Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

zzr2005
02/04/2008, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

ο καλός Λεντέσμα είναι έτη μπροστά απο Γκον΄ζαλες και ειδικά καραγκούνη

καλά οταν ο κακος Λεντεσμα μεταμορφωθει στον ΚΑΛΟ Λεντεσμα προστάτη των αδυνάτων και του Ολυμπιακού ελα ξαναπες μας...:lol: :lol:

γιατί μεχρι τωρα κανει ενα παιχνιδι , μενει 5 εκτος και επανερχεται με κανα-δυο παιχνιδια άσχημα....μετα ξανακανει ενα καλο και παει λεγοντας....:lol:
ωσπου να μεταμορωωθει λοιπόν ο Λεντεσμα στον καλο του ευατό (που μπορει να μην τον εχει δει ουτε ο ιδιος στον καθρεφτη...) ο Καραγκουνης ειναι καλυτερος...:lol:

καλά για γκαλέτη κ νίνη μόνο γέλια με πιάνουν

καλα οτι πεις.....η υπολοιπη Ευρώπη εχει διαφορετικη αποψη....αλλα ο λιμανογαυρος αν βγει απο τα συνορα της μποχας του λιμανιου ζαλιζεται ...οποτε αστο μην το ψαξεις παραπερα....

ζεβλάκοφ απο νίλσον ...πολυ καλύτερος
κ λεονάρντο (ο οποίος είναι παικταράς) αλλιώς Μπράβο (που γ@#!ται ο φούστης)...τι σπυρόπουλος

με ενα καλό παιχνιδι εγινε παιχτάρα ο Λεονάρντο....ενω ο Σπυρόπουλος που εχει δωσει τα διαπιστευτήρια του και σας εκανε χωνί οποτε σας έβρισκε με τον πανιωνιο ειναι μετριος...οκ οτι πεις....
Μήπως εχεις προσεξει οτι ο Λεοναρντο δεν μπορει να δωσει πασα στα 3 μετρα??ενω δεν εχει ουτε καλή σεντρα???
μονο καλες τοποθετησεις εχει στον καινο χωρο....

οσο για τον Ζεβλάκοφ....
:lol: :lol:
οι προπονητες σας δεν τον εμπιστευονται με τιποτα να παιξει ακραιο μπακ και εσυ τον εκανες καλυτερο απο τον Σπυρόπουλο...

Ο Μπράβο δεν εχει ακουμπήσει το τοπι κ προσωπικα δεν τον εχω παρακολουθησει σαν παιχτη για να ξερω την αξια του....
τωρα αν εσυ πηρες κασετες απο τις προπονησεις της Ρεαλ κ τον αξιολογησες κατι θα ξερεις παραπανω

Λουα Λουα δεν έχεις,Κοβασεβιτς δεν έχεις
νούνιες με σωστό προπονητη πολύ καλός
αν λες για τον Νίνη έχω Μήτρογλου μπροστα..κ οι δύο έχουν το μέλλον μπροστά τους

τι να τον κανω τον Λουα Λουα??
για κολοτούμπες παω κ παιρνω ενας ρωσο απο κανα τσιρκο....
γιατι απο γκολ πιο πολλά εχει βαλει μεχρι και ο Πόστιγκα....
για τον Κοβασεβιτς τα ειπαμε....καλος παιχτης....για να κανει 10 το πολύ παιχνιδια σε μια σεζόν και το πιθανότερο την επόμενη να ειναι εντελώς νεκρος.....

ο Νινης εχεις παιξει βασικος και εχει ανταποκριθει....υψηλά επιπεδα αποδοσης , γκολ σε ντερμπι στις πρωτες του εμφανισεις κτλ κτλ
ο Μητρογλου δεν εχει παιξει ακομα βασικος...οταν παιξει να τον αξιολογησουμε....εμενα παντως δεν μου αρεσει γιατι ειναι πολυ ατεχνος (στυλ Κωνσταντινου)....

la_villa
02/04/2008, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

καλα οτι πεις.....η υπολοιπη Ευρώπη εχει διαφορετικη αποψη....αλλα ο λιμανογαυρος αν βγει απο τα συνορα της μποχας του λιμανιου ζαλιζεται ...οποτε αστο μην το ψαξεις παραπερα....

για ο μέλλον...μέχρι τότε και για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες έχουμε ακόμα
γι'αυτό μην τον συγκρίνει με γκαλέτη...δεν έχουν καμία σχέση

μακάρι το παιδι να πάει μπροστα αλλα μέχρι τότε βλέπουμε...ταλέντο είναι ακομα όχι παίκτης...κ ξέρεις πόσα ταλέντα στην ελλάδα σβήσαν

alximistis
02/04/2008, 16:36
Προς το παρόν...

μπράβο ρε Θρασυβουλάρα!!! Όχι δεν κάνω πλάκα στους γαύρους!!! Το τελικό αποτέλεσμα άλλωστε λίγο-πολύ είναι γνωστό. Αλλά μπράβο του για τη μαχητικότητά του και κατά τη γνώμη μου για το σωστό στήσιμό του μέσα στο γήπεδο. Αν μη τι άλλο έχει ψυχή και αυτό που ξέρει η ομάδα αυτό παίζει.
Ας το βλέπουν κάποιοι άλλοι σύλλογοι της Α Εθνικής να παραδειγματίζονται!

blackbusa
02/04/2008, 16:36
Η ήττα από την ΑΕΚ και η αμφισβήτηση που έχει γνωρίσει εκείνος και οι συμπαίκτες του το τελευταίο διάστημα, προκάλεσαν το ξέσπασμα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. «Είμαι 12 χρόνια σε αυτή την ομάδα και την πονάω. Δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω νιώσει ποτέ στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ανεχτώ, δεν επιτρέπω σε καμία ομάδα να μας κερδίζει με τέσσερα γκολ και δεν μπορώ να ανεχτώ να μου δείχνει ένας παίκτης τα τέσσερα δάχτυλα. Δεν μπορώ να ακούω ότι ο Ολυμπιακός χτίζει ομάδα. Χτίζει ομάδα, αλλά παίρνει και το πρωτάθλημα.

Δεν μπορεί να είναι δεύτερος. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη, αλλά τι θα κάνουμε εάν δεν πάρουμε το νταμπλ; Με έχουν κατηγορήσει ότι είμαι το παιδί της διοίκησης. Ας κρίνει ο καθένας όπως θέλει τι έχω κάνει γι’ αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να είμαστε ενωμένοι και να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Να μην μένουμε στα λόγια αλλά να το κάνουμε πράξη. Οι τελευταίες εξετάσεις μου έδειξαν ότι είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα! Δεν το έχω πει ποτέ, ούτε ζήτησα να μην παίξω. Παίζω και τρέχω όσο μπορώ. Κουρασμένοι, ξεκούραστοι, να δώσουμε ό,τι έχουμε για να τα καταφέρουμε», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού

πηγη (http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=125749)

:wave2:

la_villa
02/04/2008, 16:37
με ενα καλό παιχνιδι εγινε παιχτάρα ο Λεονάρντο....ενω ο Σπυρόπουλος που εχει δωσει τα διαπιστευτήρια του και σας εκανε χωνί οποτε σας έβρισκε με τον πανιωνιο ειναι μετριος...οκ οτι πεις....
Μήπως εχεις προσεξει οτι ο Λεοναρντο δεν μπορει να δωσει πασα στα 3 μετρα??ενω δεν εχει ουτε καλή σεντρα???
μονο καλες τοποθετησεις εχει στον καινο χωρο....

οσο για τον Ζεβλάκοφ....
οι προπονητες σας δεν τον εμπιστευονται με τιποτα να παιξει ακραιο μπακ και εσυ τον εκανες καλυτερο απο τον Σπυρόπουλο...

Ο Μπράβο δεν εχει ακουμπήσει το τοπι κ προσωπικα δεν τον εχω παρακολουθησει σαν παιχτη για να ξερω την αξια του....
τωρα αν εσυ πηρες κασετες απο τις προπονησεις της Ρεαλ κ τον αξιολογησες κατι θα ξερεις παραπανω

ένα καλό παιχνίδι ο Λεονάρντο...ναι μάλιστα...δεν μπορεί να δώσει πασα???ναι μαλιστα...για τον Σπυρόπουλο θέλεις να πεις???γιατι και σέντρα εχει...μάλλον δεν τον έχεις δει

Ζεβλάκοφ???μπάλα δεν ασχολείσαι καθόλου ε???
ο ζεβλάκοφ άμα έβλεπες λόγω ανάγκης κ απουσιών έπαιζε κεντρικος και στην οπία πάει πολύ καλα
ισάξιο με σπυρόπουλοτον θεωρώ

ο Μπράβο και μόνο ότι τόσα χρόνια ήταν βασικός στην Ρεαλ κάτι λέει...μπορεί να ήταν ο Ανατολάκης της Ρεάλ αλλα για ελληνική ομάδα είναι πολυτέλεια αλλά τζάμπα λεμε γι'αυτόν να ['αει να γ#$θει

τεσπα τόσο ασχολείσαι αυτά λες...πάω πάσο

el_hymador
02/04/2008, 16:41
ρε γαυροι δεν ασχολειστε με το ντερμπυ του κυπελλου;

2- 2 στο α΄ημιχρονο με τον Θρασυβουλο....:lol: :lol: :lol:

alximistis
02/04/2008, 16:49
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]Η ήττα στη Χερέζ και η αμφισβήτηση που έχει γνωρίσει το τελευταίο διάστημα, προκάλεσαν το ξέσπασμα του Βαλεντίνο Ρόσι. «Είμαι χρόνια σε αυτή την ομάδα και την πονάω. Δύο μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχω νιώσει ποτέ. Δεν μπορώ να ανεχτώ, δεν επιτρέπω σε κανέναν οδηγό να με κερδίζει με τέτοια άνεση. Δεν μπορεί να είμαι δεύτερος. Με έχουν κατηγορήσει ότι είμαι αδελφή! Ας κρίνει ο καθένας όπως θέλει. Οι τελευταίες εξετάσεις μου έδειξαν ότι είμαι ένα βήμα πριν από το κώμα! Τρέχω όσο μπορώ είπε ο "Βάλε"!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

έμπνευση-μαλακία της στιγμής... :D

kalant
02/04/2008, 18:03
zzr2005 για τον δυο ριβαλντο δεν μας λες τιποτα και ανυσηχω...

:rotflmao:

kalant
02/04/2008, 18:10
Οι Κοβασεβιτς-Λουα Λουα ειναι καλύτεροι απο Σαλπιγγίδη - Μανούτσο-Ποστιγκα-Εντοι??

- εννοειται...

ο Στολτίδης ειναι καλύτερος απο τον Ματος??

- αυτο κι αν εννοειται...

ο Λεντεσμα απο τον Καραγκουνη ή τον Γκονζάλες??

- λιγο καλυτερος ο λεντεσμα, στην κατασταση που βρισκεται τωρα, αλλιως δεν υπαρχει συγκριση, για τον καραγκουνη τα εχουμε πει μερικες σελιδες πριν οσο για τον γκονζαλες, ουτε να τον αναφερεις δεν επρεπε...

ο πεθαμένος Τζωρτζεβιτς απο τον Ιβανσιτς?

- απο τον φετινο τζορτζεβιτς ειναι καλυτερος ο ιβανσιτς...

ο Γκαλέτι ειναι πολύ καλύτερος απο τον Νινη?

- εννοειται...

ο Πάντος απο τον Νιλσον?

- αρκετα καλυτερος, ειδικα φετος ειναι απο τους πιο φορμαρισμενους παικτες μας...

zzr2005
02/04/2008, 18:18

Ζεβλάκοφ???μπάλα δεν ασχολείσαι καθόλου ε???
ο ζεβλάκοφ άμα έβλεπες λόγω ανάγκης κ απουσιών έπαιζε κεντρικος και στην οπία πάει πολύ καλα

δηλαδή τοσο καιρο που έπαιζαν Σεζαρ Αντζας στο κεντρο που έπαιζε ο Ζεβλάκοφ????
γιατι εγω θυμαμαι τοσο ευρώπη οσο κ Ελλαδα να παιζει μπακ ο Πάντος ποτε αριστερα , ποτε δεξια και ο Τοροσιδης....
στο ντερμπι γιατι δεν επαιξε η παιχταρα ο Ζεβλάκοφ ακραιο μπακ???

ισάξιο με σπυρόπουλοτον θεωρώ

ξαφικα απο καλύτερος εγινε ισάξιος?
στο επομενο post πιστευω θα συμφωνησεις μαζι μου....:lol:

ο Μπράβο και μόνο ότι τόσα χρόνια ήταν βασικός στην Ρεαλ κάτι λέει...μπορεί να ήταν ο Ανατολάκης της Ρεάλ αλλα για ελληνική ομάδα είναι πολυτέλεια αλλά τζάμπα λεμε γι'αυτόν να ['αει να γ#$θει

που έπαιζε βασικός ο Μπράβο???:rotflmao: :rotflmao:
έτσι σας ειπε ο προεδρος???:lol:
2001-2007 : 85 εμφανισεις με ρεαλ (ειτε σαν αλλαγη ειτε σαν βασικος) σε ολες τις διοργανωσεις....:lol:
ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ....
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΒΡΕ....ΜΥΡΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΨΑΡΙ ....:lol:

giobazolias
02/04/2008, 20:15

που έπαιζε βασικός ο Μπράβο???:rotflmao: :rotflmao:
έτσι σας ειπε ο προεδρος???:lol:
2001-2007 : 85 εμφανισεις με ρεαλ (ειτε σαν αλλαγη ειτε σαν βασικος) σε ολες τις διοργανωσεις....:lol:
ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ....
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΒΡΕ....ΜΥΡΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΨΑΡΙ ....:lol:

.................και να προσθεσω οτι οι περισσοτερες εμφανισεις του Μπραβο με τη Ρεαλ ηταν την εποχη 2002 με 2005 οπου η Ρεαλ εβαζε 5 και ετρωγε 4 γιατι η αμυνα της ηταν 1 χαλι και μισο!!!

:lol:

Bavarian
02/04/2008, 20:30
http://www.youtube.com/watch?v=FguRBOMEpS8&feature=related

:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry:

Bavarian
02/04/2008, 20:34
Α ρε Μάκαρε

:lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=KZz0JBltxhM&NR=1

Akatanomastos
03/04/2008, 01:15

Λουα Λουα δεν έχεις,Κοβασεβιτς δεν έχεις

λοιπον επειδη ειναι αργα και ειμαι λιωμα απο κουραση θα αναφερθω μονο σε λουα λουα, και αυτο διοτι ακουω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο λουα λουα και ο λουα λουα και παπαρια μεντολες..

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟς Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ που ειναι τοσο αναντικαταστατος?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα σας ειπε ο προεδρος οτι ειναι καλος και σεις συμφωνισατε..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βεβαια θα μου πειτε, καρφωσε ενα μπαλακι στον βαζελο..

οκ ενταξυ, ειναι παιχταρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ας πουμε και για κοβασεβιτσ, αυτος ειναι στην κατηγορια χαριστεας,δηλαδη αν ηταν ακεφαλος δεν θα ηταν ποδοσφαιριστης..

επισης πρεπει να ναι πρωτος ξαδερφος του δρακουμελ, για κοιταχτε το..
επισης μετα απο 40 χρονια ποδοσφαιρο εχει κανει και μια καμπουρα, λογικο να κανεις καμπουρα, παραλογο να παιζεις μπαλα ακομα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μετα απο μπολικο φαρμακι παω για υπνους καληνυχτα:rotflmao:

Akatanomastos
03/04/2008, 01:17
τελος η εκδικαση υποθεσης βαλνερ θα γινει μετα το τελος του πρωταθληματος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δηλαδη αν παρει ο γαυρος πρωταθλημα με +4 θα δικαιωσουν την καλαμαρια να το παιξουν υπερανω
αν το παρει για 1 - 2 βαθμους η κατασταση θα μεινει ως εχει:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

kalant
03/04/2008, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
λοιπον επειδη ειναι αργα και ειμαι λιωμα απο κουραση θα αναφερθω μονο σε λουα λουα, και αυτο διοτι ακουω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο λουα λουα και ο λουα λουα και παπαρια μεντολες..

