View Full Version : HABEMUS PAPAM 3
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
kostas777
29/07/2015, 09:25
Όταν ένα κόμμα έχει κεντρικό σύνθημα και ρητορική "Η ελπίδα έρχεται", κανένα ΜΜΕ δεν έχει δημιουργήσει την εικόνα του "είσαι η ελπίδα μας". 'Όταν ο ίδιος έβγαινε σε όλα τα κανάλια και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη και δήλωνε πως στην περίφημη συνάντηση με τον Ολλανδό το ουάου ήταν επειδή του είπε ο άλλος ότι μόλις σκότωσε την τρόϊκα και όλοι πανηγύριζαν αλαλάζοντες ότι θα πηδήξουν την τρόϊκα και το κακό συναπάντημα, κανένα επίσης ΜΜΕ δεν έχει δημιουργήσει αυτή την εικόνα με μη ταπεινά ελατήρια. Ο Βαρουφάκης δεν χρειάζεται κανένα μέσο να τον ξεβρακώσει γιατί το κάνει ο ίδιος άψογα... Τον Βαρουφάκη τον αποκαλώ προσωπικά Μπαρουφάκη εδώ και 4-5 χρόνια, όταν είχε τύχει να διαβάσω αρκετές φορές τους οικονομικοεπαναστατικούς του Θούριους και όταν το 99,9% δεν ήξερε όχι πως είναι, αλλά ποιος είναι...
Θεωρείς τον Βαρουφάκη ροκ σταρ, νάρκισσο, εγωπαθή, μεγαλομανή και όλα τα υπόλοιπα που του σούρουν οι τηλεοπτικοί οχετοί και εσύ, επειδή οδηγεί μηχανή και γράφει δημοσίως όπως ακριβώς κάνουμε εμείς;
(άσε που είναι και κάγκουρας, φαντάσου να ήμουν εγώ π.χ. στη θέση του, όχι νάρκισσο, elvis θα με λέγανε, για να μην πω Ανδρεούλη Ευαγγελόπουλο)
Νννναι.....
Κατ'αρχάς να πω ότι καλό θα ήταν να μην τα πετάμε έτσι τα απόλυτα:)
Όταν (τουλάχιστον από κάποιους) έχει γίνει μια προσπάθεια να γίνει η κουβέντα σε ένα επίπεδο "Τί θεωρώ εγώ", "Τί θεωρείς εσύ" και πάει λέγοντας, τα "Δεν ισχύει", "Είσαι λάθος", "Έχεις άδικο", οδηγούν αλλού.
Και είναι και καλοκαιράκι, κάνει και ζέστη και τα νεύρα όλων μας δεν είναι και στα καλύτερά τους και δε θέλουν και πολύ.
Ας μείνουμε σε ένα κλίμα έκφρασης προσωπικών απόψεων και ας μην το σφίγγουμε και πολύ το πράγμα (ειδικά μιας και η κουβέντα είναι λίγο παρασκηνιακή κλπ).
ΥΓ. Μπορεί απλά να σου βγήκε ένα "δεν ισχύει" αντί για ένα "δε νομίζω πως είναι έτσι". Εγώ τα λέω για να τα πώ σε αυτή την περίπτωση.
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν έχω σκοπό να έρθω σε σύγκρουση. Γενικότερα βέβαια όταν συζητούμε θεωρώ πως εννοείται το «κατά τη γνώμη μου» μιας και ο καθένας είναι εκπρόσωπος μόνο του εαυτού του, αλλά μιας και το ανέφερες ως παράδειγμα απολυτότητας άποψης, στο «δεν ισχύει» επιμένω έτσι ακριβώς. Απόλυτα.
Ούτε «κατά τη γνώμη μου» ούτε «έχω την εντύπωση». Απλώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Η μάλλον ισχύει, αλλά αντίστροφα.
Η παρούσα κυβέρνηση έχει πολύ μεγαλύτερη ανοχή σε μαλακίες από όλες τις προηγούμενες εξαιρώντας αυτή του Ανδρέα Παπανδρέου.
Μάλιστα.
Εδώ έχουμε ένα άλλο θέμα όμως.
Τις πορείες ποιός τις κάνει?
Άμα δεχτούμε ότι οι πορείες είναι οργανωμένα σχέδια των Αμερικανών/ξένων δυνάμεων/εξωγήινων/ΜΜΕ κλπ κλπ τότε ναι.
Όχι ζόρι δεν πέφτει στην κυβέρνηση.
Όχι στη γωνία δεν την περιμένουν.
Αλλά είμαι εγώ ο βλαμμένος όπως έγραψα και παραπάνω και την αντιμετωπίζουν με το γάντι.
Αν τις πορείες τις κάνει ο κόσμος, τί του καταλογίζουμε ακριβώς?
Το για ποιό λόγο εξακολουθεί να έχει ελπίδες ότι θα βρεθεί άκρη με το Σύριζα, ή δεν ξέρω γω τί άλλο?
Αν ο κόσμος δε θέλει να κατέβει να απεργήσει δε θα κατέβει. Απλό.
Αλλά το να πούμε ότι έχει γίνει πλασάρισμα από τα ΜΜΕ για να φανεί σα σωτήρας ο Σύριζα και ως εκ τούτου κάθεται ο κόσμος στα αυγά του και δεν απεργεί, ε τί να πω.
Τις πορείες τις κάνει ένα μέρος των εργαζομένων που πλήγονται. Κυρίως το μέρος αυτό που μπορεί να εκβιάσει την κοινωνία.
Πχ αυτοί που μπορούν να σου κόψουν το ρεύμα, αυτοί που μπορούν να σου κόψουν τα ΜΜΜ, την ενημέρωση, να σου κάνουν κάθε γωνία στην πόλη ένα βουνό σκουπίδια, να κόψουν τη χώρα στα δύο, να κλείσουν τα δικαστήρια, τις τράπεζες κτλ.
Δεν έχεις όμως ποτέ φωνάξει πλακά, σοβατζή, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό και να σου απαντήσει «δεν έρχομαι γιατί απεργώ».
Δεν έχεις όμως βρει ποτέ σουπερμάρκετ άδειο από υπαλλήλους λόγω απεργίας.
Δεν έχεις όμως δει ποτέ πορεία από υπαλλήλους σε καφετέριες εστιατόρια σουβλατζίδικα φαστφουντάδικα τυροπιτάδικα κτλ να διαμαρτύρονται για το ότι γι αυτούς η Κυριακή δεν ήταν ποτέ αργία. Μόνο μια φορά έκαναν πορεία οι ντελιβεράδες, αλλά και πάλι όχι την ώρα της δουλειάς.
Δεν έχεις όμως δει ποτέ περίπτερο, ψιλικατζίδικο, μανάβικο κτλ να απεργεί.
Μη μου λες λοιπόν πως τις απεργίες και τις πορείες τις κάνει ο λαός. Τις πορείες και τις απεργίες τις διοργανώνουν οι συνδικαληστές (και δεν είναι ορθογραφικό λάθος αυτό), όχι οι εργαζόμενοι. Και όταν οι συνδικαληστές δημιουργήσουν κλίμα και κερδίσουν αυτά που θέλουν, πηδάνε τον εργαζόμενο με μεγαλύτερη ευκολία κι από τον πιο μεγάλο καπιταλιστή.
Σαν τότε πριν από κάτι χρόνια που ήμουν στην οικοδομή και σταματάει από κάτω μια Mercedes εξάμετρη, βγαίνει από μέσα ένας κουστουμάτος μεγέθους ανάμεσα σε Φίλη και Πάγκαλο και φωνάζει στον μπάρμπα που σκούπιζε την οικοδομή και η φωτογραφία του με την ακτινογραφία του δεν είχαν διαφορά «ρε συνάδελφε, κατέβα κάτω, μας χαλάς την απεργία».
Μια χαρά ανοχή έχει λοιπόν η σημερινή κυβέρνηση από τους συνδικαληστές παντού.
Και πάμε και στα ΜΜΕ τώρα...
Κάποτε (όχι πολύ μακριά) ο Δραχμονικολάου έλεγε «Δε συμπαθώ το γαμομνημόνιο! Να τη χέσω την ευρωζώνη!!! (https://www.youtube.com/watch?v=6kV_DWte-Yg)».
Τώρα μάλλον δεν την έχει και τόσο χεσμένη την ευρωζώνη, έτσι δεν είναι;
Τότε το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος γιατί δεν είχε προηγηθεί η «ηρωική διαπραγμάτευση», έτσι δεν είναι;
Και τώρα σε ποια κυβέρνηση έχει κάνει τη χάρη να δέχεται (και αυτός και πολλοί άλλοι) πως πλέον το μνημόνιο είναι μονόδρομος;
Πότε σπονσοράρονταν τα άρθρα των κυβερνητικών για το πόσο κακή θα ήταν η Δραχμή όπως σπονσοράρονται τώρα αυτά του Μάρδα;
Και από τα ΜΜΕ λοιπόν η ανοχή (έστω αν θες και λόγω φόβου ή οριακής στιγμής) που απολαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση είναι απείρως μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη.
Το να βλέπει κάποιος το αντίθετο, είναι απλά confirmation bias.
pipe_smoker
29/07/2015, 12:13
Μια χαρά ανοχή έχει λοιπόν η σημερινή κυβέρνηση από τους συνδικαληστές παντού.
Και πάμε και στα ΜΜΕ τώρα...
Κάποτε (όχι πολύ μακριά) ο Δραχμονικολάου έλεγε «Δε συμπαθώ το γαμομνημόνιο! Να τη χέσω την ευρωζώνη!!! (https://www.youtube.com/watch?v=6kV_DWte-Yg)».
Τώρα μάλλον δεν την έχει και τόσο χεσμένη την ευρωζώνη, έτσι δεν είναι;
Τότε το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος γιατί δεν είχε προηγηθεί η «ηρωική διαπραγμάτευση», έτσι δεν είναι;
Και τώρα σε ποια κυβέρνηση έχει κάνει τη χάρη να δέχεται (και αυτός και πολλοί άλλοι) πως πλέον το μνημόνιο είναι μονόδρομος;
Πότε σπονσοράρονταν τα άρθρα των κυβερνητικών για το πόσο κακή θα ήταν η Δραχμή όπως σπονσοράρονται τώρα αυτά του Μάρδα;
Και από τα ΜΜΕ λοιπόν η ανοχή (έστω αν θες και λόγω φόβου ή οριακής στιγμής) που απολαμβάνει η σημερινή κυβέρνηση είναι απείρως μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη.
Το να βλέπει κάποιος το αντίθετο, είναι απλά confirmation bias.
Ωραία.
Τις πορείες, τις απεργείες κλπ τις κανονίζουν οι συνδικαλιστές.
Χοντρικά λοιπόν, επειδή οι συνδικαλιστές είναι δήθεν αριστεροί, και μιας και ο Σύριζας είναι δήθεν αριστερά, η γραμμή που έχουν πάρει είναι "δεν απεργείτε".
Οκ.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι το παραπάνω μπορεί να είναι απλά μια εικασία και να μην πέφτει κοντά στην πραγματικότητα ούτε κατά ένα 20%.
Γιατί κάποιοι εκ των συνδικαλιστών μπορεί να είναι από την πλευρά του Λαφαζάνη και ο Λαφαζάνης να δώσει γραμμή "βουρ στους δρόμους".
Πάμ'παρακάτω...
Εγώ είπα ότι βλέπω στρίμωγμα τρελό από τα ΜΜΕ στην κυβέρνηση.
Κάθε μέρα, σε κάθε δελτίο ειδήσεων, σε κάθε δήλωση, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο καθένας.
Η κυβέρνηση που μέσα σε 6 μήνες, κατέστρεψε τη χώρα που πήγαινε άερα για την ανάκαμψη/ανάπτυξη/κατάκτηση του πλανήτη.
Και συμπληρώνω λέγοντας ό,τι μπορεί εγώ να είμαι βλαμμένος και να βλέπω φαντάσματα.
Εσύ λες ότι τα ΜΜΕ δείχνουν ανοχή στη σημερινή κυβέρνηση, και μάλιστα απείρως μεγαλύτερη από ότι έδειχναν σε προηγούμενες κυβερνήσεις.
Και συμπληρώνεις λέγοντας ότι όποιος βλέπει το αντίθετο είναι λόγω confirmation bias.
Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο γιατί έφαγα πολλή ζέστη σήμερα και δεν έχω καμία όρεξη να αρχίσω τα περί confirmation bias, και τα fallacies μιας και τα επικαλέστηκες χθες.
Για να μιλάς με τόση σιγουριά, ή κάτι παραπάνω θα ξέρεις, ή (με το μπαρδόν) έχεις φτιάξει μια δική σου ιστορία και ζεις μέσα σε αυτήν και φροντίζεις να καλύπτεις όλα τα κενά κατά το δοκούν. Αυτό κι αν είναι confirmation bias.
Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, είσαι σε καλύτερη μοίρα από εμένα που δηλώνω ότι δεν ξέρω, κι απλά διερωτώμαι και προβληματίζομαι.
Καλή συνέχεια:wave2:
Ειλικρινά, πιστέψτε με, κάνω προσπάθεια να συμπαθήσω τη νέα κυβέρνηση, να της δώσω ελαφρυντικά.
Αλλά κάθε μέρα παρά μέρα, πέφτω σε uber πίπες από άτομα όπως Βαρουφάκης, Λαφαζάνης, Λαπαβίτσας, Μακρή, Δούρου, Σακελλαρίδης και η λίστα είναι ατελείωτη.
Σήμερα ανακάλυψα το κερασάκι στην τούρτα, το αστέρι στο χριστουγενιάτικο δέντρο, τα νέον λαμπάκια στο σαξόραλο του βλαχοκάγκουρα....
ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΛΟΥΦΑΚΟΥ
Τι πρότεινε το αστροπελέκι της αριστερής διανόησης; Η Ρόζα Λούξεμπουργκ του Νέου Ψυχικού;
Μαντέψτε, κουμπώστε lsd και πείτε μου
http://www.avgi.gr/article/5726424/mia-rixikeleuthi-protasi-enotikis-drasis
blackbusa
29/07/2015, 12:54
Ειλικρινά, πιστέψτε με, κάνω προσπάθεια να συμπαθήσω τη νέα κυβέρνηση, να της δώσω ελαφρυντικά.
Αλλά κάθε μέρα παρά μέρα, πέφτω σε uber πίπες από άτομα όπως Βαρουφάκης, Λαφαζάνης, Λαπαβίτσας, Μακρή, Δούρου, Σακελλαρίδης και η λίστα είναι ατελείωτη.
Σήμερα ανακάλυψα το κερασάκι στην τούρτα, το αστέρι στο χριστουγενιάτικο δέντρο, τα νέον λαμπάκια στο σαξόραλο του βλαχοκάγκουρα....
ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΛΟΥΦΑΚΟΥ
Τι πρότεινε το αστροπελέκι της αριστερής διανόησης; Η Ρόζα Λούξεμπουργκ του Νέου Ψυχικού;
http://www.avgi.gr/article/5726424/mia-rixikeleuthi-protasi-enotikis-drasisΚουλουφάκου Χρύσα (http://www.avgi.gr/editor/5726412)Η σκηνοθέτις θεάτρου, βιολόγος και μέλος της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Νέου Ψυχικού καταθέτει τις σκέψεις της.
Babino nomizw oti prepei na pas diakopes....:beer:
ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΛΟΥΦΑΚΟΥ
καλά οκ, έχει μια ιδέα και την προτείνει... Δεν είναι και στην κυβέρνηση... ούτε καν βουλευτής... τρολλάρει μάλλον η Αυγή.
Αλλά..... το υ.γ. είναι όλα τα λεφτά... κι εντελώς άσχετο :lol:
pipe_smoker
29/07/2015, 12:55
ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΛΟΥΦΑΚΟΥ
Κάπου στη μέση το παράτησα.
Πώς αντέχεις και τα διαβάζεις ολόκληρα ρε συ Μπάμπη?
Γμσε τα και διάβασε τίποτ'άλλο.
Και λιγότερο θα συγχιστείς και περισσότερα θα αποκομίσεις.
Just saying.
Κάπου στη μέση το παράτησα.
Πώς αντέχεις και τα διαβάζεις ολόκληρα ρε συ Μπάμπη?
Μια από τα ίδια!
ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΛΟΥΦΑΚΟΥ
Ψυχεδέλεια.....Μπάμπη τι σου συμβαίνει ρε φίλε;γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;είναι αυτοκαταστροφή κάτι τέτοια άρθρα πιούρ πρέζα!!!!Τελικά πρέπει να έχουν μείνει κατάλοιπα του Τσέρνομπιλ στην ατμόσφαιρα δεν εξηγείται αλλιώς....(για τους πολιτευόμενους και γύρω των παρατάξεων εννοώ)
Είναι ένα δείγμα σκέψης πολλών ατόμων εκεί μέσα. Και πρέπει να τους μάθουμε γτ τέτοιας νοοτροπίας άτομα μας κυβερνουν.
Που πάνε και λένε για "δημιουργικές ασάφειες"
Για ανεξάρτητο τύπωμα του ευρώ
Για τουρίστες-ΣΔΟΕ
Για "στηρίζω τη κυβέρνηση αλλά τη καταψηφίζω"
Για κάνω ντου να πάρω ξένα χρήματα.
Για δημιουργώ παράλληλο τραπεζικό σύστημα
κτλ κτλ κτλ.
Αλλά φαίνεται πως στην Ελλάδα έχουμε ακόμα το εμφυλιακό σύνδρομο να συμπαθούμε τους αριστερούς.
Μιας και που οι τωρινοί έχουν καμια σχέση με τα βασανιστήρια των παπούδων μας.
amyroukai
29/07/2015, 13:26
ρε Μπάμπη βρήκες το κείμενο της τιποτα του πουθενά που είναι σύριζα και τι; χειρότερες μαλακίες έχουμε ακούσει από επίσημα χείλη ( και) άλλων κομμάτων εντός και εκτός Βουλής.
Ο Βαρουφακης τελικά είναι ο μπάτμαν, ο Βενιζέλος ο κινκγπιν, ο Κουρουμπλής ο ντερντεβιλ και ο Τσίπρας είναι ο Πήτερ Πάρκερ; Τετοιο σοβαρό κείμενο δεν έχει βγει;
bros400pgm
29/07/2015, 13:29
Είναι ένα δείγμα σκέψης πολλών ατόμων εκεί μέσα. Και πρέπει να τους μάθουμε γτ τέτοιας νοοτροπίας άτομα μας κυβερνουν.
Εγω το βλεπω οξυμωρο να χρειαζεται να μαθεις ποιοι κυβερνουν τωρα, οταν ποτε (εδω μεσα τουλαχιστον) δεν αναρωτηθηκες ποιοι κυβερνουσαν ολα αυτα τα χρονια. Το ιδιο επαθα και εγω φυσικα. Ξαφνικα αποφασισα να εμβαθυνω στα πιστευω και τις δηλωσεις καθενος.:(
Αναμενω απο τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμοσει αυτα που επρεπε (και ειχαν συμφωνησει) να εφαρμουσουν ολοι οι αλλοι τα τελευταια χρονια για να καταλαβω ποιος ειχε παιξει με τις τυχες μας.
ps. Καπου εγραψα να πουληθουμε στην Αγγλια. Λαθος. Αμερικη καλυτερα :lol:
Μαλακίες λένε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αλλά αυτοί εδώ έχουν σπάσει το κοντερ. Its over 9000.
Και όπως προέγραψα, αυτό το κείμενο είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα της νοοτροπίας των συριζαίων.
Μαλακίες λένε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αλλά αυτοί εδώ έχουν σπάσει το κοντερ. Its over 9000.
Και όπως προέγραψα, αυτό το κείμενο είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα της νοοτροπίας των συριζαίων.
Το μόνο που δείχνει ρε Μπαμπη αυτό το κείμενο είναι ότι υπάρχει ένα καμμένο μέλος στο ΣΥΡΙΖΑ και οι της Αυγής δεν έχουν με τι να γεμίσουν τις σελίδες τους...
Και όχι, δεν υποστηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους ψήφισα καν.
Το μόνο που δείχνει ρε Μπαμπη αυτό το κείμενο είναι ότι υπάρχει ένα καμμένο μέλος στο ΣΥΡΙΖΑ και οι της Αυγής δεν έχουν με τι να γεμίσουν τις σελίδες τους...
Και όχι, δεν υποστηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους ψήφισα καν.
Πάρτο όπως θες, τα άλλα καμμένα μέλη τα έβαλα πιο πάνω.
Και όχι, ποτέ δεν ψήφισα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Που πάνε και λένε για "δημιουργικές ασάφειες"
Για ανεξάρτητο τύπωμα του ευρώ
Για τουρίστες-ΣΔΟΕ
Για "στηρίζω τη κυβέρνηση αλλά τη καταψηφίζω"
Για κάνω ντου να πάρω ξένα χρήματα.
Για δημιουργώ παράλληλο τραπεζικό σύστημα
κτλ κτλ κτλ.
Αλλά φαίνεται πως στην Ελλάδα έχουμε ακόμα το εμφυλιακό σύνδρομο να συμπαθούμε τους αριστερούς.
Μιας και που οι τωρινοί έχουν καμια σχέση με τα βασανιστήρια των παπούδων μας.
Μπάμπη μην έχεις εμφυλιακό σύνδρομο και συμπαθείς τους αριστερούς τόσο πολύ ρε ...
Αν σου βρω πόσους και πόσους από αυτούς μας κυβερνάν ακόμα και σήμερα είχαν ενεργό συμμετοχή στη μετεμφυλιακή Ελλάδα θα πάθεις κοκομπλόκο . Άστο γιατί δεν θα είναι ευχάριστο , στο υπόσχομαι !
Απο την σημερινη συνεντευξη τσιπρα εφ ολης της υλης......http://www.newsit.gr/politikh/Tsipras-To-montelo-SYRIZA-den-mporei-na-leitoyrgisei-etsi-Karfi-gia-Zoi-Den-mporoyme-na-psifizoyme-stis-6-to-proi-Prepei-na-pame-synedrio-syn/420767
Μερικα ενδιαφεροντα.......( Αν και ξεχασε τους ζουρναδες ρε γμτ..)
- Για τη συμφωνία: Είναι μία πύρρειος νίκη της Ελλάδας και της Αριστεράς, αλλά κι ένας επώδυνος συμβιβασμός
- Για δημοψήφισμα: Κάποιοι είχαν δημιουργήσει συνθήκες πραξικοπήματος. Εγώ βγήκα στον ελληνικό λαό και του είπα "ψήφισε όχι" για να κερδίσω διαπραγματευτική δυναμική
- "Πριν από τις εκλογές δεν είπα ότι θα σκίσω το μνημόνιο με ένα νόμο. Αλλάξαν οι συνθήκες. Είπα ότι θα δώσω μάχη. Δεν υποσχεθήκαμε περίπατο στο δάσος"
- Εχει συντελεστεί ζημιά από τα capital controls, αλλά είναι αναστρέψιμη η κατάσταση
- Το σχέδιο των... ακραίων κύκλων για "Grexit" παραμένει στο τραπέζι.
- "Δεν είναι το χειρότερο μνημόνιο, είναι το πιο επώδυνο"
- Η Αριστερά θα κριθεί από το αν καταφέρει να καταπολεμήσει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή
Κάτσε να σου πω εγώ την αντιπρόταση σε αυτά που είπε η μανδάμ και σου φάνηκαν περίεργα γιατί τα συνέδεσε με τους πιγκουίνους .By the way ,αν δεν έχεις δει την ταινία να τη δεις !
Η κοπελιά κάνει μια πρόταση για να μην έχει κανείς συνειδησιακή δυσκολία να ψηφίσει αυτά που όλοι θα ψηφίσουν γιατί έτσι είπε η κοινωνία όταν ζητούσε 75% € πάση θυσία . Εκ των πραγμάτων λοοιπόν κάθε αριστερός/ πρώην πασόκος δεξιός στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κάνει πέτρα την καρδιά και να ψηφίσει . Αυτό είπε η κοπελιά και όχι κάτι το αδιανόητο . Να έχεις υπόψιν σου ότι είναι πάρα πολλοί που είτε λόγω ιδεολογίας είτε λόγω συνείδησης δεν γουστάρει να ψηφίσει τα μέτρα αλλά κάπου υπερισχύει η λογική (κατά τη δική μου κρίση )και καλείται να το κάνει . Και θα το κάνει .
Πάμε τώρα στην αντίπερα όχθη , γιατί δεν το χρειάζεται ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Τσίπρας ειδικά . Κανείς δεξιός/ΠΟΤΑΜΗΣ/ΠΑΣΟΚος δεν πρόκειται να μην ψηφίσει το μνημόνιο . Θα το κάνουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας , σίγουρα οι περισσότεροι θα το κάνουν για να σώσουν το τομάρι τους . Γιατί αν δεν το κάνουν και γίνει καμιά στραβή και πάμε σε άτακτη χρεοκοπία και έξοδο από την ΕΕ και αρχίσει να επικρατεί χάος, τότε να είσαι σίγουρος ότι η οργή του κόσμου θα ξεσπάσει πάνω τους κυρίως !
Και επειδή το ξέρουν και επειδή οι εναλλακτικές λύσεις από το υπάρχον πολιτικό σύστημα μας έχουν τελειώσει θα συνεχίσουν να το κάνουν και θα βγάζουν και το σκασμό και θα σου λένε ότι "είναι πατριωτικό τους καθήκον" ...
Συνεπώς άσε τη ΣΥΡΙΖΑΙΑ να ονειρεύεται ,τουλάχιστον αυτή είναι εντελώς ακίνδυνη !
Απο την σημερινη συνεντευξη τσιπρα εφ ολης της υλης......http://www.newsit.gr/politikh/Tsipras-To-montelo-SYRIZA-den-mporei-na-leitoyrgisei-etsi-Karfi-gia-Zoi-Den-mporoyme-na-psifizoyme-stis-6-to-proi-Prepei-na-pame-synedrio-syn/420767
Μερικα ενδιαφεροντα.......( Αν και ξεχασε τους ζουρναδες ρε γμτ..)
- Για τη συμφωνία: Είναι μία πύρρειος νίκη της Ελλάδας και της Αριστεράς, αλλά κι ένας επώδυνος συμβιβασμός
- Για δημοψήφισμα: Κάποιοι είχαν δημιουργήσει συνθήκες πραξικοπήματος. Εγώ βγήκα στον ελληνικό λαό και του είπα "ψήφισε όχι" για να κερδίσω διαπραγματευτική δυναμική
- "Πριν από τις εκλογές δεν είπα ότι θα σκίσω το μνημόνιο με ένα νόμο. Αλλάξαν οι συνθήκες. Είπα ότι θα δώσω μάχη. Δεν υποσχεθήκαμε περίπατο στο δάσος"
- Εχει συντελεστεί ζημιά από τα capital controls, αλλά είναι αναστρέψιμη η κατάσταση
- Το σχέδιο των... ακραίων κύκλων για "Grexit" παραμένει στο τραπέζι.
- "Δεν είναι το χειρότερο μνημόνιο, είναι το πιο επώδυνο"
- Η Αριστερά θα κριθεί από το αν καταφέρει να καταπολεμήσει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή
Ποιές είναι οι ενστάσεις σου σε αυτά που υπογραμμίζεις ;
Ποιές είναι οι ενστάσεις σου σε αυτά που υπογραμμίζεις ;
Ξερω εγω βρε φιλε μου.....
Εγω τυροπιτες πουλαω.....
Ρωτα αυτον.....https://www.youtube.com/watch?v=clp8Pmpogpg
Εις το επανιδειν.....:wave2:
Καλά έχουμε και τα Ζάππειο Ι, ΙΙ κλπ από την άλλη πλευρά...
Το πρόβλημα σου είναι η κωλοτούμπα δλδ ; Για να καταλάβω !
Πας πουθενά και με χαιρετάς ή είναι της μόδας να αφήνεις την κουτσουλιά σου και μην τον είδατε μην τον απαντήσατε τον Κίτσο το λεβέντη τον καραμπουζουκλή; Ρωτάω γιατί συμβαίνει πολύ τελευταία !
Το πρόβλημα σου είναι η κωλοτούμπα δλδ ; Για να καταλάβω !
Πας πουθενά και με χαιρετάς ή είναι της μόδας να αφήνεις την κουτσουλιά σου και μην τον είδατε μην τον απαντήσατε τον Κίτσο το λεβέντη τον καραμπουζουκλή; Ρωτάω γιατί συμβαίνει πολύ τελευταία !
Οντως το μεγαλο προβλημα μου ειναι η κωλοτουμπα....
Τις ενστασεις μου δεν με ρωτησες.... ??
Σαν τι αλλο θες να πουμε...???
Για πες...?
Καλά έχουμε και τα Ζάππειο Ι, ΙΙ κλπ από την άλλη πλευρά...
Ορθον...!!!
Και τωρα τι..?? Επρεπε να εχουμε και το χ 3..?
η κωλοτούμπα έγινε από την ώρα που έλεγε για λύση εντός της ΕΕ και με νόμισμα το € . Έχει περάσει καιρός , δε νομίζεις ; Αν θα πήγαινε σε δραχμή θα ήσουν ευχαριστημένος ;
Ορθον...!!!
Και τωρα τι..?? Επρεπε να εχουμε και το χ 3..?
Τώρα τίποτα. Απλά δείχνει το πόσο εύκολα είναι τα πράγματα όταν δεν έχεις την ευθύνη 10Μ ανθρώπων στα χέρια σου. Αλλά το γνωρίζουμε αυτό από τους πριν (και τους πιο πριν, και τους πιο...) έτσι κι αλλιώς.
η κωλοτούμπα έγινε από την ώρα που έλεγε για λύση εντός της ΕΕ και με νόμισμα το € . Έχει περάσει καιρός , δε νομίζεις ; Αν θα πήγαινε σε δραχμή θα ήσουν ευχαριστημένος ;
Γιατι ειχε μιλησει για δραχμη..??
Αλλα...
Oπως εξελιχθηκαν τα πραγματα ..??
Με την συμφωνια του φλεβαρη .... θεωρω οτι σημερα τα πραγματα θα ηταν πολυ καλλυτερα, η απιστευτη ζημια που εχει γινει με τα cc θα υπηρχε μονο στην σφαιρα της φαντασιας μας.....
Και οτι οι ανθρωποι που εχουν ηδη καταστραφει τα τελευταια τεσσερα χρονια .....
Δεν θα γινουν αλλοι τοσοι τους προσεχεις μηνες...!
Κατι αλλο..??
Τώρα τίποτα. Απλά δείχνει το πόσο εύκολα είναι τα πράγματα όταν δεν έχεις την ευθύνη 10Μ ανθρώπων στα χέρια σου. Αλλά το γνωρίζουμε αυτό από τους πριν (και τους πιο πριν, και τους πιο...) έτσι κι αλλιώς.
Πραγματικα δεν διαφωνουμε πουθενα...!!!
Όχι δεν είχε μιλήσει , για ζωή χωρίς μνημόνια μίλησε . Δεν απέχει και πολύ .
Αλλά... αλλά τι ????????
??
Η τεράστια ζημιά από τα κκ , ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια ζήσαμε τον Χρυσό αιώνα του Περικλή ...
Ξέρεις δεν γίνεται δουλειά έτσι , "Και ότι οι άνθρωποι που εχουν ήδη καταστραφεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια ... " Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις και αν μπορώ να σου απαντήσω , αδυνατώ .
Αν δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση συνέχισε να ζυμώνεις τυρόπιτες , μια χαρά αξιοπρεπέστατη δουλειά είναι . Για κουβέντα δεν κάνεις , μόνο κουτσουλιές και μαντήλι !
Κάτι άλλο .... ???
Μακάρι να μπορούσα να σε καταλάβω , το μέντιουμ δεν έχω σκοπό να το κάνω και σου ζητώ συγνώμη αλλά δεν βγάζω άκρη απ όσα προσπαθείς να ψελλίσεις .
Όχι δεν είχε μιλήσει , για ζωή χωρίς μνημόνια μίλησε . Δεν απέχει και πολύ .
Αλλά... αλλά τι ????????
??
Η τεράστια ζημιά από τα κκ , ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια ζήσαμε τον Χρυσό αιώνα του Περικλή ...
Ξέρεις δεν γίνεται δουλειά έτσι , "Και ότι οι άνθρωποι που εχουν ήδη καταστραφεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια ... " Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις και αν μπορώ να σου απαντήσω , αδυνατώ .
Αν δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση συνέχισε να ζυμώνεις τυρόπιτες , μια χαρά αξιοπρεπέστατη δουλειά είναι . Για κουβέντα δεν κάνεις , μόνο κουτσουλιές και μαντήλι !
Κάτι άλλο .... ???
Μακάρι να μπορούσα να σε καταλάβω , το μέντιουμ δεν έχω σκοπό να το κάνω και σου ζητώ συγνώμη αλλά δεν βγάζω άκρη απ όσα προσπαθείς να ψελλίσεις .
Aπαντηση σε κατι μεταξυ ..... Τακη-Ζωουλας - και αντε γεια.....
Παω λοιπον να ζυμωσω τα ζυμαρια ( που παρεπιμπτωντος ηταν κανα μηνα κλεισμενα στο ικονιο στους 80+) για να μην σε ενοχλουν και οι κουτσουλιες....
Οποτε γουσταρεις κερασμα περνα.....
Εις το επανιδειν λοιπον ( εαν δεν εχεις αντιρηση αυτη την φορα...)
... να ψελλίσεις .
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάς κατ' αυτό τον τρόπο και είναι και ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ.
Πάντως μάγκες ασχέτως προθέσεων ή ιδεολογιών η ζημιά που έγινε στην οικονομία τους τελευταίους μήνες και ειδικά η χαριστική βολή με τα CC είναι τεράστια και αντίθετα με ότι λέει ο Αλέξης ΜΗ αναστρέψιμη...
Ήταν που ήταν στην εντατική, αυτά τα τελευταία έδωσαν την χαριστική βολή... Φοβάμαι ότι τώρα πλέον κανένα μνημόνιο και καμία οικονομική διαχείρηση δεν θα καταφέρει τπτ...
Δυστυχώς οι άνθρωποι τζογάρανε βάζοντας από την μια τις προεκλογικές τους δημαγωγίες και την ιδεολογική τους αγκύλωση και απο την άλλη το πιο ζωτικό στοιχείο της οικονομίας μιας χώρας - το τραπεζικό σύστημα και την τραπεζική πίστη... Και χάσανε... Και ο λογαριασμός θα έρθει σε εμάς και θα είναι πολύ βαρύς, βαρύτερος από κάθε άλλη αστοχία των προηγούμενων ΠαπανδρεοΣαμαροΒενιζέλων (που κι αυτές δεν ήταν λίγες), ακριβώς γιατί πλέον δεν υπάρχει λίπος και αντοχές - κάθε σοβαρό λάθος θα ήταν μοιραίο και αυτοί κάνανε το σοβαρότερο...
Θα το δείτε τους επόμενους μήνες όταν κάθε πρόβλεψη εσόδων του κράτους (που έχουν τεχνητά συσσωρευθεί για το 2ο εξάμηνο) θα έχει πέσει τραγικά έξω, το καλοκαιράκι και μαζί οι τουρίστες και το ζεστό συνάλλαγμά τους θα έχουν αναχωρήσει, και τα λουκέτα στις επιχειρήσεις (και μαζί τους η ανεργία) θα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα... Και τότε (σύντομα...) θα δείτε τα IOΥ's για τον σχεδιασμό των οποίων τώρα κατηγορούν τον Βαρουφάκη θα είναι η μόνη άμεση λύση σαν ένα μικρό-τελευταία στάδιο λίγο πριν το λεγόμενο failed state και το απόλυτο χάος...
RaGe_Raptor
29/07/2015, 15:41
ο κάθε λαός έχει τις κυβερνήσεις που του αξίζουν...!!!! μην το ξεχνάτε αυτό...
κι όχι μόνο για την παρούσα,ε!
ΣΑΝΟ power...!!!!
Aπαντηση σε κατι μεταξυ ..... Τακη-Ζωουλας - και αντε γεια.....
Παω λοιπον να ζυμωσω τα ζυμαρια ( που παρεπιμπτωντος ηταν κανα μηνα κλεισμενα στο ικονιο στους 80+) για να μην σε ενοχλουν και οι κουτσουλιες....
Οποτε γουσταρεις κερασμα περνα.....
Εις το επανιδειν λοιπον ( εαν δεν εχεις αντιρηση αυτη την φορα...)
ΤΙ αντίρηση να έχω ρε συ και τι να με ενοχλήσει . Προσπαθώ να κάνω κουβέντα μαζί σου και είσαι και αδιάφορος και φευγάτος από την πρώτη στιγμή. Στη δεύτερη σου πρόσπάθεια μου γράφεις μισόλογα και σου απαντώ ότι δεν μπορώ να βγάλω νόημα αν είναι να επικοινωνήσουμε κατ αυτόν τον τρόπο .
Εις το επανειδήν .
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάς κατ' αυτό τον τρόπο και είναι και ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ.
Είδες εσύ καμία ολοκληρωμένη πρόταση σε όσα μου γράφει . Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του και είναι φευγάτος από την πρώτη στιγμή σαν να επρόκειτο να τον δαγκώσω και μετά με γέμισε μισόλογα από τα οποία δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι θέλει να πει .
Το ψελλίσεις σε πείραξε , όταν σε 2 ποστ δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε αυτά που θέλει να μου πει ;
el_hymador
29/07/2015, 17:12
Δεν είναι κακό να εντοπίζεις τα λάθη και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης αυτής και των στελεχών της, άσε που είναι πανεύκολο κιόλας με τόσες αφορμές που έχουν δώσει. Το κακό είναι ότι πολύς κόσμος έχει αρχίσει να πείθετε πως η πιο σίγουρη λύση είναι η επιστροφή στους "αυτούς ξέρουμε" γνωστούς του παρελθόντος που "κάνανε και αυτοί μ@λ@κιες αλλά τουλάχιστον δεν μας καταχρέωσαν" και άλλα τέτοια...
Δυστυχώς αντικειμενικά καλύτερη εναλλακτική που να μην προβάλλεται ως τέτοια με βάση το θυμικό του καθενός δεν υπάρχει, είμαστε πραγματικά σε φάση μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
AUFGEBRACHT
29/07/2015, 18:17
Θεωρείς τον Βαρουφάκη ροκ σταρ, νάρκισσο, εγωπαθή, μεγαλομανή και όλα τα υπόλοιπα που του σούρουν οι τηλεοπτικοί οχετοί και εσύ, επειδή οδηγεί μηχανή και γράφει δημοσίως όπως ακριβώς κάνουμε εμείς;
(άσε που είναι και κάγκουρας, φαντάσου να ήμουν εγώ π.χ. στη θέση του, όχι νάρκισσο, elvis θα με λέγανε, για να μην πω Ανδρεούλη Ευαγγελόπουλο)
Θεωρώ το Μπαρουφάκη μυθομανή, παθολογικό ψεύτη, μέγα νάρκισσο και πνευματικά διαταραγμένο από τα λεγόμενά του και γενικά το modus vivendi του και όχι βεβαίως επειδή οδηγεί μηχανή... Ροκ σταρ και βέβαια δεν είναι, οι ροκ σταρ δεν φωτογραφίζονται στο Paris Match...
Προς επίρρωση των λεγομένων μου, αρκεί να λάβει υπόψιν του κανείς το πρόσφατο μπαρουφάκειο ψέμα της ημέρας, ότι η μάνα του ήταν λέει μέλος μυστικής ακροδεξιάς οργάνωσης που μισούσε τους αριστερούς και την είχαν βάλει να παρακολουθεί τις κινήσεις του πατέρα του επειδή ήταν εξέχων αριστερός, στην πορεία της παρακολούθησης τον ερωτεύτηκε και παντρεύτηκαν... :cry: :bawl: :rotflmao: :plaf: Κατασκοπία, σεξ, αγάπη, έρωτας, όλα τα έχει το έπος του Βαρουφάκη,μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι... Μεθαύριο φαντάζομαι θα μας "αποκαλύψει" πως οι Αγγελόπουλοι πήραν τη Χαλυβουργική από τα χέρια του αριστερού πατέρα του ο οποίος σχεδίαζε να κάνει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες για να πάρει στη συνέχεια όλη τη δόξα η Γιάννα, ότι η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά και η υπολοχαγός Νατάσσα ήταν στην πραγματικότητα η μάνα του και ο Φώσκολος το έκανε σενάριο και ταινίες, ότι το σαμποτάζ στα κανόνια του Ναβαρόνε το έκανε στην πραγματικότητα όχι ο Άντονυ Κουίν κι ο Γκρέγκορυ Πεκ αλλά ο πατέρας του, ότι ο μηχανισμός των Αντικυθήρων ήταν δημιούργημα του προπροπροπροπροπροπροπροπροπάππου του πατέρα του και ότι το τείχος του Βερολίνου έπεσε όταν πήγε ο ίδιος να κατουρήσει στα μουλωχτά επειδή δεν κρατιόταν και στο σημείο που κατούρησε ξαφνικά μετά από λίγο εμφανίστηκαν ρωγμές και κατέρρευσε εκείνο το σημείο...
Ααα ναι, είπε και ότι έμαθε γερμανικά μόνος του ακούγοντας κρυφά με την οικογένειά του κάτω από τα σεντόνια Deutsche Welle επί χούντας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα σεντόνια είναι το καλύτερο μονωτικό υλικό για τη μη διάδοση των ηχητικών σημάτων... Ένα άσπρο πουκάμισο με δύο μακρυά σεντόνια όσο είναι ακόμα νωρίς!!!!!!
Θεωρώ το Μπαρουφάκη μυθομανή, παθολογικό ψεύτη, μέγα νάρκισσο και πνευματικά διαταραγμένο από τα λεγόμενά του και γενικά το modus vivendi του και όχι βεβαίως επειδή οδηγεί μηχανή... Ροκ σταρ και βέβαια δεν είναι, οι ροκ σταρ δεν φωτογραφίζονται στο Paris Match...
Προς επίρρωση των λεγομένων μου, αρκεί να λάβει υπόψιν του κανείς το πρόσφατο μπαρουφάκειο ψέμα της ημέρας, ότι η μάνα του ήταν λέει μέλος μυστικής ακροδεξιάς οργάνωσης που μισούσε τους αριστερούς και την είχαν βάλει να παρακολουθεί τις κινήσεις του πατέρα του επειδή ήταν εξέχων αριστερός, στην πορεία της παρακολούθησης τον ερωτεύτηκε και παντρεύτηκαν... :cry: :bawl: :rotflmao: :plaf: Κατασκοπία, σεξ, αγάπη, έρωτας, όλα τα έχει το έπος του Βαρουφάκη,μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι... Μεθαύριο φαντάζομαι θα μας "αποκαλύψει" πως οι Αγγελόπουλοι πήραν τη Χαλυβουργική από τα χέρια του αριστερού πατέρα του ο οποίος σχεδίαζε να κάνει τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες για να πάρει στη συνέχεια όλη τη δόξα η Γιάννα, ότι η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά και η υπολοχαγός Νατάσσα ήταν στην πραγματικότητα η μάνα του και ο Φώσκολος το έκανε σενάριο και ταινίες, ότι το σαμποτάζ στα κανόνια του Ναβαρόνε το έκανε στην πραγματικότητα όχι ο Άντονυ Κουίν κι ο Γκρέγκορυ Πεκ αλλά ο πατέρας του, ότι ο μηχανισμός των Αντικυθήρων ήταν δημιούργημα του προπροπροπροπροπροπροπροπροπάππου του πατέρα του και ότι το τείχος του Βερολίνου έπεσε όταν πήγε ο ίδιος να κατουρήσει στα μουλωχτά επειδή δεν κρατιόταν και στο σημείο που κατούρησε ξαφνικά μετά από λίγο εμφανίστηκαν ρωγμές και κατέρρευσε εκείνο το σημείο...
Ααα ναι, είπε και ότι έμαθε γερμανικά μόνος του ακούγοντας κρυφά με την οικογένειά του κάτω από τα σεντόνια Deutsche Welle επί χούντας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα σεντόνια είναι το καλύτερο μονωτικό υλικό για τη μη διάδοση των ηχητικών σημάτων... Ένα άσπρο πουκάμισο με δύο μακρυά σεντόνια όσο είναι ακόμα νωρίς!!!!!!
Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, και όντως μου φέρνει λίγο σε εγωπαθή νάρκισσο... Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μέσα σε αυτό το τσίρκο που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική κυβέρνηση ήταν μάλλον ο μόνος που ήξερε τι ήθελε και πως να το πραγματοποιήσει... Είχε ρε παιδί μου έναν στόχο και είχε σχεδιάσει κάποια εφαρμοστικά βήματα... Το αν συμφωνείς(ω) μαζί του είναι άσχετο, αλλά τουλάχιστον συγκριτικά με τους υπόλοιπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το σανό 2 γαιδάρων και την ώρα που το σύμπαν κατέρρεε αυτοί προσπαθούσαν να "προσαρμόσουν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στα νέα δεδομένα" :lol: ο Βαρουφάκης ήταν έτη φωτός μπροστά...
Είδες εσύ καμία ολοκληρωμένη πρόταση σε όσα μου γράφει . Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του και είναι φευγάτος από την πρώτη στιγμή σαν να επρόκειτο να τον δαγκώσω και μετά με γέμισε μισόλογα από τα οποία δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι θέλει να πει .
Το ψελλίσεις σε πείραξε , όταν σε 2 ποστ δεν μπορώ να βγάλω άκρη σε αυτά που θέλει να μου πει ;
Συνεχιζεις επι προσωπικου απαντωντας και καλα σε αλλον.......
Ουτε μισολογα.. Ουτε φευγατα......
Κατι με ρωτησες και απαντησα...
Λιτα και σταρατα ....
Μαλλον ο μονος που δεν καταλαβε η δεν ηθελε να καταλαβει ησουν εσυ ( εξου και η εριστικη απαντηση σου .....)
Εκτος εαν οτι δεν καταλαβαινεις ειναι του χαρακτηρα σου να απαντας χλευαστικα - εριστικα....
Απο εκει και περα περναμε σε αλλο θεμα ...!!!
Παίδες χαλαρα...μην το γυρνατε σε πρωσοπικό. Δεν έχει νόημα.
Bob_o_mastoras
29/07/2015, 20:16
Συντροφοι συμφορουμητες!!!
Απο τις 20:36 σημερον το φορουμ μας δεχεται επιθεση απο ξενες δυναμεις.
Αφηστε τις ασκοπες πολιτικες εριδες και τους Παπες και σπευσατε εις το μετωπον: CLICK ME (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145976)
Συνεχιζεις επι προσωπικου απαντωντας και καλα σε αλλον.......
Ουτε μισολογα.. Ουτε φευγατα......
Κατι με ρωτησες και απαντησα...
Λιτα και σταρατα ....
Μαλλον ο μονος που δεν καταλαβε η δεν ηθελε να καταλαβει ησουν εσυ ( εξου και η εριστικη απαντηση σου .....)
Εκτος εαν οτι δεν καταλαβαινεις ειναι του χαρακτηρα σου να απαντας χλευαστικα - εριστικα....
Απο εκει και περα περναμε σε αλλο θεμα ...!!! Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις . Δεν υπάρχει λόγος
catmaster
29/07/2015, 21:23
Καθίστε να τσακώνεστε σα μαλάκες εδω μέσα για το πόσο περισσότερο έξυπνοι και ουμανιστές είναι οι αριστεροί , για το πόσο επιχειρηματικά γατόνια είναι οι δεξιοί , και για το πόσο μεγάλα μούσκουλα έχουν τα αυγά , να κάνω μια ερώτηση με το λίγο μου μυαλό ... πριν την αύξηση του Φπα είχα αρχειάκι με τις τιμές
στα σούπερ μάρκετ σε (σχεδόν όλα) προϊόντα βασικής ανάγκης που τσιμπήσαν λιιιιιιιιιγο παραπάνω (όσα πατάει η γάτα μωρέ) , έτσι να πάρουν και κάνα παραπάνω κοτεράκι τα μέλη του Δ.Σ. τις προσέξατε ρε γατόνια ;;
τις αυξήσεις στα σουβλατζίδικα , πιτσαρίες καφεστιατόρια τις πήρατε χαμπάρι ;;
άντε ελέυθερο το ρίνγκ , σφαχτήτε ακόμα μια γύρα για το ποιος την έχει πιο λάρτζ :beer:
Καθίστε να τσακώνεστε σα μαλάκες εδω μέσα για το πόσο περισσότερο έξυπνοι και ουμανιστές είναι οι αριστεροί , για το πόσο επιχειρηματικά γατόνια είναι οι δεξιοί , και για το πόσο μεγάλα μούσκουλα έχουν τα αυγά , να κάνω μια ερώτηση με το λίγο μου μυαλό ... πριν την αύξηση του Φπα είχα αρχειάκι με τις τιμές
στα σούπερ μάρκετ σε (σχεδόν όλα) προϊόντα βασικής ανάγκης που τσιμπήσαν λιιιιιιιιιγο παραπάνω (όσα πατάει η γάτα μωρέ) , έτσι να πάρουν και κάνα παραπάνω κοτεράκι τα μέλη του Δ.Σ. τις προσέξατε ρε γατόνια ;;
τις αυξήσεις στα σουβλατζίδικα , πιτσαρίες καφεστιατόρια τις πήρατε χαμπάρι ;;
άντε ελέυθερο το ρίνγκ , σφαχτήτε ακόμα μια γύρα για το ποιος την έχει πιο λάρτζ :beer:
όχι αλλά μια και το κάνεις θέμα , αμφιβάλω αν οι ιδιοκτήτες των σσ , καφέ , σουβλακερί και πάει λέγοντας που αναφέρεσαι είναι αριστεροί ! Και για να το εξακριβώσεις κάνε ένα γκάλλοπ στα αφεντικά αυτών !
catmaster
29/07/2015, 21:34
όχι αλλά μια και το κάνεις θέμα , αμφιβάλω αν οι ιδιοκτήτες των σσ , καφέ , σουβλακερί και πάει λέγοντας που αναφέρεσαι είναι αριστεροί ! Και για να το εξακριβώσεις κάνε ένα γκάλλοπ στα αφεντικά αυτών !
πια αφεντικά ρε γιώργο ;; σε τοπικά μαγαζιά ;; τι νομίζεις ότι είναι όλα kfc και macdonalds ;;
όπως και ναχει αυτό που έγραψα πιο πάνω δεν έχει να κάνει με τα αν ο ιδιοκτήτης-αφεντικό είναι αριστερός η δεξιός - στα @@ μου στην τελική .... τα αν είναι λαμόγιο και αρπάχτουρας είναι το ζήτημα (είπαμε τα ΔΣ των sm - και δεν μιλάω για bondage και αλυσίδες κανάγιες )
dimmie_72
29/07/2015, 21:35
το τείχος του Βερολίνου έπεσε όταν πήγε ο ίδιος να κατουρήσει στα μουλωχτά επειδή δεν κρατιόταν και στο σημείο που κατούρησε ξαφνικά μετά από λίγο εμφανίστηκαν ρωγμές και κατέρρευσε εκείνο το σημείο...
Μη δίνετε ιδέες στο Σπαλιάρα. Πάει και τα βάζει στο facebook μετά... :rolleyes:
Οχι αλλο Μπαρουφακη ρε γαμωτο. Μας τα ειχαν ζαλισει παλια παρουσιαζοντας τον σαν ηρωα. Μας τα εχουν πρηξει τωρα σαν το μεγαλυτερο προδοτη και παρανομο ολων των εποχων. Σε λιγο θα πουν οτι αυτος πηρε τα 30 αργηρια και οχι ο Ιουδας.
Ο ανθρωπος ψοφαει για καμερα και να λεει ιστοριες για αγριους οκ στα @@ μας κιολας αλλα ουτε σουπερηρωας ηταν τοτε ουτε προδοτης επειδη συνεταξε plan b τωρα, φτανει πια μας φουσκωσαν και γινανε κεικ.
Υπαρχουν δυστηχως πολυ σοβαρα πραγματα που μας αποσχολουν ολους απο το ποτε εκλασε ο Μπααρουφακης.
πια αφεντικά ρε γιώργο ;; σε τοπικά μαγαζιά ;; τι νομίζεις ότι είναι όλα kfc και macdonalds ;;
όπως και ναχει αυτό που έγραψα πιο πάνω δεν έχει να κάνει με τα αν ο ιδιοκτήτης-αφεντικό είναι αριστερός η δεξιός - στα @@ μου στην τελική .... τα αν είναι λαμόγιο και αρπάχτουρας είναι το ζήτημα (είπαμε τα ΔΣ των sm - και δεν μιλάω για bondage και αλυσίδες κανάγιες )
Αυτό σου λέω μιας και σου είναι γνωστοί οι αρπάχτουλες ,κάνε μια άτυπη δημοσκόπηση να δεις την ανθρωποκατανομή τους . Για τα μεγάλα και τις αλυσίδες γνωρίζουμε την προέλευση τους . Και να η Gauss δε σου δώσε τη μέγιστη τάση στους δεξιούς /νεοφιλελέ σου πληρώνω εγώ τη διαφορά από τα σουβλάκια για ένα μήνα !
catmaster
29/07/2015, 22:21
Αυτό σου λέω μιας και σου είναι γνωστοί οι αρπάχτουλες ,κάνε μια άτυπη δημοσκόπηση να δεις την ανθρωποκατανομή τους . Για τα μεγάλα και τις αλυσίδες γνωρίζουμε την προέλευση τους . Και να η Gauss δε σου δώσε τη μέγιστη τάση στους δεξιούς /νεοφιλελέ σου πληρώνω εγώ τη διαφορά από τα σουβλάκια για ένα μήνα !
Σιγά μη κάτσω τώρα στα γεράματα να τρέχω correlations στο sas για να δω τι παίζει ... για να περάσω οικονομετρία και στατιστική με Κιντή , στο πρώτο έτος μόνο φανουρόπιτα δεν έκατσα να φτιάξω και εσύ θες να με χώσεις πάλι στα σκληρά ;; :p
Σιγά μη κάτσω τώρα στα γεράματα να τρέχω correlations στο sas για να δω τι παίζει ... για να περάσω οικονομετρία και στατιστική με Κιντή , στο πρώτο έτος μόνο φανουρόπιτα δεν έκατσα να φτιάξω και εσύ θες να με χώσεις πάλι στα σκληρά ;; :p
ναι αλλά έτσι χάνεις τα σουβλάκια ... τη διαφορά τουλάχιστον !
blackbusa
30/07/2015, 01:55
πριν την αύξηση του Φπα είχα αρχειάκι με τις τιμές
και τωρα ενα αρχιδάκι θα έχεις...ωωωωωω ρε παιδακι μου γκρίνια...
Πολύ ενδιαφέρον γνώμη:
Συγνώμη για το μακροσκελές! Αν χρειαστεί ας σβήσουν οι mods τα μυν.
Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης* | Πορεια προς τον τοιχο
http://darklynoonartoflife.blogspot.gr/2015/07/blog-post_25.html
Ο Ελληνικος λαος συνωστιζεται για πεμπτη βδομαδα στις ουρες των τραπεζων για να απολαυσει την απολυτη ισοτητα,που επιφερουν και το κομμουνιστικο και το καπιταλιστικο συστημα στις λαϊκες μαζες όταν φτανουν στα ορια τους: Ιση αμοιβη για ολους και για ολες τις εργασιες: 60 ευρω.
Φυσικα, και στα δυο συστηματα εξαιρουνται οι εχοντες, οι πλουσιοι, από τους οποιους θα τα επαιρνε η πρωτη φορα αριστερα, οι οποιοι δεν χρειαζεται ουτε και τους βλεπουμε να συνωθουνται για το 60αρι. Τους τσακισε τα μουτρα η κυβερνηση, που τους εχει στριμωξει στη γωνια εδώ και 6 μηνες που (δεν) κυβερναει.
Το χειροτερο για το λαο είναι, ότι η πορεια προς την απολυτη οικονομικη καταστροφη είναι προδιαγεγραμμενη και μαλιστα όχι σε μακρυνο χρονικο διαστημα.Το μαρτυρουν όλα τα στοιχεια:
1. Η κυβερνηση δεν εχει ακομα συμφωνησει με τους δανειστες τη νεα χρηματοδοτηση της χωρας,χωρις την οποια δεν υπαρχει χωρα μη τριτοκοσμικη. Συμφωνια σημαινει συμφωνια στους ορους.Με δεδομενη την πληρη απουσια εμπιστοσυνης οι οροι θα είναι πολύ σκληροι για να τους αντεξει ακομα και μια μαΪμου αριστερα κυβερνηση σαν τη σημερινη.Ακομα κι αν τους δεχτει δεν θα μπορεσει να τους εφαρμοσει.
2. Η κυβερνηση διατυμπανιζει,ότι θα διαπραγματευτει με τους δανειστες καλυτερους ορους,την ωρα που δεν εχει καμια διαπραγματευτικη ισχυ.Καμια.Ποτε δεν ειχε και το απεδειξε η πραγματικοτητα.Χειροτεροι οροι σημαινει επιβολη μεγαλυτερης πειθαρχιας.Η κυβερνηση δεν μπορει να πειθαρχησει τον ασοβαρο Λαφαζανη και τον εχει αναγαγει σε πολιτικο παραγοντα με τις ανοητες εμπνευσεις του,περι εφοδου και αιχμαλωσιων και αλλων παιδικων και θα πειθαρχησει τα ασυνδετα μελη της;
3. Η κυβερνηση εχει καταστρεψει σε 6 μηνες ολη (ολη) την οικονομια της χωρας με τους χειρισμους της σε επιπεδο διαχειρισης των πορων της χωρας και των κεφαλαιακων αποθεματων ιδιωτων και δημοσιου.Καλυπτομενη πισω από μια δηθεν σκληρη διαπραγματευση,που το μονο που απεδειξε ηταν ότι δεν ειχε ιδεα ουτε με ποιους διαπραγματευοταν, ουτε τι διαπραγματευοταν,ουτε ποια ηταν τα οπλα της ουτε ποια τα ορια της,ουτε ποιες οι επιπτωσεις στην καθημερινη ζωη του λαου.Μεθυσμενος ταυρος σε υαλοπωλειο.
4. Για να ξαναχτιστει η οικονομια οι τελευταιοι που χρειαζονται είναι οι κυριοι Τσακαλωτος, Δραγασακης, Σταθακης, Στιγκλιτς Μιγκλιτς και το κακο συναπαντημα.Η οικονομια χρειαζεται ανθρωπους που να την ξερουν στην πραξη.Να εχουν πειρα.Και κυριως συναισθηση της ευθυνης τους.Τετοιους δεν εχει παρουσιασει ως τωρα η κυβερνηση.Δεν εχει.Οι μονοι 2 που παραγουν εργο και ξερουν τι τους γινεται δεν προερχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι καν υπουργοι.Προερχονται από το ΠΑΣΟΚ: Μάρδας και Σπίρτζης!Με ποιους θα κανει τη σοβαρη οικονομικη πολιτικη που χρειαζεται;
5. Η κυβερνηση διατυμπανιζει σε ολους τους τονους ότι δεν προκειται να αποδωσουν τα μετρα τα οποια θα συμφωνησει.Επομενως καλει το λαο να μην τα πληρωσει!Και τους υπουργους να μην σκιστουν για να τα εφαρμοσουν!
6. Οι υπουργοι της κυβερνησης διατυμπανιζουν σε ολους τους τονους, ότι δεν προκειται να εφαρμοσουν «αντιλαϊκα μετρα»,αλλα θα στηριξουν το λαο στους δρομους.Μ αυτή τη συλλογηιστικη θα τον στηριξουν συντομα στους πεντε δρομους.
7. Ακομα κι αν ηθελε η κυβερνηση,η συνθεση της,οι ανθρωποι που την αποτελουν, η πολιτικη τους βουληση και κυριως η ικανοτητα τους να μοιρασουν δυο γαϊδαρων αχυρα μαρτυρουν την αδυναμια της,την ανικανοτητα της να εφαρμοσει ένα οποιοδηποτε κυβερνητικο εργο.Οποιοδηποτε,όχι αυτό.Εκτος εκεινου των οργανωσεων αλληλεγγυης.Κι αυτό από λιγους ηρωικους εθελοντες,που είναι στα ορια τους.
8. Η κυβερνηση κυβερνα με τις ψηφους της αντιπολιτευσης! Επομενως, αυτοαποκαλειται αριστερα με τις πλατες της δεξιας! Αυτό το καραγκιοζοπαιχτηριο εχει συντομη ημερομηνια ληξης. Μονη λυση είναι οι εκλογες.
9. Εκλογες σημαινει διασπαση του ΣΥΡΙΖΑ και απωλεια των ψηφων της αριστερης πλατφορμας και ολων οσων από το λαο παγιδευτηκαν και ψηφισαν στο δημοψηφισμα, νομιζοντας ότι ετσι ενισχυουν μια αντιμνημνονιακη κυβερνηση.
10. Εκλογες σημαινει νεα πολιτικη ασταθεια και αβεβαιοτητα για τους δανειστες,με μια ακομα μη αυτοδυναμη κυβερνηση και με αγνωστη την αντοχη των κυβερνητικων συμμαχιων,που θα δημιουργηθουν.Επειδη στην Ελλαδα τα κομματα ενδιαφερονται περισσοτερο για την επιβιωση τους παρα για την επιβιωση της χωρας.
11. Οι δανειστες εχουν κοστολογησει την εξοδο της Ελλαδας από το ευρω σε 85-100 δις για τους προϋπολογισμους κυριως της Γερμανιας και της Γαλλιας.Το κοστος, όμως ,της διαρκους δανειοδοτησης μιας μαυρης τρυπας,που δεν εχει κανενα ορατο μελλον ανακαμψης είναι μακροχρονια βαρυτερο. Με τη βεβαιοτητα κι ολας ότι τα λεφτα θα είναι δανεικα κι αγυριστα.Αυτος είναι και ο λογος που ο Σόιμπλε και οι Βορειοι δεν θελουν την Ελλαδα στο ευρω.Κι αυτος είναι ο λογος που θα την εξωθησουν προς τα εκει αν δεν συμμορφωθει με τους σκληρους κανονες μιας ευρωπαϊκης νοοτροπιας,που είναι κοινη σε ένα σκληρο νομισμα,ειτε κυριαρχουν οι δεξιοι ειτε οι σοσιαλιστες.
Οποιος θελει να αλλαξει την Ευρωπη εχει μονο εναν δρομο:Να ενταχτει και να παλαιψει απο κει με συμμαχιες.Το ειπε ξεκαθαρα ο Ολαντ και ο Ρεντσι.Χωρος για φαντασιακους μπολσεβικους δεν υπαρχει.Και οι πραγματικοι μπολσεβικοι πρεπει να χττισουν την επανασταση με ιδρωτα και αιμα.Οχι με μισθους και επιδοματα του ελληνικου δημοσιου και του κομματος.
12. Το σημαντικοτερο: Καμια ελληνικη κυβερνηση και κυριως αυτή δεν εχει διαθεση να αλλαξει το ελληνικο αυθαιρετο και βιαιο σκορποχωρι,οπου το κρατος δικαιου και η δημοκρατια και η αξιοκρατια δεν εχουν ουτε θεση, ουτε αξια παρα μονο για να εκτοξευονται ως συνθηματα από τηλεορασεων και βηματων της απαξιωμενης Βουλης των Νεοελληνων.
13. Αυτή η κυβερνηση εκπροσωπει το πιο συντηρητικο,το πιο βαθυ και αντιπαραγωγικο κρατος και το πιο παλιο και διεφθαρμενο κομματι των συντεχνιων,που εγκατελειψαν το πλοιο του ΠΑΣΟΚ και πηραν το πλοιο του ΣΥΡΙΖΑ για να διαιωνισουν το ειδος τους.Απο κει στην πλειοψηφια του εγινε ο ΣΥΡΙΖΑ του 4%, ΣΥΡΙΖΑ του 36%.Δεν εγιναν οι Ελληνες ξαφνικα Αριστεροι.Πολλοι,κυριως νεοι, ειδαν πραγματικα αδολα μια ελπιδα να αχνοφεγγει.Αλλα, πολλοι μυριστηκαν διαιωνιση του κρατους και των λαμογιων του σαν βολεμενοι και καλομαθημενοι.Και προσετρεξαν.Και κρατανε ομηρο αυτοι ένα κομματι αδολων και αγνων Αριστερων μεσα στο κομμα.Ομηρο,γιατι ο πρωθυπουργος ηταν σαφης: «να ενωσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινωνικο του κοσμο».Καλως το νέο ΠΑΣΟΚ…
14. Ακομα χειροτερα: Μια ανεπαναληπτη και χυδαια για αριστερα και για τις προεκλογικες εξαγγελιες εφοδος γινεται στο ελληνικο δημοσιο,με απολυτως κομματικους και αναξιοκρατικους διορισμους σε ολους τους κλαδους.Παρα την υπογραφη της προσφατης συμφωνιας για αποκομματικοποιηση του δημοσιου!Κι ας ουρλιαζε η Αριστερα για χρονια για την κομματοκρατια στη διοικηση.Απλως δεν ηταν η δικη μας κομματοκρατια συντροφοι!
15. Με όλα αυτά τα δεδομενα,τιποτε δεν προκειται να αλλαξει προς το καλυτερο.Αντιθετως όλα θα αλλαξουν προς το χειροτερο.Και μετα την καταστροφη θα φταιν οι ξενοι! Οπως παντα! Ετσι μαθαινει ο νεοελληνας εδώ και δεκαετιες στο σπιτι του.Ποτε δεν φταιει αυτος.Αυτος είναι ανηλικο,αδυναμος,θυμα των αλλων,τι να κανει,εχει ο θεος,μαμα με βαρανε,γιατι ρε δασκαλε αντιμιλησες στο βλασταρι μας,σιγα μη δουλεψω για τοσο μεροκαματο (αλλα ζει από τη συνταξη του πατερα του) και παει λεγοντας.
Η διαρκης εξαπατηση
Δεν θα βαρεθω να λεω,ότι δεν χρειαζονταν τα μνημονια για να αλλαξουν τα αυτονοητα στη χωρα.Ειναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ που ξενοι ερχονται να ζητησουν και να επιβαλουν (!) αυτά που οι ελληνικες κυβερνησεις επρεπε να εχουν κανει από μονες τους για τους πολιτες τους εδώ και παρα πολλα χρονια. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
Όπως εχουμε πει κατ επαναληψη το μεγαλο προβλημα της χωρας δεν είναι αν θα συμφωνησει η κυβερνηση (οποια κυβερνηση) με τους δανειστες για δανεια και μετρα εναντι των δανειων. Ολες οι κυβερνησεις εδώ και 5 χρονια εχουν συμφωνησει με τους δανειστες και ολες οι Βουλές εχουν ψηφισει τα επωδυνα μετρα, από τα οποια εφαρμοζεται μονο ο,τι εχει να κανει με μισθους, συνταξεις, θεσεις εργασιας (σχεδον μονο του ιδωτικου τομεα,με ελαχιστες εξαιρεσεις συμβασιουχων του δημοσιου!Αυτων που δεν εχουν ονοματεπωνυμο!) και φορολογια της μεσαιας ταξης και των πιο αδυναμων . Οι πλουσιοι γινονται σαν από θαυμα πλουσιοτεροι! Και οσοι προσφερουν λιγοτερο εχουν και τις πιο ασφαλεις θεσεις! Ωραια δημοκρατια.
Εκει τελειωνουν τα μνημονια και οι συμφωνιες που ψηφιζονται,. Ολες οι κυβερνησεις χωρις εξαιρεση τρεμουν σαν το διαβολο το λιβανι μηπως και αγγιξουν το μεγαλυτερο και πιο διεφθαρμενο μπορντελο ολης της Ευρωπης, με μονη εξαιρεση την Αλβανια, που λεγεται ελληνικο κρατος, υπαλληλικες και επαγγελματικες συντεχνιες με προνομια, τοπικη αυτοδιοικηση, κλειστα προστατευομενα επαγγελματα που τα πληρωνουμε χρυσαφι, σκανδαλωδη συνταξιοδοτικα που δεν βγαινουν,σκανδαλωδη μεταχειριση σε κλαδους ολοκληρους, όπως είναι τα καυσιμα, τα καπνα, οι αγροτες (αυξηση εισοδηματος 26% από το 2008-2012!),οι φαρμακοποιοι, τα σουπερ μαρκετ, οι ακτοπλοοι, οι μεσαζοντες εμποροι, τα σωματεια πελατες των ταμειων του κρατικου στοιχηματος,οπου οργιαζει η διαφθορα ,η ασυδοσια που απολαμβανουν επαγγελματικα και φορολογικα πληθος ελευθερων επαγγελματιων με προεξαρχοντες βουλευτες,γιατρους και δικηγορους (πρωτους και στη λιστα της φοροδιαφυγης) για να μη μιλησουμε για την πανεπιστημιακη καθηγεσια και τα πτυχια της,τα μαυρα μιας μεγαλης μεριδας δημοσιων λειτουργων και ολη τη μαστοριά,που δεν δηλωνει και δεν δινει και αποδειξη στη ζωη της,χωρις ποτε να καταδιωκεται!
Εργολαβοι,προμηθευτες και αποθηκαριοι και κάθε παρασιτο που ακουμπαει πανω στο ελληνικο δημοσιο εχουν φυσικα τη μεριδα του λεοντος στο τσιμπολογημα της φορολογιας των κορόιδων του ελληνικου λαου.Με καθοδηγητες τους μεγαλομετοχους των ελληνικων τραπεζων,που μοιρασαν και μοιραστηκαν εκατονταδες εκατομμυρια σε αντιπαραγωγικες,κερδοσκοπιες αντι να προωθουν την παραγωγικη μηχανη της χωρας.Στεναζουν οι Ελληνες μικροπαραγωγοι από τα βασανιστηρια της ελληνικης γραφειοκρατιας,τραπεζικης και δημοσιας.
Ολες αυτές οι συντεχνιες και άλλες που δεν φτανουν σελιδες ολοκληρες για να καταγραφουν,που δεν γεννηθηκαν υγειως,όπως οι αδερφες τους στην Ευρωπη, με αγωνες στα οδοφραγματα,αλλα με ρουσφετια ψηφοθηρικα και γλειψιματικα από τις κυβερνησεις ,δεν είναι μονο, που εμποδιζουν κάθε προοδο και κοστιζουν ένα σκασμο λεφτα στο λαο,αλλα εχουν και την ισχυ να επιβαλλονται στο δρομο και στις τυφλεορασεις, με τις κραυγες που τους δινει το απυθμενο θρασσος τής μεχρι τωρα προνομίας και της διαρκους επιβολης τους σε ολες τις κυβερνησεις-πάτρονές τους. Αφου καμια κυβερνηση δεν ειχε το θαρρος να τις αντιμετωπισει δυναμικα,να τις ξεκοψει από την ευνοιοκρατια και να τις ενταξει σε ένα κρατος δικαιου υπερ του λαου.
Επειδη,όλα αυτά τα διεφθαρμενα κυταρα αυτου του καρκινοματος που λεγεται ελληνικο κρατος είναι ταυτοχρονα τα πνευμονια και οι ιστοι από τους οποιους σιτιζεται το ελληνικο πολιτικο συστημα και τα κομματα του.Χωρις καμια εξαιρεση.Καμια!
Καλυτερα να φυγει.
Ολο αυτό το μπορντελο ,λοιπον, είναι ακομα ανεγγιχτο! Ειτε αφορα στη δημοσια ειτε στην ιδιωτικη του υποσταση. Δεν εχει αλλαξει σε τιποτε! Δεν εχει θιγει τιποτε επι της ουσιας και τιποτε δεν λειτουργει αξιοκρατικα και καθαρα σε οφελος του λαου, του απλου πολιτη! Η τελευταια εκθεση του Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης Λ.Ρακιντζη είναι καθρεφτης ολων των παραπανω με ονοματεπωνυμα και διευθυνσεις. Και είναι κάθε χρονο και πιο μαυρη η εκθεση.Για τον επικερδη εναγκαλισμο της δημοσιας και της ιδιωτικης διαφθορας στον τοπο.
Ποιος θα βαλει χερι; Η κρατικολαγνα κυβερνηση;Οι απληστοι Ελληνες βιομηχανοι και κεφαλαιουχοι,που στην πλειοψηφια τους βγαζουν τα κερδη τους εξω επενδυοντας εδώ τα λιγοτερα,οταν δεν πουλανε με υπερκερδη σε ξενους τις εταιριες τους; Οι ξενες πολυεθνικες,που κανουν κρα να εξαφανισουν τους λιγους Ελληνες ανταγωνιστες τους,τους οποιους πολεμαει και το ιδιο το κρατος;; Η ΑΔΕΔΥ της συνενοχης και της συγκαλυψης ή η ΓΣΕΕ,η ΟΤΟΕ, η ΟΛΜΕ,η ΠΟΕ ΟΤΑ, και όλα τα αλλα παιδια,που τρωνε σαν το σαρακι το παραγωγικο μελλον του τοπου (αν ειχε).
Ποιος θα μετατρεψει αυτά τα εντομα σε πραγματικα συνδικατα εξω από κρατικοδιαιτες διαπλοκες και προθαλαμους πολιτικων και κομματικων εξουσιων;
Δημοκρατια θα πει κανονες.Αυτο ισως δεν το μαθαινουν ποτε οι νεοελληνες,που ζουν με νομο την αυθαιρεσια,αλλα κλαινε και φωναζουν κάθε φορα που θιγεται η αυλη τους.Μόνο η αυλη τους! Ποιος θα τους βαλει και θα τους επιβαλει αυτους τους κανονες αν όχι η δημοκρατια.Αν όχι οι δημοκρατικα εκλεγμενες κυβερνησεις;
Αντ αυτου, οι κυβερνησεις των τελευταιων 5 χρονων εξανεμισαν την αιμορραγια του ελληνικου λαου και κατεστρεψαν τον μονο παραγωγικο τομεα,τον ιδιωτικο του τοπου για να πειραξουν το λιγοτερο δυνατο τους πελατες τους με ονοματεπωνυμο και τις συντεχνιες τους.Τη νομη της εξουσιας.Κι αυτή η κυβερνηση είναι όχι απλως θιασωτης αυτης της λογικης,αλλα είναι κατι παραπανω:Είναι ο θριαμβος των αντιπαραγωγικων νταβατιλιδικων συντεχνιων επι της τελευταιας 5ετιας.Νικησαν.Βγηκαν καθαρες.Ουτε οι Γερμανοι τους αγγιξαν ουτε οι Ελληνες ουτε οι Αμερικανοι.Ουτε καν οι Αληθινοι Αριστεροι της αξιοκρατιας.
Ειπαμε και το επαναλαμβανουμε: Το ελληνικο μορφωμα θελει γκρεμισμα και ξαναχτισιμο από την αρχη.Οποια πετρα του και να σηκωσεις βρωμαει.Αν η Αριστερα δεν ηρθε γιαυτο δεν εχει λογο να ηρθε. Προκειμενου να καταστρεψει ΕΝΤΕΛΩΣ και την Ελλαδα και το ονομα της Αριστερας καλυτερα να ξαναφυγει για τα εδρανα της αντιπολιτευσης και το δρομο.Να παραιτηθει.Και αφου κανει την αυτοκριτικη της με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ενηλικιωθει ας ξαναρθει.Για να χτισει.Οχι για να καταστρεψει,όπως τωρα.
Γιατι,αν μεινει θα είναι πρωτη και τελευταια φορα αριστερα.
Billymuse
31/07/2015, 14:49
Ο Παπαγεωργόπουλος "έφαγε" €18 εκ. από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 2,5 χρόνια.
Ο Αναστασιάδης, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει €3,5 εκ, απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.
Ο "στρατηγός" του Σημίτη Τσουκάτος και ο Μαντέλης παραδέχτηκαν ότι πήραν μίζες από τη Siemens και κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Ο Μπέος καταδικάστηκε για τα στημένα, εξαγόρασε την ποινή και έγινε δήμαρχος.
Ο Μαρινάκης δεν παραπέμπεται σε δίκη για τα στημένα γιατί παραγράφησαν.
Ο Κόκκαλης είχε κατηγορηθεί για πέντε κακουργήματα - μπήκαν στο αρχείο.
Ο Κοντομηνάς με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα έκανε περιοδεία στις ΗΠΑ.
Ο Τράγκας "ξέχασε" να δηλώσει €10 εκ., αλλά συνεχίζει ανενόχλητος τις πολιτικές εκπομπές.
Ο Μηλιώνης ζημίωσε το δημόσιο κατά €275 εκ. αλλά πάρταρε ελεύθερος και ωραίος στη Μύκονο. Τώρα ζητάει να επιστρέψει τα μισά για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.
Συνδικαλιστές και πρόεδροι της ΔΕΗ κατηγορούνται για ζημίες άνω του €1 εκ., αλλά μάλλον θα απαλλαχθούν κι αυτοί.
Το MEGA έκλεβε ρεύμα.
Το ΣΚΑΪ δεν πλήρωνε το χαράτσι της ΔΕΗ.
Κι εσύ θα πάρεις σύνταξη στα 72 γιατί, όταν έπρεπε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για όλα τα παραπάνω, προτιμούσες να βλέπεις τηλεόραση. Ποιος σου φταίει τώρα;
pipe_smoker
31/07/2015, 15:06
Κι εσύ θα πάρεις σύνταξη στα 72 γιατί, όταν έπρεπε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για όλα τα παραπάνω, προτιμούσες να βλέπεις τηλεόραση. Ποιος σου φταίει τώρα;
Κάτσε ρε Billy γιατί στα 99 ποστ σου συμφωνάω, αλλά νομίζω θα διαφωνήσω στο 100στό.
Τί εννοείς ποιός του φταίει αυτουνού που θα πάρει σύνταξη στα 72, επειδή ο Μπεονάκης, και ο Condominass, κάνανε πάρτυ ανενόχλητοι από την Ελληνική δικαιοσύνη?
Να την έβλεπε βιτζιλάντης και να πήγαινε να τους πλακώσει στις μάπες?
Το ότι μπορει να καθόταν μπροστά στο χαζοκούτι σα μάπας τόσα χρόνια, μαλακία του μεν, αλλά δε δικαιολογεί ούτε το 'μήσι που τρώει ούτε το 'μήσι που δεν τρώνε αυτοί που πρέπει να το φάνε.
Εκτός κι αν δεν κατάλαβα κάτι καλά.
taisteal
31/07/2015, 15:07
Ποιος σου φταίει τώρα;
Οι νοικοκυραιοι
Bob_o_mastoras
31/07/2015, 15:39
Ο Παπαγεωργόπουλος "έφαγε" €18 εκ. από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, καταδικάστηκε σε ισόβια και αποφυλακίστηκε μετά από 2,5 χρόνια.
Ο Αναστασιάδης, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει €3,5 εκ, απαλλάχθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.
Ο "στρατηγός" του Σημίτη Τσουκάτος και ο Μαντέλης παραδέχτηκαν ότι πήραν μίζες από τη Siemens και κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Ο Μπέος καταδικάστηκε για τα στημένα, εξαγόρασε την ποινή και έγινε δήμαρχος.
Ο Μαρινάκης δεν παραπέμπεται σε δίκη για τα στημένα γιατί παραγράφησαν.
Ο Κόκκαλης είχε κατηγορηθεί για πέντε κακουργήματα - μπήκαν στο αρχείο.
Ο Κοντομηνάς με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα έκανε περιοδεία στις ΗΠΑ.
Ο Τράγκας "ξέχασε" να δηλώσει €10 εκ., αλλά συνεχίζει ανενόχλητος τις πολιτικές εκπομπές.
Ο Μηλιώνης ζημίωσε το δημόσιο κατά €275 εκ. αλλά πάρταρε ελεύθερος και ωραίος στη Μύκονο. Τώρα ζητάει να επιστρέψει τα μισά για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.
Συνδικαλιστές και πρόεδροι της ΔΕΗ κατηγορούνται για ζημίες άνω του €1 εκ., αλλά μάλλον θα απαλλαχθούν κι αυτοί.
Το MEGA έκλεβε ρεύμα.
Το ΣΚΑΪ δεν πλήρωνε το χαράτσι της ΔΕΗ.
Ρε παιδια περιμενετε απο τους ιδιους να καταδικασουν τους εαυτους τους ή τους δικους τους... Ειστε τουλαχιστον αφελεις οσοι το θεωρειτε ως πιθανον (δεν αναφερομαι σε σενα Billy)..
H λυση ειναι η ενοπλη συγκρουση. Θελουμε;; Μπορουμε;; Εχουμε τα @@;; Αυτα πρεπει να μας απασχολουν.
Ολα τα υπολοιπα μου ακογουνται ΓΕΛΟΙΑ! . -
H λυση ειναι η ενοπλη συγκρουση. Θελουμε;; Μπορουμε;; Εχουμε τα @@;; Αυτα πρεπει να μας απασχολουν.
Εμενα η ενοπλη συγκρουση μου φαινεται ΓΕΛΟΙΑ!
tzimidis
01/08/2015, 14:13
[/U];2619581]
Το ότι μπορει να καθόταν μπροστά στο χαζοκούτι σα μάπας τόσα χρόνια, μαλακία του μεν, αλλά δε δικαιολογεί ούτε το 'μήσι που τρώει ούτε το 'μήσι που δεν τρώνε αυτοί που πρέπει να το φάνε.
Εκτός κι αν δεν κατάλαβα κάτι καλά.
Parafrazontas ton poiiti
Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Giati eblepa Onour
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Giati eblepa Fatmagioul
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Giati eixe mundial
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…
Γιά σένα που νομίζεις..
ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..
ότι επειδή ακόμη δε χρειάστηκε να πας στο νοσοκομείο
και να σε διώξουν
γιατί δεν έχεις λεφτά..
Οτι επειδή ακόμη έχεις ένα πιάτο φαί, δε θα στο πάρουν
Οτι ακόμη δε σου πήραν το σπίτι του πατέρα σου
για χρέη στο Δημόσιο, θα τη γλυτώσεις
Οτι επειδή το παιδί σου ακόμη είναι στο σχολείο, θα συνεχίσει..
Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..
pipe_smoker
01/08/2015, 14:49
Parafrazontas ton poiiti
Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Giati eblepa Onour
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Giati eblepa Fatmagioul
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Giati eixe mundial
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…
Γιά σένα που νομίζεις..
ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..
ότι επειδή ακόμη δε χρειάστηκε να πας στο νοσοκομείο
και να σε διώξουν
γιατί δεν έχεις λεφτά..
Οτι επειδή ακόμη έχεις ένα πιάτο φαί, δε θα στο πάρουν
Οτι ακόμη δε σου πήραν το σπίτι του πατέρα σου
για χρέη στο Δημόσιο, θα τη γλυτώσεις
Οτι επειδή το παιδί σου ακόμη είναι στο σχολείο, θα συνεχίσει..
Οτι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..
Δε διαφωνώ καθόλου με το γνωστό "ποίημα" ούτε με τη δική σου βερσιόν.
Η ερώτηση που έκανα στον Μπιλ ήταν άλλη.
Σαφώς και το ιδανικό θα ήταν να έχουμε συνέχεια τα μάτια μας 14, να είμαστε ενημερωμένοι, πρόθυμοι να ρισκάρουμε πολλά, να έχουμε μια άλλη αντίληψη των πραγμάτων τέλος πάντων.
Δεν αντιλέγω.
Απλά το ποστ αφορούσε την ατιμωρησία και διάφορους γνωστούς που, λόγω της τσέπης που διαθέτουν, δεν τους πιάνει η τσιμπίδα του νόμου.
Εκεί ο πολίτης τί θα έπρεπε να κάνει?
Να βγει να απεργήσει που αφέθηκε ελέυθερος ο κάθε ππρας από αυτούς?
Εδώ δεν απεργούσε για άλλα κι άλλα?
Γι'αυτό θα απεργούσε?
Θεώρησα ατυχές το παράδειγμα με τη μλκία που δέρνει την ελληνική δικαιοσύνη και το 'μήσι που τρώει ο Έλληνας.
Κατά τα άλλα, τα έχουμε ξαναπεί.
Το ότι κατάντησε ο κόσμος πρεζόνια, φταίει κι ο κόσμος αλλά φταίει κι ο πρεζέμπορας.
Και μάλιστα όχι το ίδιο.
Το δεύτερο μέρος του ποστ σου φαντάζομαι ότι είναι γενικό και δεν αναφέρεται σε εμένα παρ'όλο που χρησιμοποίησες β' ενικό.
tzimidis
01/08/2015, 15:37
Εδώ δεν απεργούσε για άλλα κι άλλα?
Γι'αυτό θα απεργούσε?
Tha eprepe.
Alla exei ftasei se tetoio epipedo apoxaynosis
pou den mporei pleon na skeftei tipote allo peran tou farmville , lampsi fm klp klp
Το δεύτερο μέρος του ποστ σου φαντάζομαι ότι είναι γενικό και δεν αναφέρεται σε εμένα παρ'όλο που χρησιμοποίησες β' ενικό.
To b'meros einai prosthiki pou exei ginei me ton kairo kai apo mail se mail agnostou patros. Safos kai den pigaine se sena.
pipe_smoker
01/08/2015, 16:02
Tha eprepe.
Alla exei ftasei se tetoio epipedo apoxaynosis
pou den mporei pleon na skeftei tipote allo peran tou farmville , lampsi fm klp klp
Οκ, θα επρεπε.
Αλλα το να συζητάμε για το αν θα επρεπε να κάνει κάτι ο Χ Ψ πολίτης που δεν έκανε φυλακή ο Πέος, ειναι σα να έχουμε κάνει καινούριο ενα καρακαραστουκαρισμενο μηχανάκι, και τώρα να λέμε σε τί πίεση πρεπει να δουλέψουμε τα λάστιχα.
Και στο φιναλε το να στηθούν λαϊκα δικαστήρια κι ανταρτοδικεια, έχει νόημα μόνο αν ακολουθήσουμε τη λύση του ένοπλου αγώνα όπως προτείνει πχ ο Μπόμπ.
Αν φταίνε οι πολίτες επειδή η δικαιοσύνη τον παίζει, τότε οι πολίτες φταίνε και για το γεγονός οτι δερνουνε οι μπάτσοι (τους πολίτες).
To b'meros einai prosthiki pou exei ginei me ton kairo kai apo mail se mail agnostou patros. Safos kai den pigaine se sena.
Οκ, δεν το ήξερα:beer:
Ρε παιδια περιμενετε απο τους ιδιους να καταδικασουν τους εαυτους τους ή τους δικους τους... Ειστε τουλαχιστον αφελεις οσοι το θεωρειτε ως πιθανον (δεν αναφερομαι σε σενα Billy)..
Έλα, τώρα, μεταξύ μας...
Δεν μπορεί να το λες αυτό τόσο συχνά έτσι τυχαία, πουλάς πράμα και διαμορφώνεις κλίμα για να ξεπουλήσεις, έτσι δεν είναι;
pipe_smoker
01/08/2015, 16:52
Έλα, τώρα, μεταξύ μας...
Δεν μπορεί να το λες αυτό τόσο συχνά έτσι τυχαία, πουλάς πράμα και διαμορφώνεις κλίμα για να ξεπουλήσεις, έτσι δεν είναι;
Σαν τί να πουλάει δηλαδή?
Κι οποιος έχει αντίθετη άποψη απο τη δική του, τί πουλάει αντίστοιχα?
nikos_abel
01/08/2015, 18:41
Βίβλους.
paramedic
02/08/2015, 10:07
Απορώ γιατί αυτό το θέμα δεν έχει κλειδωθεί ακόμα? Σε άλλα θέματα με την παραμικρή παρεκτροπή το στέλνουν στο καιάδα.
tsompanis
02/08/2015, 11:05
Τα άλλα θέματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο οι πληροφορίες που παίρνουμε εδώ μέσα.
Μην βάζεις ιδέες!
pipe_smoker
02/08/2015, 12:32
Οσο δεν ξεφευγουμε δεν υπαρχει λογος για κλειδωμα.
taisteal
02/08/2015, 14:02
Απαντηση δεν πηραμε ομως στο φλεγον ζητημα,τι εμπορευεται ο Μπομπ..
pipe_smoker
02/08/2015, 14:10
Και καλύτερα να παραμείνει έτσι θα συμπληρώσω;)
paramedic
02/08/2015, 16:50
Οσο δεν ξεφευγουμε δεν υπαρχει λογος για κλειδωμα.
Γνώμη μου είναι οτι σε σχέση με άλλα που κλειδώθηκαν όχι απλά έχει ξεφύγει αλλά έχει εκτροχιαστεί. Αλλά δεν διεκδικώ και το αλάθητο.
Θα παραμείνω απλός θεατής λοιπόν...
kostas777
05/08/2015, 13:30
Προς επίρρωση των λεγομένων μου, αρκεί να λάβει υπόψιν του κανείς το πρόσφατο μπαρουφάκειο ψέμα της ημέρας, ότι η μάνα του ήταν λέει μέλος μυστικής ακροδεξιάς οργάνωσης....
Τελικά είσαι fan :lol:
Εγώ ασχολιόμουν μαζί του όταν ήταν Υπουργός. Τον έχω για ένα απλό τυπάκι, γνωρίζω άτομα πολύ πιο «τυπάδες» ας πούμε από αυτόν, για να τον χαρακτηρίσω «Μπρους Γουίλις». Τελικά μου φαίνεται ότι κάποιοι χλεχλέδες απλά τον ζηλεύουν, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους και κόμπλεξ. Αλλά το λένε και δημοσίως. Μια επιστημονική διαφωνία, για κάτι συγκεκριμένο έστω πάνω στο αντικείμενό του, μια ανάλυση έστω συναδελφική δεν έχω δει παρά ελάχιστες. Μόνο κατινιές από fans και αντι-fans σαν αυτές που αράδιασες.
Που είναι ανάξιες λόγου, όπως ίσως και ο κάθε Βαρουφάκης, αλλά να έχουμε να λέμε, να γεμίζουμε text όλο το ιντερνέτ, να χαιρόμαστε και να κάνουμε χάι φάιβ. Γιούχου.
Τελικά είσαι fan :lol:
Εγώ ασχολιόμουν μαζί του όταν ήταν Υπουργός. Τον έχω για ένα απλό τυπάκι, γνωρίζω άτομα πολύ πιο «τυπάδες» ας πούμε από αυτόν, για να τον χαρακτηρίσω «Μπρους Γουίλις». Τελικά μου φαίνεται ότι κάποιοι χλεχλέδες απλά τον ζηλεύουν, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους και κόμπλεξ. Αλλά το λένε και δημοσίως. Μια επιστημονική διαφωνία, για κάτι συγκεκριμένο έστω πάνω στο αντικείμενό του, μια ανάλυση έστω συναδελφική δεν έχω δει παρά ελάχιστες. Μόνο κατινιές από fans και αντι-fans σαν αυτές που αράδιασες.
Που είναι ανάξιες λόγου, όπως ίσως και ο κάθε Βαρουφάκης, αλλά να έχουμε να λέμε, να γεμίζουμε text όλο το ιντερνέτ, να χαιρόμαστε και να κάνουμε χάι φάιβ. Γιούχου.
Για να διαφωνήσει κάποιος στο λεγόμενο επιστημονικό του αντικείμενο, θα πρέπει ο ομιλητής να παραθέσει επιστημονικές προτάσεις και όχι ευχολόγια.
Για τα ευχολόγια και παπαρίτσες για την αδικία στον κόσμο, την φτώχεια και την ανεργία, τα παιδιά που πεθαίνουν στην Αφρική, το αυτοκαταστροφικό μονοπάτι που βαδίζει η Ευρώπη της λιτότητας και των δύο ταχυτήτων, της Γερμανίας που ποτίζει τους λαούς το ίδιο λανθασμένο δηλητήριο, για το δίκιο του ισχυρού που καταπιέζει τους λαούς, για τα συμφέροντα που προσπαθούν να ακυρώσουν την βούληση του λαού που πάρθηκε στις 26ης Ιανουαρίου, για τους αστυνομικούς στις Βρυξέλλες που του έσφιγγαν το χέρι και του έλεγαν να συνεχίσει δυνατά να παλεύει για την αξιοπρέπεια των πολιτών, για την δημιουργική ασάφεια που επιβάλλαμε με την περήφανη νίκη μας στις 20 Φερβουαρίου, για τα λεφτά που δεν αγοράζουν αγάπη, για το οτι δεν θέλουμε λεφτά αλλά χρόνο, για το όχι στην Ευρώπη της υποτέλειας και των συμφερόντων, για το καλό κατευόδιο που έπρεπε να πει στην κορούλα του στην Αίγινα όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο, για το σχέδιο που δεν υπήρχε περίπτωση να πουν όχι οι Ευρωπαίοι, για το WoW στον νταισεμπλουμ και τις φωτογραφίσεις στο Paris Match, για την αναξιοπρέπεια να σταθεί στην ουρά του ΑΤΜ, για το μυστικό σχέδιο Β΄που ήταν το σχέδιο του Σόιμπλε, για τα ΙΟU, για τους τουρίστες ελεγκτές του ΣΔΟΕ και το κλάμα στις καθαρίστριες και τα 50ΤΒ συνεντεύξεις μέχρι και στο "Κηπουρός και Κλάδεμα"....κλπ κλπ κλπ κλπ θέλεις επιστημονικό ΑΝΤΙΛΟΓΟ ???? :tooth:
Για το παραπάνω ζόμπυ που και ο ίδιος ο Τσίπρας τον έστειλε αδιάβαστο, η επιστήμη (η ψυχιατρική εννοώ), σηκώνει τα χέρια ψηλά. Oi groupies βαρουφίτσες και βαρουφίτσοi που εξακολουθούν να θεωρούν πως ο yanis "έκανε καλά τη δουλειά του για να μην τον θέλουν οι Ευρωπαίοι", μπορούν να τον βάλουν αφίσα στο δωμάτιο τους πλάι στον Πάνο Κιάμο, τους 300 του Λεωνίδα και την Κιμ Καρντάσιαν.
Για να διαφωνήσει κάποιος στο λεγόμενο επιστημονικό του αντικείμενο, θα πρέπει ο ομιλητής να παραθέσει επιστημονικές προτάσεις και όχι ευχολόγια.
Για τα ευχολόγια και παπαρίτσες για την αδικία στον κόσμο, την φτώχεια και την ανεργία, τα παιδιά που πεθαίνουν στην Αφρική, το αυτοκαταστροφικό μονοπάτι που βαδίζει η Ευρώπη της λιτότητας και των δύο ταχυτήτων, της Γερμανίας που ποτίζει τους λαούς το ίδιο λανθασμένο δηλητήριο, για το δίκιο του ισχυρού που καταπιέζει τους λαούς, για τα συμφέροντα που προσπαθούν να ακυρώσουν την βούληση του λαού που πάρθηκε στις 26ης Ιανουαρίου, για τους αστυνομικούς στις Βρυξέλλες που του έσφιγγαν το χέρι και του έλεγαν να συνεχίσει δυνατά να παλεύει για την αξιοπρέπεια των πολιτών, για την δημιουργική ασάφεια που επιβάλλαμε με την περήφανη νίκη μας στις 20 Φερβουαρίου, για τα λεφτά που δεν αγοράζουν αγάπη, για το οτι δεν θέλουμε λεφτά αλλά χρόνο, για το όχι στην Ευρώπη της υποτέλειας και των συμφερόντων, για το καλό κατευόδιο που έπρεπε να πει στην κορούλα του στην Αίγινα όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο, για το σχέδιο που δεν υπήρχε περίπτωση να πουν όχι οι Ευρωπαίοι, για το WoW στον νταισεμπλουμ και τις φωτογραφίσεις στο Paris Match, για την αναξιοπρέπεια να σταθεί στην ουρά του ΑΤΜ, για το μυστικό σχέδιο Β΄που ήταν το σχέδιο του Σόιμπλε, για τα ΙΟU, για τους τουρίστες ελεγκτές του ΣΔΟΕ και το κλάμα στις καθαρίστριες και τα 50ΤΒ συνεντεύξεις μέχρι και στο "Κηπουρός και Κλάδεμα"....κλπ κλπ κλπ κλπ θέλεις επιστημονικό ΑΝΤΙΛΟΓΟ ???? :tooth:
Για το παραπάνω ζόμπυ που και ο ίδιος ο Τσίπρας τον έστειλε αδιάβαστο, η επιστήμη (η ψυχιατρική εννοώ), σηκώνει τα χέρια ψηλά. Oi groupies βαρουφίτσες και βαρουφίτσοi που εξακολουθούν να θεωρούν πως ο yanis "έκανε καλά τη δουλειά του για να μην τον θέλουν οι Ευρωπαίοι", μπορούν να τον βάλουν αφίσα στο δωμάτιο τους πλάι στον Πάνο Κιάμο, τους 300 του Λεωνίδα και την Κιμ Καρντάσιαν.
παρά τις επιστημονικές του γνώσεις οι οποίες όπως ήταν φυσικό εντός Ελλάδος δεν χαίρουν και μεγάλης εκτίμησης αντίθετα με το εξωτερικό, η επιχειρηματολιγία του ήταν απλή και κατανοητή ακόμα και για τον πιο μπούφο.
1.Το χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο.
2.Γερμανία μας χρωστάς, έλα να συμψηφίσουμε τα χρέη.
3.Η ύφεση γεννάει ύφεση.
Βεβαίως η επιχειρηματολογία από την άλλη ήταν του τύπου "εγώ κρατώ το καρπούζι, εγώ και το μαχαίρι". Συνεπώς δεν είχε κάτι άλλο να πει με τους "απέναντι". Και όπως ήταν αναμενόμενο οι εδώ δοσίλογοι φρόντισαν να τον φθείρουν επικοινωνιακά, ενώ έπρεπε να σταθούν πλάι του από την στιγμή που μίλαγε για την αδικία απέναντι στην πατρίδα μας. Είμαι της άποψης ότι αν είχε τον πλήρη έλεγχο, θα είχε εκπονήσει το plan B νωρίτερα, και ίσως να είχε δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Ο πολιτικός αρχηγός όμως πήρε άλλες αποφάσεις. Οι οποίες ήταν αλληλένδετες με την καθυστέρηση, την έλλειψη θάρρους, και την ευχολογία....
Είμαι της άποψης ότι αν είχε τον πλήρη έλεγχο, θα είχε εκπονήσει το plan B νωρίτερα, και ίσως να είχε δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Ο πολιτικός αρχηγός όμως πήρε άλλες αποφάσεις. Οι οποίες ήταν αλληλένδετες με την καθυστέρηση, την έλλειψη θάρρους, και την ευχολογία....
Θύμισε μου φίλε μου σε παρακαλώ το plan B του Βαρουφάκη με τα IOU ήταν ή δεν ήταν σύμφωνα με δηλώσεις του σχέδιο για παράλληλο νόμισμα με το ευρώ? Αρα και αυτό το σχέδιο δεν είχε πρόβλεψη για το πως θα κινηθεί η οικονομία μας εκτός ευρώ. Δεν το λέω εγώ ο Βαρουφάκης το λέει.
Σε παρακαλώ πες μου υπάρχει έστω και ένας σε αυτή την χώρα που να έχει εκπονήσει ένα σοβαρό πλάνο για το πως θα λειτουργεί η χώρα με δραχμή και ποιος είναι αυτός να τον μάθω και γω ο ανίδεος. Ο μόνος που έχει εκπονήσει πλάνο για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι ο Σόιμπλε.
Αλλιώς να κάτσουμε να το διαβάσουμε ρε παιδί μου αυτό το σχέδιο και πλάνο που δεν το λέει κανένας ωστε να ξέρουμε να τον ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές αν είναι τόσο καλό και να στείλουμε τους άλλους στο διάολο με τα μνημόνια. Μήπως όμως δεν υπάρχει κανένα ρημάδι σχέδιο και εύκολα και χωρίς συνέπειες βγαίνει ο καθένας και μιλάει για έλλειψη θάρρους και υποταγή με μνημόνια? λέω εγώ τώρα..... μπορεί να είμαι και άσχετος, απλά να μου το πει κάποιος ρε παιδιά αυτό το μαμημένο το εκπονημένο σχέδιο να το διαβάσω εγώ ο Μαλάκας, ο άσχετος που δεν ξέρω που πάνε τα 4.
Bob_o_mastoras
05/08/2015, 15:14
Και καλύτερα να παραμείνει έτσι θα συμπληρώσω;)
Για μενα λετε ρε;;;
Ρωταω επειδης δεν παρακολουθω το θεμα για να διατηρω την ψυχικη μου ισσοροπια και υγεια. :):a15:
Bob_o_mastoras
05/08/2015, 15:28
Τωρα διαβασα την προηγουμενη σελιδα.. :a55:
Λοιπον μαγκες, διαλεχτε, πειτε μου σε πμ και σας λεω τιμες..
Με καθε τυφεκιο δωρο 2 γεμιστηρες και 1 αμυντικη χειροβομβιδα. :)
339259
Επισης υπαρχουν και βιβλια για τους πιο θεωρητικους.. Εχω βιβλους, κορανια, το Gautama Buddha, το Κεφαλαιο, το Κρατος και επανασταση, το Αγων μου, το Θεος και κρατος και τεραστια ακομα γκαμα πολιτικων και θρησκευτικων βιβλιων..
ΟΛΑ στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τιμες της αγορας και με δωρεαν μεταφορικα! Προλαβετε!!!
:tooth::tooth::tooth::tooth:
:p:p:p:p
Ορθή η απορία σου, δεν το είδαμε δεν το διαβάσαμε αλλα πιστεύω οτι εγω τουλάχιστον δεν θα είχα την δυνατότητα να το αξιολογήσω, καθώς δεν διαθέτω τις γνώσεις να το κάνω.
Παρ'ολα αυτά γνωρίζω οτι΄το δημοψήφισμα έσκασε στα χέρια του Αλέκου και είχε την επιλογή να προχωρήσει με το σχέδιο του Βαρουφ ή να κάνει πίσω βαπτίζοντας το "οχι" σε "ναι μεν αλλά.. " (και όπως παρακολουθούμε τελευταία παει και το "αλλά" περίπατο...)
Προτίμησε το δεύτερο και θα δούμε πως θα βγεί.
Αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι πως ένας άνθρωπος με τέτοιο βιογραφικό, που χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό αντιμετωπίζεται κατα κόρον ως γραφικός/τσαρλατάνος κλπ απο μεγάλη μερίδα του κόσμου..
Ορθή η απορία σου, δεν το είδαμε δεν το διαβάσαμε αλλα πιστεύω οτι εγω τουλάχιστον δεν θα είχα την δυνατότητα να το αξιολογήσω, καθώς δεν διαθέτω τις γνώσεις να το κάνω.
Παρ'ολα αυτά γνωρίζω οτι΄το δημοψήφισμα έσκασε στα χέρια του Αλέκου και είχε την επιλογή να προχωρήσει με το σχέδιο του Βαρουφ ή να κάνει πίσω βαπτίζοντας το "οχι" σε "ναι μεν αλλά.. " (και όπως παρακολουθούμε τελευταία παει και το "αλλά" περίπατο...)
Προτίμησε το δεύτερο και θα δούμε πως θα βγεί.
Αυτό που μου κάνει πολύ εντύπωση είναι πως ένας άνθρωπος με τέτοιο βιογραφικό, που χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό αντιμετωπίζεται κατα κόρον ως γραφικός/τσαρλατάνος κλπ απο μεγάλη μερίδα του κόσμου..
Δεν υπάρχει για αυτό δεν το διαβάσαμε. Τι δεν έχεις δυνατότητα να αξιολογήσεις και έχουν οι 300 στη βουλή?? Μέχρι και ο Ανατολάκης ήταν στη Βουλή και ψήφιζε, για να το ξεπεράσεις αυτό πρέπει να έχεις μυαλό κατσαρίδας.
Για να μην κάνεις πίσω πρέπει να υπάρχει εναλακτικό σχέδιο. Ε μάντεψε δεν υπήρχε.
Σαν καθηγητής χαίρει ακόμα εκτίμησης, σαν υπουργός τα έκανε σκ@τ@.
nicksior
05/08/2015, 16:06
Δεν υπάρχει για αυτό δεν το διαβάσαμε. Τι δεν έχεις δυνατότητα να αξιολογήσεις και έχουν οι 300 στη βουλή?? Μέχρι και ο Ανατολάκης ήταν στη Βουλή και ψήφιζε, για να το ξεπεράσεις αυτό πρέπει να έχεις μυαλό κατσαρίδας.
Για να μην κάνεις πίσω πρέπει να υπάρχει εναλακτικό σχέδιο. Ε μάντεψε δεν υπήρχε.
Και ενδυματολογικά είναι κατώτερος του Φλωρινιώτη !
Που δεν μας κοστίζει και τίποτα ο ανθρωπάκος..
Αναρωτιέμαι απο που αντλείς την σιγουριά σου οτι δεν υπήρχε. Εγω πάλι δεν είμαι σίγουρος, νομίζω όμως οτι δεν είναι τόσο βλάκες να πήγαιναν σε μία κόντρα 5 μηνών χωρίς να είχαν κάτι στα χέρια τους απο εναλλακτική. Όταν βέβαια κλήθηκαν να διαλέξουν πηραν την πεπάτημένη.
Αυτό με τον Ανατολάκη και τις κατσαρίδες δεν το σχολιάζω. Δεν χρειάζεται να υπονομεύεται η κουβέντα με τέτοια επιχειρήματα νομίζω. Αν σου πω εγώ να αξιολογήσεις τα πλεονεκτήματα του Switching regulator έναντι του linear εσυ μπορείς να το κάνεις, αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο; Αυτό εννοώ και νομίζω οτι είναι προφανές.
Cpt. Haddock
05/08/2015, 17:13
[...]
Που την ειδες την εκτιμηση στο εξωτερικο; Ακομα λεκτορας ειναι και εχει πατησει τα 54.
Ψαξτε λιγο με ποιανου συστατικη επιστολη σπούδασε στο πανεπιστημιο του Εσεξ; :tooth:
bros400pgm
05/08/2015, 17:38
Ενας ειναι μαγκας και χαιρει εκτιμησης στο εξωτερικο: Γ.Α.Π.
Ολοι οι αλλοι, ειναι απλα γατακια.
Που την ειδες την εκτιμηση στο εξωτερικο; Ακομα λεκτορας ειναι και εχει πατησει τα 54.
Ψαξτε λιγο με ποιανου συστατικη επιστολη σπούδασε στο πανεπιστημιο του Εσεξ; :tooth:
Τι κάθεσαι και τα σκαλίζεις...; άσε να πιστεύουν ότι χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό ο Yanis...
Coyote.V
05/08/2015, 18:10
339260
Καμιά εμπιστοσύνη πια ! :mad:
Τι κάθεσαι και τα σκαλίζεις...; άσε να πιστεύουν ότι χαίρει εκτίμησης στο εξωτερικό ο Yanis...
ΟΚ με κάνατε να ψάχνω βιογραφικά βραδυατικο.. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είναι πρύτανης για να χαίρει εκτίμησης πάντως δεν έχει κάνει και λίγα, στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον.
Εμένα δεν μου κάθεται το σενάριο να πήγαν χωρίς καμία εναλλακτική στο κεφάλι τους και νομίζω οτι η πρόταση αυτή ήταν το βαρουφάκειο παράλληλο νόμισμα. Αλλά απλά ελπίζανε οτι δεν θα έφταναν μέχρι εκεί. Όταν τους έσπρωξαν όμως οι Γερμανοί στο πραγματικό ερώτημα "μέσα ή έξω απ'το ευρώ και κομένες οι μλκίες" μάλλον ο Αλέκος συνειδητοποίησε οτι θα γίνει ακόμα πιο διάσημος απο τον Τρικούπη..
:beer:
MG-KTiNoS
06/08/2015, 08:43
Εμένα δεν μου κάθεται το σενάριο να πήγαν χωρίς καμία εναλλακτική στο κεφάλι τους και νομίζω
:beer:
Εμένα μου κάθετε το σενάριο πως το σχέδιο για μας προχωράει μια χαρά και δεν έχει ακολίνει πόντο από την ημέρα που ο κύριος πορθυπουργός μας έβαλε στο Ευρώ ως σήμερα....
(και τους Εβραίους όταν τους πήγεναν για το φούρνο για ντουζάκι τους έλεγαν)
Κατά τ άλλα....
ο λογαριασμός στους ΜΑΛΑΚΕΣ δηλαδή σ εμάς....
339297
Αναρωτιέμαι απο που αντλείς την σιγουριά σου οτι δεν υπήρχε. Εγω πάλι δεν είμαι σίγουρος, νομίζω όμως οτι δεν είναι τόσο βλάκες να πήγαιναν σε μία κόντρα 5 μηνών χωρίς να είχαν κάτι στα χέρια τους απο εναλλακτική. Όταν βέβαια κλήθηκαν να διαλέξουν πηραν την πεπάτημένη.
Αυτό με τον Ανατολάκη και τις κατσαρίδες δεν το σχολιάζω. Δεν χρειάζεται να υπονομεύεται η κουβέντα με τέτοια επιχειρήματα νομίζω. Αν σου πω εγώ να αξιολογήσεις τα πλεονεκτήματα του Switching regulator έναντι του linear εσυ μπορείς να το κάνεις, αν δεν γνωρίζεις το αντικείμενο; Αυτό εννοώ και νομίζω οτι είναι προφανές.
Ρε φιλε δεν σε προσβαλα κακως το πηρες ετσι, τον Ανατολακη προσβαλα και ειπα αν μπορει αυτος να αποφασιζει και να κρινει μπορουν ολοι, χαλαρωσε δεν προσπαθω να ανοιξω κοντρα την αποψη μου ειπα. Εγω φταιω που ασχετοι ανθρωποι μας εκπροσωπουν στην βουλη και οχι μονο, ο Χαικαλης αυτη τη στιγμη ειναι υφιπουργος, ο Αδωνης ηταν υπουργος υγειας. Μια χαρα ειπα λοιπον το παραδειγμα με την κατσαριδα, δεν υπονομευω καμια συζητηση.
Δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα αλλα θεωρω οτι σχεδιο δεν ειχαν, ναι πιστευω οτι ειναι τοσο χαζοι. Αν ειχαν και ηταν κρυφο θεωρω οτι θα το τυλιγε σε μια κορδελιτσα ο Λαφαζανης και θα το παρουσιαζε σαν σχεδιο του για ενναλακτικη λυση τωρα που θα φτιαξει κομμα. Ξαναλεω εγω μπορει να ειμαι χαζος και να μην καταλαβαινω ας βγαλει καποιος (οποιωσδηποτε) ενα σχεδιο και πλανο για το πως θα παει η χωρα με δραχμη με νουμερα και λεπτομερειες οχι γενικοτητες να το διαβασουμε. Εδω να σου επισημανω οτι για καποιο θεμα που δεν το γνωριζω μπορω να διαβασω και να μαθω. Δεν θα γινω expert αλλα μια χαρα θα καταλαβω οποτε διαφωνω μια χαρα μαζι σου. Και σου επισημαινω οτι κατι τετοιο απευθυνεται στη βουλη δεν τους λες και expert στα οικονομικα οποτε αν μπορουν να καταλαβουν αυτοι μππρουμε και εμεις
Ξαναλεω δεν σε προσβαλα αλλιως θα σου ζητουσα και συγνωμη :beer:
Ρε φιλε δεν σε προσβαλα κακως το πηρες ετσι, τον Ανατολακη προσβαλα και ειπα αν μπορει αυτος να αποφασιζει και να κρινει μπορουν ολοι, χαλαρωσε δεν προσπαθω να ανοιξω κοντρα την αποψη μου ειπα. Εγω φταιω που ασχετοι ανθρωποι μας εκπροσωπουν στην βουλη και οχι μονο, ο Χαικαλης αυτη τη στιγμη ειναι υφιπουργος, ο Αδωνης ηταν υπουργος υγειας. Μια χαρα ειπα λοιπον το παραδειγμα με την κατσαριδα, δεν υπονομευω καμια συζητηση.
Δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα αλλα θεωρω οτι σχεδιο δεν ειχαν, ναι πιστευω οτι ειναι τοσο χαζοι. Αν ειχαν και ηταν κρυφο θεωρω οτι θα το τυλιγε σε μια κορδελιτσα ο Λαφαζανης και θα το παρουσιαζε σαν σχεδιο του για ενναλακτικη λυση τωρα που θα φτιαξει κομμα. Ξαναλεω εγω μπορει να ειμαι χαζος και να μην καταλαβαινω ας βγαλει καποιος (οποιωσδηποτε) ενα σχεδιο και πλανο για το πως θα παει η χωρα με δραχμη με νουμερα και λεπτομερειες οχι γενικοτητες να το διαβασουμε. Εδω να σου επισημανω οτι για καποιο θεμα που δεν το γνωριζω μπορω να διαβασω και να μαθω. Δεν θα γινω expert αλλα μια χαρα θα καταλαβω οποτε διαφωνω μια χαρα μαζι σου. Και σου επισημαινω οτι κατι τετοιο απευθυνεται στη βουλη δεν τους λες και expert στα οικονομικα οποτε αν μπορουν να καταλαβουν αυτοι μππρουμε και εμεις
Ξαναλεω δεν σε προσβαλα αλλιως θα σου ζητουσα και συγνωμη :beer:
Ναι αδερφέ στραβή ώρα ήταν, όλα καλά.
Καλή συνέχεια :beer:
MG-KTiNoS
06/08/2015, 16:04
όποιος νύχτα περπαταεί....
μπούφλες και κλοτσές θα φάει!
:D
http://tvxs.gr/news/ellada/rodos-propilakismos-eforiakon-poy-prospathisan-kanoyn-elegxo-se-panigyri
όποιος νύχτα περπαταεί....
μπούφλες και κλοτσές θα φάει!
:D
http://tvxs.gr/news/ellada/rodos-propilakismos-eforiakon-poy-prospathisan-kanoyn-elegxo-se-panigyri
διότι ως γνωστόν οι μεγαλύτερες φορολογικές ρεμούλες γίνονται στα πανηγύρια, με εξωφρενικές "μαύρες" πωλήσεις πλαστικών μπάρμπι, κοκαλακιών για τα μαλιά, νεροπίστολων, και πρίτιμπρα πάγκου. Από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει να εφαρμόζεται φορολογικός έλεγχος σε αυτή τη χώρα...
Αφού ως γνωστόν σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ, πίστες κλπ πληρώνουν όλοι με πιστωτική....
dimmie_72
10/08/2015, 22:00
Αυτό με τον Ανατολάκη και τις κατσαρίδες δεν το σχολιάζω.
Χα! Ποιός Ανατολάκης, ποιός Πάντζας, ποιά Γερασιμίδου και ποιός Χαϊκάλης...
Εδώ εκλέγαμε και προφανώς πληρώνουμε και σύνταξη στον Σταθάκη επειδή κάποτε έμαθε και επαναλάμβανε το "φοράτε τις ζώνες ασφαλείας"! τπτ άλλο δεν θυμάμαι νάκανε...
nicksior
11/08/2015, 06:43
Χα! Ποιός Ανατολάκης, ποιός Πάντζας, ποιά Γερασιμίδου και ποιός Χαϊκάλης...
Εδώ εκλέγαμε και προφανώς πληρώνουμε και σύνταξη στον Σταθάκη επειδή κάποτε έμαθε και επαναλάμβανε το "φοράτε τις ζώνες ασφαλείας"! τπτ άλλο δεν θυμάμαι νάκανε...
ΕΛΛΑΔΑ 14.06.2014
Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος Αρης Σταθάκης
http://www.kathimerini.gr/771511/article/epikairothta/ellada/apeviwse-se-hlikia-71-etwn-o-dhmosiografos-arhs-sta8akhs
nicksior
11/08/2015, 11:37
Αντε βρέ συμφωνήσαμε! Θα έρθει το χρήμα!
Μπορεί να βοηθήσει , να τα βρούμε και με τις πλατφόρμες..
Σιγή ασυρμάτου... στο φορουμ.
Απο τον επόμενο Χειμώνα οι Έλληνες για τα επόμενα 50 χρόνια θα ακούν "αριστερά" και θα φτύνουν τον κόρφο τους.
Μη βαράτε .. Είναι κοντά ο χειμώνας.
Μια απλή πρόβλεψη κάνω !
Τον Αύγουστο ο Έλληνας κατεβάζει διακόπτες. μόνο τα μπάνια έχει στο μυαλό του.
μην περιμένεις να κάτσουμε να ασχολούμαστε με τα χαζοπολιτικά.
πλάκα πλάκα και κανονικό πραξικόπημα να γινόταν Αύγουστο σιγά μην σκοτιζόμασταν
Cpt. Haddock
11/08/2015, 15:28
Φανταστειτε μονο να ειχαμε τους υπουργους του Σαμαρα να τρεχουν σε ξενοδοχεια και να συμφωνουν σε τοσο επώδυνα μετρα μεσα σε ενα 24ωρο και να τα φερνουν στη βουλη για ψηφιση μεσα σε δυο μερες, ολα αυτα Αυγουστιατικα μετα απο ενα δημοψηφισμα οπου ο λαος ειπε αλλα και μετα απο ψηφοφοριες οπου η κυβερνητικη πλειοψηφια δεν υπήρχε, τι θα εσερνε ο Συριζα και οι Ανελ περι προδοτων, πραξικοπηματος κλπ...
Αλλα ειπαμε, πρωτη φορα αριστερα :wave2:
Υποψιν, οτι αυτο ειναι το πρωτο πακετο μετρων, το δευτερο (και μακρυτερο...) ερχεται τον Οκτωβριο μετα τις εκλογες :D
catmaster
11/08/2015, 15:35
Φανταστειτε μονο να ειχαμε τους υπουργους του Σαμαρα να τρεχουν σε ξενοδοχεια και να συμφωνουν σε τοσο επώδυνα μετρα μεσα σε ενα 24ωρο και να τα φερνουν στη βουλη για ψηφιση μεσα σε δυο μερες, ολα αυτα Αυγουστιατικα μετα απο ενα δημοψηφισμα οπου ο λαος ειπε αλλα και μετα απο ψηφοφοριες οπου η κυβερνητικη πλειοψηφια δεν υπήρχε, τι θα εσερνε ο Συριζα και οι Ανελ περι προδοτων, πραξικοπηματος κλπ...
Αλλα ειπαμε, πρωτη φορα αριστερα :wave2:
Υποψιν, οτι αυτο ειναι το πρωτο πακετο μετρων, το δευτερο (και μακρυτερο...) ερχεται τον Οκτωβριο μετα τις εκλογες :D
όπως τα λες αν και νομίζω ότι πρώτα θα επιδιώξουν να περάσουν και το επόμενο πακέτο και μετά θα πάνε σε εκλογές (και κούρεμα καταθέσεων :p )
όπως τα λες αν και νομίζω ότι πρώτα θα επιδιώξουν να περάσουν και το επόμενο πακέτο και μετά θα πάνε σε εκλογές (και κούρεμα καταθέσεων :p )
αναλόγως πώς θα εκτιμήσουν ότι θα το πλασάρουν καλύτερα στον κόσμο...