PDA

View Full Version : HABEMUS PAPAM 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21

nicksior
15/09/2015, 12:32
Τι να πει κι ο μπαρμπα Αλέκος που πήγαινε ξυπόλυτος με τρύπια σάκα στο σχολείο... :(

http://www.capital.gr/epikairotita/3062976/ergo-3-9-ekat-stin-etaireia-flampourari-apo-tin-perifereia-peloponnisou

Τελικά όμως πρόκοψε !!

MG-KTiNoS
15/09/2015, 12:35
Εκπαιδευτηρια Κωστεα-Γειτονα

130.000€+minimum το καθε παιδακι....

αβαντι ποπολο.

ΚΩΣΤΕΑ-ΓΕΙΤΟΝΑ Παλλήνη 7.750e

Για την ιστορία, ότι να ναι ΠΑΛΙ και ΠΑΝΤΟΥ
:wave2:

GFawkes
15/09/2015, 12:37
Ομορφιες....

Beautifulllllllll

GFawkes
15/09/2015, 12:42
Moλις βγουμες στις αγορες,
μετα τις εκλογες....

https://www.youtube.com/watch?v=Rq8h0rEFXQs

λεφτα για ολους....οποιος και να βγει.

Cpt. Haddock
15/09/2015, 12:48

Νικο, μη συγκρινεις τωρινες τιμες με αυτες που ισχυαν πριν 10 χρονια.

Ακουσε με...

Κι εγω το ιδιο σχολειο εβγαλα :lol:

kostas777
15/09/2015, 12:50
Για μπανιο θα παω....

αρα ...σρχδμς

Ο Κασιδιάρης τρίβει τα ναζιστικά του χέρια ;)

GFawkes
15/09/2015, 13:06

Η απαντηση δεν ειναι στους Σεξ Πιστολς αλλα στην προπαίδεια....

7.750 η 1η Δημοτικου 9000 η τελευταια (6η)
Γυμνασιο Λυκειο ακριβοτερα

αρα με Μ.Ο. 10.000 επι 12 ετη συν τα "εξτρα" περιπου 130.000€

Ξερω...ειναι δυσκολο στην σύλληψη του αλλα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και λεγεται πολλαπλασιασμός.

GFawkes
15/09/2015, 13:08
Ο Κασιδιάρης τρίβει τα ναζιστικά του χέρια ;)

???

με εχασες....

BLiTzER
15/09/2015, 13:10
Αν δεν ψηφίσεις, η ΧΑ θα είναι η νέα μας κυβέρνηση. Είναι προφανές.

GFawkes
15/09/2015, 13:11
Εχω βγαλει διαβατηριο....

STOYBI
15/09/2015, 13:34
+1
Το δικό μου παιδί πήγε δημόσιο μερικές μέρες δεν θυμάμαι καλά πέσες.
Το πήρα κι έφυγα τρέχοντας.
Και δεν είναι μόνο δάσκαλοι που ειναι ΓΤΠΚ αλλά ακόμα χειρότεροι είναι οι γονείς
με τα μοσχάρια τους.
Κάντε το σκατό σας παξιμάδι αλλά ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Φωτια στα δημοσια σχολεια τωρααααα..................!!!!!!:lol:

Το ισοπεδωσες.... Εντελως λεμε......Και τους...

Πραγματικα καλους δασκαλους ΤΩΝ 3,60 ( που απο φιλοτιμο και οχι με την απειλη εκδιωξης οτι ισχυει στο ιδιωτικο δηλαδη....!!!) κανουν την δουλεια τους θαυμασια...!

Και τους ιδιους τους μαθητες που δεν θυμαμαι απο ποτε μαθητης ιδιωτικου εχει να βγει στο τοπ 20 των παννεληνιων εξετασεων στο τελος καθε χρονιας......

Και τους γονεις που διαβαζοντας το μηνυμα σου αναθεματιζουν που δεν καταφεραν να δωσουν το 10χιλιαρο την καθε χρονια.....

Και ολα αυτα επειδη εστειλε ο τσιπρας το νηπιο.... Στο ιδιωτικο νηπιο......!!!!:lol::lol::lol:

kostas777
15/09/2015, 13:35
???

με εχασες....

Θα σε βοηθήσω να με βρεις.

Μετά από χιλιάδες τόμους Χαμπεμούς Παπάμ, οι πάνσοφοι του φλώρουμ τούτου αποφάσισαν ότι τελικά στα αρχίδια μας. Ας είναι πρωθυπουργός ο Μέϊμας και αρχηγός αντιπολίτευσης ο Μιχαλολ. Όλοι το ίδιο.

GFawkes
15/09/2015, 13:39
Θα σε βοηθήσω να με βρεις.

Μετά από χιλιάδες τόμους Χαμπεμούς Παπάμ, οι πάνσοφοι του φλώρουμ τούτου αποφάσισαν ότι τελικά στα αρχίδια μας. Ας είναι πρωθυπουργός ο Μέϊμας και αρχηγός αντιπολίτευσης ο Μιχαλολ. Όλοι το ίδιο.
πες το κι'ετσι....

https://www.youtube.com/watch?v=OQYLOCnNUMc

it's a free country.....last time I checked

MG-KTiNoS
15/09/2015, 14:23
Φωτια στα δημοσια σχολεια τωρααααα..................!!!!!!:lol:

Το ισοπεδωσες.... Εντελως λεμε......Και τους...

Πραγματικα καλους δασκαλους ΤΩΝ 3,60 ( που απο φιλοτιμο και οχι με την απειλη εκδιωξης οτι ισχυει στο ιδιωτικο δηλαδη....!!!) κανουν την δουλεια τους θαυμασια...!

Και τους ιδιους τους μαθητες που δεν θυμαμαι απο ποτε μαθητης ιδιωτικου εχει να βγει στο τοπ 20 των παννεληνιων εξετασεων στο τελος καθε χρονιας......

Και τους γονεις που διαβαζοντας το μηνυμα σου αναθεματιζουν που δεν καταφεραν να δωσουν το 10χιλιαρο την καθε χρονια.....

Και ολα αυτα επειδη εστειλε ο τσιπρας το νηπιο.... Στο ιδιωτικο νηπιο......!!!!:lol::lol::lol:

Όχι όλα αυτά γιατί εστειλε ο τσιπρας το νηπιο.... Στο ιδιωτικο νηπιο. Γιατί τα είδα μόνος μου.
(και μερικοί φίλοι ακόμα)
Ρατσισμός, καθηγητές για κλάματα και συνεργασία 0
Υπάρχουν και καλοί δεν λέω αλλά είναι πολλοί λίγοι.
Οι πιο πολλοί είναι στα @@ τους

Η απαντηση δεν ειναι στους Σεξ Πιστολς αλλα στην προπαίδεια....

7.750 η 1η Δημοτικου 9000 η τελευταια (6η)
Γυμνασιο Λυκειο ακριβοτερα

αρα με Μ.Ο. 10.000 επι 12 ετη συν τα "εξτρα" περιπου 130.000€

Ξερω...ειναι δυσκολο στην σύλληψη του αλλα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και λεγεται πολλαπλασιασμός.

Σου είπα, λες ότι να ναι πάντα και παντού. (πάλι δε βγαίνει ο λογαριασμός)
ΑΝ θες μια μέρα το παιδί σου να γίνει ΚΑΤΙ.
Ή πληρώνεις ΙΧ σχολείο ή φροντιστήρεια.
Ρώτα όποιον θες που έχει παιδί στο παν.μιο να σου το πει

Άρα τι είπες?
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ
Πέταξες κάτι που ακούγεται ωραία κι όποιον πάρει ο χάρος

υγ
Ο μπαμπάς της ζωής δούλευε και ήταν από τους πιο καλούς δικηγόρους στην πιάτσα.
Ρώτα να σου πουν

Κι εγω το ιδιο σχολειο εβγαλα :lol:

Λες να μην ξέρουμε τι μπουζαουάς είσαι κι εσύ ??? (αλλά μη λέμε κι ότι να ναι)
:lol:

pipe_smoker
15/09/2015, 14:30
δεν ειδα καποιον αλλο παντως να κανει τετοιου τυπου τοποθετησεις στο φορουμ μας.

Ξανακοιτα και θα δεις.

Διαφωνεις καπου σε αυτα που εγραψα ΕΓΩ;

Ναι.
Σαφης ημουν.

Εκτος και αν τα λες στην πεθερα να ακουει η κορη

Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

Ισως βεβαια καποιος εχει την μυγα....

Εγω παντως με εντομα δε συνηθιζω να ασχολουμαι:wave2:

GFawkes
15/09/2015, 14:31
Σου είπα, λες ότι να ναι πάντα και παντού.

Nαι ρε μαν...

ετσι ειναι.

Εσυ τα λες καλα, ολοι οι αλλοι που πηγαμε (δημοσιο) σχολειο
σκατα πολλαπλασιασμο μαθαμε.
:smokin:
Δεν γμτ.
Παω να φτιαξω την τζιβανα τωρα
over and out

tomy
15/09/2015, 14:31
Στο πολυτεχνείο, που έχω πρόσφατη εμπειρία, τα αριστεία, έπαινοι και υποτροφίες στην πλειοψηφία τους κατέληξαν σε φοιτητές προερχόμενους από δημόσια σχολεία. Οι εκ ιδιωτικών ορμώμενοι βέβαια (όσοι ολοκλήρωσαν γιατί πολλοί επικαλούνταν υπερβολική πίεση και ψυχολογικά προβλήματα διακόπτοντας) συνεχίζουν τις σπουδές τους στο Harvard, Oxford, ΑΑ, κλπ. διότι ζούμε σε μια αταξική κοινωνία ίσων ευκαιριών..

