View Full Version : GSF 600/650 s Bandit
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αγαπουλίνια, έχει ανέβει μιά εκδρομή για την επόμενη Κυριακή, με γενικές συμμετοχές. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπείτε στο "Βόλτες-Συναντήσεις", προβλέπεται να μαζέψει πολύ λαό και -λογικά- θα έχει πλάκα.
Το λινκ της εκδρομής εδώ. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96893&perpage=15&pagenumber=1)
Έπεσε και μιά ιδέα για ληστοmeeting αυτή την Κυριακή... Όσοι θα είστε εδώ, μήπως να οργανωθούμε με κανένα ΠΜ και να πάμε να... φάμε πουθενά; Δίαιτα από Τρίτη πάλι...
Εγω θα καρναβαλιζομαι Πατρα οποτε ακυρος γιαυτο το ΣΚ. Απο το αλλο παλι...
@ΠοΜ απο εβδομαδα αδερφε λογικα θα το φορεσω, εκτος και αν τα κανω μανταρα και της βαλω ¨φωκο"!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
@cosgili: ΟΚ λοιπον...αϊντε...ριξε τα κονφετια σου, φυσα καμια σερπαντινα, μολα και τον αετο αλλα μετα τερμα το κωλοβαρι...περνας το giproκι και μας το κουνας στα μουτρα για τα καλοριζικα!!:winka: (αν της βαλεις ...φωκο, κανε τον Γερμανο και πες οτι θα λειπεις και το επομενο- αν παλι γουσταρεις, ανεβασε φωτο του Αη-Τζιαϊπρου του Λαμπαδιαρη να γελασουμε κομματι κι εμεις! :lol: )
@amyroukai: αν μεινουμε τελικα εντος, ψηνουμαι στους 200C για βολτουλα το ΣΚ - μαλλον για Σου που ο καιρος θα'ναι πιο μελατος γιατι την Κου παιζει βροχα!
amyroukai
11/02/2010, 23:44
ΠοΜ μετά τη χτεσινή, όλες οι άλλες δεν είναι βροχές, είναι ψιχάλες.... :) Δεν μασάμε λέμε! Το χαλάζι πονάει όμως...
Τελικά το "σεμινάριο" καλό ήταν, δεν είπε κάτι καινούριο ο ΚΚ, όποιος έχει διαβάσει Keith Code τα έχει ξανακούσει αλλά ποτέ δεν βλάπτει μια επανάληψη. Με "στεναχώρησε" λίγο το ότι ο άνθρωπος ήρθε για να ανοίξει τα μάτια μερικών οδηγών και τελικά είδα αρκετό κόσμο που επέμενε στο λάθος τους. Τι να πεις... Τεσπα, είπαν ότι θα είναι στα Μέγαρα στις 28 του μήνα και θα κάνει κάποια θεωρητικά μαζί με το track day, ένας ακόμα λόγος να πάω... :)
Αγαπουλίνια, έχει ανέβει μιά εκδρομή για την επόμενη Κυριακή, με γενικές συμμετοχές. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπείτε στο "Βόλτες-Συναντήσεις", προβλέπεται να μαζέψει πολύ λαό και -λογικά- θα έχει πλάκα.
Το λινκ της εκδρομής εδώ. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96893&perpage=15&pagenumber=1)
Έπεσε και μιά ιδέα για ληστοmeeting αυτή την Κυριακή... Όσοι θα είστε εδώ, μήπως να οργανωθούμε με κανένα ΠΜ και να πάμε να... φάμε πουθενά; Δίαιτα από Τρίτη πάλι...
μακαρι να σας κανει καλο καιρο και να πατε και να δουμε και φωτο. απ οτι ειδα θα εχει αρκετο κοσμο και θα ειναι πολυ καλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Εγω θα καρναβαλιζομαι Πατρα οποτε ακυρος γιαυτο το ΣΚ. Απο το αλλο παλι...
@ΠοΜ απο εβδομαδα αδερφε λογικα θα το φορεσω, εκτος και αν τα κανω μανταρα και της βαλω ¨φωκο"!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Ελα ρε! Πατρα οπως με βλεπω θα ειμαι Κυριακη μεσημερι-απογευμα...
Θα γινεται χαμος...:beer:
amyroukai
12/02/2010, 19:18
ΆΡΑ μικρέ ανόητε παίκτη, πάρε το κουτί όπως θα κάνω και εγώ γιατί γίνεται της κα...κομοίρας έξω από βροχή και δεν αντέχω τρίτη καταιγίδα σε δύο μέρες και κατέβα Βύνη να πιούμε μιά μπύρα! Θα είναι και άλλοι ληστές... Λίγοι αλλά καλοί :beer:
sakiskoz
14/02/2010, 17:30
Καλησπέρα από τη χιονισμένη Κοζάνη…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους eσας που με τις χρήσιμες συμβουλές σας με βοηθήσατε να επιλέξω το bandit 650s ABS! Έχω διαβάσει 2-3 φορές όλες τις σελίδες του forum και βοηθήθηκα πολύ όχι μόνο στην επιλογή της μηχανής αλλά και στην επιλογή ζελατίνας και άλλων αξεσουάρ…
Έχω τη μηχανή από τα μέσα Ιουνίου και μετά από 9500Km – ο καιρός εδώ δεν επιτρέπει πολλές βόλτες το χειμώνα – είμαι κατ ενθουσιασμένος! Είναι βέβαια η πρώτη μου μηχανή παρά το μεγάλο της ηλικίας (37+) και δεν έχω την πολυτέλεια της σύγκρισης, δε βρήκα όμως να ζητάω κάτι παραπάνω από αυτά που μου δίνει - προς το παρόν τουλάχιστον.
Σαν αρχή να πω πως η μέση κατανάλωση σε όλα τα χιλιόμετρα, κυρίως σε διαδρομές εκτός πόλης, είναι 5,67 lt/100Km μετρημένη από το πρώτο λίτρο, υπολογισμένη στο excel, με χαμηλότερη τιμή γύρω στο 5,30 lt/100Km με ταχύτητες χαλαρής βόλτας (<130 σε επαρχιακό) και μέγιστη 6,20 lt/100Km με 200+ όχι όμως για πολλή ώρα…
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά! Καλές απόκριες!
188856
Καλως ηρθες. Φιλια στην κοζανη Σουρδε!! Εχω ριζες απο εκει :wave2:
amyroukai
14/02/2010, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakiskoz
6,20 lt/100Km με 200+ όχι όμως για πολλή ώρα
Καλώς τον και πάντα όρθιος... Αν το κρατήσεις εκεί, βλέπεις 8+... ;)
mitsospatras
15/02/2010, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Για να απαντησω σε οσους με ρωτησαν.
Ζελατινα απευθειας απο Αγγλια,80 ευρω με τα μεταφορικα.
Ο εδω γελειο-πρόσωπος της Powerbronze ηθελε να με πείσει οτι σταματησε η παραγωγή της μαυρης και βγαίνει μόνο φιμέ. Αληθεια ? Μεχρι που θα φτασει η κατρακυλα των εδω πωλητών ?
Εξατμιση...MTC...απο Αγγλια ,"συγκεκριμενη" (για να μην πω "ειδικη" παραγγελια και θεωρηθω ψώνιο) στα 250 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.
HID-Xenon απο Αγγλια κιαυτα....στα 70 ευρω μαζι με μεταφορικα.....6000 Kelvin
μαυρο Led κωλοφαναρο απο Γερμανια...60 ευρω.
Εχει και συναγερμο META με αντικραδασμικο και τηλεειδοποιηση-beeper στα 250 ευρω...απο Γερμανια.Η suzuki εδω ζητουσε για το πιο απλο μοντελο της Meta, 300 με τοποθετηση.
