PDA

View Full Version : Habemus Papam

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

sniper
26/02/2015, 11:12
.... δεν μπορω να γραψω πιο μοντελο ητανε ουτε της γερμανιας ουτε των υπολοιπων χωρων , ειναι απορρητη πληροφορια ....

331758

Αστειεύεσαι τώρα βέβαια...

vaska
26/02/2015, 11:19
331758

Αστειεύεσαι τώρα βέβαια...

χαχαχαχα που το βρήκες αυτό το μουτσούνι φίλος??

KAWAMANRIDER
26/02/2015, 11:26
331758

η ειρωνια συνεχιζεται , δεν πειραζει , αλλα ισως καποιοι ανθρωποι που αισθανονται οτι τους κοροιδεψαν και τους εκλεψαν να μην εχουν την ιδια αποψη , μαλιστα οταν γ@μηθηκαν για την ασφαλεια της χωρας τους , δεν ειναι μονο οτι προδοθηκαν σαν πολιτες αλλα και σαν συμμετεχοντες για το καλυτερο αποτελεσμα για την πατριδα τους και με κινδυνο της ζωης τους με ενα καρο προβληματα μιας και αρκετα ηταν πρωτοτυπα , σε ακραιες συνθηκες , θα μου πεις λιγοι εφεδροι υπηρξαν "δολοφονοι" , αν το ειχες βιωσει δεν θα το εβλεπες τοσο αστειο , ουτε τα ξενα πληρωματα το ειδαν τοσο αστειο και μαλιστα επιβραβευσαν τα ελληνικα για την ικανοτητα τους , σορυ ρε μαγκες αλλα εγω τοση κοροιδια και κλεψια δεν την αντεχω , οποιος θελει καταλαβαινει οποιος θελει οχι , καλα να ΄μαστε και το κλεινω εδω

byron
26/02/2015, 11:28
δεν μπερδευω κατι , μιλαω πολυ συγκεκριμενα για την αξιολογηση , ποιο μοντελο παρουσιαστηκε ποιο μοντελο συμμετειχε εκει και ποιο μοντελο περασε με επιτυχια την αξιολογηση , σε πραγματικο χρονο , η παραγγελια ομως δεν εγινε για το συγκεκριμενο που συμμετειχε στην αξιολογηση και κερδισε στα test , ηταν κατα πολυ υποδυεστερο αυτο που παραγγειλαμε αλλα στην ιδια αξια με το αρχικο , δεν μπορω να γραψω πιο μοντελο ητανε ουτε της γερμανιας ουτε των υπολοιπων χωρων , ειναι απορρητη πληροφορια , οχι για τα βληματα δεν εννοω αυτα που αναφερεις , ηταν του προηγουμενου διαμετρηματος των 105 αλλα αναβαθμισμενα , η δοκιμη εγινε με επιτυχια και ενω η παραγγελια εγινε απο γερμανια κατασκευαστηκαν στην ελλαδα τα οποια ηταν μεν αξιοπιστα αλλα και αυτα στην αρχικη αξια

Sorry, αλλά η ιστορία σου μπάζει από παντού...
Οι απόρρητες πληροφορίες αφορούν δυνατότητες συστημάτος, όχι το οπλικό σύστημα, ήμαρτον...

105mm δεν χρησιμοποιεί κανένα LEO2, αλλά τα παμπάλαια LEO1 και Μ48. Eκτός αυτού δεν γνωρίζω να έχει μπλεχτεί η Siemens σε κατασκευή βλημάτων, μιας και είναι εκτός των δραστηριοτήτων της.

To "απόρρητο" του θέματος και πως πήραμε άλλο απ΄αυτό που επιλέξαμε δεν χρειάζεται σχολιασμό. Θα ήταν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του πλανήτη, αν το είχαν κρατήσει κάποιες χιλιάδες μαυροσκούφηδες κρυφό απ΄το 2007 που αρχίσαμε να τα παραλαμβάνουμε.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε άρματος και η διαμόρφωση που έχει επιλέξει η κάθε χώρα, είναι και στο net αλλά και σε όλα τα περιοδικά/βιβλία του ειδικού τύπου. Σιγά το μυστικό δλδ.

Εχω την υποψία, πως η πηγή που σου έδωσε τις πληροφορίες είναι φιδέμπορας... :tooth:

sniper
26/02/2015, 11:29
η ειρωνια συνεχιζεται ...

Ρε φίλε, όταν λες ότι είναι απόρρητη η πληροφορία για τα ποια LEO προτάθηκαν, ε τι θες; Τα πάντα είναι γνωστά.

KAWAMANRIDER
26/02/2015, 11:43
Sorry, αλλά η ιστορία σου μπάζει από παντού...
Οι απόρρητες πληροφορίες αφορούν δυνατότητες συστημάτος, όχι το οπλικό σύστημα, ήμαρτον...

105mm δεν χρησιμοποιεί κανένα LEO2, αλλά τα παμπάλαια LEO1 και Μ48. Eκτός αυτού δεν γνωρίζω να έχει μπλεχτεί η Siemens σε κατασκευή βλημάτων, μιας και είναι εκτός των δραστηριοτήτων της.

To "απόρρητο" του θέματος και πως πήραμε άλλο απ΄αυτό που επιλέξαμε δεν χρειάζεται σχολιασμό. Θα ήταν το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του πλανήτη, αν το είχαν κρατήσει κάποιες χιλιάδες μαυροσκούφηδες κρυφό απ΄το 2007 που αρχίσαμε να τα παραλαμβάνουμε.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κάθε άρματος και η διαμόρφωση που έχει επιλέξει η κάθε χώρα, είναι και στο net αλλά και σε όλα τα περιοδικά/βιβλία του ειδικού τύπου. Σιγά το μυστικό δλδ.

Εχω την υποψία, πως η πηγή που σου έδωσε τις πληροφορίες είναι φιδέμπορας... :tooth:

διαβασε το απο πανω που εγραψα σε παρακαλω , και η αξιολογηση εγινε το 1999 και τηρηθηκε ακρα μυστικοτητα και επιβαλεται το απορρητο μεχρι και σημερα , οταν αλλαχουν οι κωδικοι θα σου πω , δεν εχω ψαξει αν αναφερεται στο νετ για τοτε , δεν μου χρειαζεται αλλωστε , οι φυδεμπορες που λες ηταν τεσσερα ατομα που υποβληθηκαν σε ακραιες δοκιμασιες τοσο οι ιδιοι οσο και το υλικο για να παρθει η καλυτερη αποφαση για την χωρα υποτιθεται , απο ικανοτητα σε εδαφος μεχρι οτι μπορει να φανταστεις , με πραγματικα πυρα παντα , οσο για τα βληματα που λες δεν τα συνεδεσα πουθενα με τον νεο τυπο αρματων , στο εγραψα και πιο πανω τα βληματα ηταν νεας γενιας αλλα για χρηση σε προηγουμενου τυπου αρματα των 105 , μια coca-cola στην αργκο - λογω σχηματος ενισχυμενη και με κινδυνο στις δοκιμες για το αν αντεχει το παλιου τυπου πυροβολο με οτι αυτο συνεπαγεται για το πληρωμα σε περιπτωση στραβης , δηλαδη εξαυλωση , τελοσπαντων τελος για αυτο το θεμα , δεν εχω κανεναν λογω αντιπαραθεσης

byron
26/02/2015, 12:03
διαβασε το απο πανω που εγραψα σε παρακαλω , και η αξιολογηση εγινε το 1999 και τηρηθηκε ακρα μυστικοτητα και επιβαλεται το απορρητο μεχρι και σημερα , οταν αλλαχουν οι κωδικοι θα σου πω , δεν εχω ψαξει αν αναφερεται στο νετ για τοτε , δεν μου χρειαζεται αλλωστε , οι φυδεμπορες που λες ηταν τεσσερα ατομα που υποβληθηκαν σε ακραιες δοκιμασιες τοσο οι ιδιοι οσο και το υλικο για να παρθει η καλυτερη αποφαση για την χωρα υποτιθεται , απο ικανοτητα σε εδαφος μεχρι οτι μπορει να φανταστεις , με πραγματικα πυρα παντα

Εκτός της περίπτωσης οι φίλοι σου να δούλευαν ως δοκιμαστές στην Krauss Maffei, νομίζω πως δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο. Το 1999 το Leo2A6ΕX που προήλθαν τα δικά μας, δεν υπήρχε καν. Οι Γερμανοί έκαναν την πρώτη παραγγελία/αναβάθμηση των Leo2A5 σε Α6 το 2001.

Λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά της εξέλιξης των Leo -> http://www.fprado.com/armorsite/leo2.htm

Cpt. Haddock
26/02/2015, 12:05
Ρε συ καβαμαν, αστο, αυτα που λές απλά δε στέκουν. Για την προμήθεια των Λεο-2 (τόσο των ενδιάμεσων όσο και των τελικών) έχουν γραφτει απειρα αρθρα στον ειδικο τυπο, ελληνικο και ξένο. Την δε περιοδο της αξιολογησης, περιοδικα όπως η "Πτηση" και η "Στρατηγική" ειχαν εκτεταμενα ρεπορταζ απο τις δοκιμες. Η ιστορια ειναι γνωστη, οπως και το θεμα με τα βληματα που αργησαμε να παραγγειλουμε.

Δε θελει κανενας μας να σε ειρωνευτεί, αλλα τοσο αυτα που γράφεις, οσο και ο τροπος (χυδην φορτίο), ειναι το λιγοτερο για γέλια. Γυρνα το ξανα στη λαϊκη κυριαρχια, εκει κατι θα εχουμε να πουμε (πριν αναχωροησουμε για τα γκουλαγκ)

sniper
26/02/2015, 12:09
.... Eκτός αυτού δεν γνωρίζω να έχει μπλεχτεί η Siemens σε κατασκευή βλημάτων...

H Siemens κατέχει το 49% της Krauss‐Maffei Wegmann που παράγει το αρμα.

vaska
26/02/2015, 12:17

Βρε την κ@ριόλ@ την Siemens, κράτος εν κράτη τελικά είναι. Παντού χωμένη και από όπου περνάει λερώνει λέμε.

KAWAMANRIDER
26/02/2015, 12:28
Εκτός της περίπτωσης οι φίλοι σου να δούλευαν ως δοκιμαστές στην Krauss Maffei, νομίζω πως δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο. Το 1999 το Leo2A6ΕX που προήλθαν τα δικά μας, δεν υπήρχε καν. Οι Γερμανοί έκαναν την πρώτη παραγγελία/αναβάθμηση των Leo2A5 σε Α6 το 2001.

Λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά της εξέλιξης των Leo -> http://www.fprado.com/armorsite/leo2.htm

ησουν εκει ? , ησουν ο ενας εκ των τεσσαρων του πληρωματος ? διαβασε σε παρακαλω με προσοχη , μπορεις να γνωριζεις καλυτερα απο αυτον που ηταν εκει , τι δεσμευση εχει κανει και αν ισχυει , για να το ξεκκαθαρισω , αλλο το να δημοσιευει το υπουργειο αμυνας ή η εταιρια οτι θελει και αλλο αυτος που ηταν εκει τι ειδε τι εκανε και τι γνωριζει ο ιδιος , τι ειπωθηκε , τα πραγματικα αποτελεσματα , πχ την λειτουργια του θερμικου , το πραγματικο βεληνεκες , τα σφαλματα που παρουσιαστηκαν σε πραγματικες συνθηκες τα οποια μπορει να μην γραφονται πουθενα , τι τεχνολογια περιειχε που μπορει να μην εχει δημοσιευτει ή και να παρεμεινε για τα επομενου τυπου , αν οντως τα γερμανικα αποδειχτηκαν τα καλυτερα , ασχετα αν καποιοι χτυπιοντουσαν για τα αγγλικα , για την αποτελεσματικοτητα στην πραγματικοτητα και κατα ποσο ειναι αξιομαχα σε συνθηκες πολεμου στον ελληνικο χωρο , επισης κανενας φιλος κανενας γνωστος δεν μου ειπε τιποτα , απο οτι γραφω τιποτα δεν μου εχει ειπωθει και τιποτα δεν το εχω διαβασει

theofilos888
26/02/2015, 12:44

ζιμενς και τα μυαλα στο μπελτερ......

dimmie_72
26/02/2015, 13:06
αν οντως τα γερμανικα αποδειχτηκαν τα καλυτερα , ασχετα αν καποιοι χτυπιοντουσαν για τα αγγλικα , για την αποτελεσματικοτητα στην πραγματικοτητα και κατα ποσο ειναι αξιομαχα σε συνθηκες πολεμου στον ελληνικο χωρο , επισης κανενας φιλος κανενας γνωστος δεν μου ειπε τιποτα , απο οτι γραφω τιποτα δεν μου εχει ειπωθει και τιποτα δεν το εχω διαβασει

Εκεί που το χάνουμε όλοι μας είναι το τυράκι που μας πάει μαρς στη φάκα.

Αν παραδέχομαι για κάτι αυτό τον πστη τον Τσοχατζόπουλο είναι το εξής:

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ψώνιζε πάντα τον αφρό.

