View Full Version : HABEMUS PAPAM 3
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
Coyote.V
17/09/2015, 14:36
Άλλο πολιτική ευθύνη και άλλο προσωπική. Μην μπερδεύεστε.
Για να κατέβει κάποιος στις εκλογές δε πρεπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο;
:bawl:
Η μιση βουλη θα ηταν εκτος!!!!!
MG-KTiNoS
17/09/2015, 14:38
Όχι ακριβώς..."φταινε τα πολιτικά πιστευω ΤΟΥ" είναι το σωστό
ή η ράτσα του.....
Δεν έχω ιδιαίτερα κέφια σήμερα, το νου σας, αμφότεροι.
George_Sp
17/09/2015, 15:00
μπορώ να θυσιαστώ να φάω κάμια κάρτα για να τη γλυτώσει κάνας άλλος. :lol:
Δεν μασάμε, γιατί είμαστε τυχοδιώκτες και θέλουμε να φέρουμε μία δημιουργική αλλαγή, μία κυριολεκτική ανατροπή της σημερινής τυραννίας της Λογικής και αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνη παρά μόνον με μία παράλογη Πίστι σέ ένα πεπρωμένο πού θα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις ιλιγγιώδεις εναλλαγές των διαθέσεων της βουλήσεως ενός απρόσωπου συλλογικού ασυνειδήτου.
spyrakos35
17/09/2015, 15:01
Δεν μασάμε, γιατί είμαστε τυχοδιώκτες και θέλουμε να φέρουμε μία δημιουργική αλλαγή, μία κυριολεκτική ανατροπή της σημερινής τυραννίας της Λογικής και αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνη παρά μόνον με μία παράλογη Πίστι σέ ένα πεπρωμένο πού θα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις ιλιγγιώδεις εναλλαγές των διαθέσεων της βουλήσεως ενός απρόσωπου συλλογικού ασυνειδήτου.
νομίζω υποσυνείδητου....
διαφωνούμε
:p
νομίζω υποσυνείδητου....
διαφωνούμε
:p
Τρόμαξα προς στιγμή...νόμιζα πως διαφωνούσες με τις ιλιγγιώδεις εναλλαγές των διαθέσεων της βουλήσεως ενός απρόσωπου συλλογικού.
spyrakos35
17/09/2015, 15:06
Τρόμαξα προς στιγμή...νόμιζα πως διαφωνούσες με τις ιλιγγιώδεις εναλλαγές των διαθέσεων της βουλήσεως ενός απρόσωπου συλλογικού.
:bawl:
Είπαμε είσαι παλιός αλλά το γ@μησες.... είχα να το δω από τότε που γράφαμε τα πρακτικά στο Γουδή...
Είπαμε είσαι παλιός αλλά το γ@μησες.... είχα να το δω από τότε που γράφαμε τα πρακτικά στο Γουδή...
Είχες λάβει μέρος στο κίνημα, ή ήσουν στο απόσπασμα των "6"? :eek:
Είχες λάβει μέρος στο κίνημα, ή ήσουν στο απόσπασμα των "6"? :eek:
Στη γραμματεια ήμΑνε...
Στη γραμματεια ήμΑνε...
Εδώ κολλάει ατάκα oldman...:tooth:
Δακτυλογράφος στην δίκη ήσουν ???
Μια μεγάλη αμηχανία έχει καταλάβει το σύστημα.
Υπάρχει κάποια πιθανότητα ο αλέκος να χάσει και ο μουστάκιας να κερδίσει.
Είναι φανερό ότι τα μήντια και το ελληνικό κεφάλαιο ζμπρώχνουν αλέκο με χίλια από εκατό μεριές, γιατί η διακυβέρνηση σύριζα έχει πολλά να δώσει εις αμφοτέρους (ασχέτως των λεγομένων, αυτά είναι για ηλίθιους). Είναι τόσο φανερή η επιθυμία της νδ να χάσει που όλοι βαράνε το μουστάκια αλύπητα (για εξοπλιστικά, για τον παππού του, για τον προπάππου του, για τη γάτα του...) και ο μουστάκιας κάθετε και τις τρώει στη μούγκα: δε μιλάει δε λαλάει.
Σήμερα, μέχρι και ο φυρερίσκος προσπάθησε να στηρίξει το σύστημα, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου, σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει πολιτικά και να χάσει και άλλο ψήφους εις όφελος της σταθερότητας. Βέβαια, καμιά φορά τέτοιες δηλώσεις, προκαλούν το αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί εδώ είναι Ελλάδα να ουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο φυρερίσκος μπορεί να ρίξει γραμμή στα μέλη, "παιδιά ψηφίζουμε κατά συνείδηση" αν πέσει γραμμή από τα πάνω. Εις όφελος της σταθερότητας.
Αυτό εξηγείται βεβαίως σε συνδυασμό με το μόλις πριν 7-8 μήνες γεγονός, ότι ο ηγέτης Αντώνης έδωσε την εξουσία στον αλέκο, συνεννοημένα και δεν είπε κιχ. Διάλεξε μια καμμένη υποψηφιότητα για Πρόεδρο Δημοκρατίας, που δεν έβγαινε με την καμία, με αποτέλεσμα να πάει σε εκλογές χαμένες από τα αποδυτήρια βάσει του κλίματος. Ο βαξεβάνης, ο αδέκαστος δημοσιογράφος, έβρισκε κάτι θέματα ρε παιδάκι μου τους προηγούμενους μήνες, είχε κάτι πηγές να πούμε τόσο βαθιά στο κράτος (πριν ο σύριζα να γίνει κράτος), τους πήγε όλους τους δεξιους φαλάγγι στον πόλεμο κατά της διαφθοράς... Και να σου ο σύριζα κυβέρνηση μετά.
Το σύστημα όταν θέλει σταθερότητα, την κατασκευάζει ή την επιβάλλει. Ο μουστάκιας, προβλέποντας πιθανή στραβή, δηλαδή την πιθανότητα να βγούνε κυβέρνηση ενώ δεν το θέλουν με καμία παναγία, πέταξε και την ατάκα ότι δεν έχει πρόβλημα να ναι ο αλέκος πρωθυπουργός...
Μιλάμε για χοντρό δούλεμα αυτές οι εκλογές. Όσοι θέλετε χαβαλέ ψηφίστε μουστάκια να τινάξουμε τα μυαλά τους στον αέρα
MG-KTiNoS
17/09/2015, 15:49
WoW....
:D
Πάει η ερώτηση.... Χάσαμε και την απάντηση οπότε δεν μάθαμε ποιά είναι η μισή βουλή με ποινικές καταδίκες.....
Δε βαριέ.... Μια ιδέα είναι όλα....
