PDA

View Full Version : HABEMUS PAPAM 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21

nicksior
11/09/2015, 15:38
Νομίζω πως εξυπηρετείς συμφέροντα...

....τη χρηματοπιστωτική ασφυξία που επέλεξαν οι θεσμοί προκειμένου να πείσουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη μονοκαλλιέργεια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής, δημιούργησε περισσότερες από 186 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.(...)
.................................................................................................... ..................................................................
Το μόνο που δεν μου κολλάει, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος μιας και είμαι κάποιας ηλικίας, είναι πως 186.000 λιγότεροι άνεργοι στο 1.500.000 σημαίνει περίπου -12,5% στον δείκτη ανέργων? Δηλαδή πήγαμε στο 15% ήδη και δεν το καταλάβαμε?

Δε σου κολλάει γιατί δεν έχεις πρόσβαση στα προιόντα της μονοκαλλιέργειας ..:lol:

byron
11/09/2015, 15:41
Δε σου κολλάει γιατί δεν έχεις πρόσβαση στα προιόντα της μονοκαλλιέργειας ..:lol:

Ενώ αυτοι με την αποκλειστικότητα της μαλακοκαλλιέργειας, δίνουν ρέστα. Πραγματικά απορώ πως δεν ελέγχει κανείς τις μαλακίες που πετάνε...

MG-KTiNoS
11/09/2015, 15:55
Ενώ αυτοι με την αποκλειστικότητα της μαλακοκαλλιέργειας, δίνουν ρέστα. Πραγματικά απορώ πως δεν ελέγχει κανείς τις μαλακίες που πετάνε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δω χάμου είδες κανέναν να ελέγχει τίποτα???
:rolleyes:
(από περιέργεια ρωτάω)

https://youtu.be/fnoCFqIxLrA

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο...
:moutza:

nicksior
11/09/2015, 16:15
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ δω χάμου είδες κανέναν να ελέγχει τίποτα???
(από περιέργεια ρωτάω)

https://youtu.be/fnoCFqIxLrA

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο...
:moutza:

Εχουμε χάσει το νόημα της πολιτικής αντιπαράθεσης μέσω επιχειρημάτων..

Λέμε : "Ο Α που ανήκει στον Α πολιτικό χώρο είπε ή έγραψε μια μαλακία ."
Η φυσιολογική αντίδραση είναι 1) να το παραδεχτούμε 2) να υποστηρίξουμε και να αποδείξουμε πως δεν είναι μαλακία.

Αν όμως πούμε : "Ναι αλλά και ο Β που ανήκει στον Β πολιτικό χώρο έχει γράψει ή πει μαλακία.."

Τότε αντι για κουβέντα επιχειρημάτων παίζουμε πινγκ-πονγκ μαλακίας , με ανεξάντλητα πολεμοφόδια ένθεν κακείθεν .

Αν η μαλακία πάρει κάποτε αξία θα γίνουμε Κουβέιτ ρε πστ μου .

ggs
11/09/2015, 16:19
ρε σεις , αφηστε την γκρινια και πεστε τι να ψηφισουμε... 9 μερες μειναν...

chillipf
11/09/2015, 16:26
Εγώ δεν ξέρω να σου πώ τι να ψηφίσεις.
Όσο με αφορά, κόβω φάτσες :cool:

MG-KTiNoS
11/09/2015, 16:27
Εχουμε χάσει το νόημα της πολιτικής αντιπαράθεσης μέσω επιχειρημάτων..

Λέμε : "Ο Α που ανήκει στον Α πολιτικό χώρο είπε ή έγραψε μια μαλακία ."
Η φυσιολογική αντίδραση είναι 1) να το παραδεχτούμε 2) να υποστηρίξουμε και να αποδείξουμε πως δεν είναι μαλακία.

Αν όμως πούμε : "Ναι αλλά και ο Β που ανήκει στον Β πολιτικό χώρο έχει γράψει ή πει μαλακία.."

Τότε αντι για κουβέντα επιχειρημάτων παίζουμε πινγκ-πονγκ μαλακίας , με ανεξάντλητα πολεμοφόδια ένθεν κακείθεν .

Αν η μαλακία πάρει κάποτε αξία θα γίνουμε Κουβέιτ ρε πστ μου .

Εγώ έχω ένα πρόβλημα με τις μαλακίες γενικά.
Δεν μ ενδιαφέρει ποιός τις λέει.
Δεν θα υπόστηρίξω ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ.
Η δική μου μαλακία όμως είναι θεόρατη και δεν είπε κανένας τίποτα
και θα πουν για τη δική σου... που είναι ψιλομαλακιούλα???
:lol:

byron
11/09/2015, 16:29

sex pistols?

ggs
11/09/2015, 16:30
sex pistols?
λεβεντη λες ?:lol:

MG-KTiNoS
11/09/2015, 16:31
sex pistols?

Δραχμαζάνη ρεεεεεεε....
:rotflmao:

(άκου δραχμαζάνη...!!!!)

dimmie_72
11/09/2015, 16:37

ότι και να ψηφίσεις, σου τραβάει ο "δανειστής" 2-3 εικονικούς πνιγμούς χαράματα και τσουουουουπ, έχεις τη μεγαλύτερη ιδεολογικοπολιτική στροφή της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας.

παλιά έβαζε ο αμερικάνος τη CIA να στήνει σκάνδαλα που βαρύνανε τους αντιπάλους προκειμένου να εκλέγονται πρόσωπα της επιλογής του.

τώρα ούτε αυτό δεν χρειάζεται.

αριστερά, δεξιά, κεντροαριστερά, σοσιαλδημοκρατία και λοιπές μλκιες... :moutza:

byron
11/09/2015, 16:45
λεβεντη λες ?:lol:

Η Αννούλα του Λεβέντη, μου φαίνεται πιο ξύπνια...

bros400pgm
11/09/2015, 17:02
Ρε συ Βυρων, επειδη σε βλεπω παντα να σχολιαζεις, εσυ τι προτεινεις? Βλεπω λες οχι σε ολα και εχω αρχισει να ανυσηχω. :lol:

Pan (dvs)
11/09/2015, 17:20

Oχτω.Θα ειμαι στο δρομο απο το Σαββατο.Ελπιζω μονο να μην βρεξει.Η καλυτερη εποχη για ταξιδακια.

byron
11/09/2015, 17:36
Ρε συ Βυρων, επειδη σε βλεπω παντα να σχολιαζεις, εσυ τι προτεινεις? Βλεπω λες οχι σε ολα και εχω αρχισει να ανυσηχω. :lol:

Δεν βλέπω πως θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο το τι προτείνω ή τι ψηφίζω , μιας και μιλάμε άλλη γλώσσα.

MG-KTiNoS
11/09/2015, 17:45
Δεν βλέπω πως θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο το τι προτείνω ή τι ψηφίζω , μιας και μιλάμε άλλη γλώσσα.

Εγώ μια περιέργια όμως την έχω βρε παιδί μου....
:p
--------------------------------------------------------------------

Απαπααααα Ευτυχώς στην Ελλάδα αυτά... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! !! ! !
:a029:

http://www.efsyn.gr/arthro/politikos-seismos-stin-alvania-me-ton-enti-rama

tzimidis
11/09/2015, 17:47
Tote pou i psifos eixe akoma noima kai barytita, psifiza me to xeri stin kardia kai meta apo poly problimatismo.
Meta tin efeyresi tis legomenis eksomalynsis opou o laos ton ioanninon p.x. psifizei kai metaferontai oi psifoi se allo nomo me apotelesma na bgainei bouleytis sti larisa ( rigas 1989 ) kai tora teleytaia se kati dimotikes, erixna mia oraia egxromi foto apo ta apayta mou.

stis 20 toutounou tou
minou, mallon to idio tha rikso.

tsompanis
11/09/2015, 18:16
Και όπως είχα πει πριν από καιρό σε αυτό το θρεντ, δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω.
Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό το πανηγύρι με αυτούς τους πανηγυρτζηδες. Να είχαν κανέναν Δόκιμο τουλάχιστον :lol:

RaGe_Raptor
11/09/2015, 18:21
Κανονικά θα έπρεπε να ψηφίσουμε Αλέξη για να δρέψει τους καρπούς της "διαπραγμάτευσης" αλλά αυτός είναι ικανός να μας καταστρέψει για να λέει ότι διαπραατεύτηκε...

MG-KTiNoS
11/09/2015, 18:29
Και όπως είχα πει πριν από καιρό σε αυτό το θρεντ, δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω.
Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό το πανηγύρι με αυτούς τους πανηγυρτζηδες. Να είχαν κανέναν Δόκιμο τουλάχιστον :lol:

και να πας και να μην πας το ίδιο κάνει.....

