PDA

View Full Version : HABEMUS PAPAM 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21

sniper
23/09/2015, 14:29
χωρίς να συμφωνώ με τον γιώργο τσιπρα, για την αποχή οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς.....

κανένας από τους άλλους

δεν ξέρω αν το 45% που απείχε έχει καταλάβει οτι θα μπορούσαν (εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι) να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση....

Οι περισσότεροι δεν ψήφισαν το έκαναν γιατί δεν ψηφίζουν από άποψη ή δεν ειχαν τι να ψηφίσουν.
Μην αρχίσουμε να δειχνουμε με το δάχτυλο τώρα.

BLiTzER
23/09/2015, 14:30
δεν ξέρω αν το 45% που απείχε έχει καταλάβει οτι θα μπορούσαν (εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι) να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση....

Επίσης θα μπορούσαν να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτοί που ψήφισαν, "εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι".

spyrakos35
23/09/2015, 14:38
Μην αρχίσουμε να δειχνουμε με το δάχτυλο τώρα.

κανέναν δε δείχνω....
το αν πήγε κάποιος να ψηφίσει ή όχι και γιατί και ποιόν δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο.....

και να σου πω, εγώ για τη βόλτα πήγα πιο πολύ και όχι για να ψηφίσω.... και για τη μία μέρα άδεια.... ;)

spyrakos35
23/09/2015, 14:38
Επίσης θα μπορούσαν να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτοί που ψήφισαν, "εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι".

ναι σωστό

RaGe_Raptor
23/09/2015, 14:45
χωρίς να συμφωνώ με τον γιώργο τσιπρα, για την αποχή οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς.....

κανένας από τους άλλους

δεν είναι λύση η αποχή....δε συμφωνώ πως εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την αποχή....καταλαβαίνω κι αυτούς που απέχουν συνειδητά.....το θέμα είναι πως δεν εκπροσωπούνται... να μου πεις εμείς εκπροσωπούμαστε?????????????????????? λολ ρε

spyrakos35
23/09/2015, 14:49
δεν είναι λύση η αποχή....δε συμφωνώ πως εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για την αποχή....καταλαβαίνω κι αυτούς που απέχουν συνειδητά.....το θέμα είναι πως δεν εκπροσωπούνται... να μου πεις εμείς εκπροσωπούμαστε?????????????????????? λολ ρε

καταλαβαίνεις βέβαια οτι ευκολα μπορούμε να μπουμε σε λουπ αν δωθεί απάντηση σε αυτό το ποστ.....

:lol:

dimmie_72
23/09/2015, 14:53
και να σου πω, εγώ για τη βόλτα πήγα πιο πολύ και όχι για να ψηφίσω.... και για τη μία μέρα άδεια.... ;)

γιατί ο Τσίπρας γιατί τις έκανε νομίζεις; μια χαρά το ίδιο κυβερνούσε και πριν... :bawl:

Btw επειδή φωτό δεν... βεβαίωση έφερες; :lol:

spyrakos35
23/09/2015, 15:01
Btw επειδή φωτό δεν... βεβαίωση έφερες; :lol:

Ναι ρε, ειμαι κυριος εγω....:D

amyroukai
23/09/2015, 15:20
Συχνο η οχι εσυ θα το κρινεις.Τους τελευταιους εφτα μηνες αυτο γινεται και οπως λεει ο Γιωργος δεν ανοιξε ρουθουνι.Η νεα κυβερνηση εχει οριζοντα τετραετιας,αρα για τα επομενα τεσσερα χρονια θα το βλεπουμε σε καθημερινη βαση.

Το ζήτημα, το οποίο το έχουμε ξαναματαπεί, είναι ότι όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου (έχεις δεν έχεις μαλλιά) δεν μπορείς να το παίξεις και μαγκάκος ΕΚΤΟΣ αν εχεις τα @@ τηλεφωνικό κατάλογο που λέει και ο Κτήνος. Αυτά λοιπόν δεν τα έχει ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Αντουάν και ο Μεϊμαράκης ούτε κανείς. Ούτε καν το Κουτσουμπίνι και το Αλεκάκι. Και τους κατανοώ. Όπως και εμείς δεν είμαστε οι από χρόνια χαμένοι και σκληραγωγημένοι για να πούμε το τι είχαμε τι χάσαμε, ράστα και επανάστα.
Θεωρητικά, θα μου άρεσε να έχει γίνει το σκηνικό το καλοκαίρι. Πρακτικά, δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζα σήμερα.

Και θα μου επιτρέψετε να ελπίζω ακόμα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να κάνουν τούτοι, γιατί οι άλλοι έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν ή πιο σωστά δεν θέλουν. Αν αποδειχτούν μία από τα ίδια... Ε τι είχαμε τι χάσαμε από κυβέρνηση, τι μπλες τι ροζ τι κόκκινος τι πράσινος τι μαύρος...

Desperado
23/09/2015, 17:37

καταλαβαίνεις βέβαια οτι ευκολα μπορούμε να μπουμε σε λουπ αν δωθεί απάντηση σε αυτό το ποστ.....

:lol::lol:

Και θα μου επιτρέψετε να ελπίζω ακόμα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να κάνουν τούτοι, γιατί οι άλλοι έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν ή πιο σωστά δεν θέλουν. Αν αποδειχτούν μία από τα ίδια... Ε τι είχαμε τι χάσαμε από κυβέρνηση, τι μπλες τι ροζ τι κόκκινος τι πράσινος τι μαύρος...

Όλοι με την ελπίδα αυτή ζούμε.....μόνο μην προκύψει κάτι σαν "πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται κλπ"
Αν προκύψει μια από τα ίδια κ δεν κάνει ότι πρέπει μετά σειρά έχει ο Λεβέντης....

taisteal
23/09/2015, 17:38

Όλοι με την ελπίδα αυτή ζούμε.....μόνο μην προκύψει κάτι σαν "πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται κλπ"
Αν προκύψει μια από τα ίδια κ δεν κάνει ότι πρέπει μετά σειρά έχει ο Μιχαλολιακος

Φιξντ

duke200
23/09/2015, 17:40
Το ζήτημα, το οποίο το έχουμε ξαναματαπεί, είναι ότι όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλά σου (έχεις δεν έχεις μαλλιά) δεν μπορείς να το παίξεις και μαγκάκος ΕΚΤΟΣ αν εχεις τα @@ τηλεφωνικό κατάλογο που λέει και ο Κτήνος. Αυτά λοιπόν δεν τα έχει ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Αντουάν και ο Μεϊμαράκης ούτε κανείς. Ούτε καν το Κουτσουμπίνι και το Αλεκάκι. Και τους κατανοώ. Όπως και εμείς δεν είμαστε οι από χρόνια χαμένοι και σκληραγωγημένοι για να πούμε το τι είχαμε τι χάσαμε, ράστα και επανάστα.
Θεωρητικά, θα μου άρεσε να έχει γίνει το σκηνικό το καλοκαίρι. Πρακτικά, δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζα σήμερα.

να και ενας που χει πιασει το νοημα...