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟς Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ που ειναι τοσο αναντικαταστατος?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα σας ειπε ο προεδρος οτι ειναι καλος και σεις συμφωνισατε

ας πουμε και για κοβασεβιτσ, αυτος ειναι στην κατηγορια χαριστεας,δηλαδη αν ηταν ακεφαλος δεν θα ηταν ποδοσφαιριστης..

οποιος δεν βαζει γκολ δεν ειναι καλος παικτης δηλαδη...

μαλιστα, μου θυμηζεις κατι 5χρονα και 10χρονα που εχουν σαν ειδωλα, πρωτους σκορερ... :rotflmao:

μονο αυτους που βαζουν γκολ ξερουν...

ο λουα λουα λοιπον ειναι καλος παιχτης γιατι ειναι γρηγορος, εκρηκτικος και δημιουργει φασεις, βαζει και γκολ παρολα αυτα...

δεν μας ειπε τιποτα ο προεδρος και ουτε συμφωνησαμε με κατι, μαλλον εσεις διαβαζετε επικυνδυνα τις κωλοφυλλαδες σας και σας εχει γινει πληση εγκεφαλου...

ο κοβασεβιτς σκοραρει μονο με το κεφαλι και ειναι κατηγορια χαριστεα?:eyepop:

:a53: :a53: :a53:

πωπω εγραψες παλι...

ποσο θα ηθελες κοβασεβιτς και λουα λουα δεν μπορεις να φανταστεις, σου αρεσουν και δεν το παραδεχεσαι...

αλλα ετσι σου εχουν πει να λες...

TROOPER
03/04/2008, 06:48
.... παπαρια μεντολες..

μεντολες η μαντολες ειναι το σωστο ???

:confused:

:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
03/04/2008, 07:14
kai επειδη ροδα ειναι και γυριζει.....

ο γαυρος εβγαλε DVD ΜΕ 22 ΦΑΣΕΙΣ απο τον αγωνα μπασκετ με τον παναθηναικο...και το εστειλε κλαιγοντας στην επιτροπη διαιτησιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

Gandalf dr685sm
03/04/2008, 09:07
Απορώ πως οι Ολυμπιακοί μιλάνε ακόμα και δεν πήρανε χαμπάρι το παρολίγον χθεσινό κάζο.

3-2 τον Θρασύβουλο στην Φυλή με γκόλ στο 90φεύγα και μάλιστα στο πρώτο ημιχρονο τους είχε κάνει γιο-γιο η ομάδα του Θρασύβουλου που έδειξε πείσμα και δύναμη.

Προσωπικά τους λυπήθηκα τους παίκτες των κόκκινων που πραγματικά , σερνόντουσαν μέσα στο γήπεδο και φαινόταν όλο το παιχνίδι να πηγαίνει ουσιαστικά σε slow motion.

Έρχεται και η Κυριακή με την Λάρισσα να καίγεται για βαθμούς έτσι ώστε να διεκδικήσει θέση στα playoffs , και αν αληθεύουν οι φήμες συνεργασίας Δώνη με ΑΕΚ, τότε θα έχει και εκείνος δύο λόγους για να κερδίσει. Ένας θα είναι για την Λάρισσα και άλλος ένας για την ΑΕΚ.

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΟΣΦΠ.

Gandalf

la_villa
03/04/2008, 09:56

ok ναι
μιλάμε σκαμπάζεις πολλά
καληνύχτα :wave2: :wave2: :wave2:
δεν έχει νόημα να σου πούμε κάτι άλλο

μάγε
είπαμε καράβι ακυβέρνητο ήμαστε
τελικά πρέπει να καταλαβε κ ο πρόεδρας τι μέγιστη π@π@ρια έκανε 6 αγωνιστικές πριν το φιναλε
αμα σου βάζει 2 ο Θρασυβουλος στο ρελαντί και σου κάνει κ 3 τετ α τετ (τα 2 μέχρι το 10) μετα καταλαβαίνεις κ γιατι άρπαξες 4 απο το αεκακι κ λες κ ευχαριστώ
γιατι όπως κ να χει θρασύβουλος δεν είναι...είναι καλύτερη ομάδα απ αυτόν

προσωπικά ήθελα να το γυρίσει ο Θρασύβουλος...έτσι να δω τι θα γίνει
τελικά ο Μπράβο έφυγε που εφυγε το σάββατο το βράδυ και καλά λόγω διάρρηξης...τουλάχιστον γ@μησε ή είναι και μ@#ς απο πάνω??:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
03/04/2008, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

ο λουα λουα λοιπον ειναι καλος παιχτης γιατι ειναι γρηγορος, εκρηκτικος και δημιουργει φασεις, βαζει και γκολ παρολα αυτα...
.

ναι ναι,

απαντησε μου και εσυ και ο βιλλα γιατι ειναι τοσο αναντικαταστατος.

πρεπει να ειναι παρα πολυ γρηγορος
παρα πολυ εκρηκτικος
παρα πολυ δημιουργικος
παρα πολ γκολτζης:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
03/04/2008, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μεντολες η μαντολες ειναι το σωστο ???

:confused:

:rotflmao: :rotflmao:

μαντολες ειναι, εχεις δικιο, απλα εκανα μια παραφραση

με μεντες:lol:

MikeG
03/04/2008, 10:51
ναι ναι,

απαντησε μου και εσυ και ο βιλλα γιατι ειναι τοσο αναντικαταστατος.

πρεπει να ειναι παρα πολυ γρηγορος
παρα πολυ εκρηκτικος
παρα πολυ δημιουργικος
παρα πολ γκολτζης:lol: :lol: :lol:

Άσε μας ρε πορνσταρ! Τράβα να γυρίσεις κανά ταινειάκι :lol: :lol: :lol: :bawl: :alien:

Akatanomastos
03/04/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άσε μας ρε πορνσταρ! Τράβα να γυρίσεις κανά ταινειάκι :lol: :lol: :lol: :bawl: :alien:

θα σε κανω πρωταγωνιστρια:bigcry: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

ΜΟΖΑΡΤ
03/04/2008, 13:28
ΚΟΤΕΣ

τι φοβαστε ρε μην σας πηξουμε οπως πηζουμε το τυρι

mats8282
03/04/2008, 13:51
Να τους ριξετε τρια μπαλακια να μαθουνε να κανουνε χαζομαρες :D

alximistis
03/04/2008, 13:55
Να μπει στα αθλητικά ρε παίδες!!! Στις αντιπαραθέσεις.
Κατά τα άλλα... ε θρύλος είναι Κόκκαλης είναι ότι θέλει κάνει! :lol: :lol: :lol:

la_villa
03/04/2008, 14:14
αφού τα πετάτε που τα πετάτε
ο Θρύλος είχε πάρει εισιτηρια στον Α γύρο??
μήπως υπάρχει συμφωνία μεταξυ των δυο ομάδων?λέω ρε παιδί μου μήπως....

alximistis
03/04/2008, 14:17

σωστό και αυτό. Προσωπικά δεν ξέρω αλλά... να μην πειραχτούμε και λίγο μεσημεριάτικα; :D

la_villa
03/04/2008, 14:53
εμας μας πειράζει αυτην την περίοδο μεχρι κ ο Θρασυβουλος
ωρε κ να μας πετύχει τελικο ο Αρης...την κάτσαμε απο κούνιες...εκει να δεις μετρημα που θα ρίξουμε αν συνεχίσουμε έτσι

άστα να πανε1...ο Sir πίνει το ουισκάκι του τώρα κ χαμογελάει (κ με τα δίκια του)

Akatanomastos
03/04/2008, 16:54

άστα να πανε1...ο Sir πίνει το ουισκάκι του τώρα κ χαμογελάει (κ με τα δίκια του)

τωρα κανατε και τον λεμονη προπονηταρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επειδη ο σεγκουρα ειναι ποιο κουλος:rotflmao: :rotflmao:

και μετα απο 1-2 χρονια οταν παλι θα χετε αλαξει 7 προπονητες και θα πνιγεστε θα σκεφτει ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Κοκκαλης την τρομερη λυση

ΛΕΜΟΝΗς:rotflmao:

και σεις απο κατω θα πειτε: πω πω αυτο ειναι! ενας λεμονης θα μας σωσει, γεια σου προεδραρα

mats8282
03/04/2008, 17:03

Τοτε να σας ριξουν 2 γκολ :D

ΜΟΖΑΡΤ
03/04/2008, 17:56
μηπως ο ολυμπιακος δεν ζητησε στον Α' γυρο?

