View Full Version : GSF 600/650 s Bandit
zvailakis
12/03/2009, 06:24
να'μαι και εγώ από Θεσ/νίκη!!!!
Σούπερ ταξιδάκι κάνει ο λήστής, αλλά μου φαίνεται ότι θέλει το κάτι παραπάνω στην βενζίνη.....καίει!
Τεσπα, λοιπόν την Κυριακή όλα είναι σετ!
Στον Βόλο όποιοι φτάσουν πρώτοι τηλ ή sms για το που είναι να έρθουν και οι υπόλοιποι.
Καφές εντός αττικής και για τους οικογενειάρχες από την επόμενη βδομάδα!
VegasKitty
12/03/2009, 06:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Στον Βόλο όποιοι φτάσουν πρώτοι τηλ ή sms για το που είναι να έρθουν και οι υπόλοιποι.
Για να γινει αυτο πρεπει να γινει ανταλαγη π.μ. πρωτα για να χουμε και οι διαφοροι τα τηλ των διαφορων :look: :p
Ε ναι, για να μαστε χαλαροι και να χουμε και ωριτσα μπροστα μας να χαβαλεδιασουμε! :D
να'μαι και εγώ από Θεσ/νίκη!!!!
Σούπερ ταξιδάκι κάνει ο λήστής, αλλά μου φαίνεται ότι θέλει το κάτι παραπάνω στην βενζίνη.....καίει!
Τεσπα, λοιπόν την Κυριακή όλα είναι σετ!
με τι ταχυτητες το πηγαινες γενικα?
την ιδια εντυπωση εχω και εγω οτι καιει κατιτις παραπανω
PortisHead
12/03/2009, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
με τι ταχυτητες το πηγαινες γενικα?
την ιδια εντυπωση εχω και εγω οτι καιει κατιτις παραπανω
Εγω ειχα τρομαξει στην αρχη.
Αλλα μου ελεγε και ενα αλλο παιδι,κατοχος,οτι μετα τα 5000 θα στρωσει...και οντως εστρωσε.
Βεβαια μην περιμενεις και απο 1255 cc να καινε λίγο.
7 λιτρα περιπου στα 100χλμ.
Ταχυτητες απο 100-160 σε καθημερινη βαση
zvailakis
12/03/2009, 07:24
Λοιπόν, εμενα είναι το 650 και για Θεσσαλονίκη μου έκαψε.....17λτ στα 220κμ με ταχύτητες μέχρι 150-170...7,2λτ/100κμ δηλαδη...πολλά δεν είναι????
Στο στρώσιμο μέχρι 6.000 στροφές έκαψε 12λτ στα 240κμ........
θα στρώσει σιγά σιγά....
Σε συκριση το 650 με το 1250 καινε περιπου παραπλησια.Τουλαχιστον εγω που ειχα και τα δυο καπιοα φορα το 650 ηταν καλυτερο καποια φορα το 1250. Ακομα και τωρα με τις αλλαγες που εχω στο 1250 με χρηση μεσα στην πολη και γρηγορη οδηγηση δεν ξεπερναει τα 8 λ/100 χλμ.
Το 600 του 04 με 140-150km στα 100km καίει 7λ.με 7,2...στα 180 σταθερό καίει τον κ@λο του!!
amyroukai
12/03/2009, 09:49
Λοιπόν, εμενα είναι το 650 και για Θεσσαλονίκη μου έκαψε.....17λτ στα 220κμ με ταχύτητες μέχρι 150-170...7,2λτ/100κμ δηλαδη...πολλά δεν είναι????
Στο στρώσιμο μέχρι 6.000 στροφές έκαψε 12λτ στα 240κμ........
Η χαμηλότερη κατανάλωση που έχω δει είναι σε ταξίδι Ναύπλιο με τον κουμπάρο μου που κινείται σε ρυθμούς zen, 5λ/100χλμ. Πέρυσι δικάβαλος στην επίσης χαλαρή εκδρομή του Moto.gr είχε κάψει 5.5λ/100χλμ.
"Κανονικά" (130-160χαω) κινούμενος, βγάζει 280χλμ με 17 λίτρα (6λ/100χλμ), "σκισμένο" στα 180+ συνεχώς, με το ζόρι 200χλμ με 16 λίτρα (8λ/100χλμ). Με βαλίτσα και ψηλή ζελατίνα. Το υδρόψυκτο έχει μεν πολύ καλύτερη διαχείριση στο καύσιμο, αλλά έχει και 30 κιλάκια παραπάνω. Θα κάνουμε το πείραμα: Γυρνώντας από Βόλο, γεμίζουμε μαζί και βλέπουμε πόσο θα κάψει το ένα και το άλλο, έτσι και αλλιώς παρέα θα επιστρέψουμε όλοι, χωρίς αηδίες στο δρόμο (ελπίζω).
Πάντως δεν είναι τρελή η κατανάλωση σου, κανονική είναι. Μη ξεχνάς ότι το 1250 είναι γραναζωμένο με 6η στα (θεωρητικά) 300χαω κόφτη που σημαίνει ότι στα 150 δουλεύει στις 5000 στροφές περίπου, ενώ τα 650άρια έχουν 7500 στροφές.
PortisHead
12/03/2009, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
...στα 150 δουλεύει στις 5000 στροφές περίπου....
Ακριβως ομως !
Το ξερες ή το πες στην τύχη ?
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μια αλλη φορα...:wave2:
Αν πάτε το επόμενο σ/κ πιθανόν να είμαι και εγώ.
Βόλο θα ερχόμουνα, αλλά πήγα πριν 15 μέρες!!
Κώστας
ΥΓ Προς Σαρωνίδα έχει πολλές καφετέριες με ωραία θέα. Επειδή είναι δυτικά, έχει και ωραίο ηλιοβασίλεμα αν κανονίσουμε την κατάλληη ώρα (σούρουπο). Κάποιος που να ξέρει τα μέρη καλύτερα ας προτείνει όποια νομίζει, όταν (όχι άμα, ΟΤΑΝ) το κανονίσουμε!
Fournaris
12/03/2009, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Το 600 του 04 με 140-150km στα 100km καίει 7λ.με 7,2...στα 180 σταθερό καίει τον κ@λο του!!
Μηπως κανεις λαθος εδω;
Το δικο μου με περιπου τα ιδια χιλιομετρα ανα ωρα δεν μου καιει πανω απο 6, 6.2 το πολυ. Το μετρησα αρκετες φορες. Και ειναι ιδιας χρονολογιας με το δικο σου. Και ειμαι και 110 κιλα ζωακι.
Στα 180 δεν ξερω να σου πω γιατι το εχω παει ελαχιστες φορες.