:(

byron
11/09/2015, 18:44
Εγώ μια περιέργια όμως την έχω βρε παιδί μου....
:p
--------------------------------------------------------------------

Ξυπνάω μέσα σου την Κατίνα δλδ; για ποιον λόγο θα έπρεπε να με ενδιαφέρει τι ψηφίζεις ή εσένα τι ψηφίζω;

bros400pgm
11/09/2015, 19:23

Μαλιστα. Προφανως δεν σε ρωτησα τι ψηφιζεις, αφετερου ειναι μαλακια να μου λες οτι δεν συνομιλεις με καποιον που μιλαει αλλη γλωσσα.

akis_trevor
11/09/2015, 19:34
Εγω παλι θελω η ψηφος να μην ειναι μυστικη...

teogtp
11/09/2015, 19:39

Γιατι ρε;
Εισαι της σχολης spyrakou;
ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@
:D

byron
11/09/2015, 19:41
Μαλιστα. Προφανως δεν σε ρωτησα τι ψηφιζεις, αφετερου ειναι μαλακια να μου λες οτι δεν συνομιλεις με καποιον που μιλαει αλλη γλωσσα.

H ερώτηση σου ήταν στη συνέχεια μιας σειράς με ερωτήματα τι ψηφίζουμε τώρα, γιαυτό και σου απάντησα. Ποτέ δεν έχω πει πως δεν συνομιλώ με κάποιον επειδή διαφωνώ, και σίγουρα όχι σε ΄σενα. Μάλλον άδικος είσαι, αλλά δεν τρέχει μία, έχω ακούσει και χειρότερα.

Δεν προτείνω τίποτα, δεν με ενδιαφέρει να λυθεί και τίποτα...κοιτάω μόνο πως θα την βγάλω καθαρή για μένα και αυτούς που στηρίζω. Θα ήμουν μάλιστα ευτυχής να κάνω κριτική χωρίς να φορολογούν με 50% όσα βγάζω, αλλά μιας και είμαι στην κατηγορία του μαλάκα, η διασκέδαση μου είναι η αποδόμηση των αχρήστων και των οπαδών της Χρυσηίδας Δημουλίδου που πιστεύουν πως σε αυτό το μπουρδέλο πιάνουν οι κατάρες και οι ευχές.

nicksior
11/09/2015, 19:43
Αφού η ψηφιακη υπογραφή είναι θεσμοθετημένη γιατί σαλιώνουμε φακελάκια?

akis_trevor
11/09/2015, 20:00
Γιατι ρε;
Εισαι της σχολης spyrakou;
ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@
:D

Καπως ετσι....
Απλα θα πεφτανε πολλες μασκες..;)

bros400pgm
11/09/2015, 20:05
H ερώτηση σου ήταν στη συνέχεια μιας σειράς με ερωτήματα τι ψηφίζουμε τώρα, γιαυτό και σου απάντησα. Ποτέ δεν έχω πει πως δεν συνομιλώ με κάποιον επειδή διαφωνώ, και σίγουρα όχι σε ΄σενα. Μάλλον άδικος είσαι, αλλά δεν τρέχει μία, έχω ακούσει και χειρότερα.

Δεν προτείνω τίποτα, δεν με ενδιαφέρει να λυθεί και τίποτα...κοιτάω μόνο πως θα την βγάλω καθαρή για μένα και αυτούς που στηρίζω. Θα ήμουν μάλιστα ευτυχής να κάνω κριτική χωρίς να φορολογούν με 50% όσα βγάζω, αλλά μιας και είμαι στην κατηγορία του μαλάκα, η διασκέδαση μου είναι η αποδόμηση των αχρήστων και των οπαδών της Χρυσηίδας Δημουλίδου που πιστεύουν πως σε αυτό το μπουρδέλο πιάνουν οι κατάρες και οι ευχές.

Oχι δεν ηταν ακριβως ετσι. Εσυ το ειδες λαθος. Η ερωτηση εγινε και νομιζω ηταν σαφης, γιατι θυμηθηκα αμεσως μετα τις αναρτησεις στην σελιδα 86, οτι παντα σε εβλεπα να απαντας με οχι, δεν γινεται αυτο, θα ηταν καταστροφη αυτο, αλλα ποτε δεν θυμαμαι να ειδα τί νομιζεις οτι μπορει να γινει (ασχετο εντελως απο ποιον πολιτικο) για να ερθουν λεφτα.
Δεν θες να απαντησεις/δεν ξερεις να απαντησεις, νομιζω θα ηταν πιο ευστοχο, παρα να μου πεις οτι μιλαμε αλλη γλωσσα.;)

ps. Το 50% φορολογηση απο που προκυπτει? Δεν το επιασα

RaGe_Raptor
11/09/2015, 20:14
Αφού η ψηφιακη υπογραφή είναι θεσμοθετημένη γιατί σαλιώνουμε φακελάκια?

αυτό να ξες,είναι χτύπημα κάτω από τη μέση......

:bawl::moutza:

nicksior
11/09/2015, 20:33
αυτό να ξες,είναι χτύπημα κάτω από τη μέση......

:bawl::moutza:

Τότε να μεταφερθεί στο άλλο θρεντ με τις πολεμικές τέχνες.. :lol:

nikos_abel
11/09/2015, 21:04

Νόμιζα ότι αυτό το ζήτημα το είχαμε λύσει

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145962

nikos_abel
11/09/2015, 21:05

Κι αυτό το έχουμε πει, πόσο πιο ωραία θα ήτανε αν παίρναμε την ευθύνη των πράξεων μας ....

byron
11/09/2015, 21:31
Oχι δεν ηταν ακριβως ετσι. Εσυ το ειδες λαθος. Η ερωτηση εγινε και νομιζω ηταν σαφης, γιατι θυμηθηκα αμεσως μετα τις αναρτησεις στην σελιδα 86, οτι παντα σε εβλεπα να απαντας με οχι, δεν γινεται αυτο, θα ηταν καταστροφη αυτο, αλλα ποτε δεν θυμαμαι να ειδα τί νομιζεις οτι μπορει να γινει (ασχετο εντελως απο ποιον πολιτικο) για να ερθουν λεφτα.
Δεν θες να απαντησεις/δεν ξερεις να απαντησεις, νομιζω θα ηταν πιο ευστοχο, παρα να μου πεις οτι μιλαμε αλλη γλωσσα.;)

ps. Το 50% φορολογηση απο που προκυπτει? Δεν το επιασα

Οκ, αν παρεξήγησα με συγχωρείς.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο πιστεύεις πως πρέπει να κατευθυνω προς κάποια λύση. Δεν χρειάζεται να ανακαλυφθεί ο τροχός για το τι πρέπει να γίνει. Και όταν αποδομω κάποιον για τις δηλώσεις του, συνήθως το αντίθετο είναι αυτό που θα έκανα. Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι και εξακολουθείς να πιστεύεις κάτι άλλο αόριστο, μπορείς κάλλιστα να μου πεις πως λέω μαλακίες με κάποιον τεκμηριωμένο τρόπο όμως. Διαφορετικά, αν δεν μπορείς δλδ μενεις με τα ιδεολογηματα για το σύστημα, και κοιμάσαι ήσυχος μιας και τα πάντα επιβάλλονται απο κάποιον άλλον.

Στο τι προτείνω, πέραν της μετανάστευσης που θα ήθελα για τα παιδιά μου και είναι αργά για μένα;

Εφαρμογή του μνημονίου και όσων υπογράψαμε προκειμένου να ανακτηθει η εμπιστοσύνη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αλλάξει κάποια από τα κακά σημεία αυτού, αλλά να πετύχει ελάφρυνση του χρέους.
Υπάρχουν περίπου 700 προαπαιτούμενες διαρθρωτικές αλλαγές, και σχεδόν για το σύνολο τους και προκειμένου να μην θιχτούν συντεχνιακα συμφέροντα, σχεδόν για όλα υπόσχονται ισοδύναμα.

Τουλάχιστον τρικομματικη κυβέρνηση. Ο χειρισμός της 5ετιας και το φάγωμα 3 πρωθυπουργών μονοκομματικής ή δικομματικης κυβέρνησης, είναι αδύνατη όταν έχεις απέναντι σου αντιπολίτευση που τάζει λαγούς με πετραχειλια.

Σταθερό φορολογικό σύστημα που δεν θα αλλάξει χωρίς την ψήφο των 2/3 της βουλής. Δεν έχει σημασία το ύψος που πρέπει να είναι κλιμακουμενο, όσο η σταθερότητα του.

Η πρόταση του Θεοδωράκη, για φοροαπαλλαγές νέων επενδύσεων ανάλογα του αριθμού των ανέργων που προσλαμβάνουν μου άρεσε επίσης.