:beer:
:wave2: steile kanena link gia tin exatmisi
amyroukai
15/02/2010, 10:04
Μήτσο να σου συστήσω το www.google.com. Έχει και άλλους φίλους, τον www.yahoo.com, τον www.bing.com . Όλοι τους πλέον είναι και δικοί σου φίλοι....
http://www.mtcexhausts.co.uk/ για να μην κουράζεσαι... :beer:
mitsospatras
15/02/2010, 10:10
file amyroukai kalimera. to vrika to site ayto alla den vrisko leptomeries gia tin mixani mas kai sto buy on line den exei to bandit . g'ayto rwtao mipws yparxei kati poio sigkekrimeno kapoio on line shop. thanks
amyroukai
15/02/2010, 10:15
Στο ebay είχε για 1200άρι μιά εξάτμιση. Από ότι κατάλαβα, φτιάχνουν ότι τους πεις, για αυτό και την έκανε ειδική παραγγελία. Για πολλά δημοφιλή μοντέλα δεν έχει "έτοιμα" τελικά...
mitsospatras
15/02/2010, 18:53
Twra kati allo re paidia . Skeftome na kanw allagi kai na paw sto 1250 ti lete axizei ? yparxoyn esthites diafores ? Poia ta meion kai poia ta syn ?
amyroukai
15/02/2010, 20:50
Βασικά Μήτσο δες το εξής: Το παραπάνω γκάζι το θέλεις; Αν ναι, πάρε το. Διαφορά κατά τα άλλα δεν θα καταλάβεις, ίδιο σασί, ίδια θέση, ίδια σέλα κλπ. Καλύτερη ανάρτηση έχει το μεγάλο, αλλά αν δεν το πιέζεις, δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις. Βενζίνη καίει τα ίδια όσο δεν το σκίζεις... Αλλά το βασικό είναι το γκάζι του. Αν σε καλύπτει αυτό που έχεις, δεν έχεις λόγο να κάνεις την αλλαγή.
Επίσης, κωμικό συμβάν: Με έπιασε προκοπή το Σάββατο και είπα να καθαρίσω λίγο τις λάσπες γενικώς από τη μηχανή, να παίξω με την ανάρτηση και να καθαρίσω και την αλυσίδα που ήταν μαύρη και σιχαμερή. Ένα μπουκάλι (όχι με πολύ περιεχόμενο) καθαριστικό Motul και δύο μπουκάλια καθαριστικό Lidl μετά, η αλυσίδα ήταν -σχεδόν- καθαρή. Για τόση μπίχλα μιλάμε, παρ' όλο που πριν λίγο καιρό την είχα κάνει με παραφινέλαιο και είχε βγάλει πολύ πράγμα. Αλλά η οδήγηση στη βροχή και τις λάσπες του χωριού δεν βοηθάει... Δεν έμεινε υγρό να κάνω και το πίσω γρανάζι, αλλά δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Φτάνω λοιπόν στο σημείο που έχω μαστουρώσει από τις αναθυμιάσεις, η αλυσίδα είναι πάλι χρυσή, δεν είναι 100% καθαρή αλλά βαρέθηκα να ασχολούμαι και ήρθε η ώρα του λαδιού... Που είναι το λάδι ΟΕΟ? Τελείωσε και δεν είχα άλλο! :) Τελικά έβαλα ένα από το Lidl που είχα πάρει σαν πείραμα... λέει ότι είναι για μηχανές αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι (τέλειο για το ποδήλατο όμως και φτηνό) και αύριο πάω να πάρω Motulάκι να βάλω για σίγουρα. Την επόμενη φορά, πρώτα θα δω τι έχω στοκ και μετά θα ξεκινήσω εργασίες...
edit 17Φεβ. Σήμερα ξετάπωσα την εξάτμιση... Είχε κολλήσει το "τσιμπούκι" μετά από τόσα χρόνια χρήσης και δεν έβγαινε, οπότε επιστρατεύτηκε η παλιά καλή πατέντα: Βγάζουμε την εξάτμιση, βγάζουμε τη βίδα που συγκρατεί το "τσιμπούκι" στην θέση του, εισάγουμε σκουπόξυλο από την άλλη μεριά και κοπανάμε μέχρι να ξεκολλήσει. Στο τρίτο χτύπημα βγήκε :) Αν εξαιρέσεις λίγο παραπάνω μπάσο, δεν μου φάνηκε να κάνει ιδιαίτερη διαφορά γμτ. Αύριο καθ'οδόν για τη δουλειά θα δείξει. Πάντως κάνει περισσότερα σκασίματα.
μια ερωτηση για τον δεικτη βενζινης
περιπου στα 180-190 χλμ πεφτει ο δεικτης στην τελευταια μπαρα και αναβοβηνει το εικονιδιο της αντλιας. Οταν βαζω βενζινη μετα απο 50χλμ δηλαδη στα 230 χλμ περιπου δεν βαζω πάνω απο 15 λιτρα. αυτο σημαινει οτι απο την στιγμη που θα αναψει το εικονιδιο εχω βενζινη περιπου για 100χλμ αφου μου εχουν μεινει και 4 λιτρα στο 19αρι ρεζερβουαρ?
amyroukai
17/02/2010, 18:25
Ακριβώς έτσι είναι, ο δείκτης δεν είναι γραμμικός και είναι απαισιόδοξος, ανάβει νωρίς.
Ακριβώς έτσι είναι, ο δείκτης δεν είναι γραμμικός και είναι απαισιόδοξος, ανάβει νωρίς.
thanks amyroukai. θα το δοκιμασω να δω αν θα με βγαλει για 260-270χλμ. αμα μεινω θα σου στειλω πμ για μπιτονακι:lol:
amyroukai
17/02/2010, 19:24
Έχω δει και 300+ αλλά με ήρεμη οδήγηση... Με "κανονικές" συνθήκες, τα 260-270 στραγγίζοντας το ρεζερβουάρ είναι εφικτά. Αλλά γιατί να το τραβάς τόσο; Έχει πλάκα το πείραμα, αλλά επειδή το έχω σπρώξει 3 χιλιόμετρα μέχρι βενζινάδικο, είναι βαρύ το άτιμο... :)
amyroukai
22/02/2010, 19:26
American Suzuki won’t be importing any of its sportbikes for 2010 in order to clear all existing 2009 inventory
Για να μην νομίζουμε ότι μόνο σε εμάς γίνονται τεχνητές καθυστερήσεις στις εισαγωγές για ξεστοκάρισμα...
eddiedimitris
24/02/2010, 11:38
Καλησπερα παιδια.
Ειμαι κατοχος Mp3 250 και τωρα τελευταια ψηνομαι για την αγορα του <<ληστη>>650cc στην εκδοση με ABS. 2-3 ερωτησουλες γιατι απο μηχανες εχω πολυ λιγη εμπειρια.
1)Επειδη αν παρω το Bandit σιγουρα θα του βαλω και βαλιτσα πισω,με βαλιτσα πισω υπαρχει οριο στη ταχυτητα που θα πηγαινεις απο θεμα ασφαλειας??Επισης αλλαζει σε μεγαλο βαθμο η συμπεριφορα της μηχανης?
2)Βασικο για μενα ειναι τα ανετα ταξιδακια με μια ταχυτητα κατα μεσο ορο στα 150.Τα χει με ανεση φορτωμενο?
3)Με το Mp3 μπορω να πω πως εχω καλομαθει αρκετα ειδικα απ τη συμπεριφορα του σε βρεγμενο.Το Bandit πως τα παει?
4)Μεσα στη πολη?Ειναι ευκολο στις μανουβρες και χωραει αναμεσα απο αυτοκινητα οπως περιπου ενα scooter?
5)Θεωρειται τελικα αξιοπιστο?Δεν εχω δει να αναφερονται ιδιαιτερα προβληματα.
Ευχαριστω
εγω ως φρεσκος κατοχος ενος 650, θα σου πω τα εξης
1. ολες οι βαλιτσες σε ολες τις μηχανες αναγραφουν συγκεκριμιενα ορια φορτωσης και ταχυτητας. Για την ταχυτητα νομιζω ειναι 120χλμ. Πρακτικα έχω δει μηχανες φωρτομενες με που περισσοτερα χλμ. Η οδηγικη συμπεριφορα δεν αλλαζει ιδιαιτερα
2. Για να εχεις Μωτ τα 150 χλμ/ωρα, πρεπει να εισαι πανω απο 180-200 για μεγαλο μερος του ταξιδιου σου για να αντισταθμισεις απωλεις απο στασεις, διοδια βενζινες κτλ. Τωρα αν εννοεις να πηγαινεις φορτωμενος με 150 χλμ τοτε ναι εισαι οκ.
3. δεν μπορω να σου απαντησω καθως δεν εχω οφηγησει mp3. Στο βρεγμενο αν εχει βρεξει αρκετη ωρα και εχει καθαρισει ο δρομος εισαι μια χαρα. Τωρα στο ψιλοβροχο με γλιτσα ολες οι μηχανες θελουν προσοχη.
4.Ναι παρα το βαρος του ειναι ευκολο και χωραει μια χαρα στα αυτοκινητα.
5. Θεωρειται παρα πολυ αξιοπιστο μηχανακι για αυτο και στο εξωτερικο, που ο κοσμος ειναι πιο συνειδητοποιημενος, πουλαει πολυ περισσοτερο απο εδω,
eddiedimitris
24/02/2010, 16:01
Στην τιμη των 6.000 δινουν μαζι καμμια βαλιτσα η συναγερμο η λογο που ειναι προσφορα δεν δινουν τιποτα?
Απο αρνητικα εχετε να μου πειτε κατι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
3)Με το Mp3 μπορω να πω πως εχω καλομαθει αρκετα ειδικα απ τη συμπεριφορα του σε βρεγμενο.Το Bandit πως τα παει?
[Προσωπική άποψη]: Το MP3 έχει 2 ανεξάρτητους τροχούς μπροστά, οπότε (αν κ στενότεροι) 2 σημεία επαφής, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται. Μια μοτοσυκλέτα με 1 σημείο επαφής, είναι πιό εύκολο να σου "φύγει" στο βρεγμενο (υπό κλίση πάντα). Στο όρθιο, έχει το ΑΒS όπου δεν προβληματίζει, έστω κ σε βρεγμένο.
[Προσωπική εμπειρία]: Με το MP3 (τεστ ραϊντ όλο το Σ/Κ) έστριβα όπως μου την κάρφωνε, φρέναρα το ίδιο και ποτέ δεν φοβήθηκα. Αυτό δύσκολα το βρίσκεις αλλού. Με το μυαλό μου στην οδήγηση του Ληστή, έχω ανταπεξέλθει σε όλα, με ασφάλεια και πολύ "πιο πλούσια" εμπειρία.
Στην τιμη των 6.000 δινουν μαζι καμμια βαλιτσα η συναγερμο η λογο που ειναι προσφορα δεν δινουν τιποτα?
Απο αρνητικα εχετε να μου πειτε κατι?
- Τίποτα. Μπορείς να το παλέψεις για έκπτωση στα αξεσουάρ (αντ/πεια). Από έμπορο, κάτι θα τσιμπίσεις (πριν 1,5 μήνα μου έδιναν συναγερμό).
- Το βάρος του (όχι απαραίτητα).-
amyroukai
24/02/2010, 16:34
. 2-3 ερωτησουλες γιατι απο μηχανες εχω πολυ λιγη εμπειρια...
Ευχαριστω
1. Τώρα που γυρνούσα σπίτι, πήγαινα με 220, με τη βαλίτσα. Το κάνω συχνά το έγκλημα και ας γράφει μέγιστη 120. No problem.
2. Μιά χαρά πάει και με περισσότερα ταξίδι αλλά στα 150 δεν καίει και πολύ, κερδίζεις χρόνο στους ανεφοδιασμούς.
3. Αν πας να κάνεις ότι κάνεις με το mp3 με οποιαδήποτε μοτοσικλέτα, θα γίνεις ο καλύτερος πελάτης του ΚΑΤ. Ότι δίτροχο και αν πάρεις, στο βρεγμένο πρόσεχε. Υδρολίσθηση δεν έχει, φρενάρει με ασφάλεια, αλλά στις στροφές ειδικά μέσα στην πόλη, το mp3 έχει πολύ υψηλότερα όρια.
4. Εκτός από πολύ στρίμωγμα, αν το έχεις το θέμα διήθηση, θα σου σπάνε τα νεύρα με το πόσο αργά πάνε όλοι... :)
5. Όντως δεν έχει μηχανικά προβλήματα... Σαν βάρος είναι όσο και το mp3 σου, οπότε τα κιλά τα έχεις συνηθίσει πάνω κάτω.
Με το καλό! :beer:
Φυσικά έφαγα και τη βροχή μου γυρνώντας σπίτι, το κέρατό μου...
Επίσης λέμε για βόλτα Κυριακή, οι συνήθεις ύποπτοι θα ειδοποιηθείτε με πμ.
eddiedimitris
24/02/2010, 17:03
Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Μεχρι το καλοκαιρι μαλλον θα την κανω τη τραμπα λογικα.Ο βασικος λογος που θελω να το αλλαξω το Mp3 ειναι τα ταξιδακια στα οποια με 2 ατομα το φουκαριαρικο στα 120 υποφερει.Δεν τρελλαινομαι για γκαζια αλλα θελω τα 150 να τα χει χαλαρα και ας εχει 170 τελικη:cool:
Ευχαριστω και παλι
150 τα εχει πολυ ανετα σε ταξιδι...:wave2:
Φυσικά έφαγα και τη βροχή μου γυρνώντας σπίτι, το κέρατό μου...
Άλλον μου περιγράφατε ως 'βροχοποιοό' προχθες...:a13:
:lol: :a05: :lol:
Fournaris
25/02/2010, 10:07
1. Τώρα που γυρνούσα σπίτι, πήγαινα με 220, με τη βαλίτσα. Το κάνω συχνά το έγκλημα και ας γράφει μέγιστη 120. No problem.
Στο ληστη που ειχα παλιοτερα δεν το ειχα κανει και εγω αλλα τωρα στο CB900 που εχω το εκανα.
Εκτος απο τις βιδες με τις οποιες επιασε η βαση της βαλιτσας επανω στη σχαρα για να εχω τελειως το κεφαλι μου ησυχο ασφαλισα, με τροπο που χρειαζεται κλειδι για να βγει, και τη βαλιτσα πανω στη σχαρα. Δεν μου εδινε και πολυ ασφαλεια το κουμπωμα της βαλιτσας αυτης καθ'αυτης.
Τωρα πλεον παω 180-190 max και δεν εχω το νου μου μη σκοτωσω κανεναν που ερχεται απο πισω.