Παντως για την καταναλωση ή εσυ κανεις λαθος ή εγω δεν ξερω να μετραω:lol:
VegasKitty
12/03/2009, 11:57
Ποσο χαιρομαι που σιγα σιγα βγαινουν στην επιφανεια οι ληστες.... :D
και μιας και για τον α, β, λογο διαφοροι δε μπορειτε για το Βολο αυτη τη Κυριακη, θα κανονιστει καφεδακι την αλλη βδομαδα! :cool:
zvailakis
12/03/2009, 13:00
Εμένα με 7500στροφές εχει 155κμ/ω Καλά για ταξίδι...με την ψιλή ζελατίνα να δω τι θα κάνω....
ασχετο
εχει δει κανεις στο αγγλικο το σαιτ της σουζουκι την εκδοση streetfighter 1200 me εξτρα εξατμιση μονοσελο κλπ κλπ
http://www.suzuki-gb.co.uk/bike/bandit1250sf/k7/?range=on_bandit
επισης η τιμη του ειναι στις 5750 λιρες!!!! δηλαδη καπου στα 6.200 ευρω???? πιο φτηνο δηλαδη και το 650??? παμε καλα?????
εχω αρχισει και το ερωτευομαι
αραγε θα ερθει ποτε στο ελλαδισταν?
εμένα πάλι κάτι δε μου κολλάει!!!!!! μάλλον η χειρολαβή του συνεπιβάτη σε μονόσελο!!!!!
Παιδιά καμιά πρόταση γι αμανητάρια για 650 κ8???οι τιμές περίπου που κυμαινονται????
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
Μηπως κανεις λαθος εδω;
Το δικο μου με περιπου τα ιδια χιλιομετρα ανα ωρα δεν μου καιει πανω απο 6, 6.2 το πολυ. Το μετρησα αρκετες φορες. Και ειναι ιδιας χρονολογιας με το δικο σου. Και ειμαι και 110 κιλα ζωακι.
Στα 180 δεν ξερω να σου πω γιατι το εχω παει ελαχιστες φορες.
Παντως για την καταναλωση ή εσυ κανεις λαθος ή εγω δεν ξερω να μετραω:lol:
Oκ,μπορεί να ήταν 6,5 δεν θυμάμαι..Πάντως με 140-150 σε απόσταση 220-230km μένει στις 2 γραμμές ο δείκτης...
PortisHead
13/03/2009, 03:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Παιδιά καμιά πρόταση γι αμανητάρια για 650 κ8???οι τιμές περίπου που κυμαινονται????
Απο τα καλυτερα που εχω βρει εγω ειναι αυτα :
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/ex045.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/ex047.jpg
Το site ---> http://www.gsg-mototechnik.de/84-97sturzpads/sp-suzuki/sp-suzuki.htm
...ψαχνεις το μοντελο σου...και κατω κατω εχει τιμες.
:wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
[B]Κυριακη, 15 Μαρτιου 2009!!!! ---> Πρωτη "Επισημη" Συναντηση Ληστων!!!
Για να μαστε κατα τις 13:00 Βολο, οι Αθηναιοι πρεπει να αποχωρησουν κατα τις 9:45, να δωσουμε ραντεβου στα Μακ με γεματα ρεζερβουαρ στις 9, με 9:15
Θα ειναι παρων:
Αναχωρηση απο Αθηνα εχουμε:
*amyroukai
*pektis
*vegaskitty
*cptm
*....
Για τους βορειους για να μην μπλεχτουν μεσα στη Θεσσαλονικη:
Στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη. Κατά τις 11
Αναχωρηση απο Θεσ/ικη λοιπον ειναι οι:
*zvailakis
*mplah
ΕΝΤΙΤ:
Ισχύει τελικά?Συνάντηση στα Μακ 9-9:15 Kυριακή..
:sun:
amyroukai
13/03/2009, 05:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
Βόλο θα ερχόμουνα, αλλά πήγα πριν 15 μέρες!!
Δεν είναι το ταξίδι, είναι η παρέα... Αλλιώς και σαν διαδρομή μόνο Εθνική είναι, είναι βαρετή. Ψήθηκα για να γνωριστούμε. Και την επόμενη φορά, γιατί όχι, να είμαστε καλά να πάμε κάπου με μεγαλύτερο οδηγικό ενδιαφέρον και πιο "πρωτότυπο" προορισμό. Τουλάχιστον καμιά ταβέρνα έχεις να προτείνεις; Τελευταία φορά είχα πάει τέλη Σεπτέμβρη, είχαμε φάει απέναντι από την είσοδο του λιμανιού που είχε 3-4 στη σειρά. Αξιοπρεπή, τίποτα το ιδιαίτερο όμως.
Παίκτη ναι ισχύει. Θα σου στείλω με pm το κινητό μου.
PortisHead αφού είναι γνωστό το πόσα χιλιόμετρα έχει με 6η ανά 1000 στροφές, το βρίσκεις εύκολα ;) ΠΟΛΥ κομψά τα μανιτάρια αυτά! Χμ... 149 ευρουδάκια... Αλλά λίγο ψηλά δεν πιάνουν; Τα καπάκια πάλι θα βρίσκουν κάτω.
mplah και το 650 είναι πολύ φτηνότερο από το δικό μας... Κοντά στα 5000?! Οπότε λογικό είναι να έχει τόσο το "μεγάλο". Ίσως να μπορούσαν να το δώσουν και φτηνότερα το 1250 και σε εμάς, αλλά είναι και η βλακεία του Έλληνα μετά, θα το θεωρούσε φτηνιάρικο και δε θα πούλαγε.
VegasKitty
13/03/2009, 06:00
:D :a2: :a25: :a30: :a01: :a09: :a013: :a46: :a54:
PortisHead
13/03/2009, 06:04
PortisHead αφού είναι γνωστό το πόσα χιλιόμετρα έχει με 6η ανά 1000 στροφές, το βρίσκεις εύκολα ;) ΠΟΛΥ κομψά τα μανιτάρια αυτά! Χμ... 149 ευρουδάκια... Αλλά λίγο ψηλά δεν πιάνουν; Τα καπάκια πάλι θα βρίσκουν κάτω.
Γενικα...δεν ειμαι υπερ των καγκελων και των μανιταριων.
Απλα...αισθητικα αυτα μου αρεσαν καλυτερα απολα τα αλλα.
Αν δεις π.χ. της LSL βιδωνει πανω στο καπακι...δλδ σε περιπτωση πτωσης,να φαει αυτο ολη τη δυναμη...ημαρτον.... :lol:
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/15702654164656843458341.jpg
amyroukai
13/03/2009, 06:12
Γενικα...δεν ειμαι υπερ των καγκελων και των μανιταριων.
