View Full Version : GSF 600/650 s Bandit
zvailakis
09/03/2009, 05:55
Φωτογραφίες....
1η εκδρομή στο Πήλιο, όπου είδαμε εποχές! Καλοκαίρι (πρωί Σαββάτου με t-shirt στην παραλία), Άνοιξη (ανθισμένες αμυγδαλιές στις Μηλιές), Φθινόπωρο (ψιλόβροχο στην Ζαγορά), Χειμώνα (χαλάζι και χιονόπτωση στα Χάνια).
Ταλαιπωρία λίγη μόνο στην Εθνική Οδό....λόγω αέρα (θέλει αλλαγή η ζελατίνα δεν το συζητάμε!). Φορτώθηκε μια χαρά (αντίσκηνο / κάριματ / υπνόσακο / ρούχα / φωτογραφικές μηχανές / χάρτες / κτλ).
157776
zvailakis
09/03/2009, 05:56
στα Χάνια με χιόνι και μετά χαλάζι κόντρα...αναγκαστική στάση σε καφέ για να ζεσταθούμε κάπως.
Επιστροφή Αθήνα, σήμερα έγινε και η 1η αλλαγή λαδιών των 1000κμ και όλα καλά!!!!
157777
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Έχω την εντύπωση ότι κάποιος p@p@r@s είχε βάλει χέρι στο δικό μου, γιατί ήταν μοντέλο αντιπροσωπείας, προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν η εταιρία Σφακιανάκης. Μπορεί να έβγαλαν κανένα συναγερμό πριν το πουλήσουν ή στο σέρβις των 6000 καθάρισαν το φίλτρο αέρα και κατεβάζοντας το ρεζερβουάρ στραβοπάτησαν τα καλώδια, αλλιώς δεν εξηγείται... Κάθε 12000 σέρβις το δικό σου? :S Εννοείς 12000 το μεγάλο (βαλβίδες) μάλλον, έτσι; Δεν πιστεύω να αφήνεις τα λάδια 12000χλμ μέσα...
Όχι 12,000χλμ. τα λάδια!!!Όπως έχω γράψει & παραπάνω ανά 6,000 λάδια full synthetik ή ανά 4,000 με ημισυνθετικό...:wave2:
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...Μετά από 81 σελίδες στο forum δεν μπορούμε να έχουμε μια κατηγορία bandit,όπως (gsxr's,v-strom............)& οχι υποκατηγορία (μοντέλα)???
apaleftos
09/03/2009, 06:49
Χαιρετώ την παρέα!! :wave2:
Από την παρασκευή είμαι κι εγώ κάτοχος μιας μικρής λησταρχίνας!!! (650 γαρ)
Εντυπώσεις μέχρι σήμερα?? ΜΟΝΟ θετικές!!!
Κάθε μέρα το χαίρομαι όλο και πιο πολύ...
Πάντα όρθοιοι και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!! :sun:
amyroukai
09/03/2009, 07:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...Μετά από 81 σελίδες στο forum δεν μπορούμε να έχουμε μια κατηγορία bandit,όπως (gsxr's,v-strom............)& οχι υποκατηγορία (μοντέλα)???
Το έχουμε πει... Επανειλημμένα! Η απάντηση είναι όχι, για κάποιο λόγο. Και μάλλον είναι από τα πιο ενεργά threads μοντέλων... :D Προσφέρομαι να κάνω και χωρισμό των 81 σελίδων σε κατηγορίες, αλλά δε μας βλέπω να αποκτούμε κατηγορία. Αν δεν απατώμαι, η τελευταία δικαιολογία ήταν "δεν είστε αρκετοί, δεν είναι εμπορικό" κατιτίς...
Apaleftos σου εύχομαι καλοτάξιδος και apeftos κιόλας! Για πε, καινούριο, μεταχειρισμένο, χρώμα, εξοπλισμό.... :):):beer:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
[B]Το έχουμε πει... Επανειλημμένα! Η απάντηση είναι όχι, για κάποιο λόγο. Και μάλλον είναι από τα πιο ενεργά threads μοντέλων... :D Προσφέρομαι να κάνω και χωρισμό των 81 σελίδων σε κατηγορίες, αλλά δε μας βλέπω να αποκτούμε κατηγορία. Αν δεν απατώμαι, η τελευταία δικαιολογία ήταν "δεν είστε αρκετοί, δεν είναι εμπορικό" κατιτίς...
Εδώ έχουν κατηγορία άλλα & άλλα.............Anyway..
Γράψτε ένα καινούριο thread στις προτάσεις σχόλια για δημιουργία νέας κατηγορίας :winka:
PortisHead
09/03/2009, 07:21
"δεν είστε αρκετοί, δεν είναι εμπορικό"
Δοξα το Θεο !
:beer:
PortisHead
09/03/2009, 07:31
...και επι της ευκαιρίας...να σας δειξω και μερικα καλουδια που εβαλα πανω στο δικό μου.
Powerbronze Airflow Solid Black (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/pb.jpg)
Φώτα-Στοκ-Nightbreaker-Xenon (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Bandit_Lights_Animation.gif)
Black Tail Light με LED's (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/1-1.jpg)
Εξατμιση 1 (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/Image2.jpg)
Εξατμιση 2 (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/Image3.jpg)
:rotflmao:
Το εχουμε πει καμποσες φορες αλλα δεν ......