GFawkes
15/09/2015, 14:32
Ξανακοιτα και θα δεις.

Ναι.
Σαφης ημουν.

Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.

Εγω παντως με εντομα δε συνηθιζω να ασχολουμαι:wave2:

οκ

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%84%CE%BF

BLiTzER
15/09/2015, 14:33
Σου είπα ότι να ναι πάντα και παντού.
ΑΝ θες μια μέρα το παιδί σου να γίνει ΚΑΤΙ.
Ή πληρώνεις ΙΧ σχολείο ή φροντιστήρεια.
Ρώτα όποιος θες που έχει παιδί στο παν.μιο να σου το πει

Δεν ξέρω αν πραγματικά το πιστεύεις ή προσπαθείς να δικαιολογήσεις το γεγονός ότι εσύ επέλεξες ιδιωτική εκπαίδευση. Καλά έκανες (θα'χεις τους λόγους σου, πιθανότατα), αλλά please.

Τέλειωσα δημόσιο (ΕΠΛ) και δεν έχω κάνει ούτε μια ώρα φροντιστήριο. Δε χρειάζεται να ανεβάσω το βιογραφικό μου, αλλά, πίστεψέ με, δεν έχω πάει ιδιαίτερα χαμένος ως τώρα :P

Κι έτσι για να μη μιλάμε απλά για να μιλάμε, πολύ κοντινό μου άτομο πήγε μόνο σε ιδιωτικά σχολεία, έκανε ιδιαίτερα για διάφορα μαθήματα, έχει 2 πτυχία και 1 μεταπτυχιακό και τους τελευταίους μήνες χτυπάει πόρτες και μοιράζει βιογραφικά σε ρουχάδικα και καθαριστήρια. Όχι, δεν υπερβάλλω. Συμβαίνει. Ακριβώς έτσι.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν απολύτως καμία σημασία και κανένα ειδικό βάρος. Ακριβώς όπως και το "πήγαινε σε ιδιωτικό αν θες να γίνεις κάτι". Αρχίδια θα γίνεις. Το σχολείο δε θα κάνει τη διαφορά. Απλά στη μια περίπτωση θα'χεις πληρώσει 3 περιουσίες, πριν (αν) το ανακαλύψεις.

MG-KTiNoS
15/09/2015, 14:39
Nαι ρε μαν...

ετσι ειναι.

Εσυ τα λες καλα, ολοι οι αλλοι που πηγαμε (δημοσιο) σχολειο
σκατα πολλαπλασιασμο μαθαμε.
:smokin:
Δεν γμτ.
Παω να φτιαξω την τζιβανα τωρα
over and out

Σκατά πολλαπλασιασμό μάθατε για αυτό τον έκανες λάθος.
(εκτώς αν φταίει η τζιβάνα)

MG-KTiNoS
15/09/2015, 14:45
Δεν ξέρω αν πραγματικά το πιστεύεις ή προσπαθείς να δικαιολογήσεις το γεγονός ότι εσύ επέλεξες ιδιωτική εκπαίδευση. Καλά έκανες (θα'χεις τους λόγους σου, πιθανότατα), αλλά please.

Τέλειωσα δημόσιο (ΕΠΛ) και δεν έχω κάνει ούτε μια ώρα φροντιστήριο. Δε χρειάζεται να ανεβάσω το βιογραφικό μου, αλλά, πίστεψέ με, δεν έχω πάει ιδιαίτερα χαμένος ως τώρα :P

Κι έτσι για να μη μιλάμε απλά για να μιλάμε, πολύ κοντινό μου άτομο πήγε μόνο σε ιδιωτικά σχολεία, έκανε ιδιαίτερα για διάφορα μαθήματα, έχει 2 πτυχία και 1 μεταπτυχιακό και τους τελευταίους μήνες χτυπάει πόρτες και μοιράζει βιογραφικά σε ρουχάδικα και καθαριστήρια. Όχι, δεν υπερβάλλω. Συμβαίνει. Ακριβώς έτσι.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν απολύτως καμία σημασία και κανένα ειδικό βάρος. Ακριβώς όπως και το "πήγαινε σε ιδιωτικό αν θες να γίνεις κάτι". Αρχίδια θα γίνεις. Το σχολείο δε θα κάνει τη διαφορά. Απλά στη μια περίπτωση θα'χεις πληρώσει 3 περιουσίες, πριν (αν) το ανακαλύψεις.

Φίλε μου η εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα....
Φυσικά κι άμα το παιδί δεν θέλει δεν θα γίνει τίποτα.
Ο καλός δάσκαλος όμως προτρέπει το παιδί να γίνει ότι πιο καλό μπορεί ενώ ο αδιάφορος το γράφει στα @@ του.
Εδώ το ΔΙΚΟ ΜΟΥ το παιδί το πήρα από το δημόσιο και σήμερα είναι σ ένα παν.μιο που εγώ δεν το είδα ούτε στον ύπνο μου.
Ούτε εγώ θέλω να παραθέσω βιογραφικά αλλά αν μετράει σε κάτι η γνώμη μου λέω απλά...
ΑΜα είναι για παιδεία ΣΚΑΣΤΕ ΤΑ....

Αυτό φυσικά είναι η δική μου η άποψη και δεν διεκδικώ το αλάθητο του πάπα.
Νομίζω όμως ότι είναι το λιγότερο γελοίο να κατακρίνεις κάποιον που έβαλε το παιδί
του σε "καλό" σχολείο.

BLiTzER
15/09/2015, 14:47
Βρε μαζί σου. Δε διαφωνεί κανείς σε αυτό. Η παιδεία είναι το παν. Αλλά δεν αναφέρομαι στις εξαιρέσεις. Κανείς δεν πέτυχε στη ζωή του, απλά επειδή πήγε σε ιδιωτικό σχολείο. Αλλού είναι το ζουμί.

Επίσης είναι κρίμα να διαιωνίζουμε το "υποχρεωτικό" ιδιωτικό σχολείο, τα ιδιαίτερα και τα φροντιστήρια, όταν δικαιούμαστε δωρεάν, σωστή παιδεία.

MG-KTiNoS
15/09/2015, 14:55
αι ρεστ ιν μάι κέις...

MG-KTiNoS
15/09/2015, 14:55
Βρε μαζί σου. Δε διαφωνεί κανείς σε αυτό. Η παιδεία είναι το παν. Αλλά δεν αναφέρομαι στις εξαιρέσεις. Κανείς δεν πέτυχε στη ζωή του, απλά επειδή πήγε σε ιδιωτικό σχολείο. Αλλού είναι το ζουμί.

Επίσης είναι κρίμα να διαιωνίζουμε το "υποχρεωτικό" ιδιωτικό σχολείο, τα ιδιαίτερα και τα φροντιστήρια, όταν δικαιούμαστε δωρεάν, σωστή παιδεία.

άι ρεστ ιν μάι κέις....

ggs
15/09/2015, 14:56
Μπορείς εύκολα να διακρίνεις από την κουβέντα περί σχολείων , ποιος έχει παιδί και ποιος όχι .
Ούτε όποιο παιδί πάει σε δημόσιο σημαίνει ότι θα μείνει αγράμματο , ούτε όποιο παιδί πάει σε ιδιωτικό σημαίνει ότι θα πιάσει το παπά από τα @@.

Το τι θα γίνει ή δεν θα γίνει ένα παιδί είναι ζήτημα οικογένειας , ερεθισμάτων , δάσκαλων, τύχης και φυσικά και του παιδιού.

Μην κρίνετε τα δικά σας σχολικά χρονιά με την σημερινή κατάσταση στα σχολεία και ιδιαίτερα στα δημοτικά (που είναι ίσως η ποιο κρίσιμη βαθμίδα εκπαίδευσης) . Δυστυχώς , τα πράγματα χειροτερεύουν χρόνο με τον χρόνο παρ ολες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν δάσκαλοι και γονείς .

Προφανώς , θα έπρεπε όλα τα δημόσια σχολεία να παρέχουν δωρεάν όλα τα ερεθίσματα και τις δυνατότητες στα παιδιά έτσι ώστε να τα εκπαιδεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .
Σήμερα , αυτό δεν είναι εφικτό.

Το ίδιο συμβαίνει πχ και με την υγεία.
Δεν μπορείς να κατηγορήσεις σήμερα κάποιον που κάνει ιδιωτική ασφάλεια .

Όσοι μπορούν να πληρώνουν , θα έχουν πρόσβαση σε καλύτερη παιδεία και υγεία κ.α. …απλά πράγματα…( πως το λενε αυτό ??)

Ααα… και το βλεπω δυσκολο να αλλαξει αυτό μετα τις εκλογες..

OldMan
15/09/2015, 15:00
Καλε ηρεμηστε...

Εδω πρεπει να αποφασισουμε μεταξυ ενός που πουλαει μαγκια και ενός που πουλαει τρελίτσα...

MG-KTiNoS
15/09/2015, 15:03
ggs
Εγώ με το δικό μου το παιδί, σήμερα είναι 18, βρήκα το διάολο μου στην 1η δημοτικού.
Χωρίς πλάκα ή έπρεπε να τους πλακώσω στις κλοτσές όλους εκεί μέσα ή να τους γ,,, στις μυνήσεις ή να το πάρω και να φύγω τρέχοντας
ΔΙάλεξα το 3ο
Σου λέω όμως ότι τα μεγάλα @@ δεν είναι οι δάσκαλοι αυτοί τα έχουν παρατήσει προ πολού.
Είναι οι γονείς....

