PDA

View Full Version : GSF 600/650 s Bandit

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

peter86
03/04/2009, 13:49
Καλησπέρα! servise των 12.000χλμ. για bandit 650 κ8 στον Καρακώστα στην Κυψέλη, 170 ευρώ??? Πολλά ή οκ??? Πάντως και σε αλλα 2 εξουσιοδοτημένα που πήρα τηλέφωνο τόσο μου είπαν πάνω κάτω....
Για Κυριάκή πιθανό να είμαι και γω μέσα.....

PortisHead
03/04/2009, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Καλησπέρα! servise των 12.000χλμ. για bandit 650 κ8 στον Καρακώστα στην Κυψέλη, 170 ευρώ??? Πολλά ή οκ??? Πάντως και σε αλλα 2 εξουσιοδοτημένα που πήρα τηλέφωνο τόσο μου είπαν πάνω κάτω....
Για Κυριάκή πιθανό να είμαι και γω μέσα.....

Νορμαλ μου ακουγεται εμενα.
Sorry κιολας...μπορει να κανω λάθος....αντιπροσωπεια Honda δεν ειναι αυτος ? ? ?

peter86
03/04/2009, 14:08
einai kai ta 2.kai honda kai suzuki.
an einai kai apofasisetai peite meros gia tin Kiriaki

VegasKitty
03/04/2009, 14:10
Ρε συ Γιαννη, δωστε σημειο και ωρα συναντησης για τη Κυριακη! :look: :wacko:

Η τελος παντων οποιος θα αναλαβει να ναι λεαντερ :p

cptm
03/04/2009, 14:48
ρε παιδιά το meteo.gr δίνει βροχές για Κυριακή.

zvailakis
03/04/2009, 14:54
Breezy with a blend of sun and clouds

από το weather.com

βασικά λέει για μια μπόρα μετά τις 7 το απόγευμα!

Κατά τα άλλα ήλιο και 16-18 βαθμοί!!

Αδιάβροχα και πάμε....δεν μασάμε λέμε...

amyroukai
03/04/2009, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
βασικά λέει για μια μπόρα μετά τις 7 το απόγευμα!
Και το meteo μιλάει για μετά τις 3 στο Γαλαξίδι. . Χμ, εγώ δεν έχω αδιάβροχες μπότες. Οι πιστάδικες που έχω πάρει κρατάνε λίγο νερό, αλλά λίγο, αν κάνει ότι βρέχει σοβαρά θα πλημμυρίσουν. Θα μου πεις, αν είναι στην επιστροφή δε με νοιάζει και τόσο πολύ... Δε ξέρω για τους υπόλοιπους. Η βροχή πάντως φαίνεται ότι θα έρχεται από Νότια, αφού πχ Ναύπλιο το δίνει βροχή από το πρωί. Ομολογώ ότι βροχή και στο πήγαινε και στο έλα, αν συνυπολογίσω τις βρεγμένες μπότες δε με φτιάχνει...

ΟΚ οπότε πρώτο θέμα: Ποιός δεν έχει πρόβλημα με -πιθανές- βρεγμένες συνθήκες επιστροφής έτσι ώστε να πάμε Γαλαξίδι;

Ο zvailakis και εγώ αν κατάλαβα καλά, πάμε. Οι υπόλοιποι;

zvailakis
03/04/2009, 20:39
πάρε αδιάβροχα καλύμματα για τς μπότες!!!!! easy

cptm
03/04/2009, 20:56
Εγώ το σκέφτομαι λίγο. Άμα βρέχει το βλέπω δύσκολο να έρχομαι. Ας περιμένουμε και την αυριανή πρόγνωση γιατί τώρα που είδα έχει αλλάξει λίγο σε σχέση με το μεσημέρι.

amyroukai
03/04/2009, 23:24
έλεγα να πάρω μπότες μιά και καλή, έχω βρει και ποιές θέλω, τις έχω δοκιμάσει κιόλας, αλλά περιμένω να πληρωθώ κιόλας για να τις αγοράσω... Οι γκέτες μου ακούγονται λίγο ευπαθείς.

Όντως τώρα λέει για "ασθενείς βροχές" αντί για βροχή. Μπορεί αύριο να λέει απλά συννεφιά.

kkobits
04/04/2009, 01:02
να μαι και γώ!
αυτή τη φορά ΠΡΙΝ τη βόλτα :p
Ναυπλιο... ωραίο μέρος, Γαλαξίδι ακόμα καλύτερο (και πιο ωραία διαδρομή)
Βροχή... ΧΑΛΙΑ

το Φλεβάρη μου κλέψανε την (προηγούμρνη) μηχανή και μαζί κράνος/αδιάβροχα. Κράνος πήρα, αλλά αδιάβροχα κατι απο μέτρια οικονομικά, κάτι από πείσμα είπα θα πάρω το φθινώπορο!

Επίσης επειδή το έτερο ήμισυ έχει τη μέση του και δεν τιμά το bandit μου (προς το παρόν, εννοείται!) δεν θέλω να την αφήσω όλη τη μέρα...

Αν λοιπόν (και λόγω βροχής) πάτε καφέ προς μαραθώνα ή Ν.Μάκρη είμαι μέσα. Αλλιώς... bon voyage!
(άλλωστε τώρα που ξεκίνησαν οι συναντήσεις, το να συνεχιστούν δίνει απόδοση 1,05 για όποιον ασχολείτε με το στοίχημα. Ακλόνητο στάνταρ δηλαδή:D )

Κώστας
ΥΓ Γαμάτος προορισμός και σα μέρος και σα φαγητό και σα διαδρομη (πάς απο πελοπόννησο, γυρίζεισ από στερεά ή αντίστροφα) είναι και η Ναύπακτος. Ελπίζω να μπορώ να έρθω όταν θα πάμε (και) εκεί!

zvailakis
04/04/2009, 01:28
κοίτα και γω με τη μέση μου είμαι. Φυσιοθεραπευτής και ζωνούλα plus μια βολταρεν για το καλό και έτοιμος.

Τώρα, οι γκέτες είναι ευπαθείς, αλλά τις φοράς μόνο σε πολύωρη οδήγηση στην βροχη και μόνο. αν μπάζουν οι μπότες, είναι μια φτηνή λύση μέχρι να πάρεις άλλες μπότες!
Με τις πληρωμές παίζει ένα θέμα...αν να δούμε πότε!!!!!!!

amyroukai
04/04/2009, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
Επίσης επειδή το έτερο ήμισυ έχει τη μέση του και δεν τιμά το bandit μου (προς το παρόν, εννοείται!) δεν θέλω να την αφήσω όλη τη μέρα...
Περαστικά στην κοπέλα! Και η δικιά μου τελευταία σοβαρή πρώην παραπονιόταν για την άνεση του Bandit στις λακκούβες. Και είχα χαλαρό το ελατήριο τότε... Δεν έχω κάτσει πίσω να κάνω διαδρομή, αλλά για να το λένε, θα τις πιστέψω.