Εξαφάνιση της γραφειοκρατίας για νέες επιχειρήσεις. Το know how υπάρχει ακόμα και στην Τουρκία.

Συντόμευση απονομής δικαιοσύνης. Είναι αδύνατον να έρθει κάποιος να βάλει λεφτά και να εγκλωβιστεί 10 χρόνια περιμένοντας τελεσιδικη αποφαση μιας προσφυγής που μπορεί να κάνει ο κάθε απίθανος.

Καταπολέμηση φοροδιαφυγής. Είτε με το αμερικανικό σύστημα έσοδα-έξοδα, είτε με υπολογισμό όλων των αποδείξεων όπου θα αφαιρεθεί ο ΦΠΑ.
Συνεργασία με τις τράπεζες προκειμένου να γίνει έλεγχος καταθέσεων/δηλωθέντων ειδοδηματων μέσω αφμ.
Συνεργασία με τις τράπεζες σχετικά με το ύψος των δόσεων των δανείων/δηλωθέντα εισοδηματα. Ξεψαχνισμα όλων των cash collateral δανείων που είναι απόδειξη συνήθως καραμπινατης φοροδιαφυγής.

Στελέχωση επιτροπών από τεχνοκράτες και μόνο, για αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ που χάνονται γιατί το κάθε κομματικό κουνάβι δεν ξέρει με ποιον τρόπο λειτουργούν.

Πάγωμα κάθε δανείου και κλείσιμο κάθε επιχείρησης που δεν έχει ελπίδα σωτηρίας, προκειμένου να μειωθούν τα κόκκινα δάνεια και να δωθούν σε όσες είναι υγιείς και βρίσκονται χωρίς ρευστότητα.

Με κάθε τρόπο, προσπάθεια για άρση των capital controls. Με κάθε τρόπο όμως...

Επιστροφή στις αγορές με κάθε τρόπο, όπως είχε ξεκινήσει να γίνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2014, αν θέλουμε να μειώσουμε τις συνέπειες των μνημονίων.

Και πολλά άλλα, αλλά βαριέμαι να τα ξαναγράφω.

MG-KTiNoS
11/09/2015, 21:48
Θα ήμουν μάλιστα ευτυχής να κάνω κριτική χωρίς να φορολογούν με 50% όσα βγάζω, αλλά μιας και είμαι στην κατηγορία του μαλάκα...

Φαντάσου να είχες λέει μαγαζί και να ΜΗΝ πλήρωνες την περαίωση....
και να σκάγανε και να σου λέγανε ένα πόσό που ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις δει.
Υποθετικά τώρα ε?
Να έλεγες λοιπόν εσύ μα που να τα βρω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
και να σου απαντούσαν...
-Έχετε κι ένα σπίτι κύριε... Να το πουλήσετε να πληρώσετε...

Λέω τώρα ε....

:beer:

byron
11/09/2015, 22:13
Φαντάσου να είχες λέει μαγαζί και να ΜΗΝ πλήρωνες την περαίωση....
και να σκάγανε και να σου λέγανε ένα πόσό που ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις δει.
Υποθετικά τώρα ε?
Να έλεγες λοιπόν εσύ μα που να τα βρω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
και να σου απαντούσαν...
-Έχετε κι ένα σπίτι κύριε... Να το πουλήσετε να πληρώσετε...

Λέω τώρα ε....

:beer:

Φαντάσου να έχεις πάρει ένα δάνειο για επαγγελματική στέγη, να αλλάξουν τα σχέδια σου και να χρειαστεί να το νοικιάσεις για να βγάζεις την δόση, και να σου λέει 45% φόρο εισοδήματος από ενοίκια και πρόσθεση του ενοικίου στο εισόδημα σου...και να ανεβαίνεις κλίμακα εξαιτίας αυτού, χωρίς να αφαιρείται από το εισόδημα η δόση του δανείου που πληρώνεις.

Συνεταιρος με μισά μισά το κράτος λέμε...

amyroukai
11/09/2015, 22:26
Ε καλά, 23% ΦΠΑ και 26% φόρος... συνεταιρακι το έχω.

Αλλά κλέβω και... δεν θυμάμαι πόσα, την διαφορά ανάμεσα στο τεκμήριο από τα ακίνητα που έχω και τα όσα δηλώνω άρα είμαι και πλούσιος και απατεώνας για την εφορία... :bawl:

byron
12/09/2015, 07:53
Ε καλά, 23% ΦΠΑ και 26% φόρος... συνεταιρακι το έχω.

Αλλά κλέβω και... δεν θυμάμαι πόσα, την διαφορά ανάμεσα στο τεκμήριο από τα ακίνητα που έχω και τα όσα δηλώνω άρα είμαι και πλούσιος και απατεώνας για την εφορία... :bawl:

Τον ΦΠΑ γιατί τον αναφέρεις ομως?

amyroukai
12/09/2015, 09:02
Τι εννοεις;

Υπηρεσία άνευ υλικών. Ο πελάτης πληρώνει πχ 100 ευρώ για ένα ΠΕΑ και έχω εισπράξει τα μισά. Τα άλλα μισά τα πήρε το κράτος η κάπου κάνω λάθος;
Και με υλικά να συζητουσαμε πάλι το ίδιο ισχύει απλά στα υλικά μετακυλιεται ο ΦΠΑ.

andgeo
12/09/2015, 09:16
εννοεί ότι ποτέ δεν ήταν δικά σου . μια σύμβαση είναι με το κράτος για να εισπράττει και έχει και δίκιο

tzimidis
12/09/2015, 09:23
Τι εννοεις;

Υπηρεσία άνευ υλικών. Ο πελάτης πληρώνει πχ 100 ευρώ για ένα ΠΕΑ ............
ρε φίλε , τι ακριβώς πουλάς ???? γιατί εμείς και ΠΕΑ και ΠΕΗ τα τρώμε τσάμπα............

byron
12/09/2015, 09:26
Τι εννοεις;

Υπηρεσία άνευ υλικών. Ο πελάτης πληρώνει πχ 100 ευρώ για ένα ΠΕΑ και έχω εισπράξει τα μισά. Τα άλλα μισά τα πήρε το κράτος η κάπου κάνω λάθος;
Και με υλικά να συζητουσαμε πάλι το ίδιο ισχύει απλά στα υλικά μετακυλιεται ο ΦΠΑ.

Και εγώ μπορεί να κάνω λάθος...
Ο ΦΠΑ που πληρώνεις στο κράτος, είναι ο ΦΠΑ που έχει πληρώσει ο πελάτης προς το κράτος και εσύ τον αποδίδεις. Η αμοιβή που ζητάς σε μια εργασία είναι (ή οφείλει να είναι) μαζί με τον ΦΠΑ.

Ουσιαστικά ο πελάτης σου χρεώνεται τον ΦΠΑ για τις υπηρεσίες που του παρέχεις, και εσύ τον "μεταφέρεις" στην εφορία. Δεν αφορά φορολόγηση του εισοδήματος σου.

Χάνω κάτι?

MG-KTiNoS
12/09/2015, 09:26
Εγώ ένα έχω να πω....

340959

amyroukai
12/09/2015, 09:35
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό, αλλά αυτός που πληρώνει ξέρει απλά ότι πληρώνει σε εμένα τα 100 ευρώ του παραδείγματος, αγνοώντας (; ) ότι ουσιαστικά θα εισπράξω τα μισά. Το αν οι ιδιώτες έχουν μετατραπεί σε έμμεσους φοροεισπράκτορες, είναι άλλο ζήτημα.

Όπως άλλο που βολικά ξεχνάμε είναι ότι η εφορία δεν μπορεί να δηλώνει ότι "κλέβει" κάποιος το κράτος επειδή έχει τεκμήρια βάσει ακινήτων/κινητών ένα Χ ποσό αλλά ουσιαστικά πληρώνεται Ψ. Η διαφορά δεν είναι φοροκλοπή και είναι τουλάχιστον αστείο να δηλώνεται από επίσημο φορέα ως τέτοια. Χτες ας πούμε μιλούσα με πελάτη, συνταξιούχο δικηγόρο. Ο άνθρωπος έχει ένα σπίτι, εξοχικό και ένα αυτοκίνητο. "Τα πουλάω γιατί με βάζουν και πληρώνω τεκμήρια για 70,000 ευρώ και η σύνταξή μου είναι 16000". Κλέφτης με το ζόρι δηλαδή για το κράτος. Και δεν είναι η εξαίρεση, είναι ο κανόνας. Περιμένω και τα επίσημα στοιχεία από την φοροδιαφυγή των ανήλικων που τους άφησαν κτήματα ή ακίνητα παππούδες κλπ, για να γελάσω.