τα είδα 1ο χέρι

Δεν έχω να προσθέσω ΤΙΠΟΤΕ άλλο.

BLiTzER
15/09/2015, 15:04
Το ίδιο συμβαίνει πχ και με την υγεία.
Δεν μπορείς να κατηγορήσεις σήμερα κάποιον που κάνει ιδιωτική ασφάλεια .

Σωστά. Με τη διαφορά ότι η υγεία είναι υγεία και η σχέση της με την παιδεία του δημοτικού/γυμνασίου (ως επίδραση πάνω στο άτομο) είναι όση η σχέση της βούρτσας με την κέτσαπ.

Όσοι μπορούν να πληρώνουν , θα έχουν πρόσβαση σε καλύτερη παιδεία και υγεία κ.α. …απλά πράγματα…( πως το λενε αυτό ??)

Κι αυτό σωστό. Απλά εκτός θέματος (των τελευταίων ποστς τουλάχιστον) :P

MikeG
15/09/2015, 15:09
Διαβάστε ελεύθερα και αναδιμοσιεύστε.

http://www.candianews.gr/2015/09/15/krites-progoni-meimaraki-thavmastes-ke-eklechti-ton-nazi-ntokoumenta-epidi-prepi-na-gnorizoume-ta-panta-gia-enan-ipopsifio-prothipourgo/

toyar
15/09/2015, 15:11
+1
Το δικό μου παιδί πήγε δημόσιο μερικές μέρες δεν θυμάμαι καλά πέσες.
Το πήρα κι έφυγα τρέχοντας.
Και δεν είναι μόνο δάσκαλοι που ειναι ΓΤΠΚ αλλά ακόμα χειρότεροι είναι οι γονείς
με τα μοσχάρια τους.
Κάντε το σκατό σας παξιμάδι αλλά ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

το δημοσιο σχολειο ειναι η κοινωνια με τα καλα της και τα κακα της
το ιδιωτικο ειναι φιλτρο που στην πλειοψηφια τους χρησιμοποιουν οχι πλουσιοι αλλα νεοπλουτοι οι οποιοι στην πραγματικοτητα ειναι το λουστραρισμενο κατακαθι της κοινωνιας
τη διαπιστωση (μεσα σε λιγες μερες παραμονης) οτι ολοι οι δασκαλοι του δημοσιου σχολειου ειναι συλληβδην ΓΤΠΚ το αφηνω ασχολιαστο...........

MG-KTiNoS
15/09/2015, 15:19
τη διαπιστωση (μεσα σε λιγες μερες παραμονης) οτι οι δασκαλοι του δημοσιου σχολειου ειναι συλληβδην ΓΤΠΚ το αφηνω ασχολιαστο...........

Όχι να το σχολιάσουμε....
Η γυναίκα μου λοιπόν είναι από τη Φιλανδία.
Έκανε το λάθος μια μέρα και πήγε και πήρε το παιδί από το σχολείο και μιλούσαν φιλανδικά.
Λίγες μέρες μετά το παιδί γύρισε σπίτι και με ρώτησε τι είναι βιζιτού.
1η δημοατικού.
Του είπα που το άκουσε και μου απάντησε ο ο ταδε του είπε πως η μάνα του είναι Ρωσίδα βιζιτού.
Πήγα την επόμενη το πρωί και ζήτησα εξηγήσεις και τ μέτρα θα πάρουν
Η απάντηση ειναι ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και δυστυχώς ο γιός μου είναι ξένος.

Εγώ λοιπόν σου λέω ότι όλοι εκεί μέσα είναι ΓΤΠΚ.
Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι άλλο θες.
Όταν κάνεις δικό σου παιδί στείλτο εκεί να στο κάνουν άνθρωπο.
ή πιο καλά πες στο παιδί να τους πλακώσει στα μπουνίδια γιατί έτσι είναι η κοινωνία.

υγ
τον πήρα κι έφυγα. Τον πήγα αλλού που ήταν περίφανος για αυτό που ήταν.
Σήμερα δεν πιστεύω ούτε εγώ που έφτασε...
Τα θυμάμαι και λέω...
ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΛΕΧΡΙΤΕΣ
κι εσείς και οι Τσάτσοι σας και το σκυλολόι όλο...
:moutza:

stam2
15/09/2015, 15:24
μερικοί που κάνετε σύγκριση του καιρού σας με την εποχή τώρα, κάνετε λάθος. Άλλοι οι καιροί πριν 15-20 χρόνια άλλοι τώρα. Αρκεί μόνο να σκεφτείτε πόσοι σπούδασαν στο ΦΠΨ απλά και μόνο γιατί εκεί τους έριξε το σύστημα των μηχανογραφικών, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα από μόρφωση, και παιδεία. Τι σήμαινε καθηγητής πριν 20-30-50 χρόνια και τι τώρα...

Αυτό ισχύει σήμερα περισσότερο για τα δημόσια και λιγότερο για τα ιδιωτικά σχολεία. Ίσως στα ιδιωτικά να υπάρχει μία ελαφριά αξιολόγηση του δασκάλου-καθηγητή, η οποία φυσικά πάλι δεν φτάνει σε ιδιαίτερο βάθος παρά μόνο ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις. Στις περισσότερες ο καθηγητής είναι απλά ένας υπάλληλος. Τόσο απαραίτητος, όσο και η καθαρίστρια της σχολής. Και φυσικά ο μαθητής είναι πελάτης. Και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Το να πηγαίνει βέβαια κάποιος το παιδί του σε ένα ιδιωτικό μπορεί να του εξασφαλίσει άλλα πράγματα: όπως ας πούμε ότι σε μικρές ηλικίες δεν θα κολήσει καμιά αρρώστια που έχει εκλείψει εδώ και δεκαετίες από τη χώρα μας. Ή ότι το παιδί θα είναι σε έναν λίγο πιο φυλασσόμενο/επιβλεπόμενο χώρο, ή ότι θα το πηγαίνουν και θα το γυρίζουν σπίτι, ή ότι θα το κρατάνε μέχρι να τελειώσουν οι ταλαίπωροι εργαζόμενοι γονείς αργά το απόγευμα τις δουλειές τους. Ή το ότι δεν θα μάθει άλλες ξένες γλώσσες από αυτές που ενδεχομένως θα ήθελαν οι γονείς του. Όλα αυτά και ίσως και άλλα περισσότερα.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη λογική, ότι ο κόσμος των δημόσιων σχολείων είναι η εικόνα της Ελλάδας σήμερα. Και έτσι το παιδί δεν μεγαλώνει μέσα στη γυάλα. Αποκτά κριτική σκέψη, ένστικτο αυτοπροστασίας κλπ. Παράλληλα αν ο γονιός βάλει σκοπό να κρατήσει στην άκρη αυτά τα 70-100-150 χιλιάρικα που θα ξόδευε για την εκπαίδευση του παιδιού του, ενδεχομένως στα 20-22 του θα μπορούσε να του προσφέρει μία καλή προίκα να ανοίξει δικό του μαγαζί, να επενδύσει στη δική του δουλειά ή στην εκπαίδευσή του και στο μέλλον του.

Όπως και να χει ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο σε μία περίοδο που όπως όλα έτσι και η εκπαίδευση βρίσκεται σε κρίση. Μέσα στα φόρουμ η ανορθογραφία ίσως φτάνει στο 40%, 40.000 βρέφη και νήπια θα βρεθούν εκτός νηπιαγωγείων λόγω περικοπών προϋπολογισμού, τα φροντιστήρια έχουν καταστεί μονόδρομος στο λύκειο, και τα πανεπιστημιακά συγγράμματα πολλές φορές οι φοιτητές τα προμηθεύονται κατόπιν δικής τους δαπάνης.

Το χειρότερο είναι ότι ύστερα από σχεδόν 80 χρόνια θεσμοθετημένης καθολικής, υποχρεωτικής και δωρεάν εκπαίδευσης στη χώρα μας, την γεννέτειρα του πολιτισμού και των ιδανικών, η κοινωνία μας βρίσκεται αποδεδυμένη από κάθε ιδανικό και κλασσική αξία, να αυτοκτονεί ελλείψει χρημάτων και πολιτικών ατραπών διεξόδου από την παρακμή.

toyar
15/09/2015, 15:31
δεν αντιλαμβανομαι που φταιει το δημοσιο σχολειο στο περιστατικο που αναφερεις και τι τιμωρια περιμενες να επιβαλλει σε ενα 6χρονο που απλα παπαγαλιζει τις αθλιοτητες του οικογενειακου του περιβαλλοντος:confused:

δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα πιθανοτατα το παιδι σου θα ηταν τοσο ψηλα οσο ειναι τωρα ακομα και αν πηγαινε σε δημοσιο σχολειο γιατι ειναι το ιδιο αξιο με τη διαφορα οτι εσυ με τα λεφτα που θα γλυτωνες θα ειχες αλλαξει 10 μηχανακια;)
να σαι καλα λοιπον και να το χαιρεσαι

αυτα απο καποιον που εχει περασει ολες τις βαθμιδες της εκπαιδευσης ως μαθητης-φοιτητης και συνεχιζει να ζει μεσα στην εκπαιδευση σαν εκπαιδευτικος:beer:

MG-KTiNoS
15/09/2015, 15:42
δεν αντιλαμβανομαι που φταιει το δημοσιο σχολειο στο περιστατικο που αναφερεις και τι τιμωρια περιμενες να επιβαλλει σε ενα 6χρονο που απλα παπαγαλιζει τις αθλιοτητες του οικογενειακου του περιβαλλοντος:confused:

Εγώ αν ήμουν δάσκαλος θα φώναζα τη "μαμά" του παιδιού και θα της έκανα συστάσεις.
Πράγμα που απ όσο είδα δεν υπήρχε η παραμικρή διαθεση να συμβεί.
Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να κάτσω εκεί και να μην ενοχλώ.
Το σχολείο ήταν τσιφλίκι της δ/ντριας
:)

BLiTzER
15/09/2015, 15:45
Μαλάκες και "τσιφλικάδες" υπάρχουν παντού. Δε μπορείς να κλείνεσαι στο καβούκι σου ή να αλλάζεις πλανήτη κάθε φορά που συναντάς έναν.

