View Full Version : Adventure-R 1190 147ps 230 kg
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
και εγω που νόμιζα οτι σας κούρασα και το παράκανα
:D
@ spyrakos, εφόσον στρίβω γρηγορότερα με το καινούργιο τότε το καινούργιο. όσο για τη κατανάλωση απο προσωπική εμπειρία δε τα πιστευω τα trip computers. τα 6,5 που έγραψε εκείνη τη μέρα μου φαίνονται το λιγότερο γελοία. δεν το μετρήσαμε όμως η αλήθεια είναι.
@ allstarf, ικανούς τους έχω σε λίγα χρόνια να βάλουν TC στο χώμα, μη το γελάς
@ daz, λείπουν οι φώτο ρε. αυτές που βάζουν το φωτογράφο σε κάτι βράχια και κάνουν περάσματα περα δώθε με ξύσιμο του μασπιέ. ακόμα το κάνουν.(βλ. καινούργιο caponord)
@ λοιπούς, :μπύρες:
PS. μου υποσχέθηκαν οτι κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον θα χω σε ανάλογη βόλτα το καινούργιο το GS. θα πέσει το site απο τη μπουρδολογία μου λέμε :cry:
devil's animal
10/09/2013, 23:01
ωραιος Σπυρακο...
:beer::beer::beer:
για εμενα οπως τα λες, το μοτο δεν ειναι απογονος του 990..ειναι απλα ενα αλλο μηχανακι με διαφορετικες βλεψεις και προσδοκιες...
δεν κανει καλυτερα αυτα που κανει ηδη το 990...κανει αλλα πραγματα...
μαλλον πιο πολυ ανταγωνιστης του tiger 1050 ειναι παρα του BMW...ή μπορει κατι αναμεσα σ'αυτα τα 2...
διασκεδαστικα ακουγονται ομως ολα αυτα για καποιον που εχει το μαρουλι...
:moutza: στην φτωχια μου την μαυρη...
:lol::lol:
προσοχή οι κάτοχοι αλλα και οι επίδοξοι. το 1190 έχει 2 air intakes στο μπροστινό μέρος της μηχανής τα οποία στέλνουν κατευθείαν στο φίλτρο αέρα.
Φάτσα κάρτα λέμε.
1ον προσοχή στο πλύσιμο με πίεση και 2ον ...προσοχή??? (δε ξέρω πως αλλιώς να το πω) στην οδήγηση στη βροχή :lol:
http://www.wilddog.za.net/forum/index.php?topic=131440.40
προσοχή οι κάτοχοι αλλα και οι επίδοξοι. το 1190 έχει 2 air intakes στο μπροστινό μέρος της μηχανής τα οποία στέλνουν κατευθείαν στο φίλτρο αέρα.
Φάτσα κάρτα λέμε.
1ον προσοχή στο πλύσιμο με πίεση και 2ον ...προσοχή??? (δε ξέρω πως αλλιώς να το πω) στην οδήγηση στη βροχή :lol:
http://www.wilddog.za.net/forum/index.php?topic=131440.20
Κανένα ποταμάκι θα το περνούν όσοι το πάρουν ή θα ψάχνουν για γιοφύρι?
Αν ξέρεις...περνάς και ποτάμι:wave2:
http://www.youtube.com/watch?v=lngn_N6KZqM
Γεια σου ρε Spyro!
Πες τα ρε ανθρωπε. 250ρες με 21" ζαντα ειναι καπως αναρμοστο, δεν ειναι?.
Εγω το 1190 δεν εχω λεφτα να το παρω. Αν ειχα λεφτα ομως, θα επαιρνα το απλο με τη 19ρα μπροστα. (Ετσι κι αλλιως το 950 δεν το πουλαω. Θα το κρατησω να ζησουμε μαζι εβερ αφτερ)
Επισης δεν παω να το οδηγησω για να μη μπει ο διαολος μεσα μου. Δεν εχω να το παρω λεμε. Βεβαια, βοηθαει που ειναι ασχημο. Αν ειχα λεφτα να το παρω ομως, δε θα ειχα και για να το βαψω μαυρο με πορτοκαλι γραμματακια ΚΤΜ? Ε, τι μενει? Να βρει τροπο η akrapovic να του φτιαξει ωραιες εξατμισουλες. Τοτε θα βρω κι εγω λεφτα να το παρω.
Allst@rf
12/09/2013, 19:19
Αν είσαι ο Chris Birch...
;)
Vstrommer71
13/09/2013, 12:27
Ωραιο μηχανακι,αλλα εμεις οι γκρινιαρηδες ταξιδιωτες αναμενουμε το 800αρι με το καλο.Ουκ εν τω πολλω το ευ!
Αμα θελω Μογγολια,παω ανετα με 690(μην πω με κανα...Freeride αν εβγαινε καποιο αξιοπρεπες μεγαλο ντεποζιτο)
Κι αμα θελω γυναικα και μπαγκαζια,μια χαρα και το 800αρι,και μενουν και λεφτα στην ακρη για ενα ωραιο ταξιδι
Αλλα γουστα ειναι αυτα!:beer:
θελω γυναικα
Straight στα γεράματα, ρε Γιαννάκη ..?? :eek:
Vstrommer71
13/09/2013, 14:33
Straight στα γεράματα, ρε Γιαννάκη ..?? :eek:
Εσεις οι παλιογεροι μαζι με τον αλλονΑ τον τσιπουροπνιχτη που το παιζει μοναχολυκος μας βγαλατε το κακο ονομα.Ακους εκει τοσοι νοματαιοι να τριγυρνανε στα βουνα,να κατασκηνωνουνε και να περνανε ρομαντικες βραδυες διπλα στην φωτια.Δεν θελει και πολυ χαχα:D
Φάτσα κάρτα λέμε.
westie στο 4,00 φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γι' αυτό που είπε ο Σπύρος αλλά απ' την άλλη πάλι τα βιντεάκια προώθησης ενός προιόντος δεν μου λένε και πολλά.
Edit.. Εγώ πάντως σε παρόμοιες καταστάσεις δεν θα επαναπαυόμουν μόνο και μόνο επειδή το είδα σε αυτό το βιντεάκι.
Εντάξει μωρέ , άμα περνάτε ποτάμια καθημερινά να μην το πάρετε ,
τώρα για μια φορά στο τόσο που θα βρεθείτε αμαζόνιο δεν παθαίνει και τίποτα !! :lol:
Από ότι βλέπω στο advrider υπάρχει δυσαρέσκεια στη ζέστη που παράγει το μηχανάκι. Ειδικά κάτι Τούρκοι είναι κομματάκι απελπισμένοι. Τα υπόλοιπα νομίζω οτι είναι θέμα προτιμήσεων.
Γειά χαρά.
Από ότι βλέπω στο advrider υπάρχει δυσαρέσκεια στη ζέστη που παράγει το μηχανάκι. Ειδικά κάτι Τούρκοι είναι κομματάκι απελπισμένοι. Τα υπόλοιπα νομίζω οτι είναι θέμα προτιμήσεων.
Γειά χαρά.
Πήγα χθες για το πρώτο service (στα 1000χλμ) κι έχει περάσει μια τεχνική οδηγία από την εταιρία γι'αυτό το σκοπό. Μου έβαλαν ένα αυτοκόλλητο χοντρό φύλλο αλουμινίου (έχει κάτι σα μονωτικό υλικό μέσα) κάτω από τη σέλα προσωρινά και περιμένουν να δουν τι θα γίνει τελικά. Ίσως και αντικατάσταση σέλας. Ίδωμεν...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΤΖΑΠΑΝ...........
Καί μετά νά ψάχνανε άλουμινόφυλλα μέχρι νεωτέρας.........ΩΧΧΧΧΧΧΧ
με ποιο μηχανακι ανταγωνιζονται οι τζαπαν το adv ? :rolleyes:
Allst@rf
13/09/2013, 19:02
με ποιο μηχανακι ανταγωνιζονται οι τζαπαν το adv ? :rolleyes:
Γιάννη δε θέλω να μας απογοητευσω αλλά το νέο adv το απλό, δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπανω απο το νέο super tenere, π.χ.
endopandou
13/09/2013, 19:14
Γιάννη δε θέλω να μας απογοητευσω αλλά το νέο adv το απλό, δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπανω απο το νέο super tenere, π.χ.
Μας ανατίναξες ρε συ. :p Ξαναδες το βίντεο, on off μιχανάκι δεν τα έχει ξανακάνει αυτά στην άσφαλτο. Το super tenere πραγματικά δεν πρέπει να το βλέπει πουθενά. Ούτε καν στο χώμα :)
To ερώτημα είναι αν αυτά που κάνει στην άσφαλτο , αφορούν το μέσο αναβάτη on off * ή αφορούν μάλλον πιο πολύ αγοραστές προερχόμενους από ss μοντέλα που και το γκάζι θα τους φανεί λιγότερο από τα αντίστοιχα ss , αλλά και δεν θα το αγοράσουν στο τέλος .
* μέσο αναβάτη , έχω στο μυαλό μου το ταξιδιώτη που ζητάει άνεση , μεγάλη αυτονομία , καλή προστασία , και μια καλή μέση ταχύτητα στους ανοιχτους αυτοκινητόδρομους .
Δεν έχεις ακουστά τις ανακλήσεις?
Για το breather του τενερε δεν έμαθα ποτέ αν είχε βγει επίσημη ανακοίνωση αλλά αν το πήγαινες στο εξουσιοδοτιμένο και τους έλεγες ότι κάθε 500 χλμ πρέπει να αδειάζω το σωληνάκι, στο άλλαζαν δωρεάν με το νέο που είχε άλλη σχεδίαση. Αν δεν το πήγαινες και απλά ξετάπωνες το σωληνάκι δεν θα το άλλαζαν ποτέ. Αν δεν το έπαιρνες χαμπάρι απλά θα γέμιζες το φιλτρόκουτο λάδι. Εγώ το έμαθα από ξένα φόρουμ.
Για τα κομμένα πλαίσια των τζαπάν gsxr η επίσημη ανακοίνωση ήταν μην κάνετε σούζες.
Οπότε καλύτερα αλουμινόφυλλα μέχρι την επίσημη ανάκληση, παρά γαργάρα.
+1
Μας ανατίναξες ρε συ. :p Ξαναδες το βίντεο, on off μιχανάκι δεν τα έχει ξανακάνει αυτά στην άσφαλτο. Το super tenere πραγματικά δεν πρέπει να το βλέπει πουθενά. Ούτε καν στο χώμα :)
Ο All έχει δίκιο. Αν δούμε την ουσία αυτά τα δύο προσφέρουν τα ίδια πράγματα.
Οκ το κτμ μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις αλλά το τενερε θα υπερτερεί αλλού.
Allst@rf
13/09/2013, 19:47
Δλδ συμφωνουμε;
:tooth:
Allst@rf
13/09/2013, 19:50
Μη γελιομαστε...
Το ready to race μας τελείωσε...
;)
endopandou
13/09/2013, 19:53
Δλδ συμφωνουμε;
:tooth: τι κι αν ο ένας το βλέπει μισοάδειο άλλος μισογεμάτο, αν το κοιτάξουμε και οι δύο στη μέση, συμφωνούμε... :a10:
Κανει τα ιδια αλλα λιγο πιο γρηγορα καθ'οτι εχει -30 κιλα και +40 αλογα, νο?
Κανει τα ιδια αλλα λιγο πιο γρηγορα καθ'οτι εχει -30 κιλα και +40 αλογα, νο?
Αυτο ακριβως . Κωστα δεν βαζω και αναρτησεις .. ειναι ηδη αρκετα για να μην ειναι ανταγωνισιμα αυτα τα δυο μεταξυ τους τουλαχιστον σε αναβατες που δεν θελουν απλα να "πηγαινουν" .
:beer:
Kostas2B
13/09/2013, 22:07
Ή το Yamaha πωλείται πολύ ακριβά ή το KTM πολύ φθηνά...Σε σχέση πάντα με τον εξοπλισμό που προσφέρουν!
Ή οι Αυστριακοί θεωρούν ότι τόσο πρεπει να κοστίζει για να είναι ανταγωνιστικοί ή οι Ιάπωνες επιμένουν να πουλάνε ψιλοακριβα ποντάροντας -> που;
Συγνώμη αλλά πως μπήκε το Yamaha στην εξίσωση ; Το μόνο κοινό που μπορεί να έχουν αυτά τα 2 μηχανάκια είναι η κατηγορία που ανήκουν, αν και το Tenere ξέχνα το το χώμα καλύτερα. Κρίμα να μη το είχαν κάνει καλύτερο.
Μόνο γκάζια παραπάνω, κιλά λιγότερα, περιφερειακά καλύτερα, ηλεκτρονικά ανώτερα...
ΟΚ έχασε το hardcore χαρακτήρα του 950-990 αλλά παραμένει ready to race σύμφωνα με τα δεδομένα της κατηγορίας. ;)
H.A.Balafoutre
13/09/2013, 22:15
Αυτο ακριβως . Κωστα δεν βαζω και αναρτησεις .. ειναι ηδη αρκετα για να μην ειναι ανταγωνισιμα αυτα τα δυο μεταξυ τους τουλαχιστον σε αναβατες που δεν θελουν απλα να "πηγαινουν" .
Ε ναί....αφού τελικά εκεί καταλήγουμε. Ας το παραδεχτούμε λοιπόν....δεν θέλουμε μηχανές που απλά να πηγαίνουνε! Για να μην πω περισσότερα.
Allst@rf
13/09/2013, 22:17
Αγόρια για ον - οφ μιλαμε ...
Και πλέον δεν παίζει " χαράκτηρας " στο Ktm...
Ίσως στο r αλλά στο απλό όχι...
Και η χοντα εβγαλε άξιο ανταγωνιστη πλέον στη κατηγορια...
Το adv δεν είναι πλέον " μοναδικό "
Ε ναί....αφού τελικά εκεί καταλήγουμε. Ας το παραδεχτούμε λοιπόν....δεν θέλουμε μηχανές που απλά να πηγαίνουνε! Για να μην πω περισσότερα.
με ολη την καλη διαθεση δεν πολυκαταλαβα τι θες να πεις .. εγω παντως γραφω για τους αναβατες . οχι για τα μηχανακια , αντο λες για τα ηλεκτρονικα ..
Kostas2B
13/09/2013, 22:23
Συγνώμη αλλά πως μπήκε το Yamaha στην εξίσωση ; Το μόνο κοινό που μπορεί να έχουν αυτά τα 2 μηχανάκια είναι η κατηγορία που ανήκουν, αν και το Tenere ξέχνα το το χώμα καλύτερα. Κρίμα να μη το είχαν κάνει καλύτερο.
Καλά μην ξεχνάς ότι έχει βγει απο το ´10. Τα σημερινά τέρατα ον οφ ήταν ακόμα σχέδια!
Μια χαρά παει στο χώμα,όχι σαν το 990 που προσανατολίζεται για εκεί αλλά δεν κωλωνει!
Μόνο γκάζια παραπάνω, κιλά λιγότερα, περιφερειακά καλύτερα, ηλεκτρονικά ανώτερα...
ΟΚ έχασε το hardcore χαρακτήρα του 950-990 αλλά παραμένει ready to race σύμφωνα με τα δεδομένα της κατηγορίας. ;)
Αγόρια για ον - οφ μιλαμε ...
Και πλέον δεν παίζει " χαράκτηρας " στο Ktm...
Ίσως στο r αλλά στο απλό όχι...
Και η χοντα εβγαλε άξιο ανταγωνιστη πλέον στη κατηγορια...
Το adv δεν είναι πλέον " μοναδικό "
αποψεις ειναι αυτες βεβαια αλλα για τελευταια φορα θα πω/γραψω οτι μπορει να εχασε οπως λετε (δεν εχω οδηγησει το καινουριο) αλλα απο αριθμους και οτι λεγεται , διαβαζεται δεν νομιζω να συγκρινοντε ακομα και τωρα .. εκτος αν μιλαμε μονο για ταξιδια σε εθνικη , που ενα μεγαλο μειονεκτημα του ADV θα ειναι η καταναλωση ..
H.A.Balafoutre
13/09/2013, 22:33
με ολη την καλη διαθεση δεν πολυκαταλαβα τι θες να πεις .. εγω παντως γραφω για τους αναβατες . οχι για τα μηχανακια , αντο λες για τα ηλεκτρονικα ..
Αγαπητέ...φτάσαμε στο σημείο, στις λεγόμενες on-off μηχανές να έχουμε 150 άλογα, οπότε η έννοια "απλά πηγαίνω" περνάει σε 2η μοίρα όταν έχει και τα ηλεκτρονικά να κάνουνε τους πορτιέρηδες στα άλογα, διότι προφανώς κι ο αναβάτης κακά τα ψέματα όταν έρθει η ώρα τα θέλει τα άλογά του, μαζί με τα λιγότερα κιλά φυσικά....μαζί σου είμαι σε αυτό που λες, αν και Yamahικός, αλλά πραγματικά το ΣούπερΤενερέ (1200cc τρομάρα του) βγήκε με άτοπο κινητήρα στην παρούσα χρονική στιγμή, αν και θα γούσταρα να το έχω για 2-3 λόγους. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες των σύγχρονων on-off ας τα πούμε...κυρίως δε στον τομέα των επιδόσεων των κινητήρων τους...όπου πιστεύω πως τελικά...αν θέλαμε μηχανές απλά να πηγαίνουνε, θα κρατούσαμε τις πάπιες μας....λέμε τώρα...απλά είναι ένα άτυπο αξίωμα για το ότι κανείς αναβάτης δεν λέει όχι στα άλογα.
Allst@rf
13/09/2013, 22:38
Ακόμα και ο κινητήρας των 1200 cc είναι της μόδας...
Κατά τα αλλά συμφωνώ με balafoutre....
Και το ντουκατι έχει ένα σκασμο άλογα, τι σημαίνει ότι είναι καλυτερο από το νέο adv... αυτό δεν είναι καν ον οφ γαμω το πρετσιοζι μου μεσα...
απλά είναι ένα άτυπο αξίωμα για το ότι κανείς αναβάτης δεν λέει όχι στα άλογα.
α οκ . συμφωνουμε λοιπον οτι τα κιλα και τα ΑΛΟΓΑ οπως και να το κανουμε ειναι κριτηριο αγορας .
τσακο μια :beer: οχι γιατι συμφωνουμε αλλα γιατι συνεννοηθηκαμε :lol:
Ακόμα και ο κινητήρας των 1200 cc είναι της μόδας...
Κατά τα αλλά συμφωνώ με balafoutre....
Και το ντουκατι έχει ένα σκασμο άλογα, τι σημαίνει ότι είναι καλυτερο από το νέο adv... αυτό δεν είναι καν ον οφ γαμω το πρετσιοζι μου μεσα...
δεν μιλησαμε μονο για αλογα κυριος :cool:
Ή το Yamaha πωλείται πολύ ακριβά ή το KTM πολύ φθηνά...Σε σχέση πάντα με τον εξοπλισμό που προσφέρουν!
Ή οι Αυστριακοί θεωρούν ότι τόσο πρεπει να κοστίζει για να είναι ανταγωνιστικοί ή οι Ιάπωνες επιμένουν να πουλάνε ψιλοακριβα ποντάροντας -> που;
Τα ηλεκτρονικά και η ποιότητα κοστίζει.
Κρίμα.
Αλλά το έχουν κάνει διαφορετικό. Αυτό δεν είναι κακό. Αφού έχουμε το κτμ για τα γκάζια του ας έχουν και οι άλλοι το τενερε για τα υπόλοιπα. Σε μια βόλτα πάντως από ένα μέσο αναβάτη και τα δυο μηχανάκια θα κάνουν τα ίδια πράγματα με την ίδια ταχύτητα και στα ίδια τερέν.
Όσοι θέλουν δύσκολα κομμάτια δεν θα πάρουν κανένα απ' τα δύο.
Όσοι θέλουν μεγάλες αποστάσεις δεν έχουν λόγο να μην επιλέξουν το tenere.
Όσοι θέλουν γκάζια δεν έχουν λόγο να μην επιλέξουν το ktm.
Εγώ λέω να ανοίξουμε ένα θρεντ ktm 1200 vs all να έχουμε να γράφουμε για κανένα χρόνο. :lol:
Αυτό το race που θα γίνει? :lol:
Υπάρχει κατηγορία μαμούθ ή θα τρέξουν για το ποιο θα κάνει το stelvio pass πιο γρήγορα?
Αρκετά με αυτό το ready to race σε όλες τις κατηγορίες πια. Ότι έχει γκάζι και wp δεν είναι ready to race.
α οκ . συμφωνουμε λοιπον οτι τα κιλα και τα ΑΛΟΓΑ οπως και να το κανουμε ειναι κριτηριο αγορας .
Όπως και η κατανάλωση η ευκολία και το κόστος χρήσης, η άνεση κτλ.
Όπως και η κατανάλωση η ευκολία και το κόστος χρήσης, η άνεση κτλ.
σαφως και αυτα .. οσο αφορα τα δικα μου γουστα ομως , αυτα που αναφερεις δεν ειναι ψηλα στην λιστα μου για κριτηρια αγορας μοτο . ισως για κανα πλυντηριο , αντε για κανα κουτι .. :)
ΠΩ...ΠΩ....ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ
Νά μπαίναμε σέ διαδικασία νά δούμε άν οί μοτό άπό Τζαπάν πού πουλιούνται σάν στραγάλια,
παρεπιμπτόντως τόν περασμένο μήνα γιά πρώτη φορά μετά άπό καιρό ή νέα Χόντα 500
είναι μεταξύ τών ΤΟΠ -10 πωλήσεων,νά δούμε λέω ......άν είναι πιό άξιόπιστες άπό τίς
Εύρωπαϊκές.....
ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..........
Άπό τήν άλλη μεριά αύτή ή μόδα πιά ,γιατί περί μόδας πρόκειται τών 1000+ κυβικών
καί τών 250 κιλών μέ τά μεγάλα καλάμια καί τροχούς πού θέλουνε νά πηγαίνουν μέ 250 τελική
είναι,άνούσια,άχρηστη καί έπικίνδυνη λίγο.....
ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ δέν μπορεί νά κάνει κίχ.......έχει πήξει στήν κάμερα καί τό ραντάρ.
Όποιος κουνηθεί στό πεντάλεπτο γεμίζει άναμνηστικές φωτό τά άστυνομικά τμήματα...!!!
Ή Έλλάδα άκόμα είναι μέ πολλούς περιορισμούς σημείο άναφοράς στό θέμα.
Μπορείς άκόμα ,δέν ξέρω γιά πόσο ,νά βγείς σέ Έθνικές όδούς,νά σηκώσεις τήν πινακίδα
καί νά τριακοσαρίσεις...!!!
Τί γκάζια,τί τράξιον....καί παπάρια μιλάμε τώρα..??
Καί ποιά 16 χιλιάρικα νά τά βάλω στό χώμα..??
Δέν κάνει ένα 250άρι νά βγάλω γούστα..??
Πού τό βρίσκω μέ 1500 εύρώ...??
ΠΑΡΑΜΥΘΑ είναι όλα,καλά είπε κάποιος παίρνω καί ένα μονοκύλινδρο
τού βάζω καί ένα τεπόζιτο 30 λίτρων καί κάνω τό γύρο τής γής.
ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.......μή τρελλαίνεστε,γιατί αύτό βλέπω έδώ μέσα.
Πάρτε τό όποιο μηχανάκι σας,κρατήστε στήν τσέπη σας αύτά πού έχετε,
καί βγάλτε γούστα.....
Καί τά γούστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όλα αύτά πού μάς πασσάρουν κάθε μέρα στή μούρη
μέσα άπό όμορφες παρουσιάσεις,γυαλιστερά στάντ καί γκόμενες μέ πεταμένες σιλικόνες.
Πάρτε τά φιλαράκια σας καί βγείτε νά βολτάρετε,νά ζήσετε.
Σήμερα ξημερώνει Σάββατο......κι αύτό τό Σάββατο
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ............γιαυτό ,άπολαύστε το.....!!!!!!!!!!!
arisrodolivos
14/09/2013, 07:58
σωστοτατος....χανουμε την ουσια
σαφως και αυτα .. οσο αφορα τα δικα μου γουστα ομως , αυτα που αναφερεις δεν ειναι ψηλα στην λιστα μου για κριτηρια αγορας μοτο . ισως για κανα πλυντηριο , αντε για κανα κουτι .. :)
Μα δεν μιλάμε για σένα η για μένα!
Στο πλυντήριο να κοιτάς την ταχύτητα που γυρίζει ο κάδος. Στύβει τα ρούχα καλύτερα. :lol:
Μα δεν μιλάμε για σένα η για μένα!
Στο πλυντήριο να κοιτάς την ταχύτητα που γυρίζει ο κάδος. Στύβει τα ρούχα καλύτερα. :lol:
:look: και για ποιον θα μιλαω ? τις δικες μας αποψεις δεν λεμε ?
αΧΑ ! ειδες στα λογια μου ηρθες :bawl:
MG-KTiNoS
14/09/2013, 14:47
ΠΩ...ΠΩ....ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ
Καί τά γούστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όλα αύτά πού μάς πασσάρουν κάθε μέρα στή μούρη
μέσα άπό όμορφες παρουσιάσεις,γυαλιστερά στάντ καί γκόμενες μέ πεταμένες σιλικόνες.
Πάρτε τά φιλαράκια σας καί βγείτε νά βολτάρετε,νά ζήσετε.
Σήμερα ξημερώνει Σάββατο......κι αύτό τό Σάββατο
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ............γιαυτό ,άπολαύστε το.....!!!!!!!!!!!
ki αμα τα φιλαράκια εχουν και τίποτα σιλικόνες ...
ακομα πιο καλά!
indianos950
14/09/2013, 15:03
Εχετε καβαλησει χτ 600 τελευταία ; dominator 650 του μπάρμπα για σαββατιατικη τσαρκα ;
120 σταθερά και μια αλλαγή λαδιων τα δυο χρόνια ....
Allst@rf
14/09/2013, 15:26
Τα ηλεκτρονικά και η ποιότητα κοστίζει.
Εχετε καβαλησει χτ 600 τελευταία ; dominator 650 του μπάρμπα για σαββατιατικη τσαρκα ;
Πλάκα κάνεις έτσι;
:look: και για ποιον θα μιλαω ? τις δικες μας αποψεις δεν λεμε ?
Δλδ δεν μπορείς να εκ φέρεις άποψη που δεν αφορά τις προσωπικές σου προτιμήσεις? Αυτό που θέλω να πω εξ' αρχής είναι ότι οι επιδόσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες αλλά σε τέτοιου είδους μηχανές υπάρχουν κι άλλα εξίσου σημαντικά σύμφωνα με τον χαρακτήρα της μηχανής. Εγώ μπορεί να ψάχνω επιδόσεις ακόμα και σε χάρλευ αλλά δεν είναι αυτό το βασικό κριτήριο αγοράς της συγκεκριμένης μηχανής.
Δεν λέω πως στους άλλους τομείς δεν τα πάει καλά, αλλά δεν είναι δα και το τόσο διαφορετικό απ' τα υπόλοιπα της κατηγορίας όπως ειπώθηκε. Μπορεί τα υπόλοιπα να μην είναι τόσο δυνατά αλλά κάνουν καλύτερη οικονομία. Πράγμα που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αυτονομία και όχι μόνο πιο φθηνή μετακίνηση. Και παρ' όλο που θα υστερούν σε επιδόσεις μπορούν να διατηρήσουν τις ίδιες υψηλές μουαγιέν στο ταξίδι και με μεγαλύτερη άνεση. Οι μικρότερες ιπποδυνάμεις στα κόκκινα μεταφράζονται σε πιο ηλεκτρική απόδοση με γεμάτη ροπή από χαμηλά, πράγμα που τις κάνει εξίσου γρήγορες στα κλειστά και ακόμα πιο εύκολες σε χαλαρές περιηγήσεις, ενώ τα 100 άλογα μοιάζουν λίγα μόνο μπροστά στα 150.
Θέλω να πω πως δεν έγινε ξαφνικά το κτμ το απόλυτο της κατηγορίας του μόνο και μόνο επειδή είναι πιο δυνατό! Για κάποιους μπορεί αλλά και για κάποιους άλλους το απόλυτο μηχάνημα παραμένει το tdm με διπλές ακράπες, οπότε...
Σκέψου! Το 990 ήταν (και είναι) ο βασιλιάς των on-off στην μεγάλη κατηγορία μόνο λόγο επιδόσεων? Τώρα θα μου πεις μήπως ήταν οικονομικό ή ελαφρύ? Όχι τίποτα απ' αυτά δεν ήταν, προσέφερε όμως κάτι μοναδικό. Χωρίς να είναι το δυνατότερο, ελαφρύτερο οικονομικότερο κατάφερε να ξεχωρίσει συνολικά σαν κάτι το μοναδικό. Το καινούριο στο μόνο που καταφέρνει να ξεχωρίσει είναι οι απόλυτες επιδόσεις πράγμα που δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει και πολλούς.
αΧΑ ! ειδες στα λογια μου ηρθες
Να στο αναπτύξω και αυτό? :lol: :beer:
Ε?!!!! :eek:
indianos950
14/09/2013, 18:12
Δεν γίνεται να θελουμε 150αλογα και να μην καεί όπως δεν γίνεται να θελουμε ντιζαην πλαστικά και να μην έχουν θέμα αν πέσεις
spyrakos35
14/09/2013, 21:21
τα χαλάει γρηγορότερα..... ;)
ki αμα τα φιλαράκια εχουν και τίποτα σιλικόνες ...
ακομα πιο καλά!
ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ.................
Φιλαράκια μέ σιλικόνες...??
Πολύ προχωρημένος
Βέβαια, τά γούστα είναι γούστα.......άσε πού έχει καί καλό μεροκάμματο.
Έκτός άν έννοείς κάτι άλλο καί σέ παρεξήγησα.
Πάντως.....καλτσόν,γόβα καί Συγγρού, έχει ένδιαφέρον
Δλδ δεν μπορείς να εκ φέρεις άποψη που δεν αφορά τις προσωπικές σου προτιμήσεις? Αυτό που θέλω να πω εξ' αρχής είναι ότι οι επιδόσεις είναι πάντα καλοδεχούμενες αλλά σε τέτοιου είδους μηχανές υπάρχουν κι άλλα εξίσου σημαντικά σύμφωνα με τον χαρακτήρα της μηχανής. Εγώ μπορεί να ψάχνω επιδόσεις ακόμα και σε χάρλευ αλλά δεν είναι αυτό το βασικό κριτήριο αγοράς της συγκεκριμένης μηχανής.
Δεν λέω πως στους άλλους τομείς δεν τα πάει καλά, αλλά δεν είναι δα και το τόσο διαφορετικό απ' τα υπόλοιπα της κατηγορίας όπως ειπώθηκε. Μπορεί τα υπόλοιπα να μην είναι τόσο δυνατά αλλά κάνουν καλύτερη οικονομία. Πράγμα που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αυτονομία και όχι μόνο πιο φθηνή μετακίνηση. Και παρ' όλο που θα υστερούν σε επιδόσεις μπορούν να διατηρήσουν τις ίδιες υψηλές μουαγιέν στο ταξίδι και με μεγαλύτερη άνεση. Οι μικρότερες ιπποδυνάμεις στα κόκκινα μεταφράζονται σε πιο ηλεκτρική απόδοση με γεμάτη ροπή από χαμηλά, πράγμα που τις κάνει εξίσου γρήγορες στα κλειστά και ακόμα πιο εύκολες σε χαλαρές περιηγήσεις, ενώ τα 100 άλογα μοιάζουν λίγα μόνο μπροστά στα 150.
Θέλω να πω πως δεν έγινε ξαφνικά το κτμ το απόλυτο της κατηγορίας του μόνο και μόνο επειδή είναι πιο δυνατό! Για κάποιους μπορεί αλλά και για κάποιους άλλους το απόλυτο μηχάνημα παραμένει το tdm με διπλές ακράπες, οπότε...
Σκέψου! Το 990 ήταν (και είναι) ο βασιλιάς των on-off στην μεγάλη κατηγορία μόνο λόγο επιδόσεων? Τώρα θα μου πεις μήπως ήταν οικονομικό ή ελαφρύ? Όχι τίποτα απ' αυτά δεν ήταν, προσέφερε όμως κάτι μοναδικό. Χωρίς να είναι το δυνατότερο, ελαφρύτερο οικονομικότερο κατάφερε να ξεχωρίσει συνολικά σαν κάτι το μοναδικό. Το καινούριο στο μόνο που καταφέρνει να ξεχωρίσει είναι οι απόλυτες επιδόσεις πράγμα που δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρει και πολλούς.
Να στο αναπτύξω και αυτό? :lol: :beer:
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ...?? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ
Καί ποιάς κατηγορίας..?? τής ΟΝ ή τής OFF...??
Τέλος πάντων......πές μας καί τή
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.....
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ...?? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ
Καί ποιάς κατηγορίας..?? τής ΟΝ ή τής OFF...??
Τέλος πάντων......πές μας καί τή
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.....
Της κατηγορίας on-off Terens. Καταφέρνει να είναι 70% on, 70%off και 140% μηχανή.
Να σου πω και ποια είναι η βασίλισσα στο χώμα?
Απ' το 1981 και μετά, η Φρειδερίκη!
AUFGEBRACHT
15/09/2013, 12:05
Της κατηγορίας on-off Terens. Καταφέρνει να είναι 70% on, 70%off και 140% μηχανή.
:bawl: :bawl: Στις κουβέντες μεγάλων αντρών ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nostradamus
15/09/2013, 12:17
:bawl::bawl::bawl: 'νταξ....
:lol: :cry: :lol:
(ξέχασες το φ ανάμεσα στο ε και το ρ)
Lioulios
16/09/2013, 02:03
Terens με μια φράση (μια φράση όχι στιχάκια αν γίνεται) μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις τι είναι αυτό που ζητάς απο ένα μηχανάκι?
Terens με μια φράση (μια φράση όχι στιχάκια αν γίνεται) μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις τι είναι αυτό που ζητάς απο ένα μηχανάκι?
και μετα πες μας και τι ζητας απο το σεξ :lol:
ΟFF ΜΕ 1200 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ 220+ ΚΙΛΑ...........ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Γιά όσους ξέρουν τί σημαίνει αύτό τό off....!!!
Tώρα οί βασιλιάδες έχουν τελειώσει άπό τόν καιρό
τής Βαστίλης κάπου στά μέσα Ίουλίου τού .....
1789
Allst@rf
16/09/2013, 09:28
ΟFF ΜΕ 1200 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ 220+ ΚΙΛΑ...........ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Γιά όσους ξέρουν τί σημαίνει αύτό τό off....!!!
Tώρα οί βασιλιάδες έχουν τελειώσει άπό τόν καιρό
τής Βαστίλης κάπου στά μέσα Ίουλίου τού .....
1789
μιλάει για το παλιο adventure, το 990 ...
ΒΑΣΙΚΑ...........ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ.......ΕΣΥ
Τό πώς θά άπαντήσω ......ΕΓΩ.
Δέ γίνεται νά προσδιορίζεις ΕΣΥ τό πώς θά άπαντήσω ΕΓΩ.
Είναι έξω άπό όποιαδήποτε Δημοκρατική λογική...!!
Δεύτερον είμαι άπό αυτούς πού έμαθαν κάποτε,γιατί τώρα δυσκολεύει τό πράμμα
νά μιλάνε........όχι κάνοντας σχήματα,παντομίμες,ή πετώντας άτάκες νεοελληνικές,
κ.λ.π.....κ.λ.π.....
Τρίτον δέ νομίζω ότι θά ένδιέφερε ίδιαίτερα ή άποψη μου τήν όποία και έχω γράψει έπανειλημμένα,
ίσως μέ παραλλαγές βέβαια άλλά αύτοί πού νοιώθουν κατάλαβαν...!!
Τέταρτον καί τελευταίο,μετά άπό τόσα χρόνια πού έχω φάει καί τόσες φόλες έάν ήθελες νά γράψω
όπως έγώ θέλω καί όχι όπως ζητάς ,θά μπορούσα νά σού γράψω.............
ΟΧΙ τί ζητάω έγώ ,............
διότι δέν ένδιαφέρουν κανέναν οί προσωπικές μου έπιλογές
άλλά πώς θά έπρεπε νά είναι, τό άν είναι δυνατόν νά πούμε ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,
σήμερα μέ τίς συνθήκες πού ζούμε γιά τόν μέσο Έλληνα.
crfouras
16/09/2013, 10:05
:a014:
ΒΑΣΙΚΑ...........ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙΣ.......ΕΣΥ
Τό πώς θά άπαντήσω ......ΕΓΩ.
Δέ γίνεται νά προσδιορίζεις ΕΣΥ τό πώς θά άπαντήσω ΕΓΩ.
Είναι έξω άπό όποιαδήποτε Δημοκρατική λογική...!!
Δεύτερον είμαι άπό αυτούς πού έμαθαν κάποτε,γιατί τώρα δυσκολεύει τό πράμμα
νά μιλάνε........όχι κάνοντας σχήματα,παντομίμες,ή πετώντας άτάκες νεοελληνικές,
κ.λ.π.....κ.λ.π.....
Τρίτον δέ νομίζω ότι θά ένδιέφερε ίδιαίτερα ή άποψη μου τήν όποία και έχω γράψει έπανειλημμένα,
ίσως μέ παραλλαγές βέβαια άλλά αύτοί πού νοιώθουν κατάλαβαν...!!
Τέταρτον καί τελευταίο,μετά άπό τόσα χρόνια πού έχω φάει καί τόσες φόλες έάν ήθελες νά γράψω
όπως έγώ θέλω καί όχι όπως ζητάς ,θά μπορούσα νά σού γράψω.............
ΟΧΙ τί ζητάω έγώ ,............
διότι δέν ένδιαφέρουν κανέναν οί προσωπικές μου έπιλογές
άλλά πώς θά έπρεπε νά είναι, τό άν είναι δυνατόν νά πούμε ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,
σήμερα μέ τίς συνθήκες πού ζούμε γιά τόν μέσο Έλληνα.
Δεκτό και σεβαστό.
Το παίρνω πίσω
Μπορείς να μας «θυμίσεις» με δικά σου λόγια, τι είναι αυτό που ψάχνεις από ένα μηχανάκι.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που δε το έχω συγκρατήσει. Υπενθύμισε μου σε παρακαλώ με δικά σου λόγια
μιλάει για το παλιο adventure, το 990 ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..............
Ότι πέρασε άπό πολλά στάδια χωρίς νά σταθεί σχετικά μέ σοβαρότητα
στό θέμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,πού είναι τό πρώτο ζητούμενο γιά τόν μέσο άναβάτη.
Άς μήν παρασυρόμαστε άπό τά φανταχτερά πού βλέπουμε στά διάφορα Ντακάρ,
αύτά έχουν άπό πίσω τους καί ένα φορτηγό μέ 2-3 μηχανικούς,κι όταν τελειώσει
τό μάτς ίσως καί νά τά πετάνε στά σκουπίδια.........
Γιά κάποιον έρασιτέχνη όδηγό πού έστω θέλει νά κάνει καί τή βολτούλα του στό χώμα
δέ νομίζω ότι χρειάζονται χιλιάρια,ένα διακοσαπενηντάρι άρκεί.
Τώρα άν θέλει νά πηγαίνει Θεσσαλονίκη Τρίκαλα ή Λάρισσα καί νά χτυπάει καί 150 χλμ.
χώμα καί μετά Έθνική άλλα 150 καί πάλι, δέν θά έλεγα ΚΤΜ..........
Άσε πού δεύτερος έπάνω στήν έξάτμιση θά λιώσει.
Βέβαια μέ δεύτερον δέν πάς καί χώμα.
Τό 990 είναι έκείνο πού έλιωναν τά φλασάκια τά πίσω άπό τό μπουρί τής έξάτμισης..??
10 χρόνια πέρασαν κι άκόμα ψάχνουν ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΑ..??
Όχι ρέ παιδιά ,δέν θά πάρω όση όδηγική γκαύλα κι άν μού προσφέρει,εύχαριστώ.
Ένα άλλο παραμύθι γιά ένα άλλο σούπερ μηχανάκι τό 1200 GS πού τό έβρισκαν φοβερό
πολλοί,όταν τό όδήγησα γιά μισή ώρα.....ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ..........
ΚΤΜ δέν είχα τήν τιμή νά όδηγήσω,οί έμπειρίες μου είναι άπό αύτά πού γράφουν οί πονεμένοι.
Καί έπικεντρώνομαι φυσικά στό θέμα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ......
Άν ή άπόλαυση πού παίρνετε είναι τόση ώστε νά ξεπερνάει αύτόν τόν βραχνά,τί νά πώ..??
Άπόψεις είναι αύτές...
Allst@rf
16/09/2013, 10:31
Τερενς, δε μπορώ να πάρω θέση για το adv 950/990 γιατί δεν ήμουν κάτοχος, άλλα έχω πάρει βόλτα πολλές φορές από φίλους...
Το μονο σίγουρο σε αυτό το μηχανακι είναι ακριβώς αυτό που
είπες... 200 αρες στην εθνική, ξαπλα κάτω σαν σουπερσπορτ στον επαρχιακό, δεξιά χωματοδρομος χωρίς να κλεισεις καθόλου γκαζι με σουζα ισχύος στο σαμαρακι που κάνει η ασφαλτος με το χώμα...
Και αν έχεις χέρια, παραπανω που στενευει και γίνεται μονοπάτι μέσα σε ρέμα με κροκολα δε θα πει όχι...
Ξέρεις εσύ άλλο μηχανακι που τα κάνει αυτά; .
Όσον αφορά την αξιοπιστία που κάθε φορά επικαλεισαι σε κουβεντα για ευρώπαικα ,ο συγκεκριμένος κινητητας είναι ιδιαιτερος και θέλει προσεγμενη και αυστηρή συντηρηση από ανθρώπο που ξέρει... καλός για μένα, κακός για σένα δεν είναι αφρικα τουιν, που για να λέμε και του στραβου το δίκιο είχε και αυτό τα θεματακια του...
Δεκτό και σεβαστό.
Το παίρνω πίσω
Μπορείς να μας «θυμίσεις» με δικά σου λόγια, τι είναι αυτό που ψάχνεις από ένα μηχανάκι.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που δε το έχω συγκρατήσει. Υπενθύμισε μου σε παρακαλώ με δικά σου λόγια
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...........ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ
Καί όχι τό ποιά κατά καιρούς μού άρεσαν καί έχω άγοράσει κάνοντας τά λάθη μου ........
Ή Έλλάδα μέ τό όδικό δίκτυο πού διαθέτει καί τήν μορφολογία τού έδάφους της
μιά καί τήν έχω ταξιδέψει άρκετά θά έλεγα,καί λαμβάνοντας ύπ'όψιν τήν σημερινή
οίκονομική κατάσταση πού έπικρατεί,άναφερόμενος ΠΑΝΤΑ στόν μέσο άναβάτη
καί γενικά στόν μέσο άπό κάθε πλευράς διότι αύτοί κάνουν τόν κανόνα καί όχι
οί έξτρίμ έπιλογές του καθενός,θά έδενε καλύτερα..........
Μέ ένα μηχανάκι άπό 500-800 κυβικά τό πολύ,όπου 2 κύλινδροι θά ήταν άρκετοί
μέ ένα βάρος όσο πιό κοντά μπορεί στά 200 κιλά γιατί λιγότερο δέν ύπάρχει,
πού νά ταξιδεύει καί νά φορτώνεται,νά άνεβαίνει εύκολα στά βουνά μας,
έννοώ έπαρχιακούς δρόμους όρεινούς,νά μπορεί νά πάει καί λίγο χώμα νά περάσει έστω,
όταν πρέπει νά κινηθεί καί στήν πόλη μέ άνεση,πού νά έχει φθηνή συντήρηση,χαμηλή
κατανάλωση καυσίμων ,νορμάλ τιμή μέ τά σημερινά δεδομένα, καί όλα αύτά νά περικλείονται άπό μία λέξη
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Είναι πολύ εύκολο,άν κάτσεις κάτω καί τό δείς τότε θά καταλήξεις πολύ εύκολα
σέ 2-3 μηχανάκια καί έκεί όποιο σέ βολεύει περισσότερο πάς καί το παίρνεις...!!
Όμως δυστυχώς πολλοί λίγοι έπιλέγουν μέ πρώτο κριτήριο τή ΛΟΓΙΚΗ.
9 στούς 10 καί γώ μέσα έπιλέγουμε μέ γνώμονα τή γκαύλα,άλλά κάνουμε σέξ χωρίς
νά ίκανοποιήσουμε τή γκόμενα,μέγα λάθος,αύτή σέ λίγο μάς βαριέται.
Κί έτσι οίκονομάνε οί έταιρίες καί έμείς στενάζουμε νά βρούμε τήν έπόμενη δόση.
Όμως ό καιρός περνάει καί χθές ήταν Κυριακή,όποιος δέν μπόρεσε νά τήν χαρεί
αύτή ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ......!!!!!!!!
ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...........ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ
Καί όχι τό ποιά κατά καιρούς μού άρεσαν καί έχω άγοράσει κάνοντας τά λάθη μου ........
έννοώ έπαρχιακούς δρόμους όρεινούς,νά μπορεί νά πάει καί λίγο χώμα νά περάσει έστω,
όταν πρέπει νά κινηθεί καί στήν πόλη μέ άνεση,πού νά έχει φθηνή συντήρηση,χαμηλή
κατανάλωση καυσίμων ,νορμάλ τιμή μέ τά σημερινά δεδομένα, καί όλα αύτά νά περικλείονται άπό μία λέξη
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Αν συμφωνησουμε οτι τα 950/990/1190 ΔΕΝ ειναι για τον μεσο Ελληνα οδηγο και οτι αυτος ειναι φτιαγμενος για β-στρωμ και ΤΔΜ, θα σταματησουμε επιτελους καποια στιγμη αυτη την μπουρδολογια εκατερωθεν?
ΥΓ
Τα 950/990/1190 ειναι φτιαγμενα για λεφταδες-χεραδες ανω του 1.90, χωρις σιλικονες, με βασικες γνωσεις μηχανικης. Η ΚΤΜ μας κοροιδεψε που δεν το εγραψε στο κουτι, αλλα την συγχωρουμε εμεις οι σιλικονατοι.
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Μόνος σου το λες λοιπόν οτι ο μέσος αναβάτης αγοράζει με βάση τη γκαύλα και ακυρώνεις αυτομάτως τα περί λογικής. Η αγορά μηχανής είναι από μόνη της επιπόλαια πράξη. Αφού την κάνεις που την κάνεις, κάντην "με θόρυβο" και όπως γουστάρεις. Είναι σα να ξενοπηδάς τη θεογκόμενα του διπλανού γραφείου και να λες θα το βάλω λίγο μπας και την ακούσει το προφυλακτικό. Αν είναι να το κάνεις, κάντο σωστά:wave2:
-Ποια ειναι η πιο ματαιη πραξη στο Συμπαν?
-Να προσπαθησεις να πεισεις τον Τερενς να αγορασει ΚΤΜ
-Ποια ειναι η πιο ματαιη πραξη στο Συμπαν?
-Να προσπαθησεις να πεισεις τον Τερενς να αγορασει ΚΤΜ
Καμία τέτοια διάθεση. Απλά είναι οξύμωρο να κρίνουμε τις ανάγκες του μέσου ανβάτη με τη λογική, όταν αυτός αγοράζει με τη γκαύλα και πολύ καλά κάνει.
Τώρα περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα
Τερενς, δε μπορώ να πάρω θέση για το adv 950/990 γιατί δεν ήμουν κάτοχος, άλλα έχω πάρει βόλτα πολλές φορές από φίλους...
Το μονο σίγουρο σε αυτό το μηχανακι είναι ακριβώς αυτό που
είπες... 200 αρες στην εθνική, ξαπλα κάτω σαν σουπερσπορτ στον επαρχιακό, δεξιά χωματοδρομος χωρίς να κλεισεις καθόλου γκαζι με σουζα ισχύος στο σαμαρακι που κάνει η ασφαλτος με το χώμα...
Και αν έχεις χέρια, παραπανω που στενευει και γίνεται μονοπάτι μέσα σε ρέμα με κροκολα δε θα πει όχι...
Ξέρεις εσύ άλλο μηχανακι που τα κάνει αυτά; .
Όσον αφορά την αξιοπιστία που κάθε φορά επικαλεισαι σε κουβεντα για ευρώπαικα ,ο συγκεκριμένος κινητητας είναι ιδιαιτερος και θέλει προσεγμενη και αυστηρή συντηρηση από ανθρώπο που ξέρει... καλός για μένα, κακός για σένα δεν είναι αφρικα τουιν, που για να λέμε και του στραβου το δίκιο είχε και αυτό τα θεματακια του...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.............ΑΛΛΑ
Ύπάρχει ένα άλλά,δέν πιστεύω ότι αύτό πού περιγράφεις είναι ή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
νά είναι ό κανόνας.
Πολύ πιθανόν νά είναι μερικοί,ναί άλλά οί πολλοί δέν θά μπορούσαν ποτέ νά συμβιβαστούν
μέ ένα μηχανάκι μέ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ όπως έγραψες,διότι έχουμε τόσες
σκοτούρες στό κεφάλι μας πού τό Σάββατο ή τήν Κυριακή θά θέλαμε νά καβαλήσουμε
καί νά φύγουμε έτσι άπλά........
Πάμε λοιπόν γιά ένα μηχανάκι πού ξυρίζει όπως λές,άλλά πρέπει νά τό συντηρεί καλός μάστορας
είδικευμένος κ.λ.π....προσοχή ,έκκλησία τά σέρβις..
Αύτό δέν νομίζω ότι είναι τό ζητούμενο γιά τόν μέσο άναβάτη πού θά βγεί νά χαλαρώσει.
Ούτε οί άναρτήσεις γαμάω τόν ένδιαφέρουν ούτε άν θά σουζάρει εύκολα.
Νά γυρίσει ,νά χαρεί τή βόλτα του χωρίς πρήξιμο,χωρίς θέματα,οίκονομικά,καί άν γίνεται
νά έχει καί τήν φιλενάδα του μαζί χωρίς νά καεί ό κώλος της.
Αύτό πού μού περιγράφεις είναι στά όρια τής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΤΑΣ...
Όσο γιά τίς διακοσάρες,θέλουν κι αύτές τίς θυσίες τους, άλλα κόλπα,πινακίδες κ.λ.π..
Όταν καβάλησα τόν βασιλιά όπως είπε καί κάποιος ,τών πωλήσεων τουλάχιστον τής Εύρώπης
1200 -GS άκουγα τόσα πολλά,τί στρίβει,τί φρενάρει,τί πώς ταξιδεύει κ.λ.π.....και όλα αύτά
γιά νά κλείσει ή τρύπα μέ τίς 60 ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ,τό έργο συνεχίζεται καί στό καινούργιο,πρίν
βγεί άπό Καναδά έφαγε τρείς άνακλήσεις.
Τό μόνο πού θυμάμαι είναι ότι όταν πήγα στά 150-160 οί κραδασμοί ήταν τόσοι πού νόμιζα ότι
θά σκορπίσει καί όταν γύρισα μετά άπό μισή ώρα τά χέρια μου μέχρι τόν άγκώνα
έκαναν ένα τέταρτο νά ξεμουδιάσουν άπό τούς κραδασμούς......
Τό ζητούμενο σήμερα είναι ή άξιοπιστία,καί όπου ύπάρχει καπνός
ύπάρχει καί φωτιά.
Δέν γίνεται νά στενάζουν όλοι μέ τά Εύρωπαϊκά,μέσα στά φόρουμ τά δικά τους τά γράφουν
καί νά λένε ψέμματα...!!!
Βέβαια καί οί Τζαπάν ,δέν ειναι όπως κάποτε......όμως τόσο χαμηλά άκόμα δέν έπεσαν.
πυξιδας990
16/09/2013, 11:13
οι πωλησεις αλλα λενε και εντος Ελλαδος αγαπητε αεκτζη.
οταν δεν θελεις κατι δεν το θελεις,μην το κουραζουμε
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ..............ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
Δέν σάς λυπάμαι.......
Ρέ καί γώ άν είχα μαλλί....ΚΤΜ θά έπαιρνα
Μή τό κάνετε θέμα.
οι πωλησεις αλλα λενε και εντος Ελλαδος αγαπητε αεκτζη.
οταν δεν θελεις κατι δεν το θελεις,μην το κουραζουμε
ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΑ BMW..........ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ
Έγραψα ότι πουλάνε σάν τρελλοί σέ όλη τήν Εύρώπη ,μέσα καί ή Έλλάδα κι αύτή έτσι
λέμε Εύρώπη είναι.
Άν μιλάς γιά ΚΤΜ...?? πωλήσεις...???
Παρεπιμπτόντως τό νέο Χόντα 500 μπήκε μετά άπό πολύ καιρό σφήνα
στίς τοπ-10 πωλήσεις άνάμεσα στά σκούτερ παρακαλώ.
crfouras
16/09/2013, 13:02
Υποθέτω ότι τελικά αυτό το καινούργιο ΚΤΜ, πρεπει να ειναι πολύ καλο, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά όλο αυτό τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί!!!!!:rolleyes:
Allst@rf
16/09/2013, 14:45
κοιταξε, το 990/950 πάει οπως θέλει ο αναβατης του να παει...
Σε άλλους αρέσει να καβαλανε και να ρεμβαζουν σε άλλους αρέσει ο πόλεμος...
Το χαρακτηριστικο όμως του 990 είναι ακριβώς αυτό ,ενώ δε γνωρίζω άλλο ον- οφ που να το έχει...
Τα αλλά όλα κάνουν συμβιβασμους στην οδήγηση αυτό δε κάνει... ίσως να κάνει μερικούς συνβιβασμους στην συντήρηση αλλά τελικα δε μπορείς να τα χεις όλα στη ζωή...
Στο κάτω κάτω δε γίνεται να έχω πολεμικό μοτορι και να κάνω τη συντήρηση που έκανα στο προηγουμενο τζαπαν που ανέβαινα πάνω και με έπαιρνε ο υπνος...τι να κάνουμε τα γούστα πληρωνονται...
Και κάτι τελευταιο...μάλλον δε κατάλαβες οτι ο κινητήρας lc8 δεν έχει προβληματα αξιοπιστιας ΑΝ δεν τον γραψεις στα @@ σου...γιατί αν τον γράψεις θα σε γράψει και αυτός...
Ενας πρώην ευχαριστημένος κάτοχος lc8 990...
Υποθέτω ότι τελικά αυτό το καινούργιο ΚΤΜ, πρεπει να ειναι πολύ καλο, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά όλο αυτό τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί!!!!!:rolleyes:
Για το παλιό συζητάμε ακόμα, μη μπερδεύεσαι. :lol:
Allst@rf
16/09/2013, 14:58
Για το παλιό συζητάμε ακόμα, μη μπερδεύεσαι. :lol:
Α μιας και είσαι εδώ και έχεις Τζαπαν ον οφ
αξιοπιστο παντα ,για πες στο τερενς για τις αναρτησεις του τενερε... γιατί νομίζει ότι το να χεις αναρτησεις που δουλευουν είναι ιδιαιτεροτητα ...
OXI........ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ
Όλοι οί άλλοι πού παίρνουμε Γιαπωνέζικα ,δέν τρελλαινόμαστε.
Άλλά γιά νά πάρεις ΚΤΜ, APRILIA,BMW, DUCATI γκρούπ αύτοκινητάδικο πιά,κ.λ.π.....
πρέπει νάσαι πολύ.............FUN...!!!
Γιαυτό καί ή πρεμούρα μέ τόν άντίλογο.
Έχει μπόλικα μηχανάκια στήν κατηγορία.......
Χόντα,Γιαμάχα,Καβασάκι καί έρχεται καί νέο Σουζούκι + τά ύπόλοιπα europe,
aprilia,ducati,morini,triumph,Moto Guzzi.....
1oν. Δεν προορίζονται όλα τα μηχανάκια για τον μέσο αναβάτη.
2ον. Ο κάθε ένας τη βόλτα την εννοεί διαφορετικά.
3ον. Πολλά αξιόπιστα Ιαπωνικά αν τα οδηγήσεις όπως οδηγείς ένα οποιοδήποτε κτμ θα σκορπίσουν στον μισό χρόνο.
4ον. Δεν έχουν όλα τα μηχανάκια της ίδιες απαιτήσεις, όπως δεν σου προσφέρουν και τα ίδια πράγματα.
5ον. Όλα είναι αξιόπιστα και όλα χαλάνε.
6ον. Το 990 ήταν το ΜΟΝΟ πραγματικό on-off στην μεγάλη κατηγορία και εξακολουθεί να είναι ένα απ' τα καλύτερα σε διπλή χρήση.
7ον. Δεν υπάρχει!
8ον. Όλα τα βουνά έχουν γίνει πράσινα με πορτοκαλί.
9ον. Όσοι παίρνουν κτμ, ξαναπαίρνουν.
10ον και τελευταίο. Είναι ή δεν είναι ιδιαιτερότητα ότι τα χτ μετά τις 5κ στροφές ανεβάζουν όπως και τα κτελ?
αξιοπιστο παντα ,για πες στο τερενς για τις αναρτησεις του τενερε... γιατί νομίζει ότι το να χεις αναρτησεις που δουλευουν είναι ιδιαιτεροτητα ...
Ο σουμιές στο κρεβάτι μου έχει καλύτερη απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς. Δοκιμασμένο και σε hard use!
Και κάτι ακόμα. Κάτι που πολλοί δεν σκέφτονται, δεν υπολογίζουν ούτε τους ενδιαφέρει μέχρι να φτάσει η ώρα. Αν λιώσω ένα χτ στα χλμ όταν το ανοίξω αν ο κυλιδρος ειναι εκτός ανοχών τον πετάω και παίρνω καινούριο μαζί με πιστόνι και παρελκόμενα.
Σε ένα κτμ παίρνω απλά το πιστόνι του επόμενου σταδίου και το βάζω στον ίδιο κύλινδρο.
Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαλειφθεί άλλη μια φορά. Και όποιος πει ότι τα χτ φθείρονται στον διπλάσιο χρόνο απ' το κτμ (εκτός του ότι κάνει λάθος) να υπολογίσει μόνο και μόνο το πως οδηγείται το κάθε ένα. (χώρια απ' τις στοφές που ανεβάζουν, τα άλογα κτλ). Και όποιος πει ότι πλέων τα χλμ είναι πολλά και είναι λογικό, να πω πως υπάρχουν τενερε με 200κ χιλιόμετρα στο κοντέρ τους που σύντομα θα φτάσουν στο σημείο που προανέφερα.
Ο κύλιδρος κοστίζει όσο ένα μικρό μεταχειρισμένο μηχανάκι btw. Λίγο περισσότερο απ' αυτά τα παραπάνω που έχει δώσει ο ιδιοκτήτης κτμ για την συντήρησή του.
Είναι και αυτό μια ιδιαιτερότητα των κτμ!
Lioulios
16/09/2013, 16:25
Kάποιος πρέπει να καθαρίσει το νήμα και να μπανάρει τον Τέρενς από το παράρτημα των ΚΤΜ του φόρουμ ...Μέχρι να πάρει ΚΤΜ .... Γιατί ΚΤΜ θα πάρει . Αυτό το 1190 .
LOUKILOUK
16/09/2013, 17:50
Μάγκες το κουράσαμε....
Κριτικάρουμε ένα πολύ καλό μηχανάκι με βάση τον "μέσο οδηγό"...τράτζικ!!!
ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το επίπεδο οδηγικής ικανότητας, ψυχολογίας, νοοτροπίας, άποψης, κτλ, του κάθενός που καβαλάει όταν κριτικάρουμε μια μηχανή...
Το μηχάνημα έχει κάποιες δυνατότητες κάποια θετικά και κάποια αρνητικά, κάποια από αυτά είναι αντικειμενικά μετρήσημα (με νούμερα...)και κάποια εντελώς υποκειμενικά. Τα φραγκά, τα γούστα, τα κέφια, οι ανάγκες ποικίλουν από αναβάτη σε αναβάτη όπως επίσης μπορεί να διαφέρουν στον ίδιο αναβάτη σε διαφορετικές χρονικές στιγμές...Τόμπολα...
Χαλαρώστε λοιπόν και ξεχάστε το "ιδανικό" μηχανάκι για τον "μέσο οδηγό" που μάλιστα θα είναι και Έλληνας... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ....
Το μόνο που υπάρχει είναι επιλογές...και ο καθένας ας κάνει την δική του... το πρόβλημα είναι όταν δεν γνωρίζουμε τις ανάγκες μας, τις δυνατότητές μας, τις ικανότητές μας και γενικά όταν νομίζουμε ότι έιμαστε "κάποιος άλλος". Αυτογνωσία μας λείπει, δεν είναι τα μηχανάκια λάθος...
Θα συμφωνήσω με Τέρενς (και άλλους...) ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γινόμαστε δούλοι της μηχανής, αλλά αυτή να υπηρετεί εμάς...(το αυτό για όλα τα υλικά αγαθά...).
Κάτι ακόμα...καλό είναι όταν δεν έχουμε δει το έργο να μην το κριτικάρουμε μέσα από τα μάτια άλλων, και η στατιστική είναι ζόρικη επιστήμη που δεν της πρέπει να ξεφτιλίζετε μέ στατιστικολογίες του καφενέ (έστω και ιντερνετικού)...
Τέλος να υπενθυμίσω ότι θα πρέπει να είμαι εντελώς παράφρων μιας και παραμένω πελάτης της ΚΤΜ από το 2002 οπότε μην δώσετε και πολύ βάση στα παραπάνω...τρελός μουτζαχεντίν....
υ.γ. να πω κάτι και για το 1190...με βάση και τα λεγόμενα του Σπύρο, αλλά και τα υπόλοιπα που διαβάζω αλλά και τα νούμερα όπως υποδύναμη, κατανάλωση και τιμή η ΚΤΜ θα έπρεπε να κάνει ρεκόρ στις πωλήσεις αλλα δυστυχώς ο μύθος της βαβαρέζικης αντιπάλου είναι πολύ δυνατός και έχει και δράκο... οπότε ζόρικα...
Τα σέβη μου :wave2:
Είναι...:p
crfouras
16/09/2013, 19:04
Είναι...:p
Καλοριζικο, καλο ταξιδο, να έχεις πολλα, ασφαλή κ ευχάριστα χλμ.......κ πάρε φιμε ζελατινα κράνους γιατί με τόσα χαμογελα & γέλια που θα κανεις απο την χαρα σου, στο τέλος θα σε περάσουν για χαζουλη!!!!!!
Βέβαια κάποιοι απο δω μέσα σε θεωρουνε ήδη χαζουλη για αυτό το παλιό μηχανάκι που διαλεξες να καβαλας!!!!! Μη μασάς όμως, εσυ κοιτα να το χαρεις!!!
Κ που είσαι..... σουζα, πάντα, αλλαγή μέχρι να μείνει η ζαντα κάτω!!!!!
πυξιδας990
16/09/2013, 20:49
ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΑ BMW..........ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ
Έγραψα ότι πουλάνε σάν τρελλοί σέ όλη τήν Εύρώπη ,μέσα καί ή Έλλάδα κι αύτή έτσι
λέμε Εύρώπη είναι.
Άν μιλάς γιά ΚΤΜ...?? πωλήσεις...???
Παρεπιμπτόντως τό νέο Χόντα 500 μπήκε μετά άπό πολύ καιρό σφήνα
στίς τοπ-10 πωλήσεις άνάμεσα στά σκούτερ παρακαλώ.
δευτερο στις πωλησεις πισω απο bmw.
το 500 honda δεν ειναι στην ιδια κατηγορια
το crossturer που ειναι.............................απλως δεν υπαρχει και ειδικα στην ελλαδα
Καλοριζικο, καλο ταξιδο, να έχεις πολλα, ασφαλή κ ευχάριστα χλμ.......κ πάρε φιμε ζελατινα κράνους γιατί με τόσα χαμογελα & γέλια που θα κανεις απο την χαρα σου, στο τέλος θα σε περάσουν για χαζουλη!!!!!!
Βέβαια κάποιοι απο δω μέσα σε θεωρουνε ήδη χαζουλη για αυτό το παλιό μηχανάκι που διαλεξες να καβαλας!!!!! Μη μασάς όμως, εσυ κοιτα να το χαρεις!!!
Κ που είσαι..... σουζα, πάντα, αλλαγή μέχρι να μείνει η ζαντα κάτω!!!!!
Ευχαρσιτώωωωωω, να 'σαι καλά ρε παλικάρι!:wave2:
DoctoR_k6
16/09/2013, 22:38
Καλοταξιδο κ καλα χλμ... Αντε να ακουμε σχολια με αυτους που τριβονται καθημερινα πανω στη σελα να λυθουν οι αποριες πολλων(μας).
Παντως απο μια προχειρη κουβεντα στο δρομο με ενα κατοχο 1190r δηλωσε πολυ ευχαριστημενος κ θεωρει γι αυτον πως ειναι πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο(κατοχος 990). Κ οσο για καταναλωση απο τα 8.5-9 του 990 παιζει στα 6 πλεον... Δεν αντεξα κ ρωτησα!!! Κ απο τα λιγα που ειδΑ εν κινησει με 2α-3η κ 20-30χλμ δεν κοπαναγε οπως πριν κ δεν σκορτσαριζε καθολου!!
Αντε να δουμε...
Westie να το χαίρεσαι το εργαλείο. :) :beer:
Lioulios
17/09/2013, 00:06
Καλοταξιδο man !!
endopandou
17/09/2013, 07:50
οσο για καταναλωση απο τα 8.5-9 του 990 παιζει στα 6 πλεον... Δεν αντεξα κ ρωτησα!!!
γκρρρρρρ ρε ντάρλινγκ με ΜΕΣΗ τα 6 λίτρα για 150 άλογα. Τι διάολο απενεργοποιεί τον ένα κύλινδρο και τον ξαναδίνει πάνω απ τα 200; Αν είναι έτσι μιλάμε για τον καλύτερο κινητήρα εσωτερικής καύσης στον κόσμο. :D
DoctoR_k6
17/09/2013, 08:20
γκρρρρρρ ρε ντάρλινγκ με ΜΕΣΗ τα 6 λίτρα για 150 άλογα. Τι διάολο απενεργοποιεί τον ένα κύλινδρο και τον ξαναδίνει πάνω απ τα 200; Αν είναι έτσι μιλάμε για τον καλύτερο κινητήρα εσωτερικής καύσης στον κόσμο. :D
Εγω ρωτησα για να μου λυσει την απορια μηπως λενε μλκς περι καταναλωσης...τωρα ετσι μου πε ετσι λεω!!! Μπορει κ να εχει κινητηρα διαμαντι ξερω γω?? Μονο αυτοι που το καβαλανε καθημερινως θα ξερουν καταναλωσεις σε ταξιδια, στη πολη, στο σκισιμο... Γι αυτο περιμενουμε κ απο αλλους να μας πουνε!! Οσοι περισδοτεροι τοσο καλυτερα!!!
Εγω ρωτησα για να μου λυσει την απορια μηπως λενε μλκς περι καταναλωσης...τωρα ετσι μου πε ετσι λεω!!! Μπορει κ να εχει κινητηρα διαμαντι ξερω γω?? Μονο αυτοι που το καβαλανε καθημερινως θα ξερουν καταναλωσεις σε ταξιδια, στη πολη, στο σκισιμο... Γι αυτο περιμενουμε κ απο αλλους να μας πουνε!! Οσοι περισδοτεροι τοσο καλυτερα!!!
ο φίλος το χε μετρήσει ή απλά μετέφερε το τι έγραψε το trip computer?