Kkobits είναι υπέροχη διαδρομή το Ιτέα-Αντίρριο γενικότερα και έχει πολλά και πολύ όμορφα χωριά. Το είχα κάνει "πλακωμένος" προσπαθώντας να φτάσω από Θεσσαλονίκη Κυλλήνη και το καταχάρηκα. Υποθέτω ότι με λιγότερο άγχος και μέρα θα είναι ακόμα ομορφότερα. Εννοείται ότι θα το κάνουμε μια φορά τουλάχιστον... :) Τα χιλιόμετρα δεν είναι απαγορευτικά και για ημερήσια.

Προέκυψε μια υποχρέωση για αύριο πρωί αλλά θα καθαρίσω όσο γίνεται νωρίτερα (το αργότερο 11). Στην χειρότερη περίπτωση για να μη καθυστερώ όλη την παρέα, βρισκόμαστε εκεί. Πρωινό καφέ δεν προλαβαίνω στο Γαλαξίδι.

amyroukai
04/04/2009, 14:46
Η νέα πρόβλεψη από το meteo.gr είναι για βροχή στη Στερεά Ελλάδα από το βράδι και μετά, οπότε η εκδρομή κυρήσσεται στεγνή!!!

3o Bandit Meeting
Ο προορισμός "κλειδώνει" στο Γαλαξίδι για λόγους ομορφιάς διαδρομής. Και ευκαιρία να ψάξουμε και τη ζωντοχήρα που λέει ο Portishead, το μαγαζί αν δεν κάνω λάθος στη φωτογραφία είναι παραλιακό, το όνομα δεν φαίνεται αλλά είναι ένα πανέμορφο λιμανάκι. Δείτε το εδώ, στη φωτογραφία που λέει Μοναστηράκι, ελπίζω ότι αυτήν εννοούσε ο Portishead. (http://nafpaktos.nafpaktia.com/gr/paralies/38/) Είναι βέβαια κάμποσα χιλιόμετρα παραπάνω, οπότε θέλει συζήτηση το πράγμα. Στο site έχει και χάρτη -προσφορά της google- για να δείτε τη διαδρομή.

Ακούω ώρες αναχώρησης, τι προτείνετε. Το πιο λογικό σημείο για το ραντεβού είναι τα γνωστά McDonalds μετά τα διόδια Αφιδνών. Χωρίς πίεση, από Κάστρο (για να κάνουμε κ μια Υλίκη και να γλιτώσουμε τα έργα κ τα χωριά)/Λιβαδειά/Δελφούς/Ιτέα θέλουμε 2 ώρες. Από Δεσφίνα έχει πιο πολύ ενδιαφέρουσες στροφές αλλά είναι πιο "σφιχτή" διαδρομή και δεν ξέρω αν θα αρέσει σε όλους.
Υπάρχει και η τρίτη επιλογή, του Ασπρόπυργος-Θήβα από παλιά Εθνική οδό-Αλίαρτος-Λειβαδιά και μετά επιλέγουμε "σφιχτό" ή "χαλαρό" στροφιλίκι. Αυτό είναι το πιο χρονοβόρο σαν πρόγραμμα. Και θα πρέπει να δώσουμε ραντεβού σε άλλο σημείο.

Η πιο "χορταστική" στροφο-λύση βέβαια είναι άλλη, αλλά θα το κάνουμε σε άλλη φάση... Το επεξεργάζομαι το θέμα και πρέπει να ξανακάνω τη διαδρομή.

Περιμένω γνώμες και συμμετοχές.

zvailakis
04/04/2009, 15:43
μέσα είμαι! δεν θα πάμε πλακωμένοι όμως γιατί είμαι γνωστό κουλάδι!

11 είναι μια πολύ καλή ώρα! 'η και λίγο αργότερα.

Στεγνή βόλτα, ζέστη θα έχει μια χαρά είμαστε.
Για να μαζευόμαστε!

zvailakis
04/04/2009, 16:00
το να φτάσουμε Μονασστηράκι είναι κάμποσα (80κμ περίπου) παραπάνω. Είναι πολύ ωραία, με στροφές άνετες ΑΛΛΑ θα γυρίσουμε πάλι από την ίδια διαδρομή!! Καλύτερα κάποια άλλη στιγμή (μάλλον 2ήμερο θέλει), να πηγαίναμε από πάνω, να περνουσαμε από τεχν. λίμνη Μόρνου και να κατεβαίναμε παραλιακά, ώστε να περνούσαμε και από Χιλιαδού, Μοναστηράκι κτλ.

amyroukai
04/04/2009, 19:29
Μας βλέπω μόνο δύο για αύριο... Το τηλέφωνό μου πρέπει να το έχεις, θα στο ξαναστείλω με pm οπότε με παίρνεις το πρωί ότι ώρα θέλεις και βρισκόμαστε και πάμε... Ο dim40 το έχει, θα το στείλω και στον peter86, o cptm το έχει επίσης από την βόλτα στο Βόλο. Θα ξαναμπώ να κοιτάξω αν υπάρχει άλλη ανταπόκριση αύριο το πρωί.

Για την ώρα, μένει το 11, 11:30 περίπου στο mcDonalds και το φιξάρουμε ακριβώς αύριο.

dim40
04/04/2009, 19:39
εγω τελικα θα παω ναυπλιο με φιλο με το αυτοκινητο. τα ετερα ημισι φοβουνται τη βροχη.

ραντεβου για τη επομενη εκδρομη . καλα να περασετε

amyroukai
04/04/2009, 19:42
Καλά να περάσετε και εσείς!!!
Όσο ανοίγει ο καιρός και ζεσταίνει τόσο πιο εύκολο θα είναι να απολαύσουμε τις βόλτες. :beer:

apaleftos
04/04/2009, 23:11
Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή μήπως και τα καταφέρω αλλά τελικά πρέπει να πάω στη δουλειά το μεσημέρι...
Πιστεύω στην επόμενη θα μπορέσω να έρθω. (μια μέσα μια έξω θα με πάει... :rotflmao: )

Καλά να περάσετε!!!

amyroukai
05/04/2009, 09:20
Τελικά για λόγους ανωτέρας βίας, η εκδρομή ματαιώνεται για σήμερα και μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή!