MG-KTiNoS
12/09/2015, 09:39
Και εγώ μπορεί να κάνω λάθος...
Ο ΦΠΑ που πληρώνεις στο κράτος, είναι ο ΦΠΑ που έχει πληρώσει ο πελάτης προς το κράτος και εσύ τον αποδίδεις. Η αμοιβή που ζητάς σε μια εργασία είναι (ή οφείλει να είναι) μαζί με τον ΦΠΑ.

Ουσιαστικά ο πελάτης σου χρεώνεται τον ΦΠΑ για τις υπηρεσίες που του παρέχεις, και εσύ εσύ τον "μεταφέρεις" στην εφορία. Δεν αφορά φορολόγηση του εισοδήματος σου.

Χάνω κάτι?

ναι....
ότι ο πελάτης βλέπει μονο ΠΟΣΟ κάνει και στα @@ του το ΦΠΑ στις πιο πολλές περιπτώσεις
Ακόμα πάει να πει ότι αν στις 100 δρχ (χε χε χε) το 23% είναι ΦΠΑ και έχει και άλλους φόρους μετά (αδιευκρίνιστο πόσους)
Μην έρχεστε μετά να λέτε ότι η Ελλάδα είναι ακριβή και να δείχνετε τον κάθε Αμιρού που ΚΟΝΟΜΑΕΙ ! ! !
Δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί ο κάθε Αμιρού να μαζεύει ΦΠΑ για το κράτος τΖάμπα?
Γιατί δηλαδή να πρέπει να έχει και έξτρα δουλειά ο λογιστής και να πληρώνει έξτρα.
Ακόμα αν μιλάμε για εμπόρευμα τότε το κόλπο αλλάζει κατά πολύ γιατί ο έμπορος πληρώνει και αυτός ΦΠΑ
στη χοντρική. Αν ας πούμε ένα τυρί χαλάσει πολύ δύσκολα θα βγάλει δελτίο καταστροφής και το πιθανότερο
είναι να "απορροφήσει" το ΦΠΑ
Τέσπα τι να λέμε τώρα.
ΤΟ φορολογικό είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να μεταρρυθμιστεί αλλά δεν θα γίνει...
Μόνο οι μισθοί-εισοδήματα μας θα υποστούν τη μεταρρύθμιση.

amyrou Άμα σκάσουν αυτοί θα δεις πόσα έκλεβες και δεν το ξερες....
:(

amyroukai
12/09/2015, 09:49
Κτήνε δεν ήθελα να το επεκτείνω στο πόσα από τα μισά είναι ΕΤΑΑ, περαιώσεις, αλληλεγγύη προκαταβολή του... επόμενου φόρου κλπ που δεν είναι αυτονόητα και τελικά το τι μένει ως καθαρό έσοδο διαβίωσης γιατί εκεί θα γελάσουμε πολύ. Αλλά είπαμε, έχω και τα 28000 στην άκρη κάθε χρόνο επισήμως natalemeafta. Πάω μιά μπαχάμες και γυρίζω για τις εκλογές γιατί διάβασα σε ένα πολύ έγκριτο meme ότι με αποχή 51% το πρώτο κόμμα διπλασιάζει το ποσοστό του και βγαίνει αυτοδύναμο, οπότε η αποχή βολεύει το σύστημα. Να δεις που ο ίδιος το έγραψε με αυτόν που έβγαλε τα επίσημα στοιχεία της εφορίας για τα χαμένα της έσοδα. :lol:

byron
12/09/2015, 10:13
γλυκά αγόρια, μην ξεφεύγουμε από το νόημα. Τα κερατιάτικα τα πληρώνω και εγώ και όλοι. Μπορεί να μην έχω περαίωση, αν έχεις ακίνητο που νοικιάζεις, έχεις προκαταβολή όμως + διάφορες άλλες όμορφες κρατήσεις στον μισθό ως έκτακτη εισφορά, εισφορά αλληλεγγύης κλπ.

Για τον ΦΠΑ μιλούσαμε και αν αποτελεί φορολόγηση εισοδήματος του επαγγελματία. Sorry αλλά δεν αποτελεί φορολόγηση, τι να κάνουμε?

Αν είναι δίκαιο το σύστημα ? Οχι
Αν υπάρχουν παράθυρα να φοροδιαφύγεις και μένουν ανοιχτά? Ναι υπάρχουν
Αν θα μπορουσαν να κλείσουν τα περισσότερα αν υπήρχε βούληση? Ναι, αλλά δεν θέλουν γιατί θα τους πάρουν στο κυνήγι οι ψηφοφοροι.

Αυτά, καλημέρες. :beer:

MG-KTiNoS
12/09/2015, 10:17
Κτήνε δεν ήθελα να το επεκτείνω στο πόσα από τα μισά είναι ΕΤΑΑ, περαιώσεις, αλληλεγγύη προκαταβολή του... επόμενου φόρου κλπ που δεν είναι αυτονόητα και τελικά το τι μένει ως καθαρό έσοδο διαβίωσης γιατί εκεί θα γελάσουμε πολύ. Αλλά είπαμε, έχω και τα 28000 στην άκρη κάθε χρόνο επισήμως natalemeafta. Πάω μιά μπαχάμες και γυρίζω για τις εκλογές γιατί διάβασα σε ένα πολύ έγκριτο meme ότι με αποχή 51% το πρώτο κόμμα διπλασιάζει το ποσοστό του και βγαίνει αυτοδύναμο, οπότε η αποχή βολεύει το σύστημα. Να δεις που ο ίδιος το έγραψε με αυτόν που έβγαλε τα επίσημα στοιχεία της εφορίας για τα χαμένα της έσοδα. :lol:

Σκάσε ...κονομάς....

amyroukai
12/09/2015, 10:21
Για τον ΦΠΑ μιλούσαμε και αν αποτελεί φορολόγηση εισοδήματος του επαγγελματία. Sorry αλλά δεν αποτελεί φορολόγηση, τι να κάνουμε?

Σε αυτό έχεις δίκιο.
Το πόσοι καταλαβαίνουν την διαφορά δεν σε αφορά (επίσης δικαίως).

Καλημέρα :)

AristidisZ
12/09/2015, 10:28
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό, αλλά αυτός που πληρώνει ξέρει απλά ότι πληρώνει σε εμένα τα 100 ευρώ του παραδείγματος, αγνοώντας (; ) ότι ουσιαστικά θα εισπράξω τα μισά. Το αν οι ιδιώτες έχουν μετατραπεί σε έμμεσους φοροεισπράκτορες, είναι άλλο ζήτημα.

Όπως άλλο που βολικά ξεχνάμε είναι ότι η εφορία δεν μπορεί να δηλώνει ότι "κλέβει" κάποιος το κράτος επειδή έχει τεκμήρια βάσει ακινήτων/κινητών ένα Χ ποσό αλλά ουσιαστικά πληρώνεται Ψ. Η διαφορά δεν είναι φοροκλοπή και είναι τουλάχιστον αστείο να δηλώνεται από επίσημο φορέα ως τέτοια. Χτες ας πούμε μιλούσα με πελάτη, συνταξιούχο δικηγόρο. Ο άνθρωπος έχει ένα σπίτι, εξοχικό και ένα αυτοκίνητο. "Τα πουλάω γιατί με βάζουν και πληρώνω τεκμήρια για 70,000 ευρώ και η σύνταξή μου είναι 16000". Κλέφτης με το ζόρι δηλαδή για το κράτος. Και δεν είναι η εξαίρεση, είναι ο κανόνας. Περιμένω και τα επίσημα στοιχεία από την φοροδιαφυγή των ανήλικων που τους άφησαν κτήματα ή ακίνητα παππούδες κλπ, για να γελάσω.

70,000 τεκμήριο ;
όταν εννοεί σπίτι εννοεί πολυκατοικία ;

teogtp
12/09/2015, 10:30
Αυτο με την ενοικίαση κατοικιας ειναι τραγικο....
Αντε να εξηγησεις σε Κυπριο φοιτητή οτι χρειάζεται να βγάλει Ελληνικο ΑΦΜ και κλειδαριθμο,αφου πρωτα βρει λογιστη ,για να μπορέσει να νοικιάσει σπιτι........

AristidisZ
12/09/2015, 10:34
Αντε να εξηγησεις σε Κυπριο φοιτητή οτι χρειάζεται να βγάλει Ελληνικο ΑΦΜ και κλειδαριθμο,αφου πρωτα βρει λογιστη ,για να μπορέσει να νοικιάσει σπιτι........

αν δε θες να γυρίσεις τη ΔΕΗ δε χρειάζεται...

fkol k4
12/09/2015, 10:37
Σε αυτό έχεις δίκιο.
Το πόσοι καταλαβαίνουν την διαφορά δεν σε αφορά (επίσης δικαίως).

Καλημέρα :)

Με τον ΦΠΑ γενικότερα υπάρχει μεγάλο μπλέξιμο.

Οι μισοί επαγγελματίες/καταστηματάρχες που τον εισπράττουν και τον αποδίδουν νομίζουν πως είναι έξτρα φόρος στο εισόδημά τους και σχεδόν όλοι οι καταναλωτές νομίζουν πως είναι κάτι που τους το χρεώνει ο επαγγελματίας/καταστηματάρχης γιατί... έτσι!
Ανάθεμα κι αν οι μισοι Έλληνες έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι ο ΦΠΑ

AristidisZ
12/09/2015, 10:40

Οι μισοί επαγγελματίες/καταστηματάρχες που τον εισπράττουν και τον αποδίδουν νομίζουν πως είναι έξτρα φόρος στο εισόδημά τους και σχεδόν όλοι οι καταναλωτές νομίζουν πως είναι κάτι που τους το χρεώνει ο επαγγελματίας/καταστηματάρχης γιατί... έτσι!
Ανάθεμα κι αν οι μισοι Έλληνες έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι ο ΦΠΑ

καλά δεν είναι και πυρηνική φυσική...
κατά τη γνώμη μου το Φ.Π.Α. έπρεπε πάντως να αποδίδεται άμεσα μέσω κάρτας - τουλάχιστον σε όσες συναλλαγές γίνονται έτσι
αν θες να πιάσεις την φοροδιαφυγή πάντως, το πιο απλό πράγμα είναι να δίνεις και ένα pos δώρο με κάθε έναρξη επιχείρησης...

amyroukai
12/09/2015, 10:44
70,000 τεκμήριο ;
όταν εννοεί σπίτι εννοεί πολυκατοικία ;

Συνολικά κάπου 200+ μέτρα το σπίτι του και άλλα τόσα πρέπει να είναι το εξοχικό του, μεζονέτα το ένα μονοκατοικία το άλλο. Συν το αυτοκίνητο 2000 κυβικά... Δεν έχω δει τα χαρτιά του (και δεν με αφορούν κιόλας δηλαδή). Αν υπερέβαλλε στο ποσόν προκειμένου να κερδίσει συμπάθεια, δεν ευθύνομαι.

teogtp
12/09/2015, 10:46

Ελα ντε που πρέπει. ....

dimmie_72
12/09/2015, 10:51
Αντε να εξηγησεις σε Κυπριο φοιτητή μαυριδερό και τριχωτό :yuck: οτι χρειάζεται να βγάλει Ελληνικο ΑΦΜ και κλειδαριθμο,αφου πρωτα βρει λογιστη ,για να μπορέσει να νοικιάσει σπιτι........

μωρή κφλ άμα ήταν καμιά Ολλανδέζα φοιτήτρια μέχρι και για ιδιαίτερα θάτρεχες!
:a8:

amyroukai
12/09/2015, 11:00

Και όταν την κοπανήσει ο κομπάρος και τα αφήκει όλα απλέρωτα γιατί ουδεμία ευθύνη έχει;

AristidisZ
12/09/2015, 11:01
Και όταν την κοπανήσει ο κομπάρος και τα αφήκει όλα απλέρωτα γιατί ουδεμία ευθύνη έχει;

o Κομπάρος ας πλερώσει μπροστά ή ας πληρώνει +50~60 το μήνα για ΔΕΗ...

teogtp
12/09/2015, 11:01
Ελα ντε που πρέπει. ....

Αυτο ακριβώς.

teogtp
12/09/2015, 11:02
Ασε Αρίστο.....
Οι πιστολιες εχουν παει σύννεφο.
Φτάνει πια....

AristidisZ
12/09/2015, 11:07
Ασε Αρίστο.....
Οι πιστολιες εχουν παει σύννεφο.
Φτάνει πια....
για αυτό σου λέω βρε Τεό, εκεί που το δίνεις 200, πες 250 + ΔΕΗ included...
τώρα αν αφήσει τον θερμοσίφωνα για κάνα 20ήμερο, οκ το κάνεις συμφωνία, λες ΔΕΗ περιλαμβάνεται μέχρι τόσο
εγώ στη Λαμία στο σπίτι που νοικιάζω πληρώνω την ΔΕΥΑΛ, και έχω βάλει όρο στο συμφωνητικό μέχρι ένα ποσό (δε θυμάμαι πόσο)
τώρα αν θέλει να σε πιστολιάσει ο άλλος θα μου πεις, οκ θα σου πει, αλλά αυτό ισχύει και για τα νοίκια, πλην των λογαριασμών...

amyroukai
12/09/2015, 11:08
Τα οποία πλέον δεν μπορείς να κάνεις εκχώρηση στην εφορία, άρα πληρώνεις και φόρο για το εισόδημα που δεν εισέπραξες.

MG-KTiNoS
12/09/2015, 11:13

Οι μισοί επαγγελματίες/καταστηματάρχες που τον εισπράττουν και τον αποδίδουν νομίζουν πως είναι έξτρα φόρος στο εισόδημά τους και σχεδόν όλοι οι καταναλωτές νομίζουν...

Τελικά όμως είναι....
Κοίτα ένα απλό πράγμα, πουλούσαμε εδώ βιταμίνες με 13% . Κάναμε τζίρο 1000 δρχ. Άλλαξε ο ΦΠΑ στο 23% και ο τζίρος πήγε κάτω κοντά στο 30%
Οι πελάτες φωνάζουν που είναι ακριβά. (και είναι)
Με την κίνηση αυτή λοιπόν μείωσε τα έσωδα μου.
Άρα τελικά ποιός πλήρωσε το μάρμαρο?
-ΟΛΟΙ !
Κι ο πελάτης χ... με το μπαρδόν για το ΦΠΑ αν δε μιλάμε για ΕΠΕ ΑΕ.
Σου λέει εγώ στο Χέλμετ σίτι βλέπω κράνος τόσο. Πόσο πουλάς εσύ τόσο?
Βάλτο εκεί που ξέρεις....
(για να μη σου πω ότι οι μισοί κάθε μέρα μου λένε πόσο χωρίς απόδειξη...)

Είναι σε λάθος βάση ΟΛΑ και οι φόροι που ζητάν είναι αδύνατον πια να πληρωθούν.
Άρα ή θα κλέψουν ή θα κλείσουν ή θα φύγουν
Πιο απλό απ αυτό δεν μπορεί να γίνει
:cry:

stam2
12/09/2015, 11:34
Τελικά όμως είναι....
Κοίτα ένα απλό πράγμα, πουλούσαμε εδώ βιταμίνες με 13% . Κάναμε τζίρο 1000 δρχ. Άλλαξε ο ΦΠΑ στο 23% και ο τζίρος πήγε κάτω κοντά στο 30%
Οι πελάτες φωνάζουν που είναι ακριβά. (και είναι)
Με την κίνηση αυτή λοιπόν μείωσε τα έσωδα μου.
Άρα τελικά ποιός πλήρωσε το μάρμαρο?
-ΟΛΟΙ !
Κι ο πελάτης χ... με το μπαρδόν για το ΦΠΑ αν δε μιλάμε για ΕΠΕ ΑΕ.
Σου λέει εγώ στο Χέλμετ σίτι βλέπω κράνος τόσο. Πόσο πουλάς εσύ τόσο?
Βάλτο εκεί που ξέρεις....
(για να μη σου πω ότι οι μισοί κάθε μέρα μου λένε πόσο χωρίς απόδειξη...)

Είναι σε λάθος βάση ΟΛΑ και οι φόροι που ζητάν είναι αδύνατον πια να πληρωθούν.
Άρα ή θα κλέψουν ή θα κλείσουν ή θα φύγουν
Πιο απλό απ αυτό δεν μπορεί να γίνει
:cry:

Απο τη στιγμη που ο προυπολογισμος επιβαρυνεται με την αποπληρωμη δανειων και προτεραιοτητα εχουν τεραστια ποσα που πανε στους τοκους των δανειων, η όποια υπαρχουσα οικονομια επιβαρυνεται με εξτρα φορους. Οι οποιοι φοροι βεβαιως βαρυνουν μια οικονομια ετεροφωτη βασισμενη σε ανακυκλωση του χρηματος δηλαδη παροχη υπηρεσιων και πωληση εισαγομενων αγαθων και οχι παραγωγης και εξαγωγων. Συνεπως το "υφεσιακο σπειραλ" που τοσο αρεσει σε πολλους να αναφερουν ειναι δεδομενο και θα συνεχιζεται στο διηνεκες.

Sent from paralia

MG-KTiNoS
12/09/2015, 11:39
Sent from paralia

mas gamises

Sent from omonia

:hypnotize:

bulmont
12/09/2015, 11:51
mas gamises

Sent from omonia

:hypnotize:

Σώπα καϋμένε.......................................

Sent from Red sea beatch......................

340963

yes-u
12/09/2015, 12:00
Σώπα καϋμένε.......................................

Sent from Red sea beatch......................

340963
Του χρόνου τέτοια μέρα θα βγάλουμε πολλοί φωτό στη red sea..

MG-KTiNoS
12/09/2015, 12:08
Σώπα καϋμένε?

Στις 4 πάω να γ....
Άι σιχτιρ πια σας βαρέθηκα !
340964

akis_trevor
12/09/2015, 12:22
1 χρονο μπροστα ειστε ρε βαγγελη εκει;;;
τι μας λες τοτε οτι ειναι στον μεσαιωνα,δεν βλεπεις ουτε γυναικειο αστραγαλο κλπ;;;;:bawl::bawl::bawl:

MG-KTiNoS
12/09/2015, 13:54
Έντο με ταξί....

http://tvxs.gr/news/ekloges-septembris-2015/katadiki-ntinopoyloy-gia-sykofantiki-dysfimisi-doyroy

RaGe_Raptor
12/09/2015, 15:33
Έντο με ταξί....

http://tvxs.gr/news/ekloges-septembris-2015/katadiki-ntinopoyloy-gia-sykofantiki-dysfimisi-doyroy

Την αγωνίστρια τη Ρένα;;; Έλεος δλδ...... Ε, μπολντόζα;;;!!!

nicksior
12/09/2015, 16:38
Σώπα καϋμένε?

Στις 4 πάω να γ....
Άι σιχτιρ πια σας βαρέθηκα !
340964

Εκτός απ το άλλο..
μπαίνει και ΦΠΑ?

Στείλε διεύθυνση της με pm..

ggs
12/09/2015, 19:39

Καλά...κατάλαβα... Όλοι αναποφάσιστοι ή φοβάστε να προτείνετε κάτι μήπως και αυτό βγει κολοτουμπιδιον...:lol:

Δεν πειράζει... Εμείς έχουμε σταθερές αξίες και ξέρουμε τι θα ψηφισουμε...(κι εσείς το ίδιο θα ψηφίσετε..):lol:

340977

Joyrider
12/09/2015, 20:21
Δεν πειράζει... Εμείς έχουμε σταθερές αξίες και ξέρουμε τι θα ψηφισουμε...
340978

(κι εσείς το ίδιο θα ψηφίσετε..):lol:
Τι εννοείς; :cry:
340979

dimmie_72
12/09/2015, 21:05
Καλά...κατάλαβα... Όλοι αναποφάσιστοι ή φοβάστε να προτείνετε κάτι

μάλλον άλλοι φοβούνται...

π.χ. αν ο Τσίπρας δεν ήταν τελικά ένας αρχομανής φιλοτομαριστής και με δεδομένη τη ραγδαία πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ακυρώσει το συνέδριο του Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να προχωρήσει στη διεξαγωγή του και να προτείνει ως νέο αρχηγό τον Τσακαλώτο ο οποίος μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ο πιο σοβαρός εκεί μέσα. Επί πλέον διαφαίνεται ότι έχει και εχέγγυα αλλά και την έξωθεν και έσωθεν καλή μαρτυρία για να ασκήσει ανθρωπιστική πολιτική και να αναπτύξει αυνεργασίες.

Τραγική ειρωνεία: Αυτός που από βήματος ακούγεται ο πιο γελοίος, αποδεικνύεται ο πιο σοβαρός απ όλους τους υπόλοιπους πανηγυρτζήδες.

RaGe_Raptor
12/09/2015, 22:47
Τραγική ειρωνεία: Αυτός που από βήματος ακούγεται ο πιο γελοίος, αποδεικνύεται ο πιο σοβαρός απ όλους τους υπόλοιπους πανηγυρτζήδες.

Σημείο κλειδί: ο Έλληνας ψηφοφόρος πάντα ήταν "ακουστικός" τύπος...

Και τάξε και τάξε γίνεσαι πρωθυπουργός... Θα θα θα θα θα θα θα.......

RaGe_Raptor
13/09/2015, 00:20
Από τον επίσημο λογαριασμό της πρωθυπουργάρας....

Ένα δείγμα... Έχει κι άλλα για πολύ γέλιο... Ή κλάμα......

340988
340989
340990

Nostradamus
13/09/2015, 09:13
Από τον επίσημο λογαριασμό της πρωθυπουργάρας....

Ένα δείγμα... Έχει κι άλλα για πολύ γέλιο... Ή κλάμα......

340988
340989
340990

Ο ανθρωπος ειναι εξαιρετικα επικινδυνος..

Απο την αλλη το γεγονος οτι λεει αυτα τα πραγματα με τοση ανεση, επαρση και διχως "φοβο", αποτυπωνει το ποσο σιγουρος ειναι αυτος και ολοι οι πολιτικοι (γιατι και στα αλλα κομματα δεν λενε λιγοτερες π@παρες) οτι ο λαος αποτελειται απο "ζωα" εντελως ανικανα να αντιδρασουν...

Αντι να βγει να πει ναι ρε δεν ξεραμε που πανε τα 4 απο ματσακι στα "μεγαλα σαλονια", εκανα λαθη, ειχα λαφαζανη και Ζωη ακραια μπακ Πανουση στο κεντρο να προσπαθει να οργανωσει μονος την αμυνα, Τασια και Μπαλτα και τον αλλο τον μουσκαρο που ηταν μονιμα το μυαλο του ποτε θα παει να παει δολωματα για ψαρεμα στο κεντρο να μην μπορουν να κρατησουν το τοπι και να μοιρασουν παιχνιδι, και εβαλα μπροστα την ακριβη μεταγραφη που ηταν παλτο τελικα και μεχρι να τον κανω αλλαγη με Τσακαλωτο, που νεο παιδι ειναι αλλα αντεχει τελικα στα δυσκολα, Οι εμπειροι Γερμανοι μας ριξανε μια τριαρα, βαλαμε και στις τσεπες.. Αλλα δεν εχω και παγκο... Φιλιας, Βρουτσης κτλ κτλ που πας ρε καραμητρο....

Αυτος σου λεει βγηκα και ματωσα την φανελα με σκληρη διαπραγματευση.. Και αντι να μπει ο κοσμος Στο γηπεδο και να τους κλεισει στο δωματιο κανα τριωρο θα παει να τους ξανα ψηφησει..

Πολιτικα στην Ελλαδα δεν υπαρχει ελπιδα....

P.S. Προχθες οι Γερμανοι/ευρωπαιοι υπεργαψαν προσυμφωνο για κατασκευη αγωγου αεριου με τους Ρωσους που θα εχει παρακμψη την Ουκρανια... Και ας σκυλιαζαν μηνες για την Ουκρανια και τα διακιωματα της και αλλα τετοια τρυφερα... Εκτος και η Νοτια Ευρωπη σαν περασμα.. Με σταθμο διακομιστη Μεσα στην Γερμανια να μοιραζει στους λοιπους... Και ακομη στην Κουμουνδουρου συζητανε και πιστευουν οτι η Ευρωπη αλλαζει....

dimmie_72
13/09/2015, 10:24
Αντι να βγει να πει ναι ρε δεν ξεραμε που πανε τα 4 απο ματσακι στα "μεγαλα σαλονια", εκανα λαθη, ειχα λαφαζανη και Ζωη ακραια μπακ Πανουση στο κεντρο να προσπαθει να οργανωσει μονος την αμυνα, Τασια και Μπαλτα και τον αλλο τον μουσκαρο που ηταν μονιμα το μυαλο του ποτε θα παει να παει δολωματα για ψαρεμα στο κεντρο να μην μπορουν να κρατησουν το τοπι και να μοιρασουν παιχνιδι, και εβαλα μπροστα την ακριβη μεταγραφη που ηταν παλτο τελικα και μεχρι να τον κανω αλλαγη με Τσακαλωτο, που νεο παιδι ειναι αλλα αντεχει τελικα στα δυσκολα, Οι εμπειροι Γερμανοι μας ριξανε μια τριαρα, βαλαμε και στις τσεπες.. Αλλα δεν εχω και παγκο... Φιλιας, Βρουτσης κτλ κτλ που πας ρε καραμητρο....

Δεν ξέρει μπαλιτσα το αγόρι.
Ζωή στα γκολπόστ. Ποιός να πλησιάσει! :D

byron
13/09/2015, 10:34
P.S. Προχθες οι Γερμανοι/ευρωπαιοι υπεργαψαν προσυμφωνο για κατασκευη αγωγου αεριου με τους Ρωσους που θα εχει παρακμψη την Ουκρανια... Και ας σκυλιαζαν μηνες για την Ουκρανια και τα διακιωματα της και αλλα τετοια τρυφερα... Εκτος και η Νοτια Ευρωπη σαν περασμα.. Με σταθμο διακομιστη Μεσα στην Γερμανια να μοιραζει στους λοιπους... Και ακομη στην Κουμουνδουρου συζητανε και πιστευουν οτι η Ευρωπη αλλαζει....

Αγωγό που θα παρακάμπτει την Ουκρανία έχουν ξεκινήσει και φτιάχνουν εδώ και δύο τρία χρόνια οι Ρώσοι, μετά από το κλείσιμο των αγωγών είτε από τους Ρώσους λόγω οφειλών των ουκρανών, είτε από τους ουκρανους ως μέσο πολιτικής πίεσης.

Οι Γερμανοί είναι απόλυτα εξαρτημένοι από το φυσικό αέριο της Ρωσίας, εφόσον καλύπτει το 40% των ενεργειακών αναγκών τους. Και φυσικά δεν μπορεί να μείνει η βιομηχανία τους χωρίς ενέργεια εξαιτίας της Ουκρανίας...

Οι αγωγοι του νότου είναι κάτι διαφορετικό, μην το μπερδεύεις με τον παραπάνω.

Nostradamus
13/09/2015, 11:42
Δεν εγραψα σωστα τι ηθελα να πω Βυρωνα... Τα νοτια περασματα ειναι διαφορετικα σωστα... Απλα ο μονος που συνεχιζει ειναι ο ΤΑΠ. Κατι Southstream και κατι αλλοι προς το παρον παγωνουν.

Κατι υπογραφες του λαφαζανη για αγωγους συμφωνιες και βοηθεια απο την Ρωσικη αρκουδα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αυτο εννοω.

pipe_smoker
13/09/2015, 13:07
Βυρωνααααααααα!

Αφιερωμένο εξαιρετικά (https://m.youtube.com/watch?v=tl52S7Q--aQ):lol:

dimmie_72
13/09/2015, 13:15
ΕΤΣΙ Γ@Μ@ΑΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΡΕΕΕΕ! γατάκια... :D

341008

byron
13/09/2015, 13:34
Κατι υπογραφες του λαφαζανη για αγωγους συμφωνιες και βοηθεια απο την Ρωσικη αρκουδα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αυτο εννοω.

Μα γιατί το λές αυτό? Μόνο στα 4 δεν έπεσε ο άνθρωπος...τι άλλο να κάνει?

341009

byron
13/09/2015, 13:35
Βυρωνααααααααα!

Κλαίω :tooth: :tooth:

GFawkes
14/09/2015, 09:50
Βυρωνααααααααα!

Βρεθηκε λυση δλδ;

:bawl:

GFawkes
14/09/2015, 10:14
«Πιτσιρίκος» κατά Τσίπρα για τα ιδιωτικά σχολεία: Χτυπάει το σύστημα από μέσα...
http://www.protothema.gr/politics/article/508743/pitsirikos-kata-tsipra-gia-ta-idiotika-sholeia-htupaei-to-sustima-apo-mesa/

«Ο γιος του Αλέξη Τσίπρα χτυπάει το σύστημα από μέσα σαν τον μπαμπά του
Στο νηπιαγωγείο του ιδιωτικού σχολείου Χιλλ έγραψε το παιδί του ο Αλέξης Τσίπρας, γιατί στα δημόσια σχολεία πάει η πλέμπα και τα παιδιά των μεταναστών, ενώ γίνονται και καταλήψεις.

Ο Φοίβος-Παύλος θα πηγαίνει στο ίδιο νηπιαγωγείο με την κόρη του Πέτρου Τατσόπουλου, και θα της τραβάει τα μαλλιά στο διάλειμμα, για να της πάρει το κουλούρι.

Στο σχολείο υπήρχε διακριτική αστυνομική παρουσία από δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ, γιατί μπορεί κάποια νήπια να ήταν αντιμνημονιακά και να πλάκωναν στις φάπες τον Φοίβο-Παύλο, επειδή ο μπαμπάς του αγνόησε το δημοψήφισμα και ψήφισε το Μνημόνιο.

Τον Φοίβο-Παύλο συνόδευσε στο νηπιαγωγείο η μητέρα του Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία ήταν κομψή, λιτά ντυμένη, χαμογελαστή και μουγκή. Σαν γλάστρα.

Ο μικρός αδερφός του Φοίβου-Παύλου δεν συνόδευσε τον αδερφό του στην πρώτη μέρα του στο νηπιαγωγείο, αφού τον κρατούσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος του έδινε την φρουτόκρεμα με το καλαμάκι.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή ιδιωτικού σχολείου για το παιδί του, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως στο δημόσιο σχολείο το παιδί του θα ήταν ο σταρ, θα επισκίαζε τα φτωχόπαιδα και θα τους δημιουργούσε κόμπλεξ, οπότε είναι καλύτερα να είναι με τα πλουσιόπαιδα που είναι παιδιά που ανήκουν στην οικονομική ελίτ και όχι στην εργατική τάξη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως έγραψε το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί -με τα χιλιάδες ευρώ που θα πληρώνει κάθε χρόνο- θα κινηθεί η ελληνική οικονομία, ενώ το δημόσιο σχολείο είναι τζάμπα και δεν βγαίνουν φράγκα.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως έγραψε το γιο του σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί σκοπεύει να χτυπήσει το σύστημα από μέσα.

Ήδη, ο Φοίβος-Παύλος προτρέπει τα άλλα νήπια να γίνει κατάληψη, για να μειωθούν οι τιμές στις τυρόπιτες στην καντίνα του σχολείου, ενώ, μέχρι τα Χριστούγεννα, σκοπεύει να ζητήσει την κρατικοποίηση των ιδιωτικών σχολείων.

Το οριστικό χτύπημα στην ιδιωτική εκπαίδευση θα δοθεί όταν γραφτεί σε ιδιωτικό σχολείο ο δεύτερος γιος του Αλέξη Τσίπρα, ο Ορφέας Ερνέστο Γκεβάρα, ο οποίος αυτή την εποχή μελετά το Κομμουνιστικό Μανιφέστο και το Κόκκινο Βιβλίο του Μάο».

Ρε μας δουλευουνε ψιλο γαζι ολοι ρρεεεεεεεεε

MG-KTiNoS
14/09/2015, 20:17
http://tvxs.gr/news/ekloges-septembris-2015/epixeirimatias-tis-listas-lagkarnt-espeyse-na-plirosei-500000-eyro

και που να κάναμε και κάτι στα σοβαρά δηλαδή ε?

MG-KTiNoS
14/09/2015, 20:21
«Πιτσιρίκος» κατά Τσίπρα για τα ιδιωτικά σχολεία: Χτυπάει το σύστημα από μέσα...
http://www.protothema.gr/politics/article/508743/pitsirikos-kata-tsipra-gia-ta-idiotika-sholeia-htupaei-to-sustima-apo-mesa/

«Ο γιος του Αλέξη Τσίπρα χτυπάει το σύστημα από μέσα σαν τον μπαμπά του
Στο νηπιαγωγείο του ιδιωτικού σχολείου Χιλλ έγραψε το παιδί του ο Αλέξης Τσίπρας, γιατί στα δημόσια σχολεία πάει η πλέμπα και τα παιδιά των μεταναστών, ενώ γίνονται και καταλήψεις.

Ο Φοίβος-Παύλος θα πηγαίνει στο ίδιο νηπιαγωγείο με την κόρη του ππλα μπλα μπλα

Και πολύ καλά κάνει με το χάλι που έχουν τα δημόσια αν θες κάποτε να γίνεις... κάτι πρέπει να πας σε ΙΧ σχολείο.
Δυστυχώς για αυτούς που δεν μπορούν φυσικά.
Το πρώτο θέμα είναι η κωλοφυλλάδα ενός λαμόγιου και δεν μπαίνω καν στον κόπο...

ΟΛΟΙ οι αριστεροί προσπαθούσαν από ΠΑΝΤΑ να δόσουν καλή παιδία στα παιδιά τους
και έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να πάει το παιδί σε καλό σχολείο
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
τα περί δημοσίου σχολείου και λαικής παιδίας στην Ελλάδα του 15 είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

pipe_smoker
14/09/2015, 20:26
Και πολύ καλά κάνει με το χάλι που έχουν τα δημόσια αν θες κάποτε να γίνεις... κάτι πρέπει να πας σε ΙΧ σχολείο.
Δυστυχώς για αυτούς που δεν μπορούν φυσικά.

ΟΛΟΙ οι αριστεροί προσπαθούσαν από ΠΑΝΤΑ να δόσουν καλή παιδία στα παιδιά τους
και έκαναν το σκατό τους παξιμάδι για να πάει το παιδί σε καλό σχολείο
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
τα περί δημοσίου σχολείου και λαικής παιδίας στην Ελλάδα του 15 είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

Τσάμπα παιδεύεσαι τώρα κι εσύ.

Είτε είχε να κάνει με τον Τσίπρα είτε όχι, γνωστό είναι το τροπάρι.

Άμα έστελνε το παιδί του στο ιδιωτικό, θα ήταν υποκριτής.
Άμα το έστελνε στο δημόσιο, θα ήταν λαϊκιστής.

Άσ'το λέμε....

taisteal
15/09/2015, 00:28

Ενω τωρα ειναι σχετος μαλακας...

fkol k4
15/09/2015, 06:38
Αν βγει και πει αυτή τη φράση όπως την έγραψες εσύ, θα τον παραδεχτώ.
Το θέμα δεν είναι τι κάνει, είναι τι λέει ενώ κάνει αυτό που κάνει

Το κείμενο δεν είναι του πρώτου θέματος απλώς αναδημοσιεύτηκε εκεί.
Επίσης, όλες οι εφημερίδες και τα ενημερωτικά sites ανήκουν σε λαμόγια. Όλοι όμως από κάπου διαβάζουν ειδήσεις.

ΟΛΟΙ οι αριστεροί γονείς προσπαθούσαν από ΠΑΝΤΑ να δόσουν καλή παιδία αυτά που οι ίδιοι δεν κατάφεραν ν' αποκτήσουν στα παιδιά τους
FTFY :)

Εντάξει μωρέ, συμφωνούμε.
Το δυστύχημα είναι πως άλλο παιδεία και άλλο εκπαίδευση. Το 2ο μπορείς να το πάρεις από ένα καλό σχολείο, το 1ο δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολο μιας και δεν πωλείται κάπου...

GFawkes
15/09/2015, 07:46
Τσάμπα παιδεύεσαι τώρα κι εσύ.

Είτε είχε να κάνει με τον Τσίπρα είτε όχι, γνωστό είναι το τροπάρι.

Άσ'το λέμε....

Ειναι σημαντικο ο ανδρας μετα τα 20~25 τουλαχιστον
να πρατει αυτο που λεει....

Αν ζητας να φερει ο κοσμος τα χρηματα του "μεσα" το κανεις πρωτος
Αν ζητας εμπιστοσυνη στην παιδεια, πας τα παιδια σου σε Δημοσιο σχολειο
Αν αρρωστησεις πας σε δημοσιο νοσοκομειο.

Αν ΟΧΙ και ταυτοχρονα Κυβερνας.....τοτε απλα εισαι .....πρωταγωνιστης στο θεατρο σκιων...
Εμενα παντως δεν μου αρεσε η εικονα....μου θυμησε εικονα χοντρου, μπουκωμενου στο φαι, να λεει σε νηστικο αδυνατο να κανει διαιτα για οικονομια ενα πραγμα...

Γλυκα αγορια.....δεν υπαρχει ιδεολογογια χρονια τωρα (ισως καποτε να υπηρχε, μαζι με τον...ΑηΒασιλη δεν ξερω)
Τωρα τα παντα εχουν γινει ισωμα για την...μασα...
Αουφιεντερζεεν!!

pipe_smoker
15/09/2015, 08:05
Ειναι σημαντικο ο ανδρας μετα τα 20~25 τουλαχιστον
να πρατει αυτο που λεει....

Αν ζητας να φερει ο κοσμος τα χρηματα του "μεσα" το κανεις πρωτος
Αν ζητας εμπιστοσυνη στην παιδεια, πας τα παιδια σου σε Δημοσιο σχολειο
Αν αρρωστησεις πας σε δημοσιο νοσοκομειο.

Αν ΟΧΙ και ταυτοχρονα Κυβερνας.....τοτε απλα εισαι .....πρωταγωνιστης στο θεατρο σκιων...
Εμενα παντως δεν μου αρεσε η εικονα....μου θυμησε εικονα χοντρου, μπουκωμενου στο φαι, να λεει σε νηστικο αδυνατο να κανει διαιτα για οικονομια ενα πραγμα...

Τελικά, αρκεί απλα να ειναι ο άνδρας άνω των 20-25 ή πρεπει να κυβερνάει κιόλας, για να κάνει αυτό που λεει και να δίνει το καλό παράδειγμα?

Αν κυβερνάς και φέρεις τα χρήματα σου μέσα: "Ναι, λες κι αμα είχε αλλα τόσα έξω θα το ξέραμε.... Ού ρε!"

Αν κυβερνάς και βάλεις το παιδί σου σε δημόσιο: "Ναι, ανάγκη έχει αυτός. Έχει άλλους 15 δασκάλους στο σπίτι να μάθουν το παιδί του γράμματα, το δημόσιο τον μαρανε, να τρώει τη θέση απο κανα φτωχό παιδάκι"

Αν κυβερνάς και πας σε δημόσιο νοσοκομείο: εκτός απο τη γιούχα που θα φας, παίζει και να πεθάνουν καμια δεκαριά ασθενείς γιατι όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα πέσει πάνω σου μην πάθεις τιποτα και βγάλουν κακή φήμη.

Δε δικαιολογώ κανέναν, και στα απαυταρια μου που στέλνει ο Τσιπρας το παιδί του σχολείο.

Αλλα το καρακατιναριό δεν το αντέχω.

MG-KTiNoS
15/09/2015, 08:10
Δε δικαιολογώ κανέναν, και στα απαυταρια μου που στέλνει ο Τσιπρας το παιδί του σχολείο.

+1
Το δικό μου παιδί πήγε δημόσιο μερικές μέρες δεν θυμάμαι καλά πέσες.
Το πήρα κι έφυγα τρέχοντας.
Και δεν είναι μόνο δάσκαλοι που ειναι ΓΤΠΚ αλλά ακόμα χειρότεροι είναι οι γονείς
με τα μοσχάρια τους.
Κάντε το σκατό σας παξιμάδι αλλά ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

GFawkes
15/09/2015, 08:20
Τελικά, αρκεί απλα να ειναι ο άνδρας άνω των 20-25 ή πρεπει να κυβερνάει κιόλας, για να κάνει αυτό που λεει και να δίνει το καλό παράδειγμα?

Αν κυβερνάς και φέρεις τα χρήματα σου μέσα: "Ναι, λες κι αμα είχε αλλα τόσα έξω θα το ξέραμε.... Ού ρε!"

Αν κυβερνάς και βάλεις το παιδί σου σε δημόσιο: "Ναι, ανάγκη έχει αυτός. Έχει άλλους 15 δασκάλους στο σπίτι να μάθουν το παιδί του γράμματα, το δημόσιο τον μαρανε, να τρώει τη θέση απο κανα φτωχό παιδάκι"

Αν κυβερνάς και πας σε δημόσιο νοσοκομείο: εκτός απο τη γιούχα που θα φας, παίζει και να πεθάνουν καμια δεκαριά ασθενείς γιατι όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα πέσει πάνω σου μην πάθεις τιποτα και βγάλουν κακή φήμη.

δεν ειδα καποιον αλλο παντως να κανει τετοιου τυπου τοποθετησεις στο φορουμ μας.

Διαφωνεις καπου σε αυτα που εγραψα ΕΓΩ;
Εκτος και αν τα λες στην πεθερα να ακουει η κορη
Ισως βεβαια καποιος εχει την μυγα....

Cpt. Haddock
15/09/2015, 10:50
Που να ξερατε και ποιο σχολειο εχει βγαλει η "Λαϊκη Ενοτητα" Κωνσταντοπούλου...

GFawkes
15/09/2015, 12:10
Που να ξερατε και ποιο σχολειο εχει βγαλει η "Λαϊκη Ενοτητα" Κωνσταντοπούλου...

Εκπαιδευτηρια Κωστεα-Γειτονα

130.000€+minimum το καθε παιδακι....

αβαντι ποπολο.

ggs
15/09/2015, 12:12
Τσίπρα να ψηφίσετε παιδιά που έχει βγάλει πολυκλαδικό Αμπελοκήπων….

GFawkes
15/09/2015, 12:15
Για μπανιο θα παω....

ετσι και αλλιως οποιος και να βγει.....

να μας .....αγαπησει θα θελει.....

αρα ...σρχδμς