PDA

View Full Version : HABEMUS PAPAM 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21

MG-KTiNoS
28/09/2015, 15:32
:ZZZ:

Μλκ μεσημέρι ε ???

:rotflmao:

dimmie_72
28/09/2015, 15:33
Δεν έγινε έτσι...

α, τα Σπάτα δεν τάκανε γαργάρα δλδ.

MG-KTiNoS
28/09/2015, 15:39
Ρε ΄συ MG...μην τα πετάς έτσι ρε παιδάκι μου αυτά... Για το οτι είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη οπου μετά από την καταστροφή του Β' ΠΠ μπλεχτήκαμε στο καπάκι σε έναν εμφύλιο που διέλυσε την χώρα είναι γνωστό, και ευθύνες είχαν αμφότερες οι πλευρές. Μην απενοχοποιείς κάποιους με τέτοια επιχειρήματα...την εξουσία ήθελαν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ και οι δύο πλευρές.

Η "αριστερά" ήξερε πως εξουσία δεν μπορεί να πάρει.
Για αυτό υπέγραψε και τη Βάρκιζα.
Από εκεί και μετά τη μπάλα την είχε η άλλη πλευρά και είδες τι έκανε.

sniper
28/09/2015, 15:40

Γεια σου Γιάννη
Κουκιά σπέρνω.

byron
28/09/2015, 15:44
Από εκεί και μετά τη μπάλα την είχε η άλλη πλευρά και είδες τι έκανε.

OMG + 3 LOL ρε συ...τι λες? :uplate:

MG-KTiNoS
28/09/2015, 15:44
OMG + 3 LOL ρε συ...τι λες? :uplate:
Την πικρή αλήθεια

Γεια σου Γιάννη
Κουκιά σπέρνω.

Γειά σου Γιάννη Γιαλατα Πότσδαμ
:wave2:

byron
28/09/2015, 15:45
Γειά σου Γιάννη Γιαλατα Πότσδαμ
:wave2:

Γιάλτα είναι ρε συ...

MG-KTiNoS
28/09/2015, 15:49
Γιάλτα είναι ρε συ...

Από το Πότσαδ άρχισε η κουβέντα αλλά δεν έχει νόημα....

Το θέμα παραμένει, μας έβαλαν ΕΚΕΙ και δεν υπήρχε (υπάρχει) περίπτωση να κάνουμε βήμα.
Όπως και την Ουγγαρία την Τσεχοσλαβακία την έβαλαν απ την άλλη και είδες τι έγινε όταν
τους ήρθε η ιδέα ν αλλάξουν.
:(

τεσπα γάματα....

dimmie_72
28/09/2015, 16:20

ποιός ήρθε; !!! :bawl:

έπρεπε να μπορούσαμε να μπούμε στη χρονοκάψουλα να πάμε κάπου στο '45.

duke200
28/09/2015, 16:46
Δυστυχώς η ιστορία δεν γραφεται πλεον, τα κανάλια δεν λενε ειδήσεις και έτσι ο κόσμος είναι μακρια νυχτωμένος για το ποιος φταιει και ποιος δεν φταίει. Ο ένας τα ριχνει στη δεξιά ο άλλος στην αριστερά. Όμως εγω θα σας πώ ποιος φταίει: Για ένα λαο που έχει ως ιδεώδες να διοριστεί στο δημόσιο και πως να "περνάμε καλά" η καταληξη μας ήταν δεδομένη. Ολοι βρίζουν τους πολιτικούς αλλα αυτοι είναι άνθρωποι σαν εμας ή καλύτερα άθλιοι σαν εμας που κοιτάμε μόνο την πάρτη μας. Τι περιμένατε δηλαδή να κάνουνε η πολιτικοί, να κοιτάξουν τη χώρα? Ειμαστε όλοι άθλιοι και τέτοια άθλια (σε οργάνωση) χώρα μας αξίζει.

Είναι κρίμα βέβαια γιατι η Ελλαδα έχει τα πάντα, έχει άριστο κλίμα, μπορεί να παράγει τα πάντα και είναι μια πανέμορφη χώρα με πανάσχημους κατοίκους. Στα μούτρα μας λοιπόν:moutza:

θα μου πείτε και οι Άγγλοι οι Αμερικάνοι, κλπ είναι καλύτεροι? Όχι και αυτοί χάλια άνθρωποι είναι, αλλα έχουν μια βασική διαφορά με μας: Αγαπάνε τη χώρα τους περισσότερο απο την πάρτη τους και έχουν πίστη σε αξίες όπως η αξιοκρατία.

RaGe_Raptor
28/09/2015, 16:46
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ........!!!!!!!!

Πονάνε τα μάτια μου .....

MG-KTiNoS
28/09/2015, 17:08
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ........!!!!!!!!

Πονάνε τα μάτια μου .....

Ελπιζω να συνεχίσουν να πονάνε μόνο τα μάτια σου και όχι τίποτε άλλο....

:cool:

ποιός ήρθε; !!! :bawl:

έπρεπε να μπορούσαμε να μπούμε στη χρονοκάψουλα να πάμε κάπου στο '45.

Γιατί να πάμε???
Δήλωσε πως είσαι ΑΝΤΑΡΣΙΑ πχ σου λέω και θα δεις τι έχεις να πα΄θεις σήμερα....
Ευκολο πράμα είναι.
Άρχισε να βρίζεις στο φβ και θα καταλάβεις τι θέλω να πω.

RaGe_Raptor
28/09/2015, 17:29
Ελπιζω να συνεχίσουν να πονάνε μόνο τα μάτια σου και όχι τίποτε άλλο...

Καλέ μου Χτηνούλη όλα θα γίνουν.... Κλείνει ένας κύκλος σιγά-σιγά και θ'ανοίξει ο επόμενος

MG-KTiNoS
28/09/2015, 18:40
σιγά-σιγά και θ'ανοίξει ο επόμενος

Μακάρι να έχεις δίκιο.... ΜΑΚΑΡΙ.....

MG-KTiNoS
28/09/2015, 18:43
Ιωάννης Καποδίστριας
Οι Ελβετοί, τον γιορτάζουν σαν εθνικό τους ήρωα. Υπήρξε ο "αρχιτέκτονας" της Ελβετικής ουδετερότητας, και αυτός που πρόσθεσε τα Καντόνια της Γενεύης και της Λοζάνης στην Συμπολιτεία. Οι Ελβετοί, αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του, τον εμπνευστή και οραματιστή στον οποίο η χώρα τους οφείλει την καλή της μοίρα. Είχε ακριβώς το ίδιο όραμα για την Ελλάδα και ήταν αποφασισμένος να το υλοποιήσει. Δεν πρόλαβε, τον δολοφόνησαν οι Μαυρομιχαλαίοι για τους οποίους προ ημερών, σύγχρονος επώνυμος πολιτευτής διαλαλούσε την περηφάνια του. Ο Ιωάννης Καποδίστριας, δολοφονήθηκε σαν σήμερα το 1831 προς ευδαιμονία του κατεστημένου των οπλαρχηγών. Με τον Καποδίστρια τελείωσε οριστικά και η διαδρομή της χώρας προς την ορθολογική οργάνωση, την δυτική παιδεία και τον εκσυγχρονισμό.
Πήττας Γιώργος
---------------------

Το διάβασα σήμερα και είναι πάνω κάτω ότι σκέφτομαι κι εγώ για δεξιές αριστερές, σοσιάλότι να ναι πολιτικές στην Ελλάδα.
Όλα ήταν ΤΟΣΟ ΒΟΛΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ

Pan (dvs)
28/09/2015, 18:58
Ιωάννης Καποδίστριας
Οι Ελβετοί, τον γιορτάζουν σαν εθνικό τους ήρωα. Υπήρξε ο "αρχιτέκτονας" της Ελβετικής ουδετερότητας, και αυτός που πρόσθεσε τα Καντόνια της Γενεύης και της Λοζάνης στην Συμπολιτεία. Οι Ελβετοί, αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του, τον εμπνευστή και οραματιστή στον οποίο η χώρα τους οφείλει την καλή της μοίρα. Είχε ακριβώς το ίδιο όραμα για την Ελλάδα και ήταν αποφασισμένος να το υλοποιήσει. Δεν πρόλαβε, τον δολοφόνησαν οι Μαυρομιχαλαίοι για τους οποίους προ ημερών, σύγχρονος επώνυμος πολιτευτής διαλαλούσε την περηφάνια του. Ο Ιωάννης Καποδίστριας, δολοφονήθηκε σαν σήμερα το 1831 προς ευδαιμονία του κατεστημένου των οπλαρχηγών. Με τον Καποδίστρια τελείωσε οριστικά και η διαδρομή της χώρας προς την ορθολογική οργάνωση, την δυτική παιδεία και τον εκσυγχρονισμό.
Πήττας Γιώργος
---------------------

Το διάβασα σήμερα και είναι πάνω κάτω ότι σκέφτομαι κι εγώ για δεξιές αριστερές, σοσιάλότι να ναι πολιτικές στην Ελλάδα.

Και αν δεν κανω λαθος το Ελβετικο Συνταγμα ειναι ουσιαστικα το Συνταγμα του Καποδιστρια.

Πολυ χρησιμο και το παρακατω και οσους θελουνε να το πανε λιγο παραπερα.http://www.vrilissia.eu/index.php?option=com_k2&view=item&id=4039:%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1

Ενα μικρο αποσπσμα για τους τεμπεληδες του φορουμ:
"Στη δύσκολη αυτή εποχή οι Έλληνες έβαλαν πρώτα τα προσωπικά τους συμφέροντα, αντί σύσσωμοι να φροντίσουν να έχει η Επανάσταση του 1821 αίσιο υπέρ των Ελλήνων τέλος. Η Αγγλία πέτυχε το διχασμό των Ελλήνων, οι οποίοι είναι πάντοτε διχασμένοι, διότι είναι έρμαιοι λόγω του προσωπικού τους εγωισμού και της επιπολαιότητάς τους."

Ζεύκας
28/09/2015, 19:05
Ιωάννης Καποδίστριας
Πήττας Γιώργος
---------------------

Καλά ας κατεβάσει καμιά ταχύτητα ο κύριος Πήττας.

ο Giovanni Capodistria (#natalemeafta) ήταν εκπρόσωπος του Τσάρου στην Ελβετία.
Και ναι, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ουδετερότητα της Ελβατίας. Δεν ήταν ο πρωτεργάτης.

Λένε ότι τον έβαλε ο τσάρος στην Ελλάδα για να την κοντρολάρει.
Λένε ότι οι Άγγλοι έβαλαν τους Μαυρομιχάληδες να φάνε τον Capodistria για να κάνουν
κουμάντο.

Επίσης λένε ότι η Ελλάδα δημιουργήθηκε για να διαλυθεί η Οθωμανική Αυτοκρατορία
κι άμα δεν γινόταν η ναυμαχία του Ναυαρίνου ο Ιμπραημ πασας θα τους είχε στείλει όλους
στην Πελοπόννησο για πρωκτοσκόπηση.

Αλλά ξέρετε, αυτά τα λένε κάποιοι βλαμμενοι τρελοι συνομοσιωλόγοι.

Ας πιστεύουμε ακόμα και τώρα μετά από 200 χρόνια ότι μεγάλοι Έλληνες άλλαξαν
από μόνοι τους την Ελλάδα και έτσι πήγαμε μπροστά

RaGe_Raptor
28/09/2015, 19:07
Μακάρι να έχεις δίκιο.... ΜΑΚΑΡΙ.....

ξέρεις τι λένε οι κινέζοι ,έτσι?????