Καλημέρα σε όλους.

edit (12:45): Με πήρε και ο Dim40 και θα πήγαιναν τελικά Γαλαξίδι με το αυτοκίνητο, αλλά την ώρα που με πήρε είχαν κάνει τα μισά περίπου χιλιόμετρα και εγώ είχα κάνει πρόγραμμα για το μεσημέρι/απόγευμα...

dim40
06/04/2009, 21:36
δε πηγα με το αυτοκινητο. με τις μηχανες πηγαμε και εμεις τελικα. πολυ καλα ηταν. εκανα και τη πρωτη μου μετρηση καταναλωσης. 12 λιτρα για 240 χιλ. το transalp το κινουργιο που ειμαστε παρεα 12.5 για τα ιδια χιλιομετρα και τον ιδιο ρυθμο. το επομενο γεμισμα θα ειναι μετα απο κυκλοφορια στη πολη οποτε θα βγει ο μικτος κυκλος

glider
06/04/2009, 22:00
καλησπέρα σε όλους

πριν λίγο καιρό απέκτησα και εγώ ενα bandit 650 sa του 08 που βρήκα στο forum αυτο σε κατασταση καινούργιου.Είναι η πρώτη μου μηχανή(που πηρα μετά απο πολύ ψάξιμο) μετά το 150αρι scooter μου και προς το παρόν ειμαι πανευτυχης αν και δεν έχω κανει ούτε 200χλμ ακόμα.

καποιες ερωτησεις που έχω είναι:
1)η μεσαία σκάλα στα φώτα ειναι λογικά συνέχεια αναμενη;το λές γιατι μάλλον ειναι καμένη η δικη μου.να πάω στην αντιπροσωπεία η να την αλλαξω μόνος μου;

2)η σέλα απ'οτι ειδα ειναι ανυψωμένη απ'τον προηγούμενο κατοχο,μπορώ να τη χαμηλώσω μονος μου;το manual έλεγε για αντιπροσωπεια...

αυτα προς το παρον,μη σας πάρω και αμπαριζα απ'την αρχη...:D

Υ.Γ. Πολλές χρησιμες πληροφορίες αλλα σε σχεδον 100 σελίδες δυσκολα να τις βρεις ρε παιδια...δεν γινεται κατι;να ξεκινησει καινούργιο η να χωριστεί το παρον;

ευχαριστω!

dim40
06/04/2009, 22:22
καλως ηρθες στη παρεα και παντα ορθιος. και εγω καινουργιος κατοχος ειμαι . λογικα πρεπει να το καλυπτει η εγγυηση σου . χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.

zvailakis
06/04/2009, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
δε πηγα με το αυτοκινητο. με τις μηχανες πηγαμε και εμεις τελικα. πολυ καλα ηταν. εκανα και τη πρωτη μου μετρηση καταναλωσης. 12 λιτρα για 240 χιλ. το transalp το κινουργιο που ειμαστε παρεα 12.5 για τα ιδια χιλιομετρα και τον ιδιο ρυθμο. το επομενο γεμισμα θα ειναι μετα απο κυκλοφορια στη πολη οποτε θα βγει ο μικτος κυκλος

χαλαρος ρυθμός να φανταστώ ε?

amyroukai
07/04/2009, 09:21
Με κατέστρεψες τώρα... Πάρε νωρίς πριν ξεκινήσεις την επόμενη φορά! Κρίμα γιατί είχα κέφια για εκδρομή και τελικά με έφαγε η τηλεόραση, F1 και SBK. Τουλάχιστον το απόγευμα είχε καφεδάκι, Fast and the Furious 4 και μπυρίτσα με καλή παρέα. Αλλά νομίζω ότι στις στροφές θα πέρναγα εξίσου καλά... 12 λίτρα για 240 χιλιόμετρα ε; ΠΟΛΥ χαλαροί ρυθμοί... Θα σας προλάβαινα πριν τελειώσετε τον καφέ.

Glider η μεσαία σκάλα πρέπει να είναι συνέχεια αναμμένη. Αν δεν είναι έχει καεί το λαμπάκι, δεν είναι τίποτα τρομερό το να το αλλάξεις μόνος σου αλλά θέλει λύσιμο το fairing. Αν πιάνουν τα χέρια σου γενικά, σε 20-25 λεπτά έχεις καθαρίσει, με τα αλλενάκια των εργαλείων. Πες μου αν θέλεις να ανεβάσω το σχεδιάγραμμα από το Manual. Αν βαριέσαι, πήγαινέ το να σου αλλάξουν τη λάμπα και να κατεβάσουν και τη σέλα. Πρέπει να αλλάξεις θέση στα 4 μαξιλαράκια που έχει κάτω από τη σέλα οδηγού και πατάνε στο σκελετό (ξεβιδώνεις, τα γυρνάς από τη χαμηλή πλευρά), κάτι άλλες βίδες πίσω στη θέση του συνοδηγού και το μάνταλο που πιάνει κάτω από το ρεζερβουάρ. Ούτε αυτό είναι δύσκολο, απλά λίγο μπελάς.

Για τις 100 σελίδες, έχουμε ζητήσει δική μας κατηγορία και μετά θα κάτσει κάποιος να τις ξεκαθαρίσει. Έχω προσφερθεί για τη θέση...

Καλωσήρθες, καλοτάξιδος και ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά! :beer:

glider
07/04/2009, 10:52
ευχαριστω πολυ!

τωρα ξεκιναω για την αντιπροσωπεια,ειναι καινουργιο και δε θελω να χαλασω τιποτα...:blush:

ποσο λες να μου παρουν;

ευχαριστω και παλι!

glider
07/04/2009, 12:21
ολα καλα,10 ευρω
η λαμπα που είχε πανω ηταν μπλε και ηταν καμενη,ευτυχως είχα και την κανονικη και τη βαλαμε.

αλλα για συναγερμο μου ειπε κοντα 350ευρω για META.πολλα δεν ειναι;

PortisHead
07/04/2009, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
ολα καλα,10 ευρω
η λαμπα που είχε πανω ηταν μπλε και ηταν καμενη,ευτυχως είχα και την κανονικη και τη βαλαμε.