RaGe_Raptor
23/09/2015, 18:39
όι-όι-όι..... πάει αυτός,ακόμη δεν υπέγραψε τον φάγανε οι Εβραίοι.......:lol:
http://uk.businessinsider.com/greek-prime-minister-alexis-tsipras-just-made-a-man-with-a-horrendous-record-of-comments-about-jews-2015-9

edit:
τι λε' ρε το άτομο...... :facepalm:
341674

el_hymador
23/09/2015, 18:46
...καλά, εδώ είχαμε Πλεύρη (μικρό και μεγάλο) στη Βουλή, Βορίδη, Άδωνι και έχουμε και την ΧΑ βεβαίως - βεβαίως... αυτός ο τίποτας που είναι και ντιπ τριμάλακας πειράζει;

Κατά τ' άλλα ακούσαμε σήμερα για γεμιστά, για φουγάρα και ένα κάρο άλλες παπαριές... καμία ελπίδα μιλάμε...

RaGe_Raptor
23/09/2015, 18:52
...καλά, εδώ είχαμε Πλεύρη (μικρό και μεγάλο) στη Βουλή, Βορίδη, Άδωνι και έχουμε και την ΧΑ βεβαίως - βεβαίως... αυτός ο τίποτας που είναι και ντιπ τριμάλακας πειράζει;

Κατά τ' άλλα ακούσαμε σήμερα για γεμιστά, για φουγάρα και ένα κάρο άλλες παπαριές... καμία ελπίδα μιλάμε...

μα ρε μαν ο Τσίπρας συνεργάζεται μαζί τους γιατί είναι του προοδευτικού χώρου οι Ανεξ.έλ.(-εγκτοι) (http://www.skai.gr/news/politics/article/293600/kammenos-suggnomi-alla-ftaine-hackers-kai-anexelegtoi-diaheiristes-selidon/).......

el_hymador
23/09/2015, 18:56
μα ρε μαν ο Τσίπρας συνεργάζεται μαζί τους γιατί είναι του προοδευτικού χώρου οι Ανεξ.έλ.(-εγκτοι) (http://www.skai.gr/news/politics/article/293600/kammenos-suggnomi-alla-ftaine-hackers-kai-anexelegtoi-diaheiristes-selidon/).......

για το δημοσίευμα λέω που ασχολήθηκε με τον παγκοσμίως άγνωστο Καμμένο (Δέλτα)... απ΄όλα τα φασισταριά που έχουν μπει στη Βουλή (και δεν είναι και λίγα) αυτόν βρήκαν να καταγγείλουν;

RaGe_Raptor
23/09/2015, 18:58
για το δημοσίευμα λέω που ασχολήθηκε με τον παγκοσμίως άγνωστο Καμμένο (Δέλτα)... απ΄όλα τα φασισταριά που έχουν μπει στη Βουλή (και δεν είναι και λίγα) αυτόν βρήκαν να καταγγείλουν;

είναι κυβερνητικός εταίρος και υπουργός γι'αυτό...σε "αριστερή" κυβέρνηση......

RaGe_Raptor
23/09/2015, 19:12

ωχ,ωχ τώρα τα είδα...τί φουγάρα,τί γεμιστά....!!!!!!!!!!!!!!!!!! Π**ΤΣΑ.....................χωρίς λογοκρισία...:D

Εdited by sniper : Δεν νομίζω.

el_hymador
23/09/2015, 21:05
Oρίστε, τον φάγατε τον άνθρωπο! Παραιτείται κατά πάσα πιθανότητα ο Καμμένος ο Δέλτα (όχι, δεν έπαιζε στους stereo nova). Πρέπει να είναι η πιο γρήγορη υπουργική θητεία ever, όπως και να έχει όμως μπορεί να γράψει ένα βιβλίο για αυτό...

fkol k4
23/09/2015, 21:17

Τα κόμματα που ήδη ήταν στη Βουλή όλοι ξέρουμε πάνω-κάτω τι μέρος του λόγου είναι, ενώ για το κόμμα που μόλις μπήκε είναι μάλλον νωρίς για ν' αποφασίσουν όσοι το ψήφισαν πως τελικά δεν θα έπρεπε να το ψηφίσουν.
Οπότε ναι, μιας και είμαστε μόλις στην 3η μέρα μετά τις εκλογές, θα έλεγα πως αν ψηφίσαμε και το κόμμα που ψηφίσαμε μπήκε στη Βουλή, τότε εκπροσωπούμαστε.
Αν από τόσο νωρίς πιστεύουμε πως δεν μας εκπροσωπεί το κόμμα που ψηφίσαμε, τότε μάλλον θα έπρεπε να ψηφίσουμε κάτι άλλο.

Μικe777
23/09/2015, 21:43

ναι δεν ειναι οι συγκεκριμενοι ακροδεξιοι
ειδικα ο Νικολοπουλος
μονο ο Βοριδης με τον Αδωνι ειναι
χα!χα!χα!χα!
α!ξεχασα αφου συνεργαζεται ο Τσιπρας ειναι προοδευτικοι
καλα γελανε και οι πετρες:cry:

Desperado
23/09/2015, 22:04
Αν μη τι άλλο, θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον!!! :moutza::bawl: Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις σε μηχανουργείο και σε αλουμινά και αμφότεροι να ακούνε στο ράδιο Βουλή στη διαπασών?:bawl: Προτείνω για πιο πολύ χαβαλέ να μαζέψουμε υπογραφές να επιστρέψει η Ζωή στην βουλή!!!

Desperado
24/09/2015, 08:57
341682

duke200
24/09/2015, 09:18
Αυτός ο αντισημιτισμός είναι ανυπόφορος! λες και έχουν κάνει παγκόσμια οικονομική δικτατορία οι σιωνιστές! αμάν πια βαρέθηκα τους φασίστες παλιο-αντισημίτες!

Coyote.V
24/09/2015, 10:33
Ρε Μλκες περιμένετε αγώνες με κυβερνώσα "αριστερά"; Ρουθούνι δε θ'ανοίξει.... Βέβαια οι πολιτικές που θα εφαρμόζονται μια χαρά "φιλελέ" θα είναι.... Με αριστερίζουσα όμως εσάνς.... Λολ ρε.....

Αριστερά ;
Που την είδες ; Η αριστερή πτέρυγα δεν αποκόπηκε πρίν τις εκλογές ;

OldMan
24/09/2015, 11:53
Αυτός ο αντισημιτισμός είναι ανυπόφορος! λες και έχουν κάνει παγκόσμια οικονομική δικτατορία οι σιωνιστές! αμάν πια βαρέθηκα τους φασίστες παλιο-αντισημίτες!
Μη συγχιζεσαι γιατι θα ματωσει η περιτομη σου...

duke200
24/09/2015, 12:04
Απο τα νευρα μου μου πεσε η κιπα (εβραικό καπελάκι):lol:

spyrakos35
24/09/2015, 13:38
Μη συγχιζεσαι γιατι θα ματωσει η περιτομη σου...

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι

τι είπες τωρα?

