Σύνδεση

View Full Version : Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15

THANOS_KTM
09/10/2013, 12:49
Με εξάτμιση Wings -4 κιλά στο βάρος.

300987

westie
09/10/2013, 13:28
Μία νέα μέτρηση κατανάλωσης έδειξε 7,6 λτ ενώ ο υπολογιστής λέει 7,3. Νομίζω ήρθε στα ίσια του (κύκλος πόλης και πάλι). Η δοκιμή εκτός εκκρεμεί καθόσον λόγω δουλειάς δεν παίζει ελεύθερο Σ/Κ ακόμα. Που θα πάει όμως...

Με εξάτμιση Wings -4 κιλά στο βάρος....

Ψήνομαι άσχημα γι' αυτήν...βγαίνει και σε δύο μεγέθη http://www.wings.si/ver3/index.html?page=adv1190

THANOS_KTM
09/10/2013, 13:33
Ωραίο Custom painting:smokin:

300990

THANOS_KTM
09/10/2013, 13:45
Μία νέα μέτρηση κατανάλωσης έδειξε 7,6 λτ ενώ ο υπολογιστής λέει 7,3. Νομίζω ήρθε στα ίσια του (κύκλος πόλης και πάλι). Η δοκιμή εκτός εκκρεμεί καθόσον λόγω δουλειάς δεν παίζει ελεύθερο Σ/Κ ακόμα. Που θα πάει όμως...

Ψήνομαι άσχημα γι' αυτήν...βγαίνει και σε δύο μεγέθη http://www.wings.si/ver3/index.html?page=adv1190

Μου αρέσει περισσότερο από την Ακραπα και μένα αυτή.:beer:

Δύο φίλοι μου εχουν στα 950-990 τους Wings και είναι πολύ ευχαριστημένοι.

crfouras
09/10/2013, 13:59

Spyro ακούς;;;;;
Για να δουμε τι θα κάψει κ σε συνθήκες ταξιδιού....

westie
09/10/2013, 14:48
Μου αρέσει περισσότερο από την Ακραπα και μένα αυτή.:beer:

Δύο φίλοι μου εχουν στα 950-990 τους Wings και είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Απ'ότι καταλαβαίνω, την παραγγέλνεις, στη στέλνουν και πας στο συνεργείο και στην περνάνε...την εξάτμιση:p (για όποιον πήγε ο νους του στον πονηρό)

Spyro ακούς;;;;;

Μην τους ξεσηκώνεις πάλι, μόλις ηρεμήσανε :lol:

THANOS_KTM
09/10/2013, 14:54
Απ'ότι καταλαβαίνω, την παραγγέλνεις, στη στέλνουν και πας στο συνεργείο και στην περνάνε...την εξάτμιση:p (για όποιον πήγε ο νους του στον πονηρό)

Nαι παραγγελιά στους σλοβένους(πρώην μηχανικούς της Acrapa)και μετα την παίρνεις και την βάζεις....την εξάτμιση(για όποιον πήγε ο νους του στον πονηρό:lol:)στο μηχανάκι και μόνος σου.Δεν νομίζω ότι θέλει κάτι το δύσκολο να την τοποθετήσεις DIY.:wave2:

Stabak
09/10/2013, 15:31
Ωραίο Custom painting:smokin:

300990

κούκλα ;)

Allst@rf
09/10/2013, 18:25
]

Με εξάτμιση Wings -4 κιλά στο βάρος.

300987

Πω ζημιά...

Τι πολεμικο ατι είναι αυτό...

Του πάει πολύ αυτό το εξατμισονι...

irinia
09/10/2013, 20:09
ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ...............ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΑΙΩ...??

Καλά ρέ πάτε άπό τή μιά γιά ένα μηχανάκι πού λέτε ότι τό παίρνετε γιατί θά βγάλετε
τά γούστα σας, μέ ότι αύτό συνεπάγεται .............κόστος άγοράς,άκριβά σέρβις,
άξιοπιστία...??, κ.λ.π....κ.λ.π.......κ.λ.π.....
καί άπό τήν άλλη ψάχνεστε γιά τό ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ....??
Δέν ξέρετε ότι τά μεταξωτά βρακιά είναι γιά έπιδέξιους κώλους...??
Σάν μερικούς πού ντεμέκ θέλουν νά δώσουν τό παλιό αύτοκίνητο καί νά χώσουν
καμμιά είκοσάρα , ΑΛΛΑ θά καίει 4,5 λίτρα τό καινούργιο μου πετρελαιοκίνητο...!!
Καλά ρέ μαλ...........σόρρυ ρέ άρχαίοι πρόγονοι,γιατί έκεί τότε άλλο σήμαινε ή λέξη,
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗ...........τά 15 πού έχωσες γιά διαφορά...??
Τού Άγίου........πού.........??,Θεέ μου άς μήν κολαστώ,είναι κι αύτά τά μηνύματα πού
μούρχονται άπό τήν κυβέρνηση κι άνατριχιάζω.....!!!!
Πάτε καλά ρέ μάγκες πού θέλετε νά κάνετε τήν ταρζανιά τού αίώνα άπό πάσσης πλευράς
καί ψάχνετε πόσο θά καίει ό πύραυλος...??
Όταν κάποιος πάρει αύτό τό μηχανάκι τό τελευταίο πράμμα πού θά έπρεπε νά νοιαστεί είναι
τό τί ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ.....γκαμώ τή διακοσοπενηντάρα μου...!!!
Άντε λέμε θά βάζεις τόν κόφτη γιά νά μήν κάψεις...??
ΡΕ ΜΠΑΣ..............ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΑΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΛΑΝΤΖΑ ....??

spyro
09/10/2013, 20:21
Spyro ακούς;;;;;

να το δουμε

αλλά θα πρέπει δοκιμάζει τελικές όμως ..... όχι πάμε χαλαρά για να δουμε τι θα κάψουμε :cool:

MiltiadisK.D
09/10/2013, 20:37
Εγαμήσαμε άλλο ένα θρέντ .

:lol::rotflmao::a46:

gefr
10/10/2013, 09:03
Διέστε και εδώ...

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?p=22261919

alex14
10/10/2013, 09:31
Αυτο το ψυγειο νερου ετσι οπως εχει γινει σε τι ποσοστο δουλευει ??
10-20% ?

301014

THANOS_KTM
10/10/2013, 09:47
Βρέθηκε η λύση για την ζέστη του κινητήρα.:lol:

301015

westie
16/10/2013, 12:33
Nαι παραγγελιά στους σλοβένους(πρώην μηχανικούς της Acrapa)και μετα την παίρνεις και την βάζεις....την εξάτμιση(για όποιον πήγε ο νους του στον πονηρό:lol:)στο μηχανάκι και μόνος σου.Δεν νομίζω ότι θέλει κάτι το δύσκολο να την τοποθετήσεις DIY.:wave2:

Τους έστειλα έστειλα mail και να τι μου απήντησαν:
Hello,

thank you for your interest in WINGS exhausts.

You will find the prices and the payment methods attached to this e-mail.

Large (louder) dB-killer is installed in the muffler and the small (quieter) dB-killer you will get gratis in the box.
The total amount for a piece would be : 598,- + 21,- postage= 619,- € ( via bank) or 619,- + 4% paypal fee= 644,- € ( via paypal).
Just let me know your decision and I will gladly send you the bank details or paypal money request.

Best regards,

Gorazd Marovic

THANOS_KTM
16/10/2013, 12:48
Τους έστειλα έστειλα mail και να τι μου απήντησαν:
Hello,

thank you for your interest in WINGS exhausts.

You will find the prices and the payment methods attached to this e-mail.