Απλα...αισθητικα αυτα μου αρεσαν καλυτερα απολα τα αλλα.
Αν δεις π.χ. της LSL βιδωνει πανω στο καπακι...δλδ σε περιπτωση πτωσης,να φαει αυτο ολη τη δυναμη...ημαρτον.... :lol:
Το δικό μου είχε γρατσουνισμένα καπάκια και στις δύο πλευρές όταν το πήρα αλλά και να μην ήταν θα τα έκανα μόνος μου αφού σε παρκάρισμα μετράει 2 ακουμπήματα στο δρόμο από αριστερά και ένα δεξιά, ήταν πολλά τα κιλά και άσχετος ο γράφων. Ανάμεσα στο να φάει το πλαίσιο τη σφαλιάρα και να τη φάει το καπάκι... μάλλον προτιμώ το δεύτερο.
PortisHead
13/03/2009, 06:25
Το δικό μου είχε γρατσουνισμένα καπάκια και στις δύο πλευρές όταν το πήρα αλλά και να μην ήταν θα τα έκανα μόνος μου αφού σε παρκάρισμα μετράει 2 ακουμπήματα στο δρόμο από αριστερά και ένα δεξιά, ήταν πολλά τα κιλά και άσχετος ο γράφων. Ανάμεσα στο να φάει το πλαίσιο τη σφαλιάρα και να τη φάει το καπάκι... μάλλον προτιμώ το δεύτερο.
2η μερα...."κουτα" το εργαλειο....στο γκαραζ....παρκαρω το αμαξι....και πλησιαζω επικινδυνα την μηχανη με τον προφυλακτηρα....
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/DSC01187.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/DSC01188.jpg
Εκει να δεις πικρα....δεν μηλιομουν για 3 μερες.
:lol:
VegasKitty
13/03/2009, 07:06
Να κανω μια προταση???? :smilea:
Ελεγα να μπω να ποσταρω τη βολτα μας στις συναντησεις....
Αν ειναι να μαζευτουμε και αλλοι, που δεν εχουν ληστες, αλλα για
να μεγαλωσει και αλλο η παρεα... :D
Πως το βλεπετε??? :look:
PortisHead
13/03/2009, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Να κανω μια προταση???? :smilea:
Ελεγα να μπω να ποσταρω τη βολτα μας στις συναντησεις....
Αν ειναι να μαζευτουμε και αλλοι, που δεν εχουν ληστες, αλλα για
να μεγαλωσει και αλλο η παρεα... :D
Πως το βλεπετε??? :look:
Αν και δεν θα συμμετασχω στην συγκεκριμενη βολτα...τα μεγαλα γκρουπακια,και μαλιστα με αγωνστους μεταξυ τους και με διαφορετικες οδηγικες συνθηκες του καθενος....ειναι οτι πιο επικίνδυνο.
Γνωμη μου.
VegasKitty
13/03/2009, 07:24
Αν και δεν θα συμμετασχω στην συγκεκριμενη βολτα...τα μεγαλα γκρουπακια,και μαλιστα με αγωνστους μεταξυ τους και με διαφορετικες οδηγικες συνθηκες του καθενος....ειναι οτι πιο επικίνδυνο.
Γνωμη μου.
Επειδη εχεις δικιο, γιαυτο εστω και οι 3 μας που θα ξεκινησουμε απο δω, θα εχουμε συνενοηθει :winka:
Δεν ειναι κακο εστω και αναμεσα στους 3 μας, και μετα που θα γινουμε 4, να εχουμε
κανονησει λεαντερ και σκουπα για να προσεχουμε ο ενας τον αλλο οπως και να εχει!
Το λαχιστον ετσι πιστευω εγω ετσι..
Βολτιτσα παμε για να περασουμε καλα, και να μαστε ασφαλεις :D
Οτι πειτε παιδια, απλα, για να μαι και γω σωστη, επιδη στη τελικη ολοι εχουμε μια
αγαπη για της μοτο και της εκδρομες, και επιδη οι φιλοι μας δε καβαλανε μονο ληστες,
αν κανα φιλαρακι μου με πει ψηνετε ναρθει εγω δε θα του πω οχι..
Απλα εξηγω για να μην παρεξηγηθω ;)
amyroukai
13/03/2009, 07:26
Για αυτό είναι χρήσιμο το ραντεβού στο macdonalds για να τα πούμε και 5 λεπτά, μη γίνουν χαζομάρες... Παρέα για χαλαρή βόλτα ψάχνουμε, αν είναι για κόντρες, υπάρχουν άλλα μέρη και άλλες μέρες. Πάμε να γνωριστούμε και να κάνουμε και μια βόλτα. Μη καταλήξουμε αλλού!
Για αυτό είναι χρήσιμο το ραντεβού στο macdonalds για να τα πούμε και 5 λεπτά, μη γίνουν χαζομάρες... Παρέα για χαλαρή βόλτα ψάχνουμε, αν είναι για κόντρες, υπάρχουν άλλα μέρη και άλλες μέρες. Πάμε να γνωριστούμε και να κάνουμε και μια βόλτα. Μη καταλήξουμε αλλού!
Κατά τις 09:00 θα είμαι mac.
Υπόψιν εγώ κάτω από 240 km/h δεν πάω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
13/03/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
...εγώ κάτω από 240 km/h δεν πάω. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πφφφφ, σιγαα.... :rolleyes: :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
13/03/2009, 07:41
Και για να μην ξεχνιομαστε... :smokin:
Κυριακη, 15 Μαρτιου 2009!!!! ---> Πρωτη "Επισημη" Συναντηση Ληστων!!!
Για να μαστε κατα τις 13:00 Βολο, οι Αθηναιοι πρεπει να αποχωρησουν κατα τις 9:45, να δωσουμε ραντεβου στα Μακ με γεματα ρεζερβουαρ στις 9, με 9:15
Θα ειναι παρων:
Αναχωρηση απο Αθηνα εχουμε:
*amyroukai
*pektis
*vegaskitty
*cptm
*....
Για τους βορειους για να μην μπλεχτουν μεσα στη Θεσσαλονικη:
Στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη. Κατά τις 11
Αναχωρηση απο Θεσ/ικη λοιπον ειναι οι:
*zvailakis
*mplah
:smokin:
Δηλ. κόφτες!!:beer:
amyroukai
13/03/2009, 07:43
Ε μα ΑΥΤΟ εννοώ χαλαρή βόλτα... Αν ήταν να τρέχουμε δε θα ερχόμουν! :lol:
PortisHead
13/03/2009, 07:45
A...καταλαβα....για τουρισμο θα πατε.
