View Full Version : GSF 600/650 s Bandit
Καλησπερα και παλι.
Δεν ξερω αν κανω σωστα που ρωταω εδω... Ειδα ενα bandit απο εμπορο και συγκεκριμενα τον Γκουντουφα στη μηχαλακοπουλου. Εχετε αποψη για το συγκεκριμενο μαγαζι?
Το οδηγησα το μηχανακι και μου φανηκε τιμιο για τα χρηματα που ζητουσε. 3500 για μοντελο 07 με 12.000χλμ με book service. Ενω φαινονται λιγα τα χλμ να πω εδω οτι το μηχανακι φοραει ακομα τα μαμα λαστιχα (παραγωγη 5ος 2007) και δεν μου φανηκαν ζορισμενα. Σιγουρα ομως την αλλαγη την θελουν. Δισκοπλακες αθικτες και γενικα επειδη το οδηγησα μου αφησε πολυ καλη εντυπωση. Ενα αλλο πχ που ειχα οδηγησει μου φαινοταν πως δεν τραβαγε σωστα.
Τι λετε? υποτιθεται μου δινει και εγγυηση 6 μηνες αλλα ενας θεος ξερει τι ορους θα εχει. Αυτο θελει διευκρινιση... Μου κανει εντυπωση ομως γτι γενικα τους εμπορους δεν τους εμπιστευομαι και πολυ.. Και αν υποθεσουμε πως το μηχανακι ειναι σωστο , απο που βγαζεια υτος και το δινιε 3500???
amyroukai
29/10/2010, 19:34
Σωστές ερωτήσεις, αλλά δεν ξέρεις ποτέ. Κατάσχεση από δάνειο που δεν πληρώθηκε ας πούμε...; Ανταλλαγή κάποιου "κ@βλωμένου" που το έδωσε όσο-όσο για να πάρει το οτιδήποτε άλλο;
Αν δεν έχει σημάδια πουθενά (πλαίσιο, πιρούνι, ψαλίδι, μαρσπιέδες, καθρέφτες, καπάκια, εκεί που πιάνουν τα στοπ της τιμονόπλακας στο λαιμό) λογικά δεν είναι πεσμένο και φτιαγμένο.
Οι έμποροι υποχρεούνται λόγω κοινοτικής νομοθεσίας να δίνουν 6μηνη εγγύηση στα μεταχειρισμένα.
Ειχε σημαδι απο στατικο πεσιμο το οποιο δε μου φανηκε κατι τραγικο.
Και μαλιστα το καταλαβα οτι ηταν στατικο γιατι το ενα καπακι του κινητηρα δεν ειχε γραμμες απο γρατσουνιες αλλα απλα λιγα μπιμπικακια οπως οταν ακουμπας για πολυ ωρα το χερι σου σε κατι σαγρε. Στο φερινκ ισα που φαινοταν που ακουμπησε και το εψαξα για να το δω. Απο σταση δε με ενοχλει να εχει πεσει. Κι εμενα το cb μου χε πεσει και δεν επαθε τιποτα. Εν κινησει ομως εχω πολλους ενδοιασμους.. Τα περισσοτερα που εχω δει εχουν φαει μια δυο στατικες αλλα με πολυ χειροτερα σημαδια. Ενα που ειδα αθικτο το οδηγησα και μου φανηκε πως δεν τραβαγε σωστα...
Εμενα παντως μου αρεσε γτι ειδα βιβλιαρακι με σφραγιδες απο επισημο αντιπροσωπο (σφακιανακη). Θα μου πεις αντιγραφονται αλλα αν παρω στο σφακιανακη και δωσω τον αριθμο πλαισιου δε θα μου δωσει τα σερβις που εγιναν?
Η 6μηνη εγγυηση τι παρεχει?? Γτι εγω τον ρωτησα τι ακριβως διενι και δε μ πε.. Και του λεω ωραια, δηαλδη αν παθει καποιο ηλεκτρολογικο προβλημα που δεν ειναι εξαιτιας μου (ενα tps ρε παιδι μου) θα με καλυψει? μου τα μασησε αρκετα εκει... Αν ειναι να ειναι εγγυηση να ειναι ΣΩΣΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ..
amyroukai
29/10/2010, 20:27
Νομικός δεν είμαι, αλλά και στην "σωστή" εγγύηση της διετίας, αν πάθεις κάτι, θα φτύσεις αίμα για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Το αυτό λογικά ισχύει και σε αυτές τις περιπτώσεις.
edit: Ήρθε το πακέτο από Αγγλία. Θα το ανοίξω αύριο να δω με το φως της μέρας.
Πλαϊνό καπάκι 83 ευρά και άλλα 8.5 η φλάντζα, μόνο παραγγελία το καπάκι, για την οποία θέλει προκαταβολή και 2 εβδομάδες αναμονή! Άντε λέμε να πέσεις και να χαλάσει μόνο αυτό και να καίγεσαι να κυκλοφορήσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Νομικός δεν είμαι, αλλά και στην "σωστή" εγγύηση της διετίας, αν πάθεις κάτι, θα φτύσεις αίμα για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Το αυτό λογικά ισχύει και σε αυτές τις περιπτώσεις.
edit: Ήρθε το πακέτο από Αγγλία. Θα το ανοίξω αύριο να δω με το φως της μέρας.
Πλαϊνό καπάκι 83 ευρά και άλλα 8.5 η φλάντζα, μόνο παραγγελία το καπάκι, για την οποία θέλει προκαταβολή και 2 εβδομάδες αναμονή! Άντε λέμε να πέσεις και να χαλάσει μόνο αυτό και να καίγεσαι να κυκλοφορήσεις... ποιο καπακι εννοεις γιαννη?
amyroukai
29/10/2010, 21:31
Αριστερό καπάκι μοτέρ. Θα το ανοίξω αύριο να δω αν απλά σκίστηκε η φλάντζα, γιατί εκεί που τρίφτηκε δεν έχει τρύπα. Ελπίζω απλά να μην έχουν σπάσει οι βίδες μέσα στο μπλοκ, δεν θα βγουν εύκολα...
Εννοώ παραγγελία από Σφακιανάκη, όχι από ebay, δεν έχω βρει παρά μόνο ολόκληρα μοτέρ. 300 λίρες για 750 αερο(ελαιό)ψυκτο. Κομπλέ. Φαντάζεσαι τι σκέψεις πέρασαν από το βρώμικο μυαλό μου...
Αριστερό καπάκι μοτέρ. Θα το ανοίξω αύριο να δω αν απλά σκίστηκε η φλάντζα, γιατί εκεί που τρίφτηκε δεν έχει τρύπα. Ελπίζω απλά να μην έχουν σπάσει οι βίδες μέσα στο μπλοκ, δεν θα βγουν εύκολα...
Εννοώ παραγγελία από Σφακιανάκη, όχι από ebay, δεν έχω βρει παρά μόνο ολόκληρα μοτέρ. 300 λίρες για 750 αερο(ελαιό)ψυκτο. Κομπλέ. Φαντάζεσαι τι σκέψεις πέρασαν από το βρώμικο μυαλό μου... εφαγες που εφαγες τη σουπα θα παθενες τιποτα να χαλασεις το δεξι καπακι?
amyroukai
29/10/2010, 21:40
Γιατί είναι φτηνότερο; Τι να κάνω, δεν υπάρχει σημείο που να μην βρήκε κάπου! Απλά σύρθηκε από αριστερά... Το καλό είναι ότι όοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν φτιαχτεί, θα είναι βελτιωμένο και σαν καινούριο.
Για την ώρα, με έχει διαολίσει το καβασάκι ΖΧ6 του 2005/6 και έχει κολλήσει ο εγκέφαλος στο πράσινο... Μαμημένα GSXR600/750 δεν βρίσκω σε "λογικά" χρήματα.
δεν ειναι φτηνοτερο . εχω εγω ομως ενα
αντε με το καλο να το σημαζεψεις και ποτε ξανα
amyroukai
29/10/2010, 22:16
Αμην.
Το δεξί είχε σημάδια από παλιότερη στατική πτώση, πριν ακόμα το πάρω. Δεν έπαθε κάτι παραπάνω με το ατύχημα, νομίζω. Δεν αξίζει να το αλλάξω για λίγη μπογιά, σχεδόν δεν φαινόταν.
Καγκελάκι αμυρου και δεν χρειάζεται να περιμένεις.
Μπορεί να είναι φτηνά τα καπάκια, είναι όμως και μεγαλύτερη μανούρα, να τα αλλάξεις, σε ενδεχόμενη.
Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να σου έρθω, να βάλω την επέκταση του φτερού :D (ξέρεις τώρα, γρύλλος κτλ κλπ).
Ερώτηση: Έχει κάποιος αγοράσει εργαλείο για το φίλτρο λαδιού, από Ελλάδα, γιατί από ebay δεν συμφέρει να πάρεις μόνο αυτό.
amyroukai
30/10/2010, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να σου έρθω, να βάλω την επέκταση του φτερού :D (ξέρεις τώρα, γρύλλος κτλ κλπ). Επειδή ως γέροι άνθρωποι δεν έχουμε λόγο να σκύβουμε, πιο απλό είναι κατσαβιδάκι, βγάλσιμο φτερό, κόλλημα και θα βρω το τρυπάνι να βάλουμε και τις βίδες... Και το extenda fenda θα είναι έτοιμο!
Ερώτηση: Έχει κάποιος αγοράσει εργαλείο για το φίλτρο λαδιού, από Ελλάδα, γιατί από ebay δεν συμφέρει να πάρεις μόνο αυτό. ειχα ρωτησει εγω και μου ειπαν κανα 40αρι οποτε δεν.
πηρα ομως αλυσιδα και το εβγαλα μια φορα που εκανα την αλαγη μονος μου.
amyroukai
30/10/2010, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
πηρα ομως αλυσιδα και το εβγαλα Η πιο φτηνή πατέντα βγαλσίματος που είχα δει ήταν κάρφωμα με κατσαβίδι και περιστροφή. Ούτε ειδικά εργαλεία ούτε τίποτα. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να το σφίξεις με τον ίδιο τρόπο... :lol:
Τα φιλτροκλειδα φθηνά είναι. Έχει και στο Praktiker κάτω από 10 ? αλλά νομίζω είναι με καδένα που μπορει να κάνεις ζημιά κατά σφύξιμο. Προτιμήστε αυτά με ιμάντα. Επίσης: http://www.rider-world.com/rider/store/catalogue/10003406.action
Το εκλεισα τελικα :)
Μοντελο 08 με ABS και yoshimura εξατμισουλα. Μπολικα χλμ αλλα ειναι αληθινα και απο σοβαρο ανθρωπο που ειναι και συναδελφος του πατερα μου. Την πεμπτη παμε για μεταβιβαση :)
amyroukai
01/11/2010, 18:41
Καλοτάξιδο :):):)
επίσης αν ο ιδιοκτήτης όπως λες είναι σοβαρός, τα χιλιόμετρα μικρή σημασία έχουν!
Kαλοταξιδο,καλα χιλιομετρα να εχεις!:wave2:
Με το καλο να το παρεις.
:beer:
Με το καλο!
Καλοταξιδο κ αγρατζουνιστο.
Αληθεια, τι εστι "σοβαρος" ανθρωπος;;;;
Πως η "σοβαροτητα"-φανεια χαρακτηριζει την κατασταση μιας (Bandit) μοτο;
amyroukai
01/11/2010, 20:14
Οι σοβαροί άνθρωποι δεν σκίζουν μηχανάκια... Κατάλαβες ασόβαρε; :lol:
Ισως ειναι ιδεα μου, αλλα αλλες ορεξεις εχει ενας 25χρονος μηχανοβιος και αλλες ενας 45αρης. Φυσικα με σεβασμο προς τους μεγαλυτερους αλλα δε νομιζω οτι ο τελευταιος βαραει κοφτες σε καθε στενο. Εγω πχ με το cb400 το εκανα μεχρι που βαρεθηκα.
Δεν ειπα οτι το μηχανακι δεν εχει βαρεσει ποτε του κοφτη. Ειπαμε δεν ζω και στον κοσμο μου. Απλα μου εμπνεει περισσοτερη εμπιστοσυνη.
Ισως να ειναι ιδεα μου. Τα φαινομενα μπορει να απατουν. Εγω απλα παιζω με τις πιθανοτητες και διαλεγω παντα safe
Το σκισιμο στο μηχανακι συνηθως φαινεται και στις δισκοπλακες. Σε μηχανακι 2-3 χρονων ειναι απιθανο να εχουν αλλαξει και εινια και σπανιο να τις βγαλει καποιος να τις τορνισει για να φαινονται λειες. Ειδα καμια 10αρια bandit και 2-3 υποπτα για σκισιμο (λογω ιδιοκτητη) ειχαν αρκετο δοντι.