Και δεν νομιζω να ισχυει το οτι ειμαστε λιγοι. Εδω εχουν κατηγορια για τα VFR ....... :D
:wave2:
πολυ ωραια η εξατμιση. ποια ειναι και ποσο παει το μαλι?
VegasKitty
09/03/2009, 08:16
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΤΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΟΥ portis!!! :D
αχχχ που θα παει θα παρω και γω τον ληστη μ....
@MikeG: ρε συ το εχουμε ξαναπροτεινει και δεν... :rolleyes:
Το ξαναπρότεινα....Άντε να δούμε......:wave2:
VegasKitty
09/03/2009, 08:21
Λοιπον, ασχετο τελειως, αλλα δε γινετε εδω και τοοοοοοοοοοοοσο καιρο (εχω χασει μετρημα δλδ!!! :eyepop: ) να μην εχουμε μπορεσει ουτε μιαααααα φορα να κανονησουμε ενα καφεδιων!!!! :rolleyes:
Οργανωθειτε λοιπον και προτεινετε μια μικρη μαζωξη ληστων...
Τρεμε κοσμε... :evil:
Το ξαναπρότεινα....Άντε να δούμε......:wave2:
Μακάρι να γίνει κάτι γιατί με τόσες σελίδες είναι αδύνατο να βρεις κάτι που ψάχνεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Λοιπον, ασχετο τελειως, αλλα δε γινετε εδω και τοοοοοοοοοοοοσο καιρο (εχω χασει μετρημα δλδ!!! :eyepop: ) να μην εχουμε μπορεσει ουτε μιαααααα φορα να κανονησουμε ενα καφεδιων!!!! :rolleyes:
Οργανωθειτε λοιπον και προτεινετε μια μικρη μαζωξη ληστων...
Τρεμε κοσμε... :evil:
Κανονήστε κάτι τώρα που ανήγει & ο καιρός...Κάπως θα βρούμε χρόνο...
VegasKitty
09/03/2009, 08:32
Κανονήστε κάτι τώρα που ανήγει & ο καιρός...Κάπως θα βρούμε χρόνο...
Η μονη που δεν εχει ακομα το ληστη θα κανονησει???? :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
No problem, μεσα :smokin:
Ξεκιναμε με το βασικο: βολευει περισσοτερο σου η κου???
για να δω χερακια με ψηφους!
Η μονη που δεν εχει ακομα το ληστη θα κανονησει???? :look:
No problem, μεσα :smokin:
Ξεκιναμε με το βασικο: βολευει περισσοτερο σου η κου???
για να δω χερακια με ψηφους!
Sorry είδα την φωτό & ψάρωσα!!Καλύτερα Κυριακή θα λεγα
PortisHead
09/03/2009, 08:36
Για να απαντησω σε οσους με ρωτησαν.
Ζελατινα απευθειας απο Αγγλια,80 ευρω με τα μεταφορικα.
Ο εδω γελειο-πρόσωπος της Powerbronze ηθελε να με πείσει οτι σταματησε η παραγωγή της μαυρης και βγαίνει μόνο φιμέ. Αληθεια ? Μεχρι που θα φτασει η κατρακυλα των εδω πωλητών ?
Εξατμιση...MTC...απο Αγγλια ,"συγκεκριμενη" (για να μην πω "ειδικη" παραγγελια και θεωρηθω ψώνιο) στα 250 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.
HID-Xenon απο Αγγλια κιαυτα....στα 70 ευρω μαζι με μεταφορικα.....6000 Kelvin
μαυρο Led κωλοφαναρο απο Γερμανια...60 ευρω.
Εχει και συναγερμο META με αντικραδασμικο και τηλεειδοποιηση-beeper στα 250 ευρω...απο Γερμανια.Η suzuki εδω ζητουσε για το πιο απλο μοντελο της Meta, 300 με τοποθετηση.
:beer:
zvailakis
09/03/2009, 08:37
links pleaseeeee (ειδικά για την powerbronze)
VegasKitty
09/03/2009, 08:38
Sorry είδα την φωτό & ψάρωσα!!Καλύτερα Κυριακή θα λεγα
Ε ερωτας ειναι αυτος δε κρυβετε... :blush:
Το φλερταρισμα μας κραταει καιρο απλα δεν εχω μπορεσει να τον κατακτησω ακομα... :smilea:
Ωραια λοιπον:
Κυριακη = 1
Σαββατο = 0
PortisHead
09/03/2009, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
links pleaseeeee (ειδικά για την powerbronze)
Ααααααα...δε θελω ανταγωνισμο.
Ειπαμε....καθε μηχανακι μοναδικο !
:lol: :lol: :lol:
(θα ψαξω τα mail μου και θα σου στειλω)
zvailakis
09/03/2009, 10:26
χαχαχα....εγώ δεν θέλω μαύρη! μια smoked grey μου αρέσει!
Όσο για την εξάτμιση πιο πολύ τιμές θέλω να δώ.
amyroukai
09/03/2009, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
...και επι της ευκαιρίας...να σας δειξω και μερικα καλουδια που εβαλα πανω στο δικό μου.
Φώτα-Στοκ-Nightbreaker-Xenon (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Bandit_Lights_Animation.gif)
Χμ... Θα βοηθούσε πολύ αν τις είχες τραβήξει από το ίδιο ακριβώς σημείο και την μηχανή σε manual (σταθερές) ρυθμίσεις για να φαίνεται πιο σωστά η διαφορά... Είναι φανερή η διαφορά πάντως στη nightbreaker κερδίζεις 4+ μέτρα φως. Στο αυτοκίνητο μου οι αντίστοιχες απλές λάμπες της philips έκαναν μεγάλη διαφορά. Τα xenon είναι στη μεγάλη σκάλα και οι απλές λάμπες στη μικρή;
Μεγαλη η διαφορα με τα xenon. Ειναι τοση και στην πραγματικοτητα η ξεγελαει η φωτογραφια;
@portishead Please βάλε κάνα link για τα πράγματα που ανέφερες. Ενδιαφέρομαι για εξάτμιση και xenon.
@vegaskitty: Είτε σου είτε κου είμαι μέσα εγώ. Βάλε Κυριακή καλύτερα.
@zvailakis: Αν σε ενδιαφέρει η Powerbronze Airflow light tint έχω μια στις αγγελίες... Check εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74503).
zvailakis
09/03/2009, 15:19
για αυτό το ΣΚ δεν είμαι μέσα μιας και πήρα άδεια και εξαφανίζομαι με την μηχανή!!!! (έχω να κάνω διακοπές από το καλοκαίρι του 2007....)
next time!!!
b@ndit^r1der
09/03/2009, 15:58
Καλησπέρα ληστές......
Έχω και εγώ έναν έργαλο του '08. Μόλις του άλλαξα και λαδάκια και μετά από 10.000 πάει σαν την πρώτη μέρα. :rotflmao: Θα ήθελα αν έχει κανείς κάνα site me αξεσουάρ. (εκτός από powerbronze) ...
Ευχαριστώωωωωωωω........
Kαινουργιος κάτοχος και γω τελικά.Πήρα ενα 650 κ8!!!!Ας φτιαχτει δική μας σελίδα τώρα!!!!Έλεος!!!!!Πόσοι δηλαδή έχουν triumph????????????
amyroukai
10/03/2009, 03:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
KΠόσοι δηλαδή έχουν triumph????????????
LOL LOL:rotflmao:
Καλό και "πλούσιο" site είναι το http://justbandits.com/
apaleftos
10/03/2009, 04:02
Apaleftos σου εύχομαι καλοτάξιδος και apeftos κιόλας! Για πε, καινούριο, μεταχειρισμένο, χρώμα, εξοπλισμό.... :):):beer:
thanx φίλος!! Μετάχειρο το πήρα. Μαύρο, abs, καγκελάκια, ζελατίνα (givi πιο ψηλή), εξατμισούλα...
Αν κανονίσετε για βολτούλα-καφεδάκι είμαι κι εγώ μέσα (αν δεν δουλεύω)
Ελπίζω να δέχεστε νέους λήσταρχους στην παρέα..... :smokin:
VegasKitty
10/03/2009, 04:50
Καλημερα Παιδες! :D
για να βλεπω καποια κινητικοτητα στους Ληστες αντε μπραβο! :smokin:
Τα χερακια σας ακομα δε τα βλεπω!!! :look:
Αυτα που βλεπω ομως λενε το εξης:
Για Κυριακη:
* Pektis
* Ninpa
* Zvailakis - apo to allo K (22/3) k meta :p
* Apaleftos
Για Σαββατο:
* Κανεις!!!! :rotflmao: :rotflmao:
Αρα γενικα αφηνουμε το Σαββατο και κοιταμε απο τις 22/3 κ μετα πια μερα βολευει :smilea:
Apalefte καλως επεστρεψες στη σελα και να χεις πολλα και ομορφα χλμ και πανω απο ολα ορθια και ασφαλες! :winka:
Και επισης ειπαμε δεν εχει καμοια συμασια η σχεση το νεος/παλιος (εκτος αν πεσει καμοια αγγαρια και μετα δε σε βλεπω καλα απαλεφτε :look: ) :rotflmao: :rotflmao:
ειπαμε, αλλοι ειμαστε ακομα αμηχανες.... :a13: :a13:
Καλημερα Παιδες! :D
για να βλεπω καποια κινητικοτητα στους Ληστες αντε μπραβο! :smokin:
Τα χερακια σας ακομα δε τα βλεπω!!! :look:
Αυτα που βλεπω ομως λενε το εξης:
Για Κυριακη:
* Pektis
* Ninpa
* Zvailakis - apo to allo K (22/3) k meta :p
* Apaleftos
Για Σαββατο:
* Κανεις!!!! :rotflmao: :rotflmao:
Αρα γενικα αφηνουμε το Σαββατο και κοιταμε απο τις 22/3 κ μετα πια μερα βολευει :smilea:
Apalefte καλως επεστρεψες στη σελα και να χεις πολλα και ομορφα χλμ και πανω απο ολα ορθια και ασφαλες! :winka:
Και επισης ειπαμε δεν εχει καμοια συμασια η σχεση το νεος/παλιος (εκτος αν πεσει καμοια αγγαρια και μετα δε σε βλεπω καλα απαλεφτε :look: ) :rotflmao: :rotflmao:
ειπαμε, αλλοι ειμαστε ακομα αμηχανες.... :a13: :a13:
τοπος συναντησης? :wave2:
Γιατί όχι αυτή την Κυριακή(15/3)??:a13:
zvailakis
10/03/2009, 05:07
Για το άλλο ΣΚ τελικά μπορώ μόνο Σου, εκτός και την Κου βρεθείτε μετά τις 5 το απόγευμα (δουλεύω :( )
Και εγώ μέσα είμαι για συνάντηση. Τα Σ/Κ δε δουλεύω οπότε το κανονίζουμε όταν βολεύει τους περισσότερους.
PortisHead
10/03/2009, 05:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Μεγαλη η διαφορα με τα xenon. Ειναι τοση και στην πραγματικοτητα η ξεγελαει η φωτογραφια;
Σε πληροφωρώ οτι δεν ξεγελαει καθολου.
Υπόψιν ομως....φαινεται τοσο εντονα γιατι ειναι μεσα σε ενα θεοσκότεινο στενο...το οποιο εψαξα καιρο να το βρω για κατι τετοιες δοκιμες. :lol:
Μεσα στην πολη με 1000δες άλλα φωτα δεν τα βλεπεις εννοειται τόσο εντονα.
Παντως σε επαρχιακο νυχτα...βλεπεις την διαφορά.
PortisHead
10/03/2009, 05:10
Χμ... Θα βοηθούσε πολύ αν τις είχες τραβήξει από το ίδιο ακριβώς σημείο και την μηχανή σε manual (σταθερές) ρυθμίσεις για να φαίνεται πιο σωστά η διαφορά... Είναι φανερή η διαφορά πάντως στη nightbreaker κερδίζεις 4+ μέτρα φως. Στο αυτοκίνητο μου οι αντίστοιχες απλές λάμπες της philips έκαναν μεγάλη διαφορά. Τα xenon είναι στη μεγάλη σκάλα και οι απλές λάμπες στη μικρή;
Δυστυχως,στο σημειο οπου τραβηχτηκαν οι πρωτες, πλεον ο δημος αποφασισε και εβαλε κολόνα με φως και δεν ειναι σκοτεινα :lol:
Οι Νightbreaker (κατα την αποψη μου) ειναι απο τις μεγαλυτερες απάτες.Ηθελα να ξερα πως μετρησαν αυτο το +90% περισσοτερο φως.
Τα xenon ειναι μόνο στη μικρη σκαλα...καθολου στη μεγαλη....και ναι...λογω καλου κατοπτρου που εχει το bandit...σκοτωνει !
VegasKitty
10/03/2009, 05:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
τοπος συναντησης? :wave2:
Εξαρτατε απ το τι εχουμε υποψη μας... :look:
Θελουμε απλα καφεδακι, η να κανουμε και μια μινι εκδρομουλα μαζι...? :D
Για πειτε καμοια ιδεα.....
Γιατί όχι αυτή την Κυριακή(15/3)??:a13:
Απλα ειπα 22/3 γιατι αυτη τη Κυριακη δε μπορει ο zvailakis :look:
Αλλα μπορουμε να κανουμε πανω απο μια συναντηση :p
Tι λέτε για καμιά βόλτα π.χ. Βουλιαγμένη αν έχει καλό καιρό??
Tι λέτε για καμιά βόλτα π.χ. Βουλιαγμένη αν έχει καλό καιρό??
α μιλατε για αθηνα δλδ!
οκ δεν με περνει αυθημερων απο Ξανθη δλδ :eek:
VegasKitty
10/03/2009, 05:17
Αν εχει καλο καιρο εχω ιδεα..... :look:
Να συναντηθουμε κουταλα, και απο κει να πιασουμε παραλια προς Σαρονιδα μερια.... :D
Εχει κατι ωραια μερη προς τα κει αν θελετε για κοντα....
Η απο την αντιθετη μερια, συνταντηση στο Περιπτερο, και ειναι και η Παχη κοντα και λεει για καφεδακι στη παραλια εκει... :cool:
Απ τη στιγμη που λεμε για κοντινες αποστασεις :p
Για πειτε.... :smokin:
VegasKitty
10/03/2009, 05:18
α μιλατε για αθηνα δλδ!
Μονο αν βρεθουμε καπου στη μεση.... :smokin:
α μιλατε για αθηνα δλδ!
Είδα καιρό για Κυριακή 15/3 & είναι καλός...Ότι θέλετε κανονίζουμε! Πείτε κάτι συγκεκριμένο όμως...:wave2:
VegasKitty
10/03/2009, 05:22
Είδα καιρό για Κυριακή 15/3 & είναι καλός...Ότι θέλετε κανονίζουμε! Πείτε κάτι συγκεκριμένο όμως...:wave2:
Μη γελασετε... αλλα πες κανα μερος που να πεφτει αναμεσα σε Ξανθη και Αθηνα... :look:
Να κανονησουμε εκδρομουλα για να μπορουμε να βρεθουμε Νοτιοι και βορειοι :D
zvailakis
10/03/2009, 05:23
Λοιπόν εγώ την Κυριακή θα γυρνάω από Θεσσαλονίκη (φεύγω αύριο πρωί!!!) , οπότε αν βρεθούμε στην μέση τότε με blah μπορούμε να κανονίσουμε να ταξιδέψουμε μαζί από Σαλόνικα.......
Και μην ακούω καφέ μόνο....να φάμε και τίποτις!
VegasKitty
10/03/2009, 05:43
Και μην ακούω καφέ μόνο....να φάμε και τίποτις!
οταν λεμε "καφε".... εννοει συνηθος πρωινος καφες... μασαμπουκα... και ενα καφε για το δρομο.... :smilea:
Αντε πειτε, τι ειναι μεταξη Ξανθης και Αθηνας για να μπορεσουμε να οργανωθουμε σωστα για τη Κυριακη 15/3 για να γινει επιτελους αυτη η πρωτη συναντηση παιδες!!!
zvailakis
10/03/2009, 06:21
Βόλος / Πλαταμώνας
Νομίζω ότι αυτά τα 2 αξίζουν. ε? διαλέχτε
amyroukai
10/03/2009, 06:29
Αντε πειτε, τι ειναι μεταξη Ξανθης και Αθηνας
Η μισή Ελλάδα είναι... Αχ αμερικανάκια... :P Το πιο λογικό σημείο αν είναι να βρεθούμε "στη μέση" είναι να πάμε προς Μαγνησία που πρέπει να είναι περίπου στα μισά. Εκτός του Βόλου που είναι προφανής λύση, ξέρει κανένας τπτ άλλο από εκεί μεριά; Καραβόμυλο μερικές φορές βλέπω μεγάλες παρέες... Στυλίδα είχαμε φάει μιά φορά γυρνώντας από Θεσσαλονίκη... Για πείτε...
VegasKitty
10/03/2009, 06:33
Η μισή Ελλάδα είναι... Αχ αμερικανάκια... :P Το πιο λογικό σημείο αν είναι να βρεθούμε "στη μέση" είναι να πάμε προς Μαγνησία που πρέπει να είναι περίπου στα μισά. Εκτός του Βόλου που είναι προφανής λύση, ξέρει κανένας τπτ άλλο από εκεί μεριά; Καραβόμυλο μερικές φορές βλέπω μεγάλες παρέες... Στυλίδα είχαμε φάει μιά φορά γυρνώντας από Θεσσαλονίκη... Για πείτε...
αντε ρε! εγω εννοουσα τα μισα της διαδρομης!!!! :o
αλλα επιδη απο γεωγραφια δε τα παω ιδιετερα καλα, βρειτε μερος και μετα βοηθαω στην οργανωση :D
zvailakis
10/03/2009, 06:41
Καραβόμυλος / Στυλίδα, είναι κοντά για νότιους και μακριά για Ξάνθη.....για αυτό και είπα Βόλο που είναι πιο πάνω
amyroukai
10/03/2009, 06:50
Καραβόμυλος / Στυλίδα, είναι κοντά για νότιους και μακριά για Ξάνθη.....για αυτό και είπα Βόλο που είναι πιο πάνω
ΟΚ μιά χαρά είναι και ο Βόλος, έχω να πάω και καιρό επάνω... Καφετέριες έχει στην παραλία, κόσμο έχει, φαγητό είναι λίγο "τουριστικό" αλλά αξιοπρεπές... Και προσοχή στα τσίπουρα ;)
zvailakis
10/03/2009, 06:55
Good.....για να συντονιστούμε!!!!
1)zvailakis (κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη, την Κυριακή)
2)
amyroukai
10/03/2009, 06:59
Good.....για να συντονιστούμε!!!!
1)zvailakis (κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη, την Κυριακή)
2)
Καιρό έχει να ξεμουδιάσει το "μωρό"... Ανεβαίνω και γυρνάμε παρέα.
VegasKitty
10/03/2009, 07:02
Αρα κανονιστηκε!
ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15/3/2009 ΕΚΔΡΑΜΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!!
Απ τη μια να συνενοηθουμε να δωσουμε σημειο ραντεβου και ωρα για τους Βορειους
Και απο την αλλη να συνενοηθουμε οι Νοτιοι.
Λογικα εμεις απο δω (Νοτιοι), το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να δωσουμε ραντεβου στα Μακ στα πρωτα διοδια, με ακριβες ωρα συναντησης και αποχορησης, οπως ειναι το καλυτερο να κανονησουμε και πιοι θα μαστε δυλονοντας συμετοχη ολοι που ειναι να ερθουμε για να ξερουμε!
Λεω εγω τωρα.. :smilea:
μεσα και εγω !
εκτος απροοπτου
θα βρεθω με τον zvailakis λογικα θεσ/νικη (ποσοι ληστες να γυρνανε αραγε κυριακατικα?
:) )
zvailakis
10/03/2009, 07:10
Καιρό έχει να ξεμουδιάσει το "μωρό"... Ανεβαίνω και γυρνάμε παρέα.
Αν δεν βαριέσαι να κάνεις συνολικά 1000 και κάτι κμ σε μια μέρα! ΟΚ
Νομίζω ότι αν πούμε κάπου στον Βόλο κατά τις 2-3 το μεσημεράκι προλαβαίνουμε και καφε και φαί ώστε να είμαστε πίσω Αθήνα νορμάλ ώρα!
ελα μωρε καλη διθεση να υπαρχει , τα χιλιομετρα βγαινουν!
αν και νομιζω χιλιομετρικα Ξανθη-Βολος με Αθηνα-Βολος πρεπει να ειναι το ιδιο πανω κατω.
amyroukai
10/03/2009, 07:15
Αν δεν βαριέσαι να κάνεις συνολικά 1000 και κάτι κμ σε μια μέρα!
To έχω ξανακάνει αλλά δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα να κατέβουμε από Βόλο παρέα, ΛΟΛ... Από Βόρεια θα κατέβεις με τον mplah.
Αν είχα laptop να μπορώ να δουλέψω και επάνω, θα το κανόνιζα να πάω να δω κ την παρέα μου ΣΚ, αλλά δυστυχώς...
zvailakis
10/03/2009, 07:19
Καλά και εγώ για άδεια πάω....αλλά με το λαπτοπ και το κινητό με βλέπω όλη μέρα.....
Πως καταντήσαμε έτσι ρε γαμώτο!
Λοιπόν
Zvailakis και Mplah από Θεσσαλονίκη
Από Αθήνα amyroukai
Άλλοι?
VegasKitty
10/03/2009, 07:19
Αναχωρηση απο Θεσ/ικη λοιπον ειναι οι:
*zvailakis
*mplah
Αναχωρηση απο Αθηνα εχουμε:
*amyroukai
*pektis
*vegaskitty
*......
Καλυτερα mplah να δωσετε ενα στανταρ σημειο συναντησης και ωρα, γιατι δε ξερεις ποτε αν υπαρχει κανας αλλος ληστης που μπορει να ενδιαφερθει :winka:
Αν πουμε για βολο να μαστε κατα τις 13:00, οι αθηναιοι πρεπει να αποχωρησουν κατα τις 9:45, να δωσουμε ραντεβου στα Μακ με γεματα ρεζερβουαρ στις 9, με 9:15.
zvailakis
10/03/2009, 07:22
Mplah για να μην μπαίνεις Θεσσαλονίκη καθόλου να πούμε στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη? Κατά τις 11
VegasKitty
10/03/2009, 07:55
Τωρα που κανονησαμε τη βολτουλα μας εξαφανιστηκαν οι ληστες??? :confused: :look: :hypnotize
Εδώ είναι οι ληστές αλλά τους χωρίζει και ένα πέλαγος :) :) :)
Όσο έμενα Αθήνα δεν κανονίζατε τίποτα :( :(
Εκτός απροόπτου μέσα και εγώ. Οι υπόλοιποι θα είστε μονοί ή διπλοί?
amyroukai
10/03/2009, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Εδώ είναι οι ληστές αλλά τους χωρίζει και ένα πέλαγος :) :) :)
Όσο έμενα Αθήνα δεν κανονίζατε τίποτα :( :(
Λογικά, κάποια στιγμή θα κατέβω Σύρο για την πολεοδομία σας... Θα κανονίσω να μείνω μερικές ώρες παραπάνω ;)
amyroukai
10/03/2009, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Εκτός απροόπτου μέσα και εγώ. Οι υπόλοιποι θα είστε μονοί ή διπλοί?
Θα πάρω και μιά "γάτα" μαζί... Πάλι καλά που δε μου κατουράει τη σέλα όπως οι γάτες της μαμάς!
VegasKitty
10/03/2009, 08:07
*zvailakis
*mplah
*amyroukai
*pektis
*vegaskitty
*cptm
*....
Gigenis δε φταιω εγω.... :sad:
Και πιο παλια πολλες φορες το ειχαμε πει, αλλα επρεπε καποιος να αναλαβει αυτη τη φορα και να σας βαλει στη πριζα για να μαζωχτουμε!!! :p
amyroukai... :evil:
Λογικά, κάποια στιγμή θα κατέβω Σύρο για την πολεοδομία σας... Θα κανονίσω να μείνω μερικές ώρες παραπάνω ;)
Κάποιος άλλος είναι από Σύρο.... αλλά δεν θυμάμαι ποιος.....
Εγώ πλέον είμαι στο Ηράκλειο... ελάτε κερνάω ρακιές :) :)
Mplah για να μην μπαίνεις Θεσσαλονίκη καθόλου να πούμε στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη? Κατά τις 11
oοοοκ αι γοιλ μπι δερ ατ 11 ο κλοκ!
θα σου στειλω και με πμ το κιν μου για καλο και για κακο
:)
Ενημερωτικά από Αθήνα σύνολο είναι 650χλμ...:rolleyes:
Άρα τρώμε όλη την μέρα...Είμαι μέσα εκτός απροόπτου.:wave2:
VegasKitty
10/03/2009, 08:45
Άρα τρώμε όλη την μέρα...Είμαι μέσα εκτός απροόπτου.:wave2:
Κανονικη εκδρομουλα! :winka:
:beer: :beer: :beer:
zvailakis
10/03/2009, 09:10
Εμ, και βέβαια κανονική εκδρομούλα.....παίζουν οι ληστές??? χαχαχα
gigeni τι κάνεις στην πατρίδα μου??? Εργασία και χαρά?
gigeni τι κάνεις στην πατρίδα μου??? Εργασία και χαρά?
Καλά η λέξη εργασία εν μέσω κρίσης είναι και λίγο ανέκδοτο...... :) :)
Αλλά από χαρά..... μπόλικη!!!!!!! πάντα στον κόσμο μου :) :)
apaleftos
10/03/2009, 10:46
Να 'μαι κι εγώ.... :wave2:
Αυτή την κυριακή ε??? Δουλεύω :a018:
Καλά να περάσετε και μιας και πάτε Βόλο πιείτε ένα τσιπουράκι και για μένα... :a51:
VegasKitty
10/03/2009, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
Καλά να περάσετε και μιας και πάτε Βόλο πιείτε ένα τσιπουράκι και για μένα...:beer:
Καλως τονα!
Βρε μη σκας, κατσε να κανουμε τη πρωτη κινηση και απο κει και περα θα στρωσει το θεμα και θα αρχησουμε πιο συχνα να μαζευομαστε (για να μαζευτουμε κιολας :p )
Βρε, το τσιπουρακι πινετε ετσι :a51: οχι :beer: !!!
Να μας ξεκανεις θες??? :eyepop:
apaleftos
10/03/2009, 11:03
Διορθώθηκε.... αν σου πω οτι δεν το είχα δει το εμοτικον.....
:beer: :wave2:
VegasKitty
10/03/2009, 11:14
Κυριακη, 15 Μαρτιου 2009!!!! ---> Πρωτη "Επισημη" Συναντηση Ληστων!!!
Για να μαστε κατα τις 13:00 Βολο, οι Αθηναιοι πρεπει να αποχωρησουν κατα τις 9:45, να δωσουμε ραντεβου στα Μακ με γεματα ρεζερβουαρ στις 9, με 9:15
Θα ειναι παρων:
*amyroukai
*pektis
*vegaskitty
*cptm
*....
Για τους βορειους για να μην μπλεχτουν μεσα στη Θεσσαλονικη:
Στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη. Κατά τις 11
*zvailakis
*mplah
amyroukai
10/03/2009, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
Καλά να περάσετε και μιας και πάτε Βόλο πιείτε ένα τσιπουράκι και για μένα... :a51:
Δεν το κοιτάς μήπως στην επιστροφή σταματήσουμε και πιούμε ένα καφέ χαλάρωσης; Προτείνω τον Υδατόπυργο στις Αφίδνες... (ΛΟΛ δίπλα στο σπίτι μου) αλλιώς καλό, μηχανόβιο, ζεστό, φιλόξενο μαγαζί το Biela cafe Αγ. Ανάργυροι...
VegasKitty
10/03/2009, 13:12
Δεν το κοιτάς μήπως στην επιστροφή σταματήσουμε και πιούμε ένα καφέ χαλάρωσης; Προτείνω τον Υδατόπυργο στις Αφίδνες... (ΛΟΛ δίπλα στο σπίτι μου) αλλιώς καλό, μηχανόβιο, ζεστό, φιλόξενο μαγαζί το Biela cafe Αγ. Ανάργυροι...
Καλη ιδεα!!! :D
υγ: μπορει να ναι κοντα στο σπιτι σου, αλλα μη ξεχνας εχεις και εμενα! χεχεχε :evil:
Δώστε καμιά συμμετοχή ρε παιδιά να πάμε πολλοί!!;)
VegasKitty
11/03/2009, 07:49
Καλα λεει βρε ληστες!!! :o
Τοσο καιρο αυτο λεγαμε και τωρα που κανονισαμε δε θετε να βρεθουμε??? :look:
Αντε να βγουν οι λησταρχοι βολτα λεμε!!! :smokin:
PortisHead
11/03/2009, 07:54
Οι υποχρεωσεις πολλες,ο χρονος λιγος.
Εδω το Σουνιο φανταζει Καραϊβική...ο Βολος....ταξίδι στη Σελήνη
:(
amyroukai
11/03/2009, 07:54
Αντε να βγουν οι λησταρχοι βολτα λεμε!!!
Τους βλέπω, βαριούνται...
VegasKitty
11/03/2009, 07:56
Οι υποχρεωσεις πολλες,ο χρονος λιγος.
Εδω το Σουνιο φανταζει Καραϊβική...ο Βολος....ταξίδι στη Σελήνη
:(
Κατανοητο... :sad:
Οπως ειπε και ο amyroukai πιο πανω ομως, αν ψηνεστε στην επιστροφη, μπορουμε να βρεθουμε για εναν ηρεμηστικο καφεδακι :D
amyroukai
11/03/2009, 08:00
Κατανοητο... :sad:
αν ψηνεστε στην επιστροφη, μπορουμε να βρεθουμε για εναν ηρεμηστικο καφεδακι
Αν σας ζηλεύει η γυναίκα, σας ψάχνει το αφεντικό, σας κυνηγάει το ΣΔΟΕ, πάμε και για ηρεμυστικό καφεδάκι κιόλας...
VegasKitty
11/03/2009, 08:10
Ρε παλιο-Μπαμπινιωτη-γουαναμπι και συ!!! :mad:
Καλλλααααααααααααααα..................... :evil:
Τα ταξιδια ειναι για εσας τους ελευθερους. Δυστυχως για οσους εχουν οικογενεια ειναι δυσκολο.
VegasKitty
11/03/2009, 09:48
Τα ταξιδια ειναι για εσας τους ελευθερους. Δυστυχως για οσους εχουν οικογενεια ειναι δυσκολο.
Toτε για να ειμαστε σωστοι, στο αμεσο μελλον θα κανονησουμε καφεδακι καπου κοντα για να βρεθουμε περισσοτεροι! :winka:
:D
Πάντα θα υπάρχει λίγος χρόνος για μια 'βόλτα' με την μηχανή θέλω να πιστεύω...:rolleyes:
amyroukai
11/03/2009, 10:24
Είναι θέμα απόφασης... Εχω φίλους παντρεμένους που δε βγαίνουν ποτέ από το σπίτι (ιδίως χωρίς αδειόχαρτο από τη λοχαγό) και άλλους που παρκάρουν τα παιδιά στην πεθερά λίγες ώρες παίρνουν τη γυναίκα και πάνε ημερήσια/ΣΚ μιά στο τόσο. Δεν κατακρίνω κανέναν, εξάλλου όλοι φαίνονται ευτυχισμένοι, και οι μεν στο σπίτι και οι δε στο ταξίδι. Αλλά δεν είναι η οικογένεια που φρενάρει τη φάση... Εμείς οι ίδιοι είμαστε.
Για τον καφέ δεν είπες τίποτα! Αυτόν τον μπορείς;
VegasKitty
11/03/2009, 10:28
Κυριακη, 15 Μαρτιου 2009!!!! ---> Πρωτη "Επισημη" Συναντηση Ληστων!!!
Για να μαστε κατα τις 13:00 Βολο, οι Αθηναιοι πρεπει να αποχωρησουν κατα τις 9:45, να δωσουμε ραντεβου στα Μακ με γεματα ρεζερβουαρ στις 9, με 9:15
Θα ειναι παρων:
*amyroukai
*pektis
*vegaskitty
*cptm
*....
Για τους βορειους για να μην μπλεχτουν μεσα στη Θεσσαλονικη:
Στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη. Κατά τις 11
*zvailakis
*mplah
ΕΝΤΙΤ:
Για τους υπολοιπους ενδιαφερομενους λοιπον, που δε μπορουν να ακολουθησουν στην εκδρομη, προτεινετε σταση απογευματοβραδυνου καφε στην επιστροφη!
Τι λετε?:look:
Είναι θέμα απόφασης... Εχω φίλους παντρεμένους που δε βγαίνουν ποτέ από το σπίτι (ιδίως χωρίς αδειόχαρτο από τη λοχαγό) και άλλους που παρκάρουν τα παιδιά στην πεθερά λίγες ώρες παίρνουν τη γυναίκα και πάνε ημερήσια/ΣΚ μιά στο τόσο. Δεν κατακρίνω κανέναν, εξάλλου όλοι φαίνονται ευτυχισμένοι, και οι μεν στο σπίτι και οι δε στο ταξίδι. Αλλά δεν είναι η οικογένεια που φρενάρει τη φάση... Εμείς οι ίδιοι είμαστε.
Για τον καφέ δεν είπες τίποτα! Αυτόν τον μπορείς;
Κοιτα να δεις, εγω ειμαι ο αντρας του σπιτιου και εγω αποφαζιζω ποτε θα βγω κατω απο το τραπεζι...
Περα απο την πλακα υπαρχουν πολλα που πρεπει να λαβεις υποψη σου για να παρεις μια αποφαση του στυλ, κοιτα εγω την κυριακη θα παω ολοημερη εκδρομη και δεν δεχομε κουβεντα.
Οταν ομως μπαινουν τετοιοι εγωισμοι αναμεσα σε ανδρογυνα μονο καλη πορεια δεν θα εχουν.
Και καθημερινο παραδειγμα ειναι οι χιλιαδες διαλυμενοι γαμοι.
Τελος αυτη ειναι μια κουβεντα που πρεπει να γινει σε καφε και οχι μεσα απο φορουμ.
Τωρα για τον καφε δεν εχετε πει ουτε ωρα ουτε μερος οποτε ουτε εγω μπορω να πω ναι.
amyroukai
11/03/2009, 12:47
Τωρα για τον καφε δεν εχετε πει ουτε ωρα ουτε μερος οποτε ουτε εγω μπορω να πω ναι.
Μακριά από εμένα συμβουλές τύπου "γυναίκα εγώ φεύγω και άμα σ' αρέσει κιόλας"... Δεν το είπα ποτέ, δεν θα το πω ποτέ σε κανέναν.
Καφές -λογικά- θα είναι 9 με 9-30 το βράδι... Υπολογίζω το Βόλο με λογικές ταχύτητες στο 3ωρο 3,5ωρο, άρα πες 1 να είμαστε εκεί, ε να πούμε μια κουβέντα, να φάμε ένα φαΐ, ένα καφέ, πριν τις 5:30 δε μας βλέπω να φεύγουμε, οπότε υπολογίζω εκτός απροόπτου εκείνη την ώρα πίσω. Σε βολεύει το Biela cafe? Εϊναι οδός Ούλωφ Πάλμε 6 αν δεν κάνω λάθος, είναι κάθετη στην Αγ. Αναργύρων, αμέσως μετά το πρώτο φανάρι όπως έρχεσαι μετά τη γέφυρα της Ε.Ο.
Ισως ειναι καλυτερα να αφησουμε τον καφε για αλλη μερα.
Οπως φαινετε δεν υπαρχει σιγουρη ωρα και καλυτερα για οσους εχουν το ταξιδι να μην υπαρχει και τον αγχος του καφε.
PortisHead
12/03/2009, 03:13
Ισως ειναι καλυτερα να αφησουμε τον καφε για αλλη μερα.
Οπως φαινετε δεν υπαρχει σιγουρη ωρα και καλυτερα για οσους εχουν το ταξιδι να μην υπαρχει και τον αγχος του καφε.
Συμφωνω.
Χωρια που μετα απο μια ολοημερη εκδρομη,αρκετοι θα ειναι "κομματια",ξημερωνει εργασιμη Δευτερα,και θα θελετε να πατε να ξεκουραστειτε.
Μια αλλη φορα...κανα Σουνιο ας πουμε θα ηταν καλυτερα.
amyroukai
12/03/2009, 03:58
κανα Σουνιο ας πουμε θα ηταν καλυτερα.
Το Σούνιο δεν έχει τίποτα αξιόλογο σε καφετέρια. Έχει όμως μια καλή στα σύνορα Σαρωνίδας-Αναβύσσου πάνω στο λόφο με εξαιρετική θέα. Εκεί μάλιστα...
PortisHead
12/03/2009, 03:59
Το Σούνιο δεν έχει τίποτα αξιόλογο σε καφετέρια. Έχει όμως μια καλή στα σύνορα Σαρωνίδας-Αναβύσσου πάνω στο λόφο με εξαιρετική θέα. Εκεί μάλιστα...
No Problem. !