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιι

(διπλωμένος και με τα δύο χέρια στα αχαμνά μου) :lol:

Hayate
24/09/2015, 17:56
https://youtu.be/0XfbWnDXCx8 Γλούπ!!!Γλούπ!!! Χμμμμμ για να σκεφτώ,υπήρξε κανείς εδώ να τους τα πεί έστω και με κάμερες ανοιχτές και να τους ρίξει τέτοιο ξεφτυλίκι;

pipe_smoker
24/09/2015, 18:00
https://youtu.be/0XfbWnDXCx8 Γλούπ!!!Γλούπ!!! Χμμμμμ για να σκεφτώ,υπήρξε κανείς εδώ να τους τα πεί έστω και με κάμερες ανοιχτές και να τους ρίξει τέτοιο ξεφτυλίκι;

Ο άλλος πήγε να του ψειρίσει το στυλό:bawl:

toyar
24/09/2015, 18:02
μονο ενας μαφιοζος μπορει να ρεγουλαρει τα μεγαλολαμογια:a23:

Hayate
24/09/2015, 18:03
Φαντάσου ακόμα κ αυτός τους είπε...Δε θα έρθετε εσείς τσουτσέκια να μου γμσετε το μαγαζί γωνία που πάω να φτιάξω!

stefanos
24/09/2015, 21:15

Τώρα περίμενε θα πάει ο πρωθυπουργός μας στον μπάρμα Μήτσο τον φούρναρη και θα τον πλακώσει στις μπάτσες (on-camera φυσικά) τον αλήτη τον κερδοσκόπο.
Η μπάς και το σκηνικό στήθηκε για τις κάμερες...

MG-KTiNoS
24/09/2015, 21:23
Τώρα περίμενε θα πάει ο πρωθυπουργός μας στον μπάρμα Μήτσο τον φούρναρη και θα τον πλακώσει στις μπάτσες (on-camera φυσικά) τον αλήτη τον κερδοσκόπο.
Η μπάς και το σκηνικό στήθηκε για τις κάμερες...
Στο
ντυροπιτά...
θα πάει

amyroukai
24/09/2015, 21:34
Στον καφετζή να μην πάει γιατί είναι καλό παιδί λέμε.

stam2
24/09/2015, 22:24
Μη μπερδευεσαι... εδω δεν μιλαμε για μπαρμπαμητσους... εδω μιλαμε για βαρδηνογιαννηδες λατσηδες κλπ... αλλα ποιος να τους μιλησει ετσι εδω... που μετα τις εκλογες περνανε ολοι απο τα γραφεια τους να παρουν εντολες...

MG-KTiNoS
24/09/2015, 22:31
Στον καφετζή να μην πάει γιατί είναι καλό παιδί λέμε.

Φίλε ο τυροπιτάς που δεν έκοβε αποδείξεις είναι ο ένοχος...
Σαν το μπάτλερ ένα πράμα.
Ο καφετζής είναι ένα τίποτα !

tsompanis
25/09/2015, 10:09
Μα καλά. ...βάζει την τζακρη υπουργό στην βιομηχανία έστω αυτή που έχει απομείνει?
Μας τρολαρει ασύστολα.!!!!! Δεν θα μείνει κολυμπηθροξυλο!
Αρχίζει να γίνεται πολύ επικίνδυνο το πράμα. Κρίμα! !!

GFawkes
25/09/2015, 10:13
Μα καλά. ...βάζει την τζακρη υπουργό στην βιομηχανία έστω αυτή που έχει απομείνει?
Μας τρολαρει ασύστολα.!!!!! Δεν θα μείνει κολυμπηθροξυλο!
Αρχίζει να γίνεται πολύ επικίνδυνο το πράμα. Κρίμα! !!

Δυστυχως εκει θελουν να μας στειλουν ....
341716

GFawkes
25/09/2015, 10:16
Υπουργος παιδειας...
341717

οταν ειπαν οτι θα ριξουν "βαρος" στην παιδεια....

δεν το περιμενα οτι ετσι το εννοουσαν

Bob_o_mastoras
25/09/2015, 10:56

Oσοι επικροτειτε ή συντασεστε με κατι τετοιο απο τετοιους ανθρωπους (αν και εντελως επιφανειακα φαινεται θετικο), σας προτεινω να διαβασετε το "Ακου ανθρωπακο" του Βιλχεμ Ραϊχ.
Ειναι μικρο σχετικα και διαβαζεται ευκολα.

bulmont
25/09/2015, 12:21
Oσοι επικροτειτε ή συντασεστε με κατι τετοιο απο τετοιους ανθρωπους (αν και εντελως επιφανειακα φαινεται θετικο), σας προτεινω να διαβασετε το "Ακου ανθρωπακο" του Βιλχεμ Ραϊχ.
Ειναι μικρο σχετικα και διαβαζεται ευκολα.

Ναι ρε μάγκα μου, και στο καπάκι διαβάστε και τον ''Γλαρο Ιωνάθαν''........................

spyrakos35
25/09/2015, 12:35
Ναι ρε μάγκα μου, και στο καπάκι διαβάστε και τον ''Γλαρο Ιωνάθαν''........................

ή τον "Γλάρο του Αριστείδη"

teogtp
25/09/2015, 12:47
Φίλε ο τυροπιτάς που δεν έκοβε αποδείξεις είναι ο ένοχος...
Σαν το μπάτλερ ένα πράμα.
Ο καφετζής είναι ένα τίποτα !

Και εγω σ'αγαπω ρε Νικο.
:D
Εντο με ταξι γελαω γιατι ο διπλα μου ειναι τυροπιτας.........:bawl:

pipe_smoker
25/09/2015, 13:34
Διότι τέχνη ίσον νόημα.....

341728

Hayate
25/09/2015, 13:44

341728

Ταρζάν-γκαού και τσίτα ....πλακώστε τους τσακίστε τους κτλπ κτλπ όπως έλεγε ένας κύριος σε μίαν ταινία του....

pipe_smoker
25/09/2015, 13:48
Ταρζάν-γκαού και τσίτα ....πλακώστε τους τσακίστε τους κτλπ κτλπ όπως έλεγε ένας κύριος σε μίαν ταινία του....

Έτσι:smokin:

George_Sp
25/09/2015, 13:54
εμετός :yuck::moutza:

Μικe777
25/09/2015, 15:27

341728

αυτο ξαναπες το!

https://www.youtube.com/watch?v=KW4JHG6_ttY..:bawl:

AUFGEBRACHT
25/09/2015, 15:44
Η Νατάσσα από νηπιαγωγός βρέθηκε διδάκτωρ ιατρικής, η Περιστέρα ως πιο σεμνή και αριστερή, προσλήφθηκε ως απλή καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Ευτυχώς που η πρυτανεία εξέδωσε ανακοίνωση ότι η αίτησή της αξιολογήθηκε από επιτροπή η οποία αποφάνθηκε ότι έχει όλα τα τυπικά προσόντα και διέλυσε όσα σύννεφα δυσπιστίας υπήρχαν...

el_hymador
25/09/2015, 17:17
http://www.koutipandoras.gr/article/151395/emetiko-sholio-tzimeroy-gia-tin-tragodia-stin-mekka-giati-tragodia-o-allah-toys

Αυτό φιρί - φιρί το πάει να χάσει το κεφάλι του... εκτός από άθλια σε όλα της, η ανάρτηση αυτή ποιος ξέρει τι καλόπαιδα φονταμενταλιστές που θα το εκλάβουν ως προσβολή στον Αλλάχ θα ενεργοποιήσει...