Large (louder) dB-killer is installed in the muffler and the small (quieter) dB-killer you will get gratis in the box.
The total amount for a piece would be : 598,- + 21,- postage= 619,- € ( via bank) or 619,- + 4% paypal fee= 644,- € ( via paypal).
Just let me know your decision and I will gladly send you the bank details or paypal money request.

Best regards,

Gorazd Marovic

Mια χαρά είναι η τιμή εε?

westie
16/10/2013, 14:58
Mια χαρά είναι η τιμή εε?

Σε σχέση με την ακράπα δεν το συζητάμε...

THANOS_KTM
17/10/2013, 11:05
Aλλο ενα ωραία βαμένο:)

301652

Allst@rf
17/10/2013, 11:08
Πολλά βαμμένα βλέπω...

Μήπως τα μαμα χρωματα είναι ολίγον χάλια;

THANOS_KTM
17/10/2013, 11:12
Πολλά βαμμένα βλέπω...

Εεε θέλουν όλιγη βελτίωση.:smokin:

THANOS_KTM
17/10/2013, 11:16
http://youtu.be/DK57wPwGcKE

urban
17/10/2013, 12:18
Πολλά βαμμένα βλέπω...

Μπλιαχ μην το λες.

Ουπς, Μπα μην το λες ηθελα να γραψω.

spyrakos35
17/10/2013, 12:19
εντάξει μωρέ μην το πάρετε..... :rolleyes:

urban
17/10/2013, 12:27
Βασικα το αληθινο προβλημα βρισκεται στο χρωμα του χρηματος.

stam2
17/10/2013, 12:30
πολύ όμορφη δουλειά από την Touratech τα κάγκελα....

άραγε πόσο θα 'χουν μόνο αυτά.....

301674

πυξιδας990
17/10/2013, 12:30
http://youtu.be/DK57wPwGcKE

κατι τετοια videakia βλεπεις και εχεις την απαντηση γιατι τα adventure της ktm ειναι κορυφη

freco
17/10/2013, 12:35
Γκουχ γκουχ... Οι BMWδάκηδες λαμβάνουν ???

International Bike of the Year (IBOTY). The KTM 1190 Adventure won the "Best Adventure Bike 2013" price.

301680

faraway
17/10/2013, 12:39
Πω πω σκαλωσιά .... :rotflmao:

και κοροιδεύαμε το Bmw adv .

stam2
17/10/2013, 12:39
συγνώμη....
το βραβείο είναι γρανάζι μετάδοσης....?

τι σχέση έχει με τα 1200άρια της BMW...? δηλαδή αν κέρδιζε η bmw θα της κάναν δώρο ένα βραβείο που δεν έχει σχέση με τον άξονα μετάδοσης...?
αααα.... σικέ ήταν, ξέραν ότι θα πάει στο ktm...!

endopandou
17/10/2013, 12:45
Πω πω σκαλωσιά .... :rotflmao:

και κοροιδεύαμε το Bmw adv .:tooth:

DrBig
17/10/2013, 12:51
δηλαδή αν κέρδιζε η bmw θα της κάναν δώρο ένα βραβείο που δεν έχει σχέση με τον άξονα μετάδοσης...?

Αν κερδιζε η bmw θα της καναν δωρο ενα ολοκληρο πισω συστημα με αξονα πληρως λειτουργικο.

amyroukai
17/10/2013, 12:52
ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ

εγω πάντως μία απορία την έχω. Ανεξάρτητα του ποιά γενιά είναι η πιο όμορφη (εννοώ 9Χ0 ή 1190), το καινούριο έχει σαφώς λιγότερο πλαστικό επάνω του. Το να γράφετε αρκετοί "πολλά πλαστικά" με μπερδεύει...

Ναι το καγκελάκι είναι για όσους αγόρασαν 1190 αλλά κατά βάθος ήθελαν GS, ή δεν μπορούσαν να περιμένουν να βγει.

DrBig
17/10/2013, 13:39
το καγκελακι ειναι γιατι το τεστ το εκανε η τουρατεκ η οποια μεταξυ αλλων, καγκελακια πουλαει.

road spirit
17/10/2013, 14:09
Γκουχ γκουχ... Οι BMWδάκηδες λαμβάνουν ???

International Bike of the Year (IBOTY). The KTM 1190 Adventure won the "Best Adventure Bike 2013" price.

Καλά ρε συ, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αυτό. Δημοσιογραφικό "βραβείο" είναι. Για παράδειγμα σε δυο ξένα περιοδικά που είμαι συνδρομητής, έβγαλαν μοτο της χρονιάς τη μπέμπα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Μάλιστα σε συγκριτικό τεστ του ενός, το GS το βγάζουν καλύτερο στο χώμα απο το απλό 1190. Σε συγκριτικό του άλλου περιοδικού με όλα τα μεγκα ον-οφφ, που συμμετείχαν και πραγματικοί αναβάτες (δλδ όχι δημοσιογράφοι) όλοι κατέληξαν ότι το GS είναι καλύτερη μοτο. Μεταξύ αυτών και 2 αναβάτες που δήλωναν die-hard κατεμάκηδες.

Για μένα, και τα δυο μοτο είναι πολύ πάνω απο τον μέσο αναβάτη, και τα δυο είναι γαμώ, όποιος έχει τα φράγκα ας τα χαρεί!

spyrakos35
17/10/2013, 14:50
Καλά ρε συ, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αυτό. Δημοσιογραφικό "βραβείο" είναι. Για παράδειγμα σε δυο ξένα περιοδικά που είμαι συνδρομητής, έβγαλαν μοτο της χρονιάς τη μπέμπα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Μάλιστα σε συγκριτικό τεστ του ενός, το GS το βγάζουν καλύτερο στο χώμα απο το απλό 1190. Σε συγκριτικό του άλλου περιοδικού με όλα τα μεγκα ον-οφφ, που συμμετείχαν και πραγματικοί αναβάτες (δλδ όχι δημοσιογράφοι) όλοι κατέληξαν ότι το GS είναι καλύτερη μοτο. Μεταξύ αυτών και 2 αναβάτες που δήλωναν die-hard κατεμάκηδες.

Για μένα, και τα δυο μοτο είναι πολύ πάνω απο τον μέσο αναβάτη, και τα δυο είναι γαμώ, όποιος έχει τα φράγκα ας τα χαρεί!

μετά από αυτό θα ζητηθεί η διαγραφή σου από το μοτό.γκρ

:lol:

freco
17/10/2013, 15:35
Καλά ρε συ, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αυτό. Δημοσιογραφικό "βραβείο" είναι...

Οι δημοσιογράφοι μέχρι πρότινος δεν "έβλεπαν" κάτι άλλο. Μόνο BMW. Μήπως ήρθε το 1190 να πάρει τη "θέση του χαλίφη".
Πλάκα κάνω αλλά ξεμπροστιάστηκες :p

μετά από αυτό θα ζητηθεί η διαγραφή σου από το μοτό.γκρ

:lol:

Να διαγραφεί πάραυτα... Ban ban ban

301689

MikeG
17/10/2013, 15:59
πολύ όμορφη δουλειά από την Touratech τα κάγκελα....

άραγε πόσο θα 'χουν μόνο αυτά.....

301674

Αυτοί στη Touratech όσο πάει και χειροτερεύουν....

road spirit
17/10/2013, 16:31
Οι δημοσιογράφοι μέχρι πρότινος δεν "έβλεπαν" κάτι άλλο. Μόνο BMW. Μήπως ήρθε το 1190 να πάρει τη "θέση του χαλίφη".
Πλάκα κάνω αλλά ξεμπροστιάστηκες :p

Να διαγραφεί πάραυτα... Ban ban ban

301689

Μα ... ΚΤΜ θελω να παρω :sad:

DrBig
17/10/2013, 16:34
Μα ... ΚΤΜ θελω να παρω :sad:

εισαι σε λαθος θρεντ φιλος! :lol:

road spirit
17/10/2013, 16:48
εισαι σε λαθος θρεντ φιλος! :lol: όσοι θέλουν κτμ γράφουν στο θρεντ με τα μπεμβε και τούμπαλιν??

DrBig
17/10/2013, 16:50
όσοι θέλουν κτμ γράφουν στο θρεντ με τα μπεμβε και τούμπαλιν??

οπως εχει αποδειχθει, ναι!

Lioulios
17/10/2013, 17:06
Όλοι (σχεδόν) bmw θέλουν (απο αυτούς που θα αγοράσουν -Ναι υπάρχουν ελάχιστοι , αλλά υπάρχουν ) ... αλλά ΚΤΜ θα πάρουν .

ΑΝ είχαν λ7 θα έπαιρναν Bmw . Επειδή δεν τα χουν δεν το παίρνουν ,αλλιώς έτσι και κόστιζαν το ίδιο ... ΚΤΜ δεν θα έπαιρνε κανείς (σχεδόν)

...Το κακομοιρο το καινούριο Κάπονορτ κλαίω που δεν θα το πάρει κανείς .Για τα άλλα δεν υπάρχει καν λόγος συζήτησης .

Αλλη εικόνα έχει ο κόσμος για τα ΚΤΜ και άλλη για τα BMW ...Kαι αυτό δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ !!!

...Δεν μπορώ εγώ που θέλω να έχω BMW και έχω τα χρήματα να πάρω άλλες 10 ... Να έχω την ίδια μηχανή με εσέναΝε που έκανες την υπέρβαση και την πήρες ...Μερικά πράματα Δεν θα αλλάξουν ΠΟΤΕ

Υπάρχου βέβαια και οι βαμμένοι Bmwδάκηδες ...Που τους γουστάρω και τους εξαιρώ .

Έτσι ξέρω εγώ να τσουβαλιάζω τον κόσμο , έτσι με μάθανε και αυτό νομίζω πως είναι και η πραγματικότητα .

Άντε και καλές αγορές παιδιά .

:wave2:

faraway
17/10/2013, 17:19
Πάντως δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις βασικές τους εκδόσεις . ;)

15900 € σχεδόν το ktm http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3381532/

15400 € το bmw http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3648612/

Όμως ούτε βαλίτσες , ούτε θερμαινόμενα ούτε τίποτα ....το δε bmw λόγο μεγαλύτερης γκάμας αξεσουάρ αν αρχίσεις και του προσθέτεις καλούδια μπορεί εύκολα να φτάσει τα 20000 € .

Ενδεικτικά από σο θυμάμαι ( μιας και έχει περάσει και καιρός από τότε που έψαχνα ) το ktm με βαλίτσες , θερμαινόμενα , κάγκελα , τη βάση gps και ίσως κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι έφτανε σχεδόν τα 18000 € ή μπορεί και να τα ξεπερνούσε ( δεν θυμάμαι ακριβώς :p)

ενώ το bmw με τα ίδια ας πούμε + κάτι άλλα όπως το cruise control ξεπερνούσε τα 19500 €

Τώρα μεταξύ μας δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης . Σιγά μην έχει κάποιος να χαλάσει 18000 € και κολλήσει για 1500€ ακόμα . ;)

Επίσης παίζουν και πακέτα εκδόσεων ανά μοντέλο ( touring , off road ...κτλ ) με πακέτα εξοπλισμού ώστε ο καθένας να προσαρμόσει το εργαλείο στα γούστα του . :D

endopandou
17/10/2013, 19:23
Δυστυχώς η νεομοτοσυκλετιστική νοοτροπία του συγκεκριμένου κοινού είναι αυτή των extra. Είναι σαν να ακούω τον νεοέλληνα να αναφέρει πως το καινούριο του αυτοκίνητο είναι φούλ εξτρά.
Γουέλλλ... σόρυ παίδες αλλά δεν συμφωνώ με αυτή την νοοτροπία και για να το προχωρήσω θεωρώ πως είναι προσβολή για το ίδιο το μοτό το οποίο είναι υπέροχο και μηχανολογικό λουλούδι.
Πλήρης παρανόηση της ουσίας τέτοιων μοτοσικλετών λοιπόν και κατ' επέκταση της πραγματικής περιπέτειας.
Πιστεύω πως δυστυχώς αυτές οι μοτό απευθύνονται σε ένα σεβαστό ποσοστό (...) σε γιαλαντζί wannabe adventurάδες που ζητούν μέσο επίδειξης της επαγγελματικής τους επιτυχίας και κάποιας ψευτο-κοινωνικής θέσης.

Μπείτε car και κοιτάξτε πλασάρισμα και αν αυτά τα σκατολοΐδια έχουν καμία σχέση με adventure γράψτε μου
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&postcode=&radius=&category=&make=298&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d&registration-from=%3E2013&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E1100&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=

Α... τα κάγκελα μεζονέτας προστατεύουν μόνο σε στατική πτώση. Αν η πτώση έρθει με κάποια χλμ τα χώματα πάλι καλλιγραφία θα τα κάνουν τα πλαστικούλια.

sorry:D

faraway
17/10/2013, 19:37
Είσαι λάθος εδώ .

Το συγκεκριμένο μοτό , όπως και τα gs , νεο v strom , caponord 1200 , multistrada 1200 ...κτλ , είναι τουριστικά εργαλεία και όχι μηχανάκια για να στήνονται στη καφετέρια .

Ως τουριστικά λοιπόν , πολλά αξεσουάρ όχι απλά δεν είναι υπερβολή αλλά είναι απαραίτητα .

Βαλίτσες . Πως θα κάνεις ταξίδι χωρίς βαλίτσες ?
Θερμαινόμενα . Έχεις βρεθεί ποτέ στους -7 χωρίς θερμαινόμενα ? Ανεκτίμητη εμπειρία .
Χούφτες . Επίσης απαραίτητες .
Κάγκελα . Ικανά να σε σώσουν από χαζές πτώσεις και σπασμένα πλαστικά .
cruise control . Πραγματικά υπέροχο γκατζετάκι όταν έχεις να κάνεις 500 χλμ σε δρόμους στυλ εγνατίας .

Τώρα βέβαια μην πάμε τι κουβέντα ότι η παλιοί πήγαιναν με xt400 και με dr250 , γιατί μου είναι αδιάφορο .
Αυτοί στην εποχή τους αυτά είχαν και με αυτά πήγαιναν εμείς στο 2013 έχουμε αυτά τα τεχνολογικά επιτεύγματα και με αυτά θα πορευθούμε . :wave2:

υγ. ποια περιπέτεια ρε ?? :lol:
υγ2. το ακριβώς ανάποδο από αυτό που λες είναι το παράδοξο σε αυτή τη κατηγορία , δλδ να τα πάρεις γυμνά και να τα έχεις για να πηγαίνεις στη δουλειά σου ή να κάνεις κόντρες .

πυξιδας990
17/10/2013, 20:20
υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που θα τα παρουν και θα χτυπησουν μια μογγολια-νοτια αφρικη κτλπ.σαφεστατα καθε μοντελο θα αγοραστει απο ανθρωπους ΚΑΙ διαφωρετικου προσανατολισμου,τι να κανουμε
οσο για τα αξεσουαρ συμφωνο απολυτα με τον faraway.

stefanos
17/10/2013, 21:34
υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που θα τα παρουν και θα χτυπησουν μια μογγολια-νοτια αφρικη κτλπ.

Σίγουρα θα υπάρχουν ,αλλά δεν είναι λίγο ρίσκο να πάς με τόσο φορτωμένη τεχνολογικά μοτοσυκλέτα σε μέρη όπου πιθανόν να μην υπάρχει διαθέσιμο το κατάλληλο σέρβις?
Θέλω να πώ κατά πόσο μπορεί ένα συνεργείο στη μογγολία να επισκευάσει ένα τέτοιο μηχανάκι ώστε να συνεχίσεις το δρόμο σου?

devil's animal
17/10/2013, 21:52
Σίγουρα θα υπάρχουν ,αλλά δεν είναι λίγο ρίσκο να πάς με τόσο φορτωμένη τεχνολογικά μοτοσυκλέτα σε μέρη όπου πιθανόν να μην υπάρχει διαθέσιμο το κατάλληλο σέρβις?
Θέλω να πώ κατά πόσο μπορεί ένα συνεργείο στη μογγολία να επισκευάσει ένα τέτοιο μηχανάκι ώστε να συνεχίσεις το δρόμο σου?

οκ, αλλα μ'αυτη την λογικη θα επρεπε να αγοραζονται τα πιο απλα μοτο για ενα ταξιδι, μην τυχον και χαλασουν τα καβλιτζεκια και δεν εχει μαστορα εκει...
δλδ πλεον ολα ειναι ψεκαστα...ε, και αμα δεν υπαρχουν μαστορες στην Μογγολια που να εχουν δει ποτε τους ψεκασμο τι θα κανουμε? θα ταξιδεψουμε με τους Κολοκοτρωνηδες με τα καρμπυρατερ?
και αν σχιστει η μεμβρανη του καρμπ? τι θα κανεις?

εν ολιγοις δεν κανουμε ετσι δουλεια...
το να πηγαινουμε προς τα πισω αντι για μπροστα, δεν ειναι λυση...

μακαρι τα μισα απο ολα αυτα τα adventures που πουλιωνται, ειτε λεγονται GS ειτε λεγονται 1190, να ταξιδευαν στο εξωτερικο...και ας ηταν και πανω απο τον Ισημερινο...:rolleyes:

Stabak
18/10/2013, 06:47
Κάποιος μου ειχε πει πως ένας λόγος απο πολλούς που προτιμουνται τα GS σε διηπειρωτικά είναι οτι η bmw με το δικτυο αυτοκινητου εχει και των μηχανών αντίστοιχα οσο αφορά ανταλλακτικά κλπ :confused:

Αυτο που λεει ο Στεφανος δε ειναι απολύτως σωστό. Αποκλείεις οτι μπορει να παει στραβα σε ενα τετοιο ταξίδι φαντάζομαι....

gefr
18/10/2013, 08:54
Σε μεγάλα ταξίδια πηγαίνεις όσο πιό εξοπλισμένος μπορείς. Αν έχεις και τη λογική να αποφεύγεις να προκαλέσεις, την τύχη σου και τους γύρω σου ακόμα καλύτερα. Τώρα αν πιστεύεις οτι κάτι πιθανό να χαλάσει, φοντίζεις να έχεις σχέδιο Β, ή θα κάνεις χωρίς αυτό όταν χαλάσει. Μέχρι τότε όμως θα έχεις την ευκολία που σου παρέχει το συγκεκριμένο γκάτζετ. Τουλάχιστο αυτή είναι η δικιά μου λογική. Καλό είναι να μη κρεμάσεις τη ζωή σου σε ένα ευαίσθητο σύστημα μη επισκευάσιμο. Επίσης υπάρχουν και μερικές παρεξηγήσεις σχετικά με κάποια γκάτζετ. Για παράδειγμα το GPS είναι απαραίτητο σε μεγάλο ταξίδι αλλά και σε οδηγό μέσα σε μεγάλα αστικά κέντρα. Τέλος σχετικά με τα συγκεκριμένα μηχανάκια, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και άλλες ωραίες παροιμίες.
Γειά χαρά:rolleyes:

faraway
18/10/2013, 09:02
Παίδες συζητάμε τώρα για το 1% που θα πάρει αυτά τα μηχανάκια και θα έχει τη κάψα να πάει μαζί τους στην Αφρική , στο Ιράν , στο Αφγανιστάν ...κτλ .

Οι υπόλοιποι του 9% που κινούνται εις τας Ευρώπας δεν έχουν πρόβλημα , μια χαρά ανταλλακτικά θα βρούνε .

Το υπόλοιπο 40% που γυρνάει , βολτάρει , εκδράμει και γράφει χλμ στην Ελλάδα και πέριξ , δεν έχει πάλι πρόβλημα , οι οδικές να ναι καλά .

Το υπόλοιπο τώρα 50% που τα έχει για να κάνει το Ζωγράφου - Καλλιθέα κάθε μέρα , και κανά Σάββατο στη Βουλιαγμένη αυτή και αν δεν έχει πρόβλημα .

Βέβαια ο σωστός ταξιδιώτης ξέρει που πονάει το μηχανάκι του και παντα έχει spare 2 πραγματάκια σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά . Είναι ηλίθιο δλδ να μείνεις στο εξωτερικό και να χαλάσεις το ταξίδι σου για ένα ρελεδάκι των 2€ και των 0,2 γραμμαρίων . ;)

gefr
18/10/2013, 09:08
Το υπόλοιπο τώρα 50% που τα έχει για να κάνει το Ζωγράφου - Καλλιθέα κάθε μέρα , και κανά Σάββατο στη Βουλιαγμένη αυτή και αν δεν έχει πρόβλημα .

Εδώ θα διαφωνήσω. Με καύσωνα σε μποτιλιάρισμα έχεις πρόβλημα.

faraway
18/10/2013, 09:10

Nαι έχεις δίκιο .
Για αυτήτη κατηγορία μιλάμε πάντα για καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες . :D

devil's animal
18/10/2013, 09:14

ε, γι'αυτο το βγαλανε το BMW υγροψυκτο...
ειχαν υποπεσει στα αυτια των Βαυαρων τα προβληματα του μεσου Γλυφαδιωτη και Κολονακιωτη...

amyroukai
18/10/2013, 13:16
ε, γι'αυτο το βγαλανε το BMW υγροψυκτο...
ειχαν υποπεσει στα αυτια των Βαυαρων τα προβληματα του μεσου Γλυφαδιωτη και Κολονακιωτη...

Έλα δεν θέλω χαζά. Το banditάκι έβγαζε λιγότερη ζέστη από τα υδρόψυκτα που το ακολούθησαν, ακόμα και με καύσωνα στο κέντρο.

indianos950
19/10/2013, 00:49
Γιατί πρέπει ένα μοτο να κανει μια μόνο χρήση πχ ταξίδια. Κάποιος έχει μόνο ένα πρωινό Κυριακής και δυο ώρες για ένα καφέ μακριά. Απαγορεύεται δηλαδή να παει; Εγω έχω τις Βαλιτσες έπτα 7 χρόνια και τωρα μου χρειάζονται πραγματικά τωρα τις χρησιμοποιώ , μέχρι τωρα καφετέρια σπίτι πηγαίνα.
Γι αυτό υπάρχουν τόσες μοτο καθένας παίρνει ότι θέλει ss-on off - enduro και το κανει ότι θέλει (Γιαννης πίνει γιάννης κερναει απλά τα πράματα )

daz
19/10/2013, 08:05
Γιατί πρέπει ένα μοτο να κανει μια μόνο χρήση πχ ταξίδια. Κάποιος έχει μόνο ένα πρωινό Κυριακής και δυο ώρες για ένα καφέ μακριά. Απαγορεύεται δηλαδή να παει; Εγω έχω τις Βαλιτσες έπτα 7 χρόνια και τωρα μου χρειάζονται πραγματικά τωρα τις χρησιμοποιώ , μέχρι τωρα καφετέρια σπίτι πηγαίνα.
Γι αυτό υπάρχουν τόσες μοτο καθένας παίρνει ότι θέλει ss-on off - enduro και το κανει ότι θέλει (Γιαννης πίνει γιάννης κερναει απλά τα πράματα )

Στα πλαίσια του ευγενούς μοτοσυκλετιστικού πειράγματος χαρακτηρίζουμε τους άλλους κουλούς, dtmάκιδες (αυτό είναι πείραγμα να ξες), κότες, κουλάτζες, κυρίες (να με σαγχωρνανε οι κυρίες) κτλ. Στα ίδια πλαίσια είναι ενταγμένο και το καφετεριάκιας. So don't worry. Στην ουσία δεν είναι κακοπροαίρετα όλα αυτά.
Και όλοι (εκτός απ' τον τερενς :lol:) αναγνωρίζουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει ότι γουστάρει στο γκαράζ του, για όποια χρήση και αν το προορίζει.

irinia
19/10/2013, 08:08
ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ.............

Γιά νά πάς στήν καφετέρια...??:confused:

indianos950
19/10/2013, 08:17
Τις έχω σπίτι αγαπητέ τερενς

Πέρα από αυτό τα προβολακια θα κάψουν τα πηνια του Κτμ.

irinia
19/10/2013, 10:37
Στα πλαίσια του ευγενούς μοτοσυκλετιστικού πειράγματος χαρακτηρίζουμε τους άλλους κουλούς, dtmάκιδες (αυτό είναι πείραγμα να ξες), κότες, κουλάτζες, κυρίες (να με σαγχωρνανε οι κυρίες) κτλ. Στα ίδια πλαίσια είναι ενταγμένο και το καφετεριάκιας. So don't worry. Στην ουσία δεν είναι κακοπροαίρετα όλα αυτά.
Και όλοι (εκτός απ' τον τερενς :lol:) αναγνωρίζουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει ότι γουστάρει στο γκαράζ του, για όποια χρήση και αν το προορίζει.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...............ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ....??

Φυσικά καί ό καθένας έχει δικαίωμα νά έχει ότι γουστάρει στό γκαράζ του.......
Όμως έχω καί γώ τό δικαίωμα νά ΦΩΝΑΖΩ ,ότι μάς πιάνουμε τον κώλο,ότι δημιουργούν
άνάγκες γιά μάς,ότι μάς κατευθύνουν νά πάρουμε ότι θέλουν χωρίς νά τό χρειαζόμαστε,
ότι μάς ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ, ότι είμαστε ΚΟΡΟΙΔΑ, καί πώς μόνοι μας κάνουμε δύσκολη
τή ζωή μας γιατί τρώμε τό σανό πού μάς ταίζουν κάνοντας μας νά έχουμε μέν ότι θέλουμε
στό γκαράζ μας καί φτιάχνοντας πέτρα τό ΣΚΑΤΟ μας άπό τήν άλλη......!!!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ δέν το γράφω άλλο,άν όλοι έσείς νομίζετε ότι είστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,έγώ
ΦΩΝΑΖΩ πώς σάς κατευθύνουν τή σκέψη ....!!!!
Διότι πόσο κουτό,πόσο ματαιόδοξο είναι τό νά έχεις Χ άνάγκες καί ό ύπέρμετρος καταναλωτισμός
νά σέ όδηγεί όχι μόνο νά ζητάς 10Χ ,άλλά νά νοιώθεις καί στέρηση άν δέν τά έχεις.
Μή μέ βάλεις νά στά ξαναπώ,καί πώς καί ό ίδιος είμαι δούλος αύτού τού πράγματος,
καί ότι προσπαθώ νά άπαλλαγώ άπό αύτό.........
Γιαυτό καταντήσαμε έτσι σήμερα,γιατί είχαμε τό δικαίωμα νά ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ............
Ναί ό άνθρωπος γεννήθηκε γιά νά ψάχνει τό ALTIUS........FORTIUS.........CITIUS ,
άλλά έχοντας πάντα στό νού τό ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.......καί όχι ΑΧΡΗΣΤΟΝ....!!!!
Αύτό μόνο άπάντησε μου...........θεωρείς ύψιστη προτεραιότητα τό νά μπορείς νά έχεις
στό γκαράζ σου ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, μέ όποιοδήποτε τίμημα....???
καί άν, λέμε ΑΝ παρ'έλπίδα ύπάρχει διαχωριστική γραμμή πού μπαίνει αύτή..??,
έ......τότε είσαι μεγάλο

ΚΟΡΟΙΔΟ

καί σύ καί γώ καί ό όποιοσδήποτε φίλε......
Δέ σάς μπορώ άλλο μέ κουράσατε,πάω βόλτα μέ τό μοτόρι...

AUFGEBRACHT
19/10/2013, 11:49
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...............ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ....??

Φυσικά καί ό καθένας έχει δικαίωμα νά έχει ότι γουστάρει στό γκαράζ του.......
Όμως έχω καί γώ τό δικαίωμα νά ΦΩΝΑΖΩ ,ότι μάς πιάνουμε τον κώλο,ότι δημιουργούν
άνάγκες γιά μάς,ότι μάς κατευθύνουν νά πάρουμε ότι θέλουν χωρίς νά τό χρειαζόμαστε,
ότι μάς ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ, ότι είμαστε ΚΟΡΟΙΔΑ, καί πώς μόνοι μας κάνουμε δύσκολη
τή ζωή μας γιατί τρώμε τό σανό πού μάς ταίζουν κάνοντας μας νά έχουμε μέν ότι θέλουμε
στό γκαράζ μας καί φτιάχνοντας πέτρα τό ΣΚΑΤΟ μας άπό τήν άλλη......!!!!
ΒΑΡΕΘΗΚΑ δέν το γράφω άλλο,άν όλοι έσείς νομίζετε ότι είστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,έγώ
ΦΩΝΑΖΩ πώς σάς κατευθύνουν τή σκέψη ....!!!!
Διότι πόσο κουτό,πόσο ματαιόδοξο είναι τό νά έχεις Χ άνάγκες καί ό ύπέρμετρος καταναλωτισμός
νά σέ όδηγεί όχι μόνο νά ζητάς 10Χ ,άλλά νά νοιώθεις καί στέρηση άν δέν τά έχεις.
Μή μέ βάλεις νά στά ξαναπώ,καί πώς καί ό ίδιος είμαι δούλος αύτού τού πράγματος,
καί ότι προσπαθώ νά άπαλλαγώ άπό αύτό.........
Γιαυτό καταντήσαμε έτσι σήμερα,γιατί είχαμε τό δικαίωμα νά ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ............
Ναί ό άνθρωπος γεννήθηκε γιά νά ψάχνει τό ALTIUS........FORTIUS.........CITIUS ,
άλλά έχοντας πάντα στό νού τό ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.......καί όχι ΑΧΡΗΣΤΟΝ....!!!!
Αύτό μόνο άπάντησε μου...........θεωρείς ύψιστη προτεραιότητα τό νά μπορείς νά έχεις
στό γκαράζ σου ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, μέ όποιοδήποτε τίμημα....???
καί άν, λέμε ΑΝ παρ'έλπίδα ύπάρχει διαχωριστική γραμμή πού μπαίνει αύτή..??,
έ......τότε είσαι μεγάλο

ΚΟΡΟΙΔΟ

καί σύ καί γώ καί ό όποιοσδήποτε φίλε......
Δέ σάς μπορώ άλλο μέ κουράσατε,πάω βόλτα μέ τό μοτόρι...

Είναι ματαιόδοξο και δημιουργημένη ανάγκη, μπορείς να πας βόλτα και με τα πόδια...

πυξιδας990
19/10/2013, 11:59
η να κατσεις στο σπιτι και να τα καβαλας στο play station

motomaniac
19/10/2013, 12:25
παλι ξεχειλωσαμε ενα θεμα... αφου το πατε ετσι αυτος ισχυριζεται οτι εχει το απολυτο adventure bike.. κι οποιος θελει ας διαφωνησει...

http://madnomad.gr/main/morocco2/

road spirit
19/10/2013, 13:38
παλι ξεχειλωσαμε ενα θεμα... αφου το πατε ετσι αυτος ισχυριζεται οτι εχει το απολυτο adventure bike.. κι οποιος θελει ας διαφωνησει...

http://madnomad.gr/main/morocco2/
Διαφωνω.
Είναι το απόλυτο αντβεντσουρ για τον Ηλία, όχι για όλους. Για τις δικές του μοτοσυκλετιστικες - ταξιδιωτικές ανάγκες, με βάση τις δικές του εμπειρίες.
Για μένα πχ δεν είναι ιδανικό, για πολλούς λόγους που δεν μπορώ να αναλυσω γιατί χρειάζεται σεντόνι και μπαίνω απο κινητό. Κάποια αλλη στιγμή...

pipe_smoker
19/10/2013, 13:43
Την ίδια ακριβώς κουβέντα κάναμε πριν από 5 σελίδες.
Εγώ είπα "σόρρυ λάθος" και την έκοψα.

Δεν ανοίγετε ένα θρεντ να γίνει εκεί η όποια κουβέντα περί επίπλαστων αναγκών και "μας πουλάνε ό,τι θέλουν και μας πιάνουνε κορόιδα", να αφήσουμε το θρεντάκι αυτό στην ησυχία του?

daz
19/10/2013, 14:08
Ρε παιδιά οι ανάγκες διαφέρουν. Άλλες ανάγκες έχει αυτός που θα ταξιδέψει με παρέα, άλλες αυτός που θα πάει κάπου δικάβαλος και άλλες αυτός που θα είναι μόνος του απέναντι σε οτιδήποτε. Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ηλίας ξεκίνησε με χρ 250 ώστε να μπορεί μόνος του να το σπρώξει, να το σηκώσει, να το ξεκολλήσει απ' την άμμο. Λίγα κυβικά για να καίει λίγη βενζίνη, που είναι το πιο μεγάλο έξοδο, ώστε να κάτσει περισσότερο χρόνο στα μέρη που θέλει και να γυρίσει περισσότερα μέρη ενώ με μικρό βάρος έχει παράλληλα μεγάλη αυτονομία.

Και φυσικά δεν είναι τα πάντα στο μυαλό μας όπως υποστηρίζει ο τερενς. Ο οποίος ένα δίκιο το έχει αλλά έχει πιάσει το άκρο και δεν δέχεται να καταλάβει ότι δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

indianos950
19/10/2013, 16:46
Είδα πριν ενα μ3 το καινούριο και λέω στο φιλαρακι να το δει. Με ρώτησε γιατί το έχει και απάντησε μόνος του.

-γιατί μπορεί

Είχε τα φράγκα του άρεσε το πήρε,όμορφα άπλα. Πείτε τον κορόιδο αλλά δεν ειναι

irinia
19/10/2013, 18:41
:a022::a01:
Είναι ματαιόδοξο και δημιουργημένη ανάγκη, μπορείς να πας βόλτα και με τα πόδια...

ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ..........

motomaniac
19/10/2013, 19:56
Ρε παιδιά οι ανάγκες διαφέρουν. Άλλες ανάγκες έχει αυτός που θα ταξιδέψει με παρέα, άλλες αυτός που θα πάει κάπου δικάβαλος και άλλες αυτός που θα είναι μόνος του απέναντι σε οτιδήποτε. Ο Γιάννης έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ηλίας ξεκίνησε με χρ 250 ώστε να μπορεί μόνος του να το σπρώξει, να το σηκώσει, να το ξεκολλήσει απ' την άμμο. Λίγα κυβικά για να καίει λίγη βενζίνη, που είναι το πιο μεγάλο έξοδο, ώστε να κάτσει περισσότερο χρόνο στα μέρη που θέλει και να γυρίσει περισσότερα μέρη ενώ με μικρό βάρος έχει παράλληλα μεγάλη αυτονομία.

Και φυσικά δεν είναι τα πάντα στο μυαλό μας όπως υποστηρίζει ο τερενς. Ο οποίος ένα δίκιο το έχει αλλά έχει πιάσει το άκρο και δεν δέχεται να καταλάβει ότι δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

συμφωνω μαζι σας. αλλα προσπαθω να μην μπερδευω την λεξη adventure με τα μαστοδοντα των 1200 κυβικων. κατα τ'αλλα ο Ηλιας δεν πηρε Xr400 για να μην φθειρει τοσο πολυ τα λαστιχα μιας κι οι ταχυτητες που θα κινειται θα ειναι ετσι κι αλλιως μικρες του αρκει το 250. + η βενζινη μετα. + οι μαστορες που δεν θελει.. + οτι μπορει να το γτιαχνει μονος του πανω στο Κιλιμαντζαρο.. + αλλα πολλα που δεν φτανουμε εμεις.

Allst@rf
19/10/2013, 20:18
Και όμως για μένα το xr του βροχιδη ειναι adventure bike...

motomaniac
19/10/2013, 20:33
αυτο ακριβως λεω κι εγω..

road spirit
19/10/2013, 20:34
Και όμως για μένα το xr του βροχιδη ειναι adventure bike... φυσικά και είναι. Οποιοδήποτε μηχανάκι μπορεί να είναι Αντβ. Και δεν το γράφω ειρωνικά. Αλλά μέχρι το "απόλυτο" Αντβ μηχανάκι υπάρχει ... μια διαφορά η οποία είναι διαφορετική για τον κάθε έναν απο μας

Allst@rf
19/10/2013, 20:59
Πιστεύω ότι σε όλους εμάς που μας αρέσει το adventure biking, κάπου συγκλινει η άποψή στο πως πρέπει να είναι το ιδανικό μηχανακι για αυτό το σκοπό... έστω και αν ο κάθε ένας απο μας βλέπει μια διάφορα όπως λέει ο Γιάννης.

;)

Allst@rf
19/10/2013, 21:03
Και πιστευω ότι από κει που αρχίζουν να συγκλίνουν οι απόψεις μας είναι το λεπτό σημείο που λέει ο Μάνος για τα πολλά κυβικά...

Υγ. Μάνο φίλε μου, το κολλαρο το χαίρομαι μια χαρά στο βουνο...με βλέπουν όλοι και νομίζουν ότι είμαι παγκοσμιος :tooth:

AUFGEBRACHT
19/10/2013, 21:03
:a022::a01:

ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ..........

... με φωνάζουν κι αλήτη, γιατί τα βράδυα δε γυρίζω στο σπίτι.

irinia
19/10/2013, 22:21
... με φωνάζουν κι αλήτη, γιατί τα βράδυα δε γυρίζω στο σπίτι.

:whiteflag::whiteflag::whiteflag:

Lioulios
27/10/2013, 02:14
To είδα σήμερα στο δρόμο ....Το RRRRRRR

PQC
27/10/2013, 08:59
[QUOTE=Lioulios;2392644]To είδα σήμερα στο δρόμο ....Το RRRRRRR[/QUOTE

Εγώ πήγα και ανέβηκα στο r.Το δικό σου είναι πολύ πιο όμορφο μοτο. Για κάποιο λόγο το 1190 μου θυμίζει στρώμα οπτικά, γιατί οδηγικά είναι απλά από άλλο πλανήτη.

faraway
16/11/2013, 16:44
Ισχύει ότι θέλει 100αρα βενζίνη ή μπαρούφα ? :eyepop:

westie
17/11/2013, 18:59
Ισχύει ότι θέλει 100αρα βενζίνη ή μπαρούφα ? :eyepop:

Το δεύετερο...

faraway
17/11/2013, 19:02
Διάβαζα ότι κάποιοι διαμαρτύρονται για θορύβους που εξαφανίζονται με τη χρήση 100αρας .

irinia
17/11/2013, 21:16
Διάβαζα ότι κάποιοι διαμαρτύρονται για θορύβους που εξαφανίζονται με τη χρήση 100αρας .

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...........

Διάβασες..??

bulmont
18/11/2013, 07:48
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...........

Διάβασες..??

Γιά πές, γιά πές...................

gefr
18/11/2013, 08:36
Για κάποιο λόγο το 1190 μου θυμίζει στρώμα οπτικά, γιατί οδηγικά είναι απλά από άλλο πλανήτη.

Ρε μπάς και έχει δίκιο ο Terens τελικά; Strom και ξερό ψωμί ;;

irinia
18/11/2013, 18:38
Γιά πές, γιά πές...................

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ.................

Πάνε στά φόρουμ ΚΤΜ καί διάβασε.......
δέν τά γράφω έγώ οί ίδιοκτήτες τά λένε.

westie
18/11/2013, 19:07
Μανία καταδίωξης από τα 1190 έχεις ρε Τερενς; Παραφυλάς μπας και γράψει κανένας τίποτα για το μηχανάκι και αμέσως να επιβεβαιωθείς ρε συ:lol: Τώρα παρακολουθείς και τα ΚΤΜ forum... εμμονή ρε παιδί μου. Πήγαινε πάρε ένα να ηρεμήσεις τέλος πάντων!:a10:

faraway
18/11/2013, 19:25
Γράφονται κάποια πραγματάκια , δεν έχει άδικο .
Αν είναι αληθή ή ψευδή ή αν αφορούν το σύνολο των μοτοσυκλετών ή μεμονωμένα περιστατικά αυτό ελέγχεται . ;)

1) ζέστη από το μοτέρ και γκρινιάζουν αρκετοί ( τώρα δεν ξέρω αν καβαλάνε με σορτς και παντόφλες )

2) τιμονόπλακες που παράγουν ένα χαρακτηριστικό θόρυβο , γνωστό πρόβλημα λένε στο εργοστάσιο αναζητάτε λύση ( όπως και για το από πάνω )

3) κάποιο bug στο software προφανώς , που σε μερικούς , όταν έχουν τα φώτα στην αυτόματη λειτουργία και ανάψει η ρεζέρβα σβήνουν τα φώτα . Άμεση λύση να γυρίσουν τα φώτα στο manual χειρισμό , έμμεση να λυθεί μέσω αναβάθμισεις στο software .

4) θόρυβοι που εξαλείφονται με τη χρήση 100αρας , και παραπέμπουν σε προανάφλεξη δλδ , για μένα αυτό είναι και το πιο σοβαρό μιας και με την υψηλή συμπίεση που έχει το μοτέρ αν είναι να θέλει 100αρα για να δουλέψει σωστά κλάφτα Χαραλαμπε . Μου θυμίζει λίγο την ιστορία της triumph και αναρωτιέμαι πως θα λύθεί αυτό αν φυσικά ισχυέι και δεν είναι κάτι άλλο .

devil's animal
19/11/2013, 14:36
.

4) θόρυβοι που εξαλείφονται με τη χρήση 100αρας , και παραπέμπουν σε προανάφλεξη δλδ , για μένα αυτό είναι και το πιο σοβαρό μιας και με την υψηλή συμπίεση που έχει το μοτέρ αν είναι να θέλει 100αρα για να δουλέψει σωστά κλάφτα Χαραλαμπε .

και για να μας πουν αυτοι που βαζουν 100αρα, πως την ελεγχουν οτι ειναι 100αρα ή ειναι μια μουφα και μιση...γιατι ειμαστε στην Ελλαδα (καλο να μην το ξεχναμε αυτο) και η καλυτερη 100αρα ειναι η χειροτερη 95αρα της Ιταλιας π.χ...

αν οντως λοιπον, υπαρχουν θορυβοι που λυνονται με την βενζινη 2 ενδεχομενα:
1ο ενδεχομενο, οντως να εχουν βρει την καλη 100αρα και το μοτερ να εχει θεμα...
2ο ενδεχομενο, να υπαρχουν θορυβοι, αλλα να νομιζουν οτι εξαλειφονται με την χρηση 100αρας..κατι σαν την σουπερμαντολινη του Βουτσα...:lol:

irinia
19/11/2013, 16:07
Μανία καταδίωξης από τα 1190 έχεις ρε Τερενς; Παραφυλάς μπας και γράψει κανένας τίποτα για το μηχανάκι και αμέσως να επιβεβαιωθείς ρε συ:lol: Τώρα παρακολουθείς και τα ΚΤΜ forum... εμμονή ρε παιδί μου. Πήγαινε πάρε ένα να ηρεμήσεις τέλος πάντων!:a10:

OXI ΡΕ ΦΙΛΕ...........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ

Άλλά έσύ έπειδή έχεις τό ΚΤΜ πιστεύεις ότι μόνο μέ αύτό άσχολούμαστε
καί θέλουμε τό κακό του.......:lol:
Καί τά μαργαριτάρια γιά Τράιομφ έχω διαβάσει μέ τά κρούιζ κοντρόλ καί τίς σκουριές
πού άναφέρανε κάποιοι στά τεπόζιτα άπό Άμερική μεριά, κ.λ.π.....
Άλλά βλέπεις όταν τό ΖΧ 10 έκανε τήν πατατιά βγήκαν τήν άλλη μέρα καί
έπειδή έχουν κάκκαλα άνακοίνωσαν ότι όποιος θέλει άς δώσει πίσω τό μηχανάκι
νά πάρει τά λεφτά του....Άμέρικα πρίν φτάσει Εύρώπη τό θέμα..!!
Κάποιοι άλλοι άπό δώ μεριά ή κάνουν τό παγώνι στά προβλήματα καί πουλάνε τρελλίτσα,
πόσες άνακλήσεις έχουμε..?? οεεεεεοοοο...??,στό καινούργιο παιχνιδάκι...??
ή τούς φταίνε τά 'Ελληνικά όκτάνια.....ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ....!!!

irinia
19/11/2013, 16:18
Γράφονται κάποια πραγματάκια , δεν έχει άδικο .
Αν είναι αληθή ή ψευδή ή αν αφορούν το σύνολο των μοτοσυκλετών ή μεμονωμένα περιστατικά αυτό ελέγχεται . ;)

1) ζέστη από το μοτέρ και γκρινιάζουν αρκετοί ( τώρα δεν ξέρω αν καβαλάνε με σορτς και παντόφλες )

2) τιμονόπλακες που παράγουν ένα χαρακτηριστικό θόρυβο , γνωστό πρόβλημα λένε στο εργοστάσιο αναζητάτε λύση ( όπως και για το από πάνω )

3) κάποιο bug στο software προφανώς , που σε μερικούς , όταν έχουν τα φώτα στην αυτόματη λειτουργία και ανάψει η ρεζέρβα σβήνουν τα φώτα . Άμεση λύση να γυρίσουν τα φώτα στο manual χειρισμό , έμμεση να λυθεί μέσω αναβάθμισεις στο software .

4) θόρυβοι που εξαλείφονται με τη χρήση 100αρας , και παραπέμπουν σε προανάφλεξη δλδ , για μένα αυτό είναι και το πιο σοβαρό μιας και με την υψηλή συμπίεση που έχει το μοτέρ αν είναι να θέλει 100αρα για να δουλέψει σωστά κλάφτα Χαραλαμπε . Μου θυμίζει λίγο την ιστορία της triumph και αναρωτιέμαι πως θα λύθεί αυτό αν φυσικά ισχυέι και δεν είναι κάτι άλλο .

ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.............

Πηγαίνοντας νά κάνει άναβάθμιση,άς διαβάσουν καί τίς άντιδράσεις τών άλλων ίδιοκτητών
στό συγκεκριμμένο περιστατικό.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΑΥΤΟ

Φίλε μου τά προβλήματα δέν τά κουκουλώνουμε ΑΝ είμαστε άπλοί καταναλωτές.
Στά φόρουμ έκτός άπό χαζομαρούλες ,μαλακιούλες κ.λ.π.....γράφονται
καί ΑΛΗΘΕΙΕΣ γιά νά προστατεύουν όλους έμάς πού άγοράζουμε.
Άπό κεί καί πέρα ή έπιλογή άνήκει στόν καθένα.
Όμως τό νά λές τόν άλλον ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ όταν οί ίδιοι οί ίδιοκτήτες
περιγράφουν τά προβλήματα τους,μάλλον έσύ θέλεις γελοιοποιώντας τόν συνομιλητή σου
νά σκεπάσεις πράμματα πού βγάζουν στήν έπιφάνεια αύτοί οί ίδιοι πού
έσκασαν 16000 εύρώ.
Μέ αύτούς βάλτα λοιπόν...........καί άσε έμένα ,έγώ άπλά διαβάζω,καί όπως έδώ μέσα
ΜΑΘΑΙΝΩ.........έτσι κι ότι βλέπω θεωρώ ότι έχω χρέος νά τό μεταφέρω σέ όλους
χωρίς φόβο καί πάθος.........σάν ένας άπλός καταναλωτής πού τά χώνει καί θέλει
τό καλύτερο.....
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....????

irinia
19/11/2013, 16:21
και για να μας πουν αυτοι που βαζουν 100αρα, πως την ελεγχουν οτι ειναι 100αρα ή ειναι μια μουφα και μιση...γιατι ειμαστε στην Ελλαδα (καλο να μην το ξεχναμε αυτο) και η καλυτερη 100αρα ειναι η χειροτερη 95αρα της Ιταλιας π.χ...

αν οντως λοιπον, υπαρχουν θορυβοι που λυνονται με την βενζινη 2 ενδεχομενα:
1ο ενδεχομενο, οντως να εχουν βρει την καλη 100αρα και το μοτερ να εχει θεμα...
2ο ενδεχομενο, να υπαρχουν θορυβοι, αλλα να νομιζουν οτι εξαλειφονται με την χρηση 100αρας..κατι σαν την σουπερμαντολινη του Βουτσα...:lol:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ..............

Έλα.........

Black Mamba
25/11/2013, 10:04
Aπο ΜοτοΤριτη:

KTM 1190 Adventure σε φοβερή προσφορά:

Η ΚΤΜ SEE διαθέτει για την ελληνική αγορά μικρό αριθμό ελαφρά μεταχειρισμένων 1190 Adventure, με full εξοπλισμό, μόλις στα 12.990 ευρώ! Όπως αναφέρει η εταιρεία, η νέα KTM 1190 Adventure είναι μια «μοτοσικλέτα όνειρο» σχεδιασμένη για τον αναβάτη που έχει απαιτήσεις και γνωρίζει τι θα πει μοτοσικλέτα υψηλών προδιαγραφών. Και τώρα, η αντικειμενικά πολύ καλή τιμή της 1190 Adventure, γίνεται ακόμη καλύτερη!

Η KTM South East Europe Α.Ε. κατάφερε να εξασφαλίσει για την ελληνική αγορά, μικρό αριθμό ελαφρά μεταχειρισμένων 1190 Adventure που προσφέρονται στην τιμή πρόκληση των 12.990 ευρώ. Οι μοτοσικλέτες αυτές έχουν κάτω από 8.000km, διαθέτουν τον πλήρη εξοπλισμό - ABS, Traction Control, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις EDS, αισθητήρες πίεσης ελαστικών κ.λπ. - , ενώ επιπλέον έχουν και το εργοστασιακό kit των θερμαινόμενων grips! Για τις μοτοσικλέτες αυτές θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καθώς υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα.

DrBig
29/11/2013, 07:08
Προς κατοχους 1190
Κοιταχτε το φιλτροκουτι σας γιατι ενδεχεται να περναει σκονη στον κινητηρα.
http://www.youtube.com/watch?v=6QjMx5De-QA#ws

stefanos
29/11/2013, 08:12
Το κακό με αυτά τα μηχανάκια είναι ότι βάζουν στο χώρο εντελώς άσχετους ανθρώπους.
2000 χιλ. χώμα χωρίς να βάλουν γρασάκι στα κουμπώματα του φίλτρου και τους φταίει η ΚΤΜ?

DrBig
29/11/2013, 08:17
Το κακό με αυτά τα μηχανάκια είναι ότι βάζουν στο χώρο εντελώς άσχετους ανθρώπους.
2000 χιλ. χώμα χωρίς να βάλουν γρασάκι στα κουμπώματα του φίλτρου και τους φταίει η ΚΤΜ?

Αν οντως ειναι θεμα γρασσου και οχι κατι αλλο, δεν καταλαβαινω γιατι οφειλει να το κανει ο κατοχος και οχι το εργοστασιο την στιγμη που μιλαμε για καινουργια μηχανακια.

stam2
29/11/2013, 08:23
μήπως για τον ίδιο λόγο που δεν εξοπλίζει με αυτά, εξ αρχής παρ' όλο που εσυ έχεις σχεδιάσει να περάσεις όλες τις θίνες της Σαχάρας...?

304632

spyrakos35
29/11/2013, 08:41
μήπως για τον ίδιο λόγο που δεν εξοπλίζει με αυτά, εξ αρχής παρ' όλο που εσυ έχεις σχεδιάσει να περάσεις όλες τις θίνες της Σαχάρας...?

304632

Ασχετο αυτο που λες κ με το μπαρχον δλδ........

Stabak
29/11/2013, 08:46
Οι χρήστες ειναι νοτιοαφρικάνοι, λέτε να μην ξέρουν απο σκόνη;

stam2
29/11/2013, 09:01
Ασχετο αυτο που λες κ με το μπαρχον δλδ........

οκ, μάλλον δεν έγινα κατανοητός....

γράσο σε κούμπωμα φίλτρου δεν έχω δει να βγαίναι από εργοστάσιο ποτέ... (λίγο λαδάκι έχουν όλα τα πλαστικά όταν είναι καινούρια, αλλά όχι γράσο για τη σκόνη 2000χλμ... αυτό είναι κάτι που το κάνεις εσύ γιατι σχεδιάζεις να κάνεις μία ειδική χρήση της μηχανής, όπως και ένα σωρό άλλα πράγματα, συρματασφάλιση στην τάπα λαδιού, ειδικά ελαστικά (το εν λόγω παράδειγμα) κλπ...