Δοκιμασα και το abs σημερα που το οδηγησα και δεν ειναι κακο. Ειδικα στο μπροστινο φρενο πρεπει να κανει θαυματα. Στο πισω ομως ιδανικα το θελω σε κουμπακι μιας και μου θυμιζει το σπαστικο κρακ κρακ στο αμαξι. Απλα το abs θελει σωστα λαστιχα για να λειτουργησει γιατι κι ενα bandit με abs που οδηγησα ειχε λαστιχα φυτιλια και δεν φρεναρε ωραια.
ΥΓ οι σοβαροι ανθρωποι σκιζουν τα μηχανακια ζεστα.. Οι βλαμμενοι τα σκιζουν και κρυα...
Νομιζω το δοντι στις δισκοπλακες δεν σημαινει απαραιτητα σκισιμο.
Μπορει να σημαινει πολυ βαρος- δικαβαλλος, ακομη να εχει κανει χλμ περισσοτερα απο αυτα που δειχνει το κοντερ.
Τελικα, βρε συ αμυρου, εγω που ειμαι σαρανταρης ειμαι α-σοβαρος που περνω καλα με την μοτο μου;
Και εαν ναι, εσυ που κοντα μου εισαι (ηλικια) κ με καταλαβαινεις
το σκιζω;;; -μην εισαι σκληρος μαζι μου- ;) ( εκτος απο τις φορες που προσπαθω να σε "πιασω" για να
σου επισημανω οτι τρεχεις). :p
Φιλε ντιμζαν, ο 25αρης δεν θα παρει Bandit. Ενα commuter σαν κι αυτο
εχει πιο ωριμο κοινο (εξαιρωντας εμενα). Αλλωστε το σημερινο Bandit, δεν εχει
σχεση με τα παλαιοτερα μοντελα. Ειναι πιο "τουριστικο" κ οχι τοσο "αλητικο".
Επισης πολυ καλα κανεις και την ψαχνεις. Λεφτουδακια δινεις κ οσο περισσοτερο τοπο πιασουν,
τοσο το καλυτερο. Αλλα δεν εχει να κανει η ηλικια. Αυτο ηθελα να επισημανω.
Εγω παντως φιλε μου 23 ειμαι και πηρα το bandit.
Δε βρηκα τιποτα αλλο αξιολογο σε 4κυλ , σε αυτα τα χρηματα και σε αυτη την ηλικια.
Πιθανον το προφιλ του να μην ταιριαζει στην ηλικια μου ομως ταιριαζει η οδηγηση του στα μετρα μου.
Αργα η γρηγορα θα γινει και full faired η εντελως γυμνο γιατι αυτο το λιγο γυμνο λιγο φερινκγ ειναι για ντεμι καταστασεις :D
http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/2265/4561/5662280120_large.jpg
http://i97.photobucket.com/albums/l238/rivers_bucket/Bandit.jpg
amyroukai
01/11/2010, 22:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Νομιζω το δοντι στις δισκοπλακες δεν σημαινει απαραιτητα σκισιμο. Συμφωνώ! Το δικό μου μετά από 60000 χιλιόμετρα και έχει ελάχιστο. Άδικα με κατηγορείτε κύριε κακέ Δόχτωρα να η απόδειξη δεν τρέχω. Ή δεν φρενάρω... :beer: :rotflmao:
Dimzan όπως και να έχει, δεν κάνει το μηχανάκι τον οδηγό... Μπορείς να κάνεις τις ατέλειωτες καφρίλες με το Bandit όπως πολλάκις έχει αποδειχτεί και να περάσεις υπέροχα ακόμα και σε "αταίριαστο" περιβάλλον, όπως η πίστα. Θα τα δεις σιγά σιγά, όρεξη να έχεις να στρίβεις... :)
Να πω την αληθεια το στριψιμο το φοβαμαι... Ουτε με το cb πλαγιαζα πολυ...
Ο φοβος λενε δεν ειναι καλος συμμαχος, στις μηχανες ομως προτιμω να μου δειξει καποιος αλλος παρα να πειραματιστω μονος... Το γιατι ειναι προφανες...
Αντε να το παρω γιατι μου χει λειψει ο ηχος του 4κυλ.... Κολλημενος ε??
Κολλημένος; Ναι! Αλλά αυτό είναι ωραίο κόλλημα!
Με μαμά εξάτμιση είναι το μηχανάκι που παίρνεις; Αν ναι, δεν θα πολυ-ευχαριστηθείς τον ήχο...
Σε αναφορά του στριψίματος, του φόβου πλαγιάσματος κτλ-κλπ, σε 1η ευκαιρία πήγαινε σε ένα σχολείο. Μόνο καλό θα κάνει, και θα "λυθούν" τα χέρια σου.
amyroukai
02/11/2010, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
Να πω την αληθεια το στριψιμο το φοβαμαι... Κακώς. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ φοβάμαι από ένα σημείο και μετά. Όχι το στρίψιμο το ίδιο, εμένα με πιάνει ανησυχία για το τι έχει μέσα στη στροφή και δεν φαίνεται. Από πέτρα, νερά, αυτοκίνητο, άλλο μηχανάκι, κανένα ζώο... Αλλά δεν είναι λόγος για να μην ευχαριστηθώ το στρίψιμο. Λίγο πιο προσεκτικά, απλά.
Ο φοβος λενε δεν ειναι καλος συμμαχος, στις μηχανες ομως προτιμω να μου δειξει καποιος αλλος παρα να πειραματιστω μονος.Δεν είναι καλό να φοβάσαι, διότι πρώτον παίρνεις λάθος γραμμές, δεύτερον ασυναίσθητα σφίγγεις το τιμόνι. Αν σφίξεις το τιμόνι (ανθρώπινο είναι) η μηχανή σταματάει να στρίβει. Την βλέπεις να πηγαίνει "λάθος", φοβάσαι περισσότερο, σφίγγεις και άλλο, βλέπεις τον κύκλο... Και μετά γίνονται και άλλα λάθη, δεν έχει νόημα να τα αναλύσουμε τώρα. Πάντως δυστυχώς, αν γίνουν λάθος όλα μία φορά, μετά μένει ο φόβος και γίνονται λάθος συνέχεια.
Προτείνω ανεπιφύλακτα και ας θεωρηθεί διαφήμιση, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεις, να κάνεις το 0-300 riding school. Όχι καλιφόρνιες και άλλα πιστάδικα. Είναι το 100% χρήσιμο και καλύτερο έξοδο που θα κάνεις για τη μοτοσικλέτα σου και για εσένα.
Αντε να το παρω γιατι μου χει λειψει ο ηχος του 4κυλ.... Κολλημενος ε?? Υπάρχουν και άλλα μοτέρ, ε; Χμ... :lol:
( εκτος απο τις φορες που προσπαθω να σε "πιασω" για να σου επισημανω οτι τρεχεις). :p Δεν με βοηθάει το αλτσχάιμερς... Μάλλον εννοείς τις φορές που κάνεις βόλτα όσο προσπαθώ να το παίξω γρήγορος; :P
Το πηρα σημερα τελικα :)
Μολις γυρισα απο την πρωτη βολτα...
Τι ΡΟΠΗ ειναι αυτη ρε παιδια? Με τριτη σε μαπα δρομο κανει πολυ παιχνιδι...
Καλη αισθηση τελικα και το abs αν και δεν σε αφηνει να παιξεις πισω...
Ενσταση μονο για τον ηχο παρα τη yoshimura που φοραει (με βγαλμενη ταπα). Το cb ειχε πιο ωραιο ηχο..
Μου δωσε και τη μαμα εξατμιση ο ανθρωπος.. Παιδια ζυγιζει χαλαρα 8-10 κιλα οπως την ενιωσα...
amyroukai
02/11/2010, 19:48
Τι ΡΟΠΗ ειναι αυτη ρε παιδια? Άντε αγρατσούνιστο να'ναι... :)
Αλλά... Μάλλον το CB σου ήταν ψοφίμι. Γιατί εγώ μόλις το ξαναπήρα είπα "αμάν αυτό κάποτε επιτάχυνε" :lol:
Ο ήχος παίζει πάρα πολύ από εξάτμιση σε εξάτμιση.
Πάντως πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι έχει τις καλύτερες επιταχύνσεις εν κινήσει και την πιο υψηλή τελική από τα 600άρια street.
