PDA

View Full Version : Habemus Papam

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

vaska
17/02/2015, 13:37
ΟΚ, και για να τελειώνουμε για σήμερα, μάλλον αποδεικνύεται ότι εκείνα τα "Εχουμε προγραμμα για να κυβερνήσουμε" ήταν μια ακόμα απο τις γνωστές και παραδοσιακές προεκλογικές πίπες (τα ιδια ελεγαν κι οι Βενιζελος/Σαμαράς).

Αν ειχαν έτοιμο σχέδιο διακυβέρνησης και διαπραγμάτευσης τότε μάλλον μας το κρατάνε κρυφό και περιμένουμε το όβερ.

Που ξέρεις, μπορεί να έχουν κάνει κουβέντα με τον Σώρρα τον Αρτέμιο από την Πάτρα, να τους δώσει να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας.

KAWAMANRIDER
17/02/2015, 13:38
ΟΚ, και για να τελειώνουμε για σήμερα, μάλλον αποδεικνύεται ότι εκείνα τα "Εχουμε προγραμμα για να κυβερνήσουμε" ήταν μια ακόμα απο τις γνωστές και παραδοσιακές προεκλογικές πίπες (τα ιδια ελεγαν κι οι Βενιζελος/Σαμαράς).

Αν ειχαν έτοιμο σχέδιο διακυβέρνησης και διαπραγμάτευσης τότε μάλλον μας το κρατάνε κρυφό και περιμένουμε το όβερ.

τα εχουν βαλει με τα παντα ολα μεσα και εξω , τι σχεδιο multi να ειχανε δηλαδη για ολα , εγω δεν περιμενα κατι τετοιο και μαλλον δεν υπαρχει το απολυτο , φανταστικο σχεδιο , σημασια εχει να μην κανουν πισω

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 13:41
Mη μασατε!
Αν μας διωξουν-φυγουμε απο το Ευρω το φεσι που θα τους αφησουμε θα ειναι επικων διαστασεων και συν τοις αλλοις το Ευρω θα κλυδωνιστει ανεπανορθωτα. Αυτοι θα χασουν. Εμεις δεν γινεται να παμε πιο κατω απο αυτα που θελουν να μας επιβαλουν.

Η χωρα θα αντεξει και συνεργασιες μπορουν να γινουν και με αλλες χωρες εκτος Ευρωπης για να μας βοηθησουν.

stefanos
17/02/2015, 13:44
σημασια εχει να μην κανουν πισω

Στο σχέδιο να πείσουμε τους "επενδυτές" οτι ο τρόπος μας να τους ξεπληρώσουμε είναι αποτελεσματικότερος απο τον δικό τους?

stefanos
17/02/2015, 13:47
Mη μασατε!
Αν μας διωξουν-φυγουμε απο το Ευρω το φεσι που θα τους αφησουμε θα ειναι επικων διαστασεων και συν τοις αλλοις το Ευρω θα κλυδωνιστει ανεπανορθωτα. Αυτοι θα χασουν. Εμεις δεν γινεται να παμε πιο κατω απο αυτα που θελουν να μας επιβαλουν.

Η χωρα θα αντεξει και συνεργασιες μπορουν να γινουν και με αλλες χωρες εκτος Ευρωπης για να μας βοηθησουν.

Ναι σειρά περιμένουν τα κορόιδα για τα φέσια?:D

amyroukai
17/02/2015, 13:49
Εγώ πάλι αφελώς πιστεύω πως ότι σχέδιο και να έχεις, αν δεν μπεις μέσα, να κάνεις μιά απογραφή του τι και πως κλπ, δουλειά δεν μπορείς να κάνεις.
Οπότε γενικές κατευθυντήριες γραμμές και ιδέες σαφώς υπήρχαν, τώρα ψάχνουν πως θα εφαρμοστούν.

Φυσικά εξίσου πιθανό είναι αυτό που λέει ο προφέσορ σνάιπ...

SHOOTER045
17/02/2015, 13:49
Πάμε γερά με σύνθημα :< Όποιος δεν έχει τίποτα, δεν έχει τίποτα να χάσει... >

KAWAMANRIDER
17/02/2015, 13:57
Στο σχέδιο να πείσουμε τους "επενδυτές" οτι ο τρόπος μας να τους ξεπληρώσουμε είναι αποτελεσματικότερος απο τον δικό τους?

ε ωραια αφου αυτο κανουν , προτειναν καποια πραγματα ρεαλιστικα και εφαρμοσιμα και οι αλλες οι κ@ριολες εχουν σκυλιασει , ειναι ανυποχωρητοι , τι αλλο να κανουν , ή υπογραφουν ή οχι , δεν υπαρχει αλλη επιλογη ,

το συριζα πηρε μια δυναμικη απο τον κοσμο και τελοσπαντων στα πλαισια της ευρυτερης αποδοχης απο τον λαο εχει βαλει και στην ακρη τις ακραιες αριστερες τοποθετησεις , γιατι μην νομιζεις οτι υπαρχει αριστερος σταθερος ιδεολογικα να ταυτιζεται με τις κινησεις της κυβερνησης αυτη την στιγμη , ανοχη πηραν , εχει μπει πολυ νερο σε πολυ βαθυκοκκινο κρασι και για να μην ειμαι και αδικος ισχυει το ιδιο και για μεριδα της κεντροδεξιας , προσπαθουν να κλεισουν συμφωνια για ολο τον λαο αλλα οι αλλοι δεν ρε π@υστη μου , δεν

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 14:03
Ναι σειρά περιμένουν τα κορόιδα για τα φέσια?:D

Δεν μιλαω για δανεια.
Μπορουμε πχ να πουμε στους Ρωσσους, ελατε φτιαξτε εναν αγωγο αεριου εδω και εμεις θα εχουμε τα ταδε ενεργειακα ωφελη.
Ή τους λεμε, καταργουμε τους δασμους για τα Ρωσσικα προϊοντα και ελευθερη εισοδος για 3 μηνες χωρις βιζα σε Ρωσσους τουριστες και καταργηστε και 'σεις τους δασμους για τα Ελληνικα προϊοντα. Να δεις ποσο ανταγωνιστικα θα γινουν μετα.

Pan (dvs)
17/02/2015, 14:04
Ρε μαγκες ας παμε στην δραχμη ξανα.. Τι μασατε;;
Ενταξει, στην αρχη θα ειναι δυσκολα αλλα οκ, στα δυσκολα μαθαμε..
Απο το να μου λεει ο καθε ευρωπαιος τι θα κανω προτιμω να τρωω φακες καθε μερα και να τους κανω κ@λοδαχτυλο!
Αϊντε και πολυ ασχοληθηκαμε λεω εγω με τους μ@λακες...

Kαλα τα λες και οταν ερθει η ωρα να εισαγεις πετρελαιο η τροφιμα τους δινεις δραχμες και κανουνε και κωλοτουμπες απο τη χαρα τους.

MG-KTiNoS
17/02/2015, 14:07
Μην εισαι σίγουρος.. Υπάρχουν 24 εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης (https://www.youtube.com/watch?v=Ru0swwW480o)

Αυτό θα το ακούσω πιο μετά αλλά αν η ανεργία στην Ελλάδα φτάσει στα νούμερα που πιστεύουν αυτοί που είπαν αυτά που έγραψα
δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μην πέσει το σύστημα.

pipe_smoker
17/02/2015, 14:12
Εμένα μου αρέσει ο κάβαμαν γιατί είναι ρομαντικός και παθιασμένος και μου θυμίζει τα νιάτα μου:D

Όντως έχουν συνταχτεί στο παρελθόν οι λαοί κι έχουν κάνει επαναστάσεις.

Και (στον dimmie72 αναφέρομαι) το πώς καταλήξανε τελικά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ειδικά μερικές από αυτές είναι να τις σκέφτεσαι και να κλαις. Απλά ο κάβαμαν τις αναφέρει ως παραδείγματα συσπείρωσης κι ενότητας κλπ. Τον κακό το δρόμο τον πήρανε μετά. Και δεν έφταιγε ο λαός;)

Τις επαναστάσεις δεν τις έκαναν μόνοι τους οι λαοί.
Ο πεινασμένος δεν κάνει επανάσταση από μόνος του.
Ο χορτάτος την ξεκινάει κι ακολουθεί ο πεινασμένος.
Τις περισσότερες και μεγαλύτερες επαναστάσεις τις εμπνεύστηκαν και τις "ξεκίνησαν" μεγαλοαστοί, ή (αν δε μας αρέσει ο όρος) σίγουρα όχι πειναλέοι.
Θέλει γνώσεις κι οργάνωση η επανάστα. Δεν είναι ξεσηκωνόμαστε κι ορμάμε.
Θέλει εμπνευστές. Και τέτοιοι σήμερα δεν υπάρχουν.

Καμία επανάσταση δεν πρόκειται να γίνει.

Να αφήσουμε τις επαναστάσεις και να πάμε στο μέλι?

Όπως είχε πριν το πράμα βγαίναμε? No.
Είχε τελειώσει? No.
Πήγαινε προς το καλύτερο? Νο. (εκτός κι αν είσαι ο Άδωνις)
Χειροτέρευε όλο και περισσότερο.

Είτε έφταιγε το μνημόνιο, η τρόικα, το ΔΝΤ, είτε έχει να κάνει με τα δάνεια, με το χρέος, με ελλλλείμμμματα, με πλλλεονννάσματα, με τα @@ μας τα δυο, το νόημα είναι ένα.
Ο κόσμος πεινούσε και οι Σοϊμπλέδες ζητούσαν κι άλλα μέτρα.
Δε με νοιάζει τί έχεις υπογράψει, τί έχεις συμφωνήσει, τί συμβόλαια έχεις στα χέρια σου.
Όταν πεθαίνει κόσμος γιατί δεν έχει να φάει, να ζεσταθεί, να τον δει γιατρός, πρώτα θα κοιτάξω τον κόσμο και μετά εσένα και τα συμβόλαιά σου.

Είναι απλή γαμημένη λογική.
Δε θα περιμένουμε να φτάσουμε να μαζεύουμε νεκρούς από τα πεζοδρόμια με το καροτσι του δήμου όπως στην κατοχή, για να δει ο Σόιμπλε καρότσι και να ξεροχyσει.

Ξαναλέω λοιπόν.
Όπως είχε και όπως πήγαινε πριν το πράγμα, βγαίναμε? Όχι.

Άρα, αξίζει μια δοκιμή μπας και γίνει κάτι.
Είτε αυτό είναι ένα ζόρι στη διαπραγμάτευση μπας και βρεθεί μια "λύση", είτε είναι ένα "Βρε δε πηδιέστε λέω εγώ!" είτε δεν ξέρω γω τι.
Μια προσπάθεια μπας κι αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
Όχι να έρθει ο λαός στην εξουσία, και το προλεταριάτο να κυβερνήσει και "Σώπα όπου να'ναι θα μας φέρουν και π@@τάνες.... Σε λίγα χρόνια θα μαμάμε με κουπόνια!!!".

Να γίνει κάτι για τα αυτονόητα.
Να μην πεθαίνει κόσμος γιατί δεν έχει στέγη, φαγητό, γιατρό, φάρμακα.
Και δεν είπα "λεφτά για στέγη", "λεφτά για γιατρό" κλπ......

Δε γίνεται να μην έχεις νοσοκομεία που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των αρρώστων κι εσύ να πληρώνεις δάνεια.
Κι ας υπάρχουν και χαρτιά και υπογραφές και της παναγιάς τα μάτια.

Κι ο Σάιλοκ είχε κάθε δικαίωμα να εισπράξει τη μια λίβρα σάρκα. Τελικά ένα @ πήρε.

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 14:18
Kαλα τα λες και οταν ερθει η ωρα να εισαγεις πετρελαιο η τροφιμα τους δινεις δραχμες και κανουνε και κωλοτουμπες απο τη χαρα τους.

Γιατι παλια πως εισαγαμε;;; Απο το 2002 εχουμε Ευρω αν θυμαστε. Μια χαρα θα τις παρουν τις δραχμες.

Και επισης, τροφιμα ΔΕΝ χρειαζεται να εισαγουμε. Ειμαστε απολυτως αυτονομοι, αν θελησουμε, στον τομεα τροφης.
Καυσιμα θα πρεπει ομως να εισαχθουν. Ρωσσια;;; Βενεζουελα;;; Ιραν;;; Εχουμε επιλογες και εκτος Δυσης.. ;) Και με σωστες διμερεις συμφωνιες σε μια χαρα τιμες θα τα παιρνουμε!

MG-KTiNoS
17/02/2015, 14:21
Εγώ πάλι αφελώς πιστεύω πως ότι σχέδιο και να έχεις, αν δεν μπεις μέσα, να κάνεις μιά απογραφή του τι και πως κλπ, δουλειά δεν μπορείς να κάνεις.
Δεν μπορείς να κάνεις απογραφή
γιΑΤΊ το 12 υπέγραψες ότι δέχεσαι.... και διακανόνισες με βάση αυτό.
Άρα.... Άντε γεια.
(+ αναπηρικές συντάξεις πέρνουν και οι ανάπηροι)

Γουάνγκ? Σ αρέσει???
:D

amyroukai
17/02/2015, 14:24
Οι άστεγοι. Είχαμε άστεγους πριν μιά δεκαετία; Καλά, είχαμε, κάτι ναρκομανείς κλπ τελειωμένους. Αλλά πλέον είναι άστεγοι και "κανονικοί" άνθρωποι.
Και έχεις τους μλκς να λένε για σαξές στόρι...

pipe_smoker
17/02/2015, 14:32
Οι άστεγοι. Είχαμε άστεγους πριν μιά δεκαετία; Καλά, είχαμε, κάτι ναρκομανείς κλπ τελειωμένους. Αλλά πλέον είναι άστεγοι και "κανονικοί" άνθρωποι.
Και έχεις τους μλκς να λένε για σαξές στόρι...

Μέρος του σαξές στόρυ είναι να πεθάνουν και μερικοί, νταξ....
Δε σπας ομελέτα άμα δεν κάνεις αυγά και τέτοια μωρέ.

Παράπλευρες απώλειες.
Να δεις τόσο ριζοσπαστικό κι επαναστατικό ήταν αυτό το πούστικο το σαξές στόρι που και νεκρούς λογικό είναι να έχουμε λες και κάναμε ένοπλο αγώνα.

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 14:35
Γουάνγκ? Σ αρέσει???

Πατατες, λαχανα, πιροσκι, βοτκα και ολη η κινεζικη κουζινα. μιαμ μιαμ! :a32:

sniper
17/02/2015, 14:54
Δεν μιλαω για δανεια.

OK

Μπορουμε πχ να πουμε στους Ρωσσους, ελατε φτιαξτε εναν αγωγο αεριου εδω και εμεις θα εχουμε τα ταδε ενεργειακα ωφελη.

Kάτι τέτοια πχ ξεκίνησαν πολέμους

Ή τους λεμε, καταργουμε τους δασμους για τα Ρωσσικα προϊοντα και ελευθερη εισοδος για 3 μηνες χωρις βιζα σε Ρωσσους τουριστες και καταργηστε και 'σεις τους δασμους για τα Ελληνικα προϊοντα. Να δεις ποσο ανταγωνιστικα θα γινουν μετα.
Και γίνεται το αλισιβερίσι με την καταρρέουσα δραχμή και το εξαθλιωμένο ρούβλι...
(εκτός αν ο αντικειμενικός σου σχεδιασμός είναι να φέρεις Ρωσσίδες οπότε καλά το πας).

KAWAMANRIDER
17/02/2015, 14:56
Εμένα μου αρέσει ο κάβαμαν γιατί είναι ρομαντικός και παθιασμένος και μου θυμίζει τα νιάτα μου:D

Όντως έχουν συνταχτεί στο παρελθόν οι λαοί κι έχουν κάνει επαναστάσεις.

Και (στον dimmie72 αναφέρομαι) το πώς καταλήξανε τελικά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ειδικά μερικές από αυτές είναι να τις σκέφτεσαι και να κλαις. Απλά ο κάβαμαν τις αναφέρει ως παραδείγματα συσπείρωσης κι ενότητας κλπ. Τον κακό το δρόμο τον πήρανε μετά. Και δεν έφταιγε ο λαός;)

Τις επαναστάσεις δεν τις έκαναν μόνοι τους οι λαοί.
Ο πεινασμένος δεν κάνει επανάσταση από μόνος του.
Ο χορτάτος την ξεκινάει κι ακολουθεί ο πεινασμένος.
Τις περισσότερες και μεγαλύτερες επαναστάσεις τις εμπνεύστηκαν και τις "ξεκίνησαν" μεγαλοαστοί, ή (αν δε μας αρέσει ο όρος) σίγουρα όχι πειναλέοι.
Θέλει γνώσεις κι οργάνωση η επανάστα. Δεν είναι ξεσηκωνόμαστε κι ορμάμε.
Θέλει εμπνευστές. Και τέτοιοι σήμερα δεν υπάρχουν.

Καμία επανάσταση δεν πρόκειται να γίνει.

Να αφήσουμε τις επαναστάσεις και να πάμε στο μέλι?

Όπως είχε πριν το πράμα βγαίναμε? No.
Είχε τελειώσει? No.
Πήγαινε προς το καλύτερο? Νο. (εκτός κι αν είσαι ο Άδωνις)
Χειροτέρευε όλο και περισσότερο.

Είτε έφταιγε το μνημόνιο, η τρόικα, το ΔΝΤ, είτε έχει να κάνει με τα δάνεια, με το χρέος, με ελλλλείμμμματα, με πλλλεονννάσματα, με τα @@ μας τα δυο, το νόημα είναι ένα.
Ο κόσμος πεινούσε και οι Σοϊμπλέδες ζητούσαν κι άλλα μέτρα.
Δε με νοιάζει τί έχεις υπογράψει, τί έχεις συμφωνήσει, τί συμβόλαια έχεις στα χέρια σου.
Όταν πεθαίνει κόσμος γιατί δεν έχει να φάει, να ζεσταθεί, να τον δει γιατρός, πρώτα θα κοιτάξω τον κόσμο και μετά εσένα και τα συμβόλαιά σου.

Είναι απλή γαμημένη λογική.
Δε θα περιμένουμε να φτάσουμε να μαζεύουμε νεκρούς από τα πεζοδρόμια με το καροτσι του δήμου όπως στην κατοχή, για να δει ο Σόιμπλε καρότσι και να ξεροχyσει.

Ξαναλέω λοιπόν.
Όπως είχε και όπως πήγαινε πριν το πράγμα, βγαίναμε? Όχι.

Άρα, αξίζει μια δοκιμή μπας και γίνει κάτι.
Είτε αυτό είναι ένα ζόρι στη διαπραγμάτευση μπας και βρεθεί μια "λύση", είτε είναι ένα "Βρε δε πηδιέστε λέω εγώ!" είτε δεν ξέρω γω τι.
Μια προσπάθεια μπας κι αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
Όχι να έρθει ο λαός στην εξουσία, και το προλεταριάτο να κυβερνήσει και "Σώπα όπου να'ναι θα μας φέρουν και π@@τάνες.... Σε λίγα χρόνια θα μαμάμε με κουπόνια!!!".

Να γίνει κάτι για τα αυτονόητα.
Να μην πεθαίνει κόσμος γιατί δεν έχει στέγη, φαγητό, γιατρό, φάρμακα.
Και δεν είπα "λεφτά για στέγη", "λεφτά για γιατρό" κλπ......

Δε γίνεται να μην έχεις νοσοκομεία που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των αρρώστων κι εσύ να πληρώνεις δάνεια.
Κι ας υπάρχουν και χαρτιά και υπογραφές και της παναγιάς τα μάτια.

Κι ο Σάιλοκ είχε κάθε δικαίωμα να εισπράξει τη μια λίβρα σάρκα. Τελικά ένα @ πήρε.

ουτε ρομαντικος , ουτε παθιασμενος ειμαι , παραμενω ιδεολογικα σταθερος απο τα πολυ νιατα μου μεχρι τωρα , σταθερος σε κατι που μου εχει στοιχισει σε πολλα πραγματα και σε δουλεια και κυριως τωρα γιατι δυστυχως οι αντιληψεις μου ειναι παντελως αντιθετες με καποια συμφεροντα τοπικα , δεν περιμενω λαικο "κοκκινο" ξεσηκωμο αλλα οπως καταλαβαινεις πρεπει να εχω το ιδεατο στο μυαλο μου για να φτασω να πω αφου δεν μαζευω πτωματα συνανθρωπων μου στον δρομο παλι καλα και ας φαω και λιγο αστικοποιηση και ευρωπη στη μουρη , με καταλαβαινεις φανταζομαι , αυτα που λες προφανως ειναι η ουσια της μη αποδοχης αλλου μνημονιου απλα η εμμονη μου στο "λαος ενωμενος" εχει να κανει με τον φοβο του κοσμου , να μην φοβομαστε , οτι και να γινει τουλαχιστον να ξερουμε οτι εχουμε ο ενας τον αλλο , ξερω ακουγονται ρομαντικα και ουτοπικα , αλλα η ουτοπια ειναι κατι που σε αναγκαζει να κανεις βηματα μπροστα - δεν ειναι δικο μου αυτο- με αυτα που γραφεις ταυτιζομαι και διατηρω ελπιδα για τις επιλογες μας ως λαος και τιποτα παραπανω

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 15:02
(εκτός αν ο αντικειμενικός σου σχεδιασμός είναι να φέρεις Ρωσσίδες οπότε καλά το πας).

Bλεπεις μακρια! :a10:
Θα σε ορισω υπουργο εξωτερικων! :D

Πολεμος γιατι να γινει με τους αγωγους;; Ολη η ανατολικη Ευρωπη εχει Ρωσσικους αγωγους αεριου.

teogtp
17/02/2015, 15:13
Δεν μιλαω για δανεια.

Ασε ρε μπομπ.......
Στο άκουσμα του αγωγού πήρε φωτιά η Πελλοπονησος .........
;)

SHOOTER045
17/02/2015, 15:36
Γιατι παλια πως εισαγαμε;;; Απο το 2002 εχουμε Ευρω αν θυμαστε. Μια χαρα θα τις παρουν τις δραχμες.

Και επισης, τροφιμα ΔΕΝ χρειαζεται να εισαγουμε. Ειμαστε απολυτως αυτονομοι, αν θελησουμε, στον τομεα τροφης.
Καυσιμα θα πρεπει ομως να εισαχθουν. Ρωσσια;;; Βενεζουελα;;; Ιραν;;; Εχουμε επιλογες και εκτος Δυσης.. ;) Και με σωστες διμερεις συμφωνιες σε μια χαρα τιμες θα τα παιρνουμε!

ναι εισαγαμε οταν οι γερμανοι ειχαν μαρκο κπ κλπ
παραγουμε εεεεεεε????
χμμμμμμμμ
ναι
κερασια,ροδακινα,πατατες,ζαρζαβατια.
τα υπολοιπα δεν φτανουν,εισαγουμε απο κρεας ως γαλα και ζαχαρη.
αμα την βγαλεις μια εβδομαδα ΜΟΝΟ με ροδακινα ,ελα το καλοκαιρι να σου δωσω

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 15:51
Eχω αλεργια στα ροδακινα..γμστ :cry:

Εισαγουμε τροφιμα λογω καταναλωτικων συνηθειων. Προφανως συνεχιζοντας στον ιδιο τροπο ζωης, δεν θα μας φτανουν. Αν προσαρμοσουμε ομως την παραγωγη μας και τη διατροφη μας (χωρις στερησεις εννοειται) μια χαρα συντηρουμε 10 μυρια κοσμο.
Αλλα συμφωνω οτι ειναι αρκετα δυσκολο.

dimmie_72
17/02/2015, 17:08

Οι προλετάριοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα εκτός από τις αλυσίδες τους.
Karl Marx ( 1818-1883 , Γερμανός φιλόσοφος)

κρύβε λόγια εσύ, δεν κάνει να εκδηλώνεσαι :D

Pan (dvs)
17/02/2015, 17:09

Ασε τα παλια,παλια καναμε και επαναστασεις.

Εισαγουμε παρα παρα πολλα τροφιμα,ανταλλακτικα,ρουχα,μεχρι και τα ξυλαρακια για το greek souvlaki (για το κρεας του ουτε λογος).Εαν δεν εισαι προετοιμασμενος για μια τετοια κατασταση (που δεν ειμαστε),χρειαζεσαι μια τριετια ,για να πουμε οτι δεν χρειαζεται να κανουμε εισαγωγες σε τροφιμα πρωτης αναγκης.

Μετα απο τη μια στιγμη στην αλλη,διμερης συμφωνιες δεν γινονται.Θελουνε χρονο και προετοιμασια.Και αντε, κανεις με τη Ρωσσια.Για καθε καραβι πετρελαιο που θα σου στελνουνε, ξερεις ποσα καραβια πορτοκαλια πρεπει να τους στειλεις?Που θα τα βρουμε.

Αν θυμαμαι καλα,το 2013,εισαγαμε τα διπλα απ οτι εξαγαμε.Δεν εχουμε αυταρκια σαν χωρα σε τιποτε δυστυχως.Και αντι καποιος να φροντισει να προετοιμασει τους πολιτες για παν ενδεχομενο,καθονται και λενε παπαρολογιες.

Τελος παντων, για τοσο σοβαρα θεματα δεν γινεται να βγαλουμε ακρη απο εδω.Ασε που δεν εχουμε και τις γνωσεις.Και ασε που δεν ειναι ολα τοσο απλα, οσο νομιζουμε.

MG-KTiNoS
17/02/2015, 17:09
Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος, είμαι υγειονομικός.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα πράγματα όταν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, χωρίς να υπάρχει χρόνος προσαρμογής, χωρίς δίχτυ κοινωνικής προστασίας χάνουμε ζωές. ΤΟ λέω αυτό ωμά και χωρίς διάθεση να υπερβάλω. Λένε ας πούμε αν γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή...
η Γερμανία θα πάθει αυτό κι εκείνο και το άλλο μπλα μπλα συμφέρει δε συμφέρει.... μπλα μπλα μπλα...
Εγώ θα σας πω κάτι πιο απλό γιατί βασικά στα @@ μου τι θα πάθει η Γερμανία και να θα τρώει ο άλλος ροδάκινα ή μπιρμπιλόνια.
Το κόστος λοιπόν των φαρμάκων σε μια τέτοια περίπτωση θα τετραπλασιαστεί. Θα υπάρξουν δηλαδή περιπτώσεις που ασθενείς δεν θα πάρουν τα φάρμακα τους, γιατί δεν θα υπάρχουν και απλά θα φύγουν....
Θα καταγραφούν ίσως σε κάποια λίστα, μπορεί και κάποιος κάποτε να πει και μια κουβέντα σαν στατιστικό, αφού τους φτωχούς τους έχουν χεσμένους-
Είχε πει κάποτε ο Κώστας ο Καραμανλής ο νεότερος (που δεν ήταν και τόσο μαλάκς τελικά) ήπια προσαρμογή.
Το ίδιο λέει και ο Τσίπρας σήμερα με άλλα λόγια.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που στην κυριολεξία έχουν γραμμένο στα περσινά τους τα παπούτσια τον κοσμάκη και πιέζουν γιατί ακριβώς?
Για την καλοπέραση τους εδώ και τώρα.
Οι 4 μήνες που ζητάει ο τσίπρας είναι το πρόβλημα, η τεχνική βοήθεια, το κοινωνικό πρόβλημα ή αν θα κλείσει με +2,5 ή 4,5% η οικονομία?
Όχι φυσικά.
Η διαφθορά είναι το θέμα.
Γιατί αν ανοίξει τέτοιο ζήτημα έστω και στην Ελλάδα ΜΟΝΟ τους πήρε και τους σήκωσε.
(ημεδαπούς και αλλοδαπούς)
ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα....
Αν μας ξεβρομίσει κάποιος εγώ θα τον προσκυνώ για όλη μου τη ζωή.

Εγώ έτσι το βλέπω.
(Η Αργεντινή έχει δάνεια σε Γουάνγκ πια και δε μιλάει καμία κουφάλα)

dimmie_72
17/02/2015, 17:18

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ταυτόχρονα με την εξέγερση εγκαταστάθηκαν και οι απολυταρχίες. Ειδικά η Ισπανική που αναφέρει ο καβαμαν ως πρότυπο εκδηλώθηκε το 1936 και το 1936 εγκαταστάθηκε και η δικτατορία του Φράνκο. :(

OldMan
17/02/2015, 17:58
Εισαγουμε παρα παρα πολλα τροφιμα,ανταλλακτικα,ρουχα,μεχρι και τα ξυλαρακια για το greek souvlaki (για το κρεας του ουτε λογος).Εαν δεν εισαι προετοιμασμενος για μια τετοια κατασταση (που δεν ειμαστε),χρειαζεσαι μια τριετια ,για να πουμε οτι δεν χρειαζεται να κανουμε εισαγωγες σε τροφιμα πρωτης αναγκης.
Όταν η Ε.Ε έβαζε "πλαφόν" στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή (όχι μονο στην Ελλάδα) λες να το έκανε επειδή λυπόταν τις αγελαδίτσες ή τα αγγουράκια...???

alexxxcbr
17/02/2015, 18:02
Nα το τραβηξουν μεχρι τελους.Δεν εχουμε και τιποτα να χασουμε.
Στα @@ μου για τους εχοντες.:smokin:

faraway
17/02/2015, 18:17
Πριν τις εκλογές τους παρακαλάγαμε να μας δώσουν παράταση και το έπαιζαν δύσκολοι ,
μετά τις εκλογές μας παρακαλάνε αυτοί να πάρουμε παράταση και το παίζουμε εμείς δύσκολοι .

Όσο να ναι είναι αστείο , και ενδεικτικό της παράστασης που ανεβαίνει κατά περίσταση . :winka:

stefanos
17/02/2015, 18:20
Η διαφθορά είναι το θέμα.
Γιατί αν ανοίξει τέτοιο ζήτημα έστω και στην Ελλάδα ΜΟΝΟ τους πήρε και τους σήκωσε.
(ημεδαπούς και αλλοδαπούς)
ΕΚΕΙ είναι το πρόβλημα....
Αν μας ξεβρομίσει κάποιος εγώ θα τον προσκυνώ για όλη μου τη ζωή.

Εγώ έτσι το βλέπω.
(Η Αργεντινή έχει δάνεια σε Γουάνγκ πια και δε μιλάει καμία κουφάλα)

Τι ζήτημα διαφθοράς να ανοίξει στην Ελλάδα?
Που μπαίνει η γριά στο ασθενοφόρο και ρίχνει ένα 5€ στον τραυματιοφορέα ένα 20€ στο γιατρό
χωρίς να της ζητήσει κανείς τίποτα?
Που η άλλη η άσχετη έδωσε 10€ στην κοπέλα στη ΡΕΣΕΨΙΟΝ του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ διαγνωστικού κέντρου που της
έδωσε το φάκελο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων?
Η δεν γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι ότι λαδώνουν στις μπανανίες για να πάρουν τα έργα οι εταιρείες τους.
Και τι ακριβώς να ξεβρομίσει ο άλλος?
Εφόσον δίνεις σε ένα υπάλληλο να διαχειριστεί χρήμα η εξουσία χωρίς ουσιαστικά να μπορείς να τον ελέγξεις,
περιμένεις να μην κλέψει? να μην τα "πάρει"? να μην "ευνοήσει"? (ειδικά ο γιός της γριάς από πάνω που μεγάλωσε σε περιβάλλον "αν δεν λαδώσεις δε γίνεται δουλειά)
Και μιλάς για τον μισό Ελληνικό πληθυσμό τους Δημοσίους υπάλληλους.

amyroukai
17/02/2015, 18:23

ρε σουτερ, τώρα το πρόσεξα το τσιτάτο.
όχι σοβαρά.
Είσαι ο "δεν έχω τίποτα" και δεν έχεις να χάσεις τίποτα;
όχι σοβαρά δηλαδή, το 2016 μπορεί και να σταματήσω να γελάω με αυτό που είπες.
Να σοβαρευτούμε λίγο :bawl:

Pan (dvs)
17/02/2015, 18:26
331367

www.koufa.gr

sniper
17/02/2015, 18:27
Nα το τραβηξουν μεχρι τελους.Δεν εχουμε και τιποτα να χασουμε.
Στα @@ μου για τους εχοντες.:smokin:

Έτσι.. Ζούγκλα κι ας επιβιώσουμε οι πιο δυνατοί (κι όσοι έχουν τα κατάλληλα όπλα). Οι υπόλοιποι, λυπάμαι πολύ, χάσατε.

Εχμμμμ, α ναι, δεν ειμαστε εμεις οι δυνατοί ε; Μαλακία είπαμε. Σόρρυ, να το ξαναδούμε λιγο το πράγμα;

Pan (dvs)
17/02/2015, 18:29
Όταν η Ε.Ε έβαζε "πλαφόν" στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή (όχι μονο στην Ελλάδα) λες να το έκανε επειδή λυπόταν τις αγελαδίτσες ή τα αγγουράκια...???

Οχι φυσικα,αυτη ηξερε τι εκανε.Το κακο ειναι οτι και εμεις ξεραμε τι εκαναν,αλλα τοτε το καναμε γαργαρα.

Pan (dvs)
17/02/2015, 18:32
Έτσι.. Ζούγκλα κι ας επιβιώσουμε οι πιο δυνατοί (κι όσοι έχουν τα κατάλληλα όπλα). Οι υπόλοιποι, λυπάμαι πολύ, χάσατε.

Εχμμμμ, α ναι, δεν ειμαστε εμεις οι δυνατοί ε; Μαλακία είπαμε. Σόρρυ, να το ξαναδούμε λιγο το πράγμα;

Σιγα μην δουμε τιποτε,στην κατασταση ευφοριας που βρισκομαστε.

sniper
17/02/2015, 18:33
Οχι φυσικα,αυτη ηξερε τι εκανε.Το κακο ειναι οτι και εμεις ξεραμε τι εκαναν,αλλα τοτε το καναμε γαργαρα.

Και δεν το έκαναν μόνο σ' εμας, αλλά εμείς είμεθα οι έξυπνοι με τις μερσεντέ και τα ναβάρα....

Και τα leader και τα ΠΕΠ και τους αναπτυξιακους νόμους (τα νυν ΕΣΠΑ) κλπ κλπ από τη δεκαετία του 90 αλλά κάτι οι διπλο/τριπλοτιμολογήσεις κάτι το ένα κάτι το άλλο @@ επενδύσεις...

Και μην πει κανένας τίποτα ότι δεν ειναι έτσι γιατί θα του δαγκώσω το λαρύγγι.

sniper
17/02/2015, 18:34
Σιγα μην δουμε τιποτε,στην κατασταση ευφοριας που βρισκομαστε.

Κι αυτό είναι το μείζον πρόβλήμα... ότι "πειστήκαμε" ότι με το που θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσαμε τον Πάππα από τ @@... και πολύ φοβάμαι ότι χάνεται μια ευκαιρία και θα ξαναδούμε μπροστά μας τα βλασταρια της πολιτικής αριστοκρατίας και τα βρωμερά υπάνθρωπάρια στυλ Πορτοσάλτε.

stefanos
17/02/2015, 18:35

Εδώ και με πλαφόν πάλι οι παραγωγοί έχουν πρόβλημα (και τιμών και διάθεσης προϊόντων) φαντάσου να ήταν και ελεύθερα.

amyroukai
17/02/2015, 18:35

δεν έγινε γαργάρα μεσιέ Πάνο.
όπως έχει πει εύστοχα ο κυρ Μήτσος ο άπορος, έγινε αιδοίο, ποΥτό και καταθέσεις σε αντιπροσωπείες κάθε είδους οχημάτων οπότε χρυσώθηκε το χάπι του αργού θανάτου.

εντιτ: το πρόλαβε ο σνάιπερ...

alexxxcbr
17/02/2015, 18:38

Εμεις ετσι και αλλιως παντα χαμενοι θα ειμαστε φιλε μου.Ας δοκιμασουμε και το αλλο και βλεπουμε.

Pan (dvs)
17/02/2015, 18:42
δεν έγινε γαργάρα μεσιέ Πάνο.
όπως έχει πει εύστοχα ο κυρ Μήτσος ο άπορος, έγινε αιδοίο, ποΥτό και καταθέσεις σε αντιπροσωπείες κάθε είδους οχημάτων οπότε χρυσώθηκε το χάπι του αργού θανάτου.

εντιτ: το πρόλαβε ο σνάιπερ...

Ας μην ζηταμε τοτε τα ρεστα,ρε φιλε.

Κι αυτό είναι το μείζον πρόβλήμα... ότι "πειστήκαμε" ότι με το που θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πιάσαμε τον Πάππα από τ @@... και πολύ φοβάμαι ότι χάνεται μια ευκαιρία και θα ξαναδούμε μπροστά μας τα βλασταρια της πολιτικής αριστοκρατίας και τα βρωμερά υπάνθρωπάρια στυλ Πορτοσάλτε.

Δυστυχως γι αυτο φωναζω σαν τον τρελο.Θα αφησουμε αλλη μια ευκαιρια να παει χαμενη.

nikos_abel
17/02/2015, 18:49
Τι ζήτημα διαφθοράς να ανοίξει στην Ελλάδα?
Που μπαίνει η γριά στο ασθενοφόρο και ρίχνει ένα 5€ στον τραυματιοφορέα ένα 20€ στο γιατρό
χωρίς να της ζητήσει κανείς τίποτα?
Που η άλλη η άσχετη έδωσε 10€ στην κοπέλα στη ΡΕΣΕΨΙΟΝ του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ διαγνωστικού κέντρου που της
έδωσε το φάκελο με τα αποτελέσματα των εξετάσεων?
Η δεν γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι ότι λαδώνουν στις μπανανίες για να πάρουν τα έργα οι εταιρείες τους.
Και τι ακριβώς να ξεβρομίσει ο άλλος?
Εφόσον δίνεις σε ένα υπάλληλο να διαχειριστεί χρήμα η εξουσία χωρίς ουσιαστικά να μπορείς να τον ελέγξεις,
περιμένεις να μην κλέψει? να μην τα "πάρει"? να μην "ευνοήσει"? (ειδικά ο γιός της γριάς από πάνω που μεγάλωσε σε περιβάλλον "αν δεν λαδώσεις δε γίνεται δουλειά)
Και μιλάς για τον μισό Ελληνικό πληθυσμό τους Δημοσίους υπάλληλους.

Ορισμένες φορές είναι εκνευριστικά σπαστική η λογική σου.

Δυστυχώς όμως στο παραπάνω κείμενο θα πρέπει να συμφωνήσω 110%.

Μου μένει όμως η ελπίδα (να είμαι και ιν) ότι το "σόου" που έχει στηθεί είναι μια καλή ευκαιρία να παρουσιαστεί μια δικαιολογία στους χαρτογιακάδες οικονομολόγους της κακιάς ώρας να αλλάξουν το αποτυχημένο τροπάρι τους "και καλά" μετά τις "αφόρητες" πιέσεις του σεξ μασιν Βαρούφ και του χαμογελαστού προέδρου του 15μελούς.

SHOOTER045
17/02/2015, 18:53
ρε σουτερ, τώρα το πρόσεξα το τσιτάτο.
όχι σοβαρά.
Είσαι ο "δεν έχω τίποτα" και δεν έχεις να χάσεις τίποτα;
όχι σοβαρά δηλαδή, το 2016 μπορεί και να σταματήσω να γελάω με αυτό που είπες.
Να σοβαρευτούμε λίγο :bawl:

Γιατί πέρα από την δουλειά μού τι έχω?
Η ζω έξω από την κοινωνία?
Μην το γυρίσουμε στο προσωπικό οκ .
Είπα κάτι νωρίτερα αφου θα ανοίξει η αμυγδαλεζα και όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών, ας ανοίξουν και τα λιμάνια τα αεροδρόμια, τα σύνορα, να αφήσουμε τούς ανθρώπους να φύγουν, αφού εκεί θέλουν να πάνε.
Θα μας τιμωρήσουν!
Και στην τελική ας φύγουμε από το ευρό, αλλά όχι μόνοι, κάποτε έπαιζε ένα σενάριο νότιας Ευρώπης με δικό τής νόμισμα και όρους, το θυμόσαστε?
Ας γίνουμε η 42η πολιτεία της Αμερικής, η επαρχία της Ρωσίας με πολλαπλά οφέλη, και προς Ευρώπη μεριά και προς Τουρκία..
Η με την ευκαιρία που κατεπλευσε ο 2856 στόλος των Κινέζων, ας γίνουμε δυτική επαρχία τούς,, αν κλασουν οι Κινέζοι θα σηκωθεί τυφώνας κατηγορίας 20!!!
Χώρια που λύσανε να έχουν ελεύθερη διοδο στην Ευρώπη.
Στα @@ μας και αν δεν έχουμε ευρό στην τσέπη, αλλά δολάρια, ρουβλια η γεν.
Αρκεί να έχουμε ,να μην πεινάμε και να ζούμε ανθρώπινα όλοι

Pan (dvs)
17/02/2015, 19:12
331380

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 19:17
Aυτο ειναι πολυ σωστο που λεει ο Σουτερ!
Μας εχουν μετατρεψει σε μια αποθηκη ψυχων για να ξεφορτωθουν το προβλημα των μεταναστων που οι ιδιοι οι βορειοευρωπαιοι μαζι με τα αμερικανακια δημιουργησαν. Το 95% των μεταναστων θελει να φυγει προς βορα και τους κραταμε με το ζορι εδω. Εμεις, η Ιταλια και η Ισπανια. Γιατι;; Για να μας κανουν τον καμποσο μετα οι ΓαλλοΓερμανοΑγγλοι;;;
Ε οχι!
Οριστε φιλτατοι μεταναστες, ορθανοιχτα τα συνορα και δωστε χαιρετισματα στους "φιλους" μας βορειοευρωπαιους μολις φτασετε εκει.
win win κατασταση και για τους προσφυγες και μεταναστες που θελουν να φυγουν απο εδω που δεν εχουν κανενα μελλον και για εμας που πλεον δεν μπορουμε να συντηρησουμε ουτε την παρτη μας και ουτε, πιστευω, θελουμε στρατοπεδα συγκεντρωσης, frontex κλπ.
Και να πουμε στους βορειοευρωπαιους να βαλουν τη συνθηκη του Δουβλινου στον ατριχο, ροδοκοκκινο πωπουδακο τους.

amyroukai
17/02/2015, 19:53
Είπα κάτι νωρίτερα αφου θα ανοίξει η αμυγδαλεζα και όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών, ας ανοίξουν και τα λιμάνια τα αεροδρόμια, τα σύνορα, να αφήσουμε τούς ανθρώπους να φύγουν, αφού εκεί θέλουν να πάνε.

Aυτο ειναι πολυ σωστο που λεει ο Σουτερ!....

Ναι ΟΚ. Είναι αυτό που λέει και ο φυλακιΖμένος ήρωας. Ή θέλει να τους κάνει σαπούνι, δεν θυμάμαι. Θεωρητικά, αν υποθέσουμε ότι "τα σπάμε" σε όλα, δεν υπάρχει λόγος να μην αγνοήσουμε και αυτή την συμφωνία που λέει να τους κρατάμε εδώ.

Επί προσωπικού Μήτσε, επί προσωπικού γιατί πετάς μεγάλες κουβέντες πολύ χαλαροάνετα. Γιατί το μαλλί το ράστα και η επανάστα "δεν έχω να χάσω τίποτα" γίνεται όταν πραγματικά δεν έχεις τίποτα. Και επί προσωπικού έχεις πολλάκις δηλώσει ότι έχεις πολλά υλικά αγαθά (ή έστω σαφώς πάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων που εγώ γνωρίζω) και επί προσωπικού λοιπόν και εγώ έχω και σπίτι και αυτοκίνητο και μηχανή κλπ, οπότε μεγάλες κουβέντες για το "τι έχω να χάσω" δεν λέω γιατί ξέρω ότι αν βρεθώ στο δρόμο όπως αρκετές εκατοντάδες άλλοι που είχαν σπίτι(α) αυτοκίνητο(α) μηχανάκι(α) και τώρα έχουν ένα σλιπινγκ μπαγκ και μιά τσάντα ρούχα το σοκ θα είναι τεράστιο ή και αξεπέραστο. Μόνο τότε όμως θα δικαιούμαι να λέω ότι δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω. Οπότε αγαπητέ Μήτσε, παρακαλώ θερμά, μην πετάς ότι να'ναι γιατί κάπου κάπως προσβάλλεις και τους όσους είναι σε άσχημη φάση που είναι πάρα πολλοί, που δεν ξέρεις και εύχομαι να μην μάθεις και ποτέ πως περνάνε.

dimmie_72
17/02/2015, 20:03
Γιατί πέρα από την δουλειά μού τι έχω?
Η ζω έξω από την κοινωνία?
Μην το γυρίσουμε στο προσωπικό οκ .
Θα μας τιμωρήσουν!
Και στην τελική ας φύγουμε από το ευρό, αλλά όχι μόνοι, κάποτε έπαιζε ένα σενάριο νότιας Ευρώπης με δικό τής νόμισμα και όρους, το θυμόσαστε?
Ας γίνουμε η 42η πολιτεία της Αμερικής, η επαρχία της Ρωσίας με πολλαπλά οφέλη, και προς Ευρώπη μεριά και προς Τουρκία..
Η με την ευκαιρία που κατεπλευσε ο 2856 στόλος των Κινέζων, ας γίνουμε δυτική επαρχία τούς,, αν κλασουν οι Κινέζοι θα σηκωθεί τυφώνας κατηγορίας 20!!!
Χώρια που λύσανε να έχουν ελεύθερη διοδο στην Ευρώπη.
Στα @@ μας και αν δεν έχουμε ευρό στην τσέπη, αλλά δολάρια, ρουβλια η γεν.
Αρκεί να έχουμε ,να μην πεινάμε και να ζούμε ανθρώπινα όλοι

Mήτσο μη μασάς, σε βλέπω εγώ, είσαι σε καλό δρόμο για τον 1ο Συριζαίο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μόνο όταν πας εκεί στην Κατεχάκη και χρειάζεσαι κάνα σύμβουλο, να θυμηθείς εγώ όλο Vroom σου έβαζα. :)

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 20:10
Ναι ΟΚ. Είναι αυτό που λέει και ο φυλακιΖμένος ήρωας. Ή θέλει να τους κάνει σαπούνι, δεν θυμάμαι. Θεωρητικά, αν υποθέσουμε ότι "τα σπάμε" σε όλα, δεν υπάρχει λόγος να μην αγνοήσουμε και αυτή την συμφωνία που λέει να τους κρατάμε εδώ.

Ρε Αμυρου, δεν λεω κατι ρατσιστικο (προφανως). Με αυτη τη λογικη ο Κλασιδιαρης αναπνεει κιολας. Να σταματησουμε να αναπνεουμε εμεις επειδη το κανει και αυτος;;
Το "Δουβλινο" ειναι που ταλαιπωρει τους μεταναστες και τους φυλακιζει στις χωρες-εισοδους αναιτια και χωρις προοπτικη.
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να μεινουν εδω. Αυτοι δεν θελουν και λογικο μιας και δεν υπαρχει τιποτα για αυτους εδω απο δουλεια και προοπτικη. Τους κραταμε παρα τη θεληση τους και δη σε ενα καθεστως αδρανειας και εξαθλιωσης. Οχι μονο αυτους της Αμυγδαλεζας και των αλλων στρατοπεδων. Ολους σχεδον οσους ηρθαν απο Ασια και Αφρικη. Αν τους παρειχαμε ταξιδιωτικα εγγραφα θα την εκαναν την αλλη μερα.
Αρα καλο θα τους καναμε διοτι εξ αρχης βορεια Ευρωπη θελανε να πανε. Οχι στη μαραζωμενη Ελλαδα.
Και οποιος θελει να μεινει για τον α ή β λογο (μαζοχισμος κλπ :lol: ) απο μενα ειναι ευπροσδεκτος και ισος απεναντι μου και βρισκομαστε στο ιδιο λουκι μοιραζομενοι το ιδιο μετεριζι.

stefanos
17/02/2015, 20:22

Επί προσωπικού Μήτσε, επί προσωπικού γιατί πετάς μεγάλες κουβέντες πολύ χαλαροάνετα. Γιατί το μαλλί το ράστα και η επανάστα "δεν έχω να χάσω τίποτα" γίνεται όταν πραγματικά δεν έχεις τίποτα. Και επί προσωπικού έχεις πολλάκις δηλώσει ότι έχεις πολλά υλικά αγαθά (ή έστω σαφώς πάνω από τον μέσο όρο των ανθρώπων που εγώ γνωρίζω) και επί προσωπικού λοιπόν και εγώ έχω και σπίτι και αυτοκίνητο και μηχανή κλπ, οπότε μεγάλες κουβέντες για το "τι έχω να χάσω" δεν λέω γιατί ξέρω ότι αν βρεθώ στο δρόμο όπως αρκετές εκατοντάδες άλλοι που είχαν σπίτι(α) αυτοκίνητο(α) μηχανάκι(α) και τώρα έχουν ένα σλιπινγκ μπαγκ και μιά τσάντα ρούχα το σοκ θα είναι τεράστιο ή και αξεπέραστο. Μόνο τότε όμως θα δικαιούμαι να λέω ότι δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω. Οπότε αγαπητέ Μήτσε, παρακαλώ θερμά, μην πετάς ότι να'ναι γιατί κάπου κάπως προσβάλλεις και τους όσους είναι σε άσχημη φάση που είναι πάρα πολλοί, που δεν ξέρεις και εύχομαι να μην μάθεις και ποτέ πως περνάνε.

Συγνώμη τώρα αλλά ειδικά όσοι είναι φορτωμένοι σπίτια αυτοκίνητα και μηχανές (που πιθανόν να έχουν πληρώσει ή και να τα πληρώσαν οι γονείς τους κλπ) τι άλλο έμεινε για να χάσουν?
Που εδώ στη γειτονιά μου γερόντια που πλύναν πολύ πιάτο στο Αμέρικα ή δουλεύαν αξημέρωτα ζωές ολόκληρες στο μαγαζάκι για να φτιάξουν ένα ακίνητο ( ή πολυκατοικία αλλά τέλος πάντων με δουλειά)
και τώρα αντί για νοίκι, παίρνουν φέσι και έχουν να πληρώνουν και φόρο, τι άλλο να χάσουν που χάσαν μιά ζωή για το τίποτα και χρωστάνε και από πάνω?

amyroukai
17/02/2015, 20:45
@Μπομπ όταν αναπαράγεις την εξυπνάδα που είναι βασική πολιτική θέση του συγκεκριμένου κόμματος, λίγο με ανησυχείς, ότι και αν αναπνέεις.

Συγνώμη τώρα αλλά ειδικά όσοι είναι φορτωμένοι σπίτια αυτοκίνητα και μηχανές (που πιθανόν να έχουν πληρώσει ή και να τα πληρώσαν οι γονείς τους κλπ) τι άλλο έμεινε για να χάσουν?
Που εδώ στη γειτονιά μου γερόντια που πλύναν πολύ πιάτο στο Αμέρικα ή δουλεύαν αξημέρωτα ζωές ολόκληρες στο μαγαζάκι για να φτιάξουν ένα ακίνητο ( ή πολυκατοικία αλλά τέλος πάντων με δουλειά)
και τώρα αντί για νοίκι, παίρνουν φέσι και έχουν να πληρώνουν και φόρο, τι άλλο να χάσουν που χάσαν μιά ζωή για το τίποτα και χρωστάνε και από πάνω?

Στεφ επειδή για βλάκα δεν σε έχω, ξαναδιάβασε τι λέω αλλά και τι λες και εσύ.
ΕΧΟΥΜΕ. Δεν έχει σημασία πως τα βρήκαμε, ΕΧΟΥΜΕ. Άρα ΕΧΟΥΜΕ να χάσουμε. Και τα γερόντια που λες και όλοι όσοι είναι "φορτωμένοι σπίτια αυτοκίνητα μηχανές", ΕΧΟΥΝ να χάσουν περιουσιακά στοιχεία ακόμα, δεν είναι στο τίποτα στο πουθενά στην είσοδο της πολυκατοικίας, στην στοά στο κέντρο πάνω σε χαρτόκουτα με ένα κυπελλάκι για ότι ψιλά περισσεύουν από όποιον περάσει.
Βρέθηκα κέντρο την Κυριακή και ντράπηκα που ερχόμουν από φαγητό και πήγαινα για μιά μπύρα να δω φίλους μετά την "διαμαρτυρία"/"υποστήριξη" γιατί στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος μπαράκια ήταν νεολαίοι χαμογελαστοί και τραλαλά και απ' έξω από το μπαρ κοιμόταν κόσμος. Και επίσης δεν τα έχω κλέψει όσα έχω αλλά νιώθω άσχημα συχνά γιατί ΕΧΩ και γκρινιάζω γιατί κινδυνεύω να χάσω μέρος αυτών που έχω ενώ άλλοι δεν έχουν ούτε καν τα "αυτονόητα".

Την αλαζονεία του "δεν έχω τι να χάσω" δεν την έχω και απορώ με όσους την έχουν, ενώ έχουν.

AUFGEBRACHT
17/02/2015, 20:47
Γιατί ρε σύντροφε Αλέξη ατυχές το σκίτσο της Αυγής με τον Σόϊμπλε ντυμένο ναζί; Τους δε Γερμανούς γιατί τους πείραξε το σκίτσο, αυτοί πριν λίγο καιρό (κι εσύ μαζί) δεν κόπτονταν για την ελευθερία της έκφρασης, αυτοί πριν λίγες εβδομάδες δεν ωρύονταν μαζί με τους άλλους Je suis Charlie and kiss my ass; Μπαρούμ Ιχ μπίν Σαρλί αλλά νέϊν ίχ μπίν Αβγκί; Έτσι κουβέντα να γίνεται, να περνάει κι η ώρα...

AUFGEBRACHT
17/02/2015, 21:01
Έτοιμοι;...

331384

skylaros
17/02/2015, 21:07
Φίλοι τα χρήματα με δύο τρόπου βρίσκονται ... τα χρήματα λοιπόν βγαίνουν ή κλεμμένα ή δυστυχισμένα ! Τους κλέφτες, απατεώνες κλπ κανείς δε τους θέλει, του μίζερους που μάζευαν και δε χάρηκαν ποτέ τίποτα, δε βοήθησαν κανέναν για να φτιάξουν κομπόδεμα καλός ή κακός προσωπικά τους έχω χεσμένους. :p

Τώρα τα πολλά λεφτά, πάλι με έναν τρόπο γίνονται, να έχει κάποιος υπαλλήλους και να εκμεταλλεύεται την υπεραξία τους.

Για εμένα η δραχμή είναι μια πολύ καλή κίνηση και θα δώσει την πιο σύντομα δυνατή λύση σε συνδυασμό με έναν αυστηρό κρατισμό για λίγα χρόνια. Όμως επειδή θέλω να πιστεύω ότι τυφλός δεν είμαι και επίσης μέχρι να ψοφήσω θα επιζητώ την ελεύθερη βούληση η δραχμούλα για αυτή την κοινωνία και τα θέλω της στις τάσεις που έχει διαμορφώσει αυτή τη στιγμή θα είναι καταστροφική! Το πιο πιθανό σενάριο είναι ένα ανακοινωθέν "οι μάχες μας έπιασαν τόπο οι εταίροι μας, αντιλήφθηκαν ότι το πρόγραμμά μας είναι βιώσιμο κέρδισε η Ελλάδα κέρδισε η Ευρώπη, κάντε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά" Όπως και να έχει τούτη την περίοδο η Ελλαδίτσα χωρίς φαμφάρες και χωρίς πατριωτισμούς κάνει πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι έστω και σαν παρακαταθήκη.

Cpt. Haddock
17/02/2015, 21:41
:smokin:

331386

SHOOTER045
17/02/2015, 21:52
@Μπομπ όταν αναπαράγεις την εξυπνάδα που είναι βασική πολιτική θέση του συγκεκριμένου κόμματος, λίγο με ανησυχείς, ότι και αν αναπνέεις.

Στεφ επειδή για βλάκα δεν σε έχω, ξαναδιάβασε τι λέω αλλά και τι λες και εσύ.
ΕΧΟΥΜΕ. Δεν έχει σημασία πως τα βρήκαμε, ΕΧΟΥΜΕ. Άρα ΕΧΟΥΜΕ να χάσουμε. Και τα γερόντια που λες και όλοι όσοι είναι "φορτωμένοι σπίτια αυτοκίνητα μηχανές", ΕΧΟΥΝ να χάσουν περιουσιακά στοιχεία ακόμα, δεν είναι στο τίποτα στο πουθενά στην είσοδο της πολυκατοικίας, στην στοά στο κέντρο πάνω σε χαρτόκουτα με ένα κυπελλάκι για ότι ψιλά περισσεύουν από όποιον περάσει.
Βρέθηκα κέντρο την Κυριακή και ντράπηκα που ερχόμουν από φαγητό και πήγαινα για μιά μπύρα να δω φίλους μετά την "διαμαρτυρία"/"υποστήριξη" γιατί στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος μπαράκια ήταν νεολαίοι χαμογελαστοί και τραλαλά και απ' έξω από το μπαρ κοιμόταν κόσμος. Και επίσης δεν τα έχω κλέψει όσα έχω αλλά νιώθω άσχημα συχνά γιατί ΕΧΩ και γκρινιάζω γιατί κινδυνεύω να χάσω μέρος αυτών που έχω ενώ άλλοι δεν έχουν ούτε καν τα "αυτονόητα".

Την αλαζονεία του "δεν έχω τι να χάσω" δεν την έχω και απορώ με όσους την έχουν, ενώ έχουν.

Εχω την αλαζονεία του πούλησα τα μηχανάκια μου για να ζήσω.
Έχω την αλαζονεία του έβαλα το αμάξι πωλητήριο.
Έχω την αλαζονεία ότι 2 χρόνια δεν μου περισσεύουν να φτιάξω το bandit και ένα χρόνο το RMX που τα δύο μαζί κόστισαν λίγο πάνω απ τα 500 .
Έχω την αλαζονεία να χρωστάω ενα σπίτι μέχρι να ψοφήσω.
Αυτήν την αλαζονεία έχω.
Και αν τα βρίσκεις πάλι δακρύβρεχτα στα @@ μου. Οκ?
Η μήπως δεν πρέπει να έχω πολιτική γνώμη και άποψη επειδή είμαι ένστολος?
Και εσυ που κόπτεσαι για τους άστεγους και ένιωσες άσχημα που τούς είδες, ας έδινες το πιάτο σου να χορτάσει κανένας άστεγος.
Τις φανφάρες αστες ,χορτάσαμε και από αυτές

Bob_o_mastoras
17/02/2015, 22:09
@Μητσος: Το μονο που εχεις να χασεις και θα πρεπει να σε ανησυχει ειναι το πως να συντηρεις την οικογενεια. Τα υπολοιπα ειναι σιδερα και τουβλα και λιγη σημασια εχουν. ;)

@Αμυρου: Την καταργηση του "Δουβλινου" προτεινουν και πολλα κομματα και σχηματα της Αριστερας. Δεν ειναι καποια πολιτικη εφευρεση της ακροδεξιας. Επισης μπες youtube και γραψε vice europe or die και δες το. Ειναι ενα ντοκυμαντερ σε 4 μερη. Θα δεις τι ακριβως κανει η συνθηκη αυτη.

akis_trevor
17/02/2015, 22:13
Πως το λεγε ο πλιατσικας;
Αδυναμος να προσκυνας,αυτους που σε ληστευουν...
Καποιοι εχουν λιγοτερα,καποιοι περισσοτερα,καποιοι προλαβαν να φτιαξουν εστω κι ενα σπιτι,εστω και με δανειο,καποιοι δεν προκειται ουτε ζωγραφιστο να το δουν....

Μικe777
17/02/2015, 22:21
μαλιστα.....
περαστικα!μας..:eek:
http://youtu.be/bT91hJKTXuY?t=1s
Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο σίγουρα ΝΑΙ...:D..

stefanos
17/02/2015, 23:44
Εχω την αλαζονεία του πούλησα τα μηχανάκια μου για να ζήσω.
Έχω την αλαζονεία του έβαλα το αμάξι πωλητήριο.
Έχω την αλαζονεία ότι 2 χρόνια δεν μου περισσεύουν να φτιάξω το bandit και ένα χρόνο το RMX που τα δύο μαζί κόστισαν λίγο πάνω απ τα 500 .
Έχω την αλαζονεία να χρωστάω ενα σπίτι μέχρι να ψοφήσω.
Αυτήν την αλαζονεία έχω.
τα @@ μου.

Η εφορία τα ξέρει όλα αυτά?:lol:

Pan (dvs)
18/02/2015, 07:33
Γιατί ρε σύντροφε Αλέξη ατυχές το σκίτσο της Αυγής με τον Σόϊμπλε ντυμένο ναζί; Τους δε Γερμανούς γιατί τους πείραξε το σκίτσο, αυτοί πριν λίγο καιρό (κι εσύ μαζί) δεν κόπτονταν για την ελευθερία της έκφρασης, αυτοί πριν λίγες εβδομάδες δεν ωρύονταν μαζί με τους άλλους Je suis Charlie and kiss my ass; Μπαρούμ Ιχ μπίν Σαρλί αλλά νέϊν ίχ μπίν Αβγκί; Έτσι κουβέντα να γίνεται, να περνάει κι η ώρα...

Το "λυπαμαι τους Ελληνες" δεν ειναι εξευτελισμος?Ολες οι γελιογραφιες που ξεφτυλιζουνε την χωρα μας,δεν τον ενοχληασανε ,η πηρε αποστασεις και δεν το γνωριαζω?

Σιγα μην ενοχληθηκε,του εχουν κανει και χειροτερα.

KAWAMANRIDER
18/02/2015, 07:44
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ταυτόχρονα με την εξέγερση εγκαταστάθηκαν και οι απολυταρχίες. Ειδικά η Ισπανική που αναφέρει ο καβαμαν ως πρότυπο εκδηλώθηκε το 1936 και το 1936 εγκαταστάθηκε και η δικτατορία του Φράνκο. :(

το εγραψα ηδη πιο πριν οτι η ισπανικη τελειωσε σχετικα νωρις , γιατι εχασαν οι αριστεροι , οι λογοι για τους οποιους εχασαν ενω θα μπορουσαν τελικα να κερδισουν ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο για να αναλυθει και ιστορικο διδαγμα για τους λαους αλλα δεν ειναι επι του παροντος

KAWAMANRIDER
18/02/2015, 08:11
μας συμφερει πραγματικα αν βγουμε απο το ευρω ή οχι ή αν θα μεινουμε στην εοκ , δεν ξερω τι ειναι καλυτερο απο τα δυο αυτην την δεδομενη στιγμη , για μενα ενα ειναι σημαντικο , ο λαος αν θελει μπορει να ειναι ισχυρος , λαικη κυριαρχια και θεληση , αυτοδιαθεση , αληλλεγγυη , κανενας αστεγος αλλα και κανενας πλουσιος , οφειλει ο λαος που κατεχει να συμμετεχει αυτοβουλα αληλλεγγυα στους συνανθρωπους του και για να μην αδικησω κανεναν , αυτο ιστορικα στην ελλαδα εχει γινει σε αγωνες εθνικοαπελευθερωτικους και εθνικης αντιστασης που και οι ευποροι πολιτες συμμετειχαν και διαθεσαν την περιουσια τους για τον λαο , καποιοι μαλιστα τα εδωσαν ολα , αυτο εννοω ενωμενος λαος ,

προφανως συμφωνω και δεν πεταω στα συννεφα και δεν ξερω πραγματικα τι θα ξημερωσει , ισως ο λαος - και δεν εννοω μονο τους αριστερους - δεν ειναι ετοιμος να ερθει σε κατα μετωπο ριξη και μια ομαλη διαχειρηση αλλα με συμβιβασμους ειναι η καλυτερη λυση τωρα που μιλαμε , αυτο κανει αυτη την στιγμη το συριζα και παραμενω επιφυλακτικος για τους δικους μου ιδεολογικους λογους και το καλυτερο για το συνολο του ελληνικου λαου , αλλα οσο προβαλουμε αντισταση με ρεαλιστικα και εφαρμοσιμα επιχειρηματα ισως ειναι η καλυτερη λυση , δεν ξερω αν υπαρχει ανωδυνη λυση για το συνολο του λαου οπως και να το δεις αλλα αν ειναι να φαγωθει κατι , ας φαγωθει απο πανω προς τα κατω , δυστυχως ομως οι αποικιοκρατες ειναι που δεν κανουν ουτε βημα πισω , θελουν να εφαρμοσουμε το προγραμμα τους με το στανιο , καμμια λογικη οι ξεφτιλες

επισης , οχι ρε π@υστη προκοπη για προεδρο , ελεος , ποσο νερο ακομα στο κρασι , κι αλλος συμβιβασμος για το κοινο καλο , υπομονη

KAWAMANRIDER
18/02/2015, 08:15
Οι προλετάριοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα εκτός από τις αλυσίδες τους.
Karl Marx ( 1818-1883 , Γερμανός φιλόσοφος)

κρύβε λόγια εσύ, δεν κάνει να εκδηλώνεσαι :D

με προλαβες , συντροφος κι ο σουτερ , εκδηλωθηκε :D

ggs
18/02/2015, 08:18
με προλαβες , συντροφος κι ο σουτερ , εκδηλωθηκε :D

αυτα κανει ο Συριζας και μας εχει καταμπερδεψει ολους :dizzy:

stam2
18/02/2015, 08:27
επισης , οχι ρε π@υστη προκοπη για προεδρο , ελεος , ποσο νερο ακομα στο κρασι , κι αλλος συμβιβασμος για το κοινο καλο , υπομονη

με Παππούλια ΠτΔ υπογράφηκαν όλα, δεν διεφώνησε σε τίποτα, δεν μίλησε ούτε για τις προκλήσεις στο Αιγαίο, ούτε για τις προσβολές από τους "εταίρους" μας, ούτε για την κατάντια του λαού που εκπροσωπεί, τη φτώχεια, την ανέχεια κλπ...
κατά την παροιμία λοιπόν... "έμεινε Προκόπης!"
Ε να ο Προκόπης τώρα θα προσωποποιήσει τον πολύ νευραλγικό, καίριο, και "σημαντικό" ρόλο του "αγάλματος" που λέγεται ΠτΔ...

stam2
18/02/2015, 09:34
και κάτι ακόμα....

με εκνευρίζει αφάνταστα που παντού σε όλα τα παπαγαλάκια, εθνικά και διεθνή μέσα "ενημέρωσης" μοστράρει η λέξη GREXIT...
Για να βγει η Ελλάδα από το Ευρώ πρέπει να αποσυρθεί η ίδια η χώρα. Κανένας Σόιμπλε και κανένας πουστ@ρ@ς δεν μπορεί να μας εξώσει από την νομισματική ένωση αν δεν το αιτηθούμε εμείς οι ίδιοι. Όμως αυτό που κάνουν και είναι η αιτία που εξοργίζομαι, είναι ότι χρησιμοποιούν τα παπαγαλάκια ακόμα και μέσα στη χώρα, για να επηρεάσουν τους καταθέτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες. Αυτό είναι μεθόδευση, και πολεμική τακτική. Και σας λέω μετά λόγου γνώσεως πως πολύς κόσμος αποσύρει καταθέσεις, αποδυναμώνοντας έτσι το τραπεζικό σύστημα της χώρας και υπονομεύοντας την οικονομία μας.
Αν εμείς οι ίδιοι δεν τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια μας κανένας λιγδοτάμπαρος υπάλληλος των φραγκοσαξόνων δεν μπορεί να μας εκδιώξει από το ευρώ.

tsompanis
18/02/2015, 09:48
Καλα ρε παιδια...τον Πακη????

KAWAMANRIDER
18/02/2015, 10:07

ε καλα τι λεγαμε πιο πανω , ελεος , για πολυ λιξοντανιλ η φαση , κουραγιο αδερφια , ας ελπισουμε οτι ειναι για καλο , τον προκοπη ρε π@υστη , παω να ξερασω τα σωθικα μου :a04:

KAWAMANRIDER
18/02/2015, 10:21
και κάτι ακόμα....

με εκνευρίζει αφάνταστα που παντού σε όλα τα παπαγαλάκια, εθνικά και διεθνή μέσα "ενημέρωσης" μοστράρει η λέξη GREXIT...
Για να βγει η Ελλάδα από το Ευρώ πρέπει να αποσυρθεί η ίδια η χώρα. Κανένας Σόιμπλε και κανένας πουστ@ρ@ς δεν μπορεί να μας εξώσει από την νομισματική ένωση αν δεν το αιτηθούμε εμείς οι ίδιοι. Όμως αυτό που κάνουν και είναι η αιτία που εξοργίζομαι, είναι ότι χρησιμοποιούν τα παπαγαλάκια ακόμα και μέσα στη χώρα, για να επηρεάσουν τους καταθέτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες. Αυτό είναι μεθόδευση, και πολεμική τακτική. Και σας λέω μετά λόγου γνώσεως πως πολύς κόσμος αποσύρει καταθέσεις, αποδυναμώνοντας έτσι το τραπεζικό σύστημα της χώρας και υπονομεύοντας την οικονομία μας.
Αν εμείς οι ίδιοι δεν τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια μας κανένας λιγδοτάμπαρος υπάλληλος των φραγκοσαξόνων δεν μπορεί να μας εκδιώξει από το ευρώ.

αυτο λες εσυ , να σου πω συννενοηση τραπεζες με επιχειρησεις με μεθοδευση για να πεσει η κυβερνηση και καποιοι γ@μημενοι επιχειρηματιες δεν πληρωνουν απο 25/01 για αυτον τον λογο , μεθοδευμενα πληρωνουν μονο τις απαραιτητες ρυθμισεις , ενω πριν τα ακουμπαγανε μπακουι στους φορους για να στηριξουν σαμαρα , τωρα ενας επιχειρηματικος κυκλος με τραπεζικους μαζι το κανει μεθοδευμενα κατοπιν π@υστικης οδηγιας , για να αποτυχει ο τσιριζας , εχουνε καβατζωθει εννοειται οι εν λογω επιχειρηματιες , δεν εχω στοιχεια απτα γιατι προσεχουνε παρα πολυ ολα τα κονε γινονται πριβε , ελπιζω να βρω emails , το μονο που εχω προς στιγμην ειναι στο προφορικο , αλλα θα πεσει μπουνιδι που θα παει συννεφο , θα φτυσουν δοντια οι μπ@σταρδοι , οι γ@μημενοι , ενας λογος για τους οποιους εχω μεινει και εγω απληρωτος απο καποιους ειναι αυτος και επιπλεον για να τιμωρηθω , ρε γ@μημενοι δοσιλογοι ολα εδω πληρωνονται , σας τα χαριζω ρε μ@υνια αλλα κλοτσιδι θα φατε , ας μην κανει την κοτα και ο τσιριζας και θα σου πω εγω που θα πατε , υπομονη κ@νουμε μ@υνοπανα

teogtp
18/02/2015, 10:55
αυτο λες εσυ , να σου πω συννενοηση τραπεζες με επιχειρησεις με μεθοδευση για να πεσει η κυβερνηση και καποιοι γ@μημενοι επιχειρηματιες δεν πληρωνουν απο 25/01 για αυτον τον λογο , μεθοδευμενα πληρωνουν μονο τις απαραιτητες ρυθμισεις , ενω πριν τα ακουμπαγανε μπακουι στους φορους για να στηριξουν σαμαρα , τωρα ενας επιχειρηματικος κυκλος με τραπεζικους μαζι το κανει μεθοδευμενα κατοπιν π@υστικης οδηγιας , για να αποτυχει ο τσιριζας , εχουνε καβατζωθει εννοειται οι εν λογω επιχειρηματιες , δεν εχω στοιχεια απτα γιατι προσεχουνε παρα πολυ ολα τα κονε γινονται πριβε , ελπιζω να βρω emails , το μονο που εχω προς στιγμην ειναι στο προφορικο , αλλα θα πεσει μπουνιδι που θα παει συννεφο , θα φτυσουν δοντια οι μπ@σταρδοι , οι γ@μημενοι , ενας λογος για τους οποιους εχω μεινει και εγω απληρωτος απο καποιους ειναι αυτος και επιπλεον για να τιμωρηθω , ρε γ@μημενοι δοσιλογοι ολα εδω πληρωνονται , σας τα χαριζω ρε μ@υνια αλλα κλοτσιδι θα φατε , ας μην κανει την κοτα και ο τσιριζας και θα σου πω εγω που θα πατε , υπομονη κ@νουμε μ@υνοπανα

Θα συνιστουσα ψυχραιμια επι του θεματος,γιατι εχοντας πλεον μια κυβερνηση φαινομενικα αριστεριζουσας κατευθυνσης δεν σημαινει οτι θα φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο.
Μεχρι στιγμης άλλα βλεπουν τα ματια μου.

MG-KTiNoS
18/02/2015, 11:21
Κι εγώ θα συνιστούσα ψυχραιμία γιατί μέχρι στιγμής τα δικά μου μάτια δεν έχουν δει τίποτα αφού δεν έχουμε νομοθετικό έργο λόγω προέδρου.
Θα πρόσθετα ακόμα ότι οι όροι αριστεροί και δεξιοί είναι πια κατά πολύ ξεπερασμένοι αφού παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Θα έλεγα ακόμα -για αυτούς που εύχονται κωλοτούμπα- ότι ναι θα φάμε πολύ ξύλο και θα υποχωρήσουμε σε πάρα πολλά για τον απλό λόγο ότι σ αυτή την "διαπραγμάτευση" δεν έχουμε και πολλά να διαπραγματευτούμε.
(Με βλέπεις πχ εμένα να διαπραγματεύομαι με το Ζαμπίδι? Τι θα του κάνω δηλαδή, θα τον ματιάσω?)
Θέλω να πω ότι τα πράγματα παιδιά είναι πολύ σκούρα και οι Γερμανοί δεν φημίζονται για τη μεγάλη τους καρδιά.
Αν υποθέσουμε όμως ότι ο Βαρουφάκης υπέγραφε προχτές. Θα είχε μια υπόσχεση για χαλάρωση του μνημονίου που πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε. Άρα η υπογραφή σήμερα θα ήταν κατά κάτι πιο καλή από την προηγούμενη. Άρα ως εδώ μάλλον τα κατάφερε λίγο πιο καλά.
Σιγά το δύσκολο θα πεις, και θα συμφωνήσω, αφού οι άλλοι δεν έβλεπαν ούτε τι υπέγραφαν τελικά.
Για μένα το κυρίαρχο είναι να μαζευτεί η ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει.
Να μην υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι κλπ
Μετά βλέπουμε.
(ή δεν βλέπουμε αν η επιλογή παραμείνει να πεθάνεις τώρα ή να πεθάνεις σ ένα χρόνο)
Έτσι τα βλέπω εγώ αλλά ούτε οικονομολόγος είμαι, ούτε πολιτικός.
:)

teogtp
18/02/2015, 11:23
Κι εγώ θα συνιστούσα ψυχραιμία γιατί μέχρι στιγμής τα δικά μου μάτια δεν έχουν δει τίποτα αφού δεν έχουμε νομοθετικό έργο λόγω προέδρου.
Θα πρόσθετα ακόμα ότι οι όροι αριστεροί και δεξιοί είναι πια κατά πολύ ξεπερασμένοι αφού παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Θα έλεγα ακόμα -για αυτούς που εύχονται κωλοτούμπα- ότι ναι θα φάμε πολύ ξύλο και θα υποχωρήσουμε σε πάρα πολλά για τον απλό λόγο ότι σ αυτή την "διαπραγμάτευση" δεν έχουμε και πολλά να διαπραγματευτούμε.
(Με βλέπεις πχ εμένα να διαπραγματεύομαι με το Ζαμπίδι? Τι θα του κάνω δηλαδή, θα τον ματιάσω?)
Θέλω να πω ότι τα πράγματα παιδιά είναι πολύ σκούρα και οι Γερμανοί δεν φημίζονται για τη μεγάλη τους καρδιά.
Αν υποθέσουμε όμως ότι ο Βαρουφάκης υπέγραφε προχτές. Θα είχε μια υπόσχεση για χαλάρωση του μνημονίου που πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε. Άρα η υπογραφή σήμερα θα ήταν κατά κάτι πιο καλή από την προηγούμενη. Άρα ως εδώ μάλλον τα κατάφερε λίγο πιο καλά.
Σιγά το δύσκολο θα πεις, και θα συμφωνήσω, αφού οι άλλοι δεν έβλεπαν ούτε τι υπέγραφαν τελικά.
Για μένα το κυρίαρχο είναι να μαζευτεί η ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει.
Να μην υπάρχουν άστεγοι, πεινασμένοι κλπ
Μετά βλέπουμε.
(ή δεν βλέπουμε αν η επιλογή παραμείνει να πεθάνεις τώρα ή να πεθάνεις σ ένα χρόνο)
Έτσι τα βλέπω εγώ αλλά ούτε οικονομολόγος είμαι, ούτε πολιτικός.
:)

Αυτο ακριβως.:beer:

KAWAMANRIDER
18/02/2015, 11:29
Θα συνιστουσα ψυχραιμια επι του θεματος,γιατι εχοντας πλεον μια κυβερνηση φαινομενικα αριστεριζουσας κατευθυνσης δεν σημαινει οτι θα φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο.
Μεχρι στιγμης άλλα βλεπουν τα ματια μου.

φιλε μου δικιο εχεις , αλλα αν εχεις ακουσει πραγματα κατ' ιδιαν οχι μονο τωρα αλλα και στις προηγουμενες εκλογες και πως τρομοκρατουσαν τους υπαλληλους τους , να αφηνουν κοσμο απληρωτο και πολλα αλλα , να σου λεει ο αλλος με υφος νυφιτσας α εγω τωρα δεν εχω να πληρωσω , δεν πληρωνω τους αριστερους , ενω πριν ενα μηνα απο τις εκλογες καιγοταν να μην αφησει τιποτα απληρωτο και ξαφνικα με την καινουρια σταση των μη πληρωμων που κραταει ως δια μαγειας να τον στηριζει η τραπεζα , ασε σου λεω ειμαι στο αμην και εγω ψυχραιμια προσπαθω να κραταω αλλα οταν σου λενε καποια πραγματα μες στην μουρη και μετα απο οτι εχω περασει λογω πολλες φορες ιδεολογικης τοποθετησης και υπερ των εργαζομενων και μαλιστα σε μια στιγμη δυσκολη για ολη την χωρα ε θες να του κανεις την μαπα κρεας τουλαχιστον

skylaros
18/02/2015, 11:46
Ότι σου έχουν κάνει, ότι έχουν πει και ότι έχεις πει κάτσε και γράψε σε ένα χαρτί. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα, πολύ πιθανό να ζούμε στιγμές αξιομνημόνευτες στην ιστορία.

OldMan
18/02/2015, 12:57
λιγδοτάμπαρος

:confused:

< NOT ENOUGH DATA >

teogtp
18/02/2015, 13:01

< NOT ENOUGH DATA >

Πως φαινεται ο άμαθος ο ανθρωπος.....

stam2
18/02/2015, 13:03

< NOT ENOUGH DATA >

hint: Καζαντζάκης

OldMan
18/02/2015, 13:09
hint: Καζαντζάκης
Ρε κανε απευθείας παραθεση σε εργο, κεφαλαιο, τμήμα και παραγραφο να τελειώνουμε...

Bob_o_mastoras
18/02/2015, 13:25

331405

331406

:p:p:p

stam2
18/02/2015, 13:48
Ρε κανε απευθείας παραθεση σε εργο, κεφαλαιο, τμήμα και παραγραφο να τελειώνουμε...

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται.

Αξίζει να το διαβάσεις όλο

MikeG
18/02/2015, 19:52
Πάκης..... πόση ξεφτίλα πια σε αυτό το λαχματζουν..

nickald
18/02/2015, 20:01
Πάκης..... πόση ξεφτίλα πια σε αυτό το λαχματζουν..

Το τερμάτισαν.....

pipe_smoker
18/02/2015, 20:47
Ναι γιατί η εναλλακτική του Αβραμόδουλα ήταν καλύτερη:lol:

Πάλι καλά που είναι διακοσμητικός και βγαίνει από τη σπηλιά του δυο φορές το χρόνο ο πρόεδρας τση δημοκρατίας, γιατί τα μούτρα του Πάκη με το μαλλί μπαμπάκι μου φέρνουν αναγούλα.

akis_trevor
18/02/2015, 21:15
μα γιαυτο δεν εβαλε ζητημα ο τσυριζα για τον προεδρα της δημοκρατιας γιατι απλα κανει τον φικο σε μια γωνια...
αλλα νομιζω το παραγ@μησε με τον συγκεκριμενο...

cityfly
18/02/2015, 21:36
Ναι γιατί η εναλλακτική του Αβραμόδουλα ήταν καλύτερη:lol:

Πάλι καλά που είναι διακοσμητικός και βγαίνει από τη σπηλιά του δυο φορές το χρόνο ο πρόεδρας τση δημοκρατίας, γιατί τα μούτρα του Πάκη με το μαλλί μπαμπάκι μου φέρνουν αναγούλα.

το καλό με τον Αβραμόπουλο θα ήταν ότι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
θα έφευγε ένας άχρηστος από την επιτροπή

(όχι ότι ήταν βέβαιο ότι δε θα πήγαινε ένας άλλος άχρηστος στη θέση του αλλά λέμε τώρα)

cityfly
18/02/2015, 21:36
μα γιαυτο δεν εβαλε ζητημα ο τσυριζα για τον προεδρα της δημοκρατιας γιατι απλα κανει τον φικο σε μια γωνια...
αλλα νομιζω το παραγ@μησε με τον συγκεκριμενο...

τι εννοείς δεν έβαλε ζήτημα, δική του επιλογή ήτανε, ο καμμένος πρότεινε ντόρα

tsompanis
18/02/2015, 23:04
το καλό με τον Αβραμόπουλο θα ήταν ότι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
θα έφευγε ένας άχρηστος από την επιτροπή

(όχι ότι ήταν βέβαιο ότι δε θα πήγαινε ένας άλλος άχρηστος στη θέση του αλλά λέμε τώρα)

Αν έφευγε ο αβραμό απο την επιτροπή δεν θα είχαν αυτοδυναμια οι δεξιοί του Γιούνγκερ.
απλά τα πράγματα
κάτι παίρνουμε κάτι δίνουμε

alres
19/02/2015, 09:42
Παυλόπουλος Πρόεδρος Δημοκρατίας με εναλλακτική Αβραμο
Καμμένος υπουργός εθν. άμυνας
Η Ζωή είπε στον Παυλόπουλο ότι εκτιμά που το Δεκέμβρη δεν κατέβασε τα τανκς (ευθύνη ως υπουργός για τη δολοφονία;;;μπα...)
Το σκίσιμο του μνημονίου, έγινε επαναδιαπραγμάτευη και αυτή παράταση και βλέπουμε
Είσπραξη των χαρατσιών με κάθε τρόπο
Έγκρίση απ' την ελληνική κυβέρνηση της μαύρης λίστας προσώπων, που κατέχουν δημόσια αξιώματα στη Ρωσία και στους οποίους επιβάλλει κυρώσεις με την αιτιολογία της εμπλοκής τους στη σύγκρουση στην Ουκρανία. Μεταξύ των "τιμωρημένων" από την ΕΕ είναι κι ο Βαλέρι Ράσκιν, βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας κι αντιπρόεδρος της ΚΕ του ΚΚΡΟ.
Υπέρ της πρότασης του Στέφανου Μάνου για πλήρη διακοπή της χρηματοδότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το κράτος και τη χρηματοδότηση των δήμων από τους δημότες με ανταποδοτικό τέλος

Κατά τ άλλα επίσκεψη στην Καισαριανή

faraway
19/02/2015, 09:54
Το ξέρετε αυτό που λέει ,

'' αδελφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια ''

εεε , κάπως έτσι . :lol:

Και μονο που δεν βλέπω τις φάτσες αυτών που μας τον φόραγαν 30 χρόνια μου αρκεί ,
+ πως αν κάνει και το 30% αυτών που υποσχέθηκε ,

με μεγαλύτερη προτίμηση στο να χώσει φυλακή κανά λαμόγιο ,
και να βοηθήσει τους ''πραγματικά'' φτωχούς και όχι τους ντεμέκ που δεν έχουν λεφτά να πάρουν go pro .:rolleyes:

teogtp
19/02/2015, 10:12
Ωπ!
Τι εγινε; Οι Εγγλεζοι συριζαιοι ειναι αυτοι;Μηπως οντως διαπραγματευομαστε;;)
http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/11421500/ECB-risks-crippling-political-damage-if-Greece-forced-to-default.html

amyroukai
19/02/2015, 10:33
και να βοηθήσει τους ''πραγματικά'' φτωχούς και όχι τους ντεμέκ που δεν έχουν λεφτά να πάρουν go pro .:rolleyes:

Δηλαδη δεν ζεις κατω απο το οριο της φτωχιας αν δεν εχεις να πληρωσεις φορο πολυτελειας για το αμαξι και εχεις ξεμεινει με το αηφον 5s τοσους μηνους μετα την κυκλοφορια του 6πλας; Αϊ ρε που τα ξερετε ολα.

sniper
19/02/2015, 10:41
Δηλαδη δεν ζεις κατω απο το οριο της φτωχιας αν δεν εχεις να πληρωσεις φορο πολυτελειας για το αμαξι και εχεις ξεμεινει με το αηφον 5s τοσους μηνους μετα την κυκλοφορια του 6πλας; Αϊ ρε που τα ξερετε ολα.

Αν κάποιος έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια, χωρίς άλλο εισόδημα, και δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί γιατί δεν πουλιούνται ή δεν νοικιάζονται και παραλληλα πρεπει να πληρώσει το χαράτσι (ΕΝΦΙΑ/ΦΜΑΠ/Whatever), αυτός είναι φτωχός ή πλουσιος;

stam2
19/02/2015, 10:47
Αν κάποιος έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια, χωρίς άλλο εισόδημα, και δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί γιατί δεν πουλιούνται ή δεν νοικιάζονται και παραλληλα πρεπει να πληρώσει το χαράτσι (ΕΝΦΙΑ/ΦΜΑΠ/Whatever), αυτός είναι φτωχός ή πλουσιος;

true story... στο περίπου. :rolleyes:

amyroukai
19/02/2015, 10:50
Εχεις κανει τετοια καβα με τοσα στρεμματα στην ομονοια τα προηγουμενα χρονια που δεν εχεις αναγκη. Μαλλον ξερεις και την Λαγκαρντ προσωπικα.

Αν ομως εχεις απλα ενα μεγαλο σπιτι και μια νορμαλ δουλεια η εχεις μεινει χωρις δουλεια, την εκατσες τη βαρκα. Σαφως στρεβλη κατασταση που θελει κοιταγμα απο πολλες πλευρες και συντομα.

dimmie_72
19/02/2015, 11:13
Μπορεί ο sniper να είναι υπερβολικός με τα 30 στρέμματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κρίση έπληξε ανεπανόρθωτα και μόνο την αποκαλούμενη ΜΕΣΑΙΑ τάξη.

Πολίτες που ζούσαν με 1 μεροκάματο χωρίς αύριο αντιμετώπιζαν και πριν το κίνδυνο της ανεργίας, επιχειρήσεις έκλειναν και στην περίοδο της αποκαλούμενης ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ. Έχω δει και πριν εργάτες να μένουν στο δρόμο όταν έκλεισε η ΤΙΤΑΝ, η ΛΑΡΚΟ, η NISSAN, τα ΕΛ.ΣΙ κλπ γιατί οι επιχειρηματίες την έκαναν με ελαφρά είτε γιατί τις έμπασαν στο χρηματιστήριο, είτε γιατί ανακάλυψαν ότι η απλή εμπορία συμφέρει καλύτερα απ την παραγωγή, είτε γιατί τα συνδικάτα θεώρησαν ότι είναι αφεντικά. Αυτά από το 80 ακόμη.

Τέτοια απαξίωση όμως περιουσιακών στοιχείων κινητών και ακινήτων (και περιουσιακά στοιχεία υποτίθεται κατέχει η ΜΕΣΑΙΑ τάξη), δεν έχει ξανασυμβεί στη ιστορία ούτε σε καμιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Τώρα αν αυτό είναι αφορμή να εκφραστεί το μένος των "προλετάριων", βαράτε ελεύθερα. Μη ξεχνάτε όμως ότι η ύπαρξη της ΜΕΣΑΙΑΣ τάξης συμφέρει κυρίως τους "προλετάριους".

GFawkes
19/02/2015, 11:21
331445

331446

amyroukai
19/02/2015, 11:58
Μπορεί ο sniper να είναι υπερβολικός με τα 30 στρέμματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κρίση έπληξε ανεπανόρθωτα και μόνο την αποκαλούμενη ΜΕΣΑΙΑ τάξη.

Πολίτες που ζούσαν με 1 μεροκάματο χωρίς αύριο αντιμετώπιζαν και πριν το κίνδυνο της ανεργίας, επιχειρήσεις έκλειναν και στην περίοδο της αποκαλούμενης ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ. Έχω δει και πριν εργάτες να μένουν στο δρόμο όταν έκλεισε η ΤΙΤΑΝ, η ΛΑΡΚΟ, η NISSAN, τα ΕΛ.ΣΙ κλπ γιατί οι επιχειρηματίες την έκαναν με ελαφρά είτε γιατί τις έμπασαν στο χρηματιστήριο, είτε γιατί ανακάλυψαν ότι η απλή εμπορία συμφέρει καλύτερα απ την παραγωγή, είτε γιατί τα συνδικάτα θεώρησαν ότι είναι αφεντικά. Αυτά από το 80 ακόμη.

Τέτοια απαξίωση όμως περιουσιακών στοιχείων κινητών και ακινήτων (και περιουσιακά στοιχεία υποτίθεται κατέχει η ΜΕΣΑΙΑ τάξη), δεν έχει ξανασυμβεί στη ιστορία ούτε σε καμιά άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Τώρα αν αυτό είναι αφορμή να εκφραστεί το μένος των "προλετάριων", βαράτε ελεύθερα. Μη ξεχνάτε όμως ότι η ύπαρξη της ΜΕΣΑΙΑΣ τάξης συμφέρει κυρίως τους "προλετάριους".

Δεν κατάλαβα που βλέπεις να διαφωνούμε. Όποιος είχε/έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια φυσικά και ΔΕΝ είναι μεσαία τάξη.
Στη μεσαία τάξη ανήκω (πιστεύω) εγώ, "φωτογραφίζομαι" αν θέλεις και από αυτό που είχε γράψει ο Στέφανος αν θυμάμαι καλά λίγο νωρίτερα. Στην περιοχή του "δούλεψαν οι γονείς μου και μου άφησαν ένα σπίτι" και ο απελθείς Αντουάν και οι συν αυτώ φρόντισαν να δημιουργήσουν συνθήκες τέτοιες που πιθανώς και να φτάσουν να μου το κατάσχουν οι διάδοχοί τους με τον ισχύοντα φορολογικό νόμο σε κάποιο όχι απίθανα μακρινό μέλλον, διότι τα βάρη τα οποία δημιούργησαν σε αυτό είναι αφόρητα.
Ως ελεύθερος επαγγελματίας είμαι "έχων και κατέχων" απέναντι στο νόμο είτε δουλέψω είτε όχι. Το ταμείο μου θεωρεί ότι πληρώνομαι και οφείλω, είτε δουλέψω είτε όχι, το επιμελητήριο το ίδιο. Και πολλά άλλα...
Μένος λοιπόν απέναντι στην τάξη στην οποία ανήκω δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να έχω και από που προέκυψε η εξυπνάδα τούτη, αν αναφέρεσαι σε εμένα.

Και επειδή δεν αντιλαμβάνομαι το συμφέρον που έχουν οι "προλετάριοι" στην καταστροφή της μεσαίας/αστικής τάξης, αν θέλεις μου το εξηγείς. Αν υπάρχει κάτι πέρα από το ελληνικότατο σιχαμερό "να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα" δηλαδή.

προλετάριος αρσενικό

ο ανθρωπος που, σύμφωνα με τη μαρξιστική θεωρία, ανήκει στην τάξη των μισθωτών εργατών, ζει μόνο από το μεροκάματό του και δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα παραγωγής
ο άνθρωπος που, στην αρχαία Ρώμη, ανήκε στην κατώτερη οικονομική τάξη, δεν μπορούσε να φορολογηθεί, διότι δεν είχε εισοδήματα, και υπηρετούσε την πατρίδα μέσω των απογόνων του, τους οποίους προσέφερε ως στρατιώτες

dimmie_72
19/02/2015, 12:23
Δεν κατάλαβα που βλέπεις να διαφωνούμε. Όποιος είχε/έχει 30 στρέμματα στην Ομόνοια φυσικά και ΔΕΝ είναι μεσαία τάξη.

:confused::confused::confused:
Έκανα παράθεση η λέω πουθενά ότι αναφέρομαι σε σένα;

Μένος λοιπόν απέναντι στην τάξη στην οποία ανήκω δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να έχω και από που προέκυψε η εξυπνάδα τούτη, αν αναφέρεσαι σε εμένα.

Χωρίς παρεξήγηση μήπως είσαι υπέρ το δέον εγωκεντρικός; :confused:

Και επειδή δεν αντιλαμβάνομαι το συμφέρον που έχουν οι "προλετάριοι" στην καταστροφή της μεσαίας/αστικής τάξης, αν θέλεις μου το εξηγείς.

Διάβασε πάλι:

Μη ξεχνάτε όμως ότι η ύπαρξη της ΜΕΣΑΙΑΣ τάξης συμφέρει κυρίως τους "προλετάριους".

amyroukai
19/02/2015, 12:26
Συμφέρον και μένος μαζί. Αντιφατικό ή μΕ φαίνεται έτσι;

επειδή έπεσες στο καπάκι έτσι φάνηκε, με σχωρνάς αν θες και πάμε παρακάτω.

εδιτ: η κρίση φυσικά έπληξε κυρίως τους "προλετάριους" γιατί όσοι έμειναν χωρίς δουλειά αυτομάτως μετετράπησαν σε άστεγους ή πεινώντες μελλοντικούς άστεγους αφού χωρίς δουλειά δεν μπορούν να συντηρηθούν με κανέναν τρόπο. Οι μεσαίοι είναι οι επόμενοι που πέφτουν σιγά σιγά.