MG-KTiNoS
15/09/2015, 15:48
Μαλάκες και "τσιφλικάδες" υπάρχουν παντού. Δε μπορείς να κλείνεσαι στο καβούκι σου ή να αλλάζεις πλανήτη κάθε φορά που συναντάς έναν.

Πίστεψε με άλλαξα πλανήτη και είμαι μια χαρά...
:)

toyar
15/09/2015, 15:48
σωστα......
αλλα οι συστασεις που-ισως- δεν εγιναν δεν χαρακτηριζουν ενα ολοκληρο εκπαιδευτικο συστημα και τους δεκαδες χιλιαδες ανθρωπους του
και μακαρι το σοβαροτερο προβλημα και ασχολια ενος δασκαλου να ηταν οι χαζοκουβεντουλες των 6χρονων

nathair
15/09/2015, 16:19
Εγώ πάντως δε κατάλαβα. Η "αριστεία", δεν είναι κατακριτέα; Αρα γιατί κάποιοι που την κατακρίνουνε στέλνουνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία που την εξασφαλίζουνε...

RaGe_Raptor
15/09/2015, 20:14
Τα ιδιωτικά είναι γεμάτα φτωχά αριστερόπουλα, αφού .....
Κι επίσης προσέχτε λίγο οι πανεπιστήμονες την ορθογραφία, υπάρχει και το οτοκορέκτ...εκτίθεστε ....

Anyway στο θέμα μας....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :bawl:

341157

Nostradamus
15/09/2015, 20:35
Τα ιδιωτικά είναι γεμάτα φτωχά αριστερόπουλα, αφού .....
Κι επίσης προσέχτε λίγο οι πανεπιστήμονες την ορθογραφία, υπάρχει και το οτοκορέκτ...εκτίθεστε ....

Anyway στο θέμα μας....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :bawl:

341157

Ειναι βεβαιο οτι καπου ειναι μαζεμενοι, το "σκασανε", κανει γυρα και να τα αποτεσματα....

GFawkes
16/09/2015, 10:09
Tελικα το παιζουμε πολυ καλα το μπουζουκι σαν λαος...

Αφιερωση ο μεγιστος Ζαμπετας.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9J3_I7lySG4 (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9J3_I7lySG4)

George_Sp
16/09/2015, 19:46
γ-κ-άμησε!

https://www.facebook.com/RockSlap/videos/904318199604869/

xristos x
16/09/2015, 21:05
γ-κ-άμησε!

https://www.facebook.com/RockSlap/videos/904318199604869/

ΓΑ-ΜΑΑΑ-ΤΟ!!!

paramedic
17/09/2015, 08:39
Αυτό που στην Ελλάδα πρέπει μια ζωή να κάνουμε ένα σκασμό στερήσεις για να τα βρει το παιδί μας όλα έτοιμα όταν μεγαλώσει ποτέ δεν το κατάλαβα. Γιατί να μην το αφήσουμε να το παλέψει και λίγο στην ζωή όπως κάνουν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο? Αυτές οι τακτικές δεν είναι που μας οδήγησαν εδώ? Το βόλεμα πάνω απο όλα δηλαδή.

GFawkes
17/09/2015, 09:15
Κατοπιν Παραινέσεων απο φιλους του φορουμ,
τελικα αποφασισα να κατεβω στις εκλογες την Κυριακη

Ειδα και μερικα σποτ στην τηλεοραση τα οποια με αγγιξαν....αλλα ειμαι αναποφασιστος
1.

https://www.youtube.com/watch?v=OYO_H2k8nbk&feature=player_embedded
2.
https://www.youtube.com/watch?v=N4-vgcS8LjI&feature=player_embedded
3.
https://www.youtube.com/watch?v=uPg2vIVUllA
τοση ωρα η Λινα ουτε ενα βλεφαρο στον καθρεπτη....γυναικα θαυμα
4.
https://www.youtube.com/watch?v=IUFVwts8Pjw
εμενα δεν λεει να μου πεσει....παω για εδρα...
5.Αυτοι εχουν τις ποιο ωραιες γκομενες
https://www.youtube.com/watch?v=OJK_wbhbBK0
6. ο Μπεν Χουρ της διαφημισης
https://www.youtube.com/watch?v=29C_7hdxnOs

Ρε μηπως τελικα να παω για μπανιο;

kostas777
17/09/2015, 09:50
Ρε μηπως τελικα να παω για μπανιο;

Ο καταδρομέας θαλαμοφύλακας; https://www.youtube.com/watch?v=7R_m77VuUCY

Αν βγει ο τσίπριζα, του χρόνου θα είμαστε μουσουλμάνοι, πρώτα ο αλλάχ.

tsompanis
17/09/2015, 10:10
Στο σποτ του λεβέντη, με τον δημ υπάλληλο νομίζεις ότι θα πεταχτεί από πουθενά ο Καλυβατσης με περούκα:bawl:

GFawkes
17/09/2015, 10:22
Ο καταδρομέας θαλαμοφύλακας; https://www.youtube.com/watch?v=7R_m77VuUCY

Αν βγει ο τσίπριζα, του χρόνου θα είμαστε μουσουλμάνοι, πρώτα ο αλλάχ.

βρε αγορι μου γλυκο

δεν ειμαι χρυσαυγιτης,
τι μου τους βαζεις συνεχεια κατω απ το ονομα μου....

Απογοητευμενος ειμαι...
με το ποσο σκουπιδι μπαινει στην βουλη...

Μαλλον μεταναστη με βλεπω αν συνεχισουμε ετσι...

GFawkes
17/09/2015, 10:24
Στο σποτ του λεβέντη, με τον δημ υπάλληλο νομίζεις ότι θα πεταχτεί από πουθενά ο Καλυβατσης με περούκα:bawl:

Εδω σ'εχω...

https://www.youtube.com/watch?t=44&v=5X7T02CBEMc

ΚΑΡΚΙΝΟΟΟΟΟ

https://www.youtube.com/watch?v=a56_4UM8U-k

kostas777
17/09/2015, 10:35
βρε αγορι μου γλυκο

Δεν είμαι γλυκό, έχω μούσια :cool:

δεν ειμαι χρυσαυγιτης,
τι μου τους βαζεις συνεχεια κατω απ το ονομα μου....
Απογοητευμενος ειμαι...
με το ποσο σκουπιδι μπαινει στην βουλη...

Δεν είναι προσωπικό... απλά αναφέρω την κατάντια να εκπροσωπούνται οι κρετίνοι στη βουλή με δημοκρατικές διαδικασίες, που μπροστά στον πιο έξυπνο από αυτούς, ο τζέφρι είναι σοφός γέροντας.

Κι εγώ απείχα παλιότερα, αλλά από τη στιγμή που μπαίνουν στη βουλή αυτοί οι σκύλοι, δεν γίνεται.

ggs
17/09/2015, 10:48
απλά αναφέρω την κατάντια να εκπροσωπούνται οι κρετίνοι στη βουλή με δημοκρατικές διαδικασίες, που μπροστά στον πιο έξυπνο από αυτούς, ο τζέφρι είναι σοφός γέροντας.

Κι εγώ απείχα παλιότερα, αλλά από τη στιγμή που μπαίνουν στη βουλή αυτοί οι σκύλοι, δεν γίνεται.

Συμφωνω μαζι σου .
Όμως , να μην νοιώθουμε και σχεδον υπεύθυνοι που μπήκε η ΧΑ στην βουλή επειδή απείχαμε ή ψηφίσαμε το α,β,γ κόμμα. (την ιδια «προτροπη» την ακουω και από πολιτικους φορεις ..
«ψηφιστε …. Για να μην βγει η ΧΑ»..

Η ΧΑ βγαίνει γιατί κάτι εκατοντάδες χιλιάδες φασίσταριά του κέρατα την ψηφίζουν. Τελεία.
Το παραμύθι του αγνού αγανακτισμένου νοικοκύρη που η άτιμη κοινωνία τον έκανε να την ψηφίζει για διαμαρτυρία , δεν υπάρχει.
Αυτό το παραμύθι το χρησιμοποιούμε κι εμείς ως άλλοθι γιατί δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είναι απλώς φασισταρια του κέρατά.

amyroukai
17/09/2015, 10:58
άντε βρε. διαμαρτυρόμενοι και αηδιασμενοι από την γενικότερη κατάσταση είναι. Μην αγαπήσει κανείς τη χώρα του, αμέσως φασίστας... :bawl:

pipe_smoker
17/09/2015, 11:01
Συμφωνω μαζι σου .
Όμως , να μην νοιώθουμε και σχεδον υπεύθυνοι που μπήκε η ΧΑ στην βουλή επειδή απείχαμε ή ψηφίσαμε το α,β,γ κόμμα. (την ιδια «προτροπη» την ακουω και από πολιτικους φορεις ..

Η ΧΑ βγαίνει γιατί κάτι εκατοντάδες χιλιάδες φασίσταριά του κέρατα την ψηφίζουν. Τελεία.
Το παραμύθι του αγνού αγανακτισμένου νοικοκύρη που η άτιμη κοινωνία τον έκανε να την ψηφίζει για διαμαρτυρία , δεν υπάρχει.
Αυτό το παραμύθι το χρησιμοποιούμε κι εμείς ως άλλοθι γιατί δεν θέλουμε να παραδεχτούμε ότι κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είναι απλώς φασισταρια του κέρατά.

Ε όχι ρε συ Γιώργο!

Τα παραλές.
Μαλακώσανε κι αυτοί.

Άμα πάρει το μάτι σου σε καμιά τελεόραση το Μιχαλολιάκο να μιλάει, θα δεις ότι πλέον είναι στο τσακ να σκάσει και χαμόγελο το χειλάκι του.
Τον Κατσαριδιάρη τον έχουνε πλακώσει στα ζιζανιοκτόνα για να ηρεμήσει και πιάνει και κουβέντα με τον κόσμο.

Α!
Παραλίγο να ξεχάσω.

Και κάτι γονείς διαμάντια βάλανε τα παιδιά τους να παίξουνε στη διαφήμιση της ΧΑ, και να λένε ότι δε θέλουν να γίνουν μειοψηφία στη χώρα τους, θέλουν να βρουν δουλειά όταν μεγαλώσουν, ό,τι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και τα ρέστα.
Αν δεν την είδες, μην τη δεις, δε χρειάζεται.

amyroukai
17/09/2015, 11:03
pipe όπως οι ίδιοι έχουν πει δεν μαλακωσαν, απλά πουλάνε πιο πολιτικώς ορθό πρόσωπο για να αποφύγουν τον στιγματισμό... πιθανώς και την μπουζού.

BLiTzER
17/09/2015, 11:04
Δεν είναι όλοι φασίστες. Παίζει κι αρκετή ηλιθιότητα, καθώς και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

stam2
17/09/2015, 11:05
ενώ το να χαρακτηρίζεις και να υβρίζεις συλλήβδην 650.000 ψηφοφόρους είναι πράξη ενάντια στον φασισμό, ασουμε...

Ή το να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ κλπ είναι απλά λάθη του παρελθόντος και του παρόντος και το να χαρακτηρίζεις φασιστικά κάποιον φασίστα είναι δίκαιο και λαοφιλές φυσικά...

Μήπως έχει στηθεί κανα περίπτερο στο συγκεκριμένο νήμα? Γιατί βλέπω πολλά φειγ βολλάν να ίπτανται και να εκτοξεύονται....

ggs
17/09/2015, 11:07
Δεν είναι όλοι φασίστες. Παίζει κι αρκετή ηλιθιότητα, καθώς και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.

ΟΛΟΙ. δεν υπαρχει καμια "δικαιολογια".

ggs
17/09/2015, 11:08
ενώ το να χαρακτηρίζεις και να υβρίζεις συλλήβδην 650.000 ψηφοφόρους είναι πράξη ενάντια στον φασισμό, ασουμε...

Ή το να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ κλπ είναι απλά λάθη του παρελθόντος και του παρόντος και το να χαρακτηρίζεις φασιστικά κάποιον φασίστα είναι δίκαιο και λαοφιλές φυσικά...

Μήπως έχει στηθεί κανα περίπτερο στο συγκεκριμένο νήμα? Γιατί βλέπω πολλά φειγ βολλάν να ίπτανται και να εκτοξεύονται....

διαφωνεις οτι οσοι ψηφιζουν ΧΑ ειναι φασιστες?

GFawkes
17/09/2015, 11:09
ό,τι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
Οπα φιλαρακι

αυτα τα ελεγε ο ανδρεας το '81...

μπορει να μην ειχες γεννηθει τοτεΣ αλλα ετσι ειναι...

https://www.youtube.com/watch?v=fHpLUeS_Jrs

byron
17/09/2015, 11:11
Συμφωνω μαζι σου .

Γενικά, ως λαός μας αρέσουν τα "αφηγήματα"...
Από την επανάσταση κατά του κατακτητή το 1821, το αίμα Λεωνίδα/αρχαίας Ελλάδας/Βυζαντιου που ρέει στις φλέβες μας, την αντίσταση κατά της χούντας, την γενική "αντίσταση" προς τα "ξένα συμφέροντα" κλπ κλπ κλπ.

Και όλα αυτά τα ιδανικά εκφράζονται από ξυρισμένα κεφάλια με tattoo περικεφαλαίες Σπαρτιατών και φόντο το έμβλημα της "SS-Panzergrenadier-Division Das Reich".

Μια όμορφη ατμόσφαιρα...

stam2
17/09/2015, 11:12
διαφωνεις οτι οσοι ψηφιζουν ΧΑ ειναι φασιστες?

ναι.

ggs
17/09/2015, 11:13
ναι.

πως χαρακτηριζεις εσυ λοιπον τους ψηφοφορους της ΧΑ?

byron
17/09/2015, 11:14
ναι.

Αν σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ, μια χαρά παραμύθι είναι. Αλλοι μετράνε πρόβατα...

sniper
ναι.

Γνωρίζεις υποθέτω τον ορισμό του φασίστα (αν κι εδώ δεν μπορείς να τους πεις φασίστες αλλά εθνικοσοσιαλιστές) ή γίνεται κι αυτός λάστιχο κατά το δοκούν;

stam2
επίσης βλέπω το ύφος και τον τρόπο που απαντάνε μερικοί όταν αναφέρονται θέματα σαν αυτό:
http://www.protothema.gr/greece/article/508196/sto-kedro-tis-athinas-metanastis-mahairose-katharisti-sto-arhaiologiko-mouseio/

δεν είναι καθόλου φασιστικός, απλά φασιστικά χαρακτηρίζει φασίστα όποιον επισημαίνει τέτοια "κακώς κείμενα" στην "όμορφη" καθημερινότητα της λαθρομετανάστευσης.

GFawkes
17/09/2015, 11:16
"Είσαστε όλες ίδια ράτσα πως να το κάνουμε, μα η καρδιά δεν είναι κάλτσα να την μαντάρουμε..."
:beer:

sniper
17/09/2015, 11:17
επίσης βλέπω το ύφος και τον τρόπο που απαντάνε μερικοί όταν αναφέρονται θέματα σαν αυτό:
http://www.protothema.gr/greece/article/508196/sto-kedro-tis-athinas-metanastis-mahairose-katharisti-sto-arhaiologiko-mouseio/

δεν είναι καθόλου φασιστικός, απλά φασιστικά χαρακτηρίζει φασίστα όποιον επισημαίνει τέτοια "κακώς κείμενα" στην "όμορφη" καθημερινότητα της λαθρομετανάστευσης.

ΓΤΠΚ και η φυλλάδα και ο/η δημοσιογράφος που δεν μπορουν να ξεχωρίσουν τη διαφορά του μετανάστη από τον πρόσφυγα... Θα έπρεπε να ντρέπονται τουλάχιστον γι αυτά που γράφουν.

pipe_smoker
17/09/2015, 11:18
pipe όπως οι ίδιοι έχουν πει δεν μαλακωσαν, απλά πουλάνε πιο πολιτικώς ορθό πρόσωπο για να αποφύγουν τον στιγματισμό... πιθανώς και την μπουζού.

Ναι...

Ο λύκος κι αν εγέρασε και πώς το λέει η παροιμία.

Πειστικότατοι.....

Μια χαρά καραφασισταριά του κερατά είναι μπλιτζ.

Όσο για τους άλλους που περιγράφεις, όπως λέει κι ο Πιλάλας, "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, μακάβριοι οι φτωχοί κι απνεύματοι"....

pipe_smoker
17/09/2015, 11:24
Οπα φιλαρακι

αυτα τα ελεγε ο ανδρεας το '81...

μπορει να μην ειχες γεννηθει τοτεΣ αλλα ετσι ειναι...

https://www.youtube.com/watch?v=fHpLUeS_Jrs

Σ'αυτούς τράβα πες το.

Δε βρίσκω και το βιντεάκι στο youtube.

byron
17/09/2015, 11:25

Απολίτιστοι ρπμ...

Ενώ ο Έλληνας που πλακώνεται στις μπουνιές για το ποιός θα πρωτοβουτήξει τις εξωλέμβιες των προσφύγων για να τις ξαναπουλήσει μεσοπέλαγα στους Τούρκους, σφίζει από πΓοίοτητα και ήθος πάνω απ΄όλα.

http://apps.bostonglobe.com/graphics/2015/09/refugees/

BLiTzER
17/09/2015, 11:27
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν. Σαφώς και, τεχνικά μιλώντας, μπορεί να θεωρηθούν όλοι φασίστες. Αλλά αρκετοί από αυτούς δεν έχουν ιδέα γιατί, είναι αμόρφωτοι/ανενημέρωτοι και το μυαλό τους δε φτάνει πολύ μακρυά.

Δεν προσπαθώ να σας πείσω, βέβαια. Απλά το βλέπω/ακούω γύρω μου.

GFawkes
17/09/2015, 11:31
Ρε σεις

μιλαμε για Ελλαδα

την πιο τραβεστι χωρα του πλανητη.

Τιποτε δεν ειναι και δεν εχει το ιδιο ονομα/εννοια οπως στον υπολοιπο πλανητη.

οσο εθνικοσοσιαλιστες ειναι οι μεν αλλο τοσο ριζοσπαστικοι αριστεροι ειναι οι αλλοι....

Οτι να 'ναι και τα μυαλα στο μπλεντερ....

byron
17/09/2015, 11:37
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν. Σαφώς και, τεχνικά μιλώντας, μπορεί να θεωρηθούν όλοι φασίστες. Αλλά αρκετοί από αυτούς δεν έχουν ιδέα γιατί, είναι αμόρφωτοι/ανενημέρωτοι και το μυαλό τους δε φτάνει πολύ μακρυά.

Δεν προσπαθώ να σας πείσω, βέβαια. Απλά το βλέπω/ακούω γύρω μου.

Ελα ρε μαν... Λές και πρέπει να έχεις διδακτορικό και να παρακολουθείς Ιονέσκο για να ψηφίσεις οποιοδήποτε κόμμα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου".

Οι μεν ξέκινάνε τους λόγους με "Θα το αλλάξουμε, θα το διαπραγματευτούμε, θα τα κάνουμε καλύτερα απ΄τους άλλους....μόλις βγούμε", και οι δε ξεκινάνε με "Θα τους γαμήσουμε...μόλις βγούμε". Είναι θέμα καλλιέργειας το να σε συγκινεί το δεύτερο? Ιδεολογίκο είναι το θέμα, και ας προσπαθούν να το συγκαλήψουν κάτω από πατριωτικό προσωπείο.

GFawkes
17/09/2015, 11:37
βρεθηκε λυση

341305

GFawkes
17/09/2015, 11:39
"Θα τους γαμήσουμε...μόλις βγούμε"..

Καλα και οι¨"αλλοι" αυτο λενε......

αλλα για μας
(λεγε με μνημονιο 3)

BLiTzER
17/09/2015, 11:41
Είναι θέμα καλλιέργειας το να σε συγκινεί το δεύτερο? Ιδεολογίκο είναι το θέμα, και ας προσπαθούν να το συγκαλήψουν κάτω από πατριωτικό προσωπείο.

Τα πάντα είναι θέμα καλλιέργειας, Βύρωνα. Αλλιώς αντιλαμβάνεται ένας ευφυής άνθρωπος το "θα τα γαμήσουμε όλα" κι αλλιώς ένας χαζός.

Ένιγουει, δεν είναι κάποιο σοβαρό θέμα διαφωνίας και σίγουρα δεν είναι κάτι που με απασχολεί προσωπικά. Εξάλλου εγώ θα λείπω εξωτερικό και δεν πρόκειται να ψηφίσω :P

MG-KTiNoS
17/09/2015, 11:42
Γνωρίζεις υποθέτω τον ορισμό του φασίστα (αν κι εδώ δεν μπορείς να τους πεις φασίστες αλλά εθνικοσοσιαλιστές) ή γίνεται κι αυτός λάστιχο κατά το δοκούν;

Μα τι λες τώρα....???
Εκεί που πρέπει είναι 100% ξεκάθαροι. Εδώ τα μπερδεύουν λίγο.

341306

stam2
17/09/2015, 11:43
πως χαρακτηριζεις εσυ λοιπον τους ψηφοφορους της ΧΑ?
δεν τους χαρακτηρίζω, διότι ακόμα δεν υπάρχουν επαρκή κριτήρια για να χαρακτηριστούν. οι ψηφοφόροι.

Αν σε βοηθάει να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ, μια χαρά παραμύθι είναι. Αλλοι μετράνε πρόβατα...
μια χαρά κοιμάμαι το βράδυ χωρίς να χρειάζεται να μετρήσω τίποτα. Πρόβατα μετράω την ημέρα γύρω μου. Τόσος κόσμος βελάζει καθημερινά για τα λάθη που έκανε την τεσσαρακονταετία που παρήλθε...

Μια χαρά τον γνωρίζω, και γι' αυτό τον θεωρώ αδόκιμο. Επίσης δεν μπορεί να καταδικάζονται, ή μελλοντικά να καταδικαστούν συλλήβδην ξαναλέω 650.000 άνθρωποι που ψηφίζουν ο καθένας για τον δικό του λόγο, για τις πράξεις 1-3-10 ατόμων οι οποίες ΑΝ έγιναν που δεν μας έχουν πει ΤΙ έγινε και έχουν αφήσει έτσι δύο χρόνια να πλανάται ένα σύννεφο ακαθόριστων και ατεκμηρίωτων κατηγοριών. Με την ίδια λογική πρέπει να καταδικαστούν και εκατομμύρια ψηφοφόρων που τόσα χρόνια ψήφισαν τα κλεμμένα ταμεία, τα εξοπλιστικά, τα χρηματιστήρια, την ψευδεπίγραφη ελστατ, και ένα σωρό άλλα... Και για μένα πολύ μεγαλύτερο κακό έκαναν στη χώρα αυτά όλα, παρά αυτά που κατηγορούν εώλως τα κανάλια του μπόμπολα και του αλαφούζου και ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκαν από τη δικαιοσύνη. Μία δικαιοσύνη που μανιπουλαρεται από παναθηναϊκάκηδες και λοιπούς "θεματοφύλακες της δημοκρατίας".

ΓΤΠΚ και η φυλλάδα και ο/η δημοσιογράφος που δεν μπορουν να ξεχωρίσουν τη διαφορά του μετανάστη από τον πρόσφυγα... Θα έπρεπε να ντρέπονται τουλάχιστον γι αυτά που γράφουν.
ΓΤΠΚ είναι το κράτος που μας καταντήσανε που δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτή τη διαφορά που λες. Και έτσι σαν άλλη κολυμβήθρα του Σιλωαμ βαφτίζει πρόσφυγα όποιον ελεύθερα μπαίνει μέσα χωρίς να ελέγχεται ποιος είναι, από που έρχεται και που πάει.

Κι επειδή έχω δει και στο παρελθόν ότι γίνεται καταγραφή φρονημάτων εδώ μέσα, μην θορυβείστε, δεν είμαι Χρυσαυγίτης, αλλά να ξέρετε όλοι εσείς που φασιστικά ταμπελιάζετε κόσμο ακούσια, συνεχίζετε το ρετσίνιασμα που τα κανάλια τόσο περίτεχνα ενέπνευσαν στον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, και σπρώχνετε όλο και περισσότερο κόσμο από αηδία να πάει άβουλα και να ψηφίσει τον πρώτο, ή τον μόνο που ξεχωρίζει, μόνο και μόνο επειδή του κάνουν πόλεμο όλοι οι άλλοι, όσο λάθος κι αν είναι αυτός.

Αυτά, και δεν το συνεχίζω άλλο διότι διαπιστωμένα όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν θα κλιμακωθεί η επιθετικότητα που διακατέχει το "δημοκρατικό" και "φίλιο προς την ελευθερία του λόγου" τόξο....

sniper
17/09/2015, 12:01
....
Μια χαρά τον γνωρίζω, και γι' αυτό τον θεωρώ αδόκιμο. Επίσης δεν μπορεί να καταδικάζονται, ή μελλοντικά να καταδικαστούν συλλήβδην ξαναλέω 650.000 άνθρωποι που ψηφίζουν ο καθένας για τον δικό του λόγο, για τις πράξεις 1-3-10 ατόμων οι οποίες ΑΝ έγιναν που δεν μας έχουν πει ΤΙ έγινε και έχουν αφήσει έτσι δύο χρόνια να πλανάται ένα σύννεφο ακαθόριστων και ατεκμηρίωτων κατηγοριών. Με την ίδια λογική πρέπει να καταδικαστούν και εκατομμύρια ψηφοφόρων που τόσα χρόνια ψήφισαν τα κλεμμένα ταμεία, τα εξοπλιστικά, τα χρηματιστήρια, την ψευδεπίγραφη ελστατ, και ένα σωρό άλλα... Και για μένα πολύ μεγαλύτερο κακό έκαναν στη χώρα αυτά όλα, παρά αυτά που κατηγορούν εώλως τα κανάλια του μπόμπολα και του αλαφούζου και ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκαν από τη δικαιοσύνη. Μία δικαιοσύνη που μανιπουλαρεται από παναθηναϊκάκηδες και λοιπούς "θεματοφύλακες της δημοκρατίας".
...

Αχ ο καημένος ο Έλληνας που δεν είχε ιδέα τι του γινόταν.... που δεν ετρεχε να διοριστεί αυτός ή κάποιος συγγενής... που δεν έπαιρνε τις επιδοτήσεις του απο την ΕΕ... που που που...

Που σήμερα το είδε αλλιως και πιστεύει ότι η ΧΑ είναι απλά ένα άλλο αστικό κόμμα και οι μπετόβεργες είναι selfie sticks και τα γκάνια πασχαλιάτικα... Αλλά ο Έλληνας τότε δεν ήξερε κ εδινε σε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ 90%, τώρα ξέρει...

Έλα, τώρα μεταξύ μας...

MikeG
17/09/2015, 12:24
Εδώ συζητάμε για δολοφόνους οι οποίοι βάζουν υποψηφιότητα σε εθνικές εκλογές;

Αλήθεια για να είσαι υποψήφιος δε πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο;

MG-KTiNoS
17/09/2015, 12:24
Αχ ο καημένος ο Έλληνας ........................τότε δεν ήξερε κ εδινε σε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ 90%, τώρα ξέρει...

Έλα, τώρα μεταξύ μας...

Μεταξύ μας αυτοί που βάραγαν Τσάμικα με τη χούντα, έδωσαν 50% στην ΝΔ και μετά 45+% στο ΠΑΣΟΚ.
Εκτώς αν άλλαξε ο πληθυσμός μιλάμε για τον ίδιο κόσμο.

:a31:

MG-KTiNoS
17/09/2015, 12:31
Μια χαρά τον γνωρίζω, και γι' αυτό τον θεωρώ αδόκιμο. Επίσης δεν μπορεί να καταδικάζονται, ή μελλοντικά να καταδικαστούν συλλήβδην ξαναλέω 650.000 άνθρωποι που ψηφίζουν ο καθένας για τον δικό του λόγο, για τις πράξεις 1-3-10 ατόμων οι οποίες ΑΝ έγιναν που δεν μας έχουν πει ΤΙ έγινε και έχουν αφήσει έτσι δύο χρόνια να πλανάται ένα σύννεφο ακαθόριστων και ατεκμηρίωτων κατηγοριών.

Εδώ κάνεις κάποιο λάθος ως τώρα έχουμε καμιά 30αριά καταδίκες για πολύ βαριά αδικήματα.

kostas777
17/09/2015, 12:35

Βασικά μίλησα για κρετίνους. Δηλαδή ανοήτους, ηλιθίους, αυτούς που πιστεύουν σε αεροψεκασμούς, ισλαμοποίηση, αφελληνισμό και κολοκύθια τούμπανα και τα διδάσκουν στους πιστούς και στη νεολαία τους.
Φασισταριά του κερατά είχαμε και έχουμε ακόμα, βλέπε μισή ΝΔ. Σε σχέση όμως με τους κρετίνους, είναι πολύ λάιτ, προβατάκια με μορφή μπουμπούκου.

Όταν απείχα από τις εκλογές, απλώς το έβλεπα λογικά το πράγμα.

Επειδή το «σύστημα» με θεωρούσε β(λ)αμμένο προκειμένου να πάω να ψηφίσω και μέλος μιας συγκεκριμένης παράταξης αναγκαστικά και οπαδό συγκεκριμένης «ιδεολογίας», δογμάτων, προκαταλήψεων, ακόμη και προσώπων, το να πήγαινα να ψηφίσω σήμαινε για μένα αποδοχή αυτής της πολιτικής κουλτούρας που μου προκαλεί αηδία και ξεφτίλα, αυτής που ο πιο πολιτικοποιημένος νέος είναι τουλάχιστον χούλιγκαν με μυαλό μπλο(γ)καρισμένο.

Και τώρα λογικά το βλέπω το πράγμα. Όλη αυτή η σαπίλα έπρεπε να αλλάξει, άλλαξε με το στανιό, θα συνεχίσει με το στανιό, επειδή εδώ Ελλάδα.

spyrakos35
17/09/2015, 13:46
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kynikh-omologia-mixaloliakoy-analamvanoyme-thn-politikh-eythunh-gia-th-dolofonia-toy-p-fussa.3669169.html

byron
17/09/2015, 13:52
δεν τους χαρακτηρίζω, διότι ακόμα δεν υπάρχουν επαρκή κριτήρια για να χαρακτηριστούν. οι ψηφοφόροι.

Μια χαρά μπορείς να τους χαρακτηρίσεις ως φασίστες, καθώς αποτελούν έναν ακλόνητο πυρήνα ψηφοφόρων που δεν μετακινείται αναλόγως των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών που αλλάζουν, και ούτε έχουν διάθεση τιμωρίας της φυσικής τους ηγεσίας για τα λάθη ή τα εγκλήματα που διαπράττουν.
Κοινό στοιχείο των ψηφοφόρων των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" αποτελεί και η ευκολία κομματικής μετακίνησης, είτε λόγω καλύτερου παραμυθιού, είτε τιμωρίας, είτε εξυπηρέτησης συντεχνιακών ομάδων. Αντίστοιχα, τα κόμματα με άκαμπτη ιδεολογική τοποθέτηση, συγκεντρώνουν και τους πιο συμπαγείς ψηφοφόρους.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, ναι οι 650.000 ψηφοφόροι "τιμωροί" των λαθών της τεσσαρακονταετίας που παρήλθε και ψηφίζουν ένα φασιστικό κόμμα που θεωρεί τον εαυτό του ως το όργανο επιβολής της θέλησης του έθνους, αλλά ταυτόχρονα αρνείται πως είναι φασιστικό παρόλο που η ιδεολογία του είναι ο ορισμός του φασισμού.

Αν έχεις αντίρρηση, πήγαινε στο http://www.xryshaygh.com/kinima/ideologia και αφού διαβάσεις την "ιδεολογία" που πασάρουν, πες μου τι συμπέρασμα βγάζεις από την απουσία της λέξης "δημοκρατικό πολίτευμα" και τον αυτοπροσδιορισμό τους "Ο δικός μας εθνικισμός, ναι, έχει και χρώμα γαλάζιο... Είναι το χρώμα του αληθινού σοσιαλισμού. Της πραγματικής κοινωνικής επαναστάσεως…", όπως αντίστοιχα έκανε ο ιδρυτής της φασιστικής ιδεολογίας Μουσολίνι.
Ταυτόχρονα όπως ο φασισμός αρνείται τις συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής ενός αρχηγού κόμματος ως αρχηγού κράτους, αντίστοιχα και η ΧΑ (καμουφλαρισμένα πάντα) τοποθετείται με το εύσχημο "Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του Κράτους είναι το πολίτευμα του, ο τρόπος δηλαδή επιλογής της ηγεσίας του. Η προβλεπόμενη και συγκεκριμένη εκείνη διαδικασία, με την οποία ορίζονται τα πρόσωπα που κατευθύνουν την λειτουργία του Κράτους. Ο τρόπος της επιλογής των αρχόντων της πολιτείας πρέπει να είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" (τρέχα γύρευε δηλαδή).

Οι βασικές αρχές της φασιστικής ιδεολογίας και όλων των παραλλαγών της (Μουσολίνι-Χίτλερ-Φράνκο-Μεταξάς) προσδιορίζονται κάτω από το οτι είναι εθνικιστικά, κρατιστικά, αυταρχικά και μιλιταριστικά κινήματα και επιδιώκουν να εκκαθαρίσουν το έθνος από εσωτερικούς εχθρούς (δηλαδή πολιτικούς διαφωνούντες) και εξωτερικούς εχθρούς (δηλαδή εκείνους που δεν ανήκουν στο «οργανικό» έθνος).
Από ιδεολογική σκοπιά, οι χρυσαυγίτες μάλλον βρίσκονται πολύ πιο κοντά στους ναζί (όχι πως το έχουν κρύψει κι όλας) παρά στους φασίστες του Μουσολίνι. Οι Ναζί έδιναν έμφαση στην έννοια του έθνους και λαού όπως εκφραζόταν από τον Herder, ενώ οι φασίστες στο κράτος, κάτι που οι ΧΑ απορρίπτουν καθώς " Η Ιδέα του Κράτους είναι δημιούργημα των ανθρώπων και όταν δεν συμβαδίζει με την Φυσική Αρχή του Έθνους - Φυλής δημιουργεί κοινωνίες εκτρωματικές."

Πολλά μπορούμε να πούμε αν ψάχνεις "επαρκή κριτήρια" για να χαρακτηρίσεις κάποιον φασίστα επειδή ψηφίζει φασιστικό κόμμα που θα επιβληθεί μέσω της βίας στους αντιπάλους τους. Σίγουρα, δεν μπορεί κάποιος να απενοχοποιείται για αυτό που ψηφίζει κάτω από καμμιά καραμέλλα και ταμπελίτσα πατριώτη και Ελληνα βάζοντας κάτω απ΄το χαλάκι τις "λεπτομέρειες". Οι υπόλοιποι που δεν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε 650.000 άτομα ως φασισταριά, ας υποθέσουμε οτι είδαν τους 300 του Λεωνίδα στον κινηματογράφο και ξύπνησε το DNA της αρχαίας φυλής.

Όλοι "εμείς" που κάνουμε καταγραφή φρονημάτων εδω μέσα, είμαστε αδιάφοροι του τι ψηφίζεις. Αν πιστεύεις πάντως οτι τα κανάλια "ρετσινιάζουν" ένα μάτσο δολοφόνους τόσο, ωστε να πάει ο κάθε πληγωμένος πατριώτης να ψηφίσει ένα ναζιστικό μόρφωμα με μερικούς εγκληματίες (που το καλύπτεις με το αθώο "όσο λάθος κι αν είναι αυτός") απο καθαρή αντίδραση, έχεις πολύ άδολη καρδιά πραγματικά.

Coyote.V
17/09/2015, 13:56
Ρε σεις

μιλαμε για Ελλαδα

την πιο τραβεστι χωρα του πλανητη.

Τιποτε δεν ειναι και δεν εχει το ιδιο ονομα/εννοια οπως στον υπολοιπο πλανητη.

οσο εθνικοσοσιαλιστες ειναι οι μεν αλλο τοσο ριζοσπαστικοι αριστεροι ειναι οι αλλοι....

Οτι να 'ναι και τα μυαλα στο μπλεντερ....

Αυτό που με τρελαίνει είναι το γεγονός ότι εμείς απαρτίζουμε την Ελλάδα... Ωστόσο δεν κάνουμε τίποτα για να το διορθώσουμε, αντίθετα εάν βρεθεί κάποια ευκαιρία μπροστά σου για εύκολο χρήμα δεν θα κάνεις ούτε καν την κίνηση να βγάλεις την ζυγαριά των αξιών και του κέρδους από την τσέπη.
Το κέρδος όσο μικρό και να είναι έχει μεγαλύτερη αξία από την αξία !!!