:wave2:
alres
Το σύστημα τα έχει προγραμματίσει ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ
Bob_o_mastoras
17/09/2015, 16:05
341311
paramedic
17/09/2015, 16:09
Μια μεγάλη αμηχανία έχει καταλάβει το σύστημα.
Υπάρχει κάποια πιθανότητα ο αλέκος να χάσει και ο μουστάκιας να κερδίσει.
Είναι φανερό ότι τα μήντια και το ελληνικό κεφάλαιο ζμπρώχνουν αλέκο με χίλια από εκατό μεριές, γιατί η διακυβέρνηση σύριζα έχει πολλά να δώσει εις αμφοτέρους (ασχέτως των λεγομένων, αυτά είναι για ηλίθιους). Είναι τόσο φανερή η επιθυμία της νδ να χάσει που όλοι βαράνε το μουστάκια αλύπητα (για εξοπλιστικά, για τον παππού του, για τον προπάππου του, για τη γάτα του...) και ο μουστάκιας κάθετε και τις τρώει στη μούγκα: δε μιλάει δε λαλάει.
Σήμερα, μέχρι και ο φυρερίσκος προσπάθησε να στηρίξει το σύστημα, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου, σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει πολιτικά και να χάσει και άλλο ψήφους εις όφελος της σταθερότητας. Βέβαια, καμιά φορά τέτοιες δηλώσεις, προκαλούν το αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί εδώ είναι Ελλάδα να ουμε. Είμαι σίγουρος ότι ο φυρερίσκος μπορεί να ρίξει γραμμή στα μέλη, "παιδιά ψηφίζουμε κατά συνείδηση" αν πέσει γραμμή από τα πάνω. Εις όφελος της σταθερότητας.
Αυτό εξηγείται βεβαίως σε συνδυασμό με το μόλις πριν 7-8 μήνες γεγονός, ότι ο ηγέτης Αντώνης έδωσε την εξουσία στον αλέκο, συνεννοημένα και δεν είπε κιχ. Διάλεξε μια καμμένη υποψηφιότητα για Πρόεδρο Δημοκρατίας, που δεν έβγαινε με την καμία, με αποτέλεσμα να πάει σε εκλογές χαμένες από τα αποδυτήρια βάσει του κλίματος. Ο βαξεβάνης, ο αδέκαστος δημοσιογράφος, έβρισκε κάτι θέματα ρε παιδάκι μου τους προηγούμενους μήνες, είχε κάτι πηγές να πούμε τόσο βαθιά στο κράτος (πριν ο σύριζα να γίνει κράτος), τους πήγε όλους τους δεξιους φαλάγγι στον πόλεμο κατά της διαφθοράς... Και να σου ο σύριζα κυβέρνηση μετά.
Το σύστημα όταν θέλει σταθερότητα, την κατασκευάζει ή την επιβάλλει. Ο μουστάκιας, προβλέποντας πιθανή στραβή, δηλαδή την πιθανότητα να βγούνε κυβέρνηση ενώ δεν το θέλουν με καμία παναγία, πέταξε και την ατάκα ότι δεν έχει πρόβλημα να ναι ο αλέκος πρωθυπουργός...
Μιλάμε για χοντρό δούλεμα αυτές οι εκλογές. Όσοι θέλετε χαβαλέ ψηφίστε μουστάκια να τινάξουμε τα μυαλά τους στον αέρα
Δικό σου είναι αυτό ή το διάβασες κάπου?
Δικό σου είναι αυτό ή το διάβασες κάπου?
Θα είχα βάλει πηγή αν ήταν αλλουνού, δε συνηθίζω να κλέβω και να μη το λέω
dimmie_72
17/09/2015, 16:31
Στη γραμματεια ήμΑνε...
εκεί γίνονται οι χειρότερες συνωμοσίες...
στο φωτοτυπικό.
Nikol1979
17/09/2015, 16:35
341312
George_Sp
17/09/2015, 16:44
Βρήκα τι θα ψηφίσω.
https://www.youtube.com/watch?t=38&v=_skImpbpsWM
https://www.youtube.com/watch?v=3S4oo35EP2M
https://www.youtube.com/watch?v=FOS0fr-guf8
αν υποψιαστώ οτι αυτός στη τζαμαρία είναι ο Σουτηράκ θα τρελαθώ :beer:
Ελληνικό ΡΟΚ
MG-KTiNoS
17/09/2015, 17:54
341314
blackbusa
17/09/2015, 19:20
τα νέα μέτρα που έρχονται είναι πολύ άγρια...κανείς δεν θέλει να πάρει το φτάιξιμο...όπως είχα πει και πρίν καιρό ο ένας πετάει το μπαλλάκι στον άλλον αλλα εν τέλει προβλέπω κυβέρνηση συνεργασίας μεταξυ τους...
υ.γ. το ντιμπέιτ δεν το είδε κανείς σας???τόση επιμονή και απο τους 2 τους οτι η πρώτη κατοικία είναι εξασφαλισμένη???μυρίζομαι άσχημα μαντάτα...
κουράγιο σε όλους μας...
amyroukai
17/09/2015, 19:22
Ο Βαγγέλης πάντως έταξε ότι με την βοήθεια του Θεού και του λαού η νδ θα φέρει την ανάπτυξη και θα γυρίσουν οι νέοι μας πίσω...
λαϊβ από ομόνοια.
taisteal
17/09/2015, 19:24
με την βοήθεια του Θεού
:bawl::bawl::bawl:
amyroukai
17/09/2015, 19:28
:bawl::bawl::bawl:
Φιλαράκ αν δεν γλύψεις την εκκλησία κυβέρνηση δεν γίνεσαι.
**Κουτσούμπα βγες έξω από τον Βαγγέλη!!! Ο Βαγγέλης πονάει τις ασθενείς οικονομικά ομάδες που δεν πήγαν διακοπές και που περνάνε άσχημα, ενώ οι έχοντες και κατέχοντες καλοπερνάνε...
pipe_smoker
17/09/2015, 19:34
Ρε μας κάνουνε πλάκα λέμε....
Ο μελαμψός Άριος από τη μία κρατάει χαμηλό προφίλ για να γλιτώσει τα χειρότερα όπως λέγαμε μερικές σελίδες πίσω, από την άλλη βγαίνει και λέει με τον τρόπο του "Εμείς τον φάγαμε" για να κ@υλώσει τους οπαδούς του.
Η Φωφάρα μας καλεί να σπάσουμε το δικομματισμό:tooth:
Ο Μουστάκιας παίρνει το βραβείο του ταρίφα-καφενειάκια. Έχει και το λουκ, έχει και το λέγειν, φτυστός είναι (https://www.youtube.com/watch?v=iXEFzyTevsI).
@αμυρού
Με τη βοήθεια του Θεού.... (η συνέχεια από Αναστασιάδη):lol:
Άμα λέω εγώ ταρίφας-καφενειάκιας.....
pipe_smoker
17/09/2015, 19:36
Φιλαράκ αν δεν γλύψεις την εκκλησία κυβέρνηση δεν γίνεσαι.
**Κουτσούμπα βγες έξω από τον Βαγγέλη!!! Ο Βαγγέλης πονάει τις ασθενείς οικονομικά ομάδες που δεν πήγαν διακοπές και που περνάνε άσχημα, ενώ οι έχοντες και κατέχοντες καλοπερνάνε...
Τώρα λέει και για εθνική ελλάδος.
Χαραμίζεται λέμε το παλουκάρι:bawl:
taisteal
17/09/2015, 19:40
Ρε μας κάνουνε πλάκα λέμε....
Ο μελαμψός Άριος από τη μία κρατάει χαμηλό προφίλ για να γλιτώσει τα χειρότερα όπως λέγαμε μερικές σελίδες πίσω, από την άλλη βγαίνει και λέει με τον τρόπο του "Εμείς τον φάγαμε" για να κ@υλώσει τους οπαδούς του.
Η Φωφάρα μας καλεί να σπάσουμε το δικομματισμό:tooth:
Ο Μουστάκιας παίρνει το βραβείο του ταρίφα-καφενειάκια. Έχει και το λουκ, έχει και το λέγειν, φτυστός είναι (https://www.youtube.com/watch?v=iXEFzyTevsI).
@αμυρού
Με τη βοήθεια του Θεού.... (η συνέχεια από Αναστασιάδη):lol:
Άμα λέω εγώ ταρίφας-καφενειάκιας.....
:panic::faint::priest::plaf::hunter::whiteflag::a49::a42::a023:
:a56:
Joyrider
17/09/2015, 19:40
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με αυτή την προσπάθεια ταύτισης πολιτικής ευθύνης και ηθικής αυτουργίας; Υπάρχει προηγούμενο, μπορεί να γίνει νομικά; Εμένα μου φαίνεται επικίνδυνο για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ενώ μπορεί να φαίνεται σωστό τώρα με την χα. Πολύ ύποπτο.
pipe_smoker
17/09/2015, 19:46
:panic::faint::priest::plaf::hunter::whiteflag::a49::a42::a023:
:a56:
Ζούμε στη χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού, όπως λέει κι ο Τζιμάκος.
ΥΓ. Δεν ξέρω τί θα προτιμούσα να είναι πραγματικότητα/τί είναι πιο τραγικό.
Να στέκουν τα σιχαμερά σενάρια που ακούω συχνά πυκνά από διάφορους, ότι όλοι αυτοί εκεί κάτω με τις σημαιούλες και τα συνθήματα, είναι εκεί γιατί τους δίνουνε 5 φράγκα ή τους απειλούν ότι αν δεν πάνε θα χάσουν τις δουλειές τους κλπ, ή το να είναι εκεί κάτω και να κουνάνε σημαιούλες οικειοθελώς και αυτοβούλως γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να φωνάζουν "ΓΚΟΟΟΟΛ" στο Μουστάκια και στον κάθε Μουστάκια....
δεν δεν δεν...δεν ξερω τι να πω ειλικρινα.
https://www.youtube.com/watch?v=RCPLhhSB8W0
amyroukai
17/09/2015, 19:54
Ζούμε στη χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού, όπως λέει κι ο Τζιμάκος.
ΥΓ. Δεν ξέρω τί θα προτιμούσα να είναι πραγματικότητα/τί είναι πιο τραγικό.
Να στέκουν τα σιχαμερά σενάρια που ακούω συχνά πυκνά από διάφορους, ότι όλοι αυτοί εκεί κάτω με τις σημαιούλες και τα συνθήματα, είναι εκεί γιατί τους δίνουνε 5 φράγκα ή τους απειλούν ότι αν δεν πάνε θα χάσουν τις δουλειές τους κλπ, ή το να είναι εκεί κάτω και να κουνάνε σημαιούλες οικειοθελώς και αυτοβούλως γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να φωνάζουν "ΓΚΟΟΟΟΛ" στο Μουστάκια και στον κάθε Μουστάκια....
το ότι απειλούνται στο υπογράφω...
taisteal
17/09/2015, 19:55
Και βγαζουνε και σελφι;;
Περναμε καλα και αυτο φαινεται φαση...
pipe_smoker
17/09/2015, 19:56
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με αυτή την προσπάθεια ταύτισης πολιτικής ευθύνης και ηθικής αυτουργίας; Υπάρχει προηγούμενο, μπορεί να γίνει νομικά; Εμένα μου φαίνεται επικίνδυνο για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ενώ μπορεί να φαίνεται σωστό τώρα με την χα. Πολύ ύποπτο.
Μωρέ έχεις τα δίκια σου κι εσύ, αλλά τώρα ζούμε τον πυρετό των εκλογών, η αδρεναλίνη ρέει αβέρτα, τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν, πρέπει να το σηκώσουμε το γ@μημένο.
Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται (δημοκρατία δεν έχουμε?).
Ε μετά τις εκλογές άμα το θυμάται κανένας και το ψάξει βλέπουμε....
Ήδη το μισομαζέψανε πλάκα πλάκα....
Το μισομαζέψανε "the golden dawn way" εννοείται, έτσι? Του στυλ "δεν ακούσατε καλά, δεν είδατε αυτό που νομίζετε, από όλη τη συνέντευξη απομονώσατε αυτή τη φράση που εκτός του concept της δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή":tooth:
George_Sp
17/09/2015, 19:58
https://www.youtube.com/watch?t=29&v=RCPLhhSB8W0
:cry: :moutza: ....τελικά το κόκκινο κουμπί για self destruct υπάρχει λόγος που είναι κόκκινο.
pipe_smoker
17/09/2015, 20:01
Όχι ρε μλκ:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Ρε μπας και είναι τρολιά?
ΥΓ. Σου έκανα έντιτ το λινκ γιατί ξεκινούσε το βίντεο από τη μέση;)
Τί να σου πω ρε αμυρού?
Πραγματικά, όπως έγραψα και πριν, δεν ξέρω τί θα ήταν πιο τραγικό.
Και βγαζουνε και σελφι;;
Περναμε καλα και αυτο φαινεται φαση...
Έλα ντε...
Μπορεί να παίζουν και τα δύο σενάρια βέβαια.
Να είναι και οι βαλτοί για το μπούγιο, να υπάρχουν και οι χτυπημένοι.
Joyrider
17/09/2015, 20:02
341317
Δεν παιζει.... δε μπορει......
Δεν.... απο την αλλη ομως..... μπα δεν..... οχι με τιποτα..... δε ξερω.....
ουτε ένα ουτε δυο ,ούτε τρία.Χίλια μνημόνια ρε.Χίλια μνημόνια.
Δεινόσαυρος
17/09/2015, 22:00
Προτείνω:
https://www.youtube.com/watch?v=0utJuonkFJ8
RaGe_Raptor
17/09/2015, 22:10
είδε κανείς Τσίπρα στο Χατζηνίκο?
σχόλια?
amyroukai
17/09/2015, 22:27
Ωραία τα είπε.
Στις ερωτήσεις του κοινού λίγο ασαφής και αόριστος. Τι να πει κιόλας, όταν τον ρωτάει το πιτσιρίκι που θα βρεθούν οι δουλειές και αρχίζει η καραμέλα "να μείνουμε να παλέψουμε" κλπ...
pipe_smoker
17/09/2015, 22:34
Ωραία τα είπε.
Στις ερωτήσεις του κοινού λίγο ασαφής και αόριστος. Τι να πει κιόλας, όταν τον ρωτάει το πιτσιρίκι που θα βρεθούν οι δουλειές και αρχίζει η καραμέλα "να μείνουμε να παλέψουμε" κλπ...
Κάπως έτσι.
Τουλάχιστον απείχε έτη φωτός από την ασάφεια και την αοριστία όλων των υπολοίπων που έχω ακούσει, που απλά βάζουν την κασέτα να παίζει.
Παπάρια μπλε βέβαια, αλλά ένιγουέι.
amyroukai
17/09/2015, 22:35
Ναι σε σχέση με τα όσα είπε και ο Βαγγέλης στην πλατεία, νομίζω πολύ καλύτερα τα είπε.
είδε κανείς Τσίπρα στο Χατζηνίκο?
σχόλια?
Συγκλονιστικός...
"«Δεν είναι εύκολο να βαθμολογήσει κανείς μία κυβέρνηση που έδρασε σε ειδικές συνθήκες. Θα πρέπει να κάνουμε μία βαθμολόγηση για την διαπραγμάτευση και μία για την διαχείριση της καθημερινότητας. Η κυβέρνηση μου παίρνει πολύ καλό βαθμό στο πεδίο της διαπραγμάτευσης. Στην υπόσχεση να ματώσει άσχετα αν το αποτέλεσμα ήταν έξω από τις προσδοκίες. Στα θέματα της καθημερινότητας δεν μπορώ να πω ότι παίρνουμε τον ίδιο καλό βαθμό."
Κάπως έτσι.
Τουλάχιστον απείχε έτη φωτός από την ασάφεια και την αοριστία όλων των υπολοίπων που έχω ακούσει, που απλά βάζουν την κασέτα να παίζει.
Παπάρια μπλε βέβαια, αλλά ένιγουέι.
Τώρα μας δουλεύεις, αλλά τέλος παντων, αγαπάμε πιπακια...
pipe_smoker
17/09/2015, 22:40
Ναι σε σχέση με τα όσα είπε και ο Βαγγέλης στην πλατεία, νομίζω πολύ καλύτερα τα είπε.
Καλά, μπροστά στο Βαγγέλα μέχρι και το train of thought του Ντάλτον σχετικά με την εξέλιξη του CBR είναι άξιο για νομπελ:tooth:
pipe_smoker
17/09/2015, 22:45
Τώρα μας δουλεύεις, αλλά τέλος παντων, αγαπάμε πιπακια...
Δε σε δουλεύω ρε αγόρι όμορφο.
Τί να σου πω? Εγώ από αυτά που άκουσα τουλάχιστον, μου έμεινε αυτή η εντύπωση.
Μπορεί να με πλάνεψε:lol:
Ξαναλέω, παπάρια μπλε όπως και να'χει.
Και σωστά να τα είπε και σκατά να τα είπε, το ίδιο (μου) κάνει.
Το θέμα δεν είναι να πείσει εμένα. Εγώ ο Θεός να κατέβει κάτω, δε θα πάω να ψηφίσω.
Το θέμα είναι να πειστεί ο ίδιος τί θέλει τελικά, και να πείσει αυτούς που πρέπει (αν είναι κυβέρνηση στις 21).
Κι εγώ σ'αγαπώ:blush:
MG-KTiNoS
17/09/2015, 22:47
Εγώ αυτόν τον τελευταίο καιρό έχω 2 απορίες....
1. Που στο διάτανο έχουν βρεθεί τόσοι μαλάκες και έχουν καταλάβει ΟΛΑ τα κόμματα????
341324
2. Που είναι εκείνος ο άνθρωπος που επί 70 χρόνια σφυρηλατούσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός?
341325
:a30:
pipe_smoker
17/09/2015, 22:48
Συγκλονιστικός...
"«Δεν είναι εύκολο να βαθμολογήσει κανείς μία κυβέρνηση που έδρασε σε ειδικές συνθήκες. Θα πρέπει να κάνουμε μία βαθμολόγηση για την διαπραγμάτευση και μία για την διαχείριση της καθημερινότητας. Η κυβέρνηση μου παίρνει πολύ καλό βαθμό στο πεδίο της διαπραγμάτευσης. Στην υπόσχεση να ματώσει άσχετα αν το αποτέλεσμα ήταν έξω από τις προσδοκίες. Στα θέματα της καθημερινότητας δεν μπορώ να πω ότι παίρνουμε τον ίδιο καλό βαθμό."
Η ατάκα που ξεκίνησε η κουβέντα ήταν αυτή.
Τονε ρώτησε κι ο Χατζή "τί βαθμό θα βάζατε στην κυβέρνησή σας?".
Τί να του έλεγε δηλαδή?
"Μας δουλεύεις ρε μαλάκα? Δε βλέπεις ότι έμεινα μετεξεταστέος και τρέχω πάλι Σεπτέμβρη μήνα?":tooth:
RaGe_Raptor
17/09/2015, 22:52
ο Χατζηνίκος πάντως τονεμάτωσε..........τέτοιο στρίμωγμα χρόνια είχα να δω.... :p
MG-KTiNoS
17/09/2015, 22:58
ο Χατζηνίκος πάντως τονεμάτωσε..........τέτοιο στρίμωγμα χρόνια είχα να δω.... :p
ένα θέατρο είναι όλα....
:(
amyroukai
17/09/2015, 23:01
Του παραλόγου :)
Joyrider
17/09/2015, 23:02
Τί να του έλεγε δηλαδή?
"Μας δουλεύεις ρε μαλάκα? Δε βλέπεις ότι έμεινα μετεξεταστέος και τρέχω πάλι Σεπτέμβρη μήνα?":tooth:
Μπορουσε επισης να του πει:
Μισος ταξικο
ξεφτιλες καριεριστες
στην εξεταστικη
θα ειμαστε τουριστες. :cool:
RaGe_Raptor
17/09/2015, 23:18
πάντως ο καμμένος "έγινε" προοδευτικός :lol:
pipe_smoker
17/09/2015, 23:25
Έψαξα και στο youtube ρε πστ μου αλλά δεν μπορώ να το βρω...
Με διαφορά το καλύτερο στρίμωγμα που έχω δει ποτέ σε "συνέντευξη" ήταν κάποτε με το Βελόπουλο του ΛΑΟΣ στο Τηλεάστυ (το κανάλι του Καρατζαφέρη :lol:).
Εκεί να δεις πώς τον είχε ματώσει ο δημοσιογράφος.
Μιλάμε για κάτι φτιαγμάν ερωτήσεις που έμοιαζαν με διάλογο από τη Λάμψη του Φώσκολου.
- Και δε μου λέτε κύριε Βελοπουλε! (με μια δήθεν αγριάδα) Δηλαδή τί θα κάνετε εσείς για τη διαφθορά?
- Τί θα κάνουμε? Εμείς πρώτοι είχαμε πει μπλα μπλα μπλα
-Α! Ώστε πρώτοι το είχατε πει εεε.... Μάλιστα μάλιστα.
:lol:
Έψαξα και στο youtube ρε πστ μου αλλά δεν μπορώ να το βρω...
Με διαφορά το καλύτερο στρίμωγμα που έχω δει ποτέ σε "συνέντευξη" ήταν κάποτε με το Βελόπουλο του ΛΑΟΣ στο Τηλεάστυ (το κανάλι του Καρατζαφέρη :lol:).
Εκεί να δεις πώς τον είχε ματώσει ο δημοσιογράφος.
Μιλάμε για κάτι φτιαγμάν ερωτήσεις που έμοιαζαν με διάλογο από τη Λάμψη του Φώσκολου.
- Και δε μου λέτε κύριε Βελοπουλε! (με μια δήθεν αγριάδα) Δηλαδή τί θα κάνετε εσείς για τη διαφθορά?
- Τί θα κάνουμε? Εμείς πρώτοι είχαμε πει μπλα μπλα μπλα
-Α! Ώστε πρώτοι το είχατε πει εεε.... Μάλιστα μάλιστα.
Μη πας μακρια....
Σαν το ματωμα του Σαμαρα στην τοτε Νεριτ στην συνεντευξη του με εκεινα τα απολειφαδια της δημοσιογραφιας........ δε παιζει απλα....
341327
xristos x
17/09/2015, 23:28
"Βαγγελα σεξι σκισε τον Αλεξη..." , "και α και ου"
Προσωπικα παντως ο καμμενος μου γινεται ολο και πιο συμπαθης. Ο τσιπρας ανεκαθεν. Η ιστορια θα δειξει (και μαλιστα η κοντινη).
RaGe_Raptor
17/09/2015, 23:33
Μη πας μακρια....
Σαν το ματωμα του Σαμαρα στην τοτε Νεριτ στην συνεντευξη του με εκεινα τα απολειφαδια της δημοσιογραφιας........ δε παιζει απλα....
341327
γμσετα η δημόσια τηλεόραση έχει δημοσιογραφάρες....και πιο κοντινό το μάτωμα της Ζωής σ'εκείνη την πρωινή εκπομπή,"πως μπορείτε και είστε τόσο υπέροχη? :cry: " .... αηδία...
RaGe_Raptor
17/09/2015, 23:37
"Βαγγελα σεξι σκισε τον Αλεξη..." , "και α και ου"
Προσωπικα παντως ο καμμενος μου γινεται ολο και πιο συμπαθης. Ο τσιπρας ανεκαθεν. Η ιστορια θα δειξει (και μαλιστα η κοντινη).
341328
xristos x
17/09/2015, 23:42
341328
Εγω το εχω πει οτι προβλημα λαου εχουμε.Ξερεις γιατι το γραφει για το χειροφιλημα, σε κατι χαιρετουρες ενας .... του φιλησε το χερι....341329
pipe_smoker
18/09/2015, 00:30
341328
Αληθινότατο είναι το γκραφίτι λέει.
Κι από κάτω γράφει "Τσίπρους Christ":bawl:
pipe_smoker
18/09/2015, 01:04
Τώρα διακαναλική του Παπανικόλα:lol:
xristos x
18/09/2015, 01:09
Δεν μπορω αλλο σουρεαλ για σημερα, ειδα τον Λοβερδο "ζητουνται εθελοντες εκπαιδευτικοι να καλυψουν τα κενα αμισθι και να ανταμοιφθουν με ... μορια (παρτο οπως θες)" να κραζει για την κατασταση στην παιδεια που ξεκιναει η σχολικη χρονια με κενα...
dimmie_72
18/09/2015, 01:13
ρε σεις,
φταίει η απαρχή του χειμώνα;...
φταίει το τέλος των διακοπών;...
φταίει η μελαγχολία του φθινοπώρου;...
φταίει η μικροαστική καταπίεση που -προσωρινά για το καλοκαίρι- τροφοδότησε με ψήγματα πιθανοτήτων δραπέτευσης από τα ψυχολογικά κάτεργα και έδωσε ελπίδες εσωτερικής ανάτασης;
Δεν το πιστεύω!...
ότι ασχολείστε με προεκλογικές εξαγγελίες και τηλεορασοτελειωμένες πουτάνες που εμφανίζονται σε κοσμικό χορό σαν αρσακειάδες debutant!
341330
Πήλιο σήμερα, 29 βαθμοί, ο καιρός εξελίσσεται ιδανικός για κοντινές ψυχοθεραπευτικές εξορμήσεις... όπου δει (στο βάθος θάλασσα).
1η φορά βλέπω να παρακολουθούνται τόσο στενά οι συνεντεύξεις και συνάμα να παίζει 1η φορά να μην έχουν τπτ να πουν πράγμα που το ξέρουμε πολύ καλά όλοι.
300 και σελίδες συμπληρώσαμε, είμαστε εκπαιδευμένοι ;)
pipe_smoker
18/09/2015, 01:23
Δεν μπορω αλλο σουρεαλ για σημερα, ειδα τον Λοβερδο "ζητουνται εθελοντες εκπαιδευτικοι να καλυψουν τα κενα αμισθι και να ανταμοιφθουν με ... μορια (παρτο οπως θες)" να κραζει για την κατασταση στην παιδεια που ξεκιναει η σχολικη χρονια με κενα...
Ο Παπανικόλας μιλάει σαν τον Τραμπάκουλα.
Έμαθε πέντε λέξεις και τις πετάει στο άσχετο. Κάτι "επονείδιστο", κάτι "επαχθές και μή βιώσιμο" και δίνει πόνο:lol:
Ονειρεύεται τον Παράδεισο για να ελευθερωθούμε.
Θα κάνει καμιά αίρεση αυτός και θα αυτοκτονήσουν ομαδικά νύχτα με πανσέληνο.
Δεν το πιστεύω!...
ότι ασχολείστε με προεκλογικές εξαγγελίες και τηλεορασοτελειωμένες πουτάνες που εμφανίζονται σε κοσμικό χορό σαν αρσακειάδες debutant!
Εσύ είσαι από τους απολιτίκ αμόρφωτους κλπ που πηγαίνει εκδρομές τέτοιες σοβαρές μέρες ε?:eek:
dimmie_72
18/09/2015, 01:47
Εσύ είσαι από τους απολιτίκ αμόρφωτους κλπ που πηγαίνει εκδρομές τέτοιες σοβαρές μέρες ε?:eek:
έχεις δίκιο.
Τι κατάρα κι αυτή!
Νάσαι αρκούντως πολιτικοποιημένος ώστε να καταριέσαι την πολιτικοποίησή σου. :lol:
taisteal
18/09/2015, 01:48
Και βαφει και το μαλλι,με οικολογικη βαφη υποθετω :lol:
Το πλασμα διπλα του παντως μιλαει....
dimmie_72
18/09/2015, 02:21
τι αγνός και αληθινός ο Ελληνικός κινηματογράφος!
στο βάθος το εργοστάσιο της ΕΨΑ.
λεμονάδα σε γυάλινο μπουκάλι εποχής με νερό Αγριάς
341334
.... μήπως να χαλαρώσουμε λίγο η δεν το σηκώνουν οι έντονες καταστάσεις;
xristos x
18/09/2015, 08:10
Αισχος,Μας εμπαιζεις ημέρα καθημερινή με φωτο από εκδρομές. ..
Coyote.V
18/09/2015, 09:31
341337
RaGe_Raptor
19/09/2015, 12:03
νίκη του Αλέξη την Κυριακή και κυβέρνηση συνεργασίας με το "παλιό" προβλέπω.....σανό....ο Αλέξης απευθύνεται απ'ευθείας στην καρδιά του μέσου Έλληνα..συνεχίζω να πιστεύω πως σαν λαός έχουμε τους κυβερνώντες που μας αξίζουν...αυτό είναι το επίπεδο
341372
Εγω το εχω πει οτι προβλημα λαου εχουμε.Ξερεις γιατι το γραφει για το χειροφιλημα, σε κατι χαιρετουρες ενας .... του φιλησε το χερι....341329
Αυτός που του φιλάει το χέρι πάντως αποκλείεται να μην είναι πρώην ΠΑΣΟΚ...
Δε βγαίνει κι ένας Μαρινάκης να πει "όλοι πολεμάνε το θρύλο, δαγκωτό Βασίλη Λεβέντη" να μας γράψει η παγκόσμια ιστορία με χρυσά γράμματα :lol:
Καλά με τις εκλογές, όλα πάνε ρόδινα
Το σκαϊ, τι μύγα τον τσίμπησε και μέρα νύχτα κλαίει για τα παιδάκια που πνίγονται Αιγαίο;
Πρωτοσέλιδα που πνίγηκε άλλο ένα κοριτσάκι και δωστου "τραγωδία χωρίς τέλος", "υγρός τάφος το Αιγαίο" και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.
Η μια εκδοχή είναι να πιστέψουμε ότι ο σκαϊ, αυτός ο δημοκρατικός σταθμός, που είναι πάντα δίπλα στους αναξιοπαθούντες και τους στηρίζει (ειδικά ιδελογικά), βρήκε άλλη μια ευκαιρία να δείξει την καλοσύνη του.
Αν αυτό είναι δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, η άλλη εκδοχή ποια είναι;
τι αγνός και αληθινός ο Ελληνικός κινηματογράφος!
στο βάθος το εργοστάσιο της ΕΨΑ.
λεμονάδα σε γυάλινο μπουκάλι εποχής με νερό Αγριάς
341334
.... μήπως να χαλαρώσουμε λίγο η δεν το σηκώνουν οι έντονες καταστάσεις;
Ναιιιιιι ρε φιλε!
Απο εκεινα τα μπομπε που δεν σπανε με τιποτα.
Μηπως πατησες με το capo κανενα απο δαύτα και την επαθες;
dimmie_72
19/09/2015, 13:19
Ναιιιιιι ρε φιλε!
Απο εκεινα τα μπομπε που δεν σπανε με τιποτα.
Μηπως πατησες με το capo κανενα απο δαύτα και την επαθες;
απορρόφησαν τον κραδασμό οι σοφιστικέ αναρτήσεις :p
εσύ ήσουν αυτός που ερχόταν από πίσω; :eek:
MG-KTiNoS
19/09/2015, 14:58
Άσχετο αλλά πρέπει να γραφτεί.
Το ρόλεξ του Κουτσούμπα κάνει 10ε. (και στα δικά μου)
Αυτοί που έβγαλαν την είδηση του ζήτησαν δημόσια συγνώμη.
Δημόσια συγνώμη όμως στην Ελλάδα????
Απλά δεν υπάρχει.
Μπράβο τους
tsompanis
19/09/2015, 15:53
Άσχετο αλλά πρέπει να γραφτεί.
Το ρόλεξ του Κουτσούμπα κάνει 10ε. (και στα δικά μου)
Αυτοί που έβγαλαν την είδηση του ζήτησαν δημόσια συγνώμη.
Δημόσια συγνώμη όμως στην Ελλάδα????
Απλά δεν υπάρχει.
Μπράβο τους
Τι ήταν. ...Folex? :lol:
Τι ήταν. ...Folex? :lol:
Μπα, μάλλον Solex.......................
nicksior
19/09/2015, 18:10
Άρτι αφιχθείς από Σόφια και με πόνο ψυχής.
Τα δρομολόγια Αθήνα – Σόφια και αντίστροφα , υπερπλήρη .
Βολιδοσκόπηση συνθηκών ίδρυσης εταιρίας και άνοιγμα λογαριασμού στην γείτονα χώρα προς αντιμετώπιση των συνεπειών των capital controls που οδηγούν σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας τη δουλειά μου και μοιραία στην ανεργία των εργαζομένων αλλά και εμού του ιδίου...
Η πόλη σύγχρονη , πεντακάθαρη και αγνώριστη , είχα κάμποσα χρόνια να την επισκεφτώ.
18000 Ελληνικές επιχειρήσεις μόνο την τελευταία βδομάδα , 18000 τραπεζικοί λογαριασμοί με φρέσκο Ελληνικό χρήμα σε μία μόνο βδομάδα.
Τα capital controls που επέβαλαν οι οικονομικοί μας φωστήρες επειδή το θεώρησαν διαπραγματευτικό όπλο (σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις ) , αλλά και το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς , 10% έναντι 29% (πράγμα που προσωπικά ποτέ δεν έβλεπα σαν κίνητρο επειδή πιστεύω πως οι δουλειές φέρνουν κέρδη και όχι τα φοροτεχνικά τερτίπια).
Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα αυτού και μόνο του γεγονότος είναι καταδικασμένοι να περάσουν ή να παραμείνουν στην ανεργία κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση γιατί υπάρχουν και χειρότερα..
Οι Δημόσιοι που ίσως φαντάζονται ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο, σύντομα , αν τα πράγματα δεν αλλάξουν , θα είναι τα πλέον τραγικά πρόσωπα και θα αντιληφθούν τι σημαίνει το «έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου»
18000 σε μία μόνο βδομάδα..
Για να κάνω κι εγώ λίγο «Ανόητο χιούμορ» και παραφράζοντας τον «αλήστου» μνήμης δικτάτορα ..
«Ασθενήν έχομεν , εις το χειρουργείον τον έχομεν, και αντί μεταγγίσεως τον αφαιμάσσωμεν»
Αν η ορθογραφία της εποχής που δεν έζησα είναι σωστή (Τερενς?)
RaGe_Raptor
19/09/2015, 18:48
Άρτι αφιχθείς από Σόφια και με πόνο ψυχής.
Τα δρομολόγια Αθήνα – Σόφια και αντίστροφα , υπερπλήρη .
Βολιδοσκόπηση συνθηκών ίδρυσης εταιρίας και άνοιγμα λογαριασμού στην γείτονα χώρα προς αντιμετώπιση των συνεπειών των capital controls που οδηγούν σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας τη δουλειά μου και μοιραία στην ανεργία των εργαζομένων αλλά και εμού του ιδίου...
Η πόλη σύγχρονη , πεντακάθαρη και αγνώριστη , είχα κάμποσα χρόνια να την επισκεφτώ.
18000 Ελληνικές επιχειρήσεις μόνο την τελευταία βδομάδα , 18000 τραπεζικοί λογαριασμοί με φρέσκο Ελληνικό χρήμα σε μία μόνο βδομάδα.
Τα capital controls που επέβαλαν οι οικονομικοί μας φωστήρες επειδή το θεώρησαν διαπραγματευτικό όπλο (σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις ) , αλλά και το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς , 10% έναντι 29% (πράγμα που προσωπικά ποτέ δεν έβλεπα σαν κίνητρο επειδή πιστεύω πως οι δουλειές φέρνουν κέρδη και όχι τα φοροτεχνικά τερτίπια).
Όσοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα αυτού και μόνο του γεγονότος είναι καταδικασμένοι να περάσουν ή να παραμείνουν στην ανεργία κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση γιατί υπάρχουν και χειρότερα..
Οι Δημόσιοι που ίσως φαντάζονται ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο, σύντομα , αν τα πράγματα δεν αλλάξουν , θα είναι τα πλέον τραγικά πρόσωπα και θα αντιληφθούν τι σημαίνει το «έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου»
18000 σε μία μόνο βδομάδα..
Για να κάνω κι εγώ λίγο «Ανόητο χιούμορ» και παραφράζοντας τον «αλήστου» μνήμης δικτάτορα ..
«Ασθενήν έχομεν , εις το χειρουργείον τον έχομεν, και αντί μεταγγίσεως τον αφαιμάσσωμεν»
Αν η ορθογραφία της εποχής που δεν έζησα είναι σωστή (Τερενς?)
Καλή τύχη.......
tsompanis
19/09/2015, 20:27
@ nicksior και γιατί με πόνο ψυχής? Πήγαινε και θα την βρεις την άκρη. Εγώ την βρήκα Αλβανία. Το γαμώτο της υπόθεσης είναι το φτου και από την αρχή στο ξεκίνημα. Μετά αλλάζει το πράγμα. ...
Να φανταστείς μέχρι και ο φαρμακοποιός μου θέλει να την κάνει! :lol:
καλή τύχη!
dimmie_72
19/09/2015, 20:49
Το χρήμα έχει 1 χαρακτηριστικό:
Μετακινείται εύκολα.
Ακόμα από το 2000 και μετά που υποτίθεται οι συνθήκες ήταν πολύ καλές, στα Σκόπια η Ελλάδα ήταν ο μεγαλύτερος επενδυτής. Με ισχυρότατη επίσης παρουσία σε Βουλγαρία, Αλβανία κλπ. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα.
Που είναι το παράξενο;
George_Sp
20/09/2015, 09:38
Καλημέρα σε όλους. Πάω να τον ρίξω τον ψήφο μου. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Μήνες τώρα έλεγα δε θα πετάξω λευκή πετσέτα. Μάλλον όμως δε γίνεται αλλιώς. Η κατάσταση είναι Veni Vedi Vici για τους έξω.
Για λόγους καθαρής συνείδησης θα πάω να ενισχύσω τη μικρή Αριστερά κυρίως για να μην ενισχύσω με την αποχή μου ή με τη ψήφο μου αυτούς που ανέλαβαν ή αντικαταστάθηκαν και με κοροιδεύουν χρόνια τώρα. Δε θα αλλάξει κάτι το ξέρω αλλά για να μπορέσω να τα έχω καλά με μένα.
http://pitsirikos.net/2015/09/%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2015-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82/
Nostradamus
20/09/2015, 09:50
Καλημέρα σε όλους. Πάω να τον ρίξω τον ψήφο μου. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Μήνες τώρα έλεγα δε θα πετάξω λευκή πετσέτα. Μάλλον όμως δε γίνεται αλλιώς. Η κατάσταση είναι Veni Vedi Vici για τους έξω.
ποιοι ειναι οι εξω ??
George_Sp
20/09/2015, 09:52
ποιοι ειναι οι εξω ??
εκείνοι με τους οποίους έχουν συμφωνήσει όσοι είναι εντός των τοιχών και κρατάνε τις τύχες μας στα χέρια τους.
Coyote.V
20/09/2015, 10:08
Καλημέρα !
Σήμερα διαλέγουμε χασάπη.
amyroukai
20/09/2015, 10:25
Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω το σημάδι αλλά... πέθανε η Αλεξις των παιδικών μας χρόνων... (http://www.topontiki.gr/article/143264/pethane-i-jackie-collins-photo-video#.Vf5QsAqERP8.facebook)
ψήφος αργότερα.
nicksior
20/09/2015, 11:14
@ nicksior και γιατί με πόνο ψυχής? Πήγαινε και θα την βρεις την άκρη. Εγώ την βρήκα Αλβανία. Το γαμώτο της υπόθεσης είναι το φτου και από την αρχή στο ξεκίνημα. Μετά αλλάζει το πράγμα. ...
Να φανταστείς μέχρι και ο φαρμακοποιός μου θέλει να την κάνει! :lol:
καλή τύχη!
Με πόνο ψυχής γιατί κάθε ευρώ που φεύγει είνει ένα πιάτο φαί που λείπει ..
Εφτιαξα απο το τίποτα μια δουλεία με μηδενικό δανεισμό και χωρις καμία περικοπή μισθών στους εργαζόμενους , συνεργάτες είναι και όσο ικανοποιημένοι είναι τόσο το "τρέχουν" το μαγαζί..
Ομώς τώρα μου στερούν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τα δικά μου (της εταιρίας) χρήματα προκειμένου να εισάγω προιόντα που έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκονται στην εδώ αγορά και αυτό μας καταδικάζει σε επαγγελματικό μαρασμό.
Με πόνο ψυχής γιατί βλέπω τους πρώην ρακένδυτους ανατολικούς να προκόβουν (δεν το λέω με εμπάθεια, κάθε άλλο) κι εμείς να τρέχουμε να αγκαλιάσουμε τον "παράδεισο" απ τον οποίο φύγαν τρέχοντας .. Οταν το μπόρεσαν.
tzimidis
20/09/2015, 12:08
O APOLYTOS ELLINAS PSIFOFOROS
341429
an kai prepei na epibebaiothei to periexomeno tou potiriou, klasiki frapedoumpa i Freddo ?
Δεινόσαυρος
20/09/2015, 12:22
Δεν ξέρω πως να ερμηνεύσω το σημάδι αλλά... πέθανε η Αλεξις των παιδικών μας χρόνων... (http://www.topontiki.gr/article/143264/pethane-i-jackie-collins-photo-video#.Vf5QsAqERP8.facebook)
ψήφος αργότερα.
Δεν είναι η Alexis, είναι η αδερφή της. (Jackie οχι Joan)
kostas777
20/09/2015, 12:33
Δεν είναι η Alexis, είναι η αδερφή της. (Jackie οχι Joan)
Δηλαδή ο Λαφαζάνης
dimmie_72
20/09/2015, 16:19
Με πόνο ψυχής γιατί κάθε ευρώ που φεύγει είνει ένα πιάτο φαί που λείπει ..
Εφτιαξα απο το τίποτα μια δουλεία με μηδενικό δανεισμό και χωρις καμία περικοπή μισθών στους εργαζόμενους , συνεργάτες είναι και όσο ικανοποιημένοι είναι τόσο το "τρέχουν" το μαγαζί..
Ομώς τώρα μου στερούν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τα δικά μου (της εταιρίας) χρήματα προκειμένου να εισάγω προιόντα που έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκονται στην εδώ αγορά και αυτό μας καταδικάζει σε επαγγελματικό μαρασμό.
Με πόνο ψυχής γιατί βλέπω τους πρώην ρακένδυτους ανατολικούς να προκόβουν (δεν το λέω με εμπάθεια, κάθε άλλο) κι εμείς να τρέχουμε να αγκαλιάσουμε τον "παράδεισο" απ τον οποίο φύγαν τρέχοντας .. Οταν το μπόρεσαν.
φλρκ, μη το τερματίσουμε κιόλας με... πόνο ψυχής! :rotflmao:
ο υγιής επιχειρηματίας που εξ ορισμού προσβλέπει στο κέρδος για να καλοπληρώνει τους εργαζομένους του, να είναι συνεργάτες, να κρατάνε το μαγαζί κλπ, κλπ, φροντίζει να ελαχιστοποιεί τα λειτουργικά έξοδα, τις αποδόσεις στο κράτος....
και έχει φύγει προ πολλού.
Τη λύση του την παρείχαν ήδη τα Βαλκάνια και μετέπειτα για τους μεγαλύτερους η Κίνα.
Η λύση διαφυγής προς αποφυγή των capital controls σαν ανακάλυψη της "απόλυτης αλήθειας" είναι στην ουσία συγκαλυμμένη μέθοδος να μπαινοβγάζει ρευστό οδικά χωρίς έλεγχο, η και να διατηρεί λογαριασμό για συναλλάσσεται χωρίς περιορισμούς.
.................................................................................................... ...
Μη τα γ@μησουμε όλα συμπεριλαμβανομένης της γ@μημενης της νοημοσύνης μας. ;)
Pan (dvs)
20/09/2015, 16:34
ο υγιής επιχειρηματίας που εξ ορισμού προσβλέπει στο κέρδος για να καλοπληρώνει τους εργαζομένους του, να είναι συνεργάτες, να κρατάνε το μαγαζί κλπ, κλπ, φροντίζει να ελαχιστοποιεί τα λειτουργικά έξοδα, τις αποδόσεις στο κράτος....
Τη λύση του την παρείχαν ήδη τα Βαλκάνια και μετέπειτα για τους μεγαλύτερους η Κίνα.
Η λύση διαφυγής προς αποφυγή των capital controls σαν ανακάλυψη της "απόλυτης αλήθειας" είναι στην ουσία συγκαλυμμένη μέθοδος να μπαινοβγάζει ρευστό οδικά χωρίς έλεγχο, η και να διατηρεί λογαριασμό για συναλλάσσεται χωρίς περιορισμούς.
.................................................................................................... ...
Συγνωμη αλλα δεν σε καταλαβαινω.
Κάτι άλλο ήθελες να γράψεις μάλλον και σου ΄φυγε...
MG-KTiNoS
20/09/2015, 17:54
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152950441855666&set=a.10150248227320666.324542.520725665&type=1&theater
Ρίξτε μια ματια σ αυτό ρε σείς....
MG-KTiNoS
20/09/2015, 17:55
ο υγιής επιχειρηματίας που εξ ορισμού προσβλέπει στο κέρδος για να καλοπληρώνει τους εργαζομένους του, να είναι συνεργάτες, να κρατάνε το μαγαζί κλπ, κλπ,
μλκ τι είπε????
:plaf:
Pan (dvs)
20/09/2015, 18:07
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152950441855666&set=a.10150248227320666.324542.520725665&type=1&theater
Ρίξτε μια ματια σ αυτό ρε σείς....
Γι αυτο το αγαπημενο μου μαθημα ηταν η κοπανα.
taisteal
20/09/2015, 18:10
341436