ΚΟΤΕΣ μεχρι και την ΑΕΛ φοβαστε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
03/04/2008, 19:05

κάτσε λίγο κ χαλάρωσε

να στο πω τώρα ή θα διαβασεις τι έγραφα πριν για λεμονή???πως το θέλεις να ξέρω

δεν τον είπα πουθενά προπονηταρα...αλλά πριν είχαμε εστω και αυτον προπονητη ενω τώρα δεν έχουμε τίποτα...κ αυτό φαίνεται στο γήπεδο

μπαλά στην ελλάδα επι λεμονη δεν παίξαμε ποτε, συστηματα επιθετικά δεν είχαμε ποτε αλλα εστηνε τουλάχιστον κάπως την ομαδα...αγκομαχώντας έστω κάναμε 2 φάσεις
τώρα???

Akatanomastos
03/04/2008, 19:22

τώρα???

ok δεν λεω για σενα ειδικα

με αυτο διαφωνεις?

και μετα απο 1-2 χρονια οταν παλι θα χετε αλαξει 7 προπονητες και θα πνιγεστε θα σκεφτει ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Κοκκαλης την τρομερη λυση
και σεις απο κατω θα πειτε: πω πω αυτο ειναι! ενας λεμονης θα μας σωσει, γεια σου προεδραρα

arxaios
03/04/2008, 19:50
Ρε 'σεις .......... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ............. αφού ο πρόεδρος ήθελε ........... ΓΚΟΛ πολλά και ΘΕΑΜΑ ............. ο Σεγκούρα λοιπόν, ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ !!!
Στα ματς του θρύλου μπαίνουν ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ !!!
6 έχει φάει σε 2 μάτς !!!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Και έπεται συνέχεια με ΑΕΛ .........

la_villa
04/04/2008, 00:58
ok δεν λεω για σενα ειδικα

με αυτο διαφωνεις?

με το "τώρα" εννοούσα τώρα που έχουμε Σεγκούρα στον παγκο αντι λεμονη κ πως εμφανιζομαστε...την τωρινη κατασταση του Θρύλου

δεν καταλαβα τι καταλαβες (καλό ε??) :lol: :lol: :beer: :wave2:

Akatanomastos
04/04/2008, 01:01

δεν καταλαβα τι καταλαβες (καλό ε??) :lol: :lol: :beer: :wave2:

οχι ρε καταλαβα τι εννοεις

εγω σου λεω ομως, πως η κατασταση στον θρυλο ειναι οτι μετα απο 1 - 2χρονια που θα παραπεετε παλι και θα θελετε αλλον προπονητη, ο κοκαλης θα θυμηθει απο τα παλια τον λεμονη και θας σας τον πασαρει σαν φοβερη λυση, και οι περισσοτεροι θα γουσταρουν..

θα λενε, φερτε τον λεμονη, μας πηγε στους 16 κλπ κλπ:wave2:

la_villa
04/04/2008, 11:11
οχι ρε καταλαβα τι εννοεις

εγω σου λεω ομως, πως η κατασταση στον θρυλο ειναι οτι μετα απο 1 - 2χρονια που θα παραπεετε παλι και θα θελετε αλλον προπονητη, ο κοκαλης θα θυμηθει απο τα παλια τον λεμονη και θας σας τον πασαρει σαν φοβερη λυση, και οι περισσοτεροι θα γουσταρουν..

θα λενε, φερτε τον λεμονη, μας πηγε στους 16 κλπ κλπ:wave2:

α ναι πολύ πιθανό

αλλά ακόμα πρέπει να περάσουν Μαντζουράκης,Κόλλιας,Αλεφαντος,Ντούσαν για να κλείσει πάλι ο κύκλος

el_hymador
04/04/2008, 11:17
Το Score edit--->το goal τελικα λεει οτι οι παικτες του γαυρου ειχαν παθει αβιταμινωση, αφου το προπονητικο team τους εδινε οτι πιο χαλια υπηρχε σε συμπληρωματα διατροφης και ισοτονικα ροφημτα...

τι εννοει ο ποιητης; :confused: :D

εγω πιστευω οτι η ειδηση εχει δευτερο επιπεδο το οποιο το καταλαβαινουν οσοι εντυπωσιαστηκαν απο την ταχυτητα του γαυρου στα ch-l παιχνιδια...

α!

δεν γνωριζε λεει ο Κοκκαλης....:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: για αυτο τα πηρε στο κρανιο και θα απολυσει συσσωμο το φαρμακοτριφτηκο team...

vangelis 64
04/04/2008, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το Score edit--->το goal τελικα λεει οτι οι παικτες του γαυρου ειχαν παθει αβιταμινωση, αφου το προπονητικο team τους εδινε οτι πιο χαλια υπηρχε σε συμπληρωματα διατροφης και ισοτονικα ροφημτα...

εγω πιστευω οτι η ειδηση εχει δευτερο επιπεδο το οποιο το καταλαβαινουν οσοι εντυπωσιαστηκαν απο την ταχυτητα του γαυρου στα ch-l παιχνιδια...

α!

δεν γνωριζε λεει ο Κοκκαλης....:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: για αυτο τα πηρε στο κρανιο και θα απολυσει συσσωμο το φαρμακοτριφτηκο team... Πάψε ρε,τι λες τώρα....ο θρύλος έχει παιχταράδες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
04/04/2008, 12:46
ειχαν παθει αβιταμινωση, αφου το προπονητικο team τους εδινε οτι πιο χαλια υπηρχε σε συμπληρωματα διατροφης και ισοτονικα ροφημτα...
.

γιατι ρε παιδια χρειαζεται βιταμινες ο τζολε, ο κοβασεβιτσ, ο λεντεσμα, ο νικοπολιδης, γκαλετι?

αφου ειναι τουμπανα..

Akatanomastos
04/04/2008, 13:11
ασχετο αλλα..

Βόμβα στην Εθνική ομάδα της Αρσης Βαρών
Σοβαρό πλήγμα για τον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί η είδηση που γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε όλη η εθνική ομάδα της Αρσης Βαρών, πλην των Κουρτίδη και Τριανταφύλλου, που συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας, μετά από ξαφνικό έλεγχο που έγινε από την Παγκόσμια Υπηρεσία Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, ενώ τον δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσει Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος αναμένεται να παραιτηθεί από το πόστο του.

Συγκεκριμένα, ο έλεγχος έγινε στις 7 Μαρτίου και θετικοί βρέθηκαν 11 από τους 13 αθλητές της εθνικής μας ομάδας.
Αυτή την ώρα συνεδριάζει το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και σε λίγη ώρα θα εκδόσει ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε, ενώ αναμένεται να ζητήσει την εξέταση του δεύτερου δείγματος.

http://kontra.gr/Weightlifting/Hellas/193878.html

:rolleyes: :sick: :sick:

el_hymador
04/04/2008, 13:13
ασχετο αλλα..

Σοβαρό πλήγμα για τον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί η είδηση που γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε όλη η εθνική ομάδα της Αρσης Βαρών, πλην των Κουρτίδη και Τριανταφύλλου, που συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας, μετά από ξαφνικό έλεγχο που έγινε από την Παγκόσμια Υπηρεσία Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

Αυτό σημαίνει πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, ενώ τον δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσει Χρήστος Ιακώβου, ο οποίος αναμένεται να παραιτηθεί από το πόστο του.

Συγκεκριμένα, ο έλεγχος έγινε στις 7 Μαρτίου και θετικοί βρέθηκαν 11 από τους 13 αθλητές της εθνικής μας ομάδας.
Αυτή την ώρα συνεδριάζει το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και σε λίγη ώρα θα εκδόσει ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε, ενώ αναμένεται να ζητήσει την εξέταση του δεύτερου δείγματος.

11 απο τους 13 ε; ...ρε μπας και πηγε η 11δα του γαυρου για βαρη; :lol: :lol: :lol:

blackbusa
04/04/2008, 13:13
ασχετο αλλα..

σωωωωωωωωωωωωωπααααααααααααααααα......ντοπε οι αρσιβαριστες????τι λες τωρα???

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

el_hymador
04/04/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πάψε ρε,τι λες τώρα....ο θρύλος έχει παιχταράδες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι... και εκτος αυτου, πινουν μονο ντοματοχυμους και μουρουνελαιο...:lol: :lol: :lol:

τα καψατε ρε τα παιδια...

Cpt. Haddock
04/04/2008, 13:24
ασχετο αλλα..

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! :mad:

που τους έπιασαν :bigcry: :lol: :rotflmao:

Akatanomastos
04/04/2008, 13:27
ενώ αναμένεται να ζητήσει την εξέταση του δεύτερου δείγματος.

μην το κανετε αυτο

θα βγουν 13 στους 13 ντοπέ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
04/04/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! :mad:

που τους έπιασαν :bigcry: :lol: :rotflmao: Μωρέ πλάκα πλάκα,τό'χε πει και ο Τζέκος:-Ντοπέ είναι όποιος πιάνεται!Όπου Τζέκος,για όσους δεν ξέρουν,ο προπονητής κάποιων χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων.:sick:

la_villa
04/04/2008, 14:06
εμ που να καταφέρουν να ανέβουν 11 σε μηχανή να "φτιάξουν" κανα ατύχημα και να αξαφανιστούν καναν αιώνα

STOYBI
04/04/2008, 14:20
Πάψε ρε,τι λες τώρα....ο θρύλος έχει παιχταράδες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οσους ειχε η ΑΕΚ επι Τζεκου εννοεις Βαγγελη..??? :confused:

STOYBI
04/04/2008, 14:23

α!

δεν γνωριζε λεει ο Κοκκαλης....:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: για αυτο τα πηρε στο κρανιο και θα απολυσει συσσωμο το φαρμακοτριφτηκο team...

Αρα εχουμε......

Την αεκ να την παταει απο την Σεβιλη..

Τον παο να την παταει απο τον Θρυλο .....

Και ο Θρυλος να την παταει απο την αεκ...!!!

Ετσι ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι...!!! :D

blackbusa
04/04/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οσους ειχε η ΑΕΚ επι Τζεκου εννοεις Βαγγελη..???

ντοπα παιρνουν σιγουρα ολοι.....και ο Τζεκος εκατσε στην Αεκ μονο ενα εξαμηνο....μετα ΟΥΣΤ κλοτσιδων....

blackbusa
04/04/2008, 14:27
Αρα εχουμε......

Την αεκ να την παταει απο την Σεβιλη..

Τον παο να την παταει απο τον Θρυλο .....

Και ο Θρυλος να την παταει απο την αεκ...!!!

Ετσι ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι...!!! :D

οι Αεκτζηδες οχι....λιγα φαγατε δυστηχως....:sad:

STOYBI
04/04/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οι Αεκτζηδες οχι....λιγα φαγατε δυστηχως....:sad:

Εμ... :smilea:

Οι εξυπνοι σταματουν τουλαχιστον στα εξι...!

blackbusa
04/04/2008, 14:34
Εμ... :smilea:

Οι εξυπνοι σταματουν τουλαχιστον στα εξι...!

irinia
04/04/2008, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ντοπα παιρνουν σιγουρα ολοι.....και ο Τζεκος εκατσε στην Αεκ μονο ενα εξαμηνο....μετα ΟΥΣΤ κλοτσιδων....

Ό Τσέκος έκατσε στήν ΑΕΚ μισή προετοιμασία καί όταν έμαθαν όπως
τούς είπε ό Μαλαδένης μέ τό πρόβλημα στό γόνατο ότι.........τούπε ό Τσέκος
εγώ θά στό κάνω καλά σέ μία μέρα.........
τήν άλλη μέρα ό Τσέκος έφαγε σούτ από τήν όμάδα.......
Επισήμως ήταν μισή προετοιμασία........!!!!!!!!

Ήταν πρίν γλιστρήσει τό μηχανάκι μέ τούς πρωταθλητές........!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Όταν ανεβαίνεις,χτύπα ένα τηλέφωνο από τήν προηγούμενη.........μέ πέτυχες πολύ
μακρυά από τή Θεσσαλονίκη........

:wave2: :wave2:

Bavarian
04/04/2008, 14:51
Α ρε Τσέκο...V strom έπρεπε να πάρεις όχι Transalp...αυτά πέφτουνε :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

vangelis 64
04/04/2008, 14:52
Οσους ειχε η ΑΕΚ επι Τζεκου εννοεις Βαγγελη..??? :confused:

:lol: :lol: :lol: Ώρα είναι να μού συγκρίνεις αυτούς τούς παίχτες τής ΑΕΚ με με Τζόρτζεβιτς και σία τώρα.:rolleyes:

:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
04/04/2008, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΥΓ. Όταν ανεβαίνεις,χτύπα ένα τηλέφωνο από τήν προηγούμενη.........μέ πέτυχες πολύ
μακρυά από τή Θεσσαλονίκη........

:wave2: :wave2: Γιαααα ξεκίνα να κανονίζεις κανά λυντσάρισμα στην Τούμπα σιγά σιγά:lol: :lol: :beer: :wave2:

la_villa
04/04/2008, 15:02
Ό Τσέκος έκατσε στήν ΑΕΚ μισή προετοιμασία καί όταν έμαθαν όπως
τούς είπε ό Μαλαδένης μέ τό πρόβλημα στό γόνατο ότι.........τούπε ό Τσέκος
εγώ θά στό κάνω καλά σέ μία μέρα.........
τήν άλλη μέρα ό Τσέκος έφαγε σούτ από τήν όμάδα.......
Επισήμως ήταν μισή προετοιμασία........!!!!!!!!

Ήταν πρίν γλιστρήσει τό μηχανάκι μέ τούς πρωταθλητές........!!!!!!!!!!!

α ναι έχεις δίκιο...
τοτε έγινε γνωστό τι εστί τσέκος...στο ατύχημα
πριν δεν γνώριζε κανεις...ούτε υπήρχαν προηγούμενα :lol: :lol: :lol: :lol:
ποιος ξέρει τι παίχτηκε στο παρασκήνιο κ τι μαθεύτηκε κ κινδύνευε το αεκακι κ τον διώξανε
γιατι όταν τον πήραν ΓΝΩΡΙΖΑΝ για ποιον ΛΟΓΟ τον πήραν

ρε πως τις πετάτε έτσι :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ απο κει κ περα ... αν οι παίκτες του Θρύλου ντοπάρονταν ακομα θα έτρεχαν σαν άλογα...κ του χρόνου το νοέμβρη θα ήταν ψοφίμια...γιατι δεν ψοφισαν τώρα...έχουν 2~3 μηνες έτσι...άρα είναι θέμα προετοιμασίας

giobazolias
04/04/2008, 15:33

υ.γ απο κει κ περα ... αν οι παίκτες του Θρύλου ντοπάρονταν ακομα θα έτρεχαν σαν άλογα...κ του χρόνου το νοέμβρη θα ήταν ψοφίμια...γιατι δεν ψοφισαν τώρα...έχουν 2~3 μηνες έτσι...άρα είναι θέμα προετοιμασίας

σορυ........................... αλλα το συμπερασμα ειναι λαθος!!!

κανεις δεν ειπε οτι παικτες που ντοπαρονται αντεχουν απαραιτητα 1 χρονο!!!!

ψαξε καποια αλλη θεωρια για να δικαιολογησεις .........................τα αδικαιολογητα του θρηνου!!!

ακου εκει ..........................ΑΒΙΤΑΜΙΝΩΣΗ????????

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μηπως το ιατρικο τιμ του ενστασιακου νομιζε οτι η ναδρολονη ειναι................ βιταμινη??????

STOYBI
04/04/2008, 15:38
[B]α ναι έχεις δίκιο...
τοτε έγινε γνωστό τι εστί τσέκος...στο ατύχημα
πριν δεν γνώριζε κανεις...ούτε υπήρχαν προηγούμενα :lol: :lol: :lol: :lol:
ποιος ξέρει τι παίχτηκε στο παρασκήνιο κ τι μαθεύτηκε κ κινδύνευε το αεκακι κ τον διώξανε
γιατι όταν τον πήραν ΓΝΩΡΙΖΑΝ για ποιον ΛΟΓΟ τον πήραν

Του πηραν την λιστα με τις βιταμινες τον χρυσοπληρωσαν και μετα απο λιγο καιρο...Τον σουταραν .. :winka:

STOYBI
04/04/2008, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μηπως το ιατρικο τιμ του ενστασιακου νομιζε οτι η ναδρολονη ειναι................ βιταμινη??????

Τι ειναι η ναδρολονη..??:confused:

Eaglos
04/04/2008, 15:52
Διαβάσατε ότι 11 στους 14 της εθνικής άρσης βαρών πιάστηκαν ντοπέ και θα φάνε ban από το Πεκίνο και γενικότερα μπορεί να φάει και η Ελλάδα ban για 2 χρόνια από την άρση βαρών.

Συνετριμένος και έκπληκτος ήταν και ο πρόεδρος της ομωσπονδίας και ο Πύρος Δήμας. Α ρε υποκρισία :ZZZ:

http://www.contra.gr/Weightlifting/Hellas/193878.html

Συγνώμη αν έχει μπει αλλού το θέμα ήδη.

vangelis 64
04/04/2008, 15:53
Τι ειναι η ναδρολονη..??:confused: Ξαδέρφη τής ερυθροποιητίνης και ανηψιά τής κρεατίνης.:D

Kawa-Z
04/04/2008, 16:17
Τι ειναι η ναδρολονη..??:confused:

αναβολικο στεροειδες

el_hymador
04/04/2008, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
αναβολικο στεροειδες

αμα ριξουμε λιγο στο ρεζερβουαρ θα γινει κατι;

Kawa-Z
04/04/2008, 16:43

λες να πρηστει το ντεποζιτο?

Akatanomastos
04/04/2008, 17:09

κοιτα, αν εισαι κουτσος και αναβολικα να παρεις δεν θα τρεξεις..

τωρα αν εισαι κουλος, και αναβολικα να βαλεις στο ντεποζιτο ποιο γρηγορα δεν θα πας..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οποτε αστο:lol:

Kawa-Z
04/04/2008, 17:21
κοιτα, αν εισαι κουτσος και αναβολικα να παρεις δεν θα τρεξεις..

τωρα αν εισαι κουλος, και αναβολικα να βαλεις στο ντεποζιτο ποιο γρηγορα δεν θα πας..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οποτε αστο:lol:

οχι ρε γαμωτο, εκει που πηγα να χαρω..... τι να βαλω για να φυγει η κουλαμαρα?

Akatanomastos
04/04/2008, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kawa-Z
οχι ρε γαμωτο, εκει που πηγα να χαρω..... τι να βαλω για να φυγει η κουλαμαρα?

ελ χυμαδορ σε λενε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kawa-Z
04/04/2008, 17:35
ελ χυμαδορ σε λενε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflma

θα στη πεσει ο χυμαδορ τωρα....

irinia
04/04/2008, 17:45
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ.............ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ..........

Τεσσαροπουτσαρόνη............τό λένε.........

la_villa
04/04/2008, 17:48
σορυ........................... αλλα το συμπερασμα ειναι λαθος!!!
κανεις δεν ειπε οτι παικτες που ντοπαρονται αντεχουν απαραιτητα 1 χρονο!!!!
ψαξε καποια αλλη θεωρια για να δικαιολογησεις .........................τα αδικαιολογητα του θρηνου!!!

κάνεις λάθος
με τα αναβολικά δεν σέρνεσαι μέσα σε 3 μήνες...

εσείς δηλ που σέρνεστε τόσα χρόνια τι γίνεται?

la_villa
04/04/2008, 17:50
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ.............ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ..........

Τεσσαροπουτσαρόνη............τό λένε.........

καλα για όσους έχουν πάρει εξαροπουτσαρόνη και τριαροπουτσαρόνΕΣ κατ'επανάληψη ότι κ να πάρουν μετα δεν καταλαβαίνουν τίποτα

τα άλλα είναι μαλακά για εσας που έχετε συνηθίσει στα σκληρά
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
04/04/2008, 18:14
κάνεις λάθος
με τα αναβολικά δεν σέρνεσαι μέσα σε 3 μήνες...

εσείς δηλ που σέρνεστε τόσα χρόνια τι γίνεται?

ε μα αυταο υπονουσε το δημοσιευμα του Goal σημερα βρε!

οτι κουμπωσαν ολα τα σε -ονη και σε - ινη, αλλα ητο κακης ποιοτητος...

ολοι μελη του χρονου για να εχουν αξιοπρεπεις ντοπες τα παιδια!!!

δωρο με καθε εγγραφη δυο χαπια κολοτουμπινης

:lol: :lol: :wave2:

la_villa
04/04/2008, 18:57
ε μα αυταο υπονουσε το δημοσιευμα του Goal σημερα βρε!

οτι κουμπωσαν ολα τα σε -ονη και σε - ινη, αλλα ητο κακης ποιοτητος...
ολοι μελη του χρονου για να εχουν αξιοπρεπεις ντοπες τα παιδια!!!
δωρο με καθε εγγραφη δυο χαπια κολοτουμπινης
:lol: :lol: :wave2:

έστω ότι παίρνουν

πιστεύεις είναι οι μόνοι???

ίσως έχετε καλύτερο επιτελείο σε αυτό
καλά το αεκάκι σίγουρα...με τσέκο αρχηγό έχει δυνατή προιστορία

blackbusa
04/04/2008, 19:03

XAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXA
XAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXA

εσυ αγορι μου χαραμιζεσαι.....

el_hymador
04/04/2008, 19:22
έστω ότι παίρνουν

πιστεύεις είναι οι μόνοι???

ίσως έχετε καλύτερο επιτελείο σε αυτό

καλα εμας τις ντοπες τις διαλεγει ο Τζιγγερ και ο Βελιτς, οποτε δεν νομιζω να ειναι αποτελεσματικες....μην σου πω οτι χειροτερα μπορει να τους κανουν.... :lol: :lol: :lol:

TROOPER
04/04/2008, 20:08
αυτος ο ιακωβου μας πηρε τη ντοπα και δε φτανει αυτο πιασανε και την 11αδα του να παρει....:alien: :alien: :alien:

TROOPER
04/04/2008, 20:10

.........και θα αρχισουνε παλι οι 4αρεεεεεες.:wave2:

STOYBI
04/04/2008, 21:28
καλα για όσους έχουν πάρει εξαροπουτσαρόνη και τριαροπουτσαρόνΕΣ κατ'επανάληψη ότι κ να πάρουν μετα δεν καταλαβαίνουν τίποτα

τα άλλα είναι μαλακά για εσας που έχετε συνηθίσει στα σκληρά
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσυ τωρα γιατι ενοχλεις τις μελισουλες...???? :mad:

vangelis 64
05/04/2008, 03:34
Πώς τό'λεγε το τραγουδάκι η Μελίνα ρε παιδιά;:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
05/04/2008, 03:39

Eρημα κορμια...

η Κανα...

ταιριαζει και αυτο ομως:D

irinia
05/04/2008, 07:31

ΘΑ.......ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ............

ΚΑΙ ΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................

ΚΑΙ ΔΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ................

ΚΑΙ ΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................

ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............!!!!!!!!

Είστε................σέ ΚΩΜΑ........????

Οί οπαδοί έχετε πέσει σέ χειρότερο από τούς παίκτες.......:rotflmao: :rotflmao:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ..............:lol: :lol:

ΜΕΘΙΛΤΡΙΕΝΟΛΟΝ................ρέ γαύροι..............!!!!!!!!!!!!!

Απ'αυτό σάς ταίζουν........

Ετοιμαστείτε.........αύριο πέφτουν τά τσιμέντα........σέ Πειραιά, Ηράκλειο..........
11 δίνει τό στοίχημα στόν άσσο τού ΟΦΗ.........στήν Ευρώπη......!!!!!!!!!
Ρέ μπάς καί.........
ό κόσμος τόχει τούμπανο.......
καί μείς κρυφό καμάρι..??????

irinia
05/04/2008, 07:57
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.............

Θά σάς τά γράψω εδώ.............

Πούστε ρέ ειδικοί ............πού λέγατε γιά τή Σεβίλλη....????

ΠΟΥΝΤΗΝΕ.........?????????
Καλά πού βάλαν τά αυτογκόλ οί Τούρκοι,αλλιώς ........?????
Στό πρωτάθλημα τί είναι......?????
Στή 10η θέση....???????

Άντε τζάμπα γράμματα σάς μαθαίνω........!!!!!!!!!

Σάς λύθηκε ή απορία ρέ γαύροι τώρα............γιατί ήρθαν οί παικταράδες
από τήν Ισπανία .....???????????

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΣΑΣ ΛΥΘΗΚΕ.....??????????

Καταλάβατε τώρα γιατί πετούσατε........ΕΞΩ.....???????

Ή κάνετε πάλι τό κορόιδο..........καί περιμένετε τόν τίτλο.........!!!!!!!!!!!
Κανάς Ζωγράφος,καμμιά ενστασούλα.......κούτσα κούτσα θά τό πανηγυρίσουμε
καί φέτος.........
Τού χρόνου όμως αλλάξτε ενδεκάδα γιατί...........αυτοί οί.......

ΚΩΜΑ....ΤΙΑΣΜΕΝΟΙ Χριστούγεννα δέ βγάζουν.......
Τήν επόμενη ..........μετά τό τσάι,............είναι χειρότερα........!!!!!!!!!!
ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ............!!!!!!!!!

STOYBI
05/04/2008, 09:11
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ.............

Θά σάς τά γράψω εδώ.............

Πούστε ρέ ειδικοί ............πού λέγατε γιά τή Σεβίλλη....????

ΠΟΥΝΤΗΝΕ.........?????????
Καλά πού βάλαν τά αυτογκόλ οί Τούρκοι,αλλιώς ........?????
Στό πρωτάθλημα τί είναι......?????
Στή 10η θέση....???????

Άντε τζάμπα γράμματα σάς μαθαίνω........!!!!!!!!!

Σάς λύθηκε ή απορία ρέ γαύροι τώρα............γιατί ήρθαν οί παικταράδες
από τήν Ισπανία .....???????????

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΩΜΑ ΣΑΣ ΛΥΘΗΚΕ.....??????????

Καταλάβατε τώρα γιατί πετούσατε........ΕΞΩ.....???????

Τα θες και τα λες η σου "ξεφευγουν"...????

Ισπανικο πρωταθλημα

1 Ρεάλ Μαδρίτης 65 30
2 Βιγιαρεάλ 59 30
3 Μπαρτσελόνα 58 30
4 Ατλέτικο Μαδρίτης 50 30
5 Σανταντέρ 50 30
6 Σεβίλλη 45 30
7 Εσπανιόλ 45 30
8 Αλμερία 42 30
9 Μαγιόρκα 40 30
10 Αθλέτικ Μπιλμπάο 40 30
11 Χετάφε 39 30
12 Βαλένθια 39 30
13 Μπέτις 38 30
14 Οσασούνα 37 30
15 Λα Κορούνια 37 30
16 Βαγιαδολίδ 35 30
17 Σαραγόσα 33 30
18 Ουέλβα 33 30
19 Μούρθια 26 30
20 Λεβάντε 19 30
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Επισεις .....

Αν πεταγαμε εξω για τους λογους που υπονοεις , τοτε εδω μεσα εσυ θα ξαναμπαινες μετα απο 39 χρομια που θα εριχνες την επομενη τεσσαρα.... (Του αγιου ανημερα........)

(Εκτος αν οι βιταμινες δουλευουν μονο εκτος συνορων μιας και στις υπερομαδες του ελληνικου πρωταθληματος πανε περιπατο.....) :uplate:

Αντε γεια...... Τερρενς...... :wave2:

el_hymador
05/04/2008, 12:02
Τα θες και τα λες η σου "ξεφευγουν"...????

Ισπανικο πρωταθλημα

1 Ρεάλ Μαδρίτης 65 30
2 Βιγιαρεάλ 59 30
3 Μπαρτσελόνα 58 30
4 Ατλέτικο Μαδρίτης 50 30
5 Σανταντέρ 50 30
6 Σεβίλλη 45 30
7 Εσπανιόλ 45 30
8 Αλμερία 42 30
9 Μαγιόρκα 40 30
10 Αθλέτικ Μπιλμπάο 40 30
11 Χετάφε 39 30
12 Βαλένθια 39 30
13 Μπέτις 38 30
14 Οσασούνα 37 30
15 Λα Κορούνια 37 30
16 Βαγιαδολίδ 35 30
17 Σαραγόσα 33 30
18 Ουέλβα 33 30
19 Μούρθια 26 30
20 Λεβάντε 19 30
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Επισεις .....

Αν πεταγαμε εξω για τους λογους που υπονοεις , τοτε εδω μεσα εσυ θα ξαναμπαινες μετα απο 39 χρομια που θα εριχνες την επομενη τεσσαρα.... (Του αγιου ανημερα........)

(Εκτος αν οι βιταμινες δουλευουν μονο εκτος συνορων μιας και στις υπερομαδες του ελληνικου πρωταθληματος πανε περιπατο.....) :uplate:

Αντε γεια...... Τερρενς...... :wave2:

''Βιαμινες" υπαρχουν πολλες....μακρας διαρκειας αλλα οχι μεγαλης αποδοσης και μικρης διαρκειας αλλα μεγαλης αποδοσης...

mats8282
05/04/2008, 14:03
Για να επανελθουμε στα ποδοσφαιρικα...

Ακομα δεν καλοκαιριασε και οι μεταγραφικες φημες στην ΑΕΚ εχουν φουντωσει για τα καλα....Ειδα τις προηγουμενες μερες αρθρα για Κλειτον,Μπασινα,Κυργιακο,Γκαρσια....Σημερα υπαρχουν πρωτοσελιδα σε κιτρινομαυρες εφημεριδες και για Κατσουρανη...Οτι θελει να γυρισει Ελλαδα και φυσικα στην ΑΕΚ...Παντως Μπασινας-Κατσουρανης στα χαφ θα ηταν απιστευτο για τα δεδομενα μας και το καλυτερο διδυμο απο την εποχη Ζαγορακη-Κατσουρανη....

Αντε να δουμε τι θα δουμε γιατι καλλιεργουν μεγαλες προσδοκιες οι φυλλαδες :)

ΥΓ Μια εφημεριδα μιλαει για συζητησεις Ιβιτς-Πηλαδακη για τον Κλειτον και προσφορα 3 ετων με 2.6μυρια απο την ΑΕΚ στον Μπασινα....Επισης τονιζουν το δυσκολο της επιστροφης Κατσουρανη..

Akatanomastos
05/04/2008, 14:24
και γω θελω 1) μπασινα 2) κυργιακο 3) γιουρκα 4) λυμπε και φυσικα 5) καραγκουνα στην ομαδα..

ετσι μωρι παναθα:D

θα ακουσατε οτι ο ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ηρθε στο τριφυλλο για σκαουτερ.

λετε να τον πηραν ετσι μεχρι να διωξουν τον πεσειρο-το καλοκαιρι και μετα να παρει τα ηνια?

παμε για ΤΣΟΥ ΛΟΥ του ΧΡΟΝΟΥ:beer: :beer: :beer: :lol:

la_villa
05/04/2008, 14:49
''Βιαμινες" υπαρχουν πολλες....μακρας διαρκειας αλλα οχι μεγαλης αποδοσης και μικρης διαρκειας αλλα μεγαλης αποδοσης...

Κ δεν μας λετε ρε σοφοί
ο τοροσίδης γιατι στην εθνική πέταγε όπως και οι υπόλοιποι???
μήπως εκεί θυμήθηκε ότι είναι ντοπαρισμένος

εντάξει λέμε να πετάμε και καμια μαλακία που κ που αλλά εσεις τις πιστεύετε κιόλας
καλα ειδικά ο τερενς είναι ανέκδοτο απο μόνος του
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φιλικά ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ το γιατι οι ντόπες πιάναν μόνο εξω όπως είπε ο στουμπι δεν μας το αιτιολογήσατε
όσα δεν πιάνει η αλεπου...δεν μπορέιτε να δείτε παίκτη της προκοπής στην ομάδα σας κ κοιτατε να λασπώσετε τους άλλους...κλασσικοί ελληνάρες :lol: :lol: :lol:

el_hymador
05/04/2008, 15:22
Κ δεν μας λετε ρε σοφοί
ο τοροσίδης γιατι στην εθνική πέταγε όπως και οι υπόλοιποι???
μήπως εκεί θυμήθηκε ότι είναι ντοπαρισμένος

εντάξει λέμε να πετάμε και καμια μαλακία που κ που αλλά εσεις τις πιστεύετε κιόλας
καλα ειδικά ο τερενς είναι ανέκδοτο απο μόνος του
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φιλικά ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ το γιατι οι ντόπες πιάναν μόνο εξω όπως είπε ο στουμπι δεν μας το αιτιολογήσατε
όσα δεν πιάνει η αλεπου...δεν μπορέιτε να δείτε παίκτη της προκοπής στην ομάδα σας κ κοιτατε να λασπώσετε τους άλλους...κλασσικοί ελληνάρες :lol: :lol: :lol:

αντιλαμβανεσαι την διαφορα μεταξυ μακρας και μικρης διαρκειας η θες να στο ζωγραφισω;

το οτι ο γαυρος ειχε δυο αγωνιστικα προσωπα φετος (Ευρωπη - Ελλαδα) θα επρεπε να προβληματιζει εσας, που πσιτευετε οτι οι ιλιγγιωδεις τρεχαλες στο 92+ απο παικτες καποιας ηλικιας, ειναι αποτελεσμα καλης διατροφης και μονο...

ελεος...

:rolleyes:

irinia
05/04/2008, 16:15
αντιλαμβανεσαι την διαφορα μεταξυ μακρας και μικρης διαρκειας η θες να στο ζωγραφισω;

το οτι ο γαυρος ειχε δυο αγωνιστικα προσωπα φετος (Ευρωπη - Ελλαδα) θα επρεπε να προβληματιζει εσας, που πσιτευετε οτι οι ιλιγγιωδεις τρεχαλες στο 92+ απο παικτες καποιας ηλικιας, ειναι αποτελεσμα καλης διατροφης και μονο...

ελεος...

ΔΕ...........ΧΑΡΑΜΑΜΕ...........ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ............είπαμε....!!!!!!!

irinia
05/04/2008, 16:27
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ .............ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ......

ΤΩΡΑ.............ΜΠΟΡΕΙΤΕ..........

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ..........!!!!!!!!

Καί σείς καί οί μπογιατζήδες σας...........καί οί ενστάσεις σας............!!!!!!

υγ. ΣΤΟΥΜΠΙ..........

Φοβερή πορεία φέτος ή Σεβίλλη ε......???
Άκριβώς όπως τά είπες,μή σού πώ ότι φέτος πάει καί καλύτερα,
ειδικά μετά τήν κηδεία........!!!!!!!!

Πρός όλους τούς άσχετους μέ τό ντόπινγκ..........
Ή διάρκεια,ή συντήρηση καί ή κορύφωση εξαρτώνται από πολλούς
παράγοντες,βαριέμαι τώρα νά τά λέω...........
Τά πτώματα μερικών δέν ήταν ικανά νά βγάλουν σαιζόν...........
ούτε μέ συντήρηση.........
Όποιος δέν τό κατάλαβε..............
ΚΟΒΕΤΑΙ..............

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥ....:a26:

STOYBI
05/04/2008, 17:06

:eyepop: :eyepop:

Κοψε να διαβαζεις Αστεριξ........ !!!!

Σταματα το διαβασμα τωρα αμεσως γιατι σε εχει επιρεασει ασχημα.....!!!!

Για τον τερρενς τι να πω........ Αυτος ξερει πολλα..... :look:

( Ειχε πεσει μεσα στο τσουκαλι παρεα με τον οβελιξ και επαιζαν με τα παπακια τους .. ...)

STOYBI
05/04/2008, 17:13

υγ. ΣΤΟΥΜΠΙ..........

Φοβερή πορεία φέτος ή Σεβίλλη ε......???
Άκριβώς όπως τά είπες,μή σού πώ ότι φέτος πάει καί καλύτερα,
ειδικά μετά τήν κηδεία........!!!!!!!!:wave2:

Το τι εκανε η Σεβιλη στα εγραφα..... Σε φωναζα.......... Τερρενς......!! :look:

Αλλα...........

"Ελειπες........."

Εγω στα εγραφα ομως .......

Γιατι ηξερα οτι ησουν εδω.......!!!!

Τοτε δεν εβγαινες να απαντησεις..........

Τωρα βγηκες.........

Με τα γιαλια ηλιου..........

Τερρενς........

STOYBI
05/04/2008, 17:31

ελεος...

Να κοιταξεις του γαυρου τα προσωπα μονο στα παραληλα παιχνιδια πρωταθληματος --- τσουλου ( οπου φυσιολογικα σε αυτα τα παιχνιδια του πρωταθληματος θα ειχε καθαρισει με πενταρες +...) αν θες ντε και καλα να εχουν καποια βαση αυτα που γραφεις...!

Ο γαυρος αδιαφορησε φετος στο ελληνικο πρωταθλημα λογο οτι η ευρωπη φετος του ειχε παρει τα μυαλα..... Απλα η διαφορα ειναι οτι εσεις στο παρελθον που παθαινατε τα ιδια στις "πορειες" βγαινατε με -6,-9 εμεις ημαστε στο πατσι...!

Οι συνεπειες και χρηματα που χανει ομαδα που θα πιαστει με παιχτες ντοπε ειναι τεραστιες.....

Τα εχω αναλυσει παλια με τον τερρενς........

giobazolias
05/04/2008, 17:48

Οι συνεπειες και χρηματα που χανει ομαδα που θα πιαστει με παιχτες ντοπε ειναι τεραστιες.....

Τα εχω αναλυσει παλια με τον τερρενς........

σιγα τις συνεπειες!!!

περσυ μετα τον τελικο κυπελου εγινε ντοπινγκ κοντρολ σε 2 παικτες της Λαρισας...........

ο ενας ηταν ντοπαρισμενος (εκεινος ο μαυρουκος)

εφυγε το καλοκαιρι.................και ολα καλα!!!!!

STOYBI
05/04/2008, 17:57
σιγα τις συνεπειες!!!

περσυ μετα τον τελικο κυπελου εγινε ντοπινγκ κοντρολ σε 2 παικτες της Λαρισας...........

ο ενας ηταν ντοπαρισμενος (εκεινος ο μαυρουκος)

εφυγε το καλοκαιρι.................και ολα καλα!!!!!

Oi παραπανω αναφερονται σε ολοκληρη ομαδα......

Και οχι εναν παιχτη....