View Full Version : GSF 600/650 s Bandit
Και εγω κατα τις 10,30 - 11,00 λεω
apaleftos
26/03/2009, 19:19
Για κυριακη αν δεν δουλευω ειμαι κι εγω για βολτιτσα-καφεδακι...
Αυριο θα ξερω ομως...
Με ωρες και και τετοια δεν εχω προβλημα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
καλό, μηχανόβιο, ζεστό, φιλόξενο μαγαζί το Biela cafe Αγ. Ανάργυροι...
μπορεις να μου πεις που ειναι αυτο??
amyroukai
26/03/2009, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
μπορεις να μου πεις που ειναι αυτο??
Ουλωφ Πάλμε 6. Στην Αγ. Αναργύρων, για εμένα που έρχομαι από Εθνική, έχει ένα φανάρι στη γέφυρα, αμέσως μετά το δεύτερο φανάρι, ο πρώτος δρόμος δεξιά. Hard rock/heavy metal τις δύο φορές που πήγα βράδι με παρέα όπως επιβάλλεται σε ένα τέτοιο στέκι και συχνά αγώνες στην τηλεόραση... Θα δείχνει ζωντανά και τα MotoGP οπότε μιά που το ΣΚΑΙ στο χωριό έχει χάλια σήμα, με βλέπω να πηγαίνω...
αν έχεις facebook έχει γκρουπάκι :)
apaleftos
26/03/2009, 19:37
thanx!! :beer:
Καταλαβα που λες... και να σκεφτεις οτι μενω μενιδι..διπλα δηλαδη!!
Και μου ειχαν πει κι αλλοι για αυτο το μαγαζι αλλα δεν ειχε τυχει ποτε να παω...
Τελικά θα κανονίσουμε για κανένα πρωινό καφέ??Δώστε σημείο σηνάντησης...Να πούμε κατά τις 11.00 στο parking του yabanaki την Κυριακή???
VegasKitty
27/03/2009, 10:56
Βασικα, σε ποιες περιοχες μενετε?
Μπας και συναντιομασταν και καπου κεντρο και να κατεβαιναμε ολοι μαζι παρεα :D
Λεω εγω τωρα.... :smilea:
Τελικά ισχύει το σημείο σηνάντησης για τις 11.00 το πρωί ή θα πάω μόνος μου!:lol: :lol:
amyroukai
27/03/2009, 12:07
Δεν είναι κακό το yabanaki σαν σημείο συνάντησης. Εγώ ξεκινάω από Αφίδνες, κατεβαίνω κέντρο να πάρω τη Vegas, οπότε αν μένετε κοντά μπορούμε να βρεθούμε και κέντρο και να πάμε όλοι μαζί προς τα κάτω.
Όχι pektis δε πας μόνος σου για καφέ! Εγωιστή :D:D
Ok! Ισχύει για τις 10.50 με 11.00. Μαζευόμαστε στο yabanaki...Mην αργήσετε!:lol:
Σημερα παραλαμβανω το ληστη μου και εγω.
εχω 2 ερωτησεις.
1. που εχετε ασφαλισει τα δικα σας και ποσο; εχω 2 προσφορες 153 και 159 το χρονο αλλα χωρις κλοπη.
2. προτεινομενο κρανος. εχω ενα jet πολης αλλα θελω ακομη ενα. pls λογικης τιμης μεχρι 250-300
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
εχω 2 ερωτησεις.
1. που εχετε ασφαλισει τα δικα σας και ποσο; εχω 2 προσφορες 153 και 159 το χρονο αλλα χωρις κλοπη.
2. προτεινομενο κρανος. εχω ενα jet πολης αλλα θελω ακομη ενα. pls λογικης τιμης μεχρι 250-300
Καλοτάξιδο το εργαλείο!Εγώ το έχω με 170 ευρώ το χρόνο(χωρίς κλοπή)& όσο για το κράνος έχω το wing rs 750 uvex.Aν θυμάμαι καλά 280-300 ευρώ...
VegasKitty
27/03/2009, 14:05
εχω 2 ερωτησεις.
Καλοταξιδο!!! :D
Ελα, παρτο και ελα για καφε τη Κυριακη!!!! :smilea:
Οσο για το κρανος, σε αυτες τις τιμες δεν εχει καλη ποιοτητας η HJC?? :look:
Γιατι απ οτι ξερω τα Shoei ειναι εκει στα 350 ε και πανω..
Παντα ορθιοι και οι 2 σας!!! Ελπιζω εκτος το κρανακι, να χεις και τον υπολοιπο εξοπλισμο ε! :beer: :beer:
PortisHead
27/03/2009, 15:07
εχω 2 ερωτησεις.
Καλοταξιδο και να το χαιρεσαι !
Ποιο πηρες ? 650 ? 1250 ? Χρωμα ?
amyroukai
27/03/2009, 15:40
εχω 2 ερωτησεις.
Καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο να 'ναι.
1. Aσφάλεια από Interamerican αν δεν κάνω λάθος 220 εξάμηνο με κλοπή.
2. Για κράνος σε αυτά τα λεφτά έχεις ΠΟΛΛΕΣ επιλογές. Το θέμα είναι να βρεις τι εφαρμόζει καλύτερα. Αλλιώς ότι πάρεις σε "καλή" μάρκα είναι περίπου ισάξιο. Δες να βγαίνουν τα εσωτερικά για να πλένεται και να στεγνώνει εύκολα! Για Arai, Shoei και αν δεν κάνω λάθος Nolan & Xlite φέρνει ένας φίλος, motor parts, 2109961782 αν δεις κάτι που σου αρέσει ρώτα μιά τιμή. Σε αυτά τα λεφτά παίζεις και με AGV, Vemar, Shark, HJC, KBC και αρκετά άλλα. Φόρεσε όσο μπορείς περισσότερα να βρεις το "σωστό".
Και πάρε το μοτόρι και κατέβα Κυριακή για καφέ!
χε, χε, gear idicator χε, χε,
http://i85.photobucket.com/albums/k78/c-max_photos/IMG_0868.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k78/c-max_photos/IMG_0867.jpg
σας ευχαριστω ολους για τις ευχες. πηρα το 650 χρωματος ασημι μεταχειρισμενο 3/08 7000 χλμ με γιοσιμουρα ψηλη ζελατινα καγκελα βαση και βαλιτσα καππα 46 αρα.
για τη κυριακη ναι γιατι οχι.
PortisHead
27/03/2009, 20:55
Για πειτε ρε παιδια.
Το Yiabanaki ειναι πανω στη στροφη της Βαρκιζας,σωστα ?
Που θα συναντηθουμε ?
Απεξω ? Μεσα στο parking ? Αμεσως μετα την στροφή στην ευθεία καπου δεξιά ?
Το πολεμαω να ερθω κι εγω...για καφεδακι τουλαχιστον.
:wave2:
zvailakis
27/03/2009, 20:56
Ωραιος! Καλοτάξιδος πάντα όρθιος!!!!!!
Άντε να το δούμε και με yoshimura!!!
που ειναι αυτο παιδια; εγω μενω καλογρεζα και δε ξερω πολλα απο νοτια προαστεια
Ληστης το οργανάκι για τις ταχύτητες που-πόσο-για δώσε λεπτομέριες
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
χε, χε, gear idicator χε, χε,
Πολύ ενδιαφέρον!!! καθότι είμαι χρυσόψαρο και ξεχνάω τι ταχύτητα έχω...... συνήθως ψάχνω και 7η :)
Αλλά αισθητικά μου κάθεται κάπως :( αν ήταν π.χ. στο μέγεθος που έχει το σήμα της suzuki στο κέντρο των οργάνων θα το έβαζα με τα χίλια σε εκείνο το σημείο!!!
Απο ebay 114 με τα μεταφορικα.Λεει 118 αλλα αν κανεις προσφορα το παιρνεις φνηνοτερα εγω εκανα 113 και δεχτηκε.
http://cgi.ebay.de/GIpro-2in1-Ganganzeige-G-Pack-fuer-Suzuki-und-Kawasaki_W0QQitemZ380106331074QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item380106331074&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
amyroukai
28/03/2009, 09:22
Με 'γειά το indicator. Μπαίνει και στα Κ5-6 άραγε... Αν και θα προτιμούσα να πάρω τα κομμάτια που έχει ο gavcr!
Φίλε dim40 και πρώην γείτονα (έμενα Μαρούσι μέχρι πρόσφατα) αν θέλεις βρισκόμαστε στην Εθνική στη Μεταμόρφωση και πάμε μαζί προς Vegaskitty και Βάρκιζα αλλιώς είναι πάρα πολύ εύκολο: Κατεβαίνεις Εθνική οδό, παίρνεις την παραλιακή προς Γλυφάδα, συνεχίζεις προς Σούνιο και φτάνεις Βάρκιζα... Το μαγαζί είναι εκεί που είναι η πλαζ του ΕΟΤ στη Βάρκιζα, δε το χάνεις με τίποτα.
Portis επειδή σκιά δεν έχει πουθενά εκεί, θα έλεγα μέσα στο πάρκινγκ αριστερά εκεί που είναι τα λεωφορεία έχει κάτι δεντράκια πριν την κεντρική είσοδο. Στη μεριά του DoIt έχει πάρκινγκ αλλά συνήθως το κλείνουν με μπάρες.
amyroukai
28/03/2009, 11:10
Οπότε να ανακεφαλαιώσουμε κιόλας....
2ο ανεπίσημο Bandit Meeting για καφέ στη Σαρωνίδα!
Ραντεβού Βάρκιζα στο πάρκινγκ της πλαζ αριστερά στη σκιά κατά τις 10:50 με 11:00
Και οι μέχρι τώρα συμμετοχές αλφαβητικά :D
Vegaskitty (οι γυναίκες πρώτα)
Dim40
Pektis
Portishead
Ληστής
ο Apaleftos ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει
Εννοείται πως θα έρθω κ εγώ, ε; :lol:
Ρατσισμός δεν υπάρχει, όποιος θέλει φέρνει φίλους κλπ κλπ με ότι όχημα να ΄ναι. (αρκεί να είναι bandit :rotflmao: )
Αυριο γινετε μαθημα οδηγησης απο το 0-300. δε συμετεχω αλλα θα ειμαι σιγουρα στο επομενο που ειναι αμεσως μετα το πασχα.
αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις, ειναι τι ωρα γινετε; θα ηθελα να δω τι παιζει . ειναι απο το πρςι ως το απογευμα η καποια συκεκριμενη ωρα;
amyroukai
θα με βολευε καλυτερα στη εξοδο μετα τη ατικη οδο οπως κατεβαινεις.
τι ωρα;
amyroukai
28/03/2009, 14:16
Αυριο γινετε μαθημα οδηγησης απο το 0-300..., ειναι τι ωρα γινετε; θα ηθελα να δω τι παιζει . ειναι απο το πρςι ως το απογευμα η καποια συκεκριμενη ωρα;
Στα Μέγαρα που είχα πάει ξεκινούσε νωρίς, νομίζω 7:30 έπρεπε να είμαστε εκεί και τελείωσε κατά τις 4 το απόγευμα. Μπες στο www.0300.gr και πάρε τους τηλέφωνο να σου πουν, (η "πίστα" που το κάνουν είναι δίπλα στο σπίτι μου σχεδόν). Το προτείνω, αν και πλέον έχει και αλλού "πορτοκαλιές" εξίσου καλούς δάσκαλους (αγωνιζόμενους) και φτηνότερα κιόλας. Δες και στο moto-adventures (έχει διαφημίσεις στα περιοδικά) έχουν road training και το motograndprix club κάνει μαθήματα επίσης.
Για να είμαστε Βάρκιζα τη σωστή ώρα μαζί με την παράκαμψη... Μάλλον κατά τις 10 πρέπει να βρεθούμε.
apaleftos
28/03/2009, 14:35
:sun:
Για βαλε κι αλλον ενα στη λιστα :wave2:
Κατα 90% μπορω... το αργοτερο μεχρι το βραδυ θα ξερω σιγουρα.
Ελπιζω μονο να μην τρεχετε..... γιατι εγω ειμαι συνηθισμενος σε ρυθμους κοντρας σαλιγκαριου-χελωνας... :D
PortisHead
28/03/2009, 14:38
:sun:
Για βαλε κι αλλον ενα στη λιστα :wave2:
Κατα 90% μπορω... το αργοτερο μεχρι το βραδυ θα ξερω σιγουρα.
Ελπιζω μονο να μην τρεχετε..... γιατι εγω ειμαι συνηθισμενος σε ρυθμους κοντρας σαλιγκαριου-χελωνας... :D
Οχι ρε γαμώτο.
Τσαμπα εβαλα τις ηλεκτρικες κουβερτες στα λαστιχα ?
:lol: :lol: :lol:
Μην αγχωνεσαι καθόλου....βολτα θα πάμε...σαλιγκαροπουλος κιεγω :wave2:
Εχω χάσει κάτι επεισόδια απ' ότι βλέπω γιατί έλειπα.
Για τον καφέ μάλλον υπολογίστε με και μένα. :wave2: :wave2: :wave2:
Για να είμαστε Βάρκιζα τη σωστή ώρα μαζί με την παράκαμψη... Μάλλον κατά τις 10 πρέπει να βρεθούμε. [/B][/QUOTE]
θα μου δωσεις το τηλ. σου;
amyroukai
28/03/2009, 19:19
Παιδιά ο διευθυντής της ΕΜΥ έλεγε στο mega ότι αύριο και για 3 μέρες αναμένεται Αφρικανική σκόνη πάλι, με πιθανές λασποβροχές. Υποθέτω πως αν ξεκινήσει κάτι τέτοιο αύριο, η συνάντηση θα αναβληθεί;
Επίσης, για να μη γίνει παρεξήγηση, οι ρυθμοί θα είναι αντίστοιχοι του IRTA test που θα γίνει αύριο. Καλά έκανες και έβαλες κουβέρτες στα λάστιχα! Death before dishonor και τέτοια. Τα σαλιγκάρια θα φάνε σκόνη λέμε! Οι χελώνες το ίδιο! Για τα άλλα ζώα δε ξέρω, τα έντομα θα τα φάω με τη ζελατίνα μου, κουτουλιά!
PortisHead
28/03/2009, 23:37
Επίσης.....
Η θερινή ώρα θα ισχύει από τα ξημερώματα της Κυριακής.
Στις 3 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μια ώρα μπροστά και να δείξουν 4.
Μην ξεχαστειτε και πατε 1 ωρα νωριτερα στο ραντεβου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Επίσης.....
Η θερινή ώρα θα ισχύει από τα ξημερώματα της Κυριακής.
Στις 3 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μια ώρα μπροστά και να δείξουν 4.
Μην ξεχαστειτε και πατε 1 ωρα νωριτερα στο ραντεβου.
όσοι ξεχαστούν δεν θα σας προλάβουν...:lol:
apaleftos
29/03/2009, 06:54
πιστευω ισχυει κανονικα για σημερα ε??
PortisHead
29/03/2009, 08:07
πιστευω ισχυει κανονικα για σημερα ε??
Απο πλευράς μου...ναι.
Ο καιρος απλα ειναι συννεφιασμενος.