:rotflmao:
Δηλ. κόφτες!!:beer:
όχι ρε, απλά μετά χτυπάει το ξυπνητίρι:lol: :lol: :lol:
Αν είναι να το κάνουμε 1μιση ώρα, μην ξυπνάμε πρωι-πρωι...:lol: :lol: :rotflmao:
VegasKitty
13/03/2009, 07:52
όχι ρε, απλά μετά χτυπάει το ξυπνητίρι:lol: :lol: :lol:
Ε αμα χτυπαει στα 240 το ξυπνητιρι καλα εισαι :p
Αλλοι το αφηνουν να παει πιο μετα, και απογοητευοντε στο τελος!! :look:
amyroukai
13/03/2009, 07:54
Εγώ πάλι, με το bandit 240 κοντερίσια δεν έχω δει... Ούτε στον ύπνο μου! στα 236 έχει φτάσει. Αλλά έχει και μακρύτερο γρανάζωμα, ένα δόντι παραπάνω από "μαμά" πίσω, ίσως φταίει αυτό, τι να πω.
ξύπνιος ούτε εγώ τα έχω δει.
VegasKitty
13/03/2009, 07:57
Εγώ πάλι, με το bandit 240 κοντερίσια δεν έχω δει... Ούτε στον ύπνο μου! στα 236 έχει φτάσει....
Δικαβαλος δε παιζει παντος να τα δεις ποτε :p
Οχι για αλλο λογο, απλα δε παει... :smilea:
Εκτος αν με πασαρεις σε καναν αλλον για να πας με 200+ :look:
Mέχρι 235 έχω δει (χωρίς ''σπάσιμο'' όλες τις ταχύτητες)...Ίσως με γρανάζομα να δίνει κάτι παραπάνω!:rolleyes:
PortisHead
13/03/2009, 08:16
ΟΛΑ ΜΑΜΑ !!!
1255αρι απο φιλαρακι μου.
http://www.youtube.com/watch?v=l_DxAU7XxDY
Απλα ενδεικτικο το video.
Δεν ειναι αυτος ο σκοπος του Bandit.
VegasKitty
13/03/2009, 08:22
ΡΕΣΠΕΚΤ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!! :D
Ασχετο, αλλα και σχετικο, ξερω για κοντρες και τετοια δε λεμε, δε κανουμε, κτλ κτλ... :smilea:
Αλλα κοιτατε τι βρηκα και μουφτιαξε τη μερα!!! :blush:
http://www.youtube.com/watch?v=9i_H9Z-15gQ&feature=related
:D :D
PortisHead
13/03/2009, 08:41
ΡΕΣΠΕΚΤ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!! :D
Ασχετο, αλλα και σχετικο, ξερω για κοντρες και τετοια δε λεμε, δε κανουμε, κτλ κτλ... :smilea:
Αλλα κοιτατε τι βρηκα και μουφτιαξε τη μερα!!! :blush:
http://www.youtube.com/watch?v=9i_H9Z-15gQ&feature=related
:D :D
Εμμμ....11 κιλα ροπη στις 3500 ειναι αυτα....δεν ειναι παιξε - γέλασε :lol:
(Πολυ καλο)
amyroukai
13/03/2009, 08:43
εγώ πάλι απλά ζηλεύω το ψαλίδι του...
Εγω ειδα 272 στο κοντερ.Ειχα κρυφτει πισω απο την ζελατινα γιατι ο αερας βαραει πολυ!
Το εργαλειο πεταει :D Μαλλον με βλεπω στης Σερρες :p
GATOYLHS
13/03/2009, 15:52
Απιστευτο ποσο χαμηλα βγαζει την ροπη του.εαν ημουν σχεδιαστης στην σουζουκι θα εφτιαχνα ενα street fighter 180κιλων με αυτο το μοτερ.
Παιδιά έχω μία ακόμα απορία. Όταν αρχίζει και αναβοσβήνει και η τελευταία μπαρίτσα του
δείκτη βενζινης, έχω ακόμα με το manual ακομα 1.5 λίτρα βνζίνης. Αυτή η ένδειξη συνεχίζει να
αναβοσβήνει συνέχεια, ή κατά χρονικά διαστήματα????
Παιδιά έχω μία ακόμα απορία. Όταν αρχίζει και αναβοσβήνει και η τελευταία μπαρίτσα του
δείκτη βενζινης, έχω ακόμα με το manual ακομα 1.5 λίτρα βνζίνης. Αυτή η ένδειξη συνεχίζει να
Κανονικά αναβοσβήνει συνέχεια!! αλλά στην αρχή (πριν φτάσει πραγματικά στα όρια) μπορεί να το δεις να αναβοσβήνει σε λακκούβα ή σε δρόμο με κλήση.... αλλά γενικά μη παίζεις με τη τύχη σου.... και επισκέψου ένα βενζινάδικο.... καθότι είναι και 200++ κιλά!! οπότε δεν λέει να σπρώχνεις :) :)
amyroukai
14/03/2009, 03:20
Συνέχεια, αλλά... 1,5 λίτρο;;; Το δικό μου κρατάει κοντά στα 5 λίτρα όταν αρχίσει να αναβοσβήνει.
5.5 λιτρα έχει το τεπόζιτο όταν αρχίζει να αναβοσβήνει η κάνουλα. 1.5 λίτρο όταν αναβοσβήνει και η τελευταία μπαρίτσα!!!
καλά δ τα λέω?????
amyroukai
14/03/2009, 05:38
5.5 λιτρα έχει το τεπόζιτο όταν αρχίζει να αναβοσβήνει η κάνουλα. 1.5 λίτρο όταν αναβοσβήνει και η τελευταία μπαρίτσα!!!
καλά δ τα λέω?????
Δε νομίζω ή μπορεί να μην έχω προσέξει ότι έχει "κάνουλα" το 650 απλά αναβοσβήνει η τελευταία μπάρα μέχρι το άδειασμα... Και το έχω φτάσει φίλε να πάρει 19,70 λίτρα μιά φορά, κάνοντας 330 χιλιόμετρα... :D
Οταν αναβοσβηνει η κανουλα και η μπαρα οχι εχει γυρω στα 5 λιτρα.Οταν αναβοσβηνουν και τα δυο τρεχατε για βενζινη, καθως μενουν γυρω στο 1,5 λιτρο.
να μαστε λοιπον
να ποσταρο 1 φωτο απο την 1η συναντηση ληστων
Μολις γυρισα (εχασα και 1 ζελατινα στον δρομο :confused: , οχι μην δοκιμασετε να σηκωσετε την ζελατινα με 150+ γιατι μπορει να φυγει :nono: , ευτυχως ειχα μαζι μου 2η :beer: )
anyway ωραια βολτα σημερις
παντα τετοια παιδια :)
κατι πεζει με την φωτο η το imageshack η ειμαι πολυ κουρασμενος για να το ψαχνω τωρα!
Πίσω και εγώ (και ο Σπύρος). Ωραία ήτανε. Τώρα που έγινε η αρχή να το ξανακάνουμε.
Μάνο πάλι καλά που είχες και την άλλη ζελατινα.:beer: :beer: :beer:
PortisHead
15/03/2009, 17:57
Το minimum που θα δεχτω....ειναι 20 φωτος απο τον καθενα...για να εξηγούμαστε.
:lol:
zvailakis
15/03/2009, 18:03
all back!! πάει και η ζελατίνα!
άντε να κάνουμε και τα επόμενα tour!!
kai mia akoma erwtisi paidia, gnwrizetai posa xlm peripou bgazei se kathe mia taxitita sto kofth i mixani????milame gia to bandit ΄07-΄08
Φίλε μου 1 >90 2>140 3>170 4 ?? 5?? 6???
Μετα τα Διοδια του Βόλου προς Αθηνα λίγο κατηφορική ευθεία είδα 240 στο κοντέρ με τριπλέτα !!!
Μετα έκοψα γιατί ακουγα μια φωνή να μου λέιει κοντά είσαι Δώσε κάτι ακόμα :uplate:
Είχε και λίγο τρέμουλο θυμήθικα και οτι η Givi λέει maximum 140 :a53:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αυτο το θεμα παιρνει συζητηση.
Συμφωνα με το εργοστασιακο (αγγλικο) manual θελει καθε 12.000 χλμ και συμφωνα
Οι Αγγλοι δεν έχουν Χιλιόμετρα !!!!!!
Λές να αναφέρονται σε μίλια???
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
θυμήθικα και οτι η Givi λέει maximum 140 :a53:
Εννοείς η βαλίτσα; Γιατί; Δημιουργεί αστάθεια; Αντε το πολύ πολύ να δημιουργεί αντίσταση. Να φύγει πάντως αποκλείεται! Προφανώς είναι το όριο του κατασκεαστή, αλλά γιατί άραγε...
Περιμένω να δώ καμιά φωτογραφία. Στην επόμενη βόλτα θα ειμαι και εγώ!!
Κώστας
Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
Εννοείς η βαλίτσα; Γιατί; Δημιουργεί αστάθεια; Αντε το πολύ πολύ να δημιουργεί αντίσταση. Να φύγει πάντως αποκλείεται! Προφανώς είναι το όριο του κατασκεαστή, αλλά γιατί άραγε...
Περιμένω να δώ καμιά φωτογραφία. Στην επόμενη βόλτα θα ειμαι και εγώ!!
Κώστας
Τριπλέτα φίλε μου !!!
και με αέρα είχε αναταράξεις!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek:
Ρε Τι πάθατε όλοι και κάνατε απόρριψη ζελατίνων???
Καλά ρε παιδιά, δεν έμεινε ζελατίνα για ζελατίνα???:confused:
Ωραία ήταν, να το ξανακανονήσουμε!:beer:
VegasKitty
16/03/2009, 05:40
Καλημερα Ληστεεεες!!! :D
Περασαμε τελειαααααααα! Εγω το λαχιστον... :look:
Τι εγινε ρε παιδες, κανετε δωρεα στο δημοσιο της ζελατινες σας??? :eyepop:
Αν ειναι ετσι, να δουμε το λαχιστον να κανουμε τις δωρεες μεταξη μας!!! :o
Χαρηκα παιδες που επιτελους μετα απο τοοοοοσο καιρο γνωριστηκαμε καπιοι απο μας!! :D
Και στην επομενη συναντηση να μαστε ακομα περισσοτεροι :winka:
και να ταν μονο η ζελατινα...
εσπασε ο μηχανισμος που κουμπωνει η ζελατινα ....δηλαδη μαλλον παμε και για αλλαγη κρανους (εκτος κιαν επιδιορθωνεται που το κοβω πολυ χλωμο...)
ευτυχως ειχα μονωτικη πανω μου και γυρισα με την 2η ζελατινα κολημενη με μονωτικη για να μην φυγει ...
VegasKitty
16/03/2009, 05:50
Πως το καταφερες καλε αυτο??? :eyepop:
ελπιζω να διορθονετε, αν και απ οτι ειπες χλωμο το κοβω... :sick:
PortisHead
16/03/2009, 05:51
Εχμμμ γκαχ...γκουχ....φωτογραφιες δεν βλεπουμε ομως... :(
VegasKitty
16/03/2009, 05:58
Στους φωτογραφους πεσ τα!!! :o
Ειμασταν προσεκτικοι ομως και τις εικονες αδειασματος του μεσημεριανου
τραπεζιου δεν της αποθανατισαμε... :look:
εσπασε ο μηχανισμος που κουμπωνει η ζελατινα ....δηλαδη μαλλον παμε και για αλλαγη κρανους (εκτος κιαν επιδιορθωνεται που το κοβω πολυ χλωμο...)
ευτυχως ειχα μονωτικη πανω μου και γυρισα με την 2η ζελατινα κολημενη με μονωτικη για να μην φυγει ...
Kαλά ρε φίλε,μήπως δεν την είχες κουμπώσει σωστά από την αρχή?? Έχουμε το ίδιο κράνος αν δεν κάνω λάθος & δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα...Anyway...Ψάξτο μήπως διορθώνεται...:wave2:
Στους φωτογραφους πεσ τα!!! :o
Ειμασταν προσεκτικοι ομως και τις εικονες αδειασματος του μεσημεριανου
τραπεζιου δεν της αποθανατισαμε... :look:
Νταξ' μωρέ....Τσιμπήσαμε λιγάκι παραπάνω:lol: :lol:
VegasKitty
16/03/2009, 06:07
Νταξ' μωρέ....Τσιμπήσαμε λιγάκι παραπάνω:lol: :lol:
Ε σα παιδια πανω στην αναπτυξη :look: και μετα που ο θαλασσινος αερας
μας την ανοιξε την ορεξη και με τις πρωτες μυρουδιες ειδα κατι προσωπα
με φατσουλες -->> :dizzy: :hypnotize :uplate: δικαιολογιμενα βρε!!! :lol:
Κατι να μας βαστιξει τοσο δρομο.... :smokin:
Κοιτα σε Suomi ,Shoei έχει ανταλακτικά !!!!
Υποθέτω οτι όλα τα κάποιας κατηγορίας έχουν :wacko:
zvailakis
16/03/2009, 06:54
Ρε σεις πλάκα κάνετε? Τίποτα δεν φάγαμε! Από ένα πιάτο φαϊ ο καθένας και κάνα δυο σαλάτες. Κάτσε να 'χαμε διανυκτέρευση ώστε να μην υπάρχει θέμα επιστροφής την ίδια μέρα και θα σου 'λεγα εγώ! Φορτωτική τις σόδες θα κάναμε μέχρι Αθήνα!
VegasKitty
16/03/2009, 06:58
Bρε λεμε δεδομενου του οτι ειχαμε επιστροφη.... :o
Τωρα αν υπειρχε διανυκτερευση.... Ασε καλυτερα.... :lol: :lol:
Μια οι μεζεδες, μια τα τσιπρα που χωρις μεζε δε πινοντε, κτλ κτλ....
Θα περναμε καμελ πακ Ζαχ γεματη με σοδα!! Ασε που δε μας εβλεπα
να γυρναμε με πανω απο 100 γιατι που να χωνεψεις βρε παιδι μ!!
Α ναι, καμοια φωτο δεν εχεις εσυ??? :evil:
zvailakis
16/03/2009, 07:01
Έχω κάνα 2 τότε που τα στήσαμε (τα μηχανάκια όχι τα πιάτα), αλλά στο σπίτι!
Τώρα δουλεύω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
16/03/2009, 07:02
Τώρα δουλεύω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Να σαι καλα με κανες και γελασα!
:rotflmao: :rotflmao:
:a22: :a029: :a9:
amyroukai
16/03/2009, 07:53
Σόρυ παιδιά αλλά ζητείται άνθρωπος να εξηγήσει σε πελάτες πως δεν γίνεται να μ@λ@κίζεσαι επί 5 μήνες και μετά να θέλεις τη δουλειά σου να γίνει σε μιά εβδομάδα...
Περάσαμε ωραία με την ληστοπαρέα, πειράξαμε τη μειοψηφία του ενός Vstrom και ενός TDM (αν είναι δυνατόν) έτσι για να νιώσουν πως είναι να είσαι "μοναδικός", ήπιαμε καφεδάκι χαλλαρότατα στη λιαδάδα, φαγητό όντως περιορισμένη ποσότητα λόγω επιστροφής αλλά ποιοτικό και φτηνό και αποχαιρετιστήριο καφεδάκι με θέα όλο το Βόλο. Ταχύτητα ταξιδίου περίπου στα 150 για όσους ανησυχούσαν για θέματα... τάξης και ασφάλειας, απρόοπτα μηδέν. Κατανάλωση λογική, περί τα 7 λίτρα/100χλμ. Και τις ευχαριστίες μας στο Σωτήρη αν δεν κάνω λάθος στο όνομα που μας γύρισε στα μέρη του.
Και οι φωτογραφίες. Δεν ήταν εύκολο να πιάσω καλή πόζα αφού όλο κάτι γκριμάτσες έκαναν τα παιδιά. :D Στο φαγητό δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το πιρούνι και να ψάχνω ψηφιακή, είχαμε μάλλον λυσσάξει εκείνη την ώρα :):)
http://www.imageshack.gr/view.php?file=hednvjrpc3f8fo7uj9te.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=mca19zjuonbegzhwzr1m.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=h7j0ol8xsv6xa351vdx1.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=1h3idy3k21c17cubxcbt.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=i7v6mk75pmyckl4doe9g.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=ezu6zg8hph2ze21l1on5.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=cvo87qisqvwhaj39grna.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=7ds5l2mncbqldw4jmqt3.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=7sl9moclf9uz188ro3ya.jpg
ΑΥΤΟΣ ο τύπος δεν υπάρχει... Διπλανό τραπέζι στην καφετέρια, πήρε λουλούδια από τη γλάστρα και τα έχωσε στα ρουθούνια :rotflmao:
http://www.imageshack.gr/view.php?file=6kdkqedmnwjd1wwi9k78.jpg
VegasKitty
16/03/2009, 08:00
Ωραιους σας εβγαλα στη σειρα τελικα! :D
Ρε τον καμμενο με τα λουλουδια!! :rotflmao: :rotflmao:
Αφου ολοι ειχαμε κανει μπανιο, και καθοταν διπλα μας...
Μηπος προσπαθουσε να μας πει κατι.... :look: :confused:
Παντος, 5 ληστες μαζεμενοι πρεπει να ναι ρεκορ.... :smilea:
Ασε δε με το που σκαμε στο λιμανι, ερχετε μια λιμενικου και μας λεει:
"εσεις εισαστε που κανετε βολτες περα δωθε στη παραλια!?!" :eyepop:
amyroukai
16/03/2009, 08:03
Ασε δε με το που σκαμε στο λιμανι, ερχετε μια λιμενικου και μας λεει:
"εσεις εισαστε που κανετε βολτες περα δωθε στη παραλια!?
Ναι αλλά δεν έχετε καλές τσάντες να κλέψουμε... Η κρίση χτυπάει παντού!
VegasKitty
16/03/2009, 08:07
To οτι κατσαμε μπροστα απ το κεντρικο κτηριο της κεντρικης "τραπεζα της ελλαδος" για να πιουμε το καφε μας δλδ δε λεει κατι... :look:
To οτι κατσαμε μπροστα απ το κεντρικο κτηριο της κεντρικης "τραπεζα της ελλαδος" για να πιουμε το καφε μας δλδ δε λεει κατι... :look:
Σαν "ληστές" που είμαστε παρκάραμε στο κατάλληλο μέρος. :lol: :lol: :lol:
Ρε Gigenis είδες τα πέλαγα που σου έλεγα???
Το χάσαμε το παρεάκι και την βόλτα!!!!!
Μπράβο ρε Λήσταρχοι αντε στην επόμενη με το καλό και ποιος ξέρει κάποτε μπορεί και να βρεθούμε!!!:beer:
ε μα!!! ένα χρόνο έκοβε βόλτες ο ληστής στην Αθήνα και ανεβοκατέβαινε Θεσσαλονίκη.... και δεν οργανωθήκαμε ποτέ!!!
Για να οργανωθούμε οι ληστές της Κρήτης..... έλα και καλοκαιριάζει!!!!!!!!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
[B]Ωραιους σας εβγαλα στη σειρα τελικα! :D
Eμένα μου έβγαλες μονόφθαλμο τον ληστή!!!!!!Δεν πειράζει:beer:
VegasKitty
16/03/2009, 09:58
Eμένα μου έβγαλες μονόφθαλμο τον ληστή!!!!!!Δεν πειράζει:beer:
:smilea: :blush:
Την επομενη φορα θα του κανω αφιερωση αμφαζ και προφιλ και θα του βγαλω
φωτο απο παντου :D
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
[B][QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
[B]Ωραιους σας εβγαλα στη σειρα τελικα! :D
Γράψε λάθος!!
VegasKitty
16/03/2009, 10:07
Γράψε λάθος!!
Δε πειραζει, θα περασει που θα παει! :p
Στην επομενη συναντηση θα αφιερωσουμε χρονο και χορο απ τις ψηφιακες μας για να κανουμε φωτογραφηση σε καθε λησταρχο που θα ναι κει :smilea:
Παντος, δε μπορειτε να πειτε, ηταν ενδιαφερον να βλεπεις 5 ληστες μαζεμενους απο κει που μονοι μας ψαχνουμε να βρουμε και κανα 2ο στο δρομο.... :look:
Καλά, αυτός ο τύπος με τα λουλούδια στα ρουθούνια δεν υπάρχει λέμε...:rotflmao:
VegasKitty
16/03/2009, 10:13
Καλά, αυτός ο τύπος με τα λουλούδια στα ρουθούνια δεν υπάρχει λέμε...:rotflmao:
Λες να τουχαν βαλει τπτ στο καφε που παραληψανε να το βαλουνε στους δικους μας?? :look:
Κορυφη παντος ειναι που το εχουμε και σε ντοκουμεντο, γιατι αντε να το πεις σε ανθρωπο και
να σε πιστεψει κιολας!!! :eyepop:
:lol: :lol: :lol:
amyroukai
16/03/2009, 13:09
Τώρα διάβασα και τα νέα των υπολοίπων... Χαμένες ζελατίνες βλέπω... Καλά ρε παιδιά, εμ... ΟΚ η κάλυψη από τον αέρα δεν είναι η καλύτερη, αλλά να φύγει έτσι από το κράνος;;; :S Κρίμα πάντως, τουλάχιστον δεν χάλασε τη μέρα και γυρίσατε με ασφάλεια. Πάντως αν κρίνω πόσο κουρασμένος γύρισα εγώ, τότε ο Ξανθιώτης πρέπει να τα έπαιξε εντελώς το βράδι.
Με μετρήσεις, γεμίζοντας μαζί με τον ληστή zvailakis, στην ίδια διαδρομή της επιστροφής και με την ίδια ταχύτητα, έκαψα 1λ/100χλμ παραπάνω. Σίγουρα το καινούριο έχει καλύτερη διαχείριση καυσίμου αλλά το δικάβαλο μάλλον κάνει τη μεγάλη διαφορά.
Περάσαμε πολύ ωραία και πρέπει να ξαναγίνει... :) Ξεκουνηθείτε και οι υπόλοιποι!
amyroukai
16/03/2009, 13:38
Eμένα μου έβγαλες μονόφθαλμο τον ληστή!!!!!!Δεν πειράζει:beer: [/B]
Αν κλικάρεις πάνω στη φωτογραφία, την ανοίγει λίγο μεγαλύτερη. Μίκρυνα την ανάλυση με πρόγραμμα, για να βγει πιο λογικό το μέγεθος αλλά πάλι την κάνει resize το imageshack. Σε αυτήν που είμαστε όλοι με τις μοτοσικλέτες, φαίνονται όλες κανονικά.
Αν κλικάρεις πάνω στη φωτογραφία, την ανοίγει λίγο μεγαλύτερη. Μίκρυνα την ανάλυση με πρόγραμμα, για να βγει πιο λογικό το μέγεθος αλλά πάλι την κάνει resize το imageshack. Σε αυτήν που είμαστε όλοι με τις μοτοσικλέτες, φαίνονται όλες κανονικά.
To είδα μετά γι'αυτό έγραψα στην Κατερίνα ''γράψε λάθος''...Πάντως περάσαμε ωραία!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
Παιδιά SOS έχει συναντήσει κανένας πρόβλημα στο ψεκασμό?????
Τις 2 τελευταίες φορές ( είχα καιρό να πάρω την μηχανή ) Bandit 650s k8 όταν πήγα να βάλω μπροστά
μου έβγαλε την ένδειξη FI και η κόκκινη λυχνία αναβόσβηνε !!!!!! ( Fuel injection)
μετά από μερικές φορές που ανοίγω έκλεινα τον διακόπτη η ένδειξη έσβυνε και έμπαινε κανονικά σε διαδικασία εκκίνησης !!!
Διάβασα στο Manual ότι πρέπει να πάω στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο !!
Πήγα άλλα δεν έβρισκαν που μπαίνει η φύσα για το διαγνωστικό :eyepop:
Mου είπαν οτι θα επικοινωνήσουν αυριο με την αντιπροσωπία και να το ξαναπάω !!!!
Εν το μεταξύ εγώ έχω ψαρώσει γιατί ο ρυθμός που το κάνει τώρα είναι ποιο συχνός !!!!!
¨όταν κλείνω το διακόπτη ακούγετε ενα σφύριγμα από δεξιά ένα αχνό τζζζζζζζζζζζ απο την πεταλούδα του ψεκασμού
εχει κανένας ιδέα ?????
Ξέρει κανείς που είναι η φύσα για το διαγνωστικό???
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Τελικά για να μην αφήνουμε κενά!!!!
Το πρόβλημα φτιάχτηκε μετά από την παρέμβαση της αντιπροσωπείας και του εξουσιοδοτημένου συνεργείου ακολουθώντας το στάδια κατά σειρά τις πιθανές που έδινε το manual μετά το διαγνωστικό έλεγχο!!!
Από το πόστ που ανακάλυψα την βλάβη :
<<βρίσκω την βλάβη η οποία πιθανολογείται σε 4 σημεία
Ignition switch Ignition switch signal is not input to the ECM.
Ignition switch, lead wire/ lead wire/
Check ECM. >>>
Τελικά μου άλλαξαν τον κεντρικό διακόπτη , το κυλινδρακι στην σέλα και την τάπα του ρεζερβουάρ
Φυσικά όλα στην εγγύηση !! Τέλος καλό όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης επειδή συνήθως μόνο τα κακά γράφουμε θα ήθελα να ευχαριστήσω
τα παιδία στην Αντιπροσωπεία Σφακιανάκη Suzuki Ηρακλείου Κρήτης (Γιώργος και Γιώργος) ) χειρίσθηκαν το θέμα άψογα και Τάχιστα
Και το εξουσιοδοτημένο που με το που ήρθαν τα πράγματα μου έφτιαξε το μηχανάκι αμέσως!!!
Moto teach Τριανταφυλλίδης Γιώργος
Αυτά!!!!!!!!!!!!!
zvailakis
18/03/2009, 10:03
Good to know ότι όλα πήγαν καλά!!!!!
amyroukai
18/03/2009, 12:03
Δηλαδή κάποια επαφή στον κύλινδρο της κλειδαριάς τιμονιού δεν έκανε καλά τη δουλειά της, ή, μια που η πλεξούδα από το τιμόνι πάει πακέτο με την κλειδαριά, είχες το ίδιο πρόβλημα με εμένα με το κομμένο καλωδιάκι. Το ψάξατε να δείτε στα ανταλλακτικά που βγήκαν τι ακριβώς ήταν;
zvailakis
18/03/2009, 13:26
Ρύθμιση αναρτήσεων, τι έχετε πειράξει? Πως σας φαίνεται?
Άντε να λέτε να αρχίσω να ψάχνω το μηχανάκι!
amyroukai
18/03/2009, 13:49
Επίσης κωμικό, Δευτέρα βράδι, γυρνάω σπίτι μετά το 4ο μπάλωμα του πίσω ελαστικού και με τα νεύρα που είχα, σκότωνα άνθρωπο. Τι κατάρα είναι αυτή, δεν θα το καταλάβω ποτέ... Επισκευή στον Τάσο στην Αχιλλέως αν δεν κάνω λάθος, 20αρικάκι (λίγο τσιμπητό ή νομίζω; ) βγάλαμε και άλλο ένα κομματάκι γυαλί από το πέλμα που δεν είχε προλάβει να κάνει τρύπα, τέλος πάντων, γυρνάω προς τα πίσω. Βρίσκομαι και με τον φίλο και κουμπάρο με το μικρό αδερφάκι το GS500F και λέμε πάμε για ένα μπυράκι να χαλαρώσουμε. Στο φανάρι Κηφισίας στον Ερυθρό Σταυρό, πολλά παπιά τριγύρω και ένα TDM900 αριστερά μου με έναν πολλά βαρύ και όχι επάνω. Αποφασίζω να δώσω τόπο στην οργή και να μην κάνω τίποτα παιδιάστικο, αλλά με το που ανάβει το φανάρι, ο μάγκας το σκίζει και πάει να με πετάξει δεξιά για να μπει κέντρο της αριστερής λωρίδας, την είχε κληρονομιά από τον παππού του μάλλον. Εννοείται ότι η πρώτη αντί να αλλάξω στις 6000 έσκασε στις 12000, η δευτέρα επίσης και η τρίτη (το TDM ήταν για τα καλά στον καθρέφτη) αλλά ο αλλοδαπός μαυριδερός με το krypton ήταν μπηχτός πράκτορας της Yamaha για να με κλείσει αφού έκανε βουτιά αυτοκτονίας από κολλημένος στη μπαριέρα αριστερά, τέρμα δεξιά για να περάσει πάνω από τη γέφυρα της Κατεχάκη με αποτέλεσμα να κλείσω το γκάζι, να στριμωχτούμε και με ένα αυτοκίνητο, οπότε φρέναρα πίσω από το αυτοκίνητο στην είσοδο της ανισόπεδης και άφησα τον πτωχό δικύλινδρο να περάσει φρεναριστός (κο-κο-κο) κάτω από τη γέφυρα μαζί με το τσάι, τις ζάχαρες και τη φετούλα το λεμόνι. Καλό είναι να κερνάς τους συνάδελφους ένα αφέψημα, καλύτερο είναι να μπορέσεις να ζήσεις για να τους ξανακεράσεις. Ηρέμησα μετά τη μ@λ@κί@ που έκανα και γύρισα χαλαρότατα και χαμογελαστά, με έκραξε και ο κουμπάρος για την ανωριμότητά μου αλλά τι τα θες... Η πιο πάνω ιστορία αποτελεί προϊόν φαντασίας, έχει επεξεργαστεί ψηφιακά, κλπ κλπ γιατί στην πραγματικότητα ποτέ δεν τρέχω. Ούτε καν με τα πόδια :)
zvailakis ξεκίνα βλέποντας το πόσο καθαρά είναι τα καλάμια του μπροστινού. Αν είναι πεντακάθαρα, πράγμα που σημαίνει ότι εξαντλείς τη διαδρομή στο καλάμι, βάλε παραπάνω προφόρτιση, εγώ την έχω στο 3 αλλά είμαι και πολλά κιλά παραπάνω από εσένα (95) και το πάω δικάβαλο συχνά. Το ελατήριο πίσω είναι ιδανικά περίπου στο 4 με 5 για τα κιλά μου, το είχα στο 7 στην εκδρομή (τέρμα) αλλά δεν είναι αρκετό για 2 άτομα ακόμα και έτσι. Πρέπει να το μαλακώσω πάλι γιατί πηδάει σαν κατσίκι τώρα στις λακκούβες. Επαναφορά στη μέση, στο 2 αν δεν κάνω λάθος έχει ένα βιδάκι κάτω από το αμορτισέρ. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μια επίσκεψη στην K-shock να το κάνω ακριβώς στα μέτρα μου μπρος-πίσω με λαδάκια/ελατήρια/βαλβίδες (λογικά κάπου 350? όλα), αλλά όπως και με αρκετά άλλα, περιμένω να εισπράξω από πουθενά πρώτα...
Καλημέρα παιδιά,είχα ένα ατυχες περιστατικο με τη σέλα!!!κάποιος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μου έσκισε τι σέλα μου!!!!!!!!!!!!!!έχω ένα 650 κ8.Τι κάνω????Ταπετσέρη???/
Έχεις δύο επιλογές.... ή πας σε κάτι πιο όμορφο (ακριβό) όπως bagster ή πας σε κανένα αλάνι που ντύνει σέλες να σου βγει οικονομικά!!!
Το να αλλάξεις σέλα μάλλον είναι ανούσιο....
αααα και να του σκίσουν τίποτα άλλο αυτουνού που σου την έσκισε!!!!!!!!!
amyroukai
19/03/2009, 02:26
Καλημέρα παιδιά,είχα ένα ατυχες περιστατικο με τη σέλα!!!κάποιος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μου έσκισε τι σέλα μου!!!!!!!!!!!!!!έχω ένα 650 κ8.Τι κάνω????Ταπετσέρη???/
Έχει ειδικευμένους "ταπετσέρηδες" αν ανοίξεις περιοδικά μοτοσικλέτας έχει στις τελευταίες σελίδες διαφημίσεις από επισκευές σε σέλες.
Αν μου χαλάσουν οι κ***γάτες της μαμάς που γυρνάνε ελεύθερες στο οικόπεδο τη δική μου (για την ώρα μόνο την κατουράνε) θα δοκιμάσω και μια στρώση gel κάτω από το βινύλιο... Αφού τη ντύσω με τομάρι γάτας. :lol: