View Full Version : Habemus Papam
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
...
Προς στιγμή πίστεψα πως σκουπίζουν ότι μπορούν, αλλά ευτυχώς είναι ψέμα.
Eυτυχώς....
Γιατί και για κάποια στιγμή πίστεψα ότι ο Αλέξης την πάτησε σαν μ@λάκας από τον άλλο που το αισθανόταν....
Βεβαια, άλλο αισθανόταν άλλο έλεγε...
gior-gos
28/03/2015, 18:35
Δυο μήνες μέσα στους οποίους το μόνο που έχουνε κάνει οι νέοι σοφοί μας ηγέτες είναι να ξεζουμίσουνε κάθε πιθανή πηγή χρήματος...
Τα θετικα ομως δεν τα λες. Κοτζάμ καγκελα εβγαλε μπροστα απο τη βουλη!
:lol:
Τα θετικα ομως δεν τα λες. Κοτζάμ καγκελα εβγαλε μπροστα απο τη βουλη!
Μάλλον θα τα πουλήσανε τα κάγκελα για να μαζέψουν επιπλέον ρευστό :p
pipe_smoker
28/03/2015, 19:07
Τσάμπα καίει η λάμπα. Δεν είναι θέμα πολιτικής αστοχίας της κυβέρνησης, είναι θέμα νοοτροπίας της κοινωνίας.
Τα έχω ξαναπεί και βαριέμαι.
Από την αποθέωση του δηθενισμου και της λαμογιας ως κοινωνικό επιθυμητό πρότυπο, περάσαμε στο κυνήγι μαγισσών, που φταίνε για την κατάντια μας.
Και εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε εύκολες λύσεις, ανάπτυξη με πολιτική βούληση και λεφτά με ψήφιση νόμων.
Δεν έχω να προτείνω τίποτα στον κόσμο. Τα κρατάω για τον εαυτό μου. Τις προτάσεις και τις λύσεις άλλοι πρέπει να τις δώσουν για το καλο όλων μας.
Απόλυτα σεβαστό και κατανοητό και συμφωνάμε:beer:
Απόλυτα σεβαστό και κατανοητό και συμφωνάμε:beer:
Δεν κατάλαβα σε τι συμφωνΑμε, μιας και από παλαιότερα post σου νομίζω έχουμε άλλη οπτική, αλλά το δέχομαι ως ένδειξη σεβασμού στην ηλικία μου. :D
Δεν κατάλαβα σε τι συμφωνΑμε, μιας και από παλαιότερα post σου νομίζω έχουμε άλλη οπτική, αλλά το δέχομαι ως ένδειξη σεβασμού στην ηλικία μου. :D
Μπορεί να στην πεφτει... (έχει φράγκα, χαμογέλασέ του)
pipe_smoker
28/03/2015, 19:35
Συμφωνάμε στο ότι τσάμπα καίει η λάμπα, συμφωνάμε στο ότι δεν είναι θέμα πολιτικής αστοχίας της κυβέρνησης (εδώ μπορούμε να βάλουμε αστερίσκους αλλά screw it for now), συμφωνάμε ότι τις προτάσεις και τις λύσεις άλλοι πρέπει να τις δώσουν.
Δεν τα λες και λίγα:D
Εγώ απλώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει καμία λύση γενικώς, γιατί η νοοτροπία όπως λες έχει τεράστιες ρίζες, αλλά ακόμα κι αν γινόταν κανά θαύμα και βρίσκαμε τρόπο να ξεριζώσουμε τη νοοτροπία, υπάρχουν ποτιστήρια και κηπουροί που τη γουστάρουν και τους συμφέρει και την καλλιεργούν και θα συνεχίσουν να την καλλιεργούν, δεν πα να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα.
Και δεν κυνηγάω μάγισσες.
Απλή λογική είναι. "Κακοί" πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν.
Και σιγά μη σεβαστώ την ηλικία σου.... Τζόβενο με τα ιταλικά:lol:
pipe_smoker
28/03/2015, 19:36
Μπορεί να στην πεφτει... (έχει φράγκα, χαμογέλασέ του)
:moutza:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
MG-KTiNoS
28/03/2015, 19:43
ρε πίπα έχεις λεφτά μωρή κουφάλα???
pipe_smoker
28/03/2015, 19:51
ρε πίπα έχεις λεφτά μωρή κουφάλα???
Δε με είδες στη λίστα Λαγκάρντ?
Πάνω πάνω με είχανε και με μεγάλα γράμματα:lol:
333180
MG-KTiNoS
28/03/2015, 20:13
MG-KTiNoS
28/03/2015, 20:15
Αζ γελάσουμε τώρα που μπορούμε για από Δευτέρα θα δούμε το θανατερό βλέμα της φακλάνας Μέρκελ.
Ελπίζοντας -μην πω προσευχόμενοι- ότι δεν θα κόψει μικρές συντάξεις και άλλα τέτοια ωραία...
333181
Bob_o_mastoras
29/03/2015, 06:14
333180
Ρε συ Pipe, θα μου δανεισεις κανα ψιλο ρε φιλαρακι;;; :D:D
333180
Περτικαλί το στικάκι της λίστας??? Μα πόσο λούγκρες πΧια?
O λιτός βίος που πρέπει να μάθει να ζει ο Ελληνας, γίνεται συγκεκριμένος.
«Σταδιακό "φρένο" προωθείται στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, ενώ είναι πιθανός ο φόρος σε τρόφιμα με υψηλά λιπαρά.»
Ωρε, λαθρεμπόριο στα μπέικον, λουκάνικα και κοκκορέτσια που έχει να πέσει. :tooth:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113491856
AristidisZ
29/03/2015, 10:53
«Σταδιακό "φρένο" προωθείται στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, ενώ είναι πιθανός ο φόρος σε τρόφιμα με υψηλά λιπαρά.»
Ωρε, λαθρεμπόριο στα μπέικον, λουκάνικα και κοκκορέτσια που έχει να πέσει. :tooth:
ποιος τον ακούει τον Μικέ... :bawl:
SHOOTER045
29/03/2015, 10:56
ποιος τον ακούει τον Μικέ... :bawl:
Μόνο αυτός?
Θα κοπούν οι λαθρες εξαγωγές λουκάνικου Αριδαίας προς Μαγνησία .....
Όπως είπα στον τεο.
Οι ευροπεη μας θέλουν υγιείς χωρίς χοληστερίνη τριγλικεριδια κλπ να ζούμε να δουλεύουμε, να μην επιβαρυνουμε τα ταμεία για να πάρουν τα οφειλουμενα.
Έκανα συνειρμό σε κάτι που μού είχε πει η γιαγιά μού που ήταν πριν πολλά χρόνια στην Γερμανία.
Δούλευε σε εργοστάσιο πού έκανε wurst και μορταδέλες,τους έκαναν ιατρικά τσεκ απ υποχρεωτικά, μέχρι και στα δόντια, για να είναι υγιείς να μην πληρώνουν τα ταμεία ασθένειες και αναρρωτικές, και μόνο δουλειά.
Ωραία πράματα δηλαδή
amyroukai
29/03/2015, 11:27
Μάλιστα.
Στο χωριό σου την πρόληψη δεν την έχετε ακουστά, μόνο την θεραπεία.
Οπότε και τα ελληνικά ταμεία που δικαιολογούν ένα τσεκ απ το χρόνο, είναι της σκλαβιάς.
Ωραία πράγματα δηλαδή, όλοι εχθροί μας. Που μπλέξαμε...
SHOOTER045
29/03/2015, 11:41
Η γιαγιά πήγε στην Γερμανία στις αρχές τού 50 .
Ήταν τόσο αυστηρά που στην ουσία δεν δέχονταν να λείψεις από ασθένεια.
Μην τα μπερδεύεις με την πρόληψη.
amyroukai
29/03/2015, 12:00
το προβλημα της δηλαδη ηταν οτι δεν αρρωσταινε, "με το ζορι" την κρατουσαν υγιη; κοιτα ρε κατι καθαρματα...
Cpt. Haddock
29/03/2015, 12:02
Λοιπον παιδες. Αναλαμβανω αποστολες βουτυρου βρετανης 100% αγελαδινο λιπος, αλατισμενο ή οχι.
Στειλατε πμ
"Λαδας" :tooth:
amyroukai
29/03/2015, 12:06
Θα το φορολογησει το λιπος και τη ζαχαρη ο Β φορ βαρακια εμαθα, για να μας κανει ολους φιτ. Για μλκς ψαχνεις;
MG-KTiNoS
29/03/2015, 12:12
ρε δε μπα να φορολογίσει ότι θέλει...
θα πάρω από ι μπέι.
