View Full Version : Δημοψήφισμα 2015
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
taisteal
30/06/2015, 01:12
Να ρωτησω μονο αν ειδες και τα σχεδον 39' της συνεντευξης;
Δεν μετρησα αν ηταν 39',αλλα ενημερωθηκα οτι εχει ματς και την ειδα ολη.
Δεν μετρησα αν ηταν 39',αλλα ενημερωθηκα οτι εχει ματς και την ειδα ολη.
Οκει.
:)
kerasaki
30/06/2015, 01:25
Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Το σημερινό -2 και πιθανόν το αυριανό -3 και δεν ξέρω πόσο ακόμα πάνω κάτω (βραχυπρόθεσμα πιστεύω), οφείλεται στην Ελλάδα. Σε καμμία περίπτωση δεν το ονομάζει κάποιος κραχ, και διάλυση του παγκόσμιου χρηματοκαπιταλιστικού συστήματος όπως νόμιζαν.
Ασχολούνται μαζί μας, γιατί χρωστάμε πολλά.
Ασχολούνται μαζί μας, γιατί θα δημιουργηθεί κακό προηγούμενο καθώς το € δεν θα είναι πλέον αμετάκλητο για κάποιες οικονομίες.
Byron όπως το είπες, η πτώση οφείλεται στην Ελλάδα που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στη γερμανική συμμαχία. Μήπως όμως πριν κρίνεις εαν αυτό θεωρείται κραχ η όχι πρέπει να περιμένεις την έξοδο της Ελλάδας από την νομισματική ένωση. Εκεί πιστεύεις, όταν και εαν αυτό γίνει πραγματικότητα θα είναι ίδια η πτώση?
rock n rolla
30/06/2015, 06:41
Το γεγονος οτι μεσα σε 5 μηνες εχει παρει τα αποθεματικα απο ΠΑΝΤΟΥ δε λεει σε κανεναν τιποτα? Οταν μετα τη δραχμη παει στο διαολο αυτος και το κομμα του με ελικοπτερα (κυνηγημενος απο τους τωρινους του ψηφοφορους-υποστηρικτες)θα αφησει μια χωρα ερειπιο με μηδεν λεφτα σε δημους, ασφαλιστικα κτλ κτλ δεν εχει προβληματισει καποιον?
....
Αν η Κοσιώνη ήταν κανένα κοριτσάκι του λαού και η Ζωή πέταγε τα προσωπικά της στη φόρα για να τη φέρει σε δύσκολη θέση σε ένα δημόσιο διάλογο, θα ήταν μέγα φάουλ.
Μόνο που η Κοσιώνη είναι κεντρική δημοσιογράφος πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού (που μας τα χει πρήξει με τη δήθεν αντικειμενικότητά του), ιδιοκτησίας γνωστού καραβοκύρη. Υπερασπίζεται δε με σθένος και δημόσια κάθε συμφέρον εντός και εκτός χώρας που στρέφεται απέναντι στα τελευταία εργατικά, κοινωνικά ή όποια άλλα δικαιώματα. Η επιλογή της να παντρευτεί ένα άλλο δημόσιο πρόσωπο της άλλης γνωστής οικογενείας, είναι δικό της ζήτημα αλλά μόνο τυχαίο δεν είναι.
Τα όμορφα μάτια της, το πάντα δήθεν αθώο και με απορία βλέμμα της, δε μπορούν να με κάνουν να ξεχάσω τι έχει πει, από ποια μεριά είναι και ποιους εκπροσωπεί.
Και αφού το ύφος της Κοσιώνη είναι αυτό, αφού έχει πάρει αυτή τη θέση, αφού έχει υπερασπιστεί όσα έχει υπερασπιστεί, αφού είναι δημόσιο πρόσωπο, αφού τα πράγματα είναι εδώ, το να μας πιάνουν οι κλάψες που η Ζωή της θύμισε (και θύμισε σε όλους) ποιον παντρεύεται, δεν ξέρω τι φάουλ συνιστά. Δεν αποκάλυψε τι βρακί φοράει, υπενθύμισε σε όλους κάτι ήδη γνωστό, ότι παντρεύεται ένα Μπακογιάννη/Μητσοτάκη. Και ναι όλα έχουν τη σημασία τους.
Για τη βουλή..
Αν η Ζωή έχει παραβιάσει τον κανονισμό της βουλής, να της επιβάλλουμε τα προβλεπόμενα. Προσωρινή αργία, στέρηση μισθού, δεν ξέρω, ο,τι προβλέπεται. Βρες μου την παραβίαση και τις συνέπειες από τον κανονισμό και κάνε το matching. No prob.
Μετά κάνε το ίδιο για τους βουλευτές και τους παλαιότερα διατελέσαντες προέδρους. Αν σου μείνει κανένας εκτός φυλακής, θα παραδεχθώ ότι η Κωσταντοπούλου είναι ανάξια πρόεδρος μιας βουλής που έπρεπε να είναι φυλακή.
Και τέλος
Ναι με το αστή έχω μεγάλο κόλλημα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τίποτα.
Κατά τα λοιπά, όταν ζητάς από τον τηλεοπτικό σταθμό τα λεφτάκια που δεν πλήρωσε, δηλαδή τα νόμιμα και του υπενθυμίζεις ότι "ο αέρας" είναι δημόσιος, πας να επιβάλλεις μινιμουμ κανόνες και να εφαρμόσεις το ισονομία, ισοπολιτεία και τα άλλα ψιλολόγια. Δεν ακουμπάς ούτε τις εσωτερικές σχέσεις του σταθμού (εργασιακές κλπ), ούτε αν το τελικό του προϊόν στηρίζει τους μηχανισμούς προπαγάνδας μιας αστικής δημοκρατίας (γιατί κατά βάθος επιδιώκεις να συνεχίσει να το κάνει, μόνο που θες προς τη δική σου κατεύθυνση).
Η ειλικρινής κριτική είναι δύσκολη, γιατί ανακαλύπτεις ότι οι επιλογές που σου δίνει το σύστημα είναι στημένες από χρόνια. Οι έντιμες επιλογές είναι δύσκολες, αλλά οι μόνες ικανές ν αλλάξουν ουσιαστικά τον τρόπο που ζούμε.
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 07:48
Αν η Κοσιώνη ήταν κανένα κοριτσάκι του λαού και η Ζωή πέταγε τα προσωπικά της στη φόρα για να τη φέρει σε δύσκολη θέση σε ένα δημόσιο διάλογο, θα ήταν μέγα φάουλ.
Ω ναι, δεν είναι λούμπεν, είναι αστή μεγαλοδημοσιογράφος με όμορφα μάτια και τεχνηέντως αθώο βλέμμα, μου είχαν διαφύγει αυτές οι λεπτομέρειες...
Pan (dvs)
30/06/2015, 07:56
Το οποίο ''οχι'' το υποστηρίζει κι' Χρυσή αυγή...........
Τόμπολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδη αν υποστηριζε το Ναι,τι θα λεγαμε?
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 07:59
Μόνο που η Κοσιώνη είναι κεντρική δημοσιογράφος πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού (που μας τα χει πρήξει με τη δήθεν αντικειμενικότητά του), ιδιοκτησίας γνωστού καραβοκύρη. Υπερασπίζεται δε με σθένος και δημόσια κάθε συμφέρον εντός και εκτός χώρας που στρέφεται απέναντι στα τελευταία εργατικά, κοινωνικά ή όποια άλλα δικαιώματα. Η επιλογή της να παντρευτεί ένα άλλο δημόσιο πρόσωπο της άλλης γνωστής οικογενείας, είναι δικό της ζήτημα αλλά μόνο τυχαίο δεν είναι.
Αυτό που έγραψες πάλι σαν επιχείρημα με βάζει σε άλλες σκέψεις... ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησής μας, γνωστός πολέμιος των επιχειρηματικών συμφερόντων και υπέρμαχος των εργατικών, κοινωνικών και γενικά όλων των δικαιωμάτων, επιλέγει να παντρευτεί την κόρη του μεγαλοβιομηχάνου της πάλαι ποτέ Πειραϊκής Πατραϊκής, κρατικοποιημένης επί ΠΑΣΟΚ κατά την πρώτη του τετραετία. Η δε κόρη συνειδητά επιλέγει να κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως. Δικά τους βέβαια ζητήματα, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι και αυτά... έτσι δεν είναι;
Pan (dvs)
30/06/2015, 08:23
337933
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 08:27
Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Να πιάσουμε λίγο και τη μαμά της Ζωής που είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως μέχρι το 2013 έπαιρνε επίδομα ανήλικων τέκνων; Δεν το πιάνουμε γιατί θα πετάξεις το ατράνταχτο "επιχείρημα" άλλοι έχουν κάνει χειρότερο, οπότε στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Οπότε φίλτατε άσε τα κηρύγματα για έντιμες επιλογές σε άλλον συμφορουμίτη γιατί το κουτόχορτο δεν περιλαμβανόταν ποτέ στις διατροφικές μου συνήθειες...
spyrakos35
30/06/2015, 08:43
Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....
ουδέν μεμπτόν, δουλειά του είναι
Να πιάσουμε λίγο και τη μαμά της Ζωής που είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως μέχρι το 2013 έπαιρνε επίδομα ανήλικων τέκνων; Δεν το πιάνουμε γιατί θα πετάξεις το ατράνταχτο "επιχείρημα" άλλοι έχουν κάνει χειρότερο, οπότε στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
γιου γκατ ε ποιντ εδώ
stefanos
30/06/2015, 08:47
Με λίγα λόγια λοιπόν ,την ώρα που ο κόσμος χάνεται παρακολουθείται κοριτσάκια που ξεκατινιάζονται για γκομενικά
σε παράνομα κανάλια.
πάμε δυνατά....
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 08:51
ουδέν μεμπτόν, δουλειά του είναι
Συγγνώμη ρε Σπύρο αλλά εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι... δεν είμαι της σχολής ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, όλα έχουν το ηθικό τους βάρος. Άλλο να τον υπερασπιστεί ο Μαντούβαλος ή ο Πλεύρης και άλλο ο Κωνσταντόπουλος, έτσι το βλέπω εγώ. Και να το προχωρήσουμε και παρακάτω αν είναι έτσι και της Κοσσιώνη δουλειά της είναι να υπερασπίζεται τον εργοδότη της, εκτός αν δίνουν οι δημοσιογράφοι κανένα όρκο αντικειμενικότητας που μου διαφεύγει, αλλά και αυτό σου λέω να γίνεται άλλοι έχουν κάνει και χειρότερα κατά τον φίλτατο οπότε απαλλάσσεται και αυτό.
Pan (dvs)
30/06/2015, 08:55
Με λίγα λόγια λοιπόν ,την ώρα που ο κόσμος χάνεται παρακολουθείται κοριτσάκια που ξεκατινιάζονται για γκομενικά
σε παράνομα κανάλια.
πάμε δυνατά....
Θα συμφωνησω με τον Στεφανο.
Σαραντα σελιδες ,με σοβαροτατα επιχειρηματα απ ολες τις πλευρες και καθεστε και ασχολειστε με τριχες.
υγ Καλοπροαιρετα τα λεω.;)
MG-KTiNoS
30/06/2015, 08:58
Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Οπότε φίλτατε άσε τα κηρύγματα για έντιμες επιλογές σε άλλον συμφορουμίτη γιατί το κουτόχορτο δεν περιλαμβανόταν ποτέ στις διατροφικές μου συνήθειες...
Το να είσαι δικηγόρος δεν είναι ιδεολογική τοποθέτηση είναι επάγγελμα. Ο συγκεκριμένος λοιπόν που ήταν του ποινικού τέτοιους πελάτες είχε.
(και για την ιστορία ήταν και πολύ καλός δικηγόρος)
Στην πορεία είχε αναλάβει και τα διοικητικά του ΠΑΟ (επι πληρωμή) και λοιπόν?
Είναι σα να μου λες ότι έρχεται ο άλλος στο φαρμακείο να πάρει βιάγκρα και τον ρωτάω εγώ αν θα γ... τη γυναίκα του ή θα πάει στις πτνες....
Πλάκα κάνεις ?
Υγ
Ο μπαμπάς δεν ήταν ΠΟΤΕ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του ΣΥΝ. ήταν...
Συγγνώμη ρε Σπύρο αλλά εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι... δεν είμαι της σχολής ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, όλα έχουν το ηθικό τους βάρος. Άλλο να τον υπερασπιστεί ο Μαντούβαλος ή ο Πλεύρης και άλλο ο Κωνσταντόπουλος, έτσι το βλέπω εγώ.
η δημοκρατία φίλε μου δίνει το δικαίωμα σε ΟΛΟΥΣ να πάρουν ένα δικηγόρο υπεράσπισης. ΟΛΟΙ λοιπόν κοιτάν να πάρουν τον πιο καλό που μπορούν. Είναι δικαίωμα τους.
Αυτό είναι και νόμιμο και ηθικό.
Ουέ κι αλήμονο αν αποφασίζει ο δικηγόρος ποιός είναι άξιος για υπεράσπιση και ποιός όχι !
Υγ
Ο μπαμπάς δεν ήταν ΠΟΤΕ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του ΣΥΝ. ήταν...
Πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου..
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 09:06
Το να είσαι δικηγόρος δεν είναι ιδεολογική τοποθέτηση είναι επάγγελμα. Ο συγκεκριμένος λοιπόν που ήταν του ποινικού τέτοιους πελάτες είχε.
(και για την ιστορία ήταν και πολύ καλός δικηγόρος)
Στην πορεία είχε αναλάβει και τα διοικητικά του ΠΑΟ και λοιπόν?
Είναι σα να μου λες ότι έρχεται ο άλλος στο φαρμακείο να πάρει βιάγκρα και τον ρωτάω εγώ αν θα γ... τη γυναίκα του ή θα πάει στις πτνες....
Πλάκα κάνεις ?
Υγ
Ο μπαμπάς δεν ήταν ΠΟΤΕ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ....
(ή κάνω λάθος?)
Εν τη ρύμη του λόγου ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνεις λάθος, πρόεδρος του Συνασπισμού ήταν. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες να πεις, να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εάν στο μέλλον ο Τσίπρας ιδιωτεύσει και ως πολιτικός μηχανικός που είναι τον δεις πρόεδρο σε κατασκευαστική του Μπόμπολα δεν θα σου χτυπήσει κάπως; Ή αν δεις την Κωνσταντοπούλου νομικό σύμβουλο του Αλαφούζου ή του Κασιδιάρη δεν θα σου χτυπήσει κάπως;;;
MG-KTiNoS
30/06/2015, 09:07
σε παράνομα κανάλια.
πάμε δυνατά....
Από ένα σημείο και μετά ότι και να πεις ή να παρακολουθήσεις δεν έχει και πολύ σημασία !
εγώ το έχω ρίξει στα φιλμ ντ άρτε...
:rolleyes:
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 09:09
Από ένα σημείο και μετά ότι και να πεις ή να παρακολουθήσεις δεν έχει και πολύ σημασία !
εγώ το έχω ρίξει στα φιλμ ντ άρτε...
Με τόσα βιάγκρα που έχεις ξεπουλήσει να υποθέσω τσοντοφίλ;
MG-KTiNoS
30/06/2015, 09:13
Εν τη ρύμη του λόγου ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνεις λάθος, πρόεδρος του Συνασπισμού ήταν. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι θες να πεις, να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εάν στο μέλλον ο Τσίπρας ιδιωτεύσει και ως πολιτικός μηχανικός που είναι τον δεις πρόεδρο σε κατασκευαστική του Μπόμπολα δεν θα σου χτυπήσει κάπως; Ή αν δεις την Κωνσταντοπούλου νομικό σύμβουλο του Αλαφούζου ή του Κασιδιάρη δεν θα σου χτυπήσει κάπως;;;
Ο Κωνσταντόπουλος δεν είχε ποτέ το ειδικό βάρος του Τσίπρα ή της κόρης του. Πότε έβγαινε βουλευτής πότε όχι και χάλαγε ένα κάρο λεφτά για όλα αυτά.
Επίσης τον καιρό εκείνο αυτοί που υπερασπίστηκε δεν είχαν και τη φήμη που έχουν σήμερα.
Ένας ποινικολόγος όμως ΜΟΝΟ με τέτοιους έχει κάνει.
Για αυτό που με ρωτάς όχι δεν θα μου άρεσε.
MG-KTiNoS
30/06/2015, 09:14
Με τόσα βιάγκρα που έχεις ξεπουλήσει να υποθέσω τσοντοφίλ;
:lol:
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 09:22
"Θα έλεγέ τις ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες διά ν’ αποδειχθεί ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν."
Α.Παπαδιαμάντης, Βαρδιάνος στα σπόρκα.
Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Είσαι γάτος. Όλα τα πιάνεις λέμε
Δε χρειάζεται να υπερασπιστεί κανένας τη Ζωή. (ακούς Νικολα?) Όποιος το κάνει πέφτει στη παγίδα. Με ποιον πηδ@χτηκε η μια, με ποιον τα πίνει η άλλη, κόρη του τάδε, κουμπάρος του άλλου, τα ξέρουμε τα λαμόγια όλα κτλ κτλ. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ζωή είναι ΑΠΑΙΣΙΑ ως άνθρωπος. Αυτό μου φτάνει.
Όμως το να γυρνάς στο κοτοσμπολέ και στο συνομοσιολογικό, το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις στάχτη για το τι πραγματικά πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο.
"Ντάξει τους ξέρουμε, όλοι τα ίδια είναι, τα παίρνουν τα τρώνε, τα μασάνε, μας τα κλέψανε"
Που οδηγεί?
Φωτιά σε όλα και πραξικοπίματα του παρελθόντος
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 09:35
Είσαι γάτος. Όλα τα πιάνεις λέμε
Δε χρειάζεται να υπερασπιστεί κανένας τη Ζωή. (ακούς Νικολα?) Όποιος το κάνει πέφτει στη παγίδα. Με ποιον πηδ@χτηκε η μια, με ποιον τα πίνει η άλλη, κόρη του τάδε, κουμπάρος του άλλου, τα ξέρουμε τα λαμόγια όλα κτλ κτλ. Προσωπικά πιστεύω ότι η Ζωή είναι ΑΠΑΙΣΙΑ ως άνθρωπος. Αυτό μου φτάνει.
Όμως το να γυρνάς στο κοτοσμπολέ και στο συνομοσιολογικό, το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις στάχτη για το τι πραγματικά πρέπει να ανησυχεί τον κόσμο.
"Ντάξει τους ξέρουμε, όλοι τα ίδια είναι, τα παίρνουν τα τρώνε, τα μασάνε, μας τα κλέψανε"
Που οδηγεί?
Φωτιά σε όλα και πραξικοπίματα του παρελθόντος
Μακάρι να τα έπιανα όλα, δυστυχώς πιάνω όσα μπορώ... Επειδή scripta manent μπορείς να ανατρέξεις σε προηγούμενα post για να ανακαλύψεις αν ρίχνω στάχτη στα μάτια ή κάνω συζήτηση κουτσομπολιού και κομμωτηρίου. Καλή συνέχεια :wave2:
LogOutGoRide
30/06/2015, 09:38
Αυτό το είδατε; λέει τίποτα ή έχει κάτι να κερδίσει;
http://m.tvxs.gr/mo/i/179066/f/news/ellada/stigklits-ego-ksero-pos-tha-psifiza.html
spyrakos35
30/06/2015, 09:46
δε θα μου κάτσει καλά, αλλά θα τον πιώ (και θα τους υπερασπιστώ) για τους λόγους που έίπε ο κτήνος....
βέβαια, επειδή θα χαλαστώ, σε τυχόν αναζήτηση νομικού συμβούλου ή πολιτικού μηχανικού δε θα τους έχω στη λίστα επιλογών.... ;)
amyroukai
30/06/2015, 09:48
Η δε κόρη συνειδητά επιλέγει να κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως. Δικά τους βέβαια ζητήματα, αλλά μόνο τυχαία δεν είναι και αυτά... έτσι δεν είναι;
Ναι ρε γαμώτη. Η σύζυγος V με G650GS και ακράνωτη συχνά πυκνά, ο Αλέξης με σπαστό κρανάκι και την ίδια ακριβώς μοτοσικλέτα (όλοι οι συνωμότες το ίδιο ψώνισαν, τυχαίο; Δεν νομίζω) ή ακράνωτος με πάπια φτιαγμένη στα νιάτα του, αμφότεροι υπόδουλοι των γερμανών. Αλλά και αυστριακό να είχαν, πάλι δούλοι των ξαδερφιών των γερμανών και των αράβων μαζί γιατί αυτά καίνε πολύ βενζίνη. Και τι να πάρουν, ιταλικό που είναι ιδιοκτησία audi άρα πάλι γερμανικό; Να πάρουν ιαπωνικό που ήταν σύμμαχοι των γερμανών στον ΒΠΠ και άρα πάλι του άξονα του κακού μηχανάκι; Αγγλικό της θάτσερ που προαναφέρθηκε στο θρεντ ή του κάμερον που δεν είναι διόλου φίλος μας γιατί με το δικό του δίκαιο είναι το δάνειο; Χέστα φίλε, με lada θα τους λέγαμε μπολσεβίκους, με καμμιά χάρλει αμερικανάκια, αν ψώνιζαν κανένα voxan θα ήταν σκλάβοι στη γαλέρα της λαγκαρντ, ε δεν τους μένει και τίποτα να οδηγήσουν...
γενικη τοποθετηση: Οπου λαλουν πολλοι παπαγαλοι αργει να ξημερωσει
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 09:50
http://m.tvxs.gr/mo/i/179066/f/news/ellada/stigklits-ego-ksero-pos-tha-psifiza.html
Να σου απαντήσω όσον αφορά τη δική μου οπτική. Εμένα δεν μου λέει τίποτα, είναι οικονομολόγος και ως επιχείρημα για το όχι αναφέρει το ότι λόγω ισχυρής δημοκρατικής παράδοσης μπορεί να πάρει την τύχη στα χέρια της. Κάπου κυκλοφορεί ένα κειμενάκι ανάλογου περιεχομένου από τον αερολόγο-αμπελοφιλόσοφο Π.Κοέλο που επίσης δεν μ λέει τίποτα, γιατί η ισχυρή δημοκρατική παράδοση από μόνη της δεν λέει τίποτα. Από μακροοικονομικής πλευράς δεν αναφέρει απολύτως τίποτα... οπότε το θεωρώ περισσότερο ευχολόγιο παρά επιχείρημα...
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 09:51
Ναι ρε γαμώτη. Η σύζυγος V με G650GS και ακράνωτη συχνά πυκνά, ο Αλέξης με σπαστό κρανάκι και την ίδια ακριβώς μοτοσικλέτα (όλοι οι συνωμότες το ίδιο ψώνισαν, τυχαίο; Δεν νομίζω) ή ακράνωτος με πάπια φτιαγμένη στα νιάτα του, αμφότεροι υπόδουλοι των γερμανών. Αλλά και αυστριακό να είχαν, πάλι δούλοι των ξαδερφιών των γερμανών και των αράβων μαζί γιατί αυτά καίνε πολύ βενζίνη. Και τι να πάρουν, ιταλικό που είναι ιδιοκτησία audi άρα πάλι γερμανικό; Να πάρουν ιαπωνικό που ήταν σύμμαχοι των γερμανών στον ΒΠΠ και άρα πάλι του άξονα του κακού μηχανάκι; Αγγλικό της θάτσερ που προαναφέρθηκε στο θρεντ ή του κάμερον που δεν είναι διόλου φίλος μας γιατί με το δικό του δίκαιο είναι το δάνειο; Χέστα φίλε, με lada θα τους λέγαμε μπολσεβίκους, με καμμιά χάρλει αμερικανάκια, αν ψώνιζαν κανένα voxan θα ήταν σκλάβοι στη γαλέρα της λαγκαρντ, ε δεν τους μένει και τίποτα να οδηγήσουν...
Tomos σέρβικα...
Ας πούμε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου. Ποιός κερδίζει τον πόλεμο;
Αυτός που έχει προετοιμαστεί καταλληλότερα.
Καλό να το παίζεις ήρωας, να θες εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια αλλά συνάμα
έχεις ανοίξει πόλεμο (ΕΚΤ, ΔΝΤ, 18 δυσαρεστημένα ευρωπαϊκά κράτη κτλ).
Αυτό τον πόλεμο που σκοπεύουμε να ανοίξουμε εμείς ως φτωχοί αλλά υπερήφανοι
ως Έλληνες, είμαστε προετοιμασμένοι να τον κερδίσουμε;
'Εχουμε έτοιμα δοκιμασμένα σχέδια αλλαγής νομίσματος;
Έχουμε αποθεματικό κεφάλαιο;
Έχουμε ενεργειακά αποθέματα;
Έχουμε αρκετά τρόφιμα ώστε να αντέξουμε σε περίπτωση που κλείσουν τα σύνορα;
Έχουμε πιστούς και ειλικρινείς συμμάχους πέραν της Δύσης;
Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και να αντέξουμε και να βγούμε νικητές ή
απλά πάμε στον πόλεμο μόνο και μόνο από απόγνωση και απελπισία;
Και τι παθαίνουν όσοι μάχονται απελπισμένοι;
Ξαναλέω για πολλοστή φορά: μην γελιέστε όσοι πιστεύετε ότι το δημοψήφισμα
πρόκειται για ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ σε μια απλή πρόταση των "θεσμών"
Το δημοψήφισμά όπως έχουν παραδεχτεί και μέλη της κυβέρνησης και όπως το
αντιμετωπίζει ολόκληρη η υφήλιος πρόκειται για ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ΕΥΡΩ.
Να σου απαντήσω όσον αφορά τη δική μου οπτική. Εμένα δεν μου λέει τίποτα, είναι οικονομολόγος και ως επιχείρημα για το ναι αναφέρει το ότι λόγω ισχυρής δημοκρατικής παράδοσης μπορεί να πάρει την τύχη στα χέρια της. Κάπου κυκλοφορεί ένα κειμενάκι ανάλογου περιεχομένου από τον αερολόγο-αμπελοφιλόσοφο Π.Κοέλο που επίσης δεν μ λέει τίποτα, γιατί η ισχυρή δημοκρατική παράδοση από μόνη της δεν λέει τίποτα. Από μακροοικονομικής πλευράς δεν αναφέρει απολύτως τίποτα... οπότε το θεωρώ περισσότερο ευχολόγιο παρά επιχείρημα...
το αντικείμενο του άρθρου δεν είναι οικονομικό αλλά και αλοίμονο εάν τον κατηγορήοσουμε έναν αναγνωρισμένο οικονομολόγο οτι δεν έχει κάνει back up τη θεωρία με οικονομικά δεδομένα σε μια συζήτηση για ένα δημοψίφισμα, πάραυτα απο μακροοικονομικής πλευράς:
"Αυτή η ανησυχία για τη λαϊκή νομιμοποίηση είναι ασυμβίβαστη με τις πολιτικές της ευρωζώνης, που ποτέ δεν ήταν και τόσο δημοκρατικές. Τα περισσότερα μέλη-κυβερνήσεις της δεν επιδίωκαν την έγκριση των λαών τους για την παράδοση της νομισματικής κυριαρχίας τους στην ΕΚΤ. Όταν η Σουηδία το έπραξε, οι σουηδοί είπαν όχι. Αντιλαμβάνονταν ότι η ανεργία θα αυξανόταν εάν η νομισματική πολιτική της χώρας καθοριζόταν από μια κεντρική τράπεζα που μεριμνούσε μονόπλευρα για τον πληθωρισμό (και επίσης ότι δεν θα υπήρχε επαρκής μέριμνα για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα)".
εδώ κάνεις λάθος. δεν λέει ΔΞ/ΔΑ το ΚΚΕ
δεκαετίες τώρα έχει σταθερή άποψη: ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ.
εεε μα ν' αγιάσει ο στόμας σου. και σταθερή και δεκαετίες.
:beer:
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 10:04
το αντικείμενο του άρθρου δεν είναι οικονομικό αλλά και αλοίμονο εάν τον κατηγορήοσουμε έναν αναγνωρισμένο οικονομολόγο οτι δεν έχει κάνει back up τη θεωρία με οικονομικά δεδομένα σε μια συζήτηση για ένα δημοψίφισμα, πάραυτα απο μακροοικονομικής πλευράς:
Επειδή είναι ακριβώς αναγνωρισμένος οικονομολόγος εγώ θα ήθελα να γράψει μια μικρή ανάλυση λαμβανομένων υπόψιν των δημοσιονομικών και μακροοικονομικών δεδομένων όταν η Ελλάδα είχε δραχμή, δική της κεντρική τράπεζα που λάμβανε τις αποφάσεις κτλ.
MG-KTiNoS
30/06/2015, 10:07
Δε χρειάζεται να υπερασπιστεί κανένας τη Ζωή. (ακούς Νικολα?)
Den υπερασπίζομαι τη Ζωή αλλά τους θεσμούς....
(όχι την τρόικα ε? :p )
Πάντα ήμουν αντίθετος σε κάθε παράβαση της νομιμότητας.
Αν δεν σ αρέσουν οι νόμοι είναι άλλη κουβέντα.
Και κάτι άλλο: η Ευρωπαϊκή ένωση δεν είναι μια οικογένεια με αδέρφια.
είναι ένα δίκτυο συνεργατών που ταιριάζουν τα χνώτα τους.
Σε βοηθάω - με βοηθάς, σε χρειάζομαι - με χρειάζεσαι.
Δεν είμαστε ΗΠΑ να είμαστε πολωμένοι. Δεν είμαστε ευρωπαίοι πατριώτες.
Δεν θα πονέσει στο ελάχιστο ο μέσος Ισπανός, Ιταλός,Φιλανδός,Βούλγαρος
εάν αύριο καταστραφεί η Ελλάδα. Δεν θα χαρεί αντίστοιχα εάν γίνει Ελβετία.
Χέστηκε. Τον μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα επηρεαστεί η χώρα του.
Είμαστε συνεργάτες. Και εάν ένας αρχίσει και συμπεριφέρεται επιθετικά,
πόσο μάλλον όταν είναι ένας μικρός βουτηγμένος μέσα στα χρέη, τότε η
υπομονή των άλλων θα τελειώσει. Δεν είμαστε ούτε θα είμαστε στη ΕΕ
μόνο και μόνο επειδή αγαπάνε την Ελλάδα, Χώρα της Δημοκρατίας.
Και ξαναέρχομαι στο ερώτημα του προηγούμενού μου ποστ:
Είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε τη συνεργασία και να ανοίξουμε δική μας επιχείρηση;
spyrakos35
30/06/2015, 10:14
Και κάτι άλλο: η Ευρωπαϊκή ένωση δεν είναι μια οικογένεια με αδέρφια.
είναι ένα δίκτυο συνεργατών που ταιριάζουν τα χνώτα τους.
Σε βοηθάω - με βοηθάς, σε χρειάζομαι - με χρειάζεσαι.
Δεν είμαστε ΗΠΑ να είμαστε πολωμένοι. Δεν είμαστε ευρωπαίοι πατριώτες.
Δεν θα πονέσει στο ελάχιστο ο μέσος Ισπανός, Ιταλός,Φιλανδός,Βούλγαρος
εάν αύριο καταστραφεί η Ελλάδα. Δεν θα χαρεί αντίστοιχα εάν γίνει Ελβετία.
Χέστηκε. Τον μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα επηρεαστεί η χώρα του.
Είμαστε συνεργάτες. Και εάν ένας αρχίσει και συμπεριφέρεται επιθετικά,
πόσο μάλλον όταν είναι ένας μικρός βουτηγμένος μέσα στα χρέη, τότε η
υπομονή των άλλων θα τελειώσει. Δεν είμαστε ούτε θα είμαστε στη ΕΕ
μόνο και μόνο επειδή αγαπάνε την Ελλάδα, Χώρα της Δημοκρατίας.
αλά τα λες αλλά αν ήταν όλα τόσο εύκολα, γιατί δε μας γράφουν στα απαυτάρια τους να πάνε όλοι στο καλό??? αγάπη πάντως για τον συνεργάτη δεν είναι
επί του ερωτήματος τώρα,
ΟΧΙ, δεν είμαστε έτοιμοι
Ας πούμε ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου. Ποιός κερδίζει τον πόλεμο;
Αυτός που έχει προετοιμαστεί καταλληλότερα.
Καλό να το παίζεις ήρωας, να θες εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια αλλά συνάμα
έχεις ανοίξει πόλεμο (ΕΚΤ, ΔΝΤ, 18 δυσαρεστημένα ευρωπαϊκά κράτη κτλ).
Αυτό τον πόλεμο που σκοπεύουμε να ανοίξουμε εμείς ως φτωχοί αλλά υπερήφανοι
ως Έλληνες, είμαστε προετοιμασμένοι να τον κερδίσουμε;
'Εχουμε έτοιμα δοκιμασμένα σχέδια αλλαγής νομίσματος;
Έχουμε αποθεματικό κεφάλαιο;
Έχουμε ενεργειακά αποθέματα;
Έχουμε αρκετά τρόφιμα ώστε να αντέξουμε σε περίπτωση που κλείσουν τα σύνορα;
Έχουμε πιστούς και ειλικρινείς συμμάχους πέραν της Δύσης;
Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και να αντέξουμε και να βγούμε νικητές ή
απλά πάμε στον πόλεμο μόνο και μόνο από απόγνωση και απελπισία;
Και τι παθαίνουν όσοι μάχονται απελπισμένοι;
Ξαναλέω για πολλοστή φορά: μην γελιέστε όσοι πιστεύετε ότι το δημοψήφισμα
πρόκειται για ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ σε μια απλή πρόταση των "θεσμών"
Το δημοψήφισμά όπως έχουν παραδεχτεί και μέλη της κυβέρνησης και όπως το
αντιμετωπίζει ολόκληρη η υφήλιος πρόκειται για ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ΕΥΡΩ.
Δεν εχουμε τιποτε απο αυτα
αλλα συμφωνα με συζυγο ζωης....η πρωθυπουργαρα εχει κατι @ρχ@## μεχρι την σιγκαπουρη, τα οποια θα διαθεσει σε ολους τους ιθαγενεις απο Δευτερα.
el_hymador
30/06/2015, 10:22
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10874230/Jean-Claude-Juncker-profile-When-it-becomes-serious-you-have-to-lie.html
Φυσικα
ηταν συμβουλος του ΓΑΠ και υπηρετει το ιδιο λομπι.
Ειναι επισης μετοχος στο φαντ του Σορος.
Σε καλυψα ή θες κιαλλο;
αλά τα λες αλλά αν ήταν όλα τόσο εύκολα, γιατί δε μας γράφουν στα απαυτάρια τους να πάνε όλοι στο καλό??? αγάπη πάντως για τον συνεργάτη δεν είναι
επί του ερωτήματος τώρα,
ΟΧΙ, δεν είμαστε έτοιμοι
Καλη ερώτηση και υποθέτω ότι θέλουν να αναγκάσουν την Ελλάδα να βγεί εθελοντικά και όχι να πάρουν
την απόφαση επάνω τους. Εάν βγούμε εθελοντικά δεν θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη στο στερέωμα της ΕΕ
ή τουλ θα έχουν τις λιγότερες δυνατές συνέπειες. Ούτε θα καταρρεύσουν οι αγορές (σίγουρα θα δεχθούν
ένα πλήγμα) ούτε θα πανικοβληθούν άλλες χρεωμένες χώρες όπως Πορτογαλία/Ιταλία.
-Το χρέος δεν πρόκειται ούτε κατά διάνοια να διαγραφεί
-Οι χώρες της ΕΕ επιτέλους θα απαλαχθούν από το κακό σπυρί στον κώλο
-Οι πλούσιοι της Ελλάδος θα γίνουν 100 φορές πλουσιότεροι.
Μόνο ο απελπισμένος λαός θα πεινάσει 100 φορές περισσότερο αλλά δυστυχώς
παραείναι περήφανος για να ανοίξει τα ματάκια του.
Οι έξω προετοιμάζονται σιγά σιγά εδώ κ 5 χρόνια για την Εξοδό μας,
και μέχρι τώρα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στη σκακιέρα.
Μας ωθούν σε εθελούσια έξοδο, χτυπάνε παλαμάκια κι εμείς χορεύουμε
amyroukai
30/06/2015, 10:30
Όχι. Αλλά έχουμε μιά επιχείρηση που δανείζεται για να κάνει τι ακριβώς; Για να γυρνάνε τα δανεικά στην ίδια τσέπη από την οποία προήλθαν με το τεφτέρι να έχει γράψει συν τόσα;
Ποιός ιδιώτης επιχειρηματίας βρίσκει ανοχή και από ποιόν χρηματοδότη να το κάνει αυτό;
Σε τελική ανάλυση αν η επιχείρηση "Ελληνικό Κράτος" έχει τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση με διαιτητή, γιατί ο διαιτητής δεν αναλαμβάνει πέραν της τήρησης των βιβλίων και την εξυγείανση της επιχείρισης παρά την αφήνει στον κακό -αποδεδειγμένα- επιχειρηματία; Γιατί όταν βλέπει ο διαχειριστής ότι ο επιχειρηματίας πουλάει τον ΟΠΑΠ, το Ελληνικό κλπ σε αστείες τιμές (και άρα βλάπτει την υπό εξυγείανση επιχείρηση) δεν μιλάει; Το δημοψήφισμα τους χάλασε μόνο και εξεγέρθηκαν σύσσωμοι, τα λοιπά γαργάρα.
Είχαμε μιά 5ετία στην οποία δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ επί της ουσίας και ότι έγινε ήταν σκανδαλωδώς κακώς καμωμένο και δεν άνοιξε ρουθούνι, μόνο και μόνο γιατί έδινε κώλο ο πράιμ μίνιστερ.
Δεν θεωρώ τους σημερινούς έχοντες την εξουσία πιο άξιους τελικά γιατί επί της ουσίας το έργο τους είναι μηδέν σε όλα τα επίπεδα. Δεν άλλαξε τίποτα σε κανέναν τομέα του δημοσίου, ότι στραβό γινόταν γίνεται ακόμα και χρόνο να αλλάξουν πράγματα είχαν και τον άφησαν να περάσει έτσι. Τουλάχιστον δεν χάρισαν τίποτα άλλο σε φιλαράκια τους... Ωραία η μαγκιά στην ευρώπη αλλά θα ήταν πιο μάγκες αν είχαν και κάτι να δείξουν. Ότι προμήθεια κάνει το κράτος ας πούμε είναι σε τιμή κουκουρούκου, μόνο να έριχναν τις τιμές στην λιανική από τα στιλό και το κωλόχαρτο ως το οτιδήποτε αγοράζεται, θα είχαν γλιτώσει πιο πολλά από ότι κόβοντας μισθούς, λέωγωτωρα...
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10874230/Jean-Claude-Juncker-profile-When-it-becomes-serious-you-have-to-lie.html
H πολιτικη ειναι ενας δρομος στρωμενος με σκ@τ@,
οποτε για να επιβιωσεις θα πρεπει να μαθεις να κολυμπας μεσα σε αυτα, ή να γινεις ενα με αυτα!!!
-Το χρέος δεν πρόκειται ούτε κατά διάνοια να διαγραφεί
-Οι χώρες της ΕΕ επιτέλους θα απαλαχθούν από το κακό σπυρί στον κώλο
-Οι πλούσιοι της Ελλάδος θα γίνουν 100 φορές πλουσιότεροι.
Μόνο ο απελπισμένος λαός θα πεινάσει 100 φορές περισσότερο αλλά δυστυχώς
παραείναι περήφανος για να ανοίξει τα ματάκια του.
Μας ωθούν σε εθελούσια έξοδο, χτυπάνε παλαμάκια κι εμείς χορεύουμε
Κρυβε λογια και live the dream...
Δεν εχουμε τιποτε απο αυτα
αλλα συμφωνα με συζυγο ζωης....η πρωθυπουργαρα εχει κατι @ρχ@## μεχρι την σιγκαπουρη, τα οποια θα διαθεσει σε ολους τους ιθαγενεις απο Δευτερα.
337934
ο καθεις με τον πόνο του
κυριακη κοντη γιορτη......
Byron όπως το είπες, η πτώση οφείλεται στην Ελλάδα που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στη γερμανική συμμαχία. Μήπως όμως πριν κρίνεις εαν αυτό θεωρείται κραχ η όχι πρέπει να περιμένεις την έξοδο της Ελλάδας από την νομισματική ένωση. Εκεί πιστεύεις, όταν και εαν αυτό γίνει πραγματικότητα θα είναι ίδια η πτώση?
Αν σου μιλήσω ως trader, οι αγορές είναι ήδη προετοιμασμένες και ένα κραχ δεν το περιμένω. Είναι σε μεγάλο βαθμό priced in όπως λένε στην γλώσσα μου. Αν θα υπάρξουν κάποιες μεταβολές στα πρόσημα των ξένων αγορών, μεγάλες ή μικρές δεν ξέρω. Πιθανότατα ναι, πιθανότατα θα υπάρξουν και παρεμβάσεις των κεντρικών τραπεζών για να ρουφήξουν όλες τις αναταράξεις.
Αν σου μιλήσω ως Βύρων, μάλλον χάνεις την ουσία. Προσωπικά, το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να απασχολεί κάθε άνθρωπο που δεν είναι ψυχοπαθής, είναι το μέγεθος των αναταράξεων που θα προκαλέσει η άτακτη, αποετοίμαστη, ασύντακτη χρεωκοπία της χώρας μου στις ξένες αγορές.
Εξακολουθώ να πιστεύω βαθειά, πως δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι σημαίνει άτακτη χρεωκοπία. Νομίζουν κάποιοι οτι η ζωή θα είναι ίδια με κάποιες δυσκολιούλες που θα ξεπεράσουμε με υψηλό φρόνημα...
Αυτό που θα συμβεί, είναι πως σε ένα μήνα ΘΑ παρακαλάμε τον όποιον υπάρχει πάνω, να πάμε στην δραχμή.
LogOutGoRide
30/06/2015, 10:40
Δηλαδή αν ψηφισουμε ΝΑΙ θα το γλιτώσουμε όλο αυτό;
Ρωτάω για να διαμορφώσω μια άποψη, αν είναι αυτό δυνατό.
Αν δεν έχει νόημα το τι θα βγει τελικά, τι γίνεται δηλαδή;
. Νομίζουν κάποιοι οτι η ζωή θα είναι ίδια με κάποιες δυσκολιούλες που θα ξεπεράσουμε με υψηλό φρόνημα...
Αυτό που θα συμβεί, είναι πως σε ένα μήνα ΘΑ παρακαλάμε τον όποιον υπάρχει πάνω, να πάμε στην δραχμή.
Ακριβως αυτο θα γινει.
Το βιοτικο επιπεδο θα προσγειωθει στο 1950, και οταν ολοι συνειδητοποιησουν τι εχει συμβει, το καραβι θα εχει σαλπαρει και οι ευρωπη θα μας κουναει μαντηλι.
Δεν πειραζει ομως, θα προχωρησει η συμμαχια με το μαλαουι και την Ζουαζιλανδη και θα γινουμε το Καταρ της ΒορειοΑνατολικης Ασιας!!!
Όχι. Αλλά έχουμε μιά επιχείρηση που δανείζεται για να κάνει τι ακριβώς; Για να γυρνάνε τα δανεικά στην ίδια τσέπη από την οποία προήλθαν με το τεφτέρι να έχει γράψει συν τόσα;
Ποιός ιδιώτης επιχειρηματίας βρίσκει ανοχή και από ποιόν χρηματοδότη να το κάνει αυτό;
Σε τελική ανάλυση αν η επιχείρηση "Ελληνικό Κράτος" έχει τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση με διαιτητή, γιατί ο διαιτητής δεν αναλαμβάνει πέραν της τήρησης των βιβλίων και την εξυγείανση της επιχείρισης παρά την αφήνει στον κακό -αποδεδειγμένα- επιχειρηματία; Γιατί όταν βλέπει ο διαχειριστής ότι ο επιχειρηματίας πουλάει τον ΟΠΑΠ, το Ελληνικό κλπ σε αστείες τιμές (και άρα βλάπτει την υπό εξυγείανση επιχείρηση) δεν μιλάει; Το δημοψήφισμα τους χάλασε μόνο και εξεγέρθηκαν σύσσωμοι, τα λοιπά γαργάρα.
Είχαμε μιά 5ετία στην οποία δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ επί της ουσίας και ότι έγινε ήταν σκανδαλωδώς κακώς καμωμένο και δεν άνοιξε ρουθούνι, μόνο και μόνο γιατί έδινε κώλο ο πράιμ μίνιστερ.
Δεν θεωρώ τους σημερινούς έχοντες την εξουσία πιο άξιους τελικά γιατί επί της ουσίας το έργο τους είναι μηδέν σε όλα τα επίπεδα. Δεν άλλαξε τίποτα σε κανέναν τομέα του δημοσίου, ότι στραβό γινόταν γίνεται ακόμα και χρόνο να αλλάξουν πράγματα είχαν και τον άφησαν να περάσει έτσι. Τουλάχιστον δεν χάρισαν τίποτα άλλο σε φιλαράκια τους... Ωραία η μαγκιά στην ευρώπη αλλά θα ήταν πιο μάγκες αν είχαν και κάτι να δείξουν. Ότι προμήθεια κάνει το κράτος ας πούμε είναι σε τιμή κουκουρούκου, μόνο να έριχναν τις τιμές στην λιανική από τα στιλό και το κωλόχαρτο ως το οτιδήποτε αγοράζεται, θα είχαν γλιτώσει πιο πολλά από ότι κόβοντας μισθούς, λέωγωτωρα...
Μετά από 4 χρόνια σκληρής λιτότητας είχαμε αρχίσει δειλά δειλά να βλέπουμε λίγο, ελάχιστο φως.
Είχαμε αρχίσει να βάζουμε τάξη στο τσαντήρι μας και είχαμε δείξει σημάδια εμπιστοσύνης προς τις αγορές.
Συγνώμη, αλλά εγώ αυτό βλέπω, κάποιοι λένε ότι δν υπήρχε καμία βελτίωση, ΟΚ
Ούτε εγώ έβγαλα λεφτά τόσα χρόνια, ζορίζομαι για να περάσω το μήνα κι αν είμαι τυχερός βάζω μια δεκάρα στην άκρη.
Εάν είχαμε μια ελπίδα να εξυγιανθούμε μετά από τόσες δεκαετίες ανυπολόγιστων
σπαταλών, τώρα που αν φύγουμε από το ευρώ δεν θα έχουμε καμία κύριοι.
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΠΙΔΑ.
Μιλωντας σοβαρα (!)
οι δρομοι ειναι δυο.
-Ο πολυ δυσκολος ανηφορικος δρομος της Ευρωπης-αφου ομως κανουμε δομικες αλλαγες, μειωσουμε κοστη του κρατους και περιορισουμε τους Δ.Υ.
-Επιστροφη στην δραχμη, βιαιη προσαρμογη προς τα κατω, βιοτικο επιπεδο του 1950, ελλειψεις σε αγαθα που σημερα θεωρουμε αυτονοητα,
το πρωτο δε τριμηνο ανεξελεγκτες καταστασεις με ντου σε αγορες/Smarket κλπ.
Δευτερη χρεωκοπεια εντος 15ετιας, και ανακαμψη μετα απο 40 χρονια.
Άρα ή δεκαετία '50 (όχι) ή 50 χρόνια 337936 (ναι) ;
Αυτές είναι οι επιλογές μας;
LogOutGoRide
30/06/2015, 10:45
Δηλαδή δεν θα γινομασταν ένα κράτος που ευημερούσαν οι αριθμοί και οι άνθρωποι θα πεινούσαν;
Και ο Αυγερόπουλος στο κόλπο;
Τι διάολο γίνεται επιτέλους;
Ποιός λέει αλήθεια;
Μαζί γράφαμε Άκη. Οκ, καλύφΤηκα.
Άρα ή δεκαετία '50 (όχι) ή 50 χρόνια 337936 (ναι) ;
Αυτές είναι οι επιλογές μας;
δεκαετία '50 (όχι) ή 25-30 χρόνια
αυτες ειναι οι επιλογες δυστυχως.
Εαν δεν τον παιζαμε 5 χρονια τωρα, θα μπορουσαμε να βγουμε απο την κριση το 2020.
Καθε μερα που περναει ειναι και χειροτερα.
Κυπρος και Ιρλανδια
(ΠΟΛΥ πιο οργανωμενα απο εμας κρατη) βγηκαν απο την κριση σε 2 ετη.
εμεις ομως εχουμε ΕΡΤ!!!
nicksior
30/06/2015, 10:48
Δεν έχουν νόημα πλέον οι αναλύσεις. (*)
12 το βράδυ τελει'ωνουν τα "ψεμματα"..
Δεν είναι χαζός .. Το Ναι περιμένει .
Το Ναι που θα τον κάνει Τσε Γκεβαρα - ηρωική έξοδος - παρακαταθήκη για το μέλλον του.
Το Οχι φοβάται , οσο κι αν σας ακούγεται παράξενο.. που θα τον οδηγήσει να μη βρίσκει σπηλιά να κρυφτεί...
Μόνο που τότε εμείς θα έχουμε καταστραφεί και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται θα έχουν άπειρο χρόνο να το καταλάβουν.
(*) Αυτό δείχνει και το παράλογο το δημοψηφίσματος , ναι ή όχι σε κάτι που προσπαθούμε να καταλάβουμε εδώ μέσα μετά τόσες αναλύσεις και τόσα παιδιά σπουδασμένα στα οικονομικά .
Το τι έχει καταλάβει η θυμωμένη βάβω με τη μειωμένη σύνταξη στην άνω ραχούλα θα το νοιώσει με την καθόλου σύνταξη.
Δεν έχουν νόημα πλέον οι αναλύσεις. (*)
12 το βράδυ τελει'ωνουν τα "ψεμματα"..
Δεν είναι χαζός .. Το Ναι περιμένει .
Το Ναι που θα τον κάνει Τσε Γκεβαρα - ηρωική έξοδος - παρακαταθήκη για το μέλλον του.
Το Οχι φοβάται , οσο κι αν σας ακούγεται παράξενο.. που θα τον οδηγήσει να μη βρίσκει σπηλιά να κρυφτεί...
Μόνο που τότε εμείς θα έχουμε καταστραφεί και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται θα έχουν άπειρο χρόνο να το καταλάβουν.
(*) Αυτό δείχνει και το παράλογο το δημοψηφίσματος , ναι ή όχι σε κάτι που προσπαθούμε να καταλάβουμε εδώ μέσα μετά τόσες αναλύσεις και τόσα παιδιά σπουδασμένα στα οικονομικά .
Το τι έχει καταλάβει η θυμωμένη βάβω με τη μειωμένη σύνταξη στην άνω ραχούλα θα το νοιώσει με την καθόλου σύνταξη.
To αυτο.
i rest my case.
Οι δρομοι μας ειναι δυο
και οι δυο επιπονοι, και οι δυο με στερησεις και φτωχεια....
απλα προτιμω να τζογαρω τα 2 τελευταια μου cents στην Ευρωπη εναν τοπο με το υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο στον κοσμο (πιο πανω και απο την Αμερικανικη ηπειρο), παρα να θαλασσοδερνομαι μονο σε αχαρτογραφητα νερα τυπου Κουβας, Βενεζουελας κλπ που οι ανθρωποι πεινανε δεκαετιες τωρα.
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 10:57
Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντικείμενο δημοψηφίσματος, ή μάλλον δεν είναι αυτό που η κυβέρνηση υποστηρίζει. Καλούμαστε να αποφασίσουμε εάν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με κάτι που ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΑΣΗ. Με όρους moto.gr καλούμαστε να απαντήσουμε αν συμφωνούσαμε με τον προορισμό μιας εκδρομής που έχει ακυρωθεί. Ή να ψηφίσουμε εάν συμφωνούμε που η φετινή ετήσια έγινε καλώς ή όχι εκεί που έγινε.
Η δική μου οπτική λοιπόν είναι η εξής: Ο Τσίπρας έπραξε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όπως και ο προκάτοχός του, τραγικοί ΜΙΚΡΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ μπροστά σε μεγάλες περιστάσεις. Ο δε Σαμαράς ήξερε ότι αυτά που έπρεπε να υπογράψει δεν θα περνούσαν ούτε από μερικούς δικούς του, ούτε από τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και πως το αντιμετωπίζει; Με το να μεταθέσει την καυτή πατάτα στον επόμενο, δηλ στον Τσίπρα. Εάν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τις εκλογές τις προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας καλύτερα να μην αναφέρω τι χρειάζεται... Πάμε τώρα στον Τσίπρα... ξέροντας ότι ο συμβιβασμός που είναι έτοιμος να κάνει δεν περνάει από Λαφαζάνηδες, Λαπαβίτσες, Κωνσταντοπούλου, συνεταιράκια της ΑΝΕΛ κτλ τι κάνει; Πετάει το μπαλάκι στο λαό αριστοτεχνικά και ετοιμάζεται να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια... Δεν έχει να χάσει κάτι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Είναι όχι; Μου δώσατε καθαρή εντολή να προχωρήσω όπως θέλω, μου βγαίνει είμαι γαμάουα, δεν μου βγαίνει ξέρατε τις συνέπειες είστε υπόλογοι. Βγαίνει το ναι; Παραιτούμαι από πρωθυπουργός, πετάω ένα δεν θα μείνω στην ιστορία ο πρωθυπουργός που υπέγραψε μια καταδίκη όπως είπε χτες στην ΕΡΤ, φροντίσαμε λοιπόν την υστεροφημία μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά...
Και στις δύο περιπτώσεις είναι εμφανές πως γνώμονας για τις αποφάσεις Σαμαρά-Τσίπρα είναι η Ελλάδα πάνω απ' όλα...
Αααα και κάτι άλλο φίλτατε υποστηρικτή της αστής Ζωής των έντιμων επιλογών... Θα έχεις ακούσει για το Noor 1, του επιχειρηματία του Κοτσώνη, συνεργάτη του Μαρινάκη, που το πιάσανε τίγκα στο ναρκωτικό. Ο δε Μαρινάκης ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μέτοχος στο κανάλι του Αλαφούζου που εκμεταλλεύεται το δημόσιο αγαθό του τηλεοπτικού αέρα και στο οποίο δουλεύει η δημοσιογράφος με τα μεθυστικά μάτια και το τεχνηέντως αθώο βλέμμα. Ποιος ανέλαβε λοιπόν φίλτατε δικηγόρος υπεράσπισης του "επιχειρηματία" που θα γέμιζε θάνατο την Ελλάδα και την Ευρώπη; *Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
**Να πιάσουμε λίγο και τη μαμά της Ζωής που είναι πρόεδρος στο ΕΣΡ και πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε πως μέχρι το 2013 έπαιρνε επίδομα ανήλικων τέκνων; Δεν το πιάνουμε γιατί θα πετάξεις το ατράνταχτο "επιχείρημα" άλλοι έχουν κάνει χειρότερο, οπότε στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Δεν είμαι ταγμένος ούτε κοματόσκυλο αλλά μερικά πράγματα χρήζουν εξήγησης
* απαντήθηκε από τον Σπυράκο
** Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, (νομίζω) είχε κάνει αίτηση διακοπής του επιδόματος και μέχρι να γίνει η διακοπή πέρασαν 2 μήνες και γι' αυτό το χροικό διάστημα την κατηγόρησαν. Ποιο πολύ μου κάνει ότι ήθελαν να χτυπήσουν τον πολιτικό άντρα της .
spyrakos35
30/06/2015, 11:02
Πάντως εγώ, ακόμα δεν έχω αποφασίσει....
διαβάζω απόψεις, αρθρα, έλληνες, ξένοι, οικονομολόγοι, καταστροφολόγοι, όλοι έχουν από κάποιο δίκιο στο σκεπτικό τους και αυτό τα κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα....
μία λεω έτσι, μία λέω΄"ρε μήπως αλλιώς?"...
τόσα χρόνια πληρώνουμε, ματώνουμε αλλά προκοπή δε βλέπουμε....
πέντε μήνες κάτι, ένα κατιτίς (εκτός από ερτ, καθαρίστριες, 100 δόσεις) πάλι δεν είδαμε ένα κεράκι εστω στο τέέέέέέέέέέέέρμα του τούνελ...
πρέπει να επιλέξω το λιγότερο χειρότερο σενάριο και δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι αυτό.....
εσωτερικά έχω αρρωστήσει και μόνο και μόνο για την οικογένειά μου φροντίζω να μη φαίνεται :a04:
Τον Τσιπρα τον ψηφισα ελλείψη εναλλακτικού προιοντος....
Περα απο το οτι με απογοήτευσε, ειναι πλεον επικίνδυνος και αυτός και η παρέα του για την χωρα για τις επόμενες δεκαετιες.
Και αυτο δεν μπορω να το δεκτω με τιποτα.
Υ.Γ.
Μην υποκύψετε στον εθνικο διχασμο που προωθείται, μπορει να διαφωνούμε αλλα ειμαστε ολοι ελληνες, και μαζι θα την περασουμε την ασχημη αυτή δοκιμασια.
LogOutGoRide
30/06/2015, 11:04
Είχαμε καταλάβει πως οι εκλογές ήταν "στημένες" να έρθουν οι άλλοι να φάνε τα μούτρα τους και μετά να γυρίσουν πίσω σαν σωτήρες. Ούτε όμως οι τωρινοί θέλουν το ΟΧΙ γιατί το κατάλαβαν ίσως αργά.
Παρόλα αυτά κάποιοι πιστεύουν πως έστω σε λίγα-έως αρκετά-χρόνια θα δουν άσπρη μέρα ή τουλάχιστον ήταν έτοιμη να την δουν, μόλις είδαμε το φως, τα σπάσαμε όλα.
Καληνύχτα μας.
Μήπως μαζί με μακαρόνια να αγοράζαμε και τίποτα άλλο;
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 11:06
Δεν είμαι ταγμένος ούτε κοματόσκυλο αλλά μερικά πράγματα χρήζουν εξήγησης
* απαντήθηκε από τον Σπυράκο
** Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, (νομίζω) είχε κάνει αίτηση διακοπής του επιδόματος και μέχρι να γίνει η διακοπή πέρασαν 2 μήνες και γι' αυτό το χροικό διάστημα την κατηγόρησαν. Ποιο πολύ μου κάνει ότι ήθελαν να χτυπήσουν τον πολιτικό άντρα της .
Πρώην άντρας της εδώ και χρόνια και το αναφέρω όχι ως κουτσομπολιό αλλά ως επιχείρημα ότι δεν ισχύει ότι ήθελαν να χτυπήσουν τον πολιτικό. Έπαιρνε επίδομα μέχρι το 2013 και 2 και 3 και 12 μήνες να είχαν περάσει η Ζωή ήταν 34-35-36 χρονών άρα όχι ανήλικη... ελπίζω να σε κάλυψα Βασίλη.
Πάντως εγώ, ακόμα δεν έχω αποφασίσει....
διαβάζω απόψεις, αρθρα, έλληνες, ξένοι, οικονομολόγοι, καταστροφολόγοι, όλοι έχουν από κάποιο δίκιο στο σκεπτικό τους και αυτό τα κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα....
μία λεω έτσι, μία λέω΄"ρε μήπως αλλιώς?"...
τόσα χρόνια πληρώνουμε, ματώνουμε αλλά προκοπή δε βλέπουμε....
πέντε μήνες κάτι, ένα κατιτίς (εκτός από ερτ, καθαρίστριες, 100 δόσεις) πάλι δεν είδαμε ένα κεράκι εστω στο τέέέέέέέέέέέέρμα του τούνελ...
πρέπει να επιλέξω το λιγότερο χειρότερο σενάριο και δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι αυτό.....
εσωτερικά έχω αρρωστήσει και μόνο και μόνο για την οικογένειά μου φροντίζω να μη φαίνεται :a04:
ΚΟΥ ΚΟΥ Ε ΣΥΝΤΡΟΦΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
ΚΟΥ ΚΟΥ Ε :p:lol:
και κάτι τελευταίο, και ας μην πει κανένα γατόνι πως κινδυνολογώ...
Με εντολή της κυβέρνησης, όλα τα ταμειακά διαθέσιμα των ταμείων ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μεταφέρονται στην ΤΕ μέχρι αύριο.
Τα ρέστα που έχουν μέινει απ΄τον ELA είναι ελάχιστα. Στην θέση τους, θα κατέβαζα το όριο αναλήψεων στα 20€, μπας και φτάσω μέχρι την Κυριακή χωρίς φατσούλες στις οθόνες των ΑΤΜ.
AUFGEBRACHT
30/06/2015, 11:08
Τα είπαμε χτες και μου έδωσες μια συμβουλή, από το Σαββάτο είμαι κλεισμένος στο δωμάτιο για να μη με βλέπουν...
Να συνεχισω την σκεψη του αποπανω...
Συνταξεις σημερα ΔΕΝ θα πληρωθουν
ΑΤΜ με μετρητα εως πεμπτη μεσημερι βαρια....
LogOutGoRide
30/06/2015, 11:09
Μάλιστα. Μας σπρώχνουν όλο και πιο πολύ στο Ναι και μετά θα έχουν και την πιο καθαρή εντολή του λαού να ολοκληρώσουν επιτέλους το σχέδιο σωτηρίας..... για αυτούς.
MG-KTiNoS
30/06/2015, 11:09
Αν σου μιλήσω ως trader, οι αγορές είναι ήδη προετοιμασμένες και ένα κραχ ......
Ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα μπορούσε να μας πει το απλό....
Στα @@ μου τι θα κάουν ΑΥΤΟΙ !
Εξακολουθώ να πιστεύω βαθειά, πως δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι σημαίνει άτακτη χρεωκοπία.
Και εύχομαι να βρεθεί κάποιος λογικός άνθρωπος να το αποτρέψει.
Απ αυτά που ακούω όμως.... Δεν ξέρω....
Πραγματικά δεν ξέρω.
:(
georgemark
30/06/2015, 11:10
Και αν όλα αυτά είναι ένα θέατρο συμφωνημενο για να περάσουν μέτρα σήμερα στο παρά 5??
spyrakos35
30/06/2015, 11:15
Και αν όλα αυτά είναι ένα θέατρο συμφωνημενο για να περάσουν μέτρα σήμερα στο παρά 5??
ξέρεις βέβαια οτι σε τέτοια περίπτωση μάλλον θα τα αποδεχτούμε (σα λαός) - νο ματερ γουάτ - και θα στήσουμε και κώλο
Ο οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα μπορούσε να μας πει το απλό....
Στα @@ μου τι θα κάουν ΑΥΤΟΙ !
Και εύχομαι να βρεθεί κάποιος λογικός άνθρωπος να το αποτρέψει.
Απ αυτά που ακούω όμως.... Δεν ξέρω....
Πραγματικά δεν ξέρω.
:(
απελπισία και ελπίδα παρέα είσαι βρε Νίκο...
δεν έχω ιδέα τί γίνεται, είμαι θυμωμένος ΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ
LogOutGoRide
30/06/2015, 11:18
Χειρότερα από τον πόλεμο του 40.
Αντί για 2Κ νεκρούς, 8Κ νεκροζώντανους.
Θα γίνει και 20€ στα ΑΤΜ για όσους έχουν ακόμη να παίρνουν.
Άντε όλοι στο Ναι και μετά να σκάσουμε επιτέλους να το παίζουμε μάγκες και "τώρα τι θες; Εσύ δεν το ψήφισες; Ποιον κατηγορείς τώρα"
Ερώτηση και μιλάω σοβαρά. Ο Χάρρυ Κλυνν είναι αυτός κάπου μέτοχος; Να συνεχίζω να τον διαβάζω, άσχετα με τον αν συμφωνώ πάντα;
Cpt. Haddock
30/06/2015, 11:21
Καποιος πιο πριν ρωτησε τι αποφαση να παρει με αυτα που λέμε.
Δεν υπάρχει αποφαση. Σε ενα δημοψηφισμα τοσο ατσαλα στημενο και τοσο ασαφως διατυπωμενο και με τετοιο ηλιθιο timing, οτι και να βγει ειναι lose-lose scenario.
Το "Ναι", σημαινει οτι ο λαος αποδεχεται τη συμφωνια (ποια; αφου απεσυρθει, αρα θα ερθει αλλη για την οποια δ θα εχουμε ψηφισει), συμφωνια η οποια περιλαμβανει εισπρακτικα μετρα χειροτερα απο του Χαρδουβελη. Ποιος θα υπογραψει τη συμφωνια αφου ο Τσιπρας θα παραιτηθει; Διερευνητικες εντολες, εκλογες και παμε παλι απο την αρχη σε ενα κρατος διαλυμενο και χωρις ρευστο.
Το "Οχι" τι σημαινει; Κανεις δεν ξερει. "Οχι, δεν αποδεχομαστε τη συμφωνια, φερτε μας αλλη"; Μα αφου μας εφεραν αλλη. "Οχι δε θελουμε καμια συμφωνια"; Μα που θα βρουμε λεφτα, μια και δεν υπάρχει μια;
"Οχι, την κανουμε"; Καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο; Το ειπε ο Βυρωνας. Χρεοκωπια εντος ευρω και θα παρακαλαμε να βγουμε μπας και με υποτιμηση βρουμε κανενα ρευστο.
Αναρωτιεμαι για δυο πραγματα: Πρωτον εαν υπήρχε σχεδιο για το δημοψηφισμα και απλα ηταν χαζο, ή δεν υπηρχε καθολου και δευτερον εαν το τελεσιγραφο στην ουσια προήλθε απο το κομμα και οχι απο την ΕΕ.
Όλα τα παραπανω, αν γινει δημοψηφισμα τελικα γιατι εχω τις αμφιβολιες μου :D
Υποψν, οτι το δημοψηφισμα θα κοστισει περιπου 110 εκατομμυρια ευρω. Αγνωστο απο πού θα βρεθουν ή απο πού θα λειψουν.
Μια και λεμε οτι καλο ειναι να γινονται δημοψηφισματα και να ρωταται ο λαος (και συμφωνω), δειτε το παραδιεγμα της Μ.Βρετανιας. Εχει ανακοινωθει απο ΤΩΡΑ, οτι το 2017 (σε δυο χρονια), θα κληθει ο λαος να αποφασισει την παραμονη ή οχι στην ΕΕ.
Απλετος χρονος για ενημερωση και προβολη επιχειρηματων, για ενα απλο και ξεκαθαρο ερωτημα: Μεσα ή εξω απο την ΕΕ. Ετσι γινονται τα πραγματα σε σοβαρες χωρες...
:wave2:
Σε 5 μερες κανενας ποτε δεν θα εχει ψηφισει αλεξη....
σαν τον ΓΑΠ ενα πραγμα....λες και το 44% του 2010 ηταν...πλασματικο...
LogOutGoRide
30/06/2015, 11:26
Σε λίγα χρόνια είναι το θέμα τι θα λέμε
Ιδού:
«Κλείνουν» τα σύνορα για τις ελληνικές εισαγωγές, μετά την επιβολή των capital controls, γεγονός που επηρεάζει σταδιακά και τις εξαγωγές σε ό,τι αφορά νέες συμφωνίες και συναλλαγές. Οι έως τώρα παραγγελίες προϊόντων από το εξωτερικό εκτελούνται, αλλά ανακύπτουν διαρκώς ζητήματα στα τελωνεία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς, καθώς, σε πολλές περιπτώσεις, δεν έχουν την απαιτούμενη ρευστότητα για να καλύψουν, ακόμη και τα διόδια…
Οι πρώτες ύλες θα αποτελέσουν τον κύριο τομέα στον οποίο θα φανούν οι ελλείψεις εντός των ημερών τόσο λόγω της αδυναμίας καταβολής χρημάτων από τους εγχώριους εισαγωγείς όσο και λόγω της επιφύλαξης των ξένων πελατών να στέλνουν μεγάλες ποσότητες στους Ελληνες συνεργάτες τους…
«Καμπανάκι» 10ήμερου
Δέκα μέρα αντέχει η βιομηχανία τροφίμων να διατηρήσει απρόσκοπτη τη λειτουργία των μονάδων παραγωγής, καθώς τα αποθέματα των πρώτων υλών δεν είναι απεριόριστα και ως εκ τούτου η εξασφάλιση κανονικής ροής στην τροφοδοσία της λιανικής είναι ιδιαίτερα εύθραυστη.
Οπως αναφέρουν μιλώντας στη «Ν» στελέχη της εγχώριας βιομηχανίας τροφίμων και εκπρόσωποι των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, «στην παρούσα φάση, η τροφοδοσία γίνεται κανονικά με την πλειονότητα των επιχειρήσεων να συνεχίζουν να προμηθεύουν την αγορά», ωστόσο, ήδη ορισμένοι προμηθευτές «παγώνουν» τις τιμολογήσεις ως προς νέες παραγγελίες ή /και βάζουν πλαφόν στις συναλλαγές, οι οποίες πλέον γίνονται αποκλειστικά τοις μετρητοίς.
Σε επίπεδο κατανάλωσης, στα σούπερ μάρκετ ο ρυθμός της αύξησης των τελευταίων ημερών εκτιμάται περί το 20%-30%, ποσοστό που σύμφωνα με τις αλυσίδες, «δεν δημιουργεί πρόβλημα στον ανεφοδιασμό στα ράφια, τουλάχιστον, για την τρέχουσα εβδομάδα».
Ωστόσο, οι παράγοντες της αγοράς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι μετά το πέρας της «διαβολοβδομάδας», εάν οι τράπεζες παραμείνουν κλειστές, τότε το πρόβλημα θα είναι τεράστιο. Πρώτα θα υπάρξει πρόβλημα με τη δυνατότητα πρόσβασης της βιομηχανίας σε πρώτες ύλες ή και στα υλικά συσκευασίας.
«Ολες οι επιχειρήσεις τροφίμων έχουν κάποιας μορφής απόθεμα πρώτων υλών, το οποίο όμως δύναται να εξασφαλίσει περιορισμένο χρόνο λειτουργίας των εργοστασίων. Μετά απλά δεν θα μπορούν να παράγουν» σημειώνουν, ενώ προσθέτουν ότι «με γνώμονα ότι η ελληνική αγορά δεν έχει εσωτερική αυτάρκεια, το 80% των προϊόντων είναι εξαρτώμενα εισαγωγών, ακόμα και εάν η έλλειψη αφορά μονάχα ένα συστατικό, δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία παραγωγής».
Αντίστοιχα, από πλευράς των αλυσίδων τονίζεται ότι «τα σούπερ μάρκετ είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τους προμηθευτές. Μπορούμε να διαθέσουμε στο ράφι μόνον ό,τι μας προμηθεύει η βιομηχανία. Δεν μπορούμε να παράγουμε προϊόντα».
«Αυτήν τη στιγμή, καλή τη πίστει, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αλυσίδα τηρούν μια στάση αναμονής, ωστόσο τα περιθώρια είναι ασφυκτικά και η αγορά εγκλωβισμένη στις κλειστές τράπεζες» υπογραμμίζουν στελέχη του κλάδου.
Μέτρα ζητά ο κλάδος logistics
Την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, εξαιτίας του κλεισίματος των τραπεζών, με ορατό τον κίνδυνο «λουκέτου» στις Εμπορευματικές Μεταφορές εκφράζουν οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Δ.Χ.
Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους συναρμόδιους υπουργούς, το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών ασπαζόμενο την κρισιμότητα της κατάστασης και με στόχο την, όσο το δυνατόν, εύρυθμη τροφοδοσία της αγοράς, ζητά να ληφθούν σειρά μέτρων με στόχο την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΣΧΕΜ Πέτρος Σκουλικίδης το Συνδικάτο ζητά:
- Να δοθεί εντολή στα πρατήρια που ανήκουν στα ΕΛΠΕ και στη MotorOil να εφοδιάζουν τα φορτηγά Δ.Χ. με πετρέλαιο, με την εγγύηση του κράτους.
- Να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση των Φ.Δ.Χ. από τους σταθμούς διοδίων των αυτοκινητόδρομων.
- Να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος στα πλοία, με την εγγύηση του κράτους.
Εάν η κυβέρνηση, υποστηρίζεται, δεν υλοποιήσει τα ανωτέρω, θα σταματήσουν οι μεταφορές και η τροφοδοσία όλων των πρώτων υλών και προϊόντων (από αγροτικά και νοσοκομειακά μέχρι και είδη πρώτης ανάγκης), με αρνητικές συνέπειες τόσο στη χερσαία χώρα όσο και στις νησιωτικές περιοχές, απειλώντας μεταξύ άλλων και τον τουρισμό.
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/finance/story/972440/kleista-sunora-gia-eisagoges-kai-eksagoges
spyrakos35
30/06/2015, 11:31
αμα τελειώσει αναίμακτα αυτό το στόρυ,
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ
οτι θα πάμε αποκλειστική ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΟΒΟΛΤΑ χωρίς τάπερ και μαλακίες
μετά, θα ακολουθήσει ΓΛΥΚΟ/ΠΑΓΩΤΟ/ΑΦΕΨΗΜΑ
LogOutGoRide
30/06/2015, 11:35
Τι θυμήθηκα τώρα.
Την τύχη του Αταχουάλπα όταν τον έπιασαν οι Ισπανοί κονκισταδόροι.
Στην θέση του άμοιρου αρχηγού των Ινκας, βάλτε τον τόπο μας.
Άσχετο; κι όμως ταιριάζει γάντι.
Αυτό μου θυμίζει το δημοψήφισμα.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ
Cpt. Haddock
30/06/2015, 11:35
Σε λίγα χρόνια είναι το θέμα τι θα λέμε
Θα σου απαντησω.
Χαριλαος Τρικουπης. Αν ρωτησεις ενα μεσο ελληνα θα σου πει το "Δυστυχως επτωχευσαμεν". Ποσοι ξερουν οτι το ανεφερε εχοντας αναλαβει πρωθυπουργος μιας χωρας που τη χρεοκωπησε ο προκατοχος του, ο Δηλιγιαννης; Στην ιστορια εμεινε για αυτη του τη φραση, σαν πρωθυπουργος της χρεοκωπιας. Φραση που συμφωνα με αρκετες πηγες, δεν ειπωθηκε ποτέ στη βουλη....
Η συλλογικη/ιστορικη μνημη κανει περιεργα παιχνιδια...
spyrakos35
30/06/2015, 11:37
φαντάσου ψυχολογία που έχω..... :lol:
LogOutGoRide
30/06/2015, 11:38
Θα σου απαντησω.
Χαριλαος Τρικουπης. Αν ρωτησεις ενα μεσο ελληνα θα σου πει το "Δυστυχως επτωχευσαμεν". Ποσοι ξερουν οτι το ανεφερε εχοντας αναλαβει πρωθυπουργος μιας χωρας που τη χρεοκωπησε ο προκατοχος του, ο Δηλιγιαννης; Στην ιστορια εμεινε για αυτη του τη φραση, σαν πρωθυπουργος της χρεοκωπιας. Φραση που συμφωνα με αρκετες πηγες, δεν ειπωθηκε ποτέ στη βουλη....
Η συλλογικη/ιστορικη μνημη κανει περιεργα παιχνιδια...
Δυστυχώς συμφωνώ.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ
οτι θα πάμε αποκλειστική ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΟΒΟΛΤΑ χωρίς τάπερ και μαλακίες ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΝΑΩ
Έλα στο φτιαξα...
LogOutGoRide
30/06/2015, 11:42
Βγαίνει ακόμη οικονομικός ταχυδρόμος ή και αυτός........
georgemark
30/06/2015, 11:42
ξέρεις βέβαια οτι σε τέτοια περίπτωση μάλλον θα τα αποδεχτούμε (σα λαός) - νο ματερ γουάτ - και θα στήσουμε και κώλο
Αυτό που έγραψα προηγουμένως μου το ανέφερε το σ/κ γνωστός αλλοδαπός που διαμένει στην Ελλάδα , θυμήσου μου είπε ότι για να περάσουν μέτρα και να δείξουν ότι το παλεύουν θα παιχτεί μεγάλο θέατρο , οι Ευρωπαίοι θα φανούν στο τέλος καλοί για να το δουν και άλλες χώρες και η κυβέρνηση ότι έκανε τα πάντα για το λαό και το έφτασε στα άκρα , στο τέλος θα περάσουν μέτρα και ο λαός θα χαροποιηθεί.
Τώρα αυτό σε συνάρτηση με το παρακάτω πρώτο θέμα που το έχουν γράψει πολλά sites ίσως και λέω ίσως βγει αληθινό :
http://www.defencenet.gr/defence/index.php
MG-KTiNoS
30/06/2015, 11:45
Ιδού:
Είδες τι ωραία αλλάζει η κυβέρνηση ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
Είδες τι ωραία αλλάζει η κυβέρνηση ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
Αχ συγνώμη, νόμιζα ότι βρίσκομαι σε μια κοινωνία που όλοι πιπιλίζουν ότι τίποτα δεν αλλάζει με τις εκλογές.
Εαν δεν κάνω λάθος το είχες γράψει κι εσύ κάποτε...
Αυτό που έγραψα προηγουμένως μου το ανέφερε το σ/κ γνωστός αλλοδαπός που διαμένει στην Ελλάδα , θυμήσου μου είπε ότι για να περάσουν μέτρα και να δείξουν ότι το παλεύουν θα παιχτεί μεγάλο θέατρο , οι Ευρωπαίοι θα φανούν στο τέλος καλοί για να το δουν και άλλες χώρες και η κυβέρνηση ότι έκανε τα πάντα για το λαό και το έφτασε στα άκρα , στο τέλος θα περάσουν μέτρα και ο λαός θα χαροποιηθεί.
Τώρα αυτό σε συνάρτηση με το παρακάτω πρώτο θέμα που το έχουν γράψει πολλά sites ίσως και λέω ίσως βγει αληθινό :
άμα το ψάξεις λίγο περισσότερο θα βρείς και άλλα φίδια.
δε φαντάζεσαι μέχρι που φτάνει η αλήθεια. the sky is the limit που είμαι ένας δικός μου φίλος αλλοδαπός. ειδικά αν βάλουμε και στη μέση οτι η λέσχη μπίλτερμεμπρεχτ (ή τελος πάντων πως την λενε) συνεδριάσε λίγες μέρες πριν απο όλα αυτά τότε θα καταλάβείς ακόμα περισσότερα.
Πρώην άντρας της εδώ και χρόνια και το αναφέρω όχι ως κουτσομπολιό αλλά ως επιχείρημα ότι δεν ισχύει ότι ήθελαν να χτυπήσουν τον πολιτικό. Έπαιρνε επίδομα μέχρι το 2013 και 2 και 3 και 12 μήνες να είχαν περάσει η Ζωή ήταν 34-35-36 χρονών άρα όχι ανήλικη... ελπίζω να σε κάλυψα Βασίλη.
Λάθος πληροφόρηση λοιπόν, ξαναδιάβασα κι ενημερώθηκα και βεβαίως έχεις δίκιο.
spyrakos35
30/06/2015, 11:57
Έλα στο φτιαξα...
ναι, ό,τι πάρετε μέχρι 60€
:D
Cpt. Haddock
30/06/2015, 11:58
Επειδη εχει πεσει πολύ παραπληροφορηση, ιδου το αυθεντικο ψηφοδελτιο του δημοψηφισματος
337938
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ
Και θα έρθω αρματωμένος με διπλή στολή μέσα στον Ιούλιο για να μην σε στεναχωρήσω ρε μλκ...:(
Επειδη εχει πεσει πολύ παραπληροφορηση, ιδου το αυθεντικο ψηφοδελτιο του δημοψηφισματος
337938
όχι ρε μλκ Ηλία :cry::bawl:
:moutza:
Alerts History
• 30-Jun-2015 13:04 - GREEK GOVT OFFICIAL SAYS THERE ARE "INITIATIVES" CONTINUING ON NEGOTIATIONS BETWEEN ATHENS AND EU FOR A LAST-MINUTE DEAL ON BAILOUT
GREEK GOVT OFFICIAL SAYS THERE ARE "INITIATIVES" CONTINUING ON NEGOTIATIONS BETWEEN ATHENS AND EU FOR A LAST-MINUTE DEAL ON BAILOUT - RTRS
Cpt. Haddock
30/06/2015, 12:06
Καταρρεει η χωρα ρε μαγκες... :(
337939
LogOutGoRide
30/06/2015, 12:07
337938
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
Σε παρακαλώ μην μεταφέρεις εδώ άκριτα σκουπίδια της προπαγάνδας του pravdanet.