View Full Version : Δημοψήφισμα 2015
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
...καλά, ψυχραιμία...
υ.γ. Όσοι ισχυρίζεστε ότι γίναμε Αργεντινή, δεν ξέρετε τι σας γίνετε... τσέκαρα το ρόστερ της Εθνικής σήμερα το πρωί και αντί για Μέσι, Αγκουέρο και Ντι Μαρία, έχει τους ίδιους μ@λ@κες που έχασαν από τα Φερόε... :lol:
+10000
Aμα γυρισει και ο Βυντρα την γ@μησ@με!!!!
spyrakos35
01/07/2015, 10:26
...καλά, ψυχραιμία...
υ.γ. Όσοι ισχυρίζεστε ότι γίναμε Αργεντινή, δεν ξέρετε τι σας γίνετε... τσέκαρα το ρόστερ της Εθνικής σήμερα το πρωί και αντί για Μέσι, Αγκουέρο και Ντι Μαρία, έχει τους ίδιους μ@λ@κες που έχασαν από τα Φερόε... :lol:
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
:lol:
16/4/2010...
Το πρωτο θρεντ εδω μεσα για το ΔΝΤ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=103451&highlight=ΔΝΤ
Περασαν 5 χρονια, φωνες κατα των καταραμενων μνημονιων, να τελειωνουμε με τα μνημονια, συναξεις, συγκεντρωσεις, αγανακτισμενοι...
Τελειωσαμε. Εληξε το μνημονιο. Χθες. Παει. Δεν υφισταται. Η πολυποθητη ωρα ηρθε...
— Γιατί ν’ αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κ’ η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που εγίναν).
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ’ η πλατέες,
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι;
Γιατί ενύχτωσε κ’ οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
__
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
μα αλλάζουμε βαρβάρους, πάμε στο Ευρωπαϊκό Ταμείο (ή έτσι λέμε)
Το "κοραλίτο" που είδα παραπάνω τι έννοια έχει και σε τι θα εφαρμοστεί αφού τα λεφτά, όσων είχαν και μπορούσαν, έχουν ήδη φύγει;
Αυτό θα έπρεπε να σε υποψιάσει για το νοητικό επίπεδο των ανθρώπων που αποφάσισαν να τραβήξουν την πρίζα της χώρας για να δουν τι θα γίνει.
Δεν χρειάζεται καν να ξέρουν οικονομικά, ιστορία λίγο να διάβαζαν θα ήξεραν τι θα επακολουθούσε. Και το τραγικό (πραγματικά τραγικό), είναι πως πολλοί γύρω μου -αλλά και εδώ μέσα- έχουν υιοθετήσει τις μεθόδους υπεράσπισης της τρομερά επικίνδυνης ρητορικής των πρακτόρων, όπου όσοι δεν συμφωνούν είναι εναντίον του λαού, όσοι δεν συμφωνούν εξυπηρετούν συμφέροντα, όσοι δεν συμφωνούν είναι με την πλευρά των δανειστών.
Μέχρι και την αναμενόμενη και δικαιολογημένη συμπεριφορά του κόσμου χλευάζουν, που δεν δείχνει ψυχραιμία και συνωστίζεται στα ΑΤΜ, ή αγοράζει φάρμακα που χρειάζεται, καθώς το manual προέβλεπε να γίνει συντεταγμένα και με ψυχραιμία.
Καλή μας τύχη σύντροφοι. Και όπως λέει και η υπογραφή μου "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση στο πρόβλημα, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία."
Ίσως και να χρειάζεται τελικά.
Αυτό θα έπρεπε να σε υποψιάσει για το νοητικό επίπεδο των ανθρώπων που αποφάσισαν να τραβήξουν την πρίζα της χώρας για να δουν τι θα γίνει.
Δεν χρειάζεται καν να ξέρουν οικονομικά, ιστορία λίγο να διάβαζαν θα ήξεραν τι θα επακολουθούσε. Και το τραγικό (πραγματικά τραγικό), είναι πως πολλοί γύρω μου -αλλά και εδώ μέσα- έχουν υιοθετήσει τις μεθόδους υπεράσπισης της τρομερά επικίνδυνης ρητορικής των πρακτόρων, όπου όσοι δεν συμφωνούν είναι εναντίον του λαού, όσοι δεν συμφωνούν εξυπηρετούν συμφέροντα, όσοι δεν συμφωνούν είναι με την πλευρά των δανειστών.
Μέχρι και την αναμενόμενη και δικαιολογημένη συμπεριφορά του κόσμου χλευάζουν, που δεν δείχνει ψυχραιμία και συνωστίζεται στα ΑΤΜ, ή αγοράζει φάρμακα που χρειάζεται, καθώς το manual προέβλεπε να γίνει συντεταγμένα και με ψυχραιμία.
Καλή μας τύχη σύντροφοι. Και όπως λέει και η υπογραφή μου "Επί αμφιβολίας, άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μην δώσει λύση στο πρόβλημα, αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία."
Επικίνδυνη ρητορική;
337982
Σώπα καλέ, τι σε κάνει να λες κάτι τέτοιο;
Να έχεις υπόψιν όμως ότι αυτό σημαίνει και για πολλούς εργαζόμενους αναγκαστικές άδειες.
Άνευ αποδοχών.
Ας μην είμαστε και κουφοί - τυφλοί.
Δεν με κατάλαβες.
Edit: Προφανώς και δυστυχώς αυτοί που την πληρώνουν είναι οι εργαζόμενοι.
nikos_abel
01/07/2015, 11:01
Δεν με κατάλαβες.
Πιθανόν. Σπάστα και ξαναρίχτα :beer:
Επικίνδυνη ρητορική;
337982
Σώπα καλέ, τι σε κάνει να λες κάτι τέτοιο;
Δεν ανησυχώ...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21114:lafazanis-rossiya-24&catid=85:synenteyxseis&Itemid=267)
Ρε, την παλεύετε? Στον κάθε ημίτρελο που δεν έχει ΙΔΕΑ πως θα τελειώσει το πείραμα, που δεν έχει καν αντιληφθεί τι συμβαίνει στους δρόμους, στην αγορά, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως έχει στραφει εναντίον μας ο μισός πλανήτης και ως άλλος Χίτλερ προ της κατάρρευσης του Βερολίνου που έστελνε φανταστικές μεραρχίες να κατατροπώσουν τους Σοβιετικούς, ονειρεύεται φανταστικούς συμμάχους και δυνητικούς χρηματοδότες, το επιχείρημα κάποιου....είναι πως οι άλλοι ήταν χειρότεροι ??
Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό,
έχει προσωπικό συμφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό.
Οι πεποιθήσεις είναι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της αλήθειας από τα ψέματα.
Nαι σχεδόν σε όλα της πρότασης Γιούνκερ είπε ο Τσίπρας, όπως δημοσιεύουν οι Financial times με κάτι ροζουλί γραμμούλες στον ΦΠΑ των νησιών κλπ...
spiridaus
01/07/2015, 11:17
Ο συριζα, δηλαδή ο Τσίπρας, θεωρώ ότι ποτέ δεν είχε σκοπό ρήξης και εξόδου από το ευρώ αλλά εκτιμησε λάθος τις προθέσεις των "εταίρων" περιμένοντας φιλική αντιμετώπιση. Τώρα και με τις αγορές ατάραχες μετά την χτεσινή δήθεν χρεωκοπία σοκ, νομίζω ότι θα τα βρουν σε ένα τρίτο μνημόνιο με εξίσου σκληρά μέτρα αλλά με κούρεμα χρέους και χωρίς ΔΝΤ, το οποίο πιθανόν να περάσει και επίσημα απο τον ¨"λαό" με ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής -αν γίνει- και γεια σας για 2 χρονάκια. Για να μην αρχίσω με θεωρίες συνωμοσίας ότι όλα αυτά ήταν προγραμματισμένα για να περάσει 3ο μνημόνιο ΚΑΙ με αριστερή κυβέρνηση.
Το θέμα είναι αν και εφόσον γίνει αυτό τι θα κάνει στο εσωτερικό, θα τα βάλει με την ολιγαρχία και τα ΜΜΕ τους όπως λένε; Θα προσπαθήσει να αναδιανείμει κάπως πιο δίκαια τον πλούτο ή θα εξελιχθεί σε αλλο ένα μοντέρνο ευρωπαικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα; Εμείς σαν λαός τι θα κάνουμε; Θα φαγωνόμαστε μετάξυ μας;
edit όταν τα έγραφα αυτά είδα ότι κλείνει η νέα συμφωνία
RaGe_Raptor
01/07/2015, 11:17
Οι πεποιθήσεις είναι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της αλήθειας από τα ψέματα.
Με αντιγράφεις....
(Δες υπογραφή):lol:
Alexis Tsipras will accept all his bailout creditors' conditions that were on the table this weekend with only a handful of minor changes, according to a letter the Greek prime minister sent late Tuesday night and obtained by the Financial Times.
The two-page letter, sent to the heads of the European Commission, International Monetary Fund and European Central Bank, elaborates on Tuesday's surprise request for an extension of Greece's now-expired bailout and for a new, third €29.1bn rescue, writes Peter Spiegel.
Although the bailout's expiry at midnight Tuesday night means the extension is no longer on the table, Mr Tsipras' new letter could serve as the basis of a new bailout in the coming days.
Mr Tsipras' letter says Athens will accept all the reforms of his country's value-added tax system with one change: a special 30 per cent discount for Greek islands, many of which are in remote and difficult-to-supply regions, be maintained.
On the contentious issue of pension reform, Mr Tsipras requests that changes to move the retirement age to 67 by 2022 begin in October, rather than immediately. He also requests that a special "solidarity grant" awarded to poorer pensioners, which he agrees to phase out by December 2019, be phased out more slowly than creditors request.
"The Hellenic Republic is prepared to accept this staff-level agreement subject to the following amendments, additions or clarifications, as part of an extension of the expiring [bailout] program and the new [third] loan agreement for which a request was submitted today, Tuesday June 30th 2015," Mr Tsipras wrote. He added:
As you will note, our amendments are concrete and they fully respect the robustness and credibility of the design of the overall program.
Eurozone finance ministers are due to discuss Mr Tsipras' new proposal in a conference call at 5:30pm, Brussels time.
Το πρόγραμμα προ αλλαγής κυβέρνησης, πάει περίπατο (αυτό για όσους υποστήριζαν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ).
Η πρόταση της Κυβερνησης, πάει κι αυτό περίπατο.... Το ίδιο επίσης και η αρχική αντιπρόταση της ΕΕ/ΔΝΤ/ΕΚΤ...
Άρα... έχοντας ήδη πέσει στα σκ@τά, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε εφιαλτικές ημέρες...
Γιατί λοιπόν να μην παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί και να τα τινάξουμε όλα στο αέρα (το Κούγκι που έλεγε ο Κα(η)μμένος);
Αν δλδ δεν βγαίναμε πριν, πως θα βγούμε με περισσότερους φόρους; Δεν θα βγούμε..
Δεν καταλαβαίνω δλδ τώρα την αντιπαράθεση εδώ μέσα...
Κάνοντας και μια πρόβλεψη, οι θεσμοί ΔΕΝ θα το δεχθούν πλέον. Είναι φανερό πως υπάρχει τεράστιο θέμα εμπιστοσύνης, και δεν θα δώσουν τίποτα στον Άλεξ.
Ήδη από εχθές που ψέλλιζαν κάτι οι δικοί μας γάτοι, οι Γερμανοί είχαν δηλώσει πως κάθε συζήτηση θα γίνει μετά το δημοψήφισμα...(όπερ μεθερμηνευόμενον, παίρνω το αγιοβασιλειάτικο κουμπούρι που μου τράβηξες, και στο βάζω στον πρωκτό).
Γιατί λοιπόν να μην παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί και να τα τινάξουμε όλα στο αέρα (το Κούγκι που έλεγε ο Κα(η)μμένος);
Γιατί την επόμενη μέρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτούς:
337983
Εκτός αν ούτε αυτό θεωρείται σημαντικό...
Κάνοντας και μια πρόβλεψη, οι θεσμοί ΔΕΝ θα το δεχθούν πλέον. Είναι φανερό πως υπάρχει τεράστιο θέμα εμπιστοσύνης, και δεν θα δώσουν τίποτα στον Άλεξ.
Ήδη από εχθές που ψέλλιζαν κάτι οι δικοί μας γάτοι, οι Γερμανοί είχαν δηλώσει πως κάθε συζήτηση θα γίνει μετά το δημοψήφισμα...(όπερ μεθερμηνευόμενον, παίρνω το αγιοβασιλειάτικο κουμπούρι που μου τράβηξες, και στο βάζω στον πρωκτό).
Έτσι είναι. Κάπου διάβασα ότι κάποιοι απορρίπτουν αυτόματα τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, απλά επειδή είναι ο Τσίπρας και ο Βαρού.
Θα τον αναγκάσουν να υπογράψει μια συμφωνία που ταυτόχρονα θα είναι και η πολιτική του καταδίκη μιας και όσο και επικοινωνιακό μασάζ περί δήθεν "επιτυχούς διαπραγμάτευσης επειδή τους τρίξαμε τα δόντια" να πέσει δεν θα πείσει κανέναν... Την όποια συμφωνία θα την υπογράψει ο Τσίπρας και θα την εφαρμόσει άλλος (και ο οποίος θα έχει το πλεονέκτημα ότι θα μπορεί να επικαλεστεί "δεν φταίω εγώ - η προηγούμενη κυβέρνηση μου έχει δέσει τα χέρια"...)
pipe_smoker
01/07/2015, 11:38
Μόλις κουρευτούν-δημευτούν οι καταθέσεις, μόλις αρχίσουν οι ελλείψεις σε ΒΑΣΙΚΑ αγαθά, μόλις αρχίσουν οι οργισμένες διαδηλώσεις με καταστροφές-λεηλασίες-ντού σε τράπεζες και μαγαζιά κλπ τότε θα χαθεί ο έλεγχος και η μόνη εφικτή λύση θα είναι η κάννη ενός όπλου... Και μην φανταστείτε ότι είμαστε πολύ μακριά από αυτό, 1-το πολύ 2 μήνες...
Ναι, και σε λίγο έρχεται και το zombie apocalypse.
Θα ζήσουμε επιτέλους τις στιγμές που ονειρευόμαστε όλοι οι φαν του Walking Dead.
Ρε Βύρωνα, κάτσε μισό λεπτό ρε άνθρωπε γιατί θα με τρελάνεις.
Ποιοί είναι οι πράκτορες τώρα?
Αναφέρεσαι σε πράκτορες, πράγμα το οποίο όταν το έκαναν άλλοι αναφερόμενοι σε άλλους πράκτορες, η απάντησή σου ήταν "OMG & 3LOL" και με το δίκιο σου κιόλας πολλές φορές.
Γυρίσαμε το Λιακόπουλο ανάποδα και τώρα δικαιώνονται οι φοβίες των δε, ενώ οι φοβίες των μεν τόσα χρόνια περνάγανε στο ντούκου?
Ποιον χλευάζουμε?
Τον κόσμο που πηγαίνει στα ΑΤιΜα μηχανήματα να βγάλει το 50άρικο να περάσει τη μέρα?
Ή το ότι οι τράπεζες, οπερ μεθερμηνευομενον (για έναν απλό άνθρωπο που δεν κατέχει τα οικονομικά) οι κουμπαράδες που βάζεις 5 φράγκα να σου τα φυλάνε, και περιμένεις όταν πας να τα βγάλεις να σου τα δώσουν πίσω, ξεφνικά σου λένε "Ξεπούλησα!"
Και σκέφτεται κι αυτός ο έρμος (και με το δίκιο του), ποιόν πούστη σώζανε επί 5 χρόνια αυτοί οι μαλάκες?
Εμένα δε με σώσανε. Με κάψανε.
Τον διπλανό μου επίσης.
Την τράπεζα τη σώσανε? Κάτι πήρε το αυτί μου.
Ωραία, αφού με πηδήξανε για να τη σώσουνε και να μπορεί να μου φυλάει τα λεφτά αντί να τα έχω μασούρι στη σούφρα μου (γιατί δεν κινείται έτσι η οικονομία με είχαν πει), γιατί τώρα η σωσμένη τράπεζα δε μου τα δίνει πίσω? Δε σώθηκε ούτε αυτή?
Κι αρχίζουν εκεί τα αρκτικόλεξα και τα ξενόγλωσσα που ολόκληρη αλφαβήτα δεν αρκεί για να τα χωρέσει.
"Τα CDS που κάνανε inflation σου λέει τα ESP, κατέστρεψαν το ΑΕΠ, κι αυτό με τη σειρά του την ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί GSX με αρνητικό πρόσημο ασούμε, και οι αγορές να μην επιθυμούν investments σε Elmer funds, και με τα πολλά κάπως έτσι έφτασες να πεινάς. Κατάλαβες? Κατάλαβα να λες, γιατί αλλιώς έχει κι άλλο."
Έχουμε ακόμα κατοχικά κατάλοιπα, και θα πάει ο άλλος να αγοράζει καλαμποκάλευρο σε προσφορά, ζάχαρη, λάδι, και παστό γουρούνι μη γίνει πόλεμος.
Δε χλευάζουμε τον καημένο που πάει και το κάνει.
Τον κάθε μαλάκα από ραδίου και τελεόρασης που του πιπιλάει το μυαλό χλευάζουμε και τονε ρίχνουμε και 5 φάπες άμα λάχει.
Όσο για το ποιός τράβηξε τη χώρα από την πρίζα, την είχε ήδη τραβήξει αυτός ο οποίος την έριξε σε κώμα και στα μηχανήματα υποστήριξης να φυτοζωεί αρχής εξ'αρχής.
Αν θέλετε να τα κάνουμε όλα ισάδι και "οι από δω γ@μάνε τους απο κει", προσωπικά δεν παίζω.
Έχω φίλους κι ανθρώπους που αγαπάω κι από τις 2 """πλευρές""".
Ποτέ δεν είπα ότι εξυπηρετείς συμφέροντα, και πάντα εποικοδομητικό διάλογο έκανα μαζί σου κι ας διαφωνούμε σε πολλά.
Με άλλους μπορεί να συμφωνώ σε περισσότερα αλλά να είναι λίγο μαλάκες.
Απ'όλα έχει ο μπαξές.
Αν θέλουμε να τους πούμε όλους ούγκανους και να αρπάξουμε το δίκαννο εμένα σαν Παναγιώτη δε με αφορά.
amyroukai
01/07/2015, 11:39
Αν δλδ δεν βγαίναμε πριν, πως θα βγούμε με περισσότερους φόρους; Δεν θα βγούμε..
Με περισσότερους φόρους και με χαμηλότερα εισοδήματα, να προσθέσω.
Έχουμε ακόμα κατοχικά κατάλοιπα, και θα πάει ο άλλος να αγοράζει καλαμποκάλευρο σε προσφορά, ζάχαρη, λάδι, και παστό γουρούνι μη γίνει πόλεμος.
Δε χλευάζουμε τον καημένο που πάει και το κάνει.
Εμ, όχι εγώ τον χλευάζω. Πάω για ψωμί την Δευτέρα. Και μπαίνει σκασμένη μία ακόμα πελάτισσα, "φέρε μιά φραντόλα σε παρακαλώ". Γιατί τέτοια μούτρα; "Πήγα να πάρω κρέας δίπλα και εδώ και μία ώρα ασχολούνται με τον έναν μαλάκα που παρήγγειλε 25 τεμαχισμένα κοτόπουλα και 30 κιλά κιμά". Δεν υπερβάλλω για τα νούμερα, επί λέξη αυτά είπε η γυναίκα.
LogOutGoRide
01/07/2015, 11:42
Γιοσουφάκια πλέον από εδώ και πέρα και επίσημα και με την βούλα.
Τσάμπα μάγκες.
Από εδω και πέρα γίναμε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους για το τι τον περιμένει αν σκεφτεί στο μέλλον κάτι ανάλογο.
Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.
Έτσι είναι. Κάπου διάβασα ότι κάποιοι απορρίπτουν αυτόματα τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, απλά επειδή είναι ο Τσίπρας και ο Βαρού.
Αν το δει κάποιος από έξω όλο αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά κωμικοτραγικό, ειλικρινά! Μεσ σε μόλις 6 χρόνια πέρασαν 3 σωτήρες του ελληνικού λαού αρχής γενομένης απ τον ΓΑΠ. Στο πέρασμα τους μόνο ανάπτυξη δεν είχε ή χώρα.
Θυμάμαι ειδικά την κορυφαία δήλωση του ΓΑΠ ότι ναι μεν σας έβαλα στο μνημονιο, έφερα το ΔΝΤ στην Ευρώπη όταν όλοι οι ευρωπαίοι μου έλεγαν ότι είναι λάθος, αλλά σαν πρωθυπουργός της χώρας ανεδειξα το Καστελόριζο.
Δεν έχουμε πολιτικούς ρε γκαϊζ. Τώρα ο Άλεξ θα φύγει... Μετά να δούμε ποιος σωτήρας θα έρθει..
Μήπως θα είναι ο Θεοδωράκης;;;; Αχαχαχα θα πέσει γέλιο..
Το χειρότερο όμως είναι πως έχω την εντύπωση πως θα ανέβουν πολύ οι Γκόλντεν Ντον και τότε........
spyrakos35
01/07/2015, 11:44
Από εδω και πέρα γίναμε το καλύτερο παράδειγμα σε όλους για το τι τον περιμένει αν σκεφτεί στο μέλλον κάτι ανάλογο.
Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.
εσύ τι λες, θα το καταλάβουν αυτοι που πρέπει όπως πρέπει ή θα μου ρίξεις και συ φάσκελα όπως ο άλλος????
:D
Αντε, να δούμε την Κυριακή, ποιοι ήταν αυτοί, που ''τα έφαγαν μαζί'' με τον Πάγκακο
Αυτοί που θα ψηφίσουν ''ναί'', για ένα τελευταίο κοκαλάκι ακόμα .............
LogOutGoRide
01/07/2015, 11:48
Από εδώ και πέρα νομίζω πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραπονεθεί για τα στραβά που θα του έρθουν.
"Ο Έλληνας στα δύσκολα είναι ενωμένος"
Είναι ίσως η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει ειπωθεί.
"Ο Έλληνας στα δύσκολα είναι ενωμένος"
Είναι ίσως η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει ειπωθεί.
Αποκλείεται. Σίγουρα έχεις ακούσει το "Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί...".
LogOutGoRide
01/07/2015, 11:50
εσύ τι λες, θα το καταλάβουν αυτοι που πρέπει όπως πρέπει ή θα μου ρίξεις και συ φάσκελα όπως ο άλλος????
:D
Τέλος φίλε μου. Άτακτη φυγή.
Το ότι πηγαίνεις για πόλεμο, δεν είναι δεδομένο ότι θα τον κερδίσεις.
Τρολ ον:
Για να διακωμωδησω λίγο την κατάσταση. Στείλαμε στην Ευρώπη τον Αλέξης και πήγε ανετός χωρίς γραβάτες και πολύ Κλάιν Μάιν.. Φανταζεστε πως θα αντιδράσουν αν ο επόμενος που θα τους στείλουμε θα είναι ο Θεοδωράκης;;; Αχαχα θα πάει με σακίδιο στην πλάτη και στα συμβούλια κορυφής θα είναι ο μόνος που θα σηκώνεται και θα φέρνει βόλτες γύρω απ το τραπέζι για να μιλήσει...
Ω ρε γέλια....
Τρολ οφ.
spyrakos35
01/07/2015, 11:51
Αποκλείεται. Σίγουρα έχεις ακούσει το "Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί...".
ναι αλλά οι μισοί θελουν τα άκρως αντίθετα από τους άλλους μισούς οπότε και το σύμπαν μας γράφει στα παπάρια του......
spyrakos35
01/07/2015, 11:52
Τρολ ον:
Για να διακωμωδησω λίγο την κατάσταση. Στείλαμε στην Ευρώπη τον Αλέξης και πήγε ανετός χωρίς γραβάτες και πολύ Κλάιν Μάιν.. Φανταζεστε πως θα αντιδράσουν αν ο επόμενος που θα τους στείλουμε θα είναι ο Θεοδωράκης;;; Αχαχα θα πάει με σακίδιο στην πλάτη και στα συμβούλια κορυφής θα είναι ο μόνος που θα σηκώνεται και θα φέρνει βόλτες γύρω απ το τραπέζι για να μιλήσει...
Ω ρε γέλια....
Τρολ οφ.
hello, hello....
:cry:
LogOutGoRide
01/07/2015, 11:53
Δεν ξέρω τι λέτε για οικονομικά και λίγα καταλαβαίνω.
Ήμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους. Podemos και αριστερές παπαριές.
Μόνοι οι βλάκες που πίστεψαν πως θα τα βάλουν με ισχυρά συμφέροντα.
Στον πολεμο* τουλάχιστον ξέρω πως καλύτερα να είμαι μόνος μου, παρά με κάποιους από αυτούς που βλέπω και ακούω.
Τουλάχιστον δεν θα την φάω στην πλάτη, ούτε θα έρθει σε κανέναν καμμιά κρίση να φωνάζει "εγώ είμαι καλό παιδί, ο άλλος φταίει"
*φυσικά το γράφω χωρίς να εννοώ τίποτα. Μακριά από τέτοιο κακό.
devil's animal
01/07/2015, 11:53
http://www.zougla.gr/politiki/article/aleksis-tsipras-i-elada-apodexete-tous-orous-ton-daniston
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/1860961/apofilakizete-o-ilias-kasidiaris
Θα πέσει πολύ ξύλο λέμε...
Αντε, να δούμε την Κυριακή, ποιοι ήταν αυτοί, που ''τα έφαγαν μαζί'' με τον Πάγκακο
Αυτοί που θα ψηφίσουν ''ναί'', για ένα τελευταίο κοκαλάκι ακόμα .............
πρωτή φορά στα χρονικά θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία;
έχεις ετοιμάσει φάκελους; κρεμάλες;
Το πρόγραμμα προ αλλαγής κυβέρνησης, πάει περίπατο (αυτό για όσους υποστήριζαν ΝΔ/ΠΑΣΟΚ).
Η πρόταση της Κυβερνησης, πάει κι αυτό περίπατο.... Το ίδιο επίσης και η αρχική αντιπρόταση της ΕΕ/ΔΝΤ/ΕΚΤ...
Άρα... έχοντας ήδη πέσει στα σκ@τά, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε εφιαλτικές ημέρες...
Δεν καταλαβαίνω δλδ τώρα την αντιπαράθεση εδώ μέσα...
Υπαρχει και ο δρομος του οχι.
http://edition.cnn.com/videos/world/2015/01/15/pkg-romo-venezuela-food-shortage.cnn
...Μόνοι οι βλάκες που πίστεψαν πως θα τα βάλουν με ισχυρά συμφέροντα.
Χωρίς σχέδιο...Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...Κι κάποιοι περίμεναν αυτό να πετύχει...Επειδή θεωρούν εαυτούς απόγονους του Λεωνίδα και όλους τους υπόλοιπους δειλούς και προσκυνημένους.
LogOutGoRide
01/07/2015, 11:58
Ευτυχώς η εκκλησία έβαλε πλάτη στον αγώνα του 21....εεεεεε 2015 ήθελα να γράψω.
spyrakos35
01/07/2015, 12:01
Ευτυχώς η εκκλησία έβαλε πλάτη στον αγώνα του 21....εεεεεε 2015 ήθελα να γράψω.
αστο αυτό
περιμένω να βγει μετά τη λήξη του θέματος κανας οικουμενικος, κανας τοπικός πατριάρχης να πει τις φανφάρες του να αρχίσω τα πουστριλίκια.....
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:01
Χωρίς σχέδιο...Ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...Κι κάποιοι περίμεναν αυτό να πετύχει...Επειδή θεωρούν εαυτούς απόγονους του Λεωνίδα και όλους τους υπόλοιπους δειλούς και προσκυνημένους.
Ξέρεις πολλούς αγώνες, για να μην γράψω πολεμους, που να κερδήθηκαν επί του ασφαλούς;
Μιλάω λες και είμαι πιο αριστερός από το Chaves.
Ταμπέλες κρεμασμένες σαν κουδούνια από αγελάδες.
http://www.zougla.gr/politiki/article/aleksis-tsipras-i-elada-apodexete-tous-orous-ton-daniston
Ο Τσίπρας παρακαλάει σαν τον σκυλί το κοκκαλάκι εχμ μνημόνιο των δανειστών αλλά μάλλον θα πάρει τους όρχεις του ελεύθερου σκοπευτού.
Πια είναι αργά και οι ευρωπαίοι περιμένουν την ετυμηγορία του ελληνικού την κυριακή.
Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις της credit suisse το 70% των Ελλήνων θα πει "ΝΑΙ" την Κυριακή.
Από Δευτέρα βλέπουμε.
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:04
Τυχεροί όσοι αντί να περιμένουν βαρβάρους, πήγαν σε αυτούς.
Εντάξει μου λείπει και ύπνος. Όλη νύχτα σαν το γαϊδούρι δούλευα και δεν στάθηκα σε ένα σημείο για περισσότερο από λίγα λεπτά.
Ξέρεις πολλούς αγώνες, για να μην γράψω πολεμους, που να κερδήθηκαν επί του ασφαλούς;
Ο αγαπημένος μου, Ο Πόλεμος Των 6 Ημερών
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%88%CE%BE%CE%B9_%CE%97%CE%BC%CE%B5% CF%81%CF%8E%CE%BD
Τι μπορεί να κάνει ένας "μικρός" εάν είναι σωστά προετοιμασμένος.
spyrakos35
01/07/2015, 12:10
Πια είναι αργά και οι ευρωπαίοι περιμένουν την ετυμηγορία του ελληνικού την κυριακή.
Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις της credit suisse το 70% των Ελλήνων θα πει "ΝΑΙ" την Κυριακή.
Από Δευτέρα βλέπουμε.
αν δεν αλλάξει το κείμενο, εγώ δε θα πάω να τραβηχτώ σε έξοδα για να ψηφίσω....
αν εξορθολογιστεί/εναρμονιστεί στα νέα δεδομένα (πράγμα που προυποθέτει ένα είδος προφορικής συμφωνίας πριν τις εκλογές) να πάω
Ποιος μίλησε για αγώνα εκ του ασφαλούς?
Εγώ μίλησα για έλλειψη σχεδίου ή μάλλον για σχέδιο "άρπα κόλλα" ή "βλέποντας και κάνουμε". Έτσι πάντα την τρως και μετά κλαις τη μοίρα σου την άδικη και κατηγορείς ξανά τους "κακούς ξένους". Διαχρονικά.
Edit: Το post #943 του Ζεύκα είναι κατατοπιστικότατο.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Η κωλοτούμπα δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό.
Πάμε για "ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε διπλή πιρουέτα κι αµέσως σάλτο εµπρός, ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε µιάµιση πιρουέτα σε βηµατισµό κι αµέσως ροντάτ φλικ φλακ και διπλό σάλτο πίσω".
amyroukai
01/07/2015, 12:11
καλα ρε babis βρηκες παραδειγμα... τι κοινο εχουμε με το ισραηλ απορω.
tzimidis
01/07/2015, 12:12
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Η κωλοτούμπα δεν είναι τίποτα μπροστά σ' αυτό.
Πάμε για "ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε διπλή πιρουέτα κι αµέσως σάλτο εµπρός, ροντάτ φλικ φλακ σάλτο πίσω τεντωµένο µε µιάµιση πιρουέτα σε βηµατισµό κι αµέσως ροντάτ φλικ φλακ και διπλό σάλτο πίσω".
Ama den kanei triplo louts den theoreitai kolotoumpa.
an kai sto in.gr diapseydetai ayti i eidisi
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:13
Παιδιά συμφωνώ σε ότι λέτε. Ειλικρινά μιλάω.
Απλά το παράδειγμα φίλε μου με τους εβραίους είναι άστοχο.
Έχετε δίκιο φυσικά που λέτε για έλλειψη σχεδίου.
Δεν υπήρχε ποτέ.
Δεν είχε σκοπό να υπάρξει λέω εγώ ο ελληναράς.
Καλή δύναμη σε όλους.
Τι θα πω στα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν; τι έκανες στον οικονομικό πόλεμο μπαμπά;
καλα ρε babis βρηκες παραδειγμα... τι κοινο εχουμε με το ισραηλ απορω.
ένας συμφορουμίτης ρώτησε για πόλεμο που κερδήθηκε επί του ασφαλούς.
amyroukai
01/07/2015, 12:15
δεν ξερω αν τρολαρει ο τυπος αλλα εχω γονατισει... Κωστοπουλε ζεις ακομα μας οδηγεις.
http://www.artinews.gr/%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B8%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%BD%CE%B1%CE%B91
RaGe_Raptor
01/07/2015, 12:17
Οι ανίκανοι μεταπολιτευτές μας οδήγησαν στην αγκαλιά ανίκανων σωτήρων κι αυτοί με τη σειρά τους στον ανίκανο επαναστάτη... Όποιος νομίζει ότι και ο λαός είναι άμοιρος ευθυνών (που του αρέσουν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα) πλανάται πλάνην οικτρά
Ναι, και σε λίγο έρχεται και το zombie apocalypse.
Δεν το εκλαμβάνω ως χιούμορ, μιας και ο άντρας της Κων/πούλου είναι φαν του zombie apocalypse αν κρίνω απ΄την συλλογή t-shirt που φοράει.
Στα υπόλοιπα, φαντάζομαι πως δεν περιμένεις να κάτσω να γράψω 20.000 λέξεις για να σου εξηγήσω πως δουλεύει η ελληνική οικονομία, αν και μου κάνει εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεσαι καν την διαφορά μεταξύ αρρώστου και νεκρού.
Να χαρέις με τις τράπεζες...τα επιχειρήματα του στύλ σου έδωσα τα λεφτά μου, που είναι τώρα? τα έχω γράψει 1000 φορές και εγώ και ο Ηλίας και όσοι είχαν υπομονή να απαντήσουν κατά καιρούς.
Σαν να λέμε, οτι πάει σήμερα το Περού στο ΔΝΤ και του ζητάει τα λεφτά της συνδρομής του πίσω, και το ΔΝΤ του λέει σόρρυ μαν, τα έδωσα στους έλληνες και δεν...
Εν συντομία και με ένα απλό παράδειγμα, εσύ πας στην τράπεζα και της δίνεις 1.000€ κατάθεση για να πάρεις 5% πχ. Η τράπεζα δανείζει τα 800€ σου σε μένα με 10% (αλλιώς γιατί να στα πάρει?)...
Εγώ είμαι ένας άτυχος άνθρωπος και δεν μπορώ να τα πληρώσω πίσω, άρα η τράπεζα έχει ένα κόκκινο δάνειο και δεν μπορεί να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Άρα χρειάζεται ¨διάσωση" ή ανακεφαλαιοποίηση, διαφορετικά παίζει με κάτι πολύ σημαντικό στις συναλλαγές με χρήμα, που λέγεται εμπιστοσύνη.
Στην ελληνική πραγματικότητα, είχαμε 230 δις δάνεια με περίπου ίσες καταθέσεις. Οι καταθέσεις την έκαναν για άλλες πατρίδες και έμειναν 120 στο σύστημα, με τα δάνεια να παραμένουν 230, εκ των οποίων λόγω κρίσης ή λόγω σεισάχθειας έσκασαν τα 100...
Αντίο ζωή :wave2:
ΥΓ.Κάπου το είχα ξαναγράψει παλιότερα, απλά τώρα είναι απτό και πιο κατανοητό. Μπορείς να θέλεις να κλείσουν οι κακές τράπεζες, μπορεί να θέλει να διορίσεις καλές ή κακές διοικήσεις, ΑΛΛΑ δεν μπορείς να μην έχεις τραπεζικό σύστημα. Το γιατί το βλέπεις αν κάνεις μια βόλτα έξω.
Τρολ ον:
Ω ρε γέλια....
Τρολ οφ.
τρολ ον τρολ οφ
αλλά (και καθαρά από την εμφανισιακή άποψη) προεκλογικά οι συριζαίοι του έσερναν διάφορα του Θεοδωράκη για το θέμα σακίδιο αλλά μετεκλογικά που το σακίδιο το είχε (και έχει ακόμα στην πλάτη) το Βαρουφάκης και λέγανε κι όλοι για το πουκάμισο έξω ή τους γιακάδες οι ίδιοι βρίσκανε επιχειρήματα να τον δικαιολογήσουν.
αν δεν αλλάξει το κείμενο, εγώ δε θα πάω να τραβηχτώ σε έξοδα για να ψηφίσω....
αν εξορθολογιστεί/εναρμονιστεί στα νέα δεδομένα (πράγμα που προυποθέτει ένα είδος προφορικής συμφωνίας πριν τις εκλογές) να πάω
Το κείμενο είναι αυτό που ανακοινώσε ο Πρωθυπουργός της χώρας ζωντανά προς όλους τους Έλληνες.
Δεν αλλάζει. Οποιαδήποτε αλλάγη εκ μέρους της κυβερνήσεως αποτελεί λαϊκίστικα "κωλοτούμπα" και προδοσία προς όσους έλληνες ζήτησε να πουν "ΟΧΙ" και την πίστεψαν
nikos_abel
01/07/2015, 12:25
Εν συντομία και με ένα απλό παράδειγμα, εσύ πας στην τράπεζα και της δίνεις 1.000€ κατάθεση για να πάρεις 5% πχ. Η τράπεζα δανείζει τα 800€ σου σε μένα με 10% (αλλιώς γιατί να στα πάρει?)...
Εγώ είμαι ένας άτυχος άνθρωπος και δεν μπορώ να τα πληρώσω πίσω, άρα η τράπεζα έχει ένα κόκκινο δάνειο και δεν μπορεί να σου δώσει τα λεφτά πίσω. Άρα χρειάζεται ¨διάσωση" ή ανακεφαλαιοποίηση, διαφορετικά παίζει με κάτι πολύ σημαντικό στις συναλλαγές με χρήμα, που λέγεται εμπιστοσύνη.
Βύρωνα, με 5 απλές λέξεις περιέγραψες όλο το σύστημα. Και εδώ βρίσκεται η εκ των βάθρων διαφωνία μας.
Αυτός ο τρόπος είναι έτσι επειδή "έτσι είναι". Τον θεωρείς λογικό και φυσιολογικό, τον θεωρώ παράλογο και "παρα φύση" (κάτι σαν αυτό που θα πάθουμε τώρα :lol: )
Επιφυλάσσομαι ότι μόλις τα πράγματα λίγο χαλαρώσουν (από το παρα φύση) θα έχω πολύυυυ χρόνο για να αναλύσω τι εννοώ.
:beer:
pipe_smoker
01/07/2015, 12:26
ένας συμφορουμίτης ρώτησε για πόλεμο που κερδήθηκε επί του ασφαλούς.
Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τί εννοείς όταν λες ότι ο πόλεμος των έξι ημερών είναι ο αγαπημένος σου....
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς εννοείς "μικρούς" και καλά προετοιμασμένους τους Ισραηλινούς με μια 'Murica ΝΑ από πίσω....
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται κάποιος να αναφέρει την εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας ως παράδειγμα, η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί μια "ανοιχτή φυλακή" για τους ανθρώπους εκεί...
Αλλά τέσπα.
Θα μπούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια και προτιμώ να το αποφύγω.
Ας μείνουμε στο θέμα.
nestormaxno
01/07/2015, 12:27
Δεν το εκλαμβάνω ως χιούμορ, μιας και ο άντρας της Κων/πούλου είναι φαν του zombie apocalypse αν κρίνω απ΄την συλλογή t-shirt που φοράει.
Στα υπόλοιπα, φαντάζομαι πως δεν περιμένεις να κάτσω να γράψω 20.000 λέξεις για να σου εξηγήσω πως δουλεύει η ελληνική οικονομία, αν και μου κάνει εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεσαι καν την διαφορά μεταξύ αρρώστου και νεκρού.
Να χαρέις με τις τράπεζες...τα επιχειρήματα του στύλ σου έδωσα τα λεφτά μου, που είναι τώρα? τα έχω γράψει 1000 φορές και εγώ και ο Ηλίας και όσοι είχαν υπομονή να απαντήσουν κατά καιρούς.
Σαν να λέμε, οτι πάει σήμερα το Περού στο ΔΝΤ και του ζητάει τα λεφτά της συνδρομής του πίσω, και το ΔΝΤ του λέει σόρρυ μαν, τα έδωσα στους έλληνες και δεν...
Στην ελληνική πραγματικότητα, είχαμε 230 δις δάνεια με περίπου ίσες καταθέσεις. Οι καταθέσεις την έκαναν για άλλες πατρίδες και έμειναν 120 στο σύστημα, με τα δάνεια να παραμένουν 230, εκ των οποίων λόγω κρίσης ή λόγω σεισάχθειας έσκασαν τα 100...
ΥΓ.Κάπου το είχα ξαναγράψει παλιότερα, απλά τώρα είναι απτό και πιο κατανοητό. Μπορείς να θέλεις να κλείσουν οι κακές τράπεζες, μπορεί να θέλει να διορίσεις καλές ή κακές διοικήσεις, ΑΛΛΑ δεν μπορείς να μην έχεις τραπεζικό σύστημα. Το γιατί το βλέπεις αν κάνεις μια βόλτα έξω.
φωνή βοώντος εν τη ερήμω...
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:29
Τράπεζες. Τι να πεις και τι να γράψεις πρώτα.
Λέτε να μας σπρώχνουν σε εμφύλιο και εμείς να βοηθάμε σε αυτό;
Τι κάθομαι και σκέφτομαι ργτ.
Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω τί εννοείς όταν λες ότι ο πόλεμος των έξι ημερών είναι ο αγαπημένος σου....
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς εννοείς "μικρούς" και καλά προετοιμασμένους τους Ισραηλινούς με μια 'Murica ΝΑ από πίσω....
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται κάποιος να αναφέρει την εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας ως παράδειγμα, η οποία μέχρι και σήμερα αποτελεί μια "ανοιχτή φυλακή" για τους ανθρώπους εκεί...
Αλλά τέσπα.
Θα μπούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια και προτιμώ να το αποφύγω.
Ας μείνουμε στο θέμα.
Αχχχχ αναφέρθηκα στην αποτελεσματικότητα ενός θεσμού ας πούμε εαν έχει κάνει σωστή προετοιμασία.
Εσύ γιατί έπιασες όλη την ιστορία του τόπου τα τελευταία 70 χρόνια αδυνατώ ειλικρινά να καταλάβω.
BTW υποστηρίζω την ανεξαρτησία της Παλαιστινής και το δικαίωμα των παλαιστινίων στην ελευθερία.
nestormaxno
01/07/2015, 12:33
Προς τον φίλο pipe_smoker
Στον πόλεμο των 6 ημερών δεν βοήθησε καμία δυτική χώρα τους Ισραηλινούς (ΜΑ ΚΑΜΙΑ). Αυτό γιατι είχαν ισχυρά συμφέροντα την τότε εποχή στην Ιορδανία και στην Αίγυπτο.
Αν νομίζεις οτι κάνω λάθος feel free να μου παραθέσεις τις πηγές σου :)
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:35
Για την ιστορία ο μικρός στην υπόθεση ήταν οι Αιγύπτιοι στον πόλεμο των έξι ημερών. Πήγαν στον πόλεμο και έχασαν σε έξι μέρες και ζήτησαν να συγνώμη και το βούλωσαν για πάντα.
Εμείς δεν κρατήσαμε ούτε τρεις.
Δεν θέλω να ξαναγράψω την λέξη "πόλεμος".
nestormaxno
01/07/2015, 12:38
Για την ιστορία ο μικρός στην υπόθεση ήταν οι Αιγύπτιοι στον πόλεμο των έξι ημερών. Πήγαν στον πόλεμο και έχασαν σε έξι μέρες και ζήτησαν να συγνώμη και το βούλωσαν για πάντα.
Εμείς δεν κρατήσαμε ούτε τρεις.
Δεν θέλω να ξαναγράψω την λέξη "πόλεμος".
Καθολου μικρη η τοτε Αίγυπτος. Μεγάλη περιφερειακή δύναμη της εποχής. Απλά έχασαν στρατηγικά. Καμία δυτική χώρα δεν πίστευε την νίκη των Ισραηλινών.
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:44
Σύμφωνοι παιδιά.
Δεν βοήθησε κανείς τους φτωχούς και τίμιους ισραηλινούς.
Ούτε ο ΟΗΕ είπε και τίποτα, ούτε για τα μάτια, όταν πριν λίγο ο νεοσύστατος οργανισμός πήρε την πρώτη του απόφαση.
Αλήθεια, ποια ήταν αυτή;
Εμείς τι κάνουμε;
Θελουνε να δημιουργήσουμε και οργανισμό τρομάρα μας.
amyroukai
01/07/2015, 12:46
Προς τον φίλο pipe_smoker
Στον πόλεμο των 6 ημερών δεν βοήθησε καμία δυτική χώρα τους Ισραηλινούς (ΜΑ ΚΑΜΙΑ). Αυτό γιατι είχαν ισχυρά συμφέροντα την τότε εποχή στην Ιορδανία και στην Αίγυπτο.
Αν νομίζεις οτι κάνω λάθος feel free να μου παραθέσεις τις πηγές σου :)
Η πηγή του Μπάμπη λέει Ισραήλ Αμερική και Αγγλία.
Και εννοείται πως οι πρώτες δύο είναι ήταν θα είναι πάντα αληλλένδετες, οπότε ουδεμία έκπληξη.
Ο πόλεμος επίσης ήτο επιθετικός και όχι αμυντικός. Επαγγελματικού στρατού εναντίον "ότινάναι". Πολλά τα μαθήματα από την εν λόγω ιστορία, ουδεν αφορά ή συγκρίνεται με τα γεγονότα που ζούμε.
Στα @@ μας οι Ισραηλινοί.
ΕndoMεTaxi, δεχτήκαμε το αρχικό κείμενο (το εκβιαστικό, πριν αποφασίσουν το δημοψήφισμα).... :look:
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:47
Είμαστε μόνοι μας.
Ελληνάρες του κ@λου. Απόγονοι του Λεωνίδα και του Δημόκριτου.
Εγώ είμαι από εκεί που κατάγεται ο Άρης.
amyroukai
01/07/2015, 12:48
Στα @@ μας οι Ισραηλινοί.
ΕndoMεTaxi, δεχτήκαμε το αρχικό κείμενο (το εκβιαστικό, πριν αποφασίσουν το δημοψήφισμα).... :look:
Η είδηση διαψεύδεται από κάποια μέσα.
Επίσης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πρασινογαλάζιοι κάνουν πάρτι "ερχόμαστε πάλι στην κυβέρνηση".
Διάβασα το παρακάτω από κάποιον οικονομολόγο. Δεν είμαι ειδικός για να σχολιάσω επ'αυτού, οπότε το αφήνω σε όποιον νομίζει ότι είναι. Για τους υπόλοιπους, αποτελεί ένα - μάλλον - ενδιαφέρον ανάγνωσμα:
https://www.facebook.com/dimitris.karousos/posts/10206236321381295?fref=nf
tsompanis
01/07/2015, 12:49
Σήμερα, κατεβηκα στην πόλη μετά από πέντε μέρες.
Ερημιά στην βιομηχανική ζώνη αλλά και μέσα στην πόλη μια παγωμαρα. ..
όλοι σαν ζόμπι είναι. ..:uplate:
LogOutGoRide
01/07/2015, 12:52
Κάτσε ρε φίλε και εσύ.
Τόση φάπα δεν χωνεύεται εύκολα.
Πέρα από την οικονομική καταστροφή πρέπει ένα έθνος να χωνέψει ότι ήταν είναι και θα είναι καμένο χαρτί εις τους αιώνες των αιώνων.
Δεν εχω ιδέα από οικονομικά και δεν προκειτε να μάθω τώρα.
Μια καλή ζωή ήθελα χωρίς πολλά πολλά. Τα βασικά. Να μπορώ να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου, να μορφώσω τα παιδιά μου και να πεθάνω σε βαθιά γεράματα στον ύπνο μου.
Υ.Γ. Να γυρίσω και στο 1.35.ψηλά στις Σέρρες αλλά ζητάω πολλά.
Φωτιά στο Λιμάνι - Ξύλινα Σπαθιά
https://www.youtube.com/watch?v=qzOKHoKqBbA
κοκκινα συννεφα, στον ουρανο και εσυ γελας,
γελας καθως το πλοιο, πλησιαζει σα θηριο, και μου λες λοιπον θυμισου...
μη πεταξεις, τη ζωη σου στα σκυλια
Βύρωνα, με 5 απλές λέξεις περιέγραψες όλο το σύστημα. Και εδώ βρίσκεται η εκ των βάθρων διαφωνία μας.
Αυτός ο τρόπος είναι έτσι επειδή "έτσι είναι". Τον θεωρείς λογικό και φυσιολογικό, τον θεωρώ παράλογο και "παρα φύση" (κάτι σαν αυτό που θα πάθουμε τώρα :lol: )
Επιφυλάσσομαι ότι μόλις τα πράγματα λίγο χαλαρώσουν (από το παρα φύση) θα έχω πολύυυυ χρόνο για να αναλύσω τι εννοώ.
Ναι, ρε Νίκο σε φάση να'χαμε να λέγαμε μπορούμε να πούμε ότι θέλεις εδώ μέσα. Δεν έχει και πολύ σημασία αν θεωρώ εγώ λογικό ή φυσιολογικό και εσύ παρά φύση αλλά πως αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει καμμιά 20αριά αιώνες. Και έχει διαρκέσει τόσο, γιατί δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο.
Οι Ναϊτες ιππότες γιατί έγιναν πανίσχυροι, και τελικά εξοντώθηκαν από τον Πάπα νομίζεις? Γιατί ήταν αιρετικοι?
nicksior
01/07/2015, 13:00
Είναι άσχετο αυτό?
http://www.capital.gr/epixeiriseis/3039396/ligo-prin-xreokopisoume-dioristikan-stin-eudap
"Λίγο πριν χρεοκοπήσουμε, διορίστηκαν στην ΕΥΔΑΠ"
Του Δημήτρη Δελεβέγκου
Ενδεχομένως στη διεθνή βιβλιογραφία να μην υπάρχει προηγούμενο. Λίγες ώρες προτού ένα κράτος χρεοκοπήσει επίσημα επιλέγοντας να μην πληρώσει τη δόση προς το ΔΝΤ, πραγματοποιούνται διορισμοί. Και όχι οποιοιδήποτε διορισμοί, καθώς η τοποθέτηση του Γιάννη Μπενίση στη θέση του νέου διευθύνοντα συμβούλου της ΕΥΔΑΠ γεννά ερωτήματα που δεν σχετίζονται μόνο με το εάν υπήρξε σεβασμός στην αξιοκρατία. Αλλά και με το εάν εγείρονται ζητήματα σύγκρουσης συμφερόντων μεταξύ Περιφέρειας και ΕΥΔΑΠ, δεδομένου ότι ο κ. Μπενίσης είναι ο σύντροφος της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Και η εικόνα γίνεται πιο σύνθετη ......
pipe_smoker
01/07/2015, 13:01
@Byron
Πάλι μου δίνεις την αίσθηση ότι αμύνεσαι και δεν καταλαβαίνω το λόγο.
Αν φταίει το γενικό κλίμα των ημερών και είναι τα νεύρα σου κρόσια, δεκτό.
Πάντως ξεκαθαρίζω και πάλι, ότι δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί σου και ούτε σου επιτίθεμαι.
pipe_smoker
01/07/2015, 13:02
Ήμαρτον πια με την Κωνσταντοπούλου.
Ούτε και ξέρω τί t-shirt φοράει ο άντρας της, ούτε και ήξερα αν έχει άντρα ή αν είναι γεροντοκόρη.
Εννοείται ότι δεν περιμένω να κάτσεις να παραδώσεις μάθημα "Greek Economy 101" αίθουσα "Δημοψήφισμα 2015" έναρξη 14:00, παρακολούθηση υποχρεωτική.
Ούτε ζήτησα κάτι τέτοιο.
Όσο για το άλλο, ή έχουμε διαφορετικούς ορισμούς για τον άρρωστο και το νεκρό, ή ξαφνικά (γιατί δε μου έχεις δώσει τέτοια δείγματα στο παρελθόν) υποτιμάς τόσο πολύ την (όποια) νοημοσύνη μου.
Απλά αυτό που από τη δική σου θέση και με τις δικές σου προσλαμβάνουσες μπορεί να μοιάζει νεκρός, από κάποια άλλη θέση μπορεί να μοιάζει κάτι άλλο.
Και ούτε μιλάω να ψοφήσουμε με αξιοπρέπεια, και ζήτω η Ελλάδα, και δώσ'του πήδος από το Ζάλλογγο.
Ρε Βύρωνα μή με τρελαίνεις. Τί να χαρώ με τις τράπεζες? Ποια επιχειρήματα του στυλ και δεν ξέρω γω τί άλλο?
Σου είπα, από τη θέση που είσαι βλέπεις τα πράγματα με έναν τρόπο και είναι λογικό να θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα.
ΔΕ λέω ότι φοράς παρωπίδες. Μην παρεξηγηθώ. Λέω ότι είναι λογικό να είσαι σε ένα βαθμό επηρεασμένος και να βλέπεις τα πράγματα με κάποιον Χ τρόπο. Ούτε κακό τον λέω ούτε καλό ουτε τίποτα.
Δεν ισχύει αυτό για τον καθένα που είναι έξω από το χορό που χορεύεις εσύ ή ο Ηλίας.
Ο χ ψ ω τυπάκος περιμένει να βάλει στην τράπεζα 5 ευρώ κι όταν πάει να τα βγάλει, να βγούνε.
Ποιό Περού και ποια Νέα Γουινέα?
Σε ευχαριστώ.
Αυτό το γνωρίζω μέχρι κι εγώ.
Δεν το γνωρίζουν όλοι όμως. Αυτό προσπαθώ να σου πω.
Σου φέρνω κι άλλο παράδειγμα.
Κάποιος θα σκεφτεί (με το όποιο δίκιο του), "Και τί με νοιάζει εμένα αν εσύ δεν έχεις να τα δώσεις πίσω στην τράπεζα. Εγώ ξέρω ότι ίδρωνα μια ζωή, έσιαξα οικονομίες 10-20-40-80.000 ευρώ, τα έβαλα στην τράπεζα, και τώρα δεν μπορώ να τα βγάλω, γιατί η τράπεζα μου τα πείραξε"
Μπορείς έστω να το πλησιάσεις αυτό το σκεπτικό και να δεχτείς ότι κάποιοι άνθρωποι μέχρι εκεί φτάνουν?
Είναι παράλογοι?
Δεν ξέρουνε πολλά. Μπορεί να έπρεπε να ξέρουν περισσότερα. Τί να κάνουμε τώρα?
Μη μου πεις για λαμόγια.
Ναι υπάρχουνε λαμόγια ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Υπάρχει όμως και κόσμος που απλά εμπιστευόταν την τράπεζα, υπέγραφε όπου του έδειχνε ο χαμογελαστός υπάλληλος (γιατί αν καθόταν να διαβάσει όλα όσα του έδιναν για να ανοίξει ένα λογαριασμό, δε μιλάω για δάνεια, θα χρειαζόταν 3 μέρες και διερμηνέα), και απλά έβαζε στην άκρη κάποια λεφτά.
Simple as that.
Πες μου ότι λαϊκίζω, πες μου ό,τι θες.
Αλλά τουλάχιστον δέξου ότι δε γνωρίζει ο κάθε πικραμένος τί ακριβώς γίνεται και ξαφνικά βρίσκεται να κλαίει τα όσα μάζευε.
Και αν θυμάμαι καλά, σου είχα απαντήσει ότι όντως χρειάζεται μίας μορφής τραπεζικό σύστημα. Το ποιάς μορφής θα είναι αυτό έχει τεράστια σημασία.
Το αν τη σήμερον ημέρα, και στην κατάσταση που βρισκόμαστε, δε θα μπορούσαμε να έχουμε άλλης μορφής τραπεζικό σύστημα είναι δεκτό.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αυτό το τραπεζικό σύστημα (κι όσοι το τρέχουν και το συντηρούν, και δε μιλάω για τους υπαλλήλους) δεν είναι συνυπεύθυνο για την κατάσταση που επικρατεί εκεί έξω.
...
Οι Ναϊτες ιππότες γιατί έγιναν πανίσχυροι, και τελικά εξοντώθηκαν από τον Πάπα νομίζεις? Γιατί ήταν αιρετικοι?
O Φιλιππος Δ' της Ισπανίας τους "διέλυσε"... (Ο Πάπας ήταν δοτός)
nikos_abel
01/07/2015, 13:05
Ναι, ρε Νίκο σε φάση να'χαμε να λέγαμε μπορούμε να πούμε ότι θέλεις εδώ μέσα. Δεν έχει και πολύ σημασία αν θεωρώ εγώ λογικό ή φυσιολογικό και εσύ παρά φύση αλλά πως αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει καμμιά 20αριά αιώνες. Και έχει διαρκέσει τόσο, γιατί δεν υπάρχει κάποιο υποκατάστατο.
Ε αυτό λέμε, έτσι δουλεύει "από εξαπανέκαθεν". Καλό θα ήταν να μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό, αλλά είναι (δυστυχώς) όπως το λες.
Νάχαμε να λέγαμε.
Προς το παρόν χαίρομαι ειλικρινά που μπορούμε να κουβεντιάζουμε ήρεμα όλοι μας εδώ μέσα.
Μάλλον μας ενώνει η αγάπη μας για το χάρντκορ ή απλά είμαστε ακόμα μουδιασμένοι.
Υ.Γ. Θα ενοποιήσω το θέμα αυτό μαζί με τα εξωγήινα ζητήματα κάπου αλλού ή κάποια άλλη ώρα.
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεδομένου ότι μόνο μια εισβολή από το διάστημα μας σώζει.......
pipe_smoker
01/07/2015, 13:08
Asabiyah my friend:smokin:
el_hymador
01/07/2015, 13:10
Βύρωνα, δεν βγαίνει ρε συ... όσο καλές προθέσεις και να έχεις, βαρέθηκε πολύς κόσμος να ακούει για CDS, PSI, FTSF ,FMF, DID, SINISALO και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο (κάνει και ρίμα).
Όντως το 99% του πλανήτη μέσα σε αυτό το σκατοσύστημα είναι το οποίο συναλλάσσεσαι αέρα κοπανιστό καθημερινά, τρισεκατομμύρια κυβικών μέτρων κοπανιστού αέρα δημιουργούνται εικονικά σε υπολογιστές και ανταλλάσσονται μέσα από καλώδια, οπτικές ίνες και δορυφόρους... και έρχεται μια μέρα και σου λένε: "ο τάδε οίκος σε αξιολογεί σήμερα ως σκουπίδι" γιατί κάποιο από αυτά τα μπαλόνια κοπανιστού αέρα έσκασε και από το ωστικό κύμα σκάσανε κάποια άλλα και τελικά πρόλαβαν όλοι και ξαναγέμισαν νέα μπαλόνια με τον κοπανιστό αέρα που ήταν διαθέσιμος και πλανιόταν, εκτός από εσένα που δεν είχες τη δυνατότητα και τώρα είσαι "σκουπίδι".
Να πάνε να γ@μηθούνε. Με οποιοδήποτε κόστος.
LogOutGoRide
01/07/2015, 13:12
είχα πιστέψει και εγώ το zeitgeist.
Μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει
pipe_smoker
01/07/2015, 13:15
Βύρωνα, δεν βγαίνει ρε συ... όσο καλές προθέσεις και να έχεις, βαρέθηκε πολύς κόσμος να ακούει για CDS, PSI, FTSF ,FMF, DID, SINISALO και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο (κάνει και ρίμα).
Όντως το 99% του πλανήτη μέσα σε αυτό το σκατοσύστημα είναι το οποίο συναλλάσσεσαι αέρα κοπανιστό καθημερινά, τρισεκατομμύρια κυβικών μέτρων κοπανιστού αέρα δημιουργούνται εικονικά σε υπολογιστές και ανταλλάσσονται μέσα από καλώδια, οπτικές ίνες και δορυφόρους... και έρχεται μια μέρα και σου λένε: "ο τάδε οίκος σε αξιολογεί σήμερα ως σκουπίδι" γιατί κάποιο από αυτά τα μπαλόνια κοπανιστού αέρα έσκασε και από το ωστικό κύμα σκάσανε κάποια άλλα και τελικά πρόλαβαν όλοι και ξαναγέμισαν νέα μπαλόνια με τον κοπανιστό αέρα που ήταν διαθέσιμος και πλανιόταν, εκτός από εσένα που δεν είχες τη δυνατότητα και τώρα είσαι "σκουπίδι".
Να πάνε να γ@μηθούνε. Με οποιοδήποτε κόστος.
Κώστα σύμφωνοι και καλά όλα αυτά.
Η μαλακία είναι ότι για να γυρίσουμε στο φέρε κότα πάρε καρότα (κάπως έτσι το λέει κι ο Βύρωνας νομίζω:lol:) δε γυρνάμε μόνοι μας.
Ή θα γυρίσει όλος ο πλανήτης, ή κανείς.
Δεν κουβεντιάζω αν το φέρε κότα πάρε καρότα είναι καλύτερο ή χειρότερο από τον αέρα τον κοπανιστό κλπ που έχουμε σήμερα.
Απλή παρατήρηση κάνω.
Διάβασα το παρακάτω από κάποιον οικονομολόγο. Δεν είμαι ειδικός για να σχολιάσω επ'αυτού, οπότε το αφήνω σε όποιον νομίζει ότι είναι. Για τους υπόλοιπους, αποτελεί ένα - μάλλον - ενδιαφέρον ανάγνωσμα:
https://www.facebook.com/dimitris.karousos/posts/10206236321381295?fref=nf
σε ευχαριστούμε
spyrakos35
01/07/2015, 13:19
νομίζω οτι αποσπασματικά που ενημερώνομαι για την ομιλία μέρκελ, πρέπει να ετοιμαζόμαστε για έξοδο από ευρώ, ευρώπη κλπ κλπ
peterTHErider
01/07/2015, 13:25
Μέρκελ: Με τη λήξη του δεύτερου προγράμματος έληξαν και οι τελευταίες προτάσεις του Eurogroup
αρα...δημοψηφισμα σκανδαλο...100+εκατομυρια για τις διαδικασιες ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ!
αυτοι ειμαστε...
πρωτή φορά στα χρονικά θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία;
έχεις ετοιμάσει φάκελους; κρεμάλες;
Τίποτα απ' όλα αυτά. Απλά μιάς και ήμουν κι΄εγώ κάτοικος της ίδιας χώρας με το
παχύδερμο μ' είχε τσούξει το τσουβάλιασμα και το ότι μας θεωρούσε όλους δεδομένους,
λιγούρια και πελατάκια του.......
O Φιλιππος Δ' της Ισπανίας τους "διέλυσε"... (Ο Πάπας ήταν δοτός)
Φίλιππος Δ' της Γαλλίας
pipe_smoker
01/07/2015, 13:38
νομίζω οτι αποσπασματικά που ενημερώνομαι για την ομιλία μέρκελ, πρέπει να ετοιμαζόμαστε για έξοδο από ευρώ, ευρώπη κλπ κλπ
Ρε Σπυρακο, απλά και μόνο γιατί το έγραψες, χωρίς παρεξήγηση.
Αυτό το "Θα βγει η Ελλάδα απο την Ευρώπη....." κάθε φορά που το ακουω:lol:
Βρε μαλακες, το οικόπεδο εδώ το έχουμε. Θα μας το ξηλωσετε να το πάτε Αυστραλία με μεταφορική?
Μπα γαμω την τρέλα μου και την Κοσιωνη μου μέσα:lol:
Γεωγραφικα ΚΑΙ η αλβανια ΚΑΙ τα σκοπια ΚΑΙ η τουρκια ευρωπη ειναι....
ειναι ομως πραγματικα Ευρωπη;
el_hymador
01/07/2015, 13:47
Βρε μαλακες, το οικόπεδο εδώ το έχουμε. Θα μας το ξηλωσετε να το πάτε Αυστραλία με μεταφορική?
...και μας πάνε λέει πάνω από τον Αρκτικό κύκλο και γίνεται αυτό που είχαν προβλέψει οι Ινκας αλλά πέσαν 3 χρόνια έξω και αλλάζει η πολικότητα, η κλίση της Γης και ο ισημερινός και έχουμε πάλι 8 μήνες ήλιο και γαμάτο καλοκαίρι... :lol:
nicksior
01/07/2015, 13:48
Διάβασα πώς το "ΟΧΙ" εκτός απο πρώτο , θα είναι για λόγους οικονομίας και "τσεκαρισμένο" .
Πάντως όσοι επιθυμούν το "ΝΑΙ" μπορούν να φέρουν μπλάνκο και στυλό απο το σπίτι τους..
Ζωή ....
pipe_smoker
01/07/2015, 13:50
Γεωγραφικα ΚΑΙ η αλβανια ΚΑΙ τα σκοπια ΚΑΙ η τουρκια ευρωπη ειναι....
ειναι ομως πραγματικα Ευρωπη;
To be or not to be?
Άλλο Ευρώπη, άλλο Ευρωζώνες, Ευρωπαϊκές ενώσεις, και τα φρύδια μας κουνιούνται.
Ξέρουν πολύ καλά πώς ηχεί το "Έξοδος από την ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!" :panic::panic::panic::panic::faint::faint::faint:
Και τον πανικό που δημιουργεί ξέρουν, και τα πάντα. Ούτε τυχαία το διαλέγουν αντί του ΕΕ, ούτε τους ξεφεύγει.
Το οικόπεδο δεν φεύγει αλλά για πολλούς Έλληνες αυτό είναι αναπόφευκτο.
"Αβάσταχτη η ελαφρότητα του είναι".
LogOutGoRide
01/07/2015, 13:53
Ζητούν και το υπέδαφος και τον ορυκτό πλούτο;
Να δεις τι μου θυμίζει.
Σε λίγο θα ζητούν να τις γυναίκες μας την πρώτη νύχτα του γάμου.
Να δεις τι μου θυμίζει.
Προηγήθηκαν άλλοι...
pipe_smoker
01/07/2015, 13:56
...και μας πάνε λέει πάνω από τον Αρκτικό κύκλο και γίνεται αυτό που είχαν προβλέψει οι Ινκας αλλά πέσαν 3 χρόνια έξω και αλλάζει η πολικότητα, η κλίση της Γης και ο ισημερινός και έχουμε πάλι 8 μήνες ήλιο και γαμάτο καλοκαίρι... :lol:
Με την κωλοφαρδία που μας δέρνει παίζει και να γίνει.
Με τη μαλακία που μας δέρνει παίζει και πριν καλά καλά προλάβουν να μας προσγειώσουν να έχουμε ήδη υπογράψει κανά χαρτί για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας κι εκμετάλλευσης ορυκτού πλούτου:lol:
spyrakos35
01/07/2015, 13:56
To be or not to be?
Άλλο Ευρώπη, άλλο Ευρωζώνες, Ευρωπαϊκές ενώσεις, και τα φρύδια μας κουνιούνται.
Ξέρουν πολύ καλά πώς ηχεί το "Έξοδος από την ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!" :panic::panic::panic::panic::faint::faint::faint:
Και τον πανικό που δημιουργεί ξέρουν, και τα πάντα. Ούτε τυχαία το διαλέγουν αντί του ΕΕ, ούτε τους ξεφεύγει.
να παίζουμε με τις λέξεις μεταξύ μας τώρα? ντροπή...
Το οικόπεδο δεν φεύγει αλλά για πολλούς Έλληνες αυτό είναι αναπόφευκτο.
"Αβάσταχτη η ελαφρότητα του είναι".
το οικόπεδο καλά θα είναι να παραμείνει δικό μας σε λίγο....
el_hymador
01/07/2015, 13:57
Να δεις τι μου θυμίζει.
Οκ μωρέ και εμείς θα είμαστε όλοι επιτυχημένοι νταβάδες και ιδιοκτήτες συνεργείων καθαρισμού... αφού κατά Άδωνι, όλες *τανες και παραδουλεύτρες θα γίνουν...
spyrakos35
01/07/2015, 14:00
μεγκα τρολ ο αντιπρόεδρος ....
Γκάμπριελ: Θα πρέπει να δούμε ποιος ωφελήθηκε από την καταστροφή αυτού του κράτους
Γκάμπριελ: Δεν πρέπει να αφήσουμε τους Έλληνες έρμαιο της κυβέρνηση τους