μη βρεθείς σε καμιά Φιλανδία......................................... :lol:

AUFGEBRACHT
28/09/2015, 19:50
μη βρεθείς σε καμιά Φιλανδία

ΦιΝλανδία, ήτοι χώρα των Φίννων...

RaGe_Raptor
28/09/2015, 19:56
ΦιΝλανδία, ήτοι χώρα των Φίννων...

άι σταν-ντ κορρέκτεντ.... νόμιζα η "χώρα των φίλων"..... :D

dimmie_72
28/09/2015, 21:06
Ας πιστεύουμε ακόμα και τώρα μετά από 200 χρόνια ότι μεγάλοι Έλληνες άλλαξαν
από μόνοι τους την Ελλάδα και έτσι πήγαμε μπροστά

ε καλά, σε σχέση με κάτι Σκανδιναβούς που στήθηκαν στα 4 στους ναζί,
γενικώς καλά πορευθήκαμε στην ιστορία μας...
σε γενικές γραμμές πάντα :D

Ζεύκας
28/09/2015, 22:43
Ναι είχαμε και τις φωτεινές εξαιρέσεις.

είχαμε όμως και εμφυλίους σπαραγμούς και χούντες. so...

τέσπα ξεφεύγουμε

AUFGEBRACHT
28/09/2015, 23:03
ε καλά, σε σχέση με κάτι Σκανδιναβούς που στήθηκαν στα 4 στους ναζί,
γενικώς καλά πορευθήκαμε στην ιστορία μας...
σε γενικές γραμμές πάντα :D

Κι όμως στη Σκανδιναβία -εξαιρουμένης της φασιστικής Φινλανδίας και της "ουδέτερης" Σουηδίας- υπήρξε αξιόλογη αντίσταση, περισσότερο στη Νορβηγία και λιγότερο στη Δανία. Και ναι μεν η 5η μεραρχία Panzer SS "Wiking" απαρτιζόταν κυρίως από εθελοντές από Σκανδιναβία και Βαλτικές χώρες, αλλά μήπως κι εμείς εδώ δεν είχαμε γερμανοτσολιάδες και Χίτες; Ή μπορεί ο Κουίσλιγκ να έχει γίνει συνώνυμο της προδοσίας, είχαμε όμως κι εμείς έναν Τσολάκογλου, έτσι; Κι όπως εμείς είχαμε Δίστομο και Κάντανο και Καλάβρυτα, έτσι είχαν και οι Νορβηγοί τη σφαγή του Telavåg.

AUFGEBRACHT
28/09/2015, 23:13
Ιωάννης Καποδίστριας
Οι Ελβετοί, τον γιορτάζουν σαν εθνικό τους ήρωα.

O Πήττας είναι πίτα... Αφού δεν έγραψε ότι τον τιμούν και ως ανώτατο pastry chef γιατί έφερε τη σοκολάτα στην Ελβετία, πάλι καλά... Άρθρο Ελβετού για την (αναμφισβήτητη) συνεισφορά του Καποδίστρια στην Ελβετία, για όσους βαριούνται να το διαβάσουν αναφέρει στην αρχή επί λέξει: All Vaudois know the doctor César Roux, the American president Woodrow Wilson, the baron Pierre de Coubertin, or even Maurice Béjart. By contrast, Ioannis Capodistrias is completely unknown.

http://www.cse-initiative.eu/spip.php?article39

AUFGEBRACHT
28/09/2015, 23:21
Νομίζω πως η τοποθέτηση του κ.Φίλη, δείχνει ξεκάθαρα την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση ένα τόσο δύσκολο πρόβλημα όσο αυτό της παιδείας.

Η σοβαρότητα με την οποία (και) η νέα κυβέρνηση αντιμετωπίζει την παιδεία είναι ότι ενώ έχει αρχίσει η διδακτική χρονιά και ακόμα υπάρχουν κενές θέσεις καθηγητών, δεν έχουν μοιραστεί βιβλία κλπ, κλπ, πρώτη τους προτεραιότητα είναι η κατάργηση των θρησκευτικών... αυτό είναι το πρόβλημα που ταλανίζει την παιδεία, αν θα κάνουν θρησκευτικά ή όχι... (παρεμπιπτόντως πιο σοβαρό βρίσκω το πως γίνεται το "μάθημα" της ιστορίας, που μαθαίναμε το μπαρόκ και το ροκοκό και για αντίσταση π.χ. ούτε κουβέντα, από το να κάνει το παιδί μου θρησκευτικά ή όχι. Φαντάζομαι όμως ότι εάν ζητήσω εξαίρεση από το μάθημα της ιστορίας δεν θα μου έκαναν την τιμή...)

blackbusa
29/09/2015, 00:24
341983

den yparxei elpida...alla estw tha pame gelontas....:cry:

GFawkes
29/09/2015, 09:07
και να προσθέσω:

μια 50αριά από τη γενιά του Πολυτεχνείου ναι καπέλωσαν τον αγώνα τότε και ναι είναι τα γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής. Από πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες, κλπ

Το Πολυτεχνείο και η εξέγερσή του όμως δεν ήταν αυτοί οι 50 και δεν θα είναι ποτέ.
Το Πολυτεχνείο και η εξέγερσή του ήταν κυρίως πράξη και ιδέα αντίστασης και όχι κολπάκι καπήλευσης στα χέρια βρωμιάριδων.
ήταν οι χιλιάδες φοιτητές και από άλλες σχολές, ήταν οι χιλιάδες οικογένειες που πέταγαν πάνω από τα κάγκελα ζεστά καρβέλια ψωμί με ζεστή σοκολάτα, ήταν οι εργάτες των γύρω περιοχών της Αττικής και άλλοι.

