View Full Version : Adventure-R 1190 147ps 230 kg
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
pipe_smoker
19/09/2013, 13:32
και που διαφωνήσαμε δλδ??? στο οτι οι άλλοι βγάλανε λιγότερο οφφ από ον?
τεσπα,
χρέπια είναι χρέπια θα παραμείνουν.... :lol:
δικό σας :wave2:
Δε διαφωνήσαμε κάπου.
ONoff είναι κι αυτό, απλά πολύ καλύτερο από τα αντίστοιχα της κατηγορίας του (και στο ΟΝ κομμάτι και στο off).
Το γρίφο προσπάθησα να σου λύσω:D
Δεν γνωρίζω, ούτε για το ατύχημα, ούτε για την εξέλιξη κ την τροπή που πήρε. Ομως δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις!!! Πολύ έχουν πέσει, χτυπήσει κ πολλές φορές έχουν καταλήξει.....αλλα δεν νομίζω ότι βρίσκεσαι στο σωστό thread κ δεν καταλαβαίνω που το πας!!!!
:rolleyes:
http://www.bikeit.gr/newsfromworld/175-newsfromworld/3848-nea-kosmou-2013-kevin-ash.html
εντελώς φιλικά τα παρακάτω, νομίζω είμαι στο σωστό θρεντ διότι με ενδιαφέρει ότι γράφεται για το 1190, απλώς απαντάω σε μία δική σου εντελώς οφτόπικ διατύπωση-σύγκριση περί της αξιοπιστίας της bmw.
η αξιοπιστία της bmw η οποία στοίχησε τη ζωή στον ash διότι απ' ότι άκουσα του σκάσαν οι μπουκάλες των μπροστινών στα μούτρα... συν τις εξηνταδυόμιση ανακλήσεις μέχρι στιγμής....
οπότε ναι, όλη αυτή η συζήτησή μας μπορεί να μπει σε μία μικρή οφτόπικ παρένθεση, και αφού το 1190 θα έχει γράψει κανα χρόνο ζωής θα μπορέσουμε να ξανασυγκρίνουμε αξιοπιστία βάσει στατιστικών αποτελεσμάτων και ανακλήσεων....
endopandou
19/09/2013, 13:36
γιατί δεν εξέλιξαν καθόλου το κομμάτι του OFF. απλά εξέλιξαν το κομμάτι του ON χωρίς να διατηρεί (εκτός απο την ομαλότητα του κινητήρα στις χαμηλές) τα χαρακτηριστικα του OFF.
Ok tnx. Το smt νόμιζα πως είναι ίδιο σε γεωμε3 με το adv απλά με 17ρες και άλλο σετάρισμα στις αναρτήσεις στις οποίες κράτησαν μέχρι και την διαδρομή
crfouras
19/09/2013, 14:15
http://www.bikeit.gr/newsfromworld/175-newsfromworld/3848-nea-kosmou-2013-kevin-ash.html
εντελώς φιλικά τα παρακάτω, νομίζω είμαι στο σωστό θρεντ διότι με ενδιαφέρει ότι γράφεται για το 1190, απλώς απαντάω σε μία δική σου εντελώς οφτόπικ διατύπωση-σύγκριση περί της αξιοπιστίας της bmw.
η αξιοπιστία της bmw η οποία στοίχησε τη ζωή στον ash διότι απ' ότι άκουσα του σκάσαν οι μπουκάλες των μπροστινών στα μούτρα... συν τις εξηνταδυόμιση ανακλήσεις μέχρι στιγμής....
οπότε ναι, όλη αυτή η συζήτησή μας μπορεί να μπει σε μία μικρή οφτόπικ παρένθεση, και αφού το 1190 θα έχει γράψει κανα χρόνο ζωής θα μπορέσουμε να ξανασυγκρίνουμε αξιοπιστία βάσει στατιστικών αποτελεσμάτων και ανακλήσεων....
Δυστυχως δεν θελω να ακολουθησω την κουβεντα μας επι του θεματος, με αξονα ειδικα ενα τοσο θλιβερο συμβαν, το οποιο πριν λιγο μαλιστα διαβασα. Ωστοσο εγω, δεν εκανα πουθενα αμεση συγκριση περι αξιοπιστιας bmw-ktm........, αλλα αν θελεις ας μεινουμε στην κουβεντα μας περι 1190......διαβασε καλυτερα ολα τα post, καθως υπαρχουν κ αλλες αναφορες περι αξιοπιστιας τοσο της ΚΤΜ οσο και της bmw.:wave2:
Ας γράψω λοιπόν και εγώ την άποψη μου, μετά από το test ride που έκανα τη Παρασκευή.
Αρχικά, έκανα με το μηχανάκι λίγο πάνω από 25 χιλιόμετρα. Περιελάμβαναν κίνηση μέσα στη πόλη, εθνική και λίγο επαρχιακό. Οδήγησα και το απλό και το R. Ο καιρός ήταν αρκετά καλός, χωρίς αέρα με περίπου 24 βαθμούς κελσίου.
Αρχικά καβάλησα το απλό και όχι το R.
+ απίθανο ζύγισμα
+ποιότητα κύλισης
+πολύ καλή δουλειά από τη μαμά ζελατίνα
+κλασικό σασμαν ΚΤΜ
+ο κινητήρας στο πρόγραμμα road δε σκόρτσαρε καθόλου σε καμία ταχύτητα
+ελεγχόμενο γλίστρημα πίσω τροχού, μιας και μετά επεμβαίνει το traction control
+ποιότητα κατασκευής
- ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (μπροστά-πίσω) σε 4 modes
- μου έδωσε την αίσθηση ότι αν πέσει κάτω θα τσούξει πολύ η τσέπη
- έβγαινε αρκετή ζέστη από τη σέλα
Γενικά λοιπόν, αν το μηχανάκι έβγαινε με manual ρυθμίσεις στις αναρτήσεις & είχαν κάπως καλύτερη προστασία κάποια μέρη του, όπως πχ ο κινητήρας θα ήταν ότι πρέπει για σχεδόν τα πάντα, εξαιρουμένου του χώματος αφού μπροστά φοράει 19 ζάντα.
Πάμε τώρα στο R.
Αρκετά ψηλότερο από το απλό, με μεγαλύτερων διαδρομών αναρτήσεις. Απορροφούσε τα πάντα από ανωμαλίες στο δρόμο, όπως βέβαια και το απλό. Τα θετικά του απλού ισχύουν και εδώ, με διαφοροποίηση της ζελατίνας του R, που είναι αρκετά πιο κοντή.
Άρα :
-Ζελατίνα, μετά τα 130 σε χτυπούσε ο αέρας
Έξτρα σύν :
+ Δυνατότητα απενεργοποίησης μόνο του πίσω ABS (σαφώς και του μπροστά αν το θέλεις).
+ Ύψος από έδαφος (για όσους τους νοιάζει το χώμα).
+ Manual ρυθμίσεις αναρτήσεων αλλά και με ηλεκτρικό τρόπο.
+ έρχεται με κάγκελα.
Θα έπρεπε πιστεύω να του έβαζαν και μια ποδιά γιατί είναι πολύ γυμνό από κάτω.
Εν κατακλείδι, ωραίο αλλά..
Πολύ γκάζι, super στήσιμο, εύκολο μέσα στη πόλη αλλά, νομίζω ότι δεν είναι αρκετά ποστατευμένο, πολλά ηλεκτρικά.
Ας το δούμε 2 χρόνια τι ζημιές θα βγάλει και μετά όποιος το θέλει πράττει αναλόγως.
υ.γ Δεν έχω ιδέα για τη κατανάλωση μιας και δεν είχα το μυαλό μου εκεί, & το γκάζι το είχα συνεχώς όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό.
Πάντως μετά από αυτό αλλά και ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά και αλλού μέχρι στιγμής, ένα πράγμα συμπεραίνω.
Ωραίο μηχανάκι για βόλτες στην Ευρώπη φορτωμένο, με αρκετά γκάζια. Μέχρι εκεί. Για τις original adventure αναζητήσεις σας, κοιτάξτε αλλού. & πρακτικά, μάλλον δεν έχει λόγο ύπαρξης το R. Εξάλλου κάπως πρέπει να χτυπηθεί πλέον και η αγοραστική πίτα που κυριαρχούν οι Γερμανοί.
Πρωτον, αν βαλεις κατω τo κοστος των εξτρα της BMW για να ερθει στα επιπεδα του ΚΤΜ των 16Κ η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο 1-2Κ, δευτερον μονο για αξιοπιστια δεν εχει παραδοση η BMW και τριτον το μοτερ RC8 ειναι μαζι μας εδω και 5 χρονια.
ΜΕ 18000 ΕΥΡΩ..............ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ BMW
Πού τάχει όλα.......
Άπό 16300 ξεκινάει...
Δεύτερον τό rc8 είναι 5 χρόνια μαζί μας,πές μας όμως καί τά ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ του,
αύτά τά 5 χρόνια,γιά νά τά λέμε όλα.
Είχε προβλήματα ή πρώτη γενιά τών rc8...??
Άσε πού τό μοτέρ είναι μέ παραλλαγή σεταρισμένο στά 150 άλογα...άλλο πράμμα
κάτι σάν τό VFR στό crossturer.
Δέ σημαίνει όμως ότι έπειδή βασίζεται έκεί θάναι καί σίγουρα χωρίς θέμα..!!
Βέβαια όταν κόβεις άλογα συνήθως κερδίζεις σέ άξιοπιστία ΑΛΛΑ ποτέ μή λές ποτέ,
είδικά σέ ένα μοτέρ πού είχε προβλήματα στήν πρώτη του γενιά.
Άκουσες ό φίλος μάς είπε γιά ένα κάρρο ήλεκτρικά
TΡΙΤΟΝ...........
Πού έγραψα ότι τά BMW
είναι
ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ..??
:lol:
ΜΗ ΤΟ ΧΑΛΑΣ..............ΤΩΡΑ
Γιατί μού τό κάνεις αύτό...??
Όλα δεν τα έχει σε αυτή τη τιμή το bmw , και στο λέω έχοντας ξεσκονίσει αναλυτικότατα και τα 2 μοντέλα σαν υποψήφιος αγοραστής μέχρι που τα απέρριψα και τα δύο και ησύχασα . :lol:
19 + βγαίνει κομπλέ με βαλίτσες cruise control ( που γ@μεί σε εγνατίες και ΕΕ ) κτλ
18 περίπου το Ktm με όλα τα ηλεκτρονικά του , βαλίτσες , θερμαινόμενα ..κτλ
Αν θυμάμαι καλά κάπου εκεί στο 1500 - 2000 € διαφορά έχουν αλλά και τα δύο πάνω από 18000 € . Μιλάμε για κάποιον που τα θέλει για ταξίδια και θέλει απαραίτητα και ταξιδιωτικό εξοπλισμό . Για καφετέρια και ντεμέκ adventure boys μια χαρά είναι και απλά . ;)
Πάντως το bmw αν και πιο ακριβό είναι πιο εξοπλισμένο , δείχνει ( και πιστεύω είναι ) πιο άνετο σαν τουριστικό και είναι και πιο όμορφο θεωρώ (εγώ) από το ktm .
Αν έπαιρνα κάποιο από τα δύο , θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα και θα έπαιρνα το bmw ( ο θεός θα με κάψει :lol:) .
Ευτυχώς όμως όπως προείπα απέρριψα και τα 2 και ησύχασα . :D
endopandou
19/09/2013, 15:57
Άκυρες παραλλαγές μοτέρ μπορεί να είναι του vfr στο crossturer ή του όποιου 1050 απο Ζ στο versys που γουστάρεις εσύ (το οποίο παρεμπιπτόντως τιμάται μόνο 1,5 έως 2,5 χαρτιά λιγότερο απο το 1190...) αλλά ΟΧΙ η τοποθέτηση ενός V2 ο οποίος δουλεύει υπέροχα απο ότι λένε όλοι, ας προέρχεται και απο το κολούμπια. Δηλαδή προς θεού κιόλας...
Το μεγαλύτερο θέμα με το 1190 στο rc8 απο όσο γνωρίζω ήταν το σασμάν. Αν αυτό έχει λυθεί κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως τα ηλεκτρονικά θα έχουν θέμα βάση κάποιου ανύπαρκτου παρελθόντος. Αυτά τα ηλεκτρονικά δεν έχουν ξαναμπεί σε κατιμά και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα βγάλουν βασιζόμενοι στο ότι έπαιρναν νερά τα κοντέρ των 990...
endopandou
19/09/2013, 16:01
θα έπαιρνα το bmw
Το καταλαβαίνεις πως μετά απο αυτό η γνώμη σου δεν μετράει ε; :tooth:
:beer:
Το καταλαβαίνεις πως μετά απο αυτό η γνώμη σου δεν μετράει ε; :tooth:
Είπα ρε , θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα . :lol::lol:
devil's animal
19/09/2013, 16:30
...βασιζόμενοι στο ότι έπαιρναν νερά τα κοντέρ των 990...
και των 690...
ΜΕ 18000 ΕΥΡΩ..............ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ BMW
Πού τάχει όλα.......
Άπό 16300 ξεκινάει...
Δεύτερον τό rc8 είναι 5 χρόνια μαζί μας,πές μας όμως καί τά ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ του,
αύτά τά 5 χρόνια,γιά νά τά λέμε όλα.
Είχε προβλήματα ή πρώτη γενιά τών rc8...??
Άσε πού τό μοτέρ είναι μέ παραλλαγή σεταρισμένο στά 150 άλογα...άλλο πράμμα
Δέ σημαίνει όμως ότι έπειδή βασίζεται έκεί θάναι καί σίγουρα χωρίς θέμα..!!
Βέβαια όταν κόβεις άλογα συνήθως κερδίζεις σέ άξιοπιστία ΑΛΛΑ ποτέ μή λές ποτέ,
είδικά σέ ένα μοτέρ πού είχε προβλήματα στήν πρώτη του γενιά.
Άκουσες ό φίλος μάς είπε γιά ένα κάρρο ήλεκτρικά
TΡΙΤΟΝ...........
Πού έγραψα ότι τά BMW
είναι
ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ..??
Αν θυμαμαι και γνωριζω καλα, τα μονα θεματα που ειχαν τα πρωτα RC8 ηταν στα κιβωτια.
Allst@rf
19/09/2013, 17:57
Δλδ τι θεματα ρε παιδιά;
Το ταλαιπωρημενο που είχαν για τεστ ραιντ παντός μια χαρά πηγαινε...
Τα RC8 τα ειχαμε για μια σεζον στο CSS. Αν θυμαμαι καλα, κανενα δεν εβγαλε βλαβη (οπως και κανενα ΚΤΜ τοτε. Eιχαμε και superduke ). Το κιβωτιο ηταν οντως κακο. Οχι αναξιοπιστο, τουλαχιστον στα δικα μας του CSS, αλλα κακο για χρηση πιστας. Πραγματικα κακο ομως. Αν εξαιρεσουμε λοιπον την τρομπα συμπλεκτη που οι τρομπες οι Αυστριακοι επιμενουν να χρησιμοποιουν, εγω με την εμπειρια του RC8 θα το επαιρνα το 1190 χωρις πολλες πολλες επιφυλαξεις.
Ωραια ειναι παντως που συζηταμε για τα μηχανακια. Αν ειχαμε και λεφτα να τα παρουμε, θα ηταν ακομα πιο ωραια. Δε λες καλα που προλαβα και πηρα το 950 πριν ερθει η καταστροφη...
endopandou
19/09/2013, 18:32
Όπως ακριβώς το λέει ο urban. Κακό σασμάν όχι αναξιόπιστο. :a013:
Τα παιδιά που το οδήγησαν δεν άκουσα να αναφέρουν κάποιο θέμα με το σασμάν.
Το μεγαλύτερο θέμα με το 1190 στο rc8 απο όσο γνωρίζω ήταν το σασμάν. Αν αυτό έχει λυθεί κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως τα ηλεκτρονικά θα έχουν θέμα βάση κάποιου ανύπαρκτου παρελθόντος. Αυτά τα ηλεκτρονικά δεν έχουν ξαναμπεί σε κατιμά και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα βγάλουν βασιζόμενοι στο ότι έπαιρναν νερά τα κοντέρ των 990...[/QUOTE]
12800 TO ΒΕΡΣΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ..............ΤΟΥ 2012 ΟΛΟΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ 2013
Μοτέρ άθραυστο,δοκιμασμένο ,άσπαστο χρόνια τώρα χωρίς πολλές παραλλαγές
σετάρισμα δρόμου,γιατί γιά δρόμο είναι αύτά τά μηχανάκια καί όχι γιά ντεμέκ έρήμους
καί παππάδες 200 κυβικά λιγότερο,τελική πάνω άπό 235 άχρείαστη λέμε......
τήν πιό άνετη θέση τής κατηγορίας γιά όδηγό συνοδηγό καί πήγε
ΑΠΑΤΟ...........λόγω κρίσης φυσικά καί έλλειψης παράδοσης στό χώρο...!!
Τελικά ύπάρχει παρελθόν...??
Περιμένω τό νέο Σουζούκι vestrom-1000.
1000 κυβικά καί πολλά είναι....
Έδώ πιάσαμε ξανά τά 1000 καί 900 στά αύτοκίνητα....!!!
Πού ζείτε έσείς.....σέ άλλο πλανήτη...??
Καί θέλετε 1200 κυβικά γιά νά πηγαίνετε στά χωράφια...??
Άσε πού άν βγείτε Έθνική όδό άχρηστα είναι τά 250....
Βγάλτε καί πινακίδα άλλιώς σέ κανά μήνα θά είστε
χωρίς μοτό καί δίπλωμα......
Άποφασίστε λοιπόν ,ή κάγκουρες μέ 250 καί άνευ πινακίδος
ή κόττες μέ 120 καί τά άλογα στόν ίππόδρομο.
Έδώ όμως είπαμε βόλτα,ταξίδι κ.λ.π...μέ καγκουριές όμως..??
Δύσκολο ή τό ένα ή τό άλλο
Allst@rf
19/09/2013, 18:52
Εσύ δλδ τερενς, θες να πεις ότι καβαλας, βγαινεις στο δρόμο και δεν παραβιαζεις τα όρια ταχυτητων;
endopandou
19/09/2013, 18:56
Δεν είναι επιχείρημα αυτό :wave2: Και ο δούκας ο μεγάλος πωλείται 6,5 χαρτιά και το 1190 θα πωλείται λιγότερο σε ενάμισι χρόνο. Και;
Τεσπα το θρεντ αφορά στο τι είναι και αν είναι καλό το 1190, όχι ποιο μοτοσακό είναι ιδανικό για τη χώρα μας ούτε για το ποιοι έχουν λεφτά να το πάρουν.
Επίσης για τα 120 μην το πολυλέμε γιατί όλες οι κουβέντες θα καταλήγουν στα ΧΤ και στα στρώματα.
Εσύ δλδ τερενς, θες να πεις ότι καβαλας, βγαινεις στο δρόμο και δεν παραβιαζεις τα όρια ταχυτητων;
ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ............ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ
Άπλά δέν φοράω.........ΠΙΝΑΚΙΔΑ ή τήν έχω διπλωμένη άπό κάτω.
Έπειδή όμως άποτελώ κακό παράδειγμα γιά τά νέα παιδιά......
Έσύ όμως ήθελες νά τό άκούσεις,ρώτα μερικούς πού μέ είδαν μέ μηχανάκι
άν είχα πινακίδα έπάνω.....καί όταν μέ σταματάνε 175 κύριος...!!
Όλα τά ύπόλοιπα είναι νομιμότατα.
Φύσει ........ γεροκάγκουρας.
Nostradamus
19/09/2013, 19:04
σετάρισμα δρόμου,γιατί γιά δρόμο είναι αύτά τά μηχανάκια καί όχι γιά ντεμέκ έρήμους
Δύσκολο ή τό ένα ή τό άλλο[/QUOTE]
Γιατί πρέπει όλα τα πράγματα να τα εξετάζουμε με την λογική δεν έχω καταλάβει. Στις μισές Ευρωπαϊκές χώρες με τα όρια ταχύτητας -που εφαρμόζονται στο ακέραιο- λογικά, δεν έπρεπε να αγοράζει κανείς αυτοκίνητα πάνω από 1300 κυβικά και μηχανές πάνω από 400 γιατί δεν μπορούν να τα χαρούν από άποψη απόδοσης.
Σε αυτόν τον πλανήτη ζούμε όλοι.
Από τα λεγόμενα σου, στάθηκες άξιος και ίσως και τυχερός να είχες στην κατοχή σου και να δοκιμάσεις αρκετές και διάφορες μοτοσικλέτες αν έχω καταλάβει. Μακάρι να αξιωθείς και αν θέλεις να αποκτήσεις, να αλλάξεις, να οδηγήσεις άλλα τόσα. Ολες δεν φαντάζομαι οτι τις πήρες ούτε με την λογική ούτε με τις ανάγκες.. Την κ@υλα σου έκανες με κάποιες απο αυτές..
Από εκεί και πέρα είπες και σε άλλο πόστ και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κάθε μέρα που περνάει δεν επιστρέφεί.
Αν λοιπόν κάποιος θέλει και μπορεί να σκάσει 16Κ στο ΚΤΜ η σε ότι άλλο του καυλώσει ας περνάει έτσι τις μέρες αυτές που δεν επιστρέφουν.
Τα υπόλοιπα για 250 χωρίς πινακίδες ή κόττες με 120 είναι σχετικά. και βόλτα και ταξίδι και οτι γουστάρει και αγαπά ο καθένας. Με 250 η 120. με 1200 ή 400 κυβικά.
Allst@rf
19/09/2013, 19:05
ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ............ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ
Άπλά δέν φοράω.........ΠΙΝΑΚΙΔΑ ή τήν έχω διπλωμένη άπό κάτω.
Έπειδή όμως άποτελώ κακό παράδειγμα γιά τά νέα παιδιά......
Έσύ όμως ήθελες νά τό άκούσεις,ρώτα μερικούς πού μέ είδαν μέ μηχανάκι
άν είχα πινακίδα έπάνω.....καί όταν μέ σταματάνε 175 κύριος...!!
Όλα τά ύπόλοιπα είναι νομιμότατα.
Φύσει ........ γεροκάγκουρας.
Ωραίος ο παλιός...
Δεν είναι επιχείρημα αυτό :wave2: Και ο δούκας ο μεγάλος πωλείται 6,5 χαρτιά και το 1190 θα πωλείται λιγότερο σε ενάμισι χρόνο. Και;
Τεσπα το θρεντ αφορά στο τι είναι και αν είναι καλό το 1190, όχι ποιο μοτοσακό είναι ιδανικό για τη χώρα μας ούτε για το ποιοι έχουν λεφτά να το πάρουν.
Επίσης για τα 120 μην το πολυλέμε γιατί όλες οι κουβέντες θα καταλήγουν στα ΧΤ και στα στρώματα.
12 ΚΑΙ 13 ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΒΕΡΣΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΩΜΑ............
Τό δέ άσπρο βγήκε τό 12 καί ξαναβγήκε καί τό 13.
Άν θές καί άλλο έπιχείρημα πήγαινε μέ 12800 στήν Καβασάκι
θά σού δώσουνε καί 13 καί θά σού βγάλουν καί πινακίδες....!!!!!
Δύσκολο ή τό ένα ή τό άλλο
Το βερσυς αν πηγε απατο ηταν λογω ασχημιας, αλλιως πρεπει να ειναι γαματο μηχανακι. Η διαφορα τιμης παντως με το ΚΤΜ εξισωνεται καπως αν βαλεις ενα χιλιαρικο για ενα σοβαρο αμορτισερ και αλλο ενα για σοβαρεψεις τα πηρουνια.
Επισης, τι σημασια εχει αν ειναι 750, 1000 η 1200 τα κυβικα? Αν αυτοι οι κινητηρες εχουν και οι τρεις το ιδιο βαρος, γιατι να μην προτιμησω τον 1200ρι? Σημειωτεον, οτι οι 950/990 κινητηρες ειναι ελαφροτεροι του 750 του αφρικα (και τα διπλα σχεδον αλογα)
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..........ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ
Κάπου έγραψα ότι άποτελώ τόν δάσκαλο πού δίδασκε καί νόμο δέν έκράτει........
Έγραψα ποιό είναι τό σωστό καί όχι τά λάθη μου.
Έπειδή λοιπόν δοκίμασα γιαυτό καί γράφω ,μή τήν ψάχνετε τή χαρά στήν ύλη...
Τό πώς θά περάσει τή ζωή του κάποιος είναι έπίσης προσωπική ύπόθεση.
Έγώ είπα τό πιστεύω μου........
Έπίσης τά 120 καί τά 250 είναι μιά ΣΚΛΗΡΗ πραγματικότητα, πού δέν μπορείς
νά τήν άγνοήσεις.
Καί όμως δέν παρακολουθείς τίς έξελίξεις στήν Εύρώπη
Πασσάτ μέ 1400 κυβικά μόνο,Φόρντ μέ 1000, Ρενώ μέ 1200.
Δηλαδή μεγάλα σκάφη μέ μικρά κυβικά πλέον,άφ'ένός γιατί αύτά τά λίγα κυβικά
δίνουν πιά άρκετά άλογα,καί άπό τήν άλλη διότι είναι ΑΧΡΗΣΤΑ πιά τά
ΔΙΛΙΤΡΑ καί ΤΡΙΛΙΤΡΑ,ό μόνος λόγος ύπαρξης τους πιά είναι ή μακροζωία .
Ή Γερμανία π.χ. έχει άποστάσεις καί τά χλμ.γράφουν.
Δέν έχουν τά κυβικά πιά γιά νά καίνε τήν άσφαλτο...!!
Αύτά άνήκουν στήν έποχή μου.....
κάθε 3 χλμ. καί κάμερα ,άντε κουνήσου.
Πήγε ένας φίλος στή Γαλλία καί όταν πήγε νά βγεί άπό τή χώρα....
ΣΤΟΠ στά σύνορα 17 παραβάσεις γιά όριο ταχύτητας...!!
Εύτυχώς ήταν μικρά άπό 15-20 εύρώ ή κάθε μία.
Τά έσκασε καί πέρασε....!!!!!
Πέρσυ γύρισα όλη τήν Εύρώπη άπό Ίταλία μέχρι Βόρεια θάλασσα Άμβούργο.
ΟΛΟΙ ΚΟΤΤΕΣ,έκτός άπό τό κομμάτι τής Γερμανίας όπου όλοι τά έδιναν ,άλλά
μόλις έβλεπαν σήμα μέ 100-110 λόγω διασταυρώσεων άναβαν τά φρένα...!!
Τά μηχανάκια..??
Θλιβερό θέαμα..............ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ......κο.....κο.....κο....
Ούτε ένα Χάγια γιά δείγμα δέν είδα ένα μήνα...!!!
Γιαυτό μή λές άλλος 250 καί άλλος 120.
Καί είδικά μέ μηχανή τέτοιας φιλοσοφίας
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ 250....!!!
Το βερσυς αν πηγε απατο ηταν λογω ασχημιας, αλλιως πρεπει να ειναι γαματο μηχανακι. Η διαφορα τιμης παντως με το ΚΤΜ εξισωνεται καπως αν βαλεις ενα χιλιαρικο για ενα σοβαρο αμορτισερ και αλλο ενα για σοβαρεψεις τα πηρουνια.
Επισης, τι σημασια εχει αν ειναι 750, 1000 η 1200 τα κυβικα? Αν αυτοι οι κινητηρες εχουν και οι τρεις το ιδιο βαρος, γιατι να μην προτιμησω τον 1200ρι? Σημειωτεον, οτι οι 950/990 κινητηρες ειναι ελαφροτεροι του 750 του αφρικα (και τα διπλα σχεδον αλογα)
NAI MΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ...........
Άν καί προσωπικά δέν τό πιστεύω,πανάσχημο τό Χαγιαμπούζ άλλά ξέσκισε σέ πωλήσεις
τίς καλές έποχές.
Τά κυβικά...??
650 μέ 1200 σίγουρα δέν θά έχουν τόν ίδιο φόρο,τήν ίδια άσφάλεια,τήν ίδια συντήρηση,
το ίδιο πιθανό αύριανό τεκμήριο,ίσως νά βγούν νά πούνε ότι στά αύτοκίνητα μέ τά δίλιτρα
πού τά έσκισαν,τήν ίδια κατανάλωση κ.λ.π.....
endopandou
19/09/2013, 19:53
Πωλείται KLR 250 χαρτί. Ταξιδεύει με 120 δικάβαλο και σκαρφαλώνει σε μέρη που τα μεγάλα on off ούτε φαντάζονται... :wave2: :beer:
Πωλείται KLR 250 χαρτί. Ταξιδεύει με 120 δικάβαλο και σκαρφαλώνει σε μέρη που τα μεγάλα on off ούτε φαντάζονται... :wave2: :beer:
Δεν παιζει να παρω μηχανακι που δεν ριχνει στον Αργυρη στο 400ρι...
pipe_smoker
19/09/2013, 20:05
Δεν παιζει να παρω μηχανακι που δεν ριχνει στον Αργυρη στο 400ρι...
Ε τοτε πες απλα
Δεν παιζει να παρω μηχανακι ποτέ!
endopandou
19/09/2013, 20:35
Παρουσίαση-διαφήμιση... απο τον Moody (σχωράτε με αν έχει ξαναποσταριστεί :D)
http://www.youtube.com/watch?v=lpYVmn3SFmI&feature=youtu.be
devil's animal
19/09/2013, 21:59
ρε συ terens δλδ επειδη μας εχουν γ@μησει στα προστιμα και την βενζινη δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε ενα on-off που ριχνει σε ss 600?
ενα μοτο που τα κανει σχεδον ολα τελεια??
μεχρι στιγμης αν επαιρνες ενα on-off (π.χ. v-strom) ηξερες οτι θα κανεις τα παντα αλλα μετρια..
θα εμπαινες πολη αλλα οχι με την ευελιξια και την καγκουρια ενος sm...
θα εβγαινες εθνικη αλλα θα πηγαινες μεχρι 150, αφου τερματιζει στα 200...
θα παταγες χωμα, αλλα επ'ουδενι κακοτραχαλο εδαφος και αλμα...
πλεον δεν ισχυει αυτο...το μηχανακι απ'οτι φαινεται στα καταλληλα χερια θα κανει πλακα σε πολλα μοτοσακο, σε διαφορα τεραιν και σε διαφορετικες συνθηκες (βλ. ευθεια, στροφες)...
ενταξει δεν θα μπορει να μπει πιστα και να τα βαλει με τα ss, ουτε θα παει στο πιστακι των mx και θα κανει αλματα με περισσια χαρη...αλλα αυτα παραειναι exreme καταστασεις...
ξανα μανα...
γαμω την ποτανα την φτωχεια μου...:bigcry:
ξανα μανα...
Το ζαχαρώνεις κι εσύ ε??
DoctoR_k6
19/09/2013, 23:52
Για να μη χολοσκατε λεω να ρωτησουμε το μιμικο που εχει κανει κανα 2 βολτες παραπανω...:D
Πολλοι το γλυκοκοιταζουνε οντως...
ρε συ terens δλδ επειδη μας εχουν γ@μησει στα προστιμα και την βενζινη δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε ενα on-off που ριχνει σε ss 600?
μεχρι στιγμης αν επαιρνες ενα on-off (π.χ. v-strom) ηξερες οτι θα κανεις τα παντα αλλα μετρια..
πλεον δεν ισχυει αυτο...το μηχανακι απ'οτι φαινεται στα καταλληλα χερια θα κανει πλακα σε πολλα μοτοσακο, σε διαφορα τεραιν και σε διαφορετικες συνθηκες (βλ. ευθεια, στροφες)...
ενταξει δεν θα μπορει να μπει πιστα και να τα βαλει με τα ss, ουτε θα παει στο πιστακι των mx και θα κανει αλματα με περισσια χαρη...αλλα αυτα παραειναι exreme καταστασεις...
ξανα μανα...
ΑΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑ...............ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ
Γκαμάει.............
ΚΑΝΕ ΤΙΜΗ..............
Τό πήρα.....
devil's animal
20/09/2013, 01:46
Το ζαχαρώνεις κι εσύ ε??
ε,δεν εχω ταξιδιαρικο...για ανετα βαλιτσατα δικαβαλα..:a05:
ξανα μανα...
Α..............ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΑ 600 ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΓΙΑ ΚΑΙ BLACKBIRD
Σταθεροποιήσου λέμεεεεεεε........
Υπάρχει και ένα θεματάκι με την έκκληση θερμότητας... Τα μεγάλα ψήνουν τα ηλεκτρικά τους και τους αναβάτες τους. Δεν φαίνεται να μπορούν να τη μαζέψουν ακόμα, από οτι φαίνεται.
Το ζαχαρώνεις κι εσύ ε??
....................κι' εγώ.................:eyepop:.:blush:
devil's animal
20/09/2013, 07:56
Α..............ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΑ 600 ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΓΙΑ ΚΑΙ BLACKBIRD
Σταθεροποιήσου λέμεεεεεεε........
ή εγω δεν τα γραφω κατανοητα ή εσυ (κανεις οτι) δεν καταλαβαινεις...
εδω γραφω για ταξιδια...και τι μηχανακια (προ 1190) μπορουσαν να ταξιδεψουν δικαβαλα, φορτωμενα, σουπα μουπες με μεγαλες μουαγιεν...γι'αυτο ανεφερα και τα καραβια..busa κλπ...
εμενα με ενθουσιασε αυτο που εγραψες για την ταχυτητα ταξιδιου...180-200χλμ/ωρα σταθερα δεν ειναι αστειο πραγμα...
αν ηθελες λοιπον να ταξιδευεις καπως ετσι οι επιλογες σου ηταν περιορισμενες στα sport touring (βλ. busa, blackbird) αλλα με πολλους περιορισμους σε βαρος, κινηση στην πολη κλπ, στα 1000αρια naked (βλ. fazer 1000) που οκ, μια χαρα μηχανακι ειναι αλλα σου δινει την δυναμη του ψηλα χωρις να εχει καγκουροβλεψεις, ή το tiger 1050 που ειναι και αυτο ενα (σχεδον) ονοφαδικο design με ασφαλτινο προσανατολισμο και ωραιο μοτερ...
ολα αυτα φορτωνονται, πανε δικαβαλα ταξιδια και ταξιδευουν με 180 σταθερα, αλλα με ολα κανεις συμβιβασμους σε καποια αλλα πραγματα...
και εδω γραφω οτι εχει πιο πολλα αλογα απο ss600 και μπορει ανετα να του ριξει στ'αυτια σ'ενα drag race απο σταση, εφ'οσον το ενα ειναι δικυλινδρο και το αλλο 4κ...
και αυτο γραφω τοση ωρα ο καημενος...
οτι εχει βγει ενα μηχανακι που ταξιδευει αρχοντικα με μεγαλες ταχυτητες αν το θελησεις, εχει πιο πολλα αλογα απο supersport 600 και ολα αυτα με χαρακτηρα καγκουρικο...
endopandou
20/09/2013, 08:03
Εδώ το γλυκοκοιτάζει ο Τέρενς βρε καρντάσια. Ανεβάστε 2 χαρτιά το μπάτζετ της θεωρητικής ιδανικής μοτοσυκλέτας και σας λέω αγώ αν θα γύρναγε όλη την Ελλάδα (και) απο χώμα.
ΚΑΝΕ ΤΙΜΗ..............
Τό πήρα.....
Σωστός :a013: το ξέρω πως εσύ μπορείς να εκτιμήσεις την ουσία-αξία τέτοιων μοτοσακών :beer:
pipe_smoker
20/09/2013, 08:12
...
και εδω γραφω οτι εχει πιο πολλα αλογα απο ss600 και μπορει ανετα να του ριξει στ'αυτια σ'ενα drag race απο σταση, εφ'οσον το ενα ειναι δικυλινδρο και το αλλο 4κ...
Ρε μπας και τα λες όλα αυτά για να τσιμπήσω και να αλλάξει η χορηγεία από CB1300 σε Adv1190 για την κόντρα με τον Αργύρη?:lol:
ΚΑΤΑΛΑΒΑ.............ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
Τά ύπόλοιπα...??
Ποιά ή διαφορά του δηλαδή στό ταξίδι άπό τά άλλα on-off...??
Πάει μέ 250 ...??
Ποιός χέστηκε για τά 250...??
Είδες κανέναν φορτωμένο νά κινείται μέ 200+...??
Για πόση ώρα στήν Έλλάδα...??
Γιατί έξω θά τόν σταματήσουν στό δεκάλεπτο...!!
Στό ταξίδι ένα μηχανάκι ήτανε στήν κατηγορία καί δέν θά βγεί άλλο
ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ...........τό πλοίο τής άγάπης,
στά 180 πίνεις καφέ καί καπνίζεις ναργιλέ
Ούτε fjr,ούτε gtr, κανένα δέν μετράει μπροστά του,γιατί όλα αύτά
έχουν καί τό σπόρ μέσα....
Πρέπει όμως νά το έχεις παρκαρισμένο έκεί πού άρχίζει ή Έθνική όδός
καί μετά νά καβαλάς άλλο μηχανάκι:lol:
Δηλαδή τό ΚΤΜ είναι κάτι σάν μουλτιμίξερ ??
Τά κάνει όλα σχεδόν τέλεια..??
Πάρε ρέ ένα βεστρομάκι μέ 7000 χιλιαρικάκια νά βρείς τήν ύγιά σου...!!!!
Οί καιροί είναι δύσκολοι.
Καί σουζάρει,καί στρίβει καί διακοσαρίζει.....τί τά θές τά ήλεκτρονικά..??
Όλοι ήλεκτρονικά θέλετε καί μετά λέτε......μά δέν έχει διακόπτη άπενεργοποίησης..??
Τί στό διάολο..?? ή τά θές ή όχι..!!!!!!!!!!
Καί άντε άς σέ περάσει καί κανένα ΚΤΜ, έσύ θάχεις 9 χιλιάρικα στή τσέπη..??
Μήν καρφώνεσαι......
ΥΓ. Δηλαδή όπως λέγαμε πρό Χριστού καί μετά Χριστόν............
Θά λέμε άπό έδώ καί μπρός ...........πρό ΚΤΜ-1190 καί μετά ΚΤΜ-1190...??
αν θέλει κανείς να ζαχαρώσει περισσότερο, ας προσπαθήσει να μην ακούει τα βλαχοεγγλέζικα του Αυστραλού σχολιαστή και ας δει το παρακάτω...
http://www.youtube.com/watch?v=_VpIxhcOxBI
Καί άντε άς σέ περάσει καί κανένα ΚΤΜ, έσύ θάχεις 9 χιλιάρικα στή τσέπη..??
Μήν καρφώνεσαι......
Αχαχαχχαχαχχαχαχαχααααααααααα
Αχαχαχχαχαχχαχαχαχααααααααααα
EN ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ................
Θά τά είχες,Παρατατικός πώς κάνεις έτσι
να στηνεσαι στο φαναρι με το στρομα κ να μοστραρεις στον κατεμακια το τουβλο στη τσεπη... αχαχαχαχχαχαχα
αν θέλει κανείς να ζαχαρώσει περισσότερο, ας προσπαθήσει να μην ακούει τα βλαχοεγγλέζικα του Αυστραλού σχολιαστή και ας δει το παρακάτω...
http://www.youtube.com/watch?v=_VpIxhcOxBI
ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..................
Νάχε καί κανά δράκο.....
να στηνεσαι στο φαναρι με το στρομα κ να μοστραρεις στον κατεμακια το τουβλο στη τσεπη... αχαχαχαχχαχαχα
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.................ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΟΒΛΑΧΙΑ
Τό πώς θά δείξουμε στό φανάρι τά 16000..........συμφωνούμε.
Γιαυτό τώρα τά καγιέν τά ξαναπουλάμε πίσω στούς Εύρωπαίους,
καί οί δύο όροφοι άπό τά τριόροφα είναι κλειδωμένοι.......
ΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..................
Νάχε καί κανά δράκο.....
κάποιοι έχουν τα λεφτά, το χρόνο, και τις ικανότητες να ζήσουν το παραμύθι και να καβαλάνε και το δράκο....
κάποιοι φυσικά μπορεί να μην έχουν τα λεφτά αλλά θα τα μαζέψουν, ή με ανταλλαγή και θυσίες θα το αποκτήσουν αν γουστάρουν πολύ το παραμύθι....
ας μείνουμε στον σχολιασμό του παραμυθιού και ας αφήσουμε τα τούβλα στον σκρουτζ να κοιμάται πάνω τους, ή στην τροίκα να τα κουρεύει....
endopandou
24/09/2013, 09:26
Άλλο ένα review για το R 1190. Κολακευτικό κι αυτό... :)
http://www.motorcycle.com/manufacturer/ktm/2013-ktm-1190-adventure-r-review.html
endopandou
25/09/2013, 08:13
Motorcycle Stability Control
http://blog.motorcycle.com/2013/09/24/manufacturers/ktm/2014-ktm-1190-adventure-introduces-motorcycle-stability-control-technology/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/stability-control-for-bikes/23598.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Μπαρούφες :smokin:
Αυτό είναι stability και factory κιόλας ,
http://www.youtube.com/watch?v=nLwML2PagbY :lol::lol:
Εύχομαι νά τό χαρείς καί νά σού βγεί άξιόπιστο ......
Μέ ύγεία,καλές βόλτες.
Fanks (που λένε κι οι αγγλάρες)
.... ας προσπαθήσει να μην ακούει τα βλαχοεγγλέζικα του Αυστραλού σχολιαστή...
Η αυστραλιανή προφορά είναι ωραία ρε...έχει πλάκα
Επί του θέματος...
Με την επισκόπηση του φίλου crfouras συμφωνώ σε σχεδόν όλα και παραθέτω επιπλέον τα εξής:
- Θα μου δώσουν νέο κλειδί με πιο μακρύ λαιμό για την αντιμετώπιση του θέματος του στριμοκωλιάσματος μεταξύ καλωδίων και τιμονιού. Ήδη τα καινούρια έχουν τέτοιο (το ξέρω γιατί μου έδωσαν για αντικατάσταση ένα ίδιο, όταν το άφησα για service ;))
-Το μπουρί δε με χαλάει σαν σχήμα αλλά σαν ήχος ναι
Περι τα 6.7lt/100 υπολογισα.....νουμερο αρκετα κοντα σε αυτο που εχουνε πει κ αλλοι........και δεν αναφερομαι στις ενδειξεις του trip computer spyro......:D
Να σημειωθει οτι το μηχανακι που ειχα στην διαθεση μου ειχε 10.000χλμ στο κοντερ του.....
Σε κανά 2ωρο θα πάω να βάλω βενζίνη και θα σας πω τι κατανάλωση μου έκανε. Ο υπολογιστής πάντως ακόμα 7,2λτ λέει. Λάβετε υπόψη πως εμένα έχει μόνο 1700χλμ και η μέτρηση που θα σας πω αφορά κύκλο πόλης
Λυπάμαι που το λέω αλλά 8,2λτ μου βγήκε (κύκλος πόλης ξαναλέω) και ξέρω να κάνω διαίρεση αν αναρωτιέται κανείς ...
Ελπίζω να πέσει όσο στρώνει ο κινητήρας. Με την πρώτη ευκαιρία θα μετρήσω κι εκτός πόλης.
devil's animal
26/09/2013, 09:57
Λυπάμαι που το λέω αλλά 8,2λτ μου βγήκε (κύκλος πόλης ξαναλέω) και ξέρω να κάνω διαίρεση αν αναρωτιέται κανείς ...
Ελπίζω να πέσει όσο στρώνει ο κινητήρας. Με την πρώτη ευκαιρία θα μετρήσω κι εκτός πόλης.
8,2 λιτρα στα 100χμ σε αστικο κυκλο για μηχανακι δικυλινδρο 1200cc ειναι παααααρα πολυ καλα...
εκτος πολης παιζει να ειναι και στο 6,5-7...
ναι ρε φίλε, 8 λίτρα στην πόλη για 1200 είναι καλά.
τί περίμενες...
αν πέσει και 2 λίτρα στο ταξίδι με 130 km/h θα είναι σούπερ...!
ναι ρε φίλε, 8 λίτρα στην πόλη για 1200 είναι καλά.
τί περίμενες...
αν πέσει και 2 λίτρα στο ταξίδι με 130 km/h θα είναι σούπερ...!
Το λυπάμαι πήγαινε σ' αυτούς που μιλούσαν για 6,5λτ κατά μέσο όρο, όχι για την κατανάλωσή μου. Φυσικά κι είναι καλά για 1200αρι
να σε καλά ρε φιλαράκι γιατι θα τρελαινόμασταν πια.
σώνει και καλά να το βγάλουμε διαστημόπλοιο και εμάς τρελούς
να σε καλά ρε φιλαράκι γιατι θα τρελαινόμασταν πια.
σώνει και καλά να το βγάλουμε διαστημόπλοιο και εμάς τρελούς
Τρελλοί δεν είστε αλλά το μηχανάκι είναι διαστημόπλοιο :p
THANOS_KTM
26/09/2013, 12:17
Εκτός από διαστημόπλοιο θα είναι και "απεφτο" με το νέο σύστημα.:smokin:http://www.mrbike.gr/website/teleitaia-Nea/Bosch-kai-KTM-ekseliksan-epanastatiko-sistima-statherotitas-motosikletas.html
spyrakos35
26/09/2013, 12:22
Το λυπάμαι πήγαινε σ' αυτούς που μιλούσαν για 6,5λτ κατά μέσο όρο, όχι για την κατανάλωσή μου. Φυσικά κι είναι καλά για 1200αρι
έτσι, τώρα κάτι γίνεται.....
αν και έχω την υποψία οτι δεν θα πέσει η κατανάλωση όσο θα μαθαίνεις το μηχανάκι..... μην ανέβει κιόλας.... ;)
AristidisZ
26/09/2013, 12:30
Εκτός από διαστημόπλοιο θα είναι και "απεφτο" με το νέο σύστημα.:smokin:http://www.mrbike.gr/website/teleitaia-Nea/Bosch-kai-KTM-ekseliksan-epanastatiko-sistima-statherotitas-motosikletas.html
αρκετά εντυπωσιακό ως σύστημα (στην θεωρία τουλάχιστον, και μέχρι να δοκιμαστεί στους δρόμους - ή στα χώματα)
Το 'χω τσεκάρει το συστηματάκι αυτό...λέει πολλά νομίζω (ιδίως για την Ελλάδα όπου ο Χάρος παραμονεύει σε κάθε δρόμο / στροφή / στενό / φανάρι).
Βέβαια, δεν είναι και λίγα τα 400 ευρώ, αλλά αν λάβω υπόψη ότι ένας απ'τους κυριότερους λόγους που έδωσα τόσα λεφτά για μηχανάκι εξαρχής είναι η ασφάλεια, πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Άσε που αν συμπεριληφθεί στην τιμή της νέας έκδοσης πρέπει να μας το βάλουν κι εμάς τσάμπα :cool:
THANOS_KTM
26/09/2013, 13:37
Το 'χω τσεκάρει το συστηματάκι αυτό...λέει πολλά νομίζω (ιδίως για την Ελλάδα όπου ο Χάρος παραμονεύει σε κάθε δρόμο / στροφή / στενό / φανάρι).
Βέβαια, δεν είναι και λίγα τα 400 ευρώ, αλλά αν λάβω υπόψη ότι ένας απ'τους κυριότερους λόγους που έδωσα τόσα λεφτά για μηχανάκι εξαρχής είναι η ασφάλεια, πρέπει να το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Άσε που αν συμπεριληφθεί στην τιμή της νέας έκδοσης πρέπει να μας το βάλουν κι εμάς τσάμπα :cool:
Λογικά θα είναι μέσα στην τιμή...αλλά μάλλον θα την "τσιμπήσουν" λιγουλάκι.:moutza:
8,2 λιτρα στα 100χμ σε αστικο κυκλο για μηχανακι δικυλινδρο 1200cc ειναι παααααρα πολυ καλα...
Ακριβώς αυτό !!
Πολύ καλή κατανάλωση . :winka:
crfouras
26/09/2013, 18:26
+950......τα 6.5-7.0lt/100 ειναι μια φυσιολογικη κ αναμενομενη καταναλωση για εκτος πολης.
Στην πολη λογω του σταματα ξεκινα 1η-2α-3η.....οπως ολα, θα κατεβαζει κατι της παραπανω.......κ κατεμε μια χαρα ειναι τα 8lt/100χλμ......
Γενικοτερα πολλοι απο εμας εχουμε πολλες φορες εκπλαγει απο την μειωμενη καταναλωση που παρουσιαζεται σε συνθηκες ταξιδιου, ειδικα αν εχεις ροη στο ταξιδι κ δεν του πινεις το αιμα. Πολλες φορες με το 950 ενω στην πολη βλεπω λαμπακι στα 200χλμ (και πολλα λεω...).....κ αρκετες φορες κ στα 180χλμ (τις περισσοτερες) ή ισως κ λιγοτερα......,σε συνθηκες ταξιδιου, ευκολα φτανω τα 230-250χλμ και μαλιστα καποιες που εχω κρατηθει κατω απο 140χλμ/ωρα εχω καλυψει περι τα 250χλμ+ πριν καν ακομα αναψει λαμπακι!!!
Περιμενε να ανοιξει και να στρωσει λιγο το μοτερ του........
Να επανελθεις με νεες μετρησεις ταξιδιου παρακαλω........:beer:
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ.......ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΤΕ
Βρήκα έναν φίλο ό όποίος καί μού έδωσε μιά βολτούλα μέ τό ΚΤΜ.
Τό μηχανάκι είναι ένας πύραυλος ,άπλά μέ λάθος κουστουμάκι.
Δέν κατάλαβα σέ ποιό κοινό άπευθύνεται.
Άν ήθελε κάποιος τόσο γκάζι,άς τό έπαιρνε άπό άλλου είδους μηχανάκι.
Τέλεια φρένα,τέλειο πλαίσιο,πολλή καλή άνάρτηση,μοτέρ έκρηκτικό γιά το είδος.
ΑΥΤΑ καί τέλος,αύτό είναι gsx-r μέ όρθια θέση όδήγησης....!!
Δέν έχει φιλοσοφία μοτό on-off, άν άνοίξεις τό γκάζι όλο τό ταμπλό χορεύει,πού μάς είπε κάποια ψυχή
ότι δέν έχει κραδασμούς,προστασία άπό καιρικές συνθήκες ΛΙΓΗ, τό άριστερό μου μπούτι ΚΑΗΚΕ,
δέν ξέρω τί θά βάλουν έκεί....ΑΛΛΑ,ή πρώτη μπαίνει μέ πολύ θόρυβο στήν άρχή,πολλά ήλεκτρονικά
σκέτο PS3 πού λέγαμε..........
Δέν είναι ή μοτό τού ταξιδιάρη..............λυπάμαι πού θά σάς άπογοητεύσω.
Ίσως είναι ή μοτό τού καγκουρο-ντεμέκ ταξιδιάρη....!!!!
Ένα φοβερό παιχνίδι,πανάκριβο,πού δέν ξέρει καί κανείς πόσο γερό θά βγεί.....!!!
Στά 120-140 πού είναι οί ταχύτητες τών πραγματικών ταξιδιάρηδων είναι καλύτερο
μόνο άπό τό 1200-GS...!!! σέ σχέση μέ τενερέ,κρόστουρερ, βέρσυς,εχπλόρερ,.......
Πολύ εύκολοδήγητο μηχανάκι,έλαφρύ σέ σχέση μέ τά παραπάνω άλλά είπαμε
ΠΟΛΥ..........ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΚΑΖΙ,πού παραπέμπει σέ άλλη κατηγορία.
Τό νά είσαι όρθιος σέ θέση όδήγησης καί νά νοιώθεις έπιταχύνσεις χιλιαριού καί Χαγιαμπούζα
πολλές φορές είναι ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Σέ πλήρη ίσχύ μέ τά 150 άλογα ,δέν ένδείκνυται γιά όδηγούς μέσης ίκανότητας παρά τά ήλεκτρονικά του.
Άν τό άνοίξεις περνάει τά διακόσια πολύ γρήγορα,άλλά καί νομίζεις ότι θά πετάξεις.
Πήγα κάπου μέχρι 230 διότι είχε πολύ κόσμο στό δρόμο πού δοκίμασα.
Νομίζω πώς μετά τά 170-180 όσο άριστο καί νά είναι ή άπόσταση άπό το έδαφος,οί τριγμοί,
ή διάσταση τών τροχών κ.λ.π...
σού δημιουργούν άνασφάλεια τόση ώστε νά θεωρείς τά 270 έντελώς άχρηστα.
Ίσως οί άνθρωποι ήθελαν νά φτιάξουν κάτι ώστε νά χτυπήσουν τήν BMW πού είναι καί ό καημός τους
μιά καί ή Αύστρία πάντα καί παντού είναι στή σκιά τής Γερμανίας πάνω άπό 100 χρόνια ..!!
Συμπέρασμα...??
Ένα φοβερό παιχνίδι πού δέν κάνει γιαυτό πού ύποτίθεται ότι κυκλοφόρησε καί μέ ένα μεγάλο έρωτηματικό.
Πόσο θά άντέξει...??
Καλά γιά χώμα ,μή λέμε μαλακίες ...............τό πήγες..?? έ μετά το πήρες καί στό χέρι ,κρίμα είναι.
Βολτούλα στό χώμα...??
ΝΑΙ...........μέχρις έκεί,άντε καί λίγο γκαζάκι νά μή κλαίς τά λεφτά σου άμα πέσει........
Τερενς ο αθεράπευτος.. :lol:
Ως προς την φιλοσοφία συμφωνώ.
Σε κάποια απ' τα υπόλοιπα διαφωνώ και σε άλλα συμφωνώ αλλά για διαφορετικούς λόγους. :lol:
Αλήθεια γιατί ψάχνουμε να βρούμε σε ποιους απευθύνεται το μηχανάκι?
Το μηχανάκι απευθύνεται σε όλους όσους έχουν λεφτά να το αγοράσουν. Διαφορετικά θα το χάριζαν! Έχεις φίλε μου λεφτά να το αγοράσεις? Καλορίζικο! Τι θα κάνεις μαζί του είναι δικό σου θέμα. Ποιοι θα το αγοράσουν? Όλοι ανάλογα με τις ανάγκες, καύλες και μυαλό που διαθέτουν.
Το γκάζι είναι θέμα επιλογής. Το τι θα κάνεις μαζί του, το ίδιο. Άλλοι το θέλουν απλά να υπάρχει άλλοι για κόντρες. Τώρα δεν χρειάζεται να ρίξει κανείς λεφτά στο 990 για να είναι πιο γρήγορο, υπάρχει το 1200. Αλλά θα υπάρξουν και αυτοί που θα θελήσουν να βγάλουν καμιά 15αριά ακόμα άλογα στο 1200 όπως έκαναν και πριν με το 990.
Θα ήταν αμαρτία να βγάλει θεριό η κτμ και να σέρνεται για να ταιριάξει με την φιλοσοφία του adventure. (του ποιου????) Βάλε γκάζια σου λέει, υπάρχει κόσμος που παίρνει κτμ μόνο γι' αυτό. Είτε είναι adventure (τι???) είτε ποδήλατο. Όποιος δεν το θέλει όλο το γκάζι ας ανοίξει το μισό ή να πάρει μικρότερο.
Υπάρχουν και αυτοί που θα το πάρουν για το μικρότερο βάρος, άριστες αναρτήσεις και κορυφαία περιφερικά. Τι να κάνει γι' αυτούς δλδ να βγάλει και μια "κομμένη" έκδοση με λιγότερα άλογα?
Κακά τα ψέματα αυτά τα θεριά όταν ειναι φορτωμένα με δυο άτομα + μπαγκάζια και βρίσκονται στον δρόμο για Ισπανία δεν έχουν αντίπαλο. Οτιδήποτε μικρότερο θα έκανε την δουλειά, αλλά όχι τόσο άνετα. Είναι το κτμ το καλύτερο γι' αυτό? Όχι, αλλά δεν είναι και μιας χρήσης. Θα κάνεις κι' αλλά πράγματα με δαυτο. Στα υπόλοιπα είναι καλύτερο? Χειρότερο? Αναλόγως τι επιθυμεί να κάνει κανείς μαζί του.
Με την τελική του γιατί ασχολούμαστε? Τι να κάνουμε δλδ αφού έχει 150 ίππους, να του βάλουμε κόφτη στα χλμ? Να του βάλουμε μικρότερο γρανάζι στην 6η? Να το κάνουμε 5τάχυτο? Αφού τοσο τους βγήκε!
Όταν φτιάχνεις ένα μηχανάκι για να έχει τα 0-100 στην μια ρόδα και να ταξιδευτει άνετα με 180 δεν γίνεται να μην σου βγει η τελική του +70χλμ.
Αν του βάλουν και 7η ταχύτητα σαν Overdrive για να καίει λιγότερο και έχει η δύναμη να την πάει 280 θα παραπονεθούμε πάλι?
Όποιος θέλει να το παίξει Peterhansel και χουφτώσει το γκάζι όρθιος καλά να πάθει. Την επόμενη θα βάλει μυαλό ή θα το πουλήσει. Όσοι δεν έχουν λεφτά να το πάρουν καινούριο κλέφτες θα γίνουν?
Δλδ θα έπρεπε η κτμ να βγάλει ένα δεύτερο τενερε 1200 για να είμαστε ευχαριστημένοι?
Κάτσε να δεις τι θέλουμε. Θέλουμε..
Κάτι..
που να έχει την εμφάνιση του bmw
το γκάζι του τενερε
το βάρος και τα περιφερειακά του κτμ
και την αξιοπιστία του honda.
Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα αν θα έχει προπέλα ή όχι.
Terens ευχαριστώ για το review. Το κτμ απ' την δική σου οπτική γωνία, έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. :) :beer:
Θα πάω και εγώ να το κάνω ένα τεστ ride έτσι από περιέργεια.
Κατανάλωση είδες? :lol:
Θέλουμε 1200
Θέλουμε γκάζια
Θέλουμε 16000 να το πάρουμε
Αλλά μας ενδιαφέρει και η κατανάλωση. :lol:
ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ................ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΑ.............
Όχι βέβαια ότι άφορά τήν φιλοσοφία.
Λυπάμαι πού θά σε άπογοητεύσω άλλά άν ήθελα νά πάω Ίσπανία
φορτωμένος καί διπλός
δέν θά διάλεγα μέ τίποτε τό ΚΤΜ.......
διότι άπλά ύπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιαυτή τή δουλειά...!!!
Έπίσης στήν Ίσπανία άν κινηθείς μέ 170-180 σέ μισή ώρα θά σέ μαζέψουν.
Τά 270 είναι μόνο γιά Έλλάδα ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ βεβαίως-βεβαίως...!!
Καί τουρισμός κυνηγητό χωρίς πινακίδα δέν γίνεται ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ.
Πρέπει όλοι νά καταλάβουν ότι τά όπλα αύτής τής μοτό είναι ΑΧΡΗΣΤΑ...!!
Δέν θά μπορούσε τό Ζ στό Βέρσυς νά διακοσοπενηνταρίσει...??
Μήπως τό VFR τού crossturer..?? πού πέφτει κόφτης λίγο πρίν τά 230..??
Ή μπάς καί τό lc-8 είναι πιό γρήγορο άπό τό vfr-1200...??
πού είναι τό κορυφαίο μοτέρ τής κατηγορίας...!!
Έν πάσει περιπτώσει γιαυτά μπορούμε νά διαφωνούμε ΑΙΩΝΙΑ...!!!
Θέλω όμως νά μού γράψεις πού διαφωνείς σέ ότι άφορά τήν κριτική μου
έπί τής ούσίας καί άς άφήσουμε τήν φιλοσοφία πού γιά μένα είναι τό πάν.
Τό άδίκησα πουθενά...??
Περιμένω μέ άγωνία μόλις τό καβαλήσεις.....
Εγω βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται ...ο πόλεμος πόλεμος μένει..το 990 που το βάζουμε στο χωμα όλοι εμείς ένα 15αρη δεν είχε καινούργιο?παρολα αυτά όμως και πιο βαρη απο το καινούργιο ειναι και μια χαρά μπαίνουμε στο χωμα..οι Γερμανοί μόνο με κυαλα μας βλέπουν απο το 950.. Αφού δεν παίζουν ρόλο οι επιδόσεις γιατί όλοι προσπαθούν να το κοντράρουν η να το περάσουν??απο τότε που βγήκε το 950 μόνο πόλεμο έτρωγε και φτάσαμε στο 2013 να βλέπεις τόσα πολλά στο δρόμο 950 και 990 και να λες δεν ειναι δυνατόν να αγοράζουν όλοι μηχανή 15000 ευρώ τόσο προβληματική όσο έλεγαν!και το αστείο ειναι ότι οι περισσότεροι ήταν tdmακιδες,και χοντακιδες...μάλλον θα φταίει το μόνιμο χαμόγελο που αφηνει...όλα ειναι θέμα επιλογών....καλώς έκανες εσύ τι κριτική σου και μπορεί να βοηθήσει και κάποιον εδώ μέσα που ψάχνετε...μόνο αυτός που θα το οδηγήσει θα καταλάβει αν του ταιριάζει...άμα κάναμε όλοι τις ίδιες επιλογές και είχαμε τα ίδια γούστα θα είχαμε και τα ίδια μηχανάκια...
LOUKILOUK
27/09/2013, 01:13
ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ................ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΑ.............
Όχι βέβαια ότι άφορά τήν φιλοσοφία.
Λυπάμαι πού θά σε άπογοητεύσω άλλά άν ήθελα νά πάω Ίσπανία
φορτωμένος καί διπλός
δέν θά διάλεγα μέ τίποτε τό ΚΤΜ.......
διότι άπλά ύπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιαυτή τή δουλειά...!!!
Έπίσης στήν Ίσπανία άν κινηθείς μέ 170-180 σέ μισή ώρα θά σέ μαζέψουν.
Τά 270 είναι μόνο γιά Έλλάδα ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ βεβαίως-βεβαίως...!!
Καί τουρισμός κυνηγητό χωρίς πινακίδα δέν γίνεται ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ.
Πρέπει όλοι νά καταλάβουν ότι τά όπλα αύτής τής μοτό είναι ΑΧΡΗΣΤΑ...!!
Δέν θά μπορούσε τό Ζ στό Βέρσυς νά διακοσοπενηνταρίσει...??
Μήπως τό VFR τού crossturer..?? πού πέφτει κόφτης λίγο πρίν τά 230..??
Ή μπάς καί τό lc-8 είναι πιό γρήγορο άπό τό vfr-1200...??
πού είναι τό κορυφαίο μοτέρ τής κατηγορίας...!!
Έν πάσει περιπτώσει γιαυτά μπορούμε νά διαφωνούμε ΑΙΩΝΙΑ...!!!
Θέλω όμως νά μού γράψεις πού διαφωνείς σέ ότι άφορά τήν κριτική μου
έπί τής ούσίας καί άς άφήσουμε τήν φιλοσοφία πού γιά μένα είναι τό πάν.
Τό άδίκησα πουθενά...??
Περιμένω μέ άγωνία μόλις τό καβαλήσεις.....
Εμένα πάντως με έψησες κανονικά για αγορά...αν είχα και τα φράγκα καλά θα ήταν...:cry: Όπως τα λες είναι Ο,ΤΙ πρέπει για αυτά που εγώ γουστάρω...κατά τα άλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Απόστολο-σουπία-Daz...ο oποίος αν κατάλαβα καλά συμφωνεί με μένα οτί δεν το αδίκησες πουθενά...ίσα ίσα μάλιστα, τον έψησες και αυτόν... (Καλά τα λέω ρε; ή μαλ@κίες κατάλαβα;)
thanks for the review terens...Γούσταρα που γούσταρες και αυτό μου φτάνει...και όσο αντέξει ρεεεε....
υ.γ. Ρε συ δάσκαλε που δίδασκες....το χάγια, που πήρες δυο μάλιστα, για τι χρήση ήταν δηλαδή και ποια πρακτικότητα είχε;!!! αφού στην τελκή και σύ αρρωστάκι είσαι και αγοράζεις αυτό που γουστάρεις και όχι ότι σου είναι "χρήσιμο" απλά,...γιατί μας κακοκαρδίζεις...;!!
Για να το πω απλά αν είχα τα φράγκα και έβλεπα τον ανταγωνισμό γιατί να μην το πάρω; επειδή είναι το γρηγορότερο; με τις καλύτερες αναρτήσεις, φρένα, στήσιμο κτλ...και μάλιστα σε τιμή πλήρως ανταγωνιστική; Οκ για την εμφάνιση πάσο, υποκειμενικά τα γούστα αλλά εμένα μου κάνει, οκ και για την αξιοπιστία, το παραμύθι πουλάει ακόμα και καλά κρατεί...,αλλά εγώ το είδα το έργο 10 χρόνια τώρα με τα ΚΤΜ δεν θα κολλήσω εκεί... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δεν έβαζα ποτέ δάνειο για να πάρω μηχανή....
Άντε και καλύ τύχη μάγκες...
Lioulios
27/09/2013, 01:26
Kαι γαμώ τις φάσεις είσαστε !!
Αλεξ ...Τσάκο μια :beer:
Εμένα πάντως με έψησες κανονικά για αγορά...αν είχα και τα φράγκα καλά θα ήταν...:cry: Όπως τα λες είναι Ο,ΤΙ πρέπει για αυτά που εγώ γουστάρω...κατά τα άλλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Απόστολο-σουπία-Daz...ο oποίος αν κατάλαβα καλά συμφωνεί με μένα οτί δεν το αδίκησες πουθενά...ίσα ίσα μάλιστα, τον έψησες και αυτόν... (Καλά τα λέω ρε; ή μαλ@κίες κατάλαβα;)
thanks for the review terens...Γούσταρα που γούσταρες και αυτό μου φτάνει...και όσο αντέξει ρεεεε....
υ.γ. Ρε συ δάσκαλε που δίδασκες....το χάγια, που πήρες δυο μάλιστα, για τι χρήση ήταν δηλαδή και ποια πρακτικότητα είχε;!!! αφού στην τελκή και σύ αρρωστάκι είσαι και αγοράζεις αυτό που γουστάρεις και όχι ότι σου είναι "χρήσιμο" απλά,...γιατί μας κακοκαρδίζεις...;!!
Για να το πω απλά αν είχα τα φράγκα και έβλεπα τον ανταγωνισμό γιατί να μην το πάρω; επειδή είναι το γρηγορότερο; με τις καλύτερες αναρτήσεις, φρένα, στήσιμο κτλ...και μάλιστα σε τιμή πλήρως ανταγωνιστική; Οκ για την εμφάνιση πάσο, υποκειμενικά τα γούστα αλλά εμένα μου κάνει, οκ και για την αξιοπιστία, το παραμύθι πουλάει ακόμα και καλά κρατεί...,αλλά εγώ το είδα το έργο 10 χρόνια τώρα με τα ΚΤΜ δεν θα κολλήσω εκεί... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δεν έβαζα ποτέ δάνειο για να πάρω μηχανή....
Άντε και καλύ τύχη μάγκες...
AΠΟ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΨΕΜΜΑΤΑ....................
Αύτό πού είδα,αύτό πού ένοιωσα,αύτό πού κατάλαβα έγραψα.
Έννοείται σέ μία ώρα μέσα.
Βεβαίως άλλο νά λές τό σωστό καί άλλο νά τό πράττεις,έχεις όμως
ένα μεγάλο μείον έδώ................μπορείς μέ τό τσιγάρο στό στόμα
νά πείσεις κάποιον νά μήν καπνίζει....??
Ναί 8 χρόνια τό Χάγια μόνο γιά τή γκαύλα ήτανε...........γκαράζ,
βόλτα μέ χίλια καί ξανά γκαράζ.
Δέν ήτανε καί γιά τίποτε άλλο τό μηχανάκι.
Τί νά τό κάνω νά τό πάρω καί νά πάω στήν Ίσπανία πού λέγαμε...??
ΜΑΛΑΚΙΑ.........!!! γιατί γιά νά γυρίζω όλη τήν Εύρώπη μέ 100-120...???
ΘΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΝΑ..............ρέ παιδιά καί είχε τέλειο ψεκασμό.....:lol:
Κάπως έτσι είναι καί τό ΚΤΜ,μόνο πού έκείνο ήταν φτιαγμένο γιά τό παιχνίδι
τής ταχύτητας καί τού ίλίγγου καί όχι γιά τούς μπρατσαράδες άπό τίς πόρτες
στά μπαράκια πού σκοτώθηκαν άρκετοί φεύγοντας ξημερώματα μέ τά γκομενάκια
παίρνοντας καί άλλες ψυχές στό λαιμό τους.......
Τό ΚΤΜ είναι σάν ένα λάθος πού προσπαθεί νά σέ έκτοξεύσει,είναι σάν έναν ζωγράφο
πού έμαθε στόν καμβά καί προσπαθεί στό ξύλο,είναι σάν ένα νεανικό μυαλό
έγκλωβισμένο σέ γέρικο κορμί.
Όταν άνοιγα τό γκάζι ,γονάτιζαν οί άναρτήσεις καί καθότανε κάτω,έτριζε όλόκληρο
καί νόμιζες ότι θά φύγει τό ταμπλό μέ τίς ένδείξεις άπό τή θέση του.
Ίσως γιά κάποιον πού τό λαχταράει νά είναι αύτό πού όνειρεύτηκε χωρίς νά τόν νοιάζει
άν θά σκορπίσει καί πότε,δυσανάλογη δύναμη τού μοτέρ μέ τό στήσιμο τής μηχανής.
Παρόλα αύτά στά 230 βράχος,άλλά βράχος πού τόν χτυπάνε άλύπητα τά κύματα καί ό βοριάς.
Μπορεί ή έμπειρία μου άπό τά 30 χρόνια μέ μηχανάκια πού πήγαιναν μονίμως μέ χίλια..........
νά είναι αύτή πού τό χαρακτηρίζει έτσι διότι δέν θά μπορούσε ποτέ νά συμπεριφερθεί σάν ένα
χιλιάρι,χάγια,μπλάκμπερντ,ζζρ.
Τό γκάζι του χωρίς νά ξέρω έπιδόσεις μού φάνηκε γιά πάνω άπό ένα 750άρι SS.
Είμαι σίγουρος πώς όποιος έρασιτέχνης καί νά τό πάρει τό μόνο πού θά μπορεί νά νοιώσει
θά είναι οί εύθείες μέ τά τρελλά γκάζια.
Θά ψάχνει δηλαδή ότι καί ένας μέ χιλιάρι γιά νά τό εύχαριστηθεί μόνο πού δέν θάναι έπάνω
διπλωμένος μέχρι νά φτάσει έκεί πού θά βγάλει γούστα...!!!
Όσοι πάρετε αύτό τό μηχανάκι γιά νά πάτε χώμα.............τόν ήπιατε,δέν ξέρω τί ήταν τό 950 ή 990
άλλά αύτό...??
Νομίζω πώς τό δήλωσαν καθαρά καί οί δημιουργοί του κατά τήν παρουσίαση...
Όσοι νομίζετε έπίσης ότι αύτό τό μηχανάκι βγήκε γιά νά γυρίζει τή γή γύρω-γύρω
τόν ΞΑΝΑΗΠΙΑΤΕ........!!!
Άν κινείστε μέ 120-130 πού αύτή είναι ή ταχύτητα ταξιδιού γιά
όλη τήν Εύρώπη μέχρι καί τό τρανσάλπ καλύτερα ταξιδεύει....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οίκονομικότερα,πιό ήσυχα,καί σύμφωνα μέ τήν παράδοση έχετε καί πολύ περισσότερες
πιθανότητες νά φτάσετε στόν προορισμό σας χωρίς νά σάς φορτώσει όδική βοήθεια..!!
endopandou
27/09/2013, 06:58
Ποιο 1190 πήρες βόλτα Τέρενς και πόση ήταν η βόλτα αν επιτρέπεις για να έχουμε ένα μέτρο;
Ποιο 1190 πήρες βόλτα Τέρενς και πόση ήταν η βόλτα αν επιτρέπεις για να έχουμε ένα μέτρο;
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ................ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ
Άλλά δέ διαβάζεις................ΘΑ σέ μαλώσω.
Τό μυαλό σου είναι πώς θά κράξεις,όμως όταν κάνεις τέτοιες έρωτήσεις
γίνεσαι άπό μόνος σου άναξιόπιστος..................
Γιά νά μήν σέ κουράζω μιά καί δέν τό είδες έγραψα ότι τό είχα γιά καμμιά ώρίτσα,
ότι τό πήγα στήν πόλη καί έξω άπό αύτήν
καί ότι είχε λάστιχα δρόμου άρα δέν ήταν τό R
Xρώμα ΑΣΠΡΟ,χλμ. λίγα 5-6000 μή μού ζητήσεις καί τή διαδρομή τώρα.
Πάρε μεζούρα τώρα καί μέτρα,τό ζητούμενο πάντως δέν είμαι ΕΓΩ άλλά τό μοτόρι.
Thank you
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ................ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ
Άλλά δέ διαβάζεις................ΘΑ σέ μαλώσω.
Γιά νά μήν σέ κουράζω μιά καί δέν τό είδες έγραψα ότι τό είχα γιά καμμιά ώρίτσα,
ότι τό πήγα στήν πόλη καί έξω άπό αύτήν
καί ότι είχε λάστιχα δρόμου άρα δέν ήταν τό R
Thank you
και το R με λαστιχα δρομου βγαινει....
και το R με λαστιχα δρομου βγαινει....
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΡΟΜΟΥ.........??
Μήπως μάς δουλεύουνε κανονικά...??
Πρός τί τό R τότε...??
Νάχαμε νά λέγαμε...??
Άλλάξαμε ζάντα καί πάμε χώμα...??
Ποιό χώμα δηλαδή,γιά νά μάς φάει τό χώμα είμαστε .......
Τέλος πάντων,τό διευκρίνησα χωρίς νά ξέρω ,καλοπροαίρετος γάρ..!!
Όλοι νά μέ στριμώξετε ψάχνετε....
Κάντε καί καμμιά κριτική γιαυτά πού έγραψα
Πάντως τό φαντάζομαι,μιά όμορφιά θάναι,τρακτερωτό λάστιχο καί 250 στό γκάζι............
THANOS_KTM
27/09/2013, 08:48
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΡΟΜΟΥ.........??
Μήπως μάς δουλεύουνε κανονικά...??
Πρός τί τό R τότε...??
Νάχαμε νά λέγαμε...??
Άλλάξαμε ζάντα καί πάμε χώμα...??
Ποιό χώμα δηλαδή,γιά νά μάς φάει τό χώμα είμαστε .......
Τέλος πάντων,τό διευκρίνησα χωρίς νά ξέρω ,καλοπροαίρετος γάρ..!!
Όλοι νά μέ στριμώξετε ψάχνετε....
Κάντε καί καμμιά κριτική γιαυτά πού έγραψα
Πάντως τό φαντάζομαι,μιά όμορφιά θάναι,τρακτερωτό λάστιχο καί 250 στό γκάζι............
Δεν είναι μόνο οι διάσταση των ζαντών που αλλάζει,έχει και αλλες αναρτήσεις.;)
endopandou
27/09/2013, 09:18
part1
Μην ανησυχείς και έχεις δώσει αρκετές αφορμές για κράξιμο κάτι που δεν έγινε για τον απλό λόγο πως σε πάρα πολλά θέματα συμφωνώ μαζί σου οπότε προτιμώ να μην εστιάζω στις όποιες διαφωνίες...
Όμως να σου πω και εγώ τώρα τι γίνεται στο δικό σου μυαλό λέω. Οδήγησες κατά τα λεγόμενά σου το 1190 για να μπορείς να λες μετά πως έχεις ιδία άποψη το οποίο αυτόματα σημαίνει πως η ισχύς της άποψης όσων δεν το οδήγησαν είναι μειωμένη κάτι που είναι θεμελιωδώς ορθό αλλά αμφισβητήσιμης αξίας αν χρησιμοποιηθεί προς ανάδειξη υποκειμενικού δικαίου.
Εννοώ πως ενώ έχουμε διαβάσει 2-3 πανέμορφα reviews απο συμφορουμίτες τα οποία ήταν αρκούντως αντικειμενικά (όσο γίνεται) και εξαιρετικά ακριβή σε στοιχεία και τρόπο οδήγησης, έρχεσαι εσύ να αντιπαραθέσεις το δικό σου review με ένα κειμενάκι τόσο δα (σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα σεντονιών πάντα) έχοντας πάρα πολλές παραλήψεις και κατά τη δική μου εκτίμηση ανακρίβειες.
Μιλάμε για έναν τρόπο παρουσίασης ο οποίος δεν σε χαρακτηρίζει.
Συνεχίζοντας την επεξήγηση θέλω να σου διευκρινίσω πως δεν λέω πως δεν δοκίμασες την μοτοσυκλέτα, λέω όμως πως δεν την δοκίμασες τόσο ώστε να παρουσιάσεις τόσο σίγουρη άποψη για το τι πρεσβεύει αυτό το καινούριο πράγμα που μας εμφανίστηκε. Την ίδια άποψη αν πρόσεξες την είχε κι άλλος σχολιαστής ''Και το συμπέρασμα το έβγαλες από μια βόλτα μέσα σε κίνηση;'' έγραψε.
endopandou
27/09/2013, 09:19
part2
Στο παρακάτω κείμενό σου φίλε Τέρενς σου υπογραμίζω με κόκκινα γράμματα τις ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που γράφεις στο κείμενό σου. Αν προσέξεις οι διαπιστώσεις είναι πραγματικά ελάχιστες σε σύγκριση με τις υποθέσεις.
Το ότι επικεντρώνεται ένα γραπτό που αφορά review σε υποκειμενικές υποθέσεις αντί για στοιχεία μας δείχνει 3 πράγματα.
1) Το οδήγησες ελάχιστα και μάλιστα βολτάδικα άρα δεν έχεις στοιχεία να παραθέσεις άρα δεν μπορείς να έχεις σοβαρή και εμπεριστατωμένη άποψη.
2) Δεν το οδήγησες καθόλου κάτι που όπως μας διαβεβαίωσες δεν ισχύει και φυσικά σε πιστεύω
3) Το συμπέρασμά σου για το 1190 είχε βγει πρωτύτερα βάση της όποιας (απολύτως σεβαστής) εμπειρίας σου σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΎ ΕΊΔΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΈΤΕΣ και το μόνο που έκανες ήταν να ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ και το 1190 για να μας παρουσιάσεις το ήδη υπάρχον συμπέρασμα.
Βρήκα έναν φίλο ό όποίος καί μού έδωσε μιά βολτούλα μέ τό ΚΤΜ.
Τό μηχανάκι είναι ένας πύραυλος ,άπλά μέ λάθος κουστουμάκι.
Δέν κατάλαβα σέ ποιό κοινό άπευθύνεται.
Άν ήθελε κάποιος τόσο γκάζι,άς τό έπαιρνε άπό άλλου είδους μηχανάκι.
Τέλεια φρένα,τέλειο πλαίσιο,πολλή καλή άνάρτηση,μοτέρ έκρηκτικό γιά το είδος.
ΑΥΤΑ καί τέλος,αύτό είναι gsx-r μέ όρθια θέση όδήγησης....!!
Δέν έχει φιλοσοφία μοτό on-off,
άν άνοίξεις τό γκάζι όλο τό ταμπλό χορεύει,πού μάς είπε κάποια ψυχή
ότι δέν έχει κραδασμούς,προστασία άπό καιρικές συνθήκες ΛΙΓΗ, τό άριστερό μου μπούτι ΚΑΗΚΕ,
δέν ξέρω τί θά βάλουν έκεί....ΑΛΛΑ,ή πρώτη μπαίνει μέ πολύ θόρυβο στήν άρχή,πολλά ήλεκτρονικά
σκέτο PS3 πού λέγαμε..........
Δέν είναι ή μοτό τού ταξιδιάρη..............λυπάμαι πού θά σάς άπογοητεύσω.
Ίσως είναι ή μοτό τού καγκουρο-ντεμέκ ταξιδιάρη....!!!!
Ένα φοβερό παιχνίδι,πανάκριβο,πού δέν ξέρει καί κανείς πόσο γερό θά βγεί.....!!!
Στά 120-140 πού είναι οί ταχύτητες τών πραγματικών ταξιδιάρηδων είναι καλύτερο
μόνο άπό τό 1200-GS...!!! σέ σχέση μέ τενερέ,κρόστουρερ, βέρσυς,εχπλόρερ,.......
Πολύ εύκολοδήγητο μηχανάκι,έλαφρύ σέ σχέση μέ τά παραπάνω άλλά είπαμε
ΠΟΛΥ..........ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΓΚΑΖΙ,πού παραπέμπει σέ άλλη κατηγορία.
Τό νά είσαι όρθιος σέ θέση όδήγησης καί νά νοιώθεις έπιταχύνσεις χιλιαριού καί Χαγιαμπούζα
πολλές φορές είναι ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Σέ πλήρη ίσχύ μέ τά 150 άλογα ,δέν ένδείκνυται γιά όδηγούς μέσης ίκανότητας παρά τά ήλεκτρονικά του.
Άν τό άνοίξεις περνάει τά διακόσια πολύ γρήγορα,άλλά καί νομίζεις ότι θά πετάξεις.
Πήγα κάπου μέχρι 230 διότι είχε πολύ κόσμο στό δρόμο πού δοκίμασα.
Νομίζω πώς μετά τά 170-180 όσο άριστο καί νά είναι ή άπόσταση άπό το έδαφος,οί τριγμοί,
ή διάσταση τών τροχών κ.λ.π...
σού δημιουργούν άνασφάλεια τόση ώστε νά θεωρείς τά 270 έντελώς άχρηστα.
Ίσως οί άνθρωποι ήθελαν νά φτιάξουν κάτι ώστε νά χτυπήσουν τήν BMW πού είναι καί ό καημός τους
μιά καί ή Αύστρία πάντα καί παντού είναι στή σκιά τής Γερμανίας πάνω άπό 100 χρόνια ..!!
Συμπέρασμα...??
Ένα φοβερό παιχνίδι πού δέν κάνει γιαυτό πού ύποτίθεται ότι κυκλοφόρησε καί μέ ένα μεγάλο έρωτηματικό.
Πόσο θά άντέξει...??
Καλά γιά χώμα ,μή λέμε μαλακίες ...............τό πήγες..?? έ μετά το πήρες καί στό χέρι ,κρίμα είναι.
Βολτούλα στό χώμα...??
ΝΑΙ...........μέχρις έκεί,άντε καί λίγο γκαζάκι νά μή κλαίς τά λεφτά σου άμα πέσει........
Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα λοιπόν για το test σου πάνω στο 1190 και την γνώμη που μας παρουσίασες.
Δεν θα σου τα έγραφα αν δεν αμφισβητούσες την πρόθεσή μου απέναντί σου και δεν προσπαθούσες να με μειώσεις με τις αναφορές περί αναξιοπιστίας.
Αν θέλεις το αφήνουμε με μια μπύρα εδώ για να μην κουράσουμε και τους υπόλοιπους... :beer:
Στο θέμα του θρεντ... διαφωνώ κάθετα για την χρησιμότητα του 1190. Εκτός απο τους νέους μέσους αναβάτες που προσπαθεί να προσελκύσει η ΚΤΜ απευθύνεται και σε ''παλιούς'' κατόχους ss οι οποίοι είτε μεγάλωσαν και τους κούρασαν τα σκυφτά αλλά εξακολουθούν να θέλουν αρκετό γκάζι και πιθανά να βολτάρουν και σε κάποιους χωματόδρομους που τους έλειψαν στα ασφάλτινα χρόνια τους, είτε απευθύνεται και σε αναβάτες άλλων κατηγοριών πχ τουρίστες ή σπόρ τουρίστες οι οποίοι επίσης θέλουν να έχουν την δυνατότητα να βολτάρουν και στο χώμα.
σημ. Βολτάρουν όχι διαβούν
Επίσης... πιστεύω πως αρκετοί κάτοχοι 990 θα το προτιμήσουν γιατί είναι σε πολλά θέματα 2 γενιές μπροστά χάνοντας μόνο ''κάποιες'' enduro δυνατότητες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι τόσοι κάτοχοι 990-950 ψάχνονται για αμιγώς ασφάλτινα λάστιχα.
Δεν είναι μόνο οι διάσταση των ζαντών που αλλάζει,έχει και αλλες αναρτήσεις.;)
ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..............
Διάβασα καί ξέχασα νά άναφέρω ότι έχει σίγουρα
πιό μεγάλη διαδρομή ή άνάρτηση στό R,καί ότι έπίσης πουλιέται
καί χωρίς ήλεκτρονικό σετάρισμα.
Έντάξει αύτό άλλά χωρίς λάστιχο τρακτεράκι...??
Kί άν τού βάλεις χωμάτινο έλαστικό πόσο θά άνοίξεις τό γκάζι..??
ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ...............έπειδή όπως περιγράφετε
θά πάω καί έδώ ,θά περάσω καί Έθνική,θά μπώ καί στίς λάσπες κ.λ.π....
Μήπως.......λέω μήπως κάποιοι τάχουν μπερδεμένα στό μυαλουδάκι τους..??
Έχεις πάει στήν Έθνική μέ λάστιχο έστω 50-50 δρόμου χώμα...??
Νά δείς τί γίνεται κάπου έκεί στά 100-120...??
Μάς έγραφε ό φίλος πώς άπό τήν άσφαλτο μπαίνεις χώμα καί τραβάς καί
μιά σούζα ΙΣΧΥΟΣ, καί μετά ξανά άσφαλτο καί πάει λέγοντας.
Μέ τί ..?? Μέ αύτό τό 170 πού φοράει...?? Χώμα...??καί 150 άλογα...??
Έλάτε παιδιά..........................ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
endopandou
27/09/2013, 09:40
Το τράξιον στο μόουντ για το χώμα δεν ρίχνει την ισχύ στα 100 άλογα;
THANOS_KTM
27/09/2013, 09:43
ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..............
Διάβασα καί ξέχασα νά άναφέρω ότι έχει σίγουρα
πιό μεγάλη διαδρομή ή άνάρτηση στό R,καί ότι έπίσης πουλιέται
καί χωρίς ήλεκτρονικό σετάρισμα.
Έντάξει αύτό άλλά χωρίς λάστιχο τρακτεράκι...??
Kί άν τού βάλεις χωμάτινο έλαστικό πόσο θά άνοίξεις τό γκάζι..??
ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ...............έπειδή όπως περιγράφετε
θά πάω καί έδώ ,θά περάσω καί Έθνική,θά μπώ καί στίς λάσπες κ.λ.π....
Μήπως.......λέω μήπως κάποιοι τάχουν μπερδεμένα στό μυαλουδάκι τους..??
Έχεις πάει στήν Έθνική μέ λάστιχο έστω 50-50 δρόμου χώμα...??
Νά δείς τί γίνεται κάπου έκεί στά 100-120...??
Μάς έγραφε ό φίλος πώς άπό τήν άσφαλτο μπαίνεις χώμα καί τραβάς καί
μιά σούζα ΙΣΧΥΟΣ, καί μετά ξανά άσφαλτο καί πάει λέγοντας.
Μέ τί ..?? Μέ αύτό τό 170 πού φοράει...?? Χώμα...??καί 150 άλογα...??
Έλάτε παιδιά..........................ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
Δοκιμή από κάποιον που ξέρει να οδηγάει....:beer:
http://www.bikeit.gr/test-bikes/on-off-test/ktm-on-off-test/4345-dokimes-on-off-2013-ktm-1190-adventure-r.html
Μην ανησυχείς και έχεις δώσει αρκετές αφορμές για κράξιμο κάτι που δεν έγινε για τον απλό λόγο πως σε πάρα πολλά θέματα συμφωνώ μαζί σου οπότε προτιμώ να μην εστιάζω στις όποιες διαφωνίες...
Όμως να σου πω και εγώ τώρα τι γίνεται στο δικό σου μυαλό λέω. Οδήγησες κατά τα λεγόμενά σου το 1190 για να μπορείς να λες μετά πως έχεις ιδία άποψη το οποίο αυτόματα σημαίνει πως η ισχύς της άποψης όσων δεν το οδήγησαν είναι μειωμένη κάτι που είναι θεμελιωδώς ορθό αλλά αμφισβητήσιμης αξίας αν χρησιμοποιηθεί προς ανάδειξη υποκειμενικού δικαίου.
Εννοώ πως ενώ έχουμε διαβάσει 2-3 πανέμορφα reviews απο συμφορουμίτες τα οποία ήταν αρκούντως αντικειμενικά (όσο γίνεται) και εξαιρετικά ακριβή σε στοιχεία και τρόπο οδήγησης, έρχεσαι εσύ να αντιπαραθέσεις το δικό σου review με ένα κειμενάκι τόσο δα (σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα σεντονιών πάντα) έχοντας πάρα πολλές παραλήψεις και κατά τη δική μου εκτίμηση ανακρίβειες.
Μιλάμε για έναν τρόπο παρουσίασης ο οποίος δεν σε χαρακτηρίζει.
Συνεχίζοντας την επεξήγηση θέλω να σου διευκρινίσω πως δεν λέω πως δεν δοκίμασες την μοτοσυκλέτα, λέω όμως πως δεν την δοκίμασες τόσο ώστε να παρουσιάσεις τόσο σίγουρη άποψη για το τι πρεσβεύει αυτό το καινούριο πράγμα που μας εμφανίστηκε. Την ίδια άποψη αν πρόσεξες την είχε κι άλλος σχολιαστής ''Και το συμπέρασμα το έβγαλες από μια βόλτα μέσα σε κίνηση;'' έγραψε.[/QUOTE]
ΡΕ ΣΥ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.............Η ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
Ή βόλτα στήν κίνηση πού άνέφερα είχε νά κάνει μέ τήν Έθνική όδό όπου δέν μπόρεσα
νά τό πάω πάνω άπό 230 γιατί είχε μεγάλη κυκλοφορία έκεί πού πήγα.
Δέν έβγαλα συμπεράσματα κάνοντας μιά (βόλτα μέσα στήν κίνηση).
Έπίσης δέν ήθελα νά γράψω σχετικά μέ τίς έμπειρίες τών άλλων,ούτε νά άντιπαρατεθώ.
Ούτε είχα τή διάθεση νά κάτσω νά γράψω μέ λεπτομέρεια,μιά γενική είκόνα άπό χρήση μιάς ώρας
ή πρώτη ματιά πού λέμε.
Άν κάποιος τό είχε 2 μέρες σαφώς καί περιέγραψε πράμματα.
Έξάλλου ήταν αύτό πού περίμενα,δέν μέ ξάφνιασε τίποτε ίσως λίγο τό ύπερβολικό γκάζι γιά τό κουστούμι
πού φοράει.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ..............ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ σύμφωνα μέ αύτά πού διάβαζα άπό παντού καί γιά νά πώ
τήν άλήθεια ήταν καί ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.......
part2
Στο παρακάτω κείμενό σου φίλε Τέρενς σου υπογραμίζω με κόκκινα γράμματα τις ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που γράφεις στο κείμενό σου. Αν προσέξεις οι διαπιστώσεις είναι πραγματικά ελάχιστες σε σύγκριση με τις υποθέσεις.
Το ότι επικεντρώνεται ένα γραπτό που αφορά review σε υποκειμενικές υποθέσεις αντί για στοιχεία μας δείχνει 3 πράγματα.
1) Το οδήγησες ελάχιστα και μάλιστα βολτάδικα άρα δεν έχεις στοιχεία να παραθέσεις άρα δεν μπορείς να έχεις σοβαρή και εμπεριστατωμένη άποψη.
2) Δεν το οδήγησες καθόλου κάτι που όπως μας διαβεβαίωσες δεν ισχύει και φυσικά σε πιστεύω
3) Το συμπέρασμά σου για το 1190 είχε βγει πρωτύτερα βάση της όποιας (απολύτως σεβαστής) εμπειρίας σου σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΎ ΕΊΔΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΈΤΕΣ και το μόνο που έκανες ήταν να ΒΟΛΤΑΡΕΙΣ και το 1190 για να μας παρουσιάσεις το ήδη υπάρχον συμπέρασμα.
Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα λοιπόν για το test σου πάνω στο 1190 και την γνώμη που μας παρουσίασες.
Δεν θα σου τα έγραφα αν δεν αμφισβητούσες την πρόθεσή μου απέναντί σου και δεν προσπαθούσες να με μειώσεις με τις αναφορές περί αναξιοπιστίας.
Αν θέλεις το αφήνουμε με μια μπύρα εδώ για να μην κουράσουμε και τους υπόλοιπους... :beer:
Στο θέμα του θρεντ... διαφωνώ κάθετα για την χρησιμότητα του 1190. Εκτός απο τους νέους μέσους αναβάτες που προσπαθεί να προσελκύσει η ΚΤΜ απευθύνεται και σε ''παλιούς'' κατόχους ss οι οποίοι είτε μεγάλωσαν και τους κούρασαν τα σκυφτά αλλά εξακολουθούν να θέλουν αρκετό γκάζι και πιθανά να βολτάρουν και σε κάποιους χωματόδρομους που τους έλειψαν στα ασφάλτινα χρόνια τους, είτε απευθύνεται και σε αναβάτες άλλων κατηγοριών πχ τουρίστες ή σπόρ τουρίστες οι οποίοι επίσης θέλουν να έχουν την δυνατότητα να βολτάρουν και στο χώμα.
σημ. Βολτάρουν όχι διαβούν
Επίσης... πιστεύω πως αρκετοί κάτοχοι 990 θα το προτιμήσουν γιατί είναι σε πολλά θέματα 2 γενιές μπροστά χάνοντας μόνο ''κάποιες'' enduro δυνατότητες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι τόσοι κάτοχοι 990-950 ψάχνονται για αμιγώς ασφάλτινα λάστιχα.
ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΕ..............
Έννοείται ότι άναφέροντας τή λέξη άναξιόπιστος άναφερόμουν μόνο στό συγκεκριμμένο κομμάτι.
Έ.....δέ θά μαλώσουμε κιόλας...!!!
Τά συμπεράσματα μου ΝΑΙ ....ΕΤΥΧΕ νά συμφωνούν μέ τίς προηγούμενες θέσεις μου όχι όμως
ώς πρός τήν όδική συμπεριφορά ,έκεί μέ άδικείς ,πώς νά γράψω γιά κάτι πού δέν έχω καβαλήσει...??
Στά ύπόλοιπα ήμουν μέσα σύμφωνα μέ τήν δική μου άποψη.
Οί γνώμες ώς γνωστόν είναι σάν τίς κωλο...........ΑΠΕΙΡΕΣ,άρκεί νά μπορεί κάποιος νά τίς στηρίξει
μέ λόγο καί άντίλογο.....!!!
Φαίνεται πώς μιλάω μέ fun τής λέξης ΚΤΜ καί προφανώς έσάς σάς φαίνονται όλα ύπέροχα.
Έγώ όμως άνήκω σέ άλλη κατηγορία.............καί BMW βλέπω καί ΚΤΜ βλέπω καί Τζαπάν βλέπω....
Τώρα γιατί δέν πήγα νά πάρω τό lc-8 ή τό rr-1000 μέ ένα μοτέρ δώρο, καί πήρα gsx-r 1000 ...?? έ συγχωρείστε με,
δοκιμάζω καί παίρνω έχει νά κάνει μέ τόν ίδιο λόγο πού προτιμώ τό Βέρσυς,τό τενερέ καί τό βεστρόμ
άπό ΚΤΜ,Τράιομφ,Μυλτιμούλτι........BMW ,μορίνι,μοτογκούτσι ΠΙΑΤΖΙΟ, κ.λ.π.......
τά Χαγιαμπούζα,τά ZZR, καί τά blackbird άπό τά διάφορα Κ καί Ντουκάτι τών 25000 εύρώ.
Πάντα ήρεμα ......:beer:
Δοκιμή από κάποιον που ξέρει να οδηγάει....:beer:
http://www.bikeit.gr/test-bikes/on-off-test/ktm-on-off-test/4345-dokimes-on-off-2013-ktm-1190-adventure-r.html
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..............ΛΟΙΠΟΝ
Τυχαίνει νά έχουμε άλλη γνώμη.
όταν πρωτοβγήκε τό BMW τό 1000 γιά μήνες μάς είχαν πρήξει τόν έρωτα
γράφοντας παντού τό πόσο δυνατό,γρήγορο,φανταστικό μηχανάκι είναι.....
Όταν άρχισαν νά δίνουν κι άπό ένα μοτέρ δώρο...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ πού έγραφαν
τούς διθυράμβους άρχισαν νά σφυράνε κλέφτικα...!!!
Συμπέρασμα......??
Τέλος τό κουτόχορτο,έφόσον μάς δίνεται ή δυνατότητα πού είπε καί κάποιος φίλος
μιά καί είναι ύποκειμενικό πράμμα πάς τό όδηγάς καί άποφασίζεις.
Μήν περιμένετε όμως έδώ νά γράψω ότι νάναι όσο άσχετος καί νάμαι.
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ...........!!!
Ή έμπειρία μου..??
Ποτέ δέν ήταν όπως τά έλεγαν..........ένας λόγος πού βάρεσε καί διάλυση ό είδικός τύπος.
Όταν τό κατάλαβε αύτό ό κόσμος πληρώνοντας το άκριβά τότε τούς τιμώρησε
γυρίζοντας τήν πλάτη......
Γιαυτό συμβουλή μου βλέπε,διάβαζε μέν,ΑΛΛΑ καί κάντο βόλτα μόνος σου
THANOS_KTM
27/09/2013, 10:23
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ..............ΛΟΙΠΟΝ
Τυχαίνει νά έχουμε άλλη γνώμη.
όταν πρωτοβγήκε τό BMW τό 1000 γιά μήνες μάς είχαν πρήξει τόν έρωτα
γράφοντας παντού τό πόσο δυνατό,γρήγορο,φανταστικό μηχανάκι είναι.....
Όταν άρχισαν νά δίνουν κι άπό ένα μοτέρ δώρο...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ πού έγραφαν
τούς διθυράμβους άρχισαν νά σφυράνε κλέφτικα...!!!
Συμπέρασμα......??
Τέλος τό κουτόχορτο,έφόσον μάς δίνεται ή δυνατότητα πού είπε καί κάποιος φίλος
μιά καί είναι ύποκειμενικό πράμμα πάς τό όδηγάς καί άποφασίζεις.
Μήν περιμένετε όμως έδώ νά γράψω ότι νάναι όσο άσχετος καί νάμαι.
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ...........!!!
Ή έμπειρία μου..??
Ποτέ δέν ήταν όπως τά έλεγαν..........ένας λόγος πού βάρεσε καί διάλυση ό είδικός τύπος.
Όταν τό κατάλαβε αύτό ό κόσμος πληρώνοντας το άκριβά τότε τούς τιμώρησε
γυρίζοντας τήν πλάτη......
Γιαυτό συμβουλή μου βλέπε,διάβαζε μέν,ΑΛΛΑ καί κάντο βόλτα μόνος σου
Αυτό εννοείται.Δεν εχω αποψη,γιατί δεν το έχω δοκιμάσει,εχω δοκιμάσει όμως το 950 ενός φίλου(ισως το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα)και στον δρόμο και στο βουνό,και το 990R ενός άλλου,και αν είναι λίγο καλύτερο από αυτά,τότε θα είναι super.
Ααα και για να μην νομίζεις ότι είμαι κολλημένος με τα ΚΤΜ(παρόλο που εχω ενα 16 χρόνια)το επόμενο enduro μου θα είναι ΒΕΤΑ και αν είχα λεφτά για street....GSXR 1000.:beer:
...
Xρώμα ΑΣΠΡΟ...
Μόνο το R βγαίνει σε άσπρο-μαύρο με πορτοκαλί πλαίσιο...αυτό οδήγησες
300078
endopandou
27/09/2013, 10:32
Αυτό
Πάντα ήρεμα ......:beer:
Με αυτό
ΡΕ ΣΥ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.............
Ανήκουν σε άλλο γαλαξιακό σύμπλεγμα
Ειδικά όταν αυτό
Η ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
αφορά πρωτίστως εσένα
Αυτό το στηρίζω στο ότι το
Και το συμπέρασμα το έβγαλες από μια βόλτα μέσα σε κίνηση;
ξαναδιαβάζοντας θα διαπιστώσεις πως το έγραψε ο Χυμαδόρ. Εγώ συμφώνησα μαζί του γιατί όπως προείπες και εσύ μια βόλτα μέσα στην πόλη παρέα με μια στιγμιαία κίνηση με 230 ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ στο να αποκομίσεις εμπεριστατωμένη άποψη όπως θέλεις να την παρουσιάσεις. Για την ακρίβεια δεν αρκούν ούτε καν για υποτυπωδώς σοβαρή άποψη.
Επίσης... Μόνο φαν της ΚΤΜ δεν είμαι κι ας έχω τέτοιο. Όσοι απο εδω μέσα με γνωρίζουν μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Είμαι φαν της Ιαπωνικής σχολής όσο αφορά στα σκυφτά, φαν της κουλτούρας τους, είμαι φαν του μοναδικής σχεδίασης και φιλοσοφίας τρικύλινδρου μοτέρ των θριάμβων, είμαι φαν της ουσίας γενικότερα (βαριέμαι να γράφω άλλα) και υπο αυτό το πρίσμα το 1190 πέτυχε στόχο.
Το γιατί έχω δούκα και όχι πια το αγαπημένο μου gixxer δεν αφορά την κουβέντα.
Άλλο ένα λανθασμένο συμπέρασμά σου λοιπόν
Κάτι επιχειρήματα τύπου στην Ευρώπη δεν πας παραπάνω απο 120 ή στην Ελλάδα δεν πας γρήγορα χωρίς πινακίδα τα ακούω βερεσέ. Επαρχιακοί δρόμοι χωρίς ραντάρ υπάρχουν παντού και είναι ακριβώς αυτοί που απευθύνονται αυτά τα μοτά.
Αυτό
Κάτι επιχειρήματα τύπου στην Ευρώπη δεν πας παραπάνω απο 120 ή στην Ελλάδα δεν πας γρήγορα χωρίς πινακίδα τα ακούω βερεσέ. Επαρχιακοί δρόμοι χωρίς ραντάρ υπάρχουν παντού και είναι ακριβώς αυτοί που απευθύνονται αυτά τα μοτά.
Αυτο ακριβως. Εγω τον Αυγουστο πηγα δικαβαλος και βαλιτσατος στας Ευρωπας, Γερμανια και λιγο Γαλλια. Απεφυγα αουτομπαν, ωτοστραντες και λοιπες βαρετες βλακειες. Τις τρεις φορες που επρεπε να βγουν πολλα χιλιομετρα και αναγκαστικα τις χρησιμοποιησα, οντως αραξα στα 130 και ετσι εβγαζα αποστασεις πιο ξεκουραστα, και (πολυ) πιο οικονομικα. Χωρις να τρεμω και για προστιμα κλπ. Επισης, ολοι αραχτοι στα 130-140 ηταν.
Και ναι ο ΚαΤεΜαρας δεν ειναι στα καλυτερα του φορτωμενος. Αλλα η δουλεια του ειναι αλλη. Φτανεις φορτωμενος στο χωριο που θα μεινεις. Ξεφορτωνεις και χαραζεις διαδρομες την επομενη μερα στους επαρχιακους.Τρελλη φυση, ασφαλτος γυαλοχαρτο, ο ΚαΤεΜαρας χωρις Μπαγκαζια, οι δρομοι αδειοι απο μπατσους, τα χωρια γεμάτα λουκανικα. Μολις σας περιεγραψα τον παραδεισο.
Και ναι το 1190 εκει θα ειναι μια χαρα. Θα κανει την παραδεισενια δουλεια του πολυ καλυτερα απο το τενερε και το βαρκαντερο. (Αλλα ειναι ασχημο και η ασχημοτατη εξατμιση του εχει ηχο της ντροπης).
Και ναι το 1190 εκει θα ειναι μια χαρα. Θα κανει την παραδεισενια δουλεια του πολυ καλυτερα απο το τενερε και το βαρκαντερο. (Αλλα ειναι ασχημο και η ασχημοτατη εξατμιση του εχει ηχο της ντροπης).
Μα νόμιζα πως εκει ειναι το στοιχειο του καινουργιου στρόματος 1000. Στα χώματα φευγει ο Κατεμ... :lol:
Το τράξιον στο μόουντ για το χώμα δεν ρίχνει την ισχύ στα 100 άλογα;
Ναι , και επίσης αφήνει το πίσω τροχό να ολισθαίνει περισσότερο τουτέστιν για μία πλήρη περιστροφή του μπροστά δύο περιστροφές πίσω . :winka:
el patron
27/09/2013, 15:43
Ρε τερενς πρεπει να εισαι πολυ ασχετος ρε φιλε . Τι ειναι αυτα που γραφεις θα μας τρελανεις ολους ;
Το 1190 δεν εχει διαφορα mode στην οδηγηση;
Τι μας λες τι να τα κανω τα 150 στο χωμα ; Ειπαμε βάζεις off road με 100 αλογα και γινεται πανευκολο στην οδηγηση εκτος .
Λες για τα τακουνατα λαστιχα χωρις να ξερεις οτι υπαρχουν 50/50 λαστιχα που μια χαρα κανουν την δουλεια τους και στην εθνικη και οχι για 120 χλμ αλλα πολυ παραπανω.
Λες οτι δεν σου κάνει για ον οφ, ενω η μηχανη ασχετα αν ειναι πιο street προσανατολισμενη ειναι στην κορυφη της κατηγοριας και στο off κομματι , ειδικα το R επειδη το εχω οδηγησει αρκετα εκτος δρομου με τα μαμα λαστιχα δεν αισθανθηκα οτι υστερει υπερβολικα σε σχεση με το δικο μου , ισα ισα που στον απειρο οδηγο ειναι ποδηλατο και πανευκολο.
Και κατι αλλο , εσυ κρινεις με αυτα που ζητας εσυ και μονο εσυ και βαση της εμπειριας που εχεις .
Ρε τερενς πρεπει να εισαι πολυ ασχετος ρε φιλε . Τι ειναι αυτα που γραφεις θα μας τρελανεις ολους ;
Το 1190 δεν εχει διαφορα mode στην οδηγηση;
Τι μας λες τι να τα κανω τα 150 στο χωμα ; Ειπαμε βάζεις off road με 100 αλογα και γινεται πανευκολο στην οδηγηση εκτος .
Λες για τα τακουνατα λαστιχα χωρις να ξερεις οτι υπαρχουν 50/50 λαστιχα που μια χαρα κανουν την δουλεια τους και στην εθνικη και οχι για 120 χλμ αλλα πολυ παραπανω.
Λες οτι δεν σου κάνει για ον οφ, ενω η μηχανη ασχετα αν ειναι πιο street προσανατολισμενη ειναι στην κορυφη της κατηγοριας και στο off κομματι , ειδικα το R επειδη το εχω οδηγησει αρκετα εκτος δρομου με τα μαμα λαστιχα δεν αισθανθηκα οτι υστερει υπερβολικα σε σχεση με το δικο μου , ισα ισα που στον απειρο οδηγο ειναι ποδηλατο και πανευκολο.
Και κατι αλλο , εσυ κρινεις με αυτα που ζητας εσυ και μονο εσυ και βαση της εμπειριας που εχεις .
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ.....................
Έσύ θά μάς πείς γιατί πληρώνεις 150 άλογα
καί χρησιμοποιείς τά 100...??
Άλλο τό βάζω γιά άσφάλεια στά 100 όταν ρίχνει καρέκλες,
σιγά τή μαλακία δηλαδή,κι άλλο μού λένε βάλτο στά 100
γιατί έκεί τά 150 είναι ΑΧΡΗΣΤΑ....
Νά σού πώ καί κάτι άλλο ,στό χαγιαμπούζα μιά φορά τό
έβαλα στό ψόφιο,νόμιζα ότι κάτι είχε τό μηχανάκι ότι ήταν
σά μπουκωμένο καί δέν ξαναασχολήθηκα....
ΓΚΑΜΩ τήν άσχετίλα μου δηλαδή.....
Έπίσης άν ΔΙΑΒΑΖΕΣ θά έβλεπες ότι είχα άποψη γιά τά έλαστικά 50-50.
Τελευταίο τό τί έμπειρία έχω ,άς τό άφήσουμε στήν άκρη,
δέν είναι τής στιγμής νά τίς μετρήσουμε ποιανού είναι
πιό μακρυά........:beer:
Τήν άσχετίλα μου.....μέσα
Αυτο ακριβως. Εγω τον Αυγουστο πηγα δικαβαλος και βαλιτσατος στας Ευρωπας, Γερμανια και λιγο Γαλλια. Απεφυγα αουτομπαν, ωτοστραντες και λοιπες βαρετες βλακειες. Τις τρεις φορες που επρεπε να βγουν πολλα χιλιομετρα και αναγκαστικα τις χρησιμοποιησα, οντως αραξα στα 130 και ετσι εβγαζα αποστασεις πιο ξεκουραστα, και (πολυ) πιο οικονομικα. Χωρις να τρεμω και για προστιμα κλπ. Επισης, ολοι αραχτοι στα 130-140 ηταν.
Και ναι ο ΚαΤεΜαρας δεν ειναι στα καλυτερα του φορτωμενος. Αλλα η δουλεια του ειναι αλλη. Φτανεις φορτωμενος στο χωριο που θα μεινεις. Ξεφορτωνεις και χαραζεις διαδρομες την επομενη μερα στους επαρχιακους.Τρελλη φυση, ασφαλτος γυαλοχαρτο, ο ΚαΤεΜαρας χωρις Μπαγκαζια, οι δρομοι αδειοι απο μπατσους, τα χωρια γεμάτα λουκανικα. Μολις σας περιεγραψα τον παραδεισο.
ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ...........ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Γιά παράδειγμα άπό έπαρχιακές όδούς έκτός τού ότι θά κάνεις 2 μέρες
άν σού κάτσει κανένα φορτηγό καί προσπεράσεις είναι θέμα κωλοφαρδίας
τό πότε θά σού τήν κάτσουνε οί καραμπινιέροι,έπίσης στίς έπαρχιακές όδούς
τό ραντάρ πάει σύννεφο,στήν Εθνική κάθε 5χλμ. ....χαμογελάστε.
Δέν μπορώ νά φανταστώ τί θά έκανα τά 150 άλογα στήν Τοσκάνη π.χ.
όπου δέν πάς μέ τίποτε παραπάνω άπό 80-100 λόγω δρόμων,στενοί ,φιδωτοί
μέ μικρή όρατότητα λόγω τού ότι άνεβοκατεβαίνουν τούς λόφους.
Γύρισα άρκετά τήν Τοσκάνη όλη σχεδόν 60-70 έκεί είσαι καί μέσα άπό τά χωριά
50 καί προσοχή,άσε πού έχει καί πολλή μπατσαρία.
Στή Βαυαρία ναί είναι καλύτερα τά πράμματα πάς λίγο πιό γρήγορα,Γαλλία..??
Τού χρόνου.
devil's animal
27/09/2013, 19:43
ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ...........ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Γιά παράδειγμα άπό έπαρχιακές όδούς έκτός τού ότι θά κάνεις 2 μέρες
άν σού κάτσει κανένα φορτηγό καί προσπεράσεις είναι θέμα κωλοφαρδίας
τό πότε θά σού τήν κάτσουνε οί καραμπινιέροι,έπίσης στίς έπαρχιακές όδούς
τό ραντάρ πάει σύννεφο,στήν Εθνική κάθε 5χλμ. ....χαμογελάστε.
Δέν μπορώ νά φανταστώ τί θά έκανα τά 150 άλογα στήν Τοσκάνη π.χ.
όπου δέν πάς μέ τίποτε παραπάνω άπό 80-100 λόγω δρόμων,στενοί ,φιδωτοί
μέ μικρή όρατότητα λόγω τού ότι άνεβοκατεβαίνουν τούς λόφους.
Γύρισα άρκετά τήν Τοσκάνη όλη σχεδόν 60-70 έκεί είσαι καί μέσα άπό τά χωριά
50 καί προσοχή,άσε πού έχει καί πολλή μπατσαρία.
Στή Βαυαρία ναί είναι καλύτερα τά πράμματα πάς λίγο πιό γρήγορα,Γαλλία..??
Τού χρόνου.
εγω εχω αλλη αποψη για την Τοσκανη...
και εχω παει 2 φορες, με 2 διαφορετικα μοτο...αλλα και τις 2 φορες ημουν πολυ "εκτος οριων"...
κανενας δεν μου την επεσε...
κανεναν μπατσο δεν ειδα, με εξαιρεση μεσα στα χωρια στα οποια σταματαγα για τουρισμο...οταν διεσχιζα ομως χωρια, ηταν αααλλο πραμα...
επισης με την ασφαλτο που εχει εκει πανω (στα λοφακια ντε), μπορεις να πας πολυυυ παραπανω απο 80 και 100...
οποτε μην εισαι απολυτος...
το πως βλεπεις εσυ τις ταχυτητες δεν σημαινει οτι ειναι ιδιο και για καποιον αλλον...
και δεν σημαινει οτι θα πηγαινεις παντου και παντα ΚΟΛΛΑ με τα 150 αλογα "επι ποδον"...
τα αλογα εκτος απο τελικες σου προσφερουν και κατι ωραιες επιταχυνσεις οι οποιες με την σειρα τους μπορει να διαρκουν καποια δευτερολεπτα (ή δεκατα) αλλα ειναι ικανες να σε "εκτοξευσουν" απο στροφη σε στροφη και να σου χαρισουν ατελειωτα χαμογελα...
οποτε μην σκεφτεσαι με μυαλο χαγιαμπουσεϊκο...εχω πολλα αλογα, ουγκ...ανοιγω ευθεια, ουγκ...οπουδηποτε αλλου δεν χωραω και ειμαι επικινδυνος...ουγκ τελος.
:wave2:
εγω εχω αλλη αποψη για την Τοσκανη...
και εχω παει 2 φορες, με 2 διαφορετικα μοτο...αλλα και τις 2 φορες ημουν πολυ "εκτος οριων"...
κανενας δεν μου την επεσε...
κανεναν μπατσο δεν ειδα, με εξαιρεση μεσα στα χωρια στα οποια σταματαγα για τουρισμο...οταν διεσχιζα ομως χωρια, ηταν αααλλο πραμα...
επισης με την ασφαλτο που εχει εκει πανω (στα λοφακια ντε), μπορεις να πας πολυυυ παραπανω απο 80 και 100...
οποτε μην εισαι απολυτος...
το πως βλεπεις εσυ τις ταχυτητες δεν σημαινει οτι ειναι ιδιο και για καποιον αλλον...
και δεν σημαινει οτι θα πηγαινεις παντου και παντα ΚΟΛΛΑ με τα 150 αλογα "επι ποδον"...
τα αλογα εκτος απο τελικες σου προσφερουν και κατι ωραιες επιταχυνσεις οι οποιες με την σειρα τους μπορει να διαρκουν καποια δευτερολεπτα (ή δεκατα) αλλα ειναι ικανες να σε "εκτοξευσουν" απο στροφη σε στροφη και να σου χαρισουν ατελειωτα χαμογελα...
οποτε μην σκεφτεσαι με μυαλο χαγιαμπουσεϊκο...εχω πολλα αλογα, ουγκ...ανοιγω ευθεια, ουγκ...οπουδηποτε αλλου δεν χωραω και ειμαι επικινδυνος...ουγκ τελος.
:wave2:
ΡΕ ΦΙΛΕ.............ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
Τοσκάνη μέ τήν ταυτότητα στό στόμα......??
Μαγκιά...
devil's animal
27/09/2013, 20:03
ΡΕ ΦΙΛΕ.............ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
Τοσκάνη μέ τήν ταυτότητα στό στόμα......??
Μαγκιά...
καμια μαγκια και καμια ταυτοτητα στο στομα...
διασκεδαση σε επαρχιακο στροφιλικι που κραταει καλυτερα απο την πιστα των Μεγαρων...αβαδιαστα, αβιαστα, αμολυντα κλπ..κλπ...
επισης επειδη την 1η φορα βρηκα ενα ζευγαρι Ιταλους με μοτο πανω στο πλοιο (οταν πηγαινα) και με ειδαν στο γκαραζ οτι ειχα ενα 636 με ανοιχτη full competition Arrow επανω που ξεσηκωνε τον κοσμο, με φοβισαν για την αουτοστραντα οτι αμα παω πανω απο το οριο (πολυ) θα μου το κατασχουν το γιαπωνεζικο, πηγαινα χεσμεντεν στα 120 και με περναγαν με +50 πολλες φορες αμαξια...
ε, στους επαρχιακους πηρα το αιμα μου πισω και μετα στην επιστροφη ερχομουν με καμια 140αρια μεση ταχυτητα...