PDA

View Full Version : HABEMUS PAPAM 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

nick_VFR
22/07/2015, 22:19
Όταν λέμε να μήν έχουμε τράπεζες είναι και λίγο μεταφορά. Με την παρούσα μορφή εννοούμε, με μια καλύτερη κάτι μπορεί να γινόταν. Αλλά να πανικοβαλόμαστε με την ιδέα οτι -- αμάν πεθαίνουμε αν δεν υπάρχουν τράπεζες - είναι κομματάκι θλιβερό, επιεικώς. Η ανθρώπινη διάνοια μπορεί να παραγεί θαύματα αν την βάλουμε να δουλέψει, την ρημάδα.

Έκλεισαν οι τράπεζες 2 εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω πως όλοι είδαμε και καταλάβαμε τι σημαίνει αυτό.

(ανάμεσα στα άλλα, κάπου άκουσα και για 185.000 απολύσεις μόνο μέσα σε αυτό το διάστημα... λογικά θα ενημερωθούμε κιόλας σύντομα από την στατιστική υπηρεσία για την πορεία της ανεργίας)

Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει πώς ακριβώς θα περίμενε να δουλεύουν οι τράπεζες ή έστω τι θα προτιμούσε να ΜΗΝ κάνουν.

blackbusa
22/07/2015, 22:50
κορίτσια δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά έχουν γ@μηθεί να λένε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος πλειστηριασμού για τις κατοικίες...έστω για 2015...

Δεινόσαυρος
23/07/2015, 00:24
Έκλεισαν οι τράπεζες 2 εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω πως όλοι είδαμε και καταλάβαμε τι σημαίνει αυτό.
Οτι πὰσχουμε από ανθυγιεινή εξάρτηση;

Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει πώς ακριβώς θα περίμενε να δουλεύουν οι τράπεζες ή έστω τι θα προτιμούσε να ΜΗΝ κάνουν.
Να μην περιμένουν να τις ξεσκ@τώνουμε εγω και εσύ όταν τα βροντάνε, ενώ παράλληλα ευαγγελίζονται την αξία της «υπευθυνότητας» του καπιταλισμου;
Έτσι, για αρχή.
Μετά μην τα περιμένεις μασημένα, σίγουρα θα διαμορφώσεις τη δική σου γνώμη και όχι την δική μου, αλλα τουλάχιστον ψάξε λίγο την ιστορία της δημιουργίας των τραπεζών (Bank of England καλή αφετηρία) - βλέπωντας τα σφάλματα από την αρχή τους, σίγουρα θα σου γεννηθούν ιδέες για καλυτέρευση.

Δεινόσαυρος
23/07/2015, 00:25
κορίτσια δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά έχουν γ@μηθεί να λένε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος πλειστηριασμού για τις κατοικίες...έστω για 2015...

Όντως ανησυχητικό.

OldMan
23/07/2015, 15:42
​ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ

Πσηλέ, εισαι σαχλός...:beer:

catmaster
23/07/2015, 15:48
Πσηλέ, εισαι σαχλός...:beer:

και κίναιδος αλλά δεν το ξεφωνίζουμε ...

Hayate
23/07/2015, 15:51
http://www.zeit.de/zeit-magazin/leben/2015-07/eurokrise-griechenland-graphic-novel Μια άποψη γερμανών​....το τονίζω..

el_hymador
23/07/2015, 15:52
Υπομονή, είμαστε στο μεταβατικό στάδιο από το "κάτι θα γίνει επιτέλους" του 60%+ και του "παναγιά μου καταστρεφόμαστε" του υπόλοιπου 40%... αμφότερες οι καταστάσεις έχουν ένα μετατραυματικό σοκ, δυστυχώς ή ευτυχώς η πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί και μας περιμένει όλους, πολύ φοβάμαι δε, ότι θα είναι πιο άσχημη από ποτέ.

BLiTzER
23/07/2015, 15:54
http://www.zeit.de/zeit-magazin/leben/2015-07/eurokrise-griechenland-graphic-novel Μια άποψη γερμανών​....το τονίζω..

Και στα αγγλικά, για όσους αποφεύγουν τις άθλιες γλώσσες: http://www.zeit.de/zeit-magazin/leben/2015-07/eurozone-crisis-greece-graphic-novel

catmaster
23/07/2015, 15:58
Υπομονή, είμαστε στο μεταβατικό στάδιο από το "κάτι θα γίνει επιτέλους" του 60%+ και του "παναγιά μου καταστρεφόμαστε" του υπόλοιπου 40%... αμφότερες οι καταστάσεις έχουν ένα μετατραυματικό σοκ, δυστυχώς ή ευτυχώς η πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι πάντα εκεί και μας περιμένει όλους, πολύ φοβάμαι δε, ότι θα είναι πιο άσχημη από ποτέ.

Σου τέλειωσαν και εσένα τα atarax Κουστάκη ;;

338842

Ζεύκας
23/07/2015, 16:23

γερμανική προπαγάνδα με ένα κάρο μαλακίες. άσε που ρε γερμανέ δεν το έχεις με τις καλές τέχνες, τι τα θες τα γκράφικ νόβελ;

2 καραμπάμ λάθη:

1) Το στόρυ αφήνει να εννοηθεί ότι πήραμε του Ολυμπιακούς2004 λόγω Ευρώ. Λάθος.

2) Λέει ότι το 2012 οι εύσπλαχνοι Γερμανοί μας χάρισαν τα μισά χρέη μας.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

MG-KTiNoS
23/07/2015, 16:28
338843

Hayate
23/07/2015, 16:28
γερμανική προπαγάνδα με ένα κάρο μαλακίες. άσε που ρε γερμανέ δεν το έχεις με τις καλές τέχνες, τι τα θες τα γκράφικ νόβελ;

2 καραμπάμ λάθη:

1) Το στόρυ αφήνει να εννοηθεί ότι πήραμε του Ολυμπιακούς2004 λόγω Ευρώ. Λάθος.

2) Λέει ότι το 2012 οι εύσπλαχνοι Γερμανοί μας χάρισαν τα μισά χρέη μας.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Εγώ πάλι θεωρώ οτι το γράφουν ειρωνικά Μπαμπίνο....νταξ μπορεί ναι είναι και το δικό μου πόϊντ οφ βιού λάθος...

Ζεύκας
23/07/2015, 16:45
Εγώ πάλι θεωρώ οτι το γράφουν ειρωνικά Μπαμπίνο....νταξ μπορεί ναι είναι και το δικό μου πόϊντ οφ βιού λάθος...

άμα κάνουν σάτυρα πάσο, αλλά δεν νομίζω.

el_hymador
23/07/2015, 16:51
Σου τέλειωσαν και εσένα τα atarax Κουστάκη ;;

338842

Πάντως βρίσκω εντυπωσιακό το ότι πολύς κόσμος ακόμα πιστεύει ότι κάτι θα γίνει (σύγκρουση με διαφθορά - τροχιά ανάπτυξης και τέτοια)... προσωπικά προτιμώ να είμαι προετοιμασμένος -ψυχολογικά εννοώ- παρά να το ρίξω στην πρέζα μετά... ;)

catmaster
23/07/2015, 17:24
Πάντως βρίσκω εντυπωσιακό το ότι πολύς κόσμος ακόμα πιστεύει ότι κάτι θα γίνει (σύγκρουση με διαφθορά - τροχιά ανάπτυξης και τέτοια)... προσωπικά προτιμώ να είμαι προετοιμασμένος -ψυχολογικά εννοώ- παρά να το ρίξω στην πρέζα μετά... ;)

τίποτα δεν γίνεται , το πολύ να μπουζουριάσουν τίποτα λιμά ίσα για να το παίξουμε αριστερά και κοντά στον λαό και στο φτωχό που παλεύει (my ass) ...

το θέμα είναι να βρεις μέσα από όλο το χάος που μας κατσικώθηκε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός (κοινώς follow the money που λένε και στο χωριό μου )

buckley
23/07/2015, 17:57
Θλίβομαι και εξοργίζομαι ...

http://www.protothema.gr/greece/article/495394/rodos-galloi-arnithikan-na-kopsoun-eisitirio-se-arhaiologiko-horo-giati-upostirixan-pos-tous-anikoun-ola-stin-ellada-/

foogr01
23/07/2015, 18:11
Θλίβομαι και εξοργίζομαι ...

http://www.protothema.gr/greece/article/495394/rodos-galloi-arnithikan-na-kopsoun-eisitirio-se-arhaiologiko-horo-giati-upostirixan-pos-tous-anikoun-ola-stin-ellada-/

Καλά, η ίδια είδηση κυκλοφορεί και για Γερμανούς...

Πάμε κι εμείς Γαλλία-Γερμανία, ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε και στο τέλος θα τους πούμε "βάλτε τα στο λογαριασμό μαζί με τ' άλλα" :bawl:

BLiTzER
23/07/2015, 18:24
Σταματήστε να διαβάζετε protothema.gr.

fkol k4
23/07/2015, 19:54
Σταματήστε να διαβάζετε protothema.gr.

Αυτό δεν είναι editorial ή άποψη του Πρώτου Θέματος, είναι είδηση και υπάρχει και σε άλλα ειδησεογραφικά sites.
Τι διαφορά έχει να το διαβάσεις από αυτό το site ή κάποιο άλλο;

Επίσης, επειδή δυστυχώς έχω δει πολύ συχνά σε αυτό το thread την φράση «μην διαβάζετε τον Χ», «μην διαβάζετε τον Ψ», «μην αναπαράγεις εδώ τον Ζ», ας αυτοσυγκρατούμαστε λίγο.
Λογοκρισία στον Τύπο και στον τρόπο που ο καθένας επιλέγει να ενημερώνεται δεν δικαιούται να κάνει κανένας μας.

Ο καθένας ενημερώνεται όπως νομίζει. Άλλος από το Πρώτο Θέμα, άλλος από την Αυγή, άλλος από την Εφημερίδα των Συντακτών, άλλος από την Καθημερινή, άλλος από τη Δημοκρατία, άλλος από παραπάνω από ένα.
Η είδηση δεν κρίνεται με βάση το ποιος τη δημοσιεύει, αλλά με βάση το αν είναι έγκυρη.

pipe_smoker
23/07/2015, 20:10
Η είδηση δεν κρίνεται με βάση το ποιος τη δημοσιεύει, αλλά με βάση το αν είναι έγκυρη.

Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες....

Η είδηση κάποτε γίνεται ιστορία.
Αλλιώς τα λέει ο ένας, αλλιώς ο άλλος και η ιστορική αλήθεια είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα.

Ειδάλλως, δε θα έτρεχε και τίποτα να διδάσκεται ολόκληρος ο πλανήτης από το ίδιο βιβλίο ιστορίας.

andgeo
23/07/2015, 20:14
από πότε δε δέχεται κριτική η εγκυρότητα κάποιου μέσου ;

fkol k4
23/07/2015, 20:24
Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες....

Η είδηση κάποτε γίνεται ιστορία.
Αλλιώς τα λέει ο ένας, αλλιώς ο άλλος και η ιστορική αλήθεια είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα.

Ειδάλλως, δε θα έτρεχε και τίποτα να διδάσκεται ολόκληρος ο πλανήτης από το ίδιο βιβλίο ιστορίας.

Καλώς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για κάποια πολύπλοκη είδηση.
Δύο γελοίοι κακομαθημένοι τουρίστες με κόμπλεξ ανωτερότητας που πήγαν να πετάξουν μια εξυπνάδα.

από πότε δε δέχεται κριτική η εγκυρότητα κάποιου μέσου ;

Κριτική επί της εγκυρότητας είναι «από τις τελευταίες 100 ειδήσεις, αυτή αυτή κι αυτή γράφτηκε μόνο εκεί και είναι ψέμματα, οπότε ο τάδε δεν είναι έγκυρος και μην τον πολυεμπιστεύεσαι».

Το «μην αναπαράγεις εδώ ειδήσεις από τον Χ, Ψ, Ω» δεν είναι κριτική επί της εγκυρότητας, είναι απλώς «όποιος βάζει εδώ μέσα ειδήσεις από κάποιον που είναι έξω από τον προσωπικό μου ηχοθάλαμο που αναπαράγει μόνο αυτά που μου αρέσει να ακούω, να σταματήσει να το κάνει και να διαβάζει αυτό που θέλω εγώ».

BLiTzER
23/07/2015, 20:38
Αυτό δεν είναι editorial ή άποψη του Πρώτου Θέματος, είναι είδηση και υπάρχει και σε άλλα ειδησεογραφικά sites.
Τι διαφορά έχει να το διαβάσεις από αυτό το site ή κάποιο άλλο;

Επίσης, επειδή δυστυχώς έχω δει πολύ συχνά σε αυτό το thread την φράση «μην διαβάζετε τον Χ», «μην διαβάζετε τον Ψ», «μην αναπαράγεις εδώ τον Ζ», ας αυτοσυγκρατούμαστε λίγο.
Λογοκρισία στον Τύπο και στον τρόπο που ο καθένας επιλέγει να ενημερώνεται δεν δικαιούται να κάνει κανένας μας.

Ο καθένας ενημερώνεται όπως νομίζει. Άλλος από το Πρώτο Θέμα, άλλος από την Αυγή, άλλος από την Εφημερίδα των Συντακτών, άλλος από την Καθημερινή, άλλος από τη Δημοκρατία, άλλος από παραπάνω από ένα.

Η συμβουλή μου ήταν γενικότερη κι όχι για το συγκεκριμένο θέμα.

Καμία λογοκρισία. Μπορείτε να διαβάζετε ό,τι θέλετε και να ενημερώνεστε απ'όπου γουστάρετε. Αλλά όταν αναπαράγετε μπούρδες από μπουρδοπηγές, θα είμαι εδώ να σας το υπενθυμίζω.

paramedic
23/07/2015, 20:39
makeleio.gr ρε σεις και φυσικά μόνο την στήλη αριστερά με τους κώλους! Το καλύτερο site!!!

nicksior
23/07/2015, 21:39
Η συμβουλή μου ήταν γενικότερη κι όχι για το συγκεκριμένο θέμα.

Καμία λογοκρισία. Μπορείτε να διαβάζετε ό,τι θέλετε και να ενημερώνεστε απ'όπου γουστάρετε. Αλλά όταν αναπαράγετε μπούρδες από μπουρδοπηγές, θα είμαι εδώ να σας το υπενθυμίζω.

Σας ευχαριστούμε! :bawl:

AUFGEBRACHT
23/07/2015, 22:27
Καλά, η ίδια είδηση κυκλοφορεί και για Γερμανούς...

Τελικά οι αχώνευτοι garlic-eaters έχουν μεγάλο θέμα με τα εισιτήρια... Είχα πάει Πράγα το 2007 και σε κάποιο αξιοθέατο ήταν μπροστά μας στην ουρά μια οικογένεια Γάλλων. Ο πατέρας ξαφνικά άρχισε να φωνάζει και αρνιόταν να πληρώσει εισιτήριο για το παιδί που είχαν μαζί, η κοπέλα στα εισιτήρια μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει και όταν του ζήτησε να κάνει άκρη ώστε να περάσουν οι υπόλοιποι (εμείς δηλαδή) ο αχώνευτος ο Γάλλος στέκεται μπροστά και άρχισε να φωνάζει πως αν δεν περάσει δωρεάν το παιδί του δεν θα αφήσει κανέναν να περάσει. Κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ο ανεκδιήγητος με σπρώχνει και μου κάνει νόημα πως δεν πρόκειται να με αφήσει... Φυσικά επειδή όποτε οι Γάλλοι νομίζουν πως με το να βάλουν κάποιο εμπόδιο οι άλλοι σταματάνε, βλέπε γραμμή Μαζινό που οι Γερμανοί απλά έκοψαν δρόμο μέσω Αρδεννών, τα ελληνικά γαμίδια άνοιξαν δρόμο... προσωπικά δεύτερη θέση αχώνευτων Ευρωπαίων πίσω από Ολλανδούς και μπροστά από Βέλγους...

byron
23/07/2015, 23:43
Tip από εμένα, προς όλους εσας που σας φάγανε τα σκώτια οι τράπεζες.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΑ!!! ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΔΩ!! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!

338877

Για λεπτομέρειες μπείτε στο site του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Ταξιάρχη: http://archangelosmichail.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1

:wave2:

ggs
24/07/2015, 00:02

ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΑ!!! ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΔΩ!! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!

338877

Για λεπτομέρειες μπείτε στο site του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Ταξιάρχη: http://archangelosmichail.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1

:lol::lol:

MG-KTiNoS
24/07/2015, 00:20
Endo με ταξί....

Έρχετε μια ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ με τα δάνεια... ε???
:priest:

skylaros
24/07/2015, 00:44
Η alpha ήδη ξεκινάει collection από αυτή τη Δευτέρα, eurobank είχε πει να ξεκινήσουν από αρχές Σεπτέμβρη. Τι τους νοιάζει στην τελική αφού αν δε πάνε καλά οι δουλειές πληρώνει ο κόσμος. Το πρόβλημα είναι πως ενώ πληρώνουμε και διασώζουμε τις τράπεζες συνέχεια τα τελευταία χρόνια ο κόσμος ακόμα χρωστάει τα σπίτια του ... lol η φάση! Πέραν της πλάκας αν άφηναν το σύστημα να δουλέψει όπως πρέπει και αν διόρθωναν μόνο τις όποιες φυσικές του αδυναμίες, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους. Αλλά αυτός ο τόπος είναι τόσο μπουρδέλο που μέχρι και τον καπιταλισμό που μπορεί να μασήσει τα πάντα τον ξερνάει!

Προς θεού μη παρεξηγηθώ δε λέω πως θα επιθυμούσα ένα καπιταλιστικό σύστημα, απλά λέω πως θα ήταν σε ότι αφορά το βιοτικό επίπεδο καλύτερα από αυτό εδώ το φεουδολαμογιοεθελοδουλοξερατό καλύτερο!

MG-KTiNoS
24/07/2015, 01:16
Αλλά αυτός ο τόπος είναι τόσο μπουρδέλο που μέχρι και τον καπιταλισμό που μπορεί να μασήσει τα πάντα τον ξερνάει!

Προς θεού μη παρεξηγηθώ δε λέω πως θα επιθυμούσα ένα καπιταλιστικό σύστημα, απλά λέω πως θα ήταν σε ότι αφορά το βιοτικό επίπεδο καλύτερα από αυτό εδώ το φεουδολαμογιοεθελοδουλοξερατό καλύτερο!

Φίλε μου η Ελλάδα δανείζεται τα πιο καλά στοιχεία του Σοσιαλισμού και του καπιταλισμού... :D
Πχ
Στη Σοβ Ένωση δεν είχες μισθό, αλλά είχες σπίτι και νοσοκομείο τζάμπα.
Στην Αμερική έχεις μισθό αλλά πληρώνεις τα πάντα από την τσέπη σου.

Στην Ελλάδα όταν είναι να πληρωθείς έχεις σοβιετικό σύστημα ενώ όταν είναι να πληρώσεις ΗΠΑ...
Εν τέλει δεν έχεις ούτε μισθό, ούτε σπίτι ούτε νοσοκομείο.
ΑΛΛΑ μπορείς να λες ΟΤΙ ΘΕΣ!
Εκτός αν πεις τα αυτονόητα οπότε σε βρίζουν όλοι...
Ποιά είναι τ αυτονόητα?
Δεν θέλω να πληρώνω 500 ευρώ ΤΕΒΕ το μήνα για να πάρω χαρτζιλίκι στα 67 μου.

(12Χ500=6000 Χ40= 240.000 +τόκους)
ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ

υγ
τα κατασχεμένα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ???
ή μπα... ?
Προς το μπα το κ' βω πάντως...
:moutza:

υγ
Πολλοί απ αυτούς που θα χάσουν τα σπίτια τους έχουν παιδιά με προβλήματα
γιατί
α Μ ένα προβληματικό παιδί είναι αδύνατο να τα φέρεις βόλτα στην Ελλάδα
β προσπάθησαν να τα εξασφαλίσουν με το σπίτι.

:a35:

Bob_o_mastoras
24/07/2015, 01:32
:a13:

338880

:tooth:

taisteal
24/07/2015, 01:45
Ποια σπιτια και μαλακειες...
Οταν μιλας για κοινωνικη ισοτητα και δικαιοσυνη εισαι Τσεγκεβαρας,γραφικος και ενα καρο κοσμητικα.
Οταν μιλας για τραπεζες και δεν βγαινουν τα νουμερα και χρωσταμε και να μας σκισουν ολους γιατι
ετσι ειναι η Ευρωπη και εχασαν οι εταιροι την εμπιστοσυνη τους και λοιπα ομορφα,εισαι ορθολογιστης.

εδεμπαναγαμηθει
338881

andgeo
24/07/2015, 07:58
Καλώς, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για κάποια πολύπλοκη είδηση.
Δύο γελοίοι κακομαθημένοι τουρίστες με κόμπλεξ ανωτερότητας που πήγαν να πετάξουν μια εξυπνάδα.

Κριτική επί της εγκυρότητας είναι «από τις τελευταίες 100 ειδήσεις, αυτή αυτή κι αυτή γράφτηκε μόνο εκεί και είναι ψέμματα, οπότε ο τάδε δεν είναι έγκυρος και μην τον πολυεμπιστεύεσαι».

Το «μην αναπαράγεις εδώ ειδήσεις από τον Χ, Ψ, Ω» δεν είναι κριτική επί της εγκυρότητας, είναι απλώς «όποιος βάζει εδώ μέσα ειδήσεις από κάποιον που είναι έξω από τον προσωπικό μου ηχοθάλαμο που αναπαράγει μόνο αυτά που μου αρέσει να ακούω, να σταματήσει να το κάνει και να διαβάζει αυτό που θέλω εγώ».

Ο μπλιτζ είπε να μη διαβάζετε το πρώτο θέμα . Για να το λέει έχει προηγηθεί η διαδικασία που περιγράφεις ,δεν το λέει έτσι γιατί "το άκουσε" .Μετά λοιπόν από αυτή τη μακροχρόνια διαδικασία αξιολόγησης κατάληξε στο συμπέρασμα ότι το εν λόγω μέσο είναι σκουπίδι !!!

andgeo
24/07/2015, 08:02

338877

Δ Ι Α Δ Ι Δ Ω ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

pipe_smoker
24/07/2015, 08:27

338877

Ρε δε μπα να πνιγείς λέω γω.
Θεομπαίχτη!:moutza:

338885

nicksior
24/07/2015, 09:42
.....ο νέος Κώδικας δίνει προτεραιότητα στις τράπεζες για τα έσοδα από τους πλειστηριασμούς γεγονός που συνεπάγεται σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας όλης της αγοράς.

Με το προηγούμενο καθεστώς από τα καθαρά έσοδα του πλειστηριασμού ικανοποιούνταν πρώτα οι εργαζόμενοι και εν συνεχεία το Δημόσιο (εφορία, ασφαλιστικά ταμεία) και μετά οι τράπεζες.

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης οι τράπεζες δεν είχαν κίνητρο να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς καθώς τα έσοδα θα πήγαιναν σε εργαζόμενους και Δημόσιο και αν περίσσευε κάτι στις ίδιες....

Απο εδώ

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1350129/epiheirhseis-karoto-kai-mastigio-oi-allages-se.html

Με τηνεπιφύλαξη να το εγκρίνει ο εδω μέσα συνάδελφος ως προς την εγκυρότητα (πρώτη φορά αριστερά ρε πστ μου ) :lol:

MG-KTiNoS
24/07/2015, 10:06
(πρώτη φορά αριστερά ρε πστ μου ) :lol:
3η φορά τρόικα.... Θες να πεις και με κλιστές τράπεζες άμα λάχει να ουμ...

BLiTzER
24/07/2015, 10:18
πρώτη φορά αριστερά

Αυτή είναι κάποια έκφραση που χρησιμοποιείτε οι φιλελέδες και σας κάνει πιο κουλ; Να τη χρησιμοποιώ κι εγώ.

nicksior
24/07/2015, 10:18
3η φορά τρόικα.... Θες να πεις και με κλιστές τράπεζες άμα λάχει να ουμ...

Δηλ ... Το ένα δεν αναιρεί το άλλο !

Απλά έχουμε και κλειστές τράπεζες .. Σιγά το problem !

nicksior
24/07/2015, 10:21
Αυτή είναι κάποια έκφραση που χρησιμοποιείτε οι φιλελέδες και σας κάνει πιο κουλ; Να τη χρησιμοποιώ κι εγώ.

Εγώ πάλι αποφεύγω να σε χαρακτηρίσω ..

Δεν αξίζει και τον κόπο!

Ζεύκας
24/07/2015, 10:21
Σε αμφιβόλου φήμης δημοσιογραφικά sites διάβασα πως η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα είναι πλούσια γιατί
ο πατέρας του είναι αδερφός τς γυναίκας του χουντικού Παττακού και έπαιρνε όλα τα μεγάλα έργα της Χούντας.
Και επίσης έκανε "δωρεές" στην αρχιεπισκοπή και έπαιρνε εργολαβίες στην Αφρική.

Υπάρχει καμιά δόση αλήθειας ή μπα;

BLiTzER
24/07/2015, 10:29
Εγώ πάλι αποφεύγω να σε χαρακτηρίσω ..

Δεν αξίζει και τον κόπο!

Στο αμέσως προηγούμενο ποστ σου, εμφανέστατα άξιζε τον κόπο. :)

@Ζεύκας: ε δώσε μας την πηγή.

pipe_smoker
24/07/2015, 10:33
Χαλαρώστε λίγο περικαλώ....:)

pipe_smoker
24/07/2015, 10:38
Σε αμφιβόλου φήμης δημοσιογραφικά sites διάβασα πως η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα είναι πλούσια γιατί
ο πατέρας του είναι αδερφός τς γυναίκας του χουντικού Παττακού και έπαιρνε όλα τα μεγάλα έργα της Χούντας.
Και επίσης έκανε "δωρεές" στην αρχιεπισκοπή και έπαιρνε εργολαβίες στην Αφρική.

Υπάρχει καμιά δόση αλήθειας ή μπα;

Η μόνη δόση αλήθειας από τα όσα γνωρίζω είναι ότι όντως ο Τσίπρας έρχεται από φαμίλια με φράγκα.

Τώρα πώς πού πότε γιατί......? Δεν ξέρω.

Κι εφόσον δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενος ο ίδιος και επίσης δεν τιμάει τις πράξεις των προγόνων του εφόσον αυτές αντιτίθενται στα ιδανικά του, he's ok in my book που λέν' και στο χουριό μ'.

BLiTzER
24/07/2015, 10:41
Προφανώς έχει πλάτες ο Τσίπρας. Αλλιώς δε θα ήταν εδώ που είναι. Επίσης πολύς κόσμος πλούτισε κατά την περίοδο της Χούντας. Το θέμα είναι αν η πηγή του Ζεύκα αποκαλύπτει όντως κάποιο σκάνδαλο ή απλά λέει ότι η γιαγιά του θείου του αδερφού της εγγονής του φίλου της αδερφής του είχε 3ο ξάδερφο τον Παττακό.

Ζεύκας
24/07/2015, 10:45
Η μόνη δόση αλήθειας από τα όσα γνωρίζω είναι ότι όντως ο Τσίπρας έρχεται από φαμίλια με φράγκα.

Τώρα πώς πού πότε γιατί......? Δεν ξέρω.

Κι εφόσον δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενος ο ίδιος και επίσης δεν τιμάει τις πράξεις των προγόνων του εφόσον αυτές αντιτίθενται στα ιδανικά του, he's ok in my book που λέν' και στο χουριό μ'.

Μωρέ ναι, αλλά εάν ο φιλοχουντικός πατέρας του γνώρισε τους Αλαβάνους μέσω της αρχιεπισκοπής και αυτό είχε σαν συνέπεια ο Αλέξης να γίνει
ο προστατευόμενος του Αλαβάνου και ο τελευταίος να τον τραβήξει στην προεδρεία του Συνασπισμού, ε κάτι βρωμάει.

'Ο,τι έχω διαβάσει έτσι; Που είναι από αμφιβόλου ποιότητας σαιτ απλά λέω μπας και έχει δόση αλήθειας.
Αλλά κάπως έτσι έλεγαν ότι ο Αντρέας Παπανδρέου ήταν όργανο των αμερικάνων και να που βγήκε.

@Μπλιτζ: ψάξε στο γούγλη "Τσίπρας + Παττακός"

Hayate
24/07/2015, 10:45
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/31089 Πατέρα εργολάβο είχε ο άνθρωπος και μάλιστα είπε να το συνεχίσει πρίν την πολιτική του καριέρα.Παραπέμπω σε λινκ που τουλάχιστον μου κάνει περισσότερο νορμάλ απο τις "αποκαλύψεις" τύπου Στέφανος χίος Μακελειό,σκορδοστούμπι.blogspot.com

BLiTzER
24/07/2015, 10:50
Μπάμπη, από το makeleio.gr, οδηγούμαι εδώ: http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/04/aleksis-tripras-paploutos-mpampas.html

Δε με πείθει ιδιαίτερα. Βέβαια, οκ πόσα παίζονται πίσω από την πλάτη μας, για τα οποία δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα...

pipe_smoker
24/07/2015, 10:56
Μπάμπη, από το makeleio.gr, οδηγούμαι εδώ: http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/04/aleksis-tripras-paploutos-mpampas.html

Πρόσεχε αγόρι μου γιατί όλα σ'αυτή τη ζωή μια αλυσίδα είναι.

Από το makeleio.gr ξεκίνησαν όλοι, στον ελεύθερο αετό οδηγήθηκαν, και μετά τους πήρε η κατηφόρα και πέσαν στα σκληρά που δεν ξεκόβεις εύκολα:lol:

BLiTzER
24/07/2015, 10:56
A να, βρήκα αυτό:

"Ας αρχίσουμε λοιπόν. Τα δημοσιεύματα αυτά μας λένε πως η αδερφή του Παύλου Τσίπρα (πατέρα του Αλέξη Τσίπρα) ήταν γυναίκα του Στυλιανού Παττακού. Χωρίς να εστιάσουμε στην πολιτική ή στρατιωτική σταδιοδρομία του καθενός, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Ο Στυλιανός Παττακός ήταν παντρεμένος με τη Δήμητρα Νικολαΐδη από την οικογένεια στρατιωτικών Νικολαΐδη. Θεωρώ επειδή κι εγώ μπερδεύτηκα στο συγκεκριμένο σημείο, ότι η Δήμητρα Νικολαΐδη πρέπει να έχει συγγένεια με τον γνωστό στρατιωτικό Γεώργιο Νικολαΐδη που διατέλεσε και υπουργός στην κυβέρνηση Μεταξά το 1938. Ακόμα και στον ενδεχόμενο να μην ήταν κόρη του συγκεκριμένου Νικολαΐδη σχεδόν σίγουρα υπήρχε πολύ κοντινή συγγένεια."

http://ellinikahoaxes.gr/2015/06/17/pattakos-tsipras-siggenia-hoax/

Πρόσεχε αγόρι μου γιατί όλα σ'αυτή τη ζωή μια αλυσίδα είναι.

Από το makeleio.gr ξεκίνησαν όλοι, στον ελεύθερο αετό οδηγήθηκαν, και μετά τους πήρε η κατηφόρα και πέσαν στα σκληρά που δεν ξεκόβεις εύκολα:lol:

Αριστερός και πρεζάκιας. Να δω για τί άλλο θα με κατηγορήσουν σε αυτές τις σελίδες!

MG-KTiNoS
24/07/2015, 10:57
Μωρέ ναι, αλλά εάν ο φιλοχουντικός πατέρας του γνώρισε τους Αλαβάνους μέσω της αρχιεπισκοπής και αυτό είχε σαν συνέπεια ο Αλέξης να γίνει
ο προστατευόμενος του Αλαβάνου και ο τελευταίος να τον τραβήξει στην προεδρεία του Συνασπισμού, ε κάτι βρωμάει.

'Ο,τι έχω διαβάσει έτσι; Που είναι από αμφιβόλου ποιότητας σαιτ απλά λέω μπας και έχει δόση αλήθειας.
Αλλά κάπως έτσι έλεγαν ότι ο Αντρέας Παπανδρέου ήταν όργανο των αμερικάνων και να που βγήκε.
@Μπλιτζ: ψάξε στο γούγλη "Τσίπρας + Παττακός"

Ότι να ναι.
Ο Αλαβάνος είναι άνθρωπος αρχών κι αν είχε κάτσει στο ΠΑΣΟΚ ή στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα μέχρι και πρόεδρος δημοκρατίας θα μπορούσε να ήταν.
Αντ αυτού ψάχνει ψήλους στ άχυρα και τρώει φάπες και γιαούρτια στον Αγ. Παντελεήμονα
Μακάρι να είχαμε κι άλλους σαν και δαυτον σε όλα τα κόμματα

(αυτό δεν πάει να πει ότι συμφωνώ σε όσα λέει)

Hayate
24/07/2015, 10:58
A να, βρήκα αυτό:

"Ας αρχίσουμε λοιπόν. Τα δημοσιεύματα αυτά μας λένε πως η αδερφή του Παύλου Τσίπρα (πατέρα του Αλέξη Τσίπρα) ήταν γυναίκα του Στυλιανού Παττακού. Χωρίς να εστιάσουμε στην πολιτική ή στρατιωτική σταδιοδρομία του καθενός, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Ο Στυλιανός Παττακός ήταν παντρεμένος με τη Δήμητρα Νικολαΐδη από την οικογένεια στρατιωτικών Νικολαΐδη. Θεωρώ επειδή κι εγώ μπερδεύτηκα στο συγκεκριμένο σημείο, ότι η Δήμητρα Νικολαΐδη πρέπει να έχει συγγένεια με τον γνωστό στρατιωτικό Γεώργιο Νικολαΐδη που διατέλεσε και υπουργός στην κυβέρνηση Μεταξά το 1938. Ακόμα και στον ενδεχόμενο να μην ήταν κόρη του συγκεκριμένου Νικολαΐδη σχεδόν σίγουρα υπήρχε πολύ κοντινή συγγένεια."

Αριστερός και πρεζάκιας. Να δω για τί άλλο θα με κατηγορήσουν σε αυτές τις σελίδες!

Και για γκέϊ.....:moutza::lol::lol:

pipe_smoker
24/07/2015, 11:06

Ενυδρείο έχεις?:D

BLiTzER
24/07/2015, 11:08
Και για γκέϊ.....:moutza::lol::lol:

Ενυδρείο έχεις?:D

Έχω ένα, δώρο από το αγόρι μου.

ΥΓ. Έλα, ξεφύγαμε ε, μεγάλοι, σοβαροί άνθρωποι!

Ζεύκας
24/07/2015, 11:09
A να, βρήκα αυτό:

:beer:

fkol k4
24/07/2015, 11:49
Ο μπλιτζ είπε να μη διαβάζετε το πρώτο θέμα . Για να το λέει έχει προηγηθεί η διαδικασία που περιγράφεις ,δεν το λέει έτσι γιατί "το άκουσε" .Μετά λοιπόν από αυτή τη μακροχρόνια διαδικασία αξιολόγησης κατάληξε στο συμπέρασμα ότι το εν λόγω μέσο είναι σκουπίδι !!!

Καλώς.
Οπότε, υποθέτω πως αν έχει κάνει κάποιος άλλος την ίδια ακριβώς διαδικασία για οποιοδήποτε άλλο μέσο και καταλήξει στο ανάλογο συμπέρασμα, μπορεί να ακυρώνει οποιοδήποτε άρθρο παραθέτει με link κάποιος άλλος.
Άρα, ουσιαστικά αυτό που λέμε είναι να μην παραθέτονται links γιατί κάποιος θα βγάλει το μέσο σκουπίδι.

Ok, δεν υπάρχει πρόβλημα, στο Internet είμαστε έτσι κι αλλιώς.
Αντί να γράφουμε στα τέτοια μας τις ειδήσεις και απλώς να λέμε τα δικά μας, μπορούμε κάλλιστα πρώτα να γράφουμε στα τέτοια μας τις ειδήσεις, μετά να βρίζουμε όποιος τις δημοσιεύουν και ύστερα να λέμε τα δικά μας. Σιγά τη διαφορά...

BLiTzER
24/07/2015, 11:53
Πολύς ντόρος για το τίποτα. Τα γραπτά μένουν, πολύς κόσμος μας βλέπει. Ήταν μια απλή, φιλική συμβουλή για το δικό σου (και όσων μας διαβάζουν) συμφέρον. Αν νομίζεις ότι θα μπορούσα να έχω το παραμικρό όφελος από αυτό, απλά γελάω. Συνέχισε να αναπαράγεις και να υπερασπίζεσαι το ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ. Υπόσχομαι να μην ξανασχοληθώ :)

fkol k4
24/07/2015, 11:59
Πολύς ντόρος για το τίποτα. Τα γραπτά μένουν, πολύς κόσμος μας βλέπει. Ήταν μια απλή, φιλική συμβουλή για το δικό σου (και όσων μας διαβάζουν) συμφέρον. Αν νομίζεις ότι θα μπορούσα να έχω το παραμικρό όφελος από αυτό, απλά γελάω. Συνέχισε να αναπαράγεις και να υπερασπίζεσαι το ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ. Υπόσχομαι να μην ξανασχοληθώ :)

Αααα κατάλαβα. Ήταν για το καλό μου (https://www.youtube.com/watch?v=T6Rfedsw5W8)...
Ευχαριστώ!

BLiTzER
24/07/2015, 12:00
Όχι, απλά είμαι ιδιοκτήτης ανταγωνιστικής "εφημερίδας".

byron
24/07/2015, 12:13
A να, βρήκα αυτό:

"Ο Στυλιανός Παττακός ήταν παντρεμένος με τη Δήμητρα Νικολαΐδη από την οικογένεια στρατιωτικών Νικολαΐδη. Θεωρώ επειδή κι εγώ μπερδεύτηκα στο συγκεκριμένο σημείο, ότι η Δήμητρα Νικολαΐδη πρέπει να έχει συγγένεια με τον γνωστό στρατιωτικό Γεώργιο Νικολαΐδη που διατέλεσε και υπουργός στην κυβέρνηση Μεταξά το 1938. Ακόμα και στον ενδεχόμενο να μην ήταν κόρη του συγκεκριμένου Νικολαΐδη σχεδόν σίγουρα υπήρχε πολύ κοντινή συγγένεια."

Αχα...
Έτσι εξηγείται και η αναρρίχηση του TROOPER στο top management του moto.gr ...:smokin:

Πάντα το είχα απορία ρπμ, πως κατάφερε ο αμάνικος να ανέβει.;)

pipe_smoker
24/07/2015, 12:16
Αχα...
Έτσι εξηγείται και η αναρρίχηση του TROOPER στο top management του moto.gr ...:smokin:

:lol::lol::lol:

spyro
24/07/2015, 12:42

βρωμάει αμα θες εσύ να βρωμάει

και ανάλογα με τη φαντασία σου μπορείς να ενώσεις όποια άτομα του πολιτικού συστήματος θέλεις με οτιδήποτε. ακόμα και εμάς τους 2 που μιλάμε τώρα με λίγο φαντασία μας βγάζουν του συστήματος και με δεσμούς υποχθόνιους εναντίον του κοινού καλού της πατρίδας (whatever the f@ck this means).

είναι όπως με τα regression analysis στην οικονομετρία. μπορείς να συσχετίσεις αμα θές το ρυθμό έκδοσης τραγουδιών της πρωτοψάλτη με τον δείκτη τιμών χρηματιστηρίου στις Φιλιππίνες.

το τι αποτέλεσμα βγάζει το σκάψιμο του καθενός είναι σε άμεση συνάρτηση με τις προθέσεις του

sniper
24/07/2015, 12:43
Αχα...

Έλα, αφού κι εσύ ήσουν στο συμβούλιο κρίσεων... Κι επέμενες να κάνει και την εισφορά στο ταμείο απόρων Admin...

Ξεχνάς...

vaska
24/07/2015, 13:06
Αχα...

Πατώντας επί πτωμάτων είναι η αλήθεια, αλλά τον καταλάβαμε και τον εξορίσαμε δε ένα κωλομέρος .... δεν βάζει ο νους σου. Περιτριγυρίζεται από 4τροχα θηρία, κάνει παρέα με τους χειρότερους και το σημαντικότερο όλως είναι μια ασημαντότητα.
Καλά να πάθει, τα ήθελε ο απαυτός του!!

;)

buckley
24/07/2015, 14:20
Πατώντας επί πτωμάτων είναι η αλήθεια, αλλά τον καταλάβαμε και τον εξορίσαμε δε ένα κωλομέρος .... δεν βάζει ο νους σου. Περιτριγυρίζεται από 4τροχα θηρία, κάνει παρέα με τους χειρότερους και το σημαντικότερο όλως είναι μια ασημαντότητα.
Καλά να πάθει, τα ήθελε ο απαυτός του!!

;)

Αραβία δεν πήγε ?
ΒΑΓΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

andgeo
24/07/2015, 14:22
Καλώς.
Οπότε, υποθέτω πως αν έχει κάνει κάποιος άλλος την ίδια ακριβώς διαδικασία για οποιοδήποτε άλλο μέσο και καταλήξει στο ανάλογο συμπέρασμα, μπορεί να ακυρώνει οποιοδήποτε άρθρο παραθέτει με link κάποιος άλλος.
Άρα, ουσιαστικά αυτό που λέμε είναι να μην παραθέτονται links γιατί κάποιος θα βγάλει το μέσο σκουπίδι.

Ok, δεν υπάρχει πρόβλημα, στο Internet είμαστε έτσι κι αλλιώς.
Αντί να γράφουμε στα τέτοια μας τις ειδήσεις και απλώς να λέμε τα δικά μας, μπορούμε κάλλιστα πρώτα να γράφουμε στα τέτοια μας τις ειδήσεις, μετά να βρίζουμε όποιος τις δημοσιεύουν και ύστερα να λέμε τα δικά μας. Σιγά τη διαφορά...
Ρε φίλε δεν σου απαγόρευσε κανείς να διαβάζεις το Στόχο και το Πρώτο Θέμα , Μια προτροπή για να σε βγάλει από τη δυσάρεστη θέση να διαβάζεις σκουπίδια είναι . Αν εσύ αρέσκεσαι στο σκουπιδαριό με γειά σου με χαρά σου .
Το μέσο δεν θα το βγάλει κάποιος σκουπίδι , το μέσο για να το λένε κάποιοι ότι είναι σκουπίδι , σημαίνει ότι εκτιμούν πως είναι !Ένας από αυτούς λοιπόν σε προϊδεάζει να μην το διαβάζεις , για το καλό σου , τόσο απλά .Μετά κανε όπως νομίζεις . Φίλτραρε αυτά που θέλεις , μπες στον ηχοθάλαμο σου και ζήσε διαβάζοντας ότι κάνεις κέφι .Και για;να μην παρεξηγηθώ ,όταν διαβάζεις κάτι καλό που πιστεύεις ότι πρέπει να το διαβάσουν κι άλλοι , βάζε και το λινκ ας είναι και από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ και την Ελεύθερη ΩΡΑ ,το Ριζοσπάστη , την Αυγή κοκ .

buckley
24/07/2015, 14:40
Λοιπόν μάγκες επειδή εγώ το έγραψα το λινκ του Θέματος που ήταν από την Ροδιακή ,λοιπόν τόσο με εξόργισε που σόρυ δεν σκέφτηκα να κάνω επαλήθευση πηγής ,κάντε μου τη χάρη να μην το τράβατε κι άλλο δεν αξίζει ,όβερ.
ΥΓ και πούστε το Θέμα και το Θέμο γραμμένους τους έχω. Άουτ.

BLiTzER
24/07/2015, 14:48
@buckley: Το θέμα μας στις τελευταίες σελίδες δεν είναι η εγκυρότητα ή μη κάποιας είδησης (παρόλο που αποτελεί τεράστιο πρόβλημα στην εποχή μας, της εύκολης, γρήγορης "γνώσης"), αλλά ότι κάποια συγκεκριμένα μέσα είναι αντικειμενικά, επιεικώς, βόθροι. Ακόμα κι αν παρουσιάζουν έγκυρα νέα. Εγώ έδωσα μια απλή συμβουλή και κάποιοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον συγκεκριμένο ενημερωτικό εμετό και να με βγάλουν εγκάθετο και ξέρω γω τι άλλο.

Με λίγα λόγια, μην τρελαίνεσαι, δεν έκανες κάτι εσύ ;)

andgeo
24/07/2015, 14:51
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το λινκ και την είδηση . Το μέσο αξιολογούμε και δεν είδα καμία διαταγή . Μια απλή προτροπή από κάποιον που έχει αποφανθεί ότι το ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ είναι σκουπίδι . Μετά έσκασαν οι αυτόκλητοι συνήγοροι ...

OldMan
24/07/2015, 15:18
Μη μαλωνετε καλε...

Όλη η παλιοτερη γενια του ΚΚΕ εργολαβοι ήταν...
(μαθαν να χτιζουν στη Γυαρο και στη Μακρόνησο και είπαν να μην πάει χαμενη η εμπειρία..)

Υ.Γ.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ...!!!

Cpt. Haddock
24/07/2015, 15:42
[...]
Προς θεού μη παρεξηγηθώ δε λέω πως θα επιθυμούσα ένα καπιταλιστικό σύστημα,[...]

Αλιμονο. Τετοιες κουβεντες εδω και το πας φιρι-φιρι για μπαν :lol:

skylaros
24/07/2015, 15:50
Εδώ είπα προς θεού ρε, στο σύστημα σκαλώνεις ?:p

catmaster
24/07/2015, 17:12
Μη μαλωνετε καλε...

Όλη η παλιοτερη γενια του ΚΚΕ εργολαβοι ήταν...
(μαθαν να χτιζουν στη Γυαρο και στη Μακρόνησο και είπαν να μην πάει χαμενη η εμπειρία..)

και μπορεί και οι σύντροφοι τροτσκιστές να τους κατηγόρησαν και για σταχανοβισμό ....

Υ.Γ.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ...!!!

+1

Ζεύκας
24/07/2015, 17:55
Έλα Κτήνε ακούς τι έκαναν πάλι οι κακές τράπεζες;

Σε δημόσιο οργανισμό (ΟΒΙ) δεν έγιναν οι μνημονιακές περικοπές μισθών και χρεώθηκα εγώ κι εσύ και οι άλλοι 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

skylaros
24/07/2015, 19:44
~330δις υπολογίζετε η φοροδιαφυγή στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια, τα 4,5 χαρτιά που ήταν η μη συμμόρφωση σε περικοπές μισθών σε πείραξαν? Στην τελική και στον ιδιωτικό τομέα αν κάποιο αφεντικό έκοβε από την πάρτη του αλλά και από τις εισφορές στο ΙΚΑ και τα έδινε στους μισθούς, μπορεί να είναι παράνομο αλλά δε θα ήταν και τόσο ανήθικο. Όπως και να έχει περιγράφεις μια κατάσταση σα να σου έχει βγει νταλίκα να έχει περάσει από πάνω σου και να λένε οι γύρω ναι αλλά και η μηχανή είχε ξετάπωτες εξατμήσεις ...

Ζεύκας
24/07/2015, 19:58
όλα με πειράζουν :wave2:

MG-KTiNoS
24/07/2015, 23:50
~330δις υπολογίζετε η φοροδιαφυγή στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια, τα 4,5 χαρτιά που ήταν η μη συμμόρφωση σε περικοπές μισθών σε πείραξαν? Στην τελική και στον ιδιωτικό τομέα αν κάποιο αφεντικό έκοβε από την πάρτη του αλλά και από τις εισφορές στο ΙΚΑ και τα έδινε στους μισθούς, μπορεί να είναι παράνομο αλλά δε θα ήταν και τόσο ανήθικο. Όπως και να έχει περιγράφεις μια κατάσταση σα να σου έχει βγει νταλίκα να έχει περάσει από πάνω σου και να λένε οι γύρω ναι αλλά και η μηχανή είχε ξετάπωτες εξατμήσεις ...

Θα σου πω κάτι και σκέψου το καλά...
Το ότι τα λεφτά του ΙΤ δεν έφτασαν ποτέ στα ταμεία του κράτους δεν πάει να πει ότι δεν πληρώθηκαν.
:)

MG-KTiNoS
24/07/2015, 23:50
όλα με πειράζουν :wave2:

πσιτ φίλο...
Θα γίνεις γεροπαράξενος μια μέρα....
Να το ξερς....
:p

nicksior
25/07/2015, 05:59
Πανούσης: Ξέραμε ότι θα είναι κλειστές οι τράπεζες πριν αναγγελθεί δημοψήφισμα

Δε μου το βγάζεις απ το μυαλό ότι αυτός ο τύπος δεν είναι αρκετά αριστερός..

MG-KTiNoS
25/07/2015, 09:33
Δε μου το βγάζεις απ το μυαλό ότι αυτός ο τύπος δεν είναι αρκετά αριστερός..

Πως το έλεγε η διαφήμιση με τον Πίου....
-Πες το κι έτσι !
:lol:

------------------------------------------------------------
Αν ειχαμε ενα καναλι ή μια ραδιοφωνική συχνότητα, ποιές θα ήταν οι πρώτες ειδήσεις;
- η 22χρονη Πωλίνα από την Ουκρανία που έχασε τη ζωή της λόγω εξαντλησης, δουλεύοντας ως μαθητευόμενη στο ξενοδοχείο Louis ZANTE στη Ζάκυνθο. 300 ρω το μηνα ο "μισθός"...
- Κλείνει το ακτινολογικό του νοσοκομείου Παίδων καθώς δεν υπάρχουν πιστώσεις για την πρόσληψη 3 γιατρών...
- Σύνταξη στα 72 απαιτει το ΔΝΤ, το οποιο παρακαλαμε και για άλλα δανεια...

byron
25/07/2015, 09:52
Κλαίω ρπμ...:tooth:

338909

338910

Του Χρήστου Παπανικου.

andgeo
25/07/2015, 10:18
λολ

Ζεύκας
25/07/2015, 10:31
:bawl:

MG-KTiNoS
25/07/2015, 10:38
Έλα Κτήνε ακούς τι έκαναν πάλι οι κακές τράπεζες;

338912

el_hymador
25/07/2015, 17:04
ρε οι Slayer είναι η λύση...

...σε συνδυασμό με την χριστοφιλοπούλου...

https://www.youtube.com/watch?v=i1t53Vmo5TU

nicksior
26/07/2015, 23:58
Εμείς με μονταζιέρες και βαρουφακιάδες ..
και τα παιδιά μας μελλοντικοί ψηφοφόροι κομμάτων συμφοράς..

την ίδια στιγμή οι κουτόφραγκοι φτιάχνουν πολιτισμό για τα παιδιά τους.

https://www.youtube.com/embed/eee4-d7FUis

ggs
27/07/2015, 00:07
Εμείς με μονταζιέρες και βαρουφακιάδες ..
και τα παιδιά μας μελλοντικοί ψηφοφόροι κομμάτων συμφοράς..

την ίδια στιγμή οι κουτόφραγκοι φτιάχνουν πολιτισμό για τα παιδιά τους.

https://www.youtube.com/embed/eee4-d7FUis

ναι... ενω στην ελλαδα μαθαίνουμε τα παιδιά να κυνηγάν με ακοντια βγάζοντας άναρθρες κραυγές και να ζωγραφίζουν στους τοίχους της σπηλιάς..

MG-KTiNoS
27/07/2015, 00:23
ναι... ενω στην ελλαδα μαθαίνουμε τα παιδιά να κυνηγάν με ακοντια βγάζοντας άναρθρες κραυγές και να ζωγραφίζουν στους τοίχους της σπηλιάς..

μη σου πω και το άλλο...

ΤΟΚ!

Βατ βατ

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

nicksior
27/07/2015, 07:27
Το πνεύμα ήταν πως όσο η κύρια ασχολία μας είναι οι συνομωσίες οι ίντριγκες και οι πολιτικές σκοπιμότητες κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρις σχολεία και όχι μόνο.

Στο τέλος θα επικοινωνούμε μόνο με τοκ και βατ βατ

spyro
27/07/2015, 09:03
-Ο Βαρουφάκης δεν είχε πλαν Β
-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
-Τελικά είχε πλαν Β
-ΔΡΑΧΜΟΣΥΜΟΡΙΤΗΣ
-Δεν είχε
-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
-Είχε
-ΔΡΑΧΜΟΣΥΜΟΡΙΤΗΣ"

(απο το twiter)

byron
27/07/2015, 09:09
-Ο Βαρουφάκης δεν είχε πλαν Β
-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
-Τελικά είχε πλαν Β
-ΔΡΑΧΜΟΣΥΜΟΡΙΤΗΣ
-Δεν είχε
-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
-Είχε
-ΔΡΑΧΜΟΣΥΜΟΡΙΤΗΣ"

(απο το twiter)

ο Μπαρουφ, ειτε ειχε, ειτε δεν ειχε plan B-C-D, είναι ΓΤΠΚ.

(από byron)

MG-KTiNoS
27/07/2015, 10:06
Ε Ε ΕΡΧΕΤΕ....

338969

Ζεύκας
27/07/2015, 11:05
Η εγκληματικότητα στα χρόνια της κρίσης.

338970

πηγή (http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/27/egklhmatikothta_n_7877122.html?utm_hp_ref=greece)

nicksior
27/07/2015, 11:25

Η πρόσφατη εγκληματικότητα , είναι και πρωτότυπη...

Εφοδος κομάντος στο Εθνικό Νομισματοκοπείο.

Ριφιφί στους λογαριασμούς της Σαββαΐδου με την βοήθεια χάκερ.

Το κλείσιμο των τραπεζών μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με στόχο να αποτελέσει διαπραγματευτικό όπλο. (Νίκος Βούτσης)

pipe_smoker
27/07/2015, 11:32
ΔουΝουΤού, Τρόικες και μαλακίες.

Μέχρι και οι ληστές τις λυπηθήκανε τις τράπεζες και ρίξανε τις ληστείες στο 10%.:lol:

Ρε λες τελικά να είμαστε εμείς οι μλκες που τις βρίζουμε?:bawl:

Ζεύκας
27/07/2015, 11:34
ΔουΝουΤού, Τρόικες και μαλακίες.

Μέχρι και οι ληστές τις λυπηθήκανε τις τράπεζες και ρίξανε τις ληστείες στο 10%.:lol:

Ρε λες τελικά να είμαστε εμείς οι μλκες που τις βρίζουμε?:bawl:

299 ληστείες τραπεζών το 2011, 32 το 2014

θεαματική πτώση

nicksior
27/07/2015, 11:35
Ε Ε ΕΡΧΕΤΕ....

338969

Ναι βρε !
Να που συμφωνούμε επιτέλους , βεβαίως και έρχεται, μόνο που αυτή τη φορά θα μπει σε κρατικοδίαιτους κώλους παρθένους και ανυποψίαστους και … θα πονέσει!
Οι δικοί μας συνήθισαν πια !

blackbusa
27/07/2015, 11:48

338970

πηγή (http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/27/egklhmatikothta_n_7877122.html?utm_hp_ref=greece)

Ήταν η πρώτη αντίδραση του κόσμου. Σήκωσε απότομα καταθέσεις από τις τράπεζες και έτσι δημιουργήθηκε μία κατηγορία ευάλωτων στόχων. Όταν πέρασε αυτό το κύμα –μετά το 2011- δεν είχε το λόγο ο κακοποιός να πάρει το ρίσκο μίας εισβολής σε σπίτι, που είναι ένα σοβαρό έγκλημα, γιατί ήξερε ότι πια δεν υπάρχει κίνητρο», προσθέτει ο Έλληνας εγκληματολόγος

νιάου νιάου....