αλλα για συναγερμο μου ειπε κοντα 350ευρω για META.πολλα δεν ειναι;

Παρα πολλα.
ΜΕΤΑ , με extra αντικραδασμικο , απο γερμανια , κατω απο 200 ευρω !

amyroukai
07/04/2009, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παρα πολλα.
ΜΕΤΑ , με extra αντικραδασμικο , απο γερμανια , κατω απο 200 ευρω !
Το θέμα είναι, αν έχει φισάκι για να μπει "κουμπωτός" χωρίς να χρειάζεται να κόψεις καλώδια. Ο ΜΕΤΑ που δίνει η αντιπροσωπεία έχει και τηλεειδοποίηση. Για συναγερμό 2 χρόνια το λέω, ακόμα δεν αξιώθηκα να κοιτάξω σοβαρά.

zvailakis
07/04/2009, 12:36
Παιδιά εμένα το είχε σαν δώρο, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα...Προτιμώ να δίνω 40αρακι τον μήνα για κλειστό πάρκινγκ!!!

Ψήνεστε να τον αγοράσει κανείς?

PortisHead
07/04/2009, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Το θέμα είναι, αν έχει φισάκι για να μπει "κουμπωτός" χωρίς να χρειάζεται να κόψεις καλώδια. Ο ΜΕΤΑ που δίνει η αντιπροσωπεία έχει και τηλεειδοποίηση. Για συναγερμό 2 χρόνια το λέω, ακόμα δεν αξιώθηκα να κοιτάξω σοβαρά.

To "φισακι" ειναι μια πλαστικη απατη.:lol:
Μου εφτιαξε κλασεις ανωτερο το παιδι που μου τον περασε.
τηλεειδοποιηση ? της META ? δωρο ?
Τα χριστουγεννα που ρωτησα εγω...ουτε το αντικραδασμικο δεν διναν στα 300 ευρω

zvailakis
07/04/2009, 12:41

Πάντως τηλεειδοποίηση ο δικός μου δεν έχει. Εκτός και αν έχει κάνα εξάρτημα εξτρά ή εκτός και εγώ δεν το έχω πάρει χαμπάρι!

amyroukai
07/04/2009, 12:43
Τι να σου πω... Έχει περίπου ένα χρόνο που ρώτησα, τον έδιναν 320 με την τηλεειδοποίηση στο πακέτο, λογικά ναι, της ΜΕΤΑ. Αν άλλαξαν τα πράγματα για τα υδρόψυκτα, δεν ξέρω γιατί δε με ενδιέφερε να μάθω για το καινούριο, προφανώς.

PortisHead
07/04/2009, 12:47
Εγω αντι για τηλεειδοποιηση πηρα και εβαλα AYTO... (http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/pager001.jpg) το pager.

Το προτιμησα γιατι δεν εχει συνεχη επικοινωνια με την moto (καταναλωνοντας ρευμα).
Απλα...οταν χτυπησει ο συναγερμος....χτυπαει κιαυτο σε μενα.
Απο Αγγλια,60 λίρες.

:beer:

dim40
07/04/2009, 13:11
ναι χαλαρους ρυθμους ειχαμε. μεχρι 130-150 εθνικη και πολυ χαμηλοτερα εκτος εθνικης. επιστροφη απο αγιο νικολαο αιγιο και παλι εθνικη. μεχρι αθηνα.

zvailakis
07/04/2009, 13:16
χμ...130-150....και έκανες 240κμ με 12,5λτ?

όταν το έστρωνα (μέχρι 130-135κμ/ω) είχα τέτοια κατανάλωση. Στα 150 πάει κοντά στα 7-7,2λτ/100κμ

cptm
07/04/2009, 13:18
Η τηλεειδοποίηση που δίνει η αντιπροσωπεία είναι extra από το συναγερμό και κοστίζει περίπου 80-100 ? και ο συναγερμός κάπου στα 280 ?. Η τηλεειδοποίηση δεν είναι της meta. Είναι ένα κουτάκι με κουμπί on/off και reset και σε ειδοποιεί ηχητικά και με δόνηση όταν χτυπάει ο συναγερμός. Θέλει κάθε 20 μέρες περίπου μπαταρίες.

amyroukai
07/04/2009, 13:21
Πλησιάζει η έκθεση... Θα έχει απ' όλα... :):) Θα κολαστούμε πάλι! Και θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι έχει σε συναγερμό, όλο και κάποιο μαγαζί/αντιπρόσωπος θα έχει προσφορές.

dim40
07/04/2009, 13:21
το γεμισμα εγινε στο 90 πηγαινοντας και λιγο πριν τα διοδια πριν τη κορινθο μπηκαν τα 12 λιτρα . αρα απο το 90 μεχρι το καστρο εθνικη απο το αιγιο μεχρι τη κορινθο περιπου εθνικη και τα υπολοιπα με πιο χαμηλες ταχυτητες.

amyroukai
07/04/2009, 13:24
το γεμισμα εγινε στο 90 πηγαινοντας και λιγο πριν τα διοδια πριν τη κορινθο μπηκαν τα 12 λιτρα . αρα απο το 90 μεχρι το καστρο εθνικη απο το αιγιο μεχρι τη κορινθο περιπου εθνικη και τα υπολοιπα με πιο χαμηλες ταχυτητες.
Για να καταλάβω κ εγώ το άσχετο, περάσατε απέναντι με καραβάκι ή πήγατε ναύπακτο/αντίρριο/ρίο και εθνική (λέμε τώρα) μέχρι αθήνα;

Για πες πως σου φάνηκε στο ταξίδι, αν άρεσε και στη σύζυγο...

zvailakis
07/04/2009, 13:25
Εξάτμιση, ζελατίνα, σχάρα πλαϊνών βαλιτσών, πλαϊνές βαλίτσες

αυτά θέλω να δω εγώ!

Βέβαια δεν έχω μια για όλα αυτά, αλλά τι να κάνεις....

dim40
07/04/2009, 13:28
υπαρχει σκαφιδα οπως στο ριο αντιριο που κανει τη διαδρομη αγιος νικολαος-αιγιο και αντιστροφα.
γλυτωνεις πολα χιλ. απο το να πας απο το ριο. ειναι 9 ευρω 2 ατομα και η μηχανη. και δε πληρωνεισ και διοδια στο δρομο καραμανιολα........

dim40
07/04/2009, 13:32
ο αγιος νικολαος ειναι 20 λεπτα απο το γαλαξιδι πηγαινοντας για πατρα. με χαλαρους ρυθμους επαναλαμβανω. :cool:

το ταξιδι ηταν πολυ ωραιο. δε ειναι κουραστικη η μηχανη, και η κοπελα μου δε ειναι των μηχανων
η μονη μας ταλαιπωρια ηταν τα κρανη...

α και μερικες ψιχαλες στο γυρισμο στο κιατο....

τελικα μαλον απο αγγλια βλεπω να παιρνω και εγω κρανος. θελω 2 οποτε δε λεει να δωσω τοσα που ζητανε εδω. θελω μονο να βρω χρονο να τσκαρω το μεγεθος και κατα ποσο μου καθετε καλα αυτο που μου αρεσε. ενα shoei ζαχαρωνω.

dexter_geo
07/04/2009, 17:53
παιδια καλησπερα.εχω διαβασει σχεδον ολα εδω μεσα και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για την ζελατινα.οι προηγουμενες συζητησεις ηταν ενα χρονο πριν για αυτο το θεμα.τωρα που πιστευω εχουν πολλοι ληστες αλλαγμενη ζελατινα μπορουν να βοηθησουν?
δηλαδη kappa?mra vario touring? powerbronze? η αν εχει καποιος αλλος καποια διαφορετικη δεκτη η προταση.εχω υψος 1,75 κ ναι τρωω κεγω σφαλιαρες μετα τα 140 στο στηθος.ας μου παρετθεσετε κ απο που τις πηρατε.

WebD
07/04/2009, 18:00
Εγώ έβαλα τις δύο πρώτες στον ληστή μου..... η kappa έφυγε σε λιγότερο από μήνα και πήρε τη θέση της η MRA όπου και την έχω ένα χρόνο.... είμαι αρκετά ικανοποιημένος!! Βέβαια μπορεί να υπάρχει και καλύτερη από αυτήν.
Εγώ είμαι 1.80 και ταξιδεύω σχεδόν άνετα και με 160++ Ειδικά με τα μυγάκια φαίνεται πως καλύπτει μια ζελατίνα.... δεν έχω δει μυγάκι κάτω από τη μύτη... οπότε θα γλυτώσεις από τον αέρα που τρως στο στήθος. Μακάρι να είχε λίγο καλύτερη προστασία και να γλίτωνα γενικά από τα μυγάκια!!! πολύ σπαστικά τώρα που καλοκαιριάζει!!!!!!!

amyroukai
07/04/2009, 19:18
dexter_geo Στο 175 λογικά ότι βάλεις πιο ψηλό από το "μαμά" θα σε καλύπτει... Δες τι σου αρέσει πρώτα οπτικά στη μοτοσικλέτα. Σε γενικές γραμμές, κάπου 10 εκατοστά περισσότερα θέλεις, ή την MRA που θεωρητικά με τη σωστή κλίση στο φτερό κάνει την ίδια δουλειά. Εγώ έχω βάλει +15 εκατοστά χειροποίητη, 70?, από μάστορα στην Καλλιθέα που κάνει πολυεστερικά και ζελατίνες κάθε είδους. Άνετα όρθιος και στα 200 (είμαι... εμ καλά δε ξέρω ακριβώς, 185+ τέλος πάντων), αλλά αέρα τρώει το κράνος πολύ, το σώμα τίποτα. Με λίγο σκύψιμο έχω περάσει από καλοκαιρινή βροχή στεγνός.

Ληστης
07/04/2009, 20:03
Λοιπον, τελικα πηρα μια akrapovic την οποια περιμενω απο μερα σε μερα.

Αντε να δω τελικα πια θα κρατησω την akrapovic η την Mivv.

160692

WebD
07/04/2009, 20:05
χμμμ καμιά που να είναι όμορφη αλλά να μην αλλάζει τον ήχο δεν παίζει; θέλω να βάλω μια οβάλ αλλά δεν αντέχω με τίποτα τις θορυβώδεις εξατμίσεις!!!!

Ληστης
07/04/2009, 20:06
Και η Mivv.

160693

WebD
07/04/2009, 20:08
Η ολόμαυρη Mivv νομίζω είναι πιο όμορφη και φυσικά είναι και πιο μικρή σε διαστάσεις από την Akrapovic

Ληστης
07/04/2009, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
χμμμ καμιά που να είναι όμορφη αλλά να μην αλλάζει τον ήχο δεν παίζει; θέλω να βάλω μια οβάλ αλλά δεν αντέχω με τίποτα τις θορυβώδεις εξατμίσεις!!!!

Η mivv με τον σιγαστηρα ειναι αθορυβη.Απλα αλλαζει η χροια της σε πιο μπασο.

zvailakis
07/04/2009, 20:09
Πόσο πήγε?

Ληστης
07/04/2009, 20:10
Πόσο πήγε?

Πια απο της δυο;

zvailakis
07/04/2009, 20:13
και οι 2!

Ληστης
07/04/2009, 20:16
Η ολόμαυρη Mivv νομίζω είναι πιο όμορφη και φυσικά είναι και πιο μικρή σε διαστάσεις από την Akrapovic

Αυτος ηταν και ο λογος που την πηρα αρχικα, αλλα επειδη τελικα την δουλευω χωρις σιγαστηρα θελω να δοκιμασω την akrapovic αν ειναι πιο αθορυβη λογο μεγαλυτερου μεγεθους.

Ληστης
07/04/2009, 20:25
και οι 2!

Τη Mivv την πηρα απο ελλαδα περυσι καπου στα 460 καινουργια και την akrapovic την κτυπησα στο ebay στα 350 μεταχειρισμενη με 150 χλμ. Καινουργια κατω απο 550 δεν την εβρισκα πουθενα.

dim40
07/04/2009, 22:05
εγω εχω τη giosimura τη οβαλ και προσωπικα μου αρεσει παραπολυ και πανω στη μηχανη και ο ηχος . δε εχω ακομη φορτο αλλα καποια παισια την ειδαν στη συναντηση που ειχαμε

zvailakis
08/04/2009, 15:13
MRA ζελατίνες στην Αθήνα που έχει?

dexter_geo
08/04/2009, 16:40
ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα gigeni που θα βρω την MRA για να την αγορασω?σαφως ειναι καλυτερη εμφανισιακα απο την kappa.καλλον για την ΜΡΑ σκεφτομαι αλλα απο που θα την παρω?επαρχια μενω υποψιν.κατι ακουσα οτι υπαρχει μονο εξωτερικο.αληθευει?

amyroukai
08/04/2009, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από dexter_geo
καλλον για την ΜΡΑ σκεφτομαι αλλα απο που θα την παρω?επαρχια μενω υποψιν.κατι ακουσα οτι υπαρχει μονο εξωτερικο.αληθευει?
Παπασταύρου στην Καλιρρόης αν δεν απατώμαι, έχει και η Suzuki μιά σχεδόν ίδια με το λογότυπό της επάνω... Και λίγο πιο φτηνή. Δες και στο www.louis.de και στο www.justbandits.com

zvailakis
09/04/2009, 10:12
Στο Louis δεν την βρήκα την mRA με το φρυδάκι. Την βρήκα στο motoraid.eu μαγαζί στην Πάτρα, αλλά ?145...συν μεταφορικά, οπότε πάει πολλά!

Από καταστήματα εδώ Αθήνα δεν έχω ψάξει ακόμα, ίσως το απόγευμα!

Ληστης
09/04/2009, 10:46
Στο Louis δεν την βρήκα την mRA με το φρυδάκι. Την βρήκα στο motoraid.eu μαγαζί στην Πάτρα, αλλά ?145...συν μεταφορικά, οπότε πάει πολλά!

Από καταστήματα εδώ Αθήνα δεν έχω ψάξει ακόμα, ίσως το απόγευμα!

Γιατι δεν παιρνεις απο την suzuki; Ειναι ιδια και νομιζω εχει 115 ευρω.

zvailakis
09/04/2009, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Γιατι δεν παιρνεις απο την suzuki; Ειναι ιδια και νομιζω εχει 115 ευρω.

?115??? Εμένα γιατί μου είπαν ?140...?

WebD
09/04/2009, 11:36
Στο Louis δεν την βρήκα την mRA με το φρυδάκι.

www.bikehps.com (http://www.bikehps.com/acatalog/Vario_Touring_Screens_for_Suzuki.html) 120? περίπου με τα μεταφορικά.....

www.louis.de (http://www.louis.de/_105eed2d91066f3630699cbd138ac7d5aa/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10006960&anzeige=0) 120 χωρίς τα μεταφορικά.

Εγώ την πήρα πέρσι από louis.de το άλλο αν και ποιο φθηνό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.....

PortisHead
09/04/2009, 11:38
www.bikehps.com (http://www.bikehps.com/acatalog/Vario_Touring_Screens_for_Suzuki.html) 120? περίπου με τα μεταφορικά.....

www.louis.de (http://www.louis.de/_105eed2d91066f3630699cbd138ac7d5aa/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&artnr_gr=10006960&anzeige=0) 120 χωρίς τα μεταφορικά.

Εγώ την πήρα πέρσι από louis.de το άλλο αν και ποιο φθηνό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.....

Αν αγορασεις απο LOUIS μεσω του εδω "αντιπροσωπου" Χρήστο Πίσσαρη...δεν πληρώνεις μεταφορικα...μονο την τιμή που βλεπεις στον LOUIS.
:wave2:

WebD
09/04/2009, 11:42
οπότε έρχεται στα ίδια λεφτά και πιο σίγουρα :) :).... θυμόμουν ότι κάποιος φέρνει αλλά δεν θυμόμουν όνομα και δεν ήθελα να πετάξω καμιά κοτσάνα :)

zvailakis
09/04/2009, 11:44
καλά θα κάνω το απογευματινό μου παζάρι (τόσο καιρό έμεινα στο Κατάρ...ξέρω από παζάρια) για την MRA και αν το κατεβάσω στα ?120 θα την πάρω όπως είναι!

Επίσης ο Πίσσαρης σίγουρα το κάνει αυτό? Γιατί μόλις πήρα τηλ και την MRA μου είπε ότι την έχει ?150......

PortisHead
09/04/2009, 12:04
καλά θα κάνω το απογευματινό μου παζάρι (τόσο καιρό έμεινα στο Κατάρ...ξέρω από παζάρια) για την MRA και αν το κατεβάσω στα ?120 θα την πάρω όπως είναι!

Επίσης ο Πίσσαρης σίγουρα το κάνει αυτό? Γιατί μόλις πήρα τηλ και την MRA μου είπε ότι την έχει ?150......

Εχω παρει πολλα πραματα απο LOUIS μεσω Χρηστου.
:)

kkobits
09/04/2009, 12:38
Ηρθε η ώρα για το πρώτο service (12.000km)
To πρώτο, όσο το bnadit βρίσκεται στη δική μου κατοχή :-)
Τα προηγούμενα τα έχει κάνει κανονικά
Προκειται για το 650 του 08
Πόσο περίπου να περιμένω;
Τι θα αλλάξει/ ελέγξει τώρα;
Εχει διαφορά απο μαγαζί σε μαγαζί (σκέφτομαι να το πάω σε κάποιο του σφακιανάκη)
Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;
thanx
Kostas

amyroukai
09/04/2009, 19:53
kkobits αν είναι ακόμα στην εγγύηση να το πας σε εξουσιοδοτημένο. Αν είναι μόνο τα λάδια, κάπου 60-70? αν έχει βαλβίδες τότε 200+... Δεν θυμάμαι αν ο κύκλος συντήρησης του υδρόψυκτου είναι πιο αραιός σε αυτό το θέμα σε σχέση με το αερόψυκτο. Η ρύθμιση πάντως είναι σαφώς λιγότερο μπελαλίδικη. Διαφορά από μαγαζί σε μαγαζί σίγουρα έχει αν είναι για βαλβίδες, για τα λάδια πάνω κάτω τα ίδια.

dim40
09/04/2009, 21:15
σημερα πηγα στο εξουσιοδοτιμενο στο γαλατσι και αλλαξα πισω τακακια. εχωκαι εγω το 650 κ8 σα εσενα. τον ρωτησα για το σερβις των 12000 και μου ειπε 170 ευρω μαζι με αλλαγη και των εμπρος (τακακια)

Ληστης
10/04/2009, 05:49
?115??? Εμένα γιατί μου είπαν ?140...?

Ισως θυμαμαι την εποχη που εκαναν εκπτωση 15% στα αξεσουαρ.

peter86
10/04/2009, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
Ηρθε η ώρα για το πρώτο service (12.000km)
To πρώτο, όσο το bnadit βρίσκεται στη δική μου κατοχή :-)
Τα προηγούμενα τα έχει κάνει κανονικά
Προκειται για το 650 του 08
Πόσο περίπου να περιμένω;
Τι θα αλλάξει/ ελέγξει τώρα;
Εχει διαφορά απο μαγαζί σε μαγαζί (σκέφτομαι να το πάω σε κάποιο του σφακιανάκη)
Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;
thanx
Kostas

Τη περασμένη εβδομάδα έκανα το σερβις το 12.000χλμ.Και εγώ έχω ένα 650 κ8.Μου στοίχισε 170 ευρώ στον Καρακώστα στη κυψέλη.
Το σέρβις περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών,μπουζί,φίλτρο αέρος και λαδιού, και μου άλλαξε μόνο πίσω τακάκια.Οι βαλβίδες ρυθμίζονται στις 24.000χλμ.
Γενικά πάντως που ρώτησα και άλλα συνεργέία οι τιμές εκεί κυμαίνονταν...

dim40
10/04/2009, 21:05
μια ερωτηση...

για να αγορασω απο το louis.de πρεπει να μαθω γερμανικα;;;;;;

που ειναι η αλλαγη σε αγγλικα;

WebD
11/04/2009, 01:48
μια ερωτηση...

Δυστυχώς δεν έχει αγγλικά :( μπορείς όμως να πας εντατικά μαθήματα το καλοκαίρι και κατά το Σεπτέμβρη που θα έχεις μάθει να κάνεις τη παραγγελία :) :)

Εγώ μια φορά που έκανα παραγγελία ακολούθησα το τυφλό σύστημα!!!! και λεξικό :) :)

zvailakis
11/04/2009, 09:39
μια ερωτηση...

είναι μια καλή ευκαιρία για να τα μάθεις όμως έτσι??

cptm
11/04/2009, 10:42
Από τα γλωσσικά εργαλεία του google (http://www.google.gr/language_tools?hl=el) μπορεις να να μεταφράσεις ολόκληρο το site. Δεν είναι βεβαια και τόσο καλή μετάφραση αλλά μπορείς να βγάλεις μια άκρη.

vtsiamis
11/04/2009, 15:39
μια ερωτηση...

Αν εννοείς τη διαδικασία παραγγελίας μπορείς να επιλέξεις αγγλικά: Επιλέγεις το καλάθι (εκεί που έχεις βάλλει τα πράγματα - πάνω δεξιά - Zum Warenkorb) και μετά κλικ στο Zur Kasse.
Στη συνέχεια πάνω δεξιά έχει την επιλογή Choose Languages...

Ληστης
11/04/2009, 17:01
Εντελει εβαλα την akrapovic. Οι εντυπωσεις μου ειναι:
Το μεγεθος ειναι αρκετα μεγαλο, κοντα στης μαμας ως προς το μηκος αλλα με μικροτερο διαμετρο.Καμια σχεση με την mivv.
Στον ηχο ειναι πιο αθορυβη γενικα απο την mivv αλλα μαλλον οφειλετε στην χροια της που ειναι πιο "σφυριχτη". Καλο αυτο για μενα που την κυκλοφορω χωρις σιγαστηρα.
Η Mivv πιο μπασο ηχο αρα και πιο δυνατο, αλλα με τους σιγαστηρες πανω θεωρω τον μπασο ηχο της Mivv πιο ωραιο καθως η akrapovic φερνει πιο πολυ στον μαμισιο.

http://i85.photobucket.com/albums/k78/c-max_photos/IMG_0869.jpg

amyroukai
11/04/2009, 17:38
Με 'γεια η "γειτόνισσα" Σέρβα είναι η Σλάβα; :) Καλοφόρετη...

Σήμερα αξιώθηκα να πάρω μπότες αδιάβροχες, ναι το ξέρω είναι τέλος της "υγρής" περιόδου αλλά δεν πειράζει, χαμένες δεν πάνε και τέλος πάντων τις είχα άχτι. Dainese Fulcrum, ?170.
Δοκίμασα και το XR1000 που είχα να το φορέσω καιρό και για κάποιο λόγο μου άρεσε τώρα... Ίσως επειδή σε σχέση με τότε που το είχα φορέσει είμαι μερικά κιλά κάτω, τι να πω. Αλλά και τα ?410 είναι τσουχτερά ρε γμτ. Το λευκό Rogue, είναι έρωτας. Με έβαλε σε σκέψεις πάντως, μήπως να το πάρω αυτό για καθημερινό κράνος και το Arai να μείνει για δεύτερο όταν πλένω το "πρώτο", με κουράζει ο θόρυβός του. Το έχω δει και στο ίντερνετ προσφορά στα 330-350 σε άλλα χρώματα, το σκέφτομαι... Αν πληρωθώ ποτέ!
Η άλλη επιλογή για πιο φτηνό είναι το Shark RSI Eden στα ?270, απλά δεν ξέρω κανέναν που να το φοράει. Εκτός από αυτούς με τα Schuberth, κανένας άλλος δεν φαίνεται να δίνει σημασία στους αεροδυναμικούς θορύβους από το κράνος.

dim40
11/04/2009, 19:09
πολυ καλη. ειναι ακριβως σα τη δικη μου. μονο η μαρκα αλλαζει.

οσο για το εργαλειο μεταφρασης δουλευει καλα. ευχαριστω.

amyroukai
11/04/2009, 19:32
Δημήτρη τι κράνη αποφάσισες να πάρεις από τον louis?

dim40
11/04/2009, 21:51
eida ena shumbert ανοιγομενο. το c2.

απο αγγλια μου αρεσε πολυ ενα χρ1000 shoei full face στα 300 ευρω αλλα ηταν πολυ αβολο οταν το δοκιμασα σε καταστημα. ετσι πηγα σε ανοιγομενο. το ζητανε 500. 415 η χαμελωτερη τιμη που βρηκα σε ελλαδα. σε αγγλια απο τη προηγουμενη βδομαδα με αυτη ανεβασανε τη τιμη κατα 70 ευρω σε ολα τα shoei. οποτε ειναι πολυ κοντα στα 415 αν υπολογισεις μεταφορικαισοτιμια και προμηθεια.

το c2 to εχει 250. οποτε με τα ιδια λεφτα θα παρω και για τηγυναικα μου. απο οτι εχω διαβασει ειναι τα πιο αεροδυναμικα και αθορυβα.....

ασχετο...... ειδα στη σελιδα οτι ο τυπος εχει στα καταστημετα του αεροσηραγγα που δοκιμαζεις με τη μηχανη σου το κρανοσ μεχρι τα 120 κλμ...

μιλαμε ειναι αλλου οι υπηρεσιες......

amyroukai
12/04/2009, 08:46
ασχετο...... ειδα στη σελιδα οτι ο τυπος εχει στα καταστημετα του αεροσηραγγα που δοκιμαζεις με τη μηχανη σου το κρανοσ μεχρι τα 120 κλμ...

μιλαμε ειναι αλλου οι υπηρεσιες......
Καλά, μη το δένεις κιόλας. Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα στη Γερμανία, κάνει πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, έχει καλό τζίρο και για αυτό μπορεί να το κάνει αυτό. Έχεις δει κάτι αντίστοιχο σε άλλη χώρα ή σε άλλο μαγαζί; Η μία εξαίρεση, δε σημαίνει ότι όλα τα καταστήματα στο εξωτερικό είναι έτσι. Άσε που στα 120, κανένα "καλό" κράνος δεν κάνει ενοχλητικό θόρυβο.
Για εμένα, η μεγάλη διαφορά είναι ότι γενικά ο πελάτης έξω αντιμετωπίζεται αλλιώς, με σεβασμό και του δείχνουν φροντίδα και δεν τον αντιμετωπίζουν σαν "ποιός είσαι ρε φουκαρά που θέλεις να μπεις στο μαγαζί μας". Έχει και εξαιρέσεις βέβαια, πχ τα παιδιά στο μαγαζί της Spidi στην Καλλιρρόης μου έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αλλά οι περισσότεροι...

Το C2 αν και παλιό σε σχεδίαση, θεωρείται από τα καλά ανοιγόμενα. Το έχεις δοκιμάσει, ή πας στα τυφλά; Τα Schuberth τα φέρνει η Hλιοφίλ στην Ελλάδα, δες που έχει μαγαζί στο www.eliofil.gr για να πας να το δοκιμάσεις.

PortisHead
12/04/2009, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Εντελει εβαλα την akrapovic. Οι εντυπωσεις μου ειναι:
Το μεγεθος ειναι αρκετα μεγαλο, κοντα στης μαμας ως προς το μηκος αλλα με μικροτερο διαμετρο.Καμια σχεση με την mivv.
Στον ηχο ειναι πιο αθορυβη γενικα απο την mivv αλλα μαλλον οφειλετε στην χροια της που ειναι πιο "σφυριχτη". Καλο αυτο για μενα που την κυκλοφορω χωρις σιγαστηρα.
Η Mivv πιο μπασο ηχο αρα και πιο δυνατο, αλλα με τους σιγαστηρες πανω θεωρω τον μπασο ηχο της Mivv πιο ωραιο καθως η akrapovic φερνει πιο πολυ στον μαμισιο.

http://i85.photobucket.com/albums/k78/c-max_photos/IMG_0869.jpg

Με γεια ,με γεια καλοφόρετη !!!
:beer:

dim40
12/04/2009, 12:48
αν δε το φορεσω δε προκειτενα παραγγειλω. παντως το ανοιγομενο της shoei μου ταιριαξε πολυ καλα. απλα οτι παρω θα ειναι χ2 οποτε.....

δε ειναι μακρυα και η εκθεση...... εκει θα μπορεσω να τα δω ολαμαζεμενα και η επιλογη θα ειναι πιο ευκολη.

peter86
13/04/2009, 00:00
Παιδιά τι έχετε να μου προτείνετα για τελείως φιμέ ζελατίνα?? υπάρχει κάποια που να είναι και μεγαλύτερη απο τη μαμά ζελατίνα???
πόσο μπορούν να κρατήσουν τα μαμά λάστιχα στο 650 κ8??? φοράει μπροστά bt011 και πίσω bt021.....

cptm
13/04/2009, 10:01
Για ζελατίνες ψάξε στις τελευταίες σελίδες έχει ξαναγίνει συζήτηση.
Τα "μαμά" λάστιχα εγώ τα άλλαξα στις 18.000 κμ.

axibde
13/04/2009, 19:18
Παιδες τι δωρα να ζητησω κατα την αγορα νεου bandit?
Ποιος πηρε τελευταιος εδω μεσα και τι δωρα πηρε?

amyroukai
14/04/2009, 08:27
δε ειναι μακρυα και η εκθεση...... εκει θα μπορεσω να τα δω ολαμαζεμενα και η επιλογη θα ειναι πιο ευκολη.
Σπάνια αφήνουν να δοκιμάσεις κράνη στην έκθεση. Πέρυσι, με λίγη γκρίνια, θυμάμαι μόνο η Suomy έδινε, πάντα με "σκουφάκι" στο κεφάλι. Οι υπόλοιποι σου λέγανε "πέρνα από το μαγαζί". Η Ηλιοφίλ για να δεις το C2 είναι Λ. Ειρήνης στην Πεύκη, πολύ κοντά σου.

PortisHead
14/04/2009, 08:39
Bandit-όπουλα !!!
Θελω μια χαρη.
Οποιος εχει πρόχειρο το User Manual του Bandit ,το ελληνικό όμως , να μου πει
τι λαδια προτεινει....20-50 ή 15-50 ?
Thanks !!!

pektis
14/04/2009, 09:59
Το manual προτείνει το 10-40,εγώ βάζω 15-50(γιατί το δουλεύει καλύτερα εδώ<Αθήνα>)

CB...K
14/04/2009, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από axibde

ή πόση έκπτωση;

zvailakis
14/04/2009, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
ή πόση έκπτωση;

Φίλε το πήρα 27 Φεβρουαρίου (παραλαβή), μετρητής με κάγκελα (suzuki), σχάρα, μπαγκαζιέρα (givi) και συναγερμο (ΜΕΤΑ).

ice_man_2009
14/04/2009, 11:47
για σας παιδια πολυ καλο το φορουμ σας.........φλερταρω ενα bandit 650s και θα ηθελά απο τα παιδια που το εχουν στην κατοχη τους να μου πουν λιγα λογια για τον ληστη...

zvailakis
14/04/2009, 11:48
Διαβάζεις και τις 114 σελίδες και μετά πας και το παραγγέλνεις!!!

PortisHead
14/04/2009, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από axibde

Αν πας σε ΒΥΝΙΟΥΣ , ΠΕΤΣΕΣ , κλπ κλπ θα παρεις διαφορα δώρα...αν πας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (επισημη αντιπροσωπεια) παιρνεις ενα δωρο και καλο.....επιτοκιο 7,5 σταθερο μεχρι την αποπληρωμη του δανειου (αν το παρεις με δανειο).

:D :D :D

ice_man_2009
14/04/2009, 11:52
τις εχω διαβασει....θα ηθελα πληροφοριες για την θεση οδηγησης......

zvailakis
14/04/2009, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ice_man_2009
τις εχω διαβασει....θα ηθελα πληροφοριες για την θεση οδηγησης......

Τι ύψος έχεις? Η θέση οδήγησης για μένα (1,78) είναι λίγο σκυφτή μπροστά. Στα πολλά (160+) σκύβω και άλλο.

Η σέλα είναι άνετη όταν την συνηθίσεις, η ζελατίνα λογικά θα χρειαστεί αλλαγή.

Κοινώς άνετο μηχανάκι!