PDA

View Full Version : Δημοψήφισμα 2015

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20

spyrakos35
03/07/2015, 13:50
http://www.topontiki.gr/article/135319/epiko-trolarisma-stoys-menoyme-eyropi-ti-pano-toys-evalan-na-kratisoyn-photos#.VZYvO3lauvA.facebook

Το τρολάρισμα της 10ετιας!!!

Ααχαχχαχαχαχχα

:bawl:

devil's animal
03/07/2015, 13:54
Η Ελλάδα έχει την θεωρητική δυνατότητα εκτύπωσης. Φυσικά κατόπιν αδείας...
Εχει τα εκτυπωτικά μηχανήματα και τις μήτρες ΜΟΝΟ των 10ευρών...
Πέρα όμως από παράνομο είναι και δύσκολο έως ακατόρθωτο...Δεν υπάρχουν τα ειδικά μελάνια και ο ειδικός χαρτοβάμβακας και διεθνώς οι πηγές προμήθειάς τους είναι ελάχιστες και ελεγχόμενες...
Οπότε η Ραχήλ θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο... :lol:

ρε με λιγο "λαδακι" ολοι οι μηχανισμοι θα δουλεψουν σαν ελβετικο ρολοϊ...;):p

αν εχει τα κακαλα να τυπωσει χρημα χωρις αδεια..(εστω μονο 10ευρα...γιατι χρημα δεν ειναι και αυτα?)..και χωρις να τον καταλαβει κανενας...θα τον παραδεχθει ολος ο κοσμος...
και θα ειναι και το μεγαλυτερο τρολαρισμα στην ιστορια...:lol:

ακου λεει "τα ειδικα μελανια και ο ειδικος χαρτοβαμβακας"...
τυπωνει 10..σταζει τα 3 για να μεινουν τα στοματα κλειστα και ξελασπωνει κυριος...:bawl:

kachius
03/07/2015, 14:04
«Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουνίου έριξε στο τραπέζι, μια «δραστική και συνεπή» όπως χαρακτήρισε το περιοδικό την ιδέα, και δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα ώστε να αποδειχθεί πως απευθυνόταν σε ένα πολιτικό και οικονομικό ακροατήριο που είχε δρομολογήσει ήδη τα capital controls και την ασφυξία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. απευθύνει έκκληση μέσω του γερμανικού περιοδικού προς τους δανειστές - και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού - να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».

Ο πολιτικός που τα τελευταία χρόνια δεν ανέχθηκε να του κλέψει την δόξα των απολύσεων κανένας Τόμσεν και κανένα ΔΝΤ, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται πως αυτός πρώτος πρότεινε το «κλείσιμο των τραπεζών» ώστε να χρεοκοπήσει η χώρα υποστηρίζοντας μια «ελεγχόμενη εθνική χρεοκοπία» (Kontrollierte Staatspleite) και να μην επιτρέψει σε κανέναν Σόιμπλε και σε κανέναν Ντάισελμπλουμ να πιστωθούν τα capital controls για τα οποία σήμερα κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση. Γιατί το σχέδιο του Άδωνι δεν έτυχε, αλλά πέτυχε. Τουλάχιστον ως προς το πρώτο σκέλος. Το αν θα ολοκληρωθεί τελικά η εναλλακτική του ιδέα είναι κάτι που θα το κρίνει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός γνωρίζοντας όμως το ονοματεπώνυμο αυτών που παίζουν παιχνίδια χρεοκοπίας πίσω από την πλάτη του.

από δώθε (http://www.koutipandoras.gr/article/144915/kyniki-omologia-adoni-ego-proteina-stoys-germanoys-na-kleisoyn-tis-trapezes-gia-na), όχι ότι θα εκπλαγεί κανείς (ή αυτόν περίμεναν για να το κάνουν), απλά έτσι, για να θυμηθούμε ποιοί και πώς θα κυβερνήσουν με το ναι...

nathair
03/07/2015, 14:05
Η πρόταση των 47 σελίδων, πιστεύω ότι έχει φύγει από το τραπέζι όσο έχουν φύγει και οι αντίστοιχες προτάσεις που υπήρχαν μέχρι πρότινος από τους ξένοι.

Τι δηλαδή, πιστεύεις οτι η πρόταση με ΟΧΙ θα είναι ευνοϊκότερη* από αυτή των 47 σελίδων;

Edit:* για εμας φυσικά

devil's animal
03/07/2015, 14:06
https://www.youtube.com/watch?v=cH_fNJai65A:bawl:

GFawkes
03/07/2015, 14:10
https://www.youtube.com/watch?v=cH_fNJai65A:bawl:

Και ΑΥΤΗ η καλλιτεχνιδα ειπε οτι .....θα κοψει το τραγουδι.....!!!!

ε οχι ρε φιλε....η Ελλαδα τρωει τα παιδια της

el_hymador
03/07/2015, 14:12
Μόλις μίλησα με φίλο μου που δουλεύει Αθήνα σε πολύ μεγάλη εισαγωγική εταιρεία... καλέσαν όλους τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν και τους είπαν "Αν βγει ΟΧΙ την Κυριακή, μην κάνετε τον κόπο να έρθετε για δουλειά τη Δευτέρα, οπότε σκεφτείτε το πολύ καλά...."

υ.γ. Η εταιρεία αυτή χρωστάει τα κέρατα της στο δημόσιο... και τους έχει απλήρωτους με ωράριο 8 με "πριν της 20:00 δεν φεύγει κανένας"

devil's animal
03/07/2015, 14:12
Και ΑΥΤΗ η καλλιτεχνιδα ειπε οτι .....θα κοψει το τραγουδι.....!!!!

ε οχι ρε φιλε....η Ελλαδα τρωει τα παιδια της

να σου εκανε εντυπωση αν ελεγε οτι θα κοψει την π%^#τσα...
εκει, πραγματικα θα ηταν δυσκολα τα πραγματα...:lol:

GFawkes
03/07/2015, 14:13
να σου εκανε εντυπωση αν ελεγε οτι θα κοψει την π%^#τσα...
εκει, πραγματικα θα ηταν δυσκολα τα πραγματα...:lol:

Κοβεται η Π@υτσ@ ρε φιλε....;

https://www.youtube.com/watch?v=Jh-rJbtI4jA

η πιο δυσκολη επεμβαση ειναι να το βγαλεις απ το μυαλο της γυναικας....

Panos76
03/07/2015, 14:14
Παίδες είτε με το όχι είτε με το ναι η συμφωνία είναι μία κ ο μπακλαβάς γωνία.

Θα υπογραφεί από Δευτέρα* και απλά αν βγει το ναι θα διευκολυνθεί η έγκριση των 50 δις.

*edit: εννοείτε πως αν δεν συμφωνήσουν, βλέπω (και ακούω) εντός 3 μήνου εκλογές μέχρι η νέα κυβέρνηση να υπογράψει τη συμφωνία.

zannisvel
03/07/2015, 14:16
Προσωπικα δε βλεπω να υπογραφεται τιποτα για καμποσο καιρο.
Τοσο καιρο περπατουσαμε σε ενα τεντωμενο σκοινι......

ε, τελικα χασαμε την ισοροπια μας.

GFawkes
03/07/2015, 14:18
και μετα το....σεξ θα ειναι ΟΛΟ δικο μας.....

either way.....

Panos76
03/07/2015, 14:20
Έτσι ακριβώς. (either way)

zannis@ Αν δεν υπογραφεί τίποτα, λογικά θα πάμε σε εκλογές.

zannisvel
03/07/2015, 14:26
Αν και δε το θελω, αυτο βλεπω και ΄γω.

Μακαρι να υπογραψουν παντως μηπως σταθεροποιηθουν τα πραγματα.

George_Sp
03/07/2015, 14:32
Μόλις μίλησα με φίλο μου που δουλεύει Αθήνα σε πολύ μεγάλη εισαγωγική εταιρεία... καλέσαν όλους τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν και τους είπαν "Αν βγει ΟΧΙ την Κυριακή, μην κάνετε τον κόπο να έρθετε για δουλειά τη Δευτέρα, οπότε σκεφτείτε το πολύ καλά...."

υ.γ. Η εταιρεία αυτή χρωστάει τα κέρατα της στο δημόσιο... και τους έχει απλήρωτους με ωράριο 8 με "πριν της 20:00 δεν φεύγει κανένας"

ονόμασε την εταιρία.

taisteal
03/07/2015, 14:34

Αυτο δεν θα σχολιαστει;;;

Χυμαδορ ο φιλος σου τι θα κανει;;;
Θα παει να κερασει τιποτα μαπες τον υπευθυνο;;
Η θα παραιτηθει;;;

Χμ...μαλλον θα σκυψει το κεφαλι...

:moutza::moutza:

notakos600
03/07/2015, 14:38
Αυτο δεν θα σχολιαστει;;;

Χυμαδορ ο φιλος σου τι θα κανει;;;
Θα παει να κερασει τιποτα μαπες τον υπευθυνο;;
Η θα παραιτηθει;;;

Χμ...μαλλον θα σκυψει το κεφαλι...

:moutza::moutza:

Κόψε κάτι...
Φιλικά πάντα.

taisteal
03/07/2015, 14:39
Κόψε κάτι...
Φιλικά πάντα.

Με ξερεις προσωπικα;;
Ξερεις αν εχω βρεθει σε παρομοια θεση και πως επραξα;;
Καθολου φιλικα παντα

notakos600
03/07/2015, 14:41
Με ξερεις προσωπικα;;
Ξερεις αν εχω βρεθει σε παρομοια θεση και πως επραξα;;
Καθολου φιλικα παντα

...........

Hayate
03/07/2015, 14:43
100 η αλεπού 101 τα αλεπουδάκια; http://www.politico.eu/article/greece-owes-less-crisis-bailout-loan-imf-ecb/

taisteal
03/07/2015, 14:45
Ελατε,βγειτε και δικαιολογηστε τους εργοδοτες,που ξεφτιλιζουν τους εργαζομενους με τετοιες
αισχρες και καταπτυστες συμπεριφορες...
Πειτε μας και μαλακες οσοι δεν το ανεχτηκαμε,και δεν θα το ανεχτουμε ποτε.

Αντε γεια

zizou
03/07/2015, 14:48
http://www.enikos.gr/international/327295,Die-Welt-Iapwnikh-etaireia-ta-vazei-me-ton-Baroyfakh-epeidh-foraei-to-kranos-th.html

Billymuse
03/07/2015, 14:52

Eγω εν αντιθέση με αυτη την φάση που ανέφερες μαν θα σου πω το άλλο παράδοξο...
Η κόκα κόλα 3Ε του Αλκη Δαύιδ ο οποίος εχει τεράστειο επενδυτικό fund, στην αρχη της ευδομάδας ενω ήταν περίεργα τα πράγματα
με το capital control.. ξαφνικά άλλαξε στάση και άρχισε να δίνει αβέρτα (τουλάχιστον στους φερεγγυους πελάτες..) χωρις να αλλάξει κάτι
στον τρόπο πληρωμης..ουτε ζήτησε cash επι τιμολογιού..μιλάμε κράτησε και τις πιστώσεις και έδωσε και παραπάνω μη σας πω...
Για πείτε μου ένας κολοσός όπως η coca cola ... υπο κανονικέ συνθήκες δν θα έπρεπε να ήταν μαζεμένη...μπας και ξέρουν τπτ..
τι να πω απλα εικασίες κανω αλλα αυτο παει λιγο κοντρα στην κατάσταση που επικρατεί στην αγορα..

pipe_smoker
03/07/2015, 14:52
Τι δηλαδή, πιστεύεις οτι η πρόταση με ΟΧΙ θα είναι ευνοϊκότερη* από αυτή των 47 σελίδων;

Edit:* για εμας φυσικά

Κοιτα, ουτε μεντιουμ ειμαι, ουτε εχω παρτιδες με την κυβερνηση για να ξερω τί μπορει να κουβαλανε στα κεφαλια τους και τι δρομο να σκοπευουν να ακολουθησουν.

Οσο για το "για εμας", καλα εκανες νομιζω και το τονισες γιατι ειναι ενα καποιο θεμα ποσα στρατοπεδα απο διαφορους "εμεις" υπαρχουν.

Δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο οτι αν ειναι ευνοϊκα τα μετρα για εσενα που εισαι συνταξιουχος πχ, θα ειναι και για μενα που ειμαι επιχειρηματιας, και θα ειναι και για τον διπλα που ειναι δημοσιος υπαλληλος.

byron
03/07/2015, 14:55
Μιας και δεν έχω δουλειά, ας γράψω ένα φανταστικό σενάριο γεγονότων εφόσον τα κομμάτια σιγά σιγά ενώνονται, ενώ πιθανότατα μέσα στις επόμενες μέρες/εβδομάδες θα κολλήσουν κι άλλα.

1) Ο λόγος της ξαφνικής και ανεξήγητης απόφασης των CC, είναι πιθανότατα αυτός που είχαμε γράψει κάποιοι εδώ μέσα και λεγόταν και απ΄τους "μνημονιακούς" απέξω, αλλά φαινόταν τόσο εξωφρενικό που δεν γίνεται εύκολα πιστευτό, είναι πως είμαστε στον γκρεμό επειδή δεν μπορούσε να περάσει τα μέτρα απ΄την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίστευτο πως η άρνηση αποδοχής της συμφωνίας που έγραψε ένας ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ από τον Ρ.Ρινάλντι, την ΚΟΕ, την Αριστερή πλατφόρμα ή τους 20 βουλευτές που ελέγχει ο Βαρουφάκης θα ήταν σημαντικότερος λόγος για να υποστούμε ότι συμβαίνει τώρα. Ως γνωστός οι αποφάσεις του προέδρου τέτοιων συνεργασιών, εγκρίνονται ΠΡΩΤΑ απ΄τις συνιστώσες και μετά πάνε ως πρόταση στη Βουλή.
Όποιος διαφωνεί, ας διαβάσει τις σημερινές δηλώσεις του Τσακαλώτου (επικεφαλή της διαπραγματευτικής ομάδας) για τον λόγο του δημοψηφίσματος.

«Είχαμε μια επιλογή να έρθει στη Βουλή το πακέτο των Θεσμών. Δεν θα περνούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ, από την κυβέρνηση, η οποία θα έπεφτε και σε τρεις εβδομάδες θα είχαμε εκλογές», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, εξηγώντας τους λόγους που η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει τελικά στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. link όπου θέλετε...

Και κάπως έτσι, αποφάσισε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα για να αποφασίσει και καλά ο λαός, επί ενός ερωτήματος που δεν ίσχυε και ενός αποτελέσματος που αν είναι διαφορετικό απ΄αυτό που θέλουν οι συνιστώσες δεν θα εφαρμόσει.
Το πρόβλημα ήταν πως τελείωσε ο χρόνος, ενώ υποτιμώντας μέχρι τελευταίας στιγμής την άλλη πλευρά που εννοεί αυτά που λέει σ΄αυτό το power game, βρέθηκε με την βόμβα της ελληνικής οικονομίας στα χέρια και ένα καλώδιο που δεν ήξερε τι να το κάνει. Και το έκοψε, αγνοώντας τις συνέπειες που είναι προβλέψιμες καθώς αν πιστεύεις πως θα συμβεί κάτι διαφορετικό σε αυτό που έχει γίνει οπουδήποτε αλλού εφαρμόστηκαν CC, είσαι ανόητος. Ανόητος δεν είναι, επομένως θα έπρεπε να το χειριστεί μέσω του δημοψηφίσματος και της μεταφοράς ευθύνης στους άλλους.

Κάπου εδώ μπαίνει η ρητορική της μπολεβαριανής πολιτικής της οποίας ο Αλεξ είναι θαυμαστής. Γενικώς, τα πειράματα των επαναστατικών κινημάτων της Λ.Αμερικής έχουν γίνει manual μερίδας αριστερών, (μιας και το μοντέλο της Σοβιετικής ένωσης κατέρρευσε με βρόντο και τα κλειδιά της αντιπροσωπείας τα έχουν άλλοι), καθώς προσφέρονται για ημερίδες πολιτικής ανάλυσης και προβληματισμού. Κάτι σαν το γαλατικό χωριό του Αστερίξ που μάχεται τον Καίσαρα και αξίζει την προσοχή μας, καθώς οι ζημώσεις της κοινωνίας μπλα μπλα μπλα μπλα...

Ο Τσάβες (και όχι μόνο) εφάρμοσε μια πολιτική που είχε τα εξής χαρακτηριστικά :

*Συγκρουσιακή σχέση εναντίων όσων ασκούσαν κριτική (και της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφων, ΜΜΕ), καθώς εξυπηρετούσαν συμφέροντα και αντιλαϊκές πολιτικές.
* Καλλιέργεια διχασμού μεταξύ πατριωτών (με "αυθόρμητες" συγκεντρώσεις υποστήριξης της κυβέρνησης) και προδοτών, στο πνεύμα του δόγματος Bush πως όποιοι δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας.
* Προβολή φιλολαϊκών μέτρων μέσω προγραμμάτων στήριξης των φτωχών, πχ σίτιση απόρων, αλλά αγνοούσαν τις ελλείψεις στον υπόλοιπο λαό.
* Συχνή επίκληση συγκεκριμένων φράσεων τύπου "λαϊκή κυριαρχία-κινήματα", "αγώνας-αντίσταση", "άρνηση υποταγή", "αξιοπρέπεια".
* Δημοψηφίσματα
* Εισαγγελική πολιτική

Αν βλέπετε κάποιες ομοιότητεςς, πιθανόν να βρείτε περισσότερες στο βιβλίο του ελληνοπερουβιανού δημοσιογράφου Ι.Πιπίνη "Το πείραμα της Λατινικής Αμερικής" (κάποιες σελίδες του βιβλίου εδώ-> http://www.in.gr/files/1/2014/11/21/pipinis_peirama_tis_latinikis_amerikis.pdf )

byron
03/07/2015, 14:55
2) Κάπου (και εδώ μέσα) έχουμε χάσει την μπάλα. Εβαλε ο MG-Ktinos ένα κείμενο εχθές που δείχνει ξεκάθαρα ποιός είναι ο κίνδυνος που έχουμε ως λαός.
Οι λάθος πολιτικές είναι συλλήβδην "προδοτικές" και οι μνημονιάκοι πολιτικοί "προδότες". Όχι ανίκανοι, αλλά προδότες. Αντίστοιχα ο Δήμας δεν πρέπει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή είναι "αλβανός" (θα ερχόταν σε σύγκρουση με τους δικαιωματιστές του κόμματος), αλλά αξίζει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή ψήφισε προδοτικά νομοσχέδια. Δεν ενοχοποιείται επειδή ήταν άχρηστος ώς πολιτικός, αλλά για τα πιστεύω του (!).
Αντίστοιχα παίρνουν άφεση αμαρτιών διάφορα άχρηστα βούρλα τύπου Μακρή, Πάντζας και Βαγενά μιας και υποστηρίζουν το "δίκιο του λαού" έναντι στους προσκυνημένους υπηρέτες της διαπλοκής.

Καταλαβαίνω από τον στενό μου περίγυρο, όχι μόνο το σοκ από την τόσο γρήγορη κατάρρευση της "ελπίδας", αλλά και από τον τρόμο να γυρίσουμε στις παλιές γνωστές σιχαμένες αγκαλιές. Ο κόσμος τελικά αυτό που ήθελε, ήταν Αλέξη με μνημόνιο...

Τεπσα, με τρομάζει η ευκολία που κολλάμε την ταμπέλα του Πάγκαλου...σε όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, πως με € θα πάμε 50 χρόνια πίσω και δεν χάφτουν τα παραμύθια των εύκολων λύσεων και των εγγυήσεων της πλάκας. Οκ δέχομαι πως μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει δογματικό ή μαλάκα ή υπηρέτη ενός συστήματος που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος (αλλά του ζητάει να πάρει θέση), μα ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να με παραπλανήσει απ΄το πραγματικό ερώτημα που αφορά το δημοψήφισμα. Το ερώτημα είναι που θέλω να ανήκω .&-

Αν κάποιος είναι τόσο αφελής να πιστεύει πως με ισχυρό όχι θα πετύχουμε καλύτερη διαπραγμάτευση είναι σε άλλο πλανήτη. Ακόμα και με 100% ΟΧΙ, οι απαιτήσεις θα είναι ίδιες, και χειρότερες. Απλά γιατί κάθε μέρα που περνάει είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.

my 1250 grd

MikeG
03/07/2015, 14:58
Το γνώριζα κάποιες μέρες τώρα. Όμως αφού η κουβέντα έφτασε εδώ θα το γράψω.

Γνωρίζω επιχειρήσεις, και γράφω γνωρίζω, δε παπαρολογώ, που πλήρωσαν με μετρητά εργαζομένους, τους έδωσαν και κάτι ψηλά παραπάνω και ειπώθηκε η φράση " Πιστεύω τώρα να ξέρετε ότι πρέπει να ψηφίσετε ΝΑΙ". Επίσης χθες σε καφενείο με καμιά 50αρια γεροντάκια, κυρία καθώς πρέπει και κύριος καθώς πρέπει προπαγάνδιζαν και τρομοκρατούσαν, αφού βέβαια κέρασαν τα γεροντάκια καφεδάκι "πικρό συμπληρώνω εδώ".

Υπάρχει θέμα συζήτησης; Υπάρχει κάποιο μέλλον;

Επιτρέψτε μου δε θα γράψω την άποψη μου για όλα αυτά. Ο καθένας να κοιμηθεί όπως έστρωσε.

Καλή ψήφο σε όλους.

Billymuse
03/07/2015, 15:05
Τωρα έχει live τον Τσίπρα κάνει δηλώσεις ..θα βρω σε λιγο τις δηλώσεις να τις ανεβάσω για όσους δεν έχουν tv..
Πάντως έχει πετάξει εναν επιχείλιο έρπη να!!! έχει στρεσσαριστεί πάντως..

Manalishi
03/07/2015, 15:05
Αν κάποιος είναι τόσο αφελής να πιστεύει πως με ισχυρό όχι θα πετύχουμε καλύτερη διαπραγμάτευση είναι σε άλλο πλανήτη. Ακόμα και με 100% ΟΧΙ, οι απαιτήσεις θα είναι ίδιες, και χειρότερες. Απλά γιατί κάθε μέρα που περνάει είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.

Ερώτηση (γιατί κατανοώ με την προηγούμενη ανάλυση σου, αλλά μου λείπουν αυτές οι απαντήσεις): Με "ΝΑΙ", είτε ισχυρό είτε απλά πλειοψηφικό, τί αλλάζει??

Billymuse
03/07/2015, 15:07
Ερώτηση (γιατί κατανοώ με την προηγούμενη ανάλυση σου, αλλά μου λείπουν αυτές οι απαντήσεις): Με "ΝΑΙ", είτε ισχυρό είτε απλά πλειοψηφικό, τί αλλάζει??

Ενα πιθανό σενάριο (λαικίζω μεν) εντάξει παιδιά γαμήστε τους αφουν δεν είχα πρόβλημα με τα μέτρα τωρα που τους κλείσαμε την χρηματοδότηση
καταλάβανε οτι χωρις εμας ..δεν..

Billymuse
03/07/2015, 15:10
Ο ένας είναι ο Βύρωνας :P ο άλλος ποιος είναι?

Λίγο μετά τις 12:15 ξεκίνησε η συζήτηση για τη συνταγματικότητα ή μη του δημοψηφίσματος της Κυριακής, μετά την προσφυγή που κατέθεσαν δύο Έλληνες πολίτες. Οι απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/se-liges-wres-h-apofash-toy-ste-gia-to-dhmopshfisma.3559071.html)

MG-KTiNoS
03/07/2015, 15:15
Γνωρίζω επιχειρήσεις, και γράφω γνωρίζω, δε παπαρολογώ, που πλήρωσαν με μετρητά εργαζομένους, τους έδωσαν και κάτι ψηλά παραπάνω και ειπώθηκε η φράση " Πιστεύω τώρα να ξέρετε ότι πρέπει να ψηφίσετε ΝΑΙ". Επίσης χθες σε καφενείο με καμιά 50αρια γεροντάκια, κυρία καθώς πρέπει και κύριος καθώς πρέπει προπαγάνδιζαν και τρομοκρατούσαν, αφού βέβαια κέρασαν τα γεροντάκια καφεδάκι "πικρό συμπληρώνω εδώ".
Υπάρχει θέμα συζήτησης; Υπάρχει κάποιο μέλλον;
Επιτρέψτε μου δε θα γράψω την άποψη μου για όλα αυτά. Ο καθένας να κοιμηθεί όπως έστρωσε.
Καλή ψήφο σε όλους.

Φίλε μου Μάικ εγώ ξέρεις πόσα ξέρω?
Κομματικές μεταγραφές από παν.μια εξωτερικού, διορισμούς, μπίΖνες, μεταθέσεις, απολύσεις, στρατιωτικές θητείες,
.... ως και το οξύ στη φάτσα της Κούνεβα...
Αυτά μας έφεραν ως εδώ σήμερα.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι πρέπει ν αλλάξουμε σελίδα και ότι τίποτε δεν είναι εύκολο.
Θέλει δουλειά και πίστη.... Η "πατρίδα"
(αν θες να έχεις... αλλιώς εκεί είναι ο ντάισεμπλούμ για τσιμπούκια)

Μιας και δεν έχω δουλειά,
Καλά με τόσα κωλαράκια εκεί μέσα :D

Το ερώτημα είναι που θέλω να ανήκω .&-
μάθημα πικρό βγαλμένο απ τη ζωή
Μάρθα Βούρτη Νίκος Ξανθόπουλος κλπ κλπ

Για να μπορείς να θες πρέπει να είσαι κράτος δυνατό και ανεξάρτητο.
ΆΜα χρωστάς σε όποιος φοράει παντόφλες, η ανεξαρτησία σου και η ελευθερία σου υπάρχουν
μόνο στη φαντασία σου και στα βιβλία που γράφεις (μόνο σου) για τα παιδιά του σχολείου

fkol k4
03/07/2015, 15:17
2) Κάπου (και εδώ μέσα) έχουμε χάσει την μπάλα. Εβαλε ο MG-Ktinos ένα κείμενο εχθές που δείχνει ξεκάθαρα ποιός είναι ο κίνδυνος που έχουμε ως λαός.
Οι λάθος πολιτικές είναι συλλήβδην "προδοτικές" και οι μνημονιάκοι πολιτικοί "προδότες". Όχι ανίκανοι, αλλά προδότες. Αντίστοιχα ο Δήμας δεν πρέπει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή είναι "αλβανός" (θα ερχόταν σε σύγκρουση με τους δικαιωματιστές του κόμματος), αλλά αξίζει να λυντσαριστεί λεκτικά επειδή ψήφισε προδοτικά νομοσχέδια. Δεν ενοχοποιείται επειδή ήταν άχρηστος ώς πολιτικός, αλλά για τα πιστεύω του (!).
Αντίστοιχα παίρνουν άφεση αμαρτιών διάφορα άχρηστα βούρλα τύπου Μακρή, Πάντζας και Βαγενά μιας και υποστηρίζουν το "δίκιο του λαού" έναντι στους προσκυνημένους υπηρέτες της διαπλοκής.

Καταλαβαίνω από τον στενό μου περίγυρο, όχι μόνο το σοκ από την τόσο γρήγορη κατάρρευση της "ελπίδας", αλλά και από τον τρόμο να γυρίσουμε στις παλιές γνωστές σιχαμένες αγκαλιές. Ο κόσμος τελικά αυτό που ήθελε, ήταν Αλέξη με μνημόνιο...

Τεπσα, με τρομάζει η ευκολία που κολλάμε την ταμπέλα του Πάγκαλου...σε όσους πιστεύουν πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, πως με € θα πάμε 50 χρόνια πίσω και δεν χάφτουν τα παραμύθια των εύκολων λύσεων και των εγγυήσεων της πλάκας. Οκ δέχομαι πως μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει δογματικό ή μαλάκα ή υπηρέτη ενός συστήματος που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος (αλλά του ζητάει να πάρει θέση), μα ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να με παραπλανήσει απ΄το πραγματικό ερώτημα που αφορά το δημοψήφισμα. Το ερώτημα είναι που θέλω να ανήκω .&-

my 1250 grd

Βασικά δεν έχω αρκετά vroum να σου δώσω.

Επίσης, δεν έχω άλλα λογικά επιχειρήματα (τα επόμενα θα ήταν συνωμοσιολογίες αλλά δεν το καταδέχομαι) ή τη διάθεση να απολογούμαι όταν κάποιος μου λέει πως θέλω την Εθνική υποδούλωση.

Εξήγησα γιατί εγώ προσωπικά θα ψηφίσω ΝΑΙ και γιατί το θεωρώ τη λιγότερο λάθος επιλογή (γιατί το σωστό θα ήταν να πάμε να ρίξουμε 100% άκυρο/αποχή, αλλά δεν θα γίνει), αλλά οκ, είναι ήδη Παρασκευή και κάπου πρέπει να τελειώνουν και οι προεκλογικές εκστρατείες, οπότε κάπου εδώ θα σταματήσω να γράφω κι εγώ.

Θα πρότεινα επίσης στη διαχειριστική ομάδα να κλειδώσει το θέμα για το Σάββατο και την Κυριακή μιας και αφού προς το παρόν τα πνεύματα δεν έχουν οξυνθεί και πολύ, καλό είναι να το κρατήσουμε έτσι τουλάχιστον στο φόρουμ.

Οι μισοί από μας (στο φόρουμ ή την ίδια την Κοινωνία) τη Δευτέρα θα βρεθούν μπροστά σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα το θεωρούν καταστροφή. Ας μην καταστρέψουμε και τις μεταξύ μας σχέσεις, όλοι εδώ θα είμαστε και τη Δευτέρα και μαζί θα το φάμε το αγγούρι.

Καλή μας δύναμη και τα λέμε ξανά σε κανένα θέμα MotoGP... :beer:

nicksior
03/07/2015, 15:18

... κάθε μέρα που περνάει είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.

Αυτό ! + 5 μήνες.

Hayate
03/07/2015, 15:23
16:07

Ο μόνος τρόπος, για να καταστεί βιώσιμο το χρέος είναι να κουρευτεί κατά 30% και να δοθεί 20ετής περίοδος χάριτος.#dimopsifisma (https://twitter.com/hashtag/dimopsifisma?src=hash)
— PrimeMinisterGR (@PrimeministerGR) July 3, 2015 (https://twitter.com/PrimeministerGR/status/616956148416122880)

16:09

Σας καλώ, λοιπόν, να πείτε #OXI (https://twitter.com/hashtag/OXI?src=hash) στα τελεσίγραφα, τους εκβιασμούς, την εκστρατεία του φόβου. #ΟΧΙ (https://twitter.com/hashtag/%CE%9F%CE%A7%CE%99?src=hash) και στο διχασμό.
— PrimeMinisterGR (@PrimeministerGR) July 3, 2015 (https://twitter.com/PrimeministerGR/status/616956716383666177)

16:07

Τσίπρας: πρέπει να επιδείξουμε ψυχραιμία και να σεβαστούμε την αντίθετη άποψη, τη Δευτέρα δε θα μας χωρίζει τίποτα. Σας καλώ να πείτε όχι στο διχασμό.

Με λίγα λόγια ότι ζητάει το ΔΝΤ πάει και ζητάει ο σενιόρ Αλέξης...Λαμπρά......αυτό τπτ άλλο τέλος .& -

BLiTzER
03/07/2015, 15:23
Ας μην καταστρέψουμε και τις μεταξύ μας σχέσεις, όλοι εδώ θα είμαστε και τη Δευτέρα και μαζί θα το φάμε το αγγούρι.

Εγώ, προσωπικά, είτε κλειδωθεί, είτε όχι, τη Δευτέρα θα ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες και θα φτιάξω μια λίστα με όσους ψήφισαν αντίθετα (από μένα). Αν "χάσουν", θα τους το υπενθυμίζω σε κάθε συζήτηση ("ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !111"), ενώ αν "κερδίσουν", θα μπορώ να τους κράζω 24/7 για όλα τα δεινά της χώρας και "εσύ μας έφερες εδώ" και τέτοια.

Billymuse
03/07/2015, 15:30
Ο Χοντρός που τον βγάλανε απο την ναφθαλίνη μετα απο 5 χρόνια για να πει το ''ΝΑΙ'' πριν μερικές μέρες άλλα έλεγε για τον Αλεξ..

Καραμανλής σε Σαμαρά για Τσίπρα: Ο μικρός ξέρει να διαπραγματεύεται. (http://www.inewsgr.com/135/karamanlis-se-samara-gia-tsipra-o-mikros-xerei-na-diapragmatevetai-ti-eipan-gia-symfonia-kai-ntora.htm)

Hayate
03/07/2015, 15:32
Ο Χοντρός που τον βγάλανε απο την ναφθαλίνη μετα απο 5 χρόνια για να πει το ''ΝΑΙ'' πριν μερικές μέρες άλλα έλεγε για τον Αλεξ..

Καραμανλής σε Σαμαρά για Τσίπρα: Ο μικρός ξέρει να διαπραγματεύεται. (http://www.inewsgr.com/135/karamanlis-se-samara-gia-tsipra-o-mikros-xerei-na-diapragmatevetai-ti-eipan-gia-symfonia-kai-ntora.htm)

Καλά ρε μπίλ και ο Βρούτος άλλα έλεγε για τον Ιούλιο αλλά του την έχωσε πισώπλατα...

RaGe_Raptor
03/07/2015, 15:35
Εγώ, προσωπικά, είτε κλειδωθεί, είτε όχι, τη Δευτέρα θα ξαναδιαβάσω όλες τις σελίδες και θα φτιάξω μια λίστα με όσους ψήφισαν αντίθετα (από μένα). Αν "χάσουν", θα τους το υπενθυμίζω σε κάθε συζήτηση ("ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ !111"), ενώ αν "κερδίσουν", θα μπορώ να τους κράζω 24/7 για όλα τα δεινά της χώρας και "εσύ μας έφερες εδώ" και τέτοια.

that's the spirit...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :a46::D

el_hymador
03/07/2015, 15:41
ονόμασε την εταιρία.

Δεν υπάρχει περίπτωση, για ευνόητους λόγους. Το σκηνικό είναι 100% πραγματικό και μου μεταφέρθηκε με ακρίβεια από τον σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φίλο μου.

nicksior
03/07/2015, 15:47

Ολοι είμαστε χαμένοι .
Το ζήτημα είναι αν επιβραβεύσουμε την τραγική επιδείνωση που δεν αντιλαμβάνονται όλοι το ίδιο αλλά θα έχει συνέπειες σε όλους .
Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου ούτε ισχυρίζομαι πως έχω το αλάθητο.
Προσωπικά είμαι εξοργισμένος γι αυτό που ζούμε , το θεωρώ απόλυτο διασυρμό , και είμαι σε θέση να αντιλαμβάνομαι συνέπειες που σε πολλούς φαίνονται αυτή τη στιγμή ανεπαίσθητες .
Τώρα φαντάζομαι πως για ισορροπία θα περιμένετε να αποδώσω ευθύνες και στους προηγούμενους αλλά δεν ασχολούμαι με τα αυτονόητα.

nicksior
03/07/2015, 15:53
Μόλις πήρα μήνυμα από Βέλγιο πως εμβάσματα προς την Ελλάδα αντιμετωπίζονται σαν εμβάσματα προς τρίτες χώρες.
Αλλά δεν θα το εξηγήσω αυτό , για πολούς στ@@@@ τους

Ζεύκας
03/07/2015, 15:55
«Το πρόγραμμα (σ.σ. που πρότειναν οι θεσμοί) δεν θα ψηφιζόταν στη Βουλή
και θα έπεφτε η κυβέρνηση, γι' αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα» εξήγησε
ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσκαλώτος ενώ εκτίμησε πως
το δημοψήφισμα θα έπρεπε να γίνει πριν από ένα μήνα περίπου, όταν οι δανειστές
έδωσαν στην ελληνική κυβέρνηση 5σέλιδο κείμενο με τις προτάσεις τους, στο
Βερολίνο.Παραδέχθηκε επίσης πως η διαπραγμάτευση ουσιαστικά απέτυχε και
σημείωσε πως η ελληνική οικονομία χρειάζεται ένα σοκ αισιοδοξίας, καθώς πρέπει
να φύγει μία και καλή η διαρκής απειλή ενός Grexit από την Ελλάδα, επειδή λειτουργεί
αποτρεπτικά στην ανάπτυξη και στην κατανάλωση.

Αναφερόμενος, ως επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας στις συζητήσεις με
τους εκπροσώπους των θεσμών υποστήριξε πως υπήρχαν σημαντικές διαφορές με
τους θεσμούς στο θέμα των εργασιακών και συγκεκριμένα, στο θέμα των συλλογικών
συμβάσεων εργασίας και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την επιλογή της ΓΣΕΕ
να στηρίξει ανοιχτά το ΝΑΙ και σημείωσε πως όσοι ψηφίζουν ΝΑΙ, ψηφίζουν και
αυτόν που θα εφαρμόσει αυτό το πρόγραμμα.

Δήλωσε δε πως «τίθεται ζήτημα δημοκρατικότητας» και οι ευρωπαίοι ρίξουν την
κυβέρνηση με ένα ΝΑΙ, αγνοώντας ουσιαστικά την ψήφο του ελληνικού λαού,
ερμηνεύοντας μια τέτοια εξέλιξη ως κάτι ιδιαίτερα αρνητικό για την Ευρώπη.

Ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε ακόμη ότι έπρεπε να πάρουμε το ρίσκο μιας ρήξης με
την Ευρώπη, γιατί αυτή η Ευρώπη έχει κοντά ποδάρια και έτσι όπως είναι δεν
αντέχεται. Εκτίμησε μάλιστα ότι τα επόμενα 2 -3 χρόνια, κάποιοι λαοί, όπως οι
Ιταλοί και οι Ισπανοί θα επιλέξουν μόνοι τους να φύγουν από το ευρώ, χαρακτηρίζοντας
μάλιστα την ευρωζώνη ώς τον μεγάλο ασθενή της παγκόσμιας οικονομίας

Εξέφρασε δε την άποψη ότι αν ο κόσμος ψηφίσει όχι, ο Μάριο Ντραγκι από τη
μέχρι τώρα στάση του, έχει δείξει ότι θα περιμένει μέχρι την Τετάρτη, προκειμένου
να υπάρξει συμφωνία με τους Ευρωπαίους.

Αναγνώρισε πάντως ότι και η νέα συμφωνία που θα επιτευχθεί σε περίπτωση όχι,
θα περιλαμβάνει σκληρά μέτρα.
πηγή (http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/03/politiki-tsakalotos-dhmopsifisma-vouli-kybernhsh-epefte_n_7720036.html?utm_hp_ref=greece)

βγάλτε συμπεράσματα

byron
03/07/2015, 15:58
μάθημα πικρό βγαλμένο απ τη ζωή
Μάρθα Βούρτη Νίκος Ξανθόπουλος κλπ κλπ

Για να μπορείς να θες πρέπει να είσαι κράτος δυνατό και ανεξάρτητο.
ΆΜα χρωστάς σε όποιος φοράει παντόφλες, η ανεξαρτησία σου και η ελευθερία σου υπάρχουν
μόνο στη φαντασία σου και στα βιβλία που γράφεις (μόνο σου) για τα παιδιά του σχολείου

Ξέρεις φαντάζομαι πως τίποτα απ΄τα παραπάνω δεν είναι παρά όμορφα λόγια να λέμε γύρω απ΄το τζάκι στα εγγόνια μας, ή σε καμμιά γκόμενα γυρίζοντας μπάφους.
Επίσης ξέρεις και ξέρω, πως σε όσα έχω γράψει δεν έχεις αντιπαραθέσει ένα επιχείρημα ρεαλιστικό, παρά μόνο ευχές. Ευχές δίνω και εγώ, και αν νομίζεις πως επιθυμώ οτιδήποτε απ΄αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ή οτι μένω ασυγκίνητος σε ότι τρέχει στην κοινωνία γελιέσαι πικρά.

Το μόνο που προσπαθώ να κάνω, είναι να εξηγήσω σε φίλους και συμφορουμίτες το πως δουλεύει περίπου το "πράμα", γιατί δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο θέλεις να πιστεύεις και δεν λύνεται με γιούρια και κολοκοτρωναικα γιουρούσια. Αλλωστε το κράτος το δυνατό και ανεξάρτητο που λες...η σύμπτωση της λάθους ντουφεκιάς στον διερμηνέα της Ρώσικης φρεγάτας στη ναυμαχία του Ναυαρίνου στο χάρισε, μιας και η επανάσταση είχε πεθάνει απ΄τον εμφύλιο που μεσολάβησε.
Η τύχη και η γνώση ποτέ δεν έκανε κακό.

Αγαπημένε μου φαρμακοτρίφτη, αναγνώστη των Άρλεκιν και του Κοέλιο...φιλιά στη μούρη. :beer:

MG-KTiNoS
03/07/2015, 15:59
βγάλτε συμπεράσματα

Δίκιο έχει....
Σε όλα.

Ζεύκας
03/07/2015, 16:02
όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ επειδή το ΝΑΙ το θέλει ο Ανθιμος, οι καναλάρχες, ο επιχειρηματίες,
ο Σαμαράς, ο Καραμανλης κτλ είναι ψήφος αντίδρασης και μόνο. Είναι σαν να λες
"Φίλε εγώ δεν είμαι Παναθηναϊκός, είμαι Αντιολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός να ψωφίσει
μόνο αυτό με νοιάζει". Είναι πραγματικά θλιβερό.

Το ίδιο ισχύει για όσους ψηφίσουν ΝΑΙ για να πάνε κόντρα στους κομουνιστές, τους
χρυσαυγίτες ναζιστές και τους στρατόκαυλους.

byron
03/07/2015, 16:06

Δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια. Τα νούμερα θα δείξουν μεγάλη μείωση του ΑΕΠ και το πως θα καλυφθεί, μιας και εποχικά έσοδα που βοηθούν πολύ όπως ο τουρισμός θα φάει τρελη φάπα εφόσον είμαστε στην κορύφωση της κίνησης είναι άγνωστο. Θεωρώ πως η ζημιά έχει ήδη γίνει.

George_Sp
03/07/2015, 16:07
Μπάμπη εγώ θα ψηφίσω ΟΧΙ γιατί το λέει η συνείδησή μου. Δε περίμενα κανέναν Άνθιμο, καναλάρχη, επιχειρηματία, και όσους άλλους έβαλες να με πείσουν οτι το ΟΧΙ είναι ψήφος αντίδρασης και μόνο.

Και εδώ δε μιλάμε για ομάδες, ποδόσφαιρα και λοιπά γραφικά....οπότε είναι άκυρη η σύγκρισή σου ή οι λόγοι που παραθέτεις άσχετα αν κυκλοφορούν τέτοια σποτάκια γιατί ο κόσμος δε ξέρει να βάλει κάτω το μυαλό του να σκεφτεί ώριμα και το ρίχνει στη τρελή.

το ΟΧΙ για μένα είναι το

ΩΣ ΕΔΩ
ΦΤΑΝΕΙ
και τα παρεμφερή Τσεκεβαρίστικα-ΤελευταιοΜοϊκανίστικα....νομίζω you get the picture.

Το μέλλον μου το καθορίζω εγώ και μόνο εγώ και όχι το εκάστοτε ευρωπαικό λόμπι.

opeth
03/07/2015, 16:10
Παιδια οποιος εχει πολυ χρημα σαφως και θα πει ναι καθως καμια προταση Ευρωπαικη δε τον αγγιξε ποτε.

Οι αλλοι θα πουν οχι γιατι πολυ απλα δε βγαινουμε να πληρωνουμε 100% φορο προκαταβολικα κ ουτε να ταιζουμε τη γιαγια μας που θα της κοπει το ΕΚΑΣ και ουτε να απωληθουμε μας παιρνει γιατι θα νομιμοποιησουν τις μαζικες.

Τοσο απλα αν βγει ΝΑΙ τοτε ειμαστε Μονακο τελικα. Αν βγει ΟΧΙ τοτε προφανως ισχυει οτι ζω καθημερινα.

nicksior
03/07/2015, 16:11
Δίκιο έχει....
Σε όλα.

Δίκιο θα έχει όταν επιβεβαιωθεί , όταν η πρόβλεψη γίνει γεγονός , προς το παρόν είναι εικασία.
Όταν μπερδεύουμε το συναίσθημα ή το επιθυμητό με την πραγματικότητα το σίγουρο είναι πως έχουμε έφεση προς την ποίηση

Ζεύκας
03/07/2015, 16:12
Δίκιο έχει....
Σε όλα.

ο κ.Τσακαλώτος είναι ίσως ο μόνος από την κυβέρνηση που εκτιμώ.

από την πλευρά μου αυτό που βγάζω σαν ζουμί είναι:

"Ελληνίδες Έλληνες τα σκατώσαμε 6 μήνες τώρα στις διαπραγματεύσεις.
Και επειδή οι δανειστές ήταν ανυποχώρητοι μέχρι τελευταίας στιγμής
δεν γινόταν να φέρουμε το μνημόνιο στη βουλή γτ οι ίδιοι μας οι
βουλευτές θα μας πέταγαν τομάτες οπότε πλένουμε τα χέρια μας ωσάν
άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι και καλούμε τον ελληνικό λαό να βγάλει τα
κάστανα από τη φωτιά.

Φυσικά θα μπορούσαμε να φέρουμε το δημοψήφισμα ένα πριν να μην
περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή κ έχουμε κ προβλήματα με τις
τράπεζες αλλά ΟΚ, εσείς μας ψηφίσατε, ας γνωριζατε ποιον ψηφίζατε"

Το λέω και το ξαναλέω: οι άνθρωποι είναι Ε ΠΙ ΚΙ ΝΔΥ ΝΟΙ

Ζεύκας
03/07/2015, 16:14
Μπάμπη εγώ θα ψηφίσω ΟΧΙ γιατί το λέει η συνείδησή μου. Δε περίμενα κανέναν Άνθιμο, καναλάρχη, επιχειρηματία, και όσους άλλους έβαλες να με πείσουν οτι το ΟΧΙ είναι ψήφος αντίδρασης και μόνο.

Και εδώ δε μιλάμε για ομάδες, ποδόσφαιρα και λοιπά γραφικά....οπότε είναι άκυρη η σύγκρισή σου ή οι λόγοι που παραθέτεις άσχετα αν κυκλοφορούν τέτοια σποτάκια γιατί ο κόσμος δε ξέρει να βάλει κάτω το μυαλό του να σκεφτεί ώριμα και το ρίχνει στη τρελή.

το ΟΧΙ για μένα είναι το

ΩΣ ΕΔΩ
ΦΤΑΝΕΙ
και τα παρεμφερή Τσεκεβαρίστικα-ΤελευταιοΜοϊκανίστικα....νομίζω you get the picture.

Το μέλλον μου το καθορίζω εγώ και μόνο εγώ και όχι το εκάστοτε ευρωπαικό λόμπι.

μμμ μάλλον δεν με κατάλαβες ή δεν το έθεσα σωστά.

έγραψα "όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ" όχι "ΟΛΟΙ όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ"

μιλάω για ένα τμήμα των ψηφοφόρων που θα ψηφίσουν καθαρά
από αντίδραση, είτε ψηφίσουν ΝΑΙ είτε ΟΧΙ

:wave2:

thunder ace
03/07/2015, 16:15
όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ επειδή το ΝΑΙ το θέλει ο Ανθιμος, οι καναλάρχες, ο επιχειρηματίες,
ο Σαμαράς, ο Καραμανλης κτλ είναι ψήφος αντίδρασης και μόνο. Είναι σαν να λες
"Φίλε εγώ δεν είμαι Παναθηναϊκός, είμαι Αντιολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός να ψωφίσει
μόνο αυτό με νοιάζει". Είναι πραγματικά θλιβερό.

Το ίδιο ισχύει για όσους ψηφίσουν ΝΑΙ για να πάνε κόντρα στους κομουνιστές, τους
χρυσαυγίτες ναζιστές και τους στρατόκαυλους.

ποσο μ αρεσει ,που κομουνιστ-χρυσαυγιστ-ναζιστ,πανε χερι-χερι(για μερικους).Αντε να δω τι αλλο θα δω-ακουσω σ αυτη τη πουτανα τη ζωη.

opeth
03/07/2015, 16:16

κάστανα από τη φωτιά.

Το λέω και το ξαναλέω: οι άνθρωποι είναι οι λιγοτεροΕ ΠΙ ΚΙ ΝΔΥ ΝΟΙ

θα συμπληρωνα αν μου επιτρεπεις :beer:

nicksior
03/07/2015, 16:17
Παιδια οποιος εχει πολυ χρημα σαφως και θα πει ναι καθως καμια προταση Ευρωπαικη δε τον αγγιξε ποτε.

Οι αλλοι θα πουν οχι γιατι πολυ απλα δε βγαινουμε να πληρωνουμε 100% φορο προκαταβολικα κ ουτε να ταιζουμε τη γιαγια μας που θα της κοπει το ΕΚΑΣ και ουτε να απωληθουμε μας παιρνει γιατι θα νομιμοποιησουν τις μαζικες.

Τοσο απλα αν βγει ΝΑΙ τοτε ειμαστε Μονακο τελικα. Αν βγει ΟΧΙ τοτε προφανως ισχυει οτι ζω καθημερινα.

Χτες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ
Αντικατέστησα το μπαμπάκι με 50ευρα και το στρώμα μου έγινε ανυπόφορο

byron
03/07/2015, 16:18
ποσο μ αρεσει ,που κομουνιστ-χρυσαυγιστ-ναζιστ,πανε χερι-χερι(για μερικους).Αντε να δω τι αλλο θα δω-ακουσω σ αυτη τη πουτανα τη ζωη.

Το φασιστοειδές παχύδερμο να μιλάει για την ετοιμότητα του στρατού στην σταθερότητα της χώρας, και τον αριστερό σύντροφο να δένει τα κορδόνια του?

Ζεύκας
03/07/2015, 16:20
θα συμπληρωνα αν μου επιτρεπεις :beer:

φίλε μου όπως το βλέπει ο καθένας :wave2:

RaGe_Raptor
03/07/2015, 16:26

κάστανα από τη φωτιά.

Το λέω και το ξαναλέω: οι άνθρωποι είναι Ε ΠΙ ΚΙ ΝΔΥ ΝΟΙ

αυτάααααα........................!!!!!!!!!!!!!

+όσα θες

byron
03/07/2015, 16:28
Και η Κατσέλη...του συστήματος είναι?

Greek ATM Liquidity Sufficient Until Monday: NBG Chair Katseli

(Bloomberg) -- Liquidity for Greek bank ATMs after Monday will depend on the ECB decision, National Bank of Greece Chair Louka Katseli tells reporters in Athens.
• Remaining liquidity buffer for Greek banking system at ~EU1b

leftos
03/07/2015, 16:28
@byron
Δηλαδη εσυ που τοσες μερες αναλυεις τα οικονομικα των αγορων.
Στην απαντηση τι θα φερει το ΝΑΙ δεν ξερεις οπως ειπες παραπανω.
Απλα θεωρεις οτι θα ειναι καλυτερα να ψηφισουμε ΝΑΙ. Απ'οσο μπορω να καταλαβω αυτο λες γιατι αλλιως βγαινουμε απο το ευρω η ευρωπη η οτι αλλο.

Το πως θα γινει κατι καλυτερο στην χωρα μας απο τη στιγμη που το μαγαζι μπαινει μεσα καθε μηνα με το ΝΑΙ μπορεις να μας το λυσεις?
Γιατι δεν ειδα πουθενα να λες πως θα γινουν καλυτερα τα πραγματα. Εκτος αν υποστηριζεις οτι θα μεινουν ιδια με τα τελευται χρονια.
Οικονομικα μπορω να μιλησω μονο απο το μικροκοσμο του μαγαζιου μου. Μιλαω και βλεπω καθημερινους ανθρωπους και εχω καταλαβει οτι αν δεν δωσει οθηση σε τουρισμο και γεωργια. Και να αφησει τις λαμογιες των μεγαλων καρχαριων που μπαινουν στο αρθρο 99 και χρωστανε σε ασφαλιστικα ταμεια και ΦΠΑ αλλα εχουν ακινητα και κινητα αμυθητης περιουσιας για "μενα και εσενα" . Τοτε νομιζω οτι οτι και να ψηφισουμε παλι σε κανα 3μηνο τα ιδια θα συζηταμε εκτος αν δανειστουμε περισσοτερα. Γιατι οπως ειπα και στην αρχη το μαγαζι καθε μηνα μπαινει μεσα, φανταζομαι ξερεις οτι καθε μηνα μπαινει χειροτερα μεσα ενα μαγαζι και δεν προλαβαινεις να σηκωσεις κεφαλι.

spyrakos35
03/07/2015, 16:31
Το πως θα γινει κατι καλυτερο στην χωρα μας απο τη στιγμη που το μαγαζι μπαινει μεσα καθε μηνα με το ΝΑΙ μπορεις να μας το λυσεις?

αν δεν αλλάξουν άλλα πράγματα (πολιτικοκοινωνικής φύσης) στην ελλάδα δεν αλλάζει τιποτα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, όσο μαλακά και να μας φερθούν οι θεσμοί

toyar
03/07/2015, 16:33
πιστευω οτι αυτα που γνωριζουμε για την παρουσα κατασταση που προσπαθουμε να αξιολογησουμε ειναι πολυ λιγοτερα απο αυτα που δεν γνωριζουμε
ομως αν αποφασισαμε πριν 5 μηνες καποιου ειδους αντιδραση και επανασταση θα πρεπει να την παμε μεχρι τελους
διαχρονικα ο χειροτερος εχθρος μας ειναι ο διχασμος και οι πισωπεταλιες
νομιζω οτι θα επρεπε ως λαος να ειμαστε συντριπτικα υπερ μιας νομιμμα και προσφατα εκλεγμενης κυβερνησης ακομα κι αν δεν συμφωνουμε απολυτα μαζι της
πιστευω πως οι αλλοι λαοι της ευρωπης στη θεση μας θα στηριζαν την κυβερνηση τους

MG-KTiNoS
03/07/2015, 16:36
Ξέρεις φαντάζομαι πως τίποτα απ΄τα παραπάνω δεν είναι παρά όμορφα λόγια να λέμε γύρω απ΄το τζάκι στα εγγόνια μας, ή σε καμμιά γκόμενα γυρίζοντας μπάφους.
Επίσης ξέρεις και ξέρω, πως σε όσα έχω γράψει δεν έχεις αντιπαραθέσει ένα επιχείρημα ρεαλιστικό, παρά μόνο ευχές. Ευχές δίνω και εγώ, και αν νομίζεις πως επιθυμώ οτιδήποτε απ΄αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ή οτι μένω ασυγκίνητος σε ότι τρέχει στην κοινωνία γελιέσαι πικρά.
Το μόνο που προσπαθώ να κάνω, είναι να εξηγήσω σε φίλους και συμφορουμίτες το πως δουλεύει περίπου το "πράμα", γιατί δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο θέλεις να πιστεύεις και δεν λύνεται με γιούρια και κολοκοτρωναικα γιουρούσια. Αλλωστε το κράτος το δυνατό και ανεξάρτητο που λες...η σύμπτωση της λάθους ντουφεκιάς στον διερμηνέα της Ρώσικης φρεγάτας στη ναυμαχία του Ναυαρίνου στο χάρισε, μιας και η επανάσταση είχε πεθάνει απ΄τον εμφύλιο που μεσολάβησε.
Η τύχη και η γνώση ποτέ δεν έκανε κακό.
Αγαπημένε μου φαρμακοτρίφτη, αναγνώστη των Άρλεκιν και του Κοέλιο...φιλιά στη μούρη. :beer:

Κατ αρχήν ελπίζω να αποκτήσω εγγόνια μια μέρα αλλά το τζάκι δεν το βλέπω γιατί σύνταξη δεν θα πάρω. :D
Βλέπεις το ασφαλιστικό ταμείο του "κλειστού" μου επαγγέλματος αγόρασε κάθε τύπου ομόλογο που υπήρχε και σήμερα είναι στο ΠΕΔΥ... (ΙΚΑ)
Άφραγκο. :(
Ναρκωτικά δεν κάνω από ιδεολογικούς λόγους και γκόμενα δεν έχω γιατί πέραν του ότι έχω στεγνώσει οικονομικά είμαι και χοντρός και άσχημος ! :p
Μου μιλάς για ρεαλισμό....
Ρεαλιστικά λοιπόν σου απαντάω ότι διαπραγμάτευση δεν υπάρχει αφού χρωστάμε της Μιχαλούς.
Το μόνο επιχείρημα ήταν ότι θα το κάνουμε Κούγκι.
Επιχείρημα φυσικά που δεν στέκει γιατί για να το κάνεις Κούγκι πρέπει να έχεις @@. Δες λοιπόν τι @@αδες είμαστε με τις τράπεζες κλειστές εδώ και 4 μέρες.
Πολλά απ αυτά που γράφεις τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα και μ έχουν βοηθήσει να καταλάβω πολλά πράγματα που πριν αγνοούσα.
(για αυτό σ ευχαριστώ) -χωρίς πλάκα-
Από την άλλη εγώ ζω μια άλλη "πραγματικότητα" και σου έχω πει ότι ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό μοντέλο δεν στέκει στην Ελλάδα διότι η διαφθορά ακυρώνει στο τέλος τα πάντα. Πιο ρεαλιστικό απ αυτό δεν μπορώ να σου το κάνω.
Σου έχω πει ότι δεν είναι θέμα κρατισμού, ούτε ελεύθερης οικονομίας γιατί το καθένα από τα μοντέλα έχει θετικά και αρνητικά αλλά το μοντέλο της οικονομικής ολιγαρχίας που ακολουθούμε εδώ είναι σαν τον καρκίνο.
Θα σου πω και κάτι ακόμα για μένα.
Εσύ με τη δουλειά που κάνεις βλέπεις νούμερα.
Τόσοι άνεργοι, τόσα για την υγεία, τόσα για την παιδιά κλπ
Εγώ βλέπω πρόσωπα.
Το Γιάννη που είναι εξαρτημένος, την Τατιάνα που είναι πουτάνα και έχει βλεννόρροια, την κυρά Νίτσα που είναι 70 με ψυχασθένεια και ζει μόνη,
τον παππού που έκοψε τα φάρμακα γιατί τα λεφτά έφταναν μόνο για της γιαγιάς κλπ κλπ κλπ
Αν με ρωτήσεις λοιπόν τι πρέπει να γίνει θα σου δεν είμαι σίγουρος.... Δεν ξέρω....
Αυτό που ξέρω είναι ποιος φταίει κι αυτό το ξέρω καλά.
Αυτό που ξέρω επίσης καλά είναι είναι τι αντίκτυπο είχαν στους ανθρώπους αυτά τα "λάθη" που έγιναν.
Αυτό που ψάχνω είναι διέξοδο.....
Πιστεύω ακόμα ότι η μόνη παρηγοριά εδώ που είμαστε είναι η αλληλεγγύη από την άλλη είμαι γεμάτος οργή....
(Μην πω μίσος) και συχνά ντρέπομαι για αυτό.
Βλέπω τους 5 πρωθυπουργούς που βύθισαν τη χώρα στο χάος να μου λένε τι πρέπει να κάνω και με πιάνει τρέλα.
Όχι θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί ένα τέτοιο δημοψήφισμα ν αλλάξει πραγματικά κάτι, ούτε γιατί το λέει ο κος Αλέξης
Ψηφίζω όχι γιατί θέλω να καταγραφή η αντίδραση, η διαφωνία και η αηδία που νιώθω για όλους αυτούς τους πουσταράδες με τα κουστούμια
που δεν έχουν έρθει μια φορά στη ζωή τους στην Πλατεία Βάθη να δουν τι ζωή περνούν οι άνθρωποι εκεί, που δεν ξέρουν τι πάει να πει αρρωσταίνει το παιδί νύχτα και δεν ξέρω τι να κάνω, που δεν ξέρουν τι πάει να πει κερδίζω τη ζωή μου μέρα με τη μέρα κλπκλπκλπ
Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θ αλλάξει και πολλά η ψήφος μου αλλά ρε συ ..... Μη με πούνε και μαλάκα .... ΕΛΕΟΣ
Αυτό τον καιρό δεν διαβάζω Άρλεκιν. Διαβάζω για τον δρόμο του μεταξιού που θα ήθελα να κάνω μια μέρα με το μηχανάκι μου.
Δυστυχώς όμως έχει γίνει κι αυτό πολύ χλωμό...
Έχει παντού πόλεμο....
Λες να φταίει που έπεσε ο κομμουνισμός?
:D
υγ
Ελπίζω να μην εννοείς ότι θες να με φιλήσεις.... :D
Θα μας παρεξηγήσουν σίγουρα !
:beer:

el_hymador
03/07/2015, 16:37
Πάντως στην ΕΡΤ που όλοι βρίζουν, είχε πριν λίγο ένα πολύ ήρεμο και πολιτισμένο Panel με δύο εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου από κάθε πλευρά... μίλησαν μια χαρά αμφότερες οι πλευρές, εξήγησαν γιατί έχουν επιλέξει αυτό που έχουν επιλέξει, έκαναν και διάλογο χωρίς εντάσεις με άψογο και μη παρεμβατικό συντονισμό από τους παρουσιαστές και μια χαρά όλα.

Υπενθυμίζω ότι είναι το κρατικό κανάλι που επαναλειτούργησε ο σύριζα και βρισκόμαστε 2 ημέρες πριν από το δημοψήφισμα...

georgezzr600
03/07/2015, 16:39
ποιο ειναι το κοινο καλό?
λανθασμένη ερώτηση εξ αρχής!
η σωστή διατύπωση είναι ποιό ειναι το κοινό καλό κατά την αποψη μου...
η μηπως αυτους τους 5 μηνες καποιοι δεν βρηκαν καταφύγιο στο γεγονος οτι τουλαχιστον καποιος πηγε και τους ειπε δεν στηνω κωλο,βρες αλλη λυση.
ταυτοχρονα οι αλλοι ελεγας οτι δεν ειναι δυνατο 5 μηνες να μην ερθεις σε καποια συμφωνια και οτι βυθιζετε ετσι η χωρα...
πρωτα απο ολα ειναι δυνατον να μιλαει ο μπενι και ο σαμαρας για σωτηρια?
μπορει οτι λενε να ειναι ορθο αλλα δεν παυει να ειναι μιση αληθεια..
γιατι ο Σαμαρας ηταν αυτος που ανοιξε τα συνορα τοτε...και ο ιδιος ερχεται να πεισει την ευρωπη οτι τα ανοιχτα συνορα εγκυμωνουν κυνδυνους??
οτι και να βγει την κυριακη το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο..ακριβως το ιδιο που θα υπηρχε και χωρις την ανακοινωση του δημοψηφισματος..το ιδιο που θα ειχαμε και αν κλεινονταν μια συμφωνια πριν δυο τρεις μηνες.το ιδιο που θα ερθει αν δεν κλεισουμε συμφωνια..
τα τελευταια 5 χρονια της κρισης αλλαξαμε ολες τις συνηθειες μας..αλλα επιβιωσαμε...
αν ερθει και ενα 19ο μνημονια παλι θα επιβιωσουμε...πως?
αλλο αυτο!!
θα πουλαμε το πατερα και τη μανα μας αλλα θα επιβιωσουμε.
εγω θελω να καταστραφει ο πλανητης ΟΛΟΣ για να σωσω το παιδι μου απο αυτα που θα περασει
γιατι αν πρεπει να σκοτωσω σσε λιγο διαστημα για να το ταισω δε θα διαφερω απο τα ζωα και τα κτηνη.
και οταν μεγαλωσει το παιδι μου και βλεπει οτι το να σκοτωνεις δεν ειναι κακο αλλα αναγκαιο και σωστο παει να πει οτι δε θα ειναι ανθρωπος...
αντε και καλο κουραγιο

leftos
03/07/2015, 16:39
@spyrakos35
Αυτο λεω φιλε οτι το θεμα για μενα πλεον εδω που εχουμε φτασει ειναι να δημιουργησουμε για τη χωρα μας αυτο ειναι το θεμα.
Αυτο ομως μπορουσε να γινει και τα τελευταια 5 χρονια στην ευρωπη αλλα πιστευω και εκτος ευρωπης.
Το θεμα ειναι οτι φαινεται οτι δεν θα το κανουν ουτε μεσα ουτε εξω ουτε η μεν ουτε η δεν.
Εκει ειναι το θεμα τι πρεπει να γινει οχι τι απο τα δυο.
Σιγουρα ειναι το δημοψηφισμα και αυτο σηζηταμε αλλα να παμε και παραπερα και επειδη ο byron βλεπει τις αγορες εξω τι πρεπει ρε παιδι μου να γινει αλλα για να ειμαστε εμεις καλα να περναμε καλα οχι να εχουμε 15 κολοσσους που δεν αποδιδουν τιποτα στην χωρα μας και απλα εχουμε μια δουλιτσα.

georgezzr600
03/07/2015, 16:41
και οχι δεν ψηφισα τσιπρα ουτε τον υποστηριζω.
δεν υποστηριζω κανεναν που τιτλοφορειται ως πολιτικος.

spyrakos35
03/07/2015, 16:46
Κατ αρχήν ελπίζω να αποκτήσω εγγόνια μια μέρα αλλά το τζάκι δεν το βλέπω γιατί σύνταξη δεν θα πάρω. :D
Βλέπεις το ασφαλιστικό ταμείο του "κλειστού" μου επαγγέλματος αγόρασε κάθε τύπου ομόλογο που υπήρχε και σήμερα είναι στο ΠΕΔΥ... (ΙΚΑ)
Άφραγκο. :(
Ναρκωτικά δεν κάνω από ιδεολογικούς λόγους και γκόμενα δεν έχω γιατί πέραν του ότι έχω στεγνώσει οικονομικά είμαι και χοντρός και άσχημος ! :p
Μου μιλάς για ρεαλισμό....
Ρεαλιστικά λοιπόν σου απαντάω ότι διαπραγμάτευση δεν υπάρχει αφού χρωστάμε της Μιχαλούς.
Το μόνο επιχείρημα ήταν ότι θα το κάνουμε Κούγκι.
Επιχείρημα φυσικά που δεν στέκει γιατί για να το κάνεις Κούγκι πρέπει να έχεις @@. Δες λοιπόν τι @@αδες είμαστε με τις τράπεζες κλειστές εδώ και 4 μέρες.
Πολλά απ αυτά που γράφεις τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα και μ έχουν βοηθήσει να καταλάβω πολλά πράγματα που πριν αγνοούσα.
(για αυτό σ ευχαριστώ) -χωρίς πλάκα-
Από την άλλη εγώ ζω μια άλλη "πραγματικότητα" και σου έχω πει ότι ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό μοντέλο δεν στέκει στην Ελλάδα διότι η διαφθορά ακυρώνει στο τέλος πάντα. Πιο ρεαλιστικό απ αυτό δεν μπορώ να σου το κάνω.
Σου έχω πει ότι δεν είναι θέμα κρατισμού, ούτε ελεύθερης οικονομίας γιατί το καθένα από τα μοντέλα έχει θετικά και αρνητικά αλλά το μοντέλο της οικονομικής ολιγαρχίας που ακολουθούμε εδώ είναι σαν τον καρκίνο.
Θα σου πω και κάτι ακόμα για μένα.
Εσύ με τη δουλειά που κάνεις βλέπεις νούμερα.
Τόσοι άνεργοι, τόσα για την υγεία, τόσα για την παιδιά κλπ
Εγώ βλέπω πρόσωπα.
Το Γιάννη που είναι εξαρτημένος, την Τατιάνα που είναι πουτάνα και έχει βλεννόρροια, την κυρά Νίτσα που είναι 70 με ψυχασθένεια και ζει μόνη,
τον παππού που έκοψε τα φάρμακα γιατί τα λεφτά έφταναν μόνο για της γιαγιάς κλπ κλπ κλπ
Αν με ρωτήσεις λοιπόν τι πρέπει να γίνει θα σου δεν είμαι σίγουρος.... Δεν ξέρω....
Αυτό που ξέρω είναι ποιος φταίει κι αυτό το ξέρω καλά.
Αυτό που ξέρω επίσης καλά είναι είναι τι αντίκτυπο είχαν στους ανθρώπους αυτά τα "λάθη" που έγιναν.
Αυτό που ψάχνω είναι διέξοδο.....
Πιστεύω ακόμα ότι η μόνη παρηγοριά εδώ που είμαστε είναι η αλληλεγγύη από την άλλη είμαι γεμάτος οργή....
(Μην πω μίσος) και συχνά ντρέπομαι για αυτό.
Βλέπω τους 5 πρωθυπουργούς που βύθισαν τη χώρα στο χάος να μου λένε τι πρέπει να κάνω και με πιάνει τρέλα.
Όχι θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί ένα τέτοιο δημοψήφισμα ν αλλάξει πραγματικά κάτι, ούτε γιατί το λέει ο κος Αλέξης
Ψηφίζω όχι γιατί θέλω να καταγραφή η αντίδραση, η διαφωνία και η αηδία που νιώθω για όλους αυτούς τους πουσταράδες με τα κουστούμια
που δεν έχουν έρθει μια φορά στη ζωή τους στην Πλατεία Βάθη να δουν τι ζωή περνούν οι άνθρωποι εκεί, που δεν ξέρουν τι πάει να πει αρρωσταίνει το παιδί νύχτα και δεν ξέρω τι να κάνω, που δεν ξέρουν τι πάει να πει κερδίζω τη ζωή μου μέρα με τη μέρα κλπκλπκλπ
Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θ αλλάξει και πολλά η ψήφος μου αλλά ρε συ ..... Μη με πούνε και μαλάκα .... ΕΛΕΟΣ
Αυτό τον καιρό δεν διαβάζω Άρλεκιν. Διαβάζω για τον δρόμο του μεταξιού που θα ήθελα να κάνω μια μέρα με το μηχανάκι μου.
Δυστυχώς όμως έχει γίνει κι αυτό πολύ χλωμό...
Έχει παντού πόλεμο....
Λες να φταίει που έπεσε ο κομμουνισμός?
υγ
Ελπίζω να μην εννοείς ότι θες να με φιλήσεις.... :D
Θα μας παρεξηγήσουν σίγουρα !

μαλάκα νίκο

γαμιέσαι

byron
03/07/2015, 16:47
@byron
Δηλαδη εσυ που τοσες μερες αναλυεις τα οικονομικα των αγορων.
Στην απαντηση τι θα φερει το ΝΑΙ δεν ξερεις οπως ειπες παραπανω.
Απλα θεωρεις οτι θα ειναι καλυτερα να ψηφισουμε ΝΑΙ. Απ'οσο μπορω να καταλαβω αυτο λες γιατι αλλιως βγαινουμε απο το ευρω η ευρωπη η οτι αλλο.

Γιατι δεν ειδα πουθενα να λες πως θα γινουν καλυτερα τα πραγματα. Εκτος αν υποστηριζεις οτι θα μεινουν ιδια με τα τελευται χρονια.
Οικονομικα μπορω να μιλησω μονο απο το μικροκοσμο του μαγαζιου μου. Μιλαω και βλεπω καθημερινους ανθρωπους και εχω καταλαβει οτι αν δεν δωσει οθηση σε τουρισμο και γεωργια. Και να αφησει τις λαμογιες των μεγαλων καρχαριων που μπαινουν στο αρθρο 99 και χρωστανε σε ασφαλιστικα ταμεια και ΦΠΑ αλλα εχουν ακινητα και κινητα αμυθητης περιουσιας για "μενα και εσενα" . Τοτε νομιζω οτι οτι και να ψηφισουμε παλι σε κανα 3μηνο τα ιδια θα συζηταμε εκτος αν δανειστουμε περισσοτερα. Γιατι οπως ειπα και στην αρχη το μαγαζι καθε μηνα μπαινει μεσα, φανταζομαι ξερεις οτι καθε μηνα μπαινει χειροτερα μεσα ενα μαγαζι και δεν προλαβαινεις να σηκωσεις κεφαλι.

Φίλε μου, τελευταίο post από εμένα.
Είπα από την αρχή πως δεν ξέρω να δώσω λύσεις, γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Λύσεις ήξεραν να δώσουν οι νυν και οι προηγούμενοι και ήταν μαγικές. Επομένως δες την δική μου συνεισφορά στο παρόν θέμα ως μια ξενάγηση και τις απόψεις μου ως πιθανά σενάρια, και όχι ως του μάντη Κάλχα.

Αντιλαμβάνομαι καλά τι λες όταν μπαίνει το μαγαζί σου μέσα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κατάλαβε και εσύ την δική μου πραγματικότητα πως ένα μαγαζί (η Ελλάδα) που είναι -6 δις τον χρόνο χωρίς να καταβάλει τίποτα για τόκους, δεν σώζεται με το να γίνουν -30.

Καλή ψήφο παιδιά :beer:

MG-KTiNoS
03/07/2015, 16:49
ποιο ειναι το κοινο καλό?
λανθασμένη ερώτηση εξ αρχής!
η σωστή διατύπωση είναι ποιό ειναι το κοινό καλό κατά την αποψη μου...

Ένα σοβαρό κράτος οφείλει να εξασφαλίζει σε όλους στους πολίτες τη δυνατότητα να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή.
Δεν πρέπει να υπάρχουν
Άστεγοι
Πεινασμένοι
Ασθενείς χωρίς φροντίδα και φάρμακα
Γέροι παραπεταμένοι
Μητέρες αβοήθητες.
Αμόρφωτοι
(και μερικά ακόμα)
Δεν σου λέω ότι πρέπει να τρώνε όλοι φράουλες με σαντιγί
μιλάμε για τα στοιχειώδη.
Αν το κράτος δεν είναι ικανό να τα κάνει όλα αυτά τότε μιλάμε για
καθεστώτα τυραννίας
Αυτό δεν είναι η άποψη μου έτσι απλά.
Είναι καταγεγραμμένο στην χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ

leftos
03/07/2015, 16:50
Το καταλαβαινω byron γι'αυτο οπως και πιο πανω ολα τα παιδια περιμενουμε τοσο ασχημες μερες που πραγματικα ελπιζω να μην ερθουν για κανεναν μας αυτα τα σεναρια που φανταζομαστε.
Αλλα θελω κατι να γινει κατι καλυτερο.

Ζεύκας
03/07/2015, 16:51
Πάντως στην ΕΡΤ που όλοι βρίζουν, είχε πριν λίγο ένα πολύ ήρεμο και πολιτισμένο Panel με δύο εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου από κάθε πλευρά... μίλησαν μια χαρά αμφότερες οι πλευρές, εξήγησαν γιατί έχουν επιλέξει αυτό που έχουν επιλέξει, έκαναν και διάλογο χωρίς εντάσεις με άψογο και μη παρεμβατικό συντονισμό από τους παρουσιαστές και μια χαρά όλα.

Υπενθυμίζω ότι είναι το κρατικό κανάλι που επαναλειτούργησε ο σύριζα και βρισκόμαστε 2 ημέρες πριν από το δημοψήφισμα...

υπενθυμίζω ότι είναι το κρατικό κανάλι που πληρώνω νταβατζιλίκι παρόλο που δεν έχω τηλεόραση 11 χρόνια τώρα.

τι να λέει;

el_hymador
03/07/2015, 16:54
υπενθυμμίζω ότι είναι το κρατικό κανάλι που πληρώνω νταβατζιλίκι παρόλο που δεν έχω τηλεόραση 11 χρόνια τώρα.

τι να λέει;

ότι τουλάχιστον θα σε σεβαστεί αν αποφασίσεις να το παρακολουθήσεις;

RaGe_Raptor
03/07/2015, 16:57
ότι τουλάχιστον θα σε σεβαστεί αν αποφασίσεις να το παρακολουθήσεις;

άρα σωστή κίνηση η επαναλειτουργία..(???????!!!!)

thunder ace
03/07/2015, 16:57
υπενθυμίζω ότι είναι το κρατικό κανάλι που πληρώνω νταβατζιλίκι παρόλο που δεν έχω τηλεόραση 11 χρόνια τώρα.

τι να λέει;

λεει οτι δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.Μπορεις να κανεις μια εκπομπη ανθρωπινη,κατι που στα ιδιωτικα μαλλον δεν.

MG-KTiNoS
03/07/2015, 16:59
Oi Γιαπωνέζοι δεν θέλουν το Βαρούφ να φοράει το κράνος τους !
http://www.topontiki.gr/article/135365/kranos-toy-varoyfaki-anavei-foties-stin-iaponia-ti-ehei-symvei#.VZZ4kS6DK7A.facebook

RaGe_Raptor
03/07/2015, 17:02
Oi Γιαπωνέζοι δεν θέλουν το Βαρούφ να φοράει το κράνος τους !
http://www.topontiki.gr/article/135365/kranos-toy-varoyfaki-anavei-foties-stin-iaponia-ti-ehei-symvei#.VZZ4kS6DK7A.facebook

να η απόδειξη των κακών ξένων:lol:

el_hymador
03/07/2015, 17:03
άρα σωστή κίνηση η επαναλειτουργία..(???????!!!!)

Κοίταξε να δεις, τη ΝΕΡΙΤ την θυμάμαι από την επική συνέντευξη του Σαμαρά σε δυο αδυσώπητους δημοσιογράφους που πραγματικά τον είχαν γονατίσει τον άνθρωπο με τις καυστικές και αδυσώπητες ερωτήσεις τους... αν δεν την έχει δει, τσέκαρε την!

Σήμερα είδα αυτό που ανέφερα προηγουμένως... και το παρακολούθησα και εξελίχθηκε μια χαρά και πολιτισμένα. Αν όντως είναι αυτού του επιπέδου η ΕΡΤ και το συνεχίσει, ΝΑΙ (για να αλλάξω και λίγο από το ΟΧΙ) καλώς λειτούργησε και καλώς την πληρώνω.

RaGe_Raptor
03/07/2015, 17:07
Κοίταξε να δεις, τη ΝΕΡΙΤ την θυμάμαι από την επική συνέντευξη του Σαμαρά σε δυο αδυσώπητους δημοσιογράφους που πραγματικά τον είχαν γονατίσει τον άνθρωπο με τις καυστικές και αδυσώπητες ερωτήσεις τους... αν δεν την έχει δει, τσέκαρε την!

Σήμερα είδα αυτό που ανέφερα προηγουμένως... και το παρακολούθησα και εξελίχθηκε μια χαρά και πολιτισμένα. Αν όντως είναι αυτού του επιπέδου η ΕΡΤ και το συνεχίσει, ΝΑΙ (για να αλλάξω και λίγο από το ΟΧΙ) καλώς λειτούργησε και καλώς την πληρώνω.

άποψή μου, ούτε την νεριτ ήθελα... δε θέλω να πληρώνω βρε αδερφέ...δε μου προσφέρει τπτ...ας την κάνουν συνδρομητική,όποιος γουστάρει πλερώ......

καλά τον Αντώνη τον είχανε ματώσει...!!!!!! όπως και τη Ζωή βεβαίως-βεβαίως.........

thunder ace
03/07/2015, 17:10
να η απόδειξη των κακών ξένων:lol:

ARAI τοτε.Τα γουσταρω και πιο πολυ.Και σιγα μη τους πειραξε.

amyroukai
03/07/2015, 17:19
εμ... ναι.

http://www.koutipandoras.gr/article/144937/dierreyse-simeioma-stratigikis-tis-nd-gia-na-petyhoyn-nai-apodeiknyei-oti-stinoyn

Gallos
03/07/2015, 17:25
Αφού έγραψα ένα κείμενο παπαρολογία, ούτε εγώ ξέρω πόσες λέξεις..Μολις το έσβησα και θα σου πω αυτό..

- Be the change you want to see in the world - όπου world, αν θες εσύ βάλε Greece, Europe η ότι θες...

Οπότε, μόλις βγάλεις άκρη γιατί το τι είναι σωστό ΝΑΙ η ΟΧΙ και όλα τα παραπολιτικά σενάρια, από Δευτέρα και άσχετος αποτελέσματος, προσπάθησε αυτό..

Να γίνεις ο πολίτης που θα ήθελες οι άλλοι να είναι. Εγώ το προσπαθώ εδώ και καιρό και δεν είναι τόσο εύκολο όσο πίστευα. Αυτό είναι μια αλλαγή, μακροπρόθεσμη μεν, αλλά είναι..

Άντε και καλό βόλι :)

ΥΓ:Και για να μην ξεχνιόμαστε γιατί είμαστε εδώ, πάρε και ένα διαμαντάκι

https://www.youtube.com/watch?v=TbpSr5wh0_Q

Απλά έφτιαξε μια σχεδία, κότσαρε το 1150, κότσαρε και μια προπέλα στον άξονα και βγήκε στον Ωκεανό για να περάσει το Παναμά...

devil's animal
03/07/2015, 17:31

Απλά έφτιαξε μια σχεδία, κότσαρε το 1150, κότσαρε και μια προπέλα στον άξονα και βγήκε στον Ωκεανό για να περάσει το Παναμά...

damn...:uplate::eek:

AristidisZ
03/07/2015, 17:35
εγώ πάντως προσωπικά έχω αποφασίσει να απέχω πλήρως από οιαδήποτε συνομιλία / αντιπαράθεση γύρω από το ζήτημα καθώς η φθορά που προκαλεί είναι τρομακτική

έχοντας ακούσει την άπειρη παπαραλογία αυτές τις μέρες, από όλες τις πλευρές, άκουσα και ένα σωστό πράμα σήμερα

ΟΧΙ στον διχασμό (https://www.youtube.com/watch?v=PO2G7lMMiIc&t=1m49s)

ότι κι αν γίνει την έχουμε γαμήσει εξάλλου, αυτό είναι γνωστό

από εκεί και πέρα, ας σκεφτεί καθένας τι έχει να κερδίσει ή να χάσει, one way or another... :wave2:

amyroukai
03/07/2015, 17:36

Άντε κυριος τριανταπέντες, το Αιγαίο σε καλεί... Σιδερόκωλη Σίφνο!

Bob_o_mastoras
03/07/2015, 17:37
ΥΓ:Και για να μην ξεχνιόμαστε γιατί είμαστε εδώ, πάρε και ένα διαμαντάκι

:bawl::bawl::bawl:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! :a46::a46::a46:

Καποιος αξιοποιησε τον Boxer σωστα!! :lol:

RaGe_Raptor
03/07/2015, 17:40
ε ναι ρε φίλε τώρα καταλαβαίνω...επιτέλους ,ήμουν τυφλός και είδα............
338122

nestormaxno
03/07/2015, 17:40
Ελατε,βγειτε και δικαιολογηστε τους εργοδοτες,που ξεφτιλιζουν τους εργαζομενους με τετοιες
αισχρες και καταπτυστες συμπεριφορες...
Πειτε μας και μαλακες οσοι δεν το ανεχτηκαμε,και δεν θα το ανεχτουμε ποτε.

Αντε γεια

Εργοδότης που εκβιάζει ψήφο εργαζομένου είναι για 5 σφαίρες στο κεφάλι minimum. Και ξέρεις τις απόψεις μου για το δημοψήφισμα αν παρακολουθείς το topic.

Υ.Γ. Και τι είναι αυτό το αντε γεια....σε οπαδούς του Παναθηναικού μιλάς? Ή στην τελική βγήκε κάποιος απο τον κόσμο στο moto.gr, και δικαιολόγησε ή κατάλαβες οτι προτίθεται να δικαιλογήσει παρόμοιες συμπεριφορές?

Bob_o_mastoras
03/07/2015, 17:42
Εργοδότης που εκβιάζει ψήφο εργαζομένου είναι για 5 σφαίρες στο κεφάλι minimum. Και ξέρεις τις απόψεις μου για το δημοψήφισμα αν παρακολουθείς το topic.

Οχι στο κεφαλι. :nono:
Ποδια και βουβωνικη χωρα. Να πεθανει με πονους και ακατασχετη αιμοραγια.
:D:evil:

kachius
03/07/2015, 17:44

τι να λέει;

Εδώ είσαι λάθος.
Και το κέντρο υγείας αγρινίου ενδεχομένως δε θα δεις ποτέ αλλά πιστεύεις ότι δε θα έπρεπε να το πληρώνεις?

Pan (dvs)
03/07/2015, 17:58
Εδώ είσαι λάθος.
Και το κέντρο υγείας αγρινίου ενδεχομένως δε θα δεις ποτέ αλλά πιστεύεις ότι δε θα έπρεπε να το πληρώνεις?

To κεντρο υγειας προσφερει σε αλλους συνανθρωπους μας.Η ΕΡΤ μονο σε αυτους που εργαζονται εκει.Και μη μου πεις οτι την εχουμε για αμεροληπτη ενημερωση γιατι δεν.
Ασε που και ετσι να ειναι τι τις χρειαζομαστε τις 17 ΕΡΤ?Κρατα μια,βαλτην σε 10 συχνοτητες να βλεπει και το τελευταιο χωριουδακι,κρατα το 1/5 των εργαζομενων (γιατι τοσοι χρειαζονται) με ενα λογικο μισθο και τοτε να πληρωσουμε τον λογαριασμο.

BoSS_Man*
03/07/2015, 18:00
Θα σας πω κάποια απλά λόγικά πράγματα και όποιος το καταλάβει το κατάλαβε και ελπίζω να του αλλάξω γνώμη, μην μου παραθέσετε τίποτα στο μήνυμα δεν θα σας απαντήσω ούτε θα κάνω διάλογο διαδικτυακό για να περάσει ο χρόνος και μόνο.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια τρομοκράτηση μεγάλων επιχειρηματιών που εκμεταλλεύονται μαζικά εργάτες και λοιπούς να πούνε το ναι; Γιατί;
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια πολύ σκοτεινή προπαγάνδα από κανάλια τα οποία λίγο πολύ βρίζουμε οι περισσότεροι και προωθούν μαζικά το ναι; Γιατί;
Το ίδιο γίνεται και σε μεγάλες ομάδες αθλητικές, κάποιοι που έχουν τα μέσα και γίνανε και δήμαρχοι κλπ ψηφίζουν ναι χωρίς να το αιτιολογούν; Γιατί;

Αναρωτηθείτε τι και πως, πλέον δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον συνάνθρωπο ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι μόνο κάποια πρόσωπα τα όποια κινούνε τα νήματα είτε αυτοί λέγονται πρώην πρωθυπουργοί, βο(υ)λευτές, πρόεδροι, δήμαρχοι και σύσωμος ο λαός εργάτες, εργαζόμενοι και από κάθε λογής επίπεδο του λαού είναι στο ΟΧΙ, άνθρωποι βολεμένοι οι οποίοι έσπρωξαν την φάση να φτάσει ως εδώ και τους συμφέρει τώρα κάνουνε τα πάντα λέγοντας ψέμματα και τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι θα έρθει η δραχμή με τις υποκινούμενες μαριονέτες τους.

Λέμε όχι για αυτά και άλλα πολλά τα οποία αναλύθηκαν και αναλύονται μέρα με την μέρα.

THEOD
03/07/2015, 18:03
Όπως και να έχει όταν ένας εκ των δανειστών σου, σου λέει ξεκάθαρα ότι δεν βγαίνει και προτείνει κουρέματα, είναι κάτι ε;

Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι είναι ο μόνος που μιλάει εκ του ασφαλούς μιας και τα χρέη προς το ΔΝΤ δεν κουρεύονται... Είναι αυτό που λένε "1000 βουρδουλιές σε ξένο κώλο δεν πονάνε"... ;)

Ζεύκας
03/07/2015, 18:22
Εδώ είσαι λάθος.

ότι να'ναι

Pan (dvs)
03/07/2015, 18:22
Θα σας πω κάποια απλά λόγικά πράγματα και όποιος το καταλάβει το κατάλαβε και ελπίζω να του αλλάξω γνώμη, μην μου παραθέσετε τίποτα στο μήνυμα δεν θα σας απαντήσω ούτε θα κάνω διάλογο διαδικτυακό για να περάσει ο χρόνος και μόνο.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια τρομοκράτηση μεγάλων επιχειρηματιών που εκμεταλλεύονται μαζικά εργάτες και λοιπούς να πούνε το ναι; Γιατί;
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια πολύ σκοτεινή προπαγάνδα από κανάλια τα οποία λίγο πολύ βρίζουμε οι περισσότεροι και προωθούν μαζικά το ναι; Γιατί;
Το ίδιο γίνεται και σε μεγάλες ομάδες αθλητικές, κάποιοι που έχουν τα μέσα και γίνανε και δήμαρχοι κλπ ψηφίζουν ναι χωρίς να το αιτιολογούν; Γιατί;

Αναρωτηθείτε τι και πως, πλέον δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον συνάνθρωπο ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι μόνο κάποια πρόσωπα τα όποια κινούνε τα νήματα είτε αυτοί λέγονται πρώην πρωθυπουργοί, βο(υ)λευτές, πρόεδροι, δήμαρχοι και σύσωμος ο λαός εργάτες, εργαζόμενοι και από κάθε λογής επίπεδο του λαού είναι στο ΟΧΙ, άνθρωποι βολεμένοι οι οποίοι έσπρωξαν την φάση να φτάσει ως εδώ και τους συμφέρει τώρα κάνουνε τα πάντα λέγοντας ψέμματα και τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι θα έρθει η δραχμή με τις υποκινούμενες μαριονέτες τους.

Λέμε όχι για αυτά και άλλα πολλά τα οποία αναλύθηκαν και αναλύονται μέρα με την μέρα.

Ε αφου δεν θα απαντησεις να μην το σχολιασουμε.

kachius
03/07/2015, 18:25
ότι να'ναι

Όπως αγαπάς.
Προσωπική αντιπαράθεση με ένα μάτσο ασσομηδενικά δεν πρόκειτε να ξεκινήσω.

Ζεύκας
03/07/2015, 18:32
PAYPAL ΤΕΛΟΣ.

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/974085/paypal-pagonoun-oi-sunallages-logo-ton-capital-controls

Pan (dvs)
03/07/2015, 18:37
Μιας και ακουω πολλους τωρα τελευταια να βγαζουνε απλοικα συμπερασματα σχετικα με το ποιΟν αυτων που θελουνε το ΝΑΙ η το ΟΧΙ,θα ηθελα να πω το παρακατω.

Το ΝΑΙ το υποστηριζουνε ατομα τα οποια φερανε την χωρα σε αυτη την κατασταση,ξεφτιλες,λαμογια και κατσικοκλεφτες,αλλα και εργαζομενοι,μικροεπιχειρηματιες,αγωνιστες,τιμιοι ανθρωποι που ητανε μια ζωη συνεπης στις υποχρεωσεις τους,συνταξιουχοι που φοβουνται για το αυριο κλπ,κλπ.

Το ΟΧΙ το υποστηριζουνε ατομα τα οποια φερανε την χωρα σε αυτη την κατασταση,ξεφτιλες,λαμογια και κατσικοκλεφτες,ανθρωποι που βγαλανε τα λεφτα τους εξω και τους βολευει αυτη η κατασταση,αλλα και εργαζομενοι,μικροεπιχειρηματιες,αγωνιστες,τιμιοι ανθρωποι που ητανε μια ζωη συνεπης στις υποχρεωσεις τους,συνταξιουχοι που πιστευουνε οτι ετσι θα εχουμε καλυτερο μελλον κλπ,κλπ.

Αρα οποιος επιχειρει να χωρισει τους Ελληνες στα δυο,ειναι κοντοφθαλμος,οτι του λενε το αναμασα χωρις να το πολυσκεφτεται και εγωιστης γιατι νομιζει οτι αυτος κατεχει την αληθεια.

Αι παρατατε με και αρχιστε να σκεφτεστε.

Ουτε Γερμανοτσολιας ειναι αυτος που εχει αντιθετη αποψη με την κυβερνηση,ουτε ηλιθιος αυτος που θελει το ΟΧΙ.Ολοι περα ,απο λιγες εξαιρεσεις,ειμαστε ΕΜΕΙΣ.Απλα πιστευουμε ο καθενας οτι με διαφορετικο τροπο,θα βγουμε απο το λακκο με τα σκατα.

THEOD
03/07/2015, 18:42
Μιας και ακουω πολλους τωρα τελευταια να βγαζουνε απλοικα συμπερασματα σχετικα με το ποιον αυτον που θελουνε το ΝΑΙ η το ΟΧΙ,θα ηθελα να πω το παρακατω.
.
.
.
.

Για μένα το γεγονός ότι ένα τέτοιο (εν πολλοίς επικοινωνιακού τύπου) δημοψήφισμα έχει ήδη διχάσει τόσο βαθιά και τόσο έντονα τον κόσμο (και θα το πληρώσουμε αυτό την επόμενη ημέρα...) είναι ένα ακόμα κριτήριο της αποτυχίας αυτών που το σκαρφίστηκαν...

Pan (dvs)
03/07/2015, 18:43
Για μένα το γεγονός ότι ένα τέτοιο (εν πολλοίς επικοινωνιακού τύπου) δημοψήφισμα έχει ήδη διχάσει τόσο βαθιά και τόσο έντονα τον κόσμο (και θα το πληρώσουμε αυτό την επόμενη ημέρα...) είναι ένα ακόμα κριτήριο της αποτυχίας αυτών που το σκαρφίστηκαν...

Δυστυχως συμφωνω.Ητανε προχειροδουλεια.