Καλοτάξιδος και αγρατσούνιστος
:beer: :beer: :beer:
amyroukai
02/11/2010, 20:06
Χμ, αν και παραβαίνει κατά τι τους κανόνες, αύριο λέμε με Bikenest και pektis για μπυρίτσα το βράδι, αν ψήνεται κανείς, πμ... ;)
Λογικά, Φιλαδέλφεια ή Περιστέρι...
well done!! :wave2:
Καλοτάξιδο και αγρατζουνιστο.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Χμ, αν και παραβαίνει κατά τι τους κανόνες, αύριο λέμε με Bikenest και pektis για μπυρίτσα το βράδι, αν ψήνεται κανείς, πμ... ;)
Λογικά, Φιλαδέλφεια ή Περιστέρι... [/QUOT
για τι ώρα περίπου λετε???
amyroukai
02/11/2010, 20:22
@peter86 Σε πμ-ισα :)
Μεσα αν και δουλευω ως αργα...
amyroukai
02/11/2010, 20:31
@dimzan επίσης πμ
ilias integra R
02/11/2010, 21:27
dimzan καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι......επελεξες μια μηχανη που δεν θα σε προδωσει αν και απο τα ποστ σου που διαβασα ξερεις τι ψαχνεις και μπραβο σου...εισαι πολυ λογικος για την ηλικια σου!!!
Γιαννη εαν χωραει αλλο ενα banditaki στην παρεα σας ερχομαι και εγω αυριο....κατα τις 9!!!:wave2:
Καλορίζικος dimzan!
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος.
valantis8
03/11/2010, 19:49
Σας ευχαριστω ολους :)
καλοριζικο, καλοταξιδο, και να το χαρεις με την ψυχη σου.
NEIL PRYDE
03/11/2010, 20:42
"Προτείνω ανεπιφύλακτα και ας θεωρηθεί διαφήμιση, με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεις, να κάνεις το 0-300 riding school. Όχι καλιφόρνιες και άλλα πιστάδικα. Είναι το 100% χρήσιμο και καλύτερο έξοδο που θα κάνεις για τη μοτοσικλέτα σου και για εσένα."
+1000
:beer:
amyroukai
04/11/2010, 07:24
Καλό το χτεσινό :)
Και σε άλλα! :beer:
dimzan καλοταξιδος και παντα ορθιος:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ευχαριστω φιλε μου!
Ωραια και η μπυριτσα χθες ;)
Επισης για οποιον ενδιαφερεται εχω το αγγλικο manual για τα ψεκαστα bandit 650 σε pdf. Εφαγα τον τοπο να το βρω γιατι αρχικα εβρισκα μονο για το καρμπυρετερατο και τελικα το πληρωσα απο εδω μερικα δολαρια http://www.tradebit.com/ Οποιος το θελει του το στελνω σε μειλ ;)
Το manual θα το ήθελα εγώ dimzan..
έχω το βιβλίο του Haynes που με έχει βοηθήσει πολύ, αν κάποιος θέλει να του σκανάρω για συγκεκριμένη δουλειά, πμ
Οριστε και το λινκ για το μανιουαλ http://www2.zippyshare.com/v/41850863/file.html
Αν δεν επιτρεπεται που το ανεβασα η παραβαινω καποιον κανονα σβηστε το ποστ
dimzan, είσαι ο προσωπικός μου θεούλης!
Το έψαχνα διαολεμένα και δεν το έβρισκα!!!
Πολλά ευχαριστώ, πάρε καναδυό δικτυακές :beer: :beer: και η συνέχεια από κοντά.
Οριστε και το λινκ για το μανιουαλ http://www2.zippyshare.com/v/41850863/file.html
εχω ξεφυλλισει ολο το θεμα για το bandit αλλα δεν ειδα πουθενα κανενα ποστ για το manual του.οπως επισης και στο ιντερνετ.σ ευχαριστω πολυ.πραγματικα σου ανοιγει τα ματια για πολλα θεματα.μεχρι το ιταλικο ειχα βρει αλλα απο αγγλικο τιποτα.οτιδηποτε εχει σχεση με την μηχανη αυτη καλο θα ηταν να γινεται ποστ εδω μεσα.και παλι ευχαριστω.
Αν και έχω ήδη αγοράσει το Haynes μπράβο στο φίλο που το ανέβασε. Η γνωση πρέπει να διαδίδεται ώστε να εμπλουτίζεται και να εξειδικεύεται για τους επόμενους και όχι να μένει στους λίγους :a013: ( :evil: ). Το δικό μου επάγγελμα έτσι πάει μπροστά εδώ και δεκαετίες τώρα. :winka:
amyroukai
05/11/2010, 17:01
Έχω του 650 αεροελαιό στα αγγλικά... Για το 600 δεν θυμάμαι.
.... δεν θυμάμαι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
amyroukai
05/11/2010, 17:46
:beer: Καριόλη... :rotflmao:
Πωλείται μινιατούρα (μόνο για ιδιοκτήτες Bandit):
γκαντεμογ@μοσαυρος με επιτυχία στον μαγνητισμό μ@λ@κί@ς και επιρρέπεια στη λήθη....:D
Μοντέλο: απαιχτο!
Πωλητής: καριόλης!:D :D
Πέραν της μπούρδας:
Έχει κανείς βάλει άλλο τιμόνι σε ληστή;;;
Είναι όντως πολύ ενοχλητική η κλίση του "μαμά".
Μου φαίνεται θα ψαχτώ εντονότατα, τώρα που θα βρίσκομαι στην χώρα που ο ληστής διαπρέπει, και οι συμβουλές εκτός από ευπρόσδεκετες, είναι απαραίτητες.
Dr Evil αλλαξε σε παρακακω τη φωτο στο προφιλ σου γιατι αδυνατω να παρακολουθησω τις συζητησεις:eyepop: :eek:
Dr Evil αλλαξε σε παρακακω τη φωτο στο προφιλ σου γιατι αδυνατω να παρακολουθησω τις συζητησεις:eyepop: :eek:
Παρακολουθείς όμως εμένα (το τι λέω, αδιάφορο.....) :lol: :lol: :lol: :lol:
(Θα το κάνω βρε, όταν η Κίττυ μου ποζάρει ετς...). ;)
Παρακολουθείς όμως εμένα (το τι λέω, αδιάφορο..... αναγκαστικά
Ψύλλου κουβέντα, σε σύγκριση με τα παραπάνω.
Απευθύνομαι κυρίως σε όσους έχουν "φορέσει" τα ANGEL.
Τα έχω 9.000 χλμ στο μηχανάκι, και για τα 7.000 απ'αυτά τα έβριζα με την ψυχή μου.
Κάνα μήνα τώρα, έχω αυξήσει την πίεση σε 38/40, για λόγους οικονομίας (έχω πολύ τακτικά 160 χλμ πορείας σε ΕΟ) και τα μαμημένα κρατάνε πολύ καλά, συγκρίνοντας πάντα σε αντίστοιχες καταστάσεις "ζεστάματος" και καφούρα φακτορ.
Παίζει να θέλανε τόσο παραπάνω πίεση από της μαμάς Σουζούκι προτεινόμενες;
Είμαι τόσο χαζός που δεν χαμπαριάζω ένα αξιοπρεπές ελαστικό για 7 χιλιάρικα του μέτρου;
Είναι τόσο ST που τα χιλιόμετρα σε ελληνική άσφαλτο δεν τους λένε όσο αλλού;
Κάνω παρέα με αλτσχαϊμερζ΄ς γκαϊζ (κ όχι γκεϊζ) που επηρεάζομαι;
Είναι η ηλικία ή η μ@λακία μου;
Πληζ χελπ (και άσχετοι είρωνεις με μονοκύλινδρα Γιαμάπα, παρακαλούνται να κάτσουν στα αυγά τους)
αναγκαστικά
Ετς.
Στα λόγια μου ήρθες!:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Ψύλλου κουβέντα, σε σύγκριση με τα παραπάνω.
Απευθύνομαι κυρίως σε όσους έχουν "φορέσει" τα ANGEL.
Τα έχω 9.000 χλμ στο μηχανάκι, και για τα 7.000 απ'αυτά τα έβριζα με την ψυχή μου.
Κάνα μήνα τώρα, έχω αυξήσει την πίεση σε 38/40, για λόγους οικονομίας (έχω πολύ τακτικά 160 χλμ πορείας σε ΕΟ) και τα μαμημένα κρατάνε πολύ καλά, συγκρίνοντας πάντα σε αντίστοιχες καταστάσεις "ζεστάματος" και καφούρα φακτορ.
Παίζει να θέλανε τόσο παραπάνω πίεση από της μαμάς Σουζούκι προτεινόμενες;
Είμαι τόσο χαζός που δεν χαμπαριάζω ένα αξιοπρεπές ελαστικό για 7 χιλιάρικα του μέτρου;
Είναι τόσο ST που τα χιλιόμετρα σε ελληνική άσφαλτο δεν τους λένε όσο αλλού;
Κάνω παρέα με αλτσχαϊμερζ΄ς γκαϊζ (κ όχι γκεϊζ) που επηρεάζομαι;
Είναι η ηλικία ή η μ@λακία μου;
Πληζ χελπ (και άσχετοι είρωνεις με μονοκύλινδρα Γιαμάπα, παρακαλούνται να κάτσουν στα αυγά τους) εγω παντως με τα angel ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κλασσικο προβλημα στις αστικες μετακινησεις αλλα αυτο οτι και να φορας δεν αλλαζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
εγω παντως με τα angel ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κλασσικο προβλημα στις αστικες μετακινησεις αλλα αυτο οτι και να φορας δεν αλλαζει.
Μαζί σου αλλά η συμπεριφορά στο άστυ (επίσης), άλλαξε άρδην με την αλλαγή (αύξηση) της πίεσης.
Τεσπα, δείχνει ότι πρέπει να απολογηθώ για τα παλαιότερα λεγόμενά μου σε αναφορά με το ελαστικό. Αρκεί να έχει λίιιιιγο παραπάνω από το 36/36 προτεινόμενο.
Σε αυτό κατέληξα μετά από πολλά χλμ παντιλικίου.
mr_bandit
01/12/2010, 11:38
συναδελφοι θελω να βαλω βαση για top case χωρις σιδερα για πλαινες πανω στο ληστη μου κ8,
ειδα απο e-bay την alu-rack,
καμια αλλη προταση-σελιδα να δω τιμες κτλ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mr_bandit
συναδελφοι θελω να βαλω βαση για top case χωρις σιδερα για πλαινες πανω στο ληστη μου κ8,
ειδα απο e-bay την alu-rack,
καμια αλλη προταση-σελιδα να δω τιμες κτλ?
Βαλε αυτη που δινει η suzuki. Νομιζω ειναι η καλυτερη. Εγω την ειχα παρει πριν
2-3 χρονια 120-130 Ευρω.
:wave2:
mr_bandit
01/12/2010, 16:44
δεν ξερω αλλα απο εξυπηρετηση και τιμες εχουν χαλασει οι τυπαδες της σουζουκι,σε κοιτανε σαν ευροπουλο και ταχα 15% εκπτωση,
φιλε alex πρεπει να χει ακριβινει ομως αφου περασαν 2-3 χρονια και θα μου ζητησει και τοποθετηση και μαμησετα,ενω με 90 νομιζω βρισκω alu-rack
eyxaristo pantos,
anyone else na kserei?
Και εγω ψηφιζω μαμα σουζουκι.
Μαζεμενη, δινει χειρολαβη, στιβαρη.
Ειδικα για την στιβαροτιτα της δεν εχει ανταγωνιστη.
Για το alurack δεν θα εβαζα το χερι μου στη φωτια. Μονο στο μεγεθος βλεπω να υπερτερει. (μικρη)
Γιατι να πληρωσεις τοποθετηση; Ειναι πολυ απλη να την κανεις μονος σου.
amyroukai
01/12/2010, 22:39
Αυτό που λες αν είναι ένα παπαράκι που πιάνει μόνο στις βίδες από την πίσω χειρολαβή, δεν σηκώνει όσο βάρος σηκώνει το Suzuki σχαράκι με τα κάγκελα οπότε αν σκοπεύεις να βάλεις βαλίτσα και να την γεμίζεις, ξέχνα το.
Αυτό που λες αν είναι ένα παπαράκι που πιάνει μόνο στις βίδες από την πίσω χειρολαβή, δεν σηκώνει όσο βάρος σηκώνει το Suzuki σχαράκι με τα κάγκελα οπότε αν σκοπεύεις να βάλεις βαλίτσα και να την γεμίζεις, ξέχνα το.
Γιαννη, αυτη που λες ειναι ,SW-Motech.
Οταν εψαχνα για την δικη μου την κοιταξα και αυτην αλλα οταν ειδα οτι πιανει μονο με τις δυο βιδες .. :nono:
Κατα τ'αλλα ειναι πολυ ομορφη.
:wave2:
Συνεχίζουμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113963)