Cpt. Haddock
29/03/2015, 12:12
Θα το φορολογησει το λιπος και τη ζαχαρη ο Β φορ βαρακια εμαθα, για να μας κανει ολους φιτ. Για μλκς ψαχνεις;
Αφορολογητο φιλε.
www.fcmoto_lipos_for_greece.fr :p
SHOOTER045
29/03/2015, 12:17
το προβλημα της δηλαδη ηταν οτι δεν αρρωσταινε, "με το ζορι" την κρατουσαν υγιη; κοιτα ρε κατι καθαρματα...
Τώρα παίζουμε με τις λέξεις η δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ?
έχει να πέσει καφές σκέτος και των γονέων. Πίκρα να δεις!
Δεν μιλάμε για σουβλακερί τζατζικερί που θα ψήνουν άπαχα. Ερε γλέντια.
Kι αναρωτιόμουν που ήταν αυτα τα λεφτά που υπάρχουν...
dimmie_72
29/03/2015, 13:10
Μάλλον Μητς όσον αφορά το γεγονός της περιοδικής εξέτασης και τους λόγους για τους οποίους γινόταν θα πρέπει να επικρατούσε κάποιος μύθος μεταξύ των εργαζομένων και ειδικότερα μεταξύ των Ελλήνων μεταναστών, να φανταστώ; ;)
Σε όλη τη βιομηχανία παραγώγων κρέατος, τυριών κλπ εκτελούνται αυτοί οι έλεγχοι για την πιθανή ύπαρξη βακτηρίων όπως αυτό της λιστέριας, της σαλμονέλας, e.coli κλπ προκειμένου να μη μεταφερθούν στα τρόφιμα.
amyroukai
29/03/2015, 13:23
Ασε ρε Ντιμι, απλα μισουν τους ελληνες και ειδικα τους ποντιους να ουμ και τους ψαχουλευουν απο βιτσιο γιατι κουβαλανε ασθενειες και τετοια. Αλητες οι γερμανοι απο τότε...
Και οχι Μητσε, δεν αντιλαμβανομαι το μεμπτο του να σε φροντιζει ο εργοδοτης σου να μην αρρωστησεις "με το ζορι" αφου πληρωνει τα ιατρικα εξοδα και πληρωνει και το μισθο σου.
MG-KTiNoS
29/03/2015, 13:35
Ασε ρε Ντιμι, απλα μισουν τους ελληνες και ειδικα τους ποντιους να ουμ και τους ψαχουλευουν απο βιτσιο γιατι κουβαλανε ασθενειες και τετοια. Αλητες οι γερμανοι απο τότε...
Κάποτε εκεί πίσω στα 90ς είχαμε την τρομερή ιδέα να πάμε σε γνωστή φολκλορική εκδήλωση των γερμανών ιθαγενών. Πεινάμε την μπυρίτσα μας χωρίς να ενοχλούμε κανέναν ή έτσι νομίζαμε όταν ξαφνικά βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από ένα τσούρμο Γερμανών οι οποίοι μας έβριζαν και μας κουνούσαν τις γροθιές τους. Οι πιο πολλοί ήταν καραφλοί αν αυτό λέει κάτι.
Ακόμα δεν κατάλαβα ποιό ήταν το πρόβλημα τους εκτός ίσως από το ότι εγώ έχω μαλλιά.
Το σημαντικό είναι ότι ένας σεκιουριτάς με μαλλιά ως το γκώλο μπήκε στη μέση και βρίζοντας μας έβγαλε έξω...
Γύριζα χρόνια ΕΛβετία Γερμανία Αυστρία Ιταλία και μποροώ να σου πω χαλάρα πως κάποιοι εκεί δεν μας γουστάρουν ΚΑΘΟΛΟΥ.
Πρόσεξε δεν λέω... Όλοι.
Όπως και να εχει εγώ εδώ και κάτι χρόνια δεν έχω καμία διάθεση να βολτάρω εκεί πάνω.
Αισθάνομαι πιο καλά με τους γύφτους σαν κι εμένα.
ΑΛβανούς Βούλγαρους ΡΟυμάνους ΤΟύρκους Άραβες κλπ
ΤΙ να κάνουμε ρε παιδί μου....
Η γυφτιά είναι στο αίμα μου.
:)
amyroukai
29/03/2015, 13:38
Δεκτα ολα.
Το "μου φροντιζαν την υγεια μου επιτηδες για να μην αρρωστησω και λειψω" δεν κατανοω. Αλλο αυτο, αλλο αυτο που ειπες. Ο ρατσιστης θα σε αφηνε να ψοφησεις... εμ, γκουχ, μανωλαδα, γκουχ και οχι μονο....
Cpt. Haddock
29/03/2015, 13:42
Ναι ρε φαρμακοτριφτη και τοτε εδω ακουγαμε για τους νεοναζι με τα ξυρισμενα κεφαλια εξω και κουναγαμε την κουτρα μας και λεγαμε "τς τς τς" και "κοιτα να δεις λαος που δε βαζει μυαλο" και "ευτυχως εμεις εδω δεν εχουμε τετοια" κλπ κλπ
Μετα ηρθαν οι εκλογες του 2012...
MG-KTiNoS
29/03/2015, 13:47
Ναι ρε φαρμακοτριφτη και τοτε εδω ακουγαμε για τους νεοναζι με τα ξυρισμενα κεφαλια εξω και κουναγαμε την κουτρα μας και λεγαμε "τς τς τς" και "κοιτα να δεις λαος που δε βαζει μυαλο" και "ευτυχως εμεις εδω δεν εχουμε τετοια" κλπ κλπ
Μετα ηρθαν οι εκλογες του 2012...
αααα αυτά το είχα πει εγώ εκεί και τότε...
:owned: στον εαυτό μου !
Cpt. Haddock
29/03/2015, 14:35
Οχι οτι εχει σημασια πλέον αλλα το βαζω για να παρουμε μια ιδεα της νοοτροπιας αυτης της χωρας. Τελειωνουν τα λεφτα, δεν υπαρχει διεξοδος κι εμεις απανταμε με συναισθημα και μελό...
http://diulistirio.blogspot.fr/2015/03/video-bild.html
Η παράδοση του Καΐλα συνεχιζεται....
Καλά, στα λιπαρά κολλήσατε; Αυτό το "σταδιακό φρένο" στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις πως σας ακούγεται; Δηλαδή αντί για τα 50, θα το κάνουνε στα 55, σε βάθος 20ετίας; Γιατί το σταδιακό φρένο ενώ θα έπρεπε να πέσει μαχαίρι κόψιμο, κάπως έτσι μου ακούγεται.
Πίσω στα λιπαρά, γιατί έχω την εντύπωση πως σε κάποια χώρα ευρωπαϊκή ή θέλανε να το κάνουνε ή το κάνανε ήδη; για να το googλάρω...
Αχά, εδώ είμαστε:
In October 2011, Denmark introduced a fat tax on butter, milk, cheese, pizza, meat, oil and processed food if the item contains more than 2.3% saturated fat.[26] However, in November 2012, the Danish Tax Ministry announced it would abolish the fat tax,[27] stating that it failed to change Danes' eating habits, had encouraged cross border trading, put Danish jobs at risk and had been a bureaucratic nightmare for producers and outlets.[27][28] The proposed sugar tax plans were also scrapped.[29]
Cpt. Haddock
29/03/2015, 14:39
Καλα, ειδικα για τη ζαχαρη το θεμα ειναι τραγικο. Καποτε η Ελλαδα ειχε 3 εργοστασια ζαχαρης (ΕΒΖ), κατεβαιναν τα τευτλα απο Μακεδονια με συρμους του ΟΣΕ καθε Νοεμβριο, ειδικα στη Λαρισσα που ήταν και το μεγαλυτερο.
Τωρα εχει μεινει ενα στην Ορεστιαδα και κανουμε εισαγωγες απο Γιουγκολαβια (ζαχαρη που φτιαχνουν απο τα τευτλα που εξαγουμε).
Αν βαλουμε και εξτρα φορο, βλεπω να κλεινει και το τριτο εργοστασιο.
Απο την αλλη, χωρις ευρω θα ειναι φτηνοτερες οι εξαγωγες μας σε τευτλα...
...
Απο την αλλη, χωρις ευρω θα ειναι φτηνοτερες οι εξαγωγες μας σε τευτλα...
Ειναι μια κάποια προοδος... μέρχι τωρα με την εξαγωγή προικοθήρων δεν κάναμε και τίποτα. :moutza:
Αν βαλουμε και εξτρα φορο, βλεπω να κλεινει και το τριτο εργοστασιο.
Γιατί, θα πέσει η κατανάλωση; Ο φόρος θα αφορά προφανώς και τα εισαγόμενα, οπότε δε θα χάσει ανταγωνιστικότητα.
Για άλλους λόγους πρέπει να κλείσει η ΕΒΖ, αλλά μάλλον το αντίθετο γίνεται, θα κλείσουμε τα πάντα για να μείνει ζωντανό το ζόμπι, με κόστος παραγωγής διπλάσιο της τιμής πώλησης...
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2266253
pipe_smoker
29/03/2015, 15:35
Οχι οτι εχει σημασια πλέον αλλα το βαζω για να παρουμε μια ιδεα της νοοτροπιας αυτης της χωρας. Τελειωνουν τα λεφτα, δεν υπαρχει διεξοδος κι εμεις απανταμε με συναισθημα και μελό...
Δίκιο έχεις.
Είναι γεγονός αυτό.
Απλά πρέπει λίγο να καταλάβουμε ότι δεν είναι μόνο νοοτροπία.
Δεν είναι ο νους στη μέση.
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω καταστάσεις, απλά ερμηνεύω. Μην παρεξηγηθώ κιόλας ότι χαϊδεύω συμπεριφορές τύπου Καΐλα ή οτιδήποτε άλλο.
Η κάθε χώρα, κι ο κάθε λαός έχει μια ας το πούμε έτσι προσωπικότητα.
Δεν έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται.
Αναντάμ παπαντάμ οι Μεσογειακοί λαοί είχαν κάποιους τρόπους συμπεριφοράς, κάποιες νοοτροπίες, κάποιες δράσεις κι αντιδράσεις που έμοιαζαν μεταξύ τους.
Αντιστοίχως και οι Βόρειοι, αντιστοίχως και οι προς Ανατολή μεριά κλπ.
Δε χρειάζεται να έχει διαβάσει κανείς τέσσερις βιβλιοθήκες ιστορίας για να το καταλάβει.
Και (για να μην έχουμε τίποτα βρουμ από ανθυγιεινούς τύπους) δε μιλάω για γαλανόλευκα DNA ούτε τίποτα τέτοια κουραφέξαλα.
Άλλοι λαοί το βράδυ πριν τον πόλεμο κάνανε διαλογισμό, άλλοι βγάζανε λόγο μέσα στο παλάτι του Βασιλιά, εμείς ψήναμε αρνιά και χορεύαμε και πάει λέγοντας.
Το θέμα είναι οτι επειδή επικράτησε ο Βορράς, όλοι οι υπόλοιποι επειδή δεν μπορούν να βαδίσουν στα χνάρια και στις συνήθειες τις ανάλογες, φαίνονται παράταιροι.
Το αντίστοιχο θα συνέβαινε κι αν είχε επικρατήσει ο Νότος κι έπρεπε να φέρεις ένα ψυχαναγκαστικό Γερμανό/Δανό/Σουηδό να ζήσει σε μια χώρα σαν την Ιταλία ή την Ελλάδα με τις συνήθειες της, έναν Έλληνα/Ιταλό/Ισπανό να τον πας στην Ιαπωνία και πάει λέγοντας.
Εμείς όταν είμαστε σε δύσκολη θέση, κατ'αυτόν τον τρόπο αντιδρούμε.
Άλλοι αντιδρούν αλλιώς.
Ο πιο αποδοτικός τρόπος αντίδρασης, θα ήταν αυτός ο οποίος θα ήταν συμβατός με τα ήθη, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία του λαού που έχει την κυριαρχία.
Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
Το παραπάνω άσμα, παίχτηκε σε σχολεία ως μέρος της γιορτής της 25ης κάτω από ρίγη συγκίνησης και Εθνικής βαρβατιλας.
Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα.
dimmie_72
29/03/2015, 16:33
"Δεν σε φοβάμαι" άδει η εν λόγω αΗδΩ'ς...
Πως να φοβηθεί με τα 10-15.000€ που χρεώνει για μια εμφάνιση στην επαρχία...
και 30.000€ ο κ. Ρέμος, παρακαλώ...
Δεν ξέρω ποιο version ανέβασε ο πακταιν, αυτό που είδα εγώ και τι δεν είχε...Από F-16 και βολές exocet από Combattante, μέχρι καλόγερους στο Αγ.Όρος και την κυρά της Ρω...
SHOOTER045
29/03/2015, 16:48
Αφού υπάρχουν γελάδια που Ανρί να τρώνε τα γαρύφαλλα τους τα πετάνε.
Καλά κάνουν
Cpt. Haddock
29/03/2015, 16:53
Δεν ξέρω ποιο version ανέβασε ο πακταιν, αυτό που είδα εγώ και τι δεν είχε...Από F-16 και βολές exocet από Combattante, μέχρι καλόγερους στο Αγ.Όρος και την κυρά της Ρω...
Αυτη η βολη του εξοσετ πρεπει να ειναι απο το 70 που επαιζε και στο τρέιλερ των "Ρεπορτερς" :lol:
Κατι τέτοια βιντεακια με καβαλαρηδες ανεβαζε κι ο Μιλοσεβιτς λιγο πριν του τον φορέσουν...
[...]
Το θέμα είναι οτι επειδή επικράτησε ο Βορράς, όλοι οι υπόλοιποι επειδή δεν μπορούν να βαδίσουν στα χνάρια και στις συνήθειες τις ανάλογες, φαίνονται παράταιροι.
Το αντίστοιχο θα συνέβαινε κι αν είχε επικρατήσει ο Νότος κι έπρεπε να φέρεις ένα ψυχαναγκαστικό Γερμανό/Δανό/Σουηδό να ζήσει σε μια χώρα σαν την Ιταλία ή την Ελλάδα με τις συνήθειες της, έναν Έλληνα/Ιταλό/Ισπανό να τον πας στην Ιαπωνία και πάει λέγοντας.[...]
Εχετε παντως τρελα στερεοτυπα για τον βορρα... αναθεμα κι αν ειναι σωστα τα μισα και εν πασει περιπτωσει δε γινεται με στερεοτυπα η κουβεντα. Ο,τι και να λέμε, αυτοι εχουν το χρημα που εμεις τους το ζηταμε με κλαψες, συναισθημα και απλωμενο χερι, χωρις φυσικα να θελουμε να ακουσουμε για προΫποθεσεις ή αλλαγες ωστε να μην ξαναχρειαστουμε το ιδιο χρημα παλι αυριο.
Χαμενο το παιχνιδι. Το 2010 και το 2012 μας εδωσαν πακτωλο γιατι τοτε το γκρεξιτ θα ηταν τρελο προβλημα. Τωρα εχουν λαβει τα μετρα τους.
Αλλα παω κι ενα βημα παραπερα.
Γινεται το γκρεξιτ, πανε ολα κατα διαολου και καταρεει το ευρω και κατα συνεπεια και η ΟΝΕ, διαλυονται οι οικονομιες των μικρων και φτωχων χωρων, παμε όλοι τα εθνικα νομισματα κλπ.
Αναρωτηθειτε ποια θα ειναι η γνωμη των υπολοιπων ευρωπαιων μετα για τη χωρα που καταφερε να διαλυσει μια προσπαθεια 40 χρονων...
:wave2:
SHOOTER045
29/03/2015, 16:56
Μάλλον λίγο χειρότερη από αυτήν που έχουν σήμερα
Το παραπάνω άσμα, παίχτηκε σε σχολεία ως μέρος της γιορτής της 25ης κάτω από ρίγη συγκίνησης και Εθνικής βαρβατιλας.
Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα.
Δε μας σώζει τίποτα...
pipe_smoker
29/03/2015, 17:18
......
Σύμφωνοι.
Τί από όλα αυτά που μου λες έχει την παραμικρή σχέση με αυτό που σου έγραψα εγώ πριν?:lol:
Εκτός κι αν η παράθεση ήταν απλά για να αναφερθείς στα στερεοτυπα, κι όλα τα υπόλοιπα που γράφεις είναι εντελώς γενικά και δεν αναφέρονται στην παράθεση.
ΥΓ. Και δε μιλάω για στερεότυπα, και δε μιλάω βασιζόμενος σε στερεότυπα. Αν θέλεις να το αναλύσουμε περισσότερο, not here not now.
Γινεται το γκρεξιτ, πανε ολα κατα διαολου και καταρεει το ευρω και κατα συνεπεια και η ΟΝΕ, διαλυονται οι οικονομιες των μικρων και φτωχων χωρων, παμε όλοι τα εθνικα νομισματα κλπ.
Αναρωτηθειτε ποια θα ειναι η γνωμη των υπολοιπων ευρωπαιων μετα για τη χωρα που καταφερε να διαλυσει μια προσπαθεια 40 χρονων...
:wave2:
Θα μπορούσα να απαντήσω με το άσμα..."δεν σε φοβάμαι", αλλά είναι τόσο κιτς ρπμ...
Τίποτα δεν θα γίνει για τους υπόλοιπους. Τα έχουμε πει...
Αυτοί θα πουν πως η επιλογή ήταν δική μας, καθώς δεν νοείται κράτος να λειτουργεί χωρίς τους κοινούς κανόνες και όρους. Πώς δοθηκαν τρομακτικά ποσά από τους φορολογούμενους, και οι Έλληνες δεν τήρησαν καμμία συμφωνία.
Ο υπόλοιπος πλανήτης που λειτουργεί επίσης με όρους και κανόνες θα το προσπεράσει, και το κύρος του € θα ενισχυθεί, εφόσον η εν δυνάμει βόμβα ήταν τζουφια.
Και εμείς, θα κοιταζόμαστε με απορία γιατί το σχέδιο "Απειλή" απέτυχε, και γίναμε ξαφνικά
μέλη της λέσχης των φτωχομπινεδιαρηδων Βαλκανικών χωρών. Θα βρουν και κανένα μαλακα να δικάσουν για να ικανοποιηθεί η λαϊκή οργή, και να 'μαστε καλά να τα θυμόμαστε.
Εκεί να δεις συνομωσία και greekgeist που θα τρώμε στη μάπα, που θα γίνει μέρος της εθνικής ιστορίας και θα διδάσκεται στα σχολικά βιβλία σε 100 χρόνια.
Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα.
Αφού είναι ποιοτικιά η γυναίκα μωρε
Αφού είναι ποιοτικιά η γυναίκα μωρε
πΓοιοτικιά είναι η γυναίκα είναι το σωστό. Σωστά ελληνικά, σαν κάτι που διάβασα σε ένα τοίχο στον Πειραιά εχθές:
Βενιζέλο, σκουλήκι-ανθελινα.
Στην αρχή νόμιζα οτι είχε γράψει αθερίνα ανορθόγραφα...
dimmie_72
29/03/2015, 20:13
Ποιός το περίμενε ότι θα έπρεπε να αποκτήσουμε αριστερή κυβέρνηση για να κάνουν lobbying (http://mignatiou.com/2015/03/exipiretontas-tin-ellada-o-proedros-ompama-voitha-tin-amerikaniki-ikonomia/) για λογαριασμό μας οι Αμερικανοί! :bawl:
Cpt. Haddock
29/03/2015, 20:14
πΓοιοτικιά είναι η γυναίκα είναι το σωστό. Σωστά ελληνικά, σαν κάτι που διάβασα σε ένα τοίχο στον Πειραιά εχθές:
Βενιζέλο, σκουλήκι-ανθελινα.
Στην αρχή νόμιζα οτι είχε γράψει αθερίνα ανορθόγραφα...
:tooth::tooth::tooth:
333241
http://www.iefimerida.gr/news/198242/stefani-me-orthografiko-lathos-katethesan-oi-anel-sta-trikala
Και μετά την νίκη του vale, το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το όνειρο...
333258
dimmie_72
29/03/2015, 22:34
Αφού υπάρχουν γελάδια που Ανρί να τρώνε τα γαρύφαλλα τους τα πετάνε.
Καλά κάνουν
Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν :a49:
Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν :a49:
Αριστερός ψάλτης;
el_hymador
29/03/2015, 23:25
Απίστευτη μαλακία έκανε η Ασλανίδου....
...δεν ξέρει ότι τέτοιου είδους τραγούδια για δύσκολους καιρούς, έχει δικαίωμα να λέει μόνο ο Σφακιανάκης;
dimmie_72
29/03/2015, 23:48
Αριστερός ψάλτης;
από καταβολών... :rolleyes:
Αναρωτηθειτε ποια θα ειναι η γνωμη των υπολοιπων ευρωπαιων μετα για τη χωρα που καταφερε να διαλυσει μια προσπαθεια 40 χρονων...:wave2:
Πες οτι μας κανεις πλακα τωρα, ναι..??:D
(ΑΑΑΑΝΝΝΝ γίνει αυτό που λες, μαλλον θα πρέπει να αναρωτηθούν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πόσο μπουρδελο ήταν η ΟΝΕ ώστε μια κωλοχωρίτσα καταφερε να τους διαλύσει..)
Υ.Γ.
Γνωριζεις επίσης πολύ καλά ότι οι γνώμες ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες...
(υπερ-νεοφιλελευθερο σκουλήκι..):a07:
Cpt. Haddock
30/03/2015, 14:51
Πες οτι μας κανεις πλακα τωρα, ναι..??:D
(ΑΑΑΑΝΝΝΝ γίνει αυτό που λες, μαλλον θα πρέπει να αναρωτηθούν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πόσο μπουρδελο ήταν η ΟΝΕ ώστε μια κωλοχωρίτσα καταφερε να τους διαλύσει..)
Μα όλοι οι κατοικοι της ΟΝΕ και οι χωρες γνωριζουν οτι ειναι ενα μπουρδελο. Αυτο δε σημαινει οτι θελουν να διαλυθει ή οτι θα μεινουν αδιαφοροι στη μαλακια μιας χωρας που τους εκλεισε το μπουρδέλο.
Ειναι κατι σαν τα ΚΤΜ. Οι κατοχοι τους ξερουν οτι ειναι μπουρδελα αλλα δε σημαινει οτι χαιρονται οταν σκορπάνε :p
Υ.Γ.
Γνωριζεις επίσης πολύ καλά ότι οι γνώμες ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες...
(υπερ-νεοφιλελευθερο σκουλήκι..):a07:
:a07::a07::a07:
BFW 03/30 12:46 *GREEK DRAFT LIST SEES EU200M-EU220M FROM E-GAMING AUCTIONS
BFW 03/30 12:45 *GREEK DRAFT LIST SEES EU725-EU875M FROM BANK TRANSFER AUDITS
BFW 03/30 12:42 *GREEK REFORM LIST SAID TO SEE EU1.5B FROM ASSET SALES IN 2015
2015-03-30 12:46:38.459 GMT
Ίσως το 1,να γίνει
στο 2 γελάνε και οι τυρόπιτες
Το 3 μάλλον υπολογίζουν τα αεροδρόμια (που ο Σταθάκης έχει πει πως δεν πωλούνται) και τον ΟΛΠ (που έχει να αντιμετωπίσει την Αρ. Πτέρυγα και την DG Comp.)
Στο 2 αποδεικνύεται γιατί δεν έχει εγκαταληφθεί το σχέδιο πως θα μας τα σκάσουν αλλιώς θα το κάνουμε Κούγκι.
Με 15% συντελεστή φόρου και προσδοκόμενα έσοδα 725-875, υπολογίζουν οτι θα επιστρέψουν 5-6 δις.
Το σενάριο δεν είναι καινούργιο, είχε γίνει πρώτη φορά με νόμο του Αλογοσκούφη το 2003-2005, συντελεστή 3%, και αμνήστευση της φοροδιαφυγής. Μάζεψαν 20εκ. €...
Επαναλήφθηκε το 2011 μέχρι το 2011 με τρείς παρατάσεις, συντελεστή 5%-8% αν έμεναν έξω τα λεφτά, επιστροφή 3% αν τοποθετούνταν στην πραγματική οικονομία (τα πάντα δηλαδή), και το 5% γινόταν 2%. Δεν προέβλεπε ποινική αμνήστευση για το αδίκημα της φοροδιαφυγής (ουσιαστικά μόνο τους φόρους ήθελαν να μαζέψουν), και μάζεψαν 6,5 εκατ. €....
Εύκολο να φανταστούμε την υποδοχή που θα έχει τώρα ο νέος νόμος με 15% φορολογία, χωρίς αμνήστευση, και την αναταραχή που υπάρχει. Παίζει να φτάσουν τα έσοδα για καμμιά δυό τυρόπιτες...
Στο 2 αποδεικνύεται γιατί δεν έχει εγκαταληφθεί το σχέδιο πως θα μας τα σκάσουν αλλιώς θα το κάνουμε Κούγκι.
Με 15% συντελεστή φόρου και προσδοκόμενα έσοδα 725-875, υπολογίζουν οτι θα επιστρέψουν 5-6 δις.
Το σενάριο δεν είναι καινούργιο, είχε γίνει πρώτη φορά με νόμο του Αλογοσκούφη το 2003-2005, συντελεστή 3%, και αμνήστευση της φοροδιαφυγής. Μάζεψαν 20εκ. €...
Επαναλήφθηκε το 2011 μέχρι το 2011 με τρείς παρατάσεις, συντελεστή 5%-8% αν έμεναν έξω τα λεφτά, επιστροφή 3% αν τοποθετούνταν στην πραγματική οικονομία (τα πάντα δηλαδή), και το 5% γινόταν 2%. Δεν προέβλεπε ποινική αμνήστευση για το αδίκημα της φοροδιαφυγής (ουσιαστικά μόνο τους φόρους ήθελαν να μαζέψουν), και μάζεψαν 6,5 εκατ. €....
Εύκολο να φανταστούμε την υποδοχή που θα έχει τώρα ο νέος νόμος με 15% φορολογία, χωρίς αμνήστευση, και την αναταραχή που υπάρχει. Παίζει να φτάσουν τα έσοδα για καμμιά δυό τυρόπιτες...
Εγώ πλεον πιστεύω ότι ανέβηκαν επίπεδο.
Από άχρηστοι, έχουν γίνει επικίνδυνοι.
Bob_o_mastoras
30/03/2015, 15:55
Σφολιατες ή κουρου;;; :lol:
amyroukai
30/03/2015, 18:57
Εδω υπαρχει διεθνης συνωμοσια ρε και ασχολειστε με μπουγατσες...
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/nea_taxi_pragmaton/sionismos/apokalych_h_upoti8emeni_suntribi_tou_aeroskafous_germanwings_einai_mia_nea_apati_idoy_oi_apodeixeis. html
Cpt. Haddock
30/03/2015, 19:14
αργεις μικρε...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139216&page=52&p=2571930&viewfull=1#post2571930
:smokin:
(νταξ' το 'χουν καψει εντελως οι τυποι λεμε)
αργεις μικρε...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139216&page=52&p=2571930&viewfull=1#post2571930
:smokin:
(νταξ' το 'χουν καψει εντελως οι τυποι λεμε)
Καλά...μηπως θέλεις να ψάξω post εδώ μέσα για την 11/9 ή την γρίπη των πτηνών που μας μόλυναν επίτηδες?
Cpt. Haddock
30/03/2015, 19:40
Οχι, τα θυμαμαι. Εννοειται επισης οτι δεν πηγαμε ποτε στη Σεληνη και οτι ο Ελβις ζει :D
el_hymador
30/03/2015, 19:49
Ρε στα παπάρια μας λέμε! Έβγαλε λίγο ήλιο σήμερα μετά από μια γερή δόση βορειο-κεντρικοευρωπαϊκής μπίχλας και μια χαρά όλα. Ας έχουν όλα τα λεφτά του κόσμου (και τα δικά μας) και ας ζουν στον "πενήντα αποχρώσεις του γκρι" ουρανό τους. Πόσο θα συνεχίσουμε να μοιρλιάζουμε εμείς που χάσαμε τις δυτικοβλαχομπαρόκ χάντρες και τα καθρεφτάκια; Έτσι και αλλιώς βλάχοι είμαστε από κούνια, κιτς έβγαινε το αποτέλεσμα... Ε, σε κάποια φάση λοιπόν θα συνέλθουμε και θα ξαναθυμηθούμε πόσο πλάκα είχε να πηγαίνεις με το παπί εκδρομές 300 χιλιομέτρων.
Ζμπουτζαμς!
Ρε στα παπάρια μας λέμε! Έβγαλε λίγο ήλιο σήμερα μετά από μια γερή δόση βορειο-κεντρικοευρωπαϊκής μπίχλας και μια χαρά όλα. Ας έχουν όλα τα λεφτά του κόσμου (και τα δικά μας) και ας ζουν στον "πενήντα αποχρώσεις του γκρι" ουρανό τους. Πόσο θα συνεχίσουμε να μοιρλιάζουμε εμείς που χάσαμε τις δυτικοβλαχομπαρόκ χάντρες και τα καθρεφτάκια; Έτσι και αλλιώς βλάχοι είμαστε από κούνια, κιτς έβγαινε το αποτέλεσμα... Ε, σε κάποια φάση λοιπόν θα συνέλθουμε και θα ξαναθυμηθούμε πόσο πλάκα είχε να πηγαίνεις με το παπί εκδρομές 300 χιλιομέτρων.
Ζμπουτζαμς!
O καθένας με τα όνειρά του βεβαια...
Υποθέτω αν έχεις και κανα παιδί δεν σε νοιαζει αν θα γίνει το πουτ@νακι των Β. Ευρωπαιων... Νταξ τόσα χρόνια ουκρανια και λιθουανία βαρεθήκανε...
el_hymador
30/03/2015, 20:02
Υποθέτω αν έχεις και κανα παιδί δεν σε νοιαζει αν θα γίνει το πουτ@νακι των Β. Ευρωπαιων... Νταξ τόσα χρόνια ουκρανια και λιθουανία βαρεθήκανε...
...ενώ με μνημόνια επί κανά 20ρι χρόνια δεν θα ήταν πουτανάκι... θα ήταν ευρωπαίος πολίτης, με ισότιμες ευκαιρίες...
...και μετά γελάτε με τις καταστροφολογίες σε site τύπου "elefsis elinwn"....
Pan (dvs)
30/03/2015, 20:02
Ζμπουτζαμς!
Πεστα παλικαρι μου.
Λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου.
Cpt. Haddock
30/03/2015, 20:04
Ε, ναι.
Τωρα για συνταξεις, υγεια, σχολεια, δρομους, βενζινες κλπ, ποιος τα γαμει ολα αυτα...
Μια μπομποτα, ενα κομματι φετα, ενα ποτηρι κοκκινελι και ολα στην καραπουτσακλαρα μας... :D
Pan (dvs)
30/03/2015, 20:08
Δεν παει στο διααααααολο και οσοι επιβιωσουμε.
...ενώ με μνημόνια επί κανά 20ρι χρόνια δεν θα ήταν πουτανάκι... θα ήταν ευρωπαίος πολίτης, με ισότιμες ευκαιρίες...
Δλδ ή δικιά μου η γκόμενα ή την σκοτώνω;
Μέση οδό δεν μπορουμε να βρουμε;
Bob_o_mastoras
30/03/2015, 20:12
Ε, ναι.
Τωρα για συνταξεις, υγεια, σχολεια, δρομους, βενζινες κλπ, ποιος τα γαμει ολα αυτα...
Μια μπομποτα, ενα κομματι φετα, ενα ποτηρι κοκκινελι και ολα στην καραπουτσακλαρα μας... :D
Eγω συμφωνω!
Μπορουμε να φτιαξουμε σχολεια και υγεια χωρις μεγαλο κοστος αρκει να κινηθουμε εξω απο τις νορμες τις αμερικανο-ευρωπαΙκες.
Δρομους εχουμε ηδη τους χειροτερους. Δεν βλεπω πως θα μπορουσαν να χειροτερεψουν. :lol:
Πετρελαιο, τα εχουμε πει για τους αγωγους κλπ.. Μην τα ξαναλεμε.
υ.γ. Τι ειναι η μπομποτα;;;
:D:D:D
Ε, ναι.
Μπομπότα δεν θα φας, γιατι τα υβρίδια εισάγονται.
Φέτα επίσης δύσκολο να βρεις, δεν φτάνει το γάλα.
Κοκκινέλι παίζει να πιεις.... Από κλήματα ειμαστε ΟΚ
Γιατι τελευταίο δεν ξέρω αλλά οι φήμες στη Γαλλία οργιάζουν...
Bob_o_mastoras
30/03/2015, 20:21
Δλδ ή δικιά μου η γκόμενα ή την σκοτώνω;
Μέση οδό δεν μπορουμε να βρουμε;
:hmm::hmm:
Την τραυματιζω σοβαρα;;;
:lol::lol:
el_hymador
30/03/2015, 20:24
Ε, ναι.
Δεν ξέρω σε πιο παράλληλο σύμπαν ζεις αλλά στο σύμπαν της Ελλάδας του σήμερα, ο εργαζόμενος των 400 ευρώ έχει βενζίνη με δελτίο και δρόμους να τους χαίρεται νοερά... αν θέλει δε να τους διανύσει, θα πρέπει να καταβάλλει το 5% (στην καλύτερη των περιπτώσεων) του μισθού του, αντίτιμο σε διόδια για 150 χλμ - πήγαινε - έλα. Υγεία ακόμη κάτι έχει αν του τύχει κανά κακό αλλά που θα πάει, θα γίνει ιδιωτική και αυτή και τότε θα μπορεί να ψοφάει μια χαρά μόνος του...
Τώρα για σύνταξη... :lol: σε αφήνω να το σκεφτείς μόνος σου τι ξεστόμισες (θα γελάσεις και εσύ)
...και ο εργαζόμενος των 400 ευρώ είναι η καλή περίπτωση, υπάρχει επίσης και ο άνεργος, τάση που φοριέται πολύ από το 2008 και μετά ειδικά στους νέους, που είναι πιο δεκτικοί στις ριζικές αλλαγές... αυτοί να δεις τι συντάξεις θα πάρουν, τι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα λάβουν, τι βενζίνες θα φουλάρουν και τι δρομάρες θα διανύσουν...
βέβαια για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, θα έχουν τράπεζες και θα είναι εντός ΕΕ... δεν το λες και λίγο αυτό, σου απαλύνει τον πόνο ρε παιδί μου... τις προάλλες ήταν κάτι πιτσιρίκια, εκεί γύρω στα 18 έξω από μια Πειραιώς, την κοίταζαν και τραγούδαγαν:
https://www.youtube.com/watch?v=rc2jsjnt-HY
dimmie_72
30/03/2015, 20:28
Υποθέτω αν έχεις και κανα παιδί δεν σε νοιαζει αν θα γίνει το πουτ@νακι των Β. Ευρωπαιων
ήδη ξεκινήσαμε τις εξαγωγές... αρσενικών προς το παρόν.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144675&p=2569423&viewfull=1#post2569423
Bob_o_mastoras
30/03/2015, 20:29
ήδη ξεκινήσαμε τις εξαγωγές... αρσενικών προς το παρόν.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144675&p=2569423&viewfull=1#post2569423
Φτωχεια καταραμενη... :cry:
Δεν ξέρω σε πιο παράλληλο σύμπαν ζεις αλλά στο σύμπαν της Ελλάδας του σήμερα, ο εργαζόμενος των 400 ευρώ έχει βενζίνη με δελτίο και δρόμους να τους χαίρεται νοερά... αν θέλει δε να τους διανύσει, θα πρέπει να καταβάλλει το 5% (στην καλύτερη των περιπτώσεων) του μισθού του, αντίτιμο σε διόδια για 150 χλμ - πήγαινε - έλα. Υγεία ακόμη κάτι έχει αν του τύχει κανά κακό αλλά που θα πάει, θα γίνει ιδιωτική και αυτή και τότε θα μπορεί να ψοφάει μια χαρά μόνος του...
Τώρα για σύνταξη... :lol: σε αφήνω να το σκεφτείς μόνος σου τι ξεστόμισες (θα γελάσεις και εσύ)
...και ο εργαζόμενος των 400 ευρώ είναι η καλή περίπτωση, υπάρχει επίσης και ο άνεργος, τάση που φοριέται πολύ από το 2008 και μετά ειδικά στους νέους, που είναι πιο δεκτικοί στις ριζικές αλλαγές... αυτοί να δεις τι συντάξεις θα πάρουν, τι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα λάβουν, τι βενζίνες θα φουλάρουν και τι δρομάρες θα διανύσουν...
βέβαια για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, θα έχουν τράπεζες και θα είναι εντός ΕΕ... δεν το λες και λίγο αυτό, σου απαλύνει τον πόνο ρε παιδί μου... τις προάλλες ήταν κάτι πιτσιρίκια, εκεί γύρω στα 18 έξω από μια Πειραιώς, την κοίταζαν και τραγούδαγαν:
https://www.youtube.com/watch?v=rc2jsjnt-HY
Ωραία, αντί λοιπόν να προσπαθήσουμε, με κάποιο τρόπο (ο προηγουμενος βλ Αντωνης, Βαγγέλης και ο νυν βλ. Αλέξης δεν οδηγούν πουθενά) να γίνουμε καλύτεροι, του γ@μάμε τη μάνα κι όποιος επιζήσει.
Σου 'χω άσχημα νέα. Θα επιζήσουν και θα σε απομιζήσουν αυτοί που έχουν λεφτά. Αλλοδαποί και ιθαγενείς...
el_hymador
30/03/2015, 20:49
Ωραία, αντί λοιπόν να προσπαθήσουμε, με κάποιο τρόπο (ο προηγουμενος βλ Αντωνης, Βαγγέλης και ο νυν βλ. Αλέξης δεν οδηγούν πουθενά) να γίνουμε καλύτεροι, του γ@μάμε τη μάνα κι όποιος επιζήσει.
Σου 'χω άσχημα νέα. Θα επιζήσουν και θα σε απομιζήσουν αυτοί που έχουν λεφτά. Αλλοδαποί και ιθαγενείς...
Ενώ τώρα ας πούμε ΔΕΝ με απομυζούν όσοι έχουν λεφτά, αλλοδαποί και ιθαγενείς; :confused:
nick_VFR
30/03/2015, 21:46
Αν κρίνουμε από το πόσοι νέοι Έλληνες έφυγαν τα τελευταία χρόνια και πήγαν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης... τότε μάλλον είναι ευρωπαίος πολίτης με ευκαιρίες (όχι απαραίτητα ισότιμες, αλλά τουλάχιστον ευκαιρίες)... απλά είναι εκτός Ελλάδας!
Cpt. Haddock
30/03/2015, 22:05
[...]
Τώρα για σύνταξη... :lol: σε αφήνω να το σκεφτείς μόνος σου τι ξεστόμισες (θα γελάσεις και εσύ) [...]]
Δε γελαω... Γιατι ακομα καθε μηνα εστω και το κουτσουρεμενο ποσο μπαινει στους λογαριασμους. Θα γελασω πολυ πικρα, την πρωτη φορά που δε θα μπει και τότε θα ξεχαστουν πολύ γρηγορα τα ευκολα και παχια λογια για παραλιες και ήλιους :wave2:
Το συμπαν μου ειναι οντως παραλληλο. Δεν περιεχει φαντασιωσεις αλλα πραγματικοτητες :(
Cpt. Haddock
30/03/2015, 22:06
[...]
Δρομους εχουμε ηδη τους χειροτερους. Δεν βλεπω πως θα μπορουσαν να χειροτερεψουν. :lol:[...]
Δεν εχεις πολυταξιδεψει απ' οτι φαινεται.
Επισης, αρκετα ποστ πριν ειχες γραψει "ειμαστε μαθημενοι στα δυσκολα" αλλα δεν ξερεις τι ειναι η μπομποτα. Ρωτα κανεναν παππου που να εζησε κατοχη να σου πει.
Έχασα κανένα τεύχος; Καταργήθηκε το μνημόνιο;
MG-KTiNoS
30/03/2015, 22:30
Έχασα κανένα τεύχος; Καταργήθηκε το μνημόνιο;
Όχι δέχτηκε τις μαζικές απολύσεις και από Δευτέρα οι τράπεζες θα αμολήσουν μερικές χιλιάδες στο δρόμο.
Φυσικά μαζί με την απόλυση και των δημοσίων θα πάρει φωτιά οι οικονομία και θα εκσπερματωθεί η ανάπτυξη !
:cool:
el_hymador
30/03/2015, 22:37
Δε γελαω... Γιατι ακομα καθε μηνα εστω και το κουτσουρεμενο ποσο μπαινει στους λογαριασμους. Θα γελασω πολυ πικρα, την πρωτη φορά που δε θα μπει και τότε θα ξεχαστουν πολύ γρηγορα τα ευκολα και παχια λογια για παραλιες και ήλιους :wave2:
Το συμπαν μου ειναι οντως παραλληλο. Δεν περιεχει φαντασιωσεις αλλα πραγματικοτητες :(
Εγώ δεν γελάω καθόλου όταν στρατιές νέων ανθρώπων συντηρούνται (δηλαδή φυτοζωούν) από την σύνταξη του πατέρα, της μάνας ή του παππού. Αν δεν καταλαβαίνεις την διάσταση αυτού του πράγματος, τον ολικό "ευνουχισμό" που επιτελείται και τον κατακερματισμό της ψυχολογίας τους (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον τους και το μέλλον αυτού του τόπου), μάλλον έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ήσουν νέος. Και εμένα βέβαια πλέον τα πιτσιρίκια με φωνάζουν "κύριε" οπότε δεν το παίζω τζόβενο... αλλά τουλάχιστον αναγνωρίζω ότι μιας και η γενιά μου πέρασε νατχντιριντί στη ηλικία τους, ίσως πρέπει με κάποιο τρόπο να το ανταποδώσω.
Στο δικό μου σύμπαν που βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα λοιπόν τα κουκιά δεν βγαίνουν... ή την σύνταξη του παππού και να ζούμε σαν τρωγλοδύτες (το οποίο μετά από καιρό γίνεται και συνήθεια) ή κάτι άλλο πιο δραστικό. Συνήθως όλοι εσείς οι μετριοπαθείς κατηγορείτε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας για απολυτότητα... αν το να μην δέχομαι να γίνουμε όλοι υποτακτικοί σημαίνει για εσένα έξοδος του Μεσολογγίου και Κούγκι, αυτό είναι πρόβλημα οπτικής, δικό σου όμως. :wave2:
Cpt. Haddock
30/03/2015, 22:45
Αντιστοιχα το "υποτακτικοι" ειναι θεμα δικης σου οπτικης, ναι;
Επισης, για Κουγκι δε μιλησα εγω αλλα η Κυβερνηση δια του Υπουργου Αμυνας :lol:
Το οτι δε βγαινουν τα κουκια ειναι γνωστο εδω και χρονια. Αλλα αντι να τα νοικοκυρεψουμε μπας και βγουν καποτε, παιζουμε καθυστερησεις, ψηφιζουμε νομους που τους αναιρουμε, κανουμε διαλεξεις και εκθεσεις ιδεων και την ιδια στιγμη ζηταμε σαν επαιτες κατι απο τα 7.2 δις (αυτα που στην αρχη δε θελαμε) κι επειδη αυτοι οι κακοι και κρυοκωλοι βορειοι με τον κωλοκαιρο τους δε θελουν να μας τα δωσουν χαρισμα, κλαιγομαστε για εκβιασμους και απειλουμε για ρηξεις.
Σα παιδακι που φωναζει "Σελω παγωτο μαμα"
Εκει που συμφωνουμε ειναι οτι ορθως πρέπει η Ελλαδα να φυγει απο ευρω και ΕΕ. Δεν αξιζει να ειναι εκει, δεν ταιριαζει. Ας γυρισει στην βαλκανικη μοναξια και στην μεσανατολιτικη ευρωαφρική που ανηκει ιστορικα.
el_hymador
30/03/2015, 22:56
Αντιστοιχα το "υποτακτικοι" ειναι θεμα δικης σου οπτικης, ναι;
Επισης, για Κουγκι δε μιλησα εγω αλλα η Κυβερνηση δια του Υπουργου Αμυνας :lol:
Το οτι δε βγαινουν τα κουκια ειναι γνωστο εδω και χρονια. Αλλα αντι να τα νοικοκυρεψουμε μπας και βγουν καποτε, παιζουμε καθυστερησεις, ψηφιζουμε νομους που τους αναιρουμε, κανουμε διαλεξεις και εκθεσεις ιδεων και την ιδια στιγμη ζηταμε σαν επαιτες κατι απο τα 7.2 δις (αυτα που στην αρχη δε θελαμε) κι επειδη αυτοι οι κακοι και κρυοκωλοι βορειοι με τον κωλοκαιρο τους δε θελουν να μας τα δωσουν χαρισμα, κλαιγομαστε για εκβιασμους και απειλουμε για ρηξεις.
Σα παιδακι που φωναζει "Σελω παγωτο μαμα"
Εκει που συμφωνουμε ειναι οτι ορθως πρέπει η Ελλαδα να φυγει απο ευρω και ΕΕ. Δεν αξιζει να ειναι εκει, δεν ταιριαζει. Ας γυρισει στην βαλκανικη μοναξια και στην μεσανατολιτικη ευρωαφρική που ανηκει ιστορικα.
Παντού ΣΥΡΙΖαίους βλέπεις. Λάθος υπέθεσες, είμαι εντελώς αντίθετος με τις πρακτικές τους και με τα πάντα όλα τους.
Τιμή μου, καμάρι μου και χαρά μου να ανήκω στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη μεσανατολίτικη ευρωαφρικανική περιοχή. Έχουν αποδείξει ιστορικά πολλοί από τους εταίρους μας στην ΕΕ το ποιόν τους και δεν μου αρέσει καθόλου, αν σου αρέσει εσένα, κάτσε εκεί που είσαι και άσε εμένα εδώ να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων μου.
Cpt. Haddock
30/03/2015, 23:00
Πότε σε ειπα εγω συριζαίο :confused:
Ενώ τώρα ας πούμε ΔΕΝ με απομυζούν όσοι έχουν λεφτά, αλλοδαποί και ιθαγενείς; :confused:
Τρομερή διαπίστωση...
Βασικά, κάπως έτσι είναι ο κόσμος, από τότε που πλακωθηκαν οι Αιγύπτιοι με τους Υξως, οι Ναιτες με τον Παπα, ο Γρηγόριος ο Έ με τους Φιλικούς και ο Μπους με τον Σανταμ.
Παρακάτω? Και μην μου πεις το κλισέ "δεν έχω τίποτα να χάσω" επειδή μοιραζόμαστε τη σύνταξη του παππού.
Εκατοντάδες εκατομμύρια νέοι περνάνε ΧΩΡΙΣ την σύνταξη του παππού, χωρίς ισες ευκαιρίες, χωρίς καθόλου ευκαιρίες. Και ονειρεύονται να κολυμπήσουν στο ποτάμι πιο γρήγορα, να ξεχωρίσουν, να ξεφύγουν.
Εμείς, θέλουμε να κολυμπήσουμε ανάποδα, να πάρουμε ότι αρπάξουμε γιατί είμαστε καραμπουζουκληδες και μας τα χρωστάνε, και άμα λάχει να τους ρίξουμε και κανένα φουτσο γιατί έχουμε ένδοξο και γεμάτο αξιοπρέπεια DNA.
MG-KTiNoS
30/03/2015, 23:59
Τρομερή διαπίστωση...
Βασικά, κάπως έτσι είναι ο κόσμος, από τότε που πλακωθηκαν οι Αιγύπτιοι με τους Υξως, οι Ναιτες με τον Παπα, ο Γρηγόριος ο Έ με τους Φιλικούς και ο Μπους με τον Σανταμ.
Παρακάτω? Και μην μου πεις το κλισέ "δεν έχω τίποτα να χάσω" επειδή μοιραζόμαστε τη σύνταξη του παππού.
Εκατοντάδες εκατομμύρια νέοι περνάνε ΧΩΡΙΣ την σύνταξη του παππού, χωρίς ισες ευκαιρίες, χωρίς καθόλου ευκαιρίες. Και ονειρεύονται να κολυμπήσουν στο ποτάμι πιο γρήγορα, να ξεχωρίσουν, να ξεφύγουν.
Εμείς, θέλουμε να κολυμπήσουμε ανάποδα, να πάρουμε ότι αρπάξουμε γιατί είμαστε καραμπουζουκληδες και μας τα χρωστάνε, και άμα λάχει να τους ρίξουμε και κανένα φουτσο γιατί έχουμε ένδοξο και γεμάτο αξιοπρέπεια DNA.
Εγώ μόνο για το φούτσο είμαι μέσα....
(έχουν τρομερές γκόμενες εκεί πάνω)
:D
Για όλα τ άλλα λέω ότι θέλω απλά να ζήσω με αξιοπρέπια.
Ούτε ψήφισα ποτέ τους "μεγάλους" ούτε ΕΣΠΑ πήρα, ούτε δάνειο από τράπεζες
Ούτε με διόρισε κανένας πουθενά.
Δούλευα και δουλεύω σαν το σκύλο όλη μου τη ζωή !
(όπως ο πατέρας μου, ο παππούς μου... και πολλοί άλλοι εδώ μέσα)
Άρε δεν είμαστε... Κάποιοι είναι....
el_hymador
31/03/2015, 00:19
Τρομερή διαπίστωση...
Mα στην διαπίστωση αυτή δεν χρεώνω ειδικό βάρος ανάλογο της διαπίστωσης που έκανε ο Νεύτωνας με το μήλο, οπότε τι μου λες; Το ότι δεν συμβαίνει ή ότι να το αφήσουμε να συνεχιστεί θα μας βγάλει κάπου;
Αλήθεια, αυτή η σιγουριά σας ότι το "μοντέλο" που έχει εφαρμοστεί θα μας βγάλει κάπου από που πηγάζει; Από τo excel, από τις αναλύσεις σε "έγκυρα" χρηματοοικονομικά site και εφημερίδες; Από που ακριβώς; Eπειδή το λέει ο Νταϊσλεμπλουν (α στο διάολο το μαλακά πως τον λένε anyway) ή επειδή το απαιτεί ο Γκέμπε....εεε... ο Σοίμπλε και η μαντάμ "ήμουν αναοργασμική και μου κάτσε και εμμηνόπαυση"; Να το δεχόμουν αν παίζαμε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι - προσομοίωσης κοινωνικοοικονομικού βιασμού ή κάναμε ασκήσεις επί χάρτου αλλά εδώ μιλάμε για την πραγματικότητα, για ανθρώπους και για κοινωνίες, των οποίων τη λειτουργία και τις αντιδράσεις δεν μπορεί και δεν είναι ικανός να συλλάβει κανένας χαρτογιακάς.
Τα νούμερα βγαίνουν λοιπόν; Μπορεί...
Οι άνθρωποι πίσω από τα νούμερα βγαίνουν; Στ΄@@δια μας, τα νούμερα να βγουν!... nice, εξαιρετική προσέγγιση.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το άλλο...
Από τη στιγμή που οι φρίτσιδες και όλο το σκυλολοί που τους γλύφει τα @@δια διαλαλούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν ότι είναι πλέον απόλυτα θωρακισμένοι απέναντι σε ένα ενδεχόμενο Grexit, γιατί θέλουν ντε και καλά να μας σώσουν;
Τον πρώτο καιρό να το καταλάβω, θα γινόντουσαν πουτ@ν@ όλα, όποτε καιγόταν ο κ*λος τους αλλά τώρα που το παίζουν και καλά "την ημέρα που θα πτωχεύσετε εμείς θα πάμε για wurst και μετά να χαζέψουμ την ανοιξιάτικη collection σανδαλιών με κάλτσα" τι τους νοιάζει;
Γιατί δεν μας αφήνουν σε μια γωνία να ψοφήσουμε μόνοι μας;
Είναι τόσο ανθρω....ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ.... δεν μπορώ καν να γράψω "ανθρωπιστές" αναφερόμενος στους φρίστιδες χωρίς να γελάσω!!!
Μας αγαπάνε;
Θα αποτελέσει πλήγμα η έξοδος της Ελλάδος από την ΕΕ για το κύρος της; Περισσότερο από τότε που μας εντάξανε δηλαδή;
Θα μειωθεί η κυκλοφορία της Bild που δεν θα έχει με τι να ασχοληθεί;
Τι ακριβώς παίζει, γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά... από τη μια "στα παπάρια μας" και από την άλλη "θα σας σώσουμε θέλετε δεν θέλετε"
pipe_smoker
31/03/2015, 01:46
Αρχίσαμε πάλι το μέτρημα των κουκιών (και δεν τα τρώω κιόλας).
Δεν μπορώ να καταλάβω τί σας κάνει ορισμένους να πιστεύετε σε κάτι (οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, από όποια πλευρά/ιδεολογία/πολιτική στάση κλπ κι αν το βλέπετε) το οποίο αυτό κάτι μπορεί κάπως να σώσει μια κατάσταση σαν κι αυτή.
Ο ντετερμινισμός βγάζει μάτι. Και δεν το λέω με καμία διάθεση συνωμοσιολογίας ή τίποτα τέτοιο.
Μπρος γκρεμός είναι και πίσω ρέμα.
Οι αναρχοανθρωπιστικοwhatever προσεγγίσεις είναι ουτοπικές. Δεκτό. Με τέτοιο περίγυρο εννοείται πως δε θα μπορούσε να στεριώσει τίποτα τέτοιο.
Οι προσεγγίσεις τύπου "Να τα αλλάξουμε όλα, να κάνουμε σωστές μεταρυθμίσεις, να γυρίσουμε τα μέσα έξω μας" είναι ακόμα πιο ουτοπικό. Like it or not. Δεν παίζει το σενάριο. Είτε είναι θετικό είτε αρνητικό, είτε φταίμε που δεν αλλάζουμε είτε δε μας αφήνουν είτε δε γίνεται εκ φύσεως, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Αυτό που μας κόφτει για να καταλάβω κιόλας, είναι αν θα έχουμε μπομπότα ή αν δε θα έχουμε ούτε καν μπομπότα?
Αν θα βγαίνουν τα 400 ευρώ ή αν δε θα βγαίνουν ούτε καν τα 400 ευρώ?
Κι αν γίνουν (που θα γίνουν) 200, το ίδιο?
Όλοι φαίνεται να συμφωνούμε στο ότι τρώμε ξύλο.
Άλλοι λένε ότι καλώς το τρώμε το ξύλο κι ότι "βάρα βάρα" κάτι θα βγει στο τέλος. Το πού το στηρίζουν κι αν υπάρχει καμία βάση σε αυτό το πράγμα..... άλλη ιστορία.
Άλλοι λένε ότι καλώς το τρώμε το ξύλο και καλά να πάθουμε έτσι που τα κάναμε. Ναι. Κι εγώ γουστάρω να ρίχνω καμιά ψιλή στο σεΧ αλλά ο σαδισμός μου εξαντλείται εκεί.
Άλλοι λένε ότι κακώς το τρώμε το ξύλο και ότι λύση θα βρεθεί μόνο αν σταματήσουμε να τρώμε ξύλο, πράγμα που είναι μέρος της λύσης. Η οποία όμως είπαμε θα δοθεί αφού σταματήσουμε να τρώμε ξύλο, πράγμα το οποίο...... κοκ
Άλλοι λένε ότι κακώς το τρώμε το ξύλο είτε βρεθεί είτε δε βρεθεί λύση. Το ξύλο να σταματήσει και μια άκρη (καλύτερη ή χειρότερη) θα τη βρούμε.
Το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν επιλογές, περνάει από κανενός το κεφάλι?
Όπως ας πούμε το ενδεχόμενο ότι όπου και να γυρίσουμε ό,τι και να πάμε να κάνουμε και πάλι θα είμαστε στα ίδια γιατί έτσι όπως έχει έρθει η όλη κατάσταση μαχαίρια και πεπόνια τα κρατάνε άλλοι.
Τώρα, το αν ο Χ ζητούσε γονατιστός μισή φλουδίτσα πεπονάκι και θυσίαζε και 70 παρθένες νύχτα με πανσέληνο, και τελικά του την έδινε τη μισή φλουδίτσα ο πεπονάς, ενώ ο Ψ λέει στον πεπονά "Φέρε μου όλο το πεπόνι γιατί είναι βαριά η τσαπού του τσολιά" και παίρνει κι αυτός μισή φλουδίτσα ή παίρνει ένα @, έχει τόση σπουδαία διαφορά?
Και οι παρθένες θα πεθάνουν όπως και να'χει (γιατί η μισή φλουδίτσα δεν αρκεί να τις ταΐσει), και πεπόνι ολόκληρο ποτέ δεν πρόκειται να πάρουμε, κι ακόμα κι αν το παίρναμε (δυστυχώς ή ευτυχώς) θα το κάναμε μπάλα να παίξουμε 5Χ5 γιατί αυτοί είμαστε, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Τα λεφτά τα έχει άλλος.
Αν θέλει να δώσει θα δώσει. Όχι όμως με βάση το τί θα τάξουμε εμείς. Με βάση το τί θέλει αυτός.
Το αν θέλουμε/μπορούμε/συμφέρει να κάνουμε αυτό που θέλει για να μας δώσει τα λεφτά του, εξαρτάται από την περίπτωση.
Λύσα το κάναμε.
MG-KTiNoS
31/03/2015, 07:43
ντετερμινισμός???
τιπεστωραρε??????
:a03:
Από αύριο και μετά από 30 χρόνια ακριβώς, καταργούνται οι ποσοστώσεις στο γάλα εντός ΕΕ... ΜΟΝΟ στο γάλα αυτό...
Προσπαθώ να θυμηθώ σε ποιες χώρες της ευρώπης έχει παχιές γελάδες που κατεβάζουν γάλα...
Εμείς μιλάμε για αξιοπρέπειες και κουραφέξαλα, κι αυτοί καβαντζώνονται....
Η έξωθεν εκούσια διάλυση της γεωργικής, βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής της Ελλάδος δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που συζητάτε μάλλον.
Σύμπτωση είναι με την κατάντια μας, και κατά βάση φταίει για όλα το ευρωαφρικανικό, μεσανατολίτικο, βαλκανικό ταμπεραμέντο μας....
keep walking...
MG-KTiNoS
31/03/2015, 08:41
Σύμπτωση είναι με την κατάντια μας, και κατά βάση φταίει για όλα το ευρωαφρικανικό, μεσανατολίτικο, βαλκανικό ταμπεραμέντο μας.....
Να κάνω μια ανόητη ερώτηση?
(Για το ποιός φταίει)
ΑΝ ζούσε (όχι ο Μπελογιάννης) ο Μπακογιάννης θα είχες όλα αυτά τα .... άτομα στη ΝΔ?
ΑΝ ζούσε ο Παναγούλης ΕΤΣΙ θα ήταν το ΠΑΣΟΚ σήμερα?
-δεν ήμουν με κανέναν απ αυτούς ποτέ αλλά λέω-
Η χρεοκοπία είναι σαν το ταγκό.
Θέλει 2.
Μέσα έξω...
Το άλλο με το γάλα δεν έχω ιδέα...
(αλλά μια ματιά που έριξα είδα ότι έπεσε η τιμή στο γάλα κατά 20% στη ΕΕ???? :moutza:)
Pan (dvs)
31/03/2015, 14:21
Καλα τα λεμε,αλλα δεν αναρωτηθηκαμε ακομη για το βασικοτερο.
Θελουμε να βγουμε απο την κριση?
Καλα τα λεμε,αλλα δεν αναρωτηθηκαμε ακομη για το βασικοτερο.
Θελουμε να βγουμε απο την κριση?
Δεν αναρωτηθήκαμε ακόμη γιατί σε αυτό συμφωνούμε όλοι εκ των προτέρων.
Όλοι θέλουμε να βγούμε από την κρίση.
Το θέμα είναι πως υπάρχει διαφωνία στο ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνουμε και δυστυχώς οι δύο κύριες προτεινόμενες λύσεις είναι τόσο ασύμβατες μεταξύ τους που δεν γίνεται να βρεθεί μέση οδός, θα πρέπει να επικρατήσει η μία.