Άκουγε, αξιολογούσε, συγκροτούσε επιτροπές, περνούσε τις αποφάσεις ΚΥΣΕΑ, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν να πάρει π.χ. μηχανές για τη Στρατονομία θα έπαιρνε panigale :lol:

Το παιχνίδι με τις εταιρείες το έπαιζε μετά και αφού είχε εξασφαλίσει μία από παντού κατοχυρωμένη αξιολογημένη απόφαση. Αντίθετα εκείνος ο βλάκας ο Παπαντωνίου ήταν εντελώς ηλίθιος και όταν πήγε να παίξει το ίδιο παιχνιδάκι με τον "καθηγητή", άφησε τα άρματα χωρίς πυρομαχικά.

Και πάλι όμως η φάκα δεν είναι εκεί. Η φάκα είναι αλλού. Είναι στο ταβάνι.

Η φάκα που δεν συζητάει κανείς που βρίσκεται, είναι ο αριθμός των 1250 αρμάτων μάχης που έχει καθορίσει η Ελλάδα για την πλήρη κάλυψη της οροφής. ;)

Μία χώρα με τη γεωγραφική διαστρωμάτωση της Ελλάδος που μάλιστα έχει ως δόγμα να μην ενεργεί επεκτατικούς πολέμους, ψάχνει να βρει περιοχές να βολέψει τον υπέρογκο αριθμό επιλαρχιών λες και θα διεξάγονται αρματομαχίες αλά Β'ΠΠ.

Κουρσκ έχουμε γίνει ρε πστμ. :lol:

kostaspetrou
26/02/2015, 13:10
Ellinika den me xalaei na grafo kai to kano opou kai otan mporo.
Otan omos to kinito mou DEN EXEI ELLINIKO PLIKTROLOGIO tha grafo etsi,
καλώς

kai opoios einai toso anasfalis kai chauvinistis, i apla den mporei na diabazei latinikous xaraktires, as min ta diavazei.

Όχι μόνο δεν ισχύει,αλλά δεν έχεις ιδέα τί σημαίνει σωβινιστής και ανασφαλής,οπότε άνοιξε κανένα λεξικό.
Ούτως ή άλλως όχι μόνο είναι κουραστικά τα γκρίκλις, όχι μόνο υποτιμάς τη γλώσσα μας,αλλά είναι και κανόνας του φόρουμ

Ekei pou les gia mao hitler klp, bale kai ton mega aleksandro, bale kai ton boulgaroktono kai olous tous allous kai eisai mesa. OMOS kapoia pragmata sti zoi apla DEN mporoun na mpoun sti zygaria, p.x. oi sfages pou anafereis.an kai den katalaba pos mpikan aytoi sti syzitisi.

Oso afora to paramythi peri koutoxortou kai MME kai o laos den kserei kai den mporei na kserei, ti proteineis gia ton astheni? Giati i logiki apantisi se ayto mono anatrixila fernei. (Oxi se olous, se pollous omos).
Λες ψέμματα.
Σε καμμία περίπτωση δεν μπαίνει στην ίδια μοίρα ο Μ.Αλέξανδρος με τος υπόλοπους χασάπηδες(Μάο,Στάλιν,Αττίλα,Χίτλερ,Τζένκις Χαν) διότι πολύ απλά οι λαοί τους οποίους κατέκτησε τον εκτίμησαν και τον θυμούνται ακόμα με νοσταλγία.
Έκανε βλέπεις πολύ περισσότερα καλά από κακά.
Οι σφαγές μπαίνουν στη ζυγαριά όπως και οι ποινές,αυτό είναι βαισκή κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού.
Αλλιώς κρίνεις έναν που σκότωσε εν βρασμώ ψυχής, αλλιώς έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Αν εσύ τα εξισώνεις, ψάξε να βρεις την ουτοπία να ζήσεις.

Προτείνω να μην βλέπει όσα κωλοκάναλα εκπέμπουν παράνομα(επειδή τους χάρισαν τις συχνότητες και ένα σωρίο χρέη) και να ενημερώνεται μέσω διαδικτύου.
Είναι καλύτερο και πιο αξιόπιστο διότι πολύ δυσκολότερα εξαγοράσεις χιλιάδες σάιτ παρά 5 κωλοκάναλα και κωλοφυλλάδες.

Μασημένη τροφή τέλος.

sniper
26/02/2015, 13:19
....
Μία χώρα με τη γεωγραφική διαστρωμάτωση της Ελλάδος που μάλιστα έχει ως δόγμα να μην ενεργεί επεκτατικούς πολέμους, ψάχνει να βρει περιοχές να βολέψει τον υπέρογκο αριθμό επιλαρχιών λες και θα διεξάγονται αρματομαχίες αλά Β'ΠΠ.

...

Μπορεί να τα βάλει στην Κύπρο, δίπλα στο αεροδρόμιο...

KAWAMANRIDER
26/02/2015, 13:44
Ρε συ καβαμαν, αστο, αυτα που λές απλά δε στέκουν. Για την προμήθεια των Λεο-2 (τόσο των ενδιάμεσων όσο και των τελικών) έχουν γραφτει απειρα αρθρα στον ειδικο τυπο, ελληνικο και ξένο. Την δε περιοδο της αξιολογησης, περιοδικα όπως η "Πτηση" και η "Στρατηγική" ειχαν εκτεταμενα ρεπορταζ απο τις δοκιμες. Η ιστορια ειναι γνωστη, οπως και το θεμα με τα βληματα που αργησαμε να παραγγειλουμε.

Δε θελει κανενας μας να σε ειρωνευτεί, αλλα τοσο αυτα που γράφεις, οσο και ο τροπος (χυδην φορτίο), ειναι το λιγοτερο για γέλια. Γυρνα το ξανα στη λαϊκη κυριαρχια, εκει κατι θα εχουμε να πουμε (πριν αναχωροησουμε για τα γκουλαγκ)

για γελια ειναι , προφανως , οταν την μια μερα στις δοκιμες ριχνεις με το original HEAT το βελτιωμενο , το καινουριο και την επομενη ριχνεις με το ιμιτασιον που μοιαζει αλλα δεν ειναι το ιδιο και δεν λεει να φυγει το γ@μημενο μπροστα ενω εχει φαει την πυροδοτηση και μετρας τα δευτερολεπτα με αγωνια , αφου εχεις χαιρετησει τους υπολοιπους τρεις και αυτοι το ιδιο εσενα μεχρι να αποφασιστει δυο ατομα να το βγαλετε ζεστο για να το σκασει το μηχανικο , για γελια ειναι οταν απο ανταλλακτικα ιμιτασιον που εχεις κανει εσυ ελεγχο στην εξαμηνιαια γιατι εισαι ευσυνειδητος και απαιτησες να αλλαχτει η κεφαλη της σταθεροποιησης στην παραγγελια σου βαζουν ιμιτασιον ανακατασκευασμενο ενω απαγορευεται και το πυροβολο κανει μπαλετο και σπαει η καρδια σου να μην την φανε τα τζιτζικια - πεζικο , ειναι για γελια οταν ριχνεις το κουφετο οπου να ' ναι κατεβαζεις σπιτι αμα λαχει και παρακαλας να μην βρει καπου στοχο , γιατι ιμιτασιον ανταλακτικα μπηκαν στα ματια emes και στον βλητικο υπολογιστη , που επισης απαγορευεται απο τον κανονισμο και αλλου βλεπεις εσυ και αλλου βαραει το πυροβολο ,

μονο τα απλα αναλωσιμα να ειναι ιμιτασιον επιτρεποταν , ειναι για γελια οταν σε ραβουν γιατι οτι εχεις παραγγειλει και εχει ερθει ως original απο siemens ειναι ανακατασκευασμενο στον βολο πχ και σκορπαει μεσα στον πυργο και καταληγεις να σου ραβουν το κεφαλι σαν το αρνι για να σταματησει η αιμοραγια , ειναι για γελια να ρισκαρεις την ζωη σου καθε μερα και να πληρωνει ο ελληνικος λαος την siemens και να κοβει αβερτα παραστατικα και δεν μπαινει ουτε ενα κομματι πανω στο αρμα , ειναι για γελια οταν παιζεις μπουνιες με τον ιλαρχο σου και κινδυνευεις με στρατοδικειο γιατι δεν εμπιστευεσαι κανεναν στα τελειωματα της θητειας σου και κανεις εσυ τον τελικο ελεγχο πριν την ασκηση με το αρμα γεματο με πραγματικα πυρομαχικα και γιατι λογο ικανοτητων εισαι ουλαμαγικο και αν κατσει η στραβη κανεις κρατηρα σαν μετεωριτης ,

μιλαμε για λεοπαρντ , για σκληρη και συνεχη εκπαιδευση τουλαχιστον τοτε , με τεραστιο κινδυνο για ανθρωπινες ζωες και για τεραστιο κοστος για τον ελληνικο λαο ,

κατα τα αλλα ολα για γελια , επειδη εχω να γραφω για γελια πολλα σεντονια , το τελειωνω και επειδη συμφορουμιτες ειμαστε και μελη του μοτο , δεν εχω λογο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν , γραφτε οτι θελετε εγω το τελιωνω εδω και παλι φιλοι :beer:

Bob_o_mastoras
26/02/2015, 13:52
Καλύτερα;Από ποιά άποψη;
Προφανώς δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι ακόμα και τώρα η Ελλάδα είναι ασύγκριτα καλύτερο μέρος να ζεις από χώρες πλουσιότερες μεν, αλλά με καιρό και κλίμα χάλια δε.
Υπάρχουν πολλές αγγλίδες,σουηδέζες,ρωσίδες που παντρεύτηκαν Έλληνα μόνο και μόνο επειδή τους αρέσει η Ελλάδα παρά τα στραβά της (άντε και ο γκρικ λάβερ σύζυγος... ).

Ξέρετε εσείς πολλές ελληνίδες που παντρεύτηκαν φινλανδία επειδή γούσταραν τη φιλανδία;

Τί να πώ ρε...

:lol::lol:

Γεια σου ρε Κωστα εθνορομαντικε!

Δε μου λες, εχεις παει ποτε εκτος Ελλαδος;; Νομιζεις οτι πανω απο ολη την Ευρωπη εχει κατσει ενα μαυρο συννεφο και βρεχει και 'μεις εδω ειμαστε μες τη λιακαδα;;
Επισης μπορεις να μου κανεις κανα κονε με καμια Φινλανδη που γουσταρει ηλιο;; Θα την παω στο νησι μου και θα με 'χει πασα με τοσο ηλιο που εχει εκει.

Cpt. Haddock
26/02/2015, 14:02
[...]
κατα τα αλλα ολα για γελια , επειδη εχω να γραφω για γελια πολλα σεντονια , το τελειωνω και επειδη συμφορουμιτες ειμαστε και μελη του μοτο , δεν εχω λογο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν , γραφτε οτι θελετε εγω το τελιωνω εδω και παλι φιλοι :beer:

Οχι αδερφε, ετσι οπως τα εγραψες τώρα δεν ειναι για γέλια. Γιατι το συγκεκριμενοποιησες. Αλλα απο αυτο (που εναι όντως σοβαρο) μεχρι το "μας χρωστανε, δε χρωσταμε" που έγραψες, η αποσταση ειναι τεραστια και ο δρομος λαθος.

Αντιπαράθεση δεν κανουμε, μπαφο ευχαριστως (οριτζιναλ Ηλειας ή ιμιτασιον αν θες) :beer:

tzimidis
26/02/2015, 14:03
καλώς

Όχι μόνο δεν ισχύει,αλλά δεν έχεις ιδέα τί σημαίνει σωβινιστής και ανασφαλής,οπότε άνοιξε κανένα λεξικό.
Ούτως ή άλλως όχι μόνο είναι κουραστικά τα γκρίκλις, όχι μόνο υποτιμάς τη γλώσσα μας,αλλά είναι και κανόνας του φόρουμ

Λες ψέμματα.
Σε καμμία περίπτωση δεν μπαίνει στην ίδια μοίρα ο Μ.Αλέξανδρος με τος υπόλοπους χασάπηδες(Μάο,Στάλιν,Αττίλα,Χίτλερ,Τζένκις Χαν) διότι πολύ απλά οι λαοί τους οποίους κατέκτησε τον εκτίμησαν και τον θυμούνται ακόμα με νοσταλγία.
Έκανε βλέπεις πολύ περισσότερα καλά από κακά.
Οι σφαγές μπαίνουν στη ζυγαριά όπως και οι ποινές,αυτό είναι βαισκή κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού.
Αλλιώς κρίνεις έναν που σκότωσε εν βρασμώ ψυχής, αλλιώς έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Αν εσύ τα εξισώνεις, ψάξε να βρεις την ουτοπία να ζήσεις.

Προτείνω να μην βλέπει όσα κωλοκάναλα εκπέμπουν παράνομα(επειδή τους χάρισαν τις συχνότητες και ένα σωρίο χρέη) και να ενημερώνεται μέσω διαδικτύου.
Είναι καλύτερο και πιο αξιόπιστο διότι πολύ δυσκολότερα εξαγοράσεις χιλιάδες σάιτ παρά 5 κωλοκάναλα και κωλοφυλλάδες.

Μασημένη τροφή τέλος.

ti glossa mas tin ypotimas otan alloioneis tis ennoies, otan diastrevloneis tis lekseis, kai ton politismo mas ton ypotimas me ola ta alla pou les.

Esy eksisoneis,oxi ego, to ktinos.

Einai alloste gnosti i prospatheia orismenon kyklon na ton eksisosoun me tous allous pou aradiazeis, oste siga siga na kataliksoun oti "ntax more, ti ekane stin teliki?"

Os katexonta ti mia kai monadiki alitheia, se afino ki ego me ti seira mou na ziseis sti diki sou outopia, ti gemati maiandrous,leonides, kai kolokotronides, kai sou eyxomai mia kali kai iliolousti mera.

rantebou sta Treffen .................

Y.G.
den ksero tin ilikia sou,(pantos mikros den fainesai apo ta grafomena sou), alla exe sto nou sou to parakato:

O HITLER DEN XORAEI NA MPEI SE KAMMIA ZYGARIA !

vaska
26/02/2015, 14:18
Οχι αδερφε, ετσι οπως τα εγραψες τώρα δεν ειναι για γέλια. Γιατι το συγκεκριμενοποιησες. Αλλα απο αυτο (που εναι όντως σοβαρο) μεχρι το "μας χρωστανε, δε χρωσταμε" που έγραψες, η αποσταση ειναι τεραστια και ο δρομος λαθος.

Αντιπαράθεση δεν κανουμε, μπαφο ευχαριστως (οριτζιναλ Ηλειας ή ιμιτασιον αν θες) :beer:

ορίτζιναλ = Καλαμάτας, ιμιτασιόν = Ηλείας. Να τα λέμε όπως είναι και όχι όπως μας βολεύει
:p

Νταξ εμπεδώσαμε κύριοι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η Siemens είναι φύρα όπου κι αν έχει βάλει το χεράκι της. Παμ παρακατ.

alex14
26/02/2015, 15:09
http://www.capital.gr/News.asp?id=2240425

ακουω συνταγες .... :rolleyes:

:lol:

dimmie_72
26/02/2015, 15:22
http://www.capital.gr/News.asp?id=2240425

ακουω συνταγες .... :rolleyes:

τελικά δικαιώνεται απόλυτα που δεν εμπιστεύεται τους μεταφραστές :lol:

alex14
26/02/2015, 15:26
τελικά δικαιώνεται απόλυτα που δεν εμπιστεύεται τους μεταφραστές :lol:

Δεν εχω ηχο στο pc της δουλειας. Αλλα λεει στο video ?

Bob_o_mastoras
26/02/2015, 15:28
https://www.youtube.com/watch?v=sn7HTK-I7Lc

:p:p:p

alex14
26/02/2015, 15:30
https://www.youtube.com/watch?v=sn7HTK-I7Lc

:p:p:p

Cpt. Haddock
26/02/2015, 15:51
Κορυφαια πατάτα!

Εισροές καταθέσεων 700 εκατ. ευρώ καταγράφηκαν μετά τη συμφωνία του Eurogroup, είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για απόδειξη της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης και της ηρεμίας. Φευ! Την Τρίτη μάλλον δεν συνωστίζονταν στα γκισέ των τραπεζών για να ξακαταθέσουν τις αποταμιεύσεις τους όσοι τις είχαν «τραβήξει» τις προηγούμενες ημέρες, εξαιτίας του κινδύνου ρήξης με την τρόικα. Πράγματι, οι καταθέσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 718 εκατ. ευρώ, αλλά το «θαύμα» οφείλεται στην καταβολή των συντάξεων. Ετσι αυξήθηκαν οι καταθέσεις των ιδιωτών και μειώθηκαν ισόποσα οι καταθέσεις της γενικής κυβέρνησης. Επειδή όμως τα στοιχεία για τις εισροές και τις εκροές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρονται μόνο στις καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, εμφανίστηκε αύξηση, ενώ το αποτέλεσμα είναι στην πραγματικότητα μηδενικό.

http://www.kathimerini.gr/805093/article/oikonomia/epixeirhseis/oi-eisroes-kata8esewn-htan-telika-oi-synta3eis

:eek:

dimmie_72
26/02/2015, 16:02
Δεν εχω ηχο στο pc της δουλειας. Αλλα λεει στο video ?

Για να μη θεωρηθώ κανένας δογματικός Συριζαίος -φτου- δεν θα μνημονεύσω καν ότι βάζουν ως τίτλο "Γ. Βαρουφάκης: Ο κόσμος δεν θέλει λεφτά ή δουλειές, θέλει αξιοπρέπεια" ενώ η συγκεκριμένη φράση είναι απομονωμένη από τη συλλογιστική του που αναφέρεται στην αναποτελεσματικότητα και την αλαζονεία των υπαλλήλων της τρόϊκας και την πληγωμένη εθνική αξιοπρέπεια.

Αλλά το μεταφράζουν το "the one" thing που σημαίνει το "κύριο" όταν ρωτάει το συνομιλητή του αν γνωρίζει τι ζητάει ο κόσμος στους δρόμους (πράγμα που αναφέρεται στις διαδηλώσεις κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων στο Eurogroup αν λάβει κανείς υπόψη τα συνθήματα που κυριαρχούσαν), ως το "the only" που μεθερμηνευόμενο καταλήγει ότι δεν τον ενδιαφέρει η δουλειά και τα λεφτά.

Αλλά ΟΚ, capital ;)

alex14
26/02/2015, 16:10
Αλλά ΟΚ, capital ;)

και το newsit που ειναι πολυ σοβαρο :lol:

http://www.newsit.gr/politikh/baroufakis-kosmos-lefta-douleies-aksioprepeia-2602

dimmie_72
26/02/2015, 16:11
Κορυφαια πατάτα!

http://www.kathimerini.gr/805093/article/oikonomia/epixeirhseis/oi-eisroes-kata8esewn-htan-telika-oi-synta3eis

:eek:

επειδή ο πόλεμος των μεγαλοεκδοτών είναι τελικά πολύ ύπουλος και διαφέρει πολύ από αυτόν που κάνουν ο Σαμαράς, ο Άδωνις κλπ κινδυνολογώντας αλλά τουλάχιστον τον κάνουν ανοιχτά και επιβαρυνόμενοι το κόστος, θα πρότεινα καλοπροαίρετα οι παραπομπές μας να αναφέρονται σε γεγονότα μόνο και δικούς μας σχολιασμούς, αντί σχολιασμών έμμισθων υποτακτικών δημοσιογράφων ;)

dimmie_72
26/02/2015, 16:19
και το newsit που ειναι πολυ σοβαρο :lol:

http://www.newsit.gr/politikh/baroufakis-kosmos-lefta-douleies-aksioprepeia-2602

αυτός είναι ακόμα χειρότερος, το μεταφράζει "δεν χρειάζεται" μήπως και δεν το εμπεδώσαμε από το capital :bawl:

Cpt. Haddock
26/02/2015, 16:28
επειδή ο πόλεμος των μεγαλοεκδοτών είναι τελικά πολύ ύπουλος και διαφέρει πολύ από αυτόν που κάνουν ο Σαμαράς, ο Άδωνις κλπ κινδυνολογώντας αλλά τουλάχιστον τον κάνουν ανοιχτά και επιβαρυνόμενοι το κόστος, θα πρότεινα καλοπροαίρετα οι παραπομπές μας να αναφέρονται σε γεγονότα μόνο και δικούς μας σχολιασμούς, αντί σχολιασμών έμμισθων υποτακτικών δημοσιογράφων ;)

Μαλιστα. Ανακαλω το ποστ μου λοιπον.

Ορθη επαναληψη:

Γεγονος 1: Ο Βαρουφακης δηλωσε οτι καταγραφτηκαν εισροες καταθεσεων 700 εκατ. μετα τη συμφωνια
Γεγονος 2: Οι πιστωσεις στους λογαριασμους ιδιωτων για συνταξεις ανηρθαν στα 718 εκατ

Σχολιασμος δικος μου: Ο Βαρουφακης ειπε πατάτα

Καλυτερα τώρα; :lol:

dimmie_72
26/02/2015, 16:41

Σε παραδέχομαι :a013:

απλώς αναμένω, γιατί σίγουρα λαϊκιστής δεν είναι και σίγουρα επίσης άσχετος δεν είναι. Αλλά μπορεί να πέφτω και έξω :lol:

MG-KTiNoS
26/02/2015, 16:45

Ορθη επαναληψη:

Γεγονος 1: Ο Βαρουφακης δηλωσε οτι καταγραφτηκαν εισροες καταθεσεων 700 εκατ. μετα τη συμφωνια
Γεγονος 2: Οι πιστωσεις στους λογαριασμους ιδιωτων για συνταξεις ανηρθαν στα 718 εκατ

Είχαν μπει συντάξεις προχτές που το είπε?

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/ergasia/story/560434/oi-imerominies-poy-tha-plirothoyn-oi-syntaxeis-martioy-2015

υγ
Ήθελα να πω και 2 πραγματάκια επ αυτού...
Ήμουν πριν από μέρες στην υπόγα που έχουν τις θυρήδες μιας μεγάλης τράπεζας του κέντρου της Αθήνας.
Έβλεπα λοιπόν γεροντάκια με ματσάκια από λεφτά (3 - 5 χιλιάδες παράπανω δεν ήταν ) να τρέχουν να τα κρύψουν
μην τους τα πάρουν.
Ένα γεροντάκι κοιτούσε την πόρτα του οδηγούσε στις θυρίδες (τρομερού πάχους) και ρώτησε...
-Σας έχουν κλέψει ποτέ κύριε?
-ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ του απάντησαν.
Έδειχνε ανακουφισμένος ο παππούς.
Πήγα να του πω ότι μόλις σε κλέβουν αλλά κρατήθηκα γιατί έχω βαρεθεί τους καυγάδες.
Νομίζω όμως ότι μια χαρά κάθισε στη τράπεζα το παραμύθι αυτό.
(για να μην πω κι άλλα γιατί δε θέλω, αλλά σύντροφοι τραπεζιτικοί, ντροπή ρε... τ ανθρωπάκια...)

stam2
26/02/2015, 16:47
331763

stefanos
26/02/2015, 16:48

Εντάξει μπορεί απλά να είναι εντελώς αγράμματοι.

MG-KTiNoS
26/02/2015, 17:01
Πάντως για όσους ΔΕΝ κατάλαβαν το ματσάκι έληξε και πάμε για άλλα....
Φρονώ πως όλα έχουν μπει στον αυτόματο οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο εδώ.

υγ
Οι BMW των 700.000 πάντως είναι αόρατες για το κράτος.
:D
Δεν υπάρχουν τιμολόγια, δεν τις έχει παραλάβει κανένας....
Μπένι μλκια έκανες.
Έπρεπε να το χες πωλήσει το Αμάξι στην Αλβανία.

dimmie_72
26/02/2015, 17:03

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/ergasia/story/560434/oi-imerominies-poy-tha-plirothoyn-oi-syntaxeis-martioy-2015

αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια, απλώς υπάρχει μια επιφύλαξη μήπως οι οργανισμοί τους καταθέτουν 2 μέρες νωρίτερα και μετά αποδεσμεύονται στους δικαιούχους :confused:

MG-KTiNoS
26/02/2015, 17:11
Ξέρεις αυτό το αστείο με τις τράπεζες όμως πρέπει να κοπεί.
Έχουμε σκάσει τόσα λεφτά να τις στηρίξουμε (καλώς κακώς δεν είμαι σε θέση να ξέρω)
και βγαίνει ο κάθε μαλακομπουμπούκος και λέει πάρτε τα λεφτά σας γιατί...
-ΟΟΟΟΟΟχι καργιολάκι η διασπορά ψευδών ειδήσεων τιμωρείται

ΤΑΤΑΡΟ ΜΕΚΡΙ ΤΑΝΑΤΟ

KAWAMANRIDER
26/02/2015, 17:44

Ορθη επαναληψη:

καπταιν ασε το βαρουφακη και αντε ετοιμασου να παμε στην γιορτη , θα εχει απ ' ολα λεμε :D

http://gr.euronews.com/2015/02/26/athens-cannabis-prwti-giorti-protestival/

υ.γ. να το χαλαρωσουμε λιγο :)

Μικe777
26/02/2015, 18:04
ωχ!δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα..:dizzy:
κι ο νοων νοειτω..:rolleyes:

taisteal
26/02/2015, 18:08

Μου εξηγεις αν θες τι εννοεις γιατι εγω δεν νοω;;

Μικe777
26/02/2015, 18:26
Μου εξηγεις αν θες τι εννοεις γιατι εγω δεν νοω;;

ειναι απλο!ο Συριζα δεν ειχε κανενα σχεδιο!!
ετσι φαινεται..Νομιζαν οτι θα βαλει τον Βαρουφακη και θα τους κανει ντα
ολους..αυτους που μας δανεισαν :lol:
ελα ομως που αυτοι κρατανε και το
μαστιγιο και το καροτο!
Αρα κωλοτουμπα..πανε τα 751 παει η 13 συνταξη:a16:
πανε οι βλακειες που θελει ο ελληνικος λαος..
Αρα τι μενει?χρεωκοπια!!!
αλλιως Αλεξακη γινε Σαμαρας και φαε μνημονια..
και αφου λοιπον ο Αλεξ θελει να γινει Σαμαρας γιατι δεν τους αφηνε να τελειωσουν την τετραετια..
μαλακες ηταν!αλλα επρεπε να γινουν καποιες μεταρυθμισεις..
κανει λοιπον εκλογες και χανουμε 2 μηνες και ξαναγυριζουμε στην αρχη!
αλλα ειναι γλυκια η καρεκλα!!
χωρις μπλε χωρις ροζ γυαλακια ετσι ειναι..περιμενε τωρα να δεις τι παρτυ
θα του στησουν οι δικοι του..συντομα!!
ειναι ολοι τους ακρως επικινδυνοι την στιγμη που η χωρα εχει τελματωσει!
ολοι..ανεξαρτητως ιδεολογιας
φοβαμαι οτι θα εχουμε μεγαλο προβλημα!!
αποψη!μου προσωπικη δεν χρειαζεται να ειναι κι ετσι!ακριβως..:)

kostaspetrou
26/02/2015, 19:05
:lol::lol:
Γεια σου ρε Κωστα εθνορομαντικε!

γειά και σε σένα!

Δε μου λες, εχεις παει ποτε εκτος Ελλαδος;;
Ναι,Αγγλία ενάμιση χρόνο.

Νομιζεις οτι πανω απο ολη την Ευρωπη εχει κατσει ενα μαυρο συννεφο και βρεχει και 'μεις εδω ειμαστε μες τη λιακαδα;;
όχι απ'όλη,αλλά στις περισσότερες χώρες που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη ναι

Επισης μπορεις να μου κανεις κανα κονε με καμια Φινλανδη που γουσταρει ηλιο;; Θα την παω στο νησι μου και θα με 'χει πασα με τοσο ηλιο που εχει εκει.
Αν είσαι σε νησί,γουστάρεις φινλανδή και ζητάς κονέ για φινλανδές μέσω φόρουμ για μηχανές, κάτι κάνεις λάθος!
:wave2:

kostaspetrou
26/02/2015, 19:13
Θέλω να πιστεύω ότι σε 4 μήνες θα'χει σκεφτεί και κάνει κάτι υπερβολικά έξυπνο και διαβολικό,αλλιώς δε θα διαφέρει η οικονομική μας πολιτική απ' αυτή των σαμαραζέλων.
Υπομονή...

vaska
26/02/2015, 20:17
Ξέρεις αυτό το αστείο με τις τράπεζες όμως πρέπει να κοπεί.
Έχουμε σκάσει τόσα λεφτά να τις στηρίξουμε (καλώς κακώς δεν είμαι σε θέση να ξέρω)
και βγαίνει ο κάθε μαλακομπουμπούκος και λέει πάρτε τα λεφτά σας γιατί...
-ΟΟΟΟΟΟχι καργιολάκι η διασπορά ψευδών ειδήσεων τιμωρείται

ΤΑΤΑΡΟ ΜΕΚΡΙ ΤΑΝΑΤΟ

+1200

AUFGEBRACHT
26/02/2015, 21:21
Πήγα να του πω ότι μόλις σε κλέβουν αλλά κρατήθηκα γιατί έχω βαρεθεί τους καυγάδες.
(για να μην πω κι άλλα γιατί δε θέλω, αλλά σύντροφοι τραπεζιτικοί, ντροπή ρε... τ ανθρωπάκια...)

??? Μπορεί να γίνει μια διευκρίνιση για το πως κάθισε μια χαρά το παραμύθι και βασικά ποιο είναι το παραμύθι; Όπως και προς τι η ντροπή;

stam2
27/02/2015, 08:02

υγ
Ήθελα να πω και 2 πραγματάκια επ αυτού...
Ήμουν πριν από μέρες στην υπόγα που έχουν τις θυρήδες μιας μεγάλης τράπεζας του κέντρου της Αθήνας.
Έβλεπα λοιπόν γεροντάκια με ματσάκια από λεφτά (3 - 5 χιλιάδες παράπανω δεν ήταν ) να τρέχουν να τα κρύψουν
μην τους τα πάρουν.
Ένα γεροντάκι κοιτούσε την πόρτα του οδηγούσε στις θυρίδες (τρομερού πάχους) και ρώτησε...
-Σας έχουν κλέψει ποτέ κύριε?
-ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ του απάντησαν.
Έδειχνε ανακουφισμένος ο παππούς.

κάποιος πρέπει να τους πει ότι αν γίνει μπραφ εκτός από καταθέσεις δεσμεύονται και θυρίδες!

MG-KTiNoS
27/02/2015, 09:07
Εγώ σας τα λεγα προχτές ότι θα τους κλάσουν αλλά δεν μ ακούγατε....

http://www.iefimerida.gr/news/193526/o-nikos-alivizatos-sti-diki-papakonstantinoy-ta-adikimata-prepei-na-paragrafoyn-giati

2 πράματα μόνο....
Αυτόνα κάποιοι τον ήθελαν πρόεδρο δημοκρατίας (άσε που είναι και άνρωπος του αφεντικού)
Μετά σου λέει τρομοκρατία. Ναι, γιατί η μόνιμη μη απόδοση δικαιοσίνης εκεί οδηγεί αργά ή γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟ

Cpt. Haddock
27/02/2015, 09:10
Ρε φαρμακοτριφτη, εσυ τι δουλεια ειχες στις θυριδες δε μας ειπες :lol:

maniatiakos
27/02/2015, 09:25
Εγώ σας τα λεγα προχτές ότι θα τους κλάσουν αλλά δεν μ ακούγατε....

http://www.iefimerida.gr/news/193526/o-nikos-alivizatos-sti-diki-papakonstantinoy-ta-adikimata-prepei-na-paragrafoyn-giati

2 πράματα μόνο....
Αυτόνα κάποιοι τον ήθελαν πρόεδρο δημοκρατίας (άσε που είναι και άνρωπος του αφεντικού)
Μετά σου λέει τρομοκρατία. Ναι, γιατί η μόνιμη μη απόδοση δικαιοσίνης εκεί οδηγεί αργά ή γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Αλιβιζάτος είναι χρόνια στο Πασόκ.
Έχει πάρει υποθέσεις από το Πασόκ με αμοιβές που πρέπει κάποιος να δουλεύει 100 ζωές και να μην χαλάει μία.
Περίμενες να μην τον υπερασπιστεί;;
Και φυσικά είναι συνταγματολόγος, όχι "συνταγματολόγος" σαν τον Μπένυ..

Κατά τ'άλλα και ο τώρα ΠτΔ είναι καλύτερος θες να μου πεις;
Δυστυχώς, έχουμε μπλέξει και πάει και άλλο κάτω...

RaGe_Raptor
27/02/2015, 10:30
Άντε να ξανανοίξει η ΕΡΤ στις πλάτες του κόσμου.... Αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος ....

bulmont
27/02/2015, 10:38

Που νομίζεις ότι στοκάρει τα Βιάγκρα;;;;;;;

Pan (dvs)
27/02/2015, 14:27
Άντε να ξανανοίξει η ΕΡΤ στις πλάτες του κόσμου.... Αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος ....

Μη μιλας εσυ.

Δεν το χουνε σε τιποτε να σε πουνε γερμανοτσολια ,με αυτα που λες.

Pan (dvs)
27/02/2015, 14:32

Και επρεπε να διαβασεις 71 σελιδες,για να καταλαβεις αυτο που καταλαβανε καποιοι ,απο την επομΕνη των εκλογων?:rotflmao:

o_gavros
27/02/2015, 14:35
λίγοι τα πιάνουν τα νοήματα (https://www.youtube.com/watch?v=2K3-F40uYLI)

MG-KTiNoS
27/02/2015, 16:25

Ναι είχα πάει γιατί έχουν το κεντρικό κοΜΠιούερ να μάθω που είναι κάτι γραμμάτια που δεν είχα ειδοποίηση.

??? Μπορεί να γίνει μια διευκρίνιση για το πως κάθισε μια χαρά το παραμύθι και βασικά ποιο είναι το παραμύθι; Όπως και προς τι η ντροπή;

Κοίτα να δεις πόσο απλό είναι.
Βγάζουν τα λεφτά από τις προθεσμιακές και τα βάζουν στη θυρίδα.
Χάνουν τους τόκους, πληρώνουν και τη θυρίδα.
Αξίζει?
Φυσικά για την τράπεζα αξίζει.
Εγώ λοιπόν τώρα να ρωτήσω, οι ίδιοι που σήμερα φοβερίζουν χτες δεν έλεγαν ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες?
Πότε έλεγαν αλήθεια?
Με τα γεροντάκια έχω κι ένα θεματάκι.
Με ζουν με τα λεφτουδάκια τους.
Κι όταν λέω με ζουν δεν εννοώ πληρώνουν τα λούσα μου, εννοώ πως πληρώνουν το φαί μου.
Όταν λοιπόν τα πειράζουν οι διάφοροι λιμοκοντόροι μου τη δίνει άσχημα.

Κατά τα άλλα, όσο μας πήδαγαν με κάθε λογής φόρο, την ίδια στιγμή κάποιοι άλλη περνούσαν ζωή και κότα....
Για κλάματα αδέρφια....

http://www.iefimerida.gr/news/193382/apisteytes-apokalypseis-sti-diki-papakonstantinoy-sdoe-eleghe-10-onomata-hrono-apo-ti

AUFGEBRACHT
27/02/2015, 20:48
Ναι είχα πάει γιατί έχουν το κεντρικό κοΜΠιούερ να μάθω που είναι κάτι γραμμάτια που δεν είχα ειδοποίηση.

Αξίζει?
Εγώ λοιπόν τώρα να ρωτήσω, οι ίδιοι που σήμερα φοβερίζουν χτες δεν έλεγαν ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες?
Πότε έλεγαν αλήθεια?
Με τα γεροντάκια έχω κι ένα θεματάκι.
Με ζουν με τα λεφτουδάκια τους.
Κι όταν λέω με ζουν δεν εννοώ πληρώνουν τα λούσα μου, εννοώ πως πληρώνουν το φαί μου.
Όταν λοιπόν τα πειράζουν οι διάφοροι λιμοκοντόροι μου τη δίνει άσχημα.

Φίλτατε επέτρεψέ μου να σου πω ότι εδώ κάνεις μεγάλο λάθος... και στο λέω επειδή είμαι μέσα στο χώρο και ξέρω. Εδώ και πάάάάρα πολύ καιρό το τελευταίο πράγμα που θέλει η οποιαδήποτε τράπεζα είναι η εκροή μετρητών, αφού αυξάνεται η ανάγκη για ρευστότητα και αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που περισσεύει (και) στις ελληνικές τράπεζες είναι η ρευστότητα. Το κόστος για τις τράπεζες έχει αποκλιμακωθεί, οι προθεσμίες δίνουν ψίχουλα, οπότε η τράπεζες δεν έχουν να δώσουν τρελά λεφτά σε τόκους προθεσμιακών.
Το να πάει ο καθένας να χώσει τα λεφτά του σε μια θυρίδα είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει η οποιαδήποτε τράπεζα, δεν έχει να κερδίσει τίποτα με το να σπάσει ο άλλος πενήντα χιλιάρικα, να γλυτώσει και οι τράπεζα 400 ευρώ τόκους το χρόνο και να μισθώσει ο άλλος μια θυρίδα με κέρδος για την τράπεζα 50-60 ευρώ το χρόνο. Αυτά λοιπόν που λες δεν ισχύουν... ούτε βέβαια οι τραπεζικοί υπάλληλοι παροτρύνουν τον κόσμο να σηκώνει τα λεφτά και να τα χώνει σε θυρίδες για να κερδίσει η τράπεζα και να τον εκμεταλλευτεί... Τη ζημιά την κάνουν οι πολιτικάντηδες και τα παπαγαλάκια τους, την κάνουν οι φήμες, την κάνουν όσοι ποντάρουν στο φόβο. Ξέρεις πότε άρχισε πάλι η ιστορία με τις θυρίδες και το σήκωμα μετρητών; Από τότε που άρχισαν τα σποτάκια τις ΝΔ που έσπερναν την καταστροφή. Ο Άδωνις δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι πρώτος θα πάρει τα λεφτά του και θα τα σηκώσει από τις τράπεζες; Στις τράπεζες η γραμμή είναι ακόμα οι καταθέσεις είναι εγγυημένες, δεν παίζουν τα σενάρια που λες... φιλικότατα!

nick_VFR
27/02/2015, 20:49
Αξίζει?

Φυσικά για την τράπεζα ΔΕΝ αξίζει!! :nono:

Υπάρχει κάποιος λόγος που η τράπεζα σε πληρώνει για να έχεις καταθέσεις και δεν είναι άλλος από το να επιτελεί την βασική λειτουργία της: να δανείζεται λεφτά από αυτούς που έχουν ένα περίσσευμα και να τα δανείζει σε αυτούς που τα θέλουν... με το ανάλογο κέρδος φυσικά, που δεν συγκρίνεται σε καμμία περίπτωση με το κέρδος από την ενοικίαση θυρίδας (εκτός πια αν ο κάτοχος βάζει μέσα πενταροδεκάρες...) Αυτός είναι ο γενικός κανόνας.
Ειδικότερα σήμερα, οι τράπεζες επιδιώκουν να έχουν μια καλή αναλογία δανείων προς καταθέσεις γιατί (ανάμεσα στα άλλα) είναι υποχρεωμένες από την ΕΚΤ και ένα σετ κανόνων γνωστό ως Βασιλεία. ;)

Όποιος πήρε τα λεφτά του από λογαριασμό και τα έβαλε σε θυρίδα, θα παρατήρησε ότι οι τραπεζικοί υπάλληλοι ήταν απρόθυμοι να τον εξυπηρετήσουν και το πιθανότερο είναι ότι θα προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.

tsompanis
27/02/2015, 21:27
Παρακολουθώ το θρεντ αλλά συνήθως απο το κινητό και δεν μπορώ να γράψω.
Διάβασα όμως ενδιαφέρουσες απόψεις και μου αρέσει αυτό.

Εγώ θα ήθελα να πώ αν γνωρίζουμε πραγματικά σε τι κατάσταση είμαστε.
Και να μας χάριζαν όλο το χρέος θα μπορούσε το κράτος να στηθεί στα πόδια του?
Δεν παράγουμε όσα καταναλώνουμε.τόσο απλά

Ο Σύντροφος Νικολάι που αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να οδήγησε τον κόσμο στην πείνα για έναν χειμώνα
όμως τον περίμενε μια Άνοιξη με αυτονομία και πληθώρα προϊόντων.
Φτάσαμε σήμερα να εισάγουμε απο Ρουμανία αυτά που θα μπορούσαμε να παράγουμε πιο ευκολα.Μοσχάρια,αρνιά και κοτόπουλα

Απο την Νέα Κυβέρνηση είναι η αλήθεια, περίμενα κάποιες έξυπνες κινήσεις να αναζωογονηθεί η παραγωγή
Αντί αυτού έχουν κολλήσει τα πάντα και δεν δείχνουν να αλλάζουν γραμμή σε σχέση με τους προηγούμενους
έχουν έναν μήνα κυβέρνηση και συνεχίζεται το ξεζούμισμα και το κλάσιμο μέχρι εκεί που δεν παίρνει
Εξισωτικές,συνδεδεμένες,de minimis,άρθρο68 προγράμματα Νέων Αγροτών έχουν κολήσει...
Οι κτηνιατρικές υπολειτουργούν οι Ενώσεις καταρρέουν και οι Υπηρεσίες είναι για τα πανηγύρια και όχι όποια και όποια...απο Σταυροκαψάλη και πάνω!

Αναφερθήκατε επίσης στις επενδύσεις και σε όλους αυτούς που μετακόμισαν σε γειτονικές χώρες.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Ένα εργοστάσιο δεν μπορεί να πάει πέρα δώθε ούτε ολόκληρη γραμμή παραγωγής.
Κάποιοι όπως εγώ που προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε δραστηριότητες και εντός και εκτός έχουμε ακόμα το κράτος απέναντι και όχι δίπλα μας δυστυχώς!

Που φταίμε εμείς?
Αναφέρθηκε πολύ σωστά απο τον Στέφανο νομίζω, πως το πρόβλημα με εμάς είναι ότι ψάχνουμε για δουλειά και όχι να φτιάξουμε μια δουλειά!
Καμία πρωτοβουλία και για τίποτα.Μηδέν φαντασία και όρεξη.Όλοι για το μεροκάματο.
Έχουμε παραδώσει τα όπλα και περιμένουμε μια ζωή να ζούμε με δανεικά.Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μας πετούσαν με αεροπλάνο τις δεσμίδες!

Μικe777
28/02/2015, 01:15
Και επρεπε να διαβασεις 71 σελιδες,για να καταλαβεις αυτο που καταλαβανε καποιοι ,απο την επομΕνη των εκλογων?:rotflmao:

μπα!χρονια τωρα!!το χω πιασει το νοημα!;)
αλλοι πιστεψαν οτι η ελπιδα ερχεται..:cool:

vaska
28/02/2015, 08:04
Φυσικά για την τράπεζα ΔΕΝ αξίζει!! :nono:

Υπάρχει κάποιος λόγος που η τράπεζα σε πληρώνει για να έχεις καταθέσεις και δεν είναι άλλος από το να επιτελεί την βασική λειτουργία της: να δανείζεται λεφτά από αυτούς που έχουν ένα περίσσευμα και να τα δανείζει σε αυτούς που τα θέλουν... με το ανάλογο κέρδος φυσικά, που δεν συγκρίνεται σε καμμία περίπτωση με το κέρδος από την ενοικίαση θυρίδας (εκτός πια αν ο κάτοχος βάζει μέσα πενταροδεκάρες...) Αυτός είναι ο γενικός κανόνας.
Ειδικότερα σήμερα, οι τράπεζες επιδιώκουν να έχουν μια καλή αναλογία δανείων προς καταθέσεις γιατί (ανάμεσα στα άλλα) είναι υποχρεωμένες από την ΕΚΤ και ένα σετ κανόνων γνωστό ως Βασιλεία. ;)

Όποιος πήρε τα λεφτά του από λογαριασμό και τα έβαλε σε θυρίδα, θα παρατήρησε ότι οι τραπεζικοί υπάλληλοι ήταν απρόθυμοι να τον εξυπηρετήσουν και το πιθανότερο είναι ότι θα προσπάθησαν να τον μεταπείσουν.

Η αλήθεια είναι πως όσοι νομίζετε ότι η κερδοφορία των τραπεζών ορίζεται από την διαφορά επιτοκίου των καταθέσεων και των δανείων, απλά είστε μακριά νυχτωμένοι.
Αλλιώς παίζει το παιχνίδι το οποίο αυτές ορίζουν με τους δικούς τους κανόνες και όρους. Μεγάλη και βρώμικη ιστορία.

byron
28/02/2015, 08:14
Η αλήθεια είναι πως όσοι νομίζετε ότι η κερδοφορία των τραπεζών ορίζεται από την διαφορά επιτοκίου των καταθέσεων και των δανείων, απλά είστε μακριά νυχτωμένοι.
Αλλιώς παίζει το παιχνίδι το οποίο αυτές ορίζουν με τους δικούς τους κανόνες και όρους. Μεγάλη και βρώμικη ιστορία.

Για πες ρε Bill... εν συντομία αν βαριεσαι

tzimidis
28/02/2015, 09:26
συνάδελφος πάντως που περιήλθε σε αδυναμία πληρωμής των οφειλών του , αφού δεχόταν τηλεφωνικά τις γνωστές απειλές , πήγε στην Εθνική να κάνει διακανονισμό.
Εφυγε από την τράπεζα με τη δόση μειωμένη για 3 χρόνια, αλλά με το χρέος να έχει πάει από τις 8 στις 12 χιλιάδες. 50% κέρδος για την τράπεζα από το πουθενά δεν το λες και λίγο

Pan (dvs)
28/02/2015, 09:38
Παρακολουθώ το θρεντ αλλά συνήθως απο το κινητό και δεν μπορώ να γράψω.
Διάβασα όμως ενδιαφέρουσες απόψεις και μου αρέσει αυτό.

Εγώ θα ήθελα να πώ αν γνωρίζουμε πραγματικά σε τι κατάσταση είμαστε.
Και να μας χάριζαν όλο το χρέος θα μπορούσε το κράτος να στηθεί στα πόδια του?
Δεν παράγουμε όσα καταναλώνουμε.τόσο απλά

Ο Σύντροφος Νικολάι που αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να οδήγησε τον κόσμο στην πείνα για έναν χειμώνα
όμως τον περίμενε μια Άνοιξη με αυτονομία και πληθώρα προϊόντων.
Φτάσαμε σήμερα να εισάγουμε απο Ρουμανία αυτά που θα μπορούσαμε να παράγουμε πιο ευκολα.Μοσχάρια,αρνιά και κοτόπουλα

Απο την Νέα Κυβέρνηση είναι η αλήθεια, περίμενα κάποιες έξυπνες κινήσεις να αναζωογονηθεί η παραγωγή
Αντί αυτού έχουν κολλήσει τα πάντα και δεν δείχνουν να αλλάζουν γραμμή σε σχέση με τους προηγούμενους
έχουν έναν μήνα κυβέρνηση και συνεχίζεται το ξεζούμισμα και το κλάσιμο μέχρι εκεί που δεν παίρνει
Εξισωτικές,συνδεδεμένες,de minimis,άρθρο68 προγράμματα Νέων Αγροτών έχουν κολήσει...
Οι κτηνιατρικές υπολειτουργούν οι Ενώσεις καταρρέουν και οι Υπηρεσίες είναι για τα πανηγύρια και όχι όποια και όποια...απο Σταυροκαψάλη και πάνω!

Αναφερθήκατε επίσης στις επενδύσεις και σε όλους αυτούς που μετακόμισαν σε γειτονικές χώρες.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Ένα εργοστάσιο δεν μπορεί να πάει πέρα δώθε ούτε ολόκληρη γραμμή παραγωγής.
Κάποιοι όπως εγώ που προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε δραστηριότητες και εντός και εκτός έχουμε ακόμα το κράτος απέναντι και όχι δίπλα μας δυστυχώς!

Που φταίμε εμείς?
Αναφέρθηκε πολύ σωστά απο τον Στέφανο νομίζω, πως το πρόβλημα με εμάς είναι ότι ψάχνουμε για δουλειά και όχι να φτιάξουμε μια δουλειά!
Καμία πρωτοβουλία και για τίποτα.Μηδέν φαντασία και όρεξη.Όλοι για το μεροκάματο.
Έχουμε παραδώσει τα όπλα και περιμένουμε μια ζωή να ζούμε με δανεικά.Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μας πετούσαν με αεροπλάνο τις δεσμίδες!

Αυτο ειναι το προβλημα Κωστα.Και να μας χαρισουνε τα παντα,με αυτο το αδηφαγο κρατος που εχουμε, σε λιγο θα χρωσταμε παλι.Καταναλωνουμε περισσοτερα απ οτι παραγουμε και θεωρουμε υποχρεωση των εταιρων μας να μας ταιζουνε.Εχουμε καταντησει ενα κρατος που οι μισοι ειναι η συνταξιουχοι ,η δημοσιοι υπαλληλοι, η κρατικοδιαιτοι.Και τους αρεσει.

Αν θελαμε να κανουμε πολεμο,επρεπε να ειμαστε προετοιμασμενοι,αλλα δεν ειμαστε.Αυτη τη στιγμη επρεπε να εχουμε οργωσει και την κορυφη του Ολυμπου ,αλλα δεν το κανουμε.Προτιμουμε τα δανεικα και τις αμπελοφιλοσοφιες.Επρεπε ηδη να εχουμε τις δουλειες μας και οχι να για ψαχνουμε δουλεια οπως λες εσυ και ο Στεφανος.

Εκει πιστευω οτι ειναι το μυστικο.Μικρο κρατος, με χαμηλο κοστος λειτουργιας και μεγαλη παραγωγη για να εχουμε πλεονασμα.Οσο συζηταμε και δεν βαζουμε πλατη τοσο τα πραγματα θα γινονται χειροτερα.

Ολα τα αλλα ειναι Μπαρουφολογιες με ενα "ν".

byron
28/02/2015, 09:40
συνάδελφος πάντως που περιήλθε σε αδυναμία πληρωμής των οφειλών του , αφού δεχόταν τηλεφωνικά τις γνωστές απειλές , πήγε στην Εθνική να κάνει διακανονισμό.
Εφυγε από την τράπεζα με τη δόση μειωμένη για 3 χρόνια, αλλά με το χρέος να έχει πάει από τις 8 στις 12 χιλιάδες. 50% κέρδος για την τράπεζα από το πουθενά δεν το λες και λίγο

tzimidis δεν έχω άποψη για αυτά που λες, προφανώς είναι έτσι ή κάπως έτσι. Ξέρεις λεπτομέρειες για το δάνειο?
Τι ήταν, καταναλωτικό, στεγαστικό, κεφάλαιο κίνησης, αλληλόχρεος, κάρτα? Τι διάρκεια είχε το δάνειο? Με τι επιτόκιο έτρεχε και άλλες ψιλολεπτομέρειες...? Η ρύθμιση είναι απόρροια του είδους του δανείου συνήθως.
Ενα στεγαστικό 20-25 χρόνια με 4% επιτόκιο, => 80-100% επιπλέον του ποσού που εκταμιεύτηκε...κόστος χρήματος και κέρδος λέγεται αυτό, και είναι ο τρόπος που κινείται η οικονομία και το εμπόριο.

byron
28/02/2015, 09:54
Εκει πιστευω οτι ειναι το μυστικο.Μικρο κρατος, με χαμηλο κοστος λειτουργιας και μεγαλη παραγωγη για να εχουμε πλεονασμα.Οσο συζηταμε και δεν βαζουμε πλατη τοσο τα πραγματα θα γινονται χειροτερα.

Μα γιατί το λες αυτό? Oταν ο Yianis δηλώνει πως

* Μου λένε «μπράβο» ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών για ότι κάναμε, «θα το κάνουμε και εμείς στη χώρα μας»
* Οσο υπογράφεις για να πάρεις χρήματα κανείς δε σε παίρνει στα σοβαρά.
* Είναι λάθος αν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν προεκλογικά «μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ». Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν «μαργαριτάρια», έχουμε και εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ μερικά.
* Η Ευρωζώνη δε θα αφήσει να τιναχθούν στον αέρα όσα πετύχαμε για ένα μικρό ποσό
* Θα ψάξω φορολογικό συντελεστή σε αγαθό άνευ σημασίας για να κάνουμε τους καλούς (!)

υπονοείς οτι ο Yianis είναι troll?

MG-KTiNoS
28/02/2015, 09:57
.

To στόρι το καλό λέει ότι Σ-Κ θα γ'ινει το μπαμ.
Τα λεφτά λοιπόν βγαίνουν τη Μπαρασκευή και μπαίνουν τη Δευτέρα.
Οι σοβαροί άνθρωποι έτσι όπως το λες είναι.
Υπάρχουν όμως και μαλάκες και ΑΥΤΟΥΣ ....ΚΡΑΖΩ
Κρα κρα κρα....

Pan (dvs)
28/02/2015, 09:59
Μα γιατί το λες αυτό? Oταν ο Yianis δηλώνει πως

* Μου λένε «μπράβο» ευρωπαίοι υπουργοί οικονομικών για ότι κάναμε, «θα το κάνουμε και εμείς στη χώρα μας»
* Οσο υπογράφεις για να πάρεις χρήματα κανείς δε σε παίρνει στα σοβαρά.
* Είναι λάθος αν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν προεκλογικά «μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ». Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν «μαργαριτάρια», έχουμε και εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ μερικά.
* Η Ευρωζώνη δε θα αφήσει να τιναχθούν στον αέρα όσα πετύχαμε για ένα μικρό ποσό
* Θα ψάξω φορολογικό συντελεστή σε αγαθό άνευ σημασίας για να κάνουμε τους καλούς (!)

υπονοείς οτι ο Yianis είναι troll?

Ναι Βυρωνα και κατα την αποψη μου,θα επρεπε να εχει φαει ηδη μπαναρισμα.

Τους ρωτανε ολοι αν υπαρχει σχεδιο "Β".Ποτε θα τους ρωτησουνε αν υπαρχει σχεδιο "Α"?

byron
28/02/2015, 10:03
Ναι Βυρωνα και κατα την αποψη μου,θα επρεπε να εχει φαει ηδη μπαναρισμα.

Τους ρωτανε ολοι αν υπαρχει σχεδιο "Β".Ποτε θα τους ρωτησουνε αν υπαρχει σχεδιο "Α"?

Αυτά είναι για τους τεχνοκράτες χαρτογιακάδες. O Yianis είναι καλλιτέχνης και βλέπει μόνο το "big picture".

tzimidis
28/02/2015, 10:11
tzimidis δεν έχω άποψη για αυτά που λες, προφανώς είναι έτσι ή κάπως έτσι. Ξέρεις λεπτομέρειες για το δάνειο?
Τι ήταν, καταναλωτικό, στεγαστικό, κεφάλαιο κίνησης, αλληλόχρεος, κάρτα? Τι διάρκεια είχε το δάνειο? Με τι επιτόκιο έτρεχε και άλλες ψιλολεπτομέρειες...? Η ρύθμιση είναι απόρροια του είδους του δανείου συνήθως.
Ενα στεγαστικό 20-25 χρόνια με 4% επιτόκιο, => 80-100% επιπλέον του ποσού που εκταμιεύτηκε...κόστος χρήματος και κέρδος λέγεται αυτό, και είναι ο τρόπος που κινείται η οικονομία και το εμπόριο.

Δεν ξέρω ακριβώς αν είναι από δάνειο ή από κάρτες. πρέπει να είναι λίγο απ΄όλα.
Ο άνθρωπος αυτός είχε ένα μαγαζάκι με εσώρουχα που δεν πηγαινε καλά. Αφού δεν πήγαινε άλλο αποφάσισε να το κλείσει. Αυτός άνεργος , η γυναίκα του άνεργη και 7 μηνών έγκυος, στο νοίκι και χωρίς ι.χ., δεν άργησε να φτάσει σε αδιέξοδο.
Διακοποδάνειο και Χριστοδάνεια δεν πήρε ποτέ. Επειδή δεν ήθελε να πιστολιάσει το σπιτινοικοκύρη , πλήρωνε και πληρώνει το ενοίκιο στην ώρα του. και τη δεη και το νερό.
Αναγκαστικά άφηνε τον ένα μήνα την κάρτα , τον άλλο μήνα το δάνειο, τον παράλλο μήνα το τεβε που χρωστούσε κ.ο.κ.
Εκοψε γήπεδα και καφέδες, κινητό εχει ακόμα ενα παλιό 10ετίας, και γενικά κόβει από όπου μπορεί για να καλύψει τις υποχρεώσεις του.
Νόμο κατσέλη δεν μπόρεσε να μπει γιατί τα χρέη του δεν ήταν αρκετά (νομίζω) , τα οποία χρέη αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Επειδή είμαι από τους τυχερούς που είχα και έχω μια "καλή"δουλειά και πληρώνομαι στην ώρα μου και επειδή είναι η φύση μου τέτοια, προσπαθώ να βοηθάω τους φίλους μου όπου και όπως μπορώ , με γνώση, με χρήμα, με ρούχα , με τρόφιμα, με χρόνο , με ό,τι μπορώ (αν και όταν μπορώ) κάθε φορά.
Βλέπω λοιπόν πολλούς ανθρώπους, φίλους-οικογενειάρχες , που δεν είχαν ποτέ σπάταλο life style, να θέλουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους , αλλά να μην μπορούν, με το κράτος και τις τράπεζες να τους σπρώχνουν πιο βαθιά στο λάκκο.
Μια φορά έστειλα μια φίλη με 200€ στην alphabank για να μαζέψει τις κάρτες της σε 1 , (όλα σε ενα λεγόταν το πρόγραμμα νομίζω), και η καριόλα στην τράπεζα αφού κατάλαβε ότι δεν σκαμπάζει πολλα οικονομικά , την έβαλε να υπογράψει συμβόλαιο αμοιβαίων κεφαλαίων.

Δέχομαι ότι υπάρχει κόστος και ότι πρέπει να υπάρχει κέρδος σε οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα.

Οι πρακτικές όμως των τραπεζών είναι τις περισσότερες φορές απλά ανήθικες.

maniatiakos
28/02/2015, 10:29
Ο άνθρωπος αυτός είχε ένα μαγαζάκι με εσώρουχα που δεν πηγαινε καλά......

Νόμο κατσέλη δεν μπόρεσε να μπει γιατί τα χρέη του δεν ήταν αρκετά (νομίζω) , τα οποία χρέη αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Nόμο Κατσέλη δεν μπορούσε να μπει έτσι και αλλιώς, γιατί είναι έμπορος..

VASOS
28/02/2015, 11:13
...υπονοείς οτι ο Yianis είναι troll?

Όχι, απλά είναι μπ(Β)αρουφολόγος.

byron
28/02/2015, 11:32
Μια φορά έστειλα μια φίλη με 200€ στην alphabank για να μαζέψει τις κάρτες της σε 1 , (όλα σε ενα λεγόταν το πρόγραμμα νομίζω), και η καριόλα στην τράπεζα αφού κατάλαβε ότι δεν σκαμπάζει πολλα οικονομικά , την έβαλε να υπογράψει συμβόλαιο αμοιβαίων κεφαλαίων.

:tooth: λολ + καραλόλ :tooth:

νταξ, κάτι άλλο της εδωσαν να υπογράψει ρε ΄συ. Τα αμοιβαία προυποθέτουν κατάθεση χρημάτων, κάτι που υποθέτω δεν διέθετε η φίλη σου.

Τεσπα, επί της κουβέντας...δεν νομίζω πως κανένας από όσους είμαστε τουλάχιστον εδώ να πάσχουμε από τραπεζικό ιδεαλισμό, και σίγουρα οι εκ των ένδον ξέρουν και περισσότερα περί τραπεζικής ηθικής ή ανηθικότητας, στόχους που πρέπει να καλυφθούν οπωσδήποτε, "περίεργα" δάνεια και διάφορα που δεν είναι της στιγμής. Επίσης είναι ή θα έπρεπε να είναι γνωστό, πως μια τράπεζα είναι μια εμπορική κερδοσκοπική ΑΕ που πουλάει χρήμα.

Η ουσία είναι πως μπορεί κάποιος να κατηγορεί τράπεζες για περίεργες και ανήθικες τακτικές και να θέλει τιμωρία/κλείσιμο/κάψιμο, αλλά ΔΕΝ μπορείς να μην έχεις τραπεζικό σύστημα, κάτι που αδυνατούν να το διαχωρίσουν.Εκτός και μιλάμε για θιασώτες της εμπράγματης οικονομίας του στυλ "Φέρε κότα, πάρε καρότα".

Επίσης απ΄την εμπειρία μου, μπορώ να κάνω μια κριτική σε κατηγορίες πελατών. Υπάρχουν οι τυπικοί που ψάχνονται και ξέρουν κάποια βασικά για να προφυλαχθούν διαβάζοντας τις συμβάσεις, υπάρχουν αυτοί που εμπιστεύονται τον υπάλληλο που θα τους προφυλάξει (παίζει πολύ στην Ελλάδα), και υπάρχουν και αυτοί που υπογράφουν οτιδήποτε, χωρίς να έχουν ιδέα ουτε καν τι προϊόν ψωνίζουν. Οι τελευταίοι έχουν συνήθως και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι που απλά αδυνατούν να πληρώσουν επειδή έμειναν άνεργοι, προφανώς δεν θα πληρώσουν άσχετα με το είδος της ρύθμισης. Οι τράπεζες ή θα τα περάσουν στα "μη εξυπηρετούμενα" δάνεια (aka NPL's) και όταν ψηφίσει ο Σύριζα το νομοσχέδιο τακτοποίησης των κόκκινων δανείων θα τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι (αν υπάρχουν λεφτά), ή θα τα κλείσουν με τα 11δις του ΤΧΣ και θα προστεθεί στο χρέος (δλδ πάλι οι φορολογούμενοι), ή θα γίνει κούρεμα καταθέσεων στυλ Κύπρου για να τα πληρώσουν οι καταθέτες. Κλείσιμο τράπεζας δεν μπορεί να γίνει, για ευνόητους λόγους.

Ατάκες του στυλ Μπογιόπουλου* "να τα πληρώσουν οι τράπεζες" δεν παίζουν...γιατί δεν τα έχουν. Η ευθύνη των μετόχων περιορίζεται στο μετοχικό κεφάλαιο, και αυτό ισχύει παντού εδώ και κάποιους αιώνες όπως ορίζει η νομοθεσία. Και απλά τα κέρδη των προηγούμενων ετών έγιναν ζημιές απ΄το 2008 και μετά, είτε λόγω δανείων, είτε λόγω PSI των ομολόγων που υποχρεωτικά κράταγαν.

*Ο Μπογιόπουλος υπολόγιζε τον "πλούτο" των τραπεζιτών σε 600 δις €. Υποθέτω πως οι λοβοτομημένοι του Περισσού υπολόγισαν και πρόσθεσαν το σύνολο των καταθέσων και των δανείων :tooth: του τραπεζικού συστήματος προ 5ετίας.

dimmie_72
28/02/2015, 11:44
Nόμο Κατσέλη δεν μπορούσε να μπει έτσι και αλλιώς, γιατί είναι έμπορος..

σιγά! κι ο Κατσέλης δηλ. τι είναι;

byron
28/02/2015, 11:53
Στις σχέσεις του με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφέρθηκε σε πρωινή του συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο ίδιος επιβεβαίωσε: «Προφανώς και υπάρχει μια διαφορά. Εγώ διαφωνώ και με τον εαυτό μου."

Εκτός από καρα-troll, πουλάει τρέλα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

pipe_smoker
28/02/2015, 12:25
Ατάκες του στυλ Μπογιόπουλου* "να τα πληρώσουν οι τράπεζες" δεν παίζουν...γιατί δεν τα έχουν. Η ευθύνη των μετόχων περιορίζεται στο μετοχικό κεφάλαιο, και αυτό ισχύει παντού εδώ και κάποιους αιώνες όπως ορίζει η νομοθεσία. Και απλά τα κέρδη των προηγούμενων ετών έγιναν ζημιές απ΄το 2008 και μετά, είτε λόγω δανείων, είτε λόγω PSI των ομολόγων που υποχρεωτικά κράταγαν.

*Ο Μπογιόπουλος υπολόγιζε τον "πλούτο" των τραπεζιτών σε 600 δις €. Υποθέτω πως οι λοβοτομημένοι του Περισσού υπολόγισαν και πρόσθεσαν το σύνολο των καταθέσων και των δανείων :tooth: του τραπεζικού συστήματος προ 5ετίας.

Βύρωνα έχεις δει ότι το ΚΚΕ το κράζω απ'την κορφή μέχρι τα νύχια.

Τον Μπογιόπουλο πάντως ούτε για λοβοτομημένο τον έχω και πιστεύω πως είναι από τους πολύ λίγους που πριν ανοίξουν τον καταπιόνα τους να αμολήσουνε ρουκέτα, το έχουνε μελετήσει αρκετά το θέμα που πάνε να πιάσουν. (κανείς δεν έχει το αλάθητο φυσικά)

Τώρα τί ακριβώς συμβαίνει με τις τράπεζες όπως είπες σίγουρα το ξέρει καλύτερα όποιος τις ξέρει από μέσα.

Αλλά, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, και με το χρήμα ισχύει μια αρχή διατήρησης της ενέργειας (πολύ broaaaaaadly speaking). Μπορεί από κάπου να έφυγε, να έγινε κάτι άλλο, να άλλαξε χέρια, αλλά συνεχίζει να υπάρχει.
Αν οι τράπεζες έκαναν τα κέρδη τους ζημία, κάποιο άλλο σκοπό είχαν που μάλλον δεν τους βγήκε.
Το ότι έκαναν κάποια πράγματα κατά πώς τα όριζε ο νόμος, το πού περιορίζεται η ευθύνη των μετόχων και άλλα τέτοια όμορφα είναι μια παραγματικότητα.
Το ζήτημα είναι μήπως κάποια από αυτά πρέπει να αλλάξουν.

Δεν κάνω το δικηγόρο του Μπογιόπουλου. Ό,τι είχα να πω το είπα πιο πάνω.
Και σίγουρα 600δις€ (δεν ξέρω κιόλας αν αναφερόταν σε ρευστό:eek:) ακούγεται κάπως.

Αλλά για να φέρω ένα παράδειγμα, και η Εκκλησία φράγκο δεν έχει.
Παρ'όλα αυτά ζάμπλουτη είναι.

tzimidis
28/02/2015, 12:33
Οι άνθρωποι που απλά αδυνατούν να πληρώσουν επειδή έμειναν άνεργοι, προφανώς δεν θα πληρώσουν άσχετα με το είδος της ρύθμισης

Opote me poia logiki ton bazeis na diplasiasei tin ofeili tou afou ksereis oti den tha pareis fragko?

Tou sfiggeis ti thilia sto laimo gia poio logo?

stefanos
28/02/2015, 12:53
Αν οι τράπεζες έκαναν τα κέρδη τους ζημία, κάποιο άλλο σκοπό είχαν που μάλλον δεν τους βγήκε.
Το ότι έκαναν κάποια πράγματα κατά πώς τα όριζε ο νόμος, το πού περιορίζεται η ευθύνη των μετόχων και άλλα τέτοια όμορφα είναι μια παραγματικότητα.

Ναι πράγματι οι τράπεζες είχαν σκοπό με τις καταθέσεις σου να βγάλουν κέρδος (δίνοντας έντοκα δάνεια) και να κρατήσουν ένα ποσοστό για δικό τους κέρδος
και να δώσουν ένα άλλο για δικό σου κέρδος.
Βεβαίως κάπου στράβωσε η φάση και όλα τα παραπάνω (οι καταθέσεις σου ουσιαστικά) γίνανε ΚΕΡΔΟΣ κάποιων άλλων εξυπνότερων και πονηρότερων.
Τώρα βεβαίως το να ζητήσεις το λόγο από την μάνα μου (που είναι μέτοχος σε κάποια τράπεζα η κερδοσκόπα:lol:) δεν νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία μιάς και αυτή έχασε το κεφάλαιο που επένδυσε και είναι στην ίδια κατάσταση με σένα (τον καταθέτη)

stefanos
28/02/2015, 13:03
Opote me poia logiki ton bazeis na diplasiasei tin ofeili tou afou ksereis oti den tha pareis fragko?

Tou sfiggeis ti thilia sto laimo gia poio logo?

Χρησιμοποιούμε την χρηματοδότηση για να κερδοσκοπήσουμε και εφόσον το καταφέρουμε τα τρώμε μόνοι μας
και είμαστε πολύ μάγκες και πλούσιοι.
Στην αντίθετη περίπτωση τον πούλο.
ΟΚ δεν τρέχει και τίποτα έτσι είναι η ζωή.

Μικe777
28/02/2015, 13:16
Αυτο ειναι το προβλημα Κωστα.Και να μας χαρισουνε τα παντα,με αυτο το αδηφαγο κρατος που εχουμε, σε λιγο θα χρωσταμε παλι.Καταναλωνουμε περισσοτερα απ οτι παραγουμε και θεωρουμε υποχρεωση των εταιρων μας να μας ταιζουνε.Εχουμε καταντησει ενα κρατος που οι μισοι ειναι η συνταξιουχοι ,η δημοσιοι υπαλληλοι, η κρατικοδιαιτοι.Και τους αρεσει.

Αν θελαμε να κανουμε πολεμο,επρεπε να ειμαστε προετοιμασμενοι,αλλα δεν ειμαστε.Αυτη τη στιγμη επρεπε να εχουμε οργωσει και την κορυφη του Ολυμπου ,αλλα δεν το κανουμε.Προτιμουμε τα δανεικα και τις αμπελοφιλοσοφιες.Επρεπε ηδη να εχουμε τις δουλειες μας και οχι να για ψαχνουμε δουλεια οπως λες εσυ και ο Στεφανος.

ναι βρε φιλε Πανο καλα τα λες!!
αλλα ποιος ειναι διατεθειμενος να το κανει απο τους κυβερνωντες??
ο κανενας...;)

maniatiakos
28/02/2015, 13:32
σιγά! κι ο Κατσέλης δηλ. τι είναι;

Νόμο Κατσέλη τον λένε επειδή τον εισήγαγε η Λούκα Κατσέλη.

byron
28/02/2015, 13:37
Βύρωνα έχεις δει ότι το ΚΚΕ το κράζω απ'την κορφή μέχρι τα νύχια.

Τον Μπογιόπουλο πάντως ούτε για λοβοτομημένο τον έχω και πιστεύω πως είναι από τους πολύ λίγους που πριν ανοίξουν τον καταπιόνα τους να αμολήσουνε ρουκέτα, το έχουνε μελετήσει αρκετά το θέμα που πάνε να πιάσουν. (κανείς δεν έχει το αλάθητο φυσικά)

Τώρα τί ακριβώς συμβαίνει με τις τράπεζες όπως είπες σίγουρα το ξέρει καλύτερα όποιος τις ξέρει από μέσα.

Αλλά, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, και με το χρήμα ισχύει μια αρχή διατήρησης της ενέργειας (πολύ broaaaaaadly speaking). Μπορεί από κάπου να έφυγε, να έγινε κάτι άλλο, να άλλαξε χέρια, αλλά συνεχίζει να υπάρχει.

Δεν κάνω το δικηγόρο του Μπογιόπουλου. Ό,τι είχα να πω το είπα πιο πάνω.
Και σίγουρα 600δις€ (δεν ξέρω κιόλας αν αναφερόταν σε ρευστό:eek:) ακούγεται κάπως.

Αλλά για να φέρω ένα παράδειγμα, και η Εκκλησία φράγκο δεν έχει.
Παρ'όλα αυτά ζάμπλουτη είναι.

Βασικά, είπε κι άλλα...

700 δις οι τραπεζίτες
500δις οι πολυεθνικές στην Ελλάδα
600δις οι καταθέσεις Ελληνων στην Ελβετία

Σύνολο 2,3 τρις που φθάνουν να εξαφανιστεί το χρέος με μια εισφορά 10%...τι να μας κλάσει η τράπεζα Ανατολής με τα 600δις του Σώρα :tooth:

Το ρεσιτάλ των δις αρχίζει στο 7:00 https://www.youtube.com/watch?v=d8EVyib7RTs#t=510

Αν λΕπόν καλέ μου πιποκαπνιστή, "Τον Μπογιόπουλο πάντως ούτε για λοβοτομημένο τον έχω και πιστεύω πως είναι από τους πολύ λίγους που πριν ανοίξουν τον καταπιόνα τους να αμολήσουνε ρουκέτα, το έχουνε μελετήσει αρκετά το θέμα που πάνε να πιάσουν. (κανείς δεν έχει το αλάθητο φυσικά)", φαντάσουν τι γίνεται με όσους ανοίγουν τον καταπιώνα τους πριν μελετήσουν "καλά" το θέμα...

ΥΓ. Αυτά που λέει στο video συνέχισε να τα λέει και το 2013 που τον είχα ακούσει σε μια εκπομπή, και έκλαιγα απ΄τα γέλια. Όταν τα έλεγε η κεφαλαιοποίηση (πόσο αξίζει να τις αγοράσει δηλαδή) ΟΛΩΝ των ελληνικών τραπεζών ήταν κάτω από 4 δις €. :wave2:

pipe_smoker
28/02/2015, 14:20
Βασικά, είπε κι άλλα...:wave2:

Ξαναλέω δεν το κατέχω το θέμα με τις τράπεζες, όχι απλά δεν τα ξέρω όπως εσύ, αλλά δεν το κατέχω σχεδόν καθόλου.

Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου.

Τέσπα, τον Μπογιόπουλο πάντως τον έχω σε εκτίμηση.
Πιθανότατα να ξέφυγε και να έβαλε μερικά μηδενικά παραπάνω:D

Σημαντικό είναι να θυμόμαστε όμως, ότι όπως υπάρχουν οι R (πραγματικοί αριθμοί), Ζ (ακέραιοι αριθμοί), Ν (φυσικοί αριθμοί) κλπ, υπάρχουν και οι ΚΝ (κομμουνιστικοί αριθμοί) όπου ΚΝ= χ × N, όπου Ν= ο κοινά αποδεκτός πληθυσμός, και χ= ο κομμουνιστικός συντελεστής που θα φέρει τον κοινώς αποδεκτό πληθυσμό Ν στα κατά ΚΚΕ αποδεκτά νούμερα ΚΝ.

Για παράδειγμα:

Στην ομιλία του Κουτσούμπα πήγαν 100 νοματαίοι που χασμουριόσαντο. (Αυτό είναι το Ν)

Στην ομιλία του Γενικού Γραμματέα του κόμματός μας, πλήθος λαού κατέφθανε κατά χιλιάδες και γέμιζε την πλατεία και τους τριγύρω δρόμους ζητοκραυγάζοντας και καταχειροκροτώντας το σύντροφο Κουτσούμπα για τη ρηξικέλευθη ομιλία του κατά του καπιταλισμού/ιμπεριαλισμού και υπέρ του δίκιου του εργάτη. (Αυτό είναι το ΚΝ)

:lol::lol::lol::lol:

MG-KTiNoS
28/02/2015, 14:36
Θα δούμε κι άλλα σε λίγο....

http://www.koutipandoras.gr/article/134405/antidimarhos-toy-mpoytari-paraiteitai-gia-ta-thalassodaneia-tis-proton-vank

nathair
28/02/2015, 14:53

Αν νομίζεις πως οι Τράπεζες σκοπίμως και με κάποιον μαγικό λογιστικό τρόπο έκαναν τα κέρδη τους ζημιά, απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λες, οτι δε ξέρεις καθόλου πως δουλεύουν οι τράπεζες.
Δεν είσαι και ο μόνος βέβαια, πάρα πολύς κόσμος πιστεύει πως οι τράπεζες, οι μεγάλες επιχειρήσεις, και ξέρω γω ποιές άλλες εταιρείες, σε καμία περίπτωση δεν έχουν ζημιές, απλά μαγειρεύουν τα νούμερα για να γλυτώνουν φόρους...
Όχι οτι δεν γίνεται και αυτό, αλλά σίγουρα σε πολύ μα πολύ μικρότερο βαθμό από οτι πιστεύει ο κόσμος. Και οι μεγάλες εταιρείες, και οι καλές και πασίγνωστες και εξαγωγικές εταιρείες, μπορούν να έχουνε και έχουνε πραγματικές ζημιές. Ιδιαίτερα δε μετά το 2009, πάμπολλες εταιρείες προσπαθούν να δείξουν κέρδη και δε τα καταφέρνουν, ούτε ακόμα και με δημιουργική λογιστική...Ακόμα και οι τράπεζες, τι προσπαθούν να κάνουνε; Να κρατήσουνε 'ζωντανά' κάποια εντελώς πεθαμένα κόκκινα δάνεια, ζητώντας από τους δανειολήπτες έστω και κάτι τις να καταβάλλουνε, αναβάλλοντας για καλύτερες μέρες την ζημιά...

MG-KTiNoS
28/02/2015, 14:59
Αν νομίζεις πως οι Τράπεζες

Δεν είναι όλες το ίδιο....

byron
28/02/2015, 15:04
Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου.

Τέσπα, τον Μπογιόπουλο πάντως τον έχω σε εκτίμηση.

Ρε pipe, έξυπνο παιδί είσαι. Τα "λίγα νούμερα" δεν μπαίνουν καταλάθος. Μπαίνουν για να στηρίξουν μια ολόκληρη ιδεολογία, να "τεκμηριώσουν" μια οικονομική αντιμνημονιακή απάντηση, να δημιουργήσουν συνενοχή, καχυποψία και προσπάθεια συγκάλυψης προς οποιονδήποτε θα βγει να πει πως τα νούμερα δεν είναι έτσι. Μην τα περνάς τόσο χαλαρά, αφού τον έχεις σε εκτίμηση...

Πέραν της "γροθιάς στο στομάχι με την αιχμηρή και πάντα τεκμηριωμένη πένα του", το μόνο τεκμηριωμένο συμπέρασμα που βγάζω είναι πως οποιοδήποτε κομματόσκυλο και αφισοκολλητής του κώλου μπορεί να τελειώσει την ΑΣΟΕΕ χωρίς να περάσει ούτε ένα μάθημα. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι το ενεργητικό των τραπεζών να θέλει να τα φορολογήσει και να έχει τελειώσει οικονομικό πανεπιστήμιο.

Ούτε ο υπερ-πύραυλος καθηγητής Τοκπακίδης δεν έκανε τέτοιο σφάλμα. Αυτός απλά θεωρούσε τις καταθέσεις των Ελβετικών τραπεζών (που είναι υποχρεώσεις προς πελάτες, άρα χρέος)...ως δημόσιο χρέος της Ελβετίας για να στηρίξει την συνωμοσία πως υπάρχουν κι αλλοι με τεράστιο χρέος που τους "καλύπτουν" τα συμφέροντα. Το τελευταίο θα το έλεγε με κλείσιμο ματιού και στραβωμένο στόμα...:a31:

stefanos
28/02/2015, 15:21
Δεν είναι όλες το ίδιο....

Ουσιαστικά είναι.

byron
28/02/2015, 15:29

Για να πάρεις μια ιδέα, τσέκαρε τα σχόλια κάτω από το video για να δεις τι ακριβώς κάνουν τα λίγα μηδενικά παραπάνω...;)

Yperboles : Μπογιόπουλος για γ.γ.

vasilis1456 :...ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ!....

Ben Masters : Έτσι .... πίπα κώλο . Χωρίς σάλιο .

metalorixos : τέτοια βίντεο πρέπει να υποτιτλίζονται, να τα βλέπουν και στο εξωτερικό.

Charalampos Tsitouridis : εάν αυτά που λέει ο Mπογιόπουλος είναι ο ξύλινος λόγος του KKE τότε για πάντα θα ψηφίζω KKE και ας μιλάει ξύλινα. τουλάχιστον δεν θα μιλάει ακαταλαβίστικα ''κούρεμα'' ''κρίση χρέους''........

omadeon: Καλά... ποιο είναι αυτό το αναιδέστατο ΑΡΧΙΔΙ ο Αργύρης? Μπογιόπουλε τα ΣΕΒΗ μου.

Max Payne : tous gamhse xwris salio...

AlexPanachaiki1991: Εξαιρετικος για μια ακομα φορα! Οταν τελικα εχεις αδιασειστα στοιχεια για να στηριξεις το λογο σου, ολοι κανουν τουμπεκι! Και επιτελους ας αναρωτηθει ο λαος για ποιο λογο δεν προβαλλονται τετοιοι ανθρωποι και τετοιες θεσεις, αλλα αντιθετα δινεται απλετος τηλεοπτικος χρονος σε ρεπορταζ σκουπιδια σαν εκεινα τα προβοκατορικα που βγαζει κατα καιρους ο ΣΚΑΙ. Και μην αρχισει κανα ντουβαρι να λεει ''Καλα τα λεει αλλα ειναι στο ΚΚΕ'', οπως λενε για την Κανελη. Και οι δυο τις θεσεις του ΚΚΕ προαγουν!

vaswho7: Έξοχα!!! Μπράβο Νίκο Μπουγιόπουλε! Η μόνη λύση είναι κυβέρνηση της αριστεράς ΤΩΡΑ!!!!

kroaths1: τα ξεκώλιασε τα τσιράκια...κάντε τον Γεν.Γραμματέα του κόμματος ρεεεεεεεεε...

Pan (dvs)
28/02/2015, 15:41
ναι βρε φιλε Πανο καλα τα λες!!
αλλα ποιος ειναι διατεθειμενος να το κανει απο τους κυβερνωντες??
ο κανενας...;)

Πιθανοτατα κανενας,αλλα η ιστορια εδειξε οτι αυτος ειναι ο τροπος για να επιβιωσει μια ομαδα,μια οικογενεια η ενα κρατος.

Το οτι αυτοι βολευονται απο τις καταστασεις,δεν σημαινει οτι εγω θα τους βαραω παλαμακια σαν καραγκιοζης.Δεν ειμαι διατεθημενος να παιξω το παιχνιδι τους και να γινω θεατης στο βαρουφακης σοου.Ασχολουμαστε με τα καραγκιοζιλικια τους και το δασος πισω εχει γινει σταχτη.

MG-KTiNoS
28/02/2015, 15:43
Ο Μπογιόπουλος και σας γαμώ ότι έχετε και δεν έχετε να έλεγε αυτοί από κάτω πάλι τα ίδια θα έγραφαν.
(αλλά κι ο Τζίμερος να τα έλεγε πάλι κάποιοι άλλοι κλπ κλπ)
Δυστυχώς οι Ελλάδα είναι γεμάτη χειροκροτητές και εξέδρες ποδοσφέρου.
Για τις τράπεζες λένε πολλά.
Και μισθοί εξωπραγματικοί έχουν δοθεί
και τρελά δάνεια στους ιδιοκτήτες
(μερικοί φάγανε και όλη την τράπεζα αμάσητη)
και θαλασσοδάνεια σε πολιτικούς-καναλάρχες
και πολλά και πλούσια δώρα έχουν λάβει
και κάποιες έχουν καεί κάτω από πολύ σκοτεινές συνθήκες
Πρόσφατη και η ιστορία του ΜΜ που έτρεχε στο εξωτερικό κι
έλεγε πάρτε τα λεφτά σας. (Ο ΜΜ σήμερα είναι συνταξιούχος)
Άμα όμως έλεγχος δεν υπάρχει σε τίποτα και από κανέναν οι τράπεζες
θ αλλάξουν το παιχνίδι?

nathair
28/02/2015, 15:53
Για τις τράπεζες λένε πολλά.
Και μισθοί εξωπραγματικοί έχουν δοθεί
και τρελά δάνεια στους ιδιοκτήτες
(μερικοί φάγανε και όλη την τράπεζα αμάσητη)
και θαλασσοδάνεια σε πολιτικούς-καναλάρχες
και πολλά και πλούσια δώρα έχουν λάβει

Ισχύουν αυτά. Και κυρίως ίσχυαν στις καλές εποχές, που με τα πολλά κέρδη και την άπειρη ρευστότητα κανένας δε πρόσεχε, κανένας δε νοιαζότανε. Δεν αλλάζει τίποτα βέβαια αυτό στο σχόλιο μου.

byron
28/02/2015, 15:58
Ο Μπογιόπουλος και σας γαμώ ότι έχετε και δεν έχετε να έλεγε αυτοί από κάτω πάλι τα ίδια θα έγραφαν.

Epic σχόλιο... :tooth: :tooth: :tooth:

Όταν φτάσει σε final form ο κ.Μπογιόπουλος να δώ που θα κρυφτείτε γατάκια...

331839
331840
331841

:tooth: :tooth: :tooth:

pipe_smoker
28/02/2015, 16:05
Αν νομίζεις πως οι Τράπεζες σκοπίμως και με κάποιον μαγικό λογιστικό τρόπο έκαναν τα κέρδη τους ζημιά, απλά επιβεβαιώνεις αυτό που λες, οτι δε ξέρεις καθόλου πως δουλεύουν οι τράπεζες...

Οχι.
Νομιζω κι εννοω αυτο ακριβως που εγραψα.
Οτι πηγαν να κανουν κατι για να βγαλουν, και τελικα ειχαν ζημια.

Ουτε οτι το εκαναν σκοπιμως ειπα, ουτε τιποτα παρομοιο.

Κι οταν λεω στο Βυρωνα οτι δεν κατεχω το θεμα των τραπεζων, εννοω για τα ψιλα γραμματα, τις λεπτομερειες, τι ακριβως μπορει να παιζει σε συγκεκριμενες καταστασεις απο νομικης πλευρας κλπ.

Δεν ειπα οτι δεν ξερω πώς μπορει να ειναι κερδοφορα ή οχι μια τραπεζα ή πώς δουλευει το ΑΤΜ.

Ρε pipe, έξυπνο παιδί είσαι.....

Ηηηηηημαρτον ρεεεεε:lol::lol::lol:

Ρε Βυρωνα, μονος σου λες οτι ειμαι εξυπνο παιδι (να'σαι καλα), και μετα μου αραδιαζεις τα αυτονοητα και καπακι σχολια απο το youtube?

Τελικα εξυπνο παιδι ειμαι ή ζαβομαλακας?

Εννοειται οτι στην προπαγανδα του ΚΚΕ συμμετεχει κι ο Μπογιοπουλος και πιθανοτατα ολοι οσοι ειναι στο κομμα.
Στα συννεφα νομιζεις οτι ειμαι ή στον κοσμο μου?

Η μια πλευρα φουσκωνει και η αλλη ξεφουσκωνει.
Φουμαρα η μια, αντιφουμαρα και η αλλη.

Αυτο που λεω ειναι οτι μεσα σε ολο αυτο το χαμο με τις παραμυθες, καποιοι εκτος απο παραμυθες λενε και τιποτα αλλο.

Χιουμοριστικα το εγραψα αυτο με τα κομμουνιστικα νουμερα αλλα το εννοουσα.
Δεν καταλαβες μεσα απο αυτο οτι εννοουσα και τα νουμερα του Μπογιοπουλου και τα ποσα αλλα, ειτε προερχονται απο αξιολογους ειτε απο μαλακες?

Ποσο πιο λιανα να τα κανω?

Μαλλον τα γραφω παραξενα τις τελευταιες μερες γιατι εχω προβλημα συνεννοησης γενικως.
Δεν ξερω τι μπορει να με εχει πιασει.

Bob_o_mastoras
28/02/2015, 16:13
Epic σχόλιο... :tooth: :tooth: :tooth:

Όταν φτάσει σε final form ο κ.Μπογιόπουλος να δώ που θα κρυφτείτε γατάκια...

331839
331840
331841

:tooth: :tooth: :tooth:

Υπερ lol!!! :bawl::bawl::bawl:
Μπογιοπουλος level 99!!

Bob_o_mastoras
28/02/2015, 16:16
Μπορει ομως να παρατησει την πολιτικη και να ασχοληθει με την τεχνη καταληγωντας σε:

331845

Lenin Kravitz

byron
28/02/2015, 16:33
Μαλλον τα γραφω παραξενα τις τελευταιες μερες γιατι εχω προβλημα συνεννοησης γενικως.
Δεν ξερω τι μπορει να με εχει πιασει.

Μπερδεύτηκες με την αλλαγή των όρων μάλλον. :tooth:

331858

nikos_abel
28/02/2015, 17:16
Χρησιμοποιούμε την χρηματοδότηση για να κερδοσκοπήσουμε και εφόσον το καταφέρουμε τα τρώμε μόνοι μας
και είμαστε πολύ μάγκες και πλούσιοι.
Στην αντίθετη περίπτωση τον πούλο.
ΟΚ δεν τρέχει και τίποτα έτσι είναι η ζωή.

Γειά στο στόμα σου. Αυτό λέμε. Το μΠούλο οι τράπεζες, έπαιξαν και έχασαν. Καπιταλισμός.

Απλά όμως, βρέθηκε ο τρόπος να περάσει η χασούρα τους στα χέρια μας από άλλη κατεύθυνση.

(αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι και εμείς εδώ περιμένουμε το μεσσία να μας σώσει)

pipe_smoker
28/02/2015, 18:08
Μπερδεύτηκες με την αλλαγή των όρων μάλλον. :tooth:

331858

Ε, μα!!!!

Ηρθαμε οι κομμουνισται στα πραγματα κι απ'το πολιτισμικο σοκ που ηρθανε τα πανω κατω, εχασα την μπαλα :lol:

byron
28/02/2015, 19:04
Γειά στο στόμα σου. Αυτό λέμε. Το μΠούλο οι τράπεζες, έπαιξαν και έχασαν. Καπιταλισμός.

Απλά όμως, βρέθηκε ο τρόπος να περάσει η χασούρα τους στα χέρια μας από άλλη κατεύθυνση.

(αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι και εμείς εδώ περιμένουμε το μεσσία να μας σώσει)

+990 re man...

Στην λύση που ανέφερες, θα πρότεινα και τα ακόλουθα στην ίδια λογική:

1) Κλείσιμο όλων των ασφαλιστικών ταμείων, μιας και έπαιξαν και έχασαν. Στα @@ μου αν δεν έχει συντάξεις ο κόσμος και καλύψεις υγείας. Επιχορηγούνται ένα σκασμό δις εις βάρος μου, και δεν γουστάρω να πληρώνω εισφορές για χρεοκοπημένα ταμεία.

2) Άμεση απαίτηση των κόκκινων δανείων με όποιους τρόπους χρησιμοποιεί και το δημόσιο (συλλήψεις, κατασχέσεις), πλειστηριασμοί σε οποιαδήποτε κινητή ή ακίνητη αξία των οφειλετών σε οποιαδήποτε τιμή, προκειμένου να καλυφθούν οι καταθέτες που θα χάσουν τα λεφτά τους. Σεισάχθεια, προστασία 1ης κατοικίας και λοιπές ρυθμίσεις υπέρ των οφειλετών δεν παίζουν φυσικά...καπιταλισμός και αφού ήθελαν δάνεια, έπαιξαν και έχασαν.
70 δις είναι τα κόκκινα δάνεια, και 20 αν πάρουν αν τα πουλήσουν σε volture funds μια χαρά θα είναι.

Τι λες nikos ? :smokin: