PDA

View Full Version : Δημοψήφισμα 2015

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20

tuonino
03/07/2015, 18:43
PAYPAL ΤΕΛΟΣ.

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/974085/paypal-pagonoun-oi-sunallages-logo-ton-capital-controls

Όχι ακριβώς, δεν επιτρέπει να βάλεις λεφτά στον λογαριασμό σου και να συναλλαγείς με λογαριασμό εκτός Ελλάδος. Δηλαδή cc για την αποτροπή διαφυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Ζεύκας
03/07/2015, 18:49
Όχι ακριβώς, δεν επιτρέπει να βάλεις λεφτά στον λογαριασμό σου και να συναλλαγείς με λογαριασμό εκτός Ελλάδος. Δηλαδή cc για την αποτροπή διαφυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό.

μπορώ να αγοράσω πράγματα από ebay?

Billymuse
03/07/2015, 18:50
Για μένα το γεγονός ότι ένα τέτοιο (εν πολλοίς επικοινωνιακού τύπου) δημοψήφισμα έχει ήδη διχάσει τόσο βαθιά και τόσο έντονα τον κόσμο (και θα το πληρώσουμε αυτό την επόμενη ημέρα...) είναι ένα ακόμα κριτήριο της αποτυχίας αυτών που το σκαρφίστηκαν...

Πολιτική μπλόφα που ακομα δεν μπορείς να πεις αποτυχία φίλε,περιμένεις εκ του αποτελέσματος και η ιστορία θα το γράψει αν τελικά μας
έκανε καλό..

tuonino
03/07/2015, 18:52
Αν έχεις ήδη λεφτά στο paypal ναι. Όχι στην κάρτα, στο paypal.

Billymuse
03/07/2015, 18:55
Σήμερα στο κέντρο κοντα στην Πατησίων..ουρές και στο ΟΔΙΕ :uplate:

338123

Ζεύκας
03/07/2015, 18:57
Αν έχεις ήδη λεφτά στο paypal ναι. Όχι στην κάρτα, στο paypal.

εγώ έχω λεφτά στην κάρτα. άρα δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα. άρα PAYPAL ΤΕΛΟΣ

el_hymador
03/07/2015, 19:10
Σύνταγμα οι μεν, Καλλιμάρμαρο οι δε... αν δεν γίνει ο Εθνικός Κήπος *δέλο σήμερα, δεν θα γίνει ποτέ... και μακάρι να βγω λάθος αλλά με βάση ότι βλέπω θα υποκινηθούν επεισόδια... ;)

tuonino
03/07/2015, 19:11

ενυδρείο έχεις;

Billymuse
03/07/2015, 19:12
ενυδρείο έχεις;

ναι με καγκουρόψαρα

Ζεύκας
03/07/2015, 19:16
ενυδρείο έχεις;

φιλαράκι γράφτηκες προχτές στο φόρουμ και είσαι τίγκα στην ειρωνία.

για ξεκαβάλα λιγάκι, δεν γνωριζόμαστε κι από χτες. :wave2:

tuonino
03/07/2015, 19:18
φιλαράκι γράφτηκες προχτές στο φόρουμ και είσαι τίγκα στην ειρωνία.

για ξεκαβάλα λιγάκι, δεν γνωριζόμαστε κι από χτες. :wave2:

Εγώ να συμπληρώσω τα ποστ για να βάλω αγγελία το μηχανάκι θέλω :beer:

nikos_abel
03/07/2015, 19:34

Αν και διαφωνώ με τον Ζευκα, να σε ενημερώσω ότι σε αυτό το θρεντ δεν μετράνε τα ποστ :wave:

Ζεύκας
03/07/2015, 19:34

θα σε τακτοποιησω τη Κυριακή που κατεβαίνω κάτω :p

el_hymador
03/07/2015, 19:35
Αν και διαφωνώ με τον Ζευκα, να σε ενημερώσω ότι σε αυτό το θρεντ δεν μετράνε τα ποστ :wave:

Άλλη μια προεκλογική δέσμευση του Τσίπρα που δεν πραγματοποιείται λοιπόν!

Ζεύκας
03/07/2015, 19:40
Άλλη μια προεκλογική δέσμευση του Τσίπρα που δεν πραγματοποιείται λοιπόν!

εγώ πάντως έκανα τη βλακεία και τον ψήφισα όταν μου έταξε ότι θα φτάσει το διμπούρδελο μου 130 άλογα :lol:

ggs
03/07/2015, 19:40
Οχι ρε πστμ...άρχισαν οι ελλείψεις...

338124

amyroukai
03/07/2015, 19:43
Οχι ρε πστμ...άρχισαν οι ελλείψεις...
Κότσι χοιρινό έχει; Να ξέρω να πανικοβληθώ ή όχι;

teogtp
03/07/2015, 19:49
Απο αλάτι Ιμαλαιων έχουμε αποθέματα;

dimmie_72
03/07/2015, 19:54
Απο αλάτι Ιμαλαιων έχουμε αποθέματα;

το μίγμα ζατάρ μειώνεται επικίνδυνα αλλά οι κρεμ μπρυλέ ανθίστανται.
το μεγάλο κεφάλαιο μας στηρίζει, μη μασάς:
338125

Nikol1979
03/07/2015, 19:56

Μπορεις να αγορασεις. Σε κάποιους πωλητές ειναι δεκτή και η συναλλαγή με κάρτα, σα να αγόραζες απο Amazon.
Προχωρα τη συναλλαγή μεχρι τέλους και καπου σου δίνει την επιλογή PayPal VISA MasterCard κτλ

teogtp
03/07/2015, 20:01
το μίγμα ζατάρ μειώνεται επικίνδυνα αλλά οι κρεμ μπρυλέ ανθίστανται.
το μεγάλο κεφάλαιο μας στηρίζει, μη μασάς:
338125

Ουφ!
Ανακουφιστικα..........
"Φσσσσσσσσσσσσ" (καζανακι):D

Nikol1979
03/07/2015, 20:04
Εγώ, προσωπικά, είτε κλειδωθεί, είτε όχι, τη Δευτέρα θα ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες και θα φτιάξω μια λίστα με όσους ψήφισαν αντίθετα (από μένα). Αν "χάσουν", θα τους το υπενθυμίζω σε κάθε συζήτηση ("ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !111"), ενώ αν "κερδίσουν", θα μπορώ να τους κράζω 24/7 για όλα τα δεινά της χώρας και "εσύ μας έφερες εδώ" και τέτοια.

Αυτο ρε Πστ μου ειναι πολυ καλη ιδέα!!! Δεν ξερω αν το παθαινετε κι εσεις αλλα εγω τωρα αμα μου πει κάποιος οτι θα ψηφίσει αντίθετα απο μένα, ξενερωνω αφάνταστα..... Δεν το παθαινα με τις εκλογές αυτο.....

Γι αυτο τους φίλους αποφεύγω να τους ρωτάω.

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:05
άϊντε να δούμε...........

άποψή μου πως αν στο δημοψήφισμα πραγματικά διακυβευόταν αυτό που ισχυρίζεται ο Τσίπρας το ποσοστό του όχι θα ήταν κοντά στο 95%... και γι'αυτό καταλαβαίνω αυτούς που συντάσσονται με αυτή την επιλογή... μα αυτό που βλέπω εγώ είναι (άλλη μια) υφαρπαγή ψήφου...

άσε που η άλλη περίπτωση είναι ότι μάλλον παρακαλάει για ναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.. άλλωστε και η ομολογία Τσακαλώτου σ'αυτό συνηγορεί...ότι γίνεται ,γίνεται για να διατηρηθεί στην εξουσία ειδάλλως θα έπεφτε η κυβέρνηση..

Nostradamus
03/07/2015, 20:11
Διαβάζω τόσες μέρες εδώ και έχω χάσει το τόπι…

Πρώτη φορά αριστερά και Δημοψήφισμα (το υπέρτατο δείγμα δημοκρατίας) που μας έφερε ο αέρας της αριστεράς.

Μπράβο του Αλέξη πρώτος μάγκας και πρωθυπουργός στα 40 του νέο παλικάρι άντε και εις ανώτερα.

Αλλά βγήκε ο Τσακαλώτος σήμερα και είπε καθαρά αυτά που σκέφτεται πολύς κόσμος τόσο καιρό. Ότι δεν θα περνούσε η συμφωνία από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ οπότε η μπάλα στο μαλάκα τον λαο και εμείς τα χέρια «καθαρά» θα πράξουμε την λαική εντολή.

Ωραία ρε σύντροφόι την μπάλα στον λαό. Αλλά τι του δώσατε να ψηφίσει. 2 προτάσεις με παρένθεση στα αγγλικά για να καταλάβουν καλύτερα μην και μπερδευτούν με την μετάφραση.

Και το 90% του κόσμου (αυθαίρετο το ποσοστό το κατέβασα από την κεφάλα μου) ούτε ξέρει τι σκατά είναι αυτό.

Και βλέπεις τον κόσμο να δηλώνει με σθένος ΟΧΙ και ΝΑΙ αλλά μέσα του είναι χεσμένος πατόκορφα γιατί δεν είναι σίγουρος ρε μπ@σταρδοι τι είναι το ένα και τι το άλλο. Με όσους λίγους μιλάω το βλέπεις και το ακούς στην φωνή τους είναι τέρμα στα ενοχικά σύνδρομα μην και κάνουν λάθος τελικά και βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα των παιδιών τους με την πραγματική τους άγνοια.

Οπότε σάλτα και γ@μησου ρε Αλέξη με τον αέρα της δημοκρατίας και το δημοψήφισμα σου. Γι αυτό είσαι γελοίος και επικίνδυνος. Όχι διαφορετικός από τους προηγούμενους.. Απλά για μένα μεγάλος χέστης και εσύ και η κουστωδία που αποκαλείς κυβέρνηση.

Και θα ψηφίσω ΟΧΙ (τέρμα στα ενοχικά γιατί οικονομολόγος δεν είμαι) μπας και όχι απλά δεν πας για καλύτερη συμφωνία -και καλα με την λαικη εντολή- αλλα μηπως και στυλώσουν τα πόδια οι ευρωπαίοι, γίνει το κουκγι εντος Ελλάδας και τουλάχιστον πάρετε τον πούλο ολοι οι πολιτικάντιδες της κακίας ωρας.

Γιατί αυτό μας λείπει.. Πολιτικοί με @ρχίδια.. Από @χιδια πολιτικούς έχουμε ένα σωρό.

George_Sp
03/07/2015, 20:16
Δήλωση (λίγο πιο ελεύθερα γιατί δε μπορώ να συγκρατήσω ακριβώς τα λόγια του) Αλκίνοου Ιωαννίδη μόλις τώρα από τη συγκέντρωση και τη συναυλία στο Σύνταγμα:

Το ΟΧΙ είναι όχι στη διαφθορά εντός και εκτός των τειχών. Είναι όχι στους διεφθαρμένους αλλά και όχι στους διαφθορείς που τους δημιούργησαν και θέλουν να τους επαναφέρουν αν λυγίσουμε σε αυτό τον πολύπαθο και ταλαιπωρημένο τόπο.
Είναι ΟΧΙ σε αυτή την Ευρώπη που τρώει τα παιδιά της και που είναι Ευρώπη της λιτότητας και της ανισότητας.
Δεν είναι όμως ΟΧΙ στην Ευρώπη. Είναι ΟΧΙ στη συγκεκριμένη στρατηγική της Ευρώπης.

και διάφορα άλλα που δε συγκράτησα.

Ζεύκας
03/07/2015, 20:16
Αυτο ρε Πστ μου ειναι πολυ καλη ιδέα!!! Δεν ξερω αν το παθαινετε κι εσεις αλλα εγω τωρα αμα μου πει κάποιος οτι θα ψηφίσει αντίθετα απο μένα, ξενερωνω αφάνταστα..... Δεν το παθαινα με τις εκλογές αυτο.....

Γι αυτο τους φίλους αποφεύγω να τους ρωτάω.

εγώ δεν έχω πρόβλημα.

από τώρα ξέρω ότι όλοι, οικογένεια, φίλοι κ γνωστοί με έχουν στην μπούκα κ το ντίλντο ανά χείρας :lol:

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:28
Δήλωση (λίγο πιο ελεύθερα γιατί δε μπορώ να συγκρατήσω ακριβώς τα λόγια του) Αλκίνοου Ιωαννίδη μόλις τώρα από τη συγκέντρωση και τη συναυλία στο Σύνταγμα:

Το ΟΧΙ είναι όχι στη διαφθορά εντός και εκτός των τειχών. Είναι όχι στους διεφθαρμένους αλλά και όχι στους διαφθορείς που τους δημιούργησαν και θέλουν να τους επαναφέρουν αν λυγίσουμε σε αυτό τον πολύπαθο και ταλαιπωρημένο τόπο.
Είναι ΟΧΙ σε αυτή την Ευρώπη που τρώει τα παιδιά της και που είναι Ευρώπη της λιτότητας και της ανισότητας.
Δεν είναι όμως ΟΧΙ στην Ευρώπη. Είναι ΟΧΙ στη συγκεκριμένη στρατηγική της Ευρώπης.

και διάφορα άλλα που δε συγκράτησα.

ε αφού τα είπε ο Αλκίνοος ησύχασα.....!!!!!

σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... ........................

Vstrommer71
03/07/2015, 20:34

σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................... ........................
Τι να πιασει ο Αλκινοος ελα ντε...
Ενω αμα ειχαμε λιγακι πιο κυριλε υποστηριξη απο την his royal highness ολα θα ηταν καλυτερα!
338126

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:34
εν τω μεταξύ το τί ζημιά κάνουν οι προηγούμενοι κυβερνώντες ούτε που το φαντάζονται...!!!!

George_Sp
03/07/2015, 20:35

Μια χαρά σοβαροί είμαστε φίλε μου. Αν εσύ διακρίνεις κάτι άλλο, μάλλον δεν έχεις συναίσθηση της κατάστασης από την ακριτική Ξάνθη. Δε σου δίνω άδικο όμως. Όποιος δεν έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια την Αθήνα από κοντά και μένει επαρχία, βρίσκεται σε άλλο κόσμο.
Οι γονείς μου είναι επίσης ακριτική Ελλάδα και όσες φορές ήρθαν εν μέσω κρίσης στη πρωτεύουσα έπαθαν κάθε φορά σοκ από την κατάντια και την καθημερινότητα.

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:37
Τι να πιασει ο Αλκινοος ελα ντε...
Ενω αμα ειχαμε λιγακι πιο κυριλε υποστηριξη ολα θα ηταν καλυτερα!
338126

όχι ρε φίλε...στο προηγούμενο μήνυμά μου για τους προηγούμενους κυβερνώντες προσέθεσε και τον κάθε λογής παπάρα,από αυτόν που έβαλες μέχρι και τον Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη/...........................!!!!!!!!!!!!!

απλά προσπαθώ να εστιάζω στην ουσία των πραγμάτων.....

alexzafeir
03/07/2015, 20:40
Κοινωνικό πείραμα:
- 5 χρόνια αρπάζω τις οικονομίες των ''μικρομεσαιων'' και γενικά του λαου
- οταν εχουν τα ελάχιστα τους ''απειλω'' οτι δεν θα έχουν ουτε αυτα (χρεοκοπία)
- τους βάζω να ''αποφασίσουν'' την τυχη τους (μπρος γκρεμος και πισω ρεμα) αφου τους τρομοκρατω με σεναρια που δεν ισχυουν
- ψηφιζουν αυτο που θέλαμε - το πειραμα πέτυχε - θα δουλευουνε σαν δουλοι για ελαχιστα, το οποιο θα φαινεται οτι αυτοι το αποφασισανε (δημοψηφισμα)
- Ειμαστε ετοιμοι: παμε να κυριευσουμε τον κοσμο338127

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

notakos600
03/07/2015, 20:42
Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή, ο καμένος να μιλάει για τανκς και ο Μιχαλολιάκος να αγαπάει τον Τσίπρα. Πολύ γκροτέσκ το φετινό καλοκαίρι. Πως το έλεγε μια ψυχή, το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το ξημέρωμα.

Vstrommer71
03/07/2015, 20:42
απλά προσπαθώ να εστιάζω στην ουσία των πραγμάτων.....
Ολοι μας φιλε ψαχνουμε την ουσια.Αλλα ρε γαμωτο βλεπεις ποιοι πρωτοστατουν υπερ του ΝΑΙ και σου σηκωνεται η τριχα καγκελο...
Η νομενκλατουρα που εχει καταφαει τις σαρκες της ερημης Ελλαδιτσας μας εχει συνασπιστει για να διαλυσει οτι εμεινε ορθιο.Μονο θλιψη προκαλουν...

cityfly
03/07/2015, 20:43
ομόφωνη είναι η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η αίτηση ακύρωσης του δημοψηφίσματος.

Ή με λίγα λόγια ούτε καν συζητήθηκε η αίτηση στην ουσία της.

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:43
το τι παπάρες πετάει ο Τσίπρας και πως σκούζουν τα κομματόσκυλα από κάτω δεν περιγράφεται.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vstrommer71
03/07/2015, 20:45
Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή, ο καμένος να μιλάει για τανκς και ο Μιχαλολιάκος να αγαπάει τον Τσίπρα. Πολύ γκροτέσκ το φετινό καλοκαίρι. Πως το έλεγε μια ψυχή, το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το ξημέρωμα.

Μπορει και πριν την καταιγιδα να ειναι βεβαια..
Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε την τυχη ή ατυχια να ειμαστε σε ιστορικο σταυροδρομι.
Ας το απολαυσουμε

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:47
Ολοι μας φιλε ψαχνουμε την ουσια.Αλλα ρε γαμωτο βλεπεις ποιοι πρωτοστατουν υπερ του ΝΑΙ και σου σηκωνεται η τριχα καγκελο...
Η νομενκλατουρα που εχει καταφαει τις σαρκες της ερημης Ελλαδιτσας μας εχει συνασπιστει για να διαλυσει οτι εμεινε ορθιο.Μονο θλιψη προκαλουν...

γι'αυτό ακριβώς είπα για τη ζημιά που κάνουν.............κομματικά όλα ρπστμ....... δεν αλλάζουμε..........

notakos600
03/07/2015, 20:49
Μπορει και πριν την καταιγιδα να ειναι βεβαια..
Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε την τυχη ή ατυχια να ειμαστε σε ιστορικο σταυροδρομι.
Ας το απολαυσουμε

Τύχη είναι όταν ζεις σε ιστορικά σταυροδρόμια.
Λίγο ακόμη και θα αυτοκτονούσαμε από βαρεμάρα.

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:49
οι συριζαίοι επευφημούν Καμμένο...!!!!!! τι άλλο θα δούμε........

μάλλον επειδή εγγυήθηκε σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας....όσο να'ναι μια σιγουριά την αισθάνεσαι......

cityfly
03/07/2015, 20:50
Κοινωνικό πείραμα:
- 5 χρόνια αρπάζω τις οικονομίες των ''μικρομεσαιων'' και γενικά του λαου
- οταν εχουν τα ελάχιστα τους ''απειλω'' οτι δεν θα έχουν ουτε αυτα (χρεοκοπία)
- τους βάζω να ''αποφασίσουν'' την τυχη τους (μπρος γκρεμος και πισω ρεμα) αφου τους τρομοκρατω με σεναρια που δεν ισχυο
- ψηφιζουν αυτο που θέλαμε - το πειραμα πέτυχε - θα δουλευουνε σαν δουλοι για ελαχιστα, το οποιο θα φαινεται οτι αυτοι το αποφασισανε (δημοψηφισμα)
- Ειμαστε ετοιμοι: παμε να κυριευσουμε τον κοσμο338127

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Είναι μια προσέγγιση αυτή αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μπορεί κάποιος να μη θέλει το όχι εκτός των άλλων γιατί δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που θέλουν να το διαχειριστούν;

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:51
α,καλά από την άλλη ο Καμμίνης.........δεν υπάρχει σωτηρία.............................

RaGe_Raptor
03/07/2015, 20:51
Είναι μια προσέγγιση αυτή αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί ότι μπορεί κάποιος να μη θέλει το όχι εκτός των άλλων γιατί δεν έχει καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που θέλουν να το διαχειριστούν;

+'οσα θες......

nikos_abel
03/07/2015, 20:59
εγώ δεν έχω πρόβλημα.

από τώρα ξέρω ότι όλοι, οικογένεια, φίλοι κ γνωστοί με έχουν στην μπούκα κ το ντίλντο ανά χείρας :lol:

Εμείς αγαπάμε Μπαμπη και ας ψηφίσει και Άδωνι.

Απλά μετά θα βάλουμε ρεφενέ για τον ψυχολόγο :lol:

ΝΤΙΚ
03/07/2015, 21:06
ποσοι απο σας αραγε διαβασαν και τις 34 σελιδες του μνημονιου;
μολις το τελειωσα και εβγαλα το δικο μου συμπερασμα,
σας προτεινω να το διαβασετε αργα, για να το χωνεψετε.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ που ελεγε μια ψυχη....

μια χρονομηχανη ρε πουστη μου δεν την ανακαλυπτουν................

BLiTzER
03/07/2015, 21:20
Δεν ξέρω αν το έχει ήδη αναφέρει κάποιος, αλλά θα το δώσω εδώ, σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται:

"ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Από σήμερα Πέμπτη 2/7 έως και το Σαββάτο 4/7, το AGORA θα προβάλλεται δωρεάν στους υπολογιστές σας στα ελληνικά, κάθε βράδυ στις 22:00 ακριβώς.
Συντονιστείτε στο http://agora.smallplanet.gr
Προσοχή: Ανανεώστε τη σελίδα στις 22:00 ακριβώς ώστε να εμφανιστεί η επιλογή "Free" streaming δίπλα στον ελληνικό τίτλο της ταινίας."

Ντοκυμαντέρ περί κρίσης. "Agora: From democracy to the markets". Ελληνική προσπάθεια. Δείτε το.

fkol k4
03/07/2015, 21:25
Δεν γράφω για το θέμα ακριβώς, θα γράψω κάτι για τις συγκεντρώσεις. Και τις δύο...

Ως τώρα είχα πάει σε όλες τις συγκεντρώσεις για το ΝΑΙ. Οκ, τίποτα αξιοσημείωτο, ένα μάτσο νοματαίοι να φωνάζουνε την άποψή τους για κάμποση ώρα, μετά σχόλασμα και τα λέμε την άλλη φορά...

Το τράβηξα λοιπόν σήμερα ποδαράτο μέχρι το Καλλιμάρμαρο (μένω σχετικά κοντά). Τι να δω...
Βανάκια αναμετάδοσης, στημένες εξέδρες, δυνατή "trendy" μουσική (κάτι ποπ κλαρίνα, κάτι ημισκούμπρια...), καντίνες...
Σαν πάρτι σε κλαμπάκι παραλιακής. Αυτή η κλισέ «δήθεν» εικόνα που σιχαινόμουν περισσότερο στην ελληνική πραγματικότητα.

Έμεινα 2-3 λεπτά και έφυγα με τα νεύρα στην τσίτα... Και απ ό,τι βλέπω, τα ίδια καραγκιοζιλίκια γίνονται και στο Σύνταγμα για το ΟΧΙ.

Εκεί ρπστμ, να σε χώσουν οπωσδήποτε μέσα στο κλισέ, να σε καλουπώσουν... Ο «τρέντυ κλαμπόβιος» από τη μία και ο «ψαγμένος έντεχνος κουλτουριάρης» από την άλλη. Μπες στο κουτάκι σου και άει γ****ου...
Κάποιος πρέπει να καπελώνει τα πάντα σ' αυτή τη χώρα ρε παιδί μου, δεν είναι δυνατόν!
Τα πάντα ένα πανηγύρι και τα κορόϊδα από κάτω να χορεύουν. Μόνο ο Νταλάρας λείπει (και από τις δύο!!!)

Και σκέφτομαι πως εντάξει, εγώ θα ρίξω το ΝΑΙ για τους δικούς μου λόγους (δεν μου πάει το χέρι να ρίξω ΟΧΙ), αλλά τελικά ίσως να μην τον αξίζουμε και τόσο αυτόν τον «Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας»...
Και από την άλλη βλέπω και το «απέναντι» καπέλωμα που τρώνε αυτοί του ΟΧΙ, και λέω πως ίσως να μην αξίζουμε τελικά ούτε την «Αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία»....

Σκατά, ίσως να μην αξίζουμε και πολλά εδώ που τα λέμε έτσι που έχουμε κάνει την κοινωνία μας...

akis_trevor
03/07/2015, 21:40
θυμαμαι απο παιδι πορειες,διαμαρτυριες για μισθους και συνταξεις.καταληψεις επι αρσενη για μηνες στα σχολεια,απεργεια στα νοσοκομεια,απληρωτες εφημεριες,δεν ειχαν χωρο και βαζανε ραντζα στους διαδρομους....(μην το τραβηξω πολυ),ολα αυτα στην -κατα πολλους- περιοδο των παχιων αγελαδων.εκει που μερικοι φαγανε με χρυσα κουταλια...
και φτανουμε στην μνημονιακη ελλαδα,την ελλαδα που,ειδικα εδω μεσα,κραζουμε:
οτι ειναι ενα μπουρδελο.
τι δρομους εχουμε.
τι παροχες σε υγεια παιδεια.
οτι μπλεξαμε με γραφιοκρατεια.
δεν εχουμε ουτε αδειες σε πρασινο χαρτι.
δεν εχουμε φραγκα να βαλουμε βενζινη να παμε μια βολτα το τοσο ρε φιλε να ξελαμπικαρει το μυαλο.
με την ανεργια στο θεο.
με τους μισθους στο πατωμα.
με το να βριζουμε τα μνημονια,που δεν αντεχονται,που κλεινουν χιλιαδες μαγαζια,μεγαλα και μικρα και καταριομαστε ολους τους πρωην καρεκλοκενταυρους που μας φτασανε εδω....
(και πολλα ακομα)
και τωρα,που εχουμε στα χερια μας ενα κωλοχαρτο,που μπορουμε να τους πουμε ειτε βαλτε μας πιο βαθια το πεος,εχει χωρο ο πρωκτος μας,ειτε φτανει ως εδω,οχι μονο το σκεφτομαστε,αλλα πολυ φοβαμαι πως οι διαφορες θα ειναι μικρες.με το ναι ξερεις τι γινεται,με το οχι,ειναι θολο το τοπιο,και δεχομαι οτι εχει παγιδες,ομως,κατα την ταπεινη μου αποψη,ειναι απιθανο να βγουμε απτο ευρω.
ουτε βεβαια θα μας πουνε περαστε και σας δινουμε οτι θελετε.απλα 2 -3 πραγματα να γλυτωσεις,γιατι οχι;;;;;
απλα καποιες σκεψεις στο "χαρτι"....

καθαρο μυαλο και συνειδηση μεθαυριο....:wave2:

RaGe_Raptor
03/07/2015, 21:42
κρυφά μηνύματα στη συγκέντρωση του όχι..... :bawl:

http://www.protothema.gr/greece/article/490144/epeisodia-sti-sugedrosi-tou-ohi-sto-sudagma/#.VZbayKi2Y70.twitter

MG-KTiNoS
03/07/2015, 21:45
NAI O AKIS....

http://on-news.gr/?p=1295

:cry:

Ήθελα να πω σ αυτό το έγραψε...
Ποιός τον γαμεί ρε φίλε και τον Άκη???>?
:moutza:

Vstrommer71
03/07/2015, 21:46
Και σκέφτομαι πως εντάξει, εγώ θα ρίξω το ΝΑΙ για τους δικούς μου λόγους (δεν μου πάει το χέρι να ρίξω ΟΧΙ), αλλά τελικά ίσως να μην τον αξίζουμε και τόσο αυτόν τον «Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας»...

Σεβαστος ο λογος σου.Αλλα το οτι το σκεφτεσαι και το ΟΧΙ,αλλα δεν παει οπως λες το χερι σου,δειχνει και μια ακομη-ισως παραμελημενη πτυχη-του διλημματος.Η λογικη σου λεει να ψηφισεις ΝΑΙ,η καρδια σου λεει το ΟΧΙ.
Δεν δινω συμβουλη σε κανεναν.Ας ακολουθησει τον δρομο που νομιζει παιδια!

RaGe_Raptor
03/07/2015, 21:47
NAI O AKIS....

αν είναι αλήθεια ψηφίζω όχι:cry::lol::moutza:

fkol k4
03/07/2015, 21:51
Σεβαστος ο λογος σου.Αλλα το οτι το σκεφτεσαι και το ΟΧΙ,αλλα δεν παει οπως λες το χερι σου,δειχνει και μια ακομη-ισως παραμελημενη πτυχη-του διλημματος.Η λογικη σου λεει να ψηφισεις ΝΑΙ,η καρδια σου λεει το ΟΧΙ.
Δεν δινω συμβουλη σε κανεναν.Ας ακολουθησει τον δρομο που νομιζει παιδια!

Παρακαλώ μην ερμηνεύεις αυθαίρετα το γιατί δε μου πάει να ρίξω ΟΧΙ. Το έχω εξηγήσει εδώ και πολλά ποστ σε αυτό το θέμα, δεν είναι ο λόγος αυτός που λες.

MG-KTiNoS
03/07/2015, 21:51
338130

:lol:

Ζεύκας
03/07/2015, 21:53
παίζει να έχει ξαναμπεί αλλά δε γαμιέται :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=ENkHb0w-5fc :bawl:

MG-KTiNoS
03/07/2015, 21:54
:a08:

:rotflmao:

Vstrommer71
03/07/2015, 21:55
Παρακαλώ μην ερμηνεύεις αυθαίρετα το γιατί δε μου πάει να ρίξω ΟΧΙ. Το έχω εξηγήσει εδώ και πολλά ποστ σε αυτό το θέμα, δεν είναι ο λόγος αυτός που λες.
Ειναι ομως ενας πολυ σοβαρος λογος που πολλοι ρεπουν προς το ΝΑΙ
Φιλικα παντα!:beer:

taisteal
03/07/2015, 22:01
Εργοδότης που εκβιάζει ψήφο εργαζομένου είναι για 5 σφαίρες στο κεφάλι minimum. Και ξέρεις τις απόψεις μου για το δημοψήφισμα αν παρακολουθείς το topic.

Υ.Γ. Και τι είναι αυτό το αντε γεια....σε οπαδούς του Παναθηναικού μιλάς? Ή στην τελική βγήκε κάποιος απο τον κόσμο στο moto.gr, και δικαιολόγησε ή κατάλαβες οτι προτίθεται να δικαιλογήσει παρόμοιες συμπεριφορές?

Το αντε γεια ηταν σκετο αντε γεια γιατι εφευγα και ετσι μου ηρθε,ουτε οπαδος ειμαι ουτε ξερω ποιος ειναι ο παναθηναικος.
Ειδα οτι πεταχτηκαν να μου απαντησουν,αλλα αυτο εμεινε ασχολιαστο,καταλαβες;;
Και κακως προσπεραστηκε.
Εσυ δηλαδη πως απαντησες λεγοντας οτι εργοδοτης που εκβιαζει ειναι για σφαιρες,και οι υπολοιποι
δεν το σχολιασαν καν;

cityfly
http://www.iefimerida.gr/news/215336/i-selfie-tsipra-kammenoy-apo-syntagma-eikona

Σέλφι καμμένου τσίπρα

Ο τσίπρας λέει δείχνει καταπονημένος.
Ρε μπας και απέκτησε επαφή με την πραγματικότητα;
Καλά το άλλπ το μοσχάρι στον κόσμο του

alexzafeir
NAI O AKIS....

Αν δειτε ποιοι λενε ΝΑΙ , το ΟΧΙ θα σας φανεί μονοδρομος

MG-KTiNoS
338131

STOYBI
03/07/2015, 22:02
παίζει να έχει ξαναμπεί αλλά δε γαμιέται :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=ENkHb0w-5fc :bawl:

+ ayto.....https://www.youtube.com/watch?v=zjYER-M1SLI :lol:

George_Sp
03/07/2015, 22:03
Τις πρώτες μέρες το Ναι είχε κάποιες ελπίδες. εδώ και 3 ημέρες έχουν κάνει τόσα επικοινωνιακά λάθη που την Κυριακή αντί για ντέρμπυ θα είναι, καθαρά υπέρ του ΟΧΙ. Κυριακή κοντή γιορτή.

Δική μου πρόβλεψη 60-65% υπερ ΟΧΙ 35-40% υπερ του ΝΑΙ.

Αφού είδα και τα πλάνα από Καλλιμάρμαρο με όλους τους γνωστούς άγνωστους ΔΑΠίτες κλαρινογαμπρούς αιώνιους φοιτητές με τα i-phonια...κατάλαβα ξανά γιατί ψηφίζω ΟΧΙ.

akis_trevor
03/07/2015, 22:05
Τις πρώτες μέρες το Ναι είχε κάποιες ελπίδες. εδώ και 3 ημέρες έχουν κάνει τόσα επικοινωνιακά λάθη που την Κυριακή αντί για ντέρμπυ θα είναι, καθαρά υπέρ του ΟΧΙ. Κυριακή κοντή γιορτή.

Αφού είδα και τα πλάνα από Καλλιμάρμαρο με όλους τους γνωστούς άγνωστους ΔΑΠίτες κλαρινογαμπρούς αιώνιους φοιτητές με τα i-phonια...κατάλαβα ξανά γιατί ψηφίζω ΟΧΙ.
θα επρεπε το 60-65 % να θεωρειται λιγο ;)

George_Sp
03/07/2015, 22:06
θα επρεπε το 60-65 % να θεωρειται λιγο ;)

το ξέρω αλλά δυστυχώς ψηφίζει πολύς κόσμος που τρώει την προπαγάνδα αμάσητη :)

akis_trevor
03/07/2015, 22:07

για να δουμε......

devil's animal
03/07/2015, 22:08
+ ayto.....https://www.youtube.com/watch?v=zjYER-M1SLI :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=8Llor9KW64c

el_hymador
03/07/2015, 22:09
Αν βγει το OXI, αντιμετώπιση από το Mega:

ΌΟΟΟΧΙ;;;!!! Οχιά διμούτσουνη να σας φάει!!!

Vstrommer71
03/07/2015, 22:10

Τα αδικεις τα παιδια,ειναι και λαϊκα παιδια εκει.Του μεροκαματου και του μοχθου!
338132

akis_trevor
Αν βγει το OXI, αντιμετώπιση από το Mega:

ΌΟΟΟΧΙ;;;!!! Οχιά διμούτσουνη να σας φάει!!!

"αντισυνταγματικο το δημοψηφισμα"
"επαναληψη δημοψηφισματος"
κλπ κλπ...:lol:

RaGe_Raptor
καλά, τα επιχειρήματα πέφτουν βροχή........

speechless...........................................................

cityfly
03/07/2015, 22:11
Και γιατί οι του ναι έχουν φάει την προπαγάνδα και δεν την έχουν φάει οι του όχι;

Vstrommer71
03/07/2015, 22:14
Και γιατί οι του ναι έχουν φάει την προπαγάνδα και δεν την έχουν φάει οι του όχι;
Οσοι λενε ΟΧΙ προφανως ειναι φτωχοι και δεν παιρνουνε σωστες αποφασεις!Ψηφιζουνε κιολας:lol:

cityfly
03/07/2015, 22:16
Οσοι λενε ΟΧΙ προφανως ειναι φτωχοι και δεν παιρνουνε σωστες αποφασεις!

Συ είπας
Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.

Ζεύκας
03/07/2015, 22:17
Στέφανος Γκεβάρα Χίος. Υπεύθυνος επικοινωνίας ΟΧΙ :lol:

μπιτς Μέρκελ ΟΧΙ https://www.youtube.com/watch?v=D1nt8L2d3Gk

George_Sp
03/07/2015, 22:19

γιατί η πλειοψηφία του ΟΧΙ ήταν όχι και πριν ξεκινήσουν οι αντίστοιχες προπαγάνδες.
ήταν και πριν ΟΧΙ άλλο μνημόνιο
ήταν και πριν ΟΧΙ άλλα μέτρα
ήταν και πριν ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

οι του ΝΑΙ είχαν κουρνιάσει στις φωλιές τους από τότε που πάτωσαν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και άρχισαν να ψιλοκουνιούνται τώρα που μεθοδεύεται η κάθοδος της Αριστερής παρένθεσης του ΣΥΡΙΖΑ.
μην επαναλαμβανόμαστε και κουράζουμε με τα γνωστά.
Το σύστημα δε περίμενε τις κινήσεις του Τσίπρα....είχε ποντάρει οτι θα πάει το σκατό στη κάλτσα και θα ανοίξει τα πόδια ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση.
Και επειδή και η υπόλοιπη Ευρώπη βράζει....δε τους παίρνει για χοντράδες αλλά πρέπει να το παίξουν έξυπνα για το πως θα την ρίξουν.

Αυτά.

Vstrommer71
03/07/2015, 22:20
Συ είπας
Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.
Ευτυχως δεν ειπα εγω την την νεοφιλελε κοτσανα της χρονιας!
https://www.youtube.com/watch?v=9UgoPCpsP_I

BLiTzER
03/07/2015, 22:21

Μάλλον δεν έχεις καμία επαφή με τα ελληνικά ΜΜΕ.

Βέβαια, μπορείς να θεωρήσεις προπαγάνδα και τα flyers και τις αφίσες στις κολώνες, οπότε ναι, οι του "όχι" προπαγανδίζουν κι εκείνοι ^^

cityfly
03/07/2015, 22:23
Ευτυχως δεν ειπα εγω την την νεοφιλελε κοτσανα της χρονιας! (http://https://www.youtube.com/watch?v=9UgoPCpsP_I):lol:

Δεν ανοίγει το λινκ αλλά φαντάζομαι είναι αυτό που έγγραψες πριν.
Όπως και να χει το χες κάνει παράθεση με τη δική μου απάντηση οπότε ήθελα να διευκρινίσω

Vstrommer71
03/07/2015, 22:24
Δεν ανοίγει το λινκ αλλά φαντάζομαι είναι αυτό που έγγραψες πριν.
Όπως και να χει το χες κάνει παράθεση με τη δική μου απάντηση οπότε ήθελα να διευκρινίσω
Fixed
Χιουμοριστικα το εβαλα,ελπιζω να εγινα αντιληπτος.Καμμια διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης:beer:

cityfly
03/07/2015, 22:30
γιατί η πλειοψηφία του ΟΧΙ ήταν όχι και πριν ξεκινήσουν οι αντίστοιχες προπαγάνδες.

οι του ΝΑΙ είχαν κουρνιάσει στις φωλιές τους από τότε που πάτωσαν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και άρχισαν να ψιλοκουνιούνται τώρα που μεθοδεύεται η κάθοδος της Αριστερής παρένθεσης του ΣΥΡΙΖΑ.
μην επαναλαμβανόμαστε και κουράζουμε με τα γνωστά.
Το σύστημα δε περίμενε τις κινήσεις του Τσίπρα....είχε ποντάρει οτι θα πάει το σκατό στη κάλτσα και θα ανοίξει τα πόδια ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση.
Και επειδή και η υπόλοιπη Ευρώπη βράζει....δε τους παίρνει για χοντράδες αλλά πρέπει να το παίξουν έξυπνα για το πως θα την ρίξουν.

Αυτά.

Το απλούστατο λέω. Έχετε την άποψή σας αλλά είστε απόλυτοι και οτιδήποτε αντίθετο ακούγεται το θεωρείτε προπαγάνδα.
Άμα αρχίσω και γω να σου λέω για το κάθε τι που λένε οι υπέρμαχοι του όχι ότι είναι προπαγάνδα πώς θα σας φανεί;
Για να μη μιλήσω για κάτι - για μένα φασισταριά και δεν εννοώ χρυσαυγίτες - που οι του ναι είναι προδότες.

Το ότι κάποια κανάλια είναι φανατικά υπέρ του ναι δεν κάνει την κάθε αντίθετη με τη δική σας άποψη προπαγάνδα.

cityfly
03/07/2015, 22:33
Fixed
Χιουμοριστικα το εβαλα,ελπιζω να εγινα αντιληπτος.Καμμια διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης:beer:

Καλά ξαδέρφη της μπακογιάννη είναι τι περιμένεις
(Πάντως την είχα για πιο σοβαρή)
:beer:

Vstrommer71
03/07/2015, 22:33
Το ότι κατα 99% τα κανάλια είναι φανατικά υπέρ του ναι δεν κάνει την κάθε αντίθετη με τη δική σας άποψη προπαγάνδα.
Fixed!:beer:
Πυρηνικη προπαγανδα vs προπαγανδα με νεροπιστολα,το ειπαμε!

el_hymador
03/07/2015, 22:39
Συγκέντρωση αναποφάσιστων αύριο στο....εεεε....δεν ξέρουμε ακόμα.

George_Sp
Το απλούστατο λέω. Έχετε την άποψή σας αλλά είστε απόλυτοι και οτιδήποτε αντίθετο ακούγεται το θεωρείτε προπαγάνδα.
Άμα αρχίσω και γω να σου λέω για το κάθε τι που λένε οι υπέρμαχοι του όχι ότι είναι προπαγάνδα πώς θα σας φανεί;
Για να μη μιλήσω για κάτι - για μένα φασισταριά και δεν εννοώ χρυσαυγίτες - που οι του ναι είναι προδότες.

Το ότι κάποια κανάλια είναι φανατικά υπέρ του ναι δεν κάνει την κάθε αντίθετη με τη δική σας άποψη προπαγάνδα.

Μάλλον δε διαβάζεις και πολύ προσεκτικά αυτά που έγραψα.
Ας τα κάνω με bold μπας και...
γιατί η πλειοψηφία του ΟΧΙ ήταν όχι και πριν ξεκινήσουν οι αντίστοιχες (δηλαδή του ΟΧΙ) προπαγάνδες.

Αλλά αφού θες να το αναλύσουμε λιγάκι παραπάνω ας πάμε να διαβάσουμε για τη λέξη προπαγάνδα και την προέλευσή της.

https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda

Ασκείται λοιπόν από το σύστημα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του συστήματος και να επηρεάσει το κοινό που απευθύνεται προς την κατεύθυνση που θέλει ο έχων τη δύναμη.
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πιστεύεις οτι το σύστημα είναι ο 6μηνών ΣΥΡΙΖΑ ή τα μπλε-πράσινα τζάκια των Μητσοτάκηδων-Παπανδρέηδων κλπ οικογενειών που έχουν πάρε δώσε με τους ξένους από την εποχή της μεταπολίτευσης?
Η απάντηση στην ερώτηση είναι και η απάντηση του ποιος ασκεί ωμή προπαγάνδα και ποιος χρησιμοποιεί μηχανισμούς αυτο-προβολής που ενίοτε χρησιμοποιούνται ΚΑΙ για προπαγάνδα.

BLiTzER

Νοπ. Προπαγάνδα είναι όταν προσπαθείς να επηρεάσεις τα πλήθη με ψέματα. Ό,τι κάνουν 9 στα 10 ελληνικά ΜΜΕ δηλαδή :) Δεν έχει να κάνει με άποψη. Είναι γεγονός.

cityfly
03/07/2015, 22:51
Μάλλον δε διαβάζεις και πολύ προσεκτικά αυτά που έγραψα.
Ας τα κάνω με bold μπας και...
γιατί η πλειοψηφία του ΟΧΙ ήταν όχι και πριν ξεκινήσουν οι αντίστοιχες (δηλαδή του ΟΧΙ) προπαγάνδες.

Αλλά αφού θες να το αναλύσουμε λιγάκι παραπάνω ας πάμε να διαβάσουμε για τη λέξη προπαγάνδα και την προέλευσή της.

https://en.wikipedia.org/wiki/Propaganda

Ασκείται λοιπόν από το σύστημα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του συστήματος και να επηρεάσει το κοινό που απευθύνεται προς την κατεύθυνση που θέλει ο έχων τη δύναμη.
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πιστεύεις οτι το σύστημα είναι ο 6μηνών ΣΥΡΙΖΑ ή τα μπλε-πράσινα τζάκια των Μητσοτάκηδων-Παπανδρέηδων κλπ οικογενειών που έχουν πάρε δώσε με τους ξένους από την εποχή της μεταπολίτευσης?
Η απάντηση στην ερώτηση είναι και η απάντηση του ποιος ασκεί ωμή προπαγάνδα και ποιος χρησιμοποιεί μηχανισμούς αυτο-προβολής που ενίοτε χρησιμοποιούνται ΚΑΙ για προπαγάνδα.

Νοπ. Προπαγάνδα είναι όταν προσπαθείς να επηρεάσεις τα πλήθη με ψέματα. Ό,τι κάνουν 9 στα 10 ελληνικά ΜΜΕ δηλαδή :) Δεν έχει να κάνει με άποψη. Είναι γεγονός.
Δεν κάνετε τίποτα παραπάνω από το να αποδεικνύετε αυτό που έγγραψα.
Η αντίθετη άποψη είναι ψέματα λοιπόν ...
Και άντε κάποιες είναι ΌΛΕΣ είναι ψέματα;

πόσοι ήταν στο όχι από πριν και πώς το μετράς; Γιατί αν το μετράς με τα αποτελέσματα των εκλογών και αν μετράς στους μνημονιακούς τους μπλε πράσινους και ποτάμια τότε λίγο πολύ τα ποσοστά είναι τα ίδια.

Η ουσία είναι αυτό που έγγραψα πριν. Δεν δέχεστε άλλη άποψη

zizou
03/07/2015, 22:56
Μπορεί για τις κυβερνήσεις της Ευρώπης να είμαστε κακό σπυρί στο κώλο τους αλλά οι λαοί της μας γουστάρουν λέμε!!

338133

BLiTzER
03/07/2015, 22:57
Δεν κάνετε τίποτα παραπάνω από το να αποδεικνύετε αυτό που έγγραψα.
Η αντίθετη άποψη είναι ψέματα λοιπόν ...

Όταν λέω εγώ ότι δεν έχεις ΚΑΜΙΑ επαφή με τα ΜΜΕ, κάτι ξέρω...

Ψέματα είναι να δείχνεις εικόνες από τον σεισμό στην Τουρκία πριν 15 χρόνια και να τις παρουσιάζεις ως εικόνες της σημερινής αναταραχής.

Ψέματα είναι να δείχνεις εικόνες από πλήθη άσχετων συγκεντρώσεων και να τις παρουσιάζεις ως εικόνες της πρόσφατης συγκέντρωσης του "ναι".

Ψέματα είναι να δείχνεις δημοσκόπηση στην οποία υπερισχύει το "ναι" και να βγαίνει η ίδια εταιρεία δημοσκόπησης και να το διαψεύδει.

Θες κι άλλα; Μπορώ να το κάνω αυτό μέχρι μεθαύριο.

Δέχομαι όλες τις απόψεις. Γιατί να μην τις δέχομαι; Έχω να κερδίσω κάτι; Θέλω να επικρατήσει ό,τι είναι καλύτερο για τον λαό. "Ναι" ή "όχι", το ίδιο μου κάνει.

Απλά δεν είμαι ηλίθιος :)

teogtp
03/07/2015, 23:00
338131

Εντάξει. ........ειδικά προς το τέλος δάκρυσα. ....

:tooth:

George_Sp
03/07/2015, 23:18
Η ουσία είναι αυτό που έγγραψα πριν. Δεν δέχεστε άλλη άποψη

Η ουσία είναι οτι βλέπεις φαντάσματα :)

Nikol1979
04/07/2015, 00:21

+110

Nikol1979
04/07/2015, 00:28

σορρυ ρε παιδια κρατιομουνα κρατιομουνα αλλα δε μπορω αλλο.
Οταν λες δεν εμπιστευεσαι αυτους που θα το διαχειριστουν, για την κυβερνηση μιλας?

Εννοεις οτι εμπιστευεσαι περισσοτερο αυτους που ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ οτι δεν αξιζουν την εμπιστοσυνη σου επι (ποσα αληθεια αν τα προσθεσεις??) χρονια??
Και την Τροικα? Καλυτερα το κακο που ξερεις, δλδ?

Γιατι αυτες ειναι οι εναλλακτικες μας, τι να κανουμε.............

CIRUS
04/07/2015, 00:37
Ότι και να ψηφίσουμε θα μας πονέσει όλους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και αυτοί που υποστηρίζουν το Ναι και αυτοί που υποστηρίζουν το Όχι έχουν επιχειρήματα σεβαστά.

Το ποιο βασικό από όλα είναι από την Δευτέρα και μετά, που ανεξαρτήτως αποτελέσματος η κατάσταση θα επιδεινώνεται συνεχώς για πολύ καιρό ακόμα, να μην ρίχνουμε τα βέλη σε αυτούς που ψήφισαν το αντίθετο γιατί:

1ον δεν θα ξέρουμε τι εξελίξεις θα δρομολογούνταν με αντίθετο αποτέλεσμα

2ον Σίγουρα η κατάσταση θα συνέχιζε να είναι το ίδιο σκατά το επόμενο διάστημα ανεξαρτήτως αποτελέσματος

3ον Μόνο ενωμένοι μπορούμε να περισώσουμε λίγο την κατάσταση, με διχασμό θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο αυτά που θα περάσουμε προσπαθήστε να θυμάστε ότι το μίσος οδηγεί σε μίσος.

Ακόμα αναποφάσιστος είμαι, το μόνο που έχω πάρει άπόφαση είναι να μην δεμονοποιώ την αντίθετη γνώμη από την δική μου και να προσπαθήσω την ευθύνη να την ρίξω εκεί που πρέπει και όχι στον συμπολίτη μου που για τον οποιωδήποτε λόγο (γνώμη, συμφέρον, φόβο κτλ) διάλεξε κάτι άλλο.

Επίσης ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης του (άλλοι μικρότερη άλλοι περισσότερη, άλλοι ίσως και καθόλου) που φτάσαμε ως εδώ και μιλώ από τις αρχές του 80 και μετά και να μην κατηγορεί μόνο τους άλλους. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί δεν ήρθαν στην εξουσία μόνοι τους, η φοροδιαφυγή δεν ήταν τόσο μεγάλη χωρίς να συμμετέχει κανένας κτλ κτλ. Προφανώς και δεν φταίμε το ίδιο όλοι και προφανώς μεγάλη ευθύνη έχουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αλλά φταίει και η παιδεία μας και η νοοτροποία μας όσο και να μην το παραδέχονται κάποιοι. Ας προσπάθησουμε αυτά να τα θυμόμαστε. Καλό κουράγιο σε όλους γιαυτά που έρχονται και μακάρι να έχω άδικο και όλα να πάνε καλά.

blackbusa
04/07/2015, 00:45
Εγώ άκομα δεν έχω καταλάβει γιατί το πλούσιο Κεφάλαιο και η Δεξία, Πασοκοβολεμένοι included,δεν ειναι υπέρ του όχι και της πλήρης καταστροφής και φτωχοποίησης της Έλλαδας...αφού γυρνόντας στην δραχμή θα μπορέσουν να αγοράσουν τα πάντα τσάμπα και θα γίνουν πλουσιότεροι...εκτός αν θέλετε να πιστέψω οτι τα φράγκα τα έχουν οι αριστεροί Συριζέοι αρα πάω πάσο...την ίδια απορία εχώ και για τους πλούσιους Ευρωπαίους που θέλουν με το στανίο να μάς σώσουν αντί να μάς αγορασουν για ενα κομμάτι ψωμί...

Μία γρήγορη ιστορία...το 2006 είχα ενα ΖΖR πού έψαχνα να πούλησω μιας και είμουνα έτοιμος να αγοράσω το Busa...έψαχνα για πολύ καιρό και δεν έβρισκα αγοραστή...ρίχνοντας την τιμή στα 1200 ευρώ βρέθηκε κάποιος στη Θεσσαλονίκη (μένω Αθήνα) να ενδιαφερθεί...αφού έγιναν οι επαφές ο τυπάκος μου λέει το θέλω αλλα πρέπει να το δώ αλλάδεν μπορω να έρθω Αθήνα και ούτε έχω κανέναν δικό μου να το δει...του λέω ευχαρίστως έρχομαι εγώ έπανω αλλα πρέπει να έχω κάποια εγγύηση οτι δεν θα κάνω άδικα έξοδα...η συμφωνία ήταν οτι σε περίπτωση μη πώλησης θα μου έδινε τα λέφτα για την επιστροφή αξίας 75 ευρώ μιας και θα το ανεβωκατέβαζαμε το τρένο...όλα φίνα και ωραία παω στο μαγαζί του, το τσέκαρει, το κοιτάει, το πάει βολτα να το δοκιμάσει και γυρνώντας μου λέει...το μηχανάκι είναι τζάμι πάμε στο γραφείο να τα πούμε...Φιλαράκι το μηχανάκι το θέλω αλλα δεν μπορώ να σου δώσω 1200...με ενα 900άρι πάμε τώρα για τις υπεύθυνες δηλώσεις...αντιλαμβάνεστε τι έγινε αλλά τελικά αναγκάστικα να δεχτώ τα 1050...δέχτηκα γιατί το μηχανάκι ήταν δικό μου και δεν έδινα αναφόρα σε κανέναν...αν δεν ήταν δικό μου δεν θα τολμούσα να πάρω καμμια απόφαση χώρις να ενημερώσω τον ιδιοκτήτη...ο καθένας σας οτι κατάλαβε κατάλαβε...

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ...

υ.γ. Ακούγοντας μαζοχιτικά Σκάι κάθε μερα προτείνω τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για νέο Υπουργό Οικονομικών...

tzimidis
04/07/2015, 00:50
338134

Nikol1979
04/07/2015, 00:50
Ότι και να ψηφίσουμε θα μας πονέσει όλους ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και αυτοί που υποστηρίζουν το Ναι και αυτοί που υποστηρίζουν το Όχι έχουν επιχειρήματα σεβαστά.

Το ποιο βασικό από όλα είναι από την Δευτέρα και μετά, που ανεξαρτήτως αποτελέσματος η κατάσταση θα επιδεινώνεται συνεχώς για πολύ καιρό ακόμα, να μην ρίχνουμε τα βέλη σε αυτούς που ψήφισαν το αντίθετο γιατί:

1ον δεν θα ξέρουμε τι εξελίξεις θα δρομολογούνταν με αντίθετο αποτέλεσμα

2ον Σίγουρα η κατάσταση θα συνέχιζε να είναι το ίδιο σκατά το επόμενο διάστημα ανεξαρτήτως αποτελέσματος

3ον Μόνο ενωμένοι μπορούμε να περισώσουμε λίγο την κατάσταση, με διχασμό θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο αυτά που θα περάσουμε προσπαθήστε να θυμάστε ότι το μίσος οδηγεί σε μίσος.

Ακόμα αναποφάσιστος είμαι, το μόνο που έχω πάρει άπόφαση είναι να μην δεμονοποιώ την αντίθετη γνώμη από την δική μου και να προσπαθήσω την ευθύνη να την ρίξω εκεί που πρέπει και όχι στον συμπολίτη μου που για τον οποιωδήποτε λόγο (γνώμη, συμφέρον, φόβο κτλ) διάλεξε κάτι άλλο.

Επίσης ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης του (άλλοι μικρότερη άλλοι περισσότερη, άλλοι ίσως και καθόλου) που φτάσαμε ως εδώ και μιλώ από τις αρχές του 80 και μετά και να μην κατηγορεί μόνο τους άλλους. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί δεν ήρθαν στην εξουσία μόνοι τους, η φοροδιαφυγή δεν ήταν τόσο μεγάλη χωρίς να συμμετέχει κανένας κτλ κτλ. Προφανώς και δεν φταίμε το ίδιο όλοι και προφανώς μεγάλη ευθύνη έχουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αλλά φταίει και η παιδεία μας και η νοοτροποία μας όσο και να μην το παραδέχονται κάποιοι. Ας προσπάθησουμε αυτά να τα θυμόμαστε. Καλό κουράγιο σε όλους γιαυτά που έρχονται και μακάρι να έχω άδικο και όλα να πάνε καλά.

Δεν εχεις κι αδικο οτι πρεπει να κραταμε την ψυχραιμια μας....οσο κι αν ειναι δυσκολο...αλλα ανοιγεις youtube να δεις ενα επεισοδιακι black books να γελασεις λιγο πριν πας για υπνο, και πεφτεις πανω στη διαφημιση "το ΟΧΙ θα φερει διχασμο", ε και μετα πως να μη συγχυστεις.....

By the way εγω διαφημιση υπερ του ΟΧΙ στο ιντερνετ δεν ειδα, μαλλον θα ειναι ακριβη, γι αυτο δε βαλανε................

CIRUS
04/07/2015, 00:55
Δεν εχεις κι αδικο οτι πρεπει να κραταμε την ψυχραιμια μας....οσο κι αν ειναι δυσκολο...αλλα ανοιγεις youtube να δεις ενα επεισοδιακι black books να γελασεις λιγο πριν πας για υπνο, και πεφτεις πανω στη διαφημιση "το ΟΧΙ θα φερει διχασμο", ε και μετα πως να μη συγχυστεις.....

By the way εγω διαφημιση υπερ του ΟΧΙ στο ιντερνετ δεν ειδα, μαλλον θα ειναι ακριβη, γι αυτο δε βαλανε................

Και το Ναι να επικρατήσει τον ίδιο διχασμό μπορεί να φέρει.................

Εγώ χρησιμοποιώ adblockplus οπότε διαφημίσεις στο internet δεν βλέπω καθόλου και δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Hayate
04/07/2015, 01:07
Για να ευθυμήσουμε λίγο γιατί το καλό τρολλάρισμα χρειάζεται...

338135

ΝΤΙΚ
04/07/2015, 01:14
o ktinos ειχε πει την πιο σωστη κουβεντα πριν καποια ποστ
και οι φιλοι μου μετα το ναι/οχι παλι φιλοι μου θα ειναι,
το ιδιο και οι συγγενεις και παει λεγοντας
η ισχυς εν τη ενωση λενε
ενω αυτοι παλευουν για το διαιρει και βασιλευε χροοοοοοονια τωρα