και όπως γράφει και ο κτήνος,....το καπέλωμα και η διαστρέβλωση πάει σύννεφο. είναι μέχρι να βγει κάποιος αληθινός του τότε γεγονότος και να πει τα πράγματα με το νι και με το σίγμα.
αλλά έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα κύριοι....."εκάμαμεν δρόμους, εκάμαμεν γιοφύρια, εκάμαμεν ηλεκτρικό και τηλέφωνο εις τα σπίτιαν.....δια την συνεργασίαν σας και την επιβολή της τάξεως"

Συμφωνω

πολλοι δε αριστεροι προδοσαν τους συντροφους τους με ανταλλαγμα αδειες κλειστων επαγγελματων,
ή εστειλαν τα παιδια τους για δωρεαν διχως διδακτρα σπουδες στις χωρες του πρωην αξονα (Γερμανια, Ιταλια).

Αλλα δεν ειναι ολοι το ιδιο.

el_hymador
29/09/2015, 09:37
341993

GFawkes
29/09/2015, 10:07
341997

MG-KTiNoS
29/09/2015, 11:47
341999

angrrrrrr......

:cool:

Ζεύκας
29/09/2015, 11:57
:bawl:

GFawkes
29/09/2015, 12:19
Κατσε να γινει προεδρος τωρα ο Αδωνης

θα γ@#$ και θα δερνει το κομμα....

:rolleyes:

Ζεύκας
29/09/2015, 15:55
Κατσε να γινει προεδρος τωρα ο Αδωνης

θα γ@#$ και θα δερνει το κομμα....

ακόμα κι αν ήταν πιθανό, δύσκολα θα γινόταν πραγματικότητα.

η ΝΔ θα προσπαθήσει να το ξαναγυρίσει στο κέντρο το καράβι

MG-KTiNoS
29/09/2015, 16:16
ΠΧΧΧΧστη τυροπιτά... ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ και οι αποδείξεις που δεν έκοβες.
Έκλεβες το ΦΠΑ μας....

http://www.efsyn.gr/arthro/stoiheia-apo-monako-gia-tin-ypothesi-liakoynakoy

gior-gos
29/09/2015, 16:51
Ναι αλλά ο ανθρωπος ομως ενδιαφερεται και για τους εργαζομενους του

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει στο ακέραιο το έργο της και θα αγνοήσει τις διάφορες Κασσάνδρες που πανηγυρίζουν, δημόσια, για τη σύλληψή μου, αδιαφορώντας για τους 3.500 εργαζόμενους στις εταιρείες μου και το μέλλον αυτών.

MG-KTiNoS
29/09/2015, 17:38
Η σοβαρότητα με την οποία (και) η νέα κυβέρνηση αντιμετωπίζει την παιδεία είναι ότι ενώ έχει αρχίσει η διδακτική χρονιά και ακόμα υπάρχουν κενές θέσεις καθηγητών, δεν έχουν μοιραστεί βιβλία κλπ, κλπ, πρώτη τους προτεραιότητα είναι η κατάργηση των θρησκευτικών... αυτό είναι το πρόβλημα που ταλανίζει την παιδεία, αν θα κάνουν θρησκευτικά ή όχι... (παρεμπιπτόντως πιο σοβαρό βρίσκω το πως γίνεται το "μάθημα" της ιστορίας, που μαθαίναμε το μπαρόκ και το ροκοκό και για αντίσταση π.χ. ούτε κουβέντα, από το να κάνει το παιδί μου θρησκευτικά ή όχι. Φαντάζομαι όμως ότι εάν ζητήσω εξαίρεση από το μάθημα της ιστορίας δεν θα μου έκαναν την τιμή...)

ΚΟίτα χωρίς λεφτά δάσκαλοι και βλιβλία...γιοκ...
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από θρησκευτικά, έχει και την ιστορία !
Τα θρησκευτικά ΦΥΣΙΚΑ και είναι για το σκουπιδοντενεκέ!
:lol:

MG-KTiNoS
29/09/2015, 17:44
αδιαφορώντας για τους 3.500 εργαζόμενους στις εταιρείες μου και το μέλλον αυτών.[/I]

Ο γνωστός εκβιασμός.... Θα τους πετάξω στο δρόμο....
Γουέλ να στο πω όσο πιο απλά μπορώ.
Κατ αρχήν δεν έχει 3500 εργαζόμενους :wave2:
Μετά ας υπολογίσουμε πόσο κοστίζουν οι εργαζόμενοι στο κράτος.
Μήπως μας συμφέρει να τους βγάλουμε ΟΛΟΥΣ στη σύνταξη???
Μήπως μας κοστίζει εν τέλει λιγότερο ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ????

tsompanis
29/09/2015, 20:22
Σκ@τα μάγκες. ...όλα είναι ατμός. ....θρασυβουλας!

Έχω πιει 6 σόδες 3 zero και μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και ακόμα να χωνέψω ότι η τζακρη πήρε το βιομηχανιας ....:cry:

AUFGEBRACHT
29/09/2015, 20:57
ΚΟίτα χωρίς λεφτά δάσκαλοι και βλιβλία...γιοκ...
Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από θρησκευτικά, έχει και την ιστορία !

I rest my case...

el_hymador
29/09/2015, 21:17
!

Μην το λες αυτό, ανεβάζουν το μέσο όρο... (αν εξακολουθεί να ισχύει αυτό, δεν ξέρω τι γίνεται σήμερις με τους ελέγχους και την βαθμολογία)

Υποχρεωτικό εκκλησιασμό τα πάνε ακόμα; Θυμάμαι Τετάρτες πρωί μας πηγαίνανε θέλαμε δεν θέλαμε... βγαίναμε από μια πλαινή πόρτα και παίζαμε μπάλα σε μια αλάνα δίπλα...:bawl:

MG-KTiNoS
30/09/2015, 16:36
https://youtu.be/G3elw5f_7v0

Pan (dvs)
30/09/2015, 17:46
Σκ@τα μάγκες. ...όλα είναι ατμός. ....θρασυβουλας!

Έχω πιει 6 σόδες 3 zero και μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και ακόμα να χωνέψω ότι η τζακρη πήρε το βιομηχανιας ....:cry:

Συνηθισε το,εγω ειμαι αισιοδοξος.Αυτη θα μας φερει την αναπτυξη.

MG-KTiNoS
30/09/2015, 20:01
Λοιπόν.... ΕΠΙΚΑΙΡΟ ! ! !!
Κι όμως είχε δίκιο !

https://www.youtube.com/watch?v=_uh5BAMJJIs&feature=youtu.be

duke200
01/10/2015, 08:00
εδω δεν έχουμε καθηγητες στα σχολεία, τα πανεπιστημια είναι σάπια και βρωμανε, στα λύκεια πάει το ναρκωτικό σύννεφο και μας μαρανε αν θα κάνουμε θρησκευτικά ή όχι...

nicksior
01/10/2015, 10:08
Λοιπόν.... ΕΠΙΚΑΙΡΟ ! ! !!
Κι όμως είχε δίκιο !

https://www.youtube.com/watch?v=_uh5BAMJJIs&feature=youtu.be

Ναι!
Λαμπάδα ο τύπος..

Αν δεν "έσταζε" κιόλας...

Cpt. Haddock
01/10/2015, 10:21
:D:D:D

342156

Desperado
01/10/2015, 10:23
:lol::lol:

el_hymador
01/10/2015, 10:47
342157

Μακεδονικές σάρισες, σουλιωτοπούλες, βλάχες, καραγκούνες και σημαίες διαφόρων εθνών (τι; δεν συμμετείχαν η Κούβα και οι ΗΠΑ στην ναυμαχία; ) http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A86890

Να δεις τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει.... α ναι! την επέτειο της χούντας στο Καλλιμάρμαρο...

Cpt. Haddock
01/10/2015, 10:54
Απο χθες που βλεπω τη φωτο, προσπαθω να καταλαβω τη λογικη των σημαιώνΕ, γιατι μπήκαν και πώς επιλεχτηκαν οι συγκεκριμενες χωρες...

Πραγματικα, με ξεπερναει

(οπως και η φωτο με χλαμυδες, χιτωνες και στην εξεδρα παπαδαριο :confused: )

Panos76
01/10/2015, 10:56
Να δεις τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει.... α ναι! την επέτειο της χούντας στο Καλλιμάρμαρο...

εμένα μου θύμισε Σκόπια :lol:

342158

sniper
01/10/2015, 10:58
Απο χθες που βλεπω τη φωτο, προσπαθω να καταλαβω τη λογικη των σημαιώνΕ, γιατι μπήκαν και πώς επιλεχτηκαν οι συγκεκριμενες χωρες...

Πραγματικα, με ξεπερναει

(οπως και η φωτο με χλαμυδες, χιτωνες και στην εξεδρα παπαδαριο :confused: )

Δηλώνουν τις συμμαχίες μας αυτή τη στιγμή (η Ουγγαρία με προβληματίζει κάπως αλλά θα το καταλάβω κι αυτό κάποια στιγμή).

Οι παπάδες ήταν ότι πιο κοντινό βρήκαν σε ιέριες της Αθηνάς... Δεν θέλω σχόλια επ' αυτού. :tooth:

sniper
01/10/2015, 11:00
εμένα μου θύμισε Σκόπια :lol:

342158
Εμένα όλα αυτά πάλι μου λενε ότι ανεβαίνει ο "εθνικισμός" πανευρωπαϊκά και σε καλό δεν πήγε ποτέ την Ευρώπη.

ggs
01/10/2015, 11:11
342157

Μακεδονικές σάρισες, σουλιωτοπούλες, βλάχες, καραγκούνες και σημαίες διαφόρων εθνών (τι; δεν συμμετείχαν η Κούβα και οι ΗΠΑ στην ναυμαχία; ) http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A86890

Αν η φωτογραφία αυτή είχε τραβηχτεί πριν 40 χρονια , θα έβγαζε πολύ γελοίο…
Το 2015 όμως…

byron
01/10/2015, 11:15
342157

Βασικά...η όλη σκηνοθετική παπαριά, δείχνει τη τρικυμία εν κρανίο και την αμορφωσιά που βασιλεύει στη χώρα. Οι χουντικοί έστηναν καρακιτς παραγωγές, αλλά τουλάχιστον υπήρχε μια σχετική ιστορική συνάφεια στην παράσταση.

Εδώ, βλέπουμε να συνυπάρχουν Ορθοδοξία, λαϊκές φορεσιές της νεώτερης Ελλάδας, σημαίες που βρέθηκαν στην τύχη, ασπίδες με την συνεισφορά της κάθε πόλης στην ναυμαχία, τοποθετημένες σε μακεδονικές σάρισες των ελληνιστικών χρόνων που είναι 150 χρόνια μεταγενέστερη, και έναν υπουργό σε παλετες..., για την επέτειο της ναυμαχίας στη Σαλαμίνα.

Οτινανισμός και άγιος ο Θεός.

sniper
01/10/2015, 11:17
Oι σάρισες ήταν 6μ. Αυτά δεν ξέρω τι είναι, σε κάποια αποθήκη θα τα βρήκαν πεταμένα.

byron
01/10/2015, 11:24
Oι σάρισες ήταν 6μ. Αυτά δεν ξέρω τι είναι, σε κάποια αποθήκη θα τα βρήκαν πεταμένα.

είχε και με 5,5...
Κάπου στα 4-5 είναι αυτά που εχουν βάλει, και δεν θα εντυπωσιαστώ αν είναι τίποτα χουντικά αξεσουάρ παρελάσεων που είχαν ξεμείνει σε καμμιά αποθήκη του Ναυστάθμου.

sniper
01/10/2015, 11:27
είχε και με 5,5...
Κάπου στα 4-5 είναι αυτά που εχουν βάλει, και δεν θα εντυπωσιαστώ αν είναι τίποτα χουντικά αξεσουάρ παρελάσεων που είχαν ξεμείνει σε καμμιά αποθήκη του Ναυστάθμου.
Ναι, σάρισες αραβίδες.... :bawl: :moutza:

Αλλά αφού ήσουν στη μάχη του Γρανικού, σε πιστεύω.... :tooth:

Εκεί πρέπει να τις βρήκαν, σηκώνοντας τις παλέτες...

byron
01/10/2015, 11:29
Ναι, σάρισες αραβίδες.... :bawl: :moutza:

Αλλά αφού ήσουν στη μάχη του Γρανικού, σε πιστεύω.... :tooth:

Εκεί πρέπει να τις βρήκαν, σηκώνοντας τις παλέτες...

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

dimmie_72
01/10/2015, 11:32
καλά, το ΠΝ ακόμα τα Μ1 έχει; :D

sniper
01/10/2015, 11:33

Λίγα με τα Μ1 παρακαλώ...

dimmie_72
01/10/2015, 11:36
Λίγα με τα Μ1 παρακαλώ...

οκ. "Το ΠΝ παρήλασε φέροντας οπλισμό Μ1 εναρμονισμένο στο ρετρό πνεύμα της εκδήλωσης".

sniper
01/10/2015, 11:41
οκ. "Το ΠΝ παρήλασε φέροντας οπλισμό Μ1 εναρμονισμένο στο ρετρό πνεύμα της εκδήλωσης".

Ο Ξέρξης δήλωσε κώλυμα...
342160

BLiTzER
01/10/2015, 11:41

M1, M14 κι αν είσαι πολύ τυχερός μπορεί να αγγίξεις G3 1-2 φορές στη θητεία σου.

ggs
01/10/2015, 11:44
..και , φυσικα , μετα από την τοσο «λαμπρή» τελετή , η υπόσχεση του χενεραλ Καμμένου στον επίλογο της ομιλίας του πρέπει να πραγματοποιηθεί…

Τέλος, να υποσχεθώ στην κ. Δήμαρχο, όχι ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αλλά ως αρχηγός κόμματος και ως πρόσωπο, ότι θα είμαι δίπλα σας στην υποψηφιότητα της Σαλαμίνας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

sniper
01/10/2015, 11:44
M1, M14 κι αν είσαι πολύ τυχερός μπορεί να αγγίξεις G3 1-2 φορές στη θητεία σου.
Ανάποδα τα έγραψες.

Αλλά αρκετά με το ΠΝ... Έχουμε και κόσμο εδώ μέσα που υπηρέτησε εκεί και θέλουν να το ξεχάσουν.

sniper
01/10/2015, 11:45
..και , φυσικα , μετα από την τοσο «λαμπρή» τελετή , η υπόσχεση του χενεραλ Καμμένου στον επίλογο της ομιλίας του πρέπει να πραγματοποιηθεί…

Τέλος, να υποσχεθώ στην κ. Δήμαρχο, όχι ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αλλά ως αρχηγός κόμματος και ως πρόσωπο, ότι θα είμαι δίπλα σας στην υποψηφιότητα της Σαλαμίνας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

Με τι λεφτά;

ggs
01/10/2015, 11:45
Με τι λεφτά;

απο τα λαφυρα του Τρωικου πολεμου...:bawl:

BLiTzER
01/10/2015, 11:46
Ανάποδα τα έγραψες.

Αλλά αρκετά με το ΠΝ... Έχουμε και κόσμο εδώ μέσα που υπηρέτησε εκεί και θέλουν να το ξεχάσουν.

Όταν ήμουν εγώ, έτσι ήταν :P

sniper
01/10/2015, 11:47
Όταν ήμουν εγώ, έτσι ήταν :P

Για την τύχη λέω.

dimmie_72
01/10/2015, 11:48
αλλά ως αρχηγός κόμματος και ως πρόσωπο

τούκανε καλό φροντιστήριο ο Αλέξης... :D

chillipf
01/10/2015, 11:49
Παρακαλώ πολύ...
Στο ΠΝ κάναμε τις πρόβες με κολημένα Ένφιλντ, εκείνα με τις ξιφολόγχες σαν σπαθιά.
Βαράγαμε στο νταμάρι με Μ1, ο δεύτερος δεν μπορούσε να το πιάσει, έκαιγε.
Βαρέσαμε και με Τόμσον, αυτό του Βικ Μόροου, οι σφαίρες πέφτανε μπροστά μας.
Βαρέσαμε και με ένα περίστροφο κάποια στιγμή.
Η αποθέωση ήταν το Oerlicon 20 cannon στο ναρκαλιευτικό, φεύγαν τα σφραγίσματα... :owned:

BLiTzER
01/10/2015, 11:50
Για την τύχη λέω.

Καθαρά από άποψη συχνότητας εμφάνισης.

Να ξεκαθαρίσω ότι δε μιλάω για βολές, αλλά για το κουβάλημα στα αγήματα :P

chillipf
01/10/2015, 11:51
Ανάποδα τα έγραψες.

Και όμως, το θυμάμαι με νοσταλγία..

βέβαια όσο περνάει ο χρόνος, το μυαλό απομονώνει και θυμάται μόνο τις καλές στιγμές,
εξωραΐζοντας το όλο Project.

sniper
01/10/2015, 11:53

βέβαια όσο περνάει ο χρόνος, το μυαλό απομονώνει και θυμάται μόνο τις καλές στιγμές,

Θυμάστε ρε τι ωραία ήταν τότε; Είχαμε και το μνημόνιο του Αλέξη... Α ρε ωραίες μέρες...

chillipf
01/10/2015, 11:56
Όλα στο μυαλό είναι

byron
01/10/2015, 11:59

Παπάρια...
ΑΤ Αιγαίον 15 μήνες, με Ξιφίες και έξοδο στο Μούδρο για να κάνουμε μπάνιο σε στρατόπεδο πεζικού γιατί μας είχε φάει η βρώμα. Και να γυρίζεις από Ξιφία και να κάνει έφοδο Σαββάτο βράδυ ο τότε ΑΣ Λυμπέρης και να μοιράζει φυλακές για αλυσίδες στον λαιμό και τηγανιτές πατάτες αντί για βραστές που ήταν υγιεινές... Υπόλοιπη θητεία στη ΔΝΕ να κυνηγάμε αρουραίους στο Λογιστήριο για να μην φάνε τα ντοσιέ με τα SN των ανταλλακτικών.

ΓΤΠΚ 2 χρόνια...

BLiTzER
01/10/2015, 12:02
Κλαίω. Έριξα 5 σφαίρες και έκανα 1 σκοπιά σε όλη μου τη θητεία κι αυτά στην προ-προπαίδευση στο Παλάσκα. Κατά τ'άλλα ήταν σαν δουλειά. Απλά χωρίς μισθό. Όχι, ψέματα, έπαιρνα 13€ ή κάτι.

chillipf
01/10/2015, 12:03
Και εγώ στους ξιφίες, με ναρκαλιευτικό.

το μυαλό που λέγαμε παραπάνω....

dimmie_72
01/10/2015, 12:14
Παπάρια...
ΑΤ Αιγαίον 15 μήνες, με Ξιφίες και έξοδο στο Μούδρο για να κάνουμε μπάνιο σε στρατόπεδο πεζικού

ε, από τότε στο Μούδρο έχουν αλλάξει πολλά :rolleyes:

342164

el_hymador
01/10/2015, 12:37
Μέχρι τελευταίας στιγμής οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την μεγαλειώδη εορτή.

342165

byron
01/10/2015, 12:44
Χα...

Προσφυγή Κύπρου κατά της Ελλάδας για 4 δισ. ευρώ!
Η μοναδική προσφυγή εναντίον της χώρας μας για το PSI ήρθε από την… Κύπρο. Μετά από μήνες μυστικής προετοιμασίας, η κρατική τράπεζα (πρώην Λαϊκή) προσφεύγει στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο διεκδικώντας 4 δισ. ευρώ. Με έγκριση του ΥΠΟΙΚ οι κινήσεις.

Προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (International Centre For Settlement of Investment Disputes - ICSID) κατά του Ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας ποσό ύψους άνω των 4 δισ. ευρώ, κατέθεσε η κρατική κυπριακή τράπεζα, πρώην Λαϊκή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, υπό τον τίτλο «Διεκδικήσεις μαμούθ της Λαϊκής από Ελλάδα».
Η προσφυγή, η οποία χαρακτηρίζεται ως μια «διαμάχη με πολιτικές προεκτάσεις σε διεθνές επίπεδο», αφορά το λεγόμενο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων και είναι η μοναδική που έχει κατατεθεί έως τώρα εκ μέρους πιστωτικού ιδρύματος κατά του ελληνικού Δημοσίου, εν προκειμένω κυπριακού, ενώ στο «PSI» του 2012 συμμετείχαν δεκάδες τράπεζες παγκοσμίως.
Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ, με την προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Ουάσιγκτον, η κρατική κυπριακή τράπεζα ισχυρίζεται ότι ζημιώθηκε επειδή κουρεύτηκαν (με το PSI) τα ομόλογα ελληνικού δημοσίου που διακρατούσε και απαιτεί αποζημίωση.
Στην προσφυγή, στην οποία υποστηρίζεται ότι η πρώην Λαϊκή αντιμετώπισε τεράστιες ζημίες ως αποτέλεσμα της υποχρεωτικής της συμμετοχής στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, γίνεται επίκληση διακρατικής συμφωνίας ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα, με την οποία οι δύο χώρες δεσμεύονται σε αμοιβαία προστασία των επενδύσεων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, υποστηρίζεται ότι το ελληνικό κράτος δεν προστάτευσε τις επενδύσεις που έκανε σε ελληνικά ομόλογα η πρώην Λαϊκή Τράπεζα, συνολικού ύψους 2,8 δισ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι η σχετική προσφυγή κατατέθηκε χθες, 30 Σεπτεμβρίου, κατά την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη ότι η προετοιμασία της προσφυγής κράτησε αρκετούς μήνες «καικρατήθηκε μυστική για ευνόητους λόγους», ενώ σχετική έγκριση για την υποβολή της παρέσχε ο υπουργός Οικονομίας της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης, όπως προκύπτει από συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών της κυπριακής Βουλής.

chillipf
01/10/2015, 12:46
twelve points :bawl:

sniper
01/10/2015, 12:48
Χα...

Προσφυγή Κύπρου κατά της Ελλάδας για 4 δισ. ευρώ!
...

Ε ναι... Ντουζ πουάν και μλκιες...

Έπρεπε να τους αφήσουμε με τα μεμέτια ή τους Αγγλάρες... Γελοίοι.

dimmie_72
01/10/2015, 13:25
η κρατική κυπριακή τράπεζα ισχυρίζεται ότι ζημιώθηκε επειδή κουρεύτηκαν (με το PSI) τα ομόλογα ελληνικού δημοσίου που διακρατούσε και απαιτεί αποζημίωση.

η μια η άλλη για ακύρωση της αντίστοιχης προσφυγής Ελλήνων Επενδυτών κατά του Κυπριακού Δημοσίου;

Eversman
01/10/2015, 13:39
Χα...

Προσφυγή Κύπρου κατά της Ελλάδας για 4 δισ. ευρώ! ......
Η μοναδική προσφυγή εναντίον της χώρας μας για το PSI ήρθε από την… Κύπρο. Μετά από μήνες μυστικής προετοιμασίας, η κρατική τράπεζα (πρώην Λαϊκή) προσφεύγει στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο διεκδικώντας 4 δισ. ευρώ. Με έγκριση του ΥΠΟΙΚ οι κινήσεις.

Tα "αδέλφια" μας οι Κύπριοι .... Ούρτ ρε!

sniper
01/10/2015, 13:43

Προσπεράσαμε το ΠΝ βλέπω.... :bawl:

Eversman
01/10/2015, 13:47
Προσπεράσαμε το ΠΝ βλέπω.... :bawl:

Δέν προσπερνιέται τ' άτιμο, αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες :bawl:

el_hymador
01/10/2015, 14:02
342173

MG-KTiNoS
01/10/2015, 16:40
http://freedomgreece.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html

Κάντε μια υπομονή και ακούστε....

:D

dimmie_72
01/10/2015, 16:43
Δέν προσπερνιέται τ' άτιμο, αλλά κάνω φιλότιμες προσπάθειες :bawl:

το παν είναι να μη σου μείνει χούϊ... :rolleyes:

Joyrider
01/10/2015, 16:46
Μα τον Άγιο Θεμιστοκλή τον Σαλαμινομάχο, τρισάγιο για ειδωλολάτρες δωδεκαθεϊστές δεν έχω ξαναδεί :priest::eleison:

pipe_smoker
01/10/2015, 17:39
Μα τον Άγιο Θεμιστοκλή τον Σαλαμινομάχο, τρισάγιο για ειδωλολάτρες δωδεκαθεϊστές δεν έχω ξαναδεί :priest::eleison:

Πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι.

Να πάρουμε αυτή τη φωτό, και να αρχίσουμε με τη σειρά ο καθένας να προσθέτει κι από μια μαλακία.
Ένα οικόσημο παντόφλας, μια ταμπέλα σουβλατζίδικου, μια σημαία με μια ληψώ να ανεμίζει, μια φωτό του Τσίπρα να αμολάει το περιστέρι, μια κάρτα πανίνι με τον Τσιαντάκη κλπ.

Πιστεύω ότι θα πάρει πάνω από 10-15 "βόλτες" μέχρι να αρχίσει να κάνει μπαμ και να ξεχωρίζει η πειραγμένη φωτό από την ορίτζιναλ:lol:

Joyrider
01/10/2015, 17:58
Πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι.

Να πάρουμε αυτή τη φωτό, και να αρχίσουμε με τη σειρά ο καθένας να προσθέτει κι από μια μαλακία.
Ένα οικόσημο παντόφλας, μια ταμπέλα σουβλατζίδικου, μια σημαία με μια ληψώ να ανεμίζει, μια φωτό του Τσίπρα να αμολάει το περιστέρι, μια κάρτα πανίνι με τον Τσιαντάκη κλπ.

Πιστεύω ότι θα πάρει πάνω από 10-15 "βόλτες" μέχρι να αρχίσει να κάνει μπαμ και να ξεχωρίζει η πειραγμένη φωτό από την ορίτζιναλ:lol:

Σωστός.
Μια που είπες σουβλατζίδικο :lol:
(προσοχή ακολουθεί θεσσαλονικιώτικη βερσιόν χωρίς πλαστικό)
342191

pipe_smoker
01/10/2015, 18:29
Σωστός.
Μια που είπες σουβλατζίδικο :lol:
(προσοχή ακολουθεί θεσσαλονικιώτικη βερσιόν χωρίς πλαστικό)
342191

Σωστός!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

George_Sp
01/10/2015, 18:53
Μια χάρη όποιος μπορεί επειδή αυτές τις ημέρες τρέχω με διάφορα και δεν ενημερώνομαι.....από τη σελίδα 130 έως τώρα μια μίνι-περιγραφή για το τι έγινε με Τσίπρα στας Αμέρικας-Την Κύπρο-Τον Καμμένο στην τελετή κλπ.
2-3 γραμμές αν είναι εύκολο. Θενκς :)

AUFGEBRACHT
01/10/2015, 19:05
Δηλώνουν τις συμμαχίες μας αυτή τη στιγμή (η Ουγγαρία με προβληματίζει κάπως αλλά θα το καταλάβω κι αυτό κάποια στιγμή).

Πολύ απλό, ο Καμμένος τρελαίνεται για σαλάμι Ουγγαρίας...

342197

tsompanis
01/10/2015, 19:12
Μέχρι τελευταίας στιγμής οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την μεγαλειώδη εορτή.

342165

Αντε καλά. ...ή σημαία της Κούβας που κολλάει στην ναυμαχία της Σαλαμίνας? ???

bulmont
01/10/2015, 19:30
Μια χάρη όποιος μπορεί επειδή αυτές τις ημέρες τρέχω με διάφορα και δεν ενημερώνομαι.....από τη σελίδα 130 έως τώρα μια μίνι-περιγραφή για το τι έγινε με Τσίπρα στας Αμέρικας
2-3 γραμμές αν είναι εύκολο. Θενκς :)

Είμαστε ένα ζευγάρι παντρεμένο 37-33, που μετά από 12 χρόνια που είμαστε μαζί, αποφασίσαμε να βάλουμε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση μας, έτσι ώστε να τη διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα. Η γυναίκα μου έχει μεσογειακό στυλ, είναι 1,70 και 62κιλα, με μαύρα μαλλιά και δύο υπέροχα μαύρα ματιά, έντονες καμπύλες και πολύ ωραίο στήθος. Είναι από τις γυναίκες, που βλέπει κάποιος και.............

tsompanis
01/10/2015, 19:40
:bawl::bawl::bawl:

nick_VFR
01/10/2015, 20:48

Δεν ξέρω κατά πόσο μας θεωρούν αδέρφια... θεωρούν ότι τους εγκαταλείψαμε το 1974.