View Full Version : Yamaha MT-09 Tracer
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
georgetziker
16/11/2019, 15:35
Tech Black
μα αυτό δεν είναι του 2019 χρώμα?
Είναι λίγο διαφορετικό από το μοντέλο του 19'. Το δικό μου είναι αυτό
412807
καλοριζικο και καλοταξιδο
απλα για ενημερωση....
αν παραλαβεις αυριο πληρωνεις το υπολοιπο μεχρι τελους του ετους συν δυο μηνες δλδ 3,5/12 δλδ 35 ευρω
αν παραλαβεις 1 δεκεμβριου πληρωνεις 2/12 δλδ 20 ευρω
οποτε κι αν παραλαβεις το model year δεν αλλαζει
καποιοι εμποροι κανουν δωρο τα τελη τετοια εποχη και προφανως κι ο δικος σου αν δεν θελεις τον συναγερμο του
Σε ευχαριστώ για τις ευχές και τις πληροφορίες να σε καλά φίλε. Θα παραλάβω τον Ιανουάριο, αν δε μου κάνει ο συναγερμός του θα το κοιτάξω για τα τέλη είναι καλό tip.
τα τελη του 19 κανουν δωρο γιατι ειναι λιγα
γενικοτερα αν σου βαζει συναγερμο που δεν θες μπορεις να τον αλλαξεις με αλλο δωρο η να τον παρεις στο κουτι και να τον πουλησεις
Σκεφτόμουν να του πω για tank bag, αλλά και αυτό που λες για πώληση δεν είναι άσχημο
Καλημέρα σε όλους. Εγώ πάω να το πάρω σήμερα από τον αντιπρόσωπο... Πινακίδες όπως είπα από Ιανουαρίου αλλά πάω να το έχω σπίτι μου... Ανδρέα ήρθε η ώρα αδελφέ..!!!
πω ρε φίλε ωραίος,πόσο γκ@υλα πρέπει να νιώθεις αυτή τη στιγμή , με το καλό!!!!!!!!
πω ρε φίλε ωραίος,πόσο γκ@υλα πρέπει να νιώθεις αυτή τη στιγμή , με το καλό!!!!!!!!
Ειλικρινά έχω χεστει από τη χαρά μου... Κυριολεκτικά όμως από το άγχος
DoctoR_k6
18/11/2019, 09:26
Καλοταξιδα κ τα 2...
Αυτο που θα αφησει καποιος μοτο καινουργι στην ακρη κ δεν θα το καβαλησει μολις το εχει στην κατοχη του δεν μπορω να το διανοηθω...
Καλοταξιδα κ τα 2...
Αυτο που θα αφησει καποιος μοτο καινουργι στην ακρη κ δεν θα το καβαλησει μολις το εχει στην κατοχη του δεν μπορω να το διανοηθω...
ή θα το κυκλοφορει απινακιδωτο και ανασφαλιστο γιατι γιολο και γκρικ σταϊλ γουακαμακαφον......
ή θα το κυκλοφορει απινακιδωτο και ανασφαλιστο γιατι γιολο και γκρικ σταϊλ γουακαμακαφον......
Δεν θα το έκανα ποτέ. Για ποιο λόγο να ρισκάρω να χάσω τα πάντα για 1 μήνα δηλαδή υπομονή;; βέβαια δεν έχω υπομονή να είναι στην έκθεση και όχι σπίτι μου.... Έχω μια ερώτηση.. Θα δώσω λεφτά στο χέρι και αρκετά μάλιστα. Δεν μου έχει πει ούτε για δώρα, ούτε καλύτερη τιμή ούτε τίποτα. Τώρα που θα τα βγάλω στο γραφείο επάνω μπορώ να πω κάτι λέτε;
DoctoR_k6
18/11/2019, 11:06
Να δωσεις τοσα λεφτα κ ανασφαλιστος εξω...? Ουτε γκρικ σταιλ δεν φτανει αυτο. :lol:
Δεν θα το έκανα ποτέ. Για ποιο λόγο να ρισκάρω να χάσω τα πάντα για 1 μήνα δηλαδή υπομονή;; βέβαια δεν έχω υπομονή να είναι στην έκθεση και όχι σπίτι μου.... Έχω μια ερώτηση.. Θα δώσω λεφτά στο χέρι και αρκετά μάλιστα. Δεν μου έχει πει ούτε για δώρα, ούτε καλύτερη τιμή ούτε τίποτα. Τώρα που θα τα βγάλω στο γραφείο επάνω μπορώ να πω κάτι λέτε;
Εχεις φτασει στο σημειο να παρεις το μοτο/παραγγελια κλπ κλπ κ δεν ξερεις αν θα εχεις δωρα? Τωρα θα το συζητησεις?
Κινητο ειναι κ μπηκες στο Πλαισιο να ψωνισεις? Κατι δεν εχω καταλαβει...
Αμα του τα βγαλεις εξω...λες να συγκινηθει?
καλοριζικο και καλοταξιδο
απλα για ενημερωση....
αν παραλαβεις αυριο πληρωνεις το υπολοιπο μεχρι τελους του ετους συν δυο μηνες δλδ 3,5/12 δλδ 35 ευρω
αν παραλαβεις 1 δεκεμβριου πληρωνεις 2/12 δλδ 20 ευρω
οποτε κι αν παραλαβεις το model year δεν αλλαζει
καποιοι εμποροι κανουν δωρο τα τελη τετοια εποχη και προφανως κι ο δικος σου αν δεν θελεις τον συναγερμο του
Περίπου έτσι....
Μέχρι και 3 μήνες πληρώνεις μόνο 1 μήνα πέναλτι. Από 4 μήνες και πάνω πληρώνεις 2 μήνες πέναλτι (και όλα αυτά ΠΑΝΤΑ στρογγυλοποιημένα σε ακέραιους μήνες ανεξαρτήτως σε ποια ημέρα του μήνα είσαι, δηλαδή είτε 1 Νοεμβρίου είναι είτε 29 Νοεμβρίου είναι ο μήνας θα πιαστεί ολόκληρος).
Αν παραλάβεις εντός Σεπτεμβρίου θα πλήρωσεις 4+2=6/12 ==> 60
Αν παραλάβεις εντός Οκτωβρίου θα πλήρωσεις 3+1=4/12 ==> 40€
Αν παραλάβεις εντός Νοεμβρίου θα πληρώσεις 2+1=3/12 ==>30€
Αν παραλάβεις εντός Δεκεμβρίου θα πληρώσεις 1+1=2/12 ==>20€
Σημείωση: Όταν έχεις πληρώσει τμήμα των τελών κυκλοφορίας δε μπορείς να μεταβιβάσεις τη μοτοσυκλέτα σου σε τρίτον. Αν χρειαστεί να το κάνεις θα πρέπει να πληρωθεί το σύνολο των τελών κυκλοφορίας σε ετήσια βάση.
Δεν απασχολούν τα δώρα τώρα... Χεστηκα ειλικρινά και κυριολεκτικά.... Παιδιά τι λουλούδι είναι αυτό;;; επιτρέπεται να δώσω δημόσια τον αριθμό πλαισίου ώστε να μου το διαβάσει κάποιος που να ξέρει; ή καλό να μην το αναρτήσω δημόσια;
doctor_john
18/11/2019, 13:45
Δοκίμασε παρακάτω:
https://www.faxvin.com/vin-decoder/yamaha
Τα είπαμε και μεταξύ μας, αλλά να σου ευχηθώ κι από εδώ, να το χαρείς φιλαράκι όσο δεν πάει.
Βάλε κι άλλες φωτό να γουστάρουμε!!!!!!
Τα είπαμε και μεταξύ μας, αλλά να σου ευχηθώ κι από εδώ, να το χαρείς φιλαράκι όσο δεν πάει.
Βάλε κι άλλες φωτό να γουστάρουμε!!!!!!
Να είσαι καλά αδελφέ μου. Πρέπει να το δεις από κοντά το άδικη η φωτογραφία πολύ... Είναι πάρα πολύ όμορφο. Μέχρι και η φίλη μου ενθουσιαστηκε με το χρώμα. Το αδικεί πάρα πολύ το Internet. Ψάχνω να βάλω φωτογραφία εδώ προφίλ αλλά δεν το βρίσκω. Πρέπει να βρω καλό συναγερμό και σιγά σιγά να αρχίσω να τι φτιάχνω εμφανισιακά όπως θέλω... Από Ιανουάριο θέλω βόλτα οποίος ενδιαφέρεται φυσικά
Από Ιανουάριο που θα παραλάβω είμαι μέσα!!!
Πιστεύω ότι έχει όμορφο κωλο
412852
contes di Zante
18/11/2019, 18:41
Καλά και πολλά χιλιόμετρα!!! Καλορίζικο....
Μεγειές, καλοτάξιδο.
Ο κώλος του είναι άθλιος, όμως.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους... Ακόμη δεν το πήρα ψάχνω για αναδιπλουμενη βάση... Σκέφτομαι να βάλω κάγκελα κινητήρα... Τρελαμένος τελείως :lol:
Sebastian1980
18/11/2019, 19:23
Εύχομαι να το χαρείς για πολλά πολλα χιλιόμετρα.
Εκείνη η στιγμή που καμαρώνεις το καινούριο εργαλείο που μόλις έχεις φέρει από το μαγαζί στο χώρο σου , δεν περιγράφεται με λόγια.
Και πάλι καλοταξιδο φίλε.
Έχει κάποιος άποψη γιαυτό το συναγερμό;;
https://www.skroutz.gr/s/14281321/Pandora-DXL-1200L-Smart-Moto.html
Υπάρχει κάποιο θέμα για τέτοια συζήτηση;
Εύχομαι να το χαρείς για πολλά πολλα χιλιόμετρα.
Εκείνη η στιγμή που καμαρώνεις το καινούριο εργαλείο που μόλις έχεις φέρει από το μαγαζί στο χώρο σου , δεν περιγράφεται με λόγια.
Και πάλι καλοταξιδο φίλε.
Σε υπέρ ευχαριστώ για τις ευχές σου φίλε μου. Να είσαι πάντα καλά
lleonidas
18/11/2019, 22:04
Πολλές ευχές και από εμένα φίλε μου, είναι όμορφο το κορίτσι!
Και καλή υπομονή μέχρι το Γενάρη, τουλάχιστον θα την έχεις κοντά σου και θα τη χαζεύεις μέχρι τότε :)
Πολλές ευχές και από εμένα φίλε μου, είναι όμορφο το κορίτσι!
Και καλή υπομονή μέχρι το Γενάρη, τουλάχιστον θα την έχεις κοντά σου και θα τη χαζεύεις μέχρι τότε :)
Αυτό ακριβώς αγαπητέ φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ που για τις ευχές σου. Μέχρι το Γενάρη θα το φτιάξω όπως θέλω εμφανισιακά τουλάχιστον... Πρωτεύον τώρα είναι ο συναγερμός βέβαια σκέφτομαι αυτό που έβαλα ποιο πάνω στα 379€
Kickstart
19/11/2019, 09:00
κούκλα είναι!
πάντα όρθιος ρε.
και πρόσεχε τώρα στην αρχή...χωρίς άγχος αλλά τα μάτια σου δεκατέσσερα.
αχ αυτή η αίσθηση της καινούργιας μότο είναι ασύγκριτη πραγματικά.
φτου να μην σε ματιάσουμε :beer:
doctor_john
19/11/2019, 09:23
Με το καλό φίλε! καλοτρεχούμενη!
Αν είχα το κουράγιο σου μάλλον θα την στόλιζα να μη μπαίνω στην πρίζα :lol:
Τον πόλο της μπαταρίας μην ξεχάσεις.
Με το καλό φίλε! καλοτρεχούμενη!
Αν είχα το κουράγιο σου μάλλον θα την στόλιζα να μη μπαίνω στην πρίζα :lol:
Τον πόλο της μπαταρίας μην ξεχάσεις.
Τι εννοείς το πόλο της μπαταρίας να μην ξεχάσω;
Βγαλτον να μην ξεφορτίσει την μπαταρία.
Καλησπέρα..Για να την πήρες το 2019 λογικά είναι μοντέλο 2019 κ όχι 2020..Δες το 10 ψηφίο κ θα καταλάβεις..
Καλησπέρα..Για να την πήρες το 2019 λογικά είναι μοντέλο 2019 κ όχι 2020..Δες το 10 ψηφίο κ θα καταλάβεις..
Νομίζω πως το συγκεκριμένο είναι 2020. Πωλούνται από πολλές εταιρείες (κάποια) μοντέλα νωρίτερα. Τη περασμένη εβδομάδα είδα σε βιτρίνα το Africa Twin 1100.
Είναι του 2019. Εντάξει δεν πειράζει τώρα. Αλήθεια ή μπαταρία που είναι για να αφαιρέσω το πόλο της; έχει κανείς άποψη για τον Pandora DXL 1200L Smart Moto; συναγερμός είναι 379 ευρώ αγορά και 100 ευρώ τοποθέτηση μου είπαν από μοτοκινηση
Edit: αν θα πάρω το κιτ χαμηλωματος που δίνει η yamaha αυτά τα λαμακια δεν θα αλλάξουν;; 412905
Νομίζω πως το συγκεκριμένο είναι 2020. Πωλούνται από πολλές εταιρείες (κάποια) μοντέλα νωρίτερα. Τη περασμένη εβδομάδα είδα σε βιτρίνα το Africa Twin 1100.
Η χρονιά στις βιομηχανίες οχημάτων ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο. Δηλαδή τα οχήματα που θα βγούν από τα εργοστάσια από
Σεπτέμβρη μέχρι Αύγουστο είναι τα μοντέλα του 20 ( αυτά από Μάρτη και μετά τα θεωρούμενα β' εξάμηνο)
Παιδιά το αυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο να τολμήσω να το βγάλω ή θα αφήσει σημάδι και θα πάθω εγκεφαλικό;
doctor_john
21/11/2019, 22:05
Ζέστανε το λίγο με ένα σεσουαρ.
Όχι πολύ γιατί είναι φρέσκο το βερνίκι.
Με μια οδοντογλυφίδα και υπομονή σήκωσέ το.
Αν αφήσει σημάδι σε βάθος θα είναι λάθος εδώ και καιρό όχι δικό σου.
Αν αφήσει κόλλες με τα δάκτυλα και... υπομονή.
Θα το στολίσεις τελικά; :D
Παιδιά καλησπέρα. Μίλησα σήμερα με τον έμπορο να βγάλουμε πινακίδα και θα πληρώσω κανονικά 120 για το έτος 2019 και κανονικά 120 για το έτος 2020... Συγνώμη αλλά για 1 μήνα 240 ευρώ όχι δεν αξίζει... Όσο και να θέλω να το βγάλω θα κάνω υπομονή... Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ τα 120
Συγνώμη αλλά για 1 μήνα 240 ευρώ όχι δεν αξίζει... Όσο και να θέλω να το βγάλω θα κάνω υπομονή... Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ τα 120
Για ένα μήνα είναι €120 όπως λές παρακάτω.
Το αν είναι πεταμένα εσύ το γνωρίζεις. Χαλάει και ο καιρός οπότε μάλλον ούτε εγώ θα τα έδινα.
Πέρυσι τέτοια εποχή που πήρα το ΜΤ-07 τα €55 δε τα σκέφτηκα καθόλου και το πήγα και στα χιόνια :D
doctor_john
23/11/2019, 00:06
Αυτό με τον καιρό στη χωρα που ταξιδεύεις χειμώνα με καλοκαιρινά και ολόσωμο αδιάβροχο
μου φαίνεται αστείο που αναφέρεται εδώ μέσα. :)
Αν υπάρχουν μέρες άδειας, πόροι - εξοπλισμός για ταξιδάκι - στρώσιμο, 2-3 χιλιάδων χιλ, δώστα, πες πως είναι διόδια και πήγαινε
από τους άλλους δρόμους. Αν όχι, στήσε μια φάτνη κάτω απο την ουρά, βάλε κανα φωτάκι και καλές γιορτές.
Για να μη με πείτε αναίσθητο, τα τρία καλύτερα after market σετ θερμαινόμενων γκριπ έχουν 50 - 100 ευρώ.
Ολόσωμο αδιάβροχο μέχρι 150 αλλά με 35ε-65ε καλύπτεσαι άνετα.
Σόρυ αλλά μου κτυπάει άσχημα να συζητάμε σκιαγραφόντας κάποια περίοδο παύσης επειδή χαλάει ο καιρός στην ελλάδα..
Δεν ξέρω αν μπορώ να το μεταφέρω σωστά: αυτή η φυγοπονίαση, το να είμαι πάντα άνετος, χαλαρός κλπ. είναι λάθος τρόπος
ζωής. Βασικά είναι μισή ζωή.
Για όσα απολαμβάνουμε, αξίζει και να κουραστούμε και να ταλαιπωρηθούμε λίγο κλπ.
Κουρασμένο κορμί, καθαρό κεφάλι διδάσκουν οι γείτονες και έχουν πάρα πολύ δίκιο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ μου φίλε... Δεν με ενδιαφέρει η άνεση όσο το χρήμα στη τσέπη. Κάνω δύο δουλειές για να μπορέσω να είμαι άνετος τώρα που μου έφυγε όλη η προκαταβολή δεν θέλω να είμαι στεγνός τελείως καταλαβαίνεις πιστεύω... Θα κάνω υπομονή 1 μήνα και όχι λόγο καιρού ( έχω πάει Φεβρουαρίου 2019 με Honda PCX 150 Αθήνα - Έδεσσα από Πάτρα, Αρτα, Γιάννενα) φουλ αδιάβροχο, κουβέρτα, γάντια, τα πάντα και το ευχαριστήθηκα.... Και μόνος μου παρακαλώ όχι με άλλα σκούτερ ή μηχανάκια τέλος πάντων.
Επιτέλους παρέλαβα κι εγώ σήμερα!!!!
Είναι πανέμορφο αδελφέ μου. Καλοτάξιδο. Στείλε στο Facebook έχω να σου πω πολλά. Έχω ξεχάσει το όνομα σου γιαυτό δεν σου έχω στείλει καθόλου. Συγνώμη
Είναι πανέμορφο αδελφέ μου. Καλοτάξιδο. Στείλε στο Facebook έχω να σου πω πολλά. Έχω ξεχάσει το όνομα σου γιαυτό δεν σου έχω στείλει καθόλου. Συγνώμη
Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα, αλλά δεν έχω πλέον facebook. Αν έχεις viber στείλε μου εκεί
lleonidas
10/01/2020, 21:37
Καλοτάξιδο! Πηγαινοερχόμαστε αρκετοί στη Σαλαμύκονο, βλέπω!
Την Κυριακή θα ανεβάσω και καμία καλύτερη φωτό. Δυστυχώς σαν γνήσιος γκαντέμης που είμαι, την γρατζούνησα λίγο με το τσαντάκι μηρού στο πλαστικό μπροστά από τη σέλα
Σε ευχαριστώ Λεωνίδα! Ναι η Σαλαμύκονος είναι πολύ must
Θύμισε μου το όνομα για να βρω το messenger να δω το τηλέφωνο σου αδελφέ
doctor_john
10/01/2020, 21:58
φτού σκόρδα! καλά χιλιόμετρα!
μη σε στεναχωρεί η γρατζουνίτσα, ειναι για το μάτι :uplate: :lol:
Με γεια φίλος,κούκλα!Αυτο το χρυσό καλάμι τι γκ@υλ@ είναι.
Να είσαι καλά φίλε Γιάννη! Όλοι το ίδιο μου λένε, αλλά πέφτει το δικό μου επάνω και τσαντίζομαι
Σε ευχαριστώ φίλε μου, έχεις πολύ δίκιο γ@μ@ει!!!
blackharry
18/02/2020, 17:53
Καλησπέρα σε όλους ....προτάσεις για λάδια ; ; ;
Αν δεν έχεις κανένα απ το χωριό να στέλνει σε κουβά πάρε αλτις είναι απ τα καλύτερα ελαιόλαδα νομίζω...
Κι εγώ επειδή πλησιάζω τα 1000 χλμ στην ίδια φάση βρίσκομαι και δεν ξέρω τι να βάλω
blackharry
18/02/2020, 20:01
εγώ στα 1000 έβαλα yamalube synthetic μαμά και τώρα στα 5000 δοκίμασα πάλι τα ίδια αλλά 15w50 λόγω βιασύνης δεν το είχα ψάξει...
Συγγνώμη, εφόσον τα μηχανάκια είναι καινούργια και έχουν εγγύηση, τι αναρωτιέστε? Ότι σας βάλουν στο συνεργείο...
Merciless
19/02/2020, 09:15
Εγώ βαζω silkolene pro 4 15-50... είμαι γενικά ευχαριστημένος και αυτά θα συνεχίζω να βαζω...
Καλησπερα σε ολους και καλα ορθια χλμ.το θεμα ασταθειας που παρουσιαζε το tracer εξαφανίστηκε τελειως στην gt εκδοση απο το 18 19 20 μοντελο?
Μέχρι τα 170 που το πήγα δεν έκανε κάτι
Καλημέρα κι από μένα.
Αρχικά, να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για το μακροσκελές του ποστ μου.
Έχοντας διαβάσει και τις 98 σελίδες του τοπικ, αποφάσισα κι εγώ να μοιραστώ τις απορίες - ερωτήσεις μου μαζί σας.
Κάτοχος ενός TA650 του 2001, το οποίο ακολούθησε ενός XLR 250, πήρα την απόφαση να προβώ στην αγορά της τελευταίας μου ίσως μηχανής (οδεύω προς τα 50 γαρ).
Προσανατολίζομαι λοιπόν να περάσω στη Yamaha και το Tracer GT, μετά από 25 χρόνια Hondaκιας...
Θα αγοράσω τη μηχανή καινούργια μετρητοίς και σκεφτόμουν γνωστό κατάστημα της Μιχαλακοπούλου που δίνει πολλά δώρα (νομίζω πως δεν πρέπει μα αναφέρω επωνυμία), παρότι αυτά που με ενδιαφέρουν είναι τα κάγκελα, η μπαγκαζιέρα V47 της GIVI και ένας καλός συναγερμός.
Οι συναγερμοί που μου πρότεινε δεν μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη.
Ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν αν
Α) θεωρείται καλή την επιλογή του εν λόγω καταστήματος και
Β) αν έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό συναγερμό, μέχρι 400€.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές βόλτες σε όλους...
Merciless
01/03/2020, 09:58
Καλησπερα σε ολους και καλα ορθια χλμ.το θεμα ασταθειας που παρουσιαζε το tracer εξαφανίστηκε τελειως στην gt εκδοση απο το 18 19 20 μοντελο?
Ναι δεν έχω ακουσει θέμα κούνηματος στα καινούργια τρασερ είτε απλο είτε GT. Εγώ μέχρι 245 που έχω πάει με το δικό μ δεν είχα κανένα θεμα
Merciless
01/03/2020, 10:02
Καλημέρα κι από μένα.
Έχοντας διαβάσει και τις 98 σελίδες του τοπικ, αποφάσισα κι εγώ να μοιραστώ τις απορίες - ερωτήσεις μου μαζί σας.
Κάτοχος ενός TA650 του 2001, το οποίο ακολούθησε ενός XLR 250, πήρα την απόφαση να προβώ στην αγορά της τελευταίας μου ίσως μηχανής (οδεύω προς τα 50 γαρ).
Προσανατολίζομαι λοιπόν να περάσω στη Yamaha και το Tracer GT, μετά από 25 χρόνια Hondaκιας...
Θα αγοράσω τη μηχανή καινούργια μετρητοίς και σκεφτόμουν γνωστό κατάστημα της Μιχαλακοπούλου που δίνει πολλά δώρα (νομίζω πως δεν πρέπει μα αναφέρω επωνυμία), παρότι αυτά που με ενδιαφέρουν είναι τα κάγκελα, η μπαγκαζιέρα V47 της GIVI και ένας καλός συναγερμός.
Συναγερμός από αυτά που ξέρω ο καλύτερος είναι ο Pandora!! Τώρα αφού θες να το πάρεις μετρητά πήγαινε από κατάστημα σε κατάστημα και δες ποιος θα σου κανει την καλύτερη προσφορά όλα μια χαρά μαγαζιά είναι!!!
Καλημερα.απ οτι κατάλαβα το κουνημα γινόταν σε μοντελα μεχρι και το 17.η κανω λαθος
Καλημέρα κι από μένα.
Έχεις τσεκάρει και σε άλλα καταστήματα να πάρεις προσφορά? Κάποια νομίζω πως δίνουν επιλογή έκπτωσης αντί δώρων.
Στην θέση σου πάντως, μιας και διαθέτεις το ποσό και δεν χρειάζεσαι χρηματοδότηση, θα κοιταγα για μεταχειρισμένο με ελάχιστα χλμ και εγγύηση. Γλυτώνεις ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ( εφόσον συζητήσεις τις τιμές με τους κατόχους βέβαια) ενώ στην πράξη έχεις πάλι καινούριο μηχανάκι
Πχ.
https://www.car.gr/25569424-yamaha-tracer-900-gt
https://www.car.gr/24228844-yamaha-tracer-900-tracer-900
Σε ευχαριστώ πολύ.
Θα τον ψάξω...
Η αλήθεια είναι πως σε ένα ακόμη ρώτησα και μου έδωσε την ίδια έκπτωση με το πρώτο κατάστημα. Και στις 2 περιπτώσεις -500€, χωρίς δώρα φυσικά.
Όσο για μεταχειρισμένο, πράγματι θα το κοιτάξω...
Για εμένα καλύτερα να επιλέξεις την έκπτωση παρά τα δώρα και βάλε ότι θέλεις εσύ επάνω.
Καλημερα.απ οτι κατάλαβα το κουνημα γινόταν σε μοντελα μεχρι και το 17.η κανω λαθος
Ναι μέχρι το 17 είχαν θέμα. Μετά τα έφτιαξαν
Ναι μέχρι το 17 είχαν θέμα. Μετά τα έφτιαξαν στο κομματι ανεση σελλα οδηγού συνοδιγου ταξιδι τι λεει το μχν
Μια χαρά είναι του οδηγού, για του συνοδηγού δεν ξέρω γιατί δεν έχω βάλει άλλον επάνω. Μέχρι Ναύπλιο που πήγα εχθές δεν κατάλαβα τίποτα, τώρα για πιο μακρινή βόλτα δεν έχω άποψη ακόμα. Αλλά παλιότερα με το Fazer ούτε Κόρινθο δεν άντεχα να πάω
Για εμένα καλύτερα να επιλέξεις την έκπτωση παρά τα δώρα και βάλε ότι θέλεις εσύ επάνω.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση...
Ούτως ή άλλως τα δώρα που θα έπαιρνα (κάγκελα Givi, σχάρα Givi, μπαγκαζιέρα V47 της Givi και πιάτο, συνολικά +-550€) θα ήταν της δικής μου προτίμησης.
Μηχανή + τα ανωτέρω δώρα + ένας συναγερμός meta που δεν θα βάλω τελικά + πινακίδα - τέλη, βγαίνουν στα 13300.
Οπότε, μήπως δεν έχει και τόση σημασία, μιας και θα είναι επώνυμα και της προτίμησής μου τα δώρα;
Συναγερμό θα σου έλεγα να βάλεις κάτι καλό. Τώρα για τα υπόλοιπα αν θα τα έβαζες ούτως ή άλλως πάω πάσο. Με το καλό να την πάρεις και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σου εύχομαι!!!
Μια χαρά είναι του οδηγού, για του συνοδηγού δεν ξέρω γιατί δεν έχω βάλει άλλον επάνω. Μέχρι Ναύπλιο που πήγα εχθές δεν κατάλαβα τίποτα, τώρα για πιο μακρινή βόλτα δεν έχω άποψη ακόμα. Αλλά παλιότερα με το Fazer ούτε Κόρινθο δεν άντεχα να πάω
Απο καυσιμα πως το βλεπεις για τα κυβικα του
Αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα με το στρώσιμο, στην πόλη είμαι περίπου στα 5,9L και εκτός στα 5,4L από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το δεξί σου χέρι.
Αν και δεν έχω τελειώσει ακόμα με το στρώσιμο, στην πόλη είμαι περίπου στα 5,9L και εκτός στα 5,4L από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το δεξί σου χέρι.
Σε ευχαριστω φιλε μου η ανεμοκαλυψη τι λεει.η σελλα σε σπρώχνει μπροστα; κατι τετοιο ακουγεται
Πιστεύω ότι η 50αρα της ερμαξ θα ήταν ότι έπρεπε για το ύψος μου (είμαι 1,82), αλλά και η μαμά ζελατίνα κάνει δουλειά
Πιστεύω ότι η 50αρα της ερμαξ θα ήταν ότι έπρεπε για το ύψος μου (είμαι 1,82), αλλά και η μαμά ζελατίνα κάνει δουλειά
Αυτο με τη σελλα που σε σπρώχνει μπροστα;
Δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.
kemmotar
02/03/2020, 23:41
Ούτως ή άλλως τα δώρα που θα έπαιρνα (κάγκελα Givi, σχάρα Givi, μπαγκαζιέρα V47 της Givi και πιάτο, συνολικά +-550€) θα ήταν της δικής μου προτίμησης.
Μηχανή + τα ανωτέρω δώρα + ένας συναγερμός meta που δεν θα βάλω τελικά + πινακίδα - τέλη, βγαίνουν στα 13300.
Οπότε, μήπως δεν έχει και τόση σημασία, μιας και θα είναι επώνυμα και της προτίμησής μου τα δώρα;
αν εννοεις τον Β....ο εγω δεν θα πηγαινα εκει, αφου θα παρεις μετρητοις το μηχανακι ή ετσι σκεφτεσαι παρε προσφορα απο Πιπεριγγο (πολυγωνο δικαστηρια) νομιζω ειναι πολυ ανταγωνιστικος.
basilis_k6
03/03/2020, 12:32
Χαιρετε παιδια. Η μηχανη (gt) ειναι εξ ολοκλήρου made in japan?
δεν υπάρχει τετοια μηχανη
basilis_k6
03/03/2020, 13:06
εννοώ η tracer στην εκδοση gt
χαχα το καταλαβα αυτο :lol:
δεν υπάρχει μηχανή 100% made in japan. Και άν υπάρχει κάποια δεν το ξέρεις. Πολλά κομμάτια τους έρχονται απο ινδονησία, ταυλανδη, κίνα κτλ
basilis_k6
03/03/2020, 13:34
Οκ. Το tracer 900 που κατασκευαζεται.ιαπωνια; γαλλια; ταυλανδη;
αν δεν κάνω λάθος ιαπωνια αλλα μεγάλο μέρος της κατασκευής εξαρτημάτων ειναι στην μαλαισία για όλα τα yamaha. δεν θα πρεπει να σε απασχολεί παντως αυτο. οι μοτοσυκλέτες είναι αρκετά πιο κακές ποιοτικά σε σχέση με το παρελθόν αλλα δεν υπάρχει και κάποια εναλλακτική.
Στην Ιαπωνία κατασκευάζεται
αν εννοεις τον Β....ο εγω δεν θα πηγαινα εκει, αφου θα παρεις μετρητοις το μηχανακι ή ετσι σκεφτεσαι παρε προσφορα απο Πιπεριγγο (πολυγωνο δικαστηρια) νομιζω ειναι πολυ ανταγωνιστικος.
Ευχαριστώ πολύ.
θα τον ψάξω...
αν δεν κάνω λάθος ιαπωνια αλλα μεγάλο μέρος της κατασκευής εξαρτημάτων ειναι στην μαλαισία για όλα τα yamaha. δεν θα πρεπει να σε απασχολεί παντως αυτο. οι μοτοσυκλέτες είναι αρκετά πιο κακές ποιοτικά σε σχέση με το παρελθόν αλλα δεν υπάρχει και κάποια εναλλακτική.
Αυτό ακριβώς ήταν που με απέτρεψε σχεδόν τελευταία στιγμή από την απόκτηση μιας tracer.
Εξηγούμαι
Το μηχανάκι μόνο στατικό το είχα δει έως τότε, δεν το είχα καβαλήσει ποτέ. Είχα διαβάσει κ τα διάφορα άρθρα κατά καιρούς.
Ήμουν στην αγορά για μεταχειρισμένο.
Στα υπόψη κ η tracer.
Τυχαίνει να την έχει φίλος, οπότε κ του την ζητάω βολτίτσα επί σκοπού.
Κανονίζουμε την παίρνω, κάνω την δοκιμή μου κ αυτό που μου έμεινε ήταν το εξής.
Η μηχανή είναι παιχνιδι, εύκολη, ελαφριά, χαμηλή, δυνατή, ζωηρή κ με φουλ ηλεκτρονικά!
Ωστόσο ίδια ήταν κ η αίσθηση που μου άφησε από την γενικότερη εικόνα. Παιχνίδι...
Προφανώς κάτι τέτοιο μπορεί να μην ισχύει κ στην διάρκεια των ετών να διαψεύσει τους πάντες.
Παρόλα αυτά δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι καβαλάω μηχανή.
Ίσως φταίει η ηλικία μου, ίσως τα προηγούμενα μηχανάκια μου, δε ξέρω.
Πάντως αυτό με την χειρότερη ποιότητα γενικά στις μηχανές έχει βάση...
Βάλέ σύνέγάρμό μέ πέρίμέτρίκό...ό κάλύτέρός άκόμάκάί σήμέρά έίνάί ό άμέρίκάνίκός scorpion 900, στά 330 έύρώ πέρίπόύ...
Βάλέ σύνέγάρμό μέ πέρίμέτρίκό...ό κάλύτέρός άκόμάκάί σήμέρά έίνάί ό άμέρίκάνίκός scorpion 900, στά 330 έύρώ πέρίπόύ...
Scorpion vs Pandora...
USA vs RUSSIA λοιπόν !!!!!
Θα τους μελετήσω και τους δυο....
Άσχετο, αλλά αφού σε παίρνει, κοίτα τη V56 αντί για τη V47. Είναι πολύ λίγο μεγαλύτερη στο μάτι (σύμφωνα με τη givi είναι 1 εκατοστό πιο πλατιά, 1 εκατοστό ψηλότερη, 3 εκατοστά πιο βαθιά) αλλά χωράει αρκετά περισσότερα πράματα. Νομίζω ότι το κανά 50ευρω παραπάνω που έχει το αξίζει, πάντα θα ψάχνεις για τον λίγο περισσότερο χώρο και δε θα τον έχεις, γιατί να μην πάρεις τη μεγαλύτερη που υπάρχει; Μιλάμε πάντα για τέτοιου τύπου μπαγκαζιέρα. Επίσης έχει και ένα αφρώδες πατωματάκι που αφαιρείται μεν, αλλά βολεύει πολύ να μη χτυπάνε τα πράματα, ενώ η V47 δεν έχει.
Δες φωτό side by side εδώ πέρα: http://www.zx14ninjaforums.com/messages.cfm?threadid=AEB0D31B-D7FB-7357-E3BC6891EB0B5B76
Απο καυσιμα πως το βλεπεις για τα κυβικα του
Το έχω 6 μήνες γεμάτους με 4.500 χλμ και μετά το στρώσιμο το κάρφωσα στο Mode A. Η ένδειξη στο καντράν δείχνει 6,7 :)
Αυτό ακριβώς ήταν που με απέτρεψε σχεδόν τελευταία στιγμή από την απόκτηση μιας tracer.
Εξηγούμαι
Το μηχανάκι μόνο στατικό το είχα δει έως τότε, δεν το είχα καβαλήσει ποτέ. Είχα διαβάσει κ τα διάφορα άρθρα κατά καιρούς.
Ήμουν στην αγορά για μεταχειρισμένο.
Στα υπόψη κ η tracer.
Τυχαίνει να την έχει φίλος, οπότε κ του την ζητάω βολτίτσα επί σκοπού.
Κανονίζουμε την παίρνω, κάνω την δοκιμή μου κ αυτό που μου έμεινε ήταν το εξής.
Η μηχανή είναι παιχνιδι, εύκολη, ελαφριά, χαμηλή, δυνατή, ζωηρή κ με φουλ ηλεκτρονικά!
Ωστόσο ίδια ήταν κ η αίσθηση που μου άφησε από την γενικότερη εικόνα. Παιχνίδι...
Προφανώς κάτι τέτοιο μπορεί να μην ισχύει κ στην διάρκεια των ετών να διαψεύσει τους πάντες.
Παρόλα αυτά δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι καβαλάω μηχανή.
Ίσως φταίει η ηλικία μου, ίσως τα προηγούμενα μηχανάκια μου, δε ξέρω.
Πάντως αυτό με την χειρότερη ποιότητα γενικά στις μηχανές έχει βάση...
Θα συμφωνήσω στην μεγαλύτερη βαλίτσα. Στην 52 άρα που έχω χωράω 2 κρανοι και προσεκτική τοποθέτηση και το μπουφάν της μηχανής! Αλλά κλείνει με ζόρι...
Και επειδή ανοίγει ο καιρός και θα αρχίσουμε τις βόλτες, μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό σύστημα περιμετρικού συναγερμού που να ενσωματώνει και GPS;
Διαβάζω για τον Scorpio 900, ο οποίος δεν περιλαμβάνει λειτουργία GPS tracking.
Έχω βρει αυτόν https://www.car.gr/parts/view/11121048-accessories-care-navigator-gps
Γνώμες;
Ένδειξη εναπομιναντα χλμ σε καυσιμα εχει παιδια;η εκδοση gt
Όχι άλλα σου έχει πόσα λίτρα έχεις καταναλώσει απλά θέλει να μηδενίζεται κάθε φορά
Όχι άλλα σου έχει πόσα λίτρα έχεις καταναλώσει απλά θέλει να μηδενίζεται κάθε φορά
Νασαι καλα φίλε μου.
Τι ακριβώς εννοείς με το θέλει να μηδενίζεται κάθε φορά; Πιθανά εννοείς τον υπολογισμό μέσης κατανάλωσης. Είναι λογικό να θέλει μηδενισμό κάθε φορά για να έχει κατά το δυνατό καλύτερη ακρίβεια.
Συνήθως στις μοτοσυκλέτες της Yamaha με το που μπαίνει αυτόματα στη ρεζέρβα αρχίζει και μετράει νέα διανυθέντα χιλιόμετρα από το "0" με την ένδειξη "F" αναμμένη.
Δεδομένου ότι η ρεζέρβα του είναι 2.6 λίτρα (από τα 18 συνολικά) σημαίνει ότι μπορεί να γράψει άλλα 30/40 χιλιόμετρα με μια σχετική ασφάλεια. Τα θεωρώ λίγα -τα λίτρα της ρεζέρβας- οπότε καλύτερα να γεμίζει κάποιος αμέσως για να μην υπερθερμαίνεται η αντλία βενζίνης που μπορεί να βρίσκεται εκτός στάθμης καυσίμου (μπορεί λέω, δε τυγχάνει να γνωρίζω).
Η ένδειξη αυτή ("F"), σβήνει αυτόματα και επανέρχεται στο οδόμετρο μετά από 8 χιλιόμετρα διαδρομής (στα περισσότερα Yamaha, λογικά και στο Tracer).