Δεν δινει κανενα site βροχη για σημερα.
amyroukai
29/03/2009, 08:55
ξεκινάω τώρα.... θα βρεθώ με dim40 & Vegas. Τα λέμε κάτω
zvailakis
29/03/2009, 12:00
εγώ όπως είχα πει και στην vegas εργασία και χαρά σήμερα!!!!
Enjoy λοιπόν και τα λέμε στην επόμενη!!
amyroukai
29/03/2009, 23:41
ο Pektis μας την έπαιξε :) και δεν ήρθε, αλλά μαζεύτηκαν οι υπόλοιποι! 6 Bandit μαζί, 2 μεγάλα και 4 μικρά. Το δικό μου το μόνο αερόψυκτο... Το μαύρο χρώμα πάντως κυριάρχησε αφού 4 από τα 6 ήταν μαύρα! Φωτογραφίες αύριο, βαριέμαι να ανεβάζω τέτοια ώρα... :D
Είπαμε η επόμενη να συνδυαστεί με μάσα σε ταβέρνα Αγ. Μερκούριο... Και θα θυμηθώ το αντηλιακό, έγινα κατακόκκινος!
Επίσης... Για κανονίστε τα προγράμματά σας, μόλις ανακοινωθεί η ετήσια εκδρομή... οι σημερινοί 6, ο Zvailakis, o Alex14, o Pektis, μπορούμε να κάνουμε γκρουπάκι ΜΟΝΟ με bandit :D Πολύ μου άρεσε η ιδέα... :) Έτσι για να μη μας λένε ότι δεν υπάρχουμε!
PortisHead
30/03/2009, 08:55
Pic 1 (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/saronida/Dsc00251.jpg)
Pic 2 (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/saronida/Dsc00252.jpg)
Pic 3 (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/saronida/Dsc00253.jpg)
Pic 4 (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/saronida/Dsc00254.jpg)
kkostask
30/03/2009, 09:38
Ασφάλειες για τούς ληστές.
Interamerican: 269 με κλοπή και οδική βοήθεια.
139 με μόνο οδική
Ασπίς πρόνοια: 134 με οδική και 106 σκέτη. Όλα είναι τα παραπάνω είναι εξάμηνα.
Προτείνω πάντα να υπάρχει οδική βοήθεια, γιατί είναι ακριβή είναι αμα τη χρειαστείς και δέν έχεις. Και εκτός αυτού αν μείνεις στο δρόμο ακόμα και απο λάστιχο με τι καρδιά τη κλειδώνεις σε ένα άγνωστο μέρος!!!!!!!!!!
και μία ακόμη photo. Τα δύο μοτό στο βάθος δεν είναι δικά μας και λείπει ένα από τα δικά μας.
Happy birthday amyroukai :beer: :beer: :beer:
159717
ο Pektis μας την έπαιξε :) και δεν ήρθε, αλλά μαζεύτηκαν οι υπόλοιποι! 6 Bandit μαζί, 2 μεγάλα και 4 μικρά. Το δικό μου το μόνο αερόψυκτο... Το μαύρο χρώμα πάντως κυριάρχησε αφού 4 από τα 6 ήταν μαύρα! Φωτογραφίες αύριο, βαριέμαι να ανεβάζω τέτοια ώρα... :D
Είπαμε η επόμενη να συνδυαστεί με μάσα σε ταβέρνα Αγ. Μερκούριο... Και θα θυμηθώ το αντηλιακό, έγινα κατακόκκινος!
Επίσης... Για κανονίστε τα προγράμματά σας, μόλις ανακοινωθεί η ετήσια εκδρομή... οι σημερινοί 6, ο Zvailakis, o Alex14, o Pektis, μπορούμε να κάνουμε γκρουπάκι ΜΟΝΟ με bandit :D Πολύ μου άρεσε η ιδέα... :) Έτσι για να μη μας λένε ότι δεν υπάρχουμε!
Sorry ρε φίλε,αλλά πήγα για ύπνο 7,30 το πρωί & όπως καταλαβαίνεις......:(
amyroukai
30/03/2009, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Sorry ρε φίλε,αλλά πήγα για ύπνο 7,30 το πρωί & όπως καταλαβαίνεις......:(
Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτιαααααα έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτιααααααααα
Να κανονήσουμε πάλι τώρα που βρεθήκαμε μη χαθούμε!:beer:
zvailakis
30/03/2009, 13:06
Πότε θα γίνει η ετήσια είπαμε? Ή μήπως δεν είπαμε ακόμα?
VegasKitty
30/03/2009, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Πότε θα γίνει η ετήσια είπαμε? Ή μήπως δεν είπαμε ακόμα?
Δεν ειπαμε...
Συνηθος ομως παιζει τελος Μαιου! :D
Μη μου ανχονεστε θα σας ενημερωσω οταν ερθει η ωρα!!! :wacko:
Παντος περασαμε ωραια ΚΑΙ εχτες!!!! :smilea:
Ασχετο αλλα σχετικο: αλλα κατα την επιστροφη κατα τις 6+ με 7παρα στην ανοδο της
Βουλιαγμενης πετυχαμε ενα 2καβαλο μαυρο ληστη.... Ειναι κανεις μας απο δω??? :look:
δυο -τρεις μέρες δεν μπηκα στο forum και κοιτα να δεις τι εχασα! Και να σκεφτείς ότι όταν κάνατε την εκδρομή στο Bόλο ήμουνα απο τους πρώτους που συμφώνησε με Σαρωνίδα. :o
Απο εδώ και πέρα κάθε Σαββατο check το forum για να μην ... ξαναγίνει!!
Περιμένω την επόμενη...
:rotflmao:
Κώστας
VegasKitty
30/03/2009, 13:45
Πρεπει να οργανωθουμε να κανουμε telephone-chain!! :o
Αλλοι τις κανουν για εκτακτη αναγκη, εμεις για να κανονιζουμε
τις βολτες και τους καφεδες :D
zvailakis
30/03/2009, 13:46
Τέλη Μαΐου αν όλα πάνε τέλεια (με άδειες / λεφτα / παρέα κτλ) θα είμαι Mugello....χεχεχεχε
VegasKitty
30/03/2009, 13:51
Κατσε να οργανοθει βρε βιαστικε και βλεπουμε!!!! :a22: :a22:
amyroukai
30/03/2009, 17:58
Τέλη Μαΐου αν όλα πάνε τέλεια (με άδειες / λεφτα / παρέα κτλ) θα είμαι Mugello....χεχεχεχε
Αν είναι για τον αγώνα, ψήνομαι, υπό τις ίδιες προϋποθέσεις... :)
amyroukai
31/03/2009, 11:29
Kαι οι δικές μου φωτό από την Κυριακή. Vegas μετά μου ήρθε, έπρεπε να βάλουμε το σερβιτόρο να μας τραβήξει για να είσαι και εσύ μέσα... Σόρυ!
http://img130.imagevenue.com/img.php?image=91227_IMG_2425_122_853lo.jpg
http://img111.imagevenue.com/img.php?image=91229_IMG_2423_122_109lo.jpg
http://img127.imagevenue.com/img.php?image=91234_IMG_2424_122_759lo.jpg
VegasKitty
31/03/2009, 11:36
Vegas μετά μου ήρθε, έπρεπε να βάλουμε το σερβιτόρο να μας τραβήξει για να είσαι και εσύ μέσα... Σόρυ!
Δε πειραζει βρε, εκτελω χρεει φωτογραφου εγω :p
Βρε, μηπως η μηχανη μου ειναι η ομορφοτερη;
χμμμμ.... νομιζω πως ναι.. ειναι η ομορφοτερη μηχανη του κοσμου
:p :p
dexter_geo
31/03/2009, 19:44
paidia kalispera.kana mina prin pira to bandit s me abs.entiposeis poli kales (strosimo).to kalo episis einai oti niotho ena me to mixanaki.
exo diavasei polla edo mesa alla kapoios pou na exei asxolithei me to piso ftero iparxei?to exei vgalei kaneis?exo dei oti an vgei ta flas nomizo koumponoun ksana i kano lathos?
VegasKitty
31/03/2009, 20:08
Καλως Ηρθες στην ωραια μας παρεα :D
αν δε παινεψεις το σπιτι σ θα πεσει να σε πλακωσει, και εχουμε...τε βαρια μηχανακια!!!! δε λεει!! :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για το φτερο δε ξερω να σε πω, εγω απλα για καλως ορισμα ηρθα! :smilea:
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dexter_geo
paidia kalispera.kana mina prin pira to bandit s me abs.entiposeis poli kales (strosimo).to kalo episis einai oti niotho ena me to mixanaki.
exo diavasei polla edo mesa alla kapoios pou na exei asxolithei me to piso ftero iparxei?to exei vgalei kaneis?exo dei oti an vgei ta flas nomizo koumponoun ksana i kano lathos?
Αν εννοείς την ουρά για να βγάλεις το πίσω φανάρι.... το έχω κάνει εγώ... αν εννοείς το μαύρο φτεράκι που έχει πάνω τα φλας..... δεν μου έχει τύχει ακόμη...
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
amyroukai
31/03/2009, 20:11
Καλώς τον, καλοτάξιδος και ελπίζω να σε δούμε στο... 3ο Bandit meeting!
Έχει έτοιμα undertrays χωρίς πίσω φτερό με θέσεις για φλασάκια. Αν κόψεις το "μαμά" τα φλας δεν έχουν από που να πιάσουν. Μπορείς να βάλεις LED αυτοκόλλητα, έχει στα περισσότερα μαγαζιά, στην ουρά όμως ή να πάρεις πίσω φανάρι με ενσωματωμένα φλας.
Αν κατάλαβα καλά εννοείς αυτό το undertray (http://justbandits.com/shop/product.asp?numRecordPosition=9&P_ID=301&strPageHistory=&strKeywords=&SearchFor=&PT_ID=75)
Αλλά μετά θέλεις και βάση πινακίδας....
VegasKitty
31/03/2009, 20:15
... ελπίζω να σε δούμε στο... 3ο Bandit meeting!
Βρε τι λες τωρα!!! :look:
Εδω και τοσα χρονια ειχαμε να μαζευτουμε και σενα μηνα μεσα παμε για 3η συναντηση!! :wacko:
:a2: :a25: :a25: :a09: :a09: :a33: :a33: :a54:
amyroukai
31/03/2009, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Εδω και τοσα χρονια ειχαμε να μαζευτουμε και σενα μηνα μεσα παμε για 3η συναντηση!!
Δεν είχαμε να μαζευτούμε χρόνια, δεν είχαμε μαζευτεί ποτέ :)
Και μετά το pop δεν έχει stop... Αφού έχει πλάκα που γνωριστήκαμε... Εϊμαστε που είμαστε λίγοι, να γνωριζόμαστε κιόλας....
Όντως, ένα μαυρο υδρόψυτκο με Χ**-*8 πινακίδα είναι από εμάς;
zvailakis
31/03/2009, 21:58
Να'μαι και εγώ!!!
Μόλις έβαλα κάγκελα και μια 46αρα givi μπαγκαζιέρα (ήταν τα δώρα και καλά όταν το πήρα).
Αναμονή για να δω τι θα κάνω και με την ζελατίνα!!!!!
φώτος αφού φύγει η αφρικανική σκόνη!!!
γεια και απο μενα
πραγματι ηταν πολυ ομορφα τη κυριακη. και το μερος αλλα κυριως η παρεα. ο καιρος οπως επρεπε ουτε κρυο ουτε ζεστη, τελεια!!!!!
zvailakis
01/04/2009, 10:55
Λοιπόν....θα κάνουμε καμία βόλτα?
amyroukai
01/04/2009, 11:47
Λοιπόν....θα κάνουμε καμία βόλτα?
Ραντεβού Κυριακή; Έχει κανείς όρεξη για λίγο πιο έξω από Αθήνα; Ένα Ναύπλιο για πιο χαλαρά, μια Ιτέα για πιο στριφτερά...
zvailakis
01/04/2009, 11:50
ψαράκι στο Γαλαξίδι? χμ....χαλαρά ή να κάνουμε κμ?
amyroukai
01/04/2009, 11:54
Εξαρτάται από το πόσο θα φάμε :D Mε κοιλιά τούμπανο, χιλιόμετρα δεν γίνονται... Η διαδρομή είναι πολύ ωραία, τόσο από Δεσφίνα όσο και από Αράχωβα-Δελφούς. Και παίζει και κρεατοκατάσταση εκεί στα βουνά αν δε θέλει ψάρι η πλειοψηφία. Για να δούμε συμμετοχές...
Έχει και στην επιστροφή ένα φούρνο που κάνει κουραμπιέδες κόλαση στη Δεσφίνα :rotflmao: θα πάρω για το σπίτι...
zvailakis
01/04/2009, 11:56
έτσι!!
Λοιπόν για να μαζευόμαστε!
Προτείνετε διαδρομές να βγάλουμε μια τελική!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
VegasKitty
01/04/2009, 11:59
Πηρε μπρος η ομαδα!!!!!!!!!!!! οοολλλεεεεεεεεεεεεεε! :a25: :a25: :a25:
Ενημερωτικα παντος, εχω φιλους και δελφους και ιτεα για να δουμε
τι θετε απο μαμ.... :D
Γιατι νυστικοι ληστες δε λεει.... :look:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
zvailakis
01/04/2009, 12:03
Περνάμε και από τεχν. λίμνη Μάρνου ε? τι λέετε?
PortisHead
01/04/2009, 12:04
Πηρε μπρος η ομαδα!!!!!!!!!!!! οοολλλεεεεεεεεεεεεεε! :a25: :a25: :a25:
Ενημερωτικα παντος, εχω φιλους και δελφους και ιτεα για να δουμε
τι θετε απο μαμ.... :D
Γιατι νυστικοι ληστες δε λεει.... :look:
Αν πατε προς τα εκει.....ΕΝΑ ειναι το μερος για μασα.
"Μοναστηρακι" εξω απο τη Ναυπακτο,προς Γαλαξειδι,στην ταβέρνα της ζωντοχηρας,ειναι το 2ο μαγαζακι απο δεξια που βλεπετε στη φωτο.
http://nafpaktos.nafpaktia.com/gr/paralies/38/%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9
amyroukai
01/04/2009, 12:09
Αν πατε προς τα εκει.....
Όπως το λες πάει να πει ότι δεν έχεις πρόθεση να έρθεις. Ντροπή! :a02:
Ευχαριστούμε για την υπόδειξη όμως.... Κάτσε να μπουν και οι άλλοι να δουν και να μαζέψουμε συμμετοχές και προτάσεις. Το link πάντως για κάποιο λόγο δε δουλεύει.
για ναυπλιο η γαλαξιδι ειμαι μεσα. αλλωστε ελεγα να το κανω μονος μου. απο καιρο το σ/κ ειδε κανεις;
zvailakis
01/04/2009, 15:59
δεν μασάμε με τον καιρό!
δε πα να χιονίζει
VegasKitty
01/04/2009, 16:00
δεν μασάμε με τον καιρό!
δε πα να χιονίζει
:a23: :a23: :a23:
zvailakis
01/04/2009, 16:03
http://farm4.static.flickr.com/3421/3364563973_bc532457d5_o.jpg
zvailakis
01/04/2009, 16:06
Μόνο σύννεφα θα έχει! όλα καλά!
dexter_geo
01/04/2009, 17:19
leo gia to ftero pou mpainei i pinakida.diladi na vgei afto k na meinoun ta flas pano.rotisa mipos to exei kanei kaneis alla apoti fenete kaneis.tha prospathiso kego kapoia stigmi k tha sas po.
oso gia to undertray to gnorizo alla skeftomoun an apo ti mana tou ta flas menoun sti mixani an vgaleis to ftero tis pinakidas.
we`ll seeeeeeeee
amyroukai
01/04/2009, 20:16
leo gia to ftero pou mpainei i pinakida.diladi na vgei afto k na meinoun ta flas pano.rotisa mipos to exei kanei kaneis alla apoti fenete kaneis.tha prospathiso kego kapoia stigmi k tha sas po.
oso gia to undertray to gnorizo alla skeftomoun an apo ti mana tou ta flas menoun sti mixani an vgaleis to ftero tis pinakidas.
Θα με κάνεις να πάρω το φακό και να βγω έξω να δω τώρα... Αν δεν απατώμαι, το φτερό είναι ένα κομμάτι με το undertray και δεν βγαίνει. Οπότε ή το πριονίζεις όπου σε βολεύει και βρίσκεις και τρόπο να στερεώσεις την πινακίδα ή παίρνεις καινούριο undertray και βάση...
PortisHead
02/04/2009, 08:49
we`ll seeeeeeeee
Ελα....το χουν κανει πολλοι στο εξωτερικο.
Με ενα Dremel το κόβεις μόνος σου....αλλα το αισθητικο αποτελεσμα θα εξαρτάται απο το πόσο "καλλιτεχνης" εισαι.
Αμα βρω φωτο θα σου στειλω..
PortisHead
02/04/2009, 09:25
Ελα....το χουν κανει πολλοι στο εξωτερικο.
Με ενα Dremel το κόβεις μόνος σου....αλλα το αισθητικο αποτελεσμα θα εξαρτάται απο το πόσο "καλλιτεχνης" εισαι.
Αμα βρω φωτο θα σου στειλω..
Παρε και μερικες φωτο....
1... (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/tp2qjm6f.jpg)
2... (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/7szpaaqu.jpg)
3... (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/7or4zsou.jpg)
και κατι πιο ολοκληρωμενο : Click... (http://freenet-homepage.de/sole/heckumbau_bandit_600.htm)
amyroukai
02/04/2009, 09:43
Βρήκε ένας φίλος αυτό και μου άρεσε (http://www.motogpricambi.com/prodottiC.asp?IDCat=280&N=Suzuki%20Suzuki%20Bandit%20650%2005%2006) Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αρέσει στο αερόψυκτο μοτέρ η κλεισούρα το καλοκαίρι. Το κόστος πάντως στα 290 ευρώ δεν είναι απαγορευτικό, κάθε άλλο.
Έχει και αυτό για τα υδρόψυκτα (http://www.motogpricambi.com/prodottiC.asp?IDCat=317&Ν=Suzuki%20Suzuki%20Bandit%20650/1250%2007/08)
Χωρίς το φτεράκι στην ουρά το Bandit γίνεται λίγο καγκούρικο, ειδικά το γυμνό. Δεν είναι κακό πάντως!
Και για να το "επισημοποιήσω" σαν πρόταση....
Το 3ο Bandit meeting προτείνεται να γίνει στο Γαλαξίδι, καφέ στην παραλία και φαγητό στην γύρω περιοχή
Μέχρι τώρα προτίθενται να συμμετέχουν οι:
Dim40
Zvailakis
Εγώ... :)
Και περιμένουμε άλλες προτάσεις και προθέσεις... Καλό καιρό θα έχει, πάρτε και το έτερο ήμισυ μαζί!
zvailakis
02/04/2009, 10:47
Ωραία θα βγω σήμερα να βρω έτερο ήμισυ! :rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
02/04/2009, 12:20
Ωραία θα βγω σήμερα να βρω έτερο ήμισυ! :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ άμα ξέρεις που δίνουν τέτοια πες μου γιατί ενδιαφέρομαι...
(αν και μετά θα με κοπανήσει η Vegas που δε θα μπορεί να έρχεται μαζί :lol: )
VegasKitty
02/04/2009, 12:38
ΧΑΧΑΧΑΧΑ άμα ξέρεις που δίνουν τέτοια πες μου γιατί ενδιαφέρομαι...
(αν και μετά θα με κοπανήσει η Vegas που δε θα μπορεί να έρχεται μαζί :lol: )
Εισαι κακοηθεις ανθρωπας!!! :mad:
Εγω ρε θα σε κοπαναγα??? :confused: Μαλλον ξεχασες τι ευχη σε εδωκα για τα γενεθλια σου... :sad:
Ισα ισα βρε που θα χαιρομουν και το ξερεις!!! Σιγα, οκ δε θα ερχομουν σε βολτες μεεεεεχρι να παρω και γω μηχανη, αλλα και?? :look:
Θα ταν το φιλαρακι μ χαρουμενο :D
υγ: Ζαχαρια αν βρεις και κανα ετερο ημιση για κοπελα (δλδ εμενα :P ) πες με ντε! :lol:
amyroukai
02/04/2009, 12:42
Σιγα, οκ δε θα ερχομουν σε βολτες μεεεεεχρι να παρω και γω μηχανη
Υπάρχει και το καβαfuckι, μη ξεχνάς, ΔΙΠΛΩΜΑ βγάλε...
Για την Κυριακή είσαι μέσα;
VegasKitty
02/04/2009, 12:45
Υπάρχει και το καβαfuckι, μη ξεχνάς, ΔΙΠΛΩΜΑ βγάλε...
Για την Κυριακή είσαι μέσα;
Τωρα που ειμαι και ανεργη παλι???? :sad:
Λιγο δυσκολο το διπλωμα και ολα τα αλλαα....
Για τη Κυριακη ακομα δε ξερω...
Και για να το "επισημοποιήσω" σαν πρόταση....
Το 3ο Bandit meeting προτείνεται να γίνει στο Γαλαξίδι, καφέ στην παραλία και φαγητό στην γύρω περιοχή
Μέχρι τώρα προτίθενται να συμμετέχουν οι:
Dim40
Zvailakis
Εγώ... :)
Και περιμένουμε άλλες προτάσεις και προθέσεις... Καλό καιρό θα έχει, πάρτε και το έτερο ήμισυ μαζί!
Ενδιαφέρον ακούγεται το Γαλαξίδι. Αύριο θα ξέρω σίγουρα αν θα μπορέσω.
zvailakis
02/04/2009, 12:54
να έχει και καμιά λιακάδα να αράξουμε να κοκκινήσουμ λίγο οι μούρες μας!
amyroukai
02/04/2009, 12:57
να έχει και καμιά λιακάδα να αράξουμε να κοκκινήσουμ λίγο οι μούρες μας!
Το έπαθα στον καφέ, ερυθρόδερμος κανονικότατα. Gay αντιηλιακό με δείκτη 50+ και μοδάτο καπελάκι προβλέπονται για το ΣουΚου και ας πασαλείψει το μαγουλάκι την επένδυση του κράνους... Δε θα γίνω σκληρός μηχανόβιος ποτέ, το ξέρω, τα φλωρογονίδια δύσκολα κρύβονται.
zvailakis
02/04/2009, 13:40
που θα φάμε τελικά?
amyroukai
02/04/2009, 15:46
έχει μια καλή στο λιμάνι στο Γαλαξίδι, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε και αυτήν που έλεγε ο Portishead αν φτιάξει το link και δούμε ποιά είναι... Μη πάμε στο χωριό και ζητάμε την ταβέρνα της ζωντοχήρας, θα μας πάρουν με τις πέτρες!
zvailakis
02/04/2009, 15:48
άσχετο αλλά μόλις το είδα!
GSX650 F
ουσιαστικά με full fering! σούπερ όμορφο μηχανάκι!!!!!!!!!! αλλά σιγά μην έρθει Ελλάδα!
VegasKitty
02/04/2009, 15:51
Ετσι οπως ειναι το θρεαντ μας ολα σχετικα ειναι :sick: :dizzy:
amyroukai
02/04/2009, 17:23
GSX650 F
ουσιαστικά με full fering! σούπερ όμορφο μηχανάκι!!!!!!!!!! αλλά σιγά μην έρθει Ελλάδα!
Από πέρυσι κυκλοφορεί έξω. Αλλά εμείς δεν αγοράζουμε αν δεν έχει 300 άλογα το λιγότερο... Κομπλεξικός Έλλην Μοτοσικλετιστής.
kαποιο link να το δουμε και εμεις;
τι εγινε το ναυπλιο σαν εναλακτικη;
http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles/Products/GSX650F/2009/GSX650F.aspx?category=sportbike
amyroukai
03/04/2009, 08:52
τι εγινε το ναυπλιο σαν εναλακτικη;
Dim δεν πήγε πουθενά το Ναύπλιο, απλά το Γαλαξίδι είναι πιο ενδιαφέρων προορισμός από πλευράς διαδρομής και λιγότερο "φορεμένο", η πασαρέλα στο Ναύπλιο είναι λίγο κουραστική. Για φαγητό πάντως υπάρχει η εξαιρετική ταβέρνα του Νούλη, ήταν σεφ στην Ελούντα, με λογικές τιμές και πολύ καλή μάσα.
Όταν λέω προτείνετε κάτι αυτό ακριβώς εννοώ... Άσε που μας βλέπω τελικά τους 3 μας να πηγαίνουμε όπου είναι να πάμε, η Vegas δε το βλέπει για Κυριακή και άλλον δε βλέπω με κέφια.
[i] Άσε που μας βλέπω τελικά τους 3 μας να πηγαίνουμε όπου είναι να πάμε, η Vegas δε το βλέπει για Κυριακή και άλλον δε βλέπω με κέφια. [/B]
Εγώ έχω κέφια οπότε γίναμε 4.
kkostask
03/04/2009, 09:10
GSX650 F
Έχει άλλη σέλα όμως και τα όργανα του GSR.
VegasKitty
03/04/2009, 12:07
Βρε λησταρχοι που εισαστε???? :look:
Αντε μαζοχτειτε να απολαυσετε μια ωραια μερα!!!! :winka:
Και αφηστε τις δικαιολογιες γιατι δεν υπαρχουν, ΤΕΛΟς!!! :o