Εάν έβαζες τις αξίες πάνω από το κέρδος τώρα θα ζούσες σε μια άλλη Ελλάδα.

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από την μια μέρα στην άλλη εκτός από τις αποδοχές. Το μυστικό είναι η παιδεία με καθηγητές που θα έχουν ως πρώτο λόγο τις αξίες.... κάτι φανταστικό δηλαδή.

Coyote.V
17/09/2015, 13:59
Ίσως πάλι φταίει που χρησιμοποιούμε την ίδια λέξη για τα ιδανικά και την τιμή ενός πράγματος και τελικά έχουμε μπερδευτεί !

spyrakos35
17/09/2015, 14:02
@byron
τέλειο κειμενάκι, ευγε (σίγουρα δε θες να πολιτευτείς? :p)

@rest & stam
o stam δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στους ψηφοφόρους της ΧΑ δίνοντάς τους το "ελαφρυντικό της βλακείας" κλπ κλπ και αποφεύγει να τους τσουβαλιάζει όλους. επί της αρχής, συμφωνώ μαζί του, ωστόσο, το να ψηφίζεις συνεχόμενα ΧΑ ΄ξεφεύγει από το όριο της βλακείας και ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε, αν ευκαιρίες πλέον τέλος
:beer:

GFawkes
17/09/2015, 14:07
Αυτό που με τρελαίνει είναι το γεγονός ότι εμείς απαρτίζουμε την Ελλάδα... Ωστόσο δεν κάνουμε τίποτα για να το διορθώσουμε, αντίθετα εάν βρεθεί κάποια ευκαιρία μπροστά σου για εύκολο χρήμα δεν θα κάνεις ούτε καν την κίνηση να βγάλεις την ζυγαριά των αξιών και του κέρδους από την τσέπη.
Το κέρδος όσο μικρό και να είναι έχει μεγαλύτερη αξία από την αξία !!!

Εάν έβαζες τις αξίες πάνω από το κέρδος τώρα θα ζούσες σε μια άλλη Ελλάδα.

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από την μια μέρα στην άλλη εκτός από τις αποδοχές. Το μυστικό είναι η παιδεία με καθηγητές που θα έχουν ως πρώτο λόγο τις αξίες.... κάτι φανταστικό δηλαδή.

Ρε φιλαρακι

Γνωριζομαστε απο καπου και δεν το εχω παρει χαμπαρι....

Για κανε μια διορθωση σε τριτο προσωπο γιατι δεν μας βλεπω καλα σημερα...

MG-KTiNoS
17/09/2015, 14:08
Αν πιστεύεις πάντως οτι τα κανάλια "ρετσινιάζουν" ένα μάτσο δολοφόνους τόσο, ωστε να πάει ο κάθε πληγωμένος πατριώτης να ψηφίσει ένα ναζιστικό μόρφωμα με μερικούς εγκληματίες (που το καλύπτεις με το αθώο "όσο λάθος κι αν είναι αυτός") απο καθαρή αντίδραση, έχεις πολύ άδολη καρδιά πραγματικά.

Δημοσιεύτηκε μετά από 17 μήνες η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν. Το δικαστήριο έκρινε ότι το κίνητρο των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν, Λιακόπουλου και Στεργιόπουλου, ήταν ρατσιστικό, εφάρμοσε δε την διάταξη του άρθρου 79 παρ. 3 ΠΚ που όριζε το ρατσιστικό κίνητρο ως επιβαρυντική περίσταση κατά την επιμέτρηση της ποινής (πλέον άρθρο 81Α για το “ρατσιστικό έγκλημα”). Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

“Οι κατηγορούμενοι αντιλαμβανόμενοι την αλλοδαπότητα του προπορευόμενου ποδηλάτη και εμφορούμενοι από ρατσιστικό μένος εναντίον του προσπέρασαν ελαφρώς από δεξιά το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε, αποκόπτοντάς του την πορεία. Ο αλλοδαπός σταμάτησε και κατέβηκε από το ποδήλατό του και ο εκ των κατηγορουμένων Διονύσιος Λιακόπουλος, συνοδηγός στην προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, κινήθηκε προς το μέρος του και με ένα στιλέτο πεταλούδα που έφερε μαζί του έπληξε τον ως άνω αλλοδαπό με ένα θανατηφόρο χτύπημα στο στήθος. Ακολούθως, ο δεύτερος κατηγορούμενος, Χρήστος Στεργιόπουλος, με ενα στιλέτο που έφερε μαζί του κινήθηκε προς τον αλλοδαπό, που ήδη τραυμάτισε θανάσιμα ο συγκατηγορούμενός του, και τον έπληξε και αυτός με έξι χτυπήματα στη σπονδυλική στήλη, την πλάτη, τη δεξιά περιμασχαλιαία χώρα και το δεξιό βραχίονα…
--------------------------------------------------

Δηλάδη τ άλλο θες ???
:rolleyes:

Panos76
17/09/2015, 14:13
Απολίτιστοι ρπμ...

Ενώ ο Έλληνας που πλακώνεται στις μπουνιές για το ποιός θα πρωτοβουτήξει τις εξωλέμβιες των προσφύγων για να τις ξαναπουλήσει μεσοπέλαγα στους Τούρκους, σφίζει από πΓοίοτητα και ήθος πάνω απ΄όλα.

http://apps.bostonglobe.com/graphics/2015/09/refugees/

Σύνορα το χρήμα δε γνωρίζει ♫ ♫

http://www.gazzetta.gr/plus/article/802799/oi-oyggroi-anoigoyn-ta-synora-me-300-eyro-kefali

amyroukai
17/09/2015, 14:18
Αυτό πάλι....http://www.ert.gr/httpstwitter-comertsocialstatus644483156347908096/

Ο κ. Μιχαλολιάκος συγκεκριμένα ακούγεται να λέει «Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε» για να προσθέσει μετά «όσο για την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει».

7Tolis
17/09/2015, 14:25
Δηλαδη πας στέλνεις εναν στον χώμα και μετα λες 'φταινε τα πολιτικά πιστευω μου'.

Coyote.V
17/09/2015, 14:26
Ρε φιλαρακι

Γνωριζομαστε απο καπου και δεν το εχω παρει χαμπαρι....

Για κανε μια διορθωση σε τριτο προσωπο γιατι δεν μας βλεπω καλα σημερα...

Δεν μίλησα προσωπικά ρε φίλε... Μιλάω στον Ενικό γενικά.

Πω πω... αναμμένο σπίρτο είσαι λέμε :lol:

byron
17/09/2015, 14:28
Αυτό πάλι....http://www.ert.gr/httpstwitter-comertsocialstatus644483156347908096/

Ο κ. Μιχαλολιάκος συγκεκριμένα ακούγεται να λέει «Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε» για να προσθέσει μετά «όσο για την ποινική ευθύνη, δεν υπάρχει».

Μάλιστα, το είδα που το έβαλε και ο Σπύρος.
Ουσιαστικά αυτό που λέει, είναι "καλά του κάναμε" αλλά επειδή δεν ήμουν ο φυσικός αυτουργός κλ@σε μου μια μάντρα.

Για όποιον έχει αμφιβολίες σχετικά με το αν είναι εγκληματική οργάνωση η ΧΑ, η ιστορία της, οι αρχηγοί της, και το πως κατέληξαν διάφοροι ναζιστές, παρακρατικοί, χουντικοί και φασίστες να πλασάρονται ως πατριώτες και συνεχιστές της ιστορίας των Παλαιολόγων και της πορφύρας, ας διαβάσει το PDF => https://xyzcontagion.files.wordpress.com/2014/10/xyz_9_1_final.pdf

byron
17/09/2015, 14:29
Δηλαδη πας στέλνεις εναν στον χώμα και μετα λες 'φταινε τα πολιτικά πιστευω μου'.

Όχι ακριβώς..."φταινε τα πολιτικά πιστευω ΤΟΥ" είναι το σωστό

BLiTzER
Επειδή λείπει το context, είπε ότι δε μπορεί να υπάρξει ποινική ευθύνη για τον Φύσσα, όταν δεν έχει υπάρξει για τόσες άλλες πολιτικές δολοφονίες (Λαμπράκης, Τεμπονέρας κτλ). Με λίγα λόγια "αφού τα έκαναν κι άλλοι, γιατί κατηγορείτε μόνο εμάς;"

Panos76

Θα παρέμβει κάποιος εισαγγελέας, τι προβλέπεται; Λογικά, για να υπάρχει τέτοια άνεση, τίποτα.

byron
17/09/2015, 14:32
Επειδή λείπει το context, είπε ότι δε μπορεί να υπάρξει ποινική ευθύνη για τον Φύσσα, όταν δεν έχει υπάρξει για τόσες άλλες πολιτικές δολοφονίες (Λαμπράκης, Τεμπονέρας κτλ). Με λίγα λόγια "αφού τα έκαναν κι άλλοι, γιατί κατηγορείτε μόνο εμάς;"

Η ποινική του ευθύνη δεν αφορά την δολοφονία, αλλά αν έδωσε εντολές για διάπραξη εγκλημάτων και για λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης όπως χαρακτηρίζεται κάποια από τον νόμο.

7Tolis
17/09/2015, 14:34
Για να κατέβει κάποιος στις εκλογές δε πρεπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο;