια που ακολουθησανε king of the road ετσι :winka:

cosgili
21/11/2011, 09:36
Σε ειδα αδερφε με το zx6 χθες στα μεγαρα να πεφτεις απο βιαιο ανοιγμα του γκαζιου στην Κ2 και το μηχανακι σου να φευγει αριστερα και εσυ κουτρουβαλωντας δεξια. Ημουν στα 2 μετρα πισω σου και τα χρειαστηκα. Αφου δεν χτυπησες ολα καλα και το μηχανακι ψιλοπραματα.:beer:

zephyr1
21/11/2011, 11:46
Σε ειδα στην τριπολη να χεις δαγκωσει το κ@υλι σου,το τουμπανο σου ομως(για το μηχανακι του λεω :rolleyes: ) προσφερε μια δοση ζεστασιας.:beer:

240373

DimChios
21/11/2011, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σε ειδα στην τριπολη να χεις δαγκωσει το κ@υλι σου,το τουμπανο σου ομως(για το μηχανακι του λεω :rolleyes: ) προσφερε μια δοση ζεστασιας.:beer:

Του Αντρέα το μοτόρι!

:winka:

CBX 1100 turbo με διάφορα απο CBR, δική του κατασκευη κλπ κλπ

mikRRopixel
21/11/2011, 14:15
Όπως έγαψε και ο cosgili, και εγώ σε είδα με το μπλε 636 πεσμένο στην έξοδο της Κ2, ευτυχώς σε είδα έγκαιρα, έκοψα και σε απέφυγα. Ευτυχώς δεν χτύπησες αλλά αυτό που με χαροποίησε είναι ότι δεν πτοήθηκες καθόλου και συνέχισες κανονικά το trackday σου! Χαιρετηθήκαμε μετά και στην εθνική κατά την επιστροφή, καλούς δρόμους και με το καλό να το φτιάξεις το μοτόρι σου :smilea:

BLACKGAS
21/11/2011, 16:44
Σε είδα φίλε εχτές το απόγευμα να φεύγεις στη διασταύρωση της Παπανδρέου στα Μελίσσια με το cbr1000 και να καρφώνεσαι στην τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ :eyepop: .

Ευτυχώς δεν έσπασες τίποτα (μάλλον), όσο για τον πόνο μόλις κρύωσες και τη μούρη της μοτο... τόσο να είναι... Πάντα όρθιος από εδώ και πέρα.:(

Aggelos_SV
21/11/2011, 17:55
Σε είδα φίλε με την Αφρικάνα νε περνάς με άλμα (καλό!!) πάνω από τις ράγες του τρένου στην Ελευσίνα,μετά την έξοδο από Α.Ο. (για όσους δεν ξέρουν ,το σημείο αυτό είναι σαν "βουναλάκι",ότι πρέπει για τους χωμάτινους!)

Σου έκανα :a013: όταν σε πέρασα...ελπίζω να μην το είδες για κωλοδάχτυλο :lol:

Την επόμενη φορά θα περιμένω τουλάχιστον ένα superman no hands :lol:

TROOPER
22/11/2011, 10:55
σε ειδα κωλογρια να μου κοβεις τον δρομο!!!

με ειδα να εχω εκεινο το αισθημα χιλιοστα του δευτερολεπτου πριν ακουστει το μπαμ.εκεινο που εχω νοιωσει αλλες 2 φορες.

με ειδα να βρισκω ομως τη διαφυγη και να γλιτωνω.ευχαριστω τα σχολεια!!!!

ευχαριστω και τους πεζους που της την πεσανε και την κανανε να ζηταει συγγνωμη και ετσι ηρεμησα και δεν της ορμηξα.

φιου....