Βεβαια για να τη βγαλω τη βαλιτσα θελω ενα 10αρακι και ενα ισιο κατσαβιδι αλλα ενταξει εναμιση λεπτο δουλεια ειναι.
amyroukai
25/02/2010, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
Άλλον μου περιγράφατε ως 'βροχοποιοό' προχθες...:a13:
:lol: :a05: :lol:
O βροχοποιός ο ίδιος σπάνια βρέχεται, αλλά βρέχει τις βόλτες όλων των άλλων! Εγώ έχω μια γκαντεμιά που με ακολουθεί κάθε φορά που έχω καθαρή μηχανή και μου τη λερώνει την ίδια μέρα, άντε βαριά την επόμενη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
@cosgili: ΟΚ λοιπον...αϊντε...ριξε τα κονφετια σου, φυσα καμια σερπαντινα, μολα και τον αετο αλλα μετα τερμα το κωλοβαρι...περνας το giproκι και μας το κουνας στα μουτρα για τα καλοριζικα!!:winka: (αν της βαλεις ...φωκο, κανε τον Γερμανο και πες οτι θα λειπεις και το επομενο- αν παλι γουσταρεις, ανεβασε φωτο του Αη-Τζιαϊπρου του Λαμπαδιαρη να γελασουμε κομματι κι εμεις! :lol: )
@amyroukai: αν μεινουμε τελικα εντος, ψηνουμαι στους 200C για βολτουλα το ΣΚ - μαλλον για Σου που ο καιρος θα'ναι πιο μελατος γιατι την Κου παιζει βροχα! Η φωτο που χρωσταγα απο το μπιχλιμπιδακι μου. Ολα καλα στην τοποθετηση χωρις κανενα μπουμ!!!!!
190326
mitsospatras
27/02/2010, 22:58
file cosgili wraio to mpixlimpidaki gia lege leptomereies apo poy kai poso ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
file cosgili wraio to mpixlimpidaki gia lege leptomereies apo poy kai poso ?
Τζωρτζοπουλος με παζαρι 110 και τοποθετηση μονος μου. Μην φοβηθειτε τις διαπραγματευσεις...διανυουμε δυσκολη περιοδο και καιγονται για πωλησεις θυσιαζοντας κερδος!:winka:
amyroukai
28/02/2010, 08:47
O επίσημος αντιπρόσωπος πάντως φαίνεται να είναι η Advanced Accessories, Καλλιρρόης και Νάκου 4, 2109228322, από το www.healtech.com και τιμές σε όλη την Ευρώπη 89 για το GIpro Xtype GPX-S01 για το Κ5-Κ6 μου και 79 το speedohealer. Τα πήγε ο Τζωρτζόπουλος μιά πόρτα παρακάτω και τσίμπησαν ένα 20άρικο μεταφορικά;
με'γεια cosgili!
η advanced accessories ειναι ο παπαγεωργιου (στο στενο απεναντι απο το συμοφε)...απο κει το πηρα κι εγω και οι τιμες ειναι 100 + τοποθετηση για το ds και 119 για αυτο του cosgili - αυτο με το atre κανει κατι παραπανω...
O επίσημος αντιπρόσωπος πάντως φαίνεται να είναι η Advanced Accessories, Καλλιρρόης και Νάκου 4, 2109228322, από το www.healtech.com και τιμές σε όλη την Ευρώπη 89 για το GIpro Xtype GPX-S01 για το Κ5-Κ6 μου και 79 το speedohealer. Τα πήγε ο Τζωρτζόπουλος μιά πόρτα παρακάτω και τσίμπησαν ένα 20άρικο μεταφορικά; Λες και δεν τουν ξερεις τοσα χρονια....:rolleyes:
amyroukai
28/02/2010, 10:55
Αυτό με το atre έχει όντως 119 και στην Ευρώπη.
Χαιρετώ όλους τους "κλέφτες". Είμαι νέο μέλος, έχω μια cbf 250 και είμουνα απόν 2 χρόνια λόγο τροχαίου. Εδω και καιρό ψάχνομαι για να αγοράσω το Bandit 600s ABS. Ψαχνοντας πληροφορίες γι αυτο οδηγήθηκα σε αυτό το forum....και να' με.
Ελπίζω παρά τα νέα οικονομικά μέτρα να καταφέρω να μαζέψω τα λεφτά να αγοράσω το κουκλί και να μπώ ενεργά στην παρέα σας. Είμαι φρεσκοπαντρεμένος με παιδί 8 μηνών και η αποταμίευση είναι αρκετά δύσκολη. Ειλικρινά "ζηλεύω" τα ταξιδάκια σας αλλα ελπίζω το καλοκαιράκι κάτι να γίνει.
amyroukai
04/03/2010, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sstamat
ψάχνομαι για να αγοράσω το Bandit 600s ABS.
Θα ψάχνεσαι για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί 600 με ABS δεν βγήκε ποτέ, σταμάτησε να παράγεται το τέλος του 2004... :rotflmao:
Με το καλό να σε δούμε στην παρέα! :beer:
Θα ψάχνεσαι για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί 600 με ABS δεν βγήκε ποτέ, σταμάτησε να παράγεται το τέλος του 2004... :rotflmao:
Με το καλό να σε δούμε στην παρέα! :beer:
Eνταξει,μαλλον ηθελε να πει 650s με abs!
amyroukai
04/03/2010, 19:17
Το κατάλαβα, άσε με να πειράξω κανέναν άνθρωπο, δεν το κάνω από κακία :)
Το κατάλαβα, άσε με να πειράξω κανέναν άνθρωπο, δεν το κάνω από κακία :) :wave2: :beer: :beer:
amyroukai
04/03/2010, 19:33
Γαμώτο κανένα τεστάκι του Κ9/Κ10 έχει βγει; Δεν φτάνει που το περιμένουμε ένα χρόνο τώρα, αργούν να το δώσουν και για δοκιμή; ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Χτες πέρασα και από motoselect, είχε τρία μεταχειρισμένα μέσα... Επίσης ένα R1, 2 tuono, ένα RSV, ένα CBR, πολλά megaσκούτερ... Ένα GSXRάκι για τον πτωχό; Ούτε ένα; :bigcry:
Γαμώτο κανένα τεστάκι του Κ9/Κ10 έχει βγει; Δεν φτάνει που το περιμένουμε ένα χρόνο τώρα, αργούν να το δώσουν και για δοκιμή; ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
Χτες πέρασα και από motoselect, είχε τρία μεταχειρισμένα μέσα... Επίσης ένα R1, 2 tuono, ένα RSV, ένα CBR, πολλά megaσκούτερ... Ένα GSXRάκι για τον πτωχό; Ούτε ένα; :bigcry: Το ψηνεις τελικα το SS???? Αντε με το καλο!:beer: :beer: :beer:
Χτες πέρασα και από motoselect, είχε τρία μεταχειρισμένα μέσα... Επίσης ένα R1, 2 tuono, ένα RSV, ένα CBR, πολλά megaσκούτερ... Ένα GSXRάκι για τον πτωχό; Ούτε ένα; :bigcry:
Ρε εχουμε κριση,τι πας να παρεις?:rotflmao: :lol:
amyroukai
04/03/2010, 20:17
Φίλε κρίση έχουμε, αλλά δεν πάει άλλο... Αν δω ότι στριμώχνομαι θα δω τι θα κρατήσω από τα δύο... Ανάλογα το πόσο θα με λαλήσει το 600 και για πόσο καιρό... Έτσι και αλλιώς, για μετάχειρο Κ5 ή Κ6, στα 5000 το πολύ. Να πάει 5500 με λαδάκια, λάστιχα, τακάκια... Χτες τα πήρα με ένα κουλάδι με XX στην ΕΟ πάλι... Δεν πάει άλλο! ΓΚΑΖΙ το κέρατό μου!
amyroukai φίλε μου....
Το γκάζι είναι για την ευθεία, το μυαλό κ τα χέρια για όλα τα άλλα....
Το ΕςΕς πρέπει να το πάρεις, γιατί απλά "το έχεις", όχι για τον κάθε κακομοίρη που έχει παραπάνω άλογα από το δικό σου....
Μέχρι τώρα (και το έχω πολύ λιγο καιρο, και το ξέρετε) έχω χαζέψει πολυυυυυυ κόσμο με το πως στρίβει κ φρενάρει ο ληστης, και ακόμα δεν έχω ρίξει χρήμα κ βελτίωση, σε αυτά που εγώ πιστέυω ότι χρειάζεται...
Αλλά ΤΙ κ σε ΠΟΙΟΝ τα λέω... το έχεις καλύτερα από εμενα!
(Ρε πστμ, θα με κάνεις να φτιάξω το "πριόνι", μόνο κ μόνο για να σου το δώκω και να ξεκαϋλώσεις χαζεύοντας ΕςΕς σε στροφιλίκια, και άντε να βρώ ανταλλακτικα γι' αυτό).
[Βρε κάθαρμα, τώρα είδα την "ιδιότητά" σου *κάτω από το νικ σου* κ κατάλαβα γιατί το μιλάμε :rotflmao: :rotflmao: , *αλήθεια γιατί γελάω???*]
amyroukai
04/03/2010, 22:30
XAXA είδες και άκουσες για το στατιστικό δείγμα από την Ελίνα, είναι να απορείς; :)
Το γαμώτο είναι ότι θα χιονίζει Ζαγοροχώρια το ΣΚ οπότε θα φύγω αύριο με κουτί :( Μία φορά τη γλιτώσαμε στα χιόνια, τη δεύτερη δεν με βλέπω καλά, εκεί πάνω πιάνει γερά. Έχω σκεφτεί πατέντα για "αλυσίδες", πρέπει να την ξαναδώ σοβαρά...
Λοιπόν η περίεργη εντύπωση που είχα μετά την εκδρομή είναι ότι το έχεις περισσότερο εσύ! Δεν φοβάσαι να το γείρεις και να το ρίξεις με λιγότερα φρένα από εμένα μέσα στη στροφή, αλλά λόγω της μεγαλύτερης κλίσης που δίνεις αργείς να ανοίξεις γκάζι στην έξοδο. Είσαι σε καλύτερο δρόμο από εμένα πάντως, είναι πιο εύκολο να δώσεις γκάζι παρά να πιεστώ να φρενάρω λιγότερο.
Γιαννάκι καλορίζικο :p . Πάρε Kawa zx6r , θα βρεις μερικά σε καλή τιμή . Και γρήγορα πίσω για καμιά βολτούλα δεν αντέχω άλλο την κλεισούρα .
Τώρα για τον παίδαρο , αν είναι αυτός που φαντάζομαι με το 12άρι στην εκδρομή που καθόσαστε παρέα , τι να πω σίφουνας είναι ο άτιμος . Καλά να είστε .
amyroukai
05/03/2010, 07:01
650 έχει και ο παίδαρος, ΧΑΧΑΧΑΧΑ τα "βαριά χαρτιά" έκατσαν σπίτι.
Δεν το πήρα ακόμα Γιώργο, αλλά το ψάχνω σοβαρά πλέον...
VegasKitty
09/03/2010, 14:27
Εγω παντος λεω να ξεκουβαλατε απ τις πολυθρονες και να καβαλησετε κανα ληστη να παμε καμοια βολτα να γουσταρουμε!!!!
Αντε μπραβο γιατι σα πολυ λασκα με φαινεται σας εχω αφησει και εχετε μουχλιασει σπιτια σας!!! :evil:
Και δε θελω να ακουω δικαιολογιες!!!!! :smokin:
Οσο για τα σχολια πιο πανω... Δε σχολιαζω γιατι θα γινω κακια... χεχεχε :evil:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
amyroukai
09/03/2010, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
...σα πολυ λασκα με φαινεται σας εχω αφησει και εχετε μουχλιασει σπιτια σας!!!...
LOL ναι, γυριστρούυυυυλαααααααααααα πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει λέμε τώρα τον τελευταίο καιρό; Εκτός αν έχεις άλλη παρέα και σε βολτάρουν. Αλλά μη μας τη λες κιόλας μανίτσα, τα γράφουμε τα χιλιόμετρα μας... :P
VegasKitty
09/03/2010, 14:50
LOL ναι, γυριστρούυυυυλαααααααααααα πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει λέμε τώρα τον τελευταίο καιρό; Εκτός αν έχεις άλλη παρέα και σε βολτάρουν. Αλλά μη μας τη λες κιόλας μανίτσα, τα γράφουμε τα χιλιόμετρα μας... :P
Αμεσως εσυ.... :mad:
Οποιος εχει τη μυγα να την φερει πισω!!!!! :o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εισαι κακος ομως ετσ!!!! Αφου δουλευω εγω φταιω που δεν εχω μπορεσει να κανω κανα χλμ της προκοπης???? :sad: :bawl:
amyroukai
09/03/2010, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
...Αφου δουλευω εγω φταιω...
Ναι αλλά εμείς κάνουμε και της προκοπής και ανεπρόκοπα ΚΑΙ δουλεύουμε και δεν στη λέμε κιόλας, έτσι; :a48:
VegasKitty
09/03/2010, 14:57
Ναι αλλά εμείς κάνουμε και της προκοπής και ανεπρόκοπα ΚΑΙ δουλεύουμε και δεν στη λέμε κιόλας, έτσι; :a48:
Ρε εσυ δε μου τι λες???? :eyepop:
Καταλαβα... εχεις παθει διχασμο προσωπικοτητας και αλζχαιμερ μαζι και δε θυμασαι... :evil:
:a22: :a22: :a22:
Βρε, κανεις δε με υποστηριζει???? :look: :alien:
amyroukai
12/03/2010, 17:21
Αγόρια και κορίτσια θα πάω μιά βόλτα από Βύνη απόψε, έχει πάρτι η Guiness για τον Αγ. Πατρίκιο μεγάλη η χάρη του (που είναι την επόμενη Τετάρτη), θα έρθει και η Κατερίνα... Ψήνεται κανείς άλλος;
τι το'θελα?.....
παρελαβα χθες την flip up ζελατινα της powerbronze και ειπα να τη βαλω....
ως γνωστος αριστεροχειρ (και στα δυο!!!), παιδευτηκα αρκετα με τις δυο κατω βιδες μια και εχουν απο ενα ελαστικο "μανιταρι" με μεταλλικο σπειρωμα μεσα...
αυτα λοιπον τα μανιταροπαξιμαδα αποφασισαν να πανε ...βολτα μεσα στο fairing και γω τα εψαχνα κυριολεκτικα με το φακο!!!
τεσπα, μετα απο αρκετα γαμοσταυριδια (και πολλλλλλλυυυυυυ χαμενο χρονο), την εβαλα αλλα... αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας!!!
το ηλιακο φως απεκαλυψε οτι μονο σωστα τοποθετημενη δεν ειναι η νεα ζελατινα καθως οι κατω βιδες εχουν παραμορφωσει με το λαστιχακι τους τη θεση της....
καμια ιδεα το πως μπαινουν αυτα τα ρημαδια τα λαστιχοπαξιμαδα εχει κανεις που το εχει κανει η να παω στο μαστορα και να αποδεχθω ακομα μια νικη των μηχανων εναντι των ανθρωπων????:dizzy:
οποιος βοηθησει, εχει ...free τις πρωτες εντυπωσεις για την powerbronze!!! :lol:
κ
α
τ
ε
β
α
ι
ν
ω
στο γκαραζ για επιχειρηση ...powerbronze μερος ντεφτερον!!!! :a12:
amyroukai
16/03/2010, 17:21
Τι εννοείς ακριβώς; Πατητά μπαίνουν... Και εγώ είχα χάσει δύο, αλλά τα ζούληξα και ξαναμπήκαν στη θέση τους.
mission accomplished!!!! :)
ευτυχως, χωρις ...απωλειες!
αυτα τα γαμηδακια εννοω, τα μαυρα λαστιχενια με το χρυσο σπειρωμα...
πατητα τα εβαλα και γω... στην τρυπα της λαμαρινας εεεε? οχι να περασουν μεσα απο τη μουρη η τη ζελατινα ? (just a cross-check :D )
p.s. θα σε πμισω τις εντυπωσεις της ζελατινας για το ενδιαφερον που εδειξες στο προβλημα μου :winka: :beer:
amyroukai
18/03/2010, 00:21
Και επειδή μερικές παραδόσεις πρέπει να τηρούνται, τι έγινε μόλις έπλυνα τη μηχανή; ΕΒΡΕΞΕ. Όχι στην Αθήνα, το ξέρω, εκεί ήμουν. Από Κηφισιά και επάνω... Δεν την πέτυχα την ώρα που έπεφτε, αλλά ήταν όλη χυμένη στο δρόμο η τσούλα. Άιντε πάλι από την αρχή... Τι το θέλω; Αφού είναι η μοίρα του να είναι βρώμικο!
Επίσης κάηκε το λαμπάκι πορείας πίσω και άναβε μόνο το φρένο. Μιά επίσκεψη στο βενζινάδικο της γειτονιάς και 0,80 ευρώ και 10 λεπτά αργότερα, τα δάχτυλά μου κέρδισαν τη μάχη με τη φίσα που είναι φτιαγμένη για να την πιάνει και να την γυρίζει Ιαπωνικό XSmall χεράκι και την άλλαξα.
να, κατι τετοια διαβαζω και εχω να την πλυνω απο τοτε που την αγορασα....:a024:
PortisHead
18/03/2010, 09:28
Υπαρχει τροπος να γλυτωσεις απο την γκινια.
Απλα δεν θα ξαναπεριμενεις τον τελειο καιρο για το καθαρισμα.
Θα την καθαριζεις οποτε γουσταρεις , ακομα και με συννεφια.
Μετα σπαει η γκινια
:lol:
γκινια vs. νευρικο συστημα.... σημειωσατε 1...:wacko:
Και επειδή μερικές παραδόσεις πρέπει να τηρούνται, τι έγινε μόλις έπλυνα τη μηχανή; ΕΒΡΕΞΕ. Όχι στην Αθήνα, το ξέρω, εκεί ήμουν. Από Κηφισιά και επάνω... Δεν την πέτυχα την ώρα που έπεφτε, αλλά ήταν όλη χυμένη στο δρόμο η τσούλα. Άιντε πάλι από την αρχή... Τι το θέλω; Αφού είναι η μοίρα του να είναι βρώμικο!
Επίσης κάηκε το λαμπάκι πορείας πίσω και άναβε μόνο το φρένο. Μιά επίσκεψη στο βενζινάδικο της γειτονιάς και 0,80 ευρώ και 10 λεπτά αργότερα, τα δάχτυλά μου κέρδισαν τη μάχη με τη φίσα που είναι φτιαγμένη για να την πιάνει και να την γυρίζει Ιαπωνικό XSmall χεράκι και την άλλαξα.
Tι ειπες τωρα!
Βρεγμενος δρομος το βραδυ στο γυρνα??Αυτα ειναι...:wacko: :wave2:
amyroukai
25/03/2010, 09:18
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=4028
Δεν κανονίζουμε περισσότερες συμμετοχές την επόμενη φορά; Αν και ομολογώ ότι σε ένα group με μόνο χιλιάρια, ένιωθα πολύ μειονεκτικά...
amyroukai
25/03/2010, 16:28
Μιχάλη ωραία θα ήταν να δούλευε σωστά το GPS να έχω και χρόνους... Τώρα πρέπει να περιμένω το επόμενο που θα μπορώ να πάω :(
Σημερα πηγα μαζι με το ημισυ για ενα καφεδακι στο "χωρος" στη Νεα Μακρη. Ακουλουθησα στο πηγαινε διαδρομη απο Αγ. Στεφανο λιμνη Μαραθωνα και μετα προς Καλεντζι και βουρ για Μακρη. Ο καιρος απιθανος η ασφαλτος καθαρη και το ημισυ χωρις μουρμουρα για σβελτη οδηγηση. Η επιστροφη εγινε απο Διονυσο με παρομοιες συνθηκες. Καθοτι το ημισυ ανηκει στην κατηγορια φτερου και ειναι και εκπαιδευμενο μπορω να πω πως κινηθηκαμε οριακα γρηγορα οσο το επετρεπαν οι κλισεις δικαβαλου. Στρωτη γρηγορη οδηγηση χωρις αποτομα ξεσπασματα και φρενα αλα μουεφτασετοστομαχιστοστομα. Το καταευχαριστηθηκα και αν δεν ηταν ενας τρομπας με cayenne να κανει αναστροφη πανω σε στροφη :hypnotize θα μπορουσα να πω πως ηταν απο τις ωραιοτερες βολτες μου τον τελευταιο καιρο.:beer: Παντα τετοια σε ολους!!!
ΥΓ μετα απο 7500 χλμ τα ΒΤ021 εχουν αρχισει να με ενοχλουν. Ζεσταινονται πολυ αργα και μολις κοψεις λιγο ρυθμο αρχιζουν τα γλιστρηματακια. Μαλλον με βλεπω για καινουρια παπουτσακια συντομα. ΒΤ016, ΑngelST τα επικρατεστερα και εκει κοντα και τα Roadsmart. Ειδομεν...
Σημερα πηγα μαζι με το ημισυ για ενα καφεδακι στο "χωρος" στη Νεα Μακρη. Ακουλουθησα στο πηγαινε διαδρομη απο Αγ. Στεφανο λιμνη Μαραθωνα και μετα προς Καλεντζι και βουρ για Μακρη. Ο καιρος απιθανος η ασφαλτος καθαρη και το ημισυ χωρις μουρμουρα για σβελτη οδηγηση. Η επιστροφη εγινε απο Διονυσο με παρομοιες συνθηκες. Καθοτι το ημισυ ανηκει στην κατηγορια φτερου και ειναι και εκπαιδευμενο μπορω να πω πως κινηθηκαμε οριακα γρηγορα οσο το επετρεπαν οι κλισεις δικαβαλου. Στρωτη γρηγορη οδηγηση χωρις αποτομα ξεσπασματα και φρενα αλα μουεφτασετοστομαχιστοστομα. Το καταευχαριστηθηκα και αν δεν ηταν ενας τρομπας με cayenne να κανει αναστροφη πανω σε στροφη :hypnotize θα μπορουσα να πω πως ηταν απο τις ωραιοτερες βολτες μου τον τελευταιο καιρο.:beer: Παντα τετοια σε ολους!!!
ΥΓ μετα απο 7500 χλμ τα ΒΤ021 εχουν αρχισει να με ενοχλουν. Ζεσταινονται πολυ αργα και μολις κοψεις λιγο ρυθμο αρχιζουν τα γλιστρηματακια. Μαλλον με βλεπω για καινουρια παπουτσακια συντομα. ΒΤ016, ΑngelST τα επικρατεστερα και εκει κοντα και τα Roadsmart. Ειδομεν...
BT 21 εε??Αστα να πανε....τελικα για γρηγορες βολτες δεν κανουν τα touring...
Mε την επομενη αλλαγη παω για diablo δαγκωτο!!:beer:
amyroukai
25/03/2010, 19:14
...αρχιζουν τα γλιστρηματακια...
Μετά το βιασμό στο track day κάτι τέτοια νιώθω και εγώ... Αλλά θα περιμένω άλλο ένα να τα διαλύσω και μετά αλλαγή...
τι εγινε σημερα?
Ληστοσυνταντηση Ν.Μακρη?
Ειδα μαυρο ληστη εξω απο καφετερια στη Μακρη
αλλα δεν πρεπει να ηταν ο cosgilli γιατι ηταν περα απο τις 7!
μηπως ηταν κανεις αλλος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
BT 21 εε??Αστα να πανε....τελικα για γρηγορες βολτες δεν κανουν τα touring...
Mε την επομενη αλλαγη παω για diablo δαγκωτο!!:beer:
Και που να δεις το ΒΤ-020 που έχω ακόμα από τη μάνα του και είναι ακόμα ποιο παλιά από το 021. :lol:
Εκεί να δεις γλίστρημα. Αλλά ας όψεται η έλλειψη ?. :(
Θα ήθελα κι εγώ πολύ να δοκιμάσω κάτι άλλο σε λάστιχο όπως τα Pirelli για τα οποία έχουν ακουστεί αρκετά καλά λόγια. Προς το παρόν χαλαρά και τουριστικά. :cool:
amyroukai
25/03/2010, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
χαλαρά και τουριστικά.
Έτσι ξεκινάμε πάντα. Και μετά πετυχαίνουμε τις χοντροκώλες με κέφια για στροφές και τρελαίνεται ο 'nest και πιανόμαστε στο κυνηγητό... Δεν σ'αφήνει να αγιάσεις το παλιόπραμα σου λέω... Δεν ξέφυγαν όμως, παρ' όλα τα διπλάσια άλογα! :)
Έτσι ξεκινάμε πάντα. Και μετά πετυχαίνουμε τις χοντροκώλες με κέφια για στροφές και τρελαίνεται ο 'nest και πιανόμαστε στο κυνηγητό... Δεν σ'αφήνει να αγιάσεις το παλιόπραμα σου λέω... Δεν ξέφυγαν όμως, παρ' όλα τα διπλάσια άλογα! :)
(χοντροκωλες=busa!):p
παλιοτερα γκρινιαζαμε οτι δε εχουμε ενα δικο μας μερος για να μπορουμε να διαχωριζουμε τις συζητησεις και να μπορουμε να βρισκουμε πιο ανετα κατι που μας ενδιαφερει. τωρα που εγινε, για ενα τοσο σημαντικο μερος της μηχανης οπως τα ελαστικα δε εχουμε κανει ενα τοπικ της προκοπης και ολοι μιλανε μεσα στο κεντρικο των 170 σελιδων.
Αν κοιταξεις υπαρχει ηδη thread με αυτο που λες...:wave2:
ναι υπαρχει το ειδα. αλλα απο το 2009 και με σκεψεις να το βαλω η οχι το χ ελαστικο. εκτος αυτου μιλανε για μισελεν και πιρελι τα προηγουμενα μοντελα. επειδη ειμαι στα 18000 και θα αλαξω λαστιχα θα με ενδιεφερε να ειναι και πιο καινουργιες αποψεις και πιο πολλες σε ενα .
amyroukai
26/03/2010, 10:32
Το "πρόβλημα" με τη σκέψη σου φίλε Δημήτρη είναι το εξής απλό: Αν όποιος αλλάζει λάστιχα ΔΕΝ μπαίνει στο thread να γράψει τη γνώμη του για αυτά που έβαλε, είναι λογικό να έχει παλιά ποστάκια... Ή αν φοράει πάλι τα ίδια με αυτά που είχε, επίσης τα νέα σχόλια είναι περιττά. Καλώς ή κακώς, το υλικό στην κατηγορία έξαρτάται από εμάς κατά κύριο λόγο.
Εσύ μιά που το έφερε η κουβέντα, τι λες να βάλεις; Από συζητήσεις μεταξύ μας, εγώ και ο Pektis είμαστε φανατικοί Pirelli Diablo (πιθανόν να το γυρίσω σε Angel αν πέσει λίγο η τιμή) και ο Bikenest πολύ ευχαριστημένος με τα Dunlop Roadsmart.
τα dunlop δε μου κανουν κλικ οχι γιατι τα δοκιμασα και δε μου αρεσαν απλα σα εταιρια ποτε δε τη χρησιμοποιησα ουτε σε αυτοκινητα ουτε σε φορτηγα που ειχα . αντιθετως τα michelin τα εμπιστευομαι περισοτερο γιατι μου αρεσει σα μαρκα και οσα λαστιχα εβαλα της εταιριας δε ειχα ποτε παραπονο. τωρα θα μου πεις αλλο αυτοκινητο αλλο μηχανη. τωρα οι εταιριες ειναι 3 .
μισελεν μπριτζεστον και πιρελι. και οι 3 καθαρα γιατι εχουν αμεση εμπλοκη με αγωνες και εχουν πιστευω καλυτερη τεχνολογια.
τωρα φοραω τα μαμα 011 μπρος και 020 πισω. απο οτι εχω διαβασει τα καινουρια και πιο κοντα στη χρηση που τα θελω ειναι τα 021. θα πρεπει να βαλω 021 μπρος πισω η αλλο νουμερο μπροστα και πιο;
για τα πιρελι τα angel ισχιει το ιδιο; και τα μισελεν τα pilot 2;
η χρηση της μηχανης ειναι 99% στη πολη. σε 1 βδομαδα κλεινω χρονο στη κατοχη μου και εχω κανει 10000 χιλ. το αλλο μηνα επιτελους θα μπορεσω να παω στο riding scool και μετα σιγα σιγα καμια πιστουλα.
το ερωτημα ειναι να τα αλλαξω πριν το σχολειο η μετα; με τη φθορα που εχουν μου βγαζουν το καλοκαιρι νομιζω.
με αυτο το σχεπτικο και τροπο χρησης γιαννη ποια λες οτι ειναι καλυτερο να βαλω;
Εγώ πάντως τα Dunlop τα χάρηκα πολύ σε σχέση με τα μανίσια... καμία σχέση στις στροφές!!!
Τώρα μετά από 7500 χλμ έχουν αρχίσει να γλιστράνε σε απότομα γκάζια, αλλά και οι δρόμοι του Ηρακλείου είναι σκέτο γυαλί!!!
Ίσως τα επόμενα μου να είναι Pirelli έτσι για να έχω άποψη και γι αυτά :) :)
amyroukai
26/03/2010, 21:56
Τα pilot road2 τα είχα, έβγαλαν 24,000 χιλιόμετρα αλλά δεν κρατάνε καλά στο στεγνό και χειμώνα δεν ζεσταίνονται με τίποτα. Στο βρεγμένο ήταν καλύτερα, αλλά πάλι πόσο συχνά πιάνεις 200άρες στη βροχή; Για πόλη δεν στα προτείνω, θα είναι μόνιμα κρύα. Με μόνο κριτήριο την οικονομία, είναι τέλεια.
Ούτε τα Metzeler που είχα με είχαν ενθουσιάσει, αν και ήταν σπορ γόμα, τα Μ3 αν δεν κάνω λάθος. πολύ γλίστρημα αλλά γραμμικό και έλιωσαν σε 5000 χιλιόμετρα.
Μόλις έβαλα τα Diablo Strada χάζεψα και δύσκολα θα άλλαζα εταιρία. Με χρήση μεικτή έβγαλαν 17000χλμ περίπου αλλά με εξαιρετικό κράτημα στεγνό και βρεγμένο ακόμα και στο τέλος τους. Ζεσταίνονται γρήγορα που τα κάνει καλά και για πόλη. Μπήκα και Μέγαρα με μερικά χιλιοστά πέλμα και δεν ένιωσα άσχημα. Τα Angel υποτίθεται ότι είναι ακόμα καλύτερα στο στεγνό.
Αν δεν κάνω λάθος τα 021 τα φόρεσε ο Pektis και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος, λέει ότι γλιστράνε πολύ.
Από εδώ και πέρα, ίδιο τύπο εμπρός και πίσω. Δεν κατάλαβα ποτέ την λογική πίσω από την μαμίσια επιλογή.
Με το καλό το σχολείο... :beer:
δε ρωτησα ελλαδα αλλα απο οτι ειδα στο νετ τα πιρελι ειναι στα 200 ευρω περιπου . ηδη ζητησα προσφορα με τα μεταφορικα και περιμενω απαντηση.
δε νομιζω οτι θελω λαστιχο για 24000.χιλ. αυτο για μενα σημαινει πανω απο 2 χρονια χρησης. οποτε καλυτερα πιο μαλακα και ας κρατησουν 18000 .
δε μου ειπες η καταπονηση στο σχολειο επιβαλει τη αλλαγη πριν απο αυτο? γιατι στο πλαι τα λαστιχα ειναι σα καινουργια... :D :D :lol: :lol: :lol:
amyroukai
26/03/2010, 22:28
Αν το κέντρο είναι τελειωμένο, καλύτερα ναι. Στο σχολείο δεν θα πηγαίνεις γρήγορα, οπότε η φθορά δεν θα είναι μεγάλη. Εξάλλου το "σκαλοπάτι" από το φαγωμένο κομμάτι στο καινούριο, κάνει τη μοτοσικλέτα νευρική μόλις πάρει κλίση και περνάει από αυτό το σημείο.
Πλάκα-πλάκα κ εγώ για τα εϊντζελ λέω, αλλά αυτός ο παλιοχαρακτήρας ο 'νέστ μου έβαλε φυτίλια με τα ρόουντσμαρτ....
Τα έχει βάλει κανείς στο 650?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
τα dunlop δε μου κανουν κλικ οχι γιατι τα δοκιμασα και δε μου αρεσαν απλα σα εταιρια ποτε δε τη χρησιμοποιησα ουτε σε αυτοκινητα ουτε σε φορτηγα που ειχα . αντιθετως τα michelin τα εμπιστευομαι περισοτερο γιατι μου αρεσει σα μαρκα και οσα λαστιχα εβαλα της εταιριας δε ειχα ποτε παραπονο. τωρα θα μου πεις αλλο αυτοκινητο αλλο μηχανη. τωρα οι εταιριες ειναι 3 .
μισελεν μπριτζεστον και πιρελι. και οι 3 καθαρα γιατι εχουν αμεση εμπλοκη με αγωνες και εχουν πιστευω καλυτερη τεχνολογια.
τωρα φοραω τα μαμα 011 μπρος και 020 πισω. απο οτι εχω διαβασει τα καινουρια και πιο κοντα στη χρηση που τα θελω ειναι τα 021. θα πρεπει να βαλω 021 μπρος πισω η αλλο νουμερο μπροστα και πιο;
για τα πιρελι τα angel ισχιει το ιδιο; και τα μισελεν τα pilot 2;
η χρηση της μηχανης ειναι 99% στη πολη. σε 1 βδομαδα κλεινω χρονο στη κατοχη μου και εχω κανει 10000 χιλ. το αλλο μηνα επιτελους θα μπορεσω να παω στο riding scool και μετα σιγα σιγα καμια πιστουλα.
το ερωτημα ειναι να τα αλλαξω πριν το σχολειο η μετα; με τη φθορα που εχουν μου βγαζουν το καλοκαιρι νομιζω.
με αυτο το σχεπτικο και τροπο χρησης γιαννη ποια λες οτι ειναι καλυτερο να βαλω;
Αν θες την γνωμη μου μη βαλεις τα bt 021...
Για τη χρηση που τα θες (στην πολη) οπως ειπε και ο amyroukai δεν θα ζεσταινωνται σχεδον ποτε!Τα pirelli diablo που εχω δοκιμασει παλιοτερα ζεσταινωνταν απο το πρωτο χιλιομετρο!!
Τα bt 021 βγαζουν περισσοτερα χιλιομετρα αλλα επειδη ειναι τουρισταδικα (διγομα)δεν ζεσταινωνται οπως τα σπορ!
τα τελευταια 18000 κλμ φοραω τα pireli diablo. δεν ξερω αν θα βρω πιο καταλληλο για το bantit {ακομη δεν καταφερα να δω το gigeni να δουμε απο κοντα τα dunlop}. εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστιμενος ακομη και μεσα στο ηρακλειο.
[γερασιμε μεχρι και την πεμπτη δουλευουμε. μετα για 4 μερες θα καθομαι οποτε ελπιζω να τον πιουμε το καφε].
mitsospatras
29/03/2010, 12:42
Καλησπερα στους φιλους. Λοιπον παιδια παω και εγω για λαστιχα εχω κανει 15500 χιλ. Τι προτεινετε? Εχω δει για τα ANGEL ST και τα εχω βρει στα 236 euro το ζευγαρι , τι λετε ? Εχω το 650s και κινουμαι κυριος στην πολη και καμια βολτουλα τα σαββατοκυριακα.
Καλησπερα στους φιλους. Λοιπον παιδια παω και εγω για λαστιχα εχω κανει 15500 χιλ. Τι προτεινετε? Εχω δει για τα ANGEL ST και τα εχω βρει στα 236 euro το ζευγαρι , τι λετε ? Εχω το 650s και κινουμαι κυριος στην πολη και καμια βολτουλα τα σαββατοκυριακα.
Kαλα και το ρωτας με αυτη την τιμη??:eyepop:
Βαλτα!:beer:
zvailakis
29/03/2010, 13:32
Στην Ελλάδα τα βρήκες με αυτήν την τιμή????
mitsospatras
29/03/2010, 13:55
Οχι.Στην Αγγλια και ειναι μαζι με τα μεταφορικα.
mitsospatras
29/03/2010, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Στην Ελλάδα τα βρήκες με αυτήν την τιμή???? Οχι.Στην Αγγλια και ειναι μαζι με τα μεταφορικα.
Οχι.Στην Αγγλια και ειναι μαζι με τα μεταφορικα.
Το μονο που πρεπει να κοιταξεις ειναι ημερομοινια παραγωγης!(μην ειναι 2 χρονων!)
mitsospatras
29/03/2010, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Το μονο που πρεπει να κοιταξεις ειναι ημερομοινια παραγωγης!(μην ειναι 2 χρονων!) Και πως γινεται αυτο ? Τους ρωταμε με e-mail ?
να υπολογιζεις και κανα 40αρι ευρω τα περαστικα...
amyroukai
30/03/2010, 07:51
Που θα βρεθούν μωρέ σε μαγαζιά που πουλάνε χιλιάδες λάστιχα, στοκ διετίας; Άσε που τα Angel βγήκαν στην αγορά πέρυσι τέτοιο καιρό.
Έκανα ένα ταξιδάκι "αστραπή" Βόρεια. Είχε πλάκα με τον αέρα: Δικάβαλο, με μία βαριά τσάντα στη βαλίτσα και άλλη μία στο ρεζερβουάρ και ο αέρας μας πέταξε μισό μέτρο στο πλάι αρκετές φορές! Καταλαβαίνω σιγά σιγά γιατί οι γρήγορες τουριστικές είναι βαριές... Μάλλον δεν φταίει ότι δεν μπορούν να τις φτιάξουν 200 κιλά, φταίει ότι δεν πρέπει για να είναι σταθερές στα πολλά.
Κατανάλωση λίγο κάτω από 7 λίτρα σε ταχύτητα σταθερή στα 150. Αλλά με τόσο αέρα, ήταν ιδιαίτερα αντίξοες οι συνθήκες. Στην επιστροφή με ίδιες ταχύτητες αλλά χωρίς αέρα, έκαψε περίπου 6.
Και πως γινεται αυτο ? Τους ρωταμε με e-mail ?
Ναι!