πιο βλάκας πεθαίνεις πάντως...

Desperado
25/09/2015, 17:24
http://www.koutipandoras.gr/article/151395/emetiko-sholio-tzimeroy-gia-tin-tragodia-stin-mekka-giati-tragodia-o-allah-toys

Αυτό φιρί - φιρί το πάει να χάσει το κεφάλι του... εκτός από άθλια σε όλα της, η ανάρτηση αυτή ποιος ξέρει τι καλόπαιδα φονταμενταλιστές που θα το εκλάβουν ως προσβολή στον Αλλάχ θα ενεργοποιήσει...

Και εμένα δεν μου είναι συμπαθής ο τυπος αλλά το συγκεκριμένο "άρθρο" έχει βάλει την μισή ανάρτηση του, ως γνωστόν η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα.... Το διευκρινίζει στο πρώτο σχόλιο κάποιος αναγνώστης

Desperado
25/09/2015, 18:06
http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3066325/dexiotera-kouropatkin

Πολλές αλήθειες μαζεμένες...αλλά φωνή βοώντος.....

MG-KTiNoS
25/09/2015, 18:13
http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3066325/dexiotera-kouropatkin

Πολλές αλήθειες μαζεμένες...αλλά φωνή βοώντος.....

ο κάπιταλ τζι αρ είναι ένα μάτσο βλάκες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται
και γράφουν ότι τους διατάζουν τα πλούσια αφεντικά τους
(όπου πλούσιος δω χάμου λέει και πολλά άλλα εκτώς από λεφτά.
Δεν θα ξαναδιαβάζω ΠΟΤΕ πια τις μλκιες που γράφουν
Βάζω μαλακοφίλτρο
ΤΕΛΟΣ
σε μπουμπούκους τραμπούκους και ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν
πως έχουν τα πράματα !
Έχω πιο σοβαρά πράματα να κάνω.
Να επιβιώσω πχ

Desperado
25/09/2015, 18:15
ο κάπιταλ τζι αρ είναι ένα μάτσο βλάκες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται
και γράφουν ότι τους διατάζουν τα πλούσια αφεντικά τους
(όπου πλούσιος δω χάμου λέει και πολλά άλλα εκτώς από λεφτά.
Δεν θα ξαναδιαβάζω ΠΟΤΕ πια τις μλκιες που γράφουν
Βάζω μαλακοφίλτρο
ΤΕΛΟΣ
σε μπουμπούκους τραμπούκους και ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν
πως έχουν τα πράματα !
Έχω πιο σοβαρά πράματα να κάνω.
Να επιβιώσω πχ

Ρε βιαστηκέ MG Λοβερ, διάβασε πρώτα το άρθρο κ μετά κρίνε, ειδικά η επιστολή του ΔΥ είναι όλα τα λεφτά!!!
Το κάπιταλ έχει κ ορισμένα καλά άρθρα ενίοτε....

AristidisZ
25/09/2015, 20:03
Ρε βιαστηκέ MG Λοβερ, διάβασε πρώτα το άρθρο κ μετά κρίνε, ειδικά η επιστολή του ΔΥ είναι όλα τα λεφτά!!!

έλα τώρα που θα διαβάσουμε Στούπα και Μαυρίδη, για όνομα...
να σου παραθέσω καμιά 200αριά άρθρα τους που λένε μαλακίες έτσι για να γουστάρουμε ;

Desperado
25/09/2015, 20:37
έλα τώρα που θα διαβάσουμε Στούπα και Μαυρίδη, για όνομα...
να σου παραθέσω καμιά 200αριά άρθρα τους που λένε μαλακίες έτσι για να γουστάρουμε ;

:lol: :lol: Δεν διαφωνώ, το συγκεκριμένο μου άρεσε όμως γι'αυτό και το παρέθεσα!

Ζεύκας
25/09/2015, 22:04

τη διάβασες όλη την ανάρτηση του Τζήμερου πριν κρίνεις;

stam2
26/09/2015, 08:06

πράγματι τα λέει καλά ο ΔΥ. βέβαια δεν συμφωνώ με την κατάληξη, αλλά στο κυρίως θέμα είναι φοβερά εύστοχος...

el_hymador
26/09/2015, 08:39

Nαι και επιμένω.... πιο βλάκας πεθαίνεις....

MG-KTiNoS
26/09/2015, 09:28

Όχι παιδιά φτάνει !
Κάτι έχω καταλάβει κι εγώ απ αυτή τη ζωή τόσα χρόνια οπότε έρχετε η μέρα που δεν χαραμίζω άλλη ραμ
για τέτοιους ανθρώπους.
Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν τη θέση που τους αξίζουν.
Ο καθένας είναι ελέυθερος να σκέφτεται ότι θέλει.
Όχι όμως και να λέει ότι θέλει.
Αφού λοιπόν οι κύριοι αυτοί αποφάσισαν να καταχραστούν την ελευθερία του λόγου
(και με σκοπό να την καταργήσουν στο τέλος)
κάνω και εγώ την ίδια κατάχριση και λέω....

ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟ
:wave2:
Τεχνοκράτες λέει....

el_hymador
26/09/2015, 09:42
O Tζήμερος καλά θα κάνει να ασχολείται με τα της δικής μας θρησκείας, η οποία βάλλεται εκ τω έσω!

Σιωπούν όλοι, σφυρίζουν αδιάφορα και ασχολούνται με άλλα ποταπά ζητήματα και θέματα.

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!

http://www.koolnews.gr/extras/695462-iparxei-kati-xeirotero-ap-to-neo-tragoudi-toy-karvela/

MG-KTiNoS
26/09/2015, 09:48
O Tζήμερος καλά θα κάνει να ασχολείται με τα της δικής μας θρησκείας, η οποία βάλλεται εκ τω έσω!

Σιωπούν όλοι, σφυρίζουν αδιάφορα και ασχολούνται με άλλα ποταπά ζητήματα και θέματα.

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!

http://www.koolnews.gr/extras/695462-iparxei-kati-xeirotero-ap-to-neo-tragoudi-toy-karvela/

:uplate:
ΤιναΦτόρε????

Desperado
26/09/2015, 09:49
ΤιναΦτόρε????

:confused:
Άμουσος??
:bawl::lol:

AristidisZ
26/09/2015, 09:52

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!

:priest:

Μικe777
26/09/2015, 09:56

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ
!
το τραγουδι ειναι μαπα κατ"αλλα λεει και καποιες αληθειες..
εχει πολυ καλλυτερα!ξενα!
αυτο για παραδειγμα!
https://www.youtube.com/watch?v=hDpc-831GPs
Δεν λεει για τον Πανα αλλα τα χωνει!πολυ καλα!;)
World Tour..Καρβελας-Rotting Christ..:p

stam2
26/09/2015, 10:58
ΤιναΦτόρε????

Σκαταιγίδα εν κρανίω...

el_hymador
26/09/2015, 11:51
!
το τραγουδι ειναι μαπα κατ"αλλα λεει και καποιες αληθειες..
εχει πολυ καλλυτερα!ξενα!
αυτο για παραδειγμα!
https://www.youtube.com/watch?v=hDpc-831GPs
Δεν λεει για τον Πανα αλλα τα χωνει!πολυ καλα!;)
World Tour..Καρβελας-Rotting Christ..:p

Καρβέλας - Σφακιανάκης καλύτερα... τις ίδιες μ@λ@κίες λένε και ισχυρίζονται

7Tolis
26/09/2015, 16:12
Οι Βathory που κολλάνε ρε παιδιά;

AUFGEBRACHT
26/09/2015, 16:43
Μετά την συγκλονιστική ανακάλυψη πως ο σκύλος του είναι gay, άλλη μια συγκλονιστική ανακάλυψη από τον Καρβέλα... ή όπως λέει μια καλλιτεχνική (ή μάλλον κακοτεχνική, γιατί καλλιτέχνη σε καμιά περίπτωση δεν τον λες σύμφωνα με τον ορισμό των αρχαίων που ο ίδιος επικαλείται) παροιμία "Δουλειά δεν είχε ο διάολος γάμαγε τον Καρβέλα" με συνέπεια την προσωρινή έξοδο από την αφάνεια, που είναι και το ζητούμενο για μηδενικά όπως ο ανεκδιήγητος αυτοαποκαλούμενος συνθέτης.

Υ.Γ. Άσε που μπορούμε να γράψουμε καλύτερους στίχους από δαύτον...
"Στην φαιδρά πορτοκαλέα με τον Καρβέλα ασχολούνται
συγγνώμη δεν θα πάρω τα αρχίδια μου κουνιούνται"

duke200
26/09/2015, 16:47
τον τραβαει ο διαολος απο το ποδάρι το καρβέλα και δεν μπορει να ξεφύγει....

Desperado
26/09/2015, 16:48
"Στην φαιδρά πορτοκαλέα με τον Καρβέλα ασχολούνται
συγγνώμη δεν θα πάρω τα αρχίδια μου κουνιούνται"

toyar
26/09/2015, 16:49
αν αυτος περνιεται για στιχουργος τοτε στη θυρα 7 εχουν παρει τον νεο ελυτη για να τους βγαζει τα συνθηματα

Desperado
26/09/2015, 16:52
Το μόνο τραγούδι της προκοπής που έβγαλε ποτέ είναι αυτό:
https://www.youtube.com/watch?v=XN8dr9ioocU
:bawl::lol:

MikeG
26/09/2015, 17:45
341768

blackbusa
26/09/2015, 19:54
den kserw an exei ksanabei...milame gia tin trollia tou 2015 gia na min pw tis 10etias...klaiw leme...

https://www.youtube.com/watch?v=I7OUwMefqno&feature=youtu.be

Desperado
26/09/2015, 20:20
den kserw an exei ksanabei...milame gia tin trollia tou 2015 gia na min pw tis 10etias...klaiw leme...

https://www.youtube.com/watch?v=I7OUwMefqno&feature=youtu.be

:lol::bawl::bawl: Πολύ γέλιο!!

duke200
26/09/2015, 23:07
Γιατι γελάτε ρε παιδιά, δεν υπάρχουν μαύροι έλληνες? και ο αντετοκούμπο τί είναι? :lol:

MG-KTiNoS
26/09/2015, 23:38
Γιατι γελάτε ρε παιδιά, δεν υπάρχουν μαύροι έλληνες? και ο αντετοκούμπο τί είναι? :lol:

1. Υπάρχουν μαυροι Έλληνες στη Β Ελλάδα εδώ και κάτι αιώνες
2. Ο Αντενοκούμπο είναι Έλληνας (και έγινε παίχτης εδω)

Το παιδί -φυσικά- έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να καταλάβω πως επετρεψαν από το σταθμό να εκτεθεί έτσι
(ναι ξέρω στα @@ τους, νταβαντούρι να γίνει)
:rolleyes:

blackbusa
27/09/2015, 02:43
gia na min pareksigithw...to gelio (gia na min klaime) den exei sxesi me ethnikotites xrwmata kai otidipote ratsistiko....allwste kai apo to video antilamvanomaste oti o ratsismos den exei xrwma ,glwssa, thriksia klp alla panta vasizete stin paidia kai stin anatrofi...apla mou fenike asteio kapoio paidi pou profanestata proerxete apo metanasteftiki oikogenia, kai sigoura tha perasan oi dikoi tou foveres ratsistikes katastaseis, na exei exei anysixies gia tous apokaloumenous apo afton lathrometanastes Syrious...ektos an akoma xeirotera antrafike apo elliniki oikogenia (estw kata to imisi) kai na tou edwsan tetoia paidia...einai toso tragiko pou mono gia gelia einai dystixws...

opoios genniete kai me megalwnei se mia xwra, estw kai apo paranoma eiserxomenous stin xwra goneis, prepei na exei to dikaiwma na einai kai politis aytis tis xwras...

kai gia tin istoria, ta aderfia Thanassis kai Giannis Antetonkoubo gennithikan stin Athina apo Nigirianous goneis, kai tous dwthike i elliniki ypikotita to 2013, mono kai mono gia na boresoun na paiksoun stin Elliniki ethini omada basket.Vevea opoios tous akousei xwris na tous exei dei tha akousei 2 paidia pou milane aptaista ellinika pio kala apo perissoterous vlaxous pou exw akousei kai aisthanontai pio ellines apo kati allous katsapliades....

efxaristw...

Pan (dvs)
27/09/2015, 07:12

Φυσικα υπαρχουνε μαυροι,κιτρινοι και ολων των χρωματων και αποχρωσεων Ελληνες.

GFawkes
28/09/2015, 08:38
ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!

:a04:
Ο διαβολος ποτε θα παρει τον Καρβελα και ολους της γενιας του....

αυτοι μας κατεστρεψαν την χωρα,
με το γυφτομπαροκ, το ψευτοπολυτεχνειο, το βλαχο-γιαπικο στυλ Κωστοπουλου, τον Λαλιωτη...

MG-KTiNoS
28/09/2015, 09:04

με το γυφτομπαροκ, το ψευτοπολυτεχνειο, το βλαχο-γιαπικο στυλ Κωστοπουλου, τον Λαλιωτη...

:nono:
https://www.youtube.com/watch?v=ZlkLDPLDY6w

MG-KTiNoS
28/09/2015, 09:21
και επειδή την Ελλάδα κατέστρεψε -ως γνωστό- η γενιά του Πολυτεχνείου
(από τη Γαλλία ή το καναπέ της)

Ας δούμε λίγο ποιός είναι ποιός. Εδώ λέει για το Μπαμπά Χριστοφοράκο. (αυτουνού της Ζίμενς ντε...)

https://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/24/%CE%BF-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85/

el_hymador
28/09/2015, 09:52
Ο διαβολος ποτε θα παρει τον Καρβελα και ολους της γενιας του....

O καρβέλας, ο κωστόπουλος, η γενιά του πολυτεχνείου κτλ-κτλ, δεν βάλανε το πιστόλι στον κρόταφο κανενός απαιτώντας να συμπλεύσουν με αυτά που πρέσβευαν... υπήρχαν εκατομμύρια κόσμου που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα να εκμαυλιστούν και να μπουν σε mode λήθης ή να ξετσιπωθούν και να ξιπαστούν σε βαθμό ευτέλειας.

Να λέμε τα πράγματα με τ΄όνομα τους... ;)

GFawkes
28/09/2015, 09:54
Φρεσκα κουλουρια....

Τι κάνει σήμερα η Μαρία Δαμανάκη;

http://www.tribune.gr/politics/news/article/126308/ti-kani-simera-i-maria-damanaki-den-tha-to-pistepsis-akoma-ki-an-to-dis.html

Για 300χιλιαρικακια το χρονο....στο καπιταλιστικο Τεξας...

και η κορουλα σπουδες στο ΝΥ....

οι καπιταλες της Ελλαδος τα στελνουν στα ΤΕΙ Κοζανης....

GFawkes
28/09/2015, 10:13
O καρβέλας, ο κωστόπουλος, η γενιά του πολυτεχνείου κτλ-κτλ, δεν βάλανε το πιστόλι στον κρόταφο κανενός απαιτώντας να συμπλεύσουν με αυτά που πρέσβευαν... υπήρχαν εκατομμύρια κόσμου που δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα να εκμαυλιστούν και να μπουν σε mode λήθης ή να ξετσιπωθούν και να ξιπαστούν σε βαθμό ευτέλειας.

Να λέμε τα πράγματα με τ΄όνομα τους... ;)
Ποτε δεν αρνηθηκα την μ@λ@κι@ που δερνει το γενος μας...

αλλα εβαλαν και αυτοι το .....κοτρωνακι τους...

Αυτοι που πραγματικα αγωνιστηκαν στο πολυτεχνειο, δεν επιασαν αφιτσια στο δημοσιο κλπ..κλπ...κλπ..

nicksior
28/09/2015, 12:02
Φρεσκα κουλουρια....

Τι κάνει σήμερα η Μαρία Δαμανάκη;
......................................................
και η κορουλα σπουδες στο ΝΥ....

οι καπιταλες της Ελλαδος τα στελνουν στα ΤΕΙ Κοζανης....

"Βρισκόταν στο Τέξας και έσωζε τα… στρείδια."

Μερικούς εμπαθείς εδώ μέσα ... Απλά δε σας καταλαβαίνω!!

Δηλ τι ήθελες ? Να μη τα σώσει?

Οσο για τη κορούλα , σε πανεπιστήμιο της Κούβας ή της Βενεζουέλας ήθελε να τη στείλει ..

Αυτό το σκασμένο ήθελε NY.. (της άρεσε το καπελάκι)

MG-KTiNoS
28/09/2015, 12:17
"Βρισκόταν στο Τέξας και έσωζε τα… στρείδια."

Μερικούς εμπαθείς εδώ μέσα ... Απλά δε σας καταλαβαίνω!!

Δηλ τι ήθελες ? Να μη τα σώσει?

Οσο για τη κορούλα , σε πανεπιστήμιο της Κούβας ή της Βενεζουέλας ήθελε να τη στείλει ..

Αυτό το σκασμένο ήθελε NY.. (της άρεσε το καπελάκι)

Τι δεν καταλαβαίνεις???
Ότι ΜΕΣΑ στο πολυτεχνείο το ΠΑΣΟΚ ήταν 15% και όμως καπελώνει όλους τους φουκαράδες
που πήγαν και τους γ,,,, το ταμ τιριριμ?
Ή ότι επιλεκτικά όταν μιλούν οι χουντικοί για την Ελλάδα τους αναφέρουν ΠΑΝΤΑ?
Άκουσες ποτέ να πουν ότι η χούντα τριπλασίασε το εξωτερικό χρέος?
Άκουσες ποτένα πουν ότι οι σχέσεις με τη Γερμανία κρατάν απ τους προδότες?
Όχι φυσικά.
Ο Λαλιώτης κι η Δαμανακή πάντα και παντού.
Γιατί?
Γιατί αυτοί πήγαν ταμείο οπότε είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

Άρα κι Ξυλούρης ο Νίκος ίδιος κι αυτός....
Έχω βαρεθεί με τους χουντικούς όλους
και στα @@ μου τι κάνει η Δαμανάκη

υγ
Κι αν θες ο Λαλιώτης δεν ήταν και ότι χειρότερο πέρασε από δω...
για να τα λέμε και όλα.
Τον έφαγαν όλοι μαζί μόλις είπε τη μαγική λέξη οφ σορ mitsotak....
λίγο μετά που ήθελε να μπαγλαρώσει τον αγαπούλα για πλαστογραφία....
Να τα λέμε κι αυτά.

George_Sp
28/09/2015, 12:27
Αυτοι που πραγματικα αγωνιστηκαν στο πολυτεχνειο, δεν επιασαν αφιτσια στο δημοσιο κλπ..κλπ...κλπ..

και να προσθέσω:

μια 50αριά από τη γενιά του Πολυτεχνείου ναι καπέλωσαν τον αγώνα τότε και ναι είναι τα γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής. Από πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες, κλπ

Το Πολυτεχνείο και η εξέγερσή του όμως δεν ήταν αυτοί οι 50 και δεν θα είναι ποτέ.
Το Πολυτεχνείο και η εξέγερσή του ήταν κυρίως πράξη και ιδέα αντίστασης και όχι κολπάκι καπήλευσης στα χέρια βρωμιάριδων.
ήταν οι χιλιάδες φοιτητές και από άλλες σχολές, ήταν οι χιλιάδες οικογένειες που πέταγαν πάνω από τα κάγκελα ζεστά καρβέλια ψωμί με ζεστή σοκολάτα, ήταν οι εργάτες των γύρω περιοχών της Αττικής και άλλοι.

και όπως γράφει και ο κτήνος,....το καπέλωμα και η διαστρέβλωση πάει σύννεφο. είναι μέχρι να βγει κάποιος αληθινός του τότε γεγονότος και να πει τα πράγματα με το νι και με το σίγμα.
αλλά έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα κύριοι....."εκάμαμεν δρόμους, εκάμαμεν γιοφύρια, εκάμαμεν ηλεκτρικό και τηλέφωνο εις τα σπίτιαν.....δια την συνεργασίαν σας και την επιβολή της τάξεως"

Pan (dvs)
28/09/2015, 14:22
Να μην ανοιγω αλλο θεμα ,μιας και εδω ακουστηκαν πολλα για τη μαλακια που μας δερνει σαν λαο.

Σταματαω σε ενα καταστημα στη εθνικη για να παρω κατι βιδες (μικρες οχι σαν αυτη που μου λειπει).Ταυτοχρονα μοτοτροχονομος σταματαει μια κοπελα με σκουτερακι ,η οποια το πηγαινε σαν να μην υπαρχει αυριο.Να σημειωσω ητανε μετα απο κατακλυσμο και ο δρομος ειχε γινει "λιμνη".Ευγενεστατο το παλικαρι την ρωταει γιατι δεν φοραει κρανος.Η κοπελια του εξηγει οτι μενει στα 200 μετρα απο εκει και πεταχτηκε για να παρει τσιγαρα,γι αυτο και δεν το φορεσε.Ψεμα φυσικα μιας και την ειχα δει μερικα χιλιομετρα πριν να κανει ΚΑΙ σφηνες,αλλα δεν βαριεσαι,ολοι εχουμε πει κατι παρομοιο.

Ασε εδω το μηχανακι και πηγαινε να μου φερεις το κρανος,αυτος.
Θα γινω μουσκεμα,να παω με το μηχανακι?
Αν και δεν πρεπει να πας ,ΟΚ αλλα αφησε μου τα χαρτια σου,αυτος.
Ποια χαρτια,δεν εχω.
Αφου δεν τα εχεις αφησε το μηχανακι εδω και πηγαινε να τα φερεις μαζι με το κρανος,αυτος.
Δεν καταλαβες "ρε φιλε",δεν εχω ουτε διπωμα,ουτε ασφαλεια.
Αυτος,για να μην τα πολυλογω,την ενημερωσε οτι θα ητανε εγκλημα πλεον να την αφησει να φυγει με το μηχανακι.Κατι τις ελεγε οτι θα φωναξει οχημα για να το φορτωσει κλπ,κλπ.

Μπαινω στο μαγαζι για να παρω τις βιδουλες μου και μετα απο κανα δεκαλεπτο ξαναβγαινω εξω.
Στην παρεα ειχε προστεθει και ο πατερας της μικρης.Γινοτανε ο κακος χαμος.Θα σε κανω,θα σε ρανω,ξερεις ποιος ειμαι εγω και τα γνωστα.

Το παλικαρι του εξηγουσε με πολυ ηρεμο και ευγενικο τροπο οτι πανω απ ολα, το κανει για την ασφαλεια της κορης του.Αφου ειδα οτι ο αλλος συνεχιζε απτοητος , παω στο παλικαρι και του λεω.
Αν δωσεις το μηχανακι στην κοπελα,θα σε καταγγειλω.Ο μπαμπας κοκκινος σαν το πατζαρι αρχισε να με στολιζει.Φυσικα μολις τον πλησιασα και καταλαβε τι θα ακολουθησει ,εριξε τους τονους,εβγαλε την ταυτοτητα του ,την εδωσε στον αστυνομικο για να εχει καποια στοιχεια για το μηχανακι και σηκωθηκε να φυγει με το κεφαλι κατεβασμενο.

Για πες μου λοιπον,φιλε συμφοτουμιτη,με τετοιους ντενεκεδες θα ξαναχτισεις την Ελλαδα μας?Σε ενοχλει η Δαμανακη,αλλα οχι ο γειτονας?Σε ενοχλει ο Μητσοτακης και οχι το λαμογιο ο κουμπαρος σου?Σε ενοχλεΙ ο Λαλιωτης και οχι ο εαυτος σου, που με καθε ευκαιρια κλεβεις με χερια και με ποδια το κρατος ΣΟΥ?

Ασε με ρε συμφορουμιτη,αν ημουνα μερικα χρονια νεοτερος δεν θα ειχα αλλαξει μονο χωρα,αλλα και ιθαγενεια.

toyar
28/09/2015, 14:57
ελλειψη κρανους=κληση
ελλειψη χαρτιων=φορτωμα το μηχανακι και αυτοφωρο
χωρις καμμια συζητηση και παζαρι
οχι για την ασφαλεια της κοπελας αλλα των υπολοιπων
ο μπαμπας της ιστοριας ειναι απλα γραφικος εφοσον ειναι ενηλικη
ο αστυνομικος παει να φερθει ανθρωπινα αν και κανονικα δεν προβλεπεται
ομως αν κανει αυτο που πρεπει θα τον πουνε μπατσο
δυστυχως δεν υπαρχει αρχη και τελος:(

nicksior
28/09/2015, 14:58
Τι δεν καταλαβαίνεις???
Ότι ΜΕΣΑ στο πολυτεχνείο το ΠΑΣΟΚ ήταν 15% και όμως καπελώνει όλους τους φουκαράδες
που πήγαν και τους γ,,,, το ταμ τιριριμ?
Ή ότι επιλεκτικά όταν μιλούν οι χουντικοί για την Ελλάδα τους αναφέρουν ΠΑΝΤΑ?
Άκουσες ποτέ να πουν ότι η χούντα τριπλασίασε το εξωτερικό χρέος?
Άκουσες ποτένα πουν ότι οι σχέσεις με τη Γερμανία κρατάν απ τους προδότες?
Όχι φυσικά.
Ο Λαλιώτης κι η Δαμανακή πάντα και παντού.
Γιατί?
Γιατί αυτοί πήγαν ταμείο οπότε είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

Άρα κι Ξυλούρης ο Νίκος ίδιος κι αυτός....
Έχω βαρεθεί με τους χουντικούς όλους
και στα @@ μου τι κάνει η Δαμανάκη

υγ
για να τα λέμε και όλα.
λίγο μετά που ήθελε να μπαγλαρώσει τον αγαπούλα για πλαστογραφία....
Να τα λέμε κι αυτά.

Η εν λόγω κυρία , πανέξυπνη και πανάξια (χωρίς ίχνος ειρωνείας) αφού πέρασε από όλα τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» κατάφερε από επίτροπος περιβάλλοντος ή κάτι σχετικό ,να προσληφθεί σύμβουλος μεγάλης αμερικάνικης και μάλλον ρυπαίνουσας εταιρίας και αυτό το βρίσκω ανακόλουθο των πιστεύω της ή έστω αυτών που δήλωνε .

Οι χουντικοί βρήκαν «πάτημα» για να τη μειώσουν σαν προσωπικότητα για ευνόητους λόγους.

Αν τώρα κάποιος θεωρεί πως εξαργύρωσε την πολιτική της δραστηριότητα προς ίδιον όφελος δεν σημαίνει ότι είναι και χουντικός .

Ίσως πάλι και να ζηλεύω την επαγγελματική της εξέλιξη γιατί αν και θεωρητικά , τουλάχιστον , είμαι άτομο ίσων προσόντων , δύσκολα για να μη πω ακατόρθωτα θα είχα παρόμοιες προτάσεις και αμοιβές.

Προσωπικά θα επιθυμούσα κι εγώ να έχω τη δυνατότητα να στείλω τα παιδιά μου στο ΝΥ , μόνο που εγώ ποτέ δεν δήλωσα αγωνιστής υπέρ των δικαιωμάτων του λαού.. (Υποστηρικτής ναι!).

Τελικά , για τους νεώτερους αυτό , η μόνη πραγματική περιουσία που δεν μπορεί να αποστερηθεί , φορολογηθεί , απαξιωθεί κλπ είναι η γνώση και ένα καλό πανεπιστήμιο διευκολύνει κατά πολύ την πρόσβαση σ αυτή .

Επίσης είναι προφανές ότι δεν είναι όλοι ίδιοι..

byron
28/09/2015, 15:09
Τελικά , για τους νεώτερους αυτό , η μόνη πραγματική περιουσία που δεν μπορεί να αποστερηθεί , φορολογηθεί , απαξιωθεί κλπ είναι η γνώση και ένα καλό πανεπιστήμιο διευκολύνει κατά πολύ την πρόσβαση σ αυτή .

Νομίζω πως η τοποθέτηση του κ.Φίλη, δείχνει ξεκάθαρα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση ένα τόσο δύσκολο πρόβλημα όσο αυτό της παιδείας.

Αν δεν τα καταφέρει κι αυτός, ένα γνήσιο τέκνο του κομματικού σωλήνα που "επιβραβεύτηκε" για την αφοσίωση του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το κόμμα με την ανάθεση ενός τόσο νευραλγικού υπουργείου...νομίζω πως δεν υπάρχει καμμία ελπίδα.

Είμαι αισιόδοξος όμως, οτι θα κινηθεί στα χνάρια των τέως ΥΠ.Π.ΘΡ. και θα ανταπεξέλθει με επιτυχία.

MG-KTiNoS
28/09/2015, 15:12
Νομίζω πως η τοποθέτηση του κ.Φίλη, δείχνει ξεκάθαρα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση ένα τόσο δύσκολο πρόβλημα όσο αυτό της παιδείας

Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε θα σου πω κάτι που μπορείς να το καταλάβεις πιο καλά απ όλους μας...

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ

Ο Φίλης, που μου είναι κάργα αντιπαθης, θα κάνει ότι και όλοι οι άλλοι... ΤΙΠΟΤΑ.

dimmie_72
28/09/2015, 15:14
υγ
για να τα λέμε και όλα.

την οποία κατάπιε όταν ο δρακουμέλ τούκλεισε το μάτι και τούπε: "Σπάτα..." :bawl:

MG-KTiNoS
28/09/2015, 15:18
Οι χουντικοί βρήκαν «πάτημα» για να τη μειώσουν σαν προσωπικότητα για ευνόητους λόγους.

Όταν οι Ιταλία έχτιζε φάμπρικες εμείς επιστρέφαμε στα σχέδια Μάρσαλ για ν αγωράσουμε όπλα να σκοτώσουμε τους "αριστερούς"
οι οποίοι είχαν υπογράψει ειρήνη.
Όταν τελείωσαν αυτοί και τα μάρσαλ πήραμε δάνεια για πάρουμε άλλα όπλα να καθαρίσουμε τη Ντουρκιά να πάρουμε την Μπόλη κλπ κλπ
Τελικά πήραμε τ @@ μας και τώρα αμς φταίει η μαλάκω....

υγ
Από το ΚΚΕ έχουν περάσει περίπου ΟΛΟΙ. Μετά βρίζουν εκεί που έφαγαν.
Πολλοί έχουν εξαφανίσει και τα βιβλία που έγραφαν τότες...
Δε γ.... Ας είναι...
Αλλά μη μας ζαλίζουν και τις γκρανσέολε τώρα...
:D

MG-KTiNoS
28/09/2015, 15:21
την οποία κατάπιε όταν ο δρακουμέλ τούκλεισε το μάτι και τούπε: "Σπάτα..." :bawl:

Δεν έγινε έτσι...
Τον πήγε διακαστικά ο Δρακουμέλ, κρυμμένος πίσω από τη βουλευτική ασυλία φυσικά
και τον καταδίκασε.
Ο Λαλιό δήλωσε ότι δεν θα πληρώσει το πρόστιμο και τελικά το πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ.
Να θυμίσω ακόμα τα λόγια του Πάγκαλου που έλεγε ότι έχει φωνή ευνούχου...

υγ
Εγώ να πούμε πως όταν ο δικαστής Ντι Πιέτρο κάλεσε το Δρακουμέλ να πα΄ρει στοιχεία
για τα λαδώματα της Κάλτσε Στρούτσι στην Ελλάδα με τα τσιμέντα....
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ !
:eek:

byron
28/09/2015, 15:26
Φιλε μου καλέ, καλέ μου φίλε θα σου πω κάτι που μπορείς να το καταλάβεις πιο καλά απ όλους μας...

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ

Ο Φίλης, που μου είναι κάργα αντιπαθης, θα κάνει ότι και όλοι οι άλλοι... ΤΙΠΟΤΑ.

Διαφωνώ απεριόριστα, αλλά δεν έχει σημασία να το ανοίξουμε. Σαφέστατα τα χρήματα παίζουν ρόλο, αλλά δεν μιλάμε στο να μεταμορφωθούμε σε Γαλλία ή Γερμανία με το καλημέρα. Υγεία, άμυνα, συντάξεις, κοινωνικό κράτος δεν μπορείς να έχεις χωρίς λεφτά. Βελτίωση στον τομέα της παιδείας μπορείς να έχεις όμως. δεν χρειάζονται διαδραστικοί πίνακες και μάθημα μέσω web για να πάει μπροστά το τίποτα. Κάποιοι άνθρωποι με ιδέες και σχετικοί με την εκπαίδευση χρειάζονται.

Αλλά σε κάτι όπου όλοι (θεωρητικά) συμφωνούν πως υπάρχει πρόβλημα...πάει και τοποθετεί τον Φίλη ρπμ...

ο ορισμός της ξεπέτας δλδ...σαν να του είπε κάποιος στο αυτί όταν γινόταν η σύνθεση της κυβέρνησης, πως έχουν ξεχάσει τον Φίλη απ΄έξω και κάπου πρέπει να τον χώσουν για να κρατηθουν οι ισορροπίες.

Νταξ, οκ είμαι περίεργος εγώ, αλλά ας μην λέει κάποιος πως δεν το έπιασε το μήνυμα με Φίλη στο παιδείας, Τζάκρη στο Βιομηχανίας (!!!) για την διάθεση να ξεμπερδεύουμε με το παλιό...:ZZZ:

byron
28/09/2015, 15:31
Όταν οι Ιταλία έχτιζε φάμπρικες εμείς επιστρέφαμε στα σχέδια Μάρσαλ για ν αγωράσουμε όπλα να σκοτώσουμε τους "αριστερούς"
οι οποίοι είχαν υπογράψει ειρήνη.
Όταν τελείωσαν αυτοί και τα μάρσαλ πήραμε δάνεια για πάρουμε άλλα όπλα να καθαρίσουμε τη Ντουρκιά να πάρουμε την Μπόλη κλπ κλπ

Ρε ΄συ MG...μην τα πετάς έτσι ρε παιδάκι μου αυτά... Για το οτι είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη οπου μετά από την καταστροφή του Β' ΠΠ μπλεχτήκαμε στο καπάκι σε έναν εμφύλιο που διέλυσε την χώρα είναι γνωστό, και ευθύνες είχαν αμφότερες οι πλευρές. Μην απενοχοποιείς κάποιους με τέτοια επιχειρήματα...την εξουσία ήθελαν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ και οι δύο πλευρές.