PDA

View Full Version : HABEMUS PAPAM 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21

Pan (dvs)
21/09/2015, 14:19
+990

Ο Σύριζα έχασε 400.000 ψήφους, η ΝΔ 200.000, το Ποτάμι 150.000...και η ΧΑ 9.000 (!!).

Απλά για να καταλαβαίνουμε τι λέμε, μιας και το apolitic είναι μια χαρά καραμέλα για να γκρινιάζει κάποιος. Αγώνας γίνεται στους δρόμους, αγώνας γίνεται και στην κάλπη. Όσο μπορεί ο καθένας.
Δεν γίνεται να απέχεις όμως και να κάνεις κριτική για αυτό που σου προκύπτει.

My two cents.

Σε μια μονο περιπτωση θα συμφωνουσα με αυτο.Αν βγαζανε καποιον,οποιονδηποτε, και εμενα με αφηνανε στην ησυχια μου,δεν θα ειχα λογο να μιλαω.

Οσο ομως καποιοι βγαζουν οτι ναναι ,γιατι ξερουνε οτι εγω (και οχι μονο) θα πληρωσω τον λογαριασμο,οχι μονο θα κανω κριτικη,αλλα τους περνω και με τις κλωτσιες οποτε μου δινεται η ευκαιρια.

byron
21/09/2015, 14:21
:tooth: :tooth: :tooth:

341576

Pan (dvs)
21/09/2015, 14:26
Ας πούμε λοιπόν ότι συμφωνούμε όλοι ότι το κράτος μας έχει πρόβλημα...
Ας πούμε λοιπόν ότι ένα ποσοστό των κομματικών σχηματισμών απαρτίζεται από διεφθαρμένους πολιτικούς...
Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως, με την αποχή μας θα αλλάξει κάτι, κάπου, κάποτε?
Γιατί εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι απέχοντας, απλά διαιωνίζεις μια κατάσταση.....δικαίωμα μας είναι βέβαια να κάνουμε ότι γουστάρουμε και θα είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει κάποιον αρνητικά γιατί δεν ψηφίζει.
Αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα έτσι.....

Οπως ειδες ουτε με την ψηφο αλλαζει.Μια ειναι μονο η λυση,αλλα πρεπει να ξεβολευτουμε και δεν...

Ολοι στους δρομους.Χωρις καπελωματα απο κομματα και κομματοσκυλα.Η Δημοκρατια ειναι πολυ απλη για να χρειαζεται τοσους διαχειριστες.

ΥΓ Desperado για να μην παρεξηγηθω.Μην θεωρηθει οτι το παω σε προσωπικη αντιπαραθεση.Κουβεντα κανουμε και οι αποψεις του καθενος σεβαστες.

pipe_smoker
21/09/2015, 14:29
......
Αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα έτσι.....

Αυτό που προσπαθώ εγώ προσωπικά να πω, είναι ότι τίποτα δε θα αλλάξει με την αποχή.
Τίποτα δε θα αλλάξει όμως και γενικότερα.

Δε λέω αυτά που λέω για να υποστηρίξω ότι με την αποχή κάτι καταφέρνω (εγώ εσύ αυτός ο οποιοσδήποτε).

Δεν καταφέρνω τίποτα με την αποχή μου. Και δε θέλω να καταφέρω κάτι με την αποχή μου.
Όπως επίσης δεν καταφέρνω τίποτα με το να ψηφίσω.

Από τη στιγμή λοιπόν που εγώ το εκλογικό παιχνίδι το βλέπω ως ένα φαύλο κύκλο που θα διαιωνίζεται και τίποτα δε θα αλλάζει ασχέτως του αν και τί θα ψηφίσει ο καθένας, διαλέγω απλά να μη συμμετέχω.

Δεινόσαυρος
21/09/2015, 14:38
Γιατί εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι απέχοντας, απλά διαιωνίζεις μια κατάσταση....

Όχι, φίλε μου, μάλλον το ακριβώς αντίθετο βλέπω να ισχύει.
Με την αποχή κόβεται η γραμμή τροφοδότησης. Κόβεται η στήριξη στον ηλήθιο παρτιζανισμό που φουσκώνει την αίσθηση της σημαντικότητας που κουβαλάνε και πλάσαρουνε οι καραγκιόζηδες.

Ψηφίζοντας τους ενθαρύνεις, και τους επιβεβαιώνεις οτι με της μπούρδες τους μπορουν να διαιωνίζουν αυτοί την κατάσταση, όσο θέλουν. Ουσιαστικά η ύπαρξη ψηφοφόρων της σημερινής μορφής σίγουρα διασφαλίζει την διααιώνηση της καταστασης μεχρι το ξαναέλα. Με μεγαλα ποσοστά άποχής και ακύρων γίνεται πολύ πιο εμφανές το αδιέξοδο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ίσως να μη δίνεται η ΛΥΣΗ (αυτήν εξ άλλου μόνοι μας πρέπει να την βρούμε, αν περιμένουμε από κομματόσκυλα, σωθήκαμε), αλλά δεν δίνεται και η ευκαιρία του στρουθοκαμηλισμού, της δηθενίας, οτι «ψηφίσαμε» και καλά, κάτι έγινε. Χέστηκε η Φατμέ, αυτό βασικά έγινε, όχι τίποτα άλλο. Να χαρούμε γι αυτό, λες;

Και γι αυτό θα δείς οτι η αποχή είναι μεγάλο ανάθεμα για τα καθεστώτα (παντού), άσχετα με κάποια άνευ ουσίας μικρά κέρδη που μπορεί να τους προσφέρει, ουσιαστικά τα υποσκάπτει στον μέγιστο βαθμό.

Πάντα θα πέφτει τεράστια προπαγάνδα κατά της αποχής και πάντα από αυτούς που θέλουν να διαιωνίσουν την παρούσα κατάσταση.

Σκέψου μόνο η αποχή να είχε περάσει τα 80%, τι θα γινόταν σήμερα.
Λιγότερο ή περισσότερο κοκκορωτός ο Τσίπρας, τι λες εσυ;

cityfly
21/09/2015, 14:49
Και ποιος το λεει οτι η ψηφος ειναι το αυτονοητο.Οι Ευρωπαιοι πολιτες που απεχουν απο τις εκλογες ειναι λιγοτερο δημοκρατες?

σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι;
άλλα λένε τα νούμερα

http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&language=en&pcode=tsdgo310&plugin=1

akis_trevor
21/09/2015, 14:53
άλλα λένε τα νούμερα

http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&language=en&pcode=tsdgo310&plugin=1

και να ισχυει για τις δυτικες χωρες και τις βορειες,στα @@ ποιος θα βγει οταν δουλευουν οπως πρεπει,τα παιδια τους εχουν τα σχολεια που πρεπει,την υγεια σωστα δομημενη,μισθους που τους φτανουν να ρθουν για διακοπες στην ελλαδα κανα 2-3 βδομαδα καθε χρονο κλπ κλπ...

RaGe_Raptor
21/09/2015, 15:02
ρε μη σκάτε το επάγγελμα του Τσίπρα είναι πολιτικός(προσοχή, πολιτικός όχι πρωθυπουργός),έχουμε βρει ηγέτη για 20 χρόνια.......

byron
21/09/2015, 15:02
και να ισχυει για τις δυτικες χωρες και τις βορειες,στα @@ ποιος θα βγει οταν δουλευουν οπως πρεπει,τα παιδια τους εχουν τα σχολεια που πρεπει,την υγεια σωστα δομημενη,μισθους που τους φτανουν να ρθουν για διακοπες στην ελλαδα κανα 2-3 βδομαδα καθε χρονο κλπ κλπ...

Και πως θα προκύψουν αυτοί που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες που λες? Με παρθενογένηση ή με την μέθοδο της ΧΑ περί Αριστου.?

akis_trevor
21/09/2015, 15:05
Και πως θα προκύψουν αυτοί που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες που λες? Με παρθενογένηση ή με την μέθοδο της ΧΑ περί Αριστου.?

δεν ειμαι υπερ της αποχης!!καθε αλλο!!!εγω λεω "πηγαινε ριξτο,εστω και ακυρο,αλλα πηγαινε!
ειδικα σε εμας που καπου ειδα μια φωτο πως το 37 % του τσυριζα ειναι ουσιαστικα λιγοτερο απο 20% του συνολου τον ψηφοφορων.
απλα οι βορειοτεροι που εχουν μια ποιοτητα ζωης 2-3 σκαλοπατια πανω απτην δικη μας,ισως να μην πολυνοιαζονται για το αν θα βγει ο δικος τους συριζα η η νδ γιατι λιγο πολυ μια χαρα περνανε και με τους 2.

pipe_smoker
21/09/2015, 15:08

Το θλιβερο και δυσαρεστο ενδεχομενο να μην προκυψουν αυτοι στους οποιους αναφερεστε, κι απλα να συνεχιζεται η κατρακυλα και να τρυπησουμε τον πατο να παμε και πιο κατω, δεν παιζει?

akis_trevor
21/09/2015, 15:11
Το θλιβερο και δυσαρεστο ενδεχομενο να μην προκυψουν αυτοι στους οποιους αναφερεστε, κι απλα να συνεχιζεται η κατρακυλα και να τρυπησουμε τον πατο να παμε και πιο κατω, δεν παιζει?

στανταρακι ειναι απλα,κουβεντα κανουμε,υποθετικη..;)

Δεινόσαυρος
21/09/2015, 15:12

Όπως προέκυψαν και εκεί. Με άλλα λόγια πρέπει πρώτα να μεσολαβήσει ο Διαφωτισμός στην Ελλάδα. :D
Δηλαδή να φτάσει στο τέλος του ο Μεσαίωνας που ακόμα επικρατεί στην πολιτική.

Desperado
21/09/2015, 15:18
Ολοι στους δρομους.

ΥΓ Desperado για να μην παρεξηγηθω.Μην θεωρηθει οτι το παω σε προσωπικη αντιπαραθεση.Κουβεντα κανουμε και οι αποψεις του καθενος σεβαστες.

Όλοι στους δρόμους, ναι συμφωνώ και να απαιτήσουμε τα αυτονόητα...αλλά που??
Καλά που το ξεκαθάρισες γιατί είχα αρχίσει να τα παίρνω επί προσωπικού......:bawl: (Φυσικά και κουβεντούλα κάνουμε!!!)

Αυτό που προσπαθώ εγώ προσωπικά να πω, είναι ότι τίποτα δε θα αλλάξει με την αποχή.
Τίποτα δε θα αλλάξει όμως και γενικότερα.

Στο βου σκέλος διαφωνούμε, εγώ θέλω ακόμα να ελπίζω ότι με την ψήφο μπορείς να αλλάξεις κάτι.....και αν δεν υπάρχει κάτι να σε καλύπτει..δημιούργησε το στην τελική!!

Σκέψου μόνο η αποχή να είχε περάσει τα 80%, τι θα γινόταν σήμερα.
Λιγότερο ή περισσότερο κοκκορωτός ο Τσίπρας, τι λες εσυ;

Ίσως στην αρχή να ήταν λιγότερο για λόγους επικοινωνιακούς, αλλά μετά θα ήταν το ίδιο φίλε μου. Στην Αμερική για παράδειγμα, έχουν αποχή κοντά στο 70%, είδες πουθενά να τους επηρεάζει σε κάτι??

Δεινόσαυρος
21/09/2015, 15:28
Στην Αμερική για παράδειγμα, έχουν αποχή κοντά στο 70%, είδες πουθενά να τους επηρεάζει σε κάτι??
Οι Αμερικάνοι μπορεί να μήν είναι «πολιτικοποιημένοι» με την έννοια που καταλαβαίνει ένας Βαλκάνιος, αλλά στο κάτω-κάτω έχουν ένα συστημε περίπου όπως το θέλουν, δεν υπάρχει ανάγκη.

Εκει που δραστηριοποιούνται, και είναι φοβερά αποτελεσματικοί, και μπορεί ο καθένας που θέλει να συμμετέχει, είναι μέσω του δικαστικού συστήματος, και αν ρίξεις μια ματιά στον Αμερικάνικο ακτιβισμό θα δείς οτι πολλά πάνε μέσω του «Αρείου Πάγου» τους. Εκεὶ γίνεται η δουλειά, σιγά μη χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς με τον Ντοναλ Τραμπ.

el-Gatto
21/09/2015, 15:38
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ΧΑ και λοιποί σκληροπυρηνικοί, έχουν φανατικούς οπαδούς που περιμένουν πως και πως να γίνουν εκλογές να πάνε να την ψηφίσουν, να βάλουν όσο πιο πολλούς ούγκανους στη βουλή και μετά να λύνουν και να δένουν. Κανένας χρυσαυγίτης δεν απέχει από την ψηφοφορία. Αυτοί που απέχουν είναι λόγω συνείδησης, λογικής (όπως έγραψα πριν για τους λόγους που απείχα), διαμαρτυρίας, αδιαφορίας, βαρεμάρας. Δεν έχουμε όλοι τους ίδιους λόγους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νομίζει η όποια ΧΑ ότι είναι «τρίτη δύναμη» (συγχαρητήρια ρε μεγάλε, πάρε ένα χάλκινο μετάλλιο) και ότι έχει εξουσία και να βγαίνει και καλά νικητής κάθε φορά. Και να βλέπουμε τον φρέντ φλίντστοουν μετά από κάθε εκλογές να το παίζει αρχηγάρα.
Εκτός αυτού, στις τωρινές εκλογές παιζόταν αν έβγαινε πρώτη καμιά ΝΔ, να κατέληγε ο εν λόγω κύριος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Που το αμέσως χειρότερο από αυτό θα ήταν να έβγαινε πρωθυπουργός. Δηλαδή αν υπήρχε ο κίνδυνος να βγει πρωθυπουργός, θα σκεφτόσουν τα ίδια;
Ισως οχι. Ισως να μην μπορούσα να το χωνέψω και να αντιδρούσα διαφορετικά.
Αλλα δεν μπορώ επίσης να χωνέψω οτι το συντριπτικό ποσοστό των politicaly corect πολιτών-ψηφοφόρων ,ψηφίζουν αυτούς που αποδεδειγμένα έφεραν τα πράγματα εδώ ,κ οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι διαπλεκόμενοι της διαφθοράς που συνεχίζει να λυμαίνεται τον τόπο.
Και σίγουρα δεν μου βγαίνει να πάω αναγκαστικά στην κάλπη κ να παίξω το παιχνίδι τους ,επειδή δεν υπάρχει άλλο συντεταγμένο πολιτικό σπόρ να ασχοληθώ.

Αλλωστε ,το πρόβλημα των εικονικών ποσοστών των κομάτων ,δεν τίθεται επειδή δεν πάω εγώ να ψηφίσω.
Τίθεται επειδή το παιχνίδι είναι στημένο στα μέτρα τους.
Ε ,σε αυτό το παιχνιδο-σύμφωνο , εγώ δεν προσυπογράφω.

el-Gatto
21/09/2015, 15:42
+990

Ο Σύριζα έχασε 400.000 ψήφους, η ΝΔ 200.000, το Ποτάμι 150.000...και η ΧΑ 9.000 (!!).

Απλά για να καταλαβαίνουμε τι λέμε, μιας και το apolitic είναι μια χαρά καραμέλα για να γκρινιάζει κάποιος. Αγώνας γίνεται στους δρόμους, αγώνας γίνεται και στην κάλπη. Όσο μπορεί ο καθένας.
Δεν γίνεται να απέχεις όμως και να κάνεις κριτική για αυτό που σου προκύπτει.

My two cents.
Οπως είπα κ πιό πάνω

* Μην βιαστεί κάποιος να προστρέξει σε αριθμούς κ ποσοστά κ αναγωγές του εκλογικού νόμου για να το αιτιολογήσει αυτό.
Με κανόνες στημένους στα μέτρα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος το οποίο φτύνω (βλ.bonus έδρες ,νόμους περι ΜΗ ευθύνης υπουργών-κτλ) δεν θα μπορούσαν να βγούν παρά μόνο στημένα αριθμολογικά αποτελέσματα.
Αλλο το απολιτίκ ,κι άλλο το ακομματίκ φίλε Βύρωνα.

Απολιτίκ είναι όλοι αυτοί που τρέχουν να ψηφίσουν κάθε φορά τον όποιον κομματάρχη έφτυναν μέχρι χθές ,επειδή τους έταξε πρόωρη συνταξιοδότηση ,αύξηση στο μισθό ,στην σύνταξη ,στην επιδότηση ,μη απόλυση από ενα πόστο που προσφέρουν τίποτα ,μη αξιολόγηση ,και γενικά ότι είναι προς ίδιον συμφέρον ,κι ας καταστρέφει τους υπόλοιπους.

Ακοματίκ είναι αυτοί που δεν μπαίνουν κάτω απο κομματα κ ταμπέλες ,κ προσπαθούν να δουν τα πράγματα όσο πιό αντικειμενικά ,με γνόμωνα την αλλαγή προς το δικαιότερο κ το καλύτερο για όλους.

Απλά κάτι τετοιο δεν διαφαίνεται συντόμως σαν πολιτική βούληση.
Τουλάχιστον όχι όσο οι απο πάνω βλέπουν οτι η εκλογική πελατεία των εκάστοτε απολιτίκ ψηφοφόρων τους ,είναι ακόμα ενεργή και πληθησμιακά ικανή να τους εκλέγει.

Καμία αντίρηση για αγώνες στους δρόμους κ λοιπά.
Αλλά με το "στημένο κοινοβουλευτικό νομικό πλαίσιο" που υπάρχει ,η κάλπη k τ'αποτελέσματά της ,είναι πλαστά.
Ας είναι η αποχή-αποστροφή προς αυτή λοιπόν ,ένα καμπανάκι ή μια καμπάνα ,για το τι είναι πιθανόν να επακολουθήσει στους δρόμους απο το 45%απεχόντων + 30% αντιφρονούντων ,αν συνεχίσει να προστατεύται η βολή του 20%.

el-Gatto
21/09/2015, 15:52
Και σταματηστε να μιλατε για Δημοκρατια.ΔΕΝ υπαρχει.Πειτε το οπως αλλιως θελεται,αλλα οχι Δημοκρατια.Στη Δημοκρατια εχουνε ΟΛΟΙ και συνεχεια λογο.Εμας μας δινουνε τον λογο,οποτε τους βολευει.
Ακριβώς.
Οπως δεν υπάρχει ισότητα ,ισονομία κ αξιοκρατία.
Δημοκρατία κατα το δοκούν λοιπόν.
Φχαριστώ δεν θα πάρω.
Κι ας περάσω πιό άσχημα απο τους απολύτως ενσωματωμένους στο σύστημα.
Ξέρετε ,τους "σωστούς πολίτες".

Την αντιλαμβανομαι τη διαφοροποηση σου και τη σεβομαι.

Η μονη ενσταση που εχω ειναι οτι εφοσον τους καταλογιζεις οσα τους καταλογιζεις (και πολυ καλα κανεις φυσικα), ποια αυτια θες να ιδρωσουν επειδη εσυ δεν πηγες να ψηφισεις, και γιατι να κατσουν να σκεφτουν, και γιατι να αναλογιστουν τα λαθη τους, και γιατι να παρουν το μηνυμα που μας ελεγε κι ο Κωστακης?

Δεν ειναι οτι καταλαθος κανουν οσα κανουν.
Οποτε τους δειχνεις τη δυσαρεσκεια σου, τη σακουλευονται τη δουλεια, και λενε "Ωπα φιλος μαλακια μου. Θα το σιαξω."

Για ποιο λογο να αλλαξει κατι στον τροπο που κυβερνα/πολιτευεται/you name it, ο Χ Ψ Ω?
Αφου και απο πελατη να σε χασει, στην ουσια και παλι του τα ακουμπας.

Ολοι αυτοι λοιπον στους οποιους αναφερεσαι, χεσμενο σε εχουν με το μπαρδον κι εσενα κι εμενα.
Ειναι και καρακαθικια του κερατα.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι μιλωντας τους (με την αποχη σου) θα σε ακουσουν, θα σου δωσουν σημασια, και θα αλλαξουν τροπαρι?
Η μοναδική ελπίδα που μένει πλέον ,είναι να δουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νούμερα (τα γνωρίζουν) κ να ψιλο-ιδρώσουν στο ενδεχόμενο της πιθανότητας οι απέχοντες να γίνουν μια χιονοστοιβάδα που θα τους πλακώσει κ θα τους θάψει για πάντα.
Ισως μπρός σε αυτό το ενδεχόμενο ,για να γλυτώσουν την κατστροφή τους ,ισως λέω ,να αλλάξουν απο μόνοι τους κάποιους κανόνες προς το καλύτερο κ δικαιότερο του συνόλου.

Η Ελπίδα βλέπεις ,πεθαίνει πάντα τελευταία.

Δεινόσαυρος
21/09/2015, 15:57
Σωστος ο Γατος, κατα τη γνώμη μου.
Όταν έχεις έναν λάο στην πλειοψηφία του τόσο οπισθοδρομικό, απαίδευτο και γενικά αχαΐρευτο σαν τον Ελληνικό, είναι μάλλον μάταιο να πιστεύεις οτι πιο αυστηρή εφαρμογή του εκλογικού του συστήματος θα κάνει κάτι για να αλλάξει η Μεσαιωνική πελατοκρατεία.

Πρέπει να βρεθεί αληθινά προ του Χάους - εκει (και μόνο εκεί) που γενιούνται οι πραγματικές αλλαγές - να το κοιτάξει κατάματα και να το αποδεχθεί, αν είναι κάτι πραγματικά να γίνει...
Τά άλλα είναι απλά καραμέλες: Τσίπρες, Συριζες, Νουδούλες, Βούλες, παλαβούλες... μια βαρετή λιτανεία μετριότητας έως πλήρους ανικανότητας ανάξια της προσοχής οποιουδήποτε.

toyar
21/09/2015, 16:47
http://news247.gr/eidiseis/auto/vw-yparxei-kati-sapio-sto-vasileio-ths-germanikhs-aytokinhtoviomhxanias.3676338.html
το βαζω εδω με την παρατηρηση οτι συνηθως αυτος που σε κατηγορει ειναι πολυ μεγαλυτερο λαμογιο απο σενα
'' το θεμα παρακολουθει στενα η Μερκελ'':evil:

τους γερμανικους κουβαδες θα τους θαψω σε αλλο thread:bawl:

pipe_smoker
21/09/2015, 16:53
Η μοναδική ελπίδα που μένει πλέον ,είναι να δουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νούμερα (τα γνωρίζουν) κ να ψιλο-ιδρώσουν στο ενδεχόμενο της πιθανότητας οι απέχοντες να γίνουν μια χιονοστοιβάδα που θα τους πλακώσει κ θα τους θάψει για πάντα.
Ισως μπρός σε αυτό το ενδεχόμενο ,για να γλυτώσουν την κατστροφή τους ,ισως λέω ,να αλλάξουν απο μόνοι τους κάποιους κανόνες προς το καλύτερο κ δικαιότερο του συνόλου.

Το καταλαβαίνω αυτό που λες, μπορεί να διαφωνώ εν μέρει, αλλα ρητορικής φύσεως ηταν κυρίως οι ερωτήσεις.

Το point μου το επιασες.

Εννοείται οτι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, εννοείται οτι για να συνεχίσουμε να ξυπνάμε το πρωι και να σηκωνομαστε απο το κρεβάτι πρεπει σε κάτι να ελπίζουμε.

Τώρα το τί πραγματικά πιστεύει ο καθένας μας μέσα του και κατα πόσο του αρεσει αυτό που πιστεύει/φοβάται κλπ, ειναι άλλη ιστορία.

:beer:

el-Gatto
21/09/2015, 16:56
...

Δεινόσαυρος
21/09/2015, 17:16

Πράγματι εξαιρετική είδηση ήταν με την Φοκσβαγκεν.
Αναμένω εναγωνίως να δω τους Γερμανούς, που μας ταχουν πρήξει με τα περι emissions και regulations και catathlyptic converters και carbon credits και υποχρεωτικά ABS και το μνι της Heidis να εφαρμόσουν την ίδια αυστηρότητα προς τα έσω...

ΤΟ λαυρακι της χρονιάς ήταν αυτό, δυο μέρες τώρα χαμογελάω...

Pan (dvs)
21/09/2015, 17:17
άλλα λένε τα νούμερα

Οι Ελβετοι και οι Φιλανδοι,ας πουμε.

toyar
21/09/2015, 17:23
Πράγματι εξαιρετική είδηση ήταν με την Φοκσβαγκεν.
Αναμένω εναγωνίως να δω τους Γερμανούς, που μας ταχουν πρήξει με τα περι emissions και regulations και catathlyptic converters και carbon credits και υποχρεωτικά ABS και το μνι της Heidis να εφαρμόσουν την ίδια αυστηρότητα προς τα έσω...

ΤΟ λαυρακι της χρονιάς ήταν αυτό, δυο μέρες τώρα χαμογελάω...

μεγαλη αυστηροτητα, το μαχαιρι θα φτασει στο κοκκαλο:bawl:
πριν τη vw ομως εχουν να ασχοληθουν με κατι μαγαζακια τυπου siemens, krupps κλπ

Pan (dvs)
21/09/2015, 17:29

Αυτο ακριβως.

byron
21/09/2015, 17:52

Και αυτό έχει προβλεφθεί

Ζοζέ Σαραμάγκου "Περί Φωτίσεως". Λευκό 80% και οι κυβερνώντες σε παράκρουση. :tooth:

spyro
21/09/2015, 18:03
ενοχοποιημένα και φοβικά σύνδρομα εκλογικού σώματος που πλέον δεν έχει βαρβάρους.

Χαρακτηριστικά της Ελληνικής κοινωνίας. Στη Κύπρο μέχρι και το αντίστοιχο ΚΚΕ κυβέρνησε χωρίς να έχουν τόσες αυταπάτες. Μια χαρά συμβάσεις με τον ιδιωτικό τομέα έκανε και άψογες συνδιαλλαγές με την ΕΕ του "κεφαλαίου και των μονοπωλίων" (άσχετα άν έπεσε έξω το μαγαζί επι ημερών τους).

τρεξτε να προλάβετε να κατοχυρώσετε γρήγορα οτι δεν έχετε απατηθεί απο δήθεν απατηλές ελπίδες. ο πρώτος κερδίζει καθαρό κούτελο στη κοινωνία.

AristidisZ
21/09/2015, 19:02
καλά μη τρελλαινόμαστε κιόλας, η αποχή είναι ολίγον τι σχετική, άκου 10.000.000 ψηφοφόροι...
εγώ βάζω στοίχημα ότι συγκεκριμένα χτες ζήτημα να ήταν 8,5 μύρια που θα μπορούσαν να ψηφίσουν, άρα το νούμερο 44% (της αποχής) μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας, όχι ότι και 30% αποχή είναι μικρή ή δε σημαίνει κάτι, αλλά μάλλον προς τα εκεί έπρεπε να την τοποθετούμε

nikos_abel
21/09/2015, 19:19
Εννοείται οτι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, εννοείται οτι για να συνεχίσουμε να ξυπνάμε το πρωι και να σηκωνομαστε απο το κρεβάτι πρεπει σε κάτι να ελπίζουμε.

Εγώ πάντως νόμιζα ότι η ελπίδα ήρθε αλλά βρήκε κλειστές τις πόρτες και έφυγε (μαζί με τη ζωή) :lol:

Στα σοβαρά τώρα, το πάω σε νέο λεβελ το της αποχής.

Όχι απλώς δε θέλω να συμμετέχω στο πανηγυράκι των εκλογών, αντιθέτως βλέποντας γύρω μου τη "μέση τιμή" των ανθρώπων, μακάρι να έρθει και τέταρτο και πέμπτο και δέκατο μνημόνιο και χρυσά αυγά και ασημένια παστίτσια και ότι άλλο θέλετε.

Κυριολεκτικά έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ ότι μάλλον το καλύτερο είναι να κοιτάξω τον δικό μου κωλο και μόνο.

Νόημα να δω το "κοινό" καλό δεν βρίσκω, όσο και να το θέλω.

stefanos
21/09/2015, 19:22

Άμα το βρεις ποστάρισέ το να πάμε να το ψηφίσουμε εμείς.:lol:

el_hymador
21/09/2015, 19:29
Εγώ πάντως νόμιζα ότι η ελπίδα ήρθε αλλά βρήκε κλειστές τις πόρτες και έφυγε (μαζί με τη ζωή) :lol:

Στα σοβαρά τώρα, το πάω σε νέο λεβελ το της αποχής.

Όχι απλώς δε θέλω να συμμετέχω στο πανηγυράκι των εκλογών, αντιθέτως βλέποντας γύρω μου τη "μέση τιμή" των ανθρώπων, μακάρι να έρθει και τέταρτο και πέμπτο και δέκατο μνημόνιο και χρυσά αυγά και ασημένια παστίτσια και ότι άλλο θέλετε.

Κυριολεκτικά έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ ότι μάλλον το καλύτερο είναι να κοιτάξω τον δικό μου κωλο και μόνο.

+1...

Εν αναμονή αυτών που έρχονται, το κλίμα θα πολωθεί οπότε μετριοπαθής στάση και "κάτσε να το σκεφτούμε / να τα συζητήσουμε" δεν θα υπάρχει, θα επέλθει πνευματική ταλιμπανοποίηση. Ως εκ τούτου και εγώ ιδιωτεύω με την αρχαιοελληνική έννοια... το idiot από εκεί προέρχεται καθότι οι αρχαίοι θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον δεν συμμετείχε στα κοινά αλλά αν ζούσαν στις μέρες μας, μάλλον θα θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον συμμετέχει...

Όπως και να έχει, ο προσωπικός μου στόχος είναι να μείνω ει δυνατόν α-μο*νοπάνητος για όσο καιρό αντέξω...

byron
21/09/2015, 19:33
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

341579

kostaspetrou
21/09/2015, 19:50
Το 62% που είπε όχι στα μνημόνια μέσω του δημοψηφίσματος πού πήγε;

amyroukai
21/09/2015, 20:22
Παραλία πιθανώς.

ενάμιση εκατομμύριο κόσμος δεν προσήλθε στις κάλπες, οι μισοί περίπου είχαν ψηφίσει τον Ιανουάριο αλλά δεν πήγαν τώρα.

AristidisZ
21/09/2015, 20:29
Το πιο γελοίο πάντως είναι που έχουν βγει και κάνουν όλοι αναλύσεις (συσπειρώσεις / μετακινήσεις / δεξαμενή ψήφων / φύλο / ηλικίες κλπ κλπ)
Η πλάκα είναι ότι παρουσιάζουν αποτελέσματα βάσει μιας μέτρησης που πήγε άκλαφτη, εν ολίγοις της μαλακίας το ανάγνωσμα :a31:

amyroukai
21/09/2015, 20:30
ήταν λάθος τα αποτελέσματα αλλά σωστά κιόλας, τι θες εσύ, δεν μπορούν να πέσουν έξω μιά φορά και αυτοί, άνθρωποι είναι, λάθη κάνουν.

AristidisZ
21/09/2015, 20:34
ήταν λάθος τα αποτελέσματα αλλά σωστά κιόλας, τι θες εσύ, δεν μπορούν να πέσουν έξω μιά φορά και αυτοί, άνθρωποι είναι, λάθη κάνουν.

Έχει πέσει το τρολάρισμα σύννεφο λέμε, η Μαρία από το Βόλο ψηφίζει ΚΚΕ και λέει ότι έριξε Μεϊμαράκη, ο Λούλης από την Άνοιξη λέει ότι ψήφισε Ποτάμι και έχει ρίξει Τσίπρα κ.ο.κ. και βγαίνουν 10 ηλίθιοι σήμερα και λένε ότι τους κατέβει...

Δεινόσαυρος
21/09/2015, 21:06
το idiot από εκεί προέρχεται καθότι οι αρχαίοι θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον δεν συμμετείχε στα κοινά αλλά αν ζούσαν στις μέρες μας, μάλλον θα θεωρούσαν μ@λ@κ@ όποιον συμμετέχει...
To quote του μήνα!

stefanos
21/09/2015, 21:32
Παραλία πιθανώς.

ενάμιση εκατομμύριο κόσμος δεν προσήλθε στις κάλπες, οι μισοί περίπου είχαν ψηφίσει τον Ιανουάριο αλλά δεν πήγαν τώρα.

Παραλία πήγα και δεν ήταν εκεί.
Πιθανόν το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι το μνημόνιο-μη μνημόνιο δραχμή-ευρώ και άλλες τέτοιες μαλακίες που τους τάισαν οι πολιτικοί
και τα μίντια.
Το ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο δεν τους ενδιαφέρει, πιθανώς επειδή έχουν λύσει τα προβλήματά τους.

kostaspetrou
21/09/2015, 21:35
Στο δημοψήφισμα που έγινε σε πιο πρόσφορη για παραλία περίοδο,το 38% ψήφισε ναι στο μνημόνιο.
Τώρα που λιγότεροι πάνε παραλία, το 85% ψήφισε ναι στο μνημόνιο.

Τί πάθανε;

Pan (dvs)
21/09/2015, 22:00
Στο δημοψήφισμα που έγινε σε πιο πρόσφορη για παραλία περίοδο,το 38% ψήφισε ναι στο μνημόνιο.
Τώρα που λιγότεροι πάνε παραλία, το 85% ψήφισε ναι στο μνημόνιο.

Τί πάθανε;

Αδικο εχουνε αυτοι που λενε οτι μας ψεκαζουν?
341588

amyroukai
21/09/2015, 22:12
Δεν ξέρω βρε παναγιώτη, δεν είδαμε ουρανό σήμερα. δεν μας ψέκασαν, μας μπουγέλωσαν.

byron
21/09/2015, 22:26
Δεν ξέρω βρε παναγιώτη, δεν είδαμε ουρανό σήμερα. δεν μας ψέκασαν, μας μπουγέλωσαν.

Ε, μάλλον είδαν πως η αέρια μορφή δεν επιδρά, και ξεκίνησαν την υγρή.

GFawkes
22/09/2015, 08:04
Το ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο δεν τους ενδιαφέρει, πιθανώς επειδή έχουν λύσει τα προβλήματά τους.

:D

Φεεεεττττααααααα

Desperado
22/09/2015, 08:08
Πάντως αυτές οι εκλογές περισσότερο ανασχηματισμό με κάλπη θύμισαν....:lol:

stam2
22/09/2015, 08:10
http://news247.gr/eidiseis/auto/vw-yparxei-kati-sapio-sto-vasileio-ths-germanikhs-aytokinhtoviomhxanias.3676338.html
το βαζω εδω με την παρατηρηση οτι συνηθως αυτος που σε κατηγορει ειναι πολυ μεγαλυτερο λαμογιο απο σενα

τους γερμανικους κουβαδες θα τους θαψω σε αλλο thread:bawl:

να μην ξεχνάμε και το σκάνδαλο της adac... αν εμάς λένε λαμόγια αυτοί είναι προφέσορες...

http://www.autoblog.gr/2014/01/19/h-adac-parapoihse-ta-stoixeia-ths-pshfoforias-gia-thn-anadeiksh-toy-vw-golf-ws-aytokinhtoy-ths-xronias/

GFawkes
22/09/2015, 08:13
να μην ξεχνάμε και το σκάνδαλο της adac... αν εμάς λένε λαμόγια αυτοί είναι προφέσορες...

http://www.autoblog.gr/2014/01/19/h-adac-parapoihse-ta-stoixeia-ths-pshfoforias-gia-thn-anadeiksh-toy-vw-golf-ws-aytokinhtoy-ths-xronias/

κατσε να δες πως το λενε....

...

ααααα ΝΑΙ

ΠΕΦΤΩ ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ....

:lol:

Desperado
22/09/2015, 08:19
Αμάν πια με τους υπερτιμημένους γερμανικούς κουβάδες.....Στην Αμερική η μιζενς δεν ήταν υπόδικη για τα ίδια που έκανε και εδω?

GFawkes
22/09/2015, 11:47
Ολα θα πανε καλα

Πάνω από 48.000 προσλήψεις συμβασιούχων κατά την προεκλογική περίοδο

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500027329

Φφφφεεεττταααα

byron
22/09/2015, 11:56
Ολα θα πανε καλα

Πάνω από 48.000 προσλήψεις συμβασιούχων κατά την προεκλογική περίοδο

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500027329

Φφφφεεεττταααα

Ψιλομούφα το δημοσίευμα, και μάλλον όχι τυχαία.

GFawkes
22/09/2015, 11:59
Ψιλομούφα το δημοσίευμα, και μάλλον όχι τυχαία.

Δυσκολο

αλλα οχι απιθανο

το χουν και αλλου

http://www.sofokleousin.gr/archives/256253.html

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64254382

εχει πολλες ουρες ο....Μπομπολας

byron
22/09/2015, 12:10
Δυσκολο

αλλα οχι απιθανο

το χουν και αλλου

http://www.sofokleousin.gr/archives/256253.html

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64254382

εχει πολλες ουρες ο....Μπομπολας

Δημοσίευμα εν μέρη σωστό και κατευθυνόμενο. 48.000 προσλήψεις και λες ουάου... και μετά αναφέρει πως η μερίδα του λέοντος είναι οι 1500 γυμναστές που αφορά πρόγραμμα ΕΣΠΑ...

Κάνει γαργάρα οτι ο αριθμός αφορά 25.000 αναπληρωτές καθηγητές και δασκάλους (που δεν φθάνουν γιαυτό και τα κλειστά σχολεία), αποσπάσεις και ανανεώσεις συμβάσεων κάποιων ήδη εργαζομένων. Τυπικές διαδικασίες που συμβαίνουν χρόνια δλδ...

GFawkes
22/09/2015, 12:23
πολλες μισες αληθειες ακουγονται και γραφονται.....

δεν ειναι ψεμματα, δεν ειναι αληθεια...

θελει αποκρυπτογραφηση.

George_Sp
22/09/2015, 13:11
Βγήκε ο καφές από τη μύτη! :lol:

341612

MG-KTiNoS
22/09/2015, 13:45

pipe_smoker
22/09/2015, 13:48
Πω πω μλκ μου έχω λιώσει, δεν ξέρω τί να πρωτοπαραθέσω:bawl:

Η εκδίκηση είναι μια πίτσα που τρώγεται κρύα...
Πανούληηηηηηη!!!! Πιτσούλααααα????????? (http://luben.tv/nihilpop/video/62913)

You will be sorely missed... (http://luben.tv/blogosphere/blogs/62922)

Για τον καιρό εχθές.... (http://luben.tv/daily-viral/62906)

Κρεσέντο!!!! (http://luben.tv/daily-viral/62849)

Κι ένα με ωραίο μήνυμα για όσους ψήφισαν τους Ναζί. (http://luben.tv/stream/62749)

sniper
22/09/2015, 14:31
Πω πω μλκ μου έχω λιώσει, δεν ξέρω τί να πρωτοπαραθέσω:bawl:

Η εκδίκηση είναι μια πίτσα που τρώγεται κρύα...
Πανούληηηηηηη!!!! Πιτσούλααααα????????? (http://luben.tv/nihilpop/video/62913)

Πρώην υπουργός Εθ. Άμυνας... :a18:

You will be sorely missed... (http://luben.tv/blogosphere/blogs/62922)

Τhug life! :bawl:

MG-KTiNoS
22/09/2015, 15:06
Υπουργείο Μνημονίου?

:a9:

George_Sp
22/09/2015, 15:16
Ευτυχώς ο Έλληνας δε ξεμένει ποτέ από έμπνευση.

341616

nicksior
22/09/2015, 15:18

φλρκ, μη το τερματίσουμε κιόλας με... πόνο ψυχής! :rotflmao:

ο υγιής επιχειρηματίας που εξ ορισμού προσβλέπει στο κέρδος για να καλοπληρώνει τους εργαζομένους του, να είναι συνεργάτες, να κρατάνε το μαγαζί κλπ, κλπ, φροντίζει να ελαχιστοποιεί τα λειτουργικά έξοδα, τις αποδόσεις στο κράτος....
και έχει φύγει προ πολλού.
Τη λύση του την παρείχαν ήδη τα Βαλκάνια και μετέπειτα για τους μεγαλύτερους η Κίνα.

Η λύση διαφυγής προς αποφυγή των capital controls σαν ανακάλυψη της "απόλυτης αλήθειας" είναι στην ουσία συγκαλυμμένη μέθοδος να μπαινοβγάζει ρευστό οδικά χωρίς έλεγχο, η και να διατηρεί λογαριασμό για συναλλάσσεται χωρίς περιορισμούς.

.................................................................................................... ...

Μη τα γ@μησουμε όλα συμπεριλαμβανομένης της γ@μημενης της νοημοσύνης μας. ;)

Στρατηγούλη μου διάβασα την απάντησή σου αλλά δεν προλάβαινα να απαντήσω αμέσως , βλέπεις έχουμε και δουλειές .

Btw μου εγκρίθηκε από την Eurobank (εκκρεμούσε αίτηση πολλών ημερών) μία πληρωμή , οπότε πήρα μια πρώτη ανάσα.. Κι έτσι μου ήρθε και η όρεξη να ασχοληθώ μαζί σου .

Στρατηγέ μου είσθε απρεπής και η απρέπεια είναι ανακόλουθη του βαθμού σας. :nono:

Μου αμφισβητείτε και λοιδορείτε το δικαίωμα μου στη θλίψη όταν διαπιστώνω πως μια χώρα που μέχρι χθες έβλεπε τη πλάτη μας , σήμερα δέχεται ροή Ελληνικών κεφαλαίων και τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης που πολύ αμφιβάλω αν και πότε θα επιτύχουμε εμείς.

Θα έπρεπε ίσως να χαίρομαι ή στην καλύτερη περίπτωση να παραμένω παγερά αδιάφορος.

Έχετε επίσης μια δική σας αντίληψη περί των υγειών επιχειρήσεων θεωρώντας υγιείς μόνο αυτές που ίδρυσαν καταστήματα στην αλλοδαπή την περίοδο των παχιών αγελάδων , ανάμεσα τους πολυεθνικές τύπου coca cola ή jumbo ή sprinter (αυτή κι αν σφύζει από υγεία) ή carrefour (δυσκολεύεται νομίζω) και άλλων.

Δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις κολοσσοί στρατηγέ μου και ναι υπάρχουν υγιείς μικρές επιχειρήσει που κανέναν λόγο δεν είχαν να τρέχουν στη Βουλγαρία την Κύπρο ή αλλού προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία τους , αναγκάστηκαν όμως, αφού τους στερήθηκε η δυνατότητα χρήσης ιδίων κεφαλαίων (ούτε και θα μπορούσαν να προβλέψουν τα cc) .

Αν ανάμεσα τους βρίσκονται και απατεώνες ή ξοφλημένοι δεν θα απολογηθώ εγώ γι αυτούς.

Αναφέρθηκα στις συντεχνίες των κρατικοδίαιτων του Δημοσίου επειδή είναι γνωστή η συγκυριακή πελατειακή τους σχέση με όποιο κόμμα τους τάξει οφίκια πράγμα που επηρεάζει άμεσα την πολιτική κατάσταση της χώρας άρα και την οικονομική που μας οδήγησε εδώ που βρισκόμαστε , οπότε τους καταλογίζω μέρος ευθύνης (φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλους).

Αυτή είναι η άποψη μου (αν μου επιτρέπεις να έχω άποψη) και την κατέθεσα χωρίς φόβο και.. εμπάθεια .

Τα περί «μπαινοβγάζει ρευστό οδικά..» και η εν γένει περιγραφή σου στη μεταφορά κεφαλαίων είναι τουλάχιστον αστεία εκτός αν αναφέρεσαι με μικροποσά μερικών χιλιάρικων και επιπέδου χαρτζιλικίου .

Κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θα ρισκάριζε έτσι τη μεταφορά ενός σοβαρού ποσού , άσε που δεν θα μπορούσε να το καταθέσει σε τράπεζα.

Υπάρχει καθόλα νόμιμη διαδικασία μέσω ίδρυσης θυγατρικής εταιρίας αλλά σίγουρα δεν ενδιαφέρει τους υπολοίπους για αυτό θα την περιγράψω αν μου ζητηθεί από κάποιον φίλο εδώ μέσα..

Τέλος για τα περί τη νοημοσύνη σου που αναφέρεις δεν έχω σχόλιο , τη νοοτροπία σου όμως τη γνωρίζω καλά

:wave2:

nicksior
22/09/2015, 15:23
Υπουργείο Μνημονίου?

:a9:

Ναι !

Για νάχουμε κάτι να σκίζουμε .:bawl:

dimmie_72
22/09/2015, 15:42
Δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις κολοσσοί στρατηγέ μου και ναι υπάρχουν υγιείς μικρές επιχειρήσει που κανέναν λόγο δεν είχαν να τρέχουν στη Βουλγαρία την Κύπρο ή αλλού προκειμένου να συνεχίσουν τη λειτουργία τους , αναγκάστηκαν όμως, αφού τους στερήθηκε η δυνατότητα χρήσης ιδίων κεφαλαίων (ούτε και θα μπορούσαν να προβλέψουν τα cc) .

..................................................
Τέλος για τα περί τη νοημοσύνη σου που αναφέρεις δεν έχω σχόλιο , τη νοοτροπία σου όμως τη γνωρίζω καλά

:wave2:

Αξιότιμε Κε Επιχειρηματία

Αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι να σπεύδετε επενδύοντας απανταχού προκειμένου να εκμεταλλεύεστε τις συνθήκες ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος... Λούης διαφεύγοντας απ' αυτές ενός δυσμενούς τοιούτου.

Η κάλυψη των ενεργειών σας με soundtrack του αντιπροσωπευτικού εκφραστή της "άτιμης κοινωνίας" Στ. Καζαντζίδη «Φεύγω με πίκρα στα ξένα» («Μανούλα θα φύγω μην κλάψεις για μένα / η μοίρα το γράφει μονάχος να ζω / το μίσος του κόσμου με δέρνει σκληρά / και φεύγω με πίκρα στα ξένα), καθώς και η επίκληση ως άλλοθι άλλων κατηγοριών εργαζομένων που δεν τους παρέχεται η δυνατότητα να κατατίθεται η πληρωμή τους σε λογαριασμούς του εξωτερικού, αποτελεί το επίκεντρο της ένστασής μου. Όταν δε επεκτείνετε το σενάριο της ταινίας βαφτίζοντας τις χιλιάδες των λογαριασμών των Ελλήνων στη γείτονα χώρα ως "επιχειρηματικούς", τότε η παραδοξότητα μετατρέπεται σε κωμειδύλλιο το οποίο ίσως δώσει και έμπνευση για την επόμενη ταινία του υποσχόμενου Λάνθιμου.

Η νοοτροπία μου -ως συνεπακόλουθο της νοημοσύνης μου- δεν μου επιτρέπει να διακρίνω τη διαφορά της ενέργειάς σας πρακτικά (όχι νομικά), απ αυτή των επισειόντων την γενική κατακραυγή Ελλήνων που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Εν κατακλείδι μήπως και δεν έγινα πάλι κατανοητός... "κάντο φλρκ, αλλά μη μας ζητάς κι έναν ώμο να κλάψεις" ;)

Ευπειθώς

Δεινόσαυρος
22/09/2015, 15:49
... μια χώρα που μέχρι χθες έβλεπε τη πλάτη μας , σήμερα δέχεται ροή Ελληνικών κεφαλαίων και τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης που πολύ αμφιβάλω αν και πότε θα επιτύχουμε εμείς.

Με το καλό και η ΜΑ-ΚΕ-ΔΟ-ΝΙΑ

tsompanis
22/09/2015, 16:18
Με το καλό και η ΜΑ-ΚΕ-ΔΟ-ΝΙΑ

Πάει αυτή ήδη !
Σιδενορ, καραπετσος, Βιβεχρωμ, μιντια στρομ και παίρνουν και άλλες σειρά.
Στα σύνορα περιμένουν σαν τους πρόσφυγες::lol:

George_Sp
22/09/2015, 17:59
Πόσο θα ήθελα να είχαμε και μεις έναν Snoop Dogg εδώ Ελλάδα και να βγει δημόσια σε κάποιο μεγάλο σόου και να κράξει τη λειτουργία του συστήματος και τη ζωή των προνομιούχων αλλά και του επόμενου POTUS αντίστοιχα με το παρακάτω λινκ.
Γι αυτό τον γουστάρω τον Snoop. Ποτέ δε προσποιήθηκε και ποτέ δεν κρύφτηκε για τη ζωή που κάνουν εκεί στο Αμέρικα και στο πως δουλεύει το σύστημα αλλά και στο πως τη βγάζουν καθαρή οι μεγάλοι.
(έχει και υπότιτλους από κάτω για όσους δεν θα τα πιάσουν όλα)

https://www.facebook.com/quincy.greene.1/videos/10153216341607252/

MG-KTiNoS
22/09/2015, 18:13

Αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι να σπεύδετε επενδύοντας απανταχού προκειμένου να εκμεταλλεύεστε τις συνθήκες ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος... Λούης διαφεύγοντας απ' αυτές ενός δυσμενούς τοιούτου.

Η κάλυψη των ενεργειών σας με soundtrack του αντιπροσωπευτικού εκφραστή της "άτιμης κοινωνίας" Στ. Καζαντζίδη «Φεύγω με πίκρα στα ξένα» («Μανούλα θα φύγω μην κλάψεις για μένα / η μοίρα το γράφει μονάχος να ζω / το μίσος του κόσμου με δέρνει σκληρά / και φεύγω με πίκρα στα ξένα),

Να δεις τι πλάκα που έχει στα 60 σου να βρεθείς ΤΟυρκία...

:rolleyes:

MG-KTiNoS
22/09/2015, 18:13
Ναι !

Για νάχουμε κάτι να σκίζουμε .:bawl:

κάτι μου λέει ότι θα το κάνουν ρολό και θα μας το βάλουν στο.... μπιιππππ
(και είναι και χοντρό το γ....)

Pan (dvs)
22/09/2015, 18:24

Η κάλυψη των ενεργειών σας με soundtrack του αντιπροσωπευτικού εκφραστή της "άτιμης κοινωνίας" Στ. Καζαντζίδη «Φεύγω με πίκρα στα ξένα» («Μανούλα θα φύγω μην κλάψεις για μένα / η μοίρα το γράφει μονάχος να ζω / το μίσος του κόσμου με δέρνει σκληρά / και φεύγω με πίκρα στα ξένα), καθώς και η επίκληση ως άλλοθι άλλων κατηγοριών εργαζομένων που δεν τους παρέχεται η δυνατότητα να κατατίθεται η πληρωμή τους σε λογαριασμούς του εξωτερικού, αποτελεί το επίκεντρο της ένστασής μου. Όταν δε επεκτείνετε το σενάριο της ταινίας βαφτίζοντας τις χιλιάδες των λογαριασμών των Ελλήνων στη γείτονα χώρα ως "επιχειρηματικούς", τότε η παραδοξότητα μετατρέπεται σε κωμειδύλλιο το οποίο ίσως δώσει και έμπνευση για την επόμενη ταινία του υποσχόμενου Λάνθιμου.

Η νοοτροπία μου -ως συνεπακόλουθο της νοημοσύνης μου- δεν μου επιτρέπει να διακρίνω τη διαφορά της ενέργειάς σας πρακτικά (όχι νομικά), απ αυτή των επισειόντων την γενική κατακραυγή Ελλήνων που βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Εν κατακλείδι μήπως και δεν έγινα πάλι κατανοητός... "κάντο φλρκ, αλλά μη μας ζητάς κι έναν ώμο να κλάψεις" ;)

Ευπειθώς

Tωρα λες μαλακιες.:beer:

pipe_smoker
22/09/2015, 18:26
Πόσο θα ήθελα να είχαμε και μεις έναν Snoop Dogg εδώ Ελλάδα και να βγει δημόσια σε κάποιο μεγάλο σόου και να κράξει τη λειτουργία του συστήματος και τη ζωή των προνομιούχων αλλά και του επόμενου POTUS αντίστοιχα με το παρακάτω λινκ.
Γι αυτό τον γουστάρω τον Snoop. Ποτέ δε προσποιήθηκε και ποτέ δεν κρύφτηκε για τη ζωή που κάνουν εκεί στο Αμέρικα και στο πως δουλεύει το σύστημα αλλά και στο πως τη βγάζουν καθαρή οι μεγάλοι.

Να φανταστώ οτι το λες ειρωνικά, έτσι?

George_Sp
22/09/2015, 18:30
Να φανταστώ οτι το λες ειρωνικά, έτσι?

ειρωνικά γιατί εκεί θα φτάσουμε με μαθηματική ακρίβεια. ;)

pipe_smoker
22/09/2015, 18:30
Tωρα λες μαλακιες.:beer:

Δικαίωμα του καθενός να νομίζει ο,τι θέλει, και να θεωρεί τα λεγόμενα κάποιου μαλακιες.

Αλλα πραγματικά, άποψή μου, δεν έχετε καταλάβει τί λεει ο Ντιμι, και κυρίως πώς το λεει.

Κατ'εμε, οχι μόνο μαλακιες δε λεει, αλλα ξέρει πολυ καλά τί λεει.

Απο κει κι έπειτα γούστο και καπέλο του καθενός :beer:

pipe_smoker
22/09/2015, 18:32
Πρώην υπουργός Εθ. Άμυνας... :a18:

Τhug life! :bawl:

Οχι παίζουμε!:lol:

Pan (dvs)
22/09/2015, 18:42
Δικαίωμα του καθενός να νομίζει ο,τι θέλει, και να θεωρεί τα λεγόμενα κάποιου μαλακιες.

Αλλα πραγματικά, άποψή μου, δεν έχετε καταλάβει τί λεει ο Ντιμι, και κυρίως πώς το λεει.

Κατ'εμε, οχι μόνο μαλακιες δε λεει, αλλα ξέρει πολυ καλά τί λεει.

Απο κει κι έπειτα γούστο και καπέλο του καθενός :beer:

Του το λεω,οπως θα το ελεγα σε καποιον φιλο μου και σιγουρα οχι με σκοπο να τον προσβαλω.Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.Απλα εχουμε αντιθετες αποψεις.Θεωρω ομως οτι εχετε καποια κενα στο συγκεκριμενο θεμα.

Ο nicksior δινει πιο πανω μια πολυ καλη απαντηση.Ειναι απαντηση "εκ των εσω" και για μενα εχει ιδιαιτερη βαρυτητα.Δεν ψαχνουμε τροπους για να αυξησουμε τα κερδη μας,ουτε παμε να κλεψουμε κανεναν.Εχουμε στα χερια μας υγιεις επιχειρησεις και προσπαθουμε απλα να επιβιωσουμε.

ΥΓ dimmie_72 αν θεωρεις προσβλητικο το σχολιο μου πες μου το και θα το διαγραψω.

dimmie_72
22/09/2015, 18:51
δεν έχετε καταλάβει τί λεει ο Ντιμι, και κυρίως πώς το λεει

μα σας παρακαλώ... το διασκεδάζω!

ειδικά στα σημεία όπου απαξιώνεται η εξισώνεται ο επιχειρηματίας που ενήργησε επαναπατρίζοντας φορολογημένα κεφάλαια δημιουργώντας πλούτο για τη χώρα, με αυτόν που κατά δήλωσή του εκπατρίζεται για να την αποφύγει. :D

Pan (dvs)
22/09/2015, 19:36
341624

taisteal
22/09/2015, 19:37
341624

ααααααααυτο!!!!!!!!!

MG-KTiNoS
22/09/2015, 19:52
ααααααααυτο!!!!!!!!!

Αυτό δεν εχει ειπωθεί ποτέ έτσι....

Ο Ανιέλι δεν ήταν ΤΕΤΟΙΟΣ (ήταν ότι ήταν αλλά αυτό δεν ήταν)

-για την ιστορία τη πτνα που τη γμν όλοι-

Μικe777
22/09/2015, 19:54

snoop Dogg μπολικους..
που βγαζουν κατι λεφτακια εξω και κατι ρεμουλες
και μετα κανουν κριτικη..:lol:

MG-KTiNoS
Την άρνησή τους εξέφρασαν με ψήφισμά τους έπειτα από γενική συνέλευση οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ-1 (μέλη και μη της ΕΣΗΕΑ) στις νέες περικοπές που ανακοίνωσε η διοίκηση του Ομίλου.

-------------------------------------------------------------
Κατά τ άλλα αυτοί δεν έλεγαν ότι πρέπει να πέσουν τα μιστά να δουλέψουν οι μπίΖνες????

ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΩΡΑ

http://www.efsyn.gr/arthro/esiea-resital-ergodotikis-aythairesias-se-ant-1-kai-alpha
--------------------------------------------------------------

Pan (dvs)
Αυτό δεν εχει ειποθεί ποτέ έτσι....

Μπορει και να εχεις δικιο,ητανε πιο πολιτικαντζα.

MG-KTiNoS
22/09/2015, 19:56
Μπορει και να εχεις δικιο,ητανε πιο πολιτικαντζα.

Ο ΑΝιέλι δεν είχε ανάγκη να είναι τίποτε...
Πίστεψε με.
Δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα.
ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ

sniper
22/09/2015, 20:17
Να δεις τι πλάκα που έχει στα 60 σου να βρεθείς ΤΟυρκία...

Με ποια ιδιότητα; Έχεις τίποτα πληροφορίες σχετικώς με το ξανθό γένος, τον μαρμαρωμένο κλπ; :bawl:

amyroukai
22/09/2015, 20:19
Με ποια ιδιότητα; Έχεις τίποτα πληροφορίες σχετικώς με το ξανθό γένος, τον μαρμαρωμένο κλπ; :bawl:

Στα γεράματα για κανένα εξπρές του μεσονυχτίου τον κόβω.

pipe_smoker
22/09/2015, 21:07
Του το λεω,οπως θα το ελεγα σε καποιον φιλο μου και σιγουρα οχι με σκοπο να τον προσβαλω.Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.Απλα εχουμε αντιθετες αποψεις.Θεωρω ομως οτι εχετε καποια κενα στο συγκεκριμενο θεμα.

Ο nicksior δινει πιο πανω μια πολυ καλη απαντηση.Ειναι απαντηση "εκ των εσω" και για μενα εχει ιδιαιτερη βαρυτητα.Δεν ψαχνουμε τροπους για να αυξησουμε τα κερδη μας,ουτε παμε να κλεψουμε κανεναν.Εχουμε στα χερια μας υγιεις επιχειρησεις και προσπαθουμε απλα να επιβιωσουμε.

ΥΓ dimmie_72 αν θεωρεις προσβλητικο το σχολιο μου πες μου το και θα το διαγραψω.

Μα δεν παρεξήγησα την πράξη σου, ούτε το ύφος σου, ούτε "σε μάλωσα".

Καλά κάνεις και το λες αφού το πιστεύεις (και υπάρχει η σχετική άνεση ανάμεσά σας σαφώς).

Απλά λέω ότι, ειδικά κρίνοντας από αυτά που έχω διαβάσει από τους περισσότερους εδώ, αν είχατε/είχαν καταλάβει τί είναι αυτό που λέει, θα ήταν παράλογο να διαφωνούν/είτε, και ανακολουθο με τις προηγούμενες απόψεις που έχουν εκφραστεί κατά καιρούς.

Ξαναλέω, κατά την ταπεινή μου άποψη.

taisteal
23/09/2015, 00:45
Αυτό δεν εχει ειπωθεί ποτέ έτσι....

Μην κολλας στο ποιος,αλλα στην ουσια

amyroukai
23/09/2015, 00:51
Ή ουσία είναι ότι πετάνε μια ατάκα με μια φωτό και ένα όνομα και αποκτάει εγκυρότητα;

taisteal
23/09/2015, 00:54
Ή ουσία είναι ότι πετάνε μια ατάκα με μια φωτό και ένα όνομα και αποκτάει εγκυρότητα;

Και ο Ναπολεων να ελεγαν οτι το ειπε,δεν εχει καμμια σημασια,μενω στο νοημα.
Καπου το ειχα ξαναδιαβασει αλλα δεν θυμαμαι που.

amyroukai
23/09/2015, 01:00
Ναι το νόημα έχει όντως νόημα.

Εγώ θα έλεγα μην βιαζομαστε τόσο. Αυτά τα μέτρα είτε έτσι είτε αλλιώς θα περνούσαν, για τους γνωστούς λόγους. Περιμένω ακόμα να δω αν στ' αλήθεια θα φανεί τόσο άχρηστος όσο όλοι οι προκάτοχοί του. Ή ελπίδα λέει όχι... Αλλά περιμένεις κάτι καλύτερο από την τελευταία κατάρα που βγήκε από το κουτί της Πανδώρας; :)

taisteal
23/09/2015, 01:07
Αλλά περιμένεις κάτι καλύτερο από την τελευταία κατάρα που βγήκε από το κουτί της Πανδώρας; :)

Οχι.
Θα ειναι ο χειροτερος απ'ολους.

Pan (dvs)
23/09/2015, 07:52
Ναι το νόημα έχει όντως νόημα.

Εγώ θα έλεγα μην βιαζομαστε τόσο. Αυτά τα μέτρα είτε έτσι είτε αλλιώς θα περνούσαν, για τους γνωστούς λόγους. Περιμένω ακόμα να δω αν στ' αλήθεια θα φανεί τόσο άχρηστος όσο όλοι οι προκάτοχοί του. Ή ελπίδα λέει όχι... Αλλά περιμένεις κάτι καλύτερο από την τελευταία κατάρα που βγήκε από το κουτί της Πανδώρας; :)

Ξαναεμφανιστηκε ο Αδωνις?:cry:

Την φωτο που ανεβασα με τον Ανιελι,την ανεβασα γιατι μου αρεσε και οχι γιατι πιστεψα οτι ειπε αυτα που γραφει.Ειναι μια πραγματικοτητα ομως,συνηθισε το.

amyroukai
23/09/2015, 09:59
Ειναι μια πραγματικοτητα ομως,συνηθισε το.

To ότι η αριστερά θα περνάει τα "επονείδιστα" της δεξιάς είναι η πραγματικότητα που πρέπει να συνηθίσω; Είναι τόσο συχνό το φαινόμενο;

gior-gos
23/09/2015, 10:26
To ότι η αριστερά θα περνάει τα "επονείδιστα" της δεξιάς είναι η πραγματικότητα που πρέπει να συνηθίσω; Είναι τόσο συχνό το φαινόμενο;

Το φαινομενο δεν ειναι συχνο γιατι πρωτη φορα "αριστερα" :bawl: στην Ελλαδα. Απο δω και περα θα δειξει αν και ποσο συχνο θα ειναι. Η αρχη παντως ηταν επιτυχημενη (3ο μνημονιο και δεν ανοιξε ρουθουνι). Η λογικη του φαινομενου παντως (ο καλος μπατσος και ο κακος μπατσος) το καθιστα χρησιμο δια πασαν νοσον και πασαν..
:)

GFawkes
23/09/2015, 10:38
Οι καλύτερες ερωτήσεις που δέχτηκε η Κωνσταντοπούλου στο #ask_Zoe

Είναι αλήθεια ότι έχεις δειρει τον Τσακ Νόρις; #ask_Zoe

Τι συγγένεια έχετε με τον Machete απο την ομώνυμη ταινία του Rodriguez? #ask_Zoe

τα μπουλόνια σταυρωτά η με την σειρά? #ask_Zoe

the best
Πότε σκοπεύετε να ενημερώσετε τον κύριο Λαφαζάνη ότι δεν είναι ο αρχηγός του κόμματος; #ask_zoe

MG-KTiNoS
23/09/2015, 11:52

Η αλήθεια είναι ότι μια στιγμή στη ζωή του γέρος πια ο Ανιέλι είχε πει ότι πιο καλά να κάνει κυβέρνηση η αριστερά από ότι ο Μπούνγκα μπουνγκα τον οποίο
μόλις έβλεπε ξέρναγε επί τόπου.....
Κάποτε είχε πει για τον μπούνγκα ότι πουλάει αέρα τηγανιτό (πριν φτιάξει κόμμα, τότε που το έπαιζε επιχειρηματίας και πρόεδρος Μίλαν)

Αν κάποιος θέλει να καταλάβει πως σκεφτονταν ο Ανιέλι πρέπει να δει ότι φορούσε το ρόλεξ πάνω από το πουκάμισο γιατί τον ενοχλούσε
και είχε πει να του φτιάξουν λάντσια με μοτέρ φεράρι.... γιατί έτσι γούσταρε.
Ήταν αριστοκράτης, πολύ μορφωμένος και με @@ τηλεφωνικό κατάλογο.
Δεν είχε πρόβλημα να πει ότι ήθελε σε κανέναν και για κανέναν και πριν πεθάνει θέλησε να βάλει τάξη στην Ιταλία

Μπορεί να τον θεωρώ καπιτάλα του κερατά, μπορεί να λέω ότι γαμάει το σύμπαν κλπ κλπ
αλλά την πουστοκουβέντα δεν την είχε...
Μπέσα είπε ότι οι άλλοι ήταν πιο καλοί σ εκείνη τη φάση από τον Μπερλούσκο
Και ήταν !

----
τα γράφω αυτά γιατί δεν μου αρέσουν οι ρετσινιές ΓΕΝΙΚΑ

Pan (dvs)
23/09/2015, 13:41

Συχνο η οχι εσυ θα το κρινεις.Τους τελευταιους εφτα μηνες αυτο γινεται και οπως λεει ο Γιωργος δεν ανοιξε ρουθουνι.Η νεα κυβερνηση εχει οριζοντα τετραετιας,αρα για τα επομενα τεσσερα χρονια θα το βλεπουμε σε καθημερινη βαση.

Επανασταση απ οτι εκτιμω δεν θα κανουμε,οποτε...

GFawkes
23/09/2015, 13:47
Aρα ολα καταληγουν στο αρχαιο ρητο του moto.gr κατα Σκυρακο.....

π@υτσ@....

καλη ορεξη!

el_hymador
23/09/2015, 14:18
Συχνο η οχι εσυ θα το κρινεις.Τους τελευταιους εφτα μηνες αυτο γινεται και οπως λεει ο Γιωργος δεν ανοιξε ρουθουνι.Η νεα κυβερνηση εχει οριζοντα τετραετιας,αρα για τα επομενα τεσσερα χρονια θα το βλεπουμε σε καθημερινη βαση.

Επανασταση απ οτι εκτιμω δεν θα κανουμε,οποτε...

χρειαστήκανε 400 χρόνια για το 1821 και εκεί μιλάγαμε για κατοχή (έκδηλη και οφθαλμοφανή)... τώρα έτσι όπως μας κόβω το υπολογίζω για το 2782, όπου θα αρματωθούμε τα πιστόλια πλάσματος και θα τους γ@μησουμε τα πρέκια!

RaGe_Raptor
23/09/2015, 14:18
μα το είπε ο Γιώργος Τσίπρας... η κυβέρνηση πλέον έχει τη νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού για το 3ο μνημόνιο..... ο κυρίαρχος λαός αποφάσισε.. βέβαια για την αποχή ούτε λόγος.......................................................................................... ...................................................

spyrakos35
23/09/2015, 14:27
μα το είπε ο Γιώργος Τσίπρας... η κυβέρνηση πλέον έχει τη νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού για το 3ο μνημόνιο..... ο κυρίαρχος λαός αποφάσισε.. βέβαια για την αποχή ούτε λόγος.......................................................................................... ...................................................

χωρίς να συμφωνώ με τον γιώργο τσιπρα, για την αποχή οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς.....

κανένας από τους άλλους

δεν ξέρω αν το 45% που απείχε έχει καταλάβει οτι θα μπορούσαν (εφόσον ψήφιζαν όλοι το ίδιο κάτι) να βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση....