Σύνδεση

View Full Version : Adventure-R 1190 147ps 230 kg

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15

Allst@rf
20/12/2013, 15:17
Κλήρωση στην πίτα και το φλουρί στον Τέρενς.:lol:

Μην περιμενεις να σου πει χρονια πολλα μετα απο αυτο που είπες...

:bawl:

daz
20/12/2013, 18:50
73 σελίδες and counting μέχρι το τέλος του έτους...

Όσα χρόνια διαβάζω δε θυμάμαι thread για μηχανάκι να έχει τόση πέραση.

Εγώ λέω να του δώσουμε τον τίτλο "Μοτοσικλέτα της χρονιάς 2013 by moto.gr" και να κληρώσουμε και ένα στην επόμενη κοπή τη πίτα :lol:

Σωστός! Τόσες σελίδες έχουμε φτάσει μόνο όταν ψάχναμε μηχανάκι για τον Μάκη και όταν βρίζαμε κάτι bmw και honda. :lol:

geez996
20/12/2013, 21:46
Εγώ απλά δεν το μπορώ το abs... Δεν το'χω καθόλου.

Lioulios
21/12/2013, 00:06
Εγώ απλά δεν το μπορώ το abs... Δεν το'χω καθόλου.Eγώ δυο φορές που το χρειάστηκα δεν το είχα :(

irinia
21/12/2013, 09:19
Μην περιμενεις να σου πει χρονια πολλα μετα απο αυτο που είπες...

ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ.......................

Ήδη κυκλοφοράω μέ BMW ύδρόψυκτο GS 2013..........
Άλλο KTM άλλο BMW ,οί Αύστριακοί έδώ καί 200 χρόνια
είναι οί φτωχοί συγγενείς άπό τήν έποχή τού Μέγιστου
Άνθέλληνα Μέττερνιχ.
Κάθε φορά πού ξεκίναγαν κάτι οί Γερμανοί,κατευθείαν πρώτο
μπάσιμο στό χωράφι τους .
Όπότε καταλαβαίνετε,έτσι γιά ξεκάρφωμα έχουμε καί ΚΤΜ....!!!
Ή προπέλλα όμως είναι τό κυρίαρχο σημείο....!!
Τό φλουρί δώρο σέ όλους τούς πονεμένους καί είδικά σέ αύτούς
πού κάνουν πέτρα τό σκατό τους γιά νά χώσουν τά 17...18 χιλιάρικα.
Καί ξανά ....μανά πέτρα όταν ,ξανάρχεται ή ώρα γιά νά ζήσουν
όπως τότε (γιά τούς παλιούς αύτό) Τέρενς Χίλ, Μπάντ Σπένσερ πού
έδιναν στό μωρό νά φάει τό κουκούτσι κι αύτό τό ξαναέχεζε.
Άλλά δέν πειράζει ............ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ...........έμείς γουστάρουμε,
ένα κάτι σάν τά Καγιέν όπου είχαμε σπάσει ρεκόρ κατέχοντας τή 2η θέση
σέ όλη τήν Εύρώπη άναλογικά μέ τόν πληθυσμό μας...!!!
Όπως οί πισίνες ,καί οί τριόροφες μεζονέττες,τά κόττερα κ.λ.π.....
Καί..............ΠΙΠΕΣ ΤΩΡΑ , 60 δίς ψάχνουν οί τράπεζες.
Αύτοί μέ τά γούστα ναί ίσως πληρώνουν τό τίμημα,
ΟΜΩΣ όσοι δέν είχαν συμμετοχή στό πάρτυ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ...???
Μή μού πεί κανείς άφελής ότι όλες αύτές οί περικοπές,οί μειώσεις,
οί άπολύσεις,οί φόροι,οί διαλυμένες έπιχειρήσεις κ.λ.π......
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΛΙΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....??
Τά φρού φρού.........τίς βίλλες...........καί τά διακοποδάνεια...??
Παιδιά τό λίπος τελειώνει........άντε νά μαζέψουμε καί μείς καμμιά φράουλα
καί ροδάκινα.....!!!!
Καί μετά ξανά γιά ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ............πέτρα τό σκατό καί
Χωσέ Άρμάντο 18 γιά άγορά κι άλλα 28 γιά συντήρηση....!!!!!!!!!!

:a08::a08::a08:

geez996
21/12/2013, 10:08
ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ.......................

Ήδη κυκλοφοράω μέ BMW ύδρόψυκτο GS 2013..........
Άλλο KTM άλλο BMW ,οί Αύστριακοί έδώ καί 200 χρόνια
είναι οί φτωχοί συγγενείς άπό τήν έποχή τού Μέγιστου
Άνθέλληνα Μέττερνιχ.
Κάθε φορά πού ξεκίναγαν κάτι οί Γερμανοί,κατευθείαν πρώτο
μπάσιμο στό χωράφι τους .
Όπότε καταλαβαίνετε,έτσι γιά ξεκάρφωμα έχουμε καί ΚΤΜ....!!!
Ή προπέλλα όμως είναι τό κυρίαρχο σημείο....!!
Τό φλουρί δώρο σέ όλους τούς πονεμένους καί είδικά σέ αύτούς
πού κάνουν πέτρα τό σκατό τους γιά νά χώσουν τά 17...18 χιλιάρικα.
Καί ξανά ....μανά πέτρα όταν ,ξανάρχεται ή ώρα γιά νά ζήσουν
όπως τότε (γιά τούς παλιούς αύτό) Τέρενς Χίλ, Μπάντ Σπένσερ πού
έδιναν στό μωρό νά φάει τό κουκούτσι κι αύτό τό ξαναέχεζε.
Άλλά δέν πειράζει ............ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ...........έμείς γουστάρουμε,
ένα κάτι σάν τά Καγιέν όπου είχαμε σπάσει ρεκόρ κατέχοντας τή 2η θέση
σέ όλη τήν Εύρώπη άναλογικά μέ τόν πληθυσμό μας...!!!
Όπως οί πισίνες ,καί οί τριόροφες μεζονέττες,τά κόττερα κ.λ.π.....
Καί..............ΠΙΠΕΣ ΤΩΡΑ , 60 δίς ψάχνουν οί τράπεζες.
Αύτοί μέ τά γούστα ναί ίσως πληρώνουν τό τίμημα,
ΟΜΩΣ όσοι δέν είχαν συμμετοχή στό πάρτυ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ...???
Μή μού πεί κανείς άφελής ότι όλες αύτές οί περικοπές,οί μειώσεις,
οί άπολύσεις,οί φόροι,οί διαλυμένες έπιχειρήσεις κ.λ.π......
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΛΙΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....??
Τά φρού φρού.........τίς βίλλες...........καί τά διακοποδάνεια...??
Παιδιά τό λίπος τελειώνει........άντε νά μαζέψουμε καί μείς καμμιά φράουλα
καί ροδάκινα.....!!!!
Καί μετά ξανά γιά ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ............πέτρα τό σκατό καί
Χωσέ Άρμάντο 18 γιά άγορά κι άλλα 28 γιά συντήρηση....!!!!!!!!!!

:a08::a08::a08:

Κι εσυ φίλτατε ποσά έδωσες είπαμε για το GS του "13 ???
Αφού σου κάνει τα γούστα μπράβο.
Εμένα πάντως δεν μου κάνει...
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω... Γιατί τόση κάψα να το βγάλεις άχρηστο και εμάς μακακες...

Παρεμπιπτόντως για τα ΒΜW έχω να σου πω προσωπικές ιστορίες για σασμαν , τρόμπες και διαφορικα, αλλά δεν κρίνω μια εταιρία απο ένα μόνο μοντέλο.

Τέλος πάντων μακάρι να πάρω εγώ το 1190 και εσυ με το GS να βρεθούμε σε καμια γαματη βόλτα να φάμε και καμια μπριζόλα να πιούμε και ένα καφάσι μπύρες και να γυρίσουμε σπίτια μας, γιατί με τόσο γράψιμο στα φόρουμ μόνο Καβάλα δεν είμαστε.

teogtp
21/12/2013, 10:11
Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω... Γιατί τόση κάψα να το βγάλεις άχρηστο και εμάς μακακες...

Παρεμπιπτόντως για τα ΒΜW έχω να σου πω προσωπικές ιστορίες για σασμαν , τρόμπες και διαφορικα, αλλά δεν κρίνω μια εταιρία απο ένα μόνο μοντέλο.

Τέλος πάντων μακάρι να πάρω εγώ το 1190 και εσυ με το GS να βρεθούμε σε καμια γαματη βόλτα να φάμε και καμια μπριζόλα να πιούμε και ένα καφάσι μπύρες και να γυρίσουμε σπίτια μας, γιατί με τόσο γράψιμο στα φόρουμ μόνο Καβάλα δεν είμαστε.

Δεν τον εχεις "πιασει" τον Τερενς.......
Μετεξεταστεος και την Δευτερα με τους κηδεμονες σου.......

Lioulios
21/12/2013, 10:24
Ο ψέφτης και ο κλέφτης ...και ο κάτοχος GS , τον 1ο χρόνο χαίρονται .Μετά αρχίζει το κλάμα .

Α ρε Τέρενς !! Λίγες πίκρες πήρες έως τώρα ; ΕΓώ κατά βάθος το καλό σου θέλω και να σε βλέπω να χαίρεσαι , αλλά ρίχνεις μια με το πόδι και χύνεις τον κουβά με το γάλα .

Εύχομαι να σαι η εξαίρεση και να το χαρείς όσο δεν πάει .

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλορίζικο το μαούνι ρε μαν !! Ένα θέμα δεν άνοιξες να μας το πεις .Τόσο καιρό ένα ολόκληρο φόρουμ , είχαμε παρατήσει τις δουλειές μας και σου ψάχναμε μηχανή ... Περιμένουμε φωτο .

irinia
21/12/2013, 12:03
Δεν τον εχεις "πιασει" τον Τερενς.......
Μετεξεταστεος και την Δευτερα με τους κηδεμονες σου.......

ΑΝΤΕ................ΠΕΣΤΑ

Λεβέντη μου..............

irinia
21/12/2013, 12:04

ΕΥΧΟΜΑΙ ...........................

Καλές γιορτές .................μέ ύγεία.

geez996
21/12/2013, 14:20
Επισεις καλές γιορτές με υγεία

spyrakos35
21/12/2013, 17:30
τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει τρία (3)....

όλα άσπρα....

μεγειές εβρυμπάντυ

road spirit
14/01/2014, 13:32
Να το ριξω το αναμμένο σπίρτο ή όχι ?

:a014:
άρχισαν τα σπασμενα υποπλαισια ... 2 περιστατικα στο advrider

DrBig
14/01/2014, 14:01
Νομιζω πλαστικες ουρες, οχι υποπλαισια....

spyro
14/01/2014, 14:54
Να το ριξω το αναμμένο σπίρτο ή όχι ?

άρχισαν τα σπασμενα υποπλαισια ... 2 περιστατικα στο advrider

τα είδα και εγώ Γιάννη (και ναι έχει δίκιο ο Μπίγκουλας περι πλαστικών ουρών) απλά δεν ήθελα να βγώ ως γκρινιάρης και κακιασμένος. λογικά θα περάσει μια περίοδος προσαρμογής του κοινού σε αυτό το μηχανάκι και όχι το μηχανάκι στο κοινό όπως νομίζει πολύς κόσμος.

οι αγοραστές θα πρέπει να αποδεχθούν κάποια στιγμή οτι το συγκεκριμένο μηχανάκι είναι ένα νεο μηχανάκι δρόμου και όχι ένα update του 990.

okeanis1234
15/01/2014, 08:51
Δεν ξερω τι λετε,παντως εγω 9 μηνες το εχω το μηχανακι και εκτος απο κατι χαζοπροβληματακια(μια μικρη διαρροη π.χ. υγρων απο το δοχειο εμπρος υγρων φρενων που δεν πατουσε καλα το καπακι και ενα δυο ακομη θεματακια της ιδιας εκτασης και σοβαροτητας) δεν εχω αντιμετωπισει κατι αλλο.Ααα,και το θεμα που αναφερθηκε εδω μεσα απο το advrider με τα φωτα που δεν αναβουν οταν το μηχανακι ειναι με λαμπακι βενζινης,ηταν ποσταρισμα δικο μου στο ξενο forum.Λυθηκε και αυτο εδω και πολυ καιρο με την αναβαθμιση software που εγινε στον εγκεφαλο.
Οσα ομως χαζο-μικροπροβληματα και να παρουσιασει,το χαμογελο και η αδρεναλινη που νιωθω οταν το καβαλαω δε συγκρινεται με τιποτα!!!Και γιαπωνεζικα ειχα αρκετα παλιοτερα που ΙΣΩΣ και να ηταν πολυ πιο αξιοπιστα απο το KTM στο τριμηνο ομως τα ειχα βαρεθει και τα πουλουσα γιατι ηταν απλα μεσα μετακινησης και οχι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
Καλη σας μερα........

spyrakos35
15/01/2014, 09:04
Δεν ξερω τι λετε,παντως εγω 9 μηνες το εχω το μηχανακι και εκτος απο κατι χαζοπροβληματακια(μια μικρη διαρροη π.χ. υγρων απο το δοχειο εμπρος υγρων φρενων που δεν πατουσε καλα το καπακι και ενα δυο ακομη θεματακια της ιδιας εκτασης και σοβαροτητας) δεν εχω αντιμετωπισει κατι αλλο.Ααα,και το θεμα που αναφερθηκε εδω μεσα απο το advrider με τα φωτα που δεν αναβουν οταν το μηχανακι ειναι με λαμπακι βενζινης,ηταν ποσταρισμα δικο μου στο ξενο forum.Λυθηκε και αυτο εδω και πολυ καιρο με την αναβαθμιση software που εγινε στον εγκεφαλο.
Οσα ομως χαζο-μικροπροβληματα και να παρουσιασει,το χαμογελο και η αδρεναλινη που νιωθω οταν το καβαλαω δε συγκρινεται με τιποτα!!!Και γιαπωνεζικα ειχα αρκετα παλιοτερα που ΙΣΩΣ και να ηταν πολυ πιο αξιοπιστα απο το KTM στο τριμηνο ομως τα ειχα βαρεθει και τα πουλουσα γιατι ηταν απλα μεσα μετακινησης και οχι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
Καλη σας μερα........

πραγματικά δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά βοήθησέ με σε κάτι....

χώμα πας? γιατί έχω την εντύπωση (αυθαίρετα) οτι το μηχανάκι σκορπάει όταν πας στο χώμα.....

okeanis1234
15/01/2014, 09:11
Χωμα ΔΕΝ παω οχι.Και αυτος ειναι και ο λογος που πηρα το touring και οχι το R.
Και ουτε υπηρχε περιπτωση να δωσω 16.000 και να βαλω το μηχανακι χωμα,που με την πρωτη πτωση θα θελω ενα χιλιαρικο τουλαχιστον για πλαστικα και οτι αλλο παθει.Αν αποφασισω παλι να ασχοληθω με το χωμα που εδω και καποια χρονια το εχω αφησει,θα δωσω 3-3,5 χιλιαρικα να παρω ενα εντουρακι μεταχειρο και θα κανω με αυτο το χομπι μου και πιο ΑΝΕΤΑ και κυριως πιο φτηνα και χωρις αγχος.Προσωπικη μου αποψη παντα...

spyrakos35
15/01/2014, 09:16
Χωμα ΔΕΝ παω οχι.Και αυτος ειναι και ο λογος που πηρα το touring και οχι το R.
Και ουτε υπηρχε περιπτωση να δωσω 16.000 και να βαλω το μηχανακι χωμα,που με την πρωτη πτωση θα θελω ενα χιλιαρικο τουλαχιστον για πλαστικα και οτι αλλο παθει.Αν αποφασισω παλι να ασχοληθω με το χωμα που εδω και καποια χρονια το εχω αφησει,θα δωσω 3-3,5 χιλιαρικα να παρω ενα εντουρακι μεταχειρο και θα κανω με αυτο το χομπι μου και πιο ΑΝΕΤΑ και κυριως πιο φτηνα και χωρις αγχος.Προσωπικη μου αποψη παντα...

οκ κατάλαβα, θενκς....

να σαι καλά να το χαίρεσαι όπως το θες :beer:

okeanis1234
15/01/2014, 09:20
οκ κατάλαβα, θενκς....

να σαι καλά να το χαίρεσαι όπως το θες :beer:

Και εσυ φιλε μου καλα χιλιομετρα σου ευχομαι.

westie
15/01/2014, 11:17
... εκτος απο κατι χαζοπροβληματακια(μια μικρη διαρροη π.χ. υγρων απο το δοχειο εμπρος υγρων φρενων που δεν πατουσε καλα το καπακι και ενα δυο ακομη θεματακια της ιδιας εκτασης και σοβαροτητας) δεν εχω αντιμετωπισει κατι αλλο.Ααα,και το θεμα που αναφερθηκε εδω μεσα απο το advrider με τα φωτα που δεν αναβουν οταν το μηχανακι ειναι με λαμπακι βενζινης,ηταν ποσταρισμα δικο μου στο ξενο forum.Λυθηκε και αυτο εδω και πολυ καιρο με την αναβαθμιση software που εγινε στον εγκεφαλο.
Οσα ομως χαζο-μικροπροβληματα και να παρουσιασει,το χαμογελο και η αδρεναλινη που νιωθω οταν το καβαλαω δε συγκρινεται με τιποτα!!!...

+1190 ;)

okeanis1234
15/01/2014, 12:01
+1190 ;)

Πρέπει να κανονίσουμε μία συνάντηση όλα τα 1190 να χαλάσει ο κόσμος...:evil:

spyrakos35
15/01/2014, 12:10

να πάτε από την άσφαλτο όμως για να μην μπουκώσει χώμα κανας ψεκασμός, να μην σπάσουν τπτ πλαστικά και τέτοια ωραία γούστα..... :evil:

@οkeanis
οι αβρότητες τέλος.... τώρα ΄ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΑΝΑ :lol:

geez996
15/01/2014, 12:13

Απο αυριο που παραλαμβανω.... ;)

okeanis1234
15/01/2014, 12:42

Παραλαμβάνεις αύριο 1190?Απλό ή R?

geez996
15/01/2014, 12:46
Απλο

okeanis1234
15/01/2014, 12:48
να πάτε από την άσφαλτο όμως για να μην μπουκώσει χώμα κανας ψεκασμός, να μην σπάσουν τπτ πλαστικά και τέτοια ωραία γούστα..... :evil:

@οkeanis

Από άσφαλτο θα πάμε εννοείται,για να έρθεις και εσύ να δεις από κοντά πώς στρίβει το 1190...:lol:

spyrakos35
15/01/2014, 12:57
Από άσφαλτο θα πάμε εννοείται,για να έρθεις και εσύ να δεις από κοντά πώς στρίβει το 1190...:lol:

έχω βγάλει τους καθρέφτες μάνα μου....

:owned:

spyrakos35
15/01/2014, 12:58
Απλο

καλορίζικο - καλοτάξιδο :beer:

ggs
15/01/2014, 13:02
ρε ζηλιαρες γεροντοκορες :lol: , αφηστε ησυχους τους ανθρώπους να χαρούν τα μηχανάκια τους …

καλοταξιδα τα νεα οπλα παιδες ...:beer::beer:

αυτο τωρα τι το θελες...:lol:

:beer::beer::beer:

geez996
15/01/2014, 13:05
:beer:

okeanis1234
15/01/2014, 13:20
ρε ζηλιαρες γεροντοκορες :lol: , αφηστε ησυχους τους ανθρώπους να χαρούν τα μηχανάκια τους …

καλοταξιδα τα νεα οπλα παιδες ...:beer::beer:

αυτο τωρα τι το θελες...:lol:

:beer::beer::beer:
:rotflmao:

okeanis1234
15/01/2014, 13:24

Και κάτι άλλα γιαπωνεζάκια μου τα λέγανε αυτά και όταν πήγαμε μαζί βόλτα το ξανασκέφτηκαν...:a016:

faraway
15/01/2014, 14:04
Σιγά παιδιά .... μην τα λέτε έτσι απότομα , γιατί ανατριχιάζω με τόσους γλήγορους . :lol:

DrBig
15/01/2014, 14:15

@οkeanis

To 10' 990R του γιγαντα του 2.10 και των 130 κιλων που ειδες τις προαλλες να δαχτυλιαζουμε, εχει 80,000κμ, ολα (μα ΟΛΑ) εκ των οποιων ντριφτ με επιπλεον καμια 10ρια γενναιες σαβουρδες, μια εκ των οποιων στοιχησε καρτερ. Αν τον δεις να οδηγει θα νομισεις οτι ειναι η σεληνιασμενος η βλαμμενος. Αυτο λοιπον το μηχανακι εξακολουθει να πηγαινει σφαιρα με μονο εναπομειναν ευαισθητο σημειο τα φιλτρα βενζινης (και τους ελληνες μηχανικους) που δεν ειναι σχεδιασμενα για τις ελληνικες κωλοβενζινες. Οποιοδηποτε αλλο διτροχο θα αντεχε στα χερια του οσο αντεχει μια αλυσιδα στο δεξι του χερι, δηλαδη 15,000κμ (η υπαρχουσα ειναι σωβρακο μετα απο 13,000κμ)

Αυτα ειχα να πω, οπως επισης οτι πλεον ουτε θεμα φιλτρων θα εχει γιατι τον επεισα να βαλουμε εξωτερκη τρομπα. Πιστευω σε κανα χρονο τα ιδια θα λενε και οι ιδιοκτητες 1190 αφου λυσουν ο,τι δεν ελυσε η ΚΤΜ γι αυτους.

vaska
15/01/2014, 14:34

απαπα η κακία σου ρε φίλε, άκου έχω βγάλει καθρέφτες

:bawl::bawl:

indianos950
15/01/2014, 15:12
Γιατρέ αναφέρεσαι στον ψηλό με την καρμπόν πόδια αν δεν κανω λάθος. Εδω που ειμαι ένας Μαστορας προσαρμόζει από αυτοκίνητο καταργώντας τα φίλτρα χωρίς να γίνει εΞωτερική. Θα συμφωνήσω με κάποια άποψη πως δεν βάζεις εύκολα 16000€ στο Χωμα αν τα εχεις δουλέψει. Ενα 525 του 2005-2006 εχει 3000ευρω και πολυ πολυ γκάζι να γυρίσεις όλη την Ελλάδα από Χωμα

DrBig
15/01/2014, 15:28
Γιατρέ αναφέρεσαι στον ψηλό με την καρμπόν πόδια αν δεν κανω λάθος. Εδω που ειμαι ένας Μαστορας προσαρμόζει από αυτοκίνητο καταργώντας τα φίλτρα χωρίς να γίνει εσωτερική. Θα συμφωνήσω με κάποια άποψη πως δεν βάζεις εύκολα 16000€ στο Χωμα αν τα εχεις δουλέψει. Ενα 525 του 2005-2006 εχει 3000ευρω και πολυ πολυ γκάζι να γυρίσεις όλη την Ελλάδα από Χωμα

Ναι αυτον λεω :) και δεν υπερασπιζομαι τιποτε αλλο απο την αντοχη των μεγαλων περτικαλι. Στην ελλαδα με τους μισθους και την ανεργια της, προφανως και δεν εχει νοημα και δεν θα το εκανα ουτε εγω ακομα κι αν μου περισσευανε.

spyrakos35
15/01/2014, 16:03
Η μονη μου ενσταση κυροι ειναι οτι η ιδια η εταιρεια τα εχει διαφημισει ως ονοφφαρες κ αποτι φαινεται μονο τετοιο δεν ειναι.....

Κατα τα αλλα τις ιδιες κωλοβενζινες χρησιμοποιουν ολοι...... και το οτι δεν εχουν ολοι θεμα λεει κατι για τον χαρακτηρα των περτικαλι μοτοσακων.....

Υγ...... ειναι 2.10 εεεεεεε?

bulmont
15/01/2014, 16:57
Θα συμφωνήσω με κάποια άποψη πως δεν βάζεις εύκολα 16000€ στο Χωμα αν τα εχεις δουλέψει. Ενα 525 του 2005-2006 εχει 3000ευρω και πολυ πολυ γκάζι να γυρίσεις όλη την Ελλάδα από Χωμα

To ίδιο σκεπτικό έχω κι' εγώ........

Παρέα με το 1190 έχω και το 520 (κι' ας είναι 14 χρονών........)

bulmont
15/01/2014, 17:00

Ρε τι κάνει ο άνθρωπας για να κερδίσει 2-3 χλμ τελικής περισσότερα...............

Κι' ας ξέρει πως τον περιμένει στην γωνία, ο μπάτσος της Sober..................

spyrakos35
15/01/2014, 17:24
Ρε τι κάνει ο άνθρωπας για να κερδίσει 2-3 χλμ τελικής περισσότερα...............

Κι' ας ξέρει πως τον περιμένει στην γωνία, ο μπάτσος της Sober..................

Δεν φερνεις κανα βαρελι καθαρα μπενζινα μπας κ δουλεψουν τα παρταλια σας λεω γω?

:lol:

okeanis1234
15/01/2014, 17:27
Δεν φερνεις κανα βαρελι καθαρα μπενζινα μπας κ δουλεψουν τα παρταλια σας λεω γω?

:lol:

Φιλε μου οταν παρεις μηχανακι με σωστο αριθμο κυλινδρων τα ξαναλεμε...:D

DrBig
15/01/2014, 17:38
Φιλε μου οταν παρεις μηχανακι με σωστο αριθμο κυλινδρων τα ξαναλεμε...:D

Ασε να του δωσω μια βολτα το μπουσα πρωτα να δει πως πρεπει να δουλευει ενα 4κυλ 1300ρι....δεν εχει παραστασεις, δεν εχει εμπειριες απο τη δικυκλη ζωη.....Vstrom ειχε πριν, δειξε λιγο κατανοηση :(

spyrakos35
15/01/2014, 17:41
Ασε να του δωσω μια βολτα το μπουσα πρωτα να δει πως πρεπει να δουλευει ενα 4κυλ 1300ρι....δεν εχει παραστασεις, δεν εχει εμπειριες απο τη δικυκλη ζωη.....Vstrom ειχε πριν, δειξε λιγο κατανοηση :(

Επομενως.... ξερω πως ειναι οι σωστοι οι κυλινδροι.....

Το μπουσα ειναι εξ αυστριας ορμωμενο?

DrBig
15/01/2014, 18:12
Επομενως.... ξερω πως ειναι οι σωστοι οι κυλινδροι.....

Ολοι οι αριθμοι κυλινδρων σωστοι ειναι :)

irinia
15/01/2014, 18:25
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ....................

Πού τό έχω άκούσει,πού,πού...??
Ά ναί σέ ένα νησί πού όλο βρέχει,έκεί τό λέγανε.....

devil's animal
15/01/2014, 19:05
ενταξει η βενζινη της Ελλαδας, κατα γενικη ομολογια ολων, ειναι χαλια (σε σχεση με την Ευρωπη)...
αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα προβληματα που βγαζουν τα εκ Αυστριας παρταλια...:rolleyes:

μου θυμιζει παλιες εποχες που η επισημη απαντηση εξουσιοδοτημενων μαστορων ΚΤΜ σε ερωτηση πελατων 640: "γιατι εσπασε το μοτερ μαστορα?"
"το πηγαινες αργα"..

να γελανε και οι τσιμουχες δλδ...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

okeanis1234
15/01/2014, 19:19
Εγω δεν ξερω κανενα ktm να εσπασε απο κακη βενζινη(η τουλαχιστον ετσι να ειπε η ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπεια).Αντιθετα εχω διαβασει σε φορουμ "αγγλικων" μοτο να εχουν σπασει πολλα πιστονια και η απαντηση της ΕΠΙΣΗΜΗΣ αντιπροσωπειας τους ηταν η κακη ποιοτητα βενζινης.
Για να μη λεμε και οτι θεμε δηλαδη...

okeanis1234
15/01/2014, 19:24
ενταξει η βενζινη της Ελλαδας, κατα γενικη ομολογια ολων, ειναι χαλια (σε σχεση με την Ευρωπη)...
αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα προβληματα που βγαζουν τα εκ Αυστριας παρταλια...:rolleyes:

μου θυμιζει παλιες εποχες που η επισημη απαντηση εξουσιοδοτημενων μαστορων ΚΤΜ σε ερωτηση πελατων 640: "γιατι εσπασε το μοτερ μαστορα?"
"το πηγαινες αργα"..

να γελανε και οι τσιμουχες δλδ...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Η απαντηση των μαστορων δεν ηταν "επειδη το πηγαινες αργα".
Η απαντηση ηταν "επειδη το πηγαινες με ΛΙΓΕΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ στροφες" το οποιο ειναι γνωστο πλεον σε οποιον εχει περασει lc4 απο τα χερια του,οτι τα μονοκυλινδρα και πιο συγκεκριμενα αυτο το μοτερ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να τα δουλευουμε πολυ χαμηλα και να σκορτσαρουν γιατι πολυ απλα τη νυφη την πληρωνει η μπιελα...

MiltiadisK.D
15/01/2014, 19:28

:a18:ρε μάγκα!!!άντε με το καλό να το παραλάβεις και εσύ,καλοτάξιδο,πολλά και ασφαλή χλμ να έχετε:beer:πάει δλδ το 950αράκι ε?

MiltiadisK.D
15/01/2014, 19:42
Η απαντηση ηταν "επειδη το πηγαινες με ΛΙΓΕΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ στροφες" το οποιο ειναι γνωστο πλεον σε οποιον εχει περασει lc4 απο τα χερια του,οτι τα μονοκυλινδρα και πιο συγκεκριμενα αυτο το μοτερ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να τα δουλευουμε πολυ χαμηλα και να σκορτσαρουν γιατι πολυ απλα τη νυφη την πληρωνει η μπιελα...

2 lc-4άκια στα χέρια μου(640 sm 2003 και duke 640 2007)δεν έκαναν κίχ:winka:με σωστή συντήρηση ΠΑΝΤΑ.Τώρα οτι σπάγανε κτλ τα έχουμε ξαναπεί,δεν κάναμε ποτέ service κόντρες όλημερα,κάθεμερα όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε,πατούσαμε όλα τα μονοκύλινδρα της κατηγορίας,τα πέρνανε π@@ρτο'υζ@@ όλοι και μετά"ΣΠΑΓΑΝΕ"φταίγανε τα μηχανάκια και ΟΧΙ οι κανιβαλισμοί που είχαν υποστεί με μηδαμινή συντήρηση,λές και ήταν τίποτα bmx,άσε που οι πιο πολλοί όταν θυμόταν να αλλάξουν λάδια/φίλτρο τα πήγαιναν στο μπακάλη/μηχανικό της γειτονιάς που καλά καλά δεν ήξερε πόσο λάδι πέρνει:cry::wave2:

okeanis1234
15/01/2014, 19:45
2 lc-4άκια στα χέρια μου(640 sm 2003 και duke 640 2007)δεν έκαναν κίχ:winka:με σωστή συντήρηση ΠΑΝΤΑ.Τώρα οτι σπάγανε κτλ τα έχουμε ξαναπεί,δεν κάναμε ποτέ service κόντρες όλημερα,κάθεμερα όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε,πατούσαμε όλα τα μονοκύλινδρα της κατηγορίας,τα πέρνανε π@@ρτο'υζ@@ όλοι και μετά"ΣΠΑΓΑΝΕ"φταίγανε τα μηχανάκια και ΟΧΙ οι κανιβαλισμοί που είχαν υποστεί με μηδαμινή συντήρηση,λές και ήταν τίποτα bmx,άσε που οι πιο πολλοί όταν θυμόταν να αλλάξουν λάδια/φίλτρο τα πήγαιναν στο μπακάλη/μηχανικό της γειτονιάς που καλά καλά δεν ήξερε πόσο λάδι πέρνει:cry::wave2:

Εεεεετσι μπραβο πες τα να μη λεμε και οτι θελουμε δηλαδη...

MiltiadisK.D
15/01/2014, 19:56
Εσείς με τα 1190 κυκλοφορείτε μηχανάρες πολύ μπροστά για την εποχή που ζούμε,τώρα κάποια πταισματάκια που βγάζουν είναι δικαιολογημένα για εμένα όπως τα περισσότερα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών/αυτοκινήτων,το ίδιο είχε γίνει με τα 950 ADV τα οποία σήμερα μετά απο μία 10ετία στην αγορά,είναι μπροστά ακόμα και απο νεότερης γενιάς υποτιθέμενες μοτοσυκλέτες ON-OFF άλλων εταιρειών.Μάλλον η ιστορία επαναλαμβάνετε:a44:

geez996
15/01/2014, 19:58
:a18:ρε μάγκα!!!άντε με το καλό να το παραλάβεις και εσύ,καλοτάξιδο,πολλά και ασφαλή χλμ να έχετε:beer:πάει δλδ το 950αράκι ε?

Ευχαριστώ...
Δεν θα το έδινα το 950 αλλά είχα μπει στο κλαμπ των 100,000 χλμ.

Για όποιον θέλει, έχω όλο το ιστορικό των σέρβις.

Να πω εδώ ότι το 950 είναι το μόνο που έχω κρατήσει 10 χρονια. Όλα τα άλλαζα σε 2-3 χρονια.
Ελπίζω και το 1190 να μου δώσει αλλά 10 χρονια χαμόγελο

MiltiadisK.D
15/01/2014, 20:06
Με 100.000χλμ ε!!!,να λέγονται και αυτά για την πορτοκαλί εταιρία:beer::a46::a54:

westie
15/01/2014, 20:21
Ε...
Ελπίζω και το 1190 να μου δώσει αλλά 10 χρονια χαμόγελο

307670

Σου χαλάω λίγο την εκπληξη αλλά δε λέω τίποτα παραπάνω:nono:
Έβαλες τίποτα xtra;

geez996
15/01/2014, 20:36
Θα βάλω μόνο σίτα στο ψυγείο και θα παραγγειλω wings short.
Δεν νομίζω να θέλω κάτι άλλο.

spyrakos35
15/01/2014, 21:04

γράσσο στο φιλτροκούτι..... :smokin:

πέρα από την πλάκα..... γιατί ντε και καλά ακόμα δεν το πήρες να βάλεις μπουρί? δεν βιάζεσαι λίγο?

geez996
15/01/2014, 21:41
Xaxaxaxaxa καλό .....

Γρασσο δεν θέλει ειναι 2014....

Μπουρί... Ειναι θέμα αρχών Χαχαχαχα

ασε που το μαμά ειναι σαν ΕΛΚΟ ΒΑΓΙΩΝΗΣ θερμοσιφουνας

Stabak
15/01/2014, 22:23
.... και για να σε ακούνε τα αυτοκίνητα :D

DrEvil
15/01/2014, 22:51
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ....................

Πού τό έχω άκούσει,πού,πού...??
Ά ναί σέ ένα νησί πού όλο βρέχει,έκεί τό λέγανε.....

Πορτοκαλι δεν εχω. (θα ηθελα, ομως, μπορει και να...)
Οι μπενζινες της Ελλαδας ομως, ουτε για μολοτωφ δεν κανουν.

devil's animal
15/01/2014, 22:56

εισαι ενημερωμενος...:a013:

περισσοτερο για πλακα το ειπα...
ειχαν ομως ενα θεματακι με τα σκορτσαρισματα τα συγκεκριμενα μοτερ και οχι μονο βεβαια...(βλ. χρωματα κεφαλων και ραγισματα)...

καλα να ειστε να τα χαιρεστε...να τα πηγαινετε στους μαστορους γιατι και αυτοι καπως πρεπει να ζησουν...δεν θα γινουν κλεφτες...:lol:

:beer::beer:

xaotikos
16/01/2014, 08:23
Αστο όμως 1000 χιλιομετράκια και μετά βάλε τη wings

DrBig
16/01/2014, 08:28

Γιατι αυτο?

xaotikos
16/01/2014, 08:32
Δεν έχω την απαραίτητη γνώση αλλά ήταν συμβουλή του μηχανικού εξ αστραλίας που φτιάχνει τους χάρτες για SMR/SMT πριν βάλω τις leovince.
Κακό δεν νομίζω να κάνει :)

okeanis1234
16/01/2014, 08:32

Δε νομιζω οτι εχει θεμα να στρωθει με την εξατμιση πανω.Ισα ισα οταν πηρα και εγω το δικο μου το Μαιο,οταν ρωτησα για να βαλω την ακραπα στην αρχη η πιο μετα,ο εξουσιοδοτημενος μου προτεινε οτι ειναι καλυτερα να στρωθει το μοτερ με το aftermarket τελικο,καθως κραταει το μοτερ σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες...Βεβαια αυτο εγινε τελος Μαιου και ειχαν αρχισει οι ζεστες τοτε.

DrBig
16/01/2014, 08:35
Αν μπει ο καταλληλος χαρτης (akrapovic) για τις εξατμισεις, μονο καλο θα κανει στον κινητηρα γιατι θα δουλευει πιο πλουσια.

okeanis1234
16/01/2014, 08:38
Αν μπει ο καταλληλος χαρτης (akrapovic) για τις εξατμισεις, μονο καλο θα κανει στον κινητηρα γιατι θα δουλευει πιο πλουσια.

Δεν υπαρχει χαρτης akrapovic για το 1190.Η εξατμιση δουλευει με το μαμα προγραμμα καθως ειναι street legal και δεν εχει μεγαλες διαφορες στη λειτουργια του με το μαμα τελικο.Απλως αποβαλλει τη ζεστη απο πανω του και απο το μοτερ πολυ καλυτερα.

DrBig
16/01/2014, 08:39
Δεν υπαρχει χαρτης akrapovic για το 1190.Η εξατμιση δουλευει με το μαμα προγραμμα καθως ειναι street legal και δεν εχει μεγαλες διαφορες στη λειτουργια του με το μαμα τελικο.Απλως αποβαλλει τη ζεστη απο πανω του και απο το μοτερ πολυ καλυτερα.

Αρκει να εχει ταπα...
Αλλα ειμαι 90% σιγουρος οτι υπαρχει ειδικος χαρτης οπως και στα 990

okeanis1234
16/01/2014, 08:41
Αρκει να εχει ταπα...
Αλλα ειμαι 90% σιγουρος οτι υπαρχει ειδικος χαρτης οπως και στα 990

Δεν υπαρχει ταπα,για να "ξεταπωθει" πρεπει να γινει αυτοσχεδια πατεντα στο τελικο...Γιαυτο και δεν υπαρχει προγραμμα.

DrBig
16/01/2014, 08:44
Δεν υπαρχει ταπα,για να "ξεταπωθει" πρεπει να γινει αυτοσχεδια πατεντα στο τελικο...Γιαυτο και δεν υπαρχει προγραμμα.

Arighty then!

irinia
16/01/2014, 09:04
Πορτοκαλι δεν εχω. (θα ηθελα, ομως, μπορει και να...)
Οι μπενζινες της Ελλαδας ομως, ουτε για μολοτωφ δεν κανουν.

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..............ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30

Άμάξια καρμπυρατεράτα,μοτό μέ ψεκασμούς καί πολλά άλόγατα,
τετρακύλινδρα θεριά.......ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΤΕ...!!!!
Ποτέ δέν είδα νά φταίει ή βενζίνη γιά όλα μου τά Γιαπωνέζικα.
Άμάξια Χόντα,Νισσάν,Τογιότα καί μοτό Καβασάκι,Χόντα,Σουζούκι,Γιαμάχα.....
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΑΓΕ...............πού οί Ευρωπέη φίλοι μας
γιά τά σπασμένα τους μοτέρ τό έριξαν στήν Έλληνική βενζίνη...??
Μήπως φταίει καί ή Ίταλική...??
Γιατί καί έκεί τά πήρανε στά χέρια τά μοτόρια...!!!
Πούλησα Χόντα φίλε μου αύτοκίνητο μέ 215000 χλμ. τό όποίο μετά
τίς 45000χλμ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ποτέ λάδια,άπλά συμπλήρωνα,καί έκανε
άλλαγή ίμάντα στίς 145000χλμ. μία καί μοναδική...!!!
Έζησα μαζί του 10 χρόνια μέ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Είχε καί γκάζι v-tec, έστριβε κιόλας........:lol:
Άπορώ λοιπόν μέ τή φιλοσοφία όλων αύτών πού παραμυθιάζονται
άπό τά έξωτικά άμορτισέρ,τίς τρομερές γεωμετρίες , τή φανταστική
όδική συμπεριφορά ,τά ύπέροχα φρένα πού τί ΓΕΛΟΙΟ πολλές φορές
άν δείς άκόμα καί σέ κορυφαία Ευρωπαικά μοντέλλα είναι JAPAN....!!!!,
καί πού δέν τούς ένδιαφέρει κάτι πολύ βασικό ή ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ πού είναι
ότι πιό σημαντικό όταν θά βγείς τό Σαββατοκύριακο γιά νά μή χαλαστείς ....!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ..............ΣΕΝΑ , ΠΡΟΣΤ, ΒΙΛΝΕΒ, ΛΑΟΥΝΤΑ,
ΦΙΤΙΠΑΛΝΤΙ,ΡΕΓΚΑΤΣΟΝΙ κ.λ.π....???
Πού πάνω άπό όλα έχουν τό πώς θά βάλουν φωτιά στήν άσφαλτο,ή πώς θά
κατακτήσουν τά βουνά χωρίς όδηγικούς συμβιβασμούς...??
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ.............πού πουλάει
φύκια γιά μεταξωτές κορδέλλες...!!!

pipe_smoker
16/01/2014, 09:10
Σύντομη off topic ερώτηση με παράκληση για σύντομη απάντηση και παίρνω πούλο να μη μου βάνετε και χέρι:D

Το ίδιο ισχύει και για μικρά ταπεινά αρχαία μηχανάκια?
Τουτ'έστιν, σαπίζει το τελικό και χρήζει αλλαγής, α) τοποθετούμε ένα "ταπωμένο" και είμαστε οκ, β) τοποθετούμε ένα ξετάπωτο και θέλουμε καυσαναλύσεις και προγράμματα, γ) ό,τι και να του βάλεις, το βάζεις και φεύγεις γιατί μιλάμε για μηχανάκι που "τί προγράμματα και τί εγκέφαλοι μου τσαμπουνάς?"???

pipe_smoker
16/01/2014, 09:10
Ωχ... Άλλαξε το θέμα.
Άργησα.

AristidisZ
16/01/2014, 09:15
Σύντομη off topic ερώτηση με παράκληση για σύντομη απάντηση και παίρνω πούλο να μη μου βάνετε και χέρι:D

Το ίδιο ισχύει και για μικρά ταπεινά αρχαία μηχανάκια?
Τουτ'έστιν, σαπίζει το τελικό και χρήζει αλλαγής, α) τοποθετούμε ένα "ταπωμένο" και είμαστε οκ, β) τοποθετούμε ένα ξετάπωτο και θέλουμε καυσαναλύσεις και προγράμματα, γ) ό,τι και να του βάλεις, το βάζεις και φεύγεις γιατί μιλάμε για μηχανάκι που "τί προγράμματα και τί εγκέφαλοι μου τσαμπουνάς?"???

σύμφωνα με τα γραφόμενα του Τέρενς, απλά του τραβάς μια κλωτσιά, και συνεχίζεις

(φτάνει η αρχαιολογία να είναι γιαπωνέζικη)

/spam mode off

pipe_smoker
16/01/2014, 09:32
σύμφωνα με τα γραφόμενα του Τέρενς, απλά του τραβάς μια κλωτσιά, και συνεχίζεις

(φτάνει η αρχαιολογία να είναι γιαπωνέζικη)

Η διαφορά είναι ότι άμα είναι γιαπωνέζικο και τραβήξεις κλωτσά θα σκορπίσει το πόδι σου, ενώ αν είναι ευρωπέικο θα σκορπίσει το μηχανάκι.
Και στις δύο περιπτώσεις ένα κάποιο adventure potential υπάρχει:lol:

Το υποκεφάλαιο "η βενζίνη χαλάει τα ευρωπαϊκά" έχει αρχίσει να γίνεται πιο λύσσα κι από ολόκληρο το κεφάλαιο "χαλάνε τα ευρωπαϊκά(?)", "πονάνε ωρέ τα παληκάρια(?)" κοκ.
Τζίζους δηλαδή, και χόλυ κάου μή σου πω.

okeanis1234
16/01/2014, 10:01
Terens κρατα εσυ το γιαπωνεζο σου φιλε,δε σε υποχρεωσε κανεις να παρεις ευρωπαικο,και κυριως δε σε υποχρεωσε κανεις να παρεις KTM,που βλεπω οτι εχεις μια ιδιαιτερη "συμπαθεια" προς τα πορτοκαλι...Οσο για το γιαπωνεζο...ευχαριστω πολυ αλλα δε θα παρω...μπουχτησα ολα αυτα τα χρονια απο μηχανακια 180 ιππων και τεσσαρων κυλινδρων,που για να αρπαξουν πρεπει οι στροφες να ξεπερασουν τις 15.000, με φρενα tokico που για να σταματησουν ριχνεις αλεξιπτωτο απο πισω!γιαυτο σου λεω:κρατα εσυ τα χοντογιαμαχοσουζουκοκαβασακι σου και ασε με εμενα να χαρω το κατεμι μου με την ησυχια μου....

Lioulios
16/01/2014, 10:07
Καλορίζικα και να τα χαίρεστε τα πριόνια σας μάγκες !!!

okeanis1234
16/01/2014, 10:21

Να σαι καλα φιλε!καλες βολτες και σε εσενα.

westie
16/01/2014, 10:33

Tα σπάει η Wings. Την έχει βάλει ένας γνωστός στο R κι έχει τρελαθεί. Κι εγώ που την άκουσα γ@μεί αλλά θέλει και +600 γι' αυτό δεν το έχω τολμήσει ακόμα. Τα κάγκελα δεν είναι σκαλωσιές πάντως...διακριτικά θα τα έλεγα

Thanx man! U2

Lioulios
16/01/2014, 11:09
i sold it

Το πήρε άνθρωπος από αυτούς που θα ήθελα να το πάρει .

πυξιδας990
16/01/2014, 11:10
τους χαλαει........................
γιατι τα βλεπουν πια σε ποσοτητες στο δρομο
γιατι ειδικα τα πορτοκαλι μεγαλα ειναι τα μοναδικα που γυριζουν χιαστη την ελλαδα με πινελιες boxerαδων
γιατι καθε βραδυ αναβουν το καντηλι και κανουν ταματα μπας και βγαλει καινουριο africa,αλλα ο γιαπωνεζος τους γραφει
γιατι για να το παιξουμε και λιγο trendy τα γκομενακια σε αυτα βγαζουν φωτο
γιατι παροτι προσλαβανουν ιταλους-αυστριακους κλτπ σχεδιαστες οι πωλησεις τους γυριζουν την πλατη
γιατι ο κοσμος χρειαζεται συγκινησεις απο τη ρουτινα και οι γιαπωνεζοι προσφερουν παντοφλατο dvd,ενω οι ευρωπαιοι γκομενες στον σωληνα
γιατι στα φρενα πια αντιγραφουν καταστασεις βλεπε abs,
γιατι οι ευρωπαιοι εξελισουν τα μοντελα τους στοχευμενα ενω οι γιαπωνεζοι καπου εχουν μπλεξει στις διασταυρωσεις
γιατι μπορει να το λενε μαρκετινκ αλλα πολυ θα θελανε τον καθε σαρακακη να γυριζει την ελλαδα προσφεροντας test drive(ναι καλα)
γιατι αραζεις για καφε και ερχονται και σε ρωτανε για το εργαλειο,ενω ο γιαπωνεζος περναει αδιαφορος
γιατι και κλεινω αν και μπορω να γραψω εκθεση,οπως ειχε γραψει και καποιος στον εντυπο τυπο,τα ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.:wave2:

road spirit
16/01/2014, 11:23
μπορεί να πόσταρα λίγο παραπληροφόρηση (ok, σπασμένα πλαστικά ήταν και όχι υποπλαίσια) αλλά τουΛάστιχον το θρεντ ξαναπήρε μπροστά :p

Stabak
16/01/2014, 11:31
Τι πλάκα αυτη η ΚΤΜ, αμα πάρεις το τσαντάκι είσαι χαμένη υπόθεση παραμύθας.... :rolleyes:

MiltiadisK.D
16/01/2014, 12:21
[QUOTE=okeanis1234;2419773]τα χοντογιαμαχοσουζουκοκαβασακι

:rotflmao:

MiltiadisK.D
16/01/2014, 12:23
γιατι ειδικα τα πορτοκαλι μεγαλα ειναι τα μοναδικα που γυριζουν χιαστη την ελλαδα με πινελιες boxerαδων
γιατι καθε βραδυ αναβουν το καντηλι και κανουν ταματα μπας και βγαλει καινουριο africa,αλλα ο γιαπωνεζος τους γραφει
γιατι παροτι προσλαβανουν ιταλους-αυστριακους κλτπ σχεδιαστες οι πωλησεις τους γυριζουν την πλατη
γιατι ο κοσμος χρειαζεται συγκινησεις απο τη ρουτινα και οι γιαπωνεζοι προσφερουν παντοφλατο dvd,ενω οι ευρωπαιοι γκομενες στον σωληνα
γιατι οι ευρωπαιοι εξελισουν τα μοντελα τους στοχευμενα ενω οι γιαπωνεζοι καπου εχουν μπλεξει στις διασταυρωσεις
γιατι μπορει να το λενε μαρκετινκ αλλα πολυ θα θελανε τον καθε σαρακακη να γυριζει την ελλαδα προσφεροντας test drive(ναι καλα)
γιατι αραζεις για καφε και ερχονται και σε ρωτανε για το εργαλειο,ενω ο γιαπωνεζος περναει αδιαφορος
γιατι και κλεινω αν και μπορω να γραψω εκθεση,οπως ειχε γραψει και καποιος στον εντυπο τυπο,τα ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.:wave2:

:a10::winka:

westie
16/01/2014, 13:09

AristidisZ
16/01/2014, 13:14
ρε να μη γράφει ο σύμβουλος, να σας χάλαγε το πάρτυ... :bawl:

pipe_smoker
16/01/2014, 13:43

307738 κάνουν???

ρε να μη γράφει ο σύμβουλος, να σας χάλαγε το πάρτυ... :bawl:

Καλά κι ο sniper άμα βλέπει μάλλον με το ζόρι κρατιέται...:evil:

ΥΓ. Ο τρουπ όταν δει δε νομίζω να κρατηθεί:D

geez996
16/01/2014, 14:53

irinia
16/01/2014, 17:28
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..............ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ

Άλλά ή καψούρα δικιά σας είναι......χαρείτε την δέ λέω,
όμως νά κάνουμε τό άσπρο μαύρο.......ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ..!!

AristidisZ
16/01/2014, 17:30

έγραψες

:a012:

DrBig
16/01/2014, 17:30

Ειλικρινα και χωρις διαθεση για αντιπαραθεση, εχεις γινει απιστευτα κουραστικος.

okeanis1234
16/01/2014, 17:33
Ειλικρινα και χωρις διαθεση για αντιπαραθεση, εχεις γινει απιστευτα κουραστικος.

Και ταυτοχρονα γραφικος...

irinia
16/01/2014, 17:36

Ε...........ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΒΩ

Ρέ κούκλε........

ΤΕΛΟΣ

irinia
16/01/2014, 17:40
Και ταυτοχρονα γραφικος...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........

DrBig
16/01/2014, 17:42
Ολα καλα Τερενς, κανεις δε σου κραταει κακια, απλα το αστειο παλιωσε για το συγκεκριμενο θρεντ. Σε οποιοδηποτε αλλο, ελευθερα :bawl:

okeanis1234
16/01/2014, 17:49
Ολα καλα Τερενς, κανεις δε σου κραταει κακια, απλα το αστειο παλιωσε για το συγκεκριμενο θρεντ. Σε οποιοδηποτε αλλο, ελευθερα :bawl:

+1190

motomaniac
16/01/2014, 21:38

χαχαχαχα το οτι παρακολουθω αυτο το νημα απο την αρχη μονο και μονο για τις ατακες και το δουλεμα που ορθως υπεθεσα οτι θα πεσει, παρ'οτι δεν με ενδιαφερει αυτη η θεοβαρη και ογκοδεστατη γερικη μηχανη. παρακαλω συνεχιστε! σε ολους τους κατοχους καλα χιλιομετρα